Tüm Versiyonu Göster : Kaan Girgin
90li yillarin hemen ünlenen oyuncusudur ve hatta ilk jönüdür ama maalesef cabuk ünlendigi gibi cabuk kaybolmustur ortadan onu uzun zamandir görmüyordum bir röportajini izledim ve acayip derecede yaslanmis beni cok üzdü son hali bence hakkettigi yerlere gelemedi kaan girgin ama bence büyük oyuncuydu büyük oyuncu olmasa ödül almazdi onun bence bana göre en önemli filmleri bir sonbahar hikayesi ve gece melek ve bizim cocuklar en önemli dizileride gözlerinde son gece ve sahte dünyalar
Bence de çok başarılı bir oyuncu en son dabbe filminde oynadı daha öncede böyle mi olacaktı da oynamıştı
daha önce adini hiç duymadim
yagmur94 adini duymadigin kisi hakkinda neden yaziyorsun ozaman eger 94lüysen tanimaya bilirsin bu normaldir zaten kaan girgininde maalesef eski popülerligi kalmadi ama ciktigi dönemlerde hayrani cok kisi vardi simdiki oyunculari nasil seviyorsaniz onlarin simdiki ünlülügü nasilsa kaan girginde ozaman öyleydi maalesef kimse kalici olamiyor simdiki dizilerde oynayan oyuncularda maalesef cogu yok olup gidecek sunuda diyeyim kaan girginin o röportajini görmeseydim kaan girgin aklima gelmezdi adam gercekten felaket yaslanmis
sensiz-olmuyor 01-04-06, 20:20 küçükken kaan girginin hastasıydım hala hoşuma gider adını duymasan bile tanıyosundur resmini bulursam eklerim
keremcem&ekin 01-04-06, 21:35 ben hatırladım
ceyda düvenci eski karıd-sı ikisinin adını ahtırlamıyorum bir de dizilerinde çoçukları vardı adı barştı severdim o diziyi
boşandıklarına üzülmiştim
Dikkat bebek var ayrıca böyle mi olacaktıda oynamışlardı
bi ara kırık kanatlarda oynayacak deniyodu ama hala göremedik.heralde ki oynamayacak.bu konuda bilgisi olan var mı??
bi ara kırık kanatlarda oynayacak deniyodu ama hala göremedik.heralde ki oynamayacak.bu konuda bilgisi olan var mı??
arkadasim oynamiyacak dizide oynamayi cok istemis cok begendigi bir diziymis kaan girginin fakat oynamiyacak kaymakam rolünü oynayacakti ama olmadi kaymakani gördün kim oynuyor bence kaymakani oynayanda iyi oyuncu iyi rol yapiyor
arkadasim oynamiyacak dizide oynamayi cok istemis cok begendigi bir diziymis kaan girginin fakat oynamiyacak kaymakam rolünü oynayacakti ama olmadi kaymakani gördün kim oynuyor bence kaymakani oynayanda iyi oyuncu iyi rol yapiyor
anladım arkdsm saol cevap verdiğin için.bence de kaymakam rolünü yapan oyuncu iyi oynuyor da ne biliyim ben tanıık bi yüzün,kaan girginin oynamasını tercih ederim.neyse artık başka projelerde izleriz bizde kaan'ı;)
anladım arkdsm saol cevap verdiğin için.bence de kaymakam rolünü yapan oyuncu iyi oynuyor da ne biliyim ben tanıık bi yüzün,kaan girginin oynamasını tercih ederim.neyse artık başka projelerde izleriz bizde kaan'ı;)
keske kaan girgin oynasaydi onu uzun zamandir bir dizide göremedim iyi oyuncuydu ama kayboldu ortaliktan
ben kaan girgin i hatırlıyorum, yani ben bir cok dizide rol aldığını hatırlıyorum. Evet belkide ilk jönlerden biridir ve kendine göre güğzel bir seslendirmesi var.
Ceyda düvenciden ayrıldıktan sonra hicbir proje de ne yazık ki göremedim. ya bunu kendisi istemiyor yada artık hic teklif almıyor. Ben türkan şoray ile bi dizisi olduğunu hatırlıyorum bide böylemi olucaktı da oynamıştı.
kaan girgin birakmis oyunculugu son duydugum habere göre bir arkadas dediydi yazik olmus üzüldüm
yok birakmadi oyunculugu kaan girgin öyle birsey yok süper oyuncu kaan girgin cok basarili bir oyuncu yeniden dizilerde görmek istedigim eski jön neden artik dizilerde yok anlamiyorum dedigim gibi süper bir oyuncu büyük yetenek
bnde eskiden hoş şimdide beyeniyorumda önceden bayilirdm şimdi yaslndi gb oldu;)trt de persembe gunleri Kemal Tahir'in esir sehrin insanlari adli eseri dizi halinde yayinlaniyo bikac sene önce cekilmşdi şimdi tekrari veriliyo kaan girginde oynuyo bi fransizi canlndiyo aksanli konuşmalari fln gayet guzl...
bnde eskiden hoş şimdide beyeniyorumda önceden bayilirdm şimdi yaslndi gb oldu;)trt de persembe gunleri Kemal Tahir'in esir sehrin insanlari adli eseri dizi halinde yayinlaniyo bikac sene önce cekilmşdi şimdi tekrari veriliyo kaan girginde oynuyo bi fransizi canlndiyo aksanli konuşmalari fln gayet guzl...
evet belki artik yaslandi ama yinede iyi bir oyuncu neden ortalikta yok anlamiyorum böyle bir yetenek iyice kayiplara karisti yazik iyi yerlere gelemedi kaan girgin sesiyle oyunculuyla bence cok basarili aramizda yeniden görmek isteriz
Ya bi tane dizisi vardı Ayrı Dünyalar diye. çok seviyodum o diziyi iki tane kızı vardı ikizdi hem de... Tam hatırlamıyorum konusunu ama kızlar karışıyodu falan mahalleli farketmiyodu bunu öyle komik bi diziydi ben de şimdi hartırladım. Zaten çocukken takip ettiğim nadide dizilerdendir... Yaşlandımı yaa daha
5-6 yıl önce gencecik adadımdı...
Ya bi tane dizisi vardı Ayrı Dünyalar diye. çok seviyodum o diziyi iki tane kızı vardı ikizdi hem de... Tam hatırlamıyorum konusunu ama kızlar karışıyodu falan mahalleli farketmiyodu bunu öyle komik bi diziydi ben de şimdi hartırladım. Zaten çocukken takip ettiğim nadide dizilerdendir... Yaşlandımı yaa daha
5-6 yıl önce gencecik adadımdı...
yaw halen genc adam sadece biraz yaslanmis halen iyi oyuncu yakinda bir dizide karsimizda süper oyuncu
YELDA DENİZ 28-06-06, 11:20 Ne yaşlanmasından bahsediyosunuz.Dabbe filminde gördük.olması gereken gibi.söylediğiniz kadar yaşlı değil.bu da insan yani.aradan o kadar zaman geçti.kendiniz bile dizilerini tam hatırlayamıyosunuz.tabiki de değişicek.zaten yaşlanması veya genç olması önemli değil.çoook iyi bir oyuncu.oyunculuğu bıraktığını söylememişti.ama ne zamandır görünmüyo.umarım öyle değildir.dizilerde o kadar gerksiz insan varki böyle iyi oyuncularla uzun soluklu diziler yapmak yerine oyunculuktan haberi olmayan insanları koyup neden dizileri 2-3 bölümden sonra kaldırıyolar.anlamıyorum.kaan girgini bir dizide görmek istiyorum...
Ne yaşlanmasından bahsediyosunuz.Dabbe filminde gördük.olması gereken gibi.söylediğiniz kadar yaşlı değil.bu da insan yani.aradan o kadar zaman geçti.kendiniz bile dizilerini tam hatırlayamıyosunuz.tabiki de değişicek.zaten yaşlanması veya genç olması önemli değil.çoook iyi bir oyuncu.oyunculuğu bıraktığını söylememişti.ama ne zamandır görünmüyo.umarım öyle değildir.dizilerde o kadar gerksiz insan varki böyle iyi oyuncularla uzun soluklu diziler yapmak yerine oyunculuktan haberi olmayan insanları koyup neden dizileri 2-3 bölümden sonra kaldırıyolar.anlamıyorum.kaan girgini bir dizide görmek istiyorum...
sana katiliyorum süper bir oyuncu ama hic kimse kapisini acmiyor yok ediyorlar yada etmeye calisiyorlar böyle bir yetenek türkiyeye zor gelir kaan girgin türkiyenin yetistirmis oldugu bence en iyi jön ben kesinlikle en iyi jön olarak onu görüyorum o ilginc ses tonuyla kendini sevdiren aktör cok iyi sesi var onu özledik bende kaan girgini artik dizilerde görmek istiyorum ciksin artik ortaya onu cok özledim en sevdigim oyuncudur kendisi simdiki dizilerde oynayan oyuncular yokken kaan girgin vardi ve o hepsinden daha basarili sadece insanlar unutuyor bu sadece türkiyede oluyor onun gibi bir yetenegi nasil unutuyorlar anlamiyorum dabbe filmindeki kücücük rolüde olsa bakislariyla sesiyle oyunculuk nasilmis onu gördüm büyüksün kaan girgin seni bir dizide görmek istiyoruz artik biz sevenlerini kirma ve cik ortaya sen suanda dizilerde kendini jön sananlardan daha basarilisin cünkü gercek jön sensin dizilerin ilk jön adami cik ortaya süper oyuncu kaan girgin
yağmur_atacan 30-06-06, 05:01 arkadaşlar kaan girgin çok ii bi oyuncu fakat neden ortalarda gözükmüyo??en son dabbede gördüm onu orda da rolü azdı ve dabbe filminin üzerinden çok zaman geçti
onu ekranlarda görememek biz sevenlerini üzüyo:icon_cry: :icon_cry:
evet cok üzüyor onu görmek istiyoruz büyük bir oyuncu dizilerde oynayanlardan daha basarili ve daha iyi bir oyuncu ama yok ortalikta ezo gelin dizisinde oynuyacakti ama oynamiyacakmis
yağmur_atacan 30-06-06, 05:28 arkadaşlar türkiye neredeyse çok ii bi oyuncusunu daha kaybetmek üzere kaan girginin türk film yada dizilerinde olmaması büyük şanssızlık
YELDA DENİZ 30-06-06, 14:17 arkadaşlar türkiye neredeyse çok ii bi oyuncusunu daha kaybetmek üzere kaan girginin türk film yada dizilerinde olmaması büyük şanssızlık
Haklısın.Gerçektende çok büyük bir şanssızlık.Onu bir dizide veya sinemada görmeyi çok istiyorum.çook iyi bir oyunculuğu olmasına karşı neden ilgi görmüyo anlamıyorum.eski bir dizisi d max de yayınlanıyo.her bölümünü izliyorum.her bölümde oyunculuğunu konuşturmuş.
Haklısın.Gerçektende çok büyük bir şanssızlık.Onu bir dizide veya sinemada görmeyi çok istiyorum.çook iyi bir oyunculuğu olmasına karşı neden ilgi görmüyo anlamıyorum.eski bir dizisi d max de yayınlanıyo.her bölümünü izliyorum.her bölümde oyunculuğunu konuşturmuş.
hangi dizisi o acaba ögrenebilirmiyim süper oyuncu bu adam simdiki dizilerde oynayanlardan daha basarili onlar yokken kaan girgin vardi
kaan girginin bir dizisi vardi.. çok eski ya.. hatirlayamiyorum bile.. ama ikiz kizlar vardi.. Galiba 2 evlatlik verildi biri zengin aileye biri fakir.. tam olarak bilmiyorum ya.. geçen tvde azcik izledim. kanal maxta veriyodular gece bilmem saat kaçta.. hani ikiz kizlardan biri ''akillim'' diyodu hep :D dizinin ismini bilen varmi ya
YELDA DENİZ 01-07-06, 18:01 o dizisi süperdi gercekten oyunculuk nasilmis her bölümde kanitlamis süper sesi var yaw
Evet sana katılıyorum.oyunculuğunun yanında çook güzel bir sesi var.etkileyiciliğini arttırıyo.
YELDA DENİZ 02-07-06, 07:51 yakinda cok görmek istedigim bir oyuncu bir diziyle dönmesini istiyorum bu adam türkiyenin en iyi oyuncusu bana göre
Ben de onu bir sinema filminde görmeyi çok isterdim.Dabbede oynadı ama çok az görebildik onda da.Yinede be Dabbede oynadığına sevindim.Bu oyunculuğu bırakmadığını gösterir.
Ben 2 hafta falan önce gördüm.Yakından hemen yanımdan geçti.Durakta beklerken ama çok değişik geldi bana.
YELDA DENİZ 03-07-06, 08:51 Ben 2 hafta falan önce gördüm.Yakından hemen yanımdan geçti.Durakta beklerken ama çok değişik geldi bana.
Çok şanslısın ya.Ben onu hiç görmedim TV dışında.Görmeyi çook isterdim.Herhalde görünüş bakımından çok değişik olduğunu belirttin herhalde.Gerçi Dabbe de gördük.Çok bir değişiklik yoktu.Zaten o kadar süre içinde değişmesi normal.
Çok şanslısın ya.Ben onu hiç görmedim TV dışında.Görmeyi çook isterdim.Herhalde görünüş bakımından çok değişik olduğunu belirttin herhalde.Gerçi Dabbe de gördük.Çok bir değişiklik yoktu.Zaten o kadar süre içinde değişmesi normal.
bende gördüm kaan girgini cok iyi bir insan cok efendi konusmasi süper ya canli kendin göreceksin konusmasini televizyonda olmaz süper konusmasi var adamin süper oyuncu yok böyle oyuncu türkiyede
YELDA DENİZ 04-07-06, 16:08 bende gördüm kaan girgini cok iyi bir insan cok efendi konusmasi süper ya canli kendin göreceksin konusmasini televizyonda olmaz süper konusmasi var adamin süper oyuncu yok böyle oyuncu türkiyede
Konuşması süper diyosun.Kaan Girginle konuştun mu?
Konuşması süper diyosun.Kaan Girginle konuştun mu?
evet cok az ama cok iyi biri yeniden bir dizide bir sinema filminde görmek istedigim oyuncu en sevdigim oyuncu
YELDA DENİZ 05-07-06, 10:01 evet cok az ama cok iyi biri yeniden bir dizide bir sinema filminde görmek istedigim oyuncu en sevdigim oyuncu
Gerçekten çok şanslısın.Onu görüp konuşmayı çook isterdim.
Gerçekten çok şanslısın.Onu görüp konuşmayı çook isterdim.
insanlara saygili biri kim olursa olsun cok iyi bir insan neden ortaliklarda yoksa üzüyor bizi
Başlık G-k Başlığın alınmıştır..
Ordaki başlıkla birleşecektir..
YELDA DENİZ 06-07-06, 16:29 nerde yayinlaniyo kanal dmi
KANAL D de yayınlanmıyo.Kanal Dnin kanallarından birinde D MAX de yayınlanıyo.
YELDA DENİZ 06-07-06, 17:24 o bende olmadigi icin maalesef bakamam avrupada oldugum icin kaan girgin 1 numaraaaaaaaaaa
O zaman bir dizi veya filmde oynamasını bekliyceksin.Kimsede videosu olduğunu sanmıyorum.çok eski çünkü dizileri falan.o yüzden videosunu bulman zor olur.
O zaman bir dizi veya filmde oynamasını bekliyceksin.Kimsede videosu olduğunu sanmıyorum.çok eski çünkü dizileri falan.o yüzden videosunu bulman zor olur.
haklisin ama adam sanki yeminli hic bir dizide oynamiyor baksana:img-grin2 zor cikar artik kaan girgin ya bence
YELDA DENİZ 07-07-06, 14:53 keske simdilerde 29 yasinda olsaydi ama o suan 39 yasinda yasi iyice ilerledi maalesef insanlar keske hep 28-29 yasinda kalsa
Oyunculukta yaşın önemi yoktur.Ne kadar çok yaşı ilerlemiş ama hala beğeniyle izlediğimiz tiyatrocular var.Kaan Girginin bu sezonda Nurgül Yeşilçayla bir dizide oynıycağı konuşuluyodu.Ama tam bir netlik yok.İnşallah oynar.
YELDA DENİZ 10-07-06, 18:47 O filmde Kaan Girginin rolü çok azdı.sadece spiker olrak biraz görebilmiştik.Ben dabbe 2 de oynıycağından şüpheliyim.oynarsa da çok göremeyiz.Daha güzel bir filmde oynasa daha iyi olurdu.Dabbe filmini hiç beğenmedim.Bu yüzden ikincisini izlemiycem.Malesef Kaan Girgini de göremiycem.Başka bir filmde oynamasını tercih ederdim.
bu kaan girgini daha önceden kevin costnere benzetenlerde vardi :img-grin2
YELDA DENİZ 11-07-06, 13:16 http://img221.imageshack.us/img221/8409/vi343991dm0432503zx.jpg (http://imageshack.us)
en sevdigim ikinci filmidir kaan girginin ve bu filmle ödül almistir
Ben Kaan Girginin böyle bir filmde oynadığını bilmiyordum.Bu filmin ismini de hiç duymadım.Eski bir film olmalı.Ama Kaan Girgin bu filmde ödül almış sanırım.Filmin konusunu ve nasıl işlendiğini bilmem ama Kaan Girgin iyi bir oyunculuk sergilemiş olmalı ödül aldığına göre.
Ben Kaan Girginin böyle bir filmde oynadığını bilmiyordum.Bu filmin ismini de hiç duymadım.Eski bir film olmalı.Ama Kaan Girgin bu filmde ödül almış sanırım.Filmin konusunu ve nasıl işlendiğini bilmem ama Kaan Girgin iyi bir oyunculuk sergilemiş olmalı ödül aldığına göre.
bu film cok güzeldir emre arkadasimizin yazdigi gibi bu filmde ödül almistir kaan girgin izlemediysen derhal izlemen gerektigini düsündügüm film kaan girgin büyük bir performans sergilemistir bu rolle ve cok iyi oyuncu oldugunu bu rolle kanitlamistir en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmistir bu rolle büyük oyuncu
YELDA DENİZ 11-07-06, 16:50 Bu film TV de yayınlandı mı?yayınlandıysa ne zaman yayınlandı?bilen varmı?
Bu film TV de yayınlandı mı?yayınlandıysa ne zaman yayınlandı?bilen varmı?
bir keresinde baya oldu ama show tv ve atv koymustu dönemin cok tutulan filmlerindendi bu hatta trtde koymustu bu filmi sinematürk koymustu bide ordada bakmistim cok iyi bir sinema filmidir bu kaan girginin
hangi kanalda yayınlanıyo?söyleyebilir misin?
trtde yayinlaniyordu asklari egede kaldi diye bir film yine oyunculugunu göstermis ordada
YELDA DENİZ 12-07-06, 16:40 yayınlanıyodu dediğine göre bitmiş.İZLEMEK İSTERDİM.birazdan dizisi başlıycak.onla telafi ederim.
forever_bim 12-07-06, 22:09 KAAN GİRGİNe ait eklemiş oldugunuz resimler Yerli Oyuncular Arşiv Bölümüne taşınmıştır.
Saygılarımla
forever_bim
BÖLÜM SORUMLUSU
http://img462.imageshack.us/img462/1604/200607122123552bp.png (http://imageshack.us)
dahada resim ekliyecegim herkes görsün türkiyenin en iyi oyuncusunu bana göre öyle kim ne derse desin
http://img134.imageshack.us/img134/8082/200607122124051wo.png (http://imageshack.us)
first lady 13-07-06, 15:08 bugün saat 2:30 gibi beşiktaşta gördüm kendisini.kesinlikle tv dekinden daha yakışıklı ve daha sarışın:img-grin2
YELDA DENİZ 13-07-06, 16:12 Sarışın mı?Kaan Girgin mi?Sarışın ve Kaan Girgin.ikisi asla yanyana duramaz.Benim bildiğim Kaan Girgin resimlerde de olduğu gibi basbaya esmer.Sen daha açık tenli olduğunu mu söylemek istedin?herhalde öyledir.
kaan girgin sarisin degil esmerdir kaan girgini iki defa görmüslügüm vardir ve ikisindede esmerdi konustum üstelik kaan girginle ve ikisindede esmerdi gördügümde sarisin degildir esmerdir
Türk Sinemasinin yetistirdigi en iyi jön bence kaan girgindir ve bence halen o bir jöndür
ne yapsa yakışıyo kendisine çok yetenekli we yakışıklı biri ayrıca
forever_bim 24-07-06, 21:36 Değerli Üyelerimiz
Kaan Girgine ait eklemiş olduğunuz son resimler Yerli Oyuncular Arşiv Bölümüne taşınmıştır. Sevgilerimle
forever_bim/Bölüm Sorumlusu
konusmasi süper bu adamin
arkadaşlar ben kaan girgini sadece TVda izledim
dabbeyi henüz görmedim izlediniz mi siz kaan girginin oyunculuğu nasıl
yani korku onun için yeni bir alan...
arkadaşlar ben kaan girgini sadece TVda izledim
dabbeyi henüz görmedim izlediniz mi siz kaan girginin oyunculuğu nasıl
yani korku onun için yeni bir alan...
bence güzeldi o film kaan girgininde oyunculugu güzeldi ama ortalikta pek yok bu kaan girgin ne oldu bu adama batti gibi kayboldu ortaliktan yazik daha genc sayilir
kaan girgin atilla girginin oglu
kaan girgini yeni bir dizide görmek istiyoruz artik dönsün ekranlara
nerde bu adam niye cikmiyor ortaliga bir diziyle dön artik iyi bir oyuncusun
hey millet burayada yazin kaan girgin hakkinda yazin birseyler iyi bir oyuncu kendisi
iyi bir oyuncu
Nedendir bilmem Kaan Girgin deyince benim aklima ilk Ayri dunyalar dizisi gelir..Hatirlayan varmidir bilmiyorum...Galiba onu ilk o diziyle tanidigim içindir..Ama yeni bir fotografini gordum, gerçekten yaslanmis ve çokmus...Ama yinede buyuk oyuncu ve hep oyle kalacak!!
Kaan Girgin deyince aklıma hemen bir ses tonu geliyor...Nerde duysam tanıyacağım bir ses tonu vardı..Değişik ve insanın aklına yer eden..şuan bile aklıma geliyor sesi duyuyormuş gibi oluyor..Özellikle bağırdığında değişirdi ses...Ayrı Dünyalardı sanırım dizinin adı çok tatlı bi kızla birlikte oynuyordu kızın adı İpekti sonra program falan sunuyordu o kız..Dikkat Bebek varda da izlemiştim...birçok projede görüyordum onu o zamanlar..artık pek görünmüyor..Ceyda Düvenci ile çok yakıştırırdım ben onları...çok iyi bir oyuncuydu bence ama hak ettiği yere gelemedi..
burcu_yağmur 29-10-06, 21:07 zaranın oynadıgı dizivardı gelindede oynamıştı....
karizmatik bi adam, oyunculuguda cok gzl,
buaralar bi projede yer almiyor ama dimi?
http://img187.imageshack.us/img187/7531/kaangirginvg7.jpg (http://imageshack.us)
çok özletti yaa
ozge yeşim 06-02-07, 15:30 Kaan Girgin çok iyi bir oyuncu ya da oyuncuydu demek gerek bilmiyorum.Nerelerde bu adam ya.Oyunculuğu bıraktı herhalde.Çünkü az bir zaman değil ne zamandır yok.En son oynadığı yapım bile baya bir eskidi.Ben onu canlı hayat adlı bir filmde izlemiştim.ceyda düvenci ile oynuyordu.çok güzel bir filmdi.Çok beğenmiştim.
en son kanal7de bi dizide oynamış bi-iki yıl önce ama adamakıllı son projesi dikkat bebek var :)
Artık bir dizide qörsek.. Çok iyi oLur.. Uzun zamandır yok ya...
ÖzLedik vaLLa =))
kaan abi cik artik ortaya yaa senin en büyük fanatigin benim sen dizilerde oynayan oyunculardan daha iyi oyuncusun onlardan eksigin yok sen onlardan daha basarilisin ses tonunu özledik seni özledik cik ortaya cik artik dön bir güzel diziyle basrol olmasina gerek yok cik o bile yeter yeterki cik
ehhh bari ben yazim buraya hahaha, daha cok erken belki
aksama dogru baya yazan olur herkez simdi okulda iste..
ehhh bari ben yazim buraya hahaha, daha cok erken belki
aksama dogru baya yazan olur herkez simdi okulda iste..
evet yaz afferim hep yaz yahu zaten adami söndürdüler bi darbede siz vurmayin ne oyuncuydu be bu adam adami hic biryerde göremiyoruz artik mahfettiler adami dizilerde oynayanlardan daha iyi oyuncu
evet yaz afferim hep yaz yahu zaten adami söndürdüler bi darbede siz vurmayin ne oyuncuydu be bu adam adami hic biryerde göremiyoruz artik mahfettiler adami dizilerde oynayanlardan daha iyi oyuncu
orasi oyle canim ama merak etme yakinda oynar en son sinema filminde oynamisti 'DABBE' de yanlis hatirlamiyorsam.
yahu surayada yazin adami fitik etmeyin
yahu surayada yazin adami fitik etmeyin
Hahahah bence kaani unutmuslar ... SAKIN OL :P
Hahahah bence kaani unutmuslar ... SAKIN OL :P
ne demek unutmuslar sakasi bile kötü simdiki oyuncular yokken o vardi ne oyuncuydu ciksin artik be oda sinir etti adami
ozge yeşim 23-02-07, 19:18 Arkadaşım bence sen buraya yazın buraya yazın diye yazarak boşa zaman kaybetme..Onu gerçekten seviyorsan biraz internette araştırma yap.Onun hakkında yeni bilgiler bul.Buraya eklenmemiş eski haberler bul onları ekle.Resimler ekle.O zaman inan bana burası istediğin gibi olur.Sen unutmalarını istemiyosan bişeyler yap.
Arkadaşım bence sen buraya yazın buraya yazın diye yazarak boşa zaman kaybetme..Onu gerçekten seviyorsan biraz internette araştırma yap.Onun hakkında yeni bilgiler bul.Buraya eklenmemiş eski haberler bul onları ekle.Resimler ekle.O zaman inan bana burası istediğin gibi olur.Sen unutmalarını istemiyosan bişeyler yap.
arkadasim arastiriyorum yeni bir haber yokki adamdan hic bir ses yok söndü gitti yazik oldu yaw ne yapacam yaw
iyi oyuncu bu kaan girgin yazin yazin bos birakmayin burayi
kaan girgin gerçektan çok ii oyuncu şimdiki dizilerde çıkan oyunculara 1000 basar lütfen sahip çıkalım
kaan girgin gerçektan çok ii oyuncu şimdiki dizilerde çıkan oyunculara 1000 basar lütfen sahip çıkalım
seyma haklisin yaa simdiki dizilerde oynayanlara 1000 degil 1500 basar adam cikmiyorki ortaliga görelim yüzünü
seyma haklisin yaa simdiki dizilerde oynayanlara 1000 degil 1500 basar adam cikmiyorki ortaliga görelim yüzünü
çıkmamasında vardır bi hikmet böle dandik dizelrin döndüğü süper dizilerin iki günde kaldırldığı ülkede vardır kaan abinin de bi bildiği
çıkmamasında vardır bi hikmet böle dandik dizelrin döndüğü süper dizilerin iki günde kaldırldığı ülkede vardır kaan abinin de bi bildiği
evet belkide cok dandik dizi var diye girmiyordur gercektende dandik dizi cok mesela gümüs
evet belkide cok dandik dizi var diye girmiyordur gercektende dandik dizi cok mesela gümüs
gümüş,şöhret,yaralı yürek ve daha sayamadığım niceleri böle işlerde oynıcağına evde oturur daha ii
gümüş,şöhret,yaralı yürek ve daha sayamadığım niceleri böle işlerde oynıcağına evde oturur daha ii
aynen ya bencede bende aktör olsaydim bende böyle dizilerde oyniyacagima evde otururdum süper oyuncu adam ya
aynen ya bencede bende aktör olsaydim bende böyle dizilerde oyniyacagima evde otururdum süper oyuncu adam ya
haklısın millet para için 20 yıl önce çekilmiş türk filmlerimizi dizi yapıp oynuyor veya taklit ediyor ve bu bnce eski oyunculara çok büük haksızlık
haklısın millet para için 20 yıl önce çekilmiş türk filmlerimizi dizi yapıp oynuyor veya taklit ediyor ve bu bnce eski oyunculara çok büük haksızlık
bencede aci hayat,söhret,ezo gelin,ihlamurlar altinda ve digerleri kaan girgin bunlarda oynamak istememistir ondan cikmiyor
bencede aci hayat,söhret,ezo gelin,ihlamurlar altinda ve digerleri kaan girgin bunlarda oynamak istememistir ondan cikmiyor
nesinde oynasın bunların adam millet bu filmleri çok izledi hmde harika oyuncularla kadir inanır,türkan şoray,fatma girik,tarık akan vb
nesinde oynasın bunların adam millet bu filmleri çok izledi hmde harika oyuncularla kadir inanır,türkan şoray,fatma girik,tarık akan vb
vallaha dogru ezo gelin kadirindi
vallaha dogru ezo gelin kadirindi
sır ezo gelin değil izlediysen devlerin aşkıda aynı acı hayat ve ıhlamurlar altında kadir orta halli türken kuaförde çalışıodu zengine gitti alsana aynısı işte yaralı yürek kadirn vardı isyan die filmi onun aynısı
sır ezo gelin değil izlediysen devlerin aşkıda aynı acı hayat ve ıhlamurlar altında kadir orta halli türken kuaförde çalışıodu zengine gitti alsana aynısı işte yaralı yürek kadirn vardı isyan die filmi onun aynısı
yarali yürek ve isyan hic bakmadim o diziye aynisimi yahu bu haksizlik
yarali yürek ve isyan hic bakmadim o diziye aynisimi yahu bu haksizlik
tıpatıpı değil ama çok benzio çalıntı yaa hepsi öleee büyük haksızlık
tıpatıpı değil ama çok benzio çalıntı yaa hepsi öleee büyük haksızlık
yazik bide oyuncuyuz diye geciniyorlar kaan girgin bence hic cikmasin cikipta ne yapacak böyle calinti dizilerde oynamak dogru degil yazik aciyorum o dizilerde oynayanlara
yazik bide oyuncuyuz diye geciniyorlar kaan girgin bence hic cikmasin cikipta ne yapacak böyle calinti dizilerde oynamak dogru degil yazik aciyorum o dizilerde oynayanlara
bnde acıyorum hemde çok yaralı yürek isyana benziyor adıda yürek yarasına ikiside kadirin filmi
bnde acıyorum hemde çok yaralı yürek isyana benziyor adıda yürek yarasına ikiside kadirin filmi
böyle dizileride halk izliyor nediyim ya yuh izlenmemesi gerek protesto yapmaliyiz kaan bir numara
kaan girginin resimleri varsa elinizde koyun buraya kimde varsa koysun
kaan girgin nerdesin be abi be filmlerini dizilerini özledim yaw cik ortaya be güzel bir diziyle dön fox tv diye bir kanal geliyor oraya gir bir dizide oyna
Ben bulabildiğim kadarıyla resim eklemek istedim. umarım eklenmememiştir
http://img294.imageshack.us/img294/7626/2648ys6.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/1495/imagesxq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img124.imageshack.us/img124/973/imperiaflex020kp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img124.imageshack.us/img124/1838/imperiaflex060do9.jpg (http://imageshack.us)
http://img124.imageshack.us/img124/7307/kaangirgin3mm5.jpg (http://imageshack.us)
resimler iyi sagol daha varmi yokmu baska
Kaan Girgin Anka Kusu isimli yeni sinema filmiyle geliyor filmde yalcin dümerde var ve kenan bal kaan girgini yeni filmiyle simdiden merak ediyorum umarim film güzeldir
süper oyuncudur kendisi oynasın oynasın dikkat bebek var dizisinden beri beğenirim kendilerini...
Eskiden Kaan'nin cok guzel projeleri vardi ve cok Güzel dizilerde oynardi neolduda daha onu ekranlarda görmüyoruz ya :O???
Eskiden Kaan'nin cok guzel projeleri vardi ve cok Güzel dizilerde oynardi neolduda daha onu ekranlarda görmüyoruz ya :O???
anka kusu diye bir filmi basliyor
iyi oyuncu yeni sinema filmini merakla bekliyorum iki sevdigim oyuncu var biri tabiki kaan girgin digeride yalcin dümer
kaan abi gene her zamanki gbi başarılı bir yapımda rol alacaktır sevgiler...
kaan abi mutlaka başarılı bir yapımda yer alacaktır sevgiler...
oynasin oynasin dizide oynasin oyna artik be bir dizide
ferdi tayfurun dizisinde oynuyacagini duydum bilmem ne kadar dogru
cok beğenddigim harika br oyuncu bencee ....
cok tatlı..
ceyda duvenciyle her zman yakıstırmısımdır kendisinii...
onlar benim için ekranların seker ciftiydi ama olmadıı...
cok basarılııı harikaa birisi kaan:img-wink:
kaan girgini cok seviyorum ve bir diziyle dönmesini istiyorum artik onu cok özledim hemde cok ferdi tayfurun dizisindede yoktu kayboldu gitti ciiiiikkkkk artik ortaya
Ferdi Tayfur'un diisinde mi oynayacaktı ki acaba arkadaşım???
Bende diziyle dönmesini isterim doğrusu yanii Ceyda Düvenci'den ayrıldıktan sonra pek gözükmedi ortalıklarda...
Ferdi Tayfur'un diisinde mi oynayacaktı ki acaba arkadaşım???
Bende diziyle dönmesini isterim doğrusu yanii Ceyda Düvenci'den ayrıldıktan sonra pek gözükmedi ortalıklarda...
bilmiyorum ben öyle duymustum ama dogru degilmis buda belli oldu zaten o artik ortaliklarda yok eskiden herkes onunla calismak isterdi dizileri cok tutardi filmleri cok sevilirdi ama artik yok ortaliklarda onu cok özledim oyunculugu ve sesi mükemmeldi keske yeniden ciksa ortaliga kücük bir rolde bile izlemeye hazirim yeterki ciksin bir dizide görmek istiyorum onu belliki teklif almiyor yoksa cikardi ortaliga
yeni bir sinema filmi geliyor yakinda anka kusu filmin adi bende cok severim kaan girgini
mahkum diye bir kisa filmi var
Kaan Girgin evlenmiş..gazetede yazıyordu..
Evet ben de cok severdim, kücükken bir dizisi vardı, Ayrı Dünyalardı sanırım adı, cok severek izlerdim :):):)
Kaan Girgin evlenmiş..gazetede yazıyordu..
Evet ben de cok severdim, kücükken bir dizisi vardı, Ayrı Dünyalardı sanırım adı, cok severek izlerdim :):):)
ayri dünyalar,yasemin,böylemi olacakti,gözlerinde son gece ve gelin bu dizilerde oynadi diger yaptigi projelerin hepsi trt dizileri yada tv filmleri trt dizileri olmayan yukarida yazdigim dizileri
eskiden beri hep del piero benzetirdim.
http://img159.imageshack.us/img159/1138/delpieronb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/8603/a551741e0db2409bad62703yi9.jpg (http://imageshack.us)
eskiden beri hep del piero benzetirdim.
http://img159.imageshack.us/img159/1138/delpieronb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/8603/a551741e0db2409bad62703yi9.jpg (http://imageshack.us)
haklisin gercektende benziyor :img-yes:
çok yetenekli bir oyuncu fikret kuşkan'dan sonra sestonunu beğendiğim oyunculardan biri :happy0064
ses tonu harika cok büyük bir oyuncu :img-wink:
yeni bir diziyle dönmesi gereken süper oyuncu
özgür_cemre 16-08-07, 14:00 kendisi beylerbeyinde oturuyor birkaç kez görmüştüm...
Bence Türkiyenin sayılı jönlerinden.Ama çok uzun zamandır kendisini pek göremiyoruz ekranda.Ceyda Düvenciden ayrıldıktan sonra sesi soluğu çıkmadı nedense
Televizyonda sinemada böylee manken-oyuncular şarkıcı-oyuncular olduktan sonra gerçek oyunculara ilgi ve destek malesef gösterilmiyor :icon_sorr
Başarı doğalarında var
Seran Göçer ve Kaan Girgin ikilisi düğünleri için gün sayıyor
Hem güzel hem de akıllı bir kadın, hem yakışıklı hem de başarılı bir erkekle tanıştırılırsa ne olur? Elbette mutlu bir beraberliğin ilk adımı olur
Seran Göçer, öğrenciyken mankenlik yapmaya başlayan isimlerden. 1990 yılında başladığı mankenlik hayatına, 1993 yılında bir de Best Model’lik eklemiş. 1994’te Star TV’nin Güzellik Yarışması’na da katılmış fakat derece alamamış. 1997’ye kadar mankenlik yapmış. Okulu bitirdikten sonra ise mankenliği bırakıp asıl mesleği olan tıp doktorluğuna soyunmuş. İlk görev yeri ise kura çekimi sonucunda Siirt Kurtalan olmuş. Fakat çok fazla kalamamış Kurtalan’da ve İstanbul’a geri dönmüş. Artık kendi işini yapmak istediğini düşündüğünde de devlet sektöründen ayrılıp, özel sektöre geçmiş.
Önce Süper TV’de yarışma programı sunmuş, daha sonra mesleğiyle ilgili olarak sağlık programı yapmış, ardından Kanal D’de de yemek programı sunmuş ve son olarak da BRT’de Yaşayan ve Yaşanan Mekanlar isimli bir mimarlık programı yapmış. Daha sonra Medical Channel sağlık kanalı açıldığını duyan Göçer çok heyecanlanmış. Çünkü doktor sunucu bulmak pek de kolay değilmiş. Ve böyle bir kanalın açılması mesleğini yapabilmesi için çok iyi bir fırsat olmuş.
Seran Göçer kanalda program müdürlüğü yapmış önceleri. Son 8 ayında ise genel müdürlük ve sunuculuk yapmış. 2000 yılında televiz yonculuğu da ikinci plana atmış. Yapması gereken çok farklı işler varmış çünkü Göçer’in.
Fransa’da tıp eğitimi aldı
Televizyonu bıraktıktan sonra Fransa’ya gitmiş. Paris Tıp Fakültesi’nde 6 ay boyunca eğitim görmüş Mezoterapi ve Medical estetik üzerine. Sonrasında İstanbul’a dönmüş ve doktorluk yapmaya başlamış. Nişantaşı’nda Mezoterapi ve Medical Estetik üzerine bir güzellik merkezi açmış. Şimdi hem bu işini yapıyor hem de Memorial Hastanesi’nde doktorluk mesleğine devam ediyor.
Yıldırım aşkı değil
Seran Göçer ‘10 parmağında 10 marifet’ denilen insanlardan. Ama, ‘Marifet bu kadar fazla olunca, aşka zaman kalmaz’ diyenler yanılıyor. Çünkü Seran Göçer hayatının aşkını da bulmuş: Kaan Girgin. Aslında tesadüf olmayan bu aşk planlı başladı desek yeridir. Çünkü çifti, 2 yıl önce bir nisan akşamı arkadaşları tanıştırmış. Arkadaşlarının niyeti, çifti birbirine kaynaştırmakmış ama çiftin bundan haberi yokmuş. Arkadaşları söylememekle iyi etmiş. Çünkü çift bugün, ‘Eğer haberimiz olsaydı, böyle bir ilişkiye sıcak bakmazdık’ diyor. Ve o bahar akşamı başlayan ilişki geçen yıl Kaan Girgin’in tanıştıkları mekanda yaptığı evlilik teklifi ile ilk resmiyetini kazanmış. Şu anda çift, mutlu bir nişanlılık süreci geçiriyor. Mutlu ve her an sürprizlere gebe. Çünkü Kaan Girgin’den aldığımız tüyoya göre, asıl evlenme teklifi daha sonra olacakmış.
Nikah tarihinde uzlaşamadılar
Her konuda anlaşan çiftin evliliklerini geciktiren ise düğün tarihiymiş. Çünkü Kaan Girgin kış, Seran Göçer ise yaz düğünü olsun istiyormuş. O yüzden henüz karar verememişler. Ama aldığımız bir başka tüyoya göre mayıs civarlarında düğün olabilirmiş.
Girgin ve Göçer çifti zamanlarının çoğunu birlikte geçiriyor. Evde dizi ve film seyretmek ise vazgeçilmez zevkleri... En çok sevdikleri dizi Sex and City. Bir de pazar günleri arkadaşlarıyla kahvaltı yapmaya bayılıyorlar. İş konusunda birbirlerine çok karışıyorlar. Ama bu karışma iyi anlamda. Çünkü her iki taraf da birbirlerinin işleri konusunda tüm detayları biliyor. Akşamları eve geldiklerinde konuşup işleri hakkında yorum yapıyorlar.
Bay Pardon ile gelen şöhret
Gelelim Kaan Girgin’e. Kaan Girgin’i ilk olarak Yapı Kredi Bankası’nın Bay Pardon’u olarak tanıdık. Ardından reklam filmlerinde görmeye devam ettik. Reklam filmlerinden sonra yıldızı parladı Girgin’in. Kendisini dizilerde ve filmlerde görmeye başladık. Artık herkes tarafından çok tanınılan ve projelerin aranılan ismi oldu. Ne olduysa birden çok popüler olduğu bir dönemde ortadan kayboldu.
Nedenini sorduğumda aslında kaybolmadığını sadece yaptığı işin planlayıcılarından olmak istediğini ve yapımcılık yaptığını söyledi.
Bu süre içerisinde boş durmayan Girgin, Türkiye’nin konu, konsept, beyin ve işgücü olarak çok zengin bir ülke olduğunu söylüyor. Bu özellikleri uluslararası platformda değerlendirmek istemiş ve bu süreçte yurtdışıyla bağlantıya geçmiş. Şimdi de kurduğu bağlantıların doğrultusunda çalışmalar yapmışlar ve o çalışmaların meyvelerini görmeye başlamışlar.
Kaan Girgin sinema filmleriyle de ilgileniyor ve yapımcılığını üstleniyor. Bu filmlerden biri de 9 Aralık 2005’te Özen Film’den gösterime girecek olan Dabbe filmi.
Dabbe filminin çekimleri bitmek üzereyken filmin yönetmeni Hasan Karacadağ ile konuşan Girgin, filmi görmekten mutlu olacağını söylemiş. Karacadağ da kırmayıp filmin neredeyse bitmiş halini izletmiş. Film Kaan Girgin’in çok ilgisini çekmiş çok beğenmiş. Daha sonra ise filmin yapımcılığını üstlenmiş.
Dabbe Türkiye’nin ender korku filmi olma özelliğine sahip.
Korku filmi çekiyor
Filmin en büyük özelliği Kur’an’daki Dabbet-ül arz ayetinden uyarlanmış olması. Ayette şöyle diyor, ‘Size arzdan öyle bir Dabbe göndereceğim ki bu şimdiye kadar görmediğiniz acılar çektirecek size.’ Dabbet-ül arz... Toprağın içinden gelen bir dabbe. Bir yaratık bir varlık. Bütün insanlığa aynı anda büyük bir acı büyük bir ızdırap uygulayacak dünyayı bu hale getirdiğimiz için... İşte bu ayetten yola çıkarak bu korku filmini çekmişler.
iddialı bir film
Filmin konusuna gelince. Film dünyada aniden yayılan nedensiz intihar vakalarının ABD’den başlayarak, Türkiye’ye sıçramasıyla başlıyor ve toplumda bir infial meydana geli yor. Sonra haber bültenine ünlü bir psikolog çağırıyorlar. Bu psikolog Kaan Girgin. Filmde konuk oyuncu olarak görev almış. Psikolog yaşanan olayların psikolojik nedenlerini araştırması için çağırılıyor. Herkes psikologtan fiziksel açıklamalar beklerken o, metafiziksel ve mistik açıklamalar yapıyor. Tabi bu topluma ikinci bir tokat oluyor. Çözüm ise din kitaplarında, kıyametle ilgili zincirin kopacağı ve kıyamet alametini gösterecek Mehdi’nin doğacağı belirtilen İstanbul’da. Dabbe tek film olarak kalmayacak. İkincisi ve üçüncüsü de çekilecek. İkinci filmin ismi, Deccal ve Mehdi, üçüncü filmin ise Mesih olarak belirlenmiş. Kaan Girgin ikinci filmde başrol oynayacak.
Filmin 2 ve 3’üncüsü de çekilecek
Dabbe’nin ikinci ve üçüncü bölümleri yurtdışından ortak bir yapımcıyla çekilecek. Kaan Girgin, Dabbe’nin başarılı olacağına çok inanıyor. İçerik olarak biz tekiz diyor. Filmin ‘Halka’ filminden bile korkunç olduğunu söyleyen Girgin, bu filmin çığır açacağını iddia ediyor.
10.09.2005
bir dönemin vazgecilmez ismi en iyi jönü ve biranda sessizce bir cöküs nerdesin be abi cik artik ortaya seni cok özledim o güzel ses tonun halen aklimda güzel bir projeyle dön ekranlara sen bence halen 1 numarasin
en büyük oyuncu bence kim nederse desin
uzun zamandır ortalarda göremediğim beğendiğim oyuncu. aynı zamanda dayımın kankası :img-yes:
uzun zamandır ortalarda göremediğim beğendiğim oyuncu. aynı zamanda dayımın kankası :img-yes:
dayinin kankasimi vaybe dayina söyle benden selam yollasin ve en yakin zamanda bir diziyle ekranlara dönsün onu cok özledigimizi söylesin en büyük hayranida benim sesi bir harika
Kaan girgin şu sıralar bi reklam filminde görüyorum Gördüğüme çok sevindim onu özlemiştim vala Pek değişmemiş ama yıllar onda da etkisini göstermiş biraz yaşlanmış
Bu devir artık böyle başladı Ben kaan girgini ve onun döneminde ki pek çok oyuncuyu artık unutmak zorundayım Kemal seden, yalçın dümer, murat parasayar, yasemin koşal, müge arda ve daha bir çoğu Artık görme ihtimalimiz nerdeyse hiç yok Çünkü yeni kuşak yeni oyuncularla yetişti ve artık onlar reyting alıyor Şimdi bu isimler geri dönse bir dizide oynasan sanmıyorum tutacağını Hatta hepsini toplayı bir diziyle yeniden ekranlara getirseler malesef sanmıyorum Ama böyle bişi benim için bir rüya olsa ne harika olurdu
Kaan girgin şu sıralar bi reklam filminde görüyorum Gördüğüme çok sevindim onu özlemiştim vala Pek değişmemiş ama yıllar onda da etkisini göstermiş biraz yaşlanmış
Bu devir artık böyle başladı Ben kaan girgini ve onun döneminde ki pek çok oyuncuyu artık unutmak zorundayım Kemal seden, yalçın dümer, murat parasayar, yasemin koşal, müge arda ve daha bir çoğu Artık görme ihtimalimiz nerdeyse hiç yok Çünkü yeni kuşak yeni oyuncularla yetişti ve artık onlar reyting alıyor Şimdi bu isimler geri dönse bir dizide oynasan sanmıyorum tutacağını Hatta hepsini toplayı bir diziyle yeniden ekranlara getirseler malesef sanmıyorum Ama böyle bişi benim için bir rüya olsa ne harika olurdu
evet bencede tutmaz zaten bir diziyle dönse bile en iyisi hic bulasmasin ama suanda oynuyan dizilere gire bilir ne biliyim bi yaprak dökümü binbir gece falan filan yada digerlerinden biri cünkü cok uzun zaman oldu kaan girgini özledik onun ses tonu süperdi ya iyide oyuncuydu
90li yillarin hemen ünlenen oyuncusudur ve hatta ilk jönüdür ama maalesef cabuk ünlendigi gibi cabuk kaybolmustur ortadan onu uzun zamandir görmüyordum bir röportajini izledim ve acayip derecede yaslanmis beni cok üzdü son hali bence hakkettigi yerlere gelemedi kaan girgin ama bence büyük oyuncuydu büyük oyuncu olmasa ödül almazdi onun bence bana göre en önemli filmleri bir sonbahar hikayesi ve gece melek ve bizim cocuklar en önemli dizileride gözlerinde son gece ve sahte dünyalar
evet gercekten 90li yilarin ilk oyuncusuydu ve 98e kadar popülerdi sonra ne oldu birden kendini cekti niye böyle yapti anlamadim ama kaan girginin birtek birseyini sevdim o yillarda popüler olsa bile televole gibi magazin programlarinda hic yer almadi onunla beraber cikan oyuncularin cogu magazin programlarindan cikmazlardi bu yönünü takdir etttim herzaman oyunculugunu sevmisimdir kaan girginin yakinda anka kusu isimli filmiyle sinemalarda az kaldi sonunda geliyor
dayinin kankasimi vaybe dayina söyle benden selam yollasin ve en yakin zamanda bir diziyle ekranlara dönsün onu cok özledigimizi söylesin en büyük hayranida benim sesi bir harika
istanbula gittiğimde kaanı görünce söylerim.. :img-wink::img-wink: bu yaz buluşcaktım kaanla ama bi aksilik çıktı :sad53:
dayım ünlülerle hep iç içe ama bu tür şeyleri sevmiyor. kaan girginle şarkıcı ege ile iyi anlaşıyor. kaan çok sıcakkanlı birisiymiş
istanbula gittiğimde kaanı görünce söylerim.. :img-wink::img-wink: bu yaz buluşcaktım kaanla ama bi aksilik çıktı :sad53:
dayım ünlülerle hep iç içe ama bu tür şeyleri sevmiyor. kaan girginle şarkıcı ege ile iyi anlaşıyor. kaan çok sıcakkanlı birisiymiş
kaan girgini birkere görmüstüm iyi insandir ama kac yil oldu göreli ozamanlar cocuktum 1995di galiba gördügümde
anka kusu filmini merak ediyorum biran önce film vizyona girsinde izliyelim :good:
Mission İstanbul"un çekimleri başladı
Hindistan film endüstrisi Bollywood `un ünlü yönetmeni Apoorva Lakhia imzasını taşıyan ``Mission İstanbul ``un çekimlerine Sultanahmet Meydanı `nda başlandı. Sultanahmet `teki çekim setine gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili ile Hindistan `ın İstanbul Başkonsolosu Praveen Verma , çekim ekibini yalnız bırakmadı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Bollywood `un sahibi Pop Corn Film Şirketi ve Icon -Europe Production ortak yapımı olan ``Mission İstanbul ``, tamamı Türkiye `de çekilecek ilk yabancı sinema filmi olma özelliğini taşıyor. Sadece Hindistan `ın değil, Uzak Doğu `nun en önemli aktör ve aktristlerinin rol aldığı film, uluslararası bir haber kanalında çalışan ve Türk polisine gizli bilgileri geçen Hintli gazetecinin maceralarını konu alıyor. Hint filmlerinin vazgeçilmezi olan müzik klipleri ise Bodrum `da çekilecek. Müziklerin Türkçe versiyonlarında ise şarkıcı Ege rol üstlenecek. Özel patlayıcı efektleri ve kullanıcılarının Hollywood `dan getirildiği filmin, İstanbul Boğazı `nda ve kara yollarındaki takip-patlama sahneleri profesyonel stuntmanlar tarafından hazırlanacak.
Filmin baş rolünde, Uzak Doğu `nun en ünlü erkek oyuncularından Abhishek Bachchan rol alırken, Türk sinemasından Sinemis Candemir ve Kaan Girgin de kamera karşısına geçecek. Çekimleri 300 kişi ile 50 gün sürecek filmin bütçesi 50 milyon dolar olarak belirlendi. Film, 2008 yılı Şubat ayında dünya sinemalarında gösterime girecek. Filmin galasında, 5-10 dakikalık sesli ve görüntülü Türkiye tanıtımı yapılacak. Galada Türkiye `nin tanıtım standı olacak. Film, İngiltere , Türkiye , Çin , Avustralya , Pakistan , Hindistan , Yeni Zelanda , Birleşik Arap Emirlikleri , Kuzey Avrupa ülkeleri, Ukrayna , Belarus , Kazakistan , Türkmenistan ve Afrika pazarında 5 ay süreyle gösterimde kalacak. Filmin afişi, tamamen Türkiye izlenimini ve imajını yansıtacak şekilde yapılacak. Afişte, Türkiye logosu ve `Bu film Türkiye `de çekilmiştir` yazısı bulunacak. Film başlamadan önce 30 saniyelik Türkiye `nin tanıtım reklam filmi gösterilecek.
2007-10-28 00:10:22 Milli Gazete
kaan girgini anka kusundan sonra mission istanbul filminde görecegiz:img-yes:
Mission İstanbul"un çekimleri başladı
Hindistan film endüstrisi Bollywood `un ünlü yönetmeni Apoorva Lakhia imzasını taşıyan ``Mission İstanbul ``un çekimlerine Sultanahmet Meydanı `nda başlandı. Sultanahmet `teki çekim setine gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili ile Hindistan `ın İstanbul Başkonsolosu Praveen Verma , çekim ekibini yalnız bırakmadı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Bollywood `un sahibi Pop Corn Film Şirketi ve Icon -Europe Production ortak yapımı olan ``Mission İstanbul ``, tamamı Türkiye `de çekilecek ilk yabancı sinema filmi olma özelliğini taşıyor. Sadece Hindistan `ın değil, Uzak Doğu `nun en önemli aktör ve aktristlerinin rol aldığı film, uluslararası bir haber kanalında çalışan ve Türk polisine gizli bilgileri geçen Hintli gazetecinin maceralarını konu alıyor. Hint filmlerinin vazgeçilmezi olan müzik klipleri ise Bodrum `da çekilecek. Müziklerin Türkçe versiyonlarında ise şarkıcı Ege rol üstlenecek. Özel patlayıcı efektleri ve kullanıcılarının Hollywood `dan getirildiği filmin, İstanbul Boğazı `nda ve kara yollarındaki takip-patlama sahneleri profesyonel stuntmanlar tarafından hazırlanacak.
Filmin baş rolünde, Uzak Doğu `nun en ünlü erkek oyuncularından Abhishek Bachchan rol alırken, Türk sinemasından Sinemis Candemir ve Kaan Girgin de kamera karşısına geçecek. Çekimleri 300 kişi ile 50 gün sürecek filmin bütçesi 50 milyon dolar olarak belirlendi. Film, 2008 yılı Şubat ayında dünya sinemalarında gösterime girecek. Filmin galasında, 5-10 dakikalık sesli ve görüntülü Türkiye tanıtımı yapılacak. Galada Türkiye `nin tanıtım standı olacak. Film, İngiltere , Türkiye , Çin , Avustralya , Pakistan , Hindistan , Yeni Zelanda , Birleşik Arap Emirlikleri , Kuzey Avrupa ülkeleri, Ukrayna , Belarus , Kazakistan , Türkmenistan ve Afrika pazarında 5 ay süreyle gösterimde kalacak. Filmin afişi, tamamen Türkiye izlenimini ve imajını yansıtacak şekilde yapılacak. Afişte, Türkiye logosu ve `Bu film Türkiye `de çekilmiştir` yazısı bulunacak. Film başlamadan önce 30 saniyelik Türkiye `nin tanıtım reklam filmi gösterilecek.
2007-10-28 00:10:22 Milli Gazete
K
http://img259.imageshack.us/img259/5306/200607122124051woqs0.th.png (http://img259.imageshack.us/my.php?image=200607122124051woqs0.png)
kaan girgini ayrı dünyalar dizisiyle tanımıştım
şu sıralar ortalarda yok son dönemlerde oynadığı diziler ya yayından kaldırılıyor yada hemen bitiyor..
en son kendisini dabbede izledim ondada az bir rolü vardı...:img-wink:
cok iyi rol yapardi bu adam
sene icinde Miras filminin galasinda gordum..gayet sicakkanli bi adam..beyefendi mi deseydm =)
|