Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/4
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ark lar bana bi tüyo gelmişti ama ne kdr doğru bilemem ekin sarpı hakanla aldatacak die ama artık ne yaparlar bilmiorum keremcem çıktıına göre diziden
ben böyle bişey olacağına ihtimal bile vermiyorum.onlar bu aşk için çok şey feda ettiler neler yaşadılar.dört yıl sonra gücün güç bela kavuşmuşken ekin gibi bi kız asla aldatmaz sarpı.
ekinnnnsarppppp 21-08-06, 19:38 ya şu arda kuralı ben niye tanımıyom yaaa bana biri özelden msj yoolalyıp kim olduğunu tanıtabilirmi yaaaa ciddi ciddi mrk ettim şimdi duyguyla betül beğendiğine göre kesin bende bayılırım adama haa:img-grin2 :img-grin2
Bence de beğenirsin, tolgahan sayışman da yakışıklı ama arda kural daha uygun gibi geliyor bana sarp için. Çünkü çocuksu bi yüzü var. Banyo filminde oynayan sarışın bi genç varya o. Bi de leonardo di caprioya çok benziyo. Titanicte oynamıştı ya.
ark lar bana bi tüyo gelmişti ama ne kdr doğru bilemem ekin sarpı hakanla aldatacak die ama artık ne yaparlar bilmiorum keremcem çıktıına göre diziden
ekin sarp aşkı çok gerçekti ekinin aldatması bu aşkın gerçekliğini bozar.bence yeni sarp gelmesi lazım ki bu aşk devam etsin
askoyunu-asli 21-08-06, 19:40 Yeni sarpımızı arıyoruz da...Bence arda kural bunun için çok uygun birisi. Zaten bu aralar başka projesi de yok. Ne dersiniz güzel olmaz mı?
üfffff hemde öyle bi olurki..ben hastasiyim onun be.simdiye kadar oynadigi her diziyi izledim ben onun..kacirirmiyim hic:img-kiss: daha yeni okudum bazi arkiler TOLGAHAN SAYISMAN da uygun diyolar sanirim o manhunt of the worldu..o da süper yakisikli..tek kelimeyle bi bicim su:img-grin2 ama düsünsenize cansel elcin geliyomus oda uygun bence:img-grin2 :img-grin2 ..ya bide keremcem basin aciklamasi falan yaptimi?ayrilma nedenini falan söylemismi????
ekinnnnsarppppp 21-08-06, 19:44 ben ask oyununu devam izlicem.. ama bence eskisi kadar güzel bölümler olmaz bunlar..
3 kisi ayrildi diziden onlarin yerini doldurmak zor olacak.. bence sarp karakterini keremcemden baska birisi canlandiramaz yani.. diyelim arda kural sarp rolünü oynicak.. sinan sizce hic arda kurala benziyo mu??
bakalim diziyi nasil toparlicaklar....
Evet toparlamaları zor olacak ama bunu yapmaları lazım. Arda kural sinana benzemiyor ama keremcem dışında çok da sinana benzeyecek birisi yok bence.
Keremcem gittiği için benzerlik olması çok da önemli değil. Ekin de gülsere benzemiyor ya da sarp da orhan beye...Yeni gelecek oyuncu sarp rolünü benimsedikten sonra bunun pek bi önemi yok.
Arkadaşlar aklıma birisi daha geldi, melih görgün. Olabilir mi sizce? Gerçi ne kadar başarılı olduğunu bilmiyorum ama o da gayaet yakışır sarp rolüne...
Bence ya arda kural ya da melih görgün olsun Ama arda kuralın oyunculuk geçmişi çok iyi. Melih görgününse böyle bir tecrübesi yok. O yüzden arda kural hala daha mantıklı geliyor bana..
Valla arkadaşlar dünyada bir keremcem yok sarpı canlandırabilecek.Bakın düşününce kimleri buluyoruz.Arda kural olmaz gibi bende isterim ama Sinan var bi de...Tolgahan Sayışman olabilir dedik.Kumral birilerini düşünmek lazım ya da esmer.Aslında ben Mehmet Günsürün olmasını isterim ama Beyaz Gelincik de oynuyor maalesef...:(
üfffff hemde öyle bi olurki..ben hastasiyim onun be.simdiye kadar oynadigi her diziyi izledim ben onun..kacirirmiyim hic:img-kiss: daha yeni okudum bazi arkiler TOLGAHAN SAYISMAN da uygun diyolar sanirim o manhunt of the worldu..o da süper yakisikli..tek kelimeyle bi bicim su:img-grin2 ama düsünsenize cansel elcin geliyomus oda uygun bence:img-grin2 :img-grin2 ..ya bide keremcem basin aciklamasi falan yaptimi?ayrilma nedenini falan söylemismi????
keşke nerde....cansel elçinin kırık kanatlar dizisi var o kabul etmeyebilir.arkadaşlar esmer bebek yüzlü biri bence dah çabuk benimsenebilir seyirci tarafından.
askoyunu-asli 21-08-06, 19:46 Evet toparlamaları zor olacak ama bunu yapmaları lazım. Arda kural sinana benzemiyor ama keremcem dışında çok da sinana benzeyecek birisi yok bence.
Keremcem gittiği için benzerlik olması çok da önemli değil. Ekin de gülsere benzemiyor ya da sarp da orhan beye...Yeni gelecek oyuncu sarp rolünü benimsedikten sonra bunun pek bi önemi yok.
Arkadaşlar aklıma birisi daha geldi, melih görgün. Olabilir mi sizce? Gerçi ne kadar başarılı olduğunu bilmiyorum ama o da gayaet yakışır sarp rolüne...
Bence ya arda kural ya da melih görgün olsun Ama arda kuralın oyunculuk geçmişi çok iyi. Melih görgününse böyle bir tecrübesi yok. O yüzden arda kural hala daha mantıklı geliyor bana..
ya canim ne bileyim ben melih görgünü hayat tüeküsünd eizliyorum ama bence o sarp rolüne uygun degil..sarpin böyle cocuksu bir yüzü var,melih görgünün ama böyle daha ciddi bi yüzü var..ondan bence uymaz hem ekin karakterine hic yakismiyo...
ekinnnnsarppppp 21-08-06, 19:46 üfffff hemde öyle bi olurki..ben hastasiyim onun be.simdiye kadar oynadigi her diziyi izledim ben onun..kacirirmiyim hic:img-kiss: daha yeni okudum bazi arkiler TOLGAHAN SAYISMAN da uygun diyolar sanirim o manhunt of the worldu..o da süper yakisikli..tek kelimeyle bi bicim su:img-grin2 ama düsünsenize cansel elcin geliyomus oda uygun bence:img-grin2 :img-grin2 ..ya bide keremcem basin aciklamasi falan yaptimi?ayrilma nedenini falan söylemismi????
Yok daha bir açıklama gelmedi sanırım...
Cansel elçinin pek uyacağını sanmıyorum ama arda kuralın gelmesi çok güzel olur. Ben de çok seviyorum arda kuralı...Çok başarılı bir oyuncu. Zaten sarpın yerine başarılı bir oyuncu koymları lazımki izleyenler daha çabuk ısınsın yeni sarpa. Arda kural bir sürü dizide oynadığı gibi film tecrübesi bile var.
yaren-ekin 21-08-06, 19:47 Valla arkadaşlar dünyada bir keremcem yok sarpı canlandırabilecek.Bakın düşününce kimleri buluyoruz.Arda kural olmaz gibi bende isterim ama Sinan var bi de...Tolgahan Sayışman olabilir dedik.Kumral birilerini düşünmek lazım ya da esmer.Aslında ben Mehmet Günsürün olmasını isterim ama Beyaz Gelincik de oynuyor maalesef...:(
dur cnm buluruz birilerini elbette sorun değil yani düşünür bizleir aşk oyunu seti üzülmeyelim biz ayy heyecan bastı ya mutluyum aslında başlasa çekimlerde artık tüyolarımızı bizde alsak ya çatlıycam yoksam
ekinnnnsarppppp 21-08-06, 19:47 ya canim ne bileyim ben melih görgünü hayat tüeküsünd eizliyorum ama bence o sarp rolüne uygun degil..sarpin böyle cocuksu bir yüzü var,melih görgünün ama böyle daha ciddi bi yüzü var..ondan bence uymaz hem ekin karakterine hic yakismiyo...
Haklısın galiba, bi an aklıma o da geldi. Ben son kararımı verdim galiba çok istiyorum arda kuralın olmasını...:img-grin2
bu gün olanlara inanın yetişemiyorum artık...arkadaşlar ben bu haberi dün sinem arkadaşımdan öğrendim dışarıda olduğum içinde ayrıntılardan hiç haberim yoktu akşam eve gelince ilk işim ayrıntılara bakmaktı bu haberi kim getirdiğine baktım ki nalan arkadaşımız getirmiş ve azıcıkta olsa şüphe yoktu içimde...gideceğine hiç şaşırmadım ama sadece üzüldüm çünkü bu kadar severek izlediğiniz bir karakter birden bire yok oldu sonra çok sevdiğim ve istanbuldaki hiç bir konserini kaçırmadığım -ki bunu şimdiye kadar hiçbir sanatçıya yapmadım,beyfendiliğiyle gönlümüzde taht kuran birisi bizleri hiç düşünmeden ne olursa olsun çekimlere 4 gün kala bırakmamalıydı.Hep söylediğim gibi ekip içinde, yönetmeniyle hatta yaseminle bile anlaşmazlıklar yaşayabilirsin bunlar çok normaldir ama bizleri ayakta uyutman bizlere çok ağır geldi...keşke bunu sezon finalinde söyleseydinde ona göre bir son hazırlasalardı eminim ki sorunlar o zaman da vardı gürgen gibi erdemli davranıpta ben artık sarp olmak istemiyorum deseydin keşke...bu sezon bir çok dizilerde başrol oyuncuları ayrılıyor fakat hepside baştan söyledi kimseyi zor durumda bırakmadı aliye de nejat ayrıldı ama söyledi kırık kanatlarda hem özge hemde cansel ayrıldı başından beri memnuniyetsizliklerini belli ettiler keremcem gibi ikili davranmadılar...röportajlarında devam edeceğim,konserlerinde eylülde görüşmek üzere derken herkesle oynadı gerçi bir yönden doğru demiş eylülde başka projede görüşürüz demek istemiş ama biz o kadar çok sevdik ki kendimize bunu yediremedik...artık hangi projede yer alırsa alsın ben izlemem ben sadece keremcem var diye oturup izleyecek yaşı çoktan geçtim bende sinem ve teo arkadaşım gibi düşünüyorum ve bu yüzdende yaptığını asla affedemiyorum...en yakın zamanda da mantıklı bir açıklama yapmadığı sürece değil konserine gitmeyi,şarkılarını dinlemeyi yüzünü bile görmek istemiyorum...
askoyunu-asli 21-08-06, 19:48 keşke nerde....cansel elçinin kırık kanatlar dizisi var o kabul etmeyebilir.arkadaşlar esmer bebek yüzlü biri bence dah çabuk benimsenebilir seyirci tarafından.
hmm simdi bir dizi manyaqi olarak düsüneyim ben bi..esmer bebek yüzlü..hmmmm??ya su hani yanik kozada oynayan biri varya adini bilmiyorum diziyi fazla izlemedigim icin ama orda co kyakisikli biri oynuyo..hani dizide yavuz bingölün kardesini oynuyo..hem o aslinda sinanada azcik olsada benziyo..???olabilirmi acaba???
Evet toparlamaları zor olacak ama bunu yapmaları lazım. Arda kural sinana benzemiyor ama keremcem dışında çok da sinana benzeyecek birisi yok bence.
Melih Görgün, Hayat Türküsü dizisinde rol almaktadır. Hayat Türküsü dizisinde gayet iyi performans sergilemektedir. Hayat Türküsü dizisi özel bir dizidir. Haydi kızlar okula kampanyasının, Baba beni okula gönder kampanyasını da konu alan özel bir dizidir.
valla arkadaşlar dediklerinizin arasında en çok arda kuralı beğendim gerçekten çok tatlı ve ekinimizede yakışır.sinanada benzemesse benzemesin herkes biliyoki sinan keremcem için seçilmişti.başka herhangi birine zaten benzemesi çooooooook zor.ama evet bende arda kural diyorum keremcem gibi içim çok atmasada...
hmm simdi bir dizi manyaqi olarak düsüneyim ben bi..esmer bebek yüzlü..hmmmm??ya su hani yanik kozada oynayan biri varya adini bilmiyorum diziyi fazla izlemedigim icin ama orda co kyakisikli biri oynuyo..hani dizide yavuz bingölün kardesini oynuyo..hem o aslinda sinanada azcik olsada benziyo..???olabilirmi acaba???
o diziyi bende izlemediğim için çıkaramadım.onur şan diycem oda oyuncu değil ama bi kaç dizide oynamıştı tecrübesi var.yani ben oynunu beğenmiştim.sizin fikirleriniz...tolga sayışmandan sonra aklıma onun ismi geldi
[QUOTE=kurti1]tamam anlaşıldı. bakın sizler olmasanız modaratörle bir işe yararmı veya bu sayfanın anlamı kalırmı? kalmaz. ama modaratörler olmasa gene de bu sayfanın anlamı manası olur. aşkoyununda diğer oyuncular olmasa sadece keremcem ve yasemin olsa çok saçma olur. ama aşkoyunu anlamını bir bütün olarak veriyor. hepimiz buna dahiliz. herkes. ekip. oyuncular. yapuım ve prödüksiyon. ve elbette siz izleyiciler. tek bir kişi götürmedi bende ayrılsam gene izlemenizi isterim ne olursa olsun. veya yasemin veya başkası. herkim olursa olsun. biraz kızgınım tabii. çünkü profesyonelce verilmiş bir kara değil bu. ayıp. son anda böyle birşey yapılmaması gerekirdi. ama keremcem gene benim kardeşim olsa devam etseydi elbet güzel olurdu ama karaı bu şekilde verddi e bizde saygıda kusur etmeyiz bu kararı ile ilgili. sevgiler[/QUOT
Açıkçası ben bu dizinin başrol oyuncusu olsaydım, yönetmeni,yapımcısı veya ne bileyim,ışıkçısı set işçisi bile olsaydım ,sizin gibi emeğim olsaydı dizide,son dakikada tüm ekibi darmadağın eden, herkesi yarı yolda bırakan, tabiri caiz ise '' sağ gösterip sol vuran'' bir oyuncu ile bir daha çalışmak istemezdim.Arkadaş herkesin emeklerine yazık etmiştir, insanların belki de işini bir bakıma tehlikeye atmıştır( bu dizi yayından kaldırılsa diğer çalışanlar kendisi gibi hoop diye hemen başka bir yapımda iş bulabilecekler midir?Bu çok detay bir düşünce de olsa bence önemlidir.)
Evet bir karar vermiştir kendisi ama asla profesyonelliğe yakışmayacak,hatta kendisine büyük zarar verece( daha haberi yok bundan , zamanla görecek) insanları üzecek bir karar olmuştur bu.Biraz daha dişini sıkıp bitirebilirdi bu işi.
Hiç inkar etmesin bu dizi sayesinde insanlar Keremcem'i tanıdı.Dizi başladığında kasedi çıkalı 1 yıl olmuştu.O da amacına ulaştı.Bundan sonra gerisi boş.Hedefe giden yolda herşey mübahtır demek ki.
Umarım Aşk Oyunu ekibi kendisine yakışır bir şekilde çok uzatmadan gereğini yaparlar.Ama naçizane tavsiyem Sarp karakteri yerine başka birini monte etmeye çalışmasınlar.Kesinlikle olmayacaktır.İzleyici olarak söyleyebilirim , tecrübe ile sabittir.Uzun bir zaman atlamasından geçirsinler, Sarp'ı yurt dışına falan göndersinler, bir yol bulsunlar ama başka bir oyuncu ile denemesinler bu işi.Hatta format değişe değişe bir hal oldu, olay Ekin Sarp aşkından çıkıp başka bir şeylere yönelsin ve bitsin.
Herkese iyi akşamlar
ekinnnnsarppppp 21-08-06, 19:52 dur cnm buluruz birilerini elbette sorun değil yani düşünür bizleir aşk oyunu seti üzülmeyelim biz ayy heyecan bastı ya mutluyum aslında başlasa çekimlerde artık tüyolarımızı bizde alsak ya çatlıycam yoksam
Evet ben de heyecanlandım. Arkiler bi de bişey daha diyeceğim, sinana benzeyen birini bulmakta zorlanabilirler belki. O yüzden sinan rolündeki oktay güreyi de değiştirebilirler. Çünkü çok kısa zamanları var ve acele etmeleri lazım. Bu yüzden böyle bir durumla da karşılaşabiliriz. Oktay güre çok tatlı ama keremceme çok benziyordu. Eğer sarp yerine başkası gelirse mesela arda kural, en azından sarışın birsini bulabilirler. Hatta babam ve oğum da oynayan küçük çocuk olabilir. Hem zaman atlaması yaparlarsa sinan da büyümüş olur...Yani o biraz daha büyük duruyo ya. Çok mu uçtum ne ama ben de çok heyecanlandım yaren inan ki...:img-grin2
askoyunu-asli 21-08-06, 19:53 valla arkadaşlar dediklerinizin arasında en çok arda kuralı beğendim gerçekten çok tatlı ve ekinimizede yakışır.sinanada benzemesse benzemesin herkes biliyoki sinan keremcem için seçilmişti.başka herhangi birine zaten benzemesi çooooooook zor.ama evet bende arda kural diyorum keremcem gibi içim çok atmasada...
canim simdide söyle bir sorun var ard akuralda..ben ne kadar arda kural fanatigi olsamda ne bileyim ekin karekterini canlandiran yasemin ergeneyyi ve arda kurali yan yana koyunca ne bileyim uymuyolar birbirlerine...bilmiyorum ne kadar arda kural gelse güzel olur desemde yan yana düsünemiyorum onlarin ikisini???
ekinnnnsarppppp 21-08-06, 19:54 Melih Görgün, Hayat Türküsü dizisinde rol almaktadır. Hayat Türküsü dizisinde gayet iyi performans sergilemektedir. Hayat Türküsü dizisi özel bir dizidir. Haydi kızlar okula kampanyasının, Baba beni okula gönder kampanyasını da konu alan özel bir dizidir. Melih Görgün'ü unutun.:img-artis
Onu bilmiyodum ben...Bi tek geçen sene bi diziye başlamışlardı ama tutmamıştı bitimişlerdi diziyi. Söylediğiniz için sağolun....:img-grin2
o diziyi bende izlemediğim için çıkaramadım.onur şan diycem oda oyuncu değil ama bi kaç dizide oynamıştı tecrübesi var.yani ben oynunu beğenmiştim.sizin fikirleriniz...tolga sayışmandan sonra aklıma onun ismi geldi
aslında çok genç yetenekli oyuncu var.aklımıza gelmiyor.bide eski sarpı biraz anımsatması gerektiğine inanıyorum gerçi izleyicinin frekansı uyştuktan sonra ıkim olduğuda çok önemli değil.
Arda Kural, aşk oyunu dizisi için uygun bir isim değildir. Emret komutanım dizisinde rol alması kendisi için dezavantajdır.
Aşk oyunu dizisi için fiziksel özelliği ön planda olan birisi seçilirse, Keremcem ile karşılaştırılması yapılır. Bu da aşk oyunu dizisi için dezavantaj yaratır. Seçilen oyuncuyu da yıpratır. Başka bir isim seçilmeli.
askoyunu-asli 21-08-06, 19:55 o diziyi bende izlemediğim için çıkaramadım.onur şan diycem oda oyuncu değil ama bi kaç dizide oynamıştı tecrübesi var.yani ben oynunu beğenmiştim.sizin fikirleriniz...tolga sayışmandan sonra aklıma onun ismi geldi
onur sani bende begeniyorum ama benc esarp rolüne uymuyor..ben her aklimiza gelen oyuncuda hep ekinle yan yana düsünüyorum acaba uyarlarmi diye ve bence onur san uymuyo sarp rolüne(bu arad aonur sanin sarkilari süper ya dinlemenizi tavsiye ederim :) )
canim simdide söyle bir sorun var ard akuralda..ben ne kadar arda kural fanatigi olsamda ne bileyim ekin karekterini canlandiran yasemin ergeneyyi ve arda kurali yan yana koyunca ne bileyim uymuyolar birbirlerine...bilmiyorum ne kadar arda kural gelse güzel olur desemde yan yana düsünemiyorum onlarin ikisini???
bunun tek nedeni bugüne kadar yasemini dizide,röportajlarında,katıldığı programlarda sürekli keremcemle görmemizdi.ister istemez kim gelirse gelsin önceleri garip gelecek sonra onuda kero gibi bağrımıza basıp sevicez.bunu geçen haftalarda keronun formundada konuşmuştuk keroyuda yassoyuda başka kişilerle başka projelerle görücez demiştik zaten sadece beklediğimizden çooooooook erken oldu okadarçyeni sarpıda seveceğimden eminim.en azından beğenmesem bile aşk oyununun hatrına kabullenirim.
askoyunu-asli 21-08-06, 19:57 Onu bilmiyodum ben...Bi tek geçen sene bi diziye başlamışlardı ama tutmamıştı bitimişlerdi diziyi. Söylediğiniz için sağolun....:img-grin2
show tv de ceyda düvenci ile bi dizide basrollerden birindeydi ama evet dizi tutmamisti zaten bende bakmamistim...ya ama dedigim gibi melih görgün hic uymuyo..bence iyi bir oyuncu ama sarpa tam zit bir görünüse sahip....
EL DESDİCADO 21-08-06, 19:59 arkadaşlar hiç kimseyi sarp rolüne yakıştıramıyorum. siz şimdi isimleri sayıyorsunuz,ben öylece bakıyorum.
hiç biri yaseminin yanında olmaz.ha bir tek ben hariç tabiki:)
off kafayı yiyeceğim:(
ceza_cansu 21-08-06, 19:59 aslında sahte prenses dizisinde başrol oynayan oyuncuda olabilir ama dizisi devam ediyor
YA ARKADAŞLAR NE OLUYO SİZE SARP ROLÜNE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİLER NE ÖLE ARDA KURAL BENDE BEĞENİYORUM ÇOK YAKIŞIKLI AMA EKİNİN YANINDA ÇOCUK GİBİ KALIR LÜTFEN SAÇMALAMIYALIM HEM KEREMCEM DEN Bİ AÇIKLAMA GELMEDİĞİ SÜRECE İNİNMAK İSTEMİYORUM DİZİDEN AYRILACAĞINA SİZ NEDEN BU KADAR EMİN KONUŞUYOSUNUZ Bİ BİLDİĞİNİZ VARSA SÖYLEYİNDE BİZDE ÖĞRENİP YASIMIZI TUTALIM HEM KEREMCEME KARŞI NE KADAR ACIMASIZ Bİ TAVIR İÇERİSİNDESİNİZ YA BELKİ ÖLE BİŞİ YOK BELKİDE ÇOK ÖNEMLİ Bİ SEBEBİ VAR HERŞEYİ RESMİ Bİ AÇIKLAMA OLMADAN PLANLAMAYALIMMMM AMA TEK DİLEĞİM BU KONUŞULANLARIN ASILSIZ ÇIKMASI SİZ KENDİNİZİ BAYAĞI ALIŞTIRMIŞSINIZ HATTA YERİNE OYUNCU BİLE ARIYOSUNUZ AMA NEYSE AŞK OYUNUNDAKİ SARP KARAKTERİNE KEREMCEMİ ÇOK YAKIŞTIRDIK BENCE O KARAKTERE ONDAN DAHA FAZLA YAKIŞICAK BİRİ YOK !!!! NE BİÇİM KEREMCEM HAYRANISINIZ SİZ ? :sad53:
Arda Kural, aşk oyunu dizisi çin uygun bir isim değildir. Emret komutanım dizisinde rol alması kendisi için dezavantajdır.
Aşk oyunu dizisi için fiziksel özelliği ön planda olan birisi seçilirse, Keremcem ile karşılaştırılması yapılır. Buda aşk oyunu dizisi için dezavantaj yaratır. Seçilen oyuncuyu da yıpratır. Başka bir isim seçilmeli.
haklı olabilirsin ama fiziksel olarak hoş görünmeyen birinide ne yalan söylüyüm ben aşk oyununa ve ekinin yanına yakıştıramam.hem kim gelirse gelsin fiziksel olarak hoş veya değil başlarda bizde herkeste keremcemle yeni gelen kişiyi karşılaştıracak.bişey değişeceğini sanmıyorum.
askoyunu-asli 21-08-06, 20:00 bunun tek nedeni bugüne kadar yasemini dizide,röportajlarında,katıldığı programlarda sürekli keremcemle görmemizdi.ister istemez kim gelirse gelsin önceleri garip gelecek sonra onuda kero gibi bağrımıza basıp sevicez.bunu geçen haftalarda keronun formundada konuşmuştuk keroyuda yassoyuda başka kişilerle başka projelerle görücez demiştik zaten sadece beklediğimizden çooooooook erken oldu okadarçyeni sarpıda seveceğimden eminim.en azından beğenmesem bile aşk oyununun hatrına kabullenirim.
evet haklisin gercektende öyle..insan ister istemez ekinle yan yana getirip düsünüyo acaba uyarmi diye..huylu huyundan vazgecermi yane...ya ben tekrar diycem ismini bilmiyom ama yanik kozada yavuz bingölün kardesini oynayan cok yakisikli biri var..bence bu rolede uyar yaneee..sinanada benziyoooooo:img-grin2
EL DESDİCADO 21-08-06, 20:01 beyza inan bende kimseyi yakıştıramıyorum,sarpın rolüne. kero ve yasocuyum ben.
ama ortada işte gerçekler ne yapalım.her yerden doğrulanıyor bu bilgi.biz de istemezdik böyle olmasını:(
askoyunu-asli 21-08-06, 20:02 arkadaşlar hiç kimseyi sarp rolüne yakıştıramıyorum. siz şimdi isimleri sayıyorsunuz,ben öylece bakıyorum.
hiç biri yaseminin yanında olmaz.ha bir tek ben hariç tabiki:)
off kafayı yiyeceğim:(
desdiiii kendine pay cikarmasan olmuyo dimiiiii...ufff iste bizde düsünüyoz kafayi yiyiyoz..ama is isten gecti bi kere bulucaz birini..ama sanki bizim istedigimiz kisiyi koycaklarda:img-grin2
Bir dizide, bir karaktere yakışacak oyuncu tanımlaması nedir. Böyle bir durum anlamakta zorluk çekiyorum. Sizce oyuncunun fiziksel özelliği mi önde olmalı. Bir karaktere yakışacak oyuncuyu bulmak, bizlere has bir özellik olsa gerek
EL DESDİCADO 21-08-06, 20:03 arkadaşlar değil arda felan jony deep gelse sarp rolü için,yine yadırgarız.ben alışamam bir türlü.bilemiyorum belkide şu an psikolojik olarak böyle konuşuyorumdur.
ne bileyim,ne diyeceğimi şaşırdım
Arda Kural, aşk oyunu dizisi çin uygun bir isim değildir. Emret komutanım dizisinde rol alması kendisi için dezavantajdır.
Aşk oyunu dizisi için fiziksel özelliği ön planda olan birisi seçilirse, Keremcem ile karşılaştırılması yapılır. Buda aşk oyunu dizisi için dezavantaj yaratır. Başka bir isim seçilmeli.
Kimse seçilmemeli.Gördüğünüz gibi kimi önerseniz maalesef kabul görmez.Göremez.Bir karakter , sahibi ile ancak bu kadar bütünleşebilir.Yerine kim gelse gelsin seyirci kesinlikle kabullenmeyecektir.Hadi gerçekçi olun.Bunu yapan her dizi bir kaç bölüm sonra '' son bulmuştur.'' Bu iş karakteri başka birisinin canlandırması ile olmaz.Bu o karakteri bir şekilde azar azar yok etmekle ve yapımı başka yere doğru yöneltmekle olur.Burada senaristlere çok iş düşüyor.Kimse o gelsin bu gelsin demesin.İzlemeye başladıkça yüreğiniz kaldırmaz.Hele de o çok beklediğimiz sahneleri,kırmızı odaları,mutluluk anlarını Ekin'in yanında bir başkası ile paylaşıyor görmek bizi daha da sinir eder.
Adından bahsettiğiniz oyuncular gerçekten çok yetenekli ve iyi yapımlarda yer almış insanlar.Bence bu karakteri Keremcem'den sonra kabul edecek oyuncu da kendisini büyük riske atmış olacaktır.Kolay kolay kimsenin de bu riske gireceğini sanmıyorum.
EL DESDİCADO 21-08-06, 20:07 ne yapayım elmas,belki bu karışıklıkta bana bir pay düşer diye düşündüm:)
sezinti,baştolde ki ikilinin kimyası çok çok önemli bir nokta,tamam başka şeylerde önemli ama bu noktayı gözardı edemeyiz.
olaya cok yabanci kaldim, uzundur okumamistim forumu neler olmus...neden keremcem birakiyormus diziyi? bence artik hic izlenmez dizi..baska yeni bir dizi oldu...
özgür çevik olabilirdi belki dizisi olmasaydı
arkadaşlar bence duygusal yaklaşıyorsunuz.bizde istemezdik sarp karakterini oynayacak kişiyi seçmek.ama bu keremcemin kendi tercihi o bizi bıraktı.biz dizimize sahip çıkıyoruz.yasemine yakışacak sarpada yakışacak biri aslında yok değil.başta alışması zor olur gözler başka yeri arayabilir ama bence yeni sarplada dizi başarısnı devam ettircektir.bunu zaman gösterek herkes keni düşüncesini yazıyor sadece
askoyunu-asli 21-08-06, 20:12 [QUOTE=EL DESDİCADO]ne yapayım elmas,belki bu karışıklıkta bana bir pay düşer diye düşündüm:)
heee tabi serkan abi istersen biz snei bi med yapimi götürelim kesin seni yeni sarp karakteri olarak secerler..zaten sen harcaniyon bizim gibi zavalli ask oyunu hayranlari arasinda..senin yerin yasemin ergenenin yaninda bizim gibi dizifilm.comda ask oyunu forumunda degil:img-grin2
ya arkadaslar ben bu yeni sarp karakteri bulmasindan yoruldum ya..dedigim gibi melih görgün uygun degil bence,arda kuraldada söylemis oldugum gibi ne kadar hayrani olsamda bu role uygun degil..zaten keremcem gibi kimse sarp karakterini canlandiramazTABI SERKAN ABIMIZ yani desdi haricinde dimi desdi:img-grin2
*~*RaiNBoW*~* 21-08-06, 20:14 Arkadaşlar,
Bu role Keremcem'den başkasını yakıştıramamanızı anlıyorum.Elbette kolay değil herkesin gözünde idol olmuş bir çiftin ayrılması,yerine başkası gelmesi...Ama doğru ya da yanlış dizimizin devamı için bu yapılmalı.Şu an kimsenin bu rolü kabul edip etmeyeceği beni pek de ilgilendirmiyor açıkçası.Eğer ki son bulursa,bazıları yücelecek bu da hoş sonuçlar doğurmayacak.Tolgahan Sayışman sabahtan beri konuşulan isim.Hem efendi görünüşlü,oyuncluk dersi de alan ayrıca olgun görünüşe sahip biri.Rol için ideal.Fiziksel özellik tabi ki bu saatten sonra düşünülecek birşey değil ama Arda Kural olmaz bence.Yani toy bir tipi var.Bizim karakterimiz evl,çocuk babası.Arda Kural'ı ben de çok severim ama olmaz.Toprak Sergen geldi az önce aklıma.Onu da çok beğeniyorum hem de bu aralar çok yoğun değil.Ama bu teklifi kabul eder mi bilemem...
YA ARKADAŞLAR NE OLUYO SİZE SARP ROLÜNE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİLER NE ÖLE ARDA KURAL BENDE BEĞENİYORUM ÇOK YAKIŞIKLI AMA EKİNİN YANINDA ÇOCUK GİBİ KALIR LÜTFEN SAÇMALAMIYALIM HEM KEREMCEM DEN Bİ AÇIKLAMA GELMEDİĞİ SÜRECE İNİNMAK İSTEMİYORUM DİZİDEN AYRILACAĞINA SİZ NEDEN BU KADAR EMİN KONUŞUYOSUNUZ Bİ BİLDİĞİNİZ VARSA SÖYLEYİNDE BİZDE ÖĞRENİP YASIMIZI TUTALIM HEM KEREMCEME KARŞI NE KADAR ACIMASIZ Bİ TAVIR İÇERİSİNDESİNİZ YA BELKİ ÖLE BİŞİ YOK BELKİDE ÇOK ÖNEMLİ Bİ SEBEBİ VAR HERŞEYİ RESMİ Bİ AÇIKLAMA OLMADAN PLANLAMAYALIMMMM AMA TEK DİLEĞİM BU KONUŞULANLARIN ASILSIZ ÇIKMASI SİZ KENDİNİZİ BAYAĞI ALIŞTIRMIŞSINIZ HATTA YERİNE OYUNCU BİLE ARIYOSUNUZ AMA NEYSE AŞK OYUNUNDAKİ SARP KARAKTERİNE KEREMCEMİ ÇOK YAKIŞTIRDIK BENCE O KARAKTERE ONDAN DAHA FAZLA YAKIŞICAK BİRİ YOK !!!! NE BİÇİM KEREMCEM HAYRANISINIZ SİZ ? :sad53:
Sen okumadan mı yazıyorsun arkadaşım.Kurti1 olanları anlattı sağolsun.Zahmet olmazsa dönüp oku canım.bu kadar sinirlenme.Ayrıca tartıştığımız konu AŞK OYUNU Keremcem hayranlığı değil.Sen bu tarzı içine sindirebiliyor musun?
Sorun yok o zaman.
Arkadaşlar,
Bu role Keremcem'den başkasını yakıştıramamanızı anlıyorum.Elbette kolay değil herkesin gözünde idol olmuş bir çiftin ayrılması,yerine başkası gelmesi...Ama doğru ya da yanlış dizimizin devamı için bu yapılmalı.Şu an kimsenin bu rolü kabul edip etmeyeceği beni pek de ilgilendirmiyor açıkçası.Eğer ki son bulursa,bazıları yücelecek bu da hoş sonuçlar doğurmayacak.Tolgahan Sayışman sabahtan beri konuşulan isim.Hem efendi görünüşlü,oyuncluk dersi de alan ayrıca olgun görünüşe sahip biri.Rol için ideal.Fiziksel özellik tabi ki bu saatten sonra düşünülecek birşey değil ama Arda Kural olmaz bence.Yani toy bir tipi var.Bizim karakterimiz evl,çocuk babası.Arda Kural'ı ben de çok severim ama olmaz.Toprak Sergen geldi az önce aklıma.Onu da çok beğeniyorum hem de bu aralar çok yoğun değil.Ama bu teklifi kabul eder mi bilemem...
bravo sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.tolga sayışman bu rol için bence ideal gözüküyor dizinin devam etmesi için gerekiyor.hemde tolga sayışmanın kabul edeceğini düşünüyorum ben...
olan olmus biten bitmis bizi dusunemeyeni biz hic dusunmeyiz bence sarpta ölsun dizide dr hakan la ekin birlessin!diyecegim bu!
ne keremcem düşmanlığından söz ediyorsun burda aşk oyunundan konuşuyoruz.burası keremcemin sayfası değil ki....keremcem hayranı zaten değilim ki...sadece dinlediğim takdir ettiğm birisiburda dizinin akıbeti hakkında yorumlar yapılıyor.önce oku bi istersen yazılanları...
Bir dizide, bir karaktere yakışacak oyuncu tanımlaması nedir. Böyle bir durum anlamakta zorluk çekiyorum. Sizce oyuncunun fiziksel özelliği mi önde olmalı. Bir karaktere yakışacak oyuncuyu bulmak, bizlere has bir özellik olsa gerek
Bu söylediğin Sarp karakterinde Keremcem oynamadan önce olsaydı çok doğru olabilirdi.Çünkü şimdi sıfırdan bir karakter yaratılmıyor gidenin yeri doldurulmaya çalışılıyor.Bu çok zor.
Ayrıca bir yönetmen karaktere tam olarak yakışacak oyuncuyu bulabilmek için aylarca uğraşıyor.Fiziksel özellikler de dahil huyunu, suyunu araştırıyor,çok yönlü araştırıyorlar yani.Keremcem'i de bir kaç kez bar ortamında falan denediklerini belirtmişlerdi.Ukalalık yapmak istemem ama evet karaktere yakışacak oyuncu seçmek gerekiyor.;Bu da o kadar basit değil.Ama bizim ülkemizde biraz basitçe yapılıyor galiba.Hollywood yapımlarında oyuncular karakterlerine uyabilmek için çok fazla şey yapmak zorunda kalabiliyorlar.Biraz uç bir karşılaştırma oldu ama
Sevgiler.
yaren-ekin 21-08-06, 20:21 ya arkadaslar lütfen yaaa o dizidide bir sürü tiyatrocu var onlar için izlmeey devam kerem gitti diye hersey bittimi yani yapmayin lütfen gerçi zaten böyle düsünen yoktur ama neyse ben söledi
sayg1 ve sevgiler iyi geceler
askoyunu-asli 21-08-06, 20:22 bravo sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.tolga sayışman bu rol için bence ideal gözüküyor dizinin devam etmesi için gerekiyor.hemde tolga sayışmanın kabul edeceğini düşünüyorum ben...
evet ya gercektende tolgahan sayisman olsun olacaksa..arda kural bu role uygun degil cünki..hem tolgahan sayisman gercektende cok yakisikli sempatik karizmatik..yani bu role harika uyuyo..artik bence olcaksa tolgahan sayismadan baska kimse olmasin ama arkiler biz böyle konusuyoz ama ne faydaki sanki simdi medyapim biz istiyoz diye tolgahan sayismana teklif gönderecekk:icon_cry:
Bu söyledin Sarp karakterinde Keremcem oynamadan önce olsaydı çok doğru olabilirdi.Çünkü şimdi sıfırdan bir karakter yaratılmıyor gidenin yeri doldurulmaya çalışılıyor.Bu çok zor.
Ayrıca bir yönetmen karaktere tam olarak yakışacak oyuncuyu bulabilmek için aylarca uğraşıyor.Fiziksel özellikler de dahil huyunu, suyunu araştırıyor,çok yönlü araştırıyorlar yani.Keremcem'i de bir kaç kez bar ortamında falan denediklerini belirtmişlerdi.Ukalalık yapmak istemem ama evet karaktere yakışacak oyuncu seçmek gerekiyor.;Bu da o kadar basit değil.Ama bizim ülkemizde biraz basitçe yapılıyor galiba.Hollywood yapımlarında oyuncular karakterlerine uyabilmek için çok fazla şey yapmak zorunda yapabiliyorlar.Biraz uç bir karşılaştırma oldu ama
Sevgiler.
Bir karaktere yakışacak oyuncu tanımlamasını Ekin'e yakışacak bir karakterden bahsetmek istemiştim, yakışıklı, kara kaşlı, kara gözlü, çocuksu, yaşlı, genç tanımlamaları gibi.
yoksa karaktere yakışacak oyuncu tanımlaması çok farklıdır.
Ben yanlış dile getirdim. Düzeltme imkanı verdiğiniz için teşekkürler.
evet ya gercektende tolgahan sayisman olsun olacaksa..arda kural bu role uygun degil cünki..hem tolgahan sayisman gercektende cok yakisikli sempatik karizmatik..yani bu role harika uyuyo..artik bence olcaksa tolgahan sayismadan baska kimse olmasin ama arkiler biz böyle konusuyoz ama ne faydaki sanki simdi medyapim biz istiyoz diye tolgahan sayismana teklif gönderecekk:icon_cry:
med yapım bence bu konuyu düşünüyordur.bide biz konuşuyoruzda dizi kesin devam ediyor değilmi keremcem ayrıldı diye med yapım diziyi bitirebilirmi acaba
bence bitirsin ya artik dizide tat tuz kalmadi bence bitirsinler !!! inallahda bitirirler bu diziye ben kero ve yasso icin bakiodum saolsun bizi yari yolda birakti!
askoyunu-asli 21-08-06, 20:31 bence bitirsin ya artik dizide tat tuz kalmadi bence bitirsinler !!! inallahda bitirirler bu diziye ben kero ve yasso icin bakiodum saolsun bizi yari yolda birakti!
esracik bu senin düsüncen..düsüncene herkesin de saygi duymasi gerekir ama burda ask oyunu icin yatik kalkanlar var dizinin dvm etmesi icin herkes nasil cirpiniyo acaba kim olsa yeni sarp falan diye..ege rdiziyi bitirirlerse keremceme gün dogmus olacak düsünecek ben diziden gittim diziyi bitirdiler diye..eskiden nekadar keremcem hayrani olsamda dün ona karsi hissettigim bütün hayranlik yerle bir oldu artik ona karsi hic bisey hissetmiyorum nefretten baska..onun icin dizinin dvm etmesi taraftariyim
*~*RaiNBoW*~* 21-08-06, 20:32 bence bitirsin ya artik dizide tat tuz kalmadi bence bitirsinler !!! inallahda bitirirler bu diziye ben kero ve yasso icin bakiodum saolsun bizi yari yolda birakti!
İşte bunu dediğin an Esra'cım yanılırsın.Biri gitti diye diğerini terketmek olur mu?Sen o çift için izliyormuşsun tamam ama Yasemin ne olacak?İşine tüm kalbini veren ekip?Bence bitmemeli aksine devam etmeli...Herkese bir kişi ile değil ekip olarak Aşk Oyunu olduğunu göstermenin ve ispatlamanın zamanı bence.Biz desteğimize tam gaz devam edelim.İsteyen keyfine baksın.
askoyunu-asli 21-08-06, 20:33 med yapım bence bu konuyu düşünüyordur.bide biz konuşuyoruzda dizi kesin devam ediyor değilmi keremcem ayrıldı diye med yapım diziyi bitirebilirmi acaba
insallah öyle bisey yapmazlar...diziyi bitirmezler..suanki tek dilegim diziyle ilgili yeni gelen sarp karakterinin begenilmesi,rolünün hakkini vermesi ve keremcemede gününü göstermesi..ve tabiki keremcem gitti diye reytinglerin düsmemesi:img-grin2
a.oyunu_sweet 21-08-06, 20:38 Ama arkadaslar tamamda biz onlarla beraber yasadik tamam dediginiz dogru bir yerde dizi kim olsa dizidirde sizi bilmem ama benim icin cok zor olacak herhalde ya..sarpsız bir ask oyunu zaten gürgen'de gitti öf neden böyle oldu ya...bence ikisininde diziden ayrılmasının mantıklı bir sebebi vardır öf...neyse ne zaman baslayacak dizimiz bilen varmı?
Birde arkadaslar ne bu keremcem diziden gitti diye yeni gelen oyuncu gününü gösterir ona falan...bence mutlaka mantıklı bir sebebi vardır...ben her zaman keremcemin arkasında olacagım...
yaren-ekin 21-08-06, 20:39 bence bitirsin ya artik dizide tat tuz kalmadi bence bitirsinler !!! inallahda bitirirler bu diziye ben kero ve yasso icin bakiodum saolsun bizi yari yolda birakti!
esram canım ne diyorsun bu düşüncen beni çok şaşırttı olurmu hiç kerem gitti diye neden izlemeyelim yada bitirsinler diziyiki ben yine izliycem hemde eskisi gibi zevkle izliycem orda bize diziyi sevdirmeye çalışan bir sürü tiyatrocu var haksızmıyım ya ne olur biri bişey desin
teomanresat 21-08-06, 20:40 Herkese iyi akşamlar.Kızlar bakıyorum yeni karakterler aramaya başlamışsınız bile.Hadi biraz mantıklı düşünelim,şimdi biz bu diziyi ne için sevdik Ekin sarp aşkı için.Ve Yasemin ve Keremcem bize bunu çok güzel yansıttılar.Keremcemin yerine sarp olarak başka birini bulsalar bu kesin olmayacaktır.Çünki biz onları bir bütün olarak gördük.Şimdi Ekinin yanında başka sarpı gördüğümüz zaman hemen keremcem aklımıza gelecek yok Keremcem olsaydı şöyle olurdu,şöyle oynardı diyeceğiz ve yakıştıramayacağız.Yani kıyaslama yapacağız.En basit Gürgen diziden ayrıldı diye onun yerine kimseyi koyamamıştık bu Keremcem içinde geçerli.Özgününde dediği gibi bu rolü kabul edecek sanatçı kendisini büyük riske atmış olacak.Onun için hiç birimizin Yaseminin yanında bir başkasını görmeye içimiz el vermeyecektir.Tabi bu dediğim Aşk oyunu için geçerli.Tabi yasemin başka projelerde başka kişilerle oynayacaktır.Ama biz Aşk oyunuda onu Sarpla bir bütün olarak gördük,onları birbirlerine özdeştirdik.Benin fikrimi sorarsanız aynı özgü gibi düşünüyorum .Yani yeni bir Sarp yaratmasınlar tutmaz.Diziyi Sarp Ekin aşkından başka yöne kaydırsınlar belki o zaman tutar.Bu arada Bu diziyi bugüne kadar başarıyla taşıyan diğer oyuncularımızın da hakkını yemeyelim ve onlar için dizimizi izlemeye devam edelim.Ben şahsen sadece keremcem için izlemiyordum.Onları bir bütün olarak izliyordum.Sevgiler.
a.oyunu_sweet 21-08-06, 20:43 evet teomanresat gercekten cok haklisin biz bu diziyi sadece keremcem icin izlemiyorduk ki..senaryoyu begendigimiz icin ve diger oyuncular icin izliyorduk...ben dizimizi eskisi gibi zevkle izleyecegim...tabi keremcemsiz biraz garip olacak ama sonucta dizimiz bitmediki...
teoman abi çok haklısın keremcmein yerine biri gelirse kıyaslama yapıcaz.bunu kendimden çok iyi biliyorum.hem gelen kişiyi yakıştıramaycağız role.keisn bi açıklama yapıldı mı bugün forumdna uzak kaldım.ben hala olayın şoundayım.üstüne bi bardak soğuk su içtim.neyse dizimizde birbirindne güzel oyuncularımız var yine.BKM nin muhteşem oyuncuları,yaseminin oyunculukta muhteşem ilerleyişi.bakalım herşey 20 eylül günü belli olucak...
yaren-ekin 21-08-06, 20:47 Herkese iyi akşamlar.Kızlar bakıyorum yeni karakterler aramaya başlamışsınız bile.Hadi biraz mantıklı düşünelim,şimdi biz bu diziyi ne için sevdik Ekin sarp aşkı için.Ve Yasemin ve Keremcem bize bunu çok güzel yansıttılar.Keremcemin yerine sarp olarak başka birini bulsalar bu kesin olmayacaktır.Çünki biz onları bir bütün olarak gördük.Şimdi Ekinin yanında başka sarpı gördüğümüz zaman hemen keremcem aklımıza gelecek yok Keremcem olsaydı şöyle olurdu,şöyle oynardı diyeceğiz ve yakıştıramayacağız.Yani kıyaslama yapacağız.En basit Gürgen diziden ayrıldı diye onun yerine kimseyi koyamamıştık bu Keremcem içinde geçerli.Özgününde dediği gibi bu rolü kabul edecek sanatçı kendisini büyük riske atmış olacak.Onun için hiç birimizin Yaseminin yanında bir başkasını görmeye içimiz el vermeyecektir.Tabi bu dediğim Aşk oyunu için geçerli.Tabi yasemin başka projelerde başka kişilerle oynayacaktır.Ama biz Aşk oyunuda onu Sarpla bir bütün olarak gördük,onları birbirlerine özdeştirdik.Benin fikrimi sorarsanız aynı özgü gibi düşünüyorum .Yani yeni bir Sarp yaratmasınlar tutmaz.Diziyi Sarp Ekin aşkından başka yöne kaydırsınlar belki o zaman tutar.Bu arada Bu diziyi bugüne kadar başarıyla taşıyan diğer oyuncularımızın da hakkını yemeyelim ve onlar için dizimizi izlemeye devam edelim.Ben şahsen sadece keremcem için izlemiyordum.Onları bir bütün olarak izliyordum.Sevgiler.
sevgili teoman abi çok haklısın başta hepimiz çok zorlanacağız belki her dk kıyaslama yapıcaz ahh bu olsaydı şu olsaydı diye ama elden gördüğün gibi sadece konuşabilmek geliyor malesef çok üzgünüm bu konuda tabikide sadece onun için izlemiyordum ben kendi adıma konuşayım zaten eğer ordaki tiyatrocular bize değer vermiş olmasa diziyi devam ettirmezler demekki değer veriyorlar lütfen saygı duyalım ve bize verdikleri değeri onlaar geri yollamayıl dizimizi tekrar büyük bir içtenlikle izleyelim
son kez fikrimi yazıp çıkacam.bence dizi kesinlikle devam etmeli sarp karekteride sürmeli bunun için uygun biri bulunur elbet.bikaç bölüm keremcemle anlaşıp bitirceklersede bence hiç başlamasın olayların perde arkasını bilemem ama yazılanlara dayanarak sylüyorum atı alan üsküdarı geçmiş.eğer biteceksede yasemini beliti gürgeni aydoğan ofluyu yeni dizilerde yeni sezonda görmeyi çok isterim.herkese iyi akşamlar...
Filizcim Aydogan Oflu bile gelip yazdı.Yok artık ayrıldı dedi...
Filizcim Aydogan Oflu bile gelip yazdı.Yok artık ayrıldı dedi...
sağol özlemcim cevabın için.artık dolaptaki buzlarımı yutarım bilmiyorum.dizimizi tek başına bırakmak yok.her zman arkasında olucaz.bi keremcem çıktı diye diziyi izlememezlik yapıcak değiliz.başta yasemin ve diğer oyuncuların muhteşem performanslarını izliyeceğimmm.rüya işçilerine allah sabır versin artık ne diyim...5 bölümlük senaryoyu yazmış ama sarp yok.u arım uygun biri bulunur yada ne bilim işte:fighting2 nazarlara geldik sanki.şafak sayıyodum bi zmanalar dizi için.hadi hayırlısı bundad avar bi hayır.:img-sorry
askoyunu-asli 21-08-06, 20:55 neyse arkadaslar ben kactim...abim birazdan antremandan gelir beni gene odasinda bilgisayarin basinda görürse kizar kesin hem daha yarin okul var ve en derslerimden bi tanesini yapmadim.. ve son bisey arkADASLAR keremcem denecek o kisi artik dizimizde yok ama bizde dizimizi yüz üstü birakmicaz..eskiden nasil izliyosak simdide izlicez,keremceme gününü göstercez..görsün beyfendi anyayi konyayi..neyse hadi bana güle güle:img-grin2 hepiniz öpüldünüz arkiler:img-kiss:
*~*RaiNBoW*~* 21-08-06, 21:04 sağol özlemcim cevabın için.artık dolaptaki buzlarımı yutarım bilmiyorum.dizimizi tek başına bırakmak yok.her zman arkasında olucaz.bi keremcem çıktı diye diziyi izlememezlik yapıcak değiliz.başta yasemin ve diğer oyuncuların muhteşem performanslarını izliyeceğimmm.rüya işçilerine allah sabır versin artık ne diyim...5 bölümlük senaryoyu yazmış ama sarp yok.u arım uygun biri bulunur yada ne bilim işte:fighting2 nazarlara geldik sanki.şafak sayıyodum bi zmanalar dizi için.hadi hayırlısı bundad avar bi hayır.:img-sorry
Selam Filiz,bunda da var bir hayır.Gerçekleri görmüş olduk.Şu an üzgünüm dizi ve ekip yarı yolda kaldı.Ama Sarp'ı oynayanın gidişine her ne kadar ilk başta çok üzülsem de şimdi sadece diziye yanıyorum.Kimseyi düşünecek halim yok,biz düşünülmedikten sonra...
Ben yine saatleri dakikaları sayacak bir dizi izleyeceğime inanıyorum.
a.oyunu_sweet 21-08-06, 21:04 askoyunu-asli bence cok yanlis düsünüyorsun ya nereden biliyorsun sonucta tek keremcem cikmadiki diziden gürgen'de cikti belkide bir sebebi vardir,neyse eninde sonunda oturup koltugumuza güzel güzel izleyecegiz dizimizi tabi alisamamazlik olacak ama sonunda alisacagiz...
Bir karaktere yakışacak oyuncu tanımlamasını Ekin'e yakışacak bir karakterden bahsetmek istemiştim, yakışıklı, kara kaşlı, kara gözlü, çocuksu, yaşlı, genç tanımlamaları gibi.
yoksa karaktere yakışacak oyuncu tanımlaması çok farklıdır.
Ben yanlış dile getirdim. Düzeltme imkanı verdiğiniz için teşekkürler.
Evet o zaman haklısınız.Ama dizinin başrol oyuncularının da yakışacak olması , eğer sevgiliyi aşığı oynayacaklarsa seyirciye sempatik gelebilecek olması çok önemli.Keremcem ve Yasemin'de bu tutmuştu.İzleyici bu oyuncuların ekrandaki o anlaşılamaz uyumunu çok benimsemiş sevmişti.
Şimdi bu yüzden o kadar emin söylüyorum ki, Sarp karakteri yerine kim gelse olmayacaktır.
Tekrar sevgiler.
ne medyapım ne keremcem hala doğru düzgün bir açıklama yapmadılar ben bu yüzden k.cemede medyapımada kızgınım. Olay kesinleşti anlaşıldı ama bir açıklamayı hakediyoruz. çok zor olacak sarp karakterinde k.cemin yerine bir başkasını ekinin yanında görmek onca güzel bölümün hatırası her karesi hafızalarımızda dururken. Beklediğimiz ekin-Sarp sahnelerini belki izleyeceğiz ama şahsen benim içim buruk olacak neden böyle oldu bu sahnede k.cem olsaydı demeden de edemiyeceğim. Herkes için hayırlısı neyse o olsun. Umarım herkesin seçtiği yol onu mutlu eder.Bizler yasemin ve keremcemi hep birbirlerine yakıştırdık,ekin ve sarp onlarla varoldu hayallerimize girdi. Bizim yadırgadığımız hassas biri olarak tanıdığımız k.cemin bu tarz bir ayrılış sergilemesi sadece.
Evet o zaman haklısınız.Ama dizinin başrol oyuncularının da yakışacak olması , eğer sevgiliyi aşığı oynayacaklarsa seyirciye sempatik gelebilecek olması çok önemli.Keremcem ve Yasemin'de bu tutmuştu.İzleyici bu oyuncuların ekrandaki o anlaşılamaz uyumunu çok benimsemiş sevmişti.
Şimdi bu yüzden o kadar emin söylüyorum ki, Sarp karakteri yerine kim gelse olmayacaktır.
Tekrar sevgiler.
özgü arkadasımıza sonuna kadar katılıyorum.tabi teoman abiyede..
elbette cok degerli oyuncular var seyredilmeye deger hepsi.ama en cok izlettiren neydi tabiki sarp ve ekin aşkı.kimse inkar etmesin.dünden beri keremceme karsı bir sürü sey söylendi.bence onunda haklı nedeni vardır.bircok insan onu bu dizyle sevdi tanıdı.yazık oldu onca emege cünki son anda söylemiş kararını.ayıp etti bencede.ama ben onu yine dinliycem yine takip edcem.amma velakin dizisini seyretmem.raiting rekorları kırsada.ask oyunun herzaman arkasındayız cünki o bizim ilk göz agrımız.keremceminde böyle düşünmesini beklerdik.ama aydogan bey gibi saygı duymaktan baska bişey gelmez elimizden.bide dizimize sahip cıkmaktan.
son olarak lütfen sarp karakterini baskasına yakıstırmayın düşüncesi bile kötü.sarp gider biyerlere dizi ekinle hakana kalır büyük ihtimalle daha fazlasına kimsenn kalbi dayanmaz.
benden bu kadar.sevgiyle ve SAYGIYLA kalın.bize bu yakısır..
ya arkadaşalr kafam allak bullak oldu kesin bişi söleyebilirmisinizzz ya wallahi budalaya döndüm b öle bi böle ne bu yaaaa en ii si keremcemimm açıkladığında belli olsun bişiler söleminler kafam karıştı
Herkese iyi akşamlar.Kızlar bakıyorum yeni karakterler aramaya başlamışsınız bile.Hadi biraz mantıklı düşünelim,şimdi biz bu diziyi ne için sevdik Ekin sarp aşkı için.Ve Yasemin ve Keremcem bize bunu çok güzel yansıttılar.Keremcemin yerine sarp olarak başka birini bulsalar bu kesin olmayacaktır.Çünki biz onları bir bütün olarak gördük.Şimdi Ekinin yanında başka sarpı gördüğümüz zaman hemen keremcem aklımıza gelecek yok Keremcem olsaydı şöyle olurdu,şöyle oynardı diyeceğiz ve yakıştıramayacağız.Yani kıyaslama yapacağız.En basit Gürgen diziden ayrıldı diye onun yerine kimseyi koyamamıştık bu Keremcem içinde geçerli.Özgününde dediği gibi bu rolü kabul edecek sanatçı kendisini büyük riske atmış olacak.Onun için hiç birimizin Yaseminin yanında bir başkasını görmeye içimiz el vermeyecektir.Tabi bu dediğim Aşk oyunu için geçerli.Tabi yasemin başka projelerde başka kişilerle oynayacaktır.Ama biz Aşk oyunuda onu Sarpla bir bütün olarak gördük,onları birbirlerine özdeştirdik.Benin fikrimi sorarsanız aynı özgü gibi düşünüyorum .Yani yeni bir Sarp yaratmasınlar tutmaz.Diziyi Sarp Ekin aşkından başka yöne kaydırsınlar belki o zaman tutar.Bu arada Bu diziyi bugüne kadar başarıyla taşıyan diğer oyuncularımızın da hakkını yemeyelim ve onlar için dizimizi izlemeye devam edelim.Ben şahsen sadece keremcem için izlemiyordum.Onları bir bütün olarak izliyordum.Sevgiler.
Sağol Teo'cuğum düşüncelerimi paylaştığın için.Ve herkes emin olsun ki yeni bir Sarp , bu diziyi en kısa sürede bitirir.Umarım böyle bir şey olmaz.Şimdi sonuna kadar izlerim diyen herkes,Ekin'in yanında başkasını gördükçe , daha ilk bölümde soğuyacaktır diziden.Daha sonra ise reytingler yerlerde.Evet Aşk Oyunu=Keremcem değil ama Sarp=Keremcem.Konunun asıl özeti budur.
Bu yüzden şimdiden kolay gelsin Sevgili Rüya İşçileri.Biraz daha yatın rüyalara bakalım nasıl bir şeyler çıkartacaksınız.
e madem k.cem diziden ayrıldı neden menejeri ve medyapım olayın iki cepheside bugün arayan bazı arkadaşlara yanlış bilgi verdiler. Madem k.cem diziden ayrıldı bunu en kısa zamanda açıklayıp sarp karakterinden kurtulması kendi yararına olmayacak mı üstelik birde yeni diziye başlayacaksa. (gerçi bu kararı alması başlı başına bana göre yanlış ama) Medyapımda dizinin devamı açısından k.cem varmış gibi gösterip son anda yok mu diyecek bu ne biçim bir dünya gerçek bildiklerimiz yalan çıkıyor doğrular saklanıyor kimin ne çıkarı var?
*~*RaiNBoW*~* 21-08-06, 21:31 ya arkadaşalr kafam allak bullak oldu kesin bişi söleyebilirmisinizzz ya wallahi budalaya döndüm b öle bi böle ne bu yaaaa en ii si keremcemimm açıkladığında belli olsun bişiler söleminler kafam karıştı
Arkadaşım olayın birinci kahramanı sessiz kalıyorsa anla ki ortada birşeyler var demektir.Aydoğan Oflu da açıkladı.Keremcem yok.
Onun gitmesi de birşeyi değiştirmezi biz dizimizin arkasında olduğumuz sürece.Herkes yoluna.Ben pazartesi günleri özetimi bekleyeceğim yine...:img-grin2
rengincim çok haklısın.ateş olmayan yerden duman çıkmaz.keremcem ise maymun oyununu oynuyor sanki.bi açıklama yapsaydı.dediğin gibi tatlım pazartesi mis gibi özetimizi okur,çarşamba akşamlarıda dizimizi izleriz.başta zorlanırız belki ama zaman herşeyin ilacımış.iyi geceler herkese....
Sağol Teo'cuğum düşüncelerimi paylaştığın için.Ve herkes emin olsun ki yeni bir Sarp , bu diziyi en kısa sürede bitirir.Umarım böyle bir şey olmaz.Şimdi sonuna kadar izlerim diyen herkes,Ekin'in yanında başkasını gördükçe , daha ilk bölümde soğuyacaktır diziden.Daha sonra ise reytingler yerlerde.Evet Aşk Oyunu=Keremcem değil ama Sarp=Keremcem.Konunun asıl özeti budur.
Bu yüzden şimdiden kolay gelsin Sevgili Rüya İşçileri.Biraz daha yatın rüyalara bakalım nasıl bir şeyler çıkartacaksınız.
aşk oyununda ekin sarp arasında görmek istediklerimizi izleyebilmek açısından ilk başta bende sarp karakteri devam etsin diyenlerdenim ama özguster dediğin gibi SArp=Keremcem gerçeğinide kabullenmeden edemiyorum. Ama Ekin ve hakan yakınlaşmasınıda hiçmi hiç istemiyorum o zaman nerde bizim aşk oyunumuz aşk oyunu sarp ve ekinle vardı hakan ve ekin bana çok daha ters geliyor sonuçta AO büyük bir yara aldı.Zaten geçen sene bile dizimiz istemediğimiz yönlere kaydı bizi zaman zaman üzdü keşke geçen sene 1-2 bölüm daha çekilip güzel bir finalle sonlasamıydı diye içimden geçiriyorum üfffff
arkadaşlar temin aşk oyunu msn de açıktı. ona sordum. keremcem ayrılıo mu die belli diil yarın basın toplantısı var dedi. yani ayrılmayabilir ki inşallah ayrılmaz. ama benim anlamadığım konu yasemin ve aydoğan oflu neden ayrılığının kesinleştiğini söyledi???
ceza_cansu 21-08-06, 21:40 arkadaşalar keremcemin diziden ayrıldığı artık tamamen kesin ama dizimiz devam ediyor eminim rüya işçileri ve ekibi yeni sezonda yine bizi ekrana bağlıyacak ilk başka gözümüz yadırgasada sonra yine alışacaz
işte her iki tarafta bu durumu nasıl kotaracaklarını bu işin içinden nasıl çıkacaklarını düşünüyorlar herhalde.belli değil demek durumu onaylamnın başka bir şekli aslında devam ediyor olsaydı aydoğan oflu gelip burada açık açık mesaj yazmazdı.
ceza_cansu 21-08-06, 21:42 yarem basın toplantısının hangi kanalda ve saat kaçta olduğu bellimi böylece herkes gerçeği öğrenir ve bu konuda kapanır
ceyda deniz 21-08-06, 21:42 keremcemin gitmesine bende çok üzüldüm ve kızdım keremceme ama artık toparlanmak ve silkinip kendimize gelme zamanıdır bende tolgahanı sarp karekterine yakıştırdım şimdiden içim ısındı bence çok uygun olur bazıları cansel elçin demiş ama cansel elçin beren saatçiyle tarihi bir dizide oynayacak kırık kanatlarda 2 bölüm daha oynadıktan sonra ayrılacak ve yakın tarihimizle ilgili bir dizide oynayacak arda kurala gelince bende çok beğenirim kendisini ama sarışın bir kişinin bu role uygun olacağinı düşünemiyorum açıkçası ne olursa olsun ben sonuna kadar izliycem ve dizimizin bitmemesine devam etmesine çok sevindim keremceminde yolu açık olsun .dizimize tam destek veriyorum gidenlerinde yolu açık olsun diyorum
yarem basın toplantısının hangi kanalda ve saat kaçta olduğu bellimi böylece herkes gerçeği öğrenir ve bu konuda kapanır
walla canlı yayın olucak mı bilmiyorum saatininde bilmiyorum ama biraz bekleyin sorıyım.
arkadaşlar temin sordum bilmiomuş. ama inşallah ayrılmıodur.
teomanresat 21-08-06, 21:48 Tekrar selamlar,burayı uzun bir aradan sonra böyle dolu görmek hem üzücü hem sevindirici.Üzücü tarafı böyle üzücü bir haberle dolamsı sevindirici tarafı yine dolu olması.Neyse Evet özgücüm seninde dediğin gibi Sarp=Keremcem.İki iki dört eder gibi bu böyle.Keremcemde ne yaparsa yapsın,hangi dizide başka karaktarde oynarsa oynasın Sarp kimliğini üzerinden atamıyacaktır.Şimdi Yarem msn de aşk oyunuyla konuştuğunu söyledi.Yarın toplantı varmış o zaman kesinleşecekmiş dedi.Bence varya ne Keremcem nede Yapımcılar ne yaptığını yada ne yapacağını yada ne söyliyeceğini bilmiyorlar.Şaşırmış durumdalar.İnşallah Aydoğan bey bugün burdaydı tepkileri okudu yorumda yaptı.Burda olanları Keremceme ve yapımcılara iletir.Keremcemde nasıl bir yanlışta olduğunu anlar.
Şu an forumumuzda olmayan ayşa,Nanni,Seval ve diğer olmayan arkadaşların bundan haberi varmıdır eminimki yoktur.Gelince hem şok olacaklar hemde çok kızacaklar.Her halde bu buzaman kadar yattığımız en sert ters köşe oldu.Sevgiler.
arkadaşlar temin sordum bilmiomuş. ama inşallah ayrılmıodur.
yarem dizinin iki önemli karakteri olayı doğruşuyor daha ne belli değil belli olmasa aydoğan ofluda belli değil derdi yada k.cemle görüşülüyor derdi. Basın toplantısı sadece olanların basına duyurulması içindir birşeyler belliki basına duyurma kararı alınmış belirsiz olacağını sanmıyorum.Offf off şimdi kadife kelepçeyi kim söyeleyecek ekine.
arkadaşlar bende bişi bilmiorum sadece temşn bana söylenenleri söledim.belki keremcem fikrini deiştirmiştir falan ben ne biliim. lütfen sakin olun.
SAHRA_IRMAK 21-08-06, 21:54 ya nasıl yanı bırakmısmı fılmı
ceza_cansu 21-08-06, 21:57 arkadaşalar ben bütün gün bu haberin yalan olduğunu düşündüm ama Aydoğan Of'lu Keremcem diziden ayrıldı dediyse bence doğrudur yarın heralde herkes inanır Keremcem'in ayrıldığına
kerem__cem 21-08-06, 21:57 yaa arkadaşlar ben hala inanamıyorum içimde bi ümit var gibi ama eğer öle bi hata yaptıysa ben keremcemin arkasındayım ve aşk oyununda izlerim ama keronun yerini kimse dolduramaz bence sinana benzer bi baba bulmalılarki öle inandırıcı olsun ama bence aşk oyunu baştan reytinglerde gocalar sonra yavaş yavaş alışılır
SAHRA_IRMAK 21-08-06, 22:04 yaa arkadaşlar ben hala inanamıyorum içimde bi ümit var gibi ama eğer öle bi hata yaptıysa ben keremcemin arkasındayım ve aşk oyununda izlerim ama keronun yerini kimse dolduramaz bence sinana benzer bi baba bulmalılarki öle inandırıcı olsun ama bence aşk oyunu baştan reytinglerde gocalar sonra yavaş yavaş alışılır
bence reytınkler baya duser
arkadaşlar temin aşk oyunu msn de açıktı. ona sordum. keremcem ayrılıo mu die belli diil yarın basın toplantısı var dedi. yani ayrılmayabilir ki inşallah ayrılmaz. ama benim anlamadığım konu yasemin ve aydoğan oflu neden ayrılığının kesinleştiğini söyledi???
Hayda bu ne iş böyle ya.Bugün ne zaman ortadan kaybolsam geldiğimde yeni bir haberle karşılaşıyorum.Nasıl yani şimdi bu henüz ipler kopmadımı demek.
Keremcem ile son kez oturup konuşulacakmı demek.İkna olursa devam edecekmi demek.
Bugün Yaren arayınca Med Yapım'ı tevekkeli oradaki bayan yarın bu saate ara sana kesin cevabı veririm demişti.Demekki bence yine bir umut var arkadaşlar.
Evet Keremcem Yasemin'e olsun Med Yapım'a olsun ayrılacağını söylemiştir ama oturup son kez masada kozlarını paylaşacaklardır yarın.Kurti'de ayrıldığını bu yüzden söylemiştir.
Hadi arkadaşlar dizimiz için burada hatırlıyorum ne kadar çok dileklerde bulunduk,nasıl dualar ettik.Hele Arzu'nun bir listesi vardı topluca AMİN demiştik.
Bu akşam herkes dua etsin.Biliyorum işimiz dulara kaldı ama ne olur Keremcem'in aklı başına gelsin Allah'ım.AMİN.AMİN.AMİN.
arkiler yeni bi habermi war?biri bana anlatırsa çok sewinirim.:img-grin2
Hayda bu ne iş böyle ya.Bugün ne zaman ortadan kaybolsam geldiğimde yeni bir haberle karşılaşıyorum.Nasıl yani şimdi bu henüz ipler kopmadımı demek.
Keremcem ile son kez oturup konuşulacakmı demek.İkna olursa devam edecekmi demek.
Bugün Yaren arayınca Med Yapım'ı tevekkeli oradaki bayan yarın bu saate ara sana kesin cevabı veririm demişti.Demekki bence yine bir umut var arkadaşlar.
Evet Keremcem Yasemin'e olsun Med Yapım'a olsun ayrılacağını söylemiştir ama oturup son kez masada kozlarını paylaşacaklardır yarın.Kurti'de ayrıldığını bu yüzden söylemiştir.
Hadi arkadaşlar dizimiz için burada hatırlıyorum ne kadar çok dileklerde bulunduk,nasıl dualar ettik.Hele Arzu'nun bir listesi vardı topluca AMİN demiştik.
Bu akşam herkes dua etsin.Biliyorum işimiz dulara kaldı ama ne olur Keremcem'in aklı başına gelsin Allah'ım.AMİN.AMİN.AMİN.
bencede bi umut var. belki keremcem düşündü taşındı.verdiği kararın yanlış bi karar olduuna karar verdi.ve ayrılmaktan vazgeçti.
inşallah ayrılmaz. ben dizmizin her zmn arkasındayım ama keremcemin yerini hiç kimse tutamaz.
Keremcem gelip 10 dak. burada yazılanları okusa yaptığının yanlış olduğunu anlayacak ne olursa olsun bu diziyi bitirip ondan sonra başka projeye geçmeliydi.Dizide zaten bir sürü karakter eksildi ana roldeki oyuncuda dziziyi bırakırsa ve bunu son anda yaparsa .Sinemcim ben verdiği karardan geri döneceğini sanmıyorum basın toplantısı alınan bu kararın açıklanması içindir
shakıra_belit 21-08-06, 22:13 ayrıldığını söyleyecek yoksa magazin programlarında fln..söylerdi yalan diee...inanmıyorum ayrılmadığına..
ben keremcemin kararını değiştirdeiğine inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum.o böle bi hata yapmaz gibi gelio. inşallah bizi yarı yolda bırakmaz.
ayrıldığını söyleyecek yoksa magazin programlarında fln..söylerdi yalan diee...inanmıyorum ayrılmadığına..
cnm daha magazin programları için çok erken. bu mesele açılalı 2-3 gün oldu. ztn yrn basın toplantısı var. sabredip görücez.
ya biz basın toplantısında konuşulanları,alınan kararları nasıl öğreneceğiz?:img-sorry
kerem__cem 21-08-06, 22:17 arkadaşlar gürgen özün neden ayrıldığını biliyosanız sölermisiniz ben bilmiomda
shakıra_belit 21-08-06, 22:17 onu gösterirler birr yerde mutlaka yanii bizee kesin haber gelir cnm
ya biz basın toplantısında konuşulanları,alınan kararları nasıl öğreneceğiz?:img-sorry
walla bilmiorum ki. ama bi şekilde haberimiz olur. keremcem kendi sitesinde mutlaka bi açıklama yapar bu konuda.
yani beklemekten başka çare yok.yarın herşey açığa kavuşur inşaallah.:img-sorry
shakıra_belit 21-08-06, 22:20 ayrılmasını bende istemem ama başka seyler söyleniyor onun hakkındaa ..
bence yeni bi dizi için ayrılmadı. başka bi nedeni vardır. nese yrn öğrenicez. hepinize ii gceelr . bn kaçtım.kafanızı yormyın. yarını bekleyin.
nasıl iş bu böyle arkadaşlar ben anlamadım... bir öyle bir böyle biri dalga mı geçiyor bizimle nedir:( bu toplantının amacı ne acaba önemli olan bu.. keremcemle tekrar anlaşmak için kendi aralarında konuşacaklar mı yoksa, doğrudan basın toplantısıyla oldu bittiye getirip ben ayrıldım mı diyecek keremcem?
teomanresat 21-08-06, 22:24 Keremcem gelip 10 dak. burada yazılanları okusa yaptığının yanlış olduğunu anlayacak ne olursa olsun bu diziyi bitirip ondan sonra başka projeye geçmeliydi.Dizide zaten bir sürü karakter eksildi ana roldeki oyuncuda dziziyi bırakırsa ve bunu son anda yaparsa .Sinemcim ben verdiği karardan geri döneceğini sanmıyorum basın toplantısı alınan bu kararın açıklanması içindir
Sen hiç merak etme desirecim,burda yazılanlardan az çok haber alıyorudr.Kurti bugün buraya girdi tepkimizi gördü.Ona muhakkak söylemştir yada söyler.Bugün kaç kişi medyapımı,menajeri falan aramış e ordanda haberi olur.E nalanımız yaseminle görüşüyor ,tepkilerimizi söylemiştir,Yasemin de ona iletmiştir.Belki de misafir olarak girip yorumları okuyordur.Hoş girecek vakti varsa.Yani bir şekilde haberi olmuştur.
Valla Sinem bilmiyorum bu toplantı son kez keremcemle görüşmek için mi? yada basına açıklamak içinmi yapılıyor.Bekleyip görücez.İnşallah sizinde dediğiniz gibi bir umut vardır.
ayrılmasını bende istemem ama başka seyler söyleniyor onun hakkındaa ..
ya herkes şifreli konuşuyor daha başka neler var shakira bak hazır şok olmuşken açıklada daha sonra öğrenip tam kendimizi bu durumdan kurtarmışken o bahsettiğin başka şeylerle gene şoka girmeyelim.
Sen hiç merak etme desirecim,burda yazılanlardan az çok haber alıyorudr.Kurti bugün buraya girdi tepkimizi gördü.Ona muhakkak söylemştir yada söyler.Bugün kaç kişi medyapımı,menajeri falan aramış e ordanda haberi olur.E nalanımız yaseminle görüşüyor ,tepkilerimizi söylemiştir,Yasemin de ona iletmiştir.Belki de misafir olarak girip yorumları okuyordur.Hoş girecek vakti varsa.Yani bir şekilde haberi olmuştur.
Valla Sinem bilmiyorum bu toplantı son kez keremcemle görüşmek için mi? yada basına açıklamak içinmi yapılıyor.Bekleyip görücez.İnşallah sizinde dediğiniz gibi bir umut vardır.
teomanresat yaseminle keremcem sence hala görüşüyorlarmıdır eskisi gibi kanki olarak.Keremcemin diziden ani ayrılışının arkasında iki kankinin dargınlığı gibi bir neden filan olabilir mi acaba ne biliyim insanın aklına bin türlü şey geliyor.Umarım dediğin gibi tepkiler sıcağı sıcağına ulaşıyordur.
shakıra_belit 21-08-06, 22:32 ya herkes şifreli konuşuyor daha başka neler var shakira bak hazır şok olmuşken açıklada daha sonra öğrenip tam kendimizi bu durumdan kurtarmışken o bahsettiğin başka şeylerle gene şoka girmeyelim.
ne bilim para için gitti yokk setle kavgali fln diee cnmm ..
teomanresat 21-08-06, 22:36 Desire eğer Keremcmin diziden ayrılma sebebi Yaseminle arası bozulmuş olabileceğindense görüşmüyorlardır.Ama sanmam aralarının bozuk olduğunu.He bu karardan sonra bozulduysa bilemem.Ama hiç kimse demezse bile Medyapım yetkilileri iletirler.Bugün kaç kişi aradı.Bence muhakkak haberi oluyordur.En azından sitesine bile girse bizden birçok kişi oray üye neler olup bittiğni az çok anlar.Bence başka bir sebep var diziden ayrılmasıyla ilgili.Ama ne?
arkdaşalr ya kerecem çıkmışsa çıkışmış kafanıza fazla takmayın ya ben taka taka üzntüden hasta olacam ne yaplım kendi kararı söylemlerimiz işe yararmı sanmam keremce pişma olur eminm ama çok geç herhalde böyle tepk alacagın düşünmüyodu ama ögrenmiş olur ne yapalım bekliyecegiz
sonuçta yasemin var dizde onuda sevdigimz için mecbur izleyecem belki eski tadı oLMAZ AMA YASEMİN VAR AMAALLH RIZASI İÇİN DÜZGÜN BİRİN KOYSUNLAR YASONU YANINA YAKIŞAN BİRİ OLSUN
Desire eğer Keremcmin diziden ayrılma sebebi Yaseminle arası bozulmuş olabileceğindense görüşmüyorlardır.Ama sanmam aralarının bozuk olduğunu.He bu karardan sonra bozulduysa bilemem.Ama hiç kimse demezse bile Medyapım yetkilileri iletirler.Bugün kaç kişi aradı.Bence muhakkak haberi oluyordur.En azından sitesine bile girse bizden birçok kişi oray üye neler olup bittiğni az çok anlar.Bence başka bir sebep var diziden ayrılmasıyla ilgili.Ama ne?
TEOMAN ABİYE KATILIYORUM BENCE NEDEN YASEMİN DEGİL BAŞAK SEBEB VAR AMABAKALIM NE İNŞALLH MANTIKLI AÇIKLAMISI VARDIR KEREMCEMNİ
ne bilim para için gitti yokk setle kavgali fln diee cnmm ..
shakira bu ayrılma kararının direkt olarak tek nedeninin para olduğunu hiç sanmıyorum sonuçta Ao.da devam etseydi bedava çalışmayacaktı oradada hakettiği parayı aldıki 44 bölüm devam etti. Settekilerin tepkisi ani alınan karara kişisel olarak kimseyle kavga etmiş değil herhalde. Sonuçta bu kararı almasında başka etkenler var bence bunu eğer açıklarsa öğrenicez belkide senaryoyu okudu ve dizinin gidişatını beğenmedi ve ayrılmak istedi. Biz bile zaman zaman sarp karakterinden şikayet etmedik mi geçen sezon. ama keşke bir orta yol bulunsaydı birkaç bölüm daha çekilip güzel bir final izletselerdi bize .en azından k.cemin oynadığı sarp karakterine sinanın baba dediği bir sahneyi görmeyi bu fanın müdavimleri haketmişti ama gene olmadı gene sinanaın sarpa baba dediği sahne rüyalarda kalıcak gibi
kerem__cem 21-08-06, 22:40 arkadaşlar ben izlerken hep keremcemi arıcama eminim onun yokluğu belli olcak hele sinanı gördükçe tırlatırım
Çıkıyorum diyorum bu son bir daha girmiycem ama dayanamıyorum aklım burada.Son bir şey yazıp çıkacağım Teo ve Desire arkadaşlarıma.
Sizce Keremcem'in arası Yasemin ile eskisi gibi olsa hani kanki!!! durumları vardı ya anlarsınız hiç diziden çıkmayı düşünürmü.
Ben olsam kankimin!!! yanından bir an olsun ayrılmamak için önüme milyarlar dökseler yinede başka projeye evet demem.
Hadi diyelim profesyonelce düşündü ve dediki iş başka aşk başka pardon kankilik diyecektim.Niye Yasemin'in bile bu ayrılma ve başka dizi muhabbetinden son anda haberi olsun.
Herkese iyi geceler diliyorum arkadaşlar.Dilerim yarın bugünümüzü aratmaz.
Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş misali Keremcem'den ümidi kesmeyelim ve bekleyelim bakalım.Son bir şans daha veriyorum kendisine.
burcin_kaplan 21-08-06, 22:48 shakira bu ayrılma kararının direkt olarak tek nedeninin para olduğunu hiç sanmıyorum sonuçta Ao.da devam etseydi bedava çalışmayacaktı oradada hakettiği parayı aldıki 44 bölüm devam etti. Settekilerin tepkisi ani alınan karara kişisel olarak kimseyle kavga etmiş değil herhalde. Sonuçta bu kararı almasında başka etkenler var bence bunu eğer açıklarsa öğrenicez belkide senaryoyu okudu ve dizinin gidişatını beğenmedi ve ayrılmak istedi. Biz bile zaman zaman sarp karakterinden şikayet etmedik mi geçen sezon. ama keşke bir orta yol bulunsaydı birkaç bölüm daha çekilip güzel bir final izletselerdi bize .en azından k.cemin oynadığı sarp karakterine sinanın baba dediği bir sahneyi görmeyi bu fanın müdavimleri haketmişti ama gene olmadı gene sinanaın sarpa baba dediği sahne rüyalarda kalıcak gibi
selam arkadaşlar.. desire arkdaşım dediğin şey bgn benimde aklıma geldi belkdie cidden senaryoyu beğenmedi belki bizim bile sinirleneceğimiz bişeler olucak gine insanları oyalıyorlar diye ayrıldı belkide ..bence herşey olabilr ama asla yaseminle kawgalı olduğundan fln ayrıldığını sanmıyorum ... ayrıca bence apra olayınında olması mümkün değildirçünkü ztn keremcem yeterince kazanıyor bence.. direk med yapımla yaşamış olduğu bi sorunda olabilr tabi oda war...
Çıkıyorum diyorum bu son bir daha girmiycem ama dayanamıyorum aklım burada.Son bir şey yazıp çıkacağım Teo ve Desire arkadaşlarıma.
Sizce Keremcem'in arası Yasemin ile eskisi gibi olsa hani kanki!!! durumları vardı ya anlarsınız hiç diziden çıkmayı düşünürmü.
Ben olsam kankimin!!! yanından bir an olsun ayrılmamak için önüme milyarlar dökseler yinede başka projeye evet demem.
Hadi diyelim profesyonelce düşündü ve dediki iş başka aşk başka pardon kankilik diyecektim.Niye Yasemin'in bile bu ayrılma ve başka dizi muhabbetinden son anda haberi olsun.
Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş misali Keremcem'den ümidi kesmeyelim ve bekleyelim bakalım.Son bir şans daha veriyorum kendisine.
çok haklısın sinem abla.:img-clapp
biraz geride kim yazdı hatırlamıyorum ama senaryoda ilerleyen bölümlerde ekinin sarpı hakanla aldatacağı yazıldı.Şahsen Ekin karakterine bu yaptırılırsa
çok büyük hata olur. 4 yıl evli kalmışken bile sarpa aşkını unutmamış birine umarım bu tür bir senaryo yazılmamıştır.
teomanresat 21-08-06, 22:56 Çıkıyorum diyorum bu son bir daha girmiycem ama dayanamıyorum aklım burada.Son bir şey yazıp çıkacağım Teo ve Desire arkadaşlarıma.
Sebep sence bumu dersin sinem.Oladabilir.Ama inan bana ben bu kankiliği bu şekilde işte anlarsın yazmamıştım.Yani yazarken öyle düşünmemiştim.Yazdıkların gayet mantıklı;İşte adam gibi bir açıklama gelmedikçe biz burda kafa patlatmaya devam edeceğiz.Bende aynı şekilde kankimden ayrılmak istemezdim.Ama açıklama yaparlarsada ne tür bir açıklama yapacaklar merak içerisindeyim.Bekliyeceğiz elimizden başka bir şey gelmiyor ne yazıkki.Yarın ola hayrola sevgiler.Ahhhh yanarım yanarım şu kırmızı odada istediklerimizi göremediğimize yanarım.He sinem sen nedersin bu işe.
kerem__cem 21-08-06, 22:58 biraz geride kim yazdı hatırlamıyorum ama senaryoda ilerleyen bölümlerde ekinin sarpı hakanla aldatacağı yazıldı.Şahsen Ekin karakterine bu yaptırılırsa
çok büyük hata olur. 4 yıl evli kalmışken bile sarpa aşkını unutmamış birine umarım bu tür bir senaryo yazılmamıştır.
yaa arkadaşım öle bişey olursa hata olur tabide ama bu rüya işçileri ne yaparsa beklenir diziden yoğun bakımdaki kişi diritmiş kadın bu
arkadaşlar kaan urgancıoğlu (kampüsistandaki tolga) sizce de keremcemi andırmıyor mu? bence sarp yerine geçebilir siz ne diyosunuz bu fikre? bana sarp rolüne ve yasemine yakışırmış gibi geliyor,mimikleri hal ve tavırları sarpa yakışır bence..??
kerem__cem 21-08-06, 23:19 arkadaşlar kaan urgancıoğlu (kampüsistandaki tolga) sizce de keremcemi andırmıyor mu? bence sarp yerine geçebilir siz ne diyosunuz bu fikre? bana sarp rolüne ve yasemine yakışırmış gibi geliyor,mimikleri hal ve tavırları sarpa yakışır bence..??
bence evet andırıyo mimikleri benziyo yakışıklı oyunculuğuda ii olabili oo
arkadaşlar kaan urgancıoğlu (kampüsistandaki tolga) sizce de keremcemi andırmıyor mu? bence sarp yerine geçebilir siz ne diyosunuz bu fikre? bana sarp rolüne ve yasemine yakışırmış gibi geliyor,mimikleri hal ve tavırları sarpa yakışır bence..??
bence olmaz hem o bi dizi´de oynuyo zaten
hem yaso´nun yanina yakismaz bence tabi
MAKEDONYALI 21-08-06, 23:20 yaaa yine bu konu sevdag cicegini izledim biraz unutum derken yine foruma girdim yazilari okudum alak pulak oldum halllaaa ayni konu ya artik cildirmak üzereyim bu keremcem bey de sikti artik bizi hic mi kaale almiyor bizi salak yerine mi koyuyor bu kadar insan kac gündür burda yorum yapiyor merak ediyor insan cikip da ayrildim ya da ayrilmadim demez mi? ya da ne bileyim sayfasina bir seyler yazmaz mi ? sikildim artik tadi kacti ayrildiysan da yolun acik olsun kardesim NE BU YAA DALGA GECER GIBI YETER ARTIK DAHA FAZLA TADI KACMADAN TAM YETKILI BIRI BIR ACIKLAMA YAPSIN YA DA HERKEZ SUSUN
Arkadashlar,bana biri ask oyunun ne zaman bashlyacagini soyleye bilirmi?ya da gunu bellimi?Bu arada keremcem filmden ayrilacakmi?Bu haber dogru olamaz.
MAKEDONYALI 21-08-06, 23:59 Ask Oyunu 23 Eylülde Baslayacakmis Keremcem Ayrilacak Ya Da Ayrilmayacak Biri Geliyor Cikacak Diyor Biri Geliyor Cikmayacak Diyor Biri Geliyor Yarin Beli Olacak Diyor Sen Kime Inanmak Istersen Ona Inan
Ask Oyunu 23 Eylülde Baslayacakmis Keremcem Ayrilacak Ya Da Ayrilmayacak Biri Geliyor Cikacak Diyor Biri Geliyor Cikmayacak Diyor Biri Geliyor Yarin Beli Olacak Diyor Sen Kime Inanmak Istersen Ona Inan
Tesekkur ederim cevapladigin icin.Ben konumumda da goruldugu gibi vatanimdan uzakdayim ve onun icin de ne zaman baslayacagindan haberim yok,zaten bakudeyken de zar-zorla izliye biliyordum,ama simdi zaman farkiondan dolayi tam kaciras bilirim.Ben keremcemin kalmasi taraftariyim,ama bana gore bu kadar degisiklik yapmak yerine filmi vermesinler ve de bitirsinler,alsinlar guzelim yassomu ve yakisikli keromu baska 1 film cevirsinler
ceyda deniz 22-08-06, 00:09 of ya sabah olsada bizde ayrılıyormu ayrılmıyormu anlasak ama benim pek umudum yok sanki ayrılacağını açıklayacakmış gibi bir his var içimde ama keremcem ayrılsa bile ister o karekteri öldürsünler ister öldürmesinler ama aşk oyunu mutlaka devam etsinbu dizi keremcemin dizisi değil sadece
MAKEDONYALI 22-08-06, 00:10 Bence Keremcemsiz De Ask Oyunu Yürür Cünkü Oradadaha Da Büyük Oyuncular Da Var Keremcem Ayrildiysa Da En Büyük Hatayi Kendisine Yapti Belki Ilk Bölümlerde Reytingler Düsük Olur Ama Sonra Herkez Yeni Sarpa Alisir Bence Tabiki De Bize O Askin Sicakligini Keremcem Kadar Iyi Yansitamazlar Belki Kenarindan Gecer Diye Düsünüyorum
MAKEDONYALI 22-08-06, 00:38 Otuur Oturr Sikildim Kukuman Kusu Gibi öylee Bom Bos Bakiyorum Bilgisayara Sanki Bilgisayarla Konusuyormus Gibi Kimse De Bir Sey Yazmiyor Uuu Nerdesiniz Arkadaslar Umudu Kestiniz Mi
sARqEKiiin 22-08-06, 00:39 aydo abimiz
gelmis forumaa yakalayamamısım
üzüldüm ama gerekli acıklamayı gayett güsel
yapmısss saoll aydoo abii nediimm
artık gerie sevgili keremcemin acıklaması
aldı beklioruz gorcezz......
MAKEDONYALI 22-08-06, 04:23 ARKADASLAR SU AN FORUMDA KIMSENIN OLMADIGINI BILIYORUM CÜNKÜ SAAT SABAHIN 04:00 Ü AH BE KEREMCEM SENIN YÜZÜNDEN UYKU TUTMUYOR BEN MECBUR MUYUM BU SAATLERE KADAR UYKUSUZ KALMAYA HABERIN GELMESINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM EGER KEREMCEM DIZIDEN AYRILMADIYSA FEDA OLSUN BU UYKUSUZLUKLAR ANNEM KALKTI GALIBA BEN YAKALANMADAN YATIYORUM YOKSA SONUNDA BIR SOPA YIYECEGIM ODA TAM OLACAK GÖRÜSMEK ÜZERE:icon_cry:
ARKADASLAR SU AN FORUMDA KIMSENIN OLMADIGINI BILIYORUM CÜNKÜ SAAT SABAHIN 04:00 Ü AH BE KEREMCEM SENIN YÜZÜNDEN UYKU TUTMUYOR BEN MECBUR MUYUM BU SAATLERE KADAR UYKUSUZ KALMAYA HABERIN GELMESINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM EGER KEREMCEM DIZIDEN AYRILMADIYSA FEDA OLSUN BU UYKUSUZLUKLAR ANNEM KALKTI GALIBA BEN YAKALANMADAN YATIYORUM YOKSA SONUNDA BIR SOPA YIYECEGIM ODA TAM OLACAK GÖRÜSMEK ÜZERE:icon_cry:
ya sen daha neye inanmiyosun hersey ortada allah allah,ya hem aydogan oflu (kurti) de yazdi zaten daha neye inanmiyon
yani keremcem ila bi aciklama yapsin diyonuz ha yapacak zaten
ozaman hayalkirilina uriycan zaten cünki canim sen kendini kandiriyon (bi zaman´lar benim yaptim gibi ama artik büyüdüm)aciklamayi yapinca kendin savunacak sonucta tabi bu benim kendi fikrim
Onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir. Bu baslikta devam edebilirsiniz.
Bilmiyorum neden ama ben nedense Sarp'i Keremcem'den baskasina yakistiramiyorum, ya ne bilim ben Ekin'le (yani Yasemin'le) Sarp'i (Keremcem'i)birbirine o kadar cok yakistirdimki, yani ne bileyim ben alisabilecegimi zannetmiyorum
Belkide o bekledigimiz güzel sahneleri görecktik bu sezon ve ben ister istemez hep Yasemin'in yaninda Keremcem'i arayacagim, ya neden böyle oldu sanki
Ama tabiki Keremcem'e cok kizginim ne olursa olsun, umarim herkes icin herseyin en hayirlisi olur...
Ama bence böyle güzel bir dizi bu duruma gelmemeliydi, yazik...
insallah öyle bisey yapmazlar...diziyi bitirmezler..suanki tek dilegim diziyle ilgili yeni gelen sarp karakterinin begenilmesi,rolünün hakkini vermesi ve keremcemede gününü göstermesi..ve tabiki keremcem gitti diye reytinglerin düsmemesi :)
+++++ imzammm ne güzel söylemişsin tam benim düşüncelerimi yansıtmışsın bundan soınra diziyi zevkine izlemicem zaten inadına izleyeceğim..SONUCTA SADECE KEREMCEM YOK BU DİZİDE...KEREMCEM DİZİYİ DEĞİL, DİZİ KEREMCEMİ VARETTİ... BU KAÇINILMAZ BİR GERCEK...NE KADAR BAZILARINIZ İNKAR ETSEDE..DİĞER OYUNCULAR OLDUĞU MÜDDETÇE BİR KİŞİ BENİM ŞEVKİMİ KIRAMAZ...DİZİNİN BU HALİNDE BÜYÜK KAYIPLARI VARKEN BİLE ARKASINDA DURAN BÜTÜN EMEĞİ GEÇENLERE HELAL OLSUN..BİZ DE SİZİN ARKANIZDAYIZ...
.::ZEVKİNE DEĞİL, İNADINA AŞK OYUNU::.
FOREVER AŞK OYUNU
Yeni baslikhayirli olsun.Ya giremedim butun gun.Keremcemden bir haber falan varmi sitesine yazdimi biseyler? Bize haber vermese bi tane daha buyuk bir hata yapmis olucak.
Simdi dizi cekimleri yarinmis bildigim kadariyla.Napicaklar? Sarp rolune ne olucak kim yerine gecicek? Keremcemden baska birisine yakismaz hic iyi olmicak ama bakalim nasil olucak yeni sezon...
eylül87 sanırım kesin.dün akşam aydoğan oflu kurti1 nickiyle foruma girip k.cemin ayrıldığını doğrulamış ve bugün basın toplantısı olacakmış galiba.
eylül87 sanırım kesin.dün akşam aydoğan oflu kurti1 nickiyle foruma girip k.cemin ayrıldığını doğrulamış ve bugün basın toplantısı olacakmış galiba.
peki kurti1 nicki olan kesin aydoğan oflumu yani kandırılmış olabilirmiyiz çünkü daha önce diziden ayrılan hiç kimse basım toplantısı yapmadı eh yaa çıktıpta keremcem açıklasın vea yazsın bişiler bu ne yaaa
eylülcüm kurti1 aydoğan oflu eminiz canım.kendisi de açıkladı keremcemin olmadığını.dün burda bi sürü isim saymıştım ama hiçbirini koyamadım sarp rolüne sonradan.off sarpsız aşk oyunu mu olur ya??keremcem yaktın bizi:(
yaren-ekin 22-08-06, 08:07 ağırmıdır bilmem ama istediğim tek ama tek şey var şu an yasemin hiç üzülmesin diğer set arkadaşlarıda tabiki ve umarım çok yakışıklı sempatik iyi bir oyuncu bulurlarda yaseminin yanına koyarlar reytingler hiç düşmez ve artmasını diliyorum haaa vede umarım güzel bir kırmızı oda sahnesi yaşatırlarda kerem efendide otururp ağlar artık:img-grin2
keremcembelgin 22-08-06, 08:07 merhaba arkadaslar yeni haber daha yok galiba bugün gecmek bilmeyecek su basın toplantısı haberleri fln bide aydogan oflunun yazdıgı yazı nerede acaba bileniniz var mı? su yazıyı bende okumayı isterim.sarpsız ask oyunu hayatta cekilmeyecek
yaren-ekin 22-08-06, 08:09 merhaba arkadaslar yeni haber daha yok galiba bugün gecmek bilmeyecek su basın toplantısı haberleri fln bide aydogan oflunun yazdıgı yazı nerede acaba bileniniz var mı? su yazıyı bende okumayı isterim.sarpsız ask oyunu hayatta cekilmeyecek
bence bu düşüncen baştan sona yalnış canım çünkü keremcem aşk oyununu değil aşk oyunu keremcemi varetti unutmayalım ve artı orda bize güzel bir dizi izletmeye çalışacak bir sürü insan ve tiyatrocu var bence keremcemsiz bir aşk oyunuda çok güzel izlenebilir(istendikten sonra)
niyetim seni kırmak değiil kırdıysam özür
ağırmıdır bilmem ama istediğim tek ama tek şey var şu an yasemin hiç üzülmesin diğer set arkadaşlarıda tabiki ve umarım çok yakışıklı sempatik iyi bir oyuncu bulurlarda yaseminin yanına koyarlar reytingler hiç düşmez ve artmasını diliyorum haaa vede umarım güzel bir kırmızı oda sahnesi yaşatırlarda kerem efendide otururp ağlar artık:img-grin2
yarencim o son cümleni okumamış olayım ben.Kırmızı odada,ekinimiz başka biriyle hayatta olmaz ya!Biz ne hayaller kurmuştuk hepsi yıkılıyo bir bir zaten.Ben başkasıyla öyle sahneler görürsem dayanamam ki...Dizinin devamı Ocak'a kadar olmasın ya bir süre toparlayıp bitirsinler istiyorum.Keremcem sana içimden neler diyorum aslında ama söyleyemiyorum işte:img-sorry :icon_cry:
yaren-ekin 22-08-06, 08:12 yarencim o son cümleni okumamış olayım ben.Kırmızı odada,ekinimiz başka biriyle hayatta olmaz ya!Biz ne hayaller kurmuştuk hepsi yıkılıyo bir bir zaten.Ben başkasıyla öyle sahneler görürsem dayanamam ki...Dizinin devamı Ocak'a kadar olmasın ya bir süre toparlayıp bitirsinler istiyorum.Keremcem sana içimden neler diyorum aslında ama söyleyemiyorum işte:img-sorry :icon_cry:
duygum benim şu an sence başka bir çaremiz varmı tek istediğim kerem efendinin canını şu olay sonu yanması ve bu gelecek oadam ne kadarda süper oynasa bende katlanamam kırmızı odaya ama dediğim gibi ne kadar güzelde oynasa bir kırmızı oda sahnesi çekilmesse kerem efendini canı yanmaz ancak onları öle görürse belki değil kesin:img-grin2 :img-grin2
bence bu düşüncen baştan sona yalnış canım çünkü keremcem aşk oyununu değil aşk oyunu keremcemi varetti unutmayalım ve artı orda bize güzel bir dizi izletmeye çalışacak bir sürü insan ve tiyatrocu var bence keremcemsiz bir aşk oyunuda çok güzel izlenebilir(istendikten sonra)
güzelim aşk oyunu keremcemi var etti ama sonuçta alışılmış bişi var ortata yani birini birinin yerine koymak ona alışmak içine sindirmek zor olur bunu herkes bilio hani bi laf vardırya gelen gideni aratır inş.öle bişi olmaz ama ben şunu diorum aşk oyunu=ekin&sarp (yasemin-keremcem)bence
eylülcüm kurti1 aydoğan oflu eminiz canım.kendisi de açıkladı keremcemin olmadığını.dün burda bi sürü isim saymıştım ama hiçbirini koyamadım sarp rolüne sonradan.off sarpsız aşk oyunu mu olur ya??keremcem yaktın bizi:(
duygu şu anda ne sarp rolüne başka birini yakıştırabiliriz nede keremceme sarp karakterinden başka bir karakteri.Sonuçta aşk oyunu içinde keremcem içinde iyi olmadı.Hiç kimse tek bir kişi için bir diziyi takip etmez bu dizi bolluğunda. Bu bir ekip işi.Asmalı Konak dizisini seven biri olarak akabinde ne özcan denizin yaptığı diziyi nede nurgül yeşilçayın yaptığı dizileri izlemedim. Çünkü onlar hala Bahar ve Seymendi. Çok etkilenilen karakterlerin unutulması zor oluyor. Yine SAhra dizisindeki mithat karakterini çok seviyordum ama geçen sezon Serhat tutumluerin yaptığı diziyi izlemedim. K.cemin diziyle alakası kalmasada bir başka diziye geçsede AO.da Sarpı bir başkası canlandırsada SARP=KEREMCEM gerçeğini kimse değiştiremez.
yaren-ekin 22-08-06, 08:19 duygu şu anda ne sarp rolüne başka birini yakıştırabiliriz nede keremceme sarp karakterinden başka bir karakteri.Sonuçta aşk oyunu içinde keremcem içinde iyi olmadı.Hiç kimse tek bir kişi için bir diziyi takip etmez bu dizi bolluğunda. Bu bir ekip işi.Asmalı Konak dizisini seven biri olarak akabinde ne özcan denizin yaptığı diziyi nede nurgül yeşilçayın yaptığı dizileri izlemedim. Çünkü onlar hala Bahar ve Seymendi. Çok etkilenilen karakterlerin unutulması zor oluyor. Yine SAhra dizisindeki mithat karakterini çok seviyordum ama geçen sezon Serhat tutumluerin yaptığı diziyi izlemedim. K.cemin diziyle alakası kalmasada bir başka diziye geçsede AO.da Sarpı bir başkası canlandırsada SARP=KEREMCEM gerçeğini kimse değiştiremez.
sevgili desire bunu kesinlikle bende böyle düşünüyorum canım o zaten hep öyle kalacak belkide biz artık kim gelir bilinmez gelen kişiyle sürekli karşılaştıracağız ama şu an başka çaremiz yok belkide içiz kan ağlarken birileirni yerine koymaya çalışıyoruz ama mesela diğer konuda çok haklısın ben şimdi asla keremin çekeceği diziyi belki de izliycem ama hep aklımda sarp olarak kalıcak ve kalmalıda ama kendi yolunu kendi seçti bence
keremcembelgin 22-08-06, 08:19 bence bu düşüncen baştan sona yalnış canım çünkü keremcem aşk oyununu değil aşk oyunu keremcemi varetti unutmayalım ve artı orda bize güzel bir dizi izletmeye çalışacak bir sürü insan ve tiyatrocu var bence keremcemsiz bir aşk oyunuda çok güzel izlenebilir(istendikten sonra)
asıl ben özür dilerim böyle yazdıgım icin bende artık kararlarımı degistirdim bu olaydan sonra degistirdim ask oyunu cok güzel bir sekilde devam edefcegine inanıyorum hem zaten orada cok yetenekli oyuncular var ve bize bunları gösterdilr bile bu diziyide onsuz ayakta yine birinci yapabilirler.ama yinede sarp karakteri keremceme cok yakıstırıldı ve kimse onun yerine hic kimsenin gecmesini istemez herkes ona alıstı
duygu şu anda ne sarp rolüne başka birini yakıştırabiliriz nede keremceme sarp karakterinden başka bir karakteri.Sonuçta aşk oyunu içinde keremcem içinde iyi olmadı.Hiç kimse tek bir kişi için bir diziyi takip etmez bu dizi bolluğunda. Bu bir ekip işi.Asmalı Konak dizisini seven biri olarak akabinde ne özcan denizin yaptığı diziyi nede nurgül yeşilçayın yaptığı dizileri izlemedim. Çünkü onlar hala Bahar ve Seymendi. Çok etkilenilen karakterlerin unutulması zor oluyor. Yine SAhra dizisindeki mithat karakterini çok seviyordum ama geçen sezon Serhat tutumluerin yaptığı diziyi izlemedim. K.cemin diziyle alakası kalmasada bir başka diziye geçsede AO.da Sarpı bir başkası canlandırsada SARP=KEREMCEM gerçeğini kimse değiştiremez.
Benim için de öyle canım.İkisi de tabiki başka yerlerde oynayacaklardı,ancak benim gözümde Yasemin Ergene ve Keremcem ikilisi her zaman Ekin ve Sarp olarak kalacaktı.Tabi keremcem diziyi bırakmasaydı...Gerçi hala öyle ama Keremcem'in yeni başlayacağı dizide hep Sarpı hep yanında Ekini arayacağıma eminim.Elimizde Keremcem,Yasemin,gürgen gibi isimlerle 44 bölüm var.Benim için her zaman Aşk oyununun yeri ayrı...Keremcem ayrılsa da ayrılmasa da...Böyle bir kadroyla bir sene boyunca bize sunabildikleri çok önemli.Artık diziyi bir şekilde kurtarıp bitirsinler biz de her zaman Keremcemli 44 bölümü hatırlayalım istiyorum...
arkadaşlar biz aşk oyunu kötü gider demioruz ki zaten eminim çokta ii gidicektir ama eksik olucak bak bunu diizi başlayınca daha ii anlıycaksınız gözünüz keremcemi arıycak kimse o şiirleri keremcem gibi duygusal okuyamıycak okusa bile biz keremcemi arıycaz bakın bunu dizi başlayınca daha ii görüceksiniz :img-sorry :img-sorry üzgünüm ama bu böyle
Benim için de öyle canım.İkisi de tabiki başka yerlerde oynayacaklardı,ancak benim gözümde Yasemin Ergene ve Keremcem ikilisi her zaman Ekin ve Sarp olarak kalacaktı.Tabi keremcem diziyi bırakmasaydı...Gerçi hala öyle ama Keremcem'in yeni başlayacağı dizide hep Sarpı hep yanında Ekini arayacağıma eminim.Elimizde Keremcem,Yasemin,gürgen gibi isimlerle 44 bölüm var.Benim için her zaman Aşk oyununun yeri ayrı...Keremcem ayrılsa da ayrılmasa da...Böyle bir kadroyla bir sene boyunca bize sunabildikleri çok önemli.Artık diziyi bir şekilde kurtarıp bitirsinler biz de her zaman Keremcemli 44 bölümü hatırlayalım istiyorum...
Tamamen sana katılıyorum 44 bölümün hatrına bunu yapmalılar aslında. Aslında K.ceminde ben olmazsam dizi olmaz mantığıyla diziyi bıraktığını sanmıyorum ona sorduklarında cevabı hep bu bir ekip işi doğru insanlar doğru senaryo ve ekip bir arada olduğu için bu kadar sevildik olduğunu biliyoruz.Ama keşke bu doğruyu biraz daha devam ettirseydide Aşk oyununu güzel güzel bitirselerdi.
valla duygucim seni alnindan opmek istiyorum sonunda benimle ayni fikirde alan kisilerde varmis herkes keremceme saldirdi eski basligida okuyordum derilmistim resmen. Simdi siz bu diziyi ayakta tutmaya calisiyorsunuz cok iyi yapiyorsunuz ama keremcemsiz bu dizi olmaz.simdi cogu kisiler keremceme inat olsun diye diziye tam kaz tutuyordur tabi baksa yonde var bu dizide usta oyuncularda oynuyor onlar icinde bu dizi seyredilir ama inanin cogu kisiler keremceme inat olsun diye yapiyorlardir. zaten reytingler son zamanlarda kotudu bide bu ustune gelirse yani sizi hic kirmak istemiyorum ama benim dusuncem boyle...
valla duygucim seni alnindan opmek istiyorum sonunda benimle ayni fikirde alan kisilerde varmis herkes keremceme saldirdi eski basligida okuyordum derilmistim resmen. Simdi siz bu diziyi ayakta tutmaya calisiyorsunuz cok iyi yapiyorsunuz ama keremcemsiz bu dizi olmaz.simdi cogu kisiler keremceme inat olsun diye diziye tam kaz tutuyordur tabi baksa yonde var bu dizide usta oyuncularda oynuyor onlar icinde bu dizi seyredilir ama inanin cogu kisiler keremceme inat olsun diye yapiyorlardir. zaten reytingler son zamanlarda kotudu bide bu ustune gelirse yani sizi hic kirmak istemiyorum ama benim dusuncem boyle...
arkadaşım bende sizinle aynı fikirdeyim duyguyada sanada katılıorum acı gerçeyi dizi başlayınca görürsünüz ilk 1-2 hafta izlenir ama sonrasını bilemem ben izliycem diziyi ama keremceme inat değil izlemek istediğim için ama eski tadı olmıycaktır diziye başka bi tat gelicek bence ama eskisi gibi olmaz olamaz zaten
yaren-ekin 22-08-06, 08:45 ya ben zaten bunların hepsine katılıyorum ama kerem çıktı diyede asla ve asla diziyi bırakmam o dizi aşk oyunu ve ben onu öle sevdim tabiki herkes zorlanacak ama yinede alışacak bir kaç bölüm izledikten sonra umarım hak verecksiniz ya haksızmıyım o gitti diye ben asla dizimi bırakmam onlar şu an orda bizler için çalışıyorlar emek veriyorlar
Bazı gerçekleri göz ardı etmeye çalışanlar kusura bakmasınlar ama kendilerini kandırmakla meşguller şu arada.Bu yüzden dün yazdığım düşüncemi tekrar paylaşmak istedim.Hepimiz dizideki tüm emekçilerin yanındayız, hepsini çok seviyoruz , izleyip neler olduğunu göreceğiz ama gerçek aşağıdaki gibidir.Kimse yapamayacağını bildiği şeyleri yaparım demesin(yok inadına izlerim,bakarım,Keremcem çatlasın falan komik oluyor biraz.Kimse çatlamaz arkadaşlar,izlerken çatlayan bizler oluruz)
Tekrar sevgiler.
Dünkü yorumum:
Ve herkes emin olsun ki yeni bir Sarp , bu diziyi en kısa sürede bitirir.Umarım böyle bir şey olmaz.Şimdi sonuna kadar izlerim diyen herkes,Ekin'in yanında başkasını gördükçe , daha ilk bölümde soğuyacaktır diziden.Daha sonra ise reytingler yerlerde.Evet Aşk Oyunu=Keremcem değil ama Sarp=Keremcem.Konunun asıl özeti budur.Bu yüzden şimdiden kolay gelsin Sevgili Rüya İşçileri.Biraz daha yatın rüyalara bakalım nasıl bir şeyler çıkartacaksınız.
günaydın sevgili arkadaşlarım neler oldu akşam bi keremcem var bi yok dediler acaba bi şey değiştimiki haberler nası göya basın toplantısımı ne yapacakmış ya keremceme bizi böyle yüzüstü bıraktığı için çok kızgınım biz neler hayal ederken ne bulduk olmadı KEREMCEM olmadı amma eğer gitmediyse ya kesin sonuç bi bulsak bülent beye yazsak o cevaplar mı ki
Aslında K.ceminde ben olmazsam dizi olmaz mantığıyla diziyi bıraktığını sanmıyorum ona sorduklarında cevabı hep bu bir ekip işi doğru insanlar doğru senaryo ve ekip bir arada olduğu için bu kadar sevildik olduğunu biliyoruz.Ama keşke bu doğruyu biraz daha devam ettirseydide Aşk oyununu güzel güzel bitirselerdi.
Desire emin miisn keremcem'in ben olmassam olmaz mantığında hareket ettiğine ben emin değilim ve adımın Nalan olduğu kadar da eminim bu mantıkla yürüyor ve devam edecekk.. Yakında Nalan dedi dersiniz...Üzgünüm ama bu böyle...
ya ben zaten bunların hepsine katılıyorum ama kerem çıktı diyede asla ve asla diziyi bırakmam o dizi aşk oyunu ve ben onu öle sevdim tabiki herkes zorlanacak ama yinede alışacak bir kaç bölüm izledikten sonra umarım hak verecksiniz ya haksızmıyım o gitti diye ben asla dizimi bırakmam onlar şu an orda bizler için çalışıyorlar emek veriyorlar
+++++ imzammm diyorum her zaman ki gibi ve seni öpüyorumm burda sizler resmen keremcem yoksa dizi yok bitsin diyorsunuz kusura bakmayın ama sizler için öyle olsa bile bizler için ve bir çok kişi için durum böyle değil ne olursa olsun ben ve benim gibi bir çok kişi bu diziyi sonuna kadar izleyecek...
Ben Keremcem koyu hayranı değilim severim yaptığı işe saygı duyardım(!)
Ama artık değil artık oyun bitti yeter keremcem yoksa yok benim fikrim ben dizim iyi de olsa kötü de olsa o diziyi izleyeceğim emek verenler adına ilk göz ağrım adına bunca zaman sohbet ettiğim tanışma fırsatı bulduğum arkadaşlar adına ve en önemlisi KEREMCEME HATASINI KABUL ETTİRME ADINA VE BU DİZİNİN ONSUZDA AYAKTA KALABILECEĞİNİ GÖSTERMEK ADINA İZLEYECEĞİM(Z)
Bazı gerçekleri göz ardı etmeye çalışanlar kusura bakmasınlar ama kendilerini kandırmakla meşguller şu arada.Bu yüzden dün yazdığım düşüncemi tekrar paylaşmak istedim.Hepimiz dizideki tüm emekçilerin yanındayız, hepsini çok seviyoruz , izleyip neler olduğunu göreceğiz ama gerçek aşağıdaki gibidir.Kimse yapamayacağını bildiği şeyleri yaparım demesin(yok inadına izlerim,bakarım,Keremcem çatlasın falan komik oluyor biraz.Kimse çatlamaz arkadaşlar,izlerken çatlayan bizler oluruz)
Tekrar sevgiler.
Dünkü yorumum:
Ve herkes emin olsun ki yeni bir Sarp , bu diziyi en kısa sürede bitirir.Umarım böyle bir şey olmaz.Şimdi sonuna kadar izlerim diyen herkes,Ekin'in yanında başkasını gördükçe , daha ilk bölümde soğuyacaktır diziden.Daha sonra ise reytingler yerlerde.Evet Aşk Oyunu=Keremcem değil ama Sarp=Keremcem.Konunun asıl özeti budur.Bu yüzden şimdiden kolay gelsin Sevgili Rüya İşçileri.Biraz daha yatın rüyalara bakalım nasıl bir şeyler çıkartacaksınız.
vlla canım öyle güzel yarumlamışsınki anlatamam tamda söylemek istediklerim ben diziyi izliycem ama soğuyup soğumadığımı zaman göstericek ama dediğin bişiye accayip katılıorum sarp=keremcem bide bizim için orda emek verenler var onların hatrına ve özelliklede yasemin hatrına bu dizi izlenir
Günaydın arkadaşlar.
Düşündüm arkadaşlar Med Yapım her şeye rağmen 3 fire ile diziye devam etmeyi düşünüyorsa önünde iki seçenekleri var arkadaşlar.
1.Seçenek:Keremcem en azından bir bölüm oynaması için ikna edilir ve Sarp ilk bölümde hakkın rahmetine kavuşturulup aradan zaman atlaması yapılarak ki bu zaman atlaması en az 2-3 yıl olması gerekir.Geçen yıllarda Ekin oğlunun varlığı ve ailesinin desteğiyle yaralarını sarmaya çalışan, herşeye rağmen dimdik ayakta duran kendisini sadece işlerine vermiş iyi bir avukat olarak karşımıza çıkar ve hikaye bu şekilde devam eder.
Mesela hayatına artık yeni bir erkeğin girmemesi için sıkı duvarlar örmüş bir kadın ve duvarları yıkmak için uğraşan karizmatik ve yakışıklı bir avukat arasında geçer hikaye.Hatta bu hikayeye Doktor Hakan da ilave olur.Yıllar sonra çıkar gelir Ekin'in hayatına tekrar bir şekilde girer.Avukat ve Doktor Hakan Ekin'in kalbini kazanmak için amansız bir yarışa girer.
Ekin Hakan ve karizmatik avukat arasında dizinin adına yakışır bir nevi Aşk Oyunu oynanır.
(Nasıl senaryo ama arkadaşlar)
2.Seçenek:Sarp karakterini canlandıracak yeni bir oyuncu bulunur ve senaryo şu an yazıldığı gibi devam eder.Ekin,Sarp,Hakan arasındaki aşk üçgeni devam eder.
yaren-ekin 22-08-06, 08:59 +++++ imzammm diyorum her zaman ki gibi ve seni öpüyorumm burda sizler resmen keremcem yoksa dizi yok bitsin diyorsunuz kusura bakmayın ama sizler için öyle olsa bile bizler için ve bir çok kişi için durum böyle değil ne olursa olsun ben ve benim gibi bir çok kişi bu diziyi sonuna kadar izleyecek...
Ben Keremcem koyu hayranı değilim severim yaptığı işe saygı duyardım(!)
Ama artık değil artık oyun bitti yeter keremcem yoksa yok benim fikrim ben dizim iyi de olsa kötü de olsa o diziyi izleyeceğim emek verenler adına ilk göz ağrım adına bunca zaman sohbet ettiğim tanışma fırsatı bulduğum arkadaşlar adına ve en önemlisi KEREMCEME HATASINI KABUL ETTİRME ADINA VE BU DİZİNİN ONSUZDA AYAKTA KALABILECEĞİNİ GÖSTERMEK ADINA İZLEYECEĞİM(Z)
+++++++++++++++++++ imza ve ++++++++++++ imza ne olursa olsun nalancım gibi düşünüyor ve izliyorum(bu arada ben de seni öpüyorum)bu düşünce bence inanın çok yalnış klimseyi kırmak değil niyetim ama kerem gitti dizi bitti olmaz olamaz da zaten sonuna kadar izliyeceğim gerekirsede sayın kerem bey gittiği zaman reytingler düşmesin diye elimden geleni yapacağım bu böyle olacak ve inanında yapıcam çünkü kendisi şu an yalnış yolda
Günaydın arkadaşlar.
Düşündüm arkadaşlar Med Yapım her şeye rağmen 3 fire ile diziye devam etmeyi düşünüyorsa önünde iki seçenekleri var arkadaşlar.
1.Seçenek:Keremcem en azından bir bölüm oynaması için ikna edilir ve Sarp ilk bölümde hakkın rahmetine kavuşturulup aradan zaman atlaması yapılarak ki bu zaman atlaması en az 2-3 yıl olması gerekir.Geçen yıllarda Ekin oğlunun varlığı ve ailesinin desteğiyle yaralarını sarmaya çalışan, herşeye rağmen dimdik ayakta duran kendisini sadece işlerine vermiş iyi bir avukat olarak karşımıza çıkar ve hikaye bu şekilde devam eder.
Mesela hayatına artık yeni bir erkeğin girmemesi için sıkı duvarlar örmüş bir kadın ve duvarları yıkmak için uğraşan karizmatik ve yakışıklı bir avukat arasında geçer hikaye.Hatta bu hikayeye Doktor Hakan da ilave olur.Yıllar sonra çıkar gelir Ekin'in hayatına tekrar bir şekilde girer.Avukat ve Doktor Hakan Ekin'in kalbini kazanmak için amansız bir yarışa girer.
Ekin Hakan ve karizmatik avukat arasında dizinin adına yakışır bir nevi Aşk Oyunu oynanır.
2.Seçenek:Sarp karakterini canlandıracak yeni bir oyuncu bulunur ve senaryo şu an yazıldığı gibi devam eder.Ekin,Sarp,Hakan arasındaki aşk üçgeni devam eder.
senaryon çok güzel olmuş ama bence sarp 1-2 bölümlük ikna edilsin aşk oyununa yakışır bir finallede bitsin bu dizi bizde dizimizi hep güzel hatırlayalım
Günaydın arkadaşlar.
Ühühühü iki seçenkede birbirinde beter ama yaaa arada kaldım dayanamıcam keremcem yaktın bizi yaktınnn :(:( ben nasıl dayanacam ekini başkasıyla görmeye yaaa böyle bir senartyo olmasın ekin kimseye aşık olmadan çocuğunun derdiyle ve işdeki sorunlarla gecirsin ömrünü :img-nyam: zaten bu dertlerde uğraşırken 1 2 ay gecer sonunda ekin oğlunu ünv den mezun eder son bölüme de hayırlarına sarpı dahil etsinler :img-icecr final yapsınlar :img-icecr bu arada illaki aşk olacaksa cevrede yeni aşklar izleyelim ekinen değil ama sinem dediğin gibi bir kaç yıl daha atlarsa yasonun saçları beyazlatmaları gerekecek gare yeter yafs benim senaryo bana göre daha iyi valal seninkileri kabul etmem çok güc ama destek destek destek diyorum :img-sorry
dizidizidiziler 22-08-06, 09:05 Evet arkadaşlar olan oldu.
Ben son noktayı koymak istiyorum kendi adıma.
1- keremcem kesin ayrıldı. Ben zaten ilk Nalan soylediğinde inanmıştım, Aydoğan Oflu'nun teyidi de iyice sağlamlaştırdı haberi.
Keremcem bizim hatırımıza bile 2 bölüm daha çekip diziyi tamamlamayı kabul etmedi demek ki..Yazıklar olsun...
2-Dizi devam edecek. Senaryo hazır. Bu durumda başka Sarp gelecek.. Çok zorlanacağız arkadaşlar. Yeni kişi gözümüze batacak, her hareketi, yapmacık gelecek. O güzelim Yasemin Ergene'nin harika rol kabiliyeti bile belki bize kötü gelecek çünkü duygusal sahnelerde gözlerimiz yeni oyuncuyu değil Keremcem'i arayacak...
3-Ben de Keremcem'i diziyle tanıdım. Hala da konserine gitmiş veya kasedini cdsini almışlığım yok. Ben diziyi sevdim. Eğer ilk6 bölümden sonra veya 10'uncu bölümden sonra diziden ayrılmış olsa Keremcem'i hatırlamam bile. Ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, son dönem ayrıldı. Bu kötü oldu, yeni oyuncuya alışmamız için yeterli zamanımız bile yok...Insan ekmek yediği kpıyı döver mi? Ama Keremcem dövdü. Ayrılacağını sezon sonundan önce açıklasa iki bölüm uzatırlar dizimizi finalle kapatırlardı..
4-Keremcem Gözümüzden düştü. Magazin programcılarının da dediği gibi şu anda Yasemin Ergene In Keremcem out :img-grin2 benim için..
5- Dizimi izlemeye çalışacağım, fazla zevk almazsam mecburen izlemeyeceğim. Başka dizilere yelken açarım belki ama şunu iyi biliyorum, Keremcem'in attığı bu kazık yenilir yutulur cinsten değil. Bunu hiç unutmayacağım ve asla Keremcem'in başka bir dizisini seyretmeyeceğim...
Şimdi hepimizin umudu,beklentisi ve isteği yeni gelen SARP karakterinin sevdiğimiz, sempati duyduğumuz, Yasemin'in yanına yakışan yakışıklı, rol yeteneği olan ve karizmatik birisi olması..
yaren-ekin 22-08-06, 09:08 Ühühühü iki seçenkede birbirinde beter ama yaaa arada kaldım dayanamıcam keremcem yaktın bizi yaktınnn :(:( ben nasıl dayanacam ekini başkasıyla görmeye yaaa böyle bir senartyo olmasın ekin kimseye aşık olmadan çocuğunun derdiyle ve işdeki sorunlarla gecirsin ömrünü :img-nyam: zaten bu dertlerde uğraşırken 1 2 ay gecer sonunda ekin oğlunu ünv den mezun eder son bölüme de hayırlarına sarpı dahil etsinler :img-icecr final yapsınlar :img-icecr bu arada illaki aşk olacaksa cevrede yeni aşklar izleyelim ekinen değil ama sinem dediğin gibi bir kaç yıl daha atlarsa yasonun saçları beyazlatmaları gerekecek gare yeter yafs benim senaryo bana göre daha iyi valal seninkileri kabul etmem çok güc ama destek destek destek diyorum :img-sorry
ımmm ağlatmayın beni yaaa:img-sorry :img-sorry :icon_cry: evlenmesin kimseyle yada öldürsünler sarpımızı oda kendi halinde oğluyla ilgilenen bir bayanı oynasın offf offff yaktın beni kerem ne bu yaaa umarım saçma bir seneryo yazıp bizi üzmezler ya yoksa valla orturup ağlarım karşısında tvnin ya çekimler ne zaman başlıyacak bu olay sonu biraz saçma bir soru ama nalan ne zaman başlıyor
yaren-ekin 22-08-06, 09:11 Evet arkadaşlar olan oldu.
Ben son noktayı koymak istiyorum kendi adıma.
1- keremcem kesin ayrıldı. Ben zaten ilk Nalan soylediğinde inanmıştım, Aydoğan Oflu'nun teyidi de iyice sağlamlaştırdı haberi.
Keremcem bizim hatırımıza bile 2 bölüm daha çekip diziyi tamamlamayı kabul etmedi demek ki..Yazıklar olsun...
2-Dizi devam edecek. Senaryo hazır. Bu durumda başka Sarp gelecek.. Çok zorlanacağız arkadaşlar. Yeni kişi gözümüze batacak, her hareketi, yapmacık gelecek. O güzelim Yasemin Ergene'nin harika rol kabiliyeti bile belki bize kötü gelecek çünkü duygusal sahnelerde gözlerimiz yeni oyuncuyu değil Keremcem'i arayacak...
3-Ben de Keremcem'i diziyle tanıdım. Hala da konserine gitmiş veya kasedini cdsini almışlığım yok. Ben diziyi sevdim. Eğer ilk6 bölümden sonra veya 10'uncu bölümden sonra diziden ayrılmış olsa Keremcem'i hatırlamam bile. Ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, son dönem ayrıld |