Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
hazelangel sarpi oldurecekler maalesef ...
yaaa kesinmi bu sarpı öldürücekleri canım
HazelAngel
23-08-06, 13:41
hazelangel sarpi oldurecekler maalesef ...
öncelikle mesajıma cevap yazdığın için teşekkür ederim. işte ben de üzüldüm bu duruma. keremcem olmadan da dizinin devamının olabileceği yeni bir sarp gelerek kanıtlanabilirdi. keşke böyle olsaydı. sağol tekrar.
yok güzelim artık kimse aramıcak med yapımı baksana salamıolar kii bizi
yarem war benim arkim gelcek birazdan bize arıcaz biz yani inş ii haber werirler yalan bunlar falan die inşallah
slm herkese yeni gelişme varmı dizinin akıbeti hakkında yeni karakter faalan sarp ölüyo denşyo bişey anlamaıdm kim igiryo bellimi biri anlatabilirmi şu düğün yüüznden herşeyden bihaberim ya
HazelAngel
23-08-06, 13:43
Merhabalar Hocam! Son gelişmelerden derlediğimiz haber turumuz:
1. Nalan'dan gelen haberlere göre Sarp karakteri hakkın rahmetine kavuşuyor.
2. Gene kaynağımız aynı; yeni gelecek karakter bir dizide oynamış, bir dizide de konuk oyuncu olmuş. Ayrıca kendileri esmermiş.
3. Anlaşma sağlanmış bu kişiyle ama biz kim oldğunu bilmiyoruz.
4. Büyük ihtimalle gelen karakter avukat olarak girecek diziye.
Ne hallere kaldık sen düşün Hocam!
Tam çıkıyordum, senin cevabını gördüm. Sağol canım. Az önce de söylediğim gibi ben yeni bir Sarp'ın gelmesini tercih ederdim. Keşke böyle olsaydı. Malum birileri bizi yüzüstü bıraktı ya. Kolay gelsin Cerencim. Görüşürüz.:img-lady:
ayseaskoyunu
23-08-06, 13:45
yaaa kesinmi bu sarpı öldürücekleri canım
evet nalan arkadasimiz soyledi
yarem war benim arkim gelcek birazdan bize arıcaz biz yani inş ii haber werirler yalan bunlar falan die inşallah
yaremi biliorum güzelim benim iremden bahsediosun hadi hayırlısı arayın bakalım ama eğer yalan derlerse keremcemden yazılı bi açıklama beklioruz vea sizden de ayrılıp ayrılmadığına dair tamammı canım:img-grin2 :img-grin2
milla_jovovich
23-08-06, 13:48
öncelikle herkese slm!!!
yaaa bu ne biçim iştir anlamadım gitti...artık birileri çıkıp açıklama yapsın yani bu kadar kişiyi süründürmeye hakları yok ya bizde ona göre bilelim akla karayı
eğer devam ederse diziye(inşallah)biz yeni sezonu tartışıp hayallerimizi yazalım zaten bi çok konuda hevesimiz kursağımızda kaldı rüya işçilerinin sayesinde...
eğer keremcem bıraktıyosada diziyi başa gelen çekilir hesabı yerine kim gelebilir yasomuza kim yakışır bari onu bulalım(gerçi nasıl olcaksa)
ayrıca sitemm arkadaşımızın dediği gibi dizimizin çekimleri başlıyacaktı heycan,özlem ve sayfalarca güzel yorumlar okuyacaktık arkadaşlarımızdan derken şu işe bak ya gerçekten ne sebeple olursa olsun keremcem bırakırsa çok kızarım yani sonuçta onu yükselten diziyi böyle harcamak olmaz tamam şarkıcılığına sesine lafım yok seviyorumda dizi olmadanda yükselirdi ama en büyük yapı taşıydı bence dizi bırakırsa onu seven insanları çok kırıcak bilmem farkında mı??? ama ne olursa olsun ben diziyi seyretmeye dewam edicem hem yasoyu bırakmam...
keremcembelgin
23-08-06, 13:48
yaaa arkiler herşey tamamda .yeni gelen karaktere bi şekilde alışacaz çünkü biz birgünlük degil sonuna kadar aşk oyunu fanıyız.ama ben ekinle olacak romantik sahneler takıldım.yani;gelecek karakterle öpüşürken ne hissedecek yaso ve biz alışabilecezmi ona.kabul edebilecekmiyiz.ya yaso nasıl yapacak bunu(yani isteyerek),ya kero bu sahneleri gördügünde içi cız etmeyecekmi nede olsa kankisi.OFF OFFFFFF KEROYAAA bakneler yaşıyoruz burda
dizidizidiziler
23-08-06, 13:49
eweeeeet nalan güzel fikir bende senin gibi yapıcam ekin gözlerini açtı ve dizi bitti bu yeni ewt ewt süper romantik sahnelerde dediğin gibi yaparız evi turlarız bençok sevdim yaaa bu fikriii hehhehehe
Eylül, Nalan ben de dünden beri bunu düşünüyorum.
Ben aslında aşk oyununu 3'e böldüm.
Bana göre aşk oyunu Yağmur sahnesinde kavuştular birbirlerine sarıldılar, sabah harika bir kahvaltı sofrasında mutlu sonla bitti.
gazete mazete haber olayı yok...
İkinci AŞK oyunu dizisi de Ekin ameliyattan çıktı mutlu sonla bitti.
Şimdi bu üçüncü ayrı bir dizi ADI aşk oyunu ama tadı da içeriği de farklı. yeni bir dizi.
Üçüncü aşk oyunu dizimizde hepinizi Yasemin'in yeni projesini izlemeye davet ediyorum arkadaşlar!!!
aslında bence herşey oyuncuda bitiyor mesela kenan karakteri kötü karakterdi diziden ayrıldı geçen hafta ümit millide oynadı serdar yeğin v eşunu farkettim onu görünce hiç aklıma kenan karakteri gelmedi adamda bir karizma başka bir eda vardı bunu sebebi kötü olması diyecekseniz demeyin çünkü bence oyuncu oynadığı karakteri güzel yansıtıyor mesela olgun şimşek yıllarca saf ve komik rollerde gördük onu önce alaca karanlık sonra beya zgelincikte psikopartı canlandırdı hemde psikopat aşık her iki karakterde aynıydı bence ama benim aklımada azizi kaldı yani herkes son işiyle akılda kalabilir önemli olan yaptığı son işle bir önceki işi hatırlatmayacak kadar iyi bir performans göstermesi
ayseaskoyunu
23-08-06, 13:54
Eylül, Nalan ben de dünden beri bunu düşünüyorum.
Ben aslında aşk oyununu 3'e böldüm.
Bana göre aşk oyunu Yağmur sahnesinde kavuştular birbirlerine sarıldılar, sabah harika bir kahvaltı sofrasında mutlu sonla bitti.
gazete mazete haber olayı yok...
İkinci AŞK oyunu dizisi de Ekin ameliyattan çıktı mutlu sonla bitti.
Şimdi bu üçüncü ayrı bir dizi ADI aşk oyunu ama tadı da içeriği de farklı. yeni bir dizi.
Üçüncü aşk oyunu dizimizde hepinizi Yasemin'in yeni projesini izlemeye davet ediyorum arkadaşlar!!!
evet haklisin dogru soyluyosun :img-grin2
ask oyununun bence en guzel sahneleri ilk bolumleri yazin olanlar
sonra birden dram oldu:icon_cry:
dizidizidiziler
23-08-06, 13:55
Sinem'im tam dramatize ettin sen olayı şimdi.Öldürdün bizi.Demek Rüya İşçilerine de malum oluyormuş arada bir.
Ne diyelim.Zengin prens bundan sonra ömrü olsa da affettiremez kendini en azından bizlere.
Nalan önerin çok hoş.Evet Yasemin^'in yeni projesi olarak izlemeyelim bakalım.Ama dizinin adı da değişsin o halde.
Zira Aşk Oyunu adını duydukça aklıma hep Ekin ile Sarp gelecek.Örneğin şöyle olabilir.Oyunun Sonu.
Oyunun sonu değil de arkadaşlar resmen atasözümüz gibi oldu.. Keremcem'in yaptıklarından sonra ancak dizinin ismi olsa olsa "karamanın koyunu sonra çıkar oyunu" olur!!!
yaremi biliorum güzelim benim iremden bahsediosun hadi hayırlısı arayın bakalım ama eğer yalan derlerse keremcemden yazılı bi açıklama beklioruz vea sizden de ayrılıp ayrılmadığına dair tamammı canım:img-grin2 :img-grin2
tmm canımıniçi biz ararız birazdan ben yaremlere gidiom yani iremlere haber falan alırsak özel msj atarım ben sana okiş by
tmm canımıniçi biz ararız birazdan ben yaremlere gidiom yani iremlere haber falan alırsak özel msj atarım ben sana okiş by
tamam bitanecim özel msjını sabırsızlıkla bekliorumm :img-grin2 :img-grin2
bence oyunun sonucu olursa aşk oyunun sonucunu vermiş olurus aynı kapıya çıkar yani bence ekip bu ismi değiştirmese bile bizler kendi aramızda değiştirelim ciddiyim aşk oyhunu demeyelim gecmesin ismi beğendiğimiz yeni bir isim koyalım eminim alışmamzı daha kolay olacaktır ;)
Madem Yasemin'in yeni projesi gözü ile bakmayı deneyeceğiz( nasıl yapacaksak artık???) Yasemin'e ithafen bir isim buldum;
Gözyaşım Kurumadı. Tam arabesk oldu değil mi?
Bir de alternatif öneri; Mazideki Aşk.
Madem Yasemin'in yeni projesi gözü ile bakmayı deneyeceğiz( nasıl yapacaksak artık???) Yasemin'e ithafen bir isim buldum;
Gözyaşım Kurumadı. Tam arabesk oldu değil mi?
Bir de alternatif öneri; Mazideki Aşk.
hehheee süpr yaaa gözyaşım kurumadı fondada bi ferdi tayfur çalarız allahhh tam olur vallaa
Oyunun sonu değil de arkadaşlar resmen atasözümüz gibi oldu.. Keremcem'in yaptıklarından sonra ancak dizinin ismi olsa olsa "karamanın koyunu sonra çıkar oyunu" olur!!!
slm arkadaşlar dizidizilercim bunca aradan ve bunca stres ten sonra hiç yazmaya niyetim yoktu ama senin yazdıklarını okuyunca dayanamadım. harikasın çok iyi bir isim koydun tam on ikiden vurdun( karamanın koyunu sonra çıkar oyunu )
yaseminin yanına kimseyi yakıştıramasam da yeni bir karakter girecek diziye eninde sonunda.tahminler yapılıyor.pek çok isim geliyor akıllara.ben bile kimseyi yakıştıramama rağmen tv'ye alıcı gözle bakmaya başladım.bir baktım akşam 'o olmaz,şu olmaz' diye geçirip duruyorum aklımdan.
şimdi yeni sezon hazırlıkları dizilerde hızla devam ediyor.çoğunun,özellikle yenilerin çekimleri başladı.fragmanları bile dönüyor seyirci kapmak için.benim fragman izleyesim bile yok.hele yaz dizilerine bakamıyorum bile.iki eski dizimi izliyorum fırsat buldukça.geçen akşam yeğenim yüzünden biraz bir diziyi izlemek zorunda kaldım.sünnet sahnesinde,eyüp sultana gittiklerinde hep bizim sinan geldi aklıma,tabi feryal hanımın düşmesi,beyaz elbise görünce ekin...güldüm halime.yeğenim de 'yine mi aşk oyunu geldi aklına,bu sefer hangi sahne' deyip durdu.yeni bir diziye başlamayı hele hiç düşünemiyorum.zaten oyuncudan geçtim artık senaryoyu kim yazıyor,kim yönetiyor,yapımcı şirket hangisi ilk onlara bakıyorum denk gelince artık.bazen şöyle bakıyorum bir şeye 'bu tutmaz' diyorum,çıkıyor.diziler hakkında bilirkişi konumuna geleceğiz yakında aşk oyunu sayesinde.
diziler için herkes oyuncusunu seçmiştir bu zamana kadar.o yüzden oyuncu bulmakta sıkıntı yaşanabilir bu saatten sonra.zaten 44 bölüm sonra bir diziye dahil etmek için oyuncu bulmak epey zor bir iş.ama burda da devreye fatih aksoy girecektir.medyapım dizilerinde görüyoruz ki aynı oyuncular oynuyor çoğu kez.bu aşk oyunu için de geçerli.başka medyapım projelerinde yer alan aydoğan oflu,belit özükan,süha dayımız celal kadri kınıoğlu,hakim kenan ışık ve son olarak doktorumuz yurdaer okur(belalı baldızda konuk oyuncu olmuş meğerse) bunlara birer örnek.şimdi de yeni karakterin fatih aksoyun önceden tanıdığı bir kişi olması büyük bir ihtimal.o yüzden mehmet aslan ismi ön plana çıkıyor biraz.ama kimbilir kimler vardır daha.bu dizi birçok kişinin yıldızını parlattı ne de olsa.yeni gelen kişi de göze çarpmamış bir oyuncu olabilir yine.
ben süha dayının geri dönmesini,zeynepinin peşinden gitmesini çok istedim yeni sezon için.hele onu acemili,cadılı dizide gördükten sonra müthiş rol yeteneğini bizim dizide kullanmasını daha çok istedim.ama sarpsız,serkansız artık bu iş nasıl olur bilmem.onlar muhteşem üçlüydü bir zamanlar ne de olsa.
artık kurtimiz kaldı bir tek.dizinin gidişatı drama mı kayar iyice,romantik-komedi mi olur bilmem ama rüya işçileri bu karakteri harcamasınlar lütfen.cami önünde yağmur altında dua ederken bizi yerlere yatıran,pencere önünde ekin için üzülürken ağlatan kurtiyi kaybetmesinler.anı şekilde gönülü de tabi...ne kadar komik bir karakter olsa da hastanede ekin ameliyata girmeden önceki yüz hali,oyunculuğu çok güzeldi.
bence daha önce medyapım projelerinde yer alan,genç ve karizmatik oyuncuları geçirelim aklımızdan bir bir...
hehheee süpr yaaa gözyaşım kurumadı fondada bi ferdi tayfur çalarız allahhh tam olur vallaa
orhan gencebay da olur canım,hazır keremcemde onun diizisinde oynicakmış ortak noktaları olur hiç olmazsa.yok ya ekin orhan gencebay felan dinlemesin yoksa heryer gözyaşı seline döner valla sarpı felan hatırlar...
arzu abla valla güzel isim bulmuşsun dizimize ama biraz uzun kalmış:img-grin2 özgü abla seninkilerde çok güzel.mazideki aşkkk,ahh ahh...:img-sorry
dizidizidiziler
23-08-06, 14:07
Son iki bölüm daha çekselerdi bitseydi filan diyoruz ya. Biz neler yaptık bu dizi için aklıma geldi. Mutlu son diye mailleri kilitledik hatırladınız mı? Neden?
Duymuştuk ki Ekin ölüyor, SARP da dayanamıyor intıhar ediyor. Dizimiz de bu yaz bitiyor.
Şimdi düşünüyorum da boşuna yormuşuz biz kendimizi o mailleri yazıp herkese gönderirken...Keşke öyle bitseymiş dizimiz. Dramatik ve acıklı ama hiç olmazsa birbirlerine yakışan EKIN VE SARP yüce aşkları yüzünden ölüyorlar...
Attık o mailleri kurtardık dizimizi mutsuz sondan da ne oldu? Elimize ne geçti?
Sarp bile yok artık...Ekin başka birine aşık offffffff...Sinan babasının babası olduğunu bilemeden babasını kaybetmiş...
slm arkadaşlar dizidizilercim bunca aradan ve bunca stres ten sonra hiç yazmaya niyetim yoktu ama senin yazdıklarını okuyunca dayanamadım. harikasın çok iyi bir isim koydun tam on ikiden vurdun( karamanın koyunu sonra çıkar oyunu )
hamişş canım merhaba bu olaylar hakkında hiç yorum yapmadın neler düşünüyorsun bizim karaoğlanın son attığı kazık hakkında????
arzu süpersin valla olayı tek kelimeyke özetlemek gerekirse aynen söylediğin gibi...bizimki karaman koyununu da geçti maşaallahı var karda yürüyüpte izini belli etmeyen cinsten...
orhan gencebay da olur canım,hazır keremcemde onun diizisinde oynicakmış ortak noktaları olur hiç olmazsa.yok ya ekin orhan gencebay felan dinlemesin yoksa heryer gözyaşı seline döner valla sarpı felan hatırlar...
arzu abla valla güzel isim bulmuşsun dizimize ama biraz uzun kalmış:img-grin2 özgü abla seninkilerde çok güzel.mazideki aşkkk,ahh ahh...:img-sorry
yok beee orhan gencebaya küstüm ben artık dinlemem oonun şarkılarını ekinde dinlemesin hıh:img-grin2 artık o romantik sahnelerin sonunda kadife kelepçede çalmaz :img-sorry :img-sorry
k.cem krizi patlak verdikten sonra yorum yapmadım,yapasım gelmedi.yaptığı şey terbiyesizlik,saygısızlık,düşüncesizlik artık ne derseniz..ve affedilir bir tarafı da yok..neyse artık k.cem konusunda birşey demek istemiyorum.
ben yurdaer okur'un yani dr hakan'ın başrole geçeceğini düşünmüştüm sarp öldükten sonra.ama yeni karakter geliyormuş.nalanın verdiği ipuçlarını okuyunca benim de aklıma ilk mehmet aslan geldi.ve kendisini pek sevmem oyunculuk konusunda da başarılı olduğunu düşünmüyorum.
şimdi yeni gelecek karakter,avukat olur.ekin de avukatlık yapmaya başlamış olur zaten.ekin'e aşık olur.e zaten hali hazırda bir aşığımız daha var ekin'e, dr Hakan. böylece sarp-ekin-hakan üçgenini düşünürken biz,yeni bir aşk üçgenimiz olmuş olur.bundan da epey konu cıkar sanırım.
sarp karakterinin cıkmasıyla hikaye tamamen alt üst olmuş oluyor.herşey baştan başlıyor gibi bakıyorum ben.yeni bir dizi başlıyor gibi.
umarım yeni gelen kişiye cabuk alışırız.aslında yurdaer okur yeterdi:) cok iyi oynuyor cunku..mehmet aslan'ın yanısıra da tolgahan da geliyor aklıma ikisinin de oyunculuklarını sevmiyorum.ama mehmet aslan fikri üzerinde duruyorum cünkü kendisi daha önce medyapımın dizisi olan nefes nefese de oynamıştı ve o dizinin de senaryosunu rüya işcileri yazmıştı
kerem__cem
23-08-06, 14:16
yok beee orhan gencebaya küstüm ben artık dinlemem oonun şarkılarını ekinde dinlemesin hıh:img-grin2 artık o romantik sahnelerin sonunda kadife kelepçede çalmaz :img-sorry :img-sorry
bence kadife kelepçe çalar çünküğ o şarkı aşk oyunun keremcemin değilki ama sarp ölmeiyse bilemem çalarlarmı
orhan gencebay'ın ne suçu var canım sen osman yağmur dereli'ye küs.gerçi bizim kimseye suç bulmamamız lazım osman yağmur dereli keremcem'i çekipde kolundan illada bu dizide oynicaksın demedi heralde.kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz.sonuçta keremcemin kendi isteği üzerine o dizide oynicak(ne kadar doğru biliemiyorum başka dizide oynaması ama,bekliyip görücez...)
umarım yeni gelen kişiye cabuk alışırız.aslında yurdaer okur yeterdi:) cok iyi oynuyor cunku..mehmet aslan'ın yanısıra da tolgahan da geliyor aklıma ikisinin de oyunculuklarını sevmiyorum.ama mehmet aslan fikri üzerinde duruyorum cünkü kendisi daha önce medyapımın dizisi olan nefes nefese de oynamıştı ve o dizinin de senaryosunu rüya işcileri yazmıştı
Evet bende böyle düşünüyorum aslında yani sonucta Yurdaer Okur deneyimli oyuncu Dr. Hakan rolunde hepimiz sevmiştik yeni bir karakter yerine
Dr. Hakanla olsaydı Ekin daha iyi olurdu bence.
Basrollerde söyle kaliteli oyuncular görelim değil mi ama?
Yeni düşünülen isimlerin de coğu oyuncu olmayan bu konuda yetenekli olmayan kişiler.
Zaten geçen sezon ağlamak yerine gözünde donuk gözyası ile dolaşan bir
başrol vardı.Ben artık biraz oyunculuk da izlemek istiyorum kaliteli olanından
mümkünse.
:img-help: ya arkadaslar ne oluyor daha dün aksam tatilden geldim iki haftadir yokum hicbirsey anlamiyyorum keremcem diziden ayriliyor mu ama niye
lütfen biri beni aydinlatabilir mi
hamişş canım merhaba bu olaylar hakkında hiç yorum yapmadın neler düşünüyorsun bizim karaoğlanın son attığı kazık hakkında????
arzu süpersin valla olayı tek kelimeyke özetlemek gerekirse aynen söylediğin gibi...bizimki karaman koyununu da geçti maşaallahı var karda yürüyüpte izini belli etmeyen cinsten...
merhaba canım ah sılam neler düşünmüyorum ki ! kazık yiyen biri ne düşünürse aynen onlar geçiyor içimden .bir çoğunuza katılıyorumda yorum yapmayı manasız buldum .değişen bir şey yok çünkü kendimiz hayal ediyor ,kendimiz oynuyoruz kimsenin bir fedakarlık yaptığı taktığı yok görüyorsunuz .adam onu zirveye çıkaran var eden diziyi ve set arkadaşlarını harcamış bize ne kalmış.
sarpın yerine birinin gelmesini hiç sindiremiyorum açıkçası ama yaseminin penceresinden bakıcak olursam olaya bu diziyi izlemeyi düşünüyorum başkasıyla oynuyor olsada. mantığımda bu dizi burda bitsin diyor büyü tamamen bozulmadan sarp ve ekin aşkı olarak zihnimizde kalsın diyor . sonuç ne olursa olsun sarpın yeni dizisini izlemeyi düşünmüyorum bu arada
:img-help: ya arkadaslar ne oluyor daha dün aksam tatilden geldim iki haftadir yokum hicbirsey anlamiyyorum keremcem diziden ayriliyor mu ama niye
ayrılmıyor güzelim çünkü ayrıldı zaten orhan gencebayla bi dizide oynıcakmışta o yüzden takma be güzelim biz hiç üzülmedik:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
kısaca söyle özet gecim arkadasım..
keremcem 4 gün kalasıya ayrıldıgını herkese haber vererek biz hariç bildirmiş.medyapımdan birisi söyledi önce kimse inanmadı ama nalan arkadasımızda dogruladı.hatta ve hatta kurti namı diger aydogan oflu buraya gelerek bize söyledi bunu.sagolsun bizi kale alan o yalnızca.
bu arada ölecekmiş sarp dizide ve yeni biri girecekmiş.bulunmusta bu kişi üstelik.mehmet aslandır diye tahmin yapılıyo ve senaryo üretilyo su anda.hiç birimiz alısamasakta durum bu arkadasım..
ya arkadaşlar bende cidden kötüyüm ya bu haber bende şok etkisi yaptı aşk oyunu benim tek izlediğim diziydi şimdide izlicem asla bırakmam ama aynı tadıda alamam tabi napıcam bilmiyom kafamda yeni sezon için senaryolar düşünürken bu haberi aldım valla oturup ağlıcam nalan abla artık ya ben ilk bölümden beri aşk oyununun fotoğraflarını biriktirdim şimdi onlara baktığımda hep sarpı görücem ben bunu kabullenemem ya ama inş alışırım ya yeni haberlerini bekliyom nalan abla ya bu haber yasemin abla içinde kötü olmuştur söyle ona üzülmesin ya herşey geçer bu dizi keremcemsizde ayakta kalır kimse merak etmesin
ceyda deniz
23-08-06, 14:38
ayrılmıyor güzelim çünkü ayrıldı zaten orhan gencebayla bi dizide oynıcakmışta o yüzden takma be güzelim biz hiç üzülmedik:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
üzülmedeik ve kızmadık demek biraz kendimizi kandırmak veya avutmak olur bence keremcem resmen bizi ve dizi ekibini yarıyolda bıraktı ama biz onun kadar vefazız değiliz ben dizimi sonuna kadar izliycem ve keremcemin yeni dizisinide izlemeyi düşünmüyorum çünkü allah korusun birsüre sonra başka bir diziden daha iyi bir teklif alıp yine aynı şeyi yapabilir yapmasada keremceme okadar sinir oluyorum ki şu an onu başka bir dizide başka bir kızla görürsem sinirden gırtlağına sarılasım bile gelebilir çünkü onu her gördüğümde bize attığı kazık gelecektir aklıma ve sarıldığı kızlada gördüğümde ekinle sarp olsaydı diye aklıma gelecek ve ben daha çok sinirlenicem en iyisi ruh sağlığım açısından hiç izlememek benim için eniyisi olacak.zaten ne alaka orhan gencebayla keremcem hiç uymuyorlar baba oğul olarak hiç yakışmaz bence
üzülmedeik ve kızmadık demek biraz kendimizi kandırmak veya avutmak olur bence keremcem resmen bizi ve dizi ekibini yarıyolda bıraktı ama biz onun kadar vefazız değiliz ben dizimi sonuna kadar izliycem ve keremcemin yeni dizisinide izlemeyi düşünmüyorum çünkü allah korusun birsüre sonra başka bir diziden daha iyi bir teklif alıp yine aynı şeyi yapabilir yapmasada keremceme okadar sinir oluyorum ki şu an onu başka bir dizide başka bir kızla görürsem sinirden gırtlağına sarılasım bile gelebilir çünkü onu her gördüğümde bize attığı kazık gelecektir aklıma ve sarıldığı kızlada gördüğümde ekinle sarp olsaydı diye aklıma gelecek ve ben daha çok sinirlenicem en iyisi ruh sağlığım açısından hiç izlememek benim için eniyisi olacak.zaten ne alaka orhan gencebayla keremcem hiç uymuyorlar baba oğul olarak hiç yakışmaz bence
ewt güzelim zaten kendimi kandırıorum şu anda sen bakma bana üzüldüm ve kırıldım keremceme ama elden ne gelir ki seviyorum işte hala
slm arkiler.bence sarpın yerine gelecek kişi Mehmet Aslan çünkü,bi dizisi yanından kalkmış diyorsunuz,ewt nefes nefese adlı dizide oynamış we yayından kaldırılmış.birde belalı baldızda oynamış.başka bi projede yer almamış.
aaahhh ahhh bu resmi görünce için yandı ooff yaaa nasıl alışçaz biz yokluğuna yaa
ALIŞMAK SEVMEKTEN DAHA ZOR GELİYORR...
http://img85.imageshack.us/img85/5393/animation3hs0.gif (http://imageshack.us)
merhaba canım ah sılam neler düşünmüyorum ki ! kazık yiyen biri ne düşünürse aynen onlar geçiyor içimden .bir çoğunuza katılıyorumda yorum yapmayı manasız buldum .değişen bir şey yok çünkü kendimiz hayal ediyor ,kendimiz oynuyoruz kimsenin bir fedakarlık yaptığı taktığı yok görüyorsunuz .adam onu zirveye çıkaran var eden diziyi ve set arkadaşlarını harcamış bize ne kalmış.
sarpın yerine birinin gelmesini hiç sindiremiyorum açıkçası ama yaseminin penceresinden bakıcak olursam olaya bu diziyi izlemeyi düşünüyorum başkasıyla oynuyor olsada. mantığımda bu dizi burda bitsin diyor büyü tamamen bozulmadan sarp ve ekin aşkı olarak zihnimizde kalsın diyor . sonuç ne olursa olsun sarpın yeni dizisini izlemeyi düşünmüyorum bu arada
hamişş canım burada herkes bir kazık yedi ve hepimiz o kazığın acısıyla kıvranıp duruyoruz çok güzel demişsin kendimiz konuşup kendimiz dert ediyoruz hiç bir şey değişmiyor adam takmıyor bile bizi zaten birazcık taksaydı çıkıp bir açıklama yapardı ona bile tenezzül etmiyor beyfendi ama çıkıp açıklarmı açıklamaz tabi neden mi çünkü bir çok kişi bu olanlardan haberi yok...bu tür forumları takip edenlerin dışında kimsenin olanlaradan haberi yok ve böyle olması sağlanılıyor keremcem'in yoğun bir konser programı var bu aralar böyle bir olay patlak verirse tepki alacağını oda çok iyi farkında ne kadar gizli tutarsak o kadar kar deyip bizleri kek yerine koymaya devam ediyor şahsen bu olayı duydum ve istanbul'da olan bütün konserlerin hiç kaçırmayan ben 30 ağustosta bize 5 dakika uzak mesafede konseri olmasına rağmen asla gitmeyi düşünmüyorum halbuki daha önceleri kaç saatlik mesafelerdeki konserine gittim benim gibi tepki verecek bir çok kişide çıkacaktır herşeyi planlayıp hareket ettiğine çok eminim ben...
keremcembelgin
23-08-06, 14:51
aslında yakışıklıda olabilir yani bakıyorum yasoylada sanki yakışacaklar gibi geliyor ama keroyla oldugu gibi olmayacagı bi gerçek .ama neyapalım sonuna kadar destekaşk oyununa .bence ferdi tayfur deilde ,kadir inanırda olabilir yasoyla onu begeniyo nasılsa adam nasıl dizi çekse hepsi tutuyo örnek gülben ergen ondansonra bu kadar tanındı.valla bence orhan gencebayla tutmuycak niye derseniz adam kaç dizide oynadı yani bi örnek yok .türkfilmleride o zamanlar hep aynıydı amannn neyparsa yapsınlar bize ne biz kendi dizimize bakalım
bence yakılşıklılık o kadar önemli değil ilk başta dikkat çeker ama sonrası oda yetmez önemli olan iyi oynaması mesela yurdaer evdeki yabancıda oynadı çoğunuz görse dikaktinizi çekmezdi çünkü ordaki tipi çok komikti ama burda dikkat çekti benim dikkatimi çatlaklığıyla çekti yada timuçin esen tipim değil rol aldığı herşeyi izlememe rağmen ama hpde bana çok sempatik geldi yakışılık bulduğum bile oluyo velhasıl kelam iş oyuncunun performansında bitiyo kimine göre kerem yakışıklı ama bana göre sarp yakışıklı keremi kerem olarak fazla sevmiyom ama sarpı seviyom
dizidizidiziler
23-08-06, 15:08
bence kadife kelepçe çalar çünküğ o şarkı aşk oyunun keremcemin değilki ama sarp ölmeiyse bilemem çalarlarmı
Aaaa. Olur mu öyle şey. Keremcem bulunmaz hint kumaşı biliyorsun. kendini öyle sanmaya başladı.. Bu nedenle şarkısının da o yokken kullanılmasına izin vermemiştir.. Merak etmeyin. Bu çocuğun artık iyi niyetli olması mümkün değil. Ona korkunç akıl verenler var. Başını yiyecekler Keremcem'in....
kerem__cem
23-08-06, 15:11
Aaaa. Olur mu öyle şey. Keremcem bulunmaz hint kumaşı biliyorsun. kendini öyle sanmaya başladı.. Bu nedenle şarkısının da o yokken kullanılmasına izin vermemiştir.. Merak etmeyin. Bu çocuğun artık iyi niyetli olması mümkün değil. Ona korkunç akıl verenler var. Başını yiyecekler Keremcem'in....
ama biz ne olduğunu bilmiyoruzkii sadece diziden ayrıldığını ve başka diziye başladığını biliyoruz yani bi bildiği vark bunu yapıyoo bu kadar kötülememek lazımmm
eylül87 bu resimleri lütfen koyma çok kötü oluyorum biz sarp la ekine çok alıştık ya arkadaşlar bi yolu yokmusur bu adam kesin karar verip çıktımı şimdi hayatta bi diziye ilk defa bu kadar takıldım onun için forum diye bişey keşfettim yazılar yazdım herkese savundum ve bu kadar şeyden sonra ne oldu mutlu bir son beklerken pufff uçuverdi elimizden sarp kardeş
Eylül87 ne yaptın sen şimdi arkadaşım ya bu resimleri ekledin içim acıyor içim.
O bakışları unutmak mümkünmü of anam of.
Zaten az öncede radyoda ''Seninle Bir Dakika'' şarkısı çaldı.Benim aklıma hemen Ekin'in barda gözlerini aça aça Sarp'a söylediği an geldi.Öyle kötü oldumki kendimi tuttum tuttum işyerindeyim sonuçta ama sonra koyverdim gitti.
Ne olacak bizim bu halimiz arkadaşlar bilmiyorum sizde aynı duyguları paylaşıyormusunuz.Sabah imzam ve avatarımdaki resimleri sileyim dedim inanın elim gitmedi bir türlü.
Biri bana akıl versin biz nasıl unutacağız Ekin ve Sarp'ı.
dizidizidiziler
23-08-06, 15:19
ama biz ne olduğunu bilmiyoruzkii sadece diziden ayrıldığını ve başka diziye başladığını biliyoruz yani bi bildiği vark bunu yapıyoo bu kadar kötülememek lazımmm
Arkadaşım 200 sayfadır aynı tartışmadır gidiyor. ne olur bir de biz başlamayalım.
Çok iyi niyetli bir insan, tüm fanlarına, set ekibine, oyuncu arkadaşlarına çekimlerden 4 gün önce ayrılacağını bildirim böyle bir kazık atar mı?
Anlaşamıyorsa yapımcıyla filan sezon sonunda söyleseymiş....
Olmadı diyelim özel sorunları var, hastalık ailede sorunlar gibi, o zaman çıkıp açıklama yapsın...
O da olmadı, yoğun bir konser programı var diye çıktı diyelim diziden.. Eee Orhan Gencebay ile yeni diziye başlıyormuş???
Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
Lütfen sebeplerini bilmiyoruz. Kötülük için yapmamıştır, iyi niyetlidir filan demeyin artık. Kaç gündür açıklama bekliyoruz onu bile yapmıyor...
Bizi takmıyor yani, diziyi takmıyor, senaristleri, hayranlarını, oyuncuları, o diziden ekmek yiyen kimseyi takmıyor..
Bravo, çok iyi niyetli bir çocuk.. Harika insan, muhteşem yakışıklı Sarp...
Açın gözlerinizi de görün artık... Hayranlık sevmek yapılan her kötü şeye çanak tutmak değildir. Arkadaşın hata yaparsa söyleyeceksin ki, bir daha aynı hataya düşmesin. Yaptığı hatalardan ders alsın...Yoksa uzun vadede daha kötü sonuçlar ortaya çıkar.
Anlaştık mı?
Öncelikle merhaba...
Şimdi bu yoruma katılmamak elde değil.Çocuk,hiç birşeyi düşünmedi ki diziyi bırakırken aaa şarkımı çalsınlar bari desin...Hiç sanmıyorum.Ayrıca aklı verenler mevzusuna çok fena takmış vaziyetteyim...Yiyecekler değil,yediler bile...Geçmiş zaman yani...Allah versede daha fazla yemeseler...
didou_didem
23-08-06, 15:22
sinem ablacım bana da acil lazım o akıldan yoksa kaybedicem valla aklımı korkuyorum ya:(:(.....
aklıma eski sahneler geliyor valla videolar klasörüme gitmiyor elim kopacam yoksa
dizi artik yeni karakteriyle, yeni bir askla nasil olacak cok merak ediyorum...gerci eskisi kadar tad vermeyecek ama olsun gene izlerim...
Zaten az öncede radyoda ''Seninle Bir Dakika'' şarkısı çaldı.Benim aklıma hemen Ekin'in barda gözlerini aça aça Sarp'a söylediği an geldi.Öyle kötü oldumki kendimi tuttum tuttum işyerindeyim sonuçta ama sonra koyverdim gitti.
Ne olacak bizim bu halimiz arkadaşlar bilmiyorum sizde aynı duyguları paylaşıyormusunuz.Sabah imzam ve avatarımdaki resimleri sileyim dedim inanın elim gitmedi bir türlü.
ah sinem'im ah kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş:icon_cry: bende bu gün radyoda kadife kelepçeyi dinledim ve aklıma hangi küfür geldiyse sıraladım bu bize yapılacak işmiydi? artık radyoda yeni dizisinin şarkılarını dinler dururuz orhan bey'de güzel güzel eşlik eder beyfendiye:icon_evil ayy hala inanamıyorum keremcem başka bir karakter olarak karşımıza çıkacak artık o kaşlarını ''baba babacım'' diye çatar durur artık herşey aklıma gelirdi de bir gün keremcemimizin arabeks dizisinde oynayacağı gelmezdi bu dünyada demek ki olmaz olmaz dememek lazım...
Sinem Ablam yorumunu okudum hıh dedim...Aynı ben...Olmuyor yaaa tamam kabullenemiyorum böyle birşeyi ama unutamıyorumda Ekin ve Sarp'ı düşünemiyorum başka birini-ki başka biri bile derken bi tuhafım-Hani bir şarkı var ya bana herşey seni hatırlatıyor diyor...Aynı o durum yanii...Herşey bana onları hatırlatıyor.Ben değiştirdim avatarımı ama ötekileri koymamak için zor tutuyorum kendimi...Valla bir çaresi olan varsa bana das bir tutam lütfen...:img-sorry
Aramıza hoş geldin Hamiş'im.Ne de güzel söylemişsin.Ben de aynen senin gibi düşünüyorum.İzlemem Keremcem yeni dizisinde.
Bu arada Yasemin'in penceresi lafın da pek hoş olmuş.O hiç kızmıyor mu acaba, hiç söylemiyor mu Keremcem'e,sen ne biçim dostmuşsun demiyor mu? Gerçi Keremcem 'e göre dostluk başka iş başka.Aslında profesyonel olan için doğrusu bu.Ama bu insanları tepetaklak ederek yapılmaz ki.Herşeyin bir yolu yordamı var.
Evet bende böyle düşünüyorum aslında yani sonucta Yurdaer Okur deneyimli oyuncu Dr. Hakan rolunde hepimiz sevmiştik yeni bir karakter yerine
Dr. Hakanla olsaydı Ekin daha iyi olurdu bence.
Basrollerde söyle kaliteli oyuncular görelim değil mi ama?
Yeni düşünülen isimlerin de coğu oyuncu olmayan bu konuda yetenekli olmayan kişiler.
Zaten geçen sezon ağlamak yerine gözüne donuk gözyası ile dolaşan bir
başrol vardı.Ben artık biraz oyunculuk da izlemek istiyorum kalteli olanından
mümkünse.
evet ilknurcum maalesef başrolümüzü bir kere ağlarken göremeden gönderdik.
yeni gelen kişinin gercek bir oyuncu olmasını istiyorum.Yurdaer o yüzden yeterdi bence de..mehmet aslan gibi öylesine oyunculuk yapan biri değilde,gerçek mesleği oyunculuk olan biri gelse,şöyle senin de dediğin gibi kaliteli bir oyuncu olsa..
alışmak zor olacaktır ama gelen oyuncu iyiyse,nasıl yurdaer okur bir anda herkese kendini sevdirdiyse yeni geleni de severiz belki hemen alışırız.bu kadar olaydan sonra keremcemin neler yaptıgını,nasıl ayrıldıgını bildikten sonra eski resimlere bakınca üzülmek de gelmiyor içimden bence önümüze bakalım.giden gider..
ve bu kadar olaydan sonra hala keremcemin cıkıp bir acıklama yapmamasına hic bir anlam veremiyorum..çok yoğun olduğundan olsa gerek.
blue_girl4ever
23-08-06, 15:34
Zaten yazın yapılan röp.larda yasemine "dizi devam ediyor mu?" diye sorduklarında 1 ay tatilden sonra çekişmler başlıcak diodu.Ama keremcem'e sorduklarında biraz duraklayıp "onun kararı verilmedi henüz yapımcı şirket tarafından.Sezon finali/final karıışık birşey yaptık.Ekin ölmüyor onu belirttik..Daha bir sonuca varılmış diil." diyordu aynen...Buradan belliymiş biri kesin konuşurken öbürü kaçak oynuyordu..Ben keremcemin dediğine göre ben 44.bölümde gerçek final yapçaklar sandım,ama yaso devam etçek diyince de anlaşmaya varılmış demek die düşündüm.Neyse ya sonuçta bende kafamda AŞK OYUNUNnu 44.bölümdeki finalle bitirdim AŞKLARIYLA ÖLÜMÜ BİLE YENDİLER!!
evet ilknurcum maalesef başrolümüzü bir kere ağlarken göremeden gönderdik.
yeni gelen kişinin gercek bir oyuncu olmasını istiyorum.Yurdaer o yüzden yeterdi bence de..mehmet aslan gibi öylesine oyunculuk yapan biri değilde,gerçek mesleği oyunculuk olan biri gelse,şöyle senin de dediğin gibi kaliteli bir oyuncu olsa..
alışmak zor olacaktır ama gelen oyuncu iyiyse,nasıl yurdaer okur bir anda herkese kendini sevdirdiyse yeni geleni de severiz belki hemen alışırız.bu kadar olaydan sonra keremcemin neler yaptıgını,nasıl ayrıldıgını bildikten sonra eski resimlere bakınca üzülmek de gelmiyor içimden bence önümüze bakalım.giden gider..
ve bu kadar olaydan sonra hala keremcemin cıkıp bir acıklama yapmamasına hic bir anlam veremiyorum..çok yoğun olduğundan olsa gerek.
K.cemden acıklama duymak istemiyorm aslında ben yüzünü bile görmek istemiyorum o derece,geçen 44 bölümü düşündükçe de kızıyorum üzüntüm ise
sadece dizim için Aşk Oyunu için .
Haklısın belki yeni katılan oyuncuyuda severiz Dr. Hakan gibi umarım iyi bir oyuncu olur .
Dr. Hakan rolüde kötü bir karaktere cevrilmemesini isterim ben , ekinin peşini bırakmayan kör kütük aşık bir rol olmaz umarım.O karizmasıyla kalsın Hakan.
ve öyle olacaksa eğer diziden cıksın bile diyebilirim.
kerem__cem
23-08-06, 15:38
Arkadaşım 200 sayfadır aynı tartışmadır gidiyor. ne olur bir de biz başlamayalım.
Çok iyi niyetli bir insan, tüm fanlarına, set ekibine, oyuncu arkadaşlarına çekimlerden 4 gün önce ayrılacağını bildirim böyle bir kazık atar mı?
Anlaşamıyorsa yapımcıyla filan sezon sonunda söyleseymiş....
Olmadı diyelim özel sorunları var, hastalık ailede sorunlar gibi, o zaman çıkıp açıklama yapsın...
O da olmadı, yoğun bir konser programı var diye çıktı diyelim diziden.. Eee Orhan Gencebay ile yeni diziye başlıyormuş???
Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
Lütfen sebeplerini bilmiyoruz. Kötülük için yapmamıştır, iyi niyetlidir filan demeyin artık. Kaç gündür açıklama bekliyoruz onu bile yapmıyor...
Bizi takmıyor yani, diziyi takmıyor, senaristleri, hayranlarını, oyuncuları, o diziden ekmek yiyen kimseyi takmıyor..
Bravo, çok iyi niyetli bir çocuk.. Harika insan, muhteşem yakışıklı Sarp...
Açın gözlerinizi de görün artık... Hayranlık sevmek yapılan her kötü şeye çanak tutmak değildir. Arkadaşın hata yaparsa söyleyeceksin ki, bir daha aynı hataya düşmesin. Yaptığı hatalardan ders alsın...Yoksa uzun vadede daha kötü sonuçlar ortaya çıkar.
Anlaştık mı?
zaten bunun kavgası oldu zamanında bide biz başlamıyalım dediğin gibi ama bu keremcem stardaki programına başlarken zevki kalmadıktan sonra yapmam demişti bi röpörtajında dediği gibi 40 kişi içinde 39 kişi arkasından konuşuyosa buu ayıp yani bence bu konuda herkkez kendince haklı uzatmaya gerek yok
sARqEKiiin
23-08-06, 15:49
K.cemden acıklama duymak istemiyorm aslında ben yüzünü bile görmek istemiyorum o derece,geçen 44 bölümü düşündükçe de kızıyorum üzüntüm ise
sadece dizim için Aşk Oyunu için .
Haklısın belki yeni katılan oyuncuyuda severiz Dr. Hakan gibi umarım iyi bir oyuncu olur .
Dr. Hakan rolüde kötü bir karaktere cevrilmemesini isterim ben , ekinin peşini bırakmayan kör kütük aşık bir rol olmaz umarım.O karizmasıyla kalsın Hakan.
ve öyle olacaksa eğer diziden cıksın bile diyebilirim.
cook halısın
sisley zaten ne söliceide belli
yani dr hakan muhtesem biri
ama ekinle yanyana pek düsünemiorum
kim geliceksede gelsin
biz onuda severiz
ama yaseminin sevmesi önemli
buarada su keremcemn sitesndekii
yorumlar ice sinirimi
bozmaya basladı sanki
bizim onu sevmedimizi
sanıolar
cook gereksiz yorumlar var
hala inanmıyanlar
vaarr deli olucaamm
yaa hala savunanlar bile vaarr..
zaten bunun kavgası oldu zamanında bide biz başlamıyalım dediğin gibi ama bu keremcem stardaki programına başlarken zevki kalmadıktan sonra yapmam demişti bi röpörtajında dediği gibi 40 kişi içinde 39 kişi arkasından konuşuyosa buu ayıp yani bence bu konuda herkkez kendince haklı uzatmaya gerek yok
ewt sana katılıyorum canım eğer gerçktende sette 40 kişinin 39u keremcemin arkasından konuşuyorsa keremcem haklı ayrılmakta dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok haticeye değil neticeye bakalım kero gittimi gitti...BİTTİ...
Unutamaycağız güzelim.Üzülme , yalnız değilsin.Can Dündar'ın bir belgeseli vardı , ardından kitabını da çıkardı.Yüzyılın Aşkları.
Şimdi yüzyılın en sonuncu aşkı olarak literatüre girdi bu ikilinin aşkı.bu onların başarısını gösterir.Tebrik etmek lazım.
Ben ne avatarları, ne resimleri silmem,silemem.Birisi gitse bile yaşattıkları çok güzel duygulardı.
Ama Eylül 87 bence de koyma böyle resimler buraya.İnsanların çok dayanabileceğini sanmıyorum.Benim de baktıkça burnum yanmaya başladı.
Sinemciğim unutmak için uğraşmamak lazım.aksine hep hatırlamak lazım, hep aklımızda kalsın ki Keremcem ne halt ettiğini bu sayede bir gün daha iyi anlasın.Böyle bir partneri (Yasemin) bir daha asla bulamayacağını ve böylesi bir elektriği başka birisiyle bir daha yakalayamayacağını anlasın.Yolu günün birinde Yasemin ile tekrar kesişecek. Onlar istemese bile bu olacak.Bu dediğimi unutmayın.
MAKEDONYALI
23-08-06, 15:56
ewt sana katılıyorum canım eğer gerçktende sette 40 kişinin 39u keremcemin arkasından konuşuyorsa keremcem haklı ayrılmakta dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok haticeye değil neticeye bakalım kero gittimi gitti...BİTTİ...
YAA BU DA NERDEN CIKTI KIM GETIRDI BU HABERI ISTE O ZAMAN KEROYA BEN DE HAK VERIRIM YANI HERKESIN BENIM ARKAMDAN KONUSMASINA BEN SAHSEN DE SINIR OLURUM
YAA BU DA NERDEN CIKTI KIM GETIRDI BU HABERI ISTE O ZAMAN KEROYA BEN DE HAK VERIRIM YANI HERKESIN BENIM ARKAMDAN KONUSMASINA BEN SAHSEN DE SINIR OLURUM
bu hber geçenlerde eklendi canım kero kendisi söylemiş bi röp.te ki doğruysa haklı adamcaz daha fazla keremcemi yargısız infaz etmek istemiyorum belkide aşk oyunu senaristleri sn bi açıklama yapma mümkünse açıklamayı biz yapalım demişelrdir bunu da bilemeyiz o yüzden lütfen daha fazla bu konuyu tartışmayalım rca ediyorum hepimiz üzülüoruz işte bu arada resim için özür dilerim
sARqEKiiin
23-08-06, 16:07
yaa arkadaslar
cook afedersinizz
sinirlerim bozuldu
nolur o siteye uye olan
biri
İZMİRLİPINAR18 nickli
kisiye bi cevap verebilirmi
bole bisi olmaz yaa allah askına bi bakın yazdıklarına
ya cok hizlisiniz valla hiziniza yetisilmio...k.cem bi aciklama mi yapti????birisi sölerse sevinirim:)
Özgücüm Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserini önce sana ve sonra bütün Aşk Oyunu severlere hediye ediyorum.
"Unutturamaz seni hiçbir şey, unutulsam da ben; her yerde sen her şeyde sen, bilmem ki nasıl söylesem, neşemde sen hüznümde sen, bilmem ki nasıl söylesem...”
sARqEKiiin
23-08-06, 16:09
benim gibi düsünenleri burda görmek ne güzel yaaa...ben o ne karar verirse arkasindayim o cok iii akli basinda ne yapcagini bilen biri hem daha yeni dizinin ne oldugunu bile bilmeden dizi hakkinda bile yorum yapanlar var .birileride yasemin ergene yanliz kalcak die üzülüolar.sahsen ben sevinirim bile ayrilsa hem biraz dinlenir hemde....neyse
kimilerinde düsünce namina bisiy yok gügzelim biz ne söylesekte onlar bildigini okuo qama farketmez ne söylerlerse cvplari hazir ben varken meydan bos diil yani benim tek sikintim onlarin yazilari keremcemi askimi üzcek baska bisiy umrumda diil zaten o üzülmesin yeter ona gelcek bütün belalar sikintilar bana gelsin onun üzülmesine dayanam hele aglamasina
buyrun arkadaslar umarım yanlıs
bisi yapmıorumdur ama dayanamadım
sizde gorun
dizidizidiziler
23-08-06, 16:10
Ya dedikodu yüzünden de olsa, sezon sonunda söyleseydi diyoruz ayrılacağını. açıklasaydı????
Neden sizler anlamak istemiyorsunuz? Buradaki art niyeti nasıl görmezlikten gelirsiniz? Bu kadar mı görmüyorsunuz?
art niyete bak, Keremcem der ki? "dedikodumu yapıyorlardı ayrılmaya karar verdim. Ama çıkıp açıklama yapmadım ki yaz boyunca konserlerim dolsun taşsın seyircim azalmasın, ha bu arada en iyi kazığın çekimden 4 gün önce ayrılacağını söylemek olduğunu düşündüm. Tüm yaz diziye devam edecekmişim gibi bir imaj yarattım kendime? Nasıl ne kadar iyi niyetli bir insanım değil mi?"
40 kişinin 39'u arkasından konuşuyorsa demek bir şey vardır ki konuşuyolardır.Bir şey olmasa,K.cem göründüğü gibi çok masum olsa herhalde kimse arkasından konuşmazdı.O yüzden düşün düşün K.ceme hak vereceğim bir durum bulamıyorum.K.cemin sitesinde ne acıklama yapacagını da merak etmiyorum sonucta ne diyeceği az çok belli sadece şu ana kadar yazmaması ilginc.O kadar hayranı var ve k.cem böyle bir olaydan sonra 2 satır yazıp bilgilendirmeyi düşünmüyor.
Lütfen rica ediyorum başka sitedeki olayları unutun.Orası fanlarıyla dolu ve onlar olayın ciddiyetini umursamıyor.Cevap vermeyinn
sARqEKiiin
23-08-06, 16:15
Lütfen rica ediyorum başka sitedeki olayları unutun.Orası fanlarıyla dolu ve onlar olayın ciddiyetini umursamıyor.Cevap vermeyinn
aslında haklısın arkadasım amaa
insan delirio
yaanii bide cevap veremeyincee
millet askımm bebeğimm canımm
olmuss artıkk yanii
keremcem yüzlerine tukurse
yarappi sükür dicek
cinsteen
amaan naparlarsa yapsınlarr
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:16
sizde gorun
Gerçekten şaşırıyorum hala nasıl böyle şeyler yazıyolar...
Ben de bi tanesine rastladım kız ne diyo biliyo musunuz? "Yeni diziye başlamasına çok sevindim hem yeni albümüne denk gelecek dizi de. O albümdeki şarkılar da o dizye uyar..."
Arkadaşlar ben buna körü körüne bağlanmak derim başka bişey demem. Bir insan yanlışlarını da görmelidir sevdiklerinin...Sanki biz hiç sevmedik keremcemi..
40 kişinin 39'u arkasından konuşuyorsa demek bir şey vardır ki konuşuyolardır.Bir şey olmasa,K.cem göründüğü gibi çok masum olsa herhalde kimse arkasından konuşmazdı.O yüzden düşün düşün K.ceme hak vereceğim bir durum bulamıyorum.K.cemin sitesinde ne acıklama yapacagını da merak etmiyorum sonucta ne diyeceği az çok belli sadece şu ana kadar yazmaması ilginc.O kadar hayranı var ve k.cem böyle bir olaydan sonra 2 satır yazıp bilgilendirmeyi düşünmüyor.
gormlaith sana katılıyorum canım...madem bu kadar kişi senin hakkında konuşuyor dön bir sor kendine bunlar neden böyle yapıyorlar diye? sen de arkalarından işler çevirirsen tabi ki adamlarda senin arkandan konuşur senin yaptığının yanında onların ki az bile kalır bence...hem 39'u dedikoducuda bir tek sen mi doğrucubaşısın? benimde hep takıldığım nokta hala neden açıklama gelmediği? yarışma bitince anında geldi peki bunu niye saklıyor? bunuma kötü kokular geliyor bakalım altında neler çıkacak?...
Diyorum size onlar fanları.Delicesine seviolar aşkım bitanem derdindeler.Onlara yanlısı anlatamazsoınız önüne kendileri koymuslarki ona zarar gelmesin
Dert etmeyin derim nede olsa sonucsuz kalır onlarla ugrasmak.Yaş olarak kücükler inada biner iş
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:21
Diyorum size onlar fanları.Delicesine seviolar aşkım bitanem derdindeler.Onlara yanlısı anlatamazsoınız önüne kendileri koymuslarki ona zarar gelmesin
Dert etmeyin derim nede olsa sonucsuz kalır onlarla ugrasmak.Yaş olarak kücükler inada biner iş
Özlemcim haklısın yani, bu sevmek de olmaz resmen gözleri dönmüş hiçbir yanlışı göremiyorlar...Neyse benim umrumda olmaz ama keremcem kendisine bu kadar destek verenleri görünce doğru yaptığını düşünmeye devam edecek. Keremceme kötülük yaptıklarının farkında bile değiller..
ceyda deniz
23-08-06, 16:24
benim gibi düsünenleri burda görmek ne güzel yaaa...ben o ne karar verirse arkasindayim o cok iii akli basinda ne yapcagini bilen biri hem daha yeni dizinin ne oldugunu bile bilmeden dizi hakkinda bile yorum yapanlar var .birileride yasemin ergene yanliz kalcak die üzülüolar.sahsen ben sevinirim bile ayrilsa hem biraz dinlenir hemde....neyse
kimilerinde düsünce namina bisiy yok gügzelim biz ne söylesekte onlar bildigini okuo qama farketmez ne söylerlerse cvplari hazir ben varken meydan bos diil yani benim tek sikintim onlarin yazilari keremcemi askimi üzcek baska bisiy umrumda diil zaten o üzülmesin yeter ona gelcek bütün belalar sikintilar bana gelsin onun üzülmesine dayanam hele aglamasina
sizde gorun
bırakın allah aşkına onlar keremcemin şakşakçıları olmuşlar ben uzaya gidiyorum dese bir an düşünmez peşinden giderler gözleri ondan başka birşey görmeyen bir grup çoluk çocuk diye düşünüyorum bizimde eskiden hayran olduğumuz kişiler vardı ama yanlışlarınıda görmemezlikten gelmiyorduk onların yaşındayken.onlar keremcem 5 6 dizide değiştirse peşinden giderler o yüzden boşverin gitsin
Dizimize girecek yeni oyuncu adayı son olarak Mehmet Aslan olarak tahmin edilmişti çoğunlıkta Nalan'ın o şifreli ipuclarından yola çıkarak mümkündür demişti.
Kendim ve birazda sizlerin gözünün alışması açısından resmini buraya ekleyeyim dedim.Hani ya tahminiz ya tutarsa babında.
http://www.sinematurk.com/images/kisi/12980.jpg
Eh hani fena çocuk değil hani.Ama iş karizmada bitmiyor tabi.Öncelikle adam gibi adam olsun.
sARqEKiiin
23-08-06, 16:24
doru solusun
arkadasım haklısın
cocukk oldukları
yorumlarıyla cıkıo zaten
urasmaya dfeğmez ama
ben dayanamayık
eylül87
arkadasla bi cevap yollattım
napiim yanii dayanamadım
ii bi cevap oldu tabi
anlamalarını beklemiorum ama..
sen öyle diosun ama bitanesi ne yazmış biliomusunuz arkadaşlar aynen cümle şu ''BİRİLERİDE YASEMİN YALNIZ KALCAK DİE ÜZÜLÜOLAR ŞAHSEN BEN SEVİNİRİM BİLE HEM BİRAZ DİNLENİR HEMDE...NEYSE:img-grin2 '' yazmış
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:25
Dizimize girecek yeni oyuncu adayı son olarak Mehmet Aslan olarak tahmin edilmişti çoğunlıkta Nalan'ın o şifreli ipuclarından yola çıkarak mümkündür demişti.
Kendim ve birazda sizlerin gözünün alışması açısından resmini buraya ekleyeyim dedim.Hani ya tahminiz ya tutarsa babında.
http://www.sinematurk.com/images/kisi/12980.jpg
Sinem abla yalnız yanlış hatırlıyo da olabilirim ama nalan esmer olacağını söylemişti, mehmet aslanın saçları sarıya yakın sanki...
sARqEKiiin
23-08-06, 16:25
EYLÜLCÜM ellerine
salıkkk ama sen tekbasına basa cıkamassın o cocuklarla
uye olan varsa yardıma kossun arkadaslar ben
olamadığımdan yazamıorumm
doru solusun
arkadasım haklısın
cocukk oldukları
yorumlarıyla cıkıo zaten
urasmaya dfeğmez ama
ben dayanamayık
eylül87
arkadasla bi cevap yollattım
napiim yanii dayanamadım
ii bi cevap oldu tabi
anlamalarını beklemiorum ama..
cevabın yerine ulaştı canım merak etme sen ama bi daha bişi sölerlerse çoluk çocukla uğraşamıcam falan bişiler dicem sabrımı taşırdılar yaaa
Sinem abla yalnız yanlış hatırlıyo da olabilirim ama nalan esmer olacağını söylemişti, mehmet aslanın saçları sarıya yakın sanki...
Esmermi olacak demişti.Ayol ne bileyim işte bir dizisi yarım kalmış bir dizidede konuk oyuncu olmuş dediniz.Üstüne üstlük ben birde Fatih Aksoy'a yakınlığınıda biliyorum.Sarp karakteri için önce onun adı geçmiş onuda biliyorum.
Parçaları birleştirince Mehmet Aslan çıkıyor.Ama tabi bilemem.Yanılmış olabiliriz.
Ama bu tahmini sevgili Sılam yapmıştı.Ben ve diğer arkadaşlar desteklemiştik.
Bilemiycem başkasıdır belkide.
gormlaith sana katılıyorum canım...madem bu kadar kişi senin hakkında konuşuyor dön bir sor kendine bunlar neden böyle yapıyorlar diye? sen de arkalarından işler çevirirsen tabi ki adamlarda senin arkandan konuşur senin yaptığının yanında onların ki az bile kalır bence...hem 39'u dedikoducuda bir tek sen mi doğrucubaşısın? benimde hep takıldığım nokta hala neden açıklama gelmediği? yarışma bitince anında geldi peki bunu niye saklıyor? bunuma kötü kokular geliyor bakalım altında neler çıkacak?...
evet sılam ben de çok merak ediyorum çok gecikti açıklama yapmak için.k.ceme akıl verenler sanırım bu olayda tökezlediler.bir türlü ne açıklama yaptıracaklarına karar veremiyorlar k.cem'e.ama zaman aleyhine işliyor onun için.sanırım olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyorlardı.şimdi ne desek ne yapsak diye düşünüyorlardır..4 gün öncesine kadar kararını açıklatmayanlar bu işin de içinden çıkarlar herhalde bir şekilde.vardır bir düşündükleri.
sARqEKiiin
23-08-06, 16:31
cevabın yerine ulaştı canım merak etme sen ama bi daha bişi sölerlerse çoluk çocukla uğraşamıcam falan bişiler dicem sabrımı taşırdılar yaaa
gordum cnm cook
saol seninde ellerin
dert gormesin
eet urasmıalım
artık son sözünü yaz ve cıık
cook aağır laflar
ederlersee son bi saldırı yaparıss
yadaa ne haalleri varsa gorurler artık
ceyda deniz
23-08-06, 16:31
mehmet aslan hoş yakışıklı ve karizmatik tolgahanda çok güzel olurdu ama değilmiş nalan arkadaşımız esmer demişti mehmet aslan kumral ama o olamaz gibi ama olsa güzel olurdu gibi geliyor bana
Acaba keremcemin kafasına saksı filenmi düştü birden bire ne bu şimdi hala aklım almıyokr da cıkıp gittiğine sanki cıkacak ve böyle birşey diyceklermiş gibi okuyorum forumları ama yok hepsi aynı bu akşam sanırım kastomonuda konseri var ve bir arkadaşımız gideceğini söylemişti ismini hatırlamıyorum ondan gelecek haberleri bekliyorum belki birşey söyler diye umarım söyler neyse haydi hayırlısı bu arada cekimler başlamışmı haberiniz varmı?
MAKEDONYALI
23-08-06, 16:32
bu hber geçenlerde eklendi canım kero kendisi söylemiş bi röp.te ki doğruysa haklı adamcaz daha fazla keremcemi yargısız infaz etmek istemiyorum belkide aşk oyunu senaristleri sn bi açıklama yapma mümkünse açıklamayı biz yapalım demişelrdir bunu da bilemeyiz o yüzden lütfen daha fazla bu konuyu tartışmayalım rca ediyorum hepimiz üzülüoruz işte bu arada resim için özür dilerim
böyle bir konuya nasil girmis ki yani bence o z6amandan beri beliymis ayrilacagi ama ben buna acicasi inanmadim aydo mu yaso mu gurgen mi yoksa kuzey abimi yapar böyle birt seyi ya da yelda mi hepsi keremceme hayran her konserinde ordalar yani acikcasi inanmadim
Ya cevap vermeyin yaa bırakın kim ne derse desin yakışmaz bize bundan sonra kurcalamak.Adam gitti boşverin..
Neydi su laf.Yorgan gitti kavga bitti.Bizimkide öle bisi iste:)
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:34
Esmermi olacak demişti.Ayol ne bileyim işte bir dizisi yarım kalmış bir dizidede konuk oyuncu olmuş dediniz.Üstüne üstlük ben birde Fatih Aksoy'a yakınlığınıda biliyorum.Sarp karakteri için önce onun adı geçmiş onuda biliyorum.
Parçaları birleştirince Mahmet Aslan çıkıyor.Ama tabi bilemem.Yanılmış olabiliriz.
Haklısın esmerlik hariç diğer hepsi tutuyo.
ben dün nalan esmer deyince kampüsistanın başrol oyuncusu kağan urganclıoğlu aklıma geldi, kampüsistan da çok uzun sürmedi galiba...Valla ben izlemiyodum ama forumdan eski dizlere baktım orda baktım saçı falan siyah hemen olabilir mi diye düşündüm, olacağını da pek sanmıyorum ama neyse...
mehmet aslan esmer diye biliyorum ben o resimde biraz açık renkli çıkmış saçları.hem bir de medyapımın oyuncusu.en yakın olasılık o geliyor bana.
tamam tipi kötü değil yaseminle de yakışırlar belki ama dediğim gibi ben onun oyunculuğunu beğenmiyordum.gerçek mesleği oyunculuk olan biri gelmesini çok isterim.
MAKEDONYALI
23-08-06, 16:36
Acaba keremcemin kafasına saksı filenmi düştü birden bire ne bu şimdi hala aklım almıyokr da cıkıp gittiğine sanki cıkacak ve böyle birşey diyceklermiş gibi okuyorum forumları ama yok hepsi aynı bu akşam sanırım kastomonuda konseri var ve bir arkadaşımız gideceğini söylemişti ismini hatırlamıyorum ondan gelecek haberleri bekliyorum belki birşey söyler diye umarım söyler neyse haydi hayırlısı bu arada cekimler başlamışmı haberiniz varmı?
evet yaa ben de sabirsizlikla bekliyorum insalah iyi haberlerle gelir arkadas(sanmiyorum ama)olabilir belki keremcem cikip hayir ask oyujnu ekibini yari yolda birakmadim derse diziye devam derse iste o zaman benim dogum günüm o zaman olur(AMIN INNSSSAAALLLAHH)
slm arkadaşlar bizimkiler burda bencede mehmet aslan gibi gelio ama tanınmamış biri demişti nalan galiba bu kişi tanınmış baya:img-sorry
Parçaları birleştirince Mehmet Aslan çıkıyor.Ama tabi bilemem.Yanılmış olabiliriz.
valla sinem'cim bütün gece düşündüm ve en sonunda sabah aklıma Mehmet geldi nalan'ın söylediğine tıpatıp uyuyordu bir esmer kısmı tutmadı ama olsun bazen insanların mesela benim kızımın gözleri güneşe çıkınca yeşil oluyor ama normalde ela belki bununda saçları karanlıkta siyah aydınlıkta kahvedir bukelamun gibi yani:img-grin2 hem bu sadece bir tahmin arkadaşlar sinem arkadaşımızda benimle aynı fikirde ki o da sağolsun bilmeyenler için resim koymuş...illede bu olacak değil ya belki de başka karakaşlı kara gözlü yakışıklının biridir biz sadece hala tahmin yürütüyoruz ama ben hala sarıda olsa kahvede olsa Mehmet aslan olabilir diyorum...
Diziye yeni girecek oyuncu kendi sesini kullanmazsa, dublajını kim yapacak. Sarp'ı seslendiren kişi yaparsa çok yanlış olur. Yeni giren oyuncunun seslendirmesini başka birisi yapmalı. İsmi söylenen kişiler aşk oyunu dizisi için seçilmemeli.
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:42
slm arkadaşlar bizimkiler burda bencede mehmet aslan gibi gelio ama tanınmamış biri demişti nalan galiba bu kişi tanınmış baya:img-sorry
Nalan tvyle aram yok o yüzden duymadım adını demişti ama tanınmış demişti dün...
Bana da mehmet aslan olabilir gibi geldi gerçekten...
Ya cevap vermeyin yaa bırakın kim ne derse desin yakışmaz bize bundan sonra kurcalamak.Adam gitti boşverin..
Neydi su laf.Yorgan gitti kavga bitti.Bizimkide öle bisi iste:)
evet bencede özlemcim ya cuk diye oturmuş valla bu lafda.sinem ablanın,öykümün ve diğer arkadaşların içinden geçenlerin aynısı inanın benimde içimden son 3 gündür geçiyo.dün radyoda altın hızma çalıyodu aklıma direk,gülserin ismete barışmak için söylediği an geldi.bi kanalda seninle bir dakika çalıyo,direk aklıma ekinle sarp geliyo.resimlerini birikdirmişdim, evde hergün canım sıkılınca açıp açıp bakardım şimdi inanırmısınız bakasım gelmiyo çünkü bakarsam içimin cız edeceğini bildiğim için bakamıyorum.ne hallere düşdük.nası unutucaz o günleri hiç bilmiyorum...
Diziye yeni girecek oyuncu kendi sesini kullanmazsa, dublajını kim yapacak. Sarp'ı seslendiren kişi yaparsa çok yanlış olur. Yeni giren oyuncunun seslendirmesini başka birisi yapmalı. İsmi söylenen kişiler aşk oyunu dizisi için seçilmemeli.
bizim içimizden geçen tabiki keremcem ama senn söyledğinde çok mantıklı benceede seslendirmeyi sarpı seslendiren kişi seslendirmemeli :img-haha: :img-haha: yazarken bile kendime güldüm bu nasıl bir cümledir yaaa:img-grin2 :img-grin2 :img-haha:
mehmet aslan esmer diye biliyorum ben o resimde biraz açık renkli çıkmış saçları.hem bir de medyapımın oyuncusu.en yakın olasılık o geliyor bana.
tamam tipi kötü değil yaseminle de yakışırlar belki ama dediğim gibi ben onun oyunculuğunu beğenmiyordum.gerçek mesleği oyunculuk olan biri gelmesini çok isterim.
Bende doğruyu söylemek gerekirse mesleği oyunculuk olan birisini tercih ederdim.Hatta ve hatta Ekin'in Doktor Hakan'la(Yurdaer Okur) olmasını isterdim.Bu girecek karakterde ortalığı karıştıracak aşk üçgeninin 3.kişisi olsun isterdim ama yanılmıyorsam Ekin Avukat'la olacakmış.
Üstüne üstlük Yurdaer Okur hem tiyatrocu hemde forumun Sarp'tan sonra gelen gözbebeği olmuştu.Hatta bir kısmımız Sarp'ı bırakıp Hakan'a kaymıştı.
Nalan tvyle aram yok o yüzden duymadım adını demişti ama tanınmış demişti dün...
Bana da mehmet aslan olabilir gibi geldi gerçekten...
hmm bunu duymamıştım o zaman mehmet aslan ihtimali benim kafamda gittikçe artıo
ceyda deniz
23-08-06, 16:45
zaten aynı sesi kullanmazlar çünkü bu gelecek kişi sarpın yerine gelmiyor sarp ölecek bu bambaşka biri olacak dizide yani sarp karekterinin yerine geçmeyeceği için sesininde aynı olması gerekmiyor
didou_didem
23-08-06, 16:45
bence de yaa sarp'ı seslendiren kişi adını yanlış hatırlamıyorsam umut tabak'tı..daha önce özcan deniz'in falan da yapmış seslendirmesini..hatta dün asmalı konak'ın tekrarlarını izlerken sesi duydum içim cız etti valla....
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:47
Bende doğruyu söylemek gerekirse mesleği oyunculuk olan birisini tercih ederdim.Hatta ve hatta Ekin'in Doktor Hakan'la(Yurdaer Okur) olmasını isterdim.Bu girecek karakterde ortalığı karıştıracak aşk üçgeninin 3.kişisi olsun isterdim ama yanılmıyorsam Ekin Avukat'la olacakmış.
Üstüne üstlük Yurdaer Okur hem tiyatrocu hemde forumun Sarp'tan sonra gelen gözbebeği olmuştu.Hatta bir kısmımız Sarp'ı bırakıp Hakan'a kaymıştı.
Sinem abla o da olabilirdi ama artık onu doktor diye tanıttılar bize...Şimdi de onu koymazlar başrole heralde. Bi de yurdaer okur oluyomuş...O zaman da şok geçiririm ben. :img-grin2
aslında haklısın arkadasım amaa
insan delirio
yaanii bide cevap veremeyincee
millet askımm bebeğimm canımm
olmuss artıkk yanii
keremcem yüzlerine tukurse
yarappi sükür dicek
cinsteen
amaan naparlarsa yapsınlarr
Canım sakin ol.onlar daha küçük.Gözü açılmamış , bilinçsiz ,henüz sağlıklı düşünmeyi öğrenememiş olan insancıklar.
( çok ağır olmadı değil mi?) Biz de o yaşlardan geçtik, tutku derecesinde sevdiğim , delirdiğim,ona buna sataştığım ne bir sanatçı ne de bir sporcu , film yıldızı falan oldu.Bizim lise yıllarımızda Hollywood starları çok göz önünde idi.Tom Cruıse vs, ama böyle bir şey ne gördüm ne duydum.Yazık bizim gençliğimize (sözüm meclisten dışarı ) Bunlara laf anlatmaya uğraşmayın.Çünkü anlamazlar.Çünkü hipnotize olmuşlar.Çünkü beynin sol yarısı çalışmıyor.(Beynin sol yarısı daha çok düşünme gücü ile ilgilidir.) Bunlar yarının kayıp kalabalığı maalesef.
Umarım benim çocuğum yarın böyle bir genç kız olmaz.Çok üzülürüm çok.
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:48
hmm bunu duymamıştım o zaman mehmet aslan ihtimali benim kafamda gittikçe artıo
Bende de bayaa kuvvetlendi o ihtimal...Özellikle de medyapım oyuncusu olduğunu duyduktan sonra...
milla_jovovich
23-08-06, 16:48
Arkadaşlar keremcem gittiyse gitti artık kendi bilir bide yeni dizi olaylarında dolayı bırakmışsa ne diyim böyle bi ihanet yapılmaz...ayrıca diğer siteleri falan biz boşverelim onlar bazı şaylere körükörüne bağlanmış insanlar boşuna uğramayın
ben dizi ilk başladığı zaman yasoyu tanıyodum ve onu sevdiğim için seyretmeye başlamıştım ama keremcemi sevmedim mi sevdim destekledim hep sonuna kadar ayrıca burdaki herkeste öyle yaptı ama o gitti kendi bilir yolu açık olsun yine kötü bişey söylemek istemiyorum çünkü bu bize yakışmaz ama ben yine izlerim aşk oyununu sonuna kadar...
ayrıca hastane çekimleri varken ben settekilerle falan muhabbet etmiştim hepsi çok iyilerdi ayrıca tanıyan varmıdır bilmiyorum (çekimde görenlerden)süleyman abi diye biri vardı onunla baya bi konuşmuştum keremcemle yasoyu çok seviyodu...işte çok terbiyeli akıllı biridir diyodu hep keremcem için bide adalara çekime gitçekleri zaman gelirseniz gelin demişti hatta telefon açarsınız isterseniz falan dedi bende almıştım telefonunu bulabilirsem arayıp sorcam o az çok bilir ekipten kaynaklanan bişeyse neyse çok konuştum ama ne olursa olsun her zamanaşk oyununun yanındayım zaten bu forumunda böyle destek olaylarını çok seviyorum böyle oldukça bizimde dizimizinde sırtı yere gelmezz:img-nyam:
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:50
yurdaer okur kim merak ettim şimdi olaya fransız kaldım biraz hangi dizide oynadı bu kişi
Bizim dizimizde dr. hakan varya onu oynayan oyuncu...
didou_didem
23-08-06, 16:50
yurdaer okur kim merak ettim şimdi olaya fransız kaldım biraz hangi dizide oynadı bu kişi
canım yurdaer okur bizim doktor hakan'ımız var yaa...o işte...
zaten aynı sesi kullanmazlar çünkü bu gelecek kişi sarpın yerine gelmiyor sarp ölecek bu bambaşka biri olacak dizide yani sarp karekterinin yerine geçmeyeceği için sesininde aynı olması gerekmiyor
Belli olmaz, biz yazalım da belki dikkatlerini çeker, bu aralar oyuncu arayışındalar, bu detaya konsantre olamazlar, söylemekte ve yazmakta fayda var. Aynı sesi, bir çok dizilerde duyduğumuz için aynı sesin kullanılması ihtimali vardır.
http://img241.imageshack.us/img241/2452/sarolancopyme3ek9.jpg (http://imageshack.us)http://img152.imageshack.us/img152/5324/ce469ddeea334546b647cb03bmr6.jpg (http://imageshack.us)
eğer mehmet aslansa bi bakalım yakışıolarmı
MAKEDONYALI
23-08-06, 16:51
Yaaa Benim Aklima Bir Sey Takildi Sarpin Ailesi Ne Olacak Orhan Amca Kiminle Dalasacak Serkan Yook Sarp Yoook Yaaa Iyice Kacti Dizinin Tadi Bu Hale Gelmemeliydi Ask Oyununu Bu Olmamaliydi Kocaman Bir Oooffff Oooooffff
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:52
Belli olmaz, biz yazalım da belki dikkatlerini çeker, bu aralar oyuncu arayışındalar, bu detaya konsantre olamazlar, söylemekte ve yazmakta fayda var. Aynı sesi bir çok dizilerde duyduğumuz için aynı sesin kullanılması bir ihtimali vardır.
Gerçi oyuncuyu bulmuşlar çoktan, bizde acaba kimi buldular diye düşünüyoruz...
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 16:53
Yaaa Benim Aklima Bir Sey Takildi Sarpin Ailesi Ne Olacak Orhan Amca Kiminle Dalasacak Serkan Yook Sarp Yoook Yaaa Iyice Kacti Dizinin Tadi Bu Hale Gelmemeliydi Ask Oyununu Bu Olmamaliydi Kocaman Bir Oooffff Oooooffff
Sarp ölürse onlar da ekine destek olur ya da ne bileyim aile dostu olarak kalırlar. Ama inanın ben de sıkılmaya başladım keremcem 4 ay daha dişini sıkamadı...Yine başa dönmeyelim de...:icon_cry:
ceyda deniz
23-08-06, 16:54
Bizim dizimizde dr. hakan varya onu oynayan oyuncu...
a onun adı yurdaer okurmuydu bende kim bu yurdaer diye merak ediyordum cevapladığnız için teşekkürler bende doktor hakanın gerçek ismi ne diye merak ederdim hep
ah keşke...yurdaer okur olsun istiyorum bende başroldeki kişi..çünkü çok iyi bir oyuncu.arayı bozan kişi yurdaer değilde yeni gelen kişi olsun isterim.
bir de aklıma gelen bir şey daha var,yurdaer okur psikopat rollerini çok iyi oynarmış gibi gözüküyor şimdi yeni psikopatımız yani yeni kenanımız hakan olabilir gibi geliyor.
Gerçi oyuncuyu bulmuşlar çoktan, bizde acaba kimi buldular diye düşünüyoruz...
Çekimler başlamadan oyuncular değişebilir. Bugün bulunur, yarın değişir, söylenen isimler bence aşk oyunu dizisi için seçilmemelidir. Söylediğiniz isimlerden birisi Nefes nefese adlı dizisi ile Belalı baldız dizisinde rol aldı.
http://img241.imageshack.us/img241/2452/sarolancopyme3ek9.jpg (http://imageshack.us)http://img152.imageshack.us/img152/5324/ce469ddeea334546b647cb03bmr6.jpg (http://imageshack.us)
eğer mehmet aslansa bi bakalım yakışıolarmı
allah iyiliğini versin arkadaşım daha ortada fal yok yumurta yok hemende koyduk yanyana.gerçi bikaç ipucu var elimizde ama kesin değil..şöyle bi bakıyım sarp ekin kadar olmasalarda eh yakışmışlar,off bu sözü nası diyorum kendime bile inanamıyorum.resmi bulup koyduğun için çok teşekkürler arkadaşım.bakın bu resimde okadar açık çıkmamış saçları.uyuyor yani,bencede mehmet aslan olabilir...
MAKEDONYALI
23-08-06, 16:59
Sarp ölürse onlar da ekine destek olur ya da ne bileyim aile dostu olarak kalırlar. Ama inanın ben de sıkılmaya başladım keremcem 4 ay daha dişini sıkamadı...Yine başa dönmeyelim de...:icon_cry:
KESINLIKLE ÖYLE BENCE DE AILE DOSTU OLARAK KALIRLAR AMA BANA SACMA GELEN NIYE SARP KARAKTERINI ÖLDÜRÜYORLAR SARPA BÜYÜK ASKI YÜZÜNDEN KENANA 4 YIL BOYUNCA ELINI SÜRDÜRTMEYEN EKIN BASKASINA ASIK OLACAK SARPI UNUTACAK O BASKA KISININ AILESI DE VAR BU NE DEMEK OLUYOR BIZIM ORHAN AMCA ARTIK ARKA PILANDA KALIR BELKI BIR KAC BÖLÜM GÖSTERIRLER AMA SONRA YAVAS YAVAS O DA KAYBOLUR
ah keşke...yurdaer okur olsun istiyorum bende başroldeki kişi..çünkü çok iyi bir oyuncu.arayı bozan kişi yurdaer değilde yeni gelen kişi olsun isterim.
bir de aklıma gelen bir şey daha var,yurdaer okur psikopat rollerini çok iyi oynarmış gibi gözüküyor şimdi yeni psikopatımız yani yeni kenanımız hakan olabilir gibi geliyor.
Bak bu olabilir yani dr Hakan'ın psikopata dönüşmesi.Bilirsiniz meşhur tipik senaryo örneğidir mesela gümüşte aynı senaryo olmuştu önce engin'i melek gösterdiler sonra psikopat yaptılar bizim dizide herşey ters olduğu için bu mümkündür Kenan'ı ve Bernayıda şeytanken melek yapmışlardı Dr Hakan'ı da gözü dönmüş bir aşığa çevirebilirler...
Herkese selamlar,
Keremcem'in ayrılığının ardından yeni başroller düşünülüyormuş anladığım kadarıyla.Arkadaşlar her şey tepetaklak olmuşken kim gelsin kim gitsin diye düşünemiyorum aslında.Sadece bildiğim tek şey ne olursa olsun Aşk Oyunu'nu izlemeye devam edeceğimdir.Tüm ekip çok mağdur oldu bu durumlar yüzünden.Umarım hayırlısı olur.Her şey düzelecek arkadaşlar buna eminim yeter ki biz hep beraber olalım.
Bilgisayarım yine tamirde görüşmek üzere.
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın Mehmet Aslan sadece bir tahmin.O olmayadabilir.
Bizler sadece Nalan'ın ipuçlarına dayanarak bu sonuca vardık.
Lütfen kesinmiş gibi konuşmayalım.
MAKEDONYALI
23-08-06, 17:14
Bence Mehmet Olsaydi Nalan Bize Direk Cocuk Yakisikli Derdi Haaa Simdi Aklima Bir Sey Geldiyaa Nefes Nefese Diye Bir Diziydi Ben Bayilirdim O Diziye Ama Coook Kisa Oldu Belki De Tutmadigi Icin Bitirdiler Diziyi Sanirim Nalanda Da Böyle Bir Ipucu Vardi
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın Mehmet Aslan sadece bir tahmin.O olmayadabilir.
Bizler sadece Nalan'ın ipuçlarına dayanarak bu sonuca vardık.
Lütfen kesinmiş gibi konuşmayalım.
sinem'e katılıyorum arkadaşlar herkes tahminlerde bulundu fakat en uyanı Mehmet diye herkes Mehmet'in üstünde yoğunlaştı sonra yine hayal kırıklığına uğramayalım tam bu düşünceye alışmışken hiç ummadığınız başka birisi çıkarsa daha kötü oluruz bence tahmin yürütmeye devam edelim kesinmiş gibi yakıştırmalar yapmayalım...
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 17:21
valla arkadaşlar düşününce mehmet aslan bana uygunmuş gibi geldi.yassonun yanına yakışır.da siz mehmet aslanı nerden buldunuz?
sılam'ın tahmini, ama gerçekten kendimizi mehmet aslan diye şartlandırmayalım, yoksa gelen oyuncu gayet iyi bile olsa ikinci bir hayal kırıklığı yaşarız..Başka isimler düşünelim...
sılam, keremcemin bir açıklama yapmasını bekliyoruz.ama sanki daha çok bekleyeceğiz gibi geliyor bana.yarışma programını bitirme kararını vermesi ve açıklama yapmasıyla bu farklı bir durum zaten.orda anında açıklama yaptı gibi gelebilir ilk bakışta.ama biraz bakınca orda da son anda yaptı açıklamasını aslında.nasıl mı?şöyle ki;açıklama yaptığı gün normal şartlarda yarışmanın yayınlanması gereken gün olan salı günüydü.o gün açıklama yapmaması halinde insanlar boşu boşuna programı bekleyip duracaklardı o akşam için.o da tam yumurta kapıya dayanmak üzereyken bitirdiğini haber verdi.üzerindeki güven duygusunu boşa çıkarmamış oldu.
şimdiki durumda ise internetle ve özellikle bizim siteyle ilgisi olmayanlar keremcemin diziden ayrılma kararından bir haberler.ben bile öğlen telefonda konu açıldığında yeğenimi inandıramadım bu duruma.hele orhan gencebayla yeni bir diziye başlayacağını söyleyince 'şaka mı yapıyorsun?' dedi.en sonunda 'görürsün nasılsa' değince inandı.internet ortamı dışında bu haber daha dallanıp budaklanmazken keremcemin açıklama yapması pek mümkün gibi görünmüyor.ki zaten önündeki konser programı bile bitmemişken böyle bir açıklama yapması 'gerçek sevenleri' tarafından hiç hoş karşılanacak bir durum değil.diğerlerine girmek bile istemiyorum.kendi sitesindeki her ne olursa olsun destek vereceklerini anlatan mesajları okuyunca şaşkınlığım daha da arttı.orada da mantık dahilinde mesajlar var tek tük.ama o yorumlara yazanlara söylenmedik laf bırakılmamış.bizim forumdan arkadaşların mesajları da vardı sanırım.yazanlar arasında Özgü abla da vardı galiba ya da kullanıcı adı benzerliği de olabilir.
sonuç olarak çoğu kişi keremcemin diziye devam edeceğini sanıyor hala.keremcem de bunun verdiği rahatlıkla çalışmalarını son sürat devam edecek.bu durumun nereye kadar süreceği bilinmez ama diğer açıklaması gibi son anda gelmesse kötünün iyisi olur kendisi için.
bu işlerin içine yeni giren biri olarak tabiki akıl aldığı,danıştığı kişiler olacak etrafında(her yeni giren gibi).ama bu noktada insanın yardım alacağı kişileri çok iyi seçmesi gerekiyor.seçimin yanında kendi karar verme özgürlüğü de olmalı.hala aklım almıyor ve biliyorum ki almayacak da.böyle bir seçimi nasıl yaptı,bunu nasıl yakıştırdı kendine çözmek imkansız.yüksel aytuğ bir yazısında 'keremcemi hiç mi uyaran yok etrafında' demişti.bunu yapmak için duvarı aşmak lazım.tabi aykut gürel izin verirse!her şey uzaktan yolunda gibi görünüyor ama aykut güzel keremcemi yanlış yolda koşturuyor belki de şarkısında dediği gibi diyar diyar sürüklüyor.dediğiniz gibi keremcemin başını yediler daha fazla yemeseler bari!aklını kullanıp kendini kullandırmasa keşke.bunun için acilen uyarıya ihtiyacı var.zararın neresinden dönülse kardır sonuçta.yoksa tam yıldızı parlamışken sönenler arasına katılacak ve çok yazık olacak hem kendine,hem de şarkılarına...
Varya çocuğun resimlerini bile ekledik ya foruma.Başkası çıkar ise yeni bir şok geçiririz ama alışkınız nede olsa bu ne ki.
Akşam İzmir'de akrabamızın kınagecesi vardı bir güzel kurtlarımı döktüm.Sabah gelincede Nalan'ın şok haberleriyle karşılaştım.
Bu akşamda düğün var.Akşama foruma yine giremeyeceğim.
Düğünde bol bol eğleneceğim.Ne diziyi ne forumu ne de Keremcem'i düşüneceğim.Yeter artık ya kaç gündür helak oldum.Eğlenmek benimde hakkım.
Bizim burada anamız ağlarken Keremcem Beyfendi hala susmaya devam ediyor,bir açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor sitesinden.Adamın umru bile değil.
Sabah yeni heberlerde buluşmak dileğiyle hepinize selamlar,sevgiler.Hoşçakalın arkadaşlarım.
merhaba arkadaşlar.benim gelecek olan yeni oyuncuyla ilgili bir tahminim var,hem esmerde :) Mert Ali Yavuzcan olabilir mi sizce? bildiğim kadarıyla kanlı düğün(2005) ve mühürlü güller(2003) dizilerinde oynamıştı, birde dar alanda kısa paslaşmalar(2000) adındaki filmde de oynamış.bilkent üniversitesi tiyatro bölümünden mezun.ne dersiniz? sanki bana olabilirmiş gibi geldi.tam araştırmadım ama...
Evet ekin,sarp.Benim oradaki nickim ozgutur.Ben de dün akşam girip baya salladım sağa sola.
Hatta Havincim'in mesajı vardı kopyaladım.Kendimden yazdım bir kaç tane.Bir kaçının gözü açılır belki diye ama
benim ordakilerden umudum yok.Az önce de onlarla ilgili görüşümü açıklmaıştım zaten.
Ama bu akşam bir eylem planım daha var.Direk Keremcem Efendi'ye '' bizi ne zaman adam yerine koymayı düşünüyorsunuz?'' şeklinde bir soru yönelteceğim.Hoş duyana , ama olur da kendisine iletilir diye.
keremcembelgin
23-08-06, 17:31
yapmayın arkadaşalar tabikiii şimdilik yani olay daha çok sıcak oldugu için kimseyi yakıştıramıyoruz kerodan başka ama bence mehmet aslanla olur bu iş yakışırlar izledikçe .aman bende nededigimi biliyomuyum sanki.açıklama konusuna katılmıyorum.çünkü; keronun menejeri defalarca arandı,yani bence biliyodur bizimbildigimizi ve tepki verdigimizi.yani o okumadıysa irem hanım var dimi sürekli dibinde geziyo o yetiştirmiştir bence ama bu saate kadar açıklama yapması gerekiyodu.neden yapılmıyo ben onu merak ediyorum sadece.bide yönetmenimiz bile bize her konuda burda yazdı ve cevap verdi .oda yazabilir çıktı diye ama kimseden tık gelmiyo yaaaa
ceza_cansu
23-08-06, 17:42
arkadaşlar ben demin mert ali yavuzcan isimli oyuncunun fotoğrafını koydum ama sanırım silinmiş
kerem__cem
23-08-06, 17:46
arkadaşlar sanırım tek cümlelik mesajlar kesiliyoo bence mehmet aslan mert ali yavuzcanda çok çok daha yakışır ama daha belli değil keşke nalan arkadaşımız baş harfini verse bari yaa bizde daha çok seçenekler belirleriz
arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama resmi gördükten sonra mehmet aslana daha sıcak baktım.yani odaha iyi görüntü olarakta daha hoş derim ben.
arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama resmi gördükten sonra mehmet aslana daha sıcak baktım.yani odaha iyi görüntü olarakta daha hoş derim ben.
ewt canım hem daha hoş hemde sanki yakışıcaklar gibi deme ya olucaksa mehmet aslan olsun bence yaaa
dizidizidiziler
23-08-06, 17:50
merhaba arkadaşlar.benim gelecek olan yeni oyuncuyla ilgili bir tahminim var,hem esmerde :) Mert Ali Yavuzcan olabilir mi sizce? bildiğim kadarıyla kanlı düğün(2005) ve mühürlü güller(2003) dizilerinde oynamıştı, birde dar alanda kısa paslaşmalar(2000) adındaki filmde de oynamış.bilkent üniversitesi tiyatro bölümünden mezun.ne dersiniz? sanki bana olabilirmiş gibi geldi.tam araştırmadım ama...
Ya olmasın ben Mert ali yavuzcan'ı hiç yakışıklı bulmadım....Fakat oynadığı dizi kanlı düğün de MEDYAPIM'ın hazırladığı bir diziymiş...
haberler kısmını okudunuzmu yassonun sitesinde çekimler pazar günü başladı yazıyomuş.nalan doğrumu arkim sen bilirsin ben inanmadım ama?
*KeReMcEmCi*
23-08-06, 17:51
ya ben okudum o haber dogru mu?? yani keremcem ayrilmadi mi?
kerem__cem
23-08-06, 17:51
arkadaşlar aşk oyunuyla ilgili haberlere baktığımız zeynep_160 adlı arkadaşımız diyorki keremcem diziden ayrılmadı yaso resmi sitesinde yazımuş hatta çekimler pazar günü başlamış
[QUOTE=tugchemre]arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama resmi gördükten sonra mehmet aslana daha sıcak baktım.yani odaha iyi görüntü olarakta daha hoş derim ben.[/QUO
sana katılıyorum fakat mert ali yavuzcan' ın bana göre daha naif bir duruşu var ,bakışları daha yumuşak, bence o ışığı mert ali daha iyi yayar tabi benim fikrim...
dizidizidiziler
23-08-06, 17:52
arkadaşlar sanırım tek cümlelik mesajlar kesiliyoo bence mehmet aslan mert ali yavuzcanda çok çok daha yakışır ama daha belli değil keşke nalan arkadaşımız baş harfini verse bari yaa bizde daha çok seçenekler belirleriz
Ay vermesin baş harfi filan baksana ikisinin de adı M ile başlıyor.. çok kötüüüü..
Bence Ozan Güven oynasın olsun bitsin!
aaayyy arkadaşlar herkes olabilir ama yağmur zamanındaki adını hatırlayamıcam konuk bi oyuncu vardıya hani eylülü seven avusturalyadan gelmişti o olmasın çok gıcık ve çok itici nee çekimlermi başlamış hadi canımm
kerem__cem
23-08-06, 17:55
Ay vermesin baş harfi filan baksana ikisinin de adı M ile başlıyor.. çok kötüüüü..
Bence Ozan Güven oynasın olsun bitsin!
ama ne biliyim tahminler artar diye dedim ama ozan güvende olurda nalan dediği şartlara uymuyokii dizisi kısa sürmüş düyo ozan güvende tam tersi ama ozan güven çook ii olurdu
dizidizidiziler
23-08-06, 17:55
aaayyy arkadaşlar herkes olabilir ama yağmur zamanındaki adını hatırlayamıcam konuk bi oyuncu vardıya hani eylülü seven avusturalyadan gelmişti o olmasın çok gıcık ve çok itici nee çekimlermi başlamış hadi canımm
Yağmur Zamanındaki Berke Hürcan değil mi?
Ebru gündeş'le fırtınalar klibinde oynamıştı. Avrupa güzeli mankenimiz...
Aslında çok yakışıklı bir çocuk ama rol yapamıyor ve yapay bir hali var...
ekinnnnsarppppp
23-08-06, 17:57
ya ben okudum o haber dogru mu?? yani keremcem ayrilmadi mi?
Nalan yaseminin sitesinin admini ve bize yeni kişi bile bulmuşlar dediğine göre yalan haberdir bu da bence...
ceza_cansu
23-08-06, 17:57
http://img166.imageshack.us/img166/9236/338lk5.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar görmeyenler için fotoğrafı tekrar koyuyorum yorum sizin tabi mert ali yavuz can sadece bir arkadaşımızın tahmini
arkadaşlar aşk oyunuyla ilgili haberlere baktığımız zeynep_160 adlı arkadaşımız diyorki keremcem diziden ayrılmadı yaso resmi sitesinde yazımuş hatta çekimler pazar günü başlamış
Ama bize bu haberi getiren Nalan ve o siteninde admini ayrıca... Yanılmıyosam sitenin üst kısmında duyurular bölümünde çekimlerin başlamasıyla ilgili bi haber vardı ama o zamn keremcemin ayrılacağı duyulmamıştı...???
ayyyy yaaaaa ciddimisiniz yaaa oooff süüpeer olurr yaaaaaaa allahım
kerem__cem
23-08-06, 17:59
bencede oo olması dediğin gibi çok gıcık ve itici duruyo enn ii mehmet aslann uyuyoo sizce o haber yalanmıdır benim kafam karıştı iicee
Ekin Teksoy
23-08-06, 18:00
arkadaslar valla ben hic birsey anlamadim mehmet aslan ozan güven mi gelecek ask oyununa.yani biri bana aciklaya bilirmi yeni oyuncu ne olarak girecek diziye.buarada keremcemin diziden tamamen ayrildigi yüzde yüz dogrumu.lütfen biri cevap yazsin.
ayyyy yaaaaa ciddimisiniz yaaa oooff süüpeer olurr yaaaaaaa allahım
kızlar hemen heyecanlanmayın o haber eski haber değilmi
dizidizidiziler
23-08-06, 18:02
http://img166.imageshack.us/img166/9236/338lk5.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar görmeyenler için fotoğrafı tekrar koyuyorum yorum sizin tabi mert ali yavuz can sadece bir arkadaşımızın tahmini
dediğim gibi korkunç kötü bir seçim olur... Hiç yakışıklı değil bana göre...
kızlar hemen heyecanlanmayın o haber eski haber değilmi
Ya ewt bencede öyle. Haberler bölümüne onu yazan arkadaş belki bilmiyodur Nalanın söylediğini...
korkunc ötesi bir secim hatta allah askına ne secim ne tahmin böykk yanee:)
*KeReMcEmCi*
23-08-06, 18:08
ay bunu simdi bize sarp die mi yuturacaklar??
ya bunu bize yapamazlar bu adam BÖÖÖÖÖÖÖÖÖH..
Oha fln olurum yani bu oynarsa..
Ekin Teksoy
23-08-06, 18:08
bence cansel elcin, berk hakman gelsin diziye biraz sacma ama olsun zaten berk hakmana basrol icin teklifde bulunmuslardiya o olabilir.hala inanamiyorum keremcemin diziden ayrildigina
Arzu abla ozan güven TMC'nin kanatları altında son zamanlarda.zaten bizim dizide de oynamaz.berke hürcanı ben de düşündüm.hatta demin birkaç fotoğrafına baktım.o da temiz yüzlü,hoş da çıkmış.oyunculuktan önce de mankenlik yapmış.yarışmada dünya 2.olmuş hatta.tip de bir sorun yok da oyunculuğu nasıl tam bilemiyorum.ilk olarak ben de fırtınalar klibindeki uzun saçlarıyla hatırlıyorum kendisini.
yine dönüp dolaşıp mehmet aslana dönüyor iş.o da oyunculuğu tam olarak meslek edinmiş değil.hobi olarak yaptığı ve keyif aldığını söylüyordu.oyunculuğu dışında pek hoşlanmasam da fatih aksoyun listesinin üst sıralarında yer alması mümkün.medyapımın oyuncularından biri olması ve sarp karakteri için keremcemden önce düşünülenler arasında olması bunu olabilir kılıyor.
kerem__cem
23-08-06, 18:10
bence hiç kimseyi yutturamazlar sarp diye yutturmasınlar zatendee ama yeni karakter mehmet aslan olsun öbür adam mert alimiydi neydi oo asla olmasınnn
slm arkadaslar...kaç gündür düşünüyorum da keremcem niye böyle bşy yaptı hala anlayamıyorum.niye neden niçin soruları dönüp duruyo beynimde.Kadife kelepçeyi dinleyişimde içimden bşyler kopuyo sanki.ekine bahcede bu sarkıyı söylediği an geliyo aklıma.şimdi ekinin yanına başka bi adamı nasıl yakıştıcaz biz bilmiyorum.benim için çok özeldi bu dizi.hiç bir diziye bağlanmamıştım bu kadar.sarpla ekin bizim yeni aslıyla keremimiz,leylayla mecnunumuz olmuştu sanki.şimdi onları bir daha yanyana görememek düşüncesi off off...keşke sezon sonu bitseydi de bizde güzel anlarıyla hatırlasaydık dizimizi...
Neyse arkadaslar ben akşama keremcem konserindeyim umarım haberlerle gelirim şimdilik hoşcakalın...
kerem__cem
23-08-06, 18:12
arkadaşlar mehmet aslan olması büyük çoğunluk çünkü mehmet belalı baldızda konuk oyuncu olarak oynamıştı belalı baldızda med yapımın bi dizisi oo yüzden onun olması olasılık yani
arkadaşlar mehmet aslan olması büyük çoğunluk çünkü mehmet belalı baldızda konuk oyuncu olarak oynamıştı belalı baldızda med yapımın bi dizisi oo yüzden onun olması olasılık yani
Kerem rolunde oynayan omuydu yoksa??? şu hani haber muhabiri..
dediğim gibi korkunç kötü bir seçim olur... Hiç yakışıklı değil bana göre...
Bu ne ya.Kıvırcık salata gibi.Hiç olmuş mu Allah aşkına.
kerem__cem
23-08-06, 18:20
Kerem rolunde oynayan omuydu yoksa??? şu hani haber muhabiri..
evet haber programında muhabirdi yani o olabilir bence hem yaseminede yakışıyoo
ay arkadaşlar kızmayın zaten o olacak değil.sadece arkadaşımızın bir tahminiydi takmayın bukadar biz en iyisi mehmet aslanı konuşmaya devam edelim hadi...
ikisinede şöyle bi bakdım.bencede olcaksa mehmet aslan olsun diğeri ekin'ede yakışmaz hem,sonuçta med yapımın oyucularındanmış gerçi diğeride öyleymiş ama mehmet aslan daha yakın geliyo bana.oyunculuğu için pek bişey diyemicem bi fikrim yok.keşke bu durumlara düşmeseydik,şu an burda gelecek bölümlerde neler olucağını tahmin etmemiz gerekirken ekine yakışacak bir eş aramakla meşguluz!!:img-sorry gizemcim niye hiç konuşmuyosun burdasın hep ama azını bıçak açmıyo,eskiden böylemiydin sen habercimizsin sen hem bizim canım benim...
bencede biz mehmet aslandan vazgeçemeyelim ama illada o olcak diye şartlandırmayalım kendimizi,daha ortada bişey yok ters köşe oluruz yine bakın:img-grin2 keşke dizimizde sarp kalsaydıda yine hep ters köşe olsaydık...
*KeReMcEmCi*
23-08-06, 18:23
ay arkadaşlar kızmayın zaten o olacak değil.sadece arkadaşımızın bir tahminiydi takmayın bukadar biz en iyisi mehmet aslanı konuşmaya devam edelim hadi...
mehmet aslan olur.. =)
yani hem iyide görünüo...
ayseaskoyunu
23-08-06, 18:24
arkadaslar haber yalanmiymis bir haber okudum da
nolur cevap verin !!!
katılıyorum arkadaşıma mehmet aslana gözüm alıştı bile
ceza_cansu
23-08-06, 18:26
bencede mehmet aslan daha iyi olur bakalım tahminlerimiz doğru çıkıcak mı?
arkadaşlar bencede çok yakışıklı değil ama oyunculuğu ve mimikleri bakımından önermiştim.hani adam gibi oyuncu görmek istersek başrolde diye,ondan... ama mehmet aslan şuan için en yakın tahmin ve içimden bir ses de bu tahmin doğru diyor
kerem__cem
23-08-06, 18:28
mehmet hem sepatik hemde biraz yakışıklı ama sarp rolünde olmasın yeni kişi olarak olsun o zamanm gözümüz dah ii alışır sarp olursa alışması zor olurr yanii
zaten sarp ölecekmiş nalan dediya yeni karekter olacak
bencede mehmet aslan daha iyi olur bakalım tahminlerimiz doğru çıkıcak mı?
aşk oyunuyla ilgili hangi tahminimiz doğru çıktıki.şu uğraştığımız şeylere bakın hangimiz tahmin ederdi bu durumlara düşeceğimizi.umarım mehmet aslan olur.yakışıryani.
kerem__cem
23-08-06, 18:32
zaten sarp ölecekmiş nalan dediya yeni karekter olacak
yaa ölemside kötü olcak yaa sinan var yanii hele ekini görünce içimiz daha berbat olucak yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal ortada kaldık yanii
aşk oyunuyla ilgili hangi tahminimiz doğru çıktıki.şu uğraştığımız şeylere bakın hangimiz tahmin ederdi bu durumlara düşeceğimizi.umarım mehmet aslan olur.yakışıryani.
haklısın kışın başıma bunların geleceğini aşk oyununa yeni esas oğlan seçeceğim hiç aklıma gelmezdi
ceza_cansu
23-08-06, 18:33
haklısın tugchemre zaten tahminlerimiz doğru çıksaydı şimdi keremcem yerine isim düşünüyor olmazdık
Ya bişe söyliycem yawf bu mehmet aslan sarı saçlı değil mi ki?? yani esmer olacaktı ya hani? siyah saçlı fln olması gerekiyo
kerem__cem
23-08-06, 18:37
yaa mehmet aslan kumral sanırım sarışın değil ama esmermi tam bilmiyorumm ama başka kimsede aklımıza gelmiyoki
ikisinede şöyle bi bakdım.bencede olcaksa mehmet aslan olsun diğeri ekin'ede yakışmaz hem,sonuçta med yapımın oyucularındanmış gerçi diğeride öyleymiş ama mehmet aslan daha yakın geliyo bana.oyunculuğu için pek bişey diyemicem bi fikrim yok.keşke bu durumlara düşmeseydik,şu an burda gelecek bölümlerde neler olucağını tahmin etmemiz gerekirken ekine yakışacak bir eş aramakla meşguluz!!:img-sorry gizemcim niye hiç konuşmuyosun burdasın hep ama azını bıçak açmıyo,eskiden böylemiydin sen habercimizsin sen hem bizim canım benim...
bencede biz mehmet aslandan vazgeçemeyelim ama illada o olcak diye şartlandırmayalım kendimizi,daha ortada bişey yok ters köşe oluruz yine bakın:img-grin2 keşke dizimizde sarp kalsaydıda yine hep ters köşe olsaydık...
cnm valla senin adini durmadan unutuyorum ama neyse ya ben dun fikrimi soylemistim yani ben burada kendi fikirlerimi soylersem baslik gine karisicak ve bazi arkadaslarida uzmus olucam umarim beni anlarsiniz...
Ya bişe söyliycem yawf bu mehmet aslan sarı saçlı değil mi ki?? yani esmer olacaktı ya hani? siyah saçlı fln olması gerekiyo
benim belalı baldızda hatırladığım yanlış deilse mehmet aslan kumarldı
ayseaskoyunu
23-08-06, 18:40
kimse soruma cevap vermicek mi haber yalanmiymis???
*~*RaiNBoW*~*
23-08-06, 18:40
Mehmet Aslan o resimde öyle çıkmış normalde çok da sarışın değil.Nefes Nefese dizisinde oynuyordu ve kaldırıldı bir süre önce...Gazino kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu vs.Bence de hiç fena değil ama seçmişler midir ki?Yani gayet iyi olur eğer seçmişlerse.Ben karakter-oyuncu bağlantısını çok iyi kurduklarına inanıyorum.Dr. Hakan-Yurdaer Okur harika,Sarp-Keremcem harikaydı,Ekin-Yasemin Ergene harika...X-Y de (şimdilik böyle napalım:)) harika olacak eminim.
Ewt ewt kumral, Belalı baldızdaki sahnelerini hatırlayınca kumral olduğunu hatırladım. Ama resimlerde görünce bende esmer sandım, yani biden gözüme öyle geldi. Nalanda resimlere baktıysa ilk etapta esmer diye düşünmüştür... Ama gerçekten mehmet aslan olabilir yaa Rüya işçileriylada alakası varya o bakımdan... Bide dizisi tutmadı ve konuk oyuncu olarak başka bi dizide oynadı.... Bunların hepsi tutuyo..
cnm hangi haberi diosun
Ya bence yalan değilde O haberi yazan arkadaş, eski haberi getirmiş, işte o zamnda keremcemin ayrtılacağı duyulmamıştı...
cnm valla senin adini durmadan unutuyorum ama neyse ya ben dun fikrimi soylemistim yani ben burada kendi fikirlerimi soylersem baslik gine karisicak ve bazi arkadaslarida uzmus olucam umarim beni anlarsiniz...
adım ferda canım,unutman normal pek akılda kalır değildir ismim:img-grin2
canım olsun sen konuş burası forum herkes ne istiyosa söyleyebilir,herkes aynı fikirde olmak zorunda değil olamazda zaten,asıl öyle olursa bi sorun vardır demekdir.tuğçe sende gizemle aynı fikirdesin canım biliyorum oyüzden yorum yapmıyosun,anlıyorum sizi canlarım sonuçta okadar gün geçirdik keremcem formunda okadar düşüncelerimizi paylaşdık...
sabırsızlıkla keremcemin bir açıklama yapmasını bekliyorum sizler gibi,inanın son üç gündür aklım hep burda forumdan çıksam bile aşk oyununu nolcak diye düşünüyorum.off:img-sorry kafam kazan oldu düşüne düşüne...
ayseaskoyunu
23-08-06, 18:43
eesin sayfa 101 de bir arkadas demis kero diziden cikmiyo diye
http://www.sabah.com.tr/2006/06/26/gny/im/6BB1AFD143CC274B825D0324b.jpg
Böylesi hoş biri Mehmet Arslan işte
kerem__cem
23-08-06, 18:46
yalan veya değil bunun öğrenmenin bitek yolu var oda basından duymamız yada eylülü beklicez ve görcez
mehmet aslan oyunculuk olarakta başarılı bi isim.belalı baldızda çok bi işlevi olmadı ama nefes nefesede çok beğenmiştim.yüzüde bebeksi bi yüz keronunki gibi.diğer adaylar pek kafama yatmamıştı ama mehmet aslan fikrini çok beğendim.
http://www.sabah.com.tr/2006/06/26/gny/im/6BB1AFD143CC274B825D0324b.jpg
Böylesi hoş biri Mehmet Arslan işte
özlem abla sana katılıorum hoş çocuk kero kıskanır tabii buysa ya o haber yalan ayşe
haber yalan heralde arkadaşım.artık kesinleşdi keremcemin ayrıldığı bunu kabullenelim ne yazııkki gerçek bu!ancak bi mucize olması lazım geri dönmesi için.burdan hemen ekinin sözü aklıma geldi.'mucizelere inan oğlum'...bizdemi inansak napsak:img-sorry
rengincim zaten belli olmuş kimin gelceği de biz bilmiyoruz.burda tahminlerde bulunuyoruz işde bakalım ters köşe olcakmıyız yine...
dizidizidiziler
23-08-06, 18:49
arkadaslar valla ben hic birsey anlamadim mehmet aslan ozan güven mi gelecek ask oyununa.yani biri bana aciklaya bilirmi yeni oyuncu ne olarak girecek diziye.buarada keremcemin diziden tamamen ayrildigi yüzde yüz dogrumu.lütfen biri cevap yazsin.
Yok güzelim aman sadece tahmin bunlar.
Sarp sizlere ömür olacakmış. Onun yerine yeni oyuncu girecekmiş. Avukat olarak.
Bu kişi esmermiş. bir dizide oynamış ama yayından kalkmış. Bir de misafir oyuncu olarak oynamış.
Bizim aklımıza da nefes nefese'de oynayan ve Belalı baldız dizisine misafir oyuncu olarak giren Mehmet aslan geldi.
ozan güven ise kesin girmeyecek diziye o sadece benim hayalim :img-grin2
dizidizidiziler
23-08-06, 18:50
Bu ne ya.Kıvırcık salata gibi.Hiç olmuş mu Allah aşkına.
Felaket değil mi?
Onunla aşk yaşarsa ekin gerçekten seyredemem valla. kanalı açar evden çıkarım...
kerem__cem
23-08-06, 18:50
yaa arkadaşlar yasemin ergenene bi röpörtajında aşk oyunu devam ediyo demişti ve aşk üçgeni olcak demiş srp öldüğüne göre yeni gelecek esmerimiz vee 3. şahıs kim acaba dr.hakan olamaz nalan dizide yok demişti
yapmayın ya üzüldüm şimdi sarp ölecekmi diyorsunuz ölmese de yerıne baska bırı gelse olmuyormu
ben hala sarpın ölme fikrine karşıyım.bukadar şeyden sonra kavuşmuşlarken çok saçma geldi bana...benim tanıdığım ekin böyle bir durum karşısında intihar eder.ya bunların yerine sarpı mehmet aslan yapsalar daha hoşuma giderdi doğrusu.
kerem__cem
23-08-06, 18:58
ben hala sarpın ölme fikrine karşıyım.bukadar şeyden sonra kavuşmuşlarken çok saçma geldi bana...benim tanıdığım ekin böyle bir durum karşısında intihar eder.ya bunların yerine sarpı mehmet aslan yapsalar daha hoşuma giderdi doğrusu.
bence öle olduğundada biz alışamayız hep keremcemi ararız ama ben ölmesinide istemiyorum yaa bi mucize olsada keremcem diziye dönsee
bencede ya sap ölücek o sarpa deli gibi aşık aşkıyla ölümü yenen ekin gidecek yeni oğlana aşık olacak sarp dewam etse yeni sarpta memehmet olsa süper olur
ama yine yadırgarız ya ne desek olmuo ah keremcem ah
dizidizidiziler
23-08-06, 19:00
Aslında sarp ölmese, Hastane sahnesi... ekin gözlerini açsa başucunda elini tutmuş olan MEHMET ASLAN.. Uyandın demek uykucu diyor.. O da uyandım SARP diyor.
Ameliyat bana iyi geldi. Eskisinden de yakışıklı buluyorum seni!!!
Keremcem de küplere binsiiiiiin :img-grin2
adım ferda canım,unutman normal pek akılda kalır değildir ismim:img-grin2
canım olsun sen konuş burası forum herkes ne istiyosa söyleyebilir,herkes aynı fikirde olmak zorunda değil olamazda zaten,asıl öyle olursa bi sorun vardır demekdir.tuğçe sende gizemle aynı fikirdesin canım biliyorum oyüzden yorum yapmıyosun,anlıyorum sizi canlarım sonuçta okadar gün geçirdik keremcem formunda okadar düşüncelerimizi paylaşdık...
sabırsızlıkla keremcemin bir açıklama yapmasını bekliyorum sizler gibi,inanın son üç gündür aklım hep burda forumdan çıksam bile aşk oyununu nolcak diye düşünüyorum.off:img-sorry kafam kazan oldu düşüne düşüne...
ferdacim cnm senin boyle dusunmene cok sevindim ama bazi kisilerde kalp kirici seyler yaziyor ve ben cvp verirsemde arkadasligimizda bozulmaya baslar ginede senin fikrini dusunucem cnm. ve gine soyliyorum ben keremcemin aciklamasini bekliyorum..
ayseaskoyunu
23-08-06, 19:02
yaa arkadaşlar yasemin ergenene bi röpörtajında aşk oyunu devam ediyo demişti ve aşk üçgeni olcak demiş srp öldüğüne göre yeni gelecek esmerimiz vee 3. şahıs kim acaba dr.hakan olamaz nalan dizide yok demişti
arkadasim o rop baya bir eski ve keronun cikmasi da birkac gunluk haber
Aslında sarp ölmese, Hastane sahnesi... ekin gözlerini açsa başucunda elini tutmuş olan MEHMET ASLAN.. Uyandın demek uykucu diyor.. O da uyandım SARP diyor.
Ameliyat bana iyi geldi. Eskisinden de yakışıklı buluyorum seni!!!
Keremcem de küplere binsiiiiiin :img-grin2
çok ii olur kerem