PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

sozer
22-08-06, 23:06
sürpriz sürpriz baya yakışıklı bir sürpriz :img-icecr :img-grin2
peki dün konuştuğumuz isimlerden biri olabilir mi

ateveci
22-08-06, 23:07
selamlar
haber kesinleşti galiba.yorum yapalım biraz bari de ateveci yorum yapmadı denmesin.
efendim keremcem kardeşimin bu dizide oynaması hayatının şansı mıdır?evet.bu dizi sayesinde tekrarlıyorum BU DİZİ SAYESİNDE bu denli tanınır oldu.yoksa diğer şarkıcı kardeşlerimiz gibi ortada bir yerlerde dolanır dururdu.öyle olmamasını bu diziye borçlu.öte yandan müzisyenliği de iyidir.
diziden ayrılır ayrılır.karışamayız biz.yapımcıyla sözleşmesi gereği bazı şartları vardıer bu ayrılmanın.onlara uyar ve ayrılır.peki baş erkek oyuncu diziden ayrılınca o dizi ne olur?hem de erkek oyunculardan ikisi daha dizide yoksa-gürgen ve mehmet akan- o dizi neye döner??

bunların hepsini yeni sezonda da inatla diziyi izlemeye devam edecek olanlardan öğreneceğiz.nasıl oluyor dizi bakalım.ben herhalde izlemem artık bu sene.zira hem zamanım daha az.hem de artık izleyecek başka dizilerim var.rüya işçilerinin saçmalamasına ayıracak vaktim olmayacak.
sarp uçak kazası geçirir.rahim kanseri olur.araba vurur.uçurumdan atlar...sayısız şey olabilir.sarp karakteri de yok olur.
amaaaan bize ne be bunlardan.
size iyi tartışmalar diliyorum.akıl ve ruh sağlığınız hep sizinle olsun.

ceza_cansu
22-08-06, 23:07
nalan abla kim olduğunu sormicam ama şuna cevap verebilir misin? bu yakışıklı sürpriz tanınan biri mi?

eenoldu
22-08-06, 23:08
sürpriz sürpriz baya yakışıklı bir sürpriz :img-icecr :img-grin2
ehua dizi başlayana kadar ben çatlamazsam görürüm o yakışıklıyı ee hadi hayırlısı olsn gerçi dizi başlamadan duyulur ben az daha sabredeyim en iyisi:)))

keremcembelgin
22-08-06, 23:08
nalan çatlatma bizi kızzz biliyosan birazcık ipucu ver biz tahmin yürütelim daha eglenceli olur dimi kızlar.

icegirl
22-08-06, 23:09
sürpriz sürpriz baya yakışıklı bir sürpriz :img-icecr :img-grin2nalan sen kimin girecegini biliyormusun?vayy be ne cabuk bulmuslar yenisini...ne diyelim hayirli ugurlu olsun....peki keremcemden yakiskli mi?

shakıra_belit
22-08-06, 23:10
tolgahan dır inş..

sozer
22-08-06, 23:11
tolgahan dır inş..
inş bende çok isterim sarp veya başka biri olarak farketmez tolgahan sayışman olsun

keremcembelgin
22-08-06, 23:13
evet bende katılıyorum size tolgahan dır inşallah .hem yakışıklı tescilli yanii sarp karakterine uyar onun yerini dolduramasada.bakalım görecez

ateveci
22-08-06, 23:14
bu arada keremcemin yeni bir diziye katıldığına dair de bazı duyumlar aldım.
çıksın oynasın bakalım yeni bir karakter de biz de ona göre bir değerlendirmeye tabi tutalım kendisini.ayrıca yeni jönprömiyeyi ben de merak ettim!

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:15
evet bende katılıyorum size tolgahan dır inşallah .hem yakışıklı tescilli yanii sarp karakterine uyar onun yerini dolduramasada.bakalım görecez
Arda kural değilse o olsun ama bana sanki başka biriymiş gibi geliyor, ama yakışıklı biri diyosa nalan yakışıklıdır. :img-grin2

bluenight
22-08-06, 23:15
peki dün konuştuğumuz isimlerden biri olabilir mi

hiç biri değil arkilewr ama söz verdiğim için söyleyemem yoksa sölerim biliyorsunuz yakışıklı da demesdim ama tipsiz vs bekliodunuz ya buda bir tyüyo neticede içiniz rahat oılsun die demk istedim sanırım hata yaptım :img-sorry

safak86
22-08-06, 23:16
slm..ateveci helal vala ne kdr cool birisin,yazdıklarını çok beğendim..çok sğl inş herkes dikkate alır..iyi valla bak dizimizde keremcemin yerine birleri bulunmuş bile..sonunda eremceme laf vurmak yerine başka işlerde yapıyoruz arkadaşlar,yeni karakteri canlandıracak yakışıklıyı mrk etmek gibi:)..hepinize iyi yazışmalar..

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:17
hiç biri değil arkilewr ama söz verdiğim için söyleyemem yoksa sölerim biliyorsunuz yakışıklı da demesdim ama tipsiz vs bekliodunuz ya buda bir tyüyo neticede içiniz rahat oılsun die demk istedim sanırım hata yaptım :img-sorry

Neyse yakışıklı diyosan biz de beğeniriz...Çok sağol nalan tüyo için. Zaten dizi başlamadan belli olur yeni oyuncu...:img-grin2

desire72
22-08-06, 23:17
nalan peki deneyimli birimi oyunculukta onu söyle bari . yaseminin yanına yakşır mı? esmermi kumral mı sarışın mı?

keremcembelgin
22-08-06, 23:18
tamam içimiz rahatladı pekiii kesin tarih bellimi nezaman başlıyo çekimler haberin varmııı nalancım.

sozer
22-08-06, 23:18
tamam canım söyleme süpriz olsun ama çok merak ettim tanınmış yakışıklı biri kim olabilir acaba tahminler...

shakıra_belit
22-08-06, 23:19
bu arada keremcemin yeni bir diziye katıldığına dair de bazı duyumlar aldım.
çıksın oynasın bakalım yeni bir karakter de biz de ona göre bir değerlendirmeye tabi tutalım kendisini.ayrıca yeni jönprömiyeyi ben de merak ettim!
cnm orhan gencabayın oğlunu oynicakmışş ayy süper aaask oyununu bırakıp bunda oynicakmışş sapırr...a

AKBEL
22-08-06, 23:20
Herkese iyi geceler,

Yaz boyunca olanlardan ayrıntılarıyla haberim yok. Bilen bilir, bazılarımız Aşk Oyunu 1...2 ... derken bir de baktık izlemeye başladığımız dizi bu değil diyoruz, uzaklaştık. Yine de forumdan ayrılmadık da ara sıra kulağımıza (gözümüze desem daha yi sanırım :) ) çalınanlarla devam ettik.

Geldik bugüne; birçoklarının diziyi izleme sebeplerinden biri olan başrol oyuncusu son yılların gözde yakışıklısı Keremcem, dizieki haliyle yüzyılın aşığı süper Sarp artık dizide olmayacakmış. Farklı farklı haberler var konu hakkında resmi bir açıkama bekledim ama bluenight arkadaşımızın yazdığına dayanarak çok da gerekli olmadığını düşünüyorum.

Haberi ilk aldığımda istediğim, Keremcem olmasa da Sarp karakteri dizide olsun ve dizi eskisinden de çok ya da en az eskisi kadar izlensin ki, dizinin Keremcem'in tekelinde olduğu düşüncesi, izleyenlerin sadece başrole göre diziyi takip etmedikleri belini doğrultamayan senaryoya rağmen anlaşılsın...

Şu anda buna gerek kalmadığını düşünüyorum. Yine de iyi ki Keremcem yoksa dizi de yok demediler. İyi ki güzel başladıkları işi mahveden senaristlerimizin bir alternatifi, katabilecekleri hemen bulunan bir karakterleri yani yeni sezona hazırlıkları varmış...

Ben yeni sezona olabildiğince sadece forumdan yani sizler sayesinde katılmayı planlıyordum. Dizinin izlenme oranına br katkım olmuyor benim ama inanın, her şeye rağmen izlensin istiyorum...

Yani size iyi seyirler ve tekrar görüşene kadar iyi yorumlar diliyorum...

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:20
tamam canım söyleme süpriz olsun ama çok merak ettim tanınmış yakışıklı biri kim olabilir acaba tahminler...

Emre altuğ olabilir mi? Ama o çok da yakışıklı değilki, yaseminin yanında sönük kalır...:img-grin2

ozguster
22-08-06, 23:21

Boşver Nalan söyleme canım.Ne gereği var belli mi olur ? O da daha dizi başlamadan diziden ayrılır,başına bir iş gelir , en olmadık şeyler oluverir.Kim gelirse gelsin çok önemli değil.Allah bize gerçekten akıl sağlığı ve sabır versin.

ateveci
22-08-06, 23:21
orhan babanın oğlunu oynayacağı kesin midir?değil midir?
orhan babayla keremcem...kel alaka denen şey bu galiba.

sozer
22-08-06, 23:23
Emre altuğ olabilir mi? Ama o çok da yakışıklı değilki, yaseminin yanında sönük kalır...:img-grin2
olabilir benim aklımada kimse gelmiyor

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:23
orhan babanın oğlunu oynayacağı kesin midir?değil midir?
orhan babayla keremcem...kel alaka denen şey bu galiba.

Evet yaa, düşünemiyorum keremcem ve orhan gencebay çok komik yaaa...:img-grin2 Düşündükçe gülüyorum valla.:img-grin2

dizifilm@çilek
22-08-06, 23:24
ya nalan nejat işler olabilirmi hani gülbeyazıda rüya işçileri yazmıştı zannedersem ordaki oyuncu tanıdık ööff kim yaa bi dizide oynamışmıydı başharfini sölebari kıs

eenoldu
22-08-06, 23:24
artık kim ki tahminleriyle dizinin başlangıcını buluruz :D

kerem__cem
22-08-06, 23:25
Evet yaa, düşünemiyorum keremcem ve orhan gencebay çok komik yaaa...:img-grin2 Düşündükçe gülüyorum valla.:img-grin2
yaa bencede çok komik olur yaa orhan babaylada ne yakışırlar ama yaaama ben hala inanamıyorum yaa ayrıldığınaa

anil16
22-08-06, 23:26
Nalancim,supriz duyosun.BU suprizie beyenicekmiyiz hepimiz sence? Dizi eskisi gibi guzel olucakmi?Bize bunu soylermisin. :)

Vallaha Sarpsiz da diziyi hic dusunemiyorum ama bakicaz artik...acaba yeni sezonda ekin iylesmis olucakmi? Cok garip olucak baks karakterin gelmesi.Sarp ve Ekinin ask hikayesiydi bu ve neye donuscek...cok sabirsizlikla bekliyorum ya cok merak ediyorum.

Nalancim,ismet beyin yerine kim gelicek?

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:27
mehmet ali nuroğlu(çemberimde gül oya) ya da mehmet ali alabora olabilir mi?
Aklıma da bişey gelmiyo ki? Emre altuğ da geliyo ama işte...Yasemine yakıştıramıyorum..

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:29
ya nalan nejat işler olabilirmi hani gülbeyazıda rüya işçileri yazmıştı zannedersem ordaki oyuncu tanıdık ööff kim yaa bi dizide oynamışmıydı başharfini sölebari kıs
O olmasın bence...:icon_cry: Eğer oyuncuya rüya işçilerinin bir etkisi olduysa yandık derim ben. Ama Allahtan nalan yakışıklı olduğunu söyledi yani içim rahatladı nalan öyle deyince. çünkü med yapıma ne kadar güvenilir bilemiyorum...

ateveci
22-08-06, 23:29
mümkünse

arda kural olmasın
emre altuğ olmasın
gökhan özen olmasın

birilerinin pek sevmesine rağmen bana son derece antipatik gelen bu oyuncularımız olmasın.
ayrıca handana katılmıyorum *bakınız evvelki sayfa* dizi eskisinden de az izlensin ve zaten geçen sezon hak ettiği "son" yazısına bu sezon erkenden kavuşsun.bir an evvel bitsin bu dizi.oyuncular yeni yeni dizilerde boy göstersinler.gürgen öz yeni ve adam gibi bir reklamda oynasın yoğurt reklamını bıraksın.okanın programındaki yüzde ellisi soğuk esprilerini biraz geliştirsin.hatta tiyatro yapsın her oyuncunun kalbinde yatan aslan tiyatro değil mi?öyledir heralde.o da tiyatro yapsın öyle mutlu olsun...
ama gerçekten ekranımızda kalitesiz şeylere yer vermeyelim artık ya bence.
öyle değil mi?

bluenight
22-08-06, 23:30
nalan peki deneyimli birimi oyunculukta onu söyle bari . yaseminin yanına yakşır mı? esmermi kumral mı sarışın mı?

Vala desire ben Yasemin'in yanına her zaman Keremcem'i yakıştırdığım için asla başkasını yakıştıramam ama şöle göz ucuyla başta baktım hayal ettim gözümsde yakışabilir zamanla alışırsak belki ama Keremcem ayrı malesef yeri ama bana öle gelioki ilerleyen zamanlarda alışınca yakıştırırs gibime gelio şuan için Keremcem daha taze içimiz de :) o açıdna kimseyi yakıştıramam en azından ben :)

Valla tv ile alakm yoktur normalde o yüzden ismini de cisminide ilk kes duydum gördüm :) ama bir dizide oynamış erken kalkmış dizi bir de konuk oyuncu olarak başka bir dizi de oynamış...

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:31
Vala desire ben Yasemin'in yanına her zaman Keremcem'i yakıştırdığım için asla başkasını yakıştıramam ama şöle göz ucuyla başta baktım hayal ettim gözümsde yakışabilir zamanla alışırsak belki ama Keremcem ayrı malesef yeri ama bana öle gelioki ilerleyen zamanlarda alışınca yakıştırırs gibime gelio şuan için Keremcem daha taze içimiz de :) o açıdna kimseyi yakıştıramam en azından ben :)

Valla tv ile alakm yoktur normalde o yüzden ismini de cisminide ilk kes duydum gördüm :) ama bir dizide oynamış erken kalkmış dizi bir de konuk oyuncu olarak başka bir dizi de oynamış...

O zaman tahminlerimizin hiçbiri değil...Burdan onu anlıyoruz...

keremcembelgin
22-08-06, 23:32
mehmetali alobora daha mantıklı geliyo.yaaaa artık biz çatlarız kim diye neyse biraz kafamız dagılsın bu tahminlerle.aslında çok fazla kişi var ama yasonun yanına yakışan ve dizinin devamında pay alacak kişinin daha güçlü bi oyuncu olması gerekiyo bence hanii dosta - düşmana göstermek için

bluenight
22-08-06, 23:33
hee bu araad desire esmer esmer onu söylemeyi unutmuşum :)

eenoldu
22-08-06, 23:34

hmmmm kim ki bu ya pöfff araştırmalar içinde kaybolcam sanırm böyle giderse :D

Ozly
22-08-06, 23:34
Dizisi kalkan Tolga var işte.Esir Kalplerden.Ama o bebek tenli o olamaazz

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:35

Yaa acaba kampüsistandaki kağan urgancıoğlu(tolga) olabilir mi? O da esmer gibi ya.

ask_rox
22-08-06, 23:35
nehir diye bo dizi baslamisti ya hani petek dincoz ile erken kaldirilmisti ve baska yerlerde konuk oyuncu oldu o olmasin???
Valla ne kadar nankor olursa olsun hala keremcemi yakistiyom ama artik nun defteri kapandi

dizifilm@çilek
22-08-06, 23:36

o zaman bu kişi ezik biri yaa dizisi kaldırılmış başka dizide konuk oyuncu olmuş falan filan yasoma uycakmı bu yaa ama yasom onuda bi anda şöhret yapar yeterki kıymet bilsin şanslıymış bu kişi yolu açık olsun dizimi izlemeye dewam edicem noolursa olsun

ekinnnnsarppppp
22-08-06, 23:36
Dizisi kalkan Tolga var işte.Esir Kalplerden.Ama o bebek tenli o olamaazz

Valla özlem ne yazıkki değilmiş tolgahan...:icon_cry:

ateveci
22-08-06, 23:37
peki tolganıon konuk oyunculuğu hangi dizi?
tolgahan sayışmanın yani.

bir de bu yeni karakter neci olacak?
cevabı almak için nalana bağlanıyoruz.
evet nalan söz sende?

daisy58
ooo seçeneklere bak valla kızlar harikasınız ne diyeyim:) eminim yapımcı şirket bile bu kadar seçeneği düşünememiştir.. nalancım bi tüyo verdin ortalık şenlendi yine;)

keremcem de orhan gencebayın oğlunu oynayıp, eski günlerine yanar, batsın bu dünyayı söyler şöööyylleee içini çeke çeke;)

ceza_cansu
Nalan ablanın verdiği ipuçlarından sonra bende düşünmeye başladım kim olabilir diye ama aklıma henüz bir isim gelmedi şimdi yeni sezonun başlamasını daha çok sabırsızlıkla bekliyorum

sozer
peki bu oyuncuyla anlaşılmışmı yoksa daha görüşmemişlermi

sılam
22-08-06, 23:39
şimdi birden bire düşününce çok komik geldi bu durum hangi durum mu? sarp komadayken bile ölmedi adam sapasağlamken birden bire rahmetine kavuştu birden komik geldi...acaba şimdi ki ölümü neden olacak çok merak ettim tekrar koma muhabeti koymazlar heralde hem sarp'ın koma antipatisi var 1 günde iyileşiverir neme lazım komayla öldürmezler şöyle intişamlı namına yakışır bir ölüm yapsalar bari mesela sarp'ın kazık attığı birisinin silahından çıkan kör bir kurşunla rahmetine kavuşsa ay ne güzel olurdu:img-grin2

Ozly
22-08-06, 23:40
Bilmece gibi oldu bu

Esmer,bir dizide oynamıs ama dizi kalkmıs
Konuk oyuncu olmus
Yakısıklı
Yasemine yakısıcak tipte biri

EEeee bulan varmı?

bluenight
22-08-06, 23:40
Nalancim,supriz duyosun.BU suprizie beyenicekmiyiz hepimiz sence? Dizi eskisi gibi guzel olucakmi?Bize bunu soylermisin. :)

Vallaha Sarpsiz da diziyi hic dusunemiyorum ama bakicaz artik...acaba yeni sezonda ekin iylesmis olucakmi? Cok garip olucak baks karakterin gelmesi.Sarp ve Ekinin ask hikayesiydi bu ve neye donuscek...cok sabirsizlikla bekliyorum ya cok merak ediyorum.

Nalancim,ismet beyin yerine kim gelicek?

İsmet Bey kazada ölecek

eenoldu
22-08-06, 23:41
nalan öyle bi ip ucu veriyor ki bi yerden yakalasam dier yerden gene uymuyo yaff kim ola ki bu

keremcembelgin
22-08-06, 23:41
ooo seçeneklere bak valla kızlar harikasınız ne diyeyim:) eminim yapımcı şirket bile bu kadar seçeneği düşünememiştir.. nalancım bi tüyo verdin ortalık şenlendi yine;)

keremcem de orhan gencebayın oğlunu oynayıp, eski günlerine yanar, batsın bu dünyayı söyler şöööyylleee içini çeke çeke;)

çok güldüm kız helal olsunsana bencede batsın budünyaa derken onlar dizi biter herhalde .nalan karakaşlı ,kara gözlü bi yigitmi bekliyo bizi ayyy kim acaba merak ettim.yaa şu emret komutanımda varya levent üstegmen o olabilirmi acaba ama dizi tutmamış dedi nalan o degildir herhalde:img-icecr

AKBEL
22-08-06, 23:42
mümkünse

arda kural olmasın
emre altuğ olmasın
gökhan özen olmasın

birilerinin pek sevmesine rağmen bana son derece antipatik gelen bu oyuncularımız olmasın.
ayrıca handana katılmıyorum *bakınız evvelki sayfa* dizi eskisinden de az izlensin ve zaten geçen sezon hak ettiği "son" yazısına bu sezon erkenden kavuşsun.bir an evvel bitsin bu dizi.oyuncular yeni yeni dizilerde boy göstersinler.gürgen öz yeni ve adam gibi bir reklamda oynasın yoğurt reklamını bıraksın.okanın programındaki yüzde ellisi soğuk esprilerini biraz geliştirsin.hatta tiyatro yapsın her oyuncunun kalbinde yatan aslan tiyatro değil mi?öyledir heralde.o da tiyatro yapsın öyle mutlu olsun...
öyle değil mi?

Sen bana katılma! Ben istemediğin oyunculara sonuna kadar katılıyorum...:)

Hayat zor şey değil mi, Ateveci arkadaşım. Ben de bu nedenle oyuncuları düşünmüyorum. Gürgen'i tv makinasında uzun zamandır izleyemiyorum. Yoğurt reklamı desen, görür görmez beğenmedim. Tiyatro ile yetinecek olsaydı da diziye başlamazdı ki zaten iyi bir tiyatro oyunucusu olduğunun yorumlarını okudum.

Kısacası kendini düşünen oyuncu batan gemiyi terk ediyor. Senaristler ve yapımcı, kanal kendini düşünmüyorsa ite kaka da olsa izlenip devam edip başka bir saçma projeyle ekrana gelmesinler.Mesela bu sene için Avukat Orhan Baba ve dört oğlundan biri Kerecem'in dizisi yeter... Sence?

ozguster
mümkünse

arda kural olmasın
emre altuğ olmasın
gökhan özen olmasın

öyle değil mi?

Aynen öyle.ben de Keremcem'li bir iki bölüm daha çekip bitirmelerini dilerdim.
Ne yapıp edip Keremcem ile nokta koyabilselerdi keşke ama diziler de sadece bir oyuncunun tekelinde değil.Ancak bizim dizimizde yara alan direk başrol karakteri olduğu için , yerine gelen öyle hemen kabul görmeyecek ve tahminimce dizinin ömrü çok uzun olamayacak zaten.Gönül istemese de doğal akış bu olacak.Ekranda kalitesiz şey kalmıyor bence .Her biri yaprak dökümü gibi patır patır dökülüyor.geçen seneden kalan bir iki diziden birisi idi bizimkisi.Önce senaristler şimdi de Keremcem , çok yazık oldu emeği geçenlere.
Ama biz bu diziyi Keremcem gitti dizi bitti dedirtmemek için izlemeliyiz.Ben 44 bölümü bir kalemde silip atamam.Ha bu arada sadece kalitesiz şeyler değil maalesef çok kaliteli yapımlar da tutunamıyor bazen TVlerde.Biz öyle bir milletiz ki konuşsan herkes belgesel izliyor,araştırmacı haberleri takip ediyor sanırsın,ratinglere bakarsın hepsi sürünüyor.Çok değişik milletiz canım biz,çook.

Ozly
Demekki sarp ve ismet amcamız kazada ölecek yoksa iki ölüm nasıl açıklanırki?

desire72
22-08-06, 23:43

nalan yasemin-keremcem uyumu kırk yılda bir bulunan cinstendi tabiki birbirlerinden başkası yakışmıyor yanlarına o birbirlerine bakışlarını unutmak hafızlarımızdan silmek kolay değil.

sozer
22-08-06, 23:44
ben tanımıyorum galiba bi dizide oynayan oda yayından kalkan esmer yakışıklı birini hiç hatırlamıyorum belki görünce hatırlarım neyse çekimler ne zaman başlıyor bari çekimlere gidip görsek kim acaba diye

sisley
mümkünse

arda kural olmasın
emre altuğ olmasın
gökhan özen olmasın

öyle değil mi?

Gürgen Öz tiyatroda oynuyor geçen sene tüm sezon "Teneke" adlı tiyatro oyununda oynadı bu sezonda tiyatro var ,yoğurt reklamını takip etmekten bu bilgiyi kaçırdın sanırım ayrıca tamamen şahsi fikrim Tv Makinasında ki esprileri cok komik .

Bir de şunu anlamıyorum ben madem bazı arkadaşlarımız diziyi izlemeyecek.
Neden bu sayfalarda o oyuncu olmasın bu oyuncu olmasın diyorlar izlemeyeceksen pek de umurunda olmaz bence.
Dizi bu sezon sonunda kadar devam etsin sonuna kadar devam etsin eskisinden on kat daha cok izlensin de bu dizinin izleyenlerinin sadece Keremcem sever olmadığı anlaşılsın.Geçen tüm yıl izlediğim ,takip ettiğim
yorum yaptığım dizime kalitesiz de demem ben.
Sonuna kadar devam etmesini istiyorum ben bu diziyi keremcem için izlelmiyorum çünkü.
Ama gelecek sezon diziyi izlemeyecek olanları ve kalitesiz bulanları
ilgilendirmez değil mi ?

kerem__cem
nalancım sen olmasan var yaa biz ne yaparızz kimden alırız tüyolarıı ii ki varsın ama bu rüya işçileride amma çok kişiyi öldürüyo yaa ama sarp ölmesin gelicek olan esmerimiz sarpın yerine geçsin

bluenight
22-08-06, 23:46
peki tolganıon konuk oyunculuğu hangi dizi?
tolgahan sayışmanın yani.

bir de bu yeni karakter neci olacak?
cevabı almak için nalana bağlanıyoruz.
evet nalan söz sende?

şaşırmamak lasım ekin avukat olacağına göre o da herhalde avukat olacatır

eenoldu
22-08-06, 23:47
Ekranda kalitesiz şey kalmıyor bence .Her biri yaprak dökümü gibi patır patır dökülüyor.
ekranda kalitesiz eğil de reytingsiz dizi kalmıyor demek daha doğru olmaz mı sırf reyting almadı diye bir çok kaliteli dizi harcandı bugne dek izlenenler kötü demiyorum ama yanlış anlaşılmasın

Ozly
22-08-06, 23:50
ahhaa Nalan tek tek söleyip milleti delirtecek.Beyin Jimnastiği yapıoz hadi forumcanaaaa:))

Ekinimiz kendini işine verir.Yanında staj gördüğü avt ile yakınlasma baslar..Sarpımız öldü baba öldü eee işine ve oğluna adıcak kendini Ekin

ozguster
ekranda kalitesiz eğil de reytingsiz dizi kalmıyor demek daha doğru olmaz mı sırf reyting almadı diye bir çok kaliteli dizi harcandı bugne dek izlenenler kötü demiyorum ama yanlış anlaşılmasın

Yazdıklarımın devamını okumadın galiba canım.Buraya da ilave edeyim.

Ha bu arada sadece kalitesiz şeyler değil maalesef çok kaliteli yapımlar da tutunamıyor bazen TVlerde.Biz öyle bir milletiz ki konuşsan herkes belgesel izliyor,araştırmacı haberleri takip ediyor sanırsın,ratinglere bakarsın hepsi sürünüyor.Çok değişik milletiz canım biz,çook.

anil16
Nalancim senide sorularimizla boguyoruz ama doktor hakan hayla olucakmi dizide?

desire72
22-08-06, 23:51
nalan gireck arkadaş hangi dizide oynamış onu söyle sen biz bulalım adını sen söylememiş olursun hahaha illa öğrenecez ya....k.cem kıskanır mı dersiniz bu arkadaşı bu arada dr. hakan ne olacak o hala dizidemi yoksa odamı bıraktı diziyi

bluenight
22-08-06, 23:51
Gürgen Öz tiyatroda oynuyor geçen sene tüm sezon "Teneke" adlı tiyatro oyununda oynadı bu sezonda tiyatro var ,yoğurt reklamını takip etmekten bu bilgiyi kaçırdın sanırım ayrıca tamamen şahsi fikrim Tv Makinasında ki esprileri cok komik .

Neden bu sayfalarda o oyuncu olmasın bu oyuncu olmasın diyorlar izlemeyeceksen pek de umurunda olmaz bence.
Dizi bu sezon sonunda kadar devam etsin sonuna kadar devam etsin eskisinden on kat daha cok izlensin de bu dizinin izleyenlerinin sadece Keremcem sever olmadığı anlaşılsın.Geçen tüm yıl izlediğim ,takip ettiğim
Sonuna kadar devam etmesini istiyorum ben bu diziyi keremcem için izlelmiyorum çünkü.
ilgilendirmez değil mi ?

Sana sonuna kadar katılıyorum aynı sorular ne yalan diyeyim benim de aklımdan gecmiyor değil hem burda dizinin kalitesizliğinden bahsedip hem izlenmeyeceğini söyleyenler neden acaba yorum yapma gereği duyuyorlar ki neticede izlemeyceksen seni ilgilendirmediği anlamına geliyor bencede o oyuncu olamasın bu oyuncu olmasın deme hakkı izleyecek olanlar için gecerli..
Ayrıca kesinlike dizinin KEREMCEM için izlenemediğini kanıtlkamak adına, bunca zaman emek verip çalışan insanlar adına bir kişisinin anlık kararıyla bir süür emek verne insan ın bir anda işsiz kalmaması adınai bizleri bugun burda toplaması adına ve yaşadığımız heyecanları üzüntülerin hatrına, o kadar zaman verdiğimiz emekler adına sonuna kadar bu dizinin arkasındayım ve bu seozn kalitesiin koruyacağına da eminimmm...SONUNA KADAR YAYINLANMALI KI BAZILARI DA O OLMASSA BU DIZININ HIC BISEY OLMADIĞI ANLAMIN İFADESİZ OLDUĞUNU ANLASIN...INSALLAH KEREMCEM ILE AYNI GUN YAYINLANIR..

ateveci
22-08-06, 23:52
Sen bana katılma! Ben istemediğin oyunculara sonuna kadar katılıyorum...:)

Hayat zor şey değil mi, Ateveci arkadaşım. Ben de bu nedenle oyuncuları düşünmüyorum. Gürgen'i tv makinasında uzun zamandır izleyemiyorum. Yoğurt reklamı desen, görür görmez beğenmedim. Tiyatro ile yetinecek olsaydı da diziye başlamazdı ki zaten iyi bir tiyatro oyunucusu olduğunun yorumlarını okudum.

Kısacası kendini düşünen oyuncu batan gemiyi terk ediyor. Senaristler ve yapımcı, kanal kendini düşünmüyorsa ite kaka da olsa izlenip devam edip başka bir saçma projeyle ekrana gelmesinler.Mesela bu sene için Avukat Orhan Baba ve dört oğlundan biri Kerecem'in dizisi yeter... Sence?

akbel23 kod adlı üyemiz; :img-artis

ben diyorum ki bu dizi bitsin ve oyuncular teknik ekip yeni yerlerde iş bulsunlar.yeni dizilerde,yeni tiyatro oyunlarında...
avukat orhan babanın dört çocuklu dizisine gelince...evvela görelim derim ben.sonra yorarız.ama a priori olarak şunu söylemem gerekir bence keremcem-orhan baba aşısı tutmaz.keremcem niye ayrıldı bilmiyoruz ama ben akıllı bir davranış sergilemesini beklerdim keremcemden.dizi bitene kadar burada kalmasını.sonra yeni şeyler yapmasını.öyle yapmadı bence kötü oldu.keremcem markası için kötü oldu.keremcem kardeşim şov dünyasında daha ilk basamaklarda olduğunu unutuyor gibime geliyor.acaba haksız mıyım?

ayrıca YAZIKLAR OLSUN SİZE...YASEMİNİN YANINA JÖNPRÖMİYE OLARAK NİYE BİRİNİZ DE BENİ ÖNERMEZSİNİZ??ŞU KADAR ZAMANDIR FORUMDAYIZ İYİ KÖTÜ ZAMANLARIMIZ OLDU.BİRİNİZ DE DEMEDİNİZ Kİ "ATEVECİ DE VAR BURDA O DA JÖNPRÖMİYE OLUR".

hamiş.
jönprömiye küfür-hakaret değildir.

ask_rox
22-08-06, 23:54
pardondun aksam yoktum da simdi yepyeni bi karaktermi bu yani keremcm bi bolu gelip olcekmi yani??? ve sarp karakteri gider ya peki sinan, ve ekin nasil unuturki?offofofofof

ozguster
22-08-06, 23:56
Nalan iyi mi ettin güzelim sen şimdi?Millet sayende istiareye yatacak.Oldu olacak şu arkadaşın isminin baş harflerini ver de herkes boş atıp dolu tutmasın bari.Böylece sen söylememiş olursun aslında.:img-nyam:

havincim
22-08-06, 23:58

ilgilendirmez değil mi ?
ben bu sezon diziyi izlemeyi düşünmüyorum ama senin düşündüğün gibi keremcem olmadığı için değil.sarp olmadığı için...
yasemin ve keremcem öyle bir elektirk veriyorlardı ki bana,o kadar çok yakışıyorlardı ki şimdi ekinin yanında başkasını görünce yaşadıkları aşk bana hiç inandırıcı gelmez...

sılam
22-08-06, 23:59
Aynen öyle.ben de Keremcem'li bir iki bölüm daha çekip bitirmelerini dilerdim.
Ne yapıp edip Keremcem ile nokta koyabilselerdi keşke ama diziler de sadece bir oyuncunun tekelinde değil.Ancak bizim dizimizde yara alan direk başrol karakteri olduğu için , yerine gelen öyle hemen kabul görmeyecek ve tahminimce dizinin ömrü çok uzun olamayacak zaten.Gönül istemese de doğal akış bu olacak.Ekranda kalitesiz şey kalmıyor bence .Her biri yaprak dökümü gibi patır patır dökülüyor.geçen seneden kalan bir iki diziden birisi idi bizimkisi.Önce senaristler şimdi de Keremcem , çok yazık oldu emeği geçenlere.
Ha bu arada sadece kalitesiz şeyler değil maalesef çok kaliteli yapımlar da tutunamıyor bazen TVlerde.Biz öyle bir milletiz ki konuşsan herkes belgesel izliyor,araştırmacı haberleri takip ediyor sanırsın,ratinglere bakarsın hepsi sürünüyor.Çok değişik milletiz canım biz,çook.

özgü canım sana katılıyorum bizim dizimiz çok farklı biz keremcem-yasemin'i bir bütün olarak görüyoruz onların verdiği ışığı yanlarında kim gelirse gelsin asla onların ışığı gibi aydınlatamaz onlar bambaşka bizim için...dizinin ömrünün çok uzun olmasını isterim gönülden ama olacağını sanmıyorum hadi bizler aklı başında insanlarız diziyi emeği geçen tüm oyuncular ve yasemin için izlemeye devam edeceğiz ama tam tersi düşünenler yani keremcem için izleyenler gidip keremcemin arabeks dizisini izleyecek bence keremcemde bununfarkında ve bunun bilincinde böyle bir karar aldı nasılsa sevenim çok ne yapsam izlenir mantığı ile karar verdi...özgü dediğin gibi öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kaliteli yapımların suratına bile bakılmıyor nerde acıklı türkücü dizisi yada yapımı var onlar izleniyor...ben çok üzgünüm olayların böyle ilerlemesine çünkü böyle bir çifti bir daha asla göremeyeceğim sadece resimlerle ve elimizde ki dizi bölüm arşiviyle yetinmek zorunda kalacağız maalesef...

MAKEDONYALI
23-08-06, 00:01
Merhaba Arkadaslar Tekrar Merhaba Eee Keyifler Nasil Aslinda Sacma Bir Soru Oldu Ama Ne Yazacagimi Sasirdim Bir Gelisme Var Mi?

desire72
23-08-06, 00:01
Nalan iyi mi ettin güzelim sen şimdi?Millet sayende istiareye yatacak.Oldu olacak şu arkadaşın isminin baş harflerini ver de herkes boş atıp dolu tutmasın bari.Böylece sen söylememiş olursun aslında.:img-nyam:

ozguster bende başka br yol deneyip oynadığı diziyi söyle bari dedim ama nalandan ses yok.. Bu arada yaseminin partneri hakkında tüyolar aldık hernekadar k.cem dizimizden ayrılsada onunda yeni dizisinde partneri kim olacak merak etmiyorum desem yalan olur.

ateveci
23-08-06, 00:03
yukarıda bana feryat figan edenlere selamlar ederim
gürgen tiyatro yapsından kastım daha çok tiyatro yapsındı.geçen sezon tiyatro yaptığını hatırlıyorum.yanlış anlattım kendimi,özürler.

dizinin keremcem için izlenmediğini kanıtlamak diye bir konu olamaz arkadaşlar.kimsenin umrunda olmaz zira böyle bir şeyi kanıtlamak.keremcemin belli bir reytingi var şu anda.yapımcılar da bundan nasiplenecek elbet.zaten izleyici olarak sizin de "şu olsun bu olmasın" deme hakkınız yok farkındaysanız.kimi seçtilerse onu izleyeceksiniz.sanki izleyenlere bir hak tanınmış da ben de izlemeyen birisi olarak o hakkı gaspediyormuşum havası yaratmayın hak sahibi kimse yok zira buradaçsadece fikirlerimizi söylüyoruz.fikir beyanında bulunurken de kimseden izin alacak değilim.nasıl ki kimse de benden izin almıyorsa.
bu diziyi geçen sezon saçmaladığı için en çok eleştirenlerden birisi de bendim.o kadar eleştirdim ama son bölüme kadar da tahammül edebildim diziye.saçmalamadan evvel son derece beğenerek takip ettiğimiz dizi sonradan sapıtınca bzim de duruşumuz ona göre oluyor haliyle.

izlemem muhtemelen ama ilk bölümüne de merakla bakarım ne oluyor diye.kaldı ki benim derdim yukarıdaki isimlerle tabiri caizse.nasıl ki ben buradaki bir sürü kişiye hayli antipatik geliyorsam o isimler de bana antipatik gelmekte ve o isimleri görmek istemiyorum ekranda.o dizi bu dizi...farketmez benim için.

ozguster
23-08-06, 00:06
ben çok üzgünüm olayların böyle ilerlemesine çünkü böyle bir çifti bir daha asla göremeyeceğim sadece resimlerle ve elimizde ki dizi bölüm arşiviyle yetinmek zorunda kalacağız maalesef...

Ben de çok üzgünüm Sılam ben de.Hele bu avatarlar,imzalar,videolar...Sanki her şey mazi olmuş gibi değil mi? Bu dizi bitse de bu çift asrın çifti olarak kalacak.

bluenight
23-08-06, 00:07
nalan gireck arkadaş hangi dizide oynamış onu söyle sen biz bulalım adını sen söylememiş olursun hahaha illa öğrenecez ya....k.cem kıskanır mı dersiniz bu arkadaşı bu arada dr. hakan ne olacak o hala dizidemi yoksa odamı bıraktı diziyi

yok şükür kayıplar arasında hakan yok dizide sanırım şimdilik geleceği muaallakta :) ama bence kero kıskanır buna eminimm :img-icecr

sisley
23-08-06, 00:08
ben bu sezon diziyi izlemeyi düşünmüyorum ama senin düşündüğün gibi keremcem olmadığı için değil.sarp olmadığı için...
yasemin ve keremcem öyle bir elektirk veriyorlardı ki bana,o kadar çok yakışıyorlardı ki şimdi ekinin yanında başkasını görünce yaşadıkları aşk bana hiç inandırıcı gelmez...

bence bu düşünce biraz da keremcemle ilgili evet sarp-ekin askı cok önemliydi ask oyunu için ama K.cemin yaptığınıı düşündükçe sinirlerime hakim olamıyorum ben ve dizide sadece sarp ve ekin yoktu ,evet onların askı güzeldi ama baska oyuncularda var onalrında da dışında Aşk Oyunu bir bütün olarak önemli benim için keşke sarp karakteri ölmeseydi de askları devam etseydi diyorum ama
böyle olmuş ölücekmiş sarp ben böyle de izlerim.Çünkü ilk defa bir diziyi bu kadar severek ve sıkı takip ettim ben ,forumlarda geçiridğim zamanlar,
yorumlar heyecanlar,üzüntüler sevinçler hepsinin hatırınına ve ayrıca bazı şahısları diziden ayrıldı da ratingler düştü dedirtmemek için izleyeceğim dizimi.
Ben k.cem hayranı değilim.Sadece Sarp Ekin askı içinde izlemiyordum bu diziyi
her sey bütündü benim için ,gelecek sezonda öyle olacak.

bluenight
23-08-06, 00:10

bak istiare güzel fikir hem eğlenceli de olur :) ne güzle işte ya bilmece çösüos daha ne eğlenceli bence forum da harelketlendi maşşallah devam devam başaracağız ve bulacağız eminim :img-nyam: :img-nyam:

anil16
23-08-06, 00:10
ya ne kotu olucak.daha sinan ogrenmedi bile babasi oldugunu.cok yazik olucak.

eenoldu
23-08-06, 00:11
bak istiare güzel fikir hem eğlenceli de olur :) ne güzle işte ya bilmece çösüos daha ne eğlenceli bence forum da harelketlendi maşşallah devam devam başaracağız ve bulacağız eminim :img-nyam: :img-nyam:
ee dewam için biraz daha tüyo lazım çıkmıo walla tıkandık

bluenight
23-08-06, 00:11

Havincim zaten kimseye inandırıc pek gelmez bu saatten sonra ama ben ozgusterın de dediği gibi 44 bölümü bir kalemde silip atamam sen sarp için izlemessin ama medya KEREMCEM için izlenmedi yapar sarpı görmesler...

ask_rox
23-08-06, 00:12
ya ne kotu olucak.daha sinan ogrenmedi bile babasi oldugunu.cok yazik olucak.
bende nu diyordum cocuk yine babasini kaybetti her ikisinide simdi bide yeni baba gelir ne bu ya cocuga yapilmis olab haksizlik

ozguster
23-08-06, 00:14

Kuşum ben bilsem kim olduğunu emin ol bana da pek eğlenceli gelirdi bu bilmece.Ama ata ata isim kalmadı herkeste.O zaman ben de '' Emrah '' diyorum ve gidiyorum.Fena mı işte ,acıların çocuğu Sarp gitti acıların çocuğu Emrah geldi deriz.Son zamanlarda Sarp'ın kaşları da Emrah'a benzemeye başlamıştı öyle baka baka.
Neyse hadi herkese iyi geceler,iyi sohbetler,iyi tahminler,
Sevgiler.

desire72
23-08-06, 00:15

nalan bak bilmece dedin k.cemin bilmece şarkısı aklıma geldi işte yine bir bilmece soruya baktım ümitsizce

havincim
23-08-06, 00:17
bence bu düşünce biraz da keremcemle ilgili evet sarp-ekin askı cok önemliydi ask oyunu için ama K.cemin yaptığınıı düşündükçe sinirlerime hakim olamıyorum ben ve dizide sadece sarp ve ekin yoktu ,evet onların askı güzeldi ama baska oyuncularda var onalrında da dışında Aşk Oyunu bir bütün olarak önemli benim için keşke sarp karakteri ölmeseydi de askları devam etseydi diyorum ama
böyle olmuş ölücekmiş sarp ben böyle de izlerim.Çünkü ilk defa bir diziyi bu kadar severek ve sıkı takip ettim ben ,forumlarda geçiridğim zamanlar,
yorumlar heyecanlar,üzüntüler sevinçler hepsinin hatırınına ve ayrıca bazı şahısları diziden ayrıldı da ratingler düştü dedirtmemek için izleyeceğim dizimi.
Ben k.cem hayranı değilim.Sadece Sarp Ekin askı içinde izlemiyordum bu diziyi
her sey bütündü benim için ,gelecek sezonda öyle olacak.
bende tabi ki keremceme çok kızdım ama ona birşeyler ispatlamak niyetinde değilim...çünkü kusura bakmayın ama bunun imkansız olduğunu düşünüyorum ne kadar inkar ederseniz edin keremcemin çok büyük bir hayran kitlesi var...keremcemin forumunda olanları okumadınız mı herkes keremcemi savunuyor oysa yaptığı çok büyük saygısızlık,terbiyesizlik vs vs.

yaklaşık 1 yıl biz bu forumda hep ekin&sarp hakkında konuştuk,diziyi ekin&sarp için izledik...tam 1 yıl öyle böyle değil yani...şimdi ekin başka birine aşık olacak herşey baştan başlayacak nerde kaldı 1 yıldır izlediğimiz büyük aşk!valla kimse kusura bakmasın ama izlersem de sadece ilk bölümlerini izlerim o da meraktan...

Yurdanur
23-08-06, 00:17
bak istiare güzel fikir hem eğlenceli de olur :) ne güzle işte ya bilmece çösüos daha ne eğlenceli bence forum da harelketlendi maşşallah devam devam başaracağız ve bulacağız eminim :img-nyam: :img-nyam:nalan gece gece filozof mu yapıcan bizi valla bende 2 gram beyin vardı oda iki gündür çalışmıyo,bide neye kızdın sen pm at gözünü sevim uyuyamam bu gece

şeref
23-08-06, 00:20
Herkese iyi geceler,
Valla Nalan esmer dememiş olsa ben Berk Hakman diyeceğim ama ....
Bu arada merak ettim
Acaba Keremcem'le Tümer arasında bir kanbağı var mı? Zira ikisi de bu sene sevenlerine aynı kazığı attı da (Tabir için özür dilerim) ...

x_defne_x
23-08-06, 00:22
ben yokken ne oldu ne bitti okudumdan hic bisi anlkamadim

kermcem diziden cikti onu anladim ama :img-grin2 yeni birisi mi geliyor sarp karakteriyle noluyo????

birisi cvplarsa sevinirim arkadaslar....

bluenight
23-08-06, 00:23
Kuşum ben bilsem kim olduğunu emin ol bana da pek eğlenceli gelirdi bu bilmece.Ama ata ata isim kalmadı herkeste.O zaman ben de '' Emrah '' diyorum ve gidiyorum.Fena mı işte ,acıların çocuğu Sarp gitti acıların çocuğu Emrah geldi deriz.Son zamanlarda Sarp'ın kaşları da Emrah'a benzemeye başlamıştı öyle baka baka.
Neyse hadi herkese iyi geceler,iyi sohbetler,iyi tahminler,
Sevgiler.

ıyyy emrah ve yaso düşünemiyorum böğğğğ :fighting2 ya zaten çekimler bugun yaırn belirlenir tarih o zaman ben derim ben söylemedim fotolasrdan ekşfettiler derim :img-nyam: iyi gecelerr..

eenoldu
23-08-06, 00:24
ben yokken ne oldu ne bitti okudumdan hic bisi anlkamadim

kermcem diziden cikti onu anladim ama :img-grin2 yeni birisi mi geliyor sarp karakteriyle noluyo????

birisi cvplarsa sevinirim arkadaslar....
sarp karakteri ölüyor yeni br karakter girecekmiş diziye

bluenight
23-08-06, 00:24
nalan bak bilmece dedin k.cemin bilmece şarkısı aklıma geldi işte yine bir bilmece soruya baktım ümitsizce

Yani bu şarkı Yasemin'e yazıldı gene bir bağlantı var ama bu bağlantının ekini yeni sevgilisiyle alakalı olmaıs acı bir durum ama kero sanki sırf şuana özel yazmış bunu :img-nyam:

x_defne_x
23-08-06, 00:25
sarp karakteri ölüyor yeni br karakter girecekmiş diziye

nne ölüyomu????resmen....!!!!vay beeee....aman ekin yine asik olur herhalde...
ama zor günler beklio onu...nese tsk.ederim arkadasim:img-grin2

MAKEDONYALI
23-08-06, 00:25
Ben Düsünemezken Siz Hayaler Kuruyorsunuz Keremcem Siz Bir Ask Oyunu Sakasi Bile Hos Degil Yaa Hadi Seyrediyoruz Derken Sinan Cikinca Kalbimiz Ciz Etmeyecek Mi Sarp Nerde Demeyecekmiyiz Olmas Yaa Hayalini Bile Düsünürken Kyavus Görür Gibi Oluyorum Napicaz Biz Yaaa

x_defne_x
23-08-06, 00:26
Yani bu şarkı Yasemin'e yazıldı gene bir bağlantı var ama bu bağlantının ekini yeni sevgilisiyle alakalı olmaıs acı bir durum ama kero sanki sırf şuana özel yazmış bunu :img-nyam:

sey olabilir mi???tolga sayismanmidir nedir????o yada
haluk piyes yok olmaz o zaten bi dizide oynuyo
valla bende bilmiom....:img-grin2

ask_rox
23-08-06, 00:27
evet ya yine baglanti var her dusundugumde aglyasim geliyo boyleolurmu ama ya baskasini hic yakistiramamki alisamiycam dabaskasini operken, sarilirken askim derken dayanamiycam ben sirf o yuzden aglarim artik ama salaklik etmis bunuda inkar eden yok hepimizi felak =etti bu sarkyi duyunca simdide kotu oluyorum

*~*RaiNBoW*~*
23-08-06, 00:30
İyi Geceler...
MAKEDONYALI sen de dokunmasan şu yaraya?Evet Sinan'ı görünce içimiz cız edecek tabi ki ama,dizinin devamı için bazı şeylerden fedakarlık yapılması lazım.Bu da Sarp gider,yenisi gelir ile olacak galiba...Acı ama gerçek.Gelen gideni aratmaz umarım...

x_defne_x
23-08-06, 00:32
evet ya yine baglanti var her dusundugumde aglyasim geliyo boyleolurmu ama ya baskasini hic yakistiramamki alisamiycam dabaskasini operken, sarilirken askim derken dayanamiycam ben sirf o yuzden aglarim artik ama salaklik etmis bunuda inkar eden yok hepimizi felak =etti bu sarkyi duyunca simdide kotu oluyorum

uf uf bu cidden ayrilio ya....neyse diziyi izlemeye devam...ay nalan abla ya kim yeni gelcek kisi meraktan yarina kadar catlamasam iyi ha....

evet sitarecim cnm ya evet ekin artik baskasina mi askim dicek...en cok sunu merka ediyorum sinani????ekin senin baban öldü mi diyecek...:img-sorry

kerem__cem
23-08-06, 00:33
sinanı görünce içimiz cız edicek tabi ** aekini görünce ne olcak onunla yaşadığı anılar inş ekin hemen o adama aşık olmas bence belirli bi zaman geçirmelilerki ekinin aşkı yalan olmasın

MAKEDONYALI
23-08-06, 00:34
Ne Diyosun Sen Yaaa Ben Tüm Bölüm Boyu Aglarim Sarp Kaza Gecirdi Biz Delirdik ölüm Cok Agir Gelir Bize Beee Bu Bize Yapilir Miydi Yaaa Sen Bir Yil Boyunca Emek Ver Yaaa Sonra Su Halle Bakin Yaa Olmadi Be Keremcem Bu Sana Yakismadi

*~*RaiNBoW*~*
23-08-06, 00:34
uf uf bu cidden ayrilio ya....neyse diziyi izlemeye devam...ay nalan abla ya kim yeni gelcek kisi meraktan yarina kadar catlamasam iyi ha....

evet sitarecim cnm ya evet ekin artik baskasina mi askim dicek...en cok sunu merka ediyorum sinani????ekin senin baban öldü mi diyecek...:img-sorry

'Senin baban melek görünüşlü biriydi ama attığı kazık onu bitirdi.' derse çocuğa daha fazla yalan söylememiş olurlar.Sinan'a oyuncakçı abi kolay bulunur o konuda şüphem yok.Hep sırıtan bir çocuk bu konudan kolay sıyrılır.Ekinimiz ne hallere düşecek,zaman atlayacak mı belli değil.Off demekten alamıyorum kendimi...:img-sorry

ask_rox
23-08-06, 00:36
ben imzami degistiremiycem ki yani elbet bigun degistirirm ama ask oyunu bana her zaman ekin ve sarp aski olarak kalcak yenisi bana yapmacik gibi gelir ekingercektn unutamazdiki sarpi o kadar severken asiri yapmacik glcek alisamiycam ben ya agliyorum suan ya goktanin o sen adli sarkisi varya onu dinleyip agliyorum ya :(:(:icon_cry:

SEKERSER
23-08-06, 00:36
iyi geceler herkese,

sessizce takip ediyorum forumu. bence de cok ayıp etti keremcem. ayrılsaydı yine ama keske en basında söyleseydi fikrini. hiç yakışmadı ona.

ne olacak nasıl olacak diye dusunurken aklıma geldi, düşünün;

ekin bir uyanır kanter icinde sarpın ilk ask oyunu teklifinin gecesidir. ev ipoteklidir ismet bey hastanededir. Sabahına İsmet beyin vefat haberini alırlar. sarp zaten hayatına hiç girmemiştir. girmeye teşebbüs etse de reddedilmiştir. ve yeni jön aşık olmak icin biyerlerde ekini beklemektedir..

eenoldu
23-08-06, 00:37
ben imzami degistiremiycem ki yani elbet bigun degistirirm ama ask oyunu bana her zaman ekin ve sarp aski olarak kalcak yenisi bana yapmacik gibi gelir ekingercektn unutamazdiki sarpi o kadar severken asiri yapmacik glcek alisamiycam ben ya agliyorum suan ya goktanin o sen adli sarkisi varya onu dinleyip agliyorum ya :(:(:icon_cry:
beni kopartan da senin imzan oldu zaten bakıp bakıp dalıyorum

*~*RaiNBoW*~*
23-08-06, 00:40
evet ya of of......ama ya uf ya keske o yeni karakter sarp karakteri olarak girseyi ozaman daha kolay olurdu hem sinran hemde ekin icin ya:img-sorry
İyi olmasına iyi olurdu ama kabullenmek zor olurdu.Bence Rüya İşçileri yine bombayı patlatacak.Yani dönüşleri iyi olacak.Hep farklarını belli ettiler.Yeri geldi kızdık yeri geldi sevindik ama hep diğer dizilerden farklıydı Aşk Oyunu.Ne yapmışlarsa bu vakitten sonra,en doğru yolu seçmişlerdir diyorum.

ask_rox
23-08-06, 00:42
simdi oyuncakci abi kelimesini de hatirladim yaaa bitim ben ciden agliyorum su ann
vallahi bende agliyorum gzler sis ya olumunu nasil gorcez peki suan iyice nefret etsem bile yinede kiyamam ekine, ailesine nasil olcakki bu ya dizimizi tamamen mahvetti ya o yeni ask cok yapmacik gibi olcak tabi yasemin altindan kalkar cok basarili ama yeni kisiyi sevecegme inanmiyorum ask oyunu benim icin her zaman ekin ve sarpin o ruya gibi aski olcak dusununya o bolumleri aglamak geliyo insanin icinden ya :icon_cry: evlendikleri gun, 4 yil sonra karsilastiklarina, adada, ekinin kenana evet demesi nikahta ve gozyaslar hersey bu kadar kolay bitermi ya? iste bitermis :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: KESKE BAGLANMASAYDIM BU DIZIYE

x_defne_x
23-08-06, 00:43
İyi olmasına iyi olurdu ama kabullenmek zor olurdu.Bence Rüya İşçileri yine bombayı patlatacak.Yani dönüşleri iyi olacak.Hep farklarını belli ettiler.Yeri geldi kızdık yeri geldi sevindik ama hep diğer dizilerden farklıydı Aşk Oyunu.Ne yapmışlarsa bu vakitten sonra,en doğru yolu seçmişlerdir diyorum.

ya dizinin adi zaten ask oyunu simdi sarp öldü neresi ask oyunu oluyo bunun???bide o yeni karakterle de mi ask oyunu oyicakllar...oyanmazlarsa dizinina adi degismesi lazim...ay bende dellirdim sacma sapan seyler yaziorum kusura bakmayin..:img-sorry

MAKEDONYALI
23-08-06, 00:49
ben ekinin baskasina asik oldugunu düsünemiyorum sarp ekini kaybetmekten korkarken sarpi kaybetik olamaz yaaa her sey tersine döndü ben o diziyi seyredemem televizyonu acip digyer odaya kacarim

teomanresat
23-08-06, 00:56
Herkese iyi geceler.Valla kızlar hızınıza yetişemiyorum birkaç saatliğine uzak kaldım maşallah almış yürümüşsünüz.Nalanımız sağolsun tiyo getirmiş.Demek sarp karakteri çıkacak başka bir girecek.Hem yakışıklı,Hem ekine uygun,Hem esmer.Şu an için aklıma kimse gelmiyor.Nedenine gelince çünki ekinin yanına kimseyi yakıştıramadığım için.Yeni gelen karaktere zamanla alışacağız ama özgününde dediği gibi bende 44 bölümü bir kalemde silip atamam.Şu avatar ve imzalarda bile gördükçe sanki bu olanların kötü bir şakadan ibaret olduğunu düşünüyorum ama malesef gerçek.Biz onların ekrandaki kimyasına ,bize yaşattıkları o masalsı destansı aşklarına,aralarındaki o elektiriğe aşık olduk,böyle bu diziye bağlandık.Onun için gerek Yasemin ergene,gerek keremcem başka hangi projelerde yer alırlarsa alsınlar bizim için Ekin ve Sarp olacaklar.Çünki biz onları öyle sevdik.
Şimdi Sarp karakterini diziden çıkaracaklarsa öldüreceklerdir başka bir alternatif gelmiyor.yada yurt dışına göndereceklerdir ama öyle yaparlarsa ekin bekler.En mantıklısı öldürmek.Bu acı ama gerçek malesef kızlar.Ve özgüye ve sılamada katılmadan edemiyeceğim.bu gidişle dizimizin ömrü kısa olacak gibi geliyor.Çünki artık Aşk oyunu olmaktan çıktı.Aşk oyunu Ekin ve Sarpın oyunuydu.E sarp olmadığına göre.Ama gönlüm ne olursa olsun başarılı bir şekilde devam etsin.Bunu için payıma düşen bu diziyi sonuna kadar izlemek.her ne kadar Ekinin yanında başkasını görünce üzülsemde.

bluenight
23-08-06, 01:00
ya arkadaşlar çocuğu inceledim de yakışıklı demiştim ya o sözümü geri alıom size o haberi verdiğimde küçük resmini bulmuştum ben öle pek beenmedim ahım şahım bişe değil yane sonra görünce nalan bu ne zevkine senin demeyin yane :)

MAKEDONYALI
23-08-06, 01:06
ya ben delirmek üzereyim su sezon finalini hatirladikca hani sarp ekinin basinda sabaha kadar beklemisti ve ekin kendine geldiginde neresini kimildatirsa sarpin aklina eskiye dagir bir seyler hatirladi ve ekin gözlerini acinnca dedigi sözler (SARP)ölümün bile üstesinden geldik artik bizi kimse ayiramaz yaaa ben bu sözü hatirlayinca ekine baska yeni bir ask düsünemiyorum

teomanresat
23-08-06, 01:07
ya arkadaşlar çocuğu inceledim de yakışıklı demiştim ya o sözümü geri alıom size o haberi verdiğimde küçük resmini bulmuştum ben öle pek beenmedim ahım şahım bişe değil yane sonra görünce nalan bu ne zevkine senin demeyin yane :)
Nalan bak şimdi elimde sopayla kovalamaya gelicem.Birde abi dayağı yiyeceksin.Şaka bir yana abicim bizi çatlatma sen şöyle oynayıp tutmayan dizisini yada baş harflerini söyle biz bulalım.Ama sayende forum canlı kalıyor.İnan çok merak ettim.ÜĞstelikte fazla yakışıklı değilmiş ah keremcem ah ben sana daha ne diyeyim.

bluenight
23-08-06, 01:19
Nalan bak şimdi elimde sopayla kovalamaya gelicem.Birde abi dayağı yiyeceksin.Şaka bir yana abicim bizi çatlatma sen şöyle oynayıp tutmayan dizisini yada baş harflerini söyle biz bulalım.Ama sayende forum canlı kalıyor.İnan çok merak ettim.ÜĞstelikte fazla yakışıklı değilmiş ah keremcem ah ben sana daha ne diyeyim.

Valla abicim ya ne yapayım ya belki de yakışıklıdır da Keremcemin etkisnden çıkamadığım için bana yakışıklı gelmiyordur ekin sarp yan kimseyi takıştıramam bu ara :)

meste
23-08-06, 01:35
arkadaslar bu yeni diziye(bence yeni bir ask oyunu olucak) nasıl alısıcaz zira bu foruma girerken ve bu imzaları avatarlara bakarken nasıl alışıcaz yaa off.benm içim gidiyo bakarken nasıl üzülüyom simdiden.

-Rengin-
23-08-06, 01:44
hım....saolun cevap verdiğiniz için tşk ederim ben ciddi bi şey değil sanıodum ya üzüldüm eski aşk oyununu özliycem biraz mantıksız olmuyo mu biz aşk oyununu ekin ve sarpla yaşadık şimdi sarp giderse dizinin ne anlamı kalır ne alaka

Niçle
23-08-06, 01:54
Yaaa Bilemiyorum Ama Bir Tahmi Hani Bir Dizi Baslamisti Ve Tutmadigi Icin Kisa Süre Sonra Yayindan Alinmisti Dizinin Adi Esir Kalplerdi Galiba Orqada Bir Yakisikli Vardi O Olabilir Mi?
İşte o Tolgahan Sayışamn değil miydi?? Yani o bahsettiğin yakışıklı o mu bilemiyorum ama tolgahan oynamayacak. Biz onu tahmin ettikte Hani Nalan dedi ya "tahmin ettiklerinizin hiçbiri değil" O yüzden o olamaz... yawf nalan ben bu merakla nasıl uyuyacam şimdi?? Neyse bari kadir inanır oynasın Yaso onunla oynamak istiyodu sewinir morali düzelir yosumn hiç olmazsa dimi yani:D Şaka bi yana üf kim olacak yaawf

Niçle
23-08-06, 02:07
Ya Ben O Yaziyi Görmedim Yakisiklinin Da Adini Bilmiyorum Onun Icin Olabilir Ama Cocuk Hakaten De Cook Yakisikliydi
Odur odur yakışıklıysa odur yanii. Ya ben bişi farkettim bu forumdakiler kısmen aynı tiplerden hoşlanıyo dimi yani bi çok kişi tolgahan olsun dedi mesela bende kaanı sewerim. Keremcem ayrılacak haberi yeni yeni yayılmışken bi kaç kişide kaan olsun dedi...
Bi de bişeyi daha farkettim burası bölüm yorumları yeri bizim konuştuklarımız farklı konular ama sıcak oda yok napalım?? Modertatör burda olduğu için söylüyorum...
Neyse kaan yakışıklı ama yasoya yakışmaz gibi sanki, kaan biraz iri yapılı ya ondandır herhalde yakıştıramadım ben.. bide Ashton Kutcher diye birisi var Kelebek Etkisinde oynamıştı, aynı kaana benziyo bi de onu oynatıyolarmış:D ayy iyice saçmaladım neyse hadi iyi geceler bari (modlar kızacak benden söylemesi)

nehirrrr
23-08-06, 02:19
Ya bi dakika arkadaslar neler oluyor ya!:( Nasil yani Keremcem'in diziden cikacagi kesin mi? Peki gerekcesi neymis beyefendinin? Fazla el ustunde tuttuk heralde:( BUnu hic mi hic beklemzdim Keremcem'dem; hele de biz ona yaptigi islerle boylesi saygi duyarken! Iste insanlar biraz sohret oldu mu boyle oluyormus demekki! Cok uzgunum arkadaslar, ne diyecegimi hic mi hic bilmiyorum. Bir de Sarp karakteri olurse ne anlami kalacak bu dizinin. Keremcem cikarsa degilde Sarp eger olurse cok daha fazla uzulurum:(:(:( Inanin aglicam neredeyse ya! Ne hale geldi dizimiz. Gecen sene bu zamanalri bir dusunun arkadaslar. Hersey ne kadarda guzel gidiyordu. Nazar degdiler dizimize nazar!

nehirrrr
23-08-06, 02:49
Oyleyse resmi bir aciklama yok heralde ortada? O zaman ne diye olayiloyorlar insanlari ya!:( Buralarda dizimzi basladigindan beri yuzlerce yorum yaptim, sevindik uzulduk. Yeri geldi sinirlendik(Ozellikle Ekin'in olecegi haberi foruma geldinde hatirliyorumda herkes cok kizmisti ben dahil) ama yine de izledik. Neden? Cunku dizimize verilen emek vardi, gecmisin hatiri vardi! Sinan, Sarp'a "baba" diyecekti! Doktor Hakan Berna'ya asik olacakti! Yelda ve Serkan'in ikizleri olacakti! En onemlisi artik romantik-komedi dizimiz geri gelecekti! Pekala bu kadar cok olaydan sonra dizimizi nasil yonlendirmeyi dusunuyorlar acaba? Hele simdi birde Keremcem Bey! diziden ayriliyorsa nasil devam edecekki dizimiz? Eger biz bunca seyden sonra hala saygi gosterip yilmadan dizimizi izlemeye devam ediyorsak ve hala birseylerin duzelecegi umuduyla aylardir bekliyorsak Keremcem'e ne oluyor acaba? Bir bes bolum daha oynayamamis mi? En sinirlendigim sey! Tutan dizilerin basrol oyunculari bir zaman sonra sIkIlir ve diziyi birakir! Keremcem'de bunun bir onegi olmamaliydi. Yazik oldu gercekten!

MAKEDONYALI
23-08-06, 02:57
Ne Diyeyim Bastan Sona Kadar Haklisin Bizim Ne Hayalerimiz Vardi Komedi Icin Serkan Yok Ask Icin Sarp Yok Ne Oluyor Bu Oyunculara Herkes Kendini Büyük Tutmaya Basladi ** Ben Ne Olursa Olsun Dizinin Arkasindayim Ordan Ekmek Yiyen Bir Sürü Insan Var Keremcem Onlara Cook Ayip Eti Eger Bunu Söylendigi Gibi Bir Baskja Dizi Icin Yaptiysa Diyecek Söz Bulamiyorum

rdapaul88
23-08-06, 02:57
Oyleyse resmi bir aciklama yok heralde ortada? O zaman ne diye olayiloyorlar insanlari ya!:( Buralarda dizimzi basladigindan beri yuzlerce yorum yaptim, sevindik uzulduk. Yeri geldi sinirlendik(Ozellikle Ekin'in olecegi haberi foruma geldinde hatirliyorumda herkes cok kizmisti ben dahil) ama yine de izledik. Neden? Cunku dizimize verilen emek vardi, gecmisin hatiri vardi! Sinan, Sarp'a "baba" diyecekti! Doktor Hakan Berna'ya asik olacakti! Yelda ve Serkan'in ikizleri olacakti! En onemlisi artik romantik-komedi dizimiz geri gelecekti! Pekala bu kadar cok olaydan sonra dizimizi nasil yonlendirmeyi dusunuyorlar acaba? Hele simdi birde Keremcem Bey! diziden ayriliyorsa nasil devam edecekki dizimiz? Eger biz bunca seyden sonra hala saygi gosterip yilmadan dizimizi izlemeye devam ediyorsak ve hala birseylerin duzelecegi umuduyla aylardir bekliyorsak Keremcem'e ne oluyor acaba? Bir bes bolum daha oynayamamis mi? En sinirlendigim sey! Tutan dizilerin basrol oyunculari bir zaman sonra sIkIlir ve diziyi birakir! Keremcem'de bunun bir onegi olmamaliydi. Yazik oldu gercekten!

evet nazar deydi bizim dizimiz. nasil yapar bole birsey bizim keromuz. ya artik cook bir buguk hayran degilim onun icin. cok aptal bir karar vermis ask oyunu dan ayrilmakdan icin. onun sohreti ask oyunu dan icin almis. utanmiyormu. ve hemde dizi devametecekler ve sarpsiz olacak. ve duydum ekin baskasina asik olacak. ya mafetiler bizim dizimiz. cook kizginim.:icon_cry: :icon_evil

nehirrrr
23-08-06, 03:07
Demek birde Ekin'i baskasina asik edecekler oyle mi? Bu duydugum en sacma sey! Sen yillarca Sarp'tan ayri kal ama onu hep ozle. Kenan'a dokunama bile ama Sarp olunce hoooop pabucunu dama at oyle mi? Bize Ekin karakterini nasil gosterdiler? Ne yapiyorlar bunlar ya!!!!!

rdapaul88
23-08-06, 03:08
BENCE BIZ KEREMCEMI COK YNLIS TANIMISIS

evet. cok yanlis tanimisis. bole bir karar yapar pekta sasirdim. evet soyle solebilirisin birakti cunku basarli olmadi ve ole programlar onun icin degil. yakismiyor. ama bu sefer afetmiom keremcem. asla afetmiom. bu dizi asik oldum. en sevdim dizidi. sarp ve ekin en sevdim cifti. ama simdi mafetiler. bole aptal ve luzumsuz bir karar goremedim. keremcem dikkat. bence coook hayran kaybedecek bundan sonra. ama ben hala ask oyunu seretecem cunku gercek bir ask oyunu hayranim. sonunu kadar seretecem. YASEMIN ERGENE ICIN.

nehirrrr
23-08-06, 03:09
BENCE BIZ KEREMCEMI COK YNLIS TANIMISIS
Kesinlikle haklisin arkadasim. Ben belki Keremcem'in coooook buyuk bir fani degildim (Ki hicbir youncu ya da sanatcinin oyle buyuk bir fani degilim ama:)) ama yaptigi islerle onu hep takdir ederdim. Hele kendini cok kisa bir sure icerisinde bu denli gelistirmesi takdire degerdi ama bunca emegi bir cirpida harcamasi bundan once yaptiklarini unutturdu gibi bana!

MAKEDONYALI
23-08-06, 03:10
SIMDI BASKA FORUMLARA DA BIR GÖZ ATIM HERKEZ KENDI DIZISI ICIN COOK HEYCANLIYORUMLAR YAPIYORLAR BASLAYACAK DIYE SEVINIYORLAR GÜN SAYIYORLAR:BEN ONLARIN O HALERINE IMRENDIM VALLAH BIS SE BURDA NE KONUSUYORUZ EGER BÖYLE BIR SEY OLMASAYDI SIMDI ASK OYUNUNDA NELER OLACAGI HAKINDA KONUSUYORDUK SARPLA EKININ ASKINI AMA NE YAZIK KI BÖYLE BIR KONUSMA SANIRIM ARTIK HIC BIR ZAMAN OLMAYACAK

rdapaul88
23-08-06, 03:11
Demek birde Ekin'i baskasina asik edecekler oyle mi? Bu duydugum en sacma sey! Sen yillarca Sarp'tan ayri kal ama onu hep ozle. Kenan'a dokunama bile ama Sarp olunce hoooop pabucunu dama at oyle mi? Bize Ekin karakterini nasil gosterdiler? Ne yapiyorlar bunlar ya!!!!!

EVET cnm. bole bir senariyor hic gormedim. en iyisi dizi bitirsinler. iyice mafetiler. korkunc bir senariyor geliyor. ve noliyor sinanla. hala sarp baba demdi. ole birakacaklar. coook onemli bir nokta. yazik ya.:icon_cry: :icon_cry: yazik ya bizim dizimiz.

nehirrrr
23-08-06, 03:13
SIMDI BASKA FORUMLARA DA BIR GÖZ ATIM HERKEZ KENDI DIZISI ICIN COOK HEYCANLIYORUMLAR YAPIYORLAR BASLAYACAK DIYE SEVINIYORLAR GÜN SAYIYORLAR:BEN ONLARIN O HALERINE IMRENDIM VALLAH BIS SE BURDA NE KONUSUYORUZ EGER BÖYLE BIR SEY OLMASAYDI SIMDI ASK OYUNUNDA NELER OLACAGI HAKINDA KONUSUYORDUK SARPLA EKININ ASKINI AMA NE YAZIK KI BÖYLE BIR KONUSMA SANIRIM ARTIK HIC BIR ZAMAN OLMAYACAK
Silip attilar dizimizi bir cirpida. Oyleyse neden gecen sezon son vermediler dizimze? Arada birde Sinan'a "baba" dedirtirlerdi Sarp'a olur biterdi iste. Sen mesut ben mesut anar dururduk burda dizimzi! En azindan hatirladigimizda bizde iyi seyler uyandirirdi ama boylesi... bilemiyorum cok yazik oldu!:(

MAKEDONYALI
23-08-06, 03:14
BENCE SENARISTLERIN HIC BIR SUCU YOK KEREMCEM CEKIMLERE 4 GÜN KALA KARARINI ACIKLAMIS SENARISTLER NE KADAR SACMALARLARSA YERIDIR BENCE ADAMLAR NE YAPSINLAR TÜM YAZ BOYUNCA SENARISTLER 6 BÖLÜM YAZMISLAR SIMDI ISE SIL BASTAN

nehirrrr
23-08-06, 03:16
EVET cnm. bole bir senariyor hic gormedim. en iyisi dizi bitirsinler. iyice mafetiler. korkunc bir senariyor geliyor. ve noliyor sinanla. hala sarp baba demdi. ole birakacaklar. coook onemli bir nokta. yazik ya.:icon_cry: :icon_cry: yazik ya bizim dizimiz.
Kesinlikle arkadasim Sinan'in Sarp'a "baba" demesi cok oneliydi hepimiz icin ama simdi ne olacak? Sinan, Sarp'a "baba" demeden Sarp oldu bile!!!!! Hala icime sindiremiyorum. Ya surda birkac bolum daha oynayamamis mi Keremcem? Bu kadarda mi hatiri kalmadi yani dizimziin onda?

nehirrrr
23-08-06, 03:18
BENCE SENARISTLERIN HIC BIR SUCU YOK KEREMCEM CEKIMLERE 4 GÜN KALA KARARINI ACIKLAMIS SENARISTLER NE KADAR SACMALARLARSA YERIDIR BENCE ADAMLAR NE YAPSINLAR TÜM YAZ BOYUNCA SENARISTLER 6 BÖLÜM YAZMISLAR SIMDI ISE SIL BASTAN
Al iste su soyledigin Keremcem'i gozumde daha da kuculttu inan arkadasim. Yaza girdik diye buralara pek ugramiyrodum ama anlasilan cok sey degismis ben ggormeyeli. Keremcem'den hic beklemedigimiz birseydi bu! Sarp karakterini ahtirliyorumda ilk bolumlerde. Nasilda sevmistik onu! Nasilda yuceltmistik gozumuzde! Hepsi bosunaymis demekki:(

nehirrrr
23-08-06, 03:21
HEM DIZIYE HEM DE DIZIDEN EKMEK YIYENLERE YAZIK OLDU BENCE AMA DUR KEREMCEM BIR ACIKLAMA YAPSIN DA IS RESMILESSIN
Ben de onu dedim az once arkadasim. Neden insanlari burada merakta birakiyorlarki? Ne olacak bizi boyle meraklandirinca? Biz daha cok olumsuz yorum yapicaz ve daha cok soguyacagiz belki ama en azinda resmilestirsinler ne olduysa bizde rahatlayalim onlarda!

MAKEDONYALI
23-08-06, 03:21
evet yazik ya. belki cook guzel senariyorlar yaziyorlardi ama onlar keremcem ayrilacak duyunca onlarin guzel senariyor silmek lazimlardi. tuh be. yazik ya.
ASLINDA BANA BUNLAR BIR RÜYA GIBI GELIYOR PARDON KYAVUS GIBI UYANACAGIM VE BITECEKMIS GIBI YAAA NE OLUR KEREMCEM AYRILMAMIS OLSA TÜM BUNLAR BIR KYAVUS OLSA AMA NERDE

nehirrrr
23-08-06, 03:23
ASLINDA BANA BUNLAR BIR RÜYA GIBI GELIYOR PARDON KYAVUS GIBI UYANACAGIM VE BITECEKMIS GIBI YAAA NE OLUR KEREMCEM AYRILMAMIS OLSA TÜM BUNLAR BIR KYAVUS OLSA AMA NERDE
Canim aslinda ben cok daha iyisini yeglerdim; keske Ismet Amca hala hayatta olsaydi mesela ya da Serkan diziden ayrilmasaydi ve tabii ki Sarp olmeyecek olsaydi ama nerdeee! Biz gormeyeli bu korunun altindan cok sular gecmis!

MAKEDONYALI
23-08-06, 03:34
Arkadaslar Anlasilan Siz Uzun Zamandan Beri Foruma Ugramamissiniz Ben Size Tüm Olanlari özetligim:ilk önce Nalan Arkadasimiz Böyle Bir Sey Söyledi Keremcem Diziden Ayrilacak Diye Sizin De Bildiginiz Gibi Nalan Arkadasimiz Hep Doru Haberler Getiriyor.sonra Medyapimda Calistigini Söyleyen Bir Arkadas Bir Meil Ati Keremcem öyle Böyle Cekimlere 4 Gün Kala Baska Bir Diziyle Anlasti Ask Oyununu Yari Yolsda Birakti Diye.sonra Burasi Iyice Kaynadi Inananlar Ve Inanmayanlar Olarak Forum Ikiye Ayrildi Bagzi Arkadaslar Dayanamadi Medyapimi Telefonla Aradilar Orda Ki Kadin Ayrilmadigini Söylemis Ama Sonra Aydo Abimiz De Ayrildi Diye Buraya Mesaj Atinca Artik Herkez Inandi Bu Sefer Keremcemin Sitesine Bo Gün Mesajlar Yazmaya Basladik Siteyi Resmen Bombardmana Tutuk Sonra Yine Nalan Arkadasimiz Bir Tiyo Daha Getirdi Sagolsun Sarp Karakteri ölecekmis Yerine Baska Biri Girecekmis Diye Kim Oldugunu Biliyor Ama Meraklandirmak Icin Söylemiyor Durumlar Böyle.

nehirrrr
23-08-06, 03:39
Arkadaslar Anlasilan Siz Uzun Zamandan Beri Foruma Ugramamissiniz Ben Size Tüm Olanlari özetligim:ilk önce Nalan Arkadasimiz Böyle Bir Sey Söyledi Keremcem Diziden Ayrilacak Diye Sizin De Bildiginiz Gibi Nalan Arkadasimiz Hep Doru Haberler Getiriyor.sonra Medyapimda Calistigini Söyleyen Bir Arkadas Bir Meil Ati Keremcem öyle Böyle Cekimlere 4 Gün Kala Baska Bir Diziyle Anlasti Ask Oyununu Yari Yolsda Birakti Diye.sonra Burasi Iyice Kaynadi Inananlar Ve Inanmayanlar Olarak Forum Ikiye Ayrildi Bagzi Arkadaslar Dayanamadi Medyapimi Telefonla Aradilar Orda Ki Kadin Ayrilmadigini Söylemis Ama Sonra Aydo Abimiz De Ayrildi Diye Buraya Mesaj Atinca Artik Herkez Inandi Bu Sefer Keremcemin Sitesine Bo Gün Mesajlar Yazmaya Basladik Siteyi Resmen Bombardmana Tutuk Sonra Yine Nalan Arkadasimiz Bir Tiyo Daha Getirdi Sagolsun Sarp Karakteri ölecekmis Yerine Baska Biri Girecekmis Diye Kim Oldugunu Biliyor Ama Meraklandirmak Icin Söylemiyor Durumlar Böyle.
Ne! Pardon bir saniye ya neler olmus burda!? Resman sok oldum arkadasim! Iyi de illaki Sarp karakterini oldurmeleri gerekmiyor demekki bu hususta! Yani yerine pekala baska bir oyuncuda koyabilirler ama yine de benim gozum su ilk bolumlerde Ekin'den tekma yiyen Sarp rolundeki Keremcem'i arar malesef:(:( Bu arada buyuk konusmayayim ama yeni diziye basladiysa eger Keremcem asla izlemem dizisini:)

anil16
23-08-06, 03:42
Dizinin artik tadi kacmaya basliyodu iyice kacti yani.Sarp olurse bu dizi nasil olucak bilmiyorum.Ekin olmedide,Sarp olucek.Vay be.Bide ekin bu yeni karaktere asik olursa pes derim baska bisey demem.Sarp olucek ve o sarpi unutup baska birine asik olucak.Hic iyi olmaz boyle bisey.Yuh,cus falan derim artik.

Diziye nazar geldi,tadi kacti tabiki ama bidz bu diziyi basindan beri izliyoruz ve sonuna kadar ne olursa olsun izlememiz lazim.Buyuk hayranlik buna denir. ;)

Keremcem ciktiysa cikti...artik banane yasemin varya yeter ve artar bile.Ama Keremcem cok pisman olucak ben bunu biliyorum.Ilk rol aldigi ve onu bukadar populer eden Ask Oyunudur.Ve sonuna kadar beklemesi buyuk bir aptallik.Dha fazla unlu olmaya calisiyor galiba ama buna gerek yok biz onu zeten cok seviyoruz ve bosu bosuna hayranlarini kizdirdi.

Zaten su yeni rolu cok salak ve aptalca bi role benziyo.Keremcem'e his yakistirmadim.Ve o yeni dizi tutulmassa cok pisman olucak bence.Butun bu dediklerim keremcemi sevmicegim anlamina gelmez tabikide onun hep buyuk bir hayrani olucam.

Niçle
23-08-06, 03:47
Ya sarp ölmayacak ki yani Nalan dedi ya hani Yasodan aldığı habere göre yeni sarp bulunmuşş Hatta Nalan bunun kim olduğunu biliyo ama söz verdiği için söyleyemiyo bize ama yinede sağolsun ipucları verdiğ bize, bilmeyenlere söylüyorum: esmermiş, daha önce bi dizide oynamış ama tutmamuş, bi dizde de konuk oyuncu olarak oynamış. Böyle yani sarp ölmeyecekmiş, İsmet amca kazada ölecekmiş.

MAKEDONYALI
23-08-06, 03:48
Ne! Pardon bir saniye ya neler olmus burda!? Resman sok oldum arkadasim! Iyi de illaki Sarp karakterini oldurmeleri gerekmiyor demekki bu hususta! Yani yerine pekala baska bir oyuncuda koyabilirler ama yine de benim gozum su ilk bolumlerde Ekin'den tekma yiyen Sarp rolundeki Keremcem'i arar malesef:(:( Bu arada buyuk konusmayayim ama yeni diziye basladiysa eger Keremcem asla izlemem dizisini:)
biz de öyle düsünüyorduk ama böyle sarp karakterini öldüreceklermis yine de ben keremcemin bu kadar gadar oldugunu düsünmüyorum ya bu kadar insan onu yanlis tanimis olamayis bir baska dizi icin yapmaz böyle bir sey belki baska gecerli nedenleri var 5 kurus daha fazla kazanacak diye yapmaz böyle bir sey o magsum yüzün ardinda böyle biri olamas cünkü o bizim sarpimiz:ama kendine yazik eti ve aciklama yapmadigi sürece her sey alehine isliyor nerdesin be bebek sutratlimiz cik artik ortaya kanitla kendini

nehirrrr
23-08-06, 03:51
Himmmm ben Sarp karakterini oldurecekler zannetmistim. Neyse boylesi daha iyi. Aman biz nelere alismadikki arkadaslar buna da alisiriz. Gozumuz Keremcem'e degilde bu yeni geleck oyuncuya da alisir ne olacak! Niclecim beni aydinlattigin icin cok tesekkurler. Anlasilan ben gormeyeli cok seyler olmus bu forumda:)Anil16 arkadasim Keremcem'in yeni oynayacagi dizinin adi ne ki?

Niçle
23-08-06, 03:54
Himmmm ben Sarp karakterini oldurecekler zannetmistim. Neyse boylesi daha iyi. Aman biz nelere alismadikki arkadaslar buna da alisiriz. Gozumuz Keremcem'e degilde bu yeni geleck oyuncuya da alisir ne olacak! Niclecim beni aydinlattigin icin cok tesekkurler. Anlasilan ben gormeyeli cok seyler olmus bu forumda:)Anil16 arkadasim Keremcem'in yeni oynayacagi dizinin adi ne ki?
Bişe değil nehircim, walla ölüp ölmeyeceği konusunda şüpheye düştüm bende... Ama bak gerçekten yeni dizisi nasıl olacak acaba? Düşünsenise Sağır Odada oynuyomuş bide:) Orda da mafya fln oluyomuş:D

nehirrrr
23-08-06, 03:56
Ya yanlışsam söyleyin arkadaşlar Nalan öyle demedimi yoksa benmi yanlış anladım ölecek mi ki yawf ama üff aman be keremcem ne hallere düşürdün bizi:(
Ya kesinlikle ne hallere dusurdun bizi Keremcem? Bir saat icinde hakkinda soylemedigim sey kalmadi:) Yanliz baska bir dizi icin birakmasi kesinlikle bu diziye yapilmis buyuk bir ihanettir. Insan bes bolum daha bekler degil mi! Cok kizdim ya gercekten! Halbuki biz dizimin gelecek sezonu icin neler hayal etmistik:icon_cry:

nehirrrr
23-08-06, 03:58
Bişe değil nehircim, walla ölüp ölmeyeceği konusunda şüpheye düştüm bende... Ama bak gerçekten yeni dizisi nasıl olacak acaba? Düşünsenise Sağır Odada oynuyomuş bide:) Orda da mafya fln oluyomuş:D
Amaniin bu soyledigin yanlizca bir sakaydi oyle degil mi canim:)Yani gercekten boyle bir rol icin birakirsa dizimizi yani... gerisini siz getirin. Umarim dizimzi uygun bir sekilde toparlayabilirler... Ya su avatarima bir bakin arkadaslar. Eger ben dizimizde o sahneleri yeniden goremeyeceksem ne yapiyim Ask Oyunu'nu:icon_cry: :icon_cry:

sılam
23-08-06, 08:26
herkese günaydınlar,

valla nalan'ın getirdiği yeni karakter haberinden sonra resmen kafam patlamak üzere...tam uykuya dalacağım acaba kim diye düşünüp durdum sonra sabahda geç kaldım işe normaldir gece hem sıckalar birde üstüne gizemli adamımız eklenince hiç uyuyamadım...sabah işe gelirken araba da aklıma bir isim geldi hemem bilgisayarın başına oturdum acaba tahmin ettiğim kişi gece konuşulmuş mu diye ama konuşulmamış...evet arkadaşlar benim tahminim Mehmet Arslan niye mi? çünkü liseli bir dizisi vardı tutmadı ilk dizisiydi sonrada belalı baldızda konuk oyuncu oldu hemde fatih aksoy'a yakın biri önceki diziside medyapımdandı...siz ne düşünüyorsunuz olabilir mi? (ben de bile akıl kalmadı artık sabah sabah nelerle uğraşıyorum ah keremcem ah sen bizi bu hale getirdin ya Allah da seni bizim gibi yapsın emi)

sinem75
23-08-06, 08:39
Günaydın arkadaşlar.Dün saat 17.45 de forumdan çıktım ancak bu sabah girmek nasip oldu ve bomba haberler gelmiş siteye Nalan'dan.
Canım arkadaşım Sılam bana sağolsun akşamın özetini geçen bir mesaj geçti.
Şimdide son tahmini okudum.Kendisi yeni karakteri Mehmet Aslan olarak düşünmüş kendisini tebrik ediyorum.Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama mümkündür.Çünkü bende Mehmet Aslan'ın Fatih Aksoy ile çok yakın olduğunu okumuştum.Evet bir dizisi tutmadı bir dizide konuk oyuncu oldu.
Sılacım süpersin arkadaşım seni alnından öpüyorum.

desire72
23-08-06, 08:55
herkese günaydınlar,

valla nalan'ın getirdiği yeni karakter haberinden sonra resmen kafam patlamak üzere...tam uykuya dalacağım acaba kim diye düşünüp durdum sonra sabahda geç kaldım işe normaldir gece hem sıckalar birde üstüne gizemli adamımız eklenince hiç uyuyamadım...sabah işe gelirken araba da aklıma bir isim geldi hemem bilgisayarın başına oturdum acaba tahmin ettiğim kişi gece konuşulmuş mu diye ama konuşulmamış...evet arkadaşlar benim tahminim Mehmet Arslan niye mi? çünkü liseli bir dizisi vardı tutmadı ilk dizisiydi sonrada belalı baldızda konuk oyuncu oldu hemde fatih aksoy'a yakın biri önceki diziside medyapımdandı...siz ne düşünüyorsunuz olabilir mi? (ben de bile akıl kalmadı artık sabah sabah nelerle uğraşıyorum ah keremcem ah sen bizi bu hale getirdin ya Allah da seni bizim gibi yapsın emi)

günaydınlarrrrr...

sılam bencede doğru tahmin etmiş olabilirsin.nalanın verdiği tüyoların hepsi tutuyor. Fatih aksoya yakın bir isim mehmet aslan e yakışıklı da sayılır ama nalan ismini hiç duymadığını söylemişti. Mehmet aslanı nalan önceden bilmiyor olabilir mi?

desire72
23-08-06, 09:07
nalanın verdiği tüyolar doğru çıkıo da mehmet aslan kim ben tanımıyorum yaa mhmet aslantuğdan mı bahsediyosunuz

yok eylül mehmet aslan fahrettin aslanın oğlu çağla şıkelle birliktelerdi bir ara hani. esmer bak buda tutuyor geçen sene gene rüya işçilerinin senaryosunu yazdığı bir okul dizisinde oynamıştı hakan ural filan vardı hani sonra tutmadığı için bitmişti belalı baldızda oynadı sonra. Ama nafile kim olursa olsun Ekine Sarp gibi kimse bakamaz olmaz. Öf yaa arkadaşlar hepinizin avatar ve imzalarındaki resimler öyle güzel ki gerçekten durdukça kötü oluyor insan.

ekin.sarp
23-08-06, 09:23
günaydın herkese
bir haftadır tatildeydim.dün akşam siteye girmemle birlikte tepetaklak oldum.sayfaların bu kadar çoğalmasından kötü bir şey olduğunu anladım zaten.bir de bir kaç keremcemli cümle okuyunca tamam dedim tatil boyunca korktuğumuz şey başımıza geldi.akşamdan beri çoğu sayfayı okumaya çalışıyorum.böyle bir haberden sonra gözüne uyku da girmiyor insanın.dizimiz hakkında olan bir haberi günler sonra öğrendiğime sevineceğim aklıma gelmezdi.onun için tatil günlerimi kar sayıyorum sadece.

kafamda akşamdan beri o kadar çok düşünce dolanıyor ki neye nereden başlasam bilemiyorum bir türlü.sinirlerim tavan yapmış durumda zaten.o yüzden kuracağım cümleleri bile doğru düzgün seçemiyorum.kusura bakmayın.

son bölümlerde üzerinde sıklıkla durduğumuz şey aynıydı.keremcemin performansı,bölümlerdeki sahnelerinin azalması vs.,vs...bunun kaynağı ise yoğunlaştırılmış konser takvimiydi.araya tatilin girmesi dizide bölüm başında ve sonunda birkaç kez görünen keremcem için iyi bir fırsat oldu.evliya çelebi misali yurt içini,yurt dışını turladı durdu.ilk sinyalleri elele dergisinde,ardından ecenin programında verdi.o zamanlar yaptığı açıklama(ma)lardan birşeyler döndüğünü sezmiştik de konduramamıştık bir türlü.böyle birşey olsa bunu müziğe daha fazla zaman ayırmak için yapmak istediğini düşünmüştüm hep.görünen sebep şok etkisi yaptı bende.bu tür haberler hep kulağımıza gelmişti de gülüp geçmiştik.meğerse doğruymuş.ama sebep ne olursa olsun başlanılan işi yarım bırakmak hiç hoş bir şey değil.hele de bu iş o kişinin parlamasını,fark edilmesini sağlamış bir işse...ben ayrılacağı sezon finalinden önce belli olan gürgen özün durumuna alışamamışken bir de keremcem çıktı.

keremcemi sevme,takdir etme nedenlerimizi defalarca sıraladık burada.bunlar (çoğu kişinin ortak görüşünün aksine)dış görüntüyü çoktan aşmıştıbu sebepler.aşk oyunu olmasaydı birkaç kere gördüğüm keremcemin efendi bir tip olduğunu,nerelere gideyimin de güzel bir şarkı olduğunu hala düşünecektim evet,ama o şarkıyı onun söylediğini kim bilir ne zaman öğrenecektim.aşk oyunu sayesinde keremcem ismini sağır sultan bile duydu.keremcemin dolayısıyla aykut gürelin amacına fazlasıyla hizmet etti aşk oyunu daha doğrusu fatih aksoy.sultanahmette dolaşırken telefon edip dizi fikrini keremcemin aklına sokan,medyapımla görüşmesini isteyen o güne kadar keremcemin ismini pek duyuramayan aykut gürel değil mi?
iyiki keremcem kabul etmiş bu teklifi dedik durduk hep.sarp karakteri için biçilmiş kaftandı çünkü.artık öyle bir hal aldı ki bı keremcem=sarp oldu.
şimdi nasıl oluyor da konserlerinden diziye fazla zaman ayırmayan keremcemin diziden ayrılma nedeni başka bir diziye transfer olması oluyor hiç anlamıyorum hiç...bu konuda pek çok konuda olduğu gibi akıl hocasının devreye girdiğini düşünüyorum.ne de olsa dizi işine o ön ayak olmuştu.ama keremcemin hiç mi aklı yok da buna peki diyor!
29 yaşına gelmiş,iyi bir eğitim görmüş,mantıklı bir insandı keremcem.küçük bir çocuğun bile saçma bulacağı bir işe nasıl evet diyor anlayabilmek imkansız.
osman yağmurderelinin sezonu 'DEVAM EDECEK' yazısıyla kapatan bir dizinin başrol oyuncusuna nasıl gelecek sezona yeni bir dizi için teklif götürmesi de çok ilginç.bu nasıl bir piyasadır ki araya tatil girer girmez herkes bir şeyler kapma telaşında!
fatih aksoy reyting konusunda iddialı bir isim...keremcemin de bir bakıma borçlu olduğu bir isim...keremceme de çok güvendiğini biliyoruz.kendisi geçen hafta müzükali seyretmeye bile gitmişti.medyapım boşrol oyuncusunun diziden ayrılmaması için bir yol yordam nasıl bulamadı mı acaba?aynı fatih aksoy dizilerinde ve programlarında yer verdiği sinem kobalın başka dizilerde oynaması için için osman yağmurdereliye hayır diyebiliyor rahatlıkla.

işlerin gün geçtikçe daha çok sarpa sardığı gün gibi meydanda.ama keremcem suskunluğunu koruyor.ama zaman aleyhine işliyor farkında değil.birileri fark ettirse de açıklama zahmetinde bulunsa!bu konuda 'söyle söyleyebilirsen' tecrübesi var.ama orda da hemen açıklama yapmamıştı.yine zaman mı kolluyor nedir!açıklama yaptığı günü çok iyi hatırlıyorum.programın en son yayın gününde yani salı günü irem gürel aracılığıyla açıklama yapmıştı kendi sitesinse.şimdi de dizinin yayın zamanını beklemese bari.yoksa bu kötünün kötüsü olur kendisi için.
çok uzun olmuş ama düşünceler çok olunca yazacak şey bitmiyor.burada keseyim şimdilik.

sılam
23-08-06, 09:23
günaydınlarrrrr...

sılam bencede doğru tahmin etmiş olabilirsin.nalanın verdiği tüyoların hepsi tutuyor. Fatih aksoya yakın bir isim mehmet aslan e yakışıklı da sayılır ama nalan ismini hiç duymadığını söylemişti. Mehmet aslanı nalan önceden bilmiyor olabilir mi?

desire'cim günaydın canım,

Mehmet aslan paparazi haberlerini izlemeyenler pek tanımayabilir dizisini yani nefes nefese zaten çok kısa sürdü izlemeyen çoktur nalan'ın da tanımaması mümkündür forumda bile eminim tanımayan çoktur ama bir gerçek fatih aksoyla aralarının çok iyi olması...bilmem belkide değildir ama yüksek ihtimal gibime geliyor

dizidizidiziler
23-08-06, 09:25
vallahi bende agliyorum gzler sis ya olumunu nasil gorcez peki suan iyice nefret etsem bile yinede kiyamam ekine, ailesine nasil olcakki bu ya dizimizi tamamen mahvetti ya o yeni ask cok yapmacik gibi olcak tabi yasemin altindan kalkar cok basarili ama yeni kisiyi sevecegme inanmiyorum ask oyunu benim icin her zaman ekin ve sarpin o ruya gibi aski olcak dusununya o bolumleri aglamak geliyo insanin icinden ya :icon_cry: evlendikleri gun, 4 yil sonra karsilastiklarina, adada, ekinin kenana evet demesi nikahta ve gozyaslar hersey bu kadar kolay bitermi ya? iste bitermis :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: KESKE BAGLANMASAYDIM BU DIZIYE

Inanılmaz bir olay yaşıyoruz ben hiçbir dizide görmedim böyle değişiklikler. Gerçi Keremcem'inki kadar büyük bir kazığı da bir daha göremeyiz herhalde..
Neyse şimdi dediniz ya ölmüş olacak belki zaman atlaması olur diye, benim aklıma sezon finalimiz geldi. Ekin gözlerini açtı Sarp karşısında mutluluk gözyaşı döktü, oda seni çok seviyorum seni seviyorum dedi.. üffffff
Yeni sezonda bir bakıcaz kızcağızın babası da kocası da ölmüş.
Yüzü hiç gülmedi ki bu kızın, habire ağladı durdu. zavallı. şimdi de avukat olmuş oğlu için yaşayan bir ekin görürüz. zaman atlaması olur...
Orada yakışıklı başka bir avukatımız (yeni karakter) ekine asılır, ekinin en kadim dostu Hakandır (başa döndük Kenan gibi...) sonra yakışıklı avukat habire ekinin peşinden koşar durur (bakınız acıların çocuğu ikinci sarp) Hakan sapıtır aralarını bozmaya çalışır. Finalde de Ekin avukatla nikah masasına oturu bilmem kaçıncı evliliğini yapar... Bu da senin yeni baban oğlum der Sinan'a, siz sağ biz selamet...

Şimdi sizce bu yavan hikaye izlenir mi?

Yoksa bu sene yeni başlayan dizilerden birine kapak mı atsak forumcak???

ekin.sarp
23-08-06, 09:28
mehmet aslan medyapımın dizilerinde oynamıştı daha önce.ben nefes nefese'de beğenmiştim oyunculuğunu.ama aklıma şimdi daha önce forumda okuduğum bir şey geldi bu isim tekrar geçince.doğruluk payını bilemiyorum ama mehmet aslan sarp karakteri için keremcemden önce düşünülen kişiler arasındaymış.ama olmamış sonra nefes nefese için düşünülmüş.

sinem75
23-08-06, 09:33
mehmet aslan medyapımın dizilerinde oynamıştı daha önce.ben nefes nefese'de beğenmiştim oyunculuğunu.ama aklıma şimdi daha önce forumda okuduğum bir şey geldi bu isim tekrar geçince.doğruluk payını bilemiyorum ama mehmet aslan sarp karakteri için keremcemden önce düşünülen kişiler arasındaymış.ama olmamış sonra nefes nefese için düşünülmüş.

Hoşgeldin ekin.sarp canım.Tatil dönüşü hiçte hoş şeylerle karşılaşmadın şok oldun di mi arkadaşım.
Evet sen yazınca şimdi bende hatırladım.Sarp karakteri için önce Mehmet Aslan düşünülmüş o olmamış sonra Berk Hakman'a teklif gitmiş kabul etmemiş
sonrada Keremcem'le görüşülmüş.
Ya içimden bir ses Sılacığımın çok isabetli bir tahminde bulunduğunu söylüyor.

eylül87
23-08-06, 09:42
Hoşgeldin ekin.sarp canım.Tatil dönüşü hiçte hoş şeylerle karşılaşmadın şok oldun di mi arkadaşım.
Evet sen yazınca şimdi bende hatırladım.Sarp karakteri için önce Mehmet Aslan düşünülmüş o olmamış sonra Berk Hakman'a teklif gitmiş kabul etmemiş
artık bu avatarlarda imzalarda başkasımı öpçek ekini ya :icon_cry: :icon_cry: ooff keremcem yaaa neden yaa nedeeeennnnn isyanlardayım arkiler o yüzden kusura bakmayın bu kero hakkında yazdığım son isyanlı söz:img-sorry :img-sorry

desire72
23-08-06, 09:42
günaydın herkese
bir haftadır tatildeydim.dün akşam siteye girmemle birlikte tepetaklak oldum.sayfaların bu kadar çoğalmasından kötü bir şey olduğunu anladım zaten.bir de bir kaç keremcemli cümle okuyunca tamam dedim tatil boyunca korktuğumuz şey başımıza geldi.akşamdan beri çoğu sayfayı okumaya çalışıyorum.böyle bir haberden sonra gözüne uyku da girmiyor insanın.dizimiz hakkında olan bir haberi günler sonra öğrendiğime sevineceğim aklıma gelmezdi.onun için tatil günlerimi kar sayıyorum sadece.

kafamda akşamdan beri o kadar çok düşünce dolanıyor ki neye nereden başlasam bilemiyorum bir türlü.sinirlerim tavan yapmış durumda zaten.o yüzden kuracağım cümleleri bile doğru düzgün seçemiyorum.kusura bakmayın.

son bölümlerde üzerinde sıklıkla durduğumuz şey aynıydı.keremcemin performansı,bölümlerdeki sahnelerinin azalması vs.,vs...bunun kaynağı ise yoğunlaştırılmış konser takvimiydi.araya tatilin girmesi dizide bölüm başında ve sonunda birkaç kez görünen keremcem için iyi bir fırsat oldu.evliya çelebi misali yurt içini,yurt dışını turladı durdu.ilk sinyalleri elele dergisinde,ardından ecenin programında verdi.o zamanlar yaptığı açıklama(ma)lardan birşeyler döndüğünü sezmiştik de konduramamıştık bir türlü.böyle birşey olsa bunu müziğe daha fazla zaman ayırmak için yapmak istediğini düşünmüştüm hep.görünen sebep şok etkisi yaptı bende.bu tür haberler hep kulağımıza gelmişti de gülüp geçmiştik.meğerse doğruymuş.ama sebep ne olursa olsun başlanılan işi yarım bırakmak hiç hoş bir şey değil.hele de bu iş o kişinin parlamasını,fark edilmesini sağlamış bir işse...ben ayrılacağı sezon finalinden önce belli olan gürgen özün durumuna alışamamışken bir de keremcem çıktı.

keremcemi sevme,takdir etme nedenlerimizi defalarca sıraladık burada.bunlar (çoğu kişinin ortak görüşünün aksine)dış görüntüyü çoktan aşmıştıbu sebepler.aşk oyunu olmasaydı birkaç kere gördüğüm keremcemin efendi bir tip olduğunu,nerelere gideyimin de güzel bir şarkı olduğunu hala düşünecektim evet,ama o şarkıyı onun söylediğini kim bilir ne zaman öğrenecektim.aşk oyunu sayesinde keremcem ismini sağır sultan bile duydu.keremcemin dolayısıyla aykut gürelin amacına fazlasıyla hizmet etti aşk oyunu daha doğrusu fatih aksoy.sultanahmette dolaşırken telefon edip dizi fikrini keremcemin aklına sokan,medyapımla görüşmesini isteyen o güne kadar keremcemin ismini pek duyuramayan aykut gürel değil mi?
iyiki keremcem kabul etmiş bu teklifi dedik durduk hep.sarp karakteri için biçilmiş kaftandı çünkü.artık öyle bir hal aldı ki bı keremcem=sarp oldu.
şimdi nasıl oluyor da konserlerinden diziye fazla zaman ayırmayan keremcemin diziden ayrılma nedeni başka bir diziye transfer olması oluyor hiç anlamıyorum hiç...bu konuda pek çok konuda olduğu gibi akıl hocasının devreye girdiğini düşünüyorum.ne de olsa dizi işine o ön ayak olmuştu.ama keremcemin hiç mi aklı yok da buna peki diyor!
29 yaşına gelmiş,iyi bir eğitim görmüş,mantıklı bir insandı keremcem.küçük bir çocuğun bile saçma bulacağı bir işe nasıl evet diyor anlayabilmek imkansız.
osman yağmurderelinin sezonu 'DEVAM EDECEK' yazısıyla kapatan bir dizinin başrol oyuncusuna nasıl gelecek sezona yeni bir dizi için teklif götürmesi de çok ilginç.bu nasıl bir piyasadır ki araya tatil girer girmez herkes bir şeyler kapma telaşında!
fatih aksoy reyting konusunda iddialı bir isim...keremcemin de bir bakıma borçlu olduğu bir isim...keremceme de çok güvendiğini biliyoruz.kendisi geçen hafta müzükali seyretmeye bile gitmişti.medyapım boşrol oyuncusunun diziden ayrılmaması için bir yol yordam nasıl bulamadı mı acaba?aynı fatih aksoy dizilerinde ve programlarında yer verdiği sinem kobalın başka dizilerde oynaması için için osman yağmurdereliye hayır diyebiliyor rahatlıkla.

işlerin gün geçtikçe daha çok sarpa sardığı gün gibi meydanda.ama keremcem suskunluğunu koruyor.ama zaman aleyhine işliyor farkında değil.birileri fark ettirse de açıklama zahmetinde bulunsa!bu konuda 'söyle söyleyebilirsen' tecrübesi var.ama orda da hemen açıklama yapmamıştı.yine zaman mı kolluyor nedir!açıklama yaptığı günü çok iyi hatırlıyorum.programın en son yayın gününde yani salı günü irem gürel aracılığıyla açıklama yapmıştı kendi sitesinse.şimdi de dizinin yayın zamanını beklemese bari.yoksa bu kötünün kötüsü olur kendisi için.
çok uzun olmuş ama düşünceler çok olunca yazacak şey bitmiyor.burada keseyim şimdilik.

ekin.sarp hoşgeldin ve ağzına sağlık ne kadar güzel cümleler kurarak durumu anlatmışsın. Evet keremcemin fatih aksoyu atlayarak başk bir firmaya geçmeside işin başka bir yönü tabi bizim bilmediğimiz çok şey var mutlaka.

desire72
23-08-06, 09:45
Inanılmaz bir olay yaşıyoruz ben hiçbir dizide görmedim böyle değişiklikler. Gerçi Keremcem'inki kadar büyük bir kazığı da bir daha göremeyiz herhalde..
Neyse şimdi dediniz ya ölmüş olacak belki zaman atlaması olur diye, benim aklıma sezon finalimiz geldi. Ekin gözlerini açtı Sarp karşısında mutluluk gözyaşı döktü, oda seni çok seviyorum seni seviyorum dedi.. üffffff
Yeni sezonda bir bakıcaz kızcağızın babası da kocası da ölmüş.
Yüzü hiç gülmedi ki bu kızın, habire ağladı durdu. zavallı. şimdi de avukat olmuş oğlu için yaşayan bir ekin görürüz. zaman atlaması olur...
Orada yakışıklı başka bir avukatımız (yeni karakter) ekine asılır, ekinin en kadim dostu Hakandır (başa döndük Kenan gibi...) sonra yakışıklı avukat habire ekinin peşinden koşar durur (bakınız acıların çocuğu ikinci sarp) Hakan sapıtır aralarını bozmaya çalışır. Finalde de Ekin avukatla nikah masasına oturu bilmem kaçıncı evliliğini yapar... Bu da senin yeni baban oğlum der Sinan'a, siz sağ biz selamet...

Şimdi sizce bu yavan hikaye izlenir mi?

Yoksa bu sene yeni başlayan dizilerden birine kapak mı atsak forumcak???

arzucum dizinin devamını izlesekte bu dizi bizim tutkunu olduğumuz AO olmayacak orası kesin. Biz o uyumlu çiftin aşkını sevdik izledik ah ahhh sinan bir an önce babasını öğrensin diye söyleye söyleye geçen sezon dilimizde tüy bitti şimdi ne oldu öğrenemeden babasız kaldı.

sılam
23-08-06, 09:47

sinem'cim canım arkadaşım demek seninde kafana yattı tahminim gelen tüyoya da cuk diye oturdu...
ben oyunculuğunu beğenmiştim bakalım tutturabilmişmiyim:img-nyam:
ben bizim dizi için berk hakman'ı duymuştum ama Mehmet'i duymamıştım hem Mehmet olursa yabancılıkta çekmez nasılsa senaristlere alışık bakalım bir kaç güne kalmaz gazetelerden haberlerini alırız...

eylül87
23-08-06, 09:47
arkadaşlar ya keremcem ilk boşrolü terkeden diilki başka dizi için meltem cumbulda yılanhikayesinden beşik kertmesi için çıkmıştı ama bu kadar abartılammıştı biz keremcemden böyle bişi beklemediğimiz için koydu bize ama zaman bütün yaraları kapar merak etmeyin ona karşı nefret duymam mümkün diil benim ben hala seviyorum keremcemi yanlışta yapmış olsa

teomanresat
23-08-06, 09:48
Günaydın kızlar.Bakıyorum yeni isimler bulmuşsunuz.Kim gelirse gelsin Ekinin yanına yakıştıramayacağızdır.Sizlerin dediğiniz gibi mehmet aslan olabilirmi bilmiyorum ama Önemli olan ekrandaki Keremcem Yasemin uyumunu bize göstermesi.Bakalım bekleyip görüceğiz.Hoş Mehmet aslan hoş çocuktur.Ama bilemiyorum yani.
Bence sarp ölecek falan diyosunuz ya belki bana tepki vereceksiniz ama ben genede fikrimi söyliyeceğim.Belki bu olaya daha kolay alışmamızı sağlayabilir.Fikrime gelince Bunu dün sekerser arkadaşımızda yazmıştı mantıklı geldi.ence Sarp sadece Ekinin rüyasında gördüğü bir kişi olarak kalsın.Bu olanlar sadece Ekinin rüyasından ibaret olsun.Uykudan uyanınca babasının hastanede ölüm haberini alsın.Sonra hayatına kaldığı yerden devam etsin.Feryal hanım Orhan bey ve Yeldaya gelincede onlarda yeni tanışacağı kişinin ailesi olsun.Saçma mı oldu.Ama Sarpın ölmesinden daha iyidir.O zaman zaten sarp sadece bir rüya deriz.Ve yeni olaylara yelken açarız.

PERİİ
23-08-06, 09:53
günaydın arkadaşlar pek aydınlık bi gün değil ama neyse
bence mehmet aslan bana pek sevimli gelmedi belkide keremcem in yerine başka bi sarp düşünemediğimden dir ya ben çok üzülüyorum neden böyle oldu bu adam ne istedi de şirket vermedi ah keremcem ah ne olurdu bize mutlu sarp ve ekini gösterseydinde birden değilde yavaş yavaş çıksaydın diziden ölürmüydün be adam of offffffffff
aklıma bi senaryo geldi efendim sarp yine kaza geçiriyo sonra yüzü tanınmaz halde estetik gerekiyo ama yüzüde tamamen değişiyo ve tatatam yeni sarp nası ama iyi fikir değilmi

desire72
23-08-06, 09:55
Günaydın kızlar.Bakıyorum yeni isimler bulmuşsunuz.Kim gelirse gelsin Ekinin yanına yakıştıramayacağızdır.Sizlerin dediğiniz gibi mehmet aslan olabilirmi bilmiyorum ama Önemli olan ekrandaki Keremcem Yasemin uyumunu bize göstermesi.Bakalım bekleyip görüceğiz.Hoş Mehmet aslan hoş çocuktur.Ama bilemiyorum yani.
Bence sarp ölecek falan diyosunuz ya belki bana tepki vereceksiniz ama ben genede fikrimi söyliyeceğim.Belki bu olaya daha kolay alışmamızı sağlayabilir.Fikrime gelince Bunu dün sekerser arkadaşımızda yazmıştı mantıklı geldi.ence Sarp sadece Ekinin rüyasında gördüğü bir kişi olarak kalsın.Bu olanlar sadece Ekinin rüyasından ibaret olsun.Uykudan uyanınca babasının hastanede ölüm haberini alsın.Sonra hayatına kaldığı yerden devam etsin.Feryal hanım Orhan bey ve Yeldaya gelincede onlarda yeni tanışacağı kişinin ailesi olsun.Saçma mı oldu.Ama Sarpın ölmesinden daha iyidir.O zaman zaten sarp sadece bir rüya deriz.Ve yeni olaylara yelken açarız.

teoman evet sekerserin senaryosu aslında gerçekten banada iyi geldi.Hem sarp ölmemiş olacak bu arada İsmet amcamız ölecek. sinanında çıkması lazım ve kenanın diziye dönmesi lazım o zaman. Yani SArp aslında hiç yokmuş gibi bir durum olacak öfffff böyle oluncada dizi bizim dizimiz olmayacak .Ha tabi birde hakan var hakanında çıkması lazım o zaman diziden.

desire72
23-08-06, 09:59
bol ekinli sarplı dizinin jeneriği bile değişecek ahhhh ahhh keremcem neden böyle bir karar aldın birde biz anlasak. 2-3 ay daha seni dünya aleme tanıtan bu diziye emek versen ne olurdu.

eylül87
günaydın arkadaşlar pek aydınlık bi gün değil ama neyse
bence mehmet aslan bana pek sevimli gelmedi belkide keremcem in yerine başka bi sarp düşünemediğimden dir ya ben çok üzülüyorum neden böyle oldu bu adam ne istedi de şirket vermedi ah keremcem ah ne olurdu bize mutlu sarp ve ekini gösterseydinde birden değilde yavaş yavaş çıksaydın diziden ölürmüydün be adam of offffffffff
aklıma bi senaryo geldi efendim sarp yine kaza geçiriyo sonra yüzü tanınmaz halde estetik gerekiyo ama yüzüde tamamen değişiyo ve tatatam yeni sarp nası ama iyi fikir değilmi
ı ıııııı pek ii değil canım saçma olur öyle yaa bence hani ekin son zamanlarda anlatıoduya dizide bişiler bence başlasın dizi şimdi sonra gene ekin anlatsın bişler sonra bide bakmışız sinana masal okuyo yanındada sarp olmayan yeni bi karakter ama ası sarp olmasın sarp sadece masal kahramanı olsun ama sinan sinan olsun bu nsıl ama bence iyi olurdu yaaaa

ekin.sarp
Sinem abla hoşbulduk.burayı da hoş bulmayı gerçekten çok isterdim.ama maalesef...tatilde bile aklımdan çıkmayan,tahmin senaryoları üretip durduğum aşk oyununun bu hali fena halde canımı sıkıyor.berk hakma ismini duymuştum ama mehmet aslan büyük bir olasılık.fatih aksoyla da araları iyi.en son kerem rolüyle belalı baldızda rastlamıştım bir kaç kere.
ama işin garip tarafı hangi ismi okursam okuyayım ekrana bakakalıyorum sadece.yaseminin yanında başkasını düşünemiyorum.hele hele aşk oyunu içinde.başka proje olsa olsa hadi bir nebze avutulabilir.profesyonellik sonuçta.yapışık ikiz gibi keremcem-yasemin olmaz.ama o bakışları başka bir ikiliden alcağımı da hiç sanmıyorum.daha önce arzum onan ve mehmet aslantuğ'da yakalamıştım buna benzer bir elektriği.ama geçen zamanla ikisini ayrı ayrı başka projelerde de izlemiştim.pek de yadırgamamıştım.ama bu durum bambaşka.ah keremcem bu yapılır mı hiç?düşündükçe sinirim artıyor sadece.4 gün öncesin den haber ver hem de.hani nerede iş ahlakı?kesinlikle aklım almıyor.kendi sitesine de çok bakamadığını söylemişti daha önce.birileri yazılanları iletti,ordan mı etkilendi nedir?!!yazılanlara bakayım dedim de az önce ağzım iyice açık kaldı.'keremcemin bildiği vardır,sonuna kadar arkasındayız,vb.,o kadar çok mesaj var ki inanamadım.bu mudur gerçek keremcem hayranlığı!!!sevdiğiniz kişi yanlış adımlar atıyor.siz göre göre uçuruma yaklaşmasına yardım ediyorsunuz.madem seviyorsun(ben çoğunun gerçek sevgi olduğuna da inanmıyorum) 'ah keremcem' diye ayılıp bayılıyorsun doğru yolda gitmesine biraz yardım edersin.bu kitlenin elekten elnip üstte kalanların gerçek sevenler olacağını düşünüyordum hep.ama bu gidişle pek bir şey kalmayacak üstte.
inanın şaşkınlığım had hafhada.

teomanresat
23-08-06, 10:17
Valla kızlar aklıma başka senaryolar gelmiyor.Sarpın ölmesinide istemiyorum.Ama desire o söylediğin karakterlere birşeyler uydurabilirler.Bilmiyorum ya ne diyeceğimi şaşırdım.Gittikçe dahada kızıyorum.Dizi başladığında ilk bölüm sonunda burayı az çok tahmin edebiliyorum.Keremceme kızgınlığımız dahada artacak.Bu arada üzücüde olsa vatarımı değiştirdim.Çünki artık Ekin Sarpı bir arada böyle sahneler göremiyeceğiz.Kendimizi alıştırsak iyi olacak.hadi size iyi yorumlar.

ekin.sarp
23-08-06, 10:17
desire72 hoşbulduk.bende senin gibi bu işin altında çok başka şeyler döndüğünü düşünüyorum ilk duyduğumdan beri.ne yani para mı sorun olan,keremceme yetmeyen!sanki başka bir şeyler var bu işin altında.gidilen yol yanlış,seçim yanlış...sonuç olarak her şey yanlış.osman yağmurderelinin dizilerini zaten uzun bir süre önce silmiştim.her dizisi iddialı başlar,saçma sapan biter izlenimi var bende.işte yılan hikayesi,kınalı kar ve bütün mantık sınırlarını aşan melekler adası...kınalı kar ve melekler adasının çekim yeri bursa olduğu için ve çekilen yerlere daha önceden gittiğim için dikkatımı çekmişti.sonra neye benzedikleri malum zaten!
orhan gencebay ve keremcemi aynı cümlede kullanmak çok tuhafıma gidiyor.izleyen nasıl izleyecek bilmem.onu da göreceğimiz varmış.bu kadar da yanlış yapılır mı?senaryosunu da entrika meraklısı nuran devres yazarsa hiç şaşmam.

sinem75
23-08-06, 10:27
Hatırlarsanız dün sabah bir yorum yapmıştım.Med Yapım'ın önünde iki seçenek var diye.Dün akşam forumda olmadığım için bu sabah öğrendim Nalan'ın yeni haberlerini ve benim dün yazdığım yorumdaki 1.seçenekle örtüştüğünü gördüm.
Yeni bir avukat girer diziye Doktor Hakan ile kapışırlar.Ekin'in yaralarını sarmaya çalışırlar,aralarında amansız bir yarış olur demiştim.
Eh pek mütevazı olamayacağım arkadaşlar az çok tecrübe kazandım bu yollarda.
Yanlız şöyle bir değişiklik yapayım Keremcem Bey bir bölüm oynaması için ikna edilirse demiştim gerek yok durduğu yerde dursun.Zaten bu saatten sonra böyle bir şeyi kabul edeceğinide sanmıyorum.Biz Ekin'in ağzından öğrenelim öldüğünü yeter.
Şöyle bir hatırlatma yapayım ve dünkü tahminimi ekleyeyim arkadaşlar.

Günaydın arkadaşlar.
Düşündüm arkadaşlar Med Yapım her şeye rağmen 3 fire ile diziye devam etmeyi düşünüyorsa önünde iki seçenekleri var arkadaşlar.
1.Seçenek:Keremcem en azından bir bölüm oynaması için ikna edilir ve Sarp ilk bölümde hakkın rahmetine kavuşturulup aradan zaman atlaması yapılarak ki bu zaman atlaması en az 2-3 yıl olması gerekir.Geçen yıllarda Ekin oğlunun varlığı ve ailesinin desteğiyle yaralarını sarmaya çalışan, herşeye rağmen dimdik ayakta duran kendisini sadece işlerine vermiş iyi bir avukat olarak karşımıza çıkar ve hikaye bu şekilde devam eder.
Mesela hayatına artık yeni bir erkeğin girmemesi için sıkı duvarlar örmüş bir kadın ve duvarları yıkmak için uğraşan karizmatik ve yakışıklı bir avukat arasında geçer hikaye.Hatta bu hikayeye Doktor Hakan da ilave olur.Yıllar sonra çıkar gelir Ekin'in hayatına tekrar bir şekilde girer.Avukat ve Doktor Hakan Ekin'in kalbini kazanmak için amansız bir yarışa girer.
Ekin Hakan ve karizmatik avukat arasında dizinin adına yakışır bir nevi Aşk Oyunu oynanır.
(Nasıl senaryo ama arkadaşlar)

2.Seçenek:Sarp karakterini canlandıracak yeni bir oyuncu bulunur ve senaryo şu an yazıldığı gibi devam eder.Ekin,Sarp,Hakan arasındaki aşk üçgeni devam eder.

eylül87
23-08-06, 10:37
bence hani ekin son zamanlarda anlatıoduya dizide bişiler bence başlasın dizi şimdi sonra gene ekin anlatsın bişler sonra bide bakmışız sinana masal okuyo yanındada sarp olmayan yeni bi karakter ama ası sarp olmasın sarp sadece masal kahramanı olsun ama sinan sinan olsun bu nsıl ama bence iyi olurdu yaaaa__________________
ya arkadaşlar şurda mis gibi senaryo yazdım yaaa beğenmediniz galiba ama sadece bi fikirdi işte ii olur die düşünmüştüm ama kimse beni sallamıo kii:img-sorry :img-sorry

ceren"
23-08-06, 10:39
Günaydınlar herkese! Anlaşılan son durumda Sarp ölecek. Hakikaten yazık. Koca bir yıl, bir sürü insanın emek verdiği bir yapım nasıl bu hale gelir? Artık Aşk Oyunu nu oynayanlardan biri yok desenize. Sanırım artık konsept olarak da değişir dizi. Ortada artık kendi aralarında değil, bize karşı oynadıkları bir oyun olacak. Yeni oyuncuyu bulmuşlar bile demek.

Belki de Sılam ablanın da dediği gibi Mehmet Aslan'dır. Kim bilir? Ama bir gerçek var ki, bunca yaşananlardan sonra hepimiz yadırgayacağız uzun süre. Kimi getirirlerse getirsinler gözlerimiz eski hikayeyi arayacak. Ama suç bizde mi yoksa son dakikaya bırakılan kararlarda, 4 gün kala çekim erteletenlerde mi? Ama artık hiçbirinin bir önemi yok. Şunu da diyebilirdik, "Aa tabii gitsin kendi bilir, biz arkasındayız". Ama bana göre gerçek değer karşınızdaki insan yanlış yollara saparken, tepkinizi ortaya koymaktır. Bizim de öyle yaptığımızı düşünüyorum. "Şak şak" tutup daha basamakları yeni çıkan bir insanın çöküşüne tanıklık etmektense, sanırım karşı cephede gibi yer alıp olumlu eleştiri yapmak daha yeğdir.

yaren-ekin
23-08-06, 10:44
herkese günaydın öncelikle fatma ablam gelmiş hoşgeldin ablacım ve sanırım hala bir açıklama yok ve herkes açıklama bekliyor yeni bir hbr yok galiba evet seçtiği yolda çok yalnış ama mutlaka pişman olacak ben buna adım gibi eminim nedense ama pişman olduktan sonra halk onu affedermi hiç bir fikrim yok açıkçası

ceren"
23-08-06, 10:45
yaa ben uzun süredir forma girmiodumm noluoo bana özetlemisini keremcem nie diziden çıkıooo

Keremcem neden Aşk Oyunu'nu bırakıyor? Güzel soru. İşin açıkçası bunun sebebini bilen varsa bir adım öne çıksın. Hiçbirimiz gerçek sebebi bilmiyoruz, bundan sonra sanırım çok da önemi yok. Tek bildiğimiz yeni sezonda Keremcem'in artık dizide yer almayacağı. Sarp karakterinin öleceği. Onun yerine yeni bir erkek karakterin diziye dahil olcağı ve bu kişinin de çoktan bulunduğu.

eylül87
23-08-06, 10:47
Keremcem neden Aşk Oyunu'nu bırakıyor? Güzel soru. İşin açıkçası bunun sebebini bilen varsa