Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
sweetty_blue 15-06-06, 13:37 arkadaşlar acaba şöyle olabilir mi?(biraz saçma ama)bence elektrikler kesildiği için ameliyatta devam edilmicek sonra sarp dayanamayıp içeri giricek hani şu cihazlar varya kalp atışlarını gösteren o durucak yani ekin in kalbi durucak sarp ekini öldü zannedip ekine sarılcak ve öpücek sonrada ekin gözleri açıcak burda bitcek.ikinci sezonda tatile gidicekler ve ekin hamile olarak geri dönücek nasıl ama?
Bence çok güzel olurdu buseferde kız çocuğu olsa bende öle istiyorum..
alevalevalev 15-06-06, 13:39 Aysa, büyük gecmisler olsun. Korkunc bir olay, umarim kolaylikla soku atlatirsin üzerinden.
Fragmani gördüm. Kurti´nin saclari ne öyle, allah askina. Perük de perük olsa. Bir arkadasin da yazdigi gibi kiyafetler 70li yillari animsatiyor.
Ayrica beni de iyimser listesine alin. Sonunda az da olsa bizi sevindirirler diyorum
serenity93 15-06-06, 13:41 slm arkadaslar.pek yorum yapmiyorum ben ama bi konuda fikrimi belirtmek istedim.fragmani izledim ve bence ekinin sinava girme zamani 8-9 sene oncesi.hatirlarsaniz sarpla ekinin ilk evliliklerinden once orhan ekinin calistigi fabrikaya gidip ekini arastirmisti.fabrikanin sahibi ekinin liseyi bitirdikten sonra orada calismaya basladigini ve 4 senedir o fabrikada calistigini soylemisti.yani sarpla tanismadan 4 sene kadar once sinava girdi bu kiz.ee,sonra evlenip ayrilip aradan 4 sene gectigini de katarsak en az 8 sene once oluyo bu sinav.ama ben yinede kurti,gonul ve gulserin kilik kiyafetine bir anlam veremedim.cidden sanki olaylar 70li yillarda yasanmis gibi bi hava vermisler.tuhaf yanii...
heralde öyle olacak çünkü eskiyi hatırlıyorlar mesela ekin geliyor geliyor sanırım diyor ya orada ismet bey hayal ediyordur.o sınavı ise gülser hanım hayal ediyordur.kurti ve gönülün ki ise ya kurti ya da gönüldür.yani sadece sarpla evlendikten sonrasını gösterecek diye bir kural yok
Bence çok güzel olurdu buseferde kız çocuğu olsa bende öle istiyorum..
bende öyle olsun istiyorum ne güzel bir kız bir oğlan.sinan ve aslı ne güzel tıpkı hayal ettikleri gibi
keremcem_sarp 15-06-06, 13:47 arkadaşlar mezuniyeti hatırlayın
eğer merak ettirmek isteselerdi ekinin ismi anons edilince biterdi.Ama ekin geldi öyle bitti
yada Srpın komadaki hali ekin hastaneye gidince bitebilirdi ama Sarp gözlerini açınca bitti
Yada ekinin kenanla evlendiği bölümde Ekin cevabı vermeden bitebilirdi ama cevabı verince bitti
Yani biizim dizimizde şimdiye kadar kritik noktalarda bitirmediler sezon finalinde de bizi mutlu edicekler
Ayrıca ayşa geçmiş olsun
Evet katılıyorum.Bence de iyi bi yerde mutlu bi yerde bitirecekler.Hem böyle olduğu zaman insanlar daha çok izlemek isteyecek di mi ama????Dizi mutlaka ekin in hayat belirtisi gösterdiği bir yerde bitecek.Ama ekin in iyileştiğini görücez biz.Bu konuda ısrar ediyorum rüya işçileri kötü son yapmayacak.Sezon finalinde yüzümüz gülecek.BU dizi farklı.
NE KADAR HAYALET BİR KİMSE OLARAK YORUM YAZSAMDA BELKİ OKUYAN OLMUŞTUR DİYE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM:UMUT HERŞEYDİR...BİZ UMUT EDERSEK BİZİ İYİ BİR SON BEKLER.KÖTÜ DİYE ISRAR ETTİĞİMİZDE İSE MUTLU BİR SON BİLE BİZİ MUTSUZ EDEBİLİR.BEN UMUT EDİYOR VE İNANIYORUM AŞK OYUNU MUTLU BİTECEK...
sweetty_blue 15-06-06, 13:48 bende öyle olsun istiyorum ne güzel bir kız bir oğlan.sinan ve aslı ne güzel tıpkı hayal ettikleri gibi
EVETTT..Hani bi gün sahilde gezinirlerken beraber bi falcı Ekin'in falına bakmıştı.Ve ikinci çocuklarının kız (tam olarak emin değilim) olacağını söylemişti Ve gülüşmüştüler keşke kız olsa böylece o günü hatırlayıp gülerler...:img-nyam:
selamlar herkese
arzucum nedir son durum, arayı açtınız baya, iyi iyi pozitif düşünmek lazım, belki bir etkiniz olur... ekinin kalbi durmazsa sizden bilicem zaten, e tabi bu durumda elektirik kesintisinide bizden bilirsiniz artık :)
fragmanı izledim izlemesinede yorum yapmaya mecalim yok, ekinle birlikte bizde kör karanlığa düştük, olur olmasınada bu kadarıda olmaz yani, bu durumda en iyisi susmak ve dehşetengiz bölümü izlemek...
birde üstüne ayşadan eminönündeki patlamayı duyunca bir tuhaf oldum zaten, yaralılara acil şifalar diliyorum, yapanlarında elleri kırılsın...
arkadaşlar acaba şöyle olabilir mi?(biraz saçma ama)bence elektrikler kesildiği için ameliyatta devam edilmicek sonra sarp dayanamayıp içeri giricek hani şu cihazlar varya kalp atışlarını gösteren o durucak yani ekin in kalbi durucak sarp ekini öldü zannedip ekine sarılcak ve öpücek sonrada ekin gözleri açıcak burda bitcek.ikinci sezonda tatile gidicekler ve ekin hamile olarak geri dönücek nasıl ama?
ya uyutucu ilach vurmuyorlar mi hastaya?hem de ameliyat icin elektrikler kesilse de,kiz 1.uykuda,2.bashi acik:),e nasil acacaklar gozleri.Ama ben yine de susayim,ne de olmasa ruya iscileri,onlarin isini bilmek zor.Bu arada,evet ekin 79 dogumlu,ama sanki 50 dogumlu gibi 1 hava katdilar,ama 90-ci yillarin evvelerinde de boyle tip kiyafetler vardi,cocuk hafizamla hatirladigim kadariyla:)
merhaba arkadaslar,
fragmani malesef henüz izleyemeyenlerdenim, ama izleyen arkadaslarin anlattiklari kadariyla bi fikir olustu kafamda. acikcasi ben bu sezonun son bölümünün elektirik kesintisiyle bitecegini sanmiyorum. kisacikta olsa, yeni sezonda, bizi nelerin beklediginin ip uclarini vereceklerini düsünüyorum.
artik size veda etme vakti geldi. haftaya yine sinavlarim var, malum bu sene mezun oluyorum. bu sebepten dolayi foruma ugramam imkansiz olacak. haftaya cumartesi bir haftaligina ispanyaya tatile gidiyoruz tüm ögrenciler. iki hafta sonra yine burdayim ama o zaman forumda kimleri bulurum, bilmiyorum. bu yüzden, hepinizle simdiden vedalasmak istedim. bu forumda cok sey paylastik, hepiniz hakkinizi helal edin. burayi ve sizleri cok özleyecegimden emin olun. dilerim hepinizle yeni sezonda yine burada bulusmak nasip olur.
kendinize iyi bakin ve hoscakalin arkadaslar bye
sevgiler yesil87
not: aysacim canim cok gecmis olsun!
Evet katılıyorum.Bence de iyi bi yerde mutlu bi yerde bitirecekler.Hem böyle olduğu zaman insanlar daha çok izlemek isteyecek di mi ama????Dizi mutlaka ekin in hayat belirtisi gösterdiği bir yerde bitecek.Ama ekin in iyileştiğini görücez biz.Bu konuda ısrar ediyorum rüya işçileri kötü son yapmayacak.Sezon finalinde yüzümüz gülecek.BU dizi farklı.
NE KADAR HAYALET BİR KİMSE OLARAK YORUM YAZSAMDA BELKİ OKUYAN OLMUŞTUR DİYE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM:UMUT HERŞEYDİR...BİZ UMUT EDERSEK BİZİ İYİ BİR SON BEKLER.KÖTÜ DİYE ISRAR ETTİĞİMİZDE İSE MUTLU BİR SON BİLE BİZİ MUTSUZ EDEBİLİR.BEN UMUT EDİYOR VE İNANIYORUM AŞK OYUNU MUTLU BİTECEK...
Korkma,yazilarini okuyan kimseler vardir:) En cok sevdigim ata sozu var,bilmeem turkcede boyle 1 sey varmi ya yok,ama ruslar der ki-umut en son ölur diye ve ben sana katiliyorum.Ben hep karamsar oldum yorumlarimla,ama bu defa ilk defa olarak mutlu 1 sonun bizi bekledigine inaniyorum,en azindan umut ediyorum.
ya nasıl olcak bılmıyorum ama ameliyatta elektırıklerın kesılmesı benı deli etti kurtının dediğigibi bu ne sansssss
Nevsehirlim 15-06-06, 14:00 EVETTT..Hani bi gün sahilde gezinirlerken beraber bi falcı Ekin'in falına bakmıştı.Ve ikinci çocuklarının kız (tam olarak emin değilim) olacağını söylemişti Ve gülüşmüştüler keşke kız olsa böylece o günü hatırlayıp gülerler...:img-nyam:
Canim o falci ilk cocuklarinin kiz olacagini söylemisti fakat ilk cocuklarinin erkek oldugu icin gülüsmüslerdi,ya ne güzel olurdu...bi bakmisiz ikinci cocuk geliyo.Asli...ay simdiden heycanlandim insallah öyle bisey olur,ama bence dizinin EN SON BÖLÜMÜ YANI OCAKTA OLAN GERCEKTEN SON BÖLÜMÜ öyle olacak diye düsünüyorum,yani iyi aile tablosu:Ekin sarpa hamile oldugunu söyleyecek hemde kiz oldugunu,Sarp ekine sarilacak ve orda diziyi bitirecekler diye düsünüyorum..tam iki asigin bir oglu birde kizi var durumu olurdu..
merhaba arkadaslar,
fragmani malesef henüz izleyemeyenlerdenim, ama izleyen arkadaslarin anlattiklari kadariyla bi fikir olustu kafamda. acikcasi ben bu sezonun son bölümünün elektirik kesintisiyle bitecegini sanmiyorum. kisacikta olsa, yeni sezonda, bizi nelerin beklediginin ip uclarini vereceklerini düsünüyorum.
artik size veda etme vakti geldi. haftaya yine sinavlarim var, malum bu sene mezun oluyorum. bu sebepten dolayi foruma ugramam imkansiz olacak. haftaya cumartesi bir haftaligina ispanyaya tatile gidiyoruz tüm ögrenciler. iki hafta sonra yine burdayim ama o zaman forumda kimleri bulurum, bilmiyorum. bu yüzden, hepinizle simdiden vedalasmak istedim. bu forumda cok sey paylastik, hepiniz hakkinizi helal edin. burayi ve sizleri cok özleyecegimden emin olun. dilerim hepinizle yeni sezonda yine burada bulusmak nasip olur.
kendinize iyi bakin ve hoscakalin arkadaslar bye
sevgiler yesil87
not: aysacim canim cok gecmis olsun!
Sana sinavlarinda basharilar ve iyi tatiller!Insallah yeni sezonda burada yorumlarini goruruz.bye
Bu arada,fragmanda kurtini gorduk,ama sarpi cok az verdiler-iceride.... dedi ve 1 sey olmadi
bide su konu dızının sezon fınalı bende mutlu bitmiyeecekk seyırcıllerı meraklı bıraktırcaklarr
El desdinin yeri bööyle anlaşılıyor işte, ne güzel her gelene hoşgeldin, her giden güle güle derdi bizde böyle ağırlama-uğurlama işiyle uğraşmazdık.
keremcem_sarp adlı hayalet arkadaşım, aslında sana püripak listedekilerin cevap vermesi lazım bizden bekleme, ama bizde sizin haklı çıkmanızı istiyoruz, işler dediğin gibi pozitif düşünmekle olsaydı Ekin Kenanan evet demezdi, bu forumdaki herkes bağır çağır oldu ama o genede evet dediydi, bu durmda sezon finalinden çok bu konun nasıl kapatılacağı beni ilgilendiriyor, seneye o çok özlediğimizi romantik-komediyi nasıl yazacaklarıysa beni kara kara düşündürüyor :img-sorry ...
umut konusuna değindiğin iyi oldu, ben bu son, yani final konusunda çok tedirginim, aliyeye bile 4 ayrı final yazmışlar, şimdi bizimkine kaç final yazarlar acaba? biri mutlu olsun, biri mutsuz olsun, biri hiç anlaşılmasın, biri her izleyene bu neydi böyle dedirtsin, öbür biride togo dilinde olsun izlerken hiçbirşey anlamayalım, biz tercüme ettirene kadar,
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım, :img-grin2
ya nasıl olcak bılmıyorum ama ameliyatta elektırıklerın kesılmesı benı deli etti kurtının dediğigibi bu ne sansssss
yaben de anlamadim gitdi,1 ameliyat yapiliyor,hem de teksoylar gibi onemli 1 ailenin gelinine,bu arada bu kadar kocaman hastanede 1 jenerator yok mu?arkada hemsireler gulsere 1 seyler diyorlar jeneratorle ilgili,ama muzikten,anlayamadim.
sweetty_blue 15-06-06, 14:07 Canim o falci ilk cocuklarinin kiz olacagini söylemisti fakat ilk cocuklarinin erkek oldugu icin gülüsmüslerdi,ya ne güzel olurdu...bi bakmisiz ikinci cocuk geliyo.Asli...ay simdiden heycanlandim insallah öyle bisey olur,ama bence dizinin EN SON BÖLÜMÜ YANI OCAKTA OLAN GERCEKTEN SON BÖLÜMÜ öyle olacak diye düsünüyorum,yani iyi aile tablosu:Ekin sarpa hamile oldugunu söyleyecek hemde kiz oldugunu,Sarp ekine sarilacak ve orda diziyi bitirecekler diye düsünüyorum..tam iki asigin bir oglu birde kizi var durumu olurdu..
Nerden biliyosun ocakta dizinin biticeğini bitmesinnnnnnnnnnn
yani bende anlamadim walla ne istir bu!!elektrik olmadan makinelerde calismaz kalp atislari fln icin yani bilmiorum ama bence bu elektrik olayini fazla uzatmazlar baska terslikler cikar merak etmeyin bu neki,yani kizi oldurmek icin elllerinden geleni yapiolar ama maalesef basaramicaklar....ama bole olmasida normal yani biraz atraksion olsun :img-grin2
sweetty_blue 15-06-06, 14:10 yani bende anlamadim walla ne istir bu!!elektrik olmadan makinelerde calismaz kalp atislari fln icin yani bilmiorum ama bence bu elektrik olayini fazla uzatmazlar baska terslikler cikar merak etmeyin bu neki,yani kizi oldurmek icin elllerinden geleni yapiolar ama maalesef basaramicaklar....ama bole olmasida normal yani biraz atraksion olsun :img-grin2
Kesinlikle ama ne diyeyim bilemedim..
milla_jovovich 15-06-06, 14:11 fragman bence güzeldi...geçmiş zaman görüntülerini göstermeleri çok güzel zaten herkes merak ediyodu yani koskoca 4 yıl atlamışlardı...eknin üniverste sınavına girmesi sarpla evlenmeden önce edebiyetı kazandığı zaman olabir o olayı annesi hatırlıyodur...ama dizi elektirik kesintisiyle bitmez büyük ihtimal yeni olaylarda olur ama iyi mi? kötü mü? belli olmaz ben mutsuz biticek diye düşünenlerdendim ama ne bilim fragmanı izledikten sonra bide sizin yazılarınızdan sonra iyice kararsız kaldım...neyse şunun şurasında 1 gün kaldı ama bir hafta bekliyemiyoduk üç ay nasıl beklicez....
didou_didem 15-06-06, 14:14 yesil kendine iyi bak canım sınavında başarılar!!!!
evet ya jeneratörle ilgili birşeyler söylüyo hemşire ama anlaşılmıyor..sarp'ta içerde durum ne diyor..
Koskoca hastanede jenaratör olmazmı ya bu kadar saçmalık olmaz.Yeter ya valla nbile gülmekden komalık oldum izlerken bu sezon finalleri hep saçma bitti nedense acı hayatta saçma ydı.yani nerden bulmuşlar elektrik kesintisini.
slm arkadaslar dün aksam atv avrupada ask oyunu´nun tekrari vardi gene izledim ve gene agladim ya cok kötüydü ya....ve bugün ilk defa fragmani gördüm pek bisey anlayamadim..ekinin hamileligini gösterdiler,lise caglarini,birde ameliyat olurken elektrikler kesilmis....
sweetty_blue 15-06-06, 14:23 yaben de anlamadim gitdi,1 ameliyat yapiliyor,hem de teksoylar gibi onemli 1 ailenin gelinine,bu arada bu kadar kocaman hastanede 1 jenerator yok mu?arkada hemsireler gulsere 1 seyler diyorlar jeneratorle ilgili,ama muzikten,anlayamadim.
Bence jeneratör var ama bozuk..Bi an bozulcak sonra ceyranlar gelcek ama bu sefer başka bi sorun çıkacak...
meryemce84 15-06-06, 14:27 Efendim bir kara liste üyesi olaraktan herkese selamlar..
Bende teoman abim gibi düşünüyorum..
Yani ilk defa ters köşe olursam çok sevineceğim...
Kara liste-pembe listeye karşı...
Yarın akşam atv'de Aşk Oyununda..
Bütün Aşk Oyunu Fanlarını bekliyoruz..
Bizim evde elektriğin hergün kesildiği yetmezmiş gibi
bir de en sevdiğim bir türlü kopamadığım dizimde de
kritik bir ameliyatta elektrik kesiliyor..
Bendeki şansa bakın...
Nanniciğimiz tatilde bile ayrı kalamamış bizden..
Elektrik kesilmesi Rüya İşçilerinin şaka anlayışıdır demiş ve gitmiş...
Bence varya bunların Ekin'e ve özellikle Sarp'a kastları var..
Yani başlarına gelmeyen kalmadı...
Ne kadar şanssız kız..Vay benim Ekin'ime be!
Vay benim Talihsiz kızıma be!
1-Evini kurtamak için zengin bi adamla anlaşmalı evlendi...
2-Adama aşık oldu bu sefer güvenemedi...
3-Sonra adam güvenini kazandı bu sefer ailesi gerçeği öğrendi...
4-Bi karar vermesi gerekiyordu ve Adamdan boşandı..
5-Sonra babası izin verdi ve adam başkasını öptü diye adamdan ayrıldı
6-Gitti Kendisini seven yalancı,hain düzenbaz bi adamla evlendi...
7-Evlendiği adamın gerçek yüzünü öğrendi ve diğer adama döndü..
8-Esas adamla sonunda yeniden evlendi..Ama bu seferde beyninde tümör çıktı..
9-Sonunda Tümörü alacak doktor bulundu ve ameliyata başlandı...
10-Bu sefer de ameliyatında bi aksilik çıkıyor elektrik kesiliyor...
Bu 10 son olur inşallah artık aksilik,talihsizlik,...
istemiyorum...Yeter...Yeni sezonda...
Mutluluk kredilerini sonuna kadar kullansınlar..
Ve artık çoook mutlu olsunlar..
Not:Ayşacım geçmiş olsun canım..Çalıkuşu'nunda dediği gibi bu kötü olayı yapanları elleri kırılsın...
Yeşilcim güle güle git arkadaşım..Bi hakkım varsa helal olsun..
Sınavlarında başarılar..
me_myself_and I 15-06-06, 14:29 ya koskocaman hastanede jenaratör olmas mı :icon_evil bence var ama fragmanda o kadar gösterdiler sonra jenaratörler çalışacak çalışmazsa saçmalık olur:img-grin2
yaben de anlamadim gitdi,1 ameliyat yapiliyor,hem de teksoylar gibi onemli 1 ailenin gelinine,bu arada bu kadar kocaman hastanede 1 jenerator yok mu?arkada hemsireler gulsere 1 seyler diyorlar jeneratorle ilgili,ama muzikten,anlayamadim.
ya sakın olun dedığını duydum sadece gulser hanımaaa ama hakkaten koskoca hastanede bir jenerotr yok ınanılaz bır durummmmmm
sweetty_blue 15-06-06, 14:33 ya koskocaman hastanede jenaratör olmas mı :icon_evil bence var ama fragmanda o kadar gösterdiler sonra jenaratörler çalışacak çalışmazsa saçmalık olur:img-grin2
Dediğim gibi...
Arkadaşlar tabiki de koskoca özel hastanede jenaratör var ve inanın bu elektriklerin kesilip jenaratörün devreye girmeside bu fragmanda gördüğünüzden en fazla üç beş saniye uzun sürecek.Tabikide bu olayı sırf izleyenleri heyecanlandırmak araya atraksiyon katmak için yapmışlar.Lütfen bunu bir mantık hatası yada saçmalık gibi düşünmeyin.
Görüyorumki hala mutlu soncular önde gidiyor.İyi iyi nasıldı bir söz vardı.
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun.Bir mutlu soncu olarak benim havam pek iyide umarım diziden sonrada havamı almam yani.
sweetty_blue 15-06-06, 14:44 Arkadaşlar tabiki de kockoca özel hastanede jenaratör var ve inanın bu elektriklerin kesilip jenaratörün devreye girmeside bu fragmanda gördüğünüzden en fazla üç beş saniye uzun sürecek.Tabikide bu olayı sırf izleyenleri heyecanlandırmak araya atraksiyon katmak için yapmışlar.Lütfen bunu bir mantık hatası yada saçmalık gibi düşünmeyin.
Görüyorumki hala mutlu soncular önde gidiyor.İyi yi nasıldı bir söz vardı.
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun.Bir mutlu soncu olarak benim havam pek iyide umarım diziden sonrada havamı almam yani.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum.Bence 3 5 saniyeden sonra gelecek ama sonra başka bi aksaklık olacakmış gibi gelio bana...
teomanresat 15-06-06, 14:46 Efendim bir kara liste üyesi olaraktan herkese selamlar..
Bende teoman abim gibi düşünüyorum..
Yani ilk defa ters köşe olursam çok sevineceğim...
Kara liste-pembe listeye karşı...
Yarın akşam atv'de Aşk Oyununda..
Bütün Aşk Oyunu Fanlarını bekliyoruz..
Bizim evde elektriğin hergün kesildiği yetmezmiş gibi
bir de en sevdiğim bir türlü kopamadığım dizimde de
kritik bir ameliyatta elektrik kesiliyor..
Bendeki şansa bakın...
Nanniciğimiz tatilde bile ayrı kalamamış bizden..
Elektrik kesilmesi Rüya İşçilerinin şaka anlayışıdır demiş ve gitmiş...
Bence varya bunların Ekin'e ve özellikle Sarp'a kastları var..
Yani başlarına gelmeyen kalmadı...
Ne kadar şanssız kız..Vay benim Ekin'ime be!
Vay benim Talihsiz kızıma be!
1-Evini kurtamak için zengin bi adamla anlaşmalı evlendi...
2-Adama aşık oldu bu sefer güvenemedi...
3-Sonra adam güvenini kazandı bu sefer ailesi gerçeği öğrendi...
4-Bi karar vermesi gerekiyordu ve Adamdan boşandı..
5-Sonra babası izin verdi ve adam başkasını öptü diye adamdan ayrıldı
6-Gitti Kendisini seven yalancı,hain düzenbaz bi adamla evlendi...
7-Evlendiği adamın gerçek yüzünü öğrendi ve diğer adama döndü..
8-Esas adamla sonunda yeniden evlendi..Ama bu seferde beyninde tümör çıktı..
9-Sonunda Tümörü alacak doktor bulundu ve ameliyata başlandı...
10-Bu sefer de ameliyatında bi aksilik çıkıyor elektrik kesiliyor...
Bu 10 son olur inşallah artık aksilik,talihsizlik,...
istemiyorum...Yeter...Yeni sezonda...
Mutluluk kredilerini sonuna kadar kullansınlar..
Ve artık çoook mutlu olsunlar..
Not:Ayşacım geçmiş olsun canım..Çalıkuşu'nunda dediği gibi bu kötü olayı yapanları elleri kırılsın...
Yeşilcim güle güle git arkadaşım..Bi hakkım varsa helal olsun..
Sınavlarında başarılar..
Tekrar selamlar.Hay ağzına sağlık abicim,başlarına geleni nede güzel özetlemişsin.Yani bunların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.Şimdi hastanede jenaratör yokmu diyen arkadaşlar var elbetteki ki var ama fragmanda heyecan olsun diye yaptılar.Jenaratör devraya girecek ama hemşire dışarıdakiler telaşlanmasın diye çıktı açıklama yaptı.Ama ne mümkün.Tek sakin sarptı herhalde.Belkide yanılırız.Onun esip gürlemesini bekliyorum açıkçası.Evet elektriklerde gelecek ama bu fikrim şu anda aklıma geldi.Elektrik kesintisinden olan ufak bir gecikmeyele hakan çok zor bir durumla karşı karşıya gelecek.Bakın dedi dersiniz.Tabi burda ters köşede olabilirim.Ama genede söyliyorum heyecanlı bir sezon finali olacak.
Nannişimiz çiçekçiğimiz tatilde bile biz unutmamış gelmiş.Ohhhh iyi tatiller! bende 1 hafta sonra ege denizinin serin sularında kendimi bulacam inşallah.
Ayşacım sanada büyük geçmişler olsun.Ucuz atlatmışsın.
Tekrar merhaba arkadaşlar, geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
Sinemcim, şu jenatatör konusunu bende fazla kafama takmıyorum. Uzun sürecek bir olay değildir. Bir hareketlilik yapmaları gerekiyordu, ilginç bir yol bulmuşlar:)
Sinemcim, ben dondurmamı afiyele yiyeceğime inanıyorum canım. Bana dondurmayı ısmarlayacak olan canım arkadaşım ( o kendini biliyor:) ) zevkle bu işi yapacağını bile söyledi. Sende birisini ayarla, bak ben sana buldum bile sana da Özgümüz ısmarlasın. En çok o öyle kesin kesin konuşuyor, dondurma ısmarlasında görsün gününü:)
teomanresat 15-06-06, 14:52 Arkadaşlar tabiki de koskoca özel hastanede jenaratör var ve inanın bu elektriklerin kesilip jenaratörün devreye girmeside bu fragmanda gördüğünüzden en fazla üç beş saniye uzun sürecek.Tabikide bu olayı sırf izleyenleri heyecanlandırmak araya atraksiyon katmak için yapmışlar.Lütfen bunu bir mantık hatası yada saçmalık gibi düşünmeyin.
Görüyorumki hala mutlu soncular önde gidiyor.İyi iyi nasıldı bir söz vardı.
Aman sinemcim havan iyi olsun.Malum şu sıralarda havalar kötü gidiyor.Valla açıkçası mutlu sonlada bitse mutsuz sonlada bitse biz biliyoruz ki ekin iyileşecek.Yani heriki durumdada benim havam iyi olacak.Sizinde öyle olsun tavsiye ederim.Yani şunun şurasında hepimiz kardeşiz,arkadaşız birbirimizi mi üzeceğiz.
Heee bu sakın mutlu son tarafına geçtim diye algılanmasın: yani sözümün herzaman arkasındayım.Ama söz siz haliçe çakılırken can yeleklerini birbir arkanızdan atacam.:img-grin2
milla_jovovich 15-06-06, 14:52 sinemb75'in dediği gibi koskoca hastanede jenaratör vardır ama devreye girme olayı falan heycan olsun diye o bölümü fragmana koymuşlardır...
hatta biz elektrik kesintisine çok taktık belkide bu olayda bizi ters köşe yapabilir yani herkes sonu bu tarz olaylarla bitmesini bekliyor ama çok farklıda bitebilir yani rüya işçileri ne de olsa sağı solu belli olmaz onların çünkü daha öncedende fragmanlarda başka olayın üstüne dikkat çekip değişik olaylar olmuştu ne bilim ya da saçmaladım aman aklım karıştı zaten mutlu mu? mutsuz mu? olur diye :img-help:
serenity93 15-06-06, 14:54 ayşa geçmiş olsun ama ben sana ne olduğunu bilmiyorum forumu pek takip edemedim çünkü neyin var?
jeneratör vardır ya ama bilmiyorum kafam karıştı
meryemce84 15-06-06, 14:55 Tekrar merhaba arkadaşlar, geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
Sinemcim, şu jenatatör konusunu bende fazla kafama takmıyorum. Uzun sürecek bir olay değildir. Bir hareketlilik yapmaları gerekiyordu, ilginç bir yol bulmuşlar:)
Sinemcim, ben dondurmamı afiyele yiyeceğime inanıyorum canım. Bana dondurmayı ısmarlayacak olan canım arkadaşım ( o kendini biliyor:) ) zevkle bu işi yapacağını bile söyledi. Sende birisini ayarla, bak ben sana buldum bile sana da Özgümüz ısmarlasın. En çok o öyle kesin kesin konuşuyor, dondurma ısmarlasında görsün gününü:)
Ayşacım Sinemcimede ben ısmarlayım dındurmayı..
Yani benim için sorun olmaz..İstediğiniz bi dondurma olsun neli istersin Sinemcim?
Teoman abi var ya elektrik bi gidiyor bi geliyor 2 saattir bunaldım..
Mesajımı ancak ekleye bildim..
Sahi nerden nereye geldik?
Sen ne dersen katılıyorum abicim kritik bi yere bitecek diyorum bende..
Zaten aynı listedeyiz..Birbirimizi desteklememiz lazım..
ya ben fragmaninida izledim elektrikler gidiyor ameliyat hane de ne olucak bende bilmiyorum herkes panik icine giriyordu bölüm özeti de pek ic acici degildi ama bizi güzel sahneler bekliyor bizim görmediklerizi göstericekler ya bide ben ask oyunusuz nasil dayanicam 3 ay onu merak ediyorum 1 hafta dayanmiyorum KOCA 3 ay yani cok benim gibi ask oyunu kolik icin ufff insallah 2 ay yaparlar tatili ama sanmiyorum :img-sorry :img-sorry
sweetty_blue 15-06-06, 14:57 Herkez aynı konuda takılıyo daha yeni bi şeyler düşünelim benceee çünkü herkesin kafası karıştı.....
Ayşacım ben zaten dün Özgü'ye söyledim 1 Temmuz'da dondurmamı isterim diye.Emin ol arkadaşım bencede dondurma yiyeceğiz.
Sayın Böcek görüyorumki fikrin hala aynı gel kardeşim gel doğru yolu bul bak geç kalmış değilsin hala fikrini değiştirebilirsin.Yanlız sana şu konuda katılıyorum elektrik kesintisinden sonra başka bir şey olacak demişsin.Aman canım ne olabilirki alt tarafı Ekin'in kalbi durur!.Ama ben biliyorumki o kalp yeniden çalışacak ve Sarp'a olan aşkı için tekrar heyecanla ve hızla çarpmaya devam edecek.
didou_didem 15-06-06, 15:02 bence de yani elektrik kesilmesinden sonra kalbi falan durabilir..ama sonunda iyileşicek ya..bende mutlu bitecek tarafındayım ve dört gözle yarını bekliyorum...
teomanresat 15-06-06, 15:02 Ayşacım ben zaten dün Özgü'ye söyledim 1 Temmuz'da dondurmamı isterim diye.Emin ol arkadaşım bencede dondurma yiyeceğiz.
Sayın Böcek görüyorumki fikrin hala aynı gel kardeşim gel doğru yolu bul bak geç kalmış değilsin hala fikrini değiştirebilirsin.Yanlız sana şu konuda katılıyorum elektrik kesintisinden sonra başka bir şey olacak demişsin.Aman canım ne olabilirki alt tarafı Ekin'in kalbi durur!.Ama ben biliyorumki o kalp yeniden çalışacak ve Sarp'a olan aşkı için tekrar heyecanla ve hızla çarpmaya devam edecek.
Yok çiçekçiğim almıyayım iş inada bindi.Ters köşe olursam oluyım valla.Böyle ters köşeye can kurban.Evet ne demiştim elektrik kesintisinden kaynaklana başka bir sorun çıkacak diye,Kalbi durabilir ki tiyo geldi,kanam olabilir,aniden tansiyon düşebilir yani bir çok şey.Buda hakana soau olacaktır.Nerden çıktı bu diye endişeli bir şekilde söylemsinden vede bakmasından anlaşılıyor.Hepimiz biliyoruz o kalp çalışacak ve sarpın aşkıyla atacak.Ama heyecankı bitecek.(Hani inatçı bir tipimde yoktur ama işte inadım tuttu ne yaparsın)
meryemce84 15-06-06, 15:02 Ayşacım ben zaten dün Özgü'ye söyledim 1 Temmuz'da dondurmamı isterim diye.Emin ol arkadaşım bencede dondurma yiyeceğiz.
Sinemcim zaten dondurmayı Özgücümden istemiş..
Ama neden 1 Temmuz anlamadım?
Sinemcim boşuna yorulma bizi kandıramazsın..
Yani bu çabaların boşuna canım..
Çok çalıışıyor gördüm seni..
Bende bu elektrik kesintisinin sırf atraxyon olsun diye yapıldığını düşünüyorum devamınde başka bir olay gelişecek..
Dediğin gibi kalp durması olayı olabilir...
Selam herkese...
Kara liste pembe liste durumları tam gaz gidiyor...
Ben hala kara listeye aidim...
Birçok kişi iyi şeyler düşünelimki,iyi şeyler olsun mantığı ile hareket ediyor...
Belki bölüm çekilmemiş olsa,psikolojik baskı amaçlı böyle birşey yapmak iyi olabilirdi...Sonucu değiştirebilirdik...
Ama şu anda bölüm çekildi ve bitti..Yapacak ve değiştirecek birşey kalmadı...
Ben de en az sizler kadar mutlu son istiyorum,ama maalesef sezon Ekin'in kalbi duracak mı veya yaşayacak mı gibi sorularla kapanacak...Dün Çalıkuşu'nun yazdığı sonlardan biri de olabilir...
Size bütün dondurmalar feda olsun,ama dondurmaları biz yiyeceğiz...
Fragmanı hiç izleyemedim..resimlerden çıkardığım sonuca göre,gerilimli bir ameliyat ve nostaljik bir bölüm olacak...
Elektrik kesintisini ben takmadım...Nasılsa jeneratör birkaç dakika sonra devreye girecek...Sinemciğim yazmış zaten...
Bekleyip görelim bakalım...
ya saten özettede yaziyordu,bi takim aksilikler yasanacagi..biz icimizi rahat tutalim bence..fragmanda saten hep bizi heycanlandirmaya calisiyorlar..görün bakin mutlu son´la bitecek..:)
mercan_dede 15-06-06, 15:05 valla sıkıldım artık yani ya mutlu bitsin ya da mutsuz yani bi komedi dizisi bu kadar uzatılmazki gülbeyzı çok güzel tadında bitirdi rüya işçiler bunuda mutlu bitirsin bende kurtulayım sizde kurtulun insanları deli ediyorlar ya bende izliyorum bu diziyi valla izlerken kurdişen döküyürum yani bu hafta bitirsinlerde başka projelerde görelim keremcemi,yasemin ergeneyi yani bu dizi bitsede adam akıllı bir dizide oynasalar en azından bu diziden güzel olur.Ayrıca o nasıl doktor öle nem hayatımda öle doktor görmedim yok kaçıyor buluyoruz falan filan bence bitsin...
sweetty_blue 15-06-06, 15:07 bence de yani elektrik kesilmesinden sonra kalbi falan durabilir..ama sonunda iyileşicek ya..bende mutlu bitecek tarafındayım ve dört gözle yarını bekliyorum...
Bende aynı şekilde düşünüyorum buraya yeni üye olmama rağmen ve benim yazdıklarıma cevap vermemenize rağmen bn yine herkeze katılıyorum kendi düşüncelerimi yazıyorum.Bi an önce yarın olsun çoooook istiyorum...
miss_black 15-06-06, 15:08 baya bi heycanlı olcağı belli ama ekinin annesine 5 soruda birde şekeri yerim dediği sahnede çok güldüm bide kurtiyle gönül aşırı komikti ooffff hadi artık cuma gelsin
Serenity93 arkadaşım, çok sağ ol. Şu an iyiyim sadece ufak bir tehlike atlattım.
Şimdi ben hala fragmanı izlemedim ama resimlere bakmıştım dün akşam. Ekin'in gözlüklerine güldüğümü hatırlıyorum birde Kurti'nin saçına. Olayı biraz abartmışlar sanırım. Bu arada Yasemin'in sayfasında yeni dün eklenen resimlere baktınız mı? Yani maşallah ne kadar güzel çıkmış kız. Bu yaz bunun peşinden çok koştururlar ben size söyleyeyim. Keremcem oradan oraya koştururken kızı fazla ihmal etmez inşallah.:)
Tabi ben resimleri görünce yine laf saymaya başladım. Dizide de artık o makyajı yapmaktan vazgeçmelerini istiyorum. Tamam anladık 4yıl geçti. Kızı kendi haline bırakında bir görelim yüzünü gözünü.
Arkadaşlar biliyorum ben kara listedeyim. Aslında olmayı hiç istemezdim ama şartlar beni buna zorluyo. Aslında iyi düşünmek istiyorum. Sonra da hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için düşünemiyorum. Yani kendimi en kötü ihtimale hazırlıyorum.ama inşallah haksız çıkarım. Bunu canı gönülden diliyorum. İyi yorumlar!!!!!!!!!
sweetty_blue 15-06-06, 15:16 baya bi heycanlı olcağı belli ama ekinin annesine 5 soruda birde şekeri yerim dediği sahnede çok güldüm bide kurtiyle gönül aşırı komikti ooffff hadi artık cuma gelsin
Bence hem gülüp hemde duygulanacağız hemn geçse şu saatler..çok istiyorum
Meryemcem sen dondurma ısmarlayacaksında bende hayır mı diyeceğim.
Özgü de ısmarlar sende ısmarlarsın canım.Gerçi bu gidişle bütün mutsuz soncular ısmarlayacaklar ama sizin elinizden yemek ayrı bir zevk olacak canım.
Serenity93 arkadaşım, çok sağ ol. Şu an iyiyim sadece ufak bir tehlike atlattım.
Şimdi ben hala fragmanı izlemedim ama resimlere bakmıştım dün akşam. Ekin'in gözlüklerine güldüğümü hatırlıyorum birde Kurti'nin saçına. Olayı biraz abartmışlar sanırım. Bu arada Yasemin'in sayfasında yeni dün eklenen resimlere baktınız mı? Yani maşallah ne kadar güzel çıkmış kız. Bu yaz bunun peşinden çok koştururlar ben size söyleyeyim. Keremcem oradan oraya koştururken kızı fazla ihmal etmez inşallah.:)
Tabi ben resimleri görünce yine laf saymaya başladım. Dizide de artık o makyajı yapmaktan vazgeçmelerini istiyorum. Tamam anladık 4yıl geçti. Kızı kendi haline bırakında bir görelim yüzünü gözünü.
oh,soguklanip gelmishsin,ablacim.1 daha gechmish olsun.
Bu arada,evet ya 1 azcik degil de,cok abartmishlar.eski gunlere donecez diye-70-80ci yil dogumlu kisileri o yillara buyuk halleriyle yollamishlar resmen.ekin de cok komik cikmish.Bu arada multimedia sayfasinda fragman var,oradan yukleyip izleye bilirsin.Havincime de tesekkurler resimleri eklemish.
Bu arada bizim kara liste ve pembe liste ne durumda?
Arkadaşlar şimdi de şu hayal mevzuları ile ilgili bir kaç yorum yapıyim. Benim istediğim şöyle olması: O ekinin lise yılı,hamilelik filan onları ekinin ailesi görsün. Sarp da ekinle ilgili geçmiş anılarını hatırlasın. Ekin e gelince o da ilerki zamanda sarpla mutlu olacağı zamanların rüyasını görsün. Bu arada hayallerde kenan olmasın.
Meryemcem sen dondurma ısmarlayacaksında bende hayır mı diyeceğim.
Özgü de ısmarlar sende ısmarlarsın canım.Gerçi bu gidişle bütün mutsuz soncular ısmarlayacaklar ama sizin elinizden yemek ayrı bir zevk olacak canım.
Vallah 1 dondurmaya kandim,ben galiba:).Ben havaalaninda bekliyecem,aaabilmish olasiniz:):)Genelde benim karamsar listede olmam gerekirdi,ama bu defa 1 ayricalik yaptim.Dizim guzel bitecek,ben buna inaniyorum.bak fragman her zaman aldatdi bizi-iyi gosterdiler kotu cikti,kotu gosterdiler iyi.Demek ki,bu defa iyi olacak,cunki fragman kotu;)
Arkadaşlar şimdi de şu hayal mevzuları ile ilgili bir kaç yorum yapıyim. Benim istediğim şöyle olması: O ekinin lise yılı,hamilelik filan onları ekinin ailesi görsün. Sarp da ekinle ilgili geçmiş anılarını hatırlasın. Ekin e gelince o da ilerki zamanda sarpla mutlu olacağı zamanların rüyasını görsün. Bu arada hayallerde kenan olmasın.
kenansiz olmaz,arkadaslar.ekin fraganda ne diyor-bebek geliyor diyor,e buna gore de babasi dogal olarak kenan efendiyi arayacak,karin doguruyor diye,ay 1 de hastane var-dogum var,kenan efendinin baba heyecani var-ay,dusundukce bile iyrenc,ama naapalim-ekin hanim kendi etdi,kendi buldu.
Brittle arkadaşım, Sarp'ın birşeyler hatırlayacağını ben nedense sanmıyorum. Sadece anne ve babası hatırlaycak gibi.
J.lo Fan sağ ol canım, foruma indirildiğini bilmiyordum. Gerçi gerek kalmadı az önce izledim. Keremcem'in yüz ifadesini net göremedim internetten izlediğim için. Umarım iyi yansıtır. Ayrıca ya şu Hakan'ın yanında birkaç doktor koysalar çok iyi olacaktı. Çok gözü batıyor. O kadar tehlikeli bir ameliyat ama 3-4 kişi var.
Neyse bunu da görmezden gelelim.
kerem___cem 15-06-06, 15:38 bencede ekinin ailesi anlatıcakk o sırada bize göstercekler ben bi yerde okumuştum (ama tam hatırlamıyorum nerde okuduğumu) çok heycanlı biyerde bitiriceklermiş ekin kötüleşince yani biz 3 ay kadar beklicez ekinin annesiyle konuştuğu yerde çoğunlukla ünüversite sınavı ve bence bu hayallerin içinde istemedende olsa kenan olucak
Brittle arkadaşım, Sarp'ın birşeyler hatırlayacağını ben nedense sanmıyorum. Sadece anne ve babası hatırlaycak gibi.
J.lo Fan sağ ol canım, foruma indirildiğini bilmiyordum. Gerçi gerek kalmadı az önce izledim. Keremcem'in yüz ifadesini net göremedim internetten izlediğim için. Umarım iyi yansıtır. Ayrıca ya şu Hakan'ın yanında birkaç doktor koysalar çok iyi olacaktı. Çok gözü batıyor. O kadar tehlikeli bir ameliyat ama 3-4 kişi var.
Neyse bunu da görmezden gelelim.
evet ya,kos koca Teksoylarin gelini,ta taylandlardan,kanadalardan doktor getirmisler,yaninda 3-4 kishi,istanbul mafya babasi s.chakirin ameliyatinda bile en azindan 8-9 doktor vardi:)
arkadaslar unutmayalım.bu ameliyatı bitek hakanın yapıcagı solenmisti.hani aklı basında olan hic bi doktor yapmazmıs ya sarpta aklı basında olmayan doktor isteyince hakanın kartı werilmisti.
benim anlamadıgım bu kadr onemli bi ameliyatta jenaratorun hemen dewreye girmemesi.
arkadaslar unutmayalım.bu ameliyatı bitek hakanın yapıcagı solenmisti.hani aklı basında olan hic bi doktor yapmazmıs ya sarpta aklı basında olmayan doktor isteyince hakanın kartı werilmisti.
benim anlamadıgım bu kadr onemli bi ameliyatta jenaratorun hemen dewreye girmemesi.
heyecan yapacaklar diye elektrikleri kesmishler be kardesim:),onlarin tarzinda olan 1 sey,ama belki de jenersatorler devreye cabucak giriyordur da,bizde heyecan yaratmak icin fragmanda oyle heyecanli gosteriyorlardir
Bu arada,ne bu durgunluk arkadashlar,bakin online oldugunuzu goruyrum,1 az yorum ltfn:)
blueladybird 15-06-06, 16:09 evet ya,kos koca Teksoylarin gelini,ta taylandlardan,kanadalardan doktor getirmisler,yaninda 3-4 kishi,istanbul mafya babasi s.chakirin ameliyatinda bile en azindan 8-9 doktor vardi:)
bence hadi neyse de oo elektriklerin kesilmesi çok garipp hiç hastanede jenerötör olmas mı yaaaaaa...:fighting2
Ben fragmani daha yeni izleyebildim.
Fragman cok heycanli elektrikler kesilecek. (ne kadar heycanli yapsalarda ekinin olmeyecegini biliyoruz).:img-grin2
Bu bolumde eskileri gostericekler birazcik komik olur herhalde kurtinin o halleri gulleriz.
ya arkadaşlar bence jeneratör hemen çalışıyordur lüks hastane çalışmaz olur mu sadece biz fragmandan öyle görüyor olabiliriz bu arada şu liste olayı nasıl gidiyor hala biz mutlucular öndemiyiz
ya arkadaşlar bence jeneratör hemen çalışıyordur lüks hastane çalışmaz olur mu sadece biz fragmandan öyle görüyor olabiliriz bu arada şu liste olayı nasıl gidiyor hala biz mutlucular öndemiyiz
hakikaten ya,nasil gidiyor liste,bak dizidizidiziler gordum seni buralardasin(ay ismini unutdum:().Hadi soyle bakalim,nasil gidiyor isher.Bir de arkadashlar yorum yazin,olmaz ki boyle
slm millet aysacım geçmiş olsun aynı tehlikeden bende inadım sayesinde sıyrıldım(tabi bahsettiğin eminönündeki olaysa) şöle bir baktım yorumlara benimde aklıma gelenler var tabi fragmanı izliyince izleyicinin ilgisini çekmek için böyle olduğunu düşünüyom ya fragmanda heyecanlandım dizi resmen kanıma kadar işlemiş
elektriklerin kesilmesiyle ekini kalbinin durması arasında bağlantı olabilir malum ameliya sırasında makinalar bağlı olacak destek üniteleri falan
bide gelen yoğun bakım tüyosunda ışıklar kesilince ekini kalbi durdu olayı duylunca sarp içeri girer ekinein elini tutar seslenir hop ekin geri geldi
ya nedense bu bölümde hep içime yoğun bakımıda ameliyat sonucunuda gelecek sezona bırakacaklar zannediyom bize sadece geçmişi göstercekler gibi geliyo şeytan dürtüyo :icon_evil
jose marıano 15-06-06, 17:08 selam arkadaşlar gördüğüm kadarıyla hala fragmanı tartışıyosunuz...bence fazla kafa yormayın şunun şurasında 1 gün kaldı.yarın bütün herşey ortaya çıkıcak zaten...bu arada rahşan hemşirenin 8 saati vardı diğer aksilikte o olabilir bence çünkü ameliyat uzayacakmış...:img-elvis
dizidizidiziler 15-06-06, 17:09 Yok çiçekçiğim almıyayım iş inada bindi.Ters köşe olursam oluyım valla.Böyle ters köşeye can kurban.Evet ne demiştim elektrik kesintisinden kaynaklana başka bir sorun çıkacak diye,Kalbi durabilir ki tiyo geldi,kanam olabilir,aniden tansiyon düşebilir yani bir çok şey.Buda hakana soau olacaktır.Nerden çıktı bu diye endişeli bir şekilde söylemsinden vede bakmasından anlaşılıyor.Hepimiz biliyoruz o kalp çalışacak ve sarpın aşkıyla atacak.Ama heyecankı bitecek.(Hani inatçı bir tipimde yoktur ama işte inadım tuttu ne yaparsın)
Yok yok Teoman, nazarım deydi sana. Geçen sefer Berna işinde hemen fikir değiştirip bizim gruba katılmıştın. Ne kadar kolay fikir değiştiriyorsun demiştim. Bu sefer bir inat ettin bir inat..Huyun değişti valla 1 haftada..
Anlıyorum tüm diziler olumsuz şeyler yaptılar ve öyle bitiriyorlar ama illa ki bu her dizide böyle olacak değil ya.. Bize işleri sezon sonunda yoluna koyacaklarının sinyallerini çok verdiler.
1-Dr Hakan der ki: sana hayatımı borçluyum seni kesin kurtaracağım Ekin.
2-Ekin der ki: Mucizelere inan yavrum..
3-Sarp der ki: Mutluluk kredilerimizi kullanacağız.
4-Dr. Hakan der ki: Ameliyat'tan sonra yapacaklarının listesini yaz.
5- Sarp eski bölümlerde der ki: Ben bu filmin sonunu biliyorum. Mutlu sonla bitiyor.
Daha bir sürü sayabilirim..
Bu durumda da gelecek sezon tekrar hastalıkla filan uğraşmamak için bu sezon sonunda bir belirti gösterecekler Ekin'in iyileşeceğine dair....
Düşünsenize Ekin'in kalbi durur. Sezon biter. Öbür sezon, aaa bakıyoruz Ekin Turp gibi avukat. Seyirci bunu yer mi? Yemez!!!
Ama Ekin'in iyileşeceği belirtisi verilse, öyle bitse.., öbür sezon seyirci yadırgamaz turp gibi Ekin'i...
dizidizidiziler 15-06-06, 17:15 hakikaten ya,nasil gidiyor liste,bak dizidizidiziler gordum seni buralardasin(ay ismini unutdum:().Hadi soyle bakalim,nasil gidiyor isher.Bir de arkadashlar yorum yazin,olmaz ki boyle
Arkadaşlar, Listeyi en son 19'a 28'de kapatmıştık. Tabii ki benim grup önde! yaniii pembe listeee!
ya şöle muhteşem b,r sezon finali istiyom aklımdan hiç çıkmayacak bişey özellikle replikler gerçi ondan şüphem yok ufak bir senaryo yazasım geldi
ekin hastaneden tekerlikli sandalyeyle çıkarken karşısında kenanı görü ve yanında sinan vardır sinan ekine koşar anne diye bağırır sonra anne sen hasta olmuşun babam dedi der herkes üzülür tabi sarp babsı bide babam dediki der ekin ne dedi babn der oyuncakçı abi benim gerçek babammış sonra sarpa döner sen benim gerçek babammışsın sarp sinanı kucağına alır evet der aileler gözleri dolu dolu onları izler kenana dönerler artık bilme zamanı gelmiştir der sonra kenan giderken sarp ona sağol der bitti mutlu son
bu arada benim dondurmam maraş olsun:img-icecr
ya şöle muhteşem b,r sezon finali istiyom aklımdan hiç çıkmayacak bişey özellikle replikler gerçi ondan şüphem yok ufak bir senaryo yazasım geldi
ekin hastaneden tekerlikli sandalyeyle çıkarken karşısında kenanı görü ve yanında sinan vardır sinan ekine koşar anne diye bağırır sonra anne sen hasta olmuşun babam dedi der herkes üzülür tabi sarp babsı bide babam dediki der ekin ne dedi babn der oyuncakçı abi benim gerçek babammış sonra sarpa döner sen benim gerçek babammışsın sarp sinanı kucağına alır evet der aileler gözleri dolu dolu onları izler kenana dönerler artık bilme zamanı gelmiştir der sonra kenan giderken sarp ona sağol der bitti mutlu son
bu arada benim dondurmam maraş olsun:img-icecr
vay be,iyi 1 senaryo,ama cocugu bernadan kenan mi alacak-bak nasil buldum mantik hatani:).Saka 1 yana,ne guzel olurduboyle 1 mutlu sezon finali-tam bizim dizimize yakisir tarzda.Bu arada pembe liste 29 kisiyle onde,yehu!
vay be,iyi 1 senaryo,ama cocugu bernadan kenan mi alacak-bak nasil buldum mantik hatani:).Saka 1 yana,ne guzel olurduboyle 1 mutlu sezon finali-tam bizim dizimize yakisir tarzda.Bu arada pembe liste 29 kisiyle onde,yehu!
unuttunmu ekin huysuzlanırsa bernaya kenanı ara dedi e bizimkide kendi ananesinde annesini özlüyo bernadada özliycek oda bernada kenanı arıycak oda biricik dostu sarpı arar çıkış gününü öğrenir en sonunda götürür oldumu şimdi bak yok ettim hatamı:img-grin2
ya arkdaslar ben fragmanda gördüm elektirikler gidio du ozman ekinin bali oldu makine de kapanio bence orda bitcek...galiba ekinin orda kalbi durcak...
unuttunmu ekin huysuzlanırsa bernaya kenanı ara dedi e bizimkide kendi ananesinde annesini özlüyo bernadada özliycek oda bernada kenanı arıycak oda biricik dostu sarpı arar çıkış gününü öğrenir en sonunda götürür oldumu şimdi bak yok ettim hatamı:img-grin2
simdi bak oldu,ben orasini unutmusdum:)Bu arada burasi neden durgun.Bakin yarin sezon finalimiz,ozetimiz var,fragmanimiz var,ee geriye yorum kaliyor.
Bu arada,ben dusundum de,belki kurti-gonul sahnesinin ekinni oss sinavi ile hic 1 alakasi yok,ha,ne diyorsuz?
simdi bak oldu,ben orasini unutmusdum:)Bu arada burasi neden durgun.Bakin yarin sezon finalimiz,ozetimiz var,fragmanimiz var,ee geriye yorum kaliyor.
Bu arada,ben dusundum de,belki kurti-gonul sahnesinin ekinni oss sinavi ile hic 1 alakasi yok,ha,ne diyorsuz?
ya ben onu kurti motorla geziyo yada gönülle geziyo gönülün anası yada babası görünce senin kurtiyle ne işin var diye o sırada ekin çıkar yada ismete giderse gönülün babası ekin bende ordaydım bakkal kadar gittim der ay bide kurti içerken yakalanırmış hadi ben kaçtım by
bakiyorumda pembe liste önde.helal sana arzu valla.giittikce sayilar artiyor.:)
aslinda sayilar önemli degil...önemli olan dizinin mutlu son´la bitmesi insALLAH oda olucak
duygusal ruh 15-06-06, 18:21 evt arkdşlar bi durgunluk var ama olmuoki böle eft bende dizdiziler arkdşıma katılıorum biz gene farkımızı açtık inat zamanı deil arkdşlar diorum mutlluk zamanı diorum mutsuzluğunu tercih edenler sizde inadı bırakın mutlluğu hep beraber görelim dizidizi arkdşımızın dediği gibi bütün belirtiler gösterio bizim sezonumuzun mutlu biteceğini o yüzden mutsuzluğu aklımızdan bile geçirmioz arkdşlar ekin yaşam belirtisini VERECEKKKKKKKKKKKKKKKKKK bunu unutmayıınn
duygusal ruh 15-06-06, 18:26 Millet Nerdesiniz Ya Bizim Dizimiz Bu Kadar Mi Konuşulmayacak Kadar Soluk Hadi Ama Aşk Oyunu Fancilari Olmuo çok Durgunuzzzz
didou_didem 15-06-06, 18:37 ya bence de bu sezon sonu iyileştiğini anlayıp yeni sezon da 3 ay geçmiş olacağı için ekin'i gayet sağlıklı bişiyi kalmamış olarak görcez..
diğer türlüsü acayip olur ekin yaşıyor mu yaşamıyor mu diye 3 ay geçircez sonra da iyileştiğini anlıcaz..
duygusal ruh 15-06-06, 18:45 kesinlikle didemcim katılıorum sana saçmalık olur bizim rüya işçilerimizde farklarını koyacaklardır ve senle baş başa konuşuoz walla nerde bizim millet ya noldu bu aşk oyunu fancılarına farkımızı yaratmıoruz ama
ya burdayızda artık sölicek bişiy kalmadı süre uzadığı için herşeyi söyledik ve kesinlikle ekin kurtulduğunu anladıktan sonra sezon finaline giricez eminim yani o yüzden yorum bile yapmıyorum:img-nyam:
selamlar herkese.forumumuz birazdan hareketlenir.;) fazla konuşçak bişey kalmadı diyorum da konuştukça laf lafı açıyor.bekleme moduna geçiyorum ben yavaş yavaş.yarın akşam farklı ve özel bir bölüm bizleir bekliyor.Ekinimizin kurtuluşunu o umut ışığını görüceğiz yarın akşam.bülent işbilen yazısını da hiç ummadığımız bi sahnede görürüz.herkese iyi yorumlar.
duygusal ruh 15-06-06, 18:53 arkdşlar dizinin sezon bölümüyle ilgili bölümlerimi yaptık alın size yeni tartışma konusu sarp bu bölümde ekin ile ilgili neler görücek ve sarpı ne kadar görücez tartışma konusuna varmısınız bekliorum yorumlarınızı:good:
didou_didem 15-06-06, 18:55 arkdşlar dizinin sezon bölümüyle ilgili bölümlerimi yaptık alın size yeni tartışma konusu sarp bu bölümde ekin ile ilgili neler görücek ve sarpı ne kadar görücez tartışma konusuna varmısınız bekliorum yorumlarınızı:good:
ya onu nasıl merak ediyorum varyaa biz fragmanda aşağı yukarı bazılarının neleri hatırlayacağını gördük ama en önemli kişiyi bilmiyoruz yani sarp'ı..o nleri hatırlayacak bizim bilmediğimiz???
selamlar herkese.forumumuz birazdan hareketlenir.;) fazla konuşçak bişey kalmadı diyorum da konuştukça laf lafı açıyor.bekleme moduna geçiyorum ben yavaş yavaş.yarın akşam farklı ve özel bir bölüm bizleir bekliyor.Ekinimizin kurtuluşunu o umut ışığını görüceğiz yarın akşam.bülent işbilen yazısını da hiç ummadığımız bi sahnede görürüz.herkese iyi yorumlar.
evet sana katılıyorum sadece sen değil bence burdaki herkes bekleme moduna geçti artık her an herşey olabilir die düşünüyoruz en azından ben öyle düşünüyorum bugün burası biraz durgun olur ama yarın karışır artık...
dracula3000 15-06-06, 19:09 bence sarp ekin e aşık olduğunu anladığı günü.ekin in ilk kına gecesini.ekin e ilan-ı aşşk yapmak isteyip de yapamadığı günü ve bunun gibi anılarını hatırlicak.ekin e aşık olduğunu söyliceği gün ekin in ayrılmak istemesini falan yani.
duygusal ruh 15-06-06, 19:11 kesinlikle heyecanla beklioruz arkdşlar farkındaysanız sarpıda pek fazla görmiyecez bu bölümde konserlerden olsa gerek :icon_cry: ne kötü umarım bu olmnaaz
arkdşlar dizinin sezon bölümüyle ilgili bölümlerimi yaptık alın size yeni tartışma konusu sarp bu bölümde ekin ile ilgili neler görücek ve sarpı ne kadar görücez tartışma konusuna varmısınız bekliorum yorumlarınızı:good:
herkese selam...biz burdayız arkadaşım yorumlar tükensede burdayız:img-icecr walla sarpın ekin hakkında neler göreğinden bi tahmin yürütemiyorum ama sarpı pek görmeyiz gibi gelio bana bu bölüm bol bol ekini görürüz..benim aklım fragmana takıldı hala onu düşünüyorum acaba o aksilik bunları uzun süre terk etmicekmmi yoksa hemen geri düzelcekmi??off off:img-sorry
bencede sarpi bu bölümde pek göremeyiz..baksaniza özette bile sarptan hic bahs etmiyor.
duygusal ruh 15-06-06, 19:57 eft arkdşım umarım hemen o aksaklıklardan kurtuluruz temennimiz hepimizin bu bide umarım sarpı görürüz gerektiğince benim istediklerrimden biride bu
didou_didem 15-06-06, 20:00 ayrıca bizim bilmediğimiz neler olabilir ki özette öyle yazıyor bizim bilmediğimiz şeyler??valla kafam patlıyacak düşünmekten yaa
meryemce84 15-06-06, 20:14 arkdşlar dizinin sezon bölümüyle ilgili bölümlerimi yaptık alın size yeni tartışma konusu sarp bu bölümde ekin ile ilgili neler görücek ve sarpı ne kadar görücez tartışma konusuna varmısınız bekliorum yorumlarınızı:good:
İyi akşamlar arkadaşlar...
Hemen konuya dalayım..
Kız kulesi sahnesini görsün isterim ben.
Bi de Süha dayının mektubundaki sahneleri görsün..
Yağmur sahnesini hatırlasın..
Ay ne güzel olur nostalji olur..Çok mutlu oluruz..
Ama bizim görmediğimiz bişeyi hatırlayacak...
İyi akşamlar arkadaşlar...
Hemen konuya dalayım..
Kız kulesi sahnesini görsün isterim ben.
Bi de Süha dayının mektubundaki sahneleri görsün..
Yağmur sahnesini hatırlasın..
Ay ne güzel olur nostalji olur..Çok mutlu oluruz..
Ama bizim görmediğimiz bişeyi hatırlayacak...
evet meryemce onlarida görsünde ama ben bizim görmedigimiz sahneleri görsün istiyorum...daha güzel olur:)
meryemce84 15-06-06, 20:26 evet meryemce onlarida görsünde ama ben bizim görmedigimiz sahneleri görsün istiyorum...daha güzel olur:)
Mesela bizim görmediğimiz 2.Evlilik sonrası cumburlop sabah olan muhteşem balayıyı görmek isterim... :img-haha:
Ama gösterirler mi bilemem...
Başka ne var ki görmediğimiz..:img-sorry
hmm o sahneyi gösterirlerse süper olur meryemce ha tango dan sonrasini belki gösterirler...sonraa...belki 4 sene gecmeden evvel yasadiklarini gösterir(o kesin satende)....ne bilim buna benzer seyler iste :)
*~*RaiNBoW*~* 15-06-06, 20:32 Sarp hatırlasa hatırlasa sizin bahsettiğiniz sahneleri hatırlar.Bir de İsviçre'ye gittiğinde Ekin'i özlediği zamanları da hatırlayabilir,Ekin ile çekildikleri fotoğraflara bakar...Aslında Ekin-Sarp sahnelerinden görmediğimiz de yok ki fazla..
Mesela bizim görmediğimiz 2.Evlilik sonrası cumburlop sabah olan muhteşem balayıyı görmek isterim... :img-haha:
Ama gösterirler mi bilemem...
Başka ne var ki görmediğimiz..:img-sorry
23 bolumden ekin ve sarpin otelde kaldiklari geceyi gosterceler cok guzel olur.
Ama bu bolumde ekinijn hamilegini gostericekler.
Sarpin isvicredeyken arada bir gosterseler ve Ekini hele unutamadigini falan filan.
ohh oh ne güzel hayal ediyoruz valla... insALLAH bütün istedigimiz sahneleri görürüz ne güzel olur ya..bizi söyle bi maziye götürse yarin :img-nyam:
duygusal ruh 15-06-06, 20:37 ya muhakkak görecektir sarpta eski anlarını ama bence sarpı daha çok yoğun bakım odasında ekinin başında görürüz ama sarpın bence fragmanlardan gördüğüm kadarıyla çok fazla tepki göstermemesi ilginçti umarım gerçekten öle bişi olmaz balayını yağmur sonrasını hatırlar ve yasemin ve kenanın olduğu anları görmeyiz ama sarpın tavrı hoşuma gitmedi açıkçası fragmanlkarda
meryemce84 15-06-06, 20:46 Ay bence ilk taşıştıkları zamanı hatırlayacak Sarp.
Geçen bölüm sinyalini vermişdiler çünkü.
Ay bi de Sarp hiçbişey hatırlamıyormuş..:fighting2
Gülser Teyzenin Ekin'e yaptığı muamele beni çok güldürdü..
Ve aklıma ÖSS ye ilk girişim geldi..6 sene ne çabukta geçmiş..
Neyse işte bende sınava girecektim..Buna benzer durumla karşılaşmıştım..
Herhelde goruruz eskigunleri gostericeklere gore.
Ahh eski sahneleri cok ozledim..... Ekin ve sarpin atismalari hele sarpin yagmur altindaki sozleri daha cok vardir ama simdi hic aklima gelmiyor.
Biraz daha sebreticez 1 gun kaldi...
duygusal ruh 15-06-06, 20:55 Herhelde goruruz eskigunleri gostericeklere gore.
Ahh eski sahneleri cok ozledim..... Ekin ve sarpin atismalari hele sarpin yagmur altindaki sozleri daha cok vardir ama simdi hic aklima gelmiyor.
Biraz daha sebreticez 1 gun kaldi...
bencede gizemcim sana katılıorum umarız hepimizin istediği gibi bi bölümö olur son gün arkdşlar dayanıcaz yarın güsel bi bölüm bizi beklio
meryemce84 15-06-06, 21:06 Meryemcem sen dondurma ısmarlayacaksında bende hayır mı diyeceğim.
Oh dondurmalara boğulacaksın demek ne güzel..
Bizde seni uzaktan seyredeğiz öyle mi?
Ya bakalım yarın kaç kaç bitecek maç kim kazanacak..
Ona göre üzerimize düşen görevi yaparız..
Vallahi bu sefer hangi köşe olursa olsun seve seve...:)
Bakalım bizi nasıl bir son bekliyor..
Hiçbir dizinin finalinde elektrik,su yada doğalgaz kesilmedi bizimkine nasip oldu..:img-haha:
Bu bir ilk tarihe geçecek bu bölüm...
Dizinin baş karakterinin kritik ameliyatı sırasında Elektik kesildi..
sonra jenaratörler devreye geç girdi diye..
didou_didem 15-06-06, 21:07 Ay bence ilk taşıştıkları zamanı hatırlayacak Sarp.
Geçen bölüm sinyalini vermişdiler çünkü.
Ay bi de Sarp hiçbişey hatırlamıyormuş..:fighting2
Gülser Teyzenin Ekin'e yaptığı muamele beni çok güldürdü..
Ve aklıma ÖSS ye ilk girişim geldi..6 sene ne çabukta geçmiş..
Neyse işte bende sınava girecektim..Buna benzer durumla karşılaşmıştım..
ya daha romantik şeyler hatırlasın yaa kolay değil yani 3 ay izlemiyecez moral olsun biraz:):)ya çok komikti kurti yaa o nasıl saç öyle yaa:)
bu arada şu ÖSS'ye bende bu yıl girecem heyecandan gitmezsem tabi..
duygusal ruh 15-06-06, 21:11 ya daha romantik şeyler hatırlasın yaa kolay değil yani 3 ay izlemiyecez moral olsun biraz:):)ya çok komikti kurti yaa o nasıl saç öyle yaa:)
bu arada şu ÖSS'ye bende bu yıl girecem heyecandan gitmezsem tabi..
didemcim bende bu sene giriom sınava valla şu dizi heyecanından sınavıma bile heyecanlanamıom ya bide sınavdan bi gün önce keremcemin programı başlıo şans işte heyecan her türlü yaniii
Simdi yeni girdim bu konuya..su dondurma olayi heycanli olacak...bakalim kim donruma alip yiyecekler... :P
22 saat falan kaldi ya cok heyecanliyim vallaha ilk defa ask oyununa kac saat kaldi diye sayiyiyorum o kadar beyendim fragmani gorunce...Hele su finalin sonunu sabirsizlikla bekliyorum..insallah cok heyecanli bitmez 3 ay bekliyemem.
Ayy birden aklima geldi yarin Holanda takimi mac oynuyacak ayy babam bakmak ister tabiki.
hemen birsey uydurmak sorundayim seredemesem kafayi yerim.:fighting2
Hmmm.. ne uydursam...:img-sorry
Bencede Sarp pek olimicak bu bolumde...cunku en cok ailesi hatilamasi lazim..Belkide sarp ve ekin hakkinda bilmedigimiz cok sey var..yarin gorucrez.Buyk suprizler bizi bekliyebilir...
Heralde yelda ve serkanda pek olmaz bu bolumde..onlar ne hatirlayabilirki zaten...
Gizemcim insallah izleyebilirsin..babana bi yalan soyle yada onu bisey aldirmaya gonder disari(uzun surecek bisey olsun dizi bitene kadar anca gelsin). :P
didou_didem 15-06-06, 21:18 didemcim bende bu sene giriom sınava valla şu dizi heyecanından sınavıma bile heyecanlanamıom ya bide sınavdan bi gün önce keremcemin programı başlıo şans işte heyecan her türlü yaniii
valla ya şansa bak deli olcam sakin olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirim bilmiyorum..
bakalım dondurmaları kim yiyecek???sarp fazla görünmeyecek görünse keşke ama eskileri hatırlama bölümünde görürüz.Yada görürüz belki ya ameliyatta ekin'i gösterirken sarp'ı da gösterirler herhalde beklerken..
Nevsehirlim 15-06-06, 21:19 gizem_90,ayni dert bendede var canim...fakat bende tüm maclara bakmak isteniyo..
bence sen bu aksamdan yavas yavas babani yarina hazirlamaya basla,yarinin cok önemli oldugunu falan söyle ben her bölü aynisini yapiyorum...
Ben uzaylı Zekiye bugün neredeyse işlerin arasında uçtuğum için olup biteni daha yeni yeni görüyorum.Önce Ayşa çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım.Gözleri çıksın diyorum.Sonra da dondurma dondurma diye başımın etini yediniz siz ikiniz.Sinem ve sen .Alacağım tamam, ters köşe de olsam düz köşe de olsam size benden iki dondurma. Amaa,,,,
mutsuz biter mutsuz.
evet bak bu olabilir babami biryere gonderirim yada babama birsey caktirmadan izlerim bolumu.
Bolum bittikten sonra soylerim babama.:img-icecr
duygusal ruh 15-06-06, 21:34 arkdşlar umarım yarın müthüş bir final bizi bekliodur güsel görüntülerden sonra görüşmek üzere diziden sonra yarın herkesi buraya bekliorum bye
Arkadaşlar benim gelecek sezonla ilgili ümitlerim var. Ama inşallah zaman atlaması olursa çok uzun yıl geçmez. Ekin hamile kalırsa onun hamileliğini görebiliriz. Böyle sarpın ekini memnun etmek için yapacağı şeyleri mesela. Zaten sinandan bir şey anlayamadık. Ne sarp vardı. Ne de sinanın bebekliğini sarp da yaşayamadı. biz de. Bali bu sefer doya doya sarp ekin ve çocuklarıyla ilgili bugüne kadar göremediğimiz güzellikler yaşayalım. Acaba çok mu hayalperest oldum. Bu rüya işçilerinin ne yapacağı belli olmaz. Bi de bu düşlediklerimiz hiç olmaz. Ne dersiniz.
gs-tugba93 15-06-06, 22:10 benimde ümmitlerim war gelecek sezon icin
arkadaşlar bana kalırsa bu bölümde de sarpı pek göremeyeceğiz. Çünkü genelde hayaller ekinin geçmişiyle ilgili. Yani sarpsız geçmişiyle ilgili olduğu için o hayallerde sarpı göremeyiz. Sarp da geçmişi hatırlamazsa orda da ekin ve sarpı göremeyiz. Ekin de rüya görüp de başka bir şeyler görürse orda da sarpı göremeyiz. Sarp olmayınca romantizm de olmaz. Ama ben öyle olsun istemiyorum.Sezon finalinde çok güzel sahneler görüp öyle tatile girsin istiyorum Böylece aşk oyununu bütün yaz boyunca güzel bir şekilde hatırlayabiliriz. Genelde insanın hafızasında son şeyler kalıyo.
arklar. fragmanı herkez izlemiştir herhalde ekin tam ameliyatın ortasındayken elektirikler kesiliyo.bunlar olabilecek şeyler gibi duruyo ama hastanelerde kesinlikle bir jenaratör bulunur ve elektirik kesildiği an dewreye girer ama gördüğüm kadarıyla jenaratör falan yoktu.büyük bir mantık hatası gibi duruyo ama senaristler jenaratör olayını kapatacak bişey bulmuşlardır.
gs-tugba93 15-06-06, 22:29 evet ya cok kötü elektrikler kesiliyor
artik yarin görces neler olacak
ARKADAŞLAR İYİ DİNLEYENLER DUYMUŞTUR.oRDA JENARATÖRLER AZ SONRA DEVREYE GİRECEK Gİİ BİR SÖZ VAR KURTİ BUNE ŞANŞ DEDİKTEN HEMEN SONRA YANİ BU SADECE FRAGMANDA HEYECAN YAPMAK İÇİN MANTIK HATASIDA DEĞİL
Fragmani daha birkere izleyebildim, hosuma gitti gercekten, güzel bi bölüm olcagina eminim. Yanliz ekinin hamilelik hali cok tatliydi, bekliyorduk bu sahneleri sevindim görünce gercekten.
burcin_kaplan 15-06-06, 23:33 ARKADAŞLAR İYİ DİNLEYENLER DUYMUŞTUR.oRDA JENARATÖRLER AZ SONRA DEVREYE GİRECEK Gİİ BİR SÖZ VAR KURTİ BUNE ŞANŞ DEDİKTEN HEMEN SONRA YANİ BU SADECE FRAGMANDA HEYECAN YAPMAK İÇİN MANTIK HATASIDA DEĞİL
ewet beta bende onu duydum hatta sabah sölemiştim ama herkez mantık hatası olduğunda hem fikir olunca yazıpım görülmedi bile:D bence sırf heycan olsun die böle bişe gösterdiler bence hemn gelicek elektirikler bakın görün
Eğer Elektrikler gelmesse solunum yetersizliğinden ölesi lazım orda bakalım bu akşam izlicez bii çok ddeğil maximum 8 dakika desek 00:00:08:1 olsa bile solunum yetersizliginden gidicektir.Yani elektriklerin gelmedigini varsayarsak böyle bişi olması laızm.
ay yok canim bence jeneretarlör hemen devreye girecektir....böyle kötü seyler düsünmeyelim..ben gene diyorum mutlu son´la bitecek...
Dizide pek konu kalmadi heralde onun icin sadece Ocak'a kadar devam edicek.Ama yeni sezon cok guzel olucakcunku insallah sinan baba diyecel,Berna'da evlenicek,Yelda ve Serkan barisicak ve cocuklari bile olucak.\
Ama tabiki bunlari hayal ediyoruzda...bakalim bunlar gercek olucakmi.Ruya Isciler kimbilir nasil senaryo hazirlicaklar...Yeni sezonda hic aglamak istemiyorum bi kere bile komik olsun yine...Sadece son bolumde agliyalim bitti diye. :)
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi koyu bir aşk oyunu fanı olarak dizinin akıbetini çok merak ediyordum bugün tvde fragmanı görünce rahatladım. Gerçi fragman pek iç açıcı değildi ama neyse çünkü ekin ameliyattayken elektrikler kesiliyor herkes panikliyor falan acayip karışıktı ekinin annesi ağlıyor kızıma bir şey olmasın diye böyle şeyler. Birde hani o zihinlerde kayıp olan dört seneninde kısa bir özetini izleyeceğiz ben şahsım adıma çok merak ediyordum o kayıp dört seneyi hoş ekinin kayıp dört yılını göreceğizde sarpın o dört senesi hala kayıp.:img-artis
Sorma arkadsim o dort sene icinde neler oldu bizde merak ediyoruz. Bu arada hosgeldin aramiza;) Cok kizmistim o zaman goremedik neler oldu; Ekin'in hamileligi, okul yillari filan cok guzel olacak. Ha telasa gerek yok zaten Ekin olmeyecek. Su Ekin olecek tuyosu geldiginde cok kizmistim ve hatta dogru duzgun foruma yazmamistim bile kahrimdan ama ne zamanki Ekin olmeyecekmis denildi iste o zaman rahatladim. Ben de gelecek sezon dizimizden cok umitliyim. Ask Oyunu bir tane ne olursa olsun!
NERGIZ_CAN 16-06-06, 08:41 guzel olacak gibi yazilanlardan resimlerden en azindan bizi gecmise goturecek ya o guzel .amma seneye kalmasina uzuldum ya gene bekliyeceyiz nasil olacak diye endiseller ah ah zor olacak amma neyse olsun bakalim
miss_black 16-06-06, 08:41 bencede ya ekin ölürse öbür sezonda nolcakki zaten ölmez ya o kadar söz werdi doktor hakan seni mutlaka kurtarcam die we filmlerde böle sözler werildiinde kesinlikle tutulur zaten
arkadaşlar büyük gün geldi bakalım dondurmayı hangi grup alacak :img-icecr :img-icecr :img-icecr bugün çok değişik bir bölüm bizi bekliyor bakalım hepimizin merak ettiği dört yılda neler olmuş
NERGIZ_CAN 16-06-06, 08:49 tamam ekin iyilesdi eee seneye 2 cocuk calismalari bazilarimizin merakla beklediyi kirmizi oda muhabetleri olur her halde
keske eskisi gibi ekin yelda gene bara gitseler sarp ve serkan onlari gidib getirse
ya da ekin kusub evlerine gitse sarp onu gene yagmurda baklese ve eve getirmesi icin caba harcasa harika olur deyilmi
zaten baksana eski turk filimlerinin yeni versiyonda dizi halinde isitib isitib veriyorlar eski bolumlide yeni versiyonda verseler harika olur
dizidizidiziler 16-06-06, 08:50 Eveeet arkadaşlar. Şu fragman yorumunu yapalım artık. Bugün büyük gün. Aşk oyunu sezon finali ve benim de doğum günüm!!!
Demek ki, Ismet bey Ekin'in doğum sancısının tuttuğu anı hatırlayacak. Sonra da sinan'ın doğumunu, ve bebekken onu ilk gördüğü anı.. Bunu anladık (fakaaatt, burada çok önemli bir fakaaaat var..) da Insan bu kadar zayıf kıza o şekilde mi hamile görüntüsü verir? Bari elbisesinin içine 2-3 tane tayt filan giydirselermiş. Biraz göğüs ve kalça kısmına da ek yapsalarmış. Kız belini tutuyor bir de karnını aa bakıyoruz yandan incecik birşey... Koptu kopacak beli.. Bu nasıl hamile? Yine de yastığı bu sefer Feride'de olduğu gibi dizlerine koymamışlar en azından... Buna da şükür!
İkinci olarak demek ki Ekin'in girdiği sınavı hatırlıyor Gülser... Bu sınavın birinci mi ikinci sınav mı olduğunu keşfedemedik ama o kadar önemli değil...
O abuk subuk rüya kesin Kurti'nin rüyası başka kimin olabilir ki. Uçuk birşeyler göreceğini herkes tahmin etmişti. Bence Kurti Gönül'le ilk flört dönemlerini görüyor, o sırada yine saçma sapan bir olay olacak, Ekin yardım edecek abisine... Ne bileyim belki gönülün babası görür onları bu halde. Ekin de çıkagelir ve abimin niyeti ciddi, gönül eylendirmez o evlenmek istiyor filan der gönülün babasına...ortalığı yumuşatır...
Bu arada göstrmediler ama Sarp da görecek Ekin'i, bizim hiç görmediğimiz şekilde. Belki ilke beraber oldukları gece, uyumadan önce konuştukları şeyleri görecek... Belki Ekin'in Sarp'a evlenme teklif ettikten (bar'da) sonra yaşananları gösterecekler... Belki Balayına gittikleri günü gösterecekler. Belki de daha sonra Ekin ev Sarp Sinan'la beraber geçirdikleri ve bizim görmediğimiz mutlu bir günü görecekler...
Bu arada bence Elektrikler kesiliyor ama Jeneratörün hemen devreye girmesi lazım. Hemen devreye girmiyor, o yüzden panik oluyor herkes.. Ama bence izlediğimiz o sahnelerden hemen sonra belki de 10-15 saniye sonra jeneratörler devreye giriyordur.
Ameliyat bence başarılı geçecek.. Ekin odasına götürülecek. herkes gözyaşları içinde bekleyecek.. Belki de geçmişi hatırlama olayları, Ekin'in ameliyatının bitiminde ve ayılmadan önce bekledikleri süre içinde oluyordur. Ekin ayılacak.. kendine gelecek. Gülümseyecek ve o şekilde bitecek dizimiz bence. Ama fonda sesi de olacak. Başarmıştım. Ailemin arasına tekrar geri dönmüştüm... filan diyecek bitecek...
Eveeet arkadaşlar. Şu fragman yorumunu yapalım artık. Bugün büyük gün. Aşk oyunu sezon finali ve benim de doğum günüm!!!
Demek ki, Ismet bey Ekin'in doğum sancısının tuttuğu anı hatırlayacak. Sonra da sinan'ın doğumunu, ve bebekken onu ilk gördüğü anı.. Bunu anladık (fakaaatt, burada çok önemli bir fakaaaat var..) da Insan bu kadar zayıf kıza o şekilde mi hamile görüntüsü verir? Bari elbisesinin içine 2-3 tane tayt filan giydirselermiş. Biraz göğüs ve kalça kısmına da ek yapsalarmış. Kız belini tutuyor bir de karnını aa bakıyoruz yandan incecik birşey... Koptu kopacak beli.. Bu nasıl hamile? Yine de yastığı bu sefer Feride'de olduğu gibi dizlerine koymamışlar en azından... Buna da şükür!
İkinci olarak demek ki Ekin'in girdiği sınavı hatırlıyor Gülser... Bu sınavın birinci mi ikinci sınav mı olduğunu keşfedemedik ama o kadar önemli değil...
O abuk subuk rüya kesin Kurti'nin rüyası başka kimin olabilir ki. Uçuk birşeyler göreceğini herkes tahmin etmişti. Bence Kurti Gönül'le ilk flört dönemlerini görüyor, o sırada yine saçma sapan bir olay olacak, Ekin yardım edecek abisine... Ne bileyim belki gönülün babası görür onları bu halde. Ekin de çıkagelir ve abimin niyeti ciddi, gönül eylendirmez o evlenmek istiyor filan der gönülün babasına...ortalığı yumuşatır...
Bu arada göstrmediler ama Sarp da görecek Ekin'i, bizim hiç görmediğimiz şekilde. Belki ilke beraber oldukları gece, uyumadan önce konuştukları şeyleri görecek... Belki Ekin'in Sarp'a evlenme teklif ettikten (bar'da) sonra yaşananları gösterecekler... Belki Balayına gittikleri günü gösterecekler. Belki de daha sonra Ekin ev Sarp Sinan'la beraber geçirdikleri ve bizim görmediğimiz mutlu bir günü görecekler...
Bu arada bence Elektrikler kesiliyor ama Jeneratörün hemen devreye girmesi lazım. Hemen devreye girmiyor, o yüzden panik oluyor herkes.. Ama bence izlediğimiz o sahnelerden hemen sonra belki de 10-15 saniye sonra jeneratörler devreye giriyordur.
Ameliyat bence başarılı geçecek.. Ekin odasına götürülecek. herkes gözyaşları içinde bekleyecek.. Belki de geçmişi hatırlama olayları, Ekin'in ameliyatının bitiminde ve ayılmadan önce bekledikleri süre içinde oluyordur. Ekin ayılacak.. kendine gelecek. Gülümseyecek ve o şekilde bitecek dizimiz bence. Ama fonda sesi de olacak. Başarmıştım. Ailemin arasına tekrar geri dönmüştüm... filan diyecek bitecek...
Canim,dogum gunun kutlu olsun ve Ask oyunu senin icin hediye olsun,Insallah!Insallah dondurmayi aliriz bu kez.Bu gun buyuk gun.1 masalin sezon finali.gecen yil bugunlerde baslamish ve bizi buyuleyen ask oyunun sezon finali.Cok agladik,gulduk,ama ne deyim,degsin derim bu kadar izlemeye ve guzel sezon finaliyele veda etsinler bize.
teomanresat 16-06-06, 08:59 Herkese günaydın.Evet bugün itibariyle dizimiz sezon sonuna giriyor.Hoş son bölümü haftayada yayınlarlar ama genede eylülüe kadar bekliyeceğiz.Üzülen arkadaşlara tavsiyem eski bölümleri indirip izlesinler.Şahsen ben öyle yapacağım.Evet bakalım bu akşam neler nasıl gelişecek.Ailelerin eskiyi hatırlamaları nasıl olacak.Birbirlerine verdikleri destek nasıl olacak.Özelliklede Sarpın ekin içerdeyken ki vede elektrik kesilinceki halini merak etmiyor değilim.Açıkçası bizi bu bölümde etkilemesini isterim.Bu akşam mutlu son mutsuz son iddiası son bulacak.Her ne olursa olsun dostluk kazansın diyorum.Akşam Şöyle bir Şöhret dizisinin sezon sonuna baktım.Ordada durum değişmedi.Kız imzayı atacakken onu seven adam geldi ve orda bitti.Atcak atmıyacak sorusu kaldı.Televizyonda sezon sonu yapan tüm dizilere bakacak olursak durum aynı.Yani seyirciyi merakta bırakarak bitiriyorlar.Bu sektörde işler böyle yürüyor herhalde.İzleyiciyi merakta bırakarak seneye işi garantilemek.Ben gene sözümü söylüyorum.Evet bu akşamda bizim dizimizde izleyiciyi merakta bırakarak sezonu kapatacak.Kızlar üzgünüm ama durum böyle.Dizi geçmişlerine bakarsak sezon finalinde olumlu bir sezon finali yapan dizi varmıdır? ben hatırlamıyorum.Bizim dizimizde bu ilkeyi bozmıyacak.Ama tüm samimiyetimle söyliyorum eğer mutlu bir sezon finali olursa hoş haliçe bayağı uzağım ama gene ne yapar eder kendimi seve seve haliçe atarım.İnşallah mutlu sonla sezon finali yaparlar ve bizede farklılıklarını gösterirler.
Şunuda merak ediyorum acaba sarp eskiyi hatırlayacak mı? belkide bu hatrılama dönemi sadece ailesiyle ilgili olabilir.Ama sarpta birşey hatırlayacaksa bizim görmediğimiz birşey hatırlasın.
Not:Belki bugün buraya pek fazla uğrayamam.Haftanın son günü ve ben bugün itibariyle senelik iznime ayrılıyorum.Onun için işim yoğun.Ama akşama diziden sonra burdayım.Önümüzdeki haftada evden sizlere katılacağım.İnşallah akşama yüzümüzde tatlı bir tebesümle burda buluşuruz.Hadi kızlar bugün önemli gün.Yorumlara devam.
dizidizidiziler Doğum günün kutlu olsun:cheer: arkadaşım allah daha nice doğum günleri nasip etsin sevdiklerinle ve mutlu
evet çok inat ettik bu güne geldik bakalım en sonu nası olacak laf aramızda ben bu rüya işçilerinede pek güvenemiyorum ama yine ümidim var dizimizin farkı bu olacak bu sezon sonu olacak diyorum
NERGIZ_CAN 16-06-06, 09:04 dizidilziler ilk once dogum gunun hayirli olsun mutluluklar sana
2 yorumun cok guzel harika evet ekine hamilelik yakismamiz sanki acele olumu cekmek icin yapmislar beyenmedim
Herkese günaydın.Evet bugün itibariyle dizimiz sezon sonuna giriyor.Hoş son bölümü haftayada yayınlarlar ama genede eylülüe kadar bekliyeceğiz.Üzülen arkadaşlara tavsiyem eski bölümleri indirip izlesinler.Şahsen ben öyle yapacağım.Evet bakalım bu akşam neler nasıl gelişecek.Ailelerin eskiyi hatırlamaları nasıl olacak.Birbirlerine verdikleri destek nasıl olacak.Özelliklede Sarpın ekin içerdeyken ki vede elektrik kesilinceki halini merak etmiyor değilim.Açıkçası bizi bu bölümde etkilemesini isterim.Bu akşam mutlu son mutsuz son iddiası son bulacak.Her ne olursa olsun dostluk kazansın diyorum.Akşam Şöyle bir Şöhret dizisinin sezon sonuna baktım.Ordada durum değişmedi.Kız imzayı atacakken onu seven adam geldi ve orda bitti.Atcak atmıyacak sorusu kaldı.Televizyonda sezon sonu yapan tüm dizilere bakacak olursak durum aynı.Yani seyirciyi merakta bırakarak bitiriyorlar.Bu sektörde işler böyle yürüyor herhalde.İzleyiciyi merakta bırakarak seneye işi garantilemek.Ben gene sözümü söylüyorum.Evet bu akşamda bizim dizimizde izleyiciyi merakta bırakarak sezonu kapatacak.Kızlar üzgünüm ama durum böyle.Dizi geçmişlerine bakarsak sezon finalinde olumlu bir sezon finali yapan dizi varmıdır? ben hatırlamıyorum.Bizim dizimizde bu ilkeyi bozmıyacak.Ama tüm samimiyetimle söyliyorum eğer mutlu bir sezon finali olursa hoş haliçe bayağı uzağım ama gene ne yapar eder kendimi seve seve haliçe atarım.İnşallah mutlu sonla sezon finali yaparlar ve bizede farklılıklarını gösterirler.
Şunuda merak ediyorum acaba sarp eskiyi hatırlayacak mı? belkide bu hatrılama dönemi sadece ailesiyle ilgili olabilir.Ama sarpta birşey hatırlayacaksa bizim görmediğimiz birşey hatırlasın.
Not:Belki bugün buraya pek fazla uğrayamam.Haftanın son günü ve ben bugün itibariyle senelik iznime ayrılıyorum.Onun için işim yoğun.Ama akşama diziden sonra burdayım.Önümüzdeki haftada evden sizlere katılacağım.İnşallah akşama yüzümüzde tatlı bir tebesümle burda buluşuruz.Hadi kızlar bugün önemli gün.Yorumlara devam.
selam teo abi,galiba inadindan donmedin.ben 1 film hatirliyorum-mesela yabanci damat sezon finaline guzel girdi-her seye ragmen evlendiler ve bitirdiler sezonu.En azindan elimizde 1`film var:).Insallah guzel biter,biz kazaniriz,ama kazansak da kayb etsek de fark etmez,burda 1 yil icinde cok sey paylastik ve bunu gormek cok guzel:)
teomanresat 16-06-06, 09:17 Selam J.Lo fan bak ben onu unutmuştum ama onun formatı birasz komedi hala onu izler gülerim konuşmaları falan çok hoşuma gider.
Evet bende onu söyliyorum ne olursa olsun ben kendi adıma çok güzel dostluklar.çok güzel kardeşler kazandım.İnşallah bu sefer yanılırım.Halice kendimi seve seve atarım bunuda dedim.Ama bilmiyorum bana nedense öyle gelmiyor.Yani bizi merakta burakacaklar diye geçiyor.Ama mutlu bitirmelerini isterim böylelikle farklılıklarını göstermiş olurlar.Bende ilk defa yanılmanın keyfini çıkarırım.Yanılmanın keyfi olumu demeyin,bu dizide olur.Neyse ben işlere döniyim.Yine görüşürüz.
Not:Sevgili arzu doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle vede ailenle nice mutlu senelere.
İyi ki doğdun Arzucum, herşeyin gönlünce olmasını dilerim. Hele ki sezon sonunun tamda istediğin gibi olmasını dilerim:) Bu işten bende kârlı çıkacağım, azcık kendimede birşeyler istemiş gibi oldum ama...:)
Arzucum ben nedense Sarp'a geçmişi hatırlatmazlar diyorum. Ama inşallah senin dediğin sahnelerden en azından biri olur.
herkese günaydın.Öncelikle "dizidizidiziler"doğum günün kutlu olsun sana ailenle birlikte nice mutlu yıllar dilerim:img-kiss: Bence bugün dizimiz çok güzel olucak ama reytinglerden korkuyorum çünkü bugün yine kaliteli diziler var örneğin:aynı saatte yabancı damat var ve çok izleniyor neyse biz yine reytingleri alt üst ederiz dimi??Herkese iyi günler
Günaydın arkadaşlarım.Bugün nasılsınız bakalım.Heyecan varmı heyecan.
Sizi bilmem ama bende bolca var.Birincisi bugün 1 haftalığına senelik izne çıkıyorum ve ikincisi bugün dizimin muhteşem sezon finali var.
Benim fikrim hala aynı arkadaşlar.Mutlu son olacağından adım gibi eminim.
Sabah ilk işim şöyle bir akşam yazılanları okumak oldu.Sarp'ın bir şeyler hatırlayıp hatırlamayacağı tartışılmış bende gittim özeti şöyle bir daha okudum belki bir şey yakalarım diye ve nitekimde yakaladım.
Bu endişeli bekleyişte herkes geçmişe bir yolculuk yapar ve Ekin’le
ilgili görmediğimiz güzel anılarını hatırlar.
Burada herkes kelimesi kullanıldığına göre emnimki Sarp'ta Ekin'le ilgili bir şeyler hatırlayacak ve görmediğimiz kelimesini üzerine basa basa yazdıklarına göre kesin daha önce görmediğimiz bir şey gösterecekler.Şimdi bu haftanın taca aday beklentimi yazıyorum.Acaba Sarp'ın hatırlayacağı şeyler kırmızı odada geçen romantik dakikalardan biri olabilirmi.Biliyorum biliyorum şu an herkes Sinem yinemi, hala vazgeçmedinmi diyorsunuz.Ne yapayım arkadaşlar can çıkar huy çıkmaz derler bende işte böyle hala akıllanmıyorum.
Arzucum doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.Bugün senin için en güzel hediye dizimizin mutlu sonla bitmesi olacak arkadaşım sende bunu biliyorsun zaten.
herkeslere günaydınlar efendim,
işlere dalmadan evvel yorumumu yazayım dedim öncelikle dizidizilerarkadaşımızın doğum gününü kutlarım.ikinci olarakta ayşa çok çok geçmiş olsun dün işten geç çıktım çıkmadan bi yorumlara göz atayım dedım .senın olayını okudum tekrar geçmiş olsun allah korumuş .ve bu arada selam tabıkı de.hamiş sanada kocaman selam yoluuyorum.
yorumuma gelince dün de yazmıştım ben bu konuda yanı mutlu mu mutsuz mu bıtecegı konusundanötrüm izleyip göreceğiz.
ama bir dileğim herkez birseyler hatırlıyor ekin ıle ılgılı .umarım sarp ta doğum gunu mesajını,yagmur sahnesını,ılk bölümlerde barı açması için nasıl yardımcı oldugunu,muzoya ve hacı anneye yakalandıkları ayrılık oyununu,12. bölümün sonunda ekıne aile içinde aşkını ıtıraf edışı,13. bölümde ekinin kendısıne aşkını ıtıraf edışını,ekınlerde beraber yatmak zorunda oldukları geceyı........ve tabıkı tanıştıkları sahneyı görmek istıyorum.
herkese ıyı yorumlar.uğrayabılırsem uğrayacagım tekrar.
İyi ki doğdun Arzuuu, İyi ki doğdun Arzuuu, İyi ki doğdun,iyi ki doğdun , mutlu yıllar sanaaaa.
Arzucu'cuğum öncelikle yeni yaşın, yeni yılın sana sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim arkadaşım.
Ardından yorumlarına değinelim bakalım.Senin de belirttiğini gibi İsmet Efendi'ye nasip olacak Ekin 'in hamilelik görüntüleri,
Gülser'in hatırladığı üniversite sınavı ilk sınav canım.Çünkü Gülser hem daha genç,hem saçları siyah hem de Ekin gözlüklü.
Sarp ise umarım beklediğimiz güzel hayalleri görür.Ben daha önce sıralamıştım bunları
Bu arada Yelda da orada olacak.Acaba Serkan ile nasıl diyaloglar yaşanacak? Bunu çok merak ediyorum?
Bana bu bölüm hamileliğini anlarız gibime geliyor.Hastanede fenalaşır falan, belki başı döner,kendini kötü hissedebilir.
Şu elektrik kesinitisi olayı biraz abaratılı yaşanacak gibime geliyor.Jeneratörlerin devreye girmesi biraz uzun sürebilir.Bu arada dışarıda bekleyenler çok fazla panik yaşayacaklardır.Bu aşamada Ekin'in beynine kan gitmemesi veya oksijensiz kalması ile bağlantılı bazı semptomlar oluşabilir.Yani aksaklık yaşanacak ya.Kritik durum bu sayede oluşabilir.
Ve bunun önüne geçmek için Dr.Hakan ile Rahşan Hemşire çok fazla çaba sarfedecekler.
Ve sonuç;
Ekin ameliyatın sonlarına doğru veya yoğun bakım odasına çıktıntan sonra kalp durması olayı iel karşılaşacağız.Ve önümüzü göremeden salya sümük içerisinde sezona veda edeceğiz.
Haa bu arada Ayşa,Sinem
Dondurma var mı dondurma?
Yine mi Sinem?
Tamam bende itiraf ediyorum, yani benimde aklımdan görmediğimiz sahneler cümlesi üzerine birsürü şey geçti ama işte bir kocaman ama var... Biliyorsunuz Keremcem sağ olsun (!) yoğun programı yüzünden dizide kaç bölümdür var ile yok arası birşey. Ben de işte böyle sahneler için olmayabilir diyorum. Hoş güzel sahneler çekilecek ben Onun yerince olsam işi gücü bırakırdım:) Kırmızı Oda sahnelerine herşey değer:) Neyse konuyu değiştireyim. Sonra akşama brişey çıkmazsa gümm diye bir sesle inmek istemiyorum.
Rebecacım sağ olasın canım, bugün iyiyim artık dün bayağı stresli geçmişti. Canım gel senden bizden tarafa:) Hamiş'e haber verdim eğer hala çıkmadıysan geliyor hemen. Birşey daha birazdan sana e-posta yollayacağım. Kontrol et canım emi. Hadi görüşürüz.
Özgücüm canım arkadaşım.Akşam yazmışsın dondurma dondurma diye başımın etini yidiniz Ayşa ile birlikte diye.Kızım sen kendin kaşınıyosun sende geç mutlu soncular tarafına bizde senin başının etini yemeyelim dimi ama Ayşacım.
Şimdi Sarp tabikide bizi bizden alan başka diyarlara götüren o muhteşem sahneleri hatırlasada çok iyi olur ama özette ne diyor herkes daha önce görmediğimiz anılarını hatırlar.Tamam belki gördüklerimizdende alıntılar olabilir ama kesinlikle görmediğimiz şeyler göreceğiz arkadaşlar ve bu beni çok heyecanlandırıyor.
ya arkadaşlar bugün çok kötüyüm yakın akrabamın kınası var ve beni özellikle çağırdı kızcağız ama bugün gidememmmmm aşk oyunu son bölümü var ben ne yapacağım ya of of offffff seyretmem lazım benden iki tane olsa olcakta
neyse bu akşam dörtgözle bekliyorum tam 9 buçuk saat var gel 20:30 gel
sarpın zannetmem o kırmızı oda hayal edeceğini farklı anılar olacak bence belki isviçrede onu düşünüp aramak istediği belki onun için ağladığını felan vs.. olabilir derim ben
Haa bu arada[B] Ayşa,Sinem
Dondurma var mı dondurma?
Esas sen söyle bakayım, dondurma var mı dondurma? :) O gün varya bir şey yemiyeceğim sadece ısmarladığınız dondurmaları yiyeceğim, haberin olsun. Hemde ne iştahla, ayy bir an önce akşam olmasını istiyorum, en çok şu son için.
herkeslere günaydınlar efendim,
işlere dalmadan evvel yorumumu yazayım dedim öncelikle dizidizilerarkadaşımızın doğum gününü kutlarım.ikinci olarakta ayşa çok çok geçmiş olsun dün işten geç çıktım çıkmadan bi yorumlara göz atayım dedım .senın olayını okudum tekrar geçmiş olsun allah korumuş .ve bu arada selam tabıkı de.hamiş sanada kocaman selam yoluuyorum.
yorumuma gelince dün de yazmıştım ben bu konuda yanı mutlu mu mutsuz mu bıtecegı konusundanötrüm izleyip göreceğiz.
ama bir dileğim herkez birseyler hatırlıyor ekin ıle ılgılı .umarım sarp ta doğum gunu mesajını,yagmur sahnesını,ılk bölümlerde barı açması için nasıl yardımcı oldugunu,muzoya ve hacı anneye yakalandıkları ayrılık oyununu,12. bölümün sonunda ekıne aile içinde aşkını ıtıraf edışı,13. bölümde ekinin kendısıne aşkını ıtıraf edışını,ekınlerde beraber yatmak zorunda oldukları geceyı........ve tabıkı tanıştıkları sahneyı görmek istıyorum.
günaydın arkadaşlar rebecacım ayşa sağolsun hemen selamını aldım ve sana cevap vermek istedim sanıyorumda yetiştim ,selamlar canım. arzucum nice güzel yıllara bu arada . herkezin arzu ettiği sahneleri tabiki ben de görmek istiyorum umarım bu akşam güzel bir sonla uğurlarlar bizi.
Hamiş sen bizde ol canım. Yani mutlu sonculardan. Bak bu işin sonunda dondurma var, ona göre iyice düşün. Ben kritik bir anda bitmeyecek diyorum. Ekin hayata dönecek ve ondan sonra bitecek diyorum. Sende söyle fikrini ona göre listeye ekleyelim.:)
Hamiş sen bizde ol canım. Yani mutlu sonculardan. Bak bu işin sonunda dondurma var, ona göre iyice düşün. Ben kritik bir anda bitmeyecek diyorum. Ekin hayata dönecek ve ondan sonra bitecek diyorum. Sende söyle fikrini ona göre listeye ekleyelim.:)
söyliyeyim canım sizdenim mutlu son olucak çakılmaya alıştık zaten sen beni de listeye ekle battı balık yan gider son yorumum da bu olsun . ekin hayata dönecek ve sonra biticek.dondurmam da sade olsun .
didou_didem 16-06-06, 10:33 Günaydın arkadaşlarım.Bugün nasılsınız bakalım.Heyecan varmı heyecan.
Sizi bilmem ama bende bolca var.Birincisi bugün 1 haftalığına senelik izne çıkıyorum ve ikincisi bugün dizimin muhteşem sezon finali var.
Benim fikrim hala aynı arkadaşlar.Mutlu son olacağından adım gibi eminim.
Sabah ilk işim şöyle bir akşam yazılanları okumak oldu.Sarp'ın bir şeyler hatırlayıp hatırlamayacağı tartışılmış bende gittim özeti şöyle bir daha okudum belki bir şey yakalarım diye ve nitekimde yakaladım.
Bu endişeli bekleyişte herkes geçmişe bir yolculuk yapar ve Ekin’le
ilgili görmediğimiz güzel anılarını hatırlar.
Burada herkes kelimesi kullanıldığına göre emnimki Sarp'ta Ekin'le ilgili bir şeyler hatırlayacak ve görmediğimiz kelimesini üzerine basa basa yazdıklarına göre kesin daha önce görmediğimiz bir şey gösterecekler.Şimdi bu haftanın taca aday beklentimi yazıyorum.Acaba Sarp'ın hatırlayacağı şeyler kırmızı odada geçen romantik dakikalardan biri olabilirmi.Biliyorum biliyorum şu an herkes Sinem yinemi, hala vazgeçmedinmi diyorsunuz.Ne yapayım arkadaşlar can çıkar huy çıkmaz derler bende işte böyle hala akıllanmıyorum.
Arzucum doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.Bugün senin için en güzel hediye dizimizin mutlu sonla bitmesi olacak arkadaşım sende bunu biliyorsun zaten.
merhabalar!!!arzu abla tekrar doğum günün kutlu olsun!!!!
sinem abla valla sarp'ın neleri hatırlayacağını çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi romantik dakikaları izleriz(bu sefer taç kim gidecek acaba???:))
dondurmalar kime gidecek??listede son durumlar ne??
didou_didem 16-06-06, 10:35 söyliyeyim canım sizdenim mutlu son olucak çakılmaya alıştık zaten sen beni de listeye ekle battı balık yan gider son yorumum da bu olsun . ekin hayata dönecek ve sonra biticek.dondurmam da sade olsun .
oleyy hamişte bizden:):):)bu akşam belli olur dondurma sahiplerinin kimler olacağı!!!!
perii olabilir aslında yaa belki ekin'i aramaya falan çalışmıştır mesela telefonla arar ama konuşmaz sesini dinler falan ekin'de sapık falan sanar kapatır(çok mu salladım yaa:):))
ayşa geçmiş olsun cnm...
meryemce84 16-06-06, 10:39 Günaydın ayşacım,hamişcim,didemcim...
Ayşacım bakıyorumda hamişi de kendi tarafına çektin..
Ay dondurmalar çoğaldı nasıl alıcaz..:)
Arzucum doğum günün kutlu olsun..
İnşallah Arzu ettiğin gibi bir bölüm bizi bekliyordur..
meryemce84 16-06-06, 10:44 yorumuma gelince dün de yazmıştım ben bu konuda yanı mutlu mu mutsuz mu bıtecegı konusunda nötrüm izleyip göreceğiz.
Rebecacım seni de bizim kara listeye alsaydık keşke..
Neyse canım nötr olmakta ayrı bir meziyet..Yine farkını gösterdin..
Fasulyenin faydalarında olduğu gibi.. :)
Görmek istediğin sahnelere kız kulesini de ekliyorum..
Ve sana katılıyorum..
didou_didem 16-06-06, 10:44 ya aklıma meryemce'nin avatarından geldi acaba kız kulesi'ni mi hatırlar sarp...
çünkü ben sinir olmuştum 5 dakika bile göstermemişlerdi..yasemin hanım gelmişti ya belki orayı gösterirler...
Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar bu sezonun son gününde bu uyarıyı yapmak istemezdim ama lütfen kornet dondurma iddianızı sıcak odada devam ettirin. Beni anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum
Sevgi ve saygılarımla.
teomanresat 16-06-06, 10:56 Selam kızlar,bakıyorum yorumlar tam gaz devam.Duramadım bir bakıyım dedim.Herkesin geçmişle ilgili bir şeyler hatırlayacağı ve bunlar bizim görmediklerimiz olacağı sözüne karşılık ben sarpın bizim görmediğimiz ekinle ilgili bence çok romantik bir anını hatırlacağını düşünüyorum.Bu kırmızı oda olmayabilir.Belki çok romantik ilk evliliklerinden olan birşey yada ayrılık oyunu oynarken geçirdiği romantik dakikalardan bizim görmediklerimiz olabilir.Acaba bu herkes sözünde teksoylarla ilgili bir şeyler varmıdır.Yani onlarla ilgili görmediklerimiz bir şeyler.
Elektriklerin kesilmesiyle jenaratör bence kısa bir süre sonra devreye gireceke ama asıl elektrikler geldikten sonra jenaratör devreye girdikten sonra ne gibi ssorunlarla karşılaşacaklar.Çünki elektriğin kesilmesiyle alakalı bir sorun olacağını Hakanın nerden çıktı bu diye endişeli bir şekilde söylemesi vede bakmasına bağlıyorum.Ani tansiyon düşmesiyle beyinde kanama olabilir.Ama bunuda başaracaklardır.Bekleyip göricez.
Bir güzel fırça yedikten sonra devam edelim bari dondurmasız yorumlarımıza. Ya biz o kadar da abartmamıştık esasında, bir dondurma alsak Kaancan'ı kandırır mıyız acep?:)
Neyse ciddileşiyorum, Didemcim, ben öyle ayrı gayrı kaldıkları zamanlardan sahneler izlemek falan istemiyorum. Biri İsviçre de biri Türkiye de, yok kalsın. Şu bizim görmek isteyipte göremediğimiz sahneler olsun da bari sezon sonu dualarımızı alsın adamcağızlar:)
Meryemcim selam canım, Teoman sana da selam arkadaşım. Tabi jenaratör devreye girecektir hemen ama elk. kesintisi yüznden sorun çıkacağı belli seninde dediğin gibi.. Ama elinde neşter olan adam benim Dr. Hakan'ım, o varken korkmayın siz...:)
Kızlar benden habersiz birinizin eline senaryo falan mı geçti.Amma inat ettiniz.Eğer varsa böyle bir şey, yakarım ikinizi de
bak demedi demeyin.Hamiş selam canım, sen de hoşgeldin.
Kaancan sana de merhaba,biz dondurma muhabbetini 44.bölüm yorumları üzerine yapıyoruk aslında..Alakasız bir konu değildi sadece bir iddia idi.Ancak şu an itibarı ile kapanmıştır konu.
Bölümle ilgili bir iki kelam edeyim de adet yerini bulsun.Dr. Hakan ameliyat esnasında hangi TSM şarkısını dinler acaba?
'' Dönülmez akşamın ufkundayım '' çalsa iyi olurdu.Umarım İsmet Efendi kalp krizi falan geçirmez de yeniden bir de adamla uğrşamka zorunda kalmazlar.
Ama elinde neşter olan adam benim Dr. Hakan'ım, o varken korkmayın siz...:)
Ayşam hayırdır pek bi sahiplenmiş gördüm seni.Hakan'ım falan ne oluyoruz yoksa aranızda söz kestinizde benimmi haberim yok.
Evet bencede mümkünse Kenan ile Ekin'i aynı sahnede görmeyelim ve Sarp ve Ekin'i de ayrı gayrı sahnelerde görmeyelimde kırmızı oda olmasada olur.
Ama ben yinede eminimki Sarp böyle sanki bizi çok etkileyecek can evimizden vuracak repliklerin olduğu bir anısını hatırlayacak gibi geliyor.
Allahım bugün zaman geçmiyor.Gel akşam 20.45 gel.
ismetin kalp krizi olayını nerden çıkardınız anlamadım valla eğer öyle olursa ekin tümden çöker ben öyle bişey olacağını sanmıyorum
teomanresat 16-06-06, 11:28 Evet fırçamızıda yedik,Ya kaancan sanada dondurma alsak.
Evet ayşa elk.kesintisinden sonra sorun çıkacak ve dediğin gibi eniştemiz u sorunuda üstesinden gelecek.Ama tabi bizide dokuz doğurtacaklar.bende sizler gibi ayrı kaldıklarındaki olayları hatırlamasınlar o zaman Sarp ekinin ne halde olduğunu bilmiyor.Bence güzel anıları hatırlayacaklar.Bizim görmediğimiz birlikte oldukları anıları ve bencede bölümü böyle dolduracaklar.Elk.Kesintisi sondan bir önce olacak.Hani sarp diyor ya içrde durum ne diye işte ondan sonra gene bence tam elektrik gelecek bu sefer başka sorun çıkacak ve Hakan kan ter içinde uğraşırken bir hakanı bir ekini bir dışarısını gösterecek ve bülent işbilen yazacak.
Doktor üstesinden gelecektir ama bunu önümüzdeki sezon görürüz gibime geliyor.
didou_didem 16-06-06, 11:30 ayşa,canım aslında bende ayrı oldukları sahneleri izlemek istemiyorum ama ters köşe olayalım acaba böyle birşeyde olabilir mi diye düşündüm
şöyle güzel sahneleri izleyelimde dediğin gibi dualarımızı alsınlar..
valla kenan'ın hatırladıkları daha uzun olursa sinir olurum olmaz dimi öyle birşey??
bakıyorum bizim dondurma olayı burda suya düşmüş bari sıcak odaya gidelim de orda devam ettirelim arkadaşlar bakın orası bomboş:)
meryemce84 16-06-06, 11:34 Evet fırçamızıda yedik,Ya kaancan sanada dondurma alsak.
Evet ayşa elk.kesintisinden sonra sorun çıkacak ve dediğin gibi eniştemiz u sorunuda üstesinden gelecek.Ama tabi bizide dokuz doğurtacaklar.bende sizler gibi ayrı kaldıklarındaki olayları hatırlamasınlar o zaman Sarp ekinin ne halde olduğunu bilmiyor.Bence güzel anıları hatırlayacaklar.Bizim görmediğimiz birlikte oldukları anıları ve bencede bölümü böyle dolduracaklar.Elk.Kesintisi sondan bir önce olacak.Hani sarp diyor ya içrde durum ne diye işte ondan sonra gene bence tam elektrik gelecek bu sefer başka sorun çıkacak ve Hakan kan ter içinde uğraşırken bir hakanı bir ekini bir dışarısını gösterecek ve bülent işbilen yazacak.
Doktor üstesinden gelecektir ama bunu önümüzdeki sezon görürüz gibime geliyor.
Ne desen katılıyorum teoman abi..Anca beraber kanca beraber..
Elektrik kesintisi uzun sürmez esas sorun sonra çıkar..
Solunum durması,kalp kalbinin durması gibi..
Bakalım az kaldı sayılır..4 gün ne çabukta geçti..
Sayılı saattlerde gelir geçer..
Ayşacım doktorumuzu çok sahiplenir gördüm seni?ha ha ha :)
Temonan abi demek sende eniştemiz kelimesini kullanıyorsun...
Vallahi yazık bana,acıyın bana seval ablanın hikayesindeki güvenlikçi kaldı..:img-sorry
Gül gibi doktorumuzu kaptırdım Ayşa'ya...
Özgücüm, ben bilmem mi seni? Yakarsın Alimallah...
Canım biz oturup Rüya İşçilerinin ne gibi sonlar yazdığına baktık. Evirdik çevirdik, birde içimizde ki sese kulak verdik. İşte sonuç ortada. Tabi ne kadar kızsakta bizim dizi farklı bunu bir kere daha hatırladık, bir çeşit Rüya İşçilerine güven söz konusu burada. İşte hepsini alt alta topla canım sonuç; cevabı alınmış bir final. Tamam:)
İsmet Bey' e gelince... Eve tek başına gitmesi sakat, bari Muzo'yu alsaydı.
Eminim kalbi sıkışacaktır ama bir kalp krizi geçirmez... Onun kalbide bizim kalbimizde bunu kaldırmaz değiil mi?
Sinemcim, baktım Dr. Hakan'ı bekleyen çok arkadaş var, böyle diyerek göz dağı veriyorum, çaktırma tamam mı?:) Bak şimdi Kaancan yine kızacak. Ya Kaancan, fırçayı attıktan sonra bari sen hangi listedesin onu söyleseydin, öğrenmiş olurduk...
Teoman, o dediklerin olacak arkadaşım ama Ekin hayata dönecek ondan sonra muhterem Bülent Bey'in adı çıkacak.
Didemcim, ben fazla hayal etmek istemiyorum, sonra çıkmayınca fena bozuluyor insan. Geçen hafta tango sahnesinin devamı konusunda pek düşünmedim ondan fazla koymadı. Hatta hastane odasında sabah kalktıkları sahne süpriz oldu. Çokhoşuma gitti.
Meryemcim, bekle canım sıra sana da gelecek:)
herkese selam
geçmişle ilgili bizim görmeyeceğimiz şeyleri hatırlayacaklarını özette özellikle belirtmişler.ama ben sarpın hatırlayacağı şeylerden çok fazla umutlanmak istemiyorum.pek yapamıyorum ama neyse...bu konser yoğunluğunda gördük keremcemin geçen bölümdeki sahnelerini.görmek için dikkatle izlemek gerekiyor o da ayrı.bölüm başından sonuna kadar hiç gözükmedi zira.ben de günahını mı alıyorum nedir o devlet dairesi benim şu devlet dairesi senin koşturmuş çocuk bütün gün ekinin ameliyat işlemlerini tamamlamak için.inşallah dişe dokunur bir şeyler gösterirler bu sefer
bir de şu doktor civanım,eniştem hakanın ameliyatta dinleyeceği şarkı meselesi var tabi.özgü abla o şarkı da güzel ama ben zeki mürenden 'sen de başını alıp gitme ne olur'u daha çok istiyorum.ama bir de şu var.belki şarkı olmaz bu sefer.geçen ameliyatında istanbul özlemini dindirmek için o şarkıyı çaldı,bize de ipucu verdiler böylece.artık istanbulda olduğuna göre şarkıya ihtiyacı olmayabilir.
cici_kiz18 16-06-06, 11:50 heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt çekilin nan doktor benimdirrrrrr ehueuhue bence doktor bu bölümde bitirir amelyatııı
EDAÖZ seni onlıne görüyorum arkadaşım.Sende uğramaz oldun artık forumumuza.Hadi bakalım sende fikrini söyle final nasıl olacak.Ben mutlu son Ekin ayılacak öyle bitecek diyenlerdenim.
meryemce84 16-06-06, 11:53 bir de şu doktor civanım,eniştem hakanın ameliyatta dinleyeceği şarkı meselesi var tabi.özgü abla o şarkı da güzel ama ben zeki mürenden 'sen de başını alıp gitme ne olur'u daha çok istiyorum.ama bir de şu var.belki şarkı olmaz bu sefer.geçen ameliyatında istanbul özlemini dindirmek için o şarkıyı çaldı,bize de ipucu verdiler böylece.artık istanbulda olduğuna göre şarkıya ihtiyacı olmayabilir.
Ay en..eniş..enişt..eniştemiz...bu kelimeyi söylemekte zorlanıyorum da..:img-sorry hangi TSM şarkısını dinleyecek?balakım göreceğiz..
Arkadaşım benim gibi düşünüyorsun sende bende o şarkıyı dinlemesini istiyorum ne zamandır ama..
Doktorumuz şarkı dinlemiyor sanırsam dinlese fragma biraz olsun duyardık..
Ama elektrikte gidiyor duymamamızda normal sayılır..:)
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt çekilin nan doktor benimdirrrrrr ehueuhue bence doktor bu bölümde bitirir amelyatııı
Anacım bu yorumu okuyunca bastım kahkahayı.Allahım sen nelere kadirsin.
Eskiden forumda Sarp paylaşılırdı bakıyorum onun pabucu dama atıldı herkes Hakan'ı paylaşır oldu.Oh oh iyi iyi Sarpım aşkım romantik prensim bana kaldı.
Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar bu sezonun son gününde bu uyarıyı yapmak istemezdim ama lütfen kornet dondurma iddianızı sıcak odada devam ettirin. Beni anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum
Sevgi ve saygılarımla.
uyari da almishiz arkadashlar bakiyorum:(
Ama neyse,en azindan mesajlarimiz silinmemish:)
Ismetin gitmesinde 1 sheyler var,ama ne?Yelda ve serkan fragmanda yoktu,gerci elektrik kesintisinden sarpi bile sechemez hala geldim,o bashka.Vallah ben bu sezon yelda-serkan,feride-kenan meselelerin bitmesini istiyorum
didou_didem 16-06-06, 11:57 ayşa,ya bende sanmıyorum ismet bey'in kalp krizi falan geçireceğini yaa dediğin gibi inşallah muzoyu falan alır yanına inşallah...
ya şimdi dr.hakan kime gidiyor???:):):):):)
bu ameliyatta müzik dinlemez doktorumuz ama yine oyunculukta döktürcek çok merak ediyorum nasıl oynayacak diye...
didou_didem 16-06-06, 11:59 uyari da almishiz arkadashlar bakiyorum:(
Ama neyse,en azindan mesajlarimiz silinmemish:)
Ismetin gitmesinde 1 sheyler var,ama ne?Yelda ve serkan fragmanda yoktu,gerci elektrik kesintisinden sarpi bile sechemez hala geldim,o bashka.Vallah ben bu sezon yelda-serkan,feride-kenan meselelerin bitmesini istiyorum
fragmanda yelda vardı gülser hanım'ı sakinleştiriyordu orda gördüm onu ama serkan'ı gördüm mü hatırlamıyorum...
sinem abla gel seninle anlaşalım sarp'ı bölelim biz ikimize paylaştıralım:):)ne dersin????
meryemce84 16-06-06, 12:00 Ismetin gitmesinde 1 sheyler var,ama ne?Yelda ve serkan fragmanda yoktu,gerci elektrik kesintisinden sarpi bile sechemez hala geldim,o bashka.Vallah ben bu sezon yelda-serkan,feride-kenan meselelerin bitmesini istiyorum
Kenan-Feride mevzusu bölüm kapanır..seneye olamıyacaklarmış dizide...
Serkan&Yelda mevzusunu bilmiyorum kapanır inşallah senaye kalabilir..
Esas mesele şu benim için o seneye kaldı..
Biz sinan'ı Sarp'a "baba" derken ne zaman göreceğiz...kim bilir?
Seneye sezon sonunda olabilir..Doktor ne demişti..Çocuk biraz daha böyüyünce
kazık kadar olunca söylerler artık..Pardon söyletirler artık..
Anacım bu yorumu okuyunca bastım kahkahayı.Allahım sen nelere kadirsin.
Eskiden forumda Sarp paylaşılırdı bakıyorum onun pabucu dama atıldı herkes Hakan'ı paylaşır oldu.Oh oh iyi iyi Sarpım aşkım romantik prensim bana kaldı.
sinem abla inan ben de senin yorumu okuyunca bastım kahkahayı.ama sadece sana kalmadı.üzgünüm!tek değilsin burada ben de varım yahu:img-haha:herkesin hakanı sahiplenmesi de güzel tabi bizim için.saf dışı bırakıyoruz onları.ama hakanın başını bernayla bağlasalar bile dizide ne kadar kalacağı mechul değil mi:)bizim son zamanlarda beyaz takım tercih eden prensimiz ise her zaman baki:)
jose marıano 16-06-06, 12:02 slm arkadaşlar ben geldiim...ya şu saatler geçmek bilmiyo bi türlü artık meraktan çatlicam..hala ameliyatı tartışıyosunuz gördüğüm kadarıyla!ama şunu sölim bence bu bölüm ameliyat bitmeyecek..çok acaip bi yerde bitircekler bölümü.maksat heyecanda bırakmak seyirciyi...bende kafayı yedim valla ameliyatı düşünmekten sonumuz hayır ola inşallah:fighting2 :fighting2
meltem-cmbl 16-06-06, 12:03 fragmanda yelda vardı gülser hanım'ı sakinleştiriyordu orda gördüm onu ama serkan'ı gördüm mü hatırlamıyorum...
sinem abla gel seninle anlaşalım sarp'ı bölelim biz ikimize paylaştıralım:):)ne dersin????
serkan yoktu galiba orada ama bilmioyrum belki raalrdadır bu arada sarpı 3 e bölmek gerek bende varim:img-grin2
jose marıano 16-06-06, 12:06 bakıyorumda sarpı isteyenler çoğaldı.bende varım arkadaşlar bu gidişle 4e bölmek gerekcek..beni unutmayın!!!:icon_evil
Meryemcem imzanı şimdi farkettim arkadaşım.Ah arkadaşım ah okudumda içime bir taş oturdu.Bu sözler Ekin Kenan'la evlenecek diye Sarp'ın son çırpınışlarıydı dimi arkadaşım.
Didemcim yok öyle paylaşmak falan.Ben büyüğüm söz büyüğün sus küçüğün! demiş atalarımız.
Kenan v |