Tüm Versiyonu Göster : Mehmet Yaşıyor Olabilir Mi?

sihir
23-01-05, 23:54
70'li yıllardaki karakterlerden bir tek yurdanur var şimdiki zamanda. mehmetin de öldüğünü biliyoruz.
sizce diğer karakterlere ne oldu, neredeler. merak eden yok mu...
tabii halen yaşaması mümkün olanlar...zarife, canan, yurdanur'un arkadaşı vs...
ve dikkatimi çeken bir sahne oldu. çok merak ettim. yılbaşı gecesi büyük yurdanuru bir hastanın yanındaydı. yatakta yatan bir erkeğin yanında. ve ona eskiden bahsediyordu. hatırlıyor musun diyordu? sonra onun elini tuttu ve yeni yılını kutladı. erkek eliydi. kim olabilir o geçmişten...mehmet yaşıyor olabilir mi?

sihir
24-01-05, 13:46
o sahneyi gören olmadı mı
yani siz ne düşünüyorsunuz
kim olabilir o erkek

yagmurun_sesi
24-01-05, 14:11
benim tahminime göre hastanedeki kisi babasidi ve huzur evindeki de annesi

sihir
24-01-05, 14:18
benim tahminime göre hastanedeki kisi babasidi ve huzur evindeki de annesi

tabii olabilir onlar da...
acaba önümüzdeki bölümlerde yine gider mi onlara...
bu tip gizler merak uyandırıyor tabii ama diziye heyecan katıyor

manyaq
24-01-05, 14:22
yaa babasi olamaz çünkü yurdanur o adama "o yilbasini hatiliyormusun" die sormustu dincer bey yurdanurub yaninda diiildi ki nasi olsn..?

yagmurun_sesi
24-01-05, 14:32
Sevgili manyaq arkadasim bunlar hayatlarinda bir kere yilbasi yasamadilar belki o yilbasini kazetmedi olmaz mi???

contess
Bakın eger cağan ırmak bizi sasırtmak istiyorsa hastahanedeki adam mehmet deil ercandır..neden?
çünkü dün gece izlediğim özel bölümde farkettim hastanedeki kişiye
''karamsarlık,hüzün,neşe...vs vardı o gece''
demişdi yurdanur
o gecede annesi ve babasından ayrı oldugu için bi ercan karamsardı...
bence bu bi ayrıntı
eger cagan sasırtmak isterde o kişi ercan olabilir ama
eger son bölümlere dogru mehmeti açıklıcaksa
yurdanuru tekrar hastaneye gönderir masalda burda biterr.. :lol: :D

destemona
Arkadaşlar biz bu konudaki düşüncelerimizi Çemberimde Gül Oya (14-26.Bölüm yorumları) forumunda yazmıştık. Sorunun cevabı ile ilgileniyorsanız 16-17-18.sayfaları inceleyebilirsiniz.

yagmurun_sesi
24-01-05, 14:35
Bakın eger cağan ırmak bizi sasırtmak istiyorsa hastahanedeki adam mehmet deil ercandır..neden?
çünkü dün gece izlediğim özel bölümde farkettim hastanedeki kişiye
''karamsarlık,hüzün,neşe...vs vardı o gece''
demişdi yurdanur
o gecede annesi ve babasından ayrı oldugu için bi ercan karamsardı...
bence bu bi ayrıntı
eger cagan sasırtmak isterde o kişi ercan olabilir ama
eger son bölümlere dogru mehmeti açıklıcaksa
yurdanuru tekrar hastaneye gönderir masalda burda biterr.. :lol: :D

belki ercan ola bilir bende önce ercan dedim ama ercan o kadar yasli degil ki.Hatirliyorsan bir bölümde yurdanurun ögrencisi gelmisti (adini unuttum :oops: ) onun yaslarinda olmazi gerek ercan

contess
24-01-05, 14:56
e canım sende bi koldan karakter tahlili yaptın :D
adamın kolundan kaç yasında oldugunumu anlıyosun :)

sihir
24-01-05, 15:08
bana da ercan değilmiş gibi geliyor doğrusu

yagmurun_sesi
24-01-05, 15:24
yaw ercan olmadigi belli ve nasil yasli olduguda belli

GizemK
24-01-05, 16:27
bEnCe yaşamıyor. Yurdanur dizideki karakteriyle aptal bi insan olsa hem kızından saklar hemde mehmedin yokluğuyla bu kadar acı çeker diye düşünüyorum. Bence öldü yani..

ateyinman
24-01-05, 16:35
bence mehmet hayatta değil. ama keşke olsa

DreameR_karahan
24-01-05, 16:38
dizideki simleylerine göre anılan bi anda mehmetin olduğu gösteriliyor hem bi trafik kazasında ama genede emın değilim ilerleyen bölumlerde zaten belli olur

orkuun
24-01-05, 17:05
bu konuyu baya uzun bi tartışmıştık ne gerek vardı ki böle bi konuyaaa... annamadımmmm

Siyahinci
24-01-05, 17:31
Aynen fiyorum...Bu konu için epey bi kafa yormuş ama ortak bir sonuca ulaşamamıştık.Bence yeniden açılması gereksizdi :roll:

GizemK
25-01-05, 17:46
MEHMET ÖLDÜÜÜÜÜÜÜ MEHMETT ÖLDÜÜÜÜÜÜÜ
AYYY İNANIN BANAAAAAAA

Voleybolcu
25-01-05, 19:27
Bence o hastane yatagindaki adam Mehmet degildi !!

Siyahinci
25-01-05, 23:03
Tamam arkadaşlar Mehmet öldü !! Yeter ya adam ölmediyse bile bizim yüzümüzden ölücek :lol: :lol: :lol:

kelso
26-01-05, 23:17
bencede mehmet öldü hem mehmetin kalp krizi geçirdiğini gösterdiler siz hiç kalp krizi geçirip yatağa bağlanan bitkisel hayata giren gördnz mü ya ölür yada yaşar bence hastanedeki mehmet diildi ama huzurewindekinin suna abla olduunu düşünüorm

akeskin
26-01-05, 23:24
mehmeti bilemem ama huzurevindeki kesin suna abla.hem tartısmaya gerek yok.bekleyelim görelim sürpriz olsun bence.

contess
26-01-05, 23:42
artık bu baslığada yazı yazmaya gerek kalmıcak az kaldı 2 gün sonna belli olcak :D

_hasret
26-01-05, 23:44
Tamam arkadaşlar Mehmet öldü !! Yeter ya adam ölmediyse bile bizim yüzümüzden ölücek :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
allah senii

bilmem kacinci ve sonkez söylüyorum : MEHMET ÖLMEDIIIII
göreceksiniz

akeskin
26-01-05, 23:44
kesin belli oluyormu?bakalım kimmiş.o zaman kaçırmamak gerekyor bu bölümü.

ozzde
27-01-05, 15:03
Butün cevapsız sorular aydınlığa çıkacak.1 gün kaldı.Mrakla bekliyorum.

contess
27-01-05, 15:20
kanal d de işiratinge döktü bi ara gözüm takıldı altyazılarda
çemberimde gül oyada 20 bölüm sırrı çözülüyormu ne bişiler yazıodu
töbe yarabbim ''her-sey ray-ting i-çin''
:D :D

((hersey vatan için der gibin oldu)) :P :P

akeskin
27-01-05, 19:27
ama öyle hersey rating için artık.allahtan bizim dizinin rating kaygısı yokta rahatız.bide yayından filan kaldırırlar.aman allah korusun.

27-01-05, 20:59
70'li yıllardaki karakterlerden bir tek yurdanur var şimdiki zamanda. mehmetin de öldüğünü biliyoruz.
sizce diğer karakterlere ne oldu, neredeler. merak eden yok mu...
tabii halen yaşaması mümkün olanlar...zarife, canan, yurdanur'un arkadaşı vs...
ve dikkatimi çeken bir sahne oldu. çok merak ettim. yılbaşı gecesi büyük yurdanuru bir hastanın yanındaydı. yatakta yatan bir erkeğin yanında. ve ona eskiden bahsediyordu. hatırlıyor musun diyordu? sonra onun elini tuttu ve yeni yılını kutladı. erkek eliydi. kim olabilir o geçmişten...mehmet yaşıyor olabilir mi?

biz bunu hep konusuyorduk..o sahneyi ben 1000000 kere dedim _hasretle...

aaaaaaa sinir oluorum ama :evil:

benim dediklerim tekrarlanio burda yahu

YASIO dedik

Siyahinci
27-01-05, 21:47

:lol: :lol:
allah senii

bilmem kacinci ve sonkez söylüyorum : MEHMET ÖLMEDIIIII
göreceksiniz

Bencede ölmedi ama o kadar ısrarla öldü diyo ki herkes bende bölwe söledim napayim :lol: :lol:

serra
28-01-05, 09:32
Bende yazayım bari :lol:
Bence mehmet öldü hastanedki kişi yurdanurun babası olabilir.Çünkü hastanedeki konuşmalarında hep bi kırgınlık var ben öyle sezinliyorum.Mehmet olsa öyle konuşmaz gibi.
Ayriyetten meraktan çatlayacağım.

28-01-05, 12:57
ciiiiik yaniliyorsun...! babasi degil..

cunku yurdanur hastanede 'o yilbasini hatirliyormusun' demisdi..ne kdr cok eglenmisdik demisdi...babasi yoktu ki :wink:

serra
28-01-05, 13:01
doğru söylüyorun sürgünüm ben o lafı hiç hatırlamamıştım.Kim o zaman ya?

28-01-05, 13:04
...biz cok konusduk ve mehmetin olduguna karar vermisdik...

cünkü görünüse ve bizim fikirlerimize bakarsak ortaya su sonuc cikiyor..

-yurdanurun dokundugu el erkek eliydi
- yilbasinda erkek sadece Gazi Dede, Ercan ve Mehmet vardi (nejat ve ümiti saymazsak..onlarin eglendigini söylemek dogru olmaz)
-Ercan olamaz cunku..ercanla ayni ya$it okul arkadasi mustafa vardi..sümüklü mustafa..gecen bölümde yurdanuru ziyaret etmisdi..ve oldukca genc biriydi..yurdanurunda tuttugu el o kdr genc bir el degildi..
-gazi dede hic olamaz mantiksal ve matematiksel dusunursek
-geriye mehmet kaliyor :D

meltemyucel
28-01-05, 13:25
...biz cok konusduk ve mehmetin olduguna karar vermisdik...

cünkü görünüse ve bizim fikirlerimize bakarsak ortaya su sonuc cikiyor..

-yurdanurun dokundugu el erkek eliydi
- yilbasinda erkek sadece Gazi Dede, Ercan ve Mehmet vardi (nejat ve ümiti saymazsak..onlarin eglendigini söylemek dogru olmaz)
-Ercan olamaz cunku..ercanla ayni ya$it okul arkadasi mustafa vardi..sümüklü mustafa..gecen bölümde yurdanuru ziyaret etmisdi..ve oldukca genc biriydi..yurdanurunda tuttugu el o kdr genc bir el degildi..
-gazi dede hic olamaz mantiksal ve matematiksel dusunursek
-geriye mehmet kaliyor :D

Afferim kız sana Harika gözlemlemişsin. Bencede o kesinlikle mehmet (umarım öledir öle olsun:) )......

28-01-05, 13:28
Sende zaten ayni benim gibi düsündügünü biliyordum :) :wink:

Seninde yorumlarini almak cok güzell..özlemisim valla

esmer
28-01-05, 13:28
bende bu fikrinize katılıyorum mehmet olma olasılıgı oldukça yüksek :lol:

meltemyucel
28-01-05, 13:32
Sende zaten ayni benim gibi düsündügünü biliyordum :) :wink:

Seninde yorumlarini almak cok güzell..özlemisim valla
İşler çok yoğun o yüzdenm yorumsuz kaldım. Ama artık burdayım. Bakalım bu akşam görücez Meçhul kişinin kim olduğunu....

orkuun
28-01-05, 14:07
sümüklü ercan ın okul arkadası deildi ve ercan daha büüktüü en az 10-11 yaşlarında(ercan) idi ama görcez bakalım kim çok mrk ettim valla bence ne olurs olsun artık şaşmamalı
yane heralde 4 -5 yaş falan büüktüü demek istedin

yagmurun_sesi
28-01-05, 14:15
orkun o nasil oluyor????
ercan dizide 11-12yasindaysa ve sümüklü mustafada 7-8yasindaysa
nasil ercan 10-11 yas büyük oluyor???

hazal07
28-01-05, 14:24
YA ARKADAŞLAR O ADAM KİM BİLMİYORUM AMA BENCE MEHMET DEĞİL.KEŞKE OLSA :cry: AMA DEĞİL.ÇÜNKÜ HATIRLIYORSANIZ,İLK BÖLÜMLERDE YURDANUR DERGİYE YAZI YAZMAYA BAŞLADIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA,,BİR GECE MEHMET'İN GELDİĞİ FALAN GİBİ BİR ŞEYLER HİSSETMİŞTİ.RÜYAYLA HAYAL KARIŞIMI BİR ŞEYDİ.VE MEHMET'E ORALAR NASIL MEHMET,ORADA MUTLU MUSUN DİYE SORMUŞTU.EH ORALAR DEDİĞİ YER BANA KALIRSA HUZUREVİ FALAN DEĞİL.CENNET OLMALI...
YANİ HER NEYSE AKŞAM ÖĞRENCEZ ARTIK.AMA UMARIM BEN DEĞİL SİZ HAKLISINIZDIR..

28-01-05, 15:21
evet ama seninde dedigin gibi sadece bi rüyaydi :)

orkuun
28-01-05, 23:51
düzelttim beendin mi şimdiiii :) :twisted:

yagmurun_sesi
28-01-05, 23:56
efendim kime söyledin orkuncum :lol: :lol: :lol:

sick-tired
09-02-05, 19:50
bence kesin hastanedki mehmet çünkü mehmetin kalp krizi geçirdiğini biliyoruz öldüğünü değil pek çok insan war yıllar boyunca bitkisel haytta kalan

manyaq
09-02-05, 21:17
bnce hastanedeki mehmet olmaz çnkü yurdanur arkadaslarini ziyarete gitinde onlar "keske mehmette hayatta olsa"tarzinda seyler sölemslerdi bna göre o ercan yne en mantikli o gelioo ama belli olmaz ümit flnda olabilir :roll:

09-02-05, 21:26
sanmiyorum..manyaq cunku yurdanur hastanedeki kisiye' o yilbasini hatirliyormusun' demisdi.ümitde orda 1-2 dakikalik bulunmusdu alakasi yok

gunesimsin
13-02-05, 19:26
arkadaslar ben bu dizinin basini izlemdim galiba ya ortalarinda bakmaya basladim yani yurdanuru istemeye geldikleri günden itibaren..bundan önceki bölümler ne oldu??bunlar nasil tanisdilar bilenler anlatirsa bilmeyenler memnun olurlar....

bu diziyede aslinda özel bölümler ypilmali veyaa hairan gecesi gibi ögle saatlerinde birinci bölümden baslayip yeniden gösterilmeli diye düsünüyorum

Siyahinci
13-02-05, 23:16
arkadaslar ben bu dizinin basini izlemdim galiba ya ortalarinda bakmaya basladim yani yurdanuru istemeye geldikleri günden itibaren..bundan önceki bölümler ne oldu??bunlar nasil tanisdilar bilenler anlatirsa bilmeyenler memnun olurlar....

bu diziyede aslinda özel bölümler ypilmali veyaa hairan gecesi gibi ögle saatlerinde birinci bölümden baslayip yeniden gösterilmeli diye düsünüyorum

İyide özel bölümleri zaten veriliyor.Dizi bittikten sonra Beyaz Show a kadar özel bölüm var.Bu arada sen çok ortalarda izlememişsin.Mehmet ve Yurdanur okulda çıkan bir sağcı solcu çatışmasında tanıştı.Yurdanur'un bir arkadaşı vuruldu Mehmetler yardım etti.Sonra kız öldü Mehmetler cenazesine geldi.Sonrası malum... :lol:

sihir
13-02-05, 23:39
bana da hep mehmetmiş gibi geldi ama bu bir şaşırtmaca da olabilir. belki de hiç bilmediğimiz biridir. belki eskiyi gösterirken henüz ortaya çıkmamış biri. atıyorum ama belki de kızından önce bir de oğlu olmuştu ve yatalaktır. yani buna bu dediğime ben de inanmadım ama demek istediğim daha filme katılmamış, eskiyi gösterirken bize tanıtılmayan biri. ama ercan, ümit, olduğunu düşünmüyorum. eğer mehmet değilse babası da olabilir.

Rose
16-02-05, 17:00
Bilindigi gibi Cagan Irmak diziye gizli bilgiler yertlestiriyor ve bunlardan biride son bölümde yine gözüme takildi. Gecmisi anlatilan bölümlerde Mehmet hastanede yatarken gördük ve simdiki zamanda Yurdanur apar topar hastaneye kosuyor ve herkezin merak ettigi kisinin durumunun kötülestigini ögreniyor. Bence bu kisi Mehmet, bu haftaki bölüm icerigindede yazildigi gibi Feriha bu durumu ögreniyor ve eskiden yasadigi kötü günlere geri döndügü yaziyor, yani Babasini ölümün ucuna getirmis olmanin vicdan azabini cekiyor.

Bir süprizle karsilasacagimizi sanmiyorum, o kisi yüzde yüz Mehmet.

meltemyucel
16-02-05, 17:12
Bilindigi gibi Cagan Irmak diziye gizli bilgiler yertlestiriyor ve bunlardan biride son bölümde yine gözüme takildi. Gecmisi anlatilan bölümlerde Mehmet hastanede yatarken gördük ve simdiki zamanda Yurdanur apar topar hastaneye kosuyor ve herkezin merak ettigi kisinin durumunun kötülestigini ögreniyor. Bence bu kisi Mehmet, bu haftaki bölüm icerigindede yazildigi gibi Feriha bu durumu ögreniyor ve eskiden yasadigi kötü günlere geri döndügü yaziyor, yani Babasini ölümün ucuna getirmis olmanin vicdan azabini cekiyor.

Bir süprizle karsilasacagimizi sanmiyorum, o kisi yüzde yüz Mehmet.

%100 katılıyorum :wink: :wink:

_irem_
16-02-05, 17:20
bence yasımıyordur çünki yurdanur hiç behsetmedi

savci
16-02-05, 21:10
bencede yaşamıyor. tüm çevresi arkadaşları öldüğünü biliyor. mehmet olsa yurdanur okadar normal bi hayat yaşayamaz. bu büyük aşkın üstüne değilmi? bence hastanedeki adam babası.

yagmurun_sesi
16-02-05, 21:48
savci bunu bende diyorum ama herkes mehmet diyor.Hatirliyorsaniz
Yurdanur arkadaslarina yemek yemege gitmisti ve orda gezerken sarap mi ne iciyordu ve ordaki adam hep mehmet ten bahsediyordu ve yurdanur aglamaya basladi
olmadi iste filan diyor bence mehmet öldü ve hastanedeki de babasi ola bilir
o degilse bir tek mehmet kaliyor mehmette ola billir ama bence
mehmet degil

deniz_love
17-02-05, 11:15
arkadaslarr o memet olamz yaa memet ölddu .. onuda anlati yasli yurdanuurr arabda öldu yaa .... ama ozman kim o hastanedekii ... bu bence ilerdeki bölumlerde yayinlanacaakk .. yeni bir isi de olabilirr yurdanurun arkadasii

veyaa buu YURDANURUN BABASSIII ,,,

Rose
17-02-05, 11:28
Babasi oldugunu hic sanmiyorum, öyle birsey olsa adam 100 yasina merdiven dayamis olmasi lazimdi, oysa bu resimdede gördügünüz gibi yatakta yatan adamin eli cok genc, hic de ihtiyahr bir adamin eline benzemiyor.

http://fotoalbum.e-kolay.net/send_binary.asp?path=D:\fotoalbum\gallery\cemberim de12\pictures\11.jpg&Width=500&Height=378

esmer
17-02-05, 11:44
arkadaşlar yanlış hatırlıyor olabilirim ama o sahnede yılbaşıydı ve yurdanur elini tutarak ilk kutladığımız yılbaşını hatırlıyormusun demişdi sanırım :roll: yanlış olabilir ama yılbaşıyla ilgili bir şey söyledi o anda

destemona
17-02-05, 12:22
Mehmet'in öldüğünden hiç bahsedilmiyor, hiç kimse başın sağolsun ya da rahmetli şöyleydi, böyleydi diye bahsetmiyor.... adayı hatırlayın, adadaki küçük bakkal.. o bile mehmet'e olanları duyduk, çok üzüldük dedi, ölmüş gibi konuşmadı. Bütün düğüm hep o yılbaşı gecesinde, o bölüme kadar bende öldü diye düşünmüştüm ama o gece hastane ziyaretlerinde hep ilk yılbaşımızı, verdiğimiz sözleri hatırlıyormuyuz diye ziyare etmişti iki kişiyi de yurdanur, suna da yanılmadık, öbür kişinin erkek olduğunu biliyoruz, o gece dede, ercan, ibrahim, mehmet, nejat ve ümit vardı. nejat'la ümit hastaneye canan'ı götürmüşlerdi, saat 24.00'de yoklardı yani, dede olamaz, zaten öldüğünü artık biliyoruz, ibrahim'i ziyaret edeceğini hiç sanmam, ercan'a göre o kol fazla yaşlı bana göre, geriye bir tek mehmet kalıyor....
yani mehmet ölmedi bana göre, zaten yeni bölümde açıklanıyor, bizde bu dertten kurtuluruz o zaman....

DELIKAN61
18-02-05, 01:11
Fragmanda Feriha annesine, bir ölüyü bana tercih ettin dedi .Yurdanur sürekli bu konu hakkinda sucluyordu Ferihayi. :idea: Sanirim Mehmet yasiyor.Yalnizca bir tahmin tabi.

filozof
18-02-05, 06:50
arkadaşlar dün istanbul 29 mayıs hastanesinde çekimlerine rastladım mehmet astane çekimlerinde ölüyor.kesin bilgi

serra
18-02-05, 09:12
Mehmet olma ihtimali yüksek de benim anlam veremediğim bir nokta yurdanur neden bunu yaptı.Yani neden herkeze mehmetin öldüğünü söyledi.Neden herkezden gizledi özelliklede kızından.Bunu bir türlü aklım almıyor.Nasıl bir anne ya.

meltemyucel
18-02-05, 09:28
Yurdanurun böyle birşeyi sakladığını düşünmüyorum. Hatırlıyomusunuz yılbaşında Ferihanın patronu sormuştu annen de gelseydi diye. O da o bugece buraya gelmez demişti. Yani babasının yanına gittiğini biliyordu. Fragmanı izleme şansım oldu (ilkkez bu arada) sen bir ölüyü yaşatmaya çalışıyosun felan idye bağırıyordu feriha hani beyin ölümü denen birşey var o gerçekleşmedi mehmette ve makinalara bağlı yaşıyor. Mehmet ölmedi nerden mi biliyorum kendisi söyledi valla :wink:

Siyahinci
18-02-05, 10:15
Ya arkadaşlar en başından beri diyorum size. Mehmet ölmedi dediğim gibi yoğun bakım,bitkisel hayat her neyse öyle bişey işte. Feriha babasını görmeye gitmiyor çünkü yıllardır annesi onu suçluyordu.Fragmanda sen yıllardır bir ölüye beni tercih ettin derken bunu kastediyordu.Malum önceden görüşmüyorlardı bile.Yurdanur onu suçluyor diye.Yeni yeni samimi olmaya başladılar.Şimdi Mehmet ölücek diye Feriha'yı hastaneye son bir kez babasını görün diye götürücek bence...

Biraz karışık anlattım sanırım :lol:

orkuun
18-02-05, 15:45
ya ben dioorum size memet ölmedi diee:) :lol: :lol: şaka şaka da mehmetin ölmediğine inandım artıkk..tahminimde yanıldım :roll:

Siyahinci
18-02-05, 18:18
Bu akşam izleyip görücez... Ben bahse giren varsa Mehmet ölmediii diyorum.En başından söylediğim gibi... Az kaldı sabredin :lol: :lol:

18-02-05, 18:46
valla su forumda bi benle sinem dioduk mehmet ölmedi diye sonra emelde katildi tabi canikooooom :lol: mucux(özledim gi seni)

biz ücümüz ISE (irem sinem emel) hep ölmedi dedik ohhh canimiza desiiiiiin :lol:

Siyahinci
18-02-05, 19:36
Kız ben sonradan eklenmedim.Başından beri diyom.Hem Mehmet ölsün ister miyim ben :cry: :cry: Ayyy HAKLI ÇIKMAK NE GÜZEL BİR DUYGU :lol: :lol: :lol:

Rose
18-02-05, 19:53
Emelcigim ve Surgunum ben de bastan beri, delilleriyle birlikte o hastanede yatan kisinin Mehmet oldugunu iddia edenlerdenim ve bugün gercegi ögrenecegiz, hadi hayirlisi.

Siyahinci
18-02-05, 22:14
Mehmet Ölmediiiiiiii

Acaip sevinçliyim.Çünkü hem haklı çıktım ki bu da sıkı bir Ç.G.O.'cı olduğumu bir kez daha ispatladım demek,hem de ilerleyen bölümlerde Mehmet'in yaşlı halini yine seyredebilicem.

Mehmet ÖLDÜ diyen arkadaşlar naberrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol: :lol:

yagmurun_sesi
18-02-05, 22:37
tamam bende dedim öldü diye ama bir yandanda ölmedi dedim
yani benim tahminlerim buydu
mehmet öldü ve yurdanur acilar cekiyor ve hastanedeki de babasi ola bilir dedim kabulleniyorum :wink:
bir yandan da ölmedi dedim cünki o yillbasini hatirliyormusun
demisti büyük yurdanur
ve o yillbasinda tek mehmet vardi samimi olarak Ercan zaten olmaz

_ozge_
18-02-05, 22:54
ARKADAŞLAR BOŞBOŞUNA ARTIK TARTILMANIZA GEREK KALMADI
MEHMET YAŞIYORRRRRRRRRRR :lol:

Siyahinci
18-02-05, 23:24
Aynen öyle Özge'cim.Sonunda bittiiiii bu tartışma.. :lol: :lol:

deny
18-02-05, 23:34
evet emelcım tartısmaya son nokta :wink:

akeskin
18-02-05, 23:48
arkadaşlar bu tartışmaya son veriyorum.ben öğrendim mehmet yaşıyor :D .artık tartışmayın yeter yani.tüm mehmetçilerede gözünüz aydın diyorum.

Siyahinci
18-02-05, 23:53
sağolllllll :lol: :lol:

akeskin
18-02-05, 23:59
rica ederim ne demek.baktım baya bir tartışmışsınız bende yormayın kendinizi diye ölmediğni söyleyim dedim. :) neyse uzatmayım daha fazla.

yagmurun_sesi
19-02-05, 00:01
simdi ben bu konuyu acsam bana ne yaparsiniz???
a)kizmak
b)sinirlenmek
c)yanimda olsaydiniz beni bogumak

hangisi acaba??? :roll: :lol:

deny
19-02-05, 00:03
simdi ben bu konuyu acsam bana ne yaparsiniz???
a)kizmak
b)sinirlenmek
c)yanimda olsaydiniz beni bogumak

hangisi acaba??? :roll: :lol:

hangı onuyu canıım??cezan ona gore degısır:D:D

yagmurun_sesi
19-02-05, 00:04
su mehmet yasaiyor konusu önceden tartistik yaa

deny
19-02-05, 00:09
ozaman c sıkkı :P

yagmurun_sesi
19-02-05, 00:11
ben en iyisi hic acmayim bu konuyu bakalim ali
ne secicek ali sen hangisini seciyorsun ona
göre acicam daa :lol:
acarsamda deny den kacmam lazim

akeskin
19-02-05, 00:13
ben hiç bır şıkkı seçmiyorum.yurdanurun yaptığı gibi en yakınımdaki sert bir cisimi alıp fırlatırım :)

yagmurun_sesi
19-02-05, 00:15
amaningg ben o zaman bu konuyu hic acmayim yoksa
birde emelden tarbe yerim :lol:

deny
19-02-05, 00:16
bencede kac hemen:D :D

yagmurun_sesi
19-02-05, 00:19
kaciyorum :lol:
neyse burayi sohbet bölümü yaptik burda
konusmayalim sonra siliniyor hepsi :wink: :wink:

deny
19-02-05, 00:25
ozaman konuyu hemen mehmete baglıorum!!!:ne gusel yasıoo oley :P:P emel bıse demıstı :wink:

yagmurun_sesi
19-02-05, 00:27
ne demistii emel????
yaa yasiyor ne güzel ama bitkisey hayatta yasiyor

deny
19-02-05, 00:29
olsun bıtkılerde sefkat gosterırsen cıcek acar!!oylemıydı!!?!?!neyse yıne sohbete dondu :lol:

ayım
06-06-06, 17:07
film bitti herşey açığa kavuştu:img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:

kural
26-07-06, 19:17
ya bişi sorucam ben izlememiştim de mehmete nooldu yani hala yaşıyormuymuş

ama tekrarlarına hiç kaçırmadan bakıorum

sfenx
27-07-06, 11:03
yanlış hatırlamıyosam bitkisel hayattaydı hatta ilerleyen bölümlerde yurdanur fişin çekilmesini istemişti.
galiba trafik kazasıydı
NOT:tam olarak emin diilim.

GoLdEn_AnGeL
27-07-06, 11:56
yanlış hatırlamıyosam bitkisel hayattaydı hatta ilerleyen bölümlerde yurdanur fişin çekilmesini istemişti.
galiba trafik kazasıydı
NOT:tam olarak emin diilim.
fisin cekilmesi mi.. :) hayat unitesi desek... elektronik esya diil o..:img-sorry

kural
29-07-06, 20:48
ee en sonunda ölüo mu yani nolur biri bana söylesin çok merak ediorum

diloş2
29-07-06, 21:19
En sonunda yurdanur bitkisel hayatta kalmasını istemiyo ölmesini istiyo ve organlarını bağışlıyo

pingu
29-07-06, 22:58
En sonunda yurdanur bitkisel hayatta kalmasını istemiyo ölmesini istiyo ve organlarını bağışlıyo

pekii Mehmedi gösteriyormu komadaki halini yanii.ben yayınlanırken izleyememiştim şimdi tekrarlarını izliyorumda müthiş bir dizi.bide blüm videolarını indirebileceğim yeri bulsam harika olurdu:img-kiss:

diloş2
29-07-06, 23:31
oraları bnde tam hatırlamıyorum ama sanırım gösteriyo ztn feriha nın yaptığı kazayı ilerki bölümlerde daha kapsamlı olarak gösterecekler. mehmet in yaşlı halini de göreceksiniz

osag
05-08-06, 14:25
oraları bnde tam hatırlamıyorum ama sanırım gösteriyo ztn feriha nın yaptığı kazayı ilerki bölümlerde daha kapsamlı olarak gösterecekler. mehmet in yaşlı halini de göreceksiniz
evet arkadaşlar mehmet feriha yüzünden kalp krızı geçiriyor...sonrada bitkisel hayata giriyor ama yurdanur bi çocuğun böbreğe ihtiyacı olduğu için ve mehmetin böbreğinin çocuğunkine uyduğu için yurdanur fişin çekilmesini söylüyor ve organlarını bağışlıyor:icon_cry: ilerki bölümlerde daha ayrıntılı görüceksiniz zaten

özgenuroğlu
05-08-06, 18:20
bence açıklamamanız daha iyi olcaktı izlemeyenler açısından

dramut
18-08-06, 15:20
arkadaşlar o sunaydı ve bugünkü bölümde şimdiki yurdanur o çok sevdiiği meyveli pasta götürdü ve ben diğerlerine ne oldu çok merak ediyorum özellikle annesi ve zarifeye bi şey dicem ilk gösterildiğinde izleyen olmuşsa ve hala aklındaysa foruma yazabilir mi hepsine ne oldu? kim yaşıyo kim ölü ben gösterecekleri günü bekleyemicem bu arada kaç bölüm prenses arkadaşım 40 bölüm dedi ama emin değil kesin bile varsa yazarsa sevinirim.

inspiration
28-08-06, 11:57
Arkadaşlar dizi kırk bölüm sürüyor...Merak ettiğiniz sorulara cevapları yavaş yavaş bulacaksınız. Konaktakilerin ne olduğunu yavaş yavaş gösterecekler.
Çok etkileyici bir sonu var; bence sabredip beklemelisiniz.İşin heyecanlı kısmı orası.

GoLdEn_AnGeL
28-08-06, 12:08
Arkadaşlar dizi kırk bölüm sürüyor...Merak ettiğiniz sorulara cevapları yavaş yavaş bulacaksınız. Konaktakilerin ne olduğunu yavaş yavaş gösterecekler.
Çok etkileyici bir sonu var; bence sabredip beklemelisiniz.İşin heyecanlı kısmı orası.
dogru walla ne varsa hepsine cevap bulacaksiniz hem de nasil yani:img-icecr