PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

ceyda deniz
22-08-06, 17:46
Her kese selam!ya ben anlayamadim,simdi keremcem oynayacak mi,oynamayacak mi?Ay ben iyice geri kaldim bu film muhabbetden:(

aslında pekte geri kalmış sayılmazsın hala açıklama bekliyoruz ama umudumuz iyice azaldı benim tek dileğim keremcem olsun veya olmasın bu dizinin devam etmesi isterlerse keremcemin yerine birini koysunlar isterlerse öldürsünler dizide keşke diyorum bazen keremcemin yerine başka biri olsaydıda bizde böyle yüzüstü bırakılmamış olsaydık

eenoldu
22-08-06, 17:49
her yarında yeni bi yarın diyeceklerse işimiz var ee tabi kendini kurtaracak bi açıklama için baya bi düşünmesi lazım keremcem in merakla bekliyorum ne diyecek acaba diye

purna
22-08-06, 17:49
Keremcemin Sitesinde Olanlar Sohbet Odasi-gunduz Ysazan Yere Girsin Ordada Yazabilirsiniz

J.Lo fan
22-08-06, 17:50
aslında pekte geri kalmış sayılmazsın hala açıklama bekliyoruz ama umudumuz iyice azaldı benim tek dileğim keremcem olsun veya olmasın bu dizinin devam etmesi isterlerse keremcemin yerine birini koysunlar isterlerse öldürsünler dizide keşke diyorum bazen keremcemin yerine başka biri olsaydıda bizde böyle yüzüstü bırakılmamış olsaydık
Ay,cevapladigin icin sag ol.ama keremcemsiz ask oyunu olmaz ki.Belki onun da kendine gore nedenleri vardir,kim bilir,ama bunu cekimlere 3 gun kala degil de,1-2 ay once soylemek lazimdi.Ama umarim,keremcem gitmez ve film kaldigi yerden devam eder.

yaren-ekin
22-08-06, 17:52
arkadaşlar nereye yazıyorsunuz ya ben bulamadım ama biri yanıtlayabilirmi acaba

ceren"
22-08-06, 17:53
arkadaşlar nereye yazıyorsunuz ya ben bulamadım ama biri yanıtlayabilirmi acaba

Yarencim "Keremcem in diziden ayrılması iyi mi oldu"" bölümü varmış. Arkadaşlar oraya yazıyorlarmış. Üye olanlar ya da olabilenler lütfen buradaki mesajlardan uygun olanları kopyalamaya devam etsinler .

En azından en kötü tepki, tepkisiz olmaktan iyidir.

ozguster
22-08-06, 17:57
Özgücüğüm, bu mesajını aynen kopyalayıp senin mesajın olarak koyuyorum Keremcem sitesindeki foruma, uygunsa senin için de...

Hiç problem değil canım.İstediğin mesajımı alıp oraya kopyalayabilirsin.Hatta istiyorsan ilave bile yapabilirsin.

ceza_cansu
22-08-06, 18:02
yaren keremcemin internet sitesinde forumlar diye bir yazı var üste ona tıkla oradan aşk oyunu yazısını seç ordanda cerenin dediği yere tıkla burdaki herkes hemen hemen orda

blue_girl4ever
22-08-06, 18:11
Arkadaşlar AŞK OYUNUnun resmi sitesine giremiyorum..Ve doğal olarak resmi foruma da..Girebilen arkadaşlar var mı??Yok sa problem bende mi?

ceza_cansu
22-08-06, 18:13
problem sende değil bende uzun zamandır o siteye giremiyorum

yaren-ekin
22-08-06, 18:13
arkaadşlar bence yeter bu kadar dahada fazla ağır konuşursak forumu falan kapatırlar yoksa yaa

ceren"
22-08-06, 18:14
Arkadaşlar AŞK OYUNUnun resmi sitesine giremiyorum..Ve doğal olarak resmi foruma da..Girebilen arkadaşlar var mı??Yok sa problem bende mi?

Yok blue_girl4ever! Sorun sen de değil. Bazı maddi sebeplerden Aşk Oyunu'nun resmi sitesi kapanmış. Sitenin belli ödenmesi gereken ücreti varmış, sanırım o ödenmemiş. Senden kaynaklanmıyor anlayacağın.

tugchemre
22-08-06, 18:17
arkadaşlar biz boşyere yazıyoruz gibime geliyo.site yöneticileri isterlerse yazdıklarımızı silerler.hem keremcem görse bile bişey değişeceğini sanmıyorum belki erken ama ben pes ettim.kero kararını çoktan vermiştir.ve biz ne yaparsak yapalım boşa.belki daha kötü olur üzülür yani.ya bilmiyorum ama benden bu kadar.ne zaman açıklama gelir ozaman bişeyler düşünürüm.

MAKEDONYALI
22-08-06, 18:18
Ya Arkadaslar Biraz Agir Olmamis Mi Simdi Keremcemin Sitesinden Geliyorum Mesajlar Coook Agir Ve Hakaret Sarfeden Sözler Ben Acidim Keroooya Beee Ne De Olsa O Bizim Sarpimiz Hep De öyle Kalacak Ya Cocuk Diziden Ayrilmadiysa Ya Hersey Bir Dedikoduy Sa O Zaman Keremcem Demez Mi Beni Dogru Dürüst Anlamadan Bu Kadar Kolay Mi Satiniz Ya Bu Mesajlar Yüzünden Diziden Ayrilirsa Onun Icin Ben Derim Ki Biraz Daha Düzgün Olsa Mesajlar Yikici Degil De Yapici Olalim

blue_girl4ever
22-08-06, 18:22
Yok blue_girl4ever! Sorun sen de değil. Bazı maddi sebeplerden Aşk Oyunu'nun resmi sitesi kapanmış. Sitenin belli ödenmesi gereken ücreti varmış, sanırım o ödenmemiş. Senden kaynaklanmıyor anlayacağın.
Saol bilgilendirdiğin için cerenBu arada ben Berna;)Arkadaşlar çıkmak zorundayım.Umarım yrn girdiğimde mutlu olurum ve güzel şeyler okuyabilirim.İyi akşamlar!!

yaren-ekin
22-08-06, 18:24
bence yeter susalım gerçi ben iki tane tek çekebildim ama isterlerseler hemen silebilirler bütün msj ları

tugchemre
22-08-06, 18:25
Ya Arkadaslar Biraz Agir Olmamis Mi Simdi Keremcemin Sitesinden Geliyorum Mesajlar Coook Agir Ve Hakaret Sarfeden Sözler Ben Acidim Keroooya Beee Ne De Olsa O Bizim Sarpimiz Hep De öyle Kalacak Ya Cocuk Diziden Ayrilmadiysa Ya Hersey Bir Dedikoduy Sa O Zaman Keremcem Demez Mi Beni Dogru Dürüst Anlamadan Bu Kadar Kolay Mi Satiniz Ya Bu Mesajlar Yüzünden Diziden Ayrilirsa Onun Icin Ben Derim Ki Biraz Daha Düzgün Olsa Mesajlar Yikici Degil De Yapici Olalim

ya bencede çok fazla olmuş.arkadaşlar lütfen sakinleşelim.keremceme düşman değiliz arkadaşlar bilmiyorum belki banada kızıcaksınız ama biraz fazla olmuş.valla boş yere yine kavga çıkacak diye korkuyorum ya neticede aralarında arkadaşlarımızda var mesela adaşım mesela gizem ya yazık onlarda üzülmüş.lütfen bukadar yeter.gerçekten keronun açıklamalarıyla üzüntü olmasın boşyere.bekleyelim diyeceğini desin ona göre yorumları yapalım.

yaren-ekin
22-08-06, 18:28
ya bencede çok fazla olmuş.arkadaşlar lütfen sakinleşelim.keremceme düşman değiliz arkadaşlar bilmiyorum belki banada kızıcaksınız ama biraz fazla olmuş.valla boş yere yine kavga çıkacak diye korkuyorum ya neticede aralarında arkadaşlarımızda var mesela adaşım mesela gizem ya yazık onlarda üzülmüş.lütfen bukadar yeter.gerçekten keronun açıklamalarıyla üzüntü olmasın boşyere.bekleyelim diyeceğini desin ona göre yorumları yapalım.
buna katılıyorum ama nasıl katılıyorum orda çok sevdiğim canım tuğçem ve gizem var bu açıdan katılıyorum yani ama 4 gündür hiç mi düşünmedi acaba kendisi bunlar açıklama bekliyor açıklamamızı yapalım gerçi ne diyeckki med yapıma atuılacak suç kesin ama bekliyorum şu açıklamasını ne diyecek mrk ımdan bekliyorum yani

ooozge
22-08-06, 18:30
ben orda patladım walla burda kac gundur bısey demıyım etmıyım dıyorum ama bı yere kadarmıs...fecı patladım orda..okur ınsallah hepsını...sılmezler...daha onun ıcın tek kelıme etmek ıstemıyorum...kelımelerıme yazık...sınır stres sahıbı yaptı benı 3 gunde!:@

MAKEDONYALI
22-08-06, 18:32
Evet Arkadasim Yaa Haklisin Ben Keroya O Kadar Kizginim Ama Ben Bile üzüldüm Arkadaslar O Mesajlari Görünce Bir Mesaj Vardi Hele Ask Oyunu Seni Adam Yapti Yapmayin Ya Bu Sözler Cook Cirkin Bence Susalim Artik En Iyisi Keronun Aciklamalarini Bekliyelim Ya Da Ask Oyununun Baslamasini Eger Ask Oyunu Basladigi Zaman Keremcem De Ayrilmamis Olursa Bence Hepimiz Söyledigimiz Sözlerden Utanicagiz Ben De Dahilim

allbyme
22-08-06, 18:34
selam arkadaşlar...
durumlar nası,iki saatliğine çıkdım ama keremcemin sitesiyle ilgili bişeymi var?çAkamadımda olayı.mesaj felanmı yazdınız orda naptınız?biriniz kısaca özet geçebilirse çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler...
keremcem bey bi açıklama yapma lütfünde hala bulunmadı sanırım durum bunu gösterio.söyle söyleyebilirsen bittikden sonra yapmışdı umarım bundada yapar,bunda haydi haydi yapması gerekir zaten yapmazsa ayıp eder!bu bekleme işi daha ne kadar sürücek off..

dizifilm@çilek
22-08-06, 18:35
ben orda patladım walla burda kac gundur bısey demıyım etmıyım dıyorum ama bı yere kadarmıs...fecı patladım orda..okur ınsallah hepsını...sılmezler...daha onun ıcın tek kelıme etmek ıstemıyorum...kelımelerıme yazık...sınır stres sahıbı yaptı benı 3 gunde!:@
aynen bende öyle arkim ordaki *****yasemin***** bendim ama bende fena
patladım üstümden yük gitti valla ohhh bidaha yazmam ordakiler hareketlendi zaten yeter bu kadar inş.kermcem bey hepsini okur üzülcek ama oda bizi üzdü

kebu
22-08-06, 18:36
arkiler yeni gelişmeler warmı?

asli19
22-08-06, 18:38
ilk önce yapdiginiz cok yanlis hani sizin keremcem olan sevginiz yada sarpa olan sevginiz okudumda keremcemin sitesinden ve agir konusmussuz üzüldüyseniz farkindayiz hepimiz üzüldük ama saygi duymak gerek zaten bitmeye gelmis senaryolar karismis mehmet akani kaybetdik gürgen öz ayrildi nasil devam etsinki bu dizi....

tugce92
22-08-06, 18:40
arkadaşlar aranızda o kadar çok sevdiğim arkadaşlarım var ki onları kırabilecek bişiler söylerim die buraya bişi yazamıyorum ama ne olur bizide biraz anlayın sizi çok seviyorum o yüzden hep susmayı denedim ama orda o msjları görünce bende dayanamadım ne olur bizleride anlayın...

gizem_90
22-08-06, 18:43
arkadaslar 2 gundur sizin butun mesajlarinizi takip ediyordum yani beklemeyecegim mesajlarda vardi ama hep susutum cunku bu forumda cok sevdigim arkadaslar vardi onlar yanlis anlarlar beni diye onlari kirarim diye hic birsey yazmama calistim burada ama oradaki mesajlari gorunce cildirmistik lutfen bizide anlayin...

tugchemre
22-08-06, 18:45
ya arkadaşlar lütfen şu siteye yazı yazma işi bitsin.boşyere arkadaşlığımızı bozuyoruz.değermi?yapacağımız tekşey keronun açıklamasını beklemek.belki söyleyecekleri çok geçerli şeyler olacak.ama lütfen aramızı bozacak şeyler yapmayalım.baksanıza ne hale geldi iki günde aşk oyunu kardeşliği...

bluenight
22-08-06, 18:47
Aynen , haberi okuduğum anda çok gülmüştüm.Bu adam iki diziyi nasıl çeker birine yetişemezken diye.Hatta düşündüm , bizim sitenin haberler kısmına eklenir şimdi bu diye.
ama dikkat çekmemiş demek ki.Allahtan doğru olduğuna o an inanmamıştım, yoksa kısacık tatilimin de tadı tuzu kaçacaktı.
Teo dün de dedim saman altından su yürütmek , sağ gösterip sol vurmak diye buna denir.Arkadaş herkesi serseme çevirdi.
Dizi bizimkiyle mümkünse aynı saate konulsun.Ey aklı başında genç kızlar , ey Aşk Oyunu fanatikleri.Sırf Keremcem yüzünden dizinin izlenmediğini işte o zaman görmeli herkes.Sözle değil icraatle göstermek lazım.

süpersin ne güzel söylemişsin işte zmaan şimdi bunu kanıtlamak için çok güzel bir fırsatımız var bazı keremcem tutkunları muhtemelen buna uymayacaktır ama kalnalr bizimdir zaten bana kalırsa ki öyle görünüyor çoüunluk biizmdir...:img-nyam:

Ozly
22-08-06, 18:48
keremcemin siteden bakuş

birakip birakmamak keremcemin karari ona karisamaiz bize düsen onu desteklemek..

Anlamalarını beklemek bosuna zaten.Ben susmayı tercih ediyorum değişen ne varki konustukca!!!

asli19
22-08-06, 18:50
lütfen artik yazilari birakin inanin herseyi da cok zorlasdiriyosunuz.... keremcem ayrildiysa sebebleri vardir buna saygi duymak gerek zaten ask oyunu artik bitmeye geldi... gürgen öz ayrildi mehemet akani kaybetdik... yani bitmeye gelmis hatda bi aralar askoyundan bikmisdik bile ama ordaki sevdigimiz oyuncu icin devam izlioduk... saygi duyun aciklamayi bekleyin...

sARqEKiiin
22-08-06, 18:51
ilk önce yapdiginiz cok yanlis hani sizin keremcem olan sevginiz yada sarpa olan sevginiz okudumda keremcemin sitesinden ve agir konusmussuz üzüldüyseniz farkindayiz hepimiz üzüldük ama saygi duymak gerek zaten bitmeye gelmis senaryolar karismis mehmet akani kaybetdik gürgen öz ayrildi nasil devam etsinki bu dizi....
seen nediosun
arkadasım o dizide tek o oyuncularmı
oynuyo YASEMİN ERGENE yokmu
AYDOĞAN OF LU KUZEY VARGIN GÖNEN BOZBEY
NAZLI TOSUNOĞLU DENİZ ÖZERMAN
bukadar dev ismler varken bi keremcem cıktı diye
dizinin devam etmemesini düsünmen senin
garipliğin bence keremceme solenen sözlerin hicbiri az
değil kendiside bunu yakın zamanda farkedicek

artık lütfen buraya gecip onu savunmayın
sacma duruyo yani..

sARqEKiiin
22-08-06, 18:52
lütfen artik yazilari birakin inanin herseyi da cok zorlasdiriyosunuz.... keremcem ayrildiysa sebebleri vardir buna saygi duymak gerek zaten ask oyunu artik bitmeye geldi... gürgen öz ayrildi mehemet akani kaybetdik... yani bitmeye gelmis hatda bi aralar askoyundan bikmisdik bile ama ordaki sevdigimiz oyuncu icin devam izlioduk... saygi duyun aciklamayi bekleyin...
alla alla nezaman bıktık pardon
arkadasım kendi adına konus
biz hicbizaman bıkmadık askoyunundan
vede hicbizaman sırf keremcem var
die izlemedik cooooooook
sacma bu düsünce yapmaa nolurr..

HazelAngel
22-08-06, 18:53
Biz bu diziyi neden sevdik ?

Yasemin ve Keremcem'in birbirine bu denli yakışmaları, bunu ekrana çok güzel taşımaları, yani senaryoyu oldukça gerçekçi akatarabilmeleri değilmiydi bizi bu dizinin fanı yapan arkadaşlar sorarım size ? ? ? 44 bölüm kah üzüldük kah sevindik, ki daha çok üzüldük çünkü ne zaman kavuşsalar bir takım problemler çıktı, ne mi mesela aşk oyununun ortaya çıkması, yasonun öpmesi, tam kavuştular derken senaristlerden hiç beklemediğimiz bir şekilde tümör olayını ortaya getirmeleri hatırlayın nasıl isyan etmiştik, tamam 44 bölümden sonra artık hakettiğimiz bölümler geliyor derken bir de ne olsun keremcem diziden ayrılıyormuş. Yahu arkadaşlar nedir bizim bu çektiklerimiz say say bitmiyor. Artık bu son duruma diyecek birşey bulamıyorum. keremcem eğer gerçekten ayrılmışssa kesin olarak çok ama çok büyük bir ayıp etmiş. nasıl böyle bir şeyi yapar anlayamıyorum. kendisinin tanınmasına büyük bir payı olan diziyi terkedip nasıl gider. İnsaf ! Ben dizimizin ne olursa olsun devam etmesini istiyorum. keremcem olsun ya da olmasın. keremcem yaptığının yanlış olduğunun farkına bile varıp geri dönse bir daha güvenir miyim ona. sanmıyorum. kalp kırıldı bir kere !!!
Arkadaşlar içimi dökmek istedim. Bir nebze de olsa rahatladım.

Çılgınn
tabikide devam etçe izlemeye...inşallah herkes öyle yapar sonuçta keremcem diziden gitmiş olabilr ama dizimiz devam ediyo bnde kermcem hayranıyım ama bu diziyi biırakıtrmamızı (inş krmcm+aşk oynu hayranlarıda böyle düşünüodr )gerktirmez zaten böyle bşi yaptığı için soğumaya başladm bile ondan

tugce92
cnm yazın için teşekkürler çok güzel yazmışsın sana sonuna kadar katılıyorum cnm...zaten dizi bitme aşamasına gelmişti cnm yazdıklarım için tekrar teşekkürler çok güzel yazmışsın aynı şeyleri düşünüyoruz

asli19
22-08-06, 18:54
madem devam etmesini istiosunuz ozaman bekleyin ve keremcemin aciklamasii bekleyin yasemin ergene falanda oynuyo bilioz madem öle gidin askoyunun sitesinde orda yazin yazicaklarinizi belki sarpin yerine baskasini oynatirlar...

tugchemre
22-08-06, 18:54
ya bak yine tartışmaya başladınız.birbirinizi kırmaktan niye bukadar zevk aldığınızı anlamıyorum.bu haliniz beni çok üzüyor.
keremcemciler ve diğerleri eğer kendi adıma bi yanlışımı gördüyseniz özür dilerim.gider ayak herkesin bu hali beni çok üzdü.artık buraya yazmıycam.siz birbirinizi kırıp tartışmaya devam edin.

asli19
22-08-06, 18:56
cnm yazın için teşekkürler çok güzel yazmışsın sana sonuna kadar katılıyorum cnm...zaten dizi bitme aşamasına gelmişti cnm yazdıklarım için tekrar teşekkürler çok güzel yazmışsın aynı şeyleri düşünüyoruz
malesef anliyanalar yok arkadasim...

sARqEKiiin
22-08-06, 18:58
madem devam etmesini istiosunuz ozaman bekleyin ve keremcemin aciklamasii bekleyin yasemin ergene falanda oynuyo bilioz madem öle gidin askoyunun sitesinde orda yazin yazicaklarinizi belki sarpin yerine baskasini oynatirlar...
biz zaten askoyununun sitesindeyiz
2.side oynatadabilirler
ve askoyunu her halukarda izlenir sen merak etme

asli19
22-08-06, 19:00
öelyse madem ozaman susuz bosu bosuna kirmayin milleti

tugce92
22-08-06, 19:01
sARqEKiiin arkadaşım ne olur yorum yaparken kalp kırıcı olmayalım artık dimi ama sen burda KEREMCEMe kızgın olabilirsin ama asli19 arkadaşımızın burda ne suçu var ??? oda bizim gibi yorumlarını yaptı sen KEREMCEMe kızgınsın die bu arkadaşımızı üzmeye bence hakkın yok sen aslının yorumlarına kızıyo olabilirsin belki bizde senin yorumlarına kızıyoruz ama senin yaptığın gibi bi yorum yapsak senin hoşuna gider mi ???

MAKEDONYALI
22-08-06, 19:02
ya bence yanlis yaptik keremcemin sitesine hic girmiyicektik bak saniza her sey arap sacina döndü ordakiler bizi coook yanlis anladilar keremcemi sevmedigimizi saniyorlar.ama onlarda az degilmisler hani o ne be düsman kesildiler ben o mesajlardan onlarin yasemin ergeneyi kiskandiklarini cikardim su an orasi kayniyor hadi kelin arkadaslar biz kendi forumumuzda yorum yapalim kim isterse buraya bakar buraya bakmayan da zaten bizi hic kale almamistir

asli19
22-08-06, 19:02
sARqEKiiin arkadaşım ne olur yorum yaparken kalp kırıcı olmayalım artık dimi ama sen burda KEREMCEMe kızgın olabilirsin ama asli19 arkadaşımızın burda ne suçu var ??? oda bizim gibi yorumlarını yaptı sen KEREMCEMe kızgınsın die bu arkadaşımızı üzmeye bence hakkın yok sen aslının yorumlarına kızıyo olabilirsin belki bizde senin yorumlarına kızıyoruz ama senin yaptığın gibi bi yorum yapsak senin hoşuna gider mi ???
cok tesekürler cnm..... sabretmek gerek ve saygi duymak gerek baska care yok...

eminegsyk
22-08-06, 19:04

artik yeter gözünüzü acin biz keremcem sadece fikirlerimizi söylüyoruz
ya keremcem aciklama yaptiginda ne diyceki, kendini savunacak, "ben su yüzden biraktim" diye cikipta itiraf mi edicek
güldürmeyin beni ya...
siz nasil saygi bekliyosaniz bizde bizim düsüncelerimize saygi bekliyoruz... hem orasi forum ve herkes istedigini yazmakta özgür, elestirilecek b durum varsa bana göre ben elestirimi yaparim...
ama herkes inanmak istedigine inansin... ama elestirilere acik olmak gerekir dimi, buna anlayis göstermenizi diliyorum...

allbyme
22-08-06, 19:05
2.side oynatadabilirler
arkadaşım sende bi yönden haklısın ama sonuçta bir başrol oyuncusu diziden ayrılmış.ve ondan sonrada izlenmesi biraz güç kalıyo.yanlış anlama sakın. ama reytingler düşer bence eski aşk oyunu gibi asla olamazz...hangi dizide gördünüz başrol oyuncusu diziden çıkınca dizinin reytingleri aynı kalıyo.ben hiç görmedim.sarp yerine kim gelirse gelsin ne kdar iyi bir oyuncu olursa olsun.eminim bütün gözler sarp'ı görmek isticekdir.giden geleni aratır.sarp=keremcem yani.neyse arkadaşlar artık tartışma ortamı yaratmayalım.keremcem beyefendi bi açıklama yapasayana kadar susalım bence yoksa yine ayrılcak forum ikiye...
hepimiz kardeşiz unutmayalım...:img-grin2

gizem_90
22-08-06, 19:08
burada hale keremceme cok buyuk hakaret edenler var tamam kizginsiniz ama bukadarda olmaz burada bazi kisilerde bizim gibi ayni fikirde olmasindan ustune gitmenize hic ama hic yakistiramiyorum hicbirsey belli degilken bukadar hakaret etmeyin keremcemin aciklamasini bekleyin arkadaslar.

sARqEKiiin
22-08-06, 19:08
ben kimseyi kırdımı
düsünmuorum cnm ama
yanlıs anlasıldıysam özr dilerim
amacım kimseyi kırmak diil
sadece hala onu savunmak
beni deli edio
yanlısmıyım yaanii

Nevsehirlim
22-08-06, 19:09
Ya tutamiyorum kendimi...aslinda keremcem'den bi aciklama gelene kadar bisey yazmayacaktim buraya ama hem keremcem'in sitesine yazilanlar hem burada konusulanlar yüzünden tutamiyorum kendimi..Az önce okudum ve artik keremcem'e hakaret edilen sayfalar geride kalmis sitesinde,buraya gelince siz burda sanki kavgaya tutamak icin sebep ariyordunuz,firsat bu firsat misali...
keremcem'in yerine kim gelir bilmiyorum,su an fikir yürütmekte cok zor zaten,ama kim gelirse gelsin,kendi adima konusuyorum,bazilarinin dedigi gibi:
Sarp&Ekin=Keremcem&yasemin olacak,cünkü buna alistik,o son bölümde sarp Ekin'In bas ucunda beklerken,onunla konustugu sahneleri hatirlayip onun yerine baska birini koyuyorumda,olmuyo hep o geliyor otomatik olarak....
Bende dizinin devam etmesini istiyorum fakat keremcem'in öyle hayranlari varki,onlar diziyi sadece keremcem icin izliyorlardi,ve Keremcem ayrilinca izleyeceklerini sanmiyorum,burada belki yoktur ama öyle hayranlar var...
ve onlar öyle hayranki insan ünlü olunca sif öyle hayranlari oldugunu düsünüp,mesela evlense evlendigini gizler,onlar bana kizar benim baskasiyla beraber oldugumu,evlendigimi duyarsa diye....
Yani demek istedigim öyle hayranlar fanlar varki,o insan olmadikca biseye bakmazlar,ve Keremcem'in de öyle hayranlari var umarim herkes ne demek istedigimi anlamistir ve ben dogru anlatabilmisimdir...
Dizinin reytingleri düsebilir buna hazirlikli olalim diyorum....
Hersey olabilir

eminegsyk
22-08-06, 19:10
burada hale keremceme cok buyuk hakaret edenler var tamam kizginsiniz ama bukadarda olmaz burada bazi kisilerde bizim gibi ayni fikirde olmasindan ustune gitmenize hic ama hic yakistiramiyorum hicbirsey belli degilken bukadar hakaret etmeyin keremcemin aciklamasini bekleyin arkadaslar.

ya biz keremcem hakaret etmiyoz sadece cok büyük ayip yaptini elestiriyoz...
yani düsman falan degiliz
aciklamayi bekleyinde hayal kiriklina urayin ok.

yaren-ekin
22-08-06, 19:12
sanırım bu forumda kavga etmedende durabiliriz arkadaşlar bazı kişiler hala başrol yoksa diziinin ne önemi var falan diyor ama tekrar kırmızıyla belirtiyorum
demekki çok önemi var orda iki başrol var tek değil yani yaseminde var onuda geçtim başka bir sürü tiyatrocu var demekki bize değer veriyorlar yoksa ordan biri daha çıkıp tmm keremcem gitiyse bizde oynamayılım diyebilir neticede başrol gitmiş ama arkadaşlar bize değer veriyorlar bizede düşen bir açıklama beklemek gerçi gerek kalmadı ama neyse işte onlar bize nasıl değer veriyorsa lütfen bizde gereken desteği verip aşk oyunun sonua kadar arkasında duralım

ayseaskoyunu
22-08-06, 19:13
ya arkadaslar nolur yapmayin zaten aglamaktan gozlerim sisti her ne olursa olsun kero benim icin kero kalicak bir hata yapti ama olabilir yeni dizisine de bakicam ask oyununa da artik ne yapacagimi sasirdim:icon_cry: lutfen sizde kavga etmeyin

parlakz güneş
22-08-06, 19:15
arkadaşlar keremcemin yerine başka bi sarp koysalar bile benim aklım direk keremceme gidiyo.açıyorum bi videoyu şu olsaydı yok.olmuyo.koyarlarsada bi kere seslendiren kişi mutlaka aynı olmalı.

MAKEDONYALI
22-08-06, 19:17
yeter artik arkadaslar yeter diye bagirmak istiyorum bu ne yaa üzülüyorum artik halimize her kes bir birine düsman olmus kapatin bu konuyu biri bir laf eti hepimizi bir birimize düsürdü keremcem cikip aciklama yaptigi zaman yorum yapin ya da ask oyununun baslamasini bekleyin ortada fol yok yumurta yok biz delirdik bu keremcem ayrilicak sözünü ortaya atan bence su an bizim yazilarimizi okuyup haaahaaa diye gülüyordur bakin su salaklara diye biri bizi salak yerine koydu ama kim ah onu bir elime gecirirsem var ya insan giripte bir mesaj atmaz mi

gizem_90
22-08-06, 19:17
ya biz keremcem hakaret etmiyoz sadece cok büyük ayip yaptini elestiriyoz...
yani düsman falan degiliz
aciklamayi bekleyinde hayal kiriklina urayin ok.

tamam ama bazi arkadaslarda ozur dilerim ama bunu soylemem lazim nefret ettiklerini gosteriyorlar mesajlarinda cunku oradaki mesajlari bi gozden gecirin anlarsiniz ne demek istedigimi (sakin boyle mesajlar yazmayan arkasalar ustune alinmasin) ama bu benim dusuncem ve ben gine diyorum keremcemin aciklamasini bekleyin ondan sonra isterseniz yorum yazin.

ekin-20
22-08-06, 19:18
1.yaa ben birsey anlamdim nasil simdi kero baska bir diziye mi gidecek ???
2.bide en hatasi yapti ?????????
3.ask oyunu dewam edecekmi ?
lütfen bir cevap yazin :img-help: :img-sorry :icon_cry:

havincim
22-08-06, 19:21
allbyme sana kesinlikle katılıyorum cnm keremcem çıkınca bu dizinin izleneceğini sanmıyorum...ama dizinin keremcem için izlendiğinden değil senin söylediğin sebeplerden dolayı izlenmeyecek...yılan hikayesi çok reiting alan bir diziydi mesela zeyno çıkınca reitingler taban yaptı,zerda da öyle...zaten son zamanlarda çok kan kaybetmişti aşk oyunu sarp olmadan ayakta kalabileceğini sanmıyorum bu dizinin...evet bende yasemin ergeneyi çok seviyorum ama sırf o var diye izlemeyi düşünmüyorum çünkü çok saçma olacak ben ekin-hakan veya ekin-herkimse aşkını izleyemem...

yaren-ekin
22-08-06, 19:22
yeter artik arkadaslar yeter diye bagirmak istiyorum bu ne yaa üzülüyorum artik halimize her kes bir birine düsman olmus kapatin bu konuyu biri bir laf eti hepimizi bir birimize düsürdü keremcem cikip aciklama yaptigi zaman yorum yapin ya da ask oyununun baslamasini bekleyin ortada fol yok yumurta yok biz delirdik bu keremcem ayrilicak sözünü ortaya atan bence su an bizim yazilarimizi okuyup haaahaaa diye gülüyordur bakin su salaklara diye biri bizi salak yerine koydu ama kim ah onu bir elime gecirirsem var ya insan giripte bir mesaj atmaz mi
bu sölediğine kesinlikle katılımıyorum bu haberi bize nalan verdi ve ondan hiç bir zaman yalan haber gelmez bunu unutmayalım ne demek yaa şidmi salak deyip gülüyordu o bize şu dünyada en son yalan haber vercek kişi canım sen bence tanımadığın için böle konuşuyorsun şu an açıklamayı hepimiz bekliyoruz ama lütfen nalan ablama da söz söylemeyelim canım lütfen yalvarıyorum

eminegsyk
22-08-06, 19:22
tamam ama bazi arkadaslarda ozur dilerim ama bunu soylemem lazim nefret ettiklerini gosteriyorlar mesajlarinda cunku oradaki mesajlari bi gozden gecirin anlarsiniz ne demek istedigimi (sakin boyle mesajlar yazmayan arkasalar ustune alinmasin) ama bu benim dusuncem ve ben gine diyorum keremcemin aciklamasini bekleyin ondan sonra isterseniz yorum yazin.

ya keremcem hadi digelim dizifilm´me giriyo ve herkes "aa iyi yapmis dizi´den cikmis ne olursa olsun arkasindayiz diynce keremcem belki hep yapar bunu"
Ama yinde ´beni artik hic bisey ilgilendirmiyo, benim kendi fikrim bu.

ekin-20
22-08-06, 19:27
yaa kimse sorularimi cevap vermiyecekmi

MAKEDONYALI
22-08-06, 19:27
ya kusura bakma ama medyapimda calisan arkadas nalan mi? BIR DE DEDIGIN GIBI BEN NALANI TANIMIYORUM EGER YANLIS BIR SEY SÖYLEDIYSEM HERKES DEN ÖZÜR DILERIM

Ekin Teksoy
22-08-06, 19:30
ya arkadaslar foruma kac günden beri ilk defa giriyorum ve keske girmez olsaydim diyorum nedemekya keremcem diziden ayrilacakmis bu habere hic ama hic inanasim gelmiyo eminim böyledir.ben ask oyununu sarp ve ekin aski icin izliyorum keremcem diziden ayrilsin diye degil tam yeni kavusmuslarken ekinde kurtulmusken diziden ayrilmak olurmu simdi ben tekar eski günlerdeki gibi dizide yasemini ve keremcemi görmek istiyorum.ekin ve baska birisinin askini degil

gizem_90
22-08-06, 19:31
ya keremcem hadi digelim dizifilm´me giriyo ve herkes "aa iyi yapmis dizi´den cikmis ne olursa olsun arkasindayiz diynce keremcem belki hep yapar bunu"

ben oyle anlamla demek istemedim yani kizarsiniz buna birsey diyemem ama nankor kelimesi yada daha ote kelimeleri hickimse haketmiyor bunu bilin ve ben keremcemi biraz olsun taniyorsam boyle birsey hayata yapmaz bu benim kendi fikrim.

yaren-ekin
22-08-06, 19:32
ya kusura bakma ama medyapimda calisan arkadas nalan mi? BIR DE DEDIGIN GIBI BEN NALANI TANIMIYORUM EGER YANLIS BIR SEY SÖYLEDIYSEM HERKES DEN ÖZÜR DILERIM
yalnış evet söledin canım ablama laf söeldin ama artık bişey demiycem zatne oda okuyordur bütün bunları birazdan eminim bir cvp verecektir öle laf atıpta yok olmadı her an burda zaten kendisi

ekinnnnsarppppp
1.yaa ben birsey anlamdim nasil simdi kero baska bir diziye mi gidecek ???
2.bide en hatasi yapti ?????????
3.ask oyunu dewam edecekmi ?
lütfen bir cevap yazin :img-help: :img-sorry :icon_cry:

Keremcem osman yağmurderelinin bir dizisine gidiyor ve aşk oyunu devam ediyor. Son bilgiler bunlar ama yine de değişiklik olabilir her an...

sılam

canım galiba sen burayı fazla takip etmiyorsun...bu haberi bize ilk getiren nalan arkadaşımız oldu sen böyle yazılar yazdığına göre kesin nalan'ı da tanımıyorsundur ben sana kısaca anlatayım nalan arkadaşımız devamlı yasemin le hem yüzyüze hemde telefonla görüşür ve sette olsun diziyle ilgili olsun oyuncularla ilgili haberler olsun doğru haber getiren bir arkadaşımızdır kesinlikle şimdiye kadar yalan yanlış haber ortaya atıpta salaklara bak deyipte asla gülmez canım...ayrıca dün akşamda kurti yani aydoğan oflu da kesin olduğunu söyledi bir tek keremcem kaldı...esas bizleri salak yerine koyupta şu an halimize gülen haberi getiren değil keremcemdir eminim...

bluenight
22-08-06, 19:33

Eline gecirrisen ne olacak al eline geciridn benim bu lafı söyleyen ne diyeceksen de bana görelim bakalım ne oluyormuş eline gecince

İster inanın ister inanmayın KEREMCEM DİZİ DE YOK...
Hadi beni gectim dizinin kendi oyuncusu Aydoğan OF lu bile buraya geldi ayrıldı ayıp etti son anda yapmayacaktı dedi hadi ben yalan söylüyorum o adam da mı yaaln söylüyor...

İsteyen inanır isteyen inanmaz KEREMCEM DİZİDEN AYRILDI...BU KADAR...
BEKLEYİN EYLÜL'Ü O ZAMAN İŞTE BEN SANA GÜLECEĞİM...

bluenight
22-08-06, 19:36
hatta söylemek istemedim ama size son haber dün keremcem bütün ekibe mesaj çekip ayrıldığını bildirmiş kesinmleşti ben bu medyapım arama olayından sonra yasemini tekrar aradım kesinlikle ayrıldı dedi hatta dün gece herkese mesaj atmış dedi...

ela gözlü
22-08-06, 19:41
Nalancım snein hiç bi suçun yok.Üzülmene de gerek yok.sen gerçekleri söyledin bize.Olan olmuş artık.yapılacak bi durum da yok.Herşey olduğuna varacak başka çarede yok.keremceme de başarılır.Ama dizmiz devam ediyor.biz yolumuza devam edicez burda.

HazelAngel
22-08-06, 19:41
Bu mesajı görünce dayanamadım. Mehmet AKAN vefat etti. Nur içinde yatsın. Gürgen Öz diziden ayrıldı. İşte böylesi zor bir dönemde başrol oyuncusu olarak keremcemin dizimize sahip çıkması gerekmez mi ? Biz Aşk Oyunu severlere saygılı olması gerekmez mi ? Sağ duyulu olması gerekmez mi ? Zaten Mehmet AKAN Bey'in cenazesinin kaldırıldığı bir gün program sunmasını kınamıştım, ona yakıştıramadığımı söylemiştim. Bazı üyeler benim fikrime karşı terbiye sınırlarını aşıp cevap yazmışlardı. Ben sadece fikrimi söylemiştim. Birini gözü kör bir şekilde sevmek onun yaptığı hataları görmezlikten gelmemize sebep olamaz. Bunu o zaman izah etmiştim. Şimdi böyle dizi çekimi yaklaşmışken bu yaptığı hepimize inmiş bir balyoz gibi olmadı mı ?
Sen de söylüyorsun diziden ayrılan kişileri. Önemli olan iyi günde yanında olmak değildir. İyi günde herkes yanında olur. Önemli olan şey kötü günde de, zor günlerde de birlik beraberlik içinde olduğunu göstermektir.

Ekin Teksoy
22-08-06, 19:42
keremcem nolursun dizide bizi sarpsiz koyma ekini birakma.ask oyunuyla basladin ask oyunuyla da sonuna kadar devam et. seni cok seviyorum ama dizidende ayrilma nolursun yari yolda birakipda bizi gitme en önemliside rol arkadasini tek basina birakipta gitme bunu yapma.eger ben seni taniyorsam böyle bir seyi yapmazsin sonuna kadar ask oyununda kalirsin

MAKEDONYALI
22-08-06, 19:44
YA ARKADASLAR COOOOOOK ÖZÜR DILERIM BEN BU FOR MU SABAHLARA KADAR TAKIB EDERIM AMA NALANIN KIM OLDUGUNU BILMIYORDUM ÖZELIKLE DE EGER MESAJIMI OKUDUYSAN NALAN ABLACIGIM SENDEN BINLERCE KEZ ÖZÜR DILERIM INANIN KI BILMIYORDUM BENI YANLIS ANLADINIZ. bir daha soruyorum medyapimda calisan arkadas nalan mi?TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DILERIM

Ozly
22-08-06, 19:45
Anlamıyorum bazı arkadaşları Nalana neden yükleniyorsunuz yada Yarene yada baska birine..

Bu saydıklarım bize haber verenler.Onlar sussa iyi mi olcaktı Eylüle kadar sessizce beklicez ve booom bi anda baktık Keremcem yok baskası.O zaman ne olcaktı?

Önemli olan dizi.Keremcem değil.Ve rica ediyorum arkadaşlar gerilen sinirlere sahip çıkın ve kimseyi kınamayın..

Ben arttık umursamıyorum ama amaa Arkadaşlarıma laf söyletmem kusura bakmayın

purna
22-08-06, 19:47
kermcem dun herkese mesajmı cekmış ayrıldım dıye baska kısı gelecekmi pekı yerıne

aycam
22-08-06, 19:48
neler olmuş ya...keremcem diziden ayrılmış.ya inanılmaz üzüldüm.aşk oyunu keremcemsiz nasıl olcak keremceme acaayip kızgınım ama aşk oyunu sarp yoksa bence hiç başlamasın

sılam
22-08-06, 19:48
hatta söylemek istemedim ama size son haber dün keremcem bütün ekibe mesaj çekip ayrıldığını bildirmiş kesinmleşti ben bu medyapım arama olayından sonra yasemini tekrar aradım kesinlikle ayrıldı dedi hatta dün gece herkese mesaj atmış dedi...

nalan'cım son getirdiğin haber için çok sağol canım...biz zaten ilk haberi getirdiğinde gittiğine inanmıştık yeni getirdiğin haberle tamamen kesinleşti...
iyi bari, bizleri hiçe sayan keremcem bey setteki arkadaşlarına mesaj çekmeye tenezzül etmiş birde diyordu ki sette herkes arkamdan konuşuyor diye bence oturup bir düşünsün acaba bu insanlar neden arkamdan konuşuyor diye..sen milletin arkasından iş yaparsan milletin de senin arkandan konuşması çok doğal...keremcem kusura bakma ama yeni projen hayırlı olsun diyemeyeceğim dersem senin gibi yapmacık olurum...dilerim en yakın zamanda yanlışın elinde patlar...

MAKEDONYALI
22-08-06, 19:50
Inan Bilmiyordum Ben Medyapimdaki Arkadasa Söyledim Ama Ona Da Pisman Oldum

aycam
22-08-06, 19:51
keremcem hangi dizide oynıycak bunun içinmi aşk oyununu bıraktı yoksa başka sebeplermi var.yazın bi haber çıkmıştı aşk oyunundan ayrılcağına dair kaset çalışmaları için...belkide dizi yoktur yorulduğu için ayrılmıştır

tugchemre
22-08-06, 19:54
ya bakın artık kesinleşti.kero yok.lütfen şu keroyu unutun.kimse suçlayıp durmasın.vardır bi düşüncesi.
yerine kim gelecek bundan sonra neler yaşanacağına kafa yoralım.

tugce92
22-08-06, 19:54
biz sizin fikirlerinize saygı duyuyoruz ve biz kırıcı bişiler söyleriz die susuyoruzz sizdende bunu beklemek bizin en büyük haklarımızdan birisi bizde buraya yorumlarımızı yapabilir bu engellenemez demi ama siz bizim görüşlerimize katılmadığınızı bizim kalbimiz kırılmayacak şekilde söylerseniz bence burda bu kavgaların çıkmasını engelleriz sonuçta eskiden sizlerde KEREMCEMi destekliyodunuz şimdi kararınız değişmiş olabilir saygımız sonsuz ama sizdende bunu bekliyoruz o kadar...ben ve gizem ve bizim gibi düşünenler sadece bunu diyoruz o kadar...

bu arada arklar GÜLBEN ERGENin ''belki'' şarkısı var ya onu dinleyen varmı isterseniz onu buraya eklim bana kızmayın ama bi o şarkıyı dinleye bilir mısınız o şarkı tamamıyla bizim ne demek istediğimizi ve KEREMCEMin diyeceği en güzel şeyler var yani bu şarkı tamamıyla bu olayla ilgili yazılmış gibi

Ozly
22-08-06, 19:55
Ayca geride en az kapanan baslıkla 150 yakın sayfa var.ÖZet geçersek Keremcem bıraktı diziyi.Son anda gelmiyorum demis.Dizi calisanlarından gelen haberler bunlar.Ama ortada resmi acıklama yok.o nedenle kimseler tam inanmıyor habere.

Ama biz dizimize adam gibi sahip çıkıcaz.Bunu herkes duysun bilsin yazsın bi kenara..

MAKEDONYALI
Ya Simdilik Hosca Kalin Cikmam Lazim Görüsmek üzere

ozguster

Canım senin kendini kimseye anlatmaya ihityacın yok biz seni bilmiyor muyuz.
Sen bu tarz yaklaşımları o şahısların cahilliğine ver.Bence kimse doğru düzgün araştırma yapmadan,forumda yazılanları iyice okumadan yorum yapmamalı ama oluyor arada bir böyle şeyler.
Peki K.cem Yaseminê de mi mesaj çekmiş.Yapmamıştır bunu umarım değil mi Nalan?

blue_girl4ever
22-08-06, 19:56
2.side oynatadabilirler
Nasıl yani ya??Aşk oyununun sitesine giremiyorum ben.Sayfa açılmıyor?Siz hangi adrese giriyorsunuz?Benim bildiğim www.askoyunu.tv..

yaren-ekin
22-08-06, 19:57
Ayca geride en az kapanan baslıkla 150 yakın sayfa var.ÖZet geçersek Keremcem bıraktı diziyi.Son anda gelmiyorum demis.Dizi calisanlarından gelen haberler bunlar.Ama ortada resmi acıklama yok.o nedenle kimseler tam inanmıyor habere.

Ama biz dizimize adam gibi sahip çıkıcaz.Bunu herkes duysun bilsin yazsın bi kenara..
+++++++++++++++++ anca bu kadar güzel anlatabilrdin özlem abla sonuna kadar herşeye katılıyorum yanında olucaz dizimizin her zaman giden gitmiş bir şey demyede gerek yok

aycam
22-08-06, 19:57
ya bakın artık kesinleşti.kero yok.lütfen şu keroyu unutun.kimse suçlayıp durmasın.vardır bi düşüncesi.
yerine kim gelecek bundan sonra neler yaşanacağına kafa yoralım.
ya benim bişeyden haberim yok okuduklarıma inanamadım.ama keremceme böyle bir davranışı hiç yakıştıramadım ben onu bu ekrandaki insanlardan ayrı tutmuştum.ama onunda farkı yokmuş.bence aşk oyunu ömrünü tamamlamış bir dizi devam etmesin ben ekini ne doktorla nede başkasıyla görmeye dayanırım.

parlakz güneş
22-08-06, 20:00
ben bişey sormak istiyorum şimdi iptal olan çekimler ne zaman başlıycak belli mi ve çekimler gecikirse dizide mi geç başlar.merak ediyorum.lütfen cevap bekliyorum..

aycam
22-08-06, 20:00

yaseminin sayfasındada okudum.keremcem bi açıklama yapmadımı

aycam
22-08-06, 20:02
şimdi bu güzel avatarlar imzalar resimlerde kaldı demi bidaha ekin sarp biaraya gelmiycek.

eylül87
22-08-06, 20:02
vaayy bee ciddi ciddi gitti heee helal olsun valla hala inanasım gelmiyor:img-sorry :img-sorry

eylül87
22-08-06, 20:03
şimdi bu güzel avatarlar imzalar resimlerde kaldı demi bidaha ekin sarp biaraya gelmiycek.
yaaa off yaaa böyle söyleme ağlıcam valla şimdi yaaa ooff keremcem yaa nasıl yaparsın nasııııııılll

bluenight
22-08-06, 20:04
Canım senin kendini kimseye anlatmaya ihityacın yok biz seni bilmiyor muyuz.
Sen bu tarz yaklaşımları o şahısların cahilliğine ver.Bence kimse doğru düzgün araştırma yapmadan,forumda yazılanları iyice okumadan yorum yapmamalı ama oluyor arada bir böyle şeyler.
Peki K.cem Yaseminê de mi mesaj çekmiş.Yapmamıştır bunu umarım değil mi Nalan?

Hehe yok onu aramış sağolsun düşünceli insan :) ama neye yarar yazılı diyeceğine diğerlerine yazdığı mesajı okumuştur yane :) benim için pek bir önemi yok o yüzden..

ozguster
22-08-06, 20:06

Herşey geride kaldı.Avatarlar,imzalar,insanların onca emek sarfederek ürettikleri videolar,daha neler neler.Ama yine de birbirine bu kadar yakışan bir çiftin resimlerine bakmaya doyamam ben.Bu kadar güzel bir çift kolay kolay olunmuyor maalesef ama kıymetini bilene.

yaren-ekin
22-08-06, 20:07
Hehe yok onu aramış sağolsun düşünceli insan :) ama neye yarar yazılı diyeceğine diğerlerine yazdığı mesajı okumuştur yane :) benim için pek bir önemi yok o yüzden..
evet yaa baya anlayışlı allah razı olsun :img-grin2 benim içinde malesef ama pek bir önem taşımıyor şu an evet o kendi yoluna ablam yaseminim daha iyi projelerle kendi yoluna ama inş yani bir projede yer alır yaa yokssa ben onu görmeden dayanamam kiiii:img-sorry :img-sorry

Nevsehirlim
22-08-06, 20:08
bende simdi bu resim ve avatarlari düsünüyordum ya o kadar güzel seyler yapilmis ki,ben kiyamam bunlari silmeye...
ya daha gecen ekinin yeni avukat arkadasinin kim olabilecegini konusurken simdi yeni sarp kim olur onu konusacagiz...
nasil olacak o is bilmiyorum ama

aycam
22-08-06, 20:08
Herşey geride kaldı.Avatarlar,imzalar,insanların onca emek sarfederek ürettikleri videolar,daha neler neler.Ama yine de birbirine bu kadar yakışan bir çiftin resimlerine bakmaya doyamam ben.Bu kadar güzel bir çift kolay kolay olunmuyor maalesef ama kıymetini bilene.
kesinlikle katılıyorum ekranda birbirine bu kadar yakışan bir çift yoktu.inşallah yine güzel dizilerde birlikte olurlar yine

blue_girl4ever
22-08-06, 20:10
Ağzınızdan bal damlıyor yani..Bir daha uzun bi süre böle bir çift göremicez ekranlarda.Birbirine bu kadar yakışan,aralarındaki pozitif enerji ve sevgiyi izleyenlere bu kadar uyumlu bir bişimde ekrandan bizlere yayan bir ikili gelmeyecek uzun süre..Demek bu kadarmış..Ben de artık dizi bitsin diyenlerdenim.Bir arkadaşımızın da dediği gibi;"ben bu aşkı Sarp-Ekin'in aşkı için sevdim,ve Ekin-Hakan veya Ekin=herhangibiri eşleşmesini görmeye dayanamam ben..Dizi böle bitse daha ii..

eenoldu
evet yaa baya anlayışlı allah razı olsun :img-grin2 benim içinde malesef ama pek bir önem taşımıyor şu an evet o kendi yoluna ablam yaseminim daha iyi projelerle kendi yoluna ama inş yani bir projede yer alır yaa yokssa ben onu görmeden dayanamam kiiii:img-sorry :img-sorry
şu an için AŞK OYUNUmuz var o bitince de yasemin gibi bir oyuncunun boşta kalacağını hiç zannetmiyorum ben üzülem sen canımm

desire72

hayatımda ilk defa bir dizinin videolarını indirip arşiv yapmıştım olsun ne yapalım bizde o eski bölümleri izler bir zamanlar bir sarp vardı deriz. Ama inşallah bir zamanlar bir keremcem vardı denmez çünkü gerçekten k.cemide severek takip eden biriyim aldığı yanlış kararlardan gerçekten üzüldüm umarım bundan sonra hayatında daha doğru kararlar alır.

bluenight
kesinlikle katılıyorum ekranda birbirine bu kadar yakışan bir çift yoktu.inşallah yine güzel dizilerde birlikte olurlar yine

Bu saatten sonra bu mümkün depğil gibi görünüyor yani bir daha onları aynı projede görmek benim için rüya olacağı kesin ama sizin için ne olur bilemem :img-sorry

ozguster
22-08-06, 20:13

Evet düşünceli insanmış sağolsun.Unutmamış Yasemin'i.Ne güzel sen her ortamda Yasemin'i dilinden düşürme,ordan burdan selam gönder,sonra da ben gidiyorum hadi sen kal sağlıcakla de.İyi ki aramış.O yoğun programı arasında iyi ki atlamamış.Yüce insan.
Keremcem Yasemin'e verdiği zararın bir farkında olsa, kapısında çiçeklerle yatması , adına şarkılar yazması lazım.Yasemin bu işte en dürüst olandı ama bana göre dizide en fazla yara alan karakter olacak bu durumda Ekin.Baba yok,Sarp yok.

aycam
şu an için AŞK OYUNUmuz var o bitince de yasemin gibi bir oyuncunun boşta kalacağını hiç zannetmiyorum ben üzülem sen canımm
yaseminde yeni bir dizisinde olsun ama aşk oyunu sarpsız devam etmesin.belki bana kzıyorsunuz bu beim fikrim keremcem yanlış yapsada keremcem olmadan bu diziyi izlemem.yasemin ayrılsaydı da aynı şeyi söylerdim.çünkü aşk oyununu ekin sarp aşkı için izliyordum.

blue_girl4ever
Bu saatten sonra bu mümkün depğil gibi görünüyor yani bir daha onları aynı projede görmek benim için rüya olacağı kesin ama sizin için ne olur bilemem :img-sorry
Sen nereden biliyorsun Nalan abla?Yasemin mi söledi??Tüh ya..Neyse sabrın sonu selamet ve sabreden derviş muradına ermiş..Bekleyip görelim..

Nevsehirlim
22-08-06, 20:14
offf off su an hem sizin yazdiklariniz okuyup,ah ah dmek bu kadarmis diyorum,yani bu gördügümüz cifti bi daha göremiyecegiz ha?Ah iyice kederlendim,su an arka plandada hatirlarsiniz bu sarkiyi:Olmasaydi sonumuz böyle caliyor,keske olmasaydi sonumuz böyle ah ah
blue_girl4ever bekleyelimde insallah bekleye bekleye gebermeyiz

parlakz güneş
22-08-06, 20:15
ben bişey sormak istiyorum şimdi iptal olan çekimler ne zaman başlıycak belli mi ve çekimler gecikirse dizide mi geç başlar.merak ediyorum.lütfen cevap bekliyorum..
lütfen cevaplayabilir misiniz?

icegirl
slm....yeni onemli bir sey varmi.....aciklama hala yapilmadimi? bi de aydogan oflu ne demis biri yardimci olurmu?

yaz_gulu
nalan abla daha cekimler başlamamışmı? yasemin abla birşey demiyormu yani cekimler konusunda söylemedimi nezaman başlıycağını filen..

bluenight
Evet düşünceli insanmış sağolsun.Unutmamış Yasemin'i.Ne güzel sen her ortamda Yasemin'i dilinden düşürme,ordan burdan selam gönder,sonra da ben gidiyorum hadi sen kal sağlıcakla de.İyi ki aramış.O yoğun programı arasında iyi ki atlamamış.Yüce insan.
Keremcem Yasemin'e verdiği zararın bir farkında olsa, kapısında çiçeklerle yatması , adına şarkılar yazması lazım.Yasemin bu işte en dürüst olandı ama bana göre dizide en fazla yara alan karakter olacak bu durumda Ekin.Baba yok,Sarp yok.

Valla bana kızmayın ama Keremcem ekran önünde bizlere herşeyi çok daha farklı lens etti bazı şeyleri bugune kadar ama kamera arkası tamamne farklı kısa ve öz bu..Bana kızan olursa üzügünüm affedin ama gercke bu...Yasemin'e helal olsun dediğim anlarım çoktur bazı şeylerde :)

blue_girl4ever
22-08-06, 20:16
slm....yeni onemli bir sey varmi.....aciklama hala yapilmadimi? bi de aydogan oflu ne demis biri yardimci olurmu?
Keremcem dün herkese mesaj çekmiş ayrılcam die.Yasemin'i de aramış..Nalan abla öle dedi..:icon_cry: :icon_cry:

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:17

Aydoğan oflu keremcemin ayrılacağını ve dizinin de devam edeceğini doğruladı. Ve hala daha keremcem beyden bir açıklama gelmedi...

eenoldu
yaseminde yeni bir dizisinde olsun ama aşk oyunu sarpsız devam etmesin.belki bana kzıyorsunuz bu beim fikrim keremcem yanlış yapsada keremcem olmadan bu diziyi izlemem.yasemin ayrılsaydı da aynı şeyi söylerdim.çünkü aşk oyununu ekin sarp aşkı için izliyordum.
bu senin düşüncen elbette ancak bir kişnin kendi fevri davranışları yüzünden ben bütün bir ekibi harcayamam belki hiçbir zaman eski tadı alamayacağız ama dizimi de sonuna kadar desteklerim

meste
slm..
arkadaslar yorumlarınızı okudukca herkese hak vermeye basladım..kafayımı yedim ne..:fighting2
bugün keremcemin sitesine girdimde millet birbirine girmiş.tabi burdada durum farklı degil.
Siz degilmiydiniz ekin hastalandıgında birlik olup kampanyalar başlatan, Keremcemin reklam çekiminde Yaseminide görmek istiyoruz deyip firmayı mail yagmuruna tutan,olmadı Yasemin için gazetelere mail yagdıran..
ne oldu o eski birlik ve beraberlik içinde teşkilatlanıp sevdigimiz sanatcılar için çalısan kişilere. şimdi aynı kişiler onları karalamak için çalışıyo maalesef..
tamam herkes haklı keremcemi sevenlerde herseye ragmen onun yanında olanlard,ona kızanlarda dizimizi, onca emegi yarı yolda son anda bırakıp gitti diyenlerde..bu durumda herkes haklı tabi bende:img-grin2
yinede eskiden oldugu gibi dizimize ve oyuncularımıza sahip cıkalıp bizi bırakıp gitselerde.destek olalım her sartta ve her durumda farkımızı gösterelim.biliyorum bazıları yine kızacak bana ama zor da olsa yapalım.biz onları bu diziyle tanıdık ve sevdik.kimseyi üzmeyede hakkımız yok.1 ay sonra hersey unutulacak alışacagız yeni aşk oyununa.
yasemini keremcemi gürgeni mehmet amcayı kurtiyi digerlerini cok seviyorum yine.takip edicem heryerde.ama keremcemin dizisini seyretmem üzülürüm cünki onu yaseminsiz görünce:icon_cry:
valla cok üzülüyom buraya gelince migrenim tutuyo.saglıcakla kalın ve AŞK OYUNUNDAN ve KEREMCEMDEN vazgecmeyin..

bluenight
22-08-06, 20:19
Yasemin şimdi nete girdi soracağım yeni çekimleri arkiler hade bismillah diom :)

zengin
merhaba arkadaşlar aşk oyunu ne zaman başlayacak.bilen varmı?

blue_girl4ever
Valla bana kızmayın ama Keremcem ekran önünde bizlere herşeyi çok daha farklı lens etti bazı şeyleri bugune kadar ama kamera arkası tamamne farklı kısa ve öz bu..Bana kızan olursa üzügünüm affedin ama gercke bu...Yasemin'e helal olsun dediğim anlarım çoktur bazı şeylerde :)
Biraz daha açabilir misin demek istediğini Nalan abla?Anlayamadım nasıl şeyler mesela?

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:20
bu senin düşüncen elbette ancak bir kişnin kendi fevri davranışları yüzünden ben bütün bir ekibi harcayamam belki hiçbir zaman eski tadı alamayacağız ama dizimi de sonuna kadar desteklerim

Haklısın, sonuçta aşk oyununda çok kaliteli oyuncular var, kolay zirveye çıkmadı dizimiz...Çok çaba sarfedildi ve bu çabayı başrolde olsa yanlış yapan bir oyuncu için harcayamayız...Dizi devam etmeli..
Bu arada nalan dizi devam ediyor ya çekimler ne zaman, yeni sarp adayları falan belli mi? Senin düşüncen ne? Sen hangi oyuncuyu görmek istersin sarp yerinde. Dün akşam baya konuşmuştuk bunu tolgahan sayışman ve arda kural konuşuldu ama ben arda kuralın olmasını çok isityorum...

blue_girl4ever
Ben 20 eylül die biliyorum forumlardan anladıım kadarıyla..Ama Eylülde başlayacağı kesin gibi..

icegirl
Aydoğan oflu keremcemin ayrılacağını ve dizinin de devam edeceğini doğruladı. Ve hala daha keremcem beyden bir açıklama gelmedi...tsk...sanada tsk blu_girl4ever.....zaten anlamiyorum niye hala yapamdi bu aciklamayi...ne uydurucagini mi dusunuyor...yoksa gereksiz bir neden icin karsimiza gecip te bu bu oldu mu diyemiyor....ozur dilerim arkadaslar ama cok sinirliyim...

eenoldu
22-08-06, 20:21
Yasemin şimdi nete girdi soracağım yeni çekimleri arkiler hade bismillah diom :)
aaa siteye de gelse keşke en son baktım yoktu o günde yazmaadı bir şey zaten şansa bak bizdeki elektrikler gitmiş ya:)))))

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:21

Bir değişiklik olmazsa 20 eylülde başlıyor. Umarım ertelemezler...

yaren-ekin
22-08-06, 20:22
bunu malesef bende böle düşünüyorum nalan abla bir daha bence kesinlikle aynı dizide yer almazlar tabi bu benim düşüncem ama bilemiyorum artık nese uzatmıyım susim

tugchemre

sor sor yeni sarpı falanda sor.

blue_girl4ever
tsk...sanada tsk blu_girl4ever.....zaten anlamiyorum niye hala yapamdi bu aciklamayi...ne uydurucagini mi dusunuyor...yoksa gereksiz bir neden icin karsimiza gecip te bu bu oldu mu diyemiyor....
Bişey diil cnm;)Var ya tam aklımdakileri okuyorsun..Cuk oturdu yani..

desire72

yasemin neden peki bu duruma dur demedi bluenight illa böyle bir olaymı olması gerekiyordu k.cem diziden ayrılmasaydı biz gerçek yüzünü göremeyecekmiydik kandırıldık mı hep herşey o kravatının altındamı gizli yani

bluenight
22-08-06, 20:23
Haklısın, sonuçta aşk oyununda çok kaliteli oyuncular var, kolay zirveye çıkmadı dizimiz...Çok çaba sarfedildi ve bu çabayı başrolde olsa yanlış yapan bir oyuncu için harcayamayız...Dizi devam etmeli..
Bu arada nalan dizi devam ediyor ya çekimler ne zaman, yeni sarp adayları falan belli mi? Senin düşüncen ne? Sen hangi oyuncuyu görmek istersin sarp yerinde. Dün akşam baya konuşmuştuk bunu tolgahan sayışman ve arda kural konuşuldu ama ben arda kuralın olmasını çok isityorum...

valla ilk başlarda ne kadar dirensem de keremcem die vazgecilmes baya zor ama olmaıs gerekn bu buna innadım artık öneriler içinde tolgahan sayışman en uyanı bence :) o olsun illa bir sarp olacaksa derim ben :)

blue_girl4ever
22-08-06, 20:23
yasemin neden peki bu duruma dur demedi bluenight illa böyle bir olaymı olması gerekiyordu k.cem diziden ayrılmasaydı biz gerçek yüzünü göremeyecekmiydik kandırıldık mı hep herşey o kravatının altındamı gizli yani
Ben şahsen son dediğiyle ne demek istediini anlamadım nalan ablanın..Nasıl yani?Yasemin'e nolmuş kamera arkasında?Araları iyi miymiş,onla ilgili mi??:img-help: :img-help:

ozguster
22-08-06, 20:24
ŞİMDİ BURAYI DİKKATLE OKUYUN LÜTFEN.
KEREMCEM'İN FORUMUNDAKİ Keremcem yaseminn NİCKİ İLE ÜYE OLAN ARKADAŞIMIZ VARSA EĞER NALAN'IN BİZE ÖZEL OLARAK VERMİŞ OLDUĞU , KEREMCEM'İN TELEFON İLE EKİBE MESAJ ATMIŞ OLDUĞU HABERİNİ HEMEN SİLSİN SİTEDEN.
BÖYLE BİR AYIP OLAMAZ.BU BİZE ÖZEL BİLGİLDİR.NALAN'I NASIL BÖYLE ZOR BİR DURUMA DÜŞÜREBİLİRSİNİZ?

blue_girl4ever
22-08-06, 20:26
Gerçektan de ayıp etmiş foruma bize özel olan bilgiyi sızdıran(!) arkadaşş.Lütfen silsin rica ediyoruzz

gizem_90
bu altaki sarki yani gulben ergenin-belki sarkisi benim ve tugcenin dusunceleri keremcemde bunu dusunmus olabilir.

benimde kendime gore birkac sozum var
benimde kendime gore bir gorusum var
benimde kendime gore sorularim var
benimde kendime gore cevaplarim var

belki ben degilim aradigini sandigin
belki ben degilim tanidigini sandigin
belki bir zamanlama hatasi
beklide bu yuzden asigiz

benimde kendime gore savaslarim var
benimde kendime gore barislarim var
benimde kendime gore kayiplarim var
benimde kendime gore kazanclarim var

beklide bu yuzden asigiz.

yaren-ekin
KEREMCEM'İN FORUMUNDAKİ Keremcem yaseminn NİCKİ İLE ÜYE OLAN ARKADAŞIMIZ VARSA EĞER NALAN'IN BİZE ÖZEL OLARAK VERMİŞ OLDUĞU , KEREMCEM'İN TELEFON İLE EKİBE MESAJ ATMIŞ OLDUĞU HABERİNİ HEMEN SİLSİN SİTEDEN.
BÖYLE BİR AYIP OLAMAZ.BU BİZE ÖZEL BİLGİLDİR.NALAN'I NASIL BÖYLE ZOR BİR DURUMA DÜŞÜREBİLİRSİNİZ?
bu arkadaş kimki sanırım aramızda değil çünkü burda herkes aynı nickiyle kayıtlı diye biliyorum ben lütfen nalanı ablayı zor duruma düşürmeyim ve kimse çoğu kişi görmeden lütfen silinsin

bluenight
22-08-06, 20:27

Yok Nisan Mayıs dan sonra snırım bir değişim oldu ama ondan önce sanmıyorum gercekten Keremcem Keremcem di yani benim düşüncem Yasemin ne diyebilir ki...Sonucta Keremcem'in kendi yaşamı..

ceza_cansu
22-08-06, 20:27
sorabildin mi Nalan abla çekimler ne zaman başlayacakmış?

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:28
valla ilk başlarda ne kadar dirensem de keremcem die vazgecilmes baya zor ama olmaıs gerekn bu buna innadım artık öneriler içinde tolgahan sayışman en uyanı bence :) o olsun illa bir sarp olacaksa derim ben :)
Evet, o da iyi olabilir... Arda kural da olabilir ama...:img-grin2 Şu andada bir projesi yok ne güzel. Film tecrübesi de var. Ama ben en çok bebek yüzlü olduğu için onu düşündüm. Keremcemin de öyle bir havası varya ondan. Ama tabi son karar med yapımın ama tolgahan da iyi...:img-grin2

bluenight
22-08-06, 20:28

Evet silerseniz gercekten süpper olur yoksa bye cidden rica ediyorum o arkadaş silsin bu haberi

ozguster
22-08-06, 20:29
bu arkadaş kimki sanırım aramızda değil çünkü burda herkes aynı nickiyle kayıtlı diye biliyorum ben lütfen nalanı ablayı zor duruma düşürmeyim ve kimse çoğu kişi görmeden lütfen silinsin

Bu kişi sanırım bizden.Çünkü mesajı buradan alıntı yapmış.Ve diğer foruma daha yeni üye olmuş.Buralarda isen mesajını hemen sil lütfen.

ceza_cansu
22-08-06, 20:30
bencede arkadaşlar her kimse o yazıyı silmeli Nalan abla o bilgiyi bu forumdakiler için verdi

icegirl
22-08-06, 20:30
Evet, o da iyi olabilir... Arda kural da olabilir ama...:img-grin2 Şu andada bir projesi yok ne güzel. Film tecrübesi de var. Ama ben en çok bebek yüzlü olduğu için onu düşündüm. Keremcemin de öyle bir havası varya ondan. Ama tabi son karar med yapımın ama tolgahan da iyi...:img-grin2tolgahan kimin fikriydi?...bence daha iyisi olamaz..arda kural da iyi ama o dizide cok genc gorunur...oysa sarpin bir cocugu var...

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:31

evet arkadaşlar bu çok ayıp gerçekten nalan bize güvenip de veriyo bu bilgileri. Lütfen silin biran önce. Zor durumda bırakmayın nalanı...

blue_girl4ever
22-08-06, 20:31
bu altaki sarki yani gulben ergenin-belki sarkisi benim ve tugcenin dusunceleri keremcemde bunu dusunmus olabilir.

beklide bu yuzden asigiz

Hakkatten de tam uyuyo bence ,tam keremcemlik yane..off offf böle mi olacaktı demekten de kendimi alamıyorum yani..neyse elbet yapılan eylemin bir bedeli vardır..bunu da yakın zamanda göriceğizz..

Ozly
22-08-06, 20:32
iyide her haber her foruma rahatca gider.herkes haber yetistirme derdinde biri bi buldugunu diğeri yetistirio..O silse öbürü yazar engel olmak cok zor.

Nalanım haberlerin icin cok saol senin basını yakmayalımda gerisi boss

tugchemre
22-08-06, 20:32

beklide bu yuzden asigiz

gizem süper olmuş tam cuk diye oturmuş yani.arkadaşlar ekibe mesaj çektiğine göre sıra bizlere geldi bence.bugün yarın mutlaka açıklama gelecek diye düşünüyorum.umarım ben gitmeden yapar.
nalan yasemin ablama sormadınmı?

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:33
tolgahan kimin fikriydi?...bence daha iyisi olamaz..arda kural da iyi ama o dizide cok genc gorunur...oysa sarpin bir cocugu var...
Hatırlamıyorum onu da keremcem de genç gözükmüyor mu? Bi de keremcem dizide hep takım ceket pantolon vs. giydiği için uyuyordu baba rolüne. Arda kural giydiği zaman bence o da gereken yaşı gösterebilir hatta çok iyi olabilir ama dediğim gibi tolgahanda olabilir. Yani ikisinden biri olsun diyorum ben...:img-grin2

Nevsehirlim
arkadaslar arda kural'i biliyorum ama onun yakiscagini sanmiyorum,cok genc görünüyor fakat tolgahan kim hatirlayamadim da?

Ozly
Bence Tolgahan olsun o cok güzel yaa..Su an tek Stardaki yarısmada kızlarla birlikte.Esir Klaplerden biliom hos biiri wallla

yaren-ekin
22-08-06, 20:34
özgü abla nereye yazmış bu kızz bu mesajhı bulmam gerekiyorda hemen söyleyebilirmisn eğer burdaysan acaba

bluenight
22-08-06, 20:35
Mesaj silindi mi arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirm..Lütfen ben de rica ediyorum bu yapılan ayıp ve lütfen silsin o arkadaş..

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:35
Bence Tolgahan olsun o cok güzel yaa..Su an tek Stardaki yarısmada kızlarla birlikte.Esir Klaplerden biliom hos biiri wallla
Galiba çoğunluk tolgaha olsun diyo. O zaman o olsun. Sanki bizim dememizle olacak hemen. :img-grin2 Bu zamana kadar hangi siteğimize düzgün cevap verdilerki. Keremcemle bile anlaşma yapmak akıllarına gelmemiş...

ceza_cansu
22-08-06, 20:36
arda kural yakışıklı bir oyuncu ama bencede tolgahan daha iyi olur hem arda kural sarışın sinan esmer aralarında uyumsuzluk olabilir

tugchemre
22-08-06, 20:36
evet bende allahtan umut kesilmez diye düşünmüyodum ama nalanın haberiyle durum kesinleştiğine göre evet tolgahan keronun yerine uygun olabilir.ya bu fikirlerimizi med yapıma ulaştırsak değerlendirirlermi sizce?

yaren-ekin
22-08-06, 20:38
özgü abla nereye yazmış bu kızz bu mesajhı bulmam gerekiyorda hemen söyleyebilirmisn eğer burdaysan acaba
özgü abla lütfen cvp verirmisin yoksa nalan ablaya olan olucak burda nereye yazmış nickli arkadaş fakat şu an onlıne değil kendisi

ceza_cansu
22-08-06, 20:38
Nalan abla yazı hala orda silinmemiş sayfa 16 da duruyor

tkberlin
22-08-06, 20:39
Bence ayrilmadi!!!!!cok mantikisz geli<or bana.....

Bir aciklama yapmadan gitmez keremcem yakismaz ona sanmam

Ozly
22-08-06, 20:39
Silinmemis Nalan.Ben pm attım kıza umarım ciddiye alır ve siler.Sadece sende yoksun dolu arkadasın msgı yazmıs oraya

yaren-ekin
22-08-06, 20:41
Nalan abla yazı hala orda silinmemiş sayfa 16 da duruyor
ya biri hangi konuda olduğunu sölerse ben silmeye çalışıcam arkadaşlar

ceren"
22-08-06, 20:41
tolgahan kimin fikriydi?...bence daha iyisi olamaz..arda kural da iyi ama o dizide cok genc gorunur...oysa sarpin bir cocugu var...

Selam icegirl! Tolgahan Sayışman benim fikrimdi. Başımıza böyle bir olayın geldiğini görünce iki öneri sunmuştum. Biri Tolgahan Sayışman dı diğeri Haluk Piyes. Madem artık Sarp'ımız olan Keremcem olmadığına göre, ne yapalım biz de yeni Sarp lar arayalım derim.

bluenight
22-08-06, 20:42
Kusura bakmayın ama burdaki herkesin mesajını oraya taşımak ne derece doğru? Burası farklı bir yer orası farklı bir yer ayıp ama arkadaşlar yakışmıyor kimseye...

yaren-ekin
Silinmemis Nalan.Ben pm attım kıza umarım ciddiye alır ve siler.Sadece sende yoksun dolu arkadasın msgı yazmıs oraya
özlem abla söyleyebilirmisin acaba hangi konuda lütfen ben bulamadım daaaaaaa

ceza_cansu
dizinin bitmesi sizce keremcem için daha mı iyi oldu gibi bir başlık var orda 16. sayfada aşağılarda yazıyor

Ozly
22-08-06, 20:43
Yarencim keremcem forumundan bahsedioz.dizinin sonu kısmında mı ne..orda bi yerde sondan 1-2 sayfa önce keremcem yasemin nickli biri

icegirl
Selam icegirl! Tolgahan Sayışman benim fikrimdi. Başımıza böyle bir olayın geldiğini görünce iki öneri sunmuştum. Biri Tolgahan Sayışman dı diğeri Haluk Piyes. Madem artık Sarp'ımız olan Keremcem olmadığına göre, ne yapalım biz de yeni Sarp lar arayalım derim.guzel bi fikir...ben tolgahan diyorum...haluk piyse su anda zaten bir dizide onuyor ve belki dizi bu sezon da devam eder...ama yine bizim istedigimiz olamaycak....olsaydi cok guzel olurdu.....

eenoldu

ya ortada bu kdar açıklama var daha ne yapılsın anlamıyorum ki nalan söylüo aydoğan of lu söylüo med yapımdan bi görevli girip söylüo davulla sokaklarda gezilip bağırılsın mı illa keremcem diziden ayrıldı diye

tugchemre
22-08-06, 20:44

arkadaşım okadar kişi doğruladı bunu.artık sende inan.biz çoktan yeni sarpımızı düşünmeye başladık bile.

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 20:45
Selam icegirl! Tolgahan Sayışman benim fikrimdi. Başımıza böyle bir olayın geldiğini görünce iki öneri sunmuştum. Biri Tolgahan Sayışman dı diğeri Haluk Piyes. Madem artık Sarp'ımız olan Keremcem olmadığına göre, ne yapalım biz de yeni Sarp lar arayalım derim.

Ceren sen hangisini düşünüyorsun, yani haluk piyesi mi yoksa tolgahanı mı? Ben tolgahanın iyi olabileceğini düşünüyorum...

ozguster

Canım keremcem forumunda 16.sayfada yazmış arkadaş.

desire72
Kusura bakmayın ama burdaki herkesin mesajını oraya taşımak ne derece doğru? Burası farklı bir yer orası farklı bir yer ayıp ama arkadaşlar yakışmıyor kimseye...

bilgi kaçırıyorlar demekki nalan. daha dikkatli yazmak lazım.

ozguster
22-08-06, 20:47
Mesaj silindi mi arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirm..Lütfen ben de rica ediyorum bu yapılan ayıp ve lütfen silsin o arkadaş..

Hala silinmedi Nalan.Deli oldum.Sayfayı yenileyip duruyorum ama mesaj orda durup bana bakıyor.Şu arkadaşa öm falan atıp biriniz uyandırınız kendisini lütfen.
Benim bir süreliğine çıkmam gerekiyor.

blue_girl4ever
22-08-06, 20:49
Ben Tolgahan Sayışmanı bu temmuz Ağvadaki defilede gördüm.Kızlarla beraber defileye çıktı..Ve konuşma yaptı,gerçekten hoş biri,ve yakından gerçekten olgun,keremcem gibi gözüküo ama yine de sarp rolünü taşıyabilir mi??AHiç sanmıyorum

edda_
22-08-06, 20:50
arkadaslar yarın keremcemin kastamonuda konseri var orda olucam bende.olur ya diziyle ilgili bşy sölerse(pek sanmasam da) size iletirim.

tugchemre
22-08-06, 20:51
nalan sana kötü bi haberim var oraya yazılan mesajların sadece yarım saat içinde silinmesine izin veriliyo.yoksa kalıyoki sanırım mesaj yazılalı yarım saati geçti.

eenoldu
22-08-06, 20:51
bence arda kuraldan daha çok yakışır sarp rolüne yakında da bellli olur zaten sarpımız sabretcez acık daha

bluenight
22-08-06, 20:52
Ya iyi de ben üye değilim ki oraya atamıyorum valla mesajı gördüm başka kişilerin yazılarıda alınmış ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum ama tebrik de ediyorum...
Evet dasire daha dikkatli olmka gerekiyormuş artık ö.m aracılığıyla baız kişileri aydınlatırım foruma bişey yazmamk en mantıklısı şu durum da...

bluenight
22-08-06, 20:53
nalan sana kötü bi haberim var oraya yazılan mesajların sadece yarım saat içinde silinmesine izin veriliyo.yoksa kalıyoki sanırım mesaj yazılalı yarım saati geçti.

Harika aslında gocunmam da yok neticede Aydoğan Of lu da çıktığından bahsetti bu o yüzden ciddi bir durum değil ama yine de yanlış bir hareket neyse sağlık olsun ne yapalım

parlakz güneş
22-08-06, 20:53
arkadaşlar keremcemin yerine biri girerse mutlaka aynı kişi selendirmeli mutlaka yoksa bence olmaz görüntü değiştiyse ses aynı kalmalı di mi?

icegirl
22-08-06, 20:54
arkadaslar yarın keremcemin kastamonuda konseri var orda olucam bende.olur ya diziyle ilgili bşy sölerse(pek sanmasam da) size iletirim.varya eger konserde diziyi birakacagini bilenler varsa keroyu yuhlarlar.....oyle olmasa dizi hakinda birsey soyleyecegini sanmiyorum....

eenoldu
22-08-06, 20:55
nalan yasemin nete girdi demiştin bie şey öğrenemedin mi?????

tkberlin
22-08-06, 20:57
ya ortada bu kdar açıklama var daha ne yapılsın anlamıyorum ki nalan söylüo aydoğan of lu söylüo med yapımdan bi görevli girip söylüo davulla sokaklarda gezilip bağırılsın mı illa keremcem diziden ayrıldı diye

dedikodu nasil emin olabiliyorsunuz onun gercekten aydogan oflu olduguna,belki hack edildi.sacma.bence dizinin sona gelmisti zaten.her duydugumuza inansaydik ohoooooooooooooooo

bluenight
22-08-06, 20:58
yok cnm arkıymış o gelen o yüzden onu unutun şimdilik bu arada bence tolgahan en iyisi arda kural da hoş çocuk ama çok genç görünür yasemin in yanında olmaz yani ben tolgahan daha mantıklı aslında bunu medyapıma yazmak lasım :)

bluenight
22-08-06, 20:58
dedikodu nasil emin olabiliyorsunuz onun gercekten aydogan oflu olduguna,belki hack edildi.sacma.bence dizinin sona gelmisti zaten.her duydugumuza inansaydik ohoooooooooooooooo

Tamam cnm sen inanma bekle 23 eylül ü izle ve gör dikkat et şok etkisi yaratmasın :)

tkberlin
22-08-06, 20:59
Tamam cnm sen inanma bekle 23 eylül ü izle ve gör dikkat et şok etkisi yaratmasın :)

DAS GIBIYIM BEN DAS DAS :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

eenoldu
22-08-06, 21:02
daha hiç bir şey diyemeyeceğim ben valla nalan ın dediği gibi bekle ve gör

diilmişmiş tüh:D

ssvshy
22-08-06, 21:05
biraz önce gözyaşı çetesi adlı dizide ekini seslendirn kız görtdüm kendis esini kullanmış aklıma ekin karakteri geldi sanırım biraz tuhafıma kaçtrı birde oyuncular değişince ne olur alışırm diyom ama bakalım zaman gösterecek

Saruhan**Esmer
22-08-06, 21:06
Arkadaşlar Keremcem'in soyadı Bozdemir mi??? Lütfen bilen varsa söyleyebilir mi??:img-help:

ozguster
22-08-06, 21:09
biraz önce gözyaşı çetesi adlı dizide ekini seslendirn kız görtdüm kendis esini kullanmış aklıma ekin karakteri geldi sanırım biraz tuhafıma kaçtrı birde oyuncular değişince ne olur alışırm diyom ama bakalım zaman gösterecek

Evet o ses oradaki oyuncunun kendi sesi.Dolayısıyla Yasemin'i de seslendireni görmüş olduk.Gerçekten insan tanıdık sesi duyunca nasıl da kulak kabartıyor,nasıl gözünde Ekin'i canlandırıyor.

J.Lo fan
22-08-06, 21:15
Arkadaşlar Keremcem'in soyadı Bozdemir mi??? Lütfen bilen varsa söyleyebilir mi??:img-help:
Ben bildiyim kadariyla Duruk

ozguster
22-08-06, 21:15
yok cnm arkıymış o gelen o yüzden onu unutun şimdilik bu arada bence tolgahan en iyisi arda kural da hoş çocuk ama çok genç görünür yasemin in yanında olmaz yani ben tolgahan daha mantıklı aslında bunu medyapıma yazmak lasım :)

Kim gelirse gelsin gözlerimiz hep O'nu arayacağı için, Tolga'ymış,Haluk'muş,Hasan'mış , Hüseyin'miş hiiiç ırgalamaz artık.Önemi yok.Boşuna Medyapıma bir şeyler de yazıp yorulmayın.Kendi ellerindeki oyunculara sahip çıkamayanlara şunu bunu oynatın mı diyeceğiz.
Boşverin Sarp'ın kim olacağını.Yasemin ve diğerleri için izlerim ben.Yasemin'in yanına kimseler yakışmıyor.

ozguster
22-08-06, 21:16
Ben bildiyim kadariyla Duruk
Keremcem Dürük .Defterimizi dürdü sağolsun.

Saruhan**Esmer
22-08-06, 21:22
Cevaplar için Teşekkür Ederim...

bluenight
22-08-06, 21:23
Kim gelirse gelsin gözlerimiz hep O'nu arayacağı için, Tolga'ymış,Haluk'muş,Hasan'mış , Hüseyin'miş hiiiç ırgalamaz artık.Önemi yok.Boşuna Medyapıma bir şeyler de yazıp yorulmayın.Kendi ellerindeki oyunculara sahip çıkamayanlara şunu bunu oynatın mı diyeceğiz.
Boşverin Sarp'ın kim olacağını.Yasemin ve diğerleri için izlerim ben.Yasemin'in yanına kimseler yakışmıyor.

zaten ben daha önce fikrimi belirtmiştim bana kalsa ekin aşk yaşamasın demiştim sezon finaline kadra işi ve çocuğunun dertleriyle gecsin çevreden görelim aşkı dedim final de de 1 bölüm keremcem oynayıversin dedim aama olmaz dendi bende frakındayım keremcemden başkası olduktan sonra kim olursa olsun ama dizinin devam edebilmesi için bu karakter de baştan savma olmamalı illa ki oyle bırı yer alacaksa

desire72
22-08-06, 21:24

ozguster ne güzel söylemişsin medyapıma birşey yazmak için parmağımı bile oynatmam. zamanında yazmıştık ve yönetmeniz harika bir cevap vermişti bizlere . Keşke dizilerine sahip çıksalardıda oyuncularını ellerinde tutsalardı.
Bu tür durumlara fırsat vermeselerdi.

yaren-ekin
22-08-06, 21:25
herkese selamlar çıktım bir 10 şimdi burdayım ya giden gitmiş yolu açık olsun inş bişey demiyorum ve o dizide şu an sette belkide bizim için uğraşan çalışan emektarlar ve tiyatrocular var ben dizimizi bunun için izleyceğim arkadaşlar bize değer verdikleri içinde diziye devam ediyorlar ve bizde onlara değer verdiğimiz için izleyeceğiz

ceren"
22-08-06, 21:26
Ceren sen hangisini düşünüyorsun, yani haluk piyesi mi yoksa tolgahanı mı? Ben tolgahanın iyi olabileceğini düşünüyorum...

Açıkçası iki ismi de ben önermiştim. Haluk Piyes'in dizisi var diyorlar ama o zaten Jennifer Lopez'in sinemalarda oynayan bir filminden esinlenme. O yüzden sezonda devam edeceğini sanmıyorum. Tabii belli de olmaz. İkisi de bu işi kotarabilecek isimler bence. Hem yetenekliler de. Ayrıca ortada benzemeleri gereken bir Sinan var. Sonuçta sarışın bir tip yakışmaz gibi geliyor bana. Ayrıca baba olma olgunluğunu da taşıyabilecek bir kişi olmalı. Ama aynı zamanda da masum ve mimikleri olan. Bana göre iki isim de bu işin altından kalkar. Tabii yapım ekibi ne der bilemem. Ne zaman bize kulak verdiler ki?

ozguster
22-08-06, 21:27
kurti1'i gördüm sanki.eğer buralarda ise sormak istediğim bir şey var merak ediyoruz ve Medyapım'a çatıyoruz.Gerçekten oyuncularla sözleşme imzalamadı mı bu kurum?

sumisali
22-08-06, 21:28
selamlar........ arkadaşlar yazılanlara cidden inanmakta güçlük çekiyorum....kaç gündür pc bozuktu giremedim nete hiçbişeyden haberim yok az önce msn de bir arkadaş söyledi keremcem diziden ayrıldı dedi sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü ianmıyorum ya...neden yaptı bunu bize...........................:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: ağlamak istiyorum...

desire72
22-08-06, 21:35
kurti1'i gördüm sanki.eğer buralarda ise sormak istediğim bir şey var merak ediyoruz ve Medyapım'a çatıyoruz.Gerçekten oyuncularla sözleşme imzalamadı mı bu kurum?

yani her isteyen diziden ayrılabilir mi yani kafası bozulan bir neden uydurarak diziden ayrılabilir mi? yani medyapımdada sezon sonu AO.ya karşı bir vurdumduymazlık olduğu açık oyuncularını serbest bıraktığına göre.

asli19
22-08-06, 21:36
tabiki elesdirilere acigiz ama böle hakaret etme falan lütfen yapmayin herkes kendi düsüncesini söliyebilir ama kirici olmamak gerek....

ceza_cansu
22-08-06, 21:36
çoğu kişi keremcemi bu dizi sayesinde tanıdı aşk oyunu ekibi sarp karakterine uygun olduğunu düşündü ve sarp keremcem oldu ve de doğru çıktı keremcem sarp karakterine çok yakıştı kim gelirse gelsin onun her hareketinde keremcem aranıcak ama yerine eğer biri gelicekse eminim o da keremcem kadar olmasa da sarp karakterine uygun biri olucak keremcem kadar olmasa da diyorum çünkü gözümüz ona alıştı ama eminim ki yeni gelen ismi başta yadırgasakta onu da sevicez ve gözümüz ona da alışacak

shakıra_belit
22-08-06, 21:44
keremcem in basın açıklamsında neler söylemiş öğrenen var mı gerçi ayrılmıştır daa ne dedi merak ettim...ne bahane buldu yane

ssvshy
22-08-06, 21:48
sanırım yapacakları en iyi şey herşeyi rüya gibi gösterip ekini başkasına aşık etmeleri belki saçma olacak ama bimdeki gibi sarp ile ekini esma ile demir gibi yapabilirler ekinin rüyası olur sarp ünlü biridir ekin ona aşıktır birgün yolda biryerde bunu görür hayale dalar başka türlü olmayacak gibi belki o zmaan keremin yerine gelecek kişiyi yadırgamayız ekin gerçek hayata döer ve başkasına aşık olur şuan bana en mantıklı bu geliyor bu arada senaristlerin ve bülent işbilen sayfasına şöle bi destek mesajı yazsak belki biliyolardır ama yinede yazsak

eenoldu
22-08-06, 21:50
sanırım yapacakları en iyi şey herşeyi rüya gibi gösterip ekini başkasına aşık etmeleri belki saçma olacak ama bimdeki gibi sarp ile ekini esma ile demir gibi yapabilirler ekinin rüyası olur sarp ünlü biridir ekin ona aşıktır birgün yolda biryerde bunu görür hayale dalar başka türlü olmayacak gibi belki o zmaan keremin yerine gelecek kişiyi yadırgamayız ekin gerçek hayata döer ve başkasına aşık olur şuan bana en mantıklı bu geliyor bu arada senaristlerin ve bülent işbilen sayfasına şöle bi destek mesajı yazsak belki biliyolardır ama yinede yazsak
vay be helal döktürmüşsün olabilir mantıklı geliyor kulağa ama yapacaklarını sanmam neden söyleyemicem sadece içimden öyle geldi

teomanresat
22-08-06, 21:50
Herkese iyi geceler.Öğlen çıktığımda 15 16 lardaydı sayfa şimdi ise 60 lara dayanmış.Gerilerde baktımda birbirini kıranlar olmuş.Üzenler olmuş.Biz hepimiz burda aşk oyunu fanı olarak bulunuyoruz.Böyle yanlış anlaşılamalara ,gerilmelere hiç mahal vermememiz lazım.Çünki biz burda bu dizi sayesinde birbirirmizle konuşuyoruz ve dost olduk.Hepimiz dostuz böyle şeylere hiç gerek yok.Şimdi toplantı oldumu?bir açıklama geldimi?geldiyse Keremcem neden bırakmış? yoksa hala Aydoğan oflu,Yasemin ergene ve medyapımdan bir çalışanın getirdiği haberlemiyiz.Bana kısaca anlatırmısınız.Keremcem kesin gitti ama neden diye bir açıklama yapıldımı.Birde merak ediyorum ilk konserinde diziden ayrıldığını bilenler olurmu acaba.Burdan giden arkadaşlar ordakilere haber versinler.bakalım Keremcemin cevabı ne olacak.

eenoldu
22-08-06, 21:52
benim bildiğim kadarıyla bir açıklama gelmedi daha keremcemden yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ama gelmiş olsaydı burada çoktan tartışılırdı yada en azından yazılırdı ben daha dek gelmedim öyle bir yazıya

ceza_cansu
22-08-06, 21:55
Teoman abi hala aynı haberlerdeyiz hiç bir resmi açıklama yapılmadı basın toplantısı da olmadı forumdan bir arkadaş sanırım yarın keremcemin konserine gidicekmiş konserde birşeyler derse buraya yazıcakmış 15.sayfadan 60 a çıktık ama hala aynı yerdeyiz

sumisali
22-08-06, 21:56
benim bildiğim kadarıyla bir açıklama gelmedi daha keremcemden yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ama gelmiş olsaydı burada çoktan tartışılırdı yada en azından yazılırdı ben daha dek gelmedim öyle bir yazıya
ya bende öyle düşünüyorum keremcemi ağzından duymadan yada dizinin bölümleride keremceme görmeyene dek inanmayacağım...ya....yapmaz öyle bişey ben halen daha şoktayım zaten...ama bencede hemen inanmayın....

ceren"
22-08-06, 22:01
Herkese iyi geceler.Öğlen çıktığımda 15 16 lardaydı sayfa şimdi ise 60 lara dayanmış.Gerilerde baktımda birbirini kıranlar olmuş.Üzenler olmuş.Biz hepimiz burda aşk oyunu fanı olarak bulunuyoruz.Böyle yanlış anlaşılamalara ,gerilmelere hiç mahal vermememiz lazım.Çünki biz burda bu dizi sayesinde birbirirmizle konuşuyoruz ve dost olduk.Hepimiz dostuz böyle şeylere hiç gerek yok.Şimdi toplantı oldumu?bir açıklama geldimi?geldiyse Keremcem neden bırakmış? yoksa hala Aydoğan oflu,Yasemin ergene ve medyapımdan bir çalışanın getirdiği haberlemiyiz.Bana kısaca anlatırmısınız.Keremcem kesin gitti ama neden diye bir açıklama yapıldımı.Birde merak ediyorum ilk konserinde diziden ayrıldığını bilenler olurmu acaba.Burdan giden arkadaşlar ordakilere haber versinler.bakalım Keremcemin cevabı ne olacak.

Teoman ağabey, selamlar! Hoşgeldin diyeceğim ama işte ortalık hala toz duman. Yeni hiçbir gelişme yok Teoman ağabey. Son durumda biz hala umutsuzluğumuzla başbaşayız. Sarp bulmaya çalışıyoruz kendimize. Herkes önerilerini belirtiyor. Gerçi sanki bizi adam yerine koyup, açıklama yapan var. Ama işte sevmişiz bir kere Aşk Oyunu. Bekliyoruz bir şeyler. Unutmazlar herhalde bizi diyoruz. İşte son durum böyle ağabey. Sen anla gerisini...

*Cansucuk*
22-08-06, 22:06
ben kac gündür yorumlari takip ediyorum ve ben keremcemin agzindan veya aciklamasindan sonra inanirim diziden ayrilicagna ama ben inanmiyorum bence yalan haber kimse üstüne alinmasin lütfen ama ben keremcemden duyunca inanirim!

MAKEDONYALI
22-08-06, 22:06
Yine Foruma Girdim Hic Bir Degisiklik Yokk Hala Nbiz Konusuyoruz Eger Keremcem Bey Bizi Adam Yerine Koysaydi Bir Aciklama Yapardi Bu Ne Ya Nerdeyse 5 Gün Oldu

eenoldu
22-08-06, 22:10
ya bende öyle düşünüyorum keremcemi ağzından duymadan yada dizinin bölümleride keremceme görmeyene dek inanmayacağım...ya....yapmaz öyle bişey ben halen daha şoktayım zaten...ama bencede hemen inanmayın....
sen beni yanlış anladın sanırım ben buradaki haberlere inanıyrum nalan a inanıyorum aydoğan abi gir4di yazdı benim için nalan ın demesi bile yeterliydi ben daha keremcem den bir açıklama gelmediğini söylemeye çalıştım sadece:)

desire72
22-08-06, 22:10
az önce buket yasemin ergene başlığına yazdığı haber

buket_ay tafarından gönderildi
arkadaşlar size süper bi haberim var yaso ve keroyu üstüne gürgenin bodrumda gördün halikarnas dişye bi gece kulübünde ama tanışmak için yanlarına kadar gidemedim baya kalabalıktı ve sağolsun annemlar bırakmadı neymiş kaybolurmuşum ama olsun aynı havayı solumakta güzel uzakta görmekle yetindindim olsun birlikteler ya yeter

ceyda deniz
22-08-06, 22:11
bi senaryoda ben yazayım eğer sapın yerine birini koymazlarsa hani sarp kazamı ne geçiriyorduda azraille konuşuyorduya( sinirden olayları biraz karışrıyorum kusura bakmayın) sonra kurtuluyordu o sahneyi ekin hayal ediyor olsa beynindeki tümör yüzünden aslında sarp ölmüş olsa ve ekin iyleştikten yani tümör alındıktan sonra sarpın öldüğü gerçeğini kabullense aileside ekin hasta olduğu için birşey diyemeyip ekinin oyununa katılmış olsa hani doktor tavsiyesiyle kendini böyle daha iyi hisseder diye sarp ordaymış gibi rol yapmış olsalar bende amma salladım ama neyse buda bir öneri

sumisali
22-08-06, 22:13
sen beni yanlış anladın sanırım ben buradaki haberlere inanıyrum nalan a inanıyorum aydoğan abi gir4di yazdı benim için nalan ın demesi bile yeterliydi ben daha keremcem den bir açıklama gelmediğini söylemeye çalıştım sadece:)
kusura bakma öyle oldu galiba.......ya öyle nalanın lafıda yeterli ama bilemiyorum ya...yaseminin başlığındaki haber muhteşem ya..bakın bizimkiler beraber dolaşıyor ya artık bu diziyle ilgili neye inanacağımı şaşırdım doğrusu yahu.....kafam karışıyor foruma girince...

bluenight
22-08-06, 22:15
Not:Sevgili Yasemin'i bir an önce başka projelerde de görmek istiyorum.Sen artık tek başına da varsın , bunu böyle bil Yasemin.Sen bence her zaman açık sözlü olmanla, içtenliğinle hep kazanan olacaksın buna eminim.Ben senin yerinde olsaydım sırtımdan bıçaklanmış gibi hissederdim kendimi.:img-sorry
Nalan bunu Yasemin'e ilet olur mu:?
Sevgiler.

hehe aynen ilettim şimdi cevabı da aynen kopyalıyorum

Yasemin: Ayyyy kıyamam kız ben onlaraaa çok çok teşekkür ettiğimi iletirsen sevinirim..

ayrıca diziden sarp karakteri çıkıo arkiler yerine biri bulunmuş bile ;)

desire72
22-08-06, 22:15
ya evet daha bu cumartesi bodrumda birliktelermiş buketin söylediğine göre saat 3-4 gibi görmüş. Oh biz burda k.cem ayrıldımı ayrılmadımı kafa patlatırken onlar bodrumun güneşindelermiş.

ceyda deniz
22-08-06, 22:17

Yasemin: Ayyyy kıyamam kız ben onlaraaa çok çok teşekkür ettiğimi iletirsen sevinirim..

nasıl yani sarp karekterini oynayacak birinimi bulmuşlar yoksa sarp a elvedamı diyoruz canım ben biraz karıştırdımda

eenoldu
22-08-06, 22:18
evet nalan biraz daha detay versen anladım da anlamadım karıştı bnm kafam ya:)))

desire72
22-08-06, 22:27
ya biz ekin-sarp aşkına aşık olmuştuk ekin-başka biri aşkını istemiyoruzki yazık sinan gerçek babasına baba diyemeden sarp tarih oldu yazık ya yazık.

bu arada k.cem yasemin gürgen cumartesi bodrumdalarmış buna ne diyorsunuz...

fulliş
22-08-06, 22:29
ii akşamlar arklar merak etmeyi sadece haber warmı die sorucam başka bişi yazmıycam belliki siz burda keremcemi çok güzel yarı yolda bıraktınız destekleyin birbirinizi size ne oldu bilmiyorum ama artık dizifilmin tadı kaçtı bu kesin ayrıca bana cwp yazarsanız sewinirim haber falan armı başka msj atmıycam merak etmeyin yorum asla yapmam ii akş tekrar

ceza_cansu
22-08-06, 22:30
dizimizin yeni sezona çok iddialı gireceğine eminim kimbilir bizi ne kadar güzel şeyler bekliyor ayrıca eminimki yasemin ergene geçen sezon olduğu gibi yine çok başarılı bir performans göstericek

eenoldu
22-08-06, 22:31
ii akşamlar arklar merak etmeyi sadece haber warmı die sorucam başka bişi yazmıycam belliki siz burda keremcemi çok güzel yarı yolda bıraktınız destekleyin birbirinizi size ne oldu bilmiyorum ama artık dizifilmin tadı kaçtı bu kesin ayrıca bana cwp yazarsanız sewinirim haber falan armı başka msj atmıycam merak etmeyin yorum asla yapmam ii akş tekrar
ya arkadaşım neden polemiklik laflar yazıyorsun buraya kimin kimi yarı yolda bıraktığı tartışmaya açık hatta açık bile değil gün gibi ortada yeni gelişme de yok açıklama vs. gibi

sumisali
22-08-06, 22:34
kimseyi yarı yolda bırakmıyoruz arkadaşım ..eğer böyle bişey varsa..hala kesin olduğunu düşünmüyorum ama yada inanmak istemiyorum...o yüzden tepkimizi ve üzüntümüzü dile getiriyoruz......tabi bunu yarı yolda bırakmak gibi bir düşünceyle anlamak istiyorsanız sizin sorununuz.....

daisy58
22-08-06, 22:35

iyi akşamlar,

arkadaşım burası herkesin fikrini söylemesi için kurulmuş bir forum. o yüzden hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz. bunlar çok da kafaya takıp dert edinilecek şeyler değil. hepimiz günlük hayatın stresinden sıkıntısından kurtulup biraz sevdiğimiz diziler sanatçılar hakkında fikirlerimizi paylaşıyoruz burada.o yüzden arkadaşlar boşu boşuna kimse kimseye darılmasın gücenmesin. sen de özgürce fikirlerini paylaş bence..

bu arada sanırım resmi bir açıklama yok. yarın da gelmezse uzun bir süre böyle devam edecek bence, hele keremcemden resmi bir açıklama hiç beklemiyorum artık..

keremcembelgin
22-08-06, 22:36
evet bencede boşuna boşuna birbirimizi kırmayalım iş olacagına varır dimi.biz şimdi neler olacak bizi nasıl bölümler bekliyo onu konuşalım.eee baksanıza oyuncu bulunmuş bile.hadiii hayırlısı inşallah enkısa zamanda oda bize güzel bölümler yaşatır.yaaa bu yasoyla -keroyu gören acaba dogrumu söylüyo çok merak ettim .gören kişi bunu biraz açıklarmı hani inanmamız açısından.

fulliş
22-08-06, 22:36
ya arkadaşım neden polemiklik laflar yazıyorsun buraya kimin kimi yarı yolda bıraktığı tartışmaya açık hatta açık bile değil gün gibi ortada yeni gelişme de yok açıklama vs. gibi
cwbın için saol arkadaşım polimik falanda nerden çıktı aslında dediğin gibi herşeyyy ORTADA GÜN GİBİ ii akş

ceyda deniz
22-08-06, 22:39

arkadaşım aslında kızdıkları kişi sen değilsin aslında herkez keremceme kızgın ama okadar moralleri bozukki milletin keremcemi savunacak açıklama yapan herkeze aslında keremceme söylemek istedikleri şeylerin bir kısmını yöneltiyorlar yani aslında sen ve senin gibi düşünenler biraz günah keçisi gibi arada kalıyorsunuz ama şunu bilki bu lafları söylemek istediğimiz deyim çünkü bende bir iki şey söylemek isterdim keremceme kişi sen ve diğer arkadaşlarımız değilsiniz o yüzden bize kırılmayın lütfen canım

fulliş
22-08-06, 22:40
arkadaşalr sanki hani ben size hakaret ediomuşum gibi yazıosunuz ya ben bu forma sizlerle izimiz hakkında konuşmak için girdim dizide keremcem olmasa ben ziliycem yorum yapıcam ama keremcem için ökü.lük yaptı bile dendi ben kaldıramıyorum ama ya :(:(:(:(:(:(:(inanın meraklanmasam ne oluo ne bitio die girmicem forma üzülmekten artık göz pınarlarım kurudu ya tmm ya polimik yaratmıım yine

ozguster
22-08-06, 22:40

Teşekkür ederim Nalan ilettiğin için.Verdiği yanıt da çok samimi olmuş sağolsun.
Anladığım kadarı ile artık Sarp diye bir karakter olmayacak.Yerine başka bir karakter girecek diziye.Ben öyle anlıyorum.Doğru mu?
Eğer doğru ise Sarp'ı öldürürler gibime geliyor.Dizi şöyle başlar.Aradan uzun bir zaman geçmiştir.Sarp ve İsmet Bey bir kazada hakkın rahmetine beraber kavuşmuşlardır.Ekin hayata yeniden başlamaktadır.
En güzeli bu olur.Başka bir Sarp'a ben katlanamam açıkçası

fulliş
22-08-06, 22:41
arkadaşım aslında kızdıkları kişi sen değilsin aslında herkez keremceme kızgın ama okadar moralleri bozukki milletin keremcemi savunacak açıklama yapan herkeze aslında keremceme söylemek istedikleri şeylerin bir kısmını yöneltiyorlar yani aslında sen ve senin gibi düşünenler biraz günah keçisi gibi arada kalıyorsunuz ama şunu bilki bu lafları söylemek istediğimiz deyim çünkü bende bir iki şey söylemek isterdim keremceme kişi sen ve diğer arkadaşlarımız değilsiniz o yüzden bize kırılmayın lütfen canım
canım bn size kırılmıyorum dışlayın beni konuşturmayın ama hakakrret ediolar keroya ya ben kaldıramıyorum yediremiyorum o bunları HAKETMİOOOOOOOOO

sumisali
22-08-06, 22:42
neyse ya...biz aşk oyunu fanlrı dostuz ya bu tartışmalar yersiz aslında şu an sinir milletin tavan yaptığı için kim ne diyor farkında değil heralde..şahsen ben değilim....
:icon_cry: :icon_cry:
ya ben sürekli bu diziyi savunuyordum keremcemi savunuyordum kardeşime karşı..o pek sevmiyorda..şimdi diziden ayrılacağını duysa ...eler söyler..o yüzden konduramıyorum ya..kusura bakmayın..

herkese iyi geceler...ve iyi yorumlar...

Ozly
22-08-06, 22:43
Teşekkür ederim Nalan ilettiğin için.Verdiği yanıt da çok samimi olmuş sağolsun.
Anladığım kadarı ile artık Sarp diye bir karakter olmayacak.Yerine başka bir karakter girecek diziye.Ben öyle anlıyorum.Doğru mu?
Eğer doğru ise Sarp'ı öldürürler gibime geliyor.Dizi şöyle başlar.Aradan uzun bir zaman geçmiştir.Sarp ve İsmet Bey bir kazada hakkın rahmetine beraber kavuşmuşlardır.Ekin hayata yeniden başlamaktadır.
En güzeli bu olur.Başka bir Sarp'a ben katlanamam açıkçası

Aynen katılıyorum her seferinde imzam değişiyo die imza cakamıom altına kusura bakma:img-grin2

bluenight
22-08-06, 22:43
Sarp Karakteri Olmayacak Başka Bir Karakter Girecek Demek Istediğim O :)

eenoldu
22-08-06, 22:45
hmm cidden en iyisi bu olmuş diğer türlü yamanmış gibi gelirdi şimdi heyecanlandım işte gelecek bölümler hakkında

icegirl
22-08-06, 22:46
slm....su avatarlari,imzalari gorunce yemin ediyorum icim aciyor...ne oldu bize..keremceme ne oldu...nazar mi deydi bu cocuga ya...

ceyda deniz
22-08-06, 22:47

sarp ölecekmi peki bende biraz fazla meraklı gibi oldum ama eğer biliyorsan cevaplarsan sevinirim canım

desire72
22-08-06, 22:51
beyninden ameliyat olan bir karakterin dizide sağ kalıpta yanındaki sapasağlam sarpın ölmeside komik olacak.Belkide sarp gittiği bir yurtdışı gezisinden dönerken uçağı filan düşer (hahaha türk filmlerinde öyle olurdu ya birden aklıma geldi) ekini biz gene acı çekerken izleriz birkaç bölüm sonrasında ekinin hayata dönüşü bu yeni karakter sayesinde olur. Sarpı bir başkası oynamayacak demekki. bu riski göze almamaları iyi olmuş çünkü kimseyi o role yakıştıramazdık.Hem bu sayede sarpı resimlerdede olsa dizide yaşatırlar arasıra ekinin hatırladığı sahneleri flashback.le görürüz iyi olur. Eee sinan ne olacak?

ozguster
22-08-06, 22:53

Doğru anlamışım.Yazık oldu rahmetliye deriz artık.Çok da