PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

kurti1
21-08-06, 20:37
aydoğan abi beni yanlış anladın galiba ben o yazı için onu demedim ki benim demek istediğim sende ona kızıyo musun yazni sinin fikrini öğrenmek için yazmıştım teomanresat yazdığı yazıya bişi söylemedim yani sadece sen ne düşünüyosun die yazmıştım ben sizin yazınızdan alıntı yaptım öyle yazptığım zaman sizin yaptığınız alıntı çıkmıyo zaten :icon_cry: :img-sorry
tamam anlaşıldı. bakın sizler olmasanız modaratörle bir işe yararmı veya bu sayfanın anlamı kalırmı? kalmaz. ama modaratörler olmasa gene de bu sayfanın anlamı manası olur. aşkoyununda diğer oyuncular olmasa sadece keremcem ve yasemin olsa çok saçma olur. ama aşkoyunu anlamını bir bütün olarak veriyor. hepimiz buna dahiliz. herkes. ekip. oyuncular. yapuım ve prödüksiyon. ve elbette siz izleyiciler. tek bir kişi götürmedi bende ayrılsam gene izlemenizi isterim ne olursa olsun. veya yasemin veya başkası. herkim olursa olsun. biraz kızgınım tabii. çünkü profesyonelce verilmiş bir kara değil bu. ayıp. son anda böyle birşey yapılmaması gerekirdi. ama keremcem gene benim kardeşim olsa devam etseydi elbet güzel olurdu ama karaı bu şekilde verddi e bizde saygıda kusur etmeyiz bu kararı ile ilgili. sevgiler