Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Teoman abi ne diosa katılıyorum onca yazı cıkmıs zamannda uydurma dedik.Ama geldiğimiz noktaya bakın...Dogruymus demekkii
özlemcim ben pek katılmıyorum çok agır eleştiryoruz bir yanlış yaptı diye amaişte onu açıklamların dinleyelim bence inşallh mantıklı bir açıklamsı vardır
yaren-ekin
22-08-06, 12:25
teoman abicim buda çok agır degilim tama bende çok kızdım hala kızgın ama böyle bir degildir biz böyle tanımadık biraz haksızlıkmı yapıyouz onu açıklamsında dinleyelim belki çok sebebi olabilr bir insan birden bire dizyi nede bıraksın
iyide sevgi ablacım kerem çıkıpta evet diziyi yüzüstü bırakıp başka bir diziyle anlaşma yaptım demez başka şeyleri araya katar onları koyar ama ben inanmam ama çıkıpta başka bir diziyle anlaşmaya girdim derse gider ellerinden öper helal olsun derim işte
2 saattir düşünüorum kim gelsin kim gelsin die ama sonuç gene keremcem ya yasemin ergene ayrılsa yerine fulyayı koyardık deme fulya:img-grin2:img-grin2 şaka bi yana kimse ayrılmasaydı yaa bu diziden muzo bile gitse yerine geleni yakıştıramayız ki giden sarp(keremcem)
Aynen , haberi okuduğum anda çok gülmüştüm.Bu adam iki diziyi nasıl çeker birine yetişemezken diye.Hatta düşündüm , bizim sitenin haberler kısmına eklenir şimdi bu diye.
ama dikkat çekmemiş demek ki.Allahtan doğru olduğuna o an inanmamıştım, yoksa kısacık tatilimin de tadı tuzu kaçacaktı.
Teo dün de dedim saman altından su yürütmek , sağ gösterip sol vurmak diye buna denir.Arkadaş herkesi serseme çevirdi.
Dizi bizimkiyle mümkünse aynı saate konulsun.Ey aklı başında genç kızlar , ey Aşk Oyunu fanatikleri.Sırf Keremcem yüzünden dizinin izlenmediğini işte o zaman görmeli herkes.Sözle değil icraatle göstermek lazım.
İşte öyle ablacım. Meğer ne iyi niyetliymişiz biz. Hiç yakıştıramamıştık böyle bir şeyi. Gene uydurma, saçma bir haberdir demiştik diğerleri gibi. Haberimiz yokmuş ki, "Posta" gazetesi bu sefer turnayı gözünden vurmuş. Ama olsun, eninde sonunda her şey ortaya çıkar. Hiçbir şey gizli kalmaz, bu meselede de öyle oldu. Aman iyi ki o zaman inanmamışsın Özgü ablacım, boşuna tatilin de burnundan gelirmiş. Şimdi bakalım şu toplantıdan ne çıkacak? Kesinlikle şimdi icraat zamanı. Biz sonuna kadar Aşk Oyunu'nun arkasında olmalıyız.
yaren-ekin
22-08-06, 12:28
2 saattir düşünüorum kim gelsin kim gelsin die ama sonuç gene keremcem ya yasemin ergene ayrılsa yerine fulyayı koyardık deme fulya:img-grin2:img-grin2 şaka bi yana kimse ayrılmasaydı yaa bu diziden muzo bile gitse yerine geleni yakıştıramayız ki giden sarp(keremcem)
heheeheheh:img-haha: :img-haha: evet fulyam güzleim seni koyak başlarmısın ama dolu şu an kerem in bi daki sefere seni koycazzzz:img-grin2 nese yaaa dediğim gibi herkes şu an basın toplantısını bekliyor
iyide sevgi ablacım kerem çıkıpta evet diziyi yüzüstü bırakıp başka bir diziyle anlaşma yaptım demez başka şeyleri araya katar onları koyar ama ben inanmam ama çıkıpta başka bir diziyle anlaşmaya girdim derse gider ellerinden öper helal olsun derim işte
yarencim yapmayın adam çıkar der bıraktım bir dizy bıraktı diye adamı nerdeyse yalancı yaptık der ya diz başlıyorum çıktım der yada problem oldu yogun çıktı der yarencim tama yaptıgı çok yanlış ama bir yanlış yüznde keremcem yalancı biri ilan ediyoruz nerdeyse açıklamz yapamz diyoruz
peki yarencim aşk oyununun setinde bana çok haksızlıklar yapılıyordu,mutsuzdum ve ayrılmak başka bir dizide olmak istedim derse?o zmn yine araya bişeyler sokuşturdu der misin?ya geçen jhangi arkadaş buraya o haberi koydu bilmiyorum ama kısacık bir yazıydı,ya da rop.dı kısacası keremcemin sette hiçte mutlu olmadığını birçok kişiyle konuşmadığını anlatıyordu sanırım..ya gerçekten ciddi sorunlar varsa?yani mutsuzsa ortamı??
canımmm saol ya dizide olsa şak yaşıycaktık demi aman ya doğru kimse ayrılmasın ama saol duygulandım şakası bile mükemmel canım benim :icon_cry: :img-grin2 :img-nyam:
keremcem yaptıgın onaylamıyorum yarencim ve arkdaşalr ama bir yanlış yaptıgı diye onu yalancı iki yüzlü sinsi bir ilan ettiniz yani nerdeyse
kimse kimsenin için bilemz içnde neler yaşıyo bilemez insan içindedir ıonu için keremcem dinleyin muhhakkai bir sebebi vardır bu adam degilmiydi diziyi seven set ortamın seven bir gün gitmeyence özleyen bir şey olmuşki bırakmış
Her şey affedilebilir. Sonuçta kimse bu diziye kazık çakmaya gelmedi. Eninde sonunda bitecek bir projeydi, her proje gibi. Bir de üstüne zaten Aşk Oyunu bir iki ayı kalmış bir diziydi, yani Ocak'a kadar bile uzamayacaktı. İnsanların tepki göstermesi onun ayrılması değil ki, tabii ki gitmek isteyebilir hatta gidebilir. Belki sette sorunları vardı, insanlarla sorunları vardı. Tüm bunlar olabilecek şeyler. Hepimiz medeni insanlarız tüm bunları kabul edebiliriz. Ama dört gün kala değil. Bir de şöyle bir nokta var, madem bu kadar mutsuzdu koca bir sene nasıl dayandı? Altı üstü fazladan 4 bölüm için mi çekilmez geldi bu set?
yaren-ekin
22-08-06, 12:32
ben size o olayı anlatıyım oda yalnış anlaşıldı zaten o bir röp dü arakadaşlar sevgi abla sne de şu an ağır konuşuyorsun ben onu yalancı falna demedim eğr esölerse ellerinden öperim dedim muhabir soruyor çok sinirlimisinzidir diye soruyor oda sinirimi şu bunu yaparak belirtmem ama mesela en sinir olduğum şey arkamdan konuşulmasıdır diyor olay bu yani o röp çok ta yeni değil yani bu konuyla alakası olduğuna iannmıyorum buraya yalnışlıkla eklenmiş olmalı zaten
peki yarencim aşk oyununun setinde bana çok haksızlıklar yapılıyordu,mutsuzdum ve ayrılmak başka bir dizide olmak istedim derse?o zmn yine araya bişeyler sokuşturdu der misin?ya geçen jhangi arkadaş buraya o haberi koydu bilmiyorum ama kısacık bir yazıydı,ya da rop.dı kısacası keremcemin sette hiçte mutlu olmadığını birçok kişiyle konuşmadığını anlatıyordu sanırım..ya gerçekten ciddi sorunlar varsa?yani mutsuzsa ortamı??
ewt hahha 40 kişiliş sette 37 kişi arkandan konuşuosa ben buna çok sinirlenirim falan diodu o ortamda bulunmak istemem diodu bence keremcem sebepsiz yere çekip gitmez
heheeheheh:img-haha: :img-haha: evet fulyam güzleim seni koyak başlarmısın ama dolu şu an kerem in bi daki sefere seni koycazzzz:img-grin2 nese yaaa dediğim gibi herkes şu an basın toplantısını bekliyorcanım bak ne kadar mükemmelk kişiliğiniz war ya aşkımı bi siz bi keroam yazdığpım defter kalem bi de allah bilio saolun canlarımn ciğerlerim :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
ben size o olayı anlatıyım oda yalnış anlaşıldı zaten o bir röp dü arakadaşlar sevgi abla sne de şu an ağır konuşuyorsun ben onu yalancı falna demedim eğr esölerse ellerinden öperim dedim muhabir soruyor çok sinirlimisinzidir diye soruyor oda sinirimi şu bunu yaparak belirtmem ama mesela en sinir olduğum şey arkamdan konuşulmasıdır diyor olay bu yani o röp çok ta yeni değil yani bu konuyla alakası olduğuna iannmıyorum buraya yalnışlıkla eklenmiş olmalı zaten
bence alakası var çünkü setten bahsedio arkamdan konuşuluo dio heralde klip çekimindeki setten bahsetmio dizi çekiminden bahsedio bence vardır bişi ya keremcemi suçlamak istemiorum
ben sana yalan sööylyosun demdmki yanlış anladın hani diyosun ya söylemz başak bir şey der böyle demkle dogru söylemz yalan konuşur anlamında
yaren-ekin
22-08-06, 12:37
bence alakası var çünkü setten bahsedio arkamdan konuşuluo dio heralde klip çekimindeki setten bahsetmio dizi çekiminden bahsedio bence vardır bişi ya keremcemi suçlamak istemiorum
ya neden herkes kereme düşmanmışım gibi üstüme geliyor anlamıyorum zaten nese önemli değil zaten onu seviyordum bunu en iyi gizem biliyor ama bu yaptığını hazmademedim ona düşman falanda değilim saygım sonsuzdur her neyse
iyi yorumlar
iyide ceren ve yaren yani bu haber ne zmnın onu bilmiyoruz,ama bu dört gün kala olayının doğrulugunada emöin değiliz ki..ben daha öncede yazmıştım,yine yazıcam!!
keremcem sürekli dizi bitti ya da bilmiyorum henüz karar vermedik diyordu,dimi?yasso ise devam ediyoruz diyordu..bir Allahın kulu çekip kenara,yani med yapımın ileri gelenlerinden biri,ya kero ne demek bu niye böyle konuşuyorsun dmedi mi sizce?biz burada sürekli tartışıyorduk ne diyo bu kero bitiyor mu bitmiyor mu diye,haksız mıyım?yani tüm bunlar olurken neden hala 4gün olayına inanıyorsunuz?neden ısrarla evet bu doğru diyorsunuz??dün aydoğan oflu dahi ayrıldı dedi sadece,4gün kala söyledi demedi..kendi seçimi evet ayrıldı dedi..ama biz hala yarı yolda bıraktı sebebi olmaz 4gün kala bırakılır mı diyoruz..biraz düşünelim ya..bir sebebi vardır kesinlikle!!!
ya neden herkes kereme düşmanmışım gibi üstüme geliyor anlamıyorum zaten nese önemli değil zaten onu seviyordum bunu en iyi gizem biliyor ama bu yaptığını hazmademedim ona düşman falanda değilim saygım sonsuzdur her neyse
iyi yorumlar
sen yanlış anladın düşmansın demiorum ama biraz daha geniş bak sonuçta keremcem durduk yere 40 kişilik bi sette 37 kişi arkamdan konuşuosa buna sinirlenirim falan dedi demekki baya bişi olmuş yani bizim bilmediğimiz diorumki birazda keremcemi anlamaya çalış
teomanresat
22-08-06, 12:41
teoman abicim buda çok agır degilim tama bende çok kızdım hala kızgın ama böyle bir degildir biz böyle tanımadık biraz haksızlıkmı yapıyouz onu açıklamsında dinleyelim belki çok sebebi olabilr bir insan birden bire dizyi nede bıraksın
Şimdi abicim ben kimsenin şahsına karşı ağır konuşmak istemem.ki şimdiye kadar konuşmamışımdır.Her zaman Keremcemi beğenmişimdir.Ama iş ahlakı diye bir şey vardır.Sen başından beri Aşk oyunu projem devam edecek diyorusun,Eylülde görüşürüz diyorsun ve son anda çekimlere 4 gün kala ben yokum diyorsun.Hemde ne için başka bir dizi için.Üstelik bu dizide bu kadar sevilmişken bu kadar yol katetmişken.Bu dizi sayesinde geniş kitlelere hitap etmişken.Şimdi sorarım size bu ilk önce tüm ekibi,sonra dizide beğenmediğimiz bir olay karşısında yada beğendimiz bir olay karşısında tepkilerimizi ve beğenilerimiz belirten mailler atarak dizimizin yanında olduğumuzu gösteren bizlere karşı ve herşeyden önemlisi benmce kendisine karşı yapılmış bir kandırmacadır.Ben kandırıldığımızı düşünüyorum.Keremcem sezon sonunda kalkıp anlaşamıyoruz,sette problemlerim var yada artık Sarp karakterinden kurtulmak istiyorum onun içinde önümüzdeki sezon yokum deseydi koca yaz boyunca bizde dahil olmak üzere tüm ekip kendini ona göre hazırlardı.Bu eğer başından belli olsaydı Aydoğan oflu yada yasemin yakın zamanda söylemezlerdi.Aydoğan ofluyu bilemem ama yasemin en azından Nalana belirtirdi.Yani demek istediğim bu.Yoksa Keremcemi herzaman mütecaziliğiyle beğenmişimdir.Burda az çok beni tanımışsınızdır ve kesinlikle şahsına hiç kötü söz söylememişimdir.Ve kaç gündür olaylar böyle seyir ederken Malesef Keremcem değil bizlere sitesine giripte bir açıklama gereği bile duymamıştır.Ben onun için saman altından su yürüttü diyorum.
Neyse sizlere doyum olmaz ben göreve çıkıyorum akaşama burda olurum sevgiler iyi yorumlar.İnşallah güzel haberler alırız.
ya niye böyle yapıyosunuz yine bu tartışmalar yüzünden başlık hala kapalı burada kapansın elimiz kolumuz kurusun isterseniz.yarenin keroya karşı bi düşmanlığı yok.sadece herkes gibi haklı olarak kızıyo.bende kızıyorum ama bu demek değilki düşmanız.ya lütfen şuan tartışmamız gereken şey sarpın kim olacağı ama hala sen seviyordun sen şöyleydini konuşuyoruz lütfen ya...
NERGIZ_CAN
22-08-06, 12:42
yanlis olmali mutsuz olmasi en basindan beri her roportajinda cok uyun sagladigindan bahsediyordu ne oldu sakin yaseminin yeni sevgilim var lafi dokunmasin cocuga ya ola bilir anlasmamislar o yuzden ayrila bilir yani daha hastaneden cikacakdi iyi olacakdi karim diye sarilmak var opmek var olmazki simdi sevgilisi varsa
belkide yaseminin rahatsiz eden adam onuda tehtid etmis olmasin seni onunla yan yana gorursenm oldururum demisdir o da ayrilmak istemisdir
ya da artik cok zenginlik basina vurdu sade insanlarla deyilde cok unlulerle oynamak istiyordur
ah para para sen neler yapdirirsin insanlara.
Her şey affedilebilir. Sonuçta kimse bu diziye kazık çakmaya gelmedi. Eninde sonunda bitecek bir projeydi, her proje gibi. Bir de üstüne zaten Aşk Oyunu bir iki ayı kalmış bir diziydi, yani Ocak'a kadar bile uzamayacaktı. İnsanların tepki göstermesi onun ayrılması değil ki, tabii ki gitmek isteyebilir hatta gidebilir. Belki sette sorunları vardı, insanlarla sorunları vardı. Tüm bunlar olabilecek şeyler. Hepimiz medeni insanlarız tüm bunları kabul edebiliriz. Ama dört gün kala değil. Bir de şöyle bir nokta var, madem bu kadar mutsuzdu koca bir sene nasıl dayandı? Altı üstü fazladan 4 bölüm için mi çekilmez geldi bu set?
aynen katılıyorum ceren sana.çok güzel ifade etmişsin.4 gün kala verilirmi hiç mi düşünmedin bu adamlar buna göre senaryo yazılcak diye,çünkü çekimlerin başlicağını biliyodu.hadi onuda geçtim 2 bölüm daha çekemedimi?biz bunu haketmediğimi düşünüyorum.en azından güzel bi final çekebilirlerdi.bunu biz fazlasıyla hakettiğimizi düşünüyorum...ya en çokda keremcem'e yakışdıramadım asla ve asla konduramadım...şimdi diceksiniz bana dur bi açıklama yapsın belki kendine göre bi nedeni vardır die,eğer bu neden geçerli bi nedense ona bişey demem!...
iyide ceren ve yaren yani bu haber ne zmnın onu bilmiyoruz,ama bu dört gün kala olayının doğrulugunada emöin değiliz ki..ben daha öncede yazmıştım,yine yazıcam!!
keremcem sürekli dizi bitti ya da bilmiyorum henüz karar vermedik diyordu,dimi?yasso ise devam ediyoruz diyordu..bir Allahın kulu çekip kenara,yani med yapımın ileri gelenlerinden biri,ya kero ne demek bu niye böyle konuşuyorsun dmedi mi sizce?biz burada sürekli tartışıyorduk ne diyo bu kero bitiyor mu bitmiyor mu diye,haksız mıyım?yani tüm bunlar olurken neden hala 4gün olayına inanıyorsunuz?neden ısrarla evet bu doğru diyorsunuz??dün aydoğan oflu dahi ayrıldı dedi sadece,4gün kala söyledi demedi..kendi seçimi evet ayrıldı dedi..ama biz hala yarı yolda bıraktı sebebi olmaz 4gün kala bırakılır mı diyoruz..biraz düşünelim ya..bir sebebi vardır kesinlikle!!!
Şafak ben kimseyi suçlamıyorum, sadece bilmiyorum haberin var mı ama med yapımdan bir görevliden de foruma mesaj gelmişti orada üstüne basa basa belirtiliyordu. Bir de eğer Keremcem çok önceden haber vermiş olsaydı, o zaman çoktan basına bu haber olarak gelirdi. Yani bunca zaman ekip onu iknaya çalışacak değil yaa.. O zamana yeni bir plan düşünürlerdi. Ve bu olay yeni olmasa Yasemin de olayı en azından bir nebze atlatmış olurdu. Ama onunla en son konuşan Nalan sesinin kötü olduğunda bahsediyor. İşte bana göre tüm bunlar yeterli kanıtlar Şafak! Yani belli ki, bu olaylar yeni yaşandı. Yoksa tekrar söylüyorum tepki gidecek olmasına değil, böyle terk edecek olmasına...
oh be çok sağol eylül sözlerime tercüman oldun valla..bencede kesinlikle bir sebebi var
ama doğru diilmi yaaa herkesinde bi sınırı var sonuçta düşünsenize siz orda dizi çekiosunuz settekiler fısır fısır konuşuolar (tabiri caizse anlammında söledim)ben olsam bende o ortamda bulunmak istemezdim yani keremcem böle bi insan diil arkadaşlar
iyi yorumlar
yok canımy arencim sen üstne gelmiyouz senin kero sevdiginde biliyoruz ben inanıyorum haklı olarakkıgınzın anlıyorum hhaklısın ama biraz sanki haksızlık yapıyoruz gibi geliyo dinlemeden onu
Sevgi ve Diğerleri (sözüm bu yazılanları cok agır bulanlara)
Herkesin tek derdi iş etiğine uymayan davranısına kızgınlık.Cekime 3-4 gün kala bizi bırakması sadece bizde değil.Ekibi,onca insan tatil yaptı mı bilmem ama yazdılar senaryoyu start demeye ramak kala sen gel ben yokum de.hemde basrol bu yan karakter olsa neyse ama bu yapılmaz.
Bizim gibi dizisine gönül verenleri tüm yaz oyala.ben varım yada yokum de ama genelde varım varım de sonra yok ol..
Ben ki Keremceme laf söyletmezdim ailemi bile susturan ben 2 gündür bıraktım banane yaa dedim..Hak ettiği gibi yaşasın herkes
nergizcim lütfen ya,bak kırıldığımızı dile getirelim ama lütfen incitici sözler söylemeyelim diyoruz..lütfen sende söyleme..para fln bunları yapmayın arkadaşlar..
cerencim bak medyapımdan buraya birşeyler yazılmışstı bunu okudum,yazan kişi orada görevliyim demişti ama konumunu dahi bilmiyoruz!!!bu doğru mu??bende diyorum ki nerden biliyoruz ki belkide tüm bu olanlar sadece üst düzey tarafınca görüşülüyordu..ya çok saçma ben bir insan üzerinde milyarları oynarken bu insan ortalarda devam edeceği kesin belli değil derken ben bu insan bunları hiç söylemiyormuş gibi davranamam!!bunu yapamam yani..saçmalık bu ya..kesin biliniyordu bence,yasemine gelince sesinin kötü olma sebebi diğelim ki gerçekten senin söylediğin gibi,ya keremcemle aralarında samimiyetten ötürü belkide çıkan anlaşmazsızlıktan ötürü buna üzülmüş olamaz mı??kesinleşince herşey söylenen sözlere üzülmüş olamaz mı??yani ısrarla inanmak istediklerimize inanıyoruz bence..bunun içinde çok üzülceksiniz arkadaşlar,bence mantıklı açıklamalar yapılınca çok üzülüceksiniz..:(
aynen katılıyorum ceren sana.çok güzel ifade etmişsin.4 gün kala verilirmi hiç mi düşünmedin bu adamlar buna göre senaryo yazılcak diye,çünkü çekimlerin başlicağını biliyodu.hadi onuda geçtim 2 bölüm daha çekemedimi?biz bunu haketmediğimi düşünüyorum.en azından güzel bi final çekebilirlerdi.bunu biz fazlasıyla hakettiğimizi düşünüyorum...ya en çokda keremcem'e yakışdıramadım asla ve asla konduramadım...şimdi diceksiniz bana dur bi açıklama yapsın belki kendine göre bi nedeni vardır die,eğer bu neden geçerli bi nedense ona bişey demem!...
Sağol Allbyme! İşte böyle. Uzun sözün kısası, artık her şey bir netleşsin lütfen. Biz ne dersek diyelim, onlar yine bildiklerini okuyacaklar. Ama sadece şunu söylüyorum, şu foruma gelip 5 dakikasını ayırsa inanın kendisine ne kadar değer verildiğini kavrayacak, Sarp ve Keremcem özdeşleştirmesinin farkına varacaktır. Çok az insan bu kadar büyük kitlelere bu kadar kısa zamanda ulaşabilir ve kendini sevdirebilir? Gerek karakteri gerekse diğer özellikleriyle popüler olabilirdi. Hiç kuşkusuz ki, bunda en büyük pay sahiplerinden biri de tüm ekibiyle Aşk Oyunu idi. Lütfen Keremcem onlara olan vefanı son bir kez göster.
Herkesin tek derdi iş etiğine uymayan davranısına kızgınlık.Cekime 3-4 gün kala bizi bırakması sadece bizde değil.Ekibi,onca insan tatil yaptı mı bilmem ama yazdılar senaryoyu start demeye ramak kala sen gel ben yokum de.hemde basrol bu yan karakter olsa neyse ama bu yapılmaz.
Bizim gibi dizisine gönül verenleri tüm yaz oyala.ben varım yada yokum de ama genelde varım varım de sonra yok ol..
Ben ki Keremceme laf söyletmezdim ailemi bile susturan ben 2 gündür bıraktım banane yaa dedim..Hak ettiği gibi yaşasın herkes
arkadaşım anlayıp dinlemeden bu kadar ağır konuşma istersen keremceme hak veriorum benimde arkamdan konuşulsaydı bende o ortamda bulunmak istemezdim sen istersen kendin bilirsin tabi ama biz olaya geniş bakmak istioruz
arkadaşlar bence herkes inanmak istediğine inanıyor..ben şahsen artık günlerdir burada ağır sözler sarfetmeyelim demekten yoruldum..artık kesin bir yazılı ya da sözlü açıklmama yapılmadan yorum yapmayacağım..inş sonunda kimse üzülmez..hepinize iyi yazışmalar..
nergizcim lütfen ya,bak kırıldığımızı dile getirelim ama lütfen incitici sözler söylemeyelim diyoruz..lütfen sende söyleme..para fln bunları yapmayın arkadaşlar..
cerencim bak medyapımdan buraya birşeyler yazılmışstı bunu okudum,yazan kişi orada görevliyim demişti ama konumunu dahi bilmiyoruz!!!bu doğru mu??bende diyorum ki nerden biliyoruz ki belkide tüm bu olanlar sadece üst düzey tarafınca görüşülüyordu..ya çok saçma ben bir insan üzerinde milyarları oynarken bu insan ortalarda devam edeceği kesin belli değil derken ben bu insan bunları hiç söylemiyormuş gibi davranamam!!bunu yapamam yani..saçmalık bu ya..kesin biliniyordu bence,yasemine gelince sesinin kötü olma sebebi diğelim ki gerçekten senin söylediğin gibi,ya keremcemle aralarında samimiyetten ötürü belkide çıkan anlaşmazsızlıktan ötürü buna üzülmüş olamaz mı??kesinleşince herşey söylenen sözlere üzülmüş olamaz mı??yani ısrarla inanmak istediklerimize inanıyoruz bence..bunun içinde çok üzülceksiniz arkadaşlar,bence mantıklı açıklamalar yapılınca çok üzülüceksiniz..:(
Şafakcım seni de anlıyorum. Hakikaten ona değer verdiğin için bunu hiç yakıştıramıyor, kabullenmek istemiyorsun. Ama bir de şöyle düşün, Keremcem değil miydi, "dizi araya girdi dinlenme fırsatı buldum" diyen, o değil miydi "Eylül'de sizlerleryim" diyen. Hayır ben mi yanlış hatırlıyorum. Demek istediğim şu; Gürgen Öz de ayrıldı ama sezon biter bitmez, dizi tatile girince. Yani her şey ona göre ayarlandı. Ama ekip eğer bunu çok öncedne bilseydi sence hiç bu kadar hazırlıksız yakalanırlar mıydı?
ceza_cansu
22-08-06, 12:54
arkadaşalar yeni uyandım ve hemen girip yazdıklarınızı okudum ben dizide sarp karakterinin devam etmesini ya da en az sarp karakteri kadar tutulacak yeni karakterlerin olmasını istiyorum bunun nedeni hem dizimizin devam etmesini istemem hemde keremcemin onsuz da dizinin çok güzel devam ettiğini görmesini istememdir(EĞER SÖYLENEN GİBİ DİZİYİ ÇEKİMLERİN BAŞLAMASINA SON 4 GÜN KALA BIRAKTIYSA ONSUZ DA DİZİNİN DEVAM EDEBİLECEĞİNİ GÖRMELİDİR BENCE AMA DİZİYİ SEZON SONU TERKETTİYSE ONA BİŞEY DİYEMEM AMA HERKES ONUN SON 4 GÜN KALA AYRILDIĞINI SÖYLÜYOR DEMEKKİ BİR BİLDİKLERİ VAR)
ya arklar yapmayın gözünüzü seweyim ya daha keremcem açıklama yapmadı yapana kadar da ben burda ı-onu sawun ucam hatta açıklama yaptıktan sonrada neden olsuğunu biliomuyuz bşlen warsa gelsin ama kesin bişi bilen warsa bana açıklasın sonra kim ne derse desin ama ağır konuşmyalım lütfen rica edşyorum ya:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
devam et onu dinlemden eleştirme özlemcim sen çok agır konulş dedim haksızlık yapıyoruz dedim sen keremcemi seviyosun programına git kendisyle konuştun fot çektin herhalde öyle bir insan olmadıgın biliyosun
arkadaşlar biz ne dersek diyelim bu noktadan sonra keremcemi hiçbirşeyin geri getireceğini sanmıyorum.çoktan kararlar verilmiş gibi.ve hala keremcemin mantıklı bi açıklama yapacağını düşünüyorum ama o böyle susmaya devam ettikçe keroya karşı bütün inançlarımı kaybediyorum.o bişey söylemedikçe evet başka dizi için bizi bıraktı diye düşünüyorum.nolur kero çık artık herşeyi bi anlatta bizde ona göre düşünelim
Şafakcım seni de anlıyorum. Hakikaten ona değer verdiğin için bunu hiç yakıştıramıyor, kabullenmek istemiyorsun. Ama bir de şöyle düşün, Keremcem değil miydi, "dizi araya girdi dinlenme fırsatı buldum" diyen, o değil miydi "Eylül'de sizlerleryim" diyen. Hayır ben mi yanlış hatırlıyorum. Demek istediğim şu; Gürgen Öz de ayrıldı ama sezon biter bitmez, dizi tatile girince. Yani her şey ona göre ayarlandı. Ama ekip eğer bunu çok öncedne bilseydi sence hiç bu kadar hazırlıksız yakalanırlar mıydı?
anlıyorum canım..neyse ben söyledim artık açıklama yapılana kdr birşey yazmıcam..ya ok 4güne inanın ama lütfen çok kırıcı incitici sözler söylemeyin..kızın fln herşeye ok ama incitmeyelim arkadaşlar kimseyi ya..bu dizinin diğer oyuncularından biri dahi olsa ben aynı şeyleri söylerdim bunuda böyle bilin..sözler gerçekten kendini burada savunamayan bir insan için çok ağır!!yani bu belit olsun,gürgen olsun,aydoğan oflu olsun,yasso olsun..herkes için geçerli..incitici sözler söylenmesini istemiyorum sadece..bende gürgen özün ayrıldığı kesinleşince ona çok kızmıştım ama tutupta ileri gidici incitici söler sarfetmemiştim..ben sadece bunlara üzülüyorum..hepinize açıklama yapılıncaya kdr iyi yazışmalar..
ya arklar yapmayın gözünüzü seweyim ya daha keremcem açıklama yapmadı yapana kadar da ben burda ı-onu sawun ucam hatta açıklama yaptıktan sonrada neden olsuğunu biliomuyuz bşlen warsa gelsin ama kesin bişi bilen warsa bana açıklasın sonra kim ne derse desin ama ağır konuşmyalım lütfen rica edşyorum ya:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
fulyacımcanım benim haklısın ama bu formda kimse şu anda bişi bilmio ortam 2ye ayrılmış durumda kimi savunuo kimi savunmuo ama bunun savunulup savunulmıycak bi tarafı yok gerçeği bilmiosunuz o yüzden hakarete varan sözler sarf etmeyin çok rica ediorum gerçekten sinirlnmeye başladım yaaa oofff:icon_evil :icon_evil :icon_evil
ya arklar bu kadarmıydı keroya olan güweniniz bu muydu hayranlığınız dizisetlerine gitme keroyla foto çektirme programa gitmelerniz palawramıydı artık size güenemiyorum ya bunlar yalansa hiç mi wicdan azabı çekmiyceksiniz neden böel oldunuz hani hep destek tam destek hani dostluk NERDE:(:(:(:(:(:(:(:(
Ben keremcem hayrani olarak hickimse burada keremceme dusman fln degil yarende hic degil sadece kendi tepkilerini gosteriyolar (tabi bu bana gore biraz agir olsada) ama ginede gine yaziyorum hickisme dusman fln degil hem 3 gun once hayrani olan kisiler hemem dusman olamaz.
işde bizde diyoruzki mantıklı açıklaması ne olabilir?başka bi diziye başlamasımı?setteki kişilerin arkasından konuşmalarımı?(1 sene boyunca katlanmış 2 bölüm daha bizim için hayranalrı için katlanamadımı diyoruz.ve ben eminimki setteki herkes keremcemin arkasından konuşmuyodu,bir iki kişi belki çıkar konuşan,diğerleride konuşursa bile onun hakkında iyi şeyler konuşmuşlardır eminim çünkü keremcem başkaları hakkında atıp tutucak birisi değil,insanlara sıcak davranan birisi bunuda heryerde görüyoruz)
şu konuda sana katılıyorum.dün bazı arkadaşlar para için felan diye düşündüler,çok yanlış ben asla böyle bişey demedim dememde!o diyen arkadaşlarda eminim keremcemi çok seviyoalr ve o anki kızgınlığından dolayı keremceme konduramadıklarından dolayı demişlerdir...
fulyacımcanım benim haklısın ama bu formda kimse şu anda bişi bilmio ortam 2ye ayrılmış durumda kimi savunuo kimi savunmuo ama bunun savunulup savunulmıycak bi tarafı yok gerçeği bilmiosunuz o yüzden hakarete varan sözler sarf etmeyin çok rica ediorum gerçekten sinirlnmeye başladım yaaa oofff:icon_evil :icon_evil :icon_evil
hiç sinirlenme hayatım sakin ol sewen insan wazgeçemz şurda 3 saat falan kaldı arıycaz öğrenicez demi ama tartışmaya gerek yok sonuçta dostuz hepimiz burda demi ama
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:00
Ceren çok haklısın, gürgen özün durumu çok farklı. Habire mantıklı açıklamalardan bahsediliyo ama ben göremiyorum hiçbir açıklama. Keremcemin diziden ayrılmasından 4 gün geçti ama keremcem bey hala daha bir açıklama yapmıyor. Bundan sonra söyleyecekleri çok da önemli değil zaten. Ortalık karışmadan, ilk karar verdiği zaman açıklamasını yapmalıydı...Yazık gerçekten, bize de saygısı yokmuş. Konserlerinde seyirciye saygı olsun diye taktığı kravatla ne kadar da çelişkili bir durum. Hadi çekimlere 4 gün kala ayrıldın, bir açıklama da yap di mi? Açıklama yapacak açıklama yapacak diye bekliyoruz. Ama ne zaman? Bundan sonra ha yapmış ha yapmamış. Herkes yeteri kadar üzüldü bu habere. Artık keremcem bizi ilgilendirmez. Biz dizimiz için uğraşmalıyız, kendi etti keremcem, büyük ihtimalle de kendisi bulacak...
Anlamak istemiyorsunuz.Birşey demek istemiyrum.Tamam zamanında gidildi resimler cekildi ama bizim tanıdıgımız adam yapmadı böyle seyler.O keremcem ve 2 gün önceki keremcem farkliii...biri bana gelsin mantıklı acıklama yapsın tamam daha laf etmem ama o zamana kadar kızgınlıgımıda belli ederim
Ben keremcem hayrani olarak hickimse burada keremceme dusman fln degil yarende hic degil sadece kendi tepkilerini gosteriyolar (tabi bu bana gore biraz agir olsada) ama ginede gine yaziyorum hickisme dusman fln degil hem 3 gun once hayrani olan kisiler hemem dusman olamaz.
yaren zaten buna katılmasın o apayrı benim için asla öle demek istemio aslında çok sewdiği için bu kadar üzülüo canım benim sende bendensin sna tam destek BENDEN
canım haklısın ama bende diorumki 2.dk keremcemden vazgeçenler keremcem hayranı diiller sarp hayranılar bu böyle olmaz yaaa destek vericenize yerin dibine çekiosunuz bi durun yaa allah aşkına bi yargılamadan bekleyin bakalım sorunu neymiş fulya az önce yazdıklarına sonuna kadar katılıorum
Anlamak istemiyorsunuz.Birşey demek istemiyrum.Tamam zamanında gidildi resimler cekildi ama bizim tanıdıgımız adam yapmadı böyle seyler.O keremcem ve 2 gün önceki keremcem farkliii...biri bana gelsin mantıklı acıklama yapsın tamam daha laf etmem ama o zamana kadar kızgınlıgımıda belli ederim
canım aşkım bitanem daha KESİN bişi yok olsun sonra kız bağır ama hakaret etme yine ama daha bişi belli deilki ne sen haklısın nede ben bence neden ayrılmış olabilir yada gerçekten AYRILDIMI ONUN AĞZINDAN DUYMADAN BABAM SÖLESE ASLA İNANMAM:):):):)):)
ceza_cansu
22-08-06, 13:04
tabiki burda kimse keremceme düşman değil ama yaptığı şey kimine göre doğru kimine göre yanlış bizde sadece bunu konuşuyoruz aslında basın toplantısını görebilsek neden ayrıldığı konusunda kesin ve net bilgilerimiz olurdu ama ben hala basın toplantısını göremedim aranızda şimdi ya da görünce bizede haber verinler olursa sevinirim
ayyy şu sahte prenste oynayan haluk piyes varya oda olurdu yaseminin karşısına ama adam dizide oynuyo bizde onu kandıralım bizim diziye transfer olsun
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:05
canım haklısın ama bende diorumki 2.dk keremcemden vazgeçenler keremcem hayranı diiller sarp hayranılar bu böyle olmaz yaaa destek vericenize yerin dibine çekiosunuz bi durun yaa allah aşkına bi yargılamadan bekleyin bakalım sorunu neymiş fulya az önce yazdıklarına sonuna kadar katılıorum
HAni açıklama, herkes üzüldükten sonra açıklama yapılır mı???Bu olayın mantıklı bir sebebi olacağına inanmıyorum ama kendisine göre sebebi varsa bunu 3 gün önce açıklamalıydı...Ben keremcemden nefret etmiyorum, ona hakarette etmem zaten. Ama hiçbir zaman yanlış yapanın da arkasında olmam. Ve ona yanlış yaptığı için tepkimi belirtirim ki yanlışını anlayıp, yanlışından vazgeçsin diye. Şu anda da biz bunu yapıyoruz...
anlıyorum canım..neyse ben söyledim artık açıklama yapılana kdr birşey yazmıcam..ya ok 4güne inanın ama lütfen çok kırıcı incitici sözler söylemeyin..kızın fln herşeye ok ama incitmeyelim arkadaşlar kimseyi ya..bu dizinin diğer oyuncularından biri dahi olsa ben aynı şeyleri söylerdim bunuda böyle bilin..sözler gerçekten kendini burada savunamayan bir insan için çok ağır!!yani bu belit olsun,gürgen olsun,aydoğan oflu olsun,yasso olsun..herkes için geçerli..incitici sözler söylenmesini istemiyorum sadece..bende gürgen özün ayrıldığı kesinleşince ona çok kızmıştım ama tutupta ileri gidici incitici söler sarfetmemiştim..ben sadece bunlara üzülüyorum..hepinize açıklama yapılıncaya kdr iyi yazışmalar..
Şafakcım şu an sinirler biraz gergin ya o yüzden. Yoksa kimse kimsenin düşmanı değil. Bir başka konu kimse için onur kırıcı bir söz sarfetmedim, etmem de. Sonuçta şu anda karşımızda değil ki, söz hakkına sahip olsun. Ama diğerlerini de anlamak lazım, insan değer verdiğine hiçbir şey konduramazmış derler ya. İşte bu da o hesap. Kimse beklemiyordu. Şu anda tek yapmamız gereken görüşmenin bitmesini beklemek. Sana da iyi yorumlar Şafakcım.
ceza_cansu
22-08-06, 13:06
benimde ilk aklıma haluk piyes geldi hatta foruma da yazdım ama sonra düşündüm sonucunda onun da dizisi devam ediyor o aşk oyununa transfer olursa onu o dizide sevip izleyenler bu sefer mağdur olur
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:08
ayyy şu sahte prenste oynayan haluk piyes varya oda olurdu yaseminin karşısına ama adam dizide oynuyo bizde onu kandıralım bizim diziye transfer olsun
Ben hala arda kural olsun istiyorum, dün sezinti arkadaşımız yakışıklılığı mı önemli sizin için demişti. İnanın yakışıklılığından çok başarılı bir oyuncu olduğu için söylemiştim. Bi de şu anda bir projesi yok. Onunla anlaşmaları kolay olur diye.
Hem sarpa uyacak başarılı bir oyuncu bulduktan sonra yakışıklı olması göz çıkartır mı???:img-grin2
HAni açıklama, herkes üzüldükten sonra açıklama yapılır mı???Bu olayın mantıklı bir sebebi olacağına inanmıyorum ama kendisine göre sebebi varsa bunu 3 gün önce açıklamalıydı...Ben keremcemden nefret etmiyorum, ona hakarette etmem zaten. Ama hiçbir zaman yanlış yapanın da arkasında olmam. Ve ona yanlış yaptığı için tepkimi belirtirim ki yanlışını anlayıp, yanlışından vazgeçsin diye. Şu anda da biz bunu yapıyoruz...
bende diorum ki ya haksız diilse bide bunu düşünün yaa sette neler olduğunu ne sen bilebilirsin nde ben benimde arkamdan konuşsalardı bende diziden ayrıldırdım ne halleri varsa görsünler derdim
Arkadaşlar dünde yazmıştım yine tekrarlıyorum.Yemeğe gittim geldim ortalık savaş alanına dönmüş.
Burada hepimiz kardeşiz.Bu forum olmasaydı,buradaki bu dostluk bu paylaşım olmasaydı hangimiz Aşk Oyunu'na bu kadar sıkıca bağlanabilirdik.
Lütfen birbirimizi kırmayalım,sakin olalım.
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum Pazar günü bu haber geldiğinde yapmış olduğum ilk yorum şuydu ve yine aynı düşüncedeyim.
Bu işte Keremcem kadar Med Yapım'da suçlu arkadaşlar
Sen ratıng rekorları kırmış bir dizini gelecek sezonda devam ettirmeyi düşünüyorsun.Senaryocularına senaryoyu yazmaya başlayın diyorsun.Onlarda oturup ilk 6 bölümü yazıyorlar ama gel gelelim oyuncuların ile sözleşme imzalamıyorsun.Sonrada böyle tam çekimler başlayacakken oyuncuların su koyverince ortada dımdızlak kalıveriyorsun.
Böyle saçma şeymi olur arkadaşlar.Bunlar şimdiye kadar Keremcem'le sözlü telefonda falan konuştular heralde.İş yazılı anlaşmaya gelincede işler bozuldu.
Ben şöyle adamakıllı bağlayıcı, tazminatlı bir sözleşme falan olduğunu da hiç sanmıyorum arkadaşlar.
ceyda deniz
22-08-06, 13:09
arkadaşlar ne oldu bir haber varmı basın toplantısı filan oldumu yada ne biliyim diziden birileri açıklama yaptımı yani resmen ayrıldı veya ayrılmadı diye
Ben hala arda kural olsun istiyorum, dün sezinti arkadaşımız yakışıklılığı mı önemli sizin için demişti. İnanın yakışıklılığından çok başarılı bir oyuncu olduğu için söylemiştim. Bi de şu anda bir projesi yok. Onunla anlaşmaları kolay olur diye.
Hem sarpa uyacak başarılı bir oyuncu bulduktan sonra yakışıklı olması göz çıkartır mı???:img-grin2
arda kuralmı yapmayın allah aşkına yaa bi kere ekinden küçük gösterio bu 1 dizide oynuo bu 2 ve hiç duygusal bi tipi yok çokta sevsemde ardayı arda olmaz tabi senin görüşündür saydı duyarım
ya arklar bu kadarmıydı keroya olan güweniniz bu muydu hayranlığınız dizisetlerine gitme keroyla foto çektirme programa gitmelerniz palawramıydı artık size güenemiyorum ya bunlar yalansa hiç mi wicdan azabı çekmiyceksiniz neden böel oldunuz hani hep destek tam destek hani dostluk NERDE:(:(:(:(:(:(:(:(
biz burda keroyu felan kötülemiyoruz yanlış anlaşılmasın sadece dizimizi savunuyoruz burda okadar kişi ve türkiyede ki bir çok aşk oyunu fanları bütün yaz boyunca dizi çekim günlerini bekledi,emek sarf ettik,ve sanırım biz aşk oyunu fanları en büyük hatamızda bu diziye bağlanmak oldu...ve bizden başka aşk oyunu fanları hala büyük bi hevesle bekliyo dizinin başlamasını başrollerinde yasemin ergene'yle keremcem'i bekliyolar.tamam bende bekliyorum başlamasını ama eskisi gibi hevesim kalmadı..yani anlicağınız hevesim kursağımda kaldı.gizem çok iyi ifade etmişsin,keremcem'i deli gibi seven hayranalrı olarak 2 gün içinde düşman kesilemeyiz,düşmanda değiliz,dediğim gibi sadece umduğumuzu bulamadığımız için,biraz kırgınız ama yinede keremcemin açıklama yapmasını bekliyorum ondan mantıklı bi cevap bekliyorum....
Ceren çok haklısın, gürgen özün durumu çok farklı. Habire mantıklı açıklamalardan bahsediliyo ama ben göremiyorum hiçbir açıklama. Keremcemin diziden ayrılmasından 4 gün geçti ama keremcem bey hala daha bir açıklama yapmıyor. Bundan sonra söyleyecekleri çok da önemli değil zaten. Ortalık karışmadan, ilk karar verdiği zaman açıklamasını yapmalıydı...Yazık gerçekten, bize de saygısı yokmuş. Konserlerinde seyirciye saygı olsun diye taktığı kravatla ne kadar da çelişkili bir durum. Hadi çekimlere 4 gün kala ayrıldın, bir açıklama da yap di mi? Açıklama yapacak açıklama yapacak diye bekliyoruz. Ama ne zaman? Bundan sonra ha yapmış ha yapmamış. Herkes yeteri kadar üzüldü bu habere. Artık keremcem bizi ilgilendirmez. Biz dizimiz için uğraşmalıyız, kendi etti keremcem, büyük ihtimalle de kendisi bulacak...
Ekinnnnsarppppp şu an için tek yapabileceğimiz beklemek. Herkes doğal olarak gergin. Kimse de Gürgen Öz'le karşılaştırmasın bu durumu. Çünkü ikisinin bu olaydaki kulvarı çok farklı. Şu an düşünmemiz gereken Aşk Oyunu. Sonuçta orada emek veren insanlar. Yıllar sonra AşK Oyunu ile dönen Orhan Amcamız nam-ı diğer Kuzey Vragın, Feryal Hanımımız Gönen Bozbey ve Aşk Oyunu ile tanıdığımız nice yeni isimlerden bazıları olan Belit Özükan ve diğerleri. İşte hepsi bizim desteğimizi sonuna kadar hak ediyor. Onlar için sonuna kadar dimdik ayakta kalmalı ve mücadelemizi ortaya koymalıyız. Keremcem'li ya da Keremcem'siz...
ya daha bişi belli deil sarpın yerine kimleri koydunuz inanamıyorum ya noluo bu forma kawgalar atışmalar deiştirilen karekterler noluoz arklar ben mi yanlış algılıom noluo
ceza_cansu
22-08-06, 13:12
sanırım hala bir açıklama olmadı eğer basın toplantısı yapılırsa büyük ihtimalle ana haberde gösterilebilir
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:12
bende diorum ki ya haksız diilse bide bunu düşünün yaa sette neler olduğunu ne sen bilebilirsin nde ben benimde arkamdan konuşsalardı bende diziden ayrıldırdım ne halleri varsa görsünler derdim
Canım tabiki de bilemiyoruz neler olduğunu. Ben de bunu söylüyorum zaten. Keremcem açıklamayı yapsaydı biz de arkasında olurduk (haklıysa) zaten. Sonuçta biz onu çok sevdik. Ve onun katıldığı programları bile hiç kaçırmadan izledik. Ben ille de haksız demiyorum ki. Haksız değilse bunu belirtecek açıklamasını mutlaka yapmalıydı. Ve açıklama yapmak için de geç kaldığını düşünüyorum. Çünkü herkesin kafası çok karıştı. Bakar mısın sitede bile tartışma ortamı oluştu...
biz burda keroyu felan kötülemiyoruz yanlış anlaşılmasın sadece dizimizi savunuyoruz burda okadar kişi ve türkiyede ki bir çok aşk oyunu fanları bütün yaz boyunca dizi çekim günlerini bekledi,emek sarf ettik,ve sanırım biz aşk oyunu fanları en büyük hatamızda bu diziye bağlanmak oldu...ve bizden başka aşk oyunu fanları hala büyük bi hevesle bekliyo dizinin başlamasını başrollerinde yasemin ergene'yle keremcem'i bekliyolar.tamam bende bekliyorum başlamasını ama eskisi gibi hevesim kalmadı..yani anlicağınız hevesim kursağımda kaldı.gizem çok iyi ifade etmişsin,keremcem'i deli gibi seven hayranalrı olarak 2 gün içinde düşman kesilemeyiz,düşmanda değiliz,dediğim gibi sadece umduğumuzu bulamadığımız için,biraz kırgınız ama yinede keremcemin açıklama yapmasını bekliyorum ondan mantıklı bi cevap bekliyorum....
canım bak sen böle düşünüosun ama arkalr kero yerine başkasını düşünüolar noluo bize ya sende sana sölüom sanıosun aşk olsun ya warya tmm ben konuşmuom artık paydos ne isterseniz yapın formu eski haline getirmeye çelışıom şurda gelmiş dışlıosunuz ben en iisi konuşmayayım rahatsız ediom sizi
Canım tabiki de bilemiyoruz neler olduğunu. Ben de bunu söylüyorum zaten. Keremcem açıklamayı yapsaydı biz de arkasında olurduk (haklıysa) zaten. Sonuçta biz onu çok sevdik. Ve onun katıldığı programları bile hiç kaçırmadan izledik. Ben ille de haksız demiyorum ki. Haksız değilse bunu belirtecek açıklamasını mutlaka yapmalıydı. Ve açıklama yapmak için de geç kaldığını düşünüyorum. Çünkü herkesin kafası çok karıştı. Bakar mısın sitede bile tartışma ortamı oluştu...
burda haklıısın canım açıklama bie an önce yapılmalıydı birazdan 3.dünya savaşı çıkıcak valla formda
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:15
ya daha bişi belli deil sarpın yerine kimleri koydunuz inanamıyorum ya noluo bu forma kawgalar atışmalar deiştirilen karekterler noluoz arklar ben mi yanlış algılıom noluo
Arkadaşım dizide sadece keremcem varmış ya da sadece keremcem önemliymiş gibi konuşuyorsunuz...Bence yanlış bu. Çünkü aşk oyununda çok kaliteli oyuncular var, keremcem de çok iyi bir oyuncu ama kendisi ayrıldı ve cerenin dediği gibi de keremcemli ya da keremcemsiz devam etmeli bu dizi. Çünkü çok emek harcandı bu diziye. Sizse keremcem yüzünden silip atıyosunuz hemen diziyi. Bu işi bizim yapmamamız lazım, gerçek aşk oyunu fanlarına hiç yakışmaz çünkü bu...
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:18
arkadaşlar ne oldu bir haber varmı basın toplantısı filan oldumu yada ne biliyim diziden birileri açıklama yaptımı yani resmen ayrıldı veya ayrılmadı diye
Yok canım, biz de beklyioruz elimiz kolumuz bağlı açıklamayı...Bakalım keremcem neler söyleyecek, geç oldu biraz ama....
Arkadaşım dizide sadece keremcem varmış ya da sadece keremcem önemliymiş gibi konuşuyorsunuz...Bence yanlış bu. Çünkü aşk oyununda çok kaliteli oyuncular var, keremcem de çok iyi bir oyuncu ama kendisi ayrıldı ve cerenin dediği gibi de keremcemli ya da keremcemsiz devam etmeli bu dizi. Çünkü çok emek harcandı bu diziye. Sizse keremcem yüzünden silip atıyosunuz hemen diziyi. Bu işi bizim yapmamamız lazım, gerçek aşk oyunu fanlarına hiç yakışmaz çünkü bu...
Şu anda hakikaten boşuna geriliyor ortam. Yapmayın forumdaşlar. Zaten ekinnnnsarpppp'ın da tepki gösterdiği tek bir kişinin yani Keremcem'in tüm diziye mal edilmesi. Bizi bu dizi kadar beraber paylaştığımız bu forum kaynaştırmadı mı? Bu forum sayesinde bu kadar bağlanamdık mı? Şimdi kimseyi kırmanın alemi yok, şu anda ortaklaşa Aşk Oyunu'nun arkasında olma zamanı. Giden gider ne diyelim, zorla tutamayız. Gönül isterdi ki kalsın, hala şu toplantıyı bekleyelim bakalım. Umarım ikan çalışmaları bir sonuç vermiştir. Ama bir de şöyle bir gerçek var. Giden gider, kalan sağlar bizimdir.
Hayırdır arkadaşlar niye birbirinizi yiyorsunuz?Tamam sinirler gergin ama lütfen seviyenizi düşürmeden , birbirinizi kırmadan ve birbirinizin düşüncesine saygı duyarak yapın eleştirilerinizi.
Bu arada Keremcem'in sitesinde hala Aşk Oyunu'nun logo ve reklamı duruyor.Çekimler başlamadan 4 gün önce ayrıldığını bildirmiş , aradan da 4 gün geçti nerdeyse , neden hala dizinin reklamı var sitesinde anlamadım.Gürgen'in ayrıldığı belli olduğu anda sitesinden kaldırılmıştı Aşk Oyunu.Kerem'inkini unuttular herhalde.Çünkü hayra yormak istemiyorum.
Ayrıca Aşk Oyunu'nun sitesine giriş yapılamıyor.Girebilen varsa bakabilir mi hala oyuncular kısmında Keremcem duruyor mu?
Eğer öyleyse biz medyadan ışık hızıyla öndeyiz demektir. Hatta gazetelere biz mi haber versek uyanın diye...
ya canım haklısın da hani kimsenin yerini kimse doldurmasın daha belli deil zaten neden konuşuom ki nese ya zaten bundan sonra bn yazmasamda olur arkadaşalar been mio en iisi siz yazın ben takip ediim böel olmamamlıydı hiçbirşey ben bu sitede dostluk war die geldim baksna dışlanıoz neyse ya size ii sohbetlerby
ceza_cansu
22-08-06, 13:22
cerene sonuna kadar katılıyorum ne olduysa oldu şimdi önemli olan aşk oyunu ve aşk oyununu oluşturan ekip bakalım yeni sezonda yeni bölümlerde neler olucak eminim onlar şu anda bunu düşünüyor
sevgili fulliş canım sen biraz fazla panik oldun biz birilerini yerine koymuyoruz altarnatif arıyoruz bizde biliyoruz senin kadar keremcem=sarp olduğunu bunu kimse değiştiremez biraz sakin ol herkes gerilmiş durumda hepimiz keremcemin yapacağı açıklamayı bekliyoruz kimse keremcem şöyle kötü böyle kötü demiyor biz diziye yapılan haksızlığı tartışıyoruz bunu yaseminde yapmış olsa aynı tepkileri aynı konuşmaları yapardık bunu unutma
canım bak sen böle düşünüosun ama arkalr kero yerine başkasını düşünüolar noluo bize ya sende sana sölüom sanıosun aşk olsun ya warya tmm ben konuşmuom artık paydos ne isterseniz yapın formu eski haline getirmeye çelışıom şurda gelmiş dışlıosunuz ben en iisi konuşmayayım rahatsız ediom sizi
yok canım konuş niye konuşmicakmışsın!dışlama felan yok arkadaşım herkes görüşlerini dile getiriyo ama bende ceren'e katılıyorum hepimiz boşuna ellerimizi yoruyoruz,boşuna dil döküyoruz.boşuna tartışma ortamı yaratıyoruz en iyisi keremcemden bi açıklama yapmasını beklemek(biraz geç kaldı açıklama yapmakda ama neyse)
sinem ablanında dediği gibi hepimiz kardeşiz:img-grin2 tartışma ortamı yaratmaya gerek yok...
Ben dün ucankusa kadar mail attım biri bizi aydınlatsın diye..
Hayırdır arkadaşlar niye birbirinizi yiyorsunuz.Tamam sinirler gergin ama lütfen seviyenizi düşürmeden , birbirinizi kırmadan ve birbirinizin düşüncesine saygı duyarak yapın eleştirilerinizi.
Bu arada Keremcem'in sitesinde hala Aşk Oyunu'nun logo ve reklamı duruyor.Çekimler başlamadan 4 gün önce ayrıldığını bildirmiş , aradan da 4 gün geçti nerdeyse , neden hala dizinin reklamı var sitesinde anlamadım.Gürgen'in ayrıldığı belli olduğu anda sitesinden kaldırılmıştı Aşk Oyunu.Kerem'inkini unuttular herhalde.Çünkü hayra yormak istemiyorum.
Ayrıca Aşk Oyunu'nun sitesine giriş yapılamıyor.Girebilen varsa bakabilir mi hala oyuncular kısmında Keremcem duruyor mu?
Eğer öyleyse biz medyadan ışık hızıyla öndeyiz demektir. Hatta gazetelere biz mi haber versek uyanın diye...
Yok Özgü ablacım, Keremcem'in sitesini bilemem ama Aşk Oyunu'nun sitesi çok önceden kapanmış. Ama bu tamamen maddi bir sebeptenmiş, sitenin bir ücretinin ödenmemesinden yani. Dizideki değşiklikle alakası yokmuş . Açılır mı bilemem tabi. Ben böyle duymuştum. Evet ablacım desene istihbarat ağımız geniş...
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:27
ya canım haklısın da hani kimsenin yerini kimse doldurmasın daha belli deil zaten neden konuşuom ki nese ya zaten bundan sonra bn yazmasamda olur arkadaşalar been mio en iisi siz yazın ben takip ediim böel olmamamlıydı hiçbirşey ben bu sitede dostluk war die geldim baksna dışlanıoz neyse ya size ii sohbetlerby
Canım benim, neden konuşmayacakmışsın, sakın öyle düşünme.:img-grin2 Hala dostluk var sitede ama herkesin kafası çok karışık ve herkes şok olmuş vaziyette. Sinirler de gergin olunca böyle ortam oluşuyor tabiii. Dışlanma diye de bişey yok canım yaaa. Sen de düşüncelerini yazıyorsun herkes de. Kimse kimsenin düşüncesini zorla değiştiremez ya. Haklısın tamamen belli değilherşey cerenin ve özgü ablamızın dediği gibi sakin olup çok da yorum yapmayalım bu olayla ilgili...
cerene sonuna kadar katılıyorum ne olduysa oldu şimdi önemli olan aşk oyunu ve aşk oyununu oluşturan ekip bakalım yeni sezonda yeni bölümlerde neler olucak eminim onlar şu anda bunu düşünüyor
Aynen de öyle ceza_cansu. Şimdi birlik olma zamanı. Gideni yerine getirmek de, zamanı geri almak da bizi aşan şeyler. Elimizden gelen beklemek ama bunu yaparken de kırmadan, dökmeden, medeni insanlar olduğumuzu unutmadan. İyi günde, kötü birlikte değil miydik biz forumdaşlar? Hani aradan dört yıl geeçrken beraber uykusuz kalmadık mı? Sarp komaya girince anne olan üyelerimiz kendi çocukalrının başına bir şey gelmiş gibi Sarp için üzülmediler mi? Yapmayın şimdi zamanı değil. Hele bir açıklama yapılsın..
yok canım konuş niye konuşmicakmışsın!dışlama felan yok arkadaşım herkes görüşlerini dile getiriyo ama bende ceren'e katılıyorum hepimiz boşuna ellerimizi yoruyoruz,boşuna dil döküyoruz.boşuna tartışma ortamı yaratıyoruz en iyisi keremcemden bi açıklama yapmasını beklemek(biraz geç kaldı açıklama yapmakda ama neyse)
sinem ablanında dediği gibi hepimiz kardeşiz:img-grin2 tartışma ortamı yaratmaya gerek yok...
ya aynı fikirdeyim laç saattir diom daha bişi belli deil neyin tartışmasını yapısunuz diom ama yok ben hep yanlış anlaşılıom we yanlış anlaşılıp başkalarını üzmek istemiom yaaaaaaaaa offfffffffffff ben keremcemi sawundum hatam omu yani
Sağol Ceren'ciğim.Ben de bir şey mi oldu dedim? Demek internet sitesinde de sorun yaşıyorlar.
Vah yazık ya.Nedir bu dizinin başına gelen işler.Sanki birileri önüne set çekmiş, tüm olumsuzlukları hazırlamış, hadi sıkıysa geç de görelim diyor.Ne şanssız , bahtsız bir diziymiş ya. Allah yapımcıya , yönetmene , oyuncuya en acilinden sabır versin.
azıcık bakmadım foruma yeni dizinin ne olacağı bile ortaya çıkmış. K.cem şimdi başrolü bırakıp bir başka diziye yan karakter olarak mı geçiyor.Allah allah çekim günleri azalsın filan diyemi yapıyor böyle birşeyi. Valla bu tarz projeler geçen sene denendi senaryolar ve oyuncular çok iyi olmasına rağmen tutmadı. Emre Altuğ ve Fatma Girik'in oynadığı dizi ilk aklıma gelen. Umarım bizim burada k.cemin diziden ayrıldığını duyduğumuzda yaşadığımız hayalkırıklığını k.cem yeni dizisinde yaşamaz. Arkasından konuşulmuş diyemi ayrılıyormuş sebep bumuymuş. Keremcemin arkasından konuşmayan mı kaldı yeni dizide konuşulmayacak mı sanıyor?
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:29
Ben dün ucankusa kadar mail attım biri bizi aydınlatsın diye..
Özlemcim iyi yapmışsın. Keremcemin açıklamasını bekliyoruz kaç gündür, bari onlar açıklasın bu olayı...
ceza_cansu
22-08-06, 13:32
evet hepimiz şimdi birlik olmalıyız zaten hepimizin derdi aynı aşk oyununda şimdi neler olucak zaten hepimiz aşk oyununu bu kadar çok sevmesek burda olmazdık ben şimdilik çıkıyorum arkadaşlar bütün kanallarda basın toplantısını arıyacağım
zatenkimse kero düşman degil ne yaren ne onu eleştirenler kızdıkları ve üzldükleri için düşman degiler bun söylemiyorum zaten sevmezler ne özlem ne yaren ne diger arkdaşalr gelip burda onu hakkında konuşmazlar ona oy veremk için kendilerini parçalmazlar benim demek istedigim bir onu açıklmasın bekliyelim muhakkaki bir sebebi vardır dur duk yere bırakmsı imkANSIZ HA YAPTIGI BANA GÖRDEE YANLIŞ AYRILMASI AMA BEN O KADAR ACIMASIZ OLAMIYORUM MALESEF
Hayatta her zaman sınamalar olacak. Bu da Aşk Oyunu'nun ve forumumuzun sınanması. Zor zamanda dağılırsak hiçbir şeyin anlamı kalmaz. Herkes gözleri kapayıp 2 saniye maziyi düşünsün. Kolay yaratılmadı Aşk Oyunu. Daha sezonda devam etmesi bile belli olmayan bir yaz projesiyken nerelere geldi, kimse umutsuzluğa kapılmasın, Ekin'in de dediği gibi "Umut belki de en beklemediğimiz yerde, karanlıklar içinden çıkacak".
yaren-ekin
22-08-06, 13:34
arkadaşlar biraz önce baya kırıldım onun için hiç bir şey yazmadım ama okuyorum herkes bir birini çok kırıyor gördüğüm üzre ve bence buna kesinlikle gerke yok burda kimse birbirine düşman değil bende dahil arkadaşlar burda şu an emin olunki 1 saat daha geçse herkes birbirine laf atmaya başlıyacak dayanamadım yazdım lütfen daha özenli olalım laf seçiminde lütfen...
Sağol Ceren'ciğim.Ben de bir şey mi oldu dedim? Demek internet sitesinde de sorun yaşıyorlar.
Vah yazık ya.Nedir bu dizinin başına gelen işler.Sanki birileri önüne set çekmiş, tüm olumsuzlukları hazırlamış, hadi sıkıysa geç de görelim diyor.Ne şanssız , bahtsız bir diziymiş ya. Allah yapımcıya , yönetmene , oyuncuya en acilinden sabır versin.
Rica ederim ablacım, ne demek. Sorma Özgü ablacığım biz nelere göğüs gerdik, ne setler önümüze çekildi, neleri aşmadık? Bunlar da hallolacak inşallah. Tek yapmamız gereken sakince (elimizden gelenin en iyisini yaparak) , sağduyu ile beklemek. Elbet vardır bir hayır. Hepimize sabır ver Allahım.
dizidizidiziler
22-08-06, 13:37
Fulliş, ben gerçekten seni anlyamıyorum. Burası dizi forumu, keremcem forumu değil. Biz diziden, dizimin son durumunda akibetinden bahsediyoruz. Son anda bize atılmış bir kazık var. keremcem'in diziden ayrıldığı kesinleşti ve başka bir diziyle anlaştığı da kesin. daha hala neden görmemezlikten geliyorsun? Istersen bir de madalya ver keremcem'e. Aferin iyi bıraktın diziyi yarı yolda diye...
arkadaşlar hepiimize uyan bi şarkı bu
çat die çatlamak üzereyiz
neresinden tutupta düzelelim
ortağı olmuşuz düzeneğin
açıklama yapmayanları boğasımız var
Fulliş, ben gerçekten seni anlyamıyorum. Burası dizi forumu, keremcem forumu değil. Biz diziden, dizimin son durumunda akibetinden bahsediyoruz. Son anda bize atılmış bir kazık var. keremcem'in diziden ayrıldığı kesinleşti ve başka bir diziyle anlaştığı da kesin. daha hala neden görmemezlikten geliyorsun? Istersen bir de madalya ver keremcem'e. Aferin iyi bıraktın diziyi yarı yolda diye...
ya nerde kesin keremcem çıkıpta ayrıldım diyene kadar kesşn deil tmm formunuzu meşgul etmiim ben siz tartışın ii gnler
ya nerde kesin keremcem çıkıpta ayrıldım diyene kadar kesşn deil tmm formunuzu meşgul etmiim ben siz tartışın ii gnler
canmın içi sen takma yaaa kim ne anlamak istiosa onu anlıo boşver canım sen ben ne demek istediğini anlıorm senin geniş açıyla bakmaya çalışıosun canım dedğin herşeye harfiyen katılıorum
keremcemin bunu 4 gün önceden söylemesinin kesinlikle bir nedeni vardır diye düşünüyorum...karakteri ile herkesi fetheden insandan bahsediyoruz...lütfen biraz sabredelim eminim keremcem yine açıklama yapacaktır sitesinde...
şunu da eklemek istiyorum;eğer dizide sarp karakteri olmazsa kesinlikle izlemem aşk oyununu...ben bu diziyi ekin&sarp aşkı için izliyordum...sarp olmayınca ne aşkı kalır bu dizinin ne de oyunu benim için...
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:44
Son anda bize atılmış bir kazık var. keremcem'in diziden ayrıldığı kesinleşti ve başka bir diziyle anlaştığı da kesin.
Arzu abla hangi diziyle anlaştığını biliyo musun peki? Osman yağmurderelinin dizisi diyorlar...Ama acaba hülya avşarla başlayacakları dizi mi???
KAIZK KAIZK DİYOSUN SAMA SEN ÇOK ACIMASIZ ELEŞTİRİYOSUN NEDENin ÖGRENDİGNDE SAKIN PİŞMAN OLAMYASIN aruzcum CANIM
BU Arda yarencim bren seni çok seviyorum beni yanlış anladın sen düşman degilsin canım kırdıysan özür dilerim ama ben kimseyi asla kırmak istemem
yaren-ekin
22-08-06, 13:48
ya neden kimse beni duymuyor şu an resmen sinirler tavan yapmış ne arzu ablam kimseye kötü davranır neden fulya böyle konuşur yoksa fulyacım arzu ablam böyle demek istemiyor fakat biraz anlayışlı davranın lütfen şu an herkes birbirini kırıyor baya bir hemde az önce çünkü bende baya kırıldım kereme düşman falan değiliz ama şu ortalıkta melesef onu koruyabilceğimiz bir durum yok lütfen keremcem fanları olarak sizde bizde daha doğrusu aşk oyunu fanları olarak hepimiz konuşmalarımızı düzgün bir dille anlatalım
Özgücüm aslında balık baştan kokuyor arkadaşım.Hatırlarsanız geçen sezonda dizi bitecek devam edecek polemikleri vardı ve kendimize muhatap alacak hiç kimseyi bulamıyorduk.O kadar kampanyalar yaptık,ayaklandık Med Yapım bir kere olsun bizleri kaile alıp bir açıklama yaptımı.
Kırık Kanatlar dizisinin yapımcısı seyirciler ayaklanınca kendilerine teşekkür mesajı gönderdiler.Sonra sürekli setten haberler verdiler.
Aynı şekilde özet,fragman derdine azmı düşmedik.Başka yapımcıların dizilerinin fragmanı kaç gün önceden yayınlanırdı,bizimkisi bir gün önce.Fragmanda tam bir bilmece gibi olurdu zaten.Çöz çözebilirsen.
En son örneğinide Keremcem olayında gördük.İşlerini ne kadar ciddiye aldıklarını!!. Ben yapımcı olsam ilk önce oyuncularımla sözleşme imzalarım.Gidene bay bay,kalan sağlar bizimdir misali senaryoyu ondan sonra yazdırırdım.Böylelikle son dakika oluşabilecek tüm aksiliklerin önünü keserdim.
Yine tekrarlıyorum Med Yapım'da en az Keremcem kadar suçludur.
Çok aferdesiniz ama mecazi anlamda bir cümle sarfedeceğim.
Eşeğini sağlam kazığa bağlamak diye bir deyim vardır.Malesef Med Yapım bunu başaramamıştır.Şöyle bağlayıcı sıkı bir sözleşme olsaydı bakın o zaman Keremcem bir yere gidebiliyormuydu.
yaa yareni dinlesenize arkadaşlar yaaa ne kadar güzel konuşuo bırakın artık tartışmayı yarene kulak verin(umarım adın yarendir)
ekinnnnsarppppp
22-08-06, 13:57
ya neden kimse beni duymuyor şu an resmen sinirler tavan yapmış ne arzu ablam kimseye kötü davranır neden fulya böyle konuşur yoksa fulyacım arzu ablam böyle demek istemiyor fakat biraz anlayışlı davranın lütfen şu an herkes birbirini kırıyor baya bir hemde az önce çünkü bende baya kırıldım kereme düşman falan değiliz ama şu ortalıkta melesef onu koruyabilceğimiz bir durum yok lütfen keremcem fanları olarak sizde bizde daha doğrusu aşk oyunu fanları olarak hepimiz konuşmalarımızı düzgün bir dille anlatalım
Yaren çok haklısın canım, bu kadar anlayışsız ve sert olmayalım birbirimize. Kimse için birbirimizi kırmaya değmez. Hepimiz hala dostuz ve bu sitede hala dostluk var. Aşk oyunu fanları var...Nolursunuz yapmayın arkadaşlar.
Ayrıca sinem ablama katılıyorum, med yapımda çok suçlu bu olayda. Anlaşmayı yapmaları lazımdı en başında.
Özgücüm aslında balık baştan kokuyor arkadaşım.Hatırlarsanız geçen sezonda dizi bitecek devam edecek polemikleri vardı ve kendimize muhatap alacak hiç kimseyi bulamıyorduk.O kadar kampanyalar yaptık,ayaklandık Med Yapım bir kere olsun bizleri kaile alıp bir açıklama yaptımı.
Kırık Kanatlar dizisinin yapımcısı seyirciler ayaklanınca kendilerine teşekkür mesajı gönderdiler.Sonra sürekli setten haberler verdiler.
Aynı şekilde özet,fragman derdine azmı düşmedik.Başka yapımcıların dizilerinin fragmanı kaç gün önceden yayınlanırdı,bizimkisi bir gün önce.Fragmanda tam bir bilmece gibi olurdu zaten.Çöz çözebilirsen.
En son örneğinide Keremcem olayında gördük.İşlerini ne kadar ciddiye aldıklarını!!. Ben yapımcı olsam ilk önce oyuncularımla sözleşme imzalarım.Gidene bay bay,kalan sağlar bizimdir misali senaryoyu ondan sonra yazdırırdım.Böylelikle son dakika oluşabilecek tüm aksiliklerin önünü keserdim.
Yine tekrarlıyorum Med Yapım'da en az Keremcem kadar suçludur.
Çok aferdesiniz ama mecazi anlamda bir cümle sarfedeceğim.
Eşeğini sağlam kazığa bağlamak diye bir deyim vardır.Malesef Med Yapım bunu başaramamıştır.Şöyle bağlayıcı sıkı bir sözleşme olsaydı bakın o zaman Keremcem bir yere gidebiliyormuydu.
sinemcim yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.Bencede geçen sezon dizimizle ilgili az problem yaşamadık ama hiçbirinde çıkıp yapımcı bir açıklama getirmedi. oyuncularla sözleşme imzalamazsan olacağı budur dediğin gibi. belkide keremcem aşk oyunuyla devam edecekti ve çekim günleri diğer şeylerle için bir takım yeni şartlar öne sürdü yapımcıda bunları kabul etmedi diğer taraf bu şartları kabul etti bilemiyoruzki. Hatırlarsanız sezon içinde sözleşme yenilediklerinde k.cemin zam yerine çekim günlerinini azaltılmasını istediğini haber almıştık.Belkide yine böyle bir talebi kabul edilmedi.Diğer dizide anlaşıldığına göre yan karakter oynayacak ve rolü dolayısıyle çekim günleride daha az olacak herhalde .Allahım düşünmediğimiz kafa patlatmadığımız birşey kalmadı .Bir daha bir diziye bağlanırsam iki olsun .
dizidizidiziler
22-08-06, 14:00
KAIZK KAIZK DİYOSUN SAMA SEN ÇOK ACIMASIZ ELEŞTİRİYOSUN NEDENin ÖGRENDİGNDE SAKIN PİŞMAN OLAMYASIN aruzcum CANIM
BU Arda yarencim bren seni çok seviyorum beni yanlış anladın sen düşman degilsin canım kırdıysan özür dilerim ama ben kimseyi asla kırmak istemem
Nedeni ne olabilir arkadaşlar bana bir anlatır mısınız?
Çok mu yorulmuş?, Zor mu gelmiş? Konseri mi varmış? Parası mı az gelmiş, Yasemin Ergene ile kavga mı etmiş? Yönetmenle mi anlaşamamış? Yeni kız arkadaşı mı kıskanmış?
Ne olabilir? Hiçbirşey bir insanın söz verip yapmaya başladığı işini, insanları madur edecek şekilde son anda açıklama yapmadan bırakmasını haklı kılar mı?
Biz bile işimizden ayrılırken önceden haber veriyoruz. Yerimize gelen kişileri yeri geliyor eğitiyoruz öyle gidiyoruz.
Üstelik şimdi ne olacak bu dizi? Bunca hayran, çalışan diğer oyuncular? Ekip, senaristlerin emeği, yapımcılar? Yazık değil mi?
En azından 2-3 bölüm daha çekmeye razı olamaz mıydı düzgün bir final yapılsaydı? Bu kadar acelesi ne? arkasından atlı mı koşturuyordu?
Gitti güzelim dizimiz, şimdi yerine kimi koysak alışamayacağız. Seyredelim seyredelim diyoruz ama bir tek bizim seyretmemiz de kurtarmayabilir diziyi, foruma üye olmayan evlerinde seyredenler karakter değişikliğini görünce yadırgayıp bırakacaklar diziyi seyretmeyi. Çok üzülüyorum gerçekten.
Ama Keremcem'den nefret filan etmiyorum, sadece göz göre göre bu kadar insanı nasıl üzer, kendini nasıl böyle bir ateşe atar onu anlayamıyorum. Keremcem'in diğer geçici popcular gibi değilde kalıcı birisi olmasını çok isterdim. Yakışıklılığıyla efendiliğyle, bestekar olmasıyla sesiyle kalıcı olacağını umuyordum. Üzüntüm, bu şekilde gider, bu tarz yanlış kararlar verirse, ve ilk baştaki hayranları da ne yaparsa yapsın desteklerlerse, ileride sonuçları çok daha ağır olur diye. Korkuyorum bir gün öyle büyük bir hata yapar ki bir daha geri dönüş yapamaz.. Üzülmem bundan sinirlenmem bundan.. Keremcem'e nefretimden değil.
Bir de siz Sarp'ı sevmişsiniz Keremcem'i değil diyenler var. Doğrudur, biz dizimizdeki Sarp'ı sevdik. Çoğumuz da Keremcem'i sonradan tanıdık...
melis_krmcm
22-08-06, 14:02
keremcemin bunu 4 gün önceden söylemesinin kesinlikle bir nedeni vardır diye düşünüyorum...karakteri ile herkesi fetheden insandan bahsediyoruz...lütfen biraz sabredelim eminim keremcem yine açıklama yapacaktır sitesinde...
şunu da eklemek istiyorum;eğer dizide sarp karakteri olmazsa kesinlikle izlemem aşk oyununu...ben bu diziyi ekin&sarp aşkı için izliyordum...sarp olmayınca ne aşkı kalır bu dizinin ne de oyunu benim için...
sana kesinlikle katılıyorum, ben de aynen bu şekilde düşünüyorum ztn diziyi bu kadar uzatmaya hiç gerek yoktu..geçen sezon bitirmelilerdi bence..
dizidizidiziler
22-08-06, 14:04
canmın içi sen takma yaaa kim ne anlamak istiosa onu anlıo boşver canım sen ben ne demek istediğini anlıorm senin geniş açıyla bakmaya çalışıosun canım dedğin herşeye harfiyen katılıorum
Olabilir demek ki siz bize nice tüyolar getiren Nalan'a, Yaren'e, Yasemin Ergene'ye, ve Aydoğan Oflu'ya inanmıyorsunuz.. Ayrıldı haberi bu kişiler tarafından doğrulandı. Siz inanmayabilirsiniz ama ben inanıyorum.
işlerimin yoğunluğundan dolayı pek foruma giremedim ama aklım hep buradaydı.
Bir kaç sayfa okumya çalıştım ama inanın pişman oldum...Bu ne böyle arkadaşlar niye herkes birbirine sataşıyor ki niye kırıcı sözler sarfediliyor ki? Burada keremcem'in yaptığı iş hem profesyonelliğe sığmadığı ve bizlere çok büyük yanlış yaptığı hepimizin ortak görüşü değil mi? yanılıyormuyum yoksa? eee peki bu şiddet niye? Burada tartışılan konu keremcem hayranlığı değil bazı arkadşlarım hala anlamakta zorlanıyorlar gördüğüm kadarıyla...bende yaşı başı oturmul bir keremcem hayranıyım ama bu onun yaptığını affettirmiyor.Bizler burada aşk oyunu dizisinin geleceği ve düşmüş olduğu zor durumu tartışıyoruz...Lütfen yorum yaparken dizi için yorum yapın keremcem aşkıyla herşeyi yutan birisi olarak yorum yapmayın...
özgü'cüm sana katılıyorum dün bende tolgahan'ı yakıştırmıştım ama sakin sakin düşününce kesinlikle kabulleneceğimi sanmıyorum ekin-sarp artık bütünleşmiş durumda sarp-keremcem de aynı şekil yerine başka birisini kaldıramam ama aynı şekil hakan-ekin aşkınıda çekemem bu dizi sarp ekin aşkı olarak başladı öylede bitmeli...bencede ne yapıp edip keremcem'i ikna edip 2 veya 3 bölüm daha çekip hafızalarda güzel bir aşk hikayesi olarak kazınacak şekilde bitirmeliler ben iki şeklini de asla kabul edemem...
keremcem'in yeni dizisini orhan gencebay'la çekeceği olasılığı yazılmış inanın bunu hele hiç ama hiç çekemem... orhan baba alır eline sazını keremcemde gitarını baba oğul döktürürler artık:icon_evil bir gerçek var asla yeni projesini izlemeyeceğim ister orhan bey'le olsun isterse jennifer lopez'le benim için keremcem mantıklı açıklama yapmadığı sürece bitmiştir...
ceza_cansu
22-08-06, 14:07
basın toplantısını bir an önce yapmalılar yoksa bu tartışmalar uzayıp gider kanalları aradım ama şimdiye kadar bişey bulamadım ama ana haberleri daha dikkatli takip edicem
dizidizidiziler
22-08-06, 14:12
basın toplantısını bir an önce yapmalılar yoksa bu tartışmalar uzayıp gider kanalları aradım ama şimdiye kadar bişey bulamadım ama ana haberleri daha dikkatli takip edicem
Televizyonda yayınlayacaklarını hiç mi hiç sanmıyorum bu haberi şu anda..
Daha birkaç gün daha çekeceğimiz çile var bence. Daha bekleriz.
yaren-ekin
22-08-06, 14:13
Olabilir demek ki siz bize nice tüyolar getiren Nalan'a, Yaren'e, Yasemin Ergene'ye, ve Aydoğan Oflu'ya inanmıyorsunuz.. Ayrıldı haberi bu kişiler tarafından doğrulandı. Siz inanmayabilirsiniz ama ben inanıyorum.
öncelikle tşk ederim arzu ablacım arkadaşlar hala inanmayan varmı siz bilirsiniz bişey diyemeyeceğim artık nese herkes birbirinin kalbini kırmaya devam ediyor gördüğüm kadarıyla lütfen rica ediyorum boş yere kırmayalım birbirimizi birde bazılarımızın arzu abla sevgi abla sinem abla özgü abla gibi ve teoman abi gibi büyüklere saygısızlık yapıldığını gördüm arkadaşlar llütfen rica ediyorum bana bağırın istediğiniz sayın ama onların bizden büyük olduğunu yazı yazarken unutmayın saygılar..
yaren-ekin
22-08-06, 14:17
ya buna ne gerek var arkadaşlar anlamıyorum yaaa neticede bize bilgi mutlaka gelicek en geç çarşamba bir açııklama yapılacağı söylendi bana bende size iletiyorum burdan inanmayan olursada kendi bilir
güzelimnalana yasemine aydoğan ofluya inanıorz ayrıldığınada inanıoruz bunu nerden çıkardınki ben sadec e kero açıklama yapmadan saldırıya geçmeyin dediöm
Anlayamadığım şey basın toplantısı adı üstünde basın üyelerini davet edersin ve onlara yayınlamaları için bir açıklamada bulunursun.
Şimdi bu açıklama sırasında Keremcem'de olacak mı bu birinci sorum.Olacaksa ne diyecek anlaşamadık yollarımızı ayırdıkmı.
Ya da sadece Med Yapım sorumluları olacak Keremcem'le yollarımız ayrıldı ama dizimiz devam ediyormu diyecekler.
Yani ne bileyim böyle bir haber için basını çağırmaları garip geldi bana.Bütün basın kuruluşlarına yazılı fax çekersin olur biter çağırmaya ne gerek var.
Acaba diyorum bizmi yanlış anladık toplantı kendi aralarında olacak olmasın.
Eğer işin içine basın girerse yani toplantıya basın çağırılıyorsa bu akşam ana haber bültenlerinde yarında tüm gazetelerde bu haber çıkar arkadaşlar.
Ama bana sanki basının orada işi yokmuş gibi geliyor.
parlakz güneş
22-08-06, 14:21
biri cevap verebilir mi?basın toplantısı olucak mıymış?olacaksa ne zaman?
Arzucuma katılıyorum walla.Birbirimizi kırmıyoruz burda.Eleştirdiğimiz Dizi.Keremcemin saygısızlığı.Walla düsündükce sinirleniyrum.Yap finalini sonra bırak git nereye gidiyosan 2-3 bölüm tutar en fazla nolcakkii..
Sinem sana yerden göğe kadar katılıyorum canım.Medyapım kadar taş düşsün.Kötü kötü konuşturuyorlar beni.Bu ne ciddiyetsizliktir, ne adamsendeciliktir anlamış değilim.Gürgen gitsin,Keremcem gitsin, bekleyin bence devamı gelecek.Şöyle Belit de gitsin , zaten Serkan'ı da yok kızın.3 kişiyle dizi çekmeye başlasınlar.
Arzu'cuğuma da katılıyorum.Burası forum.Adı da Aşk Oyunu.Keremcem fanatizmine döndürmeyin lütfen ortamı.Kızanlar yerden göğe kadar haklı, bir dizi ortada bırakılmıştır, seyirciler afedersiniz seme yerine konulmuştur,gereksiz saçma bir iş yapılmıştır.Kısacası düzeneğe çomak sokulmuştur.Bunun her ne kadar '' geçerli'' bir sebebi olsa da yapılan şeyi unutturmaz, ve hoşgörülmez.Keremcem açıklamadan ben inanmam diyenler.O halde lütfen konuşturun kendisini,araştırın,ayrılmadığını kanıtlayın lütfen.Şimdilik elimizdeki veriler arkadaşın Üsküdar'ı geçtiğini söylüyor.Buna inanılıyor diye kızacak, ortamı gerecek bir şey yok.
Herkes biraz daha sakin olsun lütfen.
Sıla'm bu tartışma çıktığından beri aynı nşeyi söylüyorum, haklı çıkacağımı da biliyorum.Keremcem'in yerine Brad Pitt bile gelse çaresi yok, kimse kabullenemeycek, izlerken içi sızlayacak, hatta yeni oyuncuya kıl olacak.Bir bakılacak ki ne yapılsa kabul görmüyor.Dolayısıyla artık herkesin tercihine kalmış.Ama gerçekleri görmek lazım.Keremcem=Sarp .Ben net bir şekilde Keremcem'in açıklama yapsa dahi yeni dizisini izlemeyeceğimi söylüyorum.Güvenim ve inancım sonsuz sarsıldı.Geçerli sebebi olsa bile insan bir kaç bölüm kan kusup kızılcık şerbeti içtim der.Hani sanatçılık zordu? Hani babası ölse sahneye çıkmak zorundaydı bunlar? Nerde kaldı seyirciye saygı? Nerde kaldı işine saygın? Var mı böyle yarı yolda bırakmak?
dizidizidiziler
22-08-06, 14:24
güzelimnalana yasemine aydoğan ofluya inanıorz ayrıldığınada inanıoruz bunu nerden çıkardınki ben sadec e kero açıklama yapmadan saldırıya geçmeyin dediöm
Benim mesajım uzerine kim ne derse desin takmaa demişsin de. Üzüldüm yani. Neticede ben durduk yere insanları kıracak, ya da önemsenmeyecek fikirleri olan bir insan değilim. 32 yaşımdayım ve sadece Keremcem'in ayrıldı bilgisine inandığım için bu tarz laflar yiyorum.
Ama lütfen unutmayın. Burası dizi forumu keremcem forumu değil. Üzüntümüz var, acımız var, dizimiz çok zor durumda. Buna sebep olduğuna inandığımız kişiye de haliyle kızgınız biraz. Ama dizi adına.
Anlayamadığım şey basın toplantısı adı üstünde basın üyelerini davet edersin ve onlara yayınlamaları için bir açıklamada bulunursun.
Şimdi bu açıklama sırasında Keremcem'de olacak mı bu birinci sorum.Olacaksa ne diyecek anlaşamadık yollarımızı ayırdıkmı.
Ya da sadece Med Yapım sorumluları olacak Keremcem'le yollarımız ayrıldı ama dizimiz devam ediyormu diyecekler.
Yani ne bileyim böyle bir haber için basını çağırmaları garip geldi bana.Bütün basın kuruluşlarına yazılı fax çekersin olur biter çağırmaya ne gerek var.
Acaba diyorum bizmi yanlış anladık toplantı kendi aralarında olacak olmasın.
Eğer işin içine basın girerse yani toplantıya basın çağırılıyorsa bu akşam ana haber bültenlerinde yarında tüm gazetelerde bu haber çıkar arkadaşlar.
Ama bana sanki basının orada işi yokmuş gibi geliyor.
sinemcim bence keremcemi biz yeni dizisinin tanıtım toplantısında osman yağmurdereliyle orhan gencebayın arasında oturmuş olarak görürüz. Hatta orada mümkün olduğunca Aşk oyunundan ve sarpdan bahsetmemeye çalışır herhalde. Sarpın gölgesinden nasıl kurtulacak çok merak içindeyim aslında. Med yapımda dediğin gibi bir yazılı açıklama yapar belki. Ah k.cem ahhh bari gideceksin TMC.ye filan gitseydin...
ceza_cansu
22-08-06, 14:25
sanırım haklısın arzu abla bizi çatlatmaya niyetliler gerçi bence keremcem kesin olarak ayrıldı ama ben en çok aşk oyununda bundan sonra neler olucağını merak ediyorum dizide sarp olucak mı olamayacak mı?
Benim mesajım uzerine kim ne derse desin takmaa demişsin de. Üzüldüm yani. Neticede ben durduk yere insanları kıracak, ya da önemsenmeyecek fikirleri olan bir insan değilim. 32 yaşımdayım ve sadece Keremcem'in ayrıldı bilgisine inandığım için bu tarz laflar yiyorum.
Ama lütfen unutmayın. Burası dizi forumu keremcem forumu değil. Üzüntümüz var, acımız var, dizimiz çok zor durumda. Buna sebep olduğuna inandığımız kişiye de haliyle kızgınız biraz. Ama dizi adına.
iide ben onu senin için söylemedmki ya neyse uzatamıcam ama senin için söylemedim yani
dizidizidiziler
22-08-06, 14:35
sinemcim bence keremcemi biz yeni dizisinin tanıtım toplantısında osman yağmurdereliyle orhan gencebayın arasında oturmuş olarak görürüz. Hatta orada mümkün olduğunca Aşk oyunundan ve sarpdan bahsetmemeye çalışır herhalde. Sarpın gölgesinden nasıl kurtulacak çok merak içindeyim aslında. Med yapımda dediğin gibi bir yazılı açıklama yapar belki. Ah k.cem ahhh bari gideceksin TMC.ye filan gitseydin...
Desire, ve Sinemciğim, hatırlar mısınız tatil döneminde de böyle bir söylenti çıkmıştı (doğruymuş meğer de biz toz konduramamıştık keremcem'e) biz de yapmaz öyle birşey dedik.
Hatta bir oyuncu bir diziyi bitirmeden başka bir dizide oynamamalı, üzerinden 8-9 ay veya 1 sene geçtikten sonra başka bir diziye başlamalı yoksa eski karakter o oyuncunun üzerine yapışıp kalıyor, yadırganıyor ve yeni dizisi izlenmiyor demiştik..
Hani bir dizide 6'ıncı planda filan olsan, bir öğretmen, diğer dizide bir sekreter rolü oynuyor olsan neyse de başrol oyuncuları için bu çok zor. Hemen başka bir diziye geçiş yapmamalılar.
Bunun üzerinde fikir birliğine varmıştık. Keremcem de, menajerleri de böyle bir hataya düşmez demiştik.
Hata etmişiz böyle düşünmekle.
Şimdi Keremcem yeni dizisinde, aa bu sarp değil miydi, bu diziye geçmiş, başrolde de değil, filan diye yadırganacak. Sarp yerine yeni gelen oyuncu için de "aaa keremcem'in yerine bu mu gelmiş, yazık olmuş biz alışmıştık eski sarpımıza" diyecekler.
Ne biz, ne diğer seyirciler, ne de diğer oyuncular kimse mutlu olamayacak..
Ne kararmış ama Keremcem Bravo, dağıttın hepimizi çil yavrusu gibi..
Ay ay deme öyle Desirecim.Bir yanında Orhan Gencebay diğer yanında Osman Yağmurdereli.
Ne gerek vardı bunlara Keremcem.Bir yanında Yasemin diğer yanında Bülent İşbilen duracakken bu yaptığın iş ahlakına sığarmı. Senin efendi,adam gibi adam dediğimiz imajına yakışırmı.
Bizlere yazık ettin ama bizden çok kendine.Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.
arzu ama k.cemde hep röp.larında yeni dizi tekliflerinin geldiğini ama AO bitmeden bir başkasına başlamayacağını söyledi. Şimdi ne olduda oldu nasıl kanına girdiler bu fikri değiştirdiler anlamak zor.
yaren-ekin
22-08-06, 14:42
öncelikle tşk ederim arzu ablacım arkadaşlar hala inanmayan varmı siz bilirsiniz bişey diyemeyeceğim artık nese herkes birbirinin kalbini kırmaya devam ediyor gördüğüm kadarıyla lütfen rica ediyorum boş yere kırmayalım birbirimizi birde bazılarımızın arzu abla sevgi abla sinem abla özgü abla gibi ve teoman abi gibi büyüklere saygısızlık yapıldığını gördüm arkadaşlar llütfen rica ediyorum bana bağırın istediğiniz sayın ama onların bizden büyük olduğunu yazı yazarken unutmayın saygılar..
yazıyı bilerek ve isteyerek öne alıyorum ve tekrar vurguluyorum lütfen bizden büyüklere saygımızda kusur etmeyelim burda sinem abla arzu abal ve değerli bir sürü büyüğümüz var bize ne kadar kızsalarda lütfen ses çıkarmayalım(gerçi onlar bize kızmaz ama)yani demek istediğim büyük olduklarını lütfen unutmayınız
sevgileirm le yaren
arkadaşlar aşk oyununun çok sıkı bi takipçisiydim ama fırsat bulup da şuraya adam akıllı bişiler yazamadım üye olduumdan beri. açıkçası dizi başlasın öle yazarım diodum. ama bu okuduklarım beni çok üzdü. keremcemin ayrılmasına ben de çok üzüldüm napıo neyapmaya çalışıo anlamış diilim. içimde mantıklı bi açıklama yapıcak diye bi umut var hala ama nebiliim. bi de aşk oyunu onsuz, sarpsız ne olur bilmiorum. açıkçası ben diil ama benim çevremdeki herkes diziyi sırf keremcem için izliodu ya da canladırdıı sarp karakterini çok benimsediklerinden. e bu durumda dizinin gidişatı neolur neolabilir ki? sölediiniz gibi keşke adam gibi bi final çekilse de bari şu zamana kadar izlediimiz, arada saçmalansa da yine de benimsediimiz hatta nerdeyse ezberlediimiz bölümler kursaımızda kalmasa... böle bizi aptal gibi hissettirmeye kimsenin hakkı yok.
buarada hiçbirinizi tanımıorum ama umarım bundan sonra daha güzel haberler üzerine yorum yaparken buluruz kendimizi. hepinize sevgiler....
arkadaşlar temin medyapuımı aradım. sordum.kadın bugğn gelmemişler. yarın tekrar arayın dedi. sinir oldum yaww.
Sinem sana yerden göğe kadar katılıyorum canım.Medyapım kadar taş düşsün.Kötü kötü konuşturuyorlar beni.Bu ne ciddiyetsizliktir, ne adamsendeciliktir anlamış değilim.Gürgen gitsin,Keremcem gitsin, bekleyin bence devamı gelecek.Şöyle Belit de gitsin , zaten Serkan'ı da yok kızın.3 kişiyle dizi çekmeye başlasınlar.
Arzu'cuğuma da katılıyorum.Burası forum.Adı da Aşk Oyunu.Keremcem fanatizmine döndürmeyin lütfen ortamı.Kızanlar yerden göğe kadar haklı, bir dizi ortada bırakılmıştır, seyirciler afedersiniz seme yerine konulmuştur,gereksiz saçma bir iş yapılmıştır.Kısacası düzeneğe çomak sokulmuştur.Bunun her ne kadar '' geçerli'' bir sebebi olsa da yapılan şeyi unutturmaz, ve hoşgörülmez.Keremcem açıklamadan ben inanmam diyenler.O halde lütfen konuşturun kendisini,araştırın,ayrılmadığını kanıtlayın lütfen.Şimdilik elimizdeki veriler arkadaşın Üsküdar'ı geçtiğini söylüyor.Buna inanılıyor diye kızacak, ortamı gerecek bir şey yok.
Herkes biraz daha sakin olsun lütfen.
Sıla'm bu tartışma çıktığından beri aynı nşeyi söylüyorum, haklı çıkacağımı da biliyorum.Keremcem'in yerine Brad Pitt bile gelse çaresi yok, kimse kabullenemeycek, izlerken içi sızlayacak, hatta yeni oyuncuya kıl olacak.Bir bakılacak ki ne yapılsa kabul görmüyor.Dolayısıyla artık herkesin tercihine kalmış.Ama gerçekleri görmek lazım.Keremcem=Sarp .Ben net bir şekilde Keremcem'in açıklama yapsa dahi yeni dizisini izlemeyeceğimi söylüyorum.Güvenim ve inancım sonsuz sarsıldı.Geçerli sebebi olsa bile insan bir kaç bölüm kan kusup kızılcık şerbeti içtim der.Hani sanatçılık zordu? Hani babası ölse sahneye çıkmak zorundaydı bunlar? Nerde kaldı seyirciye saygı? Nerde kaldı işine saygın? Var mı böyle yarı yolda bırakmak?
özgü'cüm sana sonuna kadar katılıyorum...inanmayan arkadaşlar gözlerinden pembe gözlükleri çıkarıp gerçekleri görsünler artık hatırlarsan biz bu olayları bir kaç ay öncede burada tartışmıştık hepimiz keremcem'e kızgınlığımızı dile getirdik ve bence o buradaki eleştirileri kızgınlığımızı gördü ayrılacağını söylemeyi erteledi çünkü tepkilerimiz ağır geldi beyfendiye sonra kendini affettirmek amaçlı uzun bir mail attı sitesinde yayınlandı herşey yolundaymış gibi gösterdi hepimizle oynadı bizi kandırdı bunun mantıklı açıklaması olamaz...daha öncede dediğim gibi bir insan aylarca beraber çalıştığı iş arkadaşlarına ve bu kadar sevenlerine bunu yapması için ya çok büyük affedilemeyecek bir kazık yemiş olmalı yada son derece karaktersiz olmalı bunun başka açıklaması olamaz...ortaya çıkıpta ay benim arkamdan şöyle dediler yok konserlerim vardı diye bahanelerle karşımıza çıkacaksa hiç çıkmasın sonuçta yeni diziye başlamasa yine bir nebze yeni dizinde konserleri zorluk çıkartmayacakmı? yok yok yok ne derse desin onun 4 gün kala bu işi bırakmasını affettirmez...insanın en çokta sevdiği bir insandan böyle bir tepki aldığında zoruna gidiyor...
özgü canım ne güzel demişsin ''nerde işine saygı nerde seyirciye saygı'' ah be gülüm bu söylediklerin profesyonel yıllarını bu işe adamış oyuncular için...ekmek yediği kapıyı iki kapris yüzünden terk edenler için geçerli değil hayatım
yaren-ekin
22-08-06, 15:02
arkadaşlar temin medyapuımı aradım. sordum.kadın bugğn gelmemişler. yarın tekrar arayın dedi. sinir oldum yaww.
arkadaşlar karar net ve açıktır keremcem diziden ayrılımıştır bir mucize olmadığı takdirdede geri dönüş yoktur bu bizim aradığımız kişilerde gazeteci korkusuyla hiç bir şey açıklamıyorlar ve başlarından savıyorlar bana kadın çarşamba günü net açıklama gelecektir yada keremcemin sitesinde yayınlanacaktır ve bence artık aramyınız
anlayışınız için tşk ederim
hepimizin dileği güzel bir final izlemekti ama bizi ne zaman dinledilerki şimdi dinleyecekler. ben bir daha çok biliyorsanız kendiniz yapın tarzında bir laf işitmek istemem
arkadaşlar karar net ve açıktır keremcem diziden ayrılımıştır bir mucize olmadığı takdirdede geri dönüş yoktur bu bizim aradığımız kişilerde gazeteci korkusuyla hiç bir şey açıklamıyorlar ve başlarından savıyorlar bana kadın çarşamba günü net açıklama gelecektir yada keremcemin sitesinde yayınlanacaktır ve bence artık aramyınız
anlayışınız için tşk ederim
walla bende aramıcam bi daha. sinir oldum yaaa. kadına söledim dünde yarın arayın dediniz bu nası iş dedim kadın normalde bugün toplantı olcaktı ama malesef bülent bey gelmedii için toplantı yapılamadı. yarın tekrar arayın dedi suratıma kapadı.
walla bende aramıcam bi daha. sinir oldum yaaa. kadına söledim dünde yarın arayın dediniz bu nası iş dedim kadın normalde bugün toplantı olcaktı ama malesef bülent bey gelmedii için toplantı yapılamadı. yarın tekrar arayın dedi suratıma kapadı.
yoksa bülent işbilende isyan edip bıraktımı diziyi. Güzelim dizimiz ne hale geldi.Oysa bu hafta çekimler başlamayacakmıydı. Ortada yönetmen bile yok....
canarim ya bence hala karar varilmadi gibime geliyor yani cikcak veya cikcakti bilemiycez tplantilar erteleniyor, insanlar cevap vermiyo, bence halan tplantidalar, ikna etmeye calsiiyo olabilir siz bana uymazsini ama benim gorusum bu cunki bu firmalar reyting einde ve keremcem bey lmadan reytingler cok duer biz izleriz ama keremcem fanatikleri zaten yasemini cekemiyordu hic izlemezler artk reytingler gider ve bunun farkindalar bence bilemiycez artik:::
bir video buldum you tube da super video super sarki tabii nede olsa edasenek arkadasimiz yapmis ekliyim dedim herkes izlesin inanilmaz guzel sarkive video izleyip herkes biraz raatlasin diye :
http://www.youtube.com/watch?v=Py16Lz1q-4g&mode=related&search=
buyrun canlarim orumlarida yapariz ne dusunuyorsunuz??
arkadaşlar az önce menejerini aradım keremcem kesin ayrıldımı dedim bana bunuda nerden çıkardınız iki gündür bu soruyu cevaplıyoruz yok öyle bişey dedi bende tamam teşekkürler deyip kapattım
yaren-ekin
22-08-06, 15:14
arkadaşlar az önce menejerini aradım keremcem kesin ayrıldımı dedim bana bunuda nerden çıkardınız iki gündür bu soruyu cevaplıyoruz yok öyle bişey dedi bende tamam teşekkürler deyip kapattım
eylülcüm sabhatna beri sana cvp vermiyorum canım ama şimdi vericem bunu yüz kere söyledik ve tekrar söylüyorum dün aydoğan bi dedi ben dedim nalan dedi ama siz hala bize inanmıyorsanız ben artık hiç bir şey demiyerek kenara çekiliyor ve susuyorum onların ne söyleidği belli değil aydoğan abi bütün içtenliği ile söyledi gittiğini artık daha fazla kurcalamamını pek bir anlamı yok
Arkadaslar ne bekleniyorki...Yapımcılar söyle mi dicek..Aaa evet bıraktı ama daha acıklamadık sizde susun mu..Değerli açıklamalarını hazırlıolar nasıl süslesekde anlatsakda kimse kızmasaaa
bir video buldum you tube da super video super sarki tabii nede olsa edasenek arkadasimiz yapmis ekliyim dedim herkes izlesin inanilmaz guzel sarkive video izleyip herkes biraz raatlasin diye :
http://www.youtube.com/watch?v=Py16Lz1q-4g&mode=related&search=
buyrun canlarim orumlarida yapariz ne dusunuyorsunuz??
önceden biliyorum bu videoyu.ya git çok kötü oldum ya.ağlaya ağlaya gebericm artık.ah keremcem ah şu beni düşürdüğün hallere bak.niye böyle yaptınki sanki bu görüntüleri bidaha göremeyecek olmak kadar daha kötü bişey yok.ama ben bu videolardan biliyorsunu öneririm odaha duygusal...
eylülcüm madem yokböyle bir durum bir zahmet k.cemin resmi sitesine allah rızası için biri bir açıklama yazsın deseydin keşke. 2 gündür rahatsız edilmemiş olurlardı. Valla ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yarışma prg.ı bittiğinde de ortalık aynen böyle karışmıştı k.cem hiç vakit kaybetmeden çıktı açıklamasını yazdı. Bencede hala demekki pazarlıklar devam ediyorki herkes kem küm ediyor .
ortam yine gergin ne diyeyim arkadaşlarım biz bu durumlara gelicek forummuyduk!giden gider,kalan kalır,bizede dizimizi istemeyerekde olsa,tat alamayarakda olsa izlemek kalır(tabi izlemek isteyenler varsa) arkadaşlar.yaren'e katılıyorum.artık bişeyleri kabullenmek lazım.aşk oyunu baş rol oyuncusu diziden ayrıldı,yapıcak bişey yok,okadar....
yaren-ekin
22-08-06, 15:21
Arkadaslar ne bekleniyorki...Yapımcılar söyle mi dicek..Aaa evet bıraktı ama daha acıklamadık sizde susun mu..Değerli açıklamalarını hazırlıolar nasıl süslesekde anlatsakda kimse kızmasaaa
ohhh özlemcim sana katılıyorum cnm süslemeye yer arıyorlar ohh ya bir an beni kimse duymayacak anlamayacak falan sandım yine sen duydun tşk eederim cnm altına bir ++++++++++++++++++ imza çakayım istedim ferdacım sanda tşk ederim cnm
Neden acaba Keremcem çıkıpta sitesinden bir açıklama yapmıyor anlayabilmiş değilim.Yoksa cesaretmi yok.Madem böyle bir karar aldı niye daha önce yarışma programında olduğu gibi bir açıklama yapmıyor niye söylediklerinin arkasında değil.Acaba pişmanmı oldu,aldığı karara verilen tepkileri gördü tırstımı.İyide susmak ona ne kazandıracak.Bu er geç ortaya çıkacak. Konuşmadığı, bir açıklama yapmadığı her saat aleyhine işliyor bunun farkında değil anlaşılan.
Ya da acaba geri dönmenin bir yolunu arıyor ve bu sebeplemi bir açıklama yapamıyor.Düşük bir ihtimal ama açıklama yapmaması verdiği kararın pekte arkasında durmadığını gösteriyor.
Yarışmayı bıraktı hemen sitesinden açıklama yaptı.Bugün 4.gün oldu hala tek kelime etmiyor.Hadi kendisi giremiyor yazamıyor diyelim menajeri ne iş yapıyor.
Sitesindeki adminlere şöyle bir açıklama yapalım dersin yazdırırsın olur biter.
canım sinem ablam bunun nedeni çok açık değilmi.yaptığının ne kadar kötü olduğunu bu yüzden çok tepki aldığını bildiği için tabikide susup oturmak zorunda.çıkıp ne diyebilirki ben yeni bi diziye başlıycam buyüzden aşk oyunundan ayrıldım mı diyecek.kendi sitesindede gördüm okadar kızmışlarki böyle bişeyle karşılarına gelirse acayip tepki alır.
yazıyı bilerek ve isteyerek öne alıyorum ve tekrar vurguluyorum lütfen bizden büyüklere saygımızda kusur etmeyelim burda sinem abla arzu abal ve değerli bir sürü büyüğümüz var bize ne kadar kızsalarda lütfen ses çıkarmayalım(gerçi onlar bize kızmaz ama)yani demek istediğim büyük olduklarını lütfen unutmayınız
sevgileirm le yaren
Sevgili Yaren'im öncelikle duyarlılığına çok teşekkür ederiz.
Ancak bu forumda büyük-küçük yok.Hepimiz Aşk Oyunu sevenleriz.Büyük olarak , küçüklere her istediğimizi söyleme hakkına sahip değiliz,küçükler de büyüğüz diye bizim karşımızda susmak veya her dediğimize katılmak zorunda değiller.Biz de geçtik o yaşlardan.(Gerçi 32 yaş genciz daha ama) İnsan gençlik heyecanıyla, kanının kaynamasıyla, ilk aklına geleni söylemek istiyor, başka kimseyi dinlemek istemiyor, en doğru benim bildiğim diyebiliyor.
Ama bence en önemlisi ne biliyor musun? Dinlemeyi ve anlamayı bilmek.Kendini bir başkasının yerine koyabilmek.Zaten gerisi kolayca geliveriyor kendiliğinden.
Sevgiler,
eylülcüm madem yokböyle bir durum bir zahmet k.cemin resmi sitesine allah rızası için biri bir açıklama yazsın deseydin keşke. 2 gündür rahatsız edilmemiş olurlardı. Valla ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yarışma prg.ı bittiğinde de ortalık aynen böyle karışmıştı k.cem hiç vakit kaybetmeden çıktı açıklamasını yazdı. Bencede hala demekki pazarlıklar devam ediyorki herkes kem küm ediyor .
Aslında bende bir önceki yazımda bunu anlatmaya çalıştım.Arkadaşlar bir karar aldıysa yarışma programında olduğu gibi hemen açıklardı ama şimdi susuyor.
Bencede evet rest çekmiştir Med Yapım'a ayrılıyorum demiştir.Yasemin olsun Aydoğan olsun hekes öyle biliyordur ama ne bileyim belki son bir görüşme pazarlık olacaktır.Bu sebeple sitesinden kesinleşmeden duyuru yapmıyordur diycem ama yinede her geçen saat aleyhine işliyor.
Sinem ablacığım bence hala bir açıkla yapılmamasının tek bir mantıklı gerekçesi var. O da pazarlıkların hala devam ediyor olması. Senin de belirttiğin gibi yarışma programı ile yollarını ayırdı, tık hemen açıklama geldi. Ama bunda gelmiyor. Belli ki bir sebep var. Ve bana en mantıklı geleni ya pişman oldu, tepkiyi gördü, bir yandan dönmeye çalışıyor, nasıl yapacağını bilmiyor, ee tabii bir de ekip ve Med Yapım son sürat ikna çabalarındadır. Anlayacağınız ortalık toz duman, kimse de üstüne kalmasın diye ses çıkarmıyor, gık demiyor. Olan bize oluyor ya, o başka mesele...
ceza_cansu
22-08-06, 15:27
keremcem bir açıklama yapsa konu buralara kadar gelmez bir haber çıkar diye onun resmi internet sitesine bile giriyorum orası da acayip karışmış forumda herkes birbirini yiyor umarım keremcem kendi internet sitesinden ayrıldığına dair net bir açıklama yapar tabi eğer ayrıldıysa ama bence ayrıldı
eylülcüm sabhatna beri sana cvp vermiyorum canım ama şimdi vericem bunu yüz kere söyledik ve tekrar söylüyorum dün aydoğan bi dedi ben dedim nalan dedi ama siz hala bize inanmıyorsanız ben artık hiç bir şey demiyerek kenara çekiliyor ve susuyorum onların ne söyleidği belli değil aydoğan abi bütün içtenliği ile söyledi gittiğini artık daha fazla kurcalamamını pek bir anlamı yok
bende zaten sen cvp ver diye yazmıorum forma menejerin bana sölediğini sölüorum ayrıca ben senin değil nalanın sölediklerine inanırım o ayrıldı dediyse doğruudur ben sadece bana söyleneni söyledim tamammı hadi by sana
önceden biliyorum bu videoyu.ya git çok kötü oldum ya.ağlaya ağlaya gebericm artık.ah keremcem ah şu beni düşürdüğün hallere bak.niye böyle yaptınki sanki bu görüntüleri bidaha göremeyecek olmak kadar daha kötü bişey yok.ama ben bu videolardan biliyorsunu öneririm odaha duygusal...
evet tuğçe bende izlemişdim,senin aklından geçenelrin aynısı daha demin benimde aklımdan geçti.gerçekden çok üzgünüm ya,hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı.deseler inanmazdım.zaten böyle bir haber çıkmışdı inanmamışdık.off off ne diceğimi bilemiyorum.hiçde konduramıyorum bizim dizimize,3 aydır günleri sayıyoduk forumca.neyse sağlık olsun.bidaha böyle bi diziye bağlanmicam bu da ders oldu bana...
sinem abla bencede med yapımın çok büyük suçu var bu işde,kardeşim önceden yap anlaşmanı,sonra hem sen rahat et hem biz yahu...
Merhabalar,
Birşeyler oluyor ama ne? derken, kafamın üzerine balyozu bende yedim,
... yeminle edecek kelam bulamıyorum, tamda çekimlere 4 gün kala yapılan bu hareketin adı ökü.' lüktür.
Kimse çıkıp Keremcemi savunacak tek kelime etmesin, helede bu başlık altında hiç konuşmasın, diyecek lafını gitsin oyuncunun kendi başlığında söylesin, tamda çekimlere 4 gün kala bu yaptığı kabul edilir gibi değil...
Ben kabul etmiyorum, Kendisini defterimden siliyorum, yaptığı hiçbir diziyi, programı şunu bunu her ne yaptıysa artık, bana satamaz, hele süreklilik vaadeden içinde onunda olduğu hiçbir yapımda benim tarafımdan izlenmez, çünkü devam edeceğinin garantisi yok....
yazıklar olsun ona, hadi bizi düşünmedi, bu diziye emek veren, ekmek yiyen, planını programını bu diziye göre ayarlayan, rızkını geçimini bu diziden sağlayan insanlarıdamı düşünmedi? aklı başına yenimi gelmiş, bütün yaz oturup bu kazığı Aşk Oyunu sevenlere nasıl atarım diyemi düşünmüş, bende kendimi tecrübeli sanırdım bu kadar dizi izledim, bu kadar yapımı yakından takip ettim, böyle kazık görmedim... son vuruşu iyi yaptın Keremcem.... NAKAVT...
Açıklama bekliyoruz...
slm arkadaşlar form keremden dolayı hala kaynıyo ben sünnet düğünü telaşı nedeniyle forma giremiyorum sizden ricam dün akşam 4 den sonra olanları bana özetlermisiniz bu ara düğün nedeniyle çok yoğunum sayfalara baktım ama bişey anlamdım birileri açıklama yapmış ama anlamadım aydoğan ofunun açıklamasını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar,
Birşeyler oluyor ama ne? derken, kafamın üzerine balyozu bende yedim,
... yeminle edecek kelam bulamıyorum, tamda çekimlere 4 gün kala yapılan bu hareketin adı ökü.' lüktür.
Kimse çıkıp Keremcemi savunacak tek kelime etmesin, helede bu başlık altında hiç konuşmasın, diyecek lafını gitsin oyuncunun kendi başlığında söylesin, tamda çekimlere 4 gün kala bu yaptığı kabul edilir gibi değil...
Ben kabul etmiyorum, Kendisini defterimden siliyorum, yaptığı hiçbir diziyi, programı şunu bunu her ne yaptıysa artık, bana satamaz, hele süreklilik vaadeden içinde onunda olduğu hiçbir yapımda benim tarafımdan izlenmez, çünkü devam edeceğinin garantisi yok....
yazıklar olsun ona, hadi bizi düşünmedi, bu diziye emek veren, ekmek yiyen, planını programını bu diziye göre ayarlayan, rızkını geçimini bu diziden sağlayan insanlarıdamı düşünmedi? aklı başına yenimi gelmiş, bütün yaz oturup bu kazığı Aşk Oyunu sevenlere nasıl atarım diyemi düşünmüş, bende kendimi tecrübeli sanırdım bu kadar dizi izledim, bu kadar yapımı yakından takip ettim, böyle kazık görmedim... son vuruşu iyi yaptın Keremcem.... NAKAVT...
Açıklama bekliyoruz...
SANA GERÇEKTEN DE ÇOK HAK VERİYORUM..BÖLE ŞEY YAPILMAZ YA..ÇOK AYIP ETMİŞ..
yaren-ekin
22-08-06, 15:36
bende zaten sen cvp ver diye yazmıorum forma menejerin bana sölediğini sölüorum ayrıca ben senin değil nalanın sölediklerine inanırım o ayrıldı dediyse doğruudur ben sadece bana söyleneni söyledim tamammı hadi by sana
zaten bana inan demiyorum sabahtan beri sustum tek sana değil ortam gergin olduğu için sustum yalnış anlaşılmış ama ağır konuşuyorsun cnm bunuda unutma ve ben ne yaseminle nede keremle konuşmuyorum tabiki bende bu yüzden gelip sana hbr vermiyorum nalaan var en basitinden herşeyi doğruca bize söylüyor ama şu yukardaki cümlenle beni çok kırdın bunu söylemek istedim ben sadece seni uyardım canım neyse uzatmıyacağım
iyi yorumlar sevgiyle kalın....
sARqEKiiin
22-08-06, 15:40
yaa arkadaslar neden tartısıosunuz
halaa inanan inansın inanmayan naparsa yapsın
cook uzadı su meselee
allah askına keremcem bey
dısında herkes soledi
bi onun lafınamı kaldık
*~*RaiNBoW*~*
22-08-06, 15:41
Arkadaşlar kimse ne Keremcem'den ne de menajerinden açıklama beklemesin.Ayrıldığı çok açık ortada.Sessiz kaldığına göre.Kendisine asla bu kötülüğü yapmaz.Şu vakit ne Keremcem ne de menajeri ateşe atmaz kendini...
Eğer bu karmaşa onlara kadar gittiyse kara kara düsünüolar bu öfkeli insanlari nasıl sakinleştiricez.Ama Keremcem sitesine bakınca ne görücek aa aaa herşey yolunda sinirlenen eden yok rahat edin diyecek.Yaptıgı yanlısı ve büyük ayıbı ona nasıl göstersek bilmemki!!!!
selamlar herkese.keremcem suskunluğunu koruyor hala.kaçmak gibi bişey bu.hayranlarından yiyueceği vurgunu düşünğyor heralde.bi açıklama çok mu zor.en ufak şeyde sitede mesaj yayınlayan şimd sus pus oldu.dizide artık kerenmcemin olmadığını kabullendim.ayrıldığına dün ne kadar inanmasamda bugün adım gibi eminim.artık 20 eylül günü keremcemi görürsek dizide zannetmem ama oda benim ayıbım olsun.ne diyim daha.
selamlar herkese.keremcem suskunluğunu koruyor hala.kaçmak gibi bişey bu.hayranlarından yiyueceği vurgunu düşünğyor heralde.bi açıklama çok mu zor.en ufak şeyde sitede mesaj yayınlayan şimd sus pus oldu.dizide artık kerenmcemin olmadığını kabullendim.ayrıldığına dün ne kadar inanmasamda bugün adım gibi eminim.artık 20 eylül günü keremcemi görürsek dizide zannetmem ama oda benim ayıbım olsun.ne diyim daha.
20 eylülde zaten görücez çünkü o sahne önceden çekişmişti canım başladığında ilk 1-2 bölüm görürüz tabi çekilen sahneleri kaldırmazlarsa
Arkadaslar Sarpın yerine biri gelse bile 44 bölümlük mazi nolcak.Hani resim falan değişir ama o anılar nasıl değişicek...Of ne karısık durum yaa..İyiki o ekipte diilim bu halimle delirdim onlar napıo kimbilir
Görüyorum ki dünkü şoktan beri burası hala çok hareketli.
bir zamanlar bir bütün halinde gece yarıları, sabahlara kadar bölümleri yorumladığımız ve hep birlik içinde olduğumuz arkadaşlarımızda artık bir kaç parçaya bölündü.bir kısmımız keremcem gitse bile önemli olan aşk oyunu diyor, diğer kısmımız keremcem yoksa aşk oyunu ne işe yarar diyor. bir kısmımız ise ayrıldığını kabullenmeyip eskisi gibi olacak herşey umudunu sürdürüyorlar...
ne yalan söyleyeyim bana en başından beri keremcem aşk oyununu çok önemsedi başının üstünde tuttu gibi gelmiyordu. eleştirmenler aşk oyunu için çok özel şeyler yazmadılar belki şarkıcı dizisi, genç kızlar keremcem için izliyorlar diye düşündüler. keremcem de bunlardan dolayı bu dizideki oyunculuğunu çok önemli bir iş olarak görmedi bence. diziden ayrılması için geçerli ve yeterli bir bahane elbette değil bu. bunlar sadece benim keremcemin çıktığı programlarda verdiği röportajlardaki hal hareketinden çıkarmış olduğum sonuçlar. elbetteki bir geçerliliği yok!
mademki aşk oyunu dizisinin başlığı altında tartışıyoruz bunu, burada karar vermemiz gerek şey şu bence: önemli olan aşk oyunu mu (yani bu dizi mi, ona verilen emek mi, senaryosu mu, bize hissettirdiği duygular mı) yoksa tek başına keremcem mi?
cevabınız keremcem önemli aşk oyunu olmasa da bu kadar sevilirdi, ne iş yapsa zaten tutar gibi brişeyse, yanlış yerde yorum yapıyorsunuz bence.. ki türküyede hiç kimse için ne iş yapsa tutar diye birşey söylemeniz asla mümkün değil.( bakınız:söyle söyleyebilirsen)
burada tartıştığımız aslında bizim, yolun başındaki, genç bir sanatçının böyle bir kararı hangi ahlak kurallarıyla aldığıdır. bize her seferinde "saygılıyım, sevdiklerime değer veririm, ben efendiyim" şeklinde bir imaj çizen kişinin bu kararı alırken sadece kendisini ve maddi yönü düşünerek böyle bir karar almış olma olasılığı var mıdır? olmalı mıdır? bence eğer bizim tanıyıp sevdiğimiz keremcem, bir annenin "kızımın yalnız seni sevmesine izin veriyorum" sözünden etkilenip çok mutlu olan keremcem böyle bir karar aldıysa biz onu çok yanlış tanımışız derim çok yazık!
ayseaskoyunu
22-08-06, 16:03
arkadaslar mrb
bi resmi aciklama geldi mi???
yaren-ekin
22-08-06, 16:05
evet daisy bugün herkes birbirini çok kırdı bende dahil olmak üzere keremcemin bunu maddiyat için yapıp yapmadığını henüz bilmiyoruz ben sadece diğer dizi yüzünden olduğuna inanıyorum maddiyat için yapacak biri değil bence ama ne olup bittiğini sitede yaptığı açıklamayla anlıycaz ve sabırla şu an o açıklamayı bekliyorum ve sanırım herkes şu an o açıklamayı bekliyor
Arkadaslar Sarpın yerine biri gelse bile 44 bölümlük mazi nolcak.Hani resim falan değişir ama o anılar nasıl değişicek...Of ne karısık durum yaa..İyiki o ekipte diilim bu halimle delirdim onlar napıo kimbilir
kesinlikle sana katılıyorum.yeni biri gelse bile yassoyla beraber her sahnesinde keroyla olan sahneler gözümün önüne gelecek.ben rüya işçilerine güveniyorum senaryoyu en akıllı şekilde düzenleyip önümüze sunacaklar.yarın gidiyorum ve aklım burda sizlerle kalacak napıcaksam tatilde.oralardan hiç zevk alacağımı sanmıyorum.