Tüm Versiyonu Göster : Sinan Tuzcu Arsiv1

Sayfalar : [1] 2

miskin
19-09-05, 16:23
Ihlamurlar altında dizisiyla karşımıza çıktı... “inşaat” filminde de oynamış. Tiyatro kökenli oyunculardan. Yurt dışında da bulunmuş.

SİNAN TUZCU
1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu.

Görev aldığı bazı oyunlar:
2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama
(Stüdyo Drama)
2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları)
2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu)
2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra)
2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi)
2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra)

Rol aldığı film:
2002 - İNŞAAT, (Yön: Ömer Vargı), 2005 – Net 2.0

IHLAMURLAR ALTINDA (http://kanald.com.tr/dizi/ihlamurlaraltinda/fotogaleri.shtml)

miskin
24-09-05, 18:14
ıhlamurlar altında da oldukca etkili bir performans sergiliyor...gözleri cook güzel.
:rolleyes:

miskin
16-10-05, 12:12
ıhlamurlar altında baslıgının altında daha duzgun fotoları var.... :cool:

melan
16-10-05, 14:11
Ihlamurlar altında dizisiyla karşımıza çıktı... “inşaat” filminde de oynamış. Tiyatro kökenli oyunculardan. Yurt dışında da bulunmuş.

SİNAN TUZCU
1977 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili Meslek Yüksek Okulu Yabancı Dil Eğitimi (1996-1998) ve Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans (1998-2000) eğitiminden sonra, 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. Sınıf atlayarak mezun oldu.

Görev aldığı bazı oyunlar:
2000 - Kaos, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama
(Stüdyo Drama)
2001 - Sevdalı Bulut, Oyuncu, (İstanbul Gölge Oyuncuları)
2002 - Op’la Zo’nun Dramı, Işık Reji Tasarım-Işık Uygulama, (Krek TiyatroTopluluğu)
2002 - Kısmet, Stage Maneger, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Americans, Oxforf Stage Company, (Arcola Theatre/Londra)
2002 - Headstones, Touring Young Company (Arcola Theatre/Londra)
2002 - İSTANBUL 9O Derece, Oyuncu/ProjeAsistanı (Eminönü Halk Eğitim Merkezi)
2002 - ReleaseThe Beat, Oyuncu(ArcolaTheatre/Londra)

Rol aldığı film:
2002 - İNŞAAT, (Yön: Ömer Vargı), 2005 – Net 2.0

IHLAMURLAR ALTINDA (http://kanald.com.tr/dizi/ihlamurlaraltinda/fotogaleri.shtml)
senin bu yazını okumuştum :)

melan
16-10-05, 14:13
http://kanald.com.tr/dizi/img/fotogaleri/ihlamurlaraltinda/05.jpg
süper bi adam :)

forgetmenot
16-10-05, 14:16
Genç yaşına rağmen, 'tiyatro' konusunda,hem yurt içi hem yurtdışı çok farklı tecrübeler edinmiş.Hem ilginç hem güzel bir durum bu.Sadece 'oyuncu' değil,işin mutfağıyla da ilgileniyor(Işık tasarımı-yönetimi )Gelecekte mesleki kariyerinde, kazanabileceği başarılar konusunda, İnsanda merak ve heyecan uyandırıyor.

ozzde
16-10-05, 14:19
Son dönem favorilerimden.Harika bir oyun,beden dili...İnşallah daha çok röportajını buluruz... :rolleyes:

desire
16-10-05, 14:41
bencede iyi bir oyuncu...

melan
16-10-05, 14:51
Genç yaşına rağmen, 'tiyatro' konusunda,hem yurt içi hem yurtdışı çok farklı tecrübeler edinmiş.Hem ilginç hem güzel bir durum bu.Sadece 'oyuncu' değil,işin mutfağıyla da ilgileniyor(Işık tasarımı-yönetimi )Gelecekte mesleki kariyerinde, kazanabileceği başarılar konusunda, İnsanda merak ve heyecan uyandırıyor.
kesinlikle

forgetmenot
16-10-05, 18:21
Burası bayağı çoşmuş.Resimler güzel.Ömer(Sinan Tuzcu) ne kadar Selçuk Özer'in gençliğine benziyor.Şimdi o kim diye sorarlar.Kendisi eski Beymen reklamları mankenidir sonra film ve dizilerde oynadı.En son Melek Baykal'la bir dizide görev aldı.

hiLda
18-10-05, 18:26
slmlar..
resimler çok tatlı..gerçekten çok iyi,başarılı bir oyuncu..çok seviyorum yaa ;)

istanbulspence
18-10-05, 18:37
bir ıhlamurlar altında baş izleyicilerinden olarak bu başlığı açmanız müthiş olmuş
biraz daha farketmeseydim ben açıcaktım ama baktım çok bir şey kaçırmamışım yetiştim
ıhlamurlar altında bittikten sonra ne kadar akıllarda kalır onu bu anda daha kestiremiyorum ama çoğunluk açısından
sinan tuzcu iyi yerleşicek gibime geliyor
bence sessizden koltuğuna gitmeye başladı bile

miskin
27-10-05, 13:04
tugba buyukustunle gercekten abi kardes gibi duruyorlar

beyazyagmur
28-10-05, 09:54
Bence sinan tuzcu çok özel bi oyuncu..Ses tonu, mimikleri, duruşu, tavrı herşeyi ile çok özel..
Bence ıhlamurlar altındanın bize kazandırdığı ve çok ta ii yaptığı bi isim.Dizideki en'lerimden biri..
Umarım çok daha ii ve ona yakışan projelerde izleriz onu..
;)

sudem
28-10-05, 10:20
Bence sinan tuzcu çok özel bi oyuncu..Ses tonu, mimikleri, duruşu, tavrı herşeyi ile çok özel..
Bence ıhlamurlar altındanın bize kazandırdığı ve çok ta ii yaptığı bi isim.Dizideki en'lerimden biri..
;)
kesinlikle katılıyorum sana gözlerine bayıldım öyle bir bakıyor ki delip geçiyor insanı....

Hayatimmm
29-10-05, 21:11
;)

kesinlike katiliyorum... hem ozel bir oyuncu hemde kaliteli bir oyuncu.. rolunun hakkini veriyor... ve cok da yakiskli ve gozleri super... ona bayiliyom yaa resmen... Tabiki sarp.. ve yilmazi untmayalim

KuSu_CaN
29-10-05, 21:45
Katilmamak elde degil. Cok basarili bir oyuncu. Kulvarinda (Genc Erkek Oyuncu) en iyilerinden biri oldugunu düsünyorum. Oyuncunun bakislari ve gözleri basarili oyunculugunda büyük bir etken. Gercektende delip gecen bakislari insani etkiliyor. Insallah daha bir cok projede basirli oyuncuglunu görme firsatimiz olur.
Ayrica Biyik herkese bu kadar yakismaz diye düsünüyorum :p

ozzde
31-10-05, 13:20
www.tiyatrom.com

Arkadaşlar Sinan Tuzcunun burada 4 tane köşe yazısı var.Okumanızı tavsiye ederim.Buraya kopyalayacaktım ama link vermenin daha doğru olacağını düşündüm.Hem sitede çok hoş yazılar,birçok devlet tiyatrosu oyuncusu ile yapılan
röportojlarda bulunuyor.Siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Sinan Tuzcu,bana göre ortada mankenlerin,şarkıcıların,reality show sunucularının dizi ve filmleri işgal ettiği bir ortamda IHLAMURLAR ALTINDA gibi kaliteli ve seviyeli bir dizinin oyuncusu olarak bize oyunculuğun ne demek olduğunu ispat eden umut vaadeden oyuncularımızdan biri.Ekranlada aynı yüzleri görmenin verdiği memnuniyetsiz ortamda Sina Tuzcuyu tanımak,onun oyunculuğunun tadına varabilmek kendimi şanslı hissetmemi sağlıyor.Hele bir de tiyatrom.com da yazdığı 4 güzel yazıyı okuyunca bu güzelliğin tadına bir kez daha varıyor insan.Sinan Tuzcu'ya iyi bakın.Çünkü hep ekranda,tiyatro sahnesinde ve bizlerle olacak...

forgetmenot
11-11-05, 23:05
Sağ yanağında, hemen gözünün altında bir 'gamze' si var.Hafif efevari yürüyor,zayıf olmasına rağmen, 'biraz tombiş göbeğimiz' de mevcut.Seyirciyi,rolüne yavaş yavaş ısındırdı,şimdi sanırım kimse onu 'soğuk'bulmuyordur!Bir de, dizide onu yaşından büyük gösteren koyu renk takım elbiseler,hele bordo gömlekler giydirmeseler!O,bence, spor açık(kadife?)renk tek ceket,pantolon takımların insanı veya spor kazak,bluejean onun tarzına daha çok gidiyor,gerçi dizide işadamını canlandırıyor ama olsun!Son olarak,saçı pek müsaait değil,şu jöleyle kıvırcıklaştırma işini abartmasınlar!

EL DESDİCADO
13-11-05, 22:10
geleceği parlak bir oyuncu bana kalırsa.jön eksiliğini kapatacak gibi görünüyor

*lalezar*
14-11-05, 10:27
SİNAN TUZCU ekşi sözlükten alınmıştır...

selçuk özer'in gençlik hali
(sebze, 19.09.2005 13:02)

--------------------------------------------------------------------------------

hakikaten yaa selçuk özer e çok benziyor

çöl_ateşi
18-11-05, 15:58
bence ıhlamurlar altında durulurmu ya hu cayın altında nasıl duracaksınız

forgetmenot
19-11-05, 18:53
10 Temmuz doğumlu,Yengeç burcu

çöl_ateşi
20-11-05, 12:40
ohlamurlar altındaki filime degil ben tum dunya hasta olacak bakın buna eminim ben

sudem
23-11-05, 20:39
hakikaten yaa selçuk özer e çok benziyor
aynıı fikirdeyim bence de çok benziyor yan yana getirdim fotoları da :D

sudem
23-11-05, 20:40
bu arada hafta sonu diye bir dergi varmış onda sinan tuzcunun posteri varmış bana yardımcı olursanız sevinirim bu dergiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum...

forgetmenot
24-11-05, 10:14
Burası bayağı çoşmuş.Resimler güzel.Ömer(Sinan Tuzcu) ne kadar Selçuk Özer'in gençliğine benziyor.Şimdi o kim diye sorarlar.Kendisi eski Beymen reklamları mankenidir sonra film ve dizilerde oynadı.En son Melek Baykal'la bir dizide görev aldı.

Daha önce de belirttiğim gibi, büyük bir fiziksel benzerlik sözkonusu.

beyazyagmur
24-11-05, 13:12
Kesinlikle çok başarılı...Dizinin yüreği en güzel karakterlerinden..
Ihlamurlar altında dizini sevmemdeki en büyük nedenlerden biri Sinan Tuzcu..

Lütfen resimleri varsa ekleyin...Çünkü buradaki resimleri çok az;)

miskin
25-11-05, 22:28
sakin ve dingin bir oyunculugu var....ilerliyor kendini gelistiriyor. biletix duyuru sayfasından ogrendigime gore "aysem" muzikalinde oynayacakmıs. gulriz suririnin kacırmayacagı bir oyuncuydu..onu sahnede gormek heyecanlı olacak!

sudem
28-11-05, 12:28
çok yakışıklı yani ne denir ki başka...gözleri çok güzel ve nasıl bakacağını biliyor.oynadığı oyuna gitmek isterdim.kısmet...

sudem
10-12-05, 11:17
ne güzel gülüyor ya... :)

hiLda
10-12-05, 12:28
çok tatlı ya..her geçen gün daha çok seviyorum.. :rolleyes:

chester
18-12-05, 17:09
en büyük hayranlarindan biriyimm..çk sewiorm..ses tonu gözleri we oyunculuguyla herseyiyle süper bi insannn!!!kelimelerle ifade edemiorm!! :D

hihihi
25-01-06, 11:43
cok seviyorumm cok tatlı birisi yaaaa :img-thumb

resimler icinde cok tekurlerr

ozzde
30-01-06, 00:05
Ayşe Opereti bugün ''SİNYAL'' programındaydı.Bazı bölümler gösterildi.Sinan Tuzcuyu az da olsa sahnede görme şansımız oldu.İnşallah Turneye çıkarlar :good:

forgetmenot
30-01-06, 12:08
Daha önceki bir tanıtım programında ,yaz aylarında açık hava tiyatroları olan şehirlerde turne yapacaklarını söylediler.

FBuse
07-02-06, 19:55
Ihlamurlar Altinda Onu ilk kez Gördüm, Diziyi Bastan beri izliyorum kendisini cok Basarili buluyorum cok iyi bir adam yaa :icon_ange

LİBRA
12-02-06, 18:43
ıhlamurlar altındanın tek beyefendisi

forgetmenot
14-02-06, 06:55
Sanki eski çağlarda yaşamış,bir asilzade!

onur29
24-02-06, 10:35
ewet çok farklı bir tipi var ama çok başarılı

gizyy
24-02-06, 10:38
sinan tuzcuyu bende ıhlamurlar altındada tanıdım.oyunculugunu cok begendim ayrıca cok beyefendı bır tıp.baska dızılerde goren varmı arkadaslar.yanı onceden herhangı bır dizide veya fılmde oynamışmı acaba?

ozzde
25-02-06, 11:34
Sinan Tuzcu ilk kez dizide rol almıştır.İnşaat filminde ufak bir rolü vardır.Filmin 2. yarısında.Elinizde film varsa dikkatle izleyin.2006 saonlarında yayınlanacak bir filmi olacak.Şu an çekimleri başladı mı,bilemiyorum.Şu anda da ''Ayşe Operiti'' nde oynamaktadır.Umarım yeterli olmuştur bilgiler... :img-book:

gizyy
25-02-06, 20:09
Sinan Tuzcu ilk kez dizide rol almıştır.İnşaat filminde ufak bir rolü vardır.Filmin 2. yarısında.Elinizde film varsa dikkatle izleyin.2006 saonlarında yayınlanacak bir filmi olacak.Şu an çekimleri başladı mı,bilemiyorum.Şu anda da ''Ayşe Operiti'' nde oynamaktadır.Umarım yeterli olmuştur bilgiler... :img-book:

tesekkurler arkadasım en azından kacırmamısım boyle bır oyuncuyu.baska dızılerde olupta gormemıs olsaydım uzulurdum dogrusu nasıl fark edemedım dıye

nehirrrr
27-02-06, 06:20
ıhlamurlar altındanın tek beyefendisi
sana kesinlikle katiliyorum. bence dizidede gerek karakter olarak gerekse hareketleriyle oldukca beyefendi ve akli basinda biri oldugu kesin. Net 2.0 da oynamis. ben o filmi izledim ama hic dikkatimi cekmedi. acaba hangi rolde oynuyodu orda bileniniz var mi?

ozzde
08-03-06, 18:16
Bugün Alem Fm'de Nihat'la Sivrisinek'in konuğu SİNAN TUZCU'ydu.1 saatlik program harikaydi.Keşke daha uzun sürseydi.Ayşe Opereti'ne 15 gün ara verildiğini söyledi.Çok kısa bir programdı ama çok eğlenceli geçti.Keşke SİNAN TUZCU daha çok programlara çıksa daha çok izlesek... :love05:

DenizBarokas
12-03-06, 05:29
10 Temmuz doğumlu,Yengeç burcu
Bu bilgi nereden? Gözlerime inanamadım görünce!
Ozzde ve Neptün, bu fotoları nereden buldunuz ya da yaptınız bilmiyorum ama çok sağolun, bu konuda ciddi bir sıkıntı çekiyordum çünkü! :img-yes:

forgetmenot
12-03-06, 09:34
Bu bilgi nereden? Gözlerime inanamadım görünce! :img-yes:

Bir tiyatro sitesindeki özgeçmişinde yazıyordu,yanılmıyorsam!

Son bölümlerde iyice açıldı,daha oturaklı oynuyor sanki.Bir de yakışıklı ama 'anlamlı' bir yakışıklılığı var,duygularını gözleriyle yansıtıyor, öyle bön bön bakan,kasıntılardan değil!

ozzde
19-03-06, 10:12
DÜn öğlene doğru kanalları gezerken sanırım SKY TÜRKtü;dijital yaşam adlı programda SİNAN TUZCU vardı.Sohbet'in sonunu yakalayabildim ne yazıkki:( Ama takiplerim sürecek:) umuuyorum güzel bir sohbet olmuştur... :icon_shad

zined
19-03-06, 10:25
ıhlamurlar altındaki dizide nekadar ikinci plana atılmaya çalışılsada kalitesini ortaya koyuyor (diziyi izleme sebebim kendisi) çok başarılı bir performans gösteriyor yakışıklılığı,karizması ve bakışlarıyla bir numara yeni projelerde ve hep zirvede görmemiz dileğiyle... :icon_ange

nehirrrr
21-03-06, 00:04
ıhlamurlar altındaki dizide nekadar ikinci plana atılmaya çalışılsada kalitesini ortaya koyuyor (diziyi izleme sebebim kendisi) çok başarılı bir performans gösteriyor yakışıklılığı,karizması ve bakışlarıyla bir numara yeni projelerde ve hep zirvede görmemiz dileğiyle... :icon_ange

Evet, arkadasim gercekten haklisin. Bende Ihlamurlar Altinda'yi severek izliyorum ama sirf Omer-Elif aski icin. O kadar guzel oynuyor ki rolunu Sinan Tuzcu; o guldugu zaman bende guluyorum ya da uzuldugunde bende uzuluyorum. Bu inanilmaz birsey gercekten. Duygularini cok guzel yansitiyor. Sanki yasiyor gibi. Dedigin gibi her ne kadar ikinci plana atilamaya calisilsada aslinda dizide roluyle en fazla dikkati ceken karakter bence. Tekrar kendisini tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum.

oslemm
01-04-06, 16:54
ben bi ıhlamurlar altında fanıyım ve sinan tuzcuyu bu dizide tanıdım ve çok sevdim gerçekten çok tatlı ve iyi bi oyuncu dizidede elifle çok yakışıyolar

LİBRA
01-04-06, 21:38
sinan tuzcu hafif beyaza benziyor sanki ayrıca antepliymişş :img-huh:

nehirrrr
02-04-06, 10:48
Haber icin cok tesekkurler arkadasim. Gercekten Dolunay Soysertle cok yakismislar. Umarim cok mutlu olurlar.

esma_ela
02-04-06, 21:06
Haber icin cok tesekkurler arkadasim. Gercekten Dolunay Soysertle cok yakismislar. Umarim cok mutlu olurlar.
rica ederim arkadasim..aslinda ihlamurlar altinda dizisini onceleri pek izlemezdim..su anda denk geldikce bakiyorum.vee bennce o dizideki en iyi oyuncu..

-Ezgi-
22-04-06, 22:49
Beden dili ve mimikleri çok iyi.
Çok basarili, kaliteli bir oyuncu.
Yesil gözlü yakiskli adam. =)

Dolunay Soysert ile çok yakismislar ya ..

nehirrrr
24-04-06, 00:58
Oncelikle oldukca iyi bir oyuncudur kanimca. Rolunun hakkini sonuna kadar veriyor. Hele Elif'e kusmeden onceki centilmenlikleri kibarligi superdi yani. Duygularini mimikleriyle cok guzel ifade edebiliyor. Cokta karizmatik masallah. Gercektede oyle oldugunu dusunuyorum. Cunku katildigi birkac program izledim ve gercekten cok beyefendi ve kibar birisi. Bir arkadas yazmisti buraya; o "ihlamurlar altinda" nin "tek beyefendisi". Dolunay Soysertle cok yakismislar dogru. Allah yollarini acik etsin ne deyim....

acibiber
28-04-06, 02:43
arkadaslar sinan tuzcu'yu THE NET 2.0 yu seyrettinizmi?
eger seyretmediyseniz tavsiye ederim.
sinan tuzcu orda sahte bi polisi oynuyo toplam 5 dk ama rolu guzel film in kendiside guzel.

nehirrrr
28-04-06, 04:23
Allah Allah daha oncede soylediler bunu. Ben filmi izledim ama hic hatirlamiyorum Sinan Tuzcu'yu orda. Tam olarak hangi sahnede oynuyor acaba soylermisin?

nehirrrr
29-04-06, 08:53
barbiee arkadasim resimler harika. Ellerine saglik. Ya birsey sorucam; acaba Sinan Tuzcu'nin resmi bir websitesi var mi?

SİDAL86_FB
29-04-06, 09:08
tek kelimeyle mükemmel bir oyuncu...rölünün hakkını çok iyi veriyor....ayrıca dünkü bölümde ağlama sahnesinde nerdeyse bende ağlıycaktım...birkezdaha hayran oldummm.başarılarının devamını dilerim

barbiee
29-04-06, 09:18
barbiee arkadasim resimler harika. Ellerine saglik. Ya birsey sorucam; acaba Sinan Tuzcu'nin resmi bir websitesi var mi?

malesef yok arkadaşım bende araştırdım zamanında ama bulamadım yaa bayılıyorum sinan tuzcu'ya dün her zaman olduğu gibi harika bir oyunculuk gösterdi o ağlarken bende ağladım yaa onu çok seviyorum.... :icon_ange

LİBRA
29-04-06, 14:00
sitesi yapım aşamasında

barbiee
29-04-06, 15:21
sitesi yapım aşamasında

Bunu duyduğuma çok sevindim çünkü kendisini çok seviyorum ve onun hakkında daha çok bilgiye sahip olmak istiyorum..:)

nehirrrr
30-04-06, 08:24
sitesi yapım aşamasında
AA cok sevindim. Boyle harika bir oyuncuya resmi websitesi sartti artik. Cok iyi olmus bence. Haber icin sagol arkadasim. Acildiginda haber verirmisin?

Bleda
01-05-06, 14:49
Sinan Tuzcu' nun resmi web sitesi için www.sinantuzcu.com yada www.sinantuzcu.com.tr adreslerini kullanabilirsiniz fakat site şu anda yapım aşamasında gözüküyor

nehirrrr
02-05-06, 03:23
Sinan Tuzcu' nun resmi web sitesi için www.sinantuzcu.com yada www.sinantuzcu.com.tr adreslerini kullanabilirsiniz fakat site şu anda yapım aşamasında gözüküyor
Ah arkadasim ne yaptin sen ya! Sagol haber verdigin icin ama burda site adresi vermek yasak. Neyse insallah bir sorun cikmaz. Ben hemen goz atip bir haber varsa haber veririm:)

Ay90
05-05-06, 15:53
Ne yalan söleğim ben bu dizi yi başta seğredince bu adamı da nerden buldular tam kötü karakteri onuyacak birisi. Ama bana Sinan Tuzcu cok sempatik geliyor ve ben onu cok seviyorum. Başarılı bir oyuncu ve sesini iyi kullanıyor gözleri de cok güzel. Neptün ve barbiee arkadaşımız sağolsun resimler eklemişler. Hele o ayşe operitinde cok tatlı gözüküyor. Dolunay Soysert ile de cok yakışıyorlar birbirlerine. Şimdi Ömer karakterinide cok seviyorum.

forever_bim
06-05-06, 14:08
Öncelikle cok yakısıklı. Sac kesimi süper yüzünün kibar yapısını cok iyi ortaya cıkarıyor.Dizideki giyimi cok sık. Ne giyse yakısıyor.

Dıs görünüs olarak dikkatimi ceken bir diger detay Türk Kası var galiba.

Dolunay Soysertle harika bir ikili oldular.

Oyunculugunu da cok begeniyorum.

forever_bim
11-05-06, 17:23
Arkadaslar daha fazla resim ekleyin. Canlandıralım surayı....

ozzde
12-05-06, 15:24
Aynı fotoğraflar eklenmesin arkadaşlar.Eklenen resimler aynı olmuş. :icon_whis

forever_bim
13-05-06, 00:16
Evet efendim bence aranan jön bulundu. Kendisini daha da güzel projelerde görürüz insallah.

forever_bim
14-05-06, 23:55
İyi ki tanımısım dedigim bir oyuncu. Hatta erkek kardesim olsaydı onun gibi bir agabeyim olmasını cok isterdim. Ödülü hayırlı ve ugurlu bazı cevrelere de kapak olsun.

DenizBarokas
16-05-06, 00:31
Valla Dolunay'la Sinan'ı yakıştıranları anlayamıyorum. Bugün gördüm, birbirlerini çok seviyolar belli, ama yine de bana çok antipatik, soğuk ve itici geliyo o hanım. Gönül tabi.. Yorumsuz.

cinarr
21-05-06, 19:19
bir insan herseyi gozleriyle ancak bu kadar guzel anlatabilir dedirten adam.(bu arada gozleri mavimi yesil mi birturlu emin olamadim ama galiba mavi.tv molasinda tuba buyukustun mavi demisti ve ben o zamana kadar onca bolumu yesil diye izlemistim:(

forever_bim
22-05-06, 00:24
bir insan herseyi gozleriyle ancak bu kadar guzel anlatabilir dedirten adam.(bu arada gozleri mavimi yesil mi birturlu emin olamadim ama galiba mavi.tv molasinda tuba buyukustun mavi demisti ve ben o zamana kadar onca bolumu yesil diye izlemistim:(

Efendim ben herhalde kendilerinin en büyük hayranlarından biriyim. I.A. dizisini izlememin iki sebebinden biri. Bir digeri de Özge Borak. Her ikisi de harika oyuncular. Ben Sinan Tuzcunun gözlerine Mavi Yesil diyorum. Boyu da tahminimce 1.86 falan olmalı. Cunku cok uzun. Resimlerden de belli olabilecegi gibi.bye bye

cinarr
22-05-06, 08:35
forever_bim sana kesinlikle katiliyorum.benimde diziyi izleme sebebim kesinlikle sinan tuzcu.diziyi 29. bolumdeyken tanidim ve 1 hafta icerisinde tum bolumlerini indirdim.birgunde tam 14 bolum ardarda izledim:)artik ruyalarima girmeye baslamisti.ve sinan tuzcunun tum diyaloglarini, nerde nasil baktigini iyice ezberledim.zaten o yuzden gozlerinin mavi olmasina bu kadar sasirdim.ben sirf sinan tuzcuyu seyrederken nasil onca zaman gozlerini yesil sandim diye:)ama dedigin dogru bencede gozleri mavi yesil cunku bazen gercekten cok yesil gibi duruyor,giydiklerine gore degisiyor sanirim.
ve bir insan herhalde ancak bu kadar beyfendi olabilir.ihlamurlar altinda elife resmen bir kraliceymis gibi davraniyor.umarim gercek hayattada oyle birisidir

barbiee
23-05-06, 12:06
sinan tuzcu bu diziyi ilk olarak özge borak için izlemeye başladım ama daha sonra sinan tuzcu gibi mükemmel bir oyunucuyu daha tanıdım ı.a. ekibine teşekkür ediyorum böyle başarılı oyuncuları bizlerle tanıştırdığı için...

xylol_benzen
23-05-06, 15:12
bayagi uzun oldu artik sabriniz yeter se :)
bu arada umarim bu kadar uzun birsey koymak problem olmaz yada roportaj falan koymakta bir sorun yoktur

xylol_benzen
23-05-06, 17:55
bide benim omer karakterinde en cok hosuma giden sey diger herkese sinirlendiginde acaip kukremesine ragmen elife karsi cok cok yumusak olmasi (kiskandigi zaman elifede kukremisti tamam ama sonra hemen yumusadi) bu uysalligi cok hosuma gidiyor.sinan tuzcu bu degisimleri oyununda bence cok iyi harmanlayabiliyor

forever_bim
26-05-06, 07:37
Roportajlar icin cok tesekkurler. Bir solukta okudum....:img-artis

xylol_benzen
26-05-06, 12:36
birsey degil.buldukca eklemeye calisiyorum ama ne yazikki sinan tuzcu ile ilgili o kadar az bilgi var ki:(

ozzde
27-05-06, 10:08
Bende san akatılıyorum.Sürekli araştırıyorum.Ama ne yazıkki çok bilgi yok.İnsan medyatik olmayınca demekki hakkında az yazı va haber oluyor.Yeterki değişmesin.Ben az bilgiye de razıyım:img-grin2

xylol_benzen
27-05-06, 12:17
Bende san akatılıyorum.Sürekli araştırıyorum.Ama ne yazıkki çok bilgi yok.İnsan medyatik olmayınca demekki hakkında az yazı va haber oluyor.Yeterki değişmesin.Ben az bilgiye de razıyım:img-grin2

sana katiliyorum ozzde.medyatik olupta televolelerden ask kacamaklarinseyredecegimize 2-3 tane isiyle ilgili adam gibi roportajini okumaya raziyim.zaten suana kadar okudugum roportajlarindan anladigim kadariyla bu seviyede devam edecege benziyor, insallah zamanla oda diger "ben hic degismem,simdi neysem oyum ve hep boyle kalicam" diyipte sonra ne hale geldigini gordumuz insanlardan olmaz.ama benim istedigim cok daha roportaj yapilsin cok daha farkli sorular sorulsun ki bizde onun hakkinda daha cok fikir sahibi olalim.suan yurtdisinda oldugum icin onu sahnede gormek gibi bir imkanim yok maalesef.ihlamurlar altindanin haricinde sadece the net 2.0 da cok kisa (ki o filmi onceden izlemis olmama ragmen sonra sinan tuzcunun orda oynadigini duydugumda nerde oldugunu cikaramamistim ve filmi bu yuzden tekrar izledim ) bir sure ne oldugunu tam anlamadan izledim.insaatida seyretmedim.yani sinan tuzcu suan kafamda yalnizca omer olarak canlanabiliyor bu yuzden onu daha cok rolde gormek istiyorum,sadece omer karakteriyle sinirlanmak istemiiyorum.umarim bu diziden sonra onu yine televizyonda gorebiliriz.filmi "market" ide dort gozle bekliyorum.agir adimlarla ilerlemeyi seven biri oldugunu soyluyor, bu yuzden farkli roller icin beklememiz gerekbilir saiyorum ki

barbiee
29-05-06, 11:35
bayagi uzun oldu artik sabriniz yeter se :)
bu arada umarim bu kadar uzun birsey koymak problem olmaz yada roportaj falan koymakta bir sorun yoktur

süpersin ya ropörtajları eklediğin için çok sağol okumak çok büyük zevk

sudem
29-05-06, 11:42
gurbetci bu haberi biizmle paylaştığın için teşekkürler..ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum :icon_whis

barbiee
29-05-06, 12:01
gurbetci bu haberi biizmle paylaştığın için teşekkürler..ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum :icon_whis

benimde kendimi pek iyi hissetiğim söylenemez bunun nedeni sinan tuzcuyu çok sevmem ve ona hayran oluşum olmasın.. :)
kendisine sevdiği insanla sonsuz mutluluklar diliyorum :good:

Ayshegul
29-05-06, 12:06
Dolunay Soysert ile Sinan Tuzcu yakışırlar Mutluluklar. İkisini de çok severim :img-grin2

forever_bim
29-05-06, 15:18
Ben de Dolunay Soyserti elimden kacırdıgım icin cok uzgunum. Baskul Ailesinden beri izlerdim kendisini ve de hayranıyım.

Saka bir yana ikisini de cok cok cok seven bir insan olarak onlara mutluluklar diliyorum. Yakıstıkları konusunda da hemfikirim. Bu arada Sinan Tuzcu 10 Temmuz dogumlu. 29. yasına evli bir adam olarak girecek. Ne güzel.

xylol_benzen
29-05-06, 18:36
süpersin ya ropörtajları eklediğin için çok sağol okumak çok büyük zevk
birsey degil arkadasim.buldugum kadariyla roportajlari eklemeye calisiyorum ama onceden de dedigim gibi pek fazla birsey bulamiyorum sinan tuzcu hakkinda.
bu arada sabahtan beri nete girememistim ben yokken neler olmus:)sinan tuzcu evleniyormus.umarim cok mutlu olurlar:)

xylol_benzen
30-05-06, 00:40
denizce roportaj icin cok tesekkuler.eline saglik:)

denizce
30-05-06, 02:18
Rica ederim :img-grin2 Yeni röportaj veya resim buldukça eklerim ama sizin de dediğiniz gibi hakkında o kadar az haber var ki..

nehirrrr
30-05-06, 02:28
Evet Denizce arkadasim roportaj cok guzel ellerine saglik. Gercekten cok beyefendi biri Sinan Tuzcu. Zaten rol aldigi projelerdeki performansindanda belli. Tebrik ediyorum kendisini!

xylol_benzen
30-05-06, 10:58
sinan tuzcu roportajda biyiksiz cok cirkin oldugunu soylemis ya, buna bende katiliyorum:)dun the net 2.0 da oynadigi sahneyi tekrar izledimde gercekten biyikli hali biyiksiz halinden bin kat daha iyi bence.ki ben biyiktan sakaldan (kirli sakal haric) nefret eden biri olmama ragmen sinan tuzcunun biyikli halini daha cok seviyorum.
(hos sinan tuzcu sayesinde "karicim" kelimesi bile guzel geliyor artik:))

xylol_benzen
31-05-06, 19:53
sevgili denizce bunun yeri olmadigini biliyorum bu yuzden mod larimizdan ozur diliyorum.imzan cok hosuma gitti.aklima sinan tuzcu geliyor

denizce
31-05-06, 19:56
Teşekkür ederim xylol_benzen :)

Bence de Sinan Tuzcu gözleriyle konuşabilen ender insanlardan biri..

forever_bim
31-05-06, 21:24
Bu arada nedense denizcenin imzasını okuyunca aklıma tek bir isim geldi o da Sinan Tuzcu...:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:

xylol_benzen
31-05-06, 21:47
e iyi o zaman forever_bim sende bizdensin:img-grin2
arkadaslar eger ilerleyen zamanlarda sinan tuczu ile ilgili haberler olursa (ki buyuk ihtimal dugun haber olur:icon_cry: ) ekleyebilirmisiniz.gerci zaten ekliyorsunuzda ben gazeteleri takip edemiyorum o yuzden rica ediyorum:img-kiss:

forever_bim
31-05-06, 21:50
e iyi o zaman forever_bim sende bizdensin:img-grin2
arkadaslar eger ilerleyen zamanlarda sinan tuczu ile ilgili haberler olursa (ki buyuk ihtimal dugun haber olur:icon_cry: ) ekleyebilirmisiniz.gerci zaten ekliyorsunuzda ben gazeteleri takip edemiyorum o yuzden rica ediyorum:img-kiss:

E simdi mi anladın canım arkadasım sizden oldugumu.

Haber bulursam söz eklerim....

xylol_benzen
31-05-06, 22:03
evet haklisin sevgili arkadasim forever_bim sen zaten en basindan beri sinan tuzcu hayranisin.benimkide laf yani :) ama sinan tuzcu soz konusu olunca beynim corba oluyor:) hem ses var hem goz (bakis) var hem tip var.yani hangi birini saysin insan.birde burasi bizim mekanimiz rahat rahat soyliyim :) ben sinan tuzcunun siir okumasini daha cok seviyorum.eski bolumlerde yilmazin mektubunu bulmustu ve onu okumustu ya bence kesinlikle yilmazdan daha etkili ve daha vurucu bir sekilde okumustu,keske fragmanlarda onun siirlerine daha cok yer verseler.ama herhalde "bu adam zaten butun hislerini gozleriyle anlatiyor siiire ihtiyaci yok" diye dusunuyorlar:)
heryeri birbirine karistirdim ama bunuda soylemeden edemicem, bu bolum italyaya gidip bir daha ki sezona donerse (ki senin yorumun buydu ) ben butun yaz napcam sinan tuzcu olmadan :icon_cry: artik beni teselli edersiniz dimi?

forever_bim
31-05-06, 22:12
Valla ben Bülent İnalin baslıgında bile Sinan Tuzcuyu daha basarılı daha yakısıklı buldugumu söyledim. Ne yapayım yani. Ses tonu bir harika zaten. Bir de bakıslarıyla delip gecerken yanında ürkek kırılgan Elif oldu mu al sana muhtesem karısım. Tadından yenmiyor valla.

xylol_benzen
31-05-06, 22:20
forever_bim konus valla.sen konustukca ben rahatliyorum.boyle icimden sanki kuslar ucuyor onlar ucunca ben hafifliyorum.tesekkur ederim arkadasim hep devam et duygularima tercuman ol:)
ben suana kadar bulent inalin bolumune hic girmedim bakalim oraya da bir bakayim bir ara.
insallah I.A dan sonra da baska bir dizidede oynarda bir dahaki sezon yine onu izleriz.tamam sinema filmide yapsin tabii ki sinema daha kalici bir iste bir filmi insan kac kere dondur dondur izleyebilirki.ama yine boyle asik adam rolunde oynasin.senin tabirinle gercekten tadindan yenmiyor

nehirrrr
01-06-06, 02:49
Evet arkadaslar hepinize katiliyorum. Hani demistik ya daha once de; o "Ihlamiurlar Altinda'nin" tek beyefendisi. Herseyiyini katiyor oyunculuguna. Bir de su son bolumde sonunda hani Omer ve Yilmaz bakisiyorlar ya iste orda dikkat ettimde Sinan Tuzcu her bakimdan sollar yani Bulent Inal'i. Ve ben bunu bu bolume kadar nasil farketmedim ona yaniyorum. Zaten gulmek ona cok yakisiyor. Oyunculuguna diyecek yok. Basindan beri Omer karakterini hep sevmisimdir. Cunku hos olmayan birsey yapsa bile bunun altindan ustalikla kalkip hatalarini telafi ettirebiliyor ama diger erkek basrol oyuncumuzsa hata yapiyor bi de yavuz hirsiz olup ev sahibini bastiriyor! Neyse siz demek istedigimi anladiniz arkadaslar. Ben diyorum ki dizide Omer olarak dizi disinda da Sinan Tuzcu olarak uzerine yok gercekten. Her yonden ovguyu hakeden birisi bence. Basarilari daim olsun umarim!

xylol_benzen
01-06-06, 11:03
volvox resimler icin cok tesekkurler.yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum

ozzde
01-06-06, 18:15
Aynı fotoğrafları eklemeyelim arkadaşlar.Bazı resimlerin 3 kere tekrarlandığı oluyor.Önceki sayfaları daha dikkali inceleyelim bir şey eklemeden önce:img-polic

denizce
01-06-06, 18:23
Daha dikkatli olurum bundan sonra, özür dilerim :icon_redf

xylol_benzen
02-06-06, 10:32
barbiee harikasin ya.ben tv makinasinda sinan tuzcuyu cok begenmistim(benimkide laf adamin zaten her halini begeniyorum:)) ve o resimlerin bolumumuzde olmasi cok guzel olmus.tesekkurler canim

denizce
02-06-06, 21:51
Sinan Tuzcu bu bölümde yine süperdi!.. Elif'i uyurken seyredişi - aşk dolu bakışları ve (sevimli) gülümseyişleri.. :img-grin2

xylol_benzen
02-06-06, 22:18
Sinan Tuzcu bu bölümde yine süperdi!.. Elif'i uyurken seyredişi - aşk dolu bakışları ve (sevimli) gülümseyişleri.. :img-grin2
denizce anlatma icim fena oluyor.izleyemedim zaten sen de oyle diyince resmen gozumde canlandi o sahne.ah ahhhhhhhh

denizce
02-06-06, 23:15
Üzgünüm :icon_sad: O zaman dilerim enn kısa zamanda izleyebilirsin xylol_benzen :icon_shad

ozzde
04-06-06, 08:03
Cumartesi de tekrarı yayınlandı son bölümün.Heyecan dolu bir bölümdü.Bomba sahnesinde yılmaz'a sarıldığında Ömer'in bakışı beni çok üzdü ama:icon_cry:

barbiee
05-06-06, 13:12
barbiee harikasin ya.ben tv makinasinda sinan tuzcuyu cok begenmistim(benimkide laf adamin zaten her halini begeniyorum:)) ve o resimlerin bolumumuzde olmasi cok guzel olmus.tesekkurler canim

aynen canım bende kendisini her haliyle beğeniyorum galiba kendisine aşık oluyorum :)

forever_bim
06-06-06, 08:31
aynen canım bende kendisini her haliyle beğeniyorum galiba kendisine aşık oluyorum :)

Barbiee daha galiba asamasinda olmana inanamiyorum. Farkettiniz mi bilmiyorum ama biraz efevari bir yuruyusu var. Normalde boyle insanlardan ben gicik kaparim ama soz konusu Sinan Tuzcu olunca biraz zor. Bir de sol kasinin uzerinde bir yirtik var. Allahtan modaya uyup da kasini kestirmemis....

xylol_benzen
06-06-06, 10:55
Barbiee daha galiba asamasinda olmana inanamiyorum. Farkettiniz mi bilmiyorum ama biraz efevari bir yuruyusu var. Normalde boyle insanlardan ben gicik kaparim ama soz konusu Sinan Tuzcu olunca biraz zor. Bir de sol kasinin uzerinde bir yirtik var. Allahtan modaya uyup da kasini kestirmemis....
forever_bim bende tam onu dusunuyordum (simdi degil sinan tuzcuyu ilk gordugumde:))bende normalde boyle kendini begenmis, ukala tiplerden nefret ederim.hatta nefret otesi.gicik ederler beni.ama sinan tuzcuya o kadar yakisiyorki.o oyle yuruyunce hicte sinir olmuyorum.hatta onun yilmaza soyledigi laflari (mesela sen mahallende camur icinde yuvarlanirken ben bu koridorlarda oyun oynuyordum) yilmaz ona soylese acaip sinir olurdum (simdi bunu itiraf etmem gerek:img-kiss: ).ama nedense sinan tuzcu olunca hicte sinir olmadim.
kasindaki yirtik meselesine gelince zaten ben yara izlerine bayilirim.boyle kesikler falan cok hosuma gider (ozellikle kasta) sinan tuzcudada cok hos duruyor.ama zaten bir laf vardir ''guzele ne yakismaz'' diye:)
barbieecim bencede senin pek galibalik yanin kalmamis:) (GALIBA benimde:))

barbiee
06-06-06, 11:13
forever_bim bende tam onu dusunuyordum (simdi degil sinan tuzcuyu ilk gordugumde:))bende normalde boyle kendini begenmis, ukala tiplerden nefret ederim.hatta nefret otesi.gicik ederler beni.ama sinan tuzcuya o kadar yakisiyorki.o oyle yuruyunce hicte sinir olmuyorum.hatta onun yilmaza soyledigi laflari (mesela sen mahallende camur icinde yuvarlanirken ben bu koridorlarda oyun oynuyordum) yilmaz ona soylese acaip sinir olurdum (simdi bunu itiraf etmem gerek:img-kiss: ).ama nedense sinan tuzcu olunca hicte sinir olmadim.
kasindaki yirtik meselesine gelince zaten ben yara izlerine bayilirim.boyle kesikler falan cok hosuma gider (ozellikle kasta) sinan tuzcudada cok hos duruyor.ama zaten bir laf vardir ''guzele ne yakismaz'' diye:)
barbieecim bencede senin pek galibalik yanin kalmamis:) (GALIBA benimde:))

ya dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum sinan tuzcu nun yürüyüşü yılmazı aşağılayarak yapmış olduğu laflar bile bana çok hoş geliyor..
o ses tonuyla yürüyüşüyle kaşındaki yara iziyle herşeyiyle tam bir karizma bence :)
bu arada galibayı bıraktım ben ONA RESMEN AŞIĞIM :img-kiss:

xylol_benzen
06-06-06, 11:21
ya dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum sinan tuzcu nun yürüyüşü yılmazı aşağılayarak yapmış olduğu laflar bile bana çok hoş geliyor..
o ses tonuyla yürüyüşüyle kaşındaki yara iziyle herşeyiyle tam bir karizma bence :)
bu arada galibayı bıraktım ben ONA RESMEN AŞIĞIM :img-kiss:
objektif olamamak boyle birsey olsa gerek:)

barbiee
06-06-06, 11:26
objektif olamamak boyle birsey olsa gerek:)

aynen katılıyorum konu sinan tuzcu olunca ona hiç kızmak gelmiyor içimden neden acaba :) :img-icecr

xylol_benzen
06-06-06, 11:32
barbiee cok kotusun yaaaaaaaaaaa:icon_cry: ask olsun.insan oraya xylol_benzen yazardi dimi.arkadasina jest olsun diye:)

barbiee
06-06-06, 11:38
barbiee cok kotusun yaaaaaaaaaaa:icon_cry: ask olsun.insan oraya xylol_benzen yazardi dimi.arkadasina jest olsun diye:)

TAMAM canım senin içinde hazırlıyorum hemen :)

xylol_benzen
06-06-06, 13:28
canim benimmmmmmmmmmmmmmm:):)cok tatlisin ya.ay cok saol cok sevindimmmmmmmmm.(yuzumun seklini gormelisin sevincten bir karis acildi:)bu simgelere birde boyle birsey eklemek gerek.ne kadar sevindigimi burdakiler ifade etmeye yetmiyor:))cok saol canim benim

ozzde
06-06-06, 14:23
Barbiie çok güzel olmuş.Bilgisayara ilk yüklediğim sinan tuzcu fotoğraflarındandı.Favorileri değişikmiş eskiden.Daha sert bir hava katıyordu.Şimdi harika bir baba adayı portresi çiziyor:love01:

barbiee
06-06-06, 14:33
canim benimmmmmmmmmmmmmmm:):)cok tatlisin ya.ay cok saol cok sevindimmmmmmmmm.(yuzumun seklini gormelisin sevincten bir karis acildi:)bu simgelere birde boyle birsey eklemek gerek.ne kadar sevindigimi burdakiler ifade etmeye yetmiyor:))cok saol canim benim

canımmm benim beğenmene sevindim elimden geldikçe yapıcam böyle çalışmalar :) gerçi çalışmalar bahane SİNAN TUZCU ŞAHANE BENCE :) :img-nyam: :img-icecr :img-kiss:

barbiee
06-06-06, 14:34
Barbiie çok güzel olmuş.Bilgisayara ilk yüklediğim sinan tuzcu fotoğraflarındandı.Favorileri değişikmiş eskiden.Daha sert bir hava katıyordu.Şimdi harika bir baba adayı portresi çiziyor:love01:

ya sorma en tatlı baba adayı o canım benim yaa SİNAN TUZCU duy sesimizi seni çokk seviyoruz...

oslemm
06-06-06, 15:23
barbiee çok güsel olmuşş

barbiee
07-06-06, 07:33
barbiee çok güsel olmuşş
teşekkürler oslemm

xylol_benzen
09-06-06, 15:40
ay barbiee bu resmi koyunca aklimao sahne geldi.ne kadar tatliydi omer o sahnede

oslemm
09-06-06, 18:32
bu yorumu çok yazdım ama barbiee yine çoooooook güsel olmuş

barbiee
10-06-06, 08:23
bu yorumu çok yazdım ama barbiee yine çoooooook güsel olmuş

teşekkürler canım beğendiysen ne mutlu bana :img-grin2

barbiee
10-06-06, 09:46
arkadaşlar sinan tuzcunun sitesi ne zaman açılacak acaba haberi olan var mı ben hergün siteye bakıyorum ama malesef yapım aşamasında hala

selinim
10-06-06, 10:56
sinan tuzcu başarılı bir oyuncu.ilk defa ıhlamurlar altında dizisinde gördük.umarım başka projelerde yer alır.

ozzde
10-06-06, 11:03
arkadaşlar sinan tuzcunun sitesi ne zaman açılacak acaba haberi olan var mı ben hergün siteye bakıyorum ama malesef yapım aşamasında hala

Bende bir o kadar merakla bekliyorum sitesinin açılmasıını.İnşallah yakınd:img-grin2 adır

denizce
10-06-06, 20:06
Birkaç gündür siteye girmemiştim, dün gördüm Barbiee resimler çoook güzel olmuş, ellerine - yüreğine sağlık.. :good: :img-ok: :img-grin2

oslemm
12-06-06, 11:31
ya çabuk açılsın şu sitede rahat rahat yorumlar yazalım

barbiee
12-06-06, 11:50
Birkaç gündür siteye girmemiştim, dün gördüm Barbiee resimler çoook güzel olmuş, ellerine - yüreğine sağlık.. :good: :img-ok: :img-grin2
tşkler canıım beğenmene sevindim

forever_bim
12-06-06, 18:01
Barbiee harikasın yine her zaman oldugun gibi canım arkadasım.....TV makinasındaki resimler eklemis oldugun en harika resimlerdi. Bir de imzanda mavi giyiyor. O tisort sahaneydi bence....

oslemm
13-06-06, 06:48
ozzde resimler çok güsell

ozzde
13-06-06, 09:43
Sağol oslemm...Okulun kapanmasını bekledim bu fotoğrafları yapmak için.Dünden beri uğraşıyorum.İyi kötü çıkıyor bir şeyler ortaya:img-artis

barbiee
14-06-06, 10:27
Barbiee harikasın yine her zaman oldugun gibi canım arkadasım.....TV makinasındaki resimler eklemis oldugun en harika resimlerdi. Bir de imzanda mavi giyiyor. O tisort sahaneydi bence....

canım arkadaşım sağol beğenmene sevindim evet o tişorte bende bayılmıştım zaten kendisi çok hoş bir insan olduğu için o ne giyse yakışır diyorum ben :)

barbiee
14-06-06, 10:28
ay barbiee bu resmi koyunca aklimao sahne geldi.ne kadar tatliydi omer o sahnede

o her sahnede çok tatlı yaa canım benimmm inşallah bu hafta kendisini daha çok gösterirler dizide

oslemm
14-06-06, 10:30
fragmana bakılırsa yine ömeri yani sinan tuzcuyu az gösterecekler off ya bu dizi beni sıkmaya başladı

ozzde
14-06-06, 16:17
Şu anda Filiz-Yılmaz üstüne yoğunlaştı.Sezonda bitiyor...Offf offf:img-help:

forever_bim
15-06-06, 07:24
http://img146.imageshack.us/img146/2504/dsc090689th1ah.jpg (http://imageshack.us)

Gördüğüm en harika Sinan Tuzcu resmi. Olağanüstü şahane hatta. Harikasın ÖZDDE...Teşekkürler...

ozzde
15-06-06, 08:14
Gerçekten mi???Çok şaşırdım.Beğenenler olmuştu ama bu kadar beğenen olmamıştı.Çok teşekkür ederim.Benim de moralim bozuluyordu çok iyi olmuyor diye.Çok sağol:cheer:

denizce
15-06-06, 19:29
Ozzde resimler süper! :good: Ellerine - yüreğine sağlık.. :img-grin2

Bu arada fragmanda Sinan Tuzcu'nun bir kare bile sahnesi yoktu :icon_cry: Umarım bölümde az da olsa görebiliriz.. :img-sorry

SELXX
16-06-06, 00:36
Buraya ilk kez yazıyorum. Ben de Sinan Tuzcu'yu beğenerek izliyorum.Çok iyi bir oyuncu bence. Bence de dizide çok az yer veriyorlar Ömer karakterine. Önümüzdeki sezon Sinan Tuzcu'nun rolü daha büyür umarım.

oslemm
16-06-06, 10:19
bugün ı.a. var fragmanda hiç göstermediler bakalım bu akşam sinan tuzcuyu izleyebilicek miyiz

oslemm
16-06-06, 10:48
sinan tuzcu evleniyo :img-grin2 hemde en sevdiğim oyunculardan biri dolunay soysertle:img-grin2 çok mutluyummmm tabi özge diziden ayrılmasaydı çok daha mutlu olacaktım

ozzde
16-06-06, 16:27
Özge Borak diziden mi ayrılıyor????

denizce
17-06-06, 00:02
Bu bölümde Sinan Tuzcu'yu geçen 2-3 bölüme göre daha fazla gösterdikleri için çok mutluyum :img-grin2 :img-clapp

Evet, maalesef Özge Borak'ın dizeden ayrılacağına - ikinci sezon dizede olmayacağına dair söylentiler var. Böyle iyi bir oyuncunun diziden ayrılmasına iki açıdan çok üzülürüm;
1- Özge Borak'ı ve Elif karakterini çok sevdiğim için.. :icon_cry:
2- Sinan Tuzcu yani Ömer çoook üzüleceği için.. :icon_cry:

forever_bim
17-06-06, 23:10
Dizinin bugüne kadar olan bölümlerinde bir kez bile kötü giyindiğine rastlamadım. Her bölüm ayrı bir şıklıkta giyiniyor.

Çok doğal bir oyunculuğu var. Beden dilini ve mimiklerini iyi kullanıyor. Ses tonu ise bittiğimiz nokta. Bülbül gibi şakıyor resmen. Ayrıca gözleri çok güzel ve bakışlarıyla pek çok duyguyu aktarabiliyor.

Ancak biraz karın bölgesinde yaglanma var dikkat etmesi lazım. Sanırım düzenli beslenememekten olmuş. Boyu da oldukça uzun. Yani seviyoruz kendilerini. İyi ki tanımışız.

ozzde
18-06-06, 09:27
Ve de maalesef Galatasaraylı:icon_cry:

forever_bim
18-06-06, 13:31
Ve de maalesef Galatasaraylı:icon_cry:

İnanmıyorum özzde nerden ögrendin. Ben de galatasaraylıyım ve de şimdi sevgim yüze katlandı. Sinan Tuzcu da bizdenmiş yani...

ozzde
19-06-06, 10:02
Bu kötü haberi:) (cimbomlu olmasını Alem Fm'de öğrendim.Her gün Nihatla Sivrisinek var.O programa katılmıştı.Aylaarrr öncesinde.Hatta Nihat Sırdar(program yapımcısı Fenerbahçeli:img-ok: onunla atışırlar o konuda.1 kere katıldı programa.Yakın arkadaşlar..Bu nedenle belki katılır gene....

oslemm
19-06-06, 10:59
bende bjklıyım keşke sinanda bjk olsaydı

LİBRA
19-06-06, 11:03
dolunay soysertle 9 temmuzda evleniyormuş

barbiee
21-06-06, 15:46
Bir yerlerde kendisi hakkında yazılmış çok güzel bir yorum. Aktarmadan geçemedim.

bence yetersiz kalacak sözcükler, kendini zorlayıp anlamlar yüklenecek ansızın.. ben çok kişilikli, sıcak,doğal,dürüst bir yürek görüyorum onu izlediğimde.. aslında sadece izlemek değil yazılarını okuduğumda da dolu dolu bir insan çıkıyor karsıma.. rolü sokağa taşımadan, herkes gibi yürüyüp, herkes gibi yaşa, değişme olur mu..

gerçekten yüreğide kendide güzel bir insan ben onun değişeceğini hiç zannetmiyorum bu çizgisini dışına çıkmaz yorumu kim yapmışsa çok güzel yazmış kesinlikle katılıyorum ..
tşkler canım bu haberi bizimle paylaştığın için

forever_bim
21-06-06, 18:46
gerçekten yüreğide kendide güzel bir insan ben onun değişeceğini hiç zannetmiyorum bu çizgisini dışına çıkmaz yorumu kim yapmışsa çok güzel yazmış kesinlikle katılıyorum ..
tşkler canım bu haberi bizimle paylaştığın için

Yorumların devamı gelecek Barbiee sen merak etme. Sen de bir zahmet diziden resimler çek bu hafta ve buraya ekle.Olur mu?

forever_bim
26-06-06, 10:40
Konservatuvar egitimi almak için Bilkent Turizmi yarım bırakmış. Konservatuvarı sınıf atlayarak 3 yılda bitrimiş. Arkadaşlar Ayşe Operetinde izleyen var mı? Nasıl oynadı?

oslemm
26-06-06, 17:07
Konservatuvar egitimi almak için Bilkent Turizmi yarım bırakmış. Konservatuvarı sınıf atlayarak 3 yılda bitrimiş. Arkadaşlar Ayşe Operetinde izleyen var mı? Nasıl oynadı?
ben izlemedim ama bi gazetede köşe yazarı sinan tuzcu için ' yeni nesilin keşvedilmeyi bekleyen genç yeteneği' demişti

mujdeli
26-06-06, 21:48
O Türkiye Nın yenı Jönü yakında görürsünüz Emre Armağan Özcan sen bir tanesin ...

oslemm
27-06-06, 10:27
roportajlar ve resimler için teşekkürler

barbiee
27-06-06, 10:40
roportajlar ve resimler için teşekkürler

ne demek canım önemli değil ama eklediğim yazılar ropörtaj değil Sinan Tuzcu nun tiyatro.com da yazmış olduğu kendi yazıları

forever_bim
27-06-06, 13:00
Sevgili oslemm

Bu yazılar röportaj değil Sinan Tuzcunun kendisi kadar değerli kaleminden çıkan makaleler. Sindire sindire okunursa şayet çok doğru noktalara temas ettiği görülür. Dizide her ne kadar pasifize edilmeye başlansa da kısa rollerde de akıllarda yer edecek bir oyunculuk sergilemeye devam ediyor.

Ofis arkadşalarım onu konuşuyor hem de tüm gün boyunca ve ben de gururluyum. Sinan Tuzcuyu izlemelerini ben önermiştim çünkü.

ece1
28-06-06, 08:48
helal olsun sinan'na....vallaha gözümde bikat daha değer kazandı.
babiee paylaşımın için çok tşk

forever_bim
28-06-06, 18:26
http://img78.imageshack.us/img78/4830/sinan3yc.jpg (http://img78.imageshack.us/img78/4830/sinan3yc.jpg)
Sinan tuzcu

Barbiee bu resimde daha kiloluymuş şimdiki hali daha iyi olmuş bence. Kilo vermiş gibi gözüküyor.

Barbiee senden ricam 38. bölümde agladıgı sahnelerden oluşan bir fotograf sergisi yapman bize.

barbiee
29-06-06, 10:32
Barbiee bu resimde daha kiloluymuş şimdiki hali daha iyi olmuş bence. Kilo vermiş gibi gözüküyor.

Barbiee senden ricam 38. bölümde agladıgı sahnelerden oluşan bir fotograf sergisi yapman bize.

evet canım baya bi kilo vermiş bu hali daha iyi ama bana göre o her haliyle asil ve karizma zaten 9 temmuzu düşündükçe kahroluyorum :icon_cry:
38.bölüm resimlerini hemen araştırmaya başladım merak etme canım

forever_bim
29-06-06, 11:03
Şimdiden çok mersi Barbiee.

Karizmasına ya da oyunculuğuna lafımız yok laf eden de çarpılır zaten...

Daha iyi projelerde daha iyi yerlerde görmek temennisi ile.

forever_bim
29-06-06, 13:23
http://img520.imageshack.us/img520/4526/16pr27fe.jpg (http://img520.imageshack.us/img520/4526/16pr27fe.jpg)
http://img520.imageshack.us/img520/5491/26hh27jb.jpg (http://img520.imageshack.us/img520/5491/26hh27jb.jpg)
http://img503.imageshack.us/img503/8687/38fg12lg.jpg (http://img503.imageshack.us/img503/8687/38fg12lg.jpg)

Barbieeye çok çok teşekkürler. Ellerine sağlık barbiee. Bu performans benim için çok önemliydi.

barbiee
29-06-06, 13:25
Barbieeye çok çok teşekkürler. Ellerine sağlık barbiee. Bu performans benim için çok önemliydi.

evet benimde gözyaşlarımı tutamadığım bir sahneydi bir kez daha alkışlar SİNAN TUZCU'YA gelsin....:good: :img-ok: :happy0064 :img-clapp :img-clapp :img-clapp

forever_bim
30-06-06, 11:00
http://img115.imageshack.us/img115/3985/14gk3wl.jpg (http://img115.imageshack.us/img115/3985/14gk3wl.jpg)
http://img49.imageshack.us/img49/2400/28ru1ik.jpg (http://img49.imageshack.us/img49/2400/28ru1ik.jpg)
http://img50.imageshack.us/img50/2026/35ic1sw.jpg (http://img50.imageshack.us/img50/2026/35ic1sw.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/6655/46pm4gm.jpg (http://img102.imageshack.us/img102/6655/46pm4gm.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/3707/58pe13ne.jpg (http://img102.imageshack.us/img102/3707/58pe13ne.jpg)
http://img50.imageshack.us/img50/3776/65wu12ga.jpg (http://img50.imageshack.us/img50/3776/65wu12ga.jpg)

Her karede süper çıkmış. Teşekkürler Barbiee.

barbiee
30-06-06, 11:01
Her karede süper çıkmış. Teşekkürler Barbiee.

rica ederim arkadaşım Sinan Tuzcu'nun resimlerini eklemek benim için büyük zevk :):img-grin2

forever_bim
30-06-06, 11:26
rica ederim arkadaşım Sinan Tuzcu'nun resimlerini eklemek benim için büyük zevk :):img-grin2

Resimleri bekleyeceğim Barbiee. Ellerin dert görmesin.

Bir de ilk yorumda onun için başlığı açan arkadaşımız şöyle demiş:

I.A. dizisi ile hayatımıza girdi.

Ben de ekliyorum:

Umarım her zaman tvde sinemada tiyatroda hep yanıbaşımızda olur.:img-artis :img-artis

barbiee
30-06-06, 11:32
Resimleri bekleyeceğim Barbiee. Ellerin dert görmesin.

Bir de ilk yorumda onun için başlığı açan arkadaşımız şöyle demiş:

I.A. dizisi ile hayatımıza girdi.

Ben de ekliyorum:

Umarım her zaman tvde sinemada tiyatroda hep yanıbaşımızda olur.:img-artis :img-artis

evet hayatım I.A yla girdi bir daha çıkmamak üzere kendisini her zaman iyi projelerde görmeyi umud ediyorum ve kaliteli çizgisinden de anlaşıldığı gbi onu her zaman iyi projelerde görürüz diyorum ben

ozzde
01-07-06, 15:34
Son 3 bölümdür Sinan Tuzcu ayrı bir büyüledi beni.Oyunculuk bu demeye başladım.Keşke daha önce tanısaymışız.Zaten İnşaat filminde ne kadar başarılı olduğu belliydi.Kopmuştum onun olduğu bölümde:img-hyste

forever_bim
02-07-06, 11:29
Barbiee senden 39. bölüm resimlerini bekliyoruz. Bu arada 10 Temmuz Sinan Tuzcunun 29. dogum günü.

ozzde
03-07-06, 13:22
Forever_bim bu bilgiyi unutmuştum.Keşke tüm SİNAN TUZCU sevenleri olarak onun doğum gününü kutlayabilsek.En azından onun oyunculuğunu,kişiliğini,yaşam tarzını,hayat görüşünü paylaştığımızı;onu takdir ettiğimizi (az ya da çok) ne kadar kişi olursak olalım bilmesini isterdim.Kış aylarında bir tarama yapmıştım.Eski cep telefonu numarasına ulaştım.Aradım(sanki ne diyeceksem) ama telefon kullanıma kapatılmıştı.Zaten 3 yıl öncesinin numarası idi:not_i: .Bu arada temmuzda mı evleniyor du?Onu da tebrik edebiliriz.:img-sorry Ben bunları düşündüm.Birkaç gün daha düşünüp bir şeylere ulaşmaya çalışayım.Sizleri haberdar ederim.sONRA BİR ŞEYler düşünürüz...Ne dersiniz...Sizce haketmiyor mu:img-nyam:

forever_bim
03-07-06, 13:33
Forever_bim bu bilgiyi unutmuştum.Keşke tüm SİNAN TUZCU sevenleri olarak onun doğum gününü kutlayabilsek.En azından onun oyunculuğunu,kişiliğini,yaşam tarzını,hayat görüşünü paylaştığımızı;onu takdir ettiğimizi (az ya da çok) ne kadar kişi olursak olalım bilmesini isterdim.Kış aylarında bir tarama yapmıştım.Eski cep telefonu numarasına ulaştım.Aradım(sanki ne diyeceksem) ama telefon kullanıma kapatılmıştı.Zaten 3 yıl öncesinin numarası idi:not_i: .Bu arada temmuzda mı evleniyor du?Onu da tebrik edebiliriz.:img-sorry Ben bunları düşündüm.Birkaç gün daha düşünüp bir şeylere ulaşmaya çalışayım.Sizleri haberdar ederim.sONRA BİR ŞEYler düşünürüz...Ne dersiniz...Sizce haketmiyor mu:img-nyam:

9 Temmuzda evleniyor. Yani bu pazar...

barbiee
03-07-06, 15:39
9 Temmuzda evleniyor. Yani bu pazar...

evet malesef bu pazar yani 9 temmuzda evleniyor ben düğünü gidip basmayı düşünüyorum yani sinan tuzcu evlenmemeli yada en azından benimle evlenmeli :)

forever_bim
03-07-06, 17:20
http://img249.imageshack.us/img249/5748/40vr.jpg (http://img249.imageshack.us/img249/5748/40vr.jpg)
http://img249.imageshack.us/img249/89/51lq.jpg (http://img249.imageshack.us/img249/89/51lq.jpg)
http://img115.imageshack.us/img115/3561/61hc1.jpg (http://img115.imageshack.us/img115/3561/61hc1.jpg)

Barbiee sanırım bu fotograf Elifi ilk defa gördüğü zamana ait. Valla kadın olsam bu bakıştan korkar depara kalkardım. Resmen yiyecekmiş gibi bakıyordu. Aslında böyle bakma sebebi ilk görüşte Elifin onu yıldırım çarpmışa çevirmesi.

Hep yazdıgım gibi çok çok farklı bir havası var ve maalesef benden daha yakışıklı. Rolünü çok iyi yapıyor. Gülerken aglamayı aglarken gülmeyi başarıyor. Duygu geçişlerini süper yansıtıyor. Kısacası 2005 yılında tanıdıgın en iyi oyuncu kim diye sorsalar terddütsüz onun adını veririm. Ses tonu ise bittiğimiz nokta. Haluk Bilginer ve Mahir Günşıray kadar müthiş bir ses tonu var.

barbiee
04-07-06, 08:54
Barbiee sanırım bu fotograf Elifi ilk defa gördüğü zamana ait. Valla kadın olsam bu bakıştan korkar depara kalkardım. Resmen yiyecekmiş gibi bakıyordu. Aslında böyle bakma sebebi ilk görüşte Elifin onu yıldırım çarpmışa çevirmesi.

Hep yazdıgım gibi çok çok farklı bir havası var ve maalesef benden daha yakışıklı. Rolünü çok iyi yapıyor. Gülerken aglamayı aglarken gülmeyi başarıyor. Duygu geçişlerini süper yansıtıyor. Kısacası 2005 yılında tanıdıgın en iyi oyuncu kim diye sorsalar terddütsüz onun adını veririm. Ses tonu ise bittiğimiz nokta. Haluk Bilginer ve Mahir Günşıray kadar müthiş bir ses tonu var.

evet cANım ömer burda elif i görüyor ve tabiri caizse elektrik çarpmışa dönüyor ama o duyguyu bile bize bakışlarında nasılda güzel yansıtıyor...
ses tonuna gelince gerçekten etkilenmemek elde değil eee ben boşuna şık olmadım SİNAN TUZCU'ya :):img-grin2

forever_bim
04-07-06, 13:18
Haber resim ekleyen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. En büyük avantajı sanırım duygularını ifade ederken gözlerinde kopan fırtınaları bize dogru ve tam zamanında aksettirmesi. Mesela son bölümde Filizi beklerken gözlerinden anlamıştım çıngar çıkacağını. Ya da Elifin yanına gittiğinde hissettiği heyecan ya da aşk ya da sevinç gözlerinden okunabiliyor.

ozzde
04-07-06, 13:51
O zaman SİNAN TUZCU'ya şu şarkıyı armağan edeyim...

Gözlerin...
Ah o gözlerin...
Yeşil gözlerin.....

Devamına gerek yok...Bu kısmı yeterince anlatıyor zaten:icon_redf

forever_bim
04-07-06, 14:30
O zaman SİNAN TUZCU'ya şu şarkıyı armağan edeyim...

Gözlerin...
Ah o gözlerin...
Yeşil gözlerin.....

Devamına gerek yok...Bu kısmı yeterince anlatıyor zaten:icon_redf

Gözleri bazı sahnelerde yeşil bazı sahnelerde mavi. Sırf bu yüzden bence gözleri mavi-yeşil.

barbiee
04-07-06, 15:35
Haber resim ekleyen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. En büyük avantajı sanırım duygularını ifade ederken gözlerinde kopan fırtınaları bize dogru ve tam zamanında aksettirmesi. Mesela son bölümde Filizi beklerken gözlerinden anlamıştım çıngar çıkacağını. Ya da Elifin yanına gittiğinde hissettiği heyecan ya da aşk ya da sevinç gözlerinden okunabiliyor.

evet gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar diye boşuna dememişler ben onun gözlerinde bakarken çok uzaklara dalıyorum :img-grin2

forever_bim
04-07-06, 17:55
Aslında evlenecek olması nedeniyle bayan hayranları yasta ama gidip onu ve tabii ki Dolunay Hanımı kutlamak lazım. Çünkü sanatçılarımız pek evliliğe yanaşmıyorlar. Birlikte yaşayıp nikahsız çocuk yapanları bile var. Kısacası yaşadıkları seviyeli ilişkiyi nikah masasına taşımaları takdir edilmeli.

ozzde
04-07-06, 19:02
Haklısın forever_bim...Bizler onu beğenen bayanlar olarak bu duruma biraz üzülüyoruz.Bu bir kıskançlık durumu değil tabiki:icon_cry: Bende şans yok zaten:img-grin2 eLBETTE MUTLU OLMALARINI İSTERİZ HEPİMİZ...Ama;elimden alınmış gibi hissettim.SAnatçılar kimseyi sevemezmiş gibi gelir hep.hEP HALKA MALOLMUŞLARDIR.vE sadece bizlere hizmet sunmalarını bekleriz.İşte Sinan Tuzcu da da aynısı oldu.Umarım çok mutlu olur...

cemotara
05-07-06, 12:18
bende çok seviyorum sinan tuzcuyu harika bir insan birde bu pazar evleniyorya acaba özge borak nikaha gidecekmi çok merak ettim

ozzde
05-07-06, 16:22
:img-grin2 Bizler davetli olmasakda(:img-grin2 ) sanırım dizi arkadaşları davetlidir...

forever_bim
06-07-06, 19:41
Tahminimce sade bir nikah töreniyle evlenecek. Basında pek yer etmedi düğün haberi çünkü. Nikaha sayılı günler var ama gazetelerde haber yok. Ya da en azından ben rastlamadım. Bu arada geçenlerde Hacı dizisinde Selçuk Özeri gördüm. Hakikaten de Sinan Tuzcu ona benziyor.:img-artis

ozzde
07-07-06, 09:50
Sağol barbiee ya...Sende olmasan Sinan Tuzcu ve Özge Borak Fotoğraflarına ulaşamayacağız...Bende tv kartı var;ama kanal d iyi göstermiyor.Zaten dizi de tatile girdi:sad53:

forever_bim
07-07-06, 10:13
Resimler için teşekkürler Barbiee...Merak ediyorum nikahı aile arası mı olacak yoksa dizi ekibi falan da gelecek mi??????

barbiee
07-07-06, 12:10
Resimler için teşekkürler Barbiee...Merak ediyorum nikahı aile arası mı olacak yoksa dizi ekibi falan da gelecek mi??????

rica ederim canım bu benim görevim artık :)
ya sorma bende çok merak ediyorum onu öylece damat olarak görmeye yüreğim dayanır mı bilmiyorum ama ikisine de mutluluklar diliyorum eğer diziden arkadaşlarıda gelirse inşallah özge mizde gelir belki onunla da ilgili bi haber resim falan görebiliriz

barbiee
07-07-06, 12:10
Sağol barbiee ya...Sende olmasan Sinan Tuzcu ve Özge Borak Fotoğraflarına ulaşamayacağız...Bende tv kartı var;ama kanal d iyi göstermiyor.Zaten dizi de tatile girdi:sad53:

ne demek canım bu benim görevim artık severek ekliyorum ikisininde resimlerini

ozzde
07-07-06, 12:38
Nikah konusunda benim umudum yok.Yanlış anlaşılmasın;fotoğraf konusunda yok.Bence iki üç yerde gösterilecek;bir-kaç gazete haberinde olacak....Bizde öyyyllleee kalacağız:sad53: :not_i:

barbiee
07-07-06, 13:15
Nikah konusunda benim umudum yok.Yanlış anlaşılmasın;fotoğraf konusunda yok.Bence iki üç yerde gösterilecek;bir-kaç gazete haberinde olacak....Bizde öyyyllleee kalacağız:sad53: :not_i:

bakalım belki gazetelerde falan görebiliriz açıkçası dolunay hanım nasıl bir gelin olacak çok merak ediyorum Sinan'ı merak etmiyorum çünkü muhteşem bir damat olacağından hiç şüphem yok:img-grin2

esoşş
07-07-06, 14:11
düğün bu pazar mıydı arkadaşlar öle die duymuştum??

forever_bim
07-07-06, 14:58
Evet bu pazar yani 9 Temmuzda. Allah her ikisini de birbirlerine ve biz sevenlerine bağışlasın..

ozzde
07-07-06, 15:14
Pazar...Pazar da biz davetli değiliz:img-sorry Barbiee haklısın;Sinan Tuzcu'nun damat hali harika olacaktır:love05: Zaten onu damatlık içinde görme şansımız oldu...Ne güzel bir bölümdü o ya....o damatlık birde ....:blush:

forever_bim
07-07-06, 23:51
Sanırım dizinin sanat yönetmeni bizleri duydu. Çünkü artık daha sık spor kıyafetler giyiyor. İtalyan giyim tarzı(yani takım elbise falan) ona yakışsa da spor giyindiği zaman daha genç görünüyor. Aslında zaten yaşı da genç. O yüzden son bölümlerde giydigi kot ve üzerine giydigi kimi zaman yeşil kimi zaman mavi tişörtler daha çok yakışıyor.

ozzde
08-07-06, 09:41
Zaten son bölümlerde garibim Elif için işe bile gidemedi.Spor kıyafet de olsun,klasik tarz da olsun ayrı bir havası var zaten....

SELXX
08-07-06, 22:04
Ben de Sinan Tuzcu'yu severek izleyenlerdenim. Dolunay Soysert'i de çok severim. İnşallah çok mutlu olurlar. İkisini güzel bir projede birlikte izlemeyi de çok isterim.

sinem*
11-07-06, 18:08
Elele Dergisinin mayıs ayı sayısından bir resim hazır taramışken ekliyeyim dedim :) Daha önce eklenmişse silebilirim baktım göremedim..

http://img311.imageshack.us/img311/5654/mer6gz.jpg
sinan tuzcuya o kadar hayran değilim ama bu resmi görünce resmen heyecanlandım
harika başka ne diyebilirim ki

forever_bim
11-07-06, 18:34
Bu resmi ben de begendim. Pek yakışıklı çıkmış. Bu arada ehlocan röportajı buraya ekleme imkanın var mı???

ehlocan
11-07-06, 18:57
Bu resmi ben de begendim. Pek yakışıklı çıkmış. Bu arada ehlocan röportajı buraya ekleme imkanın var mı???

Derginin o sayısını itiraf etmeliyimki Timuçin Esen için almıştık ama içersinde son dönem yıldız parlayan oyuncular diye bir bölüm vardı ve Sinan Tuzcu harici birkaş oyuncunun daha birer sayfası vardı röportajı olsaydı eklemek benim içinde zevk olurdu...Ama hakikaten resim çok hoş kendisinide hem oyunculuk açısından hemde karakter açısından beğeniyorum..

forever_bim
11-07-06, 20:02
Derginin o sayısını itiraf etmeliyimki Timuçin Esen için almıştık ama içersinde son dönem yıldız parlayan oyuncular diye bir bölüm vardı ve Sinan Tuzcu harici birkaş oyuncunun daha birer sayfası vardı röportajı olsaydı eklemek benim içinde zevk olurdu...Ama hakikaten resim çok hoş kendisinide hem oyunculuk açısından hemde karakter açısından beğeniyorum..

Ya aslında ben Timuçin Eseni de çok begeniyorum ama Sinan Tuzcunun yeri çok başka. O yıllardır bekledigimiz jönlerden biri. Tabii bir digeri de Timuçin Esen.

ozzde
11-07-06, 21:38
T-shirt yeşil...Gözler yeşil...hARİKA ya...Ne diyebilirim ki...Bu fotoğrafa bayıldım.Ekleyen arkadaşa teşekkürler.Fotoğrafa biraz daha bakarsam geride Özde diye bir şey kalmayacak:love05:

barbiee
12-07-06, 07:55

ya peki derginin bu ay ki sayısında mı var bu röportaj yoksa geçen ay mı

forever_bim
12-07-06, 08:24
ya peki derginin bu ay ki sayısında mı var bu röportaj yoksa geçen ay mı

Sevgili Barbiee

Mayıs ayında Elele dergisinde yayınlanmış çok kısa bir söyleşi bu.

barbiee
12-07-06, 08:37
Sevgili Barbiee

Mayıs ayında Elele dergisinde yayınlanmış çok kısa bir söyleşi bu.

anladım canım açıklaman için teşekkürler bu arada sabah küçük çapta bir kalp spazmı geçirdim haberin ola:)

forever_bim
12-07-06, 08:40
anladım canım açıklaman için teşekkürler bu arada sabah küçük çapra bir kalp spazmı geçirdim haberin ola:)

Hazırladıgım sürprizi görünce oldu herhalde kalp spazmın. Devamı gelecek Barbiee. Avatarın süper olmuş bu arada.

barbiee
12-07-06, 08:49
Hazırladıgım sürprizi görünce oldu herhalde kalp spazmın. Devamı gelecek Barbiee. Avatarın süper olmuş bu arada.

ewet canım süprizin bana sabah sabah ilaç gibi geldi avatarımı da beğenmene sevindim zaten beğenilmemesi hata olurdu :) yaa bu ne bakıştır eridim bittim ben arkadaşım:img-grin2

esoşş
12-07-06, 09:04
barbiee avatarın çoook güzel ya bu ne resimdir bu ne bakıştır ya mahvedio insanı;)

barbiee
12-07-06, 09:11
barbiee avatarın çoook güzel ya bu ne resimdir bu ne bakıştır ya mahvedio insanı;)

ya sorma canım sabah forever_bim cim bana sürpriz hazırlamış ve neredeyse hepinize veda ediyodum çünkü kalbim bu görüntüye dayanamadı ama çok şükür ölmedim ama bitkisel hayattayım:)

esoşş
12-07-06, 09:31
ya sorma canım sabah forever_bim cim bana sürpriz hazırlamış ve neredeyse hepinize veda ediyodum çünkü kalbim bu görüntüye dayanamadı ama çok şükür ölmedim ama bitkisel hayattayım:)
ben de tam senaryo yazıodum ömerin acısını filan ama bu bakışları görünce offf ya ilham gitti bu adama nası acı çektircem ben şimdi:img-grin2

£speranza
12-07-06, 12:11
bu fotoğrafı görüpte içinden "Allah neler yaratıyor..." diye geçirmeyen var mıdır acaba?

forever_bim
12-07-06, 19:03
Arkadaşlar sakın bu röportaj nerden çıktı diye sormayın. O bayıldıgımız resmin üzerindeki röportaj. Evet resmi büyüttüm ve de sizin için yazdım. Sinan Tuzcu daha bize neler yaptıracak acaba.

forever_bim
12-07-06, 21:45
Arkadaşlar aslında hepimiz aynı dertten muzdaribiz. İşte pek röportaj vermiyor programlara çıkmıyor falan. Ama şunu da unutmamak lazım. Oyuncu yüzünü eskitmemelidir. Sonra uzun yıllar oyunculuk yapamaz.

ozzde
12-07-06, 22:01
En azından paparazzi insanı değil...Bence sanatını yapması,hayatını sessiz yaşaması çok daha iyi.Bu onun kalitesini gösteriyor.Umarım hep kaliteli yapımlarda,oyunlarda görürüz..Ben inanıyorum ki SİNAN TUZCU dizilerin arana yüzü olacak.Bu yüz aranmaz mı zaten ya...:love01:

si_nice
13-07-06, 09:34
barbieecim dün bu resmi bana gönderdiginde içim bi hoş oldu...artık senin kadar aşığım ömere haberin ola:)
abi o nasıl bi bakış bu ne kadar tatlılık allahım ölmek istiyorum tek kelimeyle bittim bittim

barbiee
13-07-06, 10:34
barbieecim dün bu resmi bana gönderdiginde içim bi hoş oldu...artık senin kadar aşığım ömere haberin ola:)
abi o nasıl bi bakış bu ne kadar tatlılık allahım ölmek istiyorum tek kelimeyle bittim bittim

aaaa lütfen bi dolunay yetiyo zaten başıma birde sizlerle uğraşmayayım:) walla düşün o bakışı ben sabah sabah uykum açılmadan gördüm halimi düşün işte :)

si_nice
13-07-06, 10:44
aaaa lütfen bi dolunay yetiyo zaten başıma birde sizlerle uğraşmayayım:) walla düşün o bakışı ben sabah sabah uykum açılmadan gördüm halimi düşün işte :)
anlıyorum seni canım bende baktıkça bi fena oluyorum çok tatlı çıkmış offf offf

ozzde
13-07-06, 16:09

:img-hyste Dolunay yeter ha... :img-hyste Bayıldım bu lafa..Sana hak veriyorum barbiee...:img-hyste Elimizi çabuk tutamadık..Ah ah...İnşaat filmi zamanı elimi tez tutmam gerekiyordu ama artık çok geç...

sude-elvin
13-07-06, 23:10
ilk baslarda begenmemistim ama simdi hosuma gidiyor.

forever_bim
16-07-06, 22:45
Dün akşam internette hakkında araştırma yaparken bir mail adresine ulaştım. Merakla hemen bir mail gönderdim. Ama tabii yıllar önce iptal edildiğinden bana anında RED mesajı geldi.

forever_bim
17-07-06, 12:33
Anladığım kadarıyla çok eğlenceli bir nikah olmuş. Allah bir yastıkta kocatsın. En kötü günleri böyle olsun. Kelebeki aldım. Dördüncü sayfada çok şeker bir de resimleri var.

forever_bim
17-07-06, 13:59
Resmi eklediğin için teşekkürler Sevgili Barbiee pek net çıkmamış ama olsun. Bir de gelinlik son derece ilginç alışılagelmiş gelinliklerden çok farklı. Birden aklıma yine I.A. oyuncularından Billur Kalkavanın 5 yıl kadar önce bir dergi için kırmızı renk gelinlik giymesi geldi.

barbiee
17-07-06, 14:09
Resmi eklediğin için teşekkürler Sevgili Barbiee pek net çıkmamış ama olsun. Bir de gelinlik son derece ilginç alışılagelmiş gelinliklerden çok farklı. Birden aklıma yine I.A. oyuncularından Billur Kalkavanın 5 yıl kadar önce bir dergi için kırmızı renk gelinlik giymesi geldi.

ewet resim pek net çıkmadı ama anlamadım benim pcde net gözüküyo forumda net çıkmıyor

esoşş
18-07-06, 10:18
birbirlerine çok yakışıolar ya inş. mutlu olurlar bu arada gelinlik süperrrr tam benim tarzım:img-grin2

SELXX
18-07-06, 10:24
Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert gerçekten birbirlerine çok yakışıyorlar. ikisi de çok kaliteli oyuncular. Gayet sade ve doğal insanlar oldukları belli. Umarım Sinan Tuzcu'yu Ihlamurlar Altında'da izlemeye devam ederiz. Bence o diziye çok yakışıyor.

sinem*
18-07-06, 12:44
anasayfada gördüm sonra burada da gördüm çok güzel çıkmışlar,çok tatlı görünüyorlar
allah mesut bahtiyar etsin efendim:img-grin2 ,allah bir yastıkta kocatsın tüm iyilikler güzellikler onlarla olsun hiç ayrılmasınlar :img-grin2

forever_bim
18-07-06, 13:16
anasayfada gördüm sonra burada da gördüm çok güzel çıkmışlar,çok tatlı görünüyorlar
allah mesut bahtiyar etsin efendim:img-grin2 ,allah bir yastıkta kocatsın tüm iyilikler güzellikler onlarla olsun hiç ayrılmasınlar :img-grin2
Ne kadar temiz ne kadar ince ne kadar güzel dilek ve temenniler geliyor onlar için. Açıkçası onların mutluluğu da düğün resimlerine yansımış. Tekrardan tebrik ediyorum ben de.

oslemm
19-07-06, 14:23
evlendiklerine çok sevindim çok yakışıyolardı zaten bu arada barbiee arkadaşım avatarında sinan tuzcu çok tatlı çıkmışş

barbiee
19-07-06, 14:45
evlendiklerine çok sevindim çok yakışıyolardı zaten bu arada barbiee arkadaşım avatarında sinan tuzcu çok tatlı çıkmışş

ewet canım bu resmi görünce az kalsın kalpten gidiyordum bir insan bu kadar mı tatlı olur yaa :)

wonke
19-07-06, 20:49
mrb arkadaşlar ben daha yeni üye oldum.ama ben de sinan tuzcuyu çooook seviyorum.resimler içinde öncelikle barbiee ye ve herkese çok teşekkür ederim..

barbiee
21-07-06, 07:54
mrb arkadaşlar ben daha yeni üye oldum.ama ben de sinan tuzcuyu çooook seviyorum.resimler içinde öncelikle barbiee ye ve herkese çok teşekkür ederim..

canım aramıza hoşgeldin resimleri de beğenmene sevindim artık senden de bekleriz :)

forever_bim
21-07-06, 09:14
Sevgili Figan

Eklemiş olduğun tüm resimler için çok teşekküer ederiz. Ellerine saglık...

wonke
21-07-06, 11:06
inşallah ben de resim buldukça hemen ekliyeceğim.sinan tuzcu yu çook seviyorum:))))

esoşş
21-07-06, 11:56
figan resimler çok hoş teşekkürler

barbiee
22-07-06, 09:58
http://img291.imageshack.us/img291/1755/sinantuzcu121sv0.jpg

sevgili figan resimler için çok teşekkürler canım

ozzde
22-07-06, 09:59
Bu yaz film çkimi olmayacakmıydı sinan tuzcu'nun...Artık başrolde bir filmde izleyelim değil mi??

wonke
23-07-06, 11:07
sinan tuzcunun filmimi olcak??hemde başrolde.nası bi film bilen warsa yazsın lütfen.ya arkadaşlar sinan tuzcu nun sitesi halaaa yapım aşamasında.siteyi görmek bi türlü nasip olmadı.delircem yaw.

forever_bim
23-07-06, 17:37
Sevgili wonke için özel bilgi...

Sinan Tuzcu Türk Hollywood ortak yapımı bir proje olan orijinal adıyla Market Türkçe adıyla Karaborsa adlı filmde başrolde olacak.

Çekimler Vanda bu yaz gerçekleşecekti. Umarım bu film gerçekleşir.

barbiee
24-07-06, 08:36
Sevgili wonke için özel bilgi...

Sinan Tuzcu Türk Hollywood ortak yapımı bir proje olan orijinal adıyla Market Türkçe adıyla Karaborsa adlı filmde başrolde olacak.

Çekimler Vanda bu yaz gerçekleşecekti. Umarım bu film gerçekleşir.

umarım film bir an önce çekilir ve sinan tuzcu yu güzel bir filmde doyasıya izleme fırsatı buluruz..
dip not:arkadaşlar yeni imzam nasıl harika değil mi:)

wonke
24-07-06, 10:05
forewer_bim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.artık filmin bir an önce çekilmesini bekleyeceğim:):):)

barbiee imzan gerçekten de çok güzel olmuş:)

barbiee
24-07-06, 10:06
forewer_bim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.artık filmin bir an önce çekilmesini bekleyeceğim:):):)

barbiee imzan gerçekten de çok güzel olmuş:)

teşekkürler canım beğenmene sevindim zaten bu konuda pek mütevazi olamayacağım en şık imza ve avatar bende :img-icecr

ozzde
24-07-06, 16:55
çOK GÜZEL OLMUŞ İMZAN....Harika diyebilirim hatta:good:
Benim de okul başladı başlamasa gene devam ederdim imza-avatar yapmaya....Ama bende şans mı var sanki:icon_cry: Bende sizin çalışmalarınızı takip edeyim:img-grin2

esoşş
25-07-06, 10:43
imzan müthiş barbieecim :img-grin2

barbiee
25-07-06, 12:12
çOK GÜZEL OLMUŞ İMZAN....Harika diyebilirim hatta:good:
Benim de okul başladı başlamasa gene devam ederdim imza-avatar yapmaya....Ama bende şans mı var sanki:icon_cry: Bende sizin çalışmalarınızı takip edeyim:img-grin2

teşekkürler canım beğenmene sewindim Tubi cim sağolsun ellerine sağlık arkadaşımın

barbiee
25-07-06, 12:13
imzan müthiş barbieecim :img-grin2

teşekkürler canım beğenmene sewindim Tubi cim sağolsun ellerine sağlık arkadaşımın

forever_bim
25-07-06, 16:18
Valla imzanı ben de pek beğendim Barbiee. Tubinin yaptığı imzalar bir harika zaten ben de yeniledim.

betyl_93
28-07-06, 10:15
Ihlamurlar Altinda basladi basliyali adami cok hos buluyordum. Ayy artik asik mi oldum nee... Cok karizmatik biri bence. Yaa su Dolunay da ne sansli kadinmis ya... :love05: :img-kiss: Insallah birgün tanisiriz.