PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

sinem75
24-08-06, 16:53
napim son zamanlarda feryalın bu kadar iyi olması gözüme batı böle olmasa bile ekin birine aşık olunca böyle bişey mutlaka olur bütün dizilerde bu hep vardır

Haklısın arkadaşım.Ekin'in Avukata ilgisini anladığı an Sinan'ı almak isteyeceği gibi Ekin'le de eskisi gibi didişmeye başlayacaktır.
Orhan Amca her zamanki gibi arabulucu rolünü üstlenecektir.
Bu arada arkadaşım senin ismin nedir.Çok zor oluyor böyle hitap etmek.

Ozly
24-08-06, 16:57
Aynen senaryo süper olmus ssvshy..Adını bilmek hos olabilir:)

**ASKOYUNU**
24-08-06, 16:59
Tamam oldu ozaman.....benim yorum yapma hakkimi bi nevi elimden aliyorsunuz, ama ben bir daha sizin istemediginiz bir seyi yazmamaya gayret ederim ozaman....siz bende belkide evet yasca buyuk olabilirsiniz, bunu anliyorum siz benden dahada bilgili olabilirsiniz, ama sunu soyleyeyimki benimde herhalde fikirlerimi beyan etme hakkim vardir,......

size saygi duyuyorum.... ve sunu soylemek istiyorum....evet Ask oyunu Keremcem'i bir yerlere getirdi onu bu dizi tanitti... ama Keremcem'in de bu dizinin tutulmasinda cok ama cok buyuk katkis var......

sagilar, sevgiler,
**ASKOYUNU**

allbyme
24-08-06, 17:00
ayy allbyme süper bir haber bu canım ya,ne zmn açıklama?ya da şöyle sorayım ana haber gibi basın toplantısını direk yayınlamazlar,sitesine fln mı yazacak açıklamasını???ya da...bugün herhangi bir magazin programı var mı ya??ya ben bu açıklamayı bekliyorum günlerdir ofh ya:(
irem hanım bi açıklama yapmış bi kaç sayfa önce ben kopyalamışdım bakabilrisin.yazısındada keremcemin bugün açıklama yapacağını belirtiyor hanımefendi,kendi sitesinde yapıcak sanırım günlerdir beklenen açıklamasını...

*burçak*
24-08-06, 17:00
selam arkadaslar 1 haftadır yoktum bi geldim şook haberle karşılaştım ve çok sinirlendim Aşk Oyununu nası bırakır ya sanki kasediyle buralara geldi ya gerçekten kafam durdu yani bu durumda kerem inş kendi çıkar bi haber yapar yani Aşk Oyununu son anda nası bırakır ki ya Yasemine Helal olsun Ya Başladığı İşi Yarıda Bırakmıyo Şuan Şöhretin En Tepesinde Olmasına Rağmen Şöhretin Peşinde Gidip Değişmiyo Binlerce Kez Helal Olsun Ya Taktir Ediyorum Onu ister kızın ama kızmayın ama kerem bu yaptığı çok ayıp ya beklemezdim ondan böyle bişi onu buralara getiren bi diziyi bırakması çok kötü ya inş dizimiz yara almadan devam eder ama onları çok zora soktu saolsun kerem bey tek sözüm HER ZAMAN YASEMİNİN ARKADASINDAYIM DİZİMİNDE HER ZAMAN ARKADASINDAYIM

safak86
24-08-06, 17:02
irem hanım bi açıklama yapmış bi kaç sayfa önce ben kopyalamışdım bakabilrisin.yazısındada keremcemin bugün açıklama yapacağını belirtiyor hanımefendi,kendi sitesinde yapıcak sanırım günlerdir beklenen açıklamasını...
ayy canım çok sağol ya..ben sitesinden okurum irem hanımın açıklamasınıda..çok teşekkürler..

teomanresat
24-08-06, 17:03
ssvshy yazdığın senaryo güzel.Valla böyle olurmu olur.Feryal hanım eğer böyle birsenaryo olursa ekinle didişecektir.Böyle bir senaryo olmasa bile Sinanı bırakmak istemeyecektir.İyi şartlarda yetişsin diye.Biz girecek karakterin avukat olacağını söylüyoruz ya avukat değilde ekinin avukatlığını üstlendiği,biraz pis işlere bulaşan bundan kurtulmak için Ekinin avukatı olmasını isteyen,Ekinde sonrasında bunu öğrenince vazgeçmek için çaba sarfeden ama bu kişi zamanla Ekine aşık olan ve onu bırakmak istemeyen ve Ekinde farkında olmadan bu kişiden hoşlanan ama pis işlerini bildiği için ona güvenmeyen ama adam ekine aşık olmadan önce akıllandığı için ve bu işlerden kurtulmak için ekinin avukatı olmasını isteyen ve sonrasında ekine aşık olup onu ikna etmeye çalışan kişi olabilirmi.Yani illa giren kişi avukat mı olacak sanık olamazmı.
Şimdi aklıma geldi ayzıvereyim dedim.

eylül87
24-08-06, 17:05
selam arkadaslar 1 haftadır yoktum bi geldim şook haberle karşılaştım ve çok sinirlendim Aşk Oyununu nası bırakır ya sanki kasediyle buralara geldi ya gerçekten kafam durdu yani bu durumda kerem inş kendi çıkar bi haber yapar yani Aşk Oyununu son anda nası bırakır ki ya Yasemine Helal olsun Ya Başladığı İşi Yarıda Bırakmıyo Şuan Şöhretin En Tepesinde Olmasına Rağmen Şöhretin Peşinde Gidip Değişmiyo Binlerce Kez Helal Olsun Ya Taktir Ediyorum Onu ister kızın ama kızmayın ama kerem bu yaptığı çok ayıp ya beklemezdim ondan böyle bişi onu buralara getiren bi diziyi bırakması çok kötü ya inş dizimiz yara almadan devam eder ama onları çok zora soktu saolsun kerem bey tek sözüm HER ZAMAN YASEMİNİN ARKADASINDAYIM DİZİMİNDE HER ZAMAN ARKADASINDAYIM
burçakçım biz atlattık artık 5gün oldu öğreneli sende atlatırsın canım merak etme şu anda şoktasın seni en i ibiz anlarız

muğlak
24-08-06, 17:06
ya bu irem kimin nesi bi bilgisi olanınız varsa allah aşkına cevap versin çıldırıcam... BİZ BİZ BİZ... diye konuşmuş ben adını ilk defa dyuyorum...Bİ UZAKTAN KUMANDA ALETİ FALAN MI ACABAA???

safak86
24-08-06, 17:08
HERKEZE MERHABA,
BIRINCI OLARAK,KEREMCEM IN DIZIYLE ILGILI AÇIKLAMASI BUGÜN SITEDE YAYINLANACAK.
IKINCI OLARAK ISE,BU SITEYE VE BASKA SITELERE GEÇEN GÜNLERDE MED YAPIMDAN BIRI AÇIKLAMA YAZMIS...AÇIKLAMA DENEN SAÇMALIK TAMAMEN YALANLARLA DOLUDUR.BIZ OSMAN YAGMURDERELIYLE HERHANGI BIR ANLASMA YAPMADIK KALDI KI BU SENE DIZI ÇEKMEYECEGIZ.ÇÜNKÜ BU SENE KI EN ÖNEMLI ISIMIZ KEREMCEM IN 2. SOLO ALBÜMÜDÜR.KASIM AYINDA ÇIKARMAYI PLANLIYORUZ VE ALBÜMÜN PROMOSYONU ZATEN SUBATTA KADAR SÜRECEKTIR.BU NEDENLE ÖNÜMÜZE REDDEDILEMIYECEK KADAR BASARILI BIR PROJEDE GELSE , BIZ BU SEZON DIZI ÇEKMEYECEGIZ...BENI ZATEN BU SITEDE HERKEZ TANIYOR VE YANLIS BIR AÇIKLAMA YAPMAYACAGIMI DA BILIYOR DIYE UMUYORUM....

IREM GÜREL
IREMRECORDS
-----
ݮeM
holley işte budur ya..ben demiştim şu medyapımdan buraya bilgi aktaran arkadaşın ne olduğunu dahi bilmiyoruz nasıl bunlara inanabilirsiniz diye..arkadaşlar bence bugünkü açıklamadan sonra daha çok üzüleceksiniz!!!lütfen birbirinizi kırmayımn bir sebebi var diyoruz en başından,çoğunuz direk yargıladınız buraya irşeyler yazan arkadaşı..haber yalanmış..ohh be;):img-icecr

allbyme
24-08-06, 17:09
ayy canım çok sağol ya..ben sitesinden okurum irem hanımın açıklamasınıda..çok teşekkürler..
ne demek canım görevimiz:img-grin2 burdada 134.sayfada keremcemin sitesinde bulamazsan bakabilirsin.gerçi okuyunca pek hoşnut kalmicaksın ama oku yinede.kaç gündür merakla bekliyoruz zaten...:fighting2
ssvshy güzel bir senaryo olmuş,valla rüya işçileri sonuçta olurmu olur herşey beklenir:img-grin2

ssvshy
24-08-06, 17:10
ssvshy yazdığın senaryo güzel.Valla böyle olurmu olur.Feryal hanım eğer böyle birsenaryo olursa ekinle didişecektir.Böyle bir senaryo olmasa bile Sinanı bırakmak istemeyecektir.İyi şartlarda yetişsin diye.Biz girecek karakterin avukat olacağını söylüyoruz ya avukat değilde ekinin avukatlığını üstlendiği,biraz pis işlere bulaşan bundan kurtulmak için Ekinin avukatı olmasını isteyen,Ekinde sonrasında bunu öğrenince vazgeçmek için çaba sarfeden ama bu kişi zamanla Ekine aşık olan ve onu bırakmak istemeyen ve Ekinde farkında olmadan bu kişiden hoşlanan ama pis işlerini bildiği için ona güvenmeyen ama adam ekine aşık olmadan önce akıllandığı için ve bu işlerden kurtulmak için ekinin avukatı olmasını isteyen ve sonrasında ekine aşık olup onu ikna etmeye çalışan kişi olabilirmi.Yani illa giren kişi avukat mı olacak sanık olamazmı.

valla toeman abi olur olur belkide ekin eski inatçı haline döner orhan amca ona yardım etmek ister ama o kendi ayakları üstünde durmak için inat eder ne maddi desteği nede holdingte çalışma olayını kabul etmez feryal sinana her defasında pahalı hediyeler alır ekin sinana her istediğinin alınmasına alışır diye feryali, uyarırı arası bozulur velhasıl ben bu sezon feryalin eski haline döneceğini düşünüyom dizide kötü insan kalmadı:img-grin2

bluenight
24-08-06, 17:11
yasemin şuan sitede arkadaşlar sorularıu cevaplıyor reklamımı yapayım hehe :)

eylül87
HERKEZE MERHABA,
IKINCI OLARAK ISE,BU SITEYE VE BASKA SITELERE GEÇEN GÜNLERDE MED YAPIMDAN BIRI AÇIKLAMA YAZMIS...AÇIKLAMA DENEN SAÇMALIK TAMAMEN YALANLARLA DOLUDUR.BIZ OSMAN YAGMURDERELIYLE HERHANGI BIR ANLASMA YAPMADIK KALDI KI BU SENE DIZI ÇEKMEYECEGIZ.ÇÜNKÜ BU SENE KI EN ÖNEMLI ISIMIZ KEREMCEM IN 2. SOLO ALBÜMÜDÜR.KASIM AYINDA ÇIKARMAYI PLANLIYORUZ VE ALBÜMÜN PROMOSYONU ZATEN SUBATTA KADAR SÜRECEKTIR.BU NEDENLE ÖNÜMÜZE REDDEDILEMIYECEK KADAR BASARILI BIR PROJEDE GELSE , BIZ BU SEZON DIZI ÇEKMEYECEGIZ...BENI ZATEN BU SITEDE HERKEZ TANIYOR VE YANLIS BIR AÇIKLAMA YAPMAYACAGIMI DA BILIYOR DIYE UMUYORUM....

IREM GÜREL
IREMRECORDS
-----
ݮeM
holley işte budur ya..ben demiştim şu medyapımdan buraya bilgi aktaran arkadaşın ne olduğunu dahi bilmiyoruz nasıl bunlara inanabilirsiniz diye..arkadaşlar bence bugünkü açıklamadan sonra daha çok üzüleceksiniz!!!lütfen birbirinizi kırmayımn bir sebebi var diyoruz en başından,çoğunuz direk yargıladınız buraya irşeyler yazan arkadaşı..haber yalanmış..ohh be;):img-icecr
bende ilk okuduğumda senin gibi sevindim ama bu sne diziçekmicez diyince boşuna sevindiğimi anladım

Ozly
Tek ricam başkaları hakkında kçük düşürücü kelimeler kullanmaalım sadece biri haric:)))Ona laflarda serbestizz

safak86
24-08-06, 17:15
ozly o biri kim acaba:(??yapmayın lütfen arkadaşlar ya..

allbyme ya ben acayip sevindim yani tüm bu tartışmaların bir palavra üzerinden olmasına ama..defalarca söyledim çünkü bunu yazanın ne derce bilgi sahibi bir insan olduğunu bilmiyoruz dedim,tek sevincim bu..

eylülcüm aşk oyunundan ayrılması fln değil benim sevinme sebebim,ya da başka bir dizi fln..hiçbiri..umarım açıklama o kdr etkileyici olur ki birbirimizi sebep her ne olursa olsun boşuna kırdığımızı anlarız,bu sitenin bu hale gelmesi beni çok üzdü çünkü..hepinize iyi yazışmalar arkdşlar

teomanresat
24-08-06, 17:15
valla toeman abi olur olur belkide ekin eski inatçı haline döner orhan amca ona yardım etmek ister ama o kendi ayakları üstünde durmak için inat eder ne maddi desteği nede holdingte çalışma olayını kabul etmez feryal sinana her defasında pahalı hediyeler alır ekin sinana her istediğinin alınmasına alışır diye feryali, uyarırı arası bozulur velhasıl ben bu sezon feryalin eski haline döneceğini düşünüyom dizide kötü insan kalmadı:img-grin2
Valla olur Ayşegül.Sarp ölecek olduğuna göre Orhan bey Kesin Ekini ve Sinanı boş bırakmak istemeyecektir.Ona maddi destek olmak isteyecektir.Ekin avukatlık bürosu açarkende destek olmak isteyecektir.E kızımızda sağolsun inatçı,Sarp öldükten sonra yoğun bir acı çektiği için dahada inatçı olur desteği kabul etmez.Feryal desen evet durma hediyeler alır,Ekinle restleşir.O benim torunum,oğlumun emaneti gibilerinden sözler söylerler.İşte bunlardan bile bir iki bölüm çıkar.

sinem75
24-08-06, 17:16

Teo sen ne yaptın böyle arkadaşım ya.İnan okurken kafam karıştı döndüm döndüm tekrar okudum.Ben boşa demiyorum burda ne cevherler var diye.Ay vallahi şu an kahkahalarla gülüyorum tutabilene aşkolsun.

MAKEDONYALI
24-08-06, 17:18
yaaa yeter arkadaslar bir birinizi kiriyorsunuz artik ehhh be keremcem bak bizi ne halaere düsürdün biz bu halere düsecek forum muyduk umarim su an bundan zefk aliyorsundur

safak86
24-08-06, 17:20
yasemin şuan sitede arkadaşlar sorularıu cevaplıyor reklamımı yapayım hehe :)
ya nalan ben bu sitede neden bulamıyorum yassoyu ya::((??

blue_girl4ever
24-08-06, 17:25
ya nalan ben bu sitede neden bulamıyorum yassoyu ya::((??
Evet yaf ben de bulamıyorum www.yasemineregene.net teki forumda diil mi yasemin abla?

Ozly
24-08-06, 17:26
kendi resmi sitesinde online olup sorulan sorulara cevap veriyor

blue_girl4ever
24-08-06, 17:29
kendi resmi sitesinde online olup sorulan sorulara cevap veriyor
tamam da o sitede en son 3 ağustosta soruya cevap vermişş

bluenight
24-08-06, 17:29
Evet de şuan yazı yazdığı için bir yerde sabit kaldığından offli,ne gibi görünüyor çıktı zannetmeyin yani :)

bluenight
24-08-06, 17:30
yasemin dizi ile ilgili uzun bir açıklama yazmış arkiler

Ozly
24-08-06, 17:31
Arkadasım Yasemin Ergeneye sorularınız kısmında cevap veriyor işte.

teomanresat
24-08-06, 17:31
Teo sen ne yaptın böyle arkadaşım ya.İnan okurken kafam karıştı döndüm döndüm tekrar okudum.Ben boşa demiyorum burda ne cevherler var diye.Ay vallahi şu an kahkahalarla gülüyorum tutabilene aşkolsun.
:img-hyste valla sinem bu kızgınlık bu sinirlilik içinde seni güldürmeyi başardıysam ne mutlu bana.Ya sorma tozutmuş durumdayım,ne yazacağımı şaşırdım.Avukat avukat diye yırtınıyoruz sanık olamazmı diyede bu hikaye aklıma geldi.Doğru karışık oldu.Zaten hepimizin kafası karışık benimkide işte böyle birşey yazım.Ah aşk oyunu ah Keremcem sayenizde top tüfek tozuttuk.

daisy58
24-08-06, 17:32
yasemin dizi ile ilgili uzun bir açıklama yazmış arkiler

nalancım açıklamayı sitenin hangi bölümüne yazmış ben göremedim?

Ozly
24-08-06, 17:35
Yasemin Ergene yazıyor kısmında gayet samimi bir yazı var...

bluenight
24-08-06, 17:37
yasemin ergeen yazıyor kısmında yazmış buraya kopyalıyorum yazsıını

SELAMLAR

öncelikle herkese merhaba....
insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE

eylül87
24-08-06, 17:38
nalancım yaseminin yazısın okudum anladığım tek şey keremceme çok fena kızmış olduğu

blue_girl4ever
24-08-06, 17:41
Ben de öle anladım Zaten bunu bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak." sözlerinden de anlayabiliyoruz

daisy58
24-08-06, 17:45
eee kızmakta da haksız değil yani arkadaşlar.. böyle yüzüstü bırakılınca insan zor drumda kalıyor, şimdi her zamankinden çok çalışacaklar, daha fazla stres altındalar. sanki yeni bir diziye başlıyormuş gibiler... Allah yardımcıları olsun valla ne diyeyim, işleri zor ama biz de armut toplamıyoruz burada, göreceğiz yakında ak koyun kara koyun ortaya çıkacak...

safak86
24-08-06, 17:47
ofh ya..bu yazı aslında keremcemden gelecek cevabı biraz olsun tanımlıyor sanırım..çok sağolsun..ya nalan çıktı mı hala orada mı?hiçbirşey yazmıyorda o yüzden..soruları elemek için mi bekletiyorsunuz yoksa?

MAKEDONYALI
24-08-06, 17:49
yaaa yine de olsun ben yasemin ergenenin bu kadar kizmasina sevinmedim cünkü artik onlari keremcemle artik gercek hayata da bir arada göremeyecegiz bence keremcem bu yaziyi görünce yikilmistir on da pismandir ** son pismanlik fayda etmiyor e be yasoo sen de mi ikna edemedin onu kalbinden vursa vursan bir tek sen vurdun bu yazinla umarim artik ne yaptim ben diyordur biz sizi hep sarp la ekin olarak hatirlayacagiz bu hic bir zaman degismeyecek yaa ben cook duygulandim

ozguster
24-08-06, 17:52
Kendisini tebrik ediyor, bize dürüst davrandığı için teşekkür ediyor ve her zaman izlemeye devam edeceğimizi belirtiyoruz.
Keşke Keremcem ile birlikte oldukları süre içerisinde yaşı küçük olmasına rağmen O'na insanları yarı yolda bırakmamanın,güvenlerini sarsmamanın ve gerçekten samimi olmanın ne demek olduğunu anlatabilseymiş.Keşke Keremcem'e Yasemin '' taş yerinde ağırdır'' lafını söyleseymiş.
Bunu Yasemin'in forumuna girince de yazacağım ama sen oradaysan iletir misin Nalan?
Tşk.

dizidizidiziler
24-08-06, 17:53
Yaseminin yazdıklarını okudum.. Aaaaayyy kıyamam ben bu kıza ya. Çok seviyorum. Ağlamak da yakışıyor gülmek de kıza...
Yasemin umarım hep güler bundan böyle. Ben ileride onun çok daha harika dizilere ve filmlere imza atacağına inanıyorum. Arkasındayım. Geçen sezon Keremcem'in konser yoğunluğundan dolayı sahnelerde az rol almasına rağmen yokluğunu hiç aratmadı. Tüm ekibi sırtladı resmen Yasemin Ergene. Çok yol aldı. Ve dizinin son bölümlerinde de oyunculuğuyla devleşti..
Kendisini çok seviyoruz biz de. Onu yanlız bırakmayacağız bu sezon...

Nalancığım bizdeki tepkileri görmek isterse mesajımı iletmeni rica edicem kendisine...

kebu
24-08-06, 17:55
slm arkiler.yasemin abla çok güsel bi açıklama yapmış.biz onun we aşk oyunu ekibinin her zaman arkasındayız.bu arada keremcem açıklama yapmışmı?

safak86
24-08-06, 17:55
Kendisini tebrik ediyor, bize dürüst davrandığı için teşekkür ediyor ve her zaman izlemeye devam edeceğimizi belirtiyoruz.
Keşke Keremcem ile birlikte oldukları süre içerisinde yaşı küçük olmasına rağmen O'na insanları yarı yolda bırakmamanın,güvenlerini sarsmamanın ve gerçekten samimi olmanın ne demek olduğunu anlatabilseymiş.Keşke Keremcem'e Yasemin '' taş yerinde ağırdır'' lafını söyleseymiş.
Bunu Yasemin'in forumuna girince de yazacağım ama sen oradaysan iletir misin Nalan?
Tşk.
eğer senin için bir sakıncası olmazsa bende iletebilirm..yani yinede nalan iletsin istiyorsan sözüm yok tabi..walla yassoyu bir kere daha sevdim..hergün kendine artıları ekliyor bu güzel..helal olsun ne diyeyim..

yaz_gulu
24-08-06, 17:56
Arkadaşlar dün akşam keremcemim kastomonuda konseri yokmuydu hatta bir arkadaşımız gideceğini söylemişti ne oldu haber yokmu acıklama filen yapmamışmı?

bluenight
24-08-06, 17:58
Tşk.

şuan da çıktı ama en kısa zamanda ileteceğime emin olabilirsin :)

MAKEDONYALI
24-08-06, 17:59
yasemin ergeen yazıyor kısmında yazmış buraya kopyalıyorum yazsıını

SELAMLAR

insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE
ya arkadaslar su yaziyi biriniz keremcemin sitesine ekliyin de keremcemi kalbinden vuralim ben ne yaptim desin

Ozly
24-08-06, 17:59
Arzucum ben bir msg da dedimki sana olan sevgi sadece bu site ile sınırlı değil bunu bil dedim:)

Merak etme farkındadır diyenleriniz vardır dimiii..Biliyodur dimiii:))

bluenight
24-08-06, 18:00
Yaseminin yazdıklarını okudum.. Aaaaayyy kıyamam ben bu kıza ya. Çok seviyorum. Ağlamak da yakışıyor gülmek de kıza...
Yasemin umarım hep güler bundan böyle. Ben ileride onun çok daha harika dizilere ve filmlere imza atacağına inanıyorum. Arkasındayım. Geçen sezon Keremcem'in konser yoğunluğundan dolayı sahnelerde az rol almasına rağmen yokluğunu hiç aratmadı. Tüm ekibi sırtladı resmen Yasemin Ergene. Çok yol aldı. Ve dizinin son bölümlerinde de oyunculuğuyla devleşti..
Kendisini çok seviyoruz biz de. Onu yanlız bırakmayacağız bu sezon...

Nalancığım bizdeki tepkileri görmek isterse mesajımı iletmeni rica edicem kendisine...

Bunların hepsini word e aktarıyorum nete girinc eilk işin ona iletmek olaca ablacım :)

safak86
24-08-06, 18:02
ya nalancım o kdr çok teşekkür ediyorum ki..yani bize bu fırsatı verdiğin için..çok ama çok teşekkürler..haber verip bizleri onunla buluşturduğun için..bu yazdıklarını okumamıza yardım edip kendimizi ona ifade etmemize yardımcı olduğun için..ben direk benden önce davranan olmamıştır inş bu yazıyı keremcemin sitesine indiriyorum arkadaşlar..inş okur ve kendisinden önce davranıldığını anlar..işte şimdi çok kızdım:icon_evil

MAKEDONYALI
24-08-06, 18:06
ya nalancım o kdr çok teşekkür ediyorum ki..yani bize bu fırsatı verdiğin için..çok ama çok teşekkürler..haber verip bizleri onunla buluşturduğun için..bu yazdıklarını okumamıza yardım edip kendimizi ona ifade etmemize yardımcı olduğun için..ben direk benden önce davranan olmamıştır inş bu yazıyı keremcemin sitesine indiriyorum arkadaşlar..inş okur ve kendisinden önce davranıldığını anlar..işte şimdi çok kızdım:icon_evil
hadi beee safak arkadasim yürü kim tutar seni hadi su keremcemi kalbinden vuralim ben üye olsaydim gönderirdim ama malesef degilim bu yaziyi gördükten sonra eminim kafasina dank eder kendini mahf edecek bir sey yaptigi

ekin.sarp
24-08-06, 18:09
deminden beri dönüp dönüp okuyorum Yasemin'in yazdıklarını.içtenlik,doğruluk,
dürüstlük var satırlarda.Nalan yazıyı buraya eklediğin için çok teşekkürler...resmi sitenin açıldığından haberim yoktu.yasemin şimdi orada yazıyor deyince öğrendim.ama siteyi görüntülemek için gerekli indirmeyi beceremedim bir türlü.o yüzden çok çok makbule geçti.
Allah Yasemin'i doğru yoldan ayırmasın.yanlış yola girenlere de doğru yolu göstersin.ne diyeyim başka!

didou_didem
24-08-06, 18:09
Ya şimdi Yasemin'in mesajını okudum canım yaa...Nalan'a tekrar binlerce kez teşekkürler bize bu fırsatı sağladığı için..Aşk Oyunu'na desteğimiz sonuna kadar sürecek...Tabi Yasemin'e de...

PERİİ
24-08-06, 18:12
teşekkürle nalan bende işten güçten anca yazabiliyorum arada okuyorum yazmaya çalışıyorum ama olmadı tam fırsat bulamadım neyse arkadaşlar eski bölümlerin hatrına sarpa teşekkür edelim ve artık keremcemden bahsetmeyelim belliki o kararını vermiş ve diziden çıkmış buna hiç inanmak istemesemde yaseminin sözleri ortada o yüzden keremcem defteri kapansın çekimler ne zaman başlıyo kim gelecek diziye ona bakalım değilmi boşverin bizim yasomuz var afferin bu kıza bak yaşının daha üstünde olgun bi kızmış valla bıravo takdir ettim seni asla yalnız bırakmayacağız hep yanında hep aşkoyunu saati ekran başında olacağız sen merak etme

safak86
24-08-06, 18:15
işte arkadaşlar keremceme bunları (inş okur )ilettim:

SELAMLAR

insan zor günlerinde sevildigini anlarmis.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamis oldum..sizlerinde bildigi gibi,bikaç tane aksilikle karsi karsiya kaldik.yapimcimiz fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkasi ekibimiz ve ben yerinden oynayan taslarin yerine daha saglam taslar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savasirken sizin benim yanimda ve arkamda oldugunuzu bilmek beni olumsuzluklara karsi dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi is biterse baska bi istende ekmegimizi kazanabiliriz.bizim için degisen bisey olmaz.ama benim kisiligimde benim için ugrasan benden dualarini esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çikan sizleri yari yolda birakmak yoktur.bende kolay olani yapip sizleri ve zorluklari bi kenara atip gelen teklifleri degerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmiycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dedigim gibi yerinden oynayan taslarin sarsintisini sizlerin hissedebilcegi en az sekilde kaldigimiz yerden devam ederek sizlerle bulusucagimiz günü sabirsizlikla bekliyoruz..sizden istedigim yüreginizin ve dualarinizin benimle ve ask oyunu ekibiyle olmasi.......
HEPINIZI ÇOK SEVIYORUM
YASEMIN ERGENE

keremcem seni o kdr çok seviyorum ki..ama bak bunlari okudukça üzülüyorum..sana kirginiz,yani birçok ask oyunu sevenleri,hayranin oldugum halde yinede kizginim..neden seninle ilgili bu kdr söz söylendigi halde senden günlerdir cevap gelmiyor bunuda anlamis degilim..lütfen konus..sen sustukça biz daha çok kiziyoruz..lütfen canim ya..bizlere gerçek sebeplerini,kötüde olsa yaz..bunlari okumak bizleri çok rahatlatacak..senden baska herkesden birleyler duyduk..lütfen birde senden birseyler duyalim..seni çok seviyorum..

bu arada senden baska herkes derken yassomu kastedmedim..onuda çok ama çok seviyorum,bu mailindeki bana göre kirginliginida anliyorum..sen sustukça birçogumuz yasemin gibi kiriliyoruz umarim sende bunu anliyorsundur..lütfen seni sevenleri daha fazla üzme..
inşallah ya biraz olsun dikkate alınır bu sözlerim..

dizidizidiziler
24-08-06, 18:18
Bunların hepsini word e aktarıyorum nete girinc eilk işin ona iletmek olaca ablacım :)

canım çok sevinirim iletirsen...

Bu arada bir arkadaş da demiş ki Keremcem'in sitesine Yasemin'in mesajını koyalım. Üzülsün. Keremcem'in birşeye üzüleceğini sanmıyorum. Bu şekilde insanları yüz üstü bırakabildiğine göre çok fazla vicdan sahibi bir olamaz değil mi? Düşünmüştür, insanların üzülüp tepki vereceğini ama umursamadığı belli..

safak86
24-08-06, 18:18
neyse işte arkadaşlar benden bu kdr
gece bir ara inş keremcemin de şu bir türlü gelemeyn yazısı gelirde okurum..hepinize iyi yazışmalar..

kerem__cem
24-08-06, 18:19
işte arkadaşlar keremceme bunları (inş okur )ilettim:

SELAMLAR

insan zor günlerinde sevildigini anlarmis.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamis oldum..sizlerinde bildigi gibi,bikaç tane aksilikle karsi karsiya kaldik.yapimcimiz fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkasi ekibimiz ve ben yerinden oynayan taslarin yerine daha saglam taslar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savasirken sizin benim yanimda ve arkamda oldugunuzu bilmek beni olumsuzluklara karsi dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi is biterse baska bi istende ekmegimizi kazanabiliriz.bizim için degisen bisey olmaz.ama benim kisiligimde benim için ugrasan benden dualarini esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çikan sizleri yari yolda birakmak yoktur.bende kolay olani yapip sizleri ve zorluklari bi kenara atip gelen teklifleri degerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmiycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dedigim gibi yerinden oynayan taslarin sarsintisini sizlerin hissedebilcegi en az sekilde kaldigimiz yerden devam ederek sizlerle bulusucagimiz günü sabirsizlikla bekliyoruz..sizden istedigim yüreginizin ve dualarinizin benimle ve ask oyunu ekibiyle olmasi.......
HEPINIZI ÇOK SEVIYORUM
YASEMIN ERGENE

keremcem seni o kdr çok seviyorum ki..ama bak bunlari okudukça üzülüyorum..sana kirginiz,yani birçok ask oyunu sevenleri,hayranin oldugum halde yinede kizginim..neden seninle ilgili bu kdr söz söylendigi halde senden günlerdir cevap gelmiyor bunuda anlamis degilim..lütfen konus..sen sustukça biz daha çok kiziyoruz..lütfen canim ya..bizlere gerçek sebeplerini,kötüde olsa yaz..bunlari okumak bizleri çok rahatlatacak..senden baska herkesden birleyler duyduk..lütfen birde senden birseyler duyalim..seni çok seviyorum..

bu arada senden baska herkes derken yassomu kastedmedim..onuda çok ama çok seviyorum,bu mailindeki bana göre kirginliginida anliyorum..sen sustukça birçogumuz yasemin gibi kiriliyoruz umarim sende bunu anliyorsundur..lütfen seni sevenleri daha fazla üzme..
inşallah ya biraz olsun dikkate alınır bu sözlerim..
gerçekten güzel yazmışsın herkezin sölemek istediğini yazmışsın bunu forum bölümünün neresine yazdın

bluenight
24-08-06, 18:20
arkadaşlar resmi site olduğu için site adı vermek yasak değil öyleyse özür dilerim anasayfadan giremeyenler için direk forum linki bduur..

www.forum.yaseminergene.net

ozguster
24-08-06, 18:21
eğer senin için bir sakıncası olmazsa bende iletebilirm..yani yinede nalan iletsin istiyorsan sözüm yok tabi..walla yassoyu bir kere daha sevdim..hergün kendine artıları ekliyor bu güzel..helal olsun ne diyeyim..

Farketmez canım.Eğer sen de Yasemin ile görüşüyorsan tabi iletebilirsin.

dizidizidiziler
24-08-06, 18:23
Şu iremrecords sülalesine de çok kızgınım. Ellerine almışlar çocuğu.. Biz dizi istemeyiz, biz onu stüdyoya sokucaz, biz konsere göndercez, biz kaset çıkartcaz. Biz de biz. Kölesi olmuş çocuk resmen ailenin...

Yakında kaset uğruna kızlarıyla filan da evlendirirler Keremcem'i...
Yeni kasedi ya da dizisi tutmasın ben o zaman görücem onların ikinci yüzlerini...

MAKEDONYALI
24-08-06, 18:25
teşekkürle nalan bende işten güçten anca yazabiliyorum arada okuyorum yazmaya çalışıyorum ama olmadı tam fırsat bulamadım neyse arkadaşlar eski bölümlerin hatrına sarpa teşekkür edelim ve artık keremcemden bahsetmeyelim belliki o kararını vermiş ve diziden çıkmış buna hiç inanmak istemesemde yaseminin sözleri ortada o yüzden keremcem defteri kapansın çekimler ne zaman başlıyo kim gelecek diziye ona bakalım değilmi boşverin bizim yasomuz var afferin bu kıza bak yaşının daha üstünde olgun bi kızmış valla bıravo takdir ettim seni asla yalnız bırakmayacağız hep yanında hep aşkoyunu saati ekran başında olacağız sen merak etme
haklisin arkadasim ben keremceme eski günlerin hatrina cooook tesekür ediyorum bize yasatigi o güzel sahneler icin oyunculukta cok basariliydin tebrik ederim biz seni ask oyunundaki sarp karakteriyle tanidik ve o bebek yüzünü coook sevdik cünkü herkezden coook farkliydin önce capkin simarik sarpi sonra ekine siril siklsm asik olan sarp biz seni yanlis mi tanidik yoksa sen bize mi kendini yanlis tanitin belig degil ama bize bunu yapmayacaktin yari yolda kimseyi birakmayacaktin özelikle yase4min ergeneye ve ask oyunu ekibine bu nankörlügü yapmayacaktin yakismadi be kerrrooo sana yakismadi yapmayacaktin bunu ama sen daima sarp olarak gönülerde kalacaksin ekine sirim siklam asik olan sarp olarak ölümün üstesinden gelen asiklar olarak ama sanmaki senden nefret ediyoruz hayir bizim sevgimiz seninki gibi kolay bitmes bis seni hala cok seviyoruz sadece kirgin ve kizginiz umarim kendin icin iyi olani yapiyorsundur yaptigin her iste basarili olursun sana ne kadar kizgin olsam da senden nefret etmiyorum.

ceyda deniz
24-08-06, 18:26
canım çok sevinirim iletirsen...

Bu arada bir arkadaş da demiş ki Keremcem'in sitesine Yasemin'in mesajını koyalım. Üzülsün. Keremcem'in birşeye üzüleceğini sanmıyorum. Bu şekilde insanları yüz üstü bırakabildiğine göre çok fazla vicdan sahibi bir olamaz değil mi? Düşünmüştür, insanların üzülüp tepki vereceğini ama umursamadığı belli..

bende yaseminin yazdıklarından en az bizim kadar keremceme kırıldığını ve kızdığını anladım ve kızmaktada yerden göğe kadar haklı bu arada bu mesajı oraya koymak ne işe yarar demişsiniz ya belki keremcem görmez ama keremceme körkütük aşık gözü başka birşey görmeyen bu çocuk yaştaki kızlarımızın belki birazcık gözleri açılırda keremcemin yanlış yaptığını az veya çok kabul eder bizide birazcıkta olsa anlayabilirler diye düşünüyorum pek umudum yok ama bir kısmı belki anlar ne desiniz:img-help: :img-help:

özocan
24-08-06, 18:26
herkese selam arkadaşlarr...
uzun zamandır aranızda yoktum ama bütün haberleri biliyorum bende hepiniz gibi çok üzgünüm ama elden ne gelir biz aşk oyunun her zaman arkasındayız dimi?
ewttt şimdi ne konuşuyosunz bakalım bende katılmak istiyorum biri beni aydınlatırmı???

ceyda deniz
24-08-06, 18:29
herkese selam arkadaşlarr...
uzun zamandır aranızda yoktum ama bütün haberleri biliyorum bende hepiniz gibi çok üzgünüm ama elden ne gelir biz aşk oyunun her zaman arkasındayız dimi?
ewttt şimdi ne konuşuyosunz bakalım bende katılmak istiyorum biri beni aydınlatırmı???

keremcemden açıklama bekliyorduk ama sağolsun yaseminden bir açıklama geldi onu konuşuyorduk aslında keremcemin ne söyleyeceğide yüzde doksan belli ama neyse

MAKEDONYALI
24-08-06, 18:35
yaa keremcemin sitesinde yaseminin yazisini nereye koydunuz aradim bulamadi lütfen söyleyin cevap bekliyorum

PERİİ
24-08-06, 18:42
ya arzu keremcemden bahsetmeyelim artık diyorum beni gaza getiriyosun bak bende senin gibi düşünüyorum şu irem den gelen açıklamaya bak biz dizi çekmiycez albüm yapacaz keremcemin ağzı yok biz biz diye konuşuyo ya yazık bu çocuğa minnet duygusu yüzünden ne derlerse yapıyo herhalde ama böyle kişilik elden gider yazık
ya çekimler ne zaman kim gelecekki diziye ama bişey diyeyimmi kurti ve hakanda iyi bi ikili olur ha ikiside muzip

dizidizidiziler
24-08-06, 18:45
bende yaseminin yazdıklarından en az bizim kadar keremceme kırıldığını ve kızdığını anladım ve kızmaktada yerden göğe kadar haklı bu arada bu mesajı oraya koymak ne işe yarar demişsiniz ya belki keremcem görmez ama keremceme körkütük aşık gözü başka birşey görmeyen bu çocuk yaştaki kızlarımızın belki birazcık gözleri açılırda keremcemin yanlış yaptığını az veya çok kabul eder bizide birazcıkta olsa anlayabilirler diye düşünüyorum pek umudum yok ama bir kısmı belki anlar ne desiniz:img-help: :img-help:

Yok güzelim nerde anlayacak o kızlar. Onlar zombi gibi olmuşlar peşinden sürüklenmiş gidiyorlar. Yasemin Ergene ile araları açıldı, diye sevinirler ancak. Yasemin'den veya başka bir kız arkadaşından ayrıldığında Keremcem onlardan biriyle çıkar filan diye mi düşünüyorlardır nedir...

sARqEKiiin
24-08-06, 18:45
Yasemin bii acıklamamı yaptı arkadaslar
biri alıntı yapabilirmi yada
sayfa numarası veredebilir

lemözlem
24-08-06, 18:47
siz insanlarla dalgamı geçiyosunuz ya sabahtan beri şuraya bi açıklama yazıcaksınız bir türlü yazamadınız kaç gündür bu açıklamayı sizlerden bekliyoruz ama adam yerine koyup bizlere bir açıklama yapılmadı bizlere verilen değer bu kadar demekki bizde bundan sonra buna göre hareket ederiz sizlere değer verende kabahat

*~*RaiNBoW*~*
24-08-06, 18:50
Ya ben kendimi tutamadan bazı şeyleri söyleyeceğim.Bir yazı gelmiş,açıklama nitelikli...Açıkçası yine başka biri tarafından neden yazılmış anlayamadım.Bu zamanda yapması gereken en son şeydi bu.Resmen 'benim size verdiğim değer bu' durumu çıkmış başkasıyla yazı yollamak.Kendi de açıklama yapacasa neden bu kadar bekliyor,neyi bekliyor?Cümle mi düşünüyor yazacak?Hayır yani alt tarafı diziden ayrıldığını yazacak.Sebebini...Ben albüm bahanesini kesinlikle kabul etmiyorum.Seden Gürel ile yapılan Maia da bir albümdü.Dizi çekimleri yine vardı.Ha solo ha düet ne farkeder?Geçerli değil bence...Kendinden beklemiyorum artık.Kaç gündür bekliyoruz,insan ister istemez 'bu mudur?' diye soruyor.

sARqEKiiin
24-08-06, 18:51
siz insanlarla dalgamı geçiyosunuz ya sabahtan beri şuraya bi açıklama yazıcaksınız bir türlü yazamadınız kaç gündür bu açıklamayı sizlerden bekliyoruz ama adam yerine koyup bizlere bir açıklama yapılmadı bizlere verilen değer bu kadar demekki bizde bundan sonra buna göre hareket ederiz sizlere değer verende kabahat
cook güsel yasmısın arkadasım
az bilee ellerine salıkk

MAKEDONYALI
yaa keremcemin sitesinde yaseminin yazisini nereye koydunuz aradim bulamadi lütfen söyleyin cevap bekliyorum
yaaaa arkadaslar biriniz bir cevap yazin nereye koydunuz su yaziyi cildirmak üzereyim söyleyin yaaa allah rizasi icin

lemözlem
bakalım bu sefer adam yerine koyup msja cvp vericeklermi

lemözlem
24-08-06, 18:53
cook güsel yasmısın arkadasım
az bilee ellerine salıkk

sinir oldum ya keremcemin sitesine gire çıka yeter ya sinir insanlar bizlere verilen değer bu kadar demekki bütün milleti ayaklandırmak lazım tepkimizi dile getirmek lazım böle insanlara

edda_
24-08-06, 18:55
arkadaslar dün akşam keremcem konserindeydim.malesef hiçbşy söylemedi diziyle ilgili ztn söylemesini de beklemiyodum acıkcası.söylese büyük bir tepkiyle karşılaşırdı eminim.bu arada aşk oyunu sarkısını yani kadife kelepçeyi konserin aralarında bi yerde söledi.hatta insanlar sarkı bitince bi daha fln diye bağırdılar ama sölemedi.sonuna kdr da kalmadım sonradan söylediyse bilemiyorum.

lemözlem
24-08-06, 18:55
yaaaa arkadaslar biriniz bir cevap yazin nereye koydunuz su yaziyi cildirmak üzereyim söyleyin yaaa allah rizasi icin

arkadaşım nerde olduğunu bilmiyom bende denk geldi okudum ama sitersen yasemini sitesine girip okuyabilirsin www.yaseminergene.net

bluenight
24-08-06, 18:56
Yasemin bii acıklamamı yaptı arkadaslar
biri alıntı yapabilirmi yada
sayfa numarası veredebilir

kısım bir de mod olacaksın haa resil :img-haha: :img-haha: kendi sitesine yaptı girde okuu :img-nyam:

ceza_cansu
24-08-06, 18:56
keremcemden beklenilen açıklama yasemin ergene den geldi açıklamayı okumayan varsa önceki sayfalarda yazıyor

ceza_cansu
24-08-06, 18:59
yasemin ergene açıklamayı kendi sitesinde yaptı keremcemin sitesinde yazıyor mu bilmiyorum

MAKEDONYALI
24-08-06, 19:03
arkadaşım nerde olduğunu bilmiyom bende denk geldi okudum ama sitersen yasemini sitesine girip okuyabilirsin www.yaseminergene.net
canim cevap verdigin icin tesekürler ama ben yaziyi okudum da keremcemin sitesinde yaziya nasil bir tepki verildigini ögrenmek icin soruyorum cünkü sitede yaziyi bulamiyorum

asli19
24-08-06, 19:10
keremcemin menejeri aciklama yapdi isteyen keremcemin sitesine gelsin okusun

lemözlem
24-08-06, 19:13
arkadaşım hani nerde

MAKEDONYALI
24-08-06, 19:15
ben de göremedim hanhi baslikta yaaa

kerem__cem
24-08-06, 19:17
[QUOTE=asli19]keremcemin menejeri aciklama yapdi isteyen keremcemin sitesine gelsin okusun
bende görmedim yoksa irem gürelin yaptığı açıklamyımı diyosun eğer oysa biz onu gördük

sılam
24-08-06, 19:18
yasemin canım, yaşadığımız hayatta dürüstler herzaman kazanır eminim sen bu hayatta her zaman kazanan taraf olacaksın.İnsanlar hata yapabilirler fakat bu hatanın bedelini bir çok kişi ödememeli.Sadece kendini düşünmemeli etrafında ki insanları da düşünüp ona göre kararlar almalı.Ama maalesef hayatta bazen böyle düşüncesiz insanlarda bir anda bir çok kişinin hayatını mahvedebiliyor.Bu dünya etme bulma dünyasıdır eminim bir gün bu yaptıklarının hesabını verecektir.Ne demişler ''alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'' Keremcem bir çok kişinin ahını almış bulunmakta yakında bunun zararlarını fazlasıyla görecektir.Ayrıca ben onun hiçbir şekilde mütevazi,utangaç ve samimi olduğuna inanmıyorum.Her röportajında utanınca yüzüm kızarır derdi.Bence bu da yalan yüzü kızarsaydı bunları sevenlerine, onu Keremcem yapan bizlere asla böyle yarı yolda bırakıpgitmezdi.
Sen asla üzülme bizler hep yanındayız.Ben 31 yaşında bir bayanım ve kimin ne olduğunu anlayacak yaştayım.Artık benim için Keremcem yok artık.Seni ve aşk oyunu ekibini sonuna kadar destekliyoruz.Sen hep kendin ol başkalarına benzeme.Sen ne yaparsan yap hep destekliyeceğiz.Seni seviyoruz canım...

nalan'cım canım bize getirmiş olduğun tüm haberler için sana çok teşekkür ederim.Her kelimesine başından beri inandım Keremcem artık kendi rengini belli etti açıklamasını bile beklemiyorum...yazdığım mesajı yasemin'e iletirsen çok sevinirim canım...

MAKEDONYALI
24-08-06, 19:19
keremcemin menejeri aciklama yapdi isteyen keremcemin sitesine gelsin okusun
ya asli16 ne diyorsun nerde diye soruyoruz cevap ver sene haDI BE ARKADASIM NERDESIN CEVAP BEKLIYORUZ

asli19
24-08-06, 19:20
[QUOTE=asli19]keremcemin menejeri aciklama yapdi isteyen keremcemin sitesine gelsin okusun
bende görmedim yoksa irem gürelin yaptığı açıklamyımı diyosun eğer oysa biz onu gördük
evet iremin .... bakalim keremceminde da yorumu gelicek

MAKEDONYALI
24-08-06, 19:23
[QUOTE=kerem__cem]
evet iremin .... bakalim keremceminde da yorumu gelicek
ASLI YAAA YÜREYIMI HOPLATIN HAAA NE DIYEYIM

safak86
24-08-06, 19:24
arkadaşlar keremcemin sitesine yazıyı koyan benim,keremcemden sizlere mesaj başlığı vardı ya onun30.sayfasına koydum..inş okunur..orada büyük büyük aşkını ilan edenlerden fırsat kalırsa:)
bu arada yasemin birşey mi yazdı diye soran arkadaşlar var oda yasemin ergenenin bu linki verilen resmi sitesinde yasemin ergene soruları cevaplıyorda selamlar başlığı altındaydı sanırım..hepinize iyi okumalar..

lemözlem
arkadaşlar o msj bugün gelmezse hepimiz ireme msj atalım dalgamı geçiyolar bizimle ya bu saat oldu msj yazıcak daha ne msjmış bu böyle

asli19
ya asli16 ne diyorsun nerde diye soruyoruz cevap ver sene haDI BE ARKADASIM NERDESIN CEVAP BEKLIYORUZ
duyurular bölüme irem hanima ciklama ya pdi sonra keremcemde aciklama yapicakmis isterseniz eklim buraya

asli19
24-08-06, 19:26
[QUOTE=asli19]
ASLI YAAA YÜREYIMI HOPLATIN HAAA NE DIYEYIM
:) PARDON

asli19
24-08-06, 19:27
HERKEZE MERHABA,

IREM GÜREL
IREMRECORDS
-----
isde bu iremin aciklamasi

bluenight
24-08-06, 19:27
yasemin canım, yaşadığımız hayatta dürüstler herzaman kazanır eminim sen bu hayatta her zaman kazanan taraf olacaksın.İnsanlar hata yapabilirler fakat bu hatanın bedelini bir çok kişi ödememeli.Sadece kendini düşünmemeli etrafında ki insanları da düşünüp ona göre kararlar almalı.Ama maalesef hayatta bazen böyle düşüncesiz insanlarda bir anda bir çok kişinin hayatını mahvedebiliyor.Bu dünya etme bulma dünyasıdır eminim bir gün bu yaptıklarının hesabını verecektir.Ne demişler ''alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'' Keremcem bir çok kişinin ahını almış bulunmakta yakında bunun zararlarını fazlasıyla görecektir.Ayrıca ben onun hiçbir şekilde mütevazi,utangaç ve samimi olduğuna inanmıyorum.Her röportajında utanınca yüzüm kızarır derdi.Bence bu da yalan yüzü kızarsaydı bunları sevenlerine, onu Keremcem yapan bizlere asla böyle yarı yolda bırakıpgitmezdi.
Sen asla üzülme bizler hep yanındayız.Ben 31 yaşında bir bayanım ve kimin ne olduğunu anlayacak yaştayım.Artık benim için Keremcem yok artık.Seni ve aşk oyunu ekibini sonuna kadar destekliyoruz.Sen hep kendin ol başkalarına benzeme.Sen ne yaparsan yap hep destekliyeceğiz.Seni seviyoruz canım...

nalan'cım canım bize getirmiş olduğun tüm haberler için sana çok teşekkür ederim.Her kelimesine başından beri inandım Keremcem artık kendi rengini belli etti açıklamasını bile beklemiyorum...yazdığım mesajı yasemin'e iletirsen çok sevinirim canım...

İletirim tabiki seve seve böyle mesajlar görünce Yasemin'e karşı inanın valla bende çok sefiniyorum seve seve iletir ve cevabnını da sizlere bildirirm :)

adanali esmer
24-08-06, 19:28
arkadaslar dziler haftaya baslyior dimi ask oyunu falan bilen var mi yoksa bu hafta mi basliyor ??
seyretmem lazimyasüper bir dizi su ask oyunu ...

asli19
24-08-06, 19:29
ben kacdim herkese bye

MAKEDONYALI
24-08-06, 19:32
arkadaşlar keremcemin sitesine yazıyı koyan benim,keremcemden sizlere mesaj başlığı vardı ya onun30.sayfasına koydum..inş okunur..orada büyük büyük aşkını ilan edenlerden fırsat kalırsa:)
bu arada yasemin birşey mi yazdı diye soran arkadaşlar var oda yasemin ergenenin bu linki verilen resmi sitesinde yasemin ergene soruları cevaplıyorda selamlar başlığı altındaydı sanırım..hepinize iyi okumalar..
YAAASAFAK BEN O YAZIYI GÖREMIYORUM CÜNKÜ ÜYE OLMADIGIM ICIN SAYFA ACILMIYOR BARI SANA SORIYIM TEPKILER NASIL YAZIYA KARSI

purna
24-08-06, 19:32
o yasemının yazısını keremcemın fırumuna koymak lazım bıraz okusunlar ordakılerde

*duygu*
24-08-06, 19:35
İletirim tabiki seve seve böyle mesajlar görünce Yasemin'e karşı inanın valla bende çok sefiniyorum seve seve iletir ve cevabnını da sizlere bildirirm :)
Nalancım bize bu kadar yardımcı olduğun için,Yaseminle görüşmemizi sağladığın için sana çok teşekkür ediyoruz.O harika biri.Karakteriyle olsun görüntüsüyle olsun...Görüntü geçici ama karakter kalıcıdır.O da o insanlardan bir tanesi.Onu çok seviyoruz desteklemeye devam edeceğiz her zaman.Gerçek bir profesyonel gibi davrandığı için çok teşekkür ediyorum ben kendi adıma....

İletirsen sevinirim canım sana çok yük oluyoruz ama bu işleri severek yaptığını bildiğimizden...:img-kiss:

safak86
24-08-06, 19:38
YAAASAFAK BEN O YAZIYI GÖREMIYORUM CÜNKÜ ÜYE OLMADIGIM ICIN SAYFA ACILMIYOR BARI SANA SORIYIM TEPKILER NASIL YAZIYA KARSI
hemen açıklayayım canımcım..ben yazdıklarımı buraya aynen kopyaladım,inşallah okumuşsundur birkaç sayfa geride,4-5sayfa kdr..keremcemin sitesinde ona hergün sana aşığım diyenlerden başka pek bir kimse yok şu anda..onlarda hiliyle yazdıklarımı beğendiler ama bugün açıklama yapacakmış bekle biraz sabırlı ol canım diyorlar..birde keremcem seni en çok ben seviyorum diyorlar:)..bu halimizde bile..herneyse:)..işte birde buradan yine kızgın olan birkaç arkadaşımız kızgınlıklarını belirtiyorlar hepsi bu..
yassonun sitesinde ise herkes tebrik yağdırıyor:)..
hepinize iyi yazışmalar arkadaşlar benbir umut birşeyler yazmıştır diye geldim ama nerde..bir arkadaş bugün cvp gelmezse ireme yazalım demiş..bence tek cümlelik hepimiz keremcemin formunda bir sayfa açıp kızdığımızı anlatan cümle yazalım..bir bombarduman misali;)kızdım valla yazacak diyipte susmasına..grşrz..

duygus
24-08-06, 19:38
yaseminin açıklamasına sevindim bazı arkadaşlar açıklama nedir daha yapmamışlar ama yasemine helal olsun.bu arada nalan sana bişey soracagım set fotografçısını yasemin tanıyormu settenmi hani bölüm resimlerini çekiyorya güzel fotolar geliyordu bize keremcemle sarılmış olan resimler varya

bluenight
24-08-06, 19:43
yok valla iletirim merak etme :) worde atıom tek tek yollayacam :) ayrı ayrı cevap alim die hehe

MAKEDONYALI
24-08-06, 19:49
hemen açıklayayım canımcım..ben yazdıklarımı buraya aynen kopyaladım,inşallah okumuşsundur birkaç sayfa geride,4-5sayfa kdr..keremcemin sitesinde ona hergün sana aşığım diyenlerden başka pek bir kimse yok şu anda..onlarda hiliyle yazdıklarımı beğendiler ama bugün açıklama yapacakmış bekle biraz sabırlı ol canım diyorlar..birde keremcem seni en çok ben seviyorum diyorlar:)..bu halimizde bile..herneyse:)..işte birde buradan yine kızgın olan birkaç arkadaşımız kızgınlıklarını belirtiyorlar hepsi bu..
yassonun sitesinde ise herkes tebrik yağdırıyor:)..
hepinize iyi yazışmalar arkadaşlar benbir umut birşeyler yazmıştır diye geldim ama nerde..bir arkadaş bugün cvp gelmezse ireme yazalım demiş..bence tek cümlelik hepimiz keremcemin formunda bir sayfa açıp kızdığımızı anlatan cümle yazalım..bir bombarduman misali;)kızdım valla yazacak diyipte susmasına..grşrz..
YA SAFAK CANIM YAAA CEVAP VERDIGIN ICIN BINLERCE KEZ SAGOL YA INANAMIYORUM YAA HALA NASIL CANIM CICIM DIYE KONUSUYORLAR KUSURA BAKMASINLAR AMA ONLAR ISI PISKOPATA BAGLAMISLAR NE DIYEYIM O KADAR KÖRLER KI BENCE BIZIM KEREMCEME SEVGIMIZIN KARSISINDA ONLARIN KI BIR HIC KALIR CÜNKÜ BIZ IGLIGINI ISTIYORUZ ONLAR SA BUNU AKILARININ UCLARINDAN BILE GECIRMIYORLAR NE DIYEYIM ALLAH HEPSINE AKIL FIKIR VERSIN

teomanresat
24-08-06, 19:51
Herkese iyi akşamlar.Nalancım çok sağol abicim bizlere o mesajı ilettiğin için.Yasemin online dediğin zaman bende ordaydım ve sıcağı sıcağına yazısını okudum ve hemen cevap yazdım.
Ona buzamana kadar destek olduk bundan sonrada destek olmaya devam edecez.İşine ve bizlere duyduğu saygıdan dolayıda tebrik ediyorum.İş ahalakı,işe saygı işte bu demek.Onun ve aşk oyununu arkasındayız.Kendizi bırakıp gitmediği halde sırf bizi düşündüğü için açıklama yaptı.Ama asıl yapması gereken meydanda değil.Ona cevap olarakta şunu yazdım.Yerinden oynayan taşları bir kenara atverin ayağınıza takılmasınlar sevgiler diye.İnşallah okumuştur.Bu çizgisini hiç bozmasın.Aslında diğer oyuncularında sitesini bilsekte onlarada destek mesajı yazsak.Neyse ben kaçıyorum.İlerleyen saatlerde görüşürüz.iyi akşamlar.

tkberlin
24-08-06, 19:53
Nereye yazmis yasemin aciklama ben bulamadim?????????????????

Ozly
24-08-06, 20:00
geri sayfalarda var yaseminin yazısı

bluenight
24-08-06, 20:07
arkadaşlar şuan bir şarkıya denk geldim kısaca şu 1 ayımızı özetliyor özellikle yasemin'i anlatıyor paylaşmadan edemedim yaseminden keremceme gider gibi geldi bana ne bilim sözleri durumu çok güzel özetliyor okursanız sevinirim paylaşmak istedim...

Ogeday - Kaybettim Seni
Bir bela bu kacinmak zor
bir fena bu onu öldürüyor
genc beyinlere saldiriyor
kandirip onlari harciyor
kapilip düsenler gidenler cok
gidipte geri gelenler hic yok
bir nevi katil bunu bir of sor
uyanik ol iste benden sana yol
arkadasini sec cocuk bak cocuk zaman kötü
gel cocuk ölüm soguk
gülen yüzler sana hep dost deyil
sicak sözler sana tek söz deyil
sürekli ucuyor sanarlar ona
suratli düsenler farketmezler bilmezler
hayat bu kadar basitmi değermi paraya fani dünya
bir tanesi vardi askim olan
yasaminin ilk baharinda solan
kirlenen dünya lanetim sana
arkadasimi geri verin bana

UNUT ARTIK BENI ESKISI GIBI DEYILIM
KAYBETTIN BENI ERIDIM ARTIK TÜKENDIM
SEVGILIM

Yuvarlanip gidersin inersin bosluga
birakirlar orada tek basina
hayatinin tokadini yersin ozaman
kaybolan yillar gider sorma
kaderin sillesi insana agir gelir
durum farkli cünkü kaderin bu değil
erimek nedir dinlermisin
korkulardan değil emeklerim
sen değistin ama resmin değismedi
bu halin hic hosuma gitmedi
kaldir artik bu manzarayi önümden
dost acisi betermis ölümden
değisen bir sey var durum farkli
sen bu deyilsin yok yok baskasi
toparlan artik ne olur hadi
gezelim sokaklarda eskisi gibi
bes para etmez menfaatler icin
yanip tükeniyor gencler ne icin
bir dur deyin artik bir ara
arkadasimi hadi geri verin bana

SEVGILIM

aynaya bak bu sen değilsin
değisebilirsin yenilmezsin
hadi bir gayret caresine bakalim
gecmisini günahlariyla yakalim
anlamsiz bakma suratima
zekisin yaparsin durma
tek basima kaldim dünyada
beni yari yolda birakma
kiminle herseye gülüp gecerim
söyle kiminle konusup dertlesirim
bitirmeliyim bu kabusu artik
sanada yazik emeklerede yazik
yanginin külü gibi savruluyorsun
günden güne eriyip bitiyorsun
elinde değil biliyorum
senden hala bir haber alamiyorum
ne hüzün nede sevinc anlamsiz
özledim sicakligini yalansiz
beyin durdu düsünceler kararsiz
tavirlarim ortada oda haksiz
bu sarki küfür olsun onlara
silahimi alsin sözlerimdenmi
defolun gidin uzaklara ama

SEVGILIM

yalnız şu büyük harflerle yazılan kısmı da keremcem sölesin ona da uyuyor :) tabi ark olarak algılayın sevgili uymaz :)

purna
24-08-06, 20:11
Ben Dizinin Sonunu Söyle Düşündüm Sonunda Bir Adam çikar Ve Anlatir O Yillarin Nasil Geçtigini Nasil Begenecekmisiniz Bilmiyorum

Ekin Tam Ameliyat Olmuş Sagligina Kavuşmustu Artik Sarpla Tam Mutlu Oldular Derken Sarp Ve Babasinin ölümü Ile Yikildi Biri Babasi Biri Ise Sevdigi Adamdi Kocasi Cocugunun Babasiydi O Yillar Ekin Içn Zor Gecmişti Bir Yandan Babasi Bir Yandan Kocasi ölmüştü Ekinin Annesi Abisi Ve Diger Aile Fertleri Onun Yaninda Olmuştu Hep.aradan Yillar Geçer Feryal Hanim Ve Gülser Hanimlar Artik çok Iyi Anlasan Biri Olmuşlardi Hiç Kavga Etmeyen Birileri Feryal Hanim Oglunun Hasretini Torunu Sinanla Gideriyordu Orhan Bey De Ayni çünki Sinan Büyüdüke Babasi Sarpa Benziyordu.kurti Ise Ayni Kurti Hiç Degişmedi Gülser Hanim Kocasinin ölümü Onu Ve Damadinin ölümü Yikmişti Onu.berna Sonunda Mutlu Bir Yuva Kurdu Evlendi Cocugu Oldu.yelda Serkandan Boşanmişti Tekrar Evlenmişti.doktor Hakan O Ise Tekrar Yurt Disina Gitti.muzo Onun Boyu Büyüdü Kizlar Pesinde.sinan Babasinin Kenan Oldugunu Biliyor Hala Ama Büyüdükçede Ayni Sarp.kenan Ve Feride Evlendi Kizlari Oldu.veee Ekin O Kocasinin ölümüne Hiç Alişamadi Onsuzluk çok Kötüydü Avukat Olmuş Oglu Ile Yeni Bir Hayata Baslamişti Avukat Olarak Calistigi Yerde Biri Onunla Ilgileniyordu O Ekinin Hayatini çok Iyi Biliyordu Ekin Herseyini Ona Anlatiyordu Artik Samimi Olmuşlardi Okisi Ondan Hoşlandigini Söyledi Ama Ekinin Hayatinda Sarp Vardi Ve Olacakti Onu Hic Unutamadi Hep Sevdi Avukat Arkadasi Ona Destek çikti Birbirleri Ile Yakinlastilar Ve Evlendiler Mutlu Oldular

Böyle Begenirsiniz Umarim Hizlu Yazdim Ama Neyse

MAKEDONYALI
24-08-06, 20:21
arkadaşlar şuan bir şarkıya denk geldim kısaca şu 1 ayımızı özetliyor özellikle yasemin'i anlatıyor paylaşmadan edemedim yaseminden keremceme gider gibi geldi bana ne bilim sözleri durumu çok güzel özetliyor okursanız sevinirim paylaşmak istedim...

Ogeday - Kaybettim Seni
Bir bela bu kacinmak zor
bir fena bu onu öldürüyor
genc beyinlere saldiriyor
kandirip onlari harciyor
kapilip düsenler gidenler cok
gidipte geri gelenler hic yok
bir nevi katil bunu bir of sor
uyanik ol iste benden sana yol
arkadasini sec cocuk bak cocuk zaman kötü
gel cocuk ölüm soguk
gülen yüzler sana hep dost deyil
sicak sözler sana tek söz deyil
sürekli ucuyor sanarlar ona
suratli düsenler farketmezler bilmezler
hayat bu kadar basitmi değermi paraya fani dünya
bir tanesi vardi askim olan
yasaminin ilk baharinda solan
kirlenen dünya lanetim sana
arkadasimi geri verin bana

SEVGILIM

Yuvarlanip gidersin inersin bosluga
birakirlar orada tek basina
hayatinin tokadini yersin ozaman
kaybolan yillar gider sorma
kaderin sillesi insana agir gelir
durum farkli cünkü kaderin bu değil
erimek nedir dinlermisin
korkulardan değil emeklerim
sen değistin ama resmin değismedi
bu halin hic hosuma gitmedi
kaldir artik bu manzarayi önümden
dost acisi betermis ölümden
değisen bir sey var durum farkli
sen bu deyilsin yok yok baskasi
toparlan artik ne olur hadi
gezelim sokaklarda eskisi gibi
bes para etmez menfaatler icin
yanip tükeniyor gencler ne icin
bir dur deyin artik bir ara

SEVGILIM

aynaya bak bu sen değilsin
değisebilirsin yenilmezsin
hadi bir gayret caresine bakalim
gecmisini günahlariyla yakalim
anlamsiz bakma suratima
zekisin yaparsin durma
tek basima kaldim dünyada
beni yari yolda birakma
kiminle herseye gülüp gecerim
söyle kiminle konusup dertlesirim
bitirmeliyim bu kabusu artik
sanada yazik emeklerede yazik
yanginin külü gibi savruluyorsun
günden güne eriyip bitiyorsun
elinde değil biliyorum
senden hala bir haber alamiyorum
ne hüzün nede sevinc anlamsiz
özledim sicakligini yalansiz
beyin durdu düsünceler kararsiz
tavirlarim ortada oda haksiz
bu sarki küfür olsun onlara
silahimi alsin sözlerimdenmi
defolun gidin uzaklara ama

SEVGILIM

yalnız şu büyük harflerle yazılan kısmı da keremcem sölesin ona da uyuyor :) tabi ark olarak algılayın sevgili uymaz :)
YAAA ELERINE SAGLIK MUHTESEM SÜPER OLMUS TAM DA ONLARI ANLATIYOR BUNU SEN MI YAZDIN YOKSA BIR SARKI MI KIMIN SARKISI

yaren-ekin
24-08-06, 20:22
arkadaşlar ben yoktum bugün biri gelişen olayları kısaca anlatabilirmi bişeyler demişler ama neler oldu?

narcissa
24-08-06, 20:27
slm:) hala kızgınım keremceme! kızgınlığım da geçmeyecek...

ceza_cansu
24-08-06, 20:29
nalan ablanın yazdığı şarkı bildiğim kadarıyla ogedayın bir şarkısı zaten yazının başına da yazmış

MAKEDONYALI
24-08-06, 20:30
arkadaşlar ben yoktum bugün biri gelişen olayları kısaca anlatabilirmi bişeyler demişler ama neler oldu?
CANIM BEN SANA KISACA ÖZETLIGIM IREM HANIMDAN BIR MESAJ GELDI KEREMCEMLE ILGILI GÜ YAA KEREMCEM BU GÜN ACIKLAMA YAPACAKMISS AMA BU SAAT OLDU HIC BIR ACIKLAMA YOOK BU HABER YANI IREMIN HABERI HABERLER BÖLÜMÜNDE VAR. IKINCISI ISE BIR TANECIK YASOOOMUZ BIR ACIKLAMA YAPTI O DA BIR KAC SAYFA GERIDE O DA KEREMCEME COK KIZGIN OLDUGU YAZISINDA BELI OKU ANLARSIN BU KADAR CANIM BU GÜNKI HAVADISLER.

ekin.sarp
24-08-06, 20:32
Nalancım ellerine sağlık...sözler durumu anlatıyor sanki.forumun linkini verdiğin için çok teşekkürler...sen olmazsan ne yapardık acaba?herşeyimize koşuyorsun sağolasın.
Seval abla seni online görünce çok sevindim.nihayet aramıza döndün.hoşgeldin...keşke burası da bıraktığın gibi hoş olsaydı.ama maalesef...bu arada hikayeni okuyacağım günü dört gözle bekliyorum bilesin.sevgiler...

MAKEDONYALI
nalan ablanın yazdığı şarkı bildiğim kadarıyla ogedayın bir şarkısı zaten yazının başına da yazmış
ben direk sarkiya atladigim icin sarkicinin adini görmedim söyledigin icin sagol

ssvshy
nalancım diyecek söz bulamıyorum ne diyim cuk oturmuş ya buarada biz herkesten önce herşeyi öğrendiğimiz için umarım yaso zor durumda kalmadı malum daha haberler piyasaya düşmedi yapımcı buu yasodan öğrendik diye kızmaz umarım ona

ozguster
24-08-06, 20:34
Evet Nalan güzel anlatmış ikisini.Çok uymuş şu andaki hallerine.Ama artık arkadaşlık mı diyeyim onlarınkine yoksa bitmiş aşk mı?Bilemedim.Ama arkadaş arkadaşa bu kazığı atar mı?Ama eski sevgili atar.:img-nyam:

ceza_cansu
24-08-06, 20:36
şarkının sözleri gerçekten de çok uygun

MAKEDONYALI
24-08-06, 20:47
yaa herkes nerde nuuuu milet nerdesiniz

ozguster
24-08-06, 20:49
Evet Nalan güzel anlatmış ikisini.Çok uymuş şu andaki hallerine.Ama artık arkadaşlık mı diyeyim onlarınkine yoksa bitmiş aşk mı?Bilemedim.Ama arkadaş arkadaşa bu kazığı atar mı?Ama eski sevgili atar.:img-nyam:

seval2005
24-08-06, 20:53
Nalancım ellerine sağlık...sözler durumu anlatıyor sanki.forumun linkini verdiğin için çok teşekkürler...sen olmazsan ne yapardık acaba?herşeyimize koşuyorsun sağolasın.
Seval abla seni online görünce çok sevindim.nihayet aramıza döndün.hoşgeldin...keşke burası da bıraktığın gibi hoş olsaydı.ama maalesef...bu arada hikayeni okuyacağım günü dört gözle bekliyorum bilesin.sevgiler...

Güzelcim merhaba, hosbulduk..

Ben pek buralarda dolasmiyordum, biliyorsun benim basligim Hikayeler ve onlara gelen yorumlar oluyor genellikle ama simdi bir arkadasin uyarisiyla bilgi edinmek istedim. Soke oldum! Kuzum neler oluyor ya? Okuduklarim dogru mu? Olur mu bu kadar sacmalik? Yok artik daha neler? diyordum ama olacagini da biliyorum.. Yani bunlardan hersey beklenir.

Bence yine de Keremcem veya yetkili birinden resmen aciklama yapilmasini beklemek gerek, tepki vermeden önce.. Iyi de böyle inanilmaz bir degisikligi aciklamayi son dakikaya mi birakiyor yoksa bu beyler? :fighting2

Neyse canim biz kaldigimiz yerden devam ederiz hikayelerimize ama tadimiz kacti ya bir kere... sonunda bosveririz olur biter, bizim gibi izleyiciye dizi mi yok ya... :img-nyam: Elimizi sallasak....

Benden de sevgiler canim..

bluenight
24-08-06, 20:54

heheh iyi de set ekibi de arkadaşı deil mi neticede :) yane sadece yasoya olan bişey değil ki ama dediğin gibi de olabilir bilgim yok bak işşte o konuda en önemli konud ahem de :img-icecr

eesin
24-08-06, 20:55
slm arkadaşlar yaso gelmiş siteye kaçırdm amam olsun bizimle olduğunu belli etmiş keronun daha açıklaması gelmdimi hani bugün yapıodu

ozguster
24-08-06, 21:06
heheh iyi de set ekibi de arkadaşı deil mi neticede :) yane sadece yasoya olan bişey değil ki ama dediğin gibi de olabilir bilgim yok bak işşte o konuda en önemli konud ahem de :img-icecr

Yani Nalan bu konuda üstüne gitmek istemem canım ama sana inanıyorum.Eminim zamanı gelir öğrenirsin.Ama bu doğru işte sen de biliyorsun.

ceyda deniz
24-08-06, 21:07
slm arkadaşlar yaso gelmiş siteye kaçırdm amam olsun bizimle olduğunu belli etmiş keronun daha açıklaması gelmdimi hani bugün yapıodu

ha ha ha beyefendi açıklama yapacaktı sanki uzaydan yollayacak yazısını zaten onun yazacağındanda şüpheliyim akıl hocaları yazar kızlarıda irem midir nedir oda koyar artık sitelerine yormazlar çocuğu canım sitedeki kızlarda artık bak işte ne güzel açıklamış diye alkışlar tebrik filanda ederler .biz zaten neler yazacağını tahmin ettiğimizden zaten belliydi deriz böyle devam eder tabi teşrif edip yazar ve yollarlarsa yazıyı o bile yok yani ne kadar düşünceli çocukmuş

didou_didem
24-08-06, 21:16
nalancım şarkı ne güzel uyuyor valla:):)seval abla seni online görüyorum hoşgeldin:)bu arada keremcem'den açıklama geldi mi??

ozguster
24-08-06, 21:25
Keremcem'in sitesine en son yazdığım mesaj ektedir.
insan azıcık rahatsız olur,kaşıntı tutar,sorumluluk duyar.

OZGUTUR - 24/8/2006 9:23 PM
Bu arada Irem Hanim'in yaptigi duyuruya dayanarak,bir açiklama yapilacagini sabahtan beri insanlar merak etti ama isin garibi Keremcem 'den gelmesi gereken açiklama sevgili Yasemin Ergene'den geldi.Günün bitmesine 2,5 saat kaldi zaten.Keremcem kendini fazla sikintiya sokmasin , gerekli olan mesaj Yasemin'den alinmistir.Tesekkürler.

asli19
24-08-06, 21:55
keremcem bu sene dizi cekimlere falan gidemicekmis cok yogun albüm falan insan biraz üzülio ama isde bu sene onun icin cok önemliymis saydi duymak gerek

hande_85
24-08-06, 22:19
keremcemsiz bir aşk oyunu düşünemiyorum:(
çok üzüldüm...

*duygu*
24-08-06, 22:22
keremcemsiz bir aşk oyunu düşünemiyorum:(
çok üzüldüm...
Unutmaki Ask Oyunu Keremcem demek degil Burda bunu anlatmaya calisiyoruz biz her zaman dizimizin arkasinda olacagiz ister keremcemli ister keremcemsiz

*Cansucuk*
24-08-06, 22:24
arkadaslar ya simdi keremcem gercekten diziden ayrildimi ben hala inanamiyorum bide saat kactan beri aciklama bekliyorum patlicam simdi :icon_cry:

MAKEDONYALI
24-08-06, 22:32
arkadaslar ya simdi keremcem gercekten diziden ayrildimi ben hala inanamiyorum bide saat kactan beri aciklama bekliyorum patlicam simdi :icon_cry:
yaa gercekten inanilir gibi degil ben de inanmiyordum ama bu gün yasemin ergeneden de haber gelince inandim artik ** keremcem simdiye kadar aciklama yapmadiysa bence geri dönüs yolari ariyordur

dracula3000
24-08-06, 22:56
hala anlamaıo musunuz ya çıkmış işte yoğunluk falan bahane geçen sene 2 albüm çıkardı o kadar da konser verdi de bişi olmadı şimdi mi oluyo ayrıac saygı duymak gereken diyen arkadaşım keremcem in diziden ayrılcağını sadece bi msj la bildirmesi sence saygılı bi davranış mı ayrıca aşk oyunu dendii gibi keremcem demek deil.bu dizi sadece yasemin ergene için de izlenir hiç mrk etmeyin.:icon_evil

ask_rox
24-08-06, 23:05
aciklamayapnadimi hala keremcem hicbisey gormedim nolur biri cvp versin

kebu
24-08-06, 23:20
keremcem bey henüz açıklama yapmadı canım.

ask_rox
24-08-06, 23:28
saol cnm cevap yazdigin icin ya bu adam ne zaman aciklamayai yapmaya planliyor yaseminden gerekmedigi halde yapiyo ama bundan hala tik yok iyice sni oluyorum ama her neyse bekleyelim bakalim

meryemce84
25-08-06, 00:02
Selam arkadaşlar...
On gün yoktum.Neler olmuş neler...
Bu olanlar karşınıda aslında diyecek sözde bulamıyorum.:fighting2

Bizim bu diziyi ne kadar sevdiğimizi hiç anlamamış Keremcem bey.
Bizde onun ne yapmaya çalıştığını anlamamıştık.
Ama sonunda gerçek ortaya çıktı.
Bende diğer arkadaşlarım gibi bu kararın daha önce alındığını düşünüyorum.

Sizler gibi bende yapılacak açıklamayı bekliyorum.
Bakalım nasıl bir kılıf uyduracak Keremcem bey bu kararına.

Son olarak;

Vay benim dizime be!
Nerdeydi ne hale geldi...

bluenight
25-08-06, 00:03
arkadaşlar daha önce keremcemin ilk çıkacağı haberini yazan marianna ark diğer nick banlanınca bu nickle haberler kısmına bu haberi yazmış ve medyapımın anltamıyla da uyuşuyor ben inanıyorum şahsen :S

hadi ordan. osman yağmurdereli ile dizi falan çekmeyecekmiş.yağmurdereli albüm projenizi yapın ondan sonra çekelim diye kabul etti zaten ondan rahatsınız. ocak ayında yayına girecek bunu herkes bilsin. madem öyle neden t&a project e teklif sunuyorsunuz müzikleri yapın bizim dizi için diye. para para para. yok red edilmeyecek teklif falan gelse kabul etmeyiz. son anda döneklik yapmış birisi 44 blüm emek vemş bir ekibe sırtını çeviren ve apansızın ben yokum diyen birinden yani etik ve ahlak kurallarını alt üst eden birileri şimdi acaip doğru ve dürüstüm ben diyor. madem öyle yap açıklamayı basın açıklaması. haaa ama burdaki insanlar kayileye alınmayacak kadar az değilmi. bunu zaman sizie en güzel şekilde gösterecek. zaman herşeyin ilacı. bireyleri zirveye çıkaran bir topluluk aynı zamanda adamı tepetaklak da eder bu bilinçsizce de olsa . İnternasyonal Riyakar Egoist Managemant (irem) records osman yağmurdereli ile anlaşdı. son anda aşkoyunundan çıkmasının sebebi de şudur. fiyatını belirlemek. yüksek mebla ya anlaştı med ile ve bunu bildirdi yağmurdereliye. bu kadar kabul edildiyse daha fazlasını veren olur ve oldu yağmurdereli daha fazlasını verdi ve onunla el sıkıştı. yani etik ahlak kural= para para para. başka birşey değil. para için bu kuralları yok sayan dan herşeyi yapar. saygılar eleştiri managemant.....

sinem75
25-08-06, 00:07
Neler dönmüş neler.Her şey demek para içinmiş.
Yazıklar olsun ya inanın bir kez daha hayal kırıklığına uğradım.

bluenight
25-08-06, 00:10
medyapimao demek ki tamamne gerckeleri yazmış ben bunların oyununu anladım yaa

şimdi keremcemin bu dizi işi işine geldi naısl mı ocak ayına kadar süre verdi yapmurdereli BEY o sürede keremcem yeni albümünü çıkaracak ve albüm çıkar çıkmaz da dizi işine girecek böylece albümün de reklamını yapacak.. gürellerin de diyeceği albüm işi bitti diziye yenidenm başlıos ve yine ayrıca o zman kadfar bizleirn siniri gececk aşk oyunu da sona ermiş olacak ve böylece onlar gene selamete gececek ÇOK BEKLERSİNİZ...

ask_rox
25-08-06, 00:11
ya tamam ama bu kadar yalanm olurmu kesinlikle dizi olmiycak diyorlar sonucta olcaksa bu defa erkes yalanci diye bagirmazmi ben valla ne inanacagma sasirdim ama medyapiminda hayal fantasy olmasinda bir olasik var cunki mep yapim o aralar herkese nerden cikariyorsunuz keremcem ayrilmadi derken nioye girip oyle bir yazi yazsinlar ki yani birbirini tutmyo dedikleri o aralar o anlamda yaniii.....nonkor adam eger para icinse gercekten bunun ahlaki yok siste durust adam burda

bluenight
25-08-06, 00:14
ya tamam ama bu kadar yalanm olurmu kesinlikle dizi olmiycak diyorlar sonucta olcaksa bu defa erkes yalanci diye bagirmazmi ben valla ne inanacagma sasirdim ama medyapiminda hayal fantasy olmasinda bir olasik var cunki mep yapim o aralar herkese nerden cikariyorsunuz keremcem ayrilmadi derken nioye girip oyle bir yazi yazsinlar ki yani birbirini tutmyo dedikleri o aralar o anlamda yaniii.....nonkor adam eger para icinse gercekten bunun ahlaki yok siste durust adam burda

iyi de sonucta albüm çalışması bitince başlanacak diziye albümü çıkardık die bir açıklmaa yapacaklar hatta iremin yazısına dikkat ocak ayına kadar promosyonumuz devam edecke demişti...

teomanresat
25-08-06, 00:14
Herkese iyi geceler.Meryemce hoş geldin abicim ama pekde hoş gelmiş sayılmazsın.Bu sıcak havalarda başımızdan aşağıya kaynar sular döküldü.Yanıyorduk şimdi kavrulduk.Keremcem bey de İrem kızımızın dediklerinden başka bir şey demeyecektir.Yeni albüm çalışmam var,çok yoruluyordum,sizleri seviyorum falan filan.Açıkçası ben pekde merak etmiyorum.Çünki bu saatten sonra açıklama yapması birşey ifade etmez.olay çıkmadan önce işine ve karşısındaki dinleyenlerine izleyenlerine saygısı olan biri çıkar adam gibi sitesinde açıklardı.Hadi o zaman yapmadı olay çıktıktan sonra bile kılını kıpırdatmadı.Sadece İrem kızımızdan gözü kör Keremcem hayranlarını kandıracak bir yazı geldi.O kadar yani bundan sonra açıklama yapsada farketmez.
Evet nalan ilk haberi söyleyen arkadaştı o.Ben okumuştum ama adını hiç duymadığım için en azından bizim forumda pek anlam verememiştim.Bu herhalde birazda ağzı bozuk oluşundandı.Neyse medyapımda çalıştığını söyleyen kişiyle söylkedikleri uyuyor.Yani yapılan açıklama fos çıktıçOcakta başlayabilirler.Hem biraz bu olaylar soğur.Hemde Keremcem albümünü çıkarır.E yeni dizisiylede promosyon yapar.Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

sabiş@enes
25-08-06, 00:23
arkadaşlar hepinize iyi geceler akşamdan buyana giremedim foruma yeni gelişmeler mi var anlamadım yorumlarda baya fazlalaşmış hepsini okuyamadım biri bana ne olduğunu anlatabilir mi bide şevvalim ne demek istedi nalan kafasını kullandı felan anlamadım lütfen açıklarmısınız

yesil87
iyi geceler herkese,
inanin okuduklarim karsisinda yine agzim bi karis acik kaldi. öfkem ve kirginligim azalmak yerine, her gün bir kat daha artiyo. sevgili yasemin ergene`nin yaptigi aciklamayi simdi okudum ve hakli olarak ne kadar kirgin ve üzgün oldugunu daha iyi anladim. bu arada bu haberi de bize ulastiran nalan arkadasimiza tekrar tesekkürler. forumdan uzak kalan tüm arkadaslar yavas yavas geliyor. seval abla`da ugramis bugün foruma ama pek sasirmamis galiba bu habere. sende hosgeldin meryemcecim. görüyosun canim biz yeni sezonda yine bizim beslilerle ugrasacagiz diye düsünürken, bazilari bize büyük bi sürpriz hazirlamis meger yaz boyunca. simdi ki tartisma konusuda keremcemin yeni bi dizide oynayip oynamayacagi. acikcasi bu beni hic ilgilendirmiyor. ister oynasin ister oynamasin. ister cok para kazansin ister albümü milyonlarca satsin. beni tek ilgilendiren keremcemin bu güne kadar tanidigimiz, daha dogrusu keremcemin kendini bize bugüne kadar göstermis oldugu gibi olmayisidir. ekibini dört gün kala yüz üstü birakan ve bu konuda hic bi aciklama yapmayan keremcemin, benim sevdigim ve tanidigim sandigim keremcem olmayisidir. gerisi bos...

sevgiler yesil

sinem75
nedni şu. çünkü yapım şirketi başladığı işi bir bütün olarak devam etmek istiyor ondan. kaldıki dediğim gibi son anda yapılmış bir haraketti bu ekibin bile haberi olmadı bundan. hekes şaşırdı. heee bu arada helal bluenight. seviyorum seni. onun gibi kafalarınızı kullansanız keşke hepiniz. aynen öyle. eleştiri managemant

İzninizle size bir soru sormak istiyorum.Sanırım bu olaylara yakın bir kişisiniz.
Niye yapımcı gelecek sezon devam edeceğini duyurduğu bir dizinin oyuncularını gelecek sezon için sözleşme yapmadan dizinin senaryosunu yazdırır peki.
Eğer baştan sözleşme yapılıp oyuncular bağlanmış olsaydı böyle son dakika golü olmazdı o zaman.Ne bizler ne de Med Yapım mağdur olmazdı.
Yanlış anlaşılmasın ben Keremcem yanlısı değilim.Tam tersine hem burada hemde kendi sitesine yaptığım yorumlarda kendisini çok ağır eleştirdim ama
bu işte birazda yapımcının suçu yokmu sizce.

*~*RaiNBoW*~*
25-08-06, 00:24
İnanmayan arkadaşlar görmüş oldular,ama hala daha inanmak istemeyen,açıklama bekleyen varsa saygım sonsuz.Ama bu adam ne yaptı da insanlar karalamak için aynı çabaya girsinler?Demek ki bir doğru var ortada.
Diziden de niye çıktığı ortada işte.Para içinmiş.Zaten bir insan neden halkın sevgisini kazandığı dizisini bıraksın?
Baya iyi planlar dönmüş anladığım kadarıyla.Şimdi sorsan dizi yok asla da olmayacak ne de olsa bir albüm var gözümüze sokulan.Ama albüm bitti peşinden yeni dizi...Onun tanıtımı vs. yine karşı tarafın yararına işler.Neler dönüyormuş neler.İnsanın ağzı açık kalıyor.

Sabahtan beri açıklama gelecekmiş.Yeni dizi yokmuş,albüm varmış da bilmem ne...Bundan sonra gelecek olan açıklamaya da gerek yok,şahsım adına konuşayım.Bence gelecek açıklama yeni kaset için destek almaya yönelik bir savunma.Bizden anlayış ister ki, bunu isterse benden çok büyük birşey istemiş olur.

Arkadaşlar Allah aşkına düşünün.Bu haberi doğrulayan bir açıklama karşı forumdan gelir miydi?Asla...Neden kendine bu kötülüğü yapsın ki?Elbette ki kndini savunacak.Ama bunu gerçekelri söyleyip de yapsaydı.Bunu yaptım ama sebebi bu deseydi.Neden bu dolambaçlı yolu seçtiler anlamıyorum.Bence yanlış yola saptı,bakalım ne zaman doğru yolu bulacak?

yesil87
25-08-06, 00:32
iyi geceler sinem abla, sana sonuna kadar katiliyorum. bende kesinlikle keremcemin yaptigini onaylamiyorum. ama ortada söyle bir gercek var. nasil ki keremcemin cekimlerin baslamasina dört gün kala ben artik yokum demesi ve tüm ekibi magdur etmesi vefasizliksa, meda yapimin da yaptigi büyük bir ihmarkarliktir. sonucta bu dizinin sezon finalinin sonunda devam edecek yazdi. o halde oyuncularla anlasmalar hemen yapilmaliydi. kim kalacak kim gidecek belli olmaliydi. bence her iki tarafta da hata var. ama olan yine biz ask oyunu fanlarina oldu...

not: sevallim arkadasim sinem ablanin sordugu soruya verdigin yanit beni cok sasirtti. MED yapim siradan bi yapim sirketi degil. piyasada yenide degil. inanamiyorum nasil bi sözlesme yapilmaz. senin verdigin örnekle karsilastirmasi bile yapilamaz. sonucta keremcem bu isten para kazaniyor tipki diger tüm calisanlar gibi. profesyönelce davranip bi sözlesme yapilmaliydi. sonucta milyonlarca seyircisi olan bir dizi sunuyorsunuz piyasaya, hic sadece sözlü anlasma yapilir mi?

teomanresat
25-08-06, 00:36
herşey kağıttan ibarett değil. güvem itimat sevgi saygı. anlatabildimmi ama kimiler o kagıt parçasına daha çok değer verdiği ortada. siz bu sayfada arkadaşlarınıza nasıl güvenip itimat ediyorsanız onlar da öyle yaptı güvendi. mert bir anlaşmadır dendi ama nasıl bir anlaşma olduğu ortaya çıktı. eleştiri managemant
Şimdi sen diyorsunki ,medyapım bu adama güvendi ,itimat etti ve kağıt üzerinde anlaşma yapmadı.Ama Keremceme para daha tatlı geldi,güveni,saygıyı birkenara bıraktı.Ben bunu anladım.Yanlışmıyım.

yesil87
25-08-06, 00:41
sevvallim arkadasim, kusura bakma ama simdi kafam karisti. simdi keremcemin diziden ayrilmasinin sebeplerini bi kenara birakalim. sonucta bu adamin MED yapim sirketiyle yeni sezon icin anlasmasi var miydi, yok muydu? benim takildigim nokta bu. ama var veya yok, bu ayrinti asla keremcemin yaptigini affetirmez.

sinem75
25-08-06, 00:42
herşey kağıttan ibarett değil. güvem itimat sevgi saygı. anlatabildimmi ama kimiler o kagıt parçasına daha çok değer verdiği ortada. siz bu sayfada arkadaşlarınıza nasıl güvenip itimat ediyorsanız onlar da öyle yaptı güvendi. mert bir anlaşmadır dendi ama nasıl bir anlaşma olduğu ortaya çıktı. eleştiri managemant

Tabikide benim için verilen söz,karşılıklı sevgi ve saygı her şeyden önde gelir fakat yinede bir deyim vardır ''eşeğini sağlam kazığa bağla'' şeklinde Med Yapım da keşke böyle düşünseymiş ama nerden bilebilirdiki kazık yiyeceğini.
İlk yorumunuzda dedinizki Keremcem Med Yapım dan alabileceği en yüksek rakamı aldı son anda fakat Osman Yağmurdereli onunda üstünde verdi.
Peki tekrar Med Yapım'a dönülmedimi bakın bunu veriyorlar siz ne diyorsunuz şeklinde.
Birde şu sorum olacak Med Yapım böyle bir şey başımıza gelirse B planını uygularız düşüncesinde oldumu ve alternatif senaryo düşündümü.
Çünkü Keremcem'in diziden çıktığını duyduktan sonra ki bu son dakika gelişmesi
hemen yeni senaryo ve yeni isimler bulunmuş bile bu yönde haberler aldık.

MardiGras
25-08-06, 00:46
Onceki baslik 1250 mesaj sinirini gectigi icin kapatilmistir. Bu baslikta yorumlariniza devam edebilirsiniz.

daisy58
25-08-06, 00:55
Yavaş yavaş herşey açıklığa kavuşuyor işte. En başında bu yeni dizi olayı çıktığında demiştim, eğer tek derdi kendini düşünmek ve paraysa YAZIKLAR OLSUN Keremcem'e diye.. Yaptığı şey bize kendini tanıttığından ne kadar da farklı. Nerede onun saygısı, efendiliği, iş ahlakı, bizlere verdiği değer?

Herşey gayet planlı aslında, şimdi aşk oyununu bırakıp pat diye başlamaz yeni diziye. ama albümü çıkarır, bir iki promosyon turu atar, iki de konser verir. Ondan sonra kış gelmiş olacak zaten konser veremeyecek, yapacak iş de kalmayacak. Eee aşk oyunu da bitmiş olacak zaten, olaylar güya unutulmuş olacak, veee hop Keremcem bey tekrar ekranlarda... Herşey daha fazla para için öyle mi?

Bunca insanın tepkisini almayı para için göze alabiliyorsa tebrik etmek lazım. Güya açıklama yapacaktı noldu gün geçti bitti ortada hiç bişey yok yine. Oyalama politikası bunlar çok belli!!!

desire72
25-08-06, 01:07
iyide arkadaşlar benim iyice kafam karıştı kimseyi kollamak niyetinde değilim ama düşününce madem bütün bu olanlar para için oldu paraya bu kadar düşkün biri e yeni dizisi AO.dan sonra başalayacak denmiş o zaman hem AO.da oynar arkasındanda yeni dizisne başlamazmı bu insan. dendiğine göre AO.dan da fena kazanmıyordu herhalde. Durduk yerde bu kadar tepkiyi alacağını bile bile neden böyle bir şey yapılırki.

Niçle
25-08-06, 01:08
Arklar ben keremcemin herşeyi para için yapmış olmasına inanmıyorum yada inanamak istemiyorum. Yani kesin bişey yok değil mi? (gerçi foruma yeni girdim yeni gelişmelerden haberim yok) Keremcem kendi söyleyene kadar veya yağmurderelinin dizisi başlayana kadar buna inanamam. Yine eğer buna inanmak için kesin delil varsa söyleyin bana, benim haberim olmamış olabilir.???

desire72
25-08-06, 01:13
Arklar ben keremcemin herşeyi para için yapmış olmasına inanmıyorum yada inanamak istemiyorum. Yani kesin bişey yok değil mi? (gerçi foruma yeni girdim yeni gelişmelerden haberim yok) Keremcem kendi söyleyene kadar veya yağmurderelinin dizisi başlayana kadar buna inanamam. Yine eğer buna inanmak için kesin delil varsa söyleyin bana, benim haberim olmamış olabilir.???

niçle bende inanmak istemiyorum herşey bu kadar kötü olamaz . Sonuçta geride kalan 44 bölüm var.O. Yağmurderelinin dizisi bahsedilen Orhan Gencebayla olan sonbaharda başalayacak diye okumuştum.Keremcem adına yapılan açıklamada israrla bu sezonda dizi çalışması olmayacak denmiş.

Niçle
25-08-06, 01:14
iyide arkadaşlar benim iyice kafam karıştı kimseyi kollamak niyetinde değilim ama düşününce madem bütün bu olanlar para için oldu paraya bu kadar düşkün biri e yeni dizisi AO.dan sonra başalayacak denmiş o zaman hem AO.da oynar arkasındanda yeni dizisne başlamazmı bu insan. dendiğine göre AO.dan da fena kazanmıyordu herhalde. Durduk yerde bu kadar tepkiyi alacağını bile bile neden böyle bir şey yapılırki.
Yağmurderelinin dizsi ocak ayında başlayacakmış, keremceminde biliyosun Eylül ayında yoğun albüm çalışmaları var. Keremceminde işine gelmiş Ocak'a kadar albüm hazırlıklarını tamamlar albümü çıkartırım sonrada diziye başlarım diye düşünmüş.

Ama ben inanmak istemiyorum buna yawf. Eğer bunlar gerçekse düzenbazlık değilde ne o zamn?? Keremcem hiç bunu yapacak birisine benzemiyo yaa. Hani röplerinde hatırlarsınız en nefret ettiği şey hırslı olmak Eğer bu dedikleriniz gerçekse keremcem gerçekten çok kötü bi insan ama üff değildir yaa... :(

daisy58
25-08-06, 01:17
Aslında para için yapıp yapmamış olması pek birşeyi değiştirmiyor. Aydoğan Oflunun ve yaseminin dedikleri hem resmi, hem de benim için herşeyi gayet iyi açıklıyor. Yasemin ne kadar zor durumda kaldıklarını gayet iyi anlatmış. şimdi insanları böylesi bir duruma sokmanın mantıklı bir açıklaması sadece 2. albüm çalışması mıdır yani? Bu diziyi böyle albüm için bırakan insan, yarın başka şey için müziği de bırakır, yeni başlayacağı diziyi de bırakır o zaman...

Zaten diziyle tanınmış olmayı bir türlü hazmedemedi Keremcem, ben her röportajından her hareketinden bunu çıkarıyorum, tabi bu benim fikrim bir geçerliliği yok ama hep benim asıl işim müzik, oyunculuk bana bir hediye dedi. Çok merak ediyorum, aşk oyunundan önce Keremcemi kaç kişi tanıyordu? Forumları böyle dolup taşıyor muydu?

İlginç birşeyler dönüyor ortada ama ne? şimdi keremcem açıklama yapsa ona da ne kadar inanırım bilmiyorum, güvenimizi sıfırlamak üzere artık:(

desire72
25-08-06, 01:17
Yağmurderelinin dizsi ocak ayında başlayacakmış, keremceminde biliyosun Eylül ayında yoğun albüm çalışmaları var. Keremceminde işine gelmiş Ocak'a kadar albüm hazırlıklarını tamamlar albümü çıkartırım sonrada diziye başlarım diye düşünmüş.

Ama ben inanmak istemiyorum buna yawf. Eğer bunlar gerçekse düzenbazlık değilde ne o zamn?? Keremcem hiç bunu yapacak birisine benzemiyo yaa. Hani röplerinde hatırlarsınız en nefret ettiği şey hırslı olmak Eğer bu dedikleriniz gerçekse keremcem gerçekten çok kötü bi insan ama üff değildir yaa... :(
niçle olaylar sadece kendi kontrolünde değil sanırım o hırslı değil ama çevresindekilerin hırsı ona zarar veriyor olabilir. Ben gazetede orhan gencebayın röp. okumuştum sonbaharda dizini başlayacağını söylemiş.Başka bir projeyse bilemem ama görücez.

ergene.yasemin
25-08-06, 01:22

ya arkadasim bu hhaberin daha neyine inanmiyosunuz ´
medyapim bile söyledi keremcemin diziden ciktini yani alnalmiyorum daha neye inanmiyosunuz, kaynak salam yerden !!!

arkadasim yinede sen bilirsin!!!!!

bluenight
25-08-06, 01:38
Ya arkadaşlar dediğim gibi herşey eğer bazı gerckeler ortaya çıkmasaydı planlı gidiyordu takır takır biz uyuyarak...

Keremcem Ocak ayında piyasaya albümünü sürecekti hemen ardına da dizisine başlayacaktı ve böylece albümünün de reklamnı bol bol dizi aracılığı ile yapacaktı...Daha sonra keremcemin resmi site yöneticileri albümü çıkardık dizi işine başlıyoruz dicekti..Şuan da tabi dizi yok derler albüm var derler çünkü ocak da albüm sonrası başlayacak bir dizi..Osman bey demicem bey değil çünkü keremcemi kapmak için her şartını yerine getiriyor ve ona istediği albüm süresini veriyor üstüne de parayı basıyor kusura bakmayın ama keremcemi satın alıyor...

Bizim de o zamana kadar sinirimiz gecmiş olacaktı güya ve Aşk Oyunu dizisi de sona erdiği için o diziyi işzleyecektik Keremcem var yaa nie izlenmesin..

Bu durum da da herşey onların istediği şekilde gelişecekti yine bir sürü para kıracaklardııı...YEMEZLER ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOK...

bluenight
25-08-06, 01:40

Onu da şöyle diyelim yüzünü eskitmeyecekti yani ne kadar eskimemiş hali kaldıysa arttık o kısmı kurtarıp kendisini özletecekti güyaa ee konserler de bitiyyor yaaa bence bu böyle bir anda patlayacaktı gene...

bluenight
25-08-06, 01:41

O zaman sen o güzel uykunda uyu arkadaşım elbet gözün o zaman açılır inanmıyorum demeyin uykunuza devam edin bence boşa ara vermeyin...

bluenight
25-08-06, 01:42

Röplerinde diziye devam edeceğim diye de bahsediyordu tuttu mu?

bluenight
25-08-06, 01:43
Kusura bakmayın ama ben bu para haberinden sonra iyice sinirlendim yani para için olduğunu bilmeden önce bu kadar değildim ama şimdi inanılmaz kırıldım ve sinirlendim aklım almıyor para için olmasına sonucta aç kalmadın parasız da kalmadın alabileceğin en yüksek miktarı da medyapım vermiş naısl gözün doymadı anlamış değilim...hani bugun açıklama yapacaktı nerde o foss çıktı...

anil16
25-08-06, 01:46
Ya nedir bu para olayi? Okudum ve sasirdim.Yani tek dicek kelime bulamiyorum.Keremceme yaziklar olsun.Bu unluler hep para pesinden kosuyo ya..keremcemden bunu beklemezdim.Kendine kucuk dusurdu.Artik eskisi gibi saygi duymuyorum keremceme.Bunu yapmicakti.

daisy58
25-08-06, 01:48
Kusura bakmayın ama ben bu para haberinden sonra iyice sinirlendim yani para için olduğunu bilmeden önce bu kadar değildim ama şimdi inanılmaz kırıldım ve sinirlendim aklım almıyor para için olmasına sonucta aç kalmadın parasız da kalmadın alabileceğin en yüksek miktarı da medyapım vermiş naısl gözün doymadı anlamış değilim...hani bugun açıklama yapacaktı nerde o foss çıktı...

Boşver nalancım ya kendini üzdüğüne deymez! Deyim yerindeyse Atacağı kazığı attı ve gitti, şimdi millet onun arkasından ortalığı toparlamaya çalışıyor işte. ben de artık herşeyin planlı olduğuna inanıyorum. Açıklama yapacaktı güya, konseri de yok bugün, boştu yani. Hangi sözünde durdu ki bunda dursun! açıklama için de mi para istiyor nedir anlamadım ki!:(

Bir gün Keremcem için böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Hale bak ne hale soktu bizi!

Niçle
25-08-06, 01:49
ya arkadasim bu hhaberin daha neyine inanmiyosunuz ´
medyapim bile söyledi keremcemin diziden ciktini yani alnalmiyorum daha neye inanmiyosunuz, kaynak salam yerden !!!

arkadasim yinede sen bilirsin!!!!!
Yok yanlış anlamışsın ben diziden çıktığına inadım zatende keremcemin böyle bi planda yer almasına inanamıyorum bu kadrda olmaz artık. Keremcem sadece 1 hata yaptı, o da dizden ayrılmak... Ama yağmurderelinin kurnazca hazırlayıp önüne sunduğu teklifi kabul etmesini, yani böyle büyük bi hata yapmasını kaldıramam be yaa. Aşk oyunu ekibine, izleyicilere, bize attığı kazığı kaldıramam. Yawf işte onun için inanmak istemiyorum ya, keremcem bu olamaz..:(:(

meryemce84
25-08-06, 01:52
Gidene dur diyemem,giden gider zaten
Sevene sevme demem,seven sever zaten

Şimdi Keremcem gitmek istiyordu gitti...
Ona dur gidemezsin diyecek halimiz yok..

Bizde dizimizi seviyoruz izlemeye devam ederiz
Keremcem'i sevenler izlemesin.....

Öyle başladığım işi yarım bırakmayı sevmem ben!
Hem ortada onca emek var!
Bu yapılan hareketi bize ve dizi ekibine yapılmış büyük bir saygısızlık,haksızlık
olarak görüyorum.......

İyi geceler...

bluenight
25-08-06, 01:55
Boşver nalancım ya kendini üzdüğüne deymez! Deyim yerindeyse Atacağı kazığı attı ve gitti, şimdi millet onun arkasından ortalığı toparlamaya çalışıyor işte. ben de artık herşeyin planlı olduğuna inanıyorum. Açıklama yapacaktı güya, konseri de yok bugün, boştu yani. Hangi sözünde durdu ki bunda dursun! açıklama için de mi para istiyor nedir anlamadım ki!:(

Bir gün Keremcem için böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Hale bak ne hale soktu bizi!

Canımm bitanemm keremcem bu değildi biz bu keremcemi sevmedik ki biz gecen yıl haziran temmuz ağusots eylül yani ilk keremcemi sevdik ve bugun bu yzılanlara inanmak içten değil insan çıldırır yaa mümkün müdür bu para için arklarını bu hale sokması zorda bırakması kaç kişi işsiz kaldı onu da açıklayacam size yakın zaman da bunu bir hazmedin sinsin içinize hoş sanmıyorum ama yani şok içindeyim şoook para işin içine girdimi tutamam kendimi para herşey değildir 1 yıldır arkadaşlık kurdun sen o sette yedin içtin derdini sorununu paylaştın en yakın arkını ortada bıraktın kız nasıl toparlkayacağını şaşırdı dizi tutmassa yaseminin halini düşünün ekibin hali,ni düşünün emekleri hiçe sayılarak şöyle koca bir manşet patlayaca KEREMCEM GİTTİ AŞK OYUNU BİTTİ bunu ekip naısl hazmeder haketmeyen insanlar üzülürken hakeden para sayacak iş mi bu yaa ne biçim adalet bu..

Bu dizi tutmassa Yasemin için iyi sonucu olmayacak başarısızlıkjla suçlanacak, yeni gelecek projeler sağlam olmayacak çünkü başarısız gözüküyor sevenleri yokmuş gibi görünecek nerde bizim emeklerimiz ona sevenleri olduğunu göstermek için göbeğim çatladı ama bunu bir kişinin yok etmesine tahammül edemem...Belki çok detaylı düşünüyorsun diyebilirsiniz ama bunlar olmayacak şeyler değil tutmassa olacak şeyler...

ergene.yasemin
25-08-06, 01:57
ya nicle kusura bakma yaaaaa

ya ben yanlis anlamisim ama ne bilim herhalde bu sinirle herseyi yanlis okuyorum

yani keremcemin yaptiklarindan sonra normal bile tekrar özür dilerim... :img-sorry

eenoldu
25-08-06, 02:04
Canımm bitanemm keremcem bu değildi biz bu keremcemi sevmedik ki biz gecen yıl haziran temmuz ağusots eylül yani ilk keremcemi sevdik ve bugun bu yzılanlara inanmak içten değil insan çıldırır yaa mümkün müdür bu para için arklarını bu hale sokması zorda bırakması kaç kişi işsiz kaldı onu da açıklayacam size yakın zaman da bunu bir hazmedin sinsin içinize hoş sanmıyorum ama yani şok içindeyim şoook para işin içine girdimi tutamam kendimi para herşey değildir 1 yıldır arkadaşlık kurdun sen o sette yedin içtin derdini sorununu paylaştın en yakın arkını ortada bıraktın kız nasıl toparlkayacağını şaşırdı dizi tutmassa yaseminin halini düşünün ekibin hali,ni düşünün emekleri hiçe sayılarak şöyle koca bir manşet patlayaca KEREMCEM GİTTİ AŞK OYUNU BİTTİ bunu ekip naısl hazmeder haketmeyen insanlar üzülürken hakeden para sayacak iş mi bu yaa ne biçim adalet bu..

Bu dizi tutmassa Yasemin için iyi sonucu olmayacak başarısızlıkjla suçlanacak, yeni gelecek projeler sağlam olmayacak çünkü başarısız gözüküyor sevenleri yokmuş gibi görünecek nerde bizim emeklerimiz ona sevenleri olduğunu göstermek için göbeğim çatladı ama bunu bir kişinin yok etmesine tahammül edemem...Belki çok detaylı düşünüyorsun diyebilirsiniz ama bunlar olmayacak şeyler değil tutmassa olacak şeyler...
valla nalan öyle bi anlatmısın ki her şeyi bir insan sırf kendi çıkarları için bu kadar çok insanı riske atıyor ama bu dediklerin olmayacak inşallah bizler hepimiz aşk oyunun arkasındayız o manşet keremcemsz aşk oyunu çoştu gibi bir şey olabilir mesela :)))

Niçle
25-08-06, 02:07
ya nicle kusura bakma yaaaaa

ya ben yanlis anlamisim ama ne bilim herhalde bu sinirle herseyi yanlis okuyorum

yani keremcemin yaptiklarindan sonra normal bile tekrar özür dilerim... :img-sorry
yok önemli değil niye özür diliyosun yawf... Ztn az kaldı inanacam k.cemin bunu yaptığına da yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi. Bide bu kadar değersiz birisi için kendimi yıpratmam aptallık olur. Ama ne olursa olsun insan yediği kazığı kolay kolay hazmedemez helede bu çok sewdiği bi insandansa.... Neyse sizde üzülmeyin ya boşverin

eylül87
25-08-06, 09:04
Gidene dur diyemem,giden gider zaten
Sevene sevme demem,seven sever zaten

Şimdi Keremcem gitmek istiyordu gitti...
Ona dur gidemezsin diyecek halimiz yok..

Bizde dizimizi seviyoruz izlemeye devam ederiz
Keremcem'i sevenler izlemesin.....

Öyle başladığım işi yarım bırakmayı sevmem ben!
Hem ortada onca emek var!
Bu yapılan hareketi bize ve dizi ekibine yapılmış büyük bir saygısızlık,haksızlık
olarak görüyorum.......

İyi geceler...
ben aşk oyununu kesinlikle izliycektim ama keremcem sevenler izlemesin diosun ne alaka şimdi biz kermcemi sevioruz die aşk oyununu nie izlemedim aradaki bağlantıyı kuramadım varsa bi sebebi söyle bilelim

Ozly
25-08-06, 09:12
Eylülcüm öle demek istenmiyor.Hani sırf KEremcem icin izleyenler var ve sürekli eleştirenler.O bakımdan.Kim istiyorsa izlesin.Bizim dizimiz devammm

Destek hep destek
Destek tam destek

Forever Aşk Oyunu dioz biz artık

eylül87
25-08-06, 09:17
Eylülcüm öle demek istenmiyor.Hani sırf KEremcem icin izleyenler var ve sürekli eleştirenler.O bakımdan.Kim istiyorsa izlesin.Bizim dizimiz devammm

Destek hep destek
Destek tam destek

Forever Aşk Oyunu dioz biz artık
ya ben zaten izliycem yani keremcemi çok seviorum ama yasemin ergene var ortada onu asla yalnız bırakmam sonuna kadar da izlicem ben bunu daha öncede söylemiştim

pingu
25-08-06, 09:33
ben zaten aşk oyununu keremcem için izlemiyordum.dizideki aşk için izliyordum kusura bakmayın ama keremcemde bu aşkı ifade edemiyordu oyunculuk yoktu çünki.ekinin gözünden yaşlar akarken sarp ifadesizce bakıyordu çoğu sahnede.belki yeni oyuncu yeni bir aşk olursa çokdaha iyi olacaktır.bekleyip göreceğiz.ben keremceme değilde gürgen öz ün ayrılmasına üzüldüm ama olan olmuş

eylül87
25-08-06, 09:37
ben zaten aşk oyununu keremcem için izlemiyordum.dizideki aşk için izliyordum kusura bakmayın ama keremcemde bu aşkı ifade edemiyordu oyunculuk yoktu çünki.ekinin gözünden yaşlar akarken sarp ifadesizce bakıyordu çoğu sahnede.belki yeni oyuncu yeni bir aşk olursa çokdaha iyi olacaktır.bekleyip göreceğiz.ben keremceme değilde gürgen öz ün ayrılmasına üzüldüm ama olan olmuş
aaaa şimdi hakkını yememek lazım allah için keremcem sarp karakterini çokta ii canlandırdı üzerine yakıştı bakışı yüzü herşeyi çok gerçekçiydi bu konuda hakkını yemeyelim o da çok duygusal oynuyodu ekinede çok içten bakıodu

desire72
25-08-06, 09:47

bu aşk için izlediğine göre ikisindende o elektiriği almılsınki izlemişsin.Keremcemin son bölümlerdeki performans düşüklüğünü 44 bölüme mal etmek bencede haksızlık olur. İkisinin arasındaki uyum diziyi bu kadar yaşattı zaten. Şu andaki durumlarını ikiside birbirlerine ve aşk oyununa borçlular. Eğer K.cemin dizideki konumunu kimse önemsemeseydi ortalık bu kadar karışmazdı. Ben yinede hatayı yapımcıyada yüklüyorum. Dün akşam gelen medyapımdan olduğunu sandığım bir arkadaşın açıklamasındanda sözle anlaşıldığını ama kağıt üzerinde birşey yapılmadığını anlıyoruz. Bence bir dizinin sezon finalinde kocaman yazılarla DEVAM EDECEK yazıyorsa bu dizinin tüm elemanlarını yapımcı anlaşarak elinden geldiğince elinde tutmak zorunda en azından yeni sezon başlarken zorda kalmamak için.

eylül87
25-08-06, 09:52
bu aşk için izlediğine göre ikisindende o elektiriği almılsınki izlemişsin.Keremcemin son bölümlerdeki performans düşüklüğünü 44 bölüme mal etmek bencede haksızlık olur. İkisinin arasındaki uyum diziyi bu kadar yaşattı zaten. Şu andaki durumlarını ikiside birbirlerine ve aşk oyununa borçlular. Eğer K.cemin dizideki konumunu kimse önemsemeseydi ortalık bu kadar karışmazdı. Ben yinede hatayı yapımcıyada yüklüyorum. Dün akşam gelen medyapımdan olduğunu sandığım bir arkadaşın açıklamasındanda sözle anlaşıldığını ama kağıt üzerinde birşey yapılmadığını anlıyoruz. Bence bir dizinin sezon finalinde kocaman yazılarla DEVAM EDECEK yazıyorsa bu dizinin tüm elemanlarını yapımcı anlaşarak elinden geldiğince elinde tutmak zorunda en azından yeni sezon başlarken zorda kalmamak için.
sana sonuna kadar katılıorum da dün akşam med yapımdan açıklamamı geldi hani nerde ben görmedim buraya eklendimi ssayfası kaç ooff kaçırmışımmm

ibrahim_yasemin
25-08-06, 09:53
ARKADASLAR KERMCEM DIZIDEN AYRILDI DIYORUSUNUZ AMA BEN BUNA INANMIYORUM HEM SIZ BUNU BERDE DUYDUNUZ KI EGER DUYDUYSANIZ KANIT GOSTERIN RESIM GIF VIDEO HERSEY OLABILIR AMA YETER KI KEREMCEMIN DIZIDEN AYRILDIGINA DAIR BISEY OLSUN:fighting2

sinem75
25-08-06, 10:01
Desirecim bende dün o arkadaşa en az Med Yapım'da Keremcem kadar suçlu demiştim zaten.Sözleşmeyi yazılı,imzalı yapmadığı için.
Aslında birde hani Keremcem'e arka çıkmak adına değilde şöyle bakmak lazım.
Keremcem para için diğer diziye kaysa bile aslında dizinin Ocak ayında başlayacak olmasıda işine gelmiş.Bu süre zarfında kasetini yapacak.Dizi başlayıncada bir nevi promosyon çalışması olacak.
Dün gece Şevvalim'e sordum yanıt alamadım.Med Yapım en yüksek meblağı vermiş ama diğer taraf onunda üstünde vermiş.Peki tekrar Med Yapım'a dönülmüşmü.Dönülmüşte biz o kadar veremeyiz mi denilmiş.Yoksa diğer tarafın şartları daha iyi olduğu için tekrar Med Yapım'a dönülmemişmi.
Med Yapım giden oyuncusunun ardından bir çaba sarfetmişmi.
Keremcem Med Yapım için ne kadar önemli.Kaçırmamak için şartlarını zorlamışlarmı.Fatih Aksoy yoksa o günlerde Pınar Altuğ'un yaptıklarının devrim olduğunu söyleyip polemiklerlemi uğraşmaktaymış.
Hani Med Yapım'da tam anlamıyla oyuncusu ile bir pazarlık yapmışmı.Yoksa bundan fazlasını vermem,fazla vereni bulursan yolun açık olsunmu demiş.

eylül87
25-08-06, 10:08
akşam med yapımdan açıklamamı geldi yaw kimse söylemiycekmi yaa biri bana nası bi açıklama geldiğini söyleyebilirmi yada sayfasını söylesin ben gidip okiim çatladım burda yaaa iki akşam girmedim kimse bişi söylemio

sinem75
25-08-06, 10:10
akşam med yapımdan açıklamamı geldi yaw kimse söylemiycekmi yaa biri bana nası bi açıklama geldiğini söyleyebilirmi yada sayfasını söylesin ben gidip okiim çatladım burda yaaa iki akşam girmedim kimse bişi söylemio

Hayır Med Yapımdan açıklama gelmedi.Bizler Şevvalim nickli arkadaşın Med Yapım'dan yada ekipten biri olduğunu düşünüyoruz.
Çünkü kendisi olayları bire bir anlattı.
Bir önceki bölüm yorumları başlığının son 3-5 sayfasını okursan anlarsın canım.

eylül87
25-08-06, 10:17
Hayır Med Yapımdan açıklama gelmedi.Bizler Şevvalim nickli arkadaşın Med Yapım'dan yada ekipten biri olduğunu düşünüyoruz.
Çünkü kendisi olayları bire bir anlattı.
Bir önceki bölüm yorumları başlığının son 3-5 sayfasını okursan anlarsın canım.
okudum yaa bu nee inanamıyorum da kimki bunu yazan yaaa ama bu med yapımdan vea ekiptenmiş gibi durmuyokiii off ne biliim yaa aklım karıştı

sinem75
25-08-06, 10:20
Med Yapım ya da ekipten biri gibi durmuyor demişsin canım.
Sence kim?? Kahin mi?? ,Müneccim mi??

eylül87
25-08-06, 10:23
Med Yapım ya da ekipten biri gibi durmuyor demişsin canım.
Sence kim?? Kahin mi?? ,Müneccim mi??
iide onun söylediklerini zaten biz bilioduk ki o da para için yaptığını düşünmüştür kendi düşüncesini söylemiştir

purna
25-08-06, 10:34
şimdi ocak ay