Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 4
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ben geldmm..!! evett.. Rıza Baba orda aramamalıydı.. Yanlıs yaptı ve bence de sacma bi hareketti.. Sonucta Dumanı öldürdüler, o kadar ateş ettikten sonra ölmese "insan değil" denirdi yani, sonucta öldüğü kesindi, sonra o Duman (duman olmuş ölü Duman) hortlayıp ta arıcak değil heralde, ee yolun ortasında da ceset bırakılırsa polis te anında bulur.. Bunu anlamak için zeki olmaya gerek yokk :img-hyste Rıza Baba orda stres yaptı bnce, Duman ölmeseydi konuştururlardı, o yüzden öle bi hareket yaptı, bakın görün stres insana neler yaptırıoo :img-hyste
oo kimler kimler warmıss.. :happy0064 dün acayip üzgündüm bölüm sonrasında.. o son sahneyi görünce bende film koptu tabi.. Mesutu öyle savunmasız, baygın yerde görünce içim gitti bi fena oldum, ağlıcaktım yani az kalsın..!! Herkesin başına bişey gelebilir ama Mesut'un asla..!! Zaten yine başına bişey gelmicekk kurtulur o ama, sonucta o sahne icimi sızlattı gercektenn.. :icon_sorr zaten moralim bozukk, sezon finalini büyük ihtimalle izleyemicemm, 3 hafta sonra eve dönünce anca izleyebilirim, arka sokaklarsız 3hafta, tatil bile olsa burnumdan gelicektir eminim..
ben geldmm..!! evett.. Rıza Baba orda aramamalıydı.. Yanlıs yaptı ve bence de sacma bi hareketti.. Sonucta Dumanı öldürdüler, o kadar ateş ettikten sonra ölmese "insan değil" denirdi yani, sonucta öldüğü kesindi, sonra o Duman (duman olmuş ölü Duman) hortlayıp ta arıcak değil heralde, ee yolun ortasında da ceset bırakılırsa polis te anında bulur.. Bunu anlamak için zeki olmaya gerek yokk :img-hyste Rıza Baba orda stres yaptı bnce, Duman ölmeseydi konuştururlardı, o yüzden öle bi hareket yaptı, bakın görün stres insana neler yaptırıoo :img-hyste
oo kimler kimler warmıss.. :happy0064 dün acayip üzgündüm bölüm sonrasında.. o son sahneyi görünce bende film koptu tabi.. Mesutu öyle savunmasız, baygın yerde görünce içim gitti bi fena oldum, ağlıcaktım yani az kalsın..!! Herkesin başına bişey gelebilir ama Mesut'un asla..!! Zaten yine başına bişey gelmicekk kurtulur o ama, sonucta o sahne icimi sızlattı gercektenn.. :icon_sorr zaten moralim bozukk, sezon finalini büyük ihtimalle izleyemicemm, 3 hafta sonra eve dönünce anca izleyebilirim, arka sokaklarsız 3hafta, tatil bile olsa burnumdan gelicektir eminim..
oo formelisim hoşgeldin canım benim üzüldüm kötü bir durum sezon finalini izleyemiyecek olmak ya bu arada bende sizlerle aynı fikirdeyim yani araması tamamen saçmalıktı ki öyle olmasa bile mantık hatası gibi geldi bana yani adamı öldürenin hasan olduğunu tahmin ediyorsan o numaradan aramanın anlamı ne yani demi
en başta şunu sölücem en üzülerek izledğim bölüm buydu gerek z_m gerekse mesut olsn.
öncelkle zeynep murat süperdi sahildeki halleri o çatışma zeynepin muratyı durdurması muratın zeynepi itmesi fln, gazete haberini alıncaki halleri gerçkten çok güseldi ama o asımada acayip şaştım ya ben kendi ölüm haberini yazdırcak sanmıştım ama 40 yıl düşünsem gelmezdi aklıma ya şeytan gibi bişi bu adam....
gelelim mesuta biz buketmi gelcek derken mesutuma naptılar ya öle kanlar akarken nasl kötü oldm o adama nasl saydım anlatamam ama kurtulcakmış mesut onların elinden hıı bide hani napcaksan yap dediya bittm orda yaa hiç korkusu yok wallahi.
e sırada sıpalar war walla bu bölüm güldüğüm kadar gülmemişimdr hiç onlara tekinn o salim usta daha ölmedimi demesi bitirdi beni ztn hele hüsünün suata daha bir sürü çocuğn war bunlarda idare et demesi süperdi
ayyaş lalem benm müthişti walla hele hani o arabayı ben kullancam dedi yaa orda koptum ztn.
kısacası bugüne kdr isldeğim bölümlern arasında en etkilendğim bölümdü
Rıza baba dumanın telefonu ile hasanı araması saçma bi hareket di bence direk ayline verip yerlerini tespit edebilirdi
mesutla murat şu depoya gittiklerinde mesut son anda kurtuldu adamdan yanlız arkadaşlar o adam omuzundan vurulmamışmıydı sorgo odasından sadece eli sargıdaydı yoksa benmi yanlış gördüm sadece elindemi vuruldu adam
orda rıza baba sanırım adam yeni yıtar da açar fln diye düşündü ama encede yapmamalıydı... yani rıza babaya pe k yakıştığını söyliyemicem... bu arada merak ettim diyelim ki adam telefonu açtı ne olacaktı... rıza baba ne diyecekti ki...?
evet orda murat adamı elinden vurdu... hatta daha sonra murat mesut a ""adamın eline bak "" dedi ya sonra da mesut ""tamam olum vurdun işte elinden"" diyince murat da ""o eli değil öbür eli"" dedi..:img-wink: (bu arada kendimle gurur duyuyorum replikleri bile ezberliyorum artık:img-hyste )
Herkese selam,
Ben bu bölümü pek beğenmedim ya. Belkide çok daha farklı şeyler beklediğim için.
Bence
1-Bölümün en komik sahnesi:
Ayyaş LALE: Alinin arabayı kullanmak istemesi ve rıza babanın yanına konuşmak için gittiği an.
Arabada hüsnünün taklidi de çok güzeldi.
2-Bölümün en acıklı anı:
Mesutu öyle çaresiz yerlerde görmek. Umarım hemen kurtarırlar Musutu bölüm başında. Bu işte Asım gibi uzamasın.
Ayrıca gazete ilanından sonra Zeynep'in durumu da çok üzücüydü.
(Pek bu bölümü beğenmedim dedim ama kesinlikle kötü değildi. Bir önceki bölümel kıyasladım galiba.)
Ya şimdi Mesutun kurtulması, Arşiv Lalesi, Düğün, Bomba hepsi birdaha ki bölüm mü olacak.
O zaman çok hızlı bir bölüm bekliyor bizi.
:happy0064 :happy0064
ooo duyguda gelmiş hoşgelmişsin canım benim nasılsın ya ben bir çok sahnesini kaçırdım ya nasıl izleyebilrim fikri oaln varmı ya başını çok merak ediyorum ben bakabildiğimde duman vurulmuştu ekipte başındaydı şu kızın babasının katil olmadığı anlaşıldı oraya kadar izledim sonra bir daha baktığımda mesut operasyon için hazırlanıyordu sonuna kadar izledim burdan sonrasını görüyorsunuz ya bir çoğunu izleyemedim:sad53:
orda rıza baba sanırım adam yeni yıtar da açar fln diye düşündü ama encede yapmamalıydı... yani rıza babaya pe k yakıştığını söyliyemicem... bu arada merak ettim diyelim ki adam telefonu açtı ne olacaktı... rıza baba ne diyecekti ki...?
evet orda murat adamı elinden vurdu... hatta daha sonra murat mesut a ""adamın eline bak "" dedi ya sonra da mesut ""tamam olum vurdun işte elinden"" diyince murat da ""o eli değil öbür eli"" dedi..:img-wink: (bu arada kendimle gurur duyuyorum replikleri bile ezberliyorum artık:img-hyste )
teşekkür ederim duygucuğum adam elini horoza sıkıştırması ile herşey değişti en ufak bir iz işaret delil olayın çözülmesinde kolaylık gösteriyor
Arkadaşlar nedense dün ki bölümü izlerken eski bölümler aklıma geldi sanki ozamanlar dahada güzeldi gibime geldi içimi böle bi his kaplıyıverdi sezon finali yaklaşıyor diyemi öle oldu bilemiyorum artık yaz tatilinde inşallah 1.bölümden başlayarak tekrar bölümleri verirler nostalji yapmış oluruz
Bu arada duygucuğum vala süper bi kişisin sen ben dünb dizide olanları zar zor hatırlarken sen replikleri bile ezberlemişin :img-hyste
Ya şimdi Mesutun kurtulması, Arşiv Lalesi, Düğün, Bomba hepsi birdaha ki bölüm mü olacak.
O zaman çok hızlı bir bölüm bekliyor bizi.
:happy0064 :happy0064
evet gerçekten çok hızlı bir bölüm olacak haftaya... herşeyi sezon finaline bıraktılar gibi... artık kaç saat yaparlar bilmem... aaa haftaya 1001 gece de yok... dün o sezon finali yapmış.. o zaman belki uzun bir bölüm hazırlarlar... bu arada reytinglerde de 1. oluruz artık...:img-wink:
ooo duyguda gelmiş hoşgelmişsin canım benim nasılsın ya ben bir çok sahnesini kaçırdım ya nasıl izleyebilrim fikri oaln varmı ya başını çok merak ediyorum ben bakabildiğimde duman vurulmuştu ekipte başındaydı şu kızın babasının katil olmadığı anlaşıldı oraya kadar izledim sonra bir daha baktığımda mesut operasyon için hazırlanıyordu sonuna kadar izledim burdan sonrasını görüyorsunuz ya bir çoğunu izleyemedim:sad53:
merhaba canım... çok saol sen nasılsın...?:img-wink: bölümü merak etme eminim bu gece birileri malum siteye ekler... (artık kim ekler bilmem:img-hyste )
teşekkür ederim duygucuğum adam elini horoza sıkıştırması ile herşey değişti en ufak bir iz işaret delil olayın çözülmesinde kolaylık gösteriyor
Arkadaşlar nedense dün ki bölümü izlerken eski bölümler aklıma geldi sanki ozamanlar dahada güzeldi gibime geldi içimi böle bi his kaplıyıverdi sezon finali yaklaşıyor diyemi öle oldu bilemiyorum artık yaz tatilinde inşallah 1.bölümden başlayarak tekrar bölümleri verirler nostalji yapmış oluruz
Bu arada duygucuğum vala süper bi kişisin sen ben dünb dizide olanları zar zor hatırlarken sen replikleri bile ezberlemişin :img-hyste
önemli değil canım...:img-wink: her zaman... bu arada inanılmazlar di mi... ben bir de bu bölümde geriye dönük cep telefonu taramasından konuşaların yapıldığı yerleri tespit etmek gibi bir diyalog geçti ya... süperler gerçekten... (ama bu arada rıza baba da telefon hatasını unutmamak lazım)
bence o sezon finali yaklaştığı için... yani son bölümler operasyon açısından çok daha heyecanlı geçiyor.. ama aşk konusuna gelince eski bölümler de inanılmazdılar... özellikle zeynep-murat açısından...
bu arada bunun nedeni arka sokakları izliyor değil de içine düşüyor olduğum olmasın...:img-hyste arka sokaklar saatinde bizim evde hayat duruyor yani... bir tv bir forum ...:img-wink: :)
(not:15-20 dakikaya geliyorum:img-wink: )
teşekkür ederim canım inşallah yüklerlerde bende izleyebilirim yoksa çıldırıcağım özellikle ilk sahneleri çok merak ediyorum offy aa
evet her şeyi sezon filaine bıraktılar ki bu belkide birden çok şeyin yeni sezona sarkacağını düşündürüyor yani düğünde neler olacak yeni bölümlere kalacak asımdan nasıl kurtulcakları yeni bölüme kalacak vs.:good: :img-pilot :img-cool2
KESKİN_NİŞANCI 20-06-07, 12:48 Arkadaşlar nedense dün ki bölümü izlerken eski bölümler aklıma geldi sanki ozamanlar dahada güzeldi gibime geldi içimi böle bi his kaplıyıverdi sezon finali yaklaşıyor diyemi öle oldu bilemiyorum artık yaz tatilinde inşallah 1.bölümden başlayarak tekrar bölümleri verirler nostalji yapmış oluruz
herkese merhaba bu arada:)
tolgacım,
dün bende onu düşündüm
yaz tatilinde 1.bölümden başlayıp izleriz(tv vermese bile net):img-wink:
sonra buraya gelip yorum yaparız
çok gzl olacağını düşünüyorum
bu işe bakalım diğer forumdaşlar ne derler?
:happy0064 aa bidenem gelmiş canım nasılsın ya özlettin kendini kıs Sarhoş Lale nasıldı ama:D:D:Du arada konu bulsak hiç fena olmayacak canım:img-hyste :img-hyste dediğine katılıyorum bidenem bencede başka türlü zaman geçmezki yawww en baştan ilkdefa izliyor gibi süper:good: :img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 20-06-07, 12:56 :happy0064 aa bidenem gelmiş canım nasılsın ya özlettin kendini kıs Sarhoş Lale nasıldı ama:D:Du arada konu bulsak hiç fena olmayacak canım:img-hyste :img-hyste dediğine katılıyorum bidenem bencede başka türlü zaman geçmezki yawww en baştan ilkdefa izliyor gibi süper:good: :img-hyste
slm tatlı kuşum
ya düne oranla iyiyim diyebilirim
şenayım dün çok üzgündüm/malum mesutumuz(ailem çok şaşırdı):img-blush
görüşüme katılmana çok sevindim:happy0064
ilk bölümleri sizlerle konuşamamıştım çünkü:icon_sorr
sarhoş lale/ay bu lale beni öldürcek:img-blush
hepsinin laleyi arabaya bindirmeye çalışması acayip komikti ya
dün söylemiştim ama dünkü programda 43. bölümün çekimleri vardı depo gibi bi yelerdeydiler aliyle murat bi yere koşuyodu mesut bi tane adamı etkisiz hale getirip kendini kurtarıyodu rıza baba bi tane arabanın yanındaydı önündede b
i tane adam ölü olarak yatıyodu sonra rıza babanın yanına mesut hariç bütün ekip koşarak geliyodu şaşkın şaşkın bakıyodu zeynep burda ne oldu gibi bişey söylüyodu galiba... yaptıkları röportajları da sonra anlatırım...
kesinlikle süper olur..yani zeyneple muratın nişanlandığını ve evleneceğini unuturuz..4. bölümden itibaren asklarını terardan görürüz yeni görüomus gibi.
dünkü bölümde suatın tekin gittiikten sonraki hali süperdi dün yorum yaparken bunu demeyi unutmusum..cok komikti ya gitti cocuk gitti die..koptum orda..
hemen keskine sölielim konu bulsun en ii konu bulucumuz o:)...
KESKİN_NİŞANCI 20-06-07, 13:05 kesinlikle süper olur..yani zeyneple muratın nişanlandığını ve evleneceğini unuturuz..4. bölümden itibaren asklarını terardan görürüz yeni görüomus gibi.
dünkü bölümde suatın tekin gittiikten sonraki hali süperdi dün yorum yaparken bunu demeyi unutmusum..cok komikti ya gitti cocuk gitti die..koptum orda..
hemen keskine sölielim konu bulsun en ii konu bulucumuz o:)...
keskin yanaklarından öpsün seni -uzat-:img-kiss:
ya şenay da söylemiş
elimde konu yok desem güler misiniz bilmiyorum ki:)
hazırlıklı gelmedim şekerparelerim:)
of burdayız ya bulurum şimdi bi şiyler:)
böle olmas
slm tatlı kuşum
ya düne oranla iyiyim diyebilirim
şenayım dün çok üzgündüm/malum mesutumuz(ailem çok şaşırdı):img-blush
görüşüme katılmana çok sevindim:happy0064
ilk bölümleri sizlerle konuşamamıştım çünkü:icon_sorr
sarhoş lale/ay bu lale beni öldürcek:img-blush
hepsinin laleyi arabaya bindirmeye çalışması acayip komikti ya
ya hatırlatma bidenem keskinim izleyemedim o ilk sahnelrini yaw:sad53: :sad53: ühühhühüh ağlıycam şimdik yaa senimi benimi hele hüsnünün taklidi yokmu bitirdi beni ya karnıma ğarılar girdi gülmekten:img-hyste
KESKİN_NİŞANCI 20-06-07, 13:22 Oyuncularımızın -en- lerini seçmiştik ama bölüm -en-lerini seçmedik
Geçmişe gidelim/istediğimiz bölümden yazabiliriz:)
En beğendiğiniz operasyon sahnesi
En beğendiğiniz aşk sahnesi
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En güzel sonla biten bölüm
En ağladığınız sahne
ewt canlarım...bu kadar yazabildim
umarım zevkli olur:)
Gercekten güzeldi o taklit evet.. :img-hyste Arşiv Lalesi arşive gitmedi, demek ki gelecek bölüm.. haksızlık ama bu yani, ben izleyemicem iyi mi :icon_sorr neyse.. (: Arşiv Lalesi yerini Ayyaş Laleye bıraktı ki o da çok güzeldi.. Rıza Baba bile dedi "Bu hızlı gitmio mu ya" Eğer o halde konuşsaydı sen önce nası rakı icilir onu öğren de gel" fln derdi belki de.. :img-hyste O yüzden Zeynep tam zamanında aramış..Mesuta da koptum ben: "Bokunu çıkarma yavas iç allahın lalesi" -"Bişi olmaz yaa" (hıı gördükk)) Hüsnüye zaten koptumm.. Süper bi tipleme yaptı yani.. Metin de komediydi arabaya giderken: "Baba yeteri kadar mermin var mı?" .. ilerleyen sahnelerde "ya hala yaşıo mu salim usta yaa.." neyse ben repliklere döndüm yine farkında olmadan (: :icon_whis susuorumm :img-yes:
derinmavi_642 20-06-07, 13:32 en beğendiğiniz operasyon sahnesi:28. bölüm çatışma sahnesi
en beğendiğiniz aşk sahnesi:zeynep-murat çocuk muhabbeti
en komik sahneler:merkezdeki sahneler
en dayanışma sahnesi:zeynebin kaçırıldığı bölüm hüsnü ve mesutun muratı teselli ettiği sahne
en güzel sonla biten:35. bölüm
en ağladığınız sahne:suatın çocuğunu düşürdüğü sahne:icon_cry:
ahanda bidenem laptopkeskin iş başında hemencecik cevaplıyım ganga:img-hyste :img-hyste
En beğendiğiniz operasyon sahnesi : Şu Piskopat bir kadın vardıya hani hayali bir hırsız gördüğnü idda ediyordu o operasyonda ben artık pes demiştim valla:img-pilot
En beğendiğiniz aşk sahnesi : Dizimizin her aşk sahnesi müthiş ama benim için z-m atrı bir yer tutar son sahnesahnelri zeynepin vurulduğu sahneler süperdi:img-in_lo
En komik sahneler : Çobanların her sahnesi müthiş ama ben Tekinle Metinin Kaanı kapkaççı diye şikayet ettikleri sahnelerde yerlere yatmıştım resmen birde Suatın arabayı hurdaya çevirdiği sahnelr var tabi:img-hyste
En dayanışma sahnesi : Dünkü bölümde Mesutun Muratla Zeynepe dediği size yapılan saldırı aslında bize yapılmıştır repliğinin bulunduğu sahne
En güzel sonla biten bölüm : Zeynepi kaçırıyorduya biir herif Zeynep Murata nerde kaldın be demiştide Muratta trafik vardı demişti o sahne benim için en güzel bölüm finaliydi:img-hyste
En ağladığınız sahne : Zeynepin vurulduktan sonra Murat kucağında Zeynep araba kullanıyorduda beni bırakıp gitme falan demişti o sahnelerde hüngür hüngür ağladım ben yaa:img-cray:
Gercekten güzeldi o taklit evet.. :img-hyste Arşiv Lalesi arşive gitmedi, demek ki gelecek bölüm.. haksızlık ama bu yani, ben izleyemicem iyi mi :icon_sorr neyse.. (: Arşiv Lalesi yerini Ayyaş Laleye bıraktı ki o da çok güzeldi.. Rıza Baba bile dedi "Bu hızlı gitmio mu ya" Eğer o halde konuşsaydı sen önce nası rakı icilir onu öğren de gel" fln derdi belki de.. :img-hyste O yüzden Zeynep tam zamanında aramış..Mesuta da koptum ben: "Bokunu çıkarma yavas iç allahın lalesi" -"Bişi olmaz yaa" (hıı gördükk)) Hüsnüye zaten koptumm.. Süper bi tipleme yaptı yani.. Metin de komediydi arabaya giderken: "Baba yeteri kadar mermin var mı?" .. ilerleyen sahnelerde "ya hala yaşıo mu salim usta yaa.." neyse ben repliklere döndüm yine farkında olmadan (: :icon_whis susuorumm :img-yes:
ewt buralar çok güseldi bide o mesut'un sorgudaki haline girmek istemiorm harikaydı :img-hyste :icon_whis bide alinin o ya ben arabayı kullanırım demsi fln orasıda süperdi:happy0064
selam bu bolumle ılgılı yazdıgım hersey cıktı
lale konusamaz tam rıza baba konusabılırmıyız der o sıradada zeynepler arar dedım oldu
z. adamı farkedıp olayı bırsey olmadan cozerler dedım oda oldu
ama pınarsız ve aylasız bır bolum hıcmı hıc beklemıyordum o nedenlede bu bolumde sıkıldım acıkcası
sezon fınalıne bır bolum kala buda olmazkı
aksam dızı maqgazınde dızıyı gostyerdıler mesut kurtuluyo
bu arada dun pınarcım purnesede prensesler gıbıydı dızıye 1,5 ay ara verdıklerını devam edeceklerını soyledı
sezon fınalıne gelınce acıkcası hıc heyecanı kalmadı tabı bence
mesut kurtulacak bılıyoruz
dugun olucak ama bomba olayı olucak bılıyoruz
lale konusacak bılıyoruz
tek bılmedıgımız pınar ve ayla bu durumdan nasıl etkılenecek onuda bu hafta olucak dıye arkadaslardan oylebır tuyo geldıgı ıcın cok bekleyıp pınarsız ve aylasız bır bolum olunca tum heyecanı gıttı
KESKİN_NİŞANCI 20-06-07, 14:24 ahanda bidenem laptopkeskin iş başında hemencecik cevaplıyım ganga:img-hyste :img-hyste
saol ganga ben de cevap vereyim:)
En beğendiğiniz operasyon sahnesi:bizim ekibin tuzak sahnelerine bayılıyorum
En beğendiğiniz aşk sahnesi:pınar/ali sahildeki,banktaki,arabadaki,dans ederken ki halleri+z/m sahnelerinin tümü
En komik sahneler:hüsnü/mesut konuşmaları+tekin/metin olayları+gangamın dediği gibi suat ın arabayı vurduğunda yerlerdeydim ben:)
En dayanışma sahnesi:dün kü bölümde mesutun konuşması(gangam sölemiş zaten)
En güzel sonla biten bölüm:geçen haftaki ve bu haftaki bölüm diycem
Olumsuz yönleri olabilir ama seyirciyi büyük ölçüde ekrana bağlayan finallerdi
En ağladığınız sahne:dün ağladım(mesutuma dayanamadım)/zeynepin her ağlayışında ben de ister istemez ağlıyorum
bir sonraki konuda buluşmak dileğiyle gangam bye
not:canan,konu aç dedin kaçtın:img-hyste
nedim_bahar 20-06-07, 14:42 ben geldim
akşamki bölümü baştan bi yorumlamaya başlıyım
ilk sahne yani ali sahnesi
ben hala o sahneye taktım kafayı acaba söyleseydi rızababa ne tepki verecekti bi de ali git gide sarhoş oluyodu rıza babaya seslenirken bile tam kendinde değildi iyi ki söylemedi diyorum ama bi yandan da keşke söyleseydi demekten kendimi alamıyorum
zeynep&murat sahnesine gelince
helal olsun murata adamı iyi sezdi gözünden tanıdı adamın kötü olduğunu iyi ki orda zeynepi dinlemedi yoksa neyse yoksasını düşünmek bile istemiyorum bi de sonradan murat adamın peşinden gitmeye kalktığında zeynebin onu engellemesi en doğrusunu yaptı çünkü zeynebinde dediği gibi gecenin bi körü karanlıkta kör kurşuna gidebilirdi murat& (Allah korusun)
çoban ailesine gelince
hüsnü bu sefer uyanık çıktı be metinin yaptığı planı anladı valla helal olsun beklemiyordum hüsnüden bi de metin&tekin sanayiye çalışmaya gittiler mi bilemiyorum orayı göremedim çünkü elektrikler kesildi bi de tunç galiba antalya ya gitti tam orda tunç antalya mı dedi elektrikler tam orda kesildi göremedim
mesut olayı
yahu tuçnta gidince tam sinirlendi o haline içim gitti mesutta direk napacaksan yap dedi merak ettim rıza babanın arkadaşı neden mesutu öldürmedi bildiği bişey mi var acaba
ha rıza babanın arkadaşı demişken oadamı başta gördüğümde kendi halinde biri demiştim ama aylin içeri girip erkanın yakalandığını söylediğinde adamın birden yüzü sarardı ve orda artık anladım onunda kötü işler içinde olduğunu
yok yok bu gidişle sezon finalinde düğün göremeyeceğiz.
Mesut u da kaçırdılar.Pınar la Ayla hanım da çıkmadı.
Şimdide 24. sayfadayım acaba doğrumu.Benim bilgisayar yine tutukluk mu
yapıyor.
Aynen öyle 26.sayfadaymışız.Bir bilen var mı neden böyle oluyor acaba?
mrb arkadaslar bu aralar pek giremiyorum sinav yziyoruz
pazartesi günü gene yzicagiz
neyse neyse
bu bölüm ile ilgili yorumlara gelelim.......................
ya mesutuma ne yaptilar öyle ya dang diye gecirdiler#
acaba nolucak mesut a ya bisey olmasin!!!!!!!!!!!!
rizanin arkadasi baya bi serefsizmis be nsil da sirtindan
bicakladi rizayi lafada polis
polisliyi
batsin be
alide bi söyliyemedi gitti haaaaaaaaaaa
yeni bölümü heyecanla bekliyorum
merhaba ve hoscakalın
oncelıkle aksamkı bolum pınarsız ve aylasız buruktu gercekten son ıkı bolum [tabı sezon fınalı olarak] bırazda olsa pınara ve ayla hocama yer veremezmıydınız hep aynı seylerı yazıyormusum gıbı hıssedıyorum ve cok boguyo bu ınsanı keske bu bolum su oldu sunu cok sevdık gıbı yorumlar yapabılseydım ama pınarsız ve aylasız olunca tamamen tum ıstegım kayboluyo ve yazmak ıcımden gelmıyo
ve bazı arkadaslar senoryo ekıbınden burada bırılerı var falan yazıyoya yanlıs anlamayın ama bence yoklar var olsalar bu kadar yazdıklarımıza adeta yalvarmalarımıza duyarsız kalacaklarına ınanmıyorum bence yoklar
sezon fınalını ızleyemeyecegım cunku tatıl olayı baslıyo ve yolda olucam ama bazı arkadaslarında dedıgı gıbı heyacanını kaybettı bıraz neyse daha sonra malum sıteden ızlerım
pınarı dun bende ızledım muhtesemdı
keske pınarımı ızleyerek ona daır yorumlarla son yorumlarımı yapabılseydım
tabı yenı sezonda gorusuruz umarım lutfen yenı sezonda bızı bu kadar uzmeyı bırakın
tum burada yorum yapan arkadaslara sevgıler bır sure ayrı olucaz sızlerle olmak herseye ragmen guzeldı
tum ekıbe tesekkurler herseye ragmen boyle bır aıle olusturdukları ıcın
ama bızı uzmesenız tam super olucaktı yınede canınız sagolsun
sevgıler
aynı durumdayız poyraz.. ben de yolda olucam (bunu 5. söyleyişim fln ama napıyım içime sindiremiorum sezon finalini kacırmayı)) sezon finali kacar mı yaa..!! Elimde olsa (biletler alınmamış olsa) gidiş tarihini fln değiştiririm ama :icon_sorr acaip moralim bozuluoo... :icon_sorr Neysee moral bulmak icin yeni yeni konular açmaya ne dersinizz?? (: Benim en cok güldüğüm konulardan biri Aylin-Yavuz.. Steteskop-Laptop aşkı..!! Onları tartışabiliriz belki.. Konuyu siz bulunn ben her şekilde varımm..!! :img-hyste
"KaRtAnEsİ" 20-06-07, 15:36 ya dünkü bölüm neydi öyle..mesutu çok merak ediyorum ne yapacaklar acaba rıza babalarda uzaktalar inşallah birşey olmadan atlatır...murat ve zeynep'de zor kurtuldular esrar kokusunu duymasalar gideceklerdi...zeynep'te iyiki yollamadı murat'ı onun peşinden durdura bildiya bizim tarzanı helal olsun(ee aşk nede olsa)aliye yazık bir söyleyipte kurtulamadı bakalım ne zaman söylicek ama daha söyliyemicek gibi gelişiyor olaylar...metin ve tekin herzaman ki gibi süperdiler...bodrumda saklanma falan...süper bir bölümdü ama tam heyecanlı yerinde bitirmeseler olmaz...
dünkü bölüm sezon finalimiydi ama yazmamıslar:( bende haftaya mesut lurtulacak bizde izliycez diye seviniyordum off bu kötü oldu mesuta ne yapacaklar ya bişey olmasın zeyneple murat kılpayı kurtuldu onlara sevinirken mesuta üzülmeyelim:(
sezon finali haftaya canım..! Yani Mesutun kurtulduğunu görebiliceksin (ben göremicem o yüzden coğul konusamıorm) keske dün sezon finali olsaydı ya.. gözüm arkada kalmazdı :img-yes: yani sezon finali olarak yayınlanıcak bölüm dün olsaydı dünkü bölümde gecen hafta.. neyse sacmalıorum ben, eee gelin artıkk konusuz kaldım, yapıcak yorum bulamıorum, sacmalıorum :img-yes: :icon_whis
dünkü bölüm sezon finalimiydi ama yazmamıslar:( bende haftaya mesut lurtulacak bizde izliycez diye seviniyordum off bu kötü oldu mesuta ne yapacaklar ya bişey olmasın zeyneple murat kılpayı kurtuldu onlara sevinirken mesuta üzülmeyelim:(
haftaya sezon finali bu hafta deildi
"KaRtAnEsİ" 20-06-07, 16:38 ben birşey soracam şimdi murat ve zeynebin düğünü sezon finalinde yaa...haftayı evlenecekler şimdi bunlar...birde mesut kurtulmadan evlenemezler bir bölümde uzun bir seneryo olmadı mı?hem mesutu kurtarcaklar hem düğün yapacaklar birde bomba patlatacaklar...(ben merak ettim şimdgelecek bölümü)
elif__kv.kk 20-06-07, 17:07 büyük ihtimalle öbür bölümde zaman ilerletirler cnm mesut kurtulmuş olur bazı olaylar çözülmüş olur asımda kendini unutturur.
"KaRtAnEsİ" 20-06-07, 17:59 büyük ihtimalle öbür bölümde zaman ilerletirler cnm mesut kurtulmuş olur bazı olaylar çözülmüş olur asımda kendini unutturur.
ayy inşallah cnm ya şu asımdan kurtulsak ne güzel olacak zaten çok durdu can sıkmaya başladı...ya ben mesutun nasıl kurtulacağını görmek isterdim onu kurtarmadan zaman atlamasınlar...
bir ara hala hanım gitse de kurtulsak derdik şimdi de asımcık gitsin diyoruz.kötüler size sesleniyorum hiiişşt heeey çıkın dizimizden.(ama leman kalabilir seviyorum artık)
"KaRtAnEsİ" 20-06-07, 20:33 bir ara hala hanım gitse de kurtulsak derdik şimdi de asımcık gitsin diyoruz.kötüler size sesleniyorum hiiişşt heeey çıkın dizimizden.(ama leman kalabilir seviyorum artık)
haklısın cnm...kötüler hiç bitmiyor ki biri gidiyor biri geliyor bakalım ne zaman bitecekler(ama sanmıyorum) şu rıza babanın polis arkadaşına da sinir oldum..ne biçim polismiş o öyle...yazık varya...(kederlendim yine saçmaladım)
bu dizi polisiye bi dizi oldugu için her zaman kötüler olmak zorunda zaten kötüler olmazsa dizi olmaz bence
o rıza babanın arkadaşı samiydi adı galiba ona polis denmez polisligin adını kirletiyooo bi de rıza babayı kullanışyo piss aadammm
derinmavi_642 20-06-07, 22:16 kartanesi onu kasdetmek istemedi galiba.o sanırım kalıcı kötülerden bahsediyordu.asım gibi, leman gibi, kerim bafralı gibi.yani ekiptekilere kafaya takanlarla ilgili.öbür türlü zaten her bölümde kötü insanlar var.
KESKİN_NİŞANCI 21-06-07, 08:07 bir ara hala hanım gitse de kurtulsak derdik şimdi de asımcık gitsin diyoruz.kötüler size sesleniyorum hiiişşt heeey çıkın dizimizden.(ama leman kalabilir seviyorum artık)
günaydın herkese
öznurum gelmiş:happy0064
yorumuna bayıldım ya
yoo leman kalabilir/ben de seviyorum:img-blush
asım da iyi oluyomuş ilerleyen bölümde:icon_whis
olmas ama leman asım kadar kötü deildi
her neyse bidenem burdasın sanırım:happy0064
ama ben kaçıyorum:img-blush bye
"KaRtAnEsİ" 21-06-07, 09:04 kartanesi onu kasdetmek istemedi galiba.o sanırım kalıcı kötülerden bahsediyordu.asım gibi, leman gibi, kerim bafralı gibi.yani ekiptekilere kafaya takanlarla ilgili.öbür türlü zaten her bölümde kötü insanlar var.
evet cnm anlatmak istediğimi benden daha güzel ifade etmişsin sağol...
ben gelecek bölümü çok merak ediyorum...mesut nasıl kurtulacak acaba...
Oyuncularımızın -en- lerini seçmiştik ama bölüm -en-lerini seçmedik
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
en beğendiğiniz operasyon sahnesi:muratın asımın adamlarının arasına katıldığı operasyon
en beğendiğiniz aşk sahnesi:pınar ve alinin olduğu tüm sahneler
en komik sahneler:veletlerin olduğu tüm sahaneler bide merkezdeki ekip sahneleri
en dayanışma sahnesi:mesutun dünkü konuşması
en güzel sonla biten bölüm:son iki bölüm çünkü diziyi daha fazla heyecanla bekliyorum
en ağladığınız sahne:zeynepin ve muratın vurulduğu sahneler
ya forumdaşlar bizlere ne oluyor böyle nazaramı geldik nedir kimse hiç bir şey yazmıyor sanki forumumuzun üzerine ölü toprağı serili hadi kendinize gelin millet böyle olmuyor canlanın biraz lütfen yorumlarınızı yazın yarın özette gelcek inşallah sezon finalimizin sizce neler olacak Muratların düğünüyle ilgili patlama olacakmış bunu biliyoruz düğün salondamı yoksa bi<lerin hep istediği kır düğünmü olacak Mesut nasıl kurtulacak:good:
Diziye yeni bir karakter katılcak olsa sizce kim olmalı görevi ne olmalı canlandıran oyuncu kim olmalı bunları yazarsanız sevinirim biraz canlanmak için bir şeyler yapmak lazım:img-hyste :happy0064 :img-polic
Ekibe yeni biri gelse iyi olur mesela tamer karadağlı komiser olarak gelebilir dizimize geldi ama 1-2 saniye oynadı ve gitti tamamen gelse iyi olur daha sonra Kenan İMİRZALIOĞLU gelebilir polisliğe uygun bi yapısı var boy desen onda karizma desen onda Alacakaranlık adlı dizide komiser rolünde idi ve süper yapıyordu rolünü
Diziye yeni bir karakter katılcak olsa sizce kim olmalı görevi ne olmalı canlandıran oyuncu kim olmalı bunları yazarsanız sevinirim biraz canlanmak için bir şeyler yapmak lazım:img-hyste :happy0064 :img-polic
bence diziye bi bayan katılsın sora mesutun sevgilisi olsun görevinin ne olduğu önemli değil ama tuncun öğretmeni falan fena olmaz yani
şu anda mesutun yanina yakışıcak bi oyuncu aklımda bulumadığı için yazmıyorum aklıma gelince mutlaka yazarım ama
Bence başlardaki gibi olaylar enfazla 2 hafta kadar sürsün.
Asım ı fazla uzattılar.Tamam Bafralı da var ama en azından ondan her bölüm
bahsetmiyorlar.Ne zaman çıkacağı belli değil.Öylede olmalı.
Asım sıktı artık.:img-help:
bence diziye bi bayan katılsın sora mesutun sevgilisi olsun görevinin ne olduğu önemli değil ama tuncun öğretmeni falan fena olmaz yani
şu anda mesutun yanina yakışıcak bi oyuncu aklımda bulumadığı için yazmıyorum aklıma gelince mutlaka yazarım ama
Hani Mesut u eğitime alan bayan Mesut a çok uygundu.
onun üzerine neden gitmedilerki.Gayet hoştu.Mesut ta da yakışırdı haniya.:img-in_lo
bendeyeni ir polisten yanayım arkadaşlar yani bayan bir polis olabilir bunun içinde Demet Evgar olabilir o kadını inanılmaz beyeniyorum birde Nil Erkoçlar olabilir oda polislik işini becerir diye düşünüyorum eğer gelecek kiş ierkek bir polis olursa onun içinde Toprak Sergen olabilir yada espirili bir polis olarak Nail Kırmızıgül (YH'nde ki Cem) olabilir bence
ama ben bayan polis olmasını daha çok isterim ve benimserim
Arkadaşlar bafralı demişken
Kerim BAFRALI kaçarken gene geleceğim rıza demişti sakın o düğüne sırf rıza baba ya ve diğer ekibe zarar vermek için gelip düğüne boöba yerleştirebilir bafralıdan herşey beklenir bence bafralı bu bölümde gelmese bile gelecek sezon gelir sanırım
Hani Mesut u eğitime alan bayan Mesut a çok uygundu.
onun üzerine neden gitmedilerki.Gayet hoştu.Mesut ta da yakışırdı haniya.:img-in_lo
haklısın o kadın mesuta yakışıyodu üzerinde dursaydılar güzel olurdu
yeni biri gelirsede masutu okula çağırsınlar tunç için orda tanışırlarsa güzel olur tabii bu kişi tuncun öğretmeni olsun
ama okadın yakışıyodu o dahada iyi olabilirdi
Arkadaşlar bafralı demişken
Kerim BAFRALI kaçarken gene geleceğim rıza demişti sakın o düğüne sırf rıza baba ya ve diğer ekibe zarar vermek için gelip düğüne boöba yerleştirebilir bafralıdan herşey beklenir bence bafralı bu bölümde gelmese bile gelecek sezon gelir sanırım
bafralıyı sonra yakalamamışlarmıydı?
benim aklımda yakaladılar die kalmışda
eğer yakanmaıysada bana asım yapar gbi gelio
bendeyeni ir polisten yanayım arkadaşlar yani bayan bir polis olabilir bunun içinde Demet Evgar olabilir o kadını inanılmaz beyeniyorum birde Nil Erkoçlar olabilir oda polislik işini becerir diye düşünüyorum eğer gelecek kiş ierkek bir polis olursa onun içinde Toprak Sergen olabilir yada espirili bir polis olarak Nail Kırmızıgül (YH'nde ki Cem) olabilir bence
ama ben bayan polis olmasını daha çok isterim ve benimserim
şenaycığım nail kırmızıgül konusunda sana katılıyorum zaten o yılan hikayesinde komiser olarak görev yaptı ve çok başırılı biri fiziği de polisliğe çok uygun
bafralıyı sonra yakalamamışlarmıydı?
benim aklımda yakaladılar die kalmışda
eğer yakanmaıysada bana asım yapar gbi gelio
evet bende yakalandı diye hatırlıyorum yurt dışına kaçacakken karısı onu ele vermişti hatta yanlış hatırlyorsam düzeltin ama bu olay Zeynepin rehin alındığı olay değilmiydi yosa ben bütün bölümleri karıştırıp ortaya karışık bir koljmı yaptım:img-hyste :img-cool2 :img-pilot
derinmavi_642 21-06-07, 10:59 evet bende yakalandı diye hatırlıyorum yurt dışına kaçacakken karısı onu ele vermişti hatta yanlış hatırlyorsam düzeltin ama bu olay Zeynepin rehin alındığı olay değilmiydi yosa ben bütün bölümleri karıştırıp ortaya karışık bir koljmı yaptım:img-hyste :img-cool2 :img-pilot
evet cnm sen bölümleri karıştırdın.senin dediğin 33. bölümdeki uyuşturucu kaçakcılığı olayı.bafralı yurt dışına kaçtı.hatta pınar 14. bölümde yunanistana gitmek istemişti.rızada seni kaçıran adamı hala yakalayamadık falan demişti.
evet bende yakalandı diye hatırlıyorum yurt dışına kaçacakken karısı onu ele vermişti hatta yanlış hatırlyorsam düzeltin ama bu olay Zeynepin rehin alındığı olay değilmiydi yosa ben bütün bölümleri karıştırıp ortaya karışık bir koljmı yaptım:img-hyste :img-cool2 :img-pilot
o zenepin kaçırıldığı olaydı galiba ama bana bafralıda yakalandı gibi geliyo yanlış hatırlıyoda olabilirim gidiyorum tekrar gilicem dedi ama sonra yakalndı di hatırlıyom ama dediğim gibi yanlış hatırlıyo olabilirim
şenaycığım nail kırmızıgül konusunda sana katılıyorum zaten o yılan hikayesinde komiser olarak görev yaptı ve çok başırılı biri fiziği de polisliğe çok uygun
evet bu işte tecrübel sayılır hem varya merkeze doyum olmaz ozaman düşünsenenize biz Mesut ve Hüsnüyle krize giriyorduk birde Nail gelirse valalhi gülmekten izleyemem herhalde bide zaten adamı gördüğüm zaman komik gelyor bana gülmeye geçiyom direkt:img-hyste :img-hyste
Kerim BAFRALI rıza baba nın eski düşmanı yanlış hatırlamıyorsam 8-9-10 bölümlerde rıza baba ile uraşmıştı 10.bölümde pınarı kaçırmıştı daha sonra rıza baba pınarı bulmaya çalışırken kerim yoldan kızı öldürün dedi ve uçakla kaçtı aynı zamanda "gene geleceğim rızaaa" diyordu
evet cnm sen bölümleri karıştırdın.senin dediğin 33. bölümdeki uyuşturucu kaçakcılığı olayı.bafralı yurt dışına kaçtı.hatta pınar 14. bölümde yunanistana gitmek istemişti.rızada seni kaçıran adamı hala yakalayamadık falan demişti.
ya ben bugün iyi değilim galba arkadaşlar başıma güneşmi geçti nedir doğru söylüyorsun ya doğru o uyuşturucu kaçakçısının işiydi ama ben hala yakalandı diye hatırlyorum duygu gelsede bu işi bir açıklığa kavuştursa biliyorsunuz o replikleri bile hatırlıyor bunu da kesin hatırlıyordur benim gibi balık hafızalı değil:img-hyste :img-hyste bidenem keskinim burda olsaydı anlardı kendim için neden balık hafızalı dediğimi:img-hyste :good:
derinmavi_642 21-06-07, 11:05 bafralının adamı rıza ve ekibine yakalanıyodu.sonrada bafralı arayınca kaçın diyodu.ondan sonra bafralı kaçıyodu.
pınar 10 diil 9. bölümde kaçırılmıştı.
derinmavi_642 21-06-07, 11:08 ya ben bugün iyi değilim galba arkadaşlar başıma güneşmi geçti nedir doğru söylüyorsun ya doğru o uyuşturucu kaçakçısının işiydi ama ben hala yakalandı diye hatırlyorum duygu gelsede bu işi bir açıklığa kavuştursa biliyorsunuz o replikleri bile hatırlıyor bunu da kesin hatırlıyordur benim gibi balık hafızalı değil:img-hyste :img-hyste bidenem keskinim burda olsaydı anlardı kendim için neden balık hafızalı dediğimi:img-hyste :good:
ben kesinlikle eminim kerim bafralının kaçtığından.ben 9. bölümü iki üç kez seyrettim.ama sen görmeden inanmam diyosan 9. bölümü bir daha seyret.
bencede yeni birileri gelebilir diziye, iyi olur. Ama öyle çok popüler bir oyuncu olmasın bence. Yeni biri. Ama kim?Şimdi aklıma kimse gelmiyor ya.
mesuta da bir aşk gelir kesin 2. sezonda.
ve bafralı ortaya çıkarsa (yakalanıp yakalanmadığını ben hatırlamıyorum) bu ali-rıza baba yakınlaşması için iyi olabilir. Çünkü yine pınarla uğraşabilir.
yaşasın düğün var pınar-ali süprizini merak ettim ama sonunda düğün var galiba asımın planından bahsedio düğünle ilgili bişi olmasın yaa
Aman allahım
ÖzetiN güzelliğine bakın:):):)
Zeyneple Murat evleniyor diyor:):):cheer: Kazasız belasız inşallah:)
Ali ve Pınar'ın ilişkisi ortaya çıkıor kesin..Mesut'u da kurtarırlar bizimkiler:)Sezon finali mi dememiş sanki..Bu arada herkese merhaba..Geçen bölüm süperdi..Mesut'a ben kız ayarlarken adam esir düştü..Ters köşelerden ters köşe beğendim:img-hyste
En beğendiğiniz operasyon sahnesi: Organ mafyası ile ilgili olan operasyon.
En beğendiğiniz aşk sahnesi : Ali - Pınar sahnelerinin tümü
En komik sahneler : Alinin sinemada hüsnü ve suata yakalanması
En dayanışma sahnesi :Tüm ekibin pınarı kurtarmak için çabası (zeynepin ameliyatlı gelmesi )
En güzel sonla biten bölüm:Tuncun velayetinin mesuta verildiği bölüm
En ağladığınız sahne : Suatın bebeğini kaybettiği bölüm
43.BÖLÜM
Bir uyuşturucu operasyonu yapacak olan Rıza baba ve ekibini, zor bir görev beklemektedir.Mesut kamyoncu rolünde yola çıkar. Mesut’un başına beklenmedik olaylar gelir, ekip harekete geçer.
Esrarengiz yazılar yazmışlar çatlatacaklar bizi :img-hyste
mesutun hakkında ufak bişiler yazsaydınız o bile yeterdi
Metin kendisine yeni bir kız arkadaş bulur. Bu durum Tekin’in pek hoşuna gitmez.Metin artık tüm zamanını Melis ile geçirmektedir.
Arkadaşlar metin büyük sapık oluyordu dimi:img-hyste
mujgan dan vaz geçti sanırım metinin yaz aşkı melis:img-hyste
Spor salonunda bir ceset bulunur… Ekibe ihbar gelir ve hemen harekete geçerler.Bu esrarengiz ölümü araştırmaya koyulurlar.
Gene cinayet bakalım suçlular kim kişi neden öldürülmüş merak ediyorum doğrusu
Yılan Asım ,Murat için yeni planlar hazırlamaktadır.
Yılan asımdan herşey beklenir inşallah gelecek sezon asım olmaz
Murat ve Zeynep evlilik için nikah tarihini de aldılar… Bu bölümde iki aşık, güzel bir düğünle evleniyor!
:bella Beklenen sahne geldi çok mutluyum murat evleniyor ama ne yazık ki bomba olayı düğünü berbat edecek gönül isterdi ki şöle boğazın en güzel yerinde süper bi düğün olsun ama senaristler bombayı seçti :) aslında güzelde oldu dizi ye biraz heycan katacak
Pınar ve Ali ,beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar
Acaba nasıl süprüz bu çok merak ediyorum
AY İNANAMIYORUM GELMİŞ... ÖZET GELMİŞ.
Bir uyuşturucu operasyonu yapacak olan Rıza baba ve ekibini, zor bir görev beklemektedir.Mesut kamyoncu rolünde yola çıkar. Mesut’un başına beklenmedik olaylar gelir, ekip harekete geçer.
Muhteşem ekip bu işi halleder ve mesutu kurtarır. Güzel bir operasyon bizi bekliyor
Metin kendisine yeni bir kız arkadaş bulur. Bu durum Tekin’in pek hoşuna gitmez.Metin artık tüm zamanını Melis ile geçirmektedir.
Tekinin muhteşem bir planı olduğundan eminm. Çok güleceğiz...
Spor salonunda bir ceset bulunur… Ekibe ihbar gelir ve hemen harekete geçerler.Bu esrarengiz ölümü araştırmaya koyulurlar.
Her iş gibi bunu da hemen çözceklerdir.
Murat ve Zeynep evlilik için nikah tarihini de aldılar… Bu bölümde iki aşık, güzel bir düğünle evleniyor!
YA LÜTFEN DÜĞÜNDE HİÇBİRŞEY ÇIKMASIN ÇOK GÜZEL BİR DÜĞÜN OLSUN. ASIM NE YAPACAKSA SONRA YAPSIN LÜTFEN...
HİÇ BİR YORUM YAPAMIYORUM NELER OLACAK ACABA. UMARIM İKİSİNİDE UZUN UZUN GÖSTERİR.
Bana bomba işi iptal olur gibi geliyor..Özete güzel bir düğün yazmışlar özetçilerin güzellik anlayışları farklıysa bilemiyorum..Ayyy yerimde zıplıcam şimdi 43 bölümdür beklediğim düğüne 4-5 gün kaldı:)Sonu nasıl olacak çok merak ediyorum:img-yes:
ayy özet gelmiş bu çok güzel
ilk paragraf geçen haftayla ilgili galiba dimi
ya ben bu metinle takini hep karıştırıtom kim birini bulmuış küçük olanmı büyük olanmı
sonuda evleniyo bizimkiler:happy0064 :happy0064 :happy0064 patlama falan yazmamışlar güzel bi düğünle dio patlama olsaydı düğünde onları kötü bi süpriz bekliyo derlerdi herhalde dimi
umarım patlama olmaz
süpriz demişken ali ve pınar ne gibi bi süpriz bekliyo acaba çok merak ettim şimd ya naıl geçcek bu günler bilmiyom
ya bişi sorcam özet ilk defamı perşembe giliyo bemi öle hatırlıyom
:good: özgürcünün verdii tüyolar doğrultusunda yorumlayacağım arkadaşlar
43.BÖLÜM
Mesut kutulacak bunu biliyoruz ama nasıl kurtulacak onu bilmiyoruz bakalım ekip nasıl kurtaracak Mesutu işte mesele burda gerçi ustası için bir güzellik yapar Hüsnü:D
Arkadaşlar bizim veletler ortalığı karıştırcak Tekin Metin için hain bir plan yapmazsa ben yine yers köşeyim arkadaşlar
Evet bencede esrarengiz bir ölüm bakalım kim neden öldürmüş ayrıca spor salonu olduğuna göre görgü tanığı falan vardır gibi geldi ama çözüm zorda olabilir bakalım
İşte geldik baş düşmanımız asıma o hayin planını biliyoruz bomba koyacak off ya bu adamı yeni sezonda görmek istemiyoruzzz duyun sesimizi misafir görünümlü senaristlertroest
Evleniyor diyor acaba nikah defteri imzalandıktan sonramı olacak patlama yoksa düğünün başındamı ya nasıl olur Rıza Baba gibi Murat igbi usta polisler önlem almazlar Asımın ne kadar pis bir herif olduğunu bilmiyorlarmı nasılda mutlu göreceğiz önce onları sonrasını düşünmek istemiyorum kabus gibi :img-cray: :img-cray:
onlarda özgürcünün verdiği tiyoya göre düşününce Arşiv Lalesi olacaüğına göre Pınarı öğreniyor rıza Baba ama bu bir süprizse eğer demekki yakalancak falan yoksa ali söylediyse eğer neden süpriz olsun ki bu beklenen bir şey olurdu ayvayı yedi bizim Arşiv lalesi:img-hyste
derinmavi_642 21-06-07, 11:35 ilk defa bir özet perşembe gününden verildi.gerçi kanald de yok ama önemli olan bizim okumamamız.
ayy çok merak ettim ali ve pınarın başına gelen beklenmedik sürprizi.bence yine el ele tutuşup gezerlerken rızaya yakalanırlar.ay inşallah öyle bişi olmaz.
sewim cnm aynen bende heyecandan napcağımı şaşırdım özet ilk defa bu kdr erken geldi ne resmi sitede nede kanaldde yok wallhi.
neyse yaa inanmıyorum düğün yazıyo walla:happy0064 ama sewiminde dediği gibi güsel bi düğün diyo acaba düğünden snramı patlıcakki bomba biran önce fragmanda gelsede tam süper olsa:good:
Bari nikah cüzdanlarını alsalar..Zeynep Murat'ın ayağına bassa(bomba patlamazsa bence kesin Zeynep basar:))Bomba patlamasın ya...
Geçen bölüm de süperdi..Murat'ı,Mesutu,Zeynep'i,Ali'si,Hüsnü''sü, veletleri ve diğerleri hepsi süperdi... Mesut'a bişi olmuyor galiba..Beşir gelsin finale özledim Beşir'i..Bence bomba patlamadan bulunacak..
inş patlamadan bulurlar ama bomba olsaydı neden özete yazmasınlarki hem hadi war diyelim neden güsel bi düğün yazdılar bari düğünde büyük bi süpriz onları bekliyo yazsalardı
arkadaşlar arka sokakların sitesi sonunda uyanmış 43, bölüme kadar tüm bölümlerin özetini koymuşlar yani buraya özeti ekleyen arkada galiba ordan eklemiş çünkü kanald nin sitesinde özet yok bide resimleri eklerse çok memnun olucaz
Arkadaşlar bence patlayacak çünkü bize verilen tüyoda patlayacağı söylendi yani öyle final yapılcak malesef onednele fazla heveslenmeyin derim yoksa çok üzülürsünüz benim gibi bende hep patlamadan bulunur demiştim hatta burda kim imha eder konusunu bile açmıştık ama sonradan bombanın patlıyacağı tiyosunu aldık ve konuyu kapattık keşke sevimciğim keşke dediğin olsada bomba patlamasa mutlu bir düğün izlesek ama benim hiç umudum yok malesef:'(:'(:sad53:
Ali önce Rıza Babaya kendi söyleyecek. Cezayı alacak,arşiv lalesi olacak...
sonra ayla'nın da yardımlarıyla rıza baba düğünde onları affedecek bence. Süpriz bu olabilir belki.
şenaycım keşke patlamasa yaa biz kendimizi awutuyoruz böle ama bi bomba olsa özette bunu bildirmeleri grekmezmi çnkü güsel bi düğn yazıyo neyse yaa biz kendimizi awutuyoruz resmen.:sad53:
bide fragmanı verseler tam süper olur gerçi verebilirler düşününce malum geçtiğimiz hafta bir çok dizisi final yada sezon finalini yaptı hatta bizm dizimizin haricinde bir tek Ihlamurlar Altında varki onuda yarın yayınlayacaklar yeni fragmanı hemen vermezler ötekisi zaten kavak yelleri onuda bugün yayınlayacaklar bence bugün hepimiz kanla d yi izleyelim kesinllikle bugün verecekelrini düşünüyorum ben bütün bu nedenler birleşince bizim fragmanı erken verebilirler diye düşünüyorum ben fragman nöbetindeyim akşam :img-hyste :good: :happy0064 :img-polic
walla cnm fragmanı belkide wereblrler çnkü sezon finali yapmayan tek dizi snnde dedğin gibi arkasokaklar we ıhlamurlar altında ki gçn gün onnda fragmnını gördm finale yaklaşırken fln diodu neyse ama sezon finali olduğu içn kanald bize bi kıyak yapablr belkide:good: :img-yes:
derinmavi_642 21-06-07, 12:02 başka dizilerin fragmanı olmayabilir ama fragmenı erken vermeleri için önce bölümü çekmeleri lazım.ondan sonra gragmanı hazırlarlar.bence yine herzamanki gibi cumartesiden verilir.ama yanılıyo da olabilirim
bence bölüm çoktan çekilmiştir gözde ve şenayında dediği gibi birçok dizi final sezon finali yaptı bu nedenle fragman erken verileblir
oohh.. özet te gelmiş.. daha ne isteyelim, her ne kadar sorularımız cevaplanmış olmasa da önceden olucaklardan haberdar olmak ii oluo :img-yes: Aferin şu Metine.. Bulmuş güzel bi kız, yine peşine koşmalarını izleyip gülücez hallerine ne güzell..!! Sonunda gelio beklenen düğün rüya gibi.. Muratın düğünde ne giyiceğini çok merak ediorum.. Kravat takmam diodu, o kesin sorun olucak, Zeynep "o zaman papyon tak" demişti, Ali de "Papyon bizi bozar" gibi bişi sölemişti :img-hyste Kotla geliomuş düğüne, Zeynep köpürür artık, ama adamın ruhunda var tarzanlıkk öyle sıkılır takım elbiseler içinde o.. Zeynebimiz de beyazlar içinde kuğu gibi olucakk (: ay ne güzell :happy0064
gerçi durduğuma göre cuma yani yarın sonmuş çekimler buda demek oluyorki ya yarın çekilecek sahnelerden yoksun bir fragman olacak yada yarın akşama bize müthiş bir frgamna hazırlacaklar ıhlamurlar altındanın arasında fragman verilebilir mesela ama ben bugün fragman nöbeti konusunda kararlıyım belkide yarın çekilcek sahneler çok da önemli olamayan sahnelerdir gerçi bizler için her karesi önemli ama mesela şu spor salonu cinayeti çekilecektir onu fragmanda vermeselerde olur gerçi ben burda hayal kuruyorum çünkü bizim fragmanlar da hep operasyon ağırlılı oluyor öyle değilmi off yaa napcaz:img-cool2 :img-blush :icon_sorr
walla fragmanda düğünle iligili bi bölüm werirler herhalde yoksa bomba gibi bi bölümün muhteşem düğününn fragmanda olmaması ayıp olur yani.
tabiki gözde artık düğünde bir sahne göstermezler yuh derim yani biz 4. bölümden beri yani onların aşklarının başından beri bu düğünü bekliyoruz zaten sonu kötü olacakmış bari fragmanda Gamzemi beyazlar içinde melek gibi gösterseler sonra muratı şöyle papyonlu yada kravatlı(ikisinide takmazsa Zeynep nikah masasında bırakır onu:img-hyste :img-hyste )
derinmavi_642 21-06-07, 12:37 şöyle bir durumu atlıyoruz arkadaşlar.dizi olmasa bile yabancı film olur.onun reklamları var.hem haftaonunun gündüz kuşağı programları var.beş altı gün önceden o kadar yayının fragmanı varken arka sokakları vermezler sanırım.
tabiki gözde artık düğünde bir sahne göstermezler yuh derim yani biz 4. bölümden beri yani onların aşklarının başından beri bu düğünü bekliyoruz zaten sonu kötü olacakmış bari fragmanda Gamzemi beyazlar içinde melek gibi gösterseler sonra muratı şöyle papyonlu yada kravatlı(ikisinide takmazsa Zeynep nikah masasında bırakır onu:img-hyste :img-hyste )
cnm katılıyorum sana zeynep "garsın gibi damat" istemiyo yanında:img-hyste ama ben gerçkten zeynepi o gelinlk içnde acayip mrk ediyorum bu arada arkdşlar 1 saat45 dkya bu kdr olayı ansl sığdrcaklar diye düşünüyodum ben belki uzatırlar diodum wede dün yaprak dökümünü 2 saat 45 daj yaptılar sezon finali olduğu içn belkide bzmkinide uzatırlar e ozmn süper olur walla yaa
Selam dostlar,burayı çok ihmal ettim farkındayım ama,acayip hastayım yani öyle böyle değil...Sabaha karşı acilde buldum kendimi,o derece yani...
Neyse,özetimiz gelmiş,bari onu yorumlayayım...
Mesut kesinlikle kurtarılır (hatta belki napar needer kendi kurtulur) Bu konuda bi endişemiz olmasa gerek..Rıza yakın arkadaşı tarafından resmen ihanete uğradı,bu onu baya üzer zaten..Güzel bi operasyon bizi bekliyor...
Helal olsun Metin'e..Baktı Müjgan'dan hayır yok,yeni birini bulmuş hemen...Tekin kıskançlık krizlerinde,komedi olacak.. :)
Rutin ceset konumuz..Bu sefer mekanımız bi spor salonu,bakalım nerden ne çıkacak...
Hazırlamasa şaşardım...Umarım sezon finali,Asım'ın da finali olur da bidaha görmeyiz onu..Serhat Nalbantğlu'nu da tebrik etmek lazım,karaktere güzel can verdi...
E nihayeet!! Gerçi patlama tüyoları geldiğinden beri,adam gibi bi düğün izleyemeyeceğimizi tahmin ediyorduk ama..En azından düğüne hazırlık evreleri süper olur..Zeynep botunu,Murat kotunu giymese bari :)Güzel bi düğünle evleniyo dediklerine göre,Asım hain emellerine ulaşamadan düğün olcaak mı acaba? Ya da ne olacak,merakla bekliyorum...
İçime şöyle bişi doğdu..Bunlar düğünde falan fiskos yaparken Rıza Baba duyacak olabilir mi acaba??Sonrada kızıp laleyi doğru arşive sürer..Ama benim dediğim herşey tersine çıktığı için vazgeçtim :) Ali içip de sapıtmasa bari :)
şöyle bir durumu atlıyoruz arkadaşlar.dizi olmasa bile yabancı film olur.onun reklamları var.hem haftaonunun gündüz kuşağı programları var.beş altı gün önceden o kadar yayının fragmanı varken arka sokakları vermezler sanırım.
haklısın canım ama bence yabancı filmlerin fragmanlarını verirler ama yani arak sokakların fragmanını normalde c.tesi veriyorlar ama o zamana kadar hep gümüş fırtına ıhlamurlar altında ve yanabcı damat fragmnı veriyorlardı şmdi bu dizilerden sadece ıhlamurlar altında kaldı yanabı sinemayıda sürekli vermezler gibi geliyor ama bu dizileri bimbirgeceyi sürekli veriyorlardı ama şmdi bu hafta cumadan verecekler en kötü ihtimalle bence çünkü bu hafta bimbirgecede yok o nednele arka sokakların reklamını iyi yapmalı ki sezon finalyle birinci olsun yani kanald salı günlerindeki mutlak birinciliğini korusun:happy0064 :img-polic
cnm katılıyorum sana zeynep "garsın gibi damat" istemiyo yanında:img-hyste ama ben gerçkten zeynepi o gelinlk içnde acayip mrk ediyorum bu arada arkdşlar 1 saat45 dkya bu kdr olayı ansl sığdrcaklar diye düşünüyodum ben belki uzatırlar diodum wede dün yaprak dökümünü 2 saat 45 daj yaptılar sezon finali olduğu içn belkide bzmkinide uzatırlar e ozmn süper olur walla yaa
evet farkettim bende sezon finali olan dizleri hep uzun tutular hepsinde böyleydi elveda derkende öyle oldu 2 saat falan sürdü 22:45 gibi başladı ve 1 e doğru bitti bizim dizimizde uzun olsa ayyy ne güzel olur ya bu arada arkadaşlar isterisiniz hani şu benim yazdığım yavuz aylin sahnelrini senaristler eklemiş olsun düğün senaryosuna ne güzle olur vallahi felaketler arasında aşk laptopla steteskopun aşkı:img-hyste :img-hyste
özet gelmiş..süper bu kadar erken beklemiodum ama ii oldu.
simdi hemen özeti yorumlayalım..bastayazanları zaten gecen bölümde gördük.mesutrun nasıl kurtulacağı bizim için önemli olan..
zeynep ve murat gün almıs süper.güzel bi düğünle evleniolar dio ama yılan asımın murat için yaptığı planlardan birinin bu düğüne denk gelceğini bilioruz..
metin yeni sevgili yapmıs..tekinde yazık metin sevgilibulunca kalıo sap gibi oda bulsun bi tane mis gibi cocuk..
operasyonlar yine süoper..zaten o konuda kimsenin süphesi yok..
ali ve pınarı bekleyen sprizicok merak ediorum..belki dansa falan kaldırır al pınarı yada rıza baba diomus ali kızımı dansa kaldır falan die(biraz zor ama)..
fragman bencede erken döncek..cünkü sezon finali yapan dizilerin fragmanları masallah her dakka dönüodu..bizimkinin de döneceğinden eminim..bide kanal d heber dün yaprak dökümünün sezon finaline girceğini haberlerde sölemişti belki salı günü bizimini de sölerler..bye
kübra gecmiş olsun...
yanii gözde sen gördünmü süprizi hiç yazdıklarını geçtiğimiz hafta kim tahmin edebilirdi Zeynep Murat sahnelerin herbirimiz ayrı bir köşe savrulmadıkmı o nedenle ben bomba olayının olacağına nerdeyse eminim yani çünkü sezon finallerine öyle kazasız belasız girildiği görülmüş şeymi heleki dizi Arka Sokaklar gibi polisiye ise adranalinsiz olmaz yen bölümü iple çekmeliyizki adamlar keyiflensin yeni bölümleri daha bir zevkle yazsınlar yani bence bomba olacak laptopla steteskopun aşkının başlamadan bitmesi kısmını duymamış olayım yaa onlara bir şey olursa önce Murat Asımı parçalar bende sizdeğerli forumdaşlarımla senaristleri:img-hyste :img-hyste
Selam dostlar,burayı çok ihmal ettim farkındayım ama,acayip hastayım yani öyle böyle değil...Sabaha karşı acilde buldum kendimi,o derece yani...
Neyse,özetimiz gelmiş,bari onu yorumlayayım...
Mesut kesinlikle kurtarılır (hatta belki napar needer kendi kurtulur) Bu konuda bi endişemiz olmasa gerek..Rıza yakın arkadaşı tarafından resmen ihanete uğradı,bu onu baya üzer zaten..Güzel bi operasyon bizi bekliyor...
Helal olsun Metin'e..Baktı Müjgan'dan hayır yok,yeni birini bulmuş hemen...Tekin kıskançlık krizlerinde,komedi olacak.. :)
Rutin ceset konumuz..Bu sefer mekanımız bi spor salonu,bakalım nerden ne çıkacak...
Hazırlamasa şaşardım...Umarım sezon finali,Asım'ın da finali olur da bidaha görmeyiz onu..Serhat Nalbantğlu'nu da tebrik etmek lazım,karaktere güzel can verdi...
E nihayeet!! Gerçi patlama tüyoları geldiğinden beri,adam gibi bi düğün izleyemeyeceğimizi tahmin ediyorduk ama..En azından düğüne hazırlık evreleri süper olur..Zeynep botunu,Murat kotunu giymese bari :)Güzel bi düğünle evleniyo dediklerine göre,Asım hain emellerine ulaşamadan düğün olcaak mı acaba? Ya da ne olacak,merakla bekliyorum...
İçime şöyle bişi doğdu..Bunlar düğünde falan fiskos yaparken Rıza Baba duyacak olabilir mi acaba??Sonrada kızıp laleyi doğru arşive sürer..Ama benim dediğim herşey tersine çıktığı için vazgeçtim :) Ali içip de sapıtmasa bari :)
kübra geçmiş olsun canım yaa evet bencede bir şekilde yakalancaklar lale ile pınar rıza babaya çünkü başka hiç bir şey laleler için süpriz olmaz ibime geliyor düğünü kazasız belasız atlatsak çok güzel olurdu ama hiç inancım yok bu konuda kazasız sessiz skin bir düğün bizimkilere yakışmazda hem zaten düşünsenenize bizimkiler normal bir çiftmi ki normal bir şekilde evlensin
:img-polic zeynep botsuz murat kotsuz düğünde olaysız olmazzzzz:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yanii gözde sen gördünmü süprizi hiç yazdıklarını geçtiğimiz hafta kim tahmin edebilirdi Zeynep Murat sahnelerin herbirimiz ayrı bir köşe savrulmadıkmı o nedenle ben bomba olayının olacağına nerdeyse eminim yani çünkü sezon finallerine öyle kazasız belasız girildiği görülmüş şeymi heleki dizi Arka Sokaklar gibi polisiye ise adranalinsiz olmaz yen bölümü iple çekmeliyizki adamlar keyiflensin yeni bölümleri daha bir zevkle yazsınlar yani bence bomba olacak laptopla steteskopun aşkının başlamadan bitmesi kısmını duymamış olayım yaa onlara bir şey olursa önce Murat Asımı parçalar bende sizdeğerli forumdaşlarımla senaristleri:img-hyste :img-hyste
doğru sölüyosun cnm o özeti yazan her kimse bölmlerde olacak en önemli şeyleri yazmayı unutuyo nedense weya bize garezi war bilerek yazmıyo oysaki bütün operasyonların sonucuna kdr yazılıyo...yani bende bomba olcağından emin olmaya başlıyorum çnkü bence asla sönük bi sezon finali yapmazlar.
bencede cnm eğer yavuza weya ayline bişi olursa snnde dedğin gibi bi senaristleri görmemiz gerekcek:img-hyste
doğru sölüyosun cnm o özeti yazan her kimse bölmlerde olacak en önemli şeyleri yazmayı unutuyo nedense weya bize garezi war bilerek yazmıyo oysaki bütün operasyonların sonucuna kdr yazılıyo...yani bende bomba olcağından emin olmaya başlıyorum çnkü bence asla sönük bi sezon finali yapmazlar.
bencede cnm eğer yavuza weya ayline bişi olursa snnde dedğin gibi bi senaristleri görmemiz gerekcek:img-hyste
valalhi gözde pek görmekle yetinebileceğimi düşünmüyorum biz aşk isterken onlardan birine bir şey olursa artık sonucunu asımla senaristler düşünsün seti basarız asımı parçalarız hepberaber tabii herşeyden önce senaristleri :img-hyste :img-hyste :img-hyste evet canım bütün operasyonları sonucunu açık açık belirtinceye kadar yazıyorlar iş bizimkiler olunca ya eski özetten alıntılı yapıyorlar yada süpriz deyip kapatıyorlar böyle de olmazki aa:happy0064 :img-pilot
Bölüm Özeti gelmiş gözdejlk ye teşekkürler.mesut büyük ihtimal kurtulur.bizimkiler nikah güününü alırlar evleniyolar bakalım aldıgımız duyum yani bomba olayı önlenebilecekmi önlenir ama bi dahaki sezon süper bir bölüm bizi bekliy ve zeynep&murta sahneleri bol bol olucak bu da beni heyecanlandırıyo:happy0064
(pc de bozukluk oldugu için anca gelebildim.):img-wink:
sonunda geldim.. internet kesildi :s Yeni bağlanabildim :img-yes: gelecek sezon Muratla Zeynepten şirin ve atak bi bebiş bekliorum valla.. Kanında polislik olsun, (o yüzden atak ve hareketli diorum)) :img-yes: Murat gibi tarzan, her taşın altından çıkan ama Zeynep kadar zeki ve duygusal olsun.. Kız ya da erkek farketmezz.. Şirin mi şirin bi bebekçik olsun yeter.. Ama biraz hayale kacıo, Zeynep o haliyle devriyeye çıkar.. Bebeği doğunca da bi bakıcıya bırakır cıkar sokaklara valla.. Öyle bi meslek aşkı var :img-wink:
evett özetimiz gelmişş erkendenn çoook mutluyummm bu yüzden
zaten özzette mesutla ilgili yazan olayları biliyoruz mesutun kurtulcgınıda biliyoruz ama nasıl kurtulacagı tam bir merak konusu acaba kend mi kurtulur yoksa ekip mi kurtarır
metin müjganı unutmuş tekinde kıskanıcak heralde eşşek sıpaları yine biszi güldürcekk
operasyonda ceset varr hem de spor salonunda bakalım kim kimi niçih öldürmüşş
bu asımda sıktı iyice büyük ihtimalle hazırladıgı süpriz dügüodeki bomba
özetinn en güzel yeri muratla zeynep evleniyolar yani tarih almışlar ama özette evlernniyolar diyo o zaaman bomba ya evlendikten sonra patlıcak ya da patlamicak bu da büyük bi merak konusu
pınarla alide beraber rıza babaya yakalancaklar bence
bu arada kübracım cok gecmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşş
carşamba günü yaprak dökümü sezon finaline girdigi için kanald haberde gösterdiler inş arka sokakları da göstererirlerr
fragman inş erken verirler özeti verdiler fragmanı da versinlerrr
başka sitelerden okuduğuma göre izleyenler temponun düşmesinden ve asım olayının uzamasından şikayetçi.hatta soğumak üzereler dizimizden benim şikayetçi olduğum şey ise fragmanların gerek ses olarak gerekse görüntü olarak hiçbir albenisinin olmaması.ben dizimizi bu hali ile izlerim ama herkes için aynı şeyin geçerli olması tartışma götürür bir konu.
buradan senaristlerimize sesleniyorum lütfen bir şeyler yapın ve izleyici kaybetmeyelim.
"KaRtAnEsİ" 21-06-07, 18:58 bölüm özetimiz gelmiş...mesut hakkında birşey yazmamış ama murat ve zeynep evlendiklerine göre kurtulacaktır...nasıl kurtulacak merak konusu tabi...bir diğeri yılan asımın yeni planı...bombayı yılan asım patlatacak heralde...tabi patlatabilirse...ali ve pınarı bekleyen süprizi de merak ettim...
yaa kimse yok bu aralar forumda :sad53:
fragman bi görülse inş herkes en yakın zamanda görür acaba dügünde bomba olayı ile ilgili bi bölüm bulunur mu fragmandaa mesut nasıl kurtulcak acab inş kendi kurtulur ve o adamlara mesutu kacırmak ne demmek güzel bi şekilde anatır acaba tunca haber vercekler mi
bu cevapları ögrenmek için salıya kadar beklememiz gerekiyoo
inş kanal d diger dizilere yaptıgı gibi bizim dizimizide uzatır
KESKİN_NİŞANCI 21-06-07, 19:19 şenayım,gangam:) bugün giremedim ama döktürmüşün
duygumuz bitanedir /replikleri/her sahneyi/kişileri tabi ki bilir:)
balık hafıza ha:icon_whis
dün bi şeyi nasıl hatırlamıştın:)şaşmıştım
43.BÖLÜM
allahım mesut konusunda hiç tüyo yok
atlatacağı kesin bu olayı ama keşke olmasaydı
şu zor görevi bir an önce atlatsınlar bari/dayanamıycam valla
her şey sezon finaline denk geldi
Zuhahaha bunlar yine boş durmuyolar canlarım
Sezon finalinde de gülmece var yuppi
Tekinin hoşuna gitmiyorsa vardır bi şey:)
:img-dirol istediği kadar hazırlasın/sonun gelecek
İşte buna:bella /çünkü güzel bir düğünmüş
:icon_sorr
not:arkadaşlar inş doğru yere yazıyorumdur bunları
yalancı yarim mi yoksa burası:img-hyste
öncelikle bu kadar hafta bizi deli ettikten sonra en azından sezon finalini erkenden veren resmi sitemize ilk önce kocaman bir günaydın diyorum.... bir de resimleri tamamlarlarsa günaydınım çok daha büyük olacak... :)
43.BÖLÜM
ne yazıkki sezon finali
paragrafın can alıcı noktası ekip harekete geçer olmuş... eee bu bize ne anlatıyor ""merak etmeyin mesut kurtulacak "" :happy0064
burda bir yanlışlık olmasın arkadaşlar...:img-blush metin in müjganı vardı hani... ondan mı vazgeçiyor... sonuçta küçük olan tekin değil mi...? evet... eee o zaman müjgan artık unutulmuş oluyor... :)
yorum yok... olayı çok kapalı anlatmışlar... artık bölüm sonrasına kaldı yorumu....:img-wink:
bilmedğimiz birşey değil...:icon_sorr
demekki bomba nikahtan sonra patlicak...:icon_sorr
bunun da yorumunu en azından fragman sonrasına bırakıyorum.. tabii fragmanda vermezlerse bölümden sonraya... ama nedir ki acaba...?
derinmavi_642 21-06-07, 21:34 bu bölmü süper olucak.muratla zeynep evleniyo.(yani inşallah)özette bahsetmemişler.o yüzden benim içimde az da olsa bomba patlamıycağına dair bi ümit var.inşalla patlamaz.patlamazsa değmeyin keyfime.nihayet evlencekler.inşallah evlenirlerse belki ilerde junior tarzan olur.:img-wink:
eşşek sıpaları bizi yine gülme krizine sokarlar.hele bu bölüm ben tekinden komiklik namına çok şey bekliyorum.
bu metinde amma ayran gönüllüymüş.müjgan bitti şimdide melis.ben şıpsevdi diye buna derim.:img-in_lo
özete sezon finali falan yazılmamış.ben bu hafta kesin sezon finali olur diye biliyodum.ama olmazsa da işime gelir.
Belki patlatmazlarda bombayı gösterip yeni sezona bırakırlar.
Şu düğün olsun artık.:img-in_lo
alınan tüyolara göre bomba patlıcak... ama bence özetimizi de işin içine katarsak nikahtan sonra eğlenceli kısımda patlicak... ben süper bir düğün izlemek istiyordum aslında... romatizm fln ama onları da başta gösterirler artık... sonrada bombayı patlatırlar... ki bence patlatsınlar...:img-yes: önümüzdeki sezona bomba gibi gireriz...:happy0064
nasıl olsa kimseye birşey olmuyor..:img-wink:
Ya vala bizimkilere güven olmaz özette bombadan bashetmezler sonra bakarsın bomba patlar ama tüyolara göre bomba patlayacak düğünde
evt ya düğün güzel olacakta bide şu patlama olmasaydı ne güzel olcaktı
süprize gelince bu herkese süpriz olcak gibi izleyip görcez :)
Büyük ihtimalle Ali sezon finalinde söylicek.. Çünkü kafaya koymuştu, ee olaylar da yatıştığına göre.. Rıza Baba'mız da başta köpürüp olmaz dicek sonra da yumuşıcak gibi gelio.. Hatta direk sevinebilir de.. Ali cünkü kızmasını beklio, kızarsa süpriz olmaz, ama sevinirse hem Ali için hem Pınar için hem de ekibimiz için büyük süpriz olur, hatta bizim için de.. :img-yes:
Merhaba şenaycımm...evett, haftaya salı gidiorum doğru hatırlıosun canımm..!! hic gitmek istemiorm belki gec cıkarız yola diye hayal kuruorum ama sanmamm.. Arşiv Lalesi'ni- düğünü- bombayı düşünerek gecicek o kadar uzun yoL :icon_sorr off aklıma geldi bi kötü oldum :img-yes: hadi bi konu açalım da neşemizi bulalım :img-hyste
valal laptokeksinde yok nasıl bir konu açabiliriki dur ben düşeneyim bir bu arada öm attım gördünmü çok talihsiz bir durum ya insanın aklı dizide kalır tatildende bişi anlamz yani ben olsam öyle lurdu hiç bir yetre gitmem as sezon finali varken dahadoğrusu gidemem off yaa yani senin güzel yorumlarında günlerce mahrum kalıcaz formelisim yaa
canım abLacım (ne demeliyim hala kestiremedim) en azından gözüm arkada kalmıcakk, burda güzel güzel yorumlar yapıcağınızı biliorum cünküü.. Tek endişem o güzel sezon finalini kaçırmak olucak :img-yes: geç te olsa bi şekilde izlicem ama sıcağı sıcağına izlemek bi baska oluo tabi, neyse artık daha gitmemize cok var zaten (4 gün var, kendimi avutuorum)) :img-hyste
bugün fragmanğ gören yok heralde demekki cumartesiye kaldı sabah erken veriyolar cumartesi belki bugün yabancı damat yada ıhlamurlar altındanın reklamlarında verirler
çok güzel bi bölüm olcak bi fragmanını izleyebilsek izleyeh arkadaşlar hemen foruma gelip sıcagı sıcagına anlatırlar inş
ya şu bomba ne zaman patlıcak acaba biraz mutlu görelim bari biraz romantizm yasasınlar dans falan etsinler bu arada aylinlede yavuz dans eder belki
NİYE KİMSE YOK BU ARALAR FORUMDAAA YAAAA
evet kimse yokk.. yaz bize yaramadı, yok yok yaramadı :img-yes: Eveet ins. düğünde dansederler Aylinle Yavuzz.. ne kadar güzel olur deil mi? Zeynep'le Murat dansetmektedir romantik bi müzik başlar.. Herkes dansetmek için sahneye-dans pistine yönelir.. Aynı masada oturan Yavuzla Aylin göz göze gelirler, Aylin gözlerini kaçırır.. Yavuz yavaşça masadan kalkıp Aylin'e yaklaşır:
- Dans etmek ister misin?
- Neden olmasın..
:img-hyste :img-hyste İşin içine laptopla steteskopu da katalımm: Yavuzun boynunda kravatın üstünde bi steteskop asılıdır, Aylin de dans ederken laptopu Yavuz'la ikisinin arasına koyar, bi yandan dans eder bi yandan laptopuyla uğraşır (olmaz öyle şey tabi.. ))
supersin melis yaa ikisinin de ilk aşkları onlar biri steteskopa digeri laptop a aşık evlenseler nasıl olur kimbilierr
haklısın yaz bize hiç yaarmadı okullar bitti diye daha cok girilir diye düşünüyodum ama tam tersi oldu
derinmavi_642 22-06-07, 17:39 gerçekten neden kimse yok?bişiler yazın artık.sıkıldım gidip gelip hep aynı mesajı görmekten.:icon_neut
ben pınardan önce hep aliyle aylini yakıştırırdım.bence aralarında bişeyler olsaydı güzel olurdu.ama pınarla da iyi tabi.
yavuzla aylinde yakışmıyo diil.daha doğrusu laptop, steteskop, aylin ve yavuz yakışıyo.ama aylin saçını kestirmiş.bence hiç güzel oomamış.
KESKİN_NİŞANCI 22-06-07, 17:51 iyi akşamlar,
ya sahiden neden kimsecikler yok:icon_sorr
mesela o gün acayip gzl bir gündü
benhermiciğim imza yapmıştı hani:)
anı olarak aklımızda başka günler de kalmalı:icon_sorr
anı dedim de :) bidenem buluşma günü ayarlamış(pazar hem de)
kimler katılacak acaba:)
forumumuzda ist da olanlar çoğunlukta:)
her neyse asıl konu:icon_whis
bu haftanın sezon finali olması!
daha çok uğramamız gereken bir hafta:happy0064
ne olur diye de hiç konuşmadık -yanılmıyorsam-
not:ganga seni p.ediyorum:img-beee:
hiç uğramamışsın buraya
buluşma günüyle meşgul idin galiba:icon_roll
not2:ganga resim de isterim:happy0064
resimsiz as buluşması susuz kalmış çiçeğe benzer:img-hyste
"KaRtAnEsİ" 22-06-07, 17:59 bende geldim..fragman verilmemiş heralde verilse yorum yapacak daha çok şey buluruz sanırım...neyse düğünde bomba nerde patlayacak ben çok merak ediyorum...nasıl bir şekilde patlatacaklar...
düğünde ali ile pınar dans ederler heralde...bir seneryo:ali ile pınar dans ediyorlar etraf gürültülü ve kalabalık tam yanlarına rıza baba ve ayla hocam geliyor onlar fark etmiyor tabi ali pınara onu sevdiğini söylüyor ve rıza baba duyuyor...buda ali ve pınarın başına gelecek süpriz...ne kadar gerçekçi bilemem...
aylinle yavuz çifti çok güzel uyar...zeynep ve aylin elti olurlar(eltiydi galiba)ben aylini normalde beğeniyorum güzel kız ama saçlarını kestirmiş ve yakışmamış öbür saç modeli ona daha çok yakışıyordu...
inş yarın fragmanı sürekli verirler dizide kalmadı fragmanlarını göstercek ama yeni başlıcak dizilerin fragmanlarını cook gösteriyolar
evet aylinin sacları eskide daaha güzeldi
YA NİYE KİMSECİKLER YOKK YAA:sad53:
Günaydınlar Arka Sokaklar fandaşlarım bidenemde dün uğramış ama rastalaşamadık niysee o bugün gelirse forumda bir hareketlenem yapar yaparsın demi ganga :D bu arada evet yaz bize yaramadı sıcak bize rehavet yaptı hele dün giriyorum çıkıyorum kimse yok delirdim ya bir yanda şu buluşma olayı için uğraşıyorum
KESKİN_NİŞANCI 23-06-07, 08:41 Günaydınlar Arka Sokaklar fandaşlarım bidenemde dün uğramış ama rastalaşamadık niysee o bugün gelirse forumda bir hareketlenem yapar yaparsın demi ganga :D bu arada evet yaz bize yaramadı sıcak bize rehavet yaptı hele dün giriyorum çıkıyorum kimse yok delirdim ya bir yanda şu buluşma olayı için uğraşıyorum
günaydın ganga:)
bugün burdayım allahtan bi şey çıkmazsa:happy0064
hareketlilik mi:) yaparız bi şeyler:img-blush
bazukam da geldi/ondan özet yorumu reja ettim yazıyo sanırım:img-blush
sen de yaz atlayalım sayfaları:)
bu arada kimler geliyo bi listeye baksam:happy0064
merhaba arkadaşlar biraz kalbalıklaşsak tam süper olacak yarın büyük gün salı dahada büyük gün Arka Sokakların sezon finalinde ki tiyoları almasaydık acaba dahamı iyi olurdu böylece bol bol düğünümüzle ilgili konuşurduk ama biliyoruz ki bomba patlayacak Asım yılanlığını yapacak mahfedecek güzelim düğünmüzü
Yazdıklarınızı okuyuncaya kadar canım çıktı böyle canım çıkacaksa her zaman çıksın:)
Benden büyük özet yorumu alıntılamıyorum özeti ezberledim artık zaten çenem düşük okumak zorlaşmasın kimseye:)
Özetteki ilk 4 cümleyi okurken hadi ya inanmıyorum falan dedim kendi kendime özetçilerin bizle dalga geçip geçmediğinden şüphe ettim yani...İlk 3 cümleyi geçen bölümden zaten biliyoruz..Ekip harekete geçer demesine bence hiç gerek yoktu..Zaten ekibin Mesut mutlu mesut gebersin 3-5 gün sonra cesedini aramaya kalkarız diyecek hali yok:)Mesut'un kurtulacağı kesin tüyo olmasa bile ben bunu tahmin ederdim..Mesut'u paketleyenlerin durumunu düşünelim:)Mesut onları 5 defa paketler:)
Metin kendine yeni kız arkadaş yapmış:)Ayıp oluyor Metin ama kardeşinin bir tane bile yok senin 2. olacak..Gerçi ben zaten Müjganı sevmiyordum (nedense kıza karşı bir antipati duyuyordum)ama kardeşini ihmal etme:)
Spor salonundaki ceset için de 3 cümle fazla:)Sonuç olarak bizim anladığımız bu 3 cümleden bizimkilerin spor salonundaki ceseti araştırmaya koyulduğu:)Bence çok kasmasınlar allahın takdiri deyip geçsinler..
Düğün olayı için cümleler az gelmiş:)O düğün izlenilmez yaşanır..Orda konuk oyuncu olmak vardı şimdi..Bu düğünle ilgili bölümden sonra 3 ay yorum yapacağım için yorum yapmıyorum...
Pınar ve Ali'nin başına gelen beklenmedik bir sürpriz Rıza Baba'nın öğrenmesiyse bizce bu hiç beklenmedik birşey değil:)Biz bunu çıkmaya başladıkları gün tartışmaya başlamıştık..Bu arada özetçilerin son beklenmedik lafını kullandıklarında Mesut'umuzu paketlediklerini biliyoruz..O yüzden her olaya karşı hazırlıklı olalım:)
KESKİN_NİŞANCI 23-06-07, 09:19 işte budur:)
43.bölüm özeti karşınızda
kahkaha atarak okuyabilirsiniz
şu an benim yaptığım şey de buydu:)
iyi ki geldin bazuka
smiley silmekten canım çıktı
Yazdıklarınızı okuyuncaya kadar canım çıktı böyle canım çıkacaksa her zaman çıksın
Benden büyük özet yorumu alıntılamıyorum özeti ezberledim artık zaten çenem düşük okumak zorlaşmasın kimseye
Özetteki ilk 4 cümleyi okurken hadi ya inanmıyorum falan dedim kendi kendime özetçilerin bizle dalga geçip geçmediğinden şüphe ettim yani...İlk 3 cümleyi geçen bölümden zaten biliyoruz..Ekip harekete geçer demesine bence hiç gerek yoktu..Zaten ekibin Mesut mutlu mesut gebersin 3-5 gün sonra cesedini aramaya kalkarız diyecek hali yok:)Mesut'un kurtulacağı kesin tüyo olmasa bile ben bunu tahmin ederdim..Mesut'u paketleyenlerin durumunu düşünelim
Mesut onları 5 defa paketler
sen bırak kurtulacağını bu senaristler bizi ekran başında niye boşuna ağlatıyorlar o zaman:)paketleme konusuna gelince kuşkum yok:)
Metin kendine yeni kız arkadaş yapmış:)Ayıp oluyor Metin ama kardeşinin bir tane bile yok senin 2. olacak..Gerçi ben zaten Müjganı sevmiyordum (nedense kıza karşı bir antipati duyuyordum)ama kardeşini ihmal etme
sahi kız tekin kendine bir hatun bulamadı...metin işi götürüyo valla
Spor salonundaki ceset için de 3 cümle fazla:)Sonuç olarak bizim anladığımız bu 3 cümleden bizimkilerin spor salonundaki ceseti araştırmaya koyulduğu
Bence çok kasmasınlar allahın takdiri deyip geçsinler..
sen iyi açıklamışsın...zira ben özeti okurken buraya yazmamıştım:)
Düğün olayı için cümleler az gelmiş:)O düğün izlenilmez yaşanır..Orda konuk oyuncu olmak vardı şimdi..Bu düğünle ilgili bölümden sonra 3 ay yorum yapacağım için yorum yapmıyorum...
Pınar ve Ali'nin başına gelen beklenmedik bir sürpriz Rıza Baba'nın öğrenmesiyse bizce bu hiç beklenmedik birşey değil:)Biz bunu çıkmaya başladıkları gün tartışmaya başlamıştık..Bu arada özetçilerin son beklenmedik lafını kullandıklarında Mesut'umuzu paketlediklerini biliyoruz..O yüzden her olaya karşı hazırlıklı olalım:)
Oyuncularımızın -en- lerini seçmiştik ama bölüm -en-lerini seçmedik
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
Ben yokken böyle bir konu gelirde ben yazmaz mıyım tabii ki yazarım:)
En beğendiğim operasyon sahnesi:4. bölüm seri katil operasyonu süperdi ya üstüne operasyon tanımam her anlamda beni doyurmuştu izlerken komedi,aşk,heyecan..Hüsnü'nün gömleği beni yıkmıştı yerlere:img-hyste Katilin balkondan düşmesi süperdi..Sonunda Zeynep ve Murat'ın birbirine sarılması:img-in_lo
En beğendiğim aşk sahnesi:Hımm düşüniyim hepsi desem yırtamıycam herhalde..Zeynep'in Muratla hastanedeki sahneleri..Evlenme teklifi..21. bölüm son sahne..Hızımı alamıyorum galiba...En iyisi kesmek..
En dayanışma sahnesi:Pınar için,Zeynep için herkesin seferber olması..Bi de Suat hastanedeyken Hüsnüyle konuşmaları..
En komik sahneler:Veletler,Suat,Hüsnü-Mesut ikilisi..Ama en komik bulduğum veletlerin bakkala yaptıkları:img-hyste
En güzel sonla biten bölüm:Murat'ın babasının öldüğü bölüm,25. bölüm,9. bölüm..
En ağladığım sahne:Zeynep'in vurulması,1-2 tane daha var da aklıma gelmiyor..
Bu arada yeni bir oyuncu gelse Nail Kırmızıgül gerçekten cuk diye oturur role..Ne rolünde olursa olsun o adamda her rolü karşılayabilecek bir potansiyel var..
süper konu yinee..
hemen cevap veriim..
en beğendiğim operasyon sahnesi kesinlikle zeynepin kuratarıldığı sahne..büyük bi operasyondu..herkes seferber olmustu falan..
en beğendiğim aşk sahnesi 21. bölümün sonundaki zeynep murat sahnesi,evlenme teklifi..
en komik sahneler hüsnü ve mesutun bir araya geldiği tüm sahneler..
en dayanısma zeynepin hasta hasta ekiple beraber pınarı aramaları..
en güzel sonla biten bölüm bir tane yazamayacağım.4. bölümün sonu,33. bölümün sonu,8.bölüm sonu,42. bölümün sonu...
en ağladığım sahne yok..ama 33. bölümün sonunda mesutun şehitlerin mezarının basına gitmesi ve 42. bölümde zeyneple muratın romantik sahneleri beni duygulandırmıstı..
bu arada arkadaslar fragmanı gören yokmu..
((((bide calkala sarkısına yorum yapanlara cok tsk.. ))))
Ben replik yazmaya çalışıyordum..Neyi yazsam diye düşünürken 19. bölüm denk geldi elime:)Murat'ın doğumgünü:)Şimdi bu kız bunu niye anlatıyor diyorsunuz..
İpucu buldum ipucu:)
Steteskopla laptop arasındaki aşk için..Aylin bu çocuğa çaktırmadan yazıyor..Doğumgününde Aylin Yavuz nerde diye soruyor..Yavuz geldikten sonra Heh Yavuz da geldi diyor..21. bölümde de bayaa yakınlar..Allah sonlarını hayır etsin..Bunlar bir dahaki sezona kesin çıkarlar..Bana kalsa şimdi de çıkarlar da işte dinlemiyor bizi misafir senaristler..
Umarım binbir geceyi geçeriz..Sezon finalimiz ve düğün var..Bu bölümde 1. olmamız lazım..
KESKİN_NİŞANCI 23-06-07, 11:26 fragmanı gördüm millet
ama sonuna yetiştim sanırım:icon_sorr
mesut sapasağlamdı:happy0064
mesutun evinde(malum merdivende)
ali/hüsnü/mesut
aşk şarabından kim bilir en son hangi lale içti
bu şarkıyı sölüyorlardı
ve muratla zeynep süperlerdi
gelinlik_damatlık içinde harika görünüyorlardı
ekip arabasından indiler
asım da başka bir arabanın içinde bir düğmeye bastı
ve bomba patladı salonda
arkadaşlar fragmanı izledim... allahtan fragmanda zeynep ve murat gelinlik ve damatlık içinde...:happy0064 yani gelen resimlerde gelinlik içinde zeynep i görmeyince sinirlenmiştim biraz....:img-polic fragmanın son sahnesinde de bomba patlıyor.. ve yanlış görmediysem nikah kıyılacak olan masanın altından patlıyor...
fragman inanılmaz inanılmaz lnanılmaz heyecanlıydı... 1001 geceyi geçeriz bence salı günü...:img-wink:
unutmadan gelin arabası olarak ekip otosunu kullanmışlardı...(:img-hyste )
arkadaslar fragmanı izledimm...korkunc dereecede kötüş...
ya en bastan baslıorum..önce bizim ekip minübüsten inio..sonra mesutu buluolar..yukarda bomba patlıo asağıda murat var..sonra ekip murat dio kosuo asımla catısmaya falan giriolar..
sonra mesutu kurtarıolar sami ile rıza abab konusuo..sonmra içerden silah sesi gelio falan..sonra bizimkiler mesutların camının önünde oturuyo sarkı sölüolar..sonra ekip arabasında zeynep gelinlikle inio .mujrat onu kucağına alıo..nikah masasındayken asım telefonunun tusuna basıo bomba patlıo nerde patlıo nikah masasında..
cıldırıorum..ağlamaak üzereyim .
Ben şimdi nereyi patlatıyım Asım'ın kafasını mı sizce??Sen nasıl basarsın düğmeye??Yerim ben onların hallerini:img-blush :img-blush Bu hafta kesin görücem fragmanı cumartesiden..2 defa mı bomba patlıyor Canan??Orasını anlamadım Canan..Murat kucağına da alırmış Zeynep'i:img-in_lo :img-in_lo Çok merak ediyorum fragmanı da bölümü de...
Ben şimdi nereyi patlatıyım Asım'ın kafasını mı sizce??Sen nasıl basarsın düğmeye??Yerim ben onların hallerini:img-blush :img-blush Bu hafta kesin görücem fragmanı cumartesiden..2 defa mı bomba patlıyor Canan??Orasını anlamadım Canan..Murat kucağına da alırmış Zeynep'i:img-in_lo :img-in_lo Çok merak ediyorum fragmanı da bölümü de...
ewet iki kere patlıo 1. insaat gibi bi yerde 2. maalesef nikah masasında..........
hala cıldırorum..oturup ağladım resmen ya.o asımı varya..ne biçim bi öfkeymiş salak kardesi öldü die bütün seti öldürdü resmen.
ewet iki kere patlıo 1. insaat gibi bi yerde 2. maalesef nikah masasında..........
hala cıldırorum..oturup ağladım resmen ya.o asımı varya..ne biçim bi öfkeymiş salak kardesi öldü die bütün seti öldürdü resmen.
Sakin ol Canan nasıl olsa bir dahaki sezona tam kadro bizimle olacaklarmış:)Ben o yüzden fazla kasmıyorum..Kasmamış halim bu dikkatinizi çekerim:)Sen gelinlikli hallerine konsantre ol tadını çıkar..Asımla çatışmaya giriyorlarsa bence yakalarlar..
Çatışma düğün başında olmaz herhalde..Bence mutlu sonla bitecek.İçime öyle doğuyor..
sevim alıntı:
''Sakin ol Canan nasıl olsa bir dahaki sezona tam kadro bizimle olacaklarmışBen o yüzden fazla kasmıyorum..Kasmamış halim bu dikkatinizi çekerimSen gelinlikli hallerine konsantre ol tadını çıkar..Asımla çatışmaya giriyorlarsa bence yakalarlar..
Çatışma düğün başında olmaz herhalde..Bence mutlu sonla bitecek.İçime öyle doğuyor.. ''
orası biraz karısık..yani düğün basında olsa bizimkiler onu nasıl yakalayamazlar..düğünden sonra biraz zor yaralı olacak hepsi.biraz karmasık ama asım eğer ellerinden kaçmış ve öle düğüne gelmişse yuh diorum baska bişi demiorum:icon_twis ..adamlar tüm ist.asayişiyle uğrasıo ama bi tane psikolojik rahatsız herifi yakalayamıolar..ilginçç..tamam neyse sakinim ewet süper olmus gelinlik zeynepe pozitif seyler düşünün..:img-swoon :img-bored :img-cray: :img-sorry
derinmavi_642 23-06-07, 12:01 kimse ölmiycek olduğundan bomba patlasa iyi olur.sezona heyecanlı başlarız.hepsinin hastaneye girmesi ameliyat olması falan gerilimli olur.ama belki aylin gelmez düğüne.o olmazsa laptopu çalarlar ya.:img-hyste yada laptopuyla birlikte gelir.:img-hyste
canlarım kıssa bir aradan sonra ben geldim iş yoğunluğu arasında kafamı dağıtmaya geldim ki oda ne düğünün olduğu fragman verilmiş kahratsin ki izleyemedim gerçi üzülüyormuyum bilmiyorum çünkü izlesem onların o halleri beni mahfederdi mutlu mesutlar ve her şeyden habersiz düğün salonunda birazdan atacak olduğu imzayı düşünüyor ama tabi biz biliyoruz bomba patlıycağını ama ben o an unutum onlarla braber hiç bir şey olmamış gibi izlewmek istiyorum yani o telaşı konuşmalarını beynime kazımak istiyorum 3 ay başka nasıl geçer o konuşmalar telaş ben bunları olaysız isterdim ama misaifr senaristler bizleri yine üzdüler ve salı günü tam anlamıyla çöküş olacak hiç biri gitmeyecek diyorsun doğru duyum öyle peki garantisi varmı arkadaşlar yada şöyle söyliyim koca bir yaz tatiline girecekler ve yaz tatilinden sonra neler olacağını bilemeyiz hiç bir şeyin garantisi yokken bunun garantisinin olduğunu nasıl düşünürüz bir kere bildiğim kadarıyla sezonluk anlaşma yapılır oyuncularla ya gamze yada uğu anlaşmaya yanşamazsa bizi değilde parayı seçerse ne olur düşünün bir peki birde şu açıdan bakalım tamam murat zeynep devam ediyor yani kurtulcaklar sizce orda ölecek olan figüranlar haricinde çocuklardan birine fidan ablamıza zeyneple muratın annelerine ayline yada yavuza bir şey olursa kim üzlümeyeceğini söyleyebilir ha bu yazdıklarım şu anlama gelmiyor finalde ağlamayacağım ağlayacağım hemde sonuna kadar gelecek felaketin bilincinde olacağım için ağlayacağım orada ölecek herhangi bir polisin yada figüranın rol icabı dahil olsa ölecek olmasına ağlayacağım tıpkı geçtiğimiz senelerde Hırsız Poliste Çınarın arabasına bomba konmuştuda bir polis ölmüştü hüngür hüngür ağlamıştım :img-cray: :img-cray:
derinmavi_642 23-06-07, 13:39 en sonunda fragmanı bende gördüm.yine her zamanki gibi çok hızlıydı.
ben bombanın o kadar büyük bir şekilde patlayacağını düşünmemiştim.daha küçük çaplı olur sanmıştım.belkide çok fazla bomba patlaması görmediğim içindir.ama öyle bir patlamadan sonra kolay kolay kurtulurlar mı diye şüphelenmeye başladım.
zeynep çok güzeldi.çok yakışmış gelinlik.
bide ben mesutun evinde merdivende aliyi göremedim murat hüsnü ve mesut vardı sanırım.
fragmanı izledim ama ne yazıkki fragmıdan pek bişi anlayamadım bi yere gitik orda gördüm ondan anlayamadım
ekip asımla bi çatışmadalar yukarıda bomba patlıyo murat aşağıda saklanıyo
sonra mesut var o sabri denen adam galiba mesutu bağlamışlar dövüyo mesutu
sonra mesutu ekip kurtarıyo sabri galiba kendini vuruyo
murat hüsnü mesut bide ali mesutlardalar merdivernde oturuyolar şarkı söylüyolar
murat ve zeynep gelin arabasından iniyolar(yani ekip debi operasyona giderken kullandıkları araba)
ve fragmanın en kötü yeri:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
sonra nikah masasındayken asım telefonun düğmesine basıyo ve boooooommmm:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
canselhayranıyı 23-06-07, 14:28 Bende Fragmani Izledim Kötü Ya Bomba Patliyor Yaralancaklar Mi Ne çünkü Tam Kadro Oynuyacaklarmiş Yeni Sezonda
merhaba arkadaslar bye
bende arka sokakalrı ızlıyorum ama buraya daha onceden yorum yapmamıstım bu sezon fınlaını ızleyınce yorum yapmadan edemıcem o bomba neydı ole ya olen fılan olacak mı bır bılgınız var mı baya kotu patlyordu bırılerı kesın bısey oluyodur yaaa....:icon_sorr
arkadaşlar bildiğimiz kadarıyla kadroda eksiklik olmicak....:img-yes:
ama fragmanı bir kez daha izledim de... nikah masasının etrafındakilerin bombanın patlamasıyla etrafa saçılmasını bile göstermişler... yani öyle bir patlamadan nasıl sağ çıkacaklar diye düşünüyorum... sanırım önümüzdedki sezonun başında bayaa bir bölüm hastanede geçecek... tabii zaman atlamaları da gerekir...
hoş düğünün temmuzda olacağını bildiğimize göre zaten bu bölümde de zaman atlaması olacak... ama bize bunu şu kadar gün sonra diye göstermezler... zaman her zaman çok hızlı akıyor zaten bizim dizide...:img-wink:
slm arkadaşlar ben frangmanı daha göremedim ama anlattıklarınızdan bilgim var zeynebe eminim gelinlik yok yakışmıştır ama düğünün sonu kötü olunca insan üzülüyo ama gelecek sezon tam kadro olmaları çok güzell
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyordum..
fragmanı göremedim ama anlattıklarınızdan arka sokaklara layık bir sezon finali olucaını anladım. ama şu bomba işi kafamı bozdu. gerçi diziden oyuncu ayrılmayacak dolayısıyla o bakımdan korkmamıza gerek yok ama anlattığınıza göre büyük çaplı bi patlamaymışş.. bu ürküttü beni
Fragmanı gördüm de göremedim..Sesini duydum koştururken 5 saniyesi gitti..4-5 saniye izledim telefon çaldı telefona bakıyım derken son bomba patlamasına yetiştim..Bana kendi koşturmamdan dolayı mıdır nedir ya da fragmanı ilk izlediğim için dikkatimi tam toplayamamış olduğumdandır düğündeki bomba çok yapmacık geldi bana..
Ya ben bu bölümde zaman atlaması olacağını sanmıyorum.Özette nikah tarihini alırlar diyor ya o yüzden ben Murat'ın hızına göre normal devam edecekmiş gibi geliyor..Asım olayından da tedirgin olduğu için geçen bölümdeki konuşmalara göre Murat bir anda esip Zeynep'e kalk nikah tarihi almaya gidiyoruz derse şaşırmam ben yani..Diğer sezona zaman atlanabilir ama..
ben 1 defa gördüm ama okdr etkilendimki anlatamam moralim 0oldu izledğim zmn. anlatanlar olmuş ama bende antılıyım dedim....
şimdi o başkomiser mesuta hiç acımadan wuruyodu hatta bi ara mesut yerdeydi we mesuta tekme atıyodu acayip kan wardı. we daha snra zeynep mesutun kaldırıldığı yerde kan görüyodu we rıza babaya kanı gösteriyodu mesut abinin kanı olablr diyodu. we rıza baba o başkomisere baya laf söylüyo kendi adamını satcak kdr adisin (gibi bişi sanırım yanlış hatırlamıyosam) we rıza babanın gözleri doluydu daha snrada mesutun merdiveninde murat hüsnü we galiba mesut aşk şarabından kim bilir en son hangi lale içmiş diye şarkı söylüyolardı weee daha snrada zeynep ekip arabasından iniyodu gelinlkle muratta aşşağıdaydı :happy0064 işte daha snraböle alkışlar we üzerlerine konfeti fln atıyolardı çok tatlılardı. wee ondan srna o iğrenç asım arabının içindeydi telefonunda bi tuşa basıyodu daha srnada nikata patlama oluyo salon tamamen patlıyodu we masanın altından patlıyodu we heryer tamamen duman oluyodu berbat bişiydi yaaa izlediktens rna kaç saat kendime gelemedim herkes içerdeyken patlıyodu nasl olucakki yani naslgelecek sezon herkes sağlam olcak bilmiyorum :sad53:
cnm bide beni düşün ya hala o patlamnın etkisenden kurtulmuş değilim ama öle bi patlamadan nasl sağ çıkıcakki herkes ya böle bi seçenek olabilceğini sanmıyorum ama rüya fln olmasın yaaa????
Ben de izlerken keşke rüya (kabus) olsa diye düşündüm ama bilmiyorum..O kadar tüyo aldık doğru olma ihtimali daha yüksek..Nasıl kurtulacakları hakkında hiçbir fikrim yok..Ben bu özetçilere akıl sır erdiremiyorum..Güzel bir düğün derken bombayı hesaba katmamalarını aklım almıyor..Bir de özetlerin yanında hiç yeni bölüm resmi gönderilmemiş mi bana mı öyle geldi:img-wink:Fragman malum yere gelse de doya doya izlesek:)
gelincik1992 23-06-07, 18:16 of ben bu bölümü izleyemiycem ya cünki o saate havaalaninda olacagim ve bu bölüm zeynep ve murat evleniyor .aylardir bekledm bölüm bu hafta cikiyor ve ben izleyemiycem artik havadayken düsünürüm ne oluyor acaba diye . Türkiyede yasayan arkadaslara bir sorum olacak arka sokaklarin tekrari türkiyede ne zaman cikiyor ? ona göre tekrarini izleyecegim .
fragmanı sizlerden dinledim ve direk birilerinin sakat kalabileceği (masa altı diyince) ihtimali geldi aklıma.ya lüüüüütfen kimseye bir şey olmasın.yeni sezonda ekip tam kadro görevinin başında olsun.ailelerine de bir şey olmasın.hoş bu kadar büyük bir patlama olursa kimseye bir şey olmaması enteresan olur,ama olsun biz görmezden geliriz.
az önce kanal d nin sitesinden dizimiz hakkında yazılmış yorumları okuyordum ve 10. sayfada şevfet çorhun kızı olduğunu söyleyen biri babasının babalar gününü kutlamış,onu çoooook sevdiğini söylemiş ve adını vermiş olduğunu gördüm.haberiniz olsun dedim.
iyi geceler.
yaaa fragmanda zeyneple muratın nikahı o kdr çok dikkatimi çekmedi... çünkü kaç aydır bekliodk onların bu nişanını..yani haberdardık bu durumdan...ama bomba olayı...şok oldum yaa...gercekten çok inandırıcı fevkalade bişi çekmişler..rıza babanın koltuğunun geriye doğru gitmesi((bombadan sonra)) ,bomba sırasında masadan cıkan alevler....şok oldum yaa...sezon finaline yakısır bi bölüm isssliyeceiz :img-wink:
herkese selam kaç gündür ugrayamıyorum.zeynep&murata bişey olmayacagı kesinde.fragmanı izlemedim ama.bu arada arkadaşlar daha demin cine-5 de dizi magazin diye bir program vardı.seti gösterdiler size bi kaç tüyo verim mesut adamın tekini alt ediyo bide zeynep adamın tekini bacagından vuruyo.
gamze ve uguru gösterdiler o kadar tattlılarki .gamze su içiyodu ugur alıyo şiseyi elinden suyu içiyo çok yakışıyolar bu arada ikisinide sordular ugur abi dedi yaşayan bilir dedi.mutluluk yüzlerinden akıyodu süperdi.rıza babayla röportaj yaptılar rıza baba dedi ki k.vadisinde olnları gösterdik arka sokaklarda ise olması gerekenleri gösterdik dedi kurtlar vadisini millete yaralı olmyacagında için diziden çıkmış.
kısacası herkes çok neşeli ve çok mutlu özellikle gamze&ugur çifti canlarım benim:happy0064
derinmavi_642 23-06-07, 21:40 tühh ya yine kaçırdım şu dizi magazini.ama o salı günü değilmiydi.öyle duymuştum ben.inşallah salı günüdür.ben arka sokakların kamera arkasını çok merak ediyorum çünkü.
Arkadaşlar fragmanı izlemedim ama izlemiş kadar oldum :)
bizimkiler sonunda evleniyor mesuta çok üzüldüm ya kanlar falan demişiniz adam halaa vuruyomuş mesuta
Ve can alıcı sahne bomba sahnesi anlatığınıza göre güzel olmuş ama umarım daha profösyenel bi çalışma olmuştur yani basit bi çekim olmamıştır umarım
o asımı var ya yakalamayım bende onun kafasını patlatıcam kardeşi öldü diye tüm seti havaya uçuracak
Bende fragmanı biraz önce gördüm ve çokşaşırdım. Bomba sahnesi gerçekten çok profesyonelce olmuş. ben çok beğendim.
ya ben daha göremedim fragmanı anlatan arkadaşlara ççook teşekkürler izlemiş kadar oldum uff çook merak ediyorum zeynep ve muratı zeynep gelinlikli nasıl oldu murat onu kucagına alması
mesutu da öyle vuruyo falan dediniz bencook kötü oldum mesutu öyle kanlar içinde dövülmesine falan alışık degiliz genellikle mesut döverdi şimdi tam tersi olmuş
o bombayı cok merak ediyorum nikah masasının orda patlamış inş zeyneple murrat oturmuyodur o anda yaa bir an önce fragmanı görmek istiyorum
Az önce ben tv'de gördüm..Tekin Metin için abim kızı eve atmış gibi birşey diyor..Suat eve gözlerini kapatarak giriyor..Utanıyor kadıncağız:img-hyste Orada da bişiler diyor Suat..Bizimkiler şarkıyı Ali yakalandı diye söylüyorlar gibi geliyor bana..
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74
buraya oy vermeyen arkadaşlar lütfen oy versin...12.liğe düşmüşüz..3 oy lazım eski yerimiz için..
Yürü be hüsnü almış eline taramalıyı suçlu peşinde gerçekten arkadaşlar çok heycanlı bir bölüm olacak ağzım açık izledim yazık mesutumu nasıl dövüyor manyak herif Arkadaşlar dizide 2 tane patlama var bi inşaat gibi yerde bizimkiler bi adamı kovalıyordu orda oldu heralde o adam asım dı sanırım daha sonra düğünde oluyor bomba patladığında sanki insanlar falan sağa sola doğru fırlıyor ee normal bence
Bu arada Kanald ekibini tebrik ederim tamo tamına 1 dakika 3 saniyelik bi fragman hazırlamışlar en uzun fragman buydu sanırım arka sokaklar için
Z+M nasıl seviniyorlar evleniyoruz diye ya yazık az sonra olacakları bilmiyorlar tabi çok üzüldüm valaha yeni sezonda bi kaç kişi hastanelik olur ekipten hastane sahneleri uzun çekilmeli bence yeni sezonda ayrıca hastane değiştirlmeli bence daha güzel bi hastanede çekim yapmaları gerek
Ayrıca arkadaşlar yeni sezonda bi kaç kişi gidebilir bombalı saldırıda bi kaç kişi ölür diye düşünüyorum mesela fidan hanım leman hala orda olursa o ölebilir belki daha aklıma başka bi isim gelmiyor
Şimdi malum yerden tekrar tekrar tekrar izledim:)Nikah şahidinin biri Rıza Baba bir tane daha adam var o kim acaba??Bomba patladığında dışardaki masalar bile uçuyor yani bilemiyorum nasıl kurtulacaklar..Asımla çatışmaya girilen yerde bomba patlıyor..Adam da kaç tane bomba var hala çözemedim..O Mesut'a tekme ayan adamın da ayağı kırılsın..Zeynepin elindeki çiçeği de pembe:)Zeynep gelin çiçeğini atarsa kim tutacak acaba...Pınar mı Aylin mi??
KESKİN_NİŞANCI 24-06-07, 12:02 Az önce ben tv'de gördüm..Tekin Metin için abim kızı eve atmış gibi birşey diyor..Suat eve gözlerini kapatarak giriyor..Utanıyor kadıncağız:img-hyste Orada da bişiler diyor Suat..Bizimkiler şarkıyı Ali yakalandı diye söylüyorlar gibi geliyor bana..
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74
buraya oy vermeyen arkadaşlar lütfen oy versin...12.liğe düşmüşüz..3 oy lazım eski yerimiz için..
merhaba bazukam:)
malum yerlere eklenmiş fragman duyurulur:)
ben de 2 defa izledim şimdik:)
ali bence de yakalanmış durduk yere sölenmez o şarkı:)
hem murat ta vardı mesutun evinde
bekarlığa veda gecesi olmasın:img-hyste
ya dün ben fragmanın başını izlememiştim
mesuta nasıl vuruyor öle o adam ya:icon_sorr
2 defa da bomba patlıyor:icon_sorr
kısacası
dop dolu bir sezon finali yaşayacağız(lale/bomba/mesut)
final sonrası halimi göz önüne getiremiyorum:img-blush
fragmanı yeni lzedim dedigin gibi sevim o mesuta tekme atanın ayagı kırılsın ama bizimkilerin mesutun merdiveninde söyledigi şarkı baya güzeldi aşk şarabından en son hangi lale içmiş.ondan sonraz zeynep&muratı gösterdiler çok mutluydular asım yine yapıcagını yapıyo bombayı patlatıyo.bence ordan kurtulucaklar ama herkes yaralı olucak.
yani kaybolan yılların sezon finali gibi olucak bakalım neler olucak.
|