Tüm Versiyonu Göster : Gerçek Sağlar

sinema
18-11-04, 10:07
Yüzü çok güzel.Çok iyi oyuncu.Küçük görünmesine rağmen kariyeri gayet iyi.Oynadığı rolün hakkını veriyor.Sanatçı bir aileden geliyor.Gözlerinin arkasında daima bir hüzün var.Nedenini merak ediyorum.Kurşun Yarası'nda Gülsüm rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı.Bence çok başarılı.Sizde bildiklerinizi yazın paylaşalım.

KaDeRiM
18-11-04, 10:09
Ben hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Tek bildiğim sanırım büyük bir iş adamının kızı. Ama dediğin gibi gözleri çok güzel. Rolünün hakkını vererek oynuyor. Zevkle izliyorum

sinema
18-11-04, 10:10
Gülsüm

Gerçek Büyüksağlar

19 Mart 1977 Ankara doğumlu

Ankara Devlet Tiyatrosunda 6 yıl Bale eğitimi aldıktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosunda Tiyatro Bölümünü bitirdi.

Newyork’da Columbiya Üniversitesinde oyunculuk üzerine master yaptı.

1999 yılında Ankara Tiyatrosunda Şinasi Sahnesinde Balerin isimli tiyatro oyunuda başrol oynadı.

2000 yılında Amerika’da Kanlı Düğün’de Gelin karakterini oynadı.

2001 yılında NewYork’ta Vajina Monologları isimli tiyatro oyununu Miller Tiyatrosunda oynadı.

2002 yılında Amerika’da Peer Gynt , (Solveig ve Anitra) oyununda rol aldı.

2003 de Franky ve Jonny isimli sinema filiminde Franky rolünü oynadı.

2003 Ocak ayında birkaç arkadaşı ile birlikte Repertuar Tiyatrosu adlı grubu kurdu.Ve Amerikan Rüyası isimli tiyatro oyununu hem yönetti hem de oynadı.Ve bu oyunla Columbiya Üniversitesi ‘nden ödül aldı.

Şimdi her pazartesi Kurşun Yarası adlı diziyle atv ekranlarında.

sinema
18-11-04, 10:13
http://www.kursunyarasi.net/arkaplan/30.jpg

sinema
18-11-04, 10:19
Tiyatro camiasının en kalabalık ailelerinden biri Gökçer ailesi. Bu ailenin tam dokuz bireyi tiyatro sahnesinde. Cüneyt ve Ayten Gökçer yıllardır aynı sahneyi paylaşırken, Cüneyt Gökçer'in ilk evliliğinden olan kızı Deniz Gökçer tiyatrocu. Ayten Gökçer'in yeğeni Serap Sağlar da tiyatroculuğu seçerken, Sağlar'ın kızı Gerçek Büyükağaoğlu tiyatro yolunda.

fizci
18-11-04, 10:24
benim bildigime göre Fikri Saglarin kiziymis...

sinema
18-11-04, 10:26
Ya bu kızın hayatı çok karışık.Annesi serap sağlar,tiyatrocu.Gerçek babası Mehmet Büyükağaoğlu.İzmir devlet tiyatrolarında oynamış .2000 yılında vefat etmiş.Annesi şimdi eski bakanlardan Fikri sağlarla evli.O yüzden soyadı büyüksağlar.karışık ve hüzünlü.

fizci
18-11-04, 10:32
gercektende karisikmis yaaaaa.....
ama genc yasina ragmen bayagi büyük basarilar elde etmis,sasirmadim desem yalan olur yani.. :oops:

sinema
18-11-04, 10:37
Al pacino ile oynamış." 2003 de Franky ve Jonny isimli sinema filiminde Al Pacino ile Franky rolünü oynadı. "

Bir yerde okudum ama doğrumudur bu ya?

fizci
18-11-04, 10:46
iste bizim "türkiye klasiklerinden" bi tane daha:
yani kizin basarilari saymakla bitmiyo...

bizim magazincilerde hala "kim kiminle nerde ne yapmis,kim kimin hakkinda ne demis,ibo ile asenaya ne olmus" bunlari yayinlasinlar...

tabi genc bi insan ve onun sesizce elde ettigi basarilar kimi ilgilendiriyorki :?: :!: hic bi magazinsel yönü yokki :twisted:

Her hafta baska bi zengin isadamiyla yada bi popcuyla barlarda yakalansa
bizim "gülsüm" o zaman lütf edip yayinlarlardi.....

beyazyagmur
18-11-04, 11:10
Gerçekten başarılı bi oyuncu...Gözlerindeki hüzne bende katılıyorum..Ama bu hal ona çok yakışıyo :cry:

sinema
20-11-04, 15:48
http://www.sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gerçek+büyük+sağlar

sitesinde biri yazmış:

ayiptır söylemesi; aşık olunacak insandır. elektriği, huzur veren sesi ve yüzü ile destanlara layık bir kişidir kendisi. bu gece dizide görünce;

- hadi yav! bu gerçek olamaz, hayır gerçek bu... aaa anne gerçek bu...
- ne diyorsun olm sen kafayı mı yedin?

şeklinde bir konuşma yaşanmıştır.

_hasret
20-11-04, 23:12
basarili ve güzel bir oyuncu bence. insallah daha cok dizilerde oynarda hep izleriz onu

sinema
21-12-04, 19:27
çok güzel ya :oops:

http://www.yarencicek.com/pictures/DSCI0007.JPG

Esma110
21-12-04, 20:10
Cok güzel bir oyuncu.

daybreak
29-12-04, 15:12
çok duru bir yüzü var.
kurşun yarasında da muhteşemmmmm

sinema
31-12-04, 13:34
insanın aklını başından alır. :P

kaya04
23-01-05, 00:05
gerçektende kalıteli bir insan olduğu her halinden belli.bu tiyatro kökenli oyuncularda hep bir saygınlık bir ağırbaşlılık var .farkettiniz mi hiç?

sinema
23-01-05, 13:04
doğru söylüyosun.e işin okulundan gelmek böle bişi olsa gerek. :P

MasalTeam
07-02-05, 21:57
Merhaba ;

Kursun Yarasinin Gülsümü hakkinda haber ve resimleri buraya yazalim

sinema
07-02-05, 23:58
iyide böyle bir başlık zaten vardı.ikincisi biraz karışıklık olur.

sinema
07-02-05, 23:59
kurşun yarası bitti.bakalım nerde izleyeceğiz bu güzel kızı?

sinema
08-02-05, 14:35
ESKİ BİR HABER - 15.08.2003 TARİHLİ

KÜLTÜR ESKİ BAKANI FİKRİ SAĞLAR’IN KIZI GERÇEK BÜYÜKAĞAOĞLU, ABD’DE TİYATRO TOPLULUĞU KURDU. BÜYÜKAĞAOĞLU’NUN YÖNETTİĞİ 'AMERİKAN RÜYASI' ADLI OYUN, NEW YORK’TA SAHNELENMEYE BAŞLANDI.

'Amerikan Rüyası'nda, Türkiye'de yaşayan Yasemin'in işini, kocasını, kurulu düzenini bırakıp, çocukluğundan beri hayalini kurduğu New York'a göç etmesi ve hayalleri ile iç dünyasının gerçeklerle yüzleşmesi, kara mizahi bir dille anlatılıyor. Türkiye'de senelerdir oluşturulan Amerikan hayranlığına da bir eleştiri niteliği içeren oyun, güncel olması açısından önem taşıyor.
Geçen hafta Mayfest'te de kapalı gişe oynayan oyunun kadrosunda, Elyas Khan, Suzan Mlkiel Kennedy, Anna Stumpf, Selen Uçer, Mehmet Kaya, Sturgis Adams, Lily Holleman, Efsun Alper ve Gerçek Büyükağaoğlu yer alıyor. Eser, Büyükağaoğlu'nun da içinde bulunduğu bir grup tiyatrocu tarafından kurulan Yeni Repertuar Tiyatrosu'nun ilk oyunu olma özelliğini taşıyor. Eski bakanın eşi Serap Sağlar'ın ilk eşinden olan kızı Gerçek Büyükağaoğlu, Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Gerçek Büyükağaoğlu, Columbia Üniversitesi oyunculuk bölümünde de yüksek lisans yaptı.

archesky
12-02-05, 17:24
ben tiyatro kökenli olduğunu biliyodum ama ailesinin bu kadar karmaşık olduğunu bilmiyodum.
genç,güzel,yetenekli ve iyi bir oyuncu bence gelecek yıllarda adından çoook söz ettirecek

_irem_
12-02-05, 17:26
bence çok güzel birisi degil ama oyunculugu iyi

dicembadicemba
12-02-05, 17:46
Valla bence hem çok güzel hem de çok başarılı. Ama malesef Kurşun Yarası bitti. Bakalım nerede oynayacak :?: :roll:

_ozge_
12-02-05, 17:49
bencede hoş bir oyuncu.ayrıca kurşun yarasında aoyunculuğunun hakkınıda verdi...

selinperde
12-02-05, 21:17
hehe ben araştırma yaptım hakkında :P hacettepe konservatuvarı bale bölüyle başlamış sanata.Daha sonra tiyatro bölümüne geçmiş ve öğrenciyken ankara devlet tiyatrosunda balerin isimli bir oyunda başrol oynamış ve otistik rolü gibi çok zor bi rolü başarıyla canlandırmış.Daha sonra da amerika da columbia universtesinde oyunculuk masterı yapmış.yani eğitimi süper.bilgiler sağlam kaynaktan kuzeni arkadaşım o söyledi.

dilan_04
12-02-05, 22:24
Kursun Yarasi'nda gerçektende muhtesemdi.Özellikle agladigi sahneleri süper yapiyordu.

Roxane_Cyrano
03-04-05, 14:10
Gerçek Hanımı artıkhangi dizide izleyecez diye soran arkadaşlara, ben her ne kadar Gurbet Kadınını izlemesemde, geçen gün tanıtımında Gerçek Büyüysağları orada gördüm. Artık Gurbat Kadını kadrosunda. Konuk oyuncu gibi mi geldi onu bilemeyecem tabi..

miranda
13-07-05, 23:41
ayrıca atv ekranlarında cuma günleri yayınlanan naciye'yi kim sevmez'de naciye rolüyle karşımıza çıkmaktadır yetenekli ve güzel hanım kızımız..

mrstire
14-07-05, 10:38
bence çok güzel
oyunculuğu da şahane
kurşun yarasında tek kelimeyle harikabi oyunculuk sergiledi

http://img344.imageshack.us/img344/2860/27pl.jpg

mopo
21-07-05, 12:11
Gercek Saglar`la bir söyleyisi:

Karadenizli Naciye ilk günden reyting listelerini alt üst etti

atv'nin yeni dizisi "Naciye'yi Kim Sevmez" ilk bölümüyle büyük beğeni topladı ve reyting listelerinin üst sıralarına yerleşti. Dizide Gerçek Sağlar ile nişanlısı Alp Emre Kököz başrolleri paylaşıyor... Çiftin düğünü Ağustos'ta olacak.

atv'nin yeni dizisi "Naciye'yi Kim Sevmez" geçen cuma ekrana gelen ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Reyting listesinin üst sıralarına oturmayı başaran dizi totalde 5.8 izlenme oranı, 23.2 izlenme payı ile üçüncü, AB grubunda ise 5.0 izlenme oranı 26.3 izlenme payı ile ikinci oldu. Dizinin başrol oyuncusu; Kurşun Yarası'nın Gülsüm'ü Gerçek Sağlar, bu kez Karadeniz kadını Naciye olarak izleyicinin karşısında. Ankara Devlet Konservatuarı mezunu olan Sağlar, 3 yıl New York Colombia Üniversitesi'nde oyunculuk master'ı yapmış. 'Naciye'yi Kim Sevmez'de nişanlısı Alp Emre Kököz ile kamera karşısına geçen Sağlar, bu beraberlikten dolayı oldukça heyecanlı.
* Kurşun Yarası'ndan sonra Gurbet Kadını'nda bambaşka bir karakterle çıktınız karşımıza... İlk başlarda biraz tereddütlüydüm aslında. Gülsüm'ü de biraz kırmak istiyordum. Gülsüm çok sevdiğim bir karakterdi ama çok dramatik ve benim yaşımın üzerinde bir tarzı vardı. Gurbet Kadını'ndaki Aysel ise çok fıkır fıkır bir üniversite öğrencisiydi. Aysel bana daha yakındı sanki...

BABAANNEM GİBİ...
* Naciye'den bahsedelim biraz... Naciye tam anlamıyla bir Karadeniz kadını... Karadeniz kadını inanılmaz anaçtır ve son derece çalışkandır. Çok fazla baş kaldırmazlar ama damarına bastığınız zaman her şeyi başınıza yıkabilir. Naciye de böyle biri. Benim babaannem de Giresun'lu... O da söylediği şeyden asla vazgeçmezdi. Naciye bütün Karadeniz kadınları gibi çay toplayarak geçinmeye çalışıyor. Çok küçük yaşta evlendiriliyor ve hikâye Sindrella hikâyesine dönüyor.
* Babaannenizden esintiler taşıyor o zaman Naciye... Evet. Belli kuralları var onun. Bunlardan asla taviz vermiyor. Naciye'de de bunlar var.
* Nişanlınız Alp Emre Kököz ile beraber oynuyorsunuz... Çok heyecan verici. Son bir yıldır böyle bir birlikteliği çok istiyordum. İkimiz de Ankara Devlet Konservatuarı mezunuyuz ve aynı ekolün öğrencileriyiz. Tarzımız farklı değil...

6 YIL ARADAN SONRA
* Nişanlınızla okulda mı tanıştınız? Biz okuldan tanışıyoruz ama o benden 5 yaş büyük. Benim için o zaman ağabeydi, artık nişanlıyız. Yaklaşık 6 yıl sonra Kurşun Yarası'nın çekimlerine giderken feribotta karşılaştık. Ve onun doğru insan olduğunu anladım.
* Genelde yapımcılar iki sevgilinin ya da iki nişanlının bir arada oynamasına sıcak bakmazlar. Size bu yönde bir şey söylendi mi? Şimdiye kadar hiçbir yapımcı böyle bir şans tanımadı bize. Genel görüş "Aman bunlar çiftler, kavga ederler, bu sete yansır" şeklindeydi. Ama biz bir tartışma yaşadığımızda bunu işimize yansıtmayız. Profesyonellik budur.
* Dizinin ilerleyen bölümlerinde herhalde sevgili olacaksınız... Söylemem... Olabilir ama biraz zor bir birliktelik olacak. Naciye'yi kandırması çok zor. Çünkü Naciye'nin aklında sadece kızını okutmak var.
* Önceki iki dizide gelinlik giydiniz. Peki gerçekten gelinliği ne zaman giyiyorsunuz? İnşallah Ağustos'ta...
* Evlilik herhalde sette olur? Sette değil. Düğünü Bodrum'da düşünüyoruz.

http://www.sabah.com.tr/2005/07/05/gny/gny125-20050705-200.html

forever_bim
25-07-05, 09:49
Çok başarılı ve de çok güzel bir oyuncu.Bayılarak izliyorum. Her dizisinde ayrı başarılı.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Melal
31-03-06, 20:35
en son naciye'yi kim sevmez dizisinde oynamıştı gerçi o diziyi pek seyretmemiştim ama ben onu kurşun yarasından hatırlıyorum foruma baktım ama onun adına açılmış bir başlık göremedim gerçek sağları beğenenlerin yorumlarını bekliyorum tabi onun hakkında bilgi ve resim eklerseniz çok süper olur

Melal
31-03-06, 20:43
ve gerçek sağlar hakkında bulabildiğim bilgi,resim ve röportajlar

1977 doğumlu Ankara devlet konservatuarı bale ve tiyatro bölümü mezunu abd'de columbia üniversitesinde master yapmış oyuncu alp emre köközle nişanlı

Rol aldığı yapımlar:

Naciye'yi Kim Sevmez-Naciye-2005
Gurbet Kadını-2003
Kurşun Yarası-Gülsüm-2003

http://img336.imageshack.us/img336/9042/78794mm.jpg (http://imageshack.us)

Melal
31-03-06, 20:45
eski bir röportaj

İki babam var!

Serap Sağlar’ın kızı Gerçek: Mehmet Büyükağaoğlu ve Fikri Sağlar gibi iki önemli kişinin kızı olmaktan çok mutluyum

Fikri Sağlar'ın eşi Serap Sağlar'ın tiyatrocu ilk eşi Mehmet Büyükağaoğlu'ndan olan kızı Gerçek Büyükağaoğlu, anne ve babasının izinden yürüyor. 23 yaşındaki Gerçek, yeni kuşak gençliğin hedefsiz, isteksiz olduğunu ifade eden büyüklerine karşı, neler yaptığını ve bundan sonraki hedeflerini anlattı.
Annesine ve yedi yaşından beri birlikte yaşadığı üvey babası Fikri Sağlar'a büyük sevgiyle bağlı olduğunu söyleyen oyuncu, "Hem Mehmet Büyükağaoğlu hem de Fikri Sağlar gibi iki önemli kişinin babam olmasından çok memnunum. Özellikle Sağlar, beni küçük kardeşim Yankı'dan hiç ayırmadı, kendi çocuğu gibi sevdi, destek oldu. Ben onun ne kadar muhteşem bir insan olduğunun en güzel örneğiyim" dedi.
Dünyanın dört bir yanından binlerce kişinin başvurduğu New York Colombia Üniversitesi'ne kabul edilen 17 kişiden biri olan Gerçek, üniversitede üç yıl master yapma hakkı kazandığını belirterek, şöyle devam etti:
"Doğduğumdan beri tiyatro kulislerinde büyüdüm. Ama benim ilk aşkım baleydi. Beş yaşında ayağımın sakatlandığı lise sona kadar bale yaptım. Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nü bitirdim. Annem oyuncu olmam için beni biraz zorladı. Şimdi çok dua ediyorum ona. New York'ta daha önce Kim Bassinger'ın da katıldığı NYU Tisch School of The Arts’da ve Richard Shcerner With East Coast Artists'de workshoplara katıldım. Bundan sonra, çoğu Broadway'de oyun sahneleyen sanatçıların ders verdiği Colombia Üniversitesi'nde okuma fırsatını yakalamam benim için önemli bir basamak. Bakarsınız oradan Hollywood'a geçerim. İnsan bir şeyi çok isteyip çalışırsa, başaramayacağı iş yoktur."
Okulunu bitirince mutlaka Türkiye'ye dönüp bilgilerini genç oyuncularla paylaşmak isteyen Gerçek, "Annem ve babam Fikri Sağlar, ülkemizin aydınlık geleceği için ailesinden uzak yaşamayı bile göze alıyor. Ben de bu ailenin bir parçası olarak üzerime düşeni yapmak istiyorum" dedi.

Sevgilim oyuncu olmamalı

POLİTİKAYI, babası Fikri Sağlar'ı kendisinden uzaklaştırdığı için sevmeyen Gerçek, şöyle konuştu:
"Annem, babam Mehmet Büyükağaoğlu ile evliyken şunu gözlemledim. Eğer aynı meslekte iki kişiyseniz, konuşacağınız konular hep aynı oluyor. Ama Fikri Sağlar, daha global ve dışarıya ait bir kişi. Böyle olunca annemle babam birbirlerine çok farklı şeyler öğretebilecekleri ve paylaşabilecekleri iyi işler ortaya çıkarıyor. Bunun bir etkisi herhalde, oyuncu bir sevgilim olsun istemiyorum. Ama sevgilimin sanata ilgi duyması şart."

(tabi sevgilim oyuncu olmamalı dediği zaman alp emre köközle nişanlı değildi)))

Birsne Altuntaş/Milliyet/2000

Melal
31-03-06, 20:51
Gerçek Sağlar

Gülsüm-Kurşun Yarası
Ankara Devlet Konservatuvarı'nda bale ve tiyatro eğitimi almış. 1999'da New York'a giderek Columbia Üniversitesi'nde üç yıl mastır yapmış. Aklı hâlâ yurtdışında. O yüzden Türkiye'de isim yapıp daha sonra Avrupa ya da Amerika'daki kapıları çalacak. İlk televizyon dizisi olan 'Kurşun Yarası'nda bir yıldır 'Gülsüm'ü canlandırıyor. "Çok onurlu bir kız Gülsüm, yalanı asla kabul etmiyor. Ben de öyleyim. Benden de bir şeyler var o karakterde. Yeni tecrübeler ya da yeni yaşamlar kurarak, kendimden yola çıkarak o karakter nasıl yemek yer, nasıl yürür onları bulmaya çalışıyorum..."

Melal
31-03-06, 20:53
Manken 'sanatçıya' ihtiyaç yok

Tiyatrocu bir aileden geliyor. Annesinin ikinci eşi, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'a baba diyor. Bir Türk filminde rol almaya hazırlanan tiyatro eğitimli Gerçek, "Boyum kısa, ama fiziğim iyi, kötü oyunculara katlanmak gereksiz" diyor
Babamın öldüğünü öğrendiğim anda kalp atışım nasıl, vücudum nasıl boşalıyor, nefes alışverişim nasıl değişti, bunları düşünüyordum. Bu çok korkunç ve yaptığımdan hâlâ suçluluk duyuyorum

Gerçek Büyükağaoğlu ya da Gerçek Sağlar. Sekiz yaşından beri beraber yaşadığı, annesinin ikinci eşi, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın kızı olarak anılıyor. Tiyatrocu bir aileden geliyor. Annesi tiyatro oyuncusu Serap Sağlar, babası rahmetli tiyatrocu Mehmet Büyükağaoğlu, Ayten Gökçer annesinin halası ve diğer akrabalarının arasında da tiyatrocular var. Kendisi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndaki 11 yıllık bir bale eğitiminin üzerine dört yıl tiyatro eğitimi aldı. Derken Columbia üniversitesinde master yapma hakkı kazandı. Bir yıldır da orada. Şu aralar ise Türk Mısır ortak yapımı bir filmde Beyaz ile birlikte başrol oynamaya hazırlanıyor.

* Bu film için sizi nasıl bulduklarını merak ediyorum, çünkü ortalarda yoksunuz.

Geçen yıl okulu bitirince İstanbul'a gelip bir belgeselde çalışmıştım. O arada pek çok kişiyle tanıştım. Ajanslara gittim. Serdar Akar'ın bir filmi çekiliyor şimdi. Meltem Cumbul oynuyor galiba. Onun teklifi geldi önce. Fakat senaryosunu sevmedim. Bir de çok çıplak sahneleri vardı açıkçası. Bu film için aradıkları tipin ben olabileceğimi düşünerek beni çağırdılar. Bir aksilik olmazsa çekimleri ekim ayı sonu gibi olacak.

* Amerika'ya master için mi gittiniz?

Columbia'yı kazanmıştım fakat çok iki arada bir derede kalmıştım. Acaba burada kalıp işlere başlasam mı diye düşünüyordum. 1800 kişiden 17 kişi aldılar sadece ve tek yabancı benim. Dolayısıyla gitmem gerektiğine karar verdim.

* Şimdi bu kararı doğru buluyor musunuz?

Evet. Amerika'ya gitme sebebim biraz da orada sinema ya da tiyatro piyasasına girebilmek çünkü. Türkiye olağanüstü bir yer, bir gün mutlaka Türkiye'ye dönmek istiyorum, ama bir yandan da bana çok dar geliyor burası. Okulu bitirdikten sonra devlet tiyatrosuna asla girmek istemedim mesela. Bir tek Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'e ait olan Oyun Atölyesi'ni çok beğeniyorum. Onlarla çalışmak isterdim. İşin doğrusu okul paramı ödemekte son derece zorlanıyoruz ama geleceğim için bunu yapmak zorundayız.

* Geleceğinizde Hollywood var mı?

Benim ilk hedefim oradaki tiyatrolarda oynayabilmek, tabii ki sonra da Hollywood'a geçmek istiyorum. Oscar'ı alamayabilirim ama bir gün aday olmak istiyorum. Doğru insanla nerede ve ne zaman karşılaştığınız çok önemli. Fakat bunlar çok ütopik şu anda. New York'ta yaşayan herkes, tüm garsonların yüzde doksanı ya aktör ya dansçı. Ben de orada garsonluk yapıyorum bu arada. Haftada iki gün.

'MAFYA BABA'DAN BAHŞİŞ
* Nerede yapıyorsunuz?

Little Italy'de (New York'ta İtalyanların yaşadığı bir mahalle), bir İtalyan cafesinde. Beni İtalyanlara benzetip aldılar ama aslında bir kelime bile İtalyanca bilmiyordum. Barmaid'lik yapmayı çok istiyordum ama hiçbir tecrübem yoktu, dolayısıyla kabul edilmedim.

* Al Pacino ya da Robert De Niro'yla karşılaşabilirsiniz. İyi şans olur o zaman.

Zaten bekliyorum. Birkaç tane prodüktör geldi, hatta beni seçmelerine de çağırdılar. Fakat o zaman kendimi hiç hazır hissetmedim. İngilizcem çok kötüydü. Birazcık kendime güvenmem lazım bu konuda.

* İtalyan mafyası üyelerini tanıma şerefine nail oldunuz mu?

O filmlerde gördüğümüz İtalyan mafyası gerçekten var orada. Mesela biri var, Baba'daki Don Corleone gibi, sesi kısık, çok şık giyiniyor. 60 küsur yaşlarında. Bir tane espresso içip 25 Ğ 50 dolar arasında bahşiş bırakıyor. Ben dört gözle bekliyorum onu. New York insanları gözlemlemek için müthiş bir yer.

* Gözlemlediğiniz her şeyi de daha sonra oyunculuğunuzda kulanıyorsunuz, öyle mi?

Evet. Kamera karşısında doğal olmak gerektiğine inanıyorum. Geçen yıl babamı kaybettim. O gün arkadaşlarımın düğünü vardı, oradan çıktık ve babamın vefat ettiği telefonunu aldım. Hatırladığım tek şey, gölbaşında bir yerde olduğumuz. Gölü hatırlıyorum, güneş o göle vuruyor, yapraklar var ve hafif bir rüzgar esiyor. Ne ağlayabildim ne başka bir şey, sadece oturdum ve etrafıma bakarak kendimi gözlemledim. Bu çok korkunç bir şey ve yaptığımdan dolayı hâlâ suçluluk duyuyorum. Kalp atışım nasıl, vücudum nasıl boşalıyor, nefes alışverişim nasıl değişti, o anda tüm bunları düşünüyordum. Hayatımda karşılaştığım en büyük acıydı bu fakat onu hissetmek yerine o acıyı gözlemledim. Oyuncular, sanatçılar için dengesiz diyorlar. Biraz doğru galiba.

* Dışarıdan Türkiye'deki sanat camiasını takip ediyor musunuz? Neler olup bittiğine bakıyor musunuz?

Türkiye'de sanat camiası yok denecek kadar küçük. Hâlâ kimin oyuncu olup olamayacağı tartışılıyor. Konservatuvar mezunuyum, oyuncuyum, boyum 1.80 değil ama fiziğim hiç fena değil. O yüzden mankenlerin oynamasına gerek yok. Ayrıca çok da kötüler. Belki birkaç iyi vardır. Ama gördüklerim korkunç. Hangi cesaretle böyle bir şey yapıyorlar, şaşırıyorum.

Babam mutlaka başbakan olmalı
* Annenizden çok çekinir misiniz? Fikri Sağlar diyor ki "Hiçbir şeyden çekinmem bir tek Serap'tan çekinirim."

Annem bir Aslan kadını ve hakikaten tüm hakimiyet ondadır. Babamın da benim de arkamızda hissettiğimiz en büyük destektir. Otoriter bir hali var ama örneğin herkes benim Amerika'ya gitmemem gerektiğini söylerken o bana destek oldu.

* Babam derken...

Fikri Sağlar'ı kastediyorum. Ona baba diyorum. Çok inanılmaz biridir ve hiçbir zaman hakkı ödenmez. O da beni Amerika'ya gitmem konusunda destekledi mesela fakat bir yandan da gereksiz buluyor. Burada kalabirdin, tiyatroda oynayabilirdin diyor. Hadi artık bir işler yap diyorlar. Bir de tabii kızlarının uzaklara gidiyor olması onu sıktı biraz. Ben de elimden geldiği kadar onu desteklerim ama. Bir gün muhakkak başbakan olmasını istiyorum. Pek çok şeyi değiştireceğine inanıyorum.

* Bir gün politikayla ilgilenmeyi düşündünüz mü?

Asla. Hatta tam tersi. Babamdan çok dinlerim, onun görüşlerini öğrenmeye çalışırım fakat onun dışında politikadan nefret ettim. Politikacı babaya sahip olmak demek babayı görememek demek. Benim kardeşimin kim bu amca dediği bile olmuştur.

Aslı E. PERKER/Sabah

Melal
31-03-06, 20:57
Politikayı sevmiyorum babamı özlüyordum

Daha önce ‘Kurşun Yarası’nda Gülsüm karakterini canlandıran Gerçek Sağlar, şimdi de ‘Gurbet Kadını’nda iki aşiretin arasındaki kan davasını sona erdiren Aysel olarak ekranlarda. Nişanlısıyla ‘Naciye’yi Kim Sevmez?’ adlı yeni bir dizinin çekimlerine de başlayan 28 yaşındaki oyuncu, nüfusuna geçmek istediği üvey babası Fikri Sağlar’la çocukken az görüşmesine neden olduğu için, politikadan hiç hoşlanmıyor. - ‘Gurbet Kadını’nda rol gereği ayağın alçıya alındı. Dizilerde özellikle düğün hazırlıkları uzun sürer, ama sanırım bu sefer ayağının alçıya alınması uzun sürdü...

Bu dizi gereği ayağımı gerçek alçıya aldılar. Hazırlığı ve kuruması için bayağı bekledik. Daha önce hiçbir yerim kırılmamıştı. Ne kadar sıkıntı verici bir şey olduğunu gördüm. Umarım gerçek hayatta başıma gelmez.

- Diziye son 10 bölümde dahil oldun ve Aysel karakteri gerçekten çok sevildi. Bu konuda neler söyleyeceksin?

‘Kurşun Yarası’nda canlandırdığım Gülsüm çok hoş, onurlu ve gururlu bir karakterdi. Aysel de Gülsüm’e benziyor, ama Gülsüm’ün ağır ve dramatik yönleri daha fazlaydı. Aysel daha fırlama bir kız. Ben de gerçek hayatımda onurlu, gururlu, inatçı, fırlama ve hareketli bir insanım. Oynadığım karakterlere kendimden bir şeyler katıyorum ve bu da işime geliyor.

- ‘Kurşun Yarası’nda da ‘Gurbet Kadını’nda da gelinlik giydin. Gerçek hayatta evlilik sana ne kadar yakın?

4 Mart’ta benim gibi oyuncu olan ve şu anda ‘Zeytin Dalı’nda oynayan Emre Kököz ile nişanlandım. İkimizin de işleri çok yoğun, ama temmuz ya da ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz. Gelinlik provasına bile yoğunluktan gidemiyorum. Hatta bu dizideki gelinliği mi giysem diye bile düşündüm.

- Gerçek gelinliğinin nasıl olmasını istiyorsun?

Aslında aklımda mini pofuduk bir gelinlik vardı, ama nişanlım 1.92 boyunda benim boyum ise 1.65. Aradaki boy farkını kapatmak için oldukça topuklu bir ayakkabı giymem gerekiyor. Uzun etek de daha uzun gösterdiği için mini gelinlikten vazgeçmem gerecek. Romantik ve nostaljik bir gelinlik istiyorum.

- Nişanlınla yeni bir diziye başladınız. Bu diziden biraz bahsedebilir misin?

Dizinin adı ‘Naciye’yi Kim Sevmez?’ ve Rize’de çekiliyor. Karadenizli Naciye’yi canlandırıyorum. Nişanlım Emre dizide sevgilim rolünde. Yapımcılar ‘Eşler dizi setinde kavga eder, set yarım kalır’ endişesi taşıyordu. Ama biz nişanlımla bu konuda iddialıyız. Çok heyecanlı ve mutluyum.

- Nerelisin?

Ben aslında Ankara doğumluyum, ama Karşıyakalıyım diyebilirim çünkü orayı çok severim. Babaanne ve dede tarafım İzmirli zaten. Ankara’da büyüdüm ve Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdim. Mezun olduktan sonra New York’ta Columbia Üniversitesi’nde oyunculuk master’ı yaptım.

- Kaç yaşındasın?

Tahmin et!

- 24...

Hayır, 28 yaşındayım.

- Annen Serap Sağlar da oyuncu...

Biz aslında üç nesil dizilerdeyiz. Annem Serap Sağlar şu anda Yeşilçam’ın üç büyük devi Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy’la aynı dizide rol alıyor. Halamız Ayten Gökçer ‘Çatkapı’da ve ben de ‘Gurbet Kadını’nda oynuyorum.

Fikri Babam’ın soyadını almak istedim

Annem Fikri Sağlar’la evlendiğinde 6 yaşındaydım. Uzun yıllardır beraberiz ve gerçekten olağanüstü bir insan. Beni evlat edinmeyi çok istiyordu, babam hayattayken onu kırmak istemedim. Rahmetli babam Mehmet Büyükağaoğlu çok iyi bir insandı, ama benim babam Fikri Sağlar’dır. Babamın vefatından sonra Fikri Babam da, ben de resmi olarak beni evlat edinmesini istedik.

Küçükken babamla görüşemiyorduk

Babamla politika konuşup tartışırım, ama politikadan hoşlanmıyorum. Birçok kişi ‘Fikri Sağlar senin baban, senin yerinde olsak politikaya girerdik’ diyor. Elbette benim de bir politik görüşüm var ama ben mücadelemi sanat alanında yapıyorum. Politika benim için hep babayı evden uzaklaştıran faktör oldu. Küçükken babamla görüşemiyorduk. Hatta kardeşim Yankı, 3-4 yaşına kadar neredeyse babama ‘Fikri Amca’ diye hitap edecekti. Onun için politikadan hiçbir zaman çok hoşlanmadım.

Sabah/2005

Melal
31-03-06, 21:09
Fikri Sağlar:''Bana bana demesi için hiç zorlamadım,Önce amca dedi sonra baba''

Fikri Sağlar'la dizi oyuncusu Gerçek Büyükağaoğlu'nun hikayesini ancak mahkeme evlatlık davasını reddedince öğrendik. Sağlar yeni yasa uyarınca, 6 yaşından beri baktığı kızını evlat edinmek için tekrar dava açacak. Sağlar "Bana baba demesi senelerdir beklediğim bir şeydi. Önce amca, sonra baba dedi. Kendiliğinden söyleyince çok mutlu oldum" diyor

Her şey yolunda gitseydi o bugün resmi olarak da "baba" diyebilecekti. Ama olmadı. Eski Devlet Bakanı Fikri Sağlar ve eşi Serap Sağlar'ın ilk evliliğinden olan kızı oyuncu Gerçek Büyükağaoğlu'ndan söz ediyorum.
Gerçek 6 yaşından beri babasıyla, yani Fikri Sağlar'la. Kendisini büyüten Sağlar'a "baba" demeyi tercih etmiş. Onlar kalben baba-kız olmakla yetinmeyip kanunen de olmak istediler. Ama Gerçek 18 yaşını geçmişti ve yasalar buna izin vermiyordu. Hikayenin bu boyutunu aslında biz de mahkeme kararıyla öğrendik. "Kurşun Yarası"nın Gülsüm'ünü, Fikri Sağlar'ın kızı Gerçek Sağlar olarak tanıyorduk. Zaten gerisi de bizi ilgilendirmiyordu... Sonra ne mi oldu? "Çocuğu büyüten baba, babadır" dediler ve Medeni Kanun'da Sağlar'ın evlat edinme mağduriyetini giderecek bir rötuş yapıldı. Onlar şimdi yeniden dava açmaya hazırlanıyorlar.
Biz de baba-kızı Babalar Günü için bir araya getirdik. Ve muhteşem bir hikayeyle karşılaştık.

Biyolojik babalıkla, büyüten baba olmak arasında bir fark var mı?
Fikri Sağlar: Yok. Hatta Gerçek, bazen oğlum Yankı'nın önüne geçiyor. Kız çocuk babanın kıymetlisidir ya.

İlk karşılaşmanızla ilgili ne hatırlıyorsunuz?
Fikri S.: Gerçek 6 yaşındaydı. Serap'la flört dönemimiz. Annesiyle evime geldiler. Çok güzel, cin gibi bir kız çocuğu. İlk kez geliyor tabii, biraz çekingendi.
Gerçek Büyükağaoğlu: İlk karşılaşmayı değil ama sonraki tatillerimizi hatırlıyorum. Çok inatçı ve ters davrandığım zamanlar oluyordu. Son derece iyi niyetli yaklaşmasına rağmen ben terbiyesizlik derecesinde davranışlarda bulunuyordum. Şimdi çok üzülürüm o terbiyesizliklerime. Ters cevaplar verdiğim halde hiçbir zaman bana olumsuz yaklaşmadı. Annemi paylaşmak istemediğim için o şekilde davranıyordum galiba. Annem mahvolmuştu o dönemde. Bütün gün suratı asık, lanet bir çocuk olabiliyordum. Ama babam o kadar anlayışlıydı ki. Hiç yılmadan, hep pozitif yaklaştı ve beni bir şekilde keşfetti.

Baba demeniz size dikte mi edildi, kendiliğinizden mi kabullendiniz?
Gerçek B.: Yok, benden hiç öyle bir şey istemediler. Zaten ben 2,5 yıl direndim! Önce "Fikri amca" dedim. Ardından "Fikri baba" oldu. Sonra ona "baba" demek istediğimi fark ettim. Çünkü öyle görmeye başlamıştım. Ama bir yandan da belki kızar diye düşünüyordum. Bir gün bir şey sormam gerek. Pıt pıt indim merdivenlerden. Salonda oturuyordu. "Ya baba, karnın aç mı?" dedim. O zaman bana döndü. Gözleri dolmuştu. Sarıldık birbirimize. O kadar da zor değilmiş diye düşündüm.
Fikri S.: Senelerdir beklediğim bir şeydi. Başlarda çok inatçıydı ama sonradan iyi bir ilişki kurduk. Yine de baba demiyordu. Kendiliğinden söyleyince çok mutlu oldum. Daha sonra Serap'la bir oğlumuz daha oldu. Dördümüz bir yere gittiğimizde insanlar hep "Kız babaya, oğlan anneye çekmiş" dediler.
Gerçek B.: Hatta babam o kadar çok çalışıyordu ki, kardeşim görünce "Kim bu amca?" diyordu. Biz kardeşimden daha yakındık babamla.

Amca mı?
Fikri S.: Oğlum bana önce "Fikri abi", sonra "Fikri amca" dedi. Gerçek, baba demeseydi, herhalde Yankı da demeyecekti.
Gerçek B.: Babamın kaderi bu galiba! Baba dediğimi duyan insanlar "Babanızla aranız mı kötüydü, nasıl yapabiliyorsunuz?" diyorlar. Maalesef biz Mehmet Büyükağaoğlu'yla hiç beraber yaşamadık. O hep uzaktaydı ve beş-altı ayda bir telefonla konuşuyorduk. Öbür tarafta Fikri Sağlar benim babam oldu.

Tavlamak için ne tür numaralar yaptınız?
Gerçek B.: Hiçbir şey yapmadı.
Fikri S.: Doğal davrandım. Üstüne gitmedim. İşten dönerken şeker, çikolata gibi hoşlandığı şeyler getirirdim.
Gerçek B.: Açıkçası beni tavlamaya çalışsaydı çok ters tepki alırdı. O kadar doğaldı ki, kendiliğimden ısındım ona. Konuşmak istemiyorsam beni rahat bırakırdı. Eminim beni belli bir yola sokmuşlardır ama ben hep kendim karar veriyormuş gibi hissettim. Şimdi babama hayranım.
"Annem Serap'la evlenmeme
karşı çıkınca yataklara düştüm"

Serap hanıma bu kadar aşık olmasaydınız, Gerçek'i yine de kızınız olarak kabul edebilir miydiniz?
Fikri S.: Tabii ki Serap'a duyduğum aşk çok etkili oldu. Aksini düşünmek mümkün mü? Sevdiğim kadının çocuğu benim de çocuğum oldu. Annem Serap'la evliliğimize uzun süre karşı çıktı. Serap sanatçı olduğu için böyle bir yaklaşımı vardı. Ben tabii siyasette iyi bir gelecek vaat ediyorum. Bekarım. Her gün bana başka bir temiz aile kızını gösteriyorlar. Ben de bu işten biraz hoşlanmıştım. O olmaz, bu olmaz derken, ablam bir gün "Ben fala baktırdım. Bu zaten sokaktan birisini görüp evlenecek" dedi. Ve sonunda da Serap'la gerçekten sokakta tanıştık. Serap benim bir arkadaşımın kardeşiydi. Annem sonradan Serap'ı çok sevdi. Tabii o dönem çok sıkıntılı günler geçirdik. Ben genel başkan yardımcısıyım o zamanlar ve üzüntüden yataklara düştüm.

Eski röportajlarınızda Gerçek'in ne adı geçiyor ne de tek bir fotoğrafı var. Merak ettim. O zamanlar sansasyona neden olur diye gizlediniz mi?
Fikri S.: Aslında gizlemedik. Oğlum da fotoğraflarda yoktur. Çok fazla böyle şeyleri anlatmayı sevmediğimiz içindir. Yoksa özellikle gizlemedik.
Gerçek: "Bugüne kadar babamla hiçbir zaman kavga etmedik"

Babacı mısınız, anneci mi?
Gerçek B.: İkimiz de kadın ve sanatçı olduğumuz için annem de ben de çok duyarlı ve inatçıyız. Bugüne kadar babamla hiç kavga etmedik. Ama annemle çok tartışırız. Yine de annem benim hayatta hem en sevdiğim hem en çok kavga ettiğim insan. Şunu da söylemeliyim babam her zaman benim tarafımı tutar!

Bütün babalar kızlarının tarafını tutar!
Fikri S.: Baba-kız ilişkisi öyledir ama. Oğlumu kayırıp kayırmadığımı merak ediyorlar. Tam tersine ben Gerçek'i kayırıyorum. Her zaman Gerçek'le, kızımla olan ilişkim farklıdır. Ayrıcalık olmamasına çalışıyorum ama zaman zaman Gerçek, Yankı'dan da ağır basıyor ve Yankı'nın homurdandığını hissediyorum. Hiç unutmuyorum. Gerçek benim çoraplarımı giyerdi. Ama giydiğinde yakalanıyordu. Balerin olduğu için point'e çıkıyordu. Parmak uçları hep delinirdi çoraplarımın. Şimdi Yankı giyiyor. O da topuklarına basarak yürüyor: Bir bakıyorum çoraplarımın topukları delinmiş. İkisini de yakalıyorum yani. Artık çoraplarımı saklıyorum evde.

Melal
31-03-06, 21:14
devamı...

Anılarını yazacak

"1998'de geçirdiğim trafik kazası suikasttı. Bilirkişi raporunu açıklamadık"
1998'de TBMM Susurluk Komisyonu üyesiyken geçirdiğim trafik kazasının bilirkişi raporunda "suikast" olduğu yazılıydı. Biz bu bilirkişi raporunu açıklamadık. Konu kapatıldı. Bu bir suikasttı ama o günkü koşullar içinde bunu söylememek gerekiyordu. Çünkü açıklayarak, böyle bir şeye teşebbüs edenlerin amacına, yapmak istediğine katkıda bulunmuş olurduk. Toplumda tedirginlik olsun istemedik. Devletin resmi kurumları bunu kaza olarak açıkladı.

Çakıcı-Korkmaz Yiğit görüşmesinin kasedi elime ulaştığında ben partimizin genel başkanı Deniz Baykal'la birlikte açıklamak istedim. O kabul etmedi. "Ben bu husumeti üzerime almam, sen al" dedi. Bir gün sonra da Yiğit'le bir görüşme yaptı. Daha sonra anladım ki o görüşmede Yiğit, Baykal'dan bendeki kasedi istemiş. Fakat Deniz bey, "O kaset bana da muhalefet yapan bir milletvekilinin elinde. Bizim arkadaşlarda olsaydı, alır verirdim sana kasedi. Ama ondan alamam" demiş. Deniz beyin de kasedin istendiğini kabul ettiğini biliyorum. Vermiş olsaydım, Baykal kasedi Yiğit'e verebilirdi. Zaten "Ben Korkmaz Yiğit'le yarın konuşuyorum" deyince bütün kasedi ve evrakları toplayıp çantama koymuştum. O anda ilk defa güvensizliğin nasıl bir şey olduğunu anladım. Zaten 2000 yılında tekrar partiye gelir gelmez Deniz beyin ilk yaptığı iş beni ihraç etmek oldu.

1991'de Türk sineması durmuştu. 92'de hiç film yoktu. Tanıtma Fonu oluşturduk. Atıf Yılmaz'a "Gel film çek, parasını biz vereceğiz" dedim. Böyle 10 film çektirdik. "Tabutta Rövaşata" gibi toplumla hiç ilgisi olmayan filmler çektiler. Ben onları Meclis'te para verdiğim için savunmak zorunda kaldım. Soru önergesi verdiler hakkımda.

1992-93'te yönetmenlere, yapımcılara son derece büyük destekler verdik. Bankalardaki faiz yüzde 80 ile 110 arasındaydı. Böyle bir faiz getirisi varken biz Kültür ve Sanatı Destekleme Fonu adı altında yüzde 10 faizle, 5 yıl vadeli, 2 yıl ödemesiz paralar verdik. Nitekim birçok insan o gün bizim vermiş olduğumuz paraları "Ben film yapacağım, kitap basacağım" diyerek aldı ve bankaya faize koydu. Bunları sonradan öğrendik. Hem de koca koca sinema yapımcıları, yönetmenleri, büyük sanatçılar bunları yaptı.

Sağlar: "Oğlum bizim konumumuzu iki yıl önce öğrendi"

Bu kadar yıl bekleyip, niye 23 yaşındayken evlat edinmeye uğraşıyorsunuz kızınızı?

Gerçek B.: Açıkçası şöyle düşündüm. Babam uzun yıllardır söyler, küçüklüğümden beri beni evlat edinmeyi istedi. Ama öbür babam hayatteyken bunu yapmam onu incitebilirdi. Anladığım kadarıyla bir şey yapamadığı, yanımda olamadığı için hep suçluluk duyuyordu. O yüzden onu incitmek istemedim. Sonuçta böyle bir şeyden ötürü üzülürdü. Ama "baba" dediğimi biliyordu. Onun yanındayken de babam arayınca "baba" diye konuşuyordum. Bozulmuyordu. Hatta "Fikri Sağlar'a müteşekkirim" diyordu, bana olağanüstü baktığı ve okuttuğu için.
Fikri S.: Biz kamuoyunun dikkatini böyle çekmek istemezdik. Sonra gördük ki bu, parlamentoda ve Türkiye'de de birçok insanın başında bulunan bir sorun. Yoksa bu konu hiçbir zaman gündemimizde değildi. Hatta o kadar ki, Yankı, Gerçek'le benim konumumu iki sene önce öğrendi. 11 yaşında söyledik. Çok şaşırdı. "Yok ya" dedi.

Ciddi misiniz!
Gerçek B.: İlk başta "Nasıl yani?" dedi. Çünkü doğduğundan beri ben evdeyim. Oturup anlattık. "Ama sen benim ablamsın. Bir şey değişmeyecek, değil mi?" dedi. Duygusallaştı.

Babanızı kaybettikten sonra mı ilk kez evlatlık davası açıldı?
Gerçek B.: Evet. Babamı 5 yıl önce kaybettik. Ben 18 yaşını geçtiğim için dava reddedildi.
Fikri S.: Medeni Kanun'da değişiklik yapıldı. Yasa çıkınca mahkemeye tekrar başvuracağım.

Evlat edinmeseniz ne olur sanki?
Fikri S.: Gerçek olan bir yaşantıya devletin müdahale etmesine isyan ediyorum. Biz birbirimizi baba-kız kabul ettik. Sadece bunu resmileştirmek istiyoruz. Devlet bu mahkeme kararıyla bizim kararımızı engelliyor.

Miras gibi nedenlerden mi duruyorsunuz bunun üzerinde bu kadar?
Fikri S.: Yoo, kesinlikle hayır. Kızım da söylüyor. "Sağlar soyadını taşımayı çok istiyorum" diyor. Bizim her türlü malımız, mülkümüz, varlığımız zaten onların.

Milliyet/2005

http://img407.imageshack.us/img407/2577/apaz7ts.jpg (http://imageshack.us)

http://img401.imageshack.us/img401/1122/apaz17pv.jpg (http://imageshack.us)

Melal
31-03-06, 21:20
buda gerçek sağların nişanlısı oyuncu alp emre köközle

http://img83.imageshack.us/img83/524/0196705006yo.jpg (http://imageshack.us)

http://img401.imageshack.us/img401/9400/z03013oe.jpg (http://imageshack.us)

merlystreep
02-04-06, 14:27
iiiyi bir oyuncu.

FBuse
13-04-06, 21:25
kursun yarasinda seyretmistim cok dogal ve güzeldi, ve iyi bir oyuncu! :img-book:

mamie
28-06-06, 15:04
http://www.sabah.com.tr/2005/07/05/gny/im/524B1A1BD32D9146A31C8332b.jpg

YELDA DENİZ
28-06-06, 15:44
Kurşun Yarasi Ve Gurbet Kadininda çok Başariliydi.oynadiği Karakterleri De çok Sevmiştim Ama Naciyeyi Kim Sevmezde çok Itici Bir Karakteri Canlandiriyodu.kendisini çok Seviyorum.

erendiz
13-08-06, 19:51
Gerçek Sağlar Kurşun Yarası'nda izlediğim ve çok beğendiğim, iyi bir oyuncu. Bu sezon Kod Adı adlı dizide oynayacakmış. Dizi 4 Eylül'de KanalD'de başlayacak. Kod Adı Sususluk olayını ele alıyor, ilginç olacağa benzer..

erendiz
02-09-06, 08:57
Gerçekten evleniyorlar

Kültür ve Turizm eski Bakanı Fikri Sağlar'ın ve oyuncu Serap Sağlar'ın kızı olan Gerçek Sağlar, rol arkadaşı Alp Emre Kököz ile 9 Eylül'de Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Otel Kumsal'da evleniyor.

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl Ankara'da nişanlanan çift, "Naciye'yi Kim Sevmez" dizisinde birlikte başrolü paylaşmıştı. Gerçek Sağlar, pazartesi akşamı (4 Eylül) Kanal D de başlayacak olan "Kod Adı" adlı TV dizisinde sakar bir stajyer gazeteciyi canlandırırken, müstakbel eşi Alp Emre Kököz, "Hacı" dizisinde komiser Yağız karakterini üstleniyor.

Kaynak: http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5016090.asp?gid=90

Melal
04-09-06, 23:11
http://www.kodadidizisi.com/index_dosyalar/gerceksaglar.jpg

oslemm
05-09-06, 08:40
bence çok iyi bi oyuncu son dizisi kod adınıda çok beğendim

Melal
05-09-06, 10:01
http://img104.imageshack.us/img104/6442/masaustu04yx5.jpg (http://imageshack.us)

http://img174.imageshack.us/img174/6882/masaustu02bh1.jpg (http://imageshack.us)

RoseMarry
09-09-06, 12:51
http://img164.imageshack.us/img164/1893/kodadi01rg81wv2.jpg (http://imageshack.us)

http://img112.imageshack.us/img112/2783/kodadi02id81nl5.jpg (http://imageshack.us)

bunlarda benden olsun;)

ZuzuLa
11-09-06, 00:39
biraz eski bir resim ama olsun

http://www.sabah.com.tr/2005/05/30/gny/im/784A1D2D5A61D34FA17761F1b.jpg

ZuzuLa
11-09-06, 00:42
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2102756.jpg

http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2101175.jpg

http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2101176.jpg

ZuzuLa
11-09-06, 00:47
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/07/08/images/6.jpg

http://www.stargazete.com/resimler/magazin/03092006/m02.jpg

http://www.internetteyim.net/medyagoz/mimages/gercek-saglar.jpg

ZuzuLa
11-09-06, 01:21
Koköz ile Sağlar Bodrum'da evlendi

Bodrum DHA

'Hacı' dizisinin başkomiseri Alp Emre Kököz ile Kanal D'de yeni başlayan 'Kod Adı' dizisinin gazetecisi Gerçek Sağlar, Bodrum'da dün akşam düzenlenen düğünle evlendi. Çiftin şahitliğini Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ile işadamı Gökhan Aksoy yaptı. Eski Kültür ve Turizm bakanlarından Fikri Sağlar ile sanatçı eşi Serap Sağlar'ın kızı olan Gerçek Sağlar ile Kököz'ün düğünlerinde, ünlü isimler bir araya geldi. Sağlar ile Kököz yaptıkları açıklamada, "Sanat yaşantımızın bundan sonra yaşantımızda çok daha anlamlı ve başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştular.
http://www.milliyet.com.tr/2006/09/10/magazin/resim/axmag01.jpg

ZuzuLa
11-09-06, 01:26
Fikri Sağlar'ın, oyuncu kızı dünya evine girdi

Eski bakanlardan Fikri Sağlar ve Serap Sağlar çiftinin oyuncu kızı Gerçek Sağlar, yine oyuncu olan Alp Emre Kököz ile Bodrum'da evlendi. Eski bakanların da aralarından bulunduğu çok sayıda davetlinin katıldığı nikahı, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mahmut Kocadon kıydı.

http://img.takvim.com.tr/2006/09/11/im/411989E7A15CD446B281E085b.jpg

deadly_angel
11-09-06, 19:52
Kod Adı'nda gayet güzel bir performans sergiliyor, iyi bir oyuncu

prensesss
26-09-06, 19:13
Çok tatlı bir bayan bence çok güzel gülümsüyor.
Çok şirin.Kod Adı'nda pek çok kişi beğenmese de ben beğeniyorum.
Berna olarak benimsedim onu:)

özgenuroğlu
26-09-06, 19:13
Kod Adı'nda gayet güzel bir performans sergiliyor, iyi bir oyuncu
evet cnm bencede
yaaa semihle çok yakışıyorlar

prensesss
26-09-06, 19:20
İlk sayfaları okudum da ailesi ne kadar karışıkmış öyle canım benim.
Eğitimi süper yalnız.Ayrıca pek çok başarılı iş de yapmış.Hepsini yeni öğrendim.
Çok başarılı gerçekten.
Herkes gözleri çok güzel ve hüzünlü bakıyor demiş.
Bence de öyle.Gözleri çok güzel.

prensesss
26-09-06, 19:21
evet cnm bencede
yaaa semihle çok yakışıyorlar

Bence de çok yakışıyorlar.
Korel Cezayirli ile iyi bir çift oldular.
Çok şirinler ya...:)

First_Lady
27-09-06, 14:58
Bence de çok yakışıyorlar.
Korel Cezayirli ile iyi bir çift oldular.
Çok şirinler ya...:)
ewet haklisin cok sirinler!muhtesem ikili diyorum onlara!!!

mademoiselle
17-10-06, 19:35
Gerçek Sağlar'ı ben Kurşun Yarası'ndan tanıyorum ve seviyorum, ama ne yazık ki başka bi yerde izlemedim. İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca başarıları da takdire değer gerçekten. Seviyorum ben Gerçek Sağlar'ı. Yolu açık olsun.
Bu arada resimlerinden gördüğüm kadarıyla Korel Cezayirli'yle çok iyi bir ikili olmuşlar bence de.

prensesss
19-10-06, 15:14
http://img213.imageshack.us/img213/2452/kodadi02id81nl5ep9.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/9139/kodadi7bolum7bo9.jpg

http://img86.imageshack.us/img86/5820/kodadi7bolum6cu9.jpg

prensesss
19-10-06, 15:16
http://img151.imageshack.us/img151/7664/bscap0155wb7.jpg (http://imageshack.us/)

http://img247.imageshack.us/img247/7880/bscap0158af0.jpg (http://imageshack.us/)

http://img99.imageshack.us/img99/9918/bscap0163lj3.jpg (http://imageshack.us/)

http://img247.imageshack.us/img247/8484/bscap0196cs4.jpg (http://imageshack.us/)

prensesss
19-10-06, 15:19
http://img87.imageshack.us/img87/6973/bscap0043rh5.jpg (http://imageshack.us/)

http://img136.imageshack.us/img136/9746/bscap0093qy2.jpg (http://imageshack.us/)

http://img247.imageshack.us/img247/3994/bscap0094ju1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img136.imageshack.us/img136/9249/bscap0096sg7.jpg (http://imageshack.us/)
http://img139.imageshack.us/img139/4738/bscap0100nq1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img209.imageshack.us/img209/1844/bscap0101ig1.jpg (http://imageshack.us/)

prensesss
19-10-06, 15:23
http://img75.imageshack.us/img75/1466/trtrettzj8.png (http://imageshack.us/)

prensesss
19-10-06, 15:25
http://dizilerim55.di.funpic.de/kod/PDVD_001.JPG

http://dizilerim55.di.funpic.de/kod/PDVD_002.JPG

http://dizilerim55.di.funpic.de/kod1/PDVD_004.JPG

http://dizilerim55.di.funpic.de/kod2/PDVD_013.JPG

http://dizilerim55.di.funpic.de/kod2/PDVD_017.JPG

prensesss
19-10-06, 15:28
http://img107.imageshack.us/img107/2734/bscap00000rc2.jpg (http://img107.imageshack.us/img107/2734/bscap00000rc2.jpg)

http://img385.imageshack.us/img385/6531/bscap00001pl0.jpg (http://img385.imageshack.us/img385/6531/bscap00001pl0.jpg)

http://img107.imageshack.us/img107/2968/bscap00006xb2.jpg (http://img107.imageshack.us/img107/2968/bscap00006xb2.jpg)

prensesss
19-10-06, 15:30
http://img181.imageshack.us/img181/4235/bscap0015pm8.jpg (http://imageshack.us/)

http://img135.imageshack.us/img135/7633/bscap0060ux8.jpg (http://imageshack.us/)

http://img170.imageshack.us/img170/2946/bscap0069gh6.jpg (http://imageshack.us/)

http://img135.imageshack.us/img135/4451/bscap0070og1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img164.imageshack.us/img164/4869/bscap0074ch4.jpg (http://imageshack.us/)

özgenuroğlu
19-10-06, 15:33
prensesss ellerişne sağlık resimleri eklemkle iyi yapmışsın

prensesss
19-10-06, 15:34
http://img164.imageshack.us/img164/4066/bscap0090rv4.jpg (http://imageshack.us/)

http://img221.imageshack.us/img221/3568/bscap0091bd1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img244.imageshack.us/img244/4107/bscap0135oe9.jpg (http://imageshack.us/)

http://img148.imageshack.us/img148/2851/bscap0138ea8.jpg (http://imageshack.us/)

prensesss
19-10-06, 15:35
http://img246.imageshack.us/img246/5515/bscap0143go0.jpg (http://img246.imageshack.us/img246/5515/bscap0143go0.jpg)

http://img148.imageshack.us/img148/8397/bscap0145jf6.jpg (http://imageshack.us/)

http://img135.imageshack.us/img135/2070/bscap0150ks7.jpg (http://imageshack.us/)
http://img148.imageshack.us/img148/3415/bscap0151jk6.jpg (http://imageshack.us/)

Bu resimde çok güzel bakmış...

prensesss
19-10-06, 15:38
http://img82.imageshack.us/img82/4549/bscap0160rg3.jpg (http://imageshack.us/)

http://img227.imageshack.us/img227/9392/bscap0167pg0.jpg (http://imageshack.us/)

http://img227.imageshack.us/img227/4008/bscap0169aw1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img82.imageshack.us/img82/6259/bscap0173kb9.jpg (http://imageshack.us/)

http://img82.imageshack.us/img82/434/bscap0180te3.jpg (http://imageshack.us/)

http://img82.imageshack.us/img82/5668/bscap0175jm2.jpg (http://imageshack.us/)

mademoiselle
21-10-06, 12:15
prensesss; ne kadar güzel resimler eklemişsin, ellerine sağlık. Kimse bu başlığa resim eklemiyor galiba, o yüzden ayrıca emeklerine sağlık!..:img-hi:

prensesss
21-10-06, 18:19
prensesss; ne kadar güzel resimler eklemişsin, ellerine sağlık. Kimse bu başlığa resim eklemiyor galiba, o yüzden ayrıca emeklerine sağlık!..:img-hi:

Bir şey değil.
Resim buldukça eklerim.:)
Beğenmene sevindim.

prensesss
21-10-06, 18:22
http://img309.imageshack.us/img309/4876/336dsizub5xr1.png (http://imageshack.us/)

prensesss
21-10-06, 18:23
http://img135.imageshack.us/img135/736/bscap0024fa1.jpg

http://img165.imageshack.us/img165/6479/bscap0027sk6.jpg

prensesss
21-10-06, 18:26
http://mitglied.lycos.de/samsunlu1/diziler/kodadi/PDVD_008.JPG

http://img171.imageshack.us/img171/3906/kodadi4011uz1.jpg

http://img244.imageshack.us/img244/6043/334dsizof0.png (http://imageshack.us/)

prensesss
21-10-06, 18:34
Bu resimler var mıydı bilmiyorum ama ekliyorum.
Umarım yoktur.

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/01.jpg

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/02.jpg

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/03.jpg

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/04.jpg

http://img457.imageshack.us/img457/8531/08ei9.jpg

prensesss
21-10-06, 18:36
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/07.jpg (http://www.dizifilm.com/forum/)

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/09.jpg (http://www.dizifilm.com/forum/)

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/11.jpg (http://www.dizifilm.com/forum/)

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/kodadi/12.jpg (http://www.dizifilm.com/forum/)

prensesss
21-10-06, 18:41
http://www.havadis.net/images/haber/gercek3.jpg

http://www.havadis.net/images/haber/gercek1.jpg

http://images.habervitrini.com/haber_resim/2277300.jpg

prensesss
21-10-06, 18:57
Kocamla aynı dizide oynamam

Kanal D’de yayınlanan "Kod Adı" adlı dizide, meraklı gazeteci Berna rolünde izlediğimiz genç oyuncu Gerçek Sağlar, bir ay önce, yine kendisi gibi oyuncu olan Alp Kököz’le evlendi.
71 9 Eylül’de Bodrum’da düzenlenen bir düğün törenine ise çiftin akrabalarının yanı sıra, pek çok ünlü isim de katıldı.

Genç çiftin nikâh şahitlerinden biri ise Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan’dı. Son olarak Hacı adlı dizide, gözü pek bir polis rolünde izlediğimiz Kököz’le bir yıl kadar önce nişanlanan Gerçek Sağlar, şu sıralar eşinden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Dizi çekimleri için Ankara’da, ailesinin yanında kalan Sağlar ve İstanbul’daki işlerinden dolayı bu şehirde yaşayan Kököz bir araya gelecekleri günü iple çekiyor. Ama buna rağmen Gerçek Sağlar, eşiyle aynı dizide asla oynamayacağını vurguluyor. “Kocamla aynı dizide asla” diyen genç oyuncu, bunun nedenini ise şöyle açıklıyor: "Birlikte daha önce Naciye’yi Kim Sevmez dizisinde oynadık. Dizi yayından kalkınca ikimiz birden işsiz kaldık. İkimiz de profesyonel insanlarız ve özel sektörde çalışıyoruz. İlerde tekrar böyle bir durum yaşamak istemeyiz. Bu nedenle aynı dizide asla birlikte oynamama kararı aldık.”

Aynı dizide rol almak istememelerinin bir diğer nedeni ise hayatlarını monotonlaştırmamak. “Hiç değilse akşam eve geldiğimizde, konuşacak farklı şeylerimiz olsun istiyoruz. Aynı dizide çalışsak gündüz beraber, gece beraber, hayatımız monotonlaşabilir” diyen Gerçek Sağlar, Kod Adı’nın kazandığı başarıdan da oldukça memnun görünüyor.

prensesss
21-10-06, 18:59
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2277302.jpghttp://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2277303.jpg

prensesss
21-10-06, 19:02
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/kodadi/2/140x220.jpg

First_Lady
25-10-06, 20:25
resimler cok guzel.ARKADASLAR LUTFEN SIZ DE EGER KOD ADINI IZLIYORSANIZ YARDIM EDIN!!!IMZAMI OKUYUN!!!UNUTMAYIN HER SEY KOD ADI ICIN!!!

prensesss
26-10-06, 19:32
http://img144.imageshack.us/img144/1899/dsc04899up5.jpg (http://imageshack.us/)

http://img144.imageshack.us/img144/6691/dsc04900hr1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img93.imageshack.us/img93/6708/dsc04917tf6.jpg (http://imageshack.us/)

prensesss
26-10-06, 20:10
Kod Adı" dizisinin üç oyuncusu Gerçek Sağlar, Nihan Aslı Elmas ve Ekin Öner'in dostlukları, ta okul yıllarına dayanıyor.

Temelinde Susurluk Olayı’nı konu alan "Kod Adı" dizisinin üç genç oyuncusu; Gerçek Sağlar, Nihan Aslı Elmas ve Ekin Öner için ayrılmaz dostlar desek yeridir. Ama bu dostluk, "Kod Adı"yla birlikte gelişmemiş; okul yıllarına dayanıyor. Her üçü de, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu. Dostlukları da, bu okulda okudukları yıllara dayanıyor.

Aslında Ekin, Gerçek ve Nihan’ın bir alt sınıfında okuyormuş. Okulun başlamasıyla birlikte çok iyi iki dost olan Gerçek ve Nihan, bir sene sonra Ekin’in de aralarına katılmasıyla, grubu üçlemişler. Herkesin, arkadaşları tarafından konan bir lakabı mutlaka vardır. Ama Gerçek, Nihan ve Ekin’in lakapları bile aynıymış. Herkes onları okulda "üç cadı" diye çağırırmış. Bunun nedeni ise bir tiyatro oyununa dayanıyor. Sınav için, Shakespeare’in ünlü oyunu "Macbeth"i seçen üçlü, buradaki üç cadıyı tiyatro sahnesinde canlandırınca, o andan itibaren de adları bu şekilde kalmış.

Okulun bitimiyle birlikte, üç can dostun yolları da ayrılmış. Gerçek Sağlar, master için ABD’ye giderken, Ekin Öner önce bir süre okulda akademisyenlik yapmış, ardından da Devlet Tiyatroları’nda çalışmaya başlamış. Nihan Aslı Elmas ise daha okul yıllarında başladığı dizi oyunculuğuna devam ediyor. "Kurt Kapanı", "Kınalı Kar", "Bizim Evin Halleri" gibi dizilerde ve "Beş Vakit" adlı sinema filminde rol alan Elmas, şimdi de, "Amerikalılar Karadeniz’de 2" adlı sinema filminde çalışmalarına devam ediyor.

Bu üçlüye dikkat

Üç genç oyuncunun Kod Adı’nda bir araya gelmelerine Gerçek Sağlar önayak olmuş. Okul yıllarından beri hep aynı yapımlarda rol almak istediklerini belirtiyorlar. Bu yüzden de Kod Adı onlar için biçilmiş kaftan. Gerçek hayatlarında hiç ayrılmayan üçlü, şimdi aynı dizide de ayrılmaz olmuşlar. Üç oyuncu, Kod Adı’ndan sonra yapımcıların bu üçlüye daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyor. Kendilerini Charlie’nin Melekleri gibi gördüklerini söyleyen Gerçek Sağlar, "Böyle güzel üç genç oyuncuyu değerlendirebilirler." diyor.

http://www.dizifilm.com/forum/../modules/Content/cover.php?coverid=1180

prensesss
26-10-06, 20:11
resimler cok guzel.ARKADASLAR LUTFEN SIZ DE EGER KOD ADINI IZLIYORSANIZ YARDIM EDIN!!!IMZAMI OKUYUN!!!UNUTMAYIN HER SEY KOD ADI ICIN!!!

Bir şey değil.
Ben de katılıyorum sana.
Bence çok kaliteli bir dizi reyting sebebiyla yayından kalkmamalı.

mavisu_deniz
26-10-06, 20:13

arkdaşlar kampanyaya katılmak istiyorsanız bilgi almak için kod adının sayfasına bakabilir veya bize özel mesaj atabilirsiniz.yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyoruz.bunların hepsi kod adı için.kod adının sayfasında görüşmek dileği ile

First_Lady
26-10-06, 20:31
ewet arklar,hadi simdi hareket zamani!!!boyle olmaz!!!Bi seyler yapalim!!!HER SEY KOD ADI ICIN!!!BUNU BI KEZ DAHA VURGULUYORUM!!!

nedim_bahar
26-10-06, 20:47
evet ya beklemekle bi yere varamayız hadi sizde destek verinde dizimizi kurtaralım !!!HERŞEY KOD ADI İÇİN!!!

prensesss
29-10-06, 19:23
http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/ko.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/kodcopycopy.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/14.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/11.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/koddcopycopy.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/kodd11.jpg

prensesss
05-11-06, 11:03
http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/1copy-1.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p47/busraa_/Untitled-1copy.jpg

prensesss
05-11-06, 11:06
http://img221.imageshack.us/img221/7959/kodadi12pg0.jpg (http://imageshack.us/)

http://img142.imageshack.us/img142/7493/kodadi13dt2.jpg (http://imageshack.us/)

http://img168.imageshack.us/img168/3798/kodadi8wd1.jpg (http://imageshack.us/)

http://img239.imageshack.us/img239/8574/kodadi7ss5.jpg (http://imageshack.us/)

prensesss
05-11-06, 11:08
http://img151.imageshack.us/img151/3825/kodad07bolumuploadbytolwm8.jpg (http://imageshack.us/)

http://img135.imageshack.us/img135/5781/kodad07bolumuploadbytolxe0.jpg (http://imageshack.us/)

http://img154.imageshack.us/img154/3144/kodadi11kj1.jpg (http://imageshack.us/)

ekin_26
11-12-06, 12:33
http://img136.imageshack.us/img136/6736/oyuncu2ai6.jpg (http://imageshack.us)
kod adi sitesinden alintidir

ekin_26
11-12-06, 13:14
gerçek saglarin dügün resimleri
http://img95.imageshack.us/img95/5285/gercek3yt5.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/9189/gercek1hw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/9979/2277300qw5.jpg (http://imageshack.us)

Palyaço
16-12-06, 08:56
kod adı çok iyi bir diziydi umarım tekrar başlar merakla bekliyorum

bigshark
26-12-06, 01:02
kurşun yarasında hayran olduğum ama kod adında olmamış dediğm güzel oyuncu.

aysede
01-01-07, 15:14
Bence de çok güzel. Bugün tatilden döndüm dün aynı otelde kalıoduk kendisiyle sık sık karşılaştım :) Yakından bakınca da çok tatlı ve doğal bi kız. Yakından ne zaman baktıysam yüzünde 1 gram bile makyaj yoktu çok abartısız ve güzeldi walla nazar değmesin :)

ozge yeşim
01-01-07, 20:09
Kendisini ilk kez Gurbet Kadını dizisinde izlemiştim .Daha sonra çok basit ,kalitesiz bir yapım olan naciyeyi kim sevmez adlı dizide oynayınca gözümden düştü.zaten dizinin adından da belliki güzel bir dizi değildi.ben dizide ne işlenmek isteniyo,ne anlatılıyo,ne mesaj veriyo uzun süre düşündüm ve izlemeye çalıştım ama sonunda bomboş bir dizi olduğuna inandım.kurşun yarasıdizisi en başarılı olduğu diziydi.sonra bir daha da izlemedim kendisini.bir dizide oynuyo mu onu bile bilmiyorum.

ekin_26
17-01-07, 21:34
gerçek sağlar suan kod adi dizisinde oynuyor dizi yaptigi sezon finalinden sonra
yeni bölümleriyle 5 subatta kanal d de basliycak

aysede
19-01-07, 11:01
Gerçek ' i tekrar izleyebilecek olmak super :) Heyecanla 5 Şubat ' ı bekleyelim..

ekin_26
07-02-07, 16:02
kod adi bu pazertesi kesin basliyor sonunda gerçek saglarıda görebilicez

Melal
13-02-07, 23:00
Kod Adı Kaos'un ilk bölümünden Gerçek Sağlar'ın resimleri

http://img444.imageshack.us/img444/443/bscap0020lr1.jpg (http://imageshack.us)

http://img406.imageshack.us/img406/1141/bscap0044te1.jpg (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/9104/bscap0046wk8.jpg (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/2619/bscap0123ly7.jpg (http://imageshack.us)

Melal
13-02-07, 23:05
http://img402.imageshack.us/img402/8458/bscap0124cq2.jpg (http://imageshack.us)

http://img406.imageshack.us/img406/3893/bscap0133ur8.jpg (http://imageshack.us)

http://img116.imageshack.us/img116/9300/bscap0154sm6.jpg (http://imageshack.us)

http://img116.imageshack.us/img116/8588/bscap0160tj1.jpg (http://imageshack.us)

Melal
13-02-07, 23:11
http://img168.imageshack.us/img168/8987/bscap0171ej8.jpg (http://imageshack.us)

http://img116.imageshack.us/img116/7460/bscap0172ic6.jpg (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/2253/bscap0222xt8.jpg (http://imageshack.us)

http://img168.imageshack.us/img168/8042/bscap0224nm5.jpg (http://imageshack.us)

Melal
13-02-07, 23:16
http://img402.imageshack.us/img402/3778/bscap0231cj2.jpg (http://imageshack.us)

http://img300.imageshack.us/img300/807/bscap0233zb1.jpg (http://imageshack.us)

http://img403.imageshack.us/img403/8618/bscap0244aa9.jpg (http://imageshack.us)

http://img300.imageshack.us/img300/5047/bscap0246qx5.jpg (http://imageshack.us)

Melal
13-02-07, 23:20
http://img115.imageshack.us/img115/340/bscap0248yn7.jpg (http://imageshack.us)

http://img406.imageshack.us/img406/8553/bscap0261sh7.jpg (http://imageshack.us)

http://img405.imageshack.us/img405/6715/bscap0268jq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img406.imageshack.us/img406/296/bscap0278vj2.jpg (http://imageshack.us)

kırmızılım
16-02-07, 00:33
çok zarif ve doğal bir oyuncu bence. ama kod adında ki yorumunda bir tuhaflık var. yani semihe ne hissettiğine mi karar veremiyor yoksa hissettiği şeyin yanlış olduğunu mu düşünüyor anlamadım.

ekin_26
17-02-07, 20:24
kodadinin gününü deistirmek kanald ye mail atiyoruz kodadinin gününü için lütfen sizde atini gerçek saglar ve diger iyi oyunculari görmek için

Melal
20-02-07, 13:09
http://img376.imageshack.us/img376/2686/bscap0024nq6.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/4720/bscap0027jw4.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/9803/bscap0030da6.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/3838/bscap0039qn2.jpg (http://imageshack.us)

Melal
20-02-07, 13:16
http://img95.imageshack.us/img95/7356/bscap0048dc9.jpg (http://imageshack.us)

http://img151.imageshack.us/img151/7845/bscap0052op6.jpg (http://imageshack.us)

http://img149.imageshack.us/img149/9335/bscap0058jk1.jpg (http://imageshack.us)

http://img181.imageshack.us/img181/3866/bscap0076pu4.jpg (http://imageshack.us)

Melal
20-02-07, 13:40
http://img513.imageshack.us/img513/384/bscap0133ip2.jpg (http://imageshack.us)

http://img329.imageshack.us/img329/1482/bscap0143vp3.jpg (http://imageshack.us)

http://img95.imageshack.us/img95/820/bscap0153wa0.jpg (http://imageshack.us)

http://img472.imageshack.us/img472/9035/bscap0154qj8.jpg (http://imageshack.us)

Melal
20-02-07, 13:47
http://img95.imageshack.us/img95/9458/bscap0155je7.jpg (http://imageshack.us)

http://img95.imageshack.us/img95/9387/bscap0189dd4.jpg (http://imageshack.us)

http://img181.imageshack.us/img181/5083/bscap0193sx0.jpg (http://imageshack.us)

http://img399.imageshack.us/img399/8710/bscap0195ju0.jpg (http://imageshack.us)

Melal
20-02-07, 13:48
http://img95.imageshack.us/img95/6948/bscap0196aq6.jpg (http://imageshack.us)

http://img71.imageshack.us/img71/3635/bscap0200lg0.jpg (http://imageshack.us)

dalgaaaa
23-02-07, 18:14
'Kod Adı' yayından kalktı

MEDYA sitelerinde RTÜK'ün "Sağır Oda" ve "Kod Adı Kaos" dizilerinin kaldırılmasını istediği yolunda çıkan haberler üzerine iki dizinin yetkilileri ile konuştum. Fikri Sağlar "Kod Adı Kaos"un "yeterli izlenme oranını" alamadığı için kaldırıldığını söyledi. Soner Yalçın ise "Sağır Oda" için RTÜK'ün böyle bir girişiminin olmadığını, bu haberlerin nereden çıktığını anlamadığını söyledi. "Kod Adı Kaos", A ve B hanelerinde de istenen izlenme oranını alamamış. Bir dönemi sorgulayan, özellikle yeni iki bölümü gerçekten başarılı bir diziydi. C ve D hanelerinin artırılması yeniden "köylü" dizilerin ekranı sarmasına vesile olacak. Bir çok prodüksiyon şirketi bu tarz yapımlara başladı bile.
http://www.milliyet.com.tr/2007/02/23/tv/evet.html

arkadaşlar kod adı "kaos" bitti!!!
ben bundan sonra kanald nin hiç bir dizisini izlememeğe karar verdim bir kişiden ne olcak die bilirsiniz ayrıca şimdi mail atıcam bide kanal 1 in sitesi varmı oraya yazsak belki çok istersek o yayınlayabilir çünkü oranın dizisi en fazla ne kadar reyting getirebilirki sanıyorum kod adının ki yeter yani ben kanald den umudu kestim başka yerlerden arıom ve arkadaşlar inanırmısınız hayatımda hiç kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim
lütfen sizde bu diziyi izlemek istiyorsanız google girip kanal1 yazın ve orada bulunan dilek istek bölümüne yazıp gönderin
LÜTFEN!!!

ekin_26
02-03-07, 17:55
kodadininda yeni bölümlerinde çok iyi oynuyodu kanald izin verse daha da iyi olabilirdi umariz kodadi gibi güzel projelerde yinre görürüz kendisini

nessa
13-06-07, 17:01
http://img246.imageshack.us/img246/6324/78yazilimx8.jpg (http://imageshack.us)

nessa
13-06-07, 17:03
http://img162.imageshack.us/img162/2078/65yazilivw8.jpg (http://imageshack.us)

nessa
13-06-07, 17:11
http://img162.imageshack.us/img162/3780/4yaziliow0.jpg (http://imageshack.us)

nessa
15-06-07, 15:28
Daha önce Kurşun Yarası'nda izlemiştim.Bence iyi bir oyuncu ve çok hoş bir yüzü var.Berna rolüne gerçekten de yakışmıştı,ayrıca Korel Cezayirli ile iyi bir ikili olmuşlardı.Ancak dizi çok erken bitti bence.Tam yeniden başlıyor diye sevinirken tekrar bitti.Umarım başka bir projede yer alır yakın zamanda.

nessa
16-06-07, 13:10
http://img293.imageshack.us/img293/5615/kaie7.jpg (http://imageshack.us)

nessa
21-06-07, 13:50
http://img366.imageshack.us/img366/808/collage20070620183458yaqa2.png (http://imageshack.us)

nessa
02-07-07, 13:51
http://img157.imageshack.us/img157/5693/bscap242wx2xy2.png (http://imageshack.us)

didemfener
02-07-07, 14:10
çok süper bir kız ya bayılıyorum bu na kurşun yarasında neclayıyı kim sevmez kod adında müthiş oynadı.... resimler için çok sağolun ellerinize sağlık

nessa
29-07-07, 16:00
http://i206.photobucket.com/albums/bb266/buket-23/Collage2007062919.24YAZI.jpg

nessa
12-08-07, 11:25
http://img521.imageshack.us/img521/1955/18180lj6mh9.jpg (http://imageshack.us)

nessa
20-08-07, 12:08
http://img522.imageshack.us/img522/8035/02id28withframeal6.jpg (http://imageshack.us)

monopart75
20-08-07, 12:26
kurşun yarasından hatırlıyorum bende Gerçek Sağları çok tatlı bi kız :good:
nessa çalışmaların çok güzel olmuş tebriklerr :happy0064:happy0064

Saadet'im
20-08-07, 12:31
Çok yetenekli bir oyuncu..Kod adında da çok iyiydi ama maalesef erken bittirdiler..Yeniden başlamasına daha sevinemeden tekrar yayından kaldırdılar..Böyle güzel projelere ve böyle gerçek oyunculara ihtiyacımız var..İnşallah Kod adı gibi güzel bir projede tekrar görebiliriz.Gerçek Sağlar'ı..Başarılarının artarak devam etmesi tek temennim..Eşiyle birliktede oynayabilir...

nessa
21-08-07, 10:14
Benden bir Korel-Gerçek çalışması daha.Maalesef resim küçüktü

http://img352.imageshack.us/img352/632/bilmiyorumer9withframegx2.jpg (http://imageshack.us)

nessa
23-09-07, 12:42
http://img220.imageshack.us/img220/4224/bscap042hk1ch1.jpg (http://imageshack.us)

nessa
05-04-08, 21:35
http://img141.imageshack.us/img141/5539/43lh7.jpg (http://imageshack.us)

hozcan
24-06-08, 19:59
çok iyi bir oyuncudur kurşun yarasında çok güzel oynamıştı
naciyeyi kim sevmez dizisinde onu çok başarılı buldum