Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
felaket senaryosu olmayacaktır artık.artık bol bol ekin-sarp aşkı izleyeceğiz bence gelecek sezon.hakanın aşık olması konusuna gelince,bir çatışma unsuru gerekiyor diziye.ve bana kalırsa bu çok iyi oldu,seyir zevki açısından.bu arada selam hazel
desdi hala olaylara iyimser bakıosun herzamanki gibi:img-grin2 sen bizim moralcimizdin zaten sen gittin moral felan kalmadı.bencede dr hakanı bir çatışma unsuru olarak koydular artık elinden gelen herşeyi yaptılar.bol bol e-s izlicez:img-icecr yassoyu getircek halleride yok,kenanıda ekinin peşinden koşturcak halleride yok ee ne kaldı geriye dr hakan:img-grin2
walla allbyme bence belli olmaz zmn atlamasını şöyle yapabilrler kısa kısa sahneler gösterirler hastaneden çıkış işte sinanla sarp eğlenmeleri fln böle gezmeleri öle öle zmn geçr bi bakmışız bir sene geçmiş ekinn saçlar uzamış ..ama o arada benim merak ettiğim serkanla yeldayı ne yapacaklar?? onları nasıl barıştırıcaklar işallah boşanmazlar
ewet işde bende sabah onu düşündüm arkadaşım.yelda-serkan olayı war çocuk meselesi war malum:img-grin2 fazla zaman atlamasıda yapamazlarmı.yoksa onadamı çare bulmuşlardır bilemiyorum walla:img-icecr olsun ya artık bizi mutlu sahneler bekliyo bol bol izlicez doya doya tadına wara wara...bitek 3 ay beklemesi koyuyo işde:img-sorry
##BerkaN##
16-06-06, 23:21
eweet allbyme bende çok sevdim ya kapanış süperdi walla ama bide o resim sahnesini göstermeseler assında daha iyi olabilrmiş bölümü unuttuk hakanı tartışıruz walla ya:) artık 3 ayda war önümüz biz şmdi ne felaket senaryoları üretiriz allah bilir..:img-polic ..ama ben öbür sezondan baya ümiliyim ya sarp ne dedi mutluluk kredilerimizi ameliyattan sonra kullanıcaz dedi artık ben o mutlu sahneleri bekliyorum artık aslımızında zamanı geldi di mi:):)
bu arada ya bölüm genel olrak çook aşırı güseldi ama bence ne bilim sarpın daha çok şeyler hatırlamasını isterdim yani şöle bilmediğimiz güsel bi sahne fln olabilrdi
ya bende aynısını beklerdim ama çok az şey hatırladı neyazıkki benim aklım hala dr.hakanda kaldı sonuçta ekin hem arkadaşı hem hastası resimine bakması normal diyeceğim ama diyemiyorum çünkü acaip bi bakış anlamıyorum yani niye ekinle sarpın başına bişeyler gelmek zorunda mı ki ayrılık geçer kenan girer kenan geçer ölüm girer ölüm geçer dr.hakan girecek bakalım belkide olmaz öyle şey ya rüya işçilerinin ne yapmak istediğini kestirmek zor herdefasında bizi ters köşeye yatırdılar ama bende hepiniz gibi hiç beğenmedim bu dr.hakan ın son sahnesini
niye diye sorarsanız adamın artıları çok eksileri da çok
artısı ekini kurtardı eyvallah çok saolun ama eksisi yüreğimizi tam orta yerinden vurdu ekine aşık oldu nekadar yazık inanın çok yazık muhteşem bi sezon finalini bukadar etkiledi işte....
son olarak :ekinle sarpın arasına giremeyeck şey yok galiba baksanıza araya herşeyi sokmayı başardılar ayırmayı başardılar hep ama umut ederimki yeni sezonda böyle şey olmaz
bende dizinin sıkı takipçisiyim bu bölüme bayıldım walla... yasso'nun yasamasına sewindim ama bence öbür sezona kalsaydı böylece daha cok merak ederdik aynen hırsız polisteki gibi kötü son olsaydı bence:icon_cry:
selam arkadaşlar.rekora koşuyoruz yani.135 kişi var forumda.maşallah :)tam aşk oyunu başlıcak elektrik gitmezmi.ben yollara düştüm ama izledim.süper bi finaldi.son sahnelerde bi ağladım sormayın.Doktor hakan'ın bakışı 3 ay tartışılır mı bilmem ama o bakış ekin'e aşık olmuş gibi gelmedi bana.sende kutramış olduğum nadir hastalardansın hesabı.yoks aaşık mı oldu neyse ya.eylül ayında emirganda ki çay bahçesidnen başlayabilriler bölüme. :)hem sevindim ekin'in kurulduğuna hemde 3 ay nasıl beklerim dedim.senaristleri alkışlıyorum ben.herkesden farklı süpe rbi senaryo ile karşımıza çıktılar.onlarda tatili haketti.mükemmel bir tatilin sonu da mükemmel bir aşk oyunu olur.herkese iyi yorumlar :)
burcin_kaplan
16-06-06, 23:23
ewet işde bende sabah onu düşündüm arkadaşım.yelda-serkan olayı war çocuk meselesi war malum:img-grin2 fazla zaman atlamasıda yapamazlarmı.yoksa onadamı çare bulmuşlardır bilemiyorum walla:img-icecr olsun ya artık bizi mutlu sahneler bekliyo bol bol izlicez doya doya tadına wara wara...bitek 3 ay beklemesi koyuyo işde:img-sorry
biide bi bakmışız 4 sene daha geçmişiz önümüze iki çocuk daha weriyorlar birden :):) bi aslı bide yeldayla serkanın çocukları olur.. ama ben artık hamileliklerini görmek istiyorum yaa hani bi ark demişti ya düşünsenize yeldayla ekin aş eriyor gece wakti serkanla sarp dışarda yiyecek bişler arıyorlar nasıl süper olur ya işte bize böle bölmler lazım nasıl güleriz ama o sahnelere ztn ekinin hamilelik haline koptum süper rol yaptı şaka maka cidden yasemin ergene ya
EL DESDİCADO
16-06-06, 23:24
Ben bu bölümü genel anlamda çok beğendim.Sanırım sezon finali olduğundan özen gösterilmiş.Keşke bütün bölümere de böyle özen gösterilseydi.Gelecek sezonu heyecanla beklediğimi söyleyebilirim.İzlerken "Aşk Oyunu bu be hepsinden farklı." dedim uzun zaman sonra daha ne diyeyim:)
selam billur,son iki bölümdür kendilerini aşıyorlar,geçen bölümdü süperdi.hakan olayına ne diyordun? ben çok iyi oldu,gelecek sezon güzel bir duygusal çatışma izleyeceğiz diyorum, sence? sinem75 selam. evet bu dizinin özelliği bu.bölüm sonunda ne olacaksa oluyor,gelecek bölüme sarkmıyor.allbyme işte demek istediğim şey bu.kenan ve yasso gibi silik krakterler değil,hele şükür hırsız polisteki aksakla karşılaştırabilecek ağırlıklı,karizmatik bir karakter var.yani hakan.bu mücadeleyi izlerken ,evet belki zamn zamn üzüleceğiz,ama seyir zevkmimiz olacak.kenan ve yasso olayı gibi değil
ayşa selam canım.sen dondurmanı afiyetle ye.ben bu dondurma işini fazla ciddiye aldım galiba.dizi başlamadan süper kornetimi aldım.tesadüfe bak ki yanında bedava da varmış:)bedavasını dizi başlamadan süperini de dizi bitince afiyetle yedim.foruma biraz geç girdim o yüzden.dondurma deyince de ilk siz geliyorsunuz zaten aklıma.ama uzun bir süre canım dondurma istemeyebilir.en azından bu akşamlık:)kara listedeki arkadaşların hediyeleri olan dondurmaları da stoklasak mı acaba:)çok olacağa benziyor.
bu hakan da çok alkolik çıktı yahu.her durumda içiyor adam.sonra pişman olursan bizi suçlamak yok tamam mı?ekinin resmini de ne ara yürütmüş acaba?belki biz görmeden soğan üzerinde yaptığı çalışma gibi resim üzerinde de çalışma yapmak için almıştır:)
sayfalar da amma çabuk artıyor maşallah yetişemiyorum yahu.rekor çıkacağız bu gidişle.
yaw ama simdi ekinin elleri ayaklari oynuyo....
ama konusamadi daaaa ne biliyorsunuz belki konusamicak(allahkorusun)
uff simdi 3 ay bekle ama sonu süperdi yaaaaaa.....:img-polic
allah korusun arkadaşım azını yel alsın..bi arkadaşda ekin hafızasını kaybeder belki felan demişdi galiba daha demin...durun arkadaşlar noluyoz ya bizi mutlu sahneler bekliyo:img-nyam:
teomanresat
16-06-06, 23:27
Herkese iyi akşamlar.Biraz geç geldim.Kendimi haliçden çıkarmakla meşguldüm.Ben demedim mi size mutlu bitecek diye dermişim ve sizde hemen üstüme atlarmısınız.Sözümü tuttum bölüm bitti ben kendimi halice atmaya gittim.Anca gelebildim.Ve ilk defa böyle gönüllü böyle isteyerek ters köşe oldum.Yayılayayılada yattım.İnanın mutlu bitmesine çok sevindim.hrkese benden dondurma.:img-icecr
Ben kendiminkini yeni yedim.E size ısmarlarda kendim yemezmiyim.
Evet gelelim bölüm yorumuna çok güzel bir bölümdü.Tek gözümden yaş akan sahne Ekinin hayata dönüşüydü.Herkesin anıları güzeldide niye kenanınkini çok uzattılar:başta sadece sarpın saatle ilgili anısı geldi,bölüm sonuna kadar tık yok.Aha dedim bu kadar şey içinde bu çocuk sadece bunları mı hatırlayacak ama bölüm sonuna geldi,Sarp ekinle konuşmaya başladı,ilk ayağını kıpırdattığında onu tekmelediği,elini kıpıdattığına elele tutuştukları,gözünü açtığında gözgöze geldikleri anlar geçti gözünün önünden ve bencede ekinide gözünün önünden geçti.Ve bizde eski güzellikleri gördük.Ekin gözünü açtığında Sarpın seni seviyorum derken gözünde yaşlar vardı.Ve Ekinde ağladı.Ço güzel bir sezon finaliydi.Ama şunda yanılmadım havada askıda birşeyler bırakacaklar dedim.Evet yeni sezon belalımız doktor Hakan.(üzgünüm ayşa)Ama biz onu Bernaya yakıştırmıştık.Bence bu doktor Ekine abayı yaktı.
burcin_kaplan
ya bende aynısını beklerdim ama çok az şey hatırladı neyazıkki benim aklım hala dr.hakanda kaldı sonuçta ekin hem arkadaşı hem hastası resimine bakması normal diyeceğim ama diyemiyorum çünkü acaip bi bakış anlamıyorum yani niye ekinle sarpın başına bişeyler gelmek zorunda mı ki ayrılık geçer kenan girer kenan geçer ölüm girer ölüm geçer dr.hakan girecek bakalım belkide olmaz öyle şey ya rüya işçilerinin ne yapmak istediğini kestirmek zor herdefasında bizi ters köşeye yatırdılar ama bende hepiniz gibi hiç beğenmedim bu dr.hakan ın son sahnesini
niye diye sorarsanız adamın artıları çok eksileri da çok
artısı ekini kurtardı eyvallah çok saolun ama eksisi yüreğimizi tam orta yerinden vurdu ekine aşık oldu nekadar yazık inanın çok yazık muhteşem bi sezon finalini bukadar etkiledi işte....
son olarak :ekinle sarpın arasına giremeyeck şey yok galiba baksanıza araya herşeyi sokmayı başardılar ayırmayı başardılar hep ama umut ederimki yeni sezonda böyle şey olmaz
ya walla bizim rüya işçileri ne yapar bilemem ama bence bu gine 3. şahıslar olmasın yani tmm kıskançlıklar olsun ufaktan ufağa ama ne bilim yani böle kawgalr fln olmasın yada ne bilim en kötüsü bi 2. yasemin wakası yaşamayalım yanii...umarım biz yanlış düşünüyoruzdur we sırf o sahne biz meraklanalım diye yapılmıştır...sonuçta sezon finali we ekinide iyileştirdiler merak edilecek az şey kaldı :
1-yelda serkan olayı
2-sinanın sarpa baba demesi olayı
3-şimdide hakan ın ekine aşık olup olmaması...
sweetheart_02
ya bi kere kesin zaman atlaması olucak % 100...
aylarca ekini kel izlemicez heralde....
o yüzden bence o vakte kadar hakan ortadan kalkar ilk aşk acısı çekişin izleiz kikesi öyle olucak.ç..
sonra ver elini kanada..
başka yolu yok.yasak aşk bu. sarpın 2 sözüyle ekin nasıl ağladı..bunun tek sebebi ak.ayrıca o son tango sahnesinden sonra öyle bişe yapmazlar..
ekin bernayı doktoraayarlamaya çalışıcak..hakan da daha fazla acı çekip gidicek..en kötü ihtimalle böyle olur.
ekini sarpı ve sinanı birbirinden ayırmaz öyle bir tip diil o..kenan gibi manyak diil yani...
sizce arkadaşlar?????????????
didou_didem
Ben geldim canım arkadaşlarım
Dondurmam nerde benim bakayım.
Ne demiştik bu dizide olacak olan olur son söz söylenir ve gördükki yanılmadık
sinem abla hoşgeldin..evet ya bende bekliyorum dondurmamı..diğer diziler gibi olmadığını sezon sonu ile gösterdi rüya işçileri farkı bu olsa gerek..hep heyecanlı yerde bitiyordu diğer diziler ama bizim dizimizin farkı bu son söz söylendi bitti...
HazelAngel
16-06-06, 23:28
selaam özlem ablacıım haklı çıktın walla mutlu bitirdiler :) çok sevindim ya süperdi yani bölüm ama şu hakan olayı kafamızı cidden baya kurcaladı işallah sadece bir dost olarak bakıyordur o resimlere ...bide bu bölümde daha hiç yelda serkan muhabbeti yaşanmadı ya önümüzdeki sezon onlarla baya ilgilenicekler gibime geliyor onların başından baya şey geçicek daha ...biraz öncede dediğim gibi artık sarpla ekinede bi ASLI lazım ama di mi:D
Selam Burçincim. Evet canım ben de çok sevindim. Ben Hakan aşık olsa bile zannetmiyorum, bizim ekin ve sarp aşkına engel teşkil etmeyecektir. Önümüzdeki dönem Ekin ve Sarp sahneleri izleyeceğiz şimdiye kadar göremediğimiz sahnelerin acısını çıkaracağız bence. Zaten Hakan Ekin ile Sarp'ın aşkının büyüklüğünü iyice anladıktan sonra kendiliğinden vazgeçecektir. Yani kısa bir süre etkilenir sonra Berna'ya yani gerçek aşkına kavuşur diyorum ben.:) Evet canım herkes Aslı'yı bekliyor :img-lady: Bu arada Selam DESDİ. Forumun nöbetçisi firar etti diye düşünmüştü herkes haberin olsun:)
yaa byle güzel ve mutlu bi finalden sonra kızarsınız belki bana ama ben ekin e bi yerde sinirlendşm sianan ı aldırmaya gitmiş ya inanmıyorum kenan gelmese sinan yalan olcak!! sarpın bi parçası çocuum o benim falan yok hiç bi o sahne de attı benm sigortalar walla
kerem___cem
16-06-06, 23:30
bence yeni sezonda aradan zaman geçirirler artık ben sinanın sarpa baba demesini istiyorumm ve aslıyı istiyorum ama ekinin hamileliğini görelimm artık dramdan bıktım ben şahsen romantik komedi istiyorum sizcee
meryemce84
16-06-06, 23:30
Ben hep dedim durdum bu sezon dizi bitsin.
seneye uzamasın başımıza daha çok gelecek var..
ilk sinyalini de aldık..
Hakan'ın imkansız aşkı..
Yani ben ekin'i iyileştirdiğine sevinemedim bile..
Uzayan dizileri gördük hep saçma sapan şeyler oldu..
Hoş bizimki uzamadan da baya saçmaladı..
Bi iş uzadıkça suyu çıkıyor tadında kalsaydı keşke..
Bitseydi...Diyecek hale getirmezler inşallah...
Dondurmalar helali hoş olsun..
didou_didem
16-06-06, 23:31
Herkese iyi akşamlar.Biraz geç geldim.Kendimi haliçden çıkarmakla meşguldüm.Ben demedim mi size mutlu bitecek diye dermişim ve sizde hemen üstüme atlarmısınız.Sözümü tuttum bölüm bitti ben kendimi halice atmaya gittim.Anca gelebildim.Ve ilk defa böyle gönüllü böyle isteyerek ters köşe oldum.Yayılayayılada yattım.İnanın mutlu bitmesine çok sevindim.hrkese benden dondurma.:img-icecr
Ben kendiminkini yeni yedim.E size ısmarlarda kendim yemezmiyim.
Evet gelelim bölüm yorumuna çok güzel bir bölümdü.Tek gözümden yaş akan sahne Ekinin hayata dönüşüydü.Herkesin anıları güzeldide niye kenanınkini çok uzattılar:başta sadece sarpın saatle ilgili anısı geldi,bölüm sonuna kadar tık yok.Aha dedim bu kadar şey içinde bu çocuk sadece bunları mı hatırlayacak ama bölüm sonuna geldi,Sarp ekinle konuşmaya başladı,ilk ayağını kıpırdattığında onu tekmelediği,elini kıpıdattığına elele tutuştukları,gözünü açtığında gözgöze geldikleri anlar geçti gözünün önünden ve bencede ekinide gözünün önünden geçti.Ve bizde eski güzellikleri gördük.Ekin gözünü açtığında Sarpın seni seviyorum derken gözünde yaşlar vardı.Ve Ekinde ağladı.Ço güzel bir sezon finaliydi.Ama şunda yanılmadım havada askıda birşeyler bırakacaklar dedim.Evet yeni sezon belalımız doktor Hakan.(üzgünüm ayşa)Ama biz onu Bernaya yakıştırmıştık.Bence bu doktor Ekine abayı yaktı.
iyi akşamlar teoman abi valla aklıma geldi haliç'e gitti herhalde teoman bi diye:img-hyste
bende biran dondum bu kadar mı sarp'ın hatırlayacağı şey diye ama sonu süperdi ekin ayağını oynatınca sarp nasıl heyecan yaptı emirgan'a gider kahvaltı yaparız sen seversin falan diye devam ettirmeye çalıştı tepkileri de devam etsin diye canım yaa:)
ekin'in gözleri yaşlı hali muhteşemdi işte aşk bu!dedim valla..
not:Dondurma için saol çok güzelmiş....:img-icecr
burcin_kaplan
16-06-06, 23:33
Selam Burçincim. Evet canım ben de çok sevindim. Ben Hakan aşık olsa bile zannetmiyorum, bizim ekin ve sarp aşkına engel teşkil etmeyecektir. Önümüzdeki dönem Ekin ve Sarp sahneleri izleyeceğiz şimdiye kadar göremediğimiz sahnelerin acısını çıkaracağız bence. Zaten Hakan Ekin ile Sarp'ın aşkının büyüklüğünü iyice anladıktan sonra kendiliğinden vazgeçecektir. Yani kısa bir süre etkilenir sonra Berna'ya yani gerçek aşkına kavuşur diyorum ben.:) Evet canım herkes Aslı'yı bekliyor :img-lady: Bu arada Selam DESDİ. Forumun nöbetçisi firar etti diye düşünmüştü herkes haberin olsun:)
amiin işaalh öle olucak bende öle umuyorum cidden doğru düzgün mutlu olamadılar bile hep bişler kurcaladı bunların başını hep dert açtılar .. ama artık mutluluk kredilerini kullansınlar ya:) ..ewet bende senn gibi düşünüyorum özlem ablacım bencede bi süre sonra hakan gerçek aşkını bulurr ekin kesin ona birini ayarlamaya çalışıcak we de bu bi kaç denemenin ardından kesin berna olucak halanda ekini kırmamk için büyük ihtimalle kabul edicek bernayla çıkmayı bakalım artık berna kendine aşık edebilecek mi doktorumuzu:)
me_myself_and I
16-06-06, 23:34
yaa byle güzel ve mutlu bi finalden sonra kızarsınız belki bana ama ben ekin e bi yerde sinirlendşm sianan ı aldırmaya gitmiş ya inanmıyorum kenan gelmese sinan yalan olcak!! sarpın bi parçası çocuum o benim falan yok hiç bi o sahne de attı benm sigortalar walla
ewt sana katılıyorrum eğer kenan koşup yetişmese bu aşkda batıp gitcekti yani kenan eskiden nsl bi insanmış şimdi de ferideye çocuğu al die baskı yapıodu neyse eski defterler açmıyyım açtıkca sinirlerim tepeme binio :icon_evil :icon_evil
EL DESDİCADO
16-06-06, 23:35
selam teoman,evet ekinin kalbi duracak öyle bitecek gibi bir şey vardı,ama olmadı bu.ekinin kurtulduğunu gördük çok şükür. meryemce selam. meryemce asıl şimdi, bir aşk dizisinde olması gereken çatışmaları,mücadeleyi,duygusallığı göreceğiz diyorum ben.hakanın ekinr aşık olmasına sevindim.çok yazdım bugün,kenan veya yasso gibi silik karakterler değil,karizmatik,ağırlıklı bir karakterin aşk savaşında olacağı bölümleri ,herzamankinden daha çok sabırsızlıkla bekliyorum
simdi ben bu hakan isini dusundum.arkadaslar bu hakan kenan gibi kor deil.onun gibi biri deil yani.onların askını bilio ekinin sarpın destegiyle ayaga kalkıcagını tahmin etti we sarpı soktu iceri.
adam herseyin bu kadr farkındayken aralarına girmezz.
asık olmayadabilir kafamızın karısması icin o sahneyi ıskıstırmısta olabilirler.ama eger asıksa cekip gider benden soylemesi.3 ay bunu sawuncam walla.eger asık olsa bile bi 3.kisiyi daha sokmazlar.soksalarda bu hakan olmaz.hakan olsada zararı dokunmaz.
##BerkaN##
16-06-06, 23:36
Ben hep dedim durdum bu sezon dizi bitsin.
seneye uzamasın başımıza daha çok gelecek var..
ilk sinyalini de aldık..
Hakan'ın imkansız aşkı..
Yani ben ekin'i iyileştirdiğine sevinemedim bile..
Uzayan dizileri gördük hep saçma sapan şeyler oldu..
Hoş bizimki uzamadan da baya saömaladı..
Bi iş uzadıkça suyu çıkıyor tadında kalsaydı keşke..
Bitseydi...
Dondurmalar helali hoş olsun..
valla dizinin bitmesini istemezdim de arkadaşım(böyle dr.hakan ın ekin aşkı gibi saçmayacaksa en iisi gerçekten bu ama) şu dr.hakanın son sahnesi çok canımı sıktı şimdi 3 ay boyunca düşün düşünebilirsen bizi uçurumun ucunda bıraktılar farkınadmısınız !!!
yani dr hakan ekini sevmiyo desen o resim ve o bakış ne seviyo desen şimdi gelecek sezon nolcak ekin ve dr.hakan arasında ......
çok can sıkıcı bu iş ya insan düşünmeden edemiyorki niye böyle oldu diye dr.hakan hayatlarına hoş girdi bakalım nasıl dönecek???
benim merak ettiğim bakalım dr.hakan ekine bunu söyleyince ekin ne diyecek tepkisi ne olacak hakan sonra napack sarp ne düşünecek napacak vs vs böyle gider ama işimiz geleck sezon çok zor bence haberiniz ola
buarada gelecek sezon bari görelim sarp ekin aşkını tam olarak ya yeter artık dram oynadıkları nerde bu romantizm!!!.....
teomanresat
16-06-06, 23:38
iyi akşamlar teoman abi valla aklıma geldi haliç'e gitti herhalde teoman bi diye:img-hyste
bende biran dondum bu kadar mı sarp'ın hatırlayacağı şey diye ama sonu süperdi ekin ayağını oynatınca sarp nasıl heyecan yaptı emirgan'a gider kahvaltı yaparız sen seversin falan diye devam ettirmeye çalıştı tepkileri de devam etsin diye canım yaa:)
ekin'in gözleri yaşlı hali muhteşemdi işte aşk bu!dedim valla..
not:Dondurma için saol çok güzelmiş....:img-icecr
Valla sorma didem haliçin suyuda soğukmuş ama neyse inan değdi.Şimdi bazı arkadaşlar ekin konuşmadı ya konuşamazsa demiş.Ağzıda oksijen tüpü var nasıl konuşsun.Hafızası da yerinde çünki gözyaşı döktü.Bu sevinç gözyaşıydı.Ama ben sarpla ekinin bizim bilmediğimiz anları gösterecekler diye düşünmüştüm.Ama bizim bilmediğimiz an yokmuş.Bu arada Kurtinin hayaline güldüm:tam kurtilikti yani.Gülsere gelince kızının sadece üniversite sınavını bide babasını kalp kırizi geçirdiğinde sınavı kazanmışken kazanamadım deyip gönüle iş sorması hatırlamasına kızdım.Neden derseniz bence bir anne için çocuğu hakkında hatırlayacağı en önemli şey doğumu,onu kucağına ilk aldığı andır diye düşünüyorum.Böyle birşey hatırlasaydı tam ballı kaymak olacaktı.Ama olsun biz bu kaymağıda sevdik.
yeni sezonda islenebilicek gayet cok konu war aslında.bu hakan olayını abartmazlar diorum ben.sinan olayı war bi kere yelda serkan war cocukları war.
ekinle sarpın aslısı war.ama bunların yanına tabi uzulcegimiz seyler koyucaklar.oyle gulluk gulistanlık olmaz hersey.bunlarda oyle kucuk atısmalar fln olur sonu gayet romantik baglanıcak atısmalar olurr.
Ben diyorum Rüya İşçileri Aşk Oyunu farkı diye hiç beklemediğimiz bir şekilde sezon finaline girdik ,ben şahsen beklemezdim elinde ekin fotosu ille içki içen bir Doktor Hakan ama gelecek sezona öğreneceğiz ancak kim bekleyecek 3 ay yaa.
Bu arada Doktor Hakan diziden cıkmasın dedim ama böyle de kalmasaydı keşke Ekinin aşkından süphem olmaz ama hakana yazık ya karşılıksız aşk yaşıcak malesef
EL DESDİCADO
16-06-06, 23:40
selam valex,ekimde başalayaakmış diziler bu sene.ramazan nedeniyle.eylülden de geç yani.epey bekleyeceğiz.arkadaşlar dediğim gibi zorlama değil,dolu dolu karakterler,ve duygular savaşı izlemek isterim ben.aşk hikayesi böyle olmalı.doktor hakan olayı bu hikayeye yeniden belkide herzanakinden çok dinamizm katacak.dediğim gibi yasso ve kenan gibi silik,ilgi çekmeyen karakterlerin e-s nin arasında olması olmuıyordu.şimdi dizimiz bir AKSAK kazandı.
Mükemmel bir bölümdü kusursuz..Arkadaşlar yeni sezon ne zman baslıcak bilen varmı acaba varsa bi yazabilirmi fazla uzatmasınlar arayı
Eylül'ün başı ortası başlar heralde.artık çarşambalaırmızda boşaldı.forumda boşalır yavaş yavaş:icon_cry: ben her çarşamba girerim foruma.eskileri yad ederim artık.Bu bölümde kenan'ı görmek istmedeğim kadar çok gördüm ona sinir oldum.çocuğu aldırıyomuş aldırmamış.kader işte.en çok son sahneye bittim.bütün anıları gözlerinin önünden geçti.Önümüzdeki sezon sıkı bir kayınvalide- gelin bölümleri izleyeceğiz gibi.bizim aşıkları kimse ayıramaz.Tümör abi ayıramadı dimi ama:)
arkadaslar bu hakan olayina cok takmayin. hakan asik olsa bile öyle kenan gibi ekini elde etmek istemez. ekinde ölüyordu sanki hakan icin. ona sarp yeter.
zaten baska ne olabilirdiki???bakin yabanci damat, diziyi uzattilar aylardan beri ayni konu. simdi bizde bu konular daha islenmedi. islendi ama hakan baska. el desdicado (serkan abi) cok dogru söylüyor. ben o zirtapoz kenani hic sarpa rakip olarak görmedim. ama simdi hakanda karizmatik sarpda. tabi aralardinda bi rakiplik olmaz. hakan anlar bunlar biribirilerini cok seviyor der ve cekilir gider. eger ekine asiksa bernaylada birlikte olmaz. cok büyütülecek bi konu degil. hatta ben bekliyordum zaten, ne güzel olur ekin güzel, sarp onu kiskaniyor, asklari dahada cok alevleniyor.
teoman abi,meryemce dondurmalar için teşekkürler.bu işler sırayla olur belki kim bilir.anlaşılan daha çok çekecek çilemiz,girecek iddiamız var.meryemce bizim şarkı tutmadı ama adamda ne çok şarkı varmış yahu:)dinle dinle bitmiyor.e gerçi kolay mı kaç saat 'tümor bey'le savaştı.anca yeter.şarkı demişken ismet amcanınki neydi öyle yahu '1 mayıs 1 mayıs işçinin emekçinin bayramı...':img-haha:ondan başka bir şey beklemek zaten hata olurdu canım.
bu ekinin çocuk aldırma sahnesinde sinir oldum ben de.kenan olmasaydı gitmişti sinanımız.bu kız sarpa dememiş miydi babası olduğunu söylediği zaman 'başıma ne gelirse gelsin bu çocuğu aldırmak istemiyordum' diye.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti!
teomanresat
16-06-06, 23:44
selam teoman,evet ekinin kalbi duracak öyle bitecek gibi bir şey vardı,ama olmadı bu.ekinin kurtulduğunu gördük çok şükür. meryemce selam. meryemce asıl şimdi, bir aşk dizisinde olması gereken çatışmaları,mücadeleyi,duygusallığı göreceğiz diyorum ben.hakanın ekinr aşık olmasına sevindim.çok yazdım bugün,kenan veya yasso gibi silik karakterler değil,karizmatik,ağırlıklı bir karakterin aşk savaşında olacağı bölümleri ,herzamankinden daha çok sabırsızlıkla bekliyorum
Selam Desdi aramıza yeniden hoş geldin.Özlemişiz birdaha bu kadar uzun kaybolma arkadaşım.Gözlerimiz yorumlarını arıyor.Evet ben sezon finaliyle ilgili hep böyle düşünmüştüm.Sonra belki ekin düzelme belirtileri gösterir havada kalan başka bir olay olur dedim.Vede oldu.Bence dr.Hakan sarpa çok dişli bir rakip.Sarpı bayağı zorlıyacak.Önemli bir doktor,e karizmada var,e durumuda iyi,Sarpın sınıfından ve sarpa çok rakip biri.Espirilide.Önümüzdeki sezon bu konu işlenecektir.Başta plotonik olacak doktor açılamayacak,ekin sezecek sarp ekinden önce sezecek yani kıskançlık,mücadele,buram buram aşkı doya doya izliyecez gibi.
*~*RaiNBoW*~*
Dondurmalar size feda olsun,yeter ki her zaman böyle ters köşe olalım diyorum.
Eskiye dönüş yakalanılan ince detaylar bu kadar mı güzel seçilir?Saat olayı,tekme olayı ,KADİFE KELEPÇE...Tarihe yazmayı unutmayın 30. bölümün bir üstüne atın mümkünse 30. bölüm tozlandı birazcık.
Eskiyi içine çekmiş bu bölümü sevmeyen yoktur harikaydı yalnız yine hatalar vardı -ki normaldir- çok detaya girmişler.
Kenan'ı görmek istemiyorduk ama iyi olmuş görmem(iz).Ekin'e köstek olduğu kadar destek de olmuş zamanında..
Serkan...Eski Serkan hasretimizi bir kez daha depreştirdi.Neredesin ya?
Kurti'ye Gönül'ün dediği gibi 'Allah cezanı versin Kurti,yine mi?' demeden geçemeyeceğim.Üzüldü bu bölüm üzüldü ama bizimkileri de önceden az üzmemiş Kurti işte deyip geçiyorum.
Bu Sarp'ımızın hiç anısı yokmuş hepsini bizle yaşamış ama böyle olmasını sevdim,ince detaylar Sarp cephesindeydi.Ağlamadı Keremcem bu bölüm de.Mimikler süperdi,ağlamış kadar oldu.
Hakan beni şaşırttı doğrusu,ben hala aşık olduğunu düşünmüyorum,ianmak da istemiyorum.İlk zamanlar konu açıldığında 'hadi be!' dedim hala da öyle diyorum işte dizinin farkı...Sezon mutlu bitti ve bu Hakan'ın görüntüsü herkes tarafından farklı yorumlanabilir.Sen aşık oldu dersin,ben kardeşi gibi sevdi üzüldü derim,bir diğeri başka...Şimdilik yorum için erken.Ama böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum çünkü 2 bölüm önce Gülşen için ağlıyordu bu ne yaman çelişki?
Oyunculuk açısından Belit,Deniz Özerman takdire değerdi.Nazlı Tosunoğlu da..
Feryal'e gelelim,hatasını anlamış telafi de etti.Yeni sezonda 30. bölümde yaptığın hayalden de olsa pasta börek ne varsa,gelinine yaparsın artık.
HazelAngel
amiin işaalh öle olucak bende öle umuyorum cidden doğru düzgün mutlu olamadılar bile hep bişler kurcaladı bunların başını hep dert açtılar .. ama artık mutluluk kredilerini kullansınlar ya:) ..ewet bende senn gibi düşünüyorum özlem ablacım bencede bi süre sonra hakan gerçek aşkını bulurr ekin kesin ona birini ayarlamaya çalışıcak we de bu bi kaç denemenin ardından kesin berna olucak halanda ekini kırmamk için büyük ihtimalle kabul edicek bernayla çıkmayı bakalım artık berna kendine aşık edebilecek mi doktorumuzu:)
Evet Burçincim mutluluk kredileri ömür boyu bizim deli aşıkların olacak. Ya isterse bütün erkekler aşık olsun Ekin'e, ya da bütün kızlar aşık olsun Sarp'a bizimkilerin arasını kimse açamaz. Ben diyorum ki artık bizimkilerin mutluluk sahnelerini o hakettiğimiz bölümleri göreceğiz. Dr. Hakan aşık olmuşsa bile kendi içinden yaşadığı aşk sızısını, imkansız aşk halini izleyeceğiz diyorum ben. E haliyle acıyacağız tabi. Berna nasıl kendini aşık edecek bilemiyorum ama ilk başta o eski berna gibi olmaması gerek her açıdan. Bu arada 1 aslı yetmez, sırada yağmur (meşhur yağmur sahnesinden) ve umut (gene yağmur sahnesinde seviyorsan umut hiç bitmez denmişti hatırlarsan) var. Değil mi Burçincim :img-grin2
EL DESDİCADO
yeni sezonda islenebilicek gayet cok konu war aslında.bu hakan olayını abartmazlar diorum ben.sinan olayı war bi kere yelda serkan war cocukları war.
ekinle sarpın aslısı war.ama bunların yanına tabi uzulcegimiz seyler koyucaklar.oyle gulluk gulistanlık olmaz hersey.bunlarda oyle kucuk atısmalar fln olur sonu gayet romantik baglanıcak atısmalar olurr.
selam aychaa ,evet serkan ve yelda olayı var.o da kısa sürede tatlıya bağlanacaktır.gelecek sezon kötü olayları hiç bir zman uzatmayacak,abartmayacaklardır.böyle hastalık olayı felan gibi..ama hahh hii de olmayacaktır ki,bende asla böyle olmasını istemem çünkü ben ağırlıklı,her türlü duyguyu alabileceğim dizi isterim.acı-tatlı bir kıvamda gidecektir dizi.hakan olayının epey ağırlığı olacaktır ama belirtiğim gibi kenan ve yasso olayına gıcık olurken şimdi bu olay beni heyecanlandırıyor,çünkü yeri geldiğinde onunda yerine kendimizi koyacağız.işte benim başından beri dizide istediğim buydu.yahu kardeşim şöyle adam gibi bir rakip bulun e-s ye.bu yass one bu kenan ne? diyordum.ıhlamurlar altındaki ömer,acı hayattki filiz,hırsız polisteki aksakgibi bir karakter.vallahi onlardan bile iyisini buldurlar.doktor hakan
yok yaw ben kenanı sevmeye basladım yakında ferideyle baş göz ederiz onları ne iyi gelir arkadaşlar zaten sarp lada barıstılar doktor hakan aşık oldu ama.Bunu ekine söylemez gelip gecer oda zaten evli.
Teoman ve Meryemce inat ettiniz bakın ne hale geldiniz.Teo haliçin suları nasıl arkadaşım.Acı varmı acı.
Son olarak bakmayın siz Hakan'ın o resme bakıp ağladığına bu sırf biz 3 ay acaba Hakan Ekin'e aşıkmı diye tartışalım diye yapılmış bir oyun.
Hadi diyelim Hakan Ekin'e aşık oldu Ekin Hakan'a olabilirmi.Onun biricik aşkı Sarp
Onları ancak ölüm ayırır arkadaşlar unutmayın.
26 Haziran sabahı görüşmek üzere hoşçakalın arkadaşlar.
hakandan bisey cıkmıcak.adım kadar eminim.bu dizide hic biseye bu kadr emin olmamıstım.insallah ters kose olmam ama hakandan bisey olmaz.ya sonucta bizimkiler bi daha bosanmıcak arkadaslar.olumun onune gecmis aska hakan darbesi bisey yapmaz.en fazla sarp olayı yanlıs anlar ama sonra hakan sarpa herseyi anlatıp cekip gider ekinle sarpda romantik bi sekilde dewam edr..
britneysinem
16-06-06, 23:50
yeni geldim valla çok güzel bölümdü ekinin ellerini kıpırdatmasıyla eski oalyları bağladılarla öldüm yaaa çok güzel bağladılar orayı
hakan sanki ekine aşık olmuş gibi bakıyordu resmine yaa biran ekine aşık oldu sandım sonra yok yaaa biz onu bernaya ayarlıyıcaz dedim
##BerkaN##
16-06-06, 23:51
ya arkadaşlar şimdi dizidizidiziler arkadaşım olsaydı şimdi ayırdı siteyi ikiye
1gelecek sezon dr.hakan sarp ve ekini ayıracakmaya çalışacakmı
2gelecek sezon dr.hakan sarp ve ekini ayırmaya çalışmayacakmı diye
valla ben bilmiyorum ayırırmı ayırmazmı diye bi yorumda yapamıyorum ama zaten benim nekadar dr. hakanında duyguları olsa bile ekine aşık olması yeteri kadar canımı sıktı ayırmı ayırmazmı diye düşünmek istemiyrum zaten ayırmaz gibi ama rüya işçileri napar bilemiyorum
dr.hakanın ekine aşık olması yeteri kadar üzdü beni çünkü kalmasından yanaydım dizide artık deilim keşke aşık olmasaydıda bizde rahat bi nefes alsaydık sezon finaliyle....
burcin_kaplan
16-06-06, 23:52
Evet Burçincim mutluluk kredileri ömür boyu bizim deli aşıkların olacak. Ya isterse bütün erkekler aşık olsun Ekin'e, ya da bütün kızlar aşık olsun Sarp'a bizimkilerin arasını kimse açamaz. Ben diyorum ki artık bizimkilerin mutluluk sahnelerini o hakettiğimiz bölümleri göreceğiz. Dr. Hakan aşık olmuşsa bile kendi içinden yaşadığı aşk sızısını, imkansız aşk halini izleyeceğiz diyorum ben. E haliyle acıyacağız tabi. Berna nasıl kendini aşık edecek bilemiyorum ama ilk başta o eski berna gibi olmaması gerek her açıdan. Bu arada 1 aslı yetmez, sırada yağmur (meşhur yağmur sahnesinden) ve umut (gene yağmur sahnesinde seviyorsan umut hiç bitmez denmişti hatırlarsan) var. Değil mi Burçincim :img-grin2
isimler bile hazır walla artık yani kesinlikle lazım bize 2.,3. ve 4. yeğenler:):) onlar bi aradan çıksın daha sırada yeldayla serkanın çocukları war onlarada artık, 3 ay war önümüzde, o sürede isim düşünebilirz:) ewet özlem ablacım katılıyorum içinde yaşayacak eğer hakan ekine aşık olursa..ya ztn kaçıp gidicek kanadaya yada türkiyede kalıp acı çekicek ama tabi bernaya aşık olana kadr:) bu arada bi bakıyomuş biz ekin fln diyoruz ya bu hakan yeldaya aşık olurmuş bide :):D yok yok uçtum bende wlala iyice :img-haha:
EL DESDİCADO
16-06-06, 23:55
berkan,hakanın ekin ve sarpı ayırmaya çalışacağını,entrikalar çevireceğini sanmam.ekine aşık olduğunun ortaya çıkmasıyla gelişmeler kendiliğinden gelecektir.bakalım nasıl olacak?selam sılam,britneysinem. sinem75,bence hakan ekine aşık oldu,ama sonuçta tabiki ekin ve sarp birbirne aşık.bu sonuç değişmiyor,sadece sarpa kıskançlık sebebi çıktı.bu bakımdan tahminimizden de keyifli olabilir bu durum
britneysinem
16-06-06, 23:55
bence aşık oldu sinem hakan ekine yoksa resme niye öyle baksın hem bi dedik bernaya ayarlıcaz diye ama o gitti ekini buldu :) biz ne yapalım
ya yağmur yaa tam bu tümor olayı bitti dedik başımıza bide bu çıktı rüya işçileride saolsun yani ama ben hala inanmıyorum valla hakanın ekine aşık olacağını o zaman ne biliyim yapsaydı birşeyler ayyy ufff nerden çıktı bu yaaa yağmur yaaaa
yok arkadaslar hic bir sey olmaz sadece bizi pipiriklendirmek icin yapilmis bir olay baska bir sey degil. ben uzun zaman dan beri bernayi dr. hakana yazacaklarini belirtiyorum. en güzel ispatida bu güne kadar niye bir araya gelmediler daha dogrusu karsilasmadilar. bunlari hep gelecek sezona sakliyorlar. 2+2 4 arkadaslar buraya yaziyorum. bak görün. simdi isleselerdi cok yersiz olurdu ve kaynar giderdi arada. yeni sezon tam zamani.
sweetheart_02
16-06-06, 23:59
ya arkadaşlar şimdi dizidizidiziler arkadaşım olsaydı şimdi ayırdı siteyi ikiye
1gelecek sezon dr.hakan sarp ve ekini ayıracakmaya çalışacakmı
2gelecek sezon dr.hakan sarp ve ekini ayırmaya çalışmayacakmı diye
valla ben bilmiyorum ayırırmı ayırmazmı diye bi yorumda yapamıyorum ama zaten benim nekadar dr. hakanında duyguları olsa bile ekine aşık olması yeteri kadar canımı sıktı ayırmı ayırmazmı diye düşünmek istemiyrum zaten ayırmaz gibi ama rüya işçileri napar bilemiyorum
dr.hakanın ekine aşık olması yeteri kadar üzdü beni çünkü kalmasından yanaydım dizide artık deilim keşke aşık olmasaydıda bizde rahat bi nefes alsaydık sezon finaliyle....
yok yok doktor hakan öyle biri diil ayrımaya çalışmaz onlaro..aşka saygılı bi kere..o konuda içim rahat..hem ayıramaz zaten boşa çabalamasın...zaten bi süre sonra zaman atlaması olucak..ekin sürekli kel perukla dolaşmicak heralde 3-4 ay????
bu sayfalar nasıl bu kadar çabuk atlıyor diye merak etmiştim ki bir de ne göreyimdesdi gelmiş...desdi arkadaşımız ne zaman gelip ne zaman gideceğini çok iyi biliyor valla mutlu sonu görünce hemen damlamış kritik son olsaydı acaba yine burada bizlerle olurmuydu? merak işte...
evet bu hafta hepimiz tartıştık burada yok mutlu son yok kritik son diye ve mutlu son kazandı bende mutlu son diyenlerden biri olarak koca bir dondurmayı haketmiş bulunmaktayım...kritik soncular nerelerdesiniz bakayım...teo,özgü,çalıkuşum,ececim kaçmayın gelin hadi:img-grin2
Tamam ulen ,sözümüz söz sana Ayşe'ye,Sinem'e , Arzu ya en büyüğünden karışık bir dondurma.Bu çuval bana iki beden büyük geldi arkadaşalr.Kayboldum içinde.Yuh olsun bana.
Neyse şu anda en önemli nokta olan Hakan konusuna bir değineyim bakalım.
Bu olay bizim gibi krizlere alışık bir topluluk için çok gelmez arkadaşlar.Az da olsa böyle bir ihtimalin olacağı konuşuluyordu hep.Evet bunu gözümüze bir güzel soktular.Hakan'ımız hafiften aşk sinyalleri çaktı.Ama uzun sürmez.Bir şey çıkmaz.Sadece 3 ay başka nasıl geçer?Nasıl soru işareti uyanır milletin kafasında bunu hesaplamışlar.Metin olun millet paniğe gerek yok.
britneysinem
17-06-06, 00:00
nerden çıktığını bilmiyorum ama malesef çıktı ya çok üzücü birşey ama uzatmak için kabus işçileri böyle bir yol buldu galiba sinem
başka yol bulamıyorlar zaten ama artık ekin&sarpı kimse ayıramaz valla isteselerde ayrılmaz onlar artık yeter yani bunalrın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi yaaa
bakin suna katiliyorum sarp hakani kesinlikle kiskanacak cünkü ekinle cok vakit gecirecek hakan ama duygusal anlamda degil (bu hakanin karekterine cok zit bir olay yani ekine asik olmaz) arkadasca. bu da tabiiki renk katacak. sarp zaten kiskandiginin sinyallerini verdi bir iki bölüm önce bu dahada artar ama tekrar söylüyorum fos cikacak bu olay
selam teoman abi.yok sen çok uçmadın.aynı şey benim aklımada geldi.rüya işçileri sinyalleri önceden verşyo yasemin olayı gibi.ama biz burda bay bayan tecrübeler olarak Doktor Hakan zarasız diyorum ben.Ekin'e aşık olsun varsın.bizimkilerin aşkının önüne ölüm geçemedi hakan mı geççek.üzmesinler doktorumuzu ya.bak gül gibi berna var elimizde.
rüya işçilerinin bir güzellik(!) olsun diye tam ağzımız kulaklarımıza varmak üzereyken araya hakanı ekinin resmine manalı manalı bakarken koymalarını hiç kafama takmak istemiyorum.ama insan düşünmeden de edemiyor rüya işçilerinin diziyi uzatmak için girmedikleri yol kaldı mı diye.serkan abi sen de olmasan karamsar olacağız yine,sağol.senin yorumlarını okuyunca insan daha bir rahatlıyor.bu kadar uzatma arayı bundan sonra.arada sırada da olsa motive edici yorumlarını bizden eksik etme.
özgü abla sen dondurmaları ısmarlamadın mı?sayfalar çok olunca gözümden mi kaçtı yoksa?yorumlarına rastlayamadım da.
sarpı kıskanclık krizine girmesi hakandan dolayı ufak bi atısma.olabilir.hakan ekine askınıda acabilir ama hakandan buyuk olay cıkmaz diorum ben.we kactım bn arkadaslar.
ekliyorum tekrar hakandan bisey cıkmıcak.walla 3 ay bunu duyucaksınz benden sıkılabilirsinz ama .......
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:06
HazelAngel tafarından gönderildi
Evet Burçincim mutluluk kredileri ömür boyu bizim deli aşıkların olacak. Ya isterse bütün erkekler aşık olsun Ekin'e, ya da bütün kızlar aşık olsun Sarp'a bizimkilerin arasını kimse açamaz. Ben diyorum ki artık bizimkilerin mutluluk sahnelerini o hakettiğimiz bölümleri göreceğiz. Dr. Hakan aşık olmuşsa bile kendi içinden yaşadığı aşk sızısını, imkansız aşk halini izleyeceğiz diyorum ben. E haliyle acıyacağız tabi. Berna nasıl kendini aşık edecek bilemiyorum ama ilk başta o eski berna gibi olmaması gerek her açıdan. Bu arada 1 aslı yetmez, sırada yağmur (meşhur yağmur sahnesinden) ve umut (gene yağmur sahnesinde seviyorsan umut hiç bitmez denmişti hatırlarsan) var. Değil mi Burçincim
evet hazel,gelecek bölümlerde e-s yi görmek istediğimiz gibi göreceğiz bol bol .acı-tatlı bölümler olacaktır.hakanın aşık olması senin anlattığın gibi olacak,ha bu arada sarp bol bol kıskansın:) arkadaşlar bu arada yeldanın bebeği aldırmadığı gibi bir durum vardı.bu iş kesin mi?
meryemce84
17-06-06, 00:06
Desdi..
Sende ki bu pozitiflik beni öldürcek..
Neyse dediğin gibi olsun yine kandırdın beni..
Teoman abi havada bişey kalacak bu bölümde demiştin haklı çıktın..
Havada aşk kokusu kaldı..Hakan Ekin'e abayı yaktı mı?Al sana havaya asılı bir soru..Cevabın hayır olmasını diliyorum..
rüya işçilerinin bir güzellik(!) olsun diye tam ağzımız kulaklarımıza varmak üzereyken araya hakanı ekinin resmine manalı manalı bakarken koymalarını hiç kafama takmak istemiyorum.ama insan düşünmeden de edemiyor rüya işçilerinin diziyi uzatmak için girmedikleri yol kaldı mı diye.serkan abi sen de olmasan karamsar olacağız yine,sağol.senin yorumlarını okuyunca insan daha bir rahatlıyor.bu kadar uzatma arayı bundan sonra.arada sırada da olsa motive edici yorumlarını bizden eksik etme.
özgü abla sen dondurmaları ısmarlamadın mı?sayfalar çok olunca gözümden mi kaçtı yoksa?yorumlarına rastlayamadım da.
Bir geriye dön güzelim.Bak orda var.En büyüğünden karışık.Sen de mi vardın o grubun içinde.Sana da koca bir karışık o zaman güzelim.Bizde kaçmak yok.Sözümüz söz.Gecenin çuvalı olduğumu kabul ediyorum canım.Bugün bu ismi taktım kendime.Boynuzlu taçtan sonra çuval şeklinde dolaşacağım bir süre.
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:08
arkadaşlar birde şu var ki,araba kazası sahnesiyle bitmeyen,sezon finali yapmayan tek dizi ,bizim dizimiz oldu sanırım:) bu bakımdan da farklılık yarattılar.olayı bağladılar.araba kazası felan gibi durumları görünce ,aman hakanda neymiş diyorum ben
##BerkaN##
17-06-06, 00:08
berkan,hakanın ekin ve sarpı ayırmaya çalışacağını,entrikalar çevireceğini sanmam.ekine aşık olduğunun ortaya çıkmasıyla gelişmeler kendiliğinden gelecektir.bakalım nasıl olacak?selam sılam,britneysinem. sinem75,bence hakan ekine aşık oldu,ama sonuçta tabiki ekin ve sarp birbirne aşık.bu sonuç değişmiyor,sadece sarpa kıskançlık sebebi çıktı.bu bakımdan tahminimizden de keyifli olabilir bu durum
valla serkan abi ayırmaya çalışmaz biliyorum bende zaten ama başlı başına hata gibi geliyor bana dr.hakanın ekine aşık olması bana
benim canımı sıkan ne biliyormusun söyleyeyim: gelecek sezon ben ekinle sarp aşkının artık doyasoya kesintisiz yaşanmasını istiyordum çünkü dizinin ilk bölümünden beri nezaman şöyle uzun uzun birlikte oldularkıi tüm sorunlar geldi bunları buldu demi hep ve şimdi tam birlikte olacakları zaman değilmi yeni bölümler bunun üzerine kurulmasını isterdim ben....
şimdi tam ekin iyileşiyor dr.hakan olayı patlak veriyor nasıl olur biz 1-2 bölüm ekin sarp aşkını izleyip bunlarla uğraşmaya devam edeceğiz yine tamam dizi onlar üzerine yazılmış entrika yapıp devam edecekler ama işte ben buyüzden istemiyorum dr.hakanın olmasını birazcıkta ekinle sarpı birlikte görelim diye bunlar bi aşklarını yaşayamadılar ya deilmi???
Desdi..
Havada aşk kokusu kaldı..Hakan Ekin'e abayı yaktı mı?Al sana havaya asılı bir soru..Cevabın hayır olmasını diliyorum..
Yorma kendini Meryemce.Bir şey çıkmaz.Olmaz bu aşk.Hakan karakterli adam, Kenan gibi değil.Aşık olsa bile asla itiraf etmeyecektir.Erkeklerde bir misyon vardır ya hani.Arkadaşımın aşkısın olayı.Bu da aynen öyle kalacak.Sarp artık Hakan'ın arkadaşı.Doğru muyum forumumuzdaki erkekler?
Bu arada imzamı bu bölümden önce güncellemiştim.Nasıl cuk oturmuş değil mi?
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:11
Desdi..
meryemce,ben ıhlamurlar altındayı,acı hayatı,hırsız polisiçok beğeniyorum.aşk oyunu kadar olmasada(acı hayatında yeri bende ayrı tabi,çünkü kenan baabmız orda) çünkü aşk üçgenlerinin,dörtgenlerinin herneyse,tüm elemanları ağırlıklı karakterler.kendini her birinin yerine koyabiliyorsun.aksağı,filizi,nermini,mehmeti..bu da güzel bir fikir ve duygu çatışması ve seyir zevki yaşatıyor.ama aşk oyununda bu yoktu ve bence büyük eksiklikti.kenan ve yasso bu boşluğu asla dolduramazlardı.silik,uyuzluk yumağı karakterler.ama hakan,az önce saydığım diğer dizlerdeki karakterleri bile yaya bırakır
arkadaşlar birde şu var ki,araba kazası sahnesiyle bitmeyen,sezon finali yapmayan tek dizi ,bizim dizimiz oldu sanırım:) bu bakımdan da farklılık yarattılar.olayı bağladılar.araba kazası felan gibi durumları görünce ,aman hakanda neymiş diyorum ben
desdicim evet bende onu diyorum fark işte bu hani kaza su bu sekilde heyecan yok biizm dizimzde sadece bir görüntü hakan ekinin fotosuna bakıyor buyrun size bir heyecan nasıl olacak bu adam aşık mı değil diye meraklanıp duracağız
(bu arada seni tekrar bölüm yorumlarında görmek güzel,sen hep burdaydın her zaman ,yine burdasın)
teomanresat
17-06-06, 00:14
Yorma kendini Meryemce.Bir şey çıkmaz.Olmaz bu aşk.Hakan karakterli adam, Kenan gibi değil.Aşık olsa bile asla itiraf etmeyecektir.Erkeklerde bir misyon vardır ya hani.Arkadaşımın aşkısın olayı.Bu da aynen öyle kalacak.Sarp artık Hakan'ın arkadaşı.Doğru muyum forumumuzdaki erkekler?
Özgü selam doğrusun, doğrusun.Arkadaşımın aşkısın olayı olacak ama bence aşık olacak açıklayamayacak.Sarp sezecek ,ekin sezecek yok öyle birşey diyecekler,birbirleriyle kıskançlık yüzünden atışacakalar sonar yine aşklarını büyüklüklerini anlayacaklar.Çünki aşklarının büyüklüğüyle ölümü bile yendiler.Yani Hakanın ki platonik aşk olacak,gibime geliyor.Ama onu bekleyen ayşa vardı olmazki,böylede yapılmazki.
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:15
ozgür işte benim demek istediğim bu,hakan kenan olmayacaktır hiç bir zaman. öyle entrikalar çeviren ,ayırmaya çalışan biri. onun imkansız aşkına,kendi içindedeki savaşına şahit olacağız.yani konu e-s yle hem alakalı,hem alakasız olacak.berkan,işte şimdi yazdığım gibi hakanın aşkı,e-s yi senin söylediğin şekilde doya doya görmemize engel olamaycak bana kalırsa.bu bakımdan şu hastalık işi,kenan olayı gibi durumlarla bir tutmuyor, ve fazla endişelenmiyorum
arkadaşlar hayatımda her halde ilk defa haklı çıkmamaktan dolayı çok mutluyum. Ters köşe olmaktan çok mutluyum. Mutlu son olmasına çok sevindim. Sonları çok güzeldi. Fakat kenanı görmekten hiç mutlu olamadım.Sarp bile kenan kadar yoktu bu bölümde. Sarp da keşke bizim görmediğimiz şeyleri hayal etse. Ama yine de bi merak konusu bıraktılar. Dr. hakanın ekine aşık olma ihtimali. Öyle bi durum varsa İnşallah bu kötü sonuçlar doğurmaz da tatlı bi kıskançlık yaratır.Çünkü biz yeni sezonda bol bol ramantizm ve komedi görmek istiyoruz.
Özgü selam doğrusun, doğrusun.Arkadaşımın aşkısın olayı olacak ama bence aşık olacak açıklayamayacak.Sarp sezecek ,ekin sezecek yok öyle birşey diyecekler,birbirleriyle kıskançlık yüzünden atışacakalar sonar yine aşklarını büyüklüklerini anlayacaklar.Çünki aşklarının büyüklüğüyle ölümü bile yendiler.Yani Hakanın ki platonik aşk olacak,gibime geliyor.Ama onu bekleyen ayşa vardı olmazki,böylede yapılmazki.
oluyor böyle şeyler hayatta Teo ne yaparsın.Ama ben erkeklerdeki bu gizli anlaşmaya,saygıya acayip hayretle bakmışımdır.Çok güzel bir kural işliyor aranızda.Asla yamuk yapmıyorsunuz bu konuda.Ama son dönemlerde böyle değil artık maalesef.Devir değişti,artık silahlar çekiliyor.Hey gidi gözünü sevdiğim gençlik.
Neyse konudan uzaklaşmayayım.Evet böyle bir duygusallığa tanık olacağız.Ancak Hakan kendi içinde yaşar ve bitirir.Olay başlamadan biter bana göre.
teo böceğim öncelikle dondurmanı almış kadar oldum arkadaşım özgücüm seninde bir tanem gerçi havalar soğudu dondurma iyi olmadı ama neyse idare ederiz ertık bunada şükür:img-grin2
teo'cum evet hakan ekin'e aşık oldu ama tehlike olmayacaktır araya girmeyecek sonunda ülkeyi terkedecek sadece bizleri 3 ay boyunca kafalarımızı boş bırakmamak için yapılan bir tuzak biz de yedik:img-grin2 dediğin gibi gül gibi ayşa'mız var burada ekin de kimmiş:img-grin2
iyi geceler arkadaslar.iste bu da bizim heyecnla beklediyimiz sezon finali.butunlukle kabul edersek kotu bir bolum degildi,cunki hamilelik donemi olsun dedik oldu,universite sinavi olsun dedik oldu,bir tek sarp guzel hayal kursun dedik(bizim gormediyimiz romantik bir ani)olmadi.ama buna da sukur.yani olanlardan olsada olur.yani biz uc ay idare ederiz.degil mi? bir de bir seye cok sinirlendim,ekin sarpi seve-seve kenanla evlendi.sarpdan ona kalan tek hatirayi yani sinani aldirmayi dusunuyormus.hem de kenanin sifarisi ile...tamam anliyorum boyle bir durumda olmak zordur ama.bence aklindan bile gecirmemeliydi.bence hakan dr elinde resmi tutatak ekine karsi bir sey hiss ediyor anlamina gelmez sadece izleyici yaz boyu dr'un s-e ayiracagini dusunsun diye koyuldu .(diger secenekde ola bilir,ama bu hakta dusunmek bile istemiyorum).bir de arkadaslar bu yeldaya yardim etme konusu ne zaman ola bilir sizce.yani ekin sarplarda kalmaya basladiginda yeldalar ayri degilmilerdi?ya da degildiler farz edelim peki sarpin hangi dogum gunune 10 gun kalmisdi?neyse ozette de yazmislardiya bizim bilmediyimiz anilar.....asil simdi bu 3 ay yaz nasil gececek?:img-sorry
bence hakan ilk başta belli etmeyecek ekinle arkadaşlığını sürdürecek tabi ekin de onu arkadaşı gibi gördüğünden samimi davranmasına izin verecek ama sarp olayı yavaş yavaş kavrayacak ama tabi bunu ekine anlatabileceğini pek sanmıyorum ve hakan ekine eninde sonunda açılacak ne derece kötü olur yada olmaz bilemem ama uzun süre dizide kalcağı bir kesin buna sevindim ayrıca bu defa diziden çıkarken gene istanbulu terkedecek ama sebep ekin olacak bence
teoman abi ayşa bir yanda bizim dizide baş göz edeceğimiz berna bir yanda...sarpın kıskançlık repliklerinden bir şeyler çıkardık daha önce gibi ama kondurmak istemedik.bir de ekinin hakana kız arkadaş bulma konusunda 'çevremiz geniştir' demesi ve bernayla tesadüfe bak ki(!) hiç karşılaşmamaları ekine olan platonik aşkının bernaya doğru yön değiştirmesiyle sonuçlanabilir.bu repliklerden ipucu verme çabaları varsa tabi.
herkese selam,
sezon finali cok güzeldi gercekten. mükemmel bir bölümle bitti dizimiz. herkesin hatirladigi seyler cok güzeldi. bize yine ekin'in ne kadar iyi bir insan oldugunu gösterdiler.ve bence cok güzel gösterdiler.
ameliyat baya uzun sürdü.ama dr.hakan bunu zaten söylemisti. elektirikler kesildiginde heyecan yarattilar. neyse ki jenaratör devreye girdi.
son sahneler sarp'in ekin'in yanina gittigi sahneler gercekten cok güzeldi. ekin'in her hareketini ne kadar güzel bagladilar. helal olsun rüya iscilerine..
hakan meselesi acik kaldi. o konuda heyecan yarattilar. bence dr. hakan ekin'e asik oldu. ama bunu ekin'e söylemez daha dogrusu söyleyemez. benim fikrim eger söylerse bile ekin ve sarp'in arasina giremez. sarp'in dedigi gibi ölüm bile giremedi aralarina.
ben sarp'in da bizim görmedigimiz seyleri hatirlayacagini saniyordum. ama böylede cok güzel olmus.
böyle güzel bir bölüm yazdiklari icin rüya iscilerine tebrik ediyorum...
ha bu arada bir şeyi söylemeyi unuttum. Daha önce foruma girecektim. Misafirler yeni gitti ben de hemen bilgisayarın başına geçtim. Ayrıca bugün bir kez daha görmüş olduk. Bizim dizimiz başka hiçbir diziye benzemiyormuş. Genel dizi kuralı diye bahsettiğim bütün sözlerimi geri alıyorum. Bizim dizimiz bir tane. Her halde başka hiçbir dizi böyle sezon finali yapmamıştır. Rekorumuzu da kırıyoruz. En çok kişi açık ara farkla aşk oyununda. Yorumların 2. sayfası da açılmış hayırlı olsun. İnşallah daha çok sayfalar açarız.
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:26
sılam sadece ayşa yok,nanni, var, ve bir çok diğer gizli hayranı var.hakanın aklından ekini heman çıkartırlar merak etme:) erayke selam. evet sarpın kıskançlığı başladı şakayla karışık.hakan çok ciddi bir rakip,ekinin onu deli gibni sevdiğini bilmesine rağmen telaşlanacaktır.hehe.bunu biraz buruk olmakla birlikte birazda komik bir biçimde verirler umarım
teomanresat
17-06-06, 00:26
oluyor böyle şeyler hayatta Teo ne yaparsın.Ama ben erkeklerdeki bu gizli anlaşmaya,saygıya acayip hayretle bakmışımdır.Çok güzel bir kural işliyor aranızda.Asla yamuk yapmıyorsunuz bu konuda.Ama son dönemlerde böyle değil artık maalesef.Devir değişti,artık silahlar çekiliyor.Hey gidi gözünü sevdiğim gençlik.
Neyse konudan uzaklaşmayayım.Evet böyle bir duygusallığa tanık olacağız.Ancak Hakan kendi içinde yaşar ve bitirir.Olay başlamadan biter bana göre.
Sağlam dostluklarda ,arkadaşlıklarda bu kural hala işliyo arkadaşım bunu aklından hiç çıkarma.Ben yakinen daha yeni tanık oldum.Benim kayınçom 19 yaşında ve arkadaşları arasında olan inanılmaz kuvvetli bağ var ve aynı kızdan hoşlansalar bile arkaşlık dosluk var diye sineye çekiyorlar.Benimde hala delikanlılıktan olan sağlam doslarımla görüşür eskileri yad ederiz.Yani benim çevremde daha bu tür olaylara rastlanmadı.
Konumuza gelecek olursak Hakanın içinde yaşayacağı bir gerçek.Çünki Ekinin Sarpa ne denli aşık olduğunu sarpında ona ne denli aşık olduğunu gördü.Hatta yanına ilk giren sarp olmasını istedi.Sen mi yazmıştın hikayelerde gözünü açtığını ilk ben göriyim diye bak hepimizin amini tuttu.İçinde yaşar ama istemesede ufak çaplı tiyolarla bunu hissettirebilir.Ama bu kesin istem dışı olacaktır.
meryemce84
17-06-06, 00:27
Arkadaşlarım hazır çoğunuz burdayken bir veda konuşması yapayım;
Acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle 44 bölümü devirdik..
Çok sıkı arkadaş bağları kurduk..
Birbirimizi hiç kırmadık herkesin fikirlerine değer verdik..
Birbirimizden uzak şehirlerde,ülkelerde aynı duyguları paylaştık beraber ağladık,güldük,sevindik kızdık..Ama en önemlisi her zaman bu formda birbirimizi bulduk..Aramızdan fire verenlerde oldu 44.bölüme kadar gelenlerde...
Her neyse..Bu bir veda olmasın..
Önümde duran sınavlarımdan dolayı..
Artık aranızda olamayacağım...
Taki Eylül 18'e kadar..
Ama arada bir gelir hatrınızı sorarım..
Bazı arkadaşlarımız gibi tamamen yok olmam..
Yokluğumu hissettirmem..
Hakkınızı helal edin...Benden yana helal olsun...
Bana başarılar dileyin,dua edin...Beni unutmayın..
Arada bir anın...Bütün Aşk Oyunu Fanlarına Selam olsun...
Kalın sağlıcakla....
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:28
ha bu arada bir şeyi söylemeyi unuttum. Daha önce foruma girecektim. Misafirler yeni gitti ben de hemen bilgisayarın başına geçtim. Ayrıca bugün bir kez daha görmüş olduk. Bizim dizimiz başka hiçbir diziye benzemiyormuş. Genel dizi kuralı diye bahsettiğim bütün sözlerimi geri alıyorum. Bizim dizimiz bir tane. Her halde başka hiçbir dizi böyle sezon finali yapmamıştır. Rekorumuzu da kırıyoruz. En çok kişi açık ara farkla aşk oyununda. Yorumların 2. sayfası da açılmış hayırlı olsun. İnşallah daha çok sayfalar açarız.
evet biritte,bende biraz önce yazdım.zorlama sahnelerle sezon finalleri yapma modasına uymadı dizimiz.ben,ekinin kalbi duracak orda bitecek diye bir tüyo okumuştum.eh demiştim,ne yaaplım kural bu.sezon finali ya.ama böyle olmadı,çok daha şık,duyguyu ön plana çıkaran bir final yaptılar
##BerkaN##
17-06-06, 00:29
ozgür işte benim demek istediğim bu,hakan kenan olmayacaktır hiç bir zaman. öyle entrikalar çeviren ,ayırmaya çalışan biri. onun imkansız aşkına,kendi içindedeki savaşına şahit olacağız.yani konu e-s yle hem alakalı,hem alakasız olacak.berkan,işte şimdi yazdığım gibi hakanın aşkı,e-s yi senin söylediğin şekilde doya doya görmemize engel olamaycak bana kalırsa.bu bakımdan şu hastalık işi,kenan olayı gibi durumlarla bir tutmuyor, ve fazla endişelenmiyorum
ya serkan abi teoman abi haklısınız galiba özgü arkadaşızın dediğine bende geldim şimdi ama aklımda son bi soru kaldı sizce açıklamayack dr.hakan bu aşkı bende kanaat verdim buna tamm ama nereye kadar demi?
soruma ben bi cevap yazayımda siz onay verirsiniz eksiklerimi söylersiniz benim fikrim doğru düşünüyormuyum bilmiyorum: dr.hakan söylemeyeck ama ya sarp yada ekin anlayacak yada dr.hakan çekip gidecek ya galiba ekine duyduğu aşk için önce kendini sorgulayacak ve gülşende olduğu gibi burdan gitmeye kalkacak önce ama sarp bırakmayacak sonrada hakan dayanamıyacak çok ekine uğrar sorar olacak vs vs böyle anlaşılcak gibime geliyor ve kıskançlıklar başlaycak tatlı kıskançlıklar olacak ama buda aşılacak(işte buarsı meçhul nasıl aşılacak aklıma gelmdei bunuda zaman gösterecek galiba)
arkadaslar yorumlarinizi okudum lutfen sapitmayalim...senaristler bizi tuzaga dusurmek istiyorlar...doktor hakan ekina asik falan degil hem doktor hakan ekine soylememismiydi seni seven kocan var askiniz cok buyuk mucadele etmen lazim cart curt falan...yani kesinlikle asik falan degil...ilerleyen bolumlerde berna ve doktor hakan aski olabilir..yani kesin gozuyle bakiyorum ben bu ise....baksaniza bilerek senaristler onlari ayni karereye koymadilar dizide....sona birakiyorlar....bundan sonra onlarin asklarini izliyecez bence..hadi hayirlisi bakalim....
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:31
Birbirimizden uzak şehirlerde,ülkelerde aynı duyguları paylaştık beraber ağladık,güldük,sevindik kızdık..Ama en önemlisi her zaman bu formda birbirimizi bulduk..Aramızdan fire verenlerde oldu 44.bölüme kadar gelenlerde...
Taki Eylül 18'e kadar..
Yokluğumu hissettirmem..
Kalın sağlıcakla....
güle güle meryemce.tatil başlıyor tabiki.ekime kadar kendine iyi bak.teoman evet kendine bunu yediremeyecek hakan,duygusunu bastırmaya çalışacak.kendi içinde savaş verecek.kenan hırtosu gibi biri değil tabiki hakan
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:34
ya serkan abi teoman abi haklısınız galiba özgü arkadaşızın dediğine bende geldim şimdi ama aklımda son bi soru kaldı sizce açıklamayack dr.hakan bu aşkı bende kanaat verdim buna tamm ama nereye kadar demi?
soruma ben bi cevap yazayımda siz onay verirsiniz eksiklerimi söylersiniz benim fikrim doğru düşünüyormuyum bilmiyorum: dr.hakan söylemeyeck ama ya sarp yada ekin anlayacak yada dr.hakan çekip gidecek ya galiba ekine duyduğu aşk için önce kendini sorgulayacak ve gülşende olduğu gibi burdan gitmeye kalkacak önce ama sarp bırakmayacak sonrada hakan dayanamıyacak çok ekine uğrar sorar olacak vs vs böyle anlaşılcak gibime geliyor ve kıskançlıklar başlaycak tatlı kıskançlıklar olacak ama buda aşılacak(işte buarsı meçhul nasıl aşılacak aklıma gelmdei bunuda zaman gösterecek galiba)
hımm çok güzel bir analiz berkan. evet senin dediğin olması olasılığı çok yüksek.sarp ve ekin bir şekilde öğreencek durumu.MELİŞ selam. evet bak aslında sende haklısın. hakan ve bernayı hiç karşılaştırtmamış olmalarıda ilginç.yani yanılıyorda olabiliriz.yada her iki grubunda dediği olacak.ekine bağlandığını düşünecek hakan,ama sonra bernayla yeniden hayata bağlanacak.göreceğiz
teomanresat
17-06-06, 00:36
soruma ben bi cevap yazayımda siz onay verirsiniz eksiklerimi söylersiniz benim fikrim doğru düşünüyormuyum bilmiyorum dr.hakan söylemeyeck ama ya sarp yada ekin anlayacak yada dr.hakan çekip gidecek ya galiba ekine duyduğu aşk için önce kendini sorgulayacak ve gülşende olduğu gibi burdan gitmeye kalkacak önce ama sarp bırakmayacak sonrada hakan dayanamıyacak çok ekine uğrar sorar olacak vs vs böyle anlaşılcak gibime geliyor ve kıskançlıklar başlaycak tatlı kıskançlıklar olacak ama buda aşılacak(işte buarsı meçhul nasıl aşılacak aklıma gelmdei bunuda zaman gösterecek galiba)
Selam berkan saptamaların gayet yerinde.Evet kendini sorgulayacağı kesin,sonra işin içinden çıkamayacaktır.İstem dışıda olsa hareketleriyle belli edecektir.Ve bunu ilşk anlayan Sarp olacaktır.Ekine söyliyecektir.Ekin inanmayıp kıskançlık yaptığını düşünecektir.Bu yüzden atışacaklardır.Bu konuda aşılacaktır.Belki hakan ikisiylede anlamlı bir konuşma yapar ve kanadaya döner.
Sevgili Meryemce abicim ilk öncelikle sınavlarında başrılar dilerim.İnşallah döndüğünde hepsini vermiş olarak kuş gibi hafif gelirsin.Biz seni burda bekliyeceğiz.Hoş ben 22-23 hazirandan itibaren 15 gün tatile gideceğim,buralarda olmayacağım ama sonrasında buralarda olcağım.Evet çok güzel dostluklar kazandık.Birbirimizi görmesekte,kimimiz abi,kimimiz abla,kimimiz kardeş,kimimiz dost arkadaş kazandık.Yeni sezondada hep beraber olacağımızdan eminim.Onun için bu yazdığını veda olarak almıyorum.Kendine iyi bak.Sevgiler.
Meryemce veda konuşması gibi oldu haikaten ama arada bir uğrayacaksın ne de olsa çoğumuz gibi.bunu bilmek iyi oldu.burdaki arkadaşlıklar hepimiz için çok farklı oldu galiba.hele benim gibi ilk defa böyle forum bağımlısı olanlar için...hakkımız varsa hepsi helal olsun tabi.ama senin hakkın çok fazla bizde.diziyi izlerken istemeden de kaçırdığımız sahneleri,gürültüden anlayamadığımız konuşmaları senin repliklerin sayesinde tamamladık çoğu zaman.her şeyden önce bunun için sağolasın.
dersler her şeyden önemli bilirim.umarım çok başarılı olursun,istediğini elde edersin.
ben bu bölümü izledikten sonra artık olaylara daha iyimser bakıyorum. Bence de bu hakan olayı bize bi tuzak olabilir. Bi merak yaratmak için mecburen bi şeyler olması gerekiyodu bunu yaptılar.Zaten eğer aşk varsa bile bunun büyük problemlere yol açacağını hiç sanmıyorum. Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Şu yeldanın hayalini ben alayamadım. Çözen varsa birisi anlatabilir mi. Hangi zaman a denk geliyo.Birisi lütfen bu konuya açıklık getirsin. Çünkü aklımda kalan tek soru işareti bu.
duygusal ruh
17-06-06, 00:40
Taki Eylül 18'e kadar..
Yokluğumu hissettirmem..
Kalın sağlıcakla....
arkdşım sınavın umarım başarıyla geçer bende giricem sınava herkese sonsuz başarılar dizityi atlattık bu sınavoda atlatıcaz sana ii tatiller tabikide yeni sezonda yazılarımıza devam edilecek pes etmek yok kendine çok ii bak öptüm tatilini ii değerlendir
ya arkadaslar en yine boluk porcuk izledigim icin cogu seyi goremedim mesela sarp ne zaman agladi biriniz beni aydinlatirmi????su bolumu hemen koyulsada izlesem catlicam walla----:icon_cry: yeldanin hayali herelde ya hani herseyi gostermediler ya bize iste ekin oraya tasindiktan sonraki bi aradir herelde:img-grin2
Güle güle Meryemce, gene görüşeceğiz canım.Bu arada sana ve sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden bol şanslar,başarılar diliyorum.
Teoman iyi hatırlattın canım.Evet benim hikayelerdeki Dua tuttu.Gözünü ilk açtığında ben göreyim demişti değil mi Sarp? Sonra gözlerini kapattı onu 4 yıl sonra gördüğü cafede gördü tekrar demiştim.Ben de güzel dua etmişim bu arada.
Berkan aslında tam da bunu söylüyorum canım.Hakan'ın kendi kişiliği duygularını açıklamasını engelleyecek.Bu aşkm olsa bile içinde yaşayacak.
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:44
evet ekin.sarp burası bambaşka oldu hepimiz için.ömrümde bir daha böyle bir ortamı belkide hiç bulamayacağız.meryem inanıyorum ki sınavın üstesinden gelecektir. tatil boyunca zaman buldukça bende sık sık buraya gireceğim.sgrunt selam. son sahnede ikiside ağladı
teomanresat
17-06-06, 00:51
Güle güle Meryemce, gene görüşeceğiz canım.Bu arada sana ve sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden bol şanslar,başarılar diliyorum.
Teoman iyi hatırlattın canım.Evet benim hikayelerdeki Dua tuttu.Gözünü ilk açtığında ben göreyim demişti değil mi Sarp? Sonra gözlerini kapattı onu 4 yıl sonra gördüğü cafede gördü tekrar demiştim.Ben de güzel dua etmişim bu arada.
Berkan aslında tam da bunu söylüyorum canım.Hakan'ın kendi kişiliği duygularını açıklamasını engelleyecek.Bu aşkm olsa bile içinde yaşayacak.
Evet özgü duan ve aminlerimiz tuttu.Hakan aşkını içinde yaşayacak bu kesin.Çünki desdininde dediği gibi kenan gibi değil.Bu zamana kadar çok insanlar tanımasının verdiği bir olgunlukla ,tecrübeyle bunu saklıyacaktır.Ama ey aşk sen nelere kadirsin demiş atalarımız.(bu arada bu lafı atalarımızmı?demiştir.Ay kendime de şimdi güldüm he:img-haha: )Ama çokda fazla gizlemekte başarılı olacağını sanmıyorum.Bir fire verecektir mutlaka.Şuda olabilir.Lafını esirgemeyen bir tip.Yani herşeyi pat diye söyliyor.İkisinide karşısına alıp ben istemeden elimde olmadan ekine aşık oldum.Ama birbirinize olan o büyük aşkı gördüm.Sizi ayırmaya kesinlikle çalışmayacağım.Bunu dürüstçe ifade ediyorum vede aranızdan ayrılıyorum.Sizi ölüm bile ayıramadı hep böyle birbirnizi sevin derse hiç şaşmam hani.
##BerkaN##
17-06-06, 00:52
meryemce arkadaşım sınavında çok başarılar inanıyorum ki başarırsın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır
ben bu sözü 1 gün sonra öss ye gircemde nasihat ediyordu hocalarım onlardan duydum hoşuma gitti sana söyleyeyim dedim inan başarırsın bence ii akşamlar....
serkan abi bence de bu ortamı başka hiçbir yerde bulamayız.forum kardeşliği bizimkisi:)sadece dizi olayını çoktan aştı.internet bağımlılarına hayret ederken bu dizi sayesinde ben de onlardan biri oldum ya daha ne diyeyim.Allah sonumuzu hayır eder inşallah.annem bir türlü anlayamıyor bu kadar saat bilgisayar başında ne yaptığımı.ona bir türlü anlatamadığıma gülüyorum bir yandan.
özgü abla bölümü izlerken hikayen hep aklımdaydı.bundan sonrası için de bir şeyler döktürsen ne güzel olur.çok içten yazıyorsun ki görmek istediklerini yazdıkların,duaların çıkıyor artık.yenisini isteriz,isteriz.
her halde bu zaman atlaması olyı kesin. Ama inşallah bu zaman atlaması olayını fazla abartmazlar ve kısa bir zamman atlatırlar. En fazla 6 ay yada 1 sene. Biz ekin ve sarp ı daha çok ve değişik şekillerde görmek istiyoruz. İnşallah bu son bölümle birlikte aşk oyununa yeni bi başlangıç yaparız ve her şey hayal ettiğimiz giibi olur. Ben de birçok arkadaş gibi bu hakan meselesini kafaya takmıyorum. Size de tavsiyem takmamanızdır.
EL DESDİCADO
17-06-06, 00:56
evet ekin.sarp benimde net hastası olmamda bu diznin ve bu sitenin büyük katkısı var.biritte evet zamn atlaması olacaktır.sanırım,gelecek sezonun ilk bölümünde ekin nekahat dönemini geçirmiş,taburcu olmak üzereyken başlayacaklar
meryemce canim sana sinavin icin sonsuz basarilar,eminimki basarikcaksin......
gercektende banada annemler fln kafayi yedin diolar yani butun gun bilgisayar basindayim ondan ama kopamiorum yani kordugum oldum:img-grin2
eylül-emreAltuğ
17-06-06, 01:00
bu akşamki bölüm harikaydı ya öle hiç meraktada bırakmadılar ya işte en şahanesi oydu gerçekten çok güzeldi serkan gözükmedi ya ona üzüldüm ben hastanede yok tu (ya yada ben mi görmedim)ay ameliyattan sonra sarpın ekinin etrafında dolanması ne güzeldi yaaa uzun süreden sonra izlediğim en güzel bölümdü........:img-grin2
umarım gelecek sezon da böyle devam ederrrrrrrrr
teomanresat
17-06-06, 01:01
He bu arada özgücüm ekin ilk olarak üniversitede senin bölümü kazanmış.Türk dili edebiyatı.Yanlış hatırlamıyorum değilmi.Sen o bölüm mezunuydun.Senden bundan sonrası için en azından Sarpın vede Ekinin gözlerini açtığında hissettiklerini kaleme almanı istiyorum.Son sözümüde söyleyip çıkıyorum.Zira bugün izne çıktığım için işten biraz geç çıktım ve çok yoğun bir gündü.Ama 1 ay rahatım.Sadece 15 gün ayrı kalacam.Yani şu an çok yorgunum gözüm kapanıyor.Neyse;
Son söz:Sarp ekine söylüyor.Aşkımızın büyüklüğüyle ölümü bile yendik.
Sonuç çok güzel bir bölümdü,haliçe çakılmak ayrı bir güzeldi.
duygusal ruh
17-06-06, 01:04
arkdşlar dikkatinizi çekerim dr.hakan ekine aşık deil sadece resme bakması ekinin tepki verdiğinide bilmio ama ameliyat bitince sarpa dediklerini hatırlayalım ameliyat başarılı geçti ama bundan sonrası ekinin verceği tepki dediydi ve ekine borçlu olduğunu düşündüğü için ve onun kurtulduğunu bilmediği için bu şekilde bir bakıştı o resme bence kurtul ekin sabret der gibi bir bakıştı içinizi rahat tutun bence yanlıtmalara gelmeyin arkdşlar ekinin kurtulduğunu bilmio bu ayrıntıyı unutmayalım o bakış sadece sarpa sölediklerinden ibaret bunu UNUTMAYINNN
arkadaşım aydoğan oflu nerde merak ettim şimdi
altta görünce birden heyecen yaptım arkadaşım.kurti1 nickini kullanıyor da kendisi.daha önce bölüm yorumlarına,aşk oyunu enlerine falan yorum yapmıştı.ama ben mesajı yazdığım sırada çıkmış herhalde.profiline baktım şimdi.az önce çıkmış.ama o aydoğan oflu kesindir yani.
arkadaşlar forumdaki kişiler gittikçe azalıyo. Benim de çok uykum geldi. Her halde ben de birazdan çıkacağım. Ben de meryemce arkadaşımıza başarılar diliyorum.Allah kolaylık versin. Ayrıca söylemek istediğim bundan önce hiçbir diziye bu kadar bağlanmadım. Asmalı konak ı çok beğenmiştim. ama o zaman daha küçüktük ve bu forum veya internet olaylarına katılmıyordum. Gerçi bu kadar geniş çaplı forumlar var mıydı onu bile bilmiyorum.Ama aşk oyunuyla birlikte internete ve forumlara çok bağlandım. Zaten internete çoğunlukla aşk oyunu için ve keremcem yasemin ergene için giriyorum. Burda da sizleri yeni yeni tanımaya başlıyorum. İnşallah beni de aranıza alırsınız. Kışın öss ve ydsden dolayı giremiyordum ama şu sınavlar bi bitsin bütün yaz boyunca bi aksilik çıkmazsa ve küçük tatiller dışında hep forumdayım allah nasip ederse.
duygusal ruh
17-06-06, 01:09
arkdşlar DRHAKAN EKİNE AŞIK OLMIYACAAAAKKKKKKK ve dizi hastaneden devam edecek çünki daha kimse blirtilerini bilmio ve tam anlamıyla uyanmadı dizi hastaneden kaldığı yerden devam edecek önümüzdeki sezon konuları serkan yelde berna dr.hakan ve sinanıjn babasını öğrenme konusunda kabullenmeme olayları olucak arkdşlar
##BerkaN##
17-06-06, 01:09
arkdşlar dikkatinizi çekerim dr.hakan ekine aşık deil sadece resme bakması ekinin tepki verdiğinide bilmio ama ameliyat bitince sarpa dediklerini hatırlayalım ameliyat başarılı geçti ama bundan sonrası ekinin verceği tepki dediydi ve ekine borçlu olduğunu düşündüğü için ve onun kurtulduğunu bilmediği için bu şekilde bir bakıştı o resme bence kurtul ekin sabret der gibi bir bakıştı içinizi rahat tutun bence yanlıtmalara gelmeyin arkdşlar ekinin kurtulduğunu bilmio bu ayrıntıyı unutmayalım o bakış sadece sarpa sölediklerinden ibaret bunu UNUTMAYINNN
valla bilmiyorum duygucum işte onu izleyip göreceiz haklı olabilirsin ama anlamadığım şu dr.hakanın elinde ekinin resmi ne işi var bakışları bi acaipti farkındaysan bide son üç bölümdür zaten bişeyleranlatmaya çalıştılar bize dr.hakanla ekinin muhabbeti sarpın kıskanması bide şu son dr.hakan sahnesi eklenince herkes var dedi doğal olarak bencede var valla ama haklı olabilirsin bakacağız
eylül-emreAltuğ
17-06-06, 01:11
ya bencede ekine aşık değildir dr. hakan ama yinedebelli olmaz......
gelecek dönem belkide ekin hamiledir herkes mutlu öylede başlayabilir
belli mi olur junior ekin ay ne güzel olur hehehhehe
yeldanın da karnı burnunda olur belki (eğer aldırmadıysa)
Oo_esmer_kiz_Oo
17-06-06, 01:11
oncelikle herkeze selam lar arkadaslar! :img-grin2
anca gelebildim, ya super otesi bi sezon finali yapmislar yaatek kelimeyle ha-ri-kay-diii.
zaten ruya iscilerinede bu yakisir adamlar harikalar yaratiyor ya bu kadar guzel bi dizi olurmu hic ya zaten ask oyunu ve gulbeyazi da ck ck severdim
duygusal ruh
17-06-06, 01:13
valla bilmiyorum duygucum işte onu izleyip göreceiz haklı olabilirsin ama anlamadığım şu dr.hakanın elinde ekinin resmi ne işi var bakışları bi acaipti farkındaysan bide son üç bölümdür zaten bişeyleranlatmaya çalıştılar bize dr.hakanla ekinin muhabbeti sarpın kıskanması bide şu son dr.hakan sahnesi eklenince herkes var dedi doğal olarak bencede var valla ama haklı olabilirsin bakacağız
berkancım sende haklı olabilirsin ama bu bana açıkçası mantıksız gelio gerçekten daha ekinin sağ salim çıktığpını bile bilmio umarım ben haklı çıkarım herkes böle ister ama senin dediğin gibie olsa inan bu kenan olayı kadar saçma ve büyük olay olmaz hgatta bernayla karşılaşmadı daha bunuda unutmayalım çünki ekin sürekli dr.hakana bu konu ile ilgili laf çarpıtıodu bunu sinyallerininde geçtiğini unutmayalım bence
arkadaşlar ben de çıkıyorum kalan arkadaşlara iyi yorumlar. Herkese iyi geceler. Yorgun olmasam ve uykum olmasa daha çok kalmayı isterdim ama inşallah başka sefere. Daha önümüzde 3 ay var ve daha çok yorum yapacağız.
bende izlemek istiorum cildiricam walla simdi ama neyse bencede super bi bolumdu boluk porcuk izlediklerimden ve sizin anlattiklarinizdan bunu soyleyebilirim ya bi ara gulseri boymak istedim ya tabiiki kadin annesi en cok aci ceken insan ama yazik sarpa cok uzuldum walla cocuk dayanamadi ben gidip cay aliyim dedi artik yani....kurti ve gonul sahnelerine koptum....bide kenan sahneleri bolluktaydi masallah yani sanki hasret kalmistik dimi,ekinin hamileligi superdi walla bide 1 mayis kopartti beni.....:img-grin2
##BerkaN##
17-06-06, 01:21
berkancım sende haklı olabilirsin ama bu bana açıkçası mantıksız gelio gerçekten daha ekinin sağ salim çıktığpını bile bilmio umarım ben haklı çıkarım herkes böle ister ama senin dediğin gibie olsa inan bu kenan olayı kadar saçma ve büyük olay olmaz hgatta bernayla karşılaşmadı daha bunuda unutmayalım çünki ekin sürekli dr.hakana bu konu ile ilgili laf çarpıtıodu bunu sinyallerininde geçtiğini unutmayalım bence
bende bu işin büyüceğini düşünüyrdum ama sonradan senin gibi düşünmeye başladım kenan olayı gibi büyümeyecek çünkü dr.hakan öyle biri deil hatta belki söylemez bile ekine aşık olduğunu(tabi aşıksa-hiç belli olmaz ama son sahneyle onu çarpıttılar gibi) çekilir köşesine gibi ama sarp ekin iyileşince dr.hakanıda yanında görmek ister belki anlar o şekilde sarp yada senin dediğin gibi hasta-doktor yada arkadaş ilişkisi vardır aralarında bundan ibaret olur gibi (inşallah ya bu olur da bizde rahatlarız ama 3 ay buşekildeyiz neyazııkii varmı yokmu ....)
duygusal ruh
17-06-06, 01:26
ha ben bu işin büyüceğini düşünüyrdum ama sonradan bende senin gibi düşünmeye başladım kenan olayı gibi büyümeyecek çünkü dr.hakan öyle biri deil hatta belki söylemez bile ekine aşık olduğunu(tabi aşıksa-hiç belli olmaz ama son sahneyle onu çarpıttılar gibi) çekilir köşesine gibi ama sarp ekin iyileşince dr.hakanıda yanında görmek ister belki anlar o şekilde sarp yada senin dediğin gibi hasta-doktor yada arkadaş ilişkisi vardır aralarında bundan ibaret olur gibi (inşallah ya bu olur da bizde rahatlarız ama 3 ay buşekildeyiz neyazııkii varmı yokmu ....)
öle walla berkancım inşallah diorum sende bende en azından bu konuda azda olsa doğru tahminler yapmışızdır işte bölümn öncesi dediğim gibi bizim kafamızı karıştırmak için olduğunda gene idda ediorum bunuda yapacaklardı zati ekini iileştirdiler ama başka yerden vurdular buda olmazsa olmazları zati(ama umarım doğru tahminlerimiz hakanla ilgili aşk yönünde olmayan şeklkkilde çıkar ) neyse daha 3 ay var dediğin gibi ve bu 3ayda çok şeyi tartışıcaz artık bu saaten sonra kozları bize bıraktı zati rüya işçileri öle diilmi ama
meltem YENER
17-06-06, 01:33
ya spr bi bölümdü gerçekten de diğer dizilerden çok farklı bir dizi aşk oyunu...Hakan gerçekten de ekine aşık oldu ya..Gelecek bölümde sarpa acaba rakip mi olcak????Ne yaparsa yapsınnn onun gibi olamaz ya!!!!Biz şimdi o kadar beklicekmiyiz ya diğer bölüm için!!!!NEYSE BEKLERİZ....BAKALIM GELECEK SEZON NE OLCAK:.::::::
##BerkaN##
17-06-06, 01:37
öle walla berkancım inşallah diorum sende bende en azından bu konuda azda olsa doğru tahminler yapmışızdır işte bölümn öncesi dediğim gibi bizim kafamızı karıştırmak için olduğunda gene idda ediorum bunuda yapacaklardı zati ekini iileştirdiler ama başka yerden vurdular buda olmazsa olmazları zati(ama umarım doğru tahminlerimiz hakanla ilgili aşk yönünde olmayan şeklkkilde çıkar ) neyse daha 3 ay var dediğin gibi ve bu 3ayda çok şeyi tartışıcaz artık bu saaten sonra kozları bize bıraktı zati rüya işçileri öle diilmi ama
bende burdayım valla duygucum yorum yapacağım senaryo yazarız yeni sezon için çıkan haberler hakkkında konuşuruz bi 3 ay geçer gibi böyle aşk oyunsuz zor olacak ama....
neyse 1 gün sonra ssınav var ikimizinde demi? sana kolay gelsin başarılar yarın görüşüz zaten ben sana başarı dileklerimi özel mesajla atarım ok?
gelelim diziye ben sarp ekin aşkına zarar gelmesinde rahat bıraksınlarda doyasıya aşklarını yaşasınlarda başka ne olursa olsun bence bi zarar gelmeyecekse dr.hakanda olsun ya ii adam berna yı sever belki ....
hepinize ii geceler bende kaçtım...
arkadaslar birsey daha unuttum soylemeye..hani o hemsire vardi ya hani hapisten cikti ekinin ameliyatina girdi...ekin bunu ogrenince ilk onu hapisten kurtaracaktir unutmayin ekin artik bir avukat ve ona borcunu odeyecektir doktor hakanida sarpla beraber bernaya ayarliyacaklardir.....gelecek sezon bunlari izleyecegizz...
eylül-emreAltuğ
17-06-06, 01:41
heee ya bende bikaç bölüm önce öyle diyodum doktor hakan da bernaya aşık olur diye valla olurmu olur hiç belli değil.....yani rüya işçiler bu ....
3 ay fazla ya bütün diziler tatilde nasıl geçecek ...........
duygusal ruh
17-06-06, 01:41
bende burdayım valla duygucum yorum yapacağım senaryo yazarız yeni sezon için çıkan haberler hakkkında konuşuruz bi 3 ay geçer gibi böyle aşk oyunsuz zor olacak ama....
neyse 1 gün sonra ssınav var ikimizinde demi? sana kolay gelsin başarılar yarın görüşüz zaten ben sana başarı dileklerimi özel mesajla atarım ok?
gelelim diziye ben sarp ekin aşkına zarar gelmesinde rahat bıraksınlarda doyasıya aşklarını yaşasınlarda başka ne olursa olsun bence bi zarar gelmeyecekse dr.hakanda olsun ya ii adam berna yı sever belki ....
hepinize ii geceler bende kaçtım...
berkancım çok saol mesjını bekliorum sana bol başarılar bende sana özel mesjımı çekicem (becerebilirsem tabi:img-grin2 ) neyse dediğimiz gibi 3 ay burdayız bende senin gibi düşünüom hakan gitmesin ya o süüperdi bence en azından ekini kurtadı bunu unutmöayalım sana katılıorum herkese tekrar ii geceler bye
eylül-emreAltuğ
17-06-06, 01:48
arkadaslar birsey daha unuttum soylemeye..hani o hemsire vardi ya hani hapisten cikti ekinin ameliyatina girdi...ekin bunu ogrenince ilk onu hapisten kurtaracaktir unutmayin ekin artik bir avukat ve ona borcunu odeyecektir doktor hakanida sarpla beraber bernaya ayarliyacaklardir.....gelecek sezon bunlari izleyecegizz...
aslında olabilirde ama yinede sanmyom ya ekinin onu kurtaracağını belli de olmaz ama bernayla dr. hakana gelince zaten o konu hakkında yorumumu yazdım bencede öyle bişey olabilir....................
##BerkaN##
17-06-06, 01:53
berkancım çok saol mesjını bekliorum sana bol başarılar bende sana özel mesjımı çekicem (becerebilirsem tabi:img-grin2 ) neyse dediğimiz gibi 3 ay burdayız bende senin gibi düşünüom hakan gitmesin ya o süüperdi bence en azından ekini kurtadı bunu unutmöayalım sana katılıorum herkese tekrar ii geceler bye
arkadaşlar çok uzun bi gündü benim için sabah sinema akşam dizi gece yorum neyse unutulmayacak bi sezon finali yaptık hepimize geçmiş olsun ben mutlu son demiştim mutlu son oldu gerçekten her nekadr ameliyat sahneleri (sabah gittiğim korku filmiydi buarada)sabhki korku filminden daha korkunç gelsede bana bunuda atlatmayı başardık hepinize ii geceler diyor yatıyorum ayrıca teşekkürler
buarada duygu mutlu son dedik kazandık ama ben dondurma filan yemedim sen???
kendimize ısmarlamaktan çaremiz kalmadı artık :img-grin2 yarın grşrz bye bye ben yattım ama beyaz varsa hala onu seyrederim belkide....:)
duygusal ruh
17-06-06, 01:57
arkadaşlar çok uzun bi gündü benim için sabah sinema akşam dizi gece yorum neyse unutulmayacak bi sezon finali yaptık hepimize geçmiş olsun ben mutlu son demiştim mutlu son oldu gerçekten her nekadr ameliyat sahneleri (sabah gittiğim korku filmiydi buarada)sabhki korku filminden daha korkunç gelsede bana bunuda atlatmayı başardık hepinize ii geceler diyor yatıyorum ayrıca teşekkürler
buarada duygu mutlu son dedik kazandık ama ben dondurma filan yemedim sen???
kendimize ısmarlamaktan çaremiz kalmadı artık :img-grin2 yarın grşrz bye bye ben yattım ama beyaz varsa hala onu seyrederim belkide....:)
eft berkancım nedense karamsarlarda ses çıkmadı dondurmalarımızın geleceğine dair haberimizi alamadık neyse dediğin gibi alırız kendi kendimize ısmarlarız dondurmamızı neyse bu arad senin içinde baya ilginç bi gün olmöuş ii gecelre yarın görüşlrz
Cekirgeselin
17-06-06, 01:57
yorum yapmicam dedim dayanamadim :))
bugun ki bölüm güzeldi genel olarak ama ben daha bir heycani bekliyordum sahneleri yani elektriklerin gitmesi felan ama hersey cabuk hal oldu cok sasirdim oh artik pürüs kalmadi hayret dedim ekinde elini ayagini oynati dedim heralde mutlu sezon finali yapacaklar hic birsey araya sokmadan
ama sonra ne görelim hakan bey elinde icki öbür elinde ekinin fotosu al sana final mutlu olurmu hic illa bir problem olacak ....
neyse benim aklima takilan ekin ameliyatan sonra uyandiginda konustumu??
hatirlamiyorum
buarada sarpin aglama sahnesi cok yapmacik ti neydi o öyle ya 1 tane damla vardi gözünde ama sonuc olarak güzel bir bölümdü :))
Meryemce cim canim, gule gule! Sinavlarinda basarilar. Yazini okuyunca icin bir acayip oldu. Ama yine gorusucez oyle degil mi! Sensiz Ask Oyunu yorumlarinin tadi olmaz, hele replikler.... Asil sen hakkini helal et canim!
Evet, simdi bu bolumu izlemedim ama sevgili Meryemce'nin koydugu replikler dogruttusunda oldukca komik ve ayni zamanda huzunlu bir bolum oldugu kesin. Yanliz sanirim hickimse bu konudan bahsetmemis; arkadaslar ben yine Ekin'e sinir oldum ya. Baksaniza Kenan Bey cocugu aldir dese aldiracakmis! Bunu nasil yapar ya. Duyunca sinirim beynime firladi. Sarptan bu kadar mi nefret etmis bu kiz ya! Hayret! Cocugunu aldiracak kadar mi! Cok kizdim Ekin'e yine! Aman iyiki de o bolumleri gormemisim. Yoksa sinirden kuplere binerdim yine! Neyse ki hasta simdi yoksa:)
Dr Hakan'in Ekin'e asik olma ihtimali var bence. Heleki o son sahneden sonra. Bakalim gorucez. Amaan olsun ben yine de cok sevdim doktorumuzu. En azindan Kenan dan iyidir;)
Ya ben bolumun basinda cok fena oldum..ekinin kafasini gosterince..icim cok kotu oldu ya.:(
Ya arkadaslar,Keremcem ve yasemin nekadar gencmis ilk bolumlerde ya..simdide gencler tabikide orada ayni lise ogrencileri gibiydiler bugun gorunce hatirladim..vallaha ben keremcemi 29 yasinda birisi demem an fazla 23 ya yaseminde oyle...ikiside ne gensmis dizinin basinda...
Vallha bu sezon cok iyi eylendik bu diziyle...neler yasandi,gulduk agladik ve bitti...bakalim seneyi bekliyelim. :)
ya ben begendim u bolumu su ruya iscilerinin sevdigim yani insani merakta brakmamlaridir yani hicbirseyi ortada brakmiyorlar baska dizi olsa muhtemelen ekini ameliyat masasinda brakirlilar sezon orda bitedi en azindan boylece dogru uc ay bekliycez ama sonucta kurtuldugnu biliyoruz dimi ama????? he tabii keremcemin su aglama isini bir turlu kiviramamasi komik bence ya onu cok seviyorum belliki rol icin aglayamiyor deek sulu gozlu degilmis....bide onlar cekerken bir dakika guluyorlar sonra bir dakika ag;lamak zorunda kaliyorlar buda zor birsey tabii ama en azindan bir iki damla akitti guclukle valla bravo yasemie yani kiz uykusundada aglarmis tebrikler gun gittikce ikiside ilerliyoroyunculakta!!!! ben acikcasi bu sezonda guldum, san zamanlarda bol bol agladim, kenanli sahnelerden sinirlendim, heyecanlandim ama ne olursa olsun cok sevdim uc ay nasil gecer allah bilir artik zor olucak ama yine ben gelen seon icin simdiden sabirsizlaniyorum..artik ekin iyilesir, aslimiz gelir...sonra yelda dogurur, hakan ile berna aski filizlenir (umarim ekin hakan iliskisi cikmaz karsimiza....ama zanetmem harika pazarda bir daha ayrilmiycaz demislerdi keremcem ile yasemin) ve bir suru daha seyler cikarirlar onumuze ama yinede hep guzel olur nede olsa bu ask oyunu!!!! her bide umarim su ekip yemegini gosterir bugun elifnagme ya bir hafta onceydi nerde kaldi bu haberler????
hakan asık olmayabilir diyosunuz da niye o zamn hakan ekının resmini yanına aldı .ben bunu anlamadım
Vallahi ben asik olur diyorum zaten. Sahsen Doktorumuza asik olmak yakisiyor. Onun o serseri halleri; kendini dagitmasi filan. Yani askinin umutsuz olacagi belli ama bence oylede olsa guzel olur Hakan'i asik gormek. Uzulur dururuz bizde ama tabii Kenan gibi Sarpla Ekin'i ayirmaya kalkmaz. Bundan korkmuyorum. Cunku Hakan kisilik sahibi biri yani kompleksleri yok. O yuzden beni sevmiyorsa sevmiyor der. Illaki yasanmasi gerekmiyor oyle degil mi!
bence hakan o resmi alip iste seni kurtardim, ben bu hastayi kurtardim kendi kendiyle gurur duymus olabilir veya gulseni hani kendi oldurmus gibi hissediyordu ya iste ben ekini kurtardim der belki boylece kendi kendini affeder bir can aldim ama ekine can verdim gibisinden. veya gulseni hatirlar ekininde caresizligni hatirlar durumlarii birnirine benzetip sonunda oda mutlu olur veya ekinin dedigi gibi bir yere kok salar oda bir hayata baslar buda ekinin ameliyati ve sozleri sayesinde olur ekine tesekkur edermis gibi yani bin bir turlu yorumu var ama bence ask degil veya henuz degila ** ekin evli hakanda bu tip birine benzemiyor bence....:)
bence hakan o resmi alip iste seni kurtardim, ben bu hastayi kurtardim kendi kendiyle gurur duymus olabilir veya gulseni hani kendi oldurmus gibi hissediyordu ya iste ben ekini kurtardim der belki boylece kendi kendini affeder bir can aldim ama ekine can verdim gibisinden. veya gulseni hatirlar ekininde caresizligni hatirlar durumlarii birnirine benzetip sonunda oda mutlu olur veya ekinin dedigi gibi bir yere kok salar oda bir hayata baslar buda ekinin ameliyati ve sozleri sayesinde olur ekine tesekkur edermis gibi yani bin bir turlu yorumu var ama bence ask degil veya henuz degila ** ekin evli hakanda bu tip birine benzemiyor bence....:)
Zateb ben de gidip evli biriyle ask yasasin demiyorum ki bu zaten olmaz. Ekinle Sarp birbirine asik. Amam Hakan'a umutsuz asik rolu cok yakisiyor ya. Hani az once de dedim ya, onun o serseri hali, dagitmis hali guzel olur. Ne bileyim sonunda o da mutlu olsun tabii ama biraz onu boyle gormenin bir sakincasi yok diye dusunuyorum.
tabiki yok yani bende kesinlikle asik degil demiyorum asik olabilir ama diger tarafdan bakilinca farklida algilanabilri tabii...dogru diyosun zaten hakani oyle dagitilmis gormek hos olur zaten keremcemle yasemin ayrilmiycaz dediler icimizi rahatlattilar valla ekin ile sarp artik hic ayrilmaz su mutluluk kredilrini kullanirlar artik :) ay ask oyunumuz yine eski haline girsinde hepimiz mutlu olalim ve giriyorda ama uuuuc ay uc koskoca ay beklemek zor olucak hatta cok zor olucak....hi bide su ask oyunu yemegni gostersin bugun elifnagme ya merak ettim ama umarim yasemin baska bir erkekle keremcemle bir kizla cikmaz karsimiza img:hyste
Ya yine de ben kopamiyorum bu diziden neden bilemiyorum. Yani eski halina donmese de izlerim ben:) Neyse evet karar nedir; Hakan Ekin'e asik mi degil mi? Isin yoksa uc ay dusun dur simdi:)
~ topiqq ~
17-06-06, 09:08
valla şu son iki bölümü çk güzeldi bence aşk oyununun. her sahnesi çk etkileyiciydi. gürgeni sdc bi falshbeckte ve kendi anısında gördk o kdr ama napalım artk =))...ayrıca yelda-serkanın flashbecki çk güzeldi de nası 5 . yıllarını kutluolar onu anlamadm nese!!=))..doktor hakan da ekin'e aşık oldu bakalım nolck..bence ÇOK etkileyici ve güzel bi bölümdüü!!! :D
slmlar..öncelikle özür dilerim dün yorum yapmicam demiştim ama bu kadar güzel bi bölüm izleyebilceğimi tahmin edemezdim...
çok gzl bir bölümdü..eskiye gitmeleri ekinin lise yılları bi çocukla çıkması güzeldi..feryal hanımın eskiyi hatırlayıp üzülmesi ..gerçekten çok ağladım...sarpın öle sakin durmaya çalışması ama içinden fırtınalar kopması yeldayla konusması fln süperdi..yeldanın isviçreden hemen dönmesi yani ekin için dönmesi beni çok duygulandırdı..ve şimdi ameliyatta o hakanın gözleri ne kadar güzeldi hayran kaldım acaip gözleri var..gülserin ve enn çokta muzonun ağlaması yüreğimi burktu..ışıklar kesilince son dk bi ağlama bi ağlamaa maç izler gibi bağırıyodum hadii hadii diye..kurtulduğunda sarpın sabaha kadar beklemesi uyan bebeğim deyişi çok tatlıydı ki o ana kadar çok çaresizdi...bide şu var bunu sona bıraktım...dr.hakan ekine aşık ben buna kızmadım olabilir yani...zaten anlamıştım ameliyatta sıradaki şarkı senin için olsun dedi yardımcıları ona baktı..diğer bölümlerdede biraz sezmiştim ama ekinin konusmasından onra bernaya ayarlicaklarını düşünmüştüm..neise bizim kızın başı bağlı :img-grin2 şimdi düşmanda olamazlar ki sarpla hakan sonucta ekini kurtardı...ekinin gözlerini açtığında eski görüntüleri ayağını oynattığında sarpa vuruşu çok çok çok güzel bir bölümdü..
son olarak böyle gzl bi bölüm izlediğimiz için ekini ameliyat masasında bırakıp bölümü bitirmedikleri için ve bizi daha az merakta bıraktıklar için rüya işçilerine çok tşk ediyorum...ama bülent işbilenin yeri ayrııııı :img-grin2
fikriye_tuba
17-06-06, 09:24
ya arkadaşlar süper bir bölümdü ya nasıl geçecek bu yaz aşk oyunu olmadan ama aşk oyunu kendini aştı en güzel sahne 1 mayıs şarkısının söylendigi sahneydi acayip güldüm ama çok güzel bir sezon finaliydi
##BerkaN##
17-06-06, 09:28
hepinize günaydın arkadaşlar
valla dün yeteri kadar yorum yaptım ama yinede devam edeyim
dizi çok güzeldi gerçektende heleki son sahne ekinin uyanma shnesi rüya işçilerini kutlarım benimde içimden geçen oldu (mutlu son yani)çok güzel bi sezon finaliyle uğurladık dizimizi ekinin o uyanması elini kıpırdatması ağlaması muhteşemdi ya hayta bağlanması ilk sevdiği adamı görmesi gerçekten çok süperdi helal olsun valla tüm oyunculara özellikle yasemine.....
buarada dün ben keremcemin programı ertelendi dediğimide arkadaşlar sordu nerden biliyorsun diye arkadaşlar bugun gaztelerde böyle bi haber çıktı haberler kısmına ekledim ordan bakabilirsiniz.....
dün çok güzel bir bölümdü ve hakanın diziye dahil olması diziye çok şey kattı. bende güçlü bir rakip olmasından yanayım umarım hakan ekin'e aşık olmuştur bencede oldu :) umarım aralarında bir yakınlaşma olur.çünkü ben Hakan karakterini sarp karakterinden daha çok sevdim ne yalan söyleyeyim :) Umarım Hakan - Ekin - Sarp aşk üçgeni izleriz gelecek sezon :) Aşk dolu bir yıl olur. 2 adam bir kadın :)
bende yenı farkettım bencede bu hakan ekıne asık oldu resmıne falan bakması asık oldu asık.ismetin ekin sancılanırken ona sarkı soylemesı cok komıktı tutmus 1 mayıs sarkısını soyluyor olmasına guldum ya.ekın demk bebegi aldıracakmıştı da son anda kenan efendı önce istememiş sonrada ınsafa gelıp istemiş.sarpında yeni bişeyler hatırlamasını isterdım ekınle ılgılı eskı bır goruntu cıktı.son sahnelerde cok sevındım kurtulmasına valla utanmasam çıkıp oynayacaktım yani sadece gülümsemekle yetindim
teomanresat
17-06-06, 09:51
Herkese günaydınlar yeni uyandım daha kahvaltı bile etmedim soluğu burda aldım.Evet akşam yorumlar devam etmiş.E sezon finalinde etmezde ne zaman edecek.Neyse benim dikkatimi çekenlerden biride Feryal Hanımın elindeki poğaçaya bakıp ekini hatırlaması ve sonrasında üzülüp orhan beye ben bu kızı çok üzdüm Orhan demesi çok güzeldi.Hatasının farkına vardı ve eğer ölseydi vijdan azabı çekecekti.
Birde İsmet beyin anısının sonu tam ona göre.Bir arkadaş demişti İsmet Bey eski leri hatırlarken gösteriler falan eski dönemlerini hatırlar diye.Tam bu olmadı ama araya 1 mayısı sıkıştırdılar.
Burdan bütün oyuncuları ayakta alkışlamak istiyorum.:img-clapp Hepsi ustalıklarını bir kez daha gösterdiler.Tebrikler.
herkese günaydın.akşam içim içime sığmıyordu.kafamı toparlayıp da yorumumu doya doya yazamadım.işin doğrusu ben de bu bölümle ilgili kara listeye alınanlar arasındaydım.çünkü kesin bizi merakta bırakarak bitirirler demiştim. ve öyle biterse kara listedekiler aklanır demiştim.ama aklanmak şöyle dursun iyice karardık.ama dizimiz mutlu bitsin de valla ben zenci olmaya razıyım. ayrıca bizi merakta bırakmadıkları ve ekini öldürmedikleri için rüya işçilerine çok teşekkür ediyorum.bi ara bu hastalığı çıkardıklarında, ekin ölecekmiş tüyosu geldiğinde ve tümörü çıkarmak imkansız denildiğinde rüya işçilerine kızmıştım.ama çok güzel toparladılar bu hastalığı.belki de bizim tepkilerimiz işe yaramıştır diye düşünüyorum.
sevgili wwfetrarkadaşıma bir şey demeden geçemeyeceğim.sarpın son kısımda söylediği sözü hatırlıyor musun? aşkımız ölümü bile yendi demişti. şimdi böylesine büyük ve güzel bir aşkın arasına hakan girebilir mi hiç. hakanla ekinin arasında bir yakınlaşma olabilir mi asla!
hakan ekinin fotosuna bakarken ben de acaba ekine aşık olmaya mı başladı diye düşündüm doğrusu.belki de olmuştur.ama aralarına gireceğine ya da girmeye çalışacağına inanmıyorum.belki biraz kıskançlığa neden olabilir. ama ekin ve sarp aşkı bence hiç bozulmaz.onlarınki örnek bir aşşşkkk.:love05:
##BerkaN##
17-06-06, 10:02
herkese günaydın.akşam içim içime sığmıyordu.kafamı toparlayıp da yorumumu doya doya yazamadım.işin doğrusu ben de bu bölümle ilgili kara listeye alınanlar arasındaydım.çünkü kesin bizi merakta bırakarak bitirirler demiştim. ve öyle biterse kara listedekiler aklanır demiştim.ama aklanmak şöyle dursun iyice karardık.ama dizimiz mutlu bitsin de valla ben zenci olmaya razıyım. ayrıca bizi merakta bırakmadıkları ve ekini öldürmedikleri için rüya işçilerine çok teşekkür ediyorum.bi ara bu hastalığı çıkardıklarında, ekin ölecekmiş tüyosu geldiğinde ve tümörü çıkarmak imkansız denildiğinde rüya işçilerine kızmıştım.ama çok güzel toparladılar bu hastalığı.belki de bizim tepkilerimiz işe yaramıştır diye düşünüyorum.
sevgili wwfetrarkadaşıma bir şey demeden geçemeyeceğim.sarpın son kısımda söylediği sözü hatırlıyor musun? aşkımız ölümü bile yendi demişti. şimdi böylesine büyük ve güzel bir aşkın arasına hakan girebilir mi hiç. hakanla ekinin arasında bir yakınlaşma olabilir mi asla!
hakan ekinin fotosuna bakarken ben de acaba ekine aşık olmaya mı başladı diye düşündüm doğrusu.belki de olmuştur.ama aralarına gireceğine ya da girmeye çalışacağına inanmıyorum.belki biraz kıskançlığa neden olabilir. ama ekin ve sarp aşkı bence hiç bozulmaz.onlarınki örnek bir aşşşkkk.:love05:
bende katılıyorum valla arkadaşımın dediklerine bunu belkide 10 defa dedim dr.hakanla ekin arasında bişey olmaz diye bu son çünkü sıkmaya başladı, dr.hakan ekinle sarpın arasına gireceğini sanmıyorum dr.hakan öyle biri deil zaten ben söyleyeceğini bile düşünmüyorum bunu sarp veya ekin anlarsa işte öyle gelişir olaylar bence....
hem dr.hakan karizma adam olabilir ama bu hikayenin baş kahramanının sarp olduğunu düşünüyorum sarpın ekin için herşeyi yaptığını çok ii biliyoruz hiç kimse sarpın yerini ekinin yerini tutamaz ve hiç bişey sarpla ekinin arasındaki o güzelim aşkı bir kalemde silemez örnek kötülüklerin kralı kenan-tabi oda eskidendi şimdi ii bir kenan görüyorum ...
bu bölüm çok güzeldi.Heleyasemin ergenenin eski hali neymiş öyle 2 örgülü ve gözlük takmış ders çalışıyo bu halini hiç görmemiştim.
beni en çok güldüren ekin doğururken babasının 1 mayış işçiler şarkısını söylemesiydi çok komikti.
komik olan sahnelerin yanında üzüldüğümüz sahnelerde vardı tabi...
ben dizinin sezon finali olduğunu duyunca nasıl uzatcaklar ki diye düşündüm çünkü artık kenanda ekine aşık deil ama anlaşılan diğer sezonda bizi hakan-ekin ve sarp üçgeni bekliyo
Dizi KoliK.
17-06-06, 10:16
bu bölüm süperdi ama bence Hakan Ekin'den hoşlanıyor arkadaşlar
Doğum anı çok komikte 1 Mayıııs 1 Mayıııs işçinin emekçinin bayramı süppperdi.Aslaında ben tam seyredemedim başını ve sonunu seyrettim ama harikaydı:img-clapp :img-clapp
Bolum cok guzel hele ekin Serkan kiz ayarlamisi icin konusmasi ondan sonra suyu firlatmasi ekinin serkana orasi komikti.
Bence Hakan ekin asik oldu yada hoslandi yoksa niye oyle resime baksin ki?
Senaristler bize merakta birakmak istiyorlar basardilarda.
Ben 3 ayy nasil bekliyecegim maraktan catlarim.
jose marıano
17-06-06, 10:34
arkadaşlar bu bölüm çok güzeldi inanır mısınız en ağlanılmayacak sahnelerde bile ağladım.heralde dizimizin sezon finaline girmesi nedeniyleydi..neyse bişey sorcam dr.hakan ekine aşık mı oluyo bana mı öyle geldi..en sonunda resme öyle baktıki ben bile şüphelendim doğrusu.bi de ameliyathanede ekin hadi falan derken hemşireler bi garip bakıyodu.sizde farkettinizmi:img-nyam:
Yeldanin gelmesi cok super oldu ama serkanla hic karsilasmadilar bile ya...hadi seneye kadar bekle bosancaklarmi bariscaklarmi diye? Cok sey seneye kaldi:yelda ve serkan,sinanin baba demesi falan.Yeni sezon cok heyecanli olucak...bence bu hakan birden bire siril sIklam asik oldu birden bire icki icip ekinin resmine niye baksinki durup dururken...
Dizi KoliK.
17-06-06, 10:40
arkadaşlar bu bölüm çok güzeldi inanır mısınız en ağlanılmayacak sahnelerde bile ağladım.heralde dizimizin sezon finaline girmesi nedeniyleydi..neyse bişey sorcam dr.hakan ekine aşık mı oluyo bana mı öyle geldi..en sonunda resme öyle baktıki ben bile şüphelendim doğrusu.bi de ameliyathanede ekin hadi falan derken hemşireler bi garip bakıyodu.sizde farkettinizmi:img-nyam:
evet ya kesin aşık oluyor adam senaristler gene bizi merakta bırakmayı başardılar çok tebrikler ama geçen bölümde bazı arkadaşlar demişti aşık oluyor bakışları öyle gösteriyor diye bencede kesin aşık oluyor
ne tartısıyosunuz suan bilmiorum ama.dunku bolumde super sahneler wardı.aksam yazmıstım zaten
hakan olayını tekrarlamak istiyorum hakandan bisey cıkmıcaktır.bu sezonki gibi bizi deli etme olaylarına girilmez yeni sezonda.
en fazla hakandan ortalık karısınca hakan herseyi anlatır ceker gider.
oyle entirikalar yaratıcak bi tip degil hakan.
burcin_kaplan
17-06-06, 10:45
selaam arkadaşlar günaydın herkese bgn böle içimde bi huzurla uyandım , dün olanları tam kawrayamamıştım sadece göznü açtı diye sevniyordum ama şimdi daha iyi kawrıyorum artııık : şu ur belasından kurtulduk yaa , süper walla hakan falanda fark etmez artık istiyorsa aşık olsun bizimkileri engelleyemez.sadece kendi içinde yaşar en fazla yapacağı şey dayanamayıp kanadaya geri dönmektir..
bu arada bide yelda serkan olayı war acaba onları neler bekliyor bana sanki o konuyu daha uzatırlar gibi geliyor..
jose marıano
17-06-06, 10:49
aslında ben yavaş yavaş yeldanın çocuğunu aldırdığına inanmaya başladım.çünkü artık hiçbir belirti yok.inşallah aldırmamıştır ama ne bilim,en azından bi kaç kopya verebilirlerdi?bi de elektrikler kesilince gülser çok güzel rol yaptı ama sarp çok az panikledi.yani biraz daha korkabilirdi gayet rahattı.sonuçta sevdiğin kadın masada yatıyo insan biraz korkmalı değil mi?:img-grin2 :img-elvis :img-sorry
burcin_kaplan
17-06-06, 10:52
ne tartısıyosunuz suan bilmiorum ama.dunku bolumde super sahneler wardı.aksam yazmıstım zaten
hakan olayını tekrarlamak istiyorum hakandan bisey cıkmıcaktır.bu sezonki gibi bizi deli etme olaylarına girilmez yeni sezonda.
en fazla hakandan ortalık karısınca hakan herseyi anlatır ceker gider.
oyle entirikalar yaratıcak bi tip degil hakan.
bencede ayça katılıyorum sana , hakanı kenan gibi bi tip yapmaz hakan kendini bilen bi insan ekini ve sarpıda bildiği için bence bi sorun yok ..o son sahnenin sebebi bence sonuçta 3 aylık bi araya giriyor ve kafamıza bişeler takmaları lazımdı , bide ekin göüznü açınca o sorun ortadan kaktı ,ama bi sorun wericekler bi sinyal wericeklerki biz aklımıza takıcaz di mi şimdi 3 şey kaldı glaiba çözülmeyen:
1-yelda serkan sorunu
2-sarp sinan olayı
3- şimdide hakan mevzusu...:img-help:
bi dahaki sezon islenicek cok konu war.hakan kucuk bi ayrıntı olarak kalıcak.bizi meraklandırmak icin yaptılar bence.diger sezonda yine araları acılır fln kawgada ederler ama hic biri suana kadar izlediklerimiz gibi olmaz.cunku onlar artık gercekten ewli olarak dewam edicekler hayatlarına we bi daha ayrılmıcaklar.bunu kendileri soylemisti.
aslında ben yavaş yavaş yeldanın çocuğunu aldırdığına inanmaya başladım.çünkü artık hiçbir belirti yok.inşallah aldırmamıştır ama ne bilim,en azından bi kaç kopya verebilirlerdi?bi de elektrikler kesilince gülser çok güzel rol yaptı ama sarp çok az panikledi.yani biraz daha korkabilirdi gayet rahattı.sonuçta sevdiğin kadın masada yatıyo insan biraz korkmalı değil mi?:img-grin2 :img-elvis :img-sorry
Ben hale aldirmadigini inaniyorum cunku senaristler bizi merakta birakmak icin boyle yaptilar.
yeni yayin doneminde:
Sinan hale serp babasi oldugunu bilmiyor.....yelda ve serkanin sorunlari... ve Doktor Hakanin ekine platonik asik.
Bence yeni yayin doneminde cok heycanli bolumler izleyecez.
burcin_kaplan
17-06-06, 10:55
selam buşraa , kesinlikle sana katılıyorum bölümde dikkat çeken yerler genelde sarpındı ztn ne bilim yani ölümüne bi aşk olduğu için insan daha fazla tepki bekliyor bide o tepkiyi gçtim hadi neyse şu hatırlama olayınada sinirlendim ben bi saati gösterdiler ben ikisinin bulunduğu şöle güsel konuşmların geçtiği yada ne bilim böle gine bizi gülme krzine sokan bi atışma sahnesi bekliyordum walla yanılmışım yani ..ama neyse ya bu kadarınada razıyım ben şimdilik! ama öbür sezon artık romantik bişeler izleyelim yani bunu hak ettik gibime geliyor.. bu aarada reytingler nasıl ya_?:img-grin2 :img-polic
hakkaten çok güzel bir bölümdü, ekinde kurtuldu, ohh
dr hakan ekine aşık oldu ama sarpla ekini ayrmaya kalkmaz, zaten ne ekin ne de sarp buna izin vermez.kurtulduk sıkıntılar bitti, artık herşey yolundaaaaa
yani seon neler olur çok merak ediyorum, daha güzel şeyler olur eminim ki, yelda serkan birleşir, ekinle sarpın bir çocuğu daha olurr, daha kimbilir neler
neyse bu sezonu güzel ve sorunsuz kapatmanın huzuru var içimde ohhhhh yani
ama çok ağladım nediym
aşk oyunu dün akşam süperdi.söyleyecek söz bulamıyorum:img-kiss: hele ekinin hamile haline ve öğrenci hallerine bayıldım yaa çok süperdi:img-icecr ekini kurtulmasına çok sevindim ama konuşamamasından çok korkuyorum:img-sorry umarım öyle bişey olmaz:img-grin2 bi de doktor ekine aşık oldu galiba resmine aşıkmış gibi bakıyordu:fighting2 sarpada çok üzüldüm.nasıl üzülüyordu.:icon_cry: ya üç ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum:img-sorry zaman bir an önce geçse şimdiden özledimm aşk oyununu:img-nyam:
herkese günaydın. Ben de bi dahaki sezondan çok ümitliyim. İnşallah bizim istediğimiz görüntüleri tahminimizden de fazla görürüz. Bu arada bugün milliyet aldım. Tv ekinde yasemin ergenenin röportajı yoktu. Ve de birçok dizinin tekrarları başlıyo. Fakat biizim dizinin tekrarından bahsetmiyo. Acaba bizim de dizimizin tekrarları yayınlanır mı. Ne dersiniz inşallah yayınlanır.
selam arkadaşlar.ne güzel forumumuz dolu:)önümüzdeki sezon süper bir aşk oyunu bizi bekliyecek bence.kıskanmalar,ufak atışmalar falan.buda işin tuzu biberi.yelda serkan sorununu ise çok büyütmezler inşallah.daha ondan önemli sinan mevzumuz var.junior sarp'ımız ''baba'' demek için gün sayıyor bence.Umarım en kısa sürede görüceğiz bunu.Doktor hakan'ımız ise zararsız bence.yazık kendi kendine sever o sevcekse de.ekin'e açılmaz.ama iyi oldu bu.sarp Ekin'i kıskanıcak.dünden beri pek sevindiriğim zaten.bi daha izliyim şu bölümü yorumlar gelir. ;)iyi yorumlar.
z_e_y_n_e_p
17-06-06, 11:16
dr.hakan asık oldu ama bır zararı olmayacak gıbı cunku sarp ın ekın ı nasıl cok sevdıgını bılıyor ve yıne askını kalbıne gomup yurt dısına gıdecek dıye dusunuyorum
Ya hayla su ask oyunu yemegini vermediler..elif name var simdi ama yine yok yok yok...artik haftaya kadar vermezlerse pes...
Neyse evet heyecan dolu ikinci sezon bizi bekliyo,arkadaslar.Su hakan sandigimiza yapmasa iyi olucak..sarp ve ekinin yuvalarini bozmasin. :(
keremcem_sarp
17-06-06, 11:23
İŞTE AŞK OYUNU BUDUR...İŞTE BİZİM DİZİMİZİN FARKI BUDUR...HEYTTTTT BEEEEE VAR MI BİZDEN ÖTE DİZİ????????
Umut ettiğimin daha fazlasını aldım dün gece.Göz yaşlarına hıçkırıklara boğuldum.Kelimelere dökemeyeceğim bir sevinç,bir coşku var içimde..Resmen mutluluktan ağladım dün gece.
Allah ım böyle şanssızlık olmaz ne ettiysem giremedim foruma dün gece.SAYIMIZ KAÇI BULDU,AŞK OYUNU NUN VEDASI NA YAKIŞIR Bİ VEDA YAPABİLDİK Mİ LÜTFEN BİLEN BİRİ S