PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

muğlak
26-08-06, 19:42
Buraya bir zamanlar hikayeler filan yazardim hatirlarmisiniz bilmem arkadaslar ama su dizimizin icinde bulundugu karmasadan bir cikis yolu bulmaya calistim kendimce:) Bakin ne dusundum:)

Ekin yine hastane odasinda kolunda serumlarla gozunu yavasca acar ve hatta gozyaslari duser yanagina birkac tane (Tipki son sahnede oldugu gibi). Fakat bu sefer yaninda Sarp yoktur. Annesi merakla bakiyordur kizinin yuzune. Ekin'in uyandigini gorunce sevinir. Ekin sasirir tabii. Sarp'i goremez ortada. Annesine Sarp'in nerede oldugunu sorar ama annesi saskinlikla Sarp'in kim oldugunu sorar Ekin'e. Ekin aciklamaya calisir ama annesinin anlamsiz gozlerle ona bakmasindan rahatsiz olur ve ortada yanlis birseyler oldugunu anlar. Herkes odaya gelir. Sevinclidiler ama ne babasi ne oglu ne de Sarp oradadir. Ekin sinirlenir ve bu seferde babasini sorar. Herkes uzulurler ve Gulser herseyi anlatir kizina. Ismet ve Ekin tam bir sene once cok agir bir trafik kazasi gecirmisler. Ismet Bey hayatini kaybetmis o kazada. Fakat Ekin komaya girmis ve tam bir sene sonra gozlerini acmis! Ekin bir an uzulur tabii tum bu yasadiklarinin gercek olmadigi dusuncesiyle... Yani aslinda hayatinda ne Sarp diye biri vardir ne de bir oglu!Neyse gunler birbirini kovalar. Ekin yine eski Ekin fabrikada calisiyor... Bu arada tabii yine Ekin'in yasadiklari; damat adaylari; Ekin'in Sarp'i unutamamasi ve bu yuzden bir turlu evlenenmemesi... Gunlerden birgun Ekin fabrikadan cikiyor dolmus duragina gidiyor (Ilk bolumu hatirlayin arkadaslar:)). Durakta beyaz gomlekli birisi. Sasiriryor once ama sonra korka korka yanina yaklasiyor. Genc adamin yuzunu gormeye calisiyor. Sanki bunlari daha once yasamiscasina tedirgin oluyor Ekin. Sonra genc adamin yuznu gorunce sasiriryor ama benzettigini dusunuyor once. Genc adamla atismaya basliyorlar ilk bolumdeki gibi. Sonra genc Sarp Teksoy oldugunu savunuyor. Ekin'de inanmayarak kendisininde 2005 kainat guzel Ekin Serbest oldugunu soyluyor. Ve tam bu sirada Ekin'in yasadiklari aklina geliyor komadayken, gulumsuyor ve bolum oylece bitiyor- "Ve Ask Oyunu Baslar" yazisiyla

Hehehe nasil arkadaslar. Biraz su filme benzedi hani "butterfly effect"e:) Ne yapalim uzurdu bizi dizimiz yani!

rüya işçileri eskaza bunu okusa heralde orta yerlerinden çatlarlardı. o kadar güzel olmuş ki okurken hayal ettim çok etkilendim. çok başarılı olduğunu itiraf etmeliyim. yeni senaryolarını sabıorsızlıkla bekliyorum :)

meste
26-08-06, 19:57
slm..
bakıyorum herkes senaryolara baslamıs.özellikle [B]özgünün[B]senaryosu etkiledi beni.sanki izlemiş gibi oldum.
bakın benm aklıma ne geldi..(senaryolar baslıgınamı yazsaydım acaba:img-grin2 )

sarp ve ismet bey ekinin yanına gelirken kaza yaparlar ve ismet amca ölür.sarpın yüzü dagılır.ve ameliyat olması gerekir..ekinde hastanededir. kimse ona bişey belli etmez.
sarp herkese öldügüne inandırr ve bunu dr hakan sayesinde yapar.cünki onun yüz degiştirme operasyonuna oda katılır.doktor ya.ve sarpın yüzü degişir.baska yüzle yine bizim sarpımız olur.tabi bunu biz ve dr hakan bilir sadece.
sonraları ekine yaklasmaya calısır tabi baska kimlikle.ekin basta yüz vermez.ama oda sonunda asık olur.aslında sarpın nyeti ekinin gercek sevgisini görmektir.tabi bu arada dr hakan bos durmaz oda ekine yaklasmaya calısır.ama ekin eski askına yani sarpa karsı koyamaz..böylece ask üçgenide olur.
nasıl güzel demi.hem sarpı kaybetmeyiz hemde asklarını..baska biriside olsa onun sarp oldugunu bilmek azda olsa mutlu eder bizi..

ceyda deniz
26-08-06, 20:05
slm..
bakıyorum herkes senaryolara baslamıs.özellikle [B]özgünün[B]senaryosu etkiledi beni.sanki izlemiş gibi oldum.

sarp ve ismet bey ekinin yanına gelirken kaza yaparlar ve ismet amca ölür.sarpın yüzü dagılır.ve ameliyat olması gerekir..ekinde hastanededir. kimse ona bişey belli etmez.
sarp herkese öldügüne inandırr ve bunu dr hakan sayesinde yapar.cünki onun yüz degiştirme operasyonuna oda katılır.doktor ya.ve sarpın yüzü degişir.baska yüzle yine bizim sarpımız olur.tabi bunu biz ve dr hakan bilir sadece.
sonraları ekine yaklasmaya calısır tabi baska kimlikle.ekin basta yüz vermez.ama oda sonunda asık olur.aslında sarpın nyeti ekinin gercek sevgisini görmektir.tabi bu arada dr hakan bos durmaz oda ekine yaklasmaya calısır.ama ekin eski askına yani sarpa karsı koyamaz..böylece ask üçgenide olur.
nasıl güzel demi.hem sarpı kaybetmeyiz hemde asklarını..baska biriside olsa onun sarp oldugunu bilmek azda olsa mutlu eder bizi..

bu biraz kurtlar vadisindeki polatın hikayesine benzedi ülkesi için yüzünü değiştiriyorduda sonra elifinden kopamıyorduda yine birlikte oluyorlardıya tam olarak aynı değil ama benzerlikler var ama güzel olmuş aslında böyle yapsalar daha az tepki olurdu bende beğendim güzel olmuş

*duygu*
26-08-06, 20:07
slm..

meste arkadaşım ne yaptın sen ya?Ediz Hun'un filminden çalmışsın senaryoyu adını unuttum:)valla böyle bi şey olursa saçma olurdu herhalde olmaz da...Rüya işçilerinden herşey beklerim de bu kadarı fazla gelir yani

meste
26-08-06, 20:12
bu biraz kurtlar vadisindeki polatın hikayesine benzedi ülkesi için yüzünü değiştiriyorduda sonra elifinden kopamıyorduda yine birlikte oluyorlardıya tam olarak aynı değil ama benzerlikler var ama güzel olmuş aslında böyle yapsalar daha az tepki olurdu bende beğendim güzel olmuş
ceydacım ben kurtlar vadisini hiç seyretmedim o yüzden bilmiyodum.türk filmi formatında oldugu için aklıma bu geldi birden.hem sarpın orda oldunu bilmek mutlu ederdi beni..tabi bu kadar sacmalarlarmı bilemiyom.rüya işçileri sonucta..bakalım görücez neler olucak.ama ben sarp karakteri kaybetmek istemiyorum..yüzü degişsin ama sarp olsun yine..

ceyda deniz
26-08-06, 20:17
ceydacım ben kurtlar vadisini hiç seyretmedim o yüzden bilmiyodum.türk filmi formatında oldugu için aklıma bu geldi birden.hem sarpın orda oldunu bilmek mutlu ederdi beni..tabi bu kadar sacmalarlarmı bilemiyom.rüya işçileri sonucta..bakalım görücez neler olucak.ama ben sarp karakteri kaybetmek istemiyorum..yüzü degişsin ama sarp olsun yine..

aslında bende pek sevmem kurtlar vadisini ama evde benden başka herkes bayıldığı ve hiçbir bölümünüde kaçırmadan izledikleri için bu diziyi kıyısından köşesinden dizi hakkında bilgi sahibi oluyoruz mecburen.
senaryo konusuna gelince hakikaten rüya işçilerinin işi bukez baya zor daha doğrusu başlamaları zor gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir yeni kişilerle başlayacakları için malzemeleride bol olacak amanerden başlayacaklarına karar vermeleri işin enzor kısmı

ssvshy
26-08-06, 21:08
Olmaz yaaa o zaman Feryal Ekini yolar :):) suç ekine kalır sarp masum, ekin suçlu olur neticede ekinni gönlüğnü alkmak için gidiyordu bu tavsiyene karşıyım :img-icecr

aslında haklısın ama teksoyların devam etmeyecek olması öldürme olayı yapmamaları için bu fikir aklıma geldi yani düşünsene dizide herkesin öldüğünü berbat olur ya

Asli21
26-08-06, 21:33
Arkadaslar herkese merhabalar!!
Tatilden dün geldim ve anca foruma bugün girme sansim oldu.

Haberleri okudum ve sok oldum.
Keremcem diziden ayrildi mi gercekten neler oluyor birsey anlamadim.
Ve önemli birsey oldu mu son 5 hafta icinde.
Eger anlatirsaniz cok sevinirim.

MAKEDONYALI
26-08-06, 21:44
Olmaz yaaa o zaman Feryal Ekini yolar :):) suç ekine kalır sarp masum, ekin suçlu olur neticede ekinni gönlüğnü alkmak için gidiyordu bu tavsiyene karşıyım :img-icecr
yaa hatirlatmayin su bölümü cook kötü oluyorum cook agladimk o bölüm de

bluenight
26-08-06, 21:46
aslında haklısın ama teksoyların devam etmeyecek olması öldürme olayı yapmamaları için bu fikir aklıma geldi yani düşünsene dizide herkesin öldüğünü berbat olur ya

Zaten hepsini ölüremesler pes yaneee sanmıyorum bence sarp ölecek hepsi ülkeden göç edecek en mantıklısı bu ama budefa da aklıma sinan takılıyor zira orhan ve feryal sinanı çok seviyorlardı onu bırakıp nasıl gidecekler :img-help: ekin arada sırada onların yanına mı yollayacak çocu :img-sorry

sermin90
26-08-06, 21:46
evet canim keremcem ayrildi. haberlere girersen orda keremcemin yazdiklarini okuya bilirsin. keremcem ayrildigi icin kuzey vargin gönen bozbey ve belit özükanda diziden cikarilmistir. dizi artik tamamen baska yöne cevrildi. artik teksoy ailesi yok. bambaska konular felan olacak. sanki yeni diziymis gibi ama adi ask oyunu kalacak. cok sacma degilmi? bari bir kac bölüm daha idare etseydilerde aklimizda ask oyunu güzel bir hatira ve dizi olarak kalsaydi. cok sinir oluyorum ya. bütün yaz baslasin dedim ama keske bitseydi. o son bölümü olsaydi. arkadaslar birseyler yapalim ve bir kac bölüm daha oynasin ve bitsin diye ugrasalim. sacmalamasinlar!

bluenight
26-08-06, 21:49
Arkadaslar herkese merhabalar!!
Tatilden dün geldim ve anca foruma bugün girme sansim oldu.

Haberleri okudum ve sok oldum.
Keremcem diziden ayrildi mi gercekten neler oluyor birsey anlamadim.
Ve önemli birsey oldu mu son 5 hafta icinde.
Eger anlatirsaniz cok sevinirim.

Arkadaşım son 5 hafta şu iki kilitli başlıkta yatıyor okumanı tavsiye ederim zira anlat anlat bitmes baya uzun çünkü ama olumlu hiçbir gelişme yok keremcem ayrıldı dizi devam ediyor..

Asli21
26-08-06, 21:50
evet canim keremcem ayrildi. haberlere girersen orda keremcemin yazdiklarini okuya bilirsin. keremcem ayrildigi icin kuzey vargin gönen bozbey ve belit özükanda diziden cikarilmistir. dizi artik tamamen baska yöne cevrildi. artik teksoy ailesi yok. bambaska konular felan olacak. sanki yeni diziymis gibi ama adi ask oyunu kalacak. cok sacma degilmi? bari bir kac bölüm daha idare etseydilerde aklimizda ask oyunu güzel bir hatira ve dizi olarak kalsaydi. cok sinir oluyorum ya. bütün yaz baslasin dedim ama keske bitseydi. o son bölümü olsaydi. arkadaslar birseyler yapalim ve bir kac bölüm daha oynasin ve bitsin diye ugrasalim. sacmalamasinlar!

öncelikle cevap verdigin icin tsl ederim.
ya gercekten cok sasirdim ve cok üzüldüm ya
Haberlerdeki yaziyi okudum...
ya dizi böyle devam edecegine bitsin ya tadi falan kalmayacak dizinin. Keremcem olmadan nasil olacaksa ya. Iyice sacmalayacak dizi anlasilan. Keske senin dedigin gibi dizi gecen sezon BITSEYDI. Hala niye uzatmaya calisiyorlar anlamis degilim...

MAKEDONYALI
26-08-06, 21:52
haberler bölümün de sanirim okudunuz adam yani keremcem konserinde göbek atmis hayatinda ilk defa biz burda üzülüyoruz adam konserinde göbek atiyor yuhhh yaa yuhhh artik belki ask oyunundan ayrilisini kutluyordur

ssvshy
26-08-06, 21:53
Zaten hepsini ölüremesler pes yaneee sanmıyorum bence sarp ölecek hepsi ülkeden göç edecek en mantıklısı bu ama budefa da aklıma sinan takılıyor zira orhan ve feryal sinanı çok seviyorlardı onu bırakıp nasıl gidecekler :img-help: ekin arada sırada onların yanına mı yollayacak çocu :img-sorry

işte burda senaristler dizinin heycanını artırmak içi feryali eski feryal yaparlar sinanı almak isteyebilir hem yurtdışında okuturuz daha iyi eğitim ama şuda var eğer teksoyların oyuncuları çıkacaksa o zaman ekini arasıra yurtdışına ziyarete gidiyor gösterirler

muğlak
valla arkadaşlar ürettiklerinizi hayretle izliyorum. hatta bi tane de ben yazayım diye uğraşıyorum ama gelmiyor. meste'ninki çok ilginç olmuş. aksiyon filmi gibi... ama ben gene de bu kadar kısa sürede ne seneryonun değişeceğine ne de üzerinde küçük de olsa değiştirme yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum. bence keremcemin yerine yenisini bulacaklar ve dizi aynı senaryoyu oynamaya devam edecek. bana dA ööle geliyor ki bir kişi için projeyi sil baştan değiştirmezler... ve de değiştirmemeliler. bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz...

bluenight

ya zaten gecen sezon sona erdi aşk oyunu bu böyle biline artık onun devamı gibi görmemey çalışın bunu herkes de söylüyor oyuncular bile gecen sezon bitti aşk oyunu ayrıca bunun bitmesi için elimi bile oynatmam hala umudu olan insanlar var ve bu yıl ekmeğini ondan yiyecek olanalr var..niri gitti die saçmaladılar diip ben kenara çekilemem keremcem varken bile çok saçmaladıkları anlar oldu onlara dayndım buna da eğer ki saçma olacaksa dayanmaya devam ederim..

bluenight
26-08-06, 21:55
öncelikle cevap verdigin icin tsl ederim.
ya gercekten cok sasirdim ve cok üzüldüm ya
Haberlerdeki yaziyi okudum...
ya dizi böyle devam edecegine bitsin ya tadi falan kalmayacak dizinin. Keremcem olmadan nasil olacaksa ya. Iyice sacmalayacak dizi anlasilan. Keske senin dedigin gibi dizi gecen sezon BITSEYDI. Hala niye uzatmaya calisiyorlar anlamis degilim...

ne demek ya adamın biri para için keyifne göre diziden elini eteğini çekiyor ceremesi diğer emek veren oyunculara patlıyor amma güzel işi herşeyi tamamen anlaman için gecmiş iki başlığa göz at bence ondan sonra karar ver

muğlak
26-08-06, 21:55
ya peki teksoy ailesinin tamamının diziden ayrıldığı kesin mi??? eğer kesinse deminki mesajım kendi kendini imha etmiş olacak...

bluenight
26-08-06, 21:56
haberler bölümün de sanirim okudunuz adam yani keremcem konserinde göbek atmis hayatinda ilk defa biz burda üzülüyoruz adam konserinde göbek atiyor yuhhh yaa yuhhh artik belki ask oyunundan ayrilisini kutluyordur

ne bekliyordun ki bizim gibi oturup üzülüp yas tutmasını mı dizim gitti ekip yarı yolda kaldı canları çıkıyor diip üüzlmesini mi ayrılma sebebi yeni bir diszi olan insan sence bunu düşünebilir mi :img-help:

bluenight
26-08-06, 21:57
ya peki teksoy ailesinin tamamının diziden ayrıldığı kesin mi??? eğer kesinse deminki mesajım kendi kendini imha etmiş olacak...

malesef kesin gibi arkadaşım tabi son anda değişiklik olmassa ben herşeyi bekliyorum valla artık bu dizide :img-lady:

bluenight
26-08-06, 21:58
işte burda senaristler dizinin heycanını artırmak içi feryali eski feryal yaparlar sinanı almak isteyebilir hem yurtdışında okuturuz daha iyi eğitim ama şuda var eğer teksoyların oyuncuları çıkacaksa o zaman ekini arasıra yurtdışına ziyarete gidiyor gösterirler

yok feryal zaten sonradan melek olmuştu :img-icecr tekrar şeytana çevirmesler zaten diziden çıkacağı için başını eğip çıkar yani uzatmas çocuk da çocuk die sanmıyorum

muğlak
26-08-06, 22:00
malesef kesin gibi arkadaşım tabi son anda değişiklik olmassa ben herşeyi bekliyorum valla artık bu dizide :img-lady:

çok ilginç yaa diziden ayrıldıkları haberinin sızması olası senaryoların tamamen olmasa da tahmin edilebileceği anlamına gelir ki bu da diziden alınan bütün keyfi kaçırır. yani şahsım adına ben rüya işçilerinin o kıvrak senaryo kabiliyetlerini çok takdir ediyorum. nerede ne yapacakları hiç belli olmuyor. ama bööle bi haberin sızmasına kendileri göz yumduysa bunu büyük bir açık olarak görüyorum. her ne kadar diziyle ilgili haber almamız bizi memnun etse de onlar için pek olumlu sonuçlar doğurduğunu sanmıyorum. haksız mıyım???

bluenight
26-08-06, 22:00
valla arkadaşlar ürettiklerinizi hayretle izliyorum. hatta bi tane de ben yazayım diye uğraşıyorum ama gelmiyor. meste'ninki çok ilginç olmuş. aksiyon filmi gibi... ama ben gene de bu kadar kısa sürede ne seneryonun değişeceğine ne de üzerinde küçük de olsa değiştirme yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum. bence keremcemin yerine yenisini bulacaklar ve dizi aynı senaryoyu oynamaya devam edecek. bana dA ööle geliyor ki bir kişi için projeyi sil baştan değiştirmezler... ve de değiştirmemeliler. bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz...

valla keşke öyle olsaydı o zaman şimdiye çekimler başlamıştı ama dediğin gibi değil adamlar hala yazmakla meşguller ve oyuncu aramnakla meşguller o yüzden dediğin malesef gercek olamıyor umaırm yetiştirebilirler atv tarafından da ikinci kes yarı yolda bırakılmaslar gelen vuruyor diziye giden vuruyor zaten :img-sorry

bluenight
26-08-06, 22:02
çok ilginç yaa diziden ayrıldıkları haberinin sızması olası senaryoların tamamen olmasa da tahmin edilebileceği anlamına gelir ki bu da diziden alınan bütün keyfi kaçırır. yani şahsım adına ben rüya işçilerinin o kıvrak senaryo kabiliyetlerini çok takdir ediyorum. nerede ne yapacakları hiç belli olmuyor. ama bööle bi haberin sızmasına kendileri göz yumduysa bunu büyük bir açık olarak görüyorum. her ne kadar diziyle ilgili haber almamız bizi memnun etse de onlar için pek olumlu sonuçlar doğurduğunu sanmıyorum. haksız mıyım???

Aslında haklısın bende zaten artık çenemi tutmaya karar verdim kaş yapalım derken göz çıkarmamak için o yüzden susuyorum artık..en azından dizinin geleceği için..

ceyda deniz
26-08-06, 22:03
diziden ayrıldığı içinmi yoksa kaset çalışmasından sonra yeni bir diziye başlayacağı içinmidir belli olmaz hernekadar inkar etsede bence onun bir dizi projesi var ve de iyi bir rakam kopardım yapım şirketinden diyemidir artık hangisidir zaman gösterecek bize artık hangisi için göbekler attığını

MAKEDONYALI
26-08-06, 22:03
ne bekliyordun ki bizim gibi oturup üzülüp yas tutmasını mı dizim gitti ekip yarı yolda kaldı canları çıkıyor diip üüzlmesini mi ayrılma sebebi yeni bir diszi olan insan sence bunu düşünebilir mi :img-help:
YAA bu kadarini da beklemezdim bu bizim sevdigimiz yaz aylarinda gönülere taht kuran sarpimiz keroomuz olamaz niye böyle oldu yaa ben bir türlü hazmedemedim bu olayi cook merak ediyorum konseri yine her zamanki gibi dolu muymmus?

muğlak
26-08-06, 22:04
valla keşke öyle olsaydı o zaman şimdiye çekimler başlamıştı ama dediğin gibi değil adamlar hala yazmakla meşguller ve oyuncu aramnakla meşguller o yüzden dediğin malesef gercek olamıyor umaırm yetiştirebilirler atv tarafından da ikinci kes yarı yolda bırakılmaslar gelen vuruyor diziye giden vuruyor zaten :img-sorry

ya daha önce de söylemiştim. ben keremcemi bu dizi için çok büyük bir kayıp olarak düşünmüyorum açıkçası. bu diziyi hiçbir dizide yapmadığım gibi bir tek oyuncu için izlemiyordum ben. ve yasemini de başkasıyla görmeye dayanabilirdim. ama bu demek olmuyor ki ekini sarpdan başkasıyla görmeye tahammül edebilirim. işte orda durucaz bence. yasemin ve keremcem değil ideal ikili ekin ve sarp bunun ayrımına varmak lazım. bence bir sarp öyle ya da böyle olmazsa dizi ana yoldan sapmış demektir.

muğlak
26-08-06, 22:07

valla senin getirdiğin tüyolar olmasa biz de burda ağzı açık ayran budalası gibi dizinin başlayacağı günü bekleyecektik ve muhtemelen gördüğümüz manzara karşısında cinnet getirecektik. yani tüyoların bizi bu yeni duruma alıştırmaya çok yardımcı oldu. sakın beni yanlış anlama sadece demek istediğim onların açısından keremcem olayının üstüne bi de yazdıklarının kendilerinden önce bizim tarafımızdan tahmin edilmesinin yıkıcı olduğu. biz böyle yaparsak ve onlar bunları bi şekilde okursa durmadan bizi şaşırtmak için senaryo değiştirecekler gibi geliyo. belki çok ütopik düşünüyorum ama genede ihtimaller gözden kaçırılmamalı...

bluenight
26-08-06, 22:11
diziden ayrıldığı içinmi yoksa kaset çalışmasından sonra yeni bir diziye başlayacağı içinmidir belli olmaz hernekadar inkar etsede bence onun bir dizi projesi var ve de iyi bir rakam kopardım yapım şirketinden diyemidir artık hangisidir zaman gösterecek bize artık hangisi için göbekler attığını

hehehe +++ imzammm bencede zaman gösterecekk oak ayından sonrada magazinlerde yeniden boy boy görürüs yen dizim şöle böle albümünü de çıakrdım çok mutluyum vs vs :icon_evil

teomanresat
26-08-06, 22:12
Hayır Teoman Abicim bildiğim bişeyden değil bende sadece sizler gibi yorumumu yapıyorum tahminlerimi çünkü neticede elimizde sarpın öleceğine dair bir tüyo var haliyle bu dizi rüya ile başlamaz gibi geliyor bana o yüzden bende tahminlermi yazdım
Herkese iyi akşamlar.Nalan sen bize bugüne kadar hep doğru haberler getirdin,doğru tiyolar verdin.Onun içide her yaptığın yorumu acaba gerçekçilik payı varmıdır yada nalan birşey biliyorda mı ona göre söylüyor diye ister istemez düşünüyoruz.Yani abicim bizi sen alıştırdın.Sakın yanlış anlama yardımların ,getirdiğin tiyolar için sonsuz teşekkürler.Senin sayende gidişattan haberimiz oluyor.Yani beni ve bzileri mazur gör.Birde çeneni tutmaya falan kalkma valla peşini bırakmam.Sen bize lazımsın tabi tiyolarında.Bak herzaman verdiğim sözleri tutarım sende bilirsin.:img-grin2
Benim aklıma yatmaya şimdi e Sarp ölecekse Teksoy ailesinin tüm fertlerini nasıl ortadan kaldıracaklar.Hepsine bulaşıcı hastalık kaptırıp onlarıda mı öldürecekler,yada yurt dışına mı yollayacaklar.Yurt dışına yollamaya kalkarlarsa koskoca teksoy holding var.E orhan bey kapısına kilit mi vuracak.İşin içinden birtürlü çıkamadım.Aslında rüya işçileri bizler için bir güzellik düşünüyor olabilirler vede hiç tahmin etmediğimiz gibi yeni olaylara kolaylıkla geçiş yapmamızı sağlayabilirler.Hadi hayırlısı.
Nalan sakın çeneni tutmaya kalkma peşini bırakmam.Emi abicim.:img-grin2

bluenight
26-08-06, 22:16
ya daha önce de söylemiştim. ben keremcemi bu dizi için çok büyük bir kayıp olarak düşünmüyorum açıkçası. bu diziyi hiçbir dizide yapmadığım gibi bir tek oyuncu için izlemiyordum ben. ve yasemini de başkasıyla görmeye dayanabilirdim. ama bu demek olmuyor ki ekini sarpdan başkasıyla görmeye tahammül edebilirim. işte orda durucaz bence. yasemin ve keremcem değil ideal ikili ekin ve sarp bunun ayrımına varmak lazım. bence bir sarp öyle ya da böyle olmazsa dizi ana yoldan sapmış demektir.

Saptı zaten sapacağı kadar aslında bu açıdan düşünemmiştim şimdi okudum da gayette mantıklı neden bu kadar kastılar ki kendilerini yerine bir oyuncu alıp da ekin sarp çiftini devam ettirebilirlerdi neticede biz o iki karakterin hikayesini bekliyorduk asıl konu buydu sarp karakteri de ölüüm haketmiyor bence sen o kadar koş koş emek var tam hayatını yoluna sokacağın da bu defa sahibin de tekme ye ve öl :img-sorry :img-sorry keremceme değil sarp karakterine üzülüyorum

bluenight
26-08-06, 22:20
valla senin getirdiğin tüyolar olmasa biz de burda ağzı açık ayran budalası gibi dizinin başlayacağı günü bekleyecektik ve muhtemelen gördüğümüz manzara karşısında cinnet getirecektik. yani tüyoların bizi bu yeni duruma alıştırmaya çok yardımcı oldu. sakın beni yanlış anlama sadece demek istediğim onların açısından keremcem olayının üstüne bi de yazdıklarının kendilerinden önce bizim tarafımızdan tahmin edilmesinin yıkıcı olduğu. biz böyle yaparsak ve onlar bunları bi şekilde okursa durmadan bizi şaşırtmak için senaryo değiştirecekler gibi geliyo. belki çok ütopik düşünüyorum ama genede ihtimaller gözden kaçırılmamalı...

Doğruyu konuşuyorsun zaten ben olmasam da gecen seneki tüyocular sayesinde alıştı bence onlar bu duruma neyse ama şu var ki eğer dediğin gibi olsaydı dizinin yayına girdiğinde öğrenseydik eminim bu diziyi bir çok kişi bırakacaktı ve keremcemin açıklamasına da hepimiz inanacaktık ve ekibi belki bizde suçlayacaktık istedikleri e buydu keremcemin yaızısndan anladığım teş şey kendisinin hiç bir suçu yok ekip ve yapımcıların suçu var herşeyi onlara atmış çünkü eee bizde hiç bir bilgi olmadığı için keremceme inanacaktık ve onları suçlayıpğ diziyi bırakacaktık ve istedikleri olacaktı tıkır tıkır devam edeceklerdi yollarına bence erken haberdar olmamız çok iiy oldu hem herşeyti öğrendik hem de ne yapacağımızı biliyorus..

MAKEDONYALI
26-08-06, 22:25
Saptı zaten sapacağı kadar aslında bu açıdan düşünemmiştim şimdi okudum da gayette mantıklı neden bu kadar kastılar ki kendilerini yerine bir oyuncu alıp da ekin sarp çiftini devam ettirebilirlerdi neticede biz o iki karakterin hikayesini bekliyorduk asıl konu buydu sarp karakteri de ölüüm haketmiyor bence sen o kadar koş koş emek var tam hayatını yoluna sokacağın da bu defa sahibin de tekme ye ve öl :img-sorry :img-sorry keremceme değil sarp karakterine üzülüyorum
sana katiliyorum cocuk o kadar yagmurlarin altinda bekledi coook cekti yaa sevdiginden 4 yil boyunca ayri kaldi bir oglu oldugunu bile bilmedi tam her sey yoluna girdi sevdigi kadinla tekrar evlendi yine cook acilar cektiler hoop adam öldü yazik yaa yasi da cook genc yazik yaa ben de ona üzülüyorum yani sarpimiza sunu yazarken bile gözlerim doldu yaa

*~*RaiNBoW*~*
26-08-06, 22:26

Evet evet kesinlikle...Bu konuyu da bayağı konuşmuştuk cidden haketmiyordu.

- HGS'ye yakalanma,
- 3 gün yağmurun altında bekleme,
- Ertesi günü gazetelere oyunun çıkması,aileyle boğuşma.(Başlı başına Feryal)
- Zengin hayattan eskisine göre baya sefil duruma düşme,
- Bir süre işsiz kalma
- Sevdiğin kızla aran iyiyken,ortaya çıkan patavatsız eski bir sevgiliyle uğraşma,
- Eski sevgilinin tuzağına düşme,
- Ekin ile arasının yoktan yere bozulması,
- 4 koca yılını oğlundan habersiz,sevmediği bir insanla geçirme,
- Sevdiği kadına giderken geçirdiği trafik kazası ve komalık durum,
- Oğlu olduğunu öğrendiğinde dumur olması ve oğlunun ona sürekli 'oyuncakçı abi' demesi,
- Ekin ile evlendikten hemen sonra eşinin beyninde çıkan tümörle mücadele,
- Eşi teselli etme,
- Ameliyattan sağa salim çıkan eşiyle mutlu bir hayat geçirememe,
-Vee en acısı 'oyuncakçı abi'likten 'baba' ya terfi edemeden bu dünyadan göç.

Gerçekten çok çekmiş Sarp'ımız.Bence de ölmemeli...:img-sorry Ahh ahh sahibinin gazabına uğradı garibim.

bluenight
26-08-06, 22:30
Herkese iyi akşamlar.Nalan sen bize bugüne kadar hep doğru haberler getirdin,doğru tiyolar verdin.Onun içide her yaptığın yorumu acaba gerçekçilik payı varmıdır yada nalan birşey biliyorda mı ona göre söylüyor diye ister istemez düşünüyoruz.Yani abicim bizi sen alıştırdın.Sakın yanlış anlama yardımların ,getirdiğin tiyolar için sonsuz teşekkürler.Senin sayende gidişattan haberimiz oluyor.Yani beni ve bzileri mazur gör.Birde çeneni tutmaya falan kalkma valla peşini bırakmam.Sen bize lazımsın tabi tiyolarında.Bak herzaman verdiğim sözleri tutarım sende bilirsin.:img-grin2
Benim aklıma yatmaya şimdi e Sarp ölecekse Teksoy ailesinin tüm fertlerini nasıl ortadan kaldıracaklar.Hepsine bulaşıcı hastalık kaptırıp onlarıda mı öldürecekler,yada yurt dışına mı yollayacaklar.Yurt dışına yollamaya kalkarlarsa koskoca teksoy holding var.E orhan bey kapısına kilit mi vuracak.İşin içinden birtürlü çıkamadım.Aslında rüya işçileri bizler için bir güzellik düşünüyor olabilirler vede hiç tahmin etmediğimiz gibi yeni olaylara kolaylıkla geçiş yapmamızı sağlayabilirler.Hadi hayırlısı.
Nalan sakın çeneni tutmaya kalkma peşini bırakmam.Emi abicim.:img-grin2

Hehehe olur abicim tutmam seni mi kırcam :)
Öncelikle yazacaklarım benim kendi düşüncem ve tahminmim baştan belirteyim bildiğimden değil (artık her yazıma ekleyecem bunu anlaşıldı :) )
Bence yurt dışına gideceklerhepsini öldürmeleri imkansız hee şiirket ne olur orhan baba emekli olur yerine başa gececek özel eleman alırlar hani bir zamanlar emekli olmuştu sarp işi gücü bırakıp ekinlerin mahallesine taşınmıştı (ahhhh ahhh ne günlerdi) o zamanlar orhan baba elini işten çekmişti feryal da bu işi işçin özel adamlar vra demişti bence bu yöntemi yapacaklar gibime geliyor başka türlü hepsini öldürceklerini sanmam yada tesoy willasında yangın çıkacak amanın ona hiç dayanamam yane :img-sorry

teomanresat
26-08-06, 22:33

- HGS'ye yakalanma,
- Bir süre işsiz kalma
- Sevdiğin kızla aran iyiyken,ortaya çıkan patavatsız eski bir sevgiliyle uğraşma,
- Oğlu olduğunu öğrendiğinde dumur olması ve oğlunun ona sürekli 'oyuncakçı abi' demesi,
- Eşi teselli etme,

Gerçekten çok çekmiş Sarp'ımız.Bence de ölmemeli...:img-sorry Ahh ahh sahibinin gazabına uğradı garibim.
Valla haklısın arkadaşım.Evet çok çekti garibim çok.Mutluluk kıredilerini kullanamadan ve dediğin gibi en önemlisi ve bence herşeyden önemli oyuncakçı abiden babalığa terfi edemeden ölmesi.Aslında bal şimdi fikrim yavaş yavaş değişiyor.Biz ekinin aynında başka sarp görmeye dayanamayız diyorduk ama şöyle bir geçmişi düşünürsek en azından mutluluk kıredilerini kullanmaları ve oyunçakçı abiden babaya terfi etmesi için yeni bir sarpa alışırız.Yani bence Sarp ölmesin.Bir arkadaşımız yazmıştı biride kutlar vadisine benzetmişti ,Sarpla ismet kaza yapsın.İsmet ölsün sarpın yüzü dağılsın estetikle başka biri olsun.Bu zor dönemlerinde Ekin sevdiği adamın yanında olsun.Yani bu olanlardan arkadaşın yazdığı tek fark olarak ekinin haberi olsun.Bunları düşününce insan ölmesin diyor.

teomanresat
26-08-06, 22:39
Hehehe olur abicim tutmam seni mi kırcam :)
Öncelikle yazacaklarım benim kendi düşüncem ve tahminmim baştan belirteyim bildiğimden değil (artık her yazıma ekleyecem bunu anlaşıldı :) )
Bence yurt dışına gideceklerhepsini öldürmeleri imkansız hee şiirket ne olur orhan baba emekli olur yerine başa gececek özel eleman alırlar hani bir zamanlar emekli olmuştu sarp işi gücü bırakıp ekinlerin mahallesine taşınmıştı (ahhhh ahhh ne günlerdi) o zamanlar orhan baba elini işten çekmişti feryal da bu işi işçin özel adamlar vra demişti bence bu yöntemi yapacaklar gibime geliyor başka türlü hepsini öldürceklerini sanmam yada tesoy willasında yangın çıkacak amanın ona hiç dayanamam yane :img-sorry
Sen beni kırmassın bilirim abicim.:img-grin2 Ekle iyi olur,tiyo olduğunda bu tiyo,kendi düşüncen olduğunda benim düşüncem yazarsın.Ancak o zaman inanırız.:img-grin2 Bak o dediğin olabilir.Sarp işi bıraktığında orhan bey elini eteğini işten çektiğinde böyle adam tutmuşlarmıydı yoksa Feryal hanımın fikrimiydi.Bak şlimdi unuttum o kısmı.Ekinle Sarpın arasında olanlar olsaydı hehe kesin hatırlardım.Buda mantıklı tabi olabilir.Ama Reinbowun yazdıklarını okuyunca bir önceki mesajımdada yazdım sarp bence ölmesin.Baba olmayı hak etti.

bluenight
26-08-06, 22:40

- HGS'ye yakalanma,
- Bir süre işsiz kalma
- Eşi teselli etme,

Vayyy beee yazını okurken tek tek gözümde belirdi harbiden ölümü en son hakedecek kişi bencede yaa yerine başkasını alıp devam edebilirlerdii elbet bir müddet sonra alışırdık sanki şimdi yeni girecek olanla keremcemi kıyaslamıcas mı onunla da kıyaslıcas bencede sarp ölümü haketmedi ahhh şu sahibi sarp kadar olaydı ne vardı :img-sorry :img-sorry

bluenight
26-08-06, 22:46
Sen beni kırmassın bilirim abicim.:img-grin2 Ekle iyi olur,tiyo olduğunda bu tiyo,kendi düşüncen olduğunda benim düşüncem yazarsın.Ancak o zaman inanırız.:img-grin2 Bak o dediğin olabilir.Sarp işi bıraktığında orhan bey elini eteğini işten çektiğinde böyle adam tutmuşlarmıydı yoksa Feryal hanımın fikrimiydi.Bak şlimdi unuttum o kısmı.Ekinle Sarpın arasında olanlar olsaydı hehe kesin hatırlardım.Buda mantıklı tabi olabilir.Ama Reinbowun yazdıklarını okuyunca bir önceki mesajımdada yazdım sarp bence ölmesin.Baba olmayı hak etti.

Hayır Feryal Hanım'ın fikriydi ve Orhan Baba da kendi kanımdan soyumdan olmayan kimseyi gecirmem ben oraya demişti...
Bence de yaa Sarp karakteri ölmesin bari onu bize bıraksınlar ben istmiom başka isim ekin isminin yanına elim bile alışltı direk ekin sarp yazmaya sonucta biz ekin ve sarpın hikayesiin izliyor ve bekliyorduk illaki keremcem olmak zorunda değil sarp herkesden yediği tekmeye rağmen yaşamalıydı belki yaşasaydı bu yıl komedi romantik olurdu derdimm ahhh ahh bir kişinin kararı ile dünya tepetaklak oldu yaaa :img-sorry :img-sorry

*~*RaiNBoW*~*
26-08-06, 22:49
Evet o yüz dağılması senaryosu ben de fena tuttum.Ama Rüya İşçileri'nin daha fazla entrikaya gireceklerini sanmıyorum.Bir ölümdür dolaşıyor ortalıkta demek ki gidecek Sarp'ımız.Madem bu kadar çekti,o zaman ölümü haketmeyen birini vakitsiz öldürmeyin.Ya da bu kişilik hiç olmasın.Ha ama bu noktada iş değişiyor.'Ne yani biz bu aşkı yalandan mı izledik yok muydu böyle birşey' demek de ağrıma gidiyor.Kısacası nereden tutarsan tut bir yerden bozuk veriyor.Rüya İşçileri izleyiciyi şaşırtır,farklılığı sever.Eee hadi bakalım yeni sezonda neler olacak şimdi görelim.Cidden bu konuda güveniyorum senaristlerrimize.Şaşırıp kalacağız TV karşısında eminim.

Ama içim hep Sarp'ı görmek istiyor,yeni Sarp'a alışırdık aslında ya.Sarp deyince aklıma Sinan'ı kaçırdığı sahne geliyor da adamcağız ne durumlara düşmüş diyorum.Nerede o çapkın bar çocuğu nerede çocuğunu kaçıracak duruma düşen adam?Hele de sonu...

Allah'tan Feryal'in mutasyon geçirmiş döneminde kaybedeceksek edeceğiz Sarp'ı.Yoksa mazallah 'oğlum senin yüzünden öldü' diye tutturmasın da Ekin'in başında.Bir de onu hiç çekemeyiz.

meryemce84
26-08-06, 22:51
İyi geceler arkadaşlar...

Nalancım sayende bi çok şeyi öğrendik sağolasın..Hazır burdayken sana bi sorum olacak..Zevkine değil inadına aşk oyunu!Neye inat aşk oyunu?Kime inat?

Rainbow vallahi neler çekmiş Sarp'ımız ve biz...
Ha birleştiler ha birleşecekler aman ayrıdılar aman evlendiler nutlu olacaklar derken...bugünlere geldik.Hani kalan mutluluk kredilerini sonuna kadar kullanacaklardı?Vallahi Sarp'ın gitmesi kötü oldu be! :img-sorry

Sarp'ın ölmesini yerine başkasının gelmesine tercih ederim bende..
Ben aslında herşeyden soğudum diziden bu formdan,söylentilerden ama yinede kendimi Aşk Oyununu düşünmekten alıkoyamıyorum..Bilmiyorum içimden böyle olmamalıydı..Böyle olacağına dizi bitseydi demektende alıkoyamıyorum..
Neyse ya olan olmuş..Olacakla Öleceğin önüne geçilmez...

Yeni Aşk Oyunu'nu bende izlerim ama öyle sıradan dizilerden farkı olmaz benim için..O eski tadını yakalayacağını sanmıyorum..Zaten yeni olacak herşey bu yeniliğe alışmam zaman alır..alışana kadarda dizi biter yada diziden bikaç kişi ayrılır..:img-haha:

muğlak
26-08-06, 22:52
Doğruyu konuşuyorsun zaten ben olmasam da gecen seneki tüyocular sayesinde alıştı bence onlar bu duruma neyse ama şu var ki eğer dediğin gibi olsaydı dizinin yayına girdiğinde öğrenseydik eminim bu diziyi bir çok kişi bırakacaktı ve keremcemin açıklamasına da hepimiz inanacaktık ve ekibi belki bizde suçlayacaktık istedikleri e buydu keremcemin yaızısndan anladığım teş şey kendisinin hiç bir suçu yok ekip ve yapımcıların suçu var herşeyi onlara atmış çünkü eee bizde hiç bir bilgi olmadığı için keremceme inanacaktık ve onları suçlayıpğ diziyi bırakacaktık ve istedikleri olacaktı tıkır tıkır devam edeceklerdi yollarına bence erken haberdar olmamız çok iiy oldu hem herşeyti öğrendik hem de ne yapacağımızı biliyorus..

artık bu forumdaki herkes gibi işi ben de inada bindirdim. yani zaten dediğim gibi benim için bir oyuncunun yerini başka biroyuncu doldurabilir. ama bir karakterin yerini başka bir karakter dolduramaz. şimdi bu hataya düştükleri tüyosunu da aldıktan sonra(yabi sarpın ölümü) bir ihtimal bırakma eğilimim olsa da inadına izleyeceğim. cünkü yaseminin ve diğer dizi ekibinin hiçbir suçu yok.
keremcemin içine düştüğü gafleti görmesi açısından da reytinglerin artması için elimden geleni yapıcam evdeki bütün televizyonları açmayı düşünüyorum o saatte.yaptığı açıklamadan sezdiğim ben olmazsam aşk oyunu olmaz inancının ne kadar boş olduğunu anlaması için elimize fırsat geçti. verdiğin bütün tüyoların doğru olduğunu biliyorum fakat umarım bu sefer yanılırsın demekten başka çarem yok. umarım sarp karakteri ölmez ve mehmet akan ve sarpı aynı kefeye koymuş olmazlar. işte bu açıdan baktığımda çok fazla üzülürüm.

ceren"
26-08-06, 22:53

- HGS'ye yakalanma,
- Bir süre işsiz kalma
- Eşi teselli etme,

Öncelikle herkese selamlar! Şu yazdıklarına katılmamak mümkün mü? Neler çekmiş neler garibim. Bana en çok koyan da "baba" sözünü duyamadan, oğlu ve eşiyle bir mutlu an geçiremeden gidecek olması. Zavallım "stresten" ölecek, başka bir şeyden değil yani. Bu yaşadıklarına kalp mi dayanır?

Ama aklıma takılan ve olmasını çok istediğim bir şey var. Kuzey Vargın, Gönen Bozbey ve Belit Özükan bunları hak etmedi. Onlar için önemli olan bu projenin onlarsız devam etmesini istemiyorum ben. En çok Sarp'sız bir Ekin'in olmasını istemiyorum. İşte tüm bu sebeplerden Rüya İşçilerine sesleniyorum. Lütfen duyun sesimizi.

İlk başta tabii ki hepimiz yeni Sarp'ı diğer canlandıran kişi ile karşılaştırır gibi yapacağız ama bu demek değil ki alışamayacağız. Elbette alışacağız, hayatta nelere alışıyor insan. Bu koymaz bize Rüya İşçileri.

Biz onları geri istiyoruz ve Sarp'la beraber bekliyoruz.

Size alışamayacağımız ne söyleyeyim mi? Sarp'sız bir Ekin...

Lütfen duyun bizi.

Ve şu söze sonuna kadar katılıyorum, zavallı Sarp canlandıranın gazabına uğradı!

bluenight
26-08-06, 23:00
(Tahminim)

Bence olaylar şöyle gelişecek...
Dizi başlayacak önce geniş bir özet eşliğinde ekin fonda anltıma girecek... (bkz.35.bölüm)

Daha sonrada babası ve sarpın ölümünü anlatacak ve mezar başında dizi başlayacak ekin ve yanında oğlu..Gözümüze soka soka Ruhuna Fatiha yazısı altında da Sarp TEKSOY (işte o zaman koptummm ben)...
Aradan 1 yıl gecmiştir (zira daha fazla gecemes Ekin'in saçlar beyazlamaya yüz tutacak :) )Ekin Sarp'a son gelişmeleri ve yaşadıklarını anlatır ki onu untmadığını sürekli ziyarete gidip onunla konuştuğunu göstermeleri lasım diye düşünüyorum..Sinan orda baba diye girecek bence, ekinin çocuğa bu senin baban dediği sahneyi bile göreceğimizi sanmıyorum (hee anca şöyle olur ekin gecmişi fonda anlatırken sinana da gerceği söyledim der ve sohneyi gösterir öylece öğrenmiş oluruz)..Sinan babacım seni çok özledim hani beni oyuncak oynamaya götürecektin gibi bişeler sölicek vs...Ekin ağlamaya son hız devam ( tek korkum şu dizi bitene kadar kısın göz pınarları kurumaması) daha sonra babasının da mezarını ziyaret faslı vs...Ayrıca fonda anlatırken Teksoylardaki son durumu da anlatması onu da o anlatımda gecirirler...Daha sonra ekin evine gider serbestlerin malikanesine annesiyle vs konuşur mahkemede olay devam eder ve bir şekilde yeni karakterle tanışırlar...Olaylar bu şekilde devam eder ekin akşamları sarpı hatırlar onunla konuşur gündüz bazen aklına gelir vs vs...Doktor Hakan ile sıkı bir arkadaş olmuştur derdeini anlatıyordur eski günleri yad ediyordur felan bu şekilde devam eder..Kurti ne olur bence kurti aynı işinde devam eder..Teksoyla kapanmas bilen bir iş adamı başa gecirilir..O da Kurti ile anlaşmış olabilir muhabbet baklımından hatta bu iş adamı orhan amca gişbi yaşlı ve sempatik de olabilir..Tabi diziye bir çok yeni oyuncu bir şekilde girecek..Belki bu yeni iş adamının ailesini de tanuyacağız..

ssvshy
26-08-06, 23:04
aslında şu yüz değişme olayı olabilir aydan şenerinde öyle bir filmi vardı ama bencede sekin bunu bilsin belki bu aralarında yeni bişeyler başlatabilir ne bilim birbirlerine yeniden aşık olurlar çekişmeler falan sarpın yeni yüzü ekinde bi soğukluk yarataır ama bunu belli etmez belki yeni sarpa aşık olur of artık ne düşüneceğimi bilmiyom böyle olursada olmaz gibi geliyo yada sarp ekinden kaçar bu sefer ekin sarpın peşinden koşar evet en iyisi bu hep sarp koştıu birazda ekin koşsun:img-grin2

bluenight
26-08-06, 23:07
Nalancım sayende bi çok şeyi öğrendik sağolasın..Hazır burdayken sana bi sorum olacak..Zevkine değil inadına aşk oyunu!Neye inat aşk oyunu?Kime inat?

Neye inat açıklayayım bu dizi keremcemsiz bir hç diyenlere inat, sadece ondan ibarettir diyenlere inat, keremcemsiz yürümez diyenlere inat, artık bu dizi niye devam ediyor bitsin ben keremcem istiyorum diyenlere inat...Kısacası Keremcem için izleyip o yok olunca dizinin arkasından atıp tutanlara inat..Neden zevkine değil onu da söyleyeyim..Ben hepinizin de olduğu gfibi bu diziyi Ekin-Sarp aşkı için izliyordum aslında diğerlerini de takip ediyordum merak ediyordum tabiki ama asıl faktör bu müthiş ikiliydi...Onlardan biri eksilince eski zevki alamayacağımı biliyorum en azından şimdilik düşüncem bu ama dizi başladıktan sonra gene ezki zevki alırsam düşüncem değişirse direkt imzam da ki sözler de değişir :)

bluenight
26-08-06, 23:11
yaptığı açıklamadan sezdiğim ben olmazsam aşk oyunu olmaz inancının ne kadar boş olduğunu anlaması için elimize fırsat geçti

Bunu zaten ben başınan beri düşünüyordum yani Keremcem'in bu düşüncede olduğunu..Neden dersen adam bu med yapım ile zaten daha önce anlaşmış,Osman bey fazla miktar vrince Med Yapım sınırını aşamadığını anlıyoruz bu durumda çıkan sonuc siz bilirisniz kardeşim kabeden siz olurusunuz diip bırakması bu açıklamayı şevvalim yazmıştı zaten diziyi bırakma sebebini ordan biliyorus..Keremcem bu düşüncede olduğu için de bir inadım var tabiki...

meryemce84
26-08-06, 23:14
Nalancım anladım canım...
Tahmininde çok hüzünlü ya!:img-sorry
Dizinin senaristleride değişmesin..
Amanın yok bari onlar kalsın.
Bakalım nasıl bir senaryo ile karşılaşacağız..

Sibelcim vallahi yüz değiştirme olayı beni güldürdü ama neden olmasın.. ki?

eenoldu
26-08-06, 23:28
senaristlerin değişmesi nereden çıktı yafffff

ssvshy
26-08-06, 23:28
Nalancım anladım canım...
Tahmininde çok hüzünlü ya!:img-sorry
Dizinin senaristleride değişmesin..
Amanın yok bari onlar kalsın.
Bakalım nasıl bir senaryo ile karşılaşacağız..

Sibelcim vallahi yüz değiştirme olayı beni güldürdü ama neden olmasın.. ki?

bu benim fikrim değil bir arkadaş yazdı ay adını unuttum pardon onun bu fikri üstüne yorum yapıyoz canım

bluenight
26-08-06, 23:30
Sennaristlerin değiştiği felan yok :) onlar işini yarıda bırakmaz ne kadar bizi çıldırtan bölümler yazsalarda işlerini yarıda bırakacak inlar olduğunu sanmıyorum başladıkları işi devam ederler ki zira bir geminin kaptanı bile gemide batana kadar durur en son kacacak olan kişidir ve bence bu geminin kaptanı da rüya işçileri

teomanresat
26-08-06, 23:33
(Tahminim)

Bence olaylar şöyle gelişecek...
Dizi başlayacak önce geniş bir özet eşliğinde ekin fonda anltıma girecek... (bkz.35.bölüm)

Daha sonrada babası ve sarpın ölümünü anlatacak ve mezar başında dizi başlayacak ekin ve yanında oğlu..Gözümüze soka soka Ruhuna Fatiha yazısı altında da Sarp TEKSOY (işte o zaman koptummm ben)...
Aradan 1 yıl gecmiştir (zira daha fazla gecemes Ekin'in saçlar beyazlamaya yüz tutacak :) )Ekin Sarp'a son gelişmeleri ve yaşadıklarını anlatır ki onu untmadığını sürekli ziyarete gidip onunla konuştuğunu göstermeleri lasım diye düşünüyorum..Sinan orda baba diye girecek bence, ekinin çocuğa bu senin baban dediği sahneyi bile göreceğimizi sanmıyorum (hee anca şöyle olur ekin gecmişi fonda anlatırken sinana da gerceği söyledim der ve sohneyi gösterir öylece öğrenmiş oluruz)..Sinan babacım seni çok özledim hani beni oyuncak oynamaya götürecektin gibi bişeler sölicek vs...Ekin ağlamaya son hız devam ( tek korkum şu dizi bitene kadar kısın göz pınarları kurumaması) daha sonra babasının da mezarını ziyaret faslı vs...Ayrıca fonda anlatırken Teksoylardaki son durumu da anlatması onu da o anlatımda gecirirler...Daha sonra ekin evine gider serbestlerin malikanesine annesiyle vs konuşur mahkemede olay devam eder ve bir şekilde yeni karakterle tanışırlar...Olaylar bu şekilde devam eder ekin akşamları sarpı hatırlar onunla konuşur gündüz bazen aklına gelir vs vs...Doktor Hakan ile sıkı bir arkadaş olmuştur derdeini anlatıyordur eski günleri yad ediyordur felan bu şekilde devam eder..Kurti ne olur bence kurti aynı işinde devam eder..Teksoyla kapanmas bilen bir iş adamı başa gecirilir..O da Kurti ile anlaşmış olabilir muhabbet baklımından hatta bu iş adamı orhan amca gişbi yaşlı ve sempatik de olabilir..Tabi diziye bir çok yeni oyuncu bir şekilde girecek..Belki bu yeni iş adamının ailesini de tanuyacağız..
Eh be nalan tahminim demişsin ama döktürmüşsün abicim.Yani bir an için acaba mı ?dedim.Şaka şaka.:img-grin2 Sende diyeceksin eh be teoman abi senide neye inandıracağımı şaşırdım.Beni mazur gör abicim insan sevdiğine takılırmış.Yanlış anlamayın kızlar hepiniz benim kardeşimsiniz hepinizide seviyorum.Neyse valla ne diyeyim,eğer Sarp ölecekse senin dediğin gibi başlaması muhtemel.Ama işte o başlangıçta biz ne halde oluruz allah bilir.Ama ölmemesi gerektiği fikrine daha sıcak bakıyorum.Eğer ölürsede Rüya işçileri bizi çok geçiş yapabileceğimiz,yeni formata çok kolay alışabileceğimiz bir senaryo yazacaklardır.E adamların uzmanlık alanı.Evet sonuna kadar haklısınız garibim sarp sahibinin gazabına uğradı.

eenoldu
26-08-06, 23:34
aman dedim bi de senaristlerimizden olmayalım güzel benzetme tuttum hehe çekim tarhi daha bi kesinlik kazanmadı mı yaaaa

e.ezel
26-08-06, 23:39
YAA bu kadarini da beklemezdim bu bizim sevdigimiz yaz aylarinda gönülere taht kuran sarpimiz keroomuz olamaz niye böyle oldu yaa ben bir türlü hazmedemedim bu olayi cook merak ediyorum konseri yine her zamanki gibi dolu muymmus?
keremcem diziden çıkmışmı.cevap yazarsanız çok sevinirim.

bluenight
26-08-06, 23:39
Eh be nalan tahminim demişsin ama döktürmüşsün abicim.Yani bir an için acaba mı ?dedim.Şaka şaka.:img-grin2 Sende diyeceksin eh be teoman abi senide neye inandıracağımı şaşırdım.Beni mazur gör abicim insan sevdiğine takılırmış.Yanlış anlamayın kızlar hepiniz benim kardeşimsiniz hepinizide seviyorum.Neyse valla ne diyeyim,eğer Sarp ölecekse senin dediğin gibi başlaması muhtemel.Ama işte o başlangıçta biz ne halde oluruz allah bilir.Ama ölmemesi gerektiği fikrine daha sıcak bakıyorum.Eğer ölürsede Rüya işçileri bizi çok geçiş yapabileceğimiz,yeni formata çok kolay alışabileceğimiz bir senaryo yazacaklardır.E adamların uzmanlık alanı.Evet sonuna kadar haklısınız garibim sarp sahibinin gazabına uğradı.

Valla abicim inanman için şöyle diyeyim sence senaryoyu bilsem bu kadar hepsini yazacak kadfar mı olurum bence o kadar da değil ayrıca bana da bütün senaryoyu söyleyecek değiller sanırım dimi abicim :) o açıdan inan benim tahminim ama yani sarp ölürse bence bu şekilden başkada bir giriş yapamazlar koskoca sarp ölüyor bizi üzmeden geciş yapacaklarına ihtimal bile vermiyorum bence ilk bölüm baya bir dram izleyeceğiz peçeteleri hazırlayın diğer bölümlerde komedi patlamaya başlar diye düşünüyorumm...

kebu
26-08-06, 23:41
herkese iyi geceler.arkiler hani ekin ve sarpın hikayesi yeni başlıyordu???ama sarp ölücek.:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: ekin ve sarp tam mutluluğu buldular derken sarp ölecek.halbuki onlar mutluluğu fazlasıyla hak etmişlerdi.K------- şahsiyeti diziyi bırakıp gitmeseydi bunların hiçbiri olmazdı.

muğlak
26-08-06, 23:43
Sennaristlerin değiştiği felan yok :) onlar işini yarıda bırakmaz ne kadar bizi çıldırtan bölümler yazsalarda işlerini yarıda bırakacak inlar olduğunu sanmıyorum başladıkları işi devam ederler ki zira bir geminin kaptanı bile gemide batana kadar durur en son kacacak olan kişidir ve bence bu geminin kaptanı da rüya işçileri

valla arkadaşım bana kalırsa forumda üretilen senaryoları okurlarsa kendilerini kötü hissedip" abi bu işi bizden iyi yapanlar var bırakalım bu işi önleri açılsın" diye onlar da dizide yaşanan yaprak dökümüne uyabilirler yaane...:)

teomanresat
26-08-06, 23:51
Valla abicim inanman için şöyle diyeyim sence senaryoyu bilsem bu kadar hepsini yazacak kadfar mı olurum bence o kadar da değil ayrıca bana da bütün senaryoyu söyleyecek değiller sanırım dimi abicim :) o açıdan inan benim tahminim ama yani sarp ölürse bence bu şekilden başkada bir giriş yapamazlar koskoca sarp ölüyor bizi üzmeden geciş yapacaklarına ihtimal bile vermiyorum bence ilk bölüm baya bir dram izleyeceğiz peçeteleri hazırlayın diğer bölümlerde komedi patlamaya başlar diye düşünüyorumm...
Tamam tamam inandım abicim.Ne dedim insan sevdiğine takılırmış beni mazur gör.Evet sarp kesin ölecekse ilk bölümde kesin dram ve bol ağlamalı olur.Evet koskoca yüzyılın aşığı Sarp ölüyor.E Ekinin ilk aşkı oğlunun babası ölüyor.Ekinide bol bol ağlatırlar.Birde aklıma şu geldi,Şimdi Sarpın öleceği ihtimalini konuşuyoruz,
senin dediğin gibi bir giriş yaparlarsa kaza anını yani kazadan sonraki anı arabanın o halini gösterirlermi.Yok okadar olmazmı diyorsunuz.Belki kaza yapmış araba gösterirler,hastanede doktorların çabasını gösterirler.ne bileyim işte birşeyler gösterirler.Valla kafam durdu.Şimdi çekimlerin başlama tarihi kesin değil.O zaman dizinin başlama tarihide kesin değildir.

*bahar*
27-08-06, 00:13
Bence MedYapım bu işi yokuşa sürüyor.KEremcem'le çekilen bölümler yayınlansın ve bitsin artık bu dizi..herşeyin tadını kaçırıyolar zaten bari bu birazcıkta olsa aklımızda güzel kalsın QQ

bluenight
27-08-06, 00:15
Tamam tamam inandım abicim.Ne dedim insan sevdiğine takılırmış beni mazur gör.Evet sarp kesin ölecekse ilk bölümde kesin dram ve bol ağlamalı olur.Evet koskoca yüzyılın aşığı Sarp ölüyor.E Ekinin ilk aşkı oğlunun babası ölüyor.Ekinide bol bol ağlatırlar.Birde aklıma şu geldi,Şimdi Sarpın öleceği ihtimalini konuşuyoruz,
senin dediğin gibi bir giriş yaparlarsa kaza anını yani kazadan sonraki anı arabanın o halini gösterirlermi.Yok okadar olmazmı diyorsunuz.Belki kaza yapmış araba gösterirler,hastanede doktorların çabasını gösterirler.ne bileyim işte birşeyler gösterirler.Valla kafam durdu.Şimdi çekimlerin başlama tarihi kesin değil.O zaman dizinin başlama tarihide kesin değildir.

Teoman abi kaza sahnesini göstermeleri için sarp ve ismet amacayı da göstermeleri lasım ki bu mümkün değil o yüzden gösterirlerse anca bir arabanın kazasını izleris içindekilerin iyileştirlmeye çalışması yada kazadna sonraki yüzlerini göremeyis doal olarak bence..valla senaryo haal yazıldığına göre başlaam tarihi de belli değil birileri çıkmayaydı 5 gün olmuştu çekimler başlayalı ama millet harıl harıl adam ararken gece gündüz senaryo yazarken birileri baksana konserlerde göbek atıomuş derdimi parasıı alcak albümünü yapcak gelecek onun için süpper albüm sonrası reklamlar diziler ben oslam bende göbek atarım :icon_evil :icon_evil

bluenight
27-08-06, 00:17
Bence MedYapım bu işi yokuşa sürüyor.KEremcem'le çekilen bölümler yayınlansın ve bitsin artık bu dizi..herşeyin tadını kaçırıyolar zaten bari bu birazcıkta olsa aklımızda güzel kalsın QQ

Medyapım neden işi yokuşa sürsünki bir düşüncesizin yüsünden admalar kalıntı toplamaya çalışıyorlar en azından emeğe saygılılar...Keremcele çkeilen 1 bölüm dahi yok arkadaşım neyi yayınlamalarından bahsediosun keremcem için izliyorsan ne takıyorsun ki kafana izlemessin olur biter...

sılam
27-08-06, 00:20

teo'cum iyi geceler...Ben Keremcem'in bu saatten sonra bir kaç sahne bile oynayacağını sanmıyorum.O yüzden Sarp'ı direk ölmüş olarak göstereceklerdir.Ama ilk bölümün damardan olacağı kesin.Ekin'in anlatımıyla giriş yapılacaktır.Bir kaç bölümde dram olarak devam eder.Esasında Teksoy ailesinin çıkmasına anlam veremiyorum kendilerimi çıktı yoksa mecbur kalınıp çıkartıldılar orasını bilmiyorum ama onlar üzerinden de hikayeler gelişebilirdi.Sonuçta ortada Sinan var.Tabiki torunlarını görecek hem Yelda da Ekin'in arkadaşı ve ona destek olabilirdi.

Benim en büyük korkum şu aralar şok haberlerle sarsılıyoruz...heran bir haber gelebilir.Kanalda yayınlamaktan vazgeçebilir.Çünkü azbuz değil bir çok oyuncu çıktı üstelik yönetmende ayrıldı.Hem yeni sezon bir çok yeni diziler başlayacak.Bunuda bahane edip dizimizi yayınlamaktan cayabilirler.Şu çekimler başlasada bizlerde rahatlasak.Nalan'cım canım seni onlıne gördüm ama belki de artık bizim bu sorularımızdan hiç böyle bir olanak olabilir mi? Çekimlere er yada geç başlanacağı kesin değil mi arkadaşım?

bluenight
27-08-06, 01:07
teo'cum iyi geceler...Ben Keremcem'in bu saatten sonra bir kaç sahne bile oynayacağını sanmıyorum.O yüzden Sarp'ı direk ölmüş olarak göstereceklerdir.Ama ilk bölümün damardan olacağı kesin.Ekin'in anlatımıyla giriş yapılacaktır.Bir kaç bölümde dram olarak devam eder.Esasında Teksoy ailesinin çıkmasına anlam veremiyorum kendilerimi çıktı yoksa mecbur kalınıp çıkartıldılar orasını bilmiyorum ama onlar üzerinden de hikayeler gelişebilirdi.Sonuçta ortada Sinan var.Tabiki torunlarını görecek hem Yelda da Ekin'in arkadaşı ve ona destek olabilirdi.

Benim en büyük korkum şu aralar şok haberlerle sarsılıyoruz...heran bir haber gelebilir.Kanalda yayınlamaktan vazgeçebilir.Çünkü azbuz değil bir çok oyuncu çıktı üstelik yönetmende ayrıldı.Hem yeni sezon bir çok yeni diziler başlayacak.Bunuda bahane edip dizimizi yayınlamaktan cayabilirler.Şu çekimler başlasada bizlerde rahatlasak.Nalan'cım canım seni onlıne gördüm ama belki de artık bizim bu sorularımızdan hiç böyle bir olanak olabilir mi? Çekimlere er yada geç başlanacağı kesin değil mi arkadaşım?

Bence olamaz sılam herşey kesinleşmiş kanalla demek ki anlaşmışlar ki yeniden senaryo yazım işine girişmişler..Ayrıca Yasemin de devam edecğeini arkamızda durulmaısnı rica etti yani benc eiptal olmaz ama gec girer kanal da anlayışsız değildir herhalde olayları biliyordur biraz dah zaman vermiştir diye düşünüyorum

sılam
27-08-06, 01:16
Bence olamaz sılam herşey kesinleşmiş kanalla demek ki anlaşmışlar ki yeniden senaryo yazım işine girişmişler..Ayrıca Yasemin de devam edecğeini arkamızda durulmaısnı rica etti yani benc eiptal olmaz ama gec girer kanal da anlayışsız değildir herhalde olayları biliyordur biraz dah zaman vermiştir diye düşünüyorum

Ne bileyim nalan valla bu dizi yüzünden paranoyak oldum çıktım resmen.Son zamanlarda şok üzerine şok yaşıyoruz birde kanaldan kazık yemeyelim dedim.Artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki kimsenin kimseye saygısı kalmamış kanalında ilk kendini düşüneceği kesin inşaallah bir yamukluk yapmazlar...Yasemin'in ve dizi ekibini arkasındayız bundan şüphe etmesin bunu iletirsin canım...

bluenight
27-08-06, 01:33
Ne bileyim nalan valla bu dizi yüzünden paranoyak oldum çıktım resmen.Son zamanlarda şok üzerine şok yaşıyoruz birde kanaldan kazık yemeyelim dedim.Artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki kimsenin kimseye saygısı kalmamış kanalında ilk kendini düşüneceği kesin inşaallah bir yamukluk yapmazlar...Yasemin'in ve dizi ekibini arkasındayız bundan şüphe etmesin bunu iletirsin canım...

Tabiki iletirim :) ki zaten bugun foruma girip yazısının altındaki yorumları okudu sanırım çünkü girdiğinde o başlığı görüntülüyordu ayrıca sesi de telefonda mutlu geliyordu :) bize güveniyor :)

Sıla Ablacım demin aceleden sılam yazmışım afedersin öncelikle valla bizim dizimize geeln bir tekme atıyor artık bende senin gibi herşeyi bekliyorum..Kanal da vazgecerse o zaman kötü olur cidden herkes için özellikle ekip için ama en çok acıyacağım senarist olur neden dersen adam zaten 3 aylık emeğini çöpe bocalamış şimdi acelden yazdığı senaryoyu da bocalarsa işten istifa etmekte haklı yani :img-sorry Ama kanal devam edip de cayarsa şaşırmam malumn ummadık kişilerden bile tekme yedikden sonra kanal da yapsa ayıp olmaz sanırım :icon_evil

sılam
27-08-06, 01:53
Tabiki iletirim :) ki zaten bugun foruma girip yazısının altındaki yorumları okudu sanırım çünkü girdiğinde o başlığı görüntülüyordu ayrıca sesi de telefonda mutlu geliyordu :) bize güveniyor :)

Sıla Ablacım demin aceleden sılam yazmışım afedersin öncelikle valla bizim dizimize geeln bir tekme atıyor artık bende senin gibi herşeyi bekliyorum..Kanal da vazgecerse o zaman kötü olur cidden herkes için özellikle ekip için ama en çok acıyacağım senarist olur neden dersen adam zaten 3 aylık emeğini çöpe bocalamış şimdi acelden yazdığı senaryoyu da bocalarsa işten istifa etmekte haklı yani :img-sorry Ama kanal devam edip de cayarsa şaşırmam malumn ummadık kişilerden bile tekme yedikden sonra kanal da yapsa ayıp olmaz sanırım :icon_evil

canım benim hiç önemli değil sen nasıl rahat ediyorsan öyle hitap edebilirsin:img-kiss:
Bir gün deselerdi ki bana rüya işçilerine hak vereceksin hatta onlar için üzüleceksin inan güler geçerdim.Adamların yazdığı senaryoyu yerden yere vuranlardan biri olarak şu anki durumu asla haketmediler tabi diğer ayrılmak zounda kalan oyuncular içinde geçerli bu söylediklerim...Allah yardımcıları olsun insana çok acı verir düşünsenize uzun süre emek veriyorsunuz zamanınızın çoğunu bu işe adıyorsunuz sonra biri gelip size bu olmayacak başka yaz hemde çok kısa zaman diliminde...yine iyi sabırlılarmış gerçi sabırlarını iyi biliyoruz o kadar mail attık o kadar eleştirdik yönetmenin verdiği tepkinin onda birini bile göstermediler yine bile güzel cevaplar yazıp göndermişler adamları tebrik etmek gerekir...neyse artık ben yatıyorum yarın pazar olmasına rağmen sağolsun kızım sabahın köründe beni dikiyor da :img-grin2 nalan'cım sana ve herkese iyi geceler...

bluenight
27-08-06, 01:58
canım benim hiç önemli değil sen nasıl rahat ediyorsan öyle hitap edebilirsin:img-kiss:
Bir gün deselerdi ki bana rüya işçilerine hak vereceksin hatta onlar için üzüleceksin inan güler geçerdim.Adamların yazdığı senaryoyu yerden yere vuranlardan biri olarak şu anki durumu asla haketmediler tabi diğer ayrılmak zounda kalan oyuncular içinde geçerli bu söylediklerim...Allah yardımcıları olsun insana çok acı verir düşünsenize uzun süre emek veriyorsunuz zamanınızın çoğunu bu işe adıyorsunuz sonra biri gelip size bu olmayacak başka yaz hemde çok kısa zaman diliminde...yine iyi sabırlılarmış gerçi sabırlarını iyi biliyoruz o kadar mail attık o kadar eleştirdik yönetmenin verdiği tepkinin onda birini bile göstermediler yine bile güzel cevaplar yazıp göndermişler adamları tebrik etmek gerekir...neyse artık ben yatıyorum yarın pazar olmasına rağmen sağolsun kızım sabahın köründe beni dikiyor da :img-grin2 nalan'cım sana ve herkese iyi geceler...

Valla ben de bir gün Sarp'ı gidip eski sevgilisini öptüren ve araya kocaman kayıp bir 4 yılı sıkıştıran üstüne Sarp'ın çocuğunu görmeden büyüten ve üstüne baba bile demeden sarpı öldüren senaristlere hak vereceğimi sanmazdım ama malesef sonuna kadar haklıklar :img-sorry sana da iyi geceler ablacım :img-kiss:

ekin.sarp
27-08-06, 02:03
iyi geceler...
forum 5 dakika kapanınca bile beklemek zor.kafamızda bu kadar sorular varken burası da bir yere kaybolmaz inşallah.iyi ki burası bizim paylaşım noktamız...bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum.aşk oyununu sadece tv'den takip eden biri olsam yayınlanacak ilk bölümün şokunu üzerimden atmam mümkün olmazdı herhalde.bir bakıyorsun ki bütün yaz beklediğin dizinin oyuncularının çoğu yok ve senaryoda bambaşka haliyle.şimdiden alışamazken o zamanın düşüncesi bile kötü...(hoş burası olmasaydı diziye bu kadar çok bağlanır mıydım bilemiyorum)dizide 4 yıl atlanacağını buradan öğrendiğim halde bile 25.bölümü çok şaşırarak izlemiştim.tümor tüyosuna buradaki pek çok kişi gibi benim de inanasım gelmemişti,izleyince şok oldum o da var tabi.o yüzden yeni sezon kimlerin olmayacağını haber veriyorum çevreme ve hep aynı tepkiyle karşılaşıyorum 'aaa o da mı?yok artık!'.sonra 'neden?'sorularını cevaplamak düşüyor tabi.bu böyle uzayıp gidiyor.bize tüyolar getiren,diziyle ilgili bilgiler veren Reyhan'a,Nalan'a ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az.sağolsunlar,onların sayesinde ne yorumlar yaptık,nelere hazırlıklı olduk biz...
bugün yine senaryolar üretilmiş bol bol.benim de aklımdan bir sürü şey geçiyor ama hiçbirini oturtamıyorum bir türlü.insan daha önce heyecanla yazdığı tahminlerin hatta o karakterlerin bile olmayacağını bilince yeni tahminler yürütesi gelmiyor.
ne sarpsız bir ekin düşünebiliyorum ne de başkasına aşık olacak bir ekin.herşey sil baştan olmayacak belki ama nehirrrin yazdıkları hoşuma gitti.yaşananların bir rüya olması dizide olacak birşey değil belki ama sarpın ölmesi ve ekinin başkasına aşık olması fikri çok tuhaf geliyor bana.mestenin yazdıklarını okuduğum an aydan şenerin burak hakkıyla oynadığı bir film geldi aklıma.dün akşam buna benzer şeyleri ben de düşünmüştüm.bu dizi hayal gücümüzü ne kadar geliştirdi:)senaryo üzerine o kadar çok düşünüyoruz ki...
sarp karakterinin ölmesini ve ekinin başkasına aşık olmasını düşünemiyorum bir türlü.hele Rengin'in maddelerinden sonra hiç...bunlara ek bir de sarpın dilekleri geliyor aklıma.ekinin 70. doğum gününü de beraber kutlamak istemesi,elllerinin buruş buruşken bile o elleri tutmak istemesi...sarpın o günlere ömrü yetmeyecekmiş meğer!
bir de şu mesele var:'dizi atv'de izlenir' diyorlar ama atv yetkilileri dizinin gidişatını öğrendikten sonra da böyle düşünecekler mi acaba?yeni korkum da bu.onların derdi reyting ne de olsa!umarım medyapım bu işi garantiye alır.son durumdan ders alarak bazı şeylerin sadece güvenle olmayacağını iyice anlamış olmalarını diliyorum.

anil16
27-08-06, 03:10
Nalancim bu ekinin ruya isi dogrumu? hic sarp olmamamis gibi olucakmis diye duydum ben dun burda.dunden beri giremedim.sarp karakteri ruyami olucak yoksa olucekmi yoksa bunlardan hicbiri ye sadece oyuncumu degisicek?

Nalancim sayende gercekten cok sey ogrendik.Seni cok seviyoruz ve cok sanslisin Yasemin'le arkadassin ve gelip buraya herseyi bizlerle paylasiyosun.Cok cok sagol.Insallah seni sorularimizla bogumuyoruz. :) ;)

Niçle
27-08-06, 03:19
Anıl sanırım o duyduğun şeyler sadece tahmin. Arkadaşlar tahminde bulunup gelecek sezonun nasıl başlayacağı ile ilgili seneryo yazıyolar sadece...

sabiş@enes
27-08-06, 07:15
gerçi kimsede olmasa da sabahın köründe şimdi herkezin korkusu kanaldan yana galiba aynen bende de aynı korku var valla bu işe kanal ne diyecek senaristler ne yapacak oyuncular ne yapacak dizinin gidişatı ile magazin programları hangi saçma sapan yorumlar yapacak hepimizin korkusu aynı sarp sendromunu atlattık derken şimdide teknik meselelerini düşünüyoruz bu dizi için biz nelere katlanıyoruz allahım yaa ama değer diye düşünüyorum aslında şimdiden sonra değer önceki boşuna bi çabaymış şimdiden sonra keşkelerinde bi önemi olmuyo keşke senarist şunları şunları yapsaydı,yapımcı şirket şöye konuşsaydı,oyuncular disiplinli davransaydı keşkeleri saysak birsürü olur ama nafile :img-grin2 bu arada elçincim imzandaki sözler sabah sabah beni güldürdü çok güzel ve manalı olmuş ellerine sağlık

teomanresat
27-08-06, 10:22

Günaydınlar hoş kimseler yok ama.Sabahın bu saatinde işin mi yok be adam derseniz,bizim gibi ufak çocuğu olanlar bilir çocukların ne pazarı vardır ne geç saatte uyanmaları.Neyse Sıla dün gece bu mesajına cevap yazdım tam gönderdim derken forum kapandı.Bende açıkçası yattım.Şimdi cevabımı yazıyırum ayrıca nalan sanada bu cevabım.Ben kaza sahnesini gösterirlermi derken tabikide sarp ve ismet beyi kaza yaparken gösterirlermi onu sormadım.Hadi K....... bir bölüm yada biriki sahneyi oynamayı kabul etti diyelim o zamanda Mehmet akan var e o ebediyyen olmadığına göre böyle bir ihtimali bile düşünemem.Hoş K......arkadaşta bu saatten sonra değil bir iki sahne mümkün mertebe sete bile uğramasın.Neyse demek istediğim kaza yapmış bir araba gösterirlermi içindekileri göstermeden tabii.Sonrasında hastane olayını ise yüzleri gözükmeyen iki adam ayarlayabilirler yada onlar i,çerdeymiş dışarıda teksoylar ve serbestler merak içinde bekliyorlar mış ve kötü haberi aldıkları andaki hallerini gösterirler mi diye düşünmüştüm.Bende senin gibi teksoyların çıkmasına anlam veremedim.Yelda ekine ve ailesine destek olabilirdi,Teksaoyların ekinle bağlı oldukları torunları var yani sürekli olmasa bile arada torunlarıyla vakit geçirken gösterebilirlerdi.
Evet benimde korkum dizimizn tamamen yayından kaldırılması.Zaten olan hep bizim dizimize oldu.Başka dizilerin fragmanı günler öncesinden verilirken bizimki son ana kadar bekletildi,özet özet diyediye yayın gününden iki gün önce özet verildi.Şimdide bunlar.İnşallah kanal reyting uğruna bu diziyi harcamaz.

linguist
27-08-06, 12:58
Ekin.sarp öncelikle çok teşekkürler.Tüyo getirmediğim zamanlarda da hala hatırlandığımı bana gösterdiğin için.:img-fullm
Her ne kadar aynı şeyler olacaksa da benimde tahminim Ekin'in anlatışıyla bölüme başlanacağıdır.Çünkü onlar gösterilmeyeceğine göre ya bu şekilde olur ya da farklı bir şekilde.Bundan sonraki bir kaç bölümde galiba hep hüzünleneceğiz.Ekin'in hayatına yeni birinin girmesi bizleri çok üzecek.:img-sorry Ama eninde sonunda alışacağız.Ne diyeyim bundan sonra herşeyin güzel gitmesi dileğiyle.bye

allbyme
27-08-06, 13:52
Ekin.sarp öncelikle çok teşekkürler.Tüyo getirmediğim zamanlarda da hala hatırlandığımı bana gösterdiğin için.:img-fullm
Her ne kadar aynı şeyler olacaksa da benimde tahminim Ekin'in anlatışıyla bölüme başlanacağıdır.Çünkü onlar gösterilmeyeceğine göre ya bu şekilde olur ya da farklı bir şekilde.Bundan sonraki bir kaç bölümde galiba hep hüzünleneceğiz.Ekin'in hayatına yeni birinin girmesi bizleri çok üzecek.:img-sorry Ama eninde sonunda alışacağız.Ne diyeyim bundan sonra herşeyin güzel gitmesi dileğiyle.bye
herkese merhabalar...
tabikide reyhancım seni unuturmuyuz hiç,hakkını ödeyemeyiz getirdiğin tüyolar için,biz burda ne olucak diye karın ağrısı çekerken sen yardımımıza yetşiyodun hatta resimler bile eklemişdin sağolasın:img-grin2
bi korkuya kapılmışız galiba yayından kalkarmı diye..açıkçası bende de var böyle bir korku.bende böyle bir korku olmasının sebebide diziden çok kişi ayrıldı vede kanalda reyting yapmicağını düşünerek diziyi kaldırabilir ama devam edecekmiş dizimiz,zaten kanalda reytinglere bakmak için devam etme kararı almış olabilir.işde en büyük korkum ilk bi kaç bölüm reyting yapamazsa kanal kaldırma kararı alabilir..inş böyle bişey olmaz...

ceyda deniz
27-08-06, 13:58
herkese merhabalar...
tabikide reyhancım seni unuturmuyuz hiç,hakkını ödeyemeyiz getirdiğin tüyolar için,biz burda ne olucak diye karın ağrısı çekerken sen yardımımıza yetşiyodun hatta resimler bile eklemişdin sağolasın:img-grin2
bi korkuya kapılmışız galiba yayından kalkarmı diye..açıkçası bende de var böyle bir korku.bende böyle bir korku olmasının sebebide diziden çok kişi ayrıldı vede kanalda reyting yapmicağını düşünerek diziyi kaldırabilir ama devam edecekmiş dizimiz,zaten kanalda reytinglere bakmak için devam etme kararı almış olabilir.işde en büyük korkum ilk bi kaç bölüm reyting yapamazsa kanal kaldırma kararı alabilir..inş böyle bişey olmaz...

allah korusun bu kadar olaydan sonra reytinglerin düşük olup dizimizin yayından kaldırılmasını keremceminde biryerlerde bu haberi okuyarak heh ben olmadan yapamadılar dizi benim sayemde reyting alıyordu diye kıs kıs güldüğünü düşünmeye dahi tahammül edemem o yüzden tersine çok iyi reytingler alacağına ve yeni giren oyuncularında enaz eskileri kadar başarılı olacağına ve onlarada kanımızın ısınacağına inanmak istiyorum

allbyme
27-08-06, 14:06
allah korusun bu kadar olaydan sonra reytinglerin düşük olup dizimizin yayından kaldırılmasını keremceminde biryerlerde bu haberi okuyarak heh ben olmadan yapamadılar dizi benim sayemde reyting alıyordu diye kıs kıs güldüğünü düşünmeye dahi tahammül edemem o yüzden tersine çok iyi reytingler alacağına ve yeni giren oyuncularında enaz eskileri kadar başarılı olacağına ve onlarada kanımızın ısınacağına inanmak istiyorum
ceydacım böyle olsun kimse istemez,gönül isterki dizimiz eskisinden daha çok reyting yapsın,tavan yapsın.ama sadece bizim izlememizle olcak iş değil.işde bir diğer korkumda keremcem için izleyen kızlar hayata toz pembe baktıkları için,keremcem yoksa ben izlemem deyip geçenler olur muhakkak.en büyük korkum bu açıkçası.ama hep kötü tarafınımı düşüneceğiz tabikide hayır.bide öbür tarafından bakalım.belkide şimdiye kadar aşk oyununu hiç izlemeyeler yeni bölümlerini beğenip izlemeye başlayabilirler.ve de bununda artı yönde etkisi olur.inş artılar eksileri basdırır biz öne çıkarız tek temennim bu...

purna
27-08-06, 14:28
simdi 41 .bolumde ekın hayal ederken sınan sarp dolasıyordu sınan baba annemı ıstıyorum dıyordu şımdı tersı olsun ekın sınan sinan annesıne anne babamı ıstıyorum desin

Apple101
27-08-06, 15:43
herkese selam,
gerci yorum yapmak icin biraz gec oldu ama ben anca bugün keremcem'in aciklamasini okuyabildim...
keremcem'in aciklamasina kadar hic bir yorumda bulunmamistim ama sizin yorumlarinizi az cok takip ediyordum.
bir cogunuz keremcem'e cok kizginsiniz bunu anlayabiliyorum yada anlamaya calisiyorum.ben de kendisine cok kirginim diziyi yari yolda biraktigi icin. simdiye kadar müzik ve diziyi ayni anda yürütebiliyordu peki niye birden bunu yapamama durumuna geldi? bu kirginligim uzunca bir süre gecmiyecek bunu biliyorum... ask oyununu elbette izlemeye devam edecegim cünkü ben diger keremcem'e hayran olan kizlar gibi diziyi sadece onun icin izlemiyordum. dizi cok kan kaybetti bu bir gercek ama bunun bir sekilde toparlanacagina inaniyorum. ekin'i bir baskasiyla görmeye nasil alisacagimi bilmiyorum..cok zor olacak benim icin...sizin icin de böyle olacagini zannediyorum. eskisi kadar zevk alamiyacagimi da biliyorum cünkü ekin-sarp askini izliyemiyecegim..ama dizi bitene kadar izlemeye devam edecegim. umarim kanal bir sorun cikarmaz.
keremcem'i anlamaya calisiyorum. su an icin kafam karisik ama belki bir gün bu kararini anlayabilirim. bu arada keremcem'e olan hayranligim bitmis degil ama daha önce de dedigim gibi ona kirginim... dizinin son zamanlarda biraz sacmaladigini ve senaryonun tikanmis oldugu bir gercek ve buna siz de hak vereceksinizdir. biz degilmiydik forumca maillerimizle yönetmen ve senaristlere bu konu hakkinda yorumlarimizi bildiren? simdi yönetmen de ayriliyor mu onu bilmiyorum ama yasemin ergene'yi diziden ayrilmadigi icin gercekten tebrik ediyorum.
bu cok uzun bir yorum oldu biliyorum ve sizlerin de beni anlamanizi umuyorum...
ask oyununa hep destek tam destek...

bluenight
27-08-06, 17:03
arkadaslar simdi www.televole.com a girdim orada haftanin parlayanlari ve sönenleri var aralarinda bizim keremcemde var ama keremcem parlayanlarda degil nedense haftanin sönenlerinde ikinci siradaydi.nedense bu bana hic te sürpriz olmadi

vayyyy işte şimdi sevindim ne yalan söyleyeyim haketti doğrusu keremcemi severim ne yalan sölim hala da severim ama burnu sürtsün haketti cidden haketti :img-nyam:

bluenight
27-08-06, 17:08

aynen yoksa hepimizin vay haline aslında raitingler düşük gelirse keremcem den dolayı değil Yasemin'in de dediği gibi tüm oynayan taşlardan dolayı gelir...Çünkü herkesin gözü aynı karakterlere alıştı ve bu yüzden de izleyicilerin bir kısmını yani bu haberleri bilmeyenleri sıkabilir ama bizim medyamız ve keremcem bunu keremcemin yokluğuna bağlar hiç şüphem yok ve o zaman keremcem hiç şaşırmam mutlu olur ve biz de burda olan ekibe oldu keremcem haklı çıktı die oturup dert yanarız umarım herşey çok güzel olur :img-sorry :img-sorry

bluenight
27-08-06, 17:10
ceydacım böyle olsun kimse istemez,gönül isterki dizimiz eskisinden daha çok reyting yapsın,tavan yapsın.ama sadece bizim izlememizle olcak iş değil.işde bir diğer korkumda keremcem için izleyen kızlar hayata toz pembe baktıkları için,keremcem yoksa ben izlemem deyip geçenler olur muhakkak.en büyük korkum bu açıkçası.ama hep kötü tarafınımı düşüneceğiz tabikide hayır.bide öbür tarafından bakalım.belkide şimdiye kadar aşk oyununu hiç izlemeyeler yeni bölümlerini beğenip izlemeye başlayabilirler.ve de bununda artı yönde etkisi olur.inş artılar eksileri basdırır biz öne çıkarız tek temennim bu...

iyi de keremcem için izleyen kızlar keremcemi kurtaracak olsa yarışmada kurtarırdı bence o kadar büyük bir çocuk kitlesi yok keremcemin tamam kalabalık görünüyorlar konserlerde vs ama yarışmada kurtarmaya raitingleri yüksek tutmaya yetmedi o yüzden bence aşk oyunu nun geneli için izleyenler raiitngi tavan yaptırıyordu benim korkum umarım onlar bırakmaz..yoksa keremcem için izleyenler bıraksa da olur farketmes

Ozly
27-08-06, 17:11
İşin şu boyutu var.Türkiyenin geneli izleyenler olaarak daha bu gelişmelerden haberi olmayanlar var.Herkes bizim gibi forumlarda dolanmıyor..

Asıl ilk bölümden sonra görün kargasayı.Herkes sok icinde gene kalcak hani Sarp hani diğerleri denecek ve rayting olayı o zaman devereye girecek..

Korkunuz ilk bölümden sonrası icin olsun

eenoldu
27-08-06, 17:15
evet yaaa keşke insanlara olanları duyurmanın bir yolu olsa ilk bölümden sonra korktuumuz başımıa gelmez umarım

bluenight
27-08-06, 17:16
herkese selam,
gerci yorum yapmak icin biraz gec oldu ama ben anca bugün keremcem'in aciklamasini okuyabildim...
keremcem'in aciklamasina kadar hic bir yorumda bulunmamistim ama sizin yorumlarinizi az cok takip ediyordum.
bir cogunuz keremcem'e cok kizginsiniz bunu anlayabiliyorum yada anlamaya calisiyorum.ben de kendisine cok kirginim diziyi yari yolda biraktigi icin. simdiye kadar müzik ve diziyi ayni anda yürütebiliyordu peki niye birden bunu yapamama durumuna geldi? bu kirginligim uzunca bir süre gecmiyecek bunu biliyorum... ask oyununu elbette izlemeye devam edecegim cünkü ben diger keremcem'e hayran olan kizlar gibi diziyi sadece onun icin izlemiyordum. dizi cok kan kaybetti bu bir gercek ama bunun bir sekilde toparlanacagina inaniyorum. ekin'i bir baskasiyla görmeye nasil alisacagimi bilmiyorum..cok zor olacak benim icin...sizin icin de böyle olacagini zannediyorum. eskisi kadar zevk alamiyacagimi da biliyorum cünkü ekin-sarp askini izliyemiyecegim..ama dizi bitene kadar izlemeye devam edecegim. umarim kanal bir sorun cikarmaz.
keremcem'i anlamaya calisiyorum. su an icin kafam karisik ama belki bir gün bu kararini anlayabilirim. bu arada keremcem'e olan hayranligim bitmis degil ama daha önce de dedigim gibi ona kirginim... dizinin son zamanlarda biraz sacmaladigini ve senaryonun tikanmis oldugu bir gercek ve buna siz de hak vereceksinizdir. biz degilmiydik forumca maillerimizle yönetmen ve senaristlere bu konu hakkinda yorumlarimizi bildiren? simdi yönetmen de ayriliyor mu onu bilmiyorum ama yasemin ergene'yi diziden ayrilmadigi icin gercekten tebrik ediyorum.
bu cok uzun bir yorum oldu biliyorum ve sizlerin de beni anlamanizi umuyorum...
ask oyununa hep destek tam destek...

arkadaşım keremcem yazısında inkar etmiş dizi yok sadece müzik diye nama bugune kadar diziyle birlikte neler yürütmedi ki şimdi mi yürütemeyecek eğer aşk oyunu na devam etseydi diğer diziye zaman ayıramayacaktı ya diğer diziden vazgececekti yada albümünden vazgececekti ikisinden de vazgecemeyeceği için AŞK OYUNU ndan vazgecti...Bunu da aklına yaz yani niye albüm için bıraktı sorusuna cevap oluyordur sanırım bu..

Nevsehirlim
27-08-06, 17:17
Bende öyle düsünüyorum,herkes öyle forumda ögrenmiyor,herkes keremcem'i beklerken birden onun olmadigini görünce insanlar sok olacak..onun icin ilk bölümün iyi olmasi lazimki eksik oyuncularin eksikligi farkedilmesin...
2.bölümde hersey anlasilir

bluenight
27-08-06, 17:18
İşin şu boyutu var.Türkiyenin geneli izleyenler olaarak daha bu gelişmelerden haberi olmayanlar var.Herkes bizim gibi forumlarda dolanmıyor..

Asıl ilk bölümden sonra görün kargasayı.Herkes sok icinde gene kalcak hani Sarp hani diğerleri denecek ve rayting olayı o zaman devereye girecek..

Korkunuz ilk bölümden sonrası icin olsun

Hayır ya benim anlamadığım magazinler üften püften haberleri anında yayınlıyorlar bu tür haberleri de için dikkat çekecek habrler ama magazinlerimiz de mi ayrıca para aldı sus parası anlamış değilim yani :icon_evil

kebu
27-08-06, 17:19
Hayır ya benim anlamadığım magazinler üften püften haberleri anında yayınlıyorlar bu tür haberleri de için dikkat çekecek habrler ama magazinlerimiz de mi ayrıca para aldı sus parası anlamış değilim yani :icon_evil
çok haklısın canım.:img-clapp :img-clapp :img-clapp

eenoldu
27-08-06, 17:21
ya şöle yazacak birsi olsa bi sızdırsak şurada yazılanları okusa harbi biri yeter zaten ama kim yapar ki böyle bir şeyi olaylar olalı ne kadar oldu kimsede tık yok

bluenight
27-08-06, 17:22
Ayrıca milletin anlamaması da normal hani dizi hemen yayına girse keremcemin dizisi hemen anlarlar bu dizi için çekilmiş aşk oyunundan diye ama öyle güzel ayarlanmış ki taaa ocak ayına alınmış böylece kimse anlamaz bu yüzden ayrıldığını vayy beee helal olsun ne diim :(

eenoldu
27-08-06, 17:24
valla ankara nın bi kısmı benden öğreniyor zaten intihara sürüklediğim arkadaşlarım
bile var:PP ama cidden herkes izleyen ama haberi olmayan birilerine anlatsa o bile kardır yani

Ozly
27-08-06, 17:24
Magazinlere haber cıktı aslında Keremcem müziği icin diziyi bıraktı..Bu kadar aslında..Ama bunu duyanlar diziyi bırakıcak magazin sayesinde aman ne bicim is yaaaa

kebu
27-08-06, 17:25
ya arkiler bana göre sarpı öldürmeleri hiç iyi olmayacak,tamda herşey yoluna girdi derken sarp ölecek.daha sinan sarpa baba bile diyemeden sarp ölecek.ben kesin sarpın öldüğü bölümde kopucağım walla.:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

bluenight
27-08-06, 17:27
Magazinlere haber cıktı aslında Keremcem müziği icin diziyi bıraktı..Bu kadar aslında..Ama bunu duyanlar diziyi bırakıcak magazin sayesinde aman ne bicim is yaaaa

Bence magazinler de para aldı yoksa didik didik ederlerdi bvunun arkasını ve bilmiyorlar mı allah aşkına bence biliyorlar ama ben onlaırn sus payı aldığını düşünüyorumm yada haber yapmamalarını rica tmişlerdir bence güzel bir yazı yazacaksın postalayacaksın bir gazeteci köşe yazarına bak naısl yayınlıyor..

bluenight
27-08-06, 17:29
ya arkiler bana göre sarpı öldürmeleri hiç iyi olmayacak,tamda herşey yoluna girdi derken sarp ölecek.daha sinan sarpa baba bile diyemeden sarp ölecek.ben kesin sarpın öldüğü bölümde kopucağım walla.:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

aman ne kopcan desem de bizde kopacağız orası kesin yani ama bunu kendisi izstediğini bileceğiz yaa hakikaten sarp karakteri sahibinin gazasına uğradı yaa o tamn mutlu olmayı haketti yaşama zamanıydı sahibindn yediği tekmeye dayanamadı yok böle bişe ya

Ozly
ya su müzikali bile adam akılı vermeyen magazine sahibizz...isine geleni ararlar.Seda sayan olsa hermen atlarlar.var bu iste bi iss

eenoldu
Bence magazinler de para aldı yoksa didik didik ederlerdi bvunun arkasını ve bilmiyorlar mı allah aşkına bence biliyorlar ama ben onlaırn sus payı aldığını düşünüyorumm yada haber yapmamalarını rica tmişlerdir bence güzel bir yazı yazacaksın postalayacaksın bir gazeteci köşe yazarına bak naısl yayınlıyor..
heh işte bunu yaacak kim var yazı yazmak çok zor bir şey değil bence burda bile ne yazılar çıkıyor ama öenmli olan doğru kişiyi seçebilmek

kebu
27-08-06, 17:31
aman ne kopcan desem de bizde kopacağız orası kesin yani ama bunu kendisi izstediğini bileceğiz yaa hakikaten sarp karakteri sahibinin gazasına uğradı yaa o tamn mutlu olmayı haketti yaşama zamanıydı sahibindn yediği tekmeye dayanamadı yok böle bişe ya
çok haklısın sahibinden yediği tekmeyle hayatından olacak.:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

safak86
27-08-06, 18:06
slmlar..
arkadaşlar keremcem diziden ayrıldı neden hala aşk oyunu başlığı altında onun bu tavrını medya iyice soruştursun istiyoruz ki??bırakın artık boşverelim ya..biz kendi kendimize dizimizle yetinelim..keremceme başarılar dileğelim..üstelik onunda bu dizideki başarıları göz ardı edilemez dimi..bırakın ne yaparsa yapsın ya!!artık kimseyi incitmeyelim,en önemlisi birbirimizi,lütfen:(..

safak86
27-08-06, 18:11
ben direk sorularıma dalayım;)ee dizimizden tüyo geldi mi?nsl ölecekmiş sarp,kenan karakteri,rahmetli mehmet bey...bunlar hakkında haber geldi mi?birde bişey daha yeni oyuncular kimler??hani şu yakışıklı jönümüz:)??sonra...ekin avukatlık yapmaya zaman bulacak mı:)?hayır yani hayatı tamamen değişecekte..nsl kaldıracak bir karakter tüm bunları?

ergene_yasemin
27-08-06, 18:33
keremcem ayrılmasaydı yeni bölümlerde ekin ve sarpın tutkulu aşklarını görebilirdik ikinci cocuklarını ayrıca bol bol öpüşme sahnesi olurdu yatak odası sahneleri. yıllarca ayrıldılar unutmadılar birbirlerini sonra tam kavuşmuşlarken hastalık hastalıgı yendiler sarpın ölümü nasıl olacak bilmiyorum bana hiç zevk vermez ama yinede izlicem sarp ve ekinin aşkı unutulmaz.bu arada ekin tekrar aşık olacak dimi yani ekın avukat olacak o kişide avukat olacak peki kim o kişi biliyormuyuz tanıyormuyuz biz.

_AnGeL_7
27-08-06, 18:48
Ewet ya mutluluk sahneleri görecektik ne güzel tam Ekin sağlığına kavuşup mutlu olucakken bunu yapmasaydı keşke Keremcem.Gerçekten ben ayrılmasına çok üzüldüm.Hiç olmazsa 1-2 bölüm çekselerdi Keremcem ile birlikte ve dizide Keremcem ile bitseydi.Onla başlamıştı onla bitseydi.Cnmız Sarp'ımız bi gün yüzü göremeden ölücek mi yani gerçekten çok üzüyor bu beni.Ben onu hayatımdaki bir kişi gibi benimsemiştim artık.onun için dua ediyoruz dizide.Artık nolur bu bölümde mutlu olsunlar.özellikle de Sarp artık üzülmesin.Çok yoruldu artık.Lütfen mutlu olsun diyorduk ama bu sefer de böyle oldu napalım, bizde de Sarp'taki gibi şans yokmuş demekki off of! :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :img-sorry :img-sorry :img-sorry

askoyunu-asli
27-08-06, 18:53
herkese hayirli aksamlar dilerim arkadaslar..naber bakalim nasilsiniz???lütfen biri bana eger varsa yeni tüyodan falan bahsedbilirmi?sarp karakteri ile gilgili ne tür kararlar verilmis yeni basröldeki ekine eslik edecek oyuncu kim olcakmis??serdar yeginde gercekten cikmismi diziden?????olur biri sorularimi yanitlarsa sevinirim:)) :D

_AnGeL_7
27-08-06, 18:58
herkese hayirli aksamlar dilerim arkadaslar..naber bakalim nasilsiniz???lütfen biri bana eger varsa yeni tüyodan falan bahsedbilirmi?sarp karakteri ile gilgili ne tür kararlar verilmis yeni basröldeki ekine eslik edecek oyuncu kim olcakmis??serdar yeginde gercekten cikmismi diziden?????olur biri sorularimi yanitlarsa sevinirim:)) :D

serdar yeğin diziden gerçekten çıktı da diğer sorularının cevabını bende hala bilmiormm ne yazıkki bilen varsa sölesin

HaMbUrG*
27-08-06, 19:20
mrb arkadaslar..
herkesin duydugu gibi diziden bazi oyuncular cikiyormus..mesela keremcem , serdar yegin ve gürgen öz gibi. benim aklima takilan soru su: bu kadar oyuncu diziden cikicaktiysa bu dizi tatile girmden önce belli degilmiydi? yani bazi anlasmazliklar yokmuydu? hepimiz icinden keske o zaman bitirselerdi diye geciyo...
hem en cok kizdigim kisi keremcem.. yani bu kadar kolaymi yaa? bu dizi aslinda onun herseyi. o olmasa keremcem simdi belki bu kadar ünlü olamazdi.. zaten son zaman da kendini herkese malzeme yapti bu yüzden de cok yiprandi !
Diziyi tadinda birakalim dedi ama ne yazakki ne tadinda nede lezzetinde birakti..
simdi ben zaten sadece ilk bölümlerini hatirlamak istiyorum..
"eski" bir keremcemhayrani olarak büyük hayal kirikligina ugradim. zaten diziyle birlikte onunda tadi kacti...:img-sorry

bluenight
27-08-06, 19:28
hayır tadında bırakmak istiyorsun madem neden sezon sonu ben yokum demedin de devam ediyorum dedin belki o zaman bitecekti dizi sen dur dur son anda yokum de milleti ortada bırak herkse yazık ya insanların emeğine yazık hala çekimler başlayamadı dizi de gec gircek millet harıl harıl dizi yetiştirmeye çalışırken adamın biri konserlerde göbek atıyor amma güzel iş

mercan_dede
27-08-06, 19:31
selam arkadaşlar formun başlarında herkes keremcemin para yüzünden diziyi bıraktığını söylüyor bence yanlış aşk oyunu zaten saçmalamıştı keremcem seneryoyu okumuştur ve kariyerini olumsuz etkileyeceğini düşünmüştür ve çıkmıştr çıkmaktada haklı dizi saçmaladı diziden çıkarak önünü açtı ve daha iyi projelerde oynayarak kariyerinede yeni birşeyler katmak istiyordur.bende olsam bende çıkardım daha iyi bir senaryo varken bu dizide oynamazdım...

HaMbUrG*
27-08-06, 19:35
bluenight ben yazdigina sonuna kadar hak veriyorum..bu kadar kolay olmamali ya.. yani diger roller neyse de (onlar da önemli tabi) ama bas rol olmaz..bence bu tüm diziler icin gecerli.

keremcemin daha iyi bir senaryo teklifi aldigi doru degilki.. kaset yapmak icin cikmis diziden.. hem diyorsunki keremcemin cikmasi normal ama bence normal digil cunki bu herhangi bir dizi degil ki.. keremcem bu dizi sayesinde bu kadar sevildi.
dizi sacmalamisti diyorsun ama cikmasi icin bir sebep degilki. orda hem onlarca oyuncu var onlarda sacmaladi diye ciksin gitsin.. zaten ne zamandir sacma simdi mi akli basina gelmis.?

allbyme
27-08-06, 19:41
selam arkadaşlar formun başlarında herkes keremcemin para yüzünden diziyi bıraktığını söylüyor bence yanlış aşk oyunu zaten saçmalamıştı keremcem seneryoyu okumuştur ve kariyerini olumsuz etkileyeceğini düşünmüştür ve çıkmıştr çıkmaktada haklı dizi saçmaladı diziden çıkarak önünü açtı ve daha iyi projelerde oynayarak kariyerinede yeni birşeyler katmak istiyordur.bende olsam bende çıkardım daha iyi bir senaryo varken bu dizide oynamazdım...
arkadaşım konumuz keremcemin neden diziden ayrıldığı değil konumuz aşk oyunu!birde demişsinki keremcem çıkmakda haklı.ya sana şimdi bir soru sorucam öyleyse..sen,seni tanıtan,yüzbinlerce kişi tarafından sevdiren kısaca seni yükselten bir projeyi yüzüstü bırakıp gidermisin?hiç arkanı düşünmezmisin?o projenin hayranlarını,hadi hayranlarını da geçtim o projeden ekmek yiyen insanları düşünmezmisin?işde keremcemin farkı burda.o DÜŞÜNMEDİ...ve çekdi gitti...modlardan çok özür diliyorum yine konunun dışına çıkdım...

bluenight
27-08-06, 19:44

senaryoyu okumuş olması mümkün eğil daha yazılıyordu o çıkarken onu gectim madem çıkacak son anda mı karar verilir senaryolar yazılmış ekip hazırlanmış motor die girilecvekken ben yokum diyor bütün herşey tepetaklak oluyor gürgen de çıktı ama o zamanlamasını yaptı ve zamanında bildirdi bu yaz boyu devam edecem die barınırken bir anda böle keyfi davranması hoş mu madem gecen sezon yokum yeni sezon deseydi ona göre ya biterdi ya devam ederdi ama herkes hazırlıklı olurdu ben sanmıyorum bundna sonraki dizi projlerinde başarılı olacağını...söneneler grubunda bile yerini almaya başlamış...

bluenight
27-08-06, 19:48
bluenight ben yazdigina sonuna kadar hak veriyorum..bu kadar kolay olmamali ya.. yani diger roller neyse de (onlar da önemli tabi) ama bas rol olmaz..bence bu tüm diziler icin gecerli.

keremcemin daha iyi bir senaryo teklifi aldigi doru degilki.. kaset yapmak icin cikmis diziden.. hem diyorsunki keremcemin cikmasi normal ama bence normal digil cunki bu herhangi bir dizi degil ki.. keremcem bu dizi sayesinde bu kadar sevildi.
dizi sacmalamisti diyorsun ama cikmasi icin bir sebep degilki. orda hem onlarca oyuncu var onlarda sacmaladi diye ciksin gitsin.. zaten ne zamandir sacma simdi mi akli basina gelmis.?

Arkadaşım yeni bir dizi için çıktı o da ocak da ekrana gelecek bu yüzden de millet kızmasıon die sakladılar ve albüm bahanesiin ortaya sundular gecen yılda albüm ve diziyi bir arada yapmıştı hem set bu konuda çok tölereanslıyıdı yani diziyi masus sölemedi milletin tepkisini çekmemek için bakınd agörün eylüğlde diziyi ..

sweetheart_02
27-08-06, 19:50
bunu yeni gördüm bn...

Herkeze Merhabalar...
Şimdi yazacaklarıma inananlarınız da olabilir, inanmayanlarınızda...
Keremcem olayı bakıyorum hemen duyulmuş bende bunun üstüne sessiz kalmak istemedim...
Öncelikle sen kimsin diyebilirsiniz...
Hemen tanıtayım kendimi med yapımda çalışan bir görevliyim...

Keremcem diziden neden ayrıldı?
Sorunun cevabı Keremcem yeni bir diziye başlıyor...Osman Yağmurdereli Bey ile anlaşma içerisinde...
Yeni sezona gelmeye hazırlanıyor..
Peki şimdi bu yaptığı ne derece doğru?
Onu bu yerlere getiren zamanında ekmek yediği yerden bu şekilde ayrılması hoş mu?
Hadi hepsini geçtim neden bunu dizinin çekimleri başlamak üzereyken yaptı?
Yaz başında söyleseydi de bütün ekip kendini ona göre hazırlasaydı ne olurdu ekibi bu durumda bırakması hoş mu?
Size bir gercek söylemek gerekirse...
Keremcem yaz başından beri devam edeceğim diye herkese söyledi ve bütün ekip de kendisini ona göre hazırladı..Meğersem Keremcem Bey arka taraftan diğer dizi ile anlaşma yolundaymış ve bütün konserlerini programlarını dahi ona göre ayarlamış...
Bizim ekip de Keremcem devam edecek diye biliyor ya öyle hazırlanıyorlar...
Geçen sezon diziye bile zaman ayıramayacak kadar çalışan Keremcem bu sezon bütün işlerini yeni dizisine göre ayarlamış bile..Konserlerini vs vs...
Dizi ekibine son iyiliğini ise hatta şöyle diyeyim son teşekkürünü ise çekimlerin başlamasına 4 gün kala ayrılıyorum diyerek yapıyor...
Şimdi bana ister inanın ister inanmayın ama bu gercek zaten bu sezon da ortaya çıkacak..
Şimdi benim asıl merak ettiğim acaba bu dizi Aşk Oyunu ile aynı gün aynı saat mi yayınlanacak...Rakip yapıp ekibe Keremcem bişeyler mi kanıtlama çabasında?
Hani olurda o dizi tutarsa bizimkiler mağdur olacak ya ekibe bişeyleri kanıtlamış olacak...
Keremceme son sözüm HELAL OLSUN...HERKESİ ÇOK GÜZEL İDARE EDİYORSUN..
HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

medyapimao nikli arkadaş yazmış...ellerine sağlık süper yazmış...biri çıkıp kamera arkasında neler olduğunu açıklamış ve çok ta iyi olmuş..artık en azından kimse bizi kandıramicak..o kadar mantıklı bir açıklama ki bu işlerden anlamama rağmen kafama yattı...sadık bir ao fanı olarak şaşkınlığım kafamda asılı kalan bütün sorular bu yazı sayesinde aydınlığa kavuştu...

hadi ordan. osman yağmurdereli ile dizi falan çekmeyecekmiş.yağmurdereli albüm projenizi yapın ondan sonra çekelim diye kabul etti zaten ondan rahatsınız. ocak ayında yayına girecek bunu herkes bilsin. madem öyle neden t&a project e teklif sunuyorsunuz müzikleri yapın bizim dizi için diye. para para para. yok red edilmeyecek teklif falan gelse kabul etmeyiz. son anda döneklik yapmış birisi 44 blüm emek vemş bir ekibe sırtını çeviren ve apansızın ben yokum diyen birinden yani etik ve ahlak kurallarını alt üst eden birileri şimdi acaip doğru ve dürüstüm ben diyor. madem öyle yap açıklamayı basın açıklaması. haaa ama burdaki insanlar kayileye alınmayacak kadar az değilmi. bunu zaman sizie en güzel şekilde gösterecek. zaman herşeyin ilacı. bireyleri zirveye çıkaran bir topluluk aynı zamanda adamı tepetaklak da eder bu bilinçsizce de olsa . İnternasyonal Riyakar Egoist Managemant (irem) records osman yağmurdereli ile anlaşdı. son anda aşkoyunundan çıkmasının sebebi de şudur. fiyatını belirlemek. yüksek mebla ya anlaştı med ile ve bunu bildirdi yağmurdereliye. bu kadar kabul edildiyse daha fazlasını veren olur ve oldu yağmurdereli daha fazlasını verdi ve onunla el sıkıştı. yani etik ahlak kural= para para para. başka birşey değil. para için bu kuralları yok sayan dan herşeyi yapar. saygılar eleştiri managemant.....

bu da sevvalim nikli arkadaştan alıntıdır..

2 farklı kişiden 2 farklı açıklama ve birbiriyle çelişmiyo dikkat ederseniz..işte aylarca izle konserlerini kaçırma deli gibi takip et sonunda bize bu şeklilde bu teşekkür edio keremcem..çok saol keremcem iiki varsın beni hayal kırıklığına uğratmaya devam et olur mu?:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

bluenight
27-08-06, 20:00
ben bu yazılanlara inanıyorum valla çünkü setten birileri olduğu ve emin konuştukları inanılmaz belli zaten inansam da inanmasam da ocak da herkes ak mı kara mı görcek neticede bir dizi çıkacak albümden sonra bakalım hangi yapımcı tarafındna ahh keremcem yaktın hepimizi..o kadar kıymet verdik bu mu karşılığı :((:((

daisy58
27-08-06, 20:02
Şu med yapımda çalışan kişinin yazdığı yazıyı bir kere daha okudum, bir kere daha bütün sinirlerim tepeme çıktı... Bir insanın çok uğraşarak elde edebileceği şeyler ibu diziyle çok kısa sürede elde etti beyfendi ama görüyorsunuz ya, her zamanki gibi herşeyi yıkmak, kaybetmek çok kolay...

MAKEDONYALI
27-08-06, 20:06
BU SENIN düsüncendir saygi duyarim her kes farkli düsünebilir ama keremcem senaryoyu okumus ve sacmaladilar diye diziyi birakamaz seni bu camiyaya halka tanitan ask oyunu dizisi dir yani keremceme kariyer yapan dizi ask oyunudur.bence dizi sacmalamadi tabiki hangi diziyi insan hic sikilmadan izler ki tüm dizilerin sacmaladigi bir yer vardir bunu tüm diziler yapar ama sonra yine toparlanirlar ve diziler yine ayni tadlarina geri döner bizim dizimizin tadi da keremcem cikmasaydi bu sezon diziler arasinda bir numara olurdu ama keremcem hem kendisini hem diziyi hem dizi ekibini hem de biz ask oyunu fanlarini mahf eti ama bu forumda gördügün gibi bir cok insan ask oyununun arkasinda ben de dahil keremcem baska projelerde daha basarili olamas bence cünkü herkes ona sarp olarak bakacak kimse onu baska karakterde göremez örnegin asmali konaktan sonra ben ne nirgülün ne de özcanin hic bir dizisini seyretmedim cünkü onlar da daaima bende seymenle bahar olarak kalacaklar ask oyunu da insanlarin kafasinda böyle bir sey yarati sarp ve ekin aski ama böyle bir sey de var keremcem ve yasemin ergene ask oyununda tanindilar yani onlarin dahhaaa da büyük etkisi var sana saygi duyuyorum ama benim düsüncem de bu.

sweetheart_02
27-08-06, 20:09
arkadaşlar yasemin ve keremcemin yazısını karşılaştırmak istiorum...

bu yasonunki

öncelikle herkese merhaba....
insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE

bu da keronun

Herkese Merhaba

Bugün size buruk bir mutluluk hikayesi anlatmak, daha doğrusu hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum;

Haziran ayı başında yaz konserlerine başladığımda Aşk Oyunu’nunda son bölümünü çekiyorduk.Türkiye’nin dört bir yanında onbinlerce( sonra sayenizde yüzbinler oldu) kişiyle şarkılarımı söyleyecek olmanın verdiği mutluluğun yanı sıra Aşk Oyunu’nun da bitmesinin burukluğunu yaşıyordum.

Bu arada ilk albümümün üstünden iki yılı aşkın bir zaman geçmiş ve yine aynı albüm bana Popsav ve Altın Kelebek in “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödüllerini kazandırmıştı. ama her zaman söylediğim gibi bu benim ilk adımımdı ve müzisyen olarak yapmak istediğim daha çok şey vardı.Bunlarında başında da en az ilki kadar başarılı bir albüm yapmak vardı.
2006 yılının başlarında Aykut Gürel ile yaptığımız planda ise yeni albüm için en uygun zamanın konser programının hafifliyeceği ve ilk albümün üzerinden tam olarak 2 senenin geçmiş olacağı Eylül/Ekim aylarını uygun görmüştük.

Sıcak yaz ayları boyunca tek endişem Aşk Oyunu’nun yeni sezonuyla benim albüm çalışmalarımın çakışmasıydı.Zira ayrı kaldığımız zaman içinde tekrar Aşk Oyunu dizisiyle sizin karşınızda olmanın özlemini çekmekteydim. Ancak bu arada çekim programı,senaryonun seyri ve hatta dizinin devam edip etmeyeceği gibi belirsizlikler yapımcı firma tarafından yapılacak bir açıklama ile giderilmemişti.

Sanırım haklı olarak kafalarında soru işaretleri vardı.Zira geçen sezon senaryonun artık tıkanmış olması gibi teknik sıkıntılar nedeniyle rating açısından bir miktar kan kaybetmiştik.Sizin Aşk Oyunu’nu çok sevmenize rağmen , hikayenin uzaması ve manasızlaşması konusunda yapmış olduğunuz eleştiriler de bunun bir kanıtı sanırım.Bunların yanında Gürgen Öz , Serdar Yeğin ve hatta yönetmenimiz Bülent İşbilen’de gelecek sezon Aşk Oyunu’nda olmayacaklarını bildirmişlerdi.Hazin bir vedalaşma yaşamış , babamız Mehmet Akan’ı kaybetmiştik.

Yapımcı şirket yetkilileri bu kayıplardan sonra dizinin eski samimiyetini ve sıcaklığını yakalayamayacağını düşünmüş olmalılar ki ,neredeyse Temmuz ayının sonlarına kadar bana dizinin geleceğiyle ilgili en ufak bir ipucu verilmedi.
Tam bu tarihlerde ben de yeni albüm hazırlıklarına odaklanmışken dizinin yapımcıları tarafından bana dizinin devam edebileceği haberi verildi.. Korktuğum şey oldu ve ben bir seçim yapmak zorunda kaldım..
Hepiniz biliyorsunuz müzik benim ilk sevdam ve kendimi en iyi ifade edebildiğim yer şarkılarım.

En büyük isteğim ise yeni şarkılarımı size, yani konserlerime gelmiş yüz binlere layık bir albümde toplayabilmek.Ne kadar heyecanlı olduğumu ifade etmem olanaksız inanın.. Yeni şarkılarımdan bazılarını konserlerimde söylemeye başladım bile.Tepkinizi anlamak için gözlerinizin içine bakıyorum tek tek....Benim için bu kadar büyük önemi olan bir albümü hayata geçirmek için gerekli olan motivasyonu sağlamanın ne kadar zor olduğunu bilemezsiniz.Haftanın dört – beş gününü alan bir dizi projesini gerçekleştirirken böyle bir albümün tamamlanması imkansızdı.Bu nedenle birçoğunuza beni sevdiren ve bana eşi bulunmaz bir oyunculuk tecrübesi sağlayan Aşk Oyunu dizisini bırakma kararı aldım.

Bunun benim içinde ne kadar zor bir karar olduğunu hissetmelisiniz , bunu yapabileceğinizi biliyorum , çünki Aşk Oyunu benim için çok şey ifade ediyor.özellikle de ilk zamanları; ilk aşklar,çocukça inatlaşmalar,itiraflar,yağmur altında öpüşmeler, yani sizin de beni tanıdığınız ve sevdiğiniz saf zamanlar.Bir de set ortamı,set ortamında gelişen arkadaşlıklar..anılar da cabası..
Gelin bir de tersini düşünelim.Diziye devam ederek albüm yapamadığımı yada içime sinmeyecek bir albüm yaptığımı.
Bu beni çok ama çok üzerdi....

Aşk Oyunu’na devam edemediğim için üzgün olduğunuzu biliyorum ama bazen zor da olsa bir seçim yapması gerekiyor insanın ve hayırlı olmasını dilemekten başka çare kalmıyor.

Benim sizinle ilişkim müzikle başladı , Aşk Oyunu’yla gelişti evet , ama artık yaşadığımız şeylerin bu projelerden bağımsız ve onların çok üzerinde olduğuna inanıyorum.Siz artık benim bir parçam oldunuz, bir yerde gözgöze geldiğimizde bunu anlayabiliyor ve hissedebiliyorum. Ben sizinle umuyorum uzun bir yolculuğa çıktım ve bu yolda birçok durağımız olacak.

Şunu bilmenizi istiyorum; ilk albümümü yaparken endişem bunun bana yakışan bir iş olup olmamasıydı.Ama artık yaptığım işlerin size ve sevginize layık olmasına da çalışıyorum.

Aşk oyunu’nun devam edip etmeyeceğiyle ilgili yorumlarınızı okuduktan sonra doğru bir karar aldığımı anladım.Sebebi bu olmasa da belki de en doğrusu herşeyi tadında bırakmak.

Ayrıca ismini açıklamaktan kaçınan Med Yapım yetkilisinin yaptığı , benim başka bir dizide rol alacağıma dair açıklamayı da okudum ve bunun gerçeği yansıtmadığını sizlerle paylaşmak istedim.
25 Ağustos 2006 tarihi itibariyle anlaşması yapılmış herhangi bir TV projesi olmadığı gibi şahsım yada şirketim nezdinde de verilmiş bir söz dahi yoktur...
Albüm ve sonrası çalışmalarım bitene kadar buna engel olabilecek hiçbir projede yer almayacağım.
Yapacağım her projeden ise sitemiz aracılığıyla önce sizin bilginiz olacak.....

Boğazının ortasında şarkılar söyleyen
Yalnız bir kayıktı Keremcem
Ve tek hayali
Böyle güzel bir koroydu ona eşlik eden

Teşekkürler
KEREMCEM

işte arkadaşlar buyrun..aslında keremcem şevvalim nikli arkadaşı doğrulamış..özünde yazılanlar aynı sadece keremcem bol bol laf salatası yapmış..bide biraz da yumuşatmış cümleleri ama yazılanlar aynı iice dikkat ederseniz..
keremcemin ocak ayına kadar albüme engel olacak proje yok demesi ve albümden sora var diyerek açık kapı bırakması şevvalimin dediğiyle aynı şey...yani ocağa kadar albüm yapıcak ocaktan sorada yeni dizisine başlicak..bu kadar basit.ilk solo albümü de diziyle birlikte çıktı hatta kadife kelepçe albüme soradan eklendi o zaman diziyle yürüyodu da şimdi mi yürümüyo ama tabi o zaman tanınmıyordu ve kapris yapma şansı yoktu..zaten o zaman kapris yapsa şu an hala onun ismini bile bilmioduk kimse ona tolerans göstermezdi..gerçi bn şimdi de aynı şeyin olacağını düşünüorum keremcem artık medyapım gibi güçlü bir yapım şirketini kaybetti..eskiden bütün kapılar ona açıkken şimdi eksildi..artık ocak ayında başlayan dizi ne olursa olsun bnm için keremcem sayfası kapanmıştır...nerden emin olcam başka proje için onu da bırakmicağını..nie güvenip te izliyim ki...

keremcem gördüğünüz gibi upuzun nerdeyse yasonunkinin 2-3 katı olan bi yazı yazmış ama özünde sadece şunu söylüyo " ocağa kadar albüm yapıcam ocaktada yeni dizi var onun için aşk oyunun bıraktım zaten konu bitmişti reytinglerde düşmüştü (ki bu laf bize sanıyorum) ama ben gene de sizi çok seviyorum" tabi kuru kuru sevgi olmuyo keremcem göstermek lazım dimi...

yasemin in yazısı ise kısa ama o kdr içten ki sadece kırgınlığını belli etmiş o kadar..keremcem bizi nedense bişeylere ikna etmeye çalışmış. bol bol doğruluktn bahsedio allah kahretsin ki aklıma insan en çok kendine olmayandan bahseder sözü aklıma gelmemişti bu zaman içerisinde....belki de keremcem e çok güvendiğim için..helal olsun başka bişiy demiorum....

didou_didem
27-08-06, 20:12
ben bu yazılanlara inanıyorum valla çünkü setten birileri olduğu ve emin konuştukları inanılmaz belli zaten inansam da inanmasam da ocak da herkes ak mı kara mı görcek neticede bir dizi çıkacak albümden sonra bakalım hangi yapımcı tarafındna ahh keremcem yaktın hepimizi..o kadar kıymet verdik bu mu karşılığı :((:((

evet nalancım yazılanlar doğru dediğin gibi çok eminler....ocak'ta herşey çıkacak ortaya..ayrıca haklısın yaa karşılığu bu muydu???:(

Ozly
27-08-06, 20:20
ya biri demiski senaryoyu okumus ve kariyeri icin ii olmadıgını düsünmüs...

Sorarım size ona o kariyeri veren ve tanıtan bir dizi değil miydi bu?Böylemiydi teşekkürü heryerde söylemesi beni Aşk oyunu tanıttı saol be tesekkürün icin...

MAKEDONYALI
evet nalancım yazılanlar doğru dediğin gibi çok eminler....ocak'ta herşey çıkacak ortaya..ayrıca haklısın yaa karşılığu bu muydu???:(
yaa diger insanlarin yani forum disindakilerin ocak ayina kadar sinirleri gececektir ve her kes keremcemin dizisini izler eminim ama ne olur biz forumdakiler kararimizdan dönmeyelim ocak ayina kadar ne olur yumusamayalijm arkadaslar ne olur yoksa keremceme o zaman tam istedigini basarmis olacak eminim

özocan