Tüm Versiyonu Göster : Hülya Avşar Stüdyosu(Türkmax)
http://img206.imageshack.us/img206/1905/adsztk0.png
Hülya Avşar, Kanal D, atv, Star TV, FOX ve Show TV gibi ulusal televizyon kanallarında şov programı yapma olanağı bulamayınca Digitürk'ten yayın yapan tematik kanallardan TürkMax'la anlaştı.
15 Ekim'den itibaren TürkMax'te 19.30'dan itibaren her gün "Hülya Avşar Stüdyosu"nu yapacak olan Avşar'la Digitürk dergisi bir söyleşi yaptı.
Avşar her zamanki gibi yine sivri laflar etti:
"Bu program da bir talk show ama magazin şovu değil... Magazin talk showu değil ama talk show'un içinde magazin olacak."
"Bu yıllardan beri gönlümden geçen bir şeydi. TürkMax'e yapmak kısmet olacak inşallah. Hülya Show'u yaparsam geri adım atmış hissedeceğim kendimi, ama bunu yaparak daha ileri gideceğim..."
"Talk show yapmayı o kadar özlemişim ki! Ama her albüm çıkaranı konuk etmek istemiyorum. Birine laf atanı alıp 'Böyle mi dedin?' diye sormak istemiyorum. Bunu artık kendime hakaret kabul ediyorum. Daha farklı, kadın gözüyle, başka şeyler yapmak istiyorum."
Avşar'ın şöyle de bir iddiası var:
"Bence bu program diğer kanalların çok üstünde olacak, programı seyretmek için bir çok insan Digitürk alacak."
TürkMax'te haftanın beş günü program yapmaya hazırlanırken "Televizyon seyretmek benden uzak. Akşam eve gittiğimde zaten Zehra ile ilgileniyorum. Onun yatması 21.30'u buluyor. Ben de bir şeyler okuyunca saat 23.00'ü buluyor. Bir tek 'Hatırla Sevgili'yi seyrediyorum" dedi.
Milliyet
handsome21
11-10-07, 12:12
programımız hayırlı olsun herkese,zevkle izliyeceğimiz ve kendimizi geliştireceğimiz bi program olacak.....:happy0064:happy0064:happy0064
ikiaile_fan
11-10-07, 17:26
takip etmeye çalışıcam eğlenceli bir program olacak:happy0064
Programımız 15 Ekim günü saat 19.30'da başlıyor :happy0064
http://img518.imageshack.us/img518/632/yenibitelemresmigwn7.jpg
+
http://img49.imageshack.us/img49/8435/dddfa0.jpg
Eda'ya Teşekkürler;
http://img381.imageshack.us/img381/7249/deif5.jpg
Hayırlı uğurlu olsun Fakrlı bir program olacağa benzer :good:
M@vİ_M€Lek
12-10-07, 18:35
mutlaka izleemeye çalışacağım da niye bu kadar erken bir saatte?
hülya avşar showdan geç saatlere alışmışız sanırım bana çok erken geldi..
3. 4. bölümden sonra izlemeye başlıycam inşallah.umudum erkenden bitmemesi :happy0064
buket_hülyam
15-10-07, 13:42
ya hersey güzel hosta hafta içi hergün olması beni düsündürüyoo...:good:
Ali Kırca'ya ince taş attı
Mehmet Ali Birand, Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunduğu ilk günün ardından gazetelerde Ali Kırca'ya karşı yenildiğinin yazıldığını belirtti ve "Son 6 aydır birinciyiz" dedi.
Mehmet Ali Birand, Hülya Avşar'ın Türkmax'taki programına katıldı. Avşar kızı programının ilk konuğu olan Birand'ı bir hayli sıkıştırdı
"İlk duyduğumda haber sunacağınızı çok şaşırdım. İnanmadım. Ama şimdi başka haber izleyemiyorum" diyerek konuyu açan Hülya Avşar'a Mehmet Ali Birand, "Ali Kırca'nın hakkını yemeyelim" diyerek rakibine jest yaptı.
Ancak Mehmet Ali Birand, sözlerinin devamında Sabah Gazetesi ve Ali Kırca'ya taş attı:
"Başladığım ilk gün Sabah Gazetesi'nde Ali Kırca ile ringdeyiz. Benim gözüm mor yerdeyim. Ali Kırca birinci oldu diye. Cemre gazeteyi getirdi. "Al hayırlı olsun, birinci sayfaya çıktın" dedi. "Ben her ikisinde de birinci olacağım" dedim. 6 aydır Kanal D haber birinci sırada ..."
Reha Muhtar'ın farklı bir haber tarzı olduğunu ve her şeyin bir müşterisi bulunduğunu belirten Birand, "İyi mal satıyorsanız müşteriniz farklı olur. Ben farklı bir mal satmayı istedim, bunu iddia ettim" diye konuştu.
TELEVİZYONGAZETESİ
EŞCİNSELLERİN DÜNYADAKİ ÖZGÜRLÜKLERİ İÇİN ÇALIŞAN ULUSLARARASI ÖRGÜTÜN BAŞINDA BULUNAN KÜRŞAT KAHRAMANOĞLU, HÜLYA AVŞAR STÜDYOSU'NA KONUK OLDU!.
Hafta içi hergün Turkmax’ta yayınlanan ‘Hülya Avşar Stüdyosu’nun dün akşamki konuğu, eşcinsellerin dünyadaki özgürlükleri için çalışan uluslararası örgütün başında bulunan Kürşat Kahramanoğlu idi.
Türkiye’nin en’lerini konuk edeceğini ve gündemi değiştireceğini söyleyerek programına başlayan Hülya, dün eşcinsellerin hayatlarını masaya yatırdı.
Kürşat Kahramanoğlu, Türkiye’de eşcinsel olmanın zorluklarını anlattı ve “Ülkemizde kadın hakları için savaşıyoruz, hayvan hakları için savaşıyoruz ancak eşcinselleri yok sayıyoruz…” diye konuştu.
Eşcinsellerin askere alınmadığını ve onlardan eşcinsel olduklarını kanıtlamaları istendiğini söyleyen Kahramanoğlu, bu açıklaması ile Avşar kızını şaşırttı.
"Eşcinsellerin ezildiği bir ülke, karanlık bir ülkedir” diyen Kürşat Kahramanoğlu ile Hülya Avşar arasındaki diyalogları görmek için ‘Tıkla İzle’ butonuna basmanız yeterli.
Videoyu izlemek için ;
http://www.gezentilki.com/v2/escinseller-masaya-yatirildi-10499-1.php
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10499/1.jpghttp://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10499/2.jpg
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10499/3.jpg
Arkadaşlar özellikle Hülya fanları...Öncelikye yeni programınız hayırlı olsun..Sizden bir ricam olacak...Acaba 24 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak programı (Armağan Çağlayan konuk olarak katılacak) kayda alabilecek biri var mıdır?Yani demek istediğim o gün programı izleyen biri imkanı olabilirse video çekimi yapabilir mi? Buna gerçekten çok ihtiyacım(ız) var..Şimdiden teşekkürler!
Hülya Hanım'a da yeni programında başarılar!:img-wink:
Arkadaşlar özellikle Hülya fanları...Öncelikye yeni programınız hayırlı olsun..Sizden bir ricam olacak...Acaba 24 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak programı (Armağan Çağlayan konuk olarak katılacak) kayda alabilecek biri var mıdır?Yani demek istediğim o gün programı izleyen biri imkanı olabilirse video çekimi yapabilir mi? Buna gerçekten çok ihtiyacım(ız) var..Şimdiden teşekkürler!
Tabii ki arkadaşım bir aksilik olmazsa biz önümüzdeki haftadan itibaren kayıt yapmaya başlayacağız. İnternet sitemizden takip edebilirsiniz. Sitemizin adresini profilim öğrenebilirsin. Zaten youtube'a da yükleyeceğiz.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler Güzel bir program olacaktır eminim ki :good:
Hülya Avasar´i severim..programini izleme firsatim olmadi ama en kisa zamanda izlemeye calisacagim merak ettim..
Umarim basarili olur..hayirli olsun ;)
Hülya Avasar´i severim..programini izleme firsatim olmadi ama en kisa zamanda izlemeye calisacagim merak ettim..
Umarim basarili olur..hayirli olsun ;)
İyi dileklerin için teşekkürler :good:Başarılı oldu bundan sonra olacak da Çünkü Türkiye'de tartışılmayan önemli konuları gündeme getiriyor Farklı konu ve konuklarıyla O şunu bunu aldattı vs konuları yok :img-wink:
hehehhe süperrrr bi program hülya avşar kaitesine çok yakışıooo:happy0064
Lezbiyen ilişki tekliflerine alışmış!
http://img.sabah.com.tr/2007/10/18/gny/im/765E1AB40B086847BBD5E903y.jpg
Hülya Avşar, Turkmax kanalındaki yeni programının ikinci gününde Kürşat Kahramanoğlu adlı bir gay'i ağırladı ve Türkiye'de eşcinselliği konuştu. "Gay'lerle birlikte olmaktan keyif alıyorum" diyen Hülya Avşar, eşcinsellerin çok eğlenceli ve zeki insanlar olduğunu söyledi. Hülya Avşar Stüdyosu adlı sohbet programının en ilginç bölümü ise Hülya Avşar'ın itiraflarıydı. Konuğu, "Çok güzel bir kadınsınız. Bunu görmek için ille de heteroseksüel olmak gerekmiyor. Peki kadınlardan da ilgi görüyor musunuz?" diye sorunca Avşar'dan müthiş itiraflar geldi: "Birkaç kez aynı cinsten teklif aldım. İlk seferinde çok korktum. Niye korktum bilmiyorum. Aslında gülüp geçmeliydim. Sonra teklif sayısı 4'e 5'e çıkınca alıştım. Ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığımda 'Anneciğim' dedim ve uzun süre ağladım." Programa gelince... Belli ki Hülya Avşar "ses getirmeye" niyetli. Bu nedenle sivri konular, renkli konuklar ve radikal söylemleri tercih ediyor. Görünen o ki, Avşar ilk kez "şov" değil, "televizyon programı" yapmaya soyunmuş. Kariyerinin her döneminde "yenilikçi" olmayı ve klişeleri unutup, "farklı konuşmayı" tercih eden ünlü sanatçı, bu kez "reyting ölçümü dışında kalmanın" da verdiği güvenle televizyon macerasına ışıltılı bir halka ekleyecek gibi görünüyor. Ve programla ilgili iki teknik eleştiri: Dekorun sadeliği, sunucu ve konuğunu ön plana çıkartıyor. Bu iyi. Ama gereksiz efektler ve tuhaf kamera hareketleri bu sadeliği görsel bir kaosa çeviriyor. Bir de herkes tarafından tanınmayan konukların isimlerinin altyazı ile belirtilmesinde fayda var.
Yüksel AYTUĞ
Günaydın / SABAH
Yaptığın o hareket beni güldürmüştü
http://img502.imageshack.us/img502/7927/3781126225491946b140145wr8.jpg (http://imageshack.us)
Hande Yener, tezgahtarlık yaptığı sırada kendisini keşfeden Hülya Avşar'ın, Türkmax'taki 'Hülya Avşar Stüdyosu' adlı yeni programına konuk oldu. Yarın akşam yayınlanacak programda sohbet konusu ağırlıklı olarak; sanat, politika, dans ve Madonna'ydı. Avşar Kızı programda, Hande Yener'e övgüler yağdırdı.
O bir marka
Avşar, Yener'in her hareketini beğendiğini ifade etti. Hatta Yener'in; geçtiğimiz yaz, kendisini sevgilisi Kadir Doğulu ile görüntüleyen gazetecilere orta parmağıyla yaptı hareket için; "Yaptığın el hareketi beni hiç rahatsız etmedi. Hatta çok güldüm" dedi. Avşar, Yener'in müziği hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. Avşar, "Türk pop müziğinde taklitler var. Ancak aradan sıyrılanlar da oluyor. Hande Yener bir marka yarattı"dedi. Yener'in popüler ezgileri bir kenara atarak büyük risk aldığını ama bu riskin onu daha da yükseklere çıkardığını belirten Avşar ilginç bir de yorumda bulundu: "Hande'nin acımasız sözleri var. Ama gerçekleri söyleyince bu çok seksi duruyor."
Fasülye ayıkla
Hande Yener ise programda ilk albümü hakkında ilginç itirafta bulundu. Yener "Sezen Aksu'nun kanatlarından çıkınca çok zorluk yaşadım. Yapımcıların sevgilisi olmam gerekiyordu. Biri 'Evlen, fasülye ayıkla' dedi. Tekrar Sezen'i aradım. Yaşadıklarıma çok üzüldü. Aykut Gürel'i aradı. O sayede ilk albümümü yaptım."
Günaydın / SABAH
Sezen Aksu adam tavlıyor
Sezen Aksu'nun putlaştırıldığını söyleyen Akşam Gazetesi Yazarı Oray Eğin, Aksu'nun sesini kaybettiğini ancak bunu kimsenin yazamadığını söyledi. Eğin, Minik Serçe'ye verdi veriştirdi.
Türkmax kanalında Hülya Avşar'ın programına konuk olan Oray Eğin, Avşar'ın Sezen Aksu ile Show TV'deki kavgalarını hatırlatması üzerine yine sivri sözler söyledi.
Hülya Avşar konuğuna, "Yeter artık Sezen Aksu, Sezen Aksu dedin eleştirmiyorum çok ortadayım ben. Sezen konusunda objektif bakamıyorum. Niye öyle söyledin?" diye sordu.
Oray Eğin ise sözünü hiç sakınmadan Sezen Aksu'nun kendisini putlaştırdığını belirtti ve şunları ekledi:
"Ben, siz de emekli olun yenileri gelsin demiyorum. Sezen Aksu kendisini putlaştırdı. Sezen Aksu hakkında kötü yazılar yazılmıyor. Yok mu ona söylenecek birşey? Sezen Aksu networkunu kurmuş birisi. Hülya senin onun kadar insanları iyi ağırlayabilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Mendin sıkılırsın, o kadar politik olamayacağını düşünürüm."
Sezen Aksu için, "Çok güzel adam tavlayabildiğini düşünüyorum" diye konuşan Oray Eğin, çok iyi sağlanan ilişkiler sonucunda kendisine bir dokunulmazlık elde ettiğini belirtti.
Eğin, Sezen Aksu'nun sesini kaybettiğini ve bunu dile getiren Hıncal Uluç'un da büyük bir saldırıya uğradığını sözlerine ekledi.
Hülya Avşar, yılların getirdiği bir şeyle Sezen Aksu'ya bir sevgi ve saygının bulunduğunu belirterek, ortada olduğunu özellikle ifade etti.
TELEVİZYONGAZETESİ
16 yıldır resim vermiyor
Hülya Avşar, Türkmax'taki programında 15-16 yıldır sokakta kendsinden resim isteyenlere imzalı resmini vermediğini söyledi. Peki neden?
Türkmax'ta hafta içi başarılı programlara imza atan Hülya Avşar, Oray Eğin'i ağırladığı programında 15-16 yıldır sokakta hiçbir hayranına imzalı resmini vermediğini söyledi.
Avşar kızı, "Yanımda resim taşımıyorum. İsteyenlere de vermiyorum. O resimler az bir para değil. O kadar para veriyorum" dedi.
Hülya Avşar, kendisinin o kadar para döküp resim yaptırmasına karşılık sokaktaki insanların 'Aaa Hülya Avşar resim dağıtıyor ben de bir tane alayım' diyorlar. Seni sevdiklerinden almıyorlar' şeklinde konuşarak neden böyle davrandığına açıklık getirdi.
Hülya Avşar, bu durumun bir iki yüzlülük olduğunu düşündüğünü sözlerine ekledi.
TELEVİZYONGAZETESİ
Onurcum haberler için çok sağol.
Bu haftanınn genel bir değerlendirmesini yapmak gerekirse;
bence program çok sağlam bir adımla yola çıktı. Gerek konuklar, gerek konuşulan konular, sorulan sorular, çok farklı ve bir o kadarda ilgi çekiciydi.
Umarım hiçbir aksaklık olmadan, daha da iyiye giderek sürecek program :)
Onurcum haberler için çok sağol.
Bu haftanınn genel bir değerlendirmesini yapmak gerekirse;
bence program çok sağlam bir adımla yola çıktı. Gerek konuklar, gerek konuşulan konular, sorulan sorular, çok farklı ve bir o kadarda ilgi çekiciydi.
Umarım hiçbir aksaklık olmadan, daha da iyiye giderek sürecek program :)
Kesinlikle katılıyorum Tanercim İzlediğim kadarıya bir kere program içindeki efecktler felan harika Kendinizi sorgu odasında gibi hissediyorsunuz Ayrıca konuk kalitesi bence ilerleyen haftalarda daha da iyiye gidecektir Şu anda Türkiye'de tek bence
Kesinlikle katılıyorum Tanercim İzlediğim kadarıya bir kere program içindeki efecktler felan harika Kendinizi sorgu odasında gibi hissediyorsunuz Ayrıca konuk kalitesi bence ilerleyen haftalarda daha da iyiye gidecektir Şu anda Türkiye'de tek bence
Al bendende o kadar Onurcum, M.Ali Birand, Oray Eğin, Hande Yener, Türkiye Eşcinceller Derneği Başkn Yrd. ve Türkiye'de çok kanallı sisteme geçişin en etkili isimi...
Bu konuklar bence, her programın harcı değil. Adım gibi eminimki program ve konuk kalitesi çok daha yüksek seviyelere ulaşacak :)
Bu akşam ki konuk Fahir Atakoğlu ...
http://www.fahiratakoglu.com/index.php?page=work
Stand-up'lara devam edecek
Armağan Çağlayan, geçen sezon Mehmet Ali Erbil'in teşvikiyle başladığı stand-up'larına devam edeceğini söyledi.
Hülya Avşar'ın Türkmax'taki programına konuk olan Armağan Çağlayan, stand-up yapmaya Mehmet Ali Erbil'in tavsiyesi ile başladığını söyledi.
Çağlayan, "Bu fikir Mehmet Ali Erbil'den çıktı ve bana yapmam gerektiğini söyledi. İnsan kendisine böyle birşey geldiğinde tartıyor, ben de önce vazgeçmiştim. Fakat sonra anladım ki, ünlü olduğunuz zaman yarı beline kadar denize giremiyorsunuz. Ya tamamen ıslanacaksınız, ya boğulacaksınız ya da karşı kıyıya çıkacaksınız" dedi.
Bundan sonra ne yapmak istediğini bilmediğini belirten Çağlayan, "Herhalde Türkiye'nin kadrolu jüri üyesi olarak kalacağım" diyerek Avşar'ı güldürdü.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
Bülent Ersoy'la çalışmak zor
Armağan Çağlayan, Popstar Alaturka'da birlikte jüri üyeliği yaptığı Bülent Ersoy'la çalışmanın zor olduğunu söyledi.
Hülya Avşar, Türkmax'taki programına Armağan Çağlayan'ı konuk etti. Avşar kızı Armağan'a "Çalışırken sanatçılardan sana kötü davranan oldu mu?" sorusunu yöneltti.
Çağlayan, çalışması en zor kişinin Bülent Ersoy olduğunu söyledi. Ersoy'u çok sevdiğini belirten Armağan Çağlayan, "Çalışması en zor kişi Bülent hanım... Bülent hanımla çalışmak zor. O kendine has tarzı olan bir insan. Çok severim.
Ben hiç birşey değilken benimle çalışmaya kabul etti. Bu önemli birşey" dedi.
Lütfen bu bölüme siyası yazı ve resim eklemeyiniz
Eklediginiz resimlerin üzerinde site tanıtımı olmamasına dikkat ediniz.Forum kurallarına aykırıdır.
Yazdıgınız mesajların tamamını bold yazmayınız
Bölüm Sorumlusu
gzm
HÜLYA'YA İÇİNİ DÖKTÜ!
USTA TİYATROCU YILDIZ KENTER, KATILDIĞI 'HÜLYA AVŞAR STÜDYOSU' ADLI PROGRAMDA, DEVLET VE KÜLTÜR BAKANLIĞI'NIN, SANATA OLAN İLGİSİZLİĞİNDEN YAKINDI...
Türk tiyatrosunun usta ismi Yıldız Kenter, Hülya Avşar'ın sunduğu 'Hülya Avşar Stüdyosu' adlı programın konuğuydu. Diğer programlardan farklı bir formata sahip olup, çıtasını bu yönde yükselteceği iddia edilen programda dün de çok farklı bir konuya el atıldı.
Hülya Avşar'ın sorularını yanıtlayan usta tiyatrocu Yıldız Kenter, devletin sanata ve sanatçıya ilgisizliğinden yakınarak "Benim zamanımda basın, sanatçı ve devlet birlikteliği vardı. Son 5-6 yıldır ülkeyi idare edenlerden hiç kimse tiyatroya gelmemiştir" dedi.
Hülya Avşar'ın sorduğu "Tiyatronun zavallılığı ne zaman bitecek" sorusuna biraz sinirlenen Kenter, "Tiyatro zavallı değil. Onu zavallılaştırıyorlar. Devlet yardımı diye birşey var. Ama bu yardım değil, devletin görevidir!" diyerek, devletin bu konudaki duyarsızlığını dile getirdi.
Ayrıca bir kültür bakanının nasıl olması gerktiğine dair kriterler sunan Kenter, şimdiki bakanlarda bu özelliklerin olmadığının da altını çizdi.
Yıldız Kenter'in açıklamalarını görüntülemek için 'Tıkla İzle' butonuna basmanız yeterli...
http://www.gezentilki.com/v2/h.....621-1.php#
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10621/1.jpghttp://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10621/2.jpg
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10621/3.jpg
Hülya Avşar Stüdyosu
13. Bölüm - 31 Ekim 2007
Konuk: İlhan Mansız
HÜLYA’NIN KONUĞU KEVIN
http://www.gecce.com/web/images/haber/hulyakevin-31ekim2007.jpg
HÜLYA AVŞAR’IN SON KONUĞU KEVIN COSTNER..
Hülya Avşar, yeni yayın döneminin en iddialı programlarından birine TürkMax ekranlarında başladı: “Hülya Avşar Stüdyosu”.
Avşar’ın 2 Kasım Cuma akşamı konuğu 'Modern West' adlı müzik grubu ile İstanbul’a konser vermek için gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızı ve Oscar ödüllü aktör Kevin Costner.
İstanbul'a geldiği günden beri hemen herkesle fotoğraf çektiren röportaj yapan Kevin'in son durağı ise Hülya Avşar oldu..
Hafta içi her akşam saat 19.30’da ekrana gelen programda Hülya Avşar her gün tek bir konuk ağırlıyor ve fark yaratmış kişilerle bir saat boyunca herşeyin konuşulup tartışılabildiği çok keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.
Hülya Avşar Stüdyosu, Türk televizyonlarındaki en yenilikçi ve en geniş kapsaplı gündem programı. Gündemdeki tüm gelişmeleri bünyesinde barındıran program, bu gelişmelere bakış açısı, değerlendirmeleri ve olayları işleyişiyle ekranlarda fark yaratıyor.
En önemli siyasiler, hayatımızı yönlendiren politikacılar, en sert tartışmaların kahramanları, işinin en iyisi olan isimler, bilim insanları, en çok konuştuğumuz ünlüler, yazdıklarıyla fikir hayatımızı etkileyen gazeteciler, yazarlar, müzisyenlerimiz, tiyatrocularımız kısacası, siyasetten sinemaya, kaliteli magazinden iş dünyasına, spordan müziğe kadar en önemli isimler, Hülya Avşar’ın konuğu olacak.
Kevin'i görünce eli ayağına dolandı
Hülya Avşar, programında konser için ülkemize gelen ünlü aktör Kevin Costner'i ağırladı.
Hülya Avşar, programında için 'Modern West' adlı müzik grubu ile İstanbul’a konser vermek için gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızı ve Oscar ödüllü aktör Kevin Costne'ı ağırladı. “Hülya Avşar Stüdyosu” programı için ünlü yıldız ile biraraya gelen Avşar'ın oldukça heyacanlı olduğu gözlendi. Program 2 Kasım günü yayınlanacak.
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4364003.jpghttp://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4364024.jpg
İran'a giderse asılacak!
Hülya Avşar, Türkmax'taki programına katılan İran'lı transeksüel Emisa'yı dinledikten sonra çok üzüldü ve 'Arkanızdayım' diyerek elinden geleni yapacağının sözünü verdi.
İranlı transeksüel Emisa, ülkesinden terkedilmeye zorlandığı, toplumdan soyutlandığını ve yaşadığı zorlukları Hülya Avşar'a anlattı.
Avşar'ın Türkmax'teki programına katılan Emisa, İran hükümetinin eşcinselleri astırdığını söyleyerek ölümden kaçmak amacıyla Türkiye'ye sığındığını ve buradan da Kanada'ya göçedeceğini söyledi. Emisa, Türkiye'de kendilerine bazı derneklerin sahip çıktıklarını ama zor şartlarda yaşadıklarını söyledi.
Emisa'yı dinleyen Hülya Avşar, "İran'da da yaşıyor olsaydım orayı terketmek pahasına kesinlikle arkanızda olur ve destek verirdim. Siz gerçekten benim içimi acıttınz. Çok acı bir şey. Tamamen arkanızdayım. her 5 programdan birinde de bunu gündeme getireceğim" diyerek destek olma sözü verdi.
Hülya Avşar'ın AKP hükümetini içeren şu sözleri ise oldukça dikkat çekiciydi:
"Hepimiz zaten müslümanız ama bizim şu anda islama daha yoğunluğu olan bir yönetimimiz var. Beni tersleseler de karşı da çıksalar arkanızdayım. İslamiyet sevgi dinidir. Bir müslüman olarak sizin dışlanmanızı kabul etmeyeceğim. Allah'ın yarattığı her şeyi bize sevmek düşüyor. Ben buradayım. Elimden gelen her şeyi yapacağım, her şeyi söyleyeceğim buradan."
işte hülya avşar farkııı işte kalitee süper yaaa kaçmaz bu programmm:img-wink::img-yes::happy0064:happy0064
Altaylı hangi yazarları beğeniyor?
Fatih Altaylı, hangi yazarları beğendini açıkladı. Altaylı’nın en beğendiği yazarlar arasında bakın kimler var?
Hülya Avşar’ın Türkmax’taki programına konuk olan Fatih Altaylı, "Bir gazete kursanız hangi yazarları transfer ederdiniz?" sorusuna yanıt vermek istemediğini, çünkü çeşitli polemikler çıktığını söyledi.
Avşar, soruyu değiştirerek hangi yazarları beğendiğini sordu.
Altaylı, ilk isim olarak Oray Eğin’i verdi. "Oray Eğin’i çok beğeniyorum. İleride anormal iyi bir yazar olacak. Ancak televizyona çıkması ona puan kaybettirdi" diye konuşan Altaylı, şu isimleri sıraladı.
Ahmet Altan
Emin Çölaşan
Engin Ardıç
Bekir Coşkun
Yılmaz Özdil
Hıncal Uluç
Bülent Cankurt
Onur Baştürk
Bekir Hazar
Fatih Altaylı, Hürriyet Gazetesi’ne geçen eski çalışma arkadaşı Yılmaz Özdil’in yazarlığı ile adamlığının birbirinden farklı olduğunu anlattı. Altaylı, "Onu sevmem. Yazıları ile kişiliği arasında fark olan bir adam. Ben yazar olarak bahsediyorum, adam olarak bahsetmiyorum. Hürriyet’e gittikten sonra yazılarının tadında büyük bir düşüş var. Belkide yatağını yadırgadı" dedi.
Hülya Avşar Stüdyosu
19. Bölüm - 8 Kasım 2007
Konuk: Acun Ilıcalı
ACUN'UN ACI DOLU HİKAYESİ!..
BAŞARILI TELEVİZYONCU ACUN ILICALI, ANNE VE BABASINI NASIL KAYBETTİĞİNİ 'HÜLYA AVŞAR STÜDYOSU'NDA ANLATTI...
‘Hülya Avşar Stüdyosu’nun dün akşamki konuğu başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’ydı. Avşar kızının sorularını yanıtlayan Acun, anlattığı komik anıların yanı sıra anne ve babasını nasıl kaybettiğini de izleyicilerle paylaştı.
“Ben anne ve baba sevgisiyle büyüyen bir çocuktum. Babam hatalarımı kapatan bir adamdı. Mutlu bir ailemiz vardı. O dönemde bir gün babama evleneceğimi söyledim. 19 yaşındaydım. Kız arkadaşım hamileydi. Bebeği aldırmak istemediğimi, evlenmek istediğimi söyledim. Babam olgunlukla karşıladı. O dönem bir evlilik yaşadım. Annem, babam ve kızım Banu Bodrum’a tatile gidiyorlardı. Ben bir gün sonra yola çıkacaktım. Akşam bir telefon geldi ve annemle babamın kaza haberini aldım. Hemen arabaya binip hastaneye gittim. Annemin adını sorarak, onu görmek istediğimi söyledim. Adam “Ölmüştür” dedi. Babamı sordum “O da ölmüştür” dedi. Banu’yu soramadım. Sekiz aylıktı Banu. Onu başka hastaneye yatırmışlar.” diyen Acun, hayatında bir filmin o yıllarda koptuğunu belirtti.
Kızı Banu’ya bir şey olmadığını belirten Ilıcalı, programın ilerleyen dakikalarında Avşar kızını kahkahalara boğdu.
Başarılı televizyoncunun hüzünlü hikâyesini izlemek için butona basmanız yeterli.
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10791/1.jpg
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10791/2.jpg
http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10791/3.jpg
Acun Ilıcalı’nın zor hayatı
Muhabirlikle televizyon ekranlarında yer alan, daha sonra kendi şirketini kurarak çeşitli programlar yapan Acun Ilıcalı, yaşadığı zorlukları Hülya Avşar’a anlattı.
TELEVİZYONGAZETESİ
Acun Ilıcalı, Türkmax’ta yayınlanan Hülya Avşar Stüdyosu programına katılarak hayatının en kötü günlerini anlattı.
Anne ve baba sevgisi ile büyüdüğünü söyleyen Acun Ilıcalı, 19-20 yaşına kadar babasının hep arkasında olduğunu ve yaptığı tüm yanlışları düzelttiğini, kendisine büyük destek olduğunu söyledi.
19 yaşındayken bir gün küçük kızı Banu ile birlikte anne ve babasının Bodrum’a gitmek üzere araba ile yol çıktıklarını, daha sonra da kaza haberinin geldiğini anlattı. Anne ve babasının yaralandığı haberini aldıktan sonra hastaneye koşan Acun, yaşadığı şoku şöyle anlattı:
"Balıkesir Devlet Hastanesi’ne gittim. Bir adam duruyor. Adamın yanına gittim. Annemi sordum. ’İlknur Ilıcalı ile görüşmek istiyorum’ dedim. Adam bir deftere baktı ve sayfayı çevirdi "Ölmüştür" dedi. ’Ergün Ilıcalı ile görüşmek istiyorum’ dedim. "Ölmüştür" dedi. Ben şoktayım ve kızım Banu’yu soramıyorum. O da ağır yaralanmış... o zaman 8 aylıktı..."
Acun Ilıcalı, ailesini bir trafik kazasında kaybettiğini, küçük kızının da 3-4 ay hastanede kaldığını ve yaşadığı bunalım sonucunda eşi Seda’dan da ayrıldığını söyledi.
"Dibe vurmuştum" diyerek durumunu özetleyen Acun Ilıcalı, daha sonra Show TV’nin spor müdürü İlker Yasin ile tanıştığını ve böylelikle de televizyon camiasına katıldığını anlattı.
Ilıcalı’nın başına gelen felaketler bununla da bitmemiş. Bu olaydan 3-4 yıl sonra Bağdat Caddesi’nde bir arkadaşı ile birlikte motorsikletle giderken bir arabanın kendilerine çarptığını ve arkadaşının öldüğünü anlatan Ilıcalı, Hürriyet Gazetesi’nin kendisi ile ilgili ’Öldü" şeklinde haber yaptığını söyledi.
Ilıcalı bu olaylardan sonra Şansal Büyüka’nın da desteği ve korumasıyla ekranlarda tanındığını ve kısa sürede yükseldiğini belirtti.
13 kasim leyla kömürcü vardi cok güzeldi
bebegide cok tatliymis yakindada filmleri olucakmis
Bende ara sıra bakıyorum :) Güzel bir program Ama Kevin Costner'ın geldiği bölümü izleyemedim :( İNşallah Tekrarını veririler :(
13 kasim leyla kömürcü vardi cok güzeldi
bebegide cok tatliymis yakindada filmleri olucakmis
Evet o bölümü süperdi Ayrıca Leyla Bilginel (Yeni soyadı ) Pars dizisinde de oynayacakmış
Evet o bölümü süperdi Ayrıca Leyla Bilginel (Yeni soyadı ) Pars dizisinde de oynayacakmış
ay pardon dogru (leyla bilginel)
parsda oynamasi güzel ama bence o film sinema filmi olarak kalamsi gerekiyordu
ayrica bugünde özgü namal vardi cok seker biri ya uf:img-in_lo:img-in_lo
Özgü’den Nurgül’e övgü
Özgü Namal, son zamanlarda aynı kulvarda yarıştığı Nurgül Yeşilçay’a övgü dolu sözler söyledi.
Antalya Film Festivali’nde ’En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü konusunda yarışan Özgü Namal ile Nurgül Yeşilçay, son zamanlarda sinemanın duayen isimleri Türkan Şoray ve Hülya Koçyiğit tarafından selef olarak gösterilmişti.
Antalya’dan ödülle dönen Özgü Namal, Hülya Avşar’ın Türkmax’teki programında Nurgül Yeşilçay’ı övdü. Hülya Avşar’ın ’Aranızda birşey yok herhalde?’ sorusunu yanıtlayan Namal, "Hayır canım ben bayılıyorum Nurgül’e şahane oyuncu. Bayılıyorum O’na..." dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Nurgül Yeşilçay ile karşılaşmadığını belirten Özgü Namal, ödülü Yeşilçay kazanmış olsaydı, bunu olgunlukla karşılayacağını belirterek,"Gerçekten tebrik ederdim ve ödül törenine giderdim. Ayağa kalkar ve alkışlardım. Orada ödül alamadım diye, kötüyüm diye birşey yok" şeklinde konuştu.
OKTAY'IN BİLİNMEYENLERİ!..
'HÜLYA AVŞAR STÜDYOSU'NA KONUK OLAN ÖZGÜ NAMAL, SEVGİLİSİ OKTAY KAYNARCA HAKKINDA AVŞAR KIZINI ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR YAPTI!..
http://www.postimage.org/Pq1ootfi.jpghttp://www.postimage.org/aV2eBRir.jpg
http://www.postimage.org/aV2eC7Lr.jpg
Hafta içi her gün birbirinden ünlü ve başarılı konukların katılımıyla gerçekleşen 'Hülya Avşar Stüdyosu’nun dün akşamki konuğu ödüllü oyuncu Özgü Namal’dı.
Genç ve başarılı oyuncu ile sıcak bir sohbete imza atan Hülya Avşar, programın sonlarına doğru konuşmayı Oktay Kaynarca’ya da getirdi.
Kazancını dikkatli değerlendirdiğini belirten Özgü, anne ve babası için bir ev aldığını, kardeşinin okuması için Amerika’ya gönderdiğini ve kuzenlerini kursa yolladığını söyledi. Özel hayatı hakkında pek fazla konuşmayan ve ilişkisini göz önünde yaşamayan Özgü Namal, feministlikle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.
“Feminizm; kadın ve erkeğin eşit olması demek. Ben de bir feministim. Ama erkeklerden de hoşlanıyorum. Fiziksel anlamda erkekler tabiî ki daha baskın ancak zekâ anlamında eşitlik söz konusu bile değil. Biz çok daha akıllıyız!” diyen Özgü, Hülya’nın sorduğu “Oktay nasıl biri? Ev işleriyle ilgisi nasıl?” sorusuna “Birlikte kahvaltı hazırlarız ve çok eğleniriz. Bulaşık, çamaşır yıkatmam elbette!...” diye cevap verdi.
Komik mimikleri ile Hülya’yı şaşırtan bir cevaba imza atan Özgü’nün açıklamalarını izlemek için
http://www.gezentilki.com/v2/oktayin-bilinmeyenleri-10906-1.php#
ay dün murat boz vardi cok seker di yine:img-in_lo
hülya cok fazla üstüne geldi cocugun aslinda hakliydi türkiye artik yeni tarz seyler görmesi lazim:img-yes::img-yes:
herkes birbirine benzemeye calisiyor cok klas oldu artik:img-yes::img-yes:
ay dün murat boz vardi cok seker di yine:img-in_lo
hülya cok fazla üstüne geldi cocugun aslinda hakliydi türkiye artik yeni tarz seyler görmesi lazim:img-yes::img-yes:
herkes birbirine benzemeye calisiyor cok klas oldu artik:img-yes::img-yes:
Evet Hülya bayağı üstüne gitmiş Her konuğuna da yapıyor bakalım ilerleyen günlerde çıkaracak konuk bulacak mı? :)
Bugüne kadar programa katılan konuklar:
-Mehmet Ali Birand
-Nuri Çolakoğlu
-Oray Eğin
-Hande Yener
-Hülya Gülbahar
-Fahir Atakoğlu
-Emre Ertürk
-Yıldız Kenter
-Emisa
-İlhan Mansız
-Fatih Altaylı
-Kürşad Kahramanoğlu
-Armağan Çağlayan
-Kevin Costner
-Erol Manisalı
-Engin Yiğitgil
-Yaşar Nuri Öztürk
-Helin Avşar
-Burak Kut
-Müjdat Gezen
-Leyla Kömürcü
-Mesut Uçakan
-Nazlı Ilıcak
-Acun Ilıcalı
-Özkök Karacehennem
-Birol Topuz
-Özgü Namal
-Osman Gökçek
-Murat Boz
-Ömer Madra
-Safa Önal
konuk listesine bakmak bile program hakkında bilgi sahibi olmaya yeter bile üstüne bide programı Hülya Avşar sununca süper oluyo doğal olarak...
--------------------------------------------------------------------------------
Hülya'nın saati 6 bin YTL
Son dönemde gözden düşen Hülya Avşar, Digiturk sayesinde 'voliyi vurdu'. Turkmax kanalında hafta 4 gün program yapan Avşar, ayda 100 bin YTL, saatte ise 6 bin 250 YTL kazanıyor.
Hülya'nın saati 6 bin 250 YTL
Özel bir kanalda program yapan Hülya Avşar, ayda 100 bin YTL alıyor. Haftada 4 gün ekrana çıkan Hülya'nın saati ise 6 bin 250 YTL.
Hülya Avşar, en sonunda televizyon ekranlarında istediği başarıyı elde etti. Bugüne kadar imza attığı birçok programı kısa bir süre sonra yayından kaldırılan Avşar Kızı, son zamanlarda Türkmax'te ekrana gelen 'Hülya Avşar Stüdyosu' adlı programıyla adından söz ettirdi.
REYTİNGLERDEN MEMNUN
Haftanın 4 günü gerçekleştirdiği programında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan şarkıcı, konuklarına yönelttiği sorular ve yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Hülya'nın kardeşi Helin Avşar'ı ağırladığı program, şarkıcının yüzünü reytinglerde güldürdü.
HERKES ONU KONUŞUYOR
Herkes Hülya Avşar'ın kendi ismini taşıyan sohbet programından bahsederken, ünlü şarkıcının bu yapım için aldığı ücret daha çok konuşulacak! Çünkü şarkıcı, Hülya Avşar Stüdyosu'nu yapmak için ayda 100 bin YTL alıyor. Haftada 4 gün 1'er saatlik yayın yapan Hülya'nın saat ücreti de böylece 6 bin 250 YTL'ye geliyor.
Nilüfer BAYRI /Takvim
ya hülyanin yaptigi su program cok hosuma gidiyor
cok güzel konusuyor ya aslinda medya onu hep abarti
ben cok sevdim bu kadini
Kenan Işık Bu akşam Hülya Avşar Stüdyosuna konuk Program 19:30 da Türkmax'da
Kenan Işık Bu akşam Hülya Avşar Stüdyosuna konuk Program 19:30 da Türkmax'da
uff baktim hic güzel degildi
adam cok hizli konusuyor ne dedini anlamadim valla
Hülya Avşar Stüdyosu
36. Bölüm - 03 Aralık 2007
Konuk: Yönetmen ve Yapımcı Osman Sınav
Süper bir dizi geliyor
Show TV'de kısa bir süre sonra yayınlanacak olan Osman Sınav'ın Pars Narko Terör isimli dizisi nereden çıktı, hangi mesajları verecek? İşte, yeni bir efsane olmaya aday diziyle ilgili ayrıntılar.
Türkmax kanalında Hülya Avşar Stüdyosu programına konuk olan yönetmen-yapımcı Osman Sınav, şu sıralarda Show TV için 'Pars Narko Terör' isimli dizinin hazırlıklarını yapıyor. Bir süre önce okul çıkışında oğluna birilerinin uyuşturucu satmaya çalışmasından çok etkilenen Sınav, bu dizi ile işin vehametinin nereye kadar ulaştığını göstermeyi hedefliyor.
"Bu zaten çok ciddi biliniyor ama bunun da arkasında ne var çok da araştırılmıyor. Şimdi de bu dizi ile biraz o tarafına bakacağım işin" diye konuşan Osman Sınav, dizi için bir hayli yoğun çalıştıklarını söyledi.
Osman Sınav, senaryo üzerine yoğunlaştıklarını ve 6 ay boyunca cast üzerinde çalıştıklarını belirterek, çekimlere birkaç gün içinde başlayacaklarını ve yılbaşına doğru izleyici ile buluşmasını planladıklarını ifade etti. Osman Sınav, bu diziyle yeni oyuncular da çıkartacaklarını anlattı.
Pars ismini seçmelerinin sebeplerine de değinen Osman Sınav, şöyle konuştu:
"Pars, narkotik polislerini tarifleyen bir kişilik. Pars hayvan olarak çok seçkin bir hayvan, çok sabırlı bir hayvan. Bir narkotik polisi gibi böyle avına yaklaşmak için yatıyor, en uygun zamanı bekliyor, hiç acele etmiyor. Son derece sessiz yaklaşıyor, tek bir eylem yapıyor ve işi bitiriyor."
Narko Terör kavramına da değinen Osman Sınav, bunun dünyada ve Türkiye'de yeni bir kavram olduğunu belirtti. Sınav, "Dünyanın neresinde bir terör olayı varsa illegal olduğu için onu besleyen bir para olması lazım. Bu uyuşturucu ile sağlanıyor" diyerek uyuşturucu ile terörün iç içe geçtiğini vurguladı.
TELEVİZYONGAZETESİ
Ben bu programı izliyorum denk geldikçe Çünkü tam istediğim gibi sadece sohbet ediyorlar Hiç lakayt değil MEdyatik isimleri çağırıyorlar ve çalışmaları hakkında bilgiler alıyorlar Gelecekte neler yapıcakları gündemde olan projeleri eski işleri vs.. Talk showlar çok bana göre değil Çünkü sadece eğleniyorlar Sevdiğim bir ismin neler yaptığını bilemiyorum..
Bir de arkadaşlar Kenan Işık'ın katıldığı bölümü kaçırdım ben Fikrimin İnce Gülü hakkında neler söyledi Aklınızda kaldıysa lütfen yazar mısınız
Bir de arkadaşlar Kenan Işık'ın katıldığı bölümü kaçırdım ben Fikrimin İnce Gülü hakkında neler söyledi Aklınızda kaldıysa lütfen yazar mısınız
Genel anlamda tiyatro konuşuldu Kenan Işık'ın yeni oynayacağı tiyatro oyunu ve Kadir Topbaş'ın sanat danışmanlığı konusunda bilgiler verdi
Gün içinde programlar tekrarı veriliyor Kenan Işık'lı programın tekrarını verebilirler :good:
Emin Çölaşan emekli oldu!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile gazeteci-yazar Emin Çölaşan arasındaki düelloyu bilmeyen yoktur. Gökçek, Çölaşan’a hem yüklendi hem de onu ’emekli’ diye tanımladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkmax’de Hülya Avşar’ın programına konuk oldu.
Avşar kızı program boyunca konuğunu överken, bir ara konuyu Hürriyet Gazetesi’ndeki işine son verilen Emin Çölaşan’a getirdi.
Gökçek, hala sinirinin geçmediği hissi veren şu sözleri söyledi:
"Bir kişi hakkında bin tane yazı yazılır mı? 70’in üzerinde dava kaybetti. Ya iftira ya hakaret ediyor. Mahkeme hakaretine karar verip ceza veriyor. Yazdıklarının gerçekle ilgisi yok. ’İspat et’ diyor. Veriyorum mahkemeye kazanıyorum."
Melih Gökçek, Emin Çölaşan’ın artık emekli olduğunu düşünüyor. "O bizi bıraktı, biz onu. O emekli oldu. Hürriyet’ten emekli olmak ayrı bir şey. Oradan emekli olunca başka bir yer onun gibi bulamazsınız" diye konuşan Gökçek, Hülya Avşar’ın bir vatandaş olarak Çölaşan’ın durumuna üzüldüğünü söylemesi üzerine ise, şu imalı sözleri sarf etti:
"Üzülenler de olmuştur, sevinenler de. Bir kişi 70 davayı kaybedecek ve hala gazetecilik yapacak ve ona gazetecilik yaptıracaklar, bir ülkede... Bir gazeteci bir ceza yer, 2 ceza yer... Mümkün değil dünyanın başka bir yerinde böyle birşey."
Coşkun Aral ciddi sıkıntıda
Yıllar boyunca topluma haber vermek, bilgi ulaştırmak için canını dişine takan gazeteci-belgeselci Coşkun Aral, ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya...
Hülya Avşar’ın Türkmax’taki programına konuk olan Coşkun Aral, İz TV’deki sorumlulukları nedeniyle sağlık sıkıntılarını ötelediğini belirtti. 14-15 yaşlarında gazeteciliğe başlayan, bir dönem savaş muhabirliği yapan ve bir kaç kez yaralanan Coşkun Aral, ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya...
Aral, yaşadığı sağlık sorunlarını şöyle anlattı: "Şu anda kanal yüzünden ameliyatlarımı geciktiriyorum. İki dizime protez takılması gerek. Ayak bileklerime de protez gerekiyor. Geçmişte soğuk dalışlar yaptım ben. Kış dalışlarında üst üste iki kez zatürre geçirince karaciğerimde sorun çıktı."
Coşkun Aral, sağlık sorunlarının sebepleri olarak vücuduna geçmişteki aşırı yüklenmelerini gösterdi. Aral, savaş muhabirliği sırasında top arabasının altında kaldığını ve mayında havaya uçtuğunu belirtti. Coşkun Aral’ın üst çenesi de sonradan takılmış...
Televizyongazetesi.com
BAKİRELER FESTİVALİ
HÜLYA AVŞAR'IN PROGRAMINA KATILAN ÜNLÜ GAZETECİ ÇOŞKUN ARAL NASIL REYTİNG REKORU KIRDIĞINI AÇIKLADI.
http://www.postimage.org/aV2AK3HA.jpg
Belgesel Televizyon Programcılığını Türkiye'ye tanıtan adam olarak bilinen ünlü gazeteci Çoşkun Aral yaptığı programın reyting alamamasını öyle bir yöntemle çözmüş ki inanılar gibi değil.
Çoşkun Aral Hülya Avşar'ın programında yaptığı açıklamada "Bir cümleyle reyting rekorları kırdım. O cümle BAKİRELER FESTİVALİ" dedi.
Çoşkun Aral'ın BAKİRELER FESTİVALİ açıklamasını izlemek için
http://www.gezentilki.com/v2/b.....2fd42d85b#
Hülya Avşar Stüdyosu
45. Bölüm - 14.12.2007
Konuk: Emre AYDIN
19:30 TÜRKMAX
deadly_angel
14-12-07, 20:53
Programı pek takip ettiğim söylenemez.Bugün sadece Rock müziğe olan sevgim nedeniyle programı izledim.Rock'ın günümüzdeki yeri, bu akımın beraberinde getirdikleri, olması ve olmaması gerekenler, hepsinden bahsedildi.Keyifli bir programdı.
emre aydin bugün cok tatliydi ve cok samimi
keyifli bir sohbeti:img-yes::img-yes:
Hülya Avşar Stüdyosu
46. Bölüm - 17 Aralık 2007
Konuk: Ayşe KULİN
19:30'da Türkmax'da
Bu yamak ekranda çok iş yapar
BARBAROS Şansal'ın ekran için son derece cazip bir yüz olduğunu düşünenlerdenim. Ancak ilk denemesi olan Toplu İğne'de ekrana paraşütle inmek yerine gülle gibi düşünce izleyici tarafından yadırganmıştı. Marjinalliğini azıcık törpüleyebilseydi, şimdi büyük kanallardan birinde en görkemli talk show programının sahibiydi. Modacı Yıldırım Mayruk'un "yamağı" olarak üne kavuşan Şansal'ı son olarak TurkMax'te Hülya Avşar'ın konuk sandalyesinde izledim. Müthiş şeyler söyledi. İşte onun ağzından birkaç not:
* "Çırağan Sarayı'ndaki bir davet için asla saks mavisi tuvalet dikmem. Çünkü sarayın halıları o renk... Bir de merdivenleri yüksektir. Dünya standardı 18 santimken, eski binaların merdivenleri 21 santimdir. Ben tuvaletin yırtmaç boyunu bile o basamağa göre ayarlarım." l"Metresler asla müşterimiz olamaz. (Bu cümlenin ardından Hülya Avşar "Nereden bileceksiniz ki metres olduğunu?" diye soruyor) Bilmez olur muyum? Alt tarafı 5 bin kişiler. Dışişleri Bakanlığı'nın da, plastik çanta üreticisinin de protokol listesi o 5 bin kişiden oluşur."
* "Birinin karısını elinden kapan mankenin bizim defilemizde işi olamaz. Çünkü ona giydireceğimiz bir elbiseyi, evli bir kadın asla alıp, giymek istemez."
* "Son defilemizde gelinliği, profesyonel mankenlere değil, 18 yaşındaki bir çalışanımıza giydirmiştik. Çünkü masumiyeti ancak o kız ifade edebilirdi."
* "Siera Leone'deki elmas madenlerinde çalışan çocuklara her gün müshil hapı veriyorlar ki, yuttukları cevheri midelerinde dışarıya çıkarmasınlar. Ve bu çocuklar bu haplar yüzünden 15 yaşında ölüyorlar. Biz de o pırlantaları sıfır KDV ile oramıza buramıza takıyoruz..." Bence Barbaros Şansal röportajı, Hülya'nın bugüne dek ekrana getirdiği en renkli programdı.
Yüksel Aytuğ
Günaydın / Sabah
Sabah programlarına boykot
Spor yazarı Kazım Kanat, en büyük zevki olan sabahları kahve içerken televizyon izleme alışkanlığına son verdi. Kanat, sabah programlarına bakın nasıl tepki gösterdi.
Hülya Avşar Stüdyosu programına katılan spor yazarı Kazım Kanat, artık sabahları televizyon izlememeye karar verdiğini söyledi.
Kanat, "Benim sabahları televizyon seyretme zevkim vardı. En büyük keyfim kahve içerken televizyonlara bakarım. Televizyon seyretmeme kararı aldım. Niye aldım, hepsini açıyorsun bütün ekranlarda ağlayan kadınlar, ağlatılan kadınlar, garip adamlar... Aldatanlar, aldatılanlar... Dram var, trajedi var, komedi var. Biz bu kadar kötü şeyleri hak eden bir toplum muyuz? Kötü yönetiliyoruz" diyerek neden böyle bir karar aldığına açıklama getirdi.
Kazım Kanat, ülkede sevgiyi yok ettiğimiz görüşünü de dile getirdi.
TELEVİZYONGAZETESİ
Hülya Avşar Stüdyosu
53. Bölüm - 26 Aralık 2007
Konuk: Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu
Özgeçmişi :
Doğum tarihi 25 Şubat 1935
Doğum yeri Bari, Italya
Eğitimi Kimya (Üniversite)
Oktay Sinanoğlu, TED Yenişehir Lisesi'ne 1953 yılında burslu öğrenci olarak girdi ve okulu birincilikle bitirdi. Okulun bursuyla kimya mühendisliği okumak üzere ABD'ye gitti. 1956'da ABD Kaliforniya Üniversitesi Berkeley Kimya Mühendisliği'ni birincilikle bitirdi.
1957'de Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nü 8 ayda birincilikle bitirerek yüksek kimya mühendisi oldu. 1960'ta Yale Üniversitesi'nde yardımcı doçent olarak çalışmaya başladı.
26 yaşında iken atom ve moleküllerin çok elektronlu kuramı ile doçent oldu. 26 yaşında "tam profesör" unvanını aldı. Yale Üniversitesi tarihinin son 100 yılında bu unvanı kazanan en genç insanıdır.
1964'te Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde danışman profesör oldu. Yale Üniversitesi'nde ikinci bir kürsüye daha profesör olarak atandı. Dünyada yeni kurulmaya başlayan moleküler biyoloji dalının ilk profesörlerinden biri oldu. DNA sarmalının çözelti içinde o halde nasıl durduğuna açıklama getirmiştir. Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'ne (National Academy of Sciences) üye seçilen ilk ve tek Türk oldu. Dünyanın pek çok yerinde buluşları ve kuramları ile ilgili konferanslar verdi.
Oktay Sinanoğlu Nobel Fizik Ödülü için aday gösteren kurumun üyesidir.Bu alanda görev yapan ilk Türk profesörüdür.
28 yaşından beri devam ettiği Yale Üniversitesi'nde moleküler biyoloji ve kimya olmak üzere iki kürsüde profesör olarak görevini sürdürüyor. Yıldız Teknik Üniversitesi'den ise emekli oldu.
Kitapları
Türk Aynştaynı , Türkiye İş Bankası Yayınları (Söyleşi Kitabı)
"Bye Bye Türkçe": Bir Nev-York Rüyası, Otopsi, (2000). ISBN 975841013X
Hedef Türkiye, Otopsi, (2002). ISBN 9758410229
Büyük Uyanış, Otopsi, (2002). ISBN 975841027X
Ne Yapmalı? Yeniden Diriliş ve Kurtuluş İçin..., Otopsi, (2003). ISBN 9758410342
http://tr.wikipedia.org/wiki/Oktay_Sinano%C4%9Flu
Hülya Avşar Stüdyosu
55. Bölüm - 28 Aralık 2007
Konuk: Arif SAĞ
19:30 Türkmax
Başörtülü oyuna uyacak
Ünlü tiyatrocumuz Haldun Dormen, başörtülü hanımların tiyatroda oynayamayacağını söyledi. Dormen, başörtülü bir bayana eğitim verebileceğini ancak rolü ona uyduramayacağını belirtti.
Türkmax’ta Hülya Avşar’ın programında Haldun Dormen, başörtülü bir bayanın tiyatro oyununda rol alamayacağını ifade etti.
Hülya Avşar, "Sizin başörtülü öğrenciniz var. Ben buna karşı değilim ama, başörtü kullanan kişiler tiyatro oyuncusu olamazlar" diye konuşunca Haldun Dormen, "Benim başörtülü oyuncum yok hayır, başörtülü tiyatrocu olmaz" dedi.
Haldun Dormen, başörtülü hanımların da rol aldığı bazı tiyatrolar olduğu bilgisini verdikten sonra şöyle konuştu:
"Bana gelse bir tane başörtülü kişi belki anlatmaya çalışırım başörtüsünün gereksiz olduğunu ama eğitim vermek zorundayım. Başörtüsünü çıkartacak, yoksa ona başörtülü rol yazmam gerekecek. Rolü ona göre uyduramam, o role uysun. Girecekse başörtülü derse girecek, ama rol ne gerektiriyorsa onu yapacak."
Hülya Avşar'ın Digiturk, Türkmax'ta yayınlanan programı Hülya Avşar Stüdyosu yeni yıla bomba gibi giriyor. Başladığı günden bu yana, konuşulmayanların konuşulduğu, sıradışı isimlerin konuk olduğu, söylenen her cümlenin haber olduğu Hülya Avşar Stüdyosu, yeni yıl için özel olarak çekilen 56. bölümüyle 31 Aralık 2007 saat 19.30 'da ekrana geliyor.
Yeni Yıla Yeni Zerrin
Hülya Avşar Stüdyosu'nun yeni yıl özel konuğu, Türk pop müziğinin dev sesi Zerrin Özer. Sevenleri ile 2 Cd'lik bir albümle tekrar buluşan Özer, kadim dostu Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. İki dostun tatlı sohbeti, sohbeti bölen eşsiz şarkılar ve kahkahaların buluştuğu Hülya Avşar Stüdyosu izleyenleri yine ekrana bağlayacak.
Stüdyo'ya Yeni Yıl Özel Dekoru
Konuğu ön plana çıkaran, karmaşa ile dikkat dağıtmayan dekor, yılbaşı özel programı için yeniden oluşturuldu. Masa yerine "Piyano" başında geçen program, Zerrin Özer'in seslendirdiği 4 şarkı ve Hülya Avşar'ın seslendirdiği 2 şarkı ile daha da özel bir hal aldı.
Yeni Yıl İçin İlk Kez Tuvalet Giydi
55 Bölümdür ekranlara gelen Hülya Avşar Stüdyosu'nda hiç tuvalet giymeyen Hülya Avşar, yılbaşı için programında ilk kez tuvalet giydi.Hem gözlere hem de kulaklara hitap edecek programı kaçırmayın.
Kaynak :Hülyavsarfanclub / Taner YILMAZ / Serkan KARAKAPLAN
Emre Altuğ’dan müthiş itiraflar
Hülya Avşar, erkeklerin ağzından laf almayı iyi beceriyor. Avşar kızı bu kez Emre Altuğ’a hiç söylemediklerini ve söyleyemediklerini söyletti....
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/huyaavsar_emrealtug.jpg
Hülya Avşar Türkmax’taki programına şarkıcı Emre Altuğ’u davet etti. Zaman zaman sorularıyla konuğunu zorlayan ve sıkıştıran Avşar karşısında Emre Altuğ, biraz sıkıntılı anlar yaşadı. Ancak sorulara içtenlikle cevap verdi.
İşte son dönemde basında hep Çağla Şıkel’le olan ilişkisiyle gündeme gelen Emre Altuğ’dan samimi itiraflar:
Hülya Avşar: Hiç sevgililerine şarkı yazdın mı? ’Bu şarkıyı sana yazdım’ dedin mi hiç?
Emre Altuğ: Normal hayatta kurmaktan bazen utandığım, çekindiğim, kaçındığım cümleleri ve kelimeleri şarkılarımda biraraya getirmeye çalışıyorum zaten.
Hülya Avşar: Ne bileyim o şarkıyı kime yazdığını. Yüzüne karşı söylemek başka birşeydir.
Emre Altuğ: Yüzüne söylemişliğim vardır. Ben de yalan söyleyebilirim. Nerden bileceksin ki hakikaten o şarkıyı sana yaptığımı? O sırada seni mutlu etmek için söylüyorum belki. Bunun çok fazla dile getirilmesi gerektiğini düşünmüyorum. hoşlanmıyorum. Ama gerçekten içimde bir coşkuyla ağzımdan çıktığı bir an varsa olmuştur. ’Bak bunu sana yaptım’ demişimdir. Ama tutarım kendimi.
Hülya Avşar: Birine aşıkken başka birine aşık oldun mu hiç?
Emre Altuğ: Hiç bir zaman bir kız arkadaşım varken başka birine aşık olmadım. Çünkü bu yapıma uygun değil. Burada çok malzeme olsun istemem ama bu şu anlama gelmiyor: Bir süreçten geçtim. Karşı cinsle biraraya gelmeye başlayalı çok uzun seneler oldu. Dolayısıyla bu sürede yaşadığım ilişkiler içerisinde bazen kız arkadaşım varken başka bir kadınla birlikte olduğum oldu. Ama şunu söylemeye çalışıyorum: Asla hiç aşık olmadım. Hiç bir kadına şu şey anlamında ilgi duymadım ’Bir dakika bu galiba daha doğru bir kadın. Biraz inceleyeyim, onunla biraz flört edeyim’ falan.
Hülya Avşar: Zaten ona vakit bulamazsın hem konumun itibariyle hem de hayatında bir kadın varken olmaz.
Emre Altuğ: Bu son 9 senedirki konumum. Bir de daha öncesi var.
Hülya Avşar: Başkası varken başkası da oldu hayatında fiziki olarak. Onu niye yaptın peki?
Emre Altuğ: Gençlik, skor. Başka ne olabilir ki... İnsan yaşı ilerledikçe olgunluk seviyesine geliyor. 19 yaşındaki bir çocuktan ne bekleyebilirsiniz ki...Karşı cinsle ilk biraraya gelmeye başladığım dönemlerde ’Benimle çıkar mısın?’ cümlesi vardı. Ben o cümleyi hiç rahat kuramadım. Zorlanırım da çok da rahat olduğum bir mesele değildir uzun sürer.
Hülya Avşar: Kötü bir cümle o ya ’Benimle Çıkar mısın?’
Emre Altuğ: Cümle kurmak yerine öpüşmüşümdür. Öpüşünce de zaten bir ilişki başlamıştır. Cümle kurmamışımdır. Sonra daha rahat oluyor. O hissi almış oluyorum o öpücükle.
Hülya Avşar: Ya kız o hissi almamışsa
Emre Altuğ: Bir tokat da olabilir. Ben sağlamcıyımdır. Reddedilmekten korkmuşum demek ki.
Hülya Avşar: Reddedildin mi hiç?
Emre Altuğ: Şöyle bir şeyler olmuştur. Bunu çok sağlama alırım. Birisinden çok hoşlanmışsam ve onun da hayatında başkası olduğunu biliyorsam bu cümlemi ona kurarım.
Hülya Avşar: Doğru söyle hiç reddedilmedin mi? Hiç tipim değilsin’ dediler diye hiç morarmadın mı?
Emre Altuğ: Hayır hayır. Ben işimi çok sağlama alırım o konuda. Mümkün mertebe minimumda tutmaya çalışırım ama olmuştur tabi.
Hülya Avşar: Kaldın mı armut gibi
Emre Altuğ: Ama şöyle olmuştur yani aslında, istemiyorum değildir de
Hülya Avşar: Aaa geç bunları
Emre Altuğ: Herkes reddedilmiştir,
Hülya Avşar: Teşekkür ediyorum.
Emre Altuğ: Anlaştık mı?
Hülya Avşar: Hayır, bu sohbet için teşekkür ediyorum. Bitti çünkü...
tuba_buyukustun
02-01-08, 19:08
arkadaşlar maalesef bu programı izleyemiyorum ama hülya avşarın sunduğu bütün programları begeniyle izlemişimdir hep.türkmax a geçtiği için çok eleştirildi ama farkettiler ki hülya avşar gerçekten kendisine yakışan ve çok ses getiren bir program yapmaya başladı.reyting kaygısı da olmadığı için daha da mükemmelleşiyor.tebirk ediyorum kendilerini.
Hülya Avsar Stüdyosu programiyla nasil iletisim kurabilirim. Bir bilgisi olan varsa lütfen yazarsaniz cok memnun olurum..
saygilar.
Konuk :Astroloji uzmanı Yasemin Boran
uzun bi aradan sonra programı tam anlamıyla seyredebildim,dedim şimdi girerim siteyle de paylaşırım bu sefer de bişey anlamadım iyi mi :) Astroloji zaten ilgimi çekmeyen bir dal,hele burçlarla falan hiç aram yoktur.sohbet genel anlamıyla hareketliydi ama ben ve Hülya abla hiçbişey anlamadık :) tıpkı tıp gibi terimler içeren,büyük oranda kafa karıştıran bişey.tabi ilgilenen için büyük bir zevktir ona katılıyorum ama sevmeyen için işkence gibi birşey
ben size en zevkli kısmı olan sonunu aktarayım.Hülya ablanın haritasını çıkartmış yasemin hanım.böyle bir hamle bekliyodum zaten programın sonuna saklamışlar Hülya abla herkesin içinde açıklamayın şimdi dedi :) haritaya baktı bu ne karışık bişey böyle dedi yasemin hanım hülya abla için ; çok radikal kararlar alacağınız bir döneme girdiniz,büyük bir değişim başlıyor dedi.bu harita 2008 yılının sonuna kadar geçerliymiş hülya abla da neden bu kadar az dedi :)
sonra hülya ablaya bir de taş getirmiş.adı da bişey gözüydü ama unuttum kaplan mı ne bu taş hülya ablanın haritasında yazanları gerçekleştirmesini sağlıyacakmış.bir de aşk tütsüsü getirmiş.kendi imalatıymış.bu sevgi aşılarmış insana.etrafındakilerde bunu hisseder ve onlarda sevgiyle yaklaşırlarmış hülya ablaya.(bundan birilerinin acil 3 4 ton koklaması lazım :) ) sevgi gücünüzü arttırır diyince hülya abla da : fazla saldırgan olmayım ondan sonra dedi :img-hyste
Hülya Avsar Stüdyosu programiyla nasil iletisim kurabilirim. Bir bilgisi olan varsa lütfen yazarsaniz cok memnun olurum..
saygilar.
net ten türkmax e girip bi bak istersen.ancak kanal yoluyla iletişim kurabilirsin.direk stüdyoyla zor gibi.çok özel değilse napıcaksın merak ettim :)
0212 473 73 73 bu numara digiturk müşteri hizmetleri.burdan kanal ın numarasını isteyebilirsin.ben direk kanal a baktım ama bulamadım.
Yağmur hanım şükür kavuşturana bu başlık altında yolunu gözledim :) :P Program anlatımın için teşekkürler Devamını bekliyoruz Foto vs allah ne verdiyse her beraber yiyelim :)
MAÇTAN ÖNCE SEKS!
Maçtan önce futbolcular seks yapmalı mı, yapmamalı mı? Bu da nereden çıktı demeyin.. Bu soruyu ben değil Türkmax’daki programında Hülya Avşar sordu..
Avşar kızının bu haftaki konuğu Rıdvan Dilmen’di ve acayip keyifli bir program oldu.. Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki bu program Hülya Avşar’ın bugüne kadar yaptıklarının en iyisi.. Tarzını bulduğunu düşünüyorum.. Eğlence programları da keyifliydi fakat bu üslup ve bu tarz Avşar kızının şu anki olgunluk haline deyim yerindeyse ‘cuk’ oturdu..
Neyse ne diyorduk; efendim her şey Hülya Avşar’ın ‘Deniliyor ki eşlerinizle bir gün önce seks yapmayacaksınız. Bu bana çok saçma geliyor. Futbolcular seks yasaklandığı için daha çok sekse düşkün olurlar diye düşünüyorum. Bu kötü bir şey değil mi yaa, canın istediğin zaman yapacaksın yani... Böyle saçma şey mi olur?" demesiyle başladı ve eğlenceli sohbet o an start aldı..
Rıdvan Dilmen başlarda biraz tutuktu önce bu tezin ardında durmaya çalıştı, insan kimyasına bağladı işi, sonra her insan vücudunun farklı olduğunu ve bazı kişilere yarayabileceğini bazı futbolculara ise yaramayacağını anlattı.
Ve ardından bombayı patlattı: ‘Bir gün önce seks yapıp ertesi gün daha iyi oynadığım maçlar oldu’
Şahsen Rıdvan Dilmen gibi sessiz sakin bir adamdan böyle bir itiraf duymak beni şaşırttı.. Ama ne yalan söyleyeyim bir o kadar da hoşuma gitti.. Çünkü çok samimiydi..
Gelelim şu seks meselesine.. Hülya Avşar’la tamamen aynı görüşteyim.. Seksin zamanı olmaz.. Canın ister yaparsın, istemez yapmazsın.. Kurallar koymak bana da çok saçma geliyor açıkçası.. Ama şöyle bir şey de var: Bu iş seksin ne kadar kaliteli olduğuna göre de değişir.. Kaliteli seks adamı dünya şampiyonu bile yapabilir ama kalitesizini varın siz düşünün..
Yani bu noktada Rıdvan Dilmen’in ‘bu bazı kişilere yarar, bazılarına yaramaz’ söylemine de katılmamak mümkün değil.. Her anlamda kaliteli yaşıyorsan zaten yasakları delip performansa tavan yaptırabilirsin.. Ama tersi söz konusuysa o zaman boyun kıldan ince durumu, uyacaksın o yasaklara başka çare yok.. Uymamakta ısrar edersen büyük patrondan ‘hesabınız ödendi’ mesajı gelebilir.. Aman dikkat yani..
Dilara Pekel
dilara@gecce.com
Neden kendine mektup yazdı?
Ünlü dağcı Nasuh Mahkuri, 1995 yılında Everest'e tırmanmadan önce kendisine bir mektup yazdığını söyledi. İşte Mahruki'nun kendisine yazdığı mektup ve o mektubun tüm insanlara verdiği mesaj...
http://img164.imageshack.us/img164/5332/nasuhmahruki6wa8.jpg
1995 yılında 27 yaşındayken Everest dağına tırmanma cesareti gösteren Nasuh Mahkuri, bu tırmanıştan 1 gün önce Frankfurt havalimanında günlüğüne kendisi için mektup yazdığını söyledi.
Hülya Avşar'ın Türkmax'taki programına konuk olan Mahruki, yazdığı mektubun son bölümünde kendisine verdiği öğüdü okudu:
"Tırmanışta işler kötü giderse, en iyi yaptığın şeyi yap. Dayan, sabret, diren. Koşullar ne kadar ağır olursa olsun, yapman gereken tek şey dayanmak ve yaşama sıkı sıkı sarılmak. Zaman nasıl olsa çekip çıkartacaktır seni oradan. Tanrı'ya güven, ekibe güven, kendine güven. Eskilerin dediği gibi; kim ki dayanır, kazanır."
Hülya Avşar ise Mahkuri'nin bu sözlerinden sonra, "Bu o anda anne ya da baba okusa herhalde hüngür hüngür ağlardı" yorumunu yaptı.
Mahruki, dağda kaza geçirildiğinde tek güvencenin ekip arkadaşları olduğunu, dışarıdan yardım gelmesinin çok zor olduğunu sözlerine ekledi.
Bu akşamın konuğu ünlü karikatürist ve Atv haberde ekrana gelen Bizimcity'nin çizeri Salih Memecan
Bu akşamın konuğu ünlü karikatürist ve Atv haberde ekrana gelen Bizimcity'nin çizeri Salih Memecan
süper bi konuk daha:good:
peki yarinki konugu kim???
aranizda bilen var mi???
Pınar Altuğlu programda çok ilginç bir an yaşandı.daha doğrusu şöyle söyliyim pınarla Zehra nın kaderleri aynı. şimdi siz ne alaka diyeceksiniz şöyle ki ;
Pınar ın annesi babası 6 yaşındayken boşanmış.babası başka bir kadına aşık olmuş.daha sonra o kadından da bir erkek çocuğu olmuş.bunları anlatırken hep hülya ablanın hayatı canlandı gözümde ve tabiki zehra.Hülya abla da baştan kendi hayatına bağladı olayı.sorduğu sorularda hep o yöndeydi.pınar ailesinin ona hiç anne baba eksiklii hissettirmediğini söyledi.özel günlerde hep beraber oluyoduk dedi.ne annem babamı ne de babam annemi hiçbir zaman kötülemedi dedi.sanki kendini değilde hülya ablayı anlatıyo gibiydi Hülya abla şey i sordu ; annen kardeşinin annesiyle de görüşüyomuydu dedi pınar da evet tabiki bir süre sonra o da oluyo dedi.babam öldüğü zaman annem en büyük destekçisiydi hatta hepimiz yanındaydık dedi.sonra hülya ablaya bence siz de bir gün bunu yapıcaksınız dedi hülya abla da " ben yapıyorum zaten pınarcım" dedi gülerek :) pınarda ama siz sadece çocuğa kapılarınızı açtınız dedi.hülya abla da " benim herkese kapım açık" dedi :img-in_lo
yani şunu bir kere daha anladık ki hülya ablanın hayatının tıpa tıp aynıları var etrafımızda.belki yüzbinlerce var.ama Hülya Avşar yapınca göze batıyo,yanlış deniliyo,topluma kötü örnek oluyo deniliyo.bilmiyolar ki toplumda böyle yaşıyor !
Anlatımın için teşekkürler Yağmurcum. Dediğin gibi böyle hayatlar var ve bunlar çok doğal Aksi olsa zaten aptallık olurdu Ayrılmış anne ve babalarının acılarını ilk defa çocuğa yansıtılmadı diye olay oldu Çünkü malzeme gelmedi Heşrey çok olağan Bundan dolayı çomak sokuyorlar
çok içten,doğal süper bi program oldu.Yalçın bey anladığım kadarıyla baya bi alkol bağımlısıymış.ama bunu hiç gocunmadan büyük bir cesaretle anlatabildi.bir oğlu varmış ve onunla şimdiki ilişkisiyle geçmişteki ilişkisini karşılaştırdı.eskiden oğlum benimle karşılaşmak bile istemiyordu dedi.içkiyi bıraktıktan 3 ay sonra oğlu ilk defa BABACIM demiş:img-in_lo bu dakika da Hülya ablanın gene gözleri doldu.Yalçın bey in de aynı şekilde.hatta bi 5 dk karşılıklı dolu dolu gözlerle konuştular.neredeyse ağlıyolardı o derece.ama inanın ben de etkilendim.Yalçın bey e içkiyi bıraktın da ne kazandın diye soruyorlarmış o da " hiç birşey kazanamasam bile oğlumu kazandım " demiş.bu da beni çok etkiledi.katıldığı gruptan da bahsetti.adı " adsız alkolikler" .İçkiyi bıraktıktan sonra yeni bir hayat başladı benim için dedi.oğlumun doğum gününü seçtim bırakmak için,o gün benim de doğum günüm oldu artık beraber kutluyoruz dedi :img-in_lo
programın sonunda Hülya abla bu programın takipçi olduğunu ve bi kaç ay sonra kendisini yeniden buraya çıkartabileceğini söyledi.hazırlıklı olacaksınız ben her an takip ederim dedi.Yalçın bey de memnuniyetle ben çok sevinirim bu beni sahiplendiğinizi gösterir sizin gibi dostlarımın olması çok güzel dedi.bir de katıldığı gruptan her aştıkları yıl için bir çip veriyolarmış.küçük yuvarlak bişi.yalçın bey in üzerindekinde 1 yıl yazıyordu.geçen bunu 23 yazanını verdik dedi.Hülya abla çok beğendi bunu ben bi dahakine bundan baya bi istiyorum o zaman dedi :)
Yağmurcum epey keyifli geçmiş Sen sevmiyordun bak seni de etkilemiş :)
Hülya ile Yalçın'ın ders gibi sohbeti
Yalçın Menteş, alkol belasından kurtulmak için harekete geçeli neredeyse bir buçuk yıl olacak. Yalçın bu süre içinde sadece "arınmakla" kalmadı, mücadelesini yurt geneline yaymak, bir dönem kendisinin de yaşadığı gibi alkolün pençesinde kıvrananları kurtarmak için tecrübelerini milyonlarla paylaştı. Sahnelediği "Yolluk" adlı oyunuyla Anadolu'yu dolaşıp, tecrübelerini on binlerin hizmetine sundu. Ve neredeyse her hafta bir programa konuk olup, alkolle mücadelesini izleyicilerle paylaştı. Zaman zaman onlara güç verdi, zaman zaman onlardan cesaret aldı. Yalçın'ı son olarak çarşamba gecesi Hülya Avşar'ın TurkMax'teki programında izledim. Bence bu program Yeşilay derneklerinde, alkolle mücadele eden kuruluşların paylaşım sohbetlerinde, okullarda, sinemalarda gösterilmeli. Zira o kadar içten, o kadar faydalı ve o denli rehberlik edici bir sohbetti ki, trilyonluk alkolle savaş kampanyalarının aylarca veremeyeceği mesajları dakikaların içine sığdırmayı başardı. Yalçın, teatral yeteneklerinin de yardımıyla, yaşadıklarını öyle etkileyici bir üslupla ekrana taşıdı ki, etkilenmemek mümkün değildi. Hele, alkollüyken kendisine kapıyı bile açmayan oğlunun, alkolü bıraktıktan bir ay sonra, ilk kez "Babacığım" diye boynuna sarıldığı anı öyle bir anlatışı vardı ki... Yalçın, "Alkolü bırakmak bana ne mi kazanırdı? Oğlumu kazandırdı... Daha önemli ne olabilir ki?" dediğinde karşısındaki Hülya Avşar ile beraber eminim ekran başındaki pek çok kişinin de gözleri buğulandı... Bu arada Hülya'nın da hakkını yememek lazım. Öyle ustaca, öyle yerinde, öyle derinlikli sorular yöneltti ki, Yalçın çözüldükçe saydamlaştı, saydamlaştıkça netleşti ve alkol bağımlılığı sorununu daha iyi algılamamız için adeta bir mercek haline geldi. Bu kadar önemli bir memleket meselesini ekrana taşıyan Hülya Avşar'ı da, bireysel mücadelesini "toplumsal harekete" dönüştüren Yalçın Menteş'i de gönülden kutluyorum.
Yüksel Aytuğ
Yağmurcum epey keyifli geçmiş Sen sevmiyordun bak seni de etkilemiş :)
valla öyle oldu onurcum :) Hülya abla kendini sevdirmekle kalmıyo başkalarını da sevdiriyo.:)bu program kendi adıma konuşuyum çok yararlı oldu.tanımadığım en azından yakından tanımadığım bir çok kişiyi tanıttı bana.her konudan ufak ufak notlar çıkartmışımdır kendime.şu anda eşi benzeri yok bu programın.:good:
Konuk : Babam Ve Oğlum Filminin Küçük Oyuncusu Ege Tanman
Hülya ile Yalçın'ın ders gibi sohbeti
Yalçın Menteş, alkol belasından kurtulmak için harekete geçeli neredeyse bir buçuk yıl olacak. Yalçın bu süre içinde sadece "arınmakla" kalmadı, mücadelesini yurt geneline yaymak, bir dönem kendisinin de yaşadığı gibi alkolün pençesinde kıvrananları kurtarmak için tecrübelerini milyonlarla paylaştı. Sahnelediği "Yolluk" adlı oyunuyla Anadolu'yu dolaşıp, tecrübelerini on binlerin hizmetine sundu. Ve neredeyse her hafta bir programa konuk olup, alkolle mücadelesini izleyicilerle paylaştı. Zaman zaman onlara güç verdi, zaman zaman onlardan cesaret aldı. Yalçın'ı son olarak çarşamba gecesi Hülya Avşar'ın TurkMax'teki programında izledim. Bence bu program Yeşilay derneklerinde, alkolle mücadele eden kuruluşların paylaşım sohbetlerinde, okullarda, sinemalarda gösterilmeli. Zira o kadar içten, o kadar faydalı ve o denli rehberlik edici bir sohbetti ki, trilyonluk alkolle savaş kampanyalarının aylarca veremeyeceği mesajları dakikaların içine sığdırmayı başardı. Yalçın, teatral yeteneklerinin de yardımıyla, yaşadıklarını öyle etkileyici bir üslupla ekrana taşıdı ki, etkilenmemek mümkün değildi. Hele, alkollüyken kendisine kapıyı bile açmayan oğlunun, alkolü bıraktıktan bir ay sonra, ilk kez "Babacığım" diye boynuna sarıldığı anı öyle bir anlatışı vardı ki... Yalçın, "Alkolü bırakmak bana ne mi kazanırdı? Oğlumu kazandırdı... Daha önemli ne olabilir ki?" dediğinde karşısındaki Hülya Avşar ile beraber eminim ekran başındaki pek çok kişinin de gözleri buğulandı... Bu arada Hülya'nın da hakkını yememek lazım. Öyle ustaca, öyle yerinde, öyle derinlikli sorular yöneltti ki, Yalçın çözüldükçe saydamlaştı, saydamlaştıkça netleşti ve alkol bağımlılığı sorununu daha iyi algılamamız için adeta bir mercek haline geldi. Bu kadar önemli bir memleket meselesini ekrana taşıyan Hülya Avşar'ı da, bireysel mücadelesini "toplumsal harekete" dönüştüren Yalçın Menteş'i de gönülden kutluyorum.
Yüksel Aytuğ
bizi anlayan bi Yüksel Aytuğ var başka da kimse yok zaten.her zaman gerçekleri görüyor.Hülya ablanın hakkını her zaman sonuna kadar vermiştir.eleştirdiği zamanlarda çok oldu ama başkalarınınki gibi abuk sabuk eleştiriler değildi en azından.
bu yazı harika bir yazı herkesin okuyup çenesini kapatması gereken bir yazı.ben yalçın menteş i sevmezdim düşünün ki bana onu sevdirebilecek kadar etkili bir program olmuş.yüksel bey in de dediği gibi bir çok yer de yer almalı bu program.bunun gibi bir kaç program daha var onlar da aynı şekilde ders niteliğinde gösterilmeli.
program harikaydıı yaa.Hülya abla ne profesörler ağırladı altından kalktı da 10 yaşındaki Ege karşısında bocaladı valla :)
bi kere Ege çok şeker gerçekten ve çok değişmiş.adını bilmeden görseydim konuk olarak tanımakta zorlanırdım.ilk konu derslerden açıldı Matematikle aran nasıl dedi Hülya abla.çarpım tablosunu nasıl ezberliyosun 2 4 6 diye sayarak mı yoksa 2x2 = 4 diye ezberlemek daha mı kolay diye sordu.ege de 2 4 6 diye saymak daha kolay oluyo dedi.Ben bile unutmuşum bu konuları Hülya abla Zehradan idmanlı tabi :) En çok hangi dersi seviyosun diye sordu Hülya abla ; Ege ingilizceyi çok seviyormuş en çok sevdiği hoca da ingilizce hocasıymış.
oyunculuk hayatın nasıl başladı dedi hülya abla ; annesi anasınıfı müdürüymüş ve kınalı kar çekimleri için o yörede çocuk oyuncu arıyorlarmış.annesiyle beraber gitmiş ege ve seçilmiş.Zorluklarını sordu hülya abla ; film çekerken bazen sabahlayabiliyoduk benim de çok uykum geliyodu o zor oluyo dedi ege.kınalı kar ı çekerken beşbuçuk yaşındaymış.İşte burası çok komikti Hülya abla oyuncu olamdan önceki yaşamın da ne farklılıklar vardı dedi.VEE Egeden cvp : o zaman çok küçük olduğum için şimdi hatırlamıyorum dedi.(kesin içinden de bana nasıl böyle bir soru sorabiliyor demiştir :) ) Hülya abla da ampul yandı tabi " aa doğru beşbuçuk yaşında başlamıştın dimi öncesini nasıl hatırlıycaksın ben sana bu soruyu sorarark ne kadar zeki olduğumu göstermiş oldum " dedi gülüştüler :) bu arada ege çok tatlı gülüyo değişik bi gülüşü var
ben demiştim ya siyaset konuşmazlar ama hülya abla bu diye ucundan kıyısından sordu.başbakanımızı tanımıyo musun dedi ? hiç karşılaşmadık ama adını biliyorum bi de akp nin başkanı olduğunu biliyorum dedi.iyi olduğunu söyleyenlerde oluyo kötü olduğunu söyleyenlerde oluyo dedi.Türbanı bile sordu valla :) Annenin takmasını istermiydin dedi.hayır istemezdim hoşuma gitmiyo görüntüsü genelde yaşlılar takınca güzel oluyo gençlerde güzel durmuyo ama çok da hakkında bişey söylemem çünkü anlamıyorum dedi.( zeki çocuk vesselam :) )
yemek mevzusuna ne zaman geçecekler derken Hülya abla en sevdiği yemeği sordu vee tabiki makarna cevabını aldı.:):img-icecr bütün çocuklar gibi makarna severim dedi ege hülya abla da sebze seven çocukta var dedi.ege de ben sevmiyorum sebze onların tadı bi tuhaf ekşi gibi oluyo dedi yüzünü de hafif buruşturdu burda.:) Hülya abla çok güldü .okula ne yemek götürüyosun beslenme çantası götürüyosun dimi dedi.Ege ne dese beğenirsiniz : yok o kadar çocuk değilim :img-hyste kantinden yiyiyomuş :)
çikolatayı kolayı da çok seviyomuş.hatta tam hastası diyebilirim.o dişler noluyo sonra dedi hülya abla.Çürük de yok gördüğüm kadarıyla dedi.ege de var ama arkada dedi.nolacak peki onlar diye sordu hülya abla.çektiricez yenisi çıkacak dedi.Sen bu işleri böyle kolaymı sanıyosun çıkar mı yerine dedi hülya abla büyümüşte küçülmüş egeden bir bomba yanıt daha : çıkıyo çünkü süt dişlerimm :):)
ilerde Yönetmen olmak istiyormuş.o olmazsa da bilim adamı.uzayı çok merak ediyormuş.Hülya çekim esnasında kullanılan bütün kameraların alet edavatın adını saydırdı.maşallah hepsini biliyo.
en sevdiği yönetmenler çağan ırmak ve onur ünlüymüş.
çocuk diye yeni bir film çekmiş ondan da sahneler izlediler beraber.2 ayda bitmiş ve çok yorulmuş 1 ay okula gidememiş.
benim kızımı tanıyor musun ? diye sordu hülya abla.evet tanıyorum dedi.ne biliyosun peki hakkında dedi.adının zehra olduğunu biliyorum dedi.o da seninle yaşıt 10 yaşında dedi hülya abla.ege de evet benden 45 gün büyük dedi :) böyle günü gününe söyleyince şaşırdı hülya abla. :P
Yağmurcum teşekkürler Gerçekten çok güzel bir sohbet olmuş Ege gerçekten akıllı bir çocukmuş Diş muhabbetine koptum Zaten zamane çocukları bizim gibi değiller Biz çocukken mahallede daha çok top oynardık Bunlar o yaşlarda Bilgisayar parçalarını , özelliklerini sayıyorlar
Merhaba arkadaşlar. Farklı katılımcıların olması güzel. Ben biraz geç kaldım galiba :img-blush. Neyse önemli olan şuan burada olmam.Yeni programımız ve başlığımız hayırlı olsun.
Aramıza hoşgeldin Mehmet Neyse geç oldu ama sonunda oldu sonuçta :)
Hoşbulduk Onur :)
Evet geç oldu, sen söylemesen başlığın açılıp açılmadığından haberim bile olmuycaktı sağ olasın.:img-wink:
Aslında şu ana kadar programı hiç izlemedim yani tv'den Malum okul yüzünden...
Ama paylaşım sitelerinden takip ediyorum :) Kısa zamanda buradada paylaşıma başlarım. Burasaıda baya sessiz. Yine.....:icon_whis
Hülya Avşar Stüdyosu
71. Bölüm - 21 Ocak 2008
Konuk: Nükleer Mühendislik Profesörü Kenan Ünlü
Hülya Avşar’ın TürkMax ekranındaki “Hülya Avşar Stüdyosu” adlı programı beğeniyle izlenmeye devam ediyor… Avşar’ın 21 Ocak Pazartesi günü konuğu Nükleer Mühendislik Profesörü Kenan Ünlü.
Hülya Avşar, “Hülya Avşar Stüdyosu”nda gündemi takip ediyor ve bu gündem, magazin gündemiyle sınırlı kalmıyor. Hafta içi her akşam saat 19.30’da ekrana gelen programda Hülya Avşar fark yaratmış kişilerle bir saat boyunca herşeyin konuşulup tartışılabildiği çok keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.
Gündemdeki tüm gelişmeleri bünyesinde barındıran Hülya Avşar Stüdyosu, bu gelişmelere bakış açısı, değerlendirmeleri ve olayları işleyişiyle ekranlarda fark yaratıyor. En önemli siyasiler, hayatımızı yönlendiren politikacılar, en sert tartışmaların kahramanları, işinin en iyisi olan isimler, bilim insanları, en çok konuştuğumuz ünlüler, yazdıklarıyla fikir hayatımızı etkileyen gazeteciler, yazarlar, müzisyenlerimiz, tiyatrocularımız kısacası, siyasetten sinemaya, kaliteli magazinden iş dünyasına, spordan müziğe kadar Türkiye’nin panoramasını oluşturan en önemli isimler, Hülya Avşar’ın konuğu oluyor .
Hülya Avşar sordu, Kenan Ünlü yanıtladı…
Hülya Avşar, “Nükleer enerji kullanımı riskli mi?”, “Nükleer santrallerin avantajları ve dezavantajları nelerdir?”, “Çevreci örgütler bu konuda neler yapıyorlar? Ve daha birçok çarpıcı sorularını Nükleer Mühendislik Profesörü Kenan Ünlü’ye yöneltecek.
Hülya Avşar’ın, 22 Ocak Salı günkü konuğu Cemil İpekçi…
Hülya Avşar Stüdyosu’nun, 22 Ocak Salı günkü konuğu ünlü modacı Cemil İpekçi olacak. Cemil İpekçi, Avşar’ın moda ile ilgili soruların yanı sıra, “Demokrasi ne demektir?”, “Muhafazakarlık nasıl yorumlanıyor?”, “Toplumdaki farklılık medeniyeti ileri mi taşıyor? sorularını yanıtlayacak.
Bu keyifli sohbeti sakın kaçırmayın!..
19 YAŞINDA EŞCİNSELLİĞİ TERCİH ETTİĞİNİ SÖYLEYEN MODACI CEMİL İPEKÇİ, ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ BİR SÖZ SÖYLEDİ: 'HALA BUGÜN KADINLA DA İLİŞKİLERİM OLABİLİYOR, OLUYOR DA...'
Hülya Avşar'ın Türkmax kanalında yayınlanan programına katılan Cemil İpekçi, cinsel tercihi nedeniyle kimsenin yargılanamayacağına vurgu yaptı.
İpekçi'nin röportaj sırasında en dikkat çeken sözleri ise hala bir erkek gibi kadınlarla ilişkisinin olabildiği açıklamasıydı. İşte İpekçi'nin o çok dikkat çeken açıklaması:
'Ruhumdaki dişiliği, kadınlığı ayrı bir yere koyup bedenimin erkekliğini de çok yaşadım. Yani evlendim de, kadınla da ilişkilerim oldu. Hala bugün kadınla da ilişkilerim olabiliyor, oluyor da. Çünkü bedenimin hormanıl yapısıyla ruhum ayrı. İkisini ayırdığınız zaman bedenimin hormanıl yapısında, evet ben çok güzel bir adam gibi, her kadınla da beraber olabilirim.'
ALLAH BANA YAKIŞIKLI BİR ERKEK BEDENİ VERDİ
İpekçi, konuşmasında erkek olarak kendisini yakışıklı bulduğunu da ifade ederek, şu sözleri söyledi:
'Bir şeyi anladım ki, ne yaparsam yapayım bana ait olsun veya olmasın, istediğim beden olsun veya olmasınbu bedenin içinde yaşayacağım ve bu bedenin içinde dünyaya veda edeceğim. Onun için bu bedeni de sevmeliyim. Allahtan da çirkin doğmadım. Allah bana yakışıklı bir erkek bedeni verdi. Çirkin bir bedenim olsaydı daha zor katlanırdım, onu değiştirmeye çalışırdım.
televizyongazetesi
23 Ocak Çarşamba 19.30
Hülya Avşar’ın TürkMax ekranındaki “Hülya Avşar Stüdyosu” adlı programı beğeniyle izlenmeye devam ediyor… Avşar’ın 23 Ocak Çarşamba günü konuğu Türkiye’nin en değerli gazeteci ve köşe yazarlarından Güneri Civaoğlu.
Hülya Avşar, “Hülya Avşar Stüdyosu”nda gündemi takip ediyor ve bu gündem, magazin gündemiyle sınırlı kalmıyor. Hafta içi her akşam saat 19.30’da ekrana gelen programda Hülya Avşar fark yaratmış kişilerle bir saat boyunca herşeyin konuşulup tartışılabildiği çok keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.
Gündemdeki tüm gelişmeleri bünyesinde barındıran “Hülya Avşar Stüdyosu”, bu gelişmelere bakış açısı, değerlendirmeleri ve olayları işleyişiyle ekranlarda fark yaratıyor. En önemli siyasiler, hayatımızı yönlendiren politikacılar, en sert tartışmaların kahramanları, işinin en iyisi olan isimler, bilim insanları, en çok konuştuğumuz ünlüler, yazdıklarıyla fikir hayatımızı etkileyen gazeteciler, yazarlar, müzisyenlerimiz, tiyatrocularımız kısacası, siyasetten sinemaya, kaliteli magazinden iş dünyasına, spordan müziğe kadar Türkiye’nin panoramasını oluşturan en önemli isimler, Hülya Avşar’ın konuğu oluyor.
digiturkhaberler
Hülya Avşar sordu, Güneri Civaoğlu yanıtladı…
Hülya Avşar, 23 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek programında ünlü gazeteci ve köşe yazarı Güneri Civaoğlu’na, “Türkiye’de gazetecilik nasıl algılanıyor?”, “Medya ile siyaset arasında nasıl bir ilişki var?” gibi sorularının yanı sıra daha birçok çarpıcı soru yöneltecek.
digiturkhaberler
cool_girl_h
23-01-08, 17:12
mrb arkadaşlar ben geldimm :P
cemil ipekçi farklı bi karakter,düşüncelerini hiç doğru bulmuyorum :P
http://img182.imageshack.us/img182/5412/aysekudatbwm7.jpg
Hülya Avşar’ın, 24 Ocak Perşembe günkü konuğu Ayşe Kudat…
“Hülya Avşar Stüdyosu”nun, 24 Ocak Perşembe günü konuğu “Satılık Erkeklik” kitabının yazarı, sosyal bilim uzmanı Ayşe Kudat. Avşar, “Cinsel istismar ne demektir?”, “Erkekler cinsel istismara ne kadar maruz kalıyor?”, “Jigololuk ne demektir?” sorularını yöneltecek.
digiturkhaberler
Ve "muhafazakar eşcinsel" çözüldü
Hülya Avşar, TurkMax'ta muazzam işler yapıyor. Sezon başında bu programa başlamadan önce "Reytingi ölçülmeyen bir kanalı tercih ettiği için akıllılık etti. Reyting kaygısı olmayınca, ortaya Hülya Avşar'a yakışan bir program çıkacak" diye kehanette bulunmuştum. Tahminim doğru çıktı. Hülya'nın programı daha ne kadar bu kanalda kalır bilemem ama ben çoktan tiryakisi oldum. Hülya Avşar salı akşamı son günlerin "tartışmalı" ismi, modacı Cemil İpekçi'yi ağırladı. Avşar, en "soluk" konuktan bile en can alıcı ve "parlak" cümleleri almayı başarıyor. Sanırım televizyon dünyası müthiş bir "röportajcı" kazanıyor. O gece Avşar sordukça İpekçi açıldı, İpekçi rahatladıkça, Avşar daha "sert" sorular için kendinde cesaret buldu ve ortaya Cemil İpekçi'nin şu çok konuşulacak cümleleri çıktı:
* Babam cinsel tercihimi öğrenince "Beni dört duvar arasında yaptıkların değil, hayatta yaptıkların ilgilendiriyor" dedi. İlk göz sürmemi de o almıştı zaten...
* Babam hayatta üç farklı evladı olduğu için hep şükretti. Biz üç kardeşiz. Ben, erkek kardeşim ve ablam...
AKP'YE NEDEN YAKIN?
* AKP'nin muhafazakar tavrını seviyorum. Diğerlerinin rengi belli değil. Ben karışıklıktan, alaca bulaca renklerden hoşlanmam.
* AKP'nin ekonomik açıdan yaptıklarının yüzde 60'ı bana göre doğruydu. Özellikle de özelleştirme konusunda...
* Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bakıyorum, ikinci kez Çankaya'yı saray olarak görmeyen bir cumhurbaşkanımız var. Onu hep dışarıda çalışırken görüyorum.
* Başbakan Erdoğan'ın o "Kasımpaşalı halk adamı" tavrını çok seviyorum. Son derece doğal davranıyor. Ama ondan beklediğim bir şey daha var. Bence yarından itibaren "Kardeşim biz iktidar olarak güçlüyüz. Türban yasağını kaldırıyoruz. Var mı bir diyeceğiniz?" demeli. Bunu kendisinden bekliyorum. Bir de milletvekili dokunulmazlığını kaldırırlarsa adeta tapınırım onlara...
* AKP, karşıda bir sosyal demokrat parti olmadığı için bu kadar yükün yanında sosyal demokratlığı da üstlendi. Karşıdaki sözde muhalefet ise sadece kötülüyor ve zır zır konuşuyor.
* Bu iktidarın bir tek Avrupa Birliği'ne girme çabasını haklı bulmuyorum. Ben referandum yapılsa AB'ye "Hayır" oyu veririm. "Avrupalı olma" lafını bile hakaret sayarım. Çünkü ben "Avrupalı" değilim
Yüksel Aytuğ
http://img207.imageshack.us/img207/9450/vlcsnap61553be3.png
http://img251.imageshack.us/img251/1084/vlcsnap61571ra2.png
http://img162.imageshack.us/img162/3900/vlcsnap61588vn8.png
http://img251.imageshack.us/img251/8532/vlcsnap61724ua7.png
http://img162.imageshack.us/img162/17/vlcsnap61751pi7.png
http://img162.imageshack.us/img162/3360/vlcsnap61804tn9.png
http://img166.imageshack.us/img166/2577/vlcsnap61852it0.png
İpekçi’den Başbakan’a sitem
Bugüne kadar AK Parti’ye ve Başbakan Erdoğan’a sıcak mesajlar gönderen modacı Cemil İpekçi, Hülya Avşar’ın programında hükümete çıkıştı. İpekçi, Başbakan Erdoğan’ı şahsen görürse bakın ne söyleyecekmiş...
TELEVİZYONGAZETESİ
Turkmax kanalında Hülya Avşar Stüdyosu programına konuk olan Cemil İpekçi, türban konusunda AK Parti’yi eleştirdi ve AK Parti’nin ’türban’ı kullandığını ifade etti.
AK Parti’ye olan sıcaklığı ve Başbakan Erdoğan’a yönelik övücü ifadeleriyle basında sıkça yer alan İpekçi’nin sözleri bir hayli dikkat çekiciydi.
İpekçi, türban konusunda şu sözleri söyledi:
TÜRBANDAN ÜÇ TANE PARTİ ÇIKTI
"Bir türbandan üç tane parti çıktı. Türban olmasaydı nereden çıkacaktı? Bugün türbanlı kadınlara ’türban’ vaatleri verdiler, hala türbanlı üniversite bitirmiş hanımlar iş bulamıyorlar. Benim AKP’de de bulduğum yanlışlardan bir tanesi bu. Yakınlığım olabilir ama...
ÖZAL VEYA DALAN OLSAYDI KALDIRIRDI
Yani sen türbanı savunuyorsun Özal olaydı senin yerinde veyahutta Bedrettin Dalan olaydı, çoktan türban yasağını kaldırmıştı.
TÜRBANDAN PRİM Mİ YAPIYORSUNUZ?
Türban yasağını kaldırmadığına göre düşünmeye başlıyorum, acaba türbandan prim mi yapıyorsun diye... Çünkü türban yasağını kaldırma hakkın var. 340 tane, 330 tane milletvekilin var. Ayrıyeten de Anayasa’da böyle bir madde yok ve bunu kaldırabilirsin. Nereden rant elde edebiliyor, sıcak tutuyor. Her dakika türban meselesi, türban yürüyüşleri... Bu ne yapıyor, AKP iktidarında bir nevi ’işte türbanlıları savunuyorum diye oy da aldırıyor’... Yani bu bir zaman CHP’nin Alevi oyları gibi.
BAŞBAKAN’I ŞAHSEN GÖRÜRSEM...
Ben bugün Tayyip Bey’i şahsen görsem ona diyeceğim, ’Beyfendi sizi ne tutuyor türbanı serbest bıraktırmak için. Yani neden korkuyorsunuz, ihtilal çıkacak hali yok bunda... Bir türbanla bu memleket batacaksa batsın zaten..."
kaynak:televizyongazetesi
-------
Ve "muhafazakar eşcinsel" çözüldü
Hülya Avşar, TurkMax'ta muazzam işler yapıyor. Sezon başında bu programa başlamadan önce "Reytingi ölçülmeyen bir kanalı tercih ettiği için akıllılık etti. Reyting kaygısı olmayınca, ortaya Hülya Avşar'a yakışan bir program çıkacak" diye kehanette bulunmuştum. Tahminim doğru çıktı. Hülya'nın programı daha ne kadar bu kanalda kalır bilemem ama ben çoktan tiryakisi oldum. Hülya Avşar salı akşamı son günlerin "tartışmalı" ismi, modacı Cemil İpekçi'yi ağırladı. Avşar, en "soluk" konuktan bile en can alıcı ve "parlak" cümleleri almayı başarıyor. Sanırım televizyon dünyası müthiş bir "röportajcı" kazanıyor. O gece Avşar sordukça İpekçi açıldı, İpekçi rahatladıkça, Avşar daha "sert" sorular için kendinde cesaret buldu ve ortaya Cemil İpekçi'nin şu çok konuşulacak cümleleri çıktı:
* Babam cinsel tercihimi öğrenince "Beni dört duvar arasında yaptıkların değil, hayatta yaptıkların ilgilendiriyor" dedi. İlk göz sürmemi de o almıştı zaten...
* Babam hayatta üç farklı evladı olduğu için hep şükretti. Biz üç kardeşiz. Ben, erkek kardeşim ve ablam...
AKP'YE NEDEN YAKIN?
* AKP'nin muhafazakar tavrını seviyorum. Diğerlerinin rengi belli değil. Ben karışıklıktan, alaca bulaca renklerden hoşlanmam.
* AKP'nin ekonomik açıdan yaptıklarının yüzde 60'ı bana göre doğruydu. Özellikle de özelleştirme konusunda...
* Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bakıyorum, ikinci kez Çankaya'yı saray olarak görmeyen bir cumhurbaşkanımız var. Onu hep dışarıda çalışırken görüyorum.
* Başbakan Erdoğan'ın o "Kasımpaşalı halk adamı" tavrını çok seviyorum. Son derece doğal davranıyor. Ama ondan beklediğim bir şey daha var. Bence yarından itibaren "Kardeşim biz iktidar olarak güçlüyüz. Türban yasağını kaldırıyoruz. Var mı bir diyeceğiniz?" demeli. Bunu kendisinden bekliyorum. Bir de milletvekili dokunulmazlığını kaldırırlarsa adeta tapınırım onlara...
* AKP, karşıda bir sosyal demokrat parti olmadığı için bu kadar yükün yanında sosyal demokratlığı da üstlendi. Karşıdaki sözde muhalefet ise sadece kötülüyor ve zır zır konuşuyor.
* Bu iktidarın bir tek Avrupa Birliği'ne girme çabasını haklı bulmuyorum. Ben referandum yapılsa AB'ye "Hayır" oyu veririm. "Avrupalı olma" lafını bile hakaret sayarım. Çünkü ben "Avrupalı" değilim
Yüksel Aytuğ
Cemil İpekçi kendisini dinletmeyi başaran nadirinsalardan biri bence tv den izlediğim kadarıyla kendi bilgi birikimini ve tecrübelerini güncel konularla harmanlayarak bi konuşma yaptığı zaman cidden adama hayran kalıyorsunuz.Sorularada dürüstlükle cevap vermiş tabi bu cevapları duymamızı sağlayan Hülya Avşar'ıda kutlamak lazım:happy0064
http://img509.imageshack.us/img509/6593/aa6d09b3436b168d2ab72c1qd6.jpg
Hülya Avşar’ın, 25 Ocak Cuma günkü konuğu Behzat Uygur…
Hülya Avşar’ın, 25 Ocak Cuma günü konuğu ünlü tiyatrosu ve sunucu Behzat Uygur olacak. Hülya Avşar, Behzat Uygur’a, “Bir tiyatro oyununun sahnelenmesi süreci nedir?”, “Dram mı, komedi mi daha popüler?”, “Yarışmalardaki jüri üyelerinin kavga etmeleri şart mı?” sorularının yanı sıra daha birçok sorusunu yöneltecek.
Bu keyifli sohbeti sakın kaçırmayın!
digiturkhaberler
Haber ekleyen herkese teşekkürler Mehmetcim resimler için teşekkürler Başlık gerçekten kıvama geldi :good:
Haber ekleyen herkese teşekkürler Mehmetcim resimler için teşekkürler Başlık gerçekten kıvama geldi :good:
Rica ederim Onur Elimden geldiği kadarıyla eklemeye çalışıyorum.Evet biraz kıvama gelid ama gerçekten katılımcı çok az umarım tüm üyeler katılır.
http://img175.imageshack.us/img175/1762/vlcsnap23237od5.png
http://img264.imageshack.us/img264/7898/vlcsnap23748ke2.png
http://img408.imageshack.us/img408/8376/vlcsnap23773ft4.png
http://img138.imageshack.us/img138/3365/vlcsnap23794ia0.png
http://img138.imageshack.us/img138/4517/vlcsnap23829lk5.png
Mehmet resimler için teşekkürler ellerine sağlık
http://img81.imageshack.us/img81/7286/yenibitelemresmigwn7fg2.jpg
GAZETECİ-YAZAR GÜNERİ CİVAOĞLU'NU PROGRAMINA KONUK EDEN Hülya Avşar, ÖZELLİKLE ERMENİ MESELESİ İLE İLGİLİ SORULARIYLA ŞAŞIRTTI.
Gazeteci-yazar Güneri Civaoğlu'nu programına konuk eden Hülya Avşar, özellikle Ermeni meselesi ile ilgili soruları ve yorumlarında adeta sınıfta kaldı. Avşar, yıllardır konuşulan, hakkında yüzlerce haber yapılan bu konu hakkında genel kültür bilgisinin de sınırlı olduğunu gösterdi. Hülya Avşar, Ermeni meselesinin, kendisinde başrol oynadığı ve Yılmaz Karakoyunlu'nun kitabından uyarlanan 'Salkım Hanımın Taneleri' filminden sonra konuşulmaya başladığını düşünüyordu.
İşte o dialog:
Hülya Avşar: Bunu tetikleyen (Ermeni iddialarından bahsediyor) ne oldu. Yılmaz Karakonyunlu'nun kitapları mı yoksa?
Güneri Civaoğlu: Yoo... Yılmaz Karakoyunlu'dan çok daha önce. Enver Paşa'yı kim vurdu, Talat Paşa'yı kim vurdu?
Hülya Avşar: Bunları gündeme getiren daha çok Yılmaz Karakoyunlu'nun kitaplarından sonra...
Güneri Civaoğlu: Yok o sonra, o hiç. Kaç tane diplomatımız vuruldu o arada. 13 tane diplomatımızı öldürdüler o arada.
Hülya Avşar: Anladım da su yüzüne çıkması.
Güneri Civaoğlu: Su yüzüne o zamanlarda çıkmıştı.
Hülya Avşar: Ama halk arasında öyle birşey yoktu.
Civaoğlu: Sen küçüktün o zamanlar. Bizim insanlarımız, büyükelçilerimiz takır takır sinek gibi vurulurken...
Avşar: Bizim jenerasyonumuzda halk konuşmaya yeni yeni başladı.
Civaoğlu: Yani ben sana katılmıyorum.
Avşar: Belki doğru bilmiyor olabilirim, bunu da iddia etmem.
Avşar: Peki bizim hiç gerçekleri yazan gerçek bir tarih kitabımız var mı?
Civaoğlu: Türk Tarih Kurumu çok güzel şeyler yazdı. Kamuran Gürün büyükelçi...
Avşar: Ama gerçeği yazan, herkes bir taraftan çekiyor.
Civaoğlu: Herkesin kendi gerçeği var.
Avşar: Herkesin kendi gerçeği doğru mu?
Civaoğlu: Türkiye'nin bilim adamları da dediler ki, 'Kardeşim gel bu tarihse bilim adamları karşılıklı tartışsın. Biz açalım arşivlerimizi siz de açın arşivlerinizi'. Rusya'da devlet arşivleri var. Ama Ermenistan bu çağrıya cevap vermedi.
Avşar: Haaa, bunu bilmiyordum.
(televizyongazetesi) (Gecce.com)
Çok güzel bir diyalpğ olmuş. Konuşulmayanlar konuşulmuş Avşar kızı bu programıyla kalitesi ve tavrını ortaya koydu.Bu günkü program'da çok güzel olucak.
Hülya Avşar sınıfta kaldı
http://img251.imageshack.us/img251/6814/hulyagunerinl6ek3.jpg
Hülya Avşar, Güneri Civaoğlu'nu konuk ettiği programında Ermeni meselesi konusundaki soru ve yorumlarıyla sınıfta kaldı.
Türkmax kanalında gazeteci-yazar Güneri Civaoğlu'nu programına konuk eden Hülya Avşar, özellikle Ermeni meselesi ile ilgili soruları ve yorumlarında adeta sınıfta kaldı.
Avşar, yıllardır konuşulan, hakkında yüzlerce haber yapılan bu konu hakkında genel kültür bilgisinin de sınırlı olduğunu gösterdi. Hülya Avşar, böyle donanımlı konukları karşısında meselelere hakim olmadığı için zaman falsolar veriyordu, ancak bu sefer 'pes' dedirtti. Hülya Avşar, Türkiye'nin Ermenistan'a yıllar önce yaptığı 'Karşılıklı olarak arşivlerimizi açalım' teklifinden ve karşı tarafın bunu kabul etmediğinden habersiz...
İşte Avşar'ın soru ve yorumları ile Güneri Civaoğlu'nun açıklamaları:
Hülya Avşar: Bunu tetikleyen (Ermeni iddialarından bahsediyor) ne oldu. Yılmaz Karakonyunlu'nun kitapları mı yoksa?
Güneri Civaoğlu: Yoo... Yılmaz Karakoyunlu'dan çok daha önce. Enver Paşa'yı kim vurdu, Talat Paşa'yı kim vurdu?
Hülya Avşar: Bunları gündeme getiren daha çok Yılmaz Karakoyunlu'nun kitaplarından sonra...
Güneri Civaoğlu: Yok o sonra, o hiç. Kaç tane diplomatımız vuruldu o arada. 13 tane diplomatımızı öldürdüler o arada.
Hülya Avşar: Anladım da su yüzüne çıkması.
Güneri Civaoğlu: Su yüzüne o zamanlarda çıkmıştı.
(...)
Hülya Avşar: Ama halk arasında öyle birşey yoktu.
Civaoğlu: Sen küçüktün o zamanlar. Bizim insanlarımız, büyükelçilerimiz takır takır sinek gibi vurulurken...
Avşar: Bizim jenerasyonumuzda halk konuşmaya yeni yeni başladı.
Civaoğlu: Yani ben sana katılmıyorum.
Avşar: Belki doğru bilmiyor olabilirim, bunu da iddia etmem.
(...)
Avşar: Peki bizim hiç gerçekleri yazan gerçek bir tarih kitabımız var mı?
Civaoğlu: Türk Tarih Kurumu çok güzel şeyler yazdı. Kamuran Gürün büyükelçi...
Avşar: Ama gerçeği yazan, herkes bir taraftan çekiyor.
Civaoğlu: Herkesin kendi gerçeği var.
Avşar: Herkesin kendi gerçeği doğru mu?
Civaoğlu: Türkiye'nin bilim adamları da dediler ki, 'Kardeşim gel bu tarihse bilim adamları karşılıklı tartışsın. Biz açalım arşivlerimizi siz de açın arşivlerinizi'. Rusya'da devlet arşivleri var. Ama Ermenistan bu çağrıya cevap vermedi.
Avşar: Haaa, bunu bilmiyordum.
televizyongazetesi
Güneri Civaoğlu’na şunu sordu!
Hülya Avşar, programına konuk ettiği gazeteci-yazar Güneri Civaoğlu’na neden Başbakan’a danışman olmadığını sordu. İşte Civaoğlu’nun bu soruya verdiği yanıt.
Hülya Avşar ve konuğu Güneri Civaoğlu, Başbakan Erdoğan’ın Alevilerin iftarına katılmasını değerlendirdi. Bu değerlendirmede Civaoğlu, Erdoğan’ın bu buluşmanın öncesinde gerekli açılımları yapmadığına ve konunun iyi yönetilemediğine değinirken Avşar kızı şu soruyu sordu:
"Siz niye danışmanlık yapmıyorsunuz Başbakanımıza."
Bu soruya şaşıran Civaoğlu, "Ben gazeteciyim. Ben çok seçim teklifi de aldım. Ben çok bakanlık teklifi de aldım. Benim hiç böyle bir misyonum olmadı" dedi.
Bu yanıtla tatmin olmayan Avşar, "İstemem böyle bir şeyi diyorsunuz" şeklinde yeniden sorunca Civaoğlu, kesinlikle hayır anlamına gelen yüzündeki mimikle "Çok değerli arkadaşlarımız var ona danışmanlık yapan" diyerek konuya nokta koydu.
televizyongazetesi
haberler için teşekkürler:img-wink:
EŞCİNSELLER YA DA BAŞÖRTÜLÜLER
Türkmax'da yapıyor olduğum program hayatımın mastırı oldu. Her gelen konuğun benim hayatımda önemli bir yeri olacaktır. Çünkü öğreniyorum, öğretiyorlar, teşekkürler. Ama gel gelelim içimi acıtanlar da olmuyor mu sanıyorsunuz? Tabii ki oluyor. Bu arada "içim acıyor" sözü düşüncelerimi yumuşatıyor olabilir ama aslında şaşkın, üzgün ve sorular içindeyim. Şuna inanıyorum ki insan hakları oturmuş olan bir ülkenin geleceği umut vaat eder. İnsan hakları ülkenin temelidir. Hem de en sağlam temelidir. Dışarıdan gelebilecek hiçbir darbe yıkamaz o ülkeyi. Su ana kadar her şey güzel, ne var ki insan hakları meselesi kolay hallolur diye düşünüyorsanız içinizden ben de size, "Öyle kolay değil, önce eşcinsel vatandaşlarımızın problemlerini halletmeliyiz. Hani şu köşeye attığımız, yoklarmış gibi saydıklarımız" derim. Bana göre asıl bölücü olan eşcinselleri saymayanlar. Bunun başörtüsünden ne farkı var ki! Başörtülüler üniversiteye giremiyor. Eşcinseller ise hiçbir yere... Artı iş bulamıyorlar, onlara yaratık gözüyle bakılıyor hatta onlarla arkadaşlık etmek bile ayıp karşılanıyor ve onlar da bedenlerini satacak noktaya geliyor. Bakalım başörtülüleri nelere zorlayacağız. Çünkü onlar da iş bulmakta zorlanıyorlar. Çoğu laik, başörtülü arkadaş edinmiyor. Çünkü bazıları için insanlıktan çok görüntü önemli oluyor. Tabii ki başörtüsünü savunmuyorum, sadece özgürlükten ve insanlıktan yanayım. İnsan olduğum için de, hem başörtülülerin, hem de eşcinsellerin arkasındayım. Bu iki durum da bence eşit şartlarda yasıyorlar. Türkiye’de eşcinseller bedenlerini satacak duruma geliyorlar. Başörtülüler evlerine kapanıp asosyal ve kıt kanaat geçiniyorlar. Kısacası iki kesimin de hayatta problemleri var. Hangisinin problemi daha büyük dersek, tabii ki eşcinsellerin! İddia ediyorum ki bugün ülkemizde eşcinsellerimize onlardan farkı olmayan iki gözlü, iki kollu ve bacaklılar gibi yaşama hakkı verilirse, Türkiye sanat ve modada uçar. Bu biline ve biliniyor ki eşcinsel yaratıcılığı bir gerçek ama her şey bir yana hepimiz insanız yahu!
HÜLYA AVŞAR
Mehmet resimler için teşekkürler ellerine sağlık
haberler için teşekkürler:img-wink:
Rica ederim Mustafa :img-wink:
http://img170.imageshack.us/img170/3250/hh1nf1hi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img264.imageshack.us/img264/2066/hh2sy4tz2.jpg (http://imageshack.us)
http://img264.imageshack.us/img264/811/hh3vu3qx6.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/7341/vlcsnap81722ly0.png
http://img90.imageshack.us/img90/7031/vlcsnap81798dw1.png
http://img90.imageshack.us/img90/2411/vlcsnap82722qw9.png
http://img141.imageshack.us/img141/4402/vlcsnap82824jz1.png
http://img235.imageshack.us/img235/2971/vlcsnap82911cb5.png
http://img178.imageshack.us/img178/6135/vlcsnap83033pg5.png
http://img259.imageshack.us/img259/3962/vlcsnap83493ga4.png
http://img259.imageshack.us/img259/1634/vlcsnap83558vo7.png
http://img530.imageshack.us/img530/833/vlcsnap83648zr5.png
http://img530.imageshack.us/img530/100/vlcsnap83693yq5.png
Mustafa program fotoğrafları için teşekkürler Eline sağlık.
Arkadaşlar bilmiyorum farketinizmi ama Hülya Avşar'ın programlarını Hülya fanı olan bir akadaşımız düzenli olark tivi'den telefon ya da kamerasıyla kaydedip video paylaşım sitelerine koyuyor.Helala olsun valla o kadar dakika o telefonu elinde tutup, birde bölüm bölüm kaydedip bizlerle paylaşıyor.
http://img135.imageshack.us/img135/6099/vlcsnap96026wq4.png
http://img139.imageshack.us/img139/9751/vlcsnap96379lr4.png
http://img233.imageshack.us/img233/1006/vlcsnap96397ya0.png
http://img233.imageshack.us/img233/6227/vlcsnap96416di0.png
http://img233.imageshack.us/img233/605/vlcsnap96438vr0.png
http://img85.imageshack.us/img85/9485/vlcsnap96459bg6.png
http://img443.imageshack.us/img443/3573/vlcsnap96609nj5.png
http://img180.imageshack.us/img180/8606/vlcsnap96627oe6.png
http://img132.imageshack.us/img132/6932/vlcsnap96652fn3.png
http://img132.imageshack.us/img132/1764/vlcsnap96945bw5.png
Mehmet resimler için teşekkürler o videoyu koyanada teşekkürler:happy0064:img-yes:
Mehmet resimler için teşekkürler o videoyu koyanada teşekkürler:happy0064:img-yes:
Rica ederim Mustafa. Bencede valla helal olsun kimse Bende ona çok teşekkür ediyorum.
EŞCİNSELLER YA DA BAŞÖRTÜLÜLER
Türkmax'da yapıyor olduğum program hayatımın mastırı oldu. Her gelen konuğun benim hayatımda önemli bir yeri olacaktır. Çünkü öğreniyorum, öğretiyorlar, teşekkürler. Ama gel gelelim içimi acıtanlar da olmuyor mu sanıyorsunuz? Tabii ki oluyor. Bu arada "içim acıyor" sözü düşüncelerimi yumuşatıyor olabilir ama aslında şaşkın, üzgün ve sorular içindeyim. Şuna inanıyorum ki insan hakları oturmuş olan bir ülkenin geleceği umut vaat eder. İnsan hakları ülkenin temelidir. Hem de en sağlam temelidir. Dışarıdan gelebilecek hiçbir darbe yıkamaz o ülkeyi. Su ana kadar her şey güzel, ne var ki insan hakları meselesi kolay hallolur diye düşünüyorsanız içinizden ben de size, "Öyle kolay değil, önce eşcinsel vatandaşlarımızın problemlerini halletmeliyiz. Hani şu köşeye attığımız, yoklarmış gibi saydıklarımız" derim. Bana göre asıl bölücü olan eşcinselleri saymayanlar. Bunun başörtüsünden ne farkı var ki! Başörtülüler üniversiteye giremiyor. Eşcinseller ise hiçbir yere... Artı iş bulamıyorlar, onlara yaratık gözüyle bakılıyor hatta onlarla arkadaşlık etmek bile ayıp karşılanıyor ve onlar da bedenlerini satacak noktaya geliyor. Bakalım başörtülüleri nelere zorlayacağız. Çünkü onlar da iş bulmakta zorlanıyorlar. Çoğu laik, başörtülü arkadaş edinmiyor. Çünkü bazıları için insanlıktan çok görüntü önemli oluyor. Tabii ki başörtüsünü savunmuyorum, sadece özgürlükten ve insanlıktan yanayım. İnsan olduğum için de, hem başörtülülerin, hem de eşcinsellerin arkasındayım. Bu iki durum da bence eşit şartlarda yasıyorlar. Türkiye’de eşcinseller bedenlerini satacak duruma geliyorlar. Başörtülüler evlerine kapanıp asosyal ve kıt kanaat geçiniyorlar. Kısacası iki kesimin de hayatta problemleri var. Hangisinin problemi daha büyük dersek, tabii ki eşcinsellerin! İddia ediyorum ki bugün ülkemizde eşcinsellerimize onlardan farkı olmayan iki gözlü, iki kollu ve bacaklılar gibi yaşama hakkı verilirse, Türkiye sanat ve modada uçar. Bu biline ve biliniyor ki eşcinsel yaratıcılığı bir gerçek ama her şey bir yana hepimiz insanız yahu!
HÜLYA AVŞAR
Güzel bi yazı iki zzıt kavramı ortak bi paydada iyi buluşturmuş hülya avşar ama birinden birini tercih etmek değil bence ikisinide kabullenip iki tarafında meselelerini halletmek lazım...
TÜRKMAX'TAKİ 'Hülya Avşar STÜDYOSU' PROGRAMINA GEÇEN HAFTA HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE EŞİ NAZİRE ŞENLENDİRİCİ DAVET EDİLDİ.
Teklife sıcak bakan Nazire Şenlendirici, ünlü klarnetçinin hışmına uğradı. Eşinin televizyon programına çıkmasına izin vermeyen Hüsnü Şenlendirici, Avşar kızının programına katılmasına da izin vermedi. Nazire Şenlendirici, boşanma davası sonuçlanıncaya kadar hiçbir televizyon programına çıkıp konuşmayacak. Hüsnü Şenlendirici'nin bu kararına, Nazire Şenlendirici ile yaşadığı gerginliğin neden olduğu iddia ediliyor.
Gecce
Yarınki konuk kim acaba?
Bilmiyorumki. Ama yine güzel bir program olucağı kesin.
Bilmiyorumki. Ama yine güzel bir program olucağı kesin.
Yarın ki konuk Kerem Alışık yine keyifli bir sohbet olacağı kesin :good:
Kerem Alışık'ı severim Hülya Ablaylada güzel bi dostlukları var:happy0064
Güzel. Yine güzel bir program olucak.Haber verdiğin için teşekkürler Onur :img-wink:
http://img171.imageshack.us/img171/6209/77573487ee9.jpg
http://img296.imageshack.us/img296/7149/99421796lu0.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/5238/18569278oc3.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/7961/avatar3pc0.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/2257/avatar4eu1.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/7098/avatar5ry2.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/5622/avatar6sm2.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/4074/avatar7ju2.jpg
MAVİMELEĞİM
28-01-08, 20:09
Resimler için teşekkürler.Bu arada bahsettiğiniz videolar nerde?
Mehmet resimler için teşekkürler elleirne sağlık :happy0064Şeyma nerde bende olduğunu bilmiyorum
Mehmet resimler için teşekkürler elleirne sağlık :happy0064Şeyma nerde bende olduğunu bilmiyorum
Rica ederim arkadaşlar :)
http://img227.imageshack.us/img227/2411/yenibitelemresmigwn7bo7.jpg
Hülya Avşar Stüdyosu
78. Bölüm - 30 Ocak 2008
Konuk: İSTANBUL ZİHİNSEL ENGELİLER İÇİN EĞİTİM VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANI BERTİ ERBEŞ
http://img227.imageshack.us/img227/2411/yenibitelemresmigwn7bo7.jpg
Hülya Avşar Stüdyosu
79. Bölüm - 31 Ocak 2008
Konuk: Türkiye UFO ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Kurucusu Haktan AKDOĞAN
http://img247.imageshack.us/img247/1884/oranizabirseykoyuyormustp1.jpg
TÜRKMAX'DAKİ PROGRAMINDA Tan Sağtürk'Ü AĞIRLAYAN Hülya Avşar ÖYLE BİR SORU SORDU Kİ..
Türkmax'taki programında balet Tan Sağtürk'ü konuk eden Hülya Avşar, 'Balerinlerin giydiği kıyafet çok hoş, göze hitap ediyor. Ama erkeklerin kıyafetleri hep garip karşılanmıştır, vücut hatlarının belirgin olması. O kıyafetin özelliği ne ki bu kadar vücuda oturuyor?' diye sordu.
Tan Sağtürk ise 9 yıl boyunca yurtdışında bale yaptıktan sonra Türkiye'ye döndüğünde bu hassasiyeti kaşımak yerine Devlet Opera ve Balesi dışında yaptığı işlerde üzerinde hep bir pantolon olduğunu hatırlattı ve 'Bunu değiştirebilmek balerin ve baletlere özgü değil. Bizim yapabileceğimiz bir mesele değil. Bale Fransa kralı tarafından saraylardan çıkarılan bir dans kültürü. O dönem kıyafetlerde taytlar var, peruklar takıyorlar, belki yarım bir pantalon ve tokalı ayakkabılar giyiyorlar. Sahneye yansıdıkça sadece taytlar kalmış. Aslında