PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

allbyme
04-08-06, 19:39
allahh ne öpmesi elimde kalir valla..hayir canim itiraf falan etsin bos aninda..biz ekinle sarp öpüssünler bikerecik diye cirpinioruz elin doktoru ekinimizi öpsün..olmaz öyle sey canim..düsünmek bile istemiyorum..:icon_evil
walla aynen,hayali bile kötü...
bu seferde bizim sarp terk eder bunları böyle dudak dudağa görünce,ekin bi terk etti bak neler geldi başımıza:img-grin2
ekin zaten asla izin wermez böyle bişeye,sarp zor öpüyodu yahu:img-grin2

PERİİ
05-08-06, 11:52
merhaba arkadaşlar
biraz önce eski bölümlere şöyle bi seyredip nostalji yaptım çok güzel ya bu dizi ben ekinle sarpın aşklarını hiç unutamıycam tabi şu tümordu kenanla evlilik olayıydı felan onları atlıyorum
evet güzel haberler gelmiş aman aman dizimizin yeni bölümleri çekiliyomuş sıkın dişinizi arkadaşlar şurda 1,5-2 hafta felan var gelsin tüyolar gitsin yorumlar diyelim
ee haberlere eklenene görede atv devam demiş dizi için artık daha ne isteriz değilmi yaşasınnn dizimize kavuşmaya 1 ay felan kaldı sabrettik ve kavuşacağız
bence yeni bölümlere gelincede bence ekin-sarp-hakan üçlüsü olacak aşk üçgeni ama tek dileğim varki ekinle sarpın arası bozulmasın mutlu olduklarını görelim

öyküm
05-08-06, 12:14
Şu an burda benden başka kimse yok ama yine de merhaba diyeyim...Merhaba...
Üstteki bir kaç mesajı okuyunca güldüm aslında.Ne bileyim öyle düşününce komik geldi.Hakan ve Ekin Sarpla Ekin öpüşsün diye biz bi taraflarımızı yırtarken,doktor Hakan Ekin'i öpsün....Forum ne hale gelir düşünmek istemiyorum gerçekten.Ben dahil olmak üzere herkes çılgına dönerdi.Rüya İşçileri'nden herşeyi beklemekle beraber olmaz herhalde diyorum...(Belki de öyle istediğim için)Zaten hani bizim senaristlerimiz kendilerini tekrarlamıyorlar ya o yüzden(!)...
Gelelim şu aşk üçgenine,bana resmen gına geldi artık bunu düşünmekten.İzlerken ne olacak bilmiyorum.Geometriden tiksindim valla.Neyse bu da gelir geçer diyorum...Hepiniz kendinize iyi bakın...Sevgiler...

Besra_Hazal
05-08-06, 12:33
Şu an yalnızca öykücüm var başlıkta.Selamlar canım...
Yorumuna kelimesi kelimesine katılıyorum canım...Hem senaristler istese bile ben yaseminin dr.hakanı öpeceğini sanmıyorum.Ya da dediğin gibi,öyle istediğim için,öyle düşünüyorum...

Sabah "Haberler" başlığında okuduğum haber beni bir konuda düşündürdü.Şimdi Sarı Sıcak adlı program çarşamba geceleri yayınlanıyor.Yeni sezonda devam edeceği yazılan Aşk Oyunu ve Avrupa Yakası da öyle...Şimdi ya Sarı Sıcak başka bir güne geçiş yapacak...Ya bizim dizi ya da Avrupa Yakası...

Şimdi bu konuyu iyice kafama takmış durumdayım.Aşk Oyunu'nu çarşamba gecesinden hangi geceye koyabilirler ki????Neyse dizi kazasız belasız,gidenler dışında eksiksiz bir başlasın da hangi gece olursa olsun!!!Bütün yaz burda kafa patlattıktan sonra,buna değecek birşeyler izletsinler de bize başka birşey istemem.Görünüşe bakılırsa bizi üçgenli,beşgenli,bol geometrili bir sezon bekliyor.Kim demiş Aşk Oyunu eğitici değil diye????

ssvshy
05-08-06, 16:26
slm herkes burdaymış!!!!! gelen tüyo üzerine bir iki kelm edeyim dedim astane sahneleri 4 hafta olacaksa burda aklıma gelen ilk şey bir komplikasyon olması çünkü bir dizide iyileşme sürecini bu kadar uzatmazlar belki ekinde herhang,i bişey çıkar hani şu bi tarafını oynatmadı diyodukya belki odur ve ismet amcayıda buna bağlı öldürebilirler kkıznın felç olması üzerine kalp krizi geçirdi diye kötü bir senaryo ama tümör çıkaranlar bunuda yapar diyorum aslında hafıza kaybından iyidir hafıza kaybı olursa ekin başkasına kayabilir sarpı htırlamadığı için

allbyme
05-08-06, 17:51
slm herkes burdaymış!!!!! gelen tüyo üzerine bir iki kelm edeyim dedim astane sahneleri 4 hafta olacaksa burda aklıma gelen ilk şey bir komplikasyon olması çünkü bir dizide iyileşme sürecini bu kadar uzatmazlar belki ekinde herhang,i bişey çıkar hani şu bi tarafını oynatmadı diyodukya belki odur ve ismet amcayıda buna bağlı öldürebilirler kkıznın felç olması üzerine kalp krizi geçirdi diye kötü bir senaryo ama tümör çıkaranlar bunuda yapar diyorum aslında hafıza kaybından iyidir hafıza kaybı olursa ekin başkasına kayabilir sarpı htırlamadığı için
benden başka kimse yok forumda şuanda,sonradan gelip okuyanlar için selamlar...forumu boş bırakmamak için gelip yorumumu yapıyorum canım hiç istemiyor kimseyi göremeyincede sanki boşa yorum yapıyomuşum gibi oluyo ama eminim okunuyodur burda yazılan her şey..hiç yakışdıramıyorum bizim dizimizin forumunun böyle boş kalmasını...boş bırakmayın arkdaşlar lütfen 5-6 satır olsada aklınıza ne geliyosa yazın...

geçelim ssvshy nin yorumuna,arzu ablanın deyimiyle atlıyım yorumuna arkadaşın:img-grin2
böyle bir şey olursa aşk oyunu aşk oyunu olmakdan çıkar(bir zamanlar olduğu gibi) bunları bize tekrar yaşatmazlar inş,aşk oyunu 2'yi izledik aşk oyunu 3'ü izlemek istemiyoruz forumca eminim....yaşatmazlar deyip büyükde konuşmıyım zamanında çok şey yaşattıklarını unutmıyıp şom azımı kapatıyım...

besra_hazal arkadaşımızda dizimizin günü hakkında yorum yapmış onada değinmek istiyorum.dizimizin son bölümünü zaten cuma gününe almışlardı,büyük yalan dzisinin bitiş sebebiyle,yeni sezondada cuma günümü dewam eder bilmiyorum ama sarı sıcak programı sadece yazlık bir program değilmi yoksa benmi öyle biliyorum..eğer oda dewam ederse yeni sezonda ikisinden birinin günü muhakkak değişecekdir eğer dzimiz çarşamba olursa tekrar..aman dizimiz başlasında bir an önce hangi gün olursa olsun...

buraya uğrayıp yorum yapanlar,forumuzu boş bırakmayan ağbilerim ablalarım kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...

neyse hoşçakalın,sağlıcakla kalın efendim...

milla_jovovich
05-08-06, 18:08
selam allbyme seneye sarı sıcak programı dewam edicekmiş...ama dediğin gibi tek sorun o olsun başlasında artık hangi gün olursa olsun...
ayrıca konuyu nasıl bağlıyacaklarını bilemiyorum ama seneryoda zorunlu değişiklik olmuştur yani ismet amcanın vefatı serkanın çıkmasından dolayı biraz zorlana bilirler ama ben rüya işçilerine bu sene güveniyorum geçen sezon son zamanlardaki kabusları bize yaşatmıcaklar ya da bizi delirtmicekler(inşallahhh)

allbyme
05-08-06, 18:25
selam allbyme seneye sarı sıcak programı dewam edicekmiş...ama dediğin gibi tek sorun o olsun başlasında artık hangi gün olursa olsun...
ayrıca konuyu nasıl bağlıyacaklarını bilemiyorum ama seneryoda zorunlu değişiklik olmuştur yani ismet amcanın vefatı serkanın çıkmasından dolayı biraz zorlana bilirler ama ben rüya işçilerine bu sene güveniyorum geçen sezon son zamanlardaki kabusları bize yaşatmıcaklar ya da bizi delirtmicekler(inşallahhh)
selam arkadaşım,ewet inş her şey dediğin gibi olur...
senaryoda kesin değişiklik yaptılar bencede artık ikisinide öldürceklermi yoksa yerlerine başka birisimi girer bilemem ama eskisi gibi olmicak tabi..benim fikrimi sorarlarsa ikisinin yerinede kimse sokmasınlar derim,ha illada sokarız derlerse sadece serkan'ın yerine soksunlar,ismet amcanın yerine kimseyi sokmasınlar,arzu ablanın kurduğu bi fragman wardı onun gibi olsun diyoduk ama bide hastane işi çıkdı başımıza...
bide serdar yeğin ayrılcakmış diye duydum inş doğru değildir...

purna
05-08-06, 19:43
serdar yegın sıbel canla bır dızıde oynayacakmış.demekki ekın 1 ay hastanede kalacak 1 ay hastane cekımlerı olacak

didou_didem
05-08-06, 21:25
bu hastane çekimi 4 hafta sürüyormuş tüyosu ne arkadaşlar ya?biri beni aydınlatabilir mi??ben öyle birşey duymadım da...

meste
05-08-06, 22:04
slm.sanırım belitin sitesinden gelen bir haber bu.1 ay hastanede cekim yapılacakmış.ama ne kadar dogrudur bilinmez.bu arada bende 1 hafta yokum arkdaslar.burdaki yorumları cok özleyecegim her nekadar aranıza fazla katılmasamda.umarım gelinceye kadar güzel haberlerle sayfaları doldurursunuz.
Bu arada dizideki yaseminin (sevil uyar)bir potu daha ulastı magazin servisimize.keremcemin sevgilisinden bahsetmiş bir dergide.purnaarkadasımız haberi keremcemin bölümüne ekledi.tek tek dökülüyolar görüyosunuz.önce yasemin simdide keremcem.hadi hayırlısı.dizimize zarar vermesinde kimle istiyolarsa olsunlar.malum son bölümlerdeki sogukluk herkesin dikkatini cekmişti.inşallah başka bir sebebi yoktur.ve ben hala keremcemin diziyle ilgili söylediklerine takılmıs durumdayım.şu cekimler başlasada adam akıllı ögrensek tüyoları.burda kalanlara iyi hafta sonları.banada iyi tatiller:img-grin2 en güzel AŞK OYUNUNDAtekrar görüşmek dilegiyle.
hoşçakalınn sevgiyle kalın.

aşkoyuncusu
05-08-06, 22:11
iki ihtimal var şimdi sarı sıcak başka gine alınabilir ya da bizim dizimiz sezon finalinin yapıldığı gün yani cuma günü yayınlanabilir çünkü artık büyük yalan yok olmadığına göre cuma yayınlanması büyük bir ihtimal diye düşünüyorum.....

allbyme
06-08-06, 15:54
slm.sanırım belitin sitesinden gelen bir haber bu.1 ay hastanede cekim yapılacakmış.ama ne kadar dogrudur bilinmez.bu arada bende 1 hafta yokum arkdaslar.burdaki yorumları cok özleyecegim her nekadar aranıza fazla katılmasamda.umarım gelinceye kadar güzel haberlerle sayfaları doldurursunuz.
Bu arada dizideki yaseminin (sevil uyar)bir potu daha ulastı magazin servisimize.keremcemin sevgilisinden bahsetmiş bir dergide.purnaarkadasımız haberi keremcemin bölümüne ekledi.tek tek dökülüyolar görüyosunuz.önce yasemin simdide keremcem.hadi hayırlısı.dizimize zarar vermesinde kimle istiyolarsa olsunlar.malum son bölümlerdeki sogukluk herkesin dikkatini cekmişti.inşallah başka bir sebebi yoktur.ve ben hala keremcemin diziyle ilgili söylediklerine takılmıs durumdayım.şu cekimler başlasada adam akıllı ögrensek tüyoları.burda kalanlara iyi hafta sonları.banada iyi tatiller:img-grin2 en güzel AŞK OYUNUNDAtekrar görüşmek dilegiyle.
hoşçakalınn sevgiyle kalın.
iyi tatiller arkadaşım...
inş rüya işçileride tatilini yapmışlardır,bol bol dinlenmişlerdir,yoksa yine bizim başımız dertte kalır:img-grin2
son bölümlerde ki soğukluğa gelince,ewet gerçekden bi soğukluk wardı ama onların arasında aşk yaşandı we bitti diye bi soğukluk yaşandı diye düşünülmesinin biraz yanlış olur diye düşünüyorum...

aşkoyuncusu ewet ikisinden biri gün değişdirecek,bencede cuma olur..aman dizimiz başlasında tek sorun bu olsun...

x_defne_x
06-08-06, 16:53
tüyo mu geldi valla yazdikalrinizdan bisi anlamadim klütfen biri analtat bilir mi???? keremcemin sevgilisi mi var dizi cuma günü ü mi oluyor????ufff lütfen birisi anlatsin....:img-grin2 :img-help:

allbyme
06-08-06, 17:00
tüyo mu geldi valla yazdikalrinizdan bisi anlamadim klütfen biri analtat bilir mi???? keremcemin sevgilisi mi var dizi cuma günü ü mi oluyor????ufff lütfen birisi anlatsin....:img-grin2 :img-help:
arkadaşım şimdi tüyo olayından başlayalım ne kadar doğru bilemiyorum..belit özükan'ın sitesinde çekimlerin ağustos sonunda izmitteki hastahanede başlayacağını belirtilmiş,tüyo bu yani...
k.cemin sewgilisi konusundada sewil uyar'ın bir röportajında sormuşlar işde aranızda elektriklenme olmadımı hiç die?oda asla ve asla böyle bişey olmadı,zaten onun sewgilisi war gibisinden bişeyler demiş...
dizi cuma gününe alınıyor diye bişey yok,son bölüm cuma güne alınmışda ya bizde şimdi tahmin yürütüyoduk cuma mı olur çarşambamı diye..

x_defne_x
06-08-06, 17:06
arkadaşım şimdi tüyo olayından başlayalım ne kadar doğru bilemiyorum..belit özükan'ın sitesinde çekimlerin ağustos sonunda izmitteki hastahanede başlayacağını belirtilmiş,tüyo bu yani...
k.cemin sewgilisi konusundada sewil uyar'ın bir röportajında sormuşlar işde aranızda elektriklenme olmadımı hiç die?oda asla ve asla böyle bişey olmadı,zaten onun sewgilisi war gibisinden bişeyler demiş...
dizi cuma gününe alınıyor diye bişey yok,son bölüm cuma güne alınmışda ya bizde şimdi tahmin yürütüyoduk cuma mı olur çarşambamı diye..

tsk ederim yaa....simdi anlamis oldum:img-grin2

EL DESDİCADO
06-08-06, 20:05
selam arkadaşlar.nasılsınız?

uzun süredir yoktum,zaman buldukça girebiliyorum.

tüyolar gelmiş.hoş gelmiş.ağustos sonu başlıyor demek ki çekimler.çekimler başlayınca,setten yeni tüyolar sızdıkça,ve hepimiz tatilden dönünce yeniden yoğun günler bizi bekliyor desenize

EL DESDİCADO
06-08-06, 20:07
bu arada arkadaşlar kaç gündür haberlerde,gazetelerde şu şeref can olayını izliyorum,izledikçer aklıma bizim dizi geliyor

bilmiyorum sizde görünce aynı şeyi düşündünüz mü?tam olarak aynı değil ama çok benzeşiyor.vallahi,demek ki gerçek hayatta da böyle şeyler oluyormuş fiye düşündüm:)

x_defne_x
06-08-06, 20:24
selam arkadaşlar.nasılsınız?

uzun süredir yoktum,zaman buldukça girebiliyorum.

tüyolar gelmiş.hoş gelmiş.ağustos sonu başlıyor demek ki çekimler.çekimler başlayınca,setten yeni tüyolar sızdıkça,ve hepimiz tatilden dönünce yeniden yoğun günler bizi bekliyor desenize

evet cnm bizi yogun günler bekliyorrrrr.....:img-grin2

burcin_kaplan
06-08-06, 22:07
selam arkadaşlar herkese tiyolar gelmiş .. bide bişe daha duydum ben oda ne kadr doğru bilmiyorum ama 4 hafta hastane çekimleri olucak denmişti ... eğer bu doğruysa walla nasıl yapıcaklar diye düşünmemek elde değil acaba ekinde bi sorun fln mı çıkıcak bundan yararlanarakta ismet kalp kirzi geçirdi fln mı dicekler acaba...ama ne kadr uzarsa uzasın 4 hafta biraz fazla geldi yani bana bakalım işllah dpru bi haber diildir bu çünkü ekinde osrun çıkması çok kötü olur yaa...

bide şu gürgen özün ayrılma olayı war bundan dolayı bence dktor hakanımızı belkide ekinden uzak tutabilrler.. yani bence ben diyorumki hakanla yelda ikilisi oluşablir artık ve assında birbrlerine çok benzeyen karakterler bunlar hayat larını yaşıyorlar kimseyi karıştırmıyorlar özgürler..bence bu ikili güzel bişler yaşayabilirler... bakalım neler olucak ama umarım aşk dolu bölmler izleriz.... ilk 3 bölüm falan baya duygusal olur ztn gine eminim bundan ismet olayları olucak çünkü bakalım onu nasıl yapıcaklar neden öldü diye göstericekler ...
herkese iyi akşamlar arkadaşlarr...

dizidizidiziler
07-08-06, 09:58
Şimdi arkadaşlar. Hafta sonu yazılanlara baktım. Yorumlarımı yapmazsam çatlarım biliyorsunuz.

İlk olarak dizimizin gununden baslayalim. Vallahi o kadar takildik ki diziye hangi gune koyarlarsa koysunlar seyeredecegiz. O belli. Ama şu maçlardan dolayı hep erteleniyor dizimiz çarşamba olunca.
Bazi maçlar sali da olabiliyor.

Bu nedenle ben derim ki dizimiz pazartesi ya da perşembe olsun.
Kesintisiz olsun....

dizidizidiziler
07-08-06, 10:00
İkincisi, gelelim tüyomuz hastane çekimlerine...
Ya ben şimdi anlamadım. Bu hastane tüyosu bütün hafta sonu kafamı kurcaladı durdu. Biz birkaç ay daha ekini kel mi izleyecegiz?
Her cekimde bu kızcagiza kel makyajı mı yapacaklar? Zor beee.
Ya da habire bandana mı giyecek?

Diyelim giydi, ee sonra biz bütün bir sezon boyunca bu kızcağızı bandanalı, şapkalı filan mı seyredeceğiz? Ne bileyim bana bu hastane çekimlerinin devam etmesi mantıksızlık gibi geldi. Çünkü saç öyle 1-2 ayda uzamaz. 8 ayda uzasa uzasa kulak hizasına gelir.. Nasıl kalkıcaklar şimdi altından bu işin? Biz dedik tümör olmasın diye ama dinletemedik...

Eğer hastane tüyosu doğru ise, hani Feryal hemen eve getirecekti ekini?
Ameliyattan 2 hafta sonrasına da bilet almıştı Fransa'ya. Sanki beyin ameliyatı olan birisi o kadar çabuk iyileşip yurt dışına gidebilecekmiş gibi.. Saçmalık...:fighting2

Neyse 2 ihtimal kalıyor hastane çekimleri devam ederse.
1- Ya Ekin'in iyilesmesi uzun surecek. Rehabilitasyon filan olacak...
2- Ya da Hastane sahneleri normal iyileşme süreci filan olacak..Ondan sonra zaman atlaması olacak. hastaneden çıktıktan sonra.... Bence her halikarda 4 hafta hastane sahnesi olmaz...BU imkansız.

Ayyy şimdi aklıma ne geldi. Ismet amca dizide de vefat ediyor.. Bu arada herkes öğreniyor, yastalar. Ekin ameliyattan çıkıyor. Babasını soruyor, insanlar söyleyemiyor. Babasının öldüğünü söylemek Hakan'a düşüyor. ben söylerim diyor.. bak senaryoya bak.. Ekin inanmıyor Hakan'ın göğsünü yumrukluyor... Ayyy aynı türk filmi.
Hakan Ekin'in ellerini tutuyor, vurmasın diye. Sonra Ekin'e sarılıyor sekinleşmesi için. Ekin Hakan'ın göğsünde ağlıyor. Amaan aman.. Yandık... Sarp Onları o halde görüyor... üffffffff. Nerden geliyor aklıma böyle şeyler... sinirlerim bozuldu bak şimdi. Kendim ettim kendim buldum...:img-sorry

RebeCa
07-08-06, 10:31
selam herkese,
yorumları okumadım ama galıba dızının gununden bahsedılıyor.arzucum perşembe olabılır demışsın.perşembe de rısklı.çunku o gun de uefa maçları oynanıyor.pazartesı desen beyaz gelıncık var.vallagunu değişirse seyredermıyım bılmıyorum.çünkü hafatda ıkı gun kursum var.aynı gune çakışırsa ancak netten ındırıp oyle seyrederım.bakacagız artık.

PERİİ
07-08-06, 10:49
merhaba arkadaşlar
tüyolar gelmiş ben bu hastane çekimi için şunu düşünüyorum büyük bi ihtimal dizide zaman atlaması olacak bu zaman atlamasının içinde hastanedeki sahneleri göstermek için tekrar tekrar izmite gidip çekim düzeni kuramıycaklarına göre demekki onları çekecekler hastane sahnelerini bitirip ist. dönecekler bence ekini öyle hastane dışında kel görmeyiz yani sezon başladığında kesin ekin için saç eklettim bak güzel olmuşmu repliğiyle saçının neden bu kadar çabuk uzadığnı belirtip bizi bilgilendirirler
neyse arkadaşlar bence zaman atlaması kesin kesin olacak olmazsa asla ekinin hasta konuşamıyan aciz bi halde görmek istemiyorum doğrusu

sinem75
07-08-06, 10:58
Ayyy şimdi aklıma ne geldi. Ismet amca dizide de vefat ediyor.. Bu arada herkes öğreniyor, yastalar. Ekin ameliyattan çıkıyor. Babasını soruyor, insanlar söyleyemiyor. Babasının öldüğünü söylemek Hakan'a düşüyor. ben söylerim diyor.. bak senaryoya bak.. Ekin inanmıyor Hakan'ın göğsünü yumrukluyor... Ayyy aynı türk filmi.
Hakan Ekin'in ellerini tutuyor, vurmasın diye. Sonra Ekin'e sarılıyor sekinleşmesi için. Ekin Hakan'ın göğsünde ağlıyor. Amaan aman.. Yandık... Sarp Onları o halde görüyor... üffffffff. Nerden geliyor aklıma böyle şeyler... sinirlerim bozuldu bak şimdi. Kendim ettim kendim buldum...:img-sorry

Günaydın arkadaşlar.
Arzucum canım arkadaşım sen ne yaptın böyle.Neredende gelir aklına böyle seneryolar.Ayşacım olsaydı ''Kış kışla aklındakileri bakayım Arzu'' derdi.
Ama inan sabahtan beri kendime gelememiştim sayende afyonum patladı.

Ben fikrimi açıkça belirtmek istiyorum ben bu 1 ay hastanede çekim olacağı haberine kesinlikle inanmıyorum.Size tavsiyem sizlerde inanmayın.
Niye derseniz Arzu'nun da bahsettiği gibi bunlar çok zor çekimler.Düşünsenize bunlar bir bölümü 5-6 günde çekiyorlar.Şimdi Yasemin Ergene'ye hergün böyle meşakkatli bir şekilde makyaj yapılacak,uğraşılacak falan zor.Hemde dört hafta boyunca.Sonra Ekin hastaneden çıkmadıysa eğer bu bütün aileninde vaktini hastanede geçirmesi anlamına geliyorki buda çok saçma olur.
Hatırlarsanız eğer, hastanede çekimler ilk başladığındada yok efendim işte Ekin'in kalbi duracakmış hastanede çalışan bir doktor söylemiş gibi bir haber gelmiştide ne oldu.Biz burada haftalarca ameliyat sırasındamı duracak,yoksa yoğun bakımdaykenmi şeklinde yorumlar yapmıştık.Ne oldu Ekin'in kalbi falan durmadı.
Ben dizimizin direk zaman atlaması ile başlayacağını düşünüyorum.Ekin iyileşmiş,
eve çıkmış. Saçları içinde Sarp şöyle birlikte oturmuş sohbet ederlerken saçlarınada kaynak yaptırdığın iyi oldu uzun saç sana daha çok yakışıyor zaten
gibi bir kaç kelam eder olur biter.Belki bir ihtimal Ekin hastaneye kontrole falan gider diycem ama bizim doktor taaa Tayland'lardan gelmedimi arkadaşlar hani sonuçta anavatanında kalmaya karar verip birde o hastanede çalışmaya başlarsa yok artık daha neler derim yani.
Çekimler içinde aysonu hatta Eylül başında başlar düşüncesindeyim.Sebebide
buyrun Keremcem'in konser programı.
20 AGUSTOS PAZAR ARHAVİ
23 AGUSTOS ÇARŞAMBA KASTAMONU
25 AGUSTOS CUMA TUZLA
26 AGUSTOS CUMARTESİ SARIYER
27 AGUSTOS PAZAR AVCILAR
29 AGUSTOS SALI MİNYATÜRK
30 AGUSTOS ÇARŞAMBA İST BEYLİKDÜZÜ MİGROS

Gerçi son hafta bütün konserler İstanbul'da.Gündüz dizimi çekerim,akşamda konserimi veririm derse ne ala.Ama bu durumda ilk bölümlerde Keremcem'den performans beklemek ne kadar doğru olur bilemeyeceğim.

öyküm
07-08-06, 13:09
Herkese merhaba şu an benden başka burda Fatmacım var...Merhaba canım...
Neyse Arzu Ablamın senaryosunu okudum...Oy oy oy Ne yaptın Arzu Ablam?Ayyy gözümün önüne geldi hemen de Allah'ım yok bize uzak Allah'a yakın olsun...Ne o öyle Hakan'la yakın temas içinde,Sarp görüyor falan...Düşüncesi bile çok kötü...Bu kadar beklemişken,böyle bir bölüm...:S
Gelelim aşk oyununun yeni bölümlerinin gününe...Valla ne gün olursa,o gün izleyeceğim ben kendi adıma...Bütün yazım şu ekip yüzünden bitti,onları düşünmekten,ne olacak,ayrılıyor mu,ayrılmıyor mu demekten...Doğal olarak gerine gerine izlemek en doğal hakkım diye düşünüyorum.Helak olduk forumca...Belki cuma günü olur.Hani sezon finali o gün olmuştu yaaa...Neyse ben çok dalmayayım,çıkamıyorum sonra işin içinden....Hepiniz kendinize iyi bakın bu sıcaklarda...Zaten hergün başım ağrıyo...Kalın sağlıcakla...Sevgiler...

desire72
07-08-06, 13:45
herkese selamlar.

geçen sezon hastalıktı hastaneydi yeterince gördük hatta fazlasıyla.Hiç beklemediğimiz bir anda ekini evlendirip üstüne birde 4 sene atlattılar. E şimdide bi zahmet hastane olayları bitsin ve zaman atlaması olsun bu sefer biz razıyız. Ama yok illa hastalık mevzusu uzatılacak demekki hastane çekimleri bu kadar uzun sürecekse.Ağustos ayında dediğiniz gibi çekimlerin başlaması biraz zor gibi keremcemin yoğunluğuna bakılırsa. yada son bölümlerdeki gibi sarpı 1-2 sahnede görürüz o kadar buda gerçekten dizi ve k.cem için hiç iyi olmaz. Lütfen bize bu seferde hakan ekin yakınlaşmasını filan izletmesinler illa bir aşk olacaksa bu hakan tarafında tek taraflı bir aşk olsun. Artık biz SArp - Ekin çiftinin evlilik maceralarını izlemek istiyoruz.

ssvshy
07-08-06, 13:52
bir ay boyunca sürecek hastane çekimi olacaksa belki bu ekin üstüne olmaz
1.hafta ekinin iyileşmesi our
2.hafta ismet amca kalp krizi geçirdi diye olur
3.hafta bekledeğimiz hafta feride doğurmuştur ama bebek feridein şişmeyen karnından dolayı zayıf doğar küvözde kalır
4.hafta bizim sarhoş dokrot bide aşk sarhoşu olup direksiyın başına geçer kaza yapar yada yelda(sokak çocuğunu evlat edinmeye kalkan birnin çocuk aldırması bana mantıklı gelmiyo hala) bebeğinde sorun çıkar yatar yada hastaelik başka ki,m olur kurti lotoyu tuttururu şoka girer hastanelik olur :)

_Aysegül_
07-08-06, 13:54
herkese slmlar....arzu abla´nin senaryosunu okudum,sen ne yaptin be ablacim allah yazdiysa bozsun..ben öyle sarilmalara gelemem hele hele tamda sarilirken sarp odadan iceri giriyormus. aa bende öyle senaryo yazmistim serbest kürsü´de sonunda sarp ekini öldürüyor ve ismail yk´dan allah b...versin sarkisini söylüyordu yok yok..benim acilen tatil yapmam lazim böyle sacma seyler düsünüyorum...:fighting2 ...bu arada bencede zaman atlamasi yapsinlar,hayatlari hastanede gecicek yoksa ....valla biz alistik atlamalara ekin ve sarp 80 yasina gelirse artik hicte sasirmam..ama hastane sahneleri izlemekten iyidir...ah ah nerde o eski ask oyunu,ay nasilsi ya tatli tatli atismalar,o güzel kiskancliklar okadar özledimki bilemessiniz...nerden nereye...
neyse bukadar yorum yeter...hepinize iyi günler arkadaslar..:)

allbyme
07-08-06, 13:56
bakıyorum forumda kimler warmış...rengin,arzu ablam,özlem,ayşegül ve desire72 selamlar...
burda olmayanlarada selamlar...
walla bende bu hastane tüyosuna inansammı inanmasammı kararsız kaldım..
sinem ablamın yazdıklarını okuyunca inanmamaya başladım gibi,çünkü dedikleri inandırıcı geldi,4 hafda hangi dizide görülmüş hastane çekimleri olduğu yani.bencede çok saçma...
arzu abla naptın walla,hakanla birlikte ağlamalar felan,aman sarpımızın yüreği dayanmaz,bide onu hastaneye yatırmayalım...

ekin.sarp
07-08-06, 14:01
herkese selamlar
haber alamıyoruz diye dert yanarken şimdi de aldığımız haberler sayesinde nasıl yorum yapacağımızı şaşırıyoruz.
biz zaman atlatmasının süresini konuşurken hastanede çekim olacağı haberi geliyor.hem de 1 ay boyunca!bu çok uzun bir süre zaten.buna ihtimal vermiyorum ama eğer çekim olacaksa geçen sürede geçmişe dönme sahneleri çekilebilir.ama dizi ekibinin tekrar oraya gitmesi,aynı hazırlıklar,ekinin saçı ve buna benzer bir sürü şeyi yapmak zor ve zahmetli iş...bir de feryal hanım ekini hastaneden eve getirecekti hemen.herşeyi hazırlıyordu evde.o yüzden bu hastane çekimleri işini çözemedim bir türlü.30. bölüm öncesinde de sarpın kazadan sonra hastanede ne kadar kalacağını konuşup durmuştuk.en az 1,2 bölüm orda geçer diyorduk.e ne oldu?sarp kimseye çaktırmadan hastaneden uçtu neredeyse.o da yetmezmiş gibi taksi çalıp kullandı o haliyle.o bölüm daha önceki mantık hatalarını yerle bir etmişti.sarp süperman olmuştu birden bire:)kusura bakmayın hastane deyince aklıma ilk bu geliyor da o yüzden yazdım.bu sefer de hastane çekimlerinin bir daha olmayacağını düşündük.yine tersi çıkabilir,hastanede çekimler yapılabilir.bu konuya fazla kafa yormayalım şimdiden.hele bir kesinleşsin herşey.

gelelim dizinin gününe...dizimiz atv'de devam ediyor gelen habere göre.e ne de olsa 'dizi atv'de izlenir'.bu slogana ekleme yapmak lazım aslında.'dizi yayınlanırsa atv'de izlenir':)çarşambaya alıştık.o yüzden sezon finali cuma olunca bir garip geldi bana.ama şampiyonlar ligi,uefa bir de bunlar yetmiyormuş gibi atv'de yayınlanan milli takım hazırlık maçları yeterince sinir etti bizi.bir ara 2 haftada bir güne bile düştü aşk oyununun yayınlanması!eh malum maraton yine başladı.maçlar yine yapılacak bir bir.atv de reyting korkusundan maçın olduğu akşamki diziyi yayınlamayacak yine.olan yine aliye ve aşk oyununa olacak daha çok salı-çarşamba maçlarını düşününce.aliye zaten atv'nin bir tanesi.reyting uğruna belalı baldızı bile yayınlamadılar son zamanlarda.o diziyi takip edenleri de deli ettiler.aliyeye bu sezon da bir şey olmaz.ama aşk oyununun gününü ve saatini iyi ayarlamaları gerekiyor.iddialı diziler haberlerden sonra 2. dizi olarak yayınlanır zaten.saatinde de değişiklik
yapılmaz.atv de asmalı konak,bir istanbul masalı,aliye gibi dizilerinde hep böyle yaptı.bakalım aşk oyunu için ne yapacak?özellikle de günü bakımından.

dizidizidiziler
07-08-06, 14:03
herkese selamlar.

geçen sezon hastalıktı hastaneydi yeterince gördük hatta fazlasıyla.Hiç beklemediğimiz bir anda ekini evlendirip üstüne birde 4 sene atlattılar. E şimdide bi zahmet hastane olayları bitsin ve zaman atlaması olsun bu sefer biz razıyız. Ama yok illa hastalık mevzusu uzatılacak demekki hastane çekimleri bu kadar uzun sürecekse.Ağustos ayında dediğiniz gibi çekimlerin başlaması biraz zor gibi keremcemin yoğunluğuna bakılırsa. yada son bölümlerdeki gibi sarpı 1-2 sahnede görürüz o kadar buda gerçekten dizi ve k.cem için hiç iyi olmaz. Lütfen bize bu seferde hakan ekin yakınlaşmasını filan izletmesinler illa bir aşk olacaksa bu hakan tarafında tek taraflı bir aşk olsun. Artık biz SArp - Ekin çiftinin evlilik maceralarını izlemek istiyoruz.

Tamamen sana katılıyorum arkadaşım.
Bir de şu var. Bizim iki aşık eskisi gibi çocuk gibi değiller. Birbirlerine olan sevgilerini biliyorlar. Birbirlerinden kopamayacaklarını da.. Çocukları bile var. Sorumlulukları var. Bir aile oldular. Ölümü bile sevgiyle yendiler...
Nikah yüzükleri parmaklarında değil kalplerinde takılı...
Öyle ufak tefek şeylere pabuç bırakmamaları lazım.. Eskisi gibi küsüp, de evden taşınmalar, boşanmaya kalkmalar, başkalarını öpmeler zaten artık ikisine de yakışmaz, ve Türk toplumu da bunu yakıştıramaz çocuklu bir aileye...

Bu yüzden öyle olaylar izlettirirlerse saçmalığın daniskası olur.. kimse de bunları yemez. yavan olur. O yüzden gereksiz saçmalıklar yapmasınlar bizim işçiler lütfen...

Hakan Ekin'e aşık olacaksa platonik takılsın. Sarp hafif kıskansın. Ekin de Hakan'ı savuştursun. Başka birilerini yamamaya çalışsınlar filan.. işte ancak bu kadarı olabilir.

Gereksiz başka ayrıntılara girmeye gerek yok. Bir psikopat (kenan gibi) daha kaldıramayız valla...:img-grin2
Zaten onu da psikopatlaştırdılar gül gibi çocuğu, son bölümlerde nasıl meleğe dönüştüreceklerini şaşırdılar ama kimse onu tekrar iyi bir insan gibi göremedi. Hala herkes nefret ediyor çocuktan...

allbyme
07-08-06, 14:19
hah işde tam üstüne basdın arzu abla walla o kenan psikopatından nefret ettiğim kadar hiç bir dizi oyuncusundan nefret etmedim,o yassodan bile yani,o yine koydu gitti yüz wermeyince,bu kenanda bi yüssüzlük tutturmuş gidio...seninde dediğin gibi son bölümlerde ne kadar melek takıntısı wermeye çalışsalarda bana tık etmedi yani benim gözümde kenan yine aynı kenan...

didou_didem
07-08-06, 17:37
arzu abla o nasıl senaryo öyle yaa valla korktum biran...aman aman öyle şeyler olacaksa yandık ki ne yandık...
sinem abladediğin gibi bende hastane çekimleri sürüyormuş tüyosuna inanasım gelmedi ya yanlış olabilir...

27 AGUSTOS PAZAR AVCILAR dört gözle bekliyorum buraya geliyor yaaa:)

Nevsehirlim
07-08-06, 19:18
ya arzu'cum acikcasi o senaryodan bende korktum ama tabii artik bu hastalik hikayesi bence yeterince oldu simdi sezondan sonra artik bu durumu toparlarlarsa tam kivaminda olur diyorum...
bilmiyorum burasi dogru yer mi ama size gazetede okudugum bi haberi anlatmak istiyorum....sanirim yassso'nun sabah gazetesindeki röportajini bazilari okumustur ve sorulardan bitaneside gelecek sezonda ne olacagi idi. yasemin:Yeni sezonda yine bi ask ücgeni olusacak,ekin,sarp ve bi baskasiVe arzu'nun senaryosu sayesinde sanirim herkes bi an düsünmüstür o 3.kisinin kim olacagi!!!!
Ben tatildeydim ve yeni geldigimden internetten indirim sezon bölümünü daha yeni izleyebildim ve sonunda Dr.hakan'in elinde ekin'in fotografini görünce biraz kuskulandim acaba bizim doktor ekin'e asik oldu ve yeni sezonda onunla mi ugrasacagiz??????diyorum:img-sorry
sizde aynisini düsünmüssünüz ve ben bu isten korktum...

EL DESDİCADO
07-08-06, 20:53
selam arkadaşlar,bakıyorum beyin fırtınaları yine esmiş

dün dedim,çekimler başlayınca bir şekilde bilgi sızacaktır setten.o zaman çok daha iyi konuşuruz.çekimlerin hastande de başlayacağı kesin,ama ne kadar sürer,bu konuda bir şey söyleyemiyorum

dizidizidiziler
08-08-06, 10:28

dün dedim,çekimler başlayınca bir şekilde bilgi sızacaktır setten.o zaman çok daha iyi konuşuruz.çekimlerin hastande de başlayacağı kesin,ama ne kadar sürer,bu konuda bir şey söyleyemiyorum

Herkese merhaba. Merhaba Desdi çekimler başlayınca inşallah bilgi gelir. Ama ben size şunu söyleyeyim. Çekimler Hastanede başlayabilir ama kesinlikle 4 hafta filan hastanede sürmez. Bence taburcu olduğunu filan göreceğiz Ekin'in...
Taburcu olacak, herkes kapıda bekleyecek. Ekin babasını soracak mesela, insanlar suçlu suçlu bakacak, öyle başlayabilir belki. Kafasında bir bandana olur mesela.. Sonra zaman atlaması yaparlar...

Yani ben Ekin'e her gün her gün yok kel makyajı, yok bandanalar filan yapılmasını beklemiyorum.
Saçlarını 2-3 numaraya vurması da imkansız gibi görünüyor. Hem o kadar kısa kesmesinler saçlarını. Ilk bölümleri seyrediyorum da o muhteşem saçlarını kestiler kızcağızın...Neymiş olgun görünecekmiş...
Şimdi bir de 2-3'e vuracak halleri yok..

Bu nedenle bu 4 hafta hastane tüyosunun doğru olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. Ayrıcaaaa sezon finalimizde neden Ekin'in uyandığını filan gösterdiler? Çünkü rüya işçilerimiz de bu hastane ve hastalık modundan bir an evvel kurtulmak istiyorlardı..
Yeni bölümde tamamen yepyeni çok farklı bir AŞK OYUNU izleyeceğimizi düşünüyorum.

Ben aslında tam olarak neyi izlemek istiyorum biliyor musunuz?

Yağmur altında sarp'ı uzun süre bekledikten sonra Ekin'in ona koşup sarıldığı sahne sonrası mutlu evliliklerini.
Bana göre AŞK OYUNU'nun esas final sahnesi orasıdır. Kenan'ın psikopatlaştığını filan gördüğüm sahnelerde hep aslında AŞK OYUNU o yağmur sahnesinden sonra bitti, onlar mutlu mesut yaşamaya devam ettiler diye kendi kendimi telkin ettim.

didou_didem
08-08-06, 10:44
günaydın
bence de arzu abla ben çok uzun hastane çekimleri olacağını sanmıyorum belki dediğin gibi çıkarken gösterebilirler öyle zaman atlayabilirler...inşallah yeni sezon dediğin gibi çok farklı bir Aşk Oyunu izleriz..

ela gözlü
08-08-06, 10:55
günaydın herkese,
Çekimleirmiz haftaya başlıyor artık.UMarım tatlı atışmalarla,mutlu,aşk dolu bir dizi ilzeriz.bizim beşlilere belli olmaz ama.Arzu abla dediğin gibi olabilir.hastane çıkışı falan.daha sinan olayımız var.Serkan karakterimiz yok.ismet amcamız yok:(bakalım bizim beş akıllı neler yapıcak.şafak 40.benim kafayı yediğim an.iyi yorumlar.

ozguster
08-08-06, 13:10
Merhabalar arkadaşlar,
Bu aralar aşırı yoğunluktan hiç gelemiyorum yanınıza ama, okumaya çalışıyorum.Ayşa da tatile çıkmış.İyi yolculuklar bile diyemedim kıza.Ama Arzu başta olmak üzere herkes buralarda neyse ki.
Arzu'cuğum ilk bölümün hayalindeki halini tuttum canım.Benim de en çok kafamı kurcalayn İsmet Bey'in ölümünün nasıl yansıtılacağı? Hatırlarsanız Ekin ameliyatta iken çok stresli zamanlar geçirmişti.Buna bağlı bir ölüm senaryosu yazacaklardır diye düşünüyorum ben de.
Ayrıca 4 haftalık hastane çekimlerine kesinlikle inanmadım.Bu kadar uzun hastane çekimi olmaz bence de. Çünkü Ekin'in saçlarının kesilmeyeceği kesin.En son verdiği röportajların birinde '' yapımcılar ile görüştüm bir bölüm için saçımın kesilmesine gerek görmediler, bu yüzden kestirmedim '' demişti.Bu da demektir ki Ekin en fazla bir bölüm daha hastanede kalır bana göre dizinin dönüşü 3-5 ay kadar sonrası olacaktır.
Hakan olayını şimdilik pek irdelemek istemiyorum.Bir aşk başlangıcı göreceğiz evet ve bu Ekin ile ilgili olacaktır ama ne kadar sürer nasıl gelişir , bekleyip göreceğiz.
Yelda'mız da artık yalnız kaldığına göre e O'na münasip bir koca-sevgili adayı bulmaları gerekecektir bir süre sonra.Bence de Hakan'dan iyi aday olamaz.İkisi de manyak, ikisi de birbirinden beter.Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi olur . Gerçi kimse Gürgen'in yerini dolduramaz o ayrı ama.Ne yapalım elimizdekiler bunlar.
Diziye kesinlikle yeni karakterlerin katılacağını düşünüyorum.Umarım zararsız olurlar.Yeni sezonda stres çekecek halim kalmadı benim valla.
Bakalım Grup 74 Sarp'a kankanın, Yelda'ya kocanın, Berna'ya aşkın,Kurti'ye kancanın,Gülser ve Gönül'e eş ve babanın yerini doldurabilecek nasıl senaryolar üretecek merakla bekliyorum .
Bu arada bildiğim kadarı ile çekimler Eylül 'de başlıyor.Haftaya başlamaz . Daha hiç bir dizinin çekimleri başlamıdı.BG de dahil.Bizimki en son final yapanlardan.Bu kadar erekn başlamaz diye düşünüyorum.

dizidizidiziler
08-08-06, 13:38
Özgücüğüm,

Böyle her duyduğumuza inanmamamız lazım. 4 hafta hastane cekimini kimse yutmadı. Yani ancak gercekten Ekin iyilesemediyse tam olarak o zaman bu sekilde cekim olabilir hastanede o da iste dedigimiz kel makyajının zor olması filan nedeniyle imkansız gorunuyor.

Sonuç olarak benceee, çok farklı bir ASK oyunu izleyecegiz. Bana sanki Sarp'ın komadayken gördükleri, hayal ettikleri ve Sarp ve Ekin'in Hakan'ın peşinde dedektiflikcilik oynadıkları bölümlerin bir karışımını izleyecekmişiz gibi geliyor.
Omuza omuza, sevgiyle birbirlerine bağlı olan muzip, birbirlerini kıskanan, çevrelerine iyilik yapmaya çalışan, ve en büyük üzüntüleri, sinan'ın baba demesi olan bir çifti izleyecekmişiz gibi geliyor. Ya da keşke öyle olsa diyorum...

allbyme
08-08-06, 13:56
inş her şey dediğiniz gibi olur,o kurduğumuz mutlu sahnelerden umutluyum ben.bize yaşatacaklar osahneleri eminim.bak özgü ablamda demiş zaten sadece 1 bölümlük saçları kel olması gerekiyomuş,4 - 5 bölümlü değil yani...

şu üçgen beşgen olayına gelincede,ekinin içinde olduğu kesinmiş,ekin içinde olduğuna göre sarp'ta bu üçgen'in içinde bir köşesi yani.diğerine köşesine gelince bence hakandır...yani yelda,berna bu işin içinde olamaz bence...

dizidizidiziler
08-08-06, 14:49
Teoman da burada... Abi bu konuda birkaç kelam edersin artık. Okudun mu bugünkü yazılarımı?

sence 4 hafta hastane çekimi olur mu?
Ekin'in saçları daha mı kısa olacak daha mı uzun?
neler izleriz bu dönem?

teomanresat
08-08-06, 15:02
Selam diyecem ama pek de diyecek kimse yok.Ben en iyisi burda olmayan arkadaşlara selam diyeyim.Valla sevgili Özgü ve Arzu sizlere katılmamak imkansız.Sonuna kadar katılıyorum.Bencede 4 hafta hastane çekimi olmazmış gibime geliyor.Olursa belki Özgününde dediği gibi 1 bölümlük olur ve Arzu senin dediğin gibi taburcu olduğunu falan görürüz.
Bende önümüzdeki sezon farklı bir Aşk Oyunu bekliyorum vede istiyorum.Valla arzu ne güzel olur Sarpın komadayken gördüğü rüyanın vede hayal ettiklerinin,Hakanın peşinde dedktifçilik oynadıklarnın karışımı sahneler izlesek.
Ekin iyiyleşmiş ve artık mutluluk kıredilerini kullanmaya başlamışlardır.Ve Sarpın komada gördüklerine benzer hayat yaşıyorlardır.Çok mutlulardır.Birbirlerine aşıklardır.ÖNlerinde tek bir sorun Sinana Sarpın babası olduğunu söylemek ve ona kabul ettirmektir.Tabi onlar bu sorunu halledecez diye düşünürlerken herzaman olduğu gibi Kurtinin başına açtığı işlerden kurtulmasına yardımcı da olurlar.E İsmet amcamız olmadığına göre Kurti bir babasından çekiniyordu,şimdi onu kim toparlıyacak.Orhan amca Ekin vede Sarp.Birde doktorda aşırı alkol kullandığı için ,sarhoşken bir takım işlere bulaşmıştır.Ekinde doktora bir can borcu olduğu için doktoru içkiden ve başına açtığı işlerden kurtarmak için sarpla birlikte hem doktoru ikna çabalarına hemde başına açtığı belayı def etmek için dedektiflik olaylarına başlarlar.Bu seneryoda biraz uçtum herhalde.Uçtuysam beni yere indirirsiniz.

sinem75
08-08-06, 15:03

Selam arkadaşlar.Bakıyorum Özgü ve Arzu sağolsunlar forumu boş bırakmamışlar bugün.Bendeniz bugün daha çok Keremcem beyefendinin sayfasında arkadaşları bir şeylere ikna etmek için uğraşmaktan buraya uğrayamamıştım.

Dün hastanede yapılacak 4 haftalık çekime inanmadığımı söylemiştim.Heleki bunun bu forumun üyelerinden biri tarafından değilde başka bir siteden okunup buraya yazılması böyle düşünmeme neden olmuştu.Fakat Desdi arkadaşımızın dün akşam yazdıklarıda kafamı karıştırmadı değil.Kendisi çok emin konuşmuş.
Yanılmıyorsam bu konuda bir duyum almış ve hastane çekimleri ile başlanacağı kesin demiş ama ne kadar süreceğini o da bilmiyor.
Bilmiyorum ama sanki daha ilk bölümden ters köşe olduk gibi geliyor arkadaşlar.
Çünkü bir çoğumuz zaman atlaması ile başlayacağını bu hastalık mevzusunun tamamen kapanacağını iddia etmiştik.Bizim düştüğümüz duruma ancak
Dakika bir gol bir derler arkadaşlar.

dizidizidiziler
08-08-06, 15:08
.Bu seneryoda biraz uçtum herhalde.Uçtuysam beni yere indirirsiniz.

Teomanresat, biz ne yazsak bu rüya işçilerinin bize geçen sene seyrettirdiği kadar uçamayız herhalde. Ekin çocuk doğurmuş, Kenan onları sahiplenmiş, sarp Kenan psikopat diyor, Ekin Sarp'a inanmıyor Kenan'a inanıyor... Offf neler çektik biz neler... Hapisler, silahlar, tümörleri çocuk kaçırmaları, dayaklar, kürtajlar ufff. Bak yine daraldım..

Bu sezon bunları istemiyorum o yüzden...

Mutluluk kredileri diyorum başka birşey demiyorum...

teomanresat
08-08-06, 15:10
Selam arkadaşlar.Bakıyorum Özgü ve Arzu sağolsunlar forumu boş bırakmamışlar bugün.Bendeniz bugün daha çok Keremcem beyefendinin sayfasında arkadaşları bir şeylere ikna etmek için uğraşmaktan buraya uğrayamamıştım.

Dün hastanede yapılacak 4 haftalık çekime inanmadığımı söylemiştim.Heleki bunun bu forumun üyelerinden biri tarafından değilde başka bir siteden okunup buraya yazılması böyle düşünmeme neden olmuştu.Fakat Desdi arkadaşımızın dün akşam yazdıklarıda kafamı karıştırmadı değil.Kendisi çok emin konuşmuş.
Yanılmıyorsam bu konuda bir duyum almış ve hastane çekimleri ile başlanacağı kesin demiş ama ne kadar süreceğini o da bilmiyor.
Çünkü bir çoğumuz zaman atlaması ile başlayacağını bu hastalık mevzusunun tamamen kapanacağını iddia etmiştik.Bizim düştüğümüz duruma ancak
Selam Sinem;İlk öncelikle yeri değil ama Keremcem sayfasında arkadaşları nelere ikna etmeğe çalışıyorudn.Dün gece okudum yorum yapmadım.Biri Keremcemi bir bayanla boyner mağazasında görmüş diye.Bu konu hakkındamı.
Neyse lafı fazla uzatmayalım,Evet bende Desdinin yorumunu okudum çok emin konuşmuş.Neden bu kadar emin konuştu açıkçası merakta ettim.Ama ben zannetmiyorum 4 hafta hastane çekimi olacağını.Geçen sezon ne kadar hastane çekimi olmuştu tam hatırlamıyorum ama kısa oldu gibime geliyor.Yani ozaman Ekin ameliyata hazırlanacaktı ,ameliyat olcaktı bunun için bile kısa sürdüyse şimdi hangi sebepten dolayı uzun sürecek anlamış değilim.Yanlış hatırlamıyorum değilmi?Geçen sezon çok uzun sürmemişti hastane çekimleri.

PERİİ
08-08-06, 15:11

sinemcim ben ve çoğu arkadaş yani bizce bu hastane çekimleri bidaha bidaha makyajdı setti hazırlanmasın diye önceden çekilen sahnelerdir bence zaman atlaması mutlaka olucak diyorum ben ve mantıklısıda bu olur ekin iyileşir felan filan yani ama hastane çekimleri mümkün değil 1 ay sürmez

dizidizidiziler
08-08-06, 15:11
Bizim düştüğümüz duruma ancak
Sinemciğim, üzme kendini ya.. benim dediğim gibi olamaz mı, ilk bölüm Ekin taburcu edilirken çekilir, sonra zaman atlaması olur? Olamaz mı?
Hastane çekimi olsa bile 1 bölümdür bence 4 hafta üst üste hastane çekimi olmayabilir.

teomanresat
08-08-06, 15:15
Teomanresat, biz ne yazsak bu rüya işçilerinin bize geçen sene seyrettirdiği kadar uçamayız herhalde. Ekin çocuk doğurmuş, Kenan onları sahiplenmiş, sarp Kenan psikopat diyor, Ekin Sarp'a inanmıyor Kenan'a inanıyor... Offf neler çektik biz neler... Hapisler, silahlar, tümörleri çocuk kaçırmaları, dayaklar, kürtajlar ufff. Bak yine daraldım..

Bu sezon bunları istemiyorum o yüzden...

Mutluluk kredileri diyorum başka birşey demiyorum...
Selam Arzu;yazarken çok uçtum gibi geliyor,sonra bu beşlilerin geçen sezon bize izlettikleri aklıma gelince yok ya onlar kadar kimse uçamaz diyorum.Evet geçen sezon düşünecek olursak tam bir birezilya dizisi şeklinde izlemiştik.Son zamanlarda hepten dönmüştü.Herşey vardı dizide başta Romantizm ve komedi,sonra aşk ve aşk acısı,sonra güvensizlikler,inanmamalar,hapisler,tümörler,silah lar yani herşeyden biraz izledik.Bu sezon artık romantik komedi tadında Aşk oyunu istiyorum,İSTİYORUZ.

KIRÇİÇEĞİ
08-08-06, 15:18
Selamlar herkese...
Teoman abi, hastane çekimleri yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta sürmüştü...tabi yanılma payım çok büyük...
Sinem ablacım, bu dizi sayesinde köşelere yatmaya alıştığımızdan bu hastane çekimlerinde de köşelere yatmamız hiç gocundurmaz beni...nasıl olsa alıştık:)

İlk bölüm nasıl başlar bilemiyorum ama benim istediğim Ekin'in konuşmasıyla başlamaları ve hastane günlerini öylelikle geçiştirmeleri...Aslında bundan sonrasını çok merak ediyorum...Rüya işçileri neler yazdı ve neler yazacaklar...
Halledilmesi gereken bir Sinan sorunu var...Önce bu sorunu çözmeleri gerekiyor daha sonra eminim ki birçok sorunlarla çıkacaklardır karşımıza...Aşk üçgenleri mi desem iyice yamulmuş bir çokgen mi desem bilmiyorum...
Gelecek sezon için fazla umutlanmamakla beraber merakla bekliyorum...
Aşıklarımızın gün yüzü görmesi dileğiyle...
sevgilerimle...

sinem75
08-08-06, 15:23
Teoman ilk önce sorduğun soruya cevap vereyim.Evet o konu ile ilgili ikna etmeye çalıştım arkadaşları.Açıklamalarımı Keremcem'in 56.58.59.sayfalarında bulabilirsiniz resimleriyle birlikte.
Perii ve Arzu arkadaşlarım bakın beni yanlış anlamayın bende hastane çekimi olmaz,Belit'in sitesinde yazılanlara inanmıyorum diyordum ama Desdi bana çok emin konuşmuş gibi geldi bende bunun üzerine hastane çekimi olabilir diyorum.
Fakat ne kadar süreceğini zaten Desdi de bilmiyormuş.
Teoman biz hastanede geçen 43.ve 44.bölümü izledik.Hatta 43.bölümün yarısından sonra hastane sahneleri vardı.Dolayısı ile sadece 1,5 bölüm izledik ama çekimler çok iyi hatırlıyorum 3-4 hafta sürmüş idi.
Bakın Arzu'nun dediği olabilir.Sadece bir bölüm hastanede geçecektir ama bunun çekimleri birazda zaman bolluğundan bir kaç haftaya yayılabilir.
Sonuçta Ekin hala hastanede ise bütün ailede başında olduğuna göre her birinin çekimiyle zaman uzayabilir.Malum bu arada Keremcem'in konser trafiği devamda ediyor.Yine sete gitmesi zor olacağı için yapımcı her ihtimale karşı hastaneye 4 hafta buradayız demiş olabilir.
Aman ne bileyim ya yine başladık.Hadi hayırlısı.Başlasa bir dert başlamasa bir dert.

teomanresat
08-08-06, 15:40
Sinem şimdi Keremcem başlığında yazdıklarına baktım geldim valla hafiye gibisin senden korkulur.Bende akşam pek inanasım gelmediği için yorum yapmadım.Yani haberi getiren kıza değil de Keremcemin hareketlerine.Üstelik yapabilirde ,sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz.Ama şöyle bir düşünecek olursak adam ünlü,magazinciler peşinde sevgilisiyle yakalayalım diye ,hayranları merak içinde.Ve bu adam çok ünlü bir mağazaya biriryle kolkola geliyor.Sevgilisi olsa böyle davranmazdı olsa olsa yakın bir arkadaşı olabilir yada akrabası olabilir diye düşünmüştüm.Sende açıklık getirmişsin.Neyse yine konu dışına çıktım.
Demek geçen sezon hastane çekimleri 3-4 hafta sürmüştü.Ama ozaman böyle sürmesi için mantıklı bir sebep vardı.Tamam şimdide mantıksız bir olay yok.Ekin hala hastanede yattığına göre çekimler olacaktır.Seninde dediğin gibi Keremcemin konserlerinden dolayı çekimlere yetişmesi zor ve diğer oyuncularında hastane çekimleri olacağından belkide doğrudur.Birde Ekinin uyandığını bir tek Sarp biliyor.Ailelere söylemesini ve onların sevinçlerini görmedik.Belki işte bunların karışımıolan ve sonunda da hastaneden Ekin taburcu olduğunu gösteren bir bölümle başlayabilir.

PERİİ
08-08-06, 15:43
ya arkadaşlar 15 i bi gelsin bakalım ne haberler gelecek bakalım bekliyelim nası olsa biz alıştık ters tam ters köşe olmaya
ben şöyle düşünüyorum ilk bölümde ekin hani şu düğünü anlatıyoduya aynen öyle ameliyat ve sonra geçen tedavi sürecini babasının ölümünü felan anlatır bu arada şimdi yapılacak çekimdeki sahneler gösterilir diyorum battı balık yan gider bide avukatlık stajı yaptığını iyileştiğini ve mutlu olduğu sahneleri gösterir diyorum

yaren-ekin
08-08-06, 15:50
Sinem şimdi Keremcem başlığında yazdıklarına baktım geldim valla hafiye gibisin senden korkulur.Bende akşam pek inanasım gelmediği için yorum yapmadım.Yani haberi getiren kıza değil de Keremcemin hareketlerine.Üstelik yapabilirde ,sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz.Ama şöyle bir düşünecek olursak adam ünlü,magazinciler peşinde sevgilisiyle yakalayalım diye ,hayranları merak içinde.Ve bu adam çok ünlü bir mağazaya biriryle kolkola geliyor.Sevgilisi olsa böyle davranmazdı olsa olsa yakın bir arkadaşı olabilir yada akrabası olabilir diye düşünmüştüm.Sende açıklık getirmişsin.Neyse yine konu dışına çıktım.
Demek geçen sezon hastane çekimleri 3-4 hafta sürmüştü.Ama ozaman böyle sürmesi için mantıklı bir sebep vardı.Tamam şimdide mantıksız bir olay yok.Ekin hala hastanede yattığına göre çekimler olacaktır.Seninde dediğin gibi Keremcemin konserlerinden dolayı çekimlere yetişmesi zor ve diğer oyuncularında hastane çekimleri olacağından belkide doğrudur.Birde Ekinin uyandığını bir tek Sarp biliyor.Ailelere söylemesini ve onların sevinçlerini görmedik.Belki işte bunların karışımıolan ve sonunda da hastaneden Ekin taburcu olduğunu gösteren bir bölümle başlayabilir.

selam teoman abi söyledikleriin her harfine katılıyorum arzu ablacım da iyi açıklama yaptı zaten çok sevindim hep içime ferahlık getiriyor zaten bu kadar rahat olmaz eğer sevgilisiyse tabi neyse ben uzatmıyayım sizinde kafanızı boş yere şişirmeyeyim hepinize iyi yorumlar
sevgilerim le yaren

desire72
08-08-06, 16:01
aslında sezon içinde birbirini takip eden bölümlerde bile çoğu zaman dizi kaldığı sahneden devam etmedi. Biz bu duruma alışık olduğumuz için ve en alakasız yerde 4 sene gibi uzun zaman atlaması yaşadığımız için şimdide beklentimiz zaman atlaması yönünde. Eğer söylendiği gibi hastane çekimleri uzun sürecekse korkarım son bölümlerde olduğu gibi biz sarp-ekin den çok hakan-ekin sahneleri görceğiz.....

sinem75
08-08-06, 16:19
Teoman az önce sezon finalindeki 1,5 bölümdeki hastane çekimlerini 4 hafta kadar sürdüğünü yazmıştım ya ufak bir araştırma yaptım yanılmışım arkadaşım.Bu haber foruma ilk 23 Mayıs günü gelmiş.İzmit'in yerel bir gazetesinde yazmış.Son yoğun bakım çekiminin ise 6 Haziran Salı günü olduğunu biliyorum.Bu durumda 14 günde yani 2 haftada çekimler bitmiş arkadaşlar.

ssvshy
08-08-06, 16:38
demirbaşlar burda herkese selam
daha önce hastane çekimlerinin sadce ekinle ilgili olmayacağını sölemiştim ama siz sevgili arkdaşlarımın yaptığı araştırmalardan gördümki sürebilir bu durumda büyük ihtimal eğer bir bölüm çekimi 2 haftaysa biz iki bölüm boyunca hastane olayı izliycez bu yetr çok bile aslında ilk hafta zaten uyandıktan somnra tyamamen kendine gelişi sonraki hafta taburcu oluşu falan geçer umarım bu haftalarda komplikasyonlar çıkmaz karşımıza
geçenlerde bir arkadaşımın bir akrabasında beyninde tümore rastlanmış ve bana anlattığı şeyleri duyunca dizi gözümde canlandı ekinin hastalık belirtileri ameliyat riski hepsi aynıydı biran sanki yaşanan gerçek değilde dizi zannettim dizide gösterilen belirtiler o zmanlşar abartı bulmuştum ama arkadaşımın anlattıklarından sonra doğru gözterikleirni anladım tabi gösterilen belirtilerin biranda yokolmaları hariç neyse dizi çekimleri bi başlasın şu hastane olayı dahada netleşir diyorum

Nevsehirlim
08-08-06, 16:54
Arkadaslar bakiyorumda o kadar cok kisi olmamaniza ragmen baya güzel yorumlar cikiyor sizi kutluyorum sanki forumda 20 kisi varmis gibi hissediyorum..
4 hafta cekim süresine gelince:zaman bol herkesi su an toplamak biraz zor,onun icin 4 hafta sürebilir ama niz belki 1 bölüm izleriz hastanede
Zaman atlamasina gelince:ben zaman atlamasi yapacaklarina inanmiyorum normal akis olur,neden derseniz Ismat bey Ekin icin(ve diger herkes icin)cok önemli idi ve ameliyattan sonra babsini bi daha görememek ekin'i coooooooook üzer ve bunu hep yansitirlar,herseyde babasi aklina gelir onun mezarini ziyaret falan eder *** ***,yani bence zaman atlamasi olmaz bu aciyi yasatirlar...

dizidizidiziler
08-08-06, 17:19
Arkadaslar bakiyorumda o kadar cok kisi olmamaniza ragmen baya güzel yorumlar cikiyor sizi kutluyorum sanki forumda 20 kisi varmis gibi hissediyorum..
4 hafta cekim süresine gelince:zaman bol herkesi su an toplamak biraz zor,onun icin 4 hafta sürebilir ama niz belki 1 bölüm izleriz hastanede
Zaman atlamasina gelince:ben zaman atlamasi yapacaklarina inanmiyorum normal akis olur,neden derseniz Ismat bey Ekin icin(ve diger herkes icin)cok önemli idi ve ameliyattan sonra babsini bi daha görememek ekin'i coooooooook üzer ve bunu hep yansitirlar,herseyde babasi aklina gelir onun mezarini ziyaret falan eder *** ***,yani bence zaman atlamasi olmaz bu aciyi yasatirlar...
Hayatım yaşatsınlar acıyı, orası önemli değil de... Tabii Ismet amcamizin gerçek hayattaki ailesi için çok önemli, onlar ekin'i üzülürken gördükçe, daha fena hissederler kendilerini..ayrıca birisinin elim bir şekilde vefat etmesi bir dizide birkaç bölüm filan işlenmez, etik değil, insanların ölümleri bile reyting yarışının içine eklenmiş oluyor...

Ama bizim zaman atlaması kesin olacak dememizin sebebi Ekin'in saçları..
Zaman atlaması olmayacak diyorsan, o zaman ekin dizinin önümüzdeki sene finaline kadar kel ve çok kısa saçlı olması gerekiyor. Malum bir saçın omuzlara kadar sıfırdan uzaması 1 seneden fazla sürer...

ekin.sarp
08-08-06, 17:36
herkese selamlar
bugün forumdakilerin formu yerindeymiş yine.ne sohbetler yapılmış yahu:)haber alsak bir dert,almasak bir dert...şimdi de hastane çekimleriyle bozduk.üçgen,çokgen derken sonra dizi nasıl başlar merakı...bunu gerçekten çok merak ediyorum.ekinin geçen zamanda olanları anlatmasıyla mı(35.bölümdeki gibi),kırmızı odada ekinin sarpı uyandırma çalışmalarıyla mı...başlar?pek çok şey geçiyor kafamdan.ama rüya işçileri bu ne olacağı hiç bilinmez.
okuduğum yorumlarda da gördüm ki yine aynı şeyleri düşünüyoruz biz.ne güzel:)çakılırsak hep beraber çakılacağız demek ki.alışkınız ne de olsa:)
Sinem abla,senin Keremcem bölümündeki açıklamalarını okudum.iyiki sayfaları buraya yazmışsın.yoksa nasıl bulurdum o kadar sayfanın arasında bilmem.burdaki yorumlardan sonra oraya da dalınca gözlerim bir acayip oldu.her şeyi harbi harbi,kanıtlarıyla nasıl da bir bir açıklamışsın.korkulur senden.Güreller hakkında bilmediğim bir şey de varmış,öğrenmiş oldum.yoksa Seden'in o yaşta kızı olduğuna şaşırıyor olacaktım hala.magazincilerin yaptığı da iş mi senin yanında.su serptin herkesin içine.sağolasın.

rüya işçilerinin özelliğidir bazı bölümlerde sonraki bölümler için ipucu replikler sıkıştırırlar araya.bazı ipuçları hayırlı olmasa da bunu gelecek sezonda da görmek istiyorum ve bu repliğinde yine ipucu olmasını diliyorum:
Sarp:şimdi son düzlükteyiz.bunu da atlatınca tüm birikmiş mutluluk kredilerimizi kullanacağız canım.
Ekin:bol bol olması lazım...

öyküm
08-08-06, 18:37
Önce burda olan herkese selamlar şükür ki artık cinle periyle uğraşmıyoruz bir kaç insan geldi şu foruma...
Neyse haberler gelmiş yani zaten gelmişti de ben okumuştum fakat yorum yapamamıştım.Yine başım dertte sormayın...Çekimlerin 4 hafta süreceğini ilk duyduğumda hani diyoruz yaa 'kal' gelmişti hakkaten.Ne bu böyle demiştim.Biz zaman atlatması beklerken...Gerçi geçen sezondan alışmıştık ters köşelere ama olsun...İnsan daha dizi başlamadan ters köşe olmak istemiyor tabii.Herkes yorumlarını yapmış yine...Hepinize katılıyorum bir yönden kafam karışıyor daha çok.Sonum hayır değil de bakalım ne olacak çekimler falan bir başlasa...
Herkese sevgiler...Öyküm

duygus
08-08-06, 18:47
Bence Söyle Olacak Ekin Iyileşmiştir Artik Aradan 4 Ay Geçer Diyelim Veya Daha Bir Uzun Zaman Saçlari Uzamiştir Belki. Ekin Ve Sarpi Yatak Odalarinda Uyurken Gösterirler. O Zamanlarda çekindikleri Resimler Duvarlarda Asilidir Ekin Sarp Ve Sinanin Oldugu Resimler Sonra Ekini Ve Sarpi Gösterirler Mişil Mişil Birbirlerine Sarilarak Uyuyorlardir Sizce Nasil

Nevsehirlim
08-08-06, 22:18
aaaaah ah ne güzel olurdu diyorum duyguscumo günleri cok özledim...
dizidizidiziler ya haklisin o tarafini düsünmemistim ve ekini de ocak ayina kadar kel kafayla görmek istemem hani...ama eminim bizim rüya iscileri bu sorunada bulunabilecek en iyi cözümü bulmuslardir *hahaha*
ahah dizimiz bi baslasada burasi dolup tassa da yine rüya iscilerini cekistirsek

ozguster
09-08-06, 10:30
Günaydın herkese,
kimseler gelmemiş daha ama, sabahı güzel açalım ve bir haberle başlayalım bari.
20 Ağustos'da çekimler başlıyormuş.
Böylece dünkü tartışmalar aydınlanmış oldu .Bize de 10 gün dişimizi sıkmak kaldı.
Bundan sonra gelir artık tüyolar haberler falan.
Görüşmek üzere , sevgiler

dizidizidiziler
09-08-06, 11:37
Günaydın herkese,
kimseler gelmemiş daha ama, sabahı güzel açalım ve bir haberle başlayalım bari.
20 Ağustos'da çekimler başlıyormuş.
Böylece dünkü tartışmalar aydınlanmış oldu .Bize de 10 gün dişimizi sıkmak kaldı.
Bundan sonra gelir artık tüyolar haberler falan.
Görüşmek üzere , sevgiler
Valla Özgücüğüm, ben bir fon oluşturup, dizi çekimleri esnasında insanların bizimkileri takip etmesi için yol, yemek su masraflarını karşılamaya bile razıyım.
Çalıştığımız için hafiyelik yapamıyoruz. Çalışmayan, ev hanımı arkadaşlarımız, veya üniversiteliler (dersler henuz başlamadığı için) hafiyelik yapacaksa forumca sponsör oluruz yani. Masraftan kaçınmayın arkadaşlar :img-grin2
Yeter ki tüyolarımız gelsin...

sinem75
09-08-06, 11:50
Merhabalar arkadaşlar.
Özgücüm müjdeyi vermiş çekimler ayın 20'sinde başlıyormuş.
Arzucum'da hafiyelik yapacak arkadaşlara sponsor olalım demiş.
Olalım derseniz olurumda ama bizde öyle arkadaşlar varki geçen yıldan hatırladığım.Mesela Linguist yani Reyhan.Cafenin önünde soğuktan donduğunuda bilirim,elindeki gazete ile yüzünü gizleyip hafiyelik yaptığınıda.
Sonra bluenight yani Nalan var.Ta Antalya'lardan kalkıp cafeye gelmiş ve Reyhan'la buluşup Yasemin,yönetmen ve Doktor ile tanışmayı başarmışlardı. Hatta en son 6 Haziran Salı gecesi dizinin son final sahnesi çekilirken yoğun bakımda kendisi geceyi hastanede geçirmiş sabahlamıştı ve siteye fotoğraflar eklemişti.
Yanılmıyorsam Nalan hala takipte dizi başlayınca sete gideceğini yazmıştı foruma.
Bizde öyle cefakar,vefakar içi Aşk Oyunu Yasemin-Keremcem ateşi ile yanan forum üyeleri varki onlar olduğu sürece bizim dizinin forumunun sırtı yere gelmez arkadaşlar.

yaren-ekin
09-08-06, 11:53
Valla Özgücüğüm, ben bir fon oluşturup, dizi çekimleri esnasında insanların bizimkileri takip etmesi için yol, yemek su masraflarını karşılamaya bile razıyım.
Çalıştığımız için hafiyelik yapamıyoruz. Çalışmayan, ev hanımı arkadaşlarımız, veya üniversiteliler (dersler henuz başlamadığı için) hafiyelik yapacaksa forumca sponsör oluruz yani. Masraftan kaçınmayın arkadaşlar :img-grin2
Yeter ki tüyolarımız gelsin...
günaydın arzu ablacım neler düşünmüsşsün sen yine öyle demek arkadaşları toplayıp peşlerine vericez ha o da güzel yani ben bişey söylemek istiyorum şahsen ben bu aşk oyunu yüzünden yakında kafayı yiyip bakırköye gidicem ziyaretime gelirsini artık heralde ama beğendim tüyo içinse masraftanda kaçınırız ne olacak cnm hemen veririz

*duygu*
09-08-06, 12:01
Selam arkadaşlar artık günaydın demiyorum öğlen oldu malum...
Şimdi demişsiniz ki arkadaşların yemek,su,yol masraflarını karşılayalım.Bence olur.Zaten sete giden birkaç arkadaşımız var sinem ablanın dediği gibi onlar elimizde.Birkaç kişi daha bulmak lazım.Bu sene bende dersler başlıcak günde sekiz saat okulda olucam sete gitme imkanım yok.Çekimlerimiz başlasın bi hayırlısıyla,Nalan arkadaşımızdan o haberi alalım herşey olur merak etmeyin.Aslında ben Nalan'ın evine çiçek falan göndermeyi düşünmüştüm de vazgeçtim.Sizin dediğiniz en iyisi galiba:)

ozguster
09-08-06, 12:06
Çok güzel düşünmüşsün Arzu'cuğum.İnan senin sponsorluğunu bile istemeden kendiliğinden yollara dökülecek çok arkadaş var bu forumda.Sinem'in dediği gibi Keremcem-Yasemin aşkı ile yanmaları yeter onlara.
Hepsi göreve hazır ve nazır şekilde atlayacaktır eminim.
Ekim gibi ben de bir güzellik düşünüyorum çekimleri takip konusunda.Eğer İstanbul'da olursam.

dizidizidiziler
09-08-06, 12:18
Çok güzel düşünmüşsün Arzu'cuğum.İnan senin sponsorluğunu bile istemeden kendiliğinden yollara dökülecek çok arkadaş var bu forumda.Sinem'in dediği gibi Keremcem-Yasemin aşkı ile yanmaları yeter onlara.
Hepsi göreve hazır ve nazır şekilde atlayacaktır eminim.
Ekim gibi ben de bir güzellik düşünüyorum çekimleri takip konusunda.Eğer İstanbul'da olursam.

Vallahi Liseli figüran olan arkadaşlarımız bile vardı değil mi?
Eh bu yeni sezon son sezon. Artık seferber oluruz hepimiz. İmkanı olanlar istanbul'da izmitte olanlar gitsinler takiplerini yapsınlar. Kimbilir, tanışma imkanları olur hatta ufak bir rol bile kapabilirler. değil mi? :img-nyam:

dizidizidiziler
09-08-06, 12:21
Eğer bu son sezon bomba gibi bir dizimiz olmazsa, senaryo öyle olmasa bile (çünkü bu bizim elimizde değil bizim dışımızda gelişiyor) bomba gibi bir forumumuz ve bomba gibi bir seyirci kitlesi olsun dizimizin. (Çünkü bu bizim elimizde!!!).

Bu sezon forumumuza yakışır şekilde toplanıp yorumlar yapacağımıza ve coşacağımıza eminim...
Bizim gibi dizi fanlarını kimse de bulamaz bir daha valla...(kıymetimiz pek bilinmiyor ama neyse, -siz taş nereye gitti isabet etti bilirsiniz arkadaşlar-)

sumisali
09-08-06, 13:09
ay Allahım sonunda bu haberide aldık sana şükürler olsun....
evet çekimler başlayacakmış demek nasıl sevindim ya...
artık dizidizilerinde dediği gibi forumumuzda coşar...
evet yeni sezonda süper bölümler izlemek dileğiyle..:)

RebeCa
09-08-06, 13:31
herkese selam
vatana millete hayırlı olsun 20 agustosta büyük insan usta yönetmen! bülent işbilen sinemacı tabiri ile aşk oyunu dizisinin çekimlerine motor diyorlarmış
ne dıyeyım hayırlısı zira ne yalan söyliyeyim ben soğudum diziden .malum ismet amcayı kaybettık serkanımız yok ,diziye yenı karakterler girecek,üçgenler beşgenler oluşacak zaten ocak ayında da bıtecek .umarım fazla bıktırmadan mılletı tadında bıtırırler.
bu ralar heycanla bekledıgım ıkı dızı var geçen sezondan devam edecek olan beyaz gelincık ve bu yaz dönemınde başlayan yalancı yarim
tavsiye ederım arkadaşlar
tuyo konusuna gelınce de bizm aslanlar gibi nalanımız reyhanımız var emınım onlarada eklenen olacaktır tuyo konusunu hıç merak etmeyın dıyorum
ve hayırlı olsun dıyorum
sevgıler

linguist
09-08-06, 14:16
Herkese selamlar,

Ufak çaptada olsa ben de kısa bir tatil yapıp geri döndüm.Baktım kulaklarım çınlıyor.Hemen geldim.Çekimler 20 Ağustos'ta başlıyor haberimiz var bizimde.İnş. bu senede çok güzel günler geçiririz beraber.Tüyo konusunda da merak etmeyin arkadaşlar eğer imkanım olursa tekrardan cafeye gelirlerse zaten bu sezon son diyip giderim sete.Hiç olmadı düşeriz peşlerine.:img-polic Sponsora falan ihtiyaç yok aşk olsun.Forum sağ olsun.:)

didou_didem
09-08-06, 14:30
Herkese selamlar,

Ufak çaptada olsa ben de kısa bir tatil yapıp geri döndüm.Baktım kulaklarım çınlıyor.Hemen geldim.Çekimler 20 Ağustos'ta başlıyor haberimiz var bizimde.İnş. bu senede çok güzel günler geçiririz beraber.Tüyo konusunda da merak etmeyin arkadaşlar eğer imkanım olursa tekrardan cafeye gelirlerse zaten bu sezon son diyip giderim sete.Hiç olmadı düşeriz peşlerine.:img-polic Sponsora falan ihtiyaç yok aşk olsun.Forum sağ olsun.:)

hoşgeldin reyhan!!!inşallah temennimiz bu yönde inşallah bu senede çok güzel günler geçiririz sayende az mı tüyo aldık tekrar teşekkürler...

x_defne_x
09-08-06, 14:40
ben bugün bir rüya görmüsüm ama cok sacma ya....öfff....anlatayim mi????:img-grin2

didou_didem
09-08-06, 14:47
ben bugün bir rüya görmüsüm ama cok sacma ya....öfff....anlatayim mi????:img-grin2

anlat kıs merak ettim şimdi???:):)

x_defne_x
09-08-06, 14:52
simdi ben okuladyim okulayn cikiyorum bnizim otobüs duragin yaninda keremcem var simdi yanina gidiyorum sizinne isiniz var burada diyorum oda imza günümüz var burda diyor ve gidiyor u sonra yasemin ergene geliyor hani dizi cekerken hep pempe bir mont gibi birsey giyiyordu ya iste onu giymis ,ben onu tabi canli görünce aglamaya balioyrum size sarilabilirmiyim diyorum tabi diyor tel no nuzu alabilirmiyim diyrorum ve tabi diyor ....sonra keremcem geliyor ama ikisi hep sarmas dolas ayni sevgili gibi....sonra ben tam keremceme sarilcam annem kaldiriyor beni....

bu anlatiklarim hic birisi diziyle alakali deyil cok sacma bir rüya bence yaaaa:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 yinede anlatmak istedim ama ycok sacma okumasaniz daha iyi:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

allbyme
09-08-06, 14:55
herkese merhabalar...
forum biraz hareketlenmeye başlamış aman nazar değmesin inş dahada hareketlenicek.eski günlerde ki gibi.ah ahh özledim be o günleri...

eweeett üç ay nası geççek derken,çekim günümüz gelmiş çatmış,20 ağustos pazar günüymüş duyduğuma göre.bu haber eminim herkese ohh be nihayet dedittirmişdir.istanbulda olan arkadaşlar bizi yine tüyolarından eksik etmezler inş.reyhanın hakkını ödeyemeyiz bu yönden.ve diğer tüyo getiren tüm arkadaşların tabi.ahh ben istanbulda olsaydım setin arkasından gezerdim ama maalesef...
x_defne_x olsun sen anlat,biz okumaya açığız:img-grin2 önceden saçmada olsa daha çok rüya gören arkadaşlarımızın(bende dahil) yorumlarını okumuşluğumuz war yani,alışkınız forum olarak:img-grin2

linguist
09-08-06, 15:04
Didem,Allbyme hep beraber çok güzel günler geçirdik.Ben de sizin kadar zevk alıyordum gerçekten.Darısı bu seneye artık.;)

didou_didem
09-08-06, 15:09
simdi ben okuladyim okulayn cikiyorum bnizim otobüs duragin yaninda keremcem var simdi yanina gidiyorum sizinne isiniz var burada diyorum oda imza günümüz var burda diyor ve gidiyor u sonra yasemin ergene geliyor hani dizi cekerken hep pempe bir mont gibi birsey giyiyordu ya iste onu giymis ,ben onu tabi canli görünce aglamaya balioyrum size sarilabilirmiyim diyorum tabi diyor tel no nuzu alabilirmiyim diyrorum ve tabi diyor ....sonra keremcem geliyor ama ikisi hep sarmas dolas ayni sevgili gibi....sonra ben tam keremceme sarilcam annem kaldiriyor beni....

bu anlatiklarim hic birisi diziyle alakali deyil cok sacma bir rüya bence yaaaa:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 yinede anlatmak istedim ama ycok sacma okumasaniz daha iyi:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

bak görüyor musun annen de zamanında kaldırmış 5 dakika sonra kaldrısa ya:):)
allbyme bende özledim valla o günleri kiltlenirdi be sayfalar kaç sayfa yorum okurduk yetişemezdik artık

allbyme
09-08-06, 15:14
bak görüyor musun annen de zamanında kaldırmış 5 dakika sonra kaldrısa ya:):)
allbyme bende özledim valla o günleri kiltlenirdi be sayfalar kaç sayfa yorum okurduk yetişemezdik artık
walla arkadaşım ya,neydik biz,en kalabalık forum ödülünü hakediyoruz:img-grin2 ve dizisine en düşkün fanlar ödülünüde unutmamak lazım...

x_defne_x annende tam zamanında kaldırmış,2 dakka daha sabrediwerseydi:img-grin2 ee yassonun cep numarası kaçmış:img-grin2 :img-grin2

didou_didem
09-08-06, 15:18
walla arkadaşım ya,neydik biz,en kalabalık forum ödülünü hakediyoruz:img-grin2 ve dizisine en düşkün fanlar ödülünüde unutmamak lazım...

x_defne_x annende tam zamanında kaldırmış,2 dakka daha sabrediwerseydi:img-grin2 ee yassonun cep numarası kaçmış:img-grin2 :img-grin2

tabi en çok bizim konu görüntülenirdi..rekor kırardık ahh ahh...yeni sezonda inşallah öyle olur...

teomanresat
09-08-06, 15:20
Merhabalar efendim.Dizimizin çekimlerinin başlama tarihi kesin belli olmuş.20 Ağustos.Şimdi ilk çekimler hastanede mi başlayacak.Eğer öyleyse ben o tarihlerde arkadaşlarımdan yardım isteyebilirim.tabi müsait olurlarsa.Şimdi ne alaka diyeceksiniz.Ben İzmitli olduğum için,e dolayısıyla ordada arkadaşlarım var.Eğer Çekimler Konak hastanesinde yapılacaksa bir kaçından rica edebilirim.Bir iki tiyo getirebilirim belki.Ama kesin getirirm diyemiyorum çünki arkadaşlarım müsait olurlarsa.Çünki hepsi çalışan insanlar.Ama denemeye değer.İzmitte yaşasaydım kendim bizzat giderdim.Neyse umarım tiyo getirebilirim sizlere.
Defnecim rüyan güzel.Yani annende tam zamanında uyandırmış.Biraz daha geç uyandırsaydı Keremceme sarılacaktın.Ama ikisini birlikte sarılırken görmek bile güzel olsa gerek.
Az kaldı arkadaşlar ,çekeimler başlasın,tiyolar gelsin,e tatilde olan arkadaşlarda yavaş yavaş döner.İşte o azaman siz bu forumu gören.Valla millete parmak ısıttıracaz.Burası o zaman dolup taşacak inşallah.

ela gözlü
09-08-06, 15:25
selamlar.Teoman abi hastanede başlar belki çekimler.inşallah tüyolar gelir.Az kaldı çekimlere haftaya pazar.Heyecan için de hala şafak sayıyorum durmadan.oks de bile saymadım :)şafak39.az kaldı.Muhakkak tiyolar sızar yine.Bu sene forum kaynıyacak inşallah.rüya işçilerine güvenmekten başka çare kalmadı .bakalım neler olucak.

teomanresat
09-08-06, 15:32
selamlar.Teoman abi hastanede başlar belki çekimler.inşallah tüyolar gelir.Az kaldı çekimlere haftaya pazar.Heyecan için de hala şafak sayıyorum durmadan.oks de bile saymadım :)şafak39.az kaldı.Muhakkak tiyolar sızar yine.Bu sene forum kaynıyacak inşallah.rüya işçilerine güvenmekten başka çare kalmadı .bakalım neler olucak.
Selam Filiz,Filiz di dime.Eğer hastanede başlıyacağı kesinse ki öyle bir tiyo gelmişti,ben yardımcı olmak isterim.Ama dediğim gibi bu benim elimde değil.Arkaşlarım müsait olurlarsa,izin alabilirlerse.
Zaten rüyaişçilerine güvenmekle geçti geçen sezon.Bu sezonda öyle olacak.Güvenmekten ve beklemekten başka çare yok.

allbyme
09-08-06, 15:38
Selam Filiz,Filiz di dime.Eğer hastanede başlıyacağı kesinse ki öyle bir tiyo gelmişti,ben yardımcı olmak isterim.Ama dediğim gibi bu benim elimde değil.Arkaşlarım müsait olurlarsa,izin alabilirlerse.
Zaten rüyaişçilerine güvenmekle geçti geçen sezon.Bu sezonda öyle olacak.Güvenmekten ve beklemekten başka çare yok.
selam teoman ağbi
düşünmen bile yeterli alamazsan da canın sağolsun.biz forumca hastane tiyosuna pek inanmadık 4 hafta olmasına yani,hadi 1 hafda neyse dicez ama 4 hafda birden hastane çekimi olurmu dedittirdiler insana yani o yüzden saçma geldi.özgü ablamda dün bi konuya değinmişdi zaten.yasemin ergene kendisi demiş 1 bölümlük için saçlarımı kazıtmaya gerek duymadık diye önceden.demekki ekini daha kel görmicez.ama başka hastane işi olabilir desem ne işi olucak oda düşündürmüyor değil tabi.

ela gözlü
09-08-06, 15:39
evet filiz teoman abi.ZAten bu rüya işçileir ömrümden kaç yıl götürdü bilmiyorum.Kimi zaman çıldırttı,kimi zaman sevindirdi.ama sevinçlerimiz nedense hep saniyelik oldu.Bu sene dinlenmiş beyinleriyle güzel bi senaryo çıkarırlar umarım.Bİ sene daha çıldırmak istemiyorum.Ama farklı bi aşk oyunu izleyeceğiz gibi.Eski saçmalıklardan uzak.olmucak duaya amin der gibi.;)İYi yorumlar.

jaguar ayça
09-08-06, 17:29
ya ben biraz aksiyon olsun isterdim.mesela hakan ekine aşık olabilirdi

x_defne_x
09-08-06, 19:55
Merhabalar efendim.Dizimizin çekimlerinin başlama tarihi kesin belli olmuş.20 Ağustos.Şimdi ilk çekimler hastanede mi başlayacak.Eğer öyleyse ben o tarihlerde arkadaşlarımdan yardım isteyebilirim.tabi müsait olurlarsa.Şimdi ne alaka diyeceksiniz.Ben İzmitli olduğum için,e dolayısıyla ordada arkadaşlarım var.Eğer Çekimler Konak hastanesinde yapılacaksa bir kaçından rica edebilirim.Bir iki tiyo getirebilirim belki.Ama kesin getirirm diyemiyorum çünki arkadaşlarım müsait olurlarsa.Çünki hepsi çalışan insanlar.Ama denemeye değer.İzmitte yaşasaydım kendim bizzat giderdim.Neyse umarım tiyo getirebilirim sizlere.
Defnecim rüyan güzel.Yani annende tam zamanında uyandırmış.Biraz daha geç uyandırsaydı Keremceme sarılacaktın.Ama ikisini birlikte sarılırken görmek bile güzel olsa gerek.
Az kaldı arkadaşlar ,çekeimler başlasın,tiyolar gelsin,e tatilde olan arkadaşlarda yavaş yavaş döner.İşte o azaman siz bu forumu gören.Valla millete parmak ısıttıracaz.Burası o zaman dolup taşacak inşallah.

demi ama teoman agbi annem biraz gec uyandirsa sanki birsey olacak....:img-grin2 evet onlarinin ikisni sarilirken bile görmek güzel:img-grin2

desire72
10-08-06, 08:29
s: çok oldu çok oldu görüşmeyeli
e: 11 gün
s: özledin mi beni?
e: böyle pat diye soruyorsun sende herşeyi.
s: cevap vermedin
e: alışmışım sana diyelim
s: özledin yani
e: özledim demedim. sen özledin mi beni
s: benimki özlemenin ötesinde kendini kaybetmek gibi birşey oldu.
sırtıma bir bıçak saplanmış gibi acı çekiyorum.çıkarmaya çalıştıkça
acım artıyor sadece.artık vazgeçtim.özlemekten öte bir şey bu
e: alışacaksın canım alışıcaz
s: alışmak devamlı kan kaybetmeye alışabilir mi insan mesela.dipsiz bir
uçurumdan yuvarlanmaya alışıcak bir şey yok böyle yaşıcaz işte
e: zorlaştırma sarp ne olur

AŞK OYUNUNU özledikkkkkk......

yaren-ekin
10-08-06, 12:41
herkese selamlar efendim gerçi kimse yok ama ben yinede vereyim selamımı dün bir rüya gördüm belki arzu ablam yorumlar diye yazayım dedim hem anlamlı hemde acı gerçeklerle doluydu efendim bizim sarpla ekin mutlu mesutlar sinan sarpa baba diyor çok mutlular yalnız fakat aradan 3 ay falan geçiyor sinan ölüyor herkes bitap bir şekilde cenazeye gidiyor ekin fenalık geçiriyor sürekli sarpıun gözünde sürekli yaş daha sonra aylar geçiyor aslı sinanın yerini dolduruyor ama sarp ve ekin her tarafı sinanın hayali ve anısı dolu bu evde yaşamaktan çekiniyorlar unutamıyorlar bir türlü ekinin sürekli ağlaması sarpı çok üzüyor daha sonra sinan ekin ve sarpın odasına gelip ikisinide öpüyor sarp rüyamı diye düşünürken aynı rüyaı ikimizdemi görüyoruz diyor sonra sinan yanlarına geliyor annesine sarılıyor ben diğer dünyadan seni izliyorum kardeşim çok tatlı baba deyip sarpa dönüyor sonra sakın üzülmeyin orda çok mutluyum ben sizi özlediğim zaman gösteriyorlar bana sizi yanınıza gelip öpüyorum sizi ekinin gözleri doluyor bakın kimseye söylemeyin geldiğimi tamammı şimdi gidiyorum baba annemi üzme sakın deyip göz kırpıyor daha sonra yok oluyor sarp bu neydi diyor ekin sarp hiç bir şey söylemiyor fakat sinanın ben çok mutluyum üzülme dediğini duyunca çok seviniyor ve sarpa sarılıyor üzülmek yok artık tamammı ekin kafasını sallıyor sadece mutlulukla uyuyorlar daha sonrasını göremedim malesef çünkü annem uyandırdı ama beni çok etkiledi ilk defa böyle değişik bir rüya görüyorum içim huzurla doldu inanın bu diziyi ya çok seviyorum yada kafayı yedim ben işte sizinle paylaştım siz neler düşünürsünüz bilemem

dizidizidiziler
10-08-06, 13:31
herkese selamlar efendim gerçi kimse yok ama ben yinede vereyim selamımı dün bir rüya gördüm belki arzu ablam yorumlar diye yazayım dedim hem anlamlı hemde acı gerçeklerle doluydu efendim bizim sarpla ekin mutlu mesutlar sinan sarpa baba diyor çok mutlular yalnız fakat aradan 3 ay falan geçiyor sinan ölüyor herkes bitap bir şekilde cenazeye gidiyor ekin fenalık geçiriyor sürekli sarpıun gözünde sürekli yaş daha sonra aylar geçiyor aslı sinanın yerini dolduruyor ama sarp ve ekin her tarafı sinanın hayali ve anısı dolu bu evde yaşamaktan çekiniyorlar unutamıyorlar bir türlü ekinin sürekli ağlaması sarpı çok üzüyor daha sonra sinan ekin ve sarpın odasına gelip ikisinide öpüyor sarp rüyamı diye düşünürken aynı rüyaı ikimizdemi görüyoruz diyor sonra sinan yanlarına geliyor annesine sarılıyor ben diğer dünyadan seni izliyorum kardeşim çok tatlı baba deyip sarpa dönüyor sonra sakın üzülmeyin orda çok mutluyum ben sizi özlediğim zaman gösteriyorlar bana sizi yanınıza gelip öpüyorum sizi ekinin gözleri doluyor bakın kimseye söylemeyin geldiğimi tamammı şimdi gidiyorum baba annemi üzme sakın deyip göz kırpıyor daha sonra yok oluyor sarp bu neydi diyor ekin sarp hiç bir şey söylemiyor fakat sinanın ben çok mutluyum üzülme dediğini duyunca çok seviniyor ve sarpa sarılıyor üzülmek yok artık tamammı ekin kafasını sallıyor sadece mutlulukla uyuyorlar daha sonrasını göremedim malesef çünkü annem uyandırdı ama beni çok etkiledi ilk defa böyle değişik bir rüya görüyorum içim huzurla doldu inanın bu diziyi ya çok seviyorum yada kafayı yedim ben işte sizinle paylaştım siz neler düşünürsünüz bilemem

Rüyada birinin öldüğünü görmek onun ömrünün uzadığı anlamına gelir. Üzücü birşey yok ortada da....
Aman diyeyim bu rüyanı rüya işçileri görmesin. Başımıza bir de Sinan'ı öldürürler, filan valla ekin ve sarp'ın hallerine dayanamayız. Dizimiz de felaket bir duruma gelir...üfff. silin bu mesajı çabuuk kimse görmedeeen...

öyküm
10-08-06, 13:31
Merhaba yineee...Artık diyorum ki farklı bir giriş mi bulsam kendime...Hep aynı hep aynı olmuyor böyle...Sürekli kendimi tekrarlıyorum olmaz yani...
Neyse daha fazla saçmalamadan geçeyim ben buraları.Teoman Abim gelmiş yorumunu yapmış,Filiz'im gelmiş,Teoman Abimle bir iki sohbet etmişler.Aman ne güzel...Demek sohbet edecek bir-iki kişi var şu forumda.Gerçi yavaş yavaş herkes geliyor ama olsun,iş-güç işte...Reyhancım da gelmiş...Hoşgeldin canım,umarım bol bol dinlenmişsindir.Bir ben gidemedim yaaa...
Gelelim 20 Ağustos'a Zafer Bayramı'nı önceden kutlayacağım yaa...30 Ağustos değil 20 Ağustos:)Çekimler başlıyor ve forum için bize tüyo getirmek amaçlı birkaç arkadaşımız çekimlere gidecek...Ne güzel...Şimdiden hepinize teşekkürler,düşünmeniz yeter.Yukarda bir replik gördüm de ahhhh dedim insan böyle şeyler okuyunca ne kadar özlediğini daha iyi anlıyor...Yarencim'in rüyası da pek bir anlamlıymış ben böyle göremem valla istesem de...Güzelmiş ama acıklı olmuş biraz...
Tamam seslerini duyar gibiyim susuyorum arkadaşlar merak etmeyin...Sustum...Herkse iyi yorumlar...

dizidizidiziler
10-08-06, 13:35
dizi çekimleri başlasa da haber alsak diyorduk aldık... Şimdi de çekimlerin başlayıp bize tüyoların gelmesini bekliyoruz.

Bence sıkılmamak için bire oyun başlatalım yine..
Herkes ilk fragmanı veya bölümde neler olacağını tahmin edip yazsın.
Bakalım hangimizinki daha olası ve en çok beğeniliyor.

Üç dalda kazanan olsun. En saçma senaryo, boynuzlu taç ödülünü alsın..
Sonra En beğenilen senaryo ve en olası senaryoyu seçelim...

Ne dersiniz?

dizidizidiziler
10-08-06, 13:38
dizi çekimleri başlasa da haber alsak diyorduk aldık... Şimdi de çekimlerin başlayıp bize tüyoların gelmesini bekliyoruz.

Ne dersiniz?

Sıkıntı insana neler yaptırıyor görüyorsunuz... EFENDİM Ödül törenimiz Bakırköy ruh ve sinir hastanesinin ön bahçesinde yapılacaktır. Tüm forumdaşların katılımı mümkündür. Forum dışından gelenlerin ön rezervasyon yaptırması gerekmektedir.

yaren-ekin
10-08-06, 13:39

Ne dersiniz?
olabilir arzu ablacım valla ** sen beni rüyamı bir baksna ben ilk defa böyle bir rüya gördüm ne oluyorm ya diye kalktım valla yataktan

dizidizidiziler
10-08-06, 13:45
olabilir arzu ablacım valla ** sen beni rüyamı bir baksna ben ilk defa böyle bir rüya gördüm ne oluyorm ya diye kalktım valla yataktan
Baktım canım yorumladım bile, bir sayfa önde herhalde... Oku istersen..

yaren-ekin
10-08-06, 14:00
Baktım canım yorumladım bile, bir sayfa önde herhalde... Oku istersen..
kusura bakma ablacım şimdi yeni gördüm evet öyleyse pek üzücü bişey yok tabiki buna sevindim umarım böyle bişeyler düşünmezler valla

allbyme
10-08-06, 14:08
merhabalar efendim...
yarencim rüyalar görmüş, senin rüyalarının tersimi çıkıyor yoksa aynısımı ona göre yani:img-grin2 arzu ablanın dediği gibi aman rüya işçileri görmesin bide sinanı çıkarmasınlar başımıza,tam mutluluğun zirvesine yakınken bi engel daha atlatmak hem onlar için hem bizim için zor olur diye düşünüyorum...

arzu abla valla hiç fena bir fikir değil aslında,ben bi düşüniyim şu fragmanı,nası yaparlar acaba çok meraklandım bak şimdi,ofragmanın sonundaki kocaman AŞK OYUNU yazısını görmeyi özledim be!sonra tabi dizi atvde izlenir yazısıda var onuda unutmayalım:img-grin2

özet gelirmiki gelmez heralde demi arkadaşlar kafama takıldıda,amaçları bizi meraklandırmak niye özet yollasınlarki dimi yani.benimkide sorumu.

desire72
10-08-06, 14:22
herkese selamlarr...

şimdiden fragman telaşı başladı bizde daha çekimler başlamadan.Umarım atv fragman konusunda değişir ve daha erken vermeye başlar fragmanları.Benim fragmanın nasıl olacağı konusunda hiçbir tahminim yok şu anda. Ama birçok sahneyi birarada vereceklerdir herhalde tekbir sahneden oluşmaz fragman.En çok merak ettiğim Mehmet Akanın boşluğunu nasıl dolduracakları.

öyküm
10-08-06, 14:54
Bence çok ilginç bir fragmanla karşılaşacağız yani ne olduğunu anlamayacağız,tıpkı 30.bölüm fragmanı gibi...Hayal mi gerçek mi bilmeyeceğiz...Forum yine kafayı yiyecek...Ne olacağını bilmiyorum ama böyle mesela mutlu,hiç birşey olmamış gibi bir sarpla karşılaşabilriz...Tabii bilmiyorum...Belki de çok anlamlı bir fragman gelebilir...
Ama bu oyun güselll...Başlayalım aramızda çok yaratıcı kişilikler var...En azından zaman geçer...

sinem75
10-08-06, 14:56
Arzucum sağolsun forumu hareketlendirmek adına herkes ilk fragmanı veya ilk bölümde olabilecekler hakkında aklındakileri yazsın demiş.Bende yazıyorum şimdi
aklımdakileri.Hatta bu yazdıklarımı daha dizi biter bitmez gelecek sezon tahminleri başlığında dile getirmiştim.

AŞK OYUNU 45.BÖLÜM İLK SAHNESİ

Ekin ameliyat olduktan sonra aradan bir kaç ay geçmiştir.
Bir tatil sabahı;
Ekin uyanmış üzerini değiştirmiş Sarp'ı uyandırmak için yatağın kenarına oturuyor.
Ekin:Sarp hadi hayatım uyan artık.(Bu arada Sarp'ı eliyle hafif sarsıyor)
Ekin:Hadi ama Sarp nerdeyse öğle olacak kalk artık.
Sarp:Iıııh ııııhhhh(gözlerini kamaştırıyor ama açamıyor)
Ekin:Sarp kime diyorum ben
Sarp:Sabah oldu mu?
Ekin:Ne sabahı öğle oldu diyorum sen beni duymuyor musun?
Sarp:Ya bugünde hiç kalkmasak olmaz mı?
Ekin:Hani söz vermiştin bana hastanede başucumda.Hani bir daha ikiletmeyecektin seni uyandırmaya çalıştığımda.Ne çabuk unuttun.
Sarp:Ama aşkım ya o zaman öyleydi şimdi böyle.(Yüzü muzipçe bir gülümsemeyle)
Ekin:Demek öyle Sarp Efendi sen şimdi görürsün.

Ekin sehpanın üzerinde duran bir bardak suyu kaptığı gibi Sarp'ın yüzüne boca eder.Sarp hışımla yataktan kalkar ve,

Sarp:Ne oluyor ya.
Ekin:Ne mi oluyor.Hiç bir şey olduğu yok seni başka türlü ayıltmanın bir yolu yoktu çünkü.
Sarp:Demek beni ayıltmanın başka türlü yolunu bulamadın.Oysaki ben, beni neyin ayıltacağını çok iyi biliyorum.Gel bakalım sen şimdi buraya.
Ekin:Sarp Sarppp yapma Sarp
Sarp:Bir şey yaptığım yok aşkım
Ekin:Aşkım bizi bekliyorlar kahvaltıya.
Sarp:Beklesinler daha çok beklerler.

Sarp Ekin'i belinden kavradığı gibi yatağa çeker ve öpmeye başlar.

RebeCa
10-08-06, 15:01
Arzucum sağolsun forumu hareketlendirmek adına herkes ilk fragmanı veya ilk bölümde olabilecekler hakkında aklındakileri yazsın demiş.Bende yazıyorum şimdi
aklımdakileri.Hatta bu yazdıklarımı daha dizi biter bitmez gelecek sezon tahminleri başlığında dile getirmiştim.

Bir tatil sabahı;
Ekin uyanmış üzerini değiştirmiş Sarp'ı uyandırmak için yatağın kenarına oturuyor.
Ekin:Hani söz vermiştin bana hastanede başucumda.Hani bir daha ikiletmeyecektin seni uyandırmaya çalıştığımda.Ne çabuk unuttun.

Ekin sehpanın üzerinde duran bir bardak suyu kaptığı gibi Sarp'ın yüzüne boca eder.Sarp hışımla yataktan kalkar ve,

Ekin:Ne mi oluyor.Hiç bir şey olduğu yok seni başka türlü ayıltmanın bir yolu yoktu çünkü.
Sarp:Demek beni ayıltmanın başka türlü yolunu bulamadın.Oysaki ben, beni neyin ayıltacağını çok iyi biliyorum.Gel bakalım sen şimdi buraya.

bu yazının altına imzamı çakıyorum sinem izninle diyorum başka da birsey demıyorum

yaren-ekin
10-08-06, 15:34

Bir tatil sabahı;

valla bir imzada benden bu ne güzel bir bölümdür böyle ye ahh ahhh nerde böyle bir bölüm olacakki bizde görcez

eda_ekin_sarp
10-08-06, 16:12
Bendende Bir Imza Valla çok Harika

allbyme
10-08-06, 16:19
sinem abla çok güzel bir senaryo olmuş gerçekden.evet bu senaryoyu daha öncede okumuşdum gelecek sezon tahminlerinde yine senin ağzından tabikide,ozamanda çok beğenmişdim ve içimden ozaman çekdiğim giibi birkez daha ahh ahh çekiyorum keşke böyle bir sahne bize yaşatsalar demekden kendimi alıkoyamıyorum:img-grin2

fragman işine gelince bende öyküm gibi düşünüyorum.belli belirsiz bi sahne olucakdır.zaman atlatması olursa yine değişik görücez onları ama 4 yıllık gibi bir zaman atlaması kadar uzun olacağını tahmin etmiyorum.bence en fazla 3ay olur.doğal olarak mevsimleride uymuş olur hem...

didou_didem
10-08-06, 16:19

Bir tatil sabahı;

budur işte!!!!yeni sezonun ilk bölümünün böyle olmasını nasıl isterim...ellerine sağlık sinem ablacım izninle imzamı atıyorum bende:):)

arzu ablacım yazalım demiş bende birşeyler yazim...

ilk bölümün başı mezarlıkta başlar gibime geliyor mehmet bey vefat etmeden önce bende böyle düşünüyordum ama şimdi böyle olabilir diyorum..
mezarlıkta başlar ekin ve sarp mezarın başında ağlıyor bu şekilde başlayabilir..

dizidizidiziler
10-08-06, 18:28
Eveeet önerim işe yaramış forum biraz hareketlenmiş. çOoooookk sevindim....

Bu arada Sinemciğim ah nerde o günler, bunlar bize gün yüzü göstermezler, ters köşelere geliriz valla diyorum senin yorumuna ve başka birşey demiyorum...

Bence yeni bölüm Ekinin anlatımıyla baslayacak. Hastanede bir an evvel iyileşmek için çok çaba harcadım, ama kader yine yapmıştı yapacağını, biricik babacığım acıma dayanamamış cennete gitmişti... gibi konuşmayla başlayacak, kısa bir sahne Ekin'in babasının mezarında ağladığını,ve mezarına çiçek fidanı ektiğini göreceğiz.
Ama hayat devam etmişti, alıştık alışmak zorundaydık, çünkü benim de bir ailem vardı diyecek, arka planda bir bakacağız sarp ve sinan, hadi annesi gidelim artık diyecek sarp, el ele tutuşup uzaklaşacaklar mezarın başından...

Ailede başka problemler de yok değildi diyecek ekin ve Yelda ve Serkan'ın ayrıldığını anlatacak..
İşte ondan sonraki sahnelerde neye uğradığımızı şaşıracağız çünkü bence çok büyük değişiklikler olmuş olacak. Biz dumur olacağız..

Fragman da ya Ismet amcamızın cenazesi ile baslar, ya da diğer arkadaşlarımızın dediği gibi hiç anlayamayacağımız bir şekilde mesela:

ayy çok fenayım yine çoook pis bir düşünce geldi aklıma: izninizle paylaşıyorum:
MESELA: Fragmanda Hakan ve Ekin'i el ele görürüz. Göz göze dans ederlerken. Hakan Ekin'e elektrikler kesildiğinde bir an seni kaybedeceğim sandım. İnan ölüyordum ellerim titredi filan der. Ekin de ben inatçıyımdır filan der.. Hakan bilmezmiyim, bana da kök söktürdün ama sonunda kollarımdasın işte diye cevap verir. böyle bir romantik dans sahnesi izleyebiliriz. Sonunda da bir öpüşme..
Biz ne oluyoruz derken, gerçek dizide bunun Hakan'ın bir hayali olduğunu anlarız mesela...

Üfff yine felaket bir senaryo yazdım.. Yok benden adam olmaz rüya işçileri gibi düşünmeye başladım artık. Onları anlayacağım diye göbek çatlatırken aylardır onlardan biri gibi olmuşum...

İMDAAAT KURTARIN BENİİİ ben kabus beşlisi gibi olmuşum yardım ediiin.

*duygu*
10-08-06, 18:38
arzucum o fragman sahnelerini okumaz olaydım o ne öyle...Sakın hayal bile olsa istemiyorum ben romantik dans filan...Tabi sarpla olursa işler değişir ama:)

Neyse ben ilk bölümde bizim ikiliyi sarılarak uyurken görmek istiyorum.Sinem ablanın senaryosu da fena değil ama şöyle birbirlerine içten sarıldıklarını görmek istiyorum.Çok şey mi istiyorum ya?Anlamadım ki...

ssvshy
10-08-06, 18:50
slm herkese
valla kızlar sizden korkulur ne diyim sponsor buldunuz o işi hallettinmiz bide fragmanı yaptınız ne diyim heal olsun bende böyle şeyler beklerim ama açıkçası ilk kez sezon finali olduğu için ne düşünüceğimi bilmiyrum zaman daraldıkça fikir yürütemez hale geldim:img-grin2

*~*RaiNBoW*~*
10-08-06, 19:05
Herkese merhaba...
Öncelikle bütün fragmanlar müthiş olmuş bunu belirteyim.Arzu Abla sen yardım istiyorsun ama benim de senden pek bir afrkım yok.İsterim ki Sinem Abla'nın da düşündüğü gibi bir fragman olsa,en azından fragmanda çaktırmasalar bile bölümde izlesek böyle bir sahneyi...Seve seve.Ha olur mu bilemem çünkü bizim senaristlerin neyi ne zaman,nasıl yapacakları hiç mi hiç belli olmuyor.
Duygu kim istemiyor ki onları öyle görmeyi?

Benim ki sizinkilerden biraz daha farklı bir fragman olacak sanırım.Sezonun hastanede bitmesini ve Hakan olayının havada kalmasını göz önünde bulundurursam;
İsmet hariç herkes Ekin'in odasına toplanmış,Ekin ile konuştuktan sonra dağılıyorlar.Ekin yavaş yavaş taburcu olmaya hazırlanıyor.Sonra Sarp ve Ekin sarılıyorlar ve o sırada içeri Hakan giriyor.Hakan ilk başta pek çaktırmıyor ama bayağı bozuluyor.Ekin'e geçmiş olsun dileklerini belirttikten sonra,Sarp hakan'a herşey için teşekkür ediyor.Hakan tam odadan çıkacakken son birkez kapıdan kısık ve kıskanç gözleriyle bakıyor.Vee fragman sona eriyor.Tabi bu zaman atlaması olmazsa olabilir bir de diğer türlü düşündüm,yani 3-4 aylık bir zaman atlaması (malum arayı çok açamayız hem Muzo'nun boyu,hem de Sinan problemi var.) olduğunu düşünürsek;
Bir mezarlık sahnesi olabilir.İsmet'i kaybetmişlerdir,fakat Ekin ortalıkta yoktur.Hatta bu mezar sahnesini Yasemin'in olduğu sahneleri kırparak Ekin karakterinin cenazesiymiş gibi de gösterebilirler.Yuhh uçtum ama ne yapayım bunun sonu gelmiyor ki..Düşün düşün binbir türlü fikir geliyor insanın aklına...

_Aysegül_
10-08-06, 19:08
arzu abla naptin yaa..hadi hakan´in bi hayali diyelim.ama sonucta onlar gercekten öpüsüceklerr..allahim buna kkalp dayanmaz ya..yok olmaz saten sarp yasemini öptügünde bi fena olmustum..artik buna kalbim dayanmaz..en iyisi biz güzel güzel seyler düsünelim.bak icime sIKINti düstü yine offffff.:icon_evil

Nevsehirlim
10-08-06, 19:50
Rainbow ya tabiiiiiiiiii ya.....simdi size soruyorum:ardan 3 ay gecmis ve biz ekini en son hastande gördük.direkt ilk sahne mezarlikta olursa,ekin daha hastanede,yoksa herkes cenazede...ne düsünürsünüz?Ben ekin'in öldügünü düsünürüm,ekini görmeyince.ama bu aslinda ismet beyin cenazesi,cenazeden sonra eve giderler gülser hanim aglar daha dogrusu herkes aglar..........
2 AY SONRA..
Ve burada sinemcigimin yazdigi muhtesem senaryo devreye girer....
Bence rüya iscileri bizi sasirtmak icin daha dogrusu korkutmak icin böyle bisey yapacaklar..
Alin bilgisayarimin üstüne yaziyorum ki bu tip bi soka ugratmaya calisacaklar diyorum ben....
tabii burdan siz gelecegin senaristlerinide tebrik etmek istiyorum..harikasiniz

didou_didem
10-08-06, 20:42
Eveeet önerim işe yaramış forum biraz hareketlenmiş. çOoooookk sevindim....

Bu arada Sinemciğim ah nerde o günler, bunlar bize gün yüzü göstermezler, ters köşelere geliriz valla diyorum senin yorumuna ve başka birşey demiyorum...

Bence yeni bölüm Ekinin anlatımıyla baslayacak. Hastanede bir an evvel iyileşmek için çok çaba harcadım, ama kader yine yapmıştı yapacağını, biricik babacığım acıma dayanamamış cennete gitmişti... gibi konuşmayla başlayacak, kısa bir sahne Ekin'in babasının mezarında ağladığını,ve mezarına çiçek fidanı ektiğini göreceğiz.
Ama hayat devam etmişti, alıştık alışmak zorundaydık, çünkü benim de bir ailem vardı diyecek, arka planda bir bakacağız sarp ve sinan, hadi annesi gidelim artık diyecek sarp, el ele tutuşup uzaklaşacaklar mezarın başından...

Ailede başka problemler de yok değildi diyecek ekin ve Yelda ve Serkan'ın ayrıldığını anlatacak..
İşte ondan sonraki sahnelerde neye uğradığımızı şaşıracağız çünkü bence çok büyük değişiklikler olmuş olacak. Biz dumur olacağız..

Fragman da ya Ismet amcamızın cenazesi ile baslar, ya da diğer arkadaşlarımızın dediği gibi hiç anlayamayacağımız bir şekilde mesela:

ayy çok fenayım yine çoook pis bir düşünce geldi aklıma: izninizle paylaşıyorum:
MESELA: Fragmanda Hakan ve Ekin'i el ele görürüz. Göz göze dans ederlerken. Hakan Ekin'e elektrikler kesildiğinde bir an seni kaybedeceğim sandım. İnan ölüyordum ellerim titredi filan der. Ekin de ben inatçıyımdır filan der.. Hakan bilmezmiyim, bana da kök söktürdün ama sonunda kollarımdasın işte diye cevap verir. böyle bir romantik dans sahnesi izleyebiliriz. Sonunda da bir öpüşme..
Biz ne oluyoruz derken, gerçek dizide bunun Hakan'ın bir hayali olduğunu anlarız mesela...

Üfff yine felaket bir senaryo yazdım.. Yok benden adam olmaz rüya işçileri gibi düşünmeye başladım artık. Onları anlayacağım diye göbek çatlatırken aylardır onlardan biri gibi olmuşum...

İMDAAAT KURTARIN BENİİİ ben kabus beşlisi gibi olmuşum yardım ediiin.

arzu abla naptın sen ben burda dumura uğradım aman aman hayalini bile istemiyorum eksik kalsın ya...çok ciddiyim yüreğime indi...
en başta cenazeyi gösterip aradan zaman atlaması ve sinem abla'nın yazdığı senaryonun devreye girmesi muhteşem olur daha ne isterim ki..
ama arkadaşlar yine siz fazla hayale kapılmayın ne olacağımız belli değil yıkılmayalım sonra...

ekin.sarp
10-08-06, 21:41
herkese selamlar,
havanın sıcaklığı foruma da mı yansımış nedir bugün yine kaynamış buralar:)aman nazar değmesin.çekimlerin başlamasına da 10 gün kaldı.kaç zamandır ilk bölümün nasıl olacağı sorusu kafamı kurcalayıp duruyor.bugünkü konumuz da buymuş.Arzu abla önderliğinde şenlenmiş forum.ne güzel:)
hangi fragman şimdiye kadar açıklayıcı oldu şöyle bir düşünüyorum da yok gibi.şimdi de geleneği bozmazlar gibi geliyor bana.fragmanı görünce şoka girmemiz için ne olduğu anlaşılmayan sahneleri koyacaklar.tabi öncesinde özet var.o da ne demek istendiği anlaşılmayan cümlelerden oluşacaktır.ama nasıl olursa olsun özledim özeti beklemeyi,fragmanı yakalamayı.beyaz gelincik'i zaten izliyordum ama aşk oyunu sayesinde reklamlarını bile kaçırmadım.orda çıkmadı mı ondan sonraki spor programındadır sıra.hangi program arasında denk gelirse artık.atv sağolsun(!) aşk oyunu fragmanını vermekte çok hassastır,hep sona saklar.ama tahminim yeni sezonun hatrına ilk fragmanımızı hayırlısıyla erkenden izletirler bize.
yeni bölüm nasıl başlar koca bir soru işareti...kafamdan pek çok şey geçiyor.düşündüklerimiz çoğunu burada da okudum zaten.dileğim tabiki Sinem ablanın senaryosu.ilk okuduğumda da bayılmıştım.şimdi repliklerle daha da zenginleşmiş.senaryolar bölümünde de görmek isterim kendisini:)su yerine saçın uzamasını kullanmak için şu da olabilir:ekin bir de kaynak yaptırdığı uzun saçlarıyla dener uyandırmayı.tecrübeyle de sabit işe yarıyor ne de olsa:)o güzelim senaryodan sonra Arzu ablanın felaket senaryosunu okuyunca başımdan kaynar sular inmedi değil.Arzu abla sen beş kafadarları çok düşünmesen iyi olacak.yoksa seni kaptıracağız onlara:)ama ben hakanın yerine sarpı koydum ve o sahneyi öyle hayal ettim.pek bir hoş oldu.okuyunca morali bozulanlara tavsiyemdir.
bir de geçen süre 3-4 ay olur inşallah.yoksa muzoyla sinanı yanyana görmek komik olacak iyice.boy farkı bir kaç karış var yok zaten.ama söz konusu olan rüya işçileri...yapımcıyı yine ikna ederlerse hiç şaşmamak lazım.
bizden önce ekinin bir hayali vardı aslında birkaç ay sonrası için.burada ekinin hayaline de yer verelim bari:)
Ekin:birkaç aya kadar sinana gerçekleri anlatırız.sonra...
Sarp:sonra ne?
Ekin:ben mezun olmuş olacağım.bir ev tutarız.
Sarp:olabilir.
Ekin:büyük bir balkonu olsa...kıyısından da olsa böyle boğazı görse...akşamları sinanı yatırınca yaz geceleri başbaşa çay içsek...o gün başımızdan geçenleri konuşsak falan...güzel olmaz mı?
Sarp:güzel olmaz mı,güzel olmaz mı hiç...

böyle sahneler olsun da teksoyların balkonunda da olsa olur.yeter ki rüya işçileri mutluluk kredilerinden mahrum etmesinler bizi:)
güzel olmaz mı,güzel olmaz mı hiç:)

Ozly
10-08-06, 23:54
Rainbow ya tabiiiiiiiiii ya.....simdi size soruyorum:ardan 3 ay gecmis ve biz ekini en son hastande gördük.direkt ilk sahne mezarlikta olursa,ekin daha hastanede,yoksa herkes cenazede...ne düsünürsünüz?Ben ekin'in öldügünü düsünürüm,ekini görmeyince.ama bu aslinda ismet beyin cenazesi,cenazeden sonra eve giderler gülser hanim aglar daha dogrusu herkes aglar..........
2 AY SONRA..
Ve burada sinemcigimin yazdigi muhtesem senaryo devreye girer....
Bence rüya iscileri bizi sasirtmak icin daha dogrusu korkutmak icin böyle bisey yapacaklar..
Alin bilgisayarimin üstüne yaziyorum ki bu tip bi soka ugratmaya calisacaklar diyorum ben....
tabii burdan siz gelecegin senaristlerinide tebrik etmek istiyorum..harikasiniz

Ya ama sonucta mezarlıkta baslasa bile Ekinin yasadıgını biliyoruz öldüğüne nasıl inanırızki..

Birde su fragman konusu her zamanki gibi azıcık bisi olur kimse anlamaz ya eski bölümlerden kesitler yada tek tek oyuncu gösterimi.Maşalah diğer diziler son dk kadar ne izliceğimizi anlatan fragman izletiyo ama bizim dizide yok yokk

dizidizidiziler
11-08-06, 09:39
arzu abla naptin yaa..hadi hakan´in bi hayali diyelim.ama sonucta onlar gercekten öpüsüceklerr..allahim buna kkalp dayanmaz ya..yok olmaz saten sarp yasemini öptügünde bi fena olmustum..artik buna kalbim dayanmaz..en iyisi biz güzel güzel seyler düsünelim.bak icime sIKINti düstü yine offffff.:icon_evil

Canım bir de olayın şu yönünden bak. Eğert böyle bir sahne olmazsa ve HAKAN VE EKIN opusmez ve fazla yakınlaşmazlarsa anlarız ki Keremcem Yasemin Ergene'ye bir takım kısıtlamalar getirmiş. Eh daha güzel. Hoşumuza bile gider böyle birşey...

dizidizidiziler
11-08-06, 11:06
Evet Fragman ve ilk bölüm tahminleri devam ediyor. Biliyorsunuz unvan ödüllerimize vardı.

En güzel fragman, En olası fragman veee Nacizane en saçmaa fragman. Bu en saçma fragman bir de Özgü'nün boynuzlu tacıyla ödüllendirilecekti..

Şu anda en saçma fragman ödülüne adayı kendim olarak görüyorum: ARZU ben...

En güzel Fragman: Sinem'inki

En olası Fragman: Mezarlık sahnesinde Ismet amcamızın arkasından göz yaşı dökerken başlayan tüm fragmanlar...

Ama tabii tahminlere devam..
Artık 1 ay kadar sonra da gerçekleri göreceğiz. Ters köşelerde kimler olacak, kimler batacak, kimler çıkacak göreceğiz..

Görüşürüz...

purna
11-08-06, 11:06
diziden ayyrılanlar oldu ferıde gıttı kenan gıttı serkan gıtı mehmet akan yok bunların yerıne baska bırılerı gelecek

allbyme
11-08-06, 13:18
herkese selamlar,
havanın sıcaklığı foruma da mı yansımış nedir bugün yine kaynamış buralar:)aman nazar değmesin.çekimlerin başlamasına da 10 gün kaldı.kaç zamandır ilk bölümün nasıl olacağı sorusu kafamı kurcalayıp duruyor.bugünkü konumuz da buymuş.Arzu abla önderliğinde şenlenmiş forum.ne güzel:)
hangi fragman şimdiye kadar açıklayıcı oldu şöyle bir düşünüyorum da yok gibi.şimdi de geleneği bozmazlar gibi geliyor bana.fragmanı görünce şoka girmemiz için ne olduğu anlaşılmayan sahneleri koyacaklar.tabi öncesinde özet var.o da ne demek istendiği anlaşılmayan cümlelerden oluşacaktır.ama nasıl olursa olsun özledim özeti beklemeyi,fragmanı yakalamayı.beyaz gelincik'i zaten izliyordum ama aşk oyunu sayesinde reklamlarını bile kaçırmadım.orda çıkmadı mı ondan sonraki spor programındadır sıra.hangi program arasında denk gelirse artık.atv sağolsun(!) aşk oyunu fragmanını vermekte çok hassastır,hep sona saklar.ama tahminim yeni sezonun hatrına ilk fragmanımızı hayırlısıyla erkenden izletirler bize.
yeni bölüm nasıl başlar koca bir soru işareti...kafamdan pek çok şey geçiyor.düşündüklerimiz çoğunu burada da okudum zaten.dileğim tabiki Sinem ablanın senaryosu.ilk okuduğumda da bayılmıştım.şimdi repliklerle daha da zenginleşmiş.senaryolar bölümünde de görmek isterim kendisini:)su yerine saçın uzamasını kullanmak için şu da olabilir:ekin bir de kaynak yaptırdığı uzun saçlarıyla dener uyandırmayı.tecrübeyle de sabit işe yarıyor ne de olsa:)o güzelim senaryodan sonra Arzu ablanın felaket senaryosunu okuyunca başımdan kaynar sular inmedi değil.Arzu abla sen beş kafadarları çok düşünmesen iyi olacak.yoksa seni kaptıracağız onlara:)ama ben hakanın yerine sarpı koydum ve o sahneyi öyle hayal ettim.pek bir hoş oldu.okuyunca morali bozulanlara tavsiyemdir.
bir de geçen süre 3-4 ay olur inşallah.yoksa muzoyla sinanı yanyana görmek komik olacak iyice.boy farkı bir kaç karış var yok zaten.ama söz konusu olan rüya işçileri...yapımcıyı yine ikna ederlerse hiç şaşmamak lazım.
bizden önce ekinin bir hayali vardı aslında birkaç ay sonrası için.burada ekinin hayaline de yer verelim bari:)
Ekin:birkaç aya kadar sinana gerçekleri anlatırız.sonra...
Sarp:sonra ne?
Ekin:ben mezun olmuş olacağım.bir ev tutarız.
Sarp:olabilir.
Ekin:büyük bir balkonu olsa...kıyısından da olsa böyle boğazı görse...akşamları sinanı yatırınca yaz geceleri başbaşa çay içsek...o gün başımızdan geçenleri konuşsak falan...güzel olmaz mı?
Sarp:güzel olmaz mı,güzel olmaz mı hiç...

böyle sahneler olsun da teksoyların balkonunda da olsa olur.yeter ki rüya işçileri mutluluk kredilerinden mahrum etmesinler bizi:)
güzel olmaz mı,güzel olmaz mı hiç:)
güzel olmamı hiç ya muhteşem olur hemde...
bunların çok hayali vardı ama bir türlü gerçekleşemiyo hayalleri gariplerin,ama artık sırası geldi bence yavaş yavaş hayalleri gerçekleşmeye başlicakdır..

arzu abla evet daha çok pembe ,kara liste göreceğiz,dondurmalı ödülleride unutmamak lazım tabi:img-grin2

purna arkadaşımız feride de ayrılıyo demiş,yok daha neler diyorum içimden,eğer oda ayrılırsa aşk oyunu denen bişey kalmaz ortada..benim bildiğim birtek gürgen öz ayrılmasıydı,bide bunu çıkarmasınlar başımıza,şurda çekimlere 10 gün kalmış...

ozguster
11-08-06, 13:51
Merhabalar herkese,
Bugün ben de bir süreliğine ayrılıyorum aranızdan.E artık benim de hakkım serin sularda iki kulaç atmak.
Baktım Arzu'nun sponsorluğunda bir fragman ve 45.bölüm sahnesi çalışmaları yapılıyor.
Süper.Çok da güzel yazmışsınız.
Bir iki laf da ben edeyim bari bakalım beğenecek misiniz?
Yer Antalya( Ben de orda olacağım ya o bakımdan) , Ekin gözünde güneş gözlüğü, şezlonga uzanmakta, üzerinde muhteşem bir mayokini, saçlar biraz kısalmış ama toplanabiliyor,yanındaki şezlongda Sarp, gözünde gözlükler, üzerinde portakal rengi desenli güzel bir şort, hafif yanmış, elinde meyve kokteylini yudumluyor.
Ekin: Hayatım , omuzlarıma güneş yağı sürebilir misin?Arkaya doğru pek uzanamıyorum,
Sarp elindeki koca bardağı hemen kumlara bırakarak ;Tabi hayatım,der ve elinde yap şişesi Ekin'in omuzlarına hafif dokunuşlarla yağ sürmeye başlar,
Sarp:Bu mayonun sana ne kadar çok yakıştığını söylemiş miydim? Yanınca bir kat daha da güzelleştiğini söylemiş miydim?Ve de omuzlarının çok seksi göründüğünü daha önce söylemiş miydim?
Ekin: Saaarpp, iyi misin sen?
Sarp: İyiy....dim de, sana dokunmadan önceydi, hadi odamıza gidelim.
Ekin: Hayır efendim , hadi denize girelim.
Sarp: Yapma Ekin hem daha şimdi güneş yağı sürdük.
Ekin:Hadiiii, inatlaşma koca bebek,hadi tut beni,
diyerek bir kaç adımda denize ulaşır,Arkasından koşarak Sarp yanına gider ama Ekin çoktan denize girmiştir bile,
Eşinin yanına giden Sarp O'nu suyun içinde yakalar, incecik belinden kavrar,kendine doğru çeker,dudaklarına öpücükler kondurmaya başlar,
Sarp:Benden kaçabileceğini mi sandın Ekin Hanım,
Ekin: Kaçmak isteyen kim? Sadece biraz uğraş istedim.Bilirsin eski huyum.
Diyerek o muhteşem bacaklarını Sarp'ın beline dolar, Boynuna minik öpücükler kondurur.
Bir yandan da iyi ki Sinan'ı annemlerde bırakmışız diye düşünmektedir.

Nasıl beğendiniz mi? Yoksa Tatilim başıma mı vurdu ne?Neyse daha fazla açılmadan ben kaçayım

Görüşmek üzere, herkese sevgiler,:cheer:

Ozly
11-08-06, 14:12
Ben cok begendim wallaaa.Deniz kum güneş ve AŞK...

Umarım en yakın zamanda böylesi güzel dakikalar görürüz yada bakarsınız gerçeğini görürüz:)

ekin.sarp
11-08-06, 15:02
yarışmaya yeni bir aday daha katılmış.Özgü Abla,senaryonu okurken bayıldım.bu yarış