PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

crazy14
23-08-06, 22:06
Mrb arkadaşlar ben bi haftadırforumda yoktum yenigirdim şimdekeremcemdiziden ayrılıyomu nolur biri açıklasın:img-sorry

purna
23-08-06, 22:12
berke hürcanda olabılır yakısıklı biri çünkü

özzz
23-08-06, 22:13
özgür çevik olsun diyorum ben çok uygun olur.sizce?

tugchemre
23-08-06, 22:14
berke hürcanda olabılır yakısıklı biri çünkü
arkim rica etsem resmini koyarmısın ay bende kimseyi tanımıyorum.

crazy14
23-08-06, 22:16
Mrb arkadaşlar ben bi haftadırforumda yoktum yenigirdim şimdekeremcemdiziden ayrılıyomu nolur biri açıklasın:img-sorry
Arkadaşlar nolur biri cevap yazsın nolur:img-sorry

özzz
23-08-06, 22:17
ayrılıyor ewet

purna
23-08-06, 22:17
özgur hayatta olmaz dıyorum yakışmaz oraya

tugchemre
23-08-06, 22:18
Arkadaşlar nolur biri cevap yazsın nolur:img-sorry
esinim evet gitti kero.sarp ölecekmiş avukat biri katılıyo biz mehmet aslan diye düşünüyoruz

özzz
23-08-06, 22:19
aslındsa yakışır da başka dizisi war işte

crazy14
23-08-06, 22:20
esinim evet gitti kero.sarp ölecekmiş avukat biri katılıyo biz mehmet aslan diye düşünüyoruz
Çok üzüldüm yaa:icon_cry: cevap için sağol tuğçecim mehmet aslan olabilir hep medyapımın dizilerinde oynadı çünkü

keremcembelgin
23-08-06, 22:34
yav bence mehmet aslan yakışır yanii .arka sayfalarda resimlerini koymuşlardı valla bence yakışırlar en azından gözümüz alışır yanii. başka uyuz biri gelecegine dimi.

ssvshy
23-08-06, 22:45
yayından kısa sürede kalkan dizilere baktım maki ölümsüz aşk esir kalpler rüzgarlı bahçe güz yangını aslında çok varda burda aklıma gelen oyunculardan olabilme ihtimali
olanları dedim
belki çok alakasız olacak ama melih görgün hem dizi yayından kalktı hem konuk olarak oynadı bir dizide nalancım bu oyuncu çok eski bir oyuncuöu yani oynadığı dizi yakın zmandamı kaldırıldı nedir bari böle şeyleirn ipucunu ver bide bu ne zman belli olur çekimler başlayıncamı

bluenight
23-08-06, 22:49
bence yorulmayın arkiler dicem beni yolacaksınız zaten çekimler bugunn yarın başlar o zaman neticede öğrenceksiniz tamam kaçıom yoksda dyaak yiyecem :)

J.Lo fan
23-08-06, 22:54
Arkadashlar,hepinize selam!Bu degisiklikler canima tak etdi artik.Ne kadar olur ki.Ya 1 azcik da mantikla dusunun ya.sarpsiz 1 ekin dusune bilirmisniz?Ve ya ekinin dudaklarini ope bilecek baska birini ve ya ne bilim,ekinin baskasina bu kadar guzel baka bilecegini farz edin,siz kendinizi aldanilmis hiss etmezmiydiniz?!Boyle sacmalik nerde gorulmush?!tam 44 bolum savasdilar asklari icin,tam 44 bolum birlikde olsunlar diye senaristlerle bile tartisdik,yonetmele bile.ve boyle 1 senaryo.keremcem ayriliyor,ejkin yeni birine asik oluyor.Siz bunu izlemek istermiydiniz?1 daha dusunun!Ben bu filmin ilk fanlarindan biriydim,eski uyeler bilir,benim bu filmi izlemek icin her hafta arkadasimdan filmi cekmesini istiyorum,1-2 hafta arayla bile,kasetden izliyordum(yani video).Butun parami kaseti kopyalamaga harcadim bu yil icinde,sadece o guzel romantik ask oyunu,sarp ve ekini gormek icin.Ama adi ask oyunu olan ve her seyin oyunlka basladigi ve gercege donusdugu bu dizim simdi sacmadan sacmaya dondu.keremcem yok,gurgen yok,e o zaman filmi kesin,yerine o kadroyla baska 1 dizi cekin,cunki ben o guzel finalli ask oyunu hatirlamak istiyorum!Bilmem,yazima tepkiniz ne gibi olacak,ama seviyoruzx diye filmin sacmalamasina engel olmayalim mi?!

ceyda deniz
23-08-06, 23:06
Arkadashlar,hepinize selam!Bu degisiklikler canima tak etdi artik.Ne kadar olur ki.Ya 1 azcik da mantikla dusunun ya.sarpsiz 1 ekin dusune bilirmisniz?Ve ya ekinin dudaklarini ope bilecek baska birini ve ya ne bilim,ekinin baskasina bu kadar guzel baka bilecegini farz edin,siz kendinizi aldanilmis hiss etmezmiydiniz?!Boyle sacmalik nerde gorulmush?!tam 44 bolum savasdilar asklari icin,tam 44 bolum birlikde olsunlar diye senaristlerle bile tartisdik,yonetmele bile.ve boyle 1 senaryo.keremcem ayriliyor,ejkin yeni birine asik oluyor.Siz bunu izlemek istermiydiniz?1 daha dusunun!Ben bu filmin ilk fanlarindan biriydim,eski uyeler bilir,benim bu filmi izlemek icin her hafta arkadasimdan filmi cekmesini istiyorum,1-2 hafta arayla bile,kasetden izliyordum(yani video).Butun parami kaseti kopyalamaga harcadim bu yil icinde,sadece o guzel romantik ask oyunu,sarp ve ekini gormek icin.Ama adi ask oyunu olan ve her seyin oyunlka basladigi ve gercege donusdugu bu dizim simdi sacmadan sacmaya dondu.keremcem yok,gurgen yok,e o zaman filmi kesin,yerine o kadroyla baska 1 dizi cekin,cunki ben o guzel finalli ask oyunu hatirlamak istiyorum!Bilmem,yazima tepkiniz ne gibi olacak,ama seviyoruzx diye filmin sacmalamasina engel olmayalim mi?!

tamam arkadaşım anlıyorum seni sen bu diziyi izlemek için baya zahmete girmişsin baştan nasıl izlemeye başladığınıda bilmiyorum heralde forum sayesinde diziden haberdar oldun bu kadar emek verip kasetlere filanda çekmşsin çünkü sende bizim kadar seviyorsun ve tadında bırakın diyorsun ama sende bizi anla ben keremcem diziden ayrıldı diye dizimizin bitmesini istemiyorum çünkü ne olursa olsun bu diziyi izlemek istiyorum bu dizide oynayan birçok kişi var ilk baştada yasemin var ve keremcem diziden ayrılıyor diye bu diziye emek veren onca kişiye yapılmış olan ve senin dediklerin olursa yapılmaya devam edecek olan bir olay var biz senin gibi zorluklarla izlemedik kabul tv yi açtığımızda kanal karşımızdaydı ama öyle bir bağladıki bu dizi beni yabancı bir ülkede yaşıyor olsaydım bile ne olursa olsun devamını izlemek için herşeyi yapardım yinede

J.Lo fan
23-08-06, 23:15
tamam arkadaşım anlıyorum seni sen bu diziyi izlemek için baya zahmete girmişsin baştan nasıl izlemeye başladığınıda bilmiyorum heralde forum sayesinde diziden haberdar oldun bu kadar emek verip kasetlere filanda çekmşsin çünkü sende bizim kadar seviyorsun ve tadında bırakın diyorsun ama sende bizi anla ben keremcem diziden ayrıldı diye dizimizin bitmesini istemiyorum çünkü ne olursa olsun bu diziyi izlemek istiyorum bu dizide oynayan birçok kişi var ilk baştada yasemin var ve keremcem diziden ayrılıyor diye bu diziye emek veren onca kişiye yapılmış olan ve senin dediklerin olursa yapılmaya devam edecek olan bir olay var biz senin gibi zorluklarla izlemedik kabul tv yi açtığımızda kanal karşımızdaydı ama öyle bir bağladıki bu dizi beni yabancı bir ülkede yaşıyor olsaydım bile ne olursa olsun devamını izlemek için herşeyi yapardım yinede
Arkadasim,anliyorum izlemek istediginizi,bana bakarmisin,dunyanin obur ucuna gelmisim,ama burda bile ask oyununa yorum yapiyor.Ama benim soylemek istedigim bu diziyi bitirsinler,ayni kadro,hatta ayni yonetmen,hatta isimleri bile ayni koysunlar gerekirse,yenisini ceksinler.Ya dusune bilirmisin,sen ask oyununu aciyorsun,karsinda baska 1-i alisik oldugun guzel sahnelerin birinde ekinle yan-yana duruyor.Ben ilk bolumlere donup baktigimda,gecirdigim o guzel vakitlere baktigimda boyle 1 yeniliye katlanamayacagimin farkina variyorum.Tamam yasemini cok seviyorum,ayni seyi diger oyunucular icin de soyleye bilirim,ama ne bileyim ya,ben yeni sezonda ayni duyguyle diziyi izleyemeyecegimin farkina variyorum.bence siz de bunu kisa 1 zamanda anliyacaksiniz.Ben filmin zaten dramaya cedvrilmesinin taraftari degildim,ama konsept tam olarak degisdi,ne sarpsiz,ne de yeni sarpla izleyemem ben filmi

x_defne_x
23-08-06, 23:17
ya MEHMET GÜNSÜR olabilir ama yakismiyorlar demi???:img-grin2

keremcembelgin
23-08-06, 23:22
arkadaşım mehmet süngün evelendi galiba italyan yönetmen sevgilisiyle bide beyaz gelinciktende ayrılcakmış ileriki bölümlerde diye okudum bilmemyalanmı

ceyda deniz
23-08-06, 23:28
mehmet sürgün değil günsur canım evet ya o evlendi galiba italyan bir sevgilisi vardı onla heralde ama bence zaten en uygunu mehmet aslan valla benim aklıma iyice yattı bu kişi ama yine hayal kuruyoruz gibime geliyor ama bakalım az zaman kaldı yakında görürüz o kişiyide tabi meraktan ölmezsek o zamana kadar

x_defne_x
23-08-06, 23:28
arkadaşım mehmet süngün evelendi galiba italyan yönetmen sevgilisiyle bide beyaz gelinciktende ayrılcakmış ileriki bölümlerde diye okudum bilmemyalanmı

ay say untuum birden....:img-sorry

eenoldu
23-08-06, 23:30
ya kim bu mehmet aslan cahal kaldım biraz? bn

ceyda deniz
23-08-06, 23:32
atv de belalı baldız diye bir dizi vardıda orda arzu parlağın sevgili olan şu spiker çocuk vardıya kumral yakışıklı bir çocuk işte o canım mehmet aslan

anil16
23-08-06, 23:33
Sonzusa kadar yeni gelen oyuncuyu Ekin'in yaninda gorun hic onlari yakistiramayiz.Biz onu Keremcem'le gormeye alistik ve hep onlari yakistiricaz sonsuza kadar.Yeni gelen kim bilmiyorum ama kim olursa olsun ben kendim uzun zaman alisicagimi zanletmiyorum.

ceyda deniz
23-08-06, 23:36
http://www.sabah.com.tr/2006/06/26/gny/im/6BB1AFD143CC274B825D0324b.jpg

Böylesi hoş biri Mehmet Arslan işte

bak işte bu çocuk mehmet aslan dediğimiz işte

eenoldu
23-08-06, 23:36
hmmmm evet olabilr ya tutturuyorsak bile bilmiyoruz ki çekimler başlasın atık ya kesin tarih belli mi???

milla_jovovich
23-08-06, 23:37
arkadaşlar az önce yasoyla mahmet aslanın resimine tekrar baktım pekte fena değil ama yinede olmuyoo yaa kendimi alıştırim diye yazıyorum ama yok o kadar bağlanmışımki olmuyo:icon_evil ama alışmamız lazım ayrıca mehmet aslanda bi fikir kesin değil
ayrıca ipuçlarından benimde aklımda bii var ama adını bilmiyorum bütün çocuklarımda oynuyodu kadir inanırın kızının sevgilisiydi polis rolünde hem o yasemin ergeneylede yavuz bingçlün dizisinde oynamıştı hem yasonun sevgilisiydi (futbolcuydu) ah be istanbul ama dizi tutmadı...ama burda yakışırlar mı bilmem???

lemözlem
23-08-06, 23:41
ii geceler arkadaşlar diziye yeni giricek olan oyunucu hakkında verilen ipuçlarını bana kısaca özet geçermisiniz lütfen ben biraz fransız kaldım bende bi fikir yürütim yani kusur kalmıyım dimi ama:img-sorry

ssvshy
23-08-06, 23:44
arkadaşlar az önce yasoyla mahmet aslanın resimine tekrar baktım pekte fena değil ama yinede olmuyoo yaa kendimi alıştırim diye yazıyorum ama yok o kadar bağlanmışımki olmuyo:icon_evil ama alışmamız lazım ayrıca mehmet aslanda bi fikir kesin değil
ayrıca ipuçlarından benimde aklımda bii var ama adını bilmiyorum bütün çocuklarımda oynuyodu kadir inanırın kızının sevgilisiydi polis rolünde hem o yasemin ergeneylede yavuz bingçlün dizisinde oynamıştı hem yasonun sevgilisiydi (futbolcuydu) ah be istanbul ama dizi tutmadı...ama burda yakışırlar mı bilmem???

hatırladım kunterdi adı ama burda galiba sarpa benzer brini bulcaklar fiziksle özellik olarak onun gözleir renkliydi

anil16
23-08-06, 23:44
Nalan bu yeni gelen oyuncu bi dizide oynadi ve sonra kaldirilmis dedi ve sonrada konuk oyuncu olmus baska bir dizide dedi.

Bence kesin Mehmet Aslan.KESIN o olabilir.Nalan'in anlattigi HERSEYE uyuyor cunku.Benden o gibi geliyor.

ceyda deniz
23-08-06, 23:45
ii geceler arkadaşlar diziye yeni giricek olan oyunucu hakkında verilen ipuçlarını bana kısaca özet geçermisiniz lütfen ben biraz fransız kaldım bende bi fikir yürütim yani kusur kalmıyım dimi ama:img-sorry

esmer yakışıklı daha önce bir dizide oynamış ama tutmamış dizisi birde dizilerde küçük rollerde oynamış biri

lemözlem
23-08-06, 23:51
teşekkür ederim arkadaşalr cvp için ama ben o çocuğu hiç sevmiyom ya bana çok itici geliyo üfff ya

anil16
23-08-06, 23:54
Mehmet Nefes Nefesede oynadi o tumadi kaldirildi ve sonrada Belali Baldizin final bolumune dogru "Kerem" rolunu oynamisti.

dracula3000
24-08-06, 00:10
arkadaşlar serhat tutumluer olamaz mı çünkü sahra ve esir kalpler tutmayan ve kaldırılan dizileri keşke o olsa:icon_cry: hem yakışıklı hem yetenekli hem de ağlayabiliyor:img-haha: :img-grin2

milla_jovovich
24-08-06, 00:18
ssvshy adını bilmiyorum ama ah be istanbulda yakışmışlardı fena durmuyolardı ama tekrar ikisini partner yaparlarmı bilmiyorum yani bi kere oynamışlardıı????

*~*RaiNBoW*~*
24-08-06, 01:31
Herkese İyi Geceler,
Bu tartışmaya bir son vermek için bence bu olayı kafamızda iyi bitirsek doğru olur diye düşündük ve Nalan ile bir sonuca vardık.Bizim için Aşk Oyunu geçen sezon mutlu mesut sona erdi.Her ne kadar istediğimizi tam bulamasak da aşklarıyla ölümü yenen bir çifti izledik.Ve Ekin adının yanına başka bir çift daha düşünmek istemediğimizden,bu olaya bir çare düşündük.
Artık dizinin yeni adı 'Sonu Belirsizler'..Karakterler Nisan ve Deniz...Valla ne saçmalıyor bu demesin kimse Nalan ile bu duruma geldik.
Bizi bu duruma düşürenler utansın.
Son söz,umarım 'Sonu Belirsizler'in sonu hayır olur :)

Niçle
24-08-06, 01:37
esmer yakışıklı daha önce bir dizide oynamış ama tutmamış dizisi birde dizilerde küçük rollerde oynamış biri
Ama bak Nalan daha sonra demişti ki "yakışıklı dediğim için sözümü geri alıyorum yani daha sonra demeyesiniz ki, Nalan senin zevkinde bumuymuş.." Aynen bunları söyldedi yani yani hafif yakışıklı bişeymiş??? Tabi herkesin yakışıklılık anlayışı farklı, mesela ben renkli gözlüleri sewmiyorum (tahminlerinizin arasında var o yüzden söyldedim). Bide Eğer Nalan Keremceme göre kıyaslamışsa tabiiki yakışıklı bulmaz.

bluenight
24-08-06, 01:46
Herkese İyi Geceler,
Bu tartışmaya bir son vermek için bence bu olayı kafamızda iyi bitirsek doğru olur diye düşündük ve Nalan ile bir sonuca vardık.Bizim için Aşk Oyunu geçen sezon mutlu mesut sona erdi.Her ne kadar istediğimizi tam bulamasak da aşklarıyla ölümü yenen bir çifti izledik.Ve Ekin adının yanına başka bir çift daha düşünmek istemediğimizden,bu olaya bir çare düşündük.
Artık dizinin yeni adı 'Sonu Belirsizler'..Karakterler Nisan ve Deniz...Valla ne saçmalıyor bu demesin kimse Nalan ile bu duruma geldik.
Bizi bu duruma düşürenler utansın.
Son söz,umarım 'Sonu Belirsizler'in sonu hayır olur :)

Evet arkadaşlar Rengin'in de dediği gibi artık bizim yeni sezon dizimiz bu :)
Ekin ismi yanına Sarp isminin yazılmasına ve o ismin söylenmesine alıştığımız için yapamadık ve bu hale geldik..Nisan(Yasemin) Deniz(Avukat) :)
Neticede gecen sezon dizi sezon finalini final gibi yaptı :) hem de tam kadro..
Bu sezon kadro hemen hemen yenilendi ayrıca isimle de alakası kalmadığı için daha önce de söylediğim gibi bu yeni bir dizi :) burda yorum yapacağımızda Rengin' le Deniz Nisan dersek şaşırmayın diye de haber verdik :) Güleceğinizi tahmin ediyoruz ama ne yapalım biiz bu hale getirenler utansın..:img-nyam:
Umarım bu sonu belirsizlerin sonu hayırlı olur :)

bluenight
24-08-06, 01:47
Ama bak Nalan daha sonra demişti ki "yakışıklı dediğim için sözümü geri alıyorum yani daha sonra demeyesiniz ki, Nalan senin zevkinde bumuymuş.." Aynen bunları söyldedi yani yani hafif yakışıklı bişeymiş??? Tabi herkesin yakışıklılık anlayışı farklı, mesela ben renkli gözlüleri sewmiyorum (tahminlerinizin arasında var o yüzden söyldedim). Bide Eğer Nalan Keremceme göre kıyaslamışsa tabiiki yakışıklı bulmaz.

Yahu yakışıklılık zevk meselesi benim beğenmediğimi bir başkası beğenir benim beğendiğimi bir başkası beğenmes ona takılmayın derim ben :img-nyam:

sabiş@enes
24-08-06, 01:58
Evet arkadaşlar Rengin'in de dediği gibi artık bizim yeni sezon dizimiz bu :)
Ekin ismi yanına Sarp isminin yazılmasına ve o ismin söylenmesine alıştığımız için yapamadık ve bu hale geldik..Nisan(Yasemin) Deniz(Avukat) :)
Neticede gecen sezon dizi sezon finalini final gibi yaptı :) hem de tam kadro..
Bu sezon kadro hemen hemen yenilendi ayrıca isimle de alakası kalmadığı için daha önce de söylediğim gibi bu yeni bir dizi :) burda yorum yapacağımızda Rengin' le Deniz Nisan dersek şaşırmayın diye de haber verdik :) Güleceğinizi tahmin ediyoruz ama ne yapalım biiz bu hale getirenler utansın..:img-nyam:
Umarım bu sonu belirsizlerin sonu hayırlı olur :)
süper bi fikir nalancım rengini ve seni tebrik ederim çok da güzel bi ad bulmuşunuz sonu belirsizler harika nisan ve deniz isimleri de bi o kadar güzel vatana millete hayırlı olsun :cheer: :cheer: :happy0064 yeni dizimiz nisan ve denizin hüzünlü hikaseni izlicez herkez gibi bende çok heyecanlıyım yeni dizimizi çok merak ediyorum SONU BELİRSİZLER geliyor eylül ayında ekranları süsleyecek bir dizi bekleyin ve görün

bluenight
24-08-06, 02:17
süper bi fikir nalancım rengini ve seni tebrik ederim çok da güzel bi ad bulmuşunuz sonu belirsizler harika nisan ve deniz isimleri de bi o kadar güzel vatana millete hayırlı olsun :cheer: :cheer: :happy0064 yeni dizimiz nisan ve denizin hüzünlü hikaseni izlicez herkez gibi bende çok heyecanlıyım yeni dizimizi çok merak ediyorum SONU BELİRSİZLER geliyor eylül ayında ekranları süsleyecek bir dizi bekleyin ve görün

Vayyy demek sende bize katılıyorsun gel gel en azından yorum yaparken birbirimizin dilini anlarız :img-nyam: eeet yeni dizimiz eylül ayında ekranlarda artık sonlardan korktuğumuz için önlemimizi aldık ismi bunu yaptık hani olurda burda da birileri terkederse diğer gelecek olan karaktere isim uysun die :img-icecr

eylül87
24-08-06, 08:51
Vayyy demek sende bize katılıyorsun gel gel en azından yorum yaparken birbirimizin dilini anlarız :img-nyam: eeet yeni dizimiz eylül ayında ekranlarda artık sonlardan korktuğumuz için önlemimizi aldık ismi bunu yaptık hani olurda burda da birileri terkederse diğer gelecek olan karaktere isim uysun die :img-icecr
vaayyss harikasınız yaaa sonu belirsizler müthiş olmuş yaaa varyaaa bittim nisan ve deniz hımm isimler güzeelll tuttum ben bu işi eylül ayını sabırsızlıkla bekliyorumm

teomanresat
24-08-06, 09:36
Günaydınlar efendim.Dün öğlen çıktım ,akşam girdim ama yorum yapmadım şöyle bir yorumları kısa da olsa okudum.Yeni girecek oyuncu hakkında bayağı bir tahmine olmuş.Mehmet Aslan olabilir demişsiniz ve galiba onda karar kılmışsınız.O olurmu bilemem ama eğer olursa bence hoş çocuk.Ve Ekinle ikiside hernekeder Keremcem Kadar olmasada uyum sağlarlar.Burda günlerdir kafa patlatıp duruyoruz.O mu ,bu mu diye.Yapımcılar çoktan yeni kişiyiyi belirlemişlerdir.Bizede Eylüle kadar biraz daha sabır etmek düşünüyor.
Nalancım Renginle düşündüğünüz güzel olmuş.Evet bizim bu durumuna alışmamız için en kolay çözüm diziyi geçen sezon final yaptı diye düşünmek.Aşklarıyla ölümü bile yendiler vede artık mutlular diye düşünmek.Şimdi ise diziye yeni katılan oyuncular ve değişen bir senaryoyla farklı konsepte bir dizi izlemek.Galiba böyle düşünmemiz daha güzel olacak.Çünki ne yaparsak yapalım Ekinin yanına sarptan başkasını yakıştıramıyacağız.

Çılgınn
24-08-06, 09:40
bnce de bu yeni dizi olayı en iyiysi artık onları ekin sarp diye düşünemeyiz hep keremcem aklımıza gelir nisan la deniz yakışmış bibirine :img-icecr

*~*RaiNBoW*~*
24-08-06, 09:59
Herkese Günaydın...
Biz herkes bize gülecek bundan dolayı derken destekleyenler çıkmış.Biz Nisan-Deniz diyeceğiz katılanlar da var artık birbirimizin dilinden anlarız.Açıkçası Ekin isminini yanında başkasını görmektense Nisan-Deniz ikilisini tercih etmek daha iyi olur.Sonu Belirsizler evet şu an :) Allah Deniz'i fazla uğraştırmasın.Avukat beyimizle Nisan hanımın olayları nasıl gelişecek bakalım.Bakarsınız umduğumuzu burda buluruz...İlk başta düşünmesi kötü ama ben yeni ikilinin yakışacağından emin olmasam bile umutluyum.Öyle bir proje olmalı ki giden 'ah,vah' demeli.Gelen gideni aratmasın.

ozguster
24-08-06, 10:28
Herkese Günaydın...
Biz herkes bize gülecek bundan dolayı derken destekleyenler çıkmış.Biz Nisan-Deniz diyeceğiz katılanlar da var artık birbirimizin dilinden anlarız.Açıkçası Ekin isminini yanında başkasını görmektense Nisan-Deniz ikilisini tercih etmek daha iyi olur.Sonu Belirsizler evet şu an :) Allah Deniz'i fazla uğraştırmasın.Avukat beyimizle Nisan hanımın olayları nasıl gelişecek bakalım.Bakarsınız umduğumuzu burda buluruz...İlk başta düşünmesi kötü ama ben yeni ikilinin yakışacağından emin olmasam bile umutluyum.Öyle bir proje olmalı ki giden 'ah,vah' demeli.Gelen gideni aratmasın.

Aaah,aahh sevgili Nalan ve Rengin.40 kere Nisan ile Deniz desek bile,her yeni bölümde Ekin ile Sarp'ın adını duydukça nasıl olacak bu iş?Göz başka görüyor gönül başka söylüyor ne yazık ki.
Gelin kendimizi avutmaya çalışmayalım.Onlar Ekin ile Sarp .Biz onları böyle tanıdık böyle sevdik.Şimdi beyne kabul edemeyeceği
komutlar vermek yerine sadece Ekin desek.Sarp ise '' hayalimizdeki resim '' olarak kalsa.Ben başka isim kullanamayacağım galiba.
Ama siz kullanın , anlarım ben kim olduklarını.
Bunları düşündükçe daha çok kızıyorum Keremcem'e.Ne rahat adammış, hala susuyor kardeşim , hala susuyor.

*~*RaiNBoW*~*
24-08-06, 10:36
Yok Özgü Abla sussun.Hoş konuşsa ne olacak,kendini savunacak.Kaç gün oldu istese rahatlıkla yapardı açıklamasını.Demek ki gerek bile duymuyor..Belki de hiç konuşmayacak.Neyse...Er ya da geç sitesine bir yazı gelecek.Bu kadar tepkinin ona ulaşmamış olması imkansız.
Biz Aşk Oyunu'nu bitirdik ama.Yoksa gerçekten de kolay olmazdı.Ekin iyileşti bitti.Sarp ölmedi.Dizi bitti.Kafanızda bitirirseniz bence rahat olur.Yasemin'in yeni bir projesi gibi olacak.Sadece zor olan Sinan'ı her görüşümüzde Sarp'ın aklımıza gelecek olması..Bu zor olacak.En zoru.Onu da kökten kaldırsak diyeceğim ama Ekin'e yazık.Baba,eş bir de çocuk giderse herhalde kalbi dayanamaz.

*duygu*
24-08-06, 10:39
Keremcem bey bir açıklama yapmaya gerek duymuyor bence.Kendi bilir efendim kendi bilir.Zaten insanın başına ne gelirse kendinden geliyor.Kararlarının birgün yanlış olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak.Ben elimizdeki 44 Bölümle Aşk Oyununu bitirdim arkadaşlar.Bazen sinir olsak da güzel bir aşk hikayesi izledik.Ekin ölmedi,beraber sonsuza kadar mutlu yaşadılar.Bu masal benim için böyle bitti.

sinem75
24-08-06, 10:40
Günaydın arkadaşlarım.
Sabah Keremcem forumuna bir mesaj yazmıştım az önce gideyim tepkilere bakayım dedim ama o da ne başlık ortalarda yok.Daha doğrusu bizim kaç gündür mesaj yağmuruna tuttuğumuz başlık yok.İnanın bir kaç kere baktım bulamadım.
Sizlerden ricam birde siz bakarmısınız benmi bulamıyorum yoksa darbemi yaptılar arkadaşlar.

eesin
24-08-06, 10:45
Günaydın arkadaşlarım.
Sabah Keremcem forumuna bir mesaj yazmıştım az önce gideyim tepkilere bakayım dedim ama o da ne başlık ortalarda yok.Daha doğrusu bizim kaç gündür mesaj yağmuruna tuttuğumuz başlık yok.İnanın bir kaç kere baktım bulamadım.
Sizlerden ricam birde siz bakarmısınız benmi bulamıyorum yoksa darbemi yaptılar arkadaşlar.

arkadaşim kaldırmışlar galiba başlığı demekki tepkileri gördüler umarım bi açıklama gelir

eylül87
Günaydın arkadaşlarım.
aaaa harbi yokk ben sabah girdiğimde vardı ama sonradan gitmişş a aaaaa nie böle bişi yaptılarki nese yaa ben yazcamı yazmıştım zaten hehehe

z_e_y_n_e_p
Keremcem bey bir açıklama yapmaya gerek duymuyor bence.Kendi bilir efendim kendi bilir.Zaten insanın başına ne gelirse kendinden geliyor.Kararlarının birgün yanlış olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak.Ben elimizdeki 44 Bölümle Aşk Oyununu bitirdim arkadaşlar.Bazen sinir olsak da güzel bir aşk hikayesi izledik.Ekin ölmedi,beraber sonsuza kadar mutlu yaşadılar.Bu masal benim için böyle bitti.
ben de ole dusunuyorum duygucum.dedigin gibi ekin olmedı.sonsuza kadar mutlu yasadılar:img-grin2

sılam
24-08-06, 10:46
herkese merhabalar,

nalan ve rengin çok güzel düşünmüşsünüzde bu söylediklerinizi gerçekten başarabilecekmisin? başarırsanız bravo size...(keşke bende sizin gibi başarabilsem)
Valla ben başaramam her izlediğimde ekin nisan değilde bizim sevdiğimiz dik kafalı ekin olduğunu hatırlayacağım.Sarp'ı her andıklarında bir zamanlar onu nekadar sevdiğimizi daha sonrada bizi hiç düşünmeden terk eden sarp olarak aklıma gelecek ve sinirlerim tepeme çıkacak.Keşke dediğiniz gibi her şey kolay olsaydı kendi adıma söyleyeyim ben bunu beceremem.Birini görünce diğeri aklıma gelecek ve ikisinin ne kadar güzel aşıklar olduğunu hatırlayacağım.

özgü canım adam gerçekten çok rahat ben yakın zamanda açıklama beklemiyorum dediğim gibi konserleri etkilenmesin diye asla açıklama yapmayacaktır. Bizde dizi başlayana kadar burada durmadan aynı şeyleri konuşup,tartışıp duracağız arkadaşım...

*duygu*
24-08-06, 10:47
ben de ole dusunuyorum duygucum.dedigin gibi ekin olmedı.sonsuza kadar mutlu yasadılar:img-grin2
Tatilden dönünce ilk işim senaryo yazmak olacak.O mutlu yaşadıkları bölümleri yazıcam merak etmeyin.Keremcem forumuyla hiç uğraşmayın valla orayı çözmek için profesör olmak lazım:)

dizidizidiziler
24-08-06, 10:47
merabalar ben dizi den keronun ayrılmasına çok üzüldüm bence bu ekip keroyu fazla suçladı diğer başarılarını da kendilerine malettiler gibi ama şunu söyliyim bu diziyi izlersm bi tek yaso için isterim nalan merak ettim bu kadar şey öğrendin bari keronun neden ayrıldığınıda öğrenseydin bi de bana kalırsa bu dizi den bu kadar kişinin ayrıılması normal değil

Keremcem'in gitmesine biz de üzüldük. Diğer yorumlarına ise kesinlikle katılmıyorum. Ayrılmasının sebebini de merak etmiyorum çünkü hangi sebebi gösterirse bana çoook saçma gelecek.. Dedikodu yüzünden mi? Yoğunluk yüzünden mi? parası yüzünden mi? Nedir yani?
hiçbiri çekimlerden dört gün önce ayrılacağını bildirmesini veya 3-4 bölüm daha çekip diziyi muhteşem bir finalle bitirmesini veya hemen osman yağmurdereli'nin dizisine geçiş yapmasını açıklamıyor. Haklı kılmıyor..
Bir de bir diziden bu kadar çok kişinin ayrılması normal değil demişsin. Sana katılmıyorum. Bu tüm dizilerde oluyor.
Örnek vereyim:
Harika reytingler alan geçen sene başlayan IHLAMURLAR ALTINDA, dizide önceden mafya olan sonra düzgün bir hayat yaşamak isteyen adam vardı adını hatırlamıyorum, o ayrıldı, öldü gibi yaptılar, başrol oyuncusu ELIF karakteri ayrılacakmış, bebek doğururken ölmüş gibi yapacaklarmış, yani diziden 3-4 kişi ayrıldı. Kırıkkanatlar keza öyle.

Bizim dizimizde 1 tane anormal ayrılış var KEREMCEM.
Çünkü Ismet amcamız eceliye vefat etti allah rahmet eylesin.
Bir de gürgen öz. Fakat onu çok haklı buluyorum çünkü başrol EKIN VE SARP'tan sonraki karakterken, ve harika oynarken arka plana atıldı, KENAN, FERIDE, ISMET AMCA, KURTİ BERNA hepsi önüne geçtiler. Hatta bir de Doktor Hakan'ın katılmasıyla Gürgen öz'ün rolu 1 dakikaya düştü bölüm başına. Biz Rüya işçilerini uyarmıştık, eski Serkan'ı istiyoruz diye, pısırık iç güveyi Serkan'ı değil diye ama senaristler dinlemedi. Gürgen Öz'e haksızlık yapıldı o da sezon sonunda gitmeye karar verdiğini açıkladı ve sezon finalini de yapıp gitti...
KEREMCEM gibi son dört günde çekim ekibine haber verip, hayranlarına hiçbir açıklama yapmadan gitmedi..

*~*RaiNBoW*~*
24-08-06, 10:49
Sinem Abla başlık gitmiş.Kaldırılmış.Demek ki incelenmiş ve hala suskun kalıyorlar.İnsanları sinirlendirmekten başka birşey değil yaptıkları.Sanırım hala gerçeğin farkında değiller.Bazı başlıklara 'Sarp Yasemin'e dönsün her gece dua ediyorum,Ekin ölsün' vs. msjlar yazılmış.Gerçekten ilginç...
Demek ki yazdıklarımızdan raharsızlık duymuşlar.Neden ki?Onlara göre biz yanlış düşünüyorduk neden üstlerine alınmışlar acaba?Takmamaları gerekirdi ama sanırım,cevaplarımış biraz koymuş...Artık derman kalmadı bende.

desire72
24-08-06, 10:50
herkese merhabalar,

nalan ve rengin çok güzel düşünmüşsünüzde bu söylediklerinizi gerçekten başarabilecekmisin? başarırsanız bravo size...(keşke bende sizin gibi başarabilsem)
Valla ben başaramam her izlediğimde ekin nisan değilde bizim sevdiğimiz dik kafalı ekin olduğunu hatırlayacağım.Sarp'ı her andıklarında bir zamanlar onu nekadar sevdiğimizi daha sonrada bizi hiç düşünmeden terk eden sarp olarak aklıma gelecek ve sinirlerim tepeme çıkacak.Keşke dediğiniz gibi her şey kolay olsaydı kendi adıma söyleyeyim ben bunu beceremem.Birini görünce diğeri aklıma gelecek ve ikisinin ne kadar güzel aşıklar olduğunu hatırlayacağım.

özgü canım adam gerçekten çok rahat ben yakın zamanda açıklama beklemiyorum dediğim gibi konserleri etkilenmesin diye asla açıklama yapmayacaktır. Bizde dizi başlayana kadar burada durmadan aynı şeyleri konuşup,tartışıp duracağız arkadaşım...

Eğer yeni diziye başlayacaksa yeni dizinin tanıtımına kadar bir açıklama yapmayacaktır.Yeni diziyi duyuracaktır ama onunla ilgilide bir haber yok ortalıkta.

*duygu*
24-08-06, 10:51
Keremcem'in gitmesine biz de üzüldük. Diğer yorumlarına ise kesinlikle katılmıyorum. Ayrılmasının sebebini de merak etmiyorum çünkü hangi sebebi gösterirse bana çoook saçma gelecek.. Dedikodu yüzünden mi? Yoğunluk yüzünden mi? parası yüzünden mi? Nedir yani?
hiçbiri çekimlerden dört gün önce ayrılacağını bildirmesini veya 3-4 bölüm daha çekip diziyi muhteşem bir finalle bitirmesini veya hemen osman yağmurdereli'nin dizisine geçiş yapmasını açıklamıyor. Haklı kılmıyor..
Bir de bir diziden bu kadar çok kişinin ayrılması normal değil demişsin. Sana katılmıyorum. Bu tüm dizilerde oluyor.
Örnek vereyim:
Harika reytingler alan geçen sene başlayan IHLAMURLAR ALTINDA, dizide önceden mafya olan sonra düzgün bir hayat yaşamak isteyen adam vardı adını hatırlamıyorum, o ayrıldı, öldü gibi yaptılar, başrol oyuncusu ELIF karakteri ayrılacakmış, bebek doğururken ölmüş gibi yapacaklarmış, yani diziden 3-4 kişi ayrıldı. Kırıkkanatlar keza öyle.

Bizim dizimizde 1 tane anormal ayrılış var KEREMCEM.
Çünkü Ismet amcamız eceliye vefat etti allah rahmet eylesin.
Bir de gürgen öz. Fakat onu çok haklı buluyorum çünkü başrol EKIN VE SARP'tan sonraki karakterken, ve harika oynarken arka plana atıldı, KENAN, FERIDE, ISMET AMCA, KURTİ BERNA hepsi önüne geçtiler. Hatta bir de Doktor Hakan'ın katılmasıyla Gürgen öz'ün rolu 1 dakikaya düştü bölüm başına. Biz Rüya işçilerini uyarmıştık, eski Serkan'ı istiyoruz diye, pısırık iç güveyi Serkan'ı değil diye ama senaristler dinlemedi. Gürgen Öz'e haksızlık yapıldı o da sezon sonunda gitmeye karar verdiğini açıkladı ve sezon finalini de yapıp gitti...
KEREMCEM gibi son dört günde çekim ekibine haber verip, hayranlarına hiçbir açıklama yapmadan gitmedi..
Keremcem belki sezon finalinden sonra bu karara varsaydı dizi devam etmezdi.4 gün kala söylemesi ve başka bir diziye geçmesi beni bitiren nokta oldu.Bu konuda Gürgen bence de haklıydı.Çocuğun rolü bir bölümde ne bir dakikası 40 saniye sürüyordu bazen.Keremcem gittiyse gitti diyorum hala.Gelene hay hay gidene bay bay:img-elvis

anil16
24-08-06, 10:53
Ya butun bunlar buyuk bir yalan gibi sanki.Ama malesef degil.

Bilmiyorum keremceme ne ldu boyle.Bize bir aciklama mutalaka yapardi.sasiriyorum vallaha.Bu bizim tanidigimiz keremcem degil.Icine sanki baska biri girdi sanki. :P

ama neyse kapatalim bari bu konuyu.

*~*RaiNBoW*~*
24-08-06, 10:54
Valla biz de zaten unutmaya çalışmak için bunu düşündük.Yapabilecek miyiz bilmiyorum.Klavye yazacak ama gönül başka tabi ki.
İlk bölümler Sarp-Ekin aşkını tepemize çıkarıp bizi deli edeceklerdir.İyice hüsrana boğulacağız.Bir de Sinan.Onu her gördüğümüzde Sarp gelecek akla...
Ama dediğim gibi Sarp'a atılan bu kazığı unutamayacağım.Yazık ya o bunu hak etmemişti.3 gün kapısında bekleyip,her zorluğa katlanmıştı.Yediği kazık yüzünden öldü.Bu yüzden ben Ekin'in yanında Sarp'tan başka birini koyamam.Ahmet,Mehmet yazamam..Nisan-Deniz iyi.Hatta biz Nalan ile Sinan'a da bir isim düşünelim.

dizidizidiziler
24-08-06, 10:59
Sinem Abla başlık gitmiş.Kaldırılmış.Demek ki incelenmiş ve hala suskun kalıyorlar.İnsanları sinirlendirmekten başka birşey değil yaptıkları.Sanırım hala gerçeğin farkında değiller.Bazı başlıklara 'Sarp Yasemin'e dönsün her gece dua ediyorum,Ekin ölsün' vs. msjlar yazılmış.Gerçekten ilginç...
Demek ki yazdıklarımızdan raharsızlık duymuşlar.Neden ki?Onlara göre biz yanlış düşünüyorduk neden üstlerine alınmışlar acaba?Takmamaları gerekirdi ama sanırım,cevaplarımış biraz koymuş...Artık derman kalmadı bende.

Heeeyyyyt ne ekipmişiz be. İki girelim Keremcem sayfasına dedik. Baktılar olacak gibi değil. Diğer hayranlar da aramış sormuşlardır ayrılacak mı diye ve hooop başlığı kapattık...
Korkaklar ne olacak. Insan çıkar da bir cevap verir mert bir insan olsa tabii...

z_e_y_n_e_p
24-08-06, 10:59
Ya butun bunlar buyuk bir yalan gibi sanki.Ama malesef degil.

Bilmiyorum keremceme ne ldu boyle.Bize bir aciklama mutalaka yapardi.sasiriyorum vallaha.Bu bizim tanidigimiz keremcem degil.Icine sanki baska biri girdi sanki. :P

ama neyse kapatalim bari bu konuyu.
ewt anıl cım ya.banada buuyk bı yalan gıı gelıyo.bıze bı acıklama bıle yapmadı ya:fighting2

anil16
24-08-06, 11:02
Yeni sezonda soyle bir tahminin var...

Eger sarp olurse.yeni sezonda birinci bolumunde aradan yillar gecmis olucak ve ekin bize sarpin nasil oldugunu falan anlaticak gibi geliyor.

bence boyle daha guzel ve daha az uzucu olur.Boyle olmassa o zaman ekin'i hastanede iyilesmesini beklerken olucek nasil olucaksa.

Vallah binlerce senaryo yaratiyorum kafamda.bekliyemem daha fazla. :P

desire72
24-08-06, 11:07
Heeeyyyyt ne ekipmişiz be. İki girelim Keremcem sayfasına dedik. Baktılar olacak gibi değil. Diğer hayranlar da aramış sormuşlardır ayrılacak mı diye ve hooop başlığı kapattık...
Korkaklar ne olacak. Insan çıkar da bir cevap verir mert bir insan olsa tabii...

arzu haber mümkün olduğunca yayılmasın diye bir çaba var demekki aksi olsa dediğin gibi bu başlığı silmek yerine bir açıklama yapılırdı. Bu haberi öğrenen ve ciddiye alan kaç kişi varki. Konserinde sahneye fırlayıp pankart açmak lazım K.cem aşk oyununu bırakmıştır diye

sinem75
24-08-06, 11:08
Bence bu yaptıkları yani başlığı silmeleri terbiyesizlik.Ne demek ya olumlu eleştirilere kapımız açık,olumsuz olanlar çöpe mantığımı var.
Çok sinirlendim arkadaşlar.Bizim forumda isteyen üye mantık çerçevesi içinde yeni bir başlık açabiliyor o forumda olmuyormu bu.Yani başlıkları sadece modlar yada adminlermi açabiliyor.Eğer oluyorsa birimiz yani bilen biri bir başlık açsın adıda Keremcem'in Bize Attığı Kazık olsun ve hepimiz yine o başlığa mesajlarımızı kopyalayalım.
Ne yani susup kabulleneceğizmi bu durumu.

sinem75
24-08-06, 11:11
Eğer o başlıkta silinirse yemin ediyorum bütün gazete televizyon eleştirmenlerinin mail adreslerini mail yağmuruna tutarım.

dizidizidiziler
24-08-06, 11:11
Arkadaşlar birkaç gündür buraya yazmıyorum ama diğer karakterleri de düşünüyorum. Boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum olmuyor.

Şimdi Ekin'in tekrar başkasına aşık olması için birkaç sene geçmiş olması lazım. Bu durumda Sinan ve Muzo da diziden çıkmalı. Sinan büyümeli, Muzo daha da büyülmeli.. yerine yeni çocuklar mı gelecek acaba?

Hadi orayı geçtim, Feryal Hanım ve Orhan babanın diziye devam etmesinin de bir mantığı kalmadı, arada sadece Torunlarını severken göreceksek onlara da yazık. kısacık roller için orada bulunmaları...

Şimdi dizi tekrar hastane çekimleri ile başlayacak demişlerdi ya..
Acaba ısmet amca ve sarp hastaneye gelirken kaza geçirecekler, hastanede HAKAN onları kurtarmaya çalışacak ve başaramayacak gibi mi başlayacak?
Suratlarını göstermeye gerek yok çünkü. iki vücut gösterseler yeter. Demek Ki Keremcem'in gideceğini öğrenmeden önce yazdığım, Hakan'ın Ismet amca'nın ölüm haberini ekine vermesi ve ekinin de hakana sarılarak ağlaması senaryosu, ve sizin allah korusun dediğiniz senaryo her an gerçek olabilir.. üff düşün düşün kafa kalmadı valla.

ask_rox
24-08-06, 11:12
basligi acarim valla acabilirmiyiz ki hepimiz ordan devam ederiz artik :D ben bunu kabullenip oturamam ki kendi yapti bunu kendi istedi NE PISMANMI OLMUS nankorumuz??

son pismanlik neye yarar
herseyin bir bedeli var
buraya kadar mis keremcem bey

desire72
24-08-06, 11:14
Eğer o başlıkta silinirse yemin ediyorum bütün gazete televizyon eleştirmenlerinin mail adreslerini mail yağmuruna tutarım.

sinemcim forumda başlık isteğini admin.lere özel mesajla yazıyorsun adminler uygun görürse başlığı açıyorlar. Biz admine özel mesajla k.cemden bu konuda bir açıklama beklediğimizi yazabiliriz belki.

teomanresat
24-08-06, 11:15
Tekrar selamlar.Evet aslında kim dersek diyelim ne yaparsak yapalım ortada bir gerçek var ve biz bu geçeği değiştiremeyiz.Ama sezon finalini final gibi düşünüp dizi Sarp ile Ekinin aşkının ölümü bile yenmesiyle bitti diye kendimizi avutursak belki yeni sezonda yeni bir diziye başlıyoruz diye daha kolay alışırız.Ama zor olacak hemde çok zor.Açıkçası izlerken hep Sarplı Ekinli sahneler aklımıza gelecek ve bir nebze de olsa yeniden o sahneleri görmeyeceğimizi bile bile bekliyeceğiz.Allah sabır versin.
Keremcem kardeşimin sitesinde ise tabi kapatırlar çünki bizler gerçekleri söylüyoruz vede haklıyız.Bu heryerde böyle değilmidir.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.Evet Özgü Arzu ve diğer kızlar adam çok rahatmış hemde çok.Demek ki işine saygısı bu kadarmış.İşte göklere çıkardığımız Keremcem.Çok acı bir durum.İşine saygısı olsaydı dürüst bir şekilde çıkar açıklama yapardı.Ama nerde.Tabi önünde konser programı var.E sokaktaki halkda diziden çıktığını nerden bilsin.Kendini garantiye almak için açıklama yapmıyor.Valla ben önüme gelen ve bu diziyi seven herkese Keremcem böyle böyle yaptı diyorum.Bana nerden duydun diyorlar ki Tülayda rkadaşlarına söylüyor.Sizde öyle yapın herkesin haberi olsun.Çok isterdim konserinde çıkıpta bunu bilen birinin sormasını ama izin vermezlerki.

sinem75
24-08-06, 11:17
sinemcim forumda başlık isteğini admin.lere özel mesajla yazıyorsun adminler uygun görürse başlığı açıyorlar. Biz admine özel mesajla k.cemden bu konuda bir açıklama beklediğimizi yazabiliriz belki.

Desirecim o zaman hepimiz sitenin adminini mesaj yağmuruna tutalım.
Başlığı silmişsiniz biz Keremcem'den bir açıklama bekliyoruz diye.

dizidizidiziler
24-08-06, 11:20

Sinemciğim seni çok iyi anlıyorum. O kadar kızgınım ki, ve hırsımı da alamadım. Keremcem'in karşısına çıkıp avaz avaz bağırıp hesap sormak istiyorum. Şöyle iki yakasından da tutup aklı başına gelsin diye sarsmak da istiyorum...
Tüm bunları yapamadığımız gibi, bir de açıklama yapmadığı gibi attığımız mesajları da silip başlığı kapattırıyorlar...

neyse rahatsız oldukları belli. İnsan doğru karar verdiğini düşünüyor olsa kararının arkasında durur. demek ki hata yaptığını da kabul ediyor benim gözümde...

Bir daha da bir dizide, konserde filan Keremcem mi? allah korusun.

Bu aralar:
Keremcem demeyin lütfen,
Buz gibi soğurum sizden :img-grin2

Ozly
24-08-06, 11:20
Teoman abi katılıyorum sana bende herkese yaptıgı ihaneti anlatıyorum herkes benim onun hakkında böle konusmama anlam veremiyor.Sen toz kondurmazdın ne oldu diyorlar.Hak edene hak ettiğinden fazlasını veremem diyorum bende

Deniz&Nisan varmıs.Simdilik ben buna katılamıyorum ruh halim bu sabah kapalı.Kendime geldiğimde belkim hakkında konusurum..

dracula3000
24-08-06, 11:52
böyle bi nankörlük olamaz ya.sen hiç tanınmayan sıradan yeni şarkıcılardan birini dizine al onu türkiye nin sewgilisi yap o sana gelip yüzüne bile bakmadan sadece basit bi telefon msjıyla diziden ayrılıyorum desin herşeyi geçtim yasemin gibi bi kıza nası yapılır abi ya.vala ben yasemin gibi bi kızla oynasaydım para bile almazdım.

purna
24-08-06, 11:54
İsmet Bey kazada ölecek

işte sarpla birlikte kazada ölsünler sarp ismet beyle hastaneye gelirken kaza yapıp öölsunler

ekin.sarp
24-08-06, 11:56
selamlar arkadaşlar,
Sinem ablanın mesajından sonra keremcemin sitesine bakayım dedim.oraya pek bakmak istemiyorum kaç gündür.sinirlerim iyice bozuluyor çünkü yazılan saçmasapan mesajları görünce.defalarca denememe rağmen üye olmayı beceremediğim içinde bir şeyler de yazamıyorum.hoş yazılan doğru dürüst şeyler için de denmedik şey bırakılmıyor keremcemi nasıl sevdiklerini anlamadığım kişiler tarafından.sevdiğin biri göz göre göre yanlış adım atıyor.sen ne yaparsan yap arkandayım deyip uçuruma yaklaşmasına yardım ediyorsun.böyle hareket edenleri anlamam imkansız.hoş anlaşılacak tarafı da yok!ama yazılan mesajlar takip edilmiş ve kökten bir çözüm bulunmuş!başlığı yok etmişler gerçekten inanamadım.bu da gösteriyor ki keremcem siteyi takip etmese bile herşey iletiliyor kendisine ve herşeyden haberi var şu an.bakalım daha ne kadar suskunluğunu koruyacak.

sılam
24-08-06, 11:57
Teo selam arkadaşım. Bende çevremde ki insanlara başladım bile haber uçurmaya ama inan herkes ilk duyunca nasıl yani deyip kalakalıyorlar.
Konserlerinde biri sorsa demişsin bilirsin konser ortamında bu mümkün olmuyor beyfendinin yanına bile yaklaştırmıyorlar korumaları sağolsun birde kibarlar ki sormayın insanları itip kakıyorlar tek yaptıkları bu. 30 Ağustosta bizim burada konseri var esasında hiç gitmeyi düşünmüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ama aklıma da şeytanlıklar da gelmiyor değil hani? Acaba gidip pankart mı açsam şöyle koca harflerle ‘’bu işler kravat takmakla olmuyor senin kitabında dürüstlük böyle mi tanımlı çık delikanlı gibi bıraktığını söyle’’
(biraz uzun pankart oldu galiba) onun suratına o kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerim pankarta sığmaz ancak billboardlara sığar…

*duygu*
24-08-06, 12:04
Teo selam arkadaşım. Bende çevremde ki insanlara başladım bile haber uçurmaya ama inan herkes ilk duyunca nasıl yani deyip kalakalıyorlar.
Konserlerinde biri sorsa demişsin bilirsin konser ortamında bu mümkün olmuyor beyfendinin yanına bile yaklaştırmıyorlar korumaları sağolsun birde kibarlar ki sormayın insanları itip kakıyorlar tek yaptıkları bu. 30 Ağustosta bizim burada konseri var esasında hiç gitmeyi düşünmüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ama aklıma da şeytanlıklar da gelmiyor değil hani? Acaba gidip pankart mı açsam şöyle koca harflerle ‘’bu işler kravat takmakla olmuyor senin kitabında dürüstlük böyle mi tanımlı çık delikanlı gibi bıraktığını söyle’’
(biraz uzun pankart oldu galiba) onun suratına o kadar çok şey söylemek istiyorum ki söyleyeceklerim pankarta sığmaz ancak billboardlara sığar…
Sıla'cım bence yap fena olmaz.Belki yaptıklarından dolayı biraz utanır herkesin önünde.Ya anlamıyorum ki bir yazı yazmak bu kadar mı zor?Zor tabi dizinin getirdiği şöhretle uğraşıyor adam.Şimdi o şöhreti bitince bize bol bol yazı yazar artık.Keremcemin hiçbir konserine gidememiş biri olarak bu sene kesin gidicektim artık tvde görmek bile istemeyeceğim herhalde.Ya da şimdi sinirden böyle konuşuyorum bilmiyorum.

teomanresat
24-08-06, 12:08
Valla haklısın sılam,konserini izleyen biri olaraktan evet bu pek mümkün olmuyor.Ama dedin pankart açma işi güzel,şöyle koca koca harflerle senin işine saygın bumu?Aşk oyununu neden bıraktın? diye bir pankatta hiç fena olmaz.Evet ,ilk duyan kişi nasıl olur diye kalıyor Ama anlatınca işte Keremcemin gerçek yüzü diye kızgınlığını dile getiriyor.Galiba yarın konseri var nerde bilmiyorum ama bilenler ve bu siteyi takip edenler gitsin en azından yanlarındakilere söyleseler onlarda başkalarına tepki alır.Anlaşılan bizim tepkilerimiz bile yetmişki başlığı kapatmışlar.Hoş ben üye değilim ama sizler gerekli mesajları yazmışsınız.Ama yeniden başlık açılırsa sırf biriki kelam yazmak için üye olurum.Sokaktaki halkın tepkisine ne cevap verecekler bilemiyorum.Bu işler sadece başlık kapamakla olmuyor.Ama adamların duydukları bile yok.

tkberlin
24-08-06, 12:23
Arkadaslar sebebini söylemedimi keremcem,neden diziden ayrilmis?
yani hic bir aciklamami yok?
allah hallah
bu adam hic düsunmüyormu,benim hayranlarim buna neder felan filan.

aklim almiyor vallah.
simdi eylülde baslarsa sarp yokmu yani?
nasil devam edcek?

ozguster
24-08-06, 12:40
Bence bu yaptıkları yani başlığı silmeleri terbiyesizlik.Ne demek ya olumlu eleştirilere kapımız açık,olumsuz olanlar çöpe mantığımı var.
Çok sinirlendim arkadaşlar.Bizim forumda isteyen üye mantık çerçevesi içinde yeni bir başlık açabiliyor o forumda olmuyormu bu.Yani başlıkları sadece modlar yada adminlermi açabiliyor.Eğer oluyorsa birimiz yani bilen biri bir başlık açsın adıda Keremcem'in Bize Attığı Kazık olsun ve hepimiz yine o başlığa mesajlarımızı kopyalayalım.
Ne yani susup kabulleneceğizmi bu durumu.

Ben dün akşam çeşitli başlıklara girip Kerem efendiye bir kaç çağrı yaptım.Bir açıkmala yapmasını ısrarla yazdım.Ve bunu çeşitli başlıklara
serpiştirdim.İstediklerini silsinler, hergün farklı başlıklara koymaya devam edeceğim arkadaşlar.Ve hep son mesaj olarak tutmaya çalışıyorum.Gece saatlerinde yazarak.Siz de öyle yapın.Birini görmezlerse birini muhakkak göreceklerdir.
İstediğim şey de sadece bir açıklama.Kötü tek bir laf yok.Nereye kadar silecekler? Ne olacak yani forumumu kapatacaklar?
Kaçmayı biliyorlar o zaman.

eesin
24-08-06, 12:40
slm arkadaşlar keremcemin sitesine üye deilm ama üye olanlar admine mailmi atsalar keremcemden açıklama beklioz die :img-icecr eet ya konsere gidenler pankart açsa süper olur ama ordaki keremcemin bu yaptıklarını göremeyenler olay çıkarır eminim

tkberlin
24-08-06, 12:46
Vasllah ben foruma üyeyim ama ,baslik acamiyorum anlamadim:img-sorry :img-sorry :img-sorry

Deryalım
24-08-06, 12:47
,

şimdi duydum ne diyorsunuz keremcem ayrıldımı şaka yapıyorsunuz dimi.sayfaları pek okuyamadım ama sarp ölecekmi dizide inanmıyorum kınalı karda ali ölmüştü agladım.zerda sahın aga öldü aglamıştım hatırlamıyorum başka hangi dizi oyuncusu öldügünde aglamıştım ama ya yapımcılara yönetmene mail atsak sarp ölmesin yerine başka biri gelse desek ya dayanamam ben sana katılıyorum bence mail atalım gazete ve tv eleştirmenlerine ben bu konuda gazetede hiç bişey göremiyorum çünki

sARqEKiiin
24-08-06, 12:49
herkese selam
arkadaslar simdi sınavdan cıktım
yeni durum ne öreniyim dedim

bizim baslık kapanmıs
keremcemin sitesinde
yemedi tabi
nese oraya mesajlarımızı tasıyan arkadaslaraa
coook tesekkurlerr vallaa
su pankart acma güzel fikirmis gidicek olan varsa
yapabilirmii

bide son gelismeleri biri bana anlatabilirmi

Deryalım
24-08-06, 12:53
keremcemin minyatürkte konseri var oraya gidip pankartınızı açabilirsiniz

ibrahim_yasemin
24-08-06, 12:54
arkadaslar ben bu konuya ınanmıyorum keremcem dızıyı bırakmaz hem bıraksa bıle yasemini opmeden gıtmez:love05:
http://img132.imageshack.us/img132/3230/542105cuit3.th.png (http://img132.imageshack.us/my.php?image=542105cuit3.png)

sARqEKiiin
24-08-06, 12:57
arkadaslar ben bu konuya ınanmıyorum keremcem dızıyı bırakmaz hem bıraksa bıle yasemini opmeden gıtmez:love05:
http://img132.imageshack.us/img132/3230/542105cuit3.th.png (http://img132.imageshack.us/my.php?image=542105cuit3.png)
gitti arkadasım
giitt kabul edelim artık yaa

ARKADASLAR KONSERE GİDİCEK OLANLARIN
OANKART ACMASI GERCEKTEN HARİKA
Bİ FİKİR UYGULAMA BEKLİORUM

icegirl
24-08-06, 12:57
slm....ya burda bir arkadas keremcemin konserine gidecegini soyledi...ne oldu gittmi...belki diziden biraz bahsetmistir...ki sanmiyorum..aciklamada hala yapilamdi galiba...

keremcembelgin
24-08-06, 13:04
herkeze selam bencede pankar işi olabilir tabii etrafındakilerden sıyrıla bilirseniz tabii. bide mümkünse bu aralar hiç biryerde kendilerini görmeyelim.yada canlı yayın bi programa çıksın bizde faks falan çekip yada arayıp tepkimizi gösterelim .hiç sanmıyorum anlıyacagını ama.offf biz seni yanlış tanımışız kero yaaa sen meger neymişsin haberimiz yokmuş

eesin
24-08-06, 13:07
ah belgincm ah şu avatrın we imzandaki pozları bidaha göremicez ah keremcem bi elime geçse bencede ya mail atalım bi yerlere çekip duygularımızı ifade edelim

melis_krmcm
24-08-06, 13:11
Herkeze Merhaba,
Birinci Olarak,keremcem In Diziyle Ilgili Açiklamasi Bugün Sitede Yayinlanacak.
Ikinci Olarak Ise,bu Siteye Ve Baska Sitelere Geçen Günlerde Med Yapimdan Biri Açiklama Yazmis...açiklama Denen Saçmalik Tamamen Yalanlarla Doludur.biz Osman Yagmurdereliyle Herhangi Bir Anlasma Yapmadik Kaldi Ki Bu Sene Dizi çekmeyecegiz.çünkü Bu Sene Ki En önemli Isimiz Keremcem In 2. Solo Albümüdür.kasim Ayinda çikarmayi Planliyoruz Ve Albümün Promosyonu Zaten Subatta Kadar Sürecektir.bu Nedenle önümüze Reddedilemiyecek Kadar Basarili Bir Projede Gelse , Biz Bu Sezon Dizi çekmeyecegiz...beni Zaten Bu Sitede Herkez Taniyor Ve Yanlis Bir Açiklama Yapmayacagimi Da Biliyor Diye Umuyorum....

Irem Gürel
Iremrecords

keremcem.com

lemözlem
24-08-06, 13:11
Konu: DIZIYLE ILGILI AÇIKLAMA

HERKEZE MERHABA,
BIRINCI OLARAK,KEREMCEM IN DIZIYLE ILGILI AÇIKLAMASI BUGÜN SITEDE YAYINLANACAK.
IKINCI OLARAK ISE,BU SITEYE VE BASKA SITELERE GEÇEN GÜNLERDE MED YAPIMDAN BIRI AÇIKLAMA YAZMIS...AÇIKLAMA DENEN SAÇMALIK TAMAMEN YALANLARLA DOLUDUR.BIZ OSMAN YAGMURDERELIYLE HERHANGI BIR ANLASMA YAPMADIK KALDI KI BU SENE DIZI ÇEKMEYECEGIZ.ÇÜNKÜ BU SENE KI EN ÖNEMLI ISIMIZ KEREMCEM IN 2. SOLO ALBÜMÜDÜR.KASIM AYINDA ÇIKARMAYI PLANLIYORUZ VE ALBÜMÜN PROMOSYONU ZATEN SUBATTA KADAR SÜRECEKTIR.BU NEDENLE ÖNÜMÜZE REDDEDILEMIYECEK KADAR BASARILI BIR PROJEDE GELSE , BIZ BU SEZON DIZI ÇEKMEYECEGIZ...BENI ZATEN BU SITEDE HERKEZ TANIYOR VE YANLIS BIR AÇIKLAMA YAPMAYACAGIMI DA BILIYOR DIYE UMUYORUM....

IREM GÜREL
IREMRECORDS (keremcemin sitesinden alıntıdır)

keremcembelgin
24-08-06, 13:17
kızlar yaaa ben irem yazmış inşallah öle olur yani başka diziye başlamaz

eylül87
24-08-06, 13:18
hoooopppppppsss millet irem yazmış yok öyle bişi dio yaa bu sene dizi çekilmicek medyapımla anlaşma falan yok dio ne iş ayrılmadımı şimdi keremcem yaaww aklım karışştı:img-help: :img-help:

Ozly
24-08-06, 13:18
Rica edicem istenilen acıklamadan sonra kimse bisi demesin.Dizi falan yokmus ama bilmem ben yüzüstü bırakıp gitmesiniii..

tkberlin
24-08-06, 13:23
Ozaman ask oyunua devam insallah:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

purna
24-08-06, 13:24
en sonunda bır acıklama yapılmıs dızı yokmus ama kaset calısmaları varmış

ozguster
Bu açıklamadan anlaşılan şudur;
Keremcem bu sene ne Aşk Oyunu ne de başka bir dizide yer almayacaktır.
Albüm çalışmaları sebebi ile bu sene dizi anlaşması bulunmamaktadır.
Şimdi sabır ve sükunet ile sitede bugün yapılacak resmi açıklamayı bekleyim ,görelim.

purna
hoooopppppppsss millet irem yazmış yok öyle bişi dio yaa bu sene dizi çekilmicek medyapımla anlaşma falan yok dio ne iş ayrılmadımı şimdi keremcem yaaww aklım karışştı:img-help: :img-help:

ayrılmış ama kaset calısmaları varmış o yuzden

PERİİ
24-08-06, 13:25
bakalım açıklama nası olacak sevgili arkadaşlar ben size daha iyi ulaşabilmek için ikinci albümümü hazırlamaya başlıyacağım o yüzden diziyi bıraktım çünkü dizi yaz dizisi olarak başladı ve uzadı uzayınca da benim albümümle çakıştı felan filan diye bekliyorum ama yinede ayrılmasın isterim biz bu kadarını hak etmedik yazık valla yazık bizde ne heyecanla bekledik daha sinan babaaaa diye çağıracak tı sarpı oda oğlum diye ona sarılacaktı daha ekin sarpı sarp ekini kıskandıracaktı neler neler hayaller çöpe

tkberlin
24-08-06, 13:25
ginede bir kac bölüm yapip diziyi bitirebilirlerdi!!!!!!!

nasil devam edcek simdi

eylül87
24-08-06, 13:27
aslında varyaa madem keremcem bugün sitesinde bi açıklama yapçak şeytan dio yaz bir sürü şey görebilice bi başlığa okusun hepsini tabi o bşlığıda kaldırmazlarsa

Ozly
24-08-06, 13:27
Açıklama söyle olacak

Merhaba dostlarım

Biliyorum size gene uzun zaman yazamadım.Sağdan soldan yanklıs haberler duymussunuz inanın cok üzüldüm.Evet Aşk Oyununda yokum ama nedeni geciken albüm icindir.Baska projede yokum.Beni anlıacagnızı biliyorum.Sizleri seviyorum
Keremcem

eylül87
24-08-06, 13:31
Açıklama söyle olacak

Merhaba dostlarım

Biliyorum size gene uzun zaman yazamadım.Sağdan soldan yanklıs haberler duymussunuz inanın cok üzüldüm.Evet Aşk Oyununda yokum ama nedeni geciken albüm icindir.Baska projede yokum.Beni anlıacagnızı biliyorum.Sizleri seviyorum
Keremcem
bende dicemki ne diosun uleeeyyyynn anlamıoruz seni almıcaz albümünü falanda boşuna hazırlama ya diziye dönersin yadaaaaaaaaaaaaaaa.......:img-grin2 :img-grin2

icegirl
24-08-06, 13:33
ben simdi sunu anladim....keremcem albumun nedeniyle diziden ayrildi...ve baska bir dizide oynamayacak....ben keronun kararina saygi duyuyorum...o her zaman demisti ben icin muzik on plandadir...

narcissa
24-08-06, 13:35
gerçekten üzüldüm...
yaz boyunca diziyi bekliyorsun sonra başlamasına az kala keremcemin diziden ayrıldığını öğreniyorsun...
saçmalık!
izlemeyi istiyordum ama izlemeyeceğim ben tekrar yabancı damata dönüorum:)
aşk oyunu gerçekten güzel bir diziydi yazık... çok yazık...
artık ekinle hakanın arasını yaparlar biz de ikinci çocuk fln izleriz yani olmaz böyle şey!

sARqEKiiin
24-08-06, 13:35
bu acıklama irem gürelemi
ayit alla allaa
anlasıldı demekki
savunması albümü
ccook güsell
ne diyelim yolun acık olsun
ama bu diziyi brakmana engel diiil
yaa millet neleri
birarada yapıo
keremcem beymi
yapamıcak brakın allah askına

tkberlin
24-08-06, 13:38
dizi tamamenmi bitti yoksa sarp siz mi devam edcek?:img-sorry

purna
24-08-06, 13:38
ne zaman yapıcakki acıklamayı

eylül87
24-08-06, 13:39
bu acıklama irem gürelemi
ayit alla allaa
anlasıldı demekki
savunması albümü
ccook güsell
ne diyelim yolun acık olsun
ama bu diziyi brakmana engel diiil
yaa millet neleri
birarada yapıo
keremcem beymi
yapamıcak brakın allah askına
sana katılıyorumyaa kesin seden anası onun aklını çelmiştir keremcim eğer dizi olursa bu albümü unut olum ii bi iş çıkmaz ortya falan demiştir daha bir sürü şey sölemiştr aaahh aahhh yaktınız bizii yaaaaw

icegirl
24-08-06, 13:39
dizi tamamenmi bitti yoksa sarp siz mi devam edcek?:img-sorrymalesef sarpsiz devam edecek...artik nasil olacak hic bilmiyorum...ben izlemeye devam edecegim ama bana eski tadi vermeyecek...

narcissa
24-08-06, 13:40
dizi tamamenmi bitti yoksa sarp siz mi devam edcek?:img-sorry
sarpsız...
sarpı öldürceklermiş...
allah rahmet eğlesin ne diyim ya ağzımı bozmak istemiyorum ama dizinin içine ettiler yani!

keremcembelgin
24-08-06, 13:42
offff bence varya bunlar tepkiden korkup yeni diziden vazgeçtiler bana öle geliyo ama madem öyle insan sezon sonunda bunu derdi ayrılıyorum kasetime daha fazla zaman ayırmam gerkiyo diye bizzde ozaman biraz olumlu yaklaşırdık ama sanmıyorum da neyyyyseeeee bakalım o nasıl savunacak kendini

tkberlin
24-08-06, 13:43
sarp dizide kaza yapmisti hani ,arababin firenlerini bozmusdu kenan.belki o koma anini bu yana rüya gibi birsey yaparlar.baska nasil öldürecekler sarpi,bölüm cevirmeden??

narcissa
24-08-06, 13:44
ya aslında albüm fln birada götürürdü ama sayrıldı...
tek neden albüm değil bence... hani biaralar yaseminle aralarında tatsızlık olduğu haberleri dolaşıyordu ya bence gerçekten varmış... bence ondan da ayrıldı biraz

sARqEKiiin
sana katılıyorumyaa kesin seden anası onun aklını çelmiştir keremcim eğer dizi olursa bu albümü unut olum ii bi iş çıkmaz ortya falan demiştir daha bir sürü şey sölemiştr aaahh aahhh yaktınız bizii yaaaaw
eet eylulcuum
yaa insan bi hata yapar
ki bidaha yapmasın
program isindede aynı sey oldu
tutmadı kapandı
yaa seden gürelde
hiicmi keremcem dur orda yanlıs yapıosun
demio kardesimm
bunlar isi bilmioo yaa
sevenlerin sana
bole kızdığı
sürece albumun süper olsa ne yazarr
biz albumunu diil ASKOYUNUNU istioruz
bizz kabullendik artık gidersen git
taamda sebebin
sebep diil mazeret yanii....

didou_didem
Açıklama söyle olacak

Merhaba dostlarım

Keremcem

bence de özlem aynı böyle olacak açıklama!!!!bundan da hiçbir dizide oynayamayacağını albümle ilgileneceğini anlıyoruz...

narcissa
24-08-06, 13:47
sarp dizide kaza yapmisti hani ,arababin firenlerini bozmusdu kenan.belki o koma anini bu yana rüya gibi birsey yaparlar.baska nasil öldürecekler sarpi,bölüm cevirmeden??
ya bence sanki aradan yıllar geçmiş gibi yapacaklar hani ekinin saç uzaması olayı fln da varya... o aradaki sürede ekinin babasıyla sarpı öldürcekler... bence öyle yaparlar çünkü zaten mehmet akan rahmetli oldu:icon_cry:
eğer krmcmde diziden ayrılcaksa iki karakteri de bir kerede öldürecekler ne biliyim bi uçak kazası trafik kazası fln öyle bişiler yaparlar bence

ekin.sarp
24-08-06, 13:47
Açıklama söyle olacak

Merhaba dostlarım

Keremcem
nihayet açıklama yapılacakmış.hem de bugün.benim de irem gürelin mesajından anladığım Özgü ablanın yorumundan farklı değil.dizi yok,albüm çalışması var diye belirtilmiş özellikle.keremcemin açıklamasınınsa Özlemin yazdıklarından çok farklı olacağını sanmıyorum.giriş ve yazım tarzı bile keremcem şekli olmuş.söylemeden geçemeyeceğim.irem gürelin mesajında sürekli çoğul olarak 'biz' kelimesini kullanması da dikkat çekici bir ayrıntı.onlar çok fazla 'biz' olmuşlar bence.

keremcembelgin
24-08-06, 13:49
narcissa ben sana katılmıyorum araları bozuk falan diye hatırlarsan yazın programında bile sayıkladı yani bi kızdınız diye ne çabuk unuttunuz yaaa bence para konusu var işin içinde birazda aykutbey azbulmuştur bana öle geliyo .tabii o degil sabahlara kadar çekim yapan .o sıcak yatagında uyurken kero çekim yapıdo ama konserden konsere gidip.offff bende ne yazacagımı şaşırdım yaaaa ama bu kızgınlıgımı degiştirmez benim heran bogazlaya bilirim yaniii

narcissa
24-08-06, 13:51
narcissa ben sana katılmıyorum araları bozuk falan diye hatırlarsan yazın programında bile sayıkladı yani bi kızdınız diye ne çabuk unuttunuz yaaa bence para konusu var işin içinde birazda aykutbey azbulmuştur bana öle geliyo .tabii o degil sabahlara kadar çekim yapan .o sıcak yatagında uyurken kero çekim yapıdo ama konserden konsere gidip.offff bende ne yazacagımı şaşırdım yaaaa ama bu kızgınlıgımı degiştirmez benim heran bogazlaya bilirim yaniii
walla sayıklıyodu da bilmiyorum bana başka bi açıklaması olabilir gibi gelmiyor ama dediğin gibi para konusu da olabilir... ya gerçekten yazık ama böyle albümle fln zirvede tutabileceklerini düşünüyorlar adamı ama diziden ayrıldığı gün kariyerinde düşüş başlar bence...

kerem__cem
24-08-06, 13:52
arkadaşlar bugün açıklama geliyomuymuş kesinmi buu ve kimden öğrendinizz

dizidizidiziler
24-08-06, 13:52
Arkadaşlar irem hanimin açıklamasından aynen şunu anlıyorum ben.

Tepkileri gördük, yeni diziden vaz geçtik. Şimdilik albümü bahane edeceğiz, sonra olayların üzerinden biraz geçip, soğuyunca tepkiler başlarız yeni bir diziye filan....

Budur benim için... Çünkü ikinci bir albüm yapacağını bu arkadaş bilmiyor muydu? Geçen sezon son bir bölüm çekip diziyi finalle kapatamaz mıydı? Geçen sezon söyleyemez miydi albümüm var ben devam edemem diziye diye....

Atma KEREMCEM, atmayın menajerler, Keremcem haklı diye atmayın şakşakcılar...

Yemedik bu yalanlarınızı!!!!

Ozly
24-08-06, 13:54
evet o biz olayı nedir çözemedim bende.Abim diye demiom ama masumdur misali olmuss.sanki sana laf söledikde biz.gene sinirlerim zıpladı heee

Yurdanur
24-08-06, 13:54
valla ben bu olayı geri adım atma olarak yorumluyorum,bu tepkiyi veren herkesi tebrik ediyorum.şubat ayına kadar ertelettik yeni dizi olayını gibi geliyor bana ,yaz boyunca 4-5 kez aynı yerde konser vereceğine oturup albümünü hazırlasa ,zamanı gelincede dizi çekimine devam etse olmazmıydı,hani böyle bir fikir nasıl akıllarına gelmemiş şaşıyorum yoksa akıllarına gelip işlerine mi gelmedi ki neyse.........iyi çalışmalar diliorum kendisine tabii o albümü dinleyecek kitlesi kaldıysa çalışsın

narcissa
24-08-06, 13:55
Arkadaşlar irem hanimin açıklamasından aynen şunu anlıyorum ben.

Tepkileri gördük, yeni diziden vaz geçtik. Şimdilik albümü bahane edeceğiz, sonra olayların üzerinden biraz geçip, soğuyunca tepkiler başlarız yeni bir diziye filan....

Budur benim için... Çünkü ikinci bir albüm yapacağını bu arkadaş bilmiyor muydu? Geçen sezon son bir bölüm çekip diziyi finalle kapatamaz mıydı? Geçen sezon söyleyemez miydi albümüm var ben devam edemem diziye diye....

Atma KEREMCEM, atmayın menajerler, Keremcem haklı diye atmayın şakşakcılar...

Yemedik bu yalanlarınızı!!!!
süper konuşmuşsun! aynen katılıyorum... güzel bişeyi berbat ederek keremcemin kariyerinde yükseleceğini sanıyorlar... başka bir dizisi olursa asla demem ama izlemeyi düşünmem açıkçası!

eylül87
24-08-06, 13:55
eet eylulcuum
yaa insan bi hata yapar
ki bidaha yapmasın
program isindede aynı sey oldu
tutmadı kapandı
yaa seden gürelde
hiicmi keremcem dur orda yanlıs yapıosun
demio kardesimm
bunlar isi bilmioo yaa
sevenlerin sana
bole kızdığı
sürece albumun süper olsa ne yazarr
biz albumunu diil ASKOYUNUNU istioruz
bizz kabullendik artık gidersen git
taamda sebebin
sebep diil mazeret yanii....
hiç dur dermi be güzelim tam tersine habire gaz veriodur o:icon_evil :icon_evil

kebu
24-08-06, 13:56
arkiler yeni gelişmelermi war?biri bana özet geçse çok çok mutlu olurum.

Ozly
Arzucumm

Süpersin gene.Aynen.KEremcem efendi demisti sonbaharda giricem stüdyoya okucam ocakta sizlerin elinde albüm.Paşalar gibi inandık.Gözümde gitgide kücülüo yaa.

allbyme
herkese merhabalar efendim...
daha bir hafda öncesine kadar sessizlikden çın çın çınlayan forumumuzda şimdi sayfaları okumakda güçlük çekiyorum,yetişemiyorum size arkadaşlar...
hepimizin isteği buydu okadar dualar ettik demirbaşlarla eski haline döner die ama gönül isterdiki böyle dönüş olmasın,keşke daha başka,güzel bi haber için burda bulunsaydık hepimiz ama neyazıkki olmadı...
mervecim gelmiş,senide göremiyoduk uzun zamandır hoşgeldin canım..diziyi bida izlemicem demişsin.bence bırakma arkadaşım zevkine olamasada inadına izle,nalanında dediği giibi...ben öyle yapıcam:img-grin2

narcissa
24-08-06, 13:57
valla ben bu olayı geri adım atma olarak yorumluyorum,bu tepkiyi veren herkesi tebrik ediyorum.şubat ayına kadar ertelettik yeni dizi olayını gibi geliyor bana ,yaz boyunca 4-5 kez aynı yerde konser vereceğine oturup albümünü hazırlasa ,zamanı gelincede dizi çekimine devam etse olmazmıydı,hani böyle bir fikir nasıl akıllarına gelmemiş şaşıyorum yoksa akıllarına gelip işlerine mi gelmedi ki neyse.........iyi çalışmalar diliorum kendisine tabii o albümü dinleyecek kitlesi kaldıysa çalışsın
doğru dediğin gibi bence akıllarına geldi ama işlerine gelmedi...
ve ben aşk oyunu devam ederken gerçekten fanıydım albümünü fln alıyordum ama bu yaptığından sonra ona asla anyalış gösteremem albümünü de almam sesi güzel tamam ama gerçekten soğuttu beni

icegirl
bence kero yeni albumunu tamamlamadan baska bir dizide oynayacagini sanmiyorum...albumden sonra belki birseyler yapar...bos durucak hali yok ya...ama ona da biraz hak vermemiz lazim...haftanin alti gunu cekim yapiliyor,sonra konserleri,yeni albumu onun icin bence cok zor olacakti...mecburen birinden vazgecmesi lazimdi...hem sadece keor degil ki deiziden ayrilan...daha once zerda da yavuz bingol,kinali karda emrah ayrilmisti..

desire72
yapılan açıklamayı şimdi okudum.Madem bu tür bir düşünceyle bıraktı 4 gündür dizi sevenleri neden kıvrandırdılar en başta çıkıp bu açıklama yapılsaydıda bu kadar tartışma ortamı doğmasaydı.

narcissa
24-08-06, 13:59
herkese merhabalar efendim...
daha bir hafda öncesine kadar sessizlikden çın çın çınlayan forumumuzda şimdi sayfaları okumakda güçlük çekiyorum,yetişemiyorum size arkadaşlar...
hepimizin isteği buydu okadar dualar ettik demirbaşlarla eski haline döner die ama gönül isterdiki böyle dönüş olmasın,keşke daha başka,güzel bi haber için burda bulunsaydık hepimiz ama neyazıkki olmadı...
mervecim gelmiş,senide göremiyoduk uzun zamandır hoşgeldin canım..diziyi bida izlemicem demişsin.bence bırakma arkadaşım zevkine olamasada inadına izle,nalanında dediği giibi...ben öyle yapıcam:img-grin2
sğol cnm hoşbulduk:)
ya ama görünce çok sinirlendim napiyim ya hakanla ekinin aralarını yaparlarsa artık gerçekten izlemem ama!:icon_evil

kebu
24-08-06, 13:59
arkiler açıklamayı kim yaptı?nerde yapıldı?acil cwap lütfen.:img-help:

Ozly
24-08-06, 14:01
Ya ortada albümü alıpda kim dinler olayı yok.O albüm cıksın bak nasıl satılcak?Öyle bir sitesi varki adamın kimse toz kondurmuo gözleri körlenmis...Alıcaklar adamı gene zirveye oturtcaklar ama benden göremez o desteği..

Bilmem o acıklama gözleri korktuda ertelendi dicem ama anlasmayı mı bozcaklar hayranlarım delirdi Osman Abi gel sonra anlasalımmı dicekkii..Of sinirden catlıcam heee

eylül87
24-08-06, 14:02
arkadaşlar pardon ama keremcem albüm çalışmalarına 2-3 ay sonrada başlayabilirdi sonuçta albüm biraz geç çıksa nolurdu ki almazmıydık onu sevmezmiydik albümü geç çıktı die bence diziden ayrılmıycaktı yaa 2-3 ay daha sıkıcaktı dişini

icegirl
24-08-06, 14:03
arkadaşlar pardon ama keremcem albüm çalışmalarına 2-3 ay sonrada başlayabilirdi sonuçta albüm biraz geç çıksa nolurdu ki almazmıydık onu sevmezmiydik albümü geç çıktı die bence diziden ayrılmıycaktı yaa 2-3 ay daha sıkıcaktı dişiniben birsey anlamadim...2-3 ay sonra dizi bitecekmiydi?....

narcissa
24-08-06, 14:03
Ya ortada albümü alıpda kim dinler olayı yok.O albüm cıksın bak nasıl satılcak?Öyle bir sitesi varki adamın kimse toz kondurmuo gözleri körlenmis...Alıcaklar adamı gene zirveye oturtcaklar ama benden göremez o desteği..

Bilmem o acıklama gözleri korktuda ertelendi dicem ama anlasmayı mı bozcaklar hayranlarım delirdi Osman Abi gel sonra anlasalımmı dicekkii..Of sinirden catlıcam heee
gerçekten ya çoğu fanı uğruna intihar edecek durumda! ya arkasında böyle kişiler olduğu sürece daha uzun zaman zirvede kalır keremcem... ben den de destek göremez ama çok destekleyeni var...
bilmiyorum ne olur artık!

kebu
24-08-06, 14:04
ya lütfen biri cwp wersin arkiler.irem açıklamayı keremcemin sitesindemi yaptı???:img-help:

allbyme
evet arkadaşlar ne açıklaması?irem hanım mı yaptı ne yaptı anlamadım...biriniz yardımcı olursa çok sevinirim.merve bencede hakanla olursa pek güzel olmaz sonuçta bize onu doktor diye tanıttılar tamam hoş ama tanımadan önce olsaydı olurdu en iyisi yakışıklı bir avukatın girmesi olucakdır...

purna

sıteden ırem yapmıs aykut gureln kızı yapmış.keremcemın sıtesınden.keremcem baslıgı neden kapandı

sinem75
24-08-06, 14:05
Neymiş bu sene 2.solo albümüne hazırlanacakmış,albüm promosyonları varmış,
bu sene dizi projesi yokmuş muş muş ta mış mış.

Ya bu çocuk daha 6 Ağustos akşamı Antalya konserinde sunucu Doğa Bekleriz'in sorusu üzerine dizim devam edecek deme dimi? yetmedi Yasemin'in sizlere selamı var!!! deme dimi? Ramazan ayı içerisinde stüdyoya gireceğim ikinci albümüm için deme dimi?

Hadi kendi söylediklerini unutuyor! binlerce kişi de unutacak,yutacak mı zannediyor.

Bakalım kendisi neler yumurtlayacak,bekleyelim görelim.

icegirl
ya lütfen biri cwp wersin arkiler.irem açıklamayı keremcemin sitesindemi yaptı???:img-help:evet....dizi ile ilgili aciklamayi da bugun keremcem kendi sitesinde yapacakmis....

Yurdanur
doğru dediğin gibi bence akıllarına geldi ama işlerine gelmedi...
ve ben aşk oyunu devam ederken gerçekten fanıydım albümünü fln alıyordum ama bu yaptığından sonra ona asla anyalış gösteremem albümünü de almam sesi güzel tamam ama gerçekten soğuttu beniaynen sana katılıyorum sesi de albümü de isterse dünyanın en iyisi olsun bitmiştir artık istesem de dinleyemem ki yazık bu kadar büyük emek çöpe gitti ama ne olursa olsun bunun cezasını dizi ekibine çektirmeyelim aksine onları ödüllemdirip teşvik edelim derim

öyküm
Herkese Merhaba,
Çok harika bir açıklama(!)tebrik ediyorum...Keremcem'den de çok farklı bir yazı beklemiyorum açıkçası...Yine bizler iiçn olduğunu,onu anlamamız gerektiğini söyleyecek...Bu olayı unuttuktan sonra başka bir yanlış yine böyle bir yazı...Bu böyle geldi,böyle gider ben söyleyeyim...Çok ta merak etmiyorum bu yazıyı çünkü artık ilk günkü kadar ilgilendirmiyo beni...Takmıyorum yani,kim ne yaparsa yapsın diyorum...Ben yine izleyeceğim aşk oyununu sadece eskisi kadar zevk almayacağım o kadar...Bu konu hakkında da çok fazla konuşmayı düşünmüyorum yine büyük konuşmayayım da...Konuştukça sinirlerim bozuluyor...
Son olarak size tavsiyem,siz de artık bırakın,atı alan Üsküdarı geçmiş zaten değil mi?Sevgiler...

eylül87
24-08-06, 14:06
ben birsey anlamadim...2-3 ay sonra dizi bitecekmiydi?....
dizi ocak gibi biticekti ama ocağa kadar çekimlr biterdi yani yetiştirebilirlerdi hadi en fazla 4 ay olsun ama ayrılmasaydı keşke yaa şu açıklamayı yapsın artık yaaa

narcissa
24-08-06, 14:06
evet arkadaşlar ne açıklaması?irem hanım mı yaptı ne yaptı anlamadım...biriniz yardımcı olursa çok sevinirim.merve bencede hakanla olursa pek güzel olmaz sonuçta bize onu doktor diye tanıttılar tamam hoş ama tanımadan önce olsaydı olurdu en iyisi yakışıklı bir avukatın girmesi olucakdır...
ahahah:img-heh: walla sarptan başkasını istemem ben...
ay yakışıklı avukat ha walla ağlanacak halimiz gülüyom burda cnm ya:img-cray: :img-cray: :img-cray:

keremcembelgin
24-08-06, 14:07
offf yaaa valla biz bu kero açıklamalar yüzünden topluca kafayı sıyıracaz. onlarda sonra oturup istedigi diziyi yaparlar hatta mafya dizisinde oynatsınlar .yakışır yanii nasıl insanlar kandırılır,tabiri caizse (arkalarından vurulur )diye... biraz fazlamı oldu acaba...

narcissa
24-08-06, 14:08
aynen sana katılıyorum sesi de albümü de isterse dünyanın en iyisi olsun bitmiştir artık istesem de dinleyemem ki yazık bu kadar büyük emek çöpe gitti ama ne olursa olsun bunun cezasını dizi ekibine çektirmeyelim aksine onları ödüllemdirip teşvik edelim derim
doru çok haklısın keremcemi diziden ayrıldığını pişman etmeliyiz...
bakın bir anda fikrim değişti! dizi başlayınca reytinglere tavan yaptıralım arkadaşlar!!! keremcem nasıl bir hata yaptığını anlasın!

narcissa
24-08-06, 14:10
offf yaaa valla biz bu kero açıklamalar yüzünden topluca kafayı sıyıracaz. onlarda sonra oturup istedigi diziyi yaparlar hatta mafya dizisinde oynatsınlar .yakışır yanii nasıl insanlar kandırılır,tabiri caizse (arkalarından vurulur )diye... biraz fazlamı oldu acaba...
ya o bişey değil nasıl bırakır diziyi hala aklım almıyor ama "yurdanur" arkadaşım fikrimi değiştirdi izlicem diziyi izlemeye dayanamasam bile TVyi açıp başka odaya gidicem reytingleri tavan yaptırıcam ki keremcem nasıl bir hata ettiğini anlasın ayrılmakla!

sARqEKiiin
24-08-06, 14:11
arkadaslar o kısma uye olmadan
giremiosun yaa
ben dilim uye
olanlarr
mesela EYLULCUM kopilermisinz
buraya yorunlayalım hepberaber

Yurdanur
doru çok haklısın keremcemi diziden ayrıldığını pişman etmeliyiz...
bakın bir anda fikrim değişti! dizi başlayınca reytinglere tavan yaptıralım arkadaşlar!!! keremcem nasıl bir hata yaptığını anlasın!tabiki evet böyle yapıcaz ki hatasını anlasın ama artık dönmek için çokkkkkkkkkkkkkk geç,gerçi dönse bile beni asla aynı yerde bulamaz da sizi bilmem

Ozly
Okumayanlar icin tekrar baskı yapıyoruz..Bir Aile Ferdinin Yazısıdırrr

HERKEZE MERHABA,
BIRINCI OLARAK,KEREMCEM IN DIZIYLE ILGILI AÇIKLAMASI BUGÜN SITEDE YAYINLANACAK.
IKINCI OLARAK ISE,BU SITEYE VE BASKA SITELERE GEÇEN GÜNLERDE MED YAPIMDAN BIRI AÇIKLAMA YAZMIS...AÇIKLAMA DENEN SAÇMALIK TAMAMEN YALANLARLA DOLUDUR.BIZ OSMAN YAGMURDERELIYLE HERHANGI BIR ANLASMA YAPMADIK KALDI KI BU SENE DIZI ÇEKMEYECEGIZ.ÇÜNKÜ BU SENE KI EN ÖNEMLI ISIMIZ KEREMCEM IN 2. SOLO ALBÜMÜDÜR.KASIM AYINDA ÇIKARMAYI PLANLIYORUZ VE ALBÜMÜN PROMOSYONU ZATEN SUBATTA KADAR SÜRECEKTIR.BU NEDENLE ÖNÜMÜZE REDDEDILEMIYECEK KADAR BASARILI BIR PROJEDE GELSE , BIZ BU SEZON DIZI ÇEKMEYECEGIZ...BENI ZATEN BU SITEDE HERKEZ TANIYOR VE YANLIS BIR AÇIKLAMA YAPMAYACAGIMI DA BILIYOR DIYE UMUYORUM....

IREM GÜREL
IREMRECORDS

allbyme
24-08-06, 14:12
Neymiş bu sene 2.solo albümüne hazırlanacakmış,albüm promosyonları varmış,
bu sene dizi projesi yokmuş muş muş ta mış mış.

Ya bu çocuk daha 6 Ağustos akşamı Antalya konserinde sunucu Doğa Bekleriz'in sorusu üzerine dizim devam edecek deme dimi? yetmedi Yasemin'in sizlere selamı var!!! deme dimi? Ramazan ayı içerisinde stüdyoya gireceğim ikinci albümüm için deme dimi?

Hadi kendi söylediklerini unutuyor! binlerce kişi de unutacak,yutacak mı zannediyor.

Bakalım kendisi neler yumurtlayacak,bekleyelim görelim.
yok yok ben kesin sonuca vardım yani bunun kesin aklını çelenler var.seninde dediğin gibi sinem abla daha bir ay olmadı dizim devam edicek dedi.off hiç anlamıyorum boşu boşuna yoruyoruz o güzel parmaklarımızı,bizim onları taktığımızın çeyreği kadar onlar bizi taksa her şey çok farklı olurdu.burda boşu boşuna kafa patlatmazdık.bende bu konuda öyküme katılıyorum.artık çene yormaya gerek yok,keremcemdende farklı bi açıklama geleceğini pek zannetmiyorum.neyse sinem abla düğünde bol bol döktünmü kurtlarını aşk oyununu düşünmeden:img-grin2

kebu
24-08-06, 14:12
giremiosun yaa
ben dilim uye
olanlarr
ewt ya çoooook iyi olur.

eylül87
24-08-06, 14:13
giremiosun yaa
ben dilim uye
olanlarr
nei canım keremcemin açıklamasınımıı tamam bi açıklama yapsın da hmen valla hiç vakit kaybetmeden

ozguster
24-08-06, 14:13
ekin.sarp, o hiç kendi başına bir karar vermiyor ki.Yatağını yorganını bile taşımış Aykut Hocasının evine.Şimdi albümüm var, müzik önemli açıklması yapacaktır kesinlikle, başka bir şey öne süremez.Bunu zaten biliyorduk.Yalnız dikkatiniz başka bir şeye çekmek istiyorum ben arkadaşlar.Keremcem diziden yeni ayrılmadı.Düşündükçe bu doğruluk kazanıyor.10 sayfa önce falan bununla ilgili uzun bir şey yazmıştım.Adam 44 de bıraktı bana kalırsa.Hatta dün Yasemin'in Cosmo Girl'deki röpörtajını yeniden okudum.Aynen şöyle bir ifade kullanılmış.
'' Diziden maalesef ayrılanlar oldu.Bu yüzden yeni sezonda başka bir aşk üçgeni olacak ve dizi devam edecek.''
Şimdi Mehmet Akan'ın vefatı'nın ve Gürgen Öz'ün ayrılığının aşk üçgeni ile ilgisi olmadığına göre ve bu üçgende Ekin'in olmaması gibi bir durum olmadığına göre, başka aşk üçgeni lafından ne anlarsınız?
Aslında herşey başından belliydi.Medyapım da çoktan gardını almıştı.Böyle hop diye yeni oyuncu bulunmaz.Bilmeyen duymayanlar ise sadece bizlerdik.4 gün önce gibi bir hikayeye ben inanmıyorum artık şahsen.Parçaları birleştirince bu çıkıyor.Keremcem bize dürüst davranmadı.Kararını hemen bildirmeliydi.Ne vardı bunda bu kadar uzatacak?
Okumayanlar için önceki yorumumu bir kez daha ilave ediyorum.

[QUOTE=sinem75]Özgücüm anladığım kadarı ile Med Yapım Keremcem'siz de bu dizi devam eder düşüncesindeki adamlar hemen yerine birisini bile bulmuşlar.Acaba diyorum hatta onlar böyle bir olasılığı bile baştan akıl etmiş olup alternatif senaryo bile yazdırmış olmasınlar en azından ana hatları belli replikler ve ayrıntılar daha sonra yazılmak üzere.(Keremcem'in sürekli dizinin devamı belli değil sözlerine istinaden ya da bizim bilmediğimiz karşılıklı görüşmelerine)QUOTE]

Sinem'ciğim bir şey söyleyim mi böyle bir olasılık değil böyle bir karar dizi sezon tatili yaptığından beri belliymiş aslında.
Şimdi okuduklarımı,izlediklerimi yorumlayınca düşününce görüyorum ki adam zaten 44'de ayrılmış diziden.Yoksa Medyapım öyle kolay kolay bırakır mıydı Keremcem'i.Belki yazın ikna etmeye uğraştılar bilemiyorum ama yedek planları hazırmış.
Şimdi bu tahminime nereden ulaştım;
1-Ece'nin programında Keremcem dizi hakkında sadece,yapımcı ile kanal anlaşırsa devam eder, demişti.44 te zaten final gibi bir şey yaptık,seyircinin istediği oldu demişti.Kendini dışarda tutmuş, hiç dizi ile ilgisi yokmuş gibi davranmıştı.Orda da bir ton tepkimizi çekmişti zaten,
2-Bir dergiye verdiği röportajda, sette arkasından konuşanların olduğunu,buna çok sinirlendiğini söylemiş,setten soğuduğunun sinyallerini vermişti,
3-Yine bir röportajında Aşk Oyunu-Sarp olayının kendisini var etmediğini,bunun katkısını hiç bir zaman inkar etmediğin ama insanların kendisine sürekli bu şekilde yaklaşımda bulunmalarından da sıkıldığını belirtmişti.( Radikal gazetesinin araştırmasındaydı sanırım)
4-Yasemin sürekli dizinin gidişatından bahsederken , gelecek sezondan ipuçları verirken , Keremcem hiç bir açıklama yapmadı, hatta bilmiyorum diyerek aslında belki de doğruyu söyledi.
5-Umarım yanlış yapmam ve umarım yanlış yaptırılmam diyerek belki de yanlış bir karar vermiş ya da vermek üzere olduğunu söylemeye çalıştı
Sonuç;
Olan dizi izleyicisine oldu, biz her duyduğumuzdan olumlu bir anlam çıkarmaya çalıştık.Hep o çok yoğun konser programlarına işi bağladık.Aslında kendimize bahane üreterek kaçınılmaz gerçeği kabullenmek istemedik.
Bence Medyapım 'da kendisini çoktan sağlama almıştı, hatta yeni oyuncu bile yeni bulunmuş değil aslında.Düşünsenize 23 Eylül de yeni bölümü yayınlanacak bir dizinin senaristler tarafından bu kadar büyük bir kısmının değiştirilmesine olanak yok.Üstelik bir bölümün neredeyse 1 haftada çekildiğini varsayarsak,böyle bir şeyin bu kadar kısa sürede olmayacağı zaten çok açık.
Kısacası biz uyumuşuz arkadaşlar.Uyutulmuşuz.Keremcem sessiz ve derinden çok güzel götürmüş işi.

narcissa
24-08-06, 14:14
tabiki evet böyle yapıcaz ki hatasını anlasın ama artık dönmek için çokkkkkkkkkkkkkk geç,gerçi dönse bile beni asla aynı yerde bulamaz da sizi bilmem
aynen katılıyorum... döndüğünde ben de burda olmayacağım tabi dönerse o da! ama şayet dönerse bu kez de reytingleri düşürelim tepkimizi böyle verelim:img-heh: :img-heh: :img-meeti :img-meeti

ekin.sarp
24-08-06, 14:14
Özlem sinirden çatlamanın hiç faydası olmadığını bile bile hepimiz çatlıyoruz işte.hay Allahım ne hallere getirildik!
'dizi çekmeyeceğiz' diyerek U dönüşü nasıl yapılır onu gösterecekler bize.baksanıza medyapımda çalışan kişinin yazdığı mesaj doğru değilmiş!!!
bu çoğul eki de sadece iremi kapsamıyor tabi.gürel ailesinin hepsi içinde!şimdi de 'biz' olrak hep birlikte oturmuş açıklama metnini düzenliyorlardır herhalde!
keremcemin gözlerine perde inmiş sanki!

kebu
24-08-06, 14:15
nei canım keremcemin açıklamasınımıı tamam bi açıklama yapsın da hmen valla hiç vakit kaybetmeden
ewt cnm keremcemin açıklamasını.

Ozly
24-08-06, 14:16
Bence ayrılma olayı baştan belli değildi.Peki madem bellide neden Bir Yasemin yada Bir Aydogan oflu böle desin.Baştan belli olsa bu kadar tepki olmazdı..

Son anda alınan karardır bu...Her konserde devam devam diyen ama br o kadar celiskili röp ler veren birinen bahsediyoruz

tkberlin
24-08-06, 14:18
Bence ayrılma olayı baştan belli değildi.Peki madem bellide neden Bir Yasemin yada Bir Aydogan oflu böle desin.Baştan belli olsa bu kadar tepki olmazdı..

Son anda alınan karardır bu...Her konserde devam devam diyen ama br o kadar celiskili röp ler veren birinen bahsediyoruz

Yasemin ne demis bui konuda ben bilmiyorum????????

sARqEKiiin
24-08-06, 14:19
saol cnmm vallaa
ne solicei belli aslında
özlemin dediği gib
ama yinedee gormek lazım

desire72
24-08-06, 14:19
ozguster eğer olaylar dediğin tarzda geliştiyse o zaman suçun yarısıda medyapımın olmuyor mu? Belkide onlar ayrıldığını açıklamasını istemediler daha sezon sonunda dizinin yara almaması için susmasını onlar istedi.Sezon sonu duyulsa insanlar zaten araya birde yaz tatili gireceği için diziden uzaklaşacaklar ve tamamen kopacaklar diye. Ben Medyapımdan birininde çıkıp doğru dürüst açıklama yapmasını istiyorum açıkcası.

Ozly
24-08-06, 14:24
Keremcem ne kadar haksızsa Med yapımda haksız ve suclular.İnsan basrol oyuncusuyla sözleşme yapmazmı..Şartlar zamanında bniye hallolmamıs..

sinem75
24-08-06, 14:26
yok yok ben kesin sonuca vardım yani bunun kesin aklını çelenler var.seninde dediğin gibi sinem abla daha bir ay olmadı dizim devam edicek dedi.off hiç anlamıyorum boşu boşuna yoruyoruz o güzel parmaklarımızı,
....neyse sinem abla düğünde bol bol döktünmü kurtlarını aşk oyununu düşünmeden:img-grin2

Sevgili allbyyme arkadaşım dün akşam düğünde çok güzel eğlendim.3 saat boyunca pistten inmedim her şey çok güzeldi ta ki geleneksel takı merasimine kadar.
Hani ne diziyi ne Ekin ve Sarp'ı ne de forumu düşüneceğim demiştim ama hani bir şarkı var ''bana herşey seni hatırlatıyor'' diye işte bendekide o hesap oldu.
Takımızı takmak için sıraya girdik,baya uzun bir kuyruk vardı önümdeki bayan hayatımız hep sıra beklemekle geçiyor dedi.Kendisi düğüne Ankara'dan gelmiş.
Bizim Ankara'da böyle sıra olmaz gelinle damat masaları dolaşır öyle takılır dedi.
Öyledir ama burada genelde böyle olur dedim.Sonra bizimde Ankara da bir tanıdığımızın düğününe gittiğim geldi aklıma.Eşime dedim Emre Abi'nin düğünündede öyle olmuştu dedim ve ardından Ekin ve Sarp'ta öyle yapmışlardı dediğim an olay bitti.Derin bir ahhh çektim.Gözümün önünden Ekin ve Sarp'ın masaları gezdiği Gülser'in,İsmet'in,Orhan'ın,Feryal'in tebrikleri ve Hacı Annenin
Sarp'a kırmızı kurdelalı altın iğneleyişi geldi.Kendi kendime hani onları hiç düşünmeyecektin dedim.
Ne dersem boş,unutmaya çalışmak,yok etmeye çalışmak nafile.
Sadece kendimi kandırmaya çalışıyorum.Ama kandıramadığımında farkındayım.

sılam
24-08-06, 14:29
bu açıklama değil aslında resmen susmamız için yapılan bir uyarı hala şoktayım bu ne böyle şimdi. Bu adamın menejeri yok mu ya da kendi açıklama yapamıyor mu? neden irem yapıyor ki? en çok üzüldüğüm nokta bu oldu ilk açıklamayı Keremcem den beklerdim.Menejerinden gelse yine bir nebze ama neden irem..

arkadaşlar benim bu yazıdan tek çıkarttığım sonuç; Keremcem artık bizimdir ve bizde dizi yapmasına asla izin vermiyoruz sadece bizim için kaset çıkaracak...

ekin.sarp sana katılıyorum bunlar çoktan biz olmuşlar bile gerisi yani bizler fasofiso arkadaşlar...gelecek açıklama içinde heveslenmeyin kendi haklı çıkaracak bir sürü yağlama bahaneler bulacak sonundada sizleri çok seviyorum her şey sizler için deyip bağlamasını çekecektir...

ama yemezler Keremcem bey bizim artık bu laflara karnımız tok...hem dizi hem konserleri pek ala götürdün şimdi mi dizi sorun oldu? hem kaset doldurup hemde dizi pek ala çekebilirsin tabi bunun içinde profesyonel olmak gerek sen de ki sorunda bu zaten profesyonelliğin yanından bile geçmiyorsun maalesef...

eylül87
24-08-06, 14:30
saol cnmm vallaa
ne solicei belli aslında
özlemin dediği gib
ama yinedee gormek lazım
ayıpsınız arkiler her zaman emrinize amadeyim valla yeterki siz isteyin yapmıcam şey yoktur

allbyme
24-08-06, 14:31
Sevgili allbyyme arkadaşım dün akşam düğünde çok güzel eğlendim.3 saat boyunca pistten inmedim her şey çok güzeldi ta ki geleneksel takı merasimine kadar.
Hani ne diziyi ne Ekin ve Sarp'ı ne de forumu düşüneceğim demiştim ama hani bir şarkı var ''bana herşey seni hatırlatıyor'' diye işte bendekide o hesap oldu.
Takımızı takmak için sıraya girdik,baya uzun bir kuyruk vardı önümdeki bayan hayatımız hep sıra beklemekle geçiyor dedi.Kendisi düğüne Ankara'dan gelmiş.
Bizim Ankara'da böyle sıra olmaz gelinle damat masaları dolaşır öyle takılır dedi.
Öyledir ama burada genelde böyle olur dedim.Sonra bizimde Ankara da bir tanıdığımızın düğününe gittiğim geldi aklıma.Eşime dedim Emre Abi'nin düğünündede öyle olmuştu dedim ve ardından Ekin ve Sarp'ta öyle yapmışlardı dediğim an olay bitti.Derin bir ahhh çektim.Gözümün önünden Ekin ve Sarp'ın masaları gezdiği Gülser'in,İsmet'in,Orhan'ın,Feryal'in tebrikleri ve Hacı Annenin
Sarp'a kırmızı kurdelalı altın iğneleyişi geldi.Kendi kendime hani onları hiç düşünmeyecektin dedim.
ahh sinem ablacım ahh yazının sonlarına doğru okurken o sahneleri bende hatırladım ve gözlerim doldu,tüylerim diken diken oldu.:icon_cry: banada her şey aşk oyununu hatırlatıyor.en küçük ufacık bir şeyden aşk oyununuda sokuşturuveriyorum araya,olmicak bu böyle, artık bende kaç sene etkisi kalır bilemiyorum...torunlarımıza felanda anlatırız artık zamanında bi aşk oyunu vardı,hepimizi kasıp kavurdu,ordan oraya savurdu diye:img-sorry

tkberlin
24-08-06, 14:31
IREM kim YA???

Yurdanur
24-08-06, 14:33
valla bu saatten sonra keremcemin kime ait olacağı beni hiçççç bağlamıo,kiminse hayrını görsün derim.bizim yapacağımız tek şey keremcemin yaptığı hatanın ceremesini YASEMİNİN ve bütün dizi ekibinin çekmesini engellemek.....gazamız mübarek olsun(çok mu abarttım)

eylül87
24-08-06, 14:33
IREM kim YA???
seden gürelin kızı

sARqEKiiin
24-08-06, 14:34
ayıpsınız arkiler her zaman emrinize amadeyim valla yeterki siz isteyin yapmıcam şey yoktur
canımm cook saoll
yaa varmı bi haber iremin
o mesajına cocuklar ne demiss
baksanızaa

tkberlin
24-08-06, 14:34
seden gürelin kızı

tesekkür ederim

ozguster
24-08-06, 14:35
ozguster eğer olaylar dediğin tarzda geliştiyse o zaman suçun yarısıda medyapımın olmuyor mu? Belkide onlar ayrıldığını açıklamasını istemediler daha sezon sonunda dizinin yara almaması için susmasını onlar istedi.Sezon sonu duyulsa insanlar zaten araya birde yaz tatili gireceği için diziden uzaklaşacaklar ve tamamen kopacaklar diye. Ben Medyapımdan birininde çıkıp doğru dürüst açıklama yapmasını istiyorum açıkcası.

Kesinlikle haklısın Desire.Ben bu yüzden medyapıma'a ayrıca bir mesaj gönderdim.Siz acaba oyuncunuz ile sözleşme yenilemediniz mi?Bu konuda açıklama yapmayı düşünmüyor musunuz diye .Ama şu ana kadar tık yok.
Medyapım da en az Keremcem kadar sorumludur.Adamı resmen serbest bırakmışlar.
Bu arada bu İrem Gürel denilen arkadaş Seden-Aykut çiftinin kızları mı oluyor?Maşallah Keremcem'in menajerlik hizmetlerini de o mu üstlenmiş?Eğer öyleyese tebrikler, gerçekten çok güzel bir ekip çalışması.Bir kızları eksikti etrafında.

sinem75
24-08-06, 14:37
ekin.sarp, o hiç kendi başına bir karar vermiyor ki.Yatağını yorganını bile taşımış Aykut Hocasının evine.Şimdi albümüm var, müzik önemli açıklması yapacaktır kesinlikle, başka bir şey öne süremez.Bunu zaten biliyorduk.Yalnız dikkatiniz başka bir şeye çekmek istiyorum ben arkadaşlar.Keremcem diziden yeni ayrılmadı.Düşündükçe bu doğruluk kazanıyor.10 sayfa önce falan bununla ilgili uzun bir şey yazmıştım.Adam 44 de bıraktı bana kalırsa.Hatta dün Yasemin'in Cosmo Girl'deki röpörtajını yeniden okudum.Aynen şöyle bir ifade kullanılmış.
'' Diziden maalesef ayrılanlar oldu.Bu yüzden yeni sezonda başka bir aşk üçgeni olacak ve dizi devam edecek.''
Şimdi Mehmet Akan'ın vefatı'nın ve Gürgen Öz'ün ayrılığının aşk üçgeni ile ilgisi olmadığına göre ve bu üçgende Ekin'in olmaması gibi bir durum olmadığına göre, başka aşk üçgeni lafından ne anlarsınız?
Aslında herşey başından belliydi.Medyapım da çoktan gardını almıştı.Böyle hop diye yeni oyuncu bulunmaz.Bilmeyen duymayanlar ise sadece bizlerdik.4 gün önce gibi bir hikayeye ben inanmıyorum artık şahsen.Parçaları birleştirince bu çıkıyor.Keremcem bize dürüst davranmadı.Kararını hemen bildirmeliydi.Ne vardı bunda bu kadar uzatacak?

[QUOTE=ozguster]

İyide Özgücüm bu durumda senin yazdıklarından Yasemin'in de en başından Keremcem'in çıktığını bildiğini ve buna dayanarak ''başka bir aşk üçgeni olacak'' sözlerini sarfettiğini düşünüyorsun.Bu durumda Yasemin'de bu güne kadar bilipte bilmiyormuş gibi davranıyor anlamına geliyor.
Ama Yasemin bizlere yani Nalan'a bu haberi daha Pazar günü vermiş.
Eğer böylede bir şey varsa bilemiyorum ama Yasemin'de rolünü iyi oynamış!!!demektir.Bu iş gittikçe yılan hikayesine dönüyor arkadaşlar ve içimden bir ses
Keremcem'in açıklamasından sonra ortalık daha da karışacakmış gibi geliyor.

ekin.sarp
24-08-06, 14:40
ah Özgü abla biliyorum kendi başına karar vermediğini.işte bu yüzden daha da sinirleniyorum ya...daha önceki mesajlarımda da sürekli yazıp durdum bunu zaten.bu müzik şirketinde sadece keremcem var sanki.herşeylerini keremcem üzerinden yapıyorlar.başka sanatçılarıyla ilgilensin biraz deyip duruyordum daha önce ama adam onu da beceremiyor ki doğru dürüst!o da keremcem üzerinden yapılıyor.hem de çaktırmadan güya!sibel alaşın albümü çıktı.keremcemin sitesine girişte reklamıyla karşılaştık günlerce.şimdi de deniz çetin diye yine temiz yüzlü gitar çalan bir çocuk var.onu da keremcem konserlerine götürüyor beyefendi,şarkısını söyletiyor bir güzel.onun öncesinde keremcemin programına da çıkmıştı.ben çağırmadan tahmin etmiştim kim olduğunu yeni biri değince.neyse yazdıkça sinirim zıplıyor....
senin keremcemin sitesine serpiştirdiğin mesajları gördüm.planını uygulamışsın iyiki.yoksa orasının rengarek saçmasapan yazılarla çiçek bahçesine dönmüş hali hepten sinir ediyor beni.biraz düzgün mesajlar olsun ki belki bunlar ('onlar'dan fırsat bulursa)keremcemin gözlerini açmaya yardım eder.bir umut işte...

tkberlin
24-08-06, 14:40
Arkadaslar Aciklama yapildiginda ,bana biri bunu pm ile gönderebilirmi?
Ben sonra ariyorum ariyorum bulamiyorum.
cok makbule gecer!!!

tesekkürler iyi sohbetler

sARqEKiiin
24-08-06, 14:42
[QUOTE=ozguster]ekin.sarp, o hiç kendi başına bir karar vermiyor ki.Yatağını yorganını bile taşımış Aykut Hocasının evine.Şimdi albümüm var, müzik önemli açıklması yapacaktır kesinlikle, başka bir şey öne süremez.Bunu zaten biliyorduk.Yalnız dikkatiniz başka bir şeye çekmek istiyorum ben arkadaşlar.Keremcem diziden yeni ayrılmadı.Düşündükçe bu doğruluk kazanıyor.10 sayfa önce falan bununla ilgili uzun bir şey yazmıştım.Adam 44 de bıraktı bana kalırsa.Hatta dün Yasemin'in Cosmo Girl'deki röpörtajını yeniden okudum.Aynen şöyle bir ifade kullanılmış.

İyide Özgücüm bu durumda senin yazdıklarından Yasemin'in de en başından Keremcem'in çıktığını bildiğini ve buna dayanarak ''başka bir aşk üçgeni olacak'' sözlerini sarfettiğini düşünüyorsun.Bu durumda Yasemin'de bu güne kadar bilipte bilmiyormuş gibi davranıyor anlamına geliyor.
Eğer böylede bir şey varsa bilemiyorum ama Yasemin'de rolünü iyi oynamış!!!demektir.Bu iş gittikçe yılan hikayesine dönüyor arkadaşlar ve içimden bir ses
bu yazıyı kim yasmıssa cevap
veriim
yeni bir ask ucgeni dediğii
kenan sarq ekin di
simdide dr hakan sarq ekin
olucak anlamında
yanlıs anlamısss kimse bu yorumun sahibii

eylül87
24-08-06, 14:44
canımm cook saoll
yaa varmı bi haber iremin
o mesajına cocuklar ne demiss
baksanızaa
bizim yavrucaklar keronun açıklamasını beklio canikom:img-grin2 :img-grin2

sARqEKiiin
24-08-06, 14:44
YASEMİNİN OYUN OYNADIĞI falan
yook arkadasımm lütfeen
yaaa bu sadece yanlıs bi yorum

eylül87
24-08-06, 14:46
tesekkür ederim
bişey diil arkadaşım ama avatarın hoş diil bencee böyle şeyler yapmasak daha ii

sılam
24-08-06, 14:47
özgü ve desire yorumlarınızı okuyunca aklıma geldi…evet özgü Keremcem’in önceden ayrılacağı belliydi zaten bizde bunu anlamış ve tepkimizi göstermiştik ve olay büyümesin diye de yalanlamayı tercih ettiler.Keremcem de koca bir U dönüşü yaparak konserlerinde orda burada devam edecek sinyallerini verdi.

Evet gelelim yapım şirketi neden bu ayrılığı sakladı? Aklıma gelen ise,kırık kanatlarda dizi oynarken oyuncular çıkacak dedikoduları yayıldı ve diziyi seven forum üyeleri bunun peşini bırakmadı yapımcılara kadar gittiler engellemeye çalıştılar ve asla yeni sezon izlemeyeceklerini dile getirdiler,tepki verdiler işte medyapım da bu tepkiden korktu bunu saklamaya karar verdiler bu saklama Keremcem’in işine de gelmiş oluyordu konserleri etkilenmeyecekti hayranları bilmeyecekti…vay be resmen ayakta uyumuş,uyutulmuşuz arkadaşlar…

sARqEKiiin
24-08-06, 14:52
bizim yavrucaklar keronun açıklamasını beklio canikom:img-grin2 :img-grin2
beklesinler
bakalım hayır onların yorumları
ne makara olur
simdii
sen ne yaparsan yaap keremcemm
asskıımm biz senn arkandayıızz bitanemm
istersenn bizi öldür biz yinede severiz seni
gibi
nesee yaa eylulcüm bü hangi baslıkta konusuluo
bi bakiim

eylül87
24-08-06, 14:55
beklesinler
bakalım hayır onların yorumları
ne makara olur
simdii
sen ne yaparsan yaap keremcemm
asskıımm biz senn arkandayıızz bitanemm
istersenn bizi öldür biz yinede severiz seni
gibi
nesee yaa eylulcüm bü hangi baslıkta konusuluo
bi bakiim
heheheh allah iiliği versin yaa süper yapmışsın harbidende öleama yaaaaaaa aşkııııımmm sen bitanesin canımm ne yaparsan yap arkandayız bitanem kara gözlüm gül yüzlüm çok çocukça yaaa :img-grin2 :img-grin2

ekin.sarp
24-08-06, 14:57
yaseminin yeni bir aşk üçgeninden bahsetmesini keremcemin ayrılacağını o zamandan bildiğini göstermiyor bence.o zaman ismet ve serkan karakterlerinin olmayacağı belliydi sadece.o da ondan bahsetmiş.keremcem ayrılacağını kafasına çok önceden koymuş olabilir ama çok fazla su yüzüne çıkarmadı düşüncesini.ama elele dergisindeki bazı sözleri bunun ilk sinyalleriydi.ardından ecenin programı...yarım ağızla konuşmalar derken anlaşıldı bazı şeyler ama konduramadık işte.keremcem de yumurta kapıya dayandığı zaman ağzındaki baklayı çıkardı.onun öncesinde çekimlerin 20 ağustosta başlayacağı haberi bize geldiği zaman burda duyurulan bu haber kendi sitesine de yazılmıştı.ama sitenin admini devrim bey hemen 'böyle bir haber olsa da daha kesinleşmedi' diye mesaj yazmıştı.ben de konserlerden dolayı başlama gününün kesinleşmediğini düşünmüştüm.meğerse keremcemim başka derdi varmış!

desire72
[QUOTE=ozguster]ekin.sarp, o hiç kendi başına bir karar vermiyor ki.Yatağını yorganını bile taşımış Aykut Hocasının evine.Şimdi albümüm var, müzik önemli açıklması yapacaktır kesinlikle, başka bir şey öne süremez.Bunu zaten biliyorduk.Yalnız dikkatiniz başka bir şeye çekmek istiyorum ben arkadaşlar.Keremcem diziden yeni ayrılmadı.Düşündükçe bu doğruluk kazanıyor.10 sayfa önce falan bununla ilgili uzun bir şey yazmıştım.Adam 44 de bıraktı bana kalırsa.Hatta dün Yasemin'in Cosmo Girl'deki röpörtajını yeniden okudum.Aynen şöyle bir ifade kullanılmış.

sinemcim tabi herkes biliyordu belkide sezon sonu ama yapımcı bu konuda herkesi uyarmış olabilir. E zaten bu olay ilk yaseminden gelmediki zaten marianna idi galiba o yazdı haberler bölümüne. duyuluncada saklamadılar belkide offf dediğin gibi yılan hikayesine döndüüüüü...

**T@RCAN**
arkadaşlar bir konu açtık bu konu merak ettiğiniz üyeleri görme imkanına sizleri ulaştıracaktır sizde resminizi kyinki sizide merak edenler daha fazla beklemesin

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=8220 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=8220);)

http://img87.imageshack.us/img87/5324/imzauh8.jpg (http://img87.imageshack.us/img87/5324/imzauh8.jpg)

öyküm
24-08-06, 14:59
Vah Sinem Ablam'a...Ayyyy valla çok kötü oluyor insanın birden aklına gelmesi...İçi acıyor böyle ben hemen ağlama moduna geçiyorum şahsen.Burnum yanıyor,böyle tek bir tarafa odaklanıyorum falan,gözlerim doluyor,hala geçmedi...Ama ilk günki gibi hüngür şakır değil...Bu da geçecek ama baya zaman alacak sanırım...

dizidizidiziler
24-08-06, 15:02
[QUOTE=ozguster]ekin.sarp, o hiç kendi başına bir karar vermiyor ki.Yatağını yorganını bile taşımış Aykut Hocasının evine.Şimdi albümüm var, müzik önemli açıklması yapacaktır kesinlikle, başka bir şey öne süremez.Bunu zaten biliyorduk.Yalnız dikkatiniz başka bir şeye çekmek istiyorum ben arkadaşlar.Keremcem diziden yeni ayrılmadı.Düşündükçe bu doğruluk kazanıyor.10 sayfa önce falan bununla ilgili uzun bir şey yazmıştım.Adam 44 de bıraktı bana kalırsa.Hatta dün Yasemin'in Cosmo