PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

didou_didem
18-08-06, 17:10
hehe evet arzu abla:)Allah'ım çok az kaldı yaa hepsi dediğin gibi çekime başlıyacak...yazın neler yapıldı sohbeti geçer mi acaba yaa merak ettim şimdi??
ay deli olacam geçmiyo zaman yaa

slyvia
18-08-06, 17:26
ya bu diziyi izlemiyorum belki yanlış olabilir ama hep bir önyargım oldu çünkü sanki bir tek keremcem için izleniyormuş gibi geliyor burdaki anketlere bakıyorum en iyi dizi oyuncusu daha henüz bir yıldır oyunculuk yapıyor olmasına rağmen keremcem seçiliyor kötü demiyorum ne dizi için ne de keremcem için izlemedim izlemediğim birşey için yorum yapamam fakat yılların oyuncuları varken tutup da en iyi dizi oyuncusu seçilmesi tuhafıma gidiyor açıkçası.

dizidizidiziler
18-08-06, 17:37
hehe evet arzu abla:)Allah'ım çok az kaldı yaa hepsi dediğin gibi çekime başlıyacak...yazın neler yapıldı sohbeti geçer mi acaba yaa merak ettim şimdi??
ay deli olacam geçmiyo zaman yaa

Valla hafta sonu magazincilerden biri akıl edip gitse de bir röportaj yapsa...
Biz de hafta içi izlesek şöyle ağzımızın suları aka aka..
Çok özledim gerçekten dizimizi beee...

*duygu*
18-08-06, 17:39
Arkadaşlar Nalan Yaseminle konuşmuş çekimler 23üne kaydırılmış mekanlar aynıymış...Hastanede başlayacak mı dediğinde bilmiyorum senaryo elime geçmedi demiş...Duyurulur.

dizidizidiziler
18-08-06, 17:43
ya bu diziyi izlemiyorum belki yanlış olabilir ama hep bir önyargım oldu çünkü sanki bir tek keremcem için izleniyormuş gibi geliyor burdaki anketlere bakıyorum en iyi dizi oyuncusu daha henüz bir yıldır oyunculuk yapıyor olmasına rağmen keremcem seçiliyor kötü demiyorum ne dizi için ne de keremcem için izlemedim izlemediğim birşey için yorum yapamam fakat yılların oyuncuları varken tutup da en iyi dizi oyuncusu seçilmesi tuhafıma gidiyor açıkçası.

Sylvia'cığım sen yanlış sonuçlara filan bakıyorsun sanırım.. Yılın oyuncusuna Keremcem adaydı fakat yılın oyuncusu Timuçin Esen seçildi...

Ayrıca biz diziyi bir bütün olarak seviyoruz.
Keremcem'in bir hayran kitlesi var doğrudur. Ben bir bayan olmama rağmen aslında ben diziyi en çok YASEMİN ERGENE için izliyorum.. Bayılıyorum o kızın bakışlarına, gülüşüne, dişlerine hayranım...
Çok da güzel rol yapıyor. Bir ağlıyor fındık büyüklüğünde yaşlar akıyor gözünden..
harika komik, zevkli, ve romantik bir dizi bizimkisi, izlemeyenler izlemesin, önemli değil. Her hafta birinci oluyoruz reytinglerde, çünkü bizler, gerçek fanlar izliyoruz...

Bizim için senin diziyi izlememen kayıp değil, ama gerçekten senin için bir kayıp olabilir, çünkü bu samimi diziden kendi hayatında bir sürü örnek görebilirdin ve izlemiş olsaydın önyargın filan kalmazdı...

bluenight
18-08-06, 17:49
Sylvia'cığım sen yanlış sonuçlara filan bakıyorsun sanırım.. Yılın oyuncusuna Keremcem adaydı fakat yılın oyuncusu Timuçin Esen seçildi...

Ayrıca biz diziyi bir bütün olarak seviyoruz.
Keremcem'in bir hayran kitlesi var doğrudur. Ben bir bayan olmama rağmen aslında ben diziyi en çok YASEMİN ERGENE için izliyorum.. Bayılıyorum o kızın bakışlarına, gülüşüne, dişlerine hayranım...
Çok da güzel rol yapıyor. Bir ağlıyor fındık büyüklüğünde yaşlar akıyor gözünden..
harika komik, zevkli, ve romantik bir dizi bizimkisi, izlemeyenler izlemesin, önemli değil. Her hafta birinci oluyoruz reytinglerde, çünkü bizler, gerçek fanlar izliyoruz...

Bizim için senin diziyi izlememen kayıp değil, ama gerçekten senin için bir kayıp olabilir, çünkü bu samimi diziden kendi hayatında bir sürü örnek görebilirdin ve izlemiş olsaydın önyargın filan kalmazdı...

+++++ imzammm demek istiyorum izninle bende diziyi keremcem için değil bir bütün olarak beğeniyorum ve özellikle YASEMİN ERGENE'ye bayılıyorum ve dizinni genel konusu zaten bir özellik yani bence de biz gercke fanlar olduğu sürece izlemeyen varsın izlemesin bizim bir kaybımız yok ama izlemeyenlerin büyük bir kaybı var Arzu Abla çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık :img-nyam:

yaren-ekin
18-08-06, 17:56
evet 23 daha mantıklı gibi yaa evet arzu abla hayranım senin anlatımlarına ya süpersin ablacım yanında olsam elinden öpçem haa ya bu ilk bölüm galiba bizi mutlu etçek bunlar öyle görünüyor yani sezonda mutlu ettiler yaaa umarım üçgen müçgen çıkmaz yaaa arzu abla tekrar diyom yaptığın şaka için çok saol ya forum kendine geldi valla

bugra9
18-08-06, 21:00
Aşk Oyununun tam olarak ne zaman başlıyacağı belli oldumu?...Çekimleri başladımı?...Beni bilgilendirseniz sevinirim...Bence yeni sezondada güzel bir Aşk Oyunu izleriz...Bu tür diziler bozulmaz...Sağlam bir iskeleti olduğu için kolay kolay yıkılmaz...Bir iki oyuncu çıksada Aşk Oyunu yine yoluna devam edecektir...Ben senaristlerini çok beğeniyorum...Az kaldı artık yeni yayın dönemine tüm fanlarının gözü aydın...

Nevsehirlim
19-08-06, 16:18
arkadaslar sanirim ayin 23.de basliyor cekimler degil mi?Fakat eger okuduysaniz haberlerde bi arkadasimiz keremcem'in diziden ayrilacagini ve haberui aldigi kaynagin saglam oldugunu yazmis:yani keremcem yeni sezonda yokmustabii ben inanmiyorum,cekimler baslamadan 4-5 gün önce mi kararini degistirmis,ki her konserde dizi soruluyor ve keremcem de hic bi zaman ben diziden ayriliyorum demedi...
siz ne diyorsunuz?

SAHRA_IRMAK
19-08-06, 17:10
bence yalan haber... keremcem gıderse ben fılmı seyretmem

MAKEDONYALI
19-08-06, 18:26
sahra- irmak ben se keremcem diziden ayrilirsa ask oyununu izledigimden daha da fazla izlerim cünkü sadece keremcem icin dehil tüm dizi ekibi icin izliyorum cünkü o dizi sadece keremcem le yürümüyor yasemin ergene ayrilirsa izler misin?

bluenight
19-08-06, 18:40
sahra- irmak ben se keremcem diziden ayrilirsa ask oyununu izledigimden daha da fazla izlerim cünkü sadece keremcem icin dehil tüm dizi ekibi icin izliyorum cünkü o dizi sadece keremcem le yürümüyor yasemin ergene ayrilirsa izler misin?

++++ imzamm hay ağzına sağlıkk sonucta o dizinin hakkını yemeyenler ve emeğini verenler var ve sonuna kadar arkasınd aolup diziyi çekmeye devam edenler var sırf onlar için gene izlerim...hatta inada gene izlerim...keremcem giderse dizi biter diyenlerin inadına bu her oyuncu için gecerli sadece keremcem değil...

Ozly
19-08-06, 18:52
Dizinin başarısı Keremceme mal edilmesin.Konu olarak Aşk var.Diğer konularda var.Pek cok oyuncu var.Tanıdıgmız ve tanımadıgımız.Ben dizi sayesinde tanıdım Keremcemi.Sonrasında Yasemini tanıdım ve gördüm nasıl geliştiklerini oyunculuk adına.Gürgeni tanıdım bir o kadar şeker Beliti..Daha saymam gerekirse en cokda Mehmet Akanın nasıl süper bir oyunculugunu..Eksikler olacak dizide yeri doldurulmayacak hatta ama ne olursa olsun dizimi izlerim...

ssvshy
19-08-06, 19:01
arzu sayesinde bir arar form hareketlenmişti şimdi incin top bile oynayamıyo pazar geldi diye heveslenirken pazarda gitti neys ekeremcem ayrılcakmış ayrılsın orad izlenmeye değer keremden çok daha önce gelen insanlar var nyese canım dizi devam etsinde gerçi bana sçma geldi haber ama bakalım 23 ola hayrola

MAKEDONYALI
19-08-06, 20:40
merhaba arkadaslar yine foruma girdim ask oyunu sahiden ayin 23 basliyormu yaa ben ask oyununu seyretmeyi cooook özledim bir de ben www.askoyunu.tv adresine girmeye calisiyorum sayfa girmiyor nedenini bilen varsa bana cevap yazabilirmisiniz lütfen

MAKEDONYALI
19-08-06, 20:45
yine merhaba arkadaslar ya gercekten ayin 23 de ask oyunu basliyor mu?yoksa yalan haber mi? ya arkadaslar ben kac gündür ask oyununun sayfasina girmeye calisiyorum ama bir türlü sayfa acilmiyor bilgisi olan varsa ne olur mesaj atin lütfen.

bluenight
20-08-06, 14:39
ŞUANDA ÖĞRENDİĞİM SON HABER

Keremcem Diziden Ayrildi Arkadaşlar...

Sebep Yok...keyfine Baksin Keremcem Bey...

özzz
20-08-06, 14:42
çok şaşırdım yaaa :( haberin kaynağı ne

didou_didem
20-08-06, 14:43
resmen şok oldum yaa resmen şoka girdim nedir bu yaa!!!

shakıra_belit
20-08-06, 14:44
doğru bir haber yani...

parlakz güneş
20-08-06, 14:44
cidden ayrılmış mı ya inanamıyorum şoktayım

shakıra_belit
20-08-06, 14:45
yasemin rgene nin şaka yapma ihtimali var mı yaa keremcem nası ıkıldım der nasıl bırakır anlamıyorum...

özzz
20-08-06, 14:46
dizi bitmiyor ama dimi dewam yani

parlakz güneş
20-08-06, 14:48
dizi devam eder heralde ama başroldü yani keremcem

shakıra_belit
20-08-06, 14:50
hmm..belkii keremcem yurtdışına fln çıkr iş içinn öyylee gösteririler ..olabilir mi?

özzz
20-08-06, 14:51
şimdi ona göre senaryo da deişcek yani

shakıra_belit
20-08-06, 14:52
evt..ama nasıl yazcaklar..yani keremcem olmadan nasıl ypabilirler kii onların aşkı bu..aşıklardan biri gitti nılucak aşk üçgeni olcaktıı..yaa keremcemm keyfii ne nası bırakırr hem bu dizi sayesindee yükselmedi mi..

özzz
20-08-06, 14:55
bence doktor geçer başrole

daniel-pınar
20-08-06, 14:55
şaka dimi şaka keremcem diziden ayrılamaz başrol oyuncusu o nasıl olurki?

shakıra_belit
20-08-06, 14:57
yaaa biri şakaa desinn ama değildir...yanii acaba ilk bölümlerde mi yok olucak sonradan girsee keşke..

bluenight
20-08-06, 15:00
Haber Gercek Ve Malesef Artik Yok Inanin Sebebini Bilmek Istemessiniz...keremcem Yok...

*~*RaiNBoW*~*
20-08-06, 15:00
Evet sonunda haber doğrulandı.Yazık yani yazık..
Diziyi sadece Keremcem için izlemiyordum ama ayrılmasına çok üzüldüm.Hevesim kaçtı.Bu diziyi izlememin nedeni iki başrol oyuncusunun da ekran elektriğinin harika olmasıydı.Artık ne olur bilemiyorum.Ben dizimi izlerim yine de ama Yasemin ile aynı elektriği yaşatacak bir başka kişiyi düşünemiyorum..Şaşkınım hala...

gizem_90
20-08-06, 15:01
ben simdi buyuk bir soktayim ve uzun bir surede cikicagimi zannetmiyorum keremcem boyle biri degildi yani sikildi diye diziden ayrilmasini hic beklemiyordum neyse umarim herkes icin en iyisi olmustur o zaman ya baska biri bulucaklar senaristler (onu zanmiyorum ama ) yada diziden tamamen cikarticaklar.

yaren-ekin
Haber Gercek Ve Malesef Artik Yok Inanin Sebebini Bilmek Istemessiniz...keremcem Yok...
ne olursun yalvarıyorum nedennini söyle nalan ne olursun ya lütfen cnm

didou_didem
aynen rengin!!!bizim büyük beklediğimiz "mutluluk kredilerini" kullanacak olan muhteşem ikilimizin sonu bu olacakmış demekki...çok şaşkınım...elim ayağım titriyo resmen!!!!he diziyi izlemeye devam edicem kesinlikle..ama rengin'în de dediği gibi bu elektriği nasıl yaşatacaklar bize....

x_defne_x
20-08-06, 15:03
ya keremcem diziden mi ayrilioooo????ay keremcemsiz ask oyunu mu olur yaa...???uff....:icon_cry:

Nevsehirlim
20-08-06, 15:03
Evet sonunda haber doğrulandı.Yazık yani yazık..
Diziyi sadece Keremcem için izlemiyordum ama ayrılmasına çok üzüldüm.Hevesim kaçtı.Bu diziyi izlememin nedeni iki başrol oyuncusunun da ekran elektriğinin harika olmasıydı.Artık ne olur bilemiyorum.Ben dizimi izlerim yine de ama Yasemin ile aynı elektriği yaşatacak bir başka kişiyi düşünemiyorum..Şaşkınım hala...
Ya lütfen birisi forumun hareketlenmesi icin saka yapildigini söylesin...nolurr..
Bu dizi tabii sadece bi kisi icin izlenmiyordu ama eger yasemin ergene ve keremcem'in böyle bi uyumu olmasaydi izlenmezdi biz yasemin ve keremcemin oynadigi aski sevdik...
ya nolursunuz soktan öbür taraf gitmeden biri saka oldugunu söylesin

shakıra_belit
20-08-06, 15:04
ya aklıma gelsin istemiyorum ama doktor la bişey yaşamazlar inş..peki sinan nolucak yaa tam hersey yoluna girdii derken..bu yapılır mı bize!

didou_didem
20-08-06, 15:04
keşke!!!keşke şaka olsa...ama şaka olacağını hiç sanmıyorum

bluenight
20-08-06, 15:05
Gercek Yemin Billah Gercek şaka Değil Gercekkkk...

Diziyi Tek Keremcem Için Izlşeyenler Izlemesin Ama Diğer Dizinin Arkasinda Duran Insanlar Için Hakkini Verenler Için Ve Diziden Bir Sürü Ekmek Yiyenler Için Raiitngler Düşmemesi Için Ben Dizimin Sonuna Kadar Arkasindayim Bir Kişi Gidiyor Diye Diğerlerini Harcayamam...

GöZdE_iPeK
20-08-06, 15:07
Doğru mu bu cidden resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok şaşkınım her şey güzel güzel giderken ne oldu da şimdi ayrılıyor?

özzz
yaseminin olması yeter benm için....yine izlerim yani

x_defne_x

Diziyi Tek Keremcem Için Izlşeyenler Izlemesin Ama Diğer Dizinin Arkasinda Duran Insanlar Için Hakkini Verenler Için Ve Diziden Bir Sürü Ekmek Yiyenler Için Raiitngler Düşmemesi Için Ben Dizimin Sonuna Kadar Arkasindayim Bir Kişi Gidiyor Diye Diğerlerini Harcayamam...

ya tmm bende izlicem ama nedense keremceme alismisdim ....:icon_cry: ay simdi ay üffff

ayseaskoyunu
20-08-06, 15:08
bu keremceme hic yakismadi sikildim diyerek ayrilmak
olmaz bu bize yapilmaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu neydi ya 1 dakikada hayatimdegisti!!!!

melis_krmcm
20-08-06, 15:09
keremcem gitmişse eğer zaten dizinin devam edeceğini sanmıyorum gürgen falan da gitti zaten..

x_defne_x
20-08-06, 15:10
YA ÖFFF ben simdi keremcemle yasmein ergeneyi yan yana göremye alismisdim yaaaaa.........:(:(:(:(:(:(:(

z_e_y_n_e_p
20-08-06, 15:10

bende tabı kıızlıcem sonuna kadar arkasındayım.ama su an soka gırdım ya.naısl olur.

özzz
20-08-06, 15:11
oldu bitti artık ileriye bakmak gerek

shakıra_belit
20-08-06, 15:11

haklısın cnm ama şu an ask oyunu hayranlarıı şokta..tabikii izlerizz diziyii..yasemin ergene var keremcem bizi bırakırr ama biz yasemin ergene yi bırakmayız..

bluenight
20-08-06, 15:12
Dizi Devam Edecek
çarşlamba Günü çekimler Başliyor Idi Keremcem Ayrilmasaydi Ama Yeni Karar Olduğu Için Ne Zaman çekimler Belirlenmedi Ama Dizi Devam Edecek..

yaren-ekin
20-08-06, 15:14
o diziyi ben kesinlikle kerem için izlemiyordum ve izlemeye de %100 devam ediyorum özellikle bana keremcem fanları kızmasın ama o dizinin sadece keremcemle yürümediğini göztermek iöin o diziyi izliyycem sağol nalna cevabın için aslında biliyordum keremin böyle bişey yapacağını çünkü etmeye bilir diyordu sürekli yaseminde edecek diyordu

x_defne_x
20-08-06, 15:14
Dizi Devam Edecek
çarşlamba Günü çekimler Başliyor Idi Keremcem Ayrilmasaydi Ama Yeni Karar Olduğu Için Ne Zaman çekimler Belirlenmedi Ama Dizi Devam Edecek..

ay peki nolcak simdi ekinle hakanmi evlencek(ya düsünmesi bile kötü ya)

shakıra_belit
20-08-06, 15:15
neysee yaa napalım artık kapatalım mı bu konuyu canımı sıkmaya başladı..yoksaa keremceme fena halde gıcık kapıcam..

Nevsehirlim
Eger keremcem olsaydi bile sanirim yine cekimler olmazdi,cünkü ayin 23.de keremcem'in kastamonuda konseri var....

parlakz güneş
ay peki nolcak simdi ekinle hakanmi evlencek(ya düsünmesi bile kötü ya)
ya evet onlar mı evlenecek yok olamaz.komedi tadında falan yazsınlar ya.

özzz
hakanın nesi war ki...gayet iyi bence başrole o geçer inş

x_defne_x
20-08-06, 15:16

ya tmm hic bisi yok ama ne bilim keremcemle yasemin ergeneyi yan yana görmeye alismisdik biz ya....

parlakz güneş
20-08-06, 15:18
ya hakanın bişeyi yokta bi kere mantıklı olmaz sarpla ekin o kadar büyük aşk yaşadı sonra ekin gitti hakanla evlendi mantıksız olur

özzz
20-08-06, 15:19
ama dediğim gibi olan oldu artık ileriye bakalım yeni sezonda güzel bi dizi ilicez inş

Nevsehirlim
20-08-06, 15:21
o zaman rüya iscilerine hak veriyorum artik sonuna kadar sacmalayabilirler:
sinan nolacak?artik sarp ekin'i o kisa saclarla sevmedi geri yasemine döndü,sinanda zaten sarpa daha baba dememisti cocuga yeni bi baba cikti,ekin 4.kez evlenir,ay dizi cigirindan cikti rüya iscileri kesin sacmalar ama haklilar ne yazsinlarki?

gizem_90
20-08-06, 15:23
ekin&hakan oyle birsey hayata olmaz bence yeni yayin donemde bize cok degisik bolumler bekliyor oyle dusunuyorum ben gerci olan olmus artik simdi zaten ruya iscileri nasil yeni bir hikaye diziye sokucaklarini cok merak ediyorum....bide ben bu diziye sonuna kadar izliyecegim keremcem ciksa bile....

melis_krmcm
ben dizinin devam edeceğini sanmıyorum devam etmesi halinde ne gibi bir senaryo yazabilirler ki zaten??..

parlakz güneş
o zaman rüya iscilerine hak veriyorum artik sonuna kadar sacmalayabilirler:
sinan nolacak?artik sarp ekin'i o kisa saclarla sevmedi geri yasemine döndü,sinanda zaten sarpa daha baba dememisti cocuga yeni bi baba cikti,ekin 4.kez evlenir,ay dizi cigirindan cikti rüya iscileri kesin sacmalar ama haklilar ne yazsinlarki?
kesinlikle katılıyorum.özgürce saçmalayabilirler artık.off off.belki diziye yeni biri girer öyle bişey yapabilirler diyorum ama yok keremcem olmadan pek tat tuz olmaz gibi.

yaren-ekin
20-08-06, 15:25
ben dizinin devam edeceğini sanmıyorum devam etmesi halinde ne gibi bir senaryo yazabilirler ki zaten??..
edecek bu kesin haber cnm nalan söyledi çünkü ama ben hala şoktayım kerem ne zaman yazar sitesine ya ayrılma sebebini bir an önce yazsada öğrensem beyefendinin neden çıktığını(kusura bakmayın ama çok sinirliyim)

gizem_90
20-08-06, 15:26

tamam ama dizide sadece keremcem oynamiyordu yani ask oyunuya yasemin ve usta oyuncular icinde izlenir bence ve keremcem diziden cikti diye dizi bitmez.

x_defne_x
20-08-06, 15:27
tamam ama dizide sadece keremcem oynamiyordu yani ask oyunuya yasemin ve usta oyuncular icinde izlenir bence ve keremcem diziden cikti diye dizi bitmez.

bencede bitemz yani herhalde yeni karakterlet sokarlar artik diziye....

*~*RaiNBoW*~*
20-08-06, 15:31
Arkadaşlar benim derdim başka,bambaşka...
Keremcem gittiyse gitti olan oldu artık.Öyle ya da böyle artık yok.Ama dizinin adı ne?Aşk Oyunu...Bu oyun Ekin-Sarp çifti arasında yaşandı.Şimdi Hakan'ı getirip dayatmaları saçma olur.Ne yapılacağı da bu yüzden belli.Keremcem'in yerine başkası getirilecek.Ama derdime geleyim.Ben Yasemin ile Keremcem'in ekrandaki elektirkleri için izlediğimden yeni gelen kişinin nasıl uyum sağlayacağını bilemiyorum.Bu çok kötü oldu.Ben sırf Keremcem için izlemiyordum ama onun gitmesi büyük kayıp oldu.Keremcem faktörü ya da Keremcem hayranlığı açısından değil.Ekin-Sarp açısından.Ne yapacaklar şimdi?İpleri Hakan'ın eline mi verecekler?Ve dizinin adı hala Aşk Oyunu kalacak...Daha ne diyeyim.

İzleyeceğim bir sürü oyuncu var benim.Başta Yasemin var,Aydoğan Oflu var ,Yurdaer Okur var var da var!Ama çok kötü oldu bu.Sarp karakterini yok etseler dizinin o adı taşımasının bir anlamı kalmaz,Sarp'ın yerine başkası gelse aynı elekrtik seyirciye aktarılamaz bu çok zor.Ama ben dizimin arkasındayım ne olursa olsun.Bir yol bulunacak elbette.Gidene uğurlar olsun.

gizem_90
20-08-06, 15:31
edecek bu kesin haber cnm nalan söyledi çünkü ama ben hala şoktayım kerem ne zaman yazar sitesine ya ayrılma sebebini bir an önce yazsada öğrensem beyefendinin neden çıktığını(kusura bakmayın ama çok sinirliyim)

bu haber keremcemin sitesindede calkalaniyor ama inanmiyorlar resmi aciklama olmadigi neyse zaten yakindada aciklama yapar nedenini bende cok merak ediyorum cani sikildi diye diziden ayrilicagini zanmiyorum ouyle birsey olucagini onemli bir neden vardir tabi....

x_defne_x
20-08-06, 15:34
Arkadaşlar benim derdim başka,bambaşka...
Keremcem gittiyse gitti olan oldu artık.Öyle ya da böyle artık yok.Ama dizinin adı ne?Aşk Oyunu...Bu oyun Ekin-Sarp çifti arasında yaşandı.Şimdi Hakan'ı getirip dayatmaları saçma olur.Ne yapılacağı da bu yüzden belli.Keremcem'in yerine başkası getirilecek.Ama derdime geleyim.Ben Yasemin ile Keremcem'in ekrandaki elektirkleri için izlediğimden yeni gelen kişinin nasıl uyum sağlayacağını bilemiyorum.Bu çok kötü oldu.Ben sırf Keremcem için izlemiyordum ama onun gitmesi büyük kayıp oldu.Keremcem faktörü ya da Keremcem hayranlığı açısından değil.Ekin-Sarp açısından.Ne yapacaklar şimdi?İpleri Hakan'ın eline mi verecekler?Ve dizinin adı hala Aşk Oyunu kalacak...Daha ne diyeyim.

İzleyeceğim bir sürü oyuncu var benim.Başta Yasemin var,Aydoğan Oflu var ,Yurdaer Okur var var da var!Ama çok kötü oldu bu.Sarp karakterini yok etseler dizinin o adı taşımasının bir anlamı kalmaz,Sarp'ın yerine başkası gelse aynı elekrtik seyirciye aktarılamaz bu çok zor.Ama ben dizimin arkasındayım ne olursa olsun.Bir yol bulunacak elbette.Gidene uğurlar olsun.

aslijnda cok halisin yaaa....

ssvshy
20-08-06, 15:35
zamanında keronun diziyle ilgili hiçbi,şey bilmemseini diziden ayrılmasına yormuştuk hakılda çıktık belki şu sölenen bikaç bölüm sonra gider olayı bari öle yapsınlar ve yaseminle gitsin yada öldğrsğnler gerçi ölen iyi hatırlanır yaseminle gitsin kötü hatırlanır ya tamda gaza gelmişti senaryo yazıyodum

özzz
20-08-06, 15:39
berrak gircekmiydi bellimi

yaren-ekin
zamanında keronun diziyle ilgili hiçbi,şey bilmemseini diziden ayrılmasına yormuştuk hakılda çıktık belki şu sölenen bikaç bölüm sonra gider olayı bari öle yapsınlar ve yaseminle gitsin yada öldğrsğnler gerçi ölen iyi hatırlanır yaseminle gitsin kötü hatırlanır ya tamda gaza gelmişti senaryo yazıyodum
sonuna kadar katılıyorum nalan ölücem sinirimden ya bari kötğ çıkarsınlarda kötü hatırlayıp bir daha sevmeyeyim yoksa nasıl olur off ağlamak istiyorum nasıl yarıda bıırakır ama bence kerem hayranlarıda yarıya iner eğer tabi sadece yakışıklılığı iin sevmiyorsalar

ayseaskoyunu
ya cok sacmaliyicaklar bence bitirmeleri mantikli...
yabelkide yaseminle kavga falan ettiler...

bluenight
20-08-06, 15:47
nie bitirmeleri mnatıklıymış yaa sonucta bir çok kişi o diziden ekmek yiyor ve dizilerinin sonun akadar arkasınlar bizler için emek verip sonuçlandırmaya çalışıyorlar ben devam etsin diyorum izlemek istiyorum yaseminimi yurdaerimi kurtiyi gönülü alala ben arkasındayım dizimin sonuna kadar gidene eyvallah

Nevsehirlim
20-08-06, 15:48
ya bunlar cocuk degildir herhalde kavga etseler,cekimde söylenene sözler disinda bisey konusmazlar ama böyle diziden ayrilmazlar.degil mi,yoksa yanlis mi düsünüyorum?ayrica bencede devam etsin...daha birsürü oyuncu var bu dizide

bluenight
20-08-06, 15:49
kavgayla alakası yok yaa kacga eden de yok arkiler hala ama işte birileri neyse ama dizi devam edecek...şimdilik yok die bişey yok en azından hem o dizi keremcemle varolmadı onsuız da yoluna devam eder gercek sevenleriyle..

x_defne_x
20-08-06, 15:51
nie bitirmeleri mnatıklıymış yaa sonucta bir çok kişi o diziden ekmek yiyor ve dizilerinin sonun akadar arkasınlar bizler için emek verip sonuçlandırmaya çalışıyorlar ben devam etsin diyorum izlemek istiyorum yaseminimi yurdaerimi kurtiyi gönülü alala ben arkasındayım dizimin sonuna kadar gidene eyvallah

ya bende arkasindayim ama ne bilim ilk duydumda sok oldum...simdi gecti biraz...ufff ekin artik halkanla evlenir..

özzz
20-08-06, 15:52
ewlense nolcakki dizi alt tarafı bence çokta iyi olur

x_defne_x
20-08-06, 15:52
ewlense nolcakki dizi alt tarafı bence çokta iyi olur

hakanlami?.....

özzz
20-08-06, 15:53
ewet hakanla

x_defne_x
20-08-06, 15:54
ewet hakanla

ya tmm hakanda iyi ama biz sarpla ekini yan yana görmeye alismisdik eee sinan nolcak ....?

özzz
20-08-06, 15:55
o sinan işi kötü işte nasıl bi sonuca bağlıycaklar merake dyrm

parlakz güneş
20-08-06, 15:55
ya mantıksız olur hakanla evlnemesi man-tık-sız sarpla ekin birbirne çok büyük bi aşkla sevgiyle bağlıydı bide sinan var tabi.hakanla evlenmez

x_defne_x
20-08-06, 15:56
o sinan işi kötü işte nasıl bi sonuca bağlıycaklar merake dyrm

evet ya...bende cok merak ediyorum simdi ....

didou_didem
20-08-06, 15:57
arkadaşlar biz ne zamandır ekin-sarp aşkı izledik..neler atlattı onlar..tam herşey düzeliyor derken keremcem'in ayrılması çok kötü oldu..diziyi tabiki izleyecem...neler olacak merak ediyorum valla

parlakz güneş
20-08-06, 15:57
belki o da çıkar arkdaşlar bilemeyiz ki babasıyla bi yere gitti diye fln olabilir.

özzz
20-08-06, 15:58
ewet sinanın da çıkma ihtimali wardır...bu arada berrak diziye giricek mi

parlakz güneş
20-08-06, 15:59
ama yani hakan ekin aşkı yok yok olamaz yani sarp terketti hakanda ona destek verdi zor günlerinde yanında oldu gibi bişey olabilir.

Nevsehirlim
20-08-06, 16:09
bende öyle düsündüm ameliyattan sonra sarp ekin'i terk etti,hakanda teselli verdi,ama yine sacma olur cünü dizinin adina ve bugüne kadar izledigimize uymaz,Ask oyunu yeni bi sarp girer diye düsünüyorum,tabii kim o bilinmez.

askoyunu-asli
20-08-06, 16:12
slm millet ben geldim..bayaaa uzun bi süreden sonra ilk kez buraya yorum yapiyorum..biri bana en son durumun ne oldugunu yeni sezondaki degisimlerdne bahsedebilirmi lütfen???ege rbiri beni bilgilendirirs egercekten co ksevinirim:img-grin2 saygilarimla elmas:img-kiss:

x_defne_x
20-08-06, 16:14
slm millet ben geldim..bayaaa uzun bi süreden sonra ilk kez buraya yorum yapiyorum..biri bana en son durumun ne oldugunu yeni sezondaki degisimlerdne bahsedebilirmi lütfen???ege rbiri beni bilgilendirirs egercekten co ksevinirim:img-grin2 saygilarimla elmas:img-kiss:

elmascim keremcem diziden ayrilioooooooooo....:img-sorry

askoyunu-asli
20-08-06, 16:17
elmascim keremcem diziden ayrilioooooooooo....:img-sorry
saka mi bu ya ne ayrilmasi??arkadaslar bence ortada keremcem tarafindan yapilan bi basin aciklamasi olmadigi sürece inanmayalim böyle seylere..biri ortaya öylesine laf olsun diye laf atmis olabilir sitelerden birine bizde hemen inanacak degilizya canim..
ya zaten arkiler acikcasi dizide zaten yeterince sacmalamadilarmi?bi gecen yaz benim asik oldugum ask oyunu dizisine bakiyorum bide suanki duruma.söyliyecek laf bulamiyorum:icon_evil

EL DESDİCADO
20-08-06, 16:19
selaM arkadaşlar .hepimizde moraller sıfır.neler oluyor?

güzel bir şeyin içine etmesinler allah aşkına.herşey güzel giderken ne bu?nalan arkadaşımız belli ki kereme kızgın.var bir sebebi ama söylememiş.offffff

özzz
20-08-06, 16:20
yalan mı atçak kız alalah haberi nerden duyduğunu söylemş işte kabullenelm artık

linguist
20-08-06, 16:20
Keremcem de ayrıldı,hayırlı olsun.Anlamadığım nokta bunu neden sezon bitiminde yapmadığı.Kaç kişi mağdur oldu şimdi.İlk başta senaristler.Çekimler başlayacak her şey planlanmış pat hadi ben ayrılıyorum,sil baştan her şey.Aşk Oyunu bu şekilde nasıl devam edecek bilemiyorum.Adı üstünde Aşk Oyunu idi.Ekin ve Sarp olmadan nasıl bu iş yürüyecek.Başka biriyle Ekin'in olması hangimize güzel gelir.Bunları gördülçe keşke sezon finali yerine final yapıp diziyi bitirselerdi demeden kendimi alamıyorum.Keremcem için çoğumuz bu diziyi izlemedik,tüm ekip bir bütündü bu işte.Ama yap bozun bir parçası eksik kalırsa o yap boz nasıl tamamlanır?

özzz
20-08-06, 16:24
sadec keremcem deil gürgen de çıktı olan oldu artık

parlakz güneş
ya benim aklım mantığım almıyo gerçektende hiç başlmasınlar yeni sezonada aşk oyunu aklmızda öyle kalsın of ya of.ne olur devam etse keremcem diziye veyw bi kaç bölüm oynasada bitirsinler.bide keremcemin şimdiye anlaşma imzalamış olması gerekmiyor muydu?

askoyunu-asli
selaM arkadaşlar .hepimizde moraller sıfır.neler oluyor?

güzel bir şeyin içine etmesinler allah aşkına.herşey güzel giderken ne bu?nalan arkadaşımız belli ki kereme kızgın.var bir sebebi ama söylememiş.offffff
slm desdi..valla bend eynei ögrendim keremcem diziden cikiyomus..evet arkiler vatana millete hayirli olsun dimi????ne güzel ASK OYUNUNUNDA icine ...tilar...ama uff ya bu ne zaten bugün ögrendigime göre gürgen özde diziden ayriliyomus..

askoyunu-asli
20-08-06, 16:26
sadec keremcem deil gürgen de çıktı olan oldu artık
moralim sifira düstü resmen ya..gürgende cikti diziden..ee peki bu dizinin ne anlami kaldi simdi?????umarim hakanla ekinin arasini yapmaya kalkmazlar yoksa ben tüm kafayi yerim..:icon_evil :icon_cry:

purna
20-08-06, 16:27
belkı dızıde olebılır trafık kazasında

askoyunu-asli
20-08-06, 16:31
belkı dızıde olebılır trafık kazasında
ya bence öyle bisey olmaz ya..uff neden böyle yapiyolar tam hesey düzelmis derkene neden keremcem diziden ayriliyoki anlamiyorum?ama eminimki keremcemin gecerli bir nedeni vardir diziden ayrilmak icin...yoksa diziyi yari yolda birakmaz o:icon_cry:

EL DESDİCADO
20-08-06, 16:33
aslı ne diyeceğimi bilemiyorum.saçma sapan bir şekilde böyle güzel bir proje mahvedilmemeli.yapmayın,etmeyin allah aşkına.umarım akıl ve sağduyu galip gelir

sinem75
20-08-06, 16:33
Evet sonunda nihayet tamda çekimler başlamak üzereyken Keremcem Efendi'nin diziden ayrıldığı haberini aldık.Ne mutlu bize!!!
Reyhancım da söylemiş şimdi her şey sil baştan.En başta senarisler şimdi ne yapacak.Yazdıklarını çöpemi atacaklar.
Başka çareleri olmadığına göre öyle olacak.Evet Keremcem'e çok kızıyorum
Tabiri caizse affınıza sığınarak ekmek yediği kaba pislediğini düşünüyorum.
Ama en çokta yapımcıya kızıyorum.Sen dizin biter bitmez oyuncularınla görüşüp gelecek sezon için anlaşma yapılmadan seneryo yazdırmaya başlatırsan senin oyuncunda böyle son dakika golü atınca ortada kalıverirsin.
Bakın diğer dizilere mesela Ihlamurlar Altında daha sezon sonunda kaç oyuncunun ayrılacağı beeliydi senaryo ona göre yazılmaya başlandı.
Zaten Med Yapım ne zaman işini ciddiye aldıki arkadaşlar.
Bütün sezon boyunca bize çile çektirmedimi.
Suçu birazda MED Yapım'da aramak lazım.
Ama tabi bütün bunlar Keremcem'e olan kızgınlığımı hafifletmiyor.

askoyunu-asli
20-08-06, 16:39
aslı ne diyeceğimi bilemiyorum.saçma sapan bir şekilde böyle güzel bir proje mahvedilmemeli.yapmayın,etmeyin allah aşkına.umarım akıl ve sağduyu galip gelir
desdi eger asli diye bana diyosan kisa bir hatirlatma yapam benim eski nick LALADY ve ismimde elmasti(halada öyle)..ya ama serkan abi simdi ciddi ciddi düsünelim bi en basta senaristler olmaz üzere kac kisi bu diziyi zaten mahvetmedimi????en basta aradan 4 yil gecme olayi.sonra tümor müs mümörmüs..sonra gürgen öz diziden cikiyo,ismet beyimizde ne yaziki yok artik dizide:icon_cry:

*{LOLLY}*
merhaba arkadaşlar.. keremcemin ayrıldığı haberini ben bulamadım.acaba biriniz beni bu konuda bilgilendirebilir mi?

Nevsehirlim
Evet sonunda nihayet tamda çekimler başlamak üzereyken Keremcem Efendi'nin diziden ayrıldığı haberini aldık.Ne mutlu bize!!!
Reyhancım da söylemiş şimdi her şey sil baştan.En başta senarisler şimdi ne yapacak.Yazdıklarını çöpemi atacaklar.
Başka çareleri olmadığına göre öyle olacak.Evet Keremcem'e çok kızıyorum
Tabiri caizse affınıza sığınarak ekmek yediği kaba pislediğini düşünüyorum.
Ama en çokta yapımcıya kızıyorum.Sen dizin biter bitmez oyuncularınla görüşüp gelecek sezon için anlaşma yapılmadan seneryo yazdırmaya başlatırsan senin oyuncunda böyle son dakika golü atınca ortada kalıverirsin.
Bakın diğer dizilere mesela Ihlamurlar Altında daha sezon sonunda kaç oyuncunun ayrılacağı beeliydi senaryo ona göre yazılmaya başlandı.
Zaten Med Yapım ne zaman işini ciddiye aldıki arkadaşlar.
Bütün sezon boyunca bize çile çektirmedimi.
Suçu birazda MED Yapım'da aramak lazım.
Ama tabi bütün bunlar Keremcem'e olan kızgınlığımı hafifletmiyor.
sna bastan son kadar katiliyorum sinem...ilk duydugumda resmen soka girmistim,beynim durdu,simdide deli gibi o foruma girip o forumdan cikiyorum yeni bi haber var mi diye..ya ben sadece nedenini ögrenmek istiyorum.Neden? yani bunun icin bi sebep olmasi lazim,ben her duydugumda''ask oyunu ne zamana kadar devam ederse bende o zamana kadar devam edecegim ''diyordu!Yoksa yanlis mi duyuyordum ben?
Ya belki öyle bisey yoktur biz simdi bosu bosuna ortaligi yaygaraya verdik diyecegim geliyor ama haber nalandan geldi...Inanmak istemiyorum

ssvshy
20-08-06, 16:40
sevgili demirbaşlarımızın bir sözü vardı bu çocuk şöhreti sindirdi diye haklı çıktılar ve yine keremin diznin geleceği hakında bişey bilmemesine diziden ayrılcak yorumunu yapmışlarıd yine haklı çıktılar belki okumazlar ama sevgili yiğenim ve ablacım zmanında bu çocupa kendinizi falza kaptırmayn demiştim benni fesatım bilmiyo ama dergilere verdiği röportajlardan ve bana verdiği elektirkten ona karşı bir güven eksikliğim vardı içten pazarlıklı gibi gelmişti bana ve ilişkileri hakkında konuştuğunda bana aslında çok çapkın olduğu ama genelde utangaç olduğunu sölemesinden dolayı bende ona utangaç çapkın demiştim haklı çıktım bu yazıyı buraya yazmam belki doğru değil ama bir insan verdiği sözleri tutmayıp insanları yarı yolda bırakıyorsa bende çenemi tutamam sizden ve sevgili modlardan özür dilerim

askoyunu-asli
20-08-06, 16:42
merhaba arkadaşlar.. keremcemin ayrıldığı haberini ben bulamadım.acaba biriniz beni bu konuda bilgilendirebilir mi?
ya iste sanirim keremcemin sitesinde(tam olarak bilmiyorum)keremcemin diziden ayrilacagi yaziyomus haber nalandan geldi...yani offf ben iyice sinirlendim simdi ya yapilirmi bu ya..ama arkadalsr bekleyelim bi belki kermecemin gecerli bir nedeni varidr.belki biz bu nedenini ögrenince ona hak veririz???

EL DESDİCADO
20-08-06, 16:44
sinem,ssvhy o konuda,yani kerem konusunda erken yorum yapmak istemiyorum. hiç bir şey belli değil,olayın ayrıntılarını bilmiyoruz. ve son anda aklın ve mantığın galip gelmesini bekliyoruz.

nevşehirlim,inan hiç aklıl yürütemiyorum.kimse bu kadar aptal olamaz.böyle güzel bir projenin bir parçası olma hakkını boşuna harcamaz.olmamalı,olmamalı

purna
ya dızıde sarp ölsun yada yerıne baska sarp gelsın ölmesi daha mantıklı bence bir iki gun aglar sonra unutulur

askoyunu-asli
sevgili demirbaşlarımızın bir sözü vardı bu çocuk şöhreti sindirdi diye haklı çıktılar ve yine keremin diznin geleceği hakında bişey bilmemesine diziden ayrılcak yorumunu yapmışlarıd yine haklı çıktılar belki okumazlar ama sevgili yiğenim ve ablacım zmanında bu çocupa kendinizi falza kaptırmayn demiştim benni fesatım bilmiyo ama dergilere verdiği röportajlardan ve bana verdiği elektirkten ona karşı bir güven eksikliğim vardı içten pazarlıklı gibi gelmişti bana ve ilişkileri hakkında konuştuğunda bana aslında çok çapkın olduğu ama genelde utangaç olduğunu sölemesinden dolayı bende ona utangaç çapkın demiştim haklı çıktım bu yazıyı buraya yazmam belki doğru değil ama bir insan verdiği sözleri tutmayıp insanları yarı yolda bırakıyorsa bende çenemi tutamam sizden ve sevgili modlardan özür dilerim
ya arkadasim neden özür diliyosunki sen tamamen kendi düsüncelerini yazmissin..bize sadece saygi duymak düser...yazdigin cogu seylerde haklisinda ama uf durun arkiler dereyi görmeden pacayi sivamayalim:img-help:

askoyunu-asli
20-08-06, 16:47
ya dızıde sarp ölsun yada yerıne baska sarp gelsın ölmesi daha mantıklı bence bir iki gun aglar sonra unutulur
o zaman tüm bu yasananlar bosuna olmazmi arkadasim????herseyi atlatmis derken birden sarpimiz ölüyo...biz diziyle birlikte onca seyi bosunami yasamis olalim sarp ölsünde..ama arkiler lütfen ortada kesin bisey yokkene konusmayalim..biraz daha bekleyelim belki keremcem kararini degistirir kim bilir yada ortada daha tam olarak net bisey yoktur:img-sorry

ortanca1
20-08-06, 16:49
bakın demiştim ben size ayrılacak diye ama inanmamıştınız zamanında

ssvshy
20-08-06, 16:53
bari herşeyi rüya yapsınlar ekinin rüyası olsun zaten anlatımlarıda vardı sarp ekinin aşık olduğu ünlü playboy olsun onla ilgili hayali falan ne blim benzer bişey gerçi saçma olcak ama artık herşey saçma

askoyunu-asli
20-08-06, 16:55
ya bu keremcemin aklını çelen biri var bence AYKUT GÜREL bu çocugun hep yanında yani ne biliyim ben aykut gürel aklını çelmiş olamazmı.
ya duyguscum ne alaka simdi..keremcem bence kendi kararlarini verebilecek yasa geldi....eger baskalarinin lafini dinleyerek kararlarini veriyosa yuh yane..ama yok bence böyle bisey yoktur ARKADASLAR bakin ben tekrar tekrar söylüyorum ortada net birsey olmadigi sürece lütfen pacalari sivamayalim,lütfen arkiler

shakıra_belit
20-08-06, 16:58
arkadaşlar şuuu medyapim kimm tanıdık biri mii acaba kero ile ilgili bi açıklama yapar mı???

EL DESDİCADO
20-08-06, 17:01
arkadaşlar kesin bir şey dönüyor,bir şeyler oldu ama göreceğiz bakalım.ergeç öğreneceğiz

evet aşağıda mdyapım var,görüntülüyor. ki macaba o?med yapımla bağlantısı var mı?

kyz-sez
20-08-06, 17:04
Ya Haber Kaynağı Emin... Çıkmış Keremcem... Geniş Bilgide Verilcekmiş Bugün...

Nevsehirlim
20-08-06, 17:05
bencede el desdi ask rox deminden beri söylersem keremcemin sayfsi burda kapanir,hic hayrani klamaz falan diyor kafayi yicem ya

Deryalım
20-08-06, 17:06
yeni bir dizide oynayacaksa gazetede yazıyordu orhan gencebay yeni bir diziye başlıyacak genç kızların kravatlı sevgilisi diye bir haberdi bilmem okudunuzmu

askoyunu-asli
20-08-06, 17:06
arkadaşlar kesin bir şey dönüyor,bir şeyler oldu ama göreceğiz bakalım.ergeç öğreneceğiz

evet aşağıda mdyapım var,görüntülüyor. ki macaba o?med yapımla bağlantısı var mı?
benimde dikkatimi cekti o nick ama herhangi medyapima ait olan dizileri izledigi icin nickini öyle ypaan biri olabilir..ATV diye bir arkadasimizda var hatirlarsaniz...
serkan abi ögrenek artik ya..´zaten ben girdigimden beri diyom ortada henüz net bisey yokken kesin bi sekilde konusmayalim diye ama ne bileyim insan ister istemez merak ediyo ne isler dönüyo keremcem cephesinde diye..umarim eger bu ayrilma olayi gercekse gecerli ve hak verilecek bir sebebi varidr:icon_cry:

EL DESDİCADO
20-08-06, 17:09
aslı bilemiyorum,nalan kereme çok kızgın bu anlaşılıyor. yassoyla doğrudan konuşmuş,kızın sesi çok kötüymüş:(
nevşehirli,evet aşk rox ta öyle diyor.bu çoçuğun aklını çelenler mi var acaba? ben hep şunu gözlemledim.çok saf,etkiye açık birisi.bundan emin olabilirsiniz.birisi onu müthiş aptalca şeyler yapmaya yönlendiriyor olabilir

askoyunu-asli
20-08-06, 17:16
acaba konuyu ögrenebilirmiyim
ögren canim ögren..ögrendigimize göre keremcemin sitesinde keremcemin dizinden ayrildigi yaziyomus..
serkan abi(desdi) bence eger biri keremcemi istemedigi seyleri yapmasina yönlendiriyosa yuh diycem yane..
saygilarimla elmas:icon_cry:

x_defne_x
20-08-06, 17:20
simdi keremcem neden diziden cikmis? onu bugün ögrencez dimi...

ay kesin kötü bisi yaa....

fujt
20-08-06, 17:21
ben keremcemin sitesinde diziden ayrıldığıyla ilgili bi yer göremedim siz biliosanız tam olarak nerde sölermisiniz

Deryalım
20-08-06, 17:22
aslı bilemiyorum,nalan kereme çok kızgın bu anlaşılıyor. yassoyla doğrudan konuşmuş,kızın sesi çok kötüymüş:(
nevşehirli,evet aşk rox ta öyle diyor.bu çoçuğun aklını çelenler mi var acaba? ben hep şunu gözlemledim.çok saf,etkiye açık birisi.bundan emin olabilirsiniz.birisi onu müthiş aptalca şeyler yapmaya yönlendiriyor olabilir

sesi nasılmış yaseminin aglıyormuymuş

EL DESDİCADO
20-08-06, 17:25
ağlamıyormuş ama kötüymüş deryalım. nalan öyle demiş.

fujt,keremcemin sitesinde yazmıyor,burda bir arkadaş yazdı.ama o yaseminle konuşuyor,sağlam kaynak.maalesef en azından şu an itibariyle durum bu

off arkadaşlar,dizide inatçı keçi ekin ve sarp,gerçek hayatta ik ideli ,iki sıpa yaso ve kero.bizim üze üze ömrümüzü yediler:(

duygus
20-08-06, 17:26
benimde dikkatimi cekti o nick ama herhangi medyapima ait olan dizileri izledigi icin nickini öyle ypaan biri olabilir..ATV diye bir arkadasimizda var hatirlarsaniz...
serkan abi ögrenek artik ya..´zaten ben girdigimden beri diyom ortada henüz net bisey yokken kesin bi sekilde konusmayalim diye ama ne bileyim insan ister istemez merak ediyo ne isler dönüyo keremcem cephesinde diye..umarim eger bu ayrilma olayi gercekse gecerli ve hak verilecek bir sebebi varidr:icon_cry:

bencede aklını çelen birileri var ki buda aykut güreldir adam hep onunla birlikte yani

askoyunu-asli
20-08-06, 17:29
ağlamıyormuş ama kötüymüş deryalım. nalan öyle demiş.

fujt,keremcemin sitesinde yazmıyor,burda bir arkadaş yazdı.ama o yaseminle konuşuyor,sağlam kaynak.maalesef en azından şu an itibariyle durum bu

off arkadaşlar,dizide inatçı keçi ekin ve sarp,gerçek hayatta ik ideli ,iki sıpa yaso ve kero.bizim üze üze ömrümüzü yediler:(
desdi sonunu güzel yazmissin..gercektende ömrümüzü yediler be..ömrümüzü cürüttüler uleennnnnn:icon_cry: uff arkadalsr keremcem diziden ayrilirsa napcaz biz ya??bu dizinin ne anlami kalcak?biz bu diziyi sarp ve ekin aski icin izlemedikmi??serkanin saklabanliklari icin izlemedikmi??tabi bide kurti var ama dizide benim icin en önemli insanlardan ik itanesi gidiyo..keremcem ve gürgen özzz:icon_cry:

x_defne_x
20-08-06, 17:31
ya keremcem neden cikti diziden onu cok merak ediyorum ben!!!!!

daisy58
20-08-06, 17:32
ne hikmetse heryerde keremcemin diziden ayrıldığı yazıyor. herkes birşeyler bildiğini söylüyor ama ne bildiğini söylemiyor bir türlü. keremcemin sitesinde de birisi öğrenince şok olacaksınız ama eylüle kadar söylemem diyor. söz vermişmiş... ne şimdi bu böyle... bu kadar söylenti çıktıktan sonra kesin yalandır deyip geçemiyor insan ama keremceme başladığı işi,üzerine aldığı sorumluluğu yerine getirip bitirmek düşer diye düşünüyorum...

kyz-sez
20-08-06, 17:33
Ya bu medyapımao Kim...

medyapimao
20-08-06, 17:33
Herkeze Merhabalar...
Şimdi yazacaklarıma inananlarınız da olabilir, inanmayanlarınızda...
Keremcem olayı bakıyorum hemen duyulmuş bende bunun üstüne sessiz kalmak istemedim...
Öncelikle sen kimsin diyebilirsiniz...
Hemen tanıtayım kendimi med yapımda çalışan bir görevliyim...

Keremcem diziden neden ayrıldı?
Sorunun cevabı Keremcem yeni bir diziye başlıyor...Osman Yağmurdereli Bey ile anlaşma içerisinde...
Yeni sezona gelmeye hazırlanıyor..
Peki şimdi bu yaptığı ne derece doğru?
Onu bu yerlere getiren zamanında ekmek yediği yerden bu şekilde ayrılması hoş mu?
Hadi hepsini geçtim neden bunu dizinin çekimleri başlamak üzereyken yaptı?
Yaz başında söyleseydi de bütün ekip kendini ona göre hazırlasaydı ne olurdu ekibi bu durumda bırakması hoş mu?
Size bir gercek söylemek gerekirse...
Keremcem yaz başından beri devam edeceğim diye herkese söyledi ve bütün ekip de kendisini ona göre hazırladı..Meğersem Keremcem Bey arka taraftan diğer dizi ile anlaşma yolundaymış ve bütün konserlerini programlarını dahi ona göre ayarlamış...
Bizim ekip de Keremcem devam edecek diye biliyor ya öyle hazırlanıyorlar...
Geçen sezon diziye bile zaman ayıramayacak kadar çalışan Keremcem bu sezon bütün işlerini yeni dizisine göre ayarlamış bile..Konserlerini vs vs...
Dizi ekibine son iyiliğini ise hatta şöyle diyeyim son teşekkürünü ise çekimlerin başlamasına 4 gün kala ayrılıyorum diyerek yapıyor...
Şimdi bana ister inanın ister inanmayın ama bu gercek zaten bu sezon da ortaya çıkacak..
Şimdi benim asıl merak ettiğim acaba bu dizi Aşk Oyunu ile aynı gün aynı saat mi yayınlanacak...Rakip yapıp ekibe Keremcem bişeyler mi kanıtlama çabasında?
Hani olurda o dizi tutarsa bizimkiler mağdur olacak ya ekibe bişeyleri kanıtlamış olacak...
Keremceme son sözüm HELAL OLSUN...HERKESİ ÇOK GÜZEL İDARE EDİYORSUN..
HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

kyz-sez
20-08-06, 17:36
Yuh Yani Ne Dimm Ben Bu Keremceme... Cidden Yazıklar Olsun...

askoyunu-asli
20-08-06, 17:39
Herkeze Merhabalar...
Keremcem olayı bakıyorum hemen duyulmuş bende bunun üstüne sessiz kalmak istemedim...

Sorunun cevabı Keremcem yeni bir diziye başlıyor...Osman Yağmurdereli Bey ile anlaşma içerisinde...
Onu bu yerlere getiren zamanında ekmek yediği yerden bu şekilde ayrılması hoş mu?
Yaz başında söyleseydi de bütün ekip kendini ona göre hazırlasaydı ne olurdu ekibi bu durumda bırakması hoş mu?
Keremcem yaz başından beri devam edeceğim diye herkese söyledi ve bütün ekip de kendisini ona göre hazırladı..Meğersem Keremcem Bey arka taraftan diğer dizi ile anlaşma yolundaymış ve bütün konserlerini programlarını dahi ona göre ayarlamış...
Geçen sezon diziye bile zaman ayıramayacak kadar çalışan Keremcem bu sezon bütün işlerini yeni dizisine göre ayarlamış bile..Konserlerini vs vs...
Dizi ekibine son iyiliğini ise hatta şöyle diyeyim son teşekkürünü ise çekimlerin başlamasına 4 gün kala ayrılıyorum diyerek yapıyor...
Şimdi bana ister inanın ister inanmayın ama bu gercek zaten bu sezon da ortaya çıkacak..
Şimdi benim asıl merak ettiğim acaba bu dizi Aşk Oyunu ile aynı gün aynı saat mi yayınlanacak...Rakip yapıp ekibe Keremcem bişeyler mi kanıtlama çabasında?
Hani olurda o dizi tutarsa bizimkiler mağdur olacak ya ekibe bişeyleri kanıtlamış olacak...
valla ben inanmamak icin bi netice göremiyorum..yazdiklarinin hepsi mantikli..demek keremcem hepimizin sandigi insan degilmis ha..vay be gercektende helah olsun..ne diyim arkadan gelip tekmeyi indirdi resmen hem ask oyunu ekibine hemde biz hayranlarina..ben simdiden söyleyim keremcemin yeni dizisini izlemcem..ne olurs aolsun ister keremcem haricinde hastasi olmus oldugum oyuncularda oynasin genede izlemicem:icon_evil

linguist
20-08-06, 17:40
Sanırım bu açıklama her şeyi açıklıyor.İnanıp inanmama konusunda tereddüt bile etmeyeceğim.Çünkü zaten ortalarda yeni bir diziye başlayacağı haberi dolaşıyordu.Diğer diziyle anlaşma içerisinde olduğu da her açıdan belli oluyor.Ki bu da nasıl kanıtlanıyor,her şeyi ayarlayıp son anda Aşk Oyunu nu bırakmasıyla.Yoksa neden sezon bitiminde bunu yapmadı.Çünkü kendini sağlama almamıştı daha.Yaptığı hem biz izleyicilere hem de ekibe çok büyük saygısızlık.Benden de bir helal olsun Keremcem'e.

daisy58
20-08-06, 17:40
Eğer bu yazılanlar doğruysa tebrik ediyorum keremcemi... hemen galeyana gelip üstüne saldırmak ne kadar doğru bilemiyorum ama iş ahlakı denen birşey var...Tekım elbise giyip kravat takmakla olmuyor bu işler!!!

EL DESDİCADO
20-08-06, 17:43
ön şart olarak,eğer doğruysa diyorum:

yazıklar olsun.söylenebilecek tek şey bu.yazıklar olsun

sen bu dizi sayesinde tanındın. o konserler ne zamn başladı.bu dizi sayesinde.

şimdi 3-5 milyar fazla para için yaptığına bak.vah vah,kerem kardeşim kaybeden sen olursun,unutma.sen oldun kaybeden

sevda_çiçegi
20-08-06, 17:44
Herkeze Merhabalar...

soledklerin gercekten cok mantıklı ama bole bişeye bir türlü inanamıyorum.keremcem nasıl böyle bişey yapar aklım almıo.hem birazda hayret içerisindeyim bole bişey olduysa herhangi bir magazin programında yada bir dergide bu haber nasıl yer almadı sasırdım dogrusu yada neden bunu kendisi duyurmadı :icon_cry:

x_defne_x
20-08-06, 17:45
yuh be kermcem yani yuuuuhhhhhhh.....senden beklemezdim bunu yani benim icin artik bittiinnnn sen....:icon_evil

eenoldu
20-08-06, 17:46
işte kendini yerin dibine batırmak bu olsa gerek bu yaptığı şeyden sonra kör kütük hayranları bile hakkında ne düşünür acaba? cidden söylenecek tek şey yazıklar olsun yeni dizisi konserleri bile onu yerin dibinden çıkarmaya yetmez bnce çünkü etrafımdaki herks ona tepkili ki bunun devam edeceğindenadım gibi eminim desdi haber doğru yakında basın açıklaması falan kesinleşir iice

eenoldu
20-08-06, 17:48
soledklerin gercekten cok mantıklı ama bole bişeye bir türlü inanamıyorum.keremcem nasıl böyle bişey yapar aklım almıo.hem birazda hayret içerisindeyim bole bişey olduysa herhangi bir magazin programında yada bir dergide bu haber nasıl yer almadı sasırdım dogrusu yada neden bunu kendisi duyurmadı :icon_cry:
para dediğimiz illet insanları ne hale getirio bi örnek daha canım sana inan herkes ona bozulmadı çok ii çocuk diye daha çok ilgi gösterdikçe o da şımarmış demek ki böyle çıktı gerçek yüzü ortaya

bluenight
evet arkadaşlar takke düştü baş göründü die buna denir sanırım gecmiş olsun hepimize ne diyebilirim ki... helal oslun keremcem süppersin..

sevda_çiçeği kendisinni bu olayları olduğu gibi medyada açıklaması sence ne derece olur yapar mı kendisine bu kötülüğü?

EL DESDİCADO
eenoldu,zaten belli herşey.ben de inanıyorum doğru olduğuna. yazım stilinden ,gerçek olduğu anlaşılıyor

bir insan nasıl böyle bir aptallık yapabilir?nasıl? inanın kerem için üzülüyorum, kendini mahvediyor göz göre göre.

hiç mi akıllı bir insan yok yanında.kuş kadar beyini olsa bir insanın,bunu yapmaz

daisy58
20-08-06, 17:49
eğer bunlar doğruysa,

Keremcem kendi elleriyle kendi sonunu hazrlıyor belli ki... Onun ahlakına yakışmayacak şekilde böyle bir davranışta bulunmasına inanmakta güçlük çekiyorum!

Şöhreti ve bu ilgiyi sindirecek karakterde olduğunu zannederdim. Çok kısa bir süre içinde geçerli nedenlerini sıralayan bir açıklama yapmazsa, büyük kayıplara uğrayacak...

x_defne_x
20-08-06, 17:50
eenoldu,zaten belli herşey.ben de inanıyorum doğru olduğuna. yazım stilinden ,gerçek olduğu anlaşılıyor

bir insan nasıl böyle bir aptallık yapabilir?nasıl? inanın kerem için üzülüyorum, kendini mahvediyor göz göre göre.

hiç mi akıllı bir insan yok yanında.kuş kadar beyini olsa bir insanın,bunu yapmaz

bu bu gidisle hic hayrani kalmicak hee

sinem75
Şu anki duygularımı sadece şu cümleyle ifade edebiliyorum.Zira ellerim titriyor sinirden fazla yazamıycam.
YAZIKLAR OLSUN KEREMCEM.

EL DESDİCADO
evet arkadaşlar takke düştü baş göründü die buna denir sanırım gecmiş olsun hepimize ne diyebilirim ki... helal oslun keremcem süppersin..

sevda_çiçeği kendisinni bu olayları olduğu gibi medyada açıklaması sence ne derece olur yapar mı kendisine bu kötülüğü?
nalan inan şu soruyu kendime sorup duruyorum.bir insan bu kadar aptal olabilir mi?inan aklım hayalim almıyor.ya ne diyorum,çoçuk olsa,bunu yapmaz. kerem abi ,tepki alırsın,yapma etme,güzel giden bir şeyi mahvetme der,7 yaşında bir çoçuk bile olsa

x_defne_x
20-08-06, 17:52

ay keremcemi okadar seviodum ki artik icimde ona karsi sevgi yada hayranlik kalmadi ya...vall agözümde acaip kücüldü onun dizilerinii asllaaaaa izlemicem asssllllaaaaaaaa:icon_evil

sisley
20-08-06, 17:54
Sabahtan beri yazılanları şoklar içerisinde okuyorum
meğersem güzelim dizimiz Aşk Oyunu'nun geleceği durum buymuş
bu son acıklamadan sonra ise sadece Keremcem'e güle güle diyorum
yolun acık olsun demiyorum olmasın,umarım olmaz yeni dizinin ratingleri
yerlerde sürünür.
O zaman görür Keremcem Aşk Oyunu onsuz da nasıl oluyormş ,nasıl izleniyormuş Aşk oyunu var etti onu bu gerçeği inkar ede ede bir hal oldu ama
gerçek bu malesef yolun açık olmasın Keremcem umarım başarısız olursun
çok kızgınım su anda belki ama bu düşüncelerim değişmez.
Onu var eden dizisini bırakıp baska dizide rol almak hani iş ahlakına uyar
hemde her şey hazırken ekip,cekim zamanı vs vs...

Aslında bu olacaklar Ece Erken'in programında beliydi
o laubalı konusmasından öyle olsun Keremcem bey sen her şey değilsin
bunu bil .
Koskoca Ekip var değerli oyuncular var Aşk oyunu bu kadar kan kaybetmişken yapacağı en son şeydi ...karakterli olması gerekmiş, birilerine
güvenmek hataymış.
Umarım dizi bitmez devam eder tam gaz onsuz da nasıl izleniyor,rating alıyor görsün.

Yazıklar olsun....Yolun acık olmasın Keremcem.Umarım başarısız olursun.

Açıklama içinde Medyapımda görevli kişiye teşekkür ediyorm.
Ben şahsen inanıyorum doğruluğuna sonuna kadar

kyz-sez
20-08-06, 17:54
Şu Dizinin Fragmanını Bile İzlemem... Pişman Olacaği İşlere Girdi...

linguist
20-08-06, 17:55
Keremcem'in basına yapacağı açıklama asla bu şekilde olmayacaktır.Gerçek olanlar bu görevli kişinin yazdıklarıdır.Bu da bariz belli.
Arkadaşlar dizinin devam edeceği kesindi.Her şey hazırdı.Ayrıca Keremcem'in anlaşma imzaladığı ne malum daha.Bu projeyi bitirp başkasına başlasaydı.Dizi kıtlığı mı yaşanıyor Türkiye'de.

kyz-sez
20-08-06, 17:57
Ah Bi Programa Katılsın O Aramassam Nolıyım... Bi Ay Bekleseydi Ölürdü... Nankör Çıktı...

sevda_çiçegi

aslında haklısın bir an ona yakıştıramadım bole bişeyi hos hiç kimse yakıstıramadı ama.hani insan sevdigi bir insana bişey konduramaz ya aynen ole oldu benimkisi.fakat şimdi ya birileri bizi kandırıyosa diye dusunmekten kendimi alamıyorum.ama arkadasın nicki kafamı karıstırıo.ama dogru olma ihtimali buyukse YAZIKLAR OLSUN.

eenoldu
aa fazldan para falan verdilerse onu kaçırıdı sonra olur mu hiç bundan sonra herkesi keremcem in düşüş hatta yere çakılış komedyasını izlemeye davet ediyorum acımııyrum bile ona gülüyorum sadece

bluenight
20-08-06, 18:00
nalan inan şu soruyu kendime sorup duruyorum.bir insan bu kadar aptal olabilir mi?inan aklım hayalim almıyor.ya ne diyorum,çoçuk olsa,bunu yapmaz. kerem abi ,tepki alırsın,yapma etme,güzel giden bir şeyi mahvetme der,7 yaşında bir çoçuk bile olsa

Valla Serkan aynı soruları bend esoruom ama nasıl bi,r ruh halidir bilemiyorum yani bari çıkacaktın baştan sonunu söle milleti zorda bırakma yakışmadı keremceme hem de hiç :img-sorry

daisy58
20-08-06, 18:02
Hiç beddua etmeyin boşuna arkadaşlar.. gün olur devran döner.. osman yağmurdereli'de de hiç mi akıl yok ya.. şimdiye kadar alışılmadık bir ilgi görüyor diye hemen atlamış üstüne.. ne kadar teklif gelirse gelsin başladığım işi yarım bırakmak bana yakışmaz, bu işten ekmek yiyen o kadar insan var deyip kabul etmemeliydi..

ben keremceme değil, orada iki kuruş para için sabahlara kadar çalışan setçilere acırım. keremcem kendi sonunu kendi hazırladı, hata yaptı. ama diğerlerinin suçu ne? zannediyor mu ki millet kör kütük aşık da her yaptığı işin peşinden koşacak onu hep destekleyecek? gördük işte "söyle söyleyebilirsen"in aldığı reytingi... ayrılma nedenini başka türlü söyledi keremcem ama çok çok başarılıydı da bir tek serdar ortaç yüzünden mi bıraktı yani!!

bu yeni işinde de göreceğiz hep beraber bakalım, tabir-i caizse kim kime kazık atıyor!

askoyunu-asli
20-08-06, 18:02
hani bir söz vardirya baba ogluna bir bag vermis,oglu babasina br salkim üzümü cok görmüs diye..benim aklima ister istemez o söz geldi..bu konuyla alakasi ne derseniz söyle aciklayim....keremcem ask oyunu sayesinde ünlendi bu kadar konserler vs.(yani ask oyunu ona bir bag vermis oldu.ama keremcem kalleslik yapip diziyi baska bi dizi icin terk ediyo(oda ask oyununa bir salkim üzümü cok görmüs oldu dizinin sonuna kadar ekibte kalmayarak umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi arkadaslar:icon_evil

sevda_çiçegi
20-08-06, 18:07
Bİ insan bole bişey yaparken düsünür insanların tepkisi nolur acaba bole bişeyi kabullenirler mi hem bide o EKİBİ bir anda yüz üstü bırakıp nasıl gidersin be adam YAZIKLAR OLSUN SANA BE hiç beklemezdim ama insanın zaten basına ne gelirse fazla güwenmekten gelir bunuda unutmayalım arkadaslar.bizde keremceme çok güvendik.yanlış yapmışız demekki.fazla para newrini mi dondurdu desem hakeret mi etmiş olurum.bu arada adım cansu

bluenight
20-08-06, 18:08
Hiç beddua etmeyin boşuna arkadaşlar.. gün olur devran döner.. osman yağmurdereli'de de hiç mi akıl yok ya.. şimdiye kadar alışılmadık bir ilgi görüyor diye hemen atlamış üstüne.. ne kadar teklif gelirse gelsin başladığım işi yarım bırakmak bana yakışmaz, bu işten ekmek yiyen o kadar insan var deyip kabul etmemeliydi..

ben keremceme değil, orada iki kuruş para için sabahlara kadar çalışan setçilere acırım. keremcem kendi sonunu kendi hazırladı, hata yaptı. ama diğerlerinin suçu ne? zannediyor mu ki millet kör kütük aşık da her yaptığı işin peşinden koşacak onu hep destekleyecek? gördük işte "söyle söyleyebilirsen"in aldığı reytingi... ayrılma nedenini başka türlü söyledi keremcem ama çok çok başarılıydı da bir tek serdar ortaç yüzünden mi bıraktı yani!!

bu yeni işinde de göreceğiz hep beraber bakalım, tabir-i caizse kim kime kazık atıyor!

+++++ imzammm ağzına sağlık SONMUNA KADAR AŞK OYUNU ARKASINDAYIMMM

özzz
20-08-06, 18:10
yazıklar olsun resmen yaaa

linguist
20-08-06, 18:10

Daisy çok güzel ifade etmişsin.Fakat bu olanlara rağmen Keremcem'in arkasında duranlar olacaktır ki kendi sayfasında okuduğum kadarıyla oluyor da.Genelde Yasemin severlerin düşman olduğu yazılmış nedense.Bununla hiç bir alakası yok.Burda önemli olan nokta kaç kişinin tek birinin ağzından çıkan tek bir kelimeyle ne kadar mağdur olacağıdır.Kendi programı da reyting yüzünden kalktı ama asla bu şekilde lanse etmediler basına.Bu ayrılma işi de aynı şekilde olacaktır.Yani kimse basın açıklmasını bekleyelim belki bir bildiği vardır demesin.Her şey ortada.En azından bir yıl boyunca çalıştığı arkadaşlarına,ekibine vefa borcu vardı.Onları bu şekilde yüz üstü bırakmamalıydı.

daisy58
20-08-06, 18:12
+++++ imzammm ağzına sağlık SONMUNA KADAR AŞK OYUNU ARKASINDAYIMMM

Sağol nalancım, ama bu saatten sonra aşk oyunu diye birşey kalacağını zannetmiyorum ben. Yasemin ve Keremcem hepimizin gözünde farklı bi yere sahip olmuştu. bu saatten sonra nasıl keremcemin yanında yasemini görmek istemişsek sevenhillde, yaseminin yanına başka birini yakıştırabileceğimi de sanmıyorum. Yazık etti keremcem yazık:(

bluenight
20-08-06, 18:14
Yasemin Ergene fanlarının neden Keremcem'e düşmna olduğu algılanıyor anlayabilmiş değilim...Sonucta Yasemin sevenler de Keremcemi seviyor...Yasemin'i seviyor destek veriyo5r die Keremcem'i sevmiyor anlamına naısl geliyor naısl bu bağlantıları kurmuşlar anlamış değilim...İllaki fanatik olup da her hatasını görmesden gelip şuan kendi sayfasınd ayaptıkları gibi her yaptığı işi pohpohlamamız mı gerekiyor şahsen ben keremcemi çok severdim radyoda yayın yaprken bile bol bol çaldım yaso ve kero birlikteliğini hep istedim ne kadar sevdiğimi de beni tanıyan herkes bilir ama bu sevgi hatalarını görmesden gelemeyecek kadar beni düşüremes üsügünüm yani ama keremcem sevenbler de yasoyu sever yaso sevenlerde onları bugune kadar bir bütün görmüştük..

x_defne_x
20-08-06, 18:15

daisy valla süper ifade etmisiin cnm....ay okurken gözlerim doldu haaa

bluenight
20-08-06, 18:17
Sağol nalancım, ama bu saatten sonra aşk oyunu diye birşey kalacağını zannetmiyorum ben. Yasemin ve Keremcem hepimizin gözünde farklı bi yere sahip olmuştu. bu saatten sonra nasıl keremcemin yanında yasemini görmek istemişsek sevenhillde, yaseminin yanına başka birini yakıştırabileceğimi de sanmıyorum. Yazık etti keremcem yazık:(

sana kısaca şlunu söyleyeyim artık zevkine değil inadına izleyeceğim arkadaşım ne polursa olsun aşk oyunu raitingi keremcemden üstün olsun keremcemin düşiüncesini yerin dibine gecsin diye izleyeceğim haklı çıktığını göstermemek için izleyeceğim gerekirse evet üzülecem ekin karakteri yanında başkasını görünce o sahnelerin sarpındı diyeceğim aam artık iş çığrından zevkden eğlenceden çıktı inada bindi o insalara yazık değil mi keremcem var diye mi dizi güzeldi tabiki yero dolmayacak bir eksik oluştu ama o emek verenler için dizinin sonuna kadar arkasında duranlar için izleyeceğim varsın zevk almiim ama o kanal o saat açık kalacak bende...

daisy58
20-08-06, 18:18
Yasemin Ergene fanlarının neden Keremcem'e düşmna olduğu algılanıyor anlayabilmiş değilim...Sonucta Yasemin sevenler de Keremcemi seviyor...Yasemin'i seviyor destek veriyo5r die Keremcem'i sevmiyor anlamına naısl geliyor naısl bu bağlantıları kurmuşlar anlamış değilim...İllaki fanatik olup da her hatasını görmesden gelip şuan kendi sayfasınd ayaptıkları gibi her yaptığı işi pohpohlamamız mı gerekiyor şahsen ben keremcemi çok severdim radyoda yayın yaprken bile bol bol çaldım yaso ve kero birlikteliğini hep istedim ne kadar sevdiğimi de beni tanıyan herkes bilir ama bu sevgi hatalarını görmesden gelemeyecek kadar beni düşüremes üsügünüm yani ama keremcem sevenbler de yasoyu sever yaso sevenlerde onları bugune kadar bir bütün görmüştük..

linguist ve defne teşekkür ederim.

valla nalancım bu işin bahanesi. yasemin seven keremcem sevmez demek tam olarak da "uydurma bir bahane".. üstelik de yalanın dik alası. biz ikisini yakıştırıyoruz diye yapmadığımız şey kalmadı millet nasılda olayı başka boyutlara çekmeye çalışıyor. tamamen bir politika bu, yükü keremcemden alıp, ne yaparsa yapsın arkasındayız gibi saçma bir politika izlemekten başka birşey değil!

Yurdanur
20-08-06, 18:22
nalana sonuna kadar katılıyorum keremcemi ne kadar seviyorsam yaseminde o kadardı ama şu an tamamiyle BİTMİŞTİR hepsi yaseminde toplandı.yasemincim sonuna kadar arkandayız yalnız değilsin her adım attığında seninleyiz bunu bil adımlarını ona göre güçlü at,seni seviyoruz sakın kendini üzme değmez çünkü değecek insan olsa seni üzmez.öptüm herkese başarılar biri hariç

sevda_çiçegi
20-08-06, 18:22

cok guzel ifade etmişsin cnm.helal olsun

*~*RaiNBoW*~*
20-08-06, 18:26
Moraller sıfır sanıyorum,ama hiç üzülmeyin.Ortada üzülmeye değecek bir şey yok.
Ben dizimi izleyeceğim ister O olsun,ister olmasın.Bu sabah herşey bitti benim için.Kendisi için üç maymunları oynayacağım.
Yasemin Ergene,Aydoğan Oflu,Yurdaer Okur ve adını sayamadığım birçok oyuncu gibi bu işe saygı duyan ve ekmek yediği işine saygısızlık etmeyen birçok oyuncu için ben dizimin arkasındayım.Hep de olacağım.
Kimse harap olmasın moralini bozmasın?Düşünün...O düşünmediyse,biz de onun yaptığı işlerin sonucunu düşünmeyelim.Yolu açık olsun.

Biz özetimizi heyecanla bekleriz,yorumumuzu yaparız yine.Gidene uğurlar olsun.

EDAÖZ
20-08-06, 18:26
arkadaşlar üç gün forumdan uzak kaldım,neler olmuş.keremcem diziden ayrılmış.peki bu med yapım niye sezon bitiminde anlaşma yapmamış.ben bu habere inanmak istemiyorum.doğruysa YAZIKLAR OLSUN KEREMCEM'e.kendisini milyonlara tanıtan bir diziye bu yapılmazdı.mehmet akan'ın ölümü ,Gürgen'in ayrılmasıyla dizi zaten kan kaybetti.hiç olmazsa 3-5 bölüm çekin ve FİNAL yapın.bu akilları KEREMCEM'e kim veriyor acaba?bakalım bekleyelim ve görelim.lütfen soğukkanlı olalım

sevda_çiçegi
20-08-06, 18:28
keremcem elbetteki bi açıklama yapcaktır bu konuyla ilgili.fakat iş işten geçince tabi.ama her ne olursa olsun aşk oyununu izlemeye dewam edicem yasemin ergenin sizlerinde dedigi gibi sonuna kadar arkasındayım.keremcem kendi etti.kendide bulur.bu kadar guvenince insan birden yuz ustu bırakılıyomus meger.yalnıs tanımısım keremcemi.:img-sorry
cansu

özzz
20-08-06, 18:31
hayır aşk oyunu bitmemeli dewam etmeli keremcemsiz de bu dizi yürür

sevda_çiçegi
20-08-06, 18:32
Moraller sıfır sanıyorum,ama hiç üzülmeyin.Ortada üzülmeye değecek bir şey yok.
Ben dizimi izleyeceğim ister O olsun,ister olmasın.Bu sabah herşey bitti benim için.Kendisi için üç maymunları oynayacağım.
Yasemin Ergene,Aydoğan Oflu,Yurdaer Okur ve adını sayamadığım birçok oyuncu gibi bu işe saygı duyan ve ekmek yediği işine saygısızlık etmeyen birçok oyuncu için ben dizimin arkasındayım.Hep de olacağım.
Kimse harap olmasın moralini bozmasın?Düşünün...O düşünmediyse,biz de onun yaptığı işlerin sonucunu düşünmeyelim.Yolu açık olsun.

Biz özetimizi heyecanla bekleriz,yorumumuzu yaparız yine.Gidene uğurlar olsun.
sana katılıyorum arkadaşım işine saygısızlık etmeyen insanların arkasındayım sonuna kadar hemde.sonuna kadar diziyi izliycem.

sevda_çiçegi
20-08-06, 18:41
keremcemin hiç beklenmedik halde böle bişey yapması hepimizi şaşırttı.ama bu dizi keremcemsizde yürüyebilir.çünkü bu diziyi sırf keremcem için izlemiyorduk biz dimi.sonuna kadar izliycem.arkasındayım dizimizin.eminimki dizi basladıgında reytingler yine tavana vurcak.olmus bitmiş bişey artık bu kendimizi üzmeye gerek yok bence.o keremcemin kendisine yaptıgı bir kötülük oldu.biz hiç bişey kaybetmedik.o kaybetti.kaybetmeyede dewam eder bole giderse.oysa ben onu bole biri olarak tanımıodum.ama eminim hakketigini bulur elinde sonunda.bu yaptıgı ona daha cok hayran yerine hakaret ve insan kaybı olarak geri döner.bole bişeye yani keremcemin diziden ayrıldıgına inanmak güç gelio.ama kaynak war elimizde.bazen bole sakacı arkadaslar oluyo.ama bu arki cok ciddi idi .

x_defne_x
20-08-06, 18:42
rainbow cok haklisinn evet keremceme olan sevgimin hepsi ve cogu yasemin ergenede valla öle....

askoyunu-asli
20-08-06, 18:55
herkes hak ettigi gibi yasiyor senin gibiler cabuk unutuluyor.......arkadaslar annem hep derdi bu cocukta diger ünlenen kisiler gibi birden bi söhret basamaklarini tirmanacak sonra zamanla bi kenara atilacak diye..haklida cikti anacum benim..keremcem birden bire ask oyunu sayesinde ünlendi havalandi ama diziyi terk etmesi ile havasini alcak..umarimki ynei dizisi tutmaz umarimki basarizsiz olur..artik kim onun efendi kibar temiz takim elbiseyle kravat giyinmis imajina inanirki ya??biz onun gercek yüzünü gördük...ve bu lafimda kermecem basliginda yasemin ergene hayranlarini suclayanlara bizdé keremcemi severdik,bizde onun hastasiydik ama onun nasil bi nankör nasil bi aptal oldugunu görebilecek kadar gözlerimiz acik gercekleri görebiliyoruz..sizin gibi keremcemde keremcemd ediye ortalikta gezinipte yasemin ergene hayranlari keremceme düsman demiyoruz..biraz mantikli olun be keremcem hastalari..insanoglu 1 sene boyunca ekmegini yedigi onlarin sayesinde ünlü oldugu insanlara kazik atarmi böyle yaparmi?????

x_defne_x
20-08-06, 18:58
yani arkiler benim bu olanlardan cikara bildim su:keremcem(adini bile anmak istemiom)herksi söhret olmak icin kullanmis....:icon_evil

EL DESDİCADO
20-08-06, 19:04
arkadaşlar biliyorum sinirler gergin.müthiş üzgününüz(ben ömrümde bu kadar üzücü bir gün geçirmedim)

ama sakin olalım.kereme çok ağır konuşmayalım.ben onun için üzülüyorum.kendisi için çok kötü şeyler yapıyor. göz göre göre mahvediyor kendini.şu an onun yanında olup,ona akıl vermek için neler vermezdim

çünkü apaçık belli ki,onun aklını çelen,onu yanlış yönlendiren birileri var.umarım allahdan dileğim,onlar kimse ,onlarda mahvolur.

askoyunu-asli
20-08-06, 19:08
arkadaşlar biliyorum sinirler gergin.müthiş üzgününüz(ben ömrümde bu kadar üzücü bir gün geçirmedim)

ama sakin olalım.kereme çok ağır konuşmayalım.ben onun için üzülüyorum.kendisi için çok kötü şeyler yapıyor. göz göre göre mahvediyor kendini.şu an onun yanında olup,ona akıl vermek için neler vermezdim

çünkü apaçık belli ki,onun aklını çelen,onu yanlış yönlendiren birileri var.umarım allahdan dileğim,onlar kimse ,onlarda mahvolur.
sanirim serkan abi bize son cümlen icin AMIN demek düsüyo.ama desdi bi insan nasil bu kadar aptal olabilir ya..bi keresinde bi derste ögretmen demisti sebebler ne kadar önemli olursa olsun netice ye bak sen diye.yada böyle biseylerdi simdi tam olarak net hatirlamiyorum ama ya neticede keremcem med yapimi ve tüm ekibi yüz üstü birakmadimi?nankörlük etmedimi?o diziye onca insan emek verdi..ask oyunu dizisi onca insanin ekmek teknesi..keremcem simdi onlarin ekmegi ile oynamis olmadimi????

özzz
20-08-06, 19:15
herkes hak ettigi gibi yasiyor senin gibiler cabuk unutuluyor.......arkadaslar annem hep derdi bu cocukta diger ünlenen kisiler gibi birden bi söhret basamaklarini tirmanacak sonra zamanla bi kenara atilacak diye..haklida cikti anacum benim..keremcem birden bire ask oyunu sayesinde ünlendi havalandi ama diziyi terk etmesi ile havasini alcak..umarimki ynei dizisi tutmaz umarimki basarizsiz olur..artik kim onun efendi kibar temiz takim elbiseyle kravat giyinmis imajina inanirki ya??biz onun gercek yüzünü gördük...ve bu lafimda kermecem basliginda yasemin ergene hayranlarini suclayanlara bizdé keremcemi severdik,bizde onun hastasiydik ama onun nasil bi nankör nasil bi aptal oldugunu görebilecek kadar gözlerimiz acik gercekleri görebiliyoruz..sizin gibi keremcemde keremcemd ediye ortalikta gezinipte yasemin ergene hayranlari keremceme düsman demiyoruz..biraz mantikli olun be keremcem hastalari..insanoglu 1 sene boyunca ekmegini yedigi onlarin sayesinde ünlü oldugu insanlara kazik atarmi böyle yaparmi?????

bravo çok iyi özetlemişin tam içinden geçenler

ssvshy
20-08-06, 19:24
medyapım arkadaşın yazdıklarını okudum diyeceklerimi önceden dedim bişey demiyorum nalan senin yapacağın açıklamada bunla ilgilimiydi bağlantım kopuyo fazla kalamıycam arkadaşlar bende bunun acısını ondan çıkarırım onu ne kadar tanıdğm ünlü ve yapımcı varsa onlara yaptıklarını anlatarak rezil etmezsem banada ayşegül demesinler hatta şu kuzene ulaşayım o menajerede iki çift lafım olacak

*KeReMcEmCi*
20-08-06, 19:24

aynen katiliyorzum sana...

daisy58
20-08-06, 19:27
Bugün forumun tadı iyice kaçtı. Nihayet keremcemin forumu da kilitlendi ki bence çok yerinde bir karar. Bir insanın almış olduğu bir karar bu kadar insanı nasıl da etkiliyor görüyorsunuz işte. O yüzden karar vermeden önce iki kere düşünmesi gerekirdi. Ne hale geldi burası şu hale bakın:(

*KeReMcEmCi*
20-08-06, 19:29
Bugün forumun tadı iyice kaçtı. Nihayet keremcemin forumu da kilitlendi ki bence çok yerinde bir karar. Bir insanın almış olduğu bir karar bu kadar insanı nasıl da etkiliyor görüyorsunuz işte. O yüzden karar vermeden önce iki kere düşünmesi gerekirdi. Ne hale geldi burası şu hale bakın:(

ewet yaaa cok kötü oldu.. :(

ayseaskoyunu
20-08-06, 19:31
ya arkadaslar noldu haber dogrumuymus ve niye cikmis kerem bey????

yasokero
20-08-06, 19:33
ya arkadaşlar hemen moralinizi bozmayın
belki bu yalandır 2-3 gün içinde ortaya çıkar zaten neyin ne olduğu
belki keremcemi sevmeyen birisi yapmıştır.bunlarıda düşünmek lazım

ssvshy
20-08-06, 19:35

şansına küs kaynak 100 100 doğru canım keremcemi sevmeyen birir yapsa çoktan onun kim olduğunu bulup burda rezil etmiş olurdu fanları tabi artık fanı kaldıysa

*KeReMcEmCi*
20-08-06, 19:38

yani ins öledir cnm.. ama sanmiyorum

ayseaskoyunu
20-08-06, 19:39
ya arkadaslar noldu haber dogrumuymus ve niye cikmis kerem bey????
arkadaslar birisi cevap versin sinirden patlicam ne yapti keremcem

*KeReMcEmCi*
20-08-06, 19:41
arkadaslar birisi cevap versin sinirden patlicam ne yapti keremcem

keremcem diziyi baska bir dizi icin terk etmis..

osman yagmurderelinin bir dizisinde oyniacakmis..

EL DESDİCADO
20-08-06, 19:42
ayşe,kerem diziden ayrılmış

keremcemci,umarım çok geç olmadan aklı başına gelir. ben onun sapduyusuna güveniyorum.çevresinde ki aptallara değil,onu gerçekten seven,bizim sesimizi duysun

ayseaskoyunu
20-08-06, 19:44
diziden ayrilmis demek haber dogruymus peki neden ney??????????????

edda_
20-08-06, 19:46
arkadaslar hmn kereme kızmayalım bence bu işte bi işi var durduk yere nie ayrılsın diziden.nerde keremcemi sonuna kadar destekliyoruz diyenler.bence eğer böle bişey varsa mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır.keremcemden duymadan inanamak istemiyorum acıkcası.

EL DESDİCADO
20-08-06, 19:48
edda kabul edelim kerem yanlış yapıyor.bunu kabul edip,kereme hatasını göstemeliyiz.hatasını görmezsek,ona kötülük yapmış oluruz.onun iyiliğini düşünüyorsak,yaptığı yanlışı ona iletmeliyiz

ayseaskoyunu
20-08-06, 19:51
ya ben sadece hislerimi iki sarkiyla ifade etmek istiyorum 1.allah belani versin
ve 2.herkes hakketigi gibi yasiyor lutfen kizmayin ama kerem bunu hakketti

duygus
20-08-06, 19:52
benim önerim var gazetelere nail atıp keremcemin hatalı oldugunu söylemeliyiz nasıl ama ayrıca osman yagmur derelimi onun mail adresi varsa onada söyle bi mail atalım özellikle ona onun dizisinde oynayacakmışya hani iste

duygus
20-08-06, 19:53
ya ben sadece hislerimi iki sarkiyla ifade etmek istiyorum 1.allah belani versin
ve 2.herkes hakketigi gibi yasiyor lutfen kizmayin ama kerem bunu hakketti

ben serdar ortaçın şarkısını gönderiyorum dansöz parçası pek güzel ya onada gitsin

EL DESDİCADO
20-08-06, 19:54
dur bakalım duygus,olayın gerçek olduğu kesin ama iyice resmiyete binince, bir şeyler yapacağız muhakkak.ah kerem,şimdi keşke senin yanında olsam.sana bir bir anlatsam.biliyorum sen böyle biri değilsin,senin aklını çeliyorlar.şu stardaki proğramdan belli olmuştu bu zaten

EL DESDİCADO
20-08-06, 19:55
ayşe lütfen yazını değiştir,duygu sende.ağır konuşmayın.onu seviyoruz,şimdi ise kızgınız.böyle yaaprak,be diziye,ne ona bir fayda sağlarız. yıkıcı değil,yapıcı olalım

*KeReMcEmCi*
20-08-06, 19:56
arkadaslar hmn kereme kızmayalım bence bu işte bi işi var durduk yere nie ayrılsın diziden.nerde keremcemi sonuna kadar destekliyoruz diyenler.bence eğer böle bişey varsa mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır.keremcemden duymadan inanamak istemiyorum acıkcası.

ben keremcemi sonuna kadar destekliyorum ama artik yoruldum herkeze tek tek biseyler sölemeye.. artik bisey demicem.. önce keremcemin aciklamasini görelim ondan sonra durum anlasilir.. keremcem neden durup dururken ayrilsin diziden yaa...

edda_
20-08-06, 19:57
ewet bencede kötü konuşmak yakışmıo bu forumu böle görüceğim aklıma gelmezdi ya.arkadaslar biraz sabredelim keremcemden mutlaka bi açıklama gelicektir.

icegirl
20-08-06, 19:57
bu kesin bir bilgi mi?yani kero bu diziyi baska bir dizi icin mi birakti....eger oyle ise bizde yeni dizisi baslamadan ona mail atariz....ask oyununa geri don diye...belki fikri degisir ask oyununa geri doner....:img-grin2
not:cidi degilim...

purna
20-08-06, 19:58
ben serdar ortaçın şarkısını gönderiyorum dansöz parçası pek güzel ya onada gitsin

ayrılması kötü oldu ya acaba sarp karakteri nolcak ölücekmi yoksa başka birimi gelcek[laf aramızda suan bu sarkı çalıyor burdada

ekinnnnsarppppp
20-08-06, 20:00
edda kabul edelim kerem yanlış yapıyor.bunu kabul edip,kereme hatasını göstemeliyiz.hatasını görmezsek,ona kötülük yapmış oluruz.onun iyiliğini düşünüyorsak,yaptığı yanlışı ona iletmeliyiz
Serkan abi çok haklısın, eğer biz tepkimizi belli etmezsek keremcem yanlış olan yolunda yürümeye devam edecek. Bu da keremcem için kötü olacak başta. Çünkü biz iki gün üzülürüz dizi bitti diye ama keremcem hatasını anladığında geç olursa o fazlasıyla pişman olur...

EL DESDİCADO
20-08-06, 20:01
purna,en mantıklısı,ekinin gördüğü bir rüya olur herşey,ilk bölümden itibaren.hani minibüsteydi ya.minibüste rüya görmüş,rüya görmüş olur,filan

sezinti
20-08-06, 20:02
Sevgili arkadaşlar

Lütfen, kelimelerinizi ve cümlelerinizi özenli seçiniz. Lütfen, forum kurallarına uyunuz. Aksi takdirde bölümde önlem alınacaktır.

Saygılar.

EL DESDİCADO
20-08-06, 20:02
Serkan abi çok haklısın, eğer biz tepkimizi belli etmezsek keremcem yanlış olan yolunda yürümeye devam edecek. Bu da keremcem için kötü olacak başta. Çünkü biz iki gün üzülürüz dizi bitti diye ama keremcem hatasını anladığında geç olursa o fazlasıyla pişman olur...
evet çok güzel bir yorum.bize bir şey olmaz.tama dizimizden olduğumuz için üzülürüz o kadar,ama asıl zarar gören kerem olur. dedim ya,ben onun için ve diğerleri için üzülüyorum.baksanıza yasomuzun sesi çok kötüymüş telde:(

*KeReMcEmCi*
20-08-06, 20:25
ins. keremcem artik dogru yollu bulur.. baska ne diyelim yani..

BaLıKK
20-08-06, 20:30
Bu kadar çabuk zirveye çıkılınca inmeside bu kadar kolaymı olur acaba...?
gerçi ben keremceme kızmıyorum..sadece böle bir hata yapmış yazık olmuş..biz bu kadar zaman inş terbiyesini bozmaz hep böyle kalır diye söledik..fakat şimdi bir diziden ayrılmasıyla bütün imajını sarstı...merak ediyorum acaba şöyle mantıklı bir nedeni varmı?nedir yani?parasımı uygun geldi yoksa projemi uygun geldi yoksa diziden birçok kişi ayrıldığı için tadı kalmayacağınımı düşündü..
tek hedef paraysa yazık olmuş...açık açık fikrimi sölemek gerekirse..diziden tat almamız imkansız gibi geliyor...bir sezon daha devam ettirmezlerse bence doğru yaparlar..kesinlikle diziyi bitirsinler derken keremcem yüzünden bitirsinler demiyorum..ama bi düşünürsek serkan yok ismet amca yok keremcem yok..yani başrol yok..aynı şey yasemin ayrılsada geçerli olurdu..başrolden biri gidince dizinin tadının kalacağını sanmıyorum..
medyapımdan yazan arkadaşa da nalan arkadaşımıza da inanıyorum..ama genede bekliyelim sabit bir açıklama yapılana kadar diyorum..kimse kimseye kin duymasın...
bakalım zaman neler göstercek...

MAKEDONYALI
20-08-06, 20:44
Arkadaslar Merhaba Yaa Coook Sinirliyim Su Anda Keremcem Böyle Bir Nankörlük Yaptiysa Yaziklar Olsun Her Keze Büyük Haksizlik Etmis Olur Kendi Saygisini Da Yitirir Bir Cook Hayranini Kaybeder Hata Belkide Bir Sürü Ben Kendi Adima Onun Da Diyer Sanatcilar Gibi Simardigini Düsünürüm Belki De Bir Arkadasin Dedigi Gibi Aklini Baskalari Celmistir Onun Icin Ben Nereye Gerekirse Mesajlar Göndermeye Basladim Bile Bir Sey Daha Haberler Bölümünde Bir Haber Vardi Keremcemin Sitekindeki Keremcemin Yazisi Yaz Projesi Ayrilmis Olsaydi Orada Ask Oyunu Icin De Bir Seyler Yazmazdi Ama Yine Söylüyorum Ne Yaparsa Kendine O Masum Yüzünü Kirletir Bunu Yaptigi Programda Gördü Sanirim Ben Onu Sarp Olarak Tanidim Ve Sarp Olarak Da Kalacak Benim Icin O Masum Yüzüyle O Cilgin Sarp Olarak.......

MAKEDONYALI
20-08-06, 21:07
ya ben simdi keremcemin sitesine baktim sitede hic bir degisiklik yokn öyle olsaydi oraya keremcemin diziden ayrildigini yazmazla miydi?

sARqEKiiin
20-08-06, 21:14
ya ben simdi keremcemin sitesine baktim sitede hic bir degisiklik yokn öyle olsaydi oraya keremcemin diziden ayrildigini yazmazla miydi?
arkadasım o artıkk vakit ayıramaz
youn bi kisilik nede olsaa
ayrıldı bitti bitmisitrr
kapı gibi YASEMİN ERGENE var
o dizinin reytingi o diildi sadece o
gitti die izlememezlik yapıcak olnalarda varsaa
dicek söz yoktur zatenn

yaren-ekin
20-08-06, 21:23
arkadasım o artıkk vakit ayıramaz
youn bi kisilik nede olsaa
ayrıldı bitti bitmisitrr
kapı gibi YASEMİN ERGENE var
o dizinin reytingi o diildi sadece o
gitti die izlememezlik yapıcak olnalarda varsaa
dicek söz yoktur zatenn
işte bu dur canım ya yürü kim tutar bu sözleri duymak o kadar istiyordum ki giderayak mutlu ettin ya beni kapı gibi yasomuz var bitanecik ablamız var be sırf kerem var diye izlemyiordkkki izleyenler varsa bilemem ama:img-grin2 ben izlamiyordum sırf o var diye izleyen yine izler giden çoktan gitmiş yapacak bişey yok umarım yolu açık olur

tugchemre
20-08-06, 21:27
arkadaşlar gözünüzü seviyim şu yasso kero tartışmasını bitirin ya ne oldu bize böyle.evet kero gitti ama eminim var mantıklı bi açıklaması.yassonun diziyi her şekilde devam ettireceği kesin ama aşk dizisinde aşkı tamamlayan ikinci yarı olmadan zevki çıkarmı buda başka bi konu.neticede aşk oyunu serkandan sonra sarpsızda kaldı.artık sen şu fanıydın ben bu fanıydım yok.hepimiz aşk oyunu fanıyız.evet keroya bende kızdım ama hiçbirimizin elinden bişey gelmez.allah keronun yolunu açık etsin diyip diziyle ilgili görüşümü söylemek istiyorum.açıkcası bu haberden sonra aşk oyunu keşke bitseydi diyorum içimden.yinede aşk oyunu devam edecekse hakanla ekinin aşkını izliycez gibime geliyo.siz ne düşünüyosunuz ve bana kızarmısınız bilmiyorum ama böyle sahneler göreceğime aşk oyununun bitmesini daha çok istiyorum.en azından son bölümle herşeyi güzel hatırlarım...

lütfen kızmayın arkadaşlar ama iki yarım parça tamamlanmadıkça ben elmaya elma demem.anlayın işte...

ooozge
20-08-06, 21:42
ya arklar keremcemın ayrıldıı fln yok ya sızde hemen karalamıssınız cocugu...brawo walla bırının gerceten ayrıldı saka degıl dıye yazdıgı yazıya ınanıp bunalrı yapıysanz walla szn oncekı tavrlarnz kusura bakmayn ama yapmacıktı o zmn..ıı geceler

teomanresat
20-08-06, 21:50
Herkese iyi geceler.İlk öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Bugün hiç siteye uğramadım.Şimdi geldim açtım pazar olmasına rağmen burası kaynamış.Sebep Ne kadar doğru ,gerçek mi,şaka mı bilemiyorum ama Keremcem kardeşimin diziden ayrılması.Ben onu doğruya doğru diziyle tanıdım,diziyle sevdim.Şimdiye kadar hiç bir sanatçı için mütevazi,sempatik,alçakgönüllü gibilerinden laflar etmedim.Tek söylediğim Keremcemdi.Bize bunu çok güzel yansıttı.Diziden ayrılmış.Bu olabilir,anlaşamamıştır en bileyim muhakkak mantıklı açıklaması vardır.Ama bunu çekimlerin başlamasına bir kaç gün kala söylemesi çok yanlış.Kendine kötülük yaptı.Açıkçası imajını biraz sarstı.Ben kendi adıma bu didiyi Keremcem için izlemiyordum.Dizi yi komple oyuncu kadrosu ve içeriği için izliyordum.Aşkı çok güzel yansıtıyordu.Şimdi Keremcem gitti diye bu diziyi bırakacak değilim.Yasemin var,Kuzey bey var,Feryal hanım var.Nazlı tosunoğlu var.Varda var.Yani diziyi kotaracak çok kişi var.Ben izlemeye devam edeceğim ve dizimin arkasında duracağım.Aşk oyunu fanları olarakta böyle yapmalıyız.Keremcem sadece kendine yazık etmiş olur.Başka birşey olmaz.

sılam
20-08-06, 21:52
aşk oyunu forumu şimdiye kadar en büyük darbesini almış bulunmakta...keremcem'in sezon bittikten sonra yapmış olduğu röportajlarında ve ece'nin programında söylediklerinden tek çıkarttığım sonuç artık onun bu dizide yer almak istememesiydi ve bu konu hakkında uzun uzun yorumlarda yazmıştım her şey ortada bülent bey'in yazdığı yazıda,keremcem'in son bölümlerde göstermiş olduğu performansta artık ben sarp olmak istemediği çok belliydi ben çok emindim bu projeye devam etmeyeceğine ama gelen haberler beni birazcıkta olsa ikna etti içimde bir nebzede olsa ayrılacak hissi vardı ki bu gün tamamen bu hissim galip geldi...artık keremcem hakkında yorum yapmak istemiyorum sadece tek bir şey belirtmek istiyorum akıl verenleri olduğu sürece ilerleyeceğine maalesef geriye doğru yol alması kaçınılmaz...böyle de giderse eğer ilerleyen günlerde de konserlerini kendim ettim kendim buldum şarkısıyla açar artık...

ayrıca osman yağmurderelinin dizisinde oynayacağı haberi gelmiş geçen hafta osman bey'in programını izledim gülben ergen konuktu dediki yakında hülya avşarla diziye başlayacağız umarım bu dizi keremcem'in oynayacağı dizi değildir öyleyse heralde keremcem hülya'nın oğlu rolünde oynar sevgilisi olamayacak kadar genç olduğuna göre ama en önemliside bu dizi tutmaz neden mi hülya'nın şimdiye kadar oynadığı hangi dizi tutmuş ki bu tutsun ama dilerim ki inşaallah o dizi bu dizi değildir...

sARqEKiiin
20-08-06, 22:28
ya arklar keremcemın ayrıldıı fln yok ya sızde hemen karalamıssınız cocugu...brawo walla bırının gerceten ayrıldı saka degıl dıye yazdıgı yazıya ınanıp bunalrı yapıysanz walla szn oncekı tavrlarnz kusura bakmayn ama yapmacıktı o zmn..ıı geceler
arkadasım sana iyi uykular diorum
sadecee cünkü ahberin kesin oluğunu
ilmeden yazmıssın cocuğunu karaladımız falan yok
en az senin kadar bizde onu sevioduk ama
değmezmissadece onu anladım
onu bu günlere getiren dizisini ve
bizleri yarı yolda braktı
ona yakısmayan bisi yaptı ama
ilerlien zamanlarda bu hatasını anlıcak ama
isisten gecmis olucak nesee
artık önumuzdee dahada cook bağlanmamız gereken
bi askoyunu varr

BaLıKK
20-08-06, 22:32
tek bildiğim keremcemin acilen açıklama yapması gerektiği...konserleri var..burdada var ve gideceğim cumartesi günü..bakalım yeni projeyle karşınızda olacağım falan diyecekmi..?

aychaaa
20-08-06, 22:36
foruma bugun yeni giriyorum..ama bu olayların olucagını dun geceden tahmin etmistim.

okudugum yorumlara gore diziyi bırakırız diyenleri anlamıs degilim.
ask oyunu benim icin bitmistir ama o emegi gecen insanları we yasemini desteklemek icin izliyicem ben...bizde yarı yolda bırakmayalım keremcem gibi...

dun keremcemin sitesine bu haberleri yazınca demediklerini bırakmadılar bana...sewgili kor hayranlar...kendileri olaylara at gozluguyle bakıyorlar...
keremcem insallah onları kaybetmeden duzelirde bi sansı olmus olur....

bu sekilde 3 gun kala gitmesi cok yanlıs ki bu onun icin herhangi bi dizi degildi....onun icin cokk onemli bi diziydi....

tugchemre
20-08-06, 22:38
ya ne güzel aşk oyunu devam edecek diye sevindik.yeni senaryolar yazdık.sevgili mehmet akanı kaybettik.neyse dedik tekrardan senaryo yazdık serkanla yeldayı barıştırdık bebekleri düşündük ikinci şok gürgen öz diziden ayrıldı bunun üzüntüsünü yeni yeni attık yaşasın dizinin çekimleri başlıyo sonunda yeniden seyredebilcez dedik son ve en büyük darbeyide aldık.sarqeEKİİİn haklı isteyelim veya istemeyelim aşk oyunu en önemli üç karakteri olmadan devam ediyo.bize düşen biraz düşük başlayacak olan efsanemizi desteklerle yeniden eski günlerine döndürmek...hadi arkadaşlar yeni senaryolar düşünelim napalım olan oldu ama aşk oyunu devam ediyo

aychaaa
20-08-06, 22:40
keremcem anlasamayıp ayrıldıysa sezon arası oldugunda soyleseydi....cokkk yanlıs bu yaptıgı..zaten artık o konuda bisey soylemicem(insallah)ama bu dizi bnm icin bitmesine ragmen izliyicem izliyicem...yasemin we yuz ustu bırakılan koca bir ekip icin..keremcemin kendini bilmez bu dawranısı kac kisiyi etkiledi.....

aychaaa
20-08-06, 22:43
ask oyununun konusu bitmistir...daha otesi yok...bikere 'ask oyunu' fikrini olusturan insan gitti...bunların ewlenmemesi icin ugrasan insan gitti(malesef sevgiyle anıyoruz)we bu askı olusturan insan gitti...ne bekleyebiliriz...
ama yasemin gibi kendini gelistiren we yuz ustu bırakılan koskoca bi ekip war..ben izlemeye dewam edicem hic bi bolumunu kacırmamaya dewam edicem.

anil16
20-08-06, 22:48
Tuylerim diken diken oldu resmen ya.Inanamiyorum.Keremcem niye boyle aptal bisey yapti.o yeni dizide neymiski? adi falan konusu neymis?

ask oyunuyla populer oldu.Diziden ayrilarak bi cok hayranlarini hayal kirikligina ugratti.Cok kotu bisey yapti. :(

Dizi devam etmesin bence.zaten diziden cok kisi cikmisti.bide keremcemin yerine baska birisi gelirse kim izlerki artik.bitsin bence.Ben bunu kerodan beklemiyodum dizinin bitmesini beklemeliydi bence

ama neyse...ben buuyk keremcem hayraniyim ve yeni dizisinide bekliyorum ve izlicem baslayinca. :(

sARqEKiiin
20-08-06, 22:52
ask oyununun konusu bitmistir...daha otesi yok...bikere 'ask oyunu' fikrini olusturan insan gitti...bunların ewlenmemesi icin ugrasan insan gitti(malesef sevgiyle anıyoruz)we bu askı olusturan insan gitti...ne bekleyebiliriz...
ama yasemin gibi kendini gelistiren we yuz ustu bırakılan koskoca bi ekip war..ben izlemeye dewam edicem hic bi bolumunu kacırmamaya dewam edicem.
arkadaslar mehmet akan
icin hicbisey diememm ama gürgen öz de keremcem de
kendi isteği ile ayrılan kisilikler
onlarıı bugüne bukadar hayranla getiren projeyi
yarı yolda braktılar
YASEMİN ERGENE en az onlar kadar hatta
onlarıı solda sıfır brakabilecek bi oyuncuu
ASKOYUNU devam edicekk
sırf bi kac satıcı icin hayatımın dönüm noktası olan bu muhtesem projeyi
brakamamm lütfen sizde aksiniz düsünmeyin
orda dahaa bir sürü oyuncuya ve ruya iscilerine haksızlık etmeyin

aychaaa
20-08-06, 23:00
arkadaslar mehmet akan
icin hicbisey diememm ama gürgen öz de keremcem de
kendi isteği ile ayrılan kisilikler
onlarıı bugüne bukadar hayranla getiren projeyi
yarı yolda braktılar
YASEMİN ERGENE en az onlar kadar hatta
onlarıı solda sıfır brakabilecek bi oyuncuu
ASKOYUNU devam edicekk
sırf bi kac satıcı icin hayatımın dönüm noktası olan bu muhtesem projeyi
brakamamm lütfen sizde aksiniz düsünmeyin
orda dahaa bir sürü oyuncuya ve ruya iscilerine haksızlık etmeyin
simdi ben haksızlıkmı ettim cnm..mesajımı iyi oku istersen...bu dizide sarp ekin askı islendi o aska asık olduk...asıklardan biri yok oldu...dogal olarak tadı kalmıcak bnm icin...sırf YASEMİN VE O KOCA EKİP icin izlicem....ben izlemicemi soylemedim zayen...anladınmı?

Ozly
20-08-06, 23:00
Anlayabilmis değilim olanlari.Baştan beri dizi devam edecek etmeyecek belli diyen insan simdi cekimlere 2-3 gün kala herkesi yüz üstü bırakıp gidiyor.Akıl mantık yok heralde.Onca insan onca emek son dakika golüyle nasıl darmadağın edilir..

Sevdiğim insandı.Elbet sinirim geçer gene severim ama yaptıgı anlayıssızlık affedilemez..

sARqEKiiin
20-08-06, 23:02
simdi ben haksızlıkmı ettim cnm..mesajımı iyi oku istersen...bu dizide sarp ekin askı islendi o aska asık olduk...asıklardan biri yok oldu...dogal olarak tadı kalmıcak bnm icin...sırf YASEMİN VE O KOCA EKİP icin izlicem....ben izlemicemi soylemedim zayen...anladınmı?
arakdasım aycacım ben o
lafı sana yazmadım
alıntı yaptıma bakma
bole düsünenler icin
yazdımm kendimde dilim
zaten

sARqEKiiin
20-08-06, 23:05
Anlayabilmis değilim olanlari.Baştan beri dizi devam edecek etmeyecek belli diyen insan simdi cekimlere 2-3 gün kala herkesi yüz üstü bırakıp gidiyor.Akıl mantık yok heralde.Onca insan onca emek son dakika golüyle nasıl darmadağın edilir..

Sevdiğim insandı.Elbet sinirim geçer gene severim ama yaptıgı anlayıssızlık affedilemez..
cook doru yazmısın arkadasım
katılıorum biraz zor olucak amaa
oolması lazım o öle istemis
demekki böle olmalıymıs kendi bilir
napalımm sarpsız ASKOYUNU da olurmu
bilmemm amaa olmak zorunda olucakk

burcin_kaplan
20-08-06, 23:15
selam arkadaşlarya neler olmuş böleE??? kesin mi ayrılmış keremcem diziden e