PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

anil16
21-08-06, 00:56
Ama buyuk keremcem hayranlari olarak biz o nerde oynarsa izleriz.Ama insallah ask oyunuyla ayni saate koymazlar.Bu cok kotu bisey olur.

icegirl
21-08-06, 00:58
dogruyu soylemeye gerekirse ben bu diziden neden ayrildigini bilemden yeni dizisini asla izlemem....bu keroyu sevmedigim anlamina gelmiyor ama emegine saygisizlik yapmis oluyor...cunku biz onu bu diziyle tanidik...madem kero da yok....dizi hic deavm etmesin....

desire72
21-08-06, 00:58
yani med yapım oyuncularıyla sezon bitiminde dizinin devamı için sözleşme filan yapmıyor mu çok garip bir durum bu kadar kolay mı 4 gün kala ben oynamıyorum demek çocuk oyuncağımı bu. Ayrılık kararını dizi bitiminde vermesi gerkmiyormu oyuncular sözlemi anlaşılıyor? Böyle bir ayrılık kararının müthiş bir tazminatı filan vardır mutlaka .üstelik k.cemin 2. albüm öncesi böylesine yanlış bir karar alması gerçekten kötü. Bütün şarkıları güzel ama konserlerinde en çok bir ağızdan söylenen aşkyonu şarkısı.Yani aşk oyunu dizisinin hayatının dönüm noktası olduğu açık. Keşke bu kararını sezon sonunda alsaydı.

Pamir
21-08-06, 01:00
ya ben de yasemin ergenenin bir röportajini okumustum. diziden ayrilanlar oldu. dizi baska bir ask üçgeniyle deevm edecek diyodu! keremcem olduunu bilmiyodum ben. ayrica diziden baska kim ayrildi söyleyebilir misiniz?

icegirl
21-08-06, 01:02
ya ben de yasemin ergenenin bir röportajini okumustum. diziden ayrilanlar oldu. dizi baska bir ask üçgeniyle deevm edecek diyodu! keremcem olduunu bilmiyodum ben. ayrica diziden baska kim ayrildi söyleyebilir misiniz?gurgen oz de ayrildi...mehmet akani kaybetik...simdi kero da ayriliyor....ya dediginiz gibi cekimlere baslamdan 4 gun once mi diziden ayrilicagini soyluyor.....cok sacma sanki ani bir karar olmus...kero bi rop...dedi eger dizi devam ederse ben de oynarim diye...simdi en oldu?

sisley
21-08-06, 01:05
ya ben de yasemin ergenenin bir röportajini okumustum. diziden ayrilanlar oldu. dizi baska bir ask üçgeniyle deevm edecek diyodu! keremcem olduunu bilmiyodum ben. ayrica diziden baska kim ayrildi söyleyebilir misiniz?

Gürgen Öz ayrıldı diziden ,Mehmet Akan da vefat etti.
Şimdi de Keremcem...

Şunu da söylemek istiyorum bence dizi devam etmeli diziyi Keremcem için
izleyenler izlemez zaten ama ben onun için izlemiyordum, Aşk Oyunu için izliyorum gidene güle güle .Bu diziyle Keremcem olduğunu ,herkesin onu tanıdığın unutup ayrılan Keremcem'e de güle güle.Ben kızgınım Keremcem'e bu kadar.
Ben yine izlerim dizimi.Nasıl devam eder bilmiyorum ama umarım yine rating alır
en az geçen sezon kadar.

desire72
21-08-06, 01:08
diziden sarp karakterini nasıl çıkaracaklar bu saatten sonra ya sarpı başka biri oynayacak yada dizi bitecek.Dizi sarp-ekin üzerine sarp karakteri kolay harcanacak bir karakter değil ki.Sarp giderse diziden ailesininde dizide bir işi kalmıyor.

Bunun yanında bir sezonda 70-80 tane dizi başlıyor.Bu dizilerden 10 tanesi kalıyor.Yani sanmıyorumki hiç kimse sırf k.cem var diye bir diziyi izlesin. Öyle olmuş olsaydı yarışma prg.ı raytinglerde üst sıralarda olurdu.

teomanresat
21-08-06, 01:09
Tekrardan iyi geceler.Ya bu haber gerçekten doğru bir habermi.Ben ilk okuduğumda ve yorumları da okuduğumda herhalde bildikleri birşey varki böyle yorumlar yapıyorlar diye düşündüm.Her nekadar onaylamasamda.Açıkçası üzüldüm eğer doğruysa Keremcemin imajını biraz zedeleyeceğini ve yazık olduğunu bir önceki mesajıma da yazdım.Şimdi bakıyorum da yeni üye olan biri tarafından yazılmış bir habere hemen inanmayalım yorumları yapıyorsunuz.Evet haklısınız.Aslında en doğrusu Keremcemde yada başka yetkili bir ağızdan net cevap almak.Ama bu zamana kadar düşünecek olursak hangi sorumuza net ve anlaşılır cevap verildi.Bunada verileceğini zannetmiyorum.Ha belki Keremcem verebilir.Ama ayrılmış olsa bile ki son anda yaptıysa bunu çok yanlış,Hakarete varan sözler bizim gibi çok iyi anlaşan foruma yakışmıyor.Kaldı ki Keremcem başlığını bile kapattırmış bu sözler.Hayır anlamıyorum bu tür sözler sarfetmek kendi kendimizi kırmaktan başka bir işe yaramıyor.Her zaman söylemişimdir Keremcem gerçekten çok mütevazi,alçakgönüllü,efendi adam gibi bir adam diye.Böyle olduğuna yürekten inanıyorum.Ama böyle bir olayada ianamak istemiyorum.Bekleyip görücez.
Dizimize gelince ;Evet bu dizi Sarp ve Ekinin oyunla başlayan sonra gerçeğe dönüşen aşkını anlatan çok güzel bir dizi.Biz bu diziyi belki aşka ,sevgiye çok yakın bir toplum olduğumuz için ,belki Keremcemi sevdiğimiz için,Belki Yasemin vede Keremcemin aralarındaki uyumu hoşumuza gittiğimiz için,Belkide aralarındaki o elektriği ekrana çok güzel yansıttıkları için sevdik.Bu belkiler uzayıp gider.Dizimiz kan kaybetti,Hemde çok büyük bir yarayla kan kaybetti.Başta başından beri Ekinle Sarpın aşkına inanmayan ,güvenmeyen bir baba olarak diziyi belli ölçüde götüren Mehmet Akanı kaybettik.İkinci olarak Başından beri Sarpın can arkadaşı,Kankası hatta Aşk Oyunu fikrini ortaya atan kişi olarak Gürgeni kaybetti.Şimdi ise Keremcem diziden ayrılacak diye söylentiler var.Doğrumudur bilinmez ama eğer doğruysa diziyi kurtarmak açısından Sarpı öldürmeyeceklerine göre belki başından beri olan olayları Ekinin rüyası olarak işlerler.Tabi sonra nasıl devam edecekler bilemem.Ama bunlar bu işin ustası değilmi mutlaka bizim beşliler yazacak birşeyler bulur.Ama ne varki Keremcem olmassada diziyi izlerken hep bir eksiklik hissedeceğiz.İnşallah doğruluk payı yoktur ,İnşallah bu sefer köşelerin en sertine düşmeyiz.Sevgiler.

MAKEDONYALI
21-08-06, 01:36
ya arkadaslar bence hic üzülmeyi keremcem ask oyunun dan ayrilmaz öyle olsa bence ask oyunu devam edemez bu adamlar iki günde mi senaryo yazacaklar iki günde mi yerine baska bir adam bulacaklar öyle bir sey yok ki ask oyununun cekimleri bir kac gün sonra baslayacak keremcem söylemeden ben inanmam diziden ayrildigina bana medyapimda calistigini söyleyen arkadas keremcemin düsmaniymis gibi geldi

kerem__cem
21-08-06, 01:39
ya arkadaslar bence hic üzülmeyi keremcem ask oyunun dan ayrilmaz öyle olsa bence ask oyunu devam edemez bu adamlar iki günde mi senaryo yazacaklar iki günde mi yerine baska bir adam bulacaklar öyle bir sey yok ki ask oyununun cekimleri bir kac gün sonra baslayacak keremcem söylemeden ben inanmam diziden ayrildigina bana medyapimda calistigini söyleyen arkadas keremcemin düsmaniymis gibi geldi
yaa bencede yalandır yaa ben hiç inanmıyorum hadi öle bişey oldu diyelim ben hep keremcemin arkasındayım hem ayrıldıysa sinan benzer bi baba nasıl bulcaklar bilemiyorum

eminegsyk
21-08-06, 01:41

arkadasim yinede sen kendi inandigina inan ama bu haber doru medyapim da calisan bir söyledi
yani kaynak doru

MAKEDONYALI
21-08-06, 01:50
ben zaten kendi inandigima inanirim ama med yapimda calisan arkadas neden keremcemi asalar gibi konusmus ben bunu anlamadim söylersen sevinirim

eminegsyk
21-08-06, 01:53
ben zaten kendi inandigima inanirim ama med yapimda calisan arkadas neden keremcemi asalar gibi konusmus ben bunu anlamadim söylersen sevinirim

canim onlar da sinirili düsünsene 6 bölüm´lük yazmislar bile ve simdi hersey sil bastan, ve keremcem dizide kesin devam etcekti ama son anda vazgecmis
ve hata yeni bi diziyle anlasmis

bluenight
21-08-06, 01:54
ya Arkadaşlar Isteyen Inasin Yada Inanmasin Ama Keremcem Diziden Ayrildi Kabullenin Artik Yada Siz Bilirsiniz şurda Bişey Kalmadi O Zaman Inanirsiniz...
Ayrica Medyapim Nicklü Arkadaşimiza Da Sonuna Kadar Inaniyorum...gerceklik Payi çok Fazla üzügünüm Sizler Gibi Ama Kabullenmesini De Biliyorum En Azindan Bir Kaç Ay Daha Kendimi Avutup Da Kendimi Kandirmiyorum...

Ayrıca sisley arfkadaşımıza da sonuna kadar hak veriyorum dizimin emek verenlerin sonuna kadar yanındayım ve sonuna kadar da AŞK OYUNU nu izlerim bir kişi saçma düşünceler eşliğinde diziden ayrıoldı die bunun acısını bütün ekipden çıkaramnam sonucta onlarda bizim için emek verip çekecekler ...Zaten Keremcem için izleyen hiç izlemesin bizim bir kaybımız olmaz gercek aşk oyunu fanları kalsın yanımızda...

kerem__cem
21-08-06, 01:55
canim onlar da sinirili düsünsene 6 bölüm´lük yazmislar bile ve simdi hersey sil bastan, ve keremcem dizide kesin devam etcekti ama son anda vazgecmis
ve hata yeni bi diziyle anlasmis
yaa yalan şeyler yüzünden neden yorum yapıyoruzkii bence yalan ama ben gürgen özün neden ayrıldığını bilmiyorum anlatırsanız sevinirim

MAKEDONYALI
21-08-06, 01:56
tamam da öyle aklina estiginde ayrilabilir mi cocuk oyuncagimi bu yok devam ediyorum yok etmiyorum tazminati falan yok mu bunun bana bunun icin biraz acayip geldi

eminegsyk
21-08-06, 01:58
yaa yalan şeyler yüzünden neden yorum yapıyoruzkii bence yalan ama ben gürgen özün neden ayrıldığını bilmiyorum anlatırsanız sevinirim

gürgenin bilmiyorum ama keremcem kesin ayrildi arkadaslar ya kabulenin artik cünki bende ilk basta inanmadim ama med yapim ve nalan yazinca inandim

MAKEDONYALI
21-08-06, 02:04
arkadaslar hatirlarsaniz bir sorun vardi ask oyunu bitiyor bitmiyor diye bir arkadas medyapimi aramisti telefonu acan kiz da evet ask oyunu bitiyor demisti ama ask oyunu bitmedi sezon finali yapti bunun icin ben bu habere innannmmiiyyoorruum

bluenight
21-08-06, 02:07
iiii inanma sen dizi başladığında inanırsın avutun şimdilik kendinizi böyle siz

eminegsyk
21-08-06, 02:08
arkadaslar hatirlarsaniz bir sorun vardi ask oyunu bitiyor bitmiyor diye bir arkadas medyapimi aramisti telefonu acan kiz da evet ask oyunu bitiyor demisti ama ask oyunu bitmedi sezon finali yapti bunun icin ben bu habere innannmmiiyyoorruum

ben böyle bisey hatirlamiyom aman bosver
zaten bi kac hafta sonra dizi ozaman kerkes görür neyin doru oldunu ve yanlis oldunu

MAKEDONYALI
21-08-06, 02:11
bilmiyorum yaa belki de dedigin gibi sadece kendimizi avutuyoruz inanmak istemiyoruz keremcemin böyle bir sey yapacagina inanmak istemiyoruz bak sana herkez forumda bir birini kiriyor inananlar ve inanmayanlar olarak iki ye ayrildik

eminegsyk
21-08-06, 02:15
cnm eger seni kirdiysam kusura bakma cünkü bu olaya gercekten bende cok sasirdim. bende asla keremcemin böyle yapacagini düsünmemistim, ne bilim ondan böyle bisey beklemezdim, ama ne diim yolu acik olsun, demekki yanlis tanimisim, yani kendi adima konusuyorum
Ama ben ne olursa olsun dizini arkasindayim, hic kacirmadanda izlerim
bide sunu anlamdim neden herkes kerocu yasocu diye ayrild ben buna bi anlam veremedim dogrusu, cünkü bunun yasoyla ne alakasi var anlamadim, neyse tekrar seni kirdiysam özür dilerim Makedonyali

MAKEDONYALI
21-08-06, 02:21
yook ya sen beni kirmadin ama forumda arkadaslarin bir birine yazdigi cirkin mesajlari görünce cook üzüldüm bu mu ask oyunu forumu her kez bir anda bir birine düsman oluyor oysaki hepimiz ayni seyi istiyoruz hepimiz ayni diziyi seyrediyoruz eger ben seni kirdiysam coooook özür dilerim

bluenight
21-08-06, 02:21
cnm eger seni kirdiysam kusura bakma cünkü bu olaya gercekten bende cok sasirdim. bende asla keremcemin böyle yapacagini düsünmemistim, ne bilim ondan böyle bisey beklemezdim, ama ne diim yolu acik olsun, demekki yanlis tanimisim, yani kendi adima konusuyorum
Ama ben ne olursa olsun dizini arkasindayim, hic kacirmadanda izlerim
bide sunu anlamdim neden herkes kerocu yasocu diye ayrild ben buna bi anlam veremedim dogrusu, cünkü bunun yasoyla ne alakasi var anlamadim, neyse tekrar seni kirdiysam özür dilerim Makedonyali

kerocu yasocu die bişey yok biz onları bir bütün olarak sevdik hala da aynı bazı keremcemin aşırı ffanatizmi olan arkadaşlar yasocuları suçladılar güya biz sevinmişis de keremcme kısmışıs yani onlar gibi gözü kapalı herşeyini desteklemedik doğruyu göstermek için tepkimizi koyduk ya yok olup gitmesin die varlığını sürdürsün die hazmedemediler biz keroyu sefmios oldu ondan sonra yani öle bişe yok biz ikisini de sefiyorus bu arada kimse inanamadı başta ama ne kadar görmesden geleseniz de açın gözünüzü kandırılmayın artık diyorum...

anil16
21-08-06, 02:24
Bence bu konuyu kapatalim artik.Keremcem bize eminin haber vericektir yeni dizi baslamadan.Tamam bu hata yapti terbiyesizlik yapti ama insanlar hep hata yapiyor.Biz keremcem hayranlari olarak onu affedelim insallah bida boyle seyler yapmaz.

Kendine yazik etti tabiki ama napalim hayat devam ediyor.

eminegsyk
21-08-06, 02:26
yook ya sen beni kirmadin ama forumda arkadaslarin bir birine yazdigi cirkin mesajlari görünce cook üzüldüm bu mu ask oyunu forumu her kez bir anda bir birine düsman oluyor oysaki hepimiz ayni seyi istiyoruz hepimiz ayni diziyi seyrediyoruz eger ben seni kirdiysam coooook özür dilerim
yko cnm sende beni kirmadin, ama bugün konusulanlar gercekrten hic hos degildi, gercektende yaso kerocu diye bisey yok herkesin bunu anlamasi gerek diye düsünüyorum
Herkesin bakis acisi farkli sadece...

MAKEDONYALI
21-08-06, 02:32
bence kerocu yasocu diye ayrilmadik inananlar ve inanmayanlar olarak ayrildi forum yoksa bu olayin yasemin ergene ile bir alakasi yook bence bluenight arkadasim

MAKEDONYALI
21-08-06, 02:45
ben buna hic inanmiyorum anil arkadasim birinin cikip bize aciklama yapacagina biz kac konuda böyle birbirimizi paraladik ama kimse cikip da aciklama yapmadi en iyisi dizinin baslamasini beklemek ve görmek

teomanresat
21-08-06, 02:51
Evet olay bitmiştir.Nalan da ayrıldı dediğine göre o zaman doğrudur.Her ne olursa olsun ben dizimin arkasındayım.Bu diziyi kurtaracak Keremcem olmadanda sürdürecek bir çok değerli sanatçımız var.Bizlere geçen sezon çok güzel bir dizi izlettiler eminimki bu sezonda izletecekler.Ama Keremcem kendine yazık etti.Hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı:ben dizimi sonuna kadar izleyeceğim.Aşk Oyununu arkasındayım.Herkese iyi geceler.

MAKEDONYALI
21-08-06, 02:59
ya ask oyunu sayfasi da acilmiyor ki bir seyler ögrenelim hic olmasa orada bir seyler yazardi bir aciklama olurdu ama o da yooook nerden bilgi alacagima sasirmis durumdayim aklim durdu artik

eenoldu
21-08-06, 03:12
ya daha n bilgisi olsun ki anlamıyorum ben neyse inanmak sana kalmış bişe

MAKEDONYALI
21-08-06, 03:19
keremcem söyledi mi? söylemedi mi? olay bitmistir

MAKEDONYALI
21-08-06, 03:25
neyse her keze iyi geceler yatip uyumak istiyorum umarim yarin bu konu kapanmistir ya da saglam bir bilgi gelmistir ne bileyim keremcemden ya da dizi ekibinden biri bir aciklama yapmistir

bluenight
21-08-06, 05:12
Evet olay bitmiştir.Nalan da ayrıldı dediğine göre o zaman doğrudur.Her ne olursa olsun ben dizimin arkasındayım.Bu diziyi kurtaracak Keremcem olmadanda sürdürecek bir çok değerli sanatçımız var.Bizlere geçen sezon çok güzel bir dizi izlettiler eminimki bu sezonda izletecekler.Ama Keremcem kendine yazık etti.Hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı:ben dizimi sonuna kadar izleyeceğim.Aşk Oyununu arkasındayım.Herkese iyi geceler.

Allah razı olsun ya Teoman Abicim bir kişiye derdimi anlatabildim ne mutlu yaa iii geceler abicim

desire72
21-08-06, 08:18
Bu kararı k.cem sezon sonu almış ve kararını bildirmiş olsaydı hiç kimse bu kadar tepki göstermezdi sanırım ama çekimlere birkaç gün kala özelliklede bir başka dizi için böyle bir karar alması gerçekten talihsizlik.Hiç kimse sırf k.cem oynuyor diye bir diziyi izlemez. Bu bir ekip işi uyum olması lazım. Ama AO yapımcılarındada suç var bence sezon sonundan beri dizi bitecek mi devam edecek mi bir türlü netlik getirmediler. Bu da ezon sonu oyuncularla anlaşılmadığını gösteriyor. Hatta AO.nun web sitesi bile sezon finalinden sonra kapandı çalışmıyor. Bu konuda k.cemin açıklamalarınıda duymak isterim doğrusu. Ama tabiiki iyi bir AO izleyicisi olarak bende dizimi takibe devam ederim. Geçen sezon K.ceme benzeyen erkek çocuk bulmuşlardı sinanı şimdide sinana benzeyen bir baba bulmaları gerekecek sarp karakterinin diziden çıkmasını istemem çünkü.

yaren-ekin
21-08-06, 09:25
Allah razı olsun ya Teoman Abicim bir kişiye derdimi anlatabildim ne mutlu yaa iii geceler abicim
nalancım bende seni anlayanlardan hatta anlamayı bırak arkanda duranlardanım mrk etme kimse bana kızmasın olan bu olay sonu keremceme olur bu haber nalandan geldi ve ben ona inanıyorum inanmayanlar kendi bilir evet belkide şu an keremcem pişman bunu kimse bilemez ama umarım pişman dır ve onun aklını çelenlerden uzak durur çünkü kendini bitirir yoksa bu şekilde ben bu olay sonu malesef keremi korumayacağım bu öyle ufak bir hata değil ve çıkıpta ben hatamı kabul ediyorum ve sizlerden özür dilerim demediği takdirde fikrim hep böyle kalacaktır arkadaşlar
saygılar...

desire72
21-08-06, 09:52
k.cem bu kararıyla iyi giden bir işi ve onun hayatının dönüm noktası olan bir diziyi yarım bırakmış oluyor tabiiki bu kendi kararı kendince haklı nedenleri varki bu kararı almış ama özellikle onu bu diziyle tanıyıp sevenlerden çok büyük tepki aldığı ve alacağı ve bunun yapacağı diğer işlere olumsuz yansıyacağı kesin.Dizi zaten ocakta bitecekti ocağa kadar sabredip diğer projelerine o zaman başlasaydı çok daha kabul görürdü.şimdi daha işe başlamadan yeni yapacağı diziye tepkili olanlar hatta yeni dizisinin fragmanını bile izlemem diyenler var. Aldığı bu zamansız kararla gereksiz bir şekilde azımsanmayacak bir AO izleyici kitlesini karşısına almış oldu ve ayrıca sebebi ne olursa olsun yine gereksiz bir şekilde yeni yapacağı işleride riske atmış oldu. Gerçekten acemice alınmış bir karar. Umarım verdiği bu kararın yankılarını birkaç siteden takip eder ve kararını tekrar gözden geçirir.

bluenight
21-08-06, 10:01
Bu kararı k.cem sezon sonu almış ve kararını bildirmiş olsaydı hiç kimse bu kadar tepki göstermezdi sanırım ama çekimlere birkaç gün kala özelliklede bir başka dizi için böyle bir karar alması gerçekten talihsizlik.Hiç kimse sırf k.cem oynuyor diye bir diziyi izlemez. Bu bir ekip işi uyum olması lazım. Ama AO yapımcılarındada suç var bence sezon sonundan beri dizi bitecek mi devam edecek mi bir türlü netlik getirmediler. Bu da ezon sonu oyuncularla anlaşılmadığını gösteriyor. Hatta AO.nun web sitesi bile sezon finalinden sonra kapandı çalışmıyor. Bu konuda k.cemin açıklamalarınıda duymak isterim doğrusu. Ama tabiiki iyi bir AO izleyicisi olarak bende dizimi takibe devam ederim. Geçen sezon K.ceme benzeyen erkek çocuk bulmuşlardı sinanı şimdide sinana benzeyen bir baba bulmaları gerekecek sarp karakterinin diziden çıkmasını istemem çünkü.

cnm dizinin devam edeceği sezon sonundan beri belliytdi yasemin başta olmak üzere herkes devam edecke diyordu kararsız olan bir kişi vardı keremcem o daa bana kızmayın ama kendini sağlama almış ve çekilmiş gürgen bile taa ne zamandan duyurudu ama dizinin devam edeceği kesin ve netti.. devam etmicek vs vs diyen bir keremcem vardı...

desire72
21-08-06, 10:12
cnm dizinin devam edeceği sezon sonundan beri belliytdi yasemin başta olmak üzere herkes devam edecke diyordu kararsız olan bir kişi vardı keremcem o daa bana kızmayın ama kendini sağlama almış ve çekilmiş gürgen bile taa ne zamandan duyurudu ama dizinin devam edeceği kesin ve netti.. devam etmicek vs vs diyen bir keremcem vardı...

nalancım işte burda yine yapımcılarda da hata var madem dizinin devamı kesin neden dizinin oyuncularıyla özelliklede ana karakterlerle oturup sezon sonu anlaşma yapmıyor kesin kesin. Kim kalacak kim gidecek ayarlamıyor. Ben burada k.cemin yaptığının yanlış olduğuna kesinlikle katılıyorum ve her zaman AO.nun yanındayım ama bu tür oyuncuların alacağı saçma sapan kararları yapımcı en baştan engelleyebilirdi. Ekin ve sarpa gönlünü vermiş binlerce izleyici var. Benim dediğim yapımcı sezon sonu yaptığı anlaşmayla K.cemin yada başka bir oyuncunun alacağı bu tür bir kararın önünü kesebilirdi. Yoksa k.cemin aldığı kararın yanlış olduğunu herkes görebilir. K.cem birkaç dizi yapmış olsa ve sonrasında böyle bir karar alsa normal karşılanabilirdi.Bunun örnekleri var zaten Emrahın kınalı karı bırakması yavuz bingölün zerdayı bırakması ilk aklıma gelenler bunlar olduğu için söylüyorum. Ama AO K.cem için ilkti ve hayatının dönemeci olan bir diziydi bu tür bir kararla o dönemeci bitiremeden geri dönüyor gibi bir durum oldu.

Neyse dizimiz devam edecekse dediğim gibi ben sarp karakterinin devam etmesini isterim sırf k.ceme inat. Kim olabilir diyede düşünmeye başladım sanki yapımcı benim ve aklıma gelen biri var ama şimdi söylemeyeceğim.Sanırım bu kadar tepkiden sonra k.cemde kendini haklı gösterecek bir açıklama yapmaya çalışacaktır. İki hafta önceki konserinde yaseminden selamlar getiren dizinin devam edeceğini sunucuya söyleyen birinin böyle ani bir karar almasıda garip.

bluenight
21-08-06, 10:24
nalancım işte burda yine yapımcılarda da hata var madem dizinin devamı kesin neden dizinin oyuncularıyla özelliklede ana karakterlerle oturup sezon sonu anlaşma yapmıyor kesin kesin. Kim kalacak kim gidecek ayarlamıyor. Ben burada k.cemin yaptığının yanlış olduğuna kesinlikle katılıyorum ve her zaman AO.nun yanındayım ama bu tür oyuncuların alacağı saçma sapan kararları yapımcı en baştan engelleyebilirdi. Ekin ve sarpa gönlünü vermiş binlerce izleyici var. Benim dediğim yapımcı sezon sonu yaptığı anlaşmayla K.cemin yada başka bir oyuncunun alacağı bu tür bir kararın önünü kesebilirdi. Yoksa k.cemin aldığı kararın yanlış olduğunu herkes görebilir. K.cem birkaç dizi yapmış olsa ve sonrasında böyle bir karar alsa normal karşılanabilirdi.Bunun örnekleri var zaten Emrahın kınalı karı bırakması yavuz bingölün zerdayı bırakması ilk aklıma gelenler bunlar olduğu için söylüyorum. Ama AO K.cem için ilkti ve hayatının dönemeci olan bir diziydi bu tür bir kararla o dönemeci bitiremeden geri dönüyor gibi bir durum oldu.

Neyse dizimiz devam edecekse dediğim gibi ben sarp karakterinin devam etmesini isterim sırf k.ceme inat. Kim olabilir diyede düşünmeye başladım sanki yapımcı benim ve aklıma gelen biri var ama şimdi söylemeyeceğim.Sanırım bu kadar tepkiden sonra k.cemde kendini haklı gösterecek bir açıklama yapmaya çalışacaktır. İki hafta önceki konserinde yaseminden selamlar getiren dizinin devam edeceğini sunucuya söyleyen birinin böyle ani bir karar almasıda garip.

İyi de Keremcem o zamanlar hatta şöyle diim antalya konserinde Eylül de görüşrüüs diip inmişti sahneden daha sonra sette dizinin hep arkasınd aolduğunu söylüyordu son röportajlarında bile aşk oyunu var olduğu sürece varım diyordu ama bize bunları söylerken diğer dizi için kollşarı çoktan sovamıştı biz bu durumda biraz oyalanmış ve tabiri caisse keklenmiş olduk..Yapımcılar eminim sözleşme yapmıştır hiç bir yapımcı bu riski göze alamaz ama Keremcem bu kararı yeni aldığı kesin sözleşmeyi bozmaya ne var verir tazminatını çekilir eee keremcem de de bunu karşılayacak para fazlasıyla vardır hem belki o verdiği tazminatın kaç katını yeni diziden alacaktır..

bluenight
21-08-06, 10:25

AMA İŞİN KOMİK TARAFI YASEMIN'IN O SELAMDAN HABERİ YOKTU :)

ozguster
21-08-06, 10:25
Günaydın herkese,
Tatilden geldim , okuduğum şeylerle hayretler içerisinde kaldım.Demek Keremcem diziden ayrıldı öyle mi?
Anladığım kadarıyla Medyapım'da çalışan bir arkadaşın haberi bu.Her ne kadar resmi bir kaynaktan öğrenmediydek de ben bunca olanlardan sonra , bu haberin doğru olduğuna inandım.Nalan da teyit etmiş zaten.
Ne diyelim.Yolu açık olsun.Güle güle gitsin Keremcem. Ama eğer gerçekten bunu başka bir dizi için yaptıysa ve de 4 gün kala ekibe ayrılacağına bildirdi ise çok yazık.Nerde kaldı iş ahlakı, nerde kaldı bizim sevdiğimiz Keremcem?Keremcem farklı yollara giriyor, Allah sonunu hayır etsin.:img-sorry

desire72
21-08-06, 10:33
Günaydın herkese,
Tatilden geldim , okuduğum şeylerle hayretler içerisinde kaldım.Demek Keremcem diziden ayrıldı öyle mi?
Anladığım kadarıyla Medyapım'da çalışan bir arkadaşın haberi bu.Her ne kadar resmi bir kaynaktan öğrenmediydek de ben bunca olanlardan sonra , bu haberin doğru olduğuna inandım.Nalan da teyit etmiş zaten.
Ne diyelim.Yolu açık olsun.Güle güle gitsin Keremcem. Ama eğer gerçekten bunu başka bir dizi için yaptıysa ve de 4 gün kala ekibe ayrılacağına bildirdi ise çok yazık.Nerde kaldı iş ahlakı, nerde kaldı bizim sevdiğimiz Keremcem?Keremcem farklı yollara giriyor, Allah sonunu hayır etsin.:img-sorry

ozguster benimde ençok takıldığım nokta o oldu. Diziden ayrılmasından çok ayrılış şekline takılmış durumdayım. Bizim tanıdığımız yada tanıdığımızı sandığımız birinin bu şekilde ayrılışı kötü. Sezon sonu bu kararı verseydi ve ben başka işler yapmak istiyorum deseydi gene üzülürdük ama kararına saygı gösterirdik. Son anda işi kıvırması insanın güvendiği birinden darbe alması gibi olmuş. Biz bile bu kadar sinirlendiysek dizi ekibinin tepki vermesi çok normal birde dediğim gibi bu ayrılış tarzıyla yapacağı diğer işleri de yok yere riske atmış oluyor hangi akla hizmet ettiğini merak etmemek elde değil.

Ozly
21-08-06, 10:45
Benimde anlamadıgım ve kızdıgım tek nokta o.Sezon sonu veya daha sonra ben yokum dese kimse böyle tepki vermez ama son 2-3 gün kala herkesi bu sekilde bırakan biri nasıl olur ya?Benim hergün adını syıkladıgım biri bunu nasıl yapar.Herkese karsı savundugum insan inanasım gelmiyor.Cok kızgınım ben..

Aşk oyunu ekip başarısıydı sadece Keremcem in basarısı deil.Asıl dizinin basarısı Keremceme yaradı herkes tanıdı onu bunu bile inkar etmiyor.Ama böylesi bir hareket yakışmadı ona!!

desire72
21-08-06, 10:50
ozly hayalkırıklığı bu olsa gerek hani ben diziyi bırakıyorum çok yoruldum albümüme yoğunlaşacağım dese gene anlaşılabilir belki ama AO devam ederken onu başka bir dizide görmek gerçekten hayalkırıklığı k.cemle ilgili düşündüklerimizi yerle bir eden bir durum.

sılam
21-08-06, 10:56
herkese merhabalar,

özgü canım hoş geldin gelir gelmez harika haberle karşılaştın nasıl bir duygu hayatım acı var mı acı:img-grin2 işin şakası herkes şokta herkes keremcem'e saldırıda herkes patlamaya hazır bomba gibi...arkadaşlar olan olmuş keremcem bey artık nasıl bir mantık çerçevesinde böyle karar verdi bilinmez ama tek gerçek var çok yanlış yaptığı en azından diziyi tamamlayıp başka istediği projede yer alabilirdi show dünyası çok gariptir bizler içinde olmadığımız halde neler döndüğünü bu işlerin nasıl yürüdüğünü anladık fakat kendisi maalesef hala anlayamamış...bir anda seni göklere çıkartırlar sonra bir bakmışsın aynı kişiler seni yere çaktırmışlar işte show dünyası budur kimse göklerde daimi kalmaz çıkartıldığın gibide indirmesini bilirler hiç anlamazsın bile...

ayrıca hep savunduğum bir düşüncem vardır...bir dizi eğer çok tutulduysa ve oyuncuyla karakter birbiriyle bağdaştırıldıysa eğer oyuncu uzun bir süre farklı bir projede yer almamalı çünkü insanlar daha önceki karakterden kendilerini kurtarmadan bir bakmışsın diğer dizide başka bir karaktere bürünmüş ben kendi adıma konuşayım o karaktere asla adapte olamıyorum daha öncede bunun örneklerini vermiştim şu anda da keremcemi sarp dışında başka karakterde düşünmek değil hayal bile edemiyorum eminim bir çok kişi benimle aynı düşüncede bu yönden de çok büyük hata yaptığı kanısındayım kendi kuyusunu kendi kazmış oldu sonuçta bu da profesyonel olmadığını açıkca ortaya koyuyor gerçek işi oyunculuk olsa belki anlayabileceğim ama şarkıcı olan bir insanın nasıl böyle bir harekette bulunduğuna hala anlamış değilim...hayırlısı olsun ama şunu da ekleyeyim yeni projesini bende izlemem çünkü o benim için hep sarp olarak kalacak...

Ozly
21-08-06, 10:57
Ya çıkar adam akıllı açıklama yapar böyleyken böyle oldu der ya da anlaşamadık der her zamanki gibi ve başka kanalda başka proje ile görürürz.Ve eminim izlemem diyenlerin hepsi izler.

Unutulmaması gereken tek konu:Aşk Oyununun sadece Keremcemden ibaret olmadıgını ispat etmek ve dizimize tam destek vermek

dizidizidiziler
21-08-06, 10:59
Arkadaşlar, konuya birşey bilmeden ortadan dalmayayım diye tüm yorumları okudum.

Keşke yine benim yaptığım gibi bir şaka olsaydı bu haber de ama değil.. Medyapim'daki arkadaşı her ne kadar tanımasakta Nalan'ı tanıyoruz. Bu nedenle de haberin doğru olduğu belli..

Keremcem çok büyük bir işbilmezlik, densizlik ve riyakarlık yapmış durumda..

Şimdi biz sezon sonunda da devam edecek etmeyecek konuşmalarımızda aynı yorumları yapmıştık ve ben de demiştim ki, keşke ayrılacağını önceden söyleseydi. 3-4 bölüm daha çekerlerdi ve finalle bitirirlerdi...

Ekin iyileşir, Sarp bir ev alır Ekin'e süpriz yapar, Sinan da Sarp'a baba der ve balkonda boğaza karşı evlerindeki mutlu görüntüleri ile bitirirlerdi diziyi, iki bölüm bile yeterdi dizinin muhteşem bir finalle bitmesine....

Ama işte insanlar dengesiz. Sezon bittiğinde söylenseydi, son bir kaç bölüm çekilip, bu sezon 4-5 bölüm sonrası da final yapılabilirdi, bu durumda da senaristler bütün bir yaz dönemini, olmayan karakterlere replik yazmak zorunda kalmazlardı. Diğer oyunculara haksızlık, çalışanlara haksızlık, senaristlere haksızlık, aşk oyunu fanlarına haksızlık (biz de bütün yaz, senaryo yazdık dizimizi bekledik hevesle yazıklar olsun), kaç kişiye haksızlık yaptığının kaç kişinin emeği ve ekmeğiyle oynadığının farkında mı acaba Keremcem? Ve acaba hiç umursuyor mu?

Gürgen Öz başrol oyuncusu olmamasına rağmen ve diziyi doğrudan etkileyecek olmamasına rağmen sezon bitiminde söylemişti ayrılacağını şerefli bir insana yakışır bir şekilde..
Ben en başından beri demiyor muyum? Yasemin Ergene daha başarılı, daha akıllı, daha sağlıklı düşünüyor, ve daha samimi görünüyor diye. Keremcem'in bu yaptıklarını açıkcası hiç yadırgamadım. Yolu filan açık olmasın, umarım tüm projelerinde bundan sonra çakılır ve bu kadar insanın hayaliyle oynamanın ne demek olduğunu anlar...

Eğer başka bir dizide oynarsa asla o diziyi seyretmeyeceğim ve hatta o dizi yayından kaldırılana kadar (ASK OYUNU da aynı kanaldaysa sadece onu izleyeceğim) o kanalı bile bir daha bu sezon boyunca seyretmeyeceğim, çok açık bir şekilde söylüyorum...ne kasedini alırım, ne konserine giderim...Şeytan görsün yüzünü...

ozguster
21-08-06, 11:01
Bu arada Desire'ciğim bu Yasemin'in selamı olayı nedir?Konserinde selam mı söylemiş Yasemin?Nalan haberi yok Yasemi^n'in bundan diyor . Tam anlamadım.
Selam Sıla'm.Aynen .Benim için de soğuk bir duş oldu bu haber.Acı var mı? Nedense hayır yok.Zaten bekliyor gibiydim böyle bir şeyi.Uzun zamandır tavırları hoşuma gitmiyordu.En son Ece'nin programında anlaşıldı aslında.Yazık oldu.Keremcem kendi kredisini tüketiyor farkında değil.Eğer böyle devam ederse bir bakacak yerlerde.Benim için de O Sarp olarak kalacak uzunca bir süre ve yanına Yasemin'den başka kimseyi yakıştıramayacağım.Bu yüzden yeni dizisini de izleyeceğimi sanmıyorum.
Bir de çok merakla bekliyorum Keremcem arkadaşımız kendi sitesinden bu olayı resmen duyursun lütfen.Herşey bu kadar ayyuka çıkmışken insanlara en azından bir açıklama borcu var.Bekliyoruz.

desire72
21-08-06, 11:11
İşin garibi k.cemin bu tepkileri alacağının farkında olmayışı. sevenhill olayı AO.dan bağımsız bir olay olmasına rağmen insanlar onun yanında Yasemini görmek istediler ve bunun için ellerinden geleni yaptılar. Bu durumu bile bile
bu hataya düşmesi için gerçekten gözlerinin kör olması gerek. Hani aşık olunca gözleri kör olurmuş ya hahaha demekki k.cem aşık gerçekleri göremiyor. Dediğiniz gibi herkes onu sarp olarak kabul etti özelliklede Ao devam ederken sarp karakterinden kurtulup bir başka karakteri nasıl kabul ettirecek bunu düşünemiyor mu ?

Bu arada ozguster geçen hafta yada bir önceki hafta bir konserinde sunucu o güzel diziniz devam edecek mi diye k.ceme soruyor k.cemde inşallah dedikten sonra yasemininde size selamı var diyor. Ama nalanın dediğine göre selamı yokmuş.....

dizidizidiziler
21-08-06, 11:14
İşin garibi k.cemin bu tepkileri alacağının farkında olmayışı. sevenhill olayı AO.dan bağımsız bir olay olmasına rağmen insanlar onun yanında Yasemini görmek istediler ve bunun için ellerinden geleni yaptılar. Bu durumu bile bile
bu hataya düşmesi için gerçekten gözlerinin kör olması gerek. Hani aşık olunca gözleri kör olurmuş ya hahaha demekki k.cem aşık gerçekleri göremiyor. Dediğiniz gibi herkes onu sarp olarak kabul etti özelliklede Ao devam ederken sarp karakterinden kurtulup bir başka karakteri nasıl kabul ettirecek bunu düşünemiyor mu ?

Bu arada ozguster geçen hafta yada bir önceki hafta bir konserinde sunucu o güzel diziniz devam edecek mi diye k.ceme soruyor k.cemde inşallah dedikten sonra yasemininde size selamı var diyor. Ama nalanın dediğine göre selamı yokmuş.....

Yasemin Ergene'nin hayranları da Keremcem hayranıydı. Sırf birbirlerine yakışıyorlar diye. Bunun farkında olan Keremcem onun hayranlarını da kullanıyor, selam alma verme vesilesiyle. Bu attığı kazıktan sonra AO'daki oyuncuların selam gönderecek hali mi kaldı?

ooozge
21-08-06, 11:19
aaa keremcemın yasemının salmıwar demesı olayına cok sasrdım...bı ınsan olmamıs bıseyı nıye soyler acaba?bı hastalıgı olmadıgına gre bunu bıle bıle soylemesı son derece yanlıs v aayıp...gercekten o zaman bıseylerı kullanmaya calısıyo...neler neler oluyomus ya...cok kotu...

bluenight
21-08-06, 11:20
herkese merhabalar,

özgü canım hoş geldin gelir gelmez harika haberle karşılaştın nasıl bir duygu hayatım acı var mı acı:img-grin2 işin şakası herkes şokta herkes keremcem'e saldırıda herkes patlamaya hazır bomba gibi...arkadaşlar olan olmuş keremcem bey artık nasıl bir mantık çerçevesinde böyle karar verdi bilinmez ama tek gerçek var çok yanlış yaptığı en azından diziyi tamamlayıp başka istediği projede yer alabilirdi show dünyası çok gariptir bizler içinde olmadığımız halde neler döndüğünü bu işlerin nasıl yürüdüğünü anladık fakat kendisi maalesef hala anlayamamış...bir anda seni göklere çıkartırlar sonra bir bakmışsın aynı kişiler seni yere çaktırmışlar işte show dünyası budur kimse göklerde daimi kalmaz çıkartıldığın gibide indirmesini bilirler hiç anlamazsın bile...

ayrıca hep savunduğum bir düşüncem vardır...bir dizi eğer çok tutulduysa ve oyuncuyla karakter birbiriyle bağdaştırıldıysa eğer oyuncu uzun bir süre farklı bir projede yer almamalı çünkü insanlar daha önceki karakterden kendilerini kurtarmadan bir bakmışsın diğer dizide başka bir karaktere bürünmüş ben kendi adıma konuşayım o karaktere asla adapte olamıyorum daha öncede bunun örneklerini vermiştim şu anda da keremcemi sarp dışında başka karakterde düşünmek değil hayal bile edemiyorum eminim bir çok kişi benimle aynı düşüncede bu yönden de çok büyük hata yaptığı kanısındayım kendi kuyusunu kendi kazmış oldu sonuçta bu da profesyonel olmadığını açıkca ortaya koyuyor gerçek işi oyunculuk olsa belki anlayabileceğim ama şarkıcı olan bir insanın nasıl böyle bir harekette bulunduğuna hala anlamış değilim...hayırlısı olsun ama şunu da ekleyeyim yeni projesini bende izlemem çünkü o benim için hep sarp olarak kalacak...

kesinlikle sana katılıyorum bende aynı şekilde diyorum bir insan bir diaziden çıktıktan sonra hemen başka bişeye atlamamalı uzun bir süre yoksa insanlar adapte olamıyor benim gibi mesela özcan denizi seymen olarak alıştım bir türlü diğer dizini izleyesim gelmedi onu gectim benim bir ivom vardı vahşi güzel de o bile şimdi başka dizide oynuyor onu izliyorum ama o kadar yıl gecmesine rağmen ivo roluyle haal kıyaslamaktan kendimi alamıyorum alışknalık onu istiyorum keremcem bu açıdan da büyük bir düşüş yaşayacak kimse keremcem var die bir diziyi islemes hele ki ekin karateriyle bir elma bütünü olarak görüldüğü halde bir anda başka bir karaktere aşık olması da herkese yapmacık gelir mesela ekinin aşık olacağı kişi sarp karakterinden başka birisi olursa bana inanılmaz yapmacık gelecek o aşk...kenan mesela bir anda o kadar şey yaptıktan sonra ekinden vazgecti ferideye döndü bana acaip yapmacık geldi inanamadım bir türlü aşık olduğuna...

bluenight
21-08-06, 11:22
Ya çıkar adam akıllı açıklama yapar böyleyken böyle oldu der ya da anlaşamadık der her zamanki gibi ve başka kanalda başka proje ile görürürz.Ve eminim izlemem diyenlerin hepsi izler.

Unutulmaması gereken tek konu:Aşk Oyununun sadece Keremcemden ibaret olmadıgını ispat etmek ve dizimize tam destek vermek

Aynen benim şimdi tek korkum nedir biliyor musun özlemcim eğer keremcemin dizisi bizimkiyle aynı saat olursa aynı gün ki kesinlikle olacak keremcem bence burda bişeylr kanıtlamay çalışacak ekibe hele ki keronun raiting bizim aşk oyunu nu gecirse işte o zaman vay benim halime var sevenlerin haline vay ekibin halineee keremcem iice zaten uçar oı balonu kimse söndüremes aam olan ekibimize olur :img-sorry :img-sorry

yaren-ekin
21-08-06, 11:23
kesinlikle sana katılıyorum bende aynı şekilde diyorum bir insan bir diaziden çıktıktan sonra hemen başka bişeye atlamamalı uzun bir süre yoksa insanlar adapte olamıyor benim gibi mesela özcan denizi seymen olarak alıştım bir türlü diğer dizini izleyesim gelmedi onu gectim benim bir ivom vardı vahşi güzel de o bile şimdi başka dizide oynuyor onu izliyorum ama o kadar yıl gecmesine rağmen ivo roluyle haal kıyaslamaktan kendimi alamıyorum alışknalık onu istiyorum keremcem bu açıdan da büyük bir düşüş yaşayacak kimse keremcem var die bir diziyi islemes hele ki ekin karateriyle bir elma bütünü olarak görüldüğü halde bir anda başka bir karaktere aşık olması da herkese yapmacık gelir mesela ekinin aşık olacağı kişi sarp karakterinden başka birisi olursa bana inanılmaz yapmacık gelecek o aşk...kenan mesela bir anda o kadar şey yaptıktan sonra ekinden vazgecti ferideye döndü bana acaip yapmacık geldi inanamadım bir türlü aşık olduğuna...
evet nalana sonuna kadar katılıyorum fakat bu selam söylemediği halde neden selamı var demiş ona kafam yatmadı yaaa bu adam ne yapmaya çalışıyor alllah aşkına nalan cvp larmısın cnm ya yoksa yiycem kafayı ben

yaren-ekin
21-08-06, 11:25
Aynen benim şimdi tek korkum nedir biliyor musun özlemcim eğer keremcemin dizisi bizimkiyle aynı saat olursa aynı gün ki kesinlikle olacak keremcem bence burda bişeylr kanıtlamay çalışacak ekibe hele ki keronun raiting bizim aşk oyunu nu gecirse işte o zaman vay benim halime var sevenlerin haline vay ekibin halineee keremcem iice zaten uçar oı balonu kimse söndüremes aam olan ekibimize olur :img-sorry :img-sorry
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: ya deme nalan yaaa ben oturup ağlarım ya offf arkadaşlar şimdi işte destek olma zamanı geldi bence bu dizinin reiytgleri eskiden daha yüksek olması lazım yoksa bu iş böyle olmaz belli artık kerem bişeyler kanıtlayacak daha doğrusu biz olduğumuz için kanıtlayamayacak:img-grin2

desire72
21-08-06, 11:30
Yasemin Ergene'nin hayranları da Keremcem hayranıydı. Sırf birbirlerine yakışıyorlar diye. Bunun farkında olan Keremcem onun hayranlarını da kullanıyor, selam alma verme vesilesiyle. Bu attığı kazıktan sonra AO'daki oyuncuların selam gönderecek hali mi kaldı?

Bir röp.ta k.cemin web sitesiyle ilgili yasemin o tıklamaların yarısı benim demişti hani o geldi aklıma.Ama arzucum eğer k.cem yaseminin hayranlarını kullanıyor olsa böyle saçma bir kararın ona ne kadar zarar getireceğini de düşünür herhalde ay ne bileyim. Sarp karakterinden diziyi bırakarak vazgeçmiş oluyor. Bu kadar halk tarafından kabul görmüş bir karakterden vazgeçmek insanın inanası gelmiyor. Dediğiniz gibi profesyonel bir oyuncu olsa gene tamam ama sürekli şimdi sarpla karşılaştırılacak böyle bir durumun içine kendini sokmasına ne gerek var üstelik dizi ocakta bitecek. sanki yeni projeşer kaçıyor. Eğer bir başka yapımcı gerçekten k.cemle çalışmak istiyorsa zaten elindeki projeyi onun için bekletir.

yaren-ekin
21-08-06, 11:32
Bir röp.ta k.cemin web sitesiyle ilgili yasemin o tıklamaların yarısı benim demişti hani o geldi aklıma.Ama arzucum eğer k.cem yaseminin hayranlarını kullanıyor olsa böyle saçma bir kararın ona ne kadar zarar getireceğini de düşünür herhalde ay ne bileyim. Sarp karakterinden diziyi bırakarak vazgeçmiş oluyor. Bu kadar halk tarafından kabul görmüş bir karakterden vazgeçmek insanın inanası gelmiyor. Dediğiniz gibi profesyonel bir oyuncu olsa gene tamam ama sürekli şimdi sarpla karşılaştırılacak böyle bir durumun içine kendini sokmasına ne gerek var üstelik dizi ocakta bitecek. sanki yeni projeşer kaçıyor. Eğer bir başka yapımcı gerçekten k.cemle çalışmak istiyorsa zaten elindeki projeyi onun için bekletir.
ya eğer o yaseminin hayranlarını kullanıyorsa yasemin hayranları onu linç eder valla çaktırmayın ama yasemin hayranları daha fazla ve nasıl olurda böyle bir yalan söyler inanamıyorum hala inanasınmda gelmiyor yaaa bu kadar mı düşer biri offf kafayı yedim şurda ya

bluenight
21-08-06, 11:36
evet nalana sonuna kadar katılıyorum fakat bu selam söylemediği halde neden selamı var demiş ona kafam yatmadı yaaa bu adam ne yapmaya çalışıyor alllah aşkına nalan cvp larmısın cnm ya yoksa yiycem kafayı ben

Valla yarencim Arzu Abla'ya sonuna kadar katılıyorum kullanmaya çalışıyor yaso fanlarını neden dersen bunun başka hiçbir açıklaması olamaz ayrıca Yaseminle görüştükden sonra direk olarak aklıma bu geldi düşünnü Yasemin'e dedim ki Antalya'tya selam yollamışsın sağol dedim ne selamı dedi Keremcem böle böle demiş dedim aaa ciddi miisn dedi :img-haha:

desire72
21-08-06, 11:37

nalan üstüne birde bunu yaparsa resmen kendiyle ve söyledikleriyle çelişir.Bu şekilde davranarak sadece eski çalıştığı ekibe vefasızlığını kanıtlamış olur başka bir şeyi kanıtlamaz. Hem kendi söylemedimi Serdarla yarıştırılmak istendiği için kanalın bu tutumuna karşı çıkıp yarışmayı bıraktığını eğer böyle bir yarışa kendi girerse bir önce yaptığı açıklamanın ne anlamı kalıyor bunları konuşmak için erken bence. Bu kadarda birden sinir haliyle konuşmak istemiyorum ben. Ama insan ne ekerse onu biçer ve k.cemde bunu anlayacaktır.

bluenight
21-08-06, 11:44
nalan üstüne birde bunu yaparsa resmen kendiyle ve söyledikleriyle çelişir.Bu şekilde davranarak sadece eski çalıştığı ekibe vefasızlığını kanıtlamış olur başka bir şeyi kanıtlamaz. Hem kendi söylemedimi Serdarla yarıştırılmak istendiği için kanalın bu tutumuna karşı çıkıp yarışmayı bıraktığını eğer böyle bir yarışa kendi girerse bir önce yaptığı açıklamanın ne anlamı kalıyor bunları konuşmak için erken bence. Bu kadarda birden sinir haliyle konuşmak istemiyorum ben. Ama insan ne ekerse onu biçer ve k.cemde bunu anlayacaktır.

ohooo keremcem bir çok şeylerinde sözleriyle hareketleri tutmadı ki buda tutmayacak buraya yasıyorum basın açıklamasını bence beklemeyin yaad bekleyin içiniz rahatlasın ne diyecek ben sölim anlaşamadık bitti olmadı vs vs ama bunun üstüne yapımcılar gene aşk oyunu ile çakıştıracak keremcem bilmem hatırlar mısınız seven hill de yaseminle her projede oynarım varım demişti ama bunun üstüne yaseminle bu projede yer almak istemediğini söyleyere bir çelişki yapmıştı onun üstüne de aşk oyunundan çıkarak 2. çelişkiye imzasını bastı...

PERİİ
21-08-06, 11:45
ben şok haberi şimdi aldım ve dediğim gibi şok habere şoooook oldum inanamıyorum ve inanmak istemiyorum keremcem bu olamaz o bu kadar saygısız bi insan olamaz bu ne ya başka dizide nedemek oluyor diziyi son anda bırakıp gitmek belkide gürgen ayrıldı mehmet amca öldü felan ya ondan mı ayrılmak istedi acaba ama gürgen ne yaptı dizi bitmeden söyledi ve ayrıldı işte bu doğru olan sen devam etcem etcem de karşı taraf paranı yükseltsin tabi bu arada sonra para iyi bi fiyata gelince dön seni bugüne taşıyan sana bu ünü veren diziye ve deki ben ayrılıyorum vayyy be dünya ne hale gelmiş para icat olmuş mertlik bozulmuş

dizidizidiziler
21-08-06, 11:57
ben şok haberi şimdi aldım ve dediğim gibi şok habere şoooook oldum inanamıyorum ve inanmak istemiyorum keremcem bu olamaz o bu kadar saygısız bi insan olamaz bu ne ya başka dizide nedemek oluyor diziyi son anda bırakıp gitmek belkide gürgen ayrıldı mehmet amca öldü felan ya ondan mı ayrılmak istedi acaba ama gürgen ne yaptı dizi bitmeden söyledi ve ayrıldı işte bu doğru olan sen devam etcem etcem de karşı taraf paranı yükseltsin tabi bu arada sonra para iyi bi fiyata gelince dön seni bugüne taşıyan sana bu ünü veren diziye ve deki ben ayrılıyorum vayyy be dünya ne hale gelmiş para icat olmuş mertlik bozulmuş

vallahi herkes para için ahlakını, etiğini, arkadaşlarını satar olmuş...Haklısın.. para değil de ne bu? Görgüsüzlük yapılanlar.. Bir de ben Keremcem'in şöhreti hazmedemiğini düşünüyorum.. herkes yasemin ergene harika rol yaptı, Keremcem, koptu diziden filan diyordu zaten, O performansla bir de rakip mi olmayı düşünüyor? o düşük performansıyla yeni dizisinde ne yapacak kim bilir.. Valla Ben bilemeyeceğim, zira seyretmeyeceğim kesinlikle ama diğer oyunculardan birşeyler öğrenmeye devam edip, ahlakıyla alnının akıyla Ocak ayına kadar sabredip çıkamadı işin içinden. Yazıklar olsun... Birileri aklını çeliyor demekle de çözüm olmuyor, koskoca adam kendi aklı yok mu bunun?

Bir de dizinin popülerliği, güzelliği sadece bir yakışıklı insandan ibaret değildir, bunu belki Keremcem'in 13-14 yaşındaki hayran kitlesi şu anda anlamayabilir ama keremcem'in kendisinin bilmesi gerekirdi..Elektrik tutmazsa, sinerji olmazsa, konu tutmazsa dizi de film de tutmaz...

Bir de daha geçen ay gazetede haber yok muydu? keremcem her projeye atlamayacak, yüzünü eskitmeyecek diye? O haber o zaman kim neresinden uydurup yazmıştı? Bu yüzden işte dengesizlik diyorum keremcem ve menajerlerinin yaptıklarına...

yaren-ekin
21-08-06, 12:01
vallahi herkes para için ahlakını, etiğini, arkadaşlarını satar olmuş...Haklısın.. para değil de ne bu? Görgüsüzlük yapılanlar.. Bir de ben Keremcem'in şöhreti hazmedemiğini düşünüyorum.. herkes yasemin ergene harika rol yaptı, Keremcem, koptu diziden filan diyordu zaten, O performansla bir de rakip mi olmayı düşünüyor? o düşük performansıyla yeni dizisinde ne yapacak kim bilir.. Valla Ben bilemeyeceğim, zira seyretmeyeceğim kesinlikle ama diğer oyunculardan birşeyler öğrenmeye devam edip, ahlakıyla alnının akıyla Ocak ayına kadar sabredip çıkamadı işin içinden. Yazıklar olsun... Birileri aklını çeliyor demekle de çözüm olmuyor, koskoca adam kendi aklı yok mu bunun?

Bir de dizinin popülerliği, güzelliği sadece bir yakışıklı insandan ibaret değildir, bunu belki Keremcem'in 13-14 yaşındaki hayran kitlesi şu anda anlamayabilir ama keremcem'in kendisinin bilmesi gerekirdi..Elektrik tutmazsa, sinerji olmazsa, konu tutmazsa dizi de film de tutmaz...

Bir de daha geçen ay gazetede haber yok muydu? keremcem her projeye atlamayacak, yüzünü eskitmeyecek diye? O haber o zaman kim neresinden uydurup yazmıştı? Bu yüzden işte dengesizlik diyorum keremcem ve menajerlerinin yaptıklarına...
arzu ablacım eğer ona bakrsak kerem bize bir sürü yalan atttı o zaaman ohhoooo diyor ya nalanım işte ondan ohhooo kim bilir daha neler var ki kim bilir neyse ya kendini küçük düşürdü gözümüzde sonuç olrak bu işte hele yasemin fanlarını kullanmasına çok sinirlendim keşke böyle bişey yapmasaydı ya çok üzüldüm onun adına

shakıra_belit
21-08-06, 12:04

valla haklısınn..keremcemin böyle biri olduğunu hiç düşünmedim ama baksanızaa o kendini bize kanıtladıı değil mi?yaazık ya..yazık her sey para olmuşş!

PERİİ
21-08-06, 12:08
inanın arkadaşlar biri çıkarda şaka der diye bi süre sadece okudum ama baktım şaka değil yorum yaptım ben keremcem ve yaseminin uyumunu onların ekin ve sarp ın aşkını çok sevdim ama ekin ve hakanın aşkınıda çok sevebilirim o zaten sevimli bi insandı daha da rol kabiliyeti yüksek biri nerde sarp nerde hakan amanın şöyle bahçeli güzel bi ev içinde ekin ve hakan sinan bahçede koşup oynuyo e ekin hadi birazcık sarpı hatırlıyo felan o kadar birazcık fazla yok sonra yelda kendine daha yakışıklı çok zengin birini buluyo ama ondan daha şımarık kurti artık yırtmış vaziyette v.s. yani keremcem bey sen olmadanda burdan hikaye çıkar

shakıra_belit
21-08-06, 12:11
biz zaten kero için izlemiyoruz ekin&sarp aşkı için gerçi kero için izleyenler var ama..bizi o diziye bağlayan cok dramatik bir aşk hikayesi sadece.. keremcem değil...(!)ya bişe diceemm şu üstteki reklamda keroo var onu kaldıramazmısınız..tip tip bakıyor..

gizem_90
21-08-06, 12:16
arkadaslar sizin mesajlarinizi saskinlikla okuyorum simdi keremcem para yemek istemis yani boyle birseyi nerden cikartiniz anlam vermiyorum tamam belki keremcemin bir sucu vardir onu bilemem ama ginede yani dusman gibi bakmaniza cok uzuluyorum ben keremceme ne kadar hayraniysam yasemininde aynen oyleyim bu degismedi degismeyecekte ama nolursun keremcem ve yasemin fanlari olarak birbirimize dusurmeyelim kendimizi bu benim dusuncem sizi bilemem.

sinem75
21-08-06, 12:17
Herkese selam arkadaşlar.
Aramıza bugün katılan arkadaşlarda hoşgeldiler ama malesef hoş bulamadılar.
Dünden beri resmen anamız ağladı.Sinir katsayılarımız arttı.
Akşam yattım aklımda dizi,sabah kalktım aklımda dizi.
Keremcem Efendi her ne kadar resmi bir açıklama yapmamış olsada aldığımız bu haber güvenilir kaynaklardan ve dolayısıyla doğru olduğu kesin.
Şimdi şöyle sabahtan beri yazılanları okudumda herkes öfkeli herkes kan kusuyor.
Dilerim Allah'tan Sarp karakteri yerine diğer dizilerde başrol oyuncusu çıktımı diziden genelde öldürülür.Bizim dizimizde ise yerine başka birisi geçsin ve senaryo nasıl yazıldıysa öyle devam etsin.
Bu yeni katılacak oyuncu öyle karizmatik,öyle yakışıklı ve işinin eri iyi bir oyuncu olsunki dizi yine ratıng alsın.Ekin Sarp aşkı dillerde dolansın.
Keremcem Efendi de hasetinden çatlasın.

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:17
arkadaslar son durum ney kesin dizide oynuyo mu resmi aciklama geldi mi ???
basrolu mu kapmis ve kim sevgilisi rolunu oynucak???

shakıra_belit
21-08-06, 12:18
cnm biz birbirimize düşmüyoruzz sadece keremcem hakkındaki yorumlarımızı belirtiyoruzz keremcem hayranları buna kısıyor..
evt ekin&haka aşkı ortaya cıkacak..hmm..olsun yaa napalım hakanın eski aşkının yarası dinmiş olur ztn başka bir sarp istemem ben cok garip olur!!!

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:20
simdi anliyorum ki posta da cikan haberlerin hepsi dogruymus :img-grin2
dun acikcasi bakmicam ask oyununa diyodum ama simdi dizimin sonuna kadar arkasindayim!!!!!

desire72
21-08-06, 12:21
Keremcem Efendi her ne kadar resmi bir açıklama yapmamış olsada aldığımız bu haber güvenilir kaynaklardan ve dolayısıyla doğru olduğu kesin.
Şimdi şöyle sabahtan beri yazılanları okudumda herkes öfkeli herkes kan kusuyor.
Dilerim Allah'tan Sarp karakteri yerine diğer dizilerde başrol oyuncusu çıktımı diziden genelde öldürülür.Bizim dizimizde ise yerine başka birisi geçsin ve senaryo nasıl yazıldıysa öyle devam etsin.
Bu yeni katılacak oyuncu öyle karizmatik,öyle yakışıklı ve işinin eri iyi bir oyuncu olsunki dizi yine ratıng alsın.Ekin Sarp aşkı dillerde dolansın.

sinem sarp karakterinin devam etmesi konusunda aynı fikirdeyim.Hatta geçen sezon k.ceme benzeyen sinan bulunmuştu şimdide sinana benzeyen bir sarp buluruz. k.ceme çok kızgın değilim ne ektiyse onu biçecek zaten kendisi. Ama bazı arkadaşların desteklediği hakan ekin aşkındansa yeni bir yüzle sarp-ekin aşkını izlemeyi tercih ederim. Daha sarp-ekin-sinan arasında olması gereken çok şey var sarpın yerini hakanın almasını istemem ben şahsen.

sılam
21-08-06, 12:21
nalan'cım canım ne yaptın sen beni aldığın nerelere götürdün arkadaşım ivo benim en sevdiğim yabancı diziydi hiç kaçırmazdım eşimle hep bu dizi yüzünden kavga ederdik iyi bir nostalji yaptırdın bana sağolasın...

en yakın zaman da keremcem çıkıp bir açıklama yapmalı bunu bizlere borçlu...Bu olay affedilir bir şey değil tamam anlaşmazlıklar yaşanabilir yapımcıyla olsun ekiple olsun bunlar normaldir ama bu olaylar çekime 4 gün kala patlak vermiş olamaz yani bunun geçmişi vardır madem keremcem bu olayların çözülmeyeceğine inandıysa neden başında erdemlik yapıpta bu iş olmayacak benden bu kadar deyipte baştan çekilmedi 4 gün kala herkesi zora sokma gereği duydu böyle bir kazık atmak için bir insanın canının ya çok yanmış olması gerek ya da karaktersiz olması lazım olayların iç yüzünü bilmediğimden ve keremcemi sadece ekrande ve konserlerde gördüğüm kadarıyla karakterini tam olarak bilmediğim için buna yorum yapamayacağım ama ne olursa olsun haklı veya haksız yere bırakmış olsada başka bir projede yer alması son derece yanlış...işlerini,konserlerini yada ne bileyim müziğini bahane etseydi belki anlardık ama şu an haklıysada haksız duruma düşürdü kendisini insan bile bile kendini nasıl ateşe atar ki? herkes şarkıcı oyuncu olabilir ama profesyonel olamaz keremcem de böyle davranarak asla profesyonel olamayacağını ispatlamış oldu...

shakıra_belit
21-08-06, 12:22
tabikii sonuna kadar izleyeceğiz yasemiin ergene var orda keremcem onu yanlız bırabilir ama biz yanlız bırakmayalım!

ceren"
Bu arada Desire'ciğim bu Yasemin'in selamı olayı nedir?Konserinde selam mı söylemiş Yasemin?Nalan haberi yok Yasemi^n'in bundan diyor . Tam anlamadım.
Selam Sıla'm.Aynen .Benim için de soğuk bir duş oldu bu haber.Acı var mı? Nedense hayır yok.Zaten bekliyor gibiydim böyle bir şeyi.Uzun zamandır tavırları hoşuma gitmiyordu.En son Ece'nin programında anlaşıldı aslında.Yazık oldu.Keremcem kendi kredisini tüketiyor farkında değil.Eğer böyle devam ederse bir bakacak yerlerde.Benim için de O Sarp olarak kalacak uzunca bir süre ve yanına Yasemin'den başka kimseyi yakıştıramayacağım.Bu yüzden yeni dizisini de izleyeceğimi sanmıyorum.
Bir de çok merakla bekliyorum Keremcem arkadaşımız kendi sitesinden bu olayı resmen duyursun lütfen.Herşey bu kadar ayyuka çıkmışken insanlara en azından bir açıklama borcu var.Bekliyoruz.

Herkese öncelikle selamlar! Her ne kadar peşi sıra böyle haberler alsak ta.. Ben sana kısaca anlatayım Özgü ablacım! Keremcem konserlerinden birinde sunucunun diziniz devam edecek mi sorusundan sonra, konsere gelen seyircilere dönüp, size Yasemin'den selam getirdim diyor. Analayacağın Yasemin'i seviyor ya ona değer verenler bir anlamda "al gülüm, ver gülüm". ama bluenight (Nalan'ın) konuştuğuan göre Yasemin'in bu selamdan haberi bile yok. Sen düşün artık olayın vehametini ablacığım.

<deniz>
slm herkese
herkes çok sinirli sanırm
bende bikaç yorum yapmak istiyorum;
k.cemin dizden ayrılması kötü olmuş,dizideki seneryo degişikligini çok merak ediyorum dogrusu rüya işçileri ne yapacaklar bilmiorum artık.
K.cemin diziden ayrılmasına sebeb olan şeyi ben bilmiyorum açıkcası,med yapım açıklama yapmış diye okudum bi forumda bunuda duymadım ama herne olursa olsun sonuçta aşk oyunu diye bi dizi we bu diziye emek veren insanlar var bu yüzden dizi bu yüzden izlenmeye deger bi dizi k.cem olsada olmasada
Benim çok şaşırdıgım ikinci konu ise k.ceme bu kadar kızılması ben açıkcası bu kadar kızmadım ve kişiligidende bişi kaybetigini düşünmüyorum ben kendi werdigi kararın sebebini açıklamadıgı için bu kadar kızmadım fakat;eger tahmin ettiniz gibi sebeb gerçekten para,vs ise o zman k.cemi esefle kınırım
bunlar benim görüşerlim arkadaşlar bu kadar karışıkken forumlar bide bana kızmayın lütfen forumunuz uyarı almasın

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:23
sinem sarp karakterinin devam etmesi konusunda aynı fikirdeyim.Hatta geçen sezon k.ceme benzeyen sinan bulunmuştu şimdide sinana benzeyen bir sarp buluruz. k.ceme çok kızgın değilim ne ektiyse onu biçecek zaten kendisi. Ama bazı arkadaşların desteklediği hakan ekin aşkındansa yeni bir yüzle sarp-ekin aşkını izlemeyi tercih ederim. Daha sarp-ekin-sinan arasında olması gereken çok şey var sarpın yerini hakanın almasını istemem ben şahsen.
aynen soyledigin gibi bende hakan ekin askini desteklemiyorum bence yeni bir sarp bulsunlar

shakıra_belit
21-08-06, 12:25
evt o slm dan yaseminin haberi bile yok niye yalan söylüyor yaa anladık bunu yasemini seviyor ve bnce yasemin onu sevmiyor sevgiliydiler ayrıldılar diye düşünüyorum çünkü onları birlikte arkadaşların bile bu kadar yakın olmayacakları bir şekilde görünmeleri bunları vurguluyor!

ceren"
21-08-06, 12:27

Selamlar Sinemcim! Aynen katılıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Sarp karakteri ölmesin. Sonuna kadar devam etsin. Yazılan senaryo uygulansın. İnsanlar nelere alışıyor, Sarp'ın gidişine mi alşamayacak. Tamam bu Ekin-Sarp aşkıydı, Keremcem de yakışıyordu. Ama bu onun tercihi , kimseyi zorla bir projenin içinde tutamayız. İstemeyen gider.

Desire'a da katılıyorum. Sarp'a benzeyen Sinan bulunduysa, Sarp'ın kopyası bulunsun şimdi de. Hatta ne kadar uygun olur bilemem ama birden Tolgahan Sayışman ve Haluk Piyes geldi aklıma. Siz ne dersiniz?

Sonuna kadar Aşk Oyunu, her ne kadar Keremcem'siz olsa da...

ozguster
21-08-06, 12:30
Valla yarencim Arzu Abla'ya sonuna kadar katılıyorum kullanmaya çalışıyor yaso fanlarını neden dersen bunun başka hiçbir açıklaması olamaz ayrıca Yaseminle görüştükden sonra direk olarak aklıma bu geldi düşünnü Yasemin'e dedim ki Antalya'tya selam yollamışsın sağol dedim ne selamı dedi Keremcem böle böle demiş dedim aaa ciddi miisn dedi :img-haha:
Nalancığım,inanmıyorum , Keremcem Yasemin'in gıyabında , üstelik de haberi olmadan selam mı getirdi Antalya'ya. Ne alaka? Ne yapmaya çalışıyor_? Yasemin neden bunun dilinden düşmüyor? Anladığım kadarı ile son olayda da Yasemin'i üzmüş.Telefonda sesi kötü idi demişsin.Kıza yazık.Ne güzel proje , kendisinden başka herkes tarafından rezil edildi.O ise dizide hiç çizgisini bozmadan devam etti.Bence Keremcem'in bu yaptığı en yakın arkadaşım dediği Yasemin'e de atılmış bir kazıktır. Tamam profesyonellik başka şey ama bence profeseyonelliğin afedersiniz ama içine etti.Eğer senin en yakın arkadaşlığın arkadaşını yarı yolda bırakmaksa, yazıklar olsun sana.
Çok kızgınım çook.

ceren"
21-08-06, 12:34
Her şeyden önce şöyle bir durum var:
Burada kızılan, tepki gösterilen Keremcem'in ayrılması falan değil. Ayrılabilir, proje artık kafasına yatmayabilir. Bunların hiçbiri sorun değil. Problem yaratan ana konu; dizinin yeni sezon çekimlerine DÖRT gün kala "ayrılıyorum" diyerek yapılan koca bir senenin vefasızlığı. Evet haklısınız Keremcem'in hoş bir sesi var, yetenekli de. Peki kaç kişi Aşk Oyunu'ndan önce Keremcem'in popülaritesinin bu kadar olduğuna inanır? Kendisine bu ünü sağlayan, kazancını sağlayan, emek veren bu ekibe saygısı ve vefa borcu bu olmamalıydı diye düşünüyorum.
Kızgın falan da değilim. Ne ekerseniz, onu biçersiniz.
Yönlendirme konusuna gelince. Allah hepimize özgür düşünme yeteneği vermiş. hepimizin aklı var ve kendi kararlarımızı kendimiz veririz. Ancak bir farkla verdiğimiz ya da verdirildiğimiz kararların sonuçlarını sadece ve sadece kendimiz çekeriz. Zor zamanınızda dertlerl boğuşrken kimse yanınızda olmaz. Umarım Keremcem de bunu geç olmadan anlar.

<deniz>
21-08-06, 12:36
şu slm konusunda k.ceme gerçekten çok güldüm
bencede sarpı öldürmesinler yokda dizi küçük onurun filmine döncek ekin acıların kadını olcak ekini üzmesinler artık yeni sarp bulsunlar çünkü dizide yarın kalan daha çok olay var örnegin sinan meselesi sarp oglununn ona bana demeden ölürse çok kötü olur bence

sılam
21-08-06, 12:36

Sinem'cim canım sabahtan beri seni göremeyince tahmin ettim dedim ki bu kız şimdi köpürüyordur sinirinden doğru tahmin etmişim hala sinirliyiz desene:icon_evil
sinem ve desire size katılıyorum sakın sarp karakterini öldürmesinler yerine başka birini bulsunlar sinem'in dediği gibi şöyle daha karizmatik daha çekici birini.Önceleri hepimiz yadırgarız belki ama zamanla alışırız (temenni ediyorum) ama hakan ekin aşkı çok ama çok yapmacık olur ve inanın buna hiç mi hiç alışamayız ekin hakan aşkını öne çıkaracaklarsa da eğer bakın hemen aklıma bir senaryo geldi bile... ben ismet amca ve serkan diziden ayrılınca bir senaryo yazmıştım bilmem hatırlayanınız var mı? ekin'in anlatımıyla dizimiz başlar serkan ve ismet amca hastaneye gelirken trafik kazası geçirir şimdi bu arabaya keremcem'i de dahil edelim (diziden kim çıkarsa bu arabaya arkadaşlar:img-grin2 ) feci bir tarfik kazasında canım babamı,can dostum serkan'ı ve en önemliside herşeyim hayatım tek sevdiğim adam biricik sarp'ımı toprağa verdim acım çok büyük ama bu en kötü günlerimde yanımda sadece hakan vardı onun destekleriyle hayata döndüm o olmasaydı hayatım zindan olacaktı hayatımı iki kere ona borçluyum'' gibi sözlerle başlayıp daha sonrada hakan ekin yakınlaşmasını bize izletebilirler...sesinizi duyar gibiyim ayyy diyorsunuz biliyorum gerçekten facia olur o yüzden yeni bir sarp daha az acılı olur bizim için...

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:38
arkadaslar keremcem hala donebilir mi diziye onu sormak istiyorum???????

shakıra_belit
21-08-06, 12:40
hmm..sarp ı öldürmemek iyimi bilmiyorum bi başkasıyla zor olucak aslında kötü olmaz tv-dizi dünyasında cok yaşanmış bir şey bu
örn.:cocuklr duymasın
il başlarda kötü olmuştu ama sonradan alışılıyor
şimdi sıra yasemine yakışacak sinan a benziyecek birini bulmakta..
cok merak ediyorum kim olcak acaba..
hem bencede yeni birisini bulcak senaryo değişmez..
o kişiyede 3 gün süre vermişlerdir senaryoyu ezberlesin diye..
cekimlerin gec başlamasının sebebi belkide budur..

ceren"
21-08-06, 12:41
Lütfen artık senaristlerimizden rica ediyorum. Ölüm falan istemiyoruz. Zaten büyük ihtimal Ekin'in babasını öldürecekler. Ya da bu kadar kopmadan sonra vaz da geçebilirler. Ama biz yeni bir Sarp istiyoruz. Çünkü daha yaşanacak çok olay var. Görmek istediğimiz mutlu anlar var. Kimse bunları bizden çalamaz. Herkesin yerine biri bulunur, kimse merak etmesin. Sonuçta hiçbir insan bulunmaz Hint kumaşı değil. Herkesin alternatifi vardır. Bu sırf Keremcem için geçerli bir olay değil. Hollywood'da bile ne değerli oyuncular çeşitli sebepelrden rolalrini bırakınca, uygun birini bulup öyle de güzel monte ediyorlar ki projenin içine. Herkesin içi rahat olsun.

Ekin yeni Sarp'ı ve biricik oğlu Sinan'la yaşaması gerekenleri, ertelediklerini yaşasın lütfen!!!

*~*RaiNBoW*~*
21-08-06, 12:41
Nalancığım,inanmıyorum , Keremcem Yasemin'in gıyabında , üstelik de haberi olmadan selam mı getirdi Antalya'ya. Ne alaka? Ne yapmaya çalışıyor_? Yasemin neden bunun dilinden düşmüyor? Anladığım kadarı ile son olayda da Yasemin'i üzmüş.Telefonda sesi kötü idi demişsin.Kıza yazık.Ne güzel proje , kendisinden başka herkes tarafından rezil edildi.O ise dizide hiç çizgisini bozmadan devam etti.Bence Keremcem'in bu yaptığı en yakın arkadaşım dediği Yasemin'e de atılmış bir kazıktır. Tamam profesyonellik başka şey ama bence profeseyonelliğin afedersiniz ama içine etti.Eğer senin en yakın arkadaşlığın arkadaşını yarı yolda bırakmaksa, yazıklar olsun sana.
Çok kızgınım çook.
Ne mi yapmaya çalışıyor Özgü Abla?Onu bu yerlere getiren diziyi kendi kafasında bitirmesine rağmen,deyim yerindeyse çıkarları için kullanıyor.Bu da oyunun bir parçası olsa gerek.Neyse...
Az önce düşündüm de,neden erkenden söylemedi diye..Bence bunu Haziran ayında basına duyursaydı,yazın yapılan konserleri istediği kadar akına uğramayacaktı.Kendine bu kötülüğü de yapmadı zaten.Belki de yanlış düşünüyorum,ama düşün düşün neden önceden söylediğini bulamadım.Neden olur başka?
Bir de teredütte kalmayın.Sarp ölmez,ölmemeli.Gerekirse yerine başkası gelmeli.Dizinin adı Aşk Oyunu olduğu sürece bu dizi,oyunu başlatan ve oynayan karakterle bitmeli diye düşünüyorum.

Elele Temmuz sayısında 'hata yapmamam ve yaptırılmama lazım' diyor..Peki ya bu ne?Verdiği çok mu mantıklı bir karar?Ya kendi yanılıyor ya da akıl hocaları.
Umarım en yakın zamanda hatasını anlar.Gerçi iş işten geçti ama...

PERİİ
21-08-06, 12:42
sinemcim sana katılamıycam sarp ın yerine başka biri gelse alışmak baya zor olur tamam bunu sinirle söyledin sen anlıyorum ama bi mantıklı düşün dizide herhangi çok izlemediğin bi karakter bile değişse insan yadırgıyo ki başrol değişirse hiç olmaz bak ben diyorum hakan ve ekin aşkı süperrrr dimi hakan daha müzip bi karakter hem en azından hem serkan gibi güleriz hemde sarp gibi aşkı yaşarız inanın keremceme kızmama rağmen yinede diziden ayrılma haberine üzülmedim dersem külliyen yalan söylemiş olurum ama yinede dizi devam etmeli

büşra.ky
21-08-06, 12:42
ya arkadaşlar nerden çıktı bu keremcemin ayrılma meselesi yani nerden duydunuz keremcem kendi ağzıyla söyledimi bunları biri bana anlatabilir mi ?:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

»_аđα_«
21-08-06, 12:43
Arkdaslar haberler baslıgı ve keremcem bölümü kilitli oldugundan buraya ekliyorum.keremcemin bi projesi daha.eger eklendiygse kusura bakmayın

Keremcem, Yonca Evcimik’in piyasaya çıkardığı gençlere özel dergisi “Yoncimix”in ilk sayısı için pozlar verdi!..

http://img144.imageshack.us/img144/2932/keremcemyoncaob1.jpg

Yaşı neredeyse Keremcem’in iki katı olan Yonca fotoğraflarda yakışıklı popçunun sevgilisi gibi duruyor!..

Yonca Evcimik aylık periyotlarla piyasaya çıkacak olan Yoncimix dergisinin şu sıralar piyasaya çıkan ilk özel sayısı ile ilgili de şunları söylüyor:

“Kapakta da görüldüğü gibi genç kızların sevgilisi Keremcem’i bu ay ben kaptım. Onunla ilgili merak ettiğiniz her şeyi kendisiyle yaptığım röportajda sordum. Ayrıca onu bir de benden dinleyin çünkü Keremcem’in bu yolcuğunu kendiminkine benzetiyorum. Ne demek istediğimi önyazımı okuyunca anlayacaksınız. Tabii ki röportaj dışında da sizlerin ilgisini çekecek pek çok sürprizimiz var bu tanışma sayımızda.”

sinem75
21-08-06, 12:44
Selamlar Sinemcim! Aynen katılıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Sarp karakteri ölmesin. Sonuna kadar devam etsin. Yazılan senaryo uygulansın. İnsanlar nelere alışıyor, Sarp'ın gidişine mi alşamayacak. Tamam bu Ekin-Sarp aşkıydı, Keremcem de yakışıyordu. Ama bu onun tercihi , kimseyi zorla bir projenin içinde tutamayız. İstemeyen gider.

Desire'a da katılıyorum. Sarp'a benzeyen Sinan bulunduysa, Sarp'ın kopyası bulunsun şimdi de. Hatta ne kadar uygun olur bilemem ama birden Tolgahan Sayışman ve Haluk Piyes geldi aklıma. Siz ne dersiniz?

Cerencim Tolgahan Sayışman fikrine bittim arkadaşım.Kesinlikle Sinan'a çok benziyor ve Yasemin'in yanına çok yakışır.
Ben kendime inanamıyorum ya.Daha düne kadar bırakın dizide özel hayatlarında bile onların yanına başkalarını yakıştıramıyordum.Başka sevgilileri olursa kabullenemem diyordum.Şimdi oturmuş burada Yasemin'in yanına yakışacak erkek karakter arıyorum.
Dünden beri Keremcem'e çok kızgınım. Herkesinde söylediği gibi sezon sonunda bırakıyorum deseydi bu kadar kızmazdım.Ne bileyim çok yorgunum,konserlerime adapte olacağım,stüdyoya girip yeni kasetim için çalışacağım dese anlardım.
Ama sen kalk çekimlerin başlamasına dört gün kala ''sıkıldım'' gibi bir bahaneyle senin bu günlere gelmede basamak görevi üstlenmiş dizini ve ekibini,sevenlerini yarı yolda bırakıp yeni bir dizide oynayacağını öğrenmem sinirlendiriyor.
Her ne kadar kızsamda kırgında olsam yinede diyorumki inşallah bu tepkilerden haberdar olurda son anda hatasını farkedip dizimize döner.
Yani bu yaptıklarını affettirmez ama ne bileyim zararın nersinden dönerse kardır.
Bizde bir şekilde unuturuz,neleri unutmadık.

ceren"
21-08-06, 12:46
Sinem'cim canım sabahtan beri seni görünce tahmin ettim dedim ki bu kız şimdi köpürüyordur sinirinden doğru tahmin etmişim hala sinirliyiz desene:icon_evil
sinem ve desire size katılıyorum sakın sarp karakterini öldürmesinler yerine başka birini bulsunlar sinem'in dediği gibi şöyle daha karizmatik daha çekici birini.Önceleri hepimiz yadırgarız belki ama zamanla alışırız (temenni ediyorum) ama hakan ekin aşkı çok ama çok yapmacık olur ve inanın buna hiç mi hiç alışamayız ekin hakan aşkını öne çıkaracaklarsa da eğer bakın hemen aklıma bir senaryo geldi bile... ben ismet amca ve serkan diziden ayrılınca bir senaryo yazmıştım bilmem hatırlayanınız var mı? ekin'in anlatımıyla dizimiz başlar serkan ve ismet amca hastaneye gelirken trafik kazası geçirir şimdi bu arabaya keremcem'i de dahil edelim (diziden kim çıkarsa bu arabaya arkadaşlar:img-grin2 ) feci bir tarfik kazasında canım babamı,can dostum serkan'ı ve en önemliside herşeyim hayatım tek sevdiğim adam biricik sarp'ımı toprağa verdim acım çok büyük ama bu en kötü günlerimde yanımda sadece hakan vardı onun destekleriyle hayata döndüm o olmasaydı hayatım zindan olacaktı hayatımı iki kere ona borçluyum'' gibi sözlerle başlayıp daha sonrada hakan ekin yakınlaşmasını bize izletebilirler...sesinizi duyar gibiyim ayyy diyorsunuz biliyorum gerçekten facia olur o yüzden yeni bir sarp daha az acılı olur bizim için...

Sılamcım yazdıklarını tebessümle okudum. Evet haklısınız kim giderse o arabaya. Ama Mehmet Akan'a zaten kızamıyorum. Allah'ın verdiği ömrü uzatacak halimiz yok. Gürgen Öz'e de ne kızgınım ne de kırgın. Çünkü son derece profesyonel bir şekilde sezon biter bitmez çok başlarda artık bu projede olamayacağını dile getirdi. Biz de saygı duyduk. Ama şunu da özellikle rica ediyorum ki; Sarp ölmesin. Onun yerine kimler bulunur... Başta yadırgasak da emin olun alışırız. Hayatta nelere alışılmıyor?? Bu arada demin de dediğim gibi aklıma geldi. Siz ne dersiniz Tolgahan Sayışman ve Haluk Piyes'e???

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:47
arkadaslar keremcem hala donebilir mi diziye onu sormak istiyorum???????
soruma kimse cevap vermicek mi:icon_cry:

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:49
ya arkadaşlar nerden çıktı bu keremcemin ayrılma meselesi yani nerden duydunuz keremcem kendi ağzıyla söyledimi bunları biri bana anlatabilir mi ?:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil
beyzacim nalan arkadasimiz soyledi oda yasemin ergeneden duymus yani haber 100 de 100 kesin

shakıra_belit
21-08-06, 12:49
ayseaskoyunu bir daha dönmezz sanırım şahsen bu olaylardan sonra onu ben istemem.bilemiyorumm bırakıp gittiği sete hangi yüzle dönecek dersiniz?

ayseaskoyunu
21-08-06, 12:50
ayseaskoyunu bir daha dönmezz sanırım şahsen bu olaylardan sonra onu ben istemem.bilemiyorumm bırakıp gittiği sete hangi yüzle dönecek dersiniz?
belki kucuk bir ihtimal da olsa umudum var:img-grin2

ceren"
21-08-06, 12:51
Cerencim Tolgahan Sayışman fikrine bittim arkadaşım.Kesinlikle Sinan'a çok benziyor ve Yasemin'in yanına çok yakışır.
Ben kendime inanamıyorum ya.Daha düne kadar bırakın dizide özel hayatlarında bile onların yanına başkalarını yakıştıramıyordum.Başka sevgilileri olursa kabullenemem diyordum.Şimdi oturmuş burada Yasemin'in yanına yakışacak erkek karakter arıyorum.
Dünden beri Keremcem'e çok kızgınım. Herkesinde söylediği gibi sezon sonunda bırakıyorum deseydi bu kadar kızmazdım.Ne bileyim çok yorgunum,konserlerime adapte olacağım,stüdyoya girip yeni kasetim için çalışacağım dese anlardım.
Ama sen kalk çekimlerin başlamasına dört gün kala ''sıkıldım'' gibi bir bahaneyle senin bu günlere gelmede basamak görevi üstlenmiş dizini ve ekibini,sevenlerini yarı yolda bırakıp yeni bir dizide oynayacağını öğrenmem sinirlendiriyor.
Her ne kadar kızsamda kırgında olsam yinede diyorumki inşallah bu tepkilerden haberdar olurda son anda hatasını farkedip dizimize döner.
Yani bu yaptıklarını affettirmez ama ne bileyim zararın nersinden dönerse kardır.
Bizde bir şekilde unuturuz,neleri unutmadık.

Beğenmene sevindim Sinemcim! Di mi Tolgahan Sayışman kurtarır gibi geliyor bana ya da diğer önerdiğim Haluk Piyes. andırıyorlar da çünkü. Haklısın nelere kaldık. Önceden ayrı bir projelerine tahammül edemezken, şimdi oan jön aramak. Hayat ilginçliklerle dolu Sinemcim yaa..
O yüzden ne oldum dememeli, ne olacağım demeli...
Dediğim gibi zaten kızdığımız ayrılması falan değil ama profesyonelliğe yakışmayan, iş ahlakının yanından bile geçmeyen bir tavırla, bir de çok duygusal olduğunu her fırsatta anlatmasına rağmen koca bir sene seti paylaştığı insanları DÖRT gün kala yüzüstü bırakması. Haklısın affedilir gibi değil, ama biz neleri sineye çekmedik. Umarım hatasını anlar da geç olmadan döner. Ama Keremcem bu kadar etkiye açık bir insan olduğu sürece zor.

ceren"
21-08-06, 12:53
soruma kimse cevap vermicek mi:icon_cry:

Şu ana kadar öyle bir sinyal vermedi Ayseaskoyunu! Ama kimse bilemez bunu kendinden başka. Baksana bir röportajında ne demiş " yanlış yapmam, yaptırılmam lazım" Acaba kimler yaptırıyor bunu??İlginç doğrusu.

Ozly
21-08-06, 12:59
Akıl hocalarını tebrik etmek istiyorum.Bir insanı alıp yukarı çıkarmayı başarttılar ama sonucu yere fena cakılmak olmasın.Ya kendime inanamıyorum laf söyletmediğim birine neler diyorum yaa...Beni bu sekilde konusturtanlar utansın:)

ask_rox
21-08-06, 13:00
Keremcem ask oyunu sayesinde keremcem oldu. Keremcemi ben bu diziden once tanimiyordum acikcasi, Nerelere gideyimide duymamistim. Dizinin ilk bolumunu gormemistim annem anlattigi zaman merak edip izledim ve itiraf ediyorum hic bir diziye bu derecede baglanmadim bu gune kadar. Keremcem ve yasemini oyle yakisitiryordumki bende diziyi gecin, ozel hayattada baskasini yanlarinda istemiyordum. acikcasi ben yinede baskasina alisamiycam sarpimi ozliycem. Her n kadar nankorce ve dusuncesizce davranmissa yiende ekin ve sarpimi ozliycem ben. O elektrigi yeni kiside bulamoycam bundan eminim. Neden sorarsaniz valla icime oyle dogiuyo. Insan bi diziye baglanmissa onun etkisi altinda kalir ve ben uzun bir sure yasemini baska bir erkekle, keremcemi baska bir kizla yakistirmam, yakistiramamda zaten. Keremcem eger o diziyi ayni gun ayni kanala koyarsa gercekten nefret edirim insan bunu yapmazki. Acikcasi ben izlemeyi planlamiyorum ve hayranlarininbirini kayip etti bugunden itibaren. artik onu sevemem. Hic kimse yanindaki kizi isteyeme ben mesela asmali konaktan sonra haziran gecesini izleyememistim cunki asmali konak diye tutturmustum. aynisi simdide olcak. Yasemin destek olsun diye ve diger oyunculara izliycem ask oyununu sonuna kadar ve her zaman favori dizim olarak kalcak ama yaptigi keremcemin cok sacma beni gercekten kendinden soguttu. artik takmiyprum insan bu kadarmi kor olur en guzel diziyi mahvetti ben simdi yaseminin yaninda yatak basinda bir erkegi gordugum zaman agliycam hastaliktan degil sapimi ozledigimden diye. Size bilmem ama ben kabullenemedi bir turlu aciklamada yapmiyor ah olduresim geliyor k.cem suan bu kadar nankorluk olamaz.....

sılam
21-08-06, 13:03
ceren'cim bende Tolgahan'ı tuttum bak o yakışabilir boyu posu tam yasemin'e göre karakaşı kara saçıyla keremcem'i de andırıyor...arkadaşlar biliyorum başkasını konduramıyorsunuz bende aynı şekil ama yapacak başka bir şey yok ki zorla adamı oynatamayacağımıza göre artık ileriyi düşünmek gerek kendi düşen ağlamazmış eminim çok pişman olacak kafasını çok vuracak ama iş işten geçmiş olacak...ekin hakan aşkına hiç alışamayız çünkü sarp ekin aşkı çok büyüktü biz bu aşka tutulduk aralarındaki elektrik bizi bu hallere getirdi şimdi birden bire sarp'ı öldürüpte anında başkasıyla aşk yaşaması inanın çok garip gelecektir hep aklımızda şu soru olacak ''hani sen sarp'ı çok seviyordun'' hem öldürürlersede orhan amca,feryal hanım ve yelda ikinci plana düşer pek rolleri kalmaz bence en uygunu sarp ekin aşkı yaşasın ne kadar zorlansakta onların aşkı o kadar büyük ki bir süre sonra gözümüz aşina olacaktır yeter ki itici ve rolünü beceremeyen bir tip getirmesinler...hatırlasanıza biz neler yuttuk nelere yarabbi şükür dedik buna da deriz hiç merak etmeyin...

yaren-ekin
21-08-06, 13:04
herkese selamlar arkadaşlar keremin yasemin fanlarını kullanmsaı çok zoruma gitti açıkçası bu ne demek ya yaseminin selamı olmadığı halde sen nasıl gelirsinde yaseminin size selamı var deersin olmadığı halde bu beni çok üzdü yasemin fanı olduğum kadar kerem fanıydım burda bir sürü arkadaşım zar benim kerem fanı olduğumuda bilen ama artık değilim e bunun için çok üzgünüm:img-sorry :img-sorry :img-sorry

Ozly
21-08-06, 13:06
Sitaremmm

Düşüncelerimiz aynıı...Nerelere gideyimi bilmeden etmeden başaldım diziyi izlemeye sonra dedim ki aa pardesüyü söleyen cocuk..hayatımda hiçbir dizi icin ne forumlarda katılımcı oldum nede baska bişi.bu dizi hastalık gibi olmustu..Keremceme laf söyletmeyen ben dünden beri bıraktım herşeyi.ne olursa olsun bundan sonra dedim..

Aşk oyunu dizisi devam ederse izlerim.Emek verilmiş bir dizi sonucta bir adam saygısızlık edip gidiyorsa onun kaybı.

ask_rox
21-08-06, 13:10
Sitaremmm

Düşüncelerimiz aynıı...Nerelere gideyimi bilmeden etmeden başaldım diziyi izlemeye sonra dedim ki aa pardesüyü söleyen cocuk..hayatımda hiçbir dizi icin ne forumlarda katılımcı oldum nede baska bişi.bu dizi hastalık gibi olmustu..Keremceme laf söyletmeyen ben dünden beri bıraktım herşeyi.ne olursa olsun bundan sonra dedim..

Aşk oyunu dizisi devam ederse izlerim.Emek verilmiş bir dizi sonucta bir adam saygısızlık edip gidiyorsa onun kaybı.
evet canim bende toz kondurmayan siater artik ne isterse yapsin diyorum cunki artik sikti beni bu bir oyun degil bu haayt ve boyle pat diye san bu kadar sey saglayan bir diziyi ortada biramazsin bu herkese karsi saygisizlik beni cok sikti artik.

sabiş@enes
21-08-06, 13:11
herkese selamlar arkadaşlar keremin yasemin fanlarını kullanmsaı çok zoruma gitti açıkçası bu ne demek ya yaseminin selamı olmadığı halde sen nasıl gelirsinde yaseminin size selamı var deersin olmadığı halde bu beni çok üzdü yasemin fanı olduğum kadar kerem fanıydım burda bir sürü arkadaşım zar benim kerem fanı olduğumuda bilen ama artık değilim e bunun için çok üzgünüm:img-sorry :img-sorry :img-sorry
ben başta demiştim belki bazı ark. hatırlarlar keremcem yasemin söylemediği halde yaseminin selamı var demiştir dedim nitekim doğruda çıktı nerden öğrendiniz yalan olduğunu başta baya takıyodum kafama ama şimdi bi başkası gelir diyorum kero yerine bi başkası keremceme değmediğini düşünüyorum onun için az emek harcamadık ama onun bize yaptığına bakarsanız bu nankörlükten başka bir şey değil şimdi ben ve benim gibi düşünen herkez keremcemin yeni dizisine ısınacağını zannetmiyorum şahsen benim pek ilgimi çekmiyo keremcemi diğerlerinden farklı olduğu için bu kadar çok sevmiştik ama yanıldık keroda diğer kişiler gibiymiş ne diyeyim yolu açık olsun

ceren"
ceren'cim bende Tolgahan'ı tuttum bak o yakışabilir boyu posu tam yasemin'e göre karakaşı kara saçıyla keremcem'i de andırıyor...arkadaşlar biliyorum başkasını konduramıyorsunuz bende aynı şekil ama yapacak başka bir şey yok ki zorla adamı oynatamayacağımıza göre artık ileriyi düşünmek gerek kendi düşen ağlamazmış eminim çok pişman olacak kafasını çok vuracak ama iş işten geçmiş olacak...ekin hakan aşkına hiç alışamayız çünkü sarp ekin aşkı çok büyüktü biz bu aşka tutulduk aralarındaki elektrik bizi bu hallere getirdi şimdi birden bire sarp'ı öldürüpte anında başkasıyla aşk yaşaması inanın çok garip gelecektir hep aklımızda şu soru olacak ''hani sen sarp'ı çok seviyordun'' hem öldürürlersede orhan amca,feryal hanım ve yelda ikinci plana düşer pek rolleri kalmaz bence en uygunu sarp ekin aşkı yaşasın ne kadar zorlansakta onların aşkı o kadar büyük ki bir süre sonra gözümüz aşina olacaktır yeter ki itici ve rolünü beceremeyen bir tip getirmesinler...hatırlasanıza biz neler yuttuk nelere yarabbi şükür dedik buna da deriz hiç merak etmeyin...

Bana da uygun geldi Sılam'cım ne yalan söyleyeyim. Biliyorum hepimiz önce sudan çıkmış balık gibi olacağız. Eski Sarp'ı isteyeceğiz. Aklımıza hep o gelecek. Ama senin de dediğin kimsenin boynuna ip atamayız. İşini istemeyerek, baştan savma bir Keremcem'dense belki de olmaması daha iyi. Ben de aynen katılıyorum. Aklı başına geldiğinde atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak. Hala sindiremediğim tek konu vefasızlık. Benim hayatta en önem verdiğim erdemlerden biridir. O yüzden bunun affı zor ama nelere "hee" diyip geçmedik, nelere göğüs gelmedik. Her şey geçer. Buna da bir hal çare bulunur. Biz o anlatımı sevdik. Ekin&Sarp'ın göğüs gerdiklerine vurulduk. Varsın yerine yeni bir Sarp gelsin. Onlar rollerinin hakıını versinler de biz buna da alışırız. Sonuna kadar destek.

ayseaskoyunu
aynen soktayim odamda posterlerine bakinca sanki ilk defa gormus gibi bakiyorum sonra sinirlendigim aklima geliyo ve yirtasim geliyo ama o da emek sarfetti o olmasaydi hicbir zaman ask oyunu ask oyunu olmazdi diye dusunuyorum

ceren"
21-08-06, 13:15
ben başta demiştim belki bazı ark. hatırlarlar keremcem yasemin söylemediği halde yaseminin selamı var demiştir dedim nitekim doğruda çıktı nerden öğrendiniz yalan olduğunu başta baya takıyodum kafama ama şimdi bi başkası gelir diyorum kero yerine bi başkası keremceme değmediğini düşünüyorum onun için az emek harcamadık ama onun bize yaptığına bakarsanız bu nankörlükten başka bir şey değil şimdi ben ve benim gibi düşünen herkez keremcemin yeni dizisine ısınacağını zannetmiyorum şahsen benim pek ilgimi çekmiyo keremcemi diğerlerinden farklı olduğu için bu kadar çok sevmiştik ama yanıldık keroda diğer kişiler gibiymiş ne diyeyim yolu açık olsun

Selam sabiş@enes! Nerden öğrendiğimize gelince. Bluenight'ı bilirsin (Nalan) Yasemin'le bir konuşması sırasında, "konserde bize selam yollamışsın sağol " demiş. Yasemin'de gayet habersiz bir şekilde "öyle mi" diyip hiç haber,n,n olmadığını belirtince gerçek ortaya çıktı. Anlayacağın ne selam ne de başka bir şey. Ama kırgın bir Aşk Oyunu seyircisi topluluğu var. Biz neleri atlatmadık, bunun da üstesinden geliriz.

ayseaskoyunu
21-08-06, 13:22
kirgin miyim kizgin miyim bende bilmiyorum ama artik gercek yuzunu gordum benim icin hicbir zaman eski keremcem olamaz eskiden yaseminle birlikte mi degil mi diye oyle merak ediyorduk ama artik ilgilendirmiyo

yaren-ekin
21-08-06, 13:22
evet canim bende toz kondurmayan siater artik ne isterse yapsin diyorum cunki artik sikti beni bu bir oyun degil bu haayt ve boyle pat diye san bu kadar sey saglayan bir diziyi ortada biramazsin bu herkese karsi saygisizlik beni cok sikti artik.
sitare canım benim hep aynı yola çıkıyoruz zaten özlem lede çok fikrimiz uyuşuyordu valla neyse yolu açık olsun kerem beyefendinin sakın yalnış anlamasın kerem fanları ama çok nankör çıktı hemde yasemin fanlarını kullanacak kadar nankör çıktı hem bize hemde arkadaşlkarına ihanet etti benimle aynı düşünen varmı bilmem ama benim fikrim bu ve sanırım kerem çıkıp özür dileyene kadarda değişmeyecelk

öyküm
21-08-06, 13:24
Önce Merhaba,
Kara haber tez duyulurmuş,görüldüğü üzere anında görüntü.Dün buraya hiç birşey yazmadım,çünkü kimsenin şahsına hakaret etmek istemiyorum.Şoka girdim diyelim önce.Bilen arkadaşlar vardır,Keremcem'i çok severdim.Hayranıydım hatta ama şu an odama badana yaptırma girişimlerindeyim;çünkü posterler çıktığında berbat bir görüntü olacak.Yani bir insanın içimde ölüşü yaşanıyor dünden beri.
Daha fazla konuşmayacağım,konuşursam eğer kötü şeyler olmasından korkuyorum...Son sözüm,keşke insanların önceden ne olduklarını anlayabilsek...Sevgiler...

ayseaskoyunu
21-08-06, 13:25
sitare canım benim hep aynı yola çıkıyoruz zaten özlem lede çok fikrimiz uyuşuyordu valla neyse yolu açık olsun kerem beyefendinin sakın yalnış anlamasın kerem fanları ama çok nankör çıktı hemde yasemin fanlarını kullanacak kadar nankör çıktı hem bize hemde arkadaşlkarına ihanet etti benimle aynı düşünen varmı bilmem ama benim fikrim bu ve sanırım kerem çıkıp özür dileyene kadarda değişmeyecelk
aynen sana katiliyorum...
keremcem artik benim icin nerdeyse bitmek uzere

ozguster
21-08-06, 13:28
Valla gerçekçi olmak gerekirse ben hiç birine evet diyemiyorum.Şimdi söylemesi kolay geliyor ama izlerken içimiz kaldırmaz arkadaşlar.Şimdi kapatın gözlerinizi ve düşünün bakalım Sarp'ın başka bir oyuncu tarafından oynandığını.Veya Ekin'in Yasemin'den başka biri tarafından canlandırıldığını.Kabullenmesi çok zor değil mi?Bir diziyi dizi yapan senaryosu ve oyuncularıdır.Hele de bizimkiler kadar yakışan bir çift oldularsa,hele de başrolse, yerine kimi koyarsanız koyun tutmaz.Bu böyle gelmiş böyle biline.Ben açıkçası hiç ama hiç sanmıyorum Aşk Oyunu'nun Ocak ayına kadar uzayabileceğini. Yeter de zaten.Sadece konuyu bağlayıp kapatabilmek adına, Keremcem'i de ikna ederek ( maalesef ama böyle ) en azından seyirciye saygı adına iki-üç bölüm daha çeksin ve bitirsinler.Yavuz Bingöl de diziden ayrılırken veda etmişti.Bunu yapan oyuncular var.Nejat İşler de Aliye'den ayrıldı ama bunu sezon finali yapılır yapılmaz söyledi.Adamı bir güzel Yunanistan'a da gönderdiler.İnsanlar biliyor artık Dr Deniz olmayacak Kendisinden de bekliyoruz.Tamam diziyi bırak ama bırak da sonunu getirebilsinler.
İşte bu yüzden ben kesinlikle başrol oyuncularının yerine yenisinin gelmesini doğru bulmuyorum.Saçma sapan ölüm senaryosu da olmaz bu saatten sonra.Yapımcılara ve kanala buradan çağrı yapıyorum.Ellerinden geleni yapsınlar , bu diziyi hakettiği şekilde , Keremcem ve Yasemin ile iki bölümde bitirsinler.Sarp'ı nasıl güm diye yok edecekler veya ne cesaretle yerine başka bir oyuncu gelecek?Dizinin selahiyeti için bunu yapmasınlar.

ayseaskoyunu
21-08-06, 13:29
Önce Merhaba,
Kara haber tez duyulurmuş,görüldüğü üzere anında görüntü.Dün buraya hiç birşey yazmadım,çünkü kimsenin şahsına hakaret etmek istemiyorum.Şoka girdim diyelim önce.Bilen arkadaşlar vardır,Keremcem'i çok severdim.Hayranıydım hatta ama şu an odama badana yaptırma girişimlerindeyim;çünkü posterler çıktığında berbat bir görüntü olacak.Yani bir insanın içimde ölüşü yaşanıyor dünden beri.
Daha fazla konuşmayacağım,konuşursam eğer kötü şeyler olmasından korkuyorum...Son sözüm,keşke insanların önceden ne olduklarını anlayabilsek...Sevgiler...
dogru soyluyosun keremcem dune kadar keremceme olurdum be ama artik tek bisey soylemek istiyorum ona yolu acik olsun binlerce fanini kaybetti gule gule bye bye

*~*RaiNBoW*~*
21-08-06, 13:29
Yapmaz dediğimiz kişi de böyle bir saygısızlık,düşüncesizlik yaptı ne yazık ki.Ben onu başka bir şekilde görmeyi isterdim.Ayrılmak isteyebilir,ama sezon çekimlerine 4 gün kala bu yapılmaz!Benim sinirim ayrıldı diye değil,iş ahlakı denen birşey var.O kadar insan böyle bir zamanda yarı yolda bırakılmamalı.Lütfen herkes geniş açılı düşünsün.Haklı bir yanını bulamıyorum Keremcem'in.Daha da bu konu üstünde durmak istemiyorum.Herkese uğurlar ola...Biz dizimizi izleriz yine.Bu diziyi o var etmediği gibi o da yok edemeyecek haliyle.
Tolgahan Sayışman fikri dün benim de aklıma geldi gerçekten bu rol için çok uygun olur.Hem Yasemin'e de uygun,saygılı birisi.Umarım değerlendirmeye alırlar.
Yeni sezon çekimleri ertelendiğine göre,dizi olması gerek tarihten biraz daha geç başlayacak sanırım.Bu yönden çok üzülüyorum.

didou_didem
21-08-06, 13:32
slmlar arkadaşlar!!!nasılsınız bugün ben hala dünden beri kendimi toparlayamadım..12.kattan düşmüş gibiyim hala...her mesajı okuyamadım bazılarını okuyabildim..artık napalım giden gidiyor..hata yaptığını anlar ama......
şimdi dünden beri dizi ne olur diye düşünüyorum...şimdi sarp öldü deseler yeni birisiile birlikte olması çok iyi olmaz yani hani büyük aşktı ne oldu olur..yeni birisi ile devam edilebilir..buna aklım yattı...

allbyme
21-08-06, 13:34
herkese merhabalar...
2 gün yokdum foruma giremedim,ben dün ah ne güzel bugün çekimler başlıyo,yaseminle keremcem bir aradadırlar derkeeeen keremcem beyefendi diziden ayrılmış,ohh valla çok sinirlendim resmen şoka girdim..böyle yarı yolda bırakıp gidemez,ama gitti bile desenize,madem böyle bişey yapacakdı beyefendi keşke sezon finali değilde bi güzel final çekselerdi diyorum eminim bu durumlara düşmezdik bizim içinde daha iyi olurdu...
inanın arkadaşlar şuan şoktayım,ne diceğimi bilemiyorum...

x_defne_x
21-08-06, 13:35
ha simdi geldi aklima tolgahan sayisman kim .....evet bencede o yakisir süper olur keremcemi hic aratmaz (insallah):img-grin2

ceren"
21-08-06, 13:35
Valla gerçekçi olmak gerekirse ben hiç birine evet diyemiyorum.Şimdi söylemesi kolay geliyor ama izlerken içimiz kaldırmaz arkadaşlar.Şimdi kapatın gözlerinizi ve düşünün bakalım Sarp'ın başka bir oyuncu tarafından oynandığını.Veya Ekin'in Yasemin'den başka biri tarafından canlandırıldığını.Kabullenmesi çok zor değil mi?Bir diziyi dizi yapan senaryosu ve oyuncularıdır.Hele de bizimkiler kadar yakışan bir çift oldularsa,hele de başrolse, yerine kimi koyarsanız koyun tutmaz.Bu böyle gelmiş böyle biline.Ben açıkçası hiç ama hiç sanmıyorum Aşk Oyunu'nun Ocak ayına kadar uzayabileceğini. Yeter de zaten.Sadece konuyu bağlayıp kapatabilmek adına, Keremcem'i de ikna ederek ( maalesef ama böyle ) en azından seyirciye saygı adına iki-üç bölüm daha çeksin ve bitirsinler.Yavuz Bingöl de diziden ayrılırken veda etmişti.Bunu yapan oyuncular var.Nejat İşler de Aliye'den ayrıldı ama bunu sezon finali yapılır yapılmaz söyledi.Adamı bir güzel Yunanistan'a da gönderdiler.İnsanlar biliyor artık Dr Deniz olmayacak Kendisinden de bekliyoruz.Tamam diziyi bırak ama bırak da sonunu getirebilsinler.
İşte bu yüzden ben kesinlikle başrol oyuncularının yerine yenisinin gelmesini doğru bulmuyorum.Saçma sapan ölüm senaryosu da olmaz bu saatten sonra.Yapımcılara ve kanala buradan çağrı yapıyorum.Ellerinden geleni yapsınlar , bu diziyi hakettiği şekilde , Keremcem ve Yasemin ile iki bölümde bitirsinler.Sarp'ı nasıl güm diye yok edecekler veya ne cesaretle yerine başka bir oyuncu gelecek?Dizinin selahiyeti için bunu yapmasınlar.

Selamlar Ozguster ablacım! Tabii ki hiçbirimiz için kolay olmayacak. Herkes zorlanacak. Ama hiçbir şeye aldırmadan, kimseyi düşünmeden 4 gün kala "gideceğim" diyen Keremcem seyirci için, insanlara minnet borcu için geri döner mi? Zaten dizi Keremcem olsa bile Ocak'a kadar sürmeyecekti. En fazla 1 ay taş çatladı 2 daha devam edip bitecekmiş. Son aldıkları karar zaten bu yöndeymiş. Ama dediğim gibi bunca durumu hiçe sayıp 1-2 sabderip, alnının akıyla bu işten çıkmayan, ya da çıkarılmak istenmeyen mi demeli(malum kendisi bir röportajında belirtmiş ya "yanlış yapmam ancak yanlış yaptırılabilirim" diye) hani o cinsten bier şey. Bunca olaydan sonra döner mi? Ya da ahngi yüzle?? Ama son söz olarak şunu söyleyeyim, neleri affetti bu insanlar, onu da sineye çekerler ama battığı yerde hep bir sızı kalır...

yaren-ekin
21-08-06, 13:37
Önce Merhaba,
öykümüm cnm benim evet bütün fikirlerini dün hatırlıyorsan seninle detaylı bir şekilde konuşmuştuk hatta senle aynı fikirdeydim nasıl kızıyorum kendime anlatamam inanın biz onun için neler yapmadıkki mail mi atmadık uymadıkmı hiç bir şeye deymezmiş meğer keşke insanların yüzüne bakınca gelecekteki yüzü belli olsa katılıyorum öykümüme

@_ebru_@
21-08-06, 13:38
ben sizleree inanamıyorum.keremcem bir diziden ayrıldım dedi diye nerdeyse onun sevgisini bir anda sildiniz.eğer gerçekten keremcem diziden ayrldıysa bir sebebi vardır.bunu bize söylemeyede bilir.belki özel bir sebep.ben keremcemi hala çok seviyorum.tamam bu diziyi bırakırsa bende çok üzülürüm ama bu kadar kızacak birsey yok.UNUTMAYIN BİZ KEREMCEM FANI OLARAK FORUMLARDA HEP KEREMCEME DESTEK VERDİK ŞİMDİ BİRDEN ONA karsı sevgimiz azaldı demeyin.

ceren"
21-08-06, 13:39
Cok hakklisin rengincim de tolgahn syisman kim?

Selamlar Defne! Tolgahan Sayışman Güney Kore’de yapılan 70 ülkenin katıldığı "Manhunt of the World" yarışmasında birinci olan bir model. Aynı zamanda oyunculuk dersleri de alan bir insan. Tabii bunun kararı bize düşmez ama benimkisi bir fikirdi sonuçta. Ortaya attım, beğenen de olur, istemeyen de. ** bu dizi Keremcem'in dizisi değil, evet o başrolde oynayan diğer herkes gibi sadece bir oyuncu. Orada o projeden ekmek yiyen binlerce insan var makyözünden tutun da, ulaşımı sağlayanlara kadar. Sanırım onlar bu kadar bile olsa bir saygıyı hak ediyorlar.

<deniz>
21-08-06, 13:39
özgü ablacım(herkes size böyle hitap ediyor sanırım bneim söylemede bi sakınca yoktur abla demek dogru bilmiyorum ama sanırım benden büyüksünüz)
benim yazmaya çalışıpta yazmadan sildigim yorumu yazmasıın gerçekten çok haklısın açıkcası ben ekinin başka bi sarpla öpüşürken görürsem kötü olurum
öldürme seneryosuda yazarlarsa dizi acılatın dizisi olcak mutluluk kredilerini kullanmaları için k.cemin diziye dönmesi çok iyi olur ama o ne ister bilnmez tabiki

yaren-ekin
21-08-06, 13:41
ben sizleree inanamıyorum.keremcem bir diziden ayrıldım dedi diye nerdeyse onun sevgisini bir anda sildiniz.eğer gerçekten keremcem diziden ayrldıysa bir sebebi vardır.bunu bize söylemeyede bilir.belki özel bir sebep.ben keremcemi hala çok seviyorum.tamam bu diziyi bırakırsa bende çok üzülürüm ama bu kadar kızacak birsey yok.UNUTMAYIN BİZ KEREMCEM FANI OLARAK FORUMLARDA HEP KEREMCEME DESTEK VERDİK ŞİMDİ BİRDEN ONA karsı sevgimiz azaldı demeyin.
canım özür dileirm şimdiden çok sinirliyim ağır konuşursam kusura bakma bizdik onun için firmalarla neredeyse savaş açan ama nededini bilmiyorsun sanırım kerem başlığında sayfa 53 oku gel sonra yine tartışmaya hazırım ben ama önce oku lütfen

*~*RaiNBoW*~*
21-08-06, 13:43
Arkadaşım sana durumu şöyle izah edeyim.Keremcem sevgisi ile alakası yok.O kişinin Keremcem olduğunu unutup düşüneceksin.Kim olursa olsun.Bir oyuncunun set ekibini çekime 4 gün kala yarı yolda bırakmak gibi bir lüksü yok.
Buna kızgınız.Yoksa terk etmek ister,sezon sonu söyler ona göre hazırlanılır.Buna itiraz yok.Başka bir projesi olduğu bilinseydi,bu kadar insan mağdur olmayacaktı.

didou_didem
21-08-06, 13:44
arkadaşlar tabi yeni birisine alışamayacağız...her sahnede aklımıza keremcem gelicek..bu doğru..ama napalım...yada özgü ablanın dediği gibi iki bölüm falan çeksinler bitirsinler...tabi keremcem kabul ederse.....

Ozly
21-08-06, 13:45
Keremcem'e kızma nedenimizi ben tek kelime ile açıklayamam.Ama asıl neden diziyi bırakması değil.Asıl neden: Diziyi çekimlere 3-4 gün kala bir anda bırakması.Düşüncesizliği.Onca insan plan program yapmadı mı.Senaryolar yazılmadı mı..Bu ne düsüncesizliktir yaa..bak hala sinirim geçmemiş.

gizem_90
21-08-06, 13:48
arkadaslar inanmiyorum sizin boyle mesajlari yazicaginiz hic ama hic aklima gelmemisdi tamam keremcem buyuk bir hata yapti diziden cikmasiyla onu hak veriyorum size ama sizde keremceme olan kucuk bir sevginiz hala varsa boyle yazmasiniz 24 saati icinde keremceme dusman olup ciktiniz beni sadece keremcemi destekledigimi dusunmeyin ben yaseminide cok seviyorum keremcem kadar ama bukadar kotu sozler hickimse hakketmedi yani ozur dilerim ama sanki kan davasmiz gibi konusuyorsunuz (bana guluyorsunuzdur simdi) ama bu benim dusuncem. ve size soruyorum simdi bu olaydan sonra keremcem dese diziye geri dondum afedermisiniz keremcemi?

Ozly
21-08-06, 13:50
Gizemcim Keremcemin düşüncesizliği söz konusu.Rengininde dediği gibi Keremcem değilde başka oyuncu olsa gene böle yazardım ben.İnsanları yarı yolda bırakan biri helede dizi sayesinde ününe ün katan biri yani.bu açıdan düsün bii

dizidizidiziler
21-08-06, 13:52

Haluk Piyes Süper fikir, beğenirim kendisini...Kim olursa olsun onu SARP olarak izlemeye razıyım, ama SARP ölmesin dizide... Keremcem de nasıl rol yapılırmış görsün. Kırmızı odada EKIN ve yeni SARP çatlasın keremcem izledikçe inş..

Ozly
21-08-06, 13:53
Bu arada Tolga Sayışman denilen insan Esir Kalplerde oynayan Demir karakterimidir?
Bilmeyenler icin Sarp karakteri için düşünülen bu arkadaşın resmini ekliyorum
http://img209.imageshack.us/img209/142/tolgavb5.jpg

*~*RaiNBoW*~*
21-08-06, 13:54
arkadaslar inanmiyorum sizin boyle mesajlari yazicaginiz hic ama hic aklima gelmemisdi tamam keremcem buyuk bir hata yapti diziden cikmasiyla onu hak veriyorum size ama sizde keremceme olan kucuk bir sevginiz hala varsa boyle yazmasiniz 24 saati icinde keremceme dusman olup ciktiniz beni sadece keremcemi destekledigimi dusunmeyin ben yaseminide cok seviyorum keremcem kadar ama bukadar kotu sozler hickimse hakketmedi yani ozur dilerim ama sanki kan davasmiz gibi konusuyorsunuz (bana guluyorsunuzdur simdi) ama bu benim dusuncem. ve size soruyorum simdi bu olaydan sonra keremcem dese diziye geri dondum afedermisiniz keremcemi?
Gizem'cim bende bu olayı bitiren kendisinin böyle düşünmesi ve düşüncesizce uygulamaya koymasıdır.Yani artık ister döner ister dönmez.Yaptığı hiç hoş değil.Keremcem'e düşman değilim ama çok çok kırgın ve kızgınım.Biz onu nasıl tanıdık,ne umduk ne bulduk?Yeni proje yapmak istemesi Sarp etiketinden kurtulmak istediği içindir diye düşündüm ama bunu da yapamadı.Herşeyi yarıda bıraktı.Madem ahziranda geldi bu teklif,neden o zaman bundan bahsetmedi?Şimdi böyle bırakması hoş mu?Seyirciye yapılan bir saygısızlık bence...

yaren-ekin
Haluk Piyes Süper fikir, beğenirim kendisini...Kim olursa olsun onu SARP olarak izlemeye razıyım, ama SARP ölmesin dizide... Keremcem de nasıl rol yapılırmış görsün. Kırmızı odada EKIN ve yeni SARP çatlasın keremcem izledikçe inş..
arzu ablam süper süper süper süper ve süper kırmızı odada çatlasın inş varya bayıldım bu lafa evet ölmesin başka biri gelsin yerine keremde oturup çarşamba geceleri onu izlesin artık ağlaya ağlaya:img-grin2

allbyme
ben keremcem'e inanamıyorum ya,bunu yapıcak birisi değildi o,özelliklede niye çekimlere 4 gün kala diyor ben ayrılıyorum diye,herkes hazırlıklarını ona göre yaptı,bu yapılırmı ya!yani afedersiniz ama yuh diyorum başka bişey demiyorum hiç beklemzdim...keremcem'i sevdiğim için izlemiyordum tabiki bu diziyi ekin sarp arasındaki elektrik için izliyodum bu elektrik kalybolsada artık diğer oyuncular için izlemeye değer diye düşünüyOrum...
bize bunudamı yapacaKdı arkamızdan vurdu be bu yapılırmı hemde AŞK OYUNU FANLARINAA...Bizim gibi fanı öpüpte başına koyması lazımdı ama nerdeee...beyefendi diziden ayrılıyo...

gizem_90
21-08-06, 13:56
Gizemcim Keremcemin düşüncesizliği söz konusu.Rengininde dediği gibi Keremcem değilde başka oyuncu olsa gene böle yazardım ben.İnsanları yarı yolda bırakan biri helede dizi sayesinde ününe ün katan biri yani.bu açıdan düsün bii

ozlemcim tamam haklisin yani son 4 gun once ayrilicagini acikladi bu diziyede haksizlik ama bunu yapmasinin gercekten onemli bir nedeni vardir keremcemin buna inamiyorum sizide ben bilemem.

hamişş
21-08-06, 13:57
herkese selamlar uzun zamandır forma yorum yazmıyordum ,ama bu olanları okuduktan sonra yazmaya karar verdim .herkesin fikrine saygı duyuyorum ama bu dizi sarpsız olmaz arkadaşlar herkes ne kadar kırgın ve kızgın olursa olsun yerini hiç kimse dolduramıyacak bunu herkes biliyor, ve biz bu diziyi idaretende olsa izlemekten vazgeçicez keremcem ne yaparsa yapsın biz sarpı sevdik zaten ben şahsen ekini sarpsız izlememektense hiç izlememeyi tercih ederim .serkan da ismet amcada yok bu dizinin bir anlamı kalmamıştır .
keremceme tepki olarak diziyi izleyelim diyenler var ,ama bu artık aşk oyunu olmasın bence .kalan kadroyla çekilmiş yeni bir dizi ve bizler onu izleyelim . aşk oyunu dizisi sarp ve ekin aşkına ait olarak kalsın derim ben

@_ebru_@
21-08-06, 13:57
Keremcem'e kızma nedenimizi ben tek kelime ile açıklayamam.Ama asıl neden diziyi bırakması değil.Asıl neden: Diziyi çekimlere 3-4 gün kala bir anda bırakması.Düşüncesizliği.Onca insan plan program yapmadı mı.Senaryolar yazılmadı mı..Bu ne düsüncesizliktir yaa..bak hala sinirim geçmemiş.
haklısınız aslında biranda bırakması kötü ama yeni dizi için anlaşmış olsun keremcemi yine göreceğiz.zaten böyle olursa ask oyunuda devam etmez gibi.(bana kızmayın ama ben keremcemi çok seviyorum ve o böyle bir düşüncesizlik yaptığı halde kızamıyorum.)

didou_didem
21-08-06, 13:58
arkadaşlar bende keremcem'e düşman değilim..ama hiç beklemediğimiz yerden darbe aldık...ben kendi adıma konuşim..yaramız büyük..beklemiyorduk bunu...ama kendi kararı napabiliriz...

Ozly
21-08-06, 14:00
Herkes kendi kararında özgürdür.Kim ne düsünüosa düsünsün.Ben ki Keremceme bunları diom hak etti ama napiimm..

Bu arada Haluk Piyes su an icin zaten