Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 4
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
bence şöle yapabilirler fragmanı duygu abla.eski operasyonlardan filan görüntülerle aşk,macera,gerilim,.....,......
arka sokaklarda yaşandı şimdi yeni sezonda sizlerle die gösterebilirler.arkadaşlar ilk başladığında aşk,macera,gerilim 5 tane olması lazım 2 sini hatırlamadım o sözlerle eski görüntüleri birleştirip yapabilirler.bu arada resmi siteye giremiyorum.acaba yenileniyor olabilirmi
evet böyle bir fragmanla başlayabilirler yeni sezona... her ne kadar biz birşey öğrenemesek de dediğim gibi heyecan olmuş olur...
bu arada o beş unsur aşk, heyecan, gerilim, suç ve komediydi...:img-wink: (macera deği yani) hatta aşk için murat ve zeynepin resimleri, gerilim için mesut un resmi (eli silahlı:img-polic), heyecan için ekip otosundan inen ekibin resmi, komedi için mesut ve ali nin resmi , suç için ise ilk bölümden aylin ve onu alıkoyan adamın (ilk operasyondaki) resmini kullanmışlardı... (çok severim de ben o afişi :img-wink:)
şenaycım o konuda en son burcu arkadaımız bize kimse ayrılmıyor dememiş miydi...? aslında ben ona göre yapıyorum tüm yorumlarımı... durumda br değişiklik mi var yoksa...
derinmavi_642 20-08-07, 14:56 evet böyle bir fragmanla başlayabilirler yeni sezona... her ne kadar biz birşey öğrenemesek de dediğim gibi heyecan olmuş olur...
bu arada o beş unsur aşk, heyecan, gerilim, suç ve komediydi...:img-wink: (macera deği yani) hatta aşk için murat ve zeynepin resimleri, gerilim için mesut un resmi (eli silahlı:img-polic), heyecan için ekip otosundan inen ekibin resmi, komedi için mesut ve ali nin resmi , suç için ise ilk bölümden aylin ve onu alıkoyan adamın (ilk operasyondaki) resmini kullanmışlardı... (çok severim de ben o afişi :img-wink:)
şenaycım o konuda en son burcu arkadaımız bize kimse ayrılmıyor dememiş miydi...? aslında ben ona göre yapıyorum tüm yorumlarımı... durumda br değişiklik mi var yoksa...
maşşallah duygu abla zekana hayran kaldım.ben fragmanını hatırlamıyorum sen resimleri bile hatırlıyosun.tebrik ederim.
iyi bari kimse ayrılmıyomuş.o zaman mantık hatası olur ama napalım artık.yeniden eski kadroyla izliycez onları.:happy0064
fragmanlar başlıyo artıkk bizimkisi ne zaman acabaaa umarım biran önce gösterirlerr yaaa
birsürü fragman cesidi olabilir ama inş bizi biraz bilgilendircek bi fragman olur yaaa cok merak ediyorum yyaaa
bu arada bu hafta dizi magazini izlesek iyyi olurr belki bizim dizinin cekimlerini falan gösterirller
birileri ayrılmasın mantık hatası olursada olsun ama ben kimsenin ayrılmasını istiyorum
ben bizim senaristlerin bütün olayları mantık hatası olmadan super bi şekilde baglıcaklarına inanıyorumm
slm arkadaşlar.. demin baktım hem yaz dizilerinin, hem yeni girecek dizilerin bide yaprak dökümünün 15 saniyelik fragmanlarını eklediler.. bizimki ne zaman gelir bilinmez ama sanırım çekimler başladı..
o zmn eylülün ortalarından az biraz önce tanıtım fragmanı başlar.. bakalım tanıtımda ne gösterilecek.. sonra özet+fragman gelir.. ve böyle dizi başlar..
ama pek bişey göstermeyecekler tanıtımda
elif__kv.kk 20-08-07, 20:09 evet 2-3 haftaya kadar bizimde fragmanımız çıkar ama çok detaylı olmaz sanırım bişey anlamamız için ellerinden geleni yaparlar malumunuz:)
kimsenin diziden ayrılmıycak olmasına çok sevindim:img-yes:
umarım bi an önce bizimde fragmanımız çıkar:happy0064
evet 2-3 haftaya kadar bizimde fragmanımız çıkar ama çok detaylı olmaz sanırım bişey anlamamız için ellerinden geleni yaparlar malumunuz:)
kimsenin diziden ayrılmıycak olmasına çok sevindim:img-yes:
umarım bi an önce bizimde fragmanımız çıkar:happy0064
Geçen yıl Kanal D tanıtımı süperdi.Bakalım buyıl nasıl olacak?
Ben güzel bir fragman bekliyorum.Rakiplerimizde çoğaldı,
benzer dizilerde yapılıyor.Her bakımdan sıkı çalışmaları gerekiyor.
Hiç açık vermemeleri lazım.:good:
haklısın duygucuğum son bilgiler kimsenin ölmeyeceği hakkında ki kaynak sağlam bu durumda kimse ölmehyecek ağır yaralılar olacak ama herkes kurtulacak ama tabi toparlanmaları epey bi zaman alacaktır fragman konusunda katılıyorum canım bizi bu kadar beklettiler bütün heyecanı fragmanda bitirmezler yeni sezonu bekletirler ki en doğrusu bu insanları çekenr adrenalin bilirsiniz
haklısın duygucuğum son bilgiler kimsenin ölmeyeceği hakkında ki kaynak sağlam bu durumda kimse ölmehyecek ağır yaralılar olacak ama herkes kurtulacak ama tabi toparlanmaları epey bi zaman alacaktır fragman konusunda katılıyorum canım bizi bu kadar beklettiler bütün heyecanı fragmanda bitirmezler yeni sezonu bekletirler ki en doğrusu bu insanları çekenr adrenalin bilirsiniz
kimsenin ölmiyeceği kesin olduğu için içim rahat zaten...:img-wink: benim senaristlere güvenim tam.. eminim mükemmel bir şekilde bağlayacaklardır ne olup bittiğini...
bu arada arkadaşlar 1001gece ninn fragmanını gördüm biraz önce... fragman birşey anlatmıyordu (olması gerektiği gibi) ama önemli bir nokta var ki fragmanda ne zaman başlayacağını da söyldiler... 11 eylül salı...:img-wink: büyük ihtimal arka sokaklar da o tarihte başlar... umarım arka sokakların fragmanını da en yakın zamanda izleriz...
evet arkadaşlar en önemşisi diziden kimsenin çıkmaması yeni seozn yorumlarında aranızda olamayacagım hepiniz beni özleyin 75 gün görüşmek üzere.eger birilerine karşı hatam olmuşsaa affola herkeye iyi yorumlar ve görüşmek üzere
SEVGİLER ;SAYGILAR
İSMAİL
|*BeLaLım*| 21-08-07, 12:52 Kimsenin ölmemesi beni mutlu etti. Zaten birisi dizinden çıksaydı dizimizin tadı tuzu kalmazdı. :img-wink:
Ve bende fragmanı çok merak ettim inş. bir an önce çıkarılar ... :img-yes:
evet hiç bir oyuncunun çıkmaması çok güzel. senaristler de olayı güzel bi şekilde bağlarlar. umarım fragmanda bi an önce çıkar. belki bir iki şey çıkarabilirz fragmandan gerçi büyük ihtimalle bize çok ipucu vermemeye çalışcaklar..
Bizim fragman ne zaman dönecek?
Çatlatır bunlar adamı.Merakım had safhada ,bir haber lütfen.:icon_sorr
aşka_aşık11 21-08-07, 15:46 slm arkadaşlar bende arka sokakları en başından beri takip ediyorm ve çok sewerk izliyorm! fakt forma uzun zamndr girmemştm! hatta siteye üye olduktan sonra hiç girmedm deneblr! size bi sorum olacak!haberinz vardr heralde! arka sokaklar aynı gün ve saatte mi yayınlanacak? şu anda gencoyu gösterior aynı saatte sezon başlayınca umarım bi sorn çıkmaz! bi bilginz warsa bana yazarsanız çok sewinirm!
evet aynı gün ve saatte başlayacak.. genco başka güne alınacak..
duygucum
valla ben 11 eylülde başlayacağını zannetmiyorum.. sanırım sonraki hafta başlayacak yani 18 eylül.. genellikle okulların açılış tarihiyle birçok dizi başlıyor yayınına..
binbir gece ve yaprak dökümünü gösterdiler ama bizimkini göstermediler.. çifte standart bu ya.. çekimler başlamıştır ama sanırım henüz 44.bölüm çekilmemiştir.. 18 ine kadar 44 ile 45 i çekerler:happy0064
aşka_aşık11 21-08-07, 16:01 ecr saol ark sewndm! okul olduğu içn geç saatte izleme fırsatım yok o yüzden üzülmştm acaba 2.film kuşağına gireer die! neyse ki gün ve saat deişmior!
"KaRtAnEsİ" 21-08-07, 17:22 benimde aklıma gün ve saat geldi...değişmicek olmasına sevindim..geç olsaydı izleyemezdim...diziden hiç kimsenin çıkmayacağına zaten hepimiz seviniyoruz...nasıl bağlayacaklarını çok merak ediyorum...ama senaristlerimizin çok güzel bir bölüm yazacaklarına inanıyorum...bir çok konuda çok güzel bir şekilde bağlamışlardı...bu bölümde inş. çok güzel olacak...
yaprak dökümü ve binbir gece dizilerinin fragmanını gördüm...yaprak dökümünde birşeyler gösteriyorlar ama binbir gecede hiç bir şey göstermediler tahmin yürütmek için...bizim dizimizde kesin binbir gece dizisi gibi olur...
gün ve saat inş degişmezz cokgün ve saat benim icin cok uygunn:img-yes:
kimse cıkmıyoo buna cook seviniyorum biran önce fragmanımızda cıksa iyice sevincem :P
binbir gecenin fragmanını görmedim yaprak dökümüünün de sonunu gördüm sadeceeee merak ediyorum nasıl fragmanlar diye
bu arada dizi magazini izliyebilcekler bugün izlesin lütfenn ve gelip arka sokaklarla ilgil bişey cıkarsa anlatsınnnn
:img-in_lo
kanallar çoktan hangi dizilerin hangi saatte kalacağını belirlemişlerdir.. bizim dizi salı günü kalacak.. 11 eylül çarşamba günü yaprak dökümü başlıyor.. yani aynı gün, günü değişmiyor.
binbir gecede 10 eylül salı günü saat 22.00 de başlayacağına göre, saat 20.00 de veya 20.30 da genco son salı günü bölümü yayınlanacaktır.. 17 eylül salı günü ise bizim dizi start diyecek..
büyük ihtimalle genco saat 22.00 yani prime-time kuşağına alınma ihtimali var. ama hangi gün derseniz, sanırım hafta sonu olabilir.. zira çarşamba 20.00 dolmuş durumda. salı tam gün dolu, perşembe 20.00 kavak yelleri var. perşembe ve çarşamba 22.00 saatleri boş durumda.
hafta sonlarıda boş.. fırtınanın bitmesiyle cumartesi boş kaldı.. yani diyeceğim o ki eski diziler aynı gün kalacak, yaz dizileri başka güne kaydırılacak(zoraki koca ile genco).. yepyeni dizilerde boş olan saatlere alınacak..
ARKA SOKAKLAR aynı gün ve saatte 44.bölümüyle 17 ağustos salı günü kanal d ekranlarında.
ARKA SOKAKLAR aynı gün ve saatte 44.bölümüyle 17 ağustos salı günü kanal d ekranlarında.[/QUOTE]
arkadaşım 17 ağustos olmaz çünkü zaten biz 22 ağustos dayız 17 EYLÜL de sanıırm başlıyor :) az kaldı
evet arkadaşlar en önemşisi diziden kimsenin çıkmaması yeni seozn yorumlarında aranızda olamayacagım hepiniz beni özleyin 75 gün görüşmek üzere.eger birilerine karşı hatam olmuşsaa affola herkeye iyi yorumlar ve görüşmek üzere
SEVGİLER ;SAYGILAR
İSMAİL
İsmail veda yazını yeni okudum 75 gün sonra ve hayırlısıyla tezkereini alıp geldikten sonra görüşmek üzere dün bir ara siteye girilemedi o nednele girip yazamadım şimdi sen bunları okuyamıycak olsanda hayırlı tezkereler İsmail şahsım adına bana bir hatan olmadı ama diğer arakdaşlarla varsa bir problem eminim onlarda affedecektirler
En Büyük Asker Bizim Askerbye
bende saatin değişeceğini sanmıyorum Gencoyu başka bir güne alabilirler Zoraki Koca konusunda katılmıyorum hatırladığım kadarıyla o gün yayınlancak başka dizi yok Kavak Yellerinin saati de garanti gerçi Kurtlar Vadisine kurban gitmesin diye değiştirebilirler ama neyse şu aşamada Arka Sokakalr önemli olan 17 Eylül Salı akşamaı saat 20:00 de Kanal D'de buluşucağız inşallah
elif__kv.kk 22-08-07, 11:20 valla arkadaşlar kimsenin ayrılmadığını duyduğumda çok sevindm başlasında ister 11'inde başlasın ister 17'sinde benm için farketmez:)
ama fragmanı özeti ve yeni bölümü çook merek ediyorum artık bizimde fragmanımız çıksa:img-yes:
arkadaşlar başlığımızın kapanmasına 13 yorum kaldı biliyrosunuz biraz hareket lütfen gerççi bugün maşallah pek bir hareketliyiz:happy0064:happy0064 bu arada çekimler başladığına göre ki 5 gün oldu bugün daha ilk bölüm tamamlanadı tamamlanacaktır yani fragman için biraz daha bekliycez ama bu cumartesi tv başında geçirebilirsiniz çünkü biliyorsunuz bizim dizimizin fragmanı cumartesi veriliyordu istisnalar kayleyi bozmaz tabi ben tv başında olamıycağım abimin kına gecesi nedneiyle ama sizler izleyin inş gösterirlerse pazartesi anlatırsınız:img-yes:
arkadaşlar bu arada bir düzeltme yapayım 17 si Pazartesiye geliyor 18 Eylül olmalı tarih inşallah yanii Arka Sokakların 18 Eylülde başlıycağına kendimi çok inandırdım başlamazsa tam hayal kırıklığı olur benim için Gel 18 Eylül Gelll çok özledik Arka Sokakları Zenyepi Rıza Babayı Muratı Hüsnüyü Mesutu Aliyi Pınarı Suatı Garipi bile özledim yaaaa:sad53::img-wink:
derinmavi_642 22-08-07, 11:48 kanallar çoktan hangi dizilerin hangi saatte kalacağını belirlemişlerdir.. bizim dizi salı günü kalacak.. 11 eylül çarşamba günü yaprak dökümü başlıyor.. yani aynı gün, günü değişmiyor.
binbir gecede 10 eylül salı günü saat 22.00 de başlayacağına göre, saat 20.00 de veya 20.30 da genco son salı günü bölümü yayınlanacaktır.. 17 eylül salı günü ise bizim dizi start diyecek..
büyük ihtimalle genco saat 22.00 yani prime-time kuşağına alınma ihtimali var. ama hangi gün derseniz, sanırım hafta sonu olabilir.. zira çarşamba 20.00 dolmuş durumda. salı tam gün dolu, perşembe 20.00 kavak yelleri var. perşembe ve çarşamba 22.00 saatleri boş durumda.
hafta sonlarıda boş.. fırtınanın bitmesiyle cumartesi boş kaldı.. yani diyeceğim o ki eski diziler aynı gün kalacak, yaz dizileri başka güne kaydırılacak(zoraki koca ile genco).. yepyeni dizilerde boş olan saatlere alınacak..
ARKA SOKAKLAR aynı gün ve saatte 44.bölümüyle 17 ağustos salı günü kanal d ekranlarında.
ay genco inş ikinci dizi kuşağına alınmaz.annemin yine inadı tutarsa izleyemem.of ya.ikiside inş sekizde başlar.
dizinin gününün değişmemesine sevindim.yine aynı gün izlicez.dün genco bittikten sonra canım çok sıkıldıydı.dizi başlayınca forumda olurum canım sıkılmaz.:P
kanallar çoktan hangi dizilerin hangi saatte kalacağını belirlemişlerdir.. bizim dizi salı günü kalacak.. 11 eylül çarşamba günü yaprak dökümü başlıyor.. yani aynı gün, günü değişmiyor.
canım günler gözünden kaçış sanırım biraz... 10 eylul azıcık pazartesine denk geliyor da...:img-wink:
1001 gecenin 11 eylul salı günü olduğunu görünce (fragmandan yani) arka sokaklar da aynı gün başlar diye düşünmüştüm... bir hafta sonra başayacağını nereden öğrendin acaba...?
bu arada birçok fragman dönmeye başladı kanal d de... yeni dizilerin eski dizilerden 1001gece ve yaprak dökümünün... bizimkisi hala ortalarda yok..:icon_sorr
Arkdşlar bence bzmki 11 eylülden snra başlar diye düşünyorum çnkü binbir gecennki 1 haftadr weriliyor eğer bzmkide o tarihte başlıcak olsaydı çoktan weriliridi bence oda ama hala ortalıklarda yok ama nasl binbir gecennki kaplaı bi fragman olmş bence bzmkinide öle yapsnlar çokda ilginç yapablrler tabi oda onlara kalmş artk herneyse walla ne zmn başlıcağı konusunda hiç biyerde haber yok yalnızca çekim tarihini biliyoruz we onnla fikir yürütebilrz ama bence 18 eylülden daha snraki haftaya sarkmaz gibi geliyo bana..
evet pınarı bende cok ozledım tanıtımlara gırseler super olucak
arkadaslar kanald cok guzel tanıtımlar hazırlıyo yenı yayın donemı ıcın bu yıl da emınım cok guzeldır ben arka sokaklar ıcın soyle bır tanıtım onerıyorum
rıza baba pınar ve laleyı azarlayıp peslerınden kostururken ayla hoca ve ekıpte rıza babayı sakınlestırmeye calısırlarken olabılır
rıza baba tum sezon bır suru operasyona katılıp olayları cozerken bır ara pınarla laleyıde cozerız dıye rıza babaya takıla bılırler bıraz sıradan olabılır ama ılk aklıma gelen bu sımdılık
umarım guzel bır sezon olur dızınıngunu degısmez gencoyu kanaldnın kendısı yapıyo cumartesıye alabılırler
dızının kendı tanıtımına gelınce pınar super bır slow sarkı seslendırır ve sadece bombanın patlama anı ve tum ekıbın herkesın en mutlu anlarınıda gosterdıklerı bır fragman olursa cok etkıleyıcı olur dıye dusunuyorum
selam
sızlere katılıyorum gercekten pınarı cok ozledık ve umarım yenı sezonda daha cok ızlerız ve sakı soylerken ızleye bılırız.tum ekıpı ozledık laleyı bıle bızı sınır etmesıne ragmen
pınarcı yazdıkların super olmus bıan rızababayı ve olayı gozumde canlandırınca cok guldum.dızının fragmanını okuyuncada ıcım bı tuhaf oldu sarkı bencede cok etkılı olur
dızının kendı tanıtımına gelınce pınar super bır slow sarkı seslendırır ve sadece bombanın patlama anı ve tum ekıbın herkesın en mutlu anlarınıda gosterdıklerı bır fragman olursa cok etkıleyıcı olur dıye dusunuyorum
bencede böyle bi tanıtım olmalı güzel olur böylesi
yaa artık baslasa yaa bitsin bu hasret çok özledim arka sokakları
arkadaşlar nerelerdesiniz hadi kapatak şu baslıgı artık:img-yes:
bencede böyle bi tanıtım olmalı güzel olur böylesi
yaa artık baslasa yaa bitsin bu hasret çok özledim arka sokakları
arkadaşlar nerelerdesiniz hadi kapatak şu baslıgı artık:img-yes:
tesekkurler begenmene sevındım
tanıtım onerılerı uretırsek baslık dolabılır.bırde unutmadan rıza babanın gercekte oyuncu olan esıne yapılanları yukselbeyınyazısında okudum ne zafer bey nede esı uzulmesın zamanla hakettıklerını yasarlar bunu yapanlar umarım okuyorsunuzdur veya okuyanlar sıze ıletır bızler sızın gıbı gercek oyuncuların degerınıbılırız sevgıyle kalın.bılgısı olmayanlara dunku yazısında vardı yukel aytugun zamanım olsa yazardım ama gıtmelıyım
bende cok özledim arka sokaklarıı herkesi özledimm yaa ama özellikle zeynep-muratı özledim ekibi de cok özledim
benim merak ettiklerimden biri de jenerik nasıl olcak acaba degiştirdiler mi inş degiştirmişlerdirrr yeni dönemde yeni bi jenerigi hak ediyoruz :happy0064
umarım aynı saatte ve günde olur hiçbir degişiklik olmazz
bence 18 eylülde başlıcakk başlasın arrtık ama yaaa coookk özledimm
dizi magazini izleyen oldu muu
tesekkurler begenmene sevındım
tanıtım onerılerı uretırsek baslık dolabılır.bırde unutmadan rıza babanın gercekte oyuncu olan esıne yapılanları yukselbeyınyazısında okudum ne zafer bey nede esı uzulmesın zamanla hakettıklerını yasarlar bunu yapanlar umarım okuyorsunuzdur veya okuyanlar sıze ıletır bızler sızın gıbı gercek oyuncuların degerınıbılırız sevgıyle kalın.bılgısı olmayanlara dunku yazısında vardı yukel aytugun zamanım olsa yazardım ama gıtmelıyım
Bende tanıtımını çok beğendim.İnşallah Arka Sokaklara yakışır bir tanıtım yaparlar.
Zafer Bey in eşine gelince oyazıyı ben de okudum ve üzüldüm.Ekmek teknesindeki rolünü çok beğenmiştim.İnşallah haksızlık son bulur.:img-yes:
ewt arkdşlar ya bende onu sorucaktım dizi magazini izleyen oldumu çekimlermz başladı ya o yüzdn belki gitmişlerdr ilk çekime azda olsa tiyo alınırdı ebn izlemeyi unutmuşumda..
ya ben de izleyemedim dün dizi magazini.
bu arda zafer beyin eşiyle ilgi haber ne ben bilmiyorumda biri yazabilir mi acaba
ya ben de izleyemedim dün dizi magazini.
bu arda zafer beyin eşiyle ilgi haber ne ben bilmiyorumda biri yazabilir mi acaba
Zafer Bey in hanımı dizi anlaşması yapmış.Ama yeterince tanınmadığını söyleyip iptal etmişler.Yerine türkücümü şarkıcı mı ne onu almışlar.Haklı olarak sitemini yüksel Aytuğ a söylemiş.Konu onun bu konudaki yazısı.:icon_sorr
duygucum
ya valla haklısın..herşeyi karıştırıyorum.yorgunluktan heralde:):)
18 eylül olduğunu hiçbir yerden öğrenmedim valla.. tahminimce yani o tarihte başlar.. bakın eylüle girmek üzereyiz. 1001 gecenın tanıtımları dönüyor ama bizimkinin 44.bölümü henüz tamamlanmadı.. tamamlandıktan sonra post productıon işlemleride var.. yani 11 eylülde dizinin başlayacağını sanmıyorum.. daha çekilmemiş bile bölüm..
bence 18 eylülde başlama olasılığı fazla..
11 eylülde genco 10.bölümünü oynadıktan sonra başka güne kayacak.. sonraki hafta bizim dizi girecek tv ye..
ben öyle tahmin ediyorum.. zira 17 eylül okullar açılıyor.. genellikle okullar açılınca dizilerde tv ye girmeye başlar..
kanald de yayınlanan dizilerin yavaş yavaş reklamları dönmeye başladı umarım yakında arka sokaklarıda görürüz.
hiç değil se son sahneden sonra ayrılan ve yeni katılanları bilseydik çok merak ediyorum
exam verdiğin biligi için tşk ederim
bencede 18 eylülde başlar çünkü çekimler daha yeni başladı44. bölümün çekimi bitince fragmanda dönmeye başlar diye düşünüyorum ben ama belli olmaz
exam verdiğin biligi için tşk ederim
bencede 18 eylülde başlar çünkü çekimler daha yeni başladı44. bölümün çekimi bitince fragmanda dönmeye başlar diye düşünüyorum ben ama belli olmaz
Bir an önce başlasa çok iyi olur.En azından tanıtımlar başlasın.Diğer kanalların
dizileri baya bir sıkı gibi.Onun için dizi tanıtımı başlamalı.Ben dizimizden eminim ama olsun.Baya bir ara verildi.Isındırmak lazım.:img-yes:
Bir an önce başlasa çok iyi olur.En azından tanıtımlar başlasın.Diğer kanalların
dizileri baya bir sıkı gibi.Onun için dizi tanıtımı başlamalı.Ben dizimizden eminim ama olsun.Baya bir ara verildi.Isındırmak lazım.:img-yes:
haklısın diğer kanalların dizileri bayağı bi sıkı görünüyo
bu arada korkusuzlar devam ediyomu hala ben hiç görmüyomda
sonunda yeni sezona yeni başlıkta başlayabilicez az kaldı
yeni başlık buraya mı taşınmış
iyi ozmn hepimize yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun nice yeni yeni başlıkları inşallah umarım yeni başlığımız dizimizede uğurlu gelirde yeni sezon dah güzel olur
Miss Elektra 25-08-07, 08:42 Eger bu bomba olayi gercek olursa ve kimse ölmesse cok sacma olur. Hadi bir kac kisi öldü diyelim, eger ölenler nikah masasinin etrafinda oturanlar ve ayakta dinelenler olmazsa yine sacma olur. Eger ölürlerse dizide basroloyuncusu kalmaz. Yani sonucta bu bomba olayi bir rüya olmali. Cünkü bu kadar bombaya yakin olupta hic birsey olmadan kurtulmak mümkün degil. Eger böyle olursa buda cok sacma ve mantiksiz olur. Hic gercekci olmaz. Bunda herkes benimle hemfikir sanirim. Ayrica bence dizilerde bu kadarda sacmalamasinlar artik. Yani bazi mantik hatalari yapiyorlar ama bu kadarinida yapmasinlar. Sonucta seyirciler bu diziyi severek seyrediyorlar ve dizinin reytinglerini yükseltmek icin böyle sacmaliklara gerek yok. Bir basrol oyuncusunun diziden cikmasi icinde buna yani bomba olayina gerek yok. Umarim ikinci sezonda dizi eski güzeligi ve hiziyla devam eder. Umarim kimse diziden ayrilmaz. Artik bu dizinin basrol oyunculari birbirlerine bir zincir gibi bagli. Ve bu zincirin bir parcasi bile eksilse dizinin tadi kalmaz.
ayşegül bile "girecekMİŞ" dedi.. yani duyulan geçmiş zaman. yani daha hiç belli değil.
o tarihte tv ye girmeyeceğine adım gibi eminim. çünkü daha bölümler çekiliyor. 2 bölüm çekilmeden dizi başlamaz.. dizi en geç 18 eylül de gireceğini düşünüyorum..
3 eylül çok erken olur. zaten 3 eylül de yeni bölümün olacağını sanmıyorum. bide ayşegül bunu açıklasa süper olacak
derman abla 25-08-07, 09:01 ayşegül bile "girecekMİŞ" dedi.. yani duyulan geçmiş zaman. yani daha hiç belli değil.
o tarihte tv ye girmeyeceğine adım gibi eminim. çünkü daha bölümler çekiliyor. 2 bölüm çekilmeden dizi başlamaz.. dizi en geç 18 eylül de gireceğini düşünüyorum..
3 eylül çok erken olur. zaten 3 eylül de yeni bölümün olacağını sanmıyorum. bide ayşegül bunu açıklasa süper olacak
hemen açıklıyım ben alp korkmazın üye olduğu sitede adminlerin yazdığını gördüm onu söylüyorum.bilgiyi alpten almışlar.
allah allah.. yani 3 eylülde mi başlıyor.. eğer alp diyorsa gerçeklik payı vardır ama ben hala inanamıyorum bu kadar erken ekrana geleceğine. yanlış anlamayın alp söylemişse ona yalancı demiyorum. sadece erken koyulmayacağını düşünüyorum..
yani 3 eylül çok çok erken olur. 11 eylül koyulmalı en azından
arkadaşlar dizi 3 eylülde yayında dün akşam küçük ekran olarak yazmış kardeşim söledi haberiniz olsun ayrıca alp diosa mutlaka doğrudur ayrıca diziye ilker inanoğlu katılıyomuş başkomser olarak
başlasın da ne zaman başlarsa başlasın. özledim vallahi. merakla bekliyorum bakalım bomba olayını nasıl sonuçlandıracaklar? dilerim diziden ayrılan birileri olmaz. yani ölümle biten bir olay olmaz. yazın hiç tekrarları da verilmeyince baya bi özledim yahu :)
3 eylulde mi başlıyor... kesin mi...? burcu'cum kardeşim altta küçük fragmanı gördüyse neler oluyormuş...? yani yeni bölümden herhangi sahne göstermişler mi küçük ekranda..?
bu arada 3 eylül pazartesi oluyor... neden günü değişti ki şimdi arka sokakların... atv de başka bir polisiye dizi başlatıyor pazartesi günleri (birçok kez başka isimlerde dizilere konu olmuş kitap karakteri komiser nevzat)... reytinglerde ne olacak bakalım... ayrıca ben alışmıştım salı günü arka sokaklar günü olmasına... gününün değişmesinin pek hoşuma gittiğine söyliyemicem... ama erken başlaması tabii şuanda havalara uçmamı sağlıyor.... :)
aa cok sewindim erken baslamasına ama günü deişmesine fazla sevinmedim hem iki aile war oda iddalı bi dizi ne olacaını bilemiorum ama nese erken baslıo yaaaaaaaaa ona cok sewindim eğer baskomser olarak ilke inanoğlu geliomus ya umarım rıza babayı öldürmezlerrrrrrr :img-pilot
niye öldürsünler ki? rıza baba amir bi kere.. o da başkomiser olarak geliyor..
demek pazartesi yayınlanıyor. çok kötü ya. salı kalsaydı daha iyiydi. demekki genco salı günleri yayınlanacak. iki aileyi bende izliyordum ama şimdi bıraktım. sıkıldım, belki bi ara youtubetan izlerim..
ama daha da önemlisi köprü var. bide kuzey rüzgarı bayağı iddaalı. iki aile, köprü, kuzey rüzgarı, sinema (show tv 22.00 a bir film koyar), komiser nevzat-kanun namına
evet çok güzel.. reytingler düşebilir.. hele hele o bomba sahnesi mantıklı değilse aralıkta final olma ihtimali de var. ne aralığı kasım da olur final..
o kadar rakip var.. sizce nolacak sonuç?
arka sokakların günü değişse bile raiting kaybedeceğini pek düşünmüyorum. tabi bomba sahnesinde çıkan oyuncu olmazsa. oyuncuların diziden ayrılması her zaman için raitingleri etkiliyor. bir iki istisna dışında. umarım oturmuş kadro devam eder.
bütün izlediğim diziler kanald de. bi tek iki aile starda. o da çakışacak. şansa bak. pazartesileri kanald ye kitleneceğiz artık :)
derinmavi_642 25-08-07, 15:24 iki aileyi bende izliyodum ama şimdi arka sokaklar olduğu için izleyemiycem.
gününün değişmsi kötü oldu ya.arka sokaklarda iyi reyting alıyo ama kanal d'nin arka sokakları pazartesi'ye koyması büyük cesaret.zoraki kocadan önce kanal d pazartesiye hangi diziyi koysa bitiyodu.şimdi ne olur bilmiyorum.ecr'ninde dediği gibi biter belki.inşallah bitmez ya.biterse yıkılırım walla.zaten kod adını bitirdiydiler.arka sokaklarda kod adı gibi pazartesi gününün gazabına uğramaz inşallah.hele köprünün yanında.
komiser nevzat denilen dizide korkusuzlara benziycek bence.çok kısa bi süre sonra kaldırılır heralde.
öle bi tahmindi sadece ewt gercekten de cok iddalı diziler war ya bizim retingler düsmesinde o yeter sonuc ne olacak merak ediorummmmm
Bende çok merak ediyorum.Keşke günü değişmeseydi.Pazartesi tekrarı bile ilk 5 te oluyordu ama şimdi diğer kanallarda baya kaliteli yapımlar sürüyorlar.Ama yeni dizi tutturmak ta zordur.Çok iyi başlarsa öyle gideceğini düşünüyorum.
aslında tekrarı da pazartesi gününden verilmesiyle anlamamız gerekirdi sanırım ama ben boşluk yoktur diye böyle yapmış olabileceklerini düşünmüştüm.... ben hala inanamıyorum bir sonraki pazartesi günü yeni bölüm vereceklerine... kanal d diğer başlayacak dizilerinin fragmanlarını döndürmeye başladı bile... neden arka sokaklara aynı muameleyi uygulamıyor bilmiyorum...
dediğiniz gibi oturmuş oyuncu kadrosuyla devam edersek (ki sağlam tüyolar bu yönde:img-wink:) reytinglerde düşüş yaşamayız... açıkcası ben iki aileyi izlemiyorumve reytinglerinin ne durumda olduğunu bilmiyordum ama sizleri bu kadar düşündürdüğüne göre onlarında reytingleri iyiymiş....
öncelikle başlığımz hayrlı olsn dierini kapatmak gerçkten ii olmş yalnz girergirmez inanamadım arka sokaklar 3 eylülde başlıcak hee süper grçkten çok öslemiştk yalnız 3 eylülde başlıcak bi dizinn fragmann hala dönmemesi baya şaşırttı beni çnkü yaprak dökmnn tarihi bile werilmeden fragmanlar ne zmndr dönüyo inş sık sık gösteririlerde arayı kapatırlar..Şu pazartesi meselesine gelince ilk başladığı zmnda ilk önce pazartesiydi yanlış hatırlamıyosam daha snrasalı olmştu yine öle olur diyecektm ama GENCO war ki bi yazıda okumuştum gencoyu kış dizileri arasına alacaklarmış o yüzdn pekde umutlu değilim ama gününü değiştirmeseler daha ii olurdu sanki herneyse inş biran önce fragmanımz gösteirlmeye başlanırda mrkımz azda olsa giderilir bu arada ilker inanoğlu diziye BAŞKOMİSER olrak giricekmiş duyduğuma göre Rıza baba içn endişelenmemize grk yok bence çnkü Rıza babamız bugüne bugün EMNİYET AMİRİ :)
ımm ya walla ben meraklabekliorum su reklam işi gercekten benide düsündürüo bilgi yanlıs desem olmz cünkü alp korkmaz demiş wala sonunda nolacak cok mrk ediyorum ha bide su bomba waar onu da nasıl sonuclandracaklar onu da acayip mrk ediorum
elif__kv.kk 25-08-07, 18:40 ben reytingleri çok etkiliycğini düşünmüyorum arka sokakların izleyici kitlesi farklı. ayrıca yeni dizilerinde kesin tutucağını düşünmüyorum her sene böyle çok dizi başlar en baştan yoğun olur ama sonra elenir bunlar. tutmuş ve kadrodan eksilen olmayan bi dizininde yayında kaldırılacağını sanmam. sonuçta binbir gece varken 2. o yokken 1. oluyoruz bu kadar karamsar bakmayalım olaya.kasımda aralıkta falan final olucağını sanmıyorumm
peki arka sokakları pazartesiye alacaklarsa zoraki kocayı ne zamana alacaklar? onu izlemiyorum ama eğer yer değiştireceklerse yanlış olur bence. iki ailenin raitingleri hep iyi. pazartesileri en kötü 4.sırada oluyordu. eğlenceli ve sevilen bi dizi. çakışmaları kötü olacak. neyse ne zaman olursa izleyeceğiz nasılsa.
aslında tekrarı da pazartesi gününden verilmesiyle anlamamız gerekirdi sanırım ama ben boşluk yoktur diye böyle yapmış olabileceklerini düşünmüştüm.... ben hala inanamıyorum bir sonraki pazartesi günü yeni bölüm vereceklerine... kanal d diğer başlayacak dizilerinin fragmanlarını döndürmeye başladı bile... neden arka sokaklara aynı muameleyi uygulamıyor bilmiyorum...
dediğiniz gibi oturmuş oyuncu kadrosuyla devam edersek (ki sağlam tüyolar bu yönde:img-wink:) reytinglerde düşüş yaşamayız... açıkcası ben iki aileyi izlemiyorumve reytinglerinin ne durumda olduğunu bilmiyordum ama sizleri bu kadar düşündürdüğüne göre onlarında reytingleri iyiymiş....
ben izliyordum, güzel bir diziydi. sonra bıraktım, sonra tekrar izlemeye baladım:):)
ama bu sezon izlemeyecem.. gerçekten reytingleri iyiydi. ilk 5 e giriyor..
bide köprü var. o bu sezona damgasını vurmaya geliyor. 10 yeni oyuncu transfer ettiler.. o da çok izleniyor. ilk 5 e giriyor.
bıçak sırtıda iddialı..
kuzey rüzgarının da yeri şimdiden belli..
arka sokaklar bence izlenecek ama pazartesiye alınırsa ciddi bir savaş olacak.
pazartesi gününe alınmasını beklediğim diziler:
fesupanallah iddialı bir dizi. o da çok ünlü kişilerle dolmuş bir dizi.. şafak sezer, kadir çöpdemir, cem davran, hatice şendil, hasan kaçan, necmi yapıcı vs
komiser nevzatın durumu nolur bilemiyecem.. ama savaşacağımız bayağı bir dizi var..
ARKA SOKAKLAR İZLENECEK !!!
3 eylülde başlıcagına hala inanamıyorum ben yaaa:happy0064
ama sacma geliyo bana hiç fragmanı falan verilmedi yaprak dökümü ve binbir gece 1 haftadır falan veriyo ama onlarınki daha gec başlıyo bizim ki hiç verillmeden başlıyo biraz garip ama bilemicemm
ama cook mutluyum artık başlıyooo:happy0064
elif__kv.kk 25-08-07, 22:52 bıçak sırtı salı günü olabilir belki o zaman bi rekabet olmaz. yeni dizileride daha izlemedik, nasıllar bilmiyoruz bu zamana kadar dışardan tutar gözüyle bakılan çoğu dizi tutmadı. bu yeni çıkanlardan da her sene olduğu gibi elenicek.evet iki aile çok sevilen bi dizi ama arka sokaklarda bi o kadar izleniyo iki aileyi bırakıp arka sokakları tercih ediceklerde olucaktır; içimizde de olduğu gibi .bence karamsar olmayalım köprü bu sezona damgasını vurmaya geliyo olabilir ama bizim dizimizde damgasını vurmaya geliyo unutmayalım:img-wink::img-yes:
Dizinin gününden çok saati önemli bence.8.30 yayınlanırsa çok iyi olur.Ama ikinci kuşakta yayınlanırsa aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bizim diziyi çocuklar bile çok seviyor.Çocukların okuldurumundan ilk kuşakta yer almalı.
Bu arada bıçak sırtı kanal d nin nasıl olsa.İlk bizim dizi sonra Bıçak Sırtı olursa o günü alırlar gibi geliyor.
elifçim haklı olabilirsin.. yani umarım iki aileyi bırakıp gelirler.. bizde damgamızı vururuz inş.
ben köprü ve iki aileyi izliyordum ama iki aile sıktı biraz. bıraktım ama köprünün forumuna baktığım da muhteşem geliyor. bu biraz korkutuyor..
ben de düşündüm de iki aileyi geçeriz ya.. kesin geçeriz iki aileyi.
bıçak sırtı ise 21.45 şimdiki zamanla 22.30 da yayınlanacak. o da bizim bi rakip sayılır. o da güçlü geliyor.
neyse gene uzatmıyım. umarım izleniriz.. ilk bölümümüz izlenecek. bu belli. ama daha sonra eğer saçma bişey olursa olay bağlanamazsa o zmn düşünmek lazım nolacağını
bide arkadaşlar
3 eylül pazartesi günü arka sokakların sezon finali bölümü ekrana geliyor. kanal d de gösterdiler..
KESKİN_NİŞANCI 26-08-07, 08:43 merhabalar,
bölüm yorumlarına girmiştim az önce ama kilitli:s
şaşkınlığımı üzerimden hala atmış deilim
bilen birisi varsa bana söleyebilir mi?
başlık neden kapandı acaba???
bu arada yarın arka sokaklar var arkadaşlar saat:22,45 de
izlemek isteyenlere duyrulur:img-wink:
kaçıncı bölüm diyorsanız:) -sezon finali-
not:as ne zaman başlıcak? gün ve saat aynı mı?
neyse :) güzel bir gün geçirmenizi diliorum bye
elif__kv.kk 26-08-07, 08:49 keskinim cnm öncelikle hoş geldin:)
başlık konusuna gelince kötü bişey olmadı:img-wink:o başlığı kapattılar yeni başlık olarak burdan devam ediyoruz:img-yes:
ÖZGÜRCÜ'nün verdiği bilgilere göre dizimiz 3 eylül p.tesi başlıyo saati aynı sanırım ama gün değişik:img-yes: ve diziden çıkanda yok tam kadro devam:D:D
keskinim nişancım hoşgeldin:):).. özlettin kendini be:(:( duygu sendromları yaşıyorum baksana bi gülüyor bi ağlıyorum :):(:():)::img-hyste
neyse valla gün ve saat tam belli olmamakla beraber rivayetlere göre pazartesi 20.30 saatiyle 10 eylül günü dizimizin 44.bölümü başlıyor. ama sadece bir rivayet..
bakalım nolacak?
başlık kapanmış mı? noldu ki acaba? bende merak ettim..
3 eylülde başlıcak olsaydı fragman çıkmaya başlardı bence yalan haber günü pazartesi ye alınmaz . gene eski saatinde olur genco yu başka güne alırlar öncelik arka sokakların çünkü :)
elif__kv.kk 26-08-07, 09:30 benim ÖZGÜRCÜ arkadaşımızdan aldığım bilgiliere göre bu hafta p.tesi yani 27 ağustos p.tesi arka sokakların sezon finalinin tekrarı var 3 eylül p.tesi günüde yeni bölüm var bu güne kadar verdiği bilgilerin doğru çıktığını düşünürsek ve kaynağıda sağlam ben buna da inanıyorum. iki ailede 3 eylülde başlıyo ve sanırım onunda daha fragmanı çıkmadı. şuan bizimde fragmanımız yok ama haftaya fragman çıkmaya başlar.sonuçta diğer dizilerde bi bölüm fragmanı yayınlamadı sadece tanıtımdı onlarınkide örn:binbir gece
benim ÖZGÜRCÜ arkadaşımızdan aldığım bilgiliere göre bu hafta p.tesi yani 27 ağustos p.tesi arka sokakların sezon finalinin tekrarı var 3 eylül p.tesi günüde yeni bölüm var bu güne kadar verdiği bilgilerin doğru çıktığını düşünürsek ve kaynağıda sağlam ben buna da inanıyorum. iki ailede 3 eylülde başlıyo ve sanırım onunda daha fragmanı çıkmadı. şuan bizimde fragmanımız yok ama haftaya fragman çıkmaya başlar.sonuçta diğer dizilerde bi bölüm fragmanı yayınlamadı sadece tanıtımdı onlarınkide örn:binbir gece
öncelikle herkese slm arkadaslar iki ailenin fragmanı werilmeye baslandı bide arka sokakların fragmanını werselerde rahatlasak umarım 3 eylüldür eğer sezon finalini 27 ağustosda weriolarsa sanırım 3 eylül doğru olabilir
elif__kv.kk 26-08-07, 10:11 evt cnm inş. verirler bizim fragmanımızıda zaten iki aile çok önceden başlamıştı yeni sezon çekimlerine biizm çekimler başlayalı daha 1 hafta oldu:img-wink:bu hafta fragmanımız çıkmaya başlar sanırım
arkadaşlar yarın sezon finali var dizimizin 2 hafta üstüste sezon finali olmayacağına göre 3 eylülde dizimiz başlıcak ayrıca frangman konuşuna gelince geçen sezonda hep son zamanlarda frangman verildi o yüzden bunda ben bi terslik görmüyorum
Kanal d nin bir sürü magazin programı var ama dizilerinin tanıtımını pek yapmıyor.Dizi severleri en azından bilgilendire bilir.Neden yapmaz ki?
arka sokakların yeni fraglmını gördüm cook heyecanlıyım yazamıyorum hyeyceandan:happy0064:happy0064:happy0064
ilk olarak zeynep murat vardı dügünden eski siyeh bi görünüydü
ambulanslar ve polisler vardı yani bomba gercekmiş
bide ayla pınarı gördüm yine eski bi görüntüydü siyahtı
kücük ekranda sezon finlai tekrarını izlerken gördüm heyeycandan elim titriyo yaazamadım dogru düzgnüaaaaa
ewt arkadaslar fragman süper sabırla bekledik nihayet o güne 1 hafta war ya cok özlemişimn şimdi sezon finalini izleyince anladım bide bunun üstüne fragman gelince su an yerimde duramıyorum:happy0064:happy0064:happy0064:good:
ben de gördüm fragmanııı ..
muhteşemdi..
dizimiz 3 eylülde başlıyorr!!!!
bi de ilker inanoğlu vardı yeni oyuncu olarak geldi sanırımm..
aşka_aşık11 27-08-07, 21:16 slm arkadaşlaaarrr! dizimzn günü deişmş galiba ama önmli deil! sonunda başlıor! bugn tekrarn werileceini duyunca anladm ki yeni bölümde başlaycak! tahmnde yanılmadm! heyt be sonnda zewkle izledğm 2 diziden gereiye kaln teki başlıor!!
bana kalırsa rıza baba ölebilir. inşallah yanılıyordum bence dizinin en güzel yanı o ekipti zaten dizi ekipti:(
derinmavi_642 27-08-07, 22:36 fragman çıkmış ay demin reklam arasında gördüm.bissürü ambulans vardı.yeni birisi katılıyodu ekibe.genç birisi.bi polis ordusuyla bissürü ambulans gidiyodu.suat hastanede koşturuyodu galiba.kaşında yara vardı.yanlış görmüş olabilirim ama.bizimkiler ambulanstan indirilirken gazeteciler vardı galiba.flah patlıyodu.ananemde izlerken gördüm.eve gelene kadar çatladım.yalvar yakar beş dakkalığına zor aldım bilgisayarı abimin elinden.neyse nöbet tutçam televizyonun başında bi daha görebilmek için.
fragmanı izledim. yeni dönemin eksiksiz geçeceğini düşünürken fragman sonundaki rıza babanın konuşması kafamı karıştırdı. yeni başkomiser de geliyor. belki rıza baba amir olduğu için ekibe bu başkomiser yeni atanmıştır. bizim kadro eksilmez. biraz takışırlar yeni başkomiser ile. neyse bir hafta daha sabredip sonra herşeyi öğreneceğiz.
demin tekrarını izledim, baya bi özlemişim bizim ekibi.. :)
Arkdşalr inanamıyorum yaa şimdi gerçkten 3 eylülde arka sokaklarmı war bu akşam çok bakamadım ama baktığım kadarıylada çok özlemişim onn farkına wardm snnda islicez hee çok şükür walla ama saat kaçtaydı gene 11 demi yoksa??Bide fragmanı anlatanlara çook tşkler ama biraz daha ayrıntılı anlatabilirmsnz???
fragmanın bi kısmını gördüm. ambulanslar fln vardı her yerde. hastahaneyi gösteriyodu bi sürü gazeteci fln suatı gördüm hastahanede ambulans sireni sesleri vardı.bi de eski bölümlerden ve sezon finalinden yerler vardı siyah beyaz. yeni birisi vardı sanırım ilker inanoğluydu yanlış görmediysem emin diilim.bi de enn sonunda rıza baba bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir. yaşamak ve ölmek dedi..
Fragmandan hiç belli olmuyor kimin kaldığı kimin gittiği.Yoksa hepsi ölüpte yeni bir ekip mi kuruyor bunlar?Sanki ölmüşler gibi hepsini siyah beyaz gösterdiler.
Tahminim sanki Rıza Baba Ve Murat herhalde diziden çıktılar.İnşallah tahminim yanlıştır.İlker İnanoğluda nerden çıktı.Magazin LALESİ.Kendisinden pek hazetmem.Başka dizi mi yoktu?
KESKİN_NİŞANCI 28-08-07, 06:53 dün gece sezon-finali bölümünü izledim
ilk reklam arasında çok şükür fragmanı gördüm :happy0064
ambulanslar,taksiler,polis arabaları,gazeteciler...:icon_sorr
ben o kadar söledim -gerçek- die:) rüya-gerçek savaşını -gerçek- kazandı:)
her neyse yaşananların siyah-beyaz efektlerle ekrana gelmesini ben gzl buldum
ekibe yeni isimler katılabilir demiştik ya ilker inanoğlu(başkomser engin balkan)katılmış:img-yes:
heyecan dolu bekleyiş bitiyor/arka sokaklar yeni bölümüyle geliyor
bu meslekte yaşamak ta ölmek te ekip işidir
yaşamak ta ölmek te :icon_whis
ben tatile çıkıom :img-blush güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
arkadaşlar bende dün izledim.. ilk gösterildiği an izledim.. çok heyecanlı. artık dizimiz pazartesi günü.. saat 20.00 da üstelik.
1.yeni komiser geliyor. duymadınız sanırım: "asayiş ekibine vekaleten geliyorsunuz" bu ne demek oluyor? asım'ı bulmak için göreve atanıyor. zira bizimkiler hastanede, nasıl asımı arayabilirler ki ! başkomiser o yüzden atanıyor.
2.diziden kimse çıkmayacak. herkes tam kadro devam. ama madem herşey gerçek oldu, umarım bunu saçmalamadan anlatırlar..
3.rüya olmasını beklerdim ama maalesef ki gerçekmiş:( heyecanla bekliyorum. yeni gün ve saatte arka sokaklar başlıyor:)
simge_yasemin 28-08-07, 07:24 arkadaşlar bende dün izledim.. ilk gösterildiği an izledim.. çok heyecanlı. artık dizimiz pazartesi günü.. saat 20.00 da üstelik.
1.yeni komiser geliyor. duymadınız sanırım: "asayiş ekibine vekaleten geliyorsunuz" bu ne demek oluyor? asım'ı bulmak için göreve atanıyor. zira bizimkiler hastanede, nasıl asımı arayabilirler ki ! başkomiser o yüzden atanıyor.
2.diziden kimse çıkmayacak. herkes tam kadro devam. ama madem herşey gerçek oldu, umarım bunu saçmalamadan anlatırlar..
3.rüya olmasını beklerdim ama maalesef ki gerçekmiş:( heyecanla bekliyorum. yeni gün ve saatte arka sokaklar başlıyor:)
evet sonunda başlıyor çok sefindim yha
bende bunların hepsinin bir rüya olmasını beklemiştim ama maalesef diğilmiş.
ohh ii kadrodan kimse ayrılmıyor.
o asım pisliğini benim elime verseneler bi :D :happy0064
mrb arkadaşlar bende dün izledim tekrarı tabi tekrarı izlerkende yeni bölümün fragmanınıda gördüm büyük bir heyecanla 3 eylül pazartesiyi bekliyorum
fragmanı gerçekten çok güzel hazırlamışlar
"KaRtAnEsİ" 28-08-07, 09:17 fragmanı daha yeni gördüm...güzel hazırlamışlar gerçekten...saatinin geç olmamasına çok sevindim izleyebilecem...3 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum...hiç kimse çıkmaz inş.
ekibe yeni bir başkomser katılıyor...inş. rıza babaya birşey olmamıştır ama sanmıyorum olmaz yaa...hastaneden çıkana kadar dururlar sonra da giderler...çok heyecan yaptım umarım güzel bir bölüm izleriz...nolur ya dizimizden kimse çıkmasın...
arkadaşlar bende dün izledim.. ilk gösterildiği an izledim.. çok heyecanlı. artık dizimiz pazartesi günü.. saat 20.00 da üstelik.
Dizimizden hiçkimse çıkmayacak, saat 8.00 başlayacak.Çok güzel bir haber . gününün bir önemi yok artık.Bıçak Sırtıda bizden sonraysa Pazartesileri Kanal d nin olur İnşallah.Böylelikle dizimizde uzun süre devam eder.:good:
merhaba arkadaşlar.
Ya ben fragmanı yeni gördüm ama o kadar heyecanlandım ki aklımda hiç birşey kalmadı. :) Sadece yeni bir komser gelyormuş o da İlker İnanoğlu.
Bir de sanki bomba patlamamış gibi herkes sapasağlamdı valla. . İşallah öyle olur.
Bu arada pazartesi 20:00'ye alınmış herhalde. Salı günün de iyiydi ama farketmez .
inş fragman güsel olur heyecanlı olur ilgi çekici olur dfedik hakikatende öle çıktı wallh fragmanı süper yapmışlaracayip güsel olmş bu arada ilker inanaoğlunnda iyi işler yapcağına eminm ama bence ekipten kimse çıkmıcak yalnz onlar toparlanankdr ztn fragmandada dio wekaleten die bimüddetlik gelr snra kalıcı olur herhalde herneyse fragmnı görnce acayip heyecanlandm ama çok güsel fragman yapmışlar:happy0064:good:
günaydın arkadaslar bende dün ilk fragman werildiinde izledim su an bile yerimde duramıorum bence kımse cıkmayacak cünkü rıza baba ölmekte yasamakta ekip işidir gibi seyler soledi bence bu bi ipucu ya cok sewincliyim fragmanda süperr dün uyuyamadım zaten cok heycanlıyım:happy0064:happy0064
inş fragman güsel olur heyecanlı olur ilgi çekici olur dfedik hakikatende öle çıktı wallh fragmanı süper yapmışlaracayip güsel olmş bu arada ilker inanaoğlunnda iyi işler yapcağına eminm ama bence ekipten kimse çıkmıcak yalnz onlar toparlanankdr ztn fragmandada dio wekaleten die bimüddetlik gelr snra kalıcı olur herhalde herneyse fragmnı görnce acayip heyecanlandm ama çok güsel fragman yapmışlar:happy0064:good:
yazdıklarına katılıyorum gözde okadar dedik fragman ilgi çekici olsun diye gercektende ole
ayy çok mutluyum ya dizimizi izlemeye sadece bi hafta kaldı :happy0064
saatini erken olması ii oldu yoksa bende dahi izleyen kitlesi azalacaktı
gel pazartesi gel bitsin bu hasret
Yaw acaba hapsinin sağlam gösterdikleri yerler eski bölümler galiba. Off ya! Ben Pınar'ın diziden çıkacağını duymuştum. İşallah doğru değildir. Daha Ali ile Pınar'ın ilişkilerini göremedik :(
Pazartesiye kadar sabretmek zor olacak valla...
diziden kimsenin ayrılmayacağı söylenişti ama inş pınar ayrılmaz daha rıza baba yeni öğrendi onlara çektirir die düşünüyom ben
Yaw acaba hapsinin sağlam gösterdikleri yerler eski bölümler galiba. Off ya! Ben Pınar'ın diziden çıkacağını duymuştum. İşallah doğru değildir. Daha Ali ile Pınar'ın ilişkilerini göremedik :(
Pazartesiye kadar sabretmek zor olacak valla...
Bu da nereden çıktı şimdi.Nereden duydun?Programlarını seyretmiştim hiç böyle birşeyden bahsetmemişti.İnşallah doğru değildir.Biraz önce diziden kimse çıkmayacak deyince sevinmiştim.Aha gene beni merak sardı.:icon_sorr
tahmin bile edemiyorum çünkü ya kalacaklar ya ölecekler
ama bence kalırlar çünkü hiç bi film kötü sonla bitmeyebilir :img-wink: :img-yes:
tahmin bile edemiyorum çünkü ya kalacaklar ya ölecekler
ama bence kalırlar çünkü hiç bi film kötü sonla bitmeyebilir :img-wink: :img-yes:
sana katılıorum fahozfun ya kalacaklar ya ölecekler ama bence yan kişilerden ölenler olacaktır yani zeynep'in annesi falan ki birazda acı olsun o bombadan hepsi kurtulmayabilir
yesim-jade 28-08-07, 11:13 çok mutluyum arka sokaklar sonunda başlıyo dizinin erken saatte ve pazartesi günü olması beni daha da mutlu etti ama ben hayla fregmanı göremedim ona yanarım pınar aydın inşallah diziden çıkmaz çok üzülürüm
Bu da nereden çıktı şimdi.Nereden duydun?Programlarını seyretmiştim hiç böyle birşeyden bahsetmemişti.İnşallah doğru değildir.Biraz önce diziden kimse çıkmayacak deyince sevinmiştim.Aha gene beni merak sardı.:icon_sorr
yani şöyle anlatayım yaklaşık bir ay kadar önce Pınar ve şu yabancı damattaki Nico varya (neydi gerçek adı özgür mü?hatırlamıyorum :) ) onların ikisine bir diziden başrol teklifi gelmiş, kabul edeceklermiş diye duymuştum. İkisi akademi türkiye'de bir ara sevgili olmuşlardı hatırlarsanız.
Ama umarım asparagas bir haberdir. Bende doğru olmasını istemem ... :img-yes:
pınarın çıkcağını düşünmüyorum pınar diziden ayrılsa pafta açıklama yapardı :) bence pınar dewam edicektr
herkese selam
fragmanda arka fonda rıza babanın sesiyle bir cümle vardı ölmekte ekip işi hayatta kalmakta böyle bişeydi üstüne basa basa söylendi,buda tüm ekibin yaşayacağını gösteriyor şu yeni gelen vekalten kişide gayet uygun olmuş ilker inanoğlu iyi olmuş yalnız bu kişiyle ekip arasında bazı sorunlar yaşanabilir gibime geliyor ekipte en son iyileşen rıza baba olaailir bu zamana kadar ekibi yöneten o olcaksa bazı sorunlar yaşanabilir aralarında fragmanda bi bölümde bağırıyordu ben yapma murat anladım hatta bu kişi zeyneple murat arasında gzel kıskançlıklara sebep olur diye düşünüyorum ama umarım onu aylin kapar kız yalnız kaldı ekipte
yani şöyle anlatayım yaklaşık bir ay kadar önce Pınar ve şu yabancı damattaki Nico varya (neydi gerçek adı özgür mü?hatırlamıyorum :) ) onların ikisine bir diziden başrol teklifi gelmiş, kabul edeceklermiş diye duymuştum. İkisi akademi türkiye'de bir ara sevgili olmuşlardı hatırlarsanız.
Ama umarım asparagas bir haberdir. Bende doğru olmasını istemem ... :img-yes:
evet böyle bi haber var.. başrolde pınar ile özgür.. ilker inanoğlu yapımcısı..
böyle bir dizi düşünülmüştü ama vazgeçildi. sonra özgür ile çağla şikel için bir dizi çekilecekti.. ondan da vazgeçildi. özgür yerine emre düşünüldü kabul edilmeyince proje rafa kaldırıldı.
yani pınar çıkmıyor..
evet böyle bi haber var.. başrolde pınar ile özgür.. ilker inanoğlu yapımcısı..
böyle bir dizi düşünülmüştü ama vazgeçildi. sonra özgür ile çağla şikel için bir dizi çekilecekti.. ondan da vazgeçildi. özgür yerine emre düşünüldü kabul edilmeyince proje rafa kaldırıldı.
yani pınar çıkmıyor..
Eğer senin dediğin gibiyse bu gayet güzel bir haber... :happy0064
Pınar dizi de kelmalı daha ali ile çok çektirecekler Rıza baba'ya ;( Tabii Rıza Baba'da onlara ;)
"ölmekte yaşamakta iki kişidir. ölmekte yaşamakta"
rıza baba bunu söyledi..
bende bunu ekip işidir diye anlamıştım eğer öyleyse var bunda bişey rıza baba ölebilirmi acaba vekaleten biride geldi zaten ama iki kişi diyo artık pazartesiye kadar bi ipucu gelir bize heralde
yok ya pınar ali aşkı bitmesin. zaten yeni başladı.. pınarın sesini bende özledim valla..
neyse merak etmeyin rıza baba çıkmayacak.. hiç merak etmeyin.
özet hala gelmedi arkadaşlar, bide benhermi duyguyu hiç görmedik aramızda. valla hepsini özledim.. roxelanne kübra, benhermi duygu vs vs çoğu kişiyi özledim..
arkadaşlar öznur dioki muratın annesi kanser galiba çünkü kemoterapi görüyomuş saçı perukmuşve kaşları dökülmüş diziden çıkabilirmiş birde başka dizide oynuyomuş size aktarmamı istedi
evet diziden kimse çıkmıyor diye biliyordk.zaten fragmanın en sonunda yaşamak da ölmek de ekip işidir dedi bunu da boşu boşuna söylemedi diye düşünüyorum. fragman güzel olmuş eski görüntüleri de koymuşlar.tahmin ettiğimiz gibi bize çok ip ucu vermemeye çalışmışlar..
dizimiz pazartesi gününe alınmış bizden sonra da bıçak sırtı var yani bence kanald pazartesi günü ilk ikiyi garantilemiş oldu..
Ya fragmanı minicik izledim sabah..bol flashbackli,kanlı ıyyy off gerçek olması durumu kurtardı ama en azından bikaç ölü vardır yani ne bileyim.. neyse gel 3 eylül ...
evet diziden kimse çıkmıyor diye biliyordk.zaten fragmanın en sonunda yaşamak da ölmek de ekip işidir dedi bunu da boşu boşuna söylemedi diye düşünüyorum. fragman güzel olmuş eski görüntüleri de koymuşlar.tahmin ettiğimiz gibi bize çok ip ucu vermemeye çalışmışlar..
dizimiz pazartesi gününe alınmış bizden sonra da bıçak sırtı var yani bence kanald pazartesi günü ilk ikiyi garantilemiş oldu..
ya valla şimdi okudum ve sabahın sitesine girdim. haklıymışsın, o bir temenni. bana öyle bi haber gelmişti. ama diğerleri doğru.
yanlış bilgi için çok özür dilerim.. sonuçta pınar çıkmıyor.
"YAŞAMAKTA ÖLMEKTE İKİ KİŞİDİR. YAŞAMAKTA ÖLMEKTE"
yani ekip işi değil iki kişi diyor. istersen bi dinle..
ya valla şimdi okudum ve sabahın sitesine girdim. haklıymışsın, o bir temenni. bana öyle bi haber gelmişti. ama diğerleri doğru.
yanlış bilgi için çok özür dilerim.. sonuçta pınar çıkmıyor.
"YAŞAMAKTA ÖLMEKTE İKİ KİŞİDİR. YAŞAMAKTA ÖLMEKTE"
yani ekip işi değil iki kişi diyor. istersen bi dinle..
dikkatli dinleyin..
Bu meslekte yaşamak da ölmek de EKİP İŞİDİR diyor Rıza Baba,zaten konsepte uygun olan da bu.. Eminim %100...
:(:(:( YAŞAMAKTA, ÖLMEKTE EKİP İŞİYMİŞ :):)
çok özür dilerim arkadaşlar.. haklıymışsınız.. valla çok utandım şimdi:(:(
Bu baslık oyuncu yorumları ve begenileri baslıgı degildir.Arka Sokaklar Bölüm Yorumları baslıgıdır.Bunun dısındaki mesajlar haber verilmeden silinir.Lütfen cok seviyorum,begeniyorum,gelsin artık,özledik gibi sadece oyuncuya yönelik yorumlar yapmayınız.Begeninizi dile getirmek istiyorsanız oyuncular baslıgını kullanınız.
Forum kurallarına uyunuz
Bölüm Sorumlusu
gzm
arkadaşlar rakipler belli oldu.. pazartesi günü yayınlanacak diziler aşağıda. ama 3 eylül de iki aile ile köprü yok..
pazartesi günü saat 20.00 ve 21.45 te başlayacak diziler..
köprü startv 22.00
iki aile startv 20.00
arka sokaklar kanal d 20.00
bıçak sırtı kanal d 21.45
dudaktan kalbe showtv 20.00
ayrıca eylül ayında show tv de pazartesi günleri sinema var: son osmanlı, eve giden yol, dondurmam gaymak..
şimdilik bunlar var.. 2.sezonda bayağı bir uğraştıracak diziler var ama a.s. bence izlenecek..
fragmanı daha yeni gördüm...güzel hazırlamışlar gerçekten...saatinin geç olmamasına çok sevindim izleyebilecem...3 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum...hiç kimse çıkmaz inş.
ekibe yeni bir başkomser katılıyor...inş. rıza babaya birşey olmamıştır ama sanmıyorum olmaz yaa...hastaneden çıkana kadar dururlar sonra da giderler...çok heyecan yaptım umarım güzel bir bölüm izleriz...nolur ya dizimizden kimse çıkmasın...
rıza baba amir oldu o yüzden ilker inanoğlu "engin" rolüyle girdi diziye ve rıza baba ölmedi buna eminim cünkü bi ara onuj kıyafetli halini gösterdiler
Öncelikle herkese merabalar,
patlamanin rüya olmadigi kesinlesti.bence ölen olmayacak.yani herkesgibi temennim bu:img-yes:.ya arkadaslar kacirdigim bisey varsa ne olur buraya yazin.Buradan yönetmene senaristlere veya bu islere kim bakiyorsa ona sesleniyorum rica ediyorum ne olur ama nolur kimse cikmasin diziden helede riza baba,zeynep,murat,mesut ve coban yildizi.ya aslinda bence riza baba,mesut ve hüsnü cikmaz hatta zeynepte cikmaz, ama murat cikmak istiyormus deyince siz benim icime kurt düsürdünüz:icon_whis.neyse iyi yorumlarbye
sonunda arka sokaklar basliyor!:happy0064
iki ay boyunca sabirlan bekledik ve basliyor, bende yeni gordum fragmani ilker inanoglu dizide baskomser engin olarak yer alicak ve ben alpimmm'e katiliyorum bencede riza baba olmez cunku fragmanda kendisi seslediriyordu.
6 gün sonra arka sokakların yeni bölümünü izlicez cook mutluyumm yaaaa:happy0064
kimse cıkmamıştır inş ama kimse ölmezse de büyük bi mantık hatası oluşcak yaa kimsenini cıkmasını istemiyorum ama en azından bombayı biraz uzakta falan patlatsalardı masanın altında patlatmasalardı yani diibinde patlıcak amaölmicek sacma geliyo tabi aama olsun kimse cıkmasın varsın mantık hatası olsunnn
fragmanda eski günleri göstermeleri cook güzeldi zeynep-murat sahneleri özellikle
biran önce 3 eylül gelsinn
ya bence o patlamadan sonra o odadan birileri sağ çıkarsa ki sağ olarak çocukların annesini gördük saçmalık olduğu kesin..Allah aşkına görmedinizmi patlama sahnesini? oradan kurtulmak kırmızı karın yağmasıyla eş değer bence! patlama görüntülerini yada efektrlerini bu kadar abartmıyacaklardı bence...Dizinin gerçekliğine aykırı kaçıyor..
orda rıza babanın sözü bence dikkate şayan...ölmekte yaşamakta ekip iidir diyor..bütün ekip patlamanın olduğu masanın başındaydı ki masanın altındaydı bomba.bomba + masanın etrafında ekip...kim sağ çıkar? :img-pilot
rıza babalar zaten şahit etrafındada toplanmış misafirler nikahın kıyılma anı..gelin damat zaten o biçim..eee geriye ne kalıyor? bence ekip olarak ölecekler..
çok ütopik belki ama sağ kurtulan olursa o masanın etrafından izlemem ben bu diziyi..saçmaaaaaaaaaa :img-icecr
dibimde bomba patlıycak parçamı bulamazlar be! :icon_whis
ayrıca 3 eylülde başlamıyormu dizi? hala özet verecekler...nie vermiolar peki? hı?
ugur pektas diziden ayrilicak mi?
evet riza baba "olmek ekip isidir" dedi ama bu muart'in iyi olucagini soylemiyor belki murat'i komada olur ve ugur'u yeniden ikna edene kadar murat komada birakirlar.
;4558215']ya bence o patlamadan sonra o odadan birileri sağ çıkarsa ki sağ olarak çocukların annesini gördük saçmalık olduğu kesin..Allah aşkına görmedinizmi patlama sahnesini? oradan kurtulmak kırmızı karın yağmasıyla eş değer bence! patlama görüntülerini yada efektrlerini bu kadar abartmıyacaklardı bence...Dizinin gerçekliğine aykırı kaçıyor..
orda rıza babanın sözü bence dikkate şayan...ölmekte yaşamakta ekip iidir diyor..bütün ekip patlamanın olduğu masanın başındaydı ki masanın altındaydı bomba.bomba + masanın etrafında ekip...kim sağ çıkar? :img-pilot
rıza babalar zaten şahit etrafındada toplanmış misafirler nikahın kıyılma anı..gelin damat zaten o biçim..eee geriye ne kalıyor? bence ekip olarak ölecekler..
çok ütopik belki ama sağ kurtulan olursa o masanın etrafından izlemem ben bu diziyi..saçmaaaaaaaaaa :img-icecr
dibimde bomba patlıycak parçamı bulamazlar be! :icon_whis
ayrıca 3 eylülde başlamıyormu dizi? hala özet verecekler...nie vermiolar peki? hı?
ya aslında haklısın o bombadan kimsenin sağ cıkması mümkün deil ama ben kimsenin diziden ayrılmasını istemiorum nede olsa bi dizi zevk için izlenio ama bomba olayında haklısın
ceylan korkmaz 28-08-07, 16:01 Yeni bölüm için şimdiden heyecanlanıyorum.İnşallah kimseye bişey olmaz.Özellikle Zeynep ve Murata.Yeni sezonda evlendiklerini görürüz inşallah.Diziden kimsenin ayrılmasını istemiyorum. :)
Arkadaslar bende dün gece gördüm de küçük fragmandı böle ambulanslar felan vardı ilker inanoğlunu göremedim büyük fragmanı tam olarak bi anlatabilirmisiniz?yada nette yok mu fragman?
arkadaşlar öznur dioki muratın annesi kanser galiba çünkü kemoterapi görüyomuş saçı perukmuşve kaşları dökülmüş diziden çıkabilirmiş birde başka dizide oynuyomuş size aktarmamı istedi
fox tvdki yemindede oynuyor rahatsızlığı geçen sezondan beri var Allah şifa versin
patlamada birileri bazı zorluklar yaşamazsa pek inandırıcı olmaz mutlaka sakatlanmalar olacak hatta ben muratta bi sakatlık bekliyorum bu yüzden zeynepten ayrılabilir nedense şu vekaleten vatandaşla ikisinin arasındaki sorunlarda bağlantı olacak gibime geliyor birlerinin kalbi durabilirde yani öyle bir patlamadan kimsenin ölmeden yara bere ile kurtulma olayı çok saçma kapının dışındakiler bile uçtu ya belki rıza babaya emeklilik yolu gözükebilirde
arkdaşlar ya ben fragmnada suatı sapasağlam gördüm hastahanede koşuşturuyodu acaba ben mi yanlış gördüm
bugün dizimagazin var belki dizimizle ilgili bişeyler veriler herkes izlemeye çalışsın derim bem
arkadaşlar ben de fragmanı izledim....:happy0064
öncelikle belirtiyim hiçbirinizin yorumunu okumadım... öncelikle kendi yorumumu yapmak istedim...:img-wink:
fragman müthişti... sadece fragmanı bile ayakta izleyen ben bilmiyorum bölüm karşısında neler yapıcam... herkesin teker teker geçmişinden hızlı bir flashback çok güzel olmuş... onun sonrasında da ambulanslar, haberciler heyecanı zirve yapmış.. ambulansların bile polis motorlarıyla izlenmesi çok güzeldi...fragmanda geçtiğimiz 43 bölümün neredeyse hepsinden görüntü olması süper olmuş.. neredeyse her operasyondan görüntü vardı fragmanda...
ilker inanoğlunun diziye başkomiser olarak dahil olacağını öğrenmiştik... ama fragmanda asayiş ekibinde vekilen göreve başlıyorsunuz diyor... hiçbir oyuncunun ayrılmayacağını bildiğimizden bu ekip in ciddi yaralandığını anlatır ki bu da patlamanın mantık hatası olmasını bir nebze de olsa engeller... geri kalan açıklamayı bölümde ediniriz zaten...
ayrıca müziğin mütişliğini es geçmemek lazım... murat evgin yine süper bir müzikle çıkıyor karşımıza... ama ben müzikten sadece arka sokaklar da istanbul gibi birşeyler anladım ... devamında birşeyler daha diyor gibi ama bilmiyorum...:icon_sorr
kısacası... arka sokakları gerçekten çok özlemişim...:img-blush:img-blush
evet diziden kimse çıkmıyor diye biliyordk.zaten fragmanın en sonunda yaşamak da ölmek de ekip işidir dedi bunu da boşu boşuna söylemedi diye düşünüyorum.
canım zaten bu söz 12. bölümün sonunda rıza baba tarafından söylenmişti...:img-wink: murat ın çocuk şubeden asayişe geri dönmesi için rıza babanın müfettişe yaptığı konuşmanın sonundaydı... :)
ama fragmana da süper oturmuş...:good: ve dediğin gibi eminim boşuna eklememişlerdr kaç bölüm önce söylenmiş olan sözü...:img-wink:
evet haklısın duygu.. flashbackler süper olmuş.. bölüme o kadar daldım ki fragmanı yorumlamayı unuttum..
neyse gerçekten çok güzel hazırlanmış.. ambulansın yanındaki polisler ve arkadan rızanın konuşması müthiş olmuş..
bende sevdim müziği, insan kendini kaptırıyor.. o müzik daha önce haziran gecesinde kullanılmıştı sanırım..
yeni bölümden pek bişey göstermiyorlar.. tüyo vermemek için çok uğraştıkları belli olmuş. gerçekten de heyecanlı yapmışlar bölümü..
ilkerin diziye katılması iyi oldu. aslında daha çok kişinin gelmesini isterdim, yeni kan edinmiş olurdu.. ama olsun..
44.bölümü bir solukta izleyeceğim kesin..
evet haklısın duygu.. flashbackler süper olmuş.. bölüme o kadar daldım ki fragmanı yorumlamayı unuttum..
neyse gerçekten çok güzel hazırlanmış.. ambulansın yanındaki polisler ve arkadan rızanın konuşması müthiş olmuş..
bende sevdim müziği, insan kendini kaptırıyor.. o müzik daha önce haziran gecesinde kullanılmıştı sanırım..
yeni bölümden pek bişey göstermiyorlar.. tüyo vermemek için çok uğraştıkları belli olmuş. gerçekten de heyecanlı yapmışlar bölümü..
ilkerin diziye katılması iyi oldu. aslında daha çok kişinin gelmesini isterdim, yeni kan edinmiş olurdu.. ama olsun..
44.bölümü bir solukta izleyeceğim kesin..
canım haziran gecesinin müziklerini gökhan kırdar yapmıştı bizim müzikleri ise murat evgin yapıyor.. yani en son öyleydi ama böyle düşünmekte haklısın çünkü ben de sesi murat evgin in sesinden çok gökhan kırdar ın sesine benzettim... ama herhang bir değişiklikten daha resmi olarak (kanal d de veya resmi sitede ) bahsedilmediği için şimdilik kesin konuşamıyoruz...
ilker inanoğlunu pek sevdiğim söylenemez.. aslında bir antipatim de yok yani nötrüm ama dizide iyi iş çıkaracağa benziyor (en azından fragmanda öyleydi...:img-yes:)
fragman gercekten super yaaaa
şarkıya gelince ben şarkıda sadece arka sokaklar kısmını anlaayabıldıim:img-in_lo
ilker inanoglu icin bi yorum yapamıcam oynadıka örücez nasıl oldugunu ama bana sanki ekible tartışan biri olcak gibi geliyo bilmiyoruml neden
şu bomba işinide güzelce bişeye baglasalar yani mantık hatası olmasınkeşke uzakta bi yerde patlatsalardı bombayı masanın altında degil daha az mantık hatası olurdu en azından:img-wink:
arka sokakları cok özledim şu 6 gün biran önce gecsin ve artık dizçimize kavuşalım
bu arada sabah hem resmi siteye hemde kanald ye baktım özetten haber yok ne zaman verirler acaba beki orda bi kac ipucu olurr
ewet arkadaşlar suat sapasağlamdı ve ilker inanoğlu nun kadroya katılmasına sevindim işş hiç çıkmaz.
fragman çok saçma olmuş ve neyin ne olduğu anlaşılmıyor. daha etkileyici birşeyler olabilirmiş. şahsen bende hiç merak uyandırmadı. ama bakalım ilk bölümü izlicez.
zaten kimsenin ölmemesi de saçma olmuş adamların önünde bomba patlıyo hepsi sapasağlam yabancı polisiye dizilerde hiç böyle değil, bence biraz onlardan örnek almalıyız düye düşünüyorum.... :)
GRUPASCIKIZ 28-08-07, 18:46 sweet cnm ben senin gibi düsünmüyorum fragman bende grecektende merak uyandirdi nasil sabiredicem diye düsünüyordum...
ama hepiniz buna bi gercek olay gibi bakiyorsunuz sonuct abu bir dizi sacma olaylari olmasi normal bisey bence
ewet arkadaşlar suat sapasağlamdı ve ilker inanoğlu nun kadroya katılmasına sevindim işş hiç çıkmaz.
fragman çok saçma olmuş ve neyin ne olduğu anlaşılmıyor. daha etkileyici birşeyler olabilirmiş. şahsen bende hiç merak uyandırmadı. ama bakalım ilk bölümü izlicez.
zaten kimsenin ölmemesi de saçma olmuş adamların önünde bomba patlıyo hepsi sapasağlam yabancı polisiye dizilerde hiç böyle değil, bence biraz onlardan örnek almalıyız düye düşünüyorum.... :)
örnek alınca da orjinal yapım yapamıyoruz diyorsunuz? örnek alsak bir dert almasak bir dert...
eğer takipçisi ve hayranıysan bu küçücük fragman bile heyecan uyandırır, ki ben, senin as hastası olduğunu sanmıyorum..
fragman hiç de saçma olmamış. demekki diziyi pek merak etmiyorsun.. sözünden bu anlaşılıyor..
fragmanın nesi saçma?
yabancı dizilerde öyle oluyor ama nerden biliyorsun bizimkinde kimsenin ölmeyeceğini? bazıları ölecek bazıları kalacak..
bu bir türk dizisi. yabancı dizi değil.
gamzecim
bu polisiye bir dizi.bunu biliyoruz ama bence gerçek olmalı. yani gerçek hayatla iç içe.. sonuçta acemi cadı gibi bir dizi değil.. o yüzden saçma şeyler olmamalı..
bence
GRUPASCIKIZ 28-08-07, 19:02 cnm polisiye dizisi oldugunu bende biliyorum ama polislere sorarsan yine gercek hayattaki gibi degildir...o yüzden gercek olsun diyorsan bu dizi direkmen yayindan kalksin yani...
selam pınarımız dızıden ayrılıyomu bu konuda bılgınız varsa yazarmısınız
umarım bu sadece soylentıdır yoksa pınarsız bırarka sokaklar dusunemıyorum tamda laleyeacı cektırmeye baslamısken
dıger dızı projesınıde olmaz artık gecmıste kaldı yasananlar ıstemıyoruz pınar arka sokaklarda kalsın tercıh ederım
ben yeni bölümlerde bizimkilerin elinin ayağının biraz rahat durmasını istiyorum kaba kuvvet sahnelerinin olmasını istemiyorum bazen öyle oluyorki gerçektede polislerin bu tarz davranışlarda bulunduğunu düşünüyorum hadi mesut arıza bir tip kaba kuvvete baş vuruyordu ama son dönemlerde artık hemen hepsi bunları yapmaya başladı ben bunlardan rahatsız oluyorum suçlu karşı koymadığı halde bu tür davranışlar göze batıyor
Arkdşlar yorumlarınızı tkr tkr okudum we fragmanıda tkrr tkrr isledim her izleyişimde dahada mrklanıyorum...O flashbackler olsn abbulanslar o kargaşalar fln hakikaten çok çok güsel olmş we bi okdrda ilgi çekip mrk uyandırıcı çok büyük mrkla bekliyorum 3 eylülü...Fragmandaki müziğe gelince gerktn çok hoş olmş görünütlere uygun heyecanlı ama bişi söylemk istiyorum o murat ewgün değil o ses gökhan kırdarın sesiydi galiba bu sene arka sokaklar müzikleri gökhan kırdara emanet olucak...
bende dizinin yayından kalkmasını istemem işş hep devam eder. benim demek istediğim kötü değil yani ewet ölecek olanlar var ama bunlar kesinlikle yan karakterler olur benim demek istediğim yan değil başrol karakterinden ölmeliydi.
çünkü bomba tam masanın altındaydı kurtulmaları imkansız
ama elbette 3 eylülü bende çok istiyorum.
ayrıca ilker inanoğlunun diziye g,rmeside canımı fena sıktı...bu adamda oyunculuk yokki ne die giriyor anlamıyorum babası filmin yapımcısı die torpile baq yaaa...
çekilmez bi dizi haline geldiyse sanırım kendime yeni bir dizi beğenmek zorunda kalacağım :img-pilot
elif__kv.kk 28-08-07, 22:11 ben fragmanı çok beğendim fragman bence çok güzeldi müzikte farklılık vardı banada hem ses hemde yapımı bakımından gökhan kırdar gibi geldi daha çok
ama gerçekten fragman güzel hazırlanmış
arkadaşlar bence yeni katılan oyuncuların dizimizdeki performansını görmeden eski performanslarıyla yorum yapmayalım. :img-wink:
evet arkadaşlar o sapasağlam hastanede koşturan kadın kesinlikle suat... kıyafetiyle de bunu kanıtlayabiliriz... ama son bölümde bomba patlamadan suat da masanın etrafındakilerden... umarım suat ın böyle sapasağlam etrafta koşturabilmesinin mantıklı bir açıklaması vardır...
bu arada sweet10 ben bombanın patladığı andan beri senaristlerden mantıklı bir açıklama beklediğimi yazıyorum ve gerçekten senaristlere bu konuda çok güveniyorum...şimdiye kadar yazdıkları birçok olayda bizi şaşırtmayı başardılar... dediğim gibi umarım bunu da bize mantıklı (ve tabii şok edici:img-wink:) bir şekilde açıklarlar... ayrıca imzasını kullandığın dizinin çok büyük hayranlarındanımdır (bölümlerini akrabalarımla dvd halinde bana yollatacak kadar) ve evet yabancı dizilerde böyle bir durum kullanıldığında birisi ölürdü ama zaten böyle bir durum oyuncu çıkmak istediğinde hazılanırdı.. bizim ise burada amacımız kadroda kayır yaşamadan devam etmek :img-wink: zaten kadrodan ayrılanlar hep (az ya da çok) izleyici kaybı demektir... (mesela ben Jan'ı bölümleri hep daha çok sevmişimdir...:img-wink:)
Koşturan evet Suat tı.Okadar merak ediyorum ki.Görüntülerden hiç birşey çıkartamıyorum.Gel 3 eylül.
Ben İlker İnanoğlunu diğer dizilerinde pek beğenmemiştim.Magazin olaylarıda tuzbiber oldu.
Belki kendini sevdirmesi için fırsat bu fırsattır.Hayatının rolü belki budur.Genede bakacağız.Hadi hayırlısı.
merhaba arkadaşlar mallesef uzun bi süredir bilgisayarımın arızalanması sebebi ve de tatile çıktıgım için aranızda olamadım ben de sizler gibi fragmanı izledim ama bi şey anladıgım söylenemez bi tek hastane sahnesi var kısa bide ilker inanoglunu katıldıg gözüküyr sizlerle uzun bi süredir ayrı kaldıgımı için uzun si süredir dizimizle ilgili haberlerim yoktu acaba bilenenin varmı dizimizde kadro da ki degişimlerle ilgili muratla zeynep ne olucak ve diger ekipteki arkadaşlar ama bende sizin gibi heyecanla arka sokakların başlamasını bekliyorum tahminleri me gelince ben murata fazla bi şey olmayacagı yönünde en kötüsü kısa bi süreli sakat kalabilcegi ama benim hala murat konusunde kafam da soru işareti var yaşamasıyla ilgli inşallah murat ölmez ve de digerleri tabiyki ölenler olacak ama ben başrol oyuncularına bi şey olacagını da zanetmiyorum inşallah olmaz benim diger tahminim rıza baba hafif yaralanacak mesuta hafif yaralanacak nikah masasında oturdukları için hüsnüye bi şey olmayacak ama çocuklarından birine mesala en küçük çocuguna şule ölebilir ama diger çocuklarına bi şey olamayacak sadece yaralanacaklar fidan abla ölebilir ama gönlümden hiç kimsenin ölmemesi geçiyor ama bakalım neler olacak...
Arkdşlar yorumlarınızı tkr tkr okudum we fragmanıda tkrr tkrr isledim her izleyişimde dahada mrklanıyorum...O flashbackler olsn abbulanslar o kargaşalar fln hakikaten çok çok güsel olmş we bi okdrda ilgi çekip mrk uyandırıcı çok büyük mrkla bekliyorum 3 eylülü...Fragmandaki müziğe gelince gerktn çok hoş olmş görünütlere uygun heyecanlı ama bişi söylemk istiyorum o murat ewgün değil o ses gökhan kırdarın sesiydi galiba bu sene arka sokaklar müzikleri gökhan kırdara emanet olucak...
nereden biliyorsun gözde? yani haberlere mi çıktı, yoksa bi yerlerden mi duydun?
ya valla gökhan kırdarı beğeniyorum ama köprünün müzikleri aynı kurtlar vadisi. bence gene murat evgin yapacak müzikleri. o müziği de fragman için almışlardır gökhan dan . eğer böyle bişey olursa arka sokaklar olur kurtlar vadisi.
yani bence murat eşsiz yapıyor ve hep yapmalı..
herkese mrb fragmanı izlediğimden beri acayip heyecanlıyım acaba neler oldu diye fragmanda da bisey belli değil ki bir suatı gördüm koştururken off acaba neler olacak 3 eylüle az kaldı ilker inanoğlu katılmış diziye şimdilik vekil olarak atanmış sonra neler olacak ki bilen varmı ilker inanoğlu kalıcı mı dizide diziden ayrılanlar varmı
Arkadaşlar dizinin yeni sezonunda ilker İnanoğlu'ndan başka gelen var mı acaba? Yani yeni oyuncuları merak ediyorum.
Ya acaba Rıza Baba sakat :( kalmış olabilir mi diye düşünüyorunm. İşallah tahminim tutmaz. Ama reklamlarda "vekaleten geldi " diyorlardı İlker için, Rıza Baba iyileşene kadar İlker'in karakteri geçici olarak bizim ekibin başına gelmiş olabilir.
ilkerden başka kimse gelmedi..
kime nolduğunu bilemiyoruz.. ama kesin bişeyler olacaktır..
bizim ekip zaten tamamiyle hastanelik olduğu için ortada ekip denen bişey yok.. yani kendi ekibiyle asayişe geliyor..
diziden ayrılanlar olacak tabiki de.. ilker ise dizide önce gidici olacak ama daha sonra kalacak diye düşünüyorum..
angels18
bilsek bu kadar heyecanla beklemezdik diziyi;)
diziden kimler çıkabilir?
bence diziden çıkma olasılığı olanlar yan karakterler.. mesela polis orhan ile yenal.. mesela murat ile zeynebin anneleri.. mesela şule.. bunlar yan karakterler ve çıkabilirler..
asıl ben asımı merak ediyorum. o bombadan sonra nolacak ona? yakalayabilecek mi? napacak acaba?
Miss Elektra 29-08-07, 07:59 Diziden kimsenen ayrilmayacagi kesin mi? Bence ayrilanlar olacak gibi görünüyor. Murat, Zeynep ve Mesut ayrilacak gibi. Ama umarim kimse ayrilmaz. Dizinin tadi kacar. Eger oyuncularin cogu degisirse daha da kötü olur.
derinmavi_642 29-08-07, 09:19 benim anlayamadığım asım o bombadan nasıl kurtuldu.merdivenden çıktı bomba patladı.asımda tek bi tara izi bile yok.
fragmanı bende gördüm suat koşturuyodu.galiba çocukları için.telaşlı gibi gözüküyodu.öle ambulanslar falan çok heycanlıydı.süper bi sezon bekliyo bizi bence.ecr inşallah senin dediğin gibi kimse ayrılmaz diziden.ama sadece yan karakterlerin çıkması saçma olur.başroldende birilerinin ayrılması gerekiyo.
ecr nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?
Ya en iyisi 3 eylülü beklemek.Bütün bütün sorular ozaman cevabını bulacak.Bu belirsizliklerde adamı çatlatacak.
Hiç ip ucuda yok fragmanda.
ya bir sitede(üye olduğum bir site=alpin sitesi) oradaki admin alp ile konuşmuş ve alp diziden kimsenin ayrılmayacağını belirtti. ayrıca alp o siteye üye;)
o yüzden kesin ve emin ve kararlı bir şekilde konuşuyorum ve yazıyorum :):)
benim anlayamadığım asım o bombadan nasıl kurtuldu.merdivenden çıktı bomba patladı.asımda tek bi tara izi bile yok.
fragmanı bende gördüm suat koşturuyodu.galiba çocukları için.telaşlı gibi gözüküyodu.öle ambulanslar falan çok heycanlıydı.süper bi sezon bekliyo bizi bence.ecr inşallah senin dediğin gibi kimse ayrılmaz diziden.ama sadece yan karakterlerin çıkması saçma olur.başroldende birilerinin ayrılması gerekiyo.
asım o bombadan bi şekilde kurtuldu işte. merdivenden çıktı evet bence gizli bir yerden kaçtı.. neyse..
suat tabi telaşlı olacak. bomba patladı bomba.. balon patlamadı yani:img-hyste
herkes için telaşlanmıştır suat..
rüya çıkmadı. yani bomba rüya değil o yüzden saçmalayacaklar. isteseler de istemeseler de
enson yenı donem tanıtımı ve dızının yenı sezon tanıtımını yazmıstım tutmus valla .
patlama anı ve herkesın en mutlu oldugu anlar olsun pınarda slow bır parca okusun ve sadece o goruntuler olabılır yazmıstım goruntuler tamam slow sarkıda tamamda nıye pınar seslendırmemıs dedım yanı. ben oyle hayal etmıstım .murat evgın seslendırmıs oda guzel ama pınar super olurdu helede ayrılacak soylentılerının uzerıne
arkadaşlar kimsenin ayrılmayacagı kesin se güzel yan roller önemli degil o kadar
bence rıza baba - mesut- murat - zeynep -ali bunlarn hiç biri ayrılmayacaksa çok güzel bi haber bu benim merak ettgim ilker inanoglunun dizimie hangi rolde girdigi başrol mü yoksa geçici mi olaraka katıldı bu bell degil hala bunu pazartesi günü görücez...
herkese merhabalar
dızıden kımse ayrılmayacak dıye sevınırken pınar ayrılacak soylentılerıde nerden cıktı of pınarsız bır arka sokaklar dusunemıyorum neysekı sadece soylentıymıs
valla butun sezon pınar nıye yok nıye az vs le ugrastık tam tatıl bıttı super bır sezon beklerken sımdıden baslıyoruz galıba cok yogun bır sezon olucak sanırsam galıba belkı
kımsenın ayrılmamasına sevındım ılker ı. gelınce aslında evlılıgıyle ılgılı basındakı goruntusu hıc onaylamayıp sevmesemde 3 tatlı cadıyı arasıra bakan bırı olarak ıyı olabılır dıyorum herkese yenı bır sans verılmelı onyargısız zaman vermelıyız bence
pınarcı hakıkaten yazdıkların cıkmıs supersın
sagol poyraz.30 ılker ınanogluna gelınce bencede bekleyıp gorelım derım
bırde yenı yayın donemı tanıtımlarında lale ve pınarı rıza babanın kovalamacalarını ızlersek tam super olur
pınarın ayrılmamasına cok sevındım daha pınar lale sahnelerı
daha lale rıza baba sahnelerı
daha ekıpın laleye takılısları ızlıycez yanı onedenle pınarsız olmaz
dızeden kımsenın ayrılmamasınada cok sevındım son tekrar bolumu ızlerken hıcbırını gozden cıkaramadım yanı kımseyı eksıltemedım dızıden olmaz yanı ayrıca ozlemısız tum ekıbı
pazartesı olası dızının bır acıdan ıyı olmus ozetı daha erken alıcaz fragmanı daha erken ve dah cok gurucez ama pazartesı cok ıddıalı yapımlar baslıyomus umarım etkılenmeyız sanmıyorum
herkese ıyı bır sezon dılıyorum
evetya buyılkı yenı yayın donemı tanıtımlarını cok merak edıyorum 3 eylulde baslarlar gostermeye sanırım
derinmavi_642 29-08-07, 13:22 ya bir sitede(üye olduğum bir site=alpin sitesi) oradaki admin alp ile konuşmuş ve alp diziden kimsenin ayrılmayacağını belirtti. ayrıca alp o siteye üye;)
o yüzden kesin ve emin ve kararlı bir şekilde konuşuyorum ve yazıyorum :):)
asım o bombadan bi şekilde kurtuldu işte. merdivenden çıktı evet bence gizli bir yerden kaçtı.. neyse..
suat tabi telaşlı olacak. bomba patladı bomba.. balon patlamadı yani:img-hyste
herkes için telaşlanmıştır suat..
rüya çıkmadı. yani bomba rüya değil o yüzden saçmalayacaklar. isteseler de istemeseler de
saçmalamaları lazım.şaçmalamamak için başrolden birinin çıkması lazım.bende istemem kimsenin çıkmasını ama öyle büyük bi mantık hatası yapılırsa dizimiz kalitesiz bi dizi sanılabilir yani.
bence herkes için telaşlanmaz.çocuklarının yeri ayrı.çocuklarına koşturuyodur.çocukları dururken zeynebin yanınamı gitçek.
suat tabi telaşlı olucakta yani o bombadan sonra koşturmasına şaştım birazcık.sadece yüzünde bi yara gördüm ben.
asım meselesine gelince hasan yukarı çıkarken dikkat ettim orda kaçıcak biyer yok.merdivenden çıktığınıda gördük.buda büyük bi mantık hatası.yani senaristler bu bomba olayını planlarken düşünmelilerdi bunu.neyse üç eylüle az kaldı zaten.o zaman öğreniriz.
kimse ayrılmaz inşallah yaa. rüyamda murat ve zeynebin ayrılacağını gördüm. rüyalarıma dahi işlemiş yani dizinin bu durumu :) umarım kadro eksilmeden devam eder. pazartesi gelsede bi görsek. içimiz rahatlasa herkesi tam kadro dizide görünce.
pazarteside bi türlü gekmedi çok merak ediyorum.kim ölcek kim kalcak bomba patlıcağı için kesin birileri ölür ama çok önemli olmayan birileri ölür.
bomba nikah masasının altındaydı.zeynep ve mutatın bacakları masanın altında olduğuna göre kesin ikisinden birinin bacağına bişi olcak allah korusun sakat kalmasınlar inşallah olmaz böle bişi.
Sımarık Cadı 30-08-07, 14:33 arka sokakları sewerek izliyorum...cok güzel bi dizi...
bütün karakterleri ayrı ayrı cok sewiyorum...
bi an önce izlemek için sabırsızlanıyorum...sonunda yeni sezona merhaba dicekk dizimiz...
inşallah kimse ölmezz...ne gsllde demiş rıza baba...''yaşamakda ölmekde ekip işidir...''ama sizz ölmeyinn yaa...kimse ölmesinn...:icon_sorr:icon_sorr
pazarteside bi türlü gekmedi çok merak ediyorum.kim ölcek kim kalcak bomba patlıcağı için kesin birileri ölür ama çok önemli olmayan birileri ölür.
bomba nikah masasının altındaydı.zeynep ve mutatın bacakları masanın altında olduğuna göre kesin ikisinden birinin bacağına bişi olcak allah korusun sakat kalmasınlar inşallah olmaz böle bişi.
Sakat kalırlarsa polislik yapabilecekleriniğ zannetmiyorum.Ayrıca masadakilerin değilde onlardan uzaktakilerin ölmesi biraz saçma olacak.Durumu nasıl kurtaracaklar çok merak ediyorum.
Herkese merhaba...Uzun zaman oldu görüşmeyeli...Diğer sayfaları okumadım ama 1-2 şey yazmazsam çatlarım...
Öncelikle fragmanı gördüm..Güzeldi ama beklediğim gibi değildi..Böyle bizim fragmanlarda genelde işlenen konular belli,açık bi fragman olurdu ama bu fragmanda geriye dönüşler çok fazla...Fragmandan benim çıkarttığım 3 sonuç var maalesef...
-Diziye yeni oyuncu geliyor İlker İnanoğlu..Bence farklı bi renk fena olmamış...
-Suat yaşıyor:)Telaşlı bi şekilde koşturuyordu..Figen Evren gerçekten çok iyi bi oyuncu 43 bölümün 43'ünde de bizi güldürmeyi başardı ve fragmanda 2 saniye görünmesiyle o anki telaşı bize yansıtabildi tekrar kutluyorum..
-Bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir..Yaşamak da ölmek de..Bu sonucu çıkartmam zor olmadı..Sağolsun Rıza Babanın sesinden bi güzel duydum..
Özet gelmedi galiba..Kanald'de yok burda da yok resmi siteye bakmadım ama..
Başladığımız güne geri döndük bu arada..Umarım güzel gelir reytingler..Karşımızda bi tek İki Aile'nin varlığını biliyorum..
Bu sezon biraz daha işimizin zorlaştığını hissediyorum..Çünkü polisiye dizilerin sayısı arttı..Biz sıyrılırız onların arasından inşallah:img-polic
Sonuç olarak yeni sezon hepimize ve dizimize hayırlı uğurlu olsun:img-wink:
Not:Az smiley'li bi mesaj olmuş:)Bi de bölüm yorumları başlığımız mı uçtu ben de mi görünmüyor yoksa daha farklı bişi mi oldu:img-pilot
burayla birleştirildi sevimcim.. hoşgeldin bu arada.. valla bende eski a.s forumunu çok özledim. ne güzeldi umarım bölüm yayınlanınca duygu ekler resimleri..
bence yeni gelen komser pınara yada annesine aşık olcak:img-in_lo
Bence öyle birşeyin olması imkansız:img-wink:Olsa olsa yani taş çatlasa Aylin'e aşık olur..Hatta ona bile olamaz..Çünkü senaristlerde azıcık hatrımız varsa Aylinle Yavuz'u birleştirmeleri gerekir..Bi de Pınar'ın annesine aşık olacak demişsin ya Rıza Baba mı ölüyor ben mi bilmiyorum..Yani o yüzden mi dedin yoksa olaya biraz daha entrika sokup Ayla Rıza'yı boşayacak gibi mi düşündün..
Bu arada yanlış anlama fikirlerine saygı duyuyorum..
44. Bölüm
Zeynep ve Murat�ın nikah gününü Asım intikam günü ilan etmiş ve tüm ekibi yok etmek için masa altına koyduğu bombayı patlatmıştır. Murat yaralı, Zeynep yoğun bakımda..
Mesut ve Hüsnü hemen toparlanıp Asımın peşine düşerler . Rıza baba da aldığı yaralar yüzünden bir süre işten uzak kalmak zorundadır, sinirler iyice gerilmiştir. Rıza Babanın yerine geçici olarak gelen Engin Balkan, serin kanlılıkla duruma el koyar. Mesut yeni gelen baş komiser�den huzursuz, birde peşlerinde ayrılmayan haber peşindeki Ece onu daha da çileden çıkarmış durumda.
Hüsnü�nün kulağı patlama sesinden işitme kaybında, hüsnü bu durumu değerlendirmeye çalışırken Metin ve Tekin duruma el koyunca kandırılan yine Suat oluyor
Asım kaçma planları yapmaktadır fakat ekip peşindedir, Asım son kozunu oynarken Muratla yüzleşmek zorunda kalacaktır.
http://img338.imageshack.us/img338/9715/bolum440026mr1.jpg (http://imageshack.us)
dizim_gümüş 30-08-07, 16:49 ayyyyyyyyy inanmıyorum sevinçten şimdi çığlık atcam bu şimdi gerçekten özetmi ya ben bunu görünce nasıl sevindiğimi anlatamam.ya ama zeynebe bişey olmuyucak dimi ayrıca ben ekibin sadece o beş kişiyle kalmasını istiyodum benim için öyle özeldi.sonunda ya ohhhhh hadi pazartesi gellll.
dizim_gümüş 30-08-07, 17:00 arkadaşlar 44.bölüm resimlerine baktım süper doğrusu hepsi.oh murat asımın koluna bıçağı saplıyo.hiç kimseye bişey olmamış hepsi ayaktaydı.bi tek rıza baba ve zeynep yatıyodu.zeynep ameliyattan çıkmıştı.ya daha bir sürü resim murat dahil hepsi ayakta ve görev başındaydı tabi zeynep ve rıza baba hariç.
Selam arkadaşlar
44. Bölüm resimleri tarafımdan Arka Sokaklar Multimedia Klasörüne eklenmiştir...
Bence öyle birşeyin olması imkansız:img-wink:Olsa olsa yani taş çatlasa Aylin'e aşık olur..Hatta ona bile olamaz..Çünkü senaristlerde azıcık hatrımız varsa Aylinle Yavuz'u birleştirmeleri gerekir..Bi de Pınar'ın annesine aşık olacak demişsin ya Rıza Baba mı ölüyor ben mi bilmiyorum..Yani o yüzden mi dedin yoksa olaya biraz daha entrika sokup Ayla Rıza'yı boşayacak gibi mi düşündün..
Bu arada yanlış anlama fikirlerine saygı duyuyorum..
dimi Sevimcim yaa.. Aylin & Yavuz için az mı laf çevirdik burada,bi ara ne istesek senaryoda çıkıyodu ama hadi bakalım..Aylin & Engin olayı da mantıklı geldi bana,ama adam geçiciymiş,acaba sonradan kalıcı bi görev alacak mı??
foruma birden bir girdim özet gelmiş, fotoğraflar gelmiş....:happy0064:happy0064
aslında hepsinin birden ayağa kalkmasına şaşırmamak lazım... ne zaman bizim dizimizde hastane sahneleri uzadı ki... murat bıçaklığı bölümde ayaklanıp suçlu peşine düşmüştü bile....:img-wink:
etrafta zeynep görünmüyor ama.. ilk bölümde böyle olması çok iyi bence... çünkü bu murat ın daha bir hırsla asım ı yakalamasını sağlar (ki yakalamış zaten:img-wink:) hem ben en baştan beri (ne kadar bencilce de olsa) ikisinden birinin yaralandığında diğerinin acı çekmesini görmeyi istemiştim... diğer tüm yaralanmalar çok kısa işlenmişti özellikle zeynep in vurulması bölümünde... bu sefer murat ın aşkını daha bir güzel izlicez gibi
not1: sevim'cim hoşgeldin canım...:)
not2:ustaa resimler için çok saol... :)
kimsenin ölmemesi harika işte.. buna gerçekten çok sevindim. bizim ekip mucizeye imza attı bu durumda :) şimdi büyük hevesle pazartesiyi bekleyebiliriz :)
slm arkadaslar resim we özet için tsekkür ederim ya cok mutlu oldum bu arada ben bir kaç gündür yorum yapıyorum ama ben melike bir mahsuru yoksa :img-blush
derinmavi_642 30-08-07, 17:50 ay özet gelmiş fotoğraflar gelmiş daha ne isterim.sonunda üç aylık bekleyişin sonuna geldik.yani çok şükür.43. bölümün olduğu gün daha dün gibi aklımda.çok şükür eski kadroyla eski heycanıyla izliycez.olursa bidahaki sezon finallerinde inşallah böyle bitirmezler.yani ben bi üç ay daha bekliycek durumda diilim.neyse konuya dönelim.mesut bu bölüm bizi yine güldürcek sanırım.yine birilerini döver inşallahta bizde neşemizi buluruz dimi ama.ben şuleye bişi oldu sandım ama maşallah sapasağlam.zeynep hariç hepsi sapasağlam.zeynebede bişi olmasın ya.asım inşallah kaçamaz muratın elinden.yine tıkarlar onu cezaevine.neyse şimdilik kısa kesiyim.bye
cook sevindim yaaa özetimiz gelmiş fotograflar gelmişşş :happy0064
akşam akşam cok mutlu oldum yaa
özeti yorumlıyım hemen
zeynep yogun bakımda bende buna duygu gibi sevindim cünkü hastanede aşk bambaşka oluyooo:img-in_lo
bu yeni gelenin ekiple sorunu olcagnıı düşünüyoduk zaten
metin tekin yine iş peşinde annelerini kandırmışlar bi rahat duramıyolar ama olsun özledim onalrın yaramazlık hallerini:good:
asımın muratla yüzleşme sahnelerini cok merak ediyorum inş asım tekrar hapse gitmez mümkünse ölür artıkk yeter cektirdiklerii
resimlere gelince bol bol zeynep murat sahnesi görcegimize inanıyorum:P
resimlerde herkes perişan bu benicok üzüyo yaa özellikle murat sac baş darmadagan mesutta öyleee :sad53:
rıza babaya da cok üzüldüm ya biz onun öyle yataklarda görmeye alışık degiliz o her zaman ayakta olandı ama onu bu halde görnce cok kötü oluyorum ya :sad53:
zelişin aglama sahnesi de beni bitirdi canım yaa kıyamam ben ona:sad53:
beni sevindiren şey muratın asımı bıcaklaması yeter gitsin şu adam artık yaaa:happy0064
muratın bakışları yine superr bitiyorum ben bu bakışlara yaaa:img-in_lo
asımdan artık kurtuluruz inş hapsi boylasın orda da öölsün artık zeynep te rıza baba da biran önce iyileşsin ekip yine işin başına dönsün
neyse cok yazdım ama böyle özete ve fragmana böyle yorum gerek biran önce 3 eylül gelsin cook özledim arka sokakların benn:img-blush
özet için sevime çok teşekkürler..
resimler için kübraya çok teşekkürler..
dizi için de türker inanoğluna çok teşekkürler:img-hyste
----------------------------------------------------
ya öncelikle engin, kimseye aşık olmayacak bence.. belki belki aylin'e ama umarım aylin onu sevmez. kesin sevmeyecek. ama belki de sonra olabilir ama yakıştırmıyorum birbirlerine. herzaman-forever aylin-yavuz aşkı:)
özet.. valla çok güzel olmuş özet. gerçi hiçkimseye önemli derecede bişey olmaması SAÇMA ama neyse.. olacak o kadar diyelim.. kesin reytingler düşecek ama abartılacak kadar değil. gene ilk 5 e gireceğiz..
resimler.. resimlere bir solukta baktım.. 44.bölümde sanırım tekin-metin bayağı güldürecekler bizleri.. ama heyecan daha fazla olacak. zeynebe bişey olmayacak..
resimler süper.. gen.tr bir türlü güncelleştirilmedi ama şimdi bomba gibi girdi.. keşke sitenin stili değiştirilse de neyse..
öyle görülüyor ki asım bıçaklanacak ama ölmeyecek. 2.kere sorgu odasına alınıyor. kesin müebbet yiyecek. adam öldürme, adam öldürmeye teşvik gibi binlerce suçtan içeri girecek.
valla ben ne derseniz diyin asımı sevdim. yani iyikide girdi diziye. bence farklı bir heyecan yarattı. senaristlerde iyi düşündüler ve 7 bölüm boyunca iyi sardılar murata asımı.. şimdi rolü bitiyor oyuncunun.. genede ben beğendim asımlı bölümleri. o olmasaydı nasıl bu kadar bağlanırdık diziye?
çok yazdım, sonra fatura kabarmasın:img-hyste valla duygucuğumun çalışmalarını çok özledim. hazır resimler varken yapsada kullansak, kübranınkileride özledim valla. ben yapıyorum da onlar kadar güzel olmuyor.. neyse..
elif__kv.kk 30-08-07, 20:29 özeti okudum resimlere baktım ve cidden yeni bölüm için çok heycanlandım fragmanı gördüğümde de çok heycanlanmıştım ama özetin gelmesi ve resimler süper oldu:)
zeynep yoğun bakımda ve rıza baba yaralı diğerlerinde çok fazla bi hasar yok resimlerden de anlaşıldığı gibi...bakalım p.tesi günü izleyip görücez herşeyii...
arka sokaklar 3 eylül'de :):)
slm arkadaşlar bi ay aradan sonra gelebildim yeni bölüm harika resimlerde gelmiş uğur abi rolünü süper oynamış bakışlar falan yeni biride katıldı ehh yeni oyuncumuzda hayırlı olmuştu kimse ölmemişti ben fargmanı izleyince rıza babnın sözünden anladım kimsenin ölmeyeceğini........
yani şimdi kimseye bişi olmuyo mu:D
ya bu ii hatta süpper
ama yani biraz tuhaf geldi bana
sonuçta öyle bi patlamadan:S
yaa o telaşı kargaşayı izlemek güzel olcak
ece ve mesut arasında bişiler olur mu acaba:D
vee tabi şaşkın laleyi merakla bekliyorum :D
yeni sezon hayırlı olsun
bol raytingli geçsin:D
Özet ve resimler geldi:)Dün yorum yapacak kadar vaktim yoktu o yüzden şimdi..
Özet klasik arka sokaklar özeti gibi..Kısa ve açıklayıcı..
Özette en ilgimi çeken yer Mesut yeni gelen baş komiserden huzursuz, birde peşlerinde ayrılmayan haber peşindeki Ece onu daha da çileden çıkarmış durumda. burası..Mesut neden bu adamı sevemedi..Bu adamın altından birşey çıkmasın.Eğer bu adam Rıza Baba'nın yerine geldiyse Emniyet amiri olması gerekmiyor mu??Bi de bu Ece ismiyle özette yer bulacak kadar önemli mi?Yoksa daha sonra m önem kazanacak?Kim oynuyor bu Ece'yi??
Resimler bol ve hoş:)3 aydır iple çektiğim hastane sahneleri geliyor:)
Ben şimdiden 44. bölümün sonunu tasarlamaya çalışıyorum..Acaba ne olacak??Olaya heyecan katmak için Zeynep'in durumunu mu kötüleştirirler ya da Zeynep'i de bölüm sonuna kadar iyileştirip hastanede düğün mü yaparlar bilemiyorum..
Not: Duygu hoşbuldum:)Kübra resimler için çooook teşekkürler..Ecr önemli değil ama ben multimedyaya ekledim buraya ekleyen sweet10'a teşekkürler..
Tamam Mesut un kide geldi.Bence gazeteci Ece Mesut un sevgilisi olabilir.
Önce kızar sonra arkadaş olurlar.
Bu multimedya dediğiniz yer nerde? Özeti nereden okudunuz?Yardımcı olursanız sevinirim.:img-yes:
yaşasın ya harika bi bölüm olcak ben ekibi çok özledimmmm zaten pazartesiyi iple çekiyorum fotolarda şahane zaten
GRUPASCIKIZ 31-08-07, 13:24 olleyy ya az kaldi bölüme cok merak ediyorum su engin balkan nasilk oynayacak :) yeni baskomiserimizz ( gecici bi süre icin yanii )
insallah zeynebime bisey olmaz baktimda mesutum sapa sagam :) 19 canli :)
ben acayip işgillendim ayrılcak olan rıza babamız olmasında sonunda diyo ya yaşamak da ölmek de ekip işidir diyo ya ya ekipce gidiyolar ölüme olması imkansız diyorum yada rıza babamızda kurtaracaklar
dizim_gümüş 31-08-07, 14:02 arkadaşlar selam nasılsınız.ya sonunda 3 ay bitti bide pazartesi gelse.fragman süper özet güzel resimler şahane valla artık hepsinin yaşadığını bildiğim için çok mutlu ve bi okadar rahatım.
dizimizin baslamasına 3 gün kaldı geçmiyo zaman yahu:img-wink::img-wink:
o patlamada kimsenin ölmemesi biraz saçma ama o dziden birisi çıkasada kolaycana toparlanacagını zannetmiyorum çünkü diger diziler genelde ask dizileri oluyo 3 kişi arasında yasanıyo diger oyuncular figüran gibi
fakat bizim dizide ise herkesin baslı baslına bi agır rolü vr ekipden biriinin çıktıgını düsünsenize ne kadr sıkıcı olur bence o zman eski tadı kalmazdı reytinglerde bayagı düserdi
böyesi her nekadar mantıkan saçma olsada ii olmuş
gel pazartesi gell bitsin bu hasrett:happy0064
ben acayip işgillendim ayrılcak olan rıza babamız olmasında sonunda diyo ya yaşamak da ölmek de ekip işidir diyo ya ya ekipce gidiyolar ölüme olması imkansız diyorum yada rıza babamızda kurtaracaklar
sanırım alttaki cümleyi hep yazacam. kimse diğer sayfalara bakmıyorki ya !
DİZİDEN KİMSE ÇIKMAYACAK.. DİZİ TAM KADRO DEVAM EDECEK. BUNU DA TEMMUZDA SÖYLEMİŞLERDİ.. RIZA DA ÇIKMIYOR, MURATTA, MESUTTA..
lütfen diğer yorumları okuyup öyle yorum yapınız..
ay cok mutluyum ya 3 gün kaldı sadece hatta bugünü saymayalım 2 günn:happy0064 sonunda arka sokaklara kavuşuyoruz
resimler super hepsine bayıldım ama en cok zelişin aglama sahnesi beni cok etkiledi neden bilmiyorum aama durumu cok kötü yaaa:sad53:
acaba zeynepin durumu kötü müü
bi de acaba jenerik degiştimi büyük ihtimalle degişişmisdir heralde cünkü yeni birileri geldi
engin ayline falan aşık olmasın hiç istemem yavuz aylın inş aylini yavuz kurtarır beraber hastanede ilk etkileşim olur
haberciyle de mesutun arası olcak gibi eceydi adı galia önce kavga sonra aşk olcak heralde bunların arasında:img-wink:
bakalım nasıl olacak umarım ekipten ölü falan çıkmaz sinir bi durum olur bütün ekip tam kadro yeni sezon yine bizimle olurlar gerci sanırım ölede oluyor buna sevindim :img-yes: resimleri görmedim ben bi fragman gördüm baska fragman varmı arkadaslar?
ceylan korkmaz 31-08-07, 21:13 3 Eylüle çok az kaldı.Bende yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.Kimsenin ölmemesine sevindim.İnşallah Zeynep en kısa sürede iyileşir ve Muratla evlenir.Resim ve özetten anladığım kadarıyla yeni bölüm çok heyecanlı olacak. :)
Meryemce90 01-09-07, 12:04 ayyy ben tatildeydim hic görmemistim fragmani falan simdi yeni gördüm cok heyecanli yahu...
bizimkilerden birileri ölcek mi acaba cok merak ediyorum... yeni oyuncu gelcekmis o bence kalici .... konuk oyunucu olssaydi ozaman böyle fragmanda söylemezlerdi..
rıza baba amirliğe geçince, başkomiserlik bölümü açıkta kalmıştı. yani ilker inanoğlu kalıcı olacak. bence ona yakışmış bu rol. resimlerden öyle anlaşılıyor. dilerim kıl bir tipi canlandırma. mesut sinir olacağına göre bizim ekiple araları pek iyi olmayacak gibi :)
rıza baba amirliğe geçince, başkomiserlik bölümü açıkta kalmıştı. yani ilker inanoğlu kalıcı olacak. bence ona yakışmış bu rol. resimlerden öyle anlaşılıyor. dilerim kıl bir tipi canlandırma. mesut sinir olacağına göre bizim ekiple araları pek iyi olmayacak gibi :)
ewet a.konak sana aynen katılıyorum mesut la anlaşamadıysa kesin bişey vardır
ama kalıcı olur bencede
az kaldı dizimizin başlamasına bir an önce pazartesi olsa da izlesek :)
ama zaten rıza babanın amirliğe geçmesinin nedeni ekibin başında kalabilmekti...:img-wink: yani vedat müdür eğer amir olamazsan seni ekibin başından almak zorunda kalırız demişti...
ama amirin yokluğunu da bir başkomiser ile giderebilirler... yani şimdilik... bakalım nasıl bir tip olacak bu başkomiser ama mesut sinir olacaksa bende şimdiden sinir olmaya başliyim...:img-icecr
ne kadar kalıcı olacağını da zamanla |