PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

*~*RaiNBoW*~*
25-08-06, 12:28
Samimi bir dille yazı yazacağı belliydi,başkalarını ve hatta bizleri örnek göstermesi hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Başkası seni kurtarmaz Keremcem...
Bülent İşbilen,Serdar Yegin ve Gürgen Öz'ün sezon sonu ayrıldıkları belirtilmiş yazıda.Onlar farklı,sezon sonu söylenmiş,kimse yolda kalmamış.Kendine destek aramış.Üzgünüm ama bunun benim için hiçbir önemi yok.Bahanesi de mantıklı değil.Elbetteki dizi ile albüm çakışacaktı!Öyle bir tarih seçilmiş ki bunu görememesi imkansız!Ekim ayında bir dizinin çekimleri devam eder elbetteki,bu endişesini neden sezon sonu dile getirmemiş hala anlayabilmiş değilim.

O kadar oyuncu zevkine mi beklemiş devam edip etmeyeceği belli olmayan bir diziyi?Tabi ki hayır.

Uzun soluklu bir dizide oynamanın sorumluluğunu alamamış olduğunu çıkardım ben.Sonu böyle olmasaydı keşke.Endişe vardı madem başta söyleseydin ya neden sezon sonu söylemedin de,konserde vs. Aşk Oyunu,Yasemin'in selamını gündeme getirdin?Diziye devam umudu verdim röportajlarında?

Bu yazı herkesin beklediğiydi,kafamda da en ufak bir tereddüt de kalmadı.Kimse de Nalan'a yüklenmesin,doğru söyledi bize bugüne kadar.Kimseyle de bir alıp veremediği yok.Sadece doğruya doğru...

Ve yine bu yazıdan,sitesine yazdığımız onlarca mesajın okunmadığını anladım.Kızgınlığımızın sebebini anlayamamış olması üzdü beni.Neyse bundan sonra ki hayatında kendisine başarılar.

asli19
arkadaşlar hiç yorum yapmıyorum ama hep burdayım aslı19 dı sanırım dizi bitiyor demişsin galiba yada benmi yanlış anladım cnm açıklayabilicekmisin bitmiyor devam edcek diye biliyorum daa
dizi bitiomu tamemn bilmiyorum galiba biter cünkü dizide kimse kalmadi yani zaten sacmalayip duruyorlardi simdi seven kisilerimiz ayrildi biter herhalde yada böle bi senaryo gelir....

ekin sarp 70 yasinda mutlu son isd ebiter ordada yasli insanlari oynatorlar :)

Ozly
Walla bende direk savunmaya geçtim ama kızıyorum hala Nalanı suclayanlar oluo yok sen yalancısın nerde falan of of yaniiii

Benimki bi nevi ön savunma olmus olurda biri yazarsa tedbir aldım :)

sinem75
25-08-06, 12:29
Bunlarin yaninda Gürgen Öz , Serdar Yegin ve hatta yönetmenimiz Bülent Isbilen’de gelecek sezon Ask Oyunu’nda olmayacaklarini bildirmislerdi.Hazin bir vedalasma yasamis , babamiz Mehmet Akan’i kaybetmistik.

NE KADARDA YAZIK BAKIN KENDINIZ ITIRAF ETMISSINIZ.SEZON SONUNDA GÜRGEN ÖZ,SERDAR YEGIN VE BÜLENT ISBILEN GELECEK SEZONDA OLMAYACAKLARINI BILDIRDILER DEMISSINIZ.
PEKI SIZ NEDEN ONLAR GIBI YÜREKLI OLUP SEZON SONUNDA BILDIRMEDINIZ.BEN SIZ DEVAM ETSENIZ BILE GELECEK SEZON DEVAM EDEMEYECEGIM DEMEDINIZ YAPIMCIYA.
O ZAMAN EYLÜL EKIM AYLARINDA YENI KASETINIZ IÇIN ÇALISMALARA BASLAYACAGINIZ BELLI DEGIL MIYDI GIBI BIR SORU SORACAGIM ÇOK SAÇMA OLACAK.
KENDINIZDE BELIRTMISSINIZ ZATEN EN BASINDAN BERI ILK ALBÜMDEN 2 YIL SONRA 2.ALBUM ÇALISMALARINA BASLAYACAGINIZI.
SEZON SONUNDA DIZIDEN AYRILACAGINIZI AÇIKLAMAMANIZIN SEBEBI SAKIN YAZ KONSERLERINDE ALACAGINIZ TEPKILERIN ÖNÜNE GEÇMEK OLMASIN.

LÜTFEN SIZIN KARSINIZDA ÇOCUK YOK.BEN 32 YASINDAYIM.7 YASINDA BIR KIZIM VAR.GEÇTIGIMIZ YIL SEVGILILER GÜNÜNDE ESIME BANA NE HEDIYE ALACAKSIN DIYE DÜSÜNME BENI 19 SUBAT IZMIR KONSERINE GÖTÜR.BANA EN GÜZEL HEDIYEN O OLUR DIYECEK KADAR SIZE HAYRAN BIR BAYANDIM.

AMA SIMDI DÜSÜNÜYORUMDA DIZI SAYESINDE SIZE AYIRDIGIM ZAMANA ÇOK ACIYORUM.
YERI GELDI ESIME,KIZIMA AYIRACAGIM ZAMANDAN ÇALDIM.DIZINIZLE,KONSERLERINIZLE,FORUMUNUZLA UGRASTIM.
YASEMIN ERGENE ILE ARALARINDA NELER GEÇIYOR,NIYE BU KONU HAKKINDA KONUSMUYOR DIYE ARKADASLARIMLA MESAJLASIP KAFA PATLATTIM.

BANA BIR TEK ARTISI OLDU BÜTÜN BUNLARIN.DIZIFILM FORUMUNDA ESI VE BENZERINI BULAMAYCAGIM DOSTLUKLAR EDINDIM.

SU AN BOGAZIM DÜGÜMLENDI,AGLIYORUM ÜSTELIK ISYERINDEYIM.BAKIN HALA ISE AYIRACAGIM ZAMANIMDANDA ÇALIYORUM SIZIN IÇIN.

SON SÖZ

BEN SENI YANLIS TANIMISIM DEMIYCEM KEREMCEM,ÇÜNKÜ SEN KENDINI BANA OLDUGUNDAN FARKLI TANITMISSIN.

bluenight
25-08-06, 12:31
Keremcemin yazısını okuudm ama şöyle de bir şey var Bülent İşbilen devam ediyor ayrıca shakiar arkadaşımızla konuşmuş ve keremceme kızgın olduğunu da dile getirmiş..

Ozly
25-08-06, 12:32
Sinem Abla

Yazan o ellerini öpesim geldii..Budur mesaj ama meraklanma silerler bu mesajıda o görmeden ama birileri anlasa ucundan sonunda sevinicemm

Tebrik ediyorum ve öpüyorum seni

Ozly
25-08-06, 12:33
Bir diğer çelişkide orda.Madem Melikeyle konusmus devam demis herşeyden geç haber olan ve geç haber veren Keremcem bunu neden böle demis.Sakın hayranlarını kendi tarafına cekicek olmasınnn bu sözleee

Bakın herkes yok.Oldu olcak Yaseminde gidio desinde tam olsun keremcemi göklere çıkarsınlar sen aslansın desinlerrr

bluenight
25-08-06, 12:34
Albüm ve sonrasi çalismalarim bitene kadar buna engel olabilecek hiçbir projede yer almayacagim

Keremcem burda bir açık vermiş arkiler dün şevvalim ne demişti ocak da başlayacak dizi albüğm projesinden sonra burda da keremcem demiş albüm ve sonrası çalışmalarım bitene kadar buna engel olabiliecek hiç bir şey yok tamam işşte dizide albvüme engel değil neticede bir dizi ile anlaşmış..

<deniz>
25-08-06, 12:35
ya arkadaşlar ne oluyo bize farkında mısınız birbirimizi kırdıgımızın k.cemi seven insanlarız veya insanlardık(bazılarına göre) ama ne olursa olsun biz bu forumda aylarımızı,duygularımızı,seviçlerimizi ne biliyim bir çook şey paylaştık bi iki olumsuzlukta birbirimize böyle yapmayalım kırmayalım bence aşk oyunu fanlarıysak hep beraber dizimiz için dimdik ayakta olalım biliyorum öyleyiz zaten diyeceksiniz ama bunun yaparken lütfen kırıcı olmayalımm

NERGIZ_CAN
25-08-06, 12:35
yazilari okusa ne yapacak sanki bizde hata hala ona destek veriyoruz
aslinda balmiyacaksin kasetini.gitmezsin konserine olur biret protesto et .bu gune kadar kac tane sanatci hep basladigi diziyi bitirmisdir emrah, ozcan, sibelcan,senerce hem kaset cikardilar hem diziye cekildiler.basarilda oldular .ayrilmak istediklerinde de dizide senaryo deyisdirib olduler .keske oyle yapsaydi madenm sonuna dogru iyi gitdediyini soylur kendisi neden ben bu projede yokum demedi.
her halde turneler bitsin konserlerim reyting olsun sonra derim lafimi dedi cok kotuya resmen kandirmaca

NERGIZ_CAN
25-08-06, 12:40
gecen birisi orhan gence bayla diziye cekilecek demisdi birisi
bence bu dizi kanal d deki yaprak dokumu ola bilir cunku reklamindaki ses auni orhan abinin sesi
belkide kaset bitdikden sonra yani dizide cokuklar buyuyunce katilir neden olmasin dimi

didou_didem
25-08-06, 12:40
merhabalar!!beklediğimiz açıklama gelmiş..bu arada bülent işbilen devam etmiyormuş okuyunca bir şaşırdım nalan'ın mesajını gördüm devam ediyor bülent işbilen diye..şimdi devam ediyor mu bülent işbilen???bu arada sinem abla mesajın muhteşem olmuş ellerine sağlık

*duygu*
25-08-06, 12:41
Biraz çıktım ama sanırım Gizem benim yazımı kendi üstüne alınmış.Ben kimseye laf söylemedim o yazıda.Ayrıca gizemcim senin onlardan farklı olduğunu düşündüğüm için üstüne alınacağını hiç ummamıştım.Eğer yanlış birşey söylediysem veya seni kırdıysam özür dilerim canım.

Sinem ablanın yazdığı yazıyı çok beğendim ellerine sağlık.Her zaman çoğumuzun büyüğü olarak bizim düşüncelerimizi dile getirdiği için.

Ve Nalancım evet albüm çıkcak,keremcem diziye başlayacak olay budur.Bunun başka bir açıklaması yok...

icegirl
25-08-06, 12:48
slm...keremcemin msj simdi okudum...ben serdar yenginin ve bulent isbilenin de bu sezon dizide olmayacaklarini bilmiyordum....gurgen oz zaten ayrildi....mehmet akani kaybetik....keremcem dizide olsaydi bile yine diziyi ayni keyifle izlemeyecektim ben....onun icin keremcemin verdigi karari sonuna kadar destekliyorum...dizi yi de izlemeye devam edecegim...ama o eski ask oyununu degil....

asli19
25-08-06, 12:49
anlamiom sizi gercekdena sk oyunu bitio sanki ölümmü gelio bitdiyse bitdi zaten ask oyunu sacmalaip duruyodun ve ben anca keremcem icin izliodum artik bitdi nolmus cok diziler bitio tamam bu dizinin sonu yok bi bakarsiniz son uydurular hemen.... ama artik yeter ya keremcem müsik secdi yapsin albümü zaten neden zaman harcasin bir anlamsiz manasiz dizi icin

teomanresat
Selam valla sinem çok güzel yazmışsın.İnan gözlerim doldu.Evet hepimiz bazı şeylerimizden fedakarlık yaptık.Yeri geldi eşimizle bütüngün birlikte olmadığımız için gece sahbet etme fırsatını dizi uğruna erteledik.yeri geldi çocuğumuzla ilgilenemedik.Ki benim kızım geçen sene birinci sınıfa başlamıştı ve çok ilgi bekliyordu.Ve ben bu zamana kadar hiç kimsenin konserine gitmeyen ben.yanıbaşımda konser olurduda hiç merak etmezdim.Sırf bu dizi sayesinde Keremcemi sevdim,Onu benimsedim ve hiç üşenmedim 3 saatlik yolu çoluğumla çocuğumla Keremcem İzmit konserien izlemeye gittim.Ve geç çıkmasına rağmen kızımın ve oğlumun uykusu gelmesine rağmen çıkmasını bekledim.Yani bunların karşılığı bu olmamalıydı.Ve en çok kızdığım noktada ortalık toz duman olmuş ne tesadüftürki bugün tuzla konserinin olduğu zaman açıklama yapmış.Yani günah çıkarmış.Ama bu günah çıkarma kızgınlığımızı gidermez.ve üstünde çok düşünülmüş bir yazı.Yazık etti çok yazık.
Şimdi ise sözüm yaş ortalaması 15 16 olan Keremcem aşığı kızlarımıza,Bakın ben 33 yaşındayım ve oldukça resmi bir görevim var.Şimdi yaşınız gereği bazı şeyleri görmüyor olabilirsiniz.Görmeniz içinde yaşamanız lazım.Ben ve benim yaşımda olan bir çok arkadaşım bir sanatçıya deli gibi bağlanacak yaşı çoktan geçtik.Bazı şeyleri süzgeçten geçirdik ve bazı şeylere daha yüzeysel bakabiliyoruz.Onun için lütfen bizlerin yorumlarını okurken ve onlara cevap yazarken fevri davranmayın.Gördüğümüz vede anladığımız bazı şeyler varki onun için bu tip yorumları yapıyoruz.Keremcem sezon sonundan diğerleri gibi bu açıklamayı yapsaydı bu denli kızmazdık.Sonanda bunun belli olmasına ve en nihayetinde bugün ve oldukça geç gelen açıklamasına tepkimiz.Ha birde bu dizden ekmek yiyen birçok insana yapılımış haksızlığa.Lütfen bizlere karşı saygılı olun ki ben bu zamana kadar burda benden küçük yada yaşıtım hiç bir arkadaşıma saygısızlık etmedim.Yukarıdada keremceme olan sevgimi açıkladım sanırım.Ve hep burda demişimdir en nihayetinde adam gibi bir adam çıktı.diye.Ama bu son yaptığı bütün bu söylediklerime tuz biber oldu.Sevgiler.

eenoldu
bir haftada bu kadar mı sllayabilmiş valla ben beğenmedim performansını yanında ona akıl verenleri daha iyi incelesin bence neden herkes dizi devam edecek diye bas bas bağırırken ona haber verilmesin ki bu çok saçma ayrıca dün "şevvallim" nicki arkadaşın yazısının doğruluğu bir kez daha kanıtlandı albüm çalışmalarım bitene dek diyo keremcem nalan ın dediği gibi diziyle albümü aynı anda patlatacak hala masumu oynuyor sana iyi oyunlar keremcem ama artık biz yokuz senin oyunlarında!!!!

valla açıklamayı ilk yasemin in siteside gördüm ve yaptığım yorum bu! sinem abla(böle demem de bi sakınca yoktur umarım) o kadar güzel yazmışsın ki umarım okur umarım o laflar bıçak gibi batar ona beynine kazınır da kendine gelir biraz

*burçak*
25-08-06, 12:50
eski aşk oyunu ne güzeldi yaa şimdi ne hale geldi o reyting rekorları kıran dizi ben halen şoktayım zaten ne diyceğimide bilmiyorum aşk oyunun devam etceğine emin deilim ama belki eder ya ya kerem bey fikrini değiştirmezmi acaba ? kesin aykut gürel demiştir diziyi bırak felan diye

asli19
25-08-06, 12:52
slm...keremcemin msj simdi okudum...ben serdar yenginin ve bulent isbilenin de bu sezon dizide olmayacaklarini bilmiyordum....gurgen oz zaten ayrildi....mehmet akani kaybetik....keremcem dizide olsaydi bile yine diziyi ayni keyifle izlemeyecektim ben....onun icin keremcemin verdigi karari sonuna kadar destekliyorum...dizi yi de izlemeye devam edecegim...ama o eski ask oyununu degil....
aynen be canim

asli19
25-08-06, 12:53
eski aşk oyunu ne güzeldi yaa şimdi ne hale geldi o reyting rekorları kıran dizi ben halen şoktayım zaten ne diyceğimide bilmiyorum aşk oyunun devam etceğine emin deilim ama belki eder ya ya kerem bey fikrini değiştirmezmi acaba ? kesin aykut gürel demiştir diziyi bırak felan diye
ne degidiriki? birakdiysa iyi yapmis zaten dizide devam etseydi zamanini harcardi...

NERGIZ_CAN
25-08-06, 12:55
kim dedi ne etdi umrumda deyil etmis ya ona bakalim ve diizyi nasil izlerisz onu bilmiyorum her halde birisini bulduler yerine bakdikzca aaa keremcem olsa boyle yapardi yasemin yasil opusur yeni roldekiyle
iyice asik etmisdik biz onlari nerdeyse gercekden evlendirecekdik ya

-Rengin-
arkadaşlar ilk olarak merhaba diyim
hiç yorum yazmadım ama iilk yorumumu yapayım kimi arkadaşlar yazık yanlış tanışım diolar kimi arkadaşlarsa hep arkasındayız dio gerçi şu arkasındayız meselesi aşk oyunu için dimi neyse keremcemin açıklamasıyla herşey daha da açığa çıktı. açıklama yapmadan önce hep bi karkaşa yaşandı. kimi çıkıcak dio kimi çıkmıcak şimdi siz geneliniz çıkıcak dediniz ama çıkmıycak diyen arkadaşlarda oldu her neyse sadece üzüldüğümü belittim ve hiç bir yorum yapmadım. çarşamba günü keremcemin konseri vardı ve ben gittim. yani onu görünce bütün üzüntüm gidiverdi. ve keremcemin para için yapcağını sanmıyorum desemde bu doğru olabilir yani para içinda yapmış olabilir bilemiycem ama yaptığı açıklamasında gerçekten bizi kandırmak için yaptığını hiç mi hiç sanmıyorum ama olabilir böle bi şey olamaz demiyorum
sizde bliyorsunuz ki ropörtajlarındada dediği gibi müzik onun herşeyi................

oyunculukla müziği karşılaştırıldığında keremcem müziği tercih ediyor ve bunu daha önceden de belitmiişti.yani burda da diziyi ve ya müziği seçecekti o müziği seçti değil mi şimdi kimi arkadaşlar benim yazdıklarıma şaçma diyecekler ama ben böle düşünüyorum ve keremcemi hala sevdiğimi de belirteyim zaten biz keremcemi nie sevdik arkadaşlar ? müziğiyle dizisiyle değil mi ?müzik yapmasaydı, dizide rol almasaydı nasıl tanırdık nasıl bizim keromuz olurdu?
ben her zaman keremcemin yanındayım evt o müziği seçti demek ki bildiği bi şey var. artı kimi arkadaşlar 2siniide yürütebilir demiş hiç duymadınız mı aşk oyunu ekibi zamanında gecelere hatta sabahlara kadar uğraştıklarını. keremcem hangi arada derede albüm yapacak bence albüm yapmakta kolay bi şey değil, dizi için ne kadar uğraşıyolarsa albüm içinde yoğun bi çalışma sarfedilmesi gerekir bence. yasemin ergeneye gelince oda bi açıklamada bulunmuş sanırım. yani bazı arkdaşlar keremceme kızdı filan demiş o da olabilir yani açıklamayı yaparken niyetini açıkcası hiç bilmiyorum o nedenle yorum yapmak istemiyorum. ama ben şunu bir kes daha diyorum hiç bi zaman keremceme yazıklar olsun demek istemiyorum ve ben onun her zaman arkasındayım. o bi tercih yaptı ve bizimde buna saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum ve bazı arkadaşlar üzerine alınmasın. neyse ayrıca bi arkadaşımızın imzasındaki yazısı çok mu çok hoşuma gitti:
Geri dön desek
seviyoruz sen sarp desek
seni nasıl özleriz bir bilsen
işte bu yazı çok hoşuma gitti açıkcası. aşk oyunu devam ederse izliycem (tabi deslerden zaman kalırsa)elbetteki aşk oyunu ekinin ve sarpın oyunuydu yani sarpın çıkması dizinin aşk oyunu olmaktan çıkmasına yol açar bence. yani keremcemin yerine başka birini sarp die koymaları daha mantıklı diorum o zamanda o kişinin tepki alacağını düşünüyorum. kimi kerecemin yerini tutmuo kimi ise keremcemden daha güzel oynadığını ileri sürebilir yani bu da hem keremcemi hemde yeni sarp karekterindeki oyuncuyu üzebilir . bence bitirmeliler diorum. zaten ekin ve sarpın başına gelen geldi. yani açıkcası konuda bulamıyorum ama hayırlısı neyse o olsun bütün bunlardan sonra keremceme duyduğum saygı, sevgi hiç değişmedi ben onu hala çokkkkkk seviyorum...............

icegirl
bece dizi bu sezon tamamen bitmeliydi....oyle hastanede birakmalari kotu oldu..en azindan iki bolum daha oynayip,zaman atlamasi yapip herkesin mutlu tablosunu gormeliydik....o zaman daha iyi olucakti...tadinda birakmasi lazimdi..

*burçak*
25-08-06, 12:56
ne degidiriki? birakdiysa iyi yapmis zaten dizide devam etseydi zamanini harcardi...
istersen bide zil takıp oyna diziyi bıraktı diye heee iii gelir belkii

Ozly
25-08-06, 12:56
bilmeyenlere

AŞK OYUNU DEVAM EDİYOR

İkinci olarak geçen yazdıkları cok samimi gelmisti herseyden bahsetmisti bu ise özenle yazılmıs bende tek duygu hissi olmadi..icimde bisi olmadi hissedemedim bi sıcaklık..ona yazdirilmis demekki tam 5-6 gündür aciklama bekleyen bizlere yapilmis düsünülüp yazılmıs bir yazı

Walla tebrikler gene bu yazı ile masum ve 1 numarasın

eylül87
25-08-06, 12:59
yaa arkadaşlar biz bu dizinin adını değştirmedikmi sonu belirsizler yapmadıkmı nisanla deniz koymadıkmı(yani nalanlar)taam işte giden gitmiş boşverin yaa biz başka dizi izlicez zaten aşk oyununu değiş yaa uzatmayalım artık konu tartıl tartış bitmez yaaa

asli19
25-08-06, 13:00
istersen bide zil takıp oyna diziyi bıraktı diye heee iii gelir belkii
acayip cocukca davranionuz ya tek dizi icin okadar laflar degmezki birakmis gitmis zaten sonanda almis ahberi dizi devam gidecek diye.... müsik da önemli onun icin sevenleri zaten arkasinda albümü dinleriz artik

*burçak*
25-08-06, 13:01
bece dizi bu sezon tamamen bitmeliydi....oyle hastanede birakmalari kotu oldu..en azindan iki bolum daha oynayip,zaman atlamasi yapip herkesin mutlu tablosunu gormeliydik....o zaman daha iyi olucakti...tadinda birakmasi lazimdi..
evet bencede bu sezon bitirmeliydiler diziyi geriye ne kaldı ki anlamadım ama sanırım bi aşk üçgeni olucaktı deniyodu ama bundan sonra ne olur belli olmaz keremin yerine gelen kişiyi merak ettim valla kim olucakki

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:02
Geri dön desek
seviyoruz sen sarp desek
işte bu yazı çok hoşuma gitti açıkcası.diye yazmis rengin arkadas o imz abana ait cok sag olun
yazdim belki geri gelir diye amma anlasilan nafile
biz genede de diziyi iyi kotu izliyelim keremcemde onu deyide yapdigi rolu ve diziyi cok beyendiyimizi gorsun bence ses veribde diziyi birinci etmek icin neler yapdik simdi kemremcem cikdi diye tepe taklak birakalimmi dizi yazdigimiz mesajlara aldigimiz internet saatine yazik derim
izliyelim ve bitirelim her seyiyle acisi tatlisiyla her seye ragmen

sinem75
25-08-06, 13:03
Evet daha önceden elimin gitmediği,bir türlü silmeye kıyamadığım imza ve avatarımı değiştirdim.Belki son bir umut bizim bilmediğimiz mantıklı bir açıklaması olur diye beklemiştim.Hani küçücük bir umut.
İnanın hala ağlıyorum sinirimden.Yemeğe bile gitmedim.İş arkadaşlarım ne oldu evde bir sorunmu var diyorlar.Onlara söylesem sebebini gülerler bana.Değmez çünkü ama yapım kurusun tutamıyorum kendimi sulu gözlünün tekiyim.
Keremcem bende bitti.

*burçak*
25-08-06, 13:06
bundan sonra kerem yok dizide bu artık belli yani artık bizim için sanırım Aşk oyunu var ee artık TAM DESTEK AŞK OYUNUNA çekimler başlamadı dimi ne güzel başlıycaktı ama aksilikler oldu tabiki

icegirl
25-08-06, 13:06
Geri dön desek
seviyoruz sen sarp desek
işte bu yazı çok hoşuma gitti açıkcası.diye yazmis rengin arkadas o imz abana ait cok sag olun
yazdim belki geri gelir diye amma anlasilan nafile
biz genede de diziyi iyi kotu izliyelim keremcemde onu deyide yapdigi rolu ve diziyi cok beyendiyimizi gorsun bence ses veribde diziyi birinci etmek icin neler yapdik simdi kemremcem cikdi diye tepe taklak birakalimmi dizi yazdigimiz mesajlara aldigimiz internet saatine yazik derim
izliyelim ve bitirelim her seyiyle acisi tatlisiyla her seye ragmensakin beni yanlis anlamayin ama birsey sorucam...dizinin en onemli oyunculari degismesine ragmen diziyi cok sevdiginiz icin mi izleyeceksiniz?yoksa keremcemin inadina mi?.....keremcem zaten biliyor diziyi cok sevdignizi yoksa bu dizi reyting rekorlari kirmazdi...keremcem her zaman dedi benim ilk askim muziktir....istemesede bir secim yapmak zorundaydi.....tekrar diyorum yanlis anlamayin...

eenoldu
25-08-06, 13:09
sakin beni yanlis anlamayin ama birsey sorucam...dizinin en onemli oyunculari degismesine ragmen diziyi cok sevdiginiz icin mi izleyeceksiniz?yoksa keremcemin inadina mi?.....keremcem zaten biliyor diziyi cok sevdignizi yoksa bu dizi reyting rekorlari kirmazdi...keremcem her zaman dedi benim ilk askim muziktir....istemesede bir secim yapmak zorundaydi.....tekrar diyorum yanlis anlamayin...
canım o diziden bir çok ekmek yyen insan var. bzler onlar için izleyeceğiz yasemin ve diğerleri için bizi yarı yolda bırakmayan kendi menfaatleri için bizleri harcamamış kişiler için izleyeceğiz

eylül87
25-08-06, 13:10
sakin beni yanlis anlamayin ama birsey sorucam...dizinin en onemli oyunculari degismesine ragmen diziyi cok sevdiginiz icin mi izleyeceksiniz?yoksa keremcemin inadina mi?.....keremcem zaten biliyor diziyi cok sevdignizi yoksa bu dizi reyting rekorlari kirmazdi...keremcem her zaman dedi benim ilk askim muziktir....istemesede bir secim yapmak zorundaydi.....tekrar diyorum yanlis anlamayin...
sonuna kadar arkandayım icegirl çok mantıklı konuşmuşsun keremcem kndide söyledi korktuğum başıma geldi seçim yapmak zorunda kaldım die

tkberlin
25-08-06, 13:10
aciklama yaptimi keremcem??????????

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:11
Evet daha önceden elimin gitmediği,bir türlü silmeye kıyamadığım imza ve avatarımı değiştirdim.Belki son bir umut bizim bilmediğimiz mantıklı bir açıklaması olur diye beklemiştim.Hani küçücük bir umut.
İnanın hala ağlıyorum sinirimden.Yemeğe bile gitmedim.İş arkadaşlarım ne oldu evde bir sorunmu var diyorlar.Onlara söylesem sebebini gülerler bana.Değmez çünkü ama yapım kurusun tutamıyorum kendimi sulu gözlünün tekiyim.
Keremcem bende bitti.
ah canim ya bu kadar uzulme bende uzuldum amma kim bilir baska dizide alacagi rol daha iyi olur
amma haklisin bu diziye cok yakisiyordu ve amucadele verdiyi askini bitirmeliydi bazi arkadaslarin merakla beklediyi gercek kari koca olmalarini nasil davranirlar diye bende cok istiyordum tatli kavgalari barismalari amma yok gitdi gelmez artik aglama sinemcim deymez

icegirl
25-08-06, 13:11
canım o diziden bir çok ekmek yyen insan var. bzler onlar için izleyeceğiz yasemin ve diğerleri için bizi yarı yolda bırakmayan kendi menfaatleri için bizleri harcamamış kişiler için izleyeceğizevet haklisin....ama bence dizi bu sezon bitmeliydi....boylece kimse zarar gormeyecekti...ne biz,ne kero nede diger oyuncular.....

asli19
25-08-06, 13:12
Meraba!Keremcem'in diziden ayrılması mantıklı.Onun için müzik daha önemli.Hem bizlere daha iyi bir albüm yapabilmek için ayrıldı.Yani hala bizi düşünüyor.Ayrıca dizi ile ilgili söylediklerine biraz katılıyorum senaryo kilitlenmişti.Özellikle önemli karakterlerin diziden ayrılması bu sezon diziye eski başarısını getirmeyecekti.Ben gerçekten Keremcem çok seviyorum ve herzaman destekliyorum.
sana katiliyorum ama cok kisi isde dünya batio dizi bitince gibi konusuyorlar

ozguster
25-08-06, 13:13
Keremcem bende bitti.

Canım benim bu avatar ve imzalar daha güzel olmuş.Kendimizi Keremcem'siz bir Yasemin'e alıştırmamız gerek zaten.Seni çok iyi anlıyorum, ağlamanı da anlayabiliyorum.Ama gözyaşlarına değmez güzelim.Ağlama.Bundan sonra dizimizin alnının akıyla devam ederek,kimseleri utandırmadan sona erebilmesi için destek verip izlemek görevimiz olsun.
Bundan sonra Keremcem'i bir yana bırakıp önümüze bakalım.Kalan sağlar bizimdir diyorum ben artık.Aşk Oyunu'na destek olalım arkadaşlar.Dizideki emekçilerin hatırına bu diziyi utandırmayalım.
Kendisine müzikal hayatında başarılar diliyorum.Ama lütfen bir daha herhangi bir dizi projesine bulaşmasın.Yanından bile geçmesin.İlk deneyiminde yarım bıraktığı işi başka şekilde tamamlamaya kalkışmasın.Albümleri,Gürel ailesi ve sevimli , küçük , güzel hayranları ile yola devam etsin.Bizim yaş grubumuzdaki insanların görüşlerini,anlatmak istediklerini,serzenişlerini sakın ha anlamasın anlamaya çalışmasın.O bildiği yolda devam etsin.En doğrusunu bilen O nasılsa.

Çılgınn
25-08-06, 13:14
ne alakası var dizide daha değerli bir sürü oyuncu var; yasemin ergene var ...Ayrıca zaten burdakiler aşşk oyu nu nu sevdiği içn burda tmm bnde keremcemi seviyodm onn gitmesine üzüldm amcak diziye verilmiş bu kadar emek varkn nie keremcme inat seyredelim ki

icegirl
aciklama yaptimi keremcem??????????evet haberler bolumnde eklendi.....ben keremceme kizgin degilim,ask oyunun da izlemeye devam edecegim her ne kadar da bana eski tadi vermeyecegini bilsemde,belki keronun yeni dizilerini de izlerim ama hic bir sevgim sarp-ekin askindan buyuk olmayacak...

kerocummm
Meraba!Keremcem'in diziden ayrılması mantıklı.Onun için müzik daha önemli.Hem bizlere daha iyi bir albüm yapabilmek için ayrıldı.Yani hala bizi düşünüyor.Ayrıca dizi ile ilgili söylediklerine biraz katılıyorum senaryo kilitlenmişti.Özellikle önemli karakterlerin diziden ayrılması bu sezon diziye eski başarısını getirmeyecekti.Ben gerçekten Keremcem'i çok seviyorum ve herzaman destekliyorum.
sana katılıorum cünkü sonucta bi dizi eninde sonunda bitcekti yani nie krmcme bu kadar hakaret ettiklerinide anlamıorumm

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:18
tabiki inada izliyecem o ayrildi diye dunya ters donmedi ya ne olmus.hem kendiside bunu iyi biliyor ki diziyle unlu oldu hatta diziyi ilk izlediyimisz zaman gorumcem ay ben bunu taniyorum dedi amma adini bilmiyor sadece sarkici oldugunu biliyordu sonra ismi yazilinca tanidik amma gel gor ki benin en once muzuk diye aciklama veriyor muzuk yeteri kadar tanitamadi ki seni akiil keremcem .seni dizi ve rolun unlu etdi amma yari yolda birakdi her kesi inadina izliyelim diziyi yorumlarida harika bri sekilde yapalim bakalim kazanan kaybeden kim olacak
keremcemmmi bizmi

allbyme
25-08-06, 13:18
herkese selamalr...
yasemin ergene'nin ve keremcemin yazısını henüz şimdi okuyabildim.yaseminin yazısına işde budur dedim içimden.keremcemin yazısı hakkında birşey demek istemiyorum.zaten bundan farklı birşey beklemiyorduk ondanda.söylediğim sözleri yeniden söylemek istiyorum giden gitmişdir kalan kalmışdır,bizede dizimizi izlemek sonuna kadar yarı yolda bırakmadan izlemek kalmışdır arkadaşlar hepmize hayırlı uğurlu olsun...

*burçak*
25-08-06, 13:20
arkadaslar 44 bölümdür biz keremcem alışmıştım yani bu kadar zaman onu izledik başrolde bundan sonra başkasını gelmesi baya bi acayip olcak meseela hatırlarmısınız çocuklar duymasında başrol değişikliği olmuştu sonra dizi çok değişik olmuştu yani anlatmak istediğim çok zor olucak başkasını görmemiz hele yasemin içinde o kadar ay keremi öptü elini tuttu sarıldı yani şimdi başka biri gelince onun içinde biraz zor olucaktır AMA TABİKİ BEN GENEDE AŞK OYUNUNU İZLİYCEM bide istersen kızın bana kızmayın ben kermi aşk oyunu ile tanıdım ve öyle sevdim ben keremi müziğle tanımadım çünkü onun klibini gördümmü ben kanal değiştiriyodum yani o zamanlar sevmemiştim ama Aşk oyununda sevdim onu

*burçak*
25-08-06, 13:22
peki arkadaslar tahmin olarak sarp karakterine kim gelir yeni tahmini biri varmı aklınızda bide arkadslar ya isterseniz keremcem konusunu kapatalım yani yoksa bir birimizin kalbini kırabiliriz yok yere

asli19
25-08-06, 13:22
arkadaslar 44 bölümdür biz keremcem alışmıştım yani bu kadar zaman onu izledik başrolde bundan sonra başkasını gelmesi baya bi acayip olcak meseela hatırlarmısınız çocuklar duymasında başrol değişikliği olmuştu sonra dizi çok değişik olmuştu yani anlatmak istediğim çok zor olucak başkasını görmemiz hele yasemin içinde o kadar ay keremi öptü elini tuttu sarıldı yani şimdi başka biri gelince onun içinde biraz zor olucaktır AMA TABİKİ BEN GENEDE AŞK OYUNUNU İZLİYCEM bide istersen kızın bana kızmayın ben kermi aşk oyunu ile tanıdım ve öyle sevdim ben keremi müziğle tanımadım çünkü onun klibini gördümmü ben kanal değiştiriyodum yani o zamanlar sevmemiştim ama Aşk oyununda sevdim onu
profesionel oyuncu isine normal devam edbilcek keremcem gitdiyse yolu acik olsun askoyunlas evdiysen artik sevme ozman ben ve cok kisi onu müsiklede sevioz ve o asil müsikci oyuncu degil o yüzden dogru karar

bluenight
25-08-06, 13:24
Eveet arkadaşlar bütün yorumlarşı şöyle bir okudum da aklıma takılan bende batan bir şeyler var onları açıklamak istiyorum...

Keremcem dizinin akıbeti belli değil bunu biliyor madem neden her programda konserde devam edeceğim diye bas bas bağırdı ayrıca diziznin akıbeti bu hafta mı belli oldu da oynamama kararı aldı gecen hafta zira kendsii devam edeceğim diye bir konserinde söyleniyorduda...Madem öyle ta başından belliydi neden bu adam gecen haftaya kadar evet oynayacağım diye bağrındı apmayın arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama bunları yutacak kadar da saf değilim...
Keremcem'e destek çıkanlar da olacxaktır saygı duyarım ama kimse ne benim fikirlerime ne de başka arkadaşlarımızın fikirlerine epki gösterip kızamaz böyle bir şeye de hakları yok illaki pohpohlamak zorunda değiliz lütfern herkes eleştiriye açık olsun keremcemi savbunmak için de doğru yerde değiller burada neticede aşk oyunu akıbeti konuşuluyor keremcemi savunacaklar için adres belli ayrıcaaa "aşk oyunu iyi oldu bitmiş devam etmesin vs vs" şeklinde açıklamalarda bulun arkadaşlara da sözüm o zaman burda ne işiniz var? ayrıca sizin düşüncelerinize de şaşırıyorum o setteki işçilerden birisi sizin babanız olsa yada ne bileyim ail ferdiniz osla onlarda insan var emek veren dizinin konuus bir kişi yüsünden çığrdından çıktı diye bundan zaman bize bu güzellikleri lens edebilenleri şimdi bizde başkaları gibi yarı yolda mı bırakalım? bunu mu istiyorsunuz yani? Bülen İşbilen diziden çıkanlar arasında bana verilmedi valla bunu bilemem adı dahi gecmedi ama en son üyelerimizden biri evelsi gün konuştu ve keremcemi suçlu buldu ve çıkacağım vs de demedi...ama son durum nedir bilinmez tabiki...

Madem herşey bir bir ortaya çıkıyor size son gelişmeleri de bildireyim o halde...
Artık izleyeceğimiz dizi Aşk Oyunu değil bu böyle biline..Dediğim gibi yeni bir dizi gibi başlayacağız çünkü bunu bizzat Yaseminde söyledi...

Diizden Keremcem'in çıkmasıyla rolleri biten TEKSOY ailesi komple çıktı...Yani işlerinden bir nevi olmuş kadar oldu..Sizce o insalar bunu hakediyor mu? Acaba Keremcem diziden çıkarken onları hiç mi düşünmedi? Ne oldu şimdi 3 kişi daha diziden çıkamk zorunda kaldı rolleri olmaıdğı için..Ekmek paralarından oldu lafı bu olsa gerek...Onların hatrına bari bir kaç ay devam edemedi mi?

Yaseminin dediği şu artık bu dizi benim yeni bir projem yani artık sadece ismi Aşk Oyunu ama proje tamamne farklılaştı ve çok güzel olacak çok farklı olacak bu benim yeni projem izleyecek AŞK OYUNU gibi değilde başka bir proje gibi izlwesin zira sadece ismi AŞK OYUNU kaldı dedi ve bunu söylerken o kadare umutlu ve mutluydu ki sanki gercekten yeni bir diziye başlamış gibi...Ben bu heveste olan ve bu güzlelikleri yaşamyı hakeden bir insanı yarı yolda bıakıp da AŞK OYUNU değişti sıkıcı oldu die bırakmam ayrıca artık AŞK OYUNU değil başka bir proje o yüzden konusu da 0 lanacak..Ben de dedim o zaman ismi de değişsin..Buna Yasemin krar veremiyor doğal olarak..Şimdi 0 lanmış bir proje için 1 yıl zaman ayırdığınız bir proje için bugun sıkıcı diyemessiniz çünkü artık bu aşk oyunu değil başka bir proje..Hee yok Nalan sen ne dersen de bu aşk oyunu ordaki gene ekin olacak ben yapamam derseniz haklısınızda sonucta kararkter aynı karakteri canlandıracak ama konsept konu tamamne farklı olacak...

Gelelim son söze ben Keremcem'in açıklamsının zaten böyle bir şey olacağıonı biliyordum ve artık Gürelle'rin Keremcem'in sırtındna para kazanmasını da istemiyorum...Keremcem'i hiç bir alanda hiç bir şekilde de artık desteklemeyi düşünmüyorum..Düşünmessen düşünme sdece sen mi kurtaracakjsın diyenlerinizi duyar gibiyim onlara da şu ata sözünü hediye ediyorum.."DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR""

tkberlin
25-08-06, 13:24
Ben Keremceme hal veriyorum,cünkü o bir müzisyen oyuncu degil.Ve bir Dizi bukadar uzarsa böyle olur,zamaninda bitirin su diziler ne oluyor yani.

icegirl
25-08-06, 13:25
peki arkadaslar tahmin olarak sarp karakterine kim gelir yeni tahmini biri varmı aklınızda bide arkadslar ya isterseniz keremcem konusunu kapatalım yani yoksa bir birimizin kalbini kırabiliriz yok yerevallah benim aklima hic kimse gelmiyor su an...nalan gelecek oyuncu icin sadece iki dizide oynadigini soyledi...birinde kalici rolu varmis,digerinde de konuk oyuncu olmus....bu devirde o kadar cok oyuncu varki aklima hic biri gelmiyor....

ozguster
25-08-06, 13:26

Keremcem oyunculuk mu müzik mi sorularına hep şöyle dedi;
Oyunculuğu da çok sevdim.Ama müzik benim ilk göz ağrım.Her ikisini de yapmaya devam.Umarım tercih yapmak zorunda kalmam.
Bu onun genel bir soruya , genel olarak verdiği bir cevaptı.Ama maalesef bir tercih yapmak zorunda kaldı .Fakat yaptığı yanlış şuydu,dürüst olmadı.Samimiyetini yerle bir etti . Aşk Oyunu için çıkıp da demedi ki sezon sonunda,buraya kadarmış ben gidiyorum.Sizi de zor durumda bırakmamak için bunu 3 ay önceden söylüyorum.
Herkesin kendi tercihi.Diziyi izlemeye ne için devam edeceğiz biliyor musun;
Ekibi yarı yolda bırakan seyirci olmamak için.Keremcem gitti bu dizi bitti dedirtmemek için, oradaki insanların emeğine
sonsuz saygı duyduğumuz için.Benim yaşım 32.Birilerine inat olsun diye salakça bir şeyin peşinden koşacak , inanmadığım şeyi birileri üzülsün diye,sırf nispet olsun diye yapacak çağları çoktan geçtim.Böyle düşünen arkadaşlarım da sanırım aynısını söyleyeceklerdir.
Bilmem anlatabildim mi?

tkberlin
25-08-06, 13:28
Oyunculuğu da çok sevdim.Ama müzik benim ilk göz ağrım.Her ikisini de yapmaya devam.Umarım tercih yapmak zorunda kalmam.
Bu onun genel bir soruya , genel olarak verdiği bir cevaptı.Ama maalesef bir tercih yapmak zorunda kaldı .Fakat yaptığı yanlış şuydu,dürüst olmadı.Samimiyetini yerle bir etti . Aşk Oyunu için çıkıp da demedi ki sezon sonunda,buraya kadarmış ben gidiyorum.Sizi de zor durumda bırakmamak için bunu 3 ay önceden söylüyorum.
Ekibi yarı yolda bırakan seyirci olmamak için.Keremcem gitti bu dizi bitti dedirtmemek için, oradaki insanların emeğine
sonsuz saygı duyduğumuz için.Benim yaşım 32.Birilerine inat olsun diye salakça bir şeyin peşinden koşacak , inanmadığım şeyi birileri üzülsün diye,sırf nispet olsun diye yapacak çağları çoktan geçtim.Böyle düşünen arkadaşlarım da sanırım aynısını söyleyeceklerdir.
Bilmem anlatabildim mi?

Kendide herhalde uzun zamandan beri bilmiyor!!!!!!!!!!!

*burçak*
25-08-06, 13:29
Eveet arkadaşlar bütün yorumlarşı şöyle bir okudum da aklıma takılan bende batan bir şeyler var onları açıklamak istiyorum...

Keremcem dizinin akıbeti belli değil bunu biliyor madem neden her programda konserde devam edeceğim diye bas bas bağırdı ayrıca diziznin akıbeti bu hafta mı belli oldu da oynamama kararı aldı gecen hafta zira kendsii devam edeceğim diye bir konserinde söyleniyorduda...Madem öyle ta başından belliydi neden bu adam gecen haftaya kadar evet oynayacağım diye bağrındı apmayın arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama bunları yutacak kadar da saf değilim...
Keremcem'e destek çıkanlar da olacxaktır saygı duyarım ama kimse ne benim fikirlerime ne de başka arkadaşlarımızın fikirlerine epki gösterip kızamaz böyle bir şeye de hakları yok illaki pohpohlamak zorunda değiliz lütfern herkes eleştiriye açık olsun keremcemi savbunmak için de doğru yerde değiller burada neticede aşk oyunu akıbeti konuşuluyor keremcemi savunacaklar için adres belli ayrıcaaa "aşk oyunu iyi oldu bitmiş devam etmesin vs vs" şeklinde açıklamalarda bulun arkadaşlara da sözüm o zaman burda ne işiniz var? ayrıca sizin düşüncelerinize de şaşırıyorum o setteki işçilerden birisi sizin babanız olsa yada ne bileyim ail ferdiniz osla onlarda insan var emek veren dizinin konuus bir kişi yüsünden çığrdından çıktı diye bundan zaman bize bu güzellikleri lens edebilenleri şimdi bizde başkaları gibi yarı yolda mı bırakalım? bunu mu istiyorsunuz yani? Bülen İşbilen diziden çıkanlar arasında bana verilmedi valla bunu bilemem adı dahi gecmedi ama en son üyelerimizden biri evelsi gün konuştu ve keremcemi suçlu buldu ve çıkacağım vs de demedi...ama son durum nedir bilinmez tabiki...

Madem herşey bir bir ortaya çıkıyor size son gelişmeleri de bildireyim o halde...
Artık izleyeceğimiz dizi Aşk Oyunu değil bu böyle biline..Dediğim gibi yeni bir dizi gibi başlayacağız çünkü bunu bizzat Yaseminde söyledi...

Diizden Keremcem'in çıkmasıyla rolleri biten TEKSOY ailesi komple çıktı...Yani işlerinden bir nevi olmuş kadar oldu..Sizce o insalar bunu hakediyor mu? Acaba Keremcem diziden çıkarken onları hiç mi düşünmedi? Ne oldu şimdi 3 kişi daha diziden çıkamk zorunda kaldı rolleri olmaıdğı için..Ekmek paralarından oldu lafı bu olsa gerek...Onların hatrına bari bir kaç ay devam edemedi mi?

Yaseminin dediği şu artık bu dizi benim yeni bir projem yani artık sadece ismi Aşk Oyunu ama proje tamamne farklılaştı ve çok güzel olacak çok farklı olacak bu benim yeni projem izleyecek AŞK OYUNU gibi değilde başka bir proje gibi izlwesin zira sadece ismi AŞK OYUNU kaldı dedi ve bunu söylerken o kadare umutlu ve mutluydu ki sanki gercekten yeni bir diziye başlamış gibi...Ben bu heveste olan ve bu güzlelikleri yaşamyı hakeden bir insanı yarı yolda bıakıp da AŞK OYUNU değişti sıkıcı oldu die bırakmam ayrıca artık AŞK OYUNU değil başka bir proje o yüzden konusu da 0 lanacak..Ben de dedim o zaman ismi de değişsin..Buna Yasemin krar veremiyor doğal olarak..Şimdi 0 lanmış bir proje için 1 yıl zaman ayırdığınız bir proje için bugun sıkıcı diyemessiniz çünkü artık bu aşk oyunu değil başka bir proje..Hee yok Nalan sen ne dersen de bu aşk oyunu ordaki gene ekin olacak ben yapamam derseniz haklısınızda sonucta kararkter aynı karakteri canlandıracak ama konsept konu tamamne farklı olacak...

Gelelim son söze ben Keremcem'in açıklamsının zaten böyle bir şey olacağıonı biliyordum ve artık Gürelle'rin Keremcem'in sırtındna para kazanmasını da istemiyorum...Keremcem'i hiç bir alanda hiç bir şekilde de artık desteklemeyi düşünmüyorum..Düşünmessen düşünme sdece sen mi kurtaracakjsın diyenlerinizi duyar gibiyim onlara da şu ata sözünü hediye ediyorum.."DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR""
nalan yazdığına hak veriyorum %100 hak veriyorum bende artık keremi bundan sonra desteklemem bende aşk oyunun heralde izliycem benim günde 3 tane sınavım olduğu halde başına geçtim oturdum izledim o kadar zayıf getirdim karneme bi kerem çıktı diye izlememezlik yap mıycam buna adım gibi eminim

Ozly
25-08-06, 13:32
Nalanında belirttiği gibi onun sayesinde acıkta kalanlar var.Artık bir Teksoy ailesi yok demekki.Ne Feryal Ne Orhan Ne de Yelda..

Bu baska proje oldu Yasemininde dediği gibi.Var olan kalsın gerisi olmasın napalım..

Giden gider kalanlar kalır

eenoldu
25-08-06, 13:33
sıfırdan başlıyoruz demek ki yasemin in be bütün ekibin yanndayız her zaman bu yeni proje beni çok heycanlandırdı keşke daha az zarala çıkabilseydi keremcem yıktı geçti ortalığı hadi bizi bu kadar üzmesini geçtim 3 kişi ki bunlar çok değerli oyuncular işlerinden oldular sırf hırs uğruna

*burçak*
profesionel oyuncu isine normal devam edbilcek keremcem gitdiyse yolu acik olsun askoyunlas evdiysen artik sevme ozman ben ve cok kisi onu müsiklede sevioz ve o asil müsikci oyuncu degil o yüzden dogru karar
ister severim ister sevmem sanamı sorucam sanki ben müzizsyen olduğunu bilmiyorum allah allah yaa

tkberlin
nasil konudami degisecek????????

*burçak*
25-08-06, 13:36
bence bu yeni aşk oyunu güzel olucak gibi geliyo heycdanlandım şimdi yaa ama o kadar kişinin biri yüzünden çıkmak zorunda kalması çok kötü yani

didou_didem
Nalanında belirttiği gibi onun sayesinde acıkta kalanlar var.Artık bir Teksoy ailesi yok demekki.Ne Feryal Ne Orhan Ne de Yelda..

Bu baska proje oldu Yasemininde dediği gibi.Var olan kalsın gerisi olmasın napalım..

Giden gider kalanlar kalır

evet..ne Feryal Hanım var ne Orhan Bey ne de Yelda...artık onlarda yok..
bende artık olaya öyle bakıyorum Yasemin'in yeni bir dizisi başka bir proje..
Özgü ablacım galiba yazmıştı kalan sağlar bizimdir...aynen öyle..

ozguster
Tahminlerim doğru çıktı Nalan.Teksoy ailesinin artıkl olmayacağı yorumunu yapmıştım eski başlıkta.
Şimdi ne düşündüm biliyor musun;
Kuzey Vargın her zaman öz oğlum kadar seviyorum Keremcem'i derken, bu piyasada bizim gibileri artık tercih etmiyorlar Kerermcem'de benim eski dönemlerimden kalmış gibi, onu dürüstlüğü,efendiliği ve saygısı nedeni ile çeok seviyorum derken acaba bir kaç ay sonra öz oğlunun vermiş olduğu bir kararla, tabiri caiz ise '' işinden olacağını '' düşünmüş müydü acaba?
Hoş kendisi yılların sanaıtçısı , çok görmüştür böyle yarı yolda bırakıp , çekip gidenleri, ama öz oğluna bir telefon mesajı ile veda edeceğini hiç düşünmüş müydü acaba?Kendisini kim bilir bir daha ne zaman ve nerede görebilirz bilemiyorum ama umarım diziden ayrılanları en kısa zamanda yeni projelerde görürüz.

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:38
Bilmem anlatabildim mi?
bende ayni fikirdeyim madem yeni proje demis yasemin demmekki guzel olacak izliyelim destek verelim yorum yapalim keremcemde bakalim kime dinletecek ask oyununu birakib gitdiyi kasetini
izliyelim arkadas sedece ve sadece bizi yalniz birakmayan ekibin hartirina

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:39
Bilmem anlatabildim mi? bende ayni fikirdeyim madem yeni proje demis yasemin demmekki guzel olacak izliyelim destek verelim yorum yapalim keremcemde bakalim kime dinletecek ask oyununu birakib gitdiyi kasetini
izliyelim arkadas sedece ve sadece bizi yalniz birakmayan ekibin hartirina ve ismet beyin hatirasina

Çılgınn
25-08-06, 13:40
bnde keremcem yüzünden teksoy ailesinde oynuyan oyuncularn çıkmasına çok üzldm onn yüzünden işşsz kaldılar resmen ya... neyse ama bi yandan da aşk oyununun farklı bi konseptle gelmesi bni de heycanlandrdı sanki başka dizi izliycekmş gibiym böyle daha ii oldu bıraktıkları yerdn aynı şekilde devam etselerdi tadı kaçardı dizinn ama şimdi herşey
çok güzel olucak gibi his var içmde

tkberlin
25-08-06, 13:40
Ben oynarim vallah ,beni alsinlar

eylül87
25-08-06, 13:43
Ben oynarim vallah ,beni alsinlar
bende bende oynarım yaseminin kızı rolünde gerçi 19yaşındayım fazlamı büyük kalırım:img-help: :img-help:

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:44
evet..ne Feryal Hanım var ne Orhan Bey ne de Yelda...artık onlarda yok..
bende artık olaya öyle bakıyorum Yasemin'in yeni bir dizisi başka bir proje..
Özgü ablacım galiba yazmıştı kalan sağlar bizimdir...aynen öyle..
nasil yani teksoy ailesi nerde peki onlardami ayridi diziden ya
nede bu aciklama arkadaslar biriniz soyleyin

teomanresat
25-08-06, 13:44
Evet nalanındda dediği gibi anlaşıldığı üzere teksoy aileside yok.Keremcem eminmki çok rahat uyku uyayabiliyordur.Gerek Kuzey vargın,Gerek Gönen bozbey değerli sanatçılarımızdandır.Eminmki başka projelerdede onları görürüz.Tabiki Belitimizi.Onuda çok sevmiştik.Yelda karakterini çok güzel oynamıştı.Şimdi mutlumusun Keremcem.
Bencede artık bu yeni dizi,Yaseminin yeni projesi.Sonuna kadar arkasındayım.Büyük bir zevkle izleyeceğim.

keremcembelgin
25-08-06, 13:45
herkese merhaba sonunda bekledigimiz acıklama valla ne diyim o artık yolunu secmis diziyi bıraktıgınıda acıklamıs yolu acık olsun derim ama bu yüzden teksoy alilesinin diziden cıkacagına gercekten cok üzüldüm simdide merak etmeye basladım yeni sezonda neler olacak diye ama eminimki yepyeni seneryolarla cok güzel olacaktır

*burçak*
25-08-06, 13:45
evet avatar ve imzamı değiştirmek zor oldu ama böyşe daha iii oldu tabiki valla bende oynarım ama yani bende büyük kaçarım 18 yaşında olduğum için yaseminin kızı olamıyorum

didou_didem
25-08-06, 13:47
nasil yani teksoy ailesi nerde peki onlardami ayridi diziden ya
nede bu aciklama arkadaslar biriniz soyleyin

nalan arkadaşımızın bir yada iki sayfa önceki yazısında yazıyor arkadaşım..tabi sarp olmayınca teksoy ailesinde olmayacak..bekliyordum bunu ama bir umut belki sinan için görüşürüler diye bekliyordum..

duygusal ruh
25-08-06, 13:48

nalancim cnm bu yazının üstüne aslında çokda bişi sölenmez ben sadece +++ atarım gerçektenn bu insanın böle bir açıklama yapacağı bellşiydii zatennn çıkkııpta yok dedikleri gibi olacak diecek halii yoktuu çünki gözü kapalı ona inana her dediğinde onuu daha çok seven insanların oldugunu bilio bunuda hiç anlamış deilim ya neyseee ... nalanın dediği gibi kendiii ekmeği için ordan 3 insanın ekmeğiylede oynadıı haaa burdaki konserinde başka yerlerde dizinin devam edeceğini de söleyip duruoduu nasıll belli deilmiş onuda anlamadım ayrıca yaseminde her yerde dizi devam edeck dioduu vee kıss az da olsa tüyolar verioduuu herkesin haberii vardıda kendininmi yoktuu yapmayınn ytaa buna 5 yasındaki çocuk bile kanmazzz neyse bence artıkkk bu insan hakkında konusmaya bile degmez die düşünüoerum eftt gürellerle artik naparsa yapsin bende bitmişltir keremcemm ona verdiğimiz destekler güvenler yok artik tatmamiyleee bitti bence artikk yaseminde demiş iştee yep yeni bir proje olcak benim için diee tabii bu hiç birimiz için kolay olmmıyacak ama bizlerr artıkk geride kalanlar için vee yeni projemiz için bu diziyi izliicezz bu dizi onla var olmadı çünkiiiiiiiiii YAZDIKLARIMIZI ONAYLAMAYACAKLAR OLUCAK AMA ONLARIN YERİ BENCE BURA DEİL KENDİ SİTESİİ O KİŞİNİNNN ZATENN ONLARDANDA ÖLE BİŞİ BEKLENEMEZZ

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:52
meryemce84 hos geldin ne yapacaksin bu sene her zaman o tatli konusmalari hemen aninda eklerdin siteye bun sene o guzel konusmalar olmaya bilir amma genede repliklerden sen sorumlusun gibime geliyor bunu en iyi siz basarirsiniz
tam destek verelim ve her konusuyle hic eksiksiz devam edelim diziye

sinem75
25-08-06, 13:53
Anlayamadığım şey Keremcem uğruna Gönen Bozbey,Kuzey Vargın,Belit Özükan niye harcandı.
Sarp ölür aradan zaman atlar Ekin ile torunları için yine görüşmeye devam edebilirlerdi.Ne bileyim Yelda Ekin'le iyi dost olabilir bu sırada Hakan'a aşık olabilirdi.
Hayır hadi Sarp'ı bir şekilde öldüreceksiniz anladıkta şimdi aileyi topluca öbür tarafamı götüreceksiniz anlayabilmiş değilim.Ya da ailecek ikinci memleketleri İsviçre'ye mi göç edecekler Sarp öldükten sonra bunlar.Aklıma başka bir şey gelmiyor yani.
Alın bir soru daha Kurti ne olacak.Teksoy ailesi yoksa Teksoy Holding'te yoktur.
O nerede çalışacak.
Düşün düşün ..........

prenzez
25-08-06, 13:55
Diziden herkes uçmuş.....Bu dizinin gerçekten de bir anlamı kalmadı.Ama ben olsam ben de ayrılırım.Aşk oyunu dizisinin ilk zamnalar hastasıydım,ama artık hiç sevmiyorum desem yeridir.Çünkü dizi kendinden geçti,konusu uzadıkça laçkalaştı ve artık çekilmez bir hal aldı,ben de ertesi gün sınavım varken aşk oyunu izlediğimi bilirim(karneye zayıf getirecek kadar olmasa da)Ama artık izlemiyordum ve herkes ayrılmışken de artık izlemem,ben onları öylece sevmiştim...Keşke diziyi uzatmsalardı ve aklımda öylece kalsalardı...

allbyme
25-08-06, 13:56
nasil konudami degisecek????????
konu zaten otamatikman değişicek.doğal olarak ortada ne aşk kaldı ne oyun kaldı nede sarp kaldı.bambaşka bir proje bambaşka bir dizi.oyuncular süper reytingler belki düşebilir keremcem için izleyenler izlemez,okadar olur biter yani...eminim onlarında şimdi tek amacı keremcemin yerini kapatmak,bize bu açığı yansıtmamak için çaba sarf ediceklerdir,onların tek destekçisi biz olucaz arkadaşlar...

esmanur87
25-08-06, 13:56
Mrb arkadaslar.
Keremcemin aciklamasini okudum aslinda oda hakli, onun icin en onemlisi muzikti..ve onu secti.. sadece Keremcem degil bu, gurgende ,serdarda ve hatta bulent isbilen bile ayrilmis diziden .. hepsi dizinin gidisatinin kotu oldugunu dusunuyordu ve onun icin ayrildi eminim , peki biz neden gurgene kizmiyoruz.. oda diziyi yari yolda birakmis sayilmazmi, yada serdar.. ben serkansiz ask oyunu dusunemiyorum.. tamam belki keremcemin sucu var, bunu onceden aciklaya bilirdi.. ama sirf neden bumu ? ona kizmak icin.. ben ask oyununu yeni sezonda yayinlanirsa izlerim sirf yasemin icin ona duydugum hayranlik icin belki ask oyununu eskisi gibi zevkle izleyemem.. zaten bunu son bolumlerde yapamiyordumm. cogu zaman dizi hakknida elestiri bile yapiyordum.. hatta hic yapmadigim bir seyi yapmistim ask oyunu varken baska diziye bakmistim.. biz bile bazen ”nankörlük ” etmistik dizimize
hani siz demissiniz ya ordan ekmek yiyen insanlar var diye .. arkadaslar sonuc ta bu bir dizi yayindanda kaldirilir.. biterde.. onu dusunursek bir cok diziyi izlememiz lazim.. sadece ask oyununu degil
eger bir dizi iyi gitmiyorsa o dizinin yayindan kaldirilmasi normaldir.. bunda butun yapimcilar ve kanal sahipleri haklidir.. ben ask oyununun sezon finali yerine FINAL yapmasini tercih ederdim.. ozaman ne biz uzulecektik. Nede oyuncular..
Herkeze iyi yorumlar :)

NERGIZ_CAN
25-08-06, 13:57
yaseminin kizi olayi nerden cikdi ya hamile deyilki kadin daha durun bir bakalim dizide yeni birisiylemi evlenecekmi yoksa vefat etmis kocasinin yasinimi tutar senelerce demi amma baksana kizcigaz esini kayinvalidesini, kayinpederini,eski esini.gorumcesini kaybetdi ustelik babasini cok agir 7,8 siddetinde bir deprem oldu sanki izmit hastanesinde oraya giden gelmedi anam

ssvshy
25-08-06, 13:57
harks selam bana son durum ne sölermsiniz kerem açıklma yaptımı dizide son durum ne

meryemce84
25-08-06, 14:00
Sonunda beklenen açıklama gelmiş.
Özgü Ablamın deyişiyle yeme bizi Keremcem.

Of ya ne yazacağımı ne diyeceğimi toparlıyamıyorum bi türlü..
Bende kızgınım,kırgınınım yapılan bu harekete.
Bu kadar ah aldı beyefendi..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler..

Ne kadar üzülsek ne desek boş.
Giden gitti arkadaşlar.
Kalan sağlar bizimdir.

Negizcan hoşbulduk.
Güzel replikler olursa yazarım tabi bi aksilik olmazsa..
TABİ YENi AŞK OYUNU'NA TAM DESTEK...

eenoldu
25-08-06, 14:02
keremcem açıklama yaptı hablerler bölümünde varmış sanırım evet keremcem e kızmamızın sebei bize son dakika golü atması belki baştan söylese ona göre bir şeyler ayarlanırdı belki de 3 kişi işindne olmazdı

çalıkuşu
Arkadaşlar Merhaba,

şak diye Keremcemin yaptığı bu açıklamanın üzerine geldim, nedense gülümseyerek okudum. İnanmadığımdan olabilir mi sizce?

Çok tuhaf bir oyunun ortasında kalmışız, çıkar çatışması, polemik, sağ gösterip sol vurma, saman altından su yürütme, bekle gör politikası uygulama ve benzeri her türlü hıyanetin ortasında gayet masum bir şekilde " neler oluyor anlatında bizde bilelim" diye günlerdir yazıp durmuşuz. Açıklama nihayet geldi, ama biz bu dillerden anlamayız. benim yukardaki satırlardan çıkarımım, Sezon sonunda kocaman harflerle yazdıkları "Dizimiz seneyede devam edecektir" palavrasını iki tarafında bize bir güzel yutturduğudur.

Keremcemin açıklaması onu aklamadı dahada karaladı, ama piyasada işler böyle yürür, hele bu gösteri dünyasında olan bitene bizim aklımız hiç ermez, tuhaf insanlardır bunlar, toplasak 7-8 kanalı geçmeyen yayın kuruluşu arasında sözüm ona proje dedikleri böyle uyduruk şeyleri bize kaliteli dizi diye yuttururlar, allı pullu reklamlarla izleyin, seyredin bundan iyisini bulamazsınız derler, ilk 5-6 bölümü çok iyi yazarlar ardından ağa düşmemizi beklerler, biz ağa düştükten sonra iş bitmiştir, diziyi oyuncak gibi eğer bükerler, reklam veren firmaların isteğine veya karşısındaki rakip dizinin gidişatına göre her türlü saçmalığı senaryo diye yazarlar, dizi dizi olmaktan çoktan çıkmış ticari bir malzemeye dönüşmüştür. Herkes alacağı paraya bakar, Yapımcısı ne yaptığını umursamaz, kanal gelen reklam getirisne bakar oda hiçbirşeyi umursamaz, yönetmen bile bu sayfalarda açıkladığı gibi ne çektiğini bilir, nede zahmet edip izler, biz ise ekran başında iyi başlayan bir dizinin nasıl suyunun çıkarıldığını izleriz, ve sevdiğimiz diziye birtek biz sahip çıkarız, tıpkı bu sayfalarda olduğu gibi, yazık değilmi? ve hatta komik. Son perdede oynandı ve bitti, ben bu filmi daha önce de görmüştüm...

Keremcem efendi; -Yapimci sirket yetkilileri bu kayiplardan sonra dizinin eski samimiyetini ve sicakligini yakalayamayacagini düsünmüs olmalilar ki ,neredeyse Temmuz ayinin sonlarina kadar bana dizinin gelecegiyle ilgili en ufak bir ipucu verilmedi. demiş, bizde inandık :img-haha: çıkıpda soramamışmı "sezonun son bölümünde kocaman harflerle devam edecek yazdınızda neden hala benimle oturup bu konuyu konuşmuyorsunuz" diye, buda gösteriyorki komedi karşılıklı olarak oynanmış.

- Sanirim hakli olarak kafalarinda soru isaretleri vardi.Zira geçen sezon senaryonun artik tikanmis olmasi gibi teknik sikintilar nedeniyle rating açisindan bir miktar kan kaybetmistik. demiş, reyting açısından kaybedilen hiçbirşey yoktu dizi en kötü bölümlerinde bile iyi reyting alıyordu, bizde burda şaşırıp kalıyorduk, senaryonun tıkakınıp tıkanmadığını bilemem ama çok kötü yazıldığını gayet iyi biliyorum, isteseler oturup düzeltebilirlerdi, biz tepkimizi ortaya koyarken bu diziyi yayından kaldırın demedik sadece senaryoyu düzeltin dedik.

İki tarafta çıkarına göre davrandı, Med yapım aşk oyununu nereye koyacağını bilemedi, ellerindeki diziyi yeterince sömürmüşlerdi, artık fazla bir getirisi olmazdı, dizinin yeni sezonda nasıl reyting alacağınıda hesap edemiyorlardı, neticede hikaye tükenmişti, bu durumda işi rölantiden almak en iyisi olurdu, Keremcemin söylediği benimle görüşmediler sözü buraya gelir... Bu durum Keremceminde işine fazlasıyla geldi, gökte ararken yerde bulmuş gibi oldu, zaten oynamak istemiyordu, oda sesizce bekleyen taraflardan biri oldu ve zamanı gelincede hadi bana eyvallah dedi, biz ise ekranda yazan o kocaman palavraya aldanarak rezalette son perdeyi hep beraber izlemiş olduk.

Ortada ne Aşk Oyunu var,
Ne de bu oyunun baş aktörü Keremcem var..
Kendimizi kandırmayalım..

Hepimize GEÇMİŞ OLSUN...
darısı diğer dizilerdeki hayalkırıklıklarının başına.

Günün sözü: Gelin bir de tersini düsünelim.Diziye devam ederek albüm yapamadigimi yada içime sinmeyecek bir albüm yaptigimi.

Günün cevabı: Madem albüm yapmak senin için bu kadar önemliydi kardeşim o zaman dizi yapmasaydın, kendini insanlara bu diziyle sevdirmeseydin, bizide böyle keyfine göre kullanmasaydın...

didou_didem
Anlayamadığım şey Keremcem uğruna Gönen Bozbey,Kuzey Vargın,Belit Özükan niye harcandı.
Sarp ölür aradan zaman atlar Ekin ile torunları için yine görüşmeye devam edebilirlerdi.Ne bileyim Yelda Ekin'le iyi dost olabilir bu sırada Hakan'a aşık olabilirdi.
Hayır hadi Sarp'ı bir şekilde öldüreceksiniz anladıkta şimdi aileyi topluca öbür tarafamı götüreceksiniz anlayabilmiş değilim.Ya da ailecek ikinci memleketleri İsviçre'ye mi göç edecekler Sarp öldükten sonra bunlar.Aklıma başka bir şey gelmiyor yani.
Alın bir soru daha Kurti ne olacak.Teksoy ailesi yoksa Teksoy Holding'te yoktur.
O nerede çalışacak.
Düşün düşün ..........

evet yaa Kurti ne olacak???bende diyordum torunları falan var görüşürler ama baksanıza çıkmışlar..off off...

tugce92
25-08-06, 14:05
belki benim buraya yazacağım en son şey belki hepiniz kızacaksınız ama ben yinede yazıyorum sizin dediğiniz gibi herkez buraya yorumunu yapabilir dimi ???

arklar bence bu açıklama herşeyi anlatio diziden bülent abi bile ayrılmış ben artık bişi diyemiyorum bu kadar kişi ayrıldıktan sonra hala neyi savunabilirim ki zaten...açıklamada çok güzel bi nedeni var bence KEREMCEM her zaman dediği gibi ve bunu hepimiz biliyoruz ki her zaman ben müzisyenim demeyi tercih etti ve bi başrol oyuncusuna nie bi açıklama yapılmamış hiç anlamış değilim ... bence bu süper bi açıklama olmuş anlayan çok iyi anlamıştır...amacım kavga çıkarmak asla diğil ama şunu belirtim ki bende bişiler söylemek istediğim için yazdım yazmasamda olurdu herkes benim nasıl düşündüğümü bilio zaten ;)

sermin90
25-08-06, 14:06

sana bastan sona kadar hak veriyorum. ben keremcemi hic tanimazdim. hic kanallarda kliplerini felan gördügümüde hatirlamiyorum. ben yazin tatilde degildim evdeydim ve canm cok sikiliyordu. ask oyunu baslayinca ona baktim ve cok hosuma gitti. orda keremcemi tanidim. bende keremcemi desteklemiycem artik. ben onu oyuncu olarak tanidim. oda kendini oyuncu olarak tanitti ve sonradan sarkici oldugu ortaya cikti. herkes onu yani cogu kisi onu dizide tanidi ve sonra müziklerini dinlemeye basladi eminim ki. aynen benim gibi. simdi meshur oldugu seyi birakip sadece sarkici olacagim diyor. binevi diziyi kullandi , sonra istedigi yere ulasinca hekres kendi yoluna. cok igrenc birsey bence. hic ekibi bizi ask oyunu hayranlari düsünmedi.
bu arada yasemin ergene ne zaman böyle bir aciklamada bulundu, adi ask oyunu ama hersey degisti yeni bir projeymis gibi diye?

sermin90
25-08-06, 14:10
sarp ölücekmi yoksa yerine baskasimi gelecek?
sinan babasinin kim oldugunu bilmeden ölürse ve ekin hakanla birlesirse sinanda onu babasi olarak görürüse.
yasemin ergene bir röportajinda simdi üclü bir ask yasancak demisti. yani hakan ona asik olacakti dizide. simdi belkide sarp aradan cekildi ve hakan girdi.
eger keremcem oynamiyorsa bile bence sarp ölmemeli. bence bu dizi ayni aliye gibi basladiktan bir kac bölüm sonra bitmesi lazim. hersey karisik ve düzensiz oldu. bari bir kac bölüm sonra bitseydi. keremcemde biraz daha dayansaydi. hersey yoluna girerdi. hem tadinda hemde oyuncular degismeden.
bu arada gürgn öz neden ayrildi?
serdar ve bülentin ayriliklarinida ilk defa duydum.

kerocummm
25-08-06, 14:12
yazdiklarimiz hakaret deyil sitem (hakaret agiza alinamiyacak sozlerle olur )amma biz sadece neden birakdi diye tartisiyoruz ayrica bir az dusunseniz sizde ayni seleri yazarsiniz aminim cunku bu kadar gelmisken her hangi bir oyuncu birakmiyor diziyi sakince ayriliyor.ya oluyorlar ya askere gidiyorlar ya da baska ulkeye calismayla sadece rolunu deyisen bas rolcu deyilde 3 4 pilandaki oyuncular oluyor bu da normaldir
amacım tartısma baslatmak diil ama bi kac gndr yorumlarınızı okuyorum krmcemi çok agır elestiriyosunuz bnde bu klibi izledim we cok hosuma gitti burayada koydum ayrıca biz krmcm hayranlarına zombi demişsiniz peki bu hakaret diilmi?tekrar sölüyorum amacım kesinlikle tartısma baslatmak diil lütfen yanlıs anlamaın...

tkberlin
25-08-06, 14:14
Sen ol canım. Aman peşini bırakma. Bırakırsan kaybolursun filan alimallah. Sonra ne yapar Keremcem sensiz. Yaşayamaz sensiz fiklan Keremcem belki.
Bu arada çocuğum senin ne işin var bu sitede? Gitsene sevgilinin sitesine. Seni orada göremezse üzülür. Özlemiştir!

Inanmıyorum ya 14 yaşında çocuklardan azar işitiyoruz Keremcem yüzünden.
Gittikçe daha çok sinirleniyorum Keremcem'e taze ve genç beyinleri de yıkamış baksanıza...

Hepimiz olgun olsak ,zaten böyle seyler olmaz.alt üst bir dizi yani....

ekin.sarp
25-08-06, 14:17
Canımm bitanemm keremcem bu değildi biz bu keremcemi sevmedik ki biz gecen yıl haziran temmuz ağusots eylül yani ilk keremcemi sevdik ve bugun bu yzılanlara inanmak içten değil insan çıldırır yaa mümkün müdür bu para için arklarını bu hale sokması zorda bırakması kaç kişi işsiz kaldı onu da açıklayacam size yakın zaman da bunu bir hazmedin sinsin içinize hoş sanmıyorum ama yani şok içindeyim şoook para işin içine girdimi tutamam kendimi para herşey değildir 1 yıldır arkadaşlık kurdun sen o sette yedin içtin derdini sorununu paylaştın en yakın arkını ortada bıraktın kız nasıl toparlkayacağını şaşırdı dizi tutmassa yaseminin halini düşünün ekibin hali,ni düşünün emekleri hiçe sayılarak şöyle koca bir manşet patlayaca KEREMCEM GİTTİ AŞK OYUNU BİTTİ bunu ekip naısl hazmeder haketmeyen insanlar üzülürken hakeden para sayacak iş mi bu yaa ne biçim adalet bu..
...

Nalancım mesajını okuyunca ben de senin gibi şoke oldum.sözlerim kesinlikle sana değildi.sana böyle bir şey söylemem mümkün değil.bize her konuda yardım edip bilgilendiriyorsun.yaptığın iyilikler o kadar çok ki...en son verdiğin forum linki sayesinde yaseminin forumuna üye olabildim mesela...yoksa giriş yapamadığım için kaç kere daha deneyecektim kimbilir:)sanırım keremcem için dediğimi anlamışsın ama ben yine de açıklık getirmek istiyorum.önceki mesajımda şaşırmamızın daha devam edeceğini söylemenin nedeni yukarıdaki mesajındaki koyu renkle belittiğim yerlerdir.mesajını okur okumaz hemen yazmak istediğim için sonraki sayfaları çok okuyamadım ama sanırım teksoy ailesi olmayacak bundan sonra.başkalarının ekmeğiyle oynamasaydı bari...gerçekten yazık...hazmademiyorum bir türlü...

asli19
hepiniz dizi icin ölmüssünüz yahu alt üst bi dizi... simdi ordaki ekmek parasi icin calisanlarda var olsun keremcemde sonunda ekmek parasi icin calisio albüm yapio yeter artik su satismalar dizi bitdi diye dünya yikilmio ey canlarim

dizidizidiziler

Keremcem dizinin akıbeti belli değil bunu biliyor madem neden her programda konserde devam edeceğim diye bas bas bağırdı ayrıca diziznin akıbeti bu hafta mı belli oldu da oynamama kararı aldı gecen hafta zira kendsii devam edeceğim diye bir konserinde söyleniyorduda...Madem öyle ta başından belliydi neden bu adam gecen haftaya kadar evet oynayacağım diye bağrındı apmayın arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama bunları yutacak kadar da saf değilim...ediyorum.."DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR""
Nalancığım çoook haklısın. Keremcem'in o uydurma mesajını ancak işte onun 12-18 yaş arası hayranları yer.. Bizden geçmiş böyle şeyler. Çok devam etmek istiyormuş gibi yazmış diziye sonra efendim çakışmış da albümle. Kendisi yazmış mesajı demiş ki eylül ekim 2006 albüm çalışmaları demişti Aykut babam, eeee o zaman belliymiş diziyle çakışacağı. Durumu MEDYAPIM'a anlatıp, Haziran sonuna kadar 2 bölüm daha çekselermiş de diziye final yapsalarmış ya.
Ne diye beklemiş Ağustos'un 21'ine kadar diziye devam etmeyeceğini söylemek için. Madem devam etmeyecek tüm konserlerinde niye devam edeceğim diziye demiş.
Sanırsam birkaç aklı başında hayranı kaldıysa onların da sinirlenip gazabına uğramamak için açıklamamış diziden ayrıldığını konserlerinde...

Son olarak:Keremcem'in mesajından alıntıya yanıt vereceğim.

Benim sizinle iliskim müzikle basladi , Ask Oyunu’yla gelisti evet , ama artik yasadigimiz seylerin bu projelerden bagimsiz ve onlarin çok üzerinde olduguna inaniyorum.Siz artik benim bir parçam oldunuz, bir yerde gözgöze geldigimizde bunu anlayabiliyor ve hissedebiliyorum. Ben sizinle umuyorum uzun bir yolculuga çiktim ve bu yolda birçok duragimiz olacak.
Ben ummuyorum uzun bir yolculuğua çıktığınızı.. Zira böyle kararlarla sanırım müzik/dizi yaşamın pek bir kısa olacak...

**ASKOYUNU**
25-08-06, 14:19
Arkadaslar merhaba...

Belki benim yorum yapmami istemiyeceksiniz, cunku benim fikirlerime saygi duymayanlar olyor bazen.....

Sunu soylemek isterim....herkez nedense keremcem'in ustune cok ama cok gitti...fakat sadece o degil dizi birakan....evet keremcemdeki tek yanlis sey bencede bunu cok gec aciklamis olmasi.....benim anlamadigim ise herkezein bu forumda Ask oyununu eskisi gibi seyretmediklerini soyleyip soyleyip....eski gunleri yani ilk bolumleri cok ozledikli felan soyleyenler....simdi gelip Ask oyununu sonuna kadar destekliyoruz iste cok guzel olacak felan diyor...

oysa Ask oyununu bitirseler cok dah iyi olur bunu hepimizde biliyoruz.....
Cunku ne konu eski konu... (zengin cocuk - fakir kiz ) nede oyuncular eski oyuncular....bunlardan en onemliside Keremcem ve Gurgen Oz.......

Bende sizler gibi izleyip neler olacagini merak etmekteyim, ama sunuda soyeleyeyimmm eskisi gibi olmayacak hic bir sey...

sevgiler, saygilar,
**ASKOYUNU**

sermin90
25-08-06, 14:21
Arkadaşlar Merhaba,

şak diye Keremcemin yaptığı bu açıklamanın üzerine geldim, nedense gülümseyerek okudum. İnanmadığımdan olabilir mi sizce?

Çok tuhaf bir oyunun ortasında kalmışız, çıkar çatışması, polemik, sağ gösterip sol vurma, saman altından su yürütme, bekle gör politikası uygulama ve benzeri her türlü hıyanetin ortasında gayet masum bir şekilde " neler oluyor anlatında bizde bilelim" diye günlerdir yazıp durmuşuz. Açıklama nihayet geldi, ama biz bu dillerden anlamayız. benim yukardaki satırlardan çıkarımım, Sezon sonunda kocaman harflerle yazdıkları "Dizimiz seneyede devam edecektir" palavrasını iki tarafında bize bir güzel yutturduğudur.

Keremcemin açıklaması onu aklamadı dahada karaladı, ama piyasada işler böyle yürür, hele bu gösteri dünyasında olan bitene bizim aklımız hiç ermez, tuhaf insanlardır bunlar, toplasak 7-8 kanalı geçmeyen yayın kuruluşu arasında sözüm ona proje dedikleri böyle uyduruk şeyleri bize kaliteli dizi diye yuttururlar, allı pullu reklamlarla izleyin, seyredin bundan iyisini bulamazsınız derler, ilk 5-6 bölümü çok iyi yazarlar ardından ağa düşmemizi beklerler, biz ağa düştükten sonra iş bitmiştir, diziyi oyuncak gibi eğer bükerler, reklam veren firmaların isteğine veya karşısındaki rakip dizinin gidişatına göre her türlü saçmalığı senaryo diye yazarlar, dizi dizi olmaktan çoktan çıkmış ticari bir malzemeye dönüşmüştür. Herkes alacağı paraya bakar, Yapımcısı ne yaptığını umursamaz, kanal gelen reklam getirisne bakar oda hiçbirşeyi umursamaz, yönetmen bile bu sayfalarda açıkladığı gibi ne çektiğini bilir, nede zahmet edip izler, biz ise ekran başında iyi başlayan bir dizinin nasıl suyunun çıkarıldığını izleriz, ve sevdiğimiz diziye birtek biz sahip çıkarız, tıpkı bu sayfalarda olduğu gibi, yazık değilmi? ve hatta komik. Son perdede oynandı ve bitti, ben bu filmi daha önce de görmüştüm...

Keremcem efendi; -Yapimci sirket yetkilileri bu kayiplardan sonra dizinin eski samimiyetini ve sicakligini yakalayamayacagini düsünmüs olmalilar ki ,neredeyse Temmuz ayinin sonlarina kadar bana dizinin gelecegiyle ilgili en ufak bir ipucu verilmedi. demiş, bizde inandık :img-haha: çıkıpda soramamışmı "sezonun son bölümünde kocaman harflerle devam edecek yazdınızda neden hala benimle oturup bu konuyu konuşmuyorsunuz" diye, buda gösteriyorki komedi karşılıklı olarak oynanmış.

- Sanirim hakli olarak kafalarinda soru isaretleri vardi.Zira geçen sezon senaryonun artik tikanmis olmasi gibi teknik sikintilar nedeniyle rating açisindan bir miktar kan kaybetmistik. demiş, reyting açısından kaybedilen hiçbirşey yoktu dizi en kötü bölümlerinde bile iyi reyting alıyordu, bizde burda şaşırıp kalıyorduk, senaryonun tıkakınıp tıkanmadığını bilemem ama çok kötü yazıldığını gayet iyi biliyorum, isteseler oturup düzeltebilirlerdi, biz tepkimizi ortaya koyarken bu diziyi yayından kaldırın demedik sadece senaryoyu düzeltin dedik.

İki tarafta çıkarına göre davrandı, Med yapım aşk oyununu nereye koyacağını bilemedi, ellerindeki diziyi yeterince sömürmüşlerdi, artık fazla bir getirisi olmazdı, dizinin yeni sezonda nasıl reyting alacağınıda hesap edemiyorlardı, neticede hikaye tükenmişti, bu durumda işi rölantiden almak en iyisi olurdu, Keremcemin söylediği benimle görüşmediler sözü buraya gelir... Bu durum Keremceminde işine fazlasıyla geldi, gökte ararken yerde bulmuş gibi oldu, zaten oynamak istemiyordu, oda sesizce bekleyen taraflardan biri oldu ve zamanı gelincede hadi bana eyvallah dedi, biz ise ekranda yazan o kocaman palavraya aldanarak rezalette son perdeyi hep beraber izlemiş olduk.

Ortada ne Aşk Oyunu var,

Hepimize GEÇMİŞ OLSUN...

Günün sözü: Gelin bir de tersini düsünelim.Diziye devam ederek albüm yapamadigimi yada içime sinmeyecek bir albüm yaptigimi.

Günün cevabı: Madem albüm yapmak senin için bu kadar önemliydi kardeşim o zaman dizi yapmasaydın, kendini insanlara bu diziyle sevdirmeseydin, bizide böyle keyfine göre kullanmasaydın...

söylemek istediklerime tercüman oldun kardes sagol. ilk harfinden son harfine kadar arkandayim. aynen senin gibi düsünüyorum. hele son yazdigin soruyla cevap anlatmak istedigimdi. kendini diziyle meshur etti simdide istedigi yere gelince hadi bana eyvallah dedi. bu kadar iyi anlatamazdim. tesekkürler.
keremcem artik bendende destek alamaz ve en sevidigim ikinci dizimi yani ask oyunu izleyecegim. benim orda keremcemdende cok sevdigim yaseminim var, ayrica bu dizinin civiginin cikip cikmadigini biz karar veririz. seyirciler.

*burçak*
25-08-06, 14:22
Arkadaslar merhaba...

Belki benim yorum yapmami istemiyeceksiniz, cunku benim fikirlerime saygi duymayanlar olyor bazen.....

Sunu soylemek isterim....herkez nedense keremcem'in ustune cok ama cok gitti...fakat sadece o degil dizi birakan....evet keremcemdeki tek yanlis sey bencede bunu cok gec aciklamis olmasi.....benim anlamadigim ise herkezein bu forumda Ask oyununu eskisi gibi seyretmediklerini soyleyip soyleyip....eski gunleri yani ilk bolumleri cok ozledikli felan soyleyenler....simdi gelip Ask oyununu sonuna kadar destekliyoruz iste cok guzel olacak felan diyor...

oysa Ask oyununu bitirseler cok dah iyi olur bunu hepimizde biliyoruz.....
Cunku ne konu eski konu... (zengin cocuk - fakir kiz ) nede oyuncular eski oyuncular....bunlardan en onemliside Keremcem ve Gurgen Oz.......

Bende sizler gibi izleyip neler olacagini merak etmekteyim, ama sunuda soyeleyeyimmm eskisi gibi olmayacak hic bir sey...

sevgiler, saygilar,
**ASKOYUNU**
senin görüşüne bişi diyemem ama hani dizi yeni hali tutmaz d,yosun ya ne malum belki tutucak yani bunu bilemiyiz ben şunu diyim sadece ummadık taş baş yararmış

**ASKOYUNU**
25-08-06, 14:25
Ben tutmaz demedimki....sadece dizinin eskisi gibi olmayacagini dusundugumu soyledim...ve galiba bunu soylemem kadarda normal bir sey yok!!!!
bunlarin sebebleride acik acik ortada iste....

Konusunu degismistir herhalde simdi...???

Sevgiler, saygilar, **ASKOYUNU**

britneysinem
25-08-06, 14:25
nalan abla çok güzel yazmışsın valla tek kelimeyle katılıyorum ama teksoy ailesinin çıkmasına çok üzüldüm valla o kadar kişi bir insan kendini bilmez bir kişi yüzünden ekmek paralarından oluyorlar çok saçma çıkarken hiç bunu düşünmeden yapıyor böle bir işi

ceyda deniz
25-08-06, 14:27
2 saattir dün kaldığım yerden herkezin yazdıklarını okumaya çalışıyorum bakıyorum keremcem bey bey demeye dilim varmıyor ama neyse tahmin ettiğimiz şeyleri yazmış tabi bizde koyun sürüsüyüz oda liderimiz bizde peşinden gideriz yok canım okurken çok güldüm ya hep başkarını suçlamış yok çalışmaları varmiş yok yapım şirketi devam edeceğimizi bildirmedi vs vs vs
yani klasik şeyler söylemişallah aşkına biz çocukmuyuz bunlara inanalım keremcemcim yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle canım yolun açık olsun bizim senle işimiz olmaz artık canım.

bu arada çok üzüldüm ya teksoy ailesi üyeleride işsiz kaldı keremcem yüzünden yazık oldu emeklerine.çok yazık oldu bence rüya olarak yapabilirler teksoylarda yoksa bambaşka bir hikaye olacak demiş nalan arkadaşımız ne olursa olsun yasemin olduğu sürece çok güzel bir dizi olacağına inanıyorum ve inşallah reytingleri okadar yüksek olurki keremcem beyde bin pişman olurda ah ben ne yaptım der.neyse yeni dizimiz yeni konularıyla hepimize hayırlı olsun arkadaşlar belki dizimiz okadar sevilirki yeni konularıyla dört ay değilde bütün sezon sürer çünkü aşk oyunuda yaz dizisi diye başlamıştı

ekinnnnsarppppp
25-08-06, 14:32
Arkadaşlar siteye 1 gün aradan sonra tekrar girdim ve keremcemin açıklamasını okudum hemen...Geç de olsa yapmış açıklamasını...
Şimdi söyleyeceklerime tepki gösterecekler olabilir ama ben düşüncelerimi yine de yazacağım.
Keremcemin yaptığı açıklama bana çok yapmacık geldi açıkçası. Osman yağmurdereliyle anlaşmamış olabilir ama yine de sözünde durmadı keremcem. Çünkü tatil boyunca her zaman söylediği şey dizinin devam edeceği oldu.(kendisiyle beraber) Şimdi nasıl "Ancak bu arada çekim programi,senaryonun seyri ve hatta dizinin devam edip etmeyecegi gibi belirsizlikler yapimci firma tarafindan yapilacak bir açiklama ile giderilmemisti. " böyle söyleyebiliyorki...
Ya yaz boyunca söylediklerinde ya da yaptığı açıklamada yanlışlar var. Çünkü bi dediği bi dediğini tutmuyor.
Ayrıca bu arkadaş çekimlerin başlayacağından 2 hafta ve hatta belki de daha fazla zaman önceden biliyordu çekimlerin başlayacağını. O zaman niye diziden ayrılacağını 4 gün önce söyledi. Burdada bir çelişki var.
Yok üzülüyorum,yok ayri kaldigimiz zaman içinde tekrar Ask Oyunu dizisiyle sizin karsinizda olmanin özlemini çekmekteydim. gibi cümleler de hayranları teselli amacıyla yazılmış cümleler. Bana hiçbiri inandırıcı gelmedi.
Demekki açıklamayı geciktirmesinin sebebi acaba ne söylesem de kendimi kurtarsam düşüncesi imiş.
Diziye devam etme zorunluluğu tabiki de yok ama ayrılmayı da usülünce yapması gerekirdi. Çekimlere dört gün kala böyle bişey olmamalı...

öyküm
25-08-06, 14:42
Arkadaşlar Merhaba,

Ortada ne Aşk Oyunu var,

Hepimize GEÇMİŞ OLSUN...

Merhaba Herkese...
Çalıkuşum gelmiş...Hoşgeldin Ablacım.Tamda zamanında geldin hakkaten.Eğer bir kaç gün önce gelseydin kafayı yeme durumun vardı.Ne oluyor?Ayrılıyor mu?Hadi canım yapmaz öyle şey falan da filan...Çok ta güzel yapmışsın yine yorumunu.Ben dün de söyledim,yine söylüyorum.Zaten çok farklı bir açıklama beklemiyordum.Yine beni anlayın,herşey sizin için ana fikri altında bir yazı...Aferim güzel yazmış,yazmış taaa biz inanacak mıyız?Onu düşünmemiş düşünceli aktörümüz...Şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam...Neden olduğunu bilmiyorum.Belki kendime sinirliyim belki Keremcem'e ama sinirli olduğum kesin.
Hayır senin bu albümünün bu zamanlar çıkacağı zaten belliydi.O zaman sanane dizinin devam edip etmeyeceğinden.Son bölüm deki;"Arkadaş ben yeni albüm çıkarıyorum,bir dahaki sezon yokum aranızda.Senaryonuzu,ekibinizi ona göre hazırlayın,benden bu kadar" de.Ama olur mu?Ne gereği var?Herkes işini en baştan hazırlar nasıl olsa.
Son sözüm...Şu hayatta kimse ne geldiği yeri biliyor,ne de ne olacağını düşünüyor...Bakalım,hep beraber göreceğiz Keremcem Bey...

allbyme
25-08-06, 14:45
2 saattir dün kaldığım yerden herkezin yazdıklarını okumaya çalışıyorum bakıyorum keremcem bey bey demeye dilim varmıyor ama neyse tahmin ettiğimiz şeyleri yazmış tabi bizde koyun sürüsüyüz oda liderimiz bizde peşinden gideriz yok canım okurken çok güldüm ya hep başkarını suçlamış yok çalışmaları varmiş yok yapım şirketi devam edeceğimizi bildirmedi vs vs vs
yani klasik şeyler söylemişallah aşkına biz çocukmuyuz bunlara inanalım keremcemcim yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle canım yolun açık olsun bizim senle işimiz olmaz artık canım.

bu arada çok üzüldüm ya teksoy ailesi üyeleride işsiz kaldı keremcem yüzünden yazık oldu emeklerine.çok yazık oldu bence rüya olarak yapabilirler teksoylarda yoksa bambaşka bir hikaye olacak demiş nalan arkadaşımız ne olursa olsun yasemin olduğu sürece çok güzel bir dizi olacağına inanıyorum ve inşallah reytingleri okadar yüksek olurki keremcem beyde bin pişman olurda ah ben ne yaptım der.neyse yeni dizimiz yeni konularıyla hepimize hayırlı olsun arkadaşlar belki dizimiz okadar sevilirki yeni konularıyla dört ay değilde bütün sezon sürer çünkü aşk oyunuda yaz dizisi diye başlamıştı
2.paragrafını okurken aklıma eski günler geldi.aynı sözleri yasemin içinde söylüyoduk burda yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle yasemin diye.o yasso yüzündende çok kafa patlattık bu forumda.iki lafımızın başı bunu söylemek olmuşdu hatırlarsanız.bak yine hatırladım eski bölümleri off off...

teomanresat
25-08-06, 15:04
Evet artık olan olmuştur.Bundan sonrası için dizi nasıl devam edebilir diye yorumlar yapalım.Artık keremcem efendiyle ilgilide konuşmayalım,İyide konuşulsa kötüde konuşulsa adı geçiyor ve gündemde kalmayı başarıyor.Evet artık diziyle alakası kalmamıştır.Onun sayesinde de başkalarınında ilgisi kalmamıştır.Şimdi bu durumda tamam sarpı ve İsmet beyi öldürecekler.Ama Serkan,Feryal hanım,yelda,Orhan Bey ne olacak.Topluca bir uçak kazasında yoksa trafik kazasında mı ölecekler.Yani bu insanları nasıl bir anda diziden çıkaracaklar.Bence bu olanları Ekinin rüyası olarak göstermeleri daha mantıklı.Hani ilk bölümde İsmet bey Hastanede kalp krizi geçirdiği için yatıyordu,ev ipotek altındaydı ya işte aşk oyunuda böyle başlamıştı.Tamam yine o zamandan başlasınlar yani ilk bölümden Ekinin hastaneden geldikten sonra sarpla karşılaşmasından ve teklif edilen aşk oyunundan sahneler göstersinler.Ekin bunun etkisinde çok kalmış olsun ve gece uykuya daldığında bu rüyayı görmüş olsun.Bunlar rüya olsun.Bir arkadaşımız böyle yazmıştı da başka arkadaşlarımızda feryal hanımiorhan bey,yelda ne olacak demişti.Şimdi onlarında çıktığına göre Sarp tarafından kimse kalmıyor.Birtek Berna ve Sinan.Onlarıda başka şekilde Ekinin hayatına dahil edebilirler.Bana göre en mantıklı bu geliyor.Böyle Sarpta sarpla birlikte Keremcemde rüya olmuş olur.

ekinnnnsarppppp
25-08-06, 15:10
Teoman abi çok haklısın, böyle bir mantıksızlık yapmazlar umarım. Hadi sarpın ailesini çıkarmasınlar diziden, o zaman da sarpın ölmesi çok büyük bir mantıksızlık olur...
O yüzden tek çare senin söylediğin, çünkü başka türlü ısınamaz insanlar yeni karaktere. En makul çözüm bu. Ama bunu senaristlerin anlamasına kalıyor iş ne yazıkki...Ben onların bu makul çöüzümü çok kısa zamanda bulabileceklerinden şüpheliyim açıkçası...

pingu
25-08-06, 15:11
bence feryal hanımın ve orhan beyin çıkmasına hiç gerek yok bişekilde azda olsa rolleri olmalıdır dizide.ve zaten sezon sonunda hakan aşık olmaya başlamıştı ekine işte hakan ve ekin arasında aşk başlar yine tabiki engeller olacaktır yeni birileri girecektir diziye.bekleyip göreceğiz.sarp ise bilmiyorum bişekilde öldü diye arradan zaman geçmiş biçimde göstercekler.bide şu var sarpı başaka biri oynayacak ved dizi kaldığı yerden konu değişmeden devam edecek

bluenight
25-08-06, 15:15
Valla son aldığım tüyolara göre ilk bölümleri gibi başlayacakmış hehe sanırım dediğinize yaklaşıo olabilir bende merake diyorum açıkcası :)

*{LOLLY}*
25-08-06, 15:17
merhaba arkadaşlarım,
keremcemin "geç kalınmış" açıklamasını okudum.tıpkı çalıkuşu ve diğer birçok arkadaşım gibi bana da samimi gelmedi.çok yapmacıktı.neyse... dizinin kan kaybettiğini biz burdan bas bas bağırdık haykırdık. onlarsa bizi dikkate bile almadılar. değerli arkadaşlarım burada onların yazdığından çok daha özenle ve mantık çerçevesi içerisinde yazdılar. onlar bu diziye sahip çıkmadıkça biz yüklendik biz kanatlarımız altına aldık. belki düzelir diye... ama görüyorum ki bu saatten sonra hiçbir şey düzelmez.

hepimize geçmiş olsun.. benim için aşk oyunu bitmiştir. artık izleyeceğimi de sanmıyorum. eğer bize hakedilen saygı gösterilseydi dizimize sahiip çıkılsaydı hiç şüpheniz olmasın ilk başta ben de bu diziye tam desteğimi esirgemezdim. ama nafile... o nedenle artık sizinle burada buluşabileceğimi sanmıyorum. ama sırf bu güzel ortam için arada uğrarım;) artık aşk oyunu benim dizim değil. beni, en sıkı aşk oyunu fanlarını bu hale getirenlerin ellerini tek tek sıkıyorum..

hiç değiştirmem dediğim imzamı bile değiştirdim. çünkü kendimi kandırılmış, aldatılmış hissediyorum. aylardır boşuna boşuna kafa patlattık onlar için.. aşk oyunun geçen sene bu zamanlardaki bölümlerini hatırlayacağım sadece.. aynı onların da yaptığı gibi. çünkü onlar da ilk zamanlarda bu diziye gereken önemi veriyorlardı.

Hoşçakal Aşk Oyunu!!!

yaren-ekin
25-08-06, 15:21
Valla son aldığım tüyolara göre ilk bölümleri gibi başlayacakmış hehe sanırım dediğinize yaklaşıo olabilir bende merake diyorum açıkcası :)
bu güzel ve çok hoş olan tüyo için sana tşk ederim nalan demekki çok güzel bölümler bizi bekliyor bundan ancak bunu çıkarıyorum çünkü(eminim çok güzel bir dizi olucak)

eenoldu
25-08-06, 15:21
aaaa valla mı yav şu çekimler başlasa bir an önce de sen de bize kesin bilgiler versen cidden o şekilde yapılması daha iyi yoksa nasıl toparlayacaklar

*duygu*
25-08-06, 15:22
Ben artık dizinin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.Bunda doğruluk payı tabiki var bildiğimiz Aşk oyunu olmayacak.Her ne olursa olsun diziyi izlemeye devam edeceğiz.Bazı arkadaşlar ise inat için izleyeceğimizi söylemişler,hayır biz Yasemin için izleyeceğiz,o ekip için izleyeceğiz.Keremcemin hiçbir şeyi için değil,inadı için de değil...Varsın onlar izlemesin,kendileri bilirler.

teomanresat
25-08-06, 15:28
Demek nalan ilk bölümlerdeki gibi başlayacak.Yaklaşıyormuyuz nedir.Eminmki güzel ve bir okadarda samimi bir başlangıç olacak.Ben inat için değil tüm ekibe ve Yasemine değer verdiğim için izleyeceğim.

ekinnnnsarppppp
25-08-06, 15:30

Nalan getirdiğin bu tüyoyla beni ne kadar sevindirdiğinin bilemezsin.Şu anda çok mutluyum.:img-grin2 Sarpın ailesini oynayan oyuncular gidiyo diye üzülmüştüm.
Eğer dediğimiz gibi olursa bence eskisinden daha yüksek rating alır dizimiz.Ve inadına değil, büyük bir zevkle izleriz aşk oyununu.20 eylülü iple çekiyorum valla...:img-grin2

dracula3000
25-08-06, 15:31
harfiyen katılıorum sana duygu bu diziii sadece yasemin içinde izlenir.keremcem artık umrumda ble değil.:img-nyam:

_hülya_keremcem
25-08-06, 15:31
Ben artık dizinin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum.Bunda doğruluk payı tabiki var bildiğimiz Aşk oyunu olmayacak.Her ne olursa olsun diziyi izlemeye devam edeceğiz.Bazı arkadaşlar ise inat için izleyeceğimizi söylemişler,hayır biz Yasemin için izleyeceğiz,o ekip için izleyeceğiz.Keremcemin hiçbir şeyi için değil,inadı için de değil...Varsın onlar izlemesin,kendileri bilirler.
aynen duygu sana katılıyorumm dizi eskisi gibi olmaycakk bu kesin kimse ayrılmadan önce dizi senaryosu değişmişken bile eskisi gibi değil diyoduk şimdi kesin eskisi gibi olmayacak kero yok gürgen yok mehmet akan yokk ama ben yasemin ergene için aşk oyunu ekibi için izleyeceğimmm ama eskisi gibi olmayacağınada biliyorum ayrıca biz inat için de seyretmiyoruz yaseminimiz için seyredeceğiz o bizim için önemlii....

*burçak*
25-08-06, 15:32
Nalan getirdiğin bu tüyoyla beni ne kadar sevindirdiğinin bilemezsin.Şu anda çok mutluyum.:img-grin2 Sarpın ailesini oynayan oyuncular gidiyo diye üzülmüştüm.
Eğer dediğimiz gibi olursa bence eskisinden daha yüksek rating alır dizimiz.Ve inadına değil, büyük bir zevkle izleriz aşk oyununu.20 eylülü iple çekiyorum valla...:img-grin2
evet sana katılıyorum canım daha güzel olcak dizimiz bide anlamadığım neden 20 eylül o gün mü yayınlancak

MAKEDONYALI
25-08-06, 15:33
YAAA BEN FORUMA YENI GIRDIM VE KEREMCEMIN YAZISINI GÖRDÜM FAKAT YORUMLARI OKUYAMADIM NE YANI SARPIN AILESI DIZIDEN AYRILACAK MI?

*duygu*
25-08-06, 15:34
aynen duygu sana katılıyorumm dizi eskisi gibi olmaycakk bu kesin kimse ayrılmadan önce dizi senaryosu değişmişken bile eskisi gibi değil diyoduk şimdi kesin eskisi gibi olmayacak kero yok gürgen yok mehmet akan yokk ama ben yasemin ergene için aşk oyunu ekibi için izleyeceğimmm ama eskisi gibi olmayacağınada biliyorum ayrıca biz inat için de seyretmiyoruz yaseminimiz için seyredeceğiz o bizim için önemlii....
Her şeye rağmen yeni bir Aşk Oyunu oynayacağız diyorum ben....Aşk oyunu yeniden başlıyor.Yeni oyuncular,yeni senaryo....Kıskananlar çatlasın ne diyeyim:img-kiss:

ekin.sarp
25-08-06, 15:35
Teoman abi senin yazdıklarından sonra benim de aklıma bir şeyler geldi.şimdi Nalanın verdiği yeni tüyoyu okuduktan sonra olabilirliği daha da arttı sanki:)
senaryonun nasıl olabileceğini düşünüp duruyorum günlerdir.çıkamıyorum işin içinden.ama en mantıklısı yaşananların rüya olması galiba.en başa dönecek olursak şöyle bir şeyler de olabilir:ekinin rüyasından sonra ismet amca hastanedeyken kalbine yenik düşer.yurdaer okurun diziye devam etme ihtimali varsa ekini hastanede teselli eden doktor olur.ekin onu daha önce rüyasında gördüğü için bu işe bir anlam veremez.doktorun ekini teselli çabası iki tarafta da kısa sürede farklı duygular beslenmesine yol açar.böylece olaylar gelişmeye başlar.yurdaer okurun devam etmemesi halinde bu kişi ya bir doktor olur ya da bir başkası olur.ama sonuç olarak farklı bir oyun girer işin içine.hem böylece teksoy ailesini nasıl toptan olayların akışından çıkaracakları sorusu olmaz hiç olmazsa ortada.

ekinnnnsarppppp
25-08-06, 15:37
evet sana katılıyorum canım daha güzel olcak dizimiz bide anlamadığım neden 20 eylül o gün mü yayınlancak

Evet canım bi aksilik olmazsa o gün artık saat 22.30 mu olur 20.00 mı olur tvbaşındayız...:img-grin2

_hülya_keremcem
25-08-06, 15:38
Her şeye rağmen yeni bir Aşk Oyunu oynayacağız diyorum ben....Aşk oyunu yeniden başlıyor.Yeni oyuncular,yeni senaryo....Kıskananlar çatlasın ne diyeyim:img-kiss:
aynen yeni bi aşk oyunu kıskanlar çatlasınn buarada kero açıklama yapömış o açıklamyı buraya yazarmısınız ben okumadımm lütefennnnn :img-nyam: ben çatlarım simdi....

*burçak*
25-08-06, 15:39
Evet canım bi aksilik olmazsa o gün artık saat 22.30 mu olur 20.00 mı olur tvbaşındayız...:img-grin2
aa bak buna sevindim işte merakla bekliyorum valla sanırım dizi gene bi kaç zaman ileri atmazlar

ekinnnnsarppppp
25-08-06, 15:39
YAAA BEN FORUMA YENI GIRDIM VE KEREMCEMIN YAZISINI GÖRDÜM FAKAT YORUMLARI OKUYAMADIM NE YANI SARPIN AILESI DIZIDEN AYRILACAK MI?

Galiba öyle oluyormuş, nalanın söylediğine göre de dizi sanki ilk bölümleriymiş gibi başlayacakmış...O zaman saroın ailesine ihtiyaç olmaz heralde...:img-grin2

öyküm
25-08-06, 15:40
Nalanım...
Canım benim valla süper tüyo yaw...Şimdi ilk başlardaki gibi olacak ve samimi,çok sıcak bir dizi olacak,böylece reyting kaybetmeyecek inşallah...Herkes te görecek Aşk Oyunu'nu valla çok sevindim...Saol,moralimizi düzelttin.Gerçi çok ta bozulmamıştı ama olsun.Şimdi daha çok merak ettim Aşk Oyunu'nu.Zaten bence böyle olması da gerekiyordu,çünkü başka türlü toparlaması zordu gerçekten.Ne diyelim...Bekleyip göreceğiz.Sevgiler...:img-grin2

sinem75
25-08-06, 15:41
Ah Nalan ah attın yine ortaya bir şey şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.
Hani arkadaşların dedikleri gibi en başından her şey bir rüya olsa diycem inan ardındanda yuh be o kadar da değil diycem izninizle.
Aklıma bir şey geldi.İnanın şu an ben bile gülüyorum ama yazacağım.
Ekin Avukattır ama edebiyata olan düşkünlüğünden dolayı bir aşk romanı yazmıştır ve bu roman yayınlanmıştır.Romanın ismide Aşk Oyunu'dur.Romanın bayan karakterinede kendi ismini vermiştir mesela.
Ekin bir gün evde otururken yazdığı romanı kafasında kurgular ve hayal eder.
Bizim bu güne kadar seyrettiklerimiz aslında Ekin'in yazmış olduğu romandır.
Ekin daldığı hayalden gerçek dünyaya döner.Düşündüklerini düşününce kendisi bile şaşırır ve dizimiz böyle başlar.

Ben bugün iyi değilim arkadaşlar.Beni mazur görün.

allbyme
25-08-06, 15:41
evet benim bildiğim kadarıyla 20 eylül çarşamba günü dizimiz başlicak inş.tamam eski tadı kalmicak ama artık ortada aşk oyunu denen bişi kalmadı zaten,o defter kapandı.biz bambaşka bir proje izlicez,aşk oyununu kafamızdan çıkararak izlemeye çalışıcaz ancak ozaman zevk alırız...reytingler bence kötü olmicak,belki ilk bikaç bölüm herkes aa keremcem çıktı ben izlemem deyip tvyi kapatabilir ama sonra etkisini gösterecekdir...eminim bu ekip herkese aa keremcemsizde tadı oluyormuş dedittirir ve izlettirir...

purna
25-08-06, 15:42

şimdi teksoy ailesidemi çıktı diziden feryal orhan ve yelda

eylül87
25-08-06, 15:45
Ah Nalan ah attın yine ortaya bir şey şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.
Hani arkadaşların dedikleri gibi en başından her şey bir rüya olsa diycem inan ardındanda yuh be o kadar da değil diycem izninizle.
Aklıma bir şey geldi.İnanın şu an ben bile gülüyorum ama yazacağım.
Ekin Avukattır ama edebiyata olan düşkünlüğünden dolayı bir aşk romanı yazmıştır ve bu roman yayınlanmıştır.Romanın ismide Aşk Oyunu'dur.Romanın bayan karakterinede kendi ismini vermiştir mesela.
Ekin bir gün evde otururken yazdığı romanı kafasında kurgular ve hayal eder.
Bizim bu güne kadar seyrettiklerimiz aslında Ekin'in yazmış olduğu romandır.
Ekin daldığı hayalden gerçek dünyaya döner.Düşündüklerini düşününce kendisi bile şaşırır ve dizimiz böyle başlar.

Ben bugün iyi değilim arkadaşlar.Beni mazur görün.
canım senin yazdığın senaryo okul filminde olmuştu ve gerçektende çok güzel olmuştu inşallah öyle olur ya hazır yazmışkende öle bi roman çıkarsalarya harbiden adı aşk oyuunu kitabın sonunda seni seviyorumekin seni çok seviyorumaşkımızla ölümü bile yendik dsin kitap bittin kısaca bizim aşk oyunumuzu kitap yappsınlar yaa her nesle lazım sonuçta hehehehe:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

purna
25-08-06, 15:46
pekı baska ayrılan varmı diziden berna sinan kurti gönül muzo gulser dktor hakan kımler gitti baska yada gidecek

MAKEDONYALI
25-08-06, 15:46
Teoman abi senin yazdıklarından sonra benim de aklıma bir şeyler geldi.şimdi Nalanın verdiği yeni tüyoyu okuduktan sonra olabilirliği daha da arttı sanki:)
senaryonun nasıl olabileceğini düşünüp duruyorum günlerdir.çıkamıyorum işin içinden.ama en mantıklısı yaşananların rüya olması galiba.en başa dönecek olursak şöyle bir şeyler de olabilir:ekinin rüyasından sonra ismet amca hastanedeyken kalbine yenik düşer.yurdaer okurun diziye devam etme ihtimali varsa ekini hastanede teselli eden doktor olur.ekin onu daha önce rüyasında gördüğü için bu işe bir anlam veremez.doktorun ekini teselli çabası iki tarafta da kısa sürede farklı duygular beslenmesine yol açar.böylece olaylar gelişmeye başlar.yurdaer okurun devam etmemesi halinde bu kişi ya bir doktor olur ya da bir başkası olur.ama sonuç olarak farklı bir oyun girer işin içine.hem böyle