Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
Teoman Abicim hoşgeldin zevkle okudum yazını ne yalan söyleyeyim senin yorumların hoşuma gidiyor :) Şimdi gelelim çekimlere ortada çkeim yok be abicim :( olacağa da pek benzemiyor kimseden tık yok Eylül'e yetiştirememelerinden korkuyorum valla onların işi durumu tahmin ettiğimizden de zor bir sürü karakter üretecekler o ürettiklere karaktere uygun kişiler bulacaklar anlaşacaklar da vs vs yani yeniden bir dizi başlıyormuş gibi ki noralde 6 ay öncesinden hepsi halloluyor belkide daha fazla zaman öncesinden valla ne diim Allah yardımcıları olsun :( işin içinde o kadar toparlıkdan sonra bir de dizinin başarı riski var :(:( ama helal olsun pes etmediler
teomanresat
28-08-06, 10:15
Teoman Abicim hoşgeldin zevkle okudum yazını ne yalan söyleyeyim senin yorumların hoşuma gidiyor :) Şimdi gelelim çekimlere ortada çkeim yok be abicim :( olacağa da pek benzemiyor kimseden tık yok Eylül'e yetiştirememelerinden korkuyorum valla onların işi durumu tahmin ettiğimizden de zor bir sürü karakter üretecekler o ürettiklere karaktere uygun kişiler bulacaklar anlaşacaklar da vs vs yani yeniden bir dizi başlıyormuş gibi ki noralde 6 ay öncesinden hepsi halloluyor belkide daha fazla zaman öncesinden valla ne diim Allah yardımcıları olsun :( işin içinde o kadar toparlıkdan sonra bir de dizinin başarı riski var :(:( ama helal olsun pes etmediler
Hoşbuldum abicim.Yorumlarımı zevkle okuma sevindim.İşte kendi çapımızda birşeyler karalıyoruz.Evet haklısın onların işi bizden de zor.Hatta çok zor.Kısa bir süre içinmde birçok şeyle başetmek zorundalar.Allah yardımcıları olsun.İnşallah eylüle yetişir.Eylül sonu bile olsa razıyız yeterki başlasın dizi.Aslında merakım gün geçtikçe artıyor ,nasıl birleri girecek olaylar ne boyutta değişecek nele olacak vs.vs. gibilerinden.Bize beklemekten başka düşen birşey yok.
Hani yardımımız dokunacağını bilsem hepimiz top tüfek dizde rol almaya gider işi kurtarırız diyorum ama işte demektende öte gidemiyorum.:img-grin2
Hoşbuldum abicim.Yorumlarımı zevkle okuma sevindim.İşte kendi çapımızda birşeyler karalıyoruz.Evet haklısın onların işi bizden de zor.Hatta çok zor.Kısa bir süre içinmde birçok şeyle başetmek zorundalar.Allah yardımcıları olsun.İnşallah eylüle yetişir.Eylül sonu bile olsa razıyız yeterki başlasın dizi.Aslında merakım gün geçtikçe artıyor ,nasıl birleri girecek olaylar ne boyutta değişecek nele olacak vs.vs. gibilerinden.Bize beklemekten başka düşen birşey yok.
Hani yardımımız dokunacağını bilsem hepimiz top tüfek dizde rol almaya gider işi kurtarırız diyorum ama işte demektende öte gidemiyorum.:img-grin2
:img-haha: Düşünemiyorum hepimize uygun karakter :):) bakalım bugun inşallah bişeyler öğrenirim şu okullar açılmadan çekimler başlasa iyi olacak yoska benim ist işi de yatıo :( şimdi senaryoları okuyordum da gözümde canlandı aslında bu yıl herşe aynen devam etse olmayacak şeyler değil dedim içimden:( ne hallere geldik ya kimlerin nazarı değdi :icon_cry:
Günaydınlar arkadaşlar...
Uzunca bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Malum tatildeydim, maksadım hem bütün yılın yorgunluğunu atmak hemde yeni sezon için enerji toplamaktı... Öyle ya şimdi bunlar bize kırmızı oda da bir sahneyi çok görürler, Sinan'a baba dedirtmezler, Ekin'i iyice inat bir şey yaparlar, birde yanlış anlamalar falan filan derken iyice çileden çıkacağımız günler için enerji gerekti.
Aldığım haberden sonra "bunlarda insanı çileden mi çıkartır kızım?" dedim kendi kendime.
İnternetten uzak geçirdiğim tatilimde Sinem arkdaşımdan aldım haberi, canım benim iyice düşünüp aramış beni acaba haber versem mi vermesem mi diye? Kara haberi vermek hiçte kolay değildir. Asla ihtimal vermediğim birşey olduğu için başımdan aşağı kaynar sular döküldü ilk duyduğumda. İyi ki de tatildeymişim, forumda olsaydım eminim hepiniz gibi sinir krizleri geçirirdim.
Gelişen olaylara ne yorum yapsam inanın bilmiyorum. Tatilden dönünce haberler sayfasında ki Keremcem açıklaması dikkatimi çekti. Benim anladığım sadece şu oldu; düşene bir tekmede ben vurdum. Yok oyuncular çıkmış yok senaryo zaten tıkanmış. Yahu Keremcem bizde biliyoruz tıkandığını ama ne yaptık biz tekme atmadık, el attık. O çıkan oyuncularda sezon bitiminde belliydi, son anda eyvallah demediler.
Esasında diyecek çok şey var. Bir de Aykut Gürel'e saymak lazım...
Şimdi gelecek sezon hakkında ne biliniyor, foruma kimler girip çıkıyor, ne haberler getiriyor hiç bilmiyorum. Umarım toparlarım, hoş toparlamaya ne gerek var ya...
didou_didem
28-08-06, 10:32
günaydınlar!!ayşa hoşgeldin canım..valla dediğin gibi benimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen..haberi duyduktan sonra rahat bir 2 gün yerde miyim gökte miyim inan bilmedim..
Teoman abicim yorumun gerçekten çok güzel olmuş..Bana göre de Sarp karakteri ölmemeliydi yani başka birisiyle devam etmeliydi ben hep öyle istedim ama olmadı her işte bir hayır vardır derler..İnşallah bu da biz hayır getirir..
Bir zaman atlaması ile başlar diye düşünüyorum ben..Arada neler olduğunu bir konuşma sırasında anlarız..Çünkü Ekin'in toparlanması o kadar kolay olmaz...Belki Kazayı gösterip ondan sonra bir zaman atlaması olur..
Bu arada valla bende ölücem meraktan çekimlerin başlamasını dört gözle bekliyorum ya..Kimler gelicek yeni hangi karakterler olur..olaylar nasıl gelişir...Dört gözle bekliyorum valla..
ay amma uzun yazmışım yaa...:)
dizidizidiziler
28-08-06, 10:40
Eh yani Özgü bu nasıl senaryodur kızım.Denizden gelmişim,keyfim yerinde.
Bir umutla açtım forumu belki hayırlı güzel haberler vardır diye.Gerçi sizlere sordum ama cevap verip vermediğinize bakmadan.Cuma akşamüstü kaldığım yerden okumaya başladım.Bu senaryoda okurken boğazım düğümlenmeye başladı.Ama bende çok eminimki böyle bir sahne % 100 olacak.Ben şimdi ağlıyorum o zamanı düşünemiyorum.
Özgücüğümün senaryosu müthiş. Böyle birşey olursa o bizim koptuğumuz andır SEDAT AABİİİ!
Neyse Sinemciğim ve Özgücüğüm, ben yalnız senaryonun bu şekilde gelişeceğini sanmıyorum. malum zaman atlaması olacağını düşünüyorum ve sadece EKIN'in anlatımıyla geriye dönüşler olacağını düşünüyorum. BU sezon dizinin dram olarak devam etmeyeceğini biliyorum...
Romantik komediye tamamen bir geri dönüş yaşayacaklar...
Bu arada biz rüya işçilerini söylemiştik bir sürü şeyi geçen sene, ama çok biliyorsanız siz yazın diye bize cevap gelmişti...
Söylemeden edemeyeceğim yine:
Dedik ki, bu dizi romantik komedi dram değil, ekin iyileşsin ölmesin, dedik ki, bu dizi mafya dizisi değil, kenan silahla tehdit yağdırıp insanları öldürmesin, dedik ki serkanımız sarp'ın kankasıydı, başrollerden biriydi, harika oynuyordu, bu kadar silik bir damat rolüne büründürülmesin veeee dedik ki dizimiz romantik komediydi, romantik komediye dönüş yapsın...
Bu kadar kan kaybından sonra, daha yeni anlıyorlar sanırım. Bu yüzden bizi bu sezon çok ağlatacaklarını sanmam. Yeniden ilk bölümlerdeki heyecan yakalanmaya çalışılacak.. Eğer Ekin'e başrolü paylaşacak doğru düzgün birisi bulunduysa, bu heyecanın ve sevginin ve seyirci ilgisinin yakalanması kolay olur ama eğer, boşrolü paylaşacak kişi çok sırıtırsa gözümüze o zaman biraz zor olur başarı açısından..
Sarp karakterinin yerine gelecek kişinin, mutluk surette iyi bir oyuncu olması gerekiyor, kesinlikle karizmatik olması gerekiyor, aşağısı kurtarmıyor ve de yakışıklılıktan nasibini de almış olması gerekiyor...Yoksa oyuncuların da dizi ekibinin de yapımcıların da senaristlerin de bizim de işimiz zor valla..
ayşa'm canım arkadaşım hoş geldin...Canım valla bende çok düşündüm tam elime telefonu alıp sana haber verecem vazgeçtim dedim ki bizler burada kudurduk bari kızcağız rahat tatilini yapsın nasıl olsa gelince fazlasıyla çıldıracak...Nitekimde öyle olmuş bizim gibi adı lazım olmayan arkadaşımıza bayağa kızmışsın...Boşver arkadaşım gidenler gitsin kalan sağlar bizimdir diyerek dizimize destek vermeye karar verdik...Bakalım göreceğiz yeni aşk oyunumuz da bizi nasıl deli edecekler? Nasıl bizleri ters köşelere yatıracaklar? Niye yalan söyleyeyim ters köşeye yatmayı bile özlemişim...
teomanresat
28-08-06, 10:50
Ayşa arkadaşım hoşgeldin.Valla forumca başımızdan aşağıya kaynar sular döküldü.Bu sıcak havalarda zaten yanıyorduk bu haberle haşlandık diyebilirim.Biz bunları burda konuşurken bir yandanda aklıma sizler geldiniz.Ayşa yok dedim,nanni yok dedim.Acaba onların yorumları ne olacak dedim.Az çok da yorumlarınızı tahmin ettim ve yanılmamışım.Evet hepimiz çok kızdık.Diğer oyuncular özelliklede Serdar yeğin dizi daha yayındayken demişti önümüzdeki sezon ben yokum diye ve hatırlarsanız ne çok sevinmiştik ve onları ayşa sendin galiba Ayvalığa göndermiştik.Hoş ben tatilde ayvalıkta aradım ama bulamadım kenenle ferideyi.:img-haha: Şaka bir yana sevinmiştik.Ama şimdi ise onların bile gitmesine üzülür hale geldim.
Didem abicim sağol valla aklımdan öyle birşeyler geçti işte.Yani artık Sarpın öleceğini var sayarsak ki bu kesin gibi ilk bölümün bir geçiş bölümü gibi kolaj niteliğinde olmasını kendimce istiyorum.Yani Ekinin anlatımıyla bizimkisi bir oyunla başladı,hiç hesapta olmayan büyük aşka dönüştü.Önümüze birçok engel çıktı hepsinin üstesinden geldik.Sonunda benim hastalığım çıktı.Sarp aşkım bana büyük destek oldu.Bu hastalığı yenmemde payı büyük.Birlikte harcıyacağımız çok mutluluk kıredimiz vardı ama malesef o elim kazada babamı ve büyük aşkım sarpı kaybettik gibi en başından olan biteni bize hatırlatır cinsinden anlatımıyla olan bir kolaj niteliğinde başlasın isterim.Hoş başından beri bütün olanlar hafızamızda ama izlemek yinede güzel olur.Sonra zaman atlaması olacaksa ekin yine işte aradan bilmem kaç sene geçti gibilerinden desin ve yeni Aşk oyunu başlasın.Böyel diye düşünüyorum ben. bilmiyorum valla.
Selam Değerli Aşk oyunu Forumdaşları,
Yaklaşık 10 gündür siteye giremıyordum,izin almıştım şimdı döndüm hafta sonu siteye bır uğrdımve TATATAAAM
keremcem beyzademız ayrılmış diziden.
Şimdi bu keremcem efendi ilk çıktıgında adını bılen yoktu ben bıle klıbı çıktıgında çevırıyordum kanalı ne yalan soyliyeyım ilk başta begenmemıştım nerelere gıdeyım şarkısını.neyse daha sonra malum aşk oyunu başladı ve takıpçısı olduk.zaat-ı muhteremın adını bılen yokken bırden patladı.hatta harıka pazar programı şöyle bır deyım kullanmıştı AŞK OYUNU BIR YILDIZ yarattı.
Keremcem, kibar yakışıklı her yonuyle kendını sevdırdı ve genç kızların yenı ılahı oldu.teoman abının de dedıgı gıbı bızm gıbı oldun neyın ne oldugunu bılen hayran kıtlesı ıse zevkle dınlıyor ve ızlıyorduk kendısını kardesımız gıbı.
tamam hoş guzel dıyordum kendı kendıme ama ınsanın hıç mı (çok affedersınız bıra kaba olcak ama) falso su olmaz.ailesıne düşkünmüş (herkes ailesıne düşkün),yok çekıngenmış (bız de yedık),yok kızlarla arası hep ıyı olmuş yok serdar ortaç dınlemezmış(ben dınlıyorum sevdıgım bazı şarkıları var ne olmuş yanı suç mu işledık) üstelık kendısı daha onurlu çıktı keremcemden zamanında gıttı yanılmıyorsam askerlık olayından dolayı hapse gırdı ve kısa bır sure ceza evınde kaldı ama yıne bır numara en azından DELIKANLI GIBI ADAM.
Dızı zaten ekın malum hastalıga yakalandıgında ıyıce saçmaladı.sonra zar zor 43. bölümü çektıler ve SEZON FINALI dıye gözumuze soktular.sonra olaylar çorap söküğü gıbı geldı.keremcem str da programa başladı fakat başarısız oldu allahın sopası yok . sonra ece erke nın preogramında kem küm ettı, sorulan sorulara cevaplar yetersızdı yok dızı devam edecekmı bılmıyorum zaten fınal gıbı bırsey çektık yok yapımcıya bağlı ....... (o zamadan sınyallerını verdı bu oalyın olacagını )
hatırlarsanız dızı bıttı hemen dedıkodusu çıktı yok keremcem 3 bölüm oynayacak sonrada çıkacakmış dıye demekkı dogruymuş .
Veeeeeeeee kermecem efendı ne yaptı yıne sıtesınde bır mektup döşedi bir okuyan pişman bir de okumayan
yok hüzünlü bir mutluluk hıkayesı anlatacakmış ayyyyyyyy yerım ben senın o hıkayenı yazıyı okur okumaz içimden aynen şöyle geçti çok affedersınız ulan sen kımı kandırıyorsun tabııı yakaldın şöhretı şimdı kalktı bır tarafları......
Bluenıght a om atıp bir olayı anlayayım ondan sonra foruma yazı yazayım dedım ,öğrendıgıme göre kendısı yenı bır dızıye başlayacakmış ne dıyeyım kalleşlıgın de bukadarı olur delıkanlılıga yakışır mı bu yaptıgı bız sınan sarpa baba dıyecek mı dıye beklerken ............
Tamam madem bellı degıldı dızının devam edıp etmeyecegı keremcemın dedıgı gıbı kı kendısı bal gıbı bılıyordu bence , nıye olduruyorsunuz kı sarp karakterını memlekette adam mı kalmadı , oynatacak üstelık bu işin eğitımını almış bir sürü aktör var en azından ağlamasını bilen bırı olsa çok ıyı olurdu.
hatta adayım bıle var FIRAT DOĞRULOĞLU umatım yanlış hatırlamıyorumdur soydadını .kım olduguna gelınce yarım elmada kuzey karakterını oynayan oyuncu üstelık te bu işin eğitımını almış.
keremcem bırde albümünü bahane etmış .aynı anda hem dızı çekıp hemde album hazırlayan ılk ınsan o olacaktı sankı. örnek mı ıster beyzadem al sana kapı gibi EMRAH büyük yalan dızısını çekerkenaynı zamanda album çalılşmlarını da yurutuyordu üstelık sızı muğlada çekılıyordu adamcagız mekık dokuyordu.
keremcem efendı senın setın şehır dışında bıle degıl utan utan ..................
son olarak dıyecegım keremcem yamuk yaptı .VE SINEMCIM senın prens oldun presssssss zıra yanlış kararların altında pressssssss olup ezıldı .
Diziye gelınce anladınız herhalde seyretmem .
herkese sevgıler
DeleteReplyForwardSpamMove...
herkese günaydın....
valla yeni sezonda bizleri ne bekliyor daha kestiremiyorum ne olur merak etmiyorda değilim................inşallah bize keremcemin yokluğunu aratmazlar..gerçi gözümüz arıyacak ama bari bundan sonra güzel şeyler olsun...
ayrıca ayşa hoşgeldin..............
Hoşgeldin Ayşa :)
Teoman Abi ya yorumunu okudum da dayanamıyorum ya ne olursa olsun Ekin'in Sarp'tan başkasına aşık olmasına ne inanıyorum ne de okurken dayanıyorum izlerken Allah sorumu hayır etsin yani bana gercekten ne olursa olsun inandırıcı gelmeyecek Sarp'ı öldürmeseler çok iyi olurdu yoksa bu kadar büyük aşkın ardıona başkasına aşkı saçma gelecek ben Kenan'ın bile bir anda Ekin'den vagzecip de Feride'ye dönmesine inanamadım ki o bile yapmacık geldi bana bunu hiç düşünemiyorum..Ekin'i başkasına aşık etmesinler ya :( olamaz yani böle bişey ne bileiym dayanamdım sonunda kabullemiş gibi görünsem de :(
Ya evet bu diziyi hakketen izlemek gelmez icimden ekin sapri unutum baska birisine asik olursa.Oyle asikmi olurmus hic? Baska birsini sevemez.Oyle olucaksa dizi kalksin daha iyi bence.Gercekten zaten dizinin tadida kacaiyodu.Su ekinin hastalik olayinda beri dizimis zaten eski tadini biraz kacirmisti simdi hepten tadi kacicak gibi.Zaten serkan,kenanda yok ve ismet bey.Onlarsiz olmaz.
Zaten 44. sezon finali mutlu bir sonla bitti.Orda bitiriceklerdi.Ekin iyilesti ve sarp ve ekin hicbirzaman ayrilmicaklar.Ama sarp olurse cok kotu olur.
Didem, Sılam, Teoman arkdaşlarım selam tekrar. Rebecacım selam sana da canım. Zehir zemberek bir yorum yapmışsın canım, çokta iyi olmuş. Keşke Kerecem de okusada, neler kaybettiğini anlasa.
Ben gelecek sezon hakkında birşey düşünmüyorum şu an, düşünmekte içimden gelmiyor nedense. Sarp ölür mü, yoksa yerine başkası mı gelir? Ölürse yeni kahraman nasıl bir karakter olur, nasıl diziye dahil olur, en önemlisi Ekin nasıl aşık olur ve daha da önemlisi biz nasıl alışırız? eşelenecek biiiir sürü soru... en iyisi düşünmemek.
Hoşgeldin Ayşa :)
Teoman Abi ya yorumunu okudum da dayanamıyorum ya ne olursa olsun Ekin'in Sarp'tan başkasına aşık olmasına ne inanıyorum ne de okurken dayanıyorum izlerken Allah sorumu hayır etsin yani bana gercekten ne olursa olsun inandırıcı gelmeyecek Sarp'ı öldürmeseler çok iyi olurdu yoksa bu kadar büyük aşkın ardıona başkasına aşkı saçma gelecek ben Kenan'ın bile bir anda Ekin'den vagzecip de Feride'ye dönmesine inanamadım ki o bile yapmacık geldi bana bunu hiç düşünemiyorum..Ekin'i başkasına aşık etmesinler ya :( olamaz yani böle bişey ne bileiym dayanamdım sonunda kabullemiş gibi görünsem de :(
nalan canım buna inan kimsenin de dayanabilecğini sanmıyorum.Bizler hepimiz kendimizi kandırıyoruz ama inanın daha ilk bölümde bile içimiz kaldırmayacak...Keşke böyle güzel olarak bitseydi demek geliyor içimden ama bir yandan da devam etmesini istiyorum çünkü bu dizi sadece keremcem'den ibaret olmadığını beyfendiye ispatlanmasını istiyorum birde unutmamak lazım ki harcanmış bir sürü emek zaman var ortada bunlarında boşa çıkmaması için devam etmesi kanaatindeyim.Her ne kadar ekinin yanında kimi görsek içimiz kan ağlayacak ama ne yapalım katlanmaya çalışacağız bir şekilde...
NERGIZ_CAN
28-08-06, 11:10
her kese merhaba gene yorumlar gene hayeller anlasilan bizi sarpin cickisi etkilememis .iyide etmis.
simdi asil konu nasil baslar ve devam eder.belkide bu bir ruyaydi ve ya uzun zaman yasanmis bir koma hali ekin uyanir ve gorduklerinin aynisini ve ya benzerini yasar amma gercek birisiyle tanisir evlenir amma sevgilerini gizletmezler aciklarlar.
ve ya basindan baslar kurtinin evi kumarda kaybetmesini gizletemezler babasini oyrenince kalb kirizinden olur ekin evlenir cocugu olur.
birisi yazmis ekin uyaninca elim kaza oldugunu ve esini babasini kaybetdiyini soyler .olur sonrada keremcem kaseti birtirir tekrar doner diziye meyerse olmemis uzun sure komada yatmis hastanede .ekinin yeni evleneceyi kisiyle karsi karsiya gelir yani duel yasanir harika olur ya
ammm keremcemin donme ihtimali 000000000000 olduguna gore baska ver siyon deneyelim
Sumisali selam canım, gözün Keremcem'i aradığında bize yaptığı yamuğu hatırla...
Hoşbuldum Nalan, bende Ekin'in başkasına aşık olmasını herhalde alışamam. Oturmaz, havada kalır bence böyle bir aşk.
Anil selam arkadaşım, bence de ya o şekilde bitirmeliydiler. Biraz öfkelenir bağırır çağırır, biz güzel günlerde görmek istiyoruz derdik ama sonra kabullenirdik. ya da bir iki bölümle daha çekip sezonu bitirebilirlerdi. Olaylar toparlanmış olurdu böylece. Bu da olmadı bu sezonda bütün ekip dahil 2-3 bölüm katlanıp olayları bağlarlardı. Ama herkes kolayına kaçmış anlaşılan.
Yahu aklıma geldi benim doktor ne olacak şimdi. Ekin Ona aşık olmayacaksa demek ki diziden O da ayrılıyor. Yanlış mıyım?
Tabiki şu anda ortada ne fol var ne de yumurta.Böyle konuşması kolay oluyor bizim için.Aşk oyununun her zaman arkasındayız ama bakalım alışabilecek miyiz,Sarp'ın ölmesine,dizinin yeni haline ve en önemlisi hayal ettiğimiz sahnelerin belki de başka bir adamla çekilmesine...Alışmak çok zor olacak çok zor...
Tabiki şu anda ortada ne fol var ne de yumurta.Böyle konuşması kolay oluyor bizim için.Aşk oyununun her zaman arkasındayız ama bakalım alışabilecek miyiz,Sarp'ın ölmesine,dizinin yeni haline ve en önemlisi hayal ettiğimiz sahnelerin belki de başka bir adamla çekilmesine...Alışmak çok zor olacak çok zor...
tabiki duygucum alışmak zor olucak her ne olursa olsun...bizim için bir sarp vardı ister hayal olsun ister rüya..ama vardı..... ve artık yok düşüncesi bile siir ediyor insanı ama alışmak zorundayız zor olsada....
GöZdE_iPeK
28-08-06, 11:18
Herkese Selam
Okuyorum yorumları düşünüyorum aklıma getiriyorum o büyük aşkı o güzel sahneleri o güzel replikleri biz sadece bunları gördük bilmiyorum zor mudur ama onlar için kamera arkasında yaşadıkları olaylar edindikleri dostluklar bunlar da güzel şeyler değil mi?Hadi bu bir dizi diyerek hiçe sayarsında gerçekte yaşadıklarını sayabilir misin acaba?Ki bundan sonra bu dizide ne olursa olsun sonuna kadar izleyeceğim bazen ah böylemi olmalıydı diyeceğim çok üzüleceğim belkide özellikle de Sarp ve Ekin in o mutluluk kredilerini kullanamayacaklarını...Ne diyebilirim ki aklıma gelen ilk şey o yağmur altındkai sahneler ölümüne edilmiş bir yemin ve buna benzer bir sürü aşk dolu sahneler izlemiştik değil mi?
Şimdi kim bilir nasıl bir dizi izleyeceğiz açıkcası çok merak ediyorum yazacak çok şeyim var aslında bir sürü şey eski bölümleri izledikçe ne güzel diye hayranlıkla bakacağım yeni bölümlerdeyse böyle mi olmalıydı diye de düşünebilirim ama nasıl bir dizi olursa olsun nasıl bir senaryo olursa olsun her zaman arkasındayım Aşk Oyunu ekibinin...Bizim için ne kadar zorsa onlar için kim bilir ne kadar zor..Keremcem beyefendiyeysetek söyleyebileceğim şey şu 'yazık' başka da bir şey söylemek istemiyorum ona...Ekin Sarpsız Sarp da Ekinsiz olamaz değil mi kim bilir şimdi neler olacak olaylar nasıl gelişecek o kadar çok soru o kadar çok şey var içimde bir hüzün var olmamalıydı be böyle diyorum olmamalıydı böyle...Aşk Oyunu oyun bitti gerçeğe dönüştü çok güzel oldu sonra onların kavgalarını inatlaşmalarını aşklarını güzel sözlerini ayrılıklarını ve buna benzer bir sürü şeyi izledik şimdiyse Ekin in ağzından duyarız bunları diye düşünüyorum anlatır her şeyi baştan açıkcası gönlüm anlatmasını istiyor söylicek söz bulamıyorum ki artık eğer biraz daha birşeyler yazarsam klavyem gözyaşlarımdan sırılsıklam olacak ....Ne diyelim 'Aşk Oyunu' nu izlemeye devam edeceğim düşüne bir de ben vurmayacağım emeğe saygısızlık olur bu...Saygılar...
sana da selam ayşa bence sordugun soruların cevabını bulmaya hıç çalışma nasılsa yıne bu cückler bır saçmalık hazırlıyordur valla en ıyısını zamanında saba yaptı tan-mda yerınde bıraktı dızıyı şimdı onunla bazen başka bır forumda karşılaşıyorum. demekkı dızler saçmalayınca kesınlıkle bırakılacak.
hamış bu arada sanada selam
herkese sevgıler.....
Ahanda Ayşam gelmiş.Rebeca gelmiş o da hoş gelmiş.Kaç zamandır ben de sılam gibi kemirip duruyordum kendimi şu kıza haber vereyim mi vermeyeyim mi diye,ama sonunda tatilde sinirin bozulmasın diye söylemedim.Dönüşte öğrenmek daha zevkli oluyor hem.Ben denedim.Gerçekten süper oluyor.Böyle bu sıcaklarda kafandan bir kova su dökülmüş gib geliyor,oh ferah ferah.
Nalan bu kadar yorumlardan konuşmalardan şu çıkıyor ortaya ki ben kendi adıma hep böyle hissedeceğim.İzlemesine izleyeceğiz ama içimiz kan ağlayacak.İster romantik komedi olsun,ister dram Sarpsız Ekin çok ama çok üzecek bizi.
İster ölü olsun ister yerine başkası gelsin,farketmez,her şeyi rahmetliyle karşılaştıracağız.Ben izleyeceğim ama her bölümdem sonra sanki eski bir bölümü daha izlermişim gibime geliyor.Ancak böyle alışabilirim.
Arzu'cuğum,keşke işk bölüm benim söylediğim gibi olsa.Şunları son kez anılarda da olsa bir arada görebilsek.Unutulmuş bir Sarp istemiyorum ,Yeni bir Sarp istemiyorum.Sanırım kimse de istemiyor.Allah seni bildiği gibi yapsın K.cem.
dizidizidiziler
28-08-06, 11:27
herkese selamlar dizi belki kan kaybettiği için eski izleyicilerinden bir kısmını kaybedecek ama yepyeni bir dizi formatında başlayacağı için AO.yu izlemeyenlerin arasından yeni izleyiciler de kazanabilir eğer karşısında çok kuvvetli bir dizi olmazsa diğer kanallarda. Bu arada bugünkü sabah gazetesinin ekinde Fatih Aksoyun Haldun Dormenin yönetiminde dizilere oyuncu yetiştirecek bir okul açacağı haberi vardı.Hızlandırılmış kurslarla oyunculuk eğitimi verecelermiş ve ilk öğrencilerinin arasında K.cem de varmış.Şimdi bu nasıl iştir anlamkta zorluk çekiyorum. Fatih Aksoy k.cemin kendisini yarıyolda bıraktığını düşünüyorsa nasıl okuluna kabul ediyor.
Reklam olsun diye kabul ediyordur!.
Peki Keremcem ne için gidiyordur bu okula öğrenci olarak?
cevaplar:
1-Aykut babası istediği için
2-Kızkardeşi irem istediği için
3-K.Cem'e beleş olduğu için..
cevap hepsi tabii ki ama özellikle de bedava olduğu için. Para önemli çünkü biliyorsunuz bazılarına göre...
nalan canım buna inan kimsenin de dayanabilecğini sanmıyorum.Bizler hepimiz kendimizi kandırıyoruz ama inanın daha ilk bölümde bile içimiz kaldırmayacak...Keşke böyle güzel olarak bitseydi demek geliyor içimden ama bir yandan da devam etmesini istiyorum çünkü bu dizi sadece keremcem'den ibaret olmadığını beyfendiye ispatlanmasını istiyorum birde unutmamak lazım ki harcanmış bir sürü emek zaman var ortada bunlarında boşa çıkmaması için devam etmesi kanaatindeyim.Her ne kadar ekinin yanında kimi görsek içimiz kan ağlayacak ama ne yapalım katlanmaya çalışacağız bir şekilde...
Zaten ne olursa olsun diziyi sonuna kadar izleyeceğim ve izletmeye de çalışacağım çevreme..Şuan düşünüyorum da adamlar büyük ir risk alarak tutup tutmayacağını bilerek ki risk hakikaten büyük 0 dizinin tutup tutumasından daha büyük buna rağmen bu sıkışık zaman da senaryo yazıyorlar yeni karakterlere uygun kişiler arıyorlar anlaşma dertleri vs bari daha öncedne haberleri olsaydı kanalla sorun yaşamadan zamanında girerlerdi yani onlar bu riski alıyorsa ben keyfim için o insanların emeğine yazık etmem ne olursa olsun izlerim...
Sumisali selam canım, gözün Keremcem'i aradığında bize yaptığı yamuğu hatırla...
Hoşbuldum Nalan, bende Ekin'in başkasına aşık olmasını herhalde alışamam. Oturmaz, havada kalır bence böyle bir aşk.
Anil selam arkadaşım, bence de ya o şekilde bitirmeliydiler. Biraz öfkelenir bağırır çağırır, biz güzel günlerde görmek istiyoruz derdik ama sonra kabullenirdik. ya da bir iki bölümle daha çekip sezonu bitirebilirlerdi. Olaylar toparlanmış olurdu böylece. Bu da olmadı bu sezonda bütün ekip dahil 2-3 bölüm katlanıp olayları bağlarlardı. Ama herkes kolayına kaçmış anlaşılan.
Yahu aklıma geldi benim doktor ne olacak şimdi. Ekin Ona aşık olmayacaksa demek ki diziden O da ayrılıyor. Yanlış mıyım?
Dr kalır Ayşe.En azından Kurti ve Dr Hakan kanka olsun,onlar güldürsün bizi biraz.Aşkı meşki kaldıracak halim kalmadı benim bu dizide artık.Sitcom'a çevirsinler en iyisi.
dizidizidiziler
28-08-06, 11:33
yaa benimde takildigim konu bu niye medya bu konuyla ilgilenmiyor ben bir muhabi olsam söyle bir röpörtaj yapardim.
muhabir:keremcem bey diziden niye ayrildiniz
keremcem:albüm calismalarim oldugu icin(VE YAZISINDA YAZDIGI PALAVRALAR GIBI)
muhabir:peki niye bu karari cekimlere 4 gün kala verdiniz ve ask oyunu ekibini zor durumda biraktiniz
keremcem:AMA DIZININ YENI SEZONDA DEVAM EDIP ETMEYECEGI beli degildi
muhabir: ama siz her konserinizde tüm yaz boyunca cekimler devam edecek diye bas bas bagirdiniz ve simdi beli degildi diyorsunuz sonucta siz bu dizi ile söhreti yakaladiniz ve yaptiginiz bir aciklamada dizi kan kaybeti demissiniz bunun icin mi ayrildiniz bunun nasil bir payi var ayrilma kararinizda
keremcem:HAyir kesinlikle bunun hic bir payi yok
muhabir:peki hayranlarinizin tepkisi nasil?
keremcem:BAGZILARI BANA COK KIZGIN BAZILARI ISE SAYGI duyuyor
muhabir:ama kizmalari normal degil mi sonucta o diziyi bir yil boyunca izlemisler ve tam sarp la ekin evlendi mutlU oldular derken hic beklemedikleri cook deger verdikleri birinden büyük bir kazik yediler.Ve sizin osman yagmur dereli ile anlastiginiz ve daha COK para alacaginiz icin diziyi terk etiginiz söyleniyor.
KEREMCEM DE KIZARIP BOZARIP HOSCA KALIN DIYOR
Bu haberin bir örneğiyle birlikte bir mail atmak lazım gazetelerin magazin servisine.. Radikal, Posta, sabah gibi gazetelere. Sonra da şöyle güzel bir türk kahvesi pişirip balkonda gazeteyi açıp Kcem'in boy boy kıazrıp bozaran, eveleyen geveleyen resimlerine bakıp haberleri okumak lazım derim ben.. Bu hafta da bununla uğraşalım ne dersiniz?
Gelecek hepimiziçin karanlık..
Yarın ne olacağımız belli değil..
Senden uzun yaşayacağımın da bi garantisi yok..
O yüzden şu anı yaşamak zorundayız..
Şu an dünyadaki herşeyden çok seni seviyorum
Bu sözler aklıma geldide imzada görünce evet Sarpın Ekinden uzun yaşamadıgını gördük yarın ne olacagının belli olmadıgını anladık..Anı yasamak lazım dedik yasadık...
Bazen senaryodaki sözler sanki gelecek icin yazılmıs gibi geliyor bana.Nalanın klibindeki sözlerin nasılda uyması değil mi ama:)
ayşacım önerin için saol canım ..uygulayacağım.....
ozguster aynen katılıyorum sana artık kafalarımız başka aşk meşk kaldıramaz bari diziyi izleyebilmemiz için komedi olsun biraz...
Özgücüm selam canım, Sinem'e tatile çıkmadan önce konuştuğumuzda sıkı sıkı tembih etmiştim eğer bir gelişme olursa mutlaka haber ver diye. O da 2 gün düşünüp öyle aramış. Böylesi daha iyi oldu. Haberim olmasaydı da sabah sabah laylaylom girseydim foruma acayip dumur olurdum. İlk sinirimi tatilde atlattım bari.
Arzucum güldürdün beni:) Ya ben Aykut Gürel'in adını duyunca acayip sinir oluyorum. Kan beynime sıçrıyor.
Selam arkadaşlar.Ayşacım ve Rebecacım hoşgeldiniz arkadaşlarım çok özlemiştim sizleri.
Yorumlarınızı okudumda özellikle Rebeca arkadaşım bir güzel döşenivermiş iyide etmiş malum şahısa.
Sizleri şu an çok iyi anlayabiliyorum ki Ayşa'nın az çok haberi vardı gelişmeler hakkında bu sebeple temkinliydi.Ama yavaş yavaş sizlerinde alışacağınızı düşünüyorum.Her ne kadar Ekin'in yanında gözümüz Sarp'ı arayacak olsa bile benim içimde yinede bir umut var.Yani girecek yeni karaktere ön yargılı davranmak istemiyorum.Yeni bir karakter ve dolayısıyla yeni bir aşk başlayacak.
Belki bu durum bizleri dahada heyecanlandırır.
Bize her zamanki gibi sabırla beklemek düşüyor arkadaşlar.
NERGIZ_CAN
28-08-06, 11:42
amman hakan kurtinin kardesi olmasin.adam dizinin bior kac bolumunde ouynadi hic gulmedi .bundan sonrada gulmez asil onun cikmasi lazim
serkanin yerine gelecek kimse yok gibi amma kenanin yerine bol
sarpin yerine aslinda emre altug cok guzel olur gumusde olmasaydi keske kivanc olurdu harika olurdu ya ekinede yakisirlar amma
amman hakan kurtinin kardesi olmasin.adam dizinin bior kac bolumunde ouynadi hic gulmedi .bundan sonrada gulmez asil onun cikmasi lazim
serkanin yerine gelecek kimse yok gibi amma kenanin yerine bol
sarpin yerine aslinda emre altug cok guzel olur gumusde olmasaydi keske kivanc olurdu harika olurdu ya ekinede yakisirlar amma
Bence de Emre Altuğ olmasını çok isterdim neden dersen ne yalan dii m keremceme benziyor hele keremcemin 14.bölümde ekinle pencereden konuştuğu halini görünce Emre Altuğ'u görmüş gibi oldum onun olasını isterim yani hatat izlemekte zorluk bile çekmeyebilirim :)
Ayşa Hakan devam eder hem de sonuna kadar dizide 3 lü aşk olacağını zaten duymuşltuk daha önce hale bak ya dizide ekine iki aşık olacak ve bunlar tamamen yeni kişiler sarp yok arada çok tuhaf ama ilgi çekici :)
ekın yenı kısıyı secer belkı o zaman onunla evlenır
didou_didem
28-08-06, 11:49
valla emre altuğ olur herhalde yaa:):)Keremcem'e de benziyor..ama Emre Altuğ'un yeni bir dizisi başlıyor başrol oynuyor orada..oynamaz herhalde ya..
dizidizidiziler
28-08-06, 11:51
ya zaten olay o..keremcem aldatmıştım geçmişte diyince ben bi durmuştum alla alla nasıl böyle biri bunu yapar çok terbiyeli duygusal fln demiştim.demek diilmiş..madalyonun arka yüzü varmış..babam hep bi insan 7 sinde neyse 70 inde de öyle olur der...haklıymış..keremcem önceden aşırı sadık biri diilmiş ki şimdi sadakatsizlik yaptığını düşünüoruz..o daha öncede aldatmış ha sevgilisini ha hayranlarını...bi noktadan soora ne farkeder...
Arkadaşlar her zaman dile getirmiştim. Ben K.cem hayranı değilim.. Y. Ergene hayranıyım diye...
Bu yüzden böyle haberlere hiç üzülmüyorum. Yalnız bu arada içten içe şevval sam haberiyle birlikte K.Cem ironisine güldüm... neden mi?
Bütün hayranları 12-16 yaş arası onun peşinden koşuyor. O da bıkmış olacak ki çoluk çocukla uğraşmaktan, en az 38 yaşında olan Şevval Sam'ın peşinden koşuyor... Çok komik buldum düşününce... hayranları da inşallah K.cem abileri ve Şevval teyzelerini birlikte el ele televizyonda filan görürler de bu kabuslarından uyanıp gerçeklere dönerler...
Emre Altuğ diyen arkadaşlara yanıt;
Olmaz arkadaşlar ,çünkü yeni dizisi önümüzdeki hafta Show TV!de başlıyor.Başrolü de Aliye'deki Dr.Denize platonik aşık olan ''derman abla '' ile paylaşıyorlar.Üzgünüm.Ayrıca sanırım kendisi Yasemin'den kısa .Güzel durmazdı.Gördüğünüz gibi bende bahane çok.
ceyda deniz
28-08-06, 11:54
valla biz bu dizide nelere alışmadıkki şimdi düşünüyorumda eski kızgınlığım hayalkırıklığım azaldıktan sonra biraz acımasızca olsada sarpı öldürmeleri iyi olacak çünkü başka birine hiçbirimiz alışamazdık her hareketinde olmadı benzemedi eski sarp olsa böyle olmazdı filan diycektik. düşünüyorumda diziye yeni girecek kişiye alışabilirim.tek istediğim gerçekten başarılı rolünün üstesinden gelebilecek kadar yetenekli biri olması.zaten pek duygusal bir insanda sayılmam herşeyede kolay kolay üzülüp ağlamam hatta nerdeyse hiç ağlamadığıma göre bu süreci bir çok aşk oyunu izleyicisinden kolay atlatacağımada inanıyorum benimki hayalkırıklığı ve kızgınlıktı ama eğer yeni girecek kişi sarpın keremcemin yerini doldurur ve hatta daha iyi oynarsa keremcemi kolaycada unutabilirim ama keremcemde unutmasın bu ülkede çok çabuk şöhret olunduğu gibi çok kolayda unutulursun o sana deliler gibi aşık kızlarda yarın senden yaha yakışıklı buldukları yeni bir dizi oyuncusu veya şarkıcının peşinden giderler.önemli olan kalıcı olmaktır ama bunu nekadar başarırsın bilemem
Bence Sarp karakterini öldürmeselerdi ve Emre Altuğ'u alıp cuk yerine koysalardı inanın o zaman çok yakın sürede alışırıdm inanılmaz benziyorlar çünkü ayrıca şarkıcıda umarım tabi onunda yarım yamalak işleri olmamıştır gecmişinde valla böyle osla süpper olurdu ya :)
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Keremcem'in diaziden ayrıldığı doğru mu:img-sorry
NERGIZ_CAN
28-08-06, 11:58
neyse emre olmadi kim olsa ya emrah ola bilirmi diziside bitdi her halde
ve ya bir tane oyuncu var adini unutdum amma su anda kanald de lise defterinde ece erkenin sevgilisi rolunde olan ismini hatirlamadim .o ola bilir ismini bilenler soylesin
eyvah babam duymasindada gidiyordu o aktor ya her halde yeni roluydu o sarisin uzun boylu o guzel olur
Arkadaşlar her zaman dile getirmiştim. Ben K.cem hayranı değilim.. Y. Ergene hayranıyım diye...
Bu yüzden böyle haberlere hiç üzülmüyorum. Yalnız bu arada içten içe şevval sam haberiyle birlikte K.Cem ironisine güldüm... neden mi?
Bütün hayranları 12-16 yaş arası onun peşinden koşuyor. O da bıkmış olacak ki çoluk çocukla uğraşmaktan, en az 38 yaşında olan Şevval Sam'ın peşinden koşuyor... Çok komik buldum düşününce... hayranları da inşallah K.cem abileri ve Şevval teyzelerini birlikte el ele televizyonda filan görürler de bu kabuslarından uyanıp gerçeklere dönerler...
Ayyy koptum Arzu Ablaa yaaa bak bu açıdan hiç düşünmemiştim inşallah dediğin gibi olur valla işte o zaman daha da koparımm :img-haha: :img-haha:
teomanresat
28-08-06, 12:00
Tekrar merhabalar.Kızlar bol bol döktürmüşsünüz sinirler yine hat safhada.Rebecca gelmiş bir güzel sıralamış iyide etmiş.Ağzına eline sağlık.Evet Arzu şu çocuklarımız diyeceğim Keremcemi Şevval etyzesiyle el ele görsünle bakalım ne diyecekler ama o kör olan gözleriyle onları bile yakıştırırlar.Aman banane kimle gezerse gezsin.Kendi bilir.
Neyse bende kızlar düşünüyorum düşünüyorum doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor,nitekim ne yapsam ne etsem Sarpın öleceği fikrine alışamıyorum.daha doğrusu Sarpsız bir Ekin düşünemiyorum.Ya varya aslında Sarpı öldürmeyecekler ve Keremcemin yerine Sarp karakterini oynuyacak birini bulacaklar ve oda rolünün hakkından gelecek ve bizde yaaaaaaa Keremcem bey Sarpı birtek siz güzel oynamıyormuşsunuz başkasıda çok güzel oynuyormuş biz onuda sevdik diyeceğiz.Dermiyiz sizce!
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:02
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Keremcem'in diaziden ayrıldığı doğru mu:img-sorry
evet ayrildi hemde hic acimadan tere yagindan kil ceker gibi
hic olmamis gibi
hic sanki bu dizi onu taninmasis gibi
ben zaten unluydum dercesina arkadasim
sizde kimsiniz der gibi giitdiiiii
didou_didem
Valla yerine biri gelsin mi gelmesin mi ona bile karar verebilmiş değilim ya halim çok kötü yaa nolcak bu halim benim:(
Şimdi gelsin Sarp ölmesin başka biri oynasın diyorum..Ama Keremcem'e alıştık yadırgarız herhalde diyorum kendi kendime..
Bir yandan ölsün yeni karakterler gelsin diyorum...Ama kaç bölüm mutlu olmalarını bekledik nelere katlandık ya...Bize haksızlık değil mi bu??Tam mutluluk kredilerini kullanacaklar derken...
ceyda deniz
evet hemde çekimlere 4 gün kala bütün set ekibini oyuncuları ve izleyicilerini (hayranlarını demiyorum çünkü artık onu sevmiyorum)yarı yolda bırakıp kaset çalışmalarım var vs vs deyip ayrıldı herkezide yarı yolda bıraktı
selam arkadaşlar , rebecacım hoşgeldin canım , ayşam ayrıca burdan sanada tekrar hoşgeldin diyeyim size tatil dönüşü güzel bir süpriz yapmak isterdik çekimler başladı, her şey yolunda beklenen sahneleri izlememize az kaldı demek vardı ama, sağolsun keremcem kendi çapında hazırlamış bize süprizini ,bunların süpriz anlayışına biz alışamadık suçlu biziziz aslında ne umduk ne bulduk yine ayşam haklısın canım düşünmemek lazım .
Onu bunu bilmem ama ben yapımcı olsam beni yarı yolda bırakan başrol oyuncusuna inat öyle bir kişi bulurum ki hem iyi bir oyuncu,hem yakışıklı,hem medyatik,hem karizmatik.Şöyle basınada bir güzel haber sızdırırım.
Keremcem'in pabucu dama atıldı.Gitti Keremcem geldi XXXX diye manşetten haber yaptırırım.Fatih Aksoy'un bunu yapabilecek gücü var çünkü.Bakın görün o zaman dizi tutmaz,devam etmez diyenler senden benden önce otururlar televizyonun karşısına.Bana kalırsa Yasemin kadar diziye yeni katılacak şahsa da ait dizinin izlenmeye devam etmesi.Biz her halükarda seyredeceğiz ama unutmayınki ratıng aletleri bizim elimizde değil.
Ha bu arada diyeceksinizki senaryoda önemli.Evet bu güne kadar Rüya İşçileri bize çok çektirdi.Ama şu an tıkanan senaryonun üzerine değil yeni sıfırdan bir senaryo yazıyorlar.Ekin yeni biriyle tanışacak,yeni bir işi olacak,yeniden aşık olacak.
Aslında dizimizin logosu şu olsun arkadaşlar.
Yeni bir AŞK yeni bir İŞ yeni bir HAYAT.Hepsi Aşk Oyunu'nda.
Selamlar herkese! Her şeye rağmen keşke diyorum. Keşke öğrendiklerimiz gerçek olmasa da Sarp yaşasa. Ama biliyorum ki Nalan dediyse doğrudur. Yani en azından son anda fikirlerini değiştirmezlerse. Doğal olarak ekip sanıyor ki yeni Sarp'a alışamayız. Ama bilmiyorlar ki esas Ekin'in yanında Sarp'tan başkasına alışmak yeni bir Sarp'a alışmaktan daha zor. İşte tüm sebeplerden keşke yeni bir Sarp'ımız ols.a Tabii ki başta bocalarız biraz. Ama Ekin'in tüm bu olanlardan sonra, birçok insana hakikaten gerçek aşk varmış diye hissettiren bu uyumdan sonra Ekin'in gidip te yeni birine aşık olması alışılması çok daha zor bir olay.
Ben de diyorum ki gelin bize kulak verin Rüya İşçileri. Bizim biricik senaristlerimiz. :blush: Nadir terketmeyenlerden. Tabii Yasemin dışında. Siz gelin inat etmeyin bize yeni Sarp bulun. Vallahi alışırız biz. En azından söz veriyoruz, deneriz. Ve ben inanıyorum ki, Sarp'ı eski canlandıran kişiden kendimizi bir şekilde soyutlar yeni Sarp'la bir şekilde mutlu oluruz. En azından Sinan "baba" der. Olmaz mı???
didou_didem
28-08-06, 12:04
ve ya bir tane oyuncu var adini unutdum amma su anda kanald de lise defterinde ece erkenin sevgilisi rolunde olan ismini hatirlamadim .o ola bilir ismini bilenler soylesin
eyvah babam duymasindada gidiyordu o aktor ya her halde yeni roluydu o sarisin uzun boylu o guzel olur
Emrah olmaz..onun da dizisi var ayrıca yakışırlar mı birbirlerine???
Bahsettiğin kişi Arda Kural galiba..
Amanınn Emrah mı valla sevenleri bana kızmasın ama işte o zman hem valla hem billa tv yi açar ev turuda yapmazdım dönemeyeceğim için direk nete bağlanırdım :img-nyam:
didou_didem
28-08-06, 12:07
Yok yok bu böyle olmayacak ya..Haksızlık bize ya..Ölmesin bu Sarp gelsin biri aslanlar gibi oynasın...Bahsi geçen şahısta görsün neler oluyor...
ceren'in de yazdığı gibi valla alışmaya çalışırım gerçekten ya..Ama o büyük aşktan sonra Ekin'in başka birisine bu duyguları hissetmesi...Nerde bizim aşkımız ama ya??
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim Keremcem'in diziden ayrıldığı doğru mu:img-help:
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:08
ne olur biliyormusunuz aslinda ekin bunlarin hepsini bir muvekillinin yasadigini
amma aslinda kendim yasadim gibi soylese ve gercek oyun onunda basina gelse avukat ekin ve ona asik olan bir unlu is adami harika olur ya ekin soka girer anlatilan bir hikayenin onun hayatina yansimasina guzel bence ya
Tekrar merhabalar.Kızlar bol bol döktürmüşsünüz sinirler yine hat safhada.Rebecca gelmiş bir güzel sıralamış iyide etmiş.Ağzına eline sağlık.Evet Arzu şu çocuklarımız diyeceğim Keremcemi Şevval etyzesiyle el ele görsünle bakalım ne diyecekler ama o kör olan gözleriyle onları bile yakıştırırlar.Aman banane kimle gezerse gezsin.Kendi bilir.
Neyse bende kızlar düşünüyorum düşünüyorum doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor,nitekim ne yapsam ne etsem Sarpın öleceği fikrine alışamıyorum.daha doğrusu Sarpsız bir Ekin düşünemiyorum.Ya varya aslında Sarpı öldürmeyecekler ve Keremcemin yerine Sarp karakterini oynuyacak birini bulacaklar ve oda rolünün hakkından gelecek ve bizde yaaaaaaa Keremcem bey Sarpı birtek siz güzel oynamıyormuşsunuz başkasıda çok güzel oynuyormuş biz onuda sevdik diyeceğiz.Dermiyiz sizce!
Olur Teoman abicim olur. Deriz hem de gayet güzel söyleriz. Hem birileri de belki anlar yaptıklarını. Ama tek istediğim Sarp ölmesin. Yani mutlak vardır koca ülkede onu canlandıracak ve güzel bir şekilde hakkıyla hayat verecek biri. Yani bu kadar yetenekli oyuncularımız var. Hiç biri mi uymayacak Sarp karakterine. Uyar hem de bal gibi uyar. Sadece Rüya İşçileri alışamayız sanıyor. Ama ben inatla alışacağımıza inanıyorum.
Sonuçta Sarp'sız bir Eki'e ya da babasız bir Sinan'a alışmaktan daha zor olamaz. Zavallı çocuk da artık iflah olmaz. Bunca olaydan sonra psikolojik tedevi görecek Sinan'cık da. Ne yapsın o da babasını canlandıranın gazabına uğradı.
ceyda deniz
28-08-06, 12:08
Amanınn Emrah mı valla sevenleri bana kızmasın ama işte o zman hem valla hem billa tv yi açar ev turuda yapmazdım dönemeyeceğim için direk nete bağlanırdım :img-nyam:
korkmayın emrahın show tv de yeni dizisi başlıyor polis rolündemi ne oynayacak hatta yanındada kuş dilinde şu konuşamayan ıslıkla konuşan bir kız vardıya o oynayacak yani emrah olmaz başka biri olacağı kesin
dizidizidiziler
28-08-06, 12:12
hehe keremcem bu şaşırmamak lasım neden dersen müge ile çıkarken bir filme başladı pelin ile birlikte oldu mügeyi aldattı daha sonra aşk oyunu na başladı yaseminle adı çıktı pelini aldattı snaırım öle duydum daha önce forumlarda yane projeye göre sefgili deişio sanırım :img-haha: o yüzden istek müzikal olsun ister reklam devamı gelir sanırım :img-haha:
Nalancığım bir dergide röportajını okumuştum nisan ayı gibiydi.. kendi de söylemiş zaten demiş ki ben çok güzel aşık olurum. Aşkı beceririm ama aşktan sonra gelen sevgiyi beceremiyorum.
A be K.cem o aşk dediğin gördüğün kişiye heyecan duyman..esas sevgidir önemli olan... yani K. cem aslında diyor ki, ben şıp sevdi gibi aşık olurum, ama elde ettiğimde o kişiyi sıkılırım, sevgi kısmında ayrılırım, hooop başkasına aşık olurum..ayran gönüllü biraz arkadaşımız ilişkilerinde bile böyle olan bir insandan diziye karşı sevgi ve bağlılık göstermesini nasıl bekleyebiliriz değil mi Nalancığım?
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:13
ay ilahi harikasin ya sadece atdim belki dedim amma olmas her halde emrah cok kendinden emin birisi o hic bir zaman baskasinin oynadigi rolu devam etdirmez her seyi yeni basdan baslar (bende sevmiyorum ya kendisini )
bask akim ola bilir biliyormusunuz ben hep isimlerini unutuyorum hani serseride bas rol oyunucusu vardi ya gamzeye asik olan neydi ismi ya o olsa iyi olur basarili oyuncu hemde koimik rol yapar
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:16
Emrah olmaz..onun da dizisi var ayrıca yakışırlar mı birbirlerine???
Bahsettiğin kişi Arda Kural galiba..
evet tesekkurler arda kural cok yakisikli cok komik ve de uzun boylu ekinede yakisir tam tipi aslinda
didou_didem
28-08-06, 12:16
ay ilahi harikasin ya sadece atdim belki dedim amma olmas her halde emrah cok kendinden emin birisi o hic bir zaman baskasinin oynadigi rolu devam etdirmez her seyi yeni basdan baslar (bende sevmiyorum ya kendisini )
bask akim ola bilir biliyormusunuz ben hep isimlerini unutuyorum hani serseride bas rol oyunucusu vardi ya gamzeye asik olan neydi ismi ya o olsa iyi olur basarili oyuncu hemde koimik rol yapar
Okan Yalabık..Aslında ben onu çok seviyorum ama olur mu bilmem..Valla artık dizi oyuncularından kim uyar diye bakıyorum..vardır herhalde koca Türkiye'de oynacak uyan biri ya...
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:19
var oyuncu amma sarpin yerini dolduracak onu aratmiyacak dizinin tadina tat katacak birisi olmasinmi yani
cunku biz sonucda hep beraber arkasindayiz deyilmi dizinin
merak ediyorum bundan sonra keremcem unlu ola bilecekmi yoksa yildizi aniden parlayib sonenler gibimi olacak ya
Nalancığım bir dergide röportajını okumuştum nisan ayı gibiydi.. kendi de söylemiş zaten demiş ki ben çok güzel aşık olurum. Aşkı beceririm ama aşktan sonra gelen sevgiyi beceremiyorum.
A be K.cem o aşk dediğin gördüğün kişiye heyecan duyman..esas sevgidir önemli olan... yani K. cem aslında diyor ki, ben şıp sevdi gibi aşık olurum, ama elde ettiğimde o kişiyi sıkılırım, sevgi kısmında ayrılırım, hooop başkasına aşık olurum..ayran gönüllü biraz arkadaşımız ilişkilerinde bile böyle olan bir insandan diziye karşı sevgi ve bağlılık göstermesini nasıl bekleyebiliriz değil mi Nalancığım?
Sanırım öyle Arzu Ablacım zaten bunu kendileri ize sözle göstermekle yetinmedi faaliyete de gecti ne diim aşk konusunda ki düşüncelerini dizilere de yansıtacaksa valla izleyenlerinin çok işi var :img-icecr
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:22
sinandami cikdi acaba med yapim bir haber felan yaymadi deyilmi sitesinde her hangi bir aciklamada vermedi galiba diziyle alakali belkide yeni senaryo baslarini karisdir di
acaba muzikleridemi deyisir
kadife kelepce calmaz artik
ceyda deniz
28-08-06, 12:25
Lütfen biri cevap versin keremcem diziden ayrıldı mı ayrılmadı mı :img-sorry
biraz önce yazdık ya canım ayrıldı ve kesin kendiside yazdı ayrıldım diye
var oyuncu amma sarpin yerini dolduracak onu aratmiyacak dizinin tadina tat katacak birisi olmasinmi yani
cunku biz sonucda hep beraber arkasindayiz deyilmi dizinin
merak ediyorum bundan sonra keremcem unlu ola bilecekmi yoksa yildizi aniden parlayib sonenler gibimi olacak ya
nergiz_can aynen canım öyle olucak yıldızı aniden parlayıp sönenler gibi olucak herkes ektiğini biçer . bungus_ buny evet keremcem ayrıldı canım tek cümlelik yorum yazmayılım yasak
biraz önce yazdık ya canım ayrıldı ve kesin kendiside yazdı ayrıldım diye
Pardo yaa yanlışlıkla bi tane daha gelmiş kusura bakmayın :img-sorry
dizidizidiziler
28-08-06, 12:28
Emre Altuğ diyen arkadaşlara yanıt;
Olmaz arkadaşlar ,çünkü yeni dizisi önümüzdeki hafta Show TV!de başlıyor.Başrolü de Aliye'deki Dr.Denize platonik aşık olan ''derman abla '' ile paylaşıyorlar.Üzgünüm.Ayrıca sanırım kendisi Yasemin'den kısa .Güzel durmazdı.Gördüğünüz gibi bende bahane çok.
Ozgucuğum, Dediğin gibi emre altuğ olmaz. Fakat aliye'deki derman ablaya bayılmıştım ben. Kız çok hoş. O yüzden bu yeni dizilerini seyretmeyi bir deneyeceğim.
Ilk göz ağrım aşk oyunuma gelince sarp'ın yerine gelen karakter kesinlikle çoook karizmatik olmalı.. Şöyle tuttuğunu koparan, yeri geldiğinde bizi bile korkutan, gözüpek, bir avukat..
Karizma akmalı bu şekilde rol yapmalı... Bakın o zaman eminim hepiniz bu avukata alışacaksınız...Keyifle de izleyeceğiz dizimizi...
Bu arada Keremcem filan diye bir isimler geçiyor bazı yorumların içinde ben tamamen silmişim onu, hatırlayamadım. Pardon O kim? Ne işe yarar? Ne yer ne içer? Hatırlayamadım, kusura bakmayın..
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:33
artik sarp bence yeni kasetine bu sarkiyi eklesin
gidiyorum butun ask oyunu yureyimde
gidiyorum ekin kokun uzerimde
sana yagmurdaki opucuyu birakdim
bir tek ben ve teksoylar gidiyoruz
oku abicim kim dinler seni okuuuuuu
Neyse canım diziden ayrıldıysa ayrıldı.Ben aşk oyununu izlemeye devam edicem Keremcem'den bunu hiç beklemezdim doğrusu
dizidizidiziler
28-08-06, 12:36
Valla yerine biri gelsin mi gelmesin mi ona bile karar verebilmiş değilim ya halim çok kötü yaa nolcak bu halim benim:(
Şimdi gelsin Sarp ölmesin başka biri oynasın diyorum..Ama Keremcem'e alıştık yadırgarız herhalde diyorum kendi kendime..
Bir yandan ölsün yeni karakterler gelsin diyorum...Ama kaç bölüm mutlu olmalarını bekledik nelere katlandık ya...Bize haksızlık değil mi bu??Tam mutluluk kredilerini kullanacaklar derken...
Yok güzelim. Ne krediyse bir türlü yükleyip kullanamadılar.. K.cem güvenilir bulunmadı ve bankadan bir türlü kredi çıkmadı kendisine... :img-grin2
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:39
..
Bu arada Keremcem filan diye bir isimler geçiyor bazı yorumların içinde ben tamamen silmişim onu, hatırlayamadım. Pardon O kim? Ne işe yarar? Ne yer ne içer? Hatırlayamadım, kusura bakmayın..
aynen bende oyle demisdim ilk izlediyimde bu kim ya bu yeni oyuncumu demisdik amma sonra oyrendik ki meyese bu kilibini gorunce ay bu ne diye cevirdiyimiz sarkiciymis
simdi aynen oyle yapalim o da kim ya bir sene onceki gibi aman
buna bakincaya kadar ask oyunu diye yeni bir dizi baslamis ona bakalim diyelim ve performans dusukluyu yapmadan diziya devam edelim
kim icin ekin icn ve ismet amcanin hatiri icin eminin o yasasaydi birakmazdi diziyi oturmus karakterler cok saygilidirlar isine anlasilan ekinde oturmus keremcemde deyil
2 gunluk aktorde ne oturaklikdan bahsediyorum ya
didou_didem
28-08-06, 12:39
Yok güzelim. Ne krediyse bir türlü yükleyip kullanamadılar.. K.cem güvenilir bulunmadı ve bankadan bir türlü kredi çıkmadı kendisine... :img-grin2
arzu abla koptum burda valla..:img-hyste doğru banka vermedi krediyi...
Başka hangi karakterler gelir acaba??Şimdi birsürü oyuncu,karakter ona uygun senaryo..anlaşma....daha önce nalancım yazdı galiba dediği gibi çok zor işleri valla...
sweetheart_02
28-08-06, 12:40
işte yani..insanın kendini bilmesi de bi erdem dicem ama o da yok galba arkadaşta..inanmıyorum ya bide şarkıların altına bööle duygusal sözler yazıo bişiy sandık bizde..üfff...ewt çok güzel aşık oluyo bncede ama sevmeyi beceremio galba gerçekten..yada sevdiğinde nasıl davranman gerekir neler yapmaman gerekir o konuda pek bilgili diil galba...:fighting2 :fighting2
dizidizidiziler
28-08-06, 12:42
evet tesekkurler arda kural cok yakisikli cok komik ve de uzun boylu ekinede yakisir tam tipi aslinda
Biz diyoruz karizmatik, tuttuğunu koparan avukat, siz diyorsunuz arda kural. Olur mu hiç. Tipi çocuk gibi. Ekin'i taşıyamaz o dizide.. Çok gözümüze batar bence...
sweetheart_02
28-08-06, 12:42
artik sarp bence yeni kasetine bu sarkiyi eklesin
gidiyorum butun ask oyunu yureyimde
gidiyorum ekin kokun uzerimde
sana yagmurdaki opucuyu birakdim
bir tek ben ve teksoylar gidiyoruz
oku abicim kim dinler seni okuuuuuu
haha..güsel uydurmuşsun sevdim:img-grin2 :img-grin2 orjinali de uyuyo ama..
gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
gidiyorum kokun hala üzerimde
sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar
bir kendim bir ben gidiyorum....
çok severim bn bu şarkıyı bayılırım hatta..:img-icecr orjinal versiyonu da uyuyomuş gibi geldi nedense...:img-kiss: :img-kiss:
Zaten onun forumu bir karışmış ki sorma Arzu.Kızlar ağlıyor orda,yapma aşkım,Şevval kim sen kim diye.
Aşkım diyorlar ,çok komik ya.Biraz daha ortalığa çıksın herşey gör bak ne hale geliyorlar.O zaman bir iki kelam daha edeceğim orada;
''Olur mu arkasında durmanız lazım , hani her kararına saygılıydınız,nerde destek,ağlamayı bırakın destek verin abinize '' diye.
Arkadaşlar bu arada ben yeni bir aday düşündüm.Tamer Karadağlı.Nasıl?Gerçi biraz büyüğüz ama,karizmatik adam.Değil mi Arzu.Karizma dedin karizma buldum bak.Kızı olmuş şu aralar dizi falan çekmiyormuş.Bilmiyorum öylesine aklıma geldi işte.Olmaz da.
sweetheart_02
28-08-06, 12:47
Zaten onun forumu bir karışmış ki sorma Arzu.Kızlar ağlıyor orda,yapma aşkım,Şevval kim sen kim diye.
Aşkım diyorlar ,çok komik ya.Biraz daha ortalığa çıksın herşey gör bak ne hale geliyorlar.O zaman bir iki kelam daha edeceğim orada;
''Olur mu arkasında durmanız lazım , hani her kararına saygılıydınız,nerde destek,ağlamayı bırakın destek verin abinize '' diye.
Arkadaşlar bu arada ben yeni bir aday düşündüm.Tamer Karadağlı.Gerçi biraz büyüğüz ama,karizmatik adam.Kızı olmuş şu aralar dizi falan çekmiyormuş.Bilmiyorum öylesine aklıma geldi işte.Olmaz da.
aaa bnde aynı şeyi düşünmüştüm...gerçi biraz yaşlı duruyo yaseminden ama tamer karadağlı hiç fena fikir diil..en azından karizmatik adam..ama o bi diziye ortasından girmez asla..beyaz gelsin o zaman bildiğimiz beyazı diyorum..:img-grin2 :img-grin2 o da olur dimi..gerçi çoktan bellidir de eğleniorum işte o gelsin bu gelsin diye...
bu arada ewet ya keremcemin sitesindekiler aşkım fln dio..okuyup gülüodur bnce..ya inanmıyorum ama normal karşılamak lazım çoluk çocuk hepsi...keremcem de onların lafıyla hareket ediyo bişey demiyorum artık ona...:img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha:
NERGIZ_CAN
28-08-06, 12:49
haha..güsel uydurmuşsun sevdim:img-grin2 :img-grin2 orjinali de uyuyo ama..
gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
gidiyorum kokun hala üzerimde
sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar
bir kendim bir ben gidiyorum....
çok severim bn bu şarkıyı bayılırım hatta..:img-icecr orjinal versiyonu da uyuyomuş gibi geldi nedense...:img-kiss: :img-kiss:
tesekkurler beyendiyine sevindim baskada var yazarim sarpa daha neler yazacagiz neler
sweetheart_02
28-08-06, 12:52
tesekkurler beyendiyine sevindim baskada var yazarim sarpa daha neler yazacagiz neler
bak bnde buldum:
sorsam bana benden yakındın
şimdi neden uzaktasın
hayal kurup hep inandırdın
YALANIN BATSIN YALANCISIN
ahahaha tam keremcemlik...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Arkadaşlar biraz fazla abartmıyormusunuz?evet haklıyız keremcemin diziden ayrılmaması gerekiyodu ama işlerinin düşündüğü gibi gitmediğini mesajında da çok açık bir şekilde zaten açıklamış,bizler ona biraz fazla yüklenmedik mi,sanki onu umursamıyoruz gibi davranışlar sergileniyor aslında karşıdan bakınca öyle gözükmüyo,keremcem kim,albümünü almıcaz dinlemicez konserlerine gitmicez gibi yazışmaları okumak ben keremcen seveni olarak fazlasıyla üzüyor,evet herkes düşüncesini açıklamkta özgürdür,sevgi bu kadar çabuk bitmez arkadaşlar 2 ay öncesine kadar tepede olan insana şimdi o kim ne işe yarar denmemeli,herkes birazda onun tarafından bakmayı denesin lütfen o zaman ona daha da hak vericez,.,.anlayışınız için teşekkür ederim herkese,.,.,.,
Arkadaşlar bu arada ben yeni bir aday düşündüm.Tamer Karadağlı.Nasıl?Gerçi biraz büyüğüz ama,karizmatik adam.Değil mi Arzu.Karizma dedin karizma buldum bak.Kızı olmuş şu aralar dizi falan çekmiyormuş.Bilmiyorum öylesine aklıma geldi işte.Olmaz da.
Dee Ablacım de ben oraya üye değilim ama en azından burdan gülerim :img-nyam: Tamer olmasın Ablacım yaaa Yasoya büyük kaçar ben yakıştıramam nedense haz almıyorum da o adamdan :img-elvis
bak bnde buldum:
şimdi neden uzaktasın
süper olmuş sweetheart ellerine sağlık gerçektende tam keremcemlik:img-icecr
Özom arkadaşım selam, ben o açıklamasına inanmıyorum Keremcem'in. Onun için bize yamuk yaptı diyorum. Yeni albümü için diziden çekip gitmez bir insan. Bu adam yolun başındayken düşünemedi mi ben şarkı söyleyeceğim, şarkıcı olacağım diye? Öyle ya bir düşünüp tartar iki işi bir arada yapabilir miyim acaba diye? Hadi o daha çaylaktı Aykut abisi niye düşünmedi hem albüm çalışmaları hem dizi çekimi zor olur diye... Tabi o zaman amaçları başkaydı onların...
Özom senin düşüncelerine de saygım var.Herkes farklı pencereden bakıp yorumlayabilir bu olayı ve Keremcem'in açıklamasını. Sende böyle düşünmüş olabilirsin.
NERGIZ_CAN
28-08-06, 13:03
bak bnde buldum:
şimdi neden uzaktasın
harika olmus bencede oyle yapdi once firsat yakaladi kendini tanitdi sonrada aradan cikdi
hic yakisdiramadim hani hep kanallarda gezdi, diziydi, konserdi, turnedir, yeni kasetdi, kilipdi,bir arada goturdu simdide yok olmuyor butun sanatcilar oyle yapiyor bir arada yapiyorlar basarisiz olanda yok
bunun kaseti cok onemliymis
sikisik zamanlarida nasil dayandi ya simdi bir tek dizi ve kaseto ola bilirdi turnelere televizyon programina son vere bilirdi
2 sini bir arafda goture bilirdi
sweetheart_02
28-08-06, 13:04
Arkadaşlar biraz fazla abartmıyormusunuz?evet haklıyız keremcemin diziden ayrılmaması gerekiyodu ama işlerinin düşündüğü gibi gitmediğini mesajında da çok açık bir şekilde zaten açıklamış,bizler ona biraz fazla yüklenmedik mi,sanki onu umursamıyoruz gibi davranışlar sergileniyor aslında karşıdan bakınca öyle gözükmüyo,keremcem kim,albümünü almıcaz dinlemicez konserlerine gitmicez gibi yazışmaları okumak ben keremcen seveni olarak fazlasıyla üzüyor,evet herkes düşüncesini açıklamkta özgürdür,sevgi bu kadar çabuk bitmez arkadaşlar 2 ay öncesine kadar tepede olan insana şimdi o kim ne işe yarar denmemeli,herkes birazda onun tarafından bakmayı denesin lütfen o zaman ona daha da hak vericez,.,.anlayışınız için teşekkür ederim herkese,.,.,.,
sevgi tabi çabuk bitmez ama son 4-5 aydır keremcem hiç hayranlarını düşünmedi hep kendi çıkarlarını düşündü..söyle söyleyebilirsin e yasemin çıksın die yırtındık durduk belki 1000 tane yasemin ergene yazıp yollamışımdır ben ve benim gibi bir sürü arkadaş nerde yasemin? sevenhill olayı da aynı şekilde sabahlara kadar mail attık yasemin olsun die..keremcem eğer hayranlarını çok düşünseydi bizim fikirlerimize çok önem verseydi isteklerimizi değerlendirirdi..biri uymadı belki ona ama hepsi de mi ters geldi. inanmıyorum bn bu kadar tesadüfe..diziden işleri yüzünden ayrılması da palavra..diğer albüme kadife kelepçe eklendiğinde dizi 6.-7. bölümdeydi.o zaman işlerini engellemiodu da şimdi mi engellio..zaten dizi ocakta biticekti..onun yüzünden insanlar işsiz kaldı..bunları görmezden gelemeyiz..ben keremcemim en önde giden hayranlarındandım ama bunlar gözümü kör etmedi..ama tabiiki de herkes fikrini söylemekte serbest.abartmıyo musunuz die sormuşsun sadece neden abartmadığımızı anlatmak istedim cnm...
Yine Ekin'in yeni aşkı yakışıklı,karizmatik avukatımız için adaylar havada uçuşuyor.
Benim adayım ilk önce söylediğim isim Tolgahan Sayışman.
İkinci adayım ise bilmiyorum siz ne dersiniz bugün geldi aklıma.Mehmet Ali Alabora.Hem kendisi Osman Yağmurdereli'nin oyuncusuydu daha önceden şimdi kime bağlı bilmiyorum ama.İntikam almış oluruz böylelikle.
Dee Ablacım de ben oraya üye değilim ama en azından burdan gülerim :img-nyam: Tamer olmasın Ablacım yaaa Yasoya büyük kaçar ben yakıştıramam nedense haz almıyorum da o adamdan :img-elvis
Bence de büyük.Babası yaşında nerdeyse.Vazgeçtim olmaz o zaten.Kenan İmirzalıoğlu olsun o nasıl?Ben gerçi pek beğenmem ama,boylu poslu ,beğeneni çok.
Yine Ekin'in yeni aşkı yakışıklı,karizmatik avukatımız için adaylar havada uçuşuyor.
İkinci adayım ise bilmiyorum siz ne dersiniz bugün geldi aklıma.Mehmet Ali Alabora.Hem kendisi Osman Yağmurdereli'nin oyuncusuydu daha önceden şimdi kime bağlı bilmiyorum ama.İntikam almış oluruz böylelikle.
Sinem ablacım selamlar! Ben de Tolgahan Sayışman fikrindeyim. Açıkçası Sarp ölmesin yerine ya Tolgahan Sayışman ya da Haluk Piyes gelsin diyorum ama Rüya İşçileri sanırım alışamayız diye düşünüyor olmalılar ki ille de ölecek Sarp diyorlar. Ama başta Ekin, Sinan olmak üzere bize de yazık ya...
Hak etmedğimiz olaylarla karşılatığımız yetmez gibi bir de Sarp yok.
didou_didem
28-08-06, 13:10
Bence de büyük.Babası yaşında nerdeyse.Vazgeçtim olmaz o zaten.Kenan İmirzalıoğlu olsun o nasıl?Ben gerçi pek beğenmem ama,boylu poslu ,beğeneni çok.
özgü abla ben çok beğenirim valla kenan'ı..o olursa harika olur bence..ama o acı hayat'ta oynuyo..dizi bu sezon devam ederse oyanabilir mi??Devam ediyor mu hiç bilmiyorum o diziyi valla..
ayrıca sinem abla Tolgahan Sayışman bana daha çok olur gibi geliyor..
sweetheart_02
28-08-06, 13:10
tolgahan sayışman kim? nerde oynuyodu hatırlayamadım? söylerseniz hatırlarım..ya kenan imirzalıoğlunun başka dizisi var o gelmez..
Yok valal o olursa o zaman da Emraha uyguladığım taktiği uygularım :img-haha: bence ne memet ali alabora ne kenan zati rakipdi bunlar bir lale bence emre altup dicem de kaptırmışıs onu şu tercihlerden en işe yarayanı Tolgahan Sayışman bir onu tuttu gözüm :img-nyam:
tolgahan sayışman kim? nerde oynuyodu hatırlayamadım? söylerseniz hatırlarım..ya kenan imirzalıoğlunun başka dizisi var o gelmez..
Tolgahan Sayışman Güney Kore'de yapılan ve 70 ülkenin katıldığı 'Manhunt International' yarışmasında 'Dünyanın En Yakışıklı Mankeni' seçilen kişi. Bize de uyar gibi geliyor Sarp karakterine. en azından ben öyle düşnüüyorum. Duruşu, bakışı kaldırı bu rolü bence.
herkese merhabalar...
bende tamer karadağlı'yı yakışdıramam.ne biliyim nalan'a olduğu gibi bana da sıcak gelmiyor.yada bundan önce başka başrollerde oynadığı için ordaki karakterinden sıyrılıp aşk oyununun içine yakışdıramam yani...mesela bi avukat dışında süha dayıyı ve hakim kenan ışık'ı yeniden sokabilirler...ama artık teksoy yoksa sühada yoktur yani:img-sorry
Bak şimdi .Kimse ona gittiği için kızmıyor Özo'cuğum.Çekimlere 4 gün kala ekibe bildirdiği,yazmış olduğu 2 sayfalık saçmalık dolu bahanelerine kızıyor.Dürüst davranmadığı için kızıyoruz.Tüm bu mazeretlerin vardı da niye çekimlerin başlamasını bekledin be adam?Niye Temmuzda çekip gitmedin.Niye senaristlerin 2 aydır senin üzerine hikaye üretmelerine ses çıkarmadın,adamlara niye durun kardeşim ben yokum demedim?.Şimdi çıkmış albümdü,reytingdi gibi saçmalık üretiyor.Üstelik dizi en kötü zamanlarında bile hep ilk 3'e girdi.Reytinglerin süründüğünü biz hiç görmedik.Yoksa gitsin yolu açık olsun.Ama lütfeninsanlara DÜRÜST olsun.Yeni dizi görüşmesi Ocak ayına ertelendi desin bakalım,bekliyoruz.Ama daha önce de dediğim gibi tüm bunlar için YÜREK gerek.
Neyse açmayalım bu konuyu kendisini hala severim ama acayip kızıyorum.
sweetheart_02
28-08-06, 13:15
Bence Nejat İşler ya da Ozan Güven gelsin...:img-grin2 :img-grin2 Ben çok severim ikisini de hem birinin bu aralar dizisi yok dieri de Aliye'den çıktı..Güsel olurdu ama kesin bu tahminlerin hiçbiri tutmicak...alakasız birisini bulucaklar aceleyle...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Tolgahan Sayışman Esir Kalpler dizisinde oynamıştı Serhat Tutumluer ile birlikte ama malesef dizinin ömrü kısa sürmüştü.Ayrıca şu an kendisi Deniz Akkaya'nın bir yarışma programı var onu sunuyormuş.
Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi devam ediyor o olamaz.
Bence dönüp dolaşıp top Mehmet Aslan'da kalacakmış gibi geliyor.
Şimdi Sarp ölürse bir zaman atlaması yapmaları lazım, şöyle uzunca bir zaman.
Bu arada Ekin'in kalbi soğumalı ki yeni girecek karaktere aşık olsun. eee peki o uzun zaman atlamasında Sinan ne olacak. Muzo gibi büyümeyecek mi? Yoksa Teksoy yada Serbest ailesiyle uzaklara mı gönderecekler çocuğu...
Bana sanki Sarp sağlam kalsa daha iyi olacak gibi geliyor. Sadece 3-4 ay geçer, Ekin iyileşir ve yeni oyuncuyla devam ederler. Şöyle birde kırmızı oda sahneleride koyarlarsa bol bol, Keremcem Beyfendi de çatlar şöyle göz atarken diziye...
Daha önce olan birşey mi acaba başrol oyuncusunun dizinin ortasında değişmesi? Hiç hatırlamıyorum oldu mu böyle bir olay, ona göre nasıl duracak bir düşüneceğim.
sweetheart_02
28-08-06, 13:18
Tolgahan Sayışman Esir Kalpler dizisinde oynamıştı Serhat Tutumluer ile birlikte ama malesef dizinin ömrü kısa sürmüştü.Ayrıca şu an kendisi Deniz Akkaya'nın bir yarışma programı var onu sunuyormuş.
hıı biliyorum o adamı çok yakışıklı ama onu da seçmezler bana daha bilindik biri olucakmış gibi gelio...keremcem yüzünden bi reyting düşmesi olucak onu toparlamak için...
Tolgahan Sayışma Esir Kalpler dizisinde oynamıştı Serhat Tutumluer ile birlikte ama malesef dizinin ömrü kısa sürmüştü.Ayrıca şu an kendisi Deniz Akkaya'nın bir yarışma programı var onu sunuyormuş.
Sinem abla hadi madem Tolgahan Sayışman ya da Haluk Piys olmuyor. Bari gelen karakter yeni Sarp olarak karşımıza çıksa. Yani illa diyorlarsa Mehmet Aslan'ın Med Yapım'la bağı var, onu kolay ikna ederiz. O zaman en azından onu Sarp yapsınlar. Ben ısrarla diyorum herkes bir şekilde yeni Sarp'a alışır ama "ölümü bile yenen", komalardan kalkıp, araba kullanan Sarp'ın ölümüne alışamaz. İşte madem hal böyle, gelin Rüya İşçileri yol yakınken bize bir Sarp bulun.
Tolgahandan yana benim oyum walla cok seker bisii olsun öle bitane sefgilim walla süper olur:)
sweetheart_02
28-08-06, 13:21
Bu arada Ekin'in kalbi soğumalı ki yeni girecek karaktere aşık olsun. eee peki o uzun zaman atlamasında Sinan ne olacak. Muzo gibi büyümeyecek mi? Yoksa Teksoy yada Serbest ailesiyle uzaklara mı gönderecekler çocuğu...
Bana sanki Sarp sağlam kalsa daha iyi olacak gibi geliyor. Sadece 3-4 ay geçer, Ekin iyileşir ve yeni oyuncuyla devam ederler. Şöyle birde kırmızı oda sahneleride koyarlarsa bol bol, Keremcem Beyfendi de çatlar şöyle göz atarken diziye...
Daha önce olan birşey mi acaba başrol oyuncusunun dizinin ortasında değişmesi? Hiç hatırlamıyorum oldu mu böyle bir olay, ona göre nasıl duracak bir düşüneceğim.
olmuştu önceden Meltem Cumbul, Yılan Hikayesinden çıkmıştı..dizide de öldürmüşlerdi onu sonra memoli bi polise aşık olmuştu..ama dizi çok kötüleşmişti bn meltem cumbul çıktıktan sonra izlemeyi bırakmıştım...yunanlı bi kız gelmişti şimdi yabancı damatta oynuyo o kız çok alakasız olmuştu acaip sırıtmıştı...
didou_didem
28-08-06, 13:21
aynen ayşacım ya...haklısın valla yazdıklarına katılıyorum.Daha önce Pınar Altuğ Çocuklar Duymasın dizisinden ayrılmıştı başka biri gelmişti Zeynep Tokuş...Sarp ölmemeli.!!!!!!!3-4 ay geçer,Ekin toparlanır..ondan sonra devam.....
Tolgahandan yana benim oyum walla cok seker bisii olsun öle bitane sefgilim walla süper olur:)
Alemsin Ozly'cim diyeceğim. (Ama laf aramızda böyle de tuhaf oluyor. Kısa yoldan ne diyeyim?).:icon_redf Ben diyorum işte biz topluca bir dilekçe verelim, olsun bitsin. Hani Rüya İşçileri ve ekip hep bizi dinlerler yaa ondan hemen bunu da göz önünde bulundururlar. Hani Ekin evet demedin dedik, bakın demedi, dört yıl geçmesin dedik hiç eçti mi? Tümör de neymiş dedik, adını bile duyurmadılar sağolsunlar. Mutlu olsunlar dedik, ağlama sesi bile duymadık. Sinan baba desin dedik, çocukcağız başka kelime söylemedi. Eee bu kadar bizi önemseyen ekibimiz hemen bizi dinler anlaşır Tolgahan Sayışman'la değil mi?? Haksızsam söyleyin yani...:blush:
sweetheart_02
28-08-06, 13:25
Sinem abla hadi madem Tolgahan Sayışman ya da Haluk Piys olmuyor. Bari gelen karakter yeni Sarp olarak karşımıza çıksa. Yani illa diyorlarsa Mehmet Aslan'ın Med Yapım'la bağı var, onu kolay ikna ederiz. O zaman en azından onu Sarp yapsınlar. Ben ısrarla diyorum herkes bir şekilde yeni Sarp'a alışır ama "ölümü bile yenen", komalardan kalkıp, araba kullanan Sarp'ın ölümüne alışamaz. İşte madem hal böyle, gelin Rüya İşçileri yol yakınken bize bir Sarp bulun.
ya şu mehmet aslan, çağla şikelin eski sevgilisi diil mi? ben sevmiyorum o adamı hiç..ama dediğiniz gibi med yapım la anlaşması varsa o gelebilir walla şaşırmam....
herkese merhaba,
aman aman aysa`cim da gelmis, hemen doktorunu sormus. hosgeldin arkadasim. bazi arkadaslara kesinlikle katiliyorum. sarp ölmemeli...ne olursa olsun bunca yasana olaydan sonra, bu ask böyle bir sonu hakketmedi. ayrica sarpla bir daha hic birlesmeyecegini ve kenandan hic ayrilmayacagini düsünen ekin, onunla birlikte bile olmamis. onu bosverelim, ne elini tutturmus nede sarilmis kenana. simdi bu kizimiz gidecek baskasina asik olacak. bence yeni bir sarpa alismak daha kolay olurdu. yeni karakter icin önerlierden tolgahan sayismani bende begendim ama yanlis hatirlamiyorsam nalan arkadasimiz onun olmadigini söylemisti galiba. benim tahminim mehmet aslan olacagi yönünde. hem nalanin daha önce verdigi tüyolara uyuyor, hemde daha önce MED yapimin iki projesinde yer almisti.
Bence Nejat İşler ya da Ozan Güven gelsin...:img-grin2 :img-grin2 Ben çok severim ikisini de hem birinin bu aralar dizisi yok dieri de Aliye'den çıktı..Güsel olurdu ama kesin bu tahminlerin hiçbiri tutmicak...alakasız birisini bulucaklar aceleyle...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Nejat gelse varya manyak bişe olur dizi seve seve ayıla bayıla izlerim ama o yarım dizilere başlaamaz sanmam hele de bu proje riskli ise hiç sanmam ama süpper olurdu avukat nejat ve ekin aşkı izlerdim vallah ne diim bakın oyuncuya göre naısl fikir değişio bende ama gene de sarp ekin number 1 :img-nyam: ona ne şüphe :img-nyam:
Bir ara ağzınızda Mehmet Aslan dönüodu sorması ayıp o ne iş :img-icecr
ya şu mehmet aslan, çağla şikelin eski sevgilisi diil mi? ben sevmiyorum o adamı hiç..ama dediğiniz gibi med yapım la anlaşması varsa o gelebilir walla şaşırmam....
Vallahi Çağla Şikel'in eski sevgilisi mi bilmiyorum ama forumdaki arkadaşlar Belalı Baldız adlı bir dizide oynadığını söylediler. Ve Med Yapım'a ve Fatih Aksoy'la olan yakınlığıyla tanınıyormuş. Kim gelirse gelsin (tabii o kadar da değil, azıcık da rolün hakkını versin gelen kişi) Sarp ölmesin.
Ben hep aynı örneği veriyorum ama bu konuda benim hatırladığım başarısını devam ettiren tek dizi Zerda oldu.Şahin Ağa ile efsane aşk yaşayan Zerda Şahin Ağa ölünce aradan zamanda geçince Devran ile tanışmış ve onunla arasında önceleri adını koyamadığı bir ilişki başlamıştı.Fakat burada gözardı edemeyeceğimiz,sabahta benim üzerinde durduğum girecek olan yeni karakteri canlandıracak kişiye çok büyük iş düşüyor.Halit Ergenç Yavuz Bingöl'ün boşluğunu doldurabilmişti.İşte bizim dizimizide en az Yasemin kadar diziye sahip çıkabilecek bir oyuncu lazım.Öyle olmalıki hem iyi bir oyuncu,hem yakışıklı,hem karizmatik ve aynı zamandada az da olsa medyatik olması gerekiyor arkadaşlar.
Ceren bende sana katılıyorum canım. Sarp ölmemeli. Bu kadar büyük aşkı anca ölüm ayırsa bile acısı büyük olur. Ekin'in başkasına aşık olması sırıtır bence. İnsan büyük aşk yaşadığını sanıp ayrıldıktan sonra tekrar başkasına aşık olabiliyor normal hayatımızda ama bunların ki bildiğimiz en babasından aşktı... Neler gördü geçirdi. Şöyle mutlu olacakları sırada pat diye ölümü sokmaları senaristlerin hoş olmaayacak bence.
sweet arkdaşım, sanırım Kınalı Kar adlı dizide de olmuştu böyle bir olay. Kahraman ölmüştü ve başka bir aşk başlamıştı. Kabullendi mi izleyicileri bilmiyorum. Benim öğrenmek istediğim kahramanı öldümeyip yerine başka oyuncu geldi mi hiç? Buna örnek var mı?
Didem, evet Çocuklar Duymasın vardı doğru. İzlemiyordum ben o diziyi. İnsanlar alış mıydı acaba? Ya zaten Ocak ayına kadar olacaksa dizi, alıştık alışmadık derken dizi biter işte. Onlar sağ biz salim çıkarız bu karmaşadan...
Nejat gelse varya manyak bişe olur dizi seve seve ayıla bayıla izlerim ama o yarım dizilere başlaamaz sanmam hele de bu proje riskli ise hiç sanmam ama süpper olurdu avukat nejat ve ekin aşkı izlerdim vallah ne diim bakın oyuncuya göre naısl fikir değişio bende ama gene de sarp ekin number 1 :img-nyam: ona ne şüphe :img-nyam:
Nalancım ne iş olacak, senin verdiğin ipuçlarını birleştirip yeni kişiyi bulmaya çalışıyorduk. Esmer dedin (gerçi çok fazla değil Mehmet Aslan ama olsun artık) sonra bir dizisi yayından kalktı, bir dizide konuk oyuncu oldu falan dedin ya işte tüm bunlar birleşince böyle bir fikir çıktı. Sadece tahmin anlayacağın. Sılam abla'nın aklına gelmişti sanırım.
dizidizidiziler
28-08-06, 13:34
Ozgucuğum, İyi olmuş zombilere, daha çok ağlarlar onlar. Bu arada Tamer Karadağlı demişsin. Ben Tamer Karadağlı olsun demiyorum da ama şöyle karizmatik ve avukat rolünü kotarabilecek birisi olsun.. Şeytan'ın avuktı filmindeki Keanau reeves gibi.. yani çok çocuk bir tip olmasın, artık Ekin bir anne, çok şey gördü geçirdi. yanına küçük bir çocuğa benzeyen bir tip yakışmaz bence...
hoşgeldin ayşa ablacım..seni görmek ne güzel...
bak sen yokken neler geldi başımıza..valla ablacım kırmızı odada bizmi çatlarız keremcemmi bilemiyorum ama iki tarafında çatlicağı kesin gibi.artık nalan'ın taktiğini uygularız açar ev turuna çıkarız görmemek için:img-grin2
muzo'yla sinan da çıkabilir bence diziden,eğer zaman atlaması olursa yani muzo kesinlikle çıkmak zorunda yada altına tabure koyup yapabilirler çekimleri bizim için hava hoş,ama yüzününde biraz değişmesi lazım tabi.sinan belki kalabilir olduğu gibi 2.5 yaşına göre büyük gösteriodu zaten:img-grin2
başrol oyuncusu değişdiğini değilde çıktığını gördüm.zerda da onunda tadı kalmamışdı zaten ondan sonra...
ceren arkadasim, evet mehmet aslan bir zamanlar cagla sikelin sevgilisiydi. daha öbce MED yapimin iki projesinde yer aldi. ilk dizisi "nefes nefese" adli bir genclik dizisiydi. hatta basrollerden birini canlandiriyordu. ama bu dizi pek tutmadi ve yayindan kaldirildi. daha sonra belali baldiz da galiba misafir oyuncu olarak yer aldi. oyunculugu hakkinda cok fazla bisey söyleyemeyecegim cünki pek takip etmedim. ama yine söylüyorum, eger girecekse sarp olarak girsin, baskasi degil...sesimizi duyan var mi?
Ceren bende sana katılıyorum canım. Sarp ölmemeli. Bu kadar büyük aşkı anca ölüm ayırsa bile acısı büyük olur. Ekin'in başkasına aşık olması sırıtır bence. İnsan büyük aşk yaşadığını sanıp ayrıldıktan sonra tekrar başkasına aşık olabiliyor normal hayatımızda ama bunların ki bildiğimiz en babasından aşktı... Neler gördü geçirdi. Şöyle mutlu olacakları sırada pat diye ölümü sokmaları senaristlerin hoş olmaayacak bence.
sweet arkdaşım, sanırım Kınalı Kar adlı dizide de olmuştu böyle bir olay. Kahraman ölmüştü ve başka bir aşk başlamıştı. Kabullendi mi izleyicileri bilmiyorum. Benim öğrenmek istediğim kahramanı öldümeyip yerine başka oyuncu geldi mi hiç? Buna örnek var mı?
Didem, evet Çocuklar Duymasın vardı doğru. İzlemiyordum ben o diziyi. İnsanlar alış mıydı acaba? Ya zaten Ocak ayına kadar olacaksa dizi, alıştık alışmadık derken dizi biter işte. Onlar sağ biz salim çıkarız bu karmaşadan...
Selam Ayşa'cım! Hoş geldin, sefalar getirdin diyeceğim ama forumun hali malum. Özgü ablanın da dediği gibi bu forum bu şekilde hareketlenmeyi hak etmiyordu. Neyse geçelim bu olayları, atı alan bırakın Üsküdar'ı çok daha ilerilere gitmiş bile. Ayşa'cım aynen katılıyorum. Sonuçta hepimiz er ya da geç yeni Sarp' alışırız. Ama Ekin'in bunca badireden sonra hem de ortada Sinan falan varken, tüm bunları es geçip, yeni avukata aşık olması bana sırıtıyor. Hem de 32 dişiyle. Ne yalan söyleyeyim, yakıştıramıyorum. Ama yeni Sarp'ın başımızın üstünd eyeri var.
Alemsin Ozly'cim diyeceğim. (Ama laf aramızda böyle de tuhaf oluyor. Kısa yoldan ne diyeyim?).:icon_redf Ben diyorum işte biz topluca bir dilekçe verelim, olsun bitsin. Hani Rüya İşçileri ve ekip hep bizi dinlerler yaa ondan hemen bunu da göz önünde bulundururlar. Hani Ekin evet demedin dedik, bakın demedi, dört yıl geçmesin dedik hiç eçti mi? Tümör de neymiş dedik, adını bile duyurmadılar sağolsunlar. Mutlu olsunlar dedik, ağlama sesi bile duymadık. Sinan baba desin dedik, çocukcağız başka kelime söylemedi. Eee bu kadar bizi önemseyen ekibimiz hemen bizi dinler anlaşır Tolgahan Sayışman'la değil mi?? Haksızsam söyleyin yani...:blush:
Özlem diyebilirsin mesela:)Walla bende merak ediyorum başlangıcmızda neler olcak zaman atlaması olursa cocuklar nolcak muzo zaten uzayamadı gitti eee sinanda minicik cocuk 3-4 ay falan derlerse sorun cıkmaz amaa
Nalancım ne iş olacak, senin verdiğin ipuçlarını birleştirip yeni kişiyi bulmaya çalışıyorduk. Esmer dedin (gerçi çok fazla değil Mehmet Aslan ama olsun artık) sonra bir dizisi yayından kalktı, bir dizide konuk oyuncu oldu falan dedin ya işte tüm bunlar birleşince böyle bir fikir çıktı. Sadece tahmin anlayacağın. Sılam abla'nın aklına gelmişti sanırım.
Hee anladım tahmin aman yafs ben o ismi görünce resimlerine baktım da ıhh beenmedim eski türk filmlerinden fırlamış gibi :img-haha:
dizidizidiziler
28-08-06, 13:40
Sinemciğim budur!!! Harika fikir Mehmet Ali Alabora... Güzel de rol yapıyor.. Boyu da uzun. Şöyle takım elbiseli, bir avukat olarak düşünüyorum da harika olurdu...:img-nyam:
ceren arkadasim, evet mehmet aslan bir zamanlar cagla sikelin sevgilisiydi. daha öbce MED yapimin iki projesinde yer aldi. ilk dizisi "nefes nefese" adli bir genclik dizisiydi. hatta basrollerden birini canlandiriyordu. ama bu dizi pek tutmadi ve yayindan kaldirildi. daha sonra belali baldiz da galiba misafir oyuncu olarak yer aldi. oyunculugu hakkinda cok fazla bisey söyleyemeyecegim cünki pek takip etmedim. ama yine söylüyorum, eger girecekse sarp olarak girsin, baskasi degil...sesimizi duyan var mi?
Selamlar Yeşil'cim. Ben duyuyorum canım ama benim duymam ne ifade eder onu bilemem. Kimin sevgilisi olursa olsun, çocuğu alacak değiliz ya şimdilik bizim Sarp'ımız olsun yeter. :blush: Sanırım Nalan'ın dediği tüm ipuçlarını da sağlıyor. Belki de yazp-boz'u bitirdik. Ne dersiniz? Tek isteğim lütfen eğer illa ki Mehmet Aslan olacaksa, Sarp olarak girsin. Çok mu zor ???
Bence herkes Rİ başlığına dolsun muhakak talip ediyorlardır Sarp istiyoruz o kadakteri öldürmeyin Keremcem mi bunu başarabilşen sadece die yazın :)
Benim de adım Sinem ise senin bildiğin bir şeyler var.
Ne demek Mehmet Aslan ne iş.Sen değilmisin verdiğin bütün ipuçları bu çocuğa çıkıyor daha ne.
Benim de adım Sinem ise senin bildiğin bir şeyler var.
Ne demek Mehmet Aslan ne iş.Sen değilmisin verdiğin bütün ipuçları bu çocuğa çıkıyor daha ne.
İyi de Sinemcim belki daha çok var böyle oyuncu o yüzden mehmet aslan nerden aklınıza geldi dedim bu kadar derin araştıracağınız aklıma gelmedi :img-nyam:
Hee anladım tahmin aman yafs ben o ismi görünce resimlerine baktım da ıhh beenmedim eski türk filmlerinden fırlamış gibi :img-haha:
Hımm! Yok canım biz de illa o olsun demiyoruz. Senin bilgilerle yap-boz oynuyoruz. Yoksa ben hala Tolgahan Sayışman'la Haluk Piyes'i yakıştırıyorum Sarp rolüne. Ama tabii ekip kiminle anlaşır o belli değil. Bir de arkadaşların Mehemt Aslan'ı düşünmelerinin sebebi Med Yapım'la ve doğal olarak Fatih Aksoy'la arası iyiymiş sanırım. Ve onun dizilerinde de rol almış. Bilemiyorum artık, sadece Sarp ölmesin diyorum.
Bu arada Yasemin ne düşünüyor Nalan? O ne diyor bu olaya? Sap ölsün diyenlerden mi, yeni Sarp'a zor da olsa alışır, bal gibi de oynar, gerekenlere dersini veririm düşüncesinde mi? Şaka bir yana keşke ekip ve Rüya İşçileri sesimizi duysa...
Hımm! Yok canım biz de illa o olsun demiyoruz. Senin bilgilerle yap-boz oynuyoruz. Yoksa ben hala Tolgahan Sayışman'la Haluk Piyes'i yakıştırıyorum Sarp rolüne. Ama tabii ekip kiminle anlaşır o belli değil. Bir de arkadaşların Mehemt Aslan'ı düşünmelerinin sebebi Med Yapım'la ve doğal olarak Fatih Aksoy'la arası iyiymiş sanırım. Ve onun dizilerinde de rol almış. Bilemiyorum artık, sadece Sarp ölmesin diyorum.
Bu arada Yasemin ne düşünüyor Nalan? O ne diyor bu olaya? Sap ölsün diyenlerden mi, yeni Sarp'a zor da olsa alışır, bal gibi de oynar, gerekenlere dersini veririm düşüncesinde mi? Şaka bir yana keşke ekip ve Rüya İşçileri sesimizi duysa...
Valla hatırladığıma göre o Sarp karakterinin devam etmesini istiyordu öyle hatırlıyorum herhalde fikir değişmemiştir :)
didou_didem
28-08-06, 13:47
inşallah buraları okuyorlardır ya..bende şöyle karizmatik bir oyuncu istiyorum ama Sarp olarak..ölmemeli bu dizide ya..44 bölüm arkadaşlar..Az falan değil ya..Mutlu olmalarını bekledik durduk..Tam olaylar çözüldü derken yapılır mı bu bize ya...haksızlık!!!!'
İyi de Sinemcim belki daha çok var böyle oyuncu o yüzden mehmet aslan nerden aklınıza geldi dedim bu kadar derin araştıracağınız aklıma gelmedi :img-nyam:
İyide kızım biz kaçın kurasıyız.Verdiğin ipuçları bir tek ismi gösteriyordu o da Mehmet Aslan.Sonradan aklımıza Sarp rolü için ilk onun düşünüldüğü geldi,ardından Med Yapım'a bağlı olduğu ve Fatih Aksoy'a yakınlığı.
Bence her şey O'nu işaret ediyor.
Bence sesimizi duyurmanın en güzel yönü Rİ başlığına gidip fikrimizi belirtmek neticede orayı girip inceliyorlar ve diziyi bırakmayacağımızı da görmüş olurlar böylelikle belki de isteklerimize kulak verirler?
inşallah buraları okuyorlardır ya..bende şöyle karizmatik bir oyuncu istiyorum ama Sarp olarak..ölmemeli bu dizide ya..44 bölüm arkadaşlar..Az falan değil ya..Mutlu olmalarını bekledik durduk..Tam olaylar çözüldü derken yapılır mı bu bize ya...haksızlık!!!!'
evet bende böyle düşünüyorum.44 bölümlük bir aşkı çöpe atamazlar kolay kolay.bu aşk ne engelelr atlattı neler neler,bencede bunu haketmiyo.öldürmemeliler sarpı...
bak hem yaseminde öyle istemiyomuş:img-grin2
Özlem diyebilirsin mesela:)Walla bende merak ediyorum başlangıcmızda neler olcak zaman atlaması olursa cocuklar nolcak muzo zaten uzayamadı gitti eee sinanda minicik cocuk 3-4 ay falan derlerse sorun cıkmaz amaa
O zaman hemen diyorum Özlem. :blush: Madem çoğunluk olarak Sarp ölmesin, hakkın rahmetine kavuşmasına çok var. Daha baba diyecek, Ekin'le Aslı'sı olacak diyorsak... O zaman bunu iletmek lazım bence. Ama öyle sert bir dille değil. Bizim forumda Rüya İşçileri başlığı yok mu? Hepimiz şöyle birer ikişer cümle yazsak, en azından sesimizi duyarlar. Hem belki o başlığı takip ediyorlardır. Ne dersiniz?
yaren-ekin
28-08-06, 13:49
açıkçası ben şöyle bişey bekliyorum sarpı öldürecekler büyük ihtimalle veeğer bir avukat varsa bu kesinlikle mehmet aslan olmalı çok başarılı ve çokta yakışıklı bence süper bir çift olabilirler tabiki başlarda yüz vermeyecektir ama srtık ne bileyim yada bakın seneryo bile yazdım
ekin bir gün işte artık ne oluyorsa bu avukatla tanışıyor adam buna aşık olunca ekin yüz vermiyor bir gün eve gidiyor ve kendi kendine
e:dikkat etmelisin ekin sarpı aldatamassın sakın yapma bunu
ve aynı gece rüyasında sarpı görüyor işte konuşmalar
s:ekin
e:sarrpp(hani allah rızası için belki bir bölümlük bir rol yapar)
s:bugün biriyle tanıştın
e:geri dönmüyorsun seni çok özledim
s:adam yakışıklı
e:aramızda hiç bir şey yok olamazda
s:bana ihanete etmektenmi korkuyorsun
e:evet ben sana aşığım sarp
bu arada birbirlerine sarlırlar ekinin gözünden yaşlar süzülür
s:şişşttt sakın
e:gidemessin bırakma beni oğlunu nasıl bırakıyorsun
s:o adam çok iyi ekin ve sana benim gibi aşık onunla ilgilen
e:sen ne diyorsun sarp
s:sadece çok iyi ve kötü niyetli olmadığını bil
e:seni seviyorum sarp
s:bende canım bende
deyip kaybolurken ekin bir çığlıkla rüyasından uyanır
işte böyle bir seneryo yazdım bilmem olurmu
İyide kızım biz kaçın kurasıyız.Verdiğin ipuçları bir tek ismi gösteriyordu o da Mehmet Aslan.Sonradan aklımıza Sarp rolü için ilk onun düşünüldüğü geldi,ardından Med Yapım'a bağlı olduğu ve Fatih Aksoy'a yakınlığı.
Bence her şey O'nu işaret ediyor.
Valla bilmiyorum Sinemcim sonradan dumur olmayında :P dizi çekimlere bir başlasa elbet anlarıs size boy boy resmini çeker getirir buraya eklerim görün yeni enişteyi die (kimi çekip eklemeyi düşünüodum karşıma kim çıktı :img-sorry ) yane çekimler başalasa diziyi bekletmem size emin olun hoş gazeteler yazar bunu neticede keroyu yazmayı unuttular boştadırlar görürler bu haberi FLAŞ FLAŞ FLAŞ YASEMİN ERGENE'NIN YENI AŞKI!!! hehe genel de direk yeni dizilerde yada böle başrollerde kafadan başlangıcta yakıştırma yapıolar ya o açıdan dedim :img-nyam:
Valla hatırladığıma göre o Sarp karakterinin devam etmesini istiyordu öyle hatırlıyorum herhalde fikir değişmemiştir :)
Tamam işte budur Nalan'cım! Daha ne ... Biz de forumda Sarp ölmesin diyenlerden bir çoğunluk sağladık zaten. Belki iş güç arasında Aşk Oyunu başlığına bakamazlar ama kendi başlıklarına büüyk ihtimal giriyorlardır. Eee o zaman ne yapıyoruz??? Bence denemeye değer.. Hem Yasemin de daha az zorlanmış olur. Onun göz pınarlarına da yazık. Ağlamasın artık. Gülsün biraz da...:blush:
herkese merhaba,
aman aman aysa`cim da gelmis, hemen doktorunu sormus. hosgeldin arkadasim. bazi arkadaslara kesinlikle katiliyorum. sarp ölmemeli...ne olursa olsun bunca yasana olaydan sonra, bu ask böyle bir sonu hakketmedi. ayrica sarpla bir daha hic birlesmeyecegini ve kenandan hic ayrilmayacagini düsünen ekin, onunla birlikte bile olmamis. onu bosverelim, ne elini tutturmus nede sarilmis kenana. simdi bu kizimiz gidecek baskasina asik olacak. bence yeni bir sarpa alismak daha kolay olurdu. yeni karakter icin önerlierden tolgahan sayismani bende begendim ama yanlis hatirlamiyorsam nalan arkadasimiz onun olmadigini söylemisti galiba. benim tahminim mehmet aslan olacagi yönünde. hem nalanin daha önce verdigi tüyolara uyuyor, hemde daha önce MED yapimin iki projesinde yer almisti.
Selam yeşilcim, bende bunları düşünüp Sarp ölmemeli diyorum. İnsanın inanası gelmez Ekin'in başkasına aşık olacağı, üstelik aynı babası benzer bir çocuk varken elinde...
eee canım doktoru soracağım tabi, doktor benimdir benim kalacak:)
Tolgahan Sayışman olsun bana kalırsada. Yasemin'e de yakışır, şöyle gözümde canlandırdım da:)
Mehmet Aslan sadece ortalıkta dolaşan tahmindir umarım, oyunculuğu beğenmem hiç.
didou_didem
28-08-06, 13:53
açıkçası ben şöyle bişey bekliyorum sarpı öldürecekler büyük ihtimalle veeğer bir avukat varsa bu kesinlikle mehmet aslan olmalı çok başarılı ve çokta yakışıklı bence süper bir çift olabilirler tabiki başlarda yüz vermeyecektir ama srtık ne bileyim yada bakın seneryo bile yazdım
ekin bir gün işte artık ne oluyorsa bu avukatla tanışıyor adam buna aşık olunca ekin yüz vermiyor bir gün eve gidiyor ve kendi kendine
e:dikkat etmelisin ekin sarpı aldatamassın sakın yapma bunu
ve aynı gece rüyasında sarpı görüyor işte konuşmalar
s:ekin
e:sarrpp(hani allah rızası için belki bir bölümlük bir rol yapar)
s:bugün biriyle tanıştın
e:geri dönmüyorsun seni çok özledim
s:adam yakışıklı
e:aramızda hiç bir şey yok olamazda
s:bana ihanete etmektenmi korkuyorsun
e:evet ben sana aşığım sarp
bu arada birbirlerine sarlırlar ekinin gözünden yaşlar süzülür
s:şişşttt sakın
e:gidemessin bırakma beni oğlunu nasıl bırakıyorsun
s:o adam çok iyi ekin ve sana benim gibi aşık onunla ilgilen
e:sen ne diyorsun sarp
s:sadece çok iyi ve kötü niyetli olmadığını bil
e:seni seviyorum sarp
s:bende canım bende
deyip kaybolurken ekin bir çığlıkla rüyasından uyanır
işte böyle bir seneryo yazdım bilmem olurmu
yarencim güzel yazmışsın ama ben Keremcem'in bir bölüm bile oynayacağını hiç sanmıyorum..Ayrıca ölmemeli Sarp ya..ben valla şu Rüya İşçileri başlığına gidiyorum yazıcam...:)
dizidizidiziler
28-08-06, 13:54
Aysacığım,hoş geldin tatilden canıım. Biz de dedik Sarp ölmesin başrol oyuncusu değişsin dedik. Hatta benim ilk sahnem, hastanede Ekin gözlerini açtığında, ameliyat iyi geldi galiba bana, sen eskisinden de yakışıklısın diyor.. Yeni gelen kişiye.. Sonra kırmızı oda sahneleriyle de K.cem çatır çatır çatlıyor... Ama öldüreceklermiş senaristler sarp'ı. Ve dizi eskisi gibi ilk bölümleri gibi başlayacakmış denildi...
Ben de bu durumda düşündüm de üzücü olaylar geçsin, muzo değiştirilsin, gerekirse sinan da...arada geçen olaylar, sarp'ın ölümü filan ekin'in anlatımıyla kapansın..Ve ilk sahnede Ekin avukat olmuş, arabayla davaya yetişmeye çalışıyor olsun. Işıklara geldiğinde yanında bir araba dursun, içinde çoook yakışıklı bir adam, ekine şöyle bir göz atsın... Ekin de şımarık şey, kendini ne sanıyorsa filan diye kızsın..
Sonra yolda devam ederlerken Ekin'e adam arabasıyla yol versin. O sırada Ekin'in önündeki araba ani fren yapsın. Ekin de frene basınca arkadaki arabadaki avukat beyimiz, ekin'in arabasına çarpsın..
Yolda bir güzel kavga etsinler, senin yüzünden davaya geç kaldım desin ekin..
bağırsın çağırsın, sen kendini ne sanıyorsun, önüne baksana filan diye...Hatta sana dava açıcam filan desin..
Sonra zar zor yetişsin mahkemeye, bir de ne görsün, davalının avukatı bizim arabadaki karizmatik avukat...
öyle öyle olaylar gelişsin, avukat kovalasın, ekin kaçsın... işte bize romantik komedi.. haaa aşk üçgeni mi? Bu arada ekin'in kadim dostu doktormuz olmuştur. Ekin'e yardım etmiştir babasının vefatında, sarp'ın vefatında hep yanında olmuştur. Fakat ekin'e aşıktır ama ona açılamamıştır, zaman tanımak için...İşte bize aşk üçgeniiii.
Ne dersin AYSA'cığım... bu arada başrol oyuncusunun değiştiği herhalde çok olmuştur. Benim aklıma ölmeden rolüne aynen devam eden başrol oyuncusu olarak bir erkek gelmiyor ama Pınar altuğ'nun yerine gelen zeynep tokuş vardı çocuklar duymasın'da...
nalancim madem yasemin ergene de sarp karakteri ölmesin diyo, o halde ona söyle biz de aynisini istiyoruz. artik bi sekilde sesimizi duyurmamiz gerekiyo. siz ne dersiniz bilmiyorum ama, bence sarpla ekini ayri görmektense yasemin ergeneyi o malum sahisdan ayri görmek daha kolay olur. ben yaseminimizin yaninda baskasini görmeye raziyim, ama sarp ölmemeli. yani bu ask, siradan bir ask degildi ki. hani zerdayi izlemeye devam etmistim ben ve inandirici da olmustu. ama sarp ve ekinin aski baska. onlar nelere katlandilar, nelere gögüs gerdiler, ama birbirlerinden asla vazgecmediler! mehmet aslana gelince, bence karizmatik cocuk. oyunculugu nasil bilemem ama ayrilan arkadasin oyunculuguda ahim sahim degildi.
not: aysa yine gelir gelmez sahiplenmissin doktor hakanimizi. iyi tamam, öyle olsun arkadasim. sana feda olsun... ama önceligi bernaya tanisan, olur mu? yani eger bunlarin arasinda bir elektriklenme olmazsa, sana söz, araniza ben yapacagim. ama önce bernaya bir sans verelim, yoksa bu kiz bu gidisle evde kalacak.
Aklıma ne geldi bence şu olacak Yarenin senaryoyu okuyunca bizim dizide ilhamlar çok olmuyor mu mantık hataları ama bilinerek yapılan hatalar mesela muzonun yaptığı resim hooppp gökten sarpın eline düşmedi mi ekinni mektup uça uça gitmedi mi bence ekin geen yüz vermeyecek ama ilerleyen zamanlar da sarpdan ekine mesaj gelecek artık mutlu olmak hakkın ekinn beni unut sen bu tarafa gelince işşallah devam edeces :) ama orda oğlumuz için ve kendin için yaşamını sürdürmelisin ben seni burda bekliom die bir ses gelecek gece yada rüya görecek yada gene havalardan köşelerden bir yaız fırlşayacak yada mezardan sarp bizzzat ziyarete geldiğinde ekinin eline kağıt vercek ama buna yakın şeyler olacak bence ekin ancak o zaman başkasıyla ilişkiye başlar sarpdan söz almıştır çünkü :)
bu arada ben yarenin sadece girişi okumuştum aklıma gelir gelmes yasmıştım devamını tam okumaya başladım sarpı rüyasına benden önce sokmuş tebrikler yarencim :)
Bu arada ben mi bulamıyorum, Rüya İşçileri başlığı yok mu? Yönetmenimiz Bülent İşbilen'in sayfasını buldum ama hala Rüya İşçileri'ninkine ulaşabilmiş değilim. Benim gözümden mi kaçıyor yoksa cidden öyle bir bölüm yok mu bizim forumda? Aklıma takıldı, sorayım dedim. Malum eğer varsa öyle bir başık bir iki söz de söylemek isterim. En azından Sarp'ın ölmemesi hakkında.
Çok çok pardon şu an itibariyle bulmuş durumdayım. Siz de birkaç kelime söylemek isterseniz, buyurun Rüya İşçileri başlığına.
(Mesajı yolladıktan sonra bulduğum için başlığı ancak edit'leyip düzenleyebildim, kusura bakamyın.)
Eee hadi buyurn başlığa...
:soyle bır göz gezdırdım .mehmet aslan dıye yorumlar var.aman allahım hadı malum şahsıyet ıyı kotu rol yapıyordu tek kusuru ağlayamaması idi.
amaaaaaaaaa mehmet aslan tam bır yeteneksız allahım bır ınsan bukdar mı ruhsuz oynar .yanı pes pes pes kı ne pes bu ne ya bız bu işin eğitımını almış bırı oynasın derken bunlar derme çatma bırını oyantıyorlar sırf popüler dıye .oldu oalcak bızm forumdan yollayalım mesela desdi, atveci,anaxagor ve dığerleri bu ne yaa
son sözüm pes pes pesssssssssss allah senı buıldıgı gıbı yapsın keremcem efendii.......:fighting2
teomanresat
28-08-06, 14:06
Aklıma ne geldi bence şu olacak Yarenin senaryoyu okuyunca bizim dizide ilhamlar çok olmuyor mu mantık hataları ama bilinerek yapılan hatalar mesela muzonun yaptığı resim hooppp gökten sarpın eline düşmedi mi ekinni mektup uça uça gitmedi mi bence ekin geen yüz vermeyecek ama ilerleyen zamanlar da sarpdan ekine mesaj gelecek artık mutlu olmak hakkın ekinn beni unut sen bu tarafa gelince işşallah devam edeces :) ama orda oğlumuz için ve kendin için yaşamını sürdürmelisin ben seni burda bekliom die bir ses gelecek gece yada rüya görecek yada gene havalardan köşelerden bir yaız fırlşayacak yada mezardan sarp bizzzat ziyarete geldiğinde ekinin eline kağıt vercek ama buna yakın şeyler olacak bence ekin ancak o zaman başkasıyla ilişkiye başlar sarpdan söz almıştır çünkü :)
Herkese merhaba ya kızlar uçmuşsunuz hızınıza yetişemiyorum.Bende sarp ölmesin diyenlerdenim.Evet bu güzel aşkın sonu bu şekilde bitmesin.
Hay allah iyiliğini versin emi nalan.ONe senaryo öyle.Tam hani bir film vardı Hayalet diye.Aynı öyle olmuş.Ama şöyle olabilir dediğin gibi Ekin sarptan izin almadan yeni bir ilişkiye başlamayabilir .Belki rüyasında sesiyle onunla konuşur.Sadece resim olarakta gülen bir fotoğrafını koyarlar tamam.Hani ne bileyim insan ruh olunca içinden konuşuyorya.Tövbe tövbe.Valla günahada giriyoruz allahım affet.
nalancim madem yasemin ergene de sarp karakteri ölmesin diyo, o halde ona söyle biz de aynisini istiyoruz. artik bi sekilde sesimizi duyurmamiz gerekiyo. siz ne dersiniz bilmiyorum ama, bence sarpla ekini ayri görmektense yasemin ergeneyi o malum sahisdan ayri görmek daha kolay olur. ben yaseminimizin yaninda baskasini görmeye raziyim, ama sarp ölmemeli. yani bu ask, siradan bir ask degildi ki. hani zerdayi izlemeye devam etmistim ben ve inandirici da olmustu. ama sarp ve ekinin aski baska. onlar nelere katlandilar, nelere gögüs gerdiler, ama birbirlerinden asla vazgecmediler! mehmet aslana gelince, bence karizmatik cocuk. oyunculugu nasil bilemem ama ayrilan arkadasin oyunculuguda ahim sahim degildi.
not: aysa yine gelir gelmez sahiplenmissin doktor hakanimizi. iyi tamam, öyle olsun arkadasim. sana feda olsun... ama önceligi bernaya tanisan, olur mu? yani eger bunlarin arasinda bir elektriklenme olmazsa, sana söz, araniza ben yapacagim. ama önce bernaya bir sans verelim, yoksa bu kiz bu gidisle evde kalacak.
nie yaa bence keremcem son bölümlere kadar iyi iş çıkardı yani ekin hastalanana kadar ondan sonra diziden soğumuş olacak ki ne ağladı ne de güzle performans sergiledi ama ilk başlarda ben beğeniyordum oyunculuğunu zaten performansının düştüğünü şurdan anlayabiliris ekinin kenanla evlenmesine ağlayan çocuk ekinin onu terketmesine ağlayan çocuk ekinin öldüğünde ağlayamayan çocuk oldu yani bu da demek oluyor ki ilk bölümlerdeki özeni göstermemiş kasmamış kendisini ağlamak için halkiyle onun ağlama kredileri de ekine bindi harap oldu yafs kıs ağlamaktan ama ne yalan diim keremcemin oyunculuğu hastalık piyasaya çıkana kadar güzeldi bence yiğidi öldür hakkını yeme :)
nalancim ben keremcemi bu forumda en cok begenenlerdendim, hatta sinem ablayla kermecemi paylasamadigmiz cok olmustur. ama eger bu dizi basarili olduysa, bu ne keremcemin muhtesem oyunculugundan oldu, nede onun yakisikliligindan. hersey bir bütün olarak uyumlu oldugu icin. kimse yanlis anlamasin, kermecem yeteneksiz falan degil ama cok iyi bir oyuncuda degil. bunu söylemek istemistim sadece. yani yeri doldurulamayacak biri degil demek istemistim.
nie yaa bence keremcem son bölümlere kadar iyi iş çıkardı yani ekin hastalanana kadar ondan sonra diziden soğumuş olacak ki ne ağladı ne de güzle performans sergiledi ama ilk başlarda ben beğeniyordum oyunculuğunu zaten performansının düştüğünü şurdan anlayabiliris ekinin kenanla evlenmesine ağlayan çocuk ekinin onu terketmesine ağlayan çocuk ekinin öldüğünde ağlayamayan çocuk oldu yani bu da demek oluyor ki ilk bölümlerdeki özeni göstermemiş kasmamış kendisini ağlamak için halkiyle onun ağlama kredileri de ekine bindi harap oldu yafs kıs ağlamaktan ama ne yalan diim keremcemin oyunculuğu hastalık piyasaya çıkana kadar güzeldi bence yiğidi öldür hakkını yeme :)
bencede iyiydi,yani son bölümlere kadar iyiydi.bi ağlayamadı gitti son bölüm.yüzünden düşen bin parça ama gözyaşı yokdu ortada.hadi ekine destek vermek için ağlamıyodu desek.ekin ameliyata girdikden sonra ağla yok beyefendi çay derdindeydi ozamanda demi unuttum:img-grin2
heralde son bölümlerde diğer dizinin teklifi gelmiş olacakki böyle oldu yani..
nalancim ben keremcemi bu forumda en cok begenenlerdendim, hat