Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
sakin yanlis nalama beni...ben sadece oylesine sordum...cunku bende eminim kero bunu para icin yapmayacagini........hem diziyi kesin biraktiysa sidmiye kadar bir aciklama yapardi...kendi web sitesinde...
ewt ya bencde yazardı kendi sitesinde zaten böle bişi olsaydı biyerlerden mutlaka elimize geçerdi bu bilgi bence gitmez ya benim kerom bitanerdir yapmaz öle şey(inş.)
merhaba arkadaslar,nasilsiniz?son durum ney biri bana söyleyebilirmi??????bugün okuldan gelince girdim sanirim bayaaa bi olaylar olmus dündne beri..umarim beni bilgilendirebilirsiniz arkiler:img-grin2
Son durumda önemli bir şey yok. Tek bildiğimiz herkesin tepkili olduğu. Yaren aradı yetkilileri ancak yok devam ediyor dizide diyorlar. Ama bana sanki böyle bir olay olmuş da şu anda tekrardan arayı düzeltme çabaları varmış gibi geliyor. Yoksa Yasemin'in en zoru var bu kadar üzülsün??
ben şu med yapımdaki yazıya açıklamaya inanmıyorum ama nalan inanıyorum kafam karıştı ama bir görevli konuşuyo yazıyo sahibin çıkıp yazması gerekiri yada yötmen falan görevlini yazması çok ilginc ben kesinlikle para için yaptıgın zannetmem sanki diger dizde çok mu para verecekler ya kesinlikle önemli bir sebebi vardır çünkü insan durduk yere çıkarmı dizden ya hemde çekimler 3 kala aklım alamz benim
sakin yanlis nalama beni...ben sadece oylesine sordum...cunku bende eminim kero bunu para icin yapmayacagini........hem diziyi kesin biraktiysa sidmiye kadar bir aciklama yapardi...kendi web sitesinde...
yok canım yalnış anlamadımmerak etmee ama ya düşüncesi bile kötü yaa daha düne kadar ne hayaller kuruodk yaa kızı olur adını aslı koyarlar ühüüüüü hepsi gittiiiiii
eger yaren aramış hayır keremcem dizde kalıyo derseler varya hepsi düzmece bunların eger dogruysa varya yandılar böyle sinir etmeye ne hakkları var
evet arkadaşlar para için olduğunu düşünemiyorum. dizilerde zaten başrol oyuncularının aldığı para fixs.aliye,kurtlar vadisi gibi dizilerde ortalamanın üstü o kadar
ceren,işte birden heyecana kapılan baı arkadaşlarımız hata yapıp ,buraya aksettirmiş olabilirler.bilmiyorum göreceğiz.
sonuçta belkide anlık olaydır.karı-kocalar bile nasıl kavgalar debiliyorlar.iş ilişkilerinde de bu böyle. bizim dizinin bir özelliğ var ama,epey saydam,ve geçirgen bir yapısı var,bu forumdan kaynaklanan bir şekilde.bilemiyorum ,göreceğiz
Evet Desdi! Ama sonuçta ne için yaptığı önemli değil. Önemli olan 4 gün kala bunu haber vermiş olması. İnanmayalım diyeceğim ama Nalan Yasemin'le knouşmuş. Sonuçta o yüzden o taraf ben de baskın çıkıyor. Ama aklıma tek bir yol geliyor mantıklı. Hakikaten böyle bir olay yaşandı. Ama araya tekrar Med Yapım girdi, beşi bir yerdelerimiz, Bülent İşbilen, Yasemin derken belki de olay tekrar düzlüğe çıkarılmaya çalışılıyor. Tabii bu sadece bir varsayım.
Kendi sitesinde herşey cok gec huzura kavusuo ilgilenenler hemen yazmıoki anında görüntü yapsalar bunca karısıklık olmıcak.Biri cıkıp demiyoki nerden biliosnuz devam dese hepimiz susucaz adam akıllı senaryo tahmini yapıcaz.Geldiğimiz durum kimin sayesinde acaba!!!!!
didou_didem
21-08-06, 15:33
nalan'a bende inanıyorum tabi..belki böyle bir durum var ama net birşey olmadığı için yok bişi diyolar...kafam kazana döndü yemin ediyorum...
nalan'a bende inanıyorum tabi..belki böyle bir durum var ama net birşey olmadığı için yok bişi diyolar...kafam kazana döndü yemin ediyorum...
konuya we muabbete atlamak gibi olmasın aynen sana katılıyorum canım ya inan dünden beri helede form kapatıldığından beri gelin görün halimi perişan wallahi dertleşçek kimsede yok neyseki bu formu buldum eeeeeeeeeeeeee neler konuşuyosunuz bakalım :img-grin2
dizidizidiziler
21-08-06, 15:35
Ya ben herşeyi anlıyorum da, KERECEM diziyi bırakmış olabilir, Yasemin üzgün olabilir, Başka bir diziye başlayacak olabilir, bu haber bize erken sızmış olabilir, menajerler bizi savuşturmak için yalan söylemiş olabilir ama Özgüster gibi benim inanamadığım tek şey son bir FİNAL yapmak için 2 BÖLÜM çekimi için de mi ikna edilemedi KEREMCEM?
2 bölüm daha bize yeterdi final için, dizimizi de güzel anılarla hatırlardık.. Bunu da mı başaramadı bu kadar insan? Buna da mı razı olmadı Keremcem?
Bu kadarını bile hak etmedik mi? Bize de yazık değil mi?
Kendi sitesinde herşey cok gec huzura kavusuo ilgilenenler hemen yazmıoki anında görüntü yapsalar bunca karısıklık olmıcak.Biri cıkıp demiyoki nerden biliosnuz devam dese hepimiz susucaz adam akıllı senaryo tahmini yapıcaz.Geldiğimiz durum kimin sayesinde acaba!!!!!
aynen özlemcim katılıyorum san ya haber dogrudur diye susuyolar yada niyetleri bizleri sinirlendimekmi nemi anlamdım
bence dizi bitirsnler şimid keremcemni yerine başak dsarp aman allahım düşünemiyorum ama saçmalr dizi ya dört gözle bekliyorum
Evet Desdi! Ama sonuçta ne için yaptığı önemli değil. Önemli olan 4 gün kala bunu haber vermiş olması. İnanmayalım diyeceğim ama Nalan Yasemin'le knouşmuş. Sonuçta o yüzden o taraf ben de baskın çıkıyor. Ama aklıma tek bir yol geliyor mantıklı. Hakikaten böyle bir olay yaşandı. Ama araya tekrar Med Yapım girdi, beşi bir yerdelerimiz, Bülent İşbilen, Yasemin derken belki de olay tekrar düzlüğe çıkarılmaya çalışılıyor. Tabii bu sadece bir varsayım.
keşke öyle olsa ceren.banada öbür taraf daha mantıklı geliyo,en çokda yasemin'le konuşması bunu kanıtlar durumda.sonuçta başrol oyuncusu yaseminde, onunda gelişen en ufak bir olaydan haberi oluyodur.böyle bişey olmasa yasemin ergene nerden duycakda söylicek,yani konusu geçmiş,böyle bi olay var ortada uydurma değil.dediğiniz gibi şuan düzlüğe çıkarılmaya çalışıyolardır belkide...
bence durum belli diil oyüzden net bir bilgi yok bana kalırsa ikna edilebilir yasemin başarır bu işi rüya işçileri bülent işbilen vs.bir sürü kişi var yaa diiziimizi diğer dizilere benzetmesinler yaaa:img-sorry :img-sorry
ceza_cansu
21-08-06, 15:37
arkadaşlar ben dünden beri bu yazılanları takip ediyorum ve bugün üye olmak istedim keremcem ya da dizinin yapımcı firmasından bir yetkili konuyu yanıtlamadığı sürece bu tartışma dizi başlayana kadar devam eder ama eğer bu haber yalansa keremcem diziden ayrılmadıysa ve bu yazdıklarımızı o ya da diziden başka birileri okuyorsa onlar bile kendi aralarında tartışma yaşıyor olabilir ortada hiç bir şey yokken keremcem ve dizinin yapımcılarının arası açılabilir bence bekleyip görelim
Forumdaşlar öncelikle şunu kabul edelim. Böyle bir olay kesin. Kanıtlar da, tanıklar da ortada. (Yasemin Ergene'den daha güvenilirini mi bulacağız)
Ama şöyle de bir durum var. Biz burada belki de boşuna klavyemizi tüketiyor, parmaklarımzı yoruyoruz. Biizim dememizle düzelecek şeyler değil bunlar.
Ha ne olur, tepkimizi ortaya koyarız, çorbada bizim de tuzumuz olur. (Gerçi biz tuzu biberi aştık, direk yemeği yapmaya daldık ama) Olsun sanırım tüm sene bel bağlayıp, yatıp kalkıp düşündüğümüz AŞk Oyunu için bu kadar bir lüksümüz olsun.
Bir diğer husus da biz ne dersek diyelim bunun Keremcem'in fikri olacağı. Kim aklını yönlendirirse yönlendirsin, bütün bu oalylar bittiğinde, vefasını da cefasını da yalnızca kendisi çekecek. Akıl veren hiç kimse sıkışınca yanında kalmaz. Yalnızlığı ve sıkışmışlığıyla kalıverir insan...
askoyunu-asli
21-08-06, 15:37
merhaba elmascım ben hala 12.kattan düşmüş gibiyim...keremcem'in sitesinde yok böyle birşey diyorlar net birşey yok galiba aslında neye inanacağımı da bilmiyorum ben..
slm didemcim..ya sen beni dn görcektin ya siteye girdim iste olaylar konusuluyo keremcem diziden ayrilmismi falan diye sonrada medyapimao diye biri girdi med yapimda calisiyomus sanirim msj yazdi buraya ve onu okuduktan sonra tamamen emin oldum keremcemin diziden ayrildigina..benc egercekten ayrildi..ya basta bend edüsündüm acaba yalan olabilirmi diye ama nyie durduk yerd eböyle bisey yapsinlarki dimi???zaten nalan yasemini aradiginda cok kötüymüs sesi..bence taslar yerine oturuyo keremcem gercketen ayrildi..:icon_evil
yaren-ekin
21-08-06, 15:38
eger yaren aramış hayır keremcem dizde kalıyo derseler varya hepsi düzmece bunların eger dogruysa varya yandılar böyle sinir etmeye ne hakkları var
evet sevgi abla aradım ama kalıyor yeni sezonda devam ediyor dizimiz dedi ya çıldırıcam 3 kere sordum kadında her seferinde hayır çıkmıyor dedim ya dedi en son bana bende kapatım belkide başlardan savıyorlar bilmiyorum nalana inanıyorum ben doğru haberler hep ondan çıkıyor zaten ama ulaşamıyorum şu an kendisine ulaşabilsem kesin olaark sorucam ama
Ya ben herşeyi anlıyorum da, KERECEM diziyi bırakmış olabilir, Yasemin üzgün olabilir, Başka bir diziye başlayacak olabilir, bu haber bize erken sızmış olabilir, menajerler bizi savuşturmak için yalan söylemiş olabilir ama Özgüster gibi benim inanamadığım tek şey son bir FİNAL yapmak için 2 BÖLÜM çekimi için de mi ikna edilemedi KEREMCEM?
2 bölüm daha bize yeterdi final için, dizimizi de güzel anılarla hatırlardık.. Bunu da mı başaramadı bu kadar insan? Buna da mı razı olmadı Keremcem?
canım sana aynen katılıorum bunca insan keremcemi ikna edemediyse üstüne bizi salsınlar biz olayı 2dk çözeriz buna %100garanti bile veririm yaniii yada sadece şu yazdıklarımızı okusa yetr
Arzucum aynen bende anlamıyorum 44 bölüm cekmissinde 2 bölümmü dayanamadın yap finalini kendine yakısır sekilde git nereye istiosan ne biz üzülelim nede seni üzelim..
Bu kadar kızgınlıkla bir yerde bitti bende Keremcem olayı..Ya 1-2 gün cekim yap git dimi yaaa:((
valla altına bir imza çakabilirmiyim arzu abla.bende şuan aynen böyle düşünüyorum.içimi okumuşsun.2 bölümlük için anlaşma yapamadımı?12 gün daha sete gidemicekmiydi?ve en çokda bizim gibi fanların hakkını vermesi gerekmiyomuydu?biz ne hayaller kurmuşduk.en güzel finali biz hakediyoruz dememişmiydik? müthiş final sahneleri kurmamışmıydık?bari bize bunu yaşatsalardı.eğer 2 bölüm daha çekemdiyse ve geçerli bi sebebi yoksa yazık çok yazık...
keşke öyle olsa ceren.banada öbür taraf daha mantıklı geliyo,en çokda yasemin'le konuşması bunu kanıtlar durumda.sonuçta başrol oyuncusu yaseminde, onunda gelişen en ufak bir olaydan haberi oluyodur.böyle bişey olmasa yasemin ergene nerden duycakda söylicek,yani konusu geçmiş,böyle bi olay var ortada uydurma değil.dediğiniz gibi şuan düzlüğe çıkarılmaya çalışıyolardır belkide...
Umarım allbyme umarım. Amacım haklı çıkmak falan değil ama eğer hakikaten dediğim varsayım gibiyse hepimiz için hayırlı olur. Sonuçta çok bir şey istemiyoruz. Başlamış bir işin iş ahlakına ve seyirciye saygıya uuygun bir biçimde yapılmasını istiyoruz. Her şey ortada, bekleyip göreceğiz...
evet arkadaşlar bende sizin gibi büyük finali hakettiğimizi düşünüyorum.çıksınlar iki bölüm serkanda gelsin onlar barışsın sinan gerçeği öğrenip baba demeye başlasın mutlu pozlar vererek bitirsinler.en azından aklımızda kalması gerektiği gibi bi final olsun...
arkadaslar sakin olun bence keremcem yada diziden birisi aciklama yapmadigi surece bizimde net bir cevap alamiyacagiz. yani tek yapabilicegimiz beklemek baksa birsey yapamayiz.
of ofşunu surasında ne kaldııki dizmize ne heycanla bekliyoduk neler hayal ederken neler karşılaştık bunda görecektik demek ben hala keremcemin dizden ayrıldıgına inaamıyorum çimikleyin beni arkdaşalr
of of şunu surasında ne kaldııki dizmize ne heycanla bekliyoduk neler hayal ederken neler karşılaştık bunda görecektik demek ben hala keremcemin dizden ayrıldıgına inaamıyorum çimikleyin beni arkdaşalr
evet arkadaşlar bende sizin gibi büyük finali hakettiğimizi düşünüyorum.çıksınlar iki bölüm serkanda gelsin onlar barışsın sinan gerçeği öğrenip baba demeye başlasın mutlu pozlar vererek bitirsinler.en azından aklımızda kalması gerektiği gibi bi final olsun...
ewt yaaa sonra yelda çocukları aldırmadım desin ekin aslı gelio desin orda bahçede herkes bi arada the and bu kadarmı zor yaaa oofff delircem valla ah be kero ah be kero sana bu şarkıyı yolluyorum
ammadığım dağlara karlarmı yağdı
içinde bu kadar öfkemi vardı
ben demiştim demeyi
ezbrledim gitmeyi
insan bizlere böyle yaparmı(biraz değiştirdim ama)
of ofşunu surasında ne kaldııki dizmize ne heycanla bekliyoduk neler hayal ederken neler karşılaştık bunda görecektik demek ben hala keremcemin dizden ayrıldıgına inaamıyorum çimikleyin beni arkdaşalr
bende kuzenimden aynı şeyi istedim.ne kadar etkilendiysem rüyamda bile aşk oyununu gördüm.uf keroya tam herşey güzel olacak derken.ben hala mantıklı bi açıklama bekliyorum ama kerodan tık yok.çıkıp biraz daha susmaya devam ederse kafayı bozucam.lütfen artık çıkıp bişey söyleyen olsun.nerden duyduk şu haberi.
yaren-ekin
21-08-06, 15:51
arkadaslar biraz önce ben Med Yapimi aradim ve keremcemin diziden ayrilip ayrilmayacagini sorudum, kadin'da bana kendisinin bu konuda bir bilgisinin oladigini ve yetkili kisiye ulasamadigini söyledi. Bende cekimlere baslancakti diye sordugumda kadin basindan savar gibi bu konu hakkinda bilgi vermesinin dogru olmayacagini söyledi ve daha sonra bilgi verilecegini söyledi.
yok ben kesin delircem banada hayır diziden ayrılmadı yeni sezonda devam ediyor dedi yaa arkiler sizde arayın bakalım size ne diyorlar cnm sen menejeri aradın değilmi bana dedi ama ayrılmadı diye yaa
hepinizin yorumlarını okudum sonunda bitti hepimizn kızgınlığı ayrılması değil son 4 gün kala haber vermesi eğer ayrılma sebebiyle ilgili açıklama yaparsa ki yapacak set işçilerinin arkasından kojnuşmasını yada anlaşamadık olayı yada koser yoğunluğu gibi bahanelre uydurcaksa hiç uydurmasın ta sezon finali olmadan sanki sinyallerini verdi bize dizideki performans düşüklüğü dizin,in akıbeti hakkında bişey bilmemsi falan
gelelim keremcemin sitesinde ve medyapımdaki açıklama keremcemin sitesinde bazı açıklamalar anında olmuyomuş o zaman uzun süre aç.klama bekleriz e medyapımda sezon sonu yaşadıklarımız malum dizi bitti dendi bitmedi oldu vs birara medyapımdaki sekreter 3-4 bölüm sonra dizi final demişti belki bu olabilir dicem ama kendimi kandrmışmı olurum acaba haberi olmama olayı belki bunu daha basına duyurmak istememleridir sonuçta bizede haber dün ulaştı onlar bu haberi basına duyurmadan keremi iknaya çalışıyo olabilir yuada aryan belki muhabirdir diye önlem alınmıştır ne bilim mantıklı bişey bulamadım kendime daha
blue_girl4ever
21-08-06, 15:59
Ama bişi dicem.Hani foruma msj yazan görevli(!) knoser düzenini bile öbür diziye göre ayarlamış gibisinden laflar etmişti ya,ama burda bi yanlışlık olmalı çünkü Aşk oyununun yeni bölümlerinin 24ünde çekilmeye başlanacağını öğrendik.Ve keremcemin konser tarihlerinde o gün boş en yakın 25i var??..
aradım ya varya acayip uyuz med yapım arkdaşalr arayıp aynen söyle dedim bir bayan çıktı dedimki ya sizin görevlilerden biri çıkıp yazılı açıklam yaptı keremcem dizden ayrıldı diye bu ne kadar dogru bayan deiki böyle bir şey yazıldı benim haberim yok bir bilgim yok dedi ozaman peki keremcem dizden ayrıldım dedim hayır dedi önce sonra benim bir bilgim yok bunu söyleme yetkim yok hatta ben biraz bagırdım dedmi ya bune dogru düzgün bir şey diyin deim o hanım efendi sakin olun benim yetkim yok dedi önce hayır dei sonra bilmiyorum yetkim yok dedi delirecem ya ben
öncelikle herkese selamlar.ben diziden ayrılmasını keremceme asla yakıştırmadım.üç beş kuruş için diziyi bırakmaması gerekirdi.kendisinin aşk oyunu dizisiyle tanındığını unutmuş olmalı.ben hala inanamıyorum şok oldum resmen keremcem bunu bize yapmamalıydın
aradım ya varya acayip uyuz med yapım arkdaşalr arayıp aynen söyle dedim bir bayan çıktı dedimki ya sizin görevlilerden biri çıkıp yazılı açıklam yaptı keremcem dizden ayrıldı diye bu ne kadar dogru bayan deiki böyle bir şey yazıldı benim haberim yok bir bilgim yok dedi ozaman peki keremcem dizden ayrıldım dedim hayır dedi önce sonra benim bir bilgim yok bunu söyleme yetkim yok hatta ben biraz bagırdım dedmi ya bune dogru düzgün bir şey diyin deim o hanım efendi sakin olun benim yetkim yok dedi önce hayır dei sonra bilmiyorum yetkim yok dedi delirecem ya ben
Sevgi(umarım doğru yazmışımdır.) bunun lami cimi yok! Buna acil durum politikası denir. Kendileri de olayı bir yoluna koymak için milleti geçiştiriyorlar işin aslı bu. Yani gerçekten bu olay gerçek. Tek farkla şu an geri dönmesi için ikan etmeye çalışıyorlar dört yandan bence. İşte bu sebepten de telefondaki bayan da ne diyeceğini bilmiyor, "kem küm" yapıyor.
Sevgi(umarım doğru yazmışımdır.) bunun lami cimi yok! Buna acil durum politikası denir. Kendileri de olayı bir yoluna koymak için milleti geçiştiriyorlar işin aslı bu. Yani gerçekten bu olay gerçek. Tek farkla şu an geri dönmesi için ikan etmeye çalışıyorlar dört yandan bence. İşte bu sebepten de telefondaki bayan da ne diyeceğini bilmiyor, "kem küm" yapıyor.
Valla Cerencim aynen katılıyorum sana...Bence de daha tam olarak belli değil,ikna aşamasındalar.Ne olacağı belli değil ama sonuçta böyle birşey yaşandı...Bu bile yeter...Neyse bekleyip göreceğiz...
ya ama insanı tlf sinir etmeye ne hakları var ya vardır ya yoktur ya ayrıldı de yada hayır ayrılmadı de adam gibi insan hanım efendi bir bekleyin yetkli birsine soralım der oda yok zaten ne biçim yapım bu ya
ya varya burda ölcemşimdi accayip hastayım ama bi haber gelir die kalkamıorum pc başından yaa oofff söleyin artık bişi yoksa aşk oyunu yüzünden bi can gitçek burda :img-cray: :img-cray: :img-cray:
EL DESDİCADO
21-08-06, 16:13
arese şimdilik onlara zamn ver arkadaşım.belli ki birşeyler dönüyor.
bekleyelim görelim.umarım hayırlısı olur.herkez akıllıca ve sağduyuyla hareket eder
##BerkaN##
21-08-06, 16:14
merhaba ...
Nezamandır yazmıyorum bu başlığa ve şimdi birzda okumadığım kulaktan duyma bişeylerle yazıyorum kusura bakmayın ben sadece düşündüklerimi söyleyeceim
1 keremcem diziden ayrıldı... kim ne derse desin yaseminden gelen haber bu ve ben ona inanıyorum keremcem diziden ayrıldı ve ne için yeni sezonda başlayacak yeni bi dizi için
2 keremcem bikaç bölümlüğüne diziye devam edebilir .. şimdi 1 le çelişiyor bu sölediğim farkındayım ama inandığım bişi daha varki şuanda keremcemi ikna etmeye çalışıyolar
20 sinde başlıyacak olan çekimlere bilmem kaç gün önceden haber veren keremcem (ztn bugüne kadar diziyle ilgili yaptığı açıklamalarla ne yapmak istediğini belli etmiş kendileri ben keremcem yapmaz diyodum ama işte yapan yapıyo) 5 bölümlük senaryo yazılmış herşey ayarlanmış terkediyo ... bunca verilen emeğe çok sevdiğim yönetmenizimz bülent işbilenin çabalarını sonra bunca oyuncunun şuana kadar diziye kattığı şeyler bunlar boşa gidecek işler deil arkadaşlar umarım dizi devam eder etmemek gibi bi karar almazlar çünkü biz aşk oyunu seveniyiz keremcem deil
ben şahsen ne olursa olsun keremcem gibi başladığım bi işi yarım bırakıp başka bi işe başlamam ben bu diziyi seyretmeye başladıysam sonuna kadar onu desteklerim.....
ben dizimiz için en isini istiyorum bu keremcemsiz gürgensiz yada onlarla ama bişeyler bozulmasın kimse gitmesin yüreğimden geçen..
biz mutlu bi sonu küçük bi gülümsemeyi heycanla onu beklemeyi sonuna kadar hakettik...
ceza_cansu
21-08-06, 16:15
keremcem yeni konserlerinde ya da bir tv programında açıklama yapmazsa bu konu kolay kolay kapanmaz arkadaşlar benim size başka bir sorum olucak gürgen öz de diziden ayrıldı diyorlar o bilgi kesin mi ve neden ayrıldığını bilen var mı?
Valla Cerencim aynen katılıyorum sana...Bence de daha tam olarak belli değil,ikna aşamasındalar.Ne olacağı belli değil ama sonuçta böyle birşey yaşandı...Bu bile yeter...Neyse bekleyip göreceğiz...
Aynen öyle Öykümcüm. Sonuçta böyle bir olayın yaşanması bile kötü ve gereksiz. Ama ne yapalım olmuş bir kere. Şimdi kimse olmadı diye kendini kandırmasıb. Kanıtlar da ortada, tanıklar da.(Ysemin'den daha iyi tanık bulamayız herhalde)
İkna etmye çalışıyorlar bence. Ne olur? İkna edilir, Aşk Oyunu'nun şanına yakışan sahneleri görürüz, sonra ister Osman Yağmurdereli ile anlaşır, ister ayak basılmadık yerleri fethedip konserler verir. Bu Keremcem'in bileceği bir konu. Ama layıkıyla bitirmesi gereken bir proje onu bekliyor.
Eğer ekip illa diyorsaki biz başrol oyuncumuzu değiştirmeyiz, o zaman Keremcem hepimize saygı adına iki bölüm için dahi olsa sete gelmeyi ve gerekirse Gürgen Öz'de ikna edilip, Yelda'nın bebeği aldırmadığı, tüm ailenin mutlu mesut olduğu, Sinan'ın baba çığlıkları ile şenlenen boğaza bakan bir yalıda tüm aileye Aslı'nın gelişi müjdelenirken bitirlir. Final budur. Gönül isterdi ki Aaslı'yı görelim, Sinan'ın küçük kız kardeşine tepkilerine yorumlar yapalım. Ama hiçbir isteğimiz olmasa bile, sanırım bu da biz Aşk Oyunu seyircisine çok görülmemeli.
ya varya burda ölcemşimdi accayip hastayım ama bi haber gelir die kalkamıorum pc başından yaa oofff söleyin artık bişi yoksa aşk oyunu yüzünden bi can gitçek burda :img-cray: :img-cray: :img-cray:
arkadaşım sen git dinlen bence haber çıkıcağını sanmıyorum.bence kero çooooooook tan ayrıldı zaten sadece bizi şimdilik oyalamaya çalışyolar
ya keremcemsiz yani sarpsız dizi olurmu biz ona alıştık ekin yanında onu hep gördük bir yıldır şimdi gel yabancı biri yani ona ısınma biraz zor yabncı bir yüz kesinlikle birini getirecekler yaseminde işi zor hep keremceemi görmüş şimid yabancı biri kocası rolünü üstlencen zor olsa onunu için insan birine alıştımı
yaren-ekin
21-08-06, 16:18
evet arkadaşlar sevgi ablada aramış bu çok saçma ve benec bizim gibi yüzlerce kişi aradı onlarda bıktı ve başlarından savıyorlar ve böyle bir durum gerçekten oldu olmasa yasemin söylemez zaten yani bu doğru keremin gittiği doğru artık geri gelmeye ikna bile etseler bendeki o büyük keremcem aşkı kalmadı malesef üzgünüm çünkü gitmiş olması bile yeterli:img-sorry :icon_cry:
EL DESDİCADO
21-08-06, 16:19
ceren,böyle bir sürtüşmenin yaşnmış olması önemli değil.olur öyle şeyler.hem tam olarak olayın ayrıntılarını da bilmiyoruz.önemli olan sonuç,sonunda aklı selimi ngalip gelmesi.
ceyda deniz
21-08-06, 16:21
ceren arkadaşımız aslı kim yani yasemin hamile filanmıydı dicem ama değildi hem olsa bile adının aslı olacağını nerden çıkardın ben dizinin bi yerlerini kaçırdım galiba canım
evet arkadaşlar sevgi ablada aramış bu çok saçma ve benec bizim gibi yüzlerce kişi aradı onlarda bıktı ve başlarından savıyorlar ve böyle bir durum gerçekten oldu olmasa yasemin söylemez zaten yani bu doğru keremin gittiği doğru artık geri gelmeye ikna bile etseler bendeki o büyük keremcem aşkı kalmadı malesef üzgünüm çünkü gitmiş olması bile yeterli:img-sorry :icon_cry:
bak yarencim yine yanlış düşünyosun keremcrem sevgim ve hayranlıgı bitti diyosun ozaman hiç hayran olmamasın dememki yani bede kızgın ona ama önce sebebini ögrenmeliyiz bir hata yaptı diye sırt çevirmek çok yanlış insanlar hata hata yap yapa olgunlaşır muhhakki bir sebebi vardır ve açıklayacaktır
ceren,böyle bir sürtüşmenin yaşnmış olması önemli değil.olur öyle şeyler.hem tam olarak olayın ayrıntılarını da bilmiyoruz.önemli olan sonuç,sonunda aklı selimi ngalip gelmesi.
Yok dedim ya olur böyle olaylar ama bize yansıyınca olay alevleniyor işte. Ama ben gene de 4 gün kala olayına üzüldüm ve içerledim. Ama tabii ki hiçbir şeyin sonu değil. Keremcem ikna da edilebilir, yeniden dizi de başlayabilir. Bunların hepsi olabilecek şeyler.
Zaten Aşk Oyunu seyircisi olarak bizler, neleri sineye çekmedik, "hee" demedik, bunu da bir şekilde kabulleniriz. Ama yeter ki, yapılan hata anlaşılsın. Normal düzenimize bir dönelim. Rayına otursun her şey.
Hey Allahım ya! İki gün önceye kadar in cin top oynayan forumda şimdi mesaj yolllanmakta zorlanılıyor. İşte bizim olayımız da bu forumdaşlar. Millet yazın tatil yapar, bizim forum iş başında tıklım tıklım... Allah hepimize sabır ve sağduyu versin ne diyeyim...
ceren arkadaşımız aslı kim yani yasemin hamile filanmıydı dicem ama değildi hem olsa bile adının aslı olacağını nerden çıkardın ben dizinin bi yerlerini kaçırdım galiba canım
onu ben yazmıştım ama yok hamile diildi canımama işte finalinde olsaydı dedm aslı ismi şurdan gelio bi kere sarplaekin konuşuolardı kaçalım gibilerinden ekin şey dedi ewt sen sinan olursun ben aslı demişti ordan yani hani oğlu oldu sinan koyduya kızı olursada aslı koyar die
merhaba ...
Nezamandır yazmıyorum bu başlığa ve şimdi birzda okumadığım kulaktan duyma bişeylerle yazıyorum kusura bakmayın ben sadece düşündüklerimi söyleyeceim
1 keremcem diziden ayrıldı... kim ne derse desin yaseminden gelen haber bu ve ben ona inanıyorum keremcem diziden ayrıldı ve ne için yeni sezonda başlayacak yeni bi dizi için
2 keremcem bikaç bölümlüğüne diziye devam edebilir .. şimdi 1 le çelişiyor bu sölediğim farkındayım ama inandığım bişi daha varki şuanda keremcemi ikna etmeye çalışıyolar
20 sinde başlıyacak olan çekimlere bilmem kaç gün önceden haber veren keremcem (ztn bugüne kadar diziyle ilgili yaptığı açıklamalarla ne yapmak istediğini belli etmiş kendileri ben keremcem yapmaz diyodum ama işte yapan yapıyo) 5 bölümlük senaryo yazılmış herşey ayarlanmış terkediyo ... bunca verilen emeğe çok sevdiğim yönetmenizimz bülent işbilenin çabalarını sonra bunca oyuncunun şuana kadar diziye kattığı şeyler bunlar boşa gidecek işler deil arkadaşlar umarım dizi devam eder etmemek gibi bi karar almazlar çünkü biz aşk oyunu seveniyiz keremcem deil
ben şahsen ne olursa olsun keremcem gibi başladığım bi işi yarım bırakıp başka bi işe başlamam ben bu diziyi seyretmeye başladıysam sonuna kadar onu desteklerim.....
ben dizimiz için en isini istiyorum bu keremcemsiz gürgensiz yada onlarla ama bişeyler bozulmasın kimse gitmesin yüreğimden geçen..
biz mutlu bi sonu küçük bi gülümsemeyi heycanla onu beklemeyi sonuna kadar hakettik...
Sanada Merhaba Berkancım(Ortak);
Valla şu yorumunun üzerine yazılacak pek birşey yok ama sana sonuna kadar katıldığımı belirteyim dedim...Keremcem diziden ayrıldı ve ya böyle bir şeyi düşündü benim için bir farkı yok...Belki dediğin gibi bir final yapacak-ki biz bunu çoktan hakettik-ama ortada böyle bir gerçek var kendimizi kandırmayalım...
Kimse beklemiyordu Keremcemden böyle birşey.Benim üzüldüğüm şey dizide emeği geçen diğer insanlardır.Onlara yazık...Bence de karşılığı bu olmamalı ve Aşk Oyunu hatıralarımızda da olsa güzel bir dizi olarak kalmalı...Sevgiler...
Yok Ceyda Deniz! Hani Ekin ve Sarp Ekinlerin evinin önünde kaçmayı düşünmüşlerdi ya. işte orada isim değiştirip yenii bir hayata başlamayı hayal ediyorlardı. Sarp Sinan olacaktı yeni yaşamında, Ekin'de Aslı. İşte bu sebepten Ekin oğlunun adını Sinan koydu. Bizim de forumca bir isteğimiz ve senryomuz vardı bu konuda bir kızları olsun adı "Aslı" olsun diye.
ya simdi benimde kafam buna takildi eremcem konserlerini buna gore ayarlamis diyorlar ama adamin konserleri turnesi bitiyor yakindave nasil bilebilir olabilirki diger dizinin gidisatini daha baslamadan once ayrica bana keremcem soylerdi gibi gliyo son an ters kose yapramiydi showu biter bitmez yazmisti suan bisey yazmiyor kmse bisey demiyo gazetede yok bilemiycem artik tuhaf yarene menejer dedi ayrilmiycak diye ya menejer niye bize yalan soyluyo olsun kafam karisti benimbiri bisey dese ama yasemin oyle dedi belkiikna etmislerdir bilemiycem artik
dizidizidiziler
21-08-06, 16:27
Ya bence durum şu,
Keremcem sebebi her ne olursa olsun, diziye geri dönmeyeceğini, MEDYAPIM'a ve dizideki arkadaşlarına söyledi.. Ekip biliyor dönmeyeceğini... Fakat MEDYAPIM bence son bir çabayla birkaç bölüm için de olsa geri çağırmaya çalışıyor, o yüzden resmi açıklama yapılamıyor..
Bu arada kriz anında, gerçekten geri dönmeyeceği düşünülrse ne gibi bir karara varılacağı bence tartışılıyor. Dizi devam etmesin mi?, senaryo mu değiştirilsin, SARP ölsün filan.., Yoksa Sarp karakteri mi değiştirilsin...yeni biri mi gelsin Keremcem yerine... yani o cenapta da işler sarpa sarpmış (gerçekten de Sarp yüzünden, ne deyimmiş ya cuk diye oturdu! :img-grin2)durumda..
Bu nedenle içimizi de döktük hepimiz şimdi en zor zaman geldi çattı...
Beklemek...
onu ben yazmıştım ama yok hamile diildi canımama işte finalinde olsaydı dedm aslı ismi şurdan gelio bi kere sarplaekin konuşuolardı kaçalım gibilerinden ekin şey dedi ewt sen sinan olursun ben aslı demişti ordan yani hani oğlu oldu sinan koyduya kızı olursada aslı koyar die
Yok Eylül benim bir önceki sayfadaki yorumuma diyor Ceyda Deniz. Biraz uzunca bir yorum yapmıştım eğer ikna edilirse neler olabileceği, finalin nasıl şekilleneceği konusunda. Tabii bunların hepsi birer yorumdan öteye geçmeyecek taa ki, yetkili bir merci açıklama yapana kadar. (Bu arada sana geçmiş olsun, git dinlen sen, daha bir şey olacağı yok.)
ark lar keremcemn formundan bi ark medyapımdan biryle konuşmuş.böle bişi olmadıını sölemiş.ben o kişiyle msnde görüştüm bana yazıları yolladı konuştuu kişide sette çlşan biri böle bişiden haberi olmadıını söledi hatta baska birinide aramış diziden onunda böle bişiden hbri yokmuş hzrlıklar yapılmış çkmlere başlanıomuş sadece kenan feride serkn çıkmış ayrıca krmcm ckm basına 20 mlyr alıo dedi setteki kişi neden çıksınki yalandır hbr dedi yazılarını okudum.ama ne kdr doğru bilemiorum ask oyunu 20 eylul de atv de baslıo
Evet yani gözlerime inanamıyorum.Bu forumun bu sıcak yaz gününde böyle çirkin bir sebepten kalabalıklaşmış olmasını sindiremiyorum.
Bugün kızım hasta olduğu için işe gidemedim evdeyim.Kızımla ilgileniyorum 3 saat kadar ortadan kayboldum geldim birde ne göreyim olayın seyri değişmiş.
Bende hemen Keremcem'in sitesine girdim.Menajeri ile görüştüm.Aşk Oyunu 20 Eylülde saat 21.45 de Keremcem ile birlikte sizlerle.İster inanın ister inanmayın diyor.Çok emin kendinden arkadaş.Birde üstte alıntı yaptığım arkadaş bana yazılanları yolladı diyor baksanıza bölüm başına aldığı paraya kadar biliyorlar.
Bu işte bir bit yeniği var arkadaşlar.Bir dolaplar dönüyor gibi hissediyorum.
Malesef beklemekten başka bir çaremiz olmadığına göre en azından birbirimizi kırmadan yapalım yorumlarımızı.Yaseminciler Keremcemciler diye ayrılmayalım lütfen.Biz hepimiz aslında Aşk Oyuncularıyız..Sonuna kadarda dizimizin arkasındayız.
Ya bence durum şu,
Keremcem sebebi her ne olursa olsun, diziye geri dönmeyeceğini, MEDYAPIM'a ve dizideki arkadaşlarına söyledi.. Ekip biliyor dönmeyeceğini... Fakat MEDYAPIM bence son bir çabayla birkaç bölüm için de olsa geri çağırmaya çalışıyor, o yüzden resmi açıklama yapılamıyor..
Bu arada kriz anında, gerçekten geri dönmeyeceği düşünülrse ne gibi bir karara varılacağı bence tartışılıyor. Dizi devam etmesin mi?, senaryo mu değiştirilsin, SARP ölsün filan.., Yoksa Sarp karakteri mi değiştirilsin...yeni biri mi gelsin Keremcem yerine... yani o cenapta da işler sarpa sarpmış (gerçekten de Sarp yüzünden, ne deyimmiş ya cuk diye oturdu! :img-grin2)durumda..
Bu nedenle içimizi de döktük hepimiz şimdi en zor zaman geldi çattı...
Beklemek...
Aynen öyle Arzu Ablacım. İşler öyle bir sarpa sardı ki Ekin gelse bu düğümü o bile çözemeyecek sanki. Sorma ablacım işler o kadar karıştı ki , onlar da bilmiyorlar ne yapacaklarını. İşte bu yüzden de telefondaki zavallı bayan da ne yapsın bir "evet, devam edecek diyor, bir bilgim yok" diyor. İşin aslı herkes Keremcem'i ikna etmeye çalışıyor. Bence tek gerçek bu.
Yok Eylül benim bir önceki sayfadaki yorumuma diyor Ceyda Deniz. Biraz uzunca bir yorum yapmıştım eğer ikna edilirse neler olabileceği, finalin nasıl şekilleneceği konusunda. Tabii bunların hepsi birer yorumdan öteye geçmeyecek taa ki, yetkili bir merci açıklama yapana kadar. (Bu arada sana geçmiş olsun, git dinlen sen, daha bir şey olacağı yok.)
hee sendemi yazmıştın valla hepsini okuyamıorum ki yaa arada bakıom sonra cvp yazıomkusura bakma araya girdim beni (düşündüğün içinde çok saol canım)
Arzucumm
Seni ekipten sanacaklar öyle bir yazmıssınkii..Tahminlerin olur diyim ne diyimm..Aklım karma karısık bakalım var bu işte bir iş sinemin dediği gibii..Göriciiiz nolup ne bittiğini
Evet yani gözlerime inanamıyorum.Bu forumun bu sıcak yaz gününde böyle çirkin bir sebepten kalabalıklaşmış olmasını sindiremiyorum.
Bugün kızım hasta olduğu için işe gidemedim evdeyim.Kızımla ilgileniyorum 3 saat kadar ortadan kayboldum geldim birde ne göreyim olayın seyri değişmiş.
Bende hemen Keremcem'in sitesine girdim.Menajeri ile görüştüm.Aşk Oyunu 20 Eylülde saat 21.45 de Keremcem ile birlikte sizlerle.İster inanın ister inanmayın diyor.Çok emin kendinden arkadaş.Birde üstte alıntı yaptığım arkadaş bana yazılanları yolladı diyor baksanıza bölüm başına aldığı paraya kadar biliyorlar.
Malesef beklemekten başka bir çaremiz olmadığına göre en azından birbirimizi kırmadan yapalım yorumlarımızı.Yaseminciler Keremcemciler diye ayrılmayalım lütfen.Biz hepimiz aslında Aşk Oyuncularıyız..Sonuna kadarda dizimizin arkasındayız.
İşte budur Sinemcim! Hepimiz bu dizinin seyircileri olduğumuza göre ikilik çıkarmaya gerek yok. Zor durumlar insanları denermiş. Ee biz de Aşk Oyunu forumu olarak "alnımızın akıyla" çıkalım şu sınavdan. Demek menajeri ile görüştün Sinemcim. Öyle diyorsa bir bildiği vardır. Menajeri de bilmiyorsa kim bilecek bu çocuğun başından geçenleri, yaşanan olayları. Yalnız bir dolaplar dönüyor ya, hadi hayırlısı...
aaaa ciddimisinnnn ayrılmamışmı şimdi keremcem diziden yaaa gerçekmi bu haber yaa allahım lütfen gerçek olsunnnn
blue_girl4ever
21-08-06, 16:35
Çok doğru söylüyorsunuz.Bişiler dönüyor ortalıkta bizim bilmediğimiz.Bişler ya çok kötü olcak,ya da çok ii(!).Benim anlamadıım şu;2 taraf ta çok kesin konuşuo!!Keremcem ayrıldı veya bizimle devam edio die..:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
hee sendemi yazmıştın valla hepsini okuyamıorum ki yaa arada bakıom sonra cvp yazıomkusura bakma araya girdim beni (düşündüğün içinde çok saol canım)
Yok önemli değil Eylül! Ne demek hepimiz ortak bir amaç için buradayız sonuçta. (Eee mücadele etmek için güçlü olman lazım) Rica ederim, lafı bile olmaz.
Ama şu tüm yaşananlar bir sonuca bağlansa herkes derin bir "ohh" çekecek ama. İnsanları en çok yıpratan şeydir "belirsizlik". Bizim de başımıza bu geldi sanırım. Ama dayanacağız ne yapalım, "Ya bu deveyi güdeceğiz, ya güdeceğiz tabiri caizse" Başa gelen çekilir, ne yapalım...
yaren-ekin
21-08-06, 16:41
bak yarencim yine yanlış düşünyosun keremcrem sevgim ve hayranlıgı bitti diyosun ozaman hiç hayran olmamasın dememki yani bede kızgın ona ama önce sebebini ögrenmeliyiz bir hata yaptı diye sırt çevirmek çok yanlış insanlar hata hata yap yapa olgunlaşır muhhakki bir sebebi vardır ve açıklayacaktır
eğer zaten geri dönerse ve hata yaptığını kabul edrse düşman keislicem falan demiyorum ama med yapımın zoruyla bir iki bölüme tek gelicekse işte bunun için kızarım ona hem sanırım sen bilmiyorsun en iyi gizem biliyor nasıl bir kerem fanı olduğumu
ceza_cansu
21-08-06, 16:41
heralde bir konu ancak bu kadar karışabilir
ay inannın benim kafamda karıştı noluo ya banada anlatın olaya fransız kaldım aman ya nolur ya
arkadaşlar sinem ablacığımın dediğiylede 20 eylüle kadar beklemekten başka çaremiz yok taki kero ortaya çıkıp herşeyi açıklayana kadar.umarım ogün gelip çattığında keroyu dizide görürüm eğer olmazsa ozaman gerçekten çok kızıcam şimdilik bekliyorum.ya gider ayak şu karşılaştığım şeylere bak.aklım burda olacak be...
sinem ablanın deikleri dogruysaki öyle olabilr hepimiz keremcemi suçladık diye yazıklarımzdan dolayı üzlecegiz bende dahil olmak üzer onu için bekliyelim bence
ceyda deniz
21-08-06, 16:44
Yok önemli değil Eylül! Ne demek hepimiz ortak bir amaç için buradayız sonuçta. (Eee mücadele etmek için güçlü olman lazım) Rica ederim, lafı bile olmaz.
Ama şu tüm yaşananlar bir sonuca bağlansa herkes derin bir "ohh" çekecek ama. İnsanları en çok yıpratan şeydir "belirsizlik". Bizim de başımıza bu geldi sanırım. Ama dayanacağız ne yapalım, "Ya bu deveyi güdeceğiz, ya güdeceğiz tabiri caizse" Başa gelen çekilir, ne yapalım...
bana cevap yazıp merakımı giderdiğiniz için teşekkürler evet bu belirsizlik ortamı hepimizi gerdi artık birilei çıkıp olan biteni doğru düzgün açıklasadabizde gerçekleri öğrensek eğer keremcem diziden ayrıldıysa bile ben dizinin devam etmesi taraftarıyım ben zaten tek keremcem için izleyenlerdende değilim ve bu diziyi çok seviyorum ister keremcemi öldürsünler ister yerine başka biri gelsin belki alışmamız biraz zaman alır orjinali gibi olmaz ama ne olursa olsun dizimiz bitmesin
arkadaşlar bakın ne diycem ben 8 eylülde keremcem konserine gidicem kulise girme gibi bi olayımız war 2 kanki:) ben eğer ona olan aşkımı nalatmaktan zaman kalırsa sorıım bakalım dewam mı tmm mı aşk oyunu die olur mu:)
bana cevap yazıp merakımı giderdiğiniz için teşekkürler evet bu belirsizlik ortamı hepimizi gerdi artık birilei çıkıp olan biteni doğru düzgün açıklasadabizde gerçekleri öğrensek eğer keremcem diziden ayrıldıysa bile ben dizinin devam etmesi taraftarıyım ben zaten tek keremcem için izleyenlerdende değilim ve bu diziyi çok seviyorum ister keremcemi öldürsünler ister yerine başka biri gelsin belki alışmamız biraz zaman alır orjinali gibi olmaz ama ne olursa olsun dizimiz bitmesin
Rica ederim Ceyda Deniz! Zaten ortada bir ayrılma ya da sorun yaşama olayı var. O kesin. Ancak bence hala yeniden geri dönmesi için çabalar devam ettiği için kimse adamakıllı bir açıklama yapamıyor. Elimizden gelen bekleyip, görmek. Sanırım bir açıklamayı da bize çok görmezler.
ya arkadaşlar dizi başlayınca ilk 1-2bölüm görürüz zaten çünkü önceden çekmişleridr yni hastane sahnesini heeh böle durun sezon başlayınca tekrar ekin yata yatar olmamıştır ki saçmalık zaten gnelde mesela biz 22 bölümü izlerken onlar 24 falan çekio oluolar
boyle baliyim bu tur firmalarin yani medyapim gibi firmalarin tek derdi reyting. Simdi biz dimizi sonuna kadar iliycez ama hepimizi toplasan 200 kisi edermiyiz? herhalde ama 200 kisi ile bir dizi ayakta kalamaz ve ask oyununu bircok kisi keremcem icin izliyor bunu inkar edemeiz mesela ben iksiinide ayni derecede severim aam baskalari yasemini zaten cekemiyor aptal kiskanclik yapiyorlar ama onu tartismiyoruz suan zaten. Neyse diycegim o ki keremcem cikarsa inan izlenmez o kadar ve bu aci gercek ben yaseminim icin sonuna kadar izlerim ama cogu kisi izleez buyukler tadi kacti diyip grez, kizlar keremcem yok deyip izlemezler vs vs. Bunun en cok farkinda olan kisiler ise bizi sevgili faytih aksoyumuz ve medyapim gorevlileri Bu yuzden resmi aciklama yapilmiyor. Yaren ASK OYUNUN MENEJERINI ariyo soruyo oda yarene keremcem devam ediyo yalan yeni sezonda burda olcak diyor. Simdi bece keremcem birakti bu bir gercek nalandan geldi bu haber bizzat yaseminden dogrudur yani ama bence keremcemi bunlar kola kolay birakmaz. Ellerinde altin yumurtlayan tavuk varken asla birakmazlar onu. Suan bence ikna esnasindalar cunki hepimizde bir gercegin farkinda olmaliyiz dizimiz devam eder iyi os aa eski tadi kalmaz ve keremcem sarpimiz degilse eger ask oyunu diye bisey kalmaz pek ve herkes bunun farkina bu kadar kolay birakmazlar toplatilari vardir suan medyaim ile filan bekliycez ama aciklama bu yuzden yapilmiyo. Soyle soyleyebilirsen biter bitmez yapti aciklamasini ama suan ne gazetede var, ne basinda, ne haberde, ne sitedlerde ve koskpoca menejerler yalanliyor yani o kadinda hani bilemiycem deyeni oda oyle diyo keremcem cikmak istedi ama suan bence ikna etmeye calsiyorlar ki bence basasirlar ne kadar kizgin veya kirgin olsamda ona yinede affedebilirim cunki ekin ve sarpi olduklari gibi seviyorum ben
ya bir diğer konu bunların anlaşmaları yokmu...imzaladıkları sözleşme ne oluo pekii..tazminat öderde kurtulurum mu der..of offffff bulandı beynim
arkadaşlar valla şimdi neye inanayım bilemiyorum.yasemin ergene ile konuşan bi arkadaşımız var ve menejeriyle görüşmüş olan arkadaşımız var.hangisi daha gerçekçi geliyor sizce yasemin ergene mi menejerimi?valla çok kararsız kaldım.tabikide yasemin ergene'ye güveniyorum ama belki yasemin ergene'yle telefn görüşmesinden sonra med yapım devreye girmişdir k.cemi ikna etme çabası içinndedirler cereninde dediği gibi.med yapımdakilerinde öyle demesinin sebebi bence şudur;ilk önce onların hiç bişeyden haberleri yokdu,yani bi açıklama yada bi haber verilemmişdir onlara,sonra etrafdan tepki gelince yani bizler ve bir çok kişi arayıp sorunca,bunların kafasına bişey takıldı gerçekden böyle birşey varda bizim haberimizmi yok sorusu oluşdu akıllarında,ve en iyisi bu konu hakkında bişey dememe kararı aldılar,yani şimdilik,onlara bi açıklama yapılasıyana kadar.ortada bi belirsizlik almış başını götürüyo,beklemek çok kötü bişey özelliklede böyle bi durumda beklemek en kötüsü!
öcelikle geçmiş olsun sinemcim allah hayırlı şifa versin bu ara çocuklarda bi soğuk algınlığı aldı gidiyo benimkide biraz kırgındı
neyse konumuza dönünce ben şahsen keremcemin kalmasına sevinirim çünkü ben sarpı ekinsiz ekini sarpsız düşünemiyorum bi kızgınlıkla hakanla ekin felan yazdım ama ben bile inanmıyordumn yazdığıma inşaallah yalandır ve inşaallah devam eder dizimiz ve layıkıyla bi sonla sona erer biz bunu hak ediyoruz
Arkadaşlar konuştuğum kişi menajeri olmayabilir.Sanırım yanlış kelime kullanmışım,hepinizi yanıltmışım özür dilerim..Sitesine girdim oradaki menajerlik hizmetleri telefonunu aradım ve telefonu açan Bayan ''buyrun irem records'' dedi.
Size bir sorum olacak Keremcem Aşk Oyunu dizisinden ayrılacak diyorlar doğrumu.
Bayan hayır yeni sezonda devam edecek dedi.
Başka bir dizide oynayacakmış.O.Yağmurdereli ile anlşmış dedim.Hayır yok böyle bir şey dedi.
Peki dedim yani resmi bir açıklama falan yapsa Keremcem herkes neye inanacağını şaşırdı dedim.
Aşk Oyunu 20 Eylül'de 21.45 de başlayacak Keremcem'de olacak.İster inanın ister inanmayın dedi.Sanırım bütün gün aynı sorulara cevap vermekten gına gelmiş.
Bilmiyorum arkadaşlar ama doğru ama başlarından savmak için böyle söylüyorlar.
Bir taraftan niye yalan söylesinler diyorum bir taraftan bu ünlülerin dünyası ne zaman ne yapacakları belli olmaz diyorum.
En son söylediğim gibi beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar.
canım özlemim tazminat dert olmaz çünkü karşıki firma o tazminatı fazlasıyla öder kendisine sözleşme çok bağlayıcı birşey değil anlayacağın.eğer daha bağlayıcı bir madde yoksa bu sözleşmede kuş kafesten uçtu gibi geliyor bana.........
ya arkadaşlar kimse bnei takmıomu ya ben neler yazdım ne cwp yazıosunuz ne bişey ne o tmm ya bende dizifilme girmem bundan sonra dost sanıodum sizi AŞK OLSUN
sinem abla aradığın için çok teşekkürler.20 rylül günü herşey ortaya çıkacak.altınoluk konseirnde kesin devam etçem dedi.diziden ayrılmasını anlayamamam.umarım boşuna üzülüyoruzdur.dizimiz gürgensiz ve mehmet akan'sız devam eder sadeceç
ya arkadaşlar kimse bnei takmıomu ya ben neler yazdım ne cwp yazıosunuz ne bişey ne o tmm ya bende dizifilme girmem bundan sonra dost sanıodum sizi AŞK OLSUN
istenmediğim yerde kalmam ben zaten nolduysa bize böle neler yazdım takmıyosunuz bile neyse size ii muabbetler
yaren-ekin
21-08-06, 17:01
istenmediğim yerde kalmam ben zaten nolduysa bize böle neler yazdım takmıyosunuz bile neyse size ii muabbetler
aaa fulya dur nerey ne yazdın cnm inan görsem cvp verirdim güzleim neyse sinem abla şu söledikleirnin aynısını tıpkızını bana dediler çünkü bende aradım
ya hala inanmiyorum bu haberi. nasil bole bir karar verir. onun sohreti ask oyunudan gelmis ve simdi ask oyunu birakiyor. cok aptal bir karar vermis. bu dizi reyting rekor kirmis. bomba olmus. ve simdi en onemli oyuncusu birakiyor dizi cunku yeni bir teklif almis. nasil yapar bunu. cok kizginim. bence onun sohreti azaltir biraz. ve dizi devam etecekler. biliyorlar eskisi reyting kirmicak. sarpsiz veya keremcemsiz ask oyunu olmaz. :icon_evil
arkadaşlar valla şimdi neye inanayım bilemiyorum.yasemin ergene ile konuşan bi arkadaşımız var ve menejeriyle görüşmüş olan arkadaşımız var.hangisi daha gerçekçi geliyor sizce yasemin ergene mi menejerimi?valla çok kararsız kaldım.tabikide yasemin ergene'ye güveniyorum ama belki yasemin ergene'yle telefn görüşmesinden sonra med yapım devreye girmişdir k.cemi ikna etme çabası içinndedirler cereninde dediği gibi.med yapımdakilerinde öyle demesinin sebebi bence şudur;ilk önce onların hiç bişeyden haberleri yokdu,yani bi açıklama yada bi haber verilemmişdir onlara,sonra etrafdan tepki gelince yani bizler ve bir çok kişi arayıp sorunca,bunların kafasına bişey takıldı gerçekden böyle birşey varda bizim haberimizmi yok sorusu oluşdu akıllarında,ve en iyisi bu konu hakkında bişey dememe kararı aldılar,yani şimdilik,onlara bi açıklama yapılasıyana kadar.ortada bi belirsizlik almış başını götürüyo,beklemek çok kötü bişey özelliklede böyle bi durumda beklemek en kötüsü!
Aynen öyle Allbyme! Şu an için en mantıklısı beklemek. Ve ben varsayımımın arkasındayım. Çünkü bu iş kesin bitmiş olsa, çıakr tak tak açıklamayı yapar bitirirler. Ama yapamıyorlar çünkü ortada netlik yok. Şu anda ikna çabaları sürüyor benim görüşümce. Telefonlara çıkan bayana inanmıyorum. O ne yapsın. Onun da bizden fazla bir şey bildiğini sanmıyorum. Şu anda büyük ihtimal toplantı tarzı bir görüşmedediler. İşte tüm bu sebpler birleşince de kimse bir şey söyleyemiyor. Kim ne diyebilir ki? Herkes Keremcem'den çıkacak bir söze bakıyor.
Ama bunca insanın ricasına, vefa borcuna kim kayıtısz kalabilir ki? Sorarım size... Bu kadar mı öldük yaa...
ya arkadsım herkes can derdine düşmüş durumda ne ayrılması su an birlik olunması gereken en önemli zamanlardan biri
haberi okuduğumdan beri şoktayım...forumda yaklaşık 80 kişi görüntülenince anlaşılıyor zaten kötü birşey olduğu.
ama ben keremceme kızmaktan ziyade onun için üzülüyorum desem daha doğru olur...eğer bu haber doğruysa yanlış yolda ilerliyor demektir...değişmeye başlamış demektir ve beni asıl üzen bu olur...ama bazılarınızın aksine keremceme olan hayranlığımdanda hiçbirşey kaybetmedim....onun hala fanıyım...
gelelim aşk oyununa...gerçeği söylemek gerekirse keremcem çıkınca aşk oyunun izleneceğini sanmıyorum...dizinin keremcem için izlendiğinden değil,sarp karakteri olmadığından izlenmeyecek...ben bu diziyi ekin-sarp aşkı için izliyorum...kimse kusura bakmasın ama ben ekinin başkasıyla aşk yaşamasını izleyemem...gürgen de yok zaten bunu da düşününce geriye izlemeye değer hiçbirşey kalmıyo benim için...
sinem abla sağolsun getirdiği haber sayesinde umutlandım...bu umutla yetineceğim şimdilik...
ya arkadsım herkes can derdine düşmüş durumda ne ayrılması su an birlik olunması gereken en önemli zamanlardan biri
ya ölede ben soruom noluo banada anlatın yardım edeyim die yok ne cwp yazan war nede anlatan en azından br kişi anlatsaydı yardım edebilirdim en azından kulise girersek kendisinden dinlerdim olayıo ama siz istemionuz canım ya
ceza_cansu
21-08-06, 17:09
arkadaşlar şu anda en önemli olan konumuz keremcemin ayrılıp ayrılmadığı bunu biliyorum ama önceki sayfalarda gürgen öz'ünde diziden ayrıldığı yazıyor aranızda bunun nedenini bilen var mı gerçekten çok merak ediyorum
ya ölede ben soruom noluo banada anlatın yardım edeyim die yok ne cwp yazan war nede anlatan en azından br kişi anlatsaydı yardım edebilirdim en azından kulise girersek kendisinden dinlerdim olayıo ama siz istemionuz canım yaolay su dün keremcem ayrıldı die bi yazı vardı medyapım yetkilisinden bugün de menajeri yok dedi,medyapımda önce devam edio dedi sonra kadın bunu acıklamaya yetkim yok demiş anlıycan su an keremcemi ikna etmeye calışıolar herkes büyük bir heyecanla bir yerlerden sağlam bir haber yakalamaya uğrasıor
olay su dün keremcem ayrıldı die bi yazı vardı medyapım yetkilisinden bugün de menajeri yok dedi,medyapımda önce devam edio dedi sonra kadın bunu acıklamaya yetkim yok demiş anlıycan su an keremcemi ikna etmeye calışıolar herkes büyük bir heyecanla bir yerlerden sağlam bir haber yakalamaya uğrasıor
oh be sonunda ee biz nerden alıcaz eğer bi açıklama yapılırsa haberi bence kero karar werdimi dönmez sonuçta belli nedenleri wardır demi ama
ya ölede ben soruom noluo banada anlatın yardım edeyim die yok ne cwp yazan war nede anlatan en azından br kişi anlatsaydı yardım edebilirdim en azından kulise girersek kendisinden dinlerdim olayıo ama siz istemionuz canım ya
öyle düşünme canım niye istemiyelim
arkadaşlar şu anda en önemli olan konumuz keremcemin ayrılıp ayrılmadığı bunu biliyorum ama önceki sayfalarda gürgen öz'ünde diziden ayrıldığı yazıyor aranızda bunun nedenini bilen var mı gerçekten çok merak ediyorum
Gürgen sezon bitince artık Aşk Oyunu'nda yer alamayacağını açıkladı. Sanırm başka projeleri var ya da canlandırdığı karakter istediğinden farklı bir yöne savrulduğu için rahatsızdı, ayrıldı. Ama bunu aylar öncesinden belirtti. Biz de saygı duyduk. Zaten bize düşen de buydu. Ama burada durum çok farklı.
ooof oof cok uzuldum Keremcem diziden ayrildigi icin :(:(
öyle düşünme canım niye istemiyelim
saol canım bzi bi kulise girelimde ben keroma sıkı sıkı sarılıp elini tutayım hemmen ilk işim sormak olcakta ne dicem ki aşkım nolur bırakma diziyi mi?????? fikir werin ama:img-sorry
ya ben bidah arayacagım arkdaşlar böyle bekleyeme sinirden bir hal oldum bekleyin amakesin bu kez konuşturcam onları kont bitecek ama feda olsun ne yapalım az sonra inşsallh güzel haberl karşınızdayım
ooof oof cok uzuldum Keremcem diziden ayrildigi icin :(:(
ah hayatım üzülmek ne demek bizim keremcem sitesi yas tutuyo zaten kapatıldı:(diyorum ya ömrümün yarsı gitti:img-sorry
oh be sonunda ee biz nerden alıcaz eğer bi açıklama yapılırsa haberi bence kero karar werdimi dönmez sonuçta belli nedenleri wardır demi amainan bende düne kadar senin gibi düşünüyordum ama artık o kadar uzaklaştımki onlardan bir daha birleşmem imkansız anlıycan kırılan cam ilk haline dönemez
ah hayatım üzülmek ne demek bizim keremcem sitesi yas tutuyo zaten kapatıldı:(diyorum ya ömrümün yarsı gitti:img-sorry
benimde cnm ya omrumun yarisi gitti ask oyununu ve keremcemi dusune dusune valla gitmese ya yine afederdim onu ne kadar kizdirdiysa madem aydoan oflu surekli gelip bakiyo takip ediyorar keremcemde biliyordur tepkimizi bence ikna esnasindalar
blue_girl4ever
21-08-06, 17:22
ya ben bidah arayacagım arkdaşlar böyle bekleyeme sinirden bir hal oldum bekleyin amakesin bu kez konuşturcam onları kont bitecek ama feda olsun ne yapalım az sonra inşsallh güzel haberl karşınızdayım
inşallah cnm biz de seni bekliyoruz.Konuştur bu sefer onlarıı..çıkarsınlar ağızlarındaki baklaları.Bu arada arkadaşlar dün yaseminini forumunda nalan duyurular bölümüne yazmıştı keremcem ayrıldı die.Ama bugün yok öle bişi duyurular bölümünde..Sizce neden olabilir??
benimde cnm ya omrumun yarisi gitti ask oyununu ve keremcemi dusune dusune valla gitmese ya yine afederdim onu ne kadar kizdirdiysa madem aydoan oflu surekli gelip bakiyo takip ediyorar keremcemde biliyordur tepkimizi bence ikna esnasindalar
ama fazla tepki ii deil belkide hayırlısı böle olacak kısmet ya biz fazla ısrar etmeyeklim ama bbende dizi nolcak merak edşom doğrusu ya :img-sorry
dur ben bi dua edeyim bari inşallah amin allahım nolur ya ölcez sitede biz nolur ben we kankilerimi üzme nolur allahım (nasıl oldu ama):img-grin2 :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-nyam:
hayatımda hiçbi diziyi bu kadar sevmedim ve bağlanmadım bi dizi üstüne asla bu kadar konuşmadım ya bu bize yapılırmı be keroooo
inan bende düne kadar senin gibi düşünüyordum ama artık o kadar uzaklaştımki onlardan bir daha birleşmem imkansız anlıycan kırılan cam ilk haline dönemez
öle deme canım ya bak dizi bi başlaısn bak nasıl haway gircez sana sölüom bak forma gelcez neler olabilir yazcaz okiş canım nolcak daha hiçbişi belli deil kırma hemen bişileri okiş canımıniçi:):):):):):img-sorry
MAKEDONYALI
21-08-06, 17:29
arkadaslar merhaba dün gece forum da üce kadar kaldigim icin bu gün anca simdi uyana bildim tabiki direk yaptigim is yine foruma girmek oldu ve yine ayni manzarayla karsilastim ne diyeyim keremcem ömrümden onyil götürdü bir arkadasimizARENZA BIRILERINI ARAYACAKMIS BIR HABER VARMI? KIMI ARAYACAK BEN ANLAMADIM UMARIM IYI HABERLER GETIRIR
ceza_cansu
21-08-06, 17:32
soruma cevap verdiğin için saol ceren aşk oyunu tatile girince bende dizi ve oyuncularla ilgili haberler olmaz diye takip etmiyordum olayları tekrar saol
hayatımda hiçbi diziyi bu kadar sevmedim ve bağlanmadım bi dizi üstüne asla bu kadar konuşmadım ya bu bize yapılırmı be keroooo
eylül hanım yine yazmışız keroya hafiften ama bak keroyu sawunmak gibi olmasın hatta olsun ama daha bişi belli DEİL hayatım bekliycez ellerimizi sıkı sıkı birbirimize kenetleyip(yok yok eller olmaz uzak kalırız birmiz orda diğerimiz burda onun için göünülleri birbirine kenetleyip bekliyelim ) beklemek kalıo bize arklar::):):):):)
yaren-ekin
21-08-06, 17:33
:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :icon_cry: şimdi tekrar aradım arkadaşlar yaaa diyorum ayrılacakmı diyorki hayır ayrılmayacak diyorum ki medyapımdan haber gelid ama diyorki hiç bir bilgim yok ayrılmayack diye biliyorum boşuna ümitlendik çünkü hiç bir şey bildiği yok o kadaının yaaa
öle deme canım ya bak dizi bi başlaısn bak nasıl haway gircez sana sölüom bak forma gelcez neler olabilir yazcaz okiş canım nolcak daha hiçbişi belli deil kırma hemen bişileri okiş canımıniçi:):):):):):img-sorryinşallah diorum sadece ama eğer böyle birşey olursa bence dünyanın 8.harikası olmuş olur
HazelAngel
21-08-06, 17:37
Selamlar,
Uzun bir süredir forumu takip edemiyordum ki, sabahleyin son gelişmeleri msn de bir arkadaşımdan öğrendim. Bir Aşk Oyunu fanı olarak ben de bir iki çift laf etmek istedim. Eğer tüm bu söylentiler gerçekse,-ki umarım değildir, dizimizin çekimlerine bu kadar az bir süre kala keremcemin bu hareketi resmen diziyi yüzüstü bırakmak ve bencilce davranmak olarak nitelendirilebilir. Bu durumda bizlere serinkanlı olmak düşüyor. Ne yapalım olan olmuş, umarım dizimiz hakettiği mutlu bir final bizlere yaşatır. Bu kadar bölüm onlarla sevinip onlarla üzülen bizler en azından bunu hakediyoruz.
:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :icon_cry: şimdi tekrar aradım arkadaşlar yaaa diyorum ayrılacakmı diyorki hayır ayrılmayacak diyorum ki medyapımdan haber gelid ama diyorki hiç bir bilgim yok ayrılmayack diye biliyorum boşuna ümitlendik çünkü hiç bir şey bildiği yok o kadaının yaaa
ya ölemi canım emekki keremcem sitesini takip edicez ama bide derse nerden çıktı ya öle bşi yok kim uydıurdu derse bu özleri birbir hatırlıycaz onun içn en iisi yorum yapmamak bak pnalrda bişi bilmio demekki ben keremcem sitesinde sabahlıyayım :):):):):):)kessin açıklama yapar
Selamlar,
Uzun bir süredir forumu takip edemiyordum ki, sabahleyin son gelişmeleri msn de bir arkadaşımdan öğrendim. Bir Aşk Oyunu fanı olarak ben de bir iki çift laf etmek istedim. Eğer tüm bu söylentiler gerçekse,-ki umarım değildir, dizimizin çekimlerine bu kadar az bir süre kala keremcemin bu hareketi resmen diziyi yüzüstü bırakmak ve bencilce davranmak olarak nitelendirilebilir. Bu durumda bizlere serinkanlı olmak düşüyor. Ne yapalım olan olmuş, umarım dizimiz hakettiği mutlu bir final bizlere yaşatır. Bu kadar bölüm onlarla sevinip onlarla üzülen bizler en azından bunu hakediyoruz.
izmirli yoldaşım san şunu söliim okuduklarının çoğu bizim görüşümüz dah bişi belli deil krmcmimden haber beklioz işte böle canım bu arada aramıza yeniden hoşşş geldinnnnnnnnnnnnnnn:img-grin2 :img-sorry :img-grin2
shakıra_belit
21-08-06, 17:42
N oluyorr yaa..
ayrıldı:yasemin ergene ,medyapım görevlisi..
ayrılmadı:menajer,medyapım görevlisi..
bencee menajeri ve medyapım görevlisi doğruyu söylemiyor mantıklı düşünürsek..çünkü keremcem açıklama yapacak ...bu konuda..onlar o zamana kadar bir şey demek istemiyorlar..
haksızmıyım???????
dizidizidiziler
21-08-06, 17:42
Çok doğru söylüyorsunuz.Bişiler dönüyor ortalıkta bizim bilmediğimiz.Bişler ya çok kötü olcak,ya da çok ii(!).Benim anlamadıım şu;2 taraf ta çok kesin konuşuo!!Keremcem ayrıldı veya bizimle devam edio die..:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
Bu ne ya. Meğer Keremcem ve Yasemin ergene kavga etmişler. Keremcem de Yasemin'e ben ayrılıyorum diye şaka yapmış. O da Nalan'a söylemiş, Nalan bize biz darma duman...Komik olur gerçekten...
Yok yok var bişeyler. Allah sonumuzu hayır etsin...
MAKEDONYALI
21-08-06, 17:43
belki de dogru söylüyorlardir bence medyapimda o da calisiyor bize mesaj yazan arkadas da niye ona inaniliyor da telefona cikan arkadasa inanilmiyor?
cnm hala konuşmadınmı?çok merak ediyorum yaa.:img-sorry
Bu ne ya. Meğer Keremcem ve Yasemin ergene kavga etmişler. Keremcem de Yasemin'e ben ayrılıyorum diye şaka yapmış. O da Nalan'a söylemiş, Nalan bize biz darma duman...Komik olur gerçekten...
Arzu Ablacım...
Beni bu halde güldürdün ya ne diyeyim.Gerçekten çok komik olurdu ama bilmiyorum kiii...Şu durumda ne söylesek boş...Sadece konuşuyoruz öylesine.
Birşeyler var ama benim sonum pek hayır gibi durmuyor...Kafayı yedim çünkü...En zor şey beklemek,ama ben sıkıldım beklemekten...
MAKEDONYALI
21-08-06, 17:50
Sorma Kebu Yaa Ben Meraktan Delirmek üzereyim Evdekiler Beni Konusturamiyor Hemen Herkezi Tersliyorum Hepimiz Barut Gibiyiz
valla arzu abla ya allah sonumuzu hayır etsin böyle gidersek tımarhanelik oluruz hepimiz beklemekden şimdi ben gecede uyuyamam kesin.allah bize ya akıl versin ya sabır versin...3 ay nası beklicez derken,dizimizn başlamasına 2 hafda kaldı derken şu başımıza gelenlere bak:img-sorry
Nevsehirlim
21-08-06, 17:52
Arkadaslar ya özür dilerim ama ben dünden beri yoktum,su ayrilma olayindan sonra yeni biseyler gelisti mi?son durum nedir?beni bilgilendiren olursa sevinirim..
ya arese arkim hala konuşamadınmı canım?beklemekten sterese girdim.:img-sorry :img-sorry :img-sorry :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
ben geldim aradım ve anlatıyorum ben artık keremcemin dizden ayrıldıgına inanmıyorum konuştumordaki bayan deiki keremcem dizden ayrılmadı 20 eylül 2006 çarşamba günü dizi yeni sezona başlıyo keremcede kadroda yerin alacak ben dedimki ya sizde çok insanın kafasın karıştıryosun bir var bir yok diyosun o dedik inanı sabahtan beri tlf susmadı çok araynlar var hepsine birşeyler söyleekten yorulduk böyle bir bize gelmedi haberimiz yok dedi ama keremcem dizden ayrılmadı oynyacak dedi
o bayanı söylediklerin yalan oldugu inanmıyorum tlf konuşurken öyle hiisetmedi artık bekleyip görücegiz konuştuktan sonra iyice umulandım
blue_girl4ever
21-08-06, 17:56
Arkadaslar ya özür dilerim ama ben dünden beri yoktum,su ayrilma olayindan sonra yeni biseyler gelisti mi?son durum nedir?beni bilgilendiren olursa sevinirim..
Dün medyapım görevlisi(!) msjı attıktan sonra bugün menajerlere ulaşmaya çalıştı arkadaşlarımız.Arayanların karşısındaki bayan 20 eylülde keremcemle birlikte devam edecek ister inanaın ister inanmayın demişş..Ben buna sevindim şahsen ama yetkim yok şuanda tarzındas çelişkili sözler edio telefonda çıkanlar.Kimi dio ben konuştum ayrılmıomuş,kimi dio kesin ayrılmış,biz de beklioruz öl eişteh..
ben geldim aradım v anlatıyorum ben artık keremcemin dizden ayrıldıgına inanmıyorum konuştumordaki bayan deiki keremcem dizden ayrılmadı 20 eylül 2006 çarşamba günü dizi yeni sezona başlıyo keremcede kadroda yerin alaca ben dedimki ya sizde çok insanın kafasın karıştıryosun bir var bir yok diyosun o dedik inanı sabahtan beri tlf susmadı çok araynlar var hepsine birşeyler söyleekten yorulduk böyle bir bize gelmedi haberimiz yok dedi aam keremcem dizdenayrılmadı oynyacak dedi
o bayanı söylediklerin yalan oldugu inanmıyorum tlf konuşurken öyle hiisetmedi artık bekleyip görücegiz konuştuktan sonra iyice umulandım
dedim ama demedim mi daha bişi belli deil dmedim mi dün keroya iftira atanlar pişmandır kessin ma bi an bende korktum böle bi hata yapmaz dedim ama nedeni wardır sandım meğer bişi yokmuş yaşasın AYYYYYYYYYYYYYYY RAHATLAIM BEEEEEEEEEEEEEEEEEE SAOL CANIM:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-kiss:
HazelAngel
21-08-06, 17:58
izmirli yoldaşım san şunu söliim okuduklarının çoğu bizim görüşümüz dah bişi belli deil krmcmimden haber beklioz işte böle canım bu arada aramıza yeniden hoşşş geldinnnnnnnnnnnnnnn:img-grin2 :img-sorry :img-grin2
fulliş canım hoşbulduk, yalnız ben eskiden beri bölüm yorumlarında bulunuyordum, biraz ara vermiştim yoğunluğumdan dolayı. Ama seninle daha önce karşılaşmadık galiba. Tanıştığımıza sevindim. Herşey için hayırlısı olur umarım, güzel haberler gelirde izmirin sıcaklarında bunalan bizler, biraz olsun rahatlarız.
inşaallah doğrudur bu haber.inşallah keremcemi 20 eylülde aşk oyununda görürüz.
yaren-ekin
21-08-06, 18:00
söyleyeceklerim önemli arkadaşlar o kadını aştım artık ben şimdi med yapımı aradım önce beklettiler sonra bir üste devrettiler sanırım bıkmışlar ilk çıkan bayan bugün sen herlade 10 cu olacaksın dedi ve bir üste bağladı sonra ben görüştüm sordum kadın aynen şunalrı diyor fakat söylediklerine inandım çünkü öyle eften püften bir konuşma yapmadı diğeri gibi şu an bülent bey burda yok ayrıca diğer yapımcılarda fakat yarın beni 3 4 gibi ararsan bilgi vereceğime emin olabilriisn dedi aynen bunları dedi ve bu kişi med yapım üyesi
ben geldim aradım ve anlatıyorum ben artık keremcemin dizden ayrıldıgına inanmıyorum konuştumordaki bayan deiki keremcem dizden ayrılmadı 20 eylül 2006 çarşamba günü dizi yeni sezona başlıyo keremcede kadroda yerin alacak ben dedimki ya sizde çok insanın kafasın karıştıryosun bir var bir yok diyosun o dedik inanı sabahtan beri tlf susmadı çok araynlar var hepsine birşeyler söyleekten yorulduk böyle bir bize gelmedi haberimiz yok dedi ama keremcem dizden ayrılmadı oynyacak dedi
arkim işallah hislerinde yanılmazsın.ay nolur doğru olsun.kerom nolur gitme.ay bak bende umutlandım şimdi yinede kendimi tam kaptırmıyorum tabiki.gel 20 eylülde şu saçma kuruntularımızı hatırlayıp gülelim
fulliş canım hoşbulduk, yalnız ben eskiden beri bölüm yorumlarında bulunuyordum, biraz ara vermiştim yoğunluğumdan dolayı. Ama seninle daha önce karşılaşmadık galiba. Tanıştığımıza sevindim. Herşey için hayırlısı olur umarım, güzel haberler gelirde izmirin sıcaklarında bunalan bizler, biraz olsun rahatlarız.
ewet canım ya inan klima wız glio ama merak etme arase ii haberler werdi saolsunnn karlşılaşmadık ama ben seni biliodum kısmet bu güneymiş karşılaşmak kısmet olure inşallah 8 eylülde konsre geliomusun canım
shakıra_belit
21-08-06, 18:01
aa o zaman gerceği yarın öğrenicezz
Nevsehirlim
21-08-06, 18:01
oh be ya ben su kadina inanmak istiyorum lütfen kadin dogru söylüyo olsun
söyleyeceklerim önemli arkadaşlar o kadını aştım artık ben şimdi med yapımı aradım önce beklettiler sonra bir üste devrettiler sanırım bıkmışlar ilk çıkan bayan bugün sen herlade 10 cu olacaksın dedi ve bir üste bağladı sonra ben görüştüm sordum kadın aynen şunalrı diyor fakat söylediklerine inandım çünkü öyle eften püften bir konuşma yapmadı diğeri gibi şu an bülent bey burda yok ayrıca diğer yapımcılarda fakat yarın beni 3 4 gibi ararsan bilgi vereceğime emin olabilriisn dedi aynen bunları dedi ve bu kişi med yapım üyesi
ayyy ölemi
dedi ya ne dicek ki ya nyine kuruntuı yapçaz ne diycek acaba işin yoksa bu gecede uyuma wallah gözlerim mosmor oldu uykusuzluktan olsun değer kerom için wallahi saol CANIM
yarını dört gözle bekliyorum.inşaallah iyi haberler gelir.
yarencim artık yoruldular konuştugum bayan deik inan tlf sabahtabberi hiç susmadı ha bide unttum sonda dedijki ya ne bu keremcem allhım bir günde sayısın hatırlamdıgım kadar tlf geldi dedi
MAKEDONYALI
21-08-06, 18:03
yaaa suuu annnddda göbek atiyorum süper yyaaa aresa arkadasim alah tutugunu altin etsin eger sevgilin varsa sevdigine kavustursun allah sana sarpla ekinin ki gibi büyük bir ask nasib etsin ne diyeyim sen bizi sevintirdin allah da seni sevintirsin (AMMMIIIINNN)
burcin_kaplan
21-08-06, 18:04
selaam ablacım merabalar ya hiç görememiştim seni ne zmndır.. nasılsın ? son haberler bomba gibi düştü ya acayip kötü oldu ama hala ben bi açıklama bekliyorum keremcemden ondan dolayı hemen yorum yapmak istemedim tamam belki cidden ayrıldı ama nedenini çok merak ediyorum...bence önemli bi nedeni olmadan 4gün kala ayrılacak biri değil o ..en azından ben öle düşünmek istiyorum...:fighting2
yaaa suuu annnddda göbek atiyorum süper yyaaa aresa arkadasim alah tutugunu altin etsin eger sevgilin varsa sevdigine kavustursun allah sana sarpla ekinin ki gibi büyük bir ask nasib etsin ne diyeyim sen bizi sevintirdin allah da seni sevintirsin (AMMMIIIINNN)
haklısın canım wallahi amin amin amin diyorum we ben çıkıyorum sizlerden alıım haberleri akşama burdasınız demi canlarım bensiz kaynatmayın fazla nolur:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
yaren-ekin
21-08-06, 18:07
valla ben şahsen yarın olmasını dört gözle bekliyorum çünkü öyle dedi valla med yapımın sitesini arıyordum sabahtan beri sonunda buldum tel unuda ordan buldum a mail adresini de alıp kendime ekleidm ama umarım açarlar de sorarım ordan yani inş açarlar neyse haberler yarına gizli arkadaşlar ama ben bu med yapımdakine daha çok inandım yapmacık değildi çünkü sevgi abla sen irem recordu mu aradın çünkü ben med yapımı aradım yetti deyip valla
valla ben şahsen yarın olmasını dört gözle bekliyorum çünkü öyle dedi valla med yapımın sitesini arıyordum sabahtan beri sonunda buldum tel unuda ordan buldum a mail adresini de alıp kendime ekleidm ama umarım açarlar de sorarım ordan yani inş açarlar neyse haberler yarına gizli arkadaşlar ama ben bu med yapımdakine daha çok inandım yapmacık değildi çünkü sevgi abla sen irem recordu mu aradın çünkü ben med yapımı aradım yetti deyip valla
ewet ewet kesinlikle bende ama baksan aişim war netten çıkamıom sizin yüzünüzden bağlandım ben size kelepçeliiyim ben size falan dermii neyse çıkıom okiş beni haberdar edersiniz o zaman akşam demi byes arklarım canlarım uan kuşlarımmmmmmmmmmmmm:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-kiss: :love05:
yooooo med yapım aradım ama beni kimseyel görüştürmediler zaten direk bir bayan açtı burun dei bende konuştum
ceza_cansu
21-08-06, 18:09
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler bende inanmak istiyorum ve de 20 eylül'ü iple çekiyorum
HazelAngel
21-08-06, 18:11
selaam ablacım merabalar ya hiç görememiştim seni ne zmndır.. nasılsın ? son haberler bomba gibi düştü ya acayip kötü oldu ama hala ben bi açıklama bekliyorum keremcemden ondan dolayı hemen yorum yapmak istemedim tamam belki cidden ayrıldı ama nedenini çok merak ediyorum...bence önemli bi nedeni olmadan 4gün kala ayrılacak biri değil o ..en azından ben öle düşünmek istiyorum...:fighting2
Selam Burçincim. Sağol canım. İyiyim. özledim valla seni. evet son gelişmeler tam bir bomba etkisi yarattı. umarım ayrılmamıştır, dizimizi yüzüstü bırakmamıştır. bir açıklama yaptığında gerçekler ortaya çıkacaktır. Sonuç ne olursa olsun biz aşk oyunu fanları neler atlattık, bunu da atlatırız.
fulliş canım benim konserden haberim bile yoktu, zaten zamanım da yok. sana iyi eğlenceler dilerim canım.
yarencim cnm haber verdigin icin cok soal cnm sevgi sende onlar bikmistir duramadan ayni sorulara cvp vermekten :img-grin2 neyse yarin oglen herseyi ogrenmis oluruz umarim herkes icin en iyisi olur.
yaren-ekin
21-08-06, 18:15
yooooo med yapım aradım ama beni kimseyel görüştürmediler zaten direk bir bayan açtı burun dei bende konuştum
hımm valla ben bu irem record dan hayır gelmeyeceğini anlayıp med yapımı aradım valla sevgi abla sertmi konuştum bilmem ama kadın gayet cidi ciddi konuşuyordu benle yarın 3 4 gibi ararsan bilgi verebilceğim ancak sabah bülent beyle görüşebilirm çünkü dedi bakın dediklerini aynen yazıyom ha hiç bişey atlamıyom tmm o zaman yarını bekliyorum dedim kadın güldü ayy birde canım demezmi valla çok şeker bi kadındı yarın ara mutlaka dedi şok oldum valla
burcin_kaplan
21-08-06, 18:17
Selam Burçincim. Sağol canım. İyiyim. özledim valla seni. evet son gelişmeler tam bir bomba etkisi yarattı. umarım ayrılmamıştır, dizimizi yüzüstü bırakmamıştır. bir açıklama yaptığında gerçekler ortaya çıkacaktır. Sonuç ne olursa olsun biz aşk oyunu fanları neler atlattık, bunu da atlatırız.
fulliş canım benim konserden haberim bile yoktu, zaten zamanım da yok. sana iyi eğlenceler dilerim canım.
aynen özlem ablacım ya ... bu arada kesinlikle sana katılıyorum biz neler atlattık bunuda atlatıcaz elbet..bir hafta içinde eminim kesin belli olur bişeler şekil kazanır yarın keremcemin ayrılıp ayrılmayacağı belli olucak ztn gliaba büyük ihtimale işalalh ayrılmaz ama diyelimki kesin ayrılmışsa ne olacağı ondan sonra şekil kazanıcak asıl ben şuan kendimi ona alıştırıyorum yani eğer keremcem ayrılırsa umarım dizimizi kaybetmeyiz tmm eskisi gibi olamaz ama ginede bi anda bitmesini istemem en azından 1-2 bölüm daha beraber çekip bitirseler çook iyi olucak biizim içinde...
şevvallim tafarından gönderildi
yeni dizi içinmi veya başka bir nedenle mi ayrıldı bilemem ama bildiğim şu ki eylül de albüm çalışaması var ve yoğun olacağından sebep oynamak istemiyor benim bildiğim bu. keremcem aşkoyununu tek başına var etmedi tüm oyuncu ekip yapımcılar yani herkesin emeği var.44 bölümün ardından devam edeceğini herkes biliyordur herşey ona göre hazırlandı. senaryolar yazıldı. ama bu ani kararı ekibin içinde hiç ama hiç kimse haketmedi. bu böyle biline.aşkoyunu sadece keremcem ile var olmadı tiyatro oyuncuları yeşilçam sanatçıları herkesin emeği var. her izleyici kendinden birşey buldu izledi. kızlar gençler babalar anneler herkes ve izlendi. bakıyorum yere göğe sığdıramadığınız keremcemi şimdi yerden yere vuruyor bazılar nankör riyakar falan gibi. onun kararıdır kabullenin. ama sizleri çok sevdiğinden belki tekrar oynama kararı alır kim bilir. hahahaha. buna ben kendim bile güldüm. yaaa işte böyle erdemli olmak lazım biraz tartabilmek lazım başkalarının dolduruşuna gelmeden. haaaaa düşünüyorum da berdan mardini vardı bir dizide ayni şekilde böyle bir kara aldı dizisinin 2nci sezonu için. ve puufff yok oldu görmüyorum duymuyorum. sanırım unutuldu. haaa birde bebeto vardı burak kut. çığlıklar kopardı heryerde o görülünce. sanırım şimdi kapısına haciz falan geliyo. oda unutuldu. ahh ahh üzülüyor insan tabiii. NE OLDUM DEĞİL,NE OLACAM demesini sormasını kendi kendine bunu bilmeli genç bir delikanlı yaşı 29 ise ve okumuş bilinçli bir kişi ise. yaaa işte böööle. kerem defteri de böylecede kapanmıştır bizim için. iyi diziler her nerede yapılıyor ve izleniyorsa.
hiç bir defter kapanmadı güzelim keremcem bir popstar yarışmasından yada bir akdemi türkiye yarışmasından çıkar ünlü şöhret olmadı kendi hakkıyla oldu taam dizyle var oldu ama ben onu dizolmadan öncde tanıyodum ama şunu unytma dizde keremcem varoldu bu kadar konuşuldu magazin programlarına çıktı bu kadar izlendi
yaren-ekin
21-08-06, 18:21
yeni dizi içinmi veya başka bir nedenle mi ayrıldı bilemem ama bildiğim şu ki eylül de albüm çalışaması var ve yoğun olacağından sebep oynamak istemiyor benim bildiğim bu. keremcem aşkoyununu tek başına var etmedi tüm oyuncu ekip yapımcılar yani herkesin emeği var.44 bölümün ardından devam edeceğini herkes biliyordur herşey ona göre hazırlandı. senaryolar yazıldı. ama bu ani kararı ekibin içinde hiç ama hiç kimse haketmedi. bu böyle biline.aşkoyunu sadece keremcem ile var olmadı tiyatro oyuncuları yeşilçam sanatçıları herkesin emeği var. her izleyici kendinden birşey buldu izledi. kızlar gençler babalar anneler herkes ve izlendi. bakıyorum yere göğe sığdıramadığınız keremcemi şimdi yerden yere vuruyor bazılar nankör riyakar falan gibi. onun kararıdır kabullenin. ama sizleri çok sevdiğinden belki tekrar oynama kararı alır kim bilir. hahahaha. buna ben kendim bile güldüm. yaaa işte böyle erdemli olmak lazım biraz tartabilmek lazım başkalarının dolduruşuna gelmeden. haaaaa düşünüyorum da berdan mardini vardı bir dizide ayni şekilde böyle bir kara aldı dizisinin 2nci sezonu için. ve puufff yok oldu görmüyorum duymuyorum. sanırım unutuldu. haaa birde bebeto vardı burak kut. çığlıklar kopardı heryerde o görülünce. sanırım şimdi kapısına haciz falan geliyo. oda unutuldu. ahh ahh üzülüyor insan tabiii. NE OLDUM DEĞİL,NE OLACAM demesini sormasını kendi kendine bunu bilmeli genç bir delikanlı yaşı 29 ise ve okumuş bilinçli bir kişi ise. yaaa işte böööle. kerem defteri de böylecede kapanmıştır bizim için. iyi diziler her nerede yapılıyor ve izleniyorsa.
bu msj neden sürekli gözümüzün önüne getiriyorsun anlamdım gitti neyse konum bu değil ben zaten o diziden kerem olduğu için izlemedim ve izlememde o çıksada o dizinin izlenmesi için elimde geleni yapardım cnm çünkü orda emeği geçmiş dediğin gibi bir sürü tiyatro oyuncusu var ve bunların hepsi eski tiyatrıcular ve çok da değerliler benim gözümde kerem çıktı diye diziyi izlememe gibi bir saçmalığı ancak keremceme aşık olmuş yada kendini öyle zanneden yakışıklı hastaları yaparki bizim bu forum da hiç bir arkadaşım öyle değil cnm biliyorum ki hatta eminki sende öyle değilsin cnm
bu söylediklerimin içinde seni kıracak veya üzecek bir söz varsa çok özür idliyorum
sevda_çiçegi
21-08-06, 18:30
arkadaslar dun forumdan uzak kaldım baya gelişmeler olmus anlasılan.ama okuduklarıma cok sewindim.bence keremcem ayrılmadı.ilk bastada adama bosuna soledik o lafları yazıklar olsun falan diye.ama eminimkiş en kısa zamanda acıklama yapılır.:img-grin2
Arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız.Az önce hani şöyle eski bölümlerden bir şeyler seyredeyimde gözüm gönlüm açılsın dedim.Önce o muhteşem 14.bölüm finali geldi aklıma yağmurun altında kavuştukları sahne sonra boşver dedim.
Ardından 2.favorim 19.bölüm sonu Ekin'in Ayrılık Oyununu kabul ettiği sarıldıkları sahne, yok olmaz dedim.Sonra o muhteşem 30.bölümdeki muhteşem delil alma sahnesi.Ama yok içim elvermedi onları öyle mutlu görmek ve şimdi bu mutluluğuma sebep karakterlerden birisinin dizimizi bırakmış olması.İnanın açıp seyredemedim.Ne yaptım biliyormusunuz.Açtım 24.bölümün 3.parçasını.
Sarp Galata Köprüsünde resimlerini denize atıyor,Ekin desen evi dağıtıyor,Kenan meyhaneyi,Feride ise koltukta debelenip ağlıyor ve fonda Aşk Bir Oyun olsada çalıyor ardından biraz atlattım Sarp'ın nikaha yetişmek için son beş dakika deyip kendini trafiğe attığı sahne ve son olarak Ekin'in Sarp'ın gözlerinin içene bakarak Evet demesi.
Bendeniz çok duygusal bir o kadarda çabuk ağlayan bir insan olarak şu an salya sümük ağlıyorum.
Ama kendime itiraf ettim sizede edeyim.Aslında ben 24.bölüme değil Keremcemin bu nankörlüğüne,bizleri sevenlerini yarı yolda bırakmasına ağlıyorum.Ben bunu sindiremiyorum,kabullenemiyorum arkadaşlar.
Ne olur Keremcem lütfen aklını başına topla.Seni bu günlere taşıyan dizinden,seyircinden vazgeçme.Bu kadar basit bir sebepten vazgeçme.
Ben dizimi istiyorum.Aşk Oyununu istiyorum.Keremcemi Yasemin'i istiyorum.
dizidizidiziler
21-08-06, 18:33
Arkadaşlar tüm bu haberler, sadece dizi başlamadan önce heyecan yaratmak ve reyting arttırmak için olmasın? Boşuna üzülüyor olmayalım?
Üff çıldırıcam ya.. Bekleyelim bakalım. Bekleye bekleye tımarhaneyi boylayacağız yakında...
bugun bu konuyla ilgili cok yazmamistim ama artik yazicam dalga gecer gibi konusman beni cok uzdu bu son 2 gun icinde olaylar olmasindan herkesin kafasi karismisdi bu cok normal ama inanki ask oyunu keremcemsiz olmaz sakin yanlis anlamayin arkadaslar ask oyunu ekibine bir kaskim yok ama dogru olani soyliyorum tamam cok usta oyuncular var bu dizide bende yeni yayin donemde bakicam dizimize ama bir 300 kisi bu diziye bakmasiyla hicbirsey degismez. umarim beni yanlis anlamadiniz arkadaslar...
ya sinem lütfen bari sen yapma ya..senin kadar mantıklı biri..arkadaşlar ortada kesin olan bir bırakma işi yok,diyelimki ayrıldı diziden bir sebep sunmadan ndn yarı yolda bırakıyorsun diye incitici sözler sarfediyoruz ki:(??lütfen yapmayın bunu,onun hayranlarına en çok ihtiyaçö duyduğu andır belkide şu anlar..bir iyice moralini bozuyoruz..
EL DESDİCADO
21-08-06, 18:37
şafakcım selam.evet arkadaş çok gereksiz ve ağır konuşuyor,belki çok sinirli o yüzden. arkadaşlar siz de alıntı yapıp,cevap verip durmayın.
sinem75,haklısın biz keremi ve yasemini istiyoruz
arkadaşlar şimdi dizinin kıymetini anladık,meğer ne kadar seviyormuşuz dizimizi.ne kadar bağlanmışız
Nevsehirlim
21-08-06, 18:38
sinemcim aglama bak henüz hicbisey kesinlesmedi bence dün bosuna kalp krizi gecirdik onun icin moralini bozma,keremcem öyle bisey yapmaz,aksam yattigimda da sabah kalktigimdada bu konu aklimda vardi.hep onu düsünüyorum,nolacak diye ama yaren'in verdigi haberle birazcik bi umu kapladi icimi,ben yarini iple cekiyorum
oo kimleri görüyorum burçincim hoşgeldin.benimde inanasım gelmiyodu.yasemine güvenim sonsuz olduğu için doğrurdur diyodum sabahdan beri.belki şuan ikna çabası içindedirler inş.ve daha demin aklıma bişey geldi.biz dememişmiydik bu yalan haberlerin hiç birisine inanmicaz diye,ancak keremcemin azından duyarsak inancaz diye.keremcem forumundaki arkadaşlar hatırlıyodur böyle dediğimiz günler nerde kaldı hatırlamıyomusunuz arkadaşlar? bencede en iyisi keremcemin azından duymak.yaren desene yarın bu saatlerde her şey ortaya çıkıcak.saol aradığınız için birazda olsa rahatlattınız bizleri...
*KeReMcEmCi*
21-08-06, 18:40
arkadaslar dun forumdan uzak kaldım baya gelişmeler olmus anlasılan.ama okuduklarıma cok sewindim.bence keremcem ayrılmadı.ilk bastada adama bosuna soledik o lafları yazıklar olsun falan diye.ama eminimkiş en kısa zamanda acıklama yapılır.:img-grin2
bencede cnm...
ya hemen keremcemden bir aciklama duymadan ona bukadar laf sayilmasi dogru diil bence..:icon_cry:
Arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız.Az önce hani şöyle eski bölümlerden bir şeyler seyredeyimde gözüm gönlüm açılsın dedim.Önce o muhteşem 14.bölüm finali geldi aklıma yağmurun altında kavuştukları sahne sonra boşver dedim.
Ardından 2.favorim 19.bölüm sonu Ekin'in Ayrılık Oyununu kabul ettiği sarıldıkları sahne, yok olmaz dedim.Sonra o muhteşem 30.bölümdeki muhteşem delil alma sahnesi.Ama yok içim elvermedi onları öyle mutlu görmek ve şimdi bu mutluluğuma sebep karakterlerden birisinin dizimizi bırakmış olması.İnanın açıp seyredemedim.Ne yaptım biliyormusunuz.Açtım 24.bölümün 3.parçasını.
Sarp Galata Köprüsünde resimlerini denize atıyor,Ekin desen evi dağıtıyor,Kenan meyhaneyi,Feride ise koltukta debelenip ağlıyor ve fonda Aşk Bir Oyun olsada çalıyor ardından biraz atlattım Sarp'ın nikaha yetişmek için son beş dakika deyip kendini trafiğe attığı sahne ve son olarak Ekin'in Sarp'ın gözlerinin içene bakarak Evet demesi.
Bendeniz çok duygusal bir o kadarda çabuk ağlayan bir insan olarak şu an salya sümük ağlıyorum.
Ama kendime itiraf ettim sizede edeyim.Aslında ben 24.bölüme değil Keremcemin bu nankörlüğüne,bizleri sevenlerini yarı yolda bırakmasına ağlıyorum.Ben bunu sindiremiyorum,kabullenemiyorum arkadaşlar.
Ne olur Keremcem lütfen aklını başına topla.Seni bu günlere taşıyan dizinden,seyircinden vazgeçme.Bu kadar basit bir sebepten vazgeçme.
Ben dizimi istiyorum.Aşk Oyununu istiyorum.Keremcemi Yasemin'i istiyorum.
Sevgili Sinem evet anlıyorum seni elbette
Keremcem'e kızgınlığım bir yanda Aşk Oyunu'na üzüntüm bir yanda ama
yanlış anlaşılmasın Keremcem'e değil biz izleyicilere ve diziye üzülüyorum
onun yaptıklarına ise sonuna kadar kızmaktan baska bir şey yapmıyorum.
Hepimiz için sindirmek zor olacak özellikle bu belirsiz durum hepimizi
sinirlerini o kadar bozdu ki ...
Bir yandan ayrıldı bilgileri bir yanda acılan telefonlar ..
olan yine bize oluyor.
Ask Oyunu'nu bende istiyorum hain olmayan bir keremcem ve yasemin istiyorum,dizmizin güzel bir finalle sonlanmasını istiyorum.
Bu kadar kafa karısıklığı cok fazla geldi bize.
eda_ekin_sarp
21-08-06, 18:44
vallahi herkes para için ahlakını, etiğini, arkadaşlarını satar olmuş...Haklısın.. para değil de ne bu? Görgüsüzlük yapılanlar.. Bir de ben Keremcem'in şöhreti hazmedemiğini düşünüyorum.. herkes yasemin ergene harika rol yaptı, Keremcem, koptu diziden filan diyordu zaten, O performansla bir de rakip mi olmayı düşünüyor? o düşük performansıyla yeni dizisinde ne yapacak kim bilir.. Valla Ben bilemeyeceğim, zira seyretmeyeceğim kesinlikle ama diğer oyunculardan birşeyler öğrenmeye devam edip, ahlakıyla alnının akıyla Ocak ayına kadar sabredip çıkamadı işin içinden. Yazıklar olsun... Birileri aklını çeliyor demekle de çözüm olmuyor, koskoca adam kendi aklı yok mu bunun?
Bir de dizinin popülerliği, güzelliği sadece bir yakışıklı insandan ibaret değildir, bunu belki Keremcem'in 13-14 yaşındaki hayran kitlesi şu anda anlamayabilir ama keremcem'in kendisinin bilmesi gerekirdi..Elektrik tutmazsa, sinerji olmazsa, konu tutmazsa dizi de film de tutmaz...
Bir de daha geçen ay gazetede haber yok muydu? keremcem her projeye atlamayacak, yüzünü eskitmeyecek diye? O haber o zaman kim neresinden uydurup yazmıştı? Bu yüzden işte dengesizlik diyorum keremcem ve menajerlerinin yaptıklarına...
ya inanmıyorum ya keremcem diziden mi çıkmış şimdi nasıl yapar böyle bir terbiyesizligi.akşam kuzenim söyledi ayrıldı dedi bende o sırada odamın lambasını degiştiriyordum haberi duyunca küt yere çakıldım.o para için yakında ailesinide satar bence
eee arklar nabersiniz bakalım ben gittim ama hasretinize dayanamadım geri geldim eee yokmu başka arıon (açık arttırma gibi oldu :))ya şaka bi yana armayalım artık adamlar doğruyu sölemiycekler yoksa onun için en ii biz bekleyelim yrn yarenciğim arara demi ama.):):):):):):):):):):):)
Nevsehirlim
21-08-06, 18:46
ya arkadaslar bidaha yargisiz infaz yapmayalim..ya bence hersey bi ya yanlis anlama ya baska bisey ama yanlis biseyler var..bakarsiniz yarin dünyamiz yine düzelmis ve senaryo yazmaya baslamisiz
ya sinem lütfen bari sen yapma ya..senin kadar mantıklı biri..arkadaşlar ortada kesin olan bir bırakma işi yok,diyelimki ayrıldı diziden bir sebep sunmadan ndn yarı yolda bırakıyorsun diye incitici sözler sarfediyoruz ki:(??lütfen yapmayın bunu,onun hayranlarına en çok ihtiyaçö duyduğu andır belkide şu anlar..bir iyice moralini bozuyoruz..
Şafak ben Keremcem hayranı değilim ben bir Aşk Oyunu izleyicisiyim
ve evet eğer Keremcem diziyi zora sokacak,diziyi sevenleri üzecek sinirlendirecek şeyler yaptıysa ben öyle sözler söylerim cünkü bu yaptığı büyük bir yanlıştır.Hainliktir.Aşk Oyunu'nu bırakıp baska bir dizide rol alması bu zamanda mı hayranlarına ihtiyaç duyuyor ihtiyacı varsa onu sevenler,hayranları yanında olsun.
Ben dizimin yanındayım bu kadar.
didou_didem
21-08-06, 18:47
yapma sinem ablacım yaa:(:(zaten kopmak üzereyim burda..hepimizin tek bir çaresi var beklemek...kafam acayip karıştı zaten...ne düşüneceğimi bilmiyorum yaa...
şafakcım selam.evet arkadaş çok gereksiz ve ağır konuşuyor,belki çok sinirli o yüzden. arkadaşlar siz de alıntı yapıp,cevap verip durmayın.
sinem75,haklısın biz keremi ve yasemini istiyoruz
arkadaşlar şimdi dizinin kıymetini anladık,meğer ne kadar seviyormuşuz dizimizi.ne kadar bağlanmışız
slm serkan abi..valla iki gündür siteye giriyorum ve keremcemin diziden ayrılması dedikodusundan çok onun hakkında yazılanlara ÜZÜLÜYORUM!!!!!!biz bu kdr ağır sözleri sarfeden bir toplıuluk değildik ya:(niye böyle sert çıkışlar yapıyorsunuz anlamıyorum..ya gerçekliği kesin değil dahi..hem kesin olsa o kdr zaman oldu izliyoruz ekranda bir eşi daha yok bu kdr ağır sözleri hak edecek ne yaptı ya,bir sebebi vardır kesin ofh ofh:(..yazmayın bunları okur diye çok üzülüyorum!!
aynen soyledigin gibi bende hakan ekin askini desteklemiyorum bence yeni bir sarp bulsunlar
bence soyle yakısıklı bırı olsun mesela mehmet gunsur
yaren-ekin
21-08-06, 18:51
nalannnnnnn aldınmı msj larımı yaaaa canım benim ne olur en iyi sen biliyorsun cvp ver güzelim yalvarıyorum sana yaaa menejerimidr nedir yok öyle bişey görürsünüz izlerken diyor çıldırmak üzerim iki kere aradım yaaa yok diyor ayrılmayacak bişey söle:img-sorry :img-sorry :img-sorry
bence soyle yakısıklı bırı olsun mesela mehmet gunsur
ya ne sarpı sarp yine kerom neden böle yapıosunuz ya ama bakın diyorum size ayrılmadı keronun yerini de jimse dolduramaz zaten öle deilmi:img-grin2
Şafak ben Keremcem hayranı değilim ben bir Aşk Oyunu izleyicisiyim
ve evet eğer Keremcem diziyi zora sokacak,diziyi sevenleri üzecek sinirlendirecek şeyler yaptıysa ben öyle sözler söylerim cünkü bu yaptığı büyük bir yanlıştır.Hainliktir.Aşk Oyunu'nu bırakıp baska bir dizide rol alması bu zamanda mı hayranlarına ihtiyaç duyuyor ihtiyacı varsa onu sevenler,hayranları yanında olsun.
Ben dizimin yanındayım bu kadar.
sisley canım ya ben gerçektewn şu anda o kdr büyük bir şok yaşıyorum ki..yani senden bu sözleri duymak..çok şaşırdım ve üzüldüm..ya ok hayranı olmayalım..ben hayranıyım ama neyse..yani her ne olursa olsun,bir insanın kendi ağzından haklı sebepleri varsa onları duymadan nsl böyle bir yargısız infaz yapabilirsiniz bunu anlamıyorum??gürgen öz'de diziden ayrıldı,ona ndn bu kdr tepki göstermiyorsun?yani bu kdr ileri gitmeyelim diyorum,kendisi yapsın açıklamasını sonra mail yağmuruna tutulsun düşünceler söylensin saygı duyarım..ama kendisi bir sebep belirtmeden bunu yapmayın lütfen ya..
Nevsehirlim
21-08-06, 18:55
ya nasil bisey bilmeden bi kisinin hakkinda öyle sözler sarf ediyosunuz ya!?Bi sabredin bi bekleyin hersey kesinlessin ondan sonra ne derseniz diyin..ya yanlis haberse ya cikmazsa?o zaman bu dedikleriniz icin üzülmez misiniz,ya bosuna günahini aldik diye?
slm serkan abi..valla iki gündür siteye giriyorum ve keremcemin diziden ayrılması dedikodusundan çok onun hakkında yazılanlara ÜZÜLÜYORUM!!!!!!biz bu kdr ağır sözleri sarfeden bir toplıuluk değildik ya:(niye böyle sert çıkışlar yapıyorsunuz anlamıyorum..ya gerçekliği kesin değil dahi..hem kesin olsa o kdr zaman oldu izliyoruz ekranda bir eşi daha yok bu kdr ağır sözleri hak edecek ne yaptı ya,bir sebebi vardır kesin ofh ofh:(..yazmayın bunları okur diye çok üzülüyorum!!
sana katiliyorum hickimse boyle kotu sozler hakketmiyor zaten dunden ber mesajlari okuyordum yani hayatimda keremceme 1% ihtimal bile soylenmeyecek yazilar gordum burada ve yani keremcemi birazcik taniyorsam onemli bir nedeni vardir artik ben hicbirsey demiyorum hersey olduguna birakilsin ve herkes icin en iyisi olsun.
ya nasil bisey bilmeden bi kisinin hakkinda öyle sözler sarf ediyosunuz ya!?Bi sabredin bi bekleyin hersey kesinlessin ondan sonra ne derseniz diyin..ya yanlis haberse ya cikmazsa?o zaman bu dedikleriniz icin üzülmez misiniz,ya bosuna günahini aldik diye?
ahhhhh canım seni allah mı gönderdi hah şöle en ii sen söledin canımsın bende sana tam destek katılıyorum canım wallahi ya bak sonunda pişman olmasın kimse demi ama:img-haha: :img-nyam: :img-grin2
sana katiliyorum hickimse boyle kotu sozler hakketmiyor zaten dunden ber mesajlari okuyordum yani hayatimda keremceme 1% ihtimal bile soylenmeyecek yazilar gordum burada ve yani keremcemi birazcik taniyorsam onemli bir nedeni vardir artik ben hicbirsey demiyorum hersey olduguna birakilsin ve herkes icin en iyisi olsun.
çok sağol gizem,nevşehirlim sende sağol..oh be beim gibi düşünen birilerinin olduğunu okumak çok mutlu etti beni..bu yapılmaz ya..kendisinden bir açıklama gelmeden yapılmaz..lütfen biraz birkaç gün sabredelim.far edin ki dizinin özeti gelcek..onu sabırla beklediğimiz gibi bekleyin ltfn:(
Evet bizler şu an Keremcem için kötü sözler sarfediyor olabiliriz ama bunu durduk yerde yapmıyoruz.Nalan olsun Medyapımao olsun Keremcem'in diziden ayrıldığını ve başka bir diziye başlayacağını söylediler.Biz aslında Keremcem'i çok sevdiğimizden eleştiriyoruz.İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş.
Fakat bazı fanların gözleri Keremcem aşkıyla öyle kör olmuşki nerdeyse yaptığının çok doğru ödüle layık bir hareket olduğunu söyleyecekler.
Beni bu forumda herkes bilir.32 yaşındayım evliyim ve 7 yaşında bir kızım var.
Ve ben Keremcem Keremcem diye diye laf kondurmuyordum.Benim yakışıklı romantik prensime laf söylemeyin.Benden küçük forum arkadaşlarıma susun bakayım sus küçüğün söz büyüğün Keremcem benim diyordum.
Ama ben iyiyi ve kötüyü ayırabilecek bir yaştayım.
Şu an Keremcem'e çok kızgınım.Ama çıkarda adam gibi bir açıklama yaparsa eminim artık bu olaylardan kendisininde haberi olmuştur.Ben olsam böyle bir ayrılık söz konusu olmasa bile çıkar sitemden açıklama yaparım.
Ve Keremcem'in açıklama yapmadığı her saat,her dakika aleyhine işliyor bunuda belirtmek isterim.
Çıksın adam gibi her şeyi anlatsın,itiraf etsin yada böyle bir şey yok ben devam ediyorum desin ben yine Keremcem'i sonuna kadar desteklerim.
Keremcem'in sustuğu her saat,her dakika aleyhine işliyor.
sisley canım ya ben gerçektewn şu anda o kdr büyük bir şok yaşıyorum ki..yani senden bu sözleri duymak..çok şaşırdım ve üzüldüm..ya ok hayranı olmayalım..ben hayranıyım ama neyse..yani her ne olursa olsun,bir insanın kendi ağzından haklı sebepleri varsa onları duymadan nsl böyle bir yargısız infaz yapabilirsiniz bunu anlamıyorum??gürgen öz'de diziden ayrıldı,ona ndn bu kdr tepki göstermiyorsun?yani bu kdr ileri gitmeyelim diyorum,kendisi yapsın açıklamasını sonra mail yağmuruna tutulsun düşünceler söylensin saygı duyarım..ama kendisi bir sebep belirtmeden bunu yapmayın lütfen ya..
gürgen öz'e kızmamamızın sebebleride var;
1)kaç ay öncesinden haber verdi ben ayrılicam diye
2)dizide sarp kadar etkisi yokdu,sarp'la ekin aşkı için izlemedikmi en çok biz bu dziiyi?
(keremcem'e kızmıyoruz biz tabi diziden ayrılmadıysa)
daha ortada bişey olmadan keremcemin azından duymadan onun hakkında yanlış şeyler söylemeyin arkadaşlar lütfen..
sisley senide çok iyi anlıyorum sen aşk oyununu savunuyosun...ve savunmakda sonuna kadar haklısın...
Evet bizler şu an Keremcem için kötü sözler sarfediyor olabiliriz ama bunu durduk yerde yapmıyoruz.Nalan olsun Medyapımao olsun Keremcem'in diziden ayrıldığını ve başka bir diziye başlayacağını söylediler.Biz aslında Keremcem'i çok sevdiğimizden eleştiriyoruz.İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş.
Fakat bazı fanların gözleri Keremcem aşkıyla öyle kör olmuşki nerdeyse yaptığının çok doğru ödüle layık bir hareket olduğunu söyleyecekler.
Beni bu forumda herkes bilir.32 yaşındayım evliyim ve 7 yaşında bir kızım var.
Ve ben Keremcem Keremcem diye diye laf kondurmuyordum.Benim yakışıklı romantik prensime laf söylemeyin.Benden küçük forum arkadaşlarıma susun bakayım sus küçüğün söz büyüğün Keremcem benim diyordum.
Ama ben iyiyi ve kötüyü ayırabilecek bir yaştayım.
Şu an Keremcem'e çok kızgınım ** çıkarda adam gibi bir açıklama yaparsa eminim artık bu olaylardan kendisininde haberi olmuştur.Ben olsam böyle bir ayrılık söz konusu olmasa bile çıkar sitemden açıklama yaparım.
Ve Keremcem'in açıklama yapmadığı her saat,her dakika aleyhine işliyor bunuda belirtmek isterim.
Çıksın adam gibi her şeyi anlatsın,itiraf etsin yada böyle bir şey yok ben devam ediyorum desin ben yine Keremcem'i sonuna kadar desteklerim.
Keremcem'in sustuğu her saat,her dakika aleyhine iş