Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
Bizim rüya görenler kervanına ekin.sarp da katıldı. Biz normal değiliz derken ne kadar haklıymışız meğer:)
Ben fazla rüya görmem daha doğrusu mutlaka görüyorum da ben hatırlamıyorum. Neyse bir tanesini sabah kalktığımda hatırlamıştım. Rüyamda Keremcem konserindeydik, işte buradan epeyce vardık ama kim var kim yok şimdi hatırlamıyorum. İşte konserde eğleniyoruz, amanın kimi görelim Yasemin de orada. Düşünün artık bizde ki mutluluğu, onları yakaladık diye:) Konser sonrası çıkışta onları beraber göreceğiz diye uğraştık falan... Ve gördükte...
Yani hep deyip duruyoruz ya, şu magazinciler bir yakalayamıyor diye işte biz olsak yaklarız diye... alın işte rüyamda da olsa yakaladık:)
Sılacım, iyilik sağlık canım. Bu gün burası hareketlendi de benimde keyfim yerine geldi. Tatil sayıklamaktan bi hoş olmuştum:(
Aşkolsun Sılacım çok alındım arkadaşım.Hiçte öyle tahmin ettiğin gibi bir taraflarım açıkta kalmamıştı.Hatta tam tersine klima açık olduğu için üşümüşüm
pikeyi boğazıma kadar çekmişim canımcım.
Senin rüya tabirini beğenmedim.Çalıkuşumunki daha güzeldi.
Hatta ben kendim yeşili murat olarak değerlendirdim ve hayra yordum canımcım.Biliyorum hep kıskançlığından yapıyon sen böyle.Kendin göremiyorsun ya rüyanda o yüzden hep şerre yoruyorsun.Görürsün sen bu akşam devamınıda görürsem yarın ilk işim buraya yazmak olacak.
canım arkadaşım hemencecikte alınırmış:img-kiss: alınma bir tanem ben sadece olası ihtimalleri yazdım... nerden bileyim ki klimanızın olduğunu ve üşüyüp pikeye sarılmış olduğunu bak bunuda öğrenmiş oldum...
artık o kadar çok çakıldık ki rüya tabirinde bile tedbiri elden bırakamıyorum hep en kötüsüne yoruyorum...artık bu bende huy olmaya başladı maalesef:img-sorry
kıskandığıma gelince,eh itiraf edeyim bari...kıskanmadım desem yalan olur şahsen bende görmek isterdim fakat bu aralar bırak ekinle sarpı o kadar çok yoruluyorum ki rüya görmeyi bırak nasıl yatıyorsam öyle kalkıyorum yataktan...rüya görmeyi bile özledim canım ne güzel bak ne kadar şanslısın hem rüya görebiliyorsun hem de bonuslu :img-grin2 ne diyelim darısı göremeyenlerin başına hemde premium bonusundan:img-grin2
Ayşam senin rüyanda güzelmiş arkadaşım.O anki halimizi düşünüyorum daha doğrusu hayal ediyorum.Onları yakalamışız yüzümüzde kocaman gülücükler.
Bizi kandıramzasınız biz adamı böyle yakalarız işte diyoruz bir taraftan.
Ya harbiden bunlar ne zaman yakalanacaklar ya fenalık geldi artık bana bu meraktan.Hani korkuyorum yakalanamadan ilişkileri bitecek bizde avcumuzu yalıycaz diye.
Benim rüyada tabi ki güzeldi Sinemcim, ne de olsa gördüklerim en büyük hayallerimizden biri. Fotoğraflarını bile çekmiştik, hatta konuşmuştukta sanırım. Görüyor musun ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum:)
He canım ne güzel dedin, bir gözümüzle görsekte rahatlasak. Ya da şöyle çıkıp söyleseler... ne hoş olur.
Ama yakalanmasınlar, öylesi hoş olmaz. bunlar en iyisi söylesinler... evet evet böylesi daha güzel olur.
Hadi ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar...
canım arkadaşım hemencecikte alınırmış:img-kiss: alınma bir tanem ben sadece olası ihtimalleri yazdım... nerden bileyim ki klimanızın olduğunu ve üşüyüp pikeye sarılmış olduğunu bak bunuda öğrenmiş oldum...
artık o kadar çok çakıldık ki rüya tabirinde bile tedbiri elden bırakamıyorum hep en kötüsüne yoruyorum...artık bu bende huy olmaya başladı maalesef:img-sorry
kıskandığıma gelince,eh itiraf edeyim bari...kıskanmadım desem yalan olur şahsen bende görmek isterdim fakat bu aralar bırak ekinle sarpı o kadar çok yoruluyorum ki rüya görmeyi bırak nasıl yatıyorsam öyle kalkıyorum yataktan...rüya görmeyi bile özledim canım ne güzel bak ne kadar şanslısın hem rüya görebiliyorsun hem de bonuslu :img-grin2 ne diyelim darısı göremeyenlerin başına hemde premium bonusundan:img-grin2
Bende şaka yapmışım zaten Sılacım.Laf aramızda temkinli yaklaşman çok güzel.
Sonradan fena çakılıyorsun yoksa.
Darısı başına canım.Sende görürsün inşallah onları.Hemde benim göremediğim kırmızı odada tamammı canım.
rüya görenler bir bir dökülüyor maşallah...ayşacım selam,bizi bizden başkası anlamaz.foruma bir de aşk oyunu ve yasemin-keremcem rüyaları ve tabirleri bölümü mü açtırsak ne:)görenler anlatsa,görmeyenler yorumlasa:)(nerden de gelir aklıma böyle şeyler,dizi sayesinde normal bir tarafımız kalmayacak zaten yakında:))bölüm yorumları başlığı altında bunlardan bahsedince azarı işitmemiz yakın gibi görünüyor yoksa.
dizi tatile gireli 1,5 ay oldu.röportajlar,haberler derken geçiverdi zaman.çekimlerin başladığı haberini alacağımız günler gelse de güzelce döksek eteğimizdeki taşları.böyle belirsizlik havası esince tahmin sıralamak gelmiyor içimden.askıya aldım sanki.
bizim kankaların(!) son yorumları da gelmiş art arda.ne olur birbirine biraz uysa söylenenler sanki.biri der dizi devam edecek,diğeri der yapımcı bilir.keremcem soru işareti koyacak illa!ama genel olarak döktürmüş yine.bir önceki yazısının son kısmını iyi toparlamış,açıklık getirmiş hemen.
not:ayşa sağolasın,az önce okudum.bayıldım yine.yarın gidiyorum almaya inşallah.liste cebimde:)
Noluyo ya,
anam anam anam deyim ben size, foruma kimlerin girdiği belli yine, gene 10 sayfa attırmışsınız.
Ayşam paparazzilik teklif etmiş , samimiyetle söyleyim Sinem beni 40 kere attırır bu konuda.
Arzucum , Yasemin bir ara da koca burunlu adamlardan hoşlanıyorum demişti.Şimdi de Keremcem yakışıklı değil lafları ,( kesinlikle böyle bir laf etmediğine inanıyorum, bir öpücüğü bile unutamadığına göre) Kendisine bir hilkat garibesi bulsun o halde demek istiyorum.
Çalıkuşum çok güzel demişsin canım.Şu sıcak havalarda da ne güzel gider şöyle buzlu bir koca bardak limonata.
Beni niye çağırmadınız kızım, ben bayılırım DVD izlemeye,
Bir de Yasemin'in röportajı çıkmış.Ekin Sarp'ı mı aldatıyormuş?Nerde bu haber? Eğer böyle de bir şey varsa en derinininden bir yuh çekerim ve yok deve derim artık. Daha neler ya.
Sağolun kızlar ,bu cafe olayında beni aydınlattınız. Çekimler başlayacak diyorlar daha bu bile belli değil.
Sinem sen de uçanlara karıştın galiba, pazen kılıklı bebek falan.Allah iyiliğini versin.Ayrıca o cin gibi bakan bebek bendim.Belki bir şeyler karıştırırlar diye girdim oraya, o koca gözlerimi de ayıra ayıra baktım ama bunlar edepli insanlar.Bebek yanında yapmıyorlar öyle şeyler.
Ben de seni öptüm kocaman Besra'cım.
Çalıkuşum ben de üzerine afiyet öğlenden bir kahve falı kapattıydım, iki kelam da benim fincana okuyasın hazır döktürmeye başlamışken.Bilseydim senin bu konudaki maharetini maille fal baktırırdım vallahi.
özgü'cüm en sonunda yakaladım seni...nerelerdesin böyle önce ki sayfalarda sana kurşun döktür demiştim okudun mu canım? ben h.sonu kıza döktürdüm nazar varmış sende dene çok iyi geliyor...
yasemin'in keremcem'i yakışıklı bulmaması normal çünkü daha önce birlikte olduğu kişiye bakınca neden yakışıklı bulmadığı apaçık ortaya çıkıyor...kızın zevki ortada çirkinlerden hoşlanıyor ne diyeyim allah çirkin şansı versin (büyüklerimiz hep böyle der de bende diyeyim dedim)
ben kaçtım arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
Özgücüm Ayşa paparazzilik teklif etmeleri için rakip kanala mail atacakmış.Rebecada bizim programın adını ''harbi Harbi'' koydu arkadaşım.
Su koyvermek yok öyle hemen.Anca beraber kanca beraber.
Kız sen onların arasına ne diye girersin.Senmiydin o bebek.Sende hiç akıl yokmu kuşum.
Çekil aradan saklan şöyle dolap içine seyret seyredebildiğin kadar.Tövbe tövbe.
özgü'cüm en sonunda yakaladım seni...nerelerdesin böyle önce ki sayfalarda sana kurşun döktür demiştim okudun mu canım? ben h.sonu kıza döktürdüm nazar varmış sende dene çok iyi geliyor...
yasemin'in keremcem'i yakışıklı bulmaması normal çünkü daha önce birlikte olduğu kişiye bakınca neden yakışıklı bulmadığı apaçık ortaya çıkıyor...kızın zevki ortada çirkinlerden hoşlanıyor ne diyeyim allah çirkin şansı versin (büyüklerimiz hep böyle der de bende diyeyim dedim)
ben kaçtım arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
Evet döktürmem gerekecek galiba Sılacım,
ben de anlamıyorum ne oluyor böyle? Bence de Allah çirkin şansı versin.Güzellik başa bela.
Sonra da ben öyle demedim diyor, yok beni ilk öpen O'dur diyor.
Bu yaz bunlar yakalanır diye çok bekledim ama , maşallah daha yakalanamadılar.
Sinem paparazzi olsaydı çoktan çekmiştik iplerini ,
Herkese merhaba...
Tüh yaaa muhabbeti kaçırmışım,herkes gelmiş,gitmiş,yorum yapmış...Hepsini okuyamadım ama bir kaçını okumuş bulunmaktayım...Ben de burada olmak isterdim ama zorunlu olarak değildim,çünkü babaannem ameliyat olduğu için(dün)bugün benim de onunla biraz ilgilenmem gerekiyordu...E yalnız kadın,annemde bir yere kadar...
Neyse beni boşverelim,magazincilerimiz yine iş başında...Uzun süredir uğramayan Çalıkuşum gelmiş...Sinem Abla,Özgü abla ve Ayşa'nın yorumları beni yere serdi diyebilirim...(Bu halimle bile)
Özgü Ablacım Keremcem'in mesajında DVD yi kiminle izlediğini merak ettim demişsin...İnanmayacaksın ben de çok merak etmiştim ama Çalıkuşumuz bizim merağımızı giderdi sağolsun...Bu arada çok geçmiş olsun Özgü Ablacım...Senin de Doğum günün kutlu olsun Ayşacım...
Uzun zaman sonra forumumuzu böyle görmek çok mutlu etti beni...Tekrar görüşmek dileğiyle...
meryemce84
26-07-06, 20:24
Ah ben neler kaçırmışım neler...
Bi tv programımız olmuş "harbi harbi" güzel isim.
Keremcem ne zaman sinemaya gitti Rebeca açılamış sağolsun arada bi gelip
bize güzel yorumlarını yapıyor.
Çalıkuşu gelmiş Keremcem DVD yi kiminle izlediğine açıklık getirmiş.
Sinemcim rüyasını anlatmış hayrolsun hayra yoralım...
Aslı olmasın bebek bu arada kız mıydı erkek miydi canım?bi baksaydın :img-haha:
Çalıkuşu da Rüyanın tabirini bi güzel yapmış..
Sinemcim bende bi ara Ekinle Sarp'ı rüyamda görmüştüm.
Biraz cilveleşin falan diyordum onlara..:img-haha:
Tabi dizide göremeyince rüyada söyleyim demişim.
Sen yeşil görmüşsün yeşil murattır derler..
Özledim demiştim dünkü mesajımda burdaki herşeyi..
Özlemimi biraz olsun giderdim sağolun..:)
Ayşacım biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun...
Bütün güzellikler seni bulsun...
Efendim alti-yedi saat önce burada olan herkese selamlar olsun...
öncelikle teomanresat basin sagolsun...kabullenmesi zor bir gercek ama, ölüm böyle birsey...sormadan, en kiymetlilerimizden alip götürüyor iste...sabir canim arkadasim, sabir...
12. sayfadan itibaren muhabbetinizi okudum...
ne diyeyim, resmen özlemisim sizleri :img-kiss: ...
okuduklarim hakkinda birkac kelam da ben edeyim müsadenizle...
öncelikle sinemb75...eehhh yani, sonunda böyle bir rüya görecegini biliyordum ben...hem de kendi yatak odanda öyle mi? vah basimiza gelenler, vah...ben de az rüya görmüyordum eskiden...biz degil, bizi bu hale getirenler utansin efendim degil mi ama?:icon_evil
calikusum da iyi bir yorum yapmis sinemin rüyasina...benim merak ettigim ne biliyor musunuz?
acaba rüya iscileri sinemb75in rüyasini nasil tabir ederlerdi?
siz de mi merak ettiniz? okuyun o zaman:
simdi sinemcim senin popon acik kalmis canim...biz sizlere böyle sahneler hayatta göstermeyecegiz...ama üzülme diye söyle bir iki ipucu vereyim...bu sezon Ekin ve Sarp ayni yataga girecek girmesine de, siz görmeyeceksiniz...bir bakmissiniz ortalarinda bir bebek ! abidik, gubidik seviyorlar bu bebegi...hani seyirci sinanin nasil meydana geldigini azicik da olsa gördü ama bebekligini görmedi ya, bari dedik ikinci cocugun da bebekligini gösterelim...ama senin bu rüyan hemen gerceklesmeyecek canim...önce bir Ekin Sarpi aldatsin, ondan sonra Sarp üzüntüsünden hasta olsun, Sarp hasta oldu diye Sinan artik Sarpa baba desin, sonra...aaa biz ne yaptik ya..bak bir sürü ipucu verdik gördün mü Sinemcim...neyse uzun lafin kisasi canim, hayrolsun insallah, hayrolsun...
bahsedilen diger konulara gelince...aslinda bu dedikodular hakkindaki görüslerimi daha önceden beyan etmistim...yinelememin faydasi yok bence...
ama dizi devam eder mi diye soracak olursaniz...ben edecegini düsünüyorum...hem de yeni karakterlerle...ve bu yüzden hepimizin bol bol enerji depolamasindan yanayim yeni sezon icin...bence bu yil, bazilarinin iddia ettigi gibi, ask oyununun yili olmayacak...nereden mi biliyorum?
icime dogdu desem :img-polic ...
ya da falda cikti desem :img-elvis ...
yok yok rüyamda gördüm desem :img-haha: ...
hayir, hayir...görünen köy klavuz istemez desem daha iyi :icon_cry: ...
unutmadan...aysam, canim komsum...gecmis dogumgünün kutlu olsun canimcim...hersey gönlünce olsun...gec oldu ama bak güc olmadi degil mi?
seni seviyorum :love05: ...
iyi ki hepiniz bugün buradaymissiniz...aranizda degildim ama inanin zevkle her satirinizi okudum...tesekkürler...
iyi geceler efendim...
sevgiler...
teomanresat
27-07-06, 01:26
Valla acilen çıkmam gerekti hemen çıktım.Şimdi girdim ne diyeyim benden sonrada bayağı konuşmuşsunuz.Özgü gelmiş ,meryemce,öyküm,sonundada nanimiz uğramış.Demek aradaki bebek sendin özgü,Kız çekil aradan bir yere gizlen yoksa rüyada olsa muradımızı göremiyeceğiz.
Ayşa senin rüyanda güzel arkadaşım.Demek rüyanda yakaladık bunları.Yakalayıncaki halimizi şu an hayal ettimde bayağı sevindirik oluruz hani.Anlaşılan herkes bunları rüyasında görür olmuş.Bir ben görmüyorum herhalde.Böyle giderse bende yakında görürüm.Nanni senin Rüya işçileri adına yorumlamanda tam onlara göre olmuş:kendileri girip yorumlasalardı bu kadar olurdu.Tabiri caizse cuk oturmuş.Baş sağlığın için teşekkürler.Alışmaya çalışıyoruz.
Ayşa geçde olsa bende doğum gününü kutlarım.Yarın yokum,Tülayın ananesi rahatsızmış.Kayınvalidemle doktora götürecez.Onun için yarın mübarek Regaib Kandili.Burda bulunan bütün arkadaşların kandili mübarek olsun.İyi geceler vede sevgiler.
duygusal ruh
27-07-06, 09:14
slm arkdşlar bende yeni tatilden gelenlerdenim gelir gelmez hemen sitemin başına geçtim tatil süresince bir çok olayla karşılaştık ama dizimiz yılmadı ve gene ayakta duyduğuma göre yaso diznin devam edeceğini sölemiş yani içimiz bir nebze rahat arkdşlar ARZUCUM cnm sende tatilden hoşgeldin (geçte olsa):) neyse neler kaynatıonuz bakemmm
yaren-ekin
27-07-06, 10:50
öncelikle herkese günaydın diyerek başlamak istiyorum dün kimler gelmiş kimler aranızda olup katılmak isterdim sohbetinize ama burda yoktum malesef neyse yazılarınızı sonradan okumakta çok zevkli geçte olsa ayşacım doğum günün kutlu olsun,öyküm babaannen rahatsızlanmış çok üzüldüm doğrusu geçmiş olsun dileklerimle canım,teoman abi gelmiş geç saatte girmiş oda nete ne yapalım bendede şans yok işte
neyse işte rüyalar görmüşüz yine çok güzel nanni de gelmiş yorumunu bir güzel yapmış bende yapayım bari evet ya başlarda kızı hamileyken bir göremedim diyordum sonlarda 10 dk olsa gördüm bana yetti ama bence bu rüya işçileri ikinicisini bir bakmışız ki sarpın kucağında gelmiş en az bir 3 yaşına artık onuda öyle kabulleniriz ne yapalım bencede dizi bitmeycek az da olsa oynatırlar biraz benim için ikinci çocuğun pek bir önemi yok doğrusu sinın sarpa baba demesini bekliyorum ben
neyse fazla kafa şişirdim galiba
herkesin bu müberek günde bütün dileklerinin kabul olmasını diliyorum
hayırlı kandiller
ve önceden gelen öyküm,sılam,özgü,nanni,besra,ayşa,teoman abime ve sayamadığım varsa rahatsızım bugünlerde kusuruma bakmadan affetsinler selamlar sevgiler...
dizidizidiziler
27-07-06, 10:52
slm arkdşlar bende yeni tatilden gelenlerdenim gelir gelmez hemen sitemin başına geçtim tatil süresince bir çok olayla karşılaştık ama dizimiz yılmadı ve gene ayakta duyduğuma göre yaso diznin devam edeceğini sölemiş yani içimiz bir nebze rahat arkdşlar ARZUCUM cnm sende tatilden hoşgeldin (geçte olsa):) neyse neler kaynatıonuz bakemmm
Tesekkur ederim. Hoş bulduk. Geldik işte. Bir de baktık ki bir sürü olay olmuş biz yokken. Valla Bodrum cenaplarında Tırım Tırım aradım bizim ikiliyi ama yakalayamadım. Bizde şans nerde?
Bir yakalasaydık şöyle köşeyi dönerdik, magazincilere satınca fotoğrafları.
Ama eger özgü ve sinem'in Harbi Harbi programı başlayacksa arkadaşlarıma fotoları bedava da verirdim...:img-grin2
AYSA'cığım, canım doğum gününmüş. Kaçırmışım kusura bakma. Geç de olsa kutlayayım doğum gününü.
bir de dilek dileyeyim senin için: UMARIM TÜM KÖTÜ DÜŞLERİN HAYAL; TÜM GÜZEL HAYALLERİN İSE GERÇEK OLUR.
Hayal düş filan demişken Sinemcigimin rüyasına değinmeden edemeyeceğim.
Şimdi belki inanmayacaksınız ama benim ve annemin gördüğü tüm rüyalar çıkar. Hatta annem bazen önemli bir haber filan bekliyorsa, dua edip rüyaya yatar. Ve kesin rüyasında gerçekten olacak şeyleri görür.
Ben mesela rüya görmüştüm. İçi boş saksılar. Onları boyamaya filan çalışıyorum. Yorumu hayatınızdaki boşluğu dolduracak ve ciddi bir ilişkiye başlayacaksınız. Ertesi gün şu anki eşimden çıkma teklifi aldım.
Çıkarken aradan 1 sene filan geçmişti sanırım rüyamda altın küpe gördüm. Evlilik teklifi anlamına geliyormuş. Ve ertesi gün eşim bana evlenme teklif etti.
Annem de işte bir sürü rüya görür ve onları yorumlaya yorumlaya ustalaşmıştır. Rahmetli Özal'ın öleceğini bile görmüştü annem 1 gün öncesinden...O kadar diyeyim ben size..
Şimdi Sinemciğim Yeşil giymek muratlarına ermek demek. İkisini birden gördüğüne göre Demek ki sarp-ekin muratlarına erecek ve dizimiz devam edecek. (bu şekilde belki bizim ikilinin ilişkileri de devam eder).
BEBEK ise kesinlikle HABER demektir. Rüyasında bebek gören önemli bir haber alacak demektir. Bu durumda demek ki dizinin devam edecegi haberini kesin olarak alacak Keremcem ve Yasemin. Dolayısıyla biz de aynı mutlu haberi alacagiz.
Hepimizin muradına ermesi yakındır dostlarım. Bekleyelim bakalım.
günaydın herkese
gerçi bugün nüfus çoğalmamış daha,kalabalık değil burası.ben de evden çıkmadan bir uğrayayım dedim.duygusal ruh hoşgeldin canım.inşallah bugün dünü aratmaz,sayfalar çoğalır ben gelinceye kadar:)dün çok eğlenceliydi burası.sinem ablanın rüyası aldı,götürdü bizi.ben de gece birşeyler görür müyüm acaba dedim ama yok öyle isteyince olmuyor,kendiliğinden olacak illa:)dizide olabilecekleri nanni çok güzel yorumlamış,rüya tabiri rüya işçilerinin ağzından olmuş sanki.bu kadar olur:)
harbi harbinin adına yaraşır harbi sunucuları, programda neler olacak,merakta bırakmayın bizi lütfen:)
unutmadan regaip kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah.
yaren-ekin
27-07-06, 10:59
arzucum gelmiş hoş geldin canım aramışsın ama sanırım sende benim gibi biraz şansızsın bede aramıştım bursada vede antalyada ama bulamayınca umutsuzca tatilimi yapmıştım neyse hoş geldin dediğin gibi dizi devam etsin isityoruz ama rüya işçileri belli omaz tabi keremle yaso ya gelince ben onları çözemedim sen çözersen bire gün yaz buraya bende çözmüş olayım canım ekinle sarpta ikinciyi alırlar ellerine bebekten bahsediyom neyse uzatmıyayım
bol bol dinlenmişsindir heralde çözüverirsin bana şu yaseminle keremi ne diyim
Selam arkadaşlar,
Dün burda rüya konularını baya konuştuk ya ben de malum rüyalarımdan birini gördüm yine,anlatayım dedim hani şenlensin biraz ortalık.
Rüyamda ekinle sarp var her zamanki gibi ama sinan yok,onun yaşlarında başka bir çocuk sarpa baba diyerek koşuyor sarılıyorlar falan.(bu olay yatak odasında gerçekleşiyo:))neyse efendim sarp çocuğu gidip odasına yatırdıktan sonra ekin hanımın yanına gidiyor(ekin yatakta oturup kitap okumakta)ve sarılarak uyuyorlar(yine bir şey olmuyo gördüğünüz gibi:((
Aslında bu rüya bu kadar değil ama bölüm bölüm hatırladığım için kesintisiz olan kısmını yazdım.Şu çocuk da dedim ya sinanın kız hali gibi bi şeydi:)bakalım bundan ne çıkıcak...
Son olarak hepinizin mübarek Regaip kandilini kutlarım...İnşallah tüm dilekleriniz gerçek olur.
bugun cemberımde gul oya yı ızlerken karsıma serdar ytegın cıktı kenan ordada oynuyormuş
Merhabalar....
kutlamalar için teşekkür ederim arkadaşlarım. Umarım benim için dilediğiiz tüm dilekler olur:)
Nannicim, gelmiş. Bende merak etmeye başlamıştım, ne zamandır sesi çıkmıyor diye. Canım bende seni seviyorum...
Sabah sabah foruma uğrayıp yorum yapan; Duygusal ruh, yaren ekin, ekin.sarp, Arzu ve Duygusel arkadaşlarım selamlar hepinize...
Arzucum pek bir hayra yormuş rüyayı:) İnşallah diyeyim. Sinem de gözükmüyor bugün, O erkenden geldimi işe açardı forumu. İşi mi var acep?
Şimdi Sinemciğim Yeşil giymek muratlarına ermek demek. İkisini birden gördüğüne göre Demek ki sarp-ekin muratlarına erecek ve dizimiz devam edecek. (bu şekilde belki bizim ikilinin ilişkileri de devam eder).
BEBEK ise kesinlikle HABER demektir. Rüyasında bebek gören önemli bir haber alacak demektir. Bu durumda demek ki dizinin devam edecegi haberini kesin olarak alacak Keremcem ve Yasemin. Dolayısıyla biz de aynı mutlu haberi alacagiz.
Hepimizin muradına ermesi yakındır dostlarım. Bekleyelim bakalım.
Arzucum ağzından bal damlıyor arkadaşım.Allah seninde ne muradın varsa versin arkadaşım.
Bak senin rüyaların çıkarmış,benimde ön sezilerim çok kuvvetlidir.
Bende gördüğüm rüyayı hayra yormuştum.Ama ben onları rüyamda Ekin ve Sarp olarak değilde Yasemin ve Keremcem olarak görmüştüm.Dolayısıylada özel hayatlarında gelişmeler olduğunu düşünmüştüm,öyle değerlendirmiştim ama herkes rüyamı Ekin,Sarp,Aşk Oyunu olarak değerlendirdi.
Olsun canım zaten kendileride demiyorlarmı biz rollerimizle özdeşleştik diye.
Ha Ekin-Yasemin Ha Sarp-Keremcem ne farkeder.İkiside aynı kapıya çıkıyor.
Herkesin mübarek Regaib Kandilini kutluyorum.
yaren-ekin
27-07-06, 11:41
selamlar yine herkese birazda olsa kalabalık olmuş burası iyi olmuş ayşa cım gelip yorumunu yapmış bende selamlar sana canım
herkes rüyasını anlatıyor yaklaşık bir aydır bizimkileri hiç görmedim rüyamda ilk defa bugün gördüm hadi hayırlısı hayır korktuğum başıma geldi artık bende rüya işçileri gibimi oldum ne bir türlü şunları odada yakalayamıyorum herneyse efendim dizide izlediklerimi rüyamdada iziliyom fakat benimki farklı bir rüya dizi değil gerçek bakın şimdi okuduktan sonra gülmeyi ve mümkünse emin demeyi unutmayın arkadaşlar
şimdi efendim bizim bir program var şu beyazın sunduğu hani dedimya rüya karışık biri bana anlatsın adı bizim bu güzel yaseminimiz oraya konuk olmuş ama çok değişik ve hoş bir kıyafetle beyaz bir takımla konuk olmuş şimdi gülüyo eğleniyo falan iyi hoş buraya kadar sonra ilerki koridorun orda ben sözde serdarı görüyorum ortaç varya o yanına yaklaşıyorum diyorumki
YASEMİN BİR DAHA ÇIKACAKMI adamda tık yok cevapta vermiyo birazdan onuda alacaklar neyse yanına başka bir bayan ünlü geliyor ona soruyorum insaflı karı o cavap veriyor şimdi kulisten çıkar diyor hadi bana yine beklemek düşüyor çıkınca bir gülümsüyor ki sormayın çok şeker bir resim çektirmek isityorum izin veriyor çekiyoz falan sonra ben diyorumki ne olacak sizin bu kerem le aranız birbirinize aşıksınız ama söylemiyorsunuz oda diyorki :ORASINI BEN BİR ANLASAM
tabi beni bir gülümseme alıyor çok seviniyorum söyledi diye ondan sonra kerem beyaza çıkıyor bakın yanında ufak sinanda var sözde gerçek çocukları(hangi arada yaptılar demeyin ben gördüklerimi yazıyom)konuşup gülüşüyorlar sonra oda çıkıyor programdan benden görücem diye konuşucam diye sevinirken
annem yani o meşhur bizim canlarımız analarımız varya hadi kızım diye beni uyandırıyor
gerisini zatren görmedim eğer sipariş üzerine görülseydi bu akşama devamını isterdim valla ama yok
sevgilerimle....
Besra_Hazal
27-07-06, 12:01
selamlar yine herkese birazda olsa kalabalık olmuş burası iyi olmuş ayşa cım gelip yorumunu yapmış bende selamlar sana canım
herkes rüyasını anlatıyor yaklaşık bir aydır bizimkileri hiç görmedim rüyamda ilk defa bugün gördüm hadi hayırlısı hayır korktuğum başıma geldi artık bende rüya işçileri gibimi oldum ne bir türlü şunları odada yakalayamıyorum herneyse efendim dizide izlediklerimi rüyamdada iziliyom fakat benimki farklı bir rüya dizi değil gerçek bakın şimdi okuduktan sonra gülmeyi ve mümkünse emin demeyi unutmayın arkadaşlar
şimdi efendim bizim bir program var şu beyazın sunduğu hani dedimya rüya karışık biri bana anlatsın adı bizim bu güzel yaseminimiz oraya konuk olmuş ama çok değişik ve hoş bir kıyafetle beyaz bir takımla konuk olmuş şimdi gülüyo eğleniyo falan iyi hoş buraya kadar sonra ilerki koridorun orda ben sözde serdarı görüyorum ortaç varya o yanına yaklaşıyorum diyorumki
YASEMİN BİR DAHA ÇIKACAKMI adamda tık yok cevapta vermiyo birazdan onuda alacaklar neyse yanına başka bir bayan ünlü geliyor ona soruyorum insaflı karı o cavap veriyor şimdi kulisten çıkar diyor hadi bana yine beklemek düşüyor çıkınca bir gülümsüyor ki sormayın çok şeker bir resim çektirmek isityorum izin veriyor çekiyoz falan sonra ben diyorumki ne olacak sizin bu kerem le aranız birbirinize aşıksınız ama söylemiyorsunuz oda diyorki :ORASINI BEN BİR ANLASAM
tabi beni bir gülümseme alıyor çok seviniyorum söyledi diye ondan sonra kerem beyaza çıkıyor bakın yanında ufak sinanda var sözde gerçek çocukları(hangi arada yaptılar demeyin ben gördüklerimi yazıyom)konuşup gülüşüyorlar sonra oda çıkıyor programdan benden görücem diye konuşucam diye sevinirken
annem yani o meşhur bizim canlarımız analarımız varya hadi kızım diye beni uyandırıyor
gerisini zatren görmedim eğer sipariş üzerine görülseydi bu akşama devamını isterdim valla ama yok
sevgilerimle....
Selamlar hepinize,
Yarencim ne güzel bir rüya görmüşsün sen öyle...Ahhh şu aralar bir ben göremiyorum...Dizi tatile girdi,benim rüyalar da girdi.Bakmayın sizinkiler yine mantıklı,ben saçma sapan şeyler görüyorum.Neyse şimdi boşvereyim...
Ben hala canım sinem ablamın rüyasının etkisi altındayım.Rüyayı okuduğumdan beri havalarda uçuyorum.Burdan sana tekrar teşekkür ederim canım ablacım...İyi ki böyle bir rüya gördün vallahi,şenlendi ortalık...
Hepimiz hayra yorduk bu rüyayı...Umarım hayırlı çıkar...Diziyi istediğimiz gibi yalnızca rüyalarda görmekle kalmaz,televizyn başında da görürüz.Ben yine tekrarlıyorum.İstediğimiz pek fazla bişey değil canım...Kırmızı odalı ve mutlu sahneler,bir de en yakın zamanda gelmesini istediğimiz bir ASLI,tabii Sinan ın Sarp a baba demesini de unutmayalım.
Bugün de burayı dünkü kadar kalabalık görebiliriz umarım.Ayşa ablam doğum gününmüş,haberim yoktu.Geçmiş doğum günün kutlu olsun...Nice senelere...Tüm dileklerin gerçek olsun...
Unutmadan hepinizin de mübarek regaib kandiliniz kutlu olsun...Sevgiler...
Merhabalar herkeslere,
iki gündür nazar değmesin foruma maşallah, herkes buralarda.Arzu'cuğum korktum senden .Bu ne kuvvetli hissiyattır, rüyanda bizim diziden bir şeyler yok mu güzelim ara ara.Örneğin Keremcem şu DVD leri kiminle izledi, kaç tane aldı, filmler romantik miydi?Bunlar için de ayrı bir rüya gören lazım.
Öyküm'cüğüm geçmiş olsun,inşallah düzelir babaannen kısa sürede.
Duygusel de kızdan bozma Sinan görmüş rüyasında.Yaren-Ekin senin gördüğün rüyayı pek bir tuttum.Beyaz,Serdar Ortaç,Yasemin .Bu Sinan da heryerlerden çıkıyor kardeşim.Otursun azıcık yerinde yer cücesi.Herkese bir haller oluyor bu havalarda üstü açılan açılana galiba.
Ama tek bir şey var millet yatakla bozdu görüldüğü üzere, yazık bize ya duyun sesimizi.Azıcık da bizim 74 'lülerin bir tarafları açık kalsa ne olur sanki.
Ayşam, özürümü kabul ettin mi arkadaşım, ben aslında böyle değildim, beni bu rahatsızlıklar mahvetti .Yoksa korkunç bir hafızam vardır,
Herkesin Regaip Kandili kutlu olsun, tüm dualarınız kabul olsun, gönlünü kırdığımız herkes , herşey affolsun,aramadıklarımız bir telefon kadar uzağımızda , küçük bir hatır soralım, dünyalar O'nların olsun.
Sevgiler,
yaren-ekin
27-07-06, 12:19
Merhabalar herkeslere,
iki gündür nazar değmesin foruma maşallah, herkes buralarda.Arzu'cuğum korktum senden .Bu ne kuvvetli hissiyattır, rüyanda bizim diziden bir şeyler yok mu güzelim ara ara.Örneğin Keremcem şu DVD leri kiminle izledi, kaç tane aldı, filmler romantik miydi?Bunlar için de ayrı bir rüya gören lazım.
Öyküm'cüğüm geçmiş olsun,inşallah düzelir babaannen kısa sürede.
Duygusel de kızdan bozma Sinan görmüş rüyasında.Yaren-Ekin senin gördüğün rüyayı pek bir tuttum.Beyaz,Serdar Ortaç,Yasemin .Bu Sinan da heryerlerden çıkıyor kardeşim.Otursun azıcık yerinde yer cücesi.Herkese bir haller oluyor bu havalarda üstü açılan açılana galiba.
Ama tek bir şey var millet yatakla bozdu görüldüğü üzere, yazık bize ya duyun sesimizi.Azıcık da bizim 74 'lülerin bir tarafları açık kalsa ne olur sanki.
Ayşam, özürümü kabul ettin mi arkadaşım, ben aslında böyle değildim, beni bu rahatsızlıklar mahvetti .Yoksa korkunç bir hafızam vardır,
Herkesin Regaip Kandili kutlu olsun, tüm dualarınız kabul olsun, gönlünü kırdığımız herkes , herşey affolsun,aramadıklarımız bir telefon kadar uzağımızda , küçük bir hatır soralım, dünyalar O'nların olsun.
Sevgiler,
selamlar özgü
dediğin gibi heryerden çıkıyor bu cüce ee ne yapalım kabullenecez artık yapacak bir şey yok ilk defa bir ay sonra aşk oyunu ile ilgili bir rüya gördüm hayra yordum valla başka da bir şey yok neyse Regaip kandilin kutlu olsun ablacım sevdiklerinin yaında olması dielğiyle yaren....
iki gündür burası pek neşeli... aman aman maşaallah diyelimde forumumuza nazar değmesin arkadaşlar:img-nyam:
öykü'cüm canım çok geçmiş olsun inşaallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur...anladığım kadarıyla herkesin bu yaz aylarında bir tarafları açık kalmış olmalı ki rüyalar bile tam kıvamında:img-nyam: duygu'cum senin rüyanda harika ama zaten sinan'a bile alışamamışken bir de onun kız versiyonunu hiç çekemeyiz valla...birken iki sırıtkan velet ayyy düşüncesi bile korkunç:img-sorry
arzu'cum senden korktum ben anacım:img-grin2 bu akşam bir de bizim dizi devam edip etmeyeceğine dair bir rüyaya yatarmısın? şu an en merak edilen konu bu canım en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz :img-grin2
herkesin regaip kandili kutlu olsun...ayrıca ayşa'm çok özür dilerim arkadaşım doğum gününü kaçırmışım affet beni:img-kiss: geç oldu ama temiz olsun doğum günün kutlu olsun tüm dileklerin,duaların hepsi gerçek olsun...iyi ki doğdun iyi ki varsın...
Efendim herkese selamlar olsun...
Yine bir kaç sayfa attırmışsınız,o güzel yorumlarınızı okumak çok keyifli gerçekten...Konuya girmeden de geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum...İyiki varsınız,sizi çok seviyorum:love05:
Yine rüyalar görülmüş,Yarencim'in rüyasını ben de pek bir sevdim.Arzu Ablacım Sinem Ablam'ın rüyasını bir güzel yorumlamış ki bütün gece uyumamama rağmen bütün yorgunluğum gitti...Sağolasın:)
Teoman Abim bir ben göremedim rüyamda demiş,merak etme abicim ben de göremedim-ki görecek kadar da uyuyamıyorum bu günlerde-Sizin rüyalarınızla hayal edip edip avunuyorum işte...
Bu arada Arzu Ablacım bundan sonra rüya görürsem ilk iş sendeyim haberin olsun...Bakalım bu akşam ne olacak,eğer özel mesaj falan görürsen tamam demek ki birşeyler olmuş...
Ne diyeyim,hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun,sevgiyle kalın...:img-grin2
dizidizidiziler
27-07-06, 14:52
Evet bugün kandil. Herkesin kandilini kutluyorum.
Diyorum bir dua edip ondan sonra rüyaya filan mı yatsam acaba mübarek günde?
Aman sonra çarpılmayayım? Ne saçma şeyler görmek istiyorsun, dünyada bunca ölüm, zulüm, cevap bekleyen soru, gelecekle ilgili beklenti varken diye çarpmasın birileri beni?
Neme lazım. Ben en iyisi duaya filan yatmayayım da, hakkımızda hayırlısı olsun diyeyim. Bir de şiir yazayım:
Aşk oyunu!
Kazdın kuyumuzu!
Tırlatmadan hepimiz,
Başlasın artık dizimiz.
Aşk üçgeni istemeyiz,
Sevgi çemberiyiz biz,
Kırmızı oda ve romantizmdir beklentimiz,
Harıl harıl çalışır rüya işçilerimiz,
Bir bir olur dileklerimiz,
İnşallah gelecek sezon
Biter dizimiz,
yazar sonunda mutlu son!
Forumumuzu boş bırakmayalım arkadaşlar. Hepinizi öptüüümm. Byee
Arzu Ablacım,
Sen beni güldürdün Allah'ta sseni güldürsün.Şiirine bayıldım...Gelecek sezonda ki tüm temennilerimizi bir şiirde dile getirivermişsin...Ellerine sağlık...Ben de öyle düşündüm dedim,bir rüyaya yatayım,sonra da gördüklerimi anlatayım Arzu Ablam'a...Ama doğru diyorsun Dünya da bu kadar zulüm varken,sen kalk Aşk Oyunu için rüyaya yat...Tövbeeeee...
Neyse kalın sağlıcakla...Öperim hepinizi:img-kiss: :love05:
Besra_Hazal
27-07-06, 15:57
Evet bugün kandil. Herkesin kandilini kutluyorum.
Diyorum bir dua edip ondan sonra rüyaya filan mı yatsam acaba mübarek günde?
Aman sonra çarpılmayayım? Ne saçma şeyler görmek istiyorsun, dünyada bunca ölüm, zulüm, cevap bekleyen soru, gelecekle ilgili beklenti varken diye çarpmasın birileri beni?
Neme lazım. Ben en iyisi duaya filan yatmayayım da, hakkımızda hayırlısı olsun diyeyim. Bir de şiir yazayım:
Aşk oyunu!
Kazdın kuyumuzu!
Tırlatmadan hepimiz,
Başlasın artık dizimiz.
Aşk üçgeni istemeyiz,
Sevgi çemberiyiz biz,
Kırmızı oda ve romantizmdir beklentimiz,
Harıl harıl çalışır rüya işçilerimiz,
Bir bir olur dileklerimiz,
İnşallah gelecek sezon
Biter dizimiz,
yazar sonunda mutlu son!
Forumumuzu boş bırakmayalım arkadaşlar. Hepinizi öptüüümm. Byee
Başka hiçbir şiir bizi bu kadar güzel anlatamaz herhalde.Bazen düşünüyrum da bu ortam gerçekten bir hazine bizler için...Rüyalar,tabirler,kırmızı oda muhabbetleri,yakında HARBİ HARBİ programını sunacak olan magazinci iki ablam...Kıymetini bilmek lazım buraların,bu dostluğun,bu sıcaklığın...
Arzu ablam şu şiiri rüya işçilerine bi şekilde göndermeyi başarabilsek,ahhhh başarabilsek!!!Gelecek sezon yazdığın şiir gibi olur umarım...
Tüm güzellikler sizinle olsun...
Yürekleriniz hep böyle güzel olsun...
Hep mutlu,hep sevinçli kalın...
Canım büyüklerim,canım arkadaşlarım
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...........:img-kiss:
ya arklar ben aslinda bu haberin yalan oldugunu dusnmustum ki birden gene cikti hbr piyasaya keremcem 3 bolum oyndakitan sonra cikacak mis diziden ya insallah yalan haberdir!
meryemce84
27-07-06, 16:48
Selam arkadaşlar...
Arzucum güzel şiir olmuş...Ellerine sağlık...
Vallahi bende hep diledim,istedim şöyle güzel, mutlu, tadında bitsin dizimiz.
Uzamasın uzadıkça sarpa saran, batan diziler var malumunuz...
Bizim dizimiz öyle olmaz inşallah...
Üçgenleri,dörtgenler... içinde kaybolup gitemeyiz inşallah.. (Amin)
herkese selam yine herkes burada toplanmış ben de yirmi gündür tatildeydim.5 gün falan ara verdim.yeniden bir yerlere gitmeden foruma bir bakayım dedim. bir saattir dolaşıyorum.dizimizin devam etmemesi gibi bir söylenti var buna biraz moralim bozuldu doğrusu.ama ben buna inanmıyorum.çünkü sezon finalinde koskoca devam edecek yazısı vardı. daha ekinin tam iyileştiğini
ve tam olarak mutlu olduklarını görmeden nasıl bitirebilirlerki.devam etmesi gerekir bence.
bir de gürgen ayrılmış diye bir şey okudum.doğru mu bilmiyorum ama inşallah doğru değildir.o diziye renk katıyordu.hem yelda ile durumları ne olcak.dizinin tadı kaçar valla.mehmet akanın ölümünden sonra dizide neler olacak diye düşünüyordum.bugün okuduklarımdan sonra iyice kafam karıştı.nazar değdi bence dizimize.
umarım gürgen diziden ayrılmaz dizimiz en güzel şekilde devam eder. ve mutlu sonla biter.şu mubarek günde herkesin kandilini kutlarken dizimizle ilgili dualarımız da kabul olur inşallah.
bugün yine herkes burdaymış ve yine rüyada olsa döktürmüşsünüz helal olsun diziyle ilgili ortalıkta fazlasıyla spekülasyon gezsede ben yinede umutluyum sonuçta bir kişi bitcek yada bellideğil derken birden fazla kişinin devam edecek demesi sonunda koskoca devam edecek yazısı yazması yani birden bitirme olasılığını bana göre çürütüyor bende en başta sizle birlikte bernayla hakan eniştemizi(hala enizştemizdir umarım) başghöz etmek istiyodum ama artık yeldayla baş göz etmek istiyom çünkü düşününce bernanın çatlaklığı tahtası eksildiğinden yeldayla hakanın çatlaklığı hayatı yaşamayı bilmelerinden kaynaklandığı için bu ikisi daha çok yakışır birbirine tabi yelda hakanın ekine aşık olduğunu anlarsa bu biraz zor neysem efendim bugün kandil hem özel dualarımızın hemde diziyle ilgili dualarımızın kabul olması dileğiyle büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim kandiliniz mübarek olsun
selam mıllet
hberler bölümüne bır haber koydum sinema fılmı ıle ılgılı bır okuyun derım. keremcemın adı geçıyor.
sevgiler
Ah Rebecam vah Rebecam.Bende diyordum bu hafta hiç bir haber çıkmadı bizimkilerle ilgili gazetelerde.Okuyorum okuyorum Allah Allah bu kız niye bu yazıyı bu sayfaya eklediki yeni bir diziden ve Tuba Ünsal'dan bahsediyor derken o da ne başrol erkek oyuncusu için Keremcem'le de görüşüyorlarmış.
Benden söylemesi hiç boşu boşuna görüşmesinler havalarını alırlar.
Keremcem'in zaten bir dizisi ve Yasemin'i var.
Bu arada selamsız daldım foruma.Herkeslere günaydınlar efendim.
Merak ettigim bişey vardı benim 25.bölümdü ekin kızlarla konuşa konuşa dışarı çıkıyordu yoksa benmi öyle hatırlıyorum
Ah Rebecam vah Rebecam.Bende diyordum bu hafta hiç bir haber çıkmadı bizimkilerle ilgili gazetelerde.Okuyorum okuyorum Allah Allah bu kız niye bu yazıyı bu sayfaya eklediki yeni bir diziden ve Tuba Ünsal'dan bahsediyor derken o da ne başrol erkek oyuncusu için Keremcem'le de görüşüyorlarmış.
Benden söylemesi hiç boşu boşuna görüşmesinler havalarını alırlar.
Keremcem'in zaten bir dizisi ve Yasemin'i var.
Bu arada selamsız daldım foruma.Herkeslere günaydınlar efendim.
Günaydınlar,
Aaah ah Sinem'im,
O'nun arabası var der gibi, demişsin .O'nun başında öyle bir hocası varken, iki dizisi de olur, iki sevgilisi de,
iki karıısı da.....Sezon başından beri yarış atına döndürdükleri adamı, bir kez daha koştururlar , herşey olur,
saçma sapan bir yarışma programına bile gözlerini kırpmadan '' evet '' diyen bu ekip, daha çok şeylere evet der.
Sağol Rebeca'm bu haber için canım.Olur mu olmaz mı bilinmez ama Keremcem'i Yasemin saplantısından ( zaten bu ikiliyi ellerinden geldiği kadar bozmaya çalışıyorlar.) kurtarmak için bile
evet diyebilirler bu işe.Hiç şaşırmam.:img-grin2
Günaydın...
Sabah sabah Rebeca haber ulaştırmış bize...
Ne diyelim?
Ben okuyunca yine herzaman ki gibi sinir oldum, Özgü'nün de dediği gibi yarış atı gibi koşturuyorlar....
Olur olur, ben size diyeyim. Yalnız dizi değil Tv filmi... bunun için kabul edebilirler.
Günaydınlar,
Aaah ah Sinem'im,
O'nun arabası var der gibi, demişsin .O'nun başında öyle bir hocası varken, iki dizisi de olur, iki sevgilisi de,
iki karıısı da.....Sezon başından beri yarış atına döndürdükleri adamı, bir kez daha koştururlar , herşey olur,
saçma sapan bir yarışma programına bile gözlerini kırpmadan '' evet '' diyen bu ekip, daha çok şeylere evet der.
Sağol Rebeca'm bu haber için canım.Olur mu olmaz mı bilinmez ama Keremcem'i Yasemin saplantısından ( zaten bu ikiliyi ellerinden geldiği kadar bozmaya çalışıyorlar.) kurtarmak için bile
evet diyebilirler bu işe.Hiç şaşırmam.:img-grin2
Olmadı be ortak.Hani biz aynı programın ortak sunucularıydık kendi aramızda bile anlaşamadık.Ne diyorsun kabul eder mi sence Keremcem ikinci bir diziyide.
Yok kardeşim bence olmaz.Hani yine bir gününü olacak bir shov programı falan olsa kabul eder aynı anda ikisini derdim ama kendisi geçen sezon tek diziye bile yetişemiyordu değilki ikisine birden yetişsin.
Ama bir konuda haklısın ortak.Etrafı akıl hocalarıyla dolu ve çocuğu hep kullanıyorlar yanlış yönlendiriyorlar.Ama Keremcem'de aklını kullansın, kullandırtmasın kendini.
Bence Keremcem aşkındanda,Aşk Oyunu'ndan da vazgeçmez.
Günaydın...
Sabah sabah Rebeca haber ulaştırmış bize...
Ne diyelim?
Ben okuyunca yine herzaman ki gibi sinir oldum, Özgü'nün de dediği gibi yarış atı gibi koşturuyorlar....
Olur olur, ben size diyeyim. Yalnız dizi değil Tv filmi... bunun için kabul edebilirler.
Ah be Ayşam sende olmasan.Ben dizi diye okudum biliyormusun nasıl okuyarsam artık.TV filmi olarak çekilecekse o zaman kabul etme olasılığı var yani.Eyvah eyvah birde olaya şu yönden bakmak lazım.Tuba kızımız pek bir çapkın bu günlerde.Ama bizimkinin aklını çelemez değil mi? Sizce çeler mi?
Sinemcim, bende farkettim dizi olarak algıladığınızı da onda hemen yazıp bildirdim. Ama ben yine istemem. Hangi arada çekecek bu adam bu filmi. Dizinin yeni sezon bölümlerinin ilk çekimlerine denk gelirse vayy halimize... bize yine buz gibi bir Sarp düşer.
Tuba'ya gelince, ilişmesin bizim Keremcem'e.
ya hAdı kabul ettı dıyelım ıkı dızı bırden olmaz
yaren-ekin
28-07-06, 10:55
Ah be Ayşam sende olmasan.Ben dizi diye okudum biliyormusun nasıl okuyarsam artık.TV filmi olarak çekilecekse o zaman kabul etme olasılığı var yani.Eyvah eyvah birde olaya şu yönden bakmak lazım.Tuba kızımız pek bir çapkın bu günlerde.Ama bizimkinin aklını çelemez değil mi? Sizce çeler mi?
sinem valla bilmem ki pek çapkın işte sende dedin çok erkekğin aklını çeldi ama çelmez inş keremide zaten yasomuz kıskanır diye düşünüyorum
sinem valla bilmem ki pek çapkın işte sende dedin çok erkekğin aklını çeldi ama çelmez inş keremide zaten yasomuz kıskanır diye düşünüyorum
heksese selamlar bende yaren gibi düşüüyorum bence bu tuba keronunda aklını çeler gibi geliyor..ama birde iş bakımından bakarsak bence güzel bir fikir ya tv filmi bence kabule eder .....
Eğer Keremcem'in hala bir Yasosu varsa kıskanırda.Yoksa şayet ortada kıskanılacak bir durumda olmayacak hani.
Bu arada ismin sanırım Yaren.Benim kızımın adıda Yaren.
haberı yazdım ama hemen çıkmak zorunda kaldım yorum yapmadan.yorumuma gelınce.
sinemcim
şimdi haklısın bu tuba sabıkalı kız evlıyken kocasını aldattı.herşey beklenır bu kızdan.keremceme gelınce ben güvenıyorum senın yakışıklı prense ama erke ne de olsa bilirsin bir laf vardır dişi köpek kuyruk sallamdıkça erkek gitmez.tabıı tuba nın kuyruk sallar mı acaba sorusunun cevabını vermeye gerek yok herhalde.önemli olan keremcemın hal ve tavırları
dediğim gibi bu olay yanı kadının erkegı kandırması dünya kuruldugundan berı var
havva ademi bir elma ile kandırdı marıfetlı tuba kermecemı mı kandıramayacak.tabıı keremcem bır elmaya tav olmaz ...bu konu uzaaaar gıder kızlar.baakcagız artık.
ama bana sorarsanız benım gönlümden emre altuğ geçiyor.
herkese selamlar daldım paldır küldür.
hamış sana om atıım bır bak
sevgiler
Ben artık zaten tahmin ediyordum!!! ama artık emin oldum.Eminimde çoğu kişi benimle aynı fikirde.Biz ne Keremcem'i ne de Yasemin'i başka isimlerle anılmasına,bu işleriyle bile ilgili olsa tahammül edemiyoruz.
Baksanıza en başta ben yeni bir dizi yada Tv Filmi haberini duyar duymaz birlikte oynayacağı kişiyle bir şeyler olurmu diye düşünmeden edemiyoruz.
Hayır onlarmı bize güven vermiyorlar,bizmi(benmi) çok fesatız anlayamadım ya neyse.
Besra_Hazal
28-07-06, 11:18
Ohhh ohhh maaşallah!!!Ben böyle haberler çıkmasına bayılıyorum biliyor musunuz??Suskun forumumuz bir anda şenleniveriyor.Gerçi demirbaşlarım forumu yalnız bırakmıyor sağolsunlar ama böyle daha bi güzel işte...
Neyse önce bir selam vereyim sonra konuya dalayım.Selamlar ayşa ablam,sinem ablam,yaren ve adını saymadığım diğerleri...
Ben şahsen Keremcem'in bu teklifi kabul etmeyeceğini düşünüyorum...Ededebilir tabii,ablalarımın da dediği gibi akıl hocalarının işi hiç belli olmaz.Haberi okuyunca aklıma şu geldi.Keremcem'e bir röportajında sormuşlardı:
"Bir sinema filminde oynamayı düşünüyor musunuz?
Keremcem:"Şimdilik böyle birşey düşünmüyorum.Teklifler var ama benim bir sinema filminde oynamam için önce oyunculuğumu kendime kanıtlamam gerek.Şu an için o kadar iyi bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum"
Belki biraz eksik,belki biraz fazla yazdım ama böyle birşeydi işte...Ama yine de hiç belli olmaz diyorum.Baksanıza Keremcem ne zaman sinemaya gittiğini bile unutuyor.Belki böyle bir röportaj verdiğini de unutur belli mi olur?????????
Hazalcım biliyorsun senaristlerden sonra Keremcem'de daha önceden ne söylediğini unutur oldu!!.
Dün oyunculuğumu iyi bulmuyorum diyen adam bugün artık kendime güveniyorum deyip teklifi kabul de edebilir.
Sonuçta yarışma işine bile gözü kapalı giren adam,en azından deneyimli olduğu bir konuya balıklama bile atlayabilir hani.
haber çin sağol rebecacım ben bu filmin çekileceğini bile düşünmüyom zaten bu filmin şuan bir dizisi var yalancı yarim eğer filmi çekilirse ne denir buna kıskandılar demezlermi keremcemin kalitesini düşürmüş olmazmı dizideki başrol oyuncusu barış malum oda arkıcı ya varya bunları duydukça geçenlerde aykut ışıkların çok sert yazdığı yazıya hak veiyorum yani çocuğu bitirmeye çalışıyolar bu işleyip geliştirmek değil şuan popülerken ne kazanırsak yeridir olayı olmuş inş keremcem bunu kabul etmez yani düşünsenize şuan dizisi yapılan bir filmin tekrardan günümüz versiyonuyla filmini çekmek ve bunu kabul etmek hangi akla sığar
Besra_Hazal
28-07-06, 11:33
Hazalcım biliyorsun senaristlerden sonra Keremcem'de daha önceden ne söylediğini unutur oldu!!.
Dün oyunculuğumu iyi bulmuyorum diyen adam bugün artık kendime güveniyorum deyip teklifi kabul de edebilir.
Sonuçta yarışma işine bile gözü kapalı giren adam,en azından deneyimli olduğu bir konuya balıklama bile atlayabilir hani.
Olabilir ablacım...Hele o her sözünü dinlediği akıl hocası kabul et derse edebilir...Ama ne düşündüm biliyor musunuz,eğer diziyi hesaba kattıysa,konserlerini hesaba kattıysa ve bunların hepsini bir süzgeçten geçirip hiçbir etki etmeyeceğine karar kıldıysa neden olmasın???Ben çok isterim Keremcem'i bir sinema filminde görmeyi.Allah için kıvırır da yani,var o yetenek Keremcem'de.Ama baştan söylüyorum dizimizi etkilemeyecekse birşeylere evet veya hayır denmeli...Ve şu an konserlerden diziye bile yetişemeyen Keremcem,bir de albüm çalışmalarına başlayacak.Araya bu film işi de sıkışırsa vayyy bizim halimize!!!Belki düşüncemiz biraz bencilce ama NE OLUR KABUL ETME KEREMCEM!!!!!
yaren-ekin
28-07-06, 11:38
Eğer Keremcem'in hala bir Yasosu varsa kıskanırda.Yoksa şayet ortada kıskanılacak bir durumda olmayacak hani.
Bu arada ismin sanırım Yaren.Benim kızımın adıda Yaren.
evet o zaman sinem abla oldun artık sende bana kaç yaşında bilmiyorum ama sevindim aynı isimde olduğumuzua ama bence emre altuğu seçerler gibi geliyor bilmi,yorum ama sanki öyle geçiyor içimden
Valla arkadaşlar kızan kızsın ama ben istemiyorum Keremcem'i böyle heryerde görmek. Çok çabuk eskitecek yüzünü....
Bu kadar dağılması hem sağlığı açısından hemde yaptığı işlerin hakkını vermek açısından çok yanlış. Adam akıllı kaset çalışmalarını yap, dizini çek... Hele bunları en iyi şekilde becer. Kasetin çıksın, O sırada zaten dizi de bitmiş olur. Kaset promosyonunu yap. Sonra konserler falan... İşte gelecek yılada yine başka bir dizi yada film için çalışmalara başla.
Bence böyle olmalı ama onlar nedense öyle düşünmüyor.
Keremcem_sarp, sinema fiilmi değil tv filmi...
Ortakcığım biz her ne kadar istemesek de adamlar kendilerini izleyicilerin yönlendirmesine sinir oluyorlar ve buna izin vermek istemiyorlar.Seven Hill olayı bunun en güzel örneğidir. Ne onların dedikleri oldu, ne de Yasemin'i bu projede görmek isteyenlerin.
Buldular elin Ukraynalı mankenini , işi bağladılar.
Bu da aynen onun gibi.Hele de bir TV filmi söz konusu ise kabul edebilirler.Uzun sürmeyecek, vakit almayacak, kısa ve öz. Besra'cığım bu bir sinema filmi değil, TV filmi.Tek bölümlük dizi farzet. O yüzden abartılı bir oyunculuk gücü gerektirmez.Kermcem 'in çok kıymetli vaktini almaz.Aşk Oyunu gibi süründürmez.
Bir de dediğim gibi, Yasemin ve Keremcem ikilisini bir daha kolay kolay aynı projelerde bir araya getirmezler.
Mümkün olduğunca uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Çünkü bu ikisinin acayip uyumu, dizinin de önüne geçti, oyunculuklarının da ,
Dolayısıyla Keremcem'in '' akıl hocaları '' akıllarınca Keremcem'i Yasemin'in çekim alanından uzak tutuyorlar..Bu yüzden önlerine gelen her değişik projeyi gözden geçireceklerdir.Adam gibi yapımlarda yer alsın da .Hem belki birbirlerinden uzak kaldıkça yakalanma ihtimalleri artar. Şimdi aynı dizideler diye , sözleşme diyorlar, özel hayat gizlidir diyorlar , saklamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biraz uzaklaşsınlar belki daha rahat davranırlar diyelim ve kendimize böyle bir pay çıkartalım.
Bizden uçankuş kurtulmaz evellah ortak.Ama hala bana vereceğin haberi bekliyorum canım.Hala kesinleşmedi mi?
Besra_Hazal
28-07-06, 12:05
Valla arkadaşlar kızan kızsın ama ben istemiyorum Keremcem'i böyle heryerde görmek. Çok çabuk eskitecek yüzünü....
Bu kadar dağılması hem sağlığı açısından hemde yaptığı işlerin hakkını vermek açısından çok yanlış. Adam akıllı kaset çalışmalarını yap, dizini çek... Hele bunları en iyi şekilde becer. Kasetin çıksın, O sırada zaten dizi de bitmiş olur. Kaset promosyonunu yap. Sonra konserler falan... İşte gelecek yılada yine başka bir dizi yada film için çalışmalara başla.
Bence böyle olmalı ama onlar nedense öyle düşünmüyor.
Keremcem_sarp, sinema fiilmi değil tv filmi...
Öyle mi ablacım???Bak iyi oldu söylediğin...Şimdi bu tv filmi Kerem ile Aslı gibi oluyor değil mi???
Ben de şöyle bir düşündüm ki muhteşem prodüktör Aykut Gürel(!) herşeyin en iyisini bildiği için konserlere yeni sezonda da devam edecektir.E Keremcem in albüm çalışmalarına da başlanıyormuş.Dizi de var...Yok yok olmaz bu iş,olmaz olamaz!!!Olursa eğer en çok bizi etkiler...Hem Keremcem bir tv filmi için şu an belli bir popülerite yakalamış ve büyük bir kitleye ulaşmış olan dizisini tehlikeye atamaz-ki eğer dizi devam edecekse...
Annem bir TMC yapım hastasıdır ve dizilerini asla kaçırmaz...Bana da ondan geçti herhalde bu tiryakilik.Neyse dün anneme "beyaz gelincik" adlı sürekli takip ettiği dizisinin 10 Ağustosta çekimlere başlayacağını söyledim ve o da bana "Seninkinden ne haber???"diye alaylı alaylı bir soru sordu.Ben de ona işte şu son zamanlarda yaşanan dizi hakkındaki karışıklıkları bir bir anlattım.Ne dese beğenirsiniz "Aaaaaa devam etmez o zaman o!!!!"Böyle :img-sorry aynen şu şekilde kaldım.
Umarım anneler her zaman herşeyin en iyisini bilmiyorlardır...Annem bunları söyleyince ve üstüne de bu haberi okuyunca iyice sinir oldum...Keremcem şayet dizi devam edecekse böyle bişey yapmasın...Ama eğer ki bir sorun varsa Aykut Gürel bu fırsatı kaçırmaz...Yanlış mı düşünüyorum???
dizidizidiziler
28-07-06, 12:15
Kızlar, iyi günler! Yine buluştuk en güzide mekanımız forumumuzda..
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım... Dizilerde başrol oynayanlar bir süre sonra birbirlerine yakıştırılmışlardır. Eğer dizideki baş roldekilerden birinin veya ikisinin de mutlu bir evliliği yoksa, ne yazık ki hep ilişki içindedirler düşüncesi vardır herkeste.
Bu sebeple bizim de bu iki güzel insanı birbirine yakıştırmamız çok normal. Ama onlar da insan. Belki anlaşamıyorlar özel hayatlarında, belki sevmiyorlar birbirilerini, belki ilişki yaşadılar kavga ettiler. Bilemiyoruz ki.. Tek bilinen şey bu piyasada iki kişinin yapışık gibi her yerde rol almalarının mümkün olmadığı..
Şimdi bence bu ikilinin yapışık ikizler gibi olmasını istemiyorlar artık. Unutmamız lazım ikiliyi, başka rollerde izleyebilmemiz lazım. Başka projelerde görebilmemiz lazım. Ayrı gördüğümüzde, başkalarıyla gördüğümüzde yadırgamamamız lazım. Yoksa bu iki gencin de kariyeri sonra erer. Ama tüm bunları sağlayabilmek için AYSA'nın yorumunu harfiyen uygulamaları lazım. Bir projeyi bitirip, biraz ara verip, 4-5 ay sonra başka bir projeye başlamak lazım. Dolayısıyla önümüzdeki sezon dizi bitsin, keremcem'in kaseti çıksın. Tatillerini yapsınlar, gelecek sene yeni sezonda başka projelerle çıksınlar karşımıza. Aynı anda iki farklı karakteri oynayan insanlar iki farklı dizide genelde yadırganıyor zaten.
Bir de son olarak TV filmi için yorum yapayım. Tuba Unsal'la Keremcem yakışmazlar, bu role, toprak sergen, veya emre altuğ daha çok yakışır...Emre Altuğ ve Keremcem isimleri ise sadece şu anda popülerler diye benimsenmişler bence. İzleyici kitlesi yüksek program reyting alır denilmiş.. Hayırlısı olsun ne diyeyim..
duygusal ruh
28-07-06, 12:25
Kızlar, iyi günler! Yine buluştuk en güzide mekanımız forumumuzda..
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım... Dizilerde başrol oynayanlar bir süre sonra birbirlerine yakıştırılmışlardır. Eğer dizideki baş roldekilerden birinin veya ikisinin de mutlu bir evliliği yoksa, ne yazık ki hep ilişki içindedirler düşüncesi vardır herkeste.
Bu sebeple bizim de bu iki güzel insanı birbirine yakıştırmamız çok normal. Ama onlar da insan. Belki anlaşamıyorlar özel hayatlarında, belki sevmiyorlar birbirilerini, belki ilişki yaşadılar kavga ettiler. Bilemiyoruz ki.. Tek bilinen şey bu piyasada iki kişinin yapışık gibi her yerde rol almalarının mümkün olmadığı..
Şimdi bence bu ikilinin yapışık ikizler gibi olmasını istemiyorlar artık. Unutmamız lazım ikiliyi, başka rollerde izleyebilmemiz lazım. Başka projelerde görebilmemiz lazım. Ayrı gördüğümüzde, başkalarıyla gördüğümüzde yadırgamamamız lazım. Yoksa bu iki gencin de kariyeri sonra erer. Ama tüm bunları sağlayabilmek için AYSA'nın yorumunu harfiyen uygulamaları lazım. Bir projeyi bitirip, biraz ara verip, 4-5 ay sonra başka bir projeye başlamak lazım. Dolayısıyla önümüzdeki sezon dizi bitsin, keremcem'in kaseti çıksın. Tatillerini yapsınlar, gelecek sene yeni sezonda başka projelerle çıksınlar karşımıza. Aynı anda iki farklı karakteri oynayan insanlar iki farklı dizide genelde yadırganıyor zaten.
Bir de son olarak TV filmi için yorum yapayım. Tuba Unsal'la Keremcem yakışmazlar, bu role, toprak sergen, veya emre altuğ daha çok yakışır...Emre Altuğ ve Keremcem isimleri ise sadece şu anda popülerler diye benimsenmişler bence. İzleyici kitlesi yüksek program reyting alır denilmiş.. Hayırlısı olsun ne diyeyim..
arzucum sana katılıorum cnm belki ikisininde bu ortamdan çok farklı olması tertemiz olmaları bizim için bu tür düşünceleri doğurdu ama sabahtan beri şıu tv film muhabbetlerini okuorum arkdşlar bencedee saçma olur şu an için dizi devam edrken ve konser maratonu bide eylülde çalışmalara başlancak kaset hiç ii olmaz dizi bittikten sonra bire süre geçtikten sonra bu olabilir hemde izlenirde ama şu anda keremcem için ben bunu yararlı görmüorumm ki programda böle olmadımı ama akıl hocaları var ken bu biraz zor die düşünüorum ben çocuğa karar verme fırsatı verilmioki neyse bence bu hiç ii olmaz keremcem için biraz eğri oturup doğru düşünsünler benceee
Arzucum selam canım...
Tabi ki ikisini de farklı rollerde farklı projelerde göreceğiz. Benim buna birşey dediğim yok. Ben derdim Kerecem'in dallanıp budaklanması... sıraya koysun hele bir işlerini...
Özel yaşantılarına gelince, herzaman olmasa da genelle başrol oyuncuları birbirine yakıştırılır. Bizde öyle yaptık. Fakat sonradan aralarında apayrı bir elektrik farkettik değil mi? Bu biiri yakışıklı biri güzel iki insanın fiziki uyumundan
kaynaklanan birşey değil. Bence buda apaçık ortada. İkisinin arasında ki elektirk sadece dizide rol yaparken olsa hadi tamam diyeceğim; oyunculuk harika... ama ben o elektiriği röportaj yaptıkları sırada da alıyorum ekranda... Orada Keremcem ile Yasemin ikiside... Yani uzun lafın kısası onlar özel hayatlarında da beraberler, Allah bozmasın diyorum ben.
Ve yine diyorum ki farklı farklı projelerde tabi ki yer alacaklar. Ama seninde dediğin gibi önce bir elllerindekini yüz akıyla bitirip, soluklansınlar...
Ayşam'a katılıyorum.
Seyirci bunların arasındaki çekimi hissettiği için başka kimseleri yakıştıramıyor yanlarına.
Bu konuda çok haklısın.Biraradalar ya da değiller. Bir aradalarsa nazar değmesin.Bir daha kolay kolay bulunmayacakk bir çift oldular.Değillerse bir an önce birbirlerinin farkına varıp, bu şansı kaçırmasınlar.
Ben Keremcem'in abuk sabuk, sırf reyting için yapılmış - yapılmak istenen yapımlardan , arkasına bile bakmadan kaçmasını istiyorum. Bu kadar güzel özellikleri olan birisinin kendini bu yollarda heba etmesini, gereksiz işler yapmasını istemem.Yarışmada görüdüğümde de hiç içime sinmemişti zaten.Varsın gözden uzak olsun.Yasemin ile ayrı ya da birlikte. Gönülleri bir olsun.Ayrı ayrı ayakları yere sağlam bassın.İkisini de güzel yerlerde görelim. Gönül hep onları yan yana görmek istiyor ama, gelecekleri için bu imkansız ve de yanlış olur.
Bari evlensinler , işlerini kiminle yaparlarsa da yapsınlar .
Ahh işte Özgü evlendirdi bile bizimkileri:)
Belki yine öylesine bir haberdir bu arkadaşlar, gazetecilerin uydurduğu kimbilir...
Biz yine burada yaptığımız yorumlarla kalakalırız...
Efendim merhabalar herkese...
Çalkalanıyoruz sanki biraz biraz...Haberi gördüm...Pek iç açıcı değil bana göre...Yorumlarınızın da bazılarını okudum...Çoğunluk istemiyor sanırım.Tabii ben de istemiyorum ki bence Emre bu rol için biçilmiş kaftan.Keremcem'in oynayabileceğini de sanmıyorum bu rolü.Zaten çocukcağızın başında bir ton iş.Ramazanda kaset çalışmaları da başlıyor...Kabul etmeyecek bence ve kibarca geri çevirecek...
Bu arada ben de en sonunda dün bir insanın ihityaç duyduğu kadar uyudum ve rüya da gördüm...Efendim ne zamandır ben bu Keremcem'in DVD leri kiminle izlediğne kafayı takmıştım...Sonunda gördüm(bu yatarken yaptığım duanın etkisinden de olabilir aşk oyunuyla ve bizimle ilgili de dua ettim de...İnşallah kabul olur)Anlatayım isterseniz,arkasından yorumları beklerim...
Şimdi hiç görmediğimiz dublex bir ev var efendim böyle güzel falan,bu evin salonunda,tam televizyonun karşısındaki kırmızı koltukta Keremcem oturuyor.Daha sonra bu dublex evin merdivenlerinden Yasemin iniyor efendim...Meğer bizimkiler aynı evde kalıyorlarmış...Yasemin'in üstünde 23.bölümde giydiği pijamalara benzer şort ve askılı bir takım var...Ama yakışmış hani.Başında bir kurdele var ki dikkat çekiyorum bu da kırmızı...Geliyor Yasemin ve Keremcem'in yanına oturuyor,sonra beraber film seçiyorlar,taktıktan sonra filmi...Yasemin,Keremcem'in göğsüne başını koyuyor...Resim gibi bir manzara...Bu kadar...
Yalnız ben şunu merak ettim neden ben yokum bu rüya da?Sorarım kendime???
Neyse başınızı şişirdim...Sevgiler...
selamlar herkese.ben bu rüyaları sevdim ya.öykücüm rüyan hayır olsun diyeyim öncelikle ki hayra çıksın dimi :) nedense hep kırmızı var.kırmızı tez habermiş.umarım yalkın zamanda tez haberler duyarız.Kendimi posta gazetesinde ki rüya tabirleir köşesinde gibi hissettim.Kızlar umarım rüyalarınız gerçekleşir.bu gece bende istihareye mi yatsam ne?
foruma yine bomba gibi bir haber düşmüş...keremcem kardeşimiz yeni bir tv dizisinde oynamayı kabul edecek mi yoksa etmeyecek mi? öncelikle özgü'cüm sana katılıyorum akıl hocası çok fazla yüzünü eskitmek için ellerinden geleni yapıyorlar hatta yarışma programına bile çok şaşırmıştım tamam madem kabul ettin sunuculuğu hiç insan gidipte bir ara sizi birbirinize düşürmeye çalıştıkları bir sanatçıyla formatı aynı olan bir yarışma programı sunmayı kabul eder mi? böyle bir hataya nasıl düştü hiç anlam verememiştim bunun tek açıklamasıda akıl hocaları sağolsun ilk sunuculuk denemsinide fiyaskoyla sonuçlandırdılar...
tv dizisine gelince de eğer aşk oyunu devam etmeyecekse kesin kabul eder çünkü artık bence hem yasemin hemde keremcem bu üstlerine oturmuş olan sarp-ekin ve birbirlerine çok yakışan çifti kafalardan atmak amaçlı kabul edecektir...hatırlarsanız bunlar izleyicilerin düşüncelerini asla kaile almıyorlar son örneğide sevenhıll reklamı oldu izleyici ikisini bir arada istediler hatta yasemin sıcak baktığını söylemesine rağmen gidip başka mankenle anlaştılar sırf bu üstlerine oturmuş kalıptan kurtulmak için... ama şu an için yani aşk oyunu bitmiş olsa bile keremcem'in böyle bir projeye başlaması çok yanlış olur çünkü daha çok yeni bir diziyle karşımızdaydı uzun süre sarp karakterinden sıyrılması çok zor olacaktır mesela geçen sene bim rüzgarı esiyordu orada ki esma rolündeki ahu türkpençeyi ben esmayla o kadar çok benimsemiştim ki şimdi ki yeni dizisine bakamadım bile...aynı şekil özcan deniz'e de olmuştu seymen den sonra baran'ı sevemedim...kendi rolleriyle bağdaşmış olan sanatçılar muhakkak arayı biraz açıp öyle tekrardan yeni projelere adım atmalılar ben bu konuda m.aslantuğ'uyu hep hayran kalmışımdır bim'den sonra hiçbir projede yer almadı yüzünü eskitmedi ve ne kadar profesyonel olduğu tartışılmaz bile...keremcem içinde aynı şeyleri yapmasını istiyorum ortalarda fazla gözükmesin sadece müziğiyle ilgilensin,aşk oyununa adapte olsun ve diğer gelen projeleride şimdilik dondursun...
Selamlar forumun demirbaşları...Sabahtan beri çektiğim karın ağrıları biraz dindi de birşeyler yazacak güç buldum kendimde...Sıcaktan mıdır nedir iki gündür başım falan da dönüyor...sonum hayır olsun.
Neyse yorumlarınızın hepsini tek tek okudum,Öykü'nün gördüğü rüya çok güzelmiş...Ben de daha ne rüyalar gördüm de çoğunu unutuyorum maalesef...O kırmızı koltuklar da sanırım şu malum yatak odamızdaki koltuklar olmasın?Kırmızı kurdele de benim bildiğim yeni doğum yapmış bayanlara takılır...Buna da hayırlısı diyelim:)
Bir de keremcem'in film işi çıktı başımıza...Dizi devam ediyor mu bilmiyoruz,Keremcem bir de film çekerse yandık yani.Filmin çekimleri dizinin çekimleriyle kesişirse Sarp'ı unutalım biz,Dr. Hakan başrole geçsin.Keremcem için yine hayırlısı neyse o olsun diyorum.(Bugünlerde herşeye hayırlısı demeye başladım ya)Benden bu kadar,şimdi ilacımı alıp biraz uzanacağım...Ha aklıma geldi bu karın ağrısı diziden falan olmasın,ya da yalan haberlerden?
Sağol Filizcim...Hayır olsun canım,hepimiz için...İyi haberler duyalım da şöyle keyfimiz yerine gelsin forumca...Kırmızının bu anlama geldiğini bilmiyordum canım...Ben yalnız Arzu Ablam'dan da bir yorum bekliyorum....Ablacım ne oluyor?Aynı ev,film falan?Merak ettim bak...
Filizcim sen de yat ama öyle yatınca ben pek göremiyorum yani olmuyor...Tabii senin olur mu bilemem...Bu arada Özgü Ablacım evlendirmiş bizimkileri...Ohhhh bence de evlensinler,sonra ne yaparlarsa yapsınlar...:)
Allah Allah rüya gören görene.Sonunda hepimizi Aşk Oyunu rüyazedeleri olarak toptan tımarhaneye tıkacaklar.
Öykücüm şimdi şu rüyanda bahsettiğin 23.bölümdeki pijama yanılmıyorsam otel odasında Ekin'in Sarp'ı yatakta beklerken giydiği pijama olsa gerek.Hani şu saten üstü ip askılı göğüs dekolteli,altıda mini şortlu olan takımlardan bahsediyorsun değilmi.İlave olarak başındada kırmızı bir kurdela var Ekin'in.
Şimdi sorarım ben size.Sizce Ekin'in üzerinde bunlar varken onların film seyretmeleri mümkün müdür?
yaren-ekin
28-07-06, 13:28
Çalkalanıyoruz sanki biraz biraz...Haberi gördüm...Pek iç açıcı değil bana göre...Yorumlarınızın da bazılarını okudum...Çoğunluk istemiyor sanırım.Tabii ben de istemiyorum ki bence Emre bu rol için biçilmiş kaftan.Keremcem'in oynayabileceğini de sanmıyorum bu rolü.Zaten çocukcağızın başında bir ton iş.Ramazanda kaset çalışmaları da başlıyor...Kabul etmeyecek bence ve kibarca geri çevirecek...
Bu arada ben de en sonunda dün bir insanın ihityaç duyduğu kadar uyudum ve rüya da gördüm...Efendim ne zamandır ben bu Keremcem'in DVD leri kiminle izlediğne kafayı takmıştım...Sonunda gördüm(bu yatarken yaptığım duanın etkisinden de olabilir aşk oyunuyla ve bizimle ilgili de dua ettim de...İnşallah kabul olur)Anlatayım isterseniz,arkasından yorumları beklerim...
Şimdi hiç görmediğimiz dublex bir ev var efendim böyle güzel falan,bu evin salonunda,tam televizyonun karşısındaki kırmızı koltukta Keremcem oturuyor.Daha sonra bu dublex evin merdivenlerinden Yasemin iniyor efendim...Meğer bizimkiler aynı evde kalıyorlarmış...Yasemin'in üstünde 23.bölümde giydiği pijamalara benzer şort ve askılı bir takım var...Ama yakışmış hani.Başında bir kurdele var ki dikkat çekiyorum bu da kırmızı...Geliyor Yasemin ve Keremcem'in yanına oturuyor,sonra beraber film seçiyorlar,taktıktan sonra filmi...Yasemin,Keremcem'in göğsüne başını koyuyor...Resim gibi bir manzara...Bu kadar...
öyküm canım benim valla rüyana hayran kaldım güzelim bu ne güzel bir rüyadır böyle çok beğendim yine görmediklerimiz yine sen zaten hep aynı kişi neyse canım keşke böyle olsalar bence böyleler ama hadi karıştırmayayım oraları neyse umarım her gün böylke rüyalar görürsün canım arkadaşım valla böyle selamsız daldım siteye ama
herkese selamlar canım ablalarım ve öykümcüm
yaren-ekin
28-07-06, 13:30
Allah Allah rüya gören görene.Sonunda hepimizi Aşk Oyunu rüyazedeleri olarak toptan tımarhaneye tıkacaklar.
Öykücüm şimdi şu rüyanda bahsettiğin 23.bölümdeki pijama yanılmıyorsam otel odasında Ekin'in Sarp'ı yatakta beklerken giydiği pijama olsa gerek.Hani şu saten üstü ip askılı göğüs dekolteli,altıda mini şortlu olan takımlardan bahsediyorsun değilmi.İlave olarak başındada kırmızı bir kurdela var Ekin'in.
Şimdi sorarım ben size.Sizce Ekin'in üzerinde bunlar varken onların film seyretmeleri mümkün müdür?
yok be sinem ablacım onlar zateb he film izlemeyte diye oturup .........sonra ekin hamile olarak çıkar yalanmı değil tabi heo aynı şey oldu kız ilk geceden hamile kaldı ve bu kıyafetlerle ablacım bu arada kızını adıda yarenmiş çok sevindiğimi belirtiyim
Evet ablacım aynı o pijamadan bahsediyorum...Serkan'ın ayarladığı...Bence de mümkün değildir yani...Ama oluyormuş işte.Yani ben bukadarını gördüm,sonra ne oldu hiç bilmiyorum...Artık terbiyem engel olmuş olabilir...Neyse bakalım...Bu akşam film gibi devam edersem eğer...Yarın da devamını anlatırım...:)
öyküm canım benim valla rüyana hayran kaldım güzelim bu ne güzel bir rüyadır böyle çok beğendim yine görmediklerimiz yine sen zaten hep aynı kişi neyse canım keşke böyle olsalar bence böyleler ama hadi karıştırmayayım oraları neyse umarım her gün böylke rüyalar görürsün canım arkadaşım valla böyle selamsız daldım siteye ama
herkese selamlar canım ablalarım ve öykümcüm
Anacım beğenmene sevindim de bu görmediklerimizi tamamlamak ben de alışkanlık oldu artık...İstemdışı sürekli göremediklerimizi görüyorum sonum hayır olsun...Dediğim gibi üzüldüğüm tek nokta devamının olmaması...O da olsa tamam ama yok...Sinem Abalm'ın dediği gibi toptan götürecekler bizi tımarhaneye...
Tam bilgisayarı yatağıma doğru çevirmiş video izliyordum içimden yine forumu açmak geldi,iki gün yokum keyfini çıkarayım dedim:)
Öykü'cüm gerçekten devamını görmemenin nedeni terbiyenin müsade etmemesidir.Aynen bendede o sorun var...Hatta bizim kafamızda yakında öyle bir sorun oluşacak ki Bakırköy'ün yolunu tutucaz galibaa:)
aslında işin kötü yanı şu öykücüm bizi ne bakırköy kabul eder,ne de manisa ruh ve sinir hastalıkları.artık ne yapıcaz bilmiyorum.Bu rüyalar boşa çıkmasa bari.
şu rüya işçileirnin rüyasına girske biz aslında fena olmaz.belli mi olur belki girmişizdir.;)
Rebaca'cım haber için çok sağ ol.Habire bir haber düşer oldu foruma.Hayır olsun.Ayrılacak ayrılmayacak haberleri bitti bir de tv filmi çıktı.Eğer gerçekten böyle bir görüşme varsa kabul edebilir diye düşünüyorum ben de.Her şeyi zamanında yapması taraftarıyım.Kaset çalışmaları ve konserlerine devam etsin Keremcem.Aşk Oyunu var daha onu netleştirsin.Böyle paldır küldür hadi o olmadı öbürüne öbürü olmadı başkasına.Eğri oturup doğru karar versin.:img-grin2
Arkadaşlar birde şöyle düşünmek lazım.Hani biz Keremcem'in Ece'nin programında söylediklerinden işgillenmiştik diziden çıkmayımı düşünüyor acaba demiştik ama sitesine yazdığı yazıdada orada söylediklerinin aynısını yazmış.
Ne demiş.''Bende haber bekliyorum,yapımcı kanalla anlaşırsa eğer dizi devam edecek''. Ama öbür taraftanda Yasemin süreki devam edecek diyor oda ayrı bir mesele.
Diyeceğim şu ki Keremcem'in diziden ayrılmak gibi bir niyeti yok bence ama öte taraftanda ''bende haber bekliyorum'' kelimeleriyle bir an önce karar verilsin bende kendime yeni bir yol çizeyim demeye getiriyor.Yeni bir yol derkende yeni bir dizi,yeni bir Tv filmini kastediyor bence.Bu anlamda Aşk Oyunu'nun devam edip etmeyeceği belli olana kadar biz daha çok böyle haberler okuruz.
Bundan öncede Orhan Gencabay'ın bir dizisinde oynayacağı haberi çıkmıştı.
slm arkadaşlar
uzun zamandır buralarda yoktum istanbula döner dönmez siteye gidim v ehaberleri duyunca şok oldum ilk şok oluşum gürgenin ayrılışı diziden ben diziyi onun için seyrediyodum diyebilirim çünkü zamanla dizinin konusundan sıkılınca gürgen için izlemeye başlamıştım. neden ayrılmak istediği hakkında bi bilgisi olan var mı gerekirse hep beraber onun fan sitesine mesajlar gönderelim.tabi siz bunu daha önceden konuşmuş olabilirsiniz ...ama bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim
Besra_Hazal
28-07-06, 14:02
Haydaaaaa toptan kafayı sıyırdık...Televizyondu,forumdu yetmedi bir de rüyalarımızı işgal eder oldular.Öyküm benim,canım sende de mi kırmızı???Bu kırmızıyla kafamızı bozduk vallahi.Allah sonumuzu hayır ede.
Arzu ablacım acilen senden bir rüya tabiri bekliyoruz haberin olsun.Biri bizim şu durumumuzu görse kahkaha krizine girer herhalde!!!Ablalarımdan biri söylemişti yine RÜYALARIMIZ için bir sayfa açtıralım diye.İyi fikir aslında Meryemce84 nasıl replik kraliçemizse Arzu ablam da tabir kraliçemiz olur.Biz rüya yazarız ,o yorumlar...Hadi hayırlısı,sonumuz pek parlak görünmüyor .Dizi başlayana kadar tırlatmasak iyidir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*~*RaiNBoW*~*
28-07-06, 14:02
Herkese merhaba,
Son birkaç sayfayı okudum az önce.Dizisizlik bizlere yaramamış anlaşılan.Rüya gören görene.Hayır olsun.Hepinizin rüyası birbirinden ilginç..Sinan'ın kız versiyonundan tutun da kırmızı odalara kadar birçok rüya.Öyküm'ün rüyasına da bayıldım açıkçası,o takım ve film izlemek ne alaka kaldım:)Ama sadece 'rüya' olarak kalacak bu gidişle.Akıbeti her ne kadar şimdi belli olmasa da ben dizinin devam edeceğine inanıyorum.Keremcem de devam edecektir.Başrol oyuncusunun birdenbire diziyi terketmesi böyle güzel ratinge sahip bir dizi için hiç uygun olmaz,ki yapımcılar da bunu göze almaz bence.
Şu film teklifi için de henüz çok erken.Hem Keremcem de buna hazır olmadığını ve kendini yeterli bulmadığını söylüyordu,ama çok istediğini de ekliyordu.Bir işi bitirmeden diğerine koşacağını hiç zannetmem.Kaset çalışmaları da var tabi,iyice yoğun bir dönem olacak ama üstesinden geleceğine inanıyorum.Umarım yanılmayız...
Sinem Ablam,ne yaptın sen canım benim?Kafam iyice karıştı benim şimdi...Allah'ım ne oluyor ya?Şimdi bu bana daha mantıklı geldi...Na yapacağız?Haber verin de ben de kendi yolumu çizeyim...Olabilir cidden.Offff tamam artık.Ben gece uyuyamam...Ama yapımcılara da yuh diyorum affınıza sığınarak...Ağustosa giriyoruz hala bir haber yoksa...İyice umudumu kesiyorum ben yaaa...Ama...ama...:icon_cry:
.
Yok artık , ben bunu hiç duymamıştım.Ama dediğin gibi daha çook haberler çıkar.(Orhan Baba'nın olsa olsa oğlunu oynar ayrıca,benziyor da karakaş ,karagöz)
Kendisi de yazmış ya, ''bu aralar en çok hakkımda çıkan haberlere gülüyorum'' diye.
Bunlara da gülüyor musun acaba Keremcem' im? Biz de gülelim mi?
Öyküm süpersin canım,
Ekin doğum mu yapmış? Kırmızı kurdela da nesi?
Hazalcım öyle oldu valla canım...Kırmızıya feci derecede taktık...Yalnız ben bir devamı için rüyaya yatayım...Ne kadar terbiyem müsade etmese de artık ö.m.falan atarım hepinize olmadı.Yok o kadar kötü değilse yazarım artık buraya...Film gibiydi valla...Allah'ım kafayı iyiden iyiye yedim valla...
Renginim deme öyle kalmasın kız rüya olarak...Gerçek olsun...Tabii biz göremeyiz o ayrı,ama dizide de olsa yeter...:)
Yok artık , ben bunu hiç duymamıştım.Ama dediğin gibi daha çook haberler çıkar.(Orhan Baba'nın olsa olsa oğlunu oynar ayrıca,benziyor da karakaş ,karagöz)
Kendisi de yazmış ya, ''bu aralar en çok hakkımda çıkan haberlere gülüyorum'' diye.
Bunlara da gülüyor musun acaba Keremcem' im? Biz de gülelim mi?
Öyküm süpersin canım,
Ekin doğum mu yapmış? Kırmızı kurdela da nesi?
Valla Özgü Ablacım hiç bilmiyorum ki ne yapmış ama vardı...Hem de baya vardı yani...Kırmızı koltuktan da eminim...Sonrası için bu akşama kısmet artık...Serüven şeklinde tövbeeeee...
yaren-ekin
28-07-06, 14:23
Arkadaşlar birde şöyle düşünmek lazım.Hani biz Keremcem'in Ece'nin programında söylediklerinden işgillenmiştik diziden çıkmayımı düşünüyor acaba demiştik ama sitesine yazdığı yazıdada orada söylediklerinin aynısını yazmış.
Ne demiş.''Bende haber bekliyorum,yapımcı kanalla anlaşırsa eğer dizi devam edecek''. Ama öbür taraftanda Yasemin süreki devam edecek diyor oda ayrı bir mesele.
Diyeceğim şu ki Keremcem'in diziden ayrılmak gibi bir niyeti yok bence ama öte taraftanda ''bende haber bekliyorum'' kelimeleriyle bir an önce karar verilsin bende kendime yeni bir yol çizeyim demeye getiriyor.Yeni bir yol derkende yeni bir dizi,yeni bir Tv filmini kastediyor bence.Bu anlamda Aşk Oyunu'nun devam edip etmeyeceği belli olana kadar biz daha çok böyle haberler okuruz.
hayda sinem ablacım zaten kafam karışıktı şimdi iyice karıştı neler oluyor böyle ya yok yok ayrılmasın ya ayrılmaz heralde yasemin devam edecek diyor emin bi şekilde keremde belli değil diyor acaba bunların ne biliyim şimdi aklım karıştı iyice senin söylediklerin aslına bakılırsa çok mantıklı hatta baya mantıklı sinemn ablacım valla hazal çok doğru toptan yedik kafayı yakında hatta bizim için hastane açıcaklar aşk oyunu bakırköy deliler hasyanesi şubesi diye :img-nyam: :img-nyam:
Besra_Hazal
28-07-06, 14:24
Hazalcım öyle oldu valla canım...Kırmızıya feci derecede taktık...Yalnız ben bir devamı için rüyaya yatayım...Ne kadar terbiyem müsade etmese de artık ö.m.falan atarım hepinize olmadı.Yok o kadar kötü değilse yazarım artık buraya...Film gibiydi valla...Allah'ım kafayı iyiden iyiye yedim valla...
Renginim deme öyle kalmasın kız rüya olarak...Gerçek olsun...Tabii biz göremeyiz o ayrı,ama dizide de olsa yeter...:)
Yeter tabii,biz görmesek de olur...Devamını gördüğün zaman özel mesajla mı yazarsın yoksa açık açık yazar mısın bilemem ama kesinlikle bizle paylaş lur mu canım???Baksana burda böyle kuzu kuzu bekliyoruz..:img-grin2
Bu arada bu akşam ben de rüya görücem...Yani görürüm inşallah.Valla siz anlattıkça kıskanıyorum.Ola ki görürsem bittiği an kalkar yazarım.Ama göremezsem sizden mutlaka bir rüya bekliyorum.Zira işimiz rüyalara,fallara kalmış durumda...Hepimizin sonu rüyalarımız hayır ola!!!Ben çıktım arkadaşlar sevgiyle kalın...:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: Bay bay...
herkese merhaba
maşallah nazar değmesin bugün yine forumdakiler formunda:)
nerden başlasam bilmem.bugün haberler gelmiş,gündem yine yoğun.keremcem şu yarışma programından tam kurtuldu,taşımaya çalıştığı karpuzlar biraz daha azaldı derken bu tv filmi haberi nerden çıktı yahu!doğruluk payı tam olarak bilinmese bile olsa işte yeni bir haber,işte bize yeni bir konu...bu taklitçi yapımlar zaten hiç hoşuma gitmez.aynı konuda dizisi olan bir proje niye film yapılmak istenir ki!hiç anlamış değilim.neyse...bu konuda da hem fikiriz gibi görünüyor.keremcem akıl hocasını dinlesin tamam da her dediğine uymasın canım.bu işe hiç girmesin.yasemin etiketi üstüne yapışmasın diye kabul etmeyi düşünmez inşallah.yarışmadan dersini almış olmasını diliyorum.sılam ne kadar güzel yazmış.mehmey aslantuğ'u ben de bu yüzden takdir ediyorum.projeden proje geçmiyor hemen ve hep iyi işlerde yer alıyor.
öyküm rüyan çok güzel.ben hayra yordum hemen.bu kırmızı oda merakı yüzünden sonumuz ne olacak acaba:)ben de görmüşüm rüya dün gece sonradan aklıma geldi.bugüne de ne kadar uyuyor.hepsini tam hatırlamıyorum ama konu keremcemdi bu sefer.başka bir yarışma sunmaya başlamış bizimki.ben de sütudyoda mıyım ne:)içimden 'yine bir şeyler sunmaya ikna etmişler bu çocuğu,pes' diyorum.ama bilgi yarışması:)bu sefer de kenan ışık misali yarışmacıyı alıyor karşısına oturtuyor.sonra aykut güreli görüyorum orkestrada.bilgi yarışmasında da peşini bırakmamış çocuğun.o da takım elbise giymiş,gitarını çalıyor kenarda.aykut gürel keremceme kaset yaptı tamam,iyi güzel de artık sinir ediyor beni.bir şarkıcıya bu kadar yüklenilmez ki!dünyanın parasını kazandı zaten keremcem sayesinde,acızık nefes aldırsın ya.bir tane keremcem var.at yarışı mantığını bıraksın artık.yüksel aytuğ yazısında 'kimse uyarmı yormu keremcemi' demiş.aykut gürel varken başkasına söz mü düşüyor ki uyasın kimse!
neyse rüyama devam...bu kısmı en son hatırladım ve çok güldüm.bir yerden sonra ayşa geliyor keremcemin yanına.gözünde güneş gözlüğü var.tanınmamak için midir nedir:)ayaktalar.başka biri daha var ama hatırlamıyorum kim.)yasemin olsa unutmazdım herhalde)elinde beyaz bir kağıt,teşekkür ediyor imzasını beğenenlere(ayşacım senin e-posta teşekkürü fikrine yordum bunu.demin okuyunca bu kadar yani olur dedim)hatırladıklarım bunlar...film karesi gibi parça parça geldi aklıma.
keremcem babam ve oğluma gittiğini unutmuştu ya sade o da değil hacivat ile karagöz neden öldürüldü'ye de gittim demişti aylar önce.dün yeni çıkan dvd'sini görünce aklıma geldi:)neyse canım belki kankasıyla gidip salonu kapattırıp izlemiştir de ondan saymamıştır kim bilir.yaseminin de babam ve oğlumu çok beğendiğini okumuştum.biz de günahını alıyoruz boşuna keremcemin!dvd alıp kiminle izlediğine gelince...o da aykut güreldir,neden olmasın:)her an beraberler ne de olsa.ondan başkasıyla izlemeye fırsat mı var!
biz de günahını alıyoruz boşuna keremcemin!dvd alıp kiminle izlediğine gelince...o da aykut güreldir,neden olmasın:)her an beraberler ne de olsa.ondan başkasıyla izlemeye fırsat mı var!
Ay koptum vallahi Ekin.Sarp.Demek Aykut Gürel ile izlemiştir DVD'leri.
Bu adam bu çocuğun peşinden ayrılmaz oldu.Korkarım evdede Yasemin ile aralarına girip oturuyordur.Hatta bizimkiler Aykut Gürel sayesinde başbaşa kalamadıklarından birbirlerine açılamamışlardır!! bu güne kadar.Hah hay.
Tekrar merhaba, bugün pek bir yoğun günüm, malum Cuma. Birde günün yoğunluğu yetmezmiş gibi birileri kolaylık olsun diye kullandığımız internet bankacığılının şifresini kırmış. Bizim hesaptan alışveriş yapmış. Bende sabahtan beri onların peşindeyim. Allah akıl-fikir versin böylelerine...
İşte ben onlarla uğraşırken, forumda boş kalmamış. Gelen-giden, yorum yapan olmuş.
Öyküm rüya görmüş, güzelde bir rüya görmüş. Tam hayra yorulacak rüya:)
ekin.sarp, selam canım. Sende rüya görmüşsün. Bu aralar imzalarla fazlaca uğraştığımızdan o da rüyana girmiş:) Bak adama atacağım teşekkür e-postası rüyanda çıkmış:)
Yazdıklarını okudum okudum ve şurada koyverdim kahkahayı;
"dvd alıp kiminle izlediğine gelince...o da aykut güreldir,neden olmasın"
İşte budur canım... Biz boşuna kafa patlattık 2 gün...
Ay koptum vallahi Ekin.Sarp.Demek Aykut Gürel ile izlemiştir DVD'leri.
Bu adam bu çocuğun peşinden ayrılmaz oldu.Korkarım evdede Yasemin ile aralarına girip oturuyordur.Hatta bizimkiler Aykut Gürel sayesinde başbaşa kalamadıklarından birbirlerine açılamamışlardır!! bu güne kadar.Hah hay.
karşılıklı sinem abla karşılıklı:)ben de senin yazdıklarına koptum.aralarına girip oturuyordur bu adam:)beklerim onu da.bu yüzden açılamamışlardır ha:)
dvd meselesi de şurdan aklıma geldi.geçen ay hey girl'de turneye giderken karavan resimlerinde vardı.gözlüklerini takmış,yayıla yayıla film izliyordu bizimki.ordan alışkanlık yapıp dvd'leri aykutsuz izleyemez olmuştur garibim ne yapsın:)
serkan olmAdıgına göre belkı yelda ve doktor arasında bişeyler olabılır
sinem'cim seden teyzeyi unutmuşsun be gülüm:img-grin2 nasıl unutursun keremcem nereye seden teyze orada maşallah gölge gibi...tabi bunlar yalnız kalıp dvd izlemeyi bırak oturup iki çift laf bile edemezler...allah yardımcıları olsun valla işleri çok zor hayatları hep kaçmakla geçiyordur bir yanda paparazziler bir yanda aykut-seden kabusu:icon_evil hangisinden kaçacaklarını şaşırmışlardır garipler...
anlatmayacaktım ama baktım ki ekin.sarp'ta rüya görenler kervanına katılmış bende dün akşam gördüğüm rüyayı anlatayım benim ki çok ilginç o yüzden anlatmakta tereddüt ettim ama anlatmazsamda çatlayacağım dün akşam başım ağrıdığı için erken yattım belki de çok uyuduğum için böyle saçma bir rüya gördüm neyse başlayayım anlatmaya...ben sadece keremcem'i gördüm böyle arkadaş topluluğu içindeymişiz ikimiz çok samimi arkadaşmışız hatta eşim telefonumdan fotoğraflarımızı çekiyormuş bende diyorum ki bunları yarın hemen foruma yollayayım... sonra keremcem bir ara kayboluyor ve ne göreyim kızımın yanına yatmış (burası çok komik arkadaşlar inanın şu an bile gözümün önüne o hali geldikçe gülüyorum) ağzında emzik öylece uyuyor :img-grin2 (ilginçtir o emzik kimin onuda bilmiyorum kızımın desem ama kızım hiç emzik kullanmadı hala o emziği nerden bulduğundayım acaba yanında mı taşıyordu ne:img-grin2 ) ben o halini görünce hemen fotoğraf çekmeye başlıyorum o halini arkadaşlarda görüyor hepimiz kahkahalarla gülüyoruz o da seslere uyanıyor ama o hali gerçekten çok tatlıydı ve üstelik üstünde de gömlek kravat....evet rüya tabircileri yorun bakalım bu rüya ne anlama geliyor böyle:img-nyam: sakın bir yerin açık kalmıştır demeyin malum havalar sıcak açık kalması çok normal:img-grin2
ayşacım selam,kolay gelsin sana ve tüm çalışanlara.benim dvd meselesi çıktığından beri hep aklımdaydı da rüyalardan sıra gelmedi ki bir türlü:)
bugün pek aykut gürel lafı ettim.rüyama da girince dayanamadım ne yapayım.son konserde de daha çok dikkatımı çekti.sağ taraftaydım.o da tam karşımda.hay Allahım:)keremcemi seyrediyorum,gözüm ona kayıyor ister istemez.ama çalarken kendi etrafında 360 derece dönüşü var görmeniz lazım:)her şarkıda bir kere dönüyor en az.onu hep asık suratıyla gördüğümden midir nedir,gülesim geldi öyle seyredince:)
Ayyy azıcık gittim,geldim yorumlar kesintisiz devam etmiş.Rüyamı hayra yoranlara çok teşekkür ediyorum ve inşallah diyorum...Fatmacım da bir rüya görmüş,Keremcem birde bilgi yarışması sunuyormuş bir tek o kalmıştı zaten...Ama şu DVD işi çok iyi olmuş,bence de Aykut'la beraber izlemiştir...Gidipte Yasemin'le niye izlesinki?Aralarında birşey mi var?Hayırrrrrr...:)Valla artık ben aralarında başka şeyler olmasından şüphe ediyorum...Ayrılmaz ikili oldular resmen ama hemen şunu belirteyim..."Sık muhabbet tez ayrılık getirirmiş"Ben hep bu sözün doğruluğuna inanmışımdır...Tabii Keremcem ve Aykut Gürel aşkı için geçerli mi bilmiyorum...Neyse çok dalga geçtim,birşey olacak...Daha fazla konuşmayayım...Sevgiler...
Sıla Ablacım,bugün rüya gören görene maşallah...Senin rüyanada hasta oldum valla...Ne güzelmiş öyle...Emzik falan.Ay kriz geldi valla...Gözümün önüne geliyor da yere serildim...Şimdi ben bu rüyanı yorumlamak isterdim ama bilmem ki...Ben de şöyle esaslı bir yorum bekliyorum Arzu Ablamdan...Bir gelsin hepsini sırayla yorumlatacağız inşallah...Umarım hepsi hayra yorulur...:)
Sıla Ablacım,bugün rüya gören görene maşallah...Senin rüyanada hasta oldum valla...Ne güzelmiş öyle...Emzik falan.Ay kriz geldi valla...Gözümün önüne geliyor da yere serildim...Şimdi ben bu rüyanı yorumlamak isterdim ama bilmem ki...Ben de şöyle esaslı bir yorum bekliyorum Arzu Ablamdan...Bir gelsin hepsini sırayla yorumlatacağız inşallah...Umarım hepsi hayra yorulur...:)
öykü'cüm canım sen bir de görseydin o halini gerçekten çok süperdi:img-nyam:
üstünde krem rengi kısa kollu gömlek vardı siyahta kravat siyah pantolon giymişti bir de siyah kemer takmıştı (ayrıntılı yazıyorum ki rüya tabircilerimizin işi kolaylaşsın:img-nyam: ) hala bende kendime gelemedim yazarken bile gözümün önüne geliyor onun o hali ama itiraf edeyim emzik bile yakışmıştı bizim karaprensimize:img-nyam:
Besra_Hazal
28-07-06, 15:28
Rüya görenler anlattıkça duyduğum kıskançlıktan dolayı şöyle bir kafa patlatayım dedim ve geçenlerde gördüğüm bir rüya geldi aklıma.Hadi hayırlısı herkeste bir rüya!!!!
"Şimdi biz sınıfça(sınıf arkadaşlarım,ben....)dersi dinlerken birden kapı açılıyor.İçeri KEREMCEM giriyor.O sıralarda sınavlarım öyle yoğun öyle yoğun ki günde çifter çifter sınavlar hafta sonu dersanede sınavlar var.Bir de KEREMCEM takıntım birleşince ikisi bir rüya meydana getiriyor.Nasıl mı??İşte şöyle oluyor:
KEREMCEM bizim sınıfa girdikten sonra "ÇIKARIN TEST KİTAPLARINIZI,KONTROL EDİCEM"diyor.Herkes çıkartıyor,ama ben aval aval KEREMCEM'e bakıyorum.Sonra test kitabımın boş olduğu aklıma geliyor ve utancımdan sıranın altına giriyorum.(Ama bu sadece rüya,yoksa benim test kitaplarım her zaman doludur)Neyse efendim,gerisini görmeden birden rüya bizim Rüya İşçileri'nin yaptığı gibi zaman atlaması yapıyor.KEREMCEM en arka sıraya geçmiş oturmuş bizimle birlikte dersi dinliyor.Sonra arka sırada oturan kızlar böyle içine düşecekmiş gibi KEREMCEM'e bakıyolar.İşte ceketini elliyolar,kravatını çekiyolar,gülüşüyolar falan...KEREMCEM hiç tınmadan dersi dinliyor.Ben de yerimde kıvranıp duruyorum.Onlar KEREMCEM'e yaklaşıyor ben niye yaklaşamıyorum diye.Sonra dayanamayıp yanlarına gidiyorum ama KEREMCEM'in korumaları duvarmış da ben onları aşamıyorum."
Böyle bir rüya işte...Hayra yorulacak pek bir kısmı yok ama,paylaşayım dedim işte.
Forum olarak kafayı yedik:)
Sılacım, rüyan hayrolsun... Bi hayli de ilginç bir rüyaymış. Yani tembih etmesen açıkta kalmışsın diyeceğima ama onuda diyemiyorum şimdi:)
Sılam pes demek istiyorum.Diyebilir miyim?
Yav ne oluyor size böyle. Sen de mi Leyla , Sen de mi?Rüyayı gören görene.
Daha birini yormadan öbürü görüyor, kim , nerede, kiminle ne yapmış,kimin eli
kimin cebinde? Yasemin ile Keremcem 'in arasında oturan kim?Kırmızı kurdelayı niye takmış?Kızdan bozma Sinan hangi rüyadaydı?Emziği kim emiyor? Patlattınız beni.
İyi misiniz sevgili arkadaşlar. Bakın , dönün hayata,adamlar hangi işin peşinden koşsam diye şaşırmış,bizim kafamız şişerken birilerinin cebi şişiyor.Bu rüyaları senaryo yapsaydık ikinci bir dizi daha çıkarırdık galiba.
Demek DVD 'leri Aykut Gürel ile izlemiş Öyküm . Evet ben niye yordum ki beynimi?
Bunlar evlense ( hani ben evlendirdim ya) adam evlendikleri gece yatağın altından çıkacak.
'' Bensiz ha, ben olmadan olur mu ha'' diyerek.Kavga etseler Keremcem eşyalarını toplayıp Aykut'a gidecek.
Tövbe yarabbim tövbe.Ne adammış.
sılam ben anlatmasam anlatmayacaktın yani,bu rüya anlatılmaz mı hiç:)gülmekten ağzım kapanmıyor bir türlü.rüyanda keremcemle aranızdan su sızmıyor maşallah.benim de öyle oluyor.sanki kırk yıllık arkadaşız.burası normal olan kısmı.amaaa keremcemin ağzında emzikle uyuması:)neye yorsam bilemiyorum!aslında biliyorum,çok da aramamak lazım.bu da gürellerin suçu:)deminden beri aykut aykut diyorum ama seden de az değil biliyorum.onu unuttuğumdan değil de daha zararsız bulduğumdan.ne de olsa akıl hocalığı görevi aykut gürele ait.bu konuda ağır top kendisi!şimdi bu keremcemimiz şehir şehir,hatta ülke ülke dolaşıp duruyor ya...günümüzün evliya çelebisi olmaya aday bile olabilir:)amaç farklı ama günümüzde başka başka sebeplerden diyar diyar geziliyor artık:)heh işte bu diyar diyar gezme yüzünden de anca havaalanında uçak beklerken yerde bir köşe bulup şekerleme yapabiliyor sadece.uyku bile sayılmaz yani:)uyuyunca da 4-5 saat uyuyabiliyormuş zaten.şu ekinin elinden yüzüğü çıkardığı sahne çekimlerinde de gerçekten uyuyordu bir ara.çekim arkası fotoğraflarında vardı geçen aylarda.o yüzden senin rüyanda da bir fırsatını bulmuş,kızının yanına ilişmiş.yer güzel gelmiş olacak ki bebekler gibi uyumuş.bebek de emziksiz olmayacağına göre emziği de ağzında:)takım elbise hep üstünde zaten,öyle görmen normaldir.ama o görüntü okuyunca gözümün önüne geldi de gerçekten çok komik:)bir de şu tv makinasındaki çocuk taklidi yaptığı sesini kulağına getirince tablo tamamlanıyor:)
ben bu rüyayı hayra yordum hayra...keremcem rüyada bile uykusuzluğunu gidermeyi biliyor,hemen bir fırsatını bulup ninniye gerek kalmadan uyuyuveriyor maşallah:)
yaren-ekin
28-07-06, 15:42
öncelikle selamlar fatma ablam özgü ablam sıla ablam sinem ablam dahada unuttuğum varsa test çözüyorum dalgınlığıma verin bir girdim siteye çoşşmuş yine buralar fatma ablacım neler anlarmış yine bize ohh ohh valla herkes diyo zati forumca kafayı yedik
sıla ablacım rüyan hayrolsun diyorum başkada bir şey demiyorum valla neler neler oldu yine bakın hele
zaten ben öykümün rüyasını görünce iyice coştum ben bugünlerde aşk oyunu rüyacısı falan oldum dün bir rüya görmüştüm ablalarım hatırlayamadım sabah şimdi hatırladımda yazayım dedim ama nu sefer ekin ve sarp olarak gördüm
ekinin bir oğlu varmış zaten öyle görüyom yani sarp sürekli aslı için ısrarcı(benim gibi bizde isteyoz ya)ekin bir gün yine yok falan diye tutturuyor ama ekin her zamankinde daha da şık neymiş efendimm sarpın haberi yok bugün doğum günü(tabi ben bir mutluyum bir mutluyum ki sormayın:)akşam neyse sarp evimize geliyor sinan baba deyip boynuna sarılıyor sarpta öpüp oğlum falan dedikten sonra bir alkış kopuyor efendim sarp unutmuş tabi sonra ekin yanına yaklaşıp daha sana büyük bir süprizim var diyor sarp şaşkın tabi(ayrıntısını hatırlayamadım kusruma bakmayın artık)daha sonra işte hemen gece oluyor (yani rüya ya)neyse ben pasta falan görmedim valla geçtiler orayı sonracığıma ekin herzamankinden daha güzel bir gecelik giyiyor ama bu farklı sırtı falan baya açık tabi sarpta bir şaşkınlık sarp sormadan edemiyor hani sürpriz diye ekinse hemen cevap veriyor ben aslı yı isitoyrum diyor sonra da sarpı kendine çekiyor (efendim ben yakında matematik testlerim ve aşk oyunu rüyalarım yüzünden bakırköye kapatılıcam haberini ola yani....
saygılarımla canım ablalarıma....
selam arkadaşlar...
bende gelecek sezon bölümleri yorum forumunu arıyodum kaç gündür:img-grin2 kapanmış orası sanırım burası açılmış...dizimiz ocak ayına kadar dewam edecek demi,4 bölüm sonra biticek felan diye söylentiler çıkmış...
bide aşk oyununun eski bölümleri yayınlanmıyo demi,aman kaçırmıyımda:img-grin2 yeni sezon bölüme birileri katılcakmı bilmiyorum ama süha dayıyı görmeyi çok istiyorum...
Evet rüya yüzünden kafayı yiyenlere Hazal da katılmış...Vah canıımmm...Senin ki hakkaten pek hayra yorulacak cinsten değil ama hayır olsun diyeyim...Arzu Abla gelmeye korkuyor.Birikti tabii rüylar,bir başlasa ooooo...Ben dizi çevireceğim eğer bu akşam da devamını görürsem ya da yazı dizisi...Nasıl ama?Siz de yardım edersiniz değil mi?Tek başıma yazmayayım...
Özgü Abla haklısın....Düğün gecesi,bensiz haaa...olmaz öyle şey diyip,çıkacak yatağın altından,ondan korkuyorum yani...:)
Besra_Hazal
28-07-06, 15:53
Evet rüya yüzünden kafayı yiyenlere Hazal da katılmış...Vah canıımmm...Senin ki hakkaten pek hayra yorulacak cinsten değil ama hayır olsun diyeyim...Arzu Abla gelmeye korkuyor.Birikti tabii rüylar,bir başlasa ooooo...Ben dizi çevireceğim eğer bu akşam da devamını görürsem ya da yazı dizisi...Nasıl ama?Siz de yardım edersiniz değil mi?Tek başıma yazmayayım...
Özgü Abla haklısın....Düğün gecesi,bensiz haaa...olmaz öyle şey diyip,çıkacak yatağın altından,ondan korkuyorum yani...:)
Valla Öykücüm ben bu rüyayı bi arkadaşıma anlattığım zaman kahkahayı patlatmıştı.Aslında haklı da...Ne alaka şimdi "TEST KİTAPLARI"ve"KEREMCEM"...Ben bu rüyayı hatırlayınca bu akşam rüya görme isteğimden vazgeçtim valla.Benimkiler sizinkiler gibi olmuyor valla,benimkinde zerre kadar mantık yok...
Yarenim bayıldım şu rüyana.Mümkünse rüya işçileri de böyle bir rüya görsün.
Özgü ablacım, eğer Yasemin ve Keremcem evlenecek olsa kesinlikle dediğin gibi Aykut Gürel yatağın altından çıkar.Ya da Seden teyze hergün Yasemin'e sen yemek yapamzsın şimdi deyip Keremcem'e yemek yedirmeye falan gelir.Yasemin kafayı yer.Bu işin sonu mahkemeye gider.Bizim sonumuz da BAKIRKÖY'e...
yaren-ekin
28-07-06, 15:58
Valla Öykücüm ben bu rüyayı bi arkadaşıma anlattığım zaman kahkahayı patlatmıştı.Aslında haklı da...Ne alaka şimdi "TEST KİTAPLARI"ve"KEREMCEM"...Ben bu rüyayı hatırlayınca bu akşam rüya görme isteğimden vazgeçtim valla.Benimkiler sizinkiler gibi olmuyor valla,benimkinde zerre kadar mantık yok...
Yarenim bayıldım şu rüyana.Mümkünse rüya işçileri de böyle bir rüya görsün.
Özgü ablacım, eğer Yasemin ve Keremcem evlenecek olsa kesinlikle dediğin gibi Aykut Gürel yatağın altından çıkar.Ya da Seden teyze hergün Yasemin'e sen yemek yapamzsın şimdi deyip Keremcem'e yemek yedirmeye falan gelir.Yasemin kafayı yer.Bu işin sonu mahkemeye gider.Bizim sonumuz da BAKIRKÖY'e...
hazalım canım benim rüyan pek hayra yorulamaz ama yoralım bakalım ne olucak bakırköy yolundayız haklısın valla bir şey diyemem ben yazın ile test çözdüğüm için eeeeee dr olucak olunca insan böyle oluyor malesef neyse girmiyim oralara ben bir kere neler gördümde anlatmaya utanıyom ama çok testli öğretmenli yasolu keremli bir rüyaydıda anlatınca bile hayra yorulmayacak olduğunu görürsünüz zati
rüya dedinizde aklıma geldi,zamanında ne rüyalar gördüm neler neler,kendimi çok kaptırınca böyle oluyo sonum..bi tanesinde rüyamda fragman izliyodum,fragmandada sarp çok fakirmiş,ekinde üzülme ben çalışırım felan die teselli ediomuş bunu,tek katlı bi ewde,ama çok saçmaydı tabi:img-grin2
Bunlar evlense ( hani ben evlendirdim ya) adam evlendikleri gece yatağın altından çıkacak.
'' Bensiz ha, ben olmadan olur mu ha'' diyerek.Kavga etseler Keremcem eşyalarını toplayıp Aykut'a gidecek.
özgü abla boşuna harbi harbi programının sunucularından değilsin sen.yukarıdaki satırları okuyunca koyverdim iyice:)
rüya görenler bir bir döküyorlar içlerini,neler varmış neler...hazal seninki pek hayır gibi görünmüyor ama hayır olsun diyelim biz yine de.arzu abladan topluca rüya tabiri yorumlarını okumak istiyorum,söyleyeyim.
biz görülen rüyalar ve tabirleri bölümü açtıracağız bu gidişle foruma.meğer ne kadar gören varmış da anlatmıyormuş.sinem abla ayağını mı sürüdün ne!yolu öyle bir açtın ki:)bakırköye de az kaldı gibi görünüyor:)
özgü'cüm canım valla ben bu konularda pek leyla değilimdir ama bende çok şaşırdım ve o yüzdende tereddüt ettimde anlatmakta...ben pek rüya görmem hatta sinem'e de söylemiştim.Hele rüyamda ünlü birini görmek hiç alışılmış birşey değildir.Bir keresinde de arzum onan'ı görmüştüm bir daha da o olmuştur bu olayda ikincisi...Heralde sinem'e bahane bulunca allah benimde başıma verdi al sana emzikli keremcem dedi:img-grin2
ekin.sarp'cım mükemmel yorumlamışsın canım ama dediğim gibi ben pek bu olayları yani keremcem'in yoğun temposunu kafama takmadığım halde neden rüyama girdi orasını bilemiyorum işte birde üstelik emzikle :img-grin2
dizidizidiziler
28-07-06, 16:10
Yorumlar çoğaldı Arzu korktu denilmiş. Naslaaaa! Nayıııır! NnnnKorkmaaam!!
Arkadaşlar bu kadar çok rüya görmeye başladığımıza göre, rüyaların hepsinde de bebek, kırmızı gibi şeyler gördüğümüze göre çoook yakında dizimizden haber alacağız demektir. Bu rüyalar sonucunda tek çıkarım budur arkadaşlar. Çok ama çok yakında hepimizin sevineceği gerçek bir haber alacağız dizimizden. Hep beraber dua edelim de yarın alalım haberimizi mesela...
yaren-ekin
28-07-06, 16:13
özgü abla boşuna harbi harbi programının sunucularından değilsin sen.yukarıdaki satırları okuyunca koyverdim iyice:)
rüya görenler bir bir döküyorlar içlerini,neler varmış neler...hazal seninki pek hayır gibi görünmüyor ama hayır olsun diyelim biz yine de.arzu abladan topluca rüya tabiri yorumlarını okumak istiyorum,söyleyeyim.
biz görülen rüyalar ve tabirleri bölümü açtıracağız bu gidişle foruma.meğer ne kadar gören varmış da anlatmıyormuş.sinem abla ayağını mı sürüdün ne!yolu öyle bir açtın ki:)bakırköye de az kaldı gibi görünüyor:)
öyle görünüyor valla fatma ablacım ben rüyaperest gibi bir şey oldum bir rüya görmüştümde anlatmaya krkuyım valla acaba anlatsammı bek hayırlı değil hazalınkine benziyor ama ne dersin anlatayımmı fatma ablacığım yada ne bileyim ne yapsam bilemedim ya
sılam benim de rüyalarda ünlülerle pek işim olmazdı.ama bu aşk oyunuyla bozuldu son zamanlarda.yok dizi,yok keremcem,yok yasemin derken bilinç altıma da girmeyi başardılar sonunda.kafama da pek takmıyorum aslında onları,diziyle ilgili haberlerini de alırız nasılsa yakında.ama onlar şimdiden rüyama girdiler bile:)emzik de dediğim gibidir bence:)takılma sen ona.
yaren ben ne diyebilirim ki:)rüyayı gören sensin.anlatıp anlatmamak sana kalmış canım.Arzu abla yorumunu yapmış bile.güzelce demiş yakında bir haber alacağız diye.hadi bakalım...
Sizi 1 saat bırakmaya gelmiyor.ne rüyalar anlatılmış,yorumlar yapılmış.kırıp geçirdiniz beni ya.Taktım kafaya benimde rüyamda görmem lazım.her gece keremcemi görmekten rüyamda ne gördüğümüde unutuyorum artık.Sılam ve Ekin.sarp rüyalarınız hayra çıksın diyeceğim de ne kadar çıkar bilemem.Bizi bakırköy kurtarmıcak.aykut gürel ve seden artık rüyada bile rahat bırakmıyorsa gerçek hayatta napıyorlardır ya :)
KEREMCEM DERS OLSUN
keremcemin star tv'de şarkı yarışması sunacağını ilk duyduğumda"eyvah" demiştim içimden,"kısık ateşte pişmesi gereken bir yıldız adayı daha mangalda kavulacak" nitekim öyle oldu.keremcem hiç gitmemesi gereken bir deplasmanda hezimete uğradı ve programı bir ay içinde yayından kaldırılı.hele
Serdar ortaç'ın aynı kanalda ,aynı türde bir yarışmanın nasıl sunulacağını göstermesinden sonra KeremceM'in hiç şansı kalmamıştı.
oysa Keremcem yetenekliydi,sempatikti.ama şovmen değildi,olamazdı.O romantik,masum,gizemli delikanlı olarak kalmalıydı.Stüdyoda ellerini çırparak,
"haydi bakalım tempo"diye yırtınacak,tribünlere amigoluk yapacak biri değildi.
bu yeni elbise ,üzerinde potlık yaptı.
Hep söylüyorum:bu ülkede genç sanatçı adaylarının yolunu çizecek,her teklifin üzerine atlamayacak,aklı başında menejer pek az.merek ediyorum,kimse bu çocuğa"dur bakalım.senin kulvarın orası değil "demedi mi?
sabah-günaydın YÜKSEL AYTUĞ
Edaöz arkdaşımız haberler sayfasına eklemiş.
Sadece doğru söze ne denir diyorum. Yani şurada günlerdir deyip durduğumuz şeyi Sayın Aytuğ bir güzel özetlemiş öyle değiil mi?
shakıra_belit
28-07-06, 16:48
evt öyle valla
yaren-ekin
28-07-06, 16:58
canım fatma ablamda istersen yaz demiş hadi ben bir anlatayım sonrasında gülebilirsiniz ablalarım çok saçma çünkü
ben şimdi dr olmak istiyorum ablalarım bu yüzden çok çalışıyorum şimdi bilgisayarın başına bir matematik çözüyom bir seneryo yazıyom birde rüya böyle geçiyor günüm zaten yaz diye bu kadar rahatım yoksa değil rüya yazmak başımı kaşıyacak zaman yok inanın neyse ablalarım yazayım rüyamı şimdi ben tam bir yasemin hastasıydım bir gün ben dr olmuşum arkilerimle zorla keremin konserine gidiyorum bu sefer konser bitiiyor bide imza için odaya girelim diyorlar hadi kırmıyorum yine gidiyoz odaya bunlar girip keremle fotoğraf çektiriyorlar hadi diyorlar sende ee hatıra olsun diye bend egidiyom yanlarına sonra benim arki bide imza isitiyor ben dayanamıyorum bağırıyorum ne salaksın imzayı ne yapacan ne işine yarayacak falan hadi yasemin olsa neyse diye
bu sefer keremde bana bağırıyor benim yaseminde alta kalır yanımmı var bende bağırıyorum bir kere yasemine nasıl laf atarsın diye kızlar kolumu çekiştiriyolar sus ne yapıyodun kavga etme diye ben tabi biraz inatçıyımdır devam ediyoruz kavgaya en son ben yine bağırıyorum keremden tık yok bende susuyorum tabi sonra bana diyorki sen ne çok seviyosun yasemini diye bende sanane diyorum(ayyy kıyamam rüyada bile çok haşladım çocuğu)kızlara dönüyorum gidelim artık diyorum sözde bende beyin cerrahı olmuşum kereme kart bırakıyorum aklında bir sorun varsa yardımcı olurum diye aradan 10 gün falan geçiyor efendim bir gün kerem ofisime geliyor bende dr dum ama diziye falan başlayınca bıraktım diyor
tam burda annem beni uyandırıyor ama ben ne yaptım acaba gerçek mi rüyamı nasıl bağırdım çocuğa diye kafayı yemiştim sonra rüya olduğunu çaktım tabi
işte böyle canım ablalarım böyle saçma bir rüyaydı yani
Edaöz arkdaşımız haberler sayfasına eklemiş.
Sadece doğru söze ne denir diyorum. Yani şurada günlerdir deyip durduğumuz şeyi Sayın Aytuğ bir güzel özetlemiş öyle değiil mi?
Kaba tabir için özür dilerim ama;
'' cuk oturmuş'' sayın seyirciler.
oooo gelenler gidenler olmuş yine...Yaren bir rüyasını daha anlatmış...Bu ne kız böyle dizi gibi mübarek...Benimkiler bu kadar olmaz yani...Tamam ben de bugün acaba gerçek mi yoksa hayal mi diye kalktım ama bu kadar böyle olmuyor yani...Sen baya dizi bölümü gibi birşey görmüşpsün.Zaman atlatması falan 10 gün sonra...Sonumuz hayırola ne diyeyim...
Bu arada Arzu Ablacım gelmiş,yorum yapmış bir de nayır korkmadım demiş...Ne de güzel yorumlamışsın öyle...Yüreğine sağlık...Sevgiler...
serkan olmAdıgına göre belkı yelda ve doktor arasında bişeyler olabılır
iyi olur yakışırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bence
canım fatma ablamda istersen yaz demiş hadi ben bir anlatayım sonrasında gülebilirsiniz ablalarım çok saçma çünkü
ben şimdi dr olmak istiyorum ablalarım bu yüzden çok çalışıyorum şimdi bilgisayarın başına bir matematik çözüyom bir seneryo yazıyom birde rüya böyle geçiyor günüm zaten yaz diye bu kadar rahatım yoksa değil rüya yazmak başımı kaşıyacak zaman yok inanın neyse ablalarım yazayım rüyamı şimdi ben tam bir yasemin hastasıydım bir gün ben dr olmuşum arkilerimle zorla keremin konserine gidiyorum bu sefer konser bitiiyor bide imza için odaya girelim diyorlar hadi kırmıyorum yine gidiyoz odaya bunlar girip keremle fotoğraf çektiriyorlar hadi diyorlar sende ee hatıra olsun diye bend egidiyom yanlarına sonra benim arki bide imza isitiyor ben dayanamıyorum bağırıyorum ne salaksın imzayı ne yapacan ne işine yarayacak falan hadi yasemin olsa neyse diye
bu sefer keremde bana bağırıyor benim yaseminde alta kalır yanımmı var bende bağırıyorum bir kere yasemine nasıl laf atarsın diye kızlar kolumu çekiştiriyolar sus ne yapıyodun kavga etme diye ben tabi biraz inatçıyımdır devam ediyoruz kavgaya en son ben yine bağırıyorum keremden tık yok bende susuyorum tabi sonra bana diyorki sen ne çok seviyosun yasemini diye bende sanane diyorum(ayyy kıyamam rüyada bile çok haşladım çocuğu)kızlara dönüyorum gidelim artık diyorum sözde bende beyin cerrahı olmuşum kereme kart bırakıyorum aklında bir sorun varsa yardımcı olurum diye aradan 10 gün falan geçiyor efendim bir gün kerem ofisime geliyor bende dr dum ama diziye falan başlayınca bıraktım diyor
tam burda annem beni uyandırıyor ama ben ne yaptım acaba gerçek mi rüyamı nasıl bağırdım çocuğa diye kafayı yemiştim sonra rüya olduğunu çaktım tabi
ay allah iyiligni versin yaren sen beni güldürdün ya allahda seni güldürsün:img-grin2 :img-haha:
daha önce yaptığım yorumum üstüne aykut ışıkların yaptığı yorumuda görünce emin oldum bu çocuğu ciddi ciddi harcıyorlar ama bu tv filmi işini umarım kabul etmez zaten edersede artık ona söleyecek söz bulamam helede akıl hocalarına her işte bu çocuğun yanındalar şu müzikaldede seden teyze oynayacak bu durumda ben bir sonuç çıkardım diziye yeni girecekler aykut amca seden teyze :img-grin2 hatta aykut amca ekinin yeni jinekologu olsun :img-grin2
yaren güzelim koptum gülmekten yav rüyanda bile doktor görüon ha :)
ya yazık olmuş k.cemeya ndn bagardın çocuya be annende tam güzel yerinde uyandırmış zaten hep öle olur