Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY- Spoiler

Sayfalar : 1 [2] 3

deniz_im
01-05-08, 09:30
aralarının duzelcegı spoılere gore kesın yanı ausello amcanın dedıne gore oda bu olayla olcak bellı mac bence orda lınds gorev olarak attı yıne nezaman da bıse olsa bızım kız gıdıyo nıse oda ıste bası derde gırıyo bellı ama ne adamı yakalabılcekler nede lınds bıse olcak sezon fınalını dusunursek bolumun asıl olayı su rıkkı olcek umarım ayrılma danny den gelırde bıraz olsun rahatlarız
he anam eminmin mac ın bizim kızı atacağından :icon_whis atar atar doru diyon mac bu:img-hyste
hee insllh ayrılık danny gelir de en azından deriz yani rikki yle olan şey sadece fizksel şeklinde kapatırız
ausillo amca dedi de anam lindsay hawkes e kendine montana denmesini özlediğini belirtiyo 20. bölümde de niye öyle bişey desin
he ewet ama bu şekilde d/l aralarını yapacaklar anlasıldı

nfl
01-05-08, 10:30
bız 4 tartısıyo koyalım 5.sezon bolumlerı peser peser sıralanıyo
CSI: NYs episode 5.02 will be called "Page Turner".
kaynak spoilertv

deniz_im
01-05-08, 11:01
he iyi iyi bakem spoiler gelir bu hafta içi nolcak diye
su sezon bi bitse doğru dürüst 19-20-21 kaldı işte bakam
önemli gündem maddesi dl nolcak:icon_whis
bu arada 19 promosnu izlerken gözüme takıldı lindsay in önünde durduğu bi yer var
station closed yazıyo anam kesin bu kız eve gidiyo diyem ben mac le alakası yok ıslandı yamurda taksiye ihtiyac duydu
taksiye onun da aslında bindiğini blmyz çünkü biniyo gibi gösterip başka bi taksiye binmiş olabilir(promo lar bazen hani aldatııc oluyo ya)kırmızı mantolu bi hatun vardı belkim o biniyodu bizim taksiye
bu arada lindsay ya işten geliyo yada danny buna açıkladı aldattığını evine doğru gitmek üzere istasyona gitti veya işe gidiyo:icon_whis

nemesis3443
01-05-08, 11:36
belki şöle olabilir: dannynn evindeler lindsay dannynn onu aldattığını öğrenir bir hışımla evden çıkar çok yağmur yağdığını görünce taksiye biner şöförde bizim seri katil çkar katil kurban olarak bizm kızı secer ama kesin bişe olur linds arbadn iner promoda gördüğümz kız(kırmızı montlu) arabaya biner kurbn o olur linds ben bu kızı gördüm filn der olay ble devam eder
bu bnm düşüncem(hayal gücüm) herşey olabilir

deniz_im
01-05-08, 11:57
belki şöle olabilir: dannynn evindeler lindsay dannynn onu aldattığını öğrenir bir hışımla evden çıkar çok yağmur yağdığını görünce taksiye biner şöförde bizim seri katil çkar katil kurban olarak bizm kızı secer ama kesin bişe olur linds arbadn iner promoda gördüğümz kız(kırmızı montlu) arabaya biner kurbn o olur linds ben bu kızı gördüm filn der olay ble devam eder
ee süper b olaslık beğendim walla:img-wink:
hatta lindsay sayesinde katil resmi çıkartılır
ama uzuuldum lindsay e nasıl ıslanmış öyle ayy cnm benim:icon_sorr
aman başına kötü bişey gelmesin de
say say bitmi,cek gibi geliyor bu günler:icon_whis:kahve
not:veya binmemiştir de taksici lindsay i almamıştır o kırmıızlı almıştır arabaya lindsay de arkasından söylenmiştir cesedi görünce de plaka falan almıştır blki herşey ortaya çıkar(bu biraz masumca oldu lindsay açıısndan:icon_whis)

ve son bi edit
yurtdışındaki fanlar demiş promoda kapıyı açan el bi adamın eli(ben de izledim ben de farkettim) söyleyem dedim buyuk ihtimalle lindsay binmiyo o arabaya:icon_whis

deniz_im
01-05-08, 14:57
18. bölümü dayanamadım indirdim ve izledim(bugünlerde sürekli bi indirme krizi geçiiryom da:img-hyste)
neyse beğendim bölümü
ilk olarak danny azdı lindssay i de sonunda lab dısında sorguda görebildik
dl yoktu ama diğer bölüme insllh
hikaye süperdi taksici katilden de bi ara bahsedildi her bölümde ara ara bahsedilcek herhalde
taksici katilin bu bölümde kırmızılı bi kadını takip ettiğini gördük(sanırım 19 un promosunda gördüğümüz kırmızılı hatundu)anam taksici çizelge tutmuş saat saat tutuyo seri katil dediğin böyle olur zati:icon_whis
bölümün sonlarına doğrun da zati taksici kırmıızılı mantolu hatunu taksisine alıyo gözüküyo
ana davamıza gelince onu da beğendim karsımıza gerrard çıktı(hani geçen sezon mac ın kuyusunu kazmaya çalısan bi zenciyle beyaz sakallı birazcık keltoş herif vardı hani yanlış hatırlamıyosam gerrard bu biizm beyaz sakallı )
şimdi bi lise balosu var bu baloda hoca ölüyo dövülüyo önce sonra lab gibi bi yer var işte camdan bi dolap var oraya doğru itilince hem asitler falan yüzünden yanıyo yuzunun yarısı bu şekilde ölüyo bu olayı arastırıyolar bizimkiler
dava basında biizm flack mac ve stella olay yerindeler mac ve stellla aynı anda kim buldu ölüyü diyolar flack gülüyo çok uzun süredir beraber çalısıyonuz diyo gülüyo sonra flack bunla alakalı bi cevap veriyo sonra da boom diyo(bildiğiniz gibi boom danny nin sözü)mac de flack e aynı şekilde siz de danny le çok uzuun süredir çalısıyonuz diyo neyse yani komikti burası
sonra danny-hawkes olay yerindeler
bunlar incelerken hawkes bi denkelm yazıyo dannny de diyo ben biliyom ben yazcam bunun cevabına kimyasal denklemin karsısına nerd yazıyo inek öğrenci anlamında bide yazarken paranteze falan alırık ya biz koptum zaten bu olaya:img-hyste
her neyse gerrard kızı bu balodaydı bu yüzden onu da ilgilendiren bi olay çıktı karsımıza kız önce konuşmak istemiyo ama sonra herşeyi linday e anlatıyo lindsay kız sahnelerine bayıldım zati
kıza çok da üüzldüm sanırım taciz tecavuz olayı oldu(aksam bi daha izlecem daha iyi anlarım o zaman)
en sonunda suçlular yaklandı falan işte(yanlız ne zeka yani gerçek kimliklerini de kullanmamaışlar)
en sonunda gerrard bunların birini öldürüyo(ohh iyi etti)

yagmur_montana
01-05-08, 15:01
:img-swoon oo neler kaçırmışım :happy0064:happy0064
promo için çok teşekkürler , lindsay i doğrudüzgün görücez sonunda ..
heyecenlı bir bölüm olacağa benziyor :happy0064
teoriye bayıldım :icon_whis
son bölümü de izleyim , deniz çok meraklandırdı :)

edit: ayrıca sinir oldum rikki yine neden var :img-tomat

deniz_im
01-05-08, 15:29
:img-swoon oo neler kaçırmışım :happy0064:happy0064
promo için çok teşekkürler , lindsay i doğrudüzgün görücez sonunda ..
heyecenlı bir bölüm olacağa benziyor :happy0064
teoriye bayıldım :icon_whis
son bölümü de izleyim , deniz çok meraklandırdı :)

edit: ayrıca sinir oldum rikki yine neden var :img-tomat
hee cnm
o zaten ayrı bi sinir konusu gıcık hatun bu sezonun diğer iki bölümünde gözükmüyo yani innsllh haftayaki bölümde gidici bizim kikirik rikki bak yine hatırladım
bu arada 18 i izleidkten sonra yanlış görmediysem kırmızılı hatunun sahnesi hani 19. bölüm promo da olan sahne 18. bölümde vardı :icon_whis
yani kırmıızlı hatun teoriisni unutalım(ancak ff gibi bişey yaparlarsa lindsayle ilşkilendirebilirler bun olayı o da olmaz yani)
izle izle yamurcum dl yok ama güzel bi bölümdü

yagmur_montana
01-05-08, 18:42
evet cnm güzel bir bölümdü :)
çamaşırhanenin arkasındaki kumarhane iyiydi ..
bu sezon seri katillere bayıldım :img-pilot
bir dahaki bölüm ne olacak çok merak ediyorum ,
yine 2 hafta mı ara yoksa haftaya yeni bölüm gösterilecek mi
lindsay yine çok iyiydi :img-wink:
adam tatlıydı yine uzun iş ona kaldı :img-in_lo

deniz_im
01-05-08, 21:58
ok cnm haftaya yeni bölüm bundan sopnra zaten 3 bölüm kaldı ara falan yok rahat rahat izlecek
babna kalsa haftada aslında iki bölüm yayınlasalar süper olur meraktan catlıyom ya ne olcak diye:happy0064:happy0064
adam a benn de bayıldım ya o öğrencilerin telefhonlarındaki resimleri hani arka arkaya sıraladı ya bayıldım:happy0064
anam kumarhaneye ben de bayıldım ne umdular ne buldular hesabı:img-hyste

deniz_im
01-05-08, 22:02
Episode 502 is indeed, called "Page Turner". Not much info at this point, but will be back shortly with more info. So far, Stella and Danny are working the case of a dead model, who had been painted by an artist named "Ka-Blam".
As more info becomes available, I'll let you all know.

Model may have died(or is sick) from radiation poisoning in the paint, as techs with geiger counters also enter the warehouse with Danny and Stella. Adam apparently is in the episode, there is a graffiti database that helps identify grafitti " artists".

şimdi bölümün adı nfl nin de önceden söylediği gibi page turner
fazla bi bilgi veremicek şimdilik ama olunca yeniden koyacak
kısaca stella ve danny bi ölü model davasında çalışıyolar adam da gözükecekmiş

not: birazcık daha spoiler
It seems to be a one case episode, all are working on cases of radiation poisoning, but it's the how of people being contaminated that has the team puzzled. There are several victims of the poisoning, including the model I mentioned in my earlier post. It hits close to home for them, as one of them appears to be suffering the effects of radiation poisoning. Lindsay is mentioned as working the case.

bi dava olucağa benziyo herkse radyasyon zehirlenme davasında çalışacaklar ekibimiz nasıl bulaştığını çözmeye çalışacak
zehirlenen birçok kurban var yukarıdaki spoilerdda bahsedilen n model gibi
içlerinden biir radrasyon etkileri yüüznden acı çekiyomuş
lindsay davada varmış

yagmur_montana
02-05-08, 14:56
sonunda lindsay in adını da duyduk :img-pilot
değişik bir bölüme benziyor bilgiler için teşekkürler deniz :)
daha kaç bölüm çekilecekki 5. sezondan ??

bundan sonraki bölümler için de ara verilmemesi iyi olmuş artık ..
haftayaki bölümü ben de çok merak ediyorum ,
lindsay odaklı bir bölüm gibi gözüküyor umarım yine güzel sahneleri çıkartmazlar : P

deniz_im
02-05-08, 15:17
sonunda lindsay in adını da duyduk :img-pilot
değişik bir bölüme benziyor bilgiler için teşekkürler deniz :)
daha kaç bölüm çekilecekki 5. sezondan ??

bundan sonraki bölümler için de ara verilmemesi iyi olmuş artık ..
haftayaki bölümü ben de çok merak ediyorum ,
lindsay odaklı bir bölüm gibi gözüküyor umarım yine güzel sahneleri çıkartmazlar : P
ben de mera içindeyim kaç bölüm çekileceği hususunda biraz fazla olsa da yazın rahat etsek:icon_whis
inslllh yamurcuğum çıkartmamamları dileği hepimizde var zati boo da yaptıkları gibi çıkartmazlar umarım 19. bölümde basket macı sahnesi vardı spoielra göre bakaklı dl nın nasıl bağlıcaklar çok emrak içindeyim(danny lindsay olayları yuzunden yani aldatmasını bu mac tan sonra mı öğrenicek rikki yi)
say say günler geçmiyordaha 5 koca gün var
birazda hem lindsay odaklı izleyeli,m benim gönlümden aslında hawkes odaklı bi bölümde olsa güzel olurdu geçiyo ama öbür sezona aartık:icon_whis
hep mac mac nereye kadar dime ama:icon_whis

yagmur_montana
02-05-08, 16:03
ben de mera içindeyim kaç bölüm çekileceği hususunda biraz fazla olsa da yazın rahat etsek:icon_whis
inslllh yamurcuğum çıkartmamamları dileği hepimizde var zati boo da yaptıkları gibi çıkartmazlar umarım 19. bölümde basket macı sahnesi vardı spoielra göre bakaklı dl nın nasıl bağlıcaklar çok emrak içindeyim(danny lindsay olayları yuzunden yani aldatmasını bu mac tan sonra mı öğrenicek rikki yi)
say say günler geçmiyordaha 5 koca gün var
birazda hem lindsay odaklı izleyeli,m benim gönlümden aslında hawkes odaklı bi bölümde olsa güzel olurdu geçiyo ama öbür sezona aartık:icon_whis
hep mac mac nereye kadar dime ama:icon_whis

ben de mac yerine hawkes odaklı olmasını tercih ederdim ,
ama naparsın sezon başı ve sonu hep mac var :img-tomat
bu sezon için hawkes umudu gitti , bari lindsay e güzel bir bölüm yapsalar :icon_whis

deniz_im
03-05-08, 11:34
şimcik 5. sezon 2. bölümde
radyasyon zehirlenmesi ile ilgili ya
bizim ekipten biri tehlikede olacakmış bu radyasyondan bu kişi de sid miş
ohh be sonunda onunla alakalı bi bölüm görebileceğiz umarım

deniz_im
03-05-08, 16:00
19. bölüm personal foul la alakalı bilgi
No harm, no foul" does not always apply.

According to CSI Files sources, "Personal Foul" opens on the Hudson Arena. Verne Lundquist and Bill Raftery are in the CBS Sports booth, covering this playoff game. The buzzer--and the roar of the crowd--announces halftime. Now someone from the crowd gets a chance to hit the court and win some money.

A cheerleader picks a random seat number and calls the person sitting there to come down to the floor. Dugan Scott jumps out of his seat and runs down the stairs, high-fiving other fans as the crowd cheers. The announcers explain that Dugan will have one chance to make a shot from half-court. If he gets the ball through the hoop, he wins a million dollars.

Danny and Lindsay are in the crowd, debating whether or not Dugan can make it. Lindsay says he can, but Danny doesn't think so. However, Danny does seem confident that he could easily make the shot himself. Lindsay just laughs--he's so full of himself. Meanwhile, Dugan makes it to the court, and the cheerleaders give him good luck kisses--he's really enjoying this. A referee hands Dugan an official game basketball and leads him to the half-court line.

Dugan eyes the net--it seems so far away from down here--as the crowd goes wild. Danny and Lindsay are still disagreeing about whether he'll make it. Lindsay suggests that they make a bet. Danny says he spent enough money on playoff tickets, but Lindsay suggests that he's afraid to make the bet--and he gives in. The loser buys the next round of beers.

They watch with the rest of the crowd as Dugan sets up the shot and lets the ball go. The crowd watches as if in slow motion, the ball heading toward the net. Everyone is holding their breath, waiting to see if Dugan is going to win the million dollars. Danny and Lindsay rise from their seats--and the ball makes it! Dugan won!

It's not quite a happy ending for Dugan, though--the man wins a million dollars and winds up dead. Danny and Lindsay work the case, trying to figure out how the basketball fan was poisoned. Meanwhile, Mac, Stella and Hawkes work a new crime scene with a familiar theme--the cabbie killer has struck again. A body is found wrapped in a tarp in a fountain at Bryant Park. The letters carved on the back of the victim's neck confirm that they're dealing with their serial killer.
Mac notices that there are coins in the bottom of the fountain--but only where the victim's body was positioned. They go to visit Abe Katz, the man responsible for vacuuming the change and other detritus from the bottom of the fountain. He admits that he saw the body, but he's seen his fair share in the past 18 years--it didn't even faze him. He vacuumed around the body and called 911. The team takes the bags of money Abe collected--which luckily had not yet been cleaned--back to the lab. While Hawkes analyzes some strange milky-white smears from the tarp wrapped around the body, Stella fishes through the coins and finds something interesting: a dispatch button used to keep track of where cabs are in the city. In another stroke of luck for the team, only one company still uses the magnet system. Are they one step closer to catching their killer?
"Personal Foul" airs May 7 on CBS.
anam biizm basketbol macı sahnesi kesilmemiş olcakmış bak bak biizmkilere bide iddiaya giriyolar:img-blush
dannny almış biletleri ve her zamanki gibi lindsay kazanacağa benziyo iddiayı:img-hyste
araları da düzgün gözüküyo kesin danny söylemedi lindsay ye ancak bölüm sonuna doğru söyler gibime geliy(çünkü bul basketbol macı sahnesi başta oluyor):icon_whis
az kaldı az ha gayret:img-hyste

nfl
03-05-08, 16:07
19. bölüm personal foul la alakalı bilgi
No harm, no foul" does not always apply.

According to CSI Files sources, "Personal Foul" opens on the Hudson Arena. Verne Lundquist and Bill Raftery are in the CBS Sports booth, covering this playoff game. The buzzer--and the roar of the crowd--announces halftime. Now someone from the crowd gets a chance to hit the court and win some money.

A cheerleader picks a random seat number and calls the person sitting there to come down to the floor. Dugan Scott jumps out of his seat and runs down the stairs, high-fiving other fans as the crowd cheers. The announcers explain that Dugan will have one chance to make a shot from half-court. If he gets the ball through the hoop, he wins a million dollars.

Danny and Lindsay are in the crowd, debating whether or not Dugan can make it. Lindsay says he can, but Danny doesn't think so. However, Danny does seem confident that he could easily make the shot himself. Lindsay just laughs--he's so full of himself. Meanwhile, Dugan makes it to the court, and the cheerleaders give him good luck kisses--he's really enjoying this. A referee hands Dugan an official game basketball and leads him to the half-court line.

Dugan eyes the net--it seems so far away from down here--as the crowd goes wild. Danny and Lindsay are still disagreeing about whether he'll make it. Lindsay suggests that they make a bet. Danny says he spent enough money on playoff tickets, but Lindsay suggests that he's afraid to make the bet--and he gives in. The loser buys the next round of beers.

They watch with the rest of the crowd as Dugan sets up the shot and lets the ball go. The crowd watches as if in slow motion, the ball heading toward the net. Everyone is holding their breath, waiting to see if Dugan is going to win the million dollars. Danny and Lindsay rise from their seats--and the ball makes it! Dugan won!

It's not quite a happy ending for Dugan, though--the man wins a million dollars and winds up dead. Danny and Lindsay work the case, trying to figure out how the basketball fan was poisoned. Meanwhile, Mac, Stella and Hawkes work a new crime scene with a familiar theme--the cabbie killer has struck again. A body is found wrapped in a tarp in a fountain at Bryant Park. The letters carved on the back of the victim's neck confirm that they're dealing with their serial killer.
Mac notices that there are coins in the bottom of the fountain--but only where the victim's body was positioned. They go to visit Abe Katz, the man responsible for vacuuming the change and other detritus from the bottom of the fountain. He admits that he saw the body, but he's seen his fair share in the past 18 years--it didn't even faze him. He vacuumed around the body and called 911. The team takes the bags of money Abe collected--which luckily had not yet been cleaned--back to the lab. While Hawkes analyzes some strange milky-white smears from the tarp wrapped around the body, Stella fishes through the coins and finds something interesting: a dispatch button used to keep track of where cabs are in the city. In another stroke of luck for the team, only one company still uses the magnet system. Are they one step closer to catching their killer?
"Personal Foul" airs May 7 on CBS.
anam biizm basketbol macı sahnesi kesilmemiş olcakmış bak bak biizmkilere bide iddiaya giriyolar:img-blush
dannny almış biletleri ve her zamanki gibi lindsay kazanacağa benziyo iddiayı:img-hyste
araları da düzgün gözüküyo kesin danny söylemedi lindsay ye ancak bölüm sonuna doğru söyler gibime geliy(çünkü bul basketbol macı sahnesi başta oluyor):icon_whis
az kaldı az ha gayret:img-hyste
danny de sporla ılgılı bısı var kesın kızı zatı spor derdıne dogum gununu unuttu gonlunu almak ıcın de maca goturuyo:img-hystenese bencede lınds kazanırda ıdda nın sonuna gelmeden ceset cıkar bence sule bı teorı urettım denız uretmıcektım cenemı kapalı tutcaktım dayanamadım yıne:img-hyste
sımcık bunlar danny ıddayı kaybeder ldanny ıste yemek mı fılmse ıste kendı evınde ayarlar tam bu sırada rıkkı gelır bence sonra zaten kopar :img-pilot:img-tomat

yagmur_montana
03-05-08, 16:12
spoiler lar harika :happy0064
5. sezondaki sid li bölümü sevdim :img-wink: ,
ama umarım sonunda düzelir sid ..

19 . bölüm de güzele benziyor ..
tabii danny nin söylememesi iyi bir şey değil ama dl i özlemiştik :icon_whis
bu promo da lindsay in taksiye bindiği bölüm dimi ??
umarım yanılıyorumdur , ama bence de danny bu sezon lindsay e rikki yi söyleyecek o yüzden senaristler bize son kez dl gösteriyor :icon_sorr

deniz_im
03-05-08, 16:23
nfl cnm ağzından çıkan teori tam da benim düşündüğüm gibi :icon_whis
danny-rikki-linday hakkında
he işte ondan sonra da kendini deli divane gibi dısarı atar biizm lindsay yamur falan derken artık taksici onu mu bulur başkasını bulur blmmem:icon_whis(bana göre kesin onu almıyo taksici de mac ın ölenkarının oğlunu alıyo:icon_whis)
ama sonu nasıl bağlıcaklar bilmiyom biizm ausllo amca dedi ya arları düzelcek gibiisnden hayal kırıklığına uğramıcaz diye demekki nasıl bağladıklarsa artık20-21 de geççek olay
yamurcum ewet cnm promosunu izlediğimiz yamurlu sahne lindsay var ya işte bu o bölüm yani haftayaki bölüm cnm
umarım yamur son kez olmaz bu dl yoksa o ausllo amcanın yanına gider önce ona dalarım sonra gider senaristlere dalarım

linds
03-05-08, 17:56
slmm millet nasıll gidio hayatt :img-wink:çoook uzun zamandr giremiorm bu foruma ama nihayet geldm 19. bölüm güsele benzio ya hap benm lindsimin üzernde iddaya griolar:img-hyste ya danny inşhallah soylemez :icon_sorr solersede lindsin suratındaki ifadeyi çok merak ediorumm:icon_sorr

deniz_im
03-05-08, 18:33
lindsay danny iddialarında zaten cnm hep lindsay kazanıyo(bilardo da falan geçen sezon finali ama karsılığında başka bişey istemişti biizm kız 100 dolar yerine:img-hyste:img-in_lo)
aman söylesin danny yoksa çatlıcam ben burda sanki bişey olmamış gibi halleri yok mu danny nin saç baş yoldurdacak cinsten söylesin de görelim lindsay de ona göre alsın hıncını durusunu değiştirsin(hatta bence şöyle tekme tokat girsin:img-hyste)
ama işte biizm ausolla amcamız dedi ki hayal kırıklığına uğramıcanız iyi olcak yani
eğer söylerse nasıl iyi olur orası mechul:icon_whis(ancak birisi yaralancak da öyle yani önemli bişey ortaya çıkması lazım)
insllh öbür sezona kalmaz bu açıklama olayı

yagmur_montana
03-05-08, 20:29
lindsay danny iddialarında zaten cnm hep lindsay kazanıyo(bilardo da falan geçen sezon finali ama karsılığında başka bişey istemişti biizm kız 100 dolar yerine:img-hyste:img-in_lo)
aman söylesin danny yoksa çatlıcam ben burda sanki bişey olmamış gibi halleri yok mu danny nin saç baş yoldurdacak cinsten söylesin de görelim lindsay de ona göre alsın hıncını durusunu değiştirsin(hatta bence şöyle tekme tokat girsin:img-hyste)
ama işte biizm ausolla amcamız dedi ki hayal kırıklığına uğramıcanız iyi olcak yani
eğer söylerse nasıl iyi olur orası mechul:icon_whis(ancak birisi yaralancak da öyle yani önemli bişey ortaya çıkması lazım)
insllh öbür sezona kalmaz bu açıklama olayı

ben en çok senin teorinden korkuyorum deniz ,
olur da senaristler iyice delirir , diziyi brezilya dizilerine çevirmeye kalkarlarsa
rikki garip bir süprizle geri dönebilir :img-tomat

danny eninde sonunda söyleyecek .. ama söylediğinde ben de güçlü bir lindsay umuyorum ..
iyice haşlasın danny i :img-beee:

deniz_im
07-05-08, 08:28
anam
biizm basketbol olayında şimdi bi video izledim sneek peak olayı
da flack ve danny basketbol macındalar
yani talk takiler bize yanlış spoiler vermiş veya senaryo değiştirilmiş:icon_whis
yani lindsay danny basketbol macı yok gördüğüm kadarıyla çünkü flack danny ye adamın atısı sonunda para veriyo ve o sahen atış sahnesi dl arasında geçiyo olması yani tribunde ikiisnin olması gerekiyodu flack danny nin değil
yani biizm date olayı yok
senaristler yazarlar değiştirmiş olayı

nfl
07-05-08, 08:38
anam
biizm basketbol olayında şimdi bi video izledim sneek peak olayı
da flack ve danny basketbol macındalar
yani talk takiler bize yanlış spoiler vermiş veya senaryo değiştirilmiş:icon_whis
yani lindsay danny basketbol macı yok gördüğüm kadarıyla çünkü flack danny ye adamın atısı sonunda para veriyo ve o sahen atış sahnesi dl arasında geçiyo olması yani tribunde ikiisnin olması gerekiyodu flack danny nin değil
yani biizm date olayı yok
senaristler yazarlar değiştirmiş olayı

su an ole bı sınırlıyım kı ben sana dedım bısı cıkcak dıye offfff lınds yerıne falck gorunce ufaktan bı sok gecırdım yok yok bu dızı benım sınır kat sayımı arttırıyo ben bosuna beklemıyom cumayı bu bolumude pas gecıyorum

deniz_im
07-05-08, 09:03
su an ole bı sınırlıyım kı ben sana dedım bısı cıkcak dıye offfff lınds yerıne falck gorunce ufaktan bı sok gecırdım yok yok bu dızı benım sınır kat sayımı arttırıyo ben bosuna beklemıyom cumayı bu bolumude pas gecıyorum
aynı şekilde cnm ya lindsay beklerken flack geldi butun herşey suya düştü :icon_sorr
bakalım yarın sabah nasıl olcaz izledikten sonra ben yine de merak ederim merak katsayım çok azalmış olsa da yamur olayı lindsay ın ne işi var dısarda bizim katikin taksiye binmediğini düşünsem bile merak ediyom
bide rikki olcak bu bölümde son olarak

yagmur_montana
07-05-08, 15:44
ya sinir oldum ..
neden böyle yapıyor bu gıcık senaristler :icon_sorr
zaten arada sırada dl görüyorduk , o sahneleri de çıkarıp durdular bu sezon :img-cray:
rikki de geliyor :img-tomat bu sezon rikki yle danny i dl den çok gördük : P

deniz_im
07-05-08, 16:14
ya sinir oldum ..
neden böyle yapıyor bu gıcık senaristler :icon_sorr
zaten arada sırada dl görüyorduk , o sahneleri de çıkarıp durdular bu sezon :img-cray:
rikki de geliyor :img-tomat bu sezon rikki yle danny i dl den çok gördük : P

aynen cnm ya insllh son görüşümüz olur ny final yapana kadar insllh
dlf berbaer çalıscaklardı spoilerda ama işte değiştirilen spoilerda böyleydi bilmiyorum senaristler dlf berbaer çalışmasını da değştiridiler mi:icon_whis:icon_sorr bıktıkdırlar ya koklatmaya kalkıyolar ucundan gösteriyolar geçen sezon finalinde olduğu gibi bu sezonda butunn umutları kaldırdılar:icon_sorr
artık dl arasını son 3 bölümde nasıl düzelteceklerse(artık bilgilerin yani sahnelerin değişebilir olduğunu yine gördük diyorum umarım bu doğru çıkar:icon_whis)

nemesis3443
07-05-08, 17:34
artık spoilerede güvenemiyoruz ya biz güzel bir dl sahnesi beklerkn karşımıza flack çıkıo uyarmasaydınz kısa bi şok geçirebilirdim herhalde...
şimdi dl olayını 5.sezona bırakırlarsa bütn forum ahalisi olarak kafayı yeriz herhalde:fighting2
dier sayfada şöle bişey yazmıştım DLin maca gidceğini varsayarak;

ama olmayacağı içn başka bi olasılık;rikki gelir başka yere taşınacağını vs der aramızdaki olnlar içn özürdiler sonra gene ''just sex''der bizm oğlanda ewt biliom filn der bole bunlar bş konuşrkn bi şekilde linds bunları duysun taksici olayı gerçekleşir dnny lindsaya ne kdr değr verdiğini anlar ama heşey içn tabi cok geçtir ve 20.bölümdeki hawkes montana demesi olayı gerçeklşir:img-cray:

yagmur_montana
07-05-08, 18:27
aynen cnm ya insllh son görüşümüz olur ny final yapana kadar insllh
dlf berbaer çalıscaklardı spoilerda ama işte değiştirilen spoilerda böyleydi bilmiyorum senaristler dlf berbaer çalışmasını da değştiridiler mi:icon_whis:icon_sorr bıktıkdırlar ya koklatmaya kalkıyolar ucundan gösteriyolar geçen sezon finalinde olduğu gibi bu sezonda butunn umutları kaldırdılar:icon_sorr
artık dl arasını son 3 bölümde nasıl düzelteceklerse(artık bilgilerin yani sahnelerin değişebilir olduğunu yine gördük diyorum umarım bu doğru çıkar:icon_whis)

belki 3. sezon finalinde olduğu gibi beklenmedik bir şey yaparlar ..
tabii aralarının snow day deki gibi olması saçma olur
ama belki rikki olayı çözülür ..

deniz_im
07-05-08, 19:46
artık spoilerede güvenemiyoruz ya biz güzel bir dl sahnesi beklerkn karşımıza flack çıkıo uyarmasaydınz kısa bi şok geçirebilirdim herhalde...
şimdi dl olayını 5.sezona bırakırlarsa bütn forum ahalisi olarak kafayı yeriz herhalde:fighting2
dier sayfada şöle bişey yazmıştım DLin maca gidceğini varsayarak;

ama olmayacağı içn başka bi olasılık;rikki gelir başka yere taşınacağını vs der aramızdaki olnlar içn özürdiler sonra gene ''just sex''der bizm oğlanda ewt biliom filn der bole bunlar bş konuşrkn bi şekilde linds bunları duysun taksici olayı gerçekleşir dnny lindsaya ne kdr değr verdiğini anlar ama heşey içn tabi cok geçtir ve 20.bölümdeki hawkes montana demesi olayı gerçeklşir:img-cray:
süpersn abi üretmedik teori bırakmadık zaten dl hakkında:img-hyste
anam walla ya depresyondayım resmne yine ya bu ne ya
rikki dem zaten bana cins karı dr konuşması olunca danny nin tavırlara da bakmak lazım ona göre herşey belirlenir off anam off:icon_sorr:icon_sorr
ya herşeyi beklerdim de danny nin yapacağı şeyi beklemezdim yuh diyorum yani o kadar süre pesinden koş sonra aldat bari ayrıl ondan sonra git rikki yle istersen anatartika buzullarda birbiirnizi ısıtın ama yok cinslik çıkarcak bu snearistler
artık yarını bekliyoruz bu taksi olayı içinde merak ediyorum çokk lindsay cnmın içi ne diye bekliyo ki
bi şekilde öğrendiği belli etsinler böyle essaslı hem rikki ye hem danny ye bi tokat benim içimi rahatlatır mesela yuzune tukurmek de işimizi görüür :icon_whis
yamurcum haklısın yani snow day daki gibi yapacaklarını bana da saçma geliyor o kadar olay olmuş lindsay in tekrrar bu kadar çabuk ısınabileceğini güvenebileceğini sanmıyorum danny ye
ancak birnden biirnin başına bişey gelecek de sevgi yumağı oluşturcaklar yoksa lindsay i hangi güç onu affetmeye itebilir
ben olsam böyle biirnin aldatma olayından sonra arkadasım olarak bile kalmasını istemezdim bide işyerinde oluncaonu her gördükçe canımı acıtırdı hem de kinim artardı
amerikaya göre çarşamba aksamı yani bize göre yarın sabaha yakın bölümde umarım bişeylerden söz edilir çünkü 20-21 de yine mac olucak kaynar arada çünkü
nemesiis3443 sen yaz anam döktür :good:yarın bolca bekliyoruk cnm:img-wink:

nfl
07-05-08, 20:13
goruceksınız lınds ogrenmıcek olay tamamıle mac onu goreve vercek rıkkı oalyı cıkmıcak bence solemesı lazım aam sezon fınalıne saklıyolar bakalım:kahve

deniz_im
07-05-08, 20:21
goruceksınız lınds ogrenmıcek olay tamamıle mac onu goreve vercek rıkkı oalyı cıkmıcak bence solemesı lazım aam sezon fınalıne saklıyolar bakalım:kahve
zaten bi adan beri kök saldım sezon finaline kadar ağaç olmuş buyumuş olurum merak etme (eğer öğle bişey yaparlarsa):img-hyste
zaten ne sezon finalinde ne de 20 de dl ile ayrı veya beraber doğru dürüst ne haber ne resim var çıldırtam diye uğrsaıyolar belli:icon_sorr
hani desem ki dl den biirni öldürcekler ilerki bölümlerde bu yüzden açıklamıyolar
oda imaknsız çünkü 5. sezon açıklanan yani spoiler verilen ilk iki bölümde dannny ve lindsay var

yagmur_montana
08-05-08, 05:07
bölümü tam izleyemedim , ama rikki gitmiş sonunda :)
bölüm güzelmiş diyorlar (dava açısından) :icon_whis

deniz_im
08-05-08, 05:38
ewet ya dl sahneleri bolmuş rikki gidiyomuş ve danny sürekli lindsay le konuşmaya çalışıyomuş ve bizimki haklı olarak erteliyo çok güzel bi bölüme benziyo bence de:img-hyste:happy0064:happy0064
danny sonunda yaptığının hatasına varıyo bu arada promoyu gördüm de biizm mac in ölen karsının oğlu reed biizm taksici katili tarafından rehin alınmş a benziyo yanında biir daha var ama kim tam olarak görememdim

nfl
08-05-08, 07:14
evet tahmın ettım gıbı ogrenmedı tek gecelık olarak kaldı sahneyı kesmelerının sebebı anlasıldı bızım kız hemen bayılmasın dıye yapasın nazını aferın danny alır gonlunu ama

deniz_im
08-05-08, 09:52
izledim güzel bi bölmdü
şimcik olayları kısaca anlatem iki dava var bi flack danny lindsay in ilgilnediği dava bide mac hawkes ve stella nın bulunduğu taksici seri katil davası
bölüm taksici seri aktilin kırmıızlı hatunu taksiye almasıyla başlıyo onu öldüürüyo arabadan çıkarıyo sarı lacivert bi naylon un üzerine koyuyo ve bagaja atıyo
bu sırada danny -flack basket macındalar flack dannny ye flack tabii mutlu orda olmaktan dalgasına lindsay i biraz daha kızdırabilirsin diyo(yani ban göre beni çağırdığın iyi oldu daha sık tekrralayabiliriz gibisinden söyledi :icon_whis)
bide bahise giriyolar bunlar danny atacak diyo flack hayır diyo
bu sırada kura çekilmiş(seyirciler arasından çekiliyo) oturanlardan biiri shut atacak ve potadan geçerse 1 milyon kazanacak kurayı kazanan adam kosarak geliyor ve bütün ponpon kızlar öpüyo bunu bi tan esarıısn kız var o dudaktan öpüyo adam sutu atıyo ve basket kazanıyo parayı bi kaç saniye sonra da yere düşüp ölüyo
tabii danny kazanıyor iidayı alıyo paarsını flack ten:img-hyste
neyse biizmkiler hemen adamın yanına geliyolar ve danny inceliyo falan
sonra biizm dannny lindsay flack üçlüsü inceleme yapıyo butun salonda danny biizm ölen adamın oturduğu yerlere yakın kan buluyo ve lab a giidyolar
tabii mac stella hawkes kırmıızlı hatunun cesedini bu sefer bi süs havuzu gibi bi yerde buluyolar biizm taksici katilin kızın boynuna cizdii imzayıo görünce taksici seri katilin yaptığını anlıyolar
biizm lindsay ve dany sid lle beraber morgdalar sid zehirlenme olduğunu söylüyo ve adamın vucundan 12 tane dudak izi bulduğunu gösteriyo ve bu izleri danny ve lindsay e veriyo
lindsay önden giderken danny onu durduruyo konuşabiliriz falan diyo lindsay diyo çalışmamız lazım falan lindsay diyo konuşmak için iyi bi yer değil yani yeri değil burası diyo dannny o zman ne zaman diyo lindsay ben de bilmiyorum diyo ve çekip giidiyo
mac ı bu sırada ölen karıısnın oğlu reed arıyo yine bilgi isiityo maz tabişi bu durumdan mmenun değil vermiyo bilgi reed o zaman kapatınca teli o zman ben de kendi hikayemi buluurm diyo
lindsay lab da yururken dannny geliyo ve diyo bi mısır satan adam suphelimiz var bunlar asansör e biniyolar stadyuma gitmek için ve danny asansör de amerikan fıstığı ğpatlamış mıısr zehir diyo ayy çok güldüm lindsay de komik buluyo ama fazla belli etmiyo:img-hyste
bunlar patlamış mıısr satan adamı sorguya çekiyolar olay yerinde olay söyle olduğu anlaşılıyo biizm patlamış mıısrcı mısır satarken tribunde işte bizim ölen adamın yanına geliyor mısır satıyo sonra bişizm ölen adam bununla dalga geçiyo patlamış mıısrcı fermuaraını açık unutmuş ve herkese bi tezahurat şekilde bağırıyo ve herkes buna eşlik ediyo tabii mısırcı kızııyo adamı ittiriyo ölen adam da buna yumruk atıyo meğer danny nin bulduğu kan bu adam aitmiş
sonra mac ın basın toğplantııs yaptığını görüyok biizm reed ortaya çıkıyo ve can alıcı bi soru soruyo taksiye binermiydiniz bu olaylardan sonra mac de diyo hayır binmezdim bu sırada mac e sevgili adayı jordan var basın toplantıısndan sonra ikiis kavga ediyo diyo ki jordan neden böyle bişey söyledin o kadar taksici var ve o kadar taksiye binen insan var hani korku salşdın anlamında mac de diyo sıradaki ölecek kurbanın sorumluluğunu alabilecekmiisn diyo jordan da hayır diyo bunu üzeirne mac de ben de öyle düşünmüştüm diyo
bu arada stella ve hawkes sus havuuznda buldukları kuçuk mıknatıslı bişey var onu incelerken hawkes bu ölenleri sarılan sarı lacivert naylonun üzerinde bulduğu beyaz şeyi buşduğunu söyluyo meğerse kuşlar psilemiş(sanırım) ve bu kuşların bulunduğu özel bi yer var ikiis orda gezinirken sarı lacivert naylonlarla kaplı bina görüyolar ve farklı lastik izi buluyolar bunu arastırdıklarında o mıknatısla berbaer bir taksi durağı veya şirketi gibi biyer ellerine geçiyo ordaki adama sorular soruyolar fakat pekm tatmin edici veri bulamıyoalr
danny bu arada dudak izlerini kontrol ediyo inceliyo ve bi tanesinin zehirli olduğunu buluyo bu sırada tabii lindsay faaln geliyo aralarında konusuyolar danny diyo bu kışi zehirlenmiş ama ölmemiş neden şeklinde
sonra lindsay ponpon kızların dudak izlerini alırken dannny flack bunları izliyo ve en sonunda flaxk su sözü var tehlikeli ve sexy:img-hyste
danny daha sonra araalrında eşleştirm eyapıyo sarıısn ponpon kızn hani dudaktan öpen onunki eşleşiyo lindsay e tel ediyo ve bu kızın üzerine düşünmeisni istiyo
lindsay i staddaki videoları izlerken sadece böylece bu kzıla olanları en ince ayrıntısına kadar ineceliyo ve şunu görüyo kura yı bu kız çekmişti ve kurada çıkan tribündeki seyirciyi söylemmeiş başak bi syirciyi yani biizm ölen adamı söylemiş
biizmiler yani flack danny lindsay bizim ponpon kızın evine giiryolar kimse yok
arastırdılarında bizim kızın diyet hapı kulandığını görüyolar sonra buzdolabında nerdeyse hiç bişey yok sonra buzdolabının kapağında tombul bı kzın fotosu var dolapta çok geniş kıyafetler var
ve sonunda ikş farklı bitki buluyolar birisi zehir birisi panzehir kız meğerse adamı öldürmek için önce bitkilerden özel karısım hazırlamış ve maca girmedne önce kız önce panzehiir yutmuş öpmeden önce de zehiri yutmuş bu yüzden kendişis ölmemiş sadece adam ölmüş
daha sonra bunu sorgu odasına götürdüklerinde sorgularken kız eat at aa salat diyo slogan söyluyo önce çok şaşrıyolar sonra durum anlasılıyo meğer bşizim kzı iki yıl önce tombikmiş ve o da tribunde otruryomuş kurada kendiis çıkmış tabii ön taraflarda olan biizim ölen adam biizmkiyle dalga geçiyo ve şöylşe bağırıyo eat at a salat gibi sonra butun tribune yayıyo tabii herkes dalaga geçiyo bizim kızdan bundan sonra erkek arkadaıs ayrılmış lkendiiis bi çok şekilde liposaksın diyet estetik ameliyat haplar vs sayesinde kilo vermiş anlıcağınız intikam almış bizim adamdan
neyse taksici katil davasına dönünce
mac ve reed lab da yine kavga ediyolar sonra reed imn cebine mesaj geliyor taksici katil hakkında bildiklerim var öğrenmek isityosan saat onda surda ol diye
stella ve hawkes taksi şirektinden buldukalrı kan gibi bişey işte bunun sonunda bu adamın hasta olduğunu öğreniyolar
ve buldukları bişeyden ötüür john doe diye bi adam la alaklaı hawkes bi dosya buluyolar bu adam kim bilmiyom
mac herkesi görve çağırıyo çift vardiya olsa bile
neyse bu olmadan önce lindsay dannny arıyo yamur yağıyo falan ama komedi ya lindsay cebi çıkarıyo danny nin acayip bi fotosu :img-hysteneyse tel i açıyo diyohey danny de diyo hey
danny nerde olduğunu soruyo lindsay de diyo biraz yamurda yuruyom bu montana ca bişey onun anlayamayacağını söyluyo
belki anlardım diyo tabii bu sırada apartmanında atlette otruyo
danny belki diyo şu anda anladığım biçok şey var lindsay de ne gibi diyo
danny de diyo seni bu şekilde ittiğim kendimden uazklasırdığım için ne kadar üzgün olduğum gibi diyo
lindsay de diyo danny sana istediğin şeyi verdim hani süreyi verdim daha ne kadar bu şekilde kendimi yalnız hissdeceğimi bilmiyorum bu işime karıısyo kalbimi kırıyor
danny de diyo biliyorum biliyorum yemin ederim bi daha yapmıyacağım tekrralamayacağım
danny diyo ki gerçek şu ki sevi özlüyorum söylediğimden daha fazla nasıl söyleyebileceğimi bilmesem de
lindsay de sevginin aşkın ne kadar(sevmenin) zor olduğu hakkında bilgin var mı diyo
danny de diyo neden o zaman gelmiyorsun ve bana anlatmıyorsun (karsılıklı olark isitiyo:img-blush)
lindsay de diyo gitmme lazım diyo ve teli kapatıyo
tabbi bundan sonra rikki geliyom danny evine salak karı içeri girebilirmiyim diyo dany de yaptığımızı senin de dediğin gibi yanlıştı giibsinden bişey diyo o da diyo işte ben gidiyorum diyo sen iyi biş adamsın faaln diyo
neyse sonra danny masa uerinde duran ruben in şu hani resmi olan kölüm şeysi var ya ona bakarak üzügün üzüügümn otoruyo
bu arada linday metro nun oraya geliyo ama kapalı tam taksi durudruyo sanırım biniyo reed i gösteriyo hani kendiisnn emesaj yazan kişiyle buluşuyo taksici biizm seri katile benziyo ama bakalım görücez
neyse bölüm yorumuna gelirsek güzeldi dannny nin bu şekilde olması güzeldi bazı şeyleri görmesi
ama yine de rikki olayını söylemesi gerekirdi bundna sonra bu sezonda söyleyebileceğini sanmıyorum bu da benim sinirimi artıracak lindsay e resmen salak gibi davranıyo obur sezon bu bi şekilde ortaya çıkacak ve o zaman olaylar dah abiş uyucek
bence söylemeliydi en yakın zamanda hatasını anlayıp
üzerini kapatmamlıydı zaten rikki uyuzu gidiyo delil falan da yok bu sezon için ohh rahat beyimiz yuhh diyorum danny ye en azından dl ayrılmasına bişekilde bundan sonra ewet diyebiliridm herlkes kendine yeni biirleriniş bulurdu ama danny de günlük ilşkilerine devam ederdi en azından lindsay i üzmezdi
şu açıdan düşündüğümde ise aldatma olayını lindsay ın öğrenince nasıl olabileceğini düşünmüyorum işten falan ayrılırdı herhalde mac tebn başka yere gönderilmek isterdi
her halikuarda dany nin söylemesi lazımdı ki en azından gözümde birazcık da olsun onurlu gözüksün göçrüyoruz ki o kadar biel cesareti yok

bu arada danny rikki konuşması
rikki kapıda elinde küçük bi kavonoz şeker
genelde komşular şeker istemek için gelir ama diyo ben de diyo teklif etmek için geldim
diyo rikki
rikki içeri girebileceğini soruyo
danny de diyo biliyosun rikki şunu düşünüyodum aramızda olanlar sen haklıydın sadece birbiirmizi iyi hissettirmek içindi yaptığımızın kötü bişey olduğunu düşünüyorum diyo
rikki de diyo danny ben giidiyorum
giidyorsun*danny diyo
rikki de diyo çok fazla anı var rahatlamak işsityorum yeni bi başlangıç yapmak istiyorum
danny üzgün olduğunu söylemeye başlıyo
rikki de onun üzgün olduğunu söylememsi gerktiğini söylüyo sadce bye diyo
dany de bye diyo
danny rikki ye şeker hakkında beklemsini söyluyo
rikki de sen tatlı iyi adamsın kalsın diyo ve yürüyüp giidyo
gidişin olur da insallah dönüşün olmaz amin
umarım öbür sezon dannny senin çocuğunu doğruyorum dişye çıkıp gelmez
şurdan anlasılıyo ki auolla amcanın dediği oluyo gibi fazla efor sarfetmeden buyuk ihtimalle bundan sonraki iki bölüm mac merkezli olacak bakalım bizimkiler nekadar olucak:icon_whis

nfl
08-05-08, 10:17
izledim güzel bi bölmdü
şimcik olayları kısaca anlatem iki dava var bi flack danny lindsay in ilgilnediği dava bide mac hawkes ve stella nın bulunduğu taksici seri katil davası
bölüm taksici seri aktilin kırmıızlı hatunu taksiye almasıyla başlıyo onu öldüürüyo arabadan çıkarıyo sarı lacivert bi naylon un üzerine koyuyo ve bagaja atıyo
bu sırada danny -flack basket macındalar flack dannny ye flack tabii mutlu orda olmaktan dalgasına lindsay i biraz daha kızdırabilirsin diyo(yani ban göre beni çağırdığın iyi oldu daha sık tekrralayabiliriz gibisinden söyledi :icon_whis)
bide bahise giriyolar bunlar danny atacak diyo flack hayır diyo
bu sırada kura çekilmiş(seyirciler arasından çekiliyo) oturanlardan biiri shut atacak ve potadan geçerse 1 milyon kazanacak kurayı kazanan adam kosarak geliyor ve bütün ponpon kızlar öpüyo bunu bi tan esarıısn kız var o dudaktan öpüyo adam sutu atıyo ve basket kazanıyo parayı bi kaç saniye sonra da yere düşüp ölüyo
tabii danny kazanıyor iidayı alıyo paarsını flack ten:img-hyste
neyse biizmkiler hemen adamın yanına geliyolar ve danny inceliyo falan
sonra biizm dannny lindsay flack üçlüsü inceleme yapıyo butun salonda danny biizm ölen adamın oturduğu yerlere yakın kan buluyo ve lab a giidyolar
tabii mac stella hawkes kırmıızlı hatunun cesedini bu sefer bi süs havuzu gibi bi yerde buluyolar biizm taksici katilin kızın boynuna cizdii imzayıo görünce taksici seri katilin yaptığını anlıyolar
biizm lindsay ve dany sid lle beraber morgdalar sid zehirlenme olduğunu söylüyo ve adamın vucundan 12 tane dudak izi bulduğunu gösteriyo ve bu izleri danny ve lindsay e veriyo
lindsay önden giderken danny onu durduruyo konuşabiliriz falan diyo lindsay diyo çalışmamız lazım falan lindsay diyo konuşmak için iyi bi yer değil yani yeri değil burası diyo dannny o zman ne zaman diyo lindsay ben de bilmiyorum diyo ve çekip giidiyo
mac ı bu sırada ölen karıısnın oğlu reed arıyo yine bilgi isiityo maz tabişi bu durumdan mmenun değil vermiyo bilgi reed o zaman kapatınca teli o zman ben de kendi hikayemi buluurm diyo
lindsay lab da yururken dannny geliyo ve diyo bi mısır satan adam suphelimiz var bunlar asansör e biniyolar stadyuma gitmek için ve danny asansör de amerikan fıstığı ğpatlamış mıısr zehir diyo ayy çok güldüm lindsay de komik buluyo ama fazla belli etmiyo:img-hyste
bunlar patlamış mıısr satan adamı sorguya çekiyolar olay yerinde olay söyle olduğu anlaşılıyo biizm patlamış mıısrcı mısır satarken tribunde işte bizim ölen adamın yanına geliyor mısır satıyo sonra bişizm ölen adam bununla dalga geçiyo patlamış mıısrcı fermuaraını açık unutmuş ve herkese bi tezahurat şekilde bağırıyo ve herkes buna eşlik ediyo tabii mısırcı kızııyo adamı ittiriyo ölen adam da buna yumruk atıyo meğer danny nin bulduğu kan bu adam aitmiş
sonra mac ın basın toğplantııs yaptığını görüyok biizm reed ortaya çıkıyo ve can alıcı bi soru soruyo taksiye binermiydiniz bu olaylardan sonra mac de diyo hayır binmezdim bu sırada mac e sevgili adayı jordan var basın toplantıısndan sonra ikiis kavga ediyo diyo ki jordan neden böyle bişey söyledin o kadar taksici var ve o kadar taksiye binen insan var hani korku salşdın anlamında mac de diyo sıradaki ölecek kurbanın sorumluluğunu alabilecekmiisn diyo jordan da hayır diyo bunu üzeirne mac de ben de öyle düşünmüştüm diyo
bu arada stella ve hawkes sus havuuznda buldukları kuçuk mıknatıslı bişey var onu incelerken hawkes bu ölenleri sarılan sarı lacivert naylonun üzerinde bulduğu beyaz şeyi buşduğunu söyluyo meğerse kuşlar psilemiş(sanırım) ve bu kuşların bulunduğu özel bi yer var ikiis orda gezinirken sarı lacivert naylonlarla kaplı bina görüyolar ve farklı lastik izi buluyolar bunu arastırdıklarında o mıknatısla berbaer bir taksi durağı veya şirketi gibi biyer ellerine geçiyo ordaki adama sorular soruyolar fakat pekm tatmin edici veri bulamıyoalr
danny bu arada dudak izlerini kontrol ediyo inceliyo ve bi tanesinin zehirli olduğunu buluyo bu sırada tabii lindsay faaln geliyo aralarında konusuyolar danny diyo bu kışi zehirlenmiş ama ölmemiş neden şeklinde
sonra lindsay ponpon kızların dudak izlerini alırken dannny flack bunları izliyo ve en sonunda flaxk su sözü var tehlikeli ve sexy:img-hyste
danny daha sonra araalrında eşleştirm eyapıyo sarıısn ponpon kızn hani dudaktan öpen onunki eşleşiyo lindsay e tel ediyo ve bu kızın üzerine düşünmeisni istiyo
lindsay i staddaki videoları izlerken sadece böylece bu kzıla olanları en ince ayrıntısına kadar ineceliyo ve şunu görüyo kura yı bu kız çekmişti ve kurada çıkan tribündeki seyirciyi söylemmeiş başak bi syirciyi yani biizm ölen adamı söylemiş
biizmiler yani flack danny lindsay bizim ponpon kızın evine giiryolar kimse yok
arastırdılarında bizim kızın diyet hapı kulandığını görüyolar sonra buzdolabında nerdeyse hiç bişey yok sonra buzdolabının kapağında tombul bı kzın fotosu var dolapta çok geniş kıyafetler var
ve sonunda ikş farklı bitki buluyolar birisi zehir birisi panzehir kız meğerse adamı öldürmek için önce bitkilerden özel karısım hazırlamış ve maca girmedne önce kız önce panzehiir yutmuş öpmeden önce de zehiri yutmuş bu yüzden kendişis ölmemiş sadece adam ölmüş
daha sonra bunu sorgu odasına götürdüklerinde sorgularken kız eat at aa salat diyo slogan söyluyo önce çok şaşrıyolar sonra durum anlasılıyo meğer bşizim kzı iki yıl önce tombikmiş ve o da tribunde otruryomuş kurada kendiis çıkmış tabii ön taraflarda olan biizim ölen adam biizmkiyle dalga geçiyo ve şöylşe bağırıyo eat at a salat gibi sonra butun tribune yayıyo tabii herkes dalaga geçiyo bizim kızdan bundan sonra erkek arkadaıs ayrılmış lkendiiis bi çok şekilde liposaksın diyet estetik ameliyat haplar vs sayesinde kilo vermiş anlıcağınız intikam almış bizim adamdan
neyse taksici katil davasına dönünce
mac ve reed lab da yine kavga ediyolar sonra reed imn cebine mesaj geliyor taksici katil hakkında bildiklerim var öğrenmek isityosan saat onda surda ol diye
stella ve hawkes taksi şirektinden buldukalrı kan gibi bişey işte bunun sonunda bu adamın hasta olduğunu öğreniyolar
ve buldukları bişeyden ötüür john doe diye bi adam la alaklaı hawkes bi dosya buluyolar bu adam kim bilmiyom
mac herkesi görve çağırıyo çift vardiya olsa bile
neyse bu olmadan önce lindsay dannny arıyo yamur yağıyo falan ama komedi ya lindsay cebi çıkarıyo danny nin acayip bi fotosu :img-hysteneyse tel i açıyo diyohey danny de diyo hey
danny nerde olduğunu soruyo lindsay de diyo biraz yamurda yuruyom bu montana ca bişey onun anlayamayacağını söyluyo
belki anlardım diyo tabii bu sırada apartmanında atlette otruyo
danny belki diyo şu anda anladığım biçok şey var lindsay de ne gibi diyo
danny de diyo seni bu şekilde ittiğim kendimden uazklasırdığım için ne kadar üzgün olduğum gibi diyo
lindsay de diyo danny sana istediğin şeyi verdim hani süreyi verdim daha ne kadar bu şekilde kendimi yalnız hissdeceğimi bilmiyorum bu işime karıısyo kalbimi kırıyor
danny de diyo biliyorum biliyorum yemin ederim bi daha yapmıyacağım tekrralamayacağım
danny diyo ki gerçek şu ki sevi özlüyorum söylediğimden daha fazla nasıl söyleyebileceğimi bilmesem de
lindsay de sevginin aşkın ne kadar(sevmenin) zor olduğu hakkında bilgin var mı diyo
danny de diyo neden o zaman gelmiyorsun ve bana anlatmıyorsun (karsılıklı olark isitiyo:img-blush)
lindsay de diyo gitmme lazım diyo ve teli kapatıyo
tabbi bundan sonra rikki geliyom danny evine salak karı içeri girebilirmiyim diyo dany de yaptığımızı senin de dediğin gibi yanlıştı giibsinden bişey diyo o da diyo işte ben gidiyorum diyo sen iyi biş adamsın faaln diyo
neyse sonra danny masa uerinde duran ruben in şu hani resmi olan kölüm şeysi var ya ona bakarak üzügün üzüügümn otoruyo
bu arada linday metro nun oraya geliyo ama kapalı tam taksi durudruyo sanırım biniyo reed i gösteriyo hani kendiisnn emesaj yazan kişiyle buluşuyo taksici biizm seri katile benziyo ama bakalım görücez
neyse bölüm yorumuna gelirsek güzeldi dannny nin bu şekilde olması güzeldi bazı şeyleri görmesi
ama yine de rikki olayını söylemesi gerekirdi bundna sonra bu sezonda söyleyebileceğini sanmıyorum bu da benim sinirimi artıracak lindsay e resmen salak gibi davranıyo obur sezon bu bi şekilde ortaya çıkacak ve o zaman olaylar dah abiş uyucek
bence söylemeliydi en yakın zamanda hatasını anlayıp
üzerini kapatmamlıydı zaten rikki uyuzu gidiyo delil falan da yok bu sezon için ohh rahat beyimiz yuhh diyorum danny ye en azından dl ayrılmasına bişekilde bundan sonra ewet diyebiliridm herlkes kendine yeni biirleriniş bulurdu ama danny de günlük ilşkilerine devam ederdi en azından lindsay i üzmezdi
şu açıdan düşündüğümde ise aldatma olayını lindsay ın öğrenince nasıl olabileceğini düşünmüyorum işten falan ayrılırdı herhalde mac tebn başka yere gönderilmek isterdi
her halikuarda dany nin söylemesi lazımdı ki en azından gözümde birazcık da olsun onurlu gözüksün göçrüyoruz ki o kadar biel cesareti yok

bu arada danny rikki konuşması
rikki kapıda elinde küçük bi kavonoz şeker
genelde komşular şeker istemek için gelir ama diyo ben de diyo teklif etmek için geldim
diyo rikki
rikki içeri girebileceğini soruyo
danny de diyo biliyosun rikki şunu düşünüyodum aramızda olanlar sen haklıydın sadece birbiirmizi iyi hissettirmek içindi yaptığımızın kötü bişey olduğunu düşünüyorum diyo
rikki de diyo danny ben giidiyorum
giidyorsun*danny diyo
rikki de diyo çok fazla anı var rahatlamak işsityorum yeni bi başlangıç yapmak istiyorum
danny üzgün olduğunu söylemeye başlıyo
rikki de onun üzgün olduğunu söylememsi gerktiğini söylüyo sadce bye diyo
dany de bye diyo
danny rikki ye şeker hakkında beklemsini söyluyo
rikki de sen tatlı iyi adamsın kalsın diyo ve yürüyüp giidyo
gidişin olur da insallah dönüşün olmaz amin
umarım öbür sezon dannny senin çocuğunu doğruyorum dişye çıkıp gelmez
şurdan anlasılıyo ki auolla amcanın dediği oluyo gibi fazla efor sarfetmeden buyuk ihtimalle bundan sonraki iki bölüm mac merkezli olacak bakalım bizimkiler nekadar olucak:icon_whis

ıyıkı kısaca anlatmısın yoksa bılemıyom yanı:img-hyste elıne saglık cnm lınds da fazla dayanamz zaten sevdını belırtmıs yıne barısırlar bellı

deniz_im
08-05-08, 11:19
ıyıkı kısaca anlatmısın yoksa bılemıyom yanı:img-hyste elıne saglık cnm lınds da fazla dayanamz zaten sevdını belırtmıs yıne barısırlar bellı

he biraz kısa olmuş:img-hyste napem
lindsay yumusadı zaten danny nin az yolu kaldı zaten danny bi söylese olayı tekme tokat dalar bi daha konuşmaz:icon_whis umarım öbür sezona kaymaz bu olayın devamı kayacağa benzer ama neyse hadi :icon_whis
bu arada lindsay yamurda yururken demiştim ya tel çaldı danny aradı o sırada cep telefonunda danny nın fotosu demiştim hani(arayan kişinin fotosu danny ararken çıktı yani)
işte o beni koprtan fotoğraf:img-hyste

http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/danphn10.jpg
hatta yerler yatırdı:img-hyste:img-hyste

nemesis3443
08-05-08, 11:26
ellerine sağlık cnm ya deniz_im süpersin:happy0064
flack lindsayı daha kızdırabilirsin derkn DL ilşkisni bilio demekki peki sadece flckmi bilio yoksa tüm ekip biliomu??
ayrıca dannye üzülmek ile kızmak arasnda gelip gidiom ne kdr pişmn yaptığına ama süründürsn linds onu ama uzn sürmesin yakın zmnda eski günlerine dönsünler zatn artk bida ilşkleri hknda onları konşrkn zor görürüz!!!!!!!

deniz_im
08-05-08, 11:46
ellerine sağlık cnm ya deniz_im süpersin:happy0064
flack lindsayı daha kızdırabilirsin derkn DL ilşkisni bilio demekki peki sadece flckmi bilio yoksa tüm ekip biliomu??
ayrıca dannye üzülmek ile kızmak arasnda gelip gidiom ne kdr pişmn yaptığına ama süründürsn linds onu ama uzn sürmesin yakın zmnda eski günlerine dönsünler zatn artk bida ilşkleri hknda onları konşrkn zor görürüz!!!!!!!
cnm:img-wink:
ewet cnm flack kesinlikle biliyo bana da kalırsa çünkü
hatırlarsan 12 demi 13 demi ne lindsay danny için endişelendiğinden faaln bahsetmişti ve lflack sırf bu yüzden danny nin evine girmişti hatta berbaer kimseye haber vermeden incelem falan yapmışlardı ruben ın resmi olab kağıda
mac de biliyor onu biliyoruz geçen bölümlerden stella adam hawkes zaten hissediyolardır diye düşünüyorum hawkes hatta biliyordur (haftayaki bömlümde hawkes e montana lafını özledim diyodu çünkü )
seninle çoğu şeyde olduğu gibi dany hakkında da aynı fikirleri paylasıyoruz ben de kızmakla affetmek üzülmek arasında giidp geliyorum danny hakkında zaten yorumlarında bu açıkca bellidir:img-hyste
danny nin böyle çekmesi de hoşuma gitmiyo değil hani biraz dah asürsün istiyorumm ama sezon finaline az kaldı diğer sezon allah bilir ne kadar verceekler:icon_whis
ewet ya içim bi yandan da zor olsa da diyo eski günlerine dönsünler bakalım bu kalan son iki bölümde daha ne kadar gösterecekjl biizmkileri en azından ben acitonla bitirmelrini isterim anlarsınız siz:img-blush:img-in_lo:img-hyste

linds
08-05-08, 20:07
deniz_im ellerine sağlık cnm çok teşekkürler
deniz_im özet geçmeden önce dannye çok kızgındım ama bende şimdi ona üzüldüm gibi:icon_whis bence linds dayanamıcak dannyden bi kaç güsel söz duyduğu zaman koşa koşa gitçekmiş gibi gelio bana ( ki zaten o sozleri duymaya başladı yawaş yawaş) ama umarım biraz daha süründürür çünkü hakketti danny :icon_evil ayrıca danny nin resmi süper yaa:img-hyste

yagmur_montana
08-05-08, 20:55
özet için çok teşekkürler :happy0064 ,
bilgisayarım çöktü yine , geç izledim .. özet harikay
deniz cim her şeyi yazmışsın zaten söylenecek bir şey kalmamış :)
bölüm çok güzeldi ..
flack ve danny tatlı ve komikti :img-blush
lindsay harikaydı ..
hele yağmur sahnelerini çok sevdim ,
danny de sonunda lindsay le konuşabildi (telefonda da olsa) bu sahneler gerekliydi :icon_whis
maçtaki sahnelerin flack le olması iyi olmuş .. öteki türlü saçma olurdu ..
umarım bu rikki yi son görüşümüzdü :img-pilot
reed de katilimizin taksisine bindi , umarım son 2 bölümü iyi bitirirler

deniz_im
08-05-08, 22:18
linds cnm bence de süründürsün biraz daha yani yavaş yavaş danny nin aklı başın a geliyo zati:img-hyste hem biizm için de iiy oluyo:img-hyste
lindsay koşa koşa gitmese de araları ausolla amcanın dediği gibi düzelcek gibi bakalım nasıl düzeltecekler
yalnız bu rikki bombası öbür sezon danny nin elinde patlarsa hiç şaşmam :icon_whis
resmine ben de koptum zati diyom ya ağzı açmış bi gülüşü var yerlere yatırdı beni:img-hyste
yağmur_montana ayy cnm çok üzüldüm bak geçmiş olsun tam da gününde çökmüş hani:icon_sorr
bakalım önümüzdeki bölümde su taksici katili yakalacaklar diğer bölüm debanka olayı var zati biizmkilerden ben bi hareket bekliyorum artık umudum var yani:icon_whis:img-blush hakkettik cnm kaç bölğmden beri sinir krizi geçiriyoz:img-cray:
reed e bu bölüm bayağı bi sinir oldum al işte kendi başına iş yapmaya akalktı başına neler geldi daha neler gelicek mac e dua etsin o yoksa yandıydı

ÖlümüneAdliTıp
10-05-08, 21:28
2 haftadır yazı yazıcak zamanım olmuyordu... Gördüğüm kadarıyla denizi_im coşmuşsun cnm yaa. Ellerine sağlık.:img-hyste Taksici seri katil mi çıktı bir debaşımıza? Mac'in sevgili adayı mı var? Rikki gitti mi?

Aman yok bana bunlar ağır geldi canlarım. Ben spoilerlara sade şöyle bir göz atam. Merakta kalıyım hem de daha eğlenceli olsun bnm için. Hangi ara şu bizim Venüs kılığına giren kiralık katili buldularda başka seri çıktı?:img-pilot

Neyse bende anca yorum yapayım bölümlerden sonra. :D :D

deniz_im
13-05-08, 10:10
şimcik bi haber var yine biizm ausolla amcanınn adı geçiyo
umarım doğrdrdur
bir üyenin verdii bilgi anam anlıcağınız

scoob2222: Ausiello (I believe) let out a small spoiler that Danny/Lindsay would face some trouble in the finale that would make them realize how much they meant to each other so I took them this way (she wrote a fic based on it)

Me: What?! Where did you find this?! I hadn't heard about this!

scoob2222: yeah it was a few weeks ago, its probably up somewhere at tvguide.com, but really it didn;t say more than that, just that whatever happens will make them realize how important they are to each other

eğer doğruysa sezon finalinde yine yaşadık demek oluyo:happy0064(ikiisnden birne bişey olsa dahi eğer öyle bişey olursa da zaten danny sezon finalinde gözüküyo lindsay den haber yok o yüzden olursa diyorum ki lindsay in başına bişey gelmesi ihtimali var :icon_sorr)

nemesis3443
13-05-08, 14:04
ooooooo oley oley oley :happy0064
sonunda adam gibi bizi mutlu edicek bişeyler var finalde sürekli mac bıkmıştık valla.final banka soygunu ile alakalıydı dimi? şimdi merak ettm acaba ne olcakki bizimkiler yakınlaşacak???:img-meeti

nfl
13-05-08, 14:11
ole ama promo resımlerınde bı bızım ıkısı yok banka onunde bırıne bısı olcak yada danny bısı sekılde gonlunu alcak zaten ausello amca da oncede demıstı ıyı seler olcak dıye sevıyorum ben bu adamı yaw:img-hyste (csı ıcın bıde bısıler tıngırdatsa :icon_whis)

linds
13-05-08, 14:55
eğer lindse bişi olursa daha çabuk yakınlaşırlar:img-hyste hem atraksiyon olur hem macden kurtuluruz hemde dannynin lindse karşı duygularını daha çabuk öğrenirizz:img-hyste:img-hyste

linds
13-05-08, 15:10
nflcim:) danny ve rikki yakınlaşması bu haftamı haftayamı ??

linds
13-05-08, 15:23
haftalar karıştı :) yani önüzmüdeki pzts mi yoksa ondan sonraki pzts mi :)

nfl
13-05-08, 15:23
nflcim:) danny ve rikki yakınlaşması bu haftamı haftayamı ??

yok cnm da ona 6 yada 7 bolum var yanı da var sınır olmaya

linds
13-05-08, 15:26
oooooo daha çok varmış ya :)

deniz_im
13-05-08, 16:45
he ya insllh grrk söyle güzel bir
dl yoksa bu sezon açık gitcek gözüm ha :img-hyste:icon_sorr
hee bu arada
the new tv guide it says for the season finale "A deadly hostage situation isn't the only drama rocking Mac's crew tonight as things take an emotional turn for two of the team members."
anam biizmkileri kastediyolar gibime geliyo bu takımdaki iki kişinin duygusal yönelmeleri(yoksa stella mac olurmuş o zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülür:img-hyste) biizmkilerin olmasını umuyorum anam nasıl olursa olsun da sonunda mutlu mesut aktif bi dl görmek isitiyom geri verin artık eski dl miiz bize

yagmur_montana
13-05-08, 16:57
:happy0064:happy0064 harika bir haber ..
snow day gibi sezon finali süprizi yaparlarsa çok güzel olur ,
hemen yayınlansa da izlesek :img-blush

deniz_im
14-05-08, 10:53
503 will be called Turbulence.

It appears to be a one case episode. Mac is on his way to Washington to testify. The flight hits turbulence.
When the flight attendants begin acting strangely, he investigates, and they reveal a dead passenger, a man wounded in the neck. It's supposedly the air marshal for the flight.

He contacts Stella, and they proceed to investigate the case once the plane is returned to NY.

Looks like some good Adam moments, Hawkes moments also. Also, the team is playing in a charity softball game against the fire department.

Barely any mention of Danny, and nothing on Lindsay yet. :icon_sorr

We are going to meet Brendon, a fireman, that has a scene with Stella. He is in his 30's.

It's a coed baseball league
Mac is on a flight to DC to testify in a trial. Not long after take-off, he notices the flight attendants acting strangely. He learns that a man had been murdered in one of the bathrooms. The man carries the badge of an air marshall, but his gun is missing. Worried that whoever has taken the gun will try to hijack the plane, they decide to return to NYC. Once back in NYC, the rest of the team helps investigate.

They eventually learn that the dead man was not the real air marshall. Rather, with the assistance of a female co-conspirator, he had broken into the marshall's hotel room in NYC to rob him. He had then killed the marshall and assumed his identity. After a tryst with his co-conspirator in the airplane bathroom, the fake marshall had revealed that he had killed the marshall and wanted to hijack the plane so that he could escape to Canada before the real marshall's body was found. The two conspirators then scuffled, and the woman ultimately killed him.

There are a couple of scenes with Stella at a batting cage, preparing for a coed baseball game with the CSI team competing against a team of firemen. In the first scene, Stella seems quite chummy with one of the firemen (possibly a future love interest?)

birazdan çevirecem

deniz_im
14-05-08, 11:22
503 yani 5. sezon 3. bölüm türbülans adını taşıyor
bölümde bi dava varmış gibi görünüyor mac tanıklık için washinton yolunda
uçak türbülansa giriyor
uçuş görevlileri garip davranmaya baişladıklarında mac araştırdığında uçuş görevlileri ölü bi yolcuyu ortaya çıkarıyo bu yolcu boynundan yaralanmış bu adam buyuk ihtimalle hava yolu polisiymiş(uçuş polisi veya)
hemen stella yla kontağa geçiyor ve uçakl ny a döndüğünde davayı incelemeye karar veriyolar
adam ve hawkes in güzel sahneleri olcakmış takımızı hayırseverlik için yangın departmanın akarsı softball oynuyorlarmış
çok az danny hakkında bilgi var yani var bölümde ama lindsay hakkında bi bilgi yok:img-cray:
brendan diye biriyle tanışcakmıısz 30 lu yaşlardaymış itfaiyeciymiş ve stella yla alakalı bi sahnesi varmış
stella bu brendan la gayet samimiymiş(belki yeni sevigli adayı olma ihtimali var:img-icecr)

nemesis3443
14-05-08, 11:38
senaristler stellayı seviomu sevmiyomu karar vermdm?bi psikopatları karşısına cıkarıo şimdide bi itfaiyeci(oranın itfaiyecileri yakışıklı oluyo genelde)
deniz_im üzülme biliosun spoiler hmn deişio 20.bölümde DL yok diyodk şimdi duygusal yakınlaşmadn bahsedioz konu DL olunca herşey değişio biliosun
genel bakarsak güzel bi bölüm olacak gibi daha cok adam daha cok hawkes ve güzel bi maç bizi beklio:happy0064

deniz_im
14-05-08, 12:06
şimdik yazarları biliyon cnm önmce hiç bişey yokmuş gibi göstermezler dl veya ayrı ayrı danny lindsay sonra sezon finalinde bişey yapmaya çalışırlar ilk bölümler olduğundan cnm sanki az varsa azdır roleri gibime geliyo
hee ya bugün 20. bölüm var :happy0064 21 de bişeyler olucak insllh action sitiyok action
ben bu haftaki bölümden de ümitliyim dl açıısndan göstersinler ufak mufak bişeyler
hawkes lindsay konuşması vardı bakalım onu da değiştirdiler mi hani hawkes montaan diyo bizimkine oda diyo özledim bu ismi falan şeklinde yarın insllh dl li bi promo bekliyorum hatta iki üç tane olsa fena olmaz:img-hyste:happy0064

nfl
14-05-08, 12:16
şimdik yazarları biliyon cnm önmce hiç bişey yokmuş gibi göstermezler dl veya ayrı ayrı danny lindsay sonra sezon finalinde bişey yapmaya çalışırlar ilk bölümler olduğundan cnm sanki az varsa azdır roleri gibime geliyo
hee ya bugün 20. bölüm var :happy0064 21 de bişeyler olucak insllh action sitiyok action
ben bu haftaki bölümden de ümitliyim dl açıısndan göstersinler ufak mufak bişeyler
hawkes lindsay konuşması vardı bakalım onu da değiştirdiler mi hani hawkes montaan diyo bizimkine oda diyo özledim bu ismi falan şeklinde yarın insllh dl li bi promo bekliyorum hatta iki üç tane olsa fena olmaz:img-hyste:happy0064

2 3 tane mı:img-hystelost la karıstırdın heralde:img-hystecsı da da fınal gunu 1 promodan baska bısı yok sen promo cıkarsa sukret:img-hyste

deniz_im
14-05-08, 12:26
2 3 tane mı:img-hystelost la karıstırdın heralde:img-hystecsı da da fınal gunu 1 promodan baska bısı yok sen promo cıkarsa sukret:img-hyste
olmucağını biliyom ama olsun yarın kesin 1 tane çıkar kesin
fakiirn ekmeği umut demişler belki losttaki gibi yaparlar belli olmaz :icon_whis:img-hyste:img-hyste:img-hyste(rüyamda görüürm ama olsun işte umut:img-hyste)
bu hafta bide sneek peak koymadılar ny la alakalı haftaya bunun için fazladan sneek peak isteyem mail atam bari:img-hyste
bide geçen sezon finalinde promoda dl li sahneyi vermişlerdi hani sadece kucaklama vardı ama olsun ben bu sezon finali promosunda da öyle bişey bekliyom kaç bölümdür promlarda dl yok bu sefer atak yapacaklarını umuyorum:img-hyste insllllh:img-meeti

yagmur_montana
14-05-08, 14:55
adam ve hawkes varsa :happy0064 eğlencelidir , bu gidişle 5. sezonu yarılayacaklar zaten : P
niye danny ve lindsay le ilgili spoiler vermiyorlar ki :icon_sorr
ama bu iki haftaki bölümü çok merak ediyorum ..
o kadar heveslendirdikten sonra umarım o sahneleri de çıkarmazlar :img-tomat

deniz_im
14-05-08, 15:04
inslhh:img-meeti
birazcık aksın istiyoz başka bişey istemiyoz su sezonu gönül rahatlığıyla biitrek yeterki yoksa içim içimi yiyecek
öbür sezon zaten 3 bölüm spoilerı verildi hiçbiirnde doğru dürüst ne dany ne lindsay yok:icon_sorr iyice kızdırıyolar hani
stella ablamıza da yeni sevgili yapıcaklar gibi gözüküyo bu sefer ki doğru dürüst çıksın da bi daha sevgili dramı yaşamayam
mac dessen sürekli onla alakalı bilgi sürekli mac mac mac sıkılıyom yani bu ne ya sefse sefliğini bilsin ben diizyi onun için izlemiyom ben geri kalan takım üyeleri için izliyom adamlar napıyo kıstıkça kısııyolar biizmkilerle alakalı bilgiyi veya sahneyi:icon_sorr
ama şuna seviniyom sid 2. bölümde zehirlencek 3. bölümde deseniz hawkes-adam tan sahneelr göreceğiz en azından yavaş yavaş akıklları başların a geldi bu yazarların takımın sadece mac ten ibaret olmadığını anladılar

yagmur_montana
14-05-08, 15:21
zaten her sezonun başı ve finali mac le ilgili oluyor bari diğerlerini de arada sırada görelim : P
aslında diğer karakterler çok iyi düşünülmüş , bir de senaristlerimiz kullanabilse harika olacak ..

benim sezon finaliyle ilgili anlamadığım kısım ,
lindsay ya da danny e bir şey olacak da mı birbirlerinin değerini anlayacaklar
yoksa davanın konusuyla ilgili bir şey mi ..

deniz_im
14-05-08, 15:39
zaten her sezonun başı ve finali mac le ilgili oluyor bari diğerlerini de arada sırada görelim : P
aslında diğer karakterler çok iyi düşünülmüş , bir de senaristlerimiz kullanabilse harika olacak ..

benim sezon finaliyle ilgili anlamadığım kısım ,
lindsay ya da danny e bir şey olacak da mı birbirlerinin değerini anlayacaklar
yoksa davanın konusuyla ilgili bir şey mi ..
davanı konuusyla alakalı olabilir çünkü soyguncunun karıs mı ölüyomuş oyle şeyler konusuluyodu ama dl le bağlantıları söylenilmedi sadece olabilir belkim diye yorum yapıldı
ama bu olay biraz sönük kalır gibime geliyo tabii bana göre ben en azından sezon finalinde dl le alakalı sırf onları ilgilendiren sahneelr istiyorum
zaten sezon finalinde lindsay hakkında bilgi verilmemiş nerde nereye gitti napıyo sonuçta o da o ekibin üyesi hem hawkes adam hakkında bile bilgi veriliyo yani sonra dannny le de alakalı fazla bilgi yok aslında dannyartık bankanın ordamı yoksa başka yerde mi stella nın ve flack ın yanına geldiğini görecekmişik bu da bana bu ikiisnin nerde olduğunu sorgulatıyo :icon_whis

nemesis3443
14-05-08, 17:43
belki soyguncunn ölen karısına olan aşkı yüznden bizmkler kendi ilşkilerini sorgular faln bölm sonuna doğru 2sinn konuşmasını belki daha fazlasını :icon_whis görebilirz

deniz_im
14-05-08, 18:11
belki soyguncunn ölen karısına olan aşkı yüznden bizmkler kendi ilşkilerini sorgular faln bölm sonuna doğru 2sinn konuşmasını belki daha fazlasını :icon_whis görebilirz
güzel tahmin:good::img-wink:
ya işte ben aslında pek bunu istemiyorum ne bileyim o zaman dl action görmeyiz gibime geliyo ne :icon_whis ama senaristler danny nin aldatmasından olayı bu şekilde çevirmeyi bildilerse eğer dediin gibiolursa tahminin gerçek olursa soyguncu-karısı aşkı yüzünden kendi ilşkilerini sorgulamaktan dl action a geçebilirler :happy0064(sanki zaman yetmezmiş gibi geliyor ama neyse çünkü mac e bişey oluyo ve hatta bölümün ucu açık kalıyo dl action yapmağa acaba zamanları olur mu ki hatta mac tehlikedeyken bunların acitonları yadırganmaz mı))
en fazla bi hafta daha düşüncez bunları sonra zaten sezon finali:img-hyste ondan sonra gelsin 5. sezon tahminleri :img-hyste(ya şu sezonu güzel bitirsinler başka bişey istemiyem dl açıısndan)
bugünkü bölümde dl ile ilgili bişeyler görebilsek bi umut ışığı oluşur aslında

deniz_im
15-05-08, 06:30
20. bölüm yayınlandı ve istediğimiz gibi dl yok içinde(sadece bunlar ikiisi taksici seri katilin arabasını inceliyolar o da kaç saniye zaten)hee bide hawkes ın montana demesi olayı kesilmemiş gayet şekerler ikiis de beğendim:img-icecr
bu arada bölüm yine mac in üzerine kurulu gibi gözüküyor yine v eyine bize ne ya mac ın ölen karısnın uyduruk oğlundan geberirse gebersin en azından biz rahat ederiz ya
bu arada okuduklarıma bakarak reed o geçen bölüm sonunda biizm taksici katilin arabasına binmiş gibiydi meğer hemen kaçırılmıyomuş yani taksici kaçırmıyomuş bunu hatta diğer gün mü ne reed le mac ın konuşmaları oluyomuş daha sonra kaçırılıyomuş
bölümü izleyince artık daha detaylı olark yorum yaparım(sırf taksici seri katil yüüznden indirmek isitiyom )
bu arada ctv ve cbs ye aite 21. bölümle alakalı 2 promo verildi ikiis de mac le ilgili sanki çok önemli de ayy yarbbimn ya sinirlendiriyolar sabah sabah insanı
mac den daha önemli kimse olmaz zati halk kahramanı ne de olsa :hıh:hıhtroest
bu sezon mac mac diye diye sıktıllar yaw artıkm bırakın yakamıızı ya nedir biizm günahımıız cinslerr
edit: aman yukarıdaki ilk cümlemden istediğimizi gibi dl yok yanlış anlaşılmasın dl istedik ama dl yok analamında yani

yagmur_montana
15-05-08, 06:33
bir kısmını izledim , güzel bir bölüme benziyor :img-wink:
taksici seri katilimiz bu sefer bir polisi öldürüyor ..
flack ve angell la başlıyor bölüm ,
katilimiz öldürdüğü polisi onların önüne atıyor ,
flack koşarak taksiyi kovalıyor (tabii yakalayamıyor :img-pilot),
bir de başta angell ın flack i taksi üstlerine gelince kurtardığı bir sahne var :icon_whis
hawkes , lindsay e montana diyor ,
ama lindsay de gülümseyerek duymayalı uzun zaman oldu gibi bir şey diyor ,
hawkes pardon deyince de önemli değil özlemişim diyor ,
ama düşündüğüm gibi kötü değil , yani lindsay gülmsüyordu ..:)

edit :
aslında polisi seri katilimiz öldürmemiş ,
sabah sabah biraz kafam karıştı :img-pilot
ama reed in blog unda verdiği bilgiden şüphelenen diğer taksiciler ,
masum bir adamı öldürmüş (polisi) (ama reed in blog undaki bilgileri de katil vermişti)
bu arada reed taksici tarafından kaçırıldı ve bagaja kondu ,
sonra katil başka bir kadını öldürüp reed in yanına koydu : P
reed ve katil , mesajları internet sitesi yoluyla iletti ve mac ipuçlarından reed i buldu ..
sonra reed kurtarıldı ve hastaneye yatırıldı (iyi yani :img-wink:)
haftayaki bölümü merak ettim :)

yagmur_montana
15-05-08, 06:36
20. bölüm yayınlandı ve istediğimiz gibi dl yok içinde(sadece bunlar ikiisi taksici seri katilin arabasını inceliyolar o da kaç saniye zaten)hee bide hawkes ın montana demesi olayı kesilmemiş gayet şekerler ikiis de beğendim:img-icecr
bu arada bölüm yine mac in üzerine kurulu gibi gözüküyor yine v eyine bize ne ya mac ın ölen karısnın uyduruk oğlundan geberirse gebersin en azından biz rahat ederiz ya
bu arada okuduklarıma bakarak reed o geçen bölüm sonunda biizm taksici katilin arabasına binmiş gibiydi meğer hemen kaçırılmıyomuş yani taksici kaçırmıyomuş bunu hatta diğer gün mü ne reed le mac ın konuşmaları oluyomuş daha sonra kaçırılıyomuş
bölümü izleyince artık daha detaylı olark yorum yaparım(sırf taksici seri katil yüüznden indirmek isitiyom )
bu arada ctv ve cbs ye aite 21. bölümle alakalı 2 promo verildi ikiis de mac le ilgili sanki çok önemli de ayy yarbbimn ya sinirlendiriyolar sabah sabah insanı
mac den daha önemli kimse olmaz zati halk kahramanı ne de olsa :hıh:hıhtroest
bu sezon mac mac diye diye sıktıllar yaw artıkm bırakın yakamıızı ya nedir biizm günahımıız cinslerr

:img-tomat yine mi , promo yu daha görmedim ,
ama bana dl i beklediğimiz gibi göremiycez gibi geliyor ,
umarım yanılıyorumdur :icon_sorr

ve sonunda seri katil yakalandı , güzel bitirdiler ,
hele sonda mac konuşurkenki arka fon müziğine bayıldım :)

deniz_im
15-05-08, 13:12
yamurcum sondaki mac reed hasteneden çıkarkenki arka fondaki müziğe ben de bayıldım
şimdi önce şunu diyem baştaki angel flack sahnesi süperdi angel in flack i kurtarısı yani nasıl bi atlamaktır o wayy be dedirtti:happy0064
ama bölümde şu pek hoşuma gitmedi danny flack angel berbaer inceleme yapıyolar taksiyi önce flack bişey istiyo danny den atarak veriyo sonra yüzüsüz angel de eldiven isitiyo danny den yine dannny veriyo kardeşim yanınızda geitrsenize hadi flack i anladık da angel ın davranııs biraz garibime gitti nedir bi havalar sanki dünyayı kurtardı
sonra eleştirdiğim diğer konu nerede hawkes nerede adam ya olmaz böyle ya
iki tane yeni abuk sabuk karakter getirdiler(gidici olsalar da)çok sıktı beni bu quinn ile jordan du sanırım sahneleri bu iki hatunun
ben lindsay in ben danny nin ayrı ayrı olsa da sahneelrini görmek isterim yazarlar ne hakla bizimkilerin sahnelerinden çalıp bu karakterlere verirler yani ziyan ya
danny olmasına rağmen azmış gibi geldi bu bölümde bu arada defile düzenledi tabii kendine yeni yeşil kıyafet almış hani eskiş vardı eskidi diye değiştirdiler herhalde:img-hyste
lindsay de çok azdı az olmasına rağmen parıldıyordu kıyafet süperdi bu sezonn zaten lindsay in kıyafetlerine bayılıyorum ama çok ama çok azdı:icon_sorr
zaten sondaki reed mac taksi sahnesini beğenmedim gerçek gibi görünmüyodu yani kötü çeki,lmiş gibi neyse
sonracıma önceden dediğim gibi yine butun kapılar mac e açıldı halk kahramanına ne adammış ya nypd den alınsın bence direk amerika başkanı oolsun bill clinton george bush kimmiş mac ın yanında be ,zaten haftayaki bölümde onla ilgili üf ya :icon_sorr:icon_sorr
keşke reed ölseydi de bu salak gazeteci bozuntuusndan kurtulurduk hem hem de mac ın bilmeceelrinden biri daha eksik olurdu ama yok öldürürler mi hiç mac ın yakınlarında zaten bi koruma kalkanı var ne olursa olsun ölmüyolar zaten önümüzdeki bikaç sezon içinde mac ın öldü sanılan karısnın dirilip gelebileceği kanısındayım :icon_whis
zaten sezon finali, iki promo çıkmış 2 sinde de mac var yarabbim ya bi öldüremediler gitti ya üf mac senden kurtuluş yok mu ya
o kadar çok yan karakter oluşturdular ki artık mac stella dan başka ana karakterler görmiyoruz en fazla bölüm başı 1 dakka fazla olmaz
hawkes var sid var adam var neden onların üzerine biraz daha eğilmiyolar yeni karakterler çıkaracaklarına
hem ben bu senenin hiçbir yan karakterini sevmedim
neyse bu bölümde en sevindiğim şey taksici seri katil olayının sona ermesi en azından bunu doğru dürüst yapabildiler tabii mac ın üstün zekası olmadan bizimkiler başaramazdı ya troest:img-bored:icon_twis:mad72::img-beee:
yamurcuğum görmeyi ümit ediyorum dl yi önümüzdeki bölüm hala umudum var :img-hyste filmdeki mac fanatik yazarlarına rağmen bekleyip göreceğiz bakalım

yagmur_montana
15-05-08, 15:59
dediğin gibi adam hiç yoktu galiba , o şirinliğin her bölümde olması lazım :img-pilot
diziye yeni karakterler katalım diye asıl kadronun az gösterilmesine ben de sinir oluyorum :img-tomat
mac karakteri zaten aştı artık kendini , yapamadığı şey yok ,
promo yu da izledim , sadece mac in bankada ölen adamı incelerken rehine alınmasını ve flack le stella nın onu kurtarmaya çalıştıklarını gösterdiler ..
mac , kurbanın , rehine alındığı kişi tarafından öldürülmediğini kanıtlayacakmış oracıkta :kahve tabii bu promo , belki bölüm daha güzeldir : P
bu bölümde flack de iyiydi :img-blush tabii polis öldürülünce sinirlendi , ama her zamanki gibi çok yakışıklıydı :icon_whis
danny nin kıyafeti yine iyiydi , lindsay de 3. sezonun başındaki kıyafetleri giyiyor galiba( :img-hyste sabah izlerken sıkılmışım galiba ..)

nfl
15-05-08, 17:17
bu promo ancak bu kadar uyduruk olabılırdı burdan cbs yı kınıyorum resmen ayrımcılık yapmıs mac lede ılgılısı yok cok basıt olmus senerıstler den da ıyısını beklerdım:img-pilot

nemesis3443
15-05-08, 17:55
ya nerde izlediniz promoları ya ben bulamadım:icon_sorr ve bölümüde izleyemedim ya kendimi kötü bi izleyici gibi hissettm şimdi:img-cray:
ama yorumlara bakılacak olursa fena bi bölüm değilmiş...

deniz_im
15-05-08, 18:12
ya nerde izlediniz promoları ya ben bulamadım:icon_sorr ve bölümüde izleyemedim ya kendimi kötü bi izleyici gibi hissettm şimdi:img-cray:
ama yorumlara bakılacak olursa fena bi bölüm değilmiş...
cnm promolar
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4938
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4939
işte
ben indirdim bölümü bu arada youtube da varsa da bilmiyorum

deniz_im
16-05-08, 19:45
3. bi romo çıktı ama ne yazıkki bu promoda mac konulu
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4946
ben bu cbs yi nfl nin dediği gibi kınıyorum yuhh diyorum 3 promo çıkarttılar bi parça da dl olmaz mı diyorum sürekli aynı görüntüleri önümüze sürüp dururyolar cinsler
yazıklar olsun bari sırf mac oynatın diğerlerini boşverin hem paradan yırtarsınız ama ratingleriniz nolur alllah bilir artık göstermelik kahraman mac ekibi olmasa kendisi bi hiç be

nfl
16-05-08, 19:54
ben bu cbs yi nfl nin dediği gibi kınıyorum yuhh diyorum 3 promo çıkarttılar bi parça da dl olmaz mı diyorum sürekli aynı görüntüleri önümüze sürüp dururyolar cinsler
yazıklar olsun bari sırf mac oynatın diğerlerini boşverin hem paradan yırtarsınız ama ratingleriniz nolur alllah bilir artık göstermelik kahraman mac ekibi olmasa kendisi bi hiç be

aa ne bu yaaa denız bız hıc beklemeyek beklemıyorum yok yanı bolum bellı edıyo zaten nasıl oldunu csı mutıs fınalı bana yett:img-cray:ı ny guzel olması benım ıcın extra olcak ama hıc sanmıyorum sıkmaya devam etcek senerıstler

deniz_im
16-05-08, 19:56
aa ne bu yaaa denız bız hıc beklemeyek beklemıyorum yok yanı bolum bellı edıyo zaten nasıl oldunu csı mutıs fınalı bana yett:img-cray:ı ny guzel olması benım ıcın extra olcak ama hıc sanmıyorum sıkmaya devam etcek senerıstler

bu promolrı gördükçe içimdeki umut kırıntıları da yavaş yavaş yok oluyor:icon_sorr:icon_sorr zaten bitirdiler bunlar beni ya

ÖlümüneAdliTıp
16-05-08, 20:49
...bu arada bölüm yine mac in üzerine kurulu gibi gözüküyor yine v eyine bize ne ya mac ın ölen karısnın uyduruk oğlundan geberirse gebersin en azından biz rahat ederiz ya ...

:img-hyste Aaay deniz_im'i isyan ettirmişler artık yaaa. Pis senaristler. Okudum spoilerları arkadaşlar çok sağolun.
Ben artık bizim ekibin özel hayatına yoğunlaşmalarından çok sıkıldım. Özellikle Stella'nın psikopat sevgilileri ve Mac Taylor'ın peşindeki zeki katillerden. Nedense en zekileri Taylor'ı bulur oldu.
Hep aynı insanlar ÖÖFF. Adam ve Hawkes daha eğlenceli karakterler biraz da onlara yoğunlaşsınlar. Danny ve Lindsay'i de çok vıcık vıcık etmeden güzel bir mum ışığında yemekte ya da Daany'i evlilik teklii ederken göstersinler artık yaaa.

Birde bu senaristler Angel ve Flack arasında da mı aşk meşk olsun istiyorlar acaba ben onu merak ediyorum.

yagmur_montana
16-05-08, 20:53

ben de umudu kestim .. :icon_sorr mac den başka bir şey göstermeye niyetleri yok , bunların ..
zaten dl açısından iyice saçmaladılar , bari finali iyi yapsalardı ,
ayrıca adam , sid , hawkes da görmek isterdim ,
umarım promo dan daha iyi bir bölümdür :icon_sorr

deniz_im
16-05-08, 20:55
:img-hyste Aaay deniz_im'i isyan ettirmişler artık yaaa. Pis senaristler. Okudum spoilerları arkadaşlar çok sağolun.
Ben artık bizim ekibin özel hayatına yoğunlaşmalarından çok sıkıldım. Özellikle Stella'nın psikopat sevgilileri ve Mac Taylor'ın peşindeki zeki katillerden. Nedense en zekileri Taylor'ı bulur oldu.
Hep aynı insanlar ÖÖFF. Adam ve Hawkes daha eğlenceli karakterler biraz da onlara yoğunlaşsınlar. Danny ve Lindsay'i de çok vıcık vıcık etmeden güzel bir mum ışığında yemekte ya da Daany'i evlilik teklii ederken göstersinler artık yaaa.
Birde bu senaristler Angel ve Flack arasında da mı aşk meşk olsun istiyorlar acaba ben onu merak ediyorum.
he cnm ya elde değil sinirlendiiryolar iiyce:icon_sorr:img-hyste
sen dl hakkında bayağı derin düşünmüssün ya aslında haklısın bu buna evlenem teklifi etsin biz de kurtulam aladatma ydı şuydu buydu en azında uğraşmaayksezon ikideki gibi dl flörtleşmesi görmek isityom ya arada bi dl action da koysunlar falan tamam oldu bitti
şimdi ilşkilerinin ne boyutta olduğunu bile bilmiyok yani sezon finalinde de yavaş yavaş ümitler tükeniyo bakam perşembe sabahı herşey ortaya çıkcak dl var mı yok mu yoksa mac action mı görcez butun bölümde
zaten flack le angel arasında bişeyler var gibi yaptılar aralarını sanki onlarında senaristler
mac ı de zaten hep zeki katiller buluyo kendisi gibi!!

yagmur_montana
16-05-08, 20:59

cnbc-e de geçen haftalarda gösterilen bölümlerde öyle bir şeyler anlaşılıyordu aslında :img-blush son bölmde de angell , flack i kurtarıyor gibi bir şey : P
ama açıkçası ben angell ı geldiğinden beri çok sevmiyorum :kahve

ÖlümüneAdliTıp
16-05-08, 21:02
Evet bende Angel'ı sevmiyorum. Çünkü OTH'de Smallville'de falan hep arka arkaya rol aldı. Zıp çıktı gibiydi kadın, bir o dizide bir bu dizide. Sonra birde NY'da görünce sıkıldım kadından.

deniz_im
16-05-08, 21:06
Evet bende Angel'ı sevmiyorum. Çünkü OTH'de Smallville'de falan hep arka arkaya rol aldı. Zıp çıktı gibiydi kadın, bir o dizide bir bu dizide. Sonra birde NY'da görünce sıkıldım kadından.
süper özetlemissin cnm ne diyebilirim
aynı şekilde yamur un dediği gibi ben de sevmiyom angel karakterini
bu son sezonda zaten daha fazla rol verilmeye bailandı yakında cast listesinde ana akarkterlerin yanında görüürsek şaşmmam
adam ı hawkes ı göstersinler onun yerine en azından espri faaln yapıyoalr sevimliler sonra

yagmur_montana
16-05-08, 21:12
süper özetlemissin cnm ne diyebilirim
aynı şekilde yamur un dediği gibi ben de sevmiyom angel karakterini
bu son sezonda zaten daha fazla rol verilmeye bailandı yakında cast listesinde ana akarkterlerin yanında görüürsek şaşmmam
adam ı hawkes ı göstersinler onun yerine en azından espri faaln yapıyoalr sevimliler sonra

two and a half men de de vardı bir ara : P
5. sezon spoiler ında sen yazmıştın galiba , hawkes la ilgili bir bölüm sonunda gösterilecekmiş :img-in_lo
adam ve sid le olsun : P çok tatlılar :img-icecr sezon başındaki kendall ı bir daha görmedik dimi ??

ÖlümüneAdliTıp
16-05-08, 21:18
Kendall'ı birde Adam'a psikolojik baskı yaparken gördük. :img-hyste
Adam'a bir kız barda:" Hafif tombulluğunun ona çocuksu bir tatlılık verdiğini" mi ne söylüyordu, Adam diyete girmeye çalıştı ama Kendall karşısında çükolota yemişti. Azının suyu akmıştı Adamcığımın. :img-hyste

deniz_im
16-05-08, 21:19
two and a half men de de vardı bir ara : P
5. sezon spoiler ında sen yazmıştın galiba , hawkes la ilgili bir bölüm sonunda gösterilecekmiş :img-in_lo
adam ve sid le olsun : P çok tatlılar :img-icecr sezon başındaki kendall ı bir daha görmedik dimi ??
hee ya agel ın girip çıkmadığı diiz kalmamış zaten way msllh he charlie nin sevgilisiydi hatta evlencekti charlie bunla faln filan..
5. sezonun 3. bölümünde adam ve hawkes ı görcekmiisz
zaten 2. bölümde sid radyasyondan zehirleniyo sanırım en azından insllh sid merkezli olur
ama işte 3. bölüm de yine mac stella yla genelde :icon_sorr
hawkes ve adamın sahneelrini görcez belki softball oynarken falan ama olsun görelim
kendall ı benim hatırladığımm en son 14. bölüm de lindsay ve danny yle çalışıyodu sanırım hani acayip bi kaykayla yarısırken adamın birisi yanıyo ya işte o bölümdeydi daha sonra ortaya çıkmadı zaten hatun

yagmur_montana
16-05-08, 21:24
hee ya agel ın girip çıkmadığı diiz kalmamış zaten way msllh he charlie nin sevgilisiydi hatta evlencekti charlie bunla faln filan..
5. sezonun 3. bölümünde adam ve hawkes ı görcekmiisz
zaten 2. bölümde sid radyasyondan zehirleniyo sanırım en azından insllh sid merkezli olur
ama işte 3. bölüm de yine mac stella yla genelde :icon_sorr
hawkes ve adamın sahneelrini görcez belki softball oynarken falan ama olsun görelim
kendall ı benim hatırladığımm en son 14. bölüm de lindsay ve danny yle çalışıyodu sanırım hani acayip bi kaykayla yarısırken adamın birisi yanıyo ya işte o bölümdeydi daha sonra ortaya çıkmadı zaten hatun

evet , unutmuşum :img-wink: danny nin ruben den sonra hafif düzeldiği haftaydı , tüm bölüm boom lamıştı zaten :icon_whis
angell ın bir de danny nin nasıl olduğunu sorduğu bölüm vardı : P
bir de mac in eski sevgilisi sinir etti bu sezon , zaten mac i ve sevgililerini gösterene kadar sezon bitti :img-tomat

deniz_im
16-05-08, 21:32
evet , unutmuşum :img-wink: danny nin ruben den sonra hafif düzeldiği haftaydı , tüm bölüm boom lamıştı zaten :icon_whis
angell ın bir de danny nin nasıl olduğunu sorduğu bölüm vardı : P
bir de mac in eski sevgilisi sinir etti bu sezon , zaten mac i ve sevgililerini gösterene kadar sezon bitti :img-tomat
o bölüm bu hafta yayınlanacak bölüm olabilir cnm hani angel in sorduğu bölüm nasıl olduğunu
mac zaten harem kurmuş bi biir giidyo biir geliyo sanki dünyada başka erkek yok kardeşim bırakın adamı rahat da biz de diğer ekip elemanlarına hasret kalmayak
zaten dediğin gibi mac ın eski sevgilis peytondu claire dı claire ın oğluydu he 333 olayı da var tabi diye diye sezonu bitirdiler sağolsunlar

ÖlümüneAdliTıp
17-05-08, 09:09
Demek Sid Hammerback 5. sezonun 2. bölümünde radyasyona maruz kalıcak haa?
Umarım Stella'nın AIDS olayı gibi saçmalamazlar. Hani Stella olay yerinde AIDS'li birinin kanın aktığı bir CD ile kolunu kesmişti yanlışlıkla. Büyük bir mantık hatasına düştüler bence orda. Çünkü AIDS'e sebebiyet veren virüslerin bile dış ortamda belirli bir canlı kalma süreleri vardır. Yanlış hatırlamıyorsam o zaman hesaplamıştım ben, Stella elini kestiğinde virüslerin çoktan ölmüş olması gerekiyordu. Ayrıca bu gibi durumlarda işleri gereği AIDS tehlikesi altında olan kişilere (doktor, polis ya da başka bir) AIDS olmasınlar diye belirli ilaç kürleri uyguluyorlar.

Aman Sidciğime bir şey olmasın. Zaten alerjisi yüzünden az kalsın ölüyordu Stella zor kurtarmıştı adamcağzımı.

Sezon finalinde de Adam ve Hawkes'ı göreceğimiz için çok mutlu oldum.

deniz_im
20-05-08, 15:01
CSI Risks His Life In "Hostage"

This man is guilty until proven innocent.

According to CSI Files sources, "Hostage" opens on an action-packed scene. A man has taken a bank hostage, and there is a dead body in the bank's vault. The gunman demands that someone come in to prove that he did not shoot the man. Mac offers to trade himself for one of the hostages. While the scene outside gets busy with police and rescue teams, not to mention reporters jockeying for position with their cameras, Mac makes his way inside.

The gunman points his weapon at Mac and forces him to stand with his hands on his head. He checks Mac for weapons and then goes through the CSI kit Mac brought with him. The gunman removes the utility knife and has Mac take the kit as he enters the bank itself. Twelve hostages are waiting on the floor, lying face down. Mac reminds the gunman that they had a deal.

Outside the bank, everybody looks on as the gunman approaches the glass doors of the bank, wearing a hooded sweatshirt and sunglasses. He opens the door and Talia Kirkfield, one of the hostages, walks out into the street. The rescue team hurries her to safety. Meanwhile, back inside the bank, Mac is looking at the dead body in the vault. He was killed by a single gunshot wound to the chest.

Mac takes pictures of the victim and sends them to Stella, who is outside with Flack and the rescue team. Talia is able to identify the man as Walter Peckham, the bank manager. She hadn't seen the gunman shoot him. Flack sends an officer to notify Walter's wife that he has been killed. Then he and Stella talk to the HRT commander, Richard Jackson. Flack asks if they have any surveillance footage, and Jackson tells him the security feed goes directly to the manager's office--Mac is the only one who can get access.

The gunman, who tells Mac to call him "Joe", takes a call on a cellphone and sounds upset. While he's talking to the person on the other end, one of the hostages gets Mac's attention and asks if he's a cop. When Mac clarifies that he's a CSI, the man says he has a badge--he needs to figure out a way to get them out of there. Another of the hostages, Lori Mandel, tells Mac that she's three months pregnant.

Joe demands a police car with the GPS disabled, and he wants the media gone. Flack talks to him over the phone, telling him there's only so much he can do and urging him to release more hostages--if he cooperates, things will go a lot faster. Mac notices defensive wounds on the victim but sees no corresponding injuries on Joe--it's possible that he's telling the truth.

Mac asks for a portable CT scanner to look for the bullet that killed Walter. When one is delivered, a hostage helps him assemble it and he removes the bullet. When he sends it back to the lab, he includes something extra for Hawkes to work with: a single strand of hair from the gunman. But is there more to this bank robbery than meets the eye? What does the gunman plan to do when (or if) Mac proves his innocence? And why does he want that car? Be sure to check back with CSI Files after the finale for a sneak-peek at the premiere of season five.

Please note that the above plot details have not been confirmed by CBS, Alliance Atlantis or Bruckheimer Films, and until such time you should treat this information as you would any other rumour. The above information comes from early script drafts and the details of the episodes are liable to change before the episodes are shown.

"Hostage" will air May 21 on CBS.
şimcik 21. bölümle alakalı yine ve yine bilgi gelmiş herkesin tahmimn ettiği gibi hepsi mac le alaklı burası her zamanki gibi çıldırdığım nokta
nerdeyse butun mac le alakalı şeyi anlatmışlar sadece sonunu açıkta bırakmışlar
herkesten haber var ama bizim dl den tık yok dl le alakalı hiç bi ne spoiler geldi nede fragman vs
ya gerçekten hiç dl yok yada güzel bi şey saklıyolar bölüm gelince bize ceeee dicek :img-hyste insllh insllh:img-blush
ya şurda yaklasık bir buuck gün kaldı zaten 4. sezon finaline
umut ve azimle hatta sabırla bekliyorum ausello amacama da güveniyorum
not:eğer umduğum şey çıkmazsa ben o cbs ye de bu yazarlara öyle şeyler yazıcam ki :img-hyste:img-hyste:img-blush

yagmur_montana
20-05-08, 15:10
yazı uzun diye büyük bir umutla dl aradım ama yine yok :icon_sorr
kahramanımız mac ilk başta orada değilmiş , kendini bir rehineyle değiştirmiş :kahve tabii bu sırada bankadaki cesedi inceleyip stella ya resimler yolluyor :img-tomat
bilgi için teşekkürler deniz :)

deniz_im
22-05-08, 04:02
anam sonunda sezon finali yayınlandı
ve ben çıldırdım nedeni dl olmaması
ausello amcaya öncelikle teessüfte bulnuyorum ben quite pleased falan olmadım ne ettin bölümleri mi karıstırdın diğer sezonun ilk bölümüne mi gitti aklın noldu
sonraki siniirm tabii cbs ve yazarlara yazıklar olsun top olasıcalar lan bu şov mac şovu değil basmıyo o kafanız herhalde
3 fragman dan belli olduğu gibi butun bölüm mac üzerine kuruluydu yuhh diyorum yani butun sezon boyunca mac le boğdunuz biizi sezon finalinde de boğmaya devam ettiniz bi geberemedi şu mac de
auselloo amca sana da gıcığım bu ne ya öpecem hepinizi teker teker merak etme amca dedik bağrımıza bastık bu yapılır mı bize ya yazıklar olsun
büütn yaz boyunca bizi bu şekilde bırakmaya ne hakkınız var toptan :icon_sorr bol bol benden butun yaz küfür yeyeceksiniz
mac ın konuusu pek ilgilendirmiyo be kardeşim ekipte başka bi kişi yok muydu cins mahlukatlar yuvarlaklar olasıcalar ayrıyaten cbs ye göndericem bi mail zaten en uznundan en laf sokanından

nfl
22-05-08, 05:37
heeee:img-hyste:img-hystekızım ben sana dıdım deme bosuna hayal kurma dıyı csı ve csı mıamının mutıs fınallerınden sonra fos bı fınal bekledını bızı ben uzulmuyorum bılıyodum basıma gelcenı:img-hyste
benden tavsıye bırakın ny fınalını vegas ve mıamı yı (bunu dedıme ınanamıyorum )ızleyın adam gıbı fına ızlemıs olursunuz barı:img-hyste

nemesis3443
22-05-08, 05:53
ama naasıl olur ya boşunamıydı o kadar beklemek tahminler yürütmek artık spoileredemi güven yok bu dünyada:img-cray:
sadce csi:ny yazarları soğutabilirdi baş karakterlerden herhalde bukadar kesin grev sırasında kavga çıktı bizm yazarlar hepsi birden kafalarını biryerlere çarptı artık bundan kesin eminim :img-tomat:img-tomat:img-tomat:img-tomat:(yazarları temsil ediyolar:img-hyste)

deniz_im
22-05-08, 12:21
izlemicektim ama alışkanlık dedim indirdim sinirlene sinirlene izledim
eğer bu şov sadece mac den ibaret olsaydı yani diğer ekip üyeleri olmasaydı
bölüm geneline baktığımda güzel bi bölümdü
ama biliyoruz ki csı:ny tek mac ın üzerine kurulu değil(en azından biz öyle bişiyoduk)
kullandıkları yeni aletleri beğendim bölüm genelinde
en çok gözüken yine mac di bilindii gibi stella he bide flack
beni birazcık sevindiren chuck dizisinden tanıdığımız casey de var olmasaydı az da olsa onu görmek güzeldi
bu bölümde gerçekten kullandıkları teknolojiyi bölümün yin eve yine mac ın üzerine kurulu olmasına rağmen beğendim
sid ve hawkes ın bi sahnesi var mesela mac bi aletle cesedi tarıyo onlar lab da cesedin 3 boyutlu hareket edebilen görünütüs üzerinde yorum yapıyolar nasıl öldürüldüğü hakkında bilgi arıyolar hatta sid bu 3 boyutlu cesed üzerinde mac e otopsi yaptırıyo yani kursunları çıkarttırıyo falan güzel
bölümü bu bakımdan sevdim kullandıkları yeni şeyler yüüznden
ama hala kızgınım çünkü dl hakkında ben quite pleased faaln olmadım direkman hayal kırıklığına uğradım ausello amca sana yazıklar olsun diyorum yuh diyorum yani bari olmucak ne söyluyon dl hakkında böyle aptal saptal bilgiler
bu bize yapılır mı ya ben 19. bölümden beri bi umutla bekliyom yani
16. bölümde danny aldattı hadi düşündük nasıl bağlıcaklar nasıl söylecek o kadar kafa patlattık yazarlar bi garip şekişlde söylememesini uygun buldu danny yi eski haline döndürmeye çalıştı hadi dedik tamam bari bi hareket görelim küçük bi ipuçu kıvılcım o da yok anam yani bi telefona tav olacak insanlar da değilik hani birazcık ya birazcık hani belki 21. bölümde arada kaynar diye koymadınız anladık bari 20. bölüme sıkıştırsaydınız araya bişeyler
madem dl yi kafanıza göre yapcaktınız yani hiç bişey olmucaktı ne diye o kadar bilgi verdiniz yanlış hepsi de bide 4. sezon için fotograf çektirdiniz he ededik bak bizim kızla oğlan bu sezon bayağı hareketli olacaklar dedik o da yok ne diye bosu bosuna ümit verdiniz
zaten bu aldatma olayı saçma sapan oldu öbür sezon rikki danny senin çocuğunu doğracağım veya doğurdum diye gelirse hiç saşmam walla bekliyorum öbür sezon için böyle bişey
hem umut veriyolar hem bişey yapmıyoalr küçüçük bişeyler gösterseydiniz o da yeterdi yani ** yok sinir etceniz bari taksici katil olayını biizmkiler üzerine bağlasaydınız mac ın üzerine bağlayacağınıza da bu dizi iyice sapıtmasaydı bu sezon zaten sırf mac ilk 10 bölüm 333 le uğrastırdılar sonra araya danny nın ruben olayı girdi bide stella nın evi yandı hop tekrar mac çıktı karsımıza bu neya bu sırf mac ın sovu değil ben mac içim izlemiyorum bu şovu dizinin tatları olan diğer oyuncular için izliyorum çünkü kahraman mac çok sıktı yani süpermac dır kendiis zaten
bu sezon finalini yarım bıraktılar zati adam meğer mac e yalan söylemiş mac ı kandırdı nasıl inandırdı ama bakam mac ı nereye götüüryo yani nereye gidiyolar
herhalde csı:ny yazarları bari csı:lv ve miamiden eksik kalmayak diye böyle bişey yaptılar bu şekilde kıç yarıştırmalarına gerek yoktu her dizi kendi içinde farklı zaten önce sen doğru dürüst kendi kulvarında iş yapmaya çalış sonra diğerleriyle aşık at dime yok yani
bu arada dl sahneleri vardı ama sadece birlikte çalışıyolardı ikiis de işle ilgileniyodu yani hepsi faso çıktı:icon_sorr zaten çok azdı görüntüleri

nfl
22-05-08, 12:41
bosu bosuna vakıt harcamısın cnbce le ızlemeyı dusunuyorum ben zaten yarım bırakmasalar sasardım ama ne kadar mıamı ve vegas dan alsalarda onlardakı sok etkısını yaratabılcenı dusunmuyorum mumkun deyıl hatta ny senerıstlerını u kadar gerı kaldıklarından dolayı tebrık edıyorum da cok retınglerde gerıde kalır dıyer csı lara gore:img-pilot

deniz_im
22-05-08, 13:08
bosu bosuna vakıt harcamısın cnbce le ızlemeyı dusunuyorum ben zaten yarım bırakmasalar sasardım ama ne kadar mıamı ve vegas dan alsalarda onlardakı sok etkısını yaratabılcenı dusunmuyorum mumkun deyıl hatta ny senerıstlerını u kadar gerı kaldıklarından dolayı tebrık edıyorum da cok retınglerde gerıde kalır dıyer csı lara gore:img-pilot
merak ettim mac le ne kadar ağım şahım olacağını:icon_sorr
bu arada şimdi 5. sezon 1. bölüm veritasla alakalı biraz daha bilgi

Mac is on the side of the road in New Jersey, injured and trying to flag down a car for help. Most of the cars just pass him by. Finally, Mac steps out in front of one car and forces the driver to stop in order to avoid hitting him. He approaches the window and looks inside at Lauren Santana.

Lauren is cautious and won't roll the window down to let Mac speak to her. He tells her he's with the NYPD and just needs to use her phone to call for help. When she sees that he's really injured, she reluctantly agrees, telling him he'll have to stay outside the car. Mac is trying not to fall over as she reaches for her phone. In no time at all, a helicopter is circling over Freedom Way, and Mac waves to let them know he's there.

Jersey City and New Jersey State police officers rush around with uniformed officers and detectives. Reporters gather just beyond a barricade. This is a crime scene now. Mac is with a paramedic, and Stella stands by. He has a headache, he's dizzy and his vision is blurry. The paramedic tells him that he's got a complex concussion. He bandages Mac's head wound and tells Stella that he already tried to convince Mac to go to a hospital--Mac won't budge, not even for Stella.

Meanwhile, the Jersey police are hard at work. The unmarked police car Mac was in at the end of "Hostage" is pulled from the water, its doors open and water spilling from the inside. Nearby, two divers emerge with a body: it's Derrick James (Dayo Ade), the man who robbed the bank and killed the bank manager in the season four finale. There is a gunshot wound near his jaw-line, and Flack can tell that something isn't adding up.

While the team tries to find the missing gunman, "Joe"/Douglas (Elias Koteas), things become more complicated when another dead body turns up: Lauren Santana, the woman that let Mac use her phone. Flack tells Adam to give him two hours before reporting an important piece of information: the car Lauren was driving belonged to his sister, Melanie.

Flack goes to visit his sister, a bartender in her early twenties, to see if she might be involved in whatever is going on. Melanie has no idea what Flack is talking about, and she tells him she just let her friend Lauren borrow the car. The relationship between the two siblings is obviously strained, and Flack tells her that he won't bail her out if she's in trouble again.
şimdi bunu vermemin sebebi zaten flack ın kızkardeşi melina dan bahsedikiyodu önceki spoilerlarda
şimdi burda mac yaralı olarak görüyoz :happy0064:happy0064ohh be geçen arabalardan yardım istiyomuş sonunda bi kadın sürücüyü durdurmuş o kadın da telefonunu kullanmasına izin vermiş mac işte paramedikle faaln gelmiş işte allahım insllh uzun süreli olur da şöyle biz de rahat ederik:img-hyste
işin garip tarafı mac ın telefonunu kulandığı hatunu daha sonra ölü buluyolar adam kime el atsa kurutyolar ölü bulunuyo üzerine tabela asmak lazım insan öldüür dikkat yaklaşmayın diye :img-hyste

yagmur_montana
22-05-08, 14:44
o kadar spoiler boşunaymış :icon_sorr
bu sezonun başlarını göz önünde bulundurursak daha iyi bir final beklerdim ,
gerçi bölümün tamamını izlemedim , ama çok fazla beğenilmişe benzemiyor :icon_sorr
olsun artık 5. sezona : P

deniz_im
22-05-08, 15:02
o kadar spoiler boşunaymış :icon_sorr
bu sezonun başlarını göz önünde bulundurursak daha iyi bir final beklerdim ,
gerçi bölümün tamamını izlemedim , ama çok fazla beğenilmişe benzemiyor :icon_sorr
olsun artık 5. sezona : P
öyle yapıcaz artık 5. sezondan bekliceğiz başı şeyleri
bundan sonra auseollo amca gözümden düştü salak herif bari bilmiyon konuşma dime :icon_sorr
bi 3. sezon finali gibi olamadılar zati ne güzeldi hem dl içeriyodu yine mac hero ydu ama az çok herkes vardı :img-cray: bu bölüme baktığımızda nerdeyse tamamen mac e kaymış öbür sezon nolur allah bilir zaten mac olunca tadı eskiis gibi çıkmıyo yine gaztelere çıkar bu öbür sezonda başka bi takıkla uğrasırık
zaten bi stellanın psiko sevgilileri iki mac e takan manyaklar

nfl
22-05-08, 15:05
hala 5.sezon dıyıler:img-hyste bende sıze demesı bosuna beklemeyın oda stella ve mac flack agırlıklı geccek fınal ıcın de dedıdım bunun ıcın de dıyorum bosa umut beslemeyın arkıdısler :img-pilot

yagmur_montana
22-05-08, 15:48
öyle yapıcaz artık 5. sezondan bekliceğiz başı şeyleri
bundan sonra auseollo amca gözümden düştü salak herif bari bilmiyon konuşma dime :icon_sorr
bi 3. sezon finali gibi olamadılar zati ne güzeldi hem dl içeriyodu yine mac hero ydu ama az çok herkes vardı :img-cray: bu bölüme baktığımızda nerdeyse tamamen mac e kaymış öbür sezon nolur allah bilir zaten mac olunca tadı eskiis gibi çıkmıyo yine gaztelere çıkar bu öbür sezonda başka bi takıkla uğrasırık
zaten bi stellanın psiko sevgilileri iki mac e takan manyaklar

zaten 5. sezonun ilk spoiler larında da bir şey yok :img-tomat
nfl demiştin de keşke bu sefer yanılsaymışsın :img-pilot grev bitti diye düzelirler sandık , iyice bozdular ..
aslında teknoloji filan (sid ve sheldon un sanal otopsisi) güzeldi ,
ama bölümdeki bazı kısımlar saçma bile geldi :icon_whis
bir de mac in bir otopsi yapmadığı kalmıştı , onu da yaptı : P

nfl
22-05-08, 16:05
nfl demiştin de keşke bu sefer yanılsaymışsın :img-pilot grev bitti diye düzelirler sandık , iyice bozdular ..

ben zatı hıc yanılmadım bu sezon:img-hyste bundan bole ausello amcadan falan deyıl benden alcanız spoılerı olmıcak:img-hyste

deniz_im
22-05-08, 16:17
he zaten topu topu ilk üç bölümün spoilerı verildi onda da yine stella yine mac :icon_sorr zaten bizimkiler hakkında doğru dürüst bilgi yok
ayyy diğerlerinin spoilerını bekliyorum da artık korka korka ne dl le alakalı bişey çıksa bile ne kadarı doğru olcak veya yine kesip biçcekler mi onu düşünmekten zaten bu yaz sönük geççek belli bunlardan başka konulara el atarık bizde kendimi derse tabiata vercem başka çaresi yok:img-tomat:img-hyste:img-hyste

yagmur_montana
22-05-08, 16:21
he zaten topu topu ilk üç bölümün spoilerı verildi onda da yine stella yine mac :icon_sorr zaten bizimkiler hakkında doğru dürüst bilgi yok
ayyy diğerlerinin spoilerını bekliyorum da artık korka korka ne dl le alakalı bişey çıksa bile ne kadarı doğru olcak veya yine kesip biçcekler mi onu düşünmekten zaten bu yaz sönük geççek belli bunlardan başka konulara el atarık bizde kendimi derse tabiata vercem başka çaresi yok:img-tomat:img-hyste:img-hyste

zaten dl spoiler ı istemiyorum , bundan sonra gösterseler bile bence kesin olarak ayrılmalarını gösterirler bence :icon_sorr ,
tabii danny rikki olayını söylerse ..
onu da söyleyeceği yok gibi :icon_whis
bölüm de yeni bitti , bu sezondaki iki seri katilde yapıldığı gibi yarım bırakılmış ,
artık devamı 5. sezona : P

deniz_im
22-05-08, 16:27
zaten dl spoiler ı istemiyorum , bundan sonra gösterseler bile bence kesin olarak ayrılmalarını gösterirler bence :icon_sorr ,
tabii danny rikki olayını söylerse ..
onu da söyleyeceği yok gibi :icon_whis
bölüm de yeni bitti , bu sezondaki iki seri katilde yapıldığı gibi yarım bırakılmış ,
artık devamı 5. sezona : P
zaten ben bu yazararı anlamıyorum kaç sezondan beridir oluşturmaya çalıştılar yavaş yavaş dokudular bu ilşkiyi sonra yaptuıkları şeye bak:icon_whis
dl beklemek istememende haklısın danny zaten söylemez gibi geliyo rikki olayını rikki ortaya çıkarsa bi şekilde anca öbür sezonu da öyle geçirirler zaten
ben aslında danny aldatmasından sonra bırakacaktım diizyi sırf lindsay uğruna bırakamadım bu diziye lindsay yüzünden başladım lindsay giderse ancak ben de izlemeyi bırakırım zaten ama tabii eskisi gibi ilgili olur muyum bu diziye bilmiyom en azından yazın noldu nolcak diye çekmicek günleri saymıcam
yine mac üzerine kurulmuş olarak bırakıldı zaten böüm mac siz bırakılsa şaşrım hep de bu adamı buluyo diğerleri ödlek tabii:icon_whis

yagmur_montana
22-05-08, 16:35
zaten ben bu yazararı anlamıyorum kaç sezondan beridir oluşturmaya çalıştılar yavaş yavaş dokudular bu ilşkiyi sonra yaptuıkları şeye bak:icon_whis
dl beklemek istememende haklısın danny zaten söylemez gibi geliyo rikki olayını rikki ortaya çıkarsa bi şekilde anca öbür sezonu da öyle geçirirler zaten
ben aslında danny aldatmasından sonra bırakacaktım diizyi sırf lindsay uğruna bırakamadım bu diziye lindsay yüzünden başladım lindsay giderse ancak ben de izlemeyi bırakırım zaten ama tabii eskisi gibi ilgili olur muyum bu diziye bilmiyom en azından yazın noldu nolcak diye çekmicek günleri saymıcam
yine mac üzerine kurulmuş olarak bırakıldı zaten böüm mac siz bırakılsa şaşrım hep de bu adamı buluyo diğerleri ödlek tabii:icon_whis

ben de 2. sezonun başlarında başladım izlemeye ,
right next door bölmünde çok sinir oldum
ama davalar çok iyiydi , izlemeye devam ettik ..
yine de hep mac göstermeye başlarlarsa artık sıkar :img-tomat
gerçi bu bölüm de çok kötü değildi ,
adamın , karım ve kızım hikayesinin doğru olmadığını tahmin etmemiştim ,
yine de daha iyi bir sezon finali yapılabilirdi : P

deniz_im
22-05-08, 16:49
ben de 2. sezonun başlarında başladım izlemeye ,
right next door bölmünde çok sinir oldum
ama davalar çok iyiydi , izlemeye devam ettik ..
yine de hep mac göstermeye başlarlarsa artık sıkar :img-tomat
gerçi bu bölüm de çok kötü değildi ,
adamın , karım ve kızım hikayesinin doğr