PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

keremcem_sarp
19-06-06, 20:27
ben hakanı çok beğeniyorum karakter olarak.sarp çok pasif ekin'in karakterine baktık mı hakan daha çok uyuyor
Yaaa nedir bu yaaaa!!!!!O zaman dizi değişsin hakan ekin aşkı olsun...Bunu düşünmeniz bile sarp ekin aşkını hiç benimsemediniz diyo.Bi gözünüzü kapatın,eski bölümleri,o güzel aşk larını hatırlayın...Keremcem den nefret edecek derecede hoşlanmayabilirsiniz ama bence sarp gerçekten iyi bi aşık.Hiçkimse sözle de olsa bu aşkı yıkamaz.Olmaz olamaz yaaaa!!!!Gerçek aşk oyunu izleyicisi bunu aklına bile getirmez."Hakan ve ekin daha çok yakışıyor".Bu söz beni deliye çeviriyo.Yurdaer okur ve yasemin ergene denebilir ama hakan ve ekin mi????????Bu imkansız...BU DİZİ SARP VE EKİN AŞKI ÜZERİNE KURULU DEĞİL Mİ YOKSA??????????

*~*RaiNBoW*~*
19-06-06, 20:31
Arkadaşlar bu dizi zaten kaç bölümdür Ekin-Sarp aşkını anlatıyor.Şimdi Hakan Ekin'e aşık olsa bile,etkileneceklerini sanmıyorum.Bunca engeli aşmış bir aşk Hakan'a kolay kolay yıkılmaz.Bu yüzden bu konuda daha fazla endişe etmeye gerek olduğunu sanmıyorum.Ayrıca bu eski bölümlerdeki kıskançlık krizlerinin yinelenmesine neden olacaktır.Bu da hoş görüntülerin ortaya çıkmasını sağlar.
Ayrıca Keremcem'in performansı bu yoğun temposuna rağmen hiç de fena değildi.Elbette ki eksikleri vardı belki biraz daha duyguyu katabilirdi ama profesyonel oyuncu değil.Ayrıca bu aralar ne kadar yoğun olduğunu bizler de biliyoruz.Yine de ben bu bölüm oyunculuğunu beğendim.

aychaaa
19-06-06, 21:11
arkadaslar abartmisinz olayi walla.hakanı sewiorz eet ama dizimiz sarp we ekinin oynadıgı oyunu isim almıs onların her zorlugu yenen askını anlatmıstır yani.arada kafayı yedigi dogrudur ama unutmayalım sarp ekin askı anlatılıo.
ayrıca hakanın imkansızlıgı soz konusu olacaktır bence.artık onların ayrılmayacagıda soylendi.zaten ayrılmazlarda artık.

gizem_90
19-06-06, 21:11
Yaaa nedir bu yaaaa!!!!!O zaman dizi değişsin hakan ekin aşkı olsun...Bunu düşünmeniz bile sarp ekin aşkını hiç benimsemediniz diyo.Bi gözünüzü kapatın,eski bölümleri,o güzel aşk larını hatırlayın...Keremcem den nefret edecek derecede hoşlanmayabilirsiniz ama bence sarp gerçekten iyi bi aşık.Hiçkimse sözle de olsa bu aşkı yıkamaz.Olmaz olamaz yaaaa!!!!Gerçek aşk oyunu izleyicisi bunu aklına bile getirmez."Hakan ve ekin daha çok yakışıyor".Bu söz beni deliye çeviriyo.Yurdaer okur ve yasemin ergene denebilir ama hakan ve ekin mi????????Bu imkansız...BU DİZİ SARP VE EKİN AŞKI ÜZERİNE KURULU DEĞİL Mİ YOKSA??????????

Evet arkadasim sana aynen katiliyorum bu mesajlari okumustum ama cevap vermemistim cunku cok sinir olmustum.
Keremcem_sarp mesaj yazdiktan sonra ben de yaziyim dedim.
Tamam belki ekin ve sarpin tatli kiskancalari olabilir sarp ekini kiskansin bu hos seyler ama ekin ve hakan biribirene asik olucakmis bu hayata olamaz bu dizi ekin ve sarpin askiyla basladi oylede devam edicek.
Yurdaer okurun oyunculugunu cok beginiyorsunuz bende begeniyorum ama ekin hakana asik olacakmis yada ona benzer seyler yapmayin.
Bu bizi yakismiyor.

aychaaa
19-06-06, 21:14
ayrıca sarp ekine ne dedi.ASKIMIZLA olumu bile YENDİK.
en fazla sarp bisiler oldunu anlar ekin kızar ona nasıl bole dusunursun o benm hayatımı kurtardı fln die.sonra hakan ekine acılır sonra olayın imkansızlıgını kabul eder kalbine gomer.hakandan bize dusman olmaz ayrıca o ne yasemine nede kenana benzemio.

aychaaa
19-06-06, 21:22
dizimizin geleceginde en fazla ekin babasının ewine gider kuserler sonra mutlu romantik bi sekilde barısırlar.en fazla bu olur gelecekte.ayrılmıcaklarına garanti werebilirim.

##BerkaN##
19-06-06, 21:42
arkadaşlar geçende wwfetr yine aynen böyle bir cümle daha kurdu gerekilen cevap verilmişti şimdi yine yazmış boşverin allahını severseniz ya ekin sarp aşkı devam edecek dr.hakan ekin aşkı diye bişeyin olma ihtimalinden bahsetmek bile nekadar saçma bişey olduğunu düşünemiyorsak artık....

dr.hakan iyi adam olabilir yakışıklı karizmatik adamdır ama unutulmamalıdırki sarp bu dizinin 1 numaralı kahramanıdır ve bana göre dr.hakandfan daha büyük aşık olup ekini hakeden ona en çok yakışan tek kişidir

dr.hakanı bende sevmeme rahmen sicili pek temiz deil şuanda yani şimdi eğer tahmin ettiğimiz gibi aşıksa evli bir kadına bişeyler hissetmek erkekliğe yakışırmı hiç hemde ekinin sarpı delicesine sevdiğini bilirken
ekine aşık olarak zaten bizi okadar yaraladıki..

yani bana sorarsanız dr.hakan yanlış duygular içinde umarımki zamanı gelince ekine karşı duygularının nekadar yanlış olduğunun farkına varır

hem dr.hakan ekine aşıksada yeni bölümlerde ilk yapmak isteyeceği iş gitmeye çalışmak olacaktır görürsünüz....

Çılgınn
19-06-06, 22:27
walla bencede hakan-ekin aşkı diziye atraksiyon katar bence iyi olurdu
Ya kardaeşm ne diyosn sen bu dizi ekin sarp aşkı üzerine kurulu okadar şeyi atlattılar kenan yasemn ölümm... dr hakan ekine aşık olsa bile ekin ona aşşık olur mu yaa mantıklı düşün biraz

##BerkaN##
19-06-06, 22:32
Ya kardaeşm ne diyosn sen bu dizi ekin sarp aşkı üzerine kurulu okadar şeyi atlattılar kenan yasemn ölümm... dr hakan ekine aşık olsa bile ekin ona aşşık olur mu yaa mantıklı düşün biraz

o arkadaş mesajını sildi ama valla iyi söyledin arkadaşım ben artık görmezlikten geliyorum bunları
bukadarda saçma konuşulmazki sen sarpla ekin aşkını beğenmiyorsun bu zamana kadar niye seyrettin diziyi demi neyse arada sırada görmezlikten gelmek ii oluyor ama dayanmasıda güç oluyor....

Çılgınn
19-06-06, 22:38
ağzına sağlık berkan yaa... neyse biz yalım bunlara yorumumuzu yapalm.

Çılgınn
19-06-06, 22:42
aldırmayalm diycektm anlamşsndr sen zaten:img-grin2 ... neyse inşallah seneye istedğimiz gibi olur sinan baba der sarpa ayy ne güsel olurr hep beraber göremiyodk zaten onları hastalıktan dolayı. eskisi kavgada ederler inşallah:img-icecr

teomanresat
19-06-06, 22:54
Herkese iyi geceler.Bugün siteye giremedim anca şimdi girebildim.Neyse Galiba bir arkadaş ekin hakan aşkı güzel olur demiş.Çılgınn arkadaşımızın alıntı yaptığında gördüm.Benim fikrimi soracak olursanız bu arkadaş bu zamana kadar bu diziyi bakar kör bir şekilde izlemiş.Ekin vede Sarpın birbirne olan aşklarını sağır sultan bile duydu.Kaldı ki Keremcem ve Yasemin bu elekteriği o kadar güzel ekrana yansıttılar ki herkes gerçek olduğunu düşünür oldu.Yani bunu diyen arkadaş bu diziyi bu zaman kadar izlemek olsun diye izlemiş..Herneyse;Ama gene Dr.Hakanın ekine aşık olup olmayacağı mevzusu devam ediyor.Arkadaşlar pek kafanızı yormayın derim ben.Tamam Hakan ekinden hoşlanmış olabilir hatta aşık olmuş bile olabilir.Ama hakan Kenan karakterinde biri değil.Yani kesinlikle ikisinin arasını bozacak birşeyler yapmaz.Çünki ikisinin birbirine olan aşkını gördü.Ve bu aşkın ne ğüçlü olduğunu da gördü.Hatırlarsanız Ekine bir oğlun var,seni seven bir kocan var sevdiklerin için savaşmalısın bunlar savaşmak için iyi sebepler gibilerinden birşeyler demişti.İşte bu hastalığıda ekinin yenmesindeki nedenlerden birinin aşkı olduğunu da biliyor.Diyelim ki ekine aşık oldu bence bunu içinde yaşayacak ve kendiyle hesaplaşacak ve bu düşünceden sıyrılmayı becerecektir.Yalnız bunlar bize bir iki bölüm heyecan olsun diye izlettirilecektir diyorum.Çünki Ekin ve Sarpın aşkı artık sağlam temellr üzerine oturdu.Yanlışmıyım?

##BerkaN##
19-06-06, 23:02
aldırmayalm diycektm anlamşsndr sen zaten:img-grin2 ... neyse inşallah seneye istedğimiz gibi olur sinan baba der sarpa ayy ne güsel olurr hep beraber göremiyodk zaten onları hastalıktan dolayı. eskisi kavgada ederler inşallah:img-icecr

valla aldırmayalım artık arada çıkıyorlar neyse şimdi hakaret etmek istemem herkesin zoruna gitmesin ama çok saçma konuşuyorlar sinirlenmemek elde deil

sinan bir baba desin zaten çok güzel olacak şu hastalık geçti ya dr.hakan ii adam bi engel taşımıyacak bikaç sarp kıskançlığı dışında onuda sarp ile ekinin birbirlerine duyduğu aşk atlatacak gibi görünüyor bakallımsinanın sarp baba diyişini duymak için sabırsızlanıyorum bide sarpla ekinin aşklarını okadar çileden sonra tam anlamıyla yaşasalar çok mutlu bölümler olacak bence
nekadar pozitif düşünüyorum ben bugun:img-grin2

özzz
19-06-06, 23:07
arkadaşlar çok özür dilerim ben bu kadar tepki werceğinizi bilseydim zaten yazmazdım hiç sadece fikirlerimi söyledim tekrar çok pardon

##BerkaN##
19-06-06, 23:13
Herkese iyi geceler.Bugün siteye giremedim anca şimdi girebildim.Neyse Galiba bir arkadaş ekin hakan aşkı güzel olur demiş.Çılgınn arkadaşımızın alıntı yaptığında gördüm.Benim fikrimi soracak olursanız bu arkadaş bu zamana kadar bu diziyi bakar kör bir şekilde izlemiş.Ekin vede Sarpın birbirne olan aşklarını sağır sultan bile duydu.Kaldı ki Keremcem ve Yasemin bu elekteriği o kadar güzel ekrana yansıttılar ki herkes gerçek olduğunu düşünür oldu.Yani bunu diyen arkadaş bu diziyi bu zaman kadar izlemek olsun diye izlemiş..Herneyse;Ama gene Dr.Hakanın ekine aşık olup olmayacağı mevzusu devam ediyor.Arkadaşlar pek kafanızı yormayın derim ben.Tamam Hakan ekinden hoşlanmış olabilir hatta aşık olmuş bile olabilir.Ama hakan Kenan karakterinde biri değil.Yani kesinlikle ikisinin arasını bozacak birşeyler yapmaz.Çünki ikisinin birbirine olan aşkını gördü.Ve bu aşkın ne ğüçlü olduğunu da gördü.Hatırlarsanız Ekine bir oğlun var,seni seven bir kocan var sevdiklerin için savaşmalısın bunlar savaşmak için iyi sebepler gibilerinden birşeyler demişti.İşte bu hastalığıda ekinin yenmesindeki nedenlerden birinin aşkı olduğunu da biliyor.Diyelim ki ekine aşık oldu bence bunu içinde yaşayacak ve kendiyle hesaplaşacak ve bu düşünceden sıyrılmayı becerecektir.Yalnız bunlar bize bir iki bölüm heyecan olsun diye izlettirilecektir diyorum.Çünki Ekin ve Sarpın aşkı artık sağlam temellr üzerine oturdu.Yanlışmıyım?

öncelikle slm teoman abi
yanlış olma gibi bi ihtimalin yokki belki bunu 10 defa dedim bidaha derim haklısın sonuna kadar ama zaman geçsin diye galiba hala konu devam ediyor kapanmıyor bitürlü zamana oynanıyor anlayacağın ama belkide şimdi kapanmaması ii çünkü zaman geçmiyecek fakat bi zman geliyor 100 defa tekrar ediyosun bişeyi ve sıkılıyorsun işte o ana gelmeden önce kapatmak gerekiyor buarada dr.hakan ekin diyen arkadaşlar dediğin gibi neden bukadar bakan kör anlayamıyorum sarpla ekin aşkı işlendi bu zaman kadar dizide peki bunlar ekinle sarpı yakıştırmıyorlarsa neden seyrediyorlardı anlamak mümkin deil....

uyh_basim
19-06-06, 23:15
bigbrother tafarından gönderildi
walla bencede hakan-ekin aşkı diziye atraksiyon katar bence iyi olurdu

Burasını Keremcem'i eleştiribileceğin bir sayfa zannettin sanırım.Yok illaki onun oyunculuğunu eleştiriceksen onnu başlığına gidiver bir zahmet.Ayrıca dizide tiyatrocu oynamadığını bilmediğine göre diziyi takip de etmiyorsun.

Susmak en iyisi bilmediğin bir konu hakkında konuşmaktansa.

Başlığa bir daha bak Bölüm Yorumları Başlığı.

##BerkaN##
19-06-06, 23:17
arkadaşlar çok özür dilerim ben bu kadar tepki werceğinizi bilseydim zaten yazmazdım hiç sadece fikirlerimi söyledim tekrar çok pardon

yo bak arkadaşım sorun sadece sen deilsin düşündüklerini söyleme hakkına tabi sahipsin ama
1eğer fikrin diğerlerine göre tersde söylemen önce iyice düşünürdüm
2 söylediğim yere dikkat ederdim bidaha ben olsam çünkü burda herkes sarp ekin hayranı ok??
sinirimiz sadece sana deil hemen üstüne çekme senin gibi düşünen tüm arkadaşlara...
gerçekten bigbrother senin ne demek istediğini anladım ama bidaha dr.hakan ekin i yakıştırma gibi bişeyler yazma buraya bence tamm??
ve ben artık yorum yapmıyorum bu konuda yaptıkça çoğalıyor arkadaşlar bunlar bırakın ne düşünüyorlarsa yazsınlar biraz zaman geçince elbet susacaklar...biz karşı çıktıkça sayıları artıcak boşverin bence

özzz
19-06-06, 23:18
yaaaa ben o bakımdan sölemedim zaten keremcemin oyunculuuna dieceim yok bende çok sewiyorum sadece kendi düşüncelerimi belirttim bu kadar tepki alacağını bilseydim hiç yazmazdım zaten kötü bi niyetim yoktu bende biliyorum ana konunun ekin&sarp aşkı olduğunu zaten bi daha da bu tazr yorumlar yapmam:fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2

teomanresat
19-06-06, 23:39
yaaaa ben o bakımdan sölemedim zaten keremcemin oyunculuuna dieceim yok bende çok sewiyorum sadece kendi düşüncelerimi belirttim bu kadar tepki alacağını bilseydim hiç yazmazdım zaten kötü bi niyetim yoktu bende biliyorum ana konunun ekin&sarp aşkı olduğunu zaten bi daha da bu tazr yorumlar yapmam:fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2
Selam arkadaşım.Zaten Berkanda sana söylemiş ama bende birkez söyliyeyim ilk öncelikle belki yeri değil ama neden bu diziyi izliyorum acaba ,ben 33 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım.Bu diziyi izlememdeki tek neden ne Keremcem hayranlığı nede Yasemin hayranlığı.Açıkçası ben bu diziyi aşk dizisi diye izlemeye başladım.Bu diziyi tanıtırken zengin oğlan fakir kız aşkı diye tanıttılar ve aşkı güzel anlatacağına inandığım için izlemeye başladım.Çünki bende aşk evliliği yaptım ve evlenene kadar sevgimizin hesabını çok yaptık ve sonunda sevginin hesabı olmaz dedik ve 10 senedirde evliyiz allaha şükür mutluyuz şimdi bunları neden anlattım.Dışardan bakılınca bu dizi Keremcem hayranları vede yasemin hayranları tarafından izleniyor diye düşünülüyor ama aksine burda evliside var bekarıda var.He Keremcem vede Yasemini dizi sayesinde tanıdım ve çokda hoşuma gittiler.Benin bu diziyi izlememdeki tek neden güzel bir aşk hikayesi oluşuydu ve yanılmadım.Çünki 44 bölümdür çok güzel bir aşk hikayesi izliyoruz.Şimdi sen Hakan ekin aşkı güzel olur diyerek bizim bu zamana kadar izlediğimiz güzel aşk hikayesine tezat bir şey söyliyorsun.Berkanında dediği gibi burda Ekin sarp aşkının fanatikleri var.Tamam herkes düşündüğünü söylemekte özgürdür ,söylediklerine saygım sonsuz.Biz burda hakan ekine aşık olur ekin hakana olmaz diyoruz.Ve 44 bölümdürde bu aşk sağlam temellere oturdu ve ne badireler atlattı,Şimdi hakan ekin aşkı olursa bu zamana kadar olan emek boşa gider.Bizim tepkimiz buna.Benim fikrimi sorarasan he baştan ekin hakan aşkını izleseydik haklı olabilirsin ama biz sarp ekin aşkını izledik.Benim fikrimi sorarsan bir daha bu konulara girme derim.
Bir arkadaşda keremcemin oyunculuğu Yurdaerden kötü demiş.Şimdi yurdaer tiyatro kökenli ve birçok film ve dizide rol almış.Keremcemin bu ilk deneyimi.Bence ilk deneyimi olmasına nazaran gayet başarılı.Bizde son bölümlerde ağlayamıyor mimikleriyle hareket ediyor dedik ama herkesin yapısı farklıdır.Ben erkek olmama rağmen sulugözümdür.O ise hemen ağlayamıyordur.Yapı meselesi ama mimikleriyle hareketleriyle acısını gösteriyor.Ha bende son bölümde ekin ameliyattayken ağlamasını isterdim ağladıda ama serkanın omzunda o seside çıkarmak bir marifettir.
Gelelim bölüm yorumuna evet berkancım bu konu kolay kolay kapanacak gibi değil hoş kapanırsa 3 ay ne konuşacağız yeni sezonla ilgili tiyo olaydı elimizde e olmadığına göre bizde bunu konuşacağız.Hakan aşık da olmuş olabilir ama şöylede birşey var bu resme ekine bir hayat borçlu olduğu için de bakabilir.Yani borcum yok hayatını kurtardım.Zor bir ameliyatı başardım gibisindende olabilir.Bakalım Bekleyip görücez.

uyh_basim
19-06-06, 23:44
arkadasim sende pek uzun yazmissin gorende onmli bi mevzuya aciklik getiriyosun sanar böyylleeeee kusura bakma ben okuyamadim hadi eyvallah
kiremcimciginizle size mutlukulr eger bi degerli tiyatrocumuz bu diziye gelirse bana ö.m atin oldu mu canlarim

Nur sevinc
20-06-06, 00:32
sevgili arkadaşım yorumuna çok saygı duyuyorum ama keşke böyle yazmasaydın biraz değil kötü yorum yapmışsın.ben teomanresat yazdığını zevkle okudum ve çok beğendim.çokda uzun değildi böyle yapmasaydın ama saygı duyuorum.bide eğer gerçek değerli tiyatrocumuz demişsin sana şunu diyim kuzey vargın var mehmet akan nazlı tosunoğlu bunlara bana göre değerli oyuncular..

teomanresat
20-06-06, 00:45
arkadasim sende pek uzun yazmissin gorende onmli bi mevzuya aciklik getiriyosun sanar böyylleeeee kusura bakma ben okuyamadim hadi eyvallah
kiremcimciginizle size mutlukulr eger bi degerli tiyatrocumuz bu diziye gelirse bana ö.m atin oldu mu canlarim
Ben zaten bunu sen okuyasın diye yzmadımAnladığım kadarıyla yenisin.Vede benim kardeşim olacak yaştasın.Sana bir abi nasihatı okumadım diye yzarken bari kendini ele verecek şeyler yazma.Demek dizimizde usta oyuncular yok.Onu demek istiyorsun.İstersen ben sana hatırlatayım.KUZEY VARGIN,GÖNEN BOZBEY, MEHMET AKAN,NAZLI TOSUNOĞLU,GÜRGEN ÖZ,DENİZ ÖZERMAN,LEMAN ÇIDAMLI okeymi hatırladın mı abicim.Senden ricam yorum yaparken dizinin oyuncuları hakkında kendi şahıslarına dil uzatmadan.Burası gayet mutlu,pozitif bir forum.Ve herkesin düşüncelerinede saygılı.Kimse kimseyi eleştirirken bunun dozunu asla kaçırmıyor.Sanada tavsiye ederim abicim.Bir daha yorum yaparsan bunları dikkate al.
Modlarımızdan özür diliyorum.Sevgili Kaancan,sorenza ama asabım bozuldu.
Gelelim bölüm yorumuna; Biz doktoru bernaya düşünmüştük ki ekinde öyle.Bence hakan ekine aşık olurken ekin bernayla hakanın arasını yapmaya çalışacak.

meryemce84
20-06-06, 00:47
İyi geceler şöyle bi uğrayım dedim...
Teoman abim gibi bende aşk var diye diziyi izlemeye başladım...

Neyse gelelim Ekin&Hakan mevzusuna;bazı arkadaşlarımız Hakan Ekin'e aşık olsa bile içinde yaşar söylemez demiş...

Tamam söylemesin ama böyle bir olaya ne gerek var ki..
Orda gül gibi Berna dururken,Hakan&Berna aşkı daha iyi malzeme olur...
Hakan'ın imkansız aşkından...
Ben böyle düşünüyorum eğer Hakan Ekin'e aşık olursa bu olay çok gereksiz,sırf diziyi uzatmaya yönelik bir çaba olur ve hiçbirşey beni bunun gerekli olduğuna inandıramaz...

Bakınız Mete olayı ne oldu gereksiz varlık...Silindi gitti...
Dr.Hakan'ın mete gibi silinip gitmesini istemem kalıcı olmasının tek yolu Berna aşkı olmalı...Başka yolu yok...Bilmem anlatabildim mi?
Benim fikrim böyle...

teomanresat
20-06-06, 00:52
İyi geceler şöyle bi uğrayım dedim...
Teoman abim gibi bende aşk var diye diziyi izlemeye başladım...

Neyse gelelim Ekin&Hakan mevzusuna;bazı arkadaşlarımız Hakan Ekin'e aşık olsa bile içinde yaşar söylemez demiş...

Tamam söylemesin ama böyle bir olaya ne gerek var ki..
Orda gül gibi Berna dururken,Hakan&Berna aşkı daha iyi malzeme olur...
Hakan'ın imkansız aşkından...
Ben böyle düşünüyorum eğer Hakan Ekin'e aşık olursa bu olay çok gereksiz,sırf diziyi uzatmaya yönelik bir çaba olur ve hiçbirşey beni bunun gerekli olduğuna inandıramaz...

Bakınız Mete olayı ne oldu gereksiz varlık...Silindi gitti...
Dr.Hakan'ın mete gibi silinip gitmesini istemem kalıcı olmasının tek yolu Berna aşkı olmalı...Başka yolu yok...Bilmem anlatabildim mi?
Benim fikrim böyle...
Mreyemce hoşgeldin abicim,bizde bernaya aşık olsun diyoruz.Seninde dediğin gibi diziyi uzatma çabaları için olur.Bizde zaten böyle birşey olursa 2 bilemedin 3 bölüm işlenir diyoruz.Sonra bir şekilde bernaya kayabilir.Hatta ben üstte dedim ki hakan ekine aşık olurken ekinde bernayla aralarını yapmaya çalışacak vede inatçıdır bilirsin bunu başaracak.

meryemce84
20-06-06, 00:57
Mreyemce hoşgeldin abicim,bizde bernaya aşık olsun diyoruz.Seninde dediğin gibi diziyi uzatma çabaları için olur.Bizde zaten böyle birşey olursa 2 bilemedin 3 bölüm işlenir diyoruz.Sonra bir şekilde bernaya kayabilir.Hatta ben üstte dedim ki hakan ekine aşık olurken ekinde bernayla aralarını yapmaya çalışacak vede inatçıdır bilirsin bunu başaracak.

Hoşbulduk Teoman abi.
Bu planı tuttum ben.
Evet bu fikir güzel geldi bana.
Ekin başarır bu işi.
Bakalım ne yazacaklar...
İnşallah bizi üzecek,kızdıracak ve hiç beklemediğimiz birşeyle karşılaşmayız...

Hoşbulduk dedim ama şimdi çıkmam gerekiyor..:img-sorry
Görüşmek üzere hoçakalın bye

daisy58
20-06-06, 01:00
gerçekten hakanla bernanın arasını yapmaya çalışır ekin. ama inşallah sarpla bernanın arasını yapmaya çalıştığı gibi saçma olmaz. bernayla hakan aşkını izleyeceksek eğer, onun da ekin ve sarp'ın aşkları gibi olmasını isterim ben açıkçası. hemen birbirlerine aşık oldular tamam hadi evlensinler şeklinde olunca işin tadı çabuk kaçıyor. serkan-yelda ya da feride-kenan aşkları gibi uzun soluklu işlesinler diye umut ediyorum...

meltem-cmbl
20-06-06, 01:31
oley be çarşamba günü aşk oyununn tekrarı var ya keşeke her çarşamba 1. bölümden itibaren verseler ne güzel olurdu dimi arkadaşlar 3 ayımız çabucak geçerdi ama nerde yaparlarmı hiç:img-sorry

burcin_kaplan
20-06-06, 01:44
arkadaşlar selam uykum gelmedi bende bi forma girim dedim.. kimse war mı diziyi konuşlaım biraz:) hakan olayında neler düşünüyorsunuz

##BerkaN##
20-06-06, 01:54
arkadaşlar selam uykum gelmedi bende bi forma girim dedim.. kimse war mı diziyi konuşlaım biraz:) hakan olayında neler düşünüyorsunuz
slm burçin naber
44.bölüm çok güzeldi demi ezon finaline yakışır neyse
ii geceler sana

ask_rox
20-06-06, 02:48
bence hakan ekine asik olabilir ama icimden birsey bu olmiycak diyo neyse olsa bile zaten sarp ile ekini ayirmaya kalkmaz bence askini tek basina yasar ama ekin evli bu ortada neyse ya simdi siak odada kalkti nereye yazicaz ki dusuncelerimizi artik :(

anaxagor
20-06-06, 08:47
Neredeyse yıl oldu bölüm yorumları başlığına yazmıyordum çünkü diziye olan ilgimi kaybettikten sonra seyretmeyi bırakmıştım. Nadiren de olsa, dizi cephesinde neler olup bittiğini öğrenmek için bölüm yorumlarının son bir-iki sayfasını okuyorum. Ne yalan söyleyeyim, buraya yazmama sebep olacak bir durum olacağını düşünmüyordum. Özellikle de sezon finali olması sebebiyle 44. bölümü seyredip yorumumu yazdıktan sonra bu başlıkta işimin bittiğini düşünmüştüm.

Ey Hak, büyük konuşmamak lazım geldiği gibi büyük düşünmemek de mi lazım, ne?... Yazmayacaktım ama alıntıladığım şu şahsiyetin tavrı beni deli etti ve yazmak zorunda kaldım. Teomanreşat arkadaşımızın uzun yazdığını düşünen bu şahıs, ki bahse girerim bu düşüncesinden daha komplike bir düşünce üretemez, yeni olsa gerek çünkü 30'lu bölümler öncesinde yazılan bazı yorumları görse olmayan aklını da kaybederdi. O sıralarda, ben de dahil olmak üzere, birkaç üye uzun uzadıya yorum yazmayı seviyorduk.

Hani bir ihtimal bu yazdıklarımı okuyorsan uyh_basim, bir konuyu anlaman lazım. Bazı insanlar çok yazar. Bunda yanlış olan hiçbir şey yok. Her uzun yazan iyi yazar diye bir kaide yok, ki Teomanreşat'ın yazdığı ne uzun ne de kötü yazılmış bir mesaj, ama senin yaptığın gibi tepki verenlere en terbiyeli hali ile "terbiyesiz" derler. Bakma, Teomanreşat, yine medeniyeti elden bırakmamış. Ancak yine de bu sakin tavırdan yüz bulmamanı tavsiye ederim. Bazı üyeler var ki senin gibi beyin denen organlarını kullanmamakta ısrarlı üyelerle anlayacağınız dilden konuşmakta sakınca görmüyorlar. Şimdi, şöyle desek... Siz bizi aramayın, biz sizi ararız. İş görüşmeleri sözlüğünde bu sözün ne anlama geldiğini bilir misin?...

Deryalım
20-06-06, 09:03
ya aşk oyunu bittigine göre eski bölümleri tekrar gösterirlermi ben medyapım yada atv yi aramayı düşünüyordum ama telefonumuz kesilmiş. eski bölümleri her çarşamba tekrar gösterin diye sizlerde medyapımı yada atv yi arayıp çarşambaları aşk oyununu yayınlayın diyemezmisiniz

PERİİ
20-06-06, 09:25
sayın moderatörlerimiz sizden ricam yeni bir başlık açın yeni sezondaki bölüm tahminleri diye çünkü 3 ay 44. bölümü yazamayız başka şeyler çıkar e öyle oluncada kurallara aykırı olacak tabiyki

teomanresat
20-06-06, 09:37
Neredeyse yıl oldu bölüm yorumları başlığına yazmıyordum çünkü diziye olan ilgimi kaybettikten sonra seyretmeyi bırakmıştım. Nadiren de olsa, dizi cephesinde neler olup bittiğini öğrenmek için bölüm yorumlarının son bir-iki sayfasını okuyorum. Ne yalan söyleyeyim, buraya yazmama sebep olacak bir durum olacağını düşünmüyordum. Özellikle de sezon finali olması sebebiyle 44. bölümü seyredip yorumumu yazdıktan sonra bu başlıkta işimin bittiğini düşünmüştüm.

Ey Hak, büyük konuşmamak lazım geldiği gibi büyük düşünmemek de mi lazım, ne?... Yazmayacaktım ama alıntıladığım şu şahsiyetin tavrı beni deli etti ve yazmak zorunda kaldım. Teomanreşat arkadaşımızın uzun yazdığını düşünen bu şahıs, ki bahse girerim bu düşüncesinden daha komplike bir düşünce üretemez, yeni olsa gerek çünkü 30'lu bölümler öncesinde yazılan bazı yorumları görse olmayan aklını da kaybederdi. O sıralarda, ben de dahil olmak üzere, birkaç üye uzun uzadıya yorum yazmayı seviyorduk.

Hani bir ihtimal bu yazdıklarımı okuyorsan uyh_basim, bir konuyu anlaman lazım. Bazı insanlar çok yazar. Bunda yanlış olan hiçbir şey yok. Her uzun yazan iyi yazar diye bir kaide yok, ki Teomanreşat'ın yazdığı ne uzun ne de kötü yazılmış bir mesaj, ama senin yaptığın gibi tepki verenlere en terbiyeli hali ile "terbiyesiz" derler. Bakma, Teomanreşat, yine medeniyeti elden bırakmamış. Ancak yine de bu sakin tavırdan yüz bulmamanı tavsiye ederim. Bazı üyeler var ki senin gibi beyin denen organlarını kullanmamakta ısrarlı üyelerle anlayacağınız dilden konuşmakta sakınca görmüyorlar. Şimdi, şöyle desek... Siz bizi aramayın, biz sizi ararız. İş görüşmeleri sözlüğünde bu sözün ne anlama geldiğini bilir misin?...
Herkese günaydın.Sevgili üstad nede güzel açıklamışsın.Evet uzun yazdım çünki anlatacaklarımı kısa sözcüklerle anlatamam yani üstünden atlamışım gibi gelir.Bazen çok konuştuğumu düşünürüm.Ama bu zamana kadar sohbetimden sıkılanı görmedim.Neyse ben tebiyemi bozmadan bunları yazan şahsa burayı anlatmaya çalıştım.Üstüne basarak söyliyorum bir abi olarak.Çünki benden yaşı bayağı küçük.Yani, kardeşim yaşında.Sakin tavrımı her zaman korumuşumdur.Akşam da bu kardeşimin yazdıklarından dolayı asabım bozuldu aba genede sakinliğimi bozmadan usta oyuncuları hatırlatmak istedim.Sabah yazını görüncede neşem yerine geldi.İnşallah bu kardeşim bu yazılanları okurda bu genç yaşında kendine bir ders çıkarır.
Sevgili modlarımız arkadaşlar haklı.Yeni bir başlık açılması iyi olur gibime geliyor.Hoş işinizi size öğretecek değilim.
Galiba yarın akşam dizinin tekrarı var.Tekrar izlemek zevkli olacak.Hele o son sahneyi.

ozguster
20-06-06, 09:50
Herkese günaydın,
Selam Teo'cuğum .Gördüğüm kadarı ile yolunu şaşıran bir kaç kişi düşmüş buralara.Ama gene gördüm ki bir tanesi gerçekten nerede olduğunu bilmiyor.
Uyh_Basım, yolu gösterelim el birliği ile.
Öncelikle Anaxagor bu şahsa söylenebilecek her şeyi zaten söylediği için , benim işimi de hafifletti aslında .Sağolasın Anaxagor.
Ama ben de şunu söylemeden geçemeyeceğim;
Her bakan göremez, her işiten gerçekten duyamaz, her okuyan da okuduğunu anlayamaz. Hele ne konuştuğunu ve yazdığını bilmek... O ise gerçekten kendini bilmektir ki, bu arkadaş işte bundan yoksun.
Diyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum.
Evet canım 44.bölüm tekrarı varmış yarın.İzlemeyi düşünüyorum.Her sahnesi güzeldi bu bölümün ahh biraz daha Ekin-Sarp anıları izleyebilseydik keşke.

purna
20-06-06, 09:52
ya sevındım yarn tekrarı var her carsamba verseler aslında eskı bolumlerı ıyı olurdu 3 ay boyunca dızılerın tekrarları olcak

ekin.sarp
20-06-06, 09:56
herkese günaydın
akşam ekin ve hakan aşkının diziye heyecan getireceğine dair mesajları okuyunca fazlasıyla sinirlenmiştim.ekin,hakan ve aşk kelimelerini bir cümle içinde kullanmak bile garip gelirken bana yazılanları okuyunca pes dedim sadece.yorum yaparak onlara cevap hakkı verip yazdıklarını görmek istemedim bile.ama sabah teoman abinin ve anaxagorun mesajlarını okuyunca keyfim yerine geldi.bu yazılanlardan daha iyi bir cevap verilemezdi herhalde.anaxagoru geçen haftadan sonra bölüm yorumlarında görmek şaşırtmıştı beni.mesajı okuyunca merakımı gidermiş oldum.
zaten o mesajı yazan arkadaşın amacı bizi kızdırmaktan başka bir şey değil.daha yeni üye olmuş.diğer mesajlarına da baktım.keremcemin bölümünde da arkadaşların sinirlerini fazlasıyla zıplatmış.ama sadece o da değil yaz boyunca böyle mesajlar görmemiz mümkün.dizinin olmamasından da yararlanıp buraları bu tip yazılarla doldurmak isteyen çok kişi olacaktır.onları kale bile almayalım bence,sinirlerimize hakim olalım.bizi anlayacaklarını da hiç sanmıyorum zaten.
bütün yazın bu bölümün yorumuyla geçmeyeceği malum.modlarımız da yeni başlık açmayı düşünmüşlerdir bence.onun için biraz bekleyelim.

teomanresat
20-06-06, 10:01
Herkese günaydın,
Selam Teo'cuğum .Gördüğüm kadarı ile yolunu şaşıran bir kaç kişi düşmüş buralara.Ama gene gördüm ki bir tanesi gerçekten nerede olduğunu bilmiyor.
Uyh_Basım, yolu gösterelim el birliği ile.
Öncelikle Anaxagor bu şahsa söylenebilecek her şeyi zaten söylediği için , benim işimi de hafifletti aslında .Sağolasın Anaxagor.
Ama ben de şunu söylemeden geçemeyeceğim;
Her bakan göremez, her işiten gerçekten duyamaz, her okuyan da okuduğunu anlayamaz. Hele ne konuştuğunu ve yazdığını bilmek... O ise gerçekten kendini bilmektir ki, bu arkadaş işte bundan yoksun.
Diyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum.
Evet canım 44.bölüm tekrarı varmış yarın.İzlemeyi düşünüyorum.Her sahnesi güzeldi bu bölümün ahh biraz daha Ekin-Sarp anıları izleyebilseydik keşke.
Selam özgücüm evet yolunu şaşıran kendini bilmezler düştü buraya.Ben akşam kibarca cevap yazdım sevgili üstad da açıklık getirmiş.Burdan tekrar teşekkür ediyorum biz bizmle gayet mutluyuz dime arkadaşım diyerek bende konuyu kapatıyorum.
Tekrar o güzel bölümü izlemek güzel olacak dediğim gibi hele son sahne.Ben o sahneyi çok sevdim.Ayağını oynattığında hatırlanan tekme,elini oynattığında hatırlanan elele tutuşmalar,gözünü açtığında ise her gözgöze geliş,sarılış ve gözlerden akan bir iki damla yaş muhteşemdi.ÇOk güzel bir sezon finaliydi.Hoş ben bu finalle heliçe kendimi attım ama severek attım.
Ben 3 gündür fırsat buldukça eski bölümleri tekrar izliyorum.En son 6. bölümü izledim.1. bölümde Bernanın ailesi yemeğe geliyor ,Sarpta Serkandan aldığı gazla babasına yemeğe gelmiyeceğim restini çekiyor ama akşam yemekte baş köşede oturuyor.Birde o liseli utangaç çocuklar gibi saçınıda yana taramışlar,bakışları falan orda o haline çok güldüm.Akşam kilyos maceralarını vede Sarpın aşık olduğunu anlamasını izledim.Eskileri izlemek çok hoşuma gitti.
Ben eskileri izlemeye vakit buldukça devam edeceğim.Kurtiş desen zaten bir alem.Serkanı ise özlemişim.Son zamanlardaki haline bakacak olursak.

ozguster
20-06-06, 10:11
[QUOTE=ekin.sarp]herkese günaydın
zaten o mesajı yazan arkadaşın amacı bizi kızdırmaktan başka bir şey değil.daha yeni üye olmuş.diğer mesajlarına da baktım.keremcemin bölümünde da arkadaşların sinirlerini fazlasıyla zıplatmış.ama sadece o da değil yaz boyunca böyle mesajlar görmemiz mümkün.dizinin olmamasından da yararlanıp buraları bu tip yazılarla doldurmak isteyen çok kişi olacaktır.onları kale bile almayalım bence,sinirlerimize hakim olalım.bizi anlayacaklarını da hiç sanmıyorum zaten.

Günaydın ekin.sarp, çok güzel özetlemişsin arkadaşım.Dediğin doğru . Bu tipleri görmek mümkün ama, tamamen görmezden gelmek ise mümkün değil.Uygun yoldan gereğini yapmak lazım canım.

Sen de mi nostalji takılıyorsun Teo'cuğum bu aralar? Ben de 10.bölümü izledim hafta sonu.Sarp kasede kayıt yapmıştı söyleyeceklerini,yemekte Ekin sayesinde söyleyemedi.Sonra Ekin Kenan ile buluştu, Kenan '' içimde bir his var bu gece rüyanda beni göreceksin'' dedi. Ekin o gece rüyasında Sarp'ı görmüştü ilk defa ve daha sonra da görmeye devam etti.
Gerçekten de çok güzel bölümlermiş ya.Umarım yeni sezonda yaşarız artık yeni güzellikler.Artık bekleyeceğiz.

tugchemre
20-06-06, 10:33
arkadaşlar görüyorum ki iş aşk oyunun bundan sonra ne olur yorumlarını çoktan geçip tartışma ortamına dönüşmüş boşverinde biz senaryolarımız kaldığımız yerden devam edelim herkes istediğini düşünebilir bu yüzden kimseyi suçlayamayız şimdi söyleyin bundan sonra ne olur moderatörlere sesleniyorum lütfen yeni bir bölüm açın diğer sezonla ilgili böyle olmayacak

deryacik
20-06-06, 10:41
Evet arkadaslar yeni baslik sart oldu...
Degilse uyari alacagiz bu gidisle.44.`üncü bölüm yorumlari bitti...

buket ay
20-06-06, 10:46
hadi bende bir yorum yapıyımda bir tarafım şişmesin :img-grin2 bence bu bölüm beklediğimden iyidi ama bana kalırsa böyle olmasının nedeni bütün acılara son vermek üzücü olaylar olcaksa yeldalara kayar bence ama bana kaılırsa seneye bizi bekleyenler
bence
ekinin ilk avukatlık deneyimleri mesala şu hemşireyi kurtara bilir
doktorun kıskançlık kırizlerine neden olması
doktorun bernadan hoşlanması
sinanın sarpın babası olmasını istemesifalan
sarpın ekini mutlu emek için yapacağı romantik sahneler tabi bence ekin bu dönem tutuk kalmaz
komidiler kurti serkan .... ve diğerlerinden ve bomba bir sezon ama bence rüya işçileri bunları yapıcaklar merak etmeyin arkadaşlar eeeee bizde bunları hak etmedik mi sizce bence hak ettik çoktan eve:img-grin2 t dediğinizi duyar gibiyim şimdiden

a.oyunu_sweet
20-06-06, 10:55
Evet Ekin'in avukatlık deneyimi o hemşireyi kurtarabilir,aslında yorumumu yaptım ama dayanamayacagım:)gelecek sezon için beni düşündüren şey Hakan...ama Hakan çok seviyeli bir insan aşık olmuşsa bile-şahsen zannetmiyorum-Ekin'le Sarp'ın arasına girmez,ya dogrusu Serkan'la Yelda'yı daha çok düşünmeye başladım...

deryacik
20-06-06, 11:05
Evet Ekin'in avukatlık deneyimi o hemşireyi kurtarabilir,aslında yorumumu yaptım ama dayanamayacagım:)gelecek sezon için beni düşündüren şey Hakan...ama Hakan çok seviyeli bir insan aşık olmuşsa bile-şahsen zannetmiyorum-Ekin'le Sarp'ın arasına girmez,ya dogrusu Serkan'la Yelda'yı daha çok düşünmeye başladım...
Cnm bende senin gibi düsünüyorum.
Hakan asik mi degil mi orasini pek cüzmüs degilim, ama eger asiksada belli ettirmez zaten.
O sarpla ekini birbirlerini ne kadar sevdigini biliyor sonucta...
Serkan`la yelda`yi bende düsünüyorum..
Ama iste tam bilmiyoruz yelda`nin cocugu aldirip aldirmadigini..
Degilse ona göre yorum yapardik...
Bence aldirmadi ve en kisa zamanda Serkana söylecek...

edasenekt
16-07-06, 17:29
Sezon finali bölümünü ve düsüncelerinizi burada tartisabilirsiniz.

meryemce84
16-07-06, 18:36
Tek Mutlu Sezon Finaline giren dizi bizim diziydi...
Bu yönden çok şanslıyız.....

Sezon finalini tekrar izledim de bugün güzeldi be!

Dr.Hakanımızın dillere destan ameliyatı...
Ekin'in ailesinin hatırladıkları...

Ve işte o Sarp'ın Ekin'in baş ucunda onu uyatmaya çalışması...

Yeni sezonda güzelliklerle dolu bölümler bizi bekliyordur inşallah...(Amin)

sumisali
16-07-06, 18:42
Tek Mutlu Sezon Finaline giren dizi bizim diziydi...
Bu yönden çok şanslıyız.....

Sezon finalini tekrar izledim de bugün güzeldi be!

Dr.Hakanımızın dillere destan ameliyatı...
Ekin'in ailesinin hatırladıkları...

Ve işte o Sarp'ın Ekin'in baş ucunda onu uyatmaya çalışması...

Yeni sezonda güzelliklerle dolu bölümler bizi bekliyordur inşallah...(Amin)
bende kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum öncelikle
evet güzel bir sezon finali yaptılar ama finalden sonra yazılanlar çizilenler ya yüreğimize inicekti..ama inş düzelmiştir canım herşey yoluna girmiştir umarım..
bakalım yeni bölümde biz aşkoyunu severleri neler bekliyor merakla bekleyip yeni sezonda görücez inş . :)

Billush
16-07-06, 18:44
Valla hangi diziye baksam bir vurulma,bir ölüm kalım savaşı haliyle sezon finali verdiler.
Bizim dizi ise farklı bir yol seçti.Yarım mutlu bir sezon finali oldu.Hala Ekin'in tam sağlıklı olup olmadığını bilmediğimizden...
Ama Ekin'in gözlerini açması yine de bir umut tabii:)

EL DESDİCADO
16-07-06, 18:46
arkadaşlar tahmin ettiğimiz gibi dziye yeni katılacak kişilerin haberleri geliyor.berrak tüzataç mesela

dizinin kadrosu,diğer dizlere göre dar gelmeye başlamıştı.sadece bir tane doktor hakanın bile nasıl bir hareketlilik ve güzellik getirdiği gördük.

şimdi yeni bölümlerde büyük ihtimal ekin avukatlığa başlayacak,sarp belkide işleri tümden devir alacak felan

bu durumda yeni tiplerin geleceği kesindi

EL DESDİCADO
16-07-06, 18:48
billur,selam.bence artık hastalık işi bitti.

nekahat dönemiyle birlikte ekin taburcu olacak,ve kaldırğı yerden gelişmeler devam edecek bence.hep sanırla beklediğimiz durumlara yelken açacaklar sanırım.

EL DESDİCADO
16-07-06, 18:53
arkadaşlar yeni oyuncular demişken,

süha dayıyı kesin olarak türkiye döndürseler,böylece dayımızı yani celal kadri kınoğlunu devamlı oyuncu yapsalar..bence tam zamanıdır.

meryemce84
16-07-06, 18:57
arkadaşlar tahmin ettiğimiz gibi dziye yeni katılacak kişilerin haberleri geliyor.berrak tüzünataç mesela

Desdi Berrak'ın diziye gireceği kesin mi?
Ben duymadım da.
Ay ne güzel benim adaylarım vardı.
Berrak hanım başka dizide oynasın mümkünse.. :)

yeni sezonda yeni karakterler diziye katılacaktır tabi...
Mesela 2 de erkek karakter lazım...Yelda ya ve Berna ya...

Tabi Süha Dayı da gelse çok güzel olur...

sumisali
16-07-06, 18:58
yeni sezonda yeni karakterler diziye katılacaktır tabi...
Mesela 2 de erkek karakter lazım...Yelda ya ve Berna ya...
evet canım ya güzel dedin bernaya ve yeldaya erkek lazım malesef dizidede onun kıtlığı var yani birilerinin gelmesi şart dediğin gibi..
ama bunların işlerine akıl sır ermiyor zaten ..
bize kimbilir ne süprizler hazırlıyorlar haberimiz yok arkadaşlar :)

EL DESDİCADO
16-07-06, 18:58
evet sanırım kesinmiş meryemce.bence güzel ve yetenekli bir kız.

meryem,yeldaya doktor hakanı ayarlasak,bernaya başka birini bulsak,ne dersin?:)

bence yelda ve hakan süper yakışır.iki çatlak tip

Billush
16-07-06, 19:05
billur,selam.bence artık hastalık işi bitti.

nekahat dönemiyle birlikte ekin taburcu olacak,ve kaldırğı yerden gelişmeler devam edecek bence.hep sanırla beklediğimiz durumlara yelken açacaklar sanırım.
Artık bitmeliydi zaten Desti.
Diziye yeni oyuncuların katılması iyi ancak umarım dizi özünden çok uzaklaşmaz.Zaten yeterince uzaklaştı...

meryemce84
16-07-06, 19:06
evet sanırım kesinmiş meryemce.bence güzel ve yetenekli bir kız.
meryem,yeldaya doktor hakanı ayarlasak,bernaya başka birini bulsak,ne dersin?:)
bence yelda ve hakan süper yakışır.iki çatlak tip

Tüh ya ben nedense pek bağenmiyorum o hatunu..

Yok ya iki tane olsun..
Zaten 2 erkek karakter açığı var Serkan-Kenan out...
onların yerine şöyle yakışıklı karizmatik birlileri gelsin..Gözümüz gönlümüz açılsın..:img-haha: Biraz da esprili olsunlar..Espri açığını kapatsınlar..

Doğru tencere kapak olayı Yelda-Hakan..
İlk önce hakan'ı bernaya düşünmüştüm ama sonra Serkanın ayrılacağını duyunca Yelda ya yakıştırdım..

Bakalım ne olacak?

*duygu*
16-07-06, 19:09
Berrak'ın diziye katılacağı kesin diye bir açıklama mı yapıldı,benim mi haberim yok?
Daha neyin ne olacağı belli değil,Berrak'ın geleceği de...Yeni sezonu tahmin etmek zor izlemeye başlayınca tahminlerimizi yaparız böyle boş boş olmaz:)

Ayrıca diziler tam olarak eylülün kaçında başlıyor,biri bana söyleyebilir mi?

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:13
evet billur,sumisali.yeni gelişmelerle birlikte yan karakterler girecek,girmeli.bu karakterler doktor hakan gibi ağırlıklı ilgi çekici olursa değme keyfimize.

billur ,doktor hakanın bize yaktığı umut ışığı vesilesiyle yeni bölümlerin eskisinden bile güzel olacağını umut ediyorum

duygusel evet haber çıktı. berrak diziye katılıyormuş

diziler büyük ihtimal eylül ayının 3. haftası başlar

Billush
16-07-06, 19:21
Umarım Desti.Ben dizinin geleceğini pek parlak görmüyorum açıkçası.Yeni oyuncuların bu gidişahı hızlandırmasınan korkuyorum aslında.Özellikle de Hakan'ın

öyküm
16-07-06, 19:21
Evet arkadaşlar herkese merhaba...
Arkadaşlar Berrak'ın diziye gireceği kesinmiş sanırım yani öyle birşey duydum tabi bilmiyorum ben pek girmesi taraftarı değilim ama yapacak birşey de yok tabii...Bu arada Sinem Abla,Meryemce artık bizim bayan karakter aramamıza gerek kalmadı onlar sağolsunlar yeni sezona bizim için birini bulmuşlar zaten bu tartışma da sona erdi...:img-sorry :fighting2

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:27
defne,star avı yarışmasını izlediysen, orda ki sunucu kızlardan biriydi.

organize işler filminde de oynamıştı. hani şu ata binen kız:)

tugchemre
16-07-06, 19:28
arkadaşlarım neler oluyor bakıyorum baya haber sahibi olmuşsunuzda berrak kim onu anlamadım ve ne rolüyle girecekmiş diziye yoksa oda sarpa mı sünecek

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:32
rolünü bilemiyoruz loyjistik,

bence ekinin avukat arkadaşı olarak girecek diziye.şöyle bir düşünürsek en akla yatkın olan ihtimal bu

Billush
16-07-06, 19:34
Benim de aklıma ilk o rol geldi.
Ekin bir büroda avukatlık stajına başlar.Berrak'ta orada çalışan bir avukat kız ya da Ekin gibi bir stajyerdir...:D

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:37
evet defne hemen hemen kesin

doğru billur,dediğin gibi ekin bir hukuk bürosunda işe başlayacatır,tedavi süreci bitince(zaten burda bir zaman atlaması yaşanacak)

işte burda ekinin arkadaşı felan olacaktır,belkide üniversiteden arkadaşı derler.

_naz_
16-07-06, 19:40
ya arkiLer bide dokTor hakanLa iLgiLi bişe çıkmasın yani berrrağın ama beLkide köTü kadında oLabiLir yyaso a$k üçgeni dediğine göre

x_defne_x
16-07-06, 19:42
ay o berrak internete bakdim simdi ben o kiza gicik oluyorum...
ay kesin ekinle sarpin arasina girecek buna adim kadar eminim
yasemin ergenede bir ask ücgeni olacak demisdi...
bu ücüncü kiside iste bu berrak hanim oluyor:icon_evil
uff hakan olsaydi daha cok sevinirdim valla..:img-help:

YANI SIMDI KESIN MI GIRECEK BERRAK BU DIZIYE???

aychaaa
16-07-06, 19:45
ya berrak diziye gelirse gelsin.hos guzel kiz guzelde oynuyo bence..goreceli tabi bunlar ama herkesin katilmasi gereken bisey varki bu kiz yaseminin yerine fln gelmez cunku bu haber geldiginden beri hep ya yasemin diziden giderse o zaman izlemem diziyi fln deniliyo.ama adim gibi eminin yaseminin yerine gelmez...aralarini bozarmi yardimmi eder orasini izleyip beraber gorucez.

Billush
16-07-06, 19:45
Ben de zaman atlaması olacağını düşünüyorum.En az 3-4 ay geçmiş olmalı en azından.
Hmm...Meraklandım şimdi bu kızı nasıl katacaklar acaba diziye?...

x_defne_x
16-07-06, 19:52
yok yaseminin yerine gelmezde yani bence...
ama benim icime dogdu galiba sarpla ekinin arasini acacak

yada önce hakan ekine asik olur sonra berrak la tanisir sonra berraka asik olur sonra iki kisi daha katalar diziye birisi yelda icin biriside berne icin fazla uctum galiba

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:52
zaten zamn atlaması olacağı belliydi,mehmet amcanın ölümüyle kesin hale geldi billur.

ekinin uzun nekahat dönemini vermelerine gerek yok.ekinin kesin taburcu oluşuyla başalar yeni bölümler bence.ve dediğin gibi berrakta kesin ekinin iş arkadaşı olacak bana kalırsa.

aychaa yeni bir karaker olarak geliyor diziye berrak.
naz,defne bilemiyoruz,bakalım karakteri nasıl olacak

öyküm
16-07-06, 19:53
Ya ben bu Berrak'ın nasıl gireceğini bilmiyorum ama eğer Desdi yada Billur'un dediği gibi avukat arkadaşı olarak girerse tek temennim şu olur"sonradan Sarp'a aşık olmasın"yada Hakanla yeni bir ilişkiye başlasınlar şöyle en düzeylisinden...:img-grin2

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:53
hep istediğimiz neydi,kıskandırsınlar birbirlerini,didşsinler,atışsınlar ama sonunda hep tatlıya bağlansın

ee bu duurmda arada birilerinin olması şart arkadaşlar.hakan işi tamam,bir de bir bayan gerekiyordu.bu da o kız olur

Billush
16-07-06, 19:54
Ben daha bu olaylar olmadan yani sezon finali verildiğinde söylemiştim kesin zaman atlanacak diye.4 yıl gibi uzun bir zaman dilimi olmayacak tabii ama 3-5 ay geçmiş Ekin toparlanmış olmalı.
Acaba dizide İsmet Bey olayı nasıl hallolacak?Dizi de öldürecekler mi yoksa yeni biri mi oynayacak?Birincisi olsa daha iyi...

öyküm
16-07-06, 19:56
hep istediğimiz neydi,kıskandırsınlar birbirlerini,didşsinler,atışsınlar ama sonunda hep tatlıya bağlansın

ee bu duurmda arada birilerinin olması şart arkadaşlar.hakan işi tamam,bir de bir bayan gerekiyordu.bu da o kız olur
İyi diyorsun arkadaşım da bizim Rüya İşçilerimiz sağolsunlar aşk üçgenlerini abartıyorlar,Yani gördük Kenan-Ekin-Sarp üçgenini sinir krizi geçirdik...Eğer böyle şeyler olmazsa iyi olur,tatlıya falan bağlansın,romantik komedi olsun ok...Ama diğer türlü olacaksa olacağı yerde kalsın diyorum...Sevgiler...

EL DESDİCADO
16-07-06, 19:57
kesinlikle yeni biri gelmez billur.dizide de öldürürler.

ekin hastanedeyken ölmüş olur mesela.ekinden hastanede bir süre saklarlar felan

öyküm
16-07-06, 19:58
Ben daha bu olaylar olmadan yani sezon finali verildiğinde söylemiştim kesin zaman atlanacak diye.4 yıl gibi uzun bir zaman dilimi olmayacak tabii ama 3-5 ay geçmiş Ekin toparlanmış olmalı.
Acaba dizide İsmet Bey olayı nasıl hallolacak?Dizi de öldürecekler mi yoksa yeni biri mi oynayacak?Birincisi olsa daha iyi...
Merhaba Billurcum evet canım zaman atlatması bence de olmak zorunda zaten biz 4 yılı atlatmış insanlarız 3-5 ay bize bişey yapmaz...İsmet amcaya gelince bence de 1.si olsun neden?çünkü onun yerini kimse dolduramaz...

EL DESDİCADO
16-07-06, 20:01
öyküm evet.ama artık böyle uzun,çok sert ,sarsıcı ayrılıkların olaağını sanmıyorum.acı-tatlı dengesinin olduğu bölümler bizi bekliyor bence.

hep hah hii dizilerden de hoşlanmam.aşk dizisi olduğununa göre,ve aşkın doğasında acıda olduğuna göre,acıyı,hüzünü,duygusallığıda dizide görmek isterim.ama aynı şekilde aşkın doğasında olan ironiyide.

bu denenin tuttturulduğu bölümler bizi bekliyor bence.aşırı acı neymiş yeterince gösterdiler,şimdi sıra baka şeylerde.

artı kisteselerde öylre aşırı acı şeyler yapamazlar.ekinde sarpta olgunlaştı,neler yaşadılar,ne güçlüklere gögüs gerdiler.eskiden büyük hatalar yapıyor,bunun bedelini ödüyorlardı.ama artık ikiside yeterince olgun.ve hatta artık ikiisde iş güç sahibi.artık dinginlik zamanı

dinginlik içinde inişlerle ve çıkışlarla dolu bölümler izleyeceğiz bana kalırsa

Billush
16-07-06, 20:04
Bence de Mehmet Akan'ın yerini kimse dolduramayacağından o heyecanı kaldıramayıp kalp krizi geçirmiş olsun mesela.

Bence Berrak kesinlikle en azından Sarp'tan hoşlanacaktır.Aklıma bne saenaryolar geldi şimdi:)

EL DESDİCADO
16-07-06, 20:09
oo bakıyorum ilham kuşu yine tepende dolaşıyor billur:)

yeni sezonda yine senden çok iyi senaryolar okuyacağız gibi.

bence çok zengin,hayal gücümüzü şaşırtacak bir yelpazede konu gidişatı olacak yeni bölümlerin ,ama işte daha 2 ay var en azından:(

Billush
16-07-06, 20:12
Yok Desti şimdi sadece Aslı'yla yazdığımız senaryo var(ona da bugün başladık.)Başka yazmayı düşünmüyorum.Kırık Kanatlara da yazıyorum zaten iki senaryo yeter de artar bile(tabi bir senaryo daha var onu hepten unuttum:(3 oldu:()

x_defne_x
16-07-06, 20:15
Bence de Mehmet Akan'ın yerini kimse dolduramayacağından o heyecanı kaldıramayıp kalp krizi geçirmiş olsun mesela.

Bence Berrak kesinlikle en azından Sarp'tan hoşlanacaktır.Aklıma bne saenaryolar geldi şimdi:)

billurcum bencede sarpdan hoslanacak bak üzüldüm simdi
uf uf simdi 2 ayy bekle....:img-help:

fakat berrak HAKANA da asik olabilir....!!!!!

didou_didem
ya ben istemiyorum berrak'ın girmesini ya..neden bilmiyorum ama..yeni bir karakter olabilir yani gelebilir ama yani yasemin falan istemiyormuş ya yalandır tabi ama..neyse güzel şeyler olsun da..

öyküm

Sorma Billur benimde aklıma kaç bölüm birden geldi bi yazsam oooo neyse artık önümüzdeki sezona bakacağız yazarım belki ben de bunu bitirip...Sen de yazarsın tabii...:img-grin2

meryemce84
16-07-06, 20:16

Billurcum evet ya İsmet Amca'nın yerine kimse gelmesin....

Şimdi yeni gelen bayan oyuncu Sarp'a asılsın Ekin kısaknsın..
Hakan da Ekin'e asılsın Sarp kıskansın..Ki kendisi öyle bi karakter değil...

Ama umarım Berrak hanımın canlandırdığı karakter Esra gibi (Yabancı Damatta ki)piskopat olmaz...Hakanımız da Engin kadar(yabancı damattaki) psiko olmayacağına göre sorun yok...

Ekin&Sarp arasında tatlı kıskançlıklar olsun tabi...

öyküm
16-07-06, 20:17
ya ben istemiyorum berrak'ın girmesini ya..neden bilmiyorum ama..yeni bir karakter olabilir yani gelebilir ama yani yasemin falan istemiyormuş ya yalandır tabi ama..neyse güzel şeyler olsun da..
Değil mi Didemcim haber etkilemiş ne kadar doğru olduğuna inanmasakta yani sanki ii olmayacakmış gibi bu bayan arkadaşın girmesi,içimde kötü bir his var diyelim,umarım yanılırım...

x_defne_x
16-07-06, 20:21

bende istemiyorum televizionu actimda star avi oldunda hemen kanal deyisdiridim o var diye(tabi el desdicadodum sen star avindaki iki kizdan birisi dedinde benimde birden aklima gelmedi sonra geldi )....yani okadar gicik oluyorum kiza....:icon_evil

Billush
16-07-06, 20:23
Billurcum evet ya İsmet Amca'nın yerine kimse gelmesin....

Şimdi yeni gelen bayan oyuncu Sarp'a asılsın Ekin kısaknsın..
Hakan da Ekin'e asılsın Sarp kıskansın..Ki kendisi öyle bi karakter değil...

Ama umarım Berrak hanımın canlandırdığı karakter Esra gibi (Yabancı Damatta ki)piskopat olmaz...Hakanımız da Engin kadar(yabancı damattaki) psiko olmayacağına göre sorun yok...

Ekin&Sarp arasında tatlı kıskançlıklar olsun tabi...
Meryemce canım sanırım Engin dediğin Gümüş'teki Engin:)
Valla söylediklerinin ikisi de birbirinden psikopat ama iki dizide de bir benzerlik var Engin Gümüş'ün iş arkadaşı ve ona aşık,Esra Niko'nun iş arkadaşı ve kız Niko'ya aşık ama bizim teorimizde Berrak Ekin'in iş arkadaşı olacak bu yüzden olayın psikopatlık düzeyine ulaşmayacağını düşünüyorum.

Mesela Sarp bir akşam üzeri Ekin'i bürodan almaya gelir.Ekin'le çıkarken Berrak'la(kıza ad bulmadık daha o yüzden böyle diyim:))karşılaşırlar.Ekin Berrak'la Sarp'ı tanıştırır.Berrak Sarp'tan çok etkilenir
devamı sonra :img-hyste :img-hyste

EL DESDİCADO
16-07-06, 20:36
defne yok ya,o kadar da kötü bir kız değil,hatta benim hoşuma gidiyor nedense.

tabiki yaseminimiz nerde,o nerde.orası ayrı.

evet arkadaşlar hakan karakteri gereği psikopatlaşmaz.ama yurdaer gerçekten müthiş psikoğat rolü oynardı,çok yakışırdı

ssvshy
16-07-06, 20:56
berrak diziye gşrerse olbailcek rolleri bence
1. hakanın bir arkadaşı olabilir yada ekini tedavisine yardımcı olcak biri
2. son bölümde yelda isviçredeydi onun yakın arkadaşı olabilir
3.ekinin avukat arkadaşı yada yanında staj yaptığı işi
4.madur kadın rolünde ekinden yardım istemeye gelebilir
5.teksoyların bir dostunun kızı yurdışındadır gelir onlar kıza yardımca olur Türkiyede
6.ismetin başka bir kızı daha vardır:) şaka canım olmasın böle bişey

öyküm
16-07-06, 21:03
Meryemce canım sanırım Engin dediğin Gümüş'teki Engin:)
Valla söylediklerinin ikisi de birbirinden psikopat ama iki dizide de bir benzerlik var Engin Gümüş'ün iş arkadaşı ve ona aşık,Esra Niko'nun iş arkadaşı ve kız Niko'ya aşık ama bizim teorimizde Berrak Ekin'in iş arkadaşı olacak bu yüzden olayın psikopatlık düzeyine ulaşmayacağını düşünüyorum.

Mesela Sarp bir akşam üzeri Ekin'i bürodan almaya gelir.Ekin'le çıkarken Berrak'la(kıza ad bulmadık daha o yüzden böyle diyim:))karşılaşırlar.Ekin Berrak'la Sarp'ı tanıştırır.Berrak Sarp'tan çok etkilenir
devamı sonra :img-hyste :img-hyste
Billurum valla iki dakika da senaryo yazdın senaristlik bu olsa gerek helal olsun valla...Ya ben de umut ediyorum ki böyle psikopat bir kişiliğe bürünmeyecek bak bir de isim mevzusu var değil mi?acaba ismi ne olacak??????

öyküm
16-07-06, 21:29
Ben de merak ediyorum.Şimdi hmm...düşünüyorum da aklıma isim gelmiyor merak ediyorum acaba ne olacak ismi:)
Kesin böyule havalı bişey olur yani zaten ne bileyim fizik olarakta öyle görünüyor hani ismi uymuş yani dizide de ona göre birşey bulurlar heralde...Ne olabilir ki?Berrak kalır belki...:img-grin2

*~*RaiNBoW*~*
16-07-06, 23:36
Berrak kesin geliyor anlaşılan,ilk duyduğumda sadece bir düşünceden ibarettir diye düşünmüştüm ama öyle bir konuşuyorsunuz ki kesinleşmiş sanırım.
Madem diziye gelecek,rolü de Sarp'ın ex aşkından başka bir rol olamaz herhalde.Böyle güzel bir oyuncuyu başka bir yerde oynatmazlar çünkü.Yelda,Serkan'dan boşanacak belli..Belki de Berrak;Yelda'nın eski bir arkadaşıdır yurt dışından gelir,Yelda'ya teselli olur vs. derken eskiden Sarp'a aşık olduğu bir sohbet sırasında ortaya çıkar.Vay be 2 dk.'da nasıl da senaryo yazdım :)Büyük uçuş buna derler...
Şimdi Berrak gelirse aşk üçgeni değil,dörtgeni oluyor.
Hakan Ekin'i,Ekin Sarp'ı,Berrak da büyük ihtimal Sarp'ı...Offf

daisy58
17-07-06, 00:12
bakıyorum konu burada da berrak! Ne habermiş ya ben önce posta gazetesi yazdı diye uydurmadır diye düşündüm ama bakıyorum herkes doğru diyor. ee hadi hayırlısı bakalım... Şahsen pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim berrak hanımı ama tabi dizide nasıl bir rölü olur ona da bağlı olacak bundan sonra sevip sevmeyeceğim...

bu dizi nasıl devam edecek açıkçası endişeliyim bu konuda.. Son bölüm iyi güzeldi sevindik, aklımızda bir tek hakan soru işaretiydi ama dizi bittikten sonra çıkan haberler işin tadını kaçırdı bence. Mehmet Amcamızı kaybettik, Gürgen ayrıldı, Kenan karakteri de yok artık (gerçi kenan olmasa da olur artık yapacak bişeyi kalmadı:)) ..Bu kadar kayıp bu dizi için çok bence... tamam birileri girecek artık bu kaçınılmaz bir durum oldu, ama eski büyüsünü tekrar nasıl yakalayacak bu dizi?

Dizinin iki komedi unsuru vardı biri Serkan biri Kurti... Serkan işi alıp götürüyordu başından beri. Zaten bu aşk oyunu fikri de ondan çıkmıştı.. ne gerek vardı şimdi 3-4 ay sonra bitecek diziden ayrılmaya. ocağa kadar sabretseydi keşke... neyse artık olan oldu, o da kendi oyunculuğu için en doğru kararı vermiştir umarım...

Ama gerçekten bu dizi nasıl devam edecek, nasıl toparlaycaklar bunca eksik gediği yeni oyuncularla nasıl kapatacaklar merak ediyorum... 4 yıllık aradan, ekinin hastalığından sonra "aşk oyunu 2" oldu artık demiştik. bence artık "aşk oyunu 3" başlıyor. yine başka türlü bir dizi çıkacak karşımıza...

meryemce84
17-07-06, 00:50
daisy arkadaşım katılıyorum sana....
Aşk Oyunu 3 perdesini açacak...
Dizimiz boyut değiştirecek ....

Serkansız ve en önemlisi İsmet Amca'sız Mehmet Akan'sız bir yanımız eksik kalacak...

Hayat işte insanın her istediği olmuyor...
Malesef hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla...

Dizimizde devam edecek....Yeni katılacak karakterlerde ayrı bi renk katacak...
Umarım dizimiz sezona iyi başlar ve iyi bir finalle biter....(Amin)

PERİİ
17-07-06, 10:16
günaydın arkadaşlar
iki gündür yoktum forumda bakıyorum BERRAK olayı konuşulmuş valla gazetede yazana göre Berrak gelirse ben giderim demiş Yasemin eee geleceği doğruysa o zaman yaseminin onu istemediğide doğrudur bence dizi için Keremcem ne kadar önemliyse Yaseminde bi o kadar önemli bilemiyorum artık Berrak gelirmi gelmezmi

ateveci
17-07-06, 11:28
berrak diziye girecekmiş.
kendisini gerek yarışmada geekse de filmde seyretmedim.
o da gelsin bakalım görürüz neler olacak.
daha da ne kadar saçmalayabilirler ki artık zaten?
saçmalamanın da bir sınırı yok mu yoksa???

J.Lo fan
17-07-06, 14:40
her kese selam!Ben uzun 1 zamandir kendi ishlerimle ugrasmakdan buralara ugramaz oldum,onun icin de nsail dersiniz-konuya fransiz kaldim.Berrak kim?Serkan ve kenan gelecek sezon yok mu?Karakterlerin 40%i yoksa,bence sacmalamak yerine filmi cekmesinler ve vermesinler.Ama shu berrakin fotosunu nerden bula bilirim,acil lazim:)

*{LOLLY}*
17-07-06, 14:48
merhaba arkadaşlar.. bu berrak konusu keremcem ve yasemin başlığında da tartışıldı. bana göre o haberin tek gerçek tarafı berrak'ın diziye girmesidir.diğer konular kesinlikle düzmecedir.siz hiç yaseminsiz aşk oyunu düşünebiliyor musunuz? tabiki hayır. senaristler ve tüm ekip de bunun farkında . ayrıca keremcemin de sırf beğendiği için bu kızı diziye katacağını ve ekibin de buna göz yumacağını bu yüzden de yaseminin kariyerini yarıda bırakacağını hiç mi sanmam..

berrak'ın diziye bir şekilde girmesini de isterim. yani berrak ya da bir başkası. arkadaşlar mutlak suretle diziye taze kanlar yeni yüzler katılmalı...

x_defne_x
17-07-06, 15:06
ya yasemin ergene diziden mi cikiyor bana birisi noldunu anlatsin yaaa....:img-grin2 simdiden tsk ederim...:img-grin2

x_defne_x
17-07-06, 15:07
her kese selam!Ben uzun 1 zamandir kendi ishlerimle ugrasmakdan buralara ugramaz oldum,onun icin de nsail dersiniz-konuya fransiz kaldim.Berrak kim?Serkan ve kenan gelecek sezon yok mu?Karakterlerin 40%i yoksa,bence sacmalamak yerine filmi cekmesinler ve vermesinler.Ama shu berrakin fotosunu nerden bula bilirim,acil lazim:)

canim benimde aklima gelmedi internette star avi berrak yazdim bisiler geldi üstüne tikladim resmi geldi....

J.Lo fan
17-07-06, 15:26
canim benimde aklima gelmedi internette star avi berrak yazdim bisiler geldi üstüne tikladim resmi geldi....
Ben burda yerli oyuncular s-z forumlarinda sayfasini buldum ve kizi aslinda tanidigimimn farkina vardim:).Guzel 1 kiza,ama ask oyununda oynamasini istemeem.Benim aklimin ermeyen sey-serkansiz nasil 1 dizi olacagi?yeldayla boshanacaklarmi o zaman ya aktor degisikliyi olacak?Bu arada gurgenin ekiple mi arasi bozulmus da filmden ayriliyor?:(

*{LOLLY}*
17-07-06, 15:31
arkadaşlar arkadaşlar lütfen sakin olalım..yaseminin diziden ayrıldığı falan yok.sadece duyumlarımız berrak'ın diziye katılacağı yönünde.yaseminin dizide ayrılma haberleri kesinlikle asparagas.böyle bir şey mümkün değil.lütfen içinizi rahat tutun. bu haber gazetenin uydurması.ki şimdiye kadar dizimiz hakkında birçok uydurma haber yapmıştır bu gazete..

teomanresat
17-07-06, 15:35
Selamlar efendim.Bakıyorumda incin top oynuyor.Bende biriki kelam edeyim bari şu Berrak olayına.Açıkçası ben diziye katılmasını istemem.Onu atvdeki yarışmadan görmüştüm ve bana biraz ukala gelmişti.Yani kanım ısınmadı.Diziye katılması olayında ise bir arkadaşta yazmış ,bizde burda birkaçgün öncesinde Ekini kıskandıracak bir kadın adayı hakkında konuşmuştuk.Açıkcası o aklımıza gelmedi.Dizide güzel duracağını zannetmiyorum.Galiba Keremcem iyi bir ikili oluruz demiş.Gazetede öyle yazmıştı.Benim anlamadığım sen dizide zaten ekinle iyi bir ikilisin başkasına ihtiyacın yokki.Birde diziye nasıl bir karakter olarak girecek oda önemli.Sarpa aşık olacak,Ekini kıskandıracak,Sarpında olmaz öyle birşey ama hani olursa hoşlanacağı bir karakterde girerse akibeti Dizideki yasemin gibi olur.Büyük tepki yoplar ve tutunamaz.Ama sevecen,zararsız,ikisininde iyiliğini isteyen kendi halinde bir karakter olarak girerse o zaman sevilir.Ama hiç sevecen,zararsız bir karakter gibi gireceğini sanmıyorum.Hadi hayırlısı.

*{LOLLY}*
17-07-06, 15:39
ben kesinlikle diziye yeni kişiler katılmasını istiyorum.hatta bu kişi ekinin sarpı kıskanmasına neden olursa da iyi olur diye düşünüyorum.ama tabiki fazla abartılmadan. örneğin sarpın hakanı kıskanma tripleri ne kadar eğlendiriciydi.bu sefer ekini o şekilde görmek iyi olabilir. fakat bu kız teoman arkadaşımın da dediği gibi zararsız olmalı.yasemin gibi olmamalı.bence ufak tefek sürtüşmelerr bu diziye yeni tatlar katacaktır. tekrar söylüyorum: yaseminin hiç bir yere gittiği yok..serkan, mehmet akan yeterince kan kaybı yarattı...

J.Lo fan
17-07-06, 15:43
Ben 1 tek serkani anlayamiyorum-bu karaktersiz ask oyunu adli 1 sey olmayacakdi-butun fikirlerin ve islerin mimari-Serkan abimiz nasil olmaz ki?Bana birileri bunu aciklar mi?insanin aklina ilk olarak ekiple 1 problem durumu geliyor.Ne olacak bu filmin akibati???????:(

teomanresat
17-07-06, 15:54
Ben 1 tek serkani anlayamiyorum-bu karaktersiz ask oyunu adli 1 sey olmayacakdi-butun fikirlerin ve islerin mimari-Serkan abimiz nasil olmaz ki?Bana birileri bunu aciklar mi?insanin aklina ilk olarak ekiple 1 problem durumu geliyor.Ne olacak bu filmin akibati???????:(
Selam bencede dizi ekibiyle ilgili bir problem olmuştur.Benimde aklıma başka bir açıklama gelmiyor.Evet Serkansız zor olacak ve onu arıyacağız.Müthiş fikirlerin mimarı Serkandı ama anlaşılan artık olmayacak.Ya kurtiyle idare edeceğiz yada Serkanın yerine birini bulacaklar.Serkan adı altında değilde başka bir karakterde ama onun gibi fikirler üreten.Tabi biz bu karakterle serkan arasındaki farkı karşılaştırağız bu kesin.

ayşa
17-07-06, 15:55
Herkese merhabalar diyeyim...
Forum tatil havasına girdi iyice...
Şu haberi duyduğumda nedense inanasım gelmedi. Posta Gazetesinin haberi...
Ben onun için gözümle görmeden B. Tüzünataç hakkında konuşmayacağım. Dedim ya inanmıyorum. Çünkü haberin tamamına bakınca saçmalık görüyorum ben. Yok efendim 4 ay oolmuş ayrılalı, Yasemin olaydan sonra resti çekmiş... birde Kerecem bilmem ne demiş....
inanmıyorum, yan rol için bizim diziye de geleceğini sanmıyorum o şahsın.

*{LOLLY}*
17-07-06, 15:58
merhaba ayşa öncelikle ben de hoşgeldin diyeyim:) ben de katılıyorum sana. diziye yan karakterler girmesini kesinlikle destekliyorum ama bu oyuncuların tiyatro kökenli ya da en azından "iyi" oyuncular olmasını istiyorum.haberin geneli saçma zaten. o yüzden ben de diyorum ki bu haberde eğer doğruluk payı varsa o da berrak'ın diziye gireceği hakkındadır. ki onun da doğru olduğunu senin gib sanmıyorum...

J.Lo fan
17-07-06, 16:04
merhaba ayşa öncelikle ben de hoşgeldin diyeyim:) ben de katılıyorum sana. diziye yan karakterler girmesini kesinlikle destekliyorum ama bu oyuncuların tiyatro kökenli ya da en azından "iyi" oyuncular olmasını istiyorum.haberin geneli saçma zaten. o yüzden ben de diyorum ki bu haberde eğer doğruluk payı varsa o da berrak'ın diziye gireceği hakkındadır. ki onun da doğru olduğunu senin gib sanmıyorum...
Berrak cok guzel 1 kiz,ama ben zaten soyledim once de ,onun katilmasini hic istemem.Yan karaktrlere gelince,zaten ortada yan karakter kalmadi ki(!)Bakin ya,Mehmet Akani maalesef kayb etdik,muhtamelen yerine birileri gelecek,ama ona nasil isiniriz,onu bilemiyecem,serkan olmayacak-ki bunu hic anlamis diilim,biz en azindan yelda-serkan probleminin bu sezon cozulecegine umut ediyorduk,bakalim nasil 1 sebeple yok edecekler serkani.Kenan yok,e atomatikman feride de yok,doktor hakan kalici mi,gecici mi,onu da bilmiyoruz shimdilik,e geriye kaliyor-gonul-kurti-muzo 3lusu,yelda,orhan amca karisi feryal hanimla,e gulser teyze yeni ismet amcayla,1 de bernayi unutmayalim.Ee,napicaz bu sezon?

ela gözlü
17-07-06, 16:04
Selamlar herkese efendim.Posta gazetesinin her zamnki gibi doğruluk payı olmayan haber'İ konuşuluyor galiba.Berrak'ın diziye girmesini istemiyorum hemde zannetmiyorum.Her zman ki gibi eften püften saçma bi haber yazılmış.Hç bir doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum.
Mehmet Akan yok;Gürgen yok dizinin yıldızları kayıyor sanki.Bİ tane daha yıldız kayarsa dizi de kayıcak.Eylül'e kadar kan kaybındna ölmezsek diziyi izleyip fprumumuzda yorumlarımızı yazıcağız.Şafak 70 :)

ayşa
17-07-06, 16:09
Sağol Esracım, ben nedense bir türlü ihtimal vermiyorum o kızın yan karakter olarak bizim diziye gireceğini. Baş rol beklerim ondan başka dizilerde ama bir yan rol bana tuhaf geliyor. daha önce de tutmayan bir dizide başrol oynamışlığı var. Hem Fatih Aksoy O'na baş rol versin yeni bir dizide:) Ben nedense istemiyorum ya.... İlk duyduğumda tepkim de böyleydi şimdi de...

J.Lo Fan selam canım. Maalesef eksik kadro gireceğiz ama mutlaka düşünmüşlerdir bri şeyler. Kalanlarla dizi Ocak ayına kadar çıkamaz çünkü:)
İnşallah hoşumuza gidecek, hemen ısınacağımız yeni karakterler olurlar ve tabi ki oyuncular...

gormlaith
17-07-06, 16:10
Merhaba herkese..
Berrak haberine benimde inanasım gelmedi.Hem yayınladıgı gazete bakımından hem de haberin icerigi cok sacma..Berrak diziye giriyordur ve bu haberin ustune de oturup keremcem yaseminle ilgili hikaye yazdılarsa onu bilemem.Neyse zaten yeni karakterler girecekti ama bizim kız eksiğimiz yoktu ki:) hakana 2 seceneğimiz var zaten ya berna ya yelda.şimdi berrak ne yapmaya geliyor eger geliyorsa? ekin-sarp-hakan üçgeni yetmedi birde berraklı üçgen mi yapacaklar ne yapmaya geliyor bu kız

J.Lo fan
17-07-06, 16:13
Vallah zaten bu sezon izleye bilecegimi sanmiyorum,en azindan burdan yukleyip izlerim diyordum,ama bu gidishle filmimiz eylul cikacak mi,o bile soru!Neden boyle oldu ki,sanki!Yine ekin-sarp sevgisine golge dusurecek 1 seyler yapacaklar.Sonra yine aralari karistiran yan karakterler.serkan da olmayacak,en azindan gulurduk.1 tek serbest ailesi ile is yurumez.
Biliyorum,benim bu sozlerime her kes tepki verecek ve hatta kinayacak bile,ama arkadashlar,bence filmi yayinlamasinlar bundan daha iyi.Ama biliyorum ki,cogunuz beni haksiz bulacaksiz,ama napayim,sacmalik gormekdense,hic 1 sey gormem ve her zaman o guzelim sezon finalini hatirlarim

*{LOLLY}*
17-07-06, 16:14
umarım ayşacım umaırm dediğin gibi hemen ısınacağımız oyuncular ısınacağımız karakterlere hayat verirler..umarım ekip bu konuyu da üstünkörü değil de iyice düşünüp taşınıp hallederler.diziye serkanın bir benzerini katacaklarını sanmam.şöyle olabilir ama serkan karakterini gürgen yerine başka bir oyuncuya verebilirler.işte o zmn nasıl olur çok merask ediyorum.öyle ya da böyle serkansız ne yapacağımız merak ediyorum...

##BerkaN##
17-07-06, 16:15
slm arkadaşlar
aslında ilk okuduğumda banada okadar uydurma , asparagas bir haber olduğu aklıma geldi hattqa emindim ve hala aynı görüşteyim belkide bence yalan bir haber okuduk ama serkan abinin bikaç yazıını okuduktan sonra bu gazete haberinin hepside uydurma olabiir mi olamazmı diye sorar oldum.sonra adamlar bunun hepsini uyduramaz dedim yani berrağı işin içine kattılar sonuçta belkide berrağa teklif geleceğini bir yerden duydular sonra yazıyı daha ilgi çekmesi için magezinleştirerek yasemin ve keremcemede dokundurmasını bildiler belkide ama ben hala sanmıyorum berrağın gireceğini yada girmesinide istemiyorum
aklımı kurcalayan soru gürgen hakkında benim şimid gerçekten gürgenin çıktığına eminmiyiz çünkü sonuçta çıktığı doğrultusunda haber resmi sitesinden deilde bi fan sitesinden geldi sanırım bide bi gazeteden onun dışında bu konuda resmi bir açıklama yok galiba hatta gürgen bi kanala çıktı ve gelecek sezondan çekimleri hakkında bişeyler söylemiş ayrılacak olsa orda söylerdi bence...oyüzden ben hala buna inanmıyorum çünkü serkansız yani gürgensiz aşk oyunu olmaz unutmayalım ki oyunu ilk bulanda o olmuştu ne güzel günlerdi...bide aşk oyunu 2 - serkanın dönüşü de hatırlarım eski günler işte geçip gittiler ama izleri hala yüreğimizde ve aklımızda..

J.Lo fan
17-07-06, 16:17
Sağol Esracım, ben nedense bir türlü ihtimal vermiyorum o kızın yan karakter olarak bizim diziye gireceğini. Baş rol beklerim ondan başka dizilerde ama bir yan rol bana tuhaf geliyor. daha önce de tutmayan bir dizide başrol oynamışlığı var. Hem Fatih Aksoy O'na baş rol versin yeni bir dizide:) Ben nedense istemiyorum ya.... İlk duyduğumda tepkim de böyleydi şimdi de...

J.Lo Fan selam canım. Maalesef eksik kadro gireceğiz ama mutlaka düşünmüşlerdir bri şeyler. Kalanlarla dizi Ocak ayına kadar çıkamaz çünkü:)
İnşallah hoşumuza gidecek, hemen ısınacağımız yeni karakterler olurlar ve tabi ki oyuncular...
Selam,ablacim!Ben cok uzak kaldim siteden ve haberlerden ve girince shok shok ustune,artik ne yapirlar yapsin,oturup sirf meraktan izleyecem.Ben ask oyununa harcadigim kaset ve paralari sayiyorum da,degermiydi diye dusunuyorum shimdi.
Berraki pek merak etmiyorum da,en cok serkani aklim almiyor,ya hala inanamiyorum,zaten ismet amca sokunu yeni-yeni atlatiyorum,1 de bu!olmaz ki.

ayşa
17-07-06, 16:28
Gormlaith dur canım bir üçgen daha çıkarma başımıza:)

J.Lo Fan, bizde Gürgen haberi geldiğinde şok olduk. Silinen sayfalar dursaydı okurdun, ne telaşlandığımızı... Ama sonra aynı gün içinde düşündük taşındık ve olağan bir olay giibi karşılamaya başladık. Sen şimdi üst üste alınca haberleri fazla geldi sana, sakinleş hele:)

Berkan biz forum olarak Gürgen haberine inandık sanırım:( ilk başta pek inanasımız gelmediği halde....

J.Lo fan
17-07-06, 16:35
Gormlaith dur canım bir üçgen daha çıkarma başımıza:)

J.Lo Fan, bizde Gürgen haberi geldiğinde şok olduk. Silinen sayfalar dursaydı okurdun, ne telaşlandığımızı... Ama sonra aynı gün içinde düşündük taşındık ve olağan bir olay giibi karşılamaya başladık. Sen şimdi üst üste alınca haberleri fazla geldi sana, sakinleş hele:)

Berkan biz forum olarak Gürgen haberine inandık sanırım:( ilk başta pek inanasımız gelmediği halde....
Umarim,kendime gelirim,ablacim!Artik imza ve avatarimi da ona gore duzenledim-serkan abimizi geri getirme kampanyasina baslayalim,diyorum.Zaten simdiye kadar masallah ne kadar kampanya yaptik,isleri en azindan 1 az yoluna koyduk,1 tanesini de gurgen oz icin yapalim,noolacak:)

x_defne_x
17-07-06, 16:42
ya ben sunu anlamadim yasemin ergene diziden cikiyor mu cikmiyor mu????

ayşa
17-07-06, 16:43
j.Lo Fan canım, Gürgen Öz'ün kararına saygı duymak lazım. Bence ekiple anlaşmadığı için falan çıkmadı Gürgen diziden yada O'nu zorla çıkartmadılar. Bence tam tersi kendisi yoğunluğundan dolayı çıktı. Çünkü Gürgen'in yıldızı çok parladı. Sinema filmlerinde oynayacak, ben eminim yeni sezonda bir komedi dizisinde baş rol de oynar. eee şimdi böyle teklifler varken, adam yan karakter oynadığı bir dizide kalır mı?

ayşa
17-07-06, 16:44
ya ben sunu anlamadim yasemin ergene diziden cikiyor mu cikmiyor mu????
Çıkmaz arkdaşım sen merak etme. Yasemin o gazetede yazılan gibi kapris yapıp diziden ayrılmaz. Tamamen uydurmuşlar....

J.Lo fan
17-07-06, 16:48
j.Lo Fan canım, Gürgen Öz'ün kararına saygı duymak lazım. Bence ekiple anlaşmadığı için falan çıkmadı Gürgen diziden yada O'nu zorla çıkartmadılar. Bence tam tersi kendisi yoğunluğundan dolayı çıktı. Çünkü Gürgen'in yıldızı çok parladı. Sinema filmlerinde oynayacak, ben eminim yeni sezonda bir komedi dizisinde baş rol de oynar. eee şimdi böyle teklifler varken, adam yan karakter oynadığı bir dizide kalır mı?
aMA Onsuz olmaz ki!ne uyduracaklar kim bilir yelda-serkan iliskisi icin,hatta belki de bosanirlar,ay iyrenc ya!ben de cok seviyorum kendisini ve elbette ki,saygi duyuyorum fikrine,ama 1 dusunelim bakalim,serkansiz nasil ask oyunu olur-olmaz ki!
Ben bu gun cok gerildim ya!o kadar cok seviyorum ki bu diziyi,sanki filmin icindeyim ve onlarla yasiyorum her seyi,onun icin boyle durumlara cok ama cok uzuluyorum.Oldum olali,yeni sezon oyuncu degisiklileine karsiyimdir.Sevmiyorum ya,ne yapayim!

gormlaith
17-07-06, 16:59
evet saygı duymak lazım.bende ekiple ilgili birşey oldugunu düşünmüyorum.Zaten rolü cok azalmıştı ilk bölümlere göre cünkü cok yoğundu.Bir de sanırım artık istemiyordu..Neyse hayırlısı olsun..
Hakan karakterinden ben çok ümitliyim.Eğer aşk üçgeninin suyunu cıkarmazlarsa güzel eğlenceli bölümler bizi bekliyor olabilir.ama belli olmaz daha öncede konuşulmuştu burda Gümüşteki Engin gibi olmasın önce iyi girdi sonra iyice psiko oldu diye.Bu ihtimal de kafamın bir köşesinde var.Yurdaer Okur da süper psikopat rolü oynar, ama oynamasın tabi, böyle kalsın:)

ayşacım tamam bencede çok üçgen oldu:) ama olmayacak birşey de değil,bulunsun aklımızda:)

J.Lo fan
17-07-06, 17:02
evet saygı duymak lazım.bende ekiple ilgili birşey oldugunu düşünmüyorum.Zaten rolü cok azalmıştı ilk bölümlere göre cünkü cok yoğundu.Bir de sanırım artık istemiyordu..Neyse hayırlısı olsun..
Hakan karakterinden ben çok ümitliyim.Eğer aşk üçgeninin suyunu cıkarmazlarsa güzel eğlenceli bölümler bizi bekliyor olabilir.ama belli olmaz daha öncede konuşulmuştu burda Gümüşteki Engin gibi olmasın önce iyi girdi sonra iyice psiko oldu diye.Bu ihtimal de kafamın bir köşesinde var.Yurdaer Okur da süper psikopat rolü oynar, ama oynamasın tabi, böyle kalsın:)

ayşacım tamam bencede çok üçgen oldu:) ama olmayacak birşey de değil,bulunsun aklımızda:)
Zaten ask oyunundan onceki rolleri hepsi (en azindan benim gorduklrim)psikopat rolu.Beklemekden baska 1 sey gelmiyor elden.Bakicaz artik,naapacaklar.Hadi,ben gideyim.Bundan sonra ***-*** ugramaya calisicam,ya uzak kaldikca sok-sok ustune geliyor:)
Her kese iyi yorumlar!

Besra_Hazal
17-07-06, 17:14
Ayşa ablam,
Bir baktım burada konuya açıklık getirip,sorulara açıklamalar yapıyorsun.Böyle açılayıcı birinin forumda bulunması ne güzel!!!Hzır seni bulmuşken ben de birkaç soru işaretime yanıt arayayım bari ablacım:img-grin2

Şimdi gerçekten Berrak diziye giriyor mu???Bu imzalar ve avatarlardaki "BU YIL BİZİM YILIMIZ,BU YIL AŞK OYUNU NUN YILI" mevzusu ne oluyor???Diziye Berrak dışında başka karakterler de mi girecekmiş??Feride ile Kenan ı Ayvalık'a yolladık mı????

(Direk saldırıya geçtim ama iki gün girmediğin zaman bu forumda çok şey kaçırıyorsun.Hele ki bir yazı sana aktif olmadığın için konu yanıtlayamazsın diyor ve soru işaretlerine cevap bulamıyorsan böyle çok soru sormak zorunda kalıyorsun.Bi daha bu forumdan ayrılmak mı asla!!!!Bu arada ben keremcem_sarp)

ayşa
17-07-06, 17:36
hay Allah iyiliğini versin Kerecem_ sarp bende kim bu diyorum:)
Şimdi ben sana nasıl hitap edeyim, Hazal mı diyeyim?

Şimdi sorularının kesin bir yanıtı yok canım. Sadece tahminler var...
-Şimdi ortada bir gazete haberi var, pekte güvenilir değil. Yani Berrak'ın girip- girmeyeceği kesin değil. Resmi bir açıklama değil bu.
- İmzalarda ki yazılardan benimde haberim yok canım.
-Yeni karakterler girecek diye tahmin ediyoruz. Özellikle Serkan karakterinin yerine birisinin gelmesi lazım. Ayrıca Yelda'ya birisi lazım diye düşündük. Ekin'in kıskanacağı bir bayan karakter lazım dedik ayrıca... dedim ya bunlar sadece bizim tahminler.
- Kenan ve Feride artık yok canım. Buna kesin gözüyle bakıyorum ama yine de belli olmaz. Olsalar bile zararlı olmazlar bu saatten sonra.

Besra_Hazal
17-07-06, 18:47
hay Allah iyiliğini versin Kerecem_ sarp bende kim bu diyorum:)
Şimdi ben sana nasıl hitap edeyim, Hazal mı diyeyim?

Şimdi sorularının kesin bir yanıtı yok canım. Sadece tahminler var...
-Şimdi ortada bir gazete haberi var, pekte güvenilir değil. Yani Berrak'ın girip- girmeyeceği kesin değil. Resmi bir açıklama değil bu.
- İmzalarda ki yazılardan benimde haberim yok canım.
-Yeni karakterler girecek diye tahmin ediyoruz. Özellikle Serkan karakterinin yerine birisinin gelmesi lazım. Ayrıca Yelda'ya birisi lazım diye düşündük. Ekin'in kıskanacağı bir bayan karakter lazım dedik ayrıca... dedim ya bunlar sadece bizim tahminler.
- Kenan ve Feride artık yok canım. Buna kesin gözüyle bakıyorum ama yine de belli olmaz. Olsalar bile zararlı olmazlar bu saatten sonra.
Ya ablacım başıma neler neler geldi!!!Diğer kullanıcı adımla giriş yapamıyorum ben de yeniden üye olmak zorunda kaldım.Bu sefer de konu yanıtlayamadım.Şimdi de tam yeni üye sıfatından kurtuldum derken tekrar üye olunca yine yeni üye muamelesi görmeye başladım.

Açılamaların için de sağol bu arada canım ablacım.Vallahi ben tekrar yeni üye sıfatından kurtulana kadar aşk oyunu bitecek galiba.Eski günlerime dönüp diğer kullanıcı adımla giriş yapabilmem bizim Rüya İşçileri nin Ekin ve Sarp ı mutlu edecek bir senaryo yazması kadar imkansız görünüyor...

BEN YİNE VE ISRARLA BELİRTİYORUM BEN keremcem_sarp....................

ozguster
17-07-06, 19:03
Şimdi haberin ele alınışındaki, yorumlanışındaki '' inandırıcılığa '' bakar mısınız?
''Keremcem Berrak Tüzünataç'ı istemiş, onunla iyi bir ikili oluştururuz demiş.Yasemin kıyametleri koparmış.O varsa ben yokum demiş.''
Şimdi sorarım size hangi aklı başında, makul ve mantıklı insan , şu yukarıda yazan haberi haber diye okur?Hadi okudu,kim inanır?
Posta gazetesi artık aştı kendini.Keremcem kim? Bu dizinin yönetmeni mi_?Senaristi mi?Yapımcısı mı?
O da dizideki diğer zatlar gibi , Yasemin gibi, Kurti gibi bir oyuncu sadece. Kim oluyor ki dizi kadrosuna kadar söz sahibi olsun.(Daha bismillah dünkü oyuncu.)
Yarın ben şunu istemiyorum çıkartın diziden,uyumlu değil dese, hemen o kişi kadrodan mı çıkartılacak?
Ya da Yasemin dese ki; ben artık Keremcem'i istemiyorum, aramızdaki o elektrik bitti, taze kan lazım, hemen yeni bir başrol adayı mı aranacak?
Bu ne saçmalıktır.Bakın yorumlarım sadece gazetedeki haberin '' tarzı '' üzerine. Yoksa diziye Berrak gelir, Yasemin gider. Hiç bunu irdelemiyorum.Olabilir, kadrodur zamanla değişebilir.Ama yok o istedi, yok bu istedi ,onun elektriği tuttu, berikinin yıldızı barışmadı gibi saçma nedenlere bir dizi ekibine oyuncu seçilmez. Berrak diziye dahil olsa bile sebebi bu değildir. Bu yüzden bu konu ile ilgili adamakıllı, gerçekten haber veren bir kuruluştan haber almadıkça yorum bile yapmayacağım.(Bu kadar kesin bilgi sahibi olan arkadaşların haber kaynağı sadece yukarıdaki haber mi acaba? Bunu da merak ettim.)
Bu arada Selamsız Bandosu gibi daldım foruma ama, ancak yazacak zaman bulabildim.Söyleyeceklerimi unutmadan yazayım diye selamı unuttum.Burada olan olmayan herkese selamlar efendim.

sisley
17-07-06, 19:56
Ben şahsen Berrak Tüzünağaç'ı bu dizide görmek istemem böyle haberler den sonra özellikle ki zaten Posta gazetesinin su ana kadar AŞk Oyunu ile yaptığı hangi haber doğru cıktı ki bu doğru olsun.
İnanmıyorum ben bu habere ,sizlerde inanıp kafanızı yormayın arkadaşlar
boşu boşuna.
Yeni karakterler elbetteki olacak ama ben tecrübeli ve yetenekli
oyuncuları görmek isteriim Aşk Oyunu'nda.
Gürgen Öz''ün ayrılması ve Mehmet Akan'ın vefatından sonra.

*~*RaiNBoW*~*
17-07-06, 23:21
Keremcem ile ilgili sorularınızı "Keremcem" başlığında tartışmanız daha uygun arkadaşlar.
Gürgen Öz'ün diziden ayrılması,Serkan karakterinin yok olması ile birlikte bizim şu "bebek" muhabbetinin de cevabı oldu sanırım.Oysa ne güzel hayal de kurmuştuk...

Nanni
18-07-06, 00:13
iyi geceler efendim...
daha önceki sayfalardan edindigim bilgiler dogrultusunda bir habere cok sasirdigimi söylemek istiyorum...Demek Serkan diziden ayrilmis..."ooo Nanni günaydin yani..." dediginizi duyar gibi oldum birden...
malum biraz uzak kalinca insan, oluyor böyle seyler :img-grin2...

Serkanin yani Gürgen Özün diziden ayrilmasina sevinmedim desem yalan olacak, sevindim desem de yalan olacak...Yan karakterlerin, hatta böyle yetenekli yan karakterlerin harcandigi bir dizide, uzun süre bile dayandi diyebilirim Gürgen icin...sonucta yetenekli bir insan, yeteneginin kiymeti bilinen yerde kalir degil mi efendim?
Madem Serkan ayrilmis diziden, ben de anisina en cok sevdigim ve unutamadigim sahnesini söylemek istiyorum...Hani 14. Bölümde bizim Sarp Ekinin kapisinin önünde beklerken, Serkan Yeldaya ask oyununu anlatmisti da, Yelda da ceza vermisti ya Serkana...hani üc kere "Ben esegin en önde geleniyim..." diye bagirmisti ya...iste bu sahnede güldügüm kadar, hicbir sahnede gülmemistim...
"Allah yolunu acik etsin Gürgen Öz...güle güle Serkan..."

Gel gelelim Berrak Tüzünagac konusuna..."Ates olmayan yerden, duman cikmaz" diyerek, bu sahisin MED Yapim sorumlusu Fatih Aksoyla da iliskisini gözönünde bulundurarak, diziye girmesi ihtimalinin yüksek oldugunu savunuyorum. Yalniz anilan bu gazete haberindeki gibi, Keremcem ve Yasemin Ergenenin kendilerine yakismayacak hicbir kelamda bulunmayacaklarindan da yola cikarak, bu garip diyaloglar gibi (yani Keremcemin "biz iyi bir ikili oluruz...ve ya Yasemin Ergenenin "o gelirse ben giderim...") seviyesiz ve bir o kadar da anlamsiz sözler sarfetmediklerine de adim gibi eminim efendim...

Bir zamanlar bizim bes kafadarin bir radyo programindaki konusmalari hatirlanacak olursa -bilmeyenler icin hatirlatmam gerekirse...
"Biz 30 bölüm aski isledik...ask bitti artik...hastalik, kiskanclik, aldatma gibi ögelerin islenmesi normaldir bu saatten sonra..." ( kelimesi kelimesine ayni olmamakla birlikte, inanin anafikir burada anlatilmak istenendi...)- bu Berrak hanim kadar güzel ve alimli bir bayanin hangi sifatla girecegi bence asikardir...bunu destekleyici bir örnek daha verecek olursam:
Ekinin yasayip, yasamayacagini bize gösterecek olan ve gösteren belki de bu yüzden diziye alinan masum, genc ve bir o kadar da yetenekli doktorumuz Hakan, finalde ne hale getirildi? Ekine asik edildi...simdi varin gerisini siz düsünün...
Tabi bu kizcagiz diziye girmeyebilir de, ya da girer ama benim düsündügüm gibi kullanilmayabilir de...o zaman ben de burada hepinizden, sinirlerinizi bozdugum icin özür dilerim, bundan da emin olunuz efendim...

Zannediyorum ateveci yazmisti, sacmalamanin da siniri yok mu yoksa diye...
bizim besli sagolsun, bize bütün sinirlarin nasil zorlanacagini gösterdiler...
simdi de sacmalamanin siniri nasil zorlanir, bunu gösterecekler belki de !!!
umarim böyle birsey olmaz, umarim bazi üyelerin imzasindaki gibi bu yil Ask Oyununun yili olur...umarim...

sevgiler...

meryemce84
18-07-06, 00:50
Ah Nannicim ah !
Söylediklerine katılmamak mümkün mü?
Serkan dizimizin neşe kaynağıydı ilk başlarda sonra onu tükettiler...
Gürgen Öz de ki enerjiyi tam kullanamadılar...
Bu konuda üzüldüm biraz Serkan için ama bende senin gibi biraz da sevindim Gürgen için...Kendisini daha da iyi yerlerde görürüz inşallah...

Gelelim Berrak hakkında sözlediklerine Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Ama ben kendisini dizide görmek istemiyorum,hoşlanmıyorum ondan iyi elektrik almıyorum..Girecekse başka bir "oyuncu" girsin..

Rüya işçileri bize ne izletecekler önemli olan bu?
Kendilerini tekrar mı edecekler aşk üçkeni vardı bu dizide dörtgen oldu
bi doğruyu bulamadılar şimdi de caaanım doktorumuzu üçgene kattılar..
Haklısın bizi nelerin beklediği meçhul...
Bende umarım dizimiz hayırlısı ile başlar ve son bulur diyorum..

teomanresat
18-07-06, 10:15
Günaydınlar efendim.Kimsecikler yok ama,özgücüm seni online gördüm sanada günaydın arkadaşım.Dün yazdıklarını bugün itibariyle okudum.Yazdıklarını sonuna kadar haklı buluyorum.Bende bu haberde Keremcemin söylediklerine takılmıştım.Sende sağolasın açıklık getirmişsin.Aslında Keremcemin böyle konuşmalar yapmıyacağını az çok hepimiz tahmin ediyoruz ama yinede işte insan bir ihtimal diyebiliyor.Malum ünlüler dünyası.Kimin neyi ne zaman diyeceği belli olmuyor.Neyse Keremcem kaldıki böyle birşey demişse ki demeye bencede hakkı yok.Oda yaseminde diğer dizideki oyuncular gibi sadece oyuncu tek farkları başrol oynamaları.Birde zaten keremcemin dizide uyumlu bir ikili oluşturduğu yasemin var.Anlaşılan dizi başlayana kadar butür haberler çok yazılıp çizilecek.Başlayınca neyin ne olduğunu görüceğiz.
Nanni arkadaşım dün arada girdiğimde seni online gördüm ne zaman yorum yapacak diye bekliyordum,sonunda yorumunu yapmışsın.Sende söylediklerinde sonuna kadar doğrusunu söylemişsin.Gürgenin diziden ayrılmasına açıkçası üzüldüm.Çünki dizi için güzel bir yerdeydi ve bizi vede diziyi kurtarıyordu.Son zamanlarda rolü azalmıştı ama onu arıyacağız.Beşliler için dediklerinde katılıyorum.Evet masumane ekini iyileştirmek için giren doktorumuzu sonunda ekine aşık hale getirdiler.İnşallah Kenan gibi pisikopata dönüştürmezler.Berrak olayına gelicek olursak bu kız diziye girerse oda sarpa aşık olan kişi olarak girecektir.Meryemceninde dediği gibi aşk üçgeni değil bu sefer dörtgeni olur.Bizimbeşliler anlaşılan bize geçen sezon nasıl saçmalanılır onu gösterdiler bu sezonda nasıl sınırlar zorlanılır onu gösterecekler herhalde.
Sabah sabah uzun oldu kusura bakmayın.

ozguster
18-07-06, 10:44
Sana da günaydın Teo'cuğum.Artık bu haberlerden tabiri caiz ise '' gına '' geldi. Tamam haber doğru olabilir de tarza bakın ya.
Böyle bir saçmalık olabilir mi? Tam paparazzi tarzı, seviyesiz,dengesiz saçma ifadelerle yazılmış bir haber. Yok elektrik tutarmış da bilmem ne? Çok sinirleniyorum inanamazsın.Nanni de gayet güzel açıklamış.Biz oyuncuları artık tanıyoruz , hangisi böyle seviyesizlik yapar?
Gürgen'in gitmesine tabi ki üzüldüm, en azından dizi bitene kadar kalabilirdi. Başka projeleri olması çok doğaldır. Sonuçta bir tiyatrocu o. Ama en azından başladığı işi bitirseydi.Bizi de biraz daha güldürseydi.Şu bebeklerin hayalini bile doya doya yaşatmadılar bana.Artık yeni sezonu bekleyip göreceğiz.Kim bu üçgenin ucunda,kim köşesinde, dediğiniz gibi bir de dörtgene dönerse olay, kim hangi uçta göreceğiz. Eğer bu diziye Berrak veya bir başka bayan oyuncu dahil olursa bu kesinlikle aşk üçgeninde bir taraf olacaktır.74'lüler dedikleri gibi aşkın bittiği yerde, entrikayı,ihaneti,ısdırapı anlatacaklarsa bize vay halimize. Zira ben anlattıkları aşktan da bir şey anlamadım

didou_didem
18-07-06, 10:47
günaydın!!!!
uzun zamandır babaannemin vefatınedeniyle nete giremiyordum dünden beri senaryo okuyorum:):)özlemişim valla buraları..
berrak'ın diziye girmesini nedense ben istemiyorum ama girecek gibi görünüyor ya..neden istemiyorum bu da ikinci yasemin gibi olmasın valla kaldıramayız böyle birşeyi..başka bir karakter olarak girerse olabilir ama ben yasemin'in o gelirse giderim gibi birşey söylediğini hiç sanmıyorum

öyküm
18-07-06, 11:06
Herkese günaydınlar,
Öncelikle bir halinizi hatırınızı sorayım hala konumuz Berrak Tüzünağaç...
Ya bence de mutlaka yeni karakterler girmeli ama ben nedenini bilmemekle beraber is-te-mi-yo-rum...Berrak Hanım bence fiziki açıdan dizimize uymuyor bunu daha önce de söylemiştim...Fakat yine de diziye girecekse Ekin'in avukat arkadaşı olarak girebilir mesela,gerçi sonuçta nasıl nasıl Sarp'a ilgi duyacaktır ama umuyorum pek bir arıza çıkarmaz...Sevgiler...

EDAÖZ
18-07-06, 11:07
merhaba arkadaşlar uzun bir ara oldu ama malum okullar tatil ,çocuklar evde ,bilgisayara fırsat olmuyor.nanninin yorumunu okudum.berrak girecekmiş gürgen ayrılıyormuş.gürgen haberini ben de okumuştumama farklı,kenan karakterini oynayan gürgen öz diye yazmışlrdı

Besra_Hazal
18-07-06, 11:13
Haberler başlığında okumuştum.Sanırım Özgü ablamyazmıştı.Gürgen öz ün ayrılışı ve Mehmet Akan ın ölümü üzerine dizinin akıbeti hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur diye bir haberdi.Şimdi benim kafamda bir düşünce oluştu.
Bir yanda Keremcem Ece Erken in programında "Dizinin devam edip etmeyeceği kesin değil"diyor,
Bir yanda Yasemin Ergene çekimlerin yakında başlayacağını söylüyor,
Diğer yanda Gürgen Öz ün sitesine yazılmış olanÖzgü ablamıngetirdiği haber ve Berrak'ın diziye giriş haberi....

Anlamadığım biz bu kadar haberle boğuşurken kimse bir açıklama yapma gereği duymuyor.Yoksa biz burda kendimizi boşu boşuna mı yiyoruz?????

Haberlerin bir kısmı dizi devam edecek doğrultusunda bilgi verirken,bir kısmı da henüz birşeyin belli olmadığını söylüyor(Gürgen öz ün sitesinde yazıldığına göre bu haber daha doğru gibi ama)...Ya da belki devam eder ihtimaliyle oyuncu transferi yapıyorlar.Tabiii gerçekten Berrak diziye girecek haberi doğruysa...

Bu çelişki dolu haberler gerçekten neyin ne olduğunu karıştırmama sebep oldu.Tüm arkadaşlarımın da söylediği gibi umarım bu sezon bizler için iyi olur...

ayşa
18-07-06, 11:33
Herkese selamlar...
Nannişim gelip yorum yapmış, Özgücüm de şu haberi bir güzel yorumlamış. Ne kadar seviyesiz değil mi? Ben inatla inanmıyorum bu habere.
Ben de Gürgen'in ayrılışına üzüldüm ama ne yapalım, saygı duymak lazım. EdaÖz maalesef Gürgen'in ayrılışı doğru:(
İnanın arkadaşlar, bu haberlerle kafamı bulandıracak değilim, şu sıcak yaz günlerinde. Hiiiiç kafama takmıyorum.

Besra_Hazal
18-07-06, 11:50
Herkese selamlar...
Nannişim gelip yorum yapmış, Özgücüm de şu haberi bir güzel yorumlamış. Ne kadar seviyesiz değil mi? Ben inatla inanmıyorum bu habere.
Ben de Gürgen'in ayrılışına üzüldüm ama ne yapalım, saygı duymak lazım. EdaÖz maalesef Gürgen'in ayrılışı doğru:(
İnanın arkadaşlar, bu haberlerle kafamı bulandıracak değilim, şu sıcak yaz günlerinde. Hiiiiç kafama takmıyorum.
Abalcım keşke senin gibi yapabilsem ama ben çok kafama takıyorum...Aslında yalnızca bir dizi...Bu kadar hayatımı etkileyecek derecede önemsemem-hele ki dizi iyice sapıtmışken-gerçekten saçma...Hatırlarsan ablacım okullar tatil olduğunda gidiyorum diye sizlere veda etmiştim,beni unutmayın demiştim sen de "Biz burdan yolu geçen,iki kelime eden hiç kimseyi unutmayız sen merak etme demiştin."O zaman bu forumdan bir türlü ayrılamamıştım.Ama şimdi tatile gidiyorum.Bir hafta da olsa sizlerden ayrı kalmak gerçekten zor gelecek ama senin gibi kafama takmama konusunda iyi bir fırsat yakalmış olacağım...

Gerek ayşa ablam gibi bu dizideki saçmalıkları artık kafasına takmayanlara,gerekse benim gibi takıp da yalnızca kendini sinir edenlere sabırlar diliyorum.Bu dizi bize neler gösterdi,bizleri kaç kez şaşkın ördeğe çevirdi...Daha fazlası da gelecek ve dizinin yokluğunda bile geliyor zaten...Tekrar size sabırlar ve senaristlere,yapımcılara,"POSTA GAZETESİNE" iyi saçmalamalar...

Bir hafta sonra görüşmek üzere...........................................:i mg-kiss:

teomanresat
18-07-06, 12:15
Tekrar selam ilk öncelikle didem başın sağolsun allah sabır versin.Sonra ise keremcem_sarp(Besra_Hazal) sanada iyi tatiller.
Ayşacım selam birtek sen ve ben online durumundayız.Açıkçası bende pek kafama takmıyorum.Sonuçta bir dizi.Ama insan genedealıştığı için bu tür haberlere birazda olsun üzülüyor.Ama şunu düşünmeye başladım biz geçen sezondan beri burda kafa patlattık ve dizide neler olacak,sezon finalimi yada finalmi olacak biri resmi bir açıklama yapsın diye yırtındık durduk.Birçok dizide sezon finali olup olmayacağı açıklandı hatta magazin programlarında bile yer verildi.Ama ne hikmetse bizim dizide tık olmadı.Taki sezon sonunda devam edecek yazısına kadar acabalarla boğuştuk durduk.Aynı durum şimdide meydanda.Yani diziniz akibeti ne olacak,kimler kaldı kimler gidecek,yeni kimler girecek gibilerinden ortada bir sürü çıkan haberler var .işin açıkçası hiç biri de resmi bir açıklama tarzında değil.Yöneticiler ne zaman resmi bir açıklama yaptılarki şimdide yapsınlar.Biz ne zaman sezon başlar diziyi izleriz o zaman kim gelmiş,kim gitmiş görürüz.Bencede bu tür haberlerle kafamızı pek bulandırmayalım.

##BerkaN##
18-07-06, 14:19
slm arkadaşlar aslında bugün aklımı dağıtmak için girdim diyebilirim siteye.. öss sonuçları belli oldu ve girenlerden biri olarak beklediğimin biraz altında puan aldım diyebilirm ama o birazların neler kazandırıp neler kaybettirdiklerini hepiniz çok ii bilirsiniz neyse üniversite seçicekmiyim seçmiyecekmiyim kararsızım neyazıkki istediğim üniversitelere yetmezse 353 puan(galiba yetmiyecek)yine buralardayım demektir

gelelim bi gazetedeki keremcem haberine aslında önceleri mümkün deil sözüm ayıp kaçmasın ama yine atmışlar sallamışlar iyice derken sonraları sizinde yorumlarınızla bi gerçeklik payı bulur oldum yazan kişi sanırım berrağa böyle bir teklifin geleceğini duydu diye sanıyorum öyleki böyle bir haberi yazması için elinde enqazından bişeylere dayanacak gücü olması lazımm dedim ve sanırım nanni arkadaşımızında yazdığı gibi fatih aksoyun berrakla ilşkisini unutmamak gerekir neyse bu haberi yazan gazetecide ilgi çekmesi içinde döktürmüş keremcem istiyor yaseminde ayrılırm diyor diye bu ülkede bazı gazeteler duyduklarını gördüklerini tam manasıyla deiştirmeden ne zaman yazacaklar merak ediyorum bu işin sonucunda berrak diziye girebilir ewt ama bende bazı arkadaşlar gibi dizimizden uzak olması kanaatindeyim

en inanamadığım habere geliyorum şimid gürgen diziden ayrıldığı haberine artık herkes inanıp ona göre yorum yapsada yada senaryo yazsada ben hala inanmıyorum hatta resmi açıklama gelene kadar veya dizinin yeni bölümünü izleyenekadar inanmıyacağım belirtiyim...

berrak diziye girerse ne katar ne rolde oynar neler kazandırır yada kaybettirr gürgenin diziden ayrılması dururmunda da kurti karekterine büyük bir iş düşürürken dizide güleceğimiz sahnelerin azalacağına eminim..

ozguster
18-07-06, 17:03
en inanamadığım habere geliyorum şimid gürgen diziden ayrıldığı haberine artık herkes inanıp ona göre yorum yapsada yada senaryo yazsada ben hala inanmıyorum hatta resmi açıklama gelene kadar veya dizinin yeni bölümünü izleyenekadar inanmıyacağım belirtiyim.....

İnansan iyi edersin canım.Çünkü o haber zaten Gürgen'in kendi sitesinden geldi.Hatta Gürgen'in yeni sezonda yer alacağı TV projelerinin içinden de çıkartılmış Aşk Oyunu.Oysa daha bir kaç gün öncesine kadar vardı.
Üzücü ama gerçek.İnan ama kafayı da çok takacak bir şey değil.Dizi bu , Bugün Gürgen yarın kimbilir kim? Hayırlısı ile kazasız belasız bir bitirebilsek.:img-sorry

##BerkaN##
18-07-06, 17:29
İnansan iyi edersin canım.Çünkü o haber zaten Gürgen'in kendi sitesinden geldi.Hatta Gürgen'in yeni sezonda yer alacağı TV projelerinin içinden de çıkartılmış Aşk Oyunu.Oysa daha bir kaç gün öncesine kadar vardı.
Üzücü ama gerçek.İnan ama kafayı da çok takacak bir şey değil.Dizi bu , Bugün Gürgen yarın kimbilir kim? Hayırlısı ile kazasız belasız bir bitirebilsek.:img-sorry
kendi sitesi deilde bir fan sitesinden geldi özgü abla ama sponuçta ikiside aynı manaya geliyor diyebilirsin çok haklısın fakat çok büyük bir eksiklik gürgenin olmaması dizimize çok şey kazandırdı komedi bazında neyse sağlık olsun olmasın varsın umarım biz yine gülmeye devam ederiz...

ekin.sarp
18-07-06, 18:41
temizliğin ardından ilk defa giriyorum siteye.pek kimseler yok ama olan,olmayan herkese selamlar
yorumları okudum.yeni konularda yeni görüşler oluşmuş hemen.özgü ablanın eklediği haberden bir kez daha anlaşılacağı üzere dizimizin mechuliyeti hala devam ediyor.sular zaten berrak değildi ama art arda gelen haberler sayesinde iyice bulanıklaştı.

berrak tüzünataç haberi çıktığı gün okudum nette.kaynak posta gazetesi olunca,haber de neredeyse hergün aksatmadan yaptıkları masa başı keremcem haberlerinden biri olunca inanasım gelmedi pek.çoğunuzun değindiği gibi yazım tarzı malum zaten!gerçeklik payı ise şu noktada olabilir sadece:berrak tüzünataç star avının sunucularından biriydi.o da aşk oyunu gibi bir medyapım projesiydi.o bittiğine göre fatih aksoy şimdi de burda düşünmüş olabilir kendisini.bu da demektir ki rüya işçileri üçgenle yetinmeyecekler,dörtgen oluşturacaklar.bu konuda pek çok senaryo yazılabilir.ekinin avukat arkadaşlarından olabilir,belki ortağıdır.sarpın şirketinde çalışıyordur.bir şekilde sarptan etkilenir vb....söz konusu olan rüya işçileri...'30. bölümden sonra aşk bitti,aşk üstüne daha ne söyleyelim' diyen de onlar.e hal böyle olunca gelsin entirikalar,kördüğümler,ızdıraplar,yanlış anlamalar...gitsin aşk,romantizm,duygusallık,komik sahneler...bu konuda bu sezon epey tecrübe sahibi yaptılar bizi.görünen o ki bununla da kalmayacaklar.bazı dozunu daha da arttırmasalar,aşkı biraz da olsa izletseler bize.bu konuda umutluyum sanki.zira ağzımıza bir parmak bal çalmayı çok iyi biliyorlar.ama bize daha çook çektirecekler bunlar.(bu konuda ters köşe olmayı çok istiyorum ama...)
eğer dörtgen yapmayı akıllarına koymuşlarsa yaparlar da seçim buysa çok yanlış.posta asıl malzemesini o zaman bulur işte.alın size asıl üçgen:keremcem-yasemin-berrak üçgeni.saçmalama sınırını zorlarlar epeyce.berrak tüzünataçı ilk nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama sırf görüntü olsun diye oynattıkları organize işler filmindeki at üstündeki halini çok iyi hatırlıyorum.tamam değişik bir güzel ama herkes oyuncu olmak zorunda mı?ifadeleri çok donuk,mimikleri desen bir acayip...sunuculukta da sadece görüntü olarak kullanıldığı belli.sunucunun da düzgün konuşanı makbuldür çünkü.nette biraz araştırdım.ne kadar doğru olduğu tartışılır (bu haber gibi) ama hakkında çıkan haberlerin birinde mahsunun kendisini kaptığı,ocakta atv'de yayınlanacak bir dizi için anlaştıkları yazıyordu.çekimleri aralıkta başlayacakmış,o da köyden şehre gelen bir kızı oynayacakmış.başrol yani.nisan ayında çıkmış bu haber.ben de buraya yazayım dedim.hangisi doğru yakında ortaya çıkar zaten.

bülent işbilen en son dün gece siteye girmiş.kendi sayfasında ona yöneltilen bir sürü soru olmasına rağmen suskunluğunu bozmuyor,okumakla yetiniyor belliki.eğer yazmaya karar verirse hayırlı bir şeyler yazmasını diliyorum ve doğru dürüst cümleler kurmasını rica ediyorum kendisinden(buraya da göz atıp nabız yokluyordur belki).bu sefer işler bir hayli karışık zaten.bu sezon ismet amcasız ve serkansız bir yanımız eksik olcak.umarım işleri yoluna koyabilirler en kısa zamanda.

rüya işçilerine dizinin adının içinde 'aşk' kelimesinin geçtiğini hatırlatmakta yarar var.bunu göz önüne alarak yazabilseler keşke eskisi gibi.
yeni sezonda 'keşke' yerine biraz da 'iyiki' diyebilmek dileğiyle...

daisy58
19-07-06, 00:29
merhabalar arkadaşlar,
yine kimseler yok ortalarda bakıyorum, tatil havasına iyi kaptırdık;)

biraz önce aşk oyunu haberler sayfasında okuduğum haber:

ask oyunu sona mu eriyor.
sanat dunyamizdan bir yildiz daha kaydi,ekranlarin sevilen dizisi ask oyunu oksuz kaldi. Dizide,Keremcem'in kayinpederini canlandiran Mehmet akan'in vefatinin ardindan, kenan karakteri oynayan Gurgen Oz'un de kadrodan ayrilmasiyla ask oyunu'nun devami tehlikeye girdi. kulagimiza, dizinin yeni sezonda devam etmeyecegi soylentileri geldi.

bunu yazan vatan gazetesinin tv eleştirmeni (her ne kadar gürgeni kenan rolune sokmuş olsa da, ki bu onun ne kadar dikkatli olduğunu gösterir!!!), onun kulağına böyle bir haber geldiyse "kesin yalandır" deyip geçemiyorum ben malesef:( bu posta gazetesinin masa başı haberlerine benzemiyor çünkü. eğer bir tv eleştirmeni böyle birşeyden bahsediyorsa kendi köşesinde mutlaka bir doğruluk payı var bu haberde derim ben:(

bu ilk bakışta kötü bir haber olarak gözükse de aslında gerçekten öyle mi olduğu tartışılır! dizi birer birer kayıp vermeye başladı, temel taşlarımız olan bir çok oyuncu teker teker ayrılıyor, isteyerek yada takdir-i ilahi! başrol oyuncularımızın en gözdesi Keremcem aşk oyunu hakkında pek de iç açıcı konuşmuyor. Sanki bu diziden soğumuş gibi, ne olacağını bilmiyorum diyor çıktığı programlarda. Bu bana çok ilginç geldi açıkçası, sonuçta bu senin işin, nasıl olur da bu kadar ilgisiz olabilirsin ki!

Yasemin Ergene dizi devam edecek çekimlere başlıyacağız dese de elimizdeki tek "devam edecek yönündeki kanıt" bu olduğu ve onun dışındaki her türlü gelişme aksi yönde olduğu için ben de bu dizinin gidişatına pek iyi bakamıyorum malesef...

Yaz sezonu için başlanmış, sonrasında çok izlendiği için devam etmiş bir dizi. ama nedense ne kanalın ne de eleştirmenlerin gözünde "yazlık dizi", "basit konulu", "şarkıcı dizisi", "keremcem için seyrediliyor" şeklindeki yorumlardan pek öteye gidemedi. Çarşamba akşamları reytingler de 1. bile olsa, çarşamba akşamaının en çok sevilen dizileri arasında bir kere bile adını göremedim ben (en azından vatan gazetesinde)... sürekli avrupa yakası, gümüş, sonradan da kırık kanatların adı geçti, ama aşk oyunu 1. de olsa sanki yokmuş gibi davranıldı... en azından benim gördüğüm ve paylaşmak istediğim durum bu!

gecenin bir yarısı yazacağım tuttu kusura bakmayın çok uzun oldu:( ama gördüklerim bizim yaşadıklarımızl, hissettiklerimizle, istediklerimizle bu kadar ters olunca ben de yazmadan duramadım. madem bu kadar değer veriliyor bu diziye hem oyuncuları, hem senaristleri hemde tv çevresi tarafından, böylece bırakıp bitirsinler de hiç olmazsa aklımızda güzel anılar kalsın!

gizem_90
19-07-06, 17:23
Berrak olayi zaten yalan habermis dun nalan arkadasimiz aciklik getirdi haber yalan yani...bende cok uzuldum gurgenin diziden ayrilmasina ama onu baska projelerde gorecegimizi inaniyorum.
Dizi bitmez bence cunku sezon finalinin sonun devam edicek yaziyordu ask oyunu sitesindede ayni yaziyordu hem biticekse coktan soylemeleri lazim bence.

milla_jovovich
19-07-06, 17:24
merhaba arkadaşlar
ekin.sarp ve daisy58 size sonuna kadar katılıyorum düşüncelerimi sonuna kadar yazmışsınız...sonuçta dizi dewam eder yada biter belki onlar içi pek önemli değildir belki ama bizler için önemli yani biz işten güçten fırsat buldukça girip her konuyu yazıp yorum yapıp reytinglerin yükselmesi için elimizden geleni yapıyoruz onlarda bize bi açıklama yapmak zorunda bence
belki biz abartıyoruz diyorum bazen ama bilmem...her kafadan bi ses çıkınca(başrol oyuncuları mesela biri dewam diğeri öyle bi dizimi varmış...) insan elinde olmadanda olsa değer verdiği bişey için merak ediyor...
sonuçta dizinin tatil zamanında herkes nasıl devam edecek dizimiz diye tartışırken biz bunları düşünmekten ona bile bi yorum yapamıyoruz...gerçi bu yine bizim dizimizin farkı diyorum:img-nyam: ama bunların hepsi spekilasyondur belki ne bilim kimse açıklama yapmayınca bizde böyle yazıyoruz bişeylerr

tugchemre
19-07-06, 17:27
bencede ama bi düşünün mehmet akan yok gürgen öz yok bir anda iki önemli karakter gitti bu haber çıkmadan önce zaten biter mi acaba diye düşünüyordum bu haberle biraz daha olabilir diye geçiyor aklımdan ama bitmesin şurda hepimiz dört gözle eylülü bekliyoruz hem daha çok dondurmasına iddaya giricez zaten bitmemeside lazım daha sinan sarpa baba bile demedi şöyle içimize sinirek büyük mutlu sonumuzu yaşamadık

ssvshy
19-07-06, 20:17
herkese selam,
gürgenin diziden çıkma olayı kötü oldu daha önce oynadığı yerlerde avrupa yakasında izleidm gerçekten başarılı biri
ismet amcanın(allah rahmet eylesin)yerine kimse gelmez bence ya kalp krizi geçirtip öldü gösterirler yada bir eylem için bir yere yollarlar en son karadenzi için eylemdeydi sonrada eylem sırasında kalp krizi geçirdi ve öldü diye gösterirler belki almanyadan hacı nineyi almaya gider
girecek yeni karakterlere gelince olması gerekiyor ama gürgenin yerine nasıl biri girer bilmiyom ondan daha komik olanını biraz zor bulurlar
dr.hakana gelince serkan olmadığı içn bence yelda ona daha uygun berna tamam çatlak ama onu çatlaklığı aşk acısından gerçi doktorda öle biraz ama özgürlük olayları falan bence tam yeldalık ya aslında ben ikisi arasında kaldım
ama karizma olarak yeldayla uyuşuyo eğer ilerki bölümlerde ekine aşık olcaksa ki bu böle gözüküyor o zaman yeldayla olmaz bernayla olur
berrak karakteri ne olarak girer bilinmez ama ben yeldanın arkadaşı gibi girer diye düşünüyom yada hakanla ilgili biri... şimdilik bu kadar görüşmek üzere

ugur1990
20-07-06, 21:43
süper bi sezon finaliydi inşallah yeni bölümler ilk bölümlerdeki gibi güzel olur bütün bölümler güzledi ama ilk bölümlerin yeri biraz daha ayrı :img-icecr

biberdolmasi
22-07-06, 01:21
bu dizi kesinlikle bitmeliydi seneye devam etmesi büyük bir hata.zaten son bölümlerde iyice sacmalamıstı.madem devam edicek 2-3 bolum de toparlayıp bitirsinler.bizde diziyi eski güzel bolumleriyle hatırlayalım.

milla_jovovich
22-07-06, 01:59
belki bitmesi gerekirdi ama ben bitmesini istemezdim çünkü o kadar alıştımki yani her pazartesi özet beklemeye, her çarşamba ekrana kilitlenmeye o kadar alıştımki şimdi bile çok tuhaf geliyo...aslında çok iyi şeyler yazabilirler yani rüya işçileri seyirci oyalamayı ,sinir etmeyi,maraklandırmayı o kadar iyi biliyor ki emin olun yeni sezondada ne kadar eksiğimiz olsada bu güzel bi şekilde dewam eder...yani sonuçta ismet amcamız istemeyerek ayrıldı:sad53: Serkan konusunda bişey diyemicem:icon_whis sonuçta yaz dizi olarak başladığı için anlaşması başka şekildedir onun tercihi ama kalan o kadar kişi varki bize onlarda yeter bence:img-ok:

_Aysegül_
22-07-06, 22:32
bencede ama bi düşünün mehmet akan yok gürgen öz yok bir anda iki önemli karakter gitti bu haber çıkmadan önce zaten biter mi acaba diye düşünüyordum bu haberle biraz daha olabilir diye geçiyor aklımdan ama bitmesin şurda hepimiz dört gözle eylülü bekliyoruz hem daha çok dondurmasına iddaya giricez zaten bitmemeside lazım daha sinan sarpa baba bile demedi şöyle içimize sinirek büyük mutlu sonumuzu yaşamadık

ya iyide..ask oyunu sezon finaline girdiginde "DEVAM EDECEK" yazdimi,yazmadimi?yazdi..ee daha ne ki?..bence kafa patlatmaya hic gerek yok dizimiz malsef serkansiz ve ismetsiz devam edicek..tabiiki mehmet akan ve gürgen öz yok diye üzülüyorum ama dizinin devam etmesi gerek ayrica dedigin gibi daha sinan sarpa baba bile diyemedi,ekin ve sarp söyle basbasa,romantik güzel 1 yil gecirmedi bunlari böyle ortada birakip diziyi bitiricek halleri yok ya

milavanda
23-07-06, 18:39
Biraz önce Aşk Oyu