Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
##BerkaN##
16-06-06, 19:13
selam berkan ya ne dicem ben dün değil önceki gün tanıtımlarda gördüm 17 haziran cumartesi keremcem star ekranlarında diyordu walla tanıtımlarda ya işallah ertelenmemiştir..
amin berkan bencede artık entirikanın da yani bi haddi sınırı war dimi ? birazda komedi izliyelim ekinle sarpın ewli olup olmadıklarını bile anlayamadık hiç romantik bi sahne görmüyoruz nerdeyse , bi çocukları oldunu bile unutucaz walla ne yaparlarsa yapsınlarda öbür sezonda sinan artık sarpa baba desin ! bu arada bide yeldayla serkanın çocuğu olsun yaw artık, berna işallah aldırmamıştır ki ben aldırmadığını düşünüyorum ..
bu arada arzu doğum günün kutlu olsuun :img-grin2
selam burçin nasılsın görüşmeyeli valla ben öyle duydum ertelenmiş istersen bak bi kopyası var yazayım buraya metu girl arkadaşımız yazmış olabilir demiş ama galiba öyleymiş duygu arkadaşımda sormuştu nerden bildiğimi onun sorusuda cevaplanmış oldum buarada bu keremcem konusna yazılmış bu sitede metu girl arkadaşımız tarafından:
mrb arkadaşlar....
duydunuz herhalde keremcemin programı yarın gece yok çünkü tanıtımlarda hala çok yakında diyor ayrıca yarın gece star da kaybolan yıllar adlı dizinin özel bölümü war ardındanda yeni bölümü ekranda olacak herhalde öbür haftaya ertelendi... ayrıca bir arkadaş demiş program canlı olmayacak we çekimler de pazartesi olacakmış çünkü seyirci olarak katılacakmış bu arkadaş...
aynen böyle yazmış ben tabi buna dayanarak söylemiyorum daha başka biryerlende duydum fakat siz yinede cumartesi bakın tamm ben şimdi zararlı çıkmayayım bu işten:img-grin2
neyse bencede entrika olmasın artık ve zaten ben düşündüm iyice üstünde yeni bölümlerde rüya işçileri naparlar diye şöyle bir sıralama yaptım
1)sinanın sarpa baba demeye çalıştırma aşaması-demesi-....
2): yelda serkan barıştırma-boşanıp yine evlenirler belki....
3)son olarak (belki) :dr.hakan berna aşkı....
bunlar olur gibime geliyor ekin ve sarpın başına bişey gelmesin aşkları son hızla devam etsinde bence farketmez ben yine izlerim dizimi....
duygusal ruh
16-06-06, 19:23
ARKDŞLAR SON 1SAATE GİRİORUZ HEPİMİZE BOL ROMANTİZM MUTLULUK (İNŞALLAH) VE HÜZÜN DOLU GÖZ YAŞI DOLU SEZON FİNALİ BİR BÖLÜM DİLİORUM HEPİMİZE İİ SEYİRLER OLSUN bye
##BerkaN##
16-06-06, 19:27
ARKDŞLAR SON 1SAATE GİRİORUZ HEPİMİZE BOL ROMANTİZM MUTLULUK (İNŞALLAH) VE HÜZÜN DOLU GÖZ YAŞI DOLU SEZON FİNALİ BİR BÖLÜM DİLİORUM HEPİMİZE İİ SEYİRLER OLSUN bye
valla evet arkadaşlar 1 saat kaldı sezon finaline hepinize ii seyirler dileğiyle ben şimdilik ayrılıyorum ama unutmayın diziden sonra gelebilenler gelsin siteye yorum yaparız mutlaka ben burdayım valla dizi bitince hemen diziden sonra hepinizi bekliyoruz!!!
duygu arkadaşım sana katılıyorum bencede bol romantizm mutluluk hüzün izleyeceiz ve bence dizi bitince yüzümüzde bi tebessümle dizimizi uğurlayacağız 3 aylığına hepinize tekrar tekrar ii seyirler güzel birbölüm(hiç şüphem yok) seyretmek dileğiyle....
burcin_kaplan
16-06-06, 19:31
selam burçin nasılsın görüşmeyeli valla ben öyle duydum ertelenmiş istersen bak bi kopyası var yazayım buraya metu girl arkadaşımız yazmış olabilir demiş ama galiba öyleymiş duygu arkadaşımda sormuştu nerden bildiğimi onun sorusuda cevaplanmış oldum buarada bu keremcem konusna yazılmış bu sitede metu girl arkadaşımız tarafından:
mrb arkadaşlar....
duydunuz herhalde keremcemin programı yarın gece yok çünkü tanıtımlarda hala çok yakında diyor ayrıca yarın gece star da kaybolan yıllar adlı dizinin özel bölümü war ardındanda yeni bölümü ekranda olacak herhalde öbür haftaya ertelendi... ayrıca bir arkadaş demiş program canlı olmayacak we çekimler de pazartesi olacakmış çünkü seyirci olarak katılacakmış bu arkadaş...
aynen böyle yazmış ben tabi buna dayanarak söylemiyorum daha başka biryerlende duydum fakat siz yinede cumartesi bakın tamm ben şimdi zararlı çıkmayayım bu işten:img-grin2
neyse bencede entrika olmasın artık ve zaten ben düşündüm iyice üstünde yeni bölümlerde rüya işçileri naparlar diye şöyle bir sıralama yaptım
1)sinanın sarpa baba demeye çalıştırma aşaması-demesi-....
2): yelda serkan barıştırma-boşanıp yine evlenirler belki....
3)son olarak (belki) :dr.hakan berna aşkı....
bunlar olur gibime geliyor ekin ve sarpın başına bişey gelmesin aşkları son hızla devam etsinde bence farketmez ben yine izlerim dizimi....
saol berkan iyim işte okulda bitti rahatım artık:) bu arada sen öss ye mi giricektin ben mi yanlış hatırlıyorum eğer giriceksen şimdiden başarılarr:img-grin2 ..
bu arada bencede ya artık başlarına bişe gelmesin dicem ama işte bu yazarlar ne dediler entirikayı seviyoruz , başlarına bişe gelmezse kimse izlmez gibi bişe demişler ne kadr yanılıyorlar walla biraz romantik sahneler koysalar ölücekler sanki dikkat ettim yani ekine ne olacağı bile belli değil ameliyat haneye giriyor sarpı öpmeyi bırakın sarılmadı bile ya...ne bilim yani sonuçta biz onların aşkı için izliyoruz bu diziyi ama nedense aşkı onlarada bize de yaşatmıyorlar.. ama çok umutluyum ben diğer sezondan ne dedi sarp mutluluk kredilerimizi bol bol harcicaz artık dedi yani bundan bize bişe sölemeye çalışmışlardır umarım rüya işççileri artık mutlu olsun ama di mi yani... bu arada son 1 saat:):img-artis
##BerkaN##
16-06-06, 19:52
saol berkan iyim işte okulda bitti rahatım artık:) bu arada sen öss ye mi giricektin ben mi yanlış hatırlıyorum eğer giriceksen şimdiden başarılarr:img-grin2 ..
bu arada bencede ya artık başlarına bişe gelmesin dicem ama işte bu yazarlar ne dediler entirikayı seviyoruz , başlarına bişe gelmezse kimse izlmez gibi bişe demişler ne kadr yanılıyorlar walla biraz romantik sahneler koysalar ölücekler sanki dikkat ettim yani ekine ne olacağı bile belli değil ameliyat haneye giriyor sarpı öpmeyi bırakın sarılmadı bile ya...ne bilim yani sonuçta biz onların aşkı için izliyoruz bu diziyi ama nedense aşkı onlarada bize de yaşatmıyorlar.. ama çok umutluyum ben diğer sezondan ne dedi sarp mutluluk kredilerimizi bol bol harcicaz artık dedi yani bundan bize bişe sölemeye çalışmışlardır umarım rüya işççileri artık mutlu olsun ama di mi yani... bu arada son 1 saat:):img-artis
ya burçin tam benim içimden geçenleri yazmışsın tebrik ediyorum ben yazmaya çalıştım ama senin kadar iyi ifade ettiğimi düşünmüyorum senin kız olmandan benim erkek olmamdan kaynaklanıyor belkide:img-grin2 yani olmasın artık entrika ya aşkı eskisi gibi hissedelim demi? neyse evet öss ye gircez bakalım zor olacağını düşünüyorum ama bizede bu kısmetmiş napalım eğer istanbuldan bi üniversite kazanırsam(buarada sırf keremcem ve yasemin için istanbulu ağırlıklı tutacağım inşallah üniversitelerde)her gün sette olacağım ya haberler resimler tiyolar benden olur inşallah anlayacağınız ilk sene çakarım üniversitede aşk oyuunu yüzünden ama olsun:img-nyam:
neyse ben kaçtım şimdilik DİZİDEN SONRA HEPİNİZİ BEKLERİZ ONA GÖRE DAHA DONDURMA YİYECEĞİZ:img-yes:(SON 30 DK.)
burcin_kaplan
16-06-06, 19:59
ya burçin tam benim içimden geçenleri yazmışsın tebrik ediyorum ben yazmaya çalıştım ama senin kadar iyi ifade ettiğimi düşünmüyorum senin kız olmandan benim erkek olmamdan kaynaklanıyor belkide:img-grin2 yani olmasın artık entrika ya aşkı eskisi gibi hissedelim demi? neyse evet öss ye gircez bakalım zor olacağını düşünüyorum ama bizede bu kısmetmiş napalım eğer istanbuldan bi üniversite kazanırsam(buarada sırf keremcem ve yasemin için istanbulu ağırlıklı tutacağım inşallah üniversitelerde)her gün sette olacağım ya haberler resimler tiyolar benden olur inşallah anlayacağınız ilk sene çakarım aşk oyuundan ama olsun:img-nyam:
neyse ben kaçtım şimdilik DİZİDEN SONRA HEPİNİZİ BEKLERİZ ONA GÖRE DAHA DONDURMA YİYECEĞİZ:img-yes:(SON 30 DK.)
soal berkan ifade edebilmişimdir işallah ciddn :) bu arda işallah istediğin üniversteyi kazanırsın hem biz hemde sen senivinicen galiba bu işe:) :img-lady: çok güzel olur walla ya setten haberler falan getirrsin bize bu arada ben bizim dizimizin ocak ayında biticeğini düşünmüyorum bakın görün 1 dönem daha sürücek:) haha..bitmez arkadaşlar bu dizi ki umulanda bu bende bitmesini istemiyorum çünküü...byebye berkan ewet şimdi dizi başlıcak nerdeyse bende artık şöle heycan yaptım ewde bi iki tur atim gidim annemlerle konuşimde heycanımı atim ya :) diziden sonra görüşmek üzere byebye
duygusal ruh
16-06-06, 20:03
evt arkdşlar dizi sonu herkeis buraya beklioruz aşk dolu bir bölüm diliorum herkese
meltem-cmbl
16-06-06, 21:11
arkadşalar ekının ilk aşkı sarp değilmiydi ondan once bı cocuk daha varmış ya ya doğurma sahnesı cok komıktı ya 1 mayıs 1 mayıs sarkısı falan harıkaydı
arkadaşlar ilk reklama girdi biraz komikti hele şu ''1 mayıs 1 mayıs...'' oraya çok güldüm ama bu son gülmem her halde :icon_cry:
arkadşalar ekının ilk aşkı sarp değilmiydi ondan once bı cocuk daha varmış ya ya doğurma sahnesı cok komıktı ya 1 mayıs 1 mayıs sarkısı falan harıkaydı
ama ekin onu sevmemiş ilk bende onu düşündüm ama sonradan anlattı aşık olmamış kendini haksızlığa uğramış gibi hissetmiş :)
ailelerin haline cok uzuldum yaaa...sarp kaldıramadı gulser hanımın halini cayı bahane etti yazık yaaa.
bu sekilde uzulurken aynı zamnda kopuyorum gulmekten.hamileligi sarkı fln komediydi.kurti herzamn kurtiymis yani...gonulde acipti.
hakanın birazdan yanındayım tumor demeside ayrı tabi adam manyak walla.
burcin_kaplan
16-06-06, 21:16
arkdaşlar walla avrupa atvden izliyorum ben baktım ora daha erken başladı çünkü...ben bu kadar hem gülünücek hemde ağlanıcak bi bölüm görmedim ya feryalde gözlerim doldu walla yeldanın hayalindede çok güldüm ya ilk başta :D nasıl unutmuş ewlilik yıl dönümlerini:D haha...buarada muzoyada çok acıdım ya cnm benim yazık walla... bu arada sarpın hayali en son olucak glaiba bakalm neyi hatırlıyacak?
meryemce84
16-06-06, 21:17
Biz Kenan'ı görmek istemiyoruz..
Adam her yerde karşımıza çıkıyor yahu..
Yani gitsede kurtulsak..
Hala da karşımızda ya yeter...
1 Mayıs şarkısı güzeldi be..:)
ailelerin haline cok uzuldum yaaa...sarp kaldıramadı gulser hanımın halini cayı bahane etti yazık yaaa.
bu sekilde uzulurken aynı zamnda kopuyorum gulmekten.hamileligi sarkı fln komediydi.kurti herzamn kurtiymis yani...gonulde acipti.
hakanın birazdan yanındayım tumor demeside ayrı tabi adam manyak walla.
Evt sarp gülser hanimin haline cok üzülüyor ya...
Bir yandan gülüyorum bir yandanda cok üzülüyorum ...
Evt Hakan cok acaip ..
Resmen tümörle sohbet ediyor...
Ama bu gecede burdayiz arkadaslar demisti biraz önce..
Ama hemsirenin sadece 8 saat vakti vardi,...
Nasil yapacaklatr acaba...
Insallah kadin ameliyatin yarisinda gitmek zorunda kalmaz...
Neyse arkadaslar ben gidiyorum..
Baslar simdi...
Bölüm sonu herkezi bekliyoruz...
görüsmek üzere..
meryemce84
16-06-06, 21:32
Ya Serkan nerde?
Hani kankasının yanında değil niye?
"Ekin yüreği kocaman bir kız"dedi.
Orhan baba dökrütdü yine...
burcin_kaplan
16-06-06, 21:38
arkadaşlar şuan uçuuyorum önceden haberişniz olucak ama ameliyat bitti hakan ameliyat geçebileceği en iyi şekilde geçti dedi dışarı çıktı tümorü aldılar ama şimdi 1 gün çok önemliymiş işallah bi pislik olmaz arkadaşlar ya..o bir gün içinde bişe olabilrmiş öle diyo..işallah olmaz ama ben şüpheliyim arkadaşlar ya kritik biticek gibi geliyor bana hala ama umarım öle olmazda size dondurmaları alırız:)
arkdaşlar walla avrupa atvden izliyorum ben baktım ora daha erken başladı çünkü...ben bu kadar hem gülünücek hemde ağlanıcak bi bölüm görmedim ya feryalde gözlerim doldu walla yeldanın hayalindede çok güldüm ya ilk başta :D nasıl unutmuş ewlilik yıl dönümlerini:D haha...buarada muzoyada çok acıdım ya cnm benim yazık walla... bu arada sarpın hayali en son olucak glaiba bakalm neyi hatırlıyacak?
biz daha yeni izledik bu dkları yelda çok komik yaww vw çok tatlı
serkanla ekinin muhabbetine bitti.yanlız feryalin hatırladıklarında gozumden yaslar suzuldu.
cocuk aldırma mewzud-suna girmiorum ekine cook kızdım.ama gecmiste kalmıs acmamak lazım.sarp ne hatırlıcak acaba catlıcam yaaa...
arkadaşlar şuan uçuuyorum önceden haberişniz olucak ama ameliyat bitti hakan ameliyat geçebileceği en iyi şekilde geçti dedi dışarı çıktı tümorü aldılar ama şimdi 1 gün çok önemliymiş işallah bi pislik olmaz arkadaşlar ya..o bir gün içinde bişe olabilrmiş öle diyo..işallah olmaz ama ben şüpheliyim arkadaşlar ya kritik biticek gibi geliyor bana hala ama umarım öle olmazda size dondurmaları alırız:)
holeyyy biz bunu daha izlemedik ama süper bu haberrrr
meltem-cmbl
16-06-06, 21:41
hadi ya ii abri bend aha orayı izlemediöavrupa kanalı dimii
hakanın tumorle olan muhabbetide ayrı komik.elektirik ne zamn kesilcek yaaaaaaaaaaaaa????olsunda bitsin gecsin hemn.
ya elektrik işi ne oldu yaww
meltem-cmbl
16-06-06, 21:42
valla şölede olabilir elektrikler kesilir sonra ekının kalbı dudur ve bıter ama böle olmaz inşsllah.
meriremail
16-06-06, 21:42
YA ARKADAŞLAR BİTTİK BİZ YAĞ 2. BÖLÜM KALDI NASIL ELEKTRİKLER KESİLCEKTE AÇILCAKTA AMELİYAT BİTÇEKTE EKİN GÖZLERİNİ AÇCAKK.EYYVVAHH. YOK AMELİYAT MASASINDA BİTİRCEKLER. ÜFFFFFF YAĞĞĞ
BU ARADA Bİ ARKADAŞIMIZ DEMİŞ EKİN AMELİYATTAN KURTULDU DİYE. AMA ÖYLE VİŞİY OLMADIUKI. EN SON SERKANLA EKİN KONUŞUYORDU...
:img-lady: :img-lady: :img-lady:
meltem-cmbl
16-06-06, 21:44
YA ARKADAŞLAR BİTTİK BİZ YAĞ 2. BÖLÜM KALDI NASIL ELEKTRİKLER KESİLCEKTE AÇILCAKTA AMELİYAT BİTÇEKTE EKİN GÖZLERİNİ AÇCAKK.EYYVVAHH. YOK AMELİYAT MASASINDA BİTİRCEKLER. ÜFFFFFF YAĞĞĞ
BU ARADA Bİ ARKADAŞIMIZ DEMİŞ EKİN AMELİYATTAN KURTULDU DİYE. AMA ÖYLE VİŞİY OLMADIUKI. EN SON SERKANLA EKİN KONUŞUYORDU...
:img-lady: :img-lady: :img-lady:
avrupa kanalında daha erken başlıyoya ondadndır biz daha sonra görcez bunları
didou_didem
16-06-06, 21:44
bu iş bu kadar bitti bu iş gözlerini de açtı uçuyorum sevinçten
burcin_kaplan
16-06-06, 21:45
oleeeeey be işte ben bunun üzerineee başka bişe demem dondurmalarınızı zevkle ısmarlıcam millet:) gözünü açtı ekin ama şimdi reklama girdi heralde son andada bi terslik olmaz yaa:) acayip mutlu olduuum ..uçuyorum ciddi ciddi yaa işte bizxim dizinin farkı ne diyim ..:D
bu arada işallah erken konuşmuyorumdur..ama artık bi terslik çıkıcanıda sanmam: işte güzel bir yaz bizi bekliyor glaibaa:D:)
bu iş bu kadar bitti bu iş gözlerini de açtı uçuyorum sevinçten
Aynen ya, biraz önce hickiriklara bogulmustum ölecek diye ama simdi sevincten ucuyorum ya..
Harika Uyandi sonunda..
oleeeeey be işte ben bunun üzerineee başka bişe demem dondurmalarınızı zevkle ısmarlıcam millet:) gözünü açtı ekin ama şimdi reklama girdi heralde son andada bi terslik olmaz yaa:) acayip mutlu olduuum ..uçuyorum ciddi ciddi yaa işte bizxim dizinin farkı ne diyim ..:D
bu arada işallah erken konuşmuyorumdur..ama artık bi terslik çıkıcanıda sanmam: işte güzel bir yaz bizi bekliyor glaibaa:D:)
Evt galiba öyle..
Insallah bir terslik cikmaz ya..
Cok sevincliyim, insallah hevesmizi kursagimizda birakmazlar...
Ne diyeyim: Iste bu bizim dizimiz yaaaaa..
süper yaaaa çok merak ettim şimdi bizde başlıcak
didou_didem
16-06-06, 21:48
süper bağladılar helal olsun yaa tekme atması elele tutuşmaları gözgöze gelmeleri muhteşemdi helal olsun varyaa
süper bağladılar helal olsun yaa tekme atması elele tutuşmaları gözgöze gelmeleri muhteşemdi helal olsun varyaa
Acaip bir bölüm hazirlamislar ...
HELAL OLSUN...
Bastan sonuna kadar heyecan dolu bir bölüm...
burcin_kaplan
16-06-06, 21:49
Evt galiba öyle..
Insallah bir terslik cikmaz ya..
Cok sevincliyim, insallah hevesmizi kursagimizda birakmazlar...
Ne diyeyim: Iste bu bizim dizimiz yaaaaa..
işallah deryacık işaalah şuan da en korktuğum şey o ama bişe olmaz umarım .. hadi kalk koca bebek dedi ya o göz açışı çok güzel yapmışlar eskiler gözünün önünden geçti böle çok sevindim bi anda ayağa fırladım sevinçten ya:):D:img-artis
işallah deryacık işaalah şuan da en korktuğum şey o ama bişe olmaz umarım .. hadi kalk koca bebek dedi ya o göz açışı çok güzel yapmışlar eskiler gözünün önünden geçti böle çok sevindim bi anda ayağa fırladım sevinçten ya:):D:img-artis
Icimden bir ses son anda bir aksilik olacak diyor ya...
Insallah son anda gözünü kapatmaz..
Ay allah korusun ya.. Neyse iyi düsünelim iyi olsun..
Insallah sonu güzel biter burcincigim..
burcin_kaplan
16-06-06, 21:53
Icimden bir ses son anda bir aksilik olacak diyor ya...
Insallah son anda gözünü kapatmaz..
Ay allah korusun ya.. Neyse iyi düsünelim iyi olsun..
Insallah sonu güzel biter burcincigim..
ya aynen derya ya.. ne bilim ya bi terslikle biticek yada ekinin sözleriyle sezon finali olucak gibime geliyor işallah o terslik olmazda ..fonda ekinin sesini duyarız işte aşk bu kadar kuvveetlidir fln ne bilim şöle güsel sözler eder gine hem bizi sevindirir hemde yazımızı neşelendirir:)
didou_didem
16-06-06, 21:55
olmadı arkadaşlar aksilik olmadı muhteşem bağladılar yaa helal olsun bu arada bir karar aldım hakan'ın heykelini dikecem süpersin yaaa
Güzel bitti ya..
Harika bir sezon finali..
Arkadaslar hepimizin gözü aydin..
Muhtesem bir bölümdü, harika son.....
Tek kelimeyle HARIKAYDI....:cheer:
burcin_kaplan
16-06-06, 21:56
oleeeeeeeeeey işte şimdi raaht bi oleeey çekebilrim (formun kurallarından birini çiğiniyorum uzatara glaiba ama özür dilerim sevincime werin:) )
oleeeeeeeeeeeyy:D:D uçtum yaa walla dondurmalarınız helal olsun arkadaşlar ne diyim işte haksızz çıktığıma çook seviniyorum wlala kritik bitmedi mutlu bitti wlala hala inanamıyorum süperrr yaa .. :):)
3 ay içim raht edicek walla ama ne olucak artık bakalım :D sıra artık sinanda gliba:)
KeReMcEm123
16-06-06, 21:56
jaa ne güzel bitti...:img-grin2
olmadı arkadaşlar aksilik olmadı muhteşem bağladılar yaa helal olsun bu arada bir karar aldım hakan'ın heykelini dikecem süpersin yaaa
:cheer::) Allah iyiligini versin Didem ...
:)Gel beraber dikelim..
Tamammi?:)
cccoookokkkkk guzel bir bolumdu ve cooooooookkk guzel bitti insallah ekin sagir falan olmaz allah korusun
burcin_kaplan
16-06-06, 21:58
arkdaşalarrr bende warrıım bende yardıma gelirim hakanın heykeli walla dikilir yaa kurtardı ekinimiziii...:) bu arada ya bişe dicem ama şimdi keyif kaçmasın ama bişe olmaz yani sanki bana hakan ekini sevmeye başladı fln gibi geldi ama işallah öle diildir aman ya neyse şimdi onlara girmeyelimmm:):)
KeReMcEm123
16-06-06, 21:58
ya...hakan ekinemi asik oldu yaw??
oleeeeeeeeeey işte şimdi raaht bi oleeey çekebilrim (formun kurallarından birini çiğiniyorum uzatara glaiba ama özür dilerim sevincime werin:) )
oleeeeeeeeeeeyy:D:D uçtum yaa walla dondurmalarınız helal olsun arkadaşlar ne diyim işte haksızz çıktığıma çook seviniyorum wlala kritik bitmedi mutlu bitti wlala hala inanamıyorum süperrr yaa .. :):)
3 ay içim raht edicek walla ama ne olucak artık bakalım :D sıra artık sinanda gliba:)
Aynen...
Rüya iscilerini cok seviyorum ya..
Helal olsun muhtesem bir sezon finaliydi...
Bu arada arkadaslar hakanin eklinde sonda ekinin fotografi vardi bakti güldü..
Ekine asik olmuyor degilmi??
didou_didem
16-06-06, 21:59
bu arada benim dondurmam çikolatalı olsun arkadaşlar:):):):)
süperdi ya en başta sarp'ın tek birşeyi hatırlamasına kızdım neler bekledik biz dimi??ama sonunda ekin'în başında yaşadıkları süperdi valla..
tekme atması=ayağını oynatması
elele tutuşmaları=elini oynatması
sarılmaları eksilere bağlamaları
sonunda galiba sarp ekin'in gözünü mü öptü heyecandan anlayamadım da...
##BerkaN##
bitti arkadaşlar bitti ya inanamıyorum bitti mutlu son kazandı
ama hakan konusunda ben söylemiştim arkadaşlar!!!
bence hemen konuşmamız lazım bu konuyu sizce?
Nur sevinc
iyi de şimdi bu neydi arkadaşlar hakan olayımız eksikti...adamlar yaptı yine yapacaklarını sadece pes diyorum...önümüzde ki sezon neyle uğraşacağımız belli oldu yeni sorunumuz dr hakan bey hayırlı olsun...
çok haklısın nediyim olamaz galba o istemedensede söylüyeceğim şey mi gerçek oluyo.bunu yapamazlar demi????ama çok güzeldide sonunda nerde bıraktılar işallah hakan ekine aşık olmuyodur
burcin_kaplan
16-06-06, 22:00
Aynen...
Rüya iscilerini cok seviyorum ya..
Helal olsun muhtesem bir sezon finaliydi...
Bu arada arkadaslar hakanin eklinde sonda ekinin fotografi vardi bakti güldü..
Ekine asik olmuyor degilmi??
şimdi aynısnı dedim derya ya walla oldu gibime geliyor benmm ..ama işaallah sadece dost duygularıdır dicem ama sanki değil gibi bilmiyorum ya diğer sezonda hakanla uğraşmayalımda ben hani dizide kalsın diyordum ya warzgeçtim ya konuk oyuncuydu di mi o :) biz onun heykelini dikelim heykel dursun o gitsin:):):img-icecr
didou_didem
16-06-06, 22:01
:cheer::) Allah iyiligini versin Didem ...
:)Gel beraber dikelim..
Tamammi?:)
tamam derya birlikte dikelim dikecem yaa!!!!!!:img-grin2
bu arada sondaki ekin'in fotoğrafına bakması benimde dikkatimi çekti ama kurtardım falan diye de olabilir hakan bilmiyor mu sarp'la birbirlerine ne kadar aşık olduğunu ya!!!!
hem o daha berna'yı görmedi bekleyin yeni sezon o var...
yaa önümüzdeki sezon diyorsunuz da atv sezon finali demedi ki FİNAL dedi
ARKADAŞLAR DİZİMİZ BİTTİ GELECEK SEZON DEVAM ETMEYECEK
arkdaşalarrr bende warrıım bende yardıma gelirim hakanın heykeli walla dikilir yaa kurtardı ekinimiziii...:) bu arada ya bişe dicem ama şimdi keyif kaçmasın ama bişe olmaz yani sanki bana hakan ekini sevmeye başladı fln gibi geldi ama işallah öle diildir aman ya neyse şimdi onlara girmeyelimmm:):)
Cnm bende ondan cüpheleniyorum..
Bir rahatladik dedik simdi bu cikti..
Bence bir dahaki sezon Hakaniin askini izleyecegiz galiba, silaminda dedigi gibi..
Ama neyse ya dedigin gibi simdi keyfimizi kacirmayalim..
Ekinle sarpin aski ölümü bile yendi..
Bunu mu yenemicek..
burcin_kaplan
16-06-06, 22:02
bitti arkadaşlar bitti ya inanamıyorum bitti mutlu son kazandı
ama hakan konusunda ben söylemiştim arkadaşlar!!!
bence konuşmamız lazım bu konuyu
selaaam berkaan:):) sonunda bitti ewet haklı çıktıın:) we çook seviniyorum yaa buna..artık seneryo üretmeye başlayabilriz arkadaşlar önümüzde tm 3 ay war :) neler tahmin edicez artık hakanla ilgili neler kurucaz allh bilir:img-elvis
meryemce84
Ay mutlu bittiyse..
Dondurmalar helal olsun...
Çooook mutlu oldum...
Ama daha göremedim..:img-sorry
Gözümlen göreyim daha da mutlu olayım...
Amanın böyle köşeye can kurban pembe listedeki arkadaşları kutluyorum...
Ya ya ya şa şa şa Doktor Hakan çok yaşa... :cheer: :cheer: :cheer:
##BerkaN##
ya arkadaşım edecek nerden çıkıyor bu biz onu bırakalım hakanı konuşalım
aşık oldu ekine ben demiştim olacak diye napacağız şimdi????
gs-tugba93
arkadaslar devam etcek en sonda öyle yazdi
devam edicek diye
Olurmu, sezon finali cnm..
Atv dede sezon finali yaziyordu..
herkese merhabalar herkes burdami????
cooook güzel bi bölümdü. hatta harikaydi. heyecandan tuslari bulamiyorum.
ben bölümün yildizinin seciyorum:HAKAN ve Yasemin ergene.:img-kiss:
hayalleri cok güzeldi. keske sarpinki biraz daha uzun olsaydi.
yasemin hamile rolünü cok iyi yapti. hersey mükemmeldi.
ameliyat düsündügümüzdende kolay gecti. hemen bitti ben sasirdim.
ekinin ayagini oynatmasi felan cok heyecanliydi ya. öffff yazamiyorum.
ha aysacim hakan elden gidiyor, benden söylemesi. abayi yakti bizimki.
yeni sezonun konusu belli oldu. sarp-ekin-hakan üc geni.
daha cok yorum yapacam önce bi kendime geleyim. bizim final en iyisiydi.
son sahneleri göstermeler, kadife kelepce...... ayakta alkisladim valla. annemdende fircayi yedim ama.:img-grin2
didou_didem
16-06-06, 22:03
arkadaşım sonunda ne yazdı devam edecek yazdı önemli olan da bu..sezon finalinden bahsediyor olabilir..
bakın atvnin sayfasında aynen şöyle yazıyor
AŞK OYUNU
Bölüm 44 / Final 16 Haziran Cuma 20:30'da
yaa pardon arkadaşım o zaman tamam
oh bee bitmemişşş
atv final yazınca ben de bitti sandımm üzüldüm
AŞK OYUNU
Bölümün sonunda devam edecek yazdi.
Korkmayin dizimiz ayni hiziyla devam edecek 3 ay sonra...
Ekin Teksoy
16-06-06, 22:04
valla dizi süperdi en güzel bizim dizimiz girdi sezon finalini mutlu sonla
tam seviniyorum ekin ameliyathaneden cikmis kendine gelmis bu kez de dr.hakan aklima takildi korktugum basima geldi galiba bu doktor ekine asik falan olmasin insallah böyle birsey yoktur insallah ekinin resmine baska bir amacla bakmistir hani kurtuldu diye o bernaya asik olsun.
ben simdi üc ay ne yapacam ya bari tekrarlarini koysalar.
ha bu arada hepsini hayali cok güzeldi özelliklede ismet beyin.eski bölümlerden bir kac sey izlemek cok güzeldi oh be dizi mutlu sonla bitti.
didou_didem
herkese merhabalar herkes burdami????
cooook güzel bi bölümdü. hatta harikaydi. heyecandan tuslari bulamiyorum.
ben bölümün yildizinin seciyorum:HAKAN ve Yasemin ergene.:img-kiss:
hayalleri cok güzeldi. keske sarpinki biraz daha uzun olsaydi.
yasemin hamile rolünü cok iyi yapti. hersey mükemmeldi.
ameliyat düsündügümüzdende kolay gecti. hemen bitti ben sasirdim.
ekinin ayagini oynatmasi felan cok heyecanliydi ya. öffff yazamiyorum.
ha aysacim hakan elden gidiyor, benden söylemesi. abayi yakti bizimki.
yeni sezonun konusu belli oldu. sarp-ekin-hakan üc geni.
daha cok yorum yapacam önce bi kendime geleyim. bizim final en iyisiydi.
son sahneleri göstermeler, kadife kelepce...... ayakta alkisladim valla. annemdende fircayi yedim ama.:img-grin2
bizimkiler kesinleştirdi artık deli olduğumu yaa adım deliye çıktı evde...deli gibi zıpladım evin içinde oynuyorum yaa..
ya ben sanmıyorum neden bilmiyorum ama böyle birşey olmayacak gibi...
unutmayın berna ile tanışmadı bu adam...
##BerkaN##
selaaam berkaan:):) sonunda bitti ewet haklı çıktıın:) we çook seviniyorum yaa buna..artık seneryo üretmeye başlayabilriz arkadaşlar önümüzde tm 3 ay war :) neler tahmin edicez artık hakanla ilgili neler kurucaz allh bilir:img-elvis
slm burçin valla benim hala aklım hakan da ben hakanda kıpırtılar var dedim ayşa arkadaşımız olmayacak dedi nekadar haklı çıkmak istemesemde çıktım arkadaşlar yorum yapalım diyeceğim ama tüm ekibi bekleyelim onlar atv türkiyede seyrediyorlar belkide....
KeReMcEm123
16-06-06, 22:05
ama bölüm bitince altinda DEVAM EDECEK diye yaziyodu okumadinmi??
burcin_kaplan
16-06-06, 22:05
AŞK OYUNU
ya arkdaşım ne kafanı takıyorsun o dediğin geçen hafta kapattık biz konuşmayı ..sezon finali bunu uzatmaya gerek yok...
ya arkdaşlar şimdi bak beni de daha çok korku saldı biz bernaya aşk olur bernaya aşık olur diyoduk adam gitti resmen bizim ekine aşık oldu ya..allah allah :img-elvis
selam arkadaslar,harika bi sezon finaliydi ya,hatta sevincten agladim,nasil mutlu oldum anlatamam ya,ilk basta elektriklerin kesildigi yerde bitcak zannetdim ama iyki öyle olmadi...su rüya iscileri ilk kez güzel bitirdiler bi bölümü ve sezon finaline süper girdileri,burdan tebrik ediyorum valla...
kardesim hakan ekine asik diyor ama bence degil,cünkü bi kac bölüm önce hakan gülsen icin intihar etmeye kalkismamsmiydi yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?!?!
eger gülseni artik sevmiyorsa neden intihar etmeye kalkissinki????
böyle bi sezon finali olamaz..muhtesemdi yaa...iste mutlu sonnn....ama galiba korktugumuz basimiza geldi bizim doktor ekine abayi yakti,iste bu olamazzz....asik olacaksa hemen diziden ayrilsin daha iyi
ama bölüm bitince altinda DEVAM EDECEK diye yaziyodu okumadinmi??
ben bu bölümü atv Avrupa kanalından izleyemedim
benim kocakafalı kocam:love05: maç izlediği için ben de büyük televizyonda izlemek istediğim için maç bitti ben de atv avrupayı kaçırdım atv Türkiyeden izliyorum
o yüzden görmedim henüz ekin uyanmadı bile bizde
gs-tugba93
16-06-06, 22:07
evet harika bir sezon finaliydi
offf simdi 3 ay beklices offf
ya arkdaşım ne kafanı takıyorsun o dediğin geçen hafta kapattık biz konuşmayı ..sezon finali bunu uzatmaya gerek yok...
canım ben geçen hafta karne doldurma ve not geçirme ile uğraşıyordum (ben lisede edebiyat öğretmeniyim de)
geçen hafta giremedim nete..pardon
selam arkadaslar,harika bi sezon finaliydi ya,hatta sevincten agladim,nasil mutlu oldum anlatamam ya,ilk basta elektriklerin kesildigi yerde bitcak zannetdim ama iyki öyle olmadi...su rüya iscileri ilk kez güzel bitirdiler bi bölümü ve sezon finaline süper girdileri,burdan tebrik ediyorum valla...
kardesim hakan ekine asik diyor ama bence degil,cünkü bi kac bölüm önce hakan gülsen icin intihar etmeye kalkismamsmiydi yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?!?!
eger gülseni artik sevmiyorsa neden intihar etmeye kalkissinki????
sana katiliyorum mutluluktan uctum valla...ama kafam simdi karma karisik....insALLAH hakan ekine asik olmamistir..ama fotografa nasil bakiyodu ya..ama gercek ask bu olsa gerek,böyle muhtesem bi sezon finalini hic görmedim..rüya iscilerine tesekkürler...gel eylül gell...nasil yapicam ben ask oyunu suz?? offfff
caglar2000
16-06-06, 22:08
nihayet gelebildim haftalar sonra arkadaslar :) ne zor ismis yaaa bu arada cok iyi bir bolumdu yil icersinde uzulmemize kahrolmamiza ragmen superdi aciklamalari ekinin hamileligini lise yillarindaki ilk askini gorduk nihayaet :)) ben cok begendim helal olsun diycem ama korkuyorum bu kabus iscileri seneye aap cektirecekler diye :) kisacesi guzeldi :))
bizimkiler kesinleştirdi artık deli olduğumu yaa adım deliye çıktı evde...deli gibi zıpladım evin içinde oynuyorum yaa..
ya ben sanmıyorum neden bilmiyorum ama böyle birşey olmayacak gibi...
unutmayın berna ile tanışmadı bu adam...
:)
Burdada durumlar daha iyi degil..
Bölümün sonunda bende bir ciglik vardi..
Hic sormayin, evdekiler beni bu gidisle yaz tatilinde akil hastanesine yatirirlar...
Neyse ya sevinmeyi hak ettik..
44 bölüm üzüldük, agladik, kizdik,...sevindik..
Ama hep dizimizin arkadasindaydik en önemlisi..
Neyse insallah bir 44 bölüm daha ayni heyecanla izleriz...
Ya arkadaslar simdi biz üc ay ask oyunu hakkinda hic birsey yazmayacakmiyiz???
Hepiniz dagiliyormusunz??
sevda_çiçegi
16-06-06, 22:10
arkadaslar ekin kendine geldikten sonra hiç konustumu?ben bazi yerleri kacirdim.hala devam ediyo ama babam birakmiyo.biri yazabilir mi?acaba simdiden tesekkur ederim
ya evet bi durun biz de izleyip bitirelim sonraaa
lütfen bekleyin lütfeeennnnnnn
superdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yani su son olanlardan sonraaa bi yorum yapamıyorum.muhtesemdiiiiiiiiiiiii................
ya acaip agladım yaaaaaaaaaa.
burcin_kaplan
16-06-06, 22:10
canım ben geçen hafta karne doldurma ve not geçirme ile uğraşıyordum (ben lisede edebiyat öğretmeniyim de)
geçen hafta giremedim nete..pardon
pardon walla bende biraz sert çıktım ama ne bilim orda onu görünce sinirlendim bi an bitmiyor diye:) neyse artık ohh raht bi nefes aldım ya sonunda kurtulduk bu tümör belasındanda.:img-icecr
arkadaslar ekin kendine geldikten sonra hiç konustumu?ben bazi yerleri kacirdim.hala devam ediyo ama babam birakmiyo.biri yazabilir mi?acaba simdiden tesekkur ederim
Hayir cnm konusmadi..
Sadece gözünü acti ve sarpa bakti...
meltem-cmbl
16-06-06, 22:12
sevinçten zıplamaya başaldım ya gözünü açtığında oh be hele şükür atlatttı bunuda işte bizim dizimizin farkı hiçbi r şeyi yaırm bırakmıyola
burcin_kaplan
arkdaşalr şimdi rekalma girdi ya sakın sonunu kaçırmayın ansıl olsa bitti diye düşünmeyin daha kadife kelepçe çalıcak sonuda baya güsel izleyin ha:)
ayy ağlamaktan helak oldum çok güzel bir bölüm bu yaaa...
oyyy ben bu diziden 3 ay ayrı kalamam arkadaşlarrrr..geçen yazdan beri izliyorum bu diziyi ilk bölümden itibaren..
harika harikaaa..emeği geçen herkese teşekkürler
sweetheart_02
yaaa süper yaaaa:img-icecr :img-icecr
hakan başar süpersin...
sarp ağladı ya orda kopmuş durumdayım gerisi yok..hatırlamıorum ben bi ağlamaya başladım ama....
süper bağlamışlar yine süper:img-grin2 :img-grin2
bu diziyi izlediğimiz için ne kadar şanslıyız ya..bişey diyemiorum..o derece yane..:img-artis :img-kiss:
Arkadaslar sonunda mutlu son bitti istedegimiz gibi bitt
Oncelikle Ruya iscileri kutluyorum bukadar guzel bolum yaptiklari icin o eski gunleri gostermeleri cok guzel hele ekin gozlerini actiginda ve sarpin kadife kelepce sarkiyi calinca.
simdi bolume gelelim:
Bolumun basini tam goremedim sadece ekin kenana hamile oldugunu soylediginden bakmaya basladim cunku babam maca bakiyordu.
Butun bolum hep guzelde gormedigimiz sahneleri ve heycanlidi kanama ve elektrikler kesilmesiyle.
Bu bolumde Yelda ve Serkanin sorunlarini sozmediler ancak yeni sezonda goruruz.
Bolumun sonunda Doktor Hakan ekinin resimi nasil batigini gordunuz mu?
Ben demistim Hakn ekine asik olacak... bir sorun bitti obur sorun basliyor.
Neyse bolumun en onemli konusu tabi ekinin kurtulmasi ne kadar sevindim anlatamam.:img-grin2
Herhalde yeterince yazdim biraz da sizin yorumlarinizi okuyum.
Ve biz kazandik dondurmayi...............
##BerkaN##
16-06-06, 22:13
Burdada durumlar daha iyi degil..
Bölümün sonunda bende bir ciglik vardi..
Hic sormayin, evdekiler beni bu gidisle yaz tatilinde akil hastanesine yatirirlar...
Neyse ya sevinmeyi hak ettik..
44 bölüm üzüldük, agladik, kizdik,...sevindik..
Ama hep dizimizin arkadasindaydik en önemlisi..
Neyse insallah bir 44 bölüm daha ayni heyecanla izleriz...
Ya arkadaslar simdi biz üc ay ask oyunu hakkinda hic birsey yazmayacakmiyiz???
Hepiniz dagiliyormusunz??
arkadaşlar bunu konuşuruz sonra ben burdayım valla dağılmak yok benim için konuşmaya devam ama site allak bullak oldu birden yorumlar üstüste geliyor okunmuyor ya bi sakin olalaım lütfen ya izleyenler hala var bekleyelim 1dk saygı gösterin lütfen herkes yorumunu yazsın ama daha tartışmaya başlamayalım bence sezon finalini ve ekin dr.hakanı bekleyeyim arkadaşları
didou_didem
16-06-06, 22:13
ya evet bi durun biz de izleyip bitirelim sonraaa
lütfen bekleyin lütfeeennnnnnn
diğer tarafta bitmedi mi??ben dayanamadım avrupa'dan seyrettim...
ya hakan ekin'e aşık olacaksa bile benimki şuanki sevincimi etkileyemez nasıl osla ayrılmayacaklar dimi???ya sevinçten tuşları bulamıyorum ya
Herkeze iyi Aksamlar !!!
Cooook güzel bir Bölüm oldugunu nihayet aylar sonra söyleyebilcem...
Böyle bir final beklemiyordum ben su bes kafalilardan...
Hersey cok güzeldi, herkez ekini hatirladi BERNA haric niye acaba onun hicmi güzel anisi yokdu ekin ile... Bence cook vardi ama unuttu zavalli bes kafalilar :img-haha:
Neyse bunuda kafaya takicak degilim :)
Ameliyati cok güzel yapti su hakan doktor hosuma gitti valla, icim kipir kipir oldu nerdeyse tamamini gösterecekler zanettim, ameliyattan cok korkarim :icon_evil
Ameliyatta bir kac heycan gösterdiler tabi ben bu heycanli sahnelerde su hemsirenin bir kac marifetini görmek isterdim.. Sonucta taaa hapisden cikardilar diiimi ama?
Neyse yaa bunuda es gecelim bari...
Nede olsa cook güzel seyler vardi ama onlari sayamicam cünkü zamanim yetmez. Kisaca bütün anilar güzeldi, tabi ben sarpin biraz fazla anilarini görmek isterdim :D
Veeee en son sahne HATAM BELKI KALBI OYUNCAK SANMAM... bu bes kafalilarda bizi oyuncak zannediyor galiba.. neydi o son sahendeki hakan doktorun hali ?
almis eline ekinin fotosunu sanki asik oldu... Allah allah önce melek sonra seytanmi yapicaklar simdi cook sevdigim doktoru... Hani su cennetten kovulan melek misali...
Umarim yaniliyorumdur!
Neyse cok yazdim herhalde son sözümü yazayim bari MUHTESEM SEZON FINALI izlemis oldum saolsun besliler diiyecem daha fazlasini demicem simarmasinlar :img-icecr
NOT: Burda herkezle bu dizi sayesinde tanisdim ve tanismakdanda cok mutluyum, hepinizi cok sevdim... Tatilde pek ugrayacagimi ve burasinin dolu olacagini zanetmiyorum, yeni sezon görüsmek dilegi ile
BYE BYE
sabiş@enes
16-06-06, 22:14
ya nasıl dı böyle ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti ekin gözünü açtıya hiç beklemiyodum gerçekten böyle bi son tek kelimeyle süper
bu dizi beni valla sinir sahibi yaptı yaaaaa asıl güzeldi ama doktor ekine aşık oldu acaba ekin konuşamıycakmı oofffff 3 ay nasıl bekleriz dimi arkadaslar
meriremail
16-06-06, 22:14
AVRUPADAN SEYREDENLER SÖYLEYİN BAKALIM NASIL BİTTİ.....:img-lady: :img-lady: ???????????????????
arkdaşalr şimdi rekalma girdi ya sakın sonunu kaçırmayın ansıl olsa bitti diye düşünmeyin daha kadife kelepçe çalıcak sonuda baya güsel izleyin ha:)
canim kadife kelepce sarkisi caldiktan sonra bitti dimi?
cunku ondan sonra annam baska kanali acti da.
valla sanki ömrümden 10 sene gitti. ameliyat bitti ben ayaga kalkiyorum, her önemli birsey oldugunda ayaga kalktim sanki maca bakar gibi. sanki bu tümörden cok cektik gibi, sanki kurtulus savasini kazandik gibi.annemin yaninda aglayamadimda sadece bir iki damla yas geldi keremcem gibi. ama sonunda sevincden agladim. ha hakana gelince, bence kesin asik oldu cünkü bakislari, sonra alkol alisi ve hemen ameliyatdan sonra oraya gidisi. o resimi ameliyatdan önce koymustu ben süphelenmistim. gülsene asik olabilir ama o is tatliya baglandi hemde öldü o. zaten hakandan zarar gelmez. sarp sadece biraz kiskanir felan filan, buda cok komik olacak gibi. adamlar resmen sinyal verdi ya. gelecek sezon sarp-ekin-hakan ücgenini izleyecez. korkmayin ama benim icim rahat.
ben şimdi korkmaya başladım
seneye rüya işçileri bizi yine gerecek gibime geliyor
bu arada , bu dizinin gerçek finalini ekimde yapmazlar Aliye gibi inşallah.en az gelecek hazirana kadar sürsün dizimiz.
AMA LÜTFEN MUTLU SONLA BİTSİN..SAKIN KİMSE ÖLMESİN
meltem-cmbl
16-06-06, 22:15
valla hayatımda ilk defa sevinçten alıyorum ve yerimde duramıyorum helal sana rüya işçileri tebriklerrrr
gs-tugba93
evet haklisin
parlakz güneş
ya aşk oyununun en güzel bölümü harika bir sezon finali oldu.çok mutluyum.hele şu son gözünü açtı ya.daha da mutluyum.:img-grin2
sweetheart_02
sana katiliyorum mutluluktan uctum valla...ama kafam simdi karma karisik....insALLAH hakan ekine asik olmamistir..ama fotografa nasil bakiyodu ya..ama gercek ask bu olsa gerek,böyle muhtesem bi sezon finalini hic görmedim..rüya iscilerine tesekkürler...gel eylül gell...nasil yapicam ben ask oyunu suz?? offfff
bi dakka ya kim fotoğrafa bakıodu?? ben kaçırmışım orayı..biri anlatablir mi???????????????
AVRUPADAN SEYREDENLER SÖYLEYİN BAKALIM NASIL BİTTİ.....:img-lady: :img-lady: ???????????????????
Superrrrrrrrrrrrrr bitti sonunda ekin kurtuldu.
Sonunda eski bolumlere donuyoruz... bundan eminim.
burda bir kez daha Ruya iscileri kutluyorum..... bu kadar guzel bir sezon finali yaptiklari icin.
ben şimdi korkmaya başladım
seneye rüya işçileri bizi yine gerecek gibime geliyor
bu arada , bu dizinin gerçek finalini ekimde yapmazlar Aliye gibi inşallah.en az gelecek hazirana kadar sürsün dizimiz.
AMA LÜTFEN MUTLU SONLA BİTSİN..SAKIN KİMSE ÖLMESİN
Artik ölüm lafini kullanmayalim..
BITTI..
Artik hep mutlu olacagiz..
Hic kimse ölmeyecek..
caglar2000
16-06-06, 22:17
diğer tarafta bitmedi mi??ben dayanamadım avrupa'dan seyrettim...
ya hakan ekin'e aşık olacaksa bile benimki şuanki sevincimi etkileyemez nasıl osla ayrılmayacaklar dimi???ya sevinçten tuşları bulamıyorum ya
heheheheheh didemcim :)) yok ekinde sarp gibi isvicreye gitcek aradan 4 yil gececek sonra ekin donecek sarp orada kenanin tamirhanede calismaya basliycak sonra ekin bir gun arabasi bozulunca tamirhaneye gitcek orda sarpi gorcek sonra olaylar gelisecek :):fighting2 sonra gelecek sezon sarp kan kanseri olacak uff igrenc oldu bu ya bakin ruya iscileri beni su ruh haline soktular yani :img-grin2 ama guzeldi begendim iyiydi iyi
öhö öhö yorumlarimiza basliya biliriz :)
EFENDIM BU bölüm tek kelimeyle harikaydi..ama herkes hayal gördügünde sira sarpa gelmisti,birtek serkana "bana kac dolarlik saai getirdi serkan" dedi...ben dedim yoksa bukadarmi?ama rüya hanim o sahneyi sona saklamis ve süper olmus..daha ne diyimki...:)harikaydiii..mutlu sonn pembe liste kazandii
bi dakka ya kim fotoğrafa bakıodu?? ben kaçırmışım orayı..biri anlatablir mi???????????????
Sonda hakan ekinin fotografina bakiyordu ..
Garip bir gülümsemesi vardi..
Sanki asik olmus gibi.
AMA sadece bir tahmin tabi..
didou_didem
16-06-06, 22:19
heheheheheh didemcim :)) yok ekinde sarp gibi isvicreye gitcek aradan 4 yil gececek sonra ekin donecek sarp orada kenanin tamirhanede calismaya basliycak sonra ekin bir gun arabasi bozulunca tamirhaneye gitcek orda sarpi gorcek sonra olaylar gelisecek :):fighting2 sonra gelecek sezon sarp kan kanseri olacak uff igrenc oldu bu ya bakin ruya iscileri beni su ruh haline soktular yani :img-grin2 ama guzeldi begendim iyiydi iyi
harika pazar'da galiba öyle dediler birdaha ayrılmayacaklar o yüzden içim rahat benim..
ikocan dizi ocak'ta bitecek galiba..ay aliye gibi bitmez yaa daha duralım güzel sahneler yeni başlıyor..
burcin_kaplan
16-06-06, 22:19
canim kadife kelepce sarkisi caldiktan sonra bitti dimi?
cunku ondan sonra annam baska kanali acti da.
ewet gizem ekinle sarp hala bakışıyorlardı işte sarp eğildi ekini öptü gözünden , öyle bitti işte..
bu arada arkadaşlar bence şimdi düşündümde hakan ekine aşık olsada hiç bişe yapmaz bence baksanıza yani sarpın yoğun bakıma girmesini bile o istedi sonuçta izin werdi bence yapacağı en büyük şey çekip başka ülkeye gitmesidir ne bilim hakan aşık olsada bişey ypmaz gibi geliyor bana sonuçta ekinin sarpa nasıl aşık olduğunu biliyor..
gs-tugba93
16-06-06, 22:20
ben aurupadan isledim
Arkadaşlar aşk falan yok izledim ben. Öyle baktı işte. Bir ameliyatta aşık mı oldu kıza. Kurtardım gibisinden baktı ve gülümsedi o kadar. Bence esasa problem Ekin'in gözünden dökülen yaş. Gözleri görmüyor olabilir. Beyin ameliyatları risklidir. Bu tarz sonuçlar olabilir.
sweetheart_02
16-06-06, 22:21
bişey söylicem..
doktor sabaha kadar ekin e aşık olabilir..farketmiyo yanii..ekinle sarp karşılıklı ağladılar ya..doktor üzülmekle kalır..hiç kusura bakmasın..:img-kiss:
bence bu işten yol yakınken vazgeçsin kendi iyiliği için söylüyorum..:img-haha:
ameliyatı yaptı geri dönsün çünkü ekin ve sarpı asla ayıramaz hem öyle bir adam diil en fazla aşkını kalbine gömüm geri döner.....yasemin mi bu.....
sizce?????????????
meltem-cmbl
16-06-06, 22:21
evet bitti şimdi ya süper bittti eskileri falan göstermeler çok güzeldi ya bu bölümden final bile olurdu yani ya sölüyecek bişey bumıyorum sadece çok mutluyum yerimde duramıyorum ne çok kaptımışım bu diziye ben ya bu arada dr. hakan ekine aşık olcak galişba resmine bakışı farklıydı aman neyse sarpla ekın ayrılmaz artık yaa :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
oofff cok guzel bi bolumdu ya..bitiginde ayakta alkisladim....gercekten ekinin bu bolumde kurtulucagini inamiyordum........ya .dr.hakan ekine asik oldu galiba...offf ya asik olmak zorundamiydi..simdi ona uzuluyorum.....
parlakz güneş
16-06-06, 22:22
ya çok güzel bitti.yani ilk ben öyle mutluluktan ağlamam mutluluktan ağlıyorum.hele kadife kelepçe çaldı.ama aslında ben hani haylini bile kurmam imkansız sevgilim dedi ya orda hakanı gösterdiğinde ben çok üzüldüm.yani anlaşıldı.hakan ekine aşık oldu.ama çok güzel bir sezon finali.herkesi mutlu edicek bir final.artık öbür sezon daha farklı bir dizi izliycez gibi geliyor bana.
ollllllllllleeeeeeeeyyyyyyy işte buuuuuuuu diyorum harika bi bölümdü yaaaaaa çok güzeldi harikaaaaaa başka diecek biğşiy bulamıyorum sadewce şunu diyorum pembe liste kazandı
ay cok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaa
miss_black
16-06-06, 22:23
evet bitti şimdi ya süper bittti eskileri falan göstermeler çok güzeldi ya bu bölümden final bile olurdu yani ya sölüyecek bişey bumıyorum sadece çok mutluyum yerimde duramıyorum ne çok kaptımışım bu diziye ben ya bu arada dr. hakan ekine aşık olcak galişba resmine bakışı farklıydı aman neyse sarpla ekın ayrılmaz artık yaa :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
eet ya bis onu bernaya düşünürken o galiba ekine tutuldu neyse ama süpperr ötesi bi finaldi
ewet gizem ekinle sarp hala bakışıyorlardı işte sarp eğildi ekini öptü gözünden , öyle bitti işte..
bu arada arkadaşlar bence şimdi düşündümde hakan ekine aşık olsada hiç bişe yapmaz bence baksanıza yani sarpın yoğun bakıma girmesini bile o istedi sonuçta izin werdi bence yapacağı en büyük şey çekip başka ülkeye gitmesidir ne bilim hakan aşık olsada bişey ypmaz gibi geliyor bana sonuçta ekinin sarpa nasıl aşık olduğunu biliyor..
Agzindan bal damliyor burcincim ya..
INSALLAH cnm, insallah dedigin gibi olur..
Belki sadece "senui kurtardim iste" diyordur icinden fotoya bakip, belkide sadece arkadascadir..
YAA KAFAMI KARIŞTIRDINIZZ
yaaa ekin konuşlamayacak mıııı gözleri mi görmeyecek?
nolur her şey güzel olsun ah rüya işçileri ahhhhh bizi ne hale getirdiniz en güzel bölümde bile mutlu olamıyorum b,ir entrika çıkacak arkasından diyeee
çok güzel bi sezon finali yapmışlar çok güzeldi ya..şuan hala ağlıyorum:img-sorry çok güzeldi anlatılcak gibi değil...bütün pembe listedeki arkadaşları tebrik ediyorum:img-nyam:
oleyy işte bizim farkımız süperdi yaaa ama ben 3 ayı nasıl geçircem sezon finaliydi sonunda devam edecek yazdılar
##BerkaN##
16-06-06, 22:24
arkadaşlar bakın dr.hakanın yaptığı tek şey vardı oda ekinin resmine bakmak ama ne bakmak????
anlayamıyorum şimdi seviyormu sevmiyormu gelecek sezon başımıza bela olacakmı olmayacakmı bunu şuanda kimse bilemez ama hemen seviyorda diyemiyorum hani seviyor olabilir olmayadabilir sonuçta arkadaşı demi?
bana ilk günden beri bi elektrik varmış gibime geliyor hatta ayşa arkadaşımla konuştuk bu konuyu o olmayacak dediyse bencede olmayacak bişey tamma seviyor olabilir ama araya girecek kadar yüzsüz olamaz sarpı nekdar sevdiğini biliyoruz ama size bişey diyeyim yeeni bölümlerdeki senaryo belli oldu ekin sarp dr.hakan üçlüsü.....
bende sana katiliyorum,benimde kafam biraz karisti aslinda,hakanin ekine asik oldugunu sanmiyorum,ama olsaydi neler olacak onu düsünüyorum simdi,insallah kötü seyler olmaz...
EL DESDİCADO
selam iyi akşamlar arkadaşlar.gerçekten iyi bir akşam oldu,güzel bir bölümdü,ekinin kalbi felan durmadı ,kurtulduğunu gördük.bölüm çok güzeldi.şu bahçıvan ayrıntısını bile düşünmüşler. bu benim çok hoşuma gitti
miss_black
Belki sadece "senui kurtardim iste" diyordur icinden fotoya bakip, belkide sadece arkadascadir..
walla keşke öle olsa ama sanki öle diil gibi geldi
MAKEDONYALI
Ya bu ne bölümdü yaaa hangi dizinin sezon finali bu kadar heycanli,bu kadar duygu dolu,bu kadar güzel BITTI ya iste bu ASK OYUNU farki diyorum ben bu diziyi izledigim icin kendimi acayip sansli hisediyorum EN BÜYÜK ASK OYUNU BASKA BÜYÜK YOOOOK :img-kiss: BI DE SARPIN aglqamasi kisada olsa eski bölümleri izlememiz süüüüperdi yeni sezonda ask oyunu dört geliyor ben emeyi gecen her keze cooooook tesekür ediyorum.
bir mutlu soncu olarak kendimi we butun mutlu soncuları kutluyorum.
her ne kadr hakanın foto ya bakısı beni kıllandırsada.........
ama once sole guzel sahneleri bol bol tartısalım sonraa oraya gelelim noluuurrrrrrrrrrrr......
bencede dr hakan ekine asik olcak
öyle sanediyorum ama biemem
bence olmuş bile arkadaşım...o bakış neydi öle resme:img-grin2 olsun sarpın sözleri,ekinin ağlayışı,hepsinin eskiyi hatırlayışı çok güzeldi çokk...:img-icecr
slm arkadaslar,
muhtesem bir sezon finali izledim, artik bundan sonra hakan ekine mi asik olur onu bilemem ama bildigim tek sey var ask galip geldi bu düsman tümörün karsisinda...dr. hakan hakkinda kötü düsünmeyelim sonucta ekinimizi kurtardi!
Herkese selamlar,
Bölüm çok güzeldi.Özellikler flashbacklere bayıldım diyebilirim.Ama bu sonu aklımı karıştırdı.Aşık mı değil mi?Ekin sağasağlam olacak mı yoksa başka bir şeyler çıkacak mı bu ameliyattan sonra?Bunlar böyle kafamda dolanıp duruyorlar.
Hele şükür bitti....
Geçen bölüm gözlerim dolmuştu bu bölüm beni etkileyecek hiçbirşey olmadı.
Herkesin hayali yeni de Sarp'ın ki neden eski? Ahh Keremcem Beyfendi ahhh.
Son sahneler güzel olmuş, bu arada biz kazandık mutlu soncular, dondurmayı afiyetle indireceğim.:)
Dr. Hakan'a gelince... Ekin'in resmine bakması pek hayra alamet değil...Ama ben aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum. Şeytan aklıma sokmak için uğraşıyor ama ben kovalıyorum, eğer öyle birşey olmuşsa bile Dr. HAkan'ın hemen İstanbul'u hatta Türkiye'yi terketmesini istiyorum.
cok sagol cvp yazdigin icin.
Ben Hakanin diziye girdiginden berri oyle bir his vardi icimde Hakan ekin asik olacak diye.
Hem Hakan yeni sezonda dizide var mi? biliyormusunuz. varsa yeni sorunlar basliyor hakan ekine asik oldu ve sinan da sarpin babasi oldugunu hala bilmiyor.
Ve yelda ve serkanin sorunlari.
İLK AŞKIM_MERVE
16-06-06, 22:26
ARKADAŞLAR...BENCE Dr.HAKAN EKİN'E AŞIKOLDU...
parlakz güneş
bide bu bölümün başından beri ekinin kurtulacağı belliydi.yani bu bölümde ekinin ne kadar iyi biri olduğu ve herkesi sevdiğini anlattı.hemde çok güzel anlattı.yani her zaman herkesi sevmiş ekin.herkes hatırladı ben sarpında farklı bir şeyler hatırlamasını isterdim.ama yani ekin kurtuldu ya o yeter.oleyyyyy çok mutluyum ya yani nerdeyse bu gün hayatımın en mutlu günü diyebilirim.
z_e_y_n_e_p
harıka bır sezon fınalıydı guzel bıtı ama hakanın yuzunde garıp bır gulumseme vardı ekıne asık oldu gıbı
burcin_kaplan
amiiin derya amiiin! arkadaşlar aslında oda olabilr ybi olmayacak bişe değil hem ekine werdiği sözü gerçekleştirdi hemde aynı zmnda kendine werdiği sözü .. bide şöyle bişe war daha ekinin kurtulduğunu bilmiyordu bile belkide endişeli olduğu için o fotoya baktı umarım sözümü tutmuşumdur gibi hani yanii ...ya bence sonuçta aşık olsada olmasada sarp we ekin açısından fark etmicek ama ben şahsen hala bernayıı düşünüyorum yaa bernaaa ya biri lazım arkadaşlarr:):):img-lady: :img-polic
Evet Arkadaşlar buradan devam edelim Yorumlara
burcin_kaplan
16-06-06, 22:29
gizem walla bildiğim kadarıyla konuk oyuncular listesinde yer alıyor hakan ..ama sonuçta her an bi değişiklik yapıp as kadroya alabilriler bakalım bizi önümüzdeki sezon ne bekliyor umaırm yanış düşünüyoruzduurda ekine aşık değildir hakan
iste bizim dizimiizin farki.....vallah harika bir bolumdu.....dr.hakan ekine asik olsa bile ekinin karsisina gecipte ben sana asigim diyecek biri degil...o aski icinde yasayip turkiyeyi terk edicektir...yeni basligmiz hayirli ugurlu olsun...
a.oyunu_sweet
16-06-06, 22:30
Allahım Allahım ya bu kadar güzel biir dizi olamaz ya...Açıkçası şu an hiçbirşey umrumda değil,dr ekin'e asık olabilir ama dr bilincli bir kisi,ekinle sarpın arasına girmez...ayy ben bu anı gördüm ya su an hicbirşey istemiyorum,ayy aglıyorum ya...
EL DESDİCADO
arkadaşlar bakın dr.hakanın yaptığı tek şey vardı oda ekinin resmine bakmak ama ne bakmak????
anlayamıyorum şimdi seviyormu sevmiyormu gelecek sezon başımıza bela olacakmı olmayacakmı bunu şuanda kimse bilemez ama hemen seviyorda diyemiyorum hani seviyor olabilir olmayadabilir sonuçta arkadaşı demi?
bana ilk günden beri bi elektrik varmış gibime geliyor hatta ayşa arkadaşımla konuştuk bu konuyu o olmayacak dediyse bencede olmayacak bişey tamma seviyor olabilir ama araya girecek kadar yüzsüz olamaz sarpı nekdar sevdiğini biliyoruz ama size bişey diyeyim yeeni bölümlerdeki senaryo belli oldu ekin sarp dr.hakan üçlüsü.....
olsun berkan,böyle olsun.ben hakanı gördüğümden beri hakan ekine aşık olsun istiyordum.dizi devam edecek ve işte böyle devam etmeli.
bu dizinin en temel eksiği,karizmatik rakip aşık eksiğiydi.bu bir aşk dizisi.ve bunun bir kanunu var. iki aşık,ve arada ki kişi.
işte aşk oyununda bir AKSAK ( hırsız polisteki) eksikliği yaşanıyordu.kenan hıyarın teki. yasso da aynı şekilde silik bir karakter,gıcıklık ,uyuzluk yumağıydı.şimdi olması gerektiği gibi oldu bence.ben diziyi yeni sezonda böylece eskisinden bile zevkli izleyeceğim.duıygusal çatışmalar çok daha güzel,sert ve ilgi çekici olacak
Arkadaşlar Işte Buu Hakan Ekine Aşik Olsun Hiç Bişi Olmaz Bu Aşk Neleri Atlatti Onuda Atlatirr...süper Bi Bölümdü Inş Ekine Bundan Sonra Bişi Olmaz O Kötülüğü Bize Yapmazlar Yaaa
istanbulll
çook güzeldi bu bölüm ya...:img-nyam:
şimdi nasıl geçer koca yaz...:icon_cry: :icon_cry:
hakan ekine aşık oldu denmiş ama ben sanmiyom böyle bi şey olacağını...
heyecan katmak için yapıldı bence o bakış...
uf ya nasıl geçicek 3 ay ya...:icon_cry:
Birde en çok neye kızdım onu söyleyeyim. Ekin sabah Sarp'ı zorla kaldırıyormuş ya yok koca bebek mi ne diyormuş, oda kafasını yastığa gömüyormuş. ayol bize ne diye göstermiyorsunuz o zaman böyle güzel sahneler.
Zaten şeytan tepemde, bende Çalıkuşum gibi kışi kış diyeyim gider belki....
arkadaslar ask oyununun sıkı takipçisiyim ama girip bi yorum yazmamıstım daha önce mükemmel bi sezon finali oldugu için dayanamadım bişiler yazıyım dedim bende hersey cok güzeldi bölmüde yalnız bişi dicem hakan ekine aşık oldu die düşündüm ama o eski aşkını ne zamna unuttuda hemen ekine asık oldu hani onu cok seviyodu asık olduysa bile bu konu fazla uzamaz bence yani hakan değişik bi insan dizide farklı bi karakteri canlandırıyo
caglar2000
meraba EL DESDICADO (serkan abi) uzun zamndir gormemistim seni :) hosgeldin :) bende o bahcivan olayinin bu kadar guzel anlatilmasina memnun oldum ya keske hepsini en bastan guzel yapsalardi ama olsun sonunda gulduk :) gelecek sezon dahada ii olacak :)
parlakz güneş
16-06-06, 22:31
hakan ekine kesin aşık oldu.çünkü onu şarkının hayalini bile kurmam imkansız sevgini sevgilim kısmı çalarken ve ekinin resmine bakarklen gösterdi.bunun sinyallerini verdiler bize.ya ama umarım aşık olmamıştır.zaten bence aşık olsada bir şey farketmez.bu arada ekin hanım herkese iyi davranmış zamanında ayrılıpta bi sarpa çektirmiş.
Ekin sürekli günlükten okur gibi konuşuyordu son bölümlerde hatırlarsınız. İstermisiniz bunu Hakan'ın yanında okuyor olsun. Hakan'la evli falan. Hatta daha da ileri gideyim.... Aslında Sarp diye biri yok. Ekin Hakan'ın yazar eşi. Ekin'in yeni romanı Aşk Oyunu... :)
ooo desdi gelmiş ya çok sewindim..özlettin kendini walla arkadaşım..nerelerdeydin?..ben ekin ameliyattayken okadar korkmadımda,ameliyattan çıkdıktan sonra dr hakanın yüzünü görünce çok korkmaya başladım.allahdan bişey olmadı:img-grin2
ya cok guzeldi.son sahne felaketti yaaa.
hakan olayına hem takılıorum hem takılmıyorum cunku hakan kalbine gomer gibi gelio bisey olsa.sonucta ortadaki askı goruo kızın resmen askın gucuyle kurtuldugunu bilio.tabi onun emegini de es gecmeyelim.
sweetheart_02
16-06-06, 22:31
ya bişey söylicem
şimdi ekin ameliyat yüzünden hafiza kaybına fln uğramaz dimi??? yani sarpı hatırlayamama durumu olmaz dimi????
yok artık saçmaladım sanki???:img-artis
ama öle bişey olsa ağlamazdı dimi yani sapın söylediklerinden etkilendi...yok yok deli gibi sarpa aşık diyin içim rahatlasın..:img-kiss: :img-kiss:
ayyyyy inş.diildir yani olmamalı ama öyle görünüyo sonuçta ekin kurtuldu ve bence hakan öyle bişey varsa bile buna cesaret edemez.hem belki öylesine bekmıştır.ama sarp çok güzeldi koptum son sahnedee yaaaa nasıl öptü ekini.bu arada rekor kırdık yeni sezonda görüşürüz.
valla güzel bir bölümdü tebrikler ben uzun zamandır izlemiyordum gelişmeleri arkadaşlar anlatanda duyuyordum ama bugün dedim bişe yoh izlim bari iyikide izlemişim son bölümü hakikaten güzel yapmışlar galiba yine izlemeye başlicam bari bidahaki sezon çarşamba olmas umarım yine kırık kanatlardan iksinin arasında mekik dokumak zor oluyoo yaa:(yaa çokk duygusal bir bölümdüü çok ağladım:icon_cry:rüya işçilerine tebrikler(sadece bu bölümden dolayı)...!
İnanılmaz bir bölümdü arkadaşlar sezon finali işte bizim dizimize yakışır bir sezon finali.
Baştan sonra kadar zevkle ve merakla izledim eskiyi hatırlamalar ,elektrik gitmesi hepsi süperdi.
Son sahne de zaten tavan yaptı sarpın sözleri ve ekinin gözünü açması
ve sarkı .
Ayrıca Ekin ölmedi ama tatile başka meraklarla giriyoruz Doktor Hakan mesela aşık mı değil mi neydi o foto buyrun burdan yakın şimdi.
burcin_kaplan
16-06-06, 22:34
selam desdi hoş geldin ..ya desdi walla hakan olayı olsunda fazla abartmalarından korkuyorum ben hakanıda bir kenana çevirmesinlerde yoksa sarpın kıskanma sahneleri benimde hoşuma gitmiyor değil ama fazlası zarar ya :) belkide yanılıyoruzdur hala diyorum umarım ayanılıyoruzdur da bernaya aşık olurr berna orda kaldı öle walla:)
bu arada bişe belirtmek istiyorum şu bölümde sadece içime bişey battı oda sarpın nerdeyse hiç bişe hatırlamaması ne bilim yani ben şöle bilmediğimiz önemli bi sahne hatırlar romantik bi sahne olur fln die bekliyorum hatırlıya hatırlıya 3 saniyelik bi saat olayını hatırladı!snir oldum walla orda:)
EL DESDİCADO
16-06-06, 22:34
Ekin sürekli günlükten okur gibi konuşuyordu son bölümlerde hatırlarsınız. İstermisiniz bunu Hakan'ın yanında okuyor olsun. Hakan'la evli falan. Hatta daha da ileri gideyim.... Aslında Sarp diye biri yok. Ekin Hakan'ın yazar eşi. Ekin'in yeni romanı Aşk Oyunu... :)
selam veren herkeze teşekkürler arkadaşlar.ali veli yok öyle değilde,ben hakan olayına sevindim.hakan gibi bir karakter yaratmayı becermişler,bunu bu şekilde ağırlıklı olarak kulalnacaklar aferim.ayşa selam. haha:) evet o güzel sahneleri bize diyalog yoluyla verdiler:) ama yine de güzeldi
didou_didem
16-06-06, 22:35
daha bitmedi öbür tarafta ya yorumları bekliyorum başlığın birini kapattık valla hayırlı oslun yeni başlık
bu arada o hamilelik anlarını da görmüş olduk aldırmaya gitmesi falan..kenan'ın ve ekin'in küçüklük halleri çok güzeldi..lise halleri ekin'in arkadaşının elini tutması...ve hamile olduğunu söylemesi sahnesi çok güzeldi..
bahçıvan olayı baya yankı uyandırmış ya baksanıza feryal hanım ve orhan bey'in anıları onla ilgili..ama haklılarda çok bir olay olmadı ki..
gönül'ün anısı çok güzeldi..kolyesini çıkartıp vermesi,bu arada ekin'in babası hamilelik fotoğrafına bakarken bir üstteki fotoğrafta ekin'in kucağında bebekli fotosu vardı onu da gösterselerdi keşke tam şöle..
babasının anısı şarkılar kenan'ın da sonradan 1 mayısss diye başlaması güzeldi..
daha aklıma geledikçe yazarım valla sevinçten aklıma ilk bunlar geldi..
##BerkaN##
16-06-06, 22:35
arkadaşlar bakın dr.hakan ekin olayını iyice tartıp konuşmamız lazım!!!!
barkadaşlar hatırlarsanız ben demiştim bi elektrik var diye ama boşvereyeyim şimdi ben dediğimi sonuçta dr.hakan yapacağını yaptı gelecek sezon ki senaryomuz belli oldu neyazıkki ben anlamıyorum niye yapıyıorlar bunu
illa ekin sarp aşkına engel konulacak ya!!!
ben bu diziyi çooooookk seviyoruuuuummmm.ya harika bi bölümdü.şu an tüylerim diken diken dizinin etkisindeyim.yazacaklarımı toparlayamıyorum bir türlü .böyle bitmesine çok sevindim.hadi herkese iyi geceler.sonra görüşürüz.şu an aklım başımda değil.
Ekin sürekli günlükten okur gibi konuşuyordu son bölümlerde hatırlarsınız. İstermisiniz bunu Hakan'ın yanında okuyor olsun. Hakan'la evli falan. Hatta daha da ileri gideyim.... Aslında Sarp diye biri yok. Ekin Hakan'ın yazar eşi. Ekin'in yeni romanı Aşk Oyunu...
ben 1 saat sonra fln gelcem buraya.acip yazıosunz.okuyamıorum walla.en iyisi biraz durulsun soyle herkesin yorumunu sindire sindire okiyim.hem biraz bolum sokunu atlatıop hakan hakkında ne dusundugume karar weriyim.
burcin_kaplan
16-06-06, 22:36
aliii yapma azından yeller fırtınalar alsın böle bi günde sölenir mi ya bu ama:img-sorry ..sakın haa öle bbişe olmaz yaww ne hakanı ne eşi ne yazarı:) uçtuk farkında mısnız ? bence 3 ay boyunca biz abartıcaz bu olayı we sonunda hiç bişe çıkmıyacak bakın görün
ya hakkaten hakkını wermişler yani tam bizim dizimize yakışır bi sezon finali olmuş..mükemmeldi tek kelimeyle..ewet ben dr hakanın aşkından pek bişey olcağını zannetmiyorum söylemez bile ekine...ama böyle bi rakibin olması gerekiyodu..ekinciğimiz paylaşılamayan kadın:img-grin2 yok ya onun sarpcığı war:img-icecr
Ekinle babasının 1 mayıs sarkısını sölemeleri tam bir komediydi.:):):)
Sarpın anlattıklarıyla ekinin hareket etmesi çok duygusaldı.
Ama en kötüsü de dr.hakanın ekine Aşık olmasıydı (hakan yüzde 99 ekine aşık!! -zavallım platonik yaşıyor aşkını-)
Bakalım bu 3 ay nasıl geçicek??? :(:(:(
Arkadaşlar Işte Buu Hakan Ekine Aşik Olsun Hiç Bişi Olmaz Bu Aşk Neleri Atlatti Onuda Atlatirr...süper Bi Bölümdü Inş Ekine Bundan Sonra Bişi Olmaz O Kötülüğü Bize Yapmazlar Yaaa
Yok canim bu kadar da yapmazlar bence daha degisik konular bulacaklar.
Bence yavas yavas tartismaya basliyalim.
Hakan ekine asik oldu.....ve Serkan ve yeldanin sorunlari.
Serdar yegin yeni sezonda olmayacagini gore baska kisiler girer.
Ya inanamadim superdi ya..bizi bekletmediler ekinin uyanmasini gosterdiler kurtuldu bizim tatli ekinimiz cok sevidim ya.Hatirlama sahnelere tek kelime superdi zaten...
Ekin hamileyken "geliyo" diye bagirmasi falan cok hosuma gitti cok tatliydi.
Son shaneye bayildim...sarp ve ekin sahnelerini gorduk eski bolumlerden,ekin uyandi agladi ke Keremcemin sarkisina bayildim."Kedife Kelepce" yi soylemese tk kelime superdi.
Ya insallah ekinin biyerei sakat falan kalmaz..doktor hakan dedi.Ama ayaklarini oynatti o super...insallah bisye yoktur.Simd bekle 3 ay bakalim..daha heyecanli biticegini bekliyodum ama daha guzeldi boyle bitmesi. :)
caglar2000
16-06-06, 22:36
ya birde izlerken birseye takildim kistan bizler sinanin dogum gunune sahit olduk eee ekin yazin dogum yapmis :) ya bazi yerlerde bir kac hata verdi mesela serkanla yelda ekin le sarp evlenmeden onceden beri sorunlar yasiyordu yani ne ara besinci yillarina girdiler sonra ekin sarpin dogum gunune 10 gun var dedi eee onuda kistan gorduk yani kislik kiyafetler vardi uzerlerinde yaseminle video izlerken hatirlayan varsa ya neden o zaman boyle guzel seyleri gormemisiz biz ?
EL DESDİCADO
16-06-06, 22:37
öyle bir aşkki ölümü yenecek en büyük engellere karşı koyabilecek derecede...hakanımı aşamııcaklarr...bir sorun diill bence....
irem selam. evet tabiki aşacaklar.ama önemli olan nasıl aşacaklarını ,izlemek.heyecan,gerilim çatışma.bir diziyi insana bu unsurlar izlettirir.yasso gibi silik,zavallı bir karakter yada kenan gibi hıyarağasının yerine böyle etkileyici,karizmatik,kendimizi onunda yerine koyabileceğimiz bir karakterle bu savaşımı ,izlemek çok çok daha güzel olacak.biraz önce dediğim gibi başından beri eksikliği buydu dizinin. oldu
ya aşık maşık olmıycak bence fotorafına baktı bakabilir cunku;
1- düşün senize sizin hayatta kalmanıza neden olan biri(geçen bolumlerden hatırlayın!)
2-dusunsenıze doktorsunuz ve bole zor bi ameliyatı başarıyla gecırıyorsunuz ve hayata o ınsanbı gerı donduruyosunuzz
3- bence bu cok normal yanı ben doktor olsam tum kurtardığım veya kaybetııgım ınsanların fotograflarına bakardım hatırlardım
bide unutmayın doktor hakan daha GÜLŞENi unutmuş DEĞİL!
su anda hic bisey hakanin askindan onemli dgil bence...ekin zaten iyilesti...sinan da gercegi soylegince o cok byuk tepki gosterecek onu da hic cekemem vallah..aban oyle geliyo ki...drama bitii artik sadece komik-romantik sahneler izleyecegiz....
parlakz güneş
16-06-06, 22:39
önce kenan beyi sonra tümör beyi atlattık şimdi bide hakan bey var onuda atlatırız.yani ekin hafıza falan kaybetmiş olmasın.bi sarpı hatırlamıyo ne komik olurdu.veya ekin yaşlanmış sarp ölümüş bunları anlatıyo ben öyle düşünüyodum hep.
kerem___cem
bu ur meselesi çıktı çıkalı hepimiz rüya işçileriye kızdık şimdide hepimiz kutluyalım bu onun hakkı çok güzel bitirdi diziyi ve birazda olsa heycanlı bitirdi yeni sezonda hakan ne yapabilirki ekinle sarpı ayırmaz bencee
ben gidiyorum ii akşamlar yarın sabah tekrar bi yorum yaparım zaten şimdi bi kazanma sevinci var üstümde muhteşemdi.çok mutluyum ağladım ama sevinç gözyaşları sadece hakana biraz sinir oldum.umarım öle bişey yoktur.yarın burdasınız sanırım neyse çok çok çok çok süperdiiiiiiiiiii yarın grşrz.
görüşemeyeceklerimi de çok öpüyorum kendinize ii bakın..........görüşürüz.
valla arkadaşlar bu rüya işçileri çok akıllı. biz nasıl olsa ekin in kurtulacağını biliyorduk bu ameliyat bizim kafamızı karıştıramazdı ama illa bişeyler olmalıydı ve başardılar.son dakikalara bi sahne sıkıştırdılar çık işin içinden çıkabilirsen. amaçlarına ulaştılar meraklandırdılar bravo. ama ben yine de hakanın ekine aşık olduğunu düşünmüyorum belkide buna inanmak istiyorum. bu tamamen bi şaşırtma olabilir bizi biraz merakta bırakmak için. bakalım görelim neler olacak.....
keremcembelgin
herkese iyi aksamlar
cok güzel bir bölümdü cok begendim bence hakan ekine asık oldu gibi geliyor ama olmasın onlar sarpla daha güzel yakısıyorlar eger ekin hafıza kaybına ugrarsa ki bu herhalde olamaz cünkü gözlerinden yas aktı herhalde sarpı tanıyordur bu dizi icin iyi olmazdı cünkü sarpda hafızasını yitirmisti ama böyle birsey olmasın böylesi bizim icin fazla gelebilirr(ekinin amaliyatı vs vs)
Yahu Desdi yapma be arkadaşım.. Ne Hakan'ı ne aşkı...
Tamam Ekin'e aşık olmuştur belki - ki ben olmamıştır diye düşünüyorum- bunu diziden çıkması için kullanacaklar. Adam gördü bizimkilerin aşkını arasına girer mi hiç, çekip gider. Yapacağı tek iş bu. Ben de ne adama çatmışım ya.. ya sabır..
Dr. hakanın ekine sewgisini bile söyliceğini zannetmiyorum ben..ayırmaya çalışmaz asla..çünkü yoğun bakıma bile ilk önce sarpın girmesini istedi...öyle olsa istemezdi.dr hakan bunların sewgisinin nekadar büyük olduğunu görmüş demekki:img-grin2 girmez aralarınaaa:img-icecr
sweetheart_02
16-06-06, 22:41
Olmaz cnm.
Sarpa bakip agladi.
Yani hatirliyor..
Korkma hafiza kayibi olmaz..
dimiii??????
kenanı atlatmışız hakan ne ki??? hem kenan gibi manyak diil.. aşkını kalbine gömüp gider..medeni insan okumuş...dimi
ya arkadaşlar destek verin stres oldum ben burdaaaa:img-grin2 :img-elvis
bence ekine açılamaz sarp sinan ve ona bakıp bakıp üzülür...
o kadar sonrada geri döner ülkesine... yani ekini tavlayamaz hayatta dimi..:img-icecr :img-icecr
Sonunda Hakan ekinin resmine bakiyodu tam bakamadim o sahneye.Insallah asik falan olmaz ya... :( :P
malesef arkadaşım sanırım aşık oldu yada gülşeni hatırladı.düşünsenize gülşen in odasına girdiğinde gülşeninde böyle bir resmi vardı belki ekin in resmine bakınca o aklına gelmiştir olamazmı?
Ya işte gercekten AŞK OYUNUNUN farkı bu arkadaşlar ya...Tamda içimden geçtiği gibi bir bölümde ilk saniyesinden sonsaniyesine kadar mutlu bitirecekler dedim bizi merakta bırakmaz ruya işçileri yeni sezonda aramızda gecen ruya işçileriyle olan butun tatsız olayları bize unuttururlar dedim olede yaptılar burdan hepsine tesekkur ediyorum lutfen mutlu sursun dizimiz...
Çok konusulacak olan dr.hakan mevzusuda ruya işçilerinin bize oynadığı ufak bir oyun arkadaşlar eee sonucta ruya işçileri içimize oturtcaklar birasda olsa umursamayın siz tamamen arkadaşça bi bakış ve başarılı olmanın verdiği gurur duygusu ile o resme baktı hakan...konusmalarını onceki bolumlerde dinleyin sarpı ne kadar vurgulamıstı aklının ucundan bilegecmes bence bu 3 ay var daha mutlu olun bence...
evet nooldu sonunda Hakan Ekine aşık oldu. başından beri acaba olurmu böyle bişey dediğim şey gercekleşti..
kötü mü oldu bence hayır..bu aşktan korkmak gereksiz..sarp-ekin aşkı hakanla bozulmaz hem Hakanda öyle bir karakter degil..
eglenceli,cekişmeli sahneler izleyebiliriz..ya da Hakan bu aşkı icine gömüp cekip gidebilir..ama Hakanın cok sevildigini düşünürek dizide kalır diyorum..
ben üzülmedim bu duruma ama şaşırdım yani bu ihtimalden epey önce vazgecmiştim kafamda..
doktor dedik bagirimiza bastik olurmu bu bize yapilirmi doktorcum...derdimize bir care dedik gitti bizim ekine asik oldu....oooff offf....aysa insALLAH senin dedigin gibidir...bak bakk resimede nasil bakiyodu,´neyse o baksin resime, bizimkilerin asklari tazelendi :) yerim onlari ya....
vallahi arkadaslar ne diyeyim gercekten güzel bir sezon finaliydi. pembe liste üyesi oldugum icin arkadaslarimi ve kendimi kutluyorum. biz biliyoruz bu isi be....
flashback cok iyi düsünülmüs cuk diye oturmus. hic bir sahne bunaltmadi deliksiz izledim. bu arada bir kac arkadasimiz sarp flashbacklerine takilmis ve neden eski demis (sanirim can forumdasim güzel insan aysa : )) bence onunla flashbacke gerek yoktu cünkü biz onlarin en güzel sahnelerine , beyinlere kazinacak sahnelere sahit olduk zaten bire bir. biz ikisinin hikayesini izliyoruz. ben sadece belki flashback olarak birlikte o dr. hakanin listesini nasil doldurduklarini ve oradaki hayallerini islerler belki diye düsündüm ama yapmadilar. saglik olsun bu da bence son derece tatmin ediciydi.
ekinin gözlerini actigi an bizim icin tüyo doluydu aslinda. yani bu ne demek oluyor. demekki his edebiliyor, duyuyor, hatirliyabiliyor, el ayak kipirdatiyor. sarpi ne kadar sevidigini onun yalvarmalari dolayisiyla uyanmasindan anliyoruz. ben diyorum arkadaslar kim gelirse gelsin bizimkileri yikamaz. zaten kimse o firsati bulamaz ve alt üst olup pes eder öyle bir niyeti varsa bile.
evet arkadaşlar sezon finalimiz hayırlı olsun mutlu son diyenler kazandı tebrikler ama sarpın konuşması gözünden öpmesi aşkımız ölümüde yendi kalk artık uykucu bebek lafları süperdi dr hakanın ekinin resmine bakması çok sinirimi bozdu ama sonra bence bunu sadece bizim içmize kurt düşürmek için yaptıklarını düşündüm ayrıca dr hakanın sarpla ekinin arasını bozacağını düşünmüyorum ama bizimkiler süperdi eski bölümlerden buklelerle süper olmuş birde en can alıcı yerinde sarp şarkıya giriş yaptı bittim orasına sezon finali nasıl başlıyacak bence kadığı yerden gibi geliyor ama zaman atlamasıda yapılabilir bakalım neler olacak ekin uyandı ama yinede merak içndeyiz vallah bazen kızıyorum kabus işçilerine ama yinede sezon finalini güzel bitirdikleri çok mutluyum tüyo vardı kalbi duracaktı ekinin ama böyle birşey olmadı kanama oldu ama birşey olacağı belliydi yaniii ekin sarp 1 numara ya bence sezon kaldığı yerden devam ederse ekin bende seni seviyorum hemde çok seviyorum der sarpa sarılırlar yada zaman atlamasıyla başlar 1 yıl gibi meselaa bakalım hangisi olcak 3 ay bekle bakalım
Ya yeni sezonda bakalimneler olucak..sapr ve ekin arasinda sorunlar cikicak ne guzelde iylesti kiz.Asik olmasin ya...olsada bari Ekin olmasin.Sarp'la ayrilamazlar.Simdi 3 ay catla meraktan..
##BerkaN##
16-06-06, 22:45
Tamam Ekin'e aşık olmuştur belki - ki ben olmamıştır diye düşünüyorum- bunu diziden çıkması için kullanacaklar. Adam gördü bizimkilerin aşkını arasına girer mi hiç, çekip gider. Yapacağı tek iş bu. Ben de ne adama çatmışım ya.. ya sabır..
ya ayşa arkadaşım bende diyodum hatırlıyormusun kesin var diye ama sen yok diyince olmadığına inandım ve ben hala sana inanmayı tercih ediyorum
çünkü:tamam dr.hakan ekine aşık olabilir ama ekinle sarp aşkını biliyor oyüzden aralarına girmez diye düşünüyorum valla ama beni korkutan bişeyler var burda saçma ama var:
1 ya ekin dr.hakana bişeyler hissederse sonuçta hyatını bağışladı ona
2 ya dr.hakan saçma bişey yapar ekine onu sevdiğini söylerse
3 hem niye dr.hakan ekine aşık oluyorki ya baştan beri böyle bişey olacağı belliydi dedim ben ama işte bakalım napacaklar yine rüya işçileri
sweetheart_02
16-06-06, 22:45
Dr. hakanın ekine sewgisini bile söyliceğini zannetmiyorum ben..ayırmaya çalışmaz asla..çünkü yoğun bakıma bile ilk önce sarpın girmesini istedi...öyle olsa istemezdi.dr hakan bunların sewgisinin nekadar büyük olduğunu görmüş demekki:img-grin2 girmez aralarınaaa:img-icecr
katılıyorummm ne güzel söylemişsin....
ewt ameliyathaneye sarp girsin sadece dedi..bilio onların aşklarını...n fazla kanadaya geri döner..
hem nasıl unuttu gülşeni bu kadar çabuk.....anlamadım..2 gün önce ağlıyodu hala..
parlakz güneş
16-06-06, 22:46
yani hakan yüzde yüz aşık bence.çünkü yani o bakış hem saf bir bakış değildi.ama aşık olsa bile bu seyirci ve sarp ekin aşkı neler talattı hakanı mı atlatamaz ve bence hakan ki öyle biri değil.yani kenan gibi kötü değil ve aşklarını çok iyi biliyo yapmaz böylew bişey hemde asla yapmaz.yani ama yapadabilir beklenir rüya işçilerinden.ekinin resmine bakarken şarkının en imkansız aşk kısmı çaldı.ama hakan gerçekten iyi bir doktor.bide ekinin çıktığı çocuk başkasınada teklif etmiş kıyamam ben ekine üzüldü bide.
Keremcemim_127
16-06-06, 22:46
slmmmm herkeşeee ewttt gelelim bölümün yorumuna:süperdiiiiii tek kelimeyle ekin iileşti daha ne olabilir ki tabi görünürde iiilleşti. Bence elini kolunuhareket ettirdi ama tam iileşti mi bakalım belki hafızasını fln kaybeder ki inş. olmass yawww:img-sorry bide kafamda bası soru işaretleri kaldı 1 - Hakan neden içkiyi efkarlı efkarlı fırlatıp ekinin fotosuna baktı?2- Ekinin fotosu onda ne arıyo?yada hadi ekine aşık deelll diyelim ki olma ihtimali bence çok az çünkü sarpa ii davranıyo vede ne bilem hiç onları fln kıskanmıyo o zaman bu adam hani dedi ya beklices belki bişey olur :icon_cry: fln die yoksa olmasından korktuğu bişey varda eğer o şey olursa kıza yazık olcak fln die mi baktı . :img-help: Valla bizi meraklı bi yaz bekliyo arkiler nese iii olmasını ümit edelim , inş. ii olsun :img-kiss:
inşallah dediin gibi olurr yaaa aslında bi yandan diziden gitmesin istiom ama bi yandan da ekine aşık olsun istemiom yanneee
bende sana katırlıyorum bence ekın ıyıleştıkten sonra dr. hakana gore ekın bır dost
ekıne gorede hakan bır dost olarak kalcak kalmalıda!!
hele durun daha dızı bıtmedı ama sezon bıttı:'(
benım sıuzden bır ıstegım var !
bız dızı sezonu bıttı dıye bısıy yazılmıycask buraya eskısı gıbı yogun olmıycak bır koşe acalım ask oyunun gelecek bolumlerındekı tahmınlerınız dıe oraya tahmınlerımızı ısteklerımızı yazalım oorada tartışalım tam bır sıyaset meydanı olsun ama bızım kısı si değişk umarım tatıldede forum bole canlı gecer
SekerKiz85
16-06-06, 22:47
hayirli aksamlar arkadaslar, harika bi bölümdü dimi, ama malesef basini kacirmisim umarim aranizda bu bölümü foruma ekliyebilecek biri vardir...lütfen! ya bence hakan ekine asik degildir, o sevgilisini kaybetti ve bence sarpinda böyle bir aciyi yasamasini istemedigi icin ameliyatin iyi gecmesine cok sevindi. hem belki hakan ve berna tanisirlar ve birbirilerine asik olurlar, daha güzel olmazmi :img-grin2
şuan dizinin etkisindeyim hala kurtulamadım ya yarımsaat oldu:img-grin2 hiç bukadar ağlamamışdım..ama bu bölüm bazı yerlerde ne yapcaımı şaşırdım tam duygusal bi yeri gösteriolr ağlamaya başlicam komik biyer gösteriolr ardından gülmeye başladım felan:img-grin2 muhsal89 arkadaşım sende hoşgeldin...
EL DESDİCADO
16-06-06, 22:48
ayşa selam. ayşa ne yapayım,sen ve nanni için üzgünüm.adamı kaptırdınız,elininizi çabuk tutun demiştim ben size:) şaka bir yana,ayşa şöyle ilk defa gerçek bir rekabet ve duygusal çatışmayla izleyelim diziyi.kenan ve yasso değil aşk oyunun AKSAĞI şu an karşımızda olan.bu sayede dizi çok daha zevkli hale gelecektir.sonuçta yine e-s nin ayrtılmayacağını biliyoruz,arada güzel,heyecanlı ,dolu dolu bir aşk savaşı izleyelim. kenan ve yasso gibi zorlama,silik karakterli değil.hem şu hastalık işi çıkmadan önce ne diyorduk,ne hayaller kuruyorduk.entellektüel,karizmatik biri ekinin peşinde dolaşsın. sarp kıskansın.sarp triplere girsin diyorduk. bu süreçte böyle hem tatlı hem acılı olacaktır.yarım saat sonra geliyorum.işim var.
Yorumuna kısemn katılıyorum canım.Evet adam aşık öyle görünüyor.Ama aralarına girmez orası da ayrı.Çeker gider mi bilmem ama Sarp ile bazı konularda karşı karşıya kalabilirler.Ekin doktoru ile çok vakit geçirir Sarp kıskanır falan oabilir ama büyük boyutta bir şey olmaz bence de.
şu an o kadar mutluyum yani Fen öğretmenimin kanaatı bile beni bu kadar sevindirmemişti arkadaşlar. Hakan ı ben en baştan sevmiştim zaten bi sorun çıkarmadı bundan sonra da bi sorun çıkarmaz inşallah yok yok çıkarmaz uf 3 ay nasıl sabretçem şimdi uff.kafama takıldı ya Hakanda resme çok içli baktı be şarkının en güzel yerinde bide meraktan çatlıcam .. Hadi hepinize ii geceler ii yorumlar.
iyi aksamlar cok güzel bir bölümdü bencede ya sizden yardim istiyorum son sahnede sarpin ekine söylediklerini tam duymadim kardesim araya girdi kadife kelepce baslamadan bana yardim ederseniz tabi sadece isterseniz ve bana ne dedigini söylerseniz cok mutlu olurum simdiden tskler:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
seni seviyorum dedi.
ayy arkadaslar sizin hiziniza yetisemiyorum bir dakikada 2 sayfa.
Hep boyle devam edelim ask oyunu fanlari olarak.
Bolumde keremcemi gine cok gostermediler.
arkadaşlar aslında kusursuz bir sezon finali oldu gerçektende çok güzeldi hakan kibar biri bence çekip gidicek önümüzdeki sezonun ilk bölümünde icegirl arkadaşımızın dediği gibi olabilir yani kalbine gömer gider inşallah tabi neyse biz bu diziyi yorumlayana kadar 3 ay geçer kimse mereak etmesin akıllı çocuk dr.hakan son ekin in gözünden yaş geldiya orda koptum ben başladı yaşlar benim gözümden yavaş yavaş akmaya...içimden gerçek aşk budur ya dedimm
şuan dizinin etkisindeyim hala kurtulamadım ya yarımsaat oldu:img-grin2 hiç bukadar ağlamamışdım..ama bu bölüm bazı yerlerde ne yapcaımı şaşırdım tam duygusal bi yeri gösteriolr ağlamaya başlicam komik biyer gösteriolr ardından gülmeye başladım felan:img-grin2 muhsal89 arkadaşım sende hoşgeldin...
eski aşk oyunu dediimiz zamandaki gibi olmuşsun bendee aynen öleidim...gülmek ağlamak iç içeidi...bi serkanın hayali absürttü...dier herşey süperdi...tabi eer son sahne de sarp ataaa geçmeseydii sarpın ekinin eşi olduuna şüpheyle bakmaya başlııcaktım...
süppperrrrrrrr bir bölümdü tam anlamıyla harika idiiii hakan tam da düşündüğüm gibi ve başındn beri söylediğim gibi ekine aşık oldu şaşırmadımm ama merak etitğim o resmi ne arada çorladı ameliyattan :) ama seneye baya hareketli bir bölüm bizi bekliyor finale biti shanesi,nde eridim resmennn harika bir bölümdü emeği gecen bütün kadroya sonsuz teşekkürlerr....Ekin hamilelik olayını süper çıkarıd ve bölüm hemen hemen ekini üzerine kuruluydu hepsiin de alnının akıuyla çıkardı ve tabiki diğer oyuncuların hakkı ödenmes bir yıl bitti tebrikler ve sonsuz teşekkürlerr...
me_myself_and I
16-06-06, 22:51
ya ben dedim :img-elvis ya fragmanda o kadar gösterdiler sonra hemen jeneratörler çalıştı ya bence çok gzl bi bölümdü gzl olcağını tahmin ediodumda bu kadar gzl olcağını tahmin etmiodum ya o doktor neden ekinin fotoğrafına bakıodu anlamadım ya acaba o eski sevgilisine çok benzio die mi :icon_cry: ama AŞK OYUNUna yakışır bi final oldu ama ben nsl bekliycem bilemiom 3 ay boyunca ya neyse ekin kurtuldu ya yeter bundan sonra herşey iyiye gidecek oh bea:img-icecr :img-grin2 :img-icecr :img-grin2
Berkan o dedikleriniin hiçbiiri olmaz. Dr. Hakan eğer aşıksa Ekin'e çekip gidecek yapacağı tek şey bu olacak, bu olmalı. Kalıp araya girmek yada rakip olmak gibi bir düşüncesi asla olma.Bizimkiler artık evli ve çocuklu, bir aile artık onlar.
Ali-Veli, selam.. tabiki mutlaka zaman atlaması yapacaklar. Yapmalıdırlar zaten Ekin'in saçları falan uzayacak, toparlanmış olacak. ben şahsen artık bu hastalık mevzusunnun geçmesini istemiyorum.
Bu arda herkse Hamiş'in selamı var. Bölümü beğendiğini ve harika bir final olduğunu iletmemi istedi.
parlakz güneş
16-06-06, 22:52
bazı arkadaşlar diyoduya aşık değildir o xamn niye içki içti resmine baktı morali biraz bozuktu çünkü imkansız aşk hakan aşık olsada ekine sölemez bu yüzden hakanı çok seviyorum :img-nyam:
bende hala çok seviyoerum hakanı ama hakanın aşkı çokta imkansız değil gibi geliyo.çünkü bence kenan gibi değil.daha farklı.kendijne aşık ederse ekini ben sevmem hakanı.ama ben hala seviyorum.sonuçta ekini kurtardı.
sabiş@enes
16-06-06, 22:52
ya ben böyle bi sezon finali düşünmüyodum gerçekten yani ekinin yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açacağını hiç zannetmiyodum valla bizim rüya işçileri ekibine helal olsun diğer diziler gibi sezon finali yapmadılar diğerleri tam olur olmaz yerinde bitirirler yok ameliyatta kalbi durur yok komadan çıkamaz yok ta yok bir sürü şeyler yazar dururlardı insanlarıdı bir yaz bekletir kandırırlardı ama bizim senaristler çok güzel bi şekilde bitirdiler şimdi nasıl geçer bu 3 ay bilemem gel eylül ayı gel
farkımızı ortaya koyduk yine dizimize yakışır bir sezon finali oldu...
son sahne harikaydı...o güzel sahnede kadife kelepçeyi dinlemek keyfime keyif kattı:)eski sahnelerle harika bağlamışlar rüya işçilerini tebrik ediyorum...
hakana gelince...onun hakkındaki fikirlerim tamamen değişti umarım önümüzdeki sezon dizide olmaz...gerçekten çok yazık oldu!
Ne hiz boyle ne guzel demin vallah 222 kisi vardi bu forumda super bu...
Sarp yine cok yoktu nedense bu aralar o kadar yoktu nedense..ama son sahne guzeldi onun yayindan hic ayrilmadi.Gozlerini acinca o kadar rahatladiki icim anlatamam super bir finaldi...dusundugumden daha guzeldi ve cok buyuk bir keyifle izledim.
Yalnız hakan aşık olduysa kenan gibi olmaz. Ekin'i kapabilir, kendine aşık edebilir. Çok karizmatik adam. Hatırlayın Yasemin Ergene ne demişti: "Dizinin sonu ne mutlu ne de mutsuz son olacak"
Hakan dizide devam ettikçe bana sanki Sarp'tan daha oturaklı ve daha karizmatik bir karaktermiş gibi görünmeye başladı.
Ya işte gercekten AŞK OYUNUNUN farkı bu arkadaşlar ya...Tamda içimden geçtiği gibi bir bölümde ilk saniyesinden sonsaniyesine kadar mutlu bitirecekler dedim bizi merakta bırakmaz ruya işçileri yeni sezonda aramızda gecen ruya işçileriyle olan butun tatsız olayları bize unuttururlar dedim olede yaptılar burdan hepsine tesekkur ediyorum lutfen mutlu sursun dizimiz...
Çok konusulacak olan dr.hakan mevzusuda ruya işçilerinin bize oynadığı ufak bir oyun arkadaşlar eee sonucta ruya işçileri içimize oturtcaklar birasda olsa umursamayın siz tamamen arkadaşça bi bakış ve başarılı olmanın verdiği gurur duygusu ile o resme baktı hakan...konusmalarını onceki bolumlerde dinleyin sarpı ne kadar vurgulamıstı aklının ucundan bilegecmes bence bu 3 ay var daha mutlu olun bence...
Evet kadife kelepce finali dahada guzel yapti,renk katti..ve canli soyluyodu keremcem belliydi..
Hakani cok sevik ama insallah yeni sezonda ondan nefret etmicez...asik olmasin,bernayi sevsin o ya.:(
vallahi arkadaslar ne diyeyim gercekten güzel bir sezon finaliydi. pembe liste üyesi oldugum icin arkadaslarimi ve kendimi kutluyorum. biz biliyoruz bu isi be....
flashback cok iyi düsünülmüs cuk diye oturmus. hic bir sahne bunaltmadi deliksiz izledim. bu arada bir kac arkadasimiz sarp flashbacklerine takilmis ve neden eski demis (sanirim can forumdasim güzel insan aysa : )) bence onunla flashbacke gerek yoktu cünkü biz onlarin en güzel sahnelerine , beyinlere kazinacak sahnelere sahit olduk zaten bire bir. biz ikisinin hikayesini izliyoruz. ben sadece belki flashback olarak birlikte o dr. hakanin listesini nasil doldurduklarini ve oradaki hayallerini islerler belki diye düsündüm ama yapmadilar. saglik olsun bu da bence son derece tatmin ediciydi.
ekinin gözlerini actigi an bizim icin tüyo doluydu aslinda. yani bu ne demek oluyor. demekki his edebiliyor, duyuyor, hatirliyabiliyor, el ayak kipirdatiyor. sarpi ne kadar sevidigini onun yalvarmalari dolayisiyla uyanmasindan anliyoruz. ben diyorum arkadaslar kim gelirse gelsin bizimkileri yikamaz. zaten kimse o firsati bulamaz ve alt üst olup pes eder öyle bir niyeti varsa bile.
herkese selamlar
mutluluktan uçuyorum dizi bittiğinden beri hakanın ekinin resmine manalı manalı bakışına rağmen.ayşa yazdıkların içimi rahatlattı biraz o konuda
pembe liste üyeleri mutlu soncular sizde durumlar nasıl?listemiz kaç üyeyle kapandı tam hatırlamıyorum ama -sanırım 28di-hepimize kutlu olsun arkadaşlar listemizin başını çeken arzu,ayşa ve sinem ablaya ayrıca teşekkürler.zafer bizimdir bu şarkı bize uyar mı ne dersiniz?
sağ eller havaya
dondurmalar buraya...:)
Yorumuna kısemn katılıyorum canım.Evet adam aşık öyle görünüyor.Ama aralarına girmez orası da ayrı.Çeker gider mi bilmem ama Sarp ile bazı konularda karşı karşıya kalabilirler.Ekin doktoru ile çok vakit geçirir Sarp kıskanır falan oabilir ama büyük boyutta bir şey olmaz bence de.
evet ozguster, bende bunu diyorum aralarına girmez Hakan sanmıyorum yapmaz böyle bişey.ya cekip gider yada Sarp ile dedigin gibi bazı konularda karşı karşıya kalabilri..böyle bir durumda da Ekinin tavrını biliyoruz tabiki Hakana karşı bişey hissetmeyecek yani cok büyük bişey olmaz kucuk kıskanclıklar olur o da bir zarar vermez eglenceli olabilir düşüncesindeyim
Evet gercekten cok güzel bir final oldu. Ben bu bölüme iljk defa yazıyorum diyebilirim ama yorumlarınızı cok severek okuyorum. Ben en cok sonunda ekin ayağını hareket ettirince sarpın hayalıne güldüm diyebilirim zaten ağlamayala gülmenin arasında gittim geldimhayırlısı yeni sezona.
-Sarp'la Yasemin öpüşücek
-Ekin resmi görücek
---tüyoları geldi içimden dogru çıkmasın diye haykırdım!
Nafile dogru çıktı!
-Ekin Kenan'la evlenicek
-Aradan 4 yıl geçicek
-ekinin sarptan oglu olucak Kenan'a baba dicek
----Sonra bu tüyolar geldi Allahım lütfen tutmasın dedim.
Yine kaçınılmaz bi biçimde tuttu!
-ve sonra Ekinin beyninde ur var tüyosu geldi artık bu kadar olmaz dedim.
Solugu ameliyat masasında aldık!
_Ve en son Ekinin kalbi duracak dendi!
Hepsi tuttu kesin bu da tutar dedim Amaaaa tüyoların en önemli ve en kötüsü tutmadııı!
Bu aşk ölümü bile yendi:)
-
GöZdE_iPeK
16-06-06, 22:56
:img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp Kendime gelemedim hala...Bittikten sonra bir kaç dakika tv ye baktım donuk bir şekilde sonra bilgisayarımı açtım ve internete girdim.Sonra da tabiki buraya hala şaşkınlığı üstümden atamadım ya yorumları okuyunca ne gülüyor ne de ağlıyor öyle bakıyordum.Artık kendimi toparlamalı ve yorumumu yapmalıyım ama..
Önecelikle Kenan ın hatırladığı sahneler çok hoşuma gitti hem de çok güldürdü beni açıkcası ama ardından ameliyata dönülmesi tabi ağlamama yol açtı o ayrı,Gülser in hatırladıklar Kurti nin hatıladıkları Sarp ın hatırladıkları Feryal ın ve Orhan Bey in hatırladıkları İsmet Bey in hatırladıkları beni çok etkiledi Yelda ve Serkan ın hatırladıklarında Yelda nın hatırlamasına acayip içim gitti tüm bu hatırlamalardan sonra şöyle dedim 'yapmadığın iyilik kalmamış be Ekin' Serkan ın hatırlaması beni biraz güldürdü neydi o sahneler öyle hoşuma gitti doğrusu...Dr.Hakanımızın da ameliyattaki performansı süperdi o elektrik kesintisi ailenin telaşı ve geriya sayım süperdi yani bir an korktum jeneratör devreye girmicek diye ama allahtan girdi...Dr:Hakan ın o resme bakmasından valla pek bir anlam çıkaramadıma ama Ekinle çok iyi arkadaş olacaklarını düşünüyorum Hakan aşık olur mu olmaz mı onu bilemem tabi istemem olmasın:img-grin2 Yelda nın o gelişi Sarpla konuşmaları ve Sarp ın keşke gitmeseydim demesi ah orası olmasaydı artık o anda ben nolurdum bilmiyorum yani zaten yeterince şoktayım hala...Ve son sahne de Ekin in bacaklarını oynatıp gözlerini açması ve gözünden yaş süzülmesi Sarp ın söyledikleri bitirdi beni ve şarkı ah işte o anda kül oldum tek tek içim yandı ya ben bir 3 ay nasıl beklerim:icon_cry: Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler bizde yemeyelim ve rüya işçilerini tebrik ediyorum hatta şapka çıkarıyorum çok güzel bir bölüm olmuş bize o duyguyu hissettirdiler en azından bana hissettirebldiler.Tebrikler rüya işçileri bana o duyguyu öyle bir hissettirdiniz ki (yani yazdığınız senayoyla repliklerle ) sayenizde dizi bitti ben 5-10 dakka tv nin karşısında donuk donuk kaldım yani ağlamaktan da bitap düştüm merakla beklicem şimdi ben nasıl dayanırım o zamana kadar hepinize iyi yorumlar...
ben yeniyim.. merhaba arkadaşlar..
bence dizinin bu bölümü olağanüstüydü.
dr. hakanın konusuna gelince bence o aşık Ekin'e.. ama aşkını kalbine gömmeyi deneyecek.. ve diziden yavaş yavaş ayrılacak.. zaten dizinin pek ömrü kalmadı maalesef .. ikinci sezonda bence taş çatlasa 10 bölüm verecekler.. gönül isterdi ki hiç bitmesin ama böyle gidecek değil.. bugün yabancı damat vardı.. onu bile izlemedim aşk oyunu için.. son bişey.. resimlerini nereden bulabilirim??... askoyunu.tv'den başka bi yer yani :img-nyam:
ya doktor hakan kım ekın kım dostu olarak kalcak ekınınnnnnü
sonra hakan bunun berna gıbı yakın arkadası hatta can dostu olcak
ekın hakana can borcu olduğu ıcın bişey fln yapmak istiycek işte hakanla fln bunlar yasancakkkkkkkk
gerçekten muhteşem bir sezon finali oldu ben ameliyat sırasında bitirirler demiştim ama öyle olmadı ..Geriye dönüşler çok güzeldi yalnız kıyafet ve saç olayını biraz abartmışlar gibi geldi ....Dr Hakan ameliyatta harikaydı özelliklede elektriğin kesilmesi güzel düşünülmüş kısacası bu bölüm harikaydı
Yalnız önemli bir şey soracağım herkes hakan'ın ekin'in resmine baktığını söylüyor ben o olayı kaçırdım bu son bölümdemiydi başka bir bölümdemi bir söyleyen olursa sevinirim arkadaşlar
parlakz güneş
16-06-06, 22:57
aslında bi konuya moralim bozuldu sarpı hiç göremedik nerdeyse.bu sezon finali ekinindi valla