Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu Arsiv1
Ihlamurlar Altinda basladi basliyali adami cok hos buluyordum. Ayy artik asik mi oldum nee... Cok karizmatik biri bence. Yaa su Dolunay da ne sansli kadinmis ya... :love05: :img-kiss: Insallah birgün tanisiriz.
hoppalaaaaaaaaaa sende nerden çıktın şekerim yaa her geçen gün sayınız artıyo ne yapacam ben sizinle:img-icecr
aslında ciddi derecede SİNAN TUZCU hayranı olmama rağmen bu sayfaya az göz atıyorum ve şu ana kadra 3 ya da 4 mesaj atmışımdır.
düğün fotoğraflarını durmadan bakıyorum ve her defasında birbirlerine ne kadar yakıştıklarını daha iyi anlıyorum.inşallah bir ömür boyu mutlu olurlar.
kendi pc mde olsam fotolarını imza ve avatarım yapardım ama işte kısmet..
Bu daha önceden okumadığımız bir makalesi. Googledan araştırırken buldum.
UTANIYORUM!
Kocaeli sehir tiyatrolari oyunculari ve yonetim kurulu secimlerden beri tiyatro disinda bircok seyle ugrasmak durumunda! Yerel secimlerin sonrasindan yenilenen belediye kadrosu malumunuz uzre yonetim kurulunu fes etmek ve Izmit sehir tiyatrolarina el koymak cabasinda. Neden? "Yucel bey Belediyeye ait bir kurumu ciflik gibi yonetmekte!" soyledikleri neden bu, mantik aramayin, dusunmeyin bile, sanata ve sanatciya her anlamda dusman olan bu sayin belediye yoneticileri hangi hakla ve bilgiyle bir sanat yonetmenini sorgulamaktalar anlasilir sey degil. nedir alip veremedileri, kendilerine sorarsaniz ne tiyatronun daha iyi yonetilmesini istiyorlarmis! Siz kimsiniz efendiler? sifatiniz yada tiyatroyla iliskiniz nedir?
Bana kalirsa bu duruma en basta sebep birbirini yiyen Tiyatrocular. Simdi birlik beraberlik ve ayaklanma!cagrilari atiliyor!sizin akliniz bunca zaman nerdeydi!yerel yonetime ait tiyatro Yasalarinin tekrar duzenlenmesini bas bas bagirarak bunca zamandir soyleyenler haklimiymis! degilmiymis? "yahu kardesim bir avuc adam nasil engel olacagiz koca hukumete hayal gormeyin, kadronuzdan da olmayin!" ogutlerini verenler simdi ne etsek ne yapsak da izmit sehir tiyatrosunu kurtarsak diye dusunuyor. gemi battiktan sonra akil veren cok olur! Kendi gelecegine bu kadar duyarsiz olan bir camiyayiz iste, baskalarini suclamak kolay, cozum uretmek sifir!
Kanimca yapilmasi gereken hizla gerekli yargi prosedurlerini calistirip, yerel yonetimin baskisinda olan Tiyatrolari Toptanb kurtarmaya calistirmak ve odenekli ozel yonetim prosedurune tasimak/ yasa ornekleri bircok avrupa ulkesinin kultur bakanliginin internet sayfasinda var, arastiriniz ve Ankardada kadro icin torpil istediginiz kocaman kocaman abilere baskiya baslayiniz. Vaktini daraliyor!Bizim gelecegimizi yok ediyorsunuz sessiz sedasiz oturarak.
Bizim gelecegimizi bu durumlara dusuren sayin sessiz sedasiz tiyatroculardan ve kendilerine politikaci diyen o kocaman gobekli abilerden utaniyorum!
Bu yazıyı tiyatro sitesinde okumuştum.Düşüncesi harika zaten.Her anlamda bir SANATÇI....
forever_bim eklediğin yazı ve resimler için çok teşekkürler canım
forever_bim 01-08-06, 21:43 Rica ederim Sevgili Barbiee...Begenmene sevindim. E insan böyle donanımlı bir oyuncu olursa hakkında konuşacak çok şey buluyoruz haliyle.
Bu ülkenin kendini 'yazar', 'oyuncu', 'sanatçı' olarak nitelendiren insanlarına da bu oyun mutlaka terapi olarak seyrettirilmeli. Vicdanı ile bu iddiadan vaz geçenler olacaktır ki onlar bu ülkenin 'sanatçısı' olmaya aday insanlar olabilirler. İddialarında ısrarcı olanlar vatandaşlıktan çıkarılabilirler! Bu ülkede eserleri ile 'sanatçı' kimliğine sahip olanlar çoktan öldüler ve mezarları 'yurt dışında'! -ki onlar vatandaşlık haklarına bile sahip değiller-!
Özellikle bu kısmı çok doğru tespitlerde bulunmuş...Tamda bu tanımlara uygun biri olan Yılmaz Güney hakkında sitenin diğer bölümünde hoş olmayan şeyler okuduktan sonra bu sözler daha bir anlamlı geldi...Teşekkürler eklediğin için sevgili Hasan...
forever_bim 01-08-06, 23:01 Özellikle bu kısmı çok doğru tespitlerde bulunmuş...Tamda bu tanımlara uygun biri olan Yılmaz Güney hakkında sitenin diğer bölümünde hoş olmayan şeyler okuduktan sonra bu sözler daha bir anlamlı geldi...Teşekkürler eklediğin için sevgili Hasan...
Zaten sevgili ehlocan
Sinan Tuzcu öteki röportajlarında hep dile getirmiştir Yılmaz Güney Ustaya yapılan haksızlıkları. Bir de makalesinde görünce açıkçası ben de çok sevindim.
Bu da ikinci imzam....
[/URL][URL="http://img112.imageshack.us/img112/1192/untitled2pr7.jpg"]http://img112.imageshack.us/img112/1192/untitled2pr7.jpg (http://imageshack.us)
ve bu da sonuncusu
http://img454.imageshack.us/img454/9841/untitled1vt7.jpg (http://imageshack.us)
çok güzel olmuş hele ikinciye bayıldım:img-kiss:
bakışlar tabii ki tek kelimyle mükemmel:):):)
Barbiee sanırım photoshopa alışamadın daha biraz bulanıklık var resimde.
photoshopa alışmaya çalıştığımı söylemiştim sanırım acemilik bunlar geçecek merak etmeyin
Gene harika olmuş imzalar.Ben okulda olduğum için yeniden program yükleyemedim.Zaten photoshop için vakit bulamıyorum.Siz güzel güzel yapın.Hatta barbiee bir tane Sinan Tuzcu imzası yaparmısın benim adıma...Benim imza çok eskidi de:img-grin2
forever_bim 05-08-06, 18:43 Sevgili barbiee
Biz senin çok daha iyisini yapacagını biliyoruz zaten.
Sevgili ozzde
İstersen benim imzaları da kullanabilirsin.
cook güzeell olmus ellerine sağlık
çok teşekkürler canım beğenmene sevindim
esoşş_barbiee_forever bim resimler çok güzel olmuş çok teşekkürler
forever_bim 10-08-06, 16:19 Özel çalışmalar için barbiee ve esoşşa çok teşekkürler. Devamını bekliyoruz.
esoşş özel çalışmaların çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
wonke, forever_bim ve barbiee beğenmenize çok sevindim daha da yapmayı düşünüorum, barbieecim senin de çalışmaların süper olmuş;)
forever_bim 14-08-06, 01:17 Bugün 1982 yapımı Tomruk filmini izledim. Şimdi diyeceksiniz Sinan Tuzcu 1977 dogumlu degil mi ne alakası var 1982 yapımı filmle. E haklısınız da o filmde oynayan eski yeşilçam oyunucusu Selçuk Özerle olan benzerliğihakikaten dikkat çekici. Bir de ekşi sözlük onu yabancı aktörlerden Benoit Magimele benzetmiş. Ben googledan baktım benzemiyor bence.:img-grin2
Bugün 1982 yapımı Tomruk filmini izledim. Şimdi diyeceksiniz Sinan Tuzcu 1977 dogumlu degil mi ne alakası var 1982 yapımı filmle. E haklısınız da o filmde oynayan eski yeşilçam oyunucusu Selçuk Özerle olan benzerliğihakikaten dikkat çekici. Bir de ekşi sözlük onu yabancı aktörlerden Benoit Magimele benzetmiş. Ben googledan baktım benzemiyor bence.:img-grin2
ben de baktım şimdi googledan benzetemedim hatta alakası bile yok bence:img-grin2
forever_bim 15-08-06, 00:38 Valla ben çok begendim esoşş ellerine saglık.
Bu arada ekşi sözlüğün bahsettiği ve Sinan Tuzcunun benzediğini söyledikleri Benoit Magimel fransız bir oyuncu...
ekin_gulendam 15-08-06, 05:15 adam süper rol yapıyo elflede yakışıyolar
http://img372.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img372/3715/1150126962foy.smil
esoşş bende çok beğendim ellerine sağlık canım
çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim:img-grin2
forever_bim 15-08-06, 13:12 Esoşş her çalışman bir öncekinden daha iyi oluyor tebrikler...
bu arada Kanal D dizinin hafta içi tekrarlarını verecekmiş. Sinan Tuzcu ile özlem gidermek isteyenlere duyrulur.:img-grin2
Esoşş her çalışman bir öncekinden daha iyi oluyor tebrikler...
bu arada Kanal D dizinin hafta içi tekrarlarını verecekmiş. Sinan Tuzcu ile özlem gidermek isteyenlere duyrulur.:img-grin2
çok teşekkür ederim forever_bim beğenmene çok sevindim
ben de duydum tekrarların verileceğini özellikle de ömerin elifi ilk gördüğü anı tekrar izleyeceğim için çok seviniyorum;)
forever_bim 15-08-06, 13:33 çok teşekkür ederim forever_bim beğenmene çok sevindim
ben de duydum tekrarların verileceğini özellikle de ömerin elifi ilk gördüğü anı tekrar izleyeceğim için çok seviniyorum;)
Esoşşcum ilk 30 bölüm zaten Ömer ve elif sahnesi bayagı bir vardı. İzleyip eskiye dalarız biz de. Çok sevinçliyim bu yüzden zaten....
misskrueger 16-08-06, 00:20 ıhlamurlar altında da çok iyi oyunculuk sergiliyo başarılarının devamını dilerim;)
gerçekten çok iyi bir oyuncu umarım onu daha bir sürü dizi-filmde görebiliriz
forever_bim 20-08-06, 22:56 Bu arada dizide canlandırdıgı Ömer karakterının muhtemel yenı partnerı bellı oldu. Irem Altug. Dadı roluyle....
forever_bim 22-08-06, 11:58 I.A.dizisinin ilk bölümündeki haliyle son bölümlerdeki hali arasında büyük farklar var. Görünüş olarak şu anki hali daha iyi bir de oyunuluğunu çok iyiden mükemmele taşımış. Tebrikler.
çok şeker birisi ya bayılıyorumm:img-grin2
resimler harika forever bim çok sağol:)böyle resimler varsa bekliyorum
forever_bim 24-08-06, 12:51 Sevgili wonke
Rica ederim. Büyük zevkti.
Resim degil bende arşiv var resmen. Ekleyecegim.
aa ne zaman eklicen??bendeki resimler de artık bitmişti yani.yeni resimler arıydum ben de.lütfen en kısa zamanda eklermisin.ben sabırsızlıkla bekliyor olacağım.şimdden çooooooooooooooook teşekkürler
evet bend e o sahneye bayılıyorum
Hasan'cım eklediğin bilgiler ve resimler için teşekkürler canım
resimler çok güzel çok sağol forever bim ve barbiee:)
aaaa gercekten mi yaa cok sasırdım valla
Hadi ya gercekten mi! Cok sasirdim dogrusu ama Sinan Tuzcu gibi beyefendi ve basarili birine de boyle bir soyagaci yakisir yani;)
mavigece07 27-08-06, 11:11 sinan tuzcuya hastayım onun olduğu sahneler varsa bana gönderirmisiniz...Ben yeni üyeyim:img-artis
forever_bim 27-08-06, 13:22 sinan tuzcuya hastayım onun olduğu sahneler varsa bana gönderirmisiniz...Ben yeni üyeyim:img-artis
Öncelikle hoşgeldin sevgili mavigece
Birincisi hem foruma hem de bu başlığa hoşgeldin. Sinan Tuzcu hakikaten çok özel bir insan. Hayran sayısı gitgide artıyor çok mutluyuz bu nedenle.
Hemen hemen her sayfasında bu forumun resimleri var. Buldukça da buraya ekleyeceğime söz veririm. Ama lütfen siz de sık gelin buraya.
Ya biz de çok şaşkınız sevgili nehirrr....
Acaba kendisinin haberivar mı? Ya da site dogruyu mu yazıyor. Ama soyagacını taramak çok ama çok zevkliydi. Bulmaca çzer gibi tam 8 yüzyıl geriye gittik...
evet ya acaba kendisinin haberi var mı bu durumdan ama bence site doğru yazıodur büyük bi aile sitesiydi...
Sahnenin devamı....
http://img227.imageshack.us/img227/197/ihlamur72banxxj9.jpg (http://imageshack.us)
ne kadar yakışıyorlar
ne kadar güzeller benim dizinin en beyendiğim yerlerinden biri ömer elife nasıl bakıyo ama sanki gerçekten aşıkmış gibi
:love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05:
ÖMER ELİFF
İnanmıyorum özzde nerden ögrendin. Ben de galatasaraylıyım ve de şimdi sevgim yüze katlandı. Sinan Tuzcu da bizdenmiş yani...
gerçekten galatasaraylımı ya bende galatasaraylıyım yükselenimde onun burcu gibi yengeç allah bilir ne kadar ortak özeliğimiz vardır daha ay çok sevindim ya
slm.ben yeni üyeyim.sinan tuzcu hastalarındanım.bu site hangisiydi?merak ettim.bu arada resimleri ekleyenlere çok teşk ediyorum.süper resimler.
slm.ben yeni üyeyim.sinan tuzcu hastalarındanım.bu soyacağı sitesi hangisi?cvp bekliyorum.bu arada resimleri ekleyenlere çokk tşkler.harika resimler.
slm bn yeni üyeyim.sinan tuzcuyu çoook seviyorum.hastasıyım.bu soyağacı sitesi hangisi?bu arada resimleri ekleyenlere cook tşkler.harika resimler...
Ya biz de çok şaşkınız sevgili nehirrr....
Acaba kendisinin haberivar mı? Ya da site dogruyu mu yazıyor. Ama soyagacını taramak çok ama çok zevkliydi. Bulmaca çzer gibi tam 8 yüzyıl geriye gittik...
slm.ben yeni üyeyim.sinan tuzcu hastalarındanım.bu site hangisi?adresi verirseniz çok sevinirim.bu arada resimleri yollayan arkadaşalra çook tşkler.harika resimler...
Herkesin 30 Ağustos ZAFER BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM....
arkadaşlar acaba rica etsem bana sinan tuzcu nun 7. bölümdeki tenis oynadıktan sonra filizin yanına geldiği zamanki resimlerini bulabilirmisiniz??hatta sonrasın da da filiz cdyle elif in resimlerine bakıyodu.
sevgili osslem çok teşekkür ederim resimler için.çok sağol
gecenlerde kizim icin bir vcd satin aldim,burada seslendirenlerin arasinda sinan tuzcunun da adi yaziyordu.ara rollerden binini seslendiriyordu sanirim.yazmak istedim
sevgili osslem çok teşekkür ederim resimler için.çok sağol
birşey deil arkadaşım
forever_bim 30-08-06, 12:50 gecenlerde kizim icin bir vcd satin aldim,burada seslendirenlerin arasinda sinan tuzcunun da adi yaziyordu.ara rollerden binini seslendiriyordu sanirim.yazmak istedim
Sevgili gurbetçi
Çizgi film VCDsi miydi??? Merak ettim şimdi...Bu arada kızını Allah sana bağışlasın...
forever_bim 30-08-06, 13:02 Sevgili oslemme ekledği resimler ve sevgili Barbieeye özel çalışmaları için çok teşekkürler. Hepsi güzel olmuş. Ellerinize saglık.
Değer verip yorum yaptığın için teşekkürler forever_bim
Sevgili gurbetçi
Çizgi film VCDsi miydi??? Merak ettim şimdi...Bu arada kızını Allah sana bağışlasın...
tesekkürler,Allah herkesin evladini bagislasin
evet rapunzeldi cizgi filmin ismi ama ana karakteri degil de muhafizi falan seslendiriyordu galiba.ilgimi cekti ismi:img-lady:
barbiee calismalarin gercekten hos olmus :img-artis
forever_bim 30-08-06, 14:09 Açıklama için teşekkürler gurbetçi...
Sinan Tuzcunun harika ve bir o kadar da naif bir ses tonu var dogrusu dublaj yapmasına kesinlikle şaşmamak lazım. Bana kalırsa etkileyici erkek oyuncu ses tonu sıralamasında Mahir Günşıray ve Haluk Bilginerle ilk üçte yerini alır.
Burası coşmuş. Resimler özel çalışmalar hepsi süper. Teşekkür ederim tüm arkadaşlara.
mavigece07 30-08-06, 14:12 Öncelikle hoşgeldin sevgili mavigece
Birincisi hem foruma hem de bu başlığa hoşgeldin. Sinan Tuzcu hakikaten çok özel bir insan. Hayran sayısı gitgide artıyor çok mutluyuz bu nedenle.
Hemen hemen her sayfasında bu forumun resimleri var. Buldukça da buraya ekleyeceğime söz veririm. Ama lütfen siz de sık gelin buraya.
Tamam:img-nyam: ...Ya acaip beğeniyorum onu ya mükemmel bir tiyatrocu...Elimde fazla videosu yok
Sevgili oslemme ekledği resimler ve sevgili Barbieeye özel çalışmaları için çok teşekkürler. Hepsi güzel olmuş. Ellerinize saglık.
birşey deil arkadaşım yorum yaptığın için teşekkürler
Sevgili barbiee çalışmaların çok güzell ellerine sağlık
ve sevgili oslem o güzell resimleri bizimle paylaştığın için çok saol
bende kuzenime hediye bahanesiyle bi rapunzel cdsi alayım belki şansıma Sinan tuzcu´nun seslendirdiği çıkar:)
barbiee_forever bim_oslemm_nazlıe çok teşekkürler arkadaşlar sizin sayenizde burası çok güzel oldu.hergün farklı bir resim koyuyuorsunuz.çalışmlarınız için çok sağolun
forever_bim 31-08-06, 11:35 barbiee_forever bim_oslemm_nazlıe çok teşekkürler arkadaşlar sizin sayenizde burası çok güzel oldu.hergün farklı bir resim koyuyuorsunuz.çalışmlarınız için çok sağolun
Rica ederim wonke....
Bu arada senin avatarın ve imzan da müthiş olmuş...Bayıldım...
çok sağol foreverbim.senin awatarın ve imzan da çok güzel
barbiee_forever bim_oslemm_nazlıe çok teşekkürler arkadaşlar sizin sayenizde burası çok güzel oldu.hergün farklı bir resim koyuyuorsunuz.çalışmlarınız için çok sağolun
rica ederim ben zevkle yapıyorum ayrıca imzana bayıldım
forever_bim
çok hoş olmuş ellerine sağlık
forever_bim 31-08-06, 22:28 forever_bim
çok hoş olmuş ellerine sağlık
Rica ederim. Begenmene sevindim...
çok teşekkürler sevgili wonke Sinan'ın resimlerini eklemek,onın resimlerinden özel çalışmalar yapmak benim için büyük zevk tekrar teşekkür ederim...
rica ederim ben zevkle yapıyorum ayrıca imzana bayıldım
imzamı beğenmene sevindim.arkadaşlar tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.yaptığınız çalışmalar çok güzel:)
çok teşekkürler sevgili wonke Sinan'ın resimlerini eklemek,onın resimlerinden özel çalışmalar yapmak benim için büyük zevk tekrar teşekkür ederim...
forever_bim 01-09-06, 18:13 Irmak özel çalışmaların için çok mersi. Çok güzel olmuşlar...
BIsey degil
begenmenize cok mutlu oldum
esoşş barbiee
çalışmalarınız çok hoş olmuş ellerinize sağlık
bence çok yakışmış kirli sakal ayrı bi hava katmış ona adam ne yapsa yakışıyo
forever_bim 02-09-06, 22:02 Arkadaşlar gazeteyi aldım ve erkek gözüyle söylüyorum Sinan Tuzcunun yeni imajı yıkılıyor. Olağanüstü oldu bence. Saçlar çok kısa kesilmiş ve de evet kirli sakalı var...
Ek olarak sevgili esoşşa avatarı ve barbieye de estetik özel çalışmaları için çok teşekkürler....
Arkadaşlar gazeteyi aldım ve erkek gözüyle söylüyorum Sinan Tuzcunun yeni imajı yıkılıyor. Olağanüstü oldu bence. Saçlar çok kısa kesilmiş ve de evet kirli sakalı var...
Ek olarak sevgili esoşşa avatarı ve barbieye de estetik özel çalışmaları için çok teşekkürler....
hangi gazete de var ki???merak ettim ben de şimdi.iki gündür de giremiyorum net e.ama arkadaşlar siz buraya yine birsürü resimler koymuşsunuz.forever bim_esoşş_barbiee hepinize çok teşekkürler resimler çok güzel.
milliyetin cumartesi ekinde vardı
http://img347.imageshack.us/img347/558/nnbe4.png
rosemarry den alıntıdır
nazlıe çok teşekkür ederim.acaba hangi gün çıktı bu haber???????
forever_bim 03-09-06, 17:47 hangi gazete de var ki???merak ettim ben de şimdi.iki gündür de giremiyorum net e.ama arkadaşlar siz buraya yine birsürü resimler koymuşsunuz.forever bim_esoşş_barbiee hepinize çok teşekkürler resimler çok güzel.
Sevgili wonke
Milliyetin TV ekinde Cumartesi günü vardı resim. Yeni imajı çok iyi olmuş. Yalnız buraya gazeteden scanner yardımıyla eklendiği için flu çıkmış. Gazetede oldukça iyi görünüyor. Gazeteyi alamadın diye de üzülme. Yakında dizide göreceksin zaten...
anam :) çok tatlı olmuş be sinan....
walla ben başlarda bülent inalı beğenirdim ama sinanı keşfettikten sonra bülentte kimmiş diyorum..çok şirin yaaa..ömerim bi tanee
forever_bim 04-09-06, 19:21 anam :) çok tatlı olmuş be sinan....
walla ben başlarda bülent inalı beğenirdim ama sinanı keşfettikten sonra bülentte kimmiş diyorum..çok şirin yaaa..ömerim bi tanee
Efendim kimleri görüyoruz burada.
İmaj değişimi çok iyi olmuş bence. Yüzünü eskitmemiş olacak. Zaten pek ortalıkta da gözüken bir insan degil...
way canına süper olmuş bu ne hal Sinan bey ne yaptınız:cheer: :cheer:
arkadaşlar d&r da söz vermiş aşklara kitabının imza gününe sinan tuzcu da geliyomuş.aramızdan gitcek olan var mı????????
forever_bim 05-09-06, 13:03 arkadaşlar d&r da söz vermiş aşklara kitabının imza gününe sinan tuzcu da geliyomuş.aramızdan gitcek olan var mı????????
Haberi ben de aldım sevgili wonke. Fakat gidemiyorum. Çünkü İstanbula çok uzagım...
forever_bim 05-09-06, 22:05 Resimler için çok teşekkürler. Artık yeni bölüm resimleri gelsin. Onları ekleriz....
fragmanda o ağlarken resmen bende ağladım arkadaşlar bu arada 16 eylül de taksim dnr da saat 16:00 da Sinan Tuzcu,Bülent İnal,Tuba Büyüküstün ve Serdar Oğuz şiir kitabını imzalama günündeler ve tabi ki bende ordayım ay şimdiden heyecan yaptım sonunda Sİnan TUZCU'yu yakından görme şansım olacak umarım fotoğraf falan çekebilirim...
forever_bim 06-09-06, 10:07 Barbiee çalışmaların çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Çok begendim...
fragmanda o ağlarken resmen bende ağladım arkadaşlar bu arada 16 eylül de taksim dnr da saat 16:00 da Sinan Tuzcu,Bülent İnal,Tuba Büyüküstün ve Serdar Oğuz şiir kitabını imzalama günündeler ve tabi ki bende ordayım ay şimdiden heyecan yaptım sonunda Sİnan TUZCU'yu yakından görme şansım olacak umarım fotoğraf falan çekebilirim...
inşallah ben de gideceğim:):):)sinan tuzcuyu canlı canlı görme fırsatı yakalayacağım için çok mutluyum:):):)şimdiden 16 eylül cumartesi saat:16:00 olması için sabırsızlanıyorum:)
barbiee yaptığın çalışmalar çok güzel olmuş.eline sağlık
elifin ölüm sahnesinden görüntüler
ömeri böyle görmeyi hiç istemezdim onu çok seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum rol bile olsa istemem
ya sınan tuzcu sahaneydı fragmanda bayıldım walla kırlı sakal bır insana bu kadar yakısır zaten dialoglar harıkaydııı:img-nyam: :img-nyam:
Uzun aradan sonra buradayım.Dizi yarın başlıyor.Çok mutluyum.Ama üzücü bir başlangıç olacak.SiNAN tuzcuyu yeniden izlemek harika olacak.Bu arada aranızda İntizar'ın Ihlamurlar Altında klibini izleyen var mı...?Ben çok beğendim.Kral tvyi takip edin:img-grin2
ben, kurşun yarasında oynarken bülent inalı çok beğenirdim ama ıhlamurlar altında başlayınca ve sinan tuzcuyu görünce anladm ki bu alemin tek yakışıklısı oymuş oyunculuğuna ise diycek lafım yok o dizideki en kaliteli oyuncu
evet en komik de ömer-yılmazın hazırola geçişiydi:):)
forever_bim 08-09-06, 17:04 Bugün 13. bölümün tekrarını izledim. Özellikle Elifle tavla oynadıkları birlikte sucuklu yumurta yedikleri sahnede bir de Elifi evde bulamayıp paniklediği sahnede süperdi...Yolu çok açık olur inşallah...
evet ya hazır ola geçmeleri çok komikti ama bilmem siz dikkat ettinizmi ama en az bizimkileri verdiler çok kısa oynadılar
okanb.hastası 08-09-06, 22:39 en beğendiğim oyunculardan birisi onu çooooooookkk seviyorum ben onun ankaradan en büyük hayranıyım aşkıııııım
okanb.hastası 08-09-06, 22:43 bi kere klas çok yakışıklı hayranıyım hemşeri çıktık gozleri mükemmel
okanb.hastası 08-09-06, 22:54 ya ben anlamıyorum bütün yakışıklıları niye hemen kapıyolar dolunaya helal olsun be:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
okanb.hastası 08-09-06, 22:57 ben yeni üye oldum ilk başta barbie ye ve diğerlerine çoookk saolun sinan tuzcu resimleri bi harikaydı
sinan tuzcu herzaman kigibi bu akşamda bir harikaydı
sinan tuzcu herzaman kigibi bu akşamda bir harikaydı
evet çok iyiydi ama ona kötü yü oynamak hiç yakışmıyor.ben dhaa çok kızıyla ilgilenir falan zannediyodum.hiç beklemzdim kızına öyle davranmasını.yani ne diyim helal olsun senaristlere.bundan sonraki cuma yı da iple çekiceğim artık...
Dünkü bölümde muhteşem bi performans sergiledi.Gerçe her zaman beğenmişimdir oyunculuğunu kendisini tebrik etmek lazım rolünün hakkını veren oyunculardan
arkadaşlar elinde sinan tuzcunun 40.bölümden resimleri olan arkadaşlar varsa koysun lütfen.
rosemarry resimler için çok teşekkürler.resimler harika!!:)
rosemarry resimler için çok teşekkürler.resimler harika!!:)
bişey değil ben sadece buraya taşıdım asıl resimleri çeken justin girl´e teşekkür etmek lazım
bende kızına çok bağlı bir ömer karekteri görmek istiyorum ne kadar iyi bir baba olur aslında onu kızıyla ilgilenirken görmeyi çok istiyorum gerçi ben artık izlemem o diziyi ama arada sırada sırf onlar için açardım
Ben gariptir ama sinirli Ömer'e bayılıyorum.Elif'e dövecek gibi bakarken İşte oyunculuk bu diyor insan....Sanırım ilerki bölümlerde elif'e bağlı olacak....
Ben gariptir ama sinirli Ömer'e bayılıyorum.Elif'e dövecek gibi bakarken İşte oyunculuk bu diyor insan....Sanırım ilerki bölümlerde elif'e bağlı olacak....
ben de sinirli ömeri çok seviyorum:img-grin2 ama evet kendini toparlaması lazım kızı için...
ben de sinirli ömeri çok seviyorum:img-grin2 ama evet kendini toparlaması lazım kızı için...
evet gerçekten de çok güzel oynuyor ama bu sinirliliğini yılmaz ın üstünde falan denese daha güzel olurdu:):):)keşke kızının üstünde denemse .ama bence en fazla 1-2 bölüm sonra düzelir diye düşünüyorum.çünkü küçük elif e dadı olarak irem altuğ gelecekti.yani demek istediğim demkki elif ömerlerin evinde kalacak.ömer bakıcak elif e
forever bim resimler için çok teşekkürler
forever_bim 11-09-06, 17:07 forever bim resimler için çok teşekkürler
Rica ederim. Daha ilk bölümden bu kadar topladıysak ikinci sezon burası patlayacak bence....
forever_bim 11-09-06, 22:41 krnca bunlar sanırım The Net 2.0 filminden. Bu filmde Sinan Tuzcu sahte polis rolünde ve de bıyıksız. İyi ki bıyık bırakmış ama bıyıklı hali de iyi bence...
krnca bunlar sanırım The Net 2.0 filminden. Bu filmde Sinan Tuzcu sahte polis rolünde ve de bıyıksız. İyi ki bıyık bırakmış ama bıyıklı hali de iyi bence...
evet the net 2.0 'dan kesinlikle bıyıklı hali çok daha iyi yalnız burda çok zayıf belki şimdi bıyıklarını kestirse daha iyi olur hani o zamana göre daha bir kilolu ya
sinan tuzcuyu hiç bıyıksız görmemiştim bıyıksızda fena sayılmaz kendide ben bıyıksız çirkin oluyorum demişti ama bıyıksız da yakışlı bıyık sadece ona ayrı bi hava katıyo bu bakışlara sahip bir insan asla çirkin olamaz zaten ve ayrıca şunu belirtmek isterimki bir insana bıyık bu kadar yakışır
bence sinan tuzcunun bıyıklı hali daha iyi.bıyıksız hali fazla güzel değilmiş.zaten bi röportajında okumştum.kendisie beğenmiyor bıyıksız halini
forever_bim 12-09-06, 12:54 Bence de iyi ki bıyık bırakmış. Bıyıklı hali 1000 kat daha iyi. Yakışıyor bıyık hakikaten.Resimler için sagolun arkadaşlar....
bencede iyiki bıyık bırakmış daha karizmatik gösteriyo onu bıyıkları ben bıyığı pek sevmem ama Sinan Tuzcu´ya çok yakışıyo
forever_bim 14-09-06, 12:53 Resimler için teşekkürler sevgili nazlıe bende de vardı bu resimler ekleyecektim. Ama benden önce davrandın...:img-grin2
kısmet değilmiş demekki forever_bim :img-grin2
yarın büyük gün arkadaşlar acayip heyecanlıyım çünkü Sinan TUZCU'yu yakından görme fırsatı buldum ne kadar mutluyum anlatamam..
yarın saat 16:00 da beyoğlu D&R da gelmek isteyenler mutlaka gelsin...
forever_bim 15-09-06, 09:21 Sevgili barbiee
Ben de senin adına çok sevindim. Nihayet onu görebileceksin.
Sevgili nazlıe
Fragman resimleri için çok ama çok teşekkürler. Adamın gözlerinden alev çıkıyor resmen. İşte oyunculuk böyle bir şey olsa gerek.
barbiee çk şanslısn kesinlikle keşke bende şu an ist.te olsm da görebilsydm onu....eğer fotoğraflarını çekeresn buraya koyarsn inş. bide şu frgman resimlerindeki muhteşem oyunculuğa bakar mısınız yaaa...
okanb.hastası 15-09-06, 10:43 ya adam çok tatlı gözleriyle herseyi anlatıyo gozleri yeter onun ya çok seviyorum ben onu hele yakından harika onu öpmek süper imza günü harikaydı
barbie senin adına çok sevindim sinanı yakından görmeyi çok isterdim istanbulda oturduğum halde onu göremiyeceğime çok üzülüyorum
rica ederim forever_bim ama asıl teşekkürü hak eden sevgili havincim arkadaşımız ben sadece ıhlamurlar altında sayfasından buraya ekledim
özel çalışmalar gerçektende çok güzel olmuş ellerineize sağlık shiny, Barbiee ,Karçiçeğim buraya eklediğin için forever_bim sanada teşekkürler
Ya ben bu adama dün akşamki bölümde accccaayip sinir oldum ya evet iyi bir oyuncu ama rolü çok gıcık hep sevenleri ayırıyor yaw! Dün akşam yılmaz ne zaman filize yaklaşsa "FİLİZ!!" diye çağırdı ya her seferinde ben yerimde deli oldum artık yılmaza "çarpsana şuna iki tane" diye bağırdım yerimden ama tabii duymadı garibim yine öyle bakakaldııııı!!:( :(
forever_bim 16-09-06, 12:47 Ya ben bu adama dün akşamki bölümde accccaayip sinir oldum ya evet iyi bir oyuncu ama rolü çok gıcık hep sevenleri ayırıyor yaw! Dün akşam yılmaz ne zaman filize yaklaşsa "FİLİZ!!" diye çağırdı ya her seferinde ben yerimde deli oldum artık yılmaza "çarpsana şuna iki tane" diye bağırdım yerimden ama tabii duymadı garibim yine öyle bakakaldııııı!!:( :(
Seni sinirlendirebildiğine göre rolün hakkını çok güzel veriyor. Bir de şunu söyleyim dün akşamki bölümde masal okuyuşu süperdi adamın. Cenk Ertanın sesinden sonra Sinan Tuzcunun sesi melodi gibi ninni gibi geliyor:img-grin2 :img-grin2
dün akşam sinan tuzcuya hayranlığım kat kat artı o kadar güzel oynadıki helal olsun hele kızıyla geçirdiği zamanlar çok eğlenceliydi bir kaç bölüm sonra çok daha iyi baba olcağı kesin kızına ne kadar güzel masal okudu
yesilcay arkadaşm ömer filizle yılmazın sürekli aralarına girmesine sen ne kadar sinelendiysen bende okadar muttlu odum hele o asansörde yılmaza bakarak gülmesi çok güzeldi mükenmel bir oyuncu bunu dün akşam bir kezdaha kanıtladı
http://img91.imageshack.us/img91/8893/mylbscap0062co4.jpg
ya bu resimde oyunculuğunu yine konuşurdu nası bi mutluluk yaşıosa artık adm böle bi gülüş olmaz yaaaa....dün filziciğimn sayesinde ömerin aklı başına geldi allahtn ve elifle arası düzelmeye başladı umarm bi daha hiç kötü olmazlr....bide bn elifin naıs ömerlerde kalmaya başlıycağını merak ediorm acaba müjgan mı verick...
bu resimdeki gülüşü çok hoşuma gitti.orda yılmazı sinir etti.bence mükemmel bir sahne.yılmazı o kadar çok sinir etmişki zevkten dört köşe olmuş gülüyo:):):):)
Bence çok iyi bir oyuncu harika sinan tuzcu çok ama çok sevdiğim bir oyuncu bazen beni sinir etsede yinede çok seviyorum dünkü bölümde yılmaza karşı tavırları sinirimi bozsada kızına davranışı ve filizle dertleştikleri zamanları çok seviyorum yani anlayacağınız süper bir oyuncu
bnede ömerin yılmazı siner etme sahnelerinde çok güldüm hatta asansördeki resme bakınca hala gülüyorum
göz konusuna gelince onu hala cözemedim forever_bim ben yeşil diyorum baharh mavi diyor sanırım göz rengi sürekli değişiyo
forever_bim 17-09-06, 17:08 bnede ömerin yılmazı siner etme sahnelerinde çok güldüm hatta asansördeki resme bakınca hala gülüyorum
göz konusuna gelince onu hala cözemedim forever_bim ben yeşil diyorum baharh mavi diyor sanırım göz rengi sürekli değişiyo
O konuda derin araştırmalar yaptık ama maalesef kesin yargıya varamadık nazlıe:img-grin2
Yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi oluyor. Biz de başka renkler (kırmızı ve siyah giyerken özellikle) dikkatlice inceledik o zaman da ne tam yeşil ne de tam maviydi. O yüzden mavi yeşil deyip işin içinden çıkıyoruz...:img-grin2
Bir de tvde gördüğüm en güzel ağlayan insanlardan. Allah gerçek hayatta ağlatmasın...
Diziyi Sinan Tuzcu götürüyor bu aralar hem de çok iyi keşke hiç filizle yılmazı yalnız bırakmasa.:img-grin2
Kızacaksınız ama dizinin sonunda Filizin de ölmesini canı gönülden istiyorum kendime itiraf ettim bunu şimdi de size itiraf ediyorum.sevmeye çalıştım ama olmadı Elif ölünce daha da sinir oldum hatta.Ama en çok hastanede elifin yanına gidip yılmazla evleneceğini gözünü kırpmadan söyledi ya o zaman çok kötü oldum.
İçime de doğan o zaten ölmeyip de napacak?nasıl bitecek dizi??Babasına verdiği sözden cayıp telli duvaklı gelin mi olacak(onu da beklerim ya neyse) Ama Tuba Büyüküstün olarak çok çok seviyorum onu ,hatta bayılıyorum hatta ,rüyalarımagiriyor kız,hatta aşığım:) ama dizide sevmiyorum artık
rica ederim forever_bim ne sinan tuzcunu gözleri mavi çıkmış demekki penbe giyicce göz rengi maviye dönüşüyo
forever_bim 18-09-06, 08:41 merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın sonunda Sinan Tuzcu ile tanışmış ve onu görmüş bulunmaktayım...kendisi çok tatlı,hoş sohbet ve sıcakkanlı arkadaşlar yani zaten kendisini çok seviyordum tanışınca ona olan sevgim daha da artmış bulunmakta:) bugün fırsat buldukça cumartesi imza gününde çektiğim resimleri yollamaya çalışıcam...bi ara gerçekten çok korkmuştum çünkü Sinan Tuzcu gelmemişti ve bizlere gelmeyecek denildi..neyse ki Bülent İnal SErdar Oğuz ve Tuba BÜYÜKÜSTÜN den imza aldıktan sonra Sinan bey in geleceğini ve beklememizi söylediler ve 5 dk bir beklemenin ardından Sinan TUZCU geldiiii ve herkeste bir çığlık:) arkadaşalr Sinan bey le konuştum ve dizifilmi takip ettiğini söyledi..bende benim dizifilmde izmim barbiee dedim ve benim yazılarımı ekleyen sen 'miydin dedi seni biliyorum dedi...forumda arada kavgalar çıktığını söyledi ayy çok şekerdi...
bu arada unutmadan söyleyeyim bana foruma söylemem için şu haberi verdi...
Ayşe Opereti biliyosunuz ki bu sene yok Sİnan bey Hamlet te oynayacakmış Emre KINAY ile DURU TİYATROLARINDA....
Sevgili Barbiee senin adına inan çok ama çok sevindim...Demek tanıdığımız gibi muhteşem biriymiş..Yanılmamışız...Selamımı da gönderseydin...Demek dizifilmi takip ediyorlar...Umarım yapılan bazı abest yorumlar ona ulaşmamıştır....
forever_bim 18-09-06, 08:45 arkadaşlar bende imza gününe gittim..aşırı bir ilgi söz konusuydu..ama biz barbiee ile şanslı insanlar olarak önlerden yer kaptık..sıranın bize gelmesini beklerken aldıgımız duyumlara göre sinan tuzcu gelmemişti..ya nasıl olurr biz oraya sırf onun için gitmiştik ama:(
neyse içeri girdik serdar oğuz,bülent inal ve tuba büyüküstünden imzalarımızı aldık..ama sinan tuzcu gelecek dediler barbiee bunu duyarda ordan çıkar mı asla:) bi süre bekledik birden çığlıklar eşliğinde içeri müthiş gülümseyişiyle biri girdi..ewet işte gelmişti...çok şirin o kadar pozitif enerjisi vardıki bikaç saniye gerçekten o mu diye bakındım saf saf...şans o gün bizden yanaydı tam sinan tuzcu içeri girdi basında röportaj almaya başladı..nerden baksan 15 dakika kazandık:)tam yanında duruyodum bütün röportaj boyunca...etrafa gülen gözlerle bakan,espirili,ekrandakinden katbe kat fazla yakışıklı olan,karizmatik sinan tuzcu yanımdaydı yanımda süperrrr...bir ara sinan bey dedim resim çekmek için o kadar güzel gülüyoki ellerim titriyodu resmen doğru düzgün çekemedim bile...
oyunculuğuyla karizmasıyla ışığıyla sinan tuzcu tam bir yıldız bana göre..zaten onu çok seviyodum artık tam bir hayranıyım..
not:tuba'da ekrandakinden çok güzel ve inanılmaz sıcak kanlı onuda çok sewdim
Sevgili si_nice
Gerçekten şanslıymışsın senin adına çok sevindim. Sinan Tuzcunun da umduğumuz gibi biri çıkmasına çok sevindim...
Sevgili Barbiee senin adına inan çok ama çok sevindim...Demek tanıdığımız gibi muhteşem biriymiş..Yanılmamışız...Selamımı da gönderseydin...Demek dizifilmi takip ediyorlar...Umarım yapılan bazı abest yorumlar ona ulaşmamıştır....
walla benim yorumlarımdan haberdar inşallah abuk sabuk dolunay soysert ile yazdıklarmı okumamıştır
forever_bim 18-09-06, 13:12 Tubi yani çok yakın plan yakalamışsın adamı. Keşke ben de gelebişlseydim sizinle...
Düşün o kadar yakındık yani forever bim cim.. Hani adamla bi ara barbiee nin kanka olacağını zannetmiştim :p
Keşke sende olsaydın.. Artık başka sefere inşallah..
arkadaşlar zize imrenmemem münkün değil bir de ben yakından görebilsydim keşeke ama ne yapayım sizin anlattıklarınızla yetinicem artık sinan tuzcunun siteyi takip etmesine sıcak kanlı olmasına burunun havalarda olmamasına isanlara karşı mesafeli davranmamasına çok sevindim normal hayatta nasıl olduğunu hep merak ediyodum sayenizde merakım biraz azaldı canım benim o canım
ayy keşke bende gidebilseydim ya:(
siteyi takip etmesine çok sevindim.sevildiğini biliyodur yanii ayrıca mükemmel bi oyuncu olduğunuda
Sıcakkanlı biri olmasına hiç şaşırmadım aslında oyunculuğu kdr kendide çok iyi bi insanmış
ayrıca fotğraf ekleyen herkese teşekkürler...
merveeeeee 18-09-06, 14:43 fotograflar gerçekten çok güzel önce onun için herkese teşekkürler sinan tuzcunun sıcakkanlı bir insan olduğu zaten bakışlarından tavırlarından belli oluyor çook tatlı bir insan olduğuna eminim ayrıca çook iyi bir oyuncu ıhlamurlar altında en güzel rol yapan oyuncu gerçekten süper bir oyuncu!!!
sevgili barbiee d&r daki imza günü için yazdğn mesajı yeni okudm vee çookkk mutlu oldm...sinan tuzcunun ztn öle sıcakkanlı biri olduğu gözlerindn anlaşılıo o yüzdn hiç şaşırmadm...bu formu takip etmesi çk güsel gereçktn çk ii bi oyuncu çk seviorm onu yaa hamleti oynamasına da çk sevindm...
ekürim resimler için çok teşekkürler sana bu iyiliğini asla unutmayacağım cumartesi günü de kafanı fazlasıyla şişirdim ama ne yapayım sinan tuzcu yu görmüşüm konuşmuşum o kadar olsun ama değil mi?
resimler ve verdiin bilgiler için çooook tşkler deniz abla;)dizifilmi takip etmesine acaip sevindim inş. bi gün ben de görürüm onu yakından...
Sinan Tuzcu bence her yönüyle harika bi insan yaa..imza gününe malesef gidemedim ama Hamlet'te oynayacagi haberine coook sevindim kesinlikle izlicem..bence bi insanın en büyük ve en güzel özelligi sanatcı olabilmesidir! tip falan hic onemli degil..zaten sahip oldugu karakterde her sekilde ona yansır..üstellik Sinan Tuzcu yakışıklı ve karizma..walla her türlü özellik var.başarılarının devamını diliyorum..onu cok ama cok seviyoruz..çok destekliyoruz..röportajlarını okudugumda kendisne bi kez daha hayran oldum..bence şuan en kaliteli işleri yapıyor..ve her zaman işiyle gündeme geliyor..en çokta bu özeliigini seviyoruz..ben bunu düşünmüyorum ama malesef çok şahit olduk başarıyı yakalayıncA değişen insanlara..eminim Sinan Tuzcu bunlardan biri olmayacak! ayrıca Dolunay Soysert'le cok yakısıyorlar..umarım cok mutlu olurlar...kendisi MSÜ tiyatro bölümünü 3 senede bitirmis..acıkcası konservatuar/tiyatro okumayı düsünen biri olarak onunla tanısmayı az da olsa görüşlerini önerilerini dinlemeyi cok isterdim..belki bu birebir olmasada bi yazı yazabilir diye düsünüyorum..ve benim gibi düşünen çok kişi olduguna eminim..ne ekersen onu biçersin derler ya! Sinan Tuzcu bence bu işe çok emek vermiş biri..şimdi emeğinin karşılığını alıyor..Başarılar!
(umarım bi gün bende böyle başarılı bi tiyatrocu olabilirim:img-kiss: )
arkadaşlar inanın bir insan bu kadar yakışıklı,karizmatik,sempatik,sıcakkanlı ve konuşkan olabilir..imza gününün ilk saatlerinde onun gelmeyeceğini duyunca inanılmaz üzülmüştüm ama sonra onu görünce herşey uçup gitti..hele birde ona söyleyecek sözlerim vardı ama o gözleri görünce herşey aklımdan uçtu gitti..neyse ki duru tiyatroda HAmlet oyunu başlayacak mutlaka gideceğim ve belki bu sefer yarım kalan sözlerimi o zaman kendisine söyleyebilirim...
arkadaşlar inanın bir insan bu kadar yakışıklı,karizmatik,sempatik,sıcakkanlı ve konuşkan olabilir..imza gününün ilk saatlerinde onun gelmeyeceğini duyunca inanılmaz üzülmüştüm ama sonra onu görünce herşey uçup gitti..hele birde ona söyleyecek sözlerim vardı ama o gözleri görünce herşey aklımdan uçtu gitti..neyse ki duru tiyatroda HAmlet oyunu başlayacak mutlaka gideceğim ve belki bu sefer yarım kalan sözlerimi o zaman kendisine söyleyebilirim...
barbieecim tabiki yine birlikte gidecegiz dimi..iki sinan hayranı olarak..ama siz bizi görseniz öyle komiktikki.sinan bey diyorum biz sizin sayenizde formda arkadas olduk sağolun dedim öylemi süper y dedi o harika gülümseyişle..
allahım çok şirin harika bir insan o kadar müthiş bir iletişimi warkı sanki içimizden biri..ne hava var ne kasıntı çok doğaldı..dedimki ben gazi mahallesinde oturuyorum gelip sizi göremedim öylemi demekki kısmett burayaymış dedi:)
çok seviyorum sinan tuzcuyuuuuu
forever_bim 19-09-06, 11:26 Arkadaşlar inanın şu anda sizin mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum. Başka neler konuştunuz onunla lütfen onları da yazın buraya. Okumak istiyorum çünkü.
Arkadaşlar inanın şu anda sizin mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum. Başka neler konuştunuz onunla lütfen onları da yazın buraya. Okumak istiyorum çünkü.
walla hatırladıklarımız bu kadar ama röportaj sırasındada çok şirindi mesela bülent inal gazetecilerle konusurken sinan bey araya girdi eee emrahın dizisiyle ilgili ne düşünüyosunuz filan diye sordu:) dizi sektöründen memnun oldugunu kalite projelerin çoğaldıgını filan söyledi..bunları hatırlıyorum
sinan tuzcunun karakteri tam beklediğim gibi çıkmış yani çok sevecenve şakacı biri kendisini çok beğeniyor ve takdir ediyorum bir insan bukadarmı güleryüzlü olur birde tuba b. ile olan bölümleride anlatırsanız çok sevinirim ama bülen inala biraz soğuk demişsiniz biraz şaşırdım röportajlarında çok sempatik görünüyordu bu arada galiba az resim çekmişssiniz çünkü sadece üç dört tane resim gördüm yinede ellerinize sağlık vede bizlerle paylaştığınız için çok mutlu oldum sağolasınız
vay bee Hamlet'te oynuyor haa kesin gidilir aslında Sinan Tuzcu ve Hamlet yanyana gelmemesi gereken şeylerden (ateş ile barut misali) yaa başka yapımcılarda onu keşfederse, ya yurtdışına açılırsa, ya başka bir ülkeye yerleşirse (yazdım galiba biraz) :fighting2 :fighting2 şaka bir yana tabii gönül ister ki ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu herkes görsün:img-nyam: neyse daha Dünya'ya açılmaya çok olduğuna göre ne yapmak lazım Sinan Tuzcu'yu tiyatro sahnesinde görme şansımız varken kaçırmamak lazım:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
forever_bim 19-09-06, 20:39 vay bee Hamlet'te oynuyor haa kesin gidilir aslında Sinan Tuzcu ve Hamlet yanyana gelmemesi gereken şeylerden (ateş ile barut misali) yaa başka yapımcılarda onu keşfederse, ya yurtdışına açılırsa, ya başka bir ülkeye yerleşirse (yazdım galiba biraz) :fighting2 :fighting2 şaka bir yana tabii gönül ister ki ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu herkes görsün:img-nyam: neyse daha Dünya'ya açılmaya çok olduğuna göre ne yapmak lazım Sinan Tuzcu'yu tiyatro sahnesinde görme şansımız varken kaçırmamak lazım:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Sevgili krnca
Sinan Tuzcu zaten I.A. baslamadan 1 yil once yani 2004 yilinda konservatuvari bitirir bitirmez Ingiltereye staj yapma amaciyla gitti. Tatil icin geldiginde de Tomris Giritlioglu onu buldu ve oynamasi icin bu dizide ona teklif getirdi. Hem artik burada kalmasi icin cok daha guzel ve gecerli bir sebebi de var. O sebebin ne oldugunu herkesin bildigine de eminim zaten...:img-haha:
arkadaşlar hepberaber tiyatroya :) dizifilm olarak gidelim bence :) hem daha eğlenceli olur :)
arkadaşlar duru tiyatroları ile irtibata geçtim oyun başlayacağı zaman arayıp haber verecekler tabi ben yine de onları beklemiycem unuturlar falan ben oyunun başlama tarihini öğrenir öğrenmez sizlere haber veririm ...olmazsa gelebilecek olanlarla topluca gideriz dizifilm ailesi olarak :img-grin2
forever_bim 20-09-06, 09:22 Ya umarım yarıyıl tatilinde de oynar ve ben de kışın İstanbula gelip hem sizlerle buluşurum hem de tiyatroya giderim. Arkadaşlar organizasyon yapabiliriz. Ben de size yardımcı olmaya çalışırım...Tabii gelebilirsem:img-grin2
ya çok seviyorum kendisini başarılarının devamını diliyorum kendisini hep kaliteli projelerde görmeyi umut ediyorum...:img-kiss:
walla biz onun için projeler üretmeye başladık bile..gerçi her rolün hakkını başarıyla werebilecek bir oyuncu sinan tuzcu..onu kaybedecegimizi hiç sanmıyorum uzun yıllar dizileriyle oyunlarıyla bende warım diyecektirrr
kesinlikle katılıyorum sinem cim böyle bir oyuncu ve yeteneği yapımcılar boş bırakmaz bence :good:
barbiee resimler için teşekkürler hamlet acaba ne zaman oynuycak çok merak ediyrum ve gitmek için sabırsızlanıyorum sinanı yakından görmeyi çok istiyorum
Yani Sinan Tuzcu sayfayı görecek tubi resimleri yamuk çekmiş diyecek.. Yani ekürim saol be...
barbiee resimler için teşekkürler hamlet acaba ne zaman oynuycak çok merak ediyrum ve gitmek için sabırsızlanıyorum sinanı yakından görmeyi çok istiyorum
nazlıcım hamlet in ne zaman oynayacağı belli değil dün ben görüştüm telefonumla ismimi aldı bi bayan mutlaka arayacağını söyledi ben yine takip edeceğim ben size haber veririm merak etme:img-grin2
barbiee inan nasıl merakla bekliyorum hamlati en kısa zamanda oynasalarda gidip görebilsem hamletin tarihini söyleyeceğin günü dört gözle bekliyorum
28.Bölümü bende izledim tekrar,az önce bitti Elifin kumar masasında ömeri yakalamasındaki sahneyi izlerken bu formdaki birinin (galiba barbiee)elifin oyunculuğunu çok beğendiğini söylediği geldi aklıma.Öncelikle katılıyorum gözler konuşturmuş yine herşeyi, ama arabada yılmazın Filizi öpüş sahnesindeki yılmazın sıradanlığı da çok hoşuma gitti.Sanki adama "filize ,elife baktığın gibi bakma asla böyle sahnelerde" demişler gibi en romantik sahne olmasına rağmen hiç bi sıcaklık yoktu. Hem de o bölümlerde yılmaz gerçekten filizi seviyordu ama nasıl olduysa öptükten sonraki bakış bana hiç masum gelmedi.Neyse iyi geceler...
Hani baslarda bir arkadasda soylemisti ya; Sinan Tuzcu gercektende Ihlamurlar Altinda'nin tek beyefendisi! Onu Net 2.0'da izledigimde cok sasirmistim. Rolu kucuktu belki ama yine de cok guzel oynamisti oradada. Keske diyorum Sinan Bey sinemayada agirlik verse. Bildigim kadariyla rol aldigi pek bir film yok oyle degil mi arkadaslar? Yurtdisinda olunca tiyatrolarina gitme imkanim olmuyor malesef ama keske buralarada gelebilseler. Eminim tiyatrodada ayni ozenle oynuyordur rolunu... Bu arada duydumki *** *** buralari takip ediyormus:) Ne guzel. Ha birde fotolar icin coook tesekkurler arkadaslar. Yamuk olsada guzel:)
hamletin tarihinin belli oması çok güzel ama bu kadar geç olması üzücü nerdeye 4 ay sabretmek gerekiyo offffffffff offffffffffffffff
sizin adınıza çok sevindim keşke bende Sinan Bey´i tiyatro sahnesinde görebilseydim tvde görmek ayrı tiyatroda görmek ayrı ne de olsa tiyatro kanlı canlı karşında ahh ahh bendede hiç şans yok ya
hamletin tarihinin belli oması çok güzel ama bu kadar geç olması üzücü nerdeye 4 ay sabretmek gerekiyo offffffffff offffffffffffffff
ewet canım biraz geç bi tarih ama ne yapalım daha provalara başlanmamış ama ocak ayında olmasına şu yönden çok sevindim ocak ayında benim doğum günüm ve sanırım bana verilen en güzel hediye Sinan TUZCU nun oyunun başlaması şimdiden heyecan var bende onu oyuncuların er meydanı olan tiyatro sahnesinde görmek şimdiden heyecanlandırıyor beni...:cheer: :happy0064
hem yurtdışında hem de türkiye de güzeL işlere imzanısını atan sayılı tiyatro oyuncularından bnde çok beğeniyorum oyunculuğu
ewet canım biraz geç bi tarih ama ne yapalım daha provalara başlanmamış ama ocak ayında olmasına şu yönden çok sevindim ocak ayında benim doğum günüm ve sanırım bana verilen en güzel hediye Sinan TUZCU nun oyunun başlaması şimdiden heyecan var bende onu oyuncuların er meydanı olan tiyatro sahnesinde görmek şimdiden heyecanlandırıyor beni...:cheer: :happy0064
senin için ne güzel bir zamanlama bakarsın doğumgününden önce oyuna başlar sende doğum gününde gider izlersin süper bi doğum günü olur :happy0064
onu tiyatro sahnesinde görme düşüncesi benide acayip heycanladırıyo istiyorumki hemen başlasada gidip izleyebilsem
resimleri eklediğin için teşekkürler forever_bim sayfa biraz yavaşlamaya başladı hareketlendirmek lazım
bence eskiden daha hareketliydi belkide bana öyle geliyordur
eeeee boşuna sevilmiyor forever_bim biz onun hem oyunculuğuna hem kendisine hayranız beni bu güne kadar oyunculula etkileyen tek oyuncu
abi cumartesi günü gördüğümüz o sempatik adam nerde, yukarı da nefretle bakan adam nerde :) çok komiğime gitti şimdi ya :) o gün dalga geçiyolardı birbirleri ile bu bölüm kavga edecekler. şimdi bana gerçekçi de gelmez :)
forever_bim 22-09-06, 16:42 Sevgili barbiee
Bu eklemiş olduğun film sanırım 2001 yapımı 10 dakikalık bir kısa metraj filmi...Sinan Tuzcunun kısa metraj filmi oldugunu bilmiyordum ögrenmiş oldum..Sagol bilgi için...
sinan tuzcu herzamankigibi bu akşamda harikaydı bayıldım dorusu hele o kavga bölümündeki perfonmansı çok iyiydi oyunculuğunu yine konuşturdu bize böyle keyifli bir performans sergilediği için onu tebrik ediyorum umarım ocak ayındada canlı canlı oyununu izleyebiliriz beni üzen bişe oldu yanlız ben elifle arasının çok daha sıcak olucağını düşünmüştüm ama beklediğim olmadı inşanlah haftaya olur
sinan tuzcu herzamankigibi bu akşamda harikaydı bayıldım dorusu hele o kavga bölümündeki perfonmansı çok iyiydi oyunculuğunu yine konuşturdu bize böyle keyifli bir performans sergilediği için onu tebrik ediyorum umarım ocak ayındada canlı canlı oyununu izleyebiliriz beni üzen bişe oldu yanlız ben elifle arasının çok daha sıcak olucağını düşünmüştüm ama beklediğim olmadı inşanlah haftaya olur
katılıyorum çok güzel bi performansı vardı bu akşam da.(hele yılmaz a attığı o ilk yumruk çok süperdi:):):):))yalnız ben elifle olan sahnelerinin daha fazla olcağını umuyodum ama umduğum gibi olmadı.umarım gelecek bölümde istediğim gibi olur.bir de elif hala müjgan hanımın yanında sanırım
akşam Sinan TUZCU yine bizlere oyunculuğu gösterdi teşekkür ediyorum..bir insan sevgiyi,aşkı,nefreti,pişmanlığı bu kadar güzel yansıtabilir kendisine tebriklerimi gönderiyorum burdan...yılmaz a olan öfke dolu bakışlarında ne kadarda gerçekçiydi teşekkürler Sinan Tuzcu bizlere böylesine güzel bir performans ve oyunculuğu gösterdiğin için...
Sevgili barbiee
Bu eklemiş olduğun film sanırım 2001 yapımı 10 dakikalık bir kısa metraj filmi...Sinan Tuzcunun kısa metraj filmi oldugunu bilmiyordum ögrenmiş oldum..Sagol bilgi için...
ne demek forever_bim keşke daha fazla bilgiler bulabilsem ve sizlerle paylaşabilsem
akşam Sinan TUZCU yine bizlere oyunculuğu gösterdi teşekkür ediyorum..bir insan sevgiyi,aşkı,nefreti,pişmanlığı bu kadar güzel yansıtabilir kendisine tebriklerimi gönderiyorum burdan...yılmaz a olan öfke dolu bakışlarında ne kadarda gerçekçiydi teşekkürler Sinan Tuzcu bizlere böylesine güzel bir performans ve oyunculuğu gösterdiğin için...
Kesinlikle herzamanki gibi muhteşemdi tebrikler
forever_bim resimler için çoook teşekkürler..
Sinan Tuzcu´nun bu bölümdeki performansınıda her bölümde olduğu gibi çok beğendim.Aslında Sinan Bey´i ilk bi kaç bölüm pek sevmemiştim ama Ömerden bahsetmiyorum Sinan Beyden pek hoşlanmamıştım sonraki bölümlerde o muhteşem oyunculuğununda etkisiyle hayranı oldum kendisinin
Sinirli olduğunu çok güzell belli ediyo yılmazla kavga sahnesini felan çok beğendim bide yemekte bi gülüşü vardı bayıldım
Sinan Bey çok başarılı bi oyuncu Ihlamurlar Altında´dan sonra onu başka projelerdede görmek isterim sinema filmlerinde de başarılarının devamını dilerim..
Anaa :) yeni üye oldum. biri benim sinan tuzcu ve dolunay soysertle yaptığım röportajı koymuş buraya. 15. sayfada rastladım :D komik oldu yani.
forever_bim 23-09-06, 20:19 Anaa :) yeni üye oldum. biri benim sinan tuzcu ve dolunay soysertle yaptığım röportajı koymuş buraya. 15. sayfada rastladım :D komik oldu yani.
Öncelikle hoşgeldiniz diyorum sevgili EmreOz. Sanırım basından bir üyemiz var. Anladığım kadarıyla gazetecisiniz. Buraya oyuncular hakkında resim yorum ve röportajlar eklenir. Bu sayfalar bunlar içindir...;)
Teşekkür ederim. hoşbulduk. aslında basından değilim. 19 yaşında reklamcılıkta okuyan bir öğrenciyim. Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert ile okulumuzun gazetesi için Ayşe Opereti'ni izledikten bir gün sonra röportaj yapmıştım fakat ne yazık ki son anda sevgili dekanımız "bayat haber" olarak nitelediğinden çıkarmıştı röportajımı ben de internette yayımlamıştım. Şaşkınlığıma gelince, gazete hüstanından sonra bu röporajı kimsenin okumayacağını düşünüp hayal kırıklığına uğramıştım çünkü hem sevdiğim kişilerdi adı geçenler, hem de bu röportajın sorularını hazırlamak için gecenin 3'üne kadar oturmuştum. Sevindim aslında...
forever_bim 24-09-06, 09:40 Teşekkür ederim. hoşbulduk. aslında basından değilim. 19 yaşında reklamcılıkta okuyan bir öğrenciyim. Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert ile okulumuzun gazetesi için Ayşe Opereti'ni izledikten bir gün sonra röportaj yapmıştım fakat ne yazık ki son anda sevgili dekanımız "bayat haber" olarak nitelediğinden çıkarmıştı röportajımı ben de internette yayımlamıştım. Şaşkınlığıma gelince, gazete hüstanından sonra bu röporajı kimsenin okumayacağını düşünüp hayal kırıklığına uğramıştım çünkü hem sevdiğim kişilerdi adı geçenler, hem de bu röportajın sorularını hazırlamak için gecenin 3'üne kadar oturmuştum. Sevindim aslında...
Neresi bayat haber olabilir ki? Magazinel olmadıkları sadece işleriyle gündemde oldukları için mi? Şimdi sana yapılana kızdım resmen sevgili EmreOz. Yalnız şunu söyleyeyim biz de haber bulmak için googleın altını üstüne getirdik ve senin haberi bulduk ve de okuduk...
Sinem resimler muhteşem canım ellerin dert görmesin. :cheer:
forever_bim 24-09-06, 09:49 Yukarıdan aşağıya doğru sayarsam 2 ve 3 numaralı resimlere bayıldım sinem diyebilirim...Harika resimler bunlar ya....:cheer:
Jaime-Angelica 24-09-06, 13:52 Sinan Tuzcu'ya Hayranım yaaa bi insan bukadarmı yakışıklı olur yaa hele o gözleri SÜPER...nazar değmesin...:P Sinan Tuzcu benim aşkım yaa oyunculuğu desen HARİKA...
forever_bim 25-09-06, 10:27 Son zamanlarda biraz fazlaca kilo almış bence. Ha yakışmış mı yakışmış ama dikkat etmekte fayda var kilolara. Dizinin başlarında son derece fit bir görünümü vardı çünkü.
sinem cim klip resimleri için çok teşekkürler çok tatlı çıkmış Sinan TUZCU her zamanki gibi:cheer:
zeynep nazlı animasyon için teşekkürler eline sağlık
zeynep nazli 25-09-06, 14:55 zeynep nazlı animasyon için teşekkürler eline sağlık
ömenli değil
barbie şiir çok güzel okuyunca ömer elife okuymuş gibi hayel ettim ki tam ikisine göre şiir seninmi yoksa ıhlamurlar altında kitabınddanmı
barbie şiir çok güzel okuyunca ömer elife okuymuş gibi hayel ettim ki tam ikisine göre şiir seninmi yoksa ıhlamurlar altında kitabınddanmı
ben yazdım canım SİNAN TUZCU ya yazdım ömer den elif'e değil yani DENİZ'den SİNAN TUZCU'ya:img-grin2
vay demek şiiryazma gibi bir yeteneğin var ne güzel şiirin çok güzel olmuş canım
vay demek şiiryazma gibi bir yeteneğin var ne güzel şiirin çok güzel olmuş canım
aslında yetenek yok canım ama sabah içimden geldi ve yazdım beğenmene çok sevindim...
resimler bentanemden alıntıdır
Kendisini cok seviyorum. Dizide cok üzüldüm ömer icin ya. Önce babasini sonra elifi kaybetti, bu kadar aci fazla. Oyunculuguna söylenecek söz yoktur bence cünkü büyülegici.
Ihsallah bari bundan sonra yüzü güler dizide. Sinansiz ihlamurlar altinda olmaz.
barbiee canım döktrürmüşsün yine ne kadar üzel olmuş çalışman ellerine sağlık
barbiee canım döktrürmüşsün yine ne kadar üzel olmuş çalışman ellerine sağlık
teşekkürler canım beğenmene sevindim...
forever_bim 28-09-06, 14:42 Barbiee özel çalışman süper olmuş. Teşekkürler. Ellerine ve de emeğine sağlık...
barbiee ellerne sağlık yine harika olmuş eee resimde sinan tuzcu olunca ztn ne olsa güsel olr...
okanb.hastası 28-09-06, 18:14 sinan tuzcu çok yakışıklısın lutfen bana bi
msj at ya seni gormeyi çok istiyrm çok yakışıklısn harikasın
eline sağLık ekürim... Her zaman ki gibi süpersin.. benden de bir imza...
http://img147.imageshack.us/img147/9120/untitled5dw9.jpg
ekürim eline sağlık harika bir imza her yerinden karizma taşıyor:img-grin2
deniz abla çalışmaların birbirinden güzel olmuş özellikle son yaptıında ömerin bakışları müthiş:img-kiss:
deniz abla çalışmaların birbirinden güzel olmuş özellikle son yaptıında ömerin bakışları müthiş:img-kiss:
teşekkürler canım evet son resimdeki bakışlara bende bittim hoş ben Sinan TUZCU'nun her haline bitik durumdayım:img-kiss:
dün yine çok iiydi sinan tuzcu ama az rolü vardı sanki acaba onu her sahnede görmek istediğimdn mi bana öyle geldi...
Çok güzel olmuş barbiee ellerine sağlık....
forever_bim 02-10-06, 18:29 Sevgili özdde sana sevineceğin bir haber verelim. Geçmiş sayfaları okudun mu bilmiyorum ama Sinan Tuzcu Emre Kınayla Tiyatro Duruda Hamlet adlı oyunu oynayacakmış. İstanbuldaysan kaçırma derim ben.
resimler için teşekkürler forever_bim
bu resimleri hiç görmemiştim ikinci resim elifle evlendikleri sabahın resmi değili ne güzel günlerdi onlar umarım sinan tuzcu ve özge borak yeni bir dizide oynarlar
takım elbiseli olan sahneyi çok iyi hatırlıyorum netten defalarca izlemiştim çok güzel çok komik bir sahneydi ayrıca evet hiç görmemiştim bu resimleri gizli kaynağına teşekkürler forever_bim o güzel bölümlerden resimler görmek güzel
forever_bim 02-10-06, 22:22 Nazlıe evet pijamalı ikinci resim otelde evlendikleri akşamın sabahındandı. Hani gazeteciler gizli çekim yaptılar da gazetede haberleri çıkmıştı. 11. bölümdendi.
14. bölümde maskeli balo vardı. Maskeler çok basit kaçmıştı. Yine de dizinin en tavan yaptığı zamandı bana göre. Özellikle de ilk 15 bölüm harikaydı. Sonra da dizi oldukça iyi devam etti ama artık aynı gücünde değil.
ihlamurlarfanatigi 02-10-06, 22:40 sevgili forever_bim,
foruma ekledigin resimler cok güzel. Ömer hakikaten cok karizma cikmis,hele pijamali halleri cok süper ;)...cogu sahneleri hatirliyorum, keske o günlere geri dönebilsek..ömer&elif ve filiz&yilmaz sahnelerini cok özledim valla :)...devamini bekliyoruz ha ;)..!!
sevgilerimle
sinem resimler için teşekkürler
ya sinan tuzcunun bakışlarına hayranım çok etileyeci bakışlara sahip
forever_bim 02-10-06, 23:23 sinem* çok sagol resimler için. Bir 14. bölüm resmine bir de 43. bölüm resmine bakıyorum. Ömer neyken ne olmuş..
bengusu_melisa 03-10-06, 07:52 çok yakışıklı sinan bide güneş gözlüklerini takınca bay karizma oluyor süper.
Sevgili özdde sana sevineceğin bir haber verelim. Geçmiş sayfaları okudun mu bilmiyorum ama Sinan Tuzcu Emre Kınayla Tiyatro Duruda Hamlet adlı oyunu oynayacakmış. İstanbuldaysan kaçırma derim ben.
İnanmıyorum..Gerçekten mi??Olamaz ya Ben ankaradayım...Ve ı-okulumda devam zorunluluğum da var.İki hayranı olduğum oyuncu ve göremeyeceğim.Geçen yıl Emre Kınay Duru Tiyatrodaki oyunu ile ankaraya gelmişti.Gene gelir umarım Lütfen......:img-help: :img-help: :img-help:
Çok sağol habar verdiğin içiN.dERSLERDEN SİTEYE GELEMEMİŞTİM..
misskrueger 05-10-06, 17:27 ellerinize saglık arkadaşlar sinan tuzcunun gözleri çok güzel ;)
forever_bim 05-10-06, 19:35 ellerinize saglık arkadaşlar sinan tuzcunun gözleri çok güzel ;)
Resimleri ben çekmedim ama ekleyen kişi olarak bu teşekküre ben de teşekkür ediyorum. Büyük zevkti...:img-grin2
Arkadaşlar sinan tuzcu gittikçe kilo almaya başlamış yüzü topaç gibi olmuş yine çok şeker ama dikkat atmesi gerekiyor böyle giderse onun için iyi olmaz ama oyunculuğu mükemmel kendisini çok severek izliyorum inş. dahada başarılı olur
bengusu_melisa 06-10-06, 08:43 bu bölüm çok güzel olucak galiba ama ömerin bi hatası var oda filizi çok takip etmesi ona çok ilgi göstermesi.sonunda ömer ideal baba rolüne kavuşucak gerçek halini ömerin o kadar çok özledim ki.elifle onun sahnelerini görmek istiyorum.minik elifin BABA diyişini çok seviyorum :dito
dün ömer olarak beni deli etti ama sinan tuzcu olark da gereçktn takdire değer bi oyunculuk çıkarttı.ztn her zmn öyleydi ama dün kavga sahnelerinde kendini bi daha gösterdi....o sinirli adamın gerçekte yüzündn gülümsmesi hiç eksik olmayn bi adam olmasına insnın inanası gelmio ama oyunculuk da bu ztn kendindn çok farklı bi rolü bile başaryıla oynamak...umrm ömerde artık şu saçma bağırmalarındn kurtulur yoksa böyle giderse hem elifi üzücek hemde kendini...
6 Ekim 2006 Cuma 12:33
EMİNE ÜN VE EMRE KINAY, GEÇTİĞİMİZ AKŞAM ETİLER'DE BİR TATLICIDAYDI. ÇİFTİN YANLARINDA YENİ EVLİ KOMŞULARI SİNAN TUZCU İLE DOLUNAY SOYSERT DE VARDI.
Geccede Emre Kınay "Dolunay aşerdiği için burdayız. Bebek bekliyorlar" diyerek espri yaptı. Bu espri üzerine tiyatrocu Sinan Tuzcu "Şu an öyle bir durum yok. Belki sonra çocuk yapmayı düşünebiliriz" dedi.
İki sevdiğim oyuncu da evlendi...Off off..Oysa ne hayaller kurmuştum.:img-sorry
Bana kaderimin bir oyunu mu bu.Kimi sevsem evleniyor yahu...Artık semeyeceğim:img-grin2
bengusu_melisa 07-10-06, 21:04 ömerin eski haline kavuşmasını o kadar çok istiyorum ki :img-sorry
ömer nolur hemen düzel.senin eski halini en çok özleyen kişilerden biride bendim.gerçi dizide bugüne kadar filiz ve yılmaz aşkına karıştın ama ben ondan bahsetmiyorum.senin başlarda çok iyi bir baba olacağını düşünüyordum.vee ümitlerimi kaybetmiş değilim.biraz dhaa ılıman olursan kızına karşı çok daha güzel olucak.eğer HAla elifi gördükçe merhum elifi hatırlıyorsan bunu üzerinden atana kadar minik elifimin ananesinde kalsın.hem o üzülmez hem sen.
en kısa zamanda öz ömere kavuşmak dileğiyle....:icon_cry:
forever_bim 11-10-06, 15:56 Kendisi bence son zamanlarda TVnin başına gelen en güzel insan. Harika oyunculuğu Doğu ve Batı sentezi gibi duran dış görünüşü karizmasını artıran bıyıkları uzun boyu muhteşem gözleri de cabası. Ayrıca tiyatro aşığı olması iyi eğitim ve iyi aile terbiyesi almış oldugunun her zaman belli olması düzenli özel yaşamı ile de takdiri hak ediyor. Onu her zaman tiyatroda sinemada ve televizyon dizilerinde görmek istiyoruz. Umarım kendisini bizden mahrum bırakmaz.
krnca_ resim ve haberler için çok teşekkürler harika bişey bu ya Sİnan TUZCU ne kadarda tatlı çıkmış resimlerde
Kendisi bence son zamanlarda TVnin başına gelen en güzel insan. Harika oyunculuğu Doğu ve Batı sentezi gibi duran dış görünüşü karizmasını artıran bıyıkları uzun boyu muhteşem gözleri de cabası. Ayrıca tiyatro aşığı olması iyi eğitim ve iyi aile terbiyesi almış oldugunun her zaman belli olması düzenli özel yaşamı ile de takdiri hak ediyor. Onu her zaman tiyatroda sinemada ve televizyon dizilerinde görmek istiyoruz. Umarım kendisini bizden mahrum bırakmaz.
dediklerine katılıyorum forever_bim Sinan TUZCU son zamanlarda gördüğüm en yetenekli oyuncu bence ve dış görünüşü seninde dediğin gibi doğu batı sentezi ve çok ayrı bir duruşu ve havası var...Türk tiyatro sinema ve dizi dünyası umarım Sinan TUZCU gibi harika bir yeteneği bizlerin karşısına daha çok çıkarır ve bizde böylesine harika bir yetenekten mahrum kalmayız..
ben ömerin resimlerini arıyom degişik sizde varsa bana gönderir misiniz:img-artis
krnca_
bu haberi ve resimleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler
sinan tuzcuyu i.a dizisinden baka bir dizide görmeyi çok istiyordum bir bölümlükte olsa böyle bir dizide yer almasına ben çok sevindim umarım çok iyi bir projede baş rol oyuncusu olar çok yakın bir zamanda görebiliriz kendisini
ben ömerin resimlerini arıyom degişik sizde varsa bana gönderir misiniz:img-artis
Bu başlık altında istemediğin kadar fotoğraf var.Hepimiz elimizden geldiğince ekledik.Bence önceki 90 sayfaya bir göz at:img-grin2
Bugün KanalD'de ki bir magazin programında Ihlamurlar Altında ekibini gösterdiler Sinan Tuzcu yakında bıyıklarımı kestireceğim dedi. Ömer bir değişime giriyormuş ve bu yüzden tipi ile de oynayacakmış biraz
merveeeeee 14-10-06, 12:35 Bilmiyorum konuldu mu ama güzel bir haber
Ece; annesi Sevgi ile çıktığı gizemli arayışta takip etmesi gereken yolu, bulması gereken evi biliyordu. Orada buluşacaktı çünkü onunla… Rüyalarına giren o evde… Kabuslar Evi’nde… Evi bulmalarından bir gün sonra babası Erdem’inde katılımıyla bir araya gelen aile hep beraber beklemeye başlarlar. Beklenen gizemli adam Ece’nin tüm sorularına olabilecek midir, yirmi yıla sığdurulan bir asırlık aşkın açıklamasını yapabilecekmidir? Yada Ece iddia ettiği gibi yıllar once yaşamış Mukaddes adlı bir kadının anılarını mı yüklenmiştir?
Melisa Sözen
Sinan Tuzcu
Nur Sürer
Levent Özdilek
bu hangi film ya hiç haberim yok adı ne?
bu hangi film ya hiç haberim yok adı ne?
Çağan Irmak'ın yazdığı 15 bölümlük bir dizi. Her bölümün de farklı oyuncular ve doğal olarak farklı hikayeler anlatılıyor sadece mekan aynı "Kabuslar Evi".:img-yes:
ya bi dk şimdi ömer yani sinan tuzcu bıyıklarınımı kesiyo bu bi şaka heralde olamaz yaaa değişe girsin ama bıyıklara niye dokunuyo anlamadm ki bıyığın yakıştığı çok nadir insanlardan biri bıyıksız halini de gördüğüm için bu kadar üzüldüm .ünkü bence bıyık daha çok yalışıyodu bu değişim ii bi değişimmi yoksa kötü mü acaba...iiyse değer ama kötüyse....
forever_bim 15-10-06, 15:33 Sevgili elif219
Bugün Kanal Dde Baba Beni Okula Gönder kampanyası için düzenlenen programda Sinan Tuzcuyu gördüm. Bıyıklar henü gitmemişti. Dizideki Ömer yepyeni bir sayfa açaackmış hayatında yönetmen Aydın Bulut da böyle uygun görmüş. Yani yakında bıyıklar gidiyor. Belki kirli sakal bırakır.
sinan tuzcuyu bıyıksız düşünemiyorum ben onu her haliyle seviyorum ama bıyıklı çok karizmatik oluyor
xxxLADYxxx 15-10-06, 19:36 biyiksiz hali belki yakisacak cok sinan tuzcu'ya, ama bence sonra top sakal birakir, zaten cok entellektüel bir insan kendisi, dolayisiyla daha uygun olacagini ve ayrica daha yakisikli olacagini düsünüyorum
!!SévNuR!! 15-10-06, 22:07 sinan tuzcuyu bıyıksız düşünemiyorum ben onu her haliyle seviyorum ama bıyıklı çok karizmatik oluyor
aynen arkadaşım sana tamamen katılıyorum..bu arada bugün "baba beni okula gönder" kampanyasında herzamankisi gibi çok yakışıklı,karizmatik,sempatik'ti Sinan Tuzcu...
Forever_Bim'cim senin bu resimleri eklediğin iyi oldu tamda bu resimler üzerine yorumumu yapabilirim:)
Sinan Tuzcu'yu daha önce tanıyordum ama saolsun Forever_Bim sayesinde ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu dahada iyi görmüş oldum...
bu resimlerin eklendiği sahneler belki çok basit sahneler
birçok oyuncunun es geçeceği sahneler malum birçok oyuncu
ister dizilerde olsun ister sinema filminde genellikle zor anlara iyi
hazırlanır ama basit pek dikkat çekmeyen anları es geçerler ama
Sinan Tuzcu 1.30-2 saattik bir dizinin pek kimsenin oyunculuğa bile
dikkat etmeyeceği sahnelerde gayet başarılı bir oyunculuk çıkarıyor
vücut dilini,mimiklerini,ses tonlamasını ve en önemlisi bakışlarını çok iyi kullanıyor günümüzde şarkıcı,türkücü,mankenlerin dolduğu dizilerdeki
oyunculuk seviyesini düşünürsek Sinan Tuzcu Oscar'lık oynuyor resmen:)
umarım önümüzdeki zamanlarda daha iyi diziler ve en önemlisi sinemada başrollerde görebiliriz ama sanırım bu oyuncuları daha çok yapımlarda
sinemada görebilmek birazda bizim elimizde hani tv yöneticileri der ya halk bunu istiyor bence bizde yapımcı firmalara hangi oyuncuları daha sık görmek istediğimizi belirtmeliyiz kaliteli yapımları tercih eden biri olarak şunu diyebilirim Sinan Tuzcu ve onun gibi birçok kaliteli oyuncu başrolleri hakediyor ve yaptıkları işin hakkını sonuna kadar veriyor...
forever_bim 17-10-06, 22:48 Forever_Bim'cim senin bu resimleri eklediğin iyi oldu tamda bu resimler üzerine yorumumu yapabilirim:)
Sinan Tuzcu'yu daha önce tanıyordum ama saolsun Forever_Bim sayesinde ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu dahada iyi görmüş oldum...
bu resimlerin eklendiği sahneler belki çok basit sahneler
birçok oyuncunun es geçeceği sahneler malum birçok oyuncu
ister dizilerde olsun ister sinema filminde genellikle zor anlara iyi
hazırlanır ama basit pek dikkat çekmeyen anları es geçerler ama
Sinan Tuzcu 1.30-2 saattik bir dizinin pek kimsenin oyunculuğa bile
dikkat etmeyeceği sahnelerde gayet başarılı bir oyunculuk çıkarıyor
vücut dilini,mimiklerini,ses tonlamasını ve en önemlisi bakışlarını çok iyi kullanıyor günümüzde şarkıcı,türkücü,mankenlerin dolduğu dizilerdeki
oyunculuk seviyesini düşünürsek Sinan Tuzcu Oscar'lık oynuyor resmen:)
umarım önümüzdeki zamanlarda daha iyi diziler ve en önemlisi sinemada başrollerde görebiliriz ama sanırım bu oyuncuları daha çok yapımlarda
sinemada görebilmek birazda bizim elimizde hani tv yöneticileri der ya halk bunu istiyor bence bizde yapımcı firmalara hangi oyuncuları daha sık görmek istediğimizi belirtmeliyiz kaliteli yapımları tercih eden biri olarak şunu diyebilirim Sinan Tuzcu ve onun gibi birçok kaliteli oyuncu başrolleri hakediyor ve yaptıkları işin hakkını sonuna kadar veriyor...
Bu güzel sözler üzerine ne denilebilir ki? Melalin kaliteli oyunculara olan sevgisini saygısını biliyordum. Sinan Tuzcu hakkındaki yorumunu da merak ediyordum ama buralarda hiç görmeyince Melali kafamda soru işaretleri dolaşıyordu. Melalin izlememe sebebi diziyi nerdeyse hiç izlememesiymiş. Ben de izlemesine vesile oldum ve yorumunu merak ediyordum. Yorumun için teşekkürler Melal. Umarız başka dizilerde deonu görürüz. Kabuslar Evinin DVDsi de çıkmaya başladı. 10. bölümde de Sinan Tuzcu Melisa Sözenle başrolde.
Bu güzel sözler üzerine ne denilebilir ki? Melalin kaliteli oyunculara olan sevgisini saygısını biliyordum. Sinan Tuzcu hakkındaki yorumunu da merak ediyordum ama buralarda hiç görmeyince Melali kafamda soru işaretleri dolaşıyordu. Melalin izlememe sebebi diziyi nerdeyse hiç izlememesiymiş. Ben de izlemesine vesile oldum ve yorumunu merak ediyordum. Yorumun için teşekkürler Melal. Umarız başka dizilerde deonu görürüz. Kabuslar Evinin DVDsi de çıkmaya başladı. 10. bölümde de Sinan Tuzcu Melisa Sözenle başrolde.
dün senin gönderdiğin linkleri seyrettikten sonra yazacaktım ama bir türlü buraya uğrayamadım olmadı biraz gecikmeli oldu kusura bakma:)
bundan sonra I.A'ya bakar mıyım bilmiyorum ama
Sinan Tuzcu'nun sahnelerine bakmayı düşünüyorum:)
bugüne kadar hiç izlemedim dersem yalan olur ama
az çok neler olduğunu biliyorum diyebilirim hani bazen
zaplerken denk gelmişsem baktığım oluyordu ama
başından sonuna kadar bir bölümü oturup izlemediydim
meğersem Sinan Tuzcu gibi birisini de izlememiş olmuşum
Tuba Büyüküstün'ü beğenirim ÇGO'da şahaneydi
ama nedense I.A'ya bir türlü kendimi kaptıramadım
Çağan Irmak'ın Kabuslar Evinin 3. dvd,vcd'side çıkmış ama
Sinan Tuzcu ve Melisa Sözen'in rol aldığı 10. bölümü
inşallah almayı düşünüyorum:)
bu arada forumda okuduğuma göre
Sinan Tuzcu'nun bıyıklar gidecekmiş galiba şimdi
ben adama yeni yeni alışırken benim için baya
bir değişiklik olacak ama oyuncu dediğin
her hale bürünür değil mi ama:):)
bu arada I.A hala cuma günleri değil mi:)
valla cahilliğime ver o kadar çok dizi var ki
sadece seyrettiklerimin günleri tam olarak aklımda:)
forever_bim 18-10-06, 00:37 dün senin gönderdiğin linkleri seyrettikten sonra yazacaktım ama bir türlü buraya uğrayamadım olmadı biraz gecikmeli oldu kusura bakma:)
bundna sonra I.A'ya bakar mıyım bilmiyorum ama
Sinan Tuzcu'nun sahnelerine bakarım heralde
Çağan Irmak'ın Kabuslar Evinin 3. dvd,vcd'side çıkmış ama
Sinan Tuzcu ve Melisa Sözen'in rol aldığı 10. bölümü
inşallah almayı düşünüyorum:)
bu arada forumda okuduğuma göre
Sinan Tuzcu'nun bıyıklar gidecekmiş galiba şimdi
ben adama yeni yeni alışırken benim için baya
bir değişiklik olacak ama oyuncu dediğin
her hale bürünür değil mi ama:):)
bu arada I.A hala cuma günleri değil mi:)
valla cahilliğime ver o kadar çok dizi var ki
sadece seyrettiklerimin günleri tam olarak aklımda:)
Ihlamurlar Altında cuma 22.00de Kanal Dde sevgili Melal.
Bu arada sana hep bilgi verecektim Sinan Tuzcu hakkında detaylı unutuyorum. Daha önceden sormuştun ama yanıtlayamamıştım. Sinan Tuzcu 10 Temmuz 1977, Gaziantep doğumlu. Yengeç burcu. 1996-1998 yılları arasında Bilkent Üniversitesi İngilizce Önlisans (yani iki yıllık bir bölüm) okudu. Sonra Bilkent dört yıllık turizme devam etti. Bilkent Turizmin 3. yılında bu okulu bırakıp Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne geçiş yaptı. Konservatuvarı 3 yılda sınıf atlayarak bitirdi. Sonra bir yıl İngilterede tiyatro üzerine çalışmalar yaptı. Türkiyede de İngilterede de çeşitli tiyatro oyunlarında hem oyuncu hem de ışık şefi olarak görev aldı. Türkiyede tiyatronun gidişatı konusunda pek çok başarılı makaleye imza attı. Çok iyi düzeyde İngilizce bilir.
Rol aldıgı sinema filmleri: İnşaat, The Net 2.0
Rol aldıgı diziler: Ihlamurlar Altında, Kabuslar Evi.
Geçen yıl İstanbulda sergilenen Ayşe Operetinde de Dolunay Soysert, Hazım Körmükçü ve Ceyda Düvenciyle başrolü paylaştı. Bu yıl Ayşe Opereti yok. Tiyatro Duruda Hamlet adlı oyunda oynayacak Ocak 2007de kısmetse.
Ek olarak geçen temmuz ayında Dolunay Soysertle evlenmiştir.
|