Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
z_e_y_n_e_p
17-06-06, 19:13
kesınlıkle sana katılıyuorum berkan hakanın ayırma gıbı bı planı olmayacak ama sarp bıseylerden supelenecek ve aralarında tartısma olacak
z_e_y_n_e_p
17-06-06, 19:20
hakan ekıne asık sa eger askınıo kalbıne gomsun ve gıtsın ama degılse kalmasında hıcbı sorun olmayacak ama artık ekın ve sarp ın sorun yasamasını ıstemıyorum artık dızımızde ''MUTLU'' sahneler gormek ıstıyorum
##BerkaN##
17-06-06, 19:25
kesınlıkle sana katılıyuorum berkan hakanın ayırma gıbı bı planı olmayacak ama sarp bıseylerden supelenecek ve aralarında tartısma olacak
valla zeynep bana öyle geliyor dr.hakan bize sorun yaratmıyacak inanın buna ama benim canımı sıkan ne biliyormusun benim canımı sıkan tam ekinle sarp aşkını doyasıya yaşayabiliceği zaman tümör engelini aşacakları zamandı yani yeni bölümlerde ekin ve sarp bitürlü tüm engellerden yaşayamadıkları aşklarını yaşsalardı ne olurdu??? tam romantizm zamanı diyeceğimiz vekit tak dr.hakan olayı patlamaz inşallah ben bundan korkuyorum bikaç mutlu bölüm izleyelim ya bizimde sarpla ekininde mutlu olmaya hakkı var demi???
kerem___cem
17-06-06, 19:25
ben artık romantik komedi istiyorumm atık yeni sezonda rüya işçileri bizi dinlesin ve dediklerimizi yapsınn bu ur meselesi çıktı çıkalı ben aşk oyununun her iki grubta 1. olduğunu hatırlamıyorumm
jose marıano
17-06-06, 19:26
hakan ekıne asık sa eger askınıo kalbıne gomsun ve gıtsın ama degılse kalmasında hıcbı sorun olmayacak ama artık ekın ve sarp ın sorun yasamasını ıstemıyorum artık dızımızde ''MUTLU'' sahneler gormek ıstıyorum
ewt ya artık MUTLU sahneler görmek istiyoruz.bizim çektiklerimizi kimse çekmiyodur ya.neyse bu dr.hakan meselesi çok konuşuldu galiba.ama bende katılıyorum resme öyle bi baktıki aşık olduğu çok belli oluyodu.senaristler orayı bariz bi şekilde belirtmişler sanırım.ama 3 ayımız var arkadaşlar.3ay sonra hepsi birer birer ortaya çıkacak.artık şu yelda ve serkanda barışsın artık.sırf bu anlaşmazlık yüzünde serkanda komiklik duygusu da yok oldu.artık bizi kimse güldüremiyor.son olarak da yeni sezonda sinan sarpa artık baba desin.dizi bitecek çocuktan hala bi BABA kelimesi çıkmadı.neyse çok uzattım.her şey olacağına varır zaten...:img-nyam:
z_e_y_n_e_p
17-06-06, 19:29
tabıkıde arkadasım ekınle sarpın mutlu olmaya hakkı var ama insallah dr hakan bır olay patlatmaz dedıgım gıbı ekıne asıksa dızıden gıtsın hemde hıc kalmasın yanı
sweetty_blue
17-06-06, 19:29
Bende öle istiyorum.İzledim den zevk almak istiyorum zaten öylede canlı canlı mutlu mutlu izlemek istiyorum... :D
kerem___cem
17-06-06, 19:30
sinanın sarpa baba demisi için zamn geçmesi lazım yani yeni bölümde zaman geçsin ekin karşımıza hastanede yatarken çıkmasın serkanla yeldada barışsın artık çünkü sıkmaya başladı ama tahminimce yelda çocuğu aldırmıştır ve ben artık gerçekten aslıyı istiyorum
sweetty_blue
17-06-06, 19:34
sinanın sarpa baba demisi için zamn geçmesi lazım yani yeni bölümde zaman geçsin ekin karşımıza hastanede yatarken çıkmasın serkanla yeldada barışsın artık çünkü sıkmaya başladı ama tahminimce yelda çocuğu aldırmıştır ve ben artık gerçekten aslıyı istiyorum
Bende tam senin gibi düşünüyorum hani 4 yıl geçti ya şimdide en azından bi 2 yıl falan geçse çok güzel olur!!!!....:D
teomanresat
17-06-06, 19:40
Tekrar selamlar eski bölümleri izliyorum arada bir buraya bakıyorum.Bence yeni sezon hastanede başlar.Çünki ekinin verdiği tepkileri kimse bilmiyor.E sevinçlerini görmemiz lazım.Sonra Feryal hanımın hazırlattığı odada yata ekin:E onuda boşuna göstermediler.Sonra sinan gelir durumu sorar anlayabileceği şekilde anlatırlar.Ben ekinde herhangi bir hasar olacağını sanmıyorum.Hakan ne dedi,elini ayağını oynattımı,gözünü açtımı,konuşabildimi sorum yok dedi.Elini ayağını oynattı,gözünü açtı birtek konuşamadı oda ağzında oksijen tüpü vardı.Gözünden yaş geldi.Oda mutluluk zafer gözyaşıydı.Kim olursa olsun ölümü beklerken masada kalabileceği ameliyata girip de sağlam çıktığında aynı tepkiyi verir.Yani bir sorun olmayacaktır.Hafızasını kaybetmiş olsa sarpa boş boş bakar.Ama o ağladı.Yani hafızası yerinde.Ekin tamamen iyileştikten sonra sinan mevzusunuda sonuca ulaştıracaklardır.
kerem___cem
17-06-06, 19:41
düşünsenize aslıda ekine benziyomuşş çok tatlı olur o zaman eğer yelda çocuğunu aldırdıysa pişman olur tekrar ister belki ekinle aynı zamna olur görün o zaman ne komedi olur
selenfidan
17-06-06, 19:42
kerem_cem ve sweetty_blue size katılmıyorum çünkü eğer sizin dediğiniz gibi zaman geçerse dizi çabuk biter sinan ın sorun yaratması en azından bir kaç bölüm sürse izlenecek bişi kalmaz o yüzden bence böle bişi olmasın. Biliyorum sıktı ama öle olursa çabuk biterr
kerem___cem
17-06-06, 19:45
zeynep aslı olay sarp herşeyini bırakıp ekinlerin oraya taşındığı zaman sarpla ekin hayal kurmuşlardı ekin sarpa kaçarız seninle demişti küçük bi kasabaya yerleşiriz demişti hatta isimlerimizide değiştiririz demişti senin adın sinan benimde adım aslı olur demişti o yüzden çocuğunun ismini sinan koydu
zaman geçer mi geçmez mi bilemiyorum ama zaman geçerse yelda ve serkan olayının çözümlendiğini nasıl anlıycaz o da var.bir de şu var hakan bir beyin ameliyatının başarılı geçtiğini söylemek için ellerini ayaklarını oynatması ve konuşması gerekir demişti . ekin ellerini ve ayaklarını oynattı ama konuşmadı umarım konuşacaktır.söyleyeceği ilk sözcükler de önemli olacağı için zaman atlaması olmaz diye düşünüyorum. doğrusu söyleyeceği ilk sözcükleri ben de duymak isterim.ondan sonrasını yani iyileşme kısmını biraz hızlı geçebilirler. ağlamasına gelince hayatta olduğunu ve sarpın yanında olduğunu gördü.insan böyle bir durumda göz yaşlarını tutamaz.o an zaten konuşmayı bile düşünmemiştir. sarpı görmek yeterlidir onun için.
kerem___cem
17-06-06, 19:51
sağol canım bişey değil arkadaşlar dikkat etiyseniz aşk oyunu bu sezon biten tek mutlu biten dizi (yani benim bildiğim kadarıyla)
duygusal ruh
17-06-06, 19:57
arkdşlar bencede dizi atlamıyacak ve dr.hakanın ekine aşık olduğunu düşünmüorum bunun la ilgilide bir kampanya başlatıorum benim gibi düşünenler bana katılsınlar karşı şekilde düşünenler karşı bir grupa çsınlar ne diosunuz bence drçhakan ekine aşık deil sadece kurtulması gerektiğini düşündüğü için onun ona yardımından dolayı öle baktı resme çünki daha ekinin belkirti derdiğini bilmi,oı arkdşlar katılanlar cvp larrını yazsınlar
sweetheart_02
17-06-06, 19:59
sağol canım bişey değil arkadaşlar dikkat etiyseniz aşk oyunu bu sezon biten tek mutlu biten dizi (yani benim bildiğim kadarıyla)
ewt ya bütün dizileri izlemiyorum ama sanıyorum ki öyle...ama olsun ya bizim çektiğimiz kadar çeken başka dizi izleyicisi de yoktur heralde...:img-icecr
toplasak 4 yada 5 bölüm mutlu görmüşüzdür onları..o kadar da olsun artık..zaten aylardır üzülüyoruz bari bi 3 ay mutlu geçsin...aaaa:img-icecr :img-icecr yeter artık ealla..hakan da ekine fln aşık olmasın üzüldüğüyle kalır..onu dert etmiyorum ekinin sarpı bırakması gibi bir durum yok ne alaka o da doktorun hayatını kurtarmıştı ödeştiler...:img-kiss: :img-kiss: dimii??????
meryemce84
17-06-06, 20:07
Dilerim yeni sezonda dizimizde bu kadar üzücü olaylar yaşamayız..
Aşıklarımzın arasına kara kediler girmez..
Aşıklarımızın biri kaza,ameliyat falan geçirmez...Ölümden dönmez...
Aşkıda,komediyide iliklerimize kadar hissederiz..
Zira dramı yeterince yaşadığımızı düşünüyorum...
Sayın Bülent İşbilen'e sevgilerimi yolluyorum..Tebrik ediyorum..
Bize 44. bölümdür güzel bir dizi çektiği için..
Her ne kadar gönderdiği maili unutamasam da..
İyisiyle kötüsüyle bizi 44 bölümdür Aşk Oyunundan mahrum etmeyen
Rüya işçilerini kutluyorum..İyi bir tatil yapıp..
Yani sezonda daha da güzel şeyler yazmasını temenni ediyorum..
Sayın atv yöneticilerine sesleniyorum..
Artık yeni sezonda dizimizi maç,bayram vb. durumlarda da yayınlamasını diliyorum..
Ve yeni sezonda bütün Aşk Oyunu Fanlarını burda görmek istiyorum...
Herkese sevgilerimi sunuyorum..
Nur sevinc
17-06-06, 20:08
farkettinizmi bilemiyorum ama kafama takılıyo.siz cevap verirseniz sevinirim herkez hayal kurdu görmediklerini gördü.yeldada gördü o olaylar ne zaman yaşandı.hem serkan 5.yıl dedi.dört değilmi?orayıda geçtim sarpın doğum günü
geçen sene eylül gibiydi nasıl oldu orayı anlayamadım.cevap verirseniz sevinirim.ama öyle bi bölüm hazırlamışlarki baya zaman sonra ilk deva böyle bi bölümle güzel bölümle karşılaştım.herkez mutlu sonu haketmişti gibi geliyo..
kerem___cem
17-06-06, 20:22
evet bende orda çok şaşırdım benim hatırladığıma görede sarpın doğum günü ağustostu hatta burcu aslandı eski bölümlerde sölemişti ama orası pek fazla ilgi çelmez diye üstünde durmamışlar
Uzun zaman oldu seyretmeyi bırakmama sebep olan o bardağı taşıran son damla düşeli. En azından benim nazarımda... Ne var ki bu diziyi sevmiş bulundum bir kere. Sezon finalinin hatrına son bölümü seyrettim. Eskiler hatırlarlar, uzun uzadıya bölüm yorumu yazanlardan biriydim. Artık sadece fan hikayemi yazmayı bitirme derdindeyim ama, dedim ya, sezon finali özel muameleyi hak ediyor. O halde başlayayım...
Baş rol oyuncularından birinin canladırdığı karakterlerden birinin ölüm-kalım mücadelesi şeklinde geçen hikaye örgüleri beni zerre kadar heyecanlandıramıyor artık. Hele ki Türk televizyonlarında yayınlanan dizilerde olduğu zaman. O kadar klişe ki bu durum televizyon karşısında uyuyakalabilen biri olsam uyuyakalabilirim. Bu sebepten Ekin’in tümörü üzerine dönen hikaye beni hiç heyecanlandırmamıştı. Hele ki dizinin gelecek sezon da devam edeceğinin kesinleşmesinden sonra Ekin’in ölmeyeceği kesinleşmişti. Aklı olan her seyirci de bunu görebilmiştir. Gerçi Aziz Nesin’in dediği gibi Türkiye’nin yarıdan fazlası aptaldır. Eminim ki “ahhh yaa eknnnn olmseiiinnnn. nooollllur!!!11!!11!1” diyen de çıkmıştır. Ne de olsa o kişiler “Ekin’in ölmesini istemiyorum.” diyemeyecek kadar az beyinlerini kullanmaktadırlar. Bırakalım kendi dünyalarında yaşamaya devam etsinler. Biz yorumumuza devam edelim.
Oyunculuklara değinmek istiyorum ama bu defa ayrı paragraf ayırılacak bir ayrıntı da göremedim. Bence tüm ekipte bir yorgunluk vardı. Aslında yorgunluk olarak değil, bıkkınlık olarak tanımlamalıyım bunu. Oyunculuklarda ruh yoktu sanki. Örneğin, Mehmet Akan’ın performansı, nasıl desem, yavandı. Gönen Bozbey’in oyunculuğunu ve dolayısıyla Feryal Hanım karakterini sevdiğimi bilenleriniz vardır. Ne var ki Gönen Hanım bile performans açısından sıradandı bence. Beğenmediğimi söylemek istemiyorum. Sadece dişe dokunur bir performans göremediğimi dile getirmeye çalışıyorum. Ameliyat sahneleri, güya, heyecan arttırmak için vardı ama çok çok yavan kalmıştı. Tüm oyuncular bu kadar yavan performans sergileyince dikkatler başka bir yöne çevrilmeli bence. Örneğin, senaristler...
Senaryo “aradan çıksın” mantığıyla yazılmıştı bence. Ruh yoktu yazılanlarda. Bir-iki noktada ruh kazanmak istedi senaryo ama saman alevi gibiydi. Tanrı aşkına, herkesin geçmişi hatırladığı kısımlar vardı lakin Sarp’ın hatırlayacağı üç saniyelik “kaç bin dolarlık saati getirdi” mi olacaktı? Bu mudur aşk dizisi? Dizinin kötü karakterini iyi göstermek için son şansları diye mi Kenan’ın olduğu geriye dönüş sahneleri o kadar uzundu? Senaristlere hiç bu kadar hakaret etmek istememiştim. Sanırım sebebi zeka kırıntısı göstermeyen, üzerinde kafa yorulmamış bir bölüm yazmış olmaları.
Yönetmen de basmakalıp bir iş yapmış. Hiçbir özelliği olmayan, sıradan bir çekim. Gönül isterdi ki sezon kapanışı için özel çaba gösterilseydi ama hey, burası -ya da orası- Türkiye, ne bekliyoruz ki? Hem yönetmenimizin mazareti de hazır. Mazaretini bilmeyenler kendisi tarafından gönderilmiş e-postayı okusunlar. İnanılmaz hayat dersleri içeren oldukça felsefi bir mektup(?) yazmış kendileri. Baştan uyarayım, o kadar derinlikli bir mektup ki başınız dönebilir derin anlamlarını kavramaya çalıştığınızda. Neredeyse “krmcemmii cokkkkk sevyroumm!!!1!1!!!” kadar derin ama hepimiz biliyoruz ki kimse “krmcemmii cokkkkk sevyroumm!!!1!1!!!” kadar derin bir fikir dile getiremez.
Hikayenin içeriği ile ilgili olarak fikrimi yazdım ama samimi olarak beni şaşırtan bir durum oldu. Ameliyatın sonunu gösterdiler. Ekin gözlerini açtı. İşte bunu o senaristlerden beklemiyordum. Ameliyatın sonunu göstermeyerek basit bir klişeye bel bağlayacaklarını düşünmüştüm. Yanılmışım! Onlar başka bir klişeye bel bağlamışlar meğerse! Diziye yeni katılmış bir erkek karakterin ana kadın karaktere karşı duygular beslediğini ima eden bir sahneyi bölümün sonuna sıkıştırma klişesini daha cazip bulmuşlar. Bu arada Ekin’in resmine sahip olan olana. Hanımefendi doktoruna resmini vermek için vakit kaybetmemiş. (Yoksa bu eski bölümlerde açıklandı mı?) Merak etmeyin, bu senaristler her kötüyü iyi yapmayı görev bildiklerine göre (bakınız, Kenan veya Yasemin) Hakan da miadı dolduğunda diziden çok sevilen biri olarak ayrılır. Hatta belki Berna’ya aşık olur, mutlu mesut yaşarlar...
Türkiye’deki dizi anlayışını hiç sevmiyorum. Anlatılan hep aynı hikaye. Polisiye dizi yok. Macera dizisi yok. Komedi dizisi olarak Avrupa Yakası dışında doğru düzgün özgün bir dizi yok. Dizi seyircisi çoğunlukla kadınlar diye “aşk” temalı diziler yapılıp duruyor ama bu dizilerin problemi kaliteli hikaye anlatımının kısa soluklu olabilmesi. Aşk Oyunu 44 bölüm yayınlandı, daha da yayınlanacak. Bu dizinin hikayesi bu kadar uzun süre anlatılabilecek bir hikaye değildi. En fazla 26 bölüm sürmeliydi ama, mahalle ağzıyla söylemek gerekirse, “paranın gözü kör olsun....”
Diğer dizilerin de hikayesine baktığımda bir fark göremiyorum. Eski bir Türk filminden uyarlanmış bir dizi var! 23 bölüm yayınlanmış ve sezon finali yapmış. Aklınız alıyor mu bunu? Bir sinema filmi kaç dakika sürer? Bir Türk filmi? 120 dakikadan daha uzun sürmez, değil mi? Ancak birileri çıkmış ve bu filmden dizi yapmış. Her tarafı buram buram arabesk kokan, özetlerden okuduğum kadarıyla kanunsuzluğu hoş bir şeymiş gibi gösteren unsurlar da hemen hikayeye konulmuş. Yapımcı koltuğundaki ismi görünce hiç şaşırmadım nedense. Bu adam hayatın acılığından kurtulmanın yolunu, haksızlıkla baş etmenin yolunu silaha sarılmak olarak daha önce de göstermişti.
Ev kadınları arasında fenomen olduğu söylenen ve baş karakteri ile aynı adı taşıyan diziye ne demeli? Eminim ki kadınların dramını anlatıyordur ve her kadın da kendinden bir parça buluyordur o kadının çocukları için kendini paralamasını gözleri yaşlı seyrederken. Zaten anne bile olmayan başrol oyuncusu hanımefendiye yılın annesi ödülünün verildiğini öğrendiğimde anlamalıydım dizinin büyüklüğünü(?) ama o sırada ödülü alan hanımefendinin evli erkekle ilişkiye girmiş olmasının niye o kadar büyük gündem olduğunu düşündüğüm için anlayamadım büyük bir dizi olduğunu. Ha,dizi yeni sezona uzamış, sevenlerine müjde olsun.
Başka bir dizinin nasıl ortaya çıktığını da tahmin ediyorum. “İmkansız aşklar çok popüler ya hemen bunu temel alan bir dizi yapalım. Birbirine en zıt iki meslek söyleyin. Polislikle hırsızlık mı? Olur ama hırsızlığın ahlaki boyutu olduğu için hırsızlık yapan karakterimiz mecbur kaldığı(?) için hırsızlık yapsın. Poliste en ahlaklı cinsinden mi olsun? Anladım, sonra bu ikisini aşık edeceksiniz ve böylece en imkansız aşkın hikayesini anlatacaksınız. Yalnız, benim bir sorum var. Bir Yunanlı erkekle bir Türk kızının aşkı daha imkansız değil mi? Demek o aşkın imkansızlığı geçen senede kaldı. Hatta artık imkansızlığı kalmadı yani. Efendim? Sidi... aman imkansız aşk yarışı mı yaptıralım? Bu sayede en iyi dizinin hangisi olduğunu anlarız yani?....” Bunları göze alınca galiba Aşk Oyunu gerçekten ayrılıyor. İşin cılkını çıkarmada bile farkını ortaya koyuyor. Ne yaparsınız ki bu yapılanları haklı görmemi sağlayamıyor.
Bu satırların yazarı kendi vatanında yapılmış, kendi anadilinde çekilmiş güzel polisiye dizileri çok özlüyor. Şöyle aşk temasının ikinci planda kaldığı, dizinin devamı için sevenlerin kavuşmamasının gerekmediği güzel diziler... Belki bir gün olur, ne dersiniz?... Aksiyon-maceranın eksik olmadığı dizilerin çekilmesini istemek çok mu gerçekdışı?
eylül-emreAltuğ
17-06-06, 20:32
meryamce 83ne güzel yazmışsın ya ellerine sağlık canım...
ya dediğiniz gibi doğum günü olayı benimde dikkatimi çekti birde yelda ile serkan evleneli 5 yıl olduğunu bilmiyodum yani sarp 4 yıl amerikada kaldı döneli 1 yıl olmadı bile üstelik sarp gider gitmez evlendiklerini sanmıyorum bence 4 yıl deselerdi daha öantıklı gelirdi ya ni diye düşünüyorummm
gelecek sezon zaman atlamasi yaparlarsa...dr.hakan dizide olmayabilir.....zaten kalirsa sarp supelenir..adam ameliyati yapti ulkesine donmesi lazim der...ekini gelecek sezonda perukle gormek istemiyorum....
Selamlar bakıyorum hala Hakan ekine aşık olacakmı aşıkmı mevzusu tartışılıyor.Bende akşam resime bakınca hemen 1-2 bölüm öncesine döndüm neden derseniz ekinle Sarpın doktor hakkında konuştuklarınaiSarpın kıskançlık yapmasına yani anlıyacağınız benceböyle bir durum olabilir,Çünki rüya işçileri olacaklardan bizi bir iki bölüm öncesinde repliklerle haberdar ettiler,tiyolar verdiler.Bu hep böyle oldu.Böyle bir durum olabilir.Ama bunları içinde yaşayacaktır.İçinde kendiyle savaş verecektir.İnkar edecektir.Ama Muhakkak bunlarla boğuşurken firede verecektir.Anlayan da ilk sarp olacaktır ve kıskançlıklar tatlı atışmalar olacaktır.Ama tekrar dediğim gibi kenan gibi aralarını bozmak için uğraşmayacaktır.Çünki aşklarının büyüklüğünü gördü.O da zamanında çok büyük bir aşk yaladı ve onun acısı hala yüreğinde bunu için onlara bunu yapmıyacaktır.Ama içinda yaşayıp bitirecektir.
Ha bazı arkadaşların dediği gibi ekine bir hayat borcu vardı onu ödedim diyede bakmış olabilir.Bekleyip göricez.
3 ay nasıl bekliyecez diyen arkadaşlarada sırayla 1.bölümden başlayıp indirip izlemelerini tavsiye ederim.Çok hoş oluyor.Ben şimdiden 3 bölüm izledim bile.Çünki bugün evdeyim rahatsız eden de yok.Rahat rahat izliyorum.Şimdide izlemeye devam edeceğim.
slm teoman abicim evet valla hala ordayız nasıl geçicek bu 3 ay evet.bende izliyorum eski bölümleri artık burda onların yorumlarını yaparız nasıl olur ama?süper olur walla hem onlarda üzüntü falanda yok direk romantik_komedi.hakana gelince sadece şöyle diyorum aşıksa bile arkasına baka baka gider.çünkü ekinle sarp artık ayrılmicak.bu arada sen karalistedeydin dii mi?ben bi pembe liste üyesi olarak çok mutluyum neyse sen şimdi izindesin tabi ohhhh sana ii seyirler.arada bekleriz.
eylül-emreAltuğ
17-06-06, 20:48
zaten dr. hakanın gelecek sezon ekinle sarpı ayırma çabasında bulunması gibi bişey olması çok saçma olur ki sanmıyorum yanii ne bileyimm ama yok olmaz ya zaten adam gülşeni çok seviyodu gelir gwlmwz ekine mi tutulmuşturrr
yok ya biz doktoru bizim bernaya ayarlarız ne dersiniz:img-grin2 :img-grin2
eger bernayla birsey olacaksa bastan olmasi gerekiyodu...adam kac kere geldi kafeye...orda bernayla tanismabilirdi ama yok adi bile gecmedi....bu adam belki gelecek sezonda hic gorunmez bile...yada sarpin kiskanclilarina neden olabilir ki bu kotu birsey degil bence...
kerem___cem
17-06-06, 20:55
ama bernayı hiç görmedikii ve hiç yeni aşk konusu geçmedi bernayla bişey olabilir
arkadaşlar selam son durum ne nasıl gidiyor yorumlar birisi bana cevap yazabilirmi?
arkadaşım hiç bi gelişme yok aynı dewam ediyoruz yani bi kördüğüm hakan ekine aşık mı diil mi?bence aşık ama söyleyemicek sarp biraz diil baya kıskancak.içten içe ikiside çatlicak.hakan hayatta söyleyemez çünkü sarp ve ekinin aşkını biliyo ayrıca mantıklı biriyse ekinin onunla olmicanıda bilir ve onun mutluluğunu istediği için böyle bişeye cesaret edemez.
meltem-cmbl
17-06-06, 20:57
hakan biraz daha durur ama sonra gider ekinin imkansız olduğunu anladığı zaamn zaten biliyo ama gene biraz kalır sarpta kıskançlık yapar falan bernaylla olcak gibi değil o yüzden sadec hakana gitmek kaılr ama gitmesini hiç istemiyorum dizimize renk kattı ya ekinimizide kurtardı
Bence Hakan Ekin'i sevicek ve Ekine sarpdan bunu saklayip onla konusucak ve diyecekki "ben evliyim.sapri cok seviyorum" falan ve onu Bernayla tanisicak sonrada Bernayi sevip evelnicekler.
Ve Sarp onlari gizlice bulusurken falan gorebilir ve aralinda biseyler olduugnu zanleder falan...boyle bir konu yaparlar yeni sezonda heralde cunku baska konuu kalmadiki dizide zayen.
jose marıano
17-06-06, 21:46
arkadaşlar biz neleri beklemişizde bunu bekleyemicez...canımız skıldığı zaman eski videoları izler hiç yoktan biraz güleriz.sonrası zaten tatil falan derken bi bakmışız 3 ay geçmiş.şimdi sezon finali siz bi de finali düşünün o zaman ne yapıcaz.heralde büyük bi şok yaşarız.neyse ya şu bernayla dr.da tanışsın artık da şunların arasına yapalım.yoksa dr.unda başımıza işler açacağı görünüyo.gerçekten şu yelda-serkan meselsi çok uzadı ya.artık barışsınlarda biz derin bi ohhh çekelim dimi yani.ama şunu söyleyeyimki ekinin hemen gözlerini açabileceğini düşünmüyodum.hemen gözlerini açtı falan çok hızlı geçtiler oraları doğrusu biraz daha heyecan katabilirlerdi.neyse ya genel olarak düşünürsek gayet güzel ve başarılı bir bölümdü tebrik ederim:img-grin2 :img-grin2 :img-punk:img-yes
_hülya_keremcem
17-06-06, 21:48
arkadaslar nasıl geçecek bu üç yaaaaa:img-sorry :img-sorry ......bölümü tekrardan seyrettim bittim açıkçası yasemin harika oynamış basyıldım....özellikle koptuğum an son sahneydi....ayağını kaldırıp sarpın ekini ayağına vurduğunu hatırlaması....elini kaldırıp mahkemeye gideken elini göstermesi falan filan....çok güzeldi ya rüya işçilerini tebrik ediyorum çok güzel bi sezon fineli ben çok beğendim...ayrıca yasso çok iii hakkını verdi rolünün....
kerem___cem
17-06-06, 21:50
gözlerini açmasını çok uzatsalardı sıkıcı olurdu ayağını oynatığında tekme atmasını gösterdi ellerini oynattığında başka bişey gösterdi çoook güzeldi finali için bence hiç bi eleştiri yapılamaz
Evet Berna ve Sarp bence hic yakismiyolardi.Ekinle daha cok yakisiyolar.
Ben en cok 4 yil sonra karsilastiklari bolumu beyenmistim:Sarp sakallanmis falan,ekin de sacini kisaltmisti ikiside daha cok sirinlerdi.Ben Yasemine cok sinir olmustum ekinle aralarini bozmustu pis kiz.
##BerkaN##
17-06-06, 23:16
ya berkan mesjım geldimi sana ben bu işlerden anlamadığım için merak ettiğim için soruim dedim neyse bu arada arkdşlar fanlarımız git gide azlıomu ne
evet duygu arkadaşım saol geldi bişey dikkatimi çekti valla sende hiç heyecan yok gibi....sen bakma bana olmaması daha ii
aslında benim şimdi yatmış hatta uyumuş olmam lazımdı ama beni bi heyecan bastı ve kendimi burda buldum valla bende anlamadım sanırım sizle paylaşmak istedim sanırım....
yarın büyük gün benim için arkadaşlar öss var bakalım napacağız duygu arkadaşımda giriyor buarada ben daha öncedende dilesemde tekrar başarılar diliyorum kolay gelsin çünkü zor olacak deniyo ben kulak asmıyorum ama.....
zaten pekte heyecan kalmadı şimdi bu siteye üye olan ve össye giren herkese yarınki sınavda başarılar
bide burası aşk oyunun 44.bölümün yorumları yorum yapmadan geçsem şimdi bölüm sorumluları kızar bana boşu boşuna uyarı almayalım demi!!!zora sokmayalım ayşe melek arkadaşımızı...
neyse bencede bi nostalji yapalım daha erken gibi bence ama neyse çünkü daha 1 gün geçti aradan sezon finalinin
neyse hadi yapalım biz aramızda....
Evet o yagmurun altinda bekledigi bolum superdi..serkan ve yeldada arabada onu bekliyolardi..ya yelde va serkan cok tatlilardi eskiden barissinlar yeni sezonda bu kadar uzatilmaski bi olay...
ben ekin ve kenan duyununde fena oldum.Sarp geldi ekinle bakistilar ben hayir dicegini bekliyordum ama evlenmeyi kabul edince cok kotu oldum,Sarpda zavalli gitti sonra. :(
meltem-cmbl
17-06-06, 23:27
en güzeli26.bölümde ekinel sarp bi cafeye gitmişti ya sonra çicelçikız falan gelmişti orası çok güzeldi ya sonrada dönüp bakarsa hala beni seviyor demektir demişti de ekin bakmıştı sarp nasıl sevinmişti ama
duygusal ruh
17-06-06, 23:31
evet duygu arkadaşım saol geldi bişey dikkatimi çekti valla sende hiç heyecan yok gibi....sen bakma bana olmaması daha ii
aslında benim şimdi yatmış hatta uyumuş olmam lazımdı ama beni bi heyecan bastı ve kendimi burda buldum valla bende anlamadım sanırım sizle paylaşmak istedim sanırım....
yarın büyük gün benim için arkadaşlar öss var bakalım napacağız duygu arkadaşımda giriyor buarada ben daha öncedende dilesemde tekrar başarılar diliyorum kolay gelsin çünkü zor olacak deniyo ben kulak asmıyorum ama.....
zaten pekte heyecan kalmadı şimdi bu siteye üye olan ve össye giren herkese yarınki sınavda başarılar
bide burası aşk oyunun 44.bölümün yorumları yorum yapmadan geçsem şimdi bölüm sorumluları kızar bana boşu boşuna uyarı almayalım demi!!!zora sokmayalım ayşe melek arkadaşımızı...
neyse bencede bi nostalji yapalım daha erken gibi bence ama neyse çünkü daha 1 gün geçti aradan sezon finalinin
neyse hadi yapalım biz aramızda....
berkancık sen ne diosun ya felaket heyecan var bende sen hissetmedin sanırsam bunu ama işte bende yatamıorum umarım senin içinde sınava girecek herkes içinde en iisi olur bende buradaki fan arkdşlarımdan sınava girecek herkese başarılar diliorum tekrar tekrar çoook teşekkür ederim arkdşım saolasın bu arada eski bölümleri bende izlemek istioruma ** izleyemiorum multimedyada bi iş var bugün ama hadi hayırlısı
Ilk basta Kenan fena degildi ama ne gicik oldum sonra..Ekin istemiyo iste seni kardesim gir ferideyle evlen diyodum kendi kendine.Sarp'in arabasinin bozmasi beni cok sinir etmistii..
Ben sarp hastaneydeken ruya bolumune bayildim...Ekinle tango sahneleri superdi.Kotu biseydi kaza gecirmesi ama kaza sayesinde su tango muzik'ini duyduk..bayiliyorum o muzike. :)
meltem-cmbl
17-06-06, 23:39
evet kernan çok kötü şeyler yaptı ama yaseminde aynı o gelmeseydi böle şeyler olmucaktı .ben en çok sarp yaseminin öptüğünde sinizolmuştum.ve ağlamaya başlamıştım.şunu anlamadım madem ekini bu kadar çok seviyodu niye öptü onu ekin kenana sarılmadı bile
##BerkaN##
17-06-06, 23:51
bence engüzel sahneler dizi kanalddeyken vardı atvdeykende oldu tabi güzel sahneler ama biz entrikalarla uğraştığımız için göremedik bile
1)kız kulesindeki sahne hala hafızamda ekinle sarpın söyledikleri
2) yaseminle sarpın öpüştüğü çıkmadan önceki gece
3)ekin sana güvenemm sarp dedi ve sarp yağmurun altında gecelerce bekleyişi
4)ekinin çıkpta birbirlerine bağırışları aşklarını alevlenişi (buarda bu sahne
yaseminin unutamadığı sahnelerden biriymiş)
5)sarpın trafik kazası geçiripte gördüğü rüya ordaki sarpın hayal olmadığına inanması için ekinin verdiği deliller işte o sahneler(hatırlayan varmı
çok süper sahneydi gerçekten ya)
6)sarpla ekinin kaçamk kaçamak buluşması
bu böyle sürüp gider hepsi ama hepsi geride kaldı bi anı ama muhteşem anılarmış diye bir ahh çekiyorum şimdi içimden süpermiş gerçekten.....
Yaa Ekinle Sarpın didişmelerini çok özledim bee. Şimdi koskoca çocukları var yaşlandılar artık o sahneleri fazla göremeyeyiz artık. Bi de Ekinin Sarpa boşanmak istiyorum demesi çok kötü olmuştu salya sümük bırakmıştı beni o sahne ahh... Neyse Berkancım sana da şimdiden geçmiş olsun sınava giriyomuşsun yarın. Sende Ekin gibi her beş soruda bir okunmuş şeker yersin artık:) Neyse şimdi söylemeyeyim sınavda aklın karışır boşa gider onca emek Allah korusun...
meltem-cmbl
18-06-06, 00:09
ah aha aklıma bide şu geldi hani sarp ekine kaseti dinletircekti tam o sırada ekin kenanla evlemeye olumlu baktığını sölemişti sonra sarp arabayla giderken kaset yere düşmüştü ve çalmaya başalmıştı sarpta ağlamayaa balşamıtı orda çok kötü olmuştum ya ne acılar çekti çock
bence engüzel sahneler dizi kanalddeyken vardı atvdeykende oldu tabi güzel sahneler ama biz entrikalarla uğraştığımız için göremedik bile
1)kız kulesindeki sahne hala hafızamda ekinle sarpın söyledikleri
2) yaseminle sarpın öpüştüğü çıkmadan önceki gece
3)ekin sana güvenemm sarp dedi ve sarp yağmurun altında gecelerce bekleyişi
4)ekinin çıkpta birbirlerine bağırışları aşklarını alevlenişi (buarda bu sahne
yaseminin unutamadığı sahnelerden biriymiş)
5)sarpın trafik kazası geçiripte gördüğü rüya ordaki sarpın hayal olmadığına inanması için ekinin verdiği deliller işte o sahneler(hatırlayan varmı
çok süper sahneydi gerçekten ya)
6)sarpla ekinin kaçamk kaçamak buluşması
bu böyle sürüp gider hepsi ama hepsi geride kaldı bi anı ama muhteşem anılarmış diye bir ahh çekiyorum şimdi içimden süpermiş gerçekten.....
ahh ahh o sahneler unutulurmu ya...ben en cok 5)sevmistim birde 2 cok güzeldi ya...keske daha böyle sahneler görebilsekk..kimbilir belki söyle eskilere döneriz ...(ahh insallahh)
burcin_kaplan
18-06-06, 00:29
selam arkadaşlar yarın sınawa giricek arkadaşlara başarılar diliyorum umarım istediğiniz yeri kazanırsınız arkadaşlar..
bu arada benimde en sevdiğim sahne yağmur sahnesiydi ya we ayrılık oyunu oynarlarken ki bölümler süperdi orda bi market sahnesi war bakkalı sinir ediyorlar hani orda gülme krizine giriyorum her izlediğimda nasıl komedi bişey ya ... bu arada bide en sinirlendiğm sarpın yaseminle isviçreye gitmesiydi..
##BerkaN##
18-06-06, 00:34
Yaa Ekinle Sarpın didişmelerini çok özledim bee. Şimdi koskoca çocukları var yaşlandılar artık o sahneleri fazla göremeyeyiz artık. Bi de Ekinin Sarpa boşanmak istiyorum demesi çok kötü olmuştu salya sümük bırakmıştı beni o sahne ahh... Neyse Berkancım sana da şimdiden geçmiş olsun sınava giriyomuşsun yarın. Sende Ekin gibi her beş soruda bir okunmuş şeker yersin artık:) Neyse şimdi söylemeyeyim sınavda aklın karışır boşa gider onca emek Allah korusun...
valla niçlecim , arkadaşım şekerler hazır suyu desen şimdi yatmadan önce bile içecem 1 litre hepside okunmuş bizim burdaki hacı nine okudu yarın gülser teyzenin dediklerinin hepsini yapacağım baksana ekin kazandı bende kazanırım belki sınava girmeden önce okunmuş pirinçleri yutarım 10 soruda bir birazcık okunmuş su ekinin dediği gibide her 5 soruda bir şekerler....:img-grin2
şaka bi yana ben inanmam bunlara ama çok okunmuş pirinç yediğimiz oldu neyazıkki
bana ve sınav girecek olan arkadaşlarıma başarılar diyen arkadaşlarıma burçin niçle meltem ve hepinize sınava girecekler adına ben teşekkür ederim
arkadaşlar mağlumunuz yarın uzun bi gün bekliyo sınavım var sınav sınavda deilki arkadaşlar uzun hemde zahmetli sınav ama üstesinden gelirim inşallah ben şimdi aranızdan ayrılıyorum hepinize ii geceler diliyorum görüşmek üzere sınavdan sonra tabi ben diye bişey kalırsa geriye:img-haha:
burcin_kaplan
18-06-06, 00:43
görüşmek üzere berkan işallah sınawın umduun gibi geçer bu aaraada sınawdan sonra forma girmeyi unutma ha :).. iyi geceler..
ee arkadaşalr siz neler konuşuyorsunuz eskileri yad ediyorsunuz glaiba anladığım kadarıyla, bide benim aklıma şey geldi ya ilk bölümler deki o çatışmalar nasıl komikti ya , helede ilk kawga sarpın nur yeşim gibi isimler saydıktan sonra rüyasında bide ekin demesinden sonra ekinin yaptıkları sonrada sarpın kavus görmüşümdür demesi süperdi yaa hala izler izler gülerim ben ona :)
Ya Ekin kazandı ama fabrika kızı oldu sonuçta demek ki okunmuş şeker o kadarda fayda etmiyomuş neyse canım bende inanmıyorum zaten böyle şeylere... Ya bi de sen daha uyumamışsın böyle giderse güme gidersin söyleyeyim. Ya bi de böyle sınavlarda kopya falan çekilemiyo, yani tesisatı hazırlasan bile yanındakinin ispikçi olmadığını bilemediğin için çekemiyosun di mi? En kötü tarafıda bu yani sınavın en güzel bölümünü yaşayamıyosun... Şahsen ben bunu oks sınavında yaşadım çok zevksiz geçiyo ya sınav:(
ya ben bu bolume bayildim cok guzeldi hem agladim hem guldum hem heycanlandim gelcekten harika bir sezon finaliydi butun ask oyunu ekibini tebrik edyorum hepsinin performansi superdi ayakta alkisliyorum yani insallah artik ekinle sarpi guzel gunler bekliyodur
tekrar butun ekibi burdan kutlamak istiyorum
herkese iyi tatiller :img-grin2
Bu diziye ocakta veda etmek cok uzucu olucak..uzun zamandir yada hic hayatimda boyle birbirlerine dizide cok yakisan bir cift gormedim.Cok tatlilar ya.Onlari gorunce degisik oluyorum nebiliyim boyle daha mutlu ediyolar beni onlari gorunce hayatim daha mutlu ve zevkli oluyo. :)
Bu diziye ocakta veda etmek cok uzucu olucak..uzun zamandir yada hic hayatimda boyle birbirlerine dizide cok yakisan bir cift gormedim.Cok tatlilar ya.Onlari gorunce degisik oluyorum nebiliyim boyle daha mutlu ediyolar beni onlari gorunce hayatim daha mutlu ve zevkli oluyo. :)
evet hepsi katililyorum. bu cift hayatimda en sevdim cift ve tek.:img-in_lo onlar hep benim kalbimde olacaklar. ya bu bolum mukemmel, muhtesem coook keleme var benim kafamda. ben ikince sefer bir dizi final gordum. once Seventh Heavan final gordum. cook sacmalikdi. ama bu ya efsane bir final ya. nefis. ya agladim sonunda. ya sarp seni seviyorum coook seviyorum dince ya gitim ya. :icon_cry: :img-grin2 ve sonra eski sahneler gosterdi ve kadife kelepce caldilar. bitim valla. coook kuvetli bir sonudu ve mukemmel. ve sarp ekinin ayaklar hareketli gorunce ve o ekin tekme atti onun bacai sahne gosterdiler. o cook komikdi.:img-grin2 ve sonunda sarp agliyordu. off ya.
ve ekinin hamile halinde coook komikti. koptum valla.:img-hyste ve ekin lise okul kiz halisi cook tatlidi. hersey yakisiyor bizim yaso.:img-grin2
ve sonra gorunce retingler cook sasirdim ama baska soledikleri cuma yayinladilar ondan icin reytingler kutudu anladim. ya bence carsamba gunu yayinlasaydilar reytinglerde 1. olurdu.
neyse bu sene en sevdim senedi ask oyunu dan icin. bu dizi hayatimda en sevdim dizi ve hep olacak. keremcem ve yasemin sizleri coooook ama cook seviyorum.
Evet Kadife Kelepce sarkisini hep sevmisitm zaten super oldu sonunda soylemesi...gercektens super bir finaldi.Boyle bir diziye boyle bir final yakisti.Bekledigimden daha guzeldi.Cok guldum ben kurtinin haline falan.Herkezin 1970li saclari ve gozlukeri falan acayp komikti. :P
Ve Ekin'in Yeldaya ve Gonul'e yaptigi iyilikler hic unutulamaz..yeldaya serkana vermesi icin sattini verdi ve muzoyu hastaneye goturmek icin kolyesini verip sattirdi.Ya iyilik perisi bu tatli kiz.. :)
bence de bu bölüm beklendiği gibi olmadı.her neyse bence ekin gözlerini açtıktan sonra sarpı tanımayabilir.belki böylece zaman kazanırlar:img-nyam: değil mi ama
Yelda ve Serkan icin uzuldum bari Ve evlilik yil donumleri sahnesi guzeldi 5 yil nasil oldu ona sasirdim.
dizidizidiziler
18-06-06, 11:56
Arkadaşlar evde internet yok giremedim. Ama bugün başka birisinin evindeyim. Misafirlikte bile yakaladım sizi naber?
İşte bu diyorum başka birşey demiyorum. Demiycem sandınız ama diyeceğim..
Teoooo? Naber? 19 kişi birden nasıl da çakıldınız öyle? Hurriyet gazetesinde haberiniz vardı boy boy. 19 kişi birden haliçe çakıldı, cuma gecesi saat 10,30'da diye :img-haha:
Aysa bu sefer benim sözümü dinlediğin için çoook mutlusundur umarım. 28 kişi herkes dondurmalarını bekliyor kara listedeki arkadaşlar ona göre.Benim dondurmam çukulatalı olsun. Meryemce? Nasılsın? Kafanın üstüne düşmüşsün diyorlar? Geçmiş olsun canım. Hepinizeee. Bundan sonra beni dinlersiniz herhalde. :img-grin2
Süpppeeeer bölümdü. Dediğim gibi önümüzdeki bölümler dizimiz geri gelecek çoook hoş şeyler izleyeceğiz.
Zaman atlaması kesin olacak. Eee o kadar da olsun artık...
Sonunu da harika bağladılar, sarıldıkları an, el ele tutuştukları an, yağmur altında birbirlerine koştukları an.. Harikaydı harika...
Ben size dedim mükemmel olacak diyeee. Şimdi bekle dur bütün yaz. Ne yapacağız biz dizimiz olmadan bilemem...
Neyse ben işyerinden girip yine yazarım senaryolar filan yaz boyunca.
Bugünlük bu kadar. Herkesi öpüyorum... hoşçakalııın..
Arzu
britneysinem
18-06-06, 13:19
evet önceki sayfalarda bulabilirsin sonu cok güzel bitti ama bence ekinin gözlerini actırmayacaklardı daha cok merak edilirdi ozaman bir dahaki sezon baslangıcında reytingler kırardı
onlar reyting kırarlardı ama bizde meraktan burda çatlardık bence böyle iyi oldu diğer sezona ekinin saçlarının 3 ayda uzadığını göstericekelr işte mutlu hallerini ordan başlarlar gibime geliyo bide ekin hamile felan olursa çok güzel olur yaa
keremcembelgin
18-06-06, 13:21
yeldaaacım ben sana biraz bahsedeyim sonunda ekin gözlerini actı sarpta ekinin gözlerinden öptü o sırada arkadan keremcemin yazdıgı kadife kelepce caldı ekinin gözlerinden yas geldi ve altında da devam edcek yazdı ve bitti benden bu kadar canım keske izleseydin cok güzeldi
sweetheart_02
18-06-06, 13:34
kadife kelepçecinin - o kadar cahilim ki hayalini bile kurmam- kısmında dktor halinin ekinin resmine bakarken ki üzüntülü halini göstermelerini de unutmamamk lazım....beni en çok vuran sahnelerden biridir d.. her ne kadar telaşlandırmış olsa da....:love05:
bence bende seni seviyorum diyecek ekin ya öyle başlar yada zaman atlamasıyla 3 ay bekle şimdi neyse ben yeni sezondan umutluyum mutluluk kredilerini kullanmaya başlar umarım yeni sezon bol delilli günler görürüz
valla arzu cuma´dan beri bende seviniyorum saten :) gercekten dizimize yakisir bi sezon finali oldu...benim dondurmam vanille´li olsun lütfen :)
insallah bi kac ay atlarlar...ekinin saci uzamis olsun dizi baslayasiya kadarr...
##BerkaN##
18-06-06, 14:05
arkadaşlar sınava giren kişilerden biri geldi
valla sınav nasıldı derseniz fen hariç süperdi kendim mf ci olduğum için matematik zaten soramaya gerek yok herzamanki gibi muhteşem hep ama fende normalde öyle olması lazımken feni zor hazırlamışlar bu sene anlayacğınız zorlandım fende ama bana bişey olmaz üstesinden geldim hepsinin...sevinçliyim şuanda sevincimi sizle paylaşayım dedim
üniversite tercihlerim arasında tek istediğim üniversiteler istanbuldan olacak inşallah ben öyle yapmayı düşünüyorum okadarda iddalıyım ama gerisi allaha kalmış ............ dua edeinde istanbuldan kazanıyım çünkü size bolca tüyo ve resim getiririm:img-haha:
son olarak sınav bittiğine göre ben kaçıyorum denize arkadaşlar bekliyolar beni kumsalda ben evde size bişeyler yazmaya çalışıyorum şuanda bekletmeyeyim onları......
44.bölüm hakkında bi yorum yapıpta gideyim bari
ekinle sarp aşkının büyüklüğünü gördük bunu dr.hakanda gördü hiç düşünmeyin dr.hakan ayıracak diye ayırmayacak sadece sezon finalinde o sahneyi birazcık heyecan yapmak için verdiler inanın buna hemfikiriz zaten galiba......
hepinize ii günler ben kaçtım....
duygusal ruh
18-06-06, 14:21
slm arkdşlar sınava girenler nasıldı sınavınız umarım herkesin gönlüne göre geçmiştir dizim hakkında yorumlara devam bu arad videoları multimedyadan indirebilirsiniz
Yaa sen dersinde biz dua etmezmiyiz Berkan, tüyo resim falan getireceksen lafı mı olur:) Neyse çıkarcılık bi yana inşallah istediğin bi yer olur...
Bu arada videolardan bahsetmişken, Harika Pazarda bizimkiler çıkarsa orayada eklersniz sewinirim...
selam arkadaşlar.dizimiz taile girdi ama biz her zmanki gbi burdayız.önümüzde ki sezon çok güzel olucak.doktor hakan ise güçlü bi kişilik.sarp iise bunu farkedip eki'i kıskanır ve ekin'e daha çok bağlanır.bu da daha iyi.Sinan'ımız şu''baba'' kelimeisni söylese sarp'a derin bi oh çekicem.tabi zman atlaması olur.onu da söylemiş gibi gösteririler mi bilemem.:)biz bernanın düğünü yaparız diyoduk ama kader işte.belki aslımız gelir;)iyi yorumlar sizlere
tebrikler berkan.insallah istedigin bi yere girersinnn.....
jose marıano
18-06-06, 15:19
arkadaşlar bizim sayımız azaldımı bana mı öyle geliyor.hadi toparlanalım biraz.dizimiz tatile girmiş olabiir ama biz yine de yorumlarımızı eksiltmeyelim.dizimizi multimedya bölümlerinden indirip yeniden izledim.dizi anında insan farkedemiyor ama bi daha izleyince farkına vardım.gayet güzel ve başarılı bir bölüm olmuş.bi tek sevmediğim nokta herkesin farklı hayaller görüp,esas kzın sevdiği kişinin bir tane anı görmesiydi.daha fazla şey gösterebilirlerdi.kenana bile bir sürü şey koymuşlardı.neyse ya yinede güzeldi teşekkürler rüya işçileri....:img-grin2 :img-yes:img-punk
arkadaşlar sınava giren kişilerden biri geldi
valla sınav nasıldı derseniz fen hariç süperdi kendim mf ci olduğum için matematik zaten soramaya gerek yok herzamanki gibi muhteşem hep ama fende normalde öyle olması lazımken feni zor hazırlamışlar bu sene anlayacğınız zorlandım fende ama bana bişey olmaz üstesinden geldim hepsinin...sevinçliyim şuanda sevincimi sizle paylaşayım dedim
üniversite tercihlerim arasında tek istediğim üniversiteler istanbuldan olacak inşallah ben öyle yapmayı düşünüyorum okadarda iddalıyım ama gerisi allaha kalmış ............ dua edeinde istanbuldan kazanıyım çünkü size bolca tüyo ve resim getiririm:img-haha:
son olarak sınav bittiğine göre ben kaçıyorum denize arkadaşlar bekliyolar beni kumsalda ben evde size bişeyler yazmaya çalışıyorum şuanda bekletmeyeyim onları......
44.bölüm hakkında bi yorum yapıpta gideyim bari
ekinle sarp aşkının büyüklüğünü gördük bunu dr.hakanda gördü hiç düşünmeyin dr.hakan ayıracak diye ayırmayacak sadece sezon finalinde o sahneyi birazcık heyecan yapmak için verdiler inanın buna hemfikiriz zaten galiba......
hepinize ii günler ben kaçtım....
Berkan cok sevindim sinavinin iyi gecmesine..
Insallah istedigin yere girersin arkadasim....
Iyi tatiller sana...
Arkadaslar hic kimse kalmamis ya...
Canlanalim biraz lütfen...
3 ay böyle mi olacak??
jose marıano
18-06-06, 15:40
Berkan cok sevindim sinavinin iyi gecmesine..
Insallah istedigin yere girersin arkadasim....
Iyi tatiller sana...
Arkadaslar hic kimse kalmamis ya...
Canlanalim biraz lütfen...
3 ay böyle mi olacak??
ewt ya biraz hareket lütfen.yoksa 3 aya kalmaz bu forumda kimse kalmaz valla.toplanın bakalım da gösterelim kendimizi diiğer forumlara:img-nyam:
az önce videoları indirip izledim gönulun oglu hastalanmış aglıyor.bir ARA kedi miyavlaması gibi bir ses duydum oda cocuktan gelıyormuş ama aynı mıyavlama sesi gibiydi
evet dr hakan ayırmıyacak bizimkileri çünkü aşklarının büyüklüğünü biliyor yani aralarına girmez ama sarp birşeyler sezebilir kıskançlık krizleri geçirebilir bakalım neler olucak ama bunuda atlattılar ya herşey vız gelir bizimkilere neyse sinan gerçeği öğrenince ne tepki verecek kesin hemen kabullenmez bu konudada onu kenan ikna edebilir nasıl taşınma konuşunda kenan ikna etti bu konudada ondan yardım alınır çünkü rüya işçileri en nefret ettiğimiz karakterleri sonradan hep iyi yapıyolar örneğin berna bana ilk başlarda bernayı seveceksin deseler hadi be ordan derdim işte sonuç ortada ama kenana sinanı ikna etmesine rağmen hala sevmiyorum sevmemde çok acı çektirdi bize çünkü ama 44bölümde en çok son sahneye bittim neydi o öyle ya süperdi zaman atlamasıylamı başlıyacak yoksa kaldığı yerden mi merak içindeyim vallah 3 ay bekliyecez ama daha şimdiden özledim diziyi ya eski bölümleri verir atv ihşallahta bizde eski günleri yad ederiz
milla_jovovich
18-06-06, 16:06
BERKAN şuan seni en iyi anlayan kişilerdenim çünkü bende sınaa girdim bugün valla sorular kolaydı güzel geçti inş. güzel yerleride tutturucam.
neyse dizi hakkında yorum yapim dr hakann ben bela olcağını düşünmüyorum ama diziden gitmez bence...ekinde iyileştikten sonra rahşan hemşireyi kurtarsın artık yani kadıncağız o kadar emek harcadı ameliyatta...
herkese merhaba.hani ekin gözlerini açınca ilk nostalji sahnesi 4 yıl sonra kafede sarp yasemine evlenme teklif edeceği sırada ekinle göz göze gelmeleriydi ya.hatta sarp benimle evlenir misin? derken de gözlerini alamamıştı ekinden.o bakışları tekrar hatırladım da yine içim bir hoş oldu ya. o anki duyguyu ne güzel yansıtmış keremcem ya müthişti bence.keremcemin en beğendiğim yönü de bakışları zaten.daha ilk oyunculuk denemesinde bakışlrını o kadar güzel kullanıyor ki tebrik ediyorum onu bu konuda.
en beğendiğim sahne olan sarpın konuştuğu sahnenin repliklerini meryemcecim eklemiş bir kez daha teşekkürler.ekin ve sarp nostaljisini de bu sahnede yaşadık zaten.
tamam yavaş yavaş kalk ben beklerim
koşar gider hemen kahvaltıyı hazırlarım
ya da dışarı çıkarız emirganı seversin sen
orda yaparız kahvaltıyı
sahilde yürürüz sonra
kalk artık uykucu bebek
seni seviyorum ekin seni çok seviyorum
AŞKIMIZLA ÖLÜMÜ BİLE YENDİK![/FONT]
bu arada ünversite sınavına girenlerin emeklerinin karşılıklarını almalarını yürekten dilerim.o yollardan ben de geçtim.ve istediğim mesleğe sahibim darısı herkesin başına diyorum.
slm millet sınava girenler inş istedikleri yere girerler gelelim yorumlara
43.bölümde gülser hastanaeye gelriken ekin diye bağırdığında feryalin tepkisine hayran kaldım
eniştem hakanın müzikleri güzeldi
senaristler ben duymuş olmalıki hakanın kadrosunda her ne kadar yüzünü tam görmesemde küpeli bi doktor vardı oda yakışıklıdır heralde:)
kurtinin saçlara bittim ekini gözlüklü örgü saçlı öğrenci hali de tam 6tahmin ettiğim gibiydi
ve bundada istediğm şeyi yaptı senaristler mersi diyom kenan ekinin hami,le olduğunda yıkıldığı anı hatırladı ama ekişne kızdım aldırmaya gitmesine çocuk nefret ettiği adamın değil sevdiği adamındı
dr.2.damara başlarken elektrik gidip gelince 3 damara geçmesi çok ilginçti yoksa benmi yanlış hatırlıyom
hemşirenin hapse girme sebebi mefs,i müdafe ve olayda çocuk koruması var ekin kesin kurtarır
ameliyat sonrası felç olma riski kalmadı el ayak oynadı hafıza kaybı olamaz ağladı ve psikolojik bunalım olabilir buda sorun çıkarabilir aralarında nede olsa ölümü yendi
hakan gece içerken aynı anda ekinle sarpı gösteriyoar ve sarp sabah oldu diyo orada bişeymi kaçırdım
gelelim sevgili ve biricik eniştemiz hakana
hakanın ekine karşı birşeyi var bunu kafede ameliyat öncesi sonrası konuşmaarda anladım ekine çok manalı bakıyodu ben bile etkilendim ameliyat sonrası yatağa yatışında bile bişey vardı yani ben öle hissettim ameliyat sonrası içmesi ve resme bakması belki ekini azmi inancı ve inadı hakanı etkilemiş olabilir ama bu etki aşka dönüşürmü bilemem belki hakan gider çünkü çiçekleri sevmediğini sölemişti ekinin onla ilgili ev planında
en önemli soru hakanekini resmini nerden ve nasıl aldı
en sevdiğim htırlama ve istediklerimdi bunlar ekinin uyanırken elini ayağını oynatırken gözlerini açarken sarpın hatırladıkları
aradan 2 gün gecti ama ben hala sezon finalinin etkisindeyim ya..cok güzeldi ins.doktor ekine asik olmaz ya..ama asik olsa bile tahminim geri döner yada bernayla tanisabilirler...ins.yakin zamanda hemen bernayla tanisirlar...ama hakanin ekin ve sarpi ayiracagini düsünmüyorum...kenan gibi degil o anladim ben...:)
aradan 2 gün gecti ama ben hala sezon finalinin etkisindeyim ya..cok güzeldi ins.doktor ekine asik olmaz ya..ama asik olsa bile tahminim geri döner yada bernayla tanisabilirler...ins.yakin zamanda hemen bernayla tanisirlar...ama hakanin ekin ve sarpi ayiracagini düsünmüyorum...kenan gibi degil o anladim ben...:)
aşıkta olsa kalıcı değil gidecek ama bişeyler olcak onla ilgili gideceği sinyallerini ekin ona çiçekli ev ve köpekten bahsedince ben çiçek sevmem falan öle şeyler dedi bide kalıcı değilim demişti galiba giderse ekinle sarp değilde formdaki hakancılar üzülecek
keremcembelgin
18-06-06, 17:44
cok güzel bir sezon finaliydi bu arada öss ye girenler gecmis olsun insallah istedikleri yerleri tuttururlar ask oyununa yakısır bir sezon finali oldu onada bu yakısırdı eski günleri gösterince icim bi hos oldu cok duygulandım valla harika bir sezon finaliydi
perşembeden beri foruma uğrayamayınca cuma günkü sezon finalinden sonraki yorumları da okuyamayınca büyük bir eksiklik hissettim...
muhteşem bir sezon finaliydi, muhteşem bir bölümdü. Diğer dizilerden faklı olarak bitmesi beni çok sevindirdi. Hakan'ın "ameliyat iyi geçti ama eğer uyanırsa, elini ayağını oynatabilirse, konuşmasında bozukluk olmazsa o zmn muhteşem bir ameliyattı derdim" dediği anda herhalde Ekin'e birşey olacak ve ölecek mi yaşayacak mı diye muallakta bırakacaklar finalde diye düşündüm ama neyse ki hemen hemen her dizide olduğu gibi başroller öldü mü kaldı mı diye bi şüpheyle beklemeyeceğiz.
eski günleri hatırlamak, görmediklerimizi görmek, ekin doğururken ismet beyin 1 Mayıs diye şarkı söylemesini duymak süperdi:)
Hakan Ekin'e aşıksa bile güzel bi bölümdü. Aklımızda kalan soru işaretinin aşka dair olması bile güzel, onca acı yaşadıktan sonra nihayet asıl konumuz aşka geri dönebileceğiz.
Yalnız Hakan Ekin ve Sarp'ın aşklarının gücünün farkında, hatta Sarp'a bu ameliyattan önce Ekin'i het zamankinden daha çok seveceksin demişti. Ekin Hakan'a Sarp ile onun hakkında yaptıkları şu çiçekli köpekli planları anlattı. Nasıl oldu da Hakan Ekin'e karşı böyle duygular hissedebildi diyeceğim ama gayet iyi biliyoruz, gönül ferman dinlemiyor...
Herkese iyi tatiller diliyorum arkadaşlar (dizimiz açısından yani), öss ye giren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, o yollardan biz de geçtik yaşadığınız stresi anlıyorum ama artık iyi bir tatili hakettiniz;)
Eylül ayında tekrar bu sayfalarda "çok güzel bir bölümdü" diye başlayan yorumlar yazarız inşallah...
slm arkadaşlar..ofh ya o kdr uzun zmn olduğu ki bişeyler yazmayalı..öncelikle tüm öss stresinden kurtulan arkadaşlara ileride gelecek en hayırlı sonuçlarla sevinmelerini diiyorum..sonra...gelelim yorumlara;)..
hakan ekine aşık mı bilmiyorum,ben bu konuda yorumsuzum..bence ekini çok sevdi ve ameliyatta bir hata olduğu için o kdr içti ve üzüldü..bence hata şu ki''ekin konuşamıyor!!!''ben böyle düşünüyorum en azından..çünküğ hakanın dediği elini kolunu kığırdatması fln hepsini yaptı.birtek konuşamadı..sarpa baktı ve ağladı..bu beni çok düşündürüyor..
resmi nerden buldu diye düşünen arkadaşlar var..ekin ameliyat odasına giderken o resmide götürmüştü..hakanla beraber gittikleri zaman yani..süper bir finaldi sonsuz teşekkürler ediyorum tüm aşk oyunu ekbine..herkes süperdi geçen yazdan bu yana her bölümüyle sinirlenmeme rağman süperdi..emeği geçen herkese teşekkürler:icon_cry: :good: :img-clapp :img-clapp :img-clapp :happy0064 sonsuz teşekkürler:):):);)
gerçekten sezon finalimiz güzek bitti hele son sahneye bittim hakanın bizimkileri ayıracağını düşünmüyorum çünkü aşklarının büyüklüğünü biliyo onun için birşey olmaz ayrıca artık sarpla ekin mutluluk kredilerini kullanacaklar ee bu onlarında bizimde en büyük hakkımız umarım sezon sonrası bol delilli bölümler görmek dileğiyle
ekin konuşacak merak etmeyin sadece biraz da olsa merak olsun diye konuşturmadılar ekini ama konuşacak bende seni çok seviyorum diyecek sarpa eğer kaldığı yerden başlarsa tabii ama belkide zaman atlaması yapılabilir bu sorunun cevabını 3 ay sonra alıcaz ya ihşallah atv 1 bölümden ihtibaren koyar tekrarların bizde eski günleri yad ederiz
Aslinda guzel olur ama bilmiyorum yayinlarlar mi?
Kanald zaten bir ara eski bolumleri gosteriyorlardi ben seyredemiyorum cunku euro d de yoktu.
Bu hafta herhalde sezon finalini tekrari gosterirler cunku bugun atv avrupada ask oyunu yoktu gecen haftada yoktu cunku carsamba gunu gostermislerdir.
ya arkadaşlar bişey sorcam..ekin ve sarpın hani bir düğünde karşılaşıp sarıldıkları nerelere gideyim şarkkısının çaldığı..daha nasıl anlatayım bilmiyorum..sarpın mektubunu ekinin dolu gözlerle dinlediği bölüm..hangi bölümdü ya??
duygusal ruh
18-06-06, 19:42
arkdşlar güsel dizimizin güsel fan arkdşlarım işin espirisi tabi ya bende bugün sınava girenlerdenim ve inanılmaz beklediğimdende kolaydı sorular ve umarımherkes içinde aynı temennileri diliorum herkes istediği hakettiği yere girer neyse bencede gelelim dizimize bence sezona yakışır tam farkımızı ortaya koyacak bir finaldi zaman atlaması olacağını düşünbmüorum ve dr.hakan ekine sadece hayranlık duyuyor ve senaristler kafamızda azda olsa kuşku uyandırmak için böle bi gopl attılar ve tabikide dr.hakanında hayatını deiştiren kişi berna olacaktır arkdşlr ya ne müthiş bir diziyiz ya BİR NUMARAYIZ BİR umarım size katılıorum şöle yeni bölümler başlamadan eskiyi bir yad ederiz bu çok güsel olur gerçekten çünki ilk bölümlerdeki duygu yoğunluklarını ösledik bunuda tekrar yaşamak istioruz sarpın gerçekten yaşarak hissederek çekilenm o bölümleri görmek hatrılamak herkesi sevindirecektri
duygusal ruh
18-06-06, 19:42
arkdşlar güsel dizimizin güsel fan arkdşlarım işin espirisi tabi ya bende bugün sınava girenlerdenim ve inanılmaz beklediğimdende kolaydı sorular ve umarımherkes içinde aynı temennileri diliorum herkes istediği hakettiği yere girer neyse bencede gelelim dizimize bence sezona yakışır tam farkımızı ortaya koyacak bir finaldi zaman atlaması olacağını düşünbmüorum ve dr.hakan ekine sadece hayranlık duyuyor ve senaristler kafamızda azda olsa kuşku uyandırmak için böle bi gopl attılar ve tabikide dr.hakanında hayatını deiştiren kişi berna olacaktır arkdşlr ya ne müthiş bir diziyiz ya BİR NUMARAYIZ BİR umarım size katılıorum şöle yeni bölümler başlamadan eskiyi bir yad ederiz bu çok güsel olur gerçekten çünki ilk bölümlerdeki duygu yoğunluklarını ösledik bunuda tekrar yaşamak istioruz sarpın gerçekten yaşarak hissederek çekilenm o bölümleri görmek hatrılamak herkesi sevindirecektri
ya arkadaşlar bişey sorcam..ekin ve sarpın hani bir düğünde karşılaşıp sarıldıkları nerelere gideyim şarkkısının çaldığı..daha nasıl anlatayım bilmiyorum..sarpın mektubunu ekinin dolu gözlerle dinlediği bölüm..hangi bölümdü ya??
19 bolumdu galiba....
ondan sonra ekin dayinamayip sarpin yanina gittigi bolum.
Hakan konustunda ya gercekten ekine asik oldu hakan (insalah olmaz da) yada senaristler bizi heycan katmak icin boyle sahne yaptilar. Boyle 3 ay kara kara dusuneyelim diye.....
Dünyanın en güzel dizisi sezon finaline girdi !!
ve ben 3 ay hayatta dayanamam !! hala inanamıyorum ekinin ameliyata girip kurtulduğuna inanılmaz bişiy
bence dr hakan asık falan dııl asıksada iş işten geçmiş o gulsene duyduğu aşk gıbı içine kapatır o aşkı türkiyeyi terk edemıycek
neden soolım
ekinin hayatını kurtardı
artık ekın onu basının ustunde tutar
sarp gıbı kalbının ustunde dııl
sarpın yerı ayrı
dr. hakan asık dııl dıyorum ben
:img-icecr herkese selam
daha cok beklicez ya...daha diziye kadar ben catlarım..
ama o doktor ekine aşık kesin keşke olmasaydı..
şimdi o doktor ya ekine itiraf etmeden aşkını gidicek..
yada söyleyecek gerginlik yaratacak..bence dayanamıcak söyleyecek..
ama bunlar varsayım inş aşık olmaz..ama olmazsada dizi nasıl uzucak onu bilmem..
istanbulll
18-06-06, 20:12
dizi bittiğinde kısa bir yorum yapabilmiştim sadece...
daha sonra neler konuştuğunuzu da okuyamadım,onun için pat diye dalıcam kusura bakmayın...:img-grin2 :img-grin2
çok güzel bir bölümdü,çok beğendim ben...:img-nyam:
fragman yayınlandıktan sonra bir yorum yapmıştım,sezon finali aşk oyununa yakışır,rüya işçilerine yakışır bir final olucak diye...
hakikaten yanılmadım...:img-nyam: :img-nyam:
çok güzel bitirdiler diziyi...
damağımızda güzel bir tat bırakarak...:img-icecr
ayrıca bütün aşk oyunu ekibine teşekkür ederim,yazmayı unutmuştum bunu...
çok teşekkürler herşey için...:img-nyam: tüm ekibe...:img-grin2
ayrıca hakanın ekine aşık olmadığını düşünüyorum ben...benim içime öyle doğuyo valla..:img-grin2 orada sadece kafa karıştırmak için öyle bir şey yapmış olabilirler.. hatta onun için bile olmayabilir...sonucunda kurtardığı hastanın resmine bakmış olabilir...kolay ve sıradan bir hasta değildi ekin onun için....
hakan gülşeni bu kadar çabuk mu unuttu yani...daha iki bölüm önce yaptıklarını hatırlayın... ayrıca ekine aşık birinin hikayesi işlenmişti daha önce...
bilmiyorum ben bunları düşünerek hakan aşık olmadı bence diyorum...:img-nyam:
bakalım 3 ay sonra öğrenicez bunları...
hepsini,herkesi şimdiden çok özledim,yeniden özet beklemeyi,bölüm resimlerini,gece yarılarına kadar fragman beklemeyi,tüyo beklemeyi...
onlar olmadan,aşk oyunu olmadan yaz zor geçicek,hepsini dört gözle bekleyeceğim...:img-kiss:
Zeynepcim keşke aşık olmasa ama dr hakan körkütük aşık göründü gözüme , indirip tekrar tekrar izleyince ,öyle olmasaydı berna ile doktor hakan birlikte olsaydı daha güzel olurdu ,şimdi dr hakan diziden cıksın isteyebilirim gelecek sezon bu da iyi olmaz kalsın güzel güzel izleyeleim değil mi Yurdaer Okur'u :)
Bu arada bende teşekkür ediyorum tüm ekibe çok çok güzel bir sezon finaliydi.
Rüya İşçileri'ne ve tüm ekibe ve bize(izleyiciler olarak yani :) ) yakışır bir finaldi .
dizi bittiğinde kısa bir yorum yapabilmiştim sadece...
daha sonra neler konuştuğunuzu da okuyamadım,onun için pat diye dalıcam kusura bakmayın...:img-grin2 :img-grin2
çok güzel bir bölümdü,çok beğendim ben...:img-nyam:
fragman yayınlandıktan sonra bir yorum yapmıştım,sezon finali aşk oyununa yakışır,rüya işçilerine yakışır bir final olucak diye...
hakikaten yanılmadım...:img-nyam: :img-nyam:
çok güzel bitirdiler diziyi...
damağımızda güzel bir tat bırakarak...:img-icecr
ayrıca bütün aşk oyunu ekibine teşekkür ederim,yazmayı unutmuştum bunu...
çok teşekkürler herşey için...:img-nyam: tüm ekibe...:img-grin2
ayrıca hakanın ekine aşık olmadığını düşünüyorum ben...benim içime öyle doğuyo valla..:img-grin2 orada sadece kafa karıştırmak için öyle bir şey yapmış olabilirler.. hatta onun için bile olmayabilir...sonucunda kurtardığı hastanın resmine bakmış olabilir...kolay ve sıradan bir hasta değildi ekin onun için....
hakan gülşeni bu kadar çabuk mu unuttu yani...daha iki bölüm önce yaptıklarını hatırlayın... ayrıca ekine aşık birinin hikayesi işlenmişti daha önce...
bilmiyorum ben bunları düşünerek hakan aşık olmadı bence diyorum...:img-nyam:
bakalım 3 ay sonra öğrenicez bunları...
hepsini,herkesi şimdiden çok özledim,yeniden özet beklemeyi,bölüm resimlerini,gece yarılarına kadar fragman beklemeyi,tüyo beklemeyi...
onlar olmadan,aşk oyunu olmadan yaz zor geçicek,hepsini dört gözle bekleyeceğim...:img-kiss:
merhaba arkadaşım
inş senin dediğin gibidir..bende böyle olmasını düşündüm..
ama dizinin uzaması için bir şeyler gerekli..dediğin gibi bu daha önce işlenmişti(ekine aşık biri)..bende işlenmez diye düşünmüştüm ki o zaman bu konu işlenmezse ne olacak?bence aşk oyununda değişik şeyler olacak 3 ay sonra...
yelda ile serkanın barışması..yada boşanmalarını da izleyebiliriz..
feridenin doğumu...
bakalım ne olacak merak içerisindeyim.herkese iyi beklemeler...
didou_didem
18-06-06, 20:28
istanbulll adın zeynep galiba bana da öyle geliyo ya sonuçta dediğin gibi ekin'e ne olursa olsun seni kurtarıcam demişti az daha ölüyordu adam bu kadar mıydı yani??bana da aşık değil gibi geliyo ayrıca biz berna ile yakıştırdık yaa berna ile de tanışmadı...:)
ben rüya işçilerine bir teşekkür ettim mail attım yeni sezonda görüşmek üzere diye de ekledim gerçekten çok güzel bir sezon finali oldu yakıştı yani..
istanbulll
18-06-06, 20:28
Zeynepcim keşke aşık olmasa ama dr hakan körkütük aşık göründü gözüme , indirip tekrar tekrar izleyince ,öyle olmasaydı berna ile doktor hakan birlikte olsaydı daha güzel olurdu ,şimdi dr hakan diziden cıksın isteyebilirim gelecek sezon bu da iyi olmaz kalsın güzel güzel izleyeleim değil mi Yurdaer Okur'u :)
İlknur'cum cnm benim bi bana öyle gözükmedi sanırım...:img-grin2
allah allah ya...:img-grin2
neyse öyle olsa bile çok tehlikeli olmaz heralde,bu adam görmedi mi ekin'le sarpın aşkını...bunu bile bile araya girmez,zaten biliyo ne kadar zor kavuştu bunlar...bunun üstüne bilerek bir şeyler yapmaz...
ama ben hala aşık olmadı diyorum bilesin...:img-grin2 :img-grin2
Yurdaer'i izlemeye gelince ne diyebilirim ki... ah ah!....:img-icecr :img-icecr
ben onu izlemesemde sadece dinleyebilirim bile...
bir duysaydınız telefonda nasıl geliyor sesi...koltuktan kalkamadım valla...:img-grin2 :img-grin2 nasıl bir ses tonudur anlamadım...:img-nyam: :img-nyam:
onunla konuşma fırsatını verdiği için nalan'a burdan bir kez daha teşekkür ederim...:img-kiss:
keremcembelgin
18-06-06, 20:30
merhaba arkadaslar dizinin sezon finalinide bitirdik cok güzel bir sezon finaliydi ben sahsen cok begendim begenmeyen yoktur tabii(bu diziyi cok seviyosa) simdide 3ay boyunca bekle cok kötü ya ben nasıl bekliyecegim simdi bence dr.hakan ekine asık oldu gibi geliyo serkanlada yelda belki bize süpriz yapıp barısırlar yada bosanırlar ama onlarda cok yakısıyolar böyle bisey yapmasalar daha güzel olur sarpla ekinde mutlu olurlar ve böylece diziyi bitirirler bakalım 3 ay sonra nasıl olacak bende cok merak ediyorum
istanbulll
18-06-06, 20:36
istanbulll adın zeynep galiba bana da öyle geliyo ya sonuçta dediğin gibi ekin'e ne olursa olsun seni kurtarıcam demişti az daha ölüyordu adam bu kadar mıydı yani??bana da aşık değil gibi geliyo ayrıca biz berna ile yakıştırdık yaa berna ile de tanışmadı...:)
ben rüya işçilerine bir teşekkür ettim mail attım yeni sezonda görüşmek üzere diye de ekledim gerçekten çok güzel bir sezon finali oldu yakıştı yani..
evet cnm,adım zeynep...
ben de senin gibi düşünüyorum...ekin onun için herhangi bir hasta değildi...
hem hastalığı açısından hem de onunla arkadaş oldu artık..
ekine demedi mi sana bir hayat borçluyum diye...
ekin onun için özel biri yani... ama aşık değil ekine...
hakanı diziye iyi biri olarak soktular,şimdi tutup da ekinle sarpın arasının açılmasına sebep olacak biri yapmazlar...
hem dediğin gibi durun bakalım bi bernayla tanışsın... neler olacak...:img-grin2
arkadaslar, hakan ekine asik oldu bence. ilk istanbula geldigine icki iciyordu hep istanbulun manzarasina bakarken, cünkü aklina gülsen geliyor ve ici aciyordu. sonra gülsenin ailesiyle arasi düzeldi. simdide ekine asik oldugu icin iciyor, imkansiz ask oldugu icin. zatan tam sarkinin hayalini bile kurmam, imkansiz sevgilim, sevginin...yerinde bakiyordu resime, ne bakma ama icimi yakti o bakisi. hakan asiki icinden yasayacak. ekin hakana yaklasacak, hayatimi kurtardi diye. hakanda asik oldugu icin birsey yapamayacak ve sarpda kiskancak bunlari. ekin ve sarpin atismalarini özlemistim ben, tabi dozunda. kücük kiskancliklar iyidir, diziye renk katar. hakan zararsiz asiklardan. kenan ve yasemin yilisiklari gibi degil.
duygusal ruh
18-06-06, 21:09
berkan slm ya nasıldı sınavın ii miyid walla ben dün gece yatamadım bayada sitres oldum sınava kadar ama özelikle birinci bölüm çok kolaydı ummuodum bu kadar ya ben neyse dizi hakkındada benim dediğime gelmişsin dr.hakan konusunda :img-grin2 sen aynen devam et herkse daha doğrusu halen üstüne basa basa sölüom DRÇHAKAN EKİNE AŞIK DEİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLL aekdşlar bunu unutmatyın neyse berkanıda çevirdiğimize göre kararından herkesi dikkatli düşünmeye davet ediom
##BerkaN##
18-06-06, 21:15
arkadaslar, hakan ekine asik oldu bence. ilk istanbula geldigine icki iciyordu hep istanbulun manzarasina bakarken, cünkü aklina gülsen geliyor ve ici aciyordu. sonra gülsenin ailesiyle arasi düzeldi. simdide ekine asik oldugu icin iciyor, imkansiz ask oldugu icin. zatan tam sarkinin hayalini bile kurmam, imkansiz sevgilim, sevginin...yerinde bakiyordu resime, ne bakma ama icimi yakti o bakisi. hakan asiki icinden yasayacak. ekin hakana yaklasacak, hayatimi kurtardi diye. hakanda asik oldugu icin birsey yapamayacak ve sarpda kiskancak bunlari. ekin ve sarpin atismalarini özlemistim ben, tabi dozunda. kücük kiskancliklar iyidir, diziye renk katar. hakan zararsiz asiklardan. kenan ve yasemin yilisiklari gibi degil.
valla arkadaşım katılmamak elde deil zaten bikaç arkadaş dışında genellikle hepimiz bu düşüncede kenetlendik zaten dr.hakan adam gibi adam yapmaz öyle şey tabiki
buarada ben denizdeyken bana ve sınava giren tüm dizifilm.com üyelerine tebrik mesjı yazan niçle aychaaa deryacik milla_jovovich arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
duygu arkadaşım sanada ve milla_jovovich da geçmiş olsun inşallah istediğiniz yerlere gidersiniz ve istediğiniz puandan daha fazlasını alırsıınız
benim sınav iyidi seninki gibi duygu valla fen 2 de seçme sorular vardı ama ben yaptım hadi hayırlısı bakalım
kendimizi çok kasmışız ya boşuna yaptığımız heyecandan dün gece yatamadık ama olsun
neyse buarada valla emin deilim dr.hakanın ekini sevip sevmediği konusnda olabilirde olmayadabilirde duygu şimdi hemen yok diyemem varda demek zor çünkü senin görüşünde doğru geldi bana tabiki mantıklı
benim demek istediğim aslında var olsada bişey deişmiyecek yok olsada bence sonuçta yine ekin sarp aşkı kazanacak demi arkadaşım sonu belli???
cici_kiz18
18-06-06, 21:17
ya bana göre doktor bernaya aşık olcak gibi gelio çünkü şimdiye kadar ne doktor berna yı ne berna doktoru gördü ya da tamamen doktor aşıkını kalbine gömcekk (gülşen) zaten gömmüş ama.... ya ne zardı şölee ağustosta falan başlasa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eylül deeeeeeee:icon_cry:
teomanresat
18-06-06, 21:35
Herkese iyi akşamlar.İlk öncelikle sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.İnşallah istedikleri bölümü kazanırlar.Bizde zamanında girdik ve çok heyecanlanmıştım.Neyse;Hala Hakan mevzusu devam mı ediyor.Ama sizde haklısınız.Ekin hayata döndü,neyi konuşacaz dimi ama.Evet bence Hakan ekinden hoşlanıyor.Yani ona birşeyler hissetmeye başladı.Resme çok manidar baktı.Hem ameliyatta ekinle konuşurken ne dediyse rahşan hemşirenin ona bakışlarını gözterdiler.Ama bu doktor kenan gibi biri değil aşkı çok iyi biliyor ve aşkın iki kişi arasında yaşanacağını da biliyor.Ekine aşık olsa bile bunu açıklamayacaktır.Dizi bittiğinden beri söyledim genede söyliyorum evet aşık olsa bile açıklamayacaktır.Kendi içinde savaş verecektir.Tabi Ekin kendisini kurtardığı için ona dostça davranacaktır.Ama Sarp doktorun ekine zaafını yakalarsa Ekinin onula dost olarak yakınlaşmasını kıskanacaktır.Ekine anlatmaya çalışacaktır.Ekinde ona inanmayacaktır.Tatlı atışmalar ,kıskançlıklar baş gösterecektir.Alın size yeni konu.Bu konudan en az ben diyim 3 siz deyin 5 bölüm çıkar.Ama kesinlikle Hakan ekinle sarpın arasını bozmaya çalışmayacaktır.Çünki o kenandan çok farklı.Ekinle Sarpın birbirne olan aşkını biliyor ve buna saygı duyuyor.
ben zaten birazda senaristlerimize dayanarak söylüyorum hakanin ekine asik olacagini. bu senaristler kesinlikle demez ay konu bitti en iyisi romantik-komedi formatina geri dönelim ve iyi bölümler izletelim. simdi tek konu ve dizinin devam etmesi icin kalan konu hakanin ekine asik olmasi.
ben zaten hakani bernaya yakistirmiyorum nedense. yani berna biraz duruk kiz ama hakan öyle degil. ama onunla beraber olsa fenada olmazdi hani.
Nur sevinc
18-06-06, 21:39
arkadaşlar dr hakan ekine mi aşık oldu?olmadımı?konu bunun üzerine galba
bizleri pek fazla üzdüler bunu çıkarmazlar ama o bakışlarda bakıştı yani.birşeyden korkuyorum.dr elini ayağını oynatırsa sevinin dedi bide konuşmazsında sorun olmasa.şimdi bunlar ekini dilsiz yapmazsınlar biraz saçma ama aklıma geldi keşke onuda gösterseydier.buna dikkat ettim.işallah öyle bişey olmaz.ama dr hakan konusuda daha sinan olayı haledilmeden olmaz
herhalde..
burcin_kaplan
18-06-06, 21:40
valla arkadaşım katılmamak elde deil zaten bikaç arkadaş dışında genellikle hepimiz bu düşüncede kenetlendik zaten dr.hakan adam gibi adam yapmaz öyle şey tabiki
buarada ben denizdeyken bana ve sınava giren tüm dizifilm.com üyelerine tebrik mesjı yazan niçle aychaaa deryacik milla_jovovich arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
duygu arkadaşım sanada ve milla_jovovich da geçmiş olsun inşallah istediğiniz yerlere gidersiniz ve istediğiniz puandan daha fazlasını alırsıınız
benim sınav iyidi seninki gibi duygu valla fen 2 de seçme sorular vardı ama ben yaptım hadi hayırlısı bakalım
kendimizi çok kasmışız ya boşuna yaptığımız heyecandan dün gece yatamadık ama olsun
neyse buarada valla emin deilim dr.hakanın ekini sevip sevmediği konusnda olabilirde olmayadabilirde duygu şimdi hemen yok diyemem varda demek zor çünkü senin görüşünde doğru tabiki benim demek istediğim var olsada bişey deişmiyecek yok olsada bence sonuçta yine ekin sarp aşkı kazanacak demi arkadaşım sonu belli???
selam berkann, sınawın iyi geçmiş bakıyorum süper walla işllah artık bizlere istanbuldan tiyolar getirirsin:) şaka maka artık rahatldın üzeirnde sınaw streside yok dizimizi daha çok düşüne bilirsin :) tiyo bekliyoruz ha artık senden formcana:)
bu arada bende sizin gibi düşünüyorum bencede bu hakan aşkı assında bizimkileri birbirine daha kenetleye bilir ne bilim kıskançlıklar hoş olabilr ama dozunda..umarım bizim rüya işçileri bunun dozunu kaçırmazlar ben çünkü bernayla olmasını istiyorum hakanın öle yurt dışına flnda gönderilmesini istemiyorum tekrar tmm bi süre ekine aşık olabilr ama umarım sonra dopru yolu bulur we bernaya aşık olur işallah:)
Herkese iyi akşamlar,
Sezon fianlini de cuma itibariyşe yaptık.Beklediğimiz ve bildiğimiz üzere Ekin ölmedi.Fakat son anda araya doktor Hakan sıkıştı.O ufacık görüntü kafamızda binlerce soru işaretine sebep oldu.Çok manalı bakıyordu resme.Bilemiyorum aşık olmuş gibi bir havası vardı.Ama Kenan gibi olacağını da zannetmiyorum.Çünkü karakterle çok ters düşer o zaman.Kötü olaylar ve içinden çıkılmaz durumların olmayacağını düşünüyorum.
Umarım ki eylülde dizinin başlamasıyla birlikte tekrardan burada birlikte oluruz.
İyi yorumlar...
##BerkaN##
18-06-06, 21:44
Herkese iyi akşamlar.İlk öncelikle sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.İnşallah istedikleri bölümü kazanırlar.Bizde zamanında girdik ve çok heyecanlanmıştım.Neyse;Hala Hakan mevzusu devam mı ediyor.Ama sizde haklısınız.Ekin hayata döndü,neyi konuşacaz dimi ama.Evet bence Hakan ekinden hoşlanıyor.Yani ona birşeyler hissetmeye başladı.Resme çok manidar baktı.Hem ameliyatta ekinle konuşurken ne dediyse rahşan hemşirenin ona bakışlarını gözterdiler.Ama bu doktor kenan gibi biri değil aşkı çok iyi biliyor ve aşkın iki kişi arasında yaşanacağını da biliyor.Ekine aşık olsa bile bunu açıklamayacaktır.Dizi bittiğinden beri söyledim genede söyliyorum evet aşık olsa bile açıklamayacaktır.Kendi içinde savaş verecektir.Tabi Ekin kendisini kurtardığı için ona dostça davranacaktır.Ama Sarp doktorun ekine zaafını yakalarsa Ekinin onula dost olarak yakınlaşmasını kıskanacaktır.Ekine anlatmaya çalışacaktır.Ekinde ona inanmayacaktır.Tatlı atışmalar ,kıskançlıklar baş gösterecektir.Alın size yeni konu.Bu konudan en az ben diyim 3 siz deyin 5 bölüm çıkar.Ama kesinlikle Hakan ekinle sarpın arasını bozmaya çalışmayacaktır.Çünki o kenandan çok farklı.Ekinle Sarpın birbirne olan aşkını biliyor ve buna saygı duyuyor.
slm teoman abi bende öyle diyorum zaten bu konu aslında yeteri kadarda deşildi dr.hakan ekine aşık olsada sarp ve ekin aşkını izleyeceiz olmasada şimdi tartışılan aşıkmı deilmi konusu valla işte duygu arkadaşım savunduğu görüşdede haklı gibime geldi yani o aşık deil bana öyle geldi diyo bende emin deilim son sahne akıl karıştıcıydı diyorum ne farkeder aşık olsada bişey değişmeyecek olmasada ekinle sarp birbirlerine delicesine aşık ve öyle kalacak gelecek bölümlerde dr.hakan aşıksa biraz daha uzayacak ve güzel kıskançlıklar olacak okadar dr.hakanın ayırma gibi çalışması olacağına ihtimal bile vermiyorum zaten....
evet, ekin konusmadi. ilk önce benimde akilma konusamayacagi geldi.
sonra dedimki, kizin agzinda oksijenmaskesi var nasil konussuz.
beni düsündüren, ekin sarpa öyle sap sap bakti, adam bi gülümserdi bari,yada gözleriyle felan gülerdi. yeni sezon nerde baslayacak acaba, belki bir kac ay sonra diye ve teksoylarin evinde. ben ilk fragmani merak ediyorum.
neye agirlik olacak??bunlari ögrenmeye daha 3ay var. onun icin simdiden kafa patlatmaya degmez.
burcin_kaplan
18-06-06, 21:52
evet, ekin konusmadi. ilk önce benimde akilma konusamayacagi geldi.
sonra dedimki, kizin agzinda oksijenmaskesi var nasil konussuz.
beni düsündüren, ekin sarpa öyle sap sap bakti, adam bi gülümserdi bari,yada gözleriyle felan gülerdi. yeni sezon nerde baslayacak acaba, belki bir kac ay sonra diye ve teksoylarin evinde. ben ilk fragmani merak ediyorum.
neye agirlik olacak??bunlari ögrenmeye daha 3ay var. onun icin simdiden kafa patlatmaya degmez.
selam arkdaşlar .sulusaray selam bişe belirtmek istiyorum belki ekinle ilgili bi sorun çıkar diye düşünenlerin içi rahatlar , şimdi hani yoğun bakımdayken dr.hakan sarpa bişey demişti hatırlıyor musnuz ameliyat iyi geçti ama şmdi keisn dülzeir diyemem ne zman ayağını ,elini oynatır , gözünü açar o zmn tmmdır derim demişti..şimdi bu konuşmadan sonrada bu özelliklerin hepsi gerçekleşti burda bize ekinin tmamen iiyileştiği werilmeye çalışıldı bence
##BerkaN##
18-06-06, 21:55
selam berkann, sınawın iyi geçmiş bakıyorum süper walla işllah artık bizlere istanbuldan tiyolar getirirsin:) şaka maka artık rahatldın üzeirnde sınaw streside yok dizimizi daha çok düşüne bilirsin :) tiyo bekliyoruz ha artık senden formcana:)
bu arada bende sizin gibi düşünüyorum bencede bu hakan aşkı assında bizimkileri birbirine daha kenetleye bilir ne bilim kıskançlıklar hoş olabilr ama dozunda..umarım bizim rüya işçileri bunun dozunu kaçırmazlar ben çünkü bernayla olmasını istiyorum hakanın öle yurt dışına flnda gönderilmesini istemiyorum tekrar tmm bi süre ekine aşık olabilr ama umarım sonra dopru yolu bulur we bernaya aşık olur işallah:)
burçin ii geçti valla bakalım üniversitelerde ilk tercihlerim istanbuldakiler olacak biliyosun ilk sene pek önemli deil zaten bide hazırlığı atlayamazsam okursam ilk sene boş vaktim çook olur sette yatarım sette kalkarım merak etme:img-grin2 tabi gidebilirsem yani kazanırsam arkadaşlar hemen ümit vermeyeyim iyiydi ama sınav....bi kazanayım yeter ilk senemde devamsızlıktan atmazlar umarım:img-haha:
neyse tabi dozunu kaçırmazlar bencede yani şayet dr.hakan ekine aşıksa bu aşkın uzun süreli olacağını sanmıyorum ya dr.hakan ekini sevmeyi bırakacak bernaya aşık olacak(inşallah) ya ekine aşkını kalbine gömüp yurtdışına gidecek yada aşkı ortaya çıkıp yine yurtdışına gidecek bakalım senaryo yazmaya başladım ben bile ....
didou_didem
18-06-06, 22:00
teoman abi bence de..ben hala birşey hissetmemiştir diyorum ama eğer hissdiyorsa bile bunu açıklamaz dediğin gibi yani ikinci bir kenan vakası olmaz..hakan sarp ve ekin'in aşkını biliyor ayrıca bir çocukları var onu da biliyor(sarp ve ekin'in çocuğu olduğunu mu biliyor yoksa çocuğun sarp'tan olduğunu bilmiyor mu??biri cvplarsa sevinirim..)..
ekin'e bişilerse hissediyorsa ekin'e olna hislerini kalbine gömer berna ile mi olur..yoksa dayanamaz da gider mi bilmiyorum işte..
burcin_kaplan
18-06-06, 22:02
burçin ii geçti valla bakalım üniversitelerde ilk tercihlerim istanbuldakiler olacak biliyosun ilk sene pek önemli deil zaten bide hazırlığı atlayamazsam okursam ilk sene boş vaktim çook olur sette yatarım sette kalkarım merak etme:img-grin2 tabi gidebilirsem yani kazanırsam arkadaşlar hemen ümit vermeyeyim iyiydi ama sınav....bi kazanayım yeter ilk senemde devamsızlıktan atmazlar umarım:img-haha:
neyse tabi dozunu kaçırmazlar bencede yani şayet dr.hakan ekine aşıksa bu aşkın uzun süreli olacağını sanmıyorum ya dr.hakan ekini sevmeyi bırakacak bernaya aşık olacak(inşallah) ya ekine aşkını kalbine gömüp yurtdışına gidecek yada aşkı ortaya çıkıp yine yurtdışına gidecek bakalım senaryo yazmaya başladım ben bile ....
:) sen ilk sene aman hazırlığı atlama ya berkan :) ztn ocağa kadr sürüceği için dizimiz artık bi ilk başlarda zorlanırsın ondan sonra raht rahat okula gidersin istemeyerekte olsa:) :D
ewet berkan aynen walla bende aklımdan bin bir türlü şenaryo ürettim walla hatta bazen çok kötü felaket tellallığı yapıyorum ya :) hep kötüye mi çalışır bi insanın aklı rüya işçileri alıştırdılar tabiii ondan oldu ben böle diildiim:img-sorry ..umarım birazda mutlu sahnelere alıştırırlarda öbür dönem kendime gelirim yani :)
selam arkadaşlar.dizi her şey yolunda sezona girdi.bi hakan'ı sorun olarak göstermek istediler.ama ben iki günde tükendim.fikir üretemiyorum.hakanımız aşık oldu diyelim de hiç bi işe yaramaz.aslında yarar.Sarp ne güzel kıskanır ekin 'i ay ne güzle olur.Ekin'e de söyleyemez bunu garip garip konuşur.ay süper.3 ay çabuk geçse yaa.
a.oyunu_sweet
18-06-06, 22:03
teoman abi bence de..ben hala birşey hissetmemiştir diyorum ama eğer hissdiyorsa bile bunu açıklamaz dediğin gibi yani ikinci bir kenan vakası olmaz..hakan sarp ve ekin'in aşkını biliyor ayrıca bir çocukları var onu da biliyor(sarp ve ekin'in çocuğu olduğunu mu biliyor yoksa çocuğun sarp'tan olduğunu bilmiyor mu??biri cvplarsa sevinirim..)..
ekin'e bişilerse hissediyorsa ekin'e olna hislerini kalbine gömer berna ile mi olur..yoksa dayanamaz da gider mi bilmiyorum işte..
Aynen Didemcim-ki bence aşıkta olmadı Rüya İşçileri 3 ay boyunca bizi kuşkulandırmak için yaptı-yani adam çok başarılı bir ameliyat yaptı-kariyerini yükseltti-bunda da Ekin'in büyük payı var onun için bakmış olamazmı?Hadi aşık oldu diyelim Hakan karakterli bir insan,onların arasına kesinlikle girmez ve de Sinan'ı biliyor-boşu boşuna kafa yormayın...:img-icecr
burcin_kaplan
18-06-06, 22:04
selam didem ya bildiğim kadarıyla hakan kenan olayını bilebilmiyor yani. ondan dolayı çocuğun sarptan olduğunu düşünüyordur o zmn ki bu da doğru ondan rahatız yani hem aşık olduklarını hemde çocukları olduğuınu biliyor bence hakan gibi bi insan asla onları ayırmaya kalkışmaz ..
işte arkadaşlar dizimizin özelliği burdan kaynaklanıyo yani mutlu sonla bitti dizimiz ama yinede merak içindeyiz işte bu merak ı bizde oluşturan şey dr hakan ekinin resmine bakmasıydı eğer onu araya sıkıştırmasaydılar biz neyi merak edecektik ekin konuşacak bu konuda hiç endişeniz olmasın ayrıca ekin sapsap bakmadı hafif bir gülümseme vardı yüzünde ayrıca çok ağır bir ameliyat geçirdi hemen gözlerini açıp gülümsese çok komik olurdu acaba sezon nasıl başlıyacak çok merak ediom ya eğer kaldığı yerden başlarsa ekin bende seni çok seviyorum der sarpa ama zaman atlamasıylada başlayabilir dr hakan aşık olsada bizmkileri ayırmaz ayrıca bu kadar çabuk mu unuttu gülşeni ya daha düne kadar gülşen için gözyaşı döküp ölümü göze alan ne çabuk birşeyler hissetti ekine karşı kesinlikle açıklamaz ekini sevdiğini bence ekine aşık olmadı gibi gelio çünkü dr hakan geldiğinden beri bernayla yakıştırdık biz onu ee daha bernayla da karşılaşmadı hiç ekin etkilendi ama bernayı görünce ona aşık olacak çünkü ekinin sarpa olan sevgisini ve sarpın ekine olan sevgisini biliyor onları ayırmıyacak onun için içim rahat zaten böyle birşey yapmak hakanın karakterine ters düşer
eda&keremcem
18-06-06, 22:18
artık dizinin sıktığını düşünüyordum ama bu fıkrım fınal bolumuyle deişti veask oyunu fanı olduğum için gercektende cooook mutluyum ve her zamn dizimn arkasında dracağm.dr.hakan meselesi gercekten de olabılcek bısey cunku ruya işçileri konu sıkıntısı yasadıkca ekınle sarpı hep ayırmaya calısıyorlar ama oyle bısı olsa bıleekın asla sarptan vazgecmez sadece hakanın platonık askını izleriz.bence hakan yenı sezondada dizide kalmalı ama ekıne ask deıl bernaya asık olarak....
canim yok ben zaten kikirkikir gülsün demedim ekine.
hani olurya söyle yasiyorum der gibi gözlerinin ici güler onu demek istedim.
sarpin kiskanmasi cok güzel olacaktir. ayrica serdar yegin diziden cikacakmis ve gelecek sezon devam etmeyecekmis. insallah baska gicik karakterler girmez diziye. cünkü eger bi dizide bi karakter degisir yada yenileri gelirse(maksat kadroyu doldurmak)o dizi cok zevki olmuyor. bizim dizide zaten yan karakterlere cok agirlik verdikleri icin birde baskalari cikmasin basimiza.
burcin_kaplan
18-06-06, 22:26
evet burcin ayırmaya kalkışmaz bundan eminim ama sarp hissederse güzel kıskançlık dolu bölümler bizi bekliyor olabilir ay özledim valla o hallerini..
aynen didem bende çok ösledim o hallerini artık bi hastalıkta yok başlarında :) ne güsel kıskanır sarp şimdi onu ama benim korktuğum tek şey dozu kaçmaz uamrım öle kötü kawgalara neden olmaz işallah! ama eper dozunu kaçırmadan yapararsa cidden çok güsel sahneler bizi beklio:)
arkadaşlar ben kaçırdım ya ne zaman baktı hakan ekinin fotosuna ya ben görmedimmmmmmmm
bölüm sonunda arkadaşım.istersen multimedia adan indirip izleyebilirsin.
Bizim bu ekin çok yardımsevermiş ya.Zaten biliyoduk ta:img-polic Hastaneye gittiğinde tamam bu öss sonucunu açıklamıcak tamda tahmin ettiğim gibi çıktı.
bu bölüm kenan'ı görmekten bööh gelmişti ama dayan filiz son kez görüyosun seneye anca rüyanda görürsün dedim.allah korusun.Diziye başka karakter sokucaklarını sanmam.oldu da soktular.bu bernanın müstakbel eşi olabilir.doktor hakan yeterince güçlü bi karakter.Süper bölümler olucak yaaa.:img-grin2 :img-artis
arkadaşlar merak etmeyin artık ekinle sarp ayrılmıyacak bunun tüyosunu verdiler bize ne dediler bundan sonra bizi ayıran yanlızca ölüm olsun dediler sonra orhan bey ismete bu sefer ayrılmayacaklar dedi sonra yelda ayrılıyomusunuz diyince ekin bundan sonra ayrılmayacaz en azından kendi isteğimizle ayrılmıyacaz dedi yani bunca şeyden sonra artık ayrılmayacakları sinyalini verdiler bize ayrıca bir röpotajlarında rüya işçilerinin kendileri söyledi aynı konuyu 1 kere işlediğimiz konuyu bir daha işlemiyoruz diye onun için ekine aşık olan psikopat birini izlettiler bize ee sarpa aşık olan sülüğüde izlettiler bize yani artık hakanın ekine aşık olması neyin nesi kendi söylediklerini mi unuttu rüya işçileri onun için ben hiç korkmuyorum hakandan zarar gelmiyecek ekinden etkilendi ama bernayı görünce doğru yolu bulcak içiniz rahat olsun artık ekin ve sarp mutluluk kredilerini kullanacaklar sinanın sarpa baba diyeceği zamanı iple çekiyorum sarpın yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum aslımızda yola çıktımı deymeyin keyfimize yeni sezonda bol delilli bölümler olması dileğiyle
gs-tugba93
18-06-06, 23:16
sarp farkederse dr hakanin ekine asil oldunu
kiskanclikdan catlar artik
ben şimdiden özledim diziyi yaa hani böyle her hafta alışmıştık, böyle birden zor geliyo,
ama ne düzel bölümdü, ekinde kurtuldu, öyle endişeli veda olmadı.iyi bitti,bu doktorun işi acayip oldu, o kadar kadın girsin hayatına, sevdiğini unutma,sonra sen gel bir haftada ekine aşık ol işmi yaa, ama sarp ne mutlu oldu ekin gözlerini açınca ve elini, ayağını oynatınca,güzeldi yaaa ben çok mutlu oldum
##BerkaN##
19-06-06, 02:58
"Uzun zaman önce, dünya yaratilmadan insanlar dünyaya ayak basmadan önce, iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarini bilemez vaziyette dolaniyorlarmis. Bir gün, toplanmislar ve her zamankinden daha sıkkın oturuyorlarken Saflık ortaya bir fikir atmis: "Neden saklambaç oynamiyoruz?" Ve hepsi bu fikri begenmiş, ve hemen Çılgınlık, bagirmis: "Ben ebe olmak ve saymak istiyorum" ve baska hic kimse Çılgınlıgı arayacak kadar çıldırmadıgı icin, Çılgınlık bir agaca yaslanmıs ve saymaya baslamış, 1, 2, 3 .... Ve Cılgınlık saydıkca, iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar.Sefkat Ay'in boynuzuna asılmış; ihanet çöp yıgınının içine girmis; Sevgi bulutların arasina kıvrılmıs; Yalan bir taşın altına saklanacağını söylemis ama yalan söylemiş çünkü gülün dibine saklanmıs; Tutku dunyanın merkezine gitmis; Para bir çuvalin icine girerken çuvali yırtmıs. Ve Çılgınlık saymaya devam etmis, 79, 80, 81, 82..... Askın dısında,bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar zaten saklanmıs, Ask, kararsız oldugu gibi, nereye saklanacagini da bilmiyormus.. Bu bizi sasirtmamali çünkü hepimiz Aski saklamanin ne kadar zor oldugunu biliriz. Ve Çilginlik 95, 96, 97... ye gelmis ve 100'e vardigi anda, Ask siçrayip güllerin arasina girmis ve saklanmis. Ve Çılgınlık bagırmış "Sağım solum sobedir, geliyorum!" ve arkasini döndüğünde, ilk önce Tembelligi görmüş, o ayaktaymis çünkü saklanacak enerjisi yokmuş. Sonra Sefkat'ı ayın boynuzunda görmüs, ve ihaneti çöplerin arasında, Sevgiyi bulutların arasında, Yalani gölün dibinde, ve Tutkuyu dünyanin merkezinde, hepsini birer birer bulmuş, sadece biri hariç.Ve Cılgınlık umutsuzluğa kapılmıs, en son saklı kisiyi bulamamis,derken Haset,ask bulunamadigi icin haset duyarak, Cılgınlığın kulagina fısıldamış:"Askı bulamıyorsun demi?, O güllerin arasinda saklaniyor." Ve Çılgınlık çatal seklinde tahta bir sopa almiş, ve güllerin arasina çilginca saplamis, saplamis, saplamis, ta ki yürek burkan bir haykirma onu durdurana kadar. Ve haykırıştan sonra, Ask elleriyle yüzünü kapayarak ortaya çıkmıs, ve parmaklarının arasından iki sicim gibi kan akiyormus,gözlerinden. Cılgınlık Askı bulmak için heyecandan Askın gözlerini çatal sopa ile kör etmis. "Ne yaptim ben? Ne yaptim ben? Diye bagırmış."Seni kör ettim. Nasil onarabilirim?" Ve Ask cevap vermis, "Gözlerimi geri veremezsin. Ama benim için bir sey yapmak istersen, benim kilavuzum olabilirsin."Ve o günden beri, Askın gözü kördür ve her zaman Çilginlik yanındadır...
-bir tesadüften ibaret başladı bu hikaye
-evet belki bu bir tesadüftü ama yaşanılması gereken bi tesadüftü
-sarpın istediği kızlarla gününü gün etmek sabahtan akşama kadar eğlenmekdi ama babası evlen diye sıkıştırıyordu
-ekininki çok farklıydı üniversiteye gitmek babasına bakmak onu hastaneden çıkarmak istiyodu
-ve işte burda aşk kendini gösterdi tabi çılgınlıkta yanıbaşındaydı
-sarp tanımadığı ekine bi teklif yaptı çılgınlıkla
-ekin tanımadığı sarpın teklifini kabul etmek zorunda kaldı yaptığı bi çılgınlıktı ama paraya ihtiyacı vardı
-aslında başlangıçta herkes halinden memnundu ta ki aşk çılgınlıkla kapıyı vurana kadar........
-ve böyle başladı aşk oyunu....
-sonra az bi zaman geçti aşk kendini gösterdi ekinle sarp birbirlerini çılgınca çok ama çok sevdi
-aşkın olduğu heryerde çılgınlıkta oldu
-oyüzden sarp ekinin evinin önünde günlerce oturdu
-oyüzden ekin ailesine karşı çıktı sarpla gizli gizli buluştu
-oyüzden sarp ekin için tüm varlığını bıraktı ekinin yanına taşındı
-oyüzden ekin ameliyata girdi
-aşkı için masada kalma ihtimali daha yüksekken çılgınlarca savaştı
-şimdi ekinin kalbi sarp için sarpın kalbi ekin için atıyor....
-çünkü ne çılgınllık aşkı terk etti nede aşk sarpla ekini.....
optımıstıc
19-06-06, 09:16
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR HAFTA SONU YOĞUNDUM O YÜZDENN GİREMEDİM FORUMAAA KAÇTIM SANMAYINN;)MAĞLUM BEN KÖTÜ SONCULARDANDIMM
VE HAYATIMDA İLK KEZ Bİ YENİLGİ BUKADAR ZEVK VERDİİ YANİİİ KAYBETTİK AMA BEN ÇOK MUTLUYDUMMM
VE SANIRIMM SIRF BEN KARA LİSTEDE OLDUĞUM İÇİN OLDU BUNLARRR ÇÜNKÜ BEN NE DÜŞÜNSEM TERSİ OLUYOOO:(;)AMA GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUMMM
DİZİNİN TATLI Bİ HEYECANLA BİTMESİNDEN DOLAYIII VE ŞİMDİDEN BU HAFTA V DAHA HAFTALARCA DİZİMİZİN OLMAMASININ EKSİLİĞİNİ YAŞAMAYA BAŞLADIM BİLEEEE
VE DİZİNİN BİTİŞ SAHNESİİ KÜÇÜCÜK Bİ EYLEM BUKADARMI İNSANI MERAKTA BIRAKIRRR
ŞİMDİİİ NE OLUICAKKK ACABA DR.NİYE ÖYLE RESİME BAKTI?BUNLARIN HEPSİİ ? AMA ŞUNU İTİRAF ETMELİYİMMM Kİ İLK KEZZ DİZİ BOYUNCA KORKMUYORUMMM EKİNE BİRİSİ AŞIK OLURSA NE OLUR DİYEEE GERÇİ SARPIDA KIYAMIYORUMMM AMA SANKİİİ HAKANIN AŞIK OLMUŞ HALLERİNİ DE İZLEMEK BANA ZEVK VERİR DİYORUMM AMA ŞUAN YAZARKENN SANKİİ İÇİM ACIDI DÜŞÜNÜNCE SARPIMIZIN O HALİNİİİ
BAKALIMM HAYIRLISI AMA BEN ŞUNA TAKMIŞTIM 2 HAFTA ÖNCEE HAYATLA İLGİLİ BÜTÜN KARARLAR AMELİYATHANEDE VERİLİR DİYEE'
YANİ BUNUN DOĞRULTUSUNDAA EKİNE GÜÇLÜ Bİ KARAKTER OLDUĞU İÇİN Kİ EKİN ŞUANDA ONA HAYATINI BORÇLUU AKLI KARIŞABİLİRR NEYSE YAA
BENİM NİCİME UYGUN OMAYAN TAVIRLAR SERGİLİYOUM:img-grin2 VBEN SABAH SABAH DALMIYIM KONUYA SONRA KONUŞURUZZ :img-grin2
ŞİMDİLİK HERKESE İYİ GÜNLERRR
evettt arkadaşlar banada yorum yapmak bu güne kaldı sevgili kötü soncular üzgünüm biz kazandık ben biliyorum ne kadar bu adamlara arada kızsakta bu dizi farklı kardeşim (tümör olmasa daha iyi olacaktı ya neyse) yine farkını gösterdi ekine sarp ilk tanıştıkları zamanı anlatırken ekinin ayağı oynadı malum tekme yemiştiya sarp güzel bi sondu bence
amma neden sarpla ilgili hayallerde bizim görmediğimiz sahneler olmadı aman ne büyük hayal olmadı bu yönünü beğenmedim sabah nası kaldırıyodu acaba ekin sarpı bunuda merak ediyorum doğrusu görmedikya o güzelim sahneleri
dr hakan bey işte orda bende şüpheliyim sanki o resme bakışı konuşmaları üzgünüm ayşa ama adam elden gidiyor sanki allahım ne olur olmasın öyle bi şey
neyse bakalım ne olacak sezon başlayınca eminim arada zaman varya bol bol yazarlar onlardan tek isteğimiz ne olur ekin ve sarpı ayırmayın tatlı tatlı atıştırın ekini avukat yapın yeni bir çocuk daha olsun vs.. ama güzellikler olsun lütfen
Günaydınlar arkadaşlar...
Böyle sezona girince de insan ne edeceğini şaşırıyor. Dr.Hakan hepimizi telaşlandırdı, zaten senaristlerinde yapmak istedikleri buydu.
Peri arkadaşım, merak etme bundan sonra bizimkilerin arasına kimse giremez. Hakan'ın Ekin'e karşı duyguları ne olursa olsun ona sadece susmak düşer. Daha başka birşey yapmaz, karakterine uymaz.
Böyle sezona girince de insan ne edeceğini şaşırıyor. Dr.Hakan hepimizi telaşlandırdı, zaten senaristlerinde yapmak istedikleri buydu.
Peri arkadaşım, merak etme bundan sonra bizimkilerin arasına kimse giremez. Hakan'ın Ekin'e karşı duyguları ne olursa olsun ona sadece susmak düşer. Daha başka birşey yapmaz, karakterine uymaz.
ayşacım emin olma hatırlarsan seneristler hep mutlu olmaz dediler belli olmaz bence hakanla ilgili birşeyler yaşaya bilirler
ayşacım emin olma hatırlarsan seneristler hep mutlu olmaz dediler belli olmaz bence hakanla ilgili birşeyler yaşaya bilirler
Bu konuda eminim canım. Kenan ile Hakan'ı ayne kefeye koymamak lazım. Hakan sağlıklı bir insan Kenan gibi hasta ruhlu değil. Hakan bizimkilerin aşkını gördü.
Hatta ben gelecek sezona Hakan hiç olmayacak diyorum da millet olur diyor. Benim ilk aklıma gelen Hakan bu zaman atlamasında gidecek İstanbul'dan. Ve bunun için böyle birşey yaptılar.
Yurdaer Okur kalıcı olmak istememiştir belki diye düşünüyorum adamın daha önemli işleri olabilir. Hoş ben Berna ile başgöz edecektim onları:)
selam arkadaşlar...
diziyi bu kadar takip edip bir de sezon finalini izledikten sonra yorum yapmamak olmaz diye düşündüm:)buyrun bu da benim yorumum....
öncelikle hatırlanan anılardan başlamak istiyorum yorumuma..
Kenan'ın anılarını beğenmedim desem yalan olur özellikle de ilk tanıştıkları hani şu Kenan'ın pantolonundaki izi sakladığı sahne çok güzeldi...aslında bu anılarda bizlere gönderme vardı...Ekin hukuk bölümünü öyle bedavadan kazanmamış olduğunu aslında çok çalışkan olduğunu bu anılarda bizlere gösterdiler mesaj alındı yani:)Evlenmeden önceki ve evlendikten sonra ki anıları güzeldi..yalnız şu var ki Kenan çocuğu istemiyordu Ekin de hemen aldırmaya gitmiş:fighting2 aslında haklı bu çocuğu biz de istemiyorduk ama oldu işte:)
Kurti yine bildiğimiz kurtiydi işte..yalnız Gönül bildiğim gönül deyildi:) saçlar kıyafet filan değişik geldi güzeldi ama yine de...Gönül'ün hatırladığı anı da içim parçalandı gerçekten böyle babalar var mı diye düşündüm:fighting2 Ekin'in taktığı kolye garip gelmişti meğer Gönül'e verecekmiş o kolyeyi...
Yelda'nın unutkanlığını Ekin'in telafi etmesi güzeldi...Serkan'ın anısını hiç beğenmedim..ne bileyim itici geldi...onun yerine daha farklı olabilirdi...
Orhan amca ve Feryal hanımın anılarında eskiyi ne kadar özlediğimi,o bölümlerin ne kadar güzel ve özel olduğunu daha iyi anladım..dizi nereden nereye gelmiş demekten de kendimi alamadım:img-sorry
İsmet beyin anısı çok güzeldi..Ekin'i hamile görmek bi nebzede olsa mutlu etti beni..çok yakışmış ona hamilelik bi de bunu daha uzun görmek vardı ama neyse...Gülser hanımın da güzeldi anısı..öss filan çok hoştu...
Sarp bir yandan Ekin'i hayata döndürmeye çalışırken bir yandan da verdiği tepkilere göre hatırlıyordu eskiyi...ne yalan söyleyeyim o tekmeyi gösterdikleri anda içimden ılık ılık bişeyler aktı gibi oldu...hatırladığı her anı benim çok sevdiğim sahnelerdi..tabi bu sefer izlerken içimden bişeyler geçiyordu ama neyse:fighting2 arkadan da dizimizin şarkısı başlayınca tamam dedim biraz da olsa bizlere güzel sahneler izlettiler...güzeldi yine de güzeldi...
şimdi gelelim ameliyata...Hakan ve ona hayat veren Yurdaer çok başarılıydılar...yalnız ameliyatta ki bi sahne hiç hoş değildi..hani şu ameliyata başlamadan önce gösterilen Ekin'in kafası:icon_cry: Hakan'ın Ekin'e bişeyler anlatması güzeldi...Serkan neden yoktu ve de Muzo'nun ne işi vardı çözemedim..bir de keşke Berna da hatırlasaydı bişeyler..ama sıkıcı olur ve daha da uzar diye böyle bir sahne yoktu sanırım sağlık olsun:)
devam edecek yazdı ya bi de Hakan'ın elinde Ekin'in resmi vardı ya...bu sahnede yorum yok:)yine de adına yakışır bir bölümdü...
herkese iyi günler diliyorum...
Günaydınlar herkese,
Sen buralarda mıydın canım? Bütün hafta sonu yakalayamadım şekerim seni.Altı üstü bi şey gönderiverecektim.
Neyse artık başka bir ara.
Evet dizi tatile girince, herkes de üniversite sınavına girince , bir anda mecburi tatil sezonu başladı galiba.
Final ile ilgili söylenecek fazla bir şey yok zaten.Ben çuvallayanların baş çuvalı olarak senin gruba birer dondurma borçluyum evet.( Sinem kulakların çınlasın canım.) Dr.Hakan'ın elinde tuttuğu resim ise açık ve nettir.Hakan Bey , Ekin'e aşık olmuştur.Ama benim fikrime göre bu aşk platonik olarak kalacaktır. Sadece Hakan'ın aşkı olarak.Artık Sarp ve Ekin'in ilişklileri ölümü bile atlattığına göre bu bir sorun olarak görülmemeli.Hakan Kenan gibi bir karakter değil .Düzgün bir adam.Ben diziden sonra yaptığım bir yorumda şunu ifade etmiştim.Erkekler arasında gizli bir ittifak vardır. arkadaşının aşık olduğu kadına kendi de aşık olmuşsa asla açılmazlar.Sarp da Hakan^'ın arkadaşı olduğuna göre artık sadece zavallım Hakan kendi duyguları ile mücadele edecek.Bunun sonucu ya gidecek, ya başka bir olay ile bu kapanacaktır.
gerçekten hoş bir sezon finaliydi.Son sahne harikaydı.Herkes Ekini eskide ama yeni anılarla hatırladı.Keşke SArpta eski anıların dışında bizim görmediğimiz bir anısıyla hatırlasaydı.Doktor en önemli kararlarını ameliyatta aldığını ispatlarcasına ekinin resmine baktı.Sanırım doktorumuz Kenan gibi Ekin konusunda israrcı ve piskopat biri olmaz ve umarım Ekin doktora olan minnettarlık duygularını başka duygularla karıştırmaz.Valla görünen o ki Sarpa huzur yok.Yine üzülen ve sürünen Sarp olacak gibi.Ama aşklarının ne kadar güçlü olduğunun vurgusu çok iyi yapıldı bölüm sonunda yani doktorun aşkının imkansız bir aşk olduğuda vurgulandı.
Özgücüm, selam canım. Bir türlü denk gelemedik bende farkındayım, akşama gönder ama merak ettim şimdi:)
Dr. Hakan konusunda seninle aynı fikirdeyim canım. İlk başta kabul edemesemde sonra tamam olabilir, Ekin'e aşık dedim. Oda sizim sayenizde.
Yurdaer Okur dizide kalmayı kabul ederse, bu olay başka bir olayla daha doğrusu aşk başka bir aşkla; Berna aşkı ile kapanacaktır. Ben Hakan ve Ekin repliklerinden bunu çıkarmıştım. Ama Yurdaer Bey kalmayı kabul etmezsede çeker gider Hakan.
Yasemin selam canım sanada...
Ama aşklarının ne kadar güçlü olduğunun vurgusu çok iyi yapıldı bölüm sonunda yani doktorun aşkının imkansız bir aşk olduğuda vurgulandı.
Selam Desirecim, evet üzerine basa basa aşkları vurgulandı. Adamlar hem içimize şüphe attılar hemde rahatlatmak için hoş replikler dinlettiler. Ben bu olayın büyüyeceğini sanmıyorum, Sarp'ın sürüneceğinide. Sarp'ın bunu öğrenmesi demek Hakan'ı defterden silmesi demek. Ama ben hep arkadaş olarak kalacaklarını düşünüyorum. Onun için Hakan sadece kendi yaşayacaktır.
Selam herkese...
Dizi sonrası yorum yapmak bugüne kaldı...
Öncelikle iyimserleri kutluyorum,dondurmaları bileğinizin hakkıyla sonuna kadar hakettiniz...
Bölüm için söyleyecek çok fazla şeyim yok...Erken saatte olması sebebiyle iyi konsantre olamadım...
Eskiye dair hatırlanan olaylardaki kıyafetler büyük ölçüde o zamanla örtüşmüştü...Konularda fena değildi...Sarp'ın bizim görmediğimiz bir hayalinin olmaması kendisinin yoğunluğundan dolayı diye düşünüyorum...
Ekin hamilelik rolünü de iyi yaptı...
Son sahne yine kafamızı kurcaladı...Ben yine de Hakan'ın Ekin'e karşı aşk adına birşey hissetmediğini düşünmek istiyorum...Bütün bir yazı bunu düşünerek geçirmek istemiyorum...
Ececim selam canım. Keremcem'in yoğunluğu beni fena sinir etti bu son bölümde. Herhalde en sona sakaladılar falan dedim ama eskilerden sadece saate bakıp hatırladığı bir olay izledik. Hele son sahnede anlatıyordu ya Ekin'in Onu uyandırışını "e peki bize neden göstermediniz" demekten kendimi alamadım.
Bölüm boyunca da Keremcem performansını hiç beğenmedim, açık açık söyleyeyim. Tamam gözünden yaş gelmeyebilir ama bir köşede ağlamış, gözleri kızarmış, yanakları ıslak gösterebilirlerdi. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, güçlü olduğunu mu göstermek istiyorlar? O durumda kimse dayanamaz, ne güçlü durması... Hadi önceden Ekin'e belli etmek istemiyordu ama O ameliyatta iken bir mazereti olmasa gerek...
Yasemin'in doğum sancıları çekerken ki sahnelerine gelince, bir aferim dedim. Şahsen bu kadar beklemiyordum. Liseli kız rolünde de oldukça başarılı idi. Cıvıl cıvıl:)
Selam Ayşe....Çocuk yoğunluktan dinlenmeye bile vakit bulamazken,rolüne hiç konsantre olamıyor...Umarım yeni sezonda da böyle devam etmez...
Endişeli bir eş ve aşık rolünü iyi yansıtamadı...
Son bölümü Ekin sırtladı gibi birşey...
Ben de Sarp'ın anlattıklarını bize göstermelerini isterdim,ama olmadı...
Yelda'nın hamileliği ile ilgili belki bize bir ipucu verirler diye düşünmüştüm...O da tutmadı..Bugünlerde atışlar karavana...
Bu sıcakta çuval terletmiyor mu Özgü?
Ececim, Yelda konusunda bir adım atılmadı. Serkan'la bile karşılaşmadı. Özgü bana kızacak ama sanırım Yelda çocuğu aldırmış.( Dizilerde genellikle aldırılmaz çocuklar, hastane kapısından dönerler ama bizim dizi işte ille farklı olacak...)Zaman atlaması olacaksa bu işin bu bölümde bir şekilde çözülmesi lazımdı. Eğer çocuk duruyorsa zaman atlamasında çözülmüş bir şekilde karşımıza çıkartırlar. Bende böyle bir konuyuda arada kaynatacaklarını sanmıyorum. gelecek sezona bizimkiler Serkan ve Yelda'yı barıştırmak için uğraşırlar artık...
arkadaşlar hepinize selamlar
efendim rüya işçileri bu işi hep böyle yapıyorlar dedik.geçmiş bölümlerden örnekler sunduk.(bu pembe listenin başını çeken arzu,ayşa ve sinem abla emeğiniz büyük bu noktada sayenizde çoğunluk bizim taraftaydı)bu iş yine mutlu bitecek dedik.veeee biz kazandık:)hediye edilen dondurmalarımızı afiyetle yedik.:img-icecr ben işi çok ciddi aldım galiba.bölüm başlamadan kornetimi aldım.tesadüfe bak ki hediyesi de varmış.küçüğünü dizi başlamadan,büyüğünü da bitince bir güzel yedim.ekin gözlerini açınca biz kazandık diye durmadan güldüğüm için annem tozuttuğumu düşündü biraz ama ne yapayım artık:)
ama işçilerimiz kuşku bırakmadan da tatile girmediler.doktor civanımız manalı manalı resme bakarken bizim ağzımız kulaklarımıza varmak üzereydi halbuki.o resmi de nerden,hangi ara yürüttü diye düşünmedim değil hani!sonra burda bir arkadaşın yazdığını okudum.ekinin amelitta yanına aldığı resimdi o.bu noktada diğer sinir olduğum konu da kendiliğinden çözümlendi.niye sadece tek başına çektirdiği resmi aldığı açıklığa kavuştu.meğer doktorumuzu8n efkalı efkarlı resme bakıp içeceği varmış.
resimde olduğu gibi daha önce de ipuçları verdiler aslında rüya işçileri.bunu çok önceki bölümlerden de biliyoruz.ekinle sarpın ekin ismet amcayla konuşmadan önceki vedalaşmalarında sarpın replikleri örnek buna.başkasıyla evlensen bile,yüzlerce torunun olsa bile... diye başlayan o meşhur replik.
bunu şimdi de yaptılar.hakanla tanışmalarından sonra sarpın kıskançlık yapması ve ekinle aralarında geçen konuşmalar hakanın son durumunun habercisi gibiydi aslında.ama ben bile hakanı ilk gördüğüm bölümde 'bu da şimdi ekine aşık olur kesin'dediğim halde gördüklerimden sonra bunu konduramamıştım hiç.ekinin kafede hakanla konuşmasında geçen 'çevremiz geniştir' sözünden ve bernayla tesadüfe bak ki(!) hiç karşılaşmamalarından da hakanın dizide biraz daha kalması halinde başının bernayla bağlanacağını tahmin etmiştim ama.hala da öyle düşünüyorum.
hakanın kenan vakası gibi olmayacağı kesin zaten.ne olursa olsun ekin ve sarpın aşkını herkes gibi o da biliyor.çaresizlik ve içine kapanma gibi durumlar yaşayabilir.bunun karşısında ya ekin ya da sarp onun bu durumunu çözmeye çalışacaktır.olaylar bu şekilde gidebilir.ama ne olursa olsun ben rüya işçilerinin bize ipucu gibi sundukları son replikten çıkaracağımı çıkardım.
aşkımızla ölümü bile yendik
ölümün üstüne yenilmeyecek şey var mı sorarım size
Selam Ekin.sarp, dondurmalar harikaydı değil mi?
Rüya işçileri son Hakan sahnesi ile Sarp-Ekin sahnesini güzel harmanlamışlar.
İçimize acabaların tur atmasına pek gönülleri razı olmamış anlaşılan ki bize Sarp ve Ekin aşkınının büyüklüğünü vurguladılar. Onun için benim içim rahat. Dediğin gibi Rüya işçileri pek çok konuda bize önceden kendi replikleriyle tüyolar verdiler. Ben Hakan ve Ekin konuşmasınıda bunlardan biri sayıyorum. Hala eğer Yurdaer Okur dizide kalacaksa Berna ile aralarında brişeyler olcak diyorum.
Berkan,
Yazdiklarin tek kelimeyle harika...
COk begendim...
Evt aslinda bizimkilerin yaptigi herseyde bir cilginlik vardi...:)
Aysa, bende senin gibi düsünüyorum..
Ekine asik olma olasiligi ck yüksek..
Ama seninde dedigin gibi sonradan bernaya asik olur ve ekin emselesi kapanir insallah...
Günaydınlar herkese bakıyorumda kaybedenlerden ağırlıklı olarak buradayız :img-grin2 , özgü, ece ve ben, az sonra belki teoda gelir,
Hiii galiba Arzuda burada :img-haha: hay allah ne yapsakki? tamam arkadaşlar biz kaybettik, kabul... buyrun peşin peşin donduramalırınızı gönderiyorum...istediğiniz dondurma olsun... sözümüz söz dimi özgücüm? Ayşacım bendensin biliyorsun....
:img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr tamammı? yeterlimi? Ama size hatırlatmadanda geçemeyeceğim, Doktor Hakan Ekine aşık ona göre, hadi şimdi afiyet olsun :img-grin2 ...
ehem öhöm. evet nerde kalmıştık... Cuma akşamı enteresan bir sezon finaliylen noktayı koyduk, öldürmeyen ama süründüren dizimize.... valla sizi bilmem ama ben çok mutluyum, bütün yaz bunların bunalımlarını çekecek halim yoktu, üç ay sonra kii bunun dört ayı bulacağıda söyleniyor (Ramazan sebebiyle) ızdırabımıza kaldığımız yerden devam ederiz... Bence hoş bir sezon finaliydi.
Haticeye artık bakmıyorum önemli olan netice, diyip kendimi bu tömür illetinden kurtardığım için mutlu addediyorum, bilirsiniz beni bu tömür zırıltısı hiç ilgilendirmedi, üzüntüsünü ızdırabını filan hiç takmadım, çok şükür bu sezon finaliylen ondan kurtulmuş olduk, ama daha önceki yorumlarımdada söylediğim gibi.
... bu durmda sezon finalinden çok bu konun nasıl kapatılacağı beni ilgilendiriyor, seneye o çok özlediğimizi romantik-komediyi nasıl yazacaklarıysa beni kara kara düşündürüyor...
demişim, Eğer o resme öyle bakmasaydı, birde şarkının "Hayalini bile kurmam imkansız sevgilim" kısmına denk düşmese aklıma hiç bunlar gelmeyecekti, ama şimdi gayet iyi biliyorum seneye o çok beğendiğimiz doktor başımıza çok çoraplar örecek, hazır olalım önümüzde moral depolamak için tam üç ayımız var...
bölüme gelirsek hayallerle biraz abartılı (bakınız kurtinin saçı) ama güzel bir son oldu, Ekinin uyanışı çok güzel ve hatıradıklarıda bizim için çok özeldi, eskiye ait ne olursa olsun en küçük bir replik bile bizi mutlu etmeye yetiyor, öyle fanatik olmuşuz artık kabul etmek lazım :img-sorry ...
Hakan ve umutsuz aşkından yana pekde fazla düşünmek istemiyorum, bizimkileri ayıramaz ama olumsuz etkileri muhakkak olacaktır, bunun yanlış anlamalar ağırlıklı olacağını düşünüyorum, Ekin bu aşkı anladığı anda çok zor durumda kalacaktır bir tarafta hayatının aşkı, öbür tarafta hayatını borçlu olduğu adam gelde çık işin içinden, izlerken Sarpın o anlamsız kıskançlıklarını bir yere oturtamamıştım, şimdi anladım... boşuna değilmiş bizi gelecek sezona hazırlıyorlamış kurnazca....bu dizideki yanlış anlamaların nelere sebebiyet verdiğini iyi biliriz (hatırlayınız bernanın kasedi)... ben bu aşkı Sarpın farkedeceğini arada Ekinin kalacağını, doktor içinde umutsuz bir aşk olacağını düşünüyorum, neyse onlar yazsın biz izleyelim değilmi? şimdiden kendimizi germeye ne gerek var...
Merhaba Deryacık, bu işin büyümeden kapanacağını düşünüyoru