MAKEDONYALI
28-08-06, 19:54
Verme canım. Biz ne güzel konuşuyoruz.Ben de gidip O'nun sitesinde fikrimi beyan ettim,konuştum,bana da bir yığın saygıdan yoksun insan saldırdı resmen.Ne oldu benim görüşlerim mi değişti? Hayır.Bir kez daha anladım ki kesinlikle muhatap olmayacaksın.Biz kendi aramızda devam edelim muhabbete.
Bak replik yazıyoruz.Reha muhtar-Keremcem ile başladı ,devam etti,şimdi olaya İbrahim Tatlıses de katıldı.Hadi sen de döktür bir iki cümlem gülelim biraz.Geçenki gazeteci muhabbeti iyiydi baya.
YAA ABLACIM BU MUHABETIN SONU BENCE PISTI PROGRAMINDA BITECEK DÜSÜNSENE DEMET HÜLYA AVSAR BEYAZ VE REHA MUHTAR BU KONUYU MASAYA YATIRIP KONUSUYORLAR VALLAH COK IYI OLURDU BIR DE KEREMCEM DE ORTALARINA ALIP BIZIM SORAMADIGIMIZ HESABI SORARLARSA
HÜLYA AVSAR:(kemküm edip)bence cok yanlis bir hareket
demet:yav kardesim sende hic insaf yok mu ki ekibi böyle yüz üstü biraktin:
BEYAZ:yaa ben seni ilk programima aldigimda konusmayi bile bilmiyodun simdi mi adam olup da ask oyunu fanlarini yari yolda biraktin tüüü yaziklar olsun
reha muhtar:ACI VAR MI ACI
Bak replik yazıyoruz.Reha muhtar-Keremcem ile başladı ,devam etti,şimdi olaya İbrahim Tatlıses de katıldı.Hadi sen de döktür bir iki cümlem gülelim biraz.Geçenki gazeteci muhabbeti iyiydi baya.
YAA ABLACIM BU MUHABETIN SONU BENCE PISTI PROGRAMINDA BITECEK DÜSÜNSENE DEMET HÜLYA AVSAR BEYAZ VE REHA MUHTAR BU KONUYU MASAYA YATIRIP KONUSUYORLAR VALLAH COK IYI OLURDU BIR DE KEREMCEM DE ORTALARINA ALIP BIZIM SORAMADIGIMIZ HESABI SORARLARSA
HÜLYA AVSAR:(kemküm edip)bence cok yanlis bir hareket
demet:yav kardesim sende hic insaf yok mu ki ekibi böyle yüz üstü biraktin:
BEYAZ:yaa ben seni ilk programima aldigimda konusmayi bile bilmiyodun simdi mi adam olup da ask oyunu fanlarini yari yolda biraktin tüüü yaziklar olsun
reha muhtar:ACI VAR MI ACI