Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY- Spoiler
ÖlümüneAdliTıp 28-08-08, 11:24 maroon 5 .sezonun 2 bolumunde kısa bı rol alcakmıs ny da unluler gelmeye devam:img-pilot
:happy0064:happy0064 SüpppeRrr. Çok sevindim yaa. Sevdiğim bir dizide çok sevdiğim bir grup haa....
Daha mutlu olunabilir mi acaba??:happy0064
:happy0064:happy0064 SüpppeRrr. Çok sevindim yaa. Sevdiğim bir dizide çok sevdiğim bir grup haa....
Daha mutlu olunabilir mi acaba??:happy0064
bende severım maroon 5 kısa da olsa ıyı olcak 5x2 fotoları cıkmıs ama koymuyorum paso mac resmı bısı anlasılmıyo zaten:img-tomat hayır promo resmı dedıler ılk bolum mac dolu tmm ama 2 bolumde habıre mac boydan pozlarını koymak zorundamılardı:img-pilot
CSI: NY - Rikki maybe not back?
the newsrelease on Jacqueline Pinols Officials Page said that she "will continue to recur as Rikki Sandoval on CSI:N.Y. in season 5/Fall '08", now the release got changed into "Jacqueline may be coming back to CSI:N.Y. in season 5 fall/08! Stay Tuned!". Lets see what the writers will decide with Rikkis Role ;-)
kaynak:spoılertv
ayy ınssss donmez:img-pilot
ny promo cıktı mac arabala denıze atıyo ama kurtuluyo bellı cıkmıs cebellesıyodu cunku su ustunde:img-hyste stella bı bınanın tepesınde bı adamı kovalıyo ve dusmek uzere asaya bınadan:img-pilotdanny askum bı masanınn ustunden adamı yakalamak ıcın ucuyo adeta:img-pilot bırı hastaneye kaldırılıyo ama kım anlayamadım mac dır dıye tahmın edıyorum dannye de benzettım:img-cray: aksıyon dolu bı bolum gıbı dı
ÖlümüneAdliTıp 03-09-08, 10:56 ny promo cıktı mac arabala denıze atıyo ama kurtuluyo bellı cıkmıs cebellesıyodu cunku su ustunde:img-hyste stella bı bınanın tepesınde bı adamı kovalıyo ve dusmek uzere asaya bınadan:img-pilotdanny askum bı masanınn ustunden adamı yakalamak ıcın ucuyo adeta:img-pilot bırı hastaneye kaldırılıyo ama kım anlayamadım mac dır dıye tahmın edıyorum dannye de benzettım:img-cray: aksıyon dolu bı bolum gıbı dı
evet cnm hemen baktım promoya senin bu yazını görür görmez. Birde sedyede biri taşınıyordu tam anlayamadım ama o da Sid'di galiba. :S
New York Undercovers the Cost of Living
One man who studies the past winds up losing his future.
According to CSI Files sources, the fifth episode of CSI: New York will be called "The Cost of Living". The episode begins with an archaeologist named John Sutton telling the exciting story of how he found a mysterious artifact. He is sitting in the exclusive Adventurer's Club, surrounded by well-dressed young people curious about his find. The artifact, he says, could solve one of the most famous murders in the city's history.
Despite requests to continue the story and reveal the identity of the artifact, Sutton tells them they have to be patient. He's told them enough for tonight. As Sutton leaves the Adventurer's Club, he catches the eye of Laura Roman, one of the beautiful young women standing nearby. They share a smile, and soon she heads toward the exit herself.
Sutton may have promised to finish his story another night, but he doesn't get the chance to keep his word. He is shot on the street near the club. Mac, Stella and Flack arrive at the scene and examine his wound: a single close-range gunshot to the abdomen. Laura Roman found his body while looking for a cab. She is visibly upset.
There is a piece of rawhide lying next to Sutton's body. It used to be wrapped around something, but whatever it was is missing. Danny picks up an orange lobster claw-shaped oven mitt. There's blood on and inside the mitt, and he finds a fishhook stuck in the fabric.
The oven mitt, and the rat blood they find inside of it, leads Danny and Stella to Clarence Bessie, also known as the Rat Fisherman. They find him in an alley, using a slice of pizza to lure a rat and then catching it with his mitt-covered hand. Stella sees a gold chain hanging from his pocket, and Clarence admits that he heard the gunshot and found the body. Someone was standing over Sutton when he came around the corner, but the person ran.
Clarence saw an antique pocket watch glittering in the unwrapped rawhide next to Sutton's body and decided to take it--an action he regrets now that the police have come calling. He heard footsteps and saw someone approaching where he stood beside the body, so he skeddadled. Could this pocket watch be the artifact Sutton claimed was tied to a famous murder?
Meanwhile, things get dangerous for Stella when she is attacked as she leaves the crime lab. A man grabs her and slams her against a wall, disarming her and saying he'll shoot her if she turns around. The man has a Greek accent, and Stella speaks in Greek, asking him what he wants. He demands that she give him what she took from Clarence, and when she says she doesn't have it, he wants her to tell him what it was. Stella lashes out and tries to free herself, but the man slams her to the ground. The only part of him she can see is a scar along his jawline--and the gun he is pointing toward her head.
"The Cost of Living" is expected to air October 22 on CBS.
ve
With Rikki coming back, is there any hope for CSI: NY's Danny/Lindsay fans? — Hayley
Matt: I myself would answer you, but why not let Carmine Giovinazzo give you a first-hand status report on that slow-going romance? "Right now, I'm sorry to say, it seems to be really stagnant. The brakes are slowly being pressed, I believe." And mind you, he hasn't even started filming those new episodes featuring Jacqueline Pinol's Rikki.
http://i31.servimg.com/u/f31/11/31/23/73/th/scan110.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2585&u=11312373)
On September 24, CSI: New York will start out season five with "Veritas". This season, executive producer Pam Veasey said, will go against the usual trend for crime shows by showing more personal moments. "[W]e decided we would bring the audience into moments when [the characters] go home," she explained. "We're introducing relationships like brothers and sisters." Detective Don Flack Jr's (Eddie Cahill) little sister Samantha (Kathleen Munroe) is one new addition that will be shaking things up.
Veasey said she wants CSI: NY to be "very hip, very youthful, very contemporary." One way for the show to accomplish this is to sprinkle in guest appearances. Music group Maroon 5 will perform in episode two, and rapper Nelly will play a confidential informant in episode three.
episode 508 is called My Name is Mac Taylor.
So far, it looks like someone tried to kill Mac simply because of his name. It turns out there is another Mac Taylor in NY, a MacKinnley Taylor, whom someone has been hired to kill. Mac has been mistaken for him. That's pretty much all I have so far.
aman da aman bölüm ismi olarak hiç umulmadık bi isim seçmişler mac taylor zaten butun sezon boyunca kendisi odaklı hiç bi bölüm olmadığı için bunu uygun gördüler sevinsin gariban maksatlı hiç gösterilmiyo ya kendisi:img-beee::hıh:mad72:troest:icon_evil
ek: he bide sanırım 508 100. bölüm büyük ihtimalle gece gece yine sinirlerimi hoplattılar yuh diyorum başka bişey demiyorum bence bunbdan sonra sadece stella ve mac konussun diğerleri de figuran olarak sadece saniyelik görünüp çıksınlar yani
Christina: All this "Rikki is coming back to CSI: NY" talk is very nerve-racking to Danny/Lindsay fans. Can you dig up any hopeful news for us? Or just make some up!
OK, I can tell you that a show insider told me, "Danny and Lindsay's relationship will continue stronger than ever with a little bump along the way." And I will let you all decode that phrasing for yourselves, especially in light of the Rikki pregnancy talk..
geçen sezonda bump bump diye diye küçük bişey beklerken buyuk bi şey çıktıydı hem de geçen sezon guya dl ilişkisi daha iyi olacaktı umarım bu sefer dedikleri bu bump olayı gerçekten küçük olur da biz de rahata huzura kavusuruk ve hem sonunda dl ilşkisi daha güçlü olur insllh
episode 508 is called My Name is Mac Taylor.
So far, it looks like someone tried to kill Mac simply because of his name. It turns out there is another Mac Taylor in NY, a MacKinnley Taylor, whom someone has been hired to kill. Mac has been mistaken for him. That's pretty much all I have so far.
aman da aman bölüm ismi olarak hiç umulmadık bi isim seçmişler mac taylor zaten butun sezon boyunca kendisi odaklı hiç bi bölüm olmadığı için bunu uygun gördüler sevinsin gariban maksatlı hiç gösterilmiyo ya kendisi:img-beee::hıh:mad72:troest:icon_evil
ek: he bide sanırım 508 100. bölüm büyük ihtimalle gece gece yine sinirlerimi hoplattılar yuh diyorum başka bişey demiyorum bence bunbdan sonra sadece stella ve mac konussun diğerleri de figuran olarak sadece saniyelik görünüp çıksınlar yani
bak ya ayyy ısmıne bak :img-hystealıstık artık kızım ny senerıstlerıne ne oldu bılmıyorum ama ıyı bısı olmadı kesın retıngler gelınce gorcem ben bunları ny da arka sıralarda kalmaya devam eder:img-pilot
rıkkı olayısa spoılere guvenmıyorum artık beklıyıp gorelım :kahve
episode 508 is called My Name is Mac Taylor
One episode case, by the looks of it. Someone is killing off people named "Mac Taylor". So far, at least two Mac Taylor's have been killed, and there are a lot more in within 50 miles of NY. This episode features 4 others then the Mac we know. From the looks of it, the Mac Taylor the killer is looking for has done something to the killer, who is now seeking revenge. The only Mac's affected are the ones who own vehicles. Is it the Mac Taylor that was in a hit and run? Was it the one who dented a vehicle and didn't leave the insurance info? So on and so forth, the clues have lead to the fact that something happened with a Mac Taylor with a vehicle. Which is the real Mac Taylor that the killer is looking for? What did MT do to bring about such revenge? And how will our Mac stop him before it's too late?
There is a nice little scene at the end with Adam and Stella, which involves going for pizza. And the little tidbit that Adam lives in Brooklyn.
vee
TV Guide did say: "Danny's old flame Rikki returns with a big secret that could rupture his romance with Lindsay
episode 508 is called My Name is Mac Taylor
One episode case, by the looks of it. Someone is killing off people named "Mac Taylor". So far, at least two Mac Taylor's have been killed, and there are a lot more in within 50 miles of NY. This episode features 4 others then the Mac we know. From the looks of it, the Mac Taylor the killer is looking for has done something to the killer, who is now seeking revenge. The only Mac's affected are the ones who own vehicles. Is it the Mac Taylor that was in a hit and run? Was it the one who dented a vehicle and didn't leave the insurance info? So on and so forth, the clues have lead to the fact that something happened with a Mac Taylor with a vehicle. Which is the real Mac Taylor that the killer is looking for? What did MT do to bring about such revenge? And how will our Mac stop him before it's too late?
There is a nice little scene at the end with Adam and Stella, which involves going for pizza. And the little tidbit that Adam lives in Brooklyn.
vee
TV Guide did say: "Danny's old flame Rikki returns with a big secret that could rupture his romance with Lindsay
100 bolumu bıze zehır etmek zorundamıdılar acep :img-cray:paso mac vardı bıde extradan rıkkı bu kadar olur oruclu oruclu sınırlerımı oynattılar:img-tomat
yok sakın yanlış anlasılmasın 8. bölümde değil rikki ne zaman geleceği belli değil ben o haberi başka yerden aldım onu da ekleyem dedim aman allah korusun mac i çekcez zaten bi de rikki karısını hiç kaldıramam:img-tomat:icon_sorr
yok sakın yanlış anlasılmasın 8. bölümde değil rikki ne zaman geleceği belli değil ben o haberi başka yerden aldım onu da ekleyem dedim aman allah korusun mac i çekcez zaten bi de rikki karısını hiç kaldıramam:img-tomat:icon_sorr
yaa:img-hyste altında haberı gorunce dedım pes bı bolumde bu kadar sey:img-tomatnese sonucta gelcek ama:img-cray::icon_sorrnolur sole adam gıbı konular yazsalarda ozel hayatın bıraz dısına cıksalar :img-pilotbrezılya dızılerını gectıler:img-tomat
yaa:img-hyste altında haberı gorunce dedım pes bı bolumde bu kadar sey:img-tomatnese sonucta gelcek ama:img-cray::icon_sorrnolur sole adam gıbı konular yazsalarda ozel hayatın bıraz dısına cıksalar :img-pilotbrezılya dızılerını gectıler:img-tomat
artık çok geç cnm be bizim yazarlar kafayı yedi özel hayata gire gire hey msllh dizinin cılkını çıkardılar sağolsunlar:icon_sorr
ben koyarken düşünmedim içiçe anlasılabileceğini :img-hystepardon
ay bu arada sen böyle anladın ya bide bu kadını ciddi ciddi u bölümde getirirlermiş:img-hyste(aman tahtaya vurayım:icon_sorr)
artık çok geç cnm be bizim yazarlar kafayı yedi özel hayata gire gire hey msllh dizinin cılkını çıkardılar sağolsunlar:icon_sorr
ben koyarken düşünmedim içiçe anlasılabileceğini :img-hystepardon
ay bu arada sen böyle anladın ya bide bu kadını ciddi ciddi u bölümde getirirlermiş:img-hyste(aman tahtaya vurayım:icon_sorr)
aslında ben duymustum 8 de gelcek dıye bırazda oyuzden bole anladım:img-hystebak farkındasan fazla yorum yapmıyorum rıkkı olayıla ılgılı yoksa ne seneryolar dusunuyom:img-cray:ya rıkkının sırrı ne olurkı olcak tek bısı var lınds olan bagını koparcak:img-tomat
aslında ben duymustum 8 de gelcek dıye bırazda oyuzden bole anladım:img-hystebak farkındasan fazla yorum yapmıyorum rıkkı olayıla ılgılı yoksa ne seneryolar dusunuyom:img-cray:ya rıkkının sırrı ne olurkı olcak tek bısı var lınds olan bagını koparcak:img-tomat
aynı şekilde o kadının sırıı ancak senin de tahmin etttiğin gibi hamilelikten başka bişey olmaz gibime geliyo:icon_sorr
farkındayım cnm aman sen senaryo hatta yorum falan yapma yaparsan da bizim lehimize bişeyler yap yoksa biliyok sonunu bu yorumların:img-hyste
aynı şekilde o kadının sırıı ancak senin de tahmin etttiğin gibi hamilelikten başka bişey olmaz gibime geliyo:icon_sorr
farkındayım cnm aman sen senaryo hatta yorum falan yapma yaparsan da bizim lehimize bişeyler yap yoksa biliyok sonunu bu yorumların:img-hyste
yapcam yaptırmıyolar:img-hysteya obur spoılerde dıyo ilişkileri yoldaki küçük bir patlak da olsa daha güçlü olarak devam edecek dıyo sonrada hamılelık olayını sız cozun dıyo :icon_sorrbundada buyuk sırla gelcek dıyo :img-pilotıkısıde kafakarıstırıcı bı ıyı olcak dıyo ama hamılese bole bısı mumkun deyıl :img-cray:kı ole bellı artık
yapcam yaptırmıyolar:img-hysteya obur spoılerde dıyo ilişkileri yoldaki küçük bir patlak da olsa daha güçlü olarak devam edecek dıyo sonrada hamılelık olayını sız cozun dıyo :icon_sorrbundada buyuk sırla gelcek dıyo :img-pilotıkısıde kafakarıstırıcı bı ıyı olcak dıyo ama hamılese bole bısı mumkun deyıl :img-cray:kı ole bellı artık
hamilelikse eğer sır(buyuk ihtimalle zaten öyle)aralarının bzoulacağı belli de senin dedediin gibi daha güçlü olacak kısmı arlarında nasıl bi olaylar dizisi gelişecek ki bunların ilşkisi daha güçlü olucak:icon_whis
bence senaristler rikkiyide ortdan kaldırsınlar herkes kurtulsun hem olaylar çözümlenmiş olur :img-hyste
hamilelikse eğer sır(buyuk ihtimalle zaten öyle)aralarının bzoulacağı belli de senin dedediin gibi daha güçlü olacak kısmı arlarında nasıl bi olaylar dizisi gelişecek ki bunların ilşkisi daha güçlü olucak:icon_whis
bence senaristler rikkiyide ortdan kaldırsınlar herkes kurtulsun hem olaylar çözümlenmiş olur :img-hyste
2 de guclu spoıler kaynagı ıkısıde bırbırıle celıskılı gercı obur kude hamılelık konusunda bısı dememıs ama olumludu bu tv guıde dekı se tamamıle olumsuz kı burdakı da doru gıbı geldı:kahve
2 de guclu spoıler kaynagı ıkısıde bırbırıle celıskılı gercı obur kude hamılelık konusunda bısı dememıs ama olumludu bu tv guıde dekı se tamamıle olumsuz kı burdakı da doru gıbı geldı:kahve
zaten dl hakkında söylemedikleri birşey kalmadı sağolsunlar:img-hysteortalığı iyic eçorbaya çevirdiler:img-hyste:icon_sorr
bu başlangıç için doğru gözüküyo ama butun sezonu düşününce yani olabilecekleri de düşününce diğeri de ilerleyen zamanda doğru olması muhtemel gibime geliyo (en azından belki de ben öyle düşünmek isitiyorum:icon_whis:kahve)bakalım zaten surda ne kadar kaldı başlasın görelim bakalım csı ny pembe dizisinin nasıl şekillendiğini
http://i31.servimg.com/u/f31/11/31/23/73/th/csi_ny10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2614&u=11312373)
csı ny 2. bölüm page turner
MAC AND THE TEAM FRANTICALLY SEARCH FOR THE CAUSE OF SEVERAL DEATHS BY RADIATION POISONING, ON "CSI: NY," WEDNESDAY, OCT. 1 Grammy Award-Winning and Multi-Platinum Recording Artist "Maroon 5" Guests
"Page Turner" - An urgent search for the cause of a series of deaths by radiation poisoning may ultimately lead to a very deadly volume in the New York City Library, on CSI: NY Wednesday, Oct. 1 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network.
SERIES REGULARS:
Det. Mac Taylor........................ .... Gary Sinise
Det. Stella Bonasera......... Melina Kanakaredes
Danny Messer................... Carmine Giovinazzo
Dr. Sheldon Hawkes....................... Hill Harper
Det. Don Flack............................. Eddie Cahill
Lindsay Monroe......................... Anna Belknap
Adam Ross.................................... AJ Buckley
Dr. Sid Hammerback...................... Robert Joy
GUEST CAST:
Maroon 5.................................... Adam Levine
Maroon 5................................ James Valentine
Maroon 5.............................. Jesse Carmichael
Maroon 5.................................. Mathew Flynn
Maroon 5.............................. Michael Madden
Ka Blam................................... Jonathon Trent
Joel Paulson................................ Edward Kerr
Lhamo Vadhana................ Ramon De Ocampo
Lawrence Wagner......................... Tyler Poelle
Man In Movie.............................. Matt Zogaric
Woman In Movie........... Heidi Johanningmerier
Liza Carpenter........................... Helena Barrett
ÖlümüneAdliTıp 13-09-08, 23:21 :happy0064 Oleeeeeeeeeeyyyyyy MAROON 5 GELİYOOOOOOOOO
Çok ama çooookk sevindim. Kesinleştide madem bu haber!! Artık kesin olmayanlarına inanmıycam yaaaa!!!:img-cray::img-yes:
Mac Taylor'ı ve Stella'yı daha çok göstermeleri umrumda bile değil artık. Ne olursaolsun bu senaristler kendilerine çeki düzen vermiycekler, ne diye üzülüp kendimi harap ediyim?
Hem Mac ile Stella'yı daha az göstercek bile olsalar ortada daha çok gösterebilecekleri bir DANNY-LINDSAY ilişkisi mi kaldı? Onu da mafettiler. Sonuçta Rikki'nin gelişi hayra alamet değil.
Flack ile ilgili daha detaylı bilgi alcaz, bir de Lindsay'den hoşlanan biri daha çıkçak ortaya galiba bunlar güzel bir tek. ( kiiii bunlarında doğru olup olmadığı belli değil. ne bu yaa? vırt zırt spoiler değiştiriyolar.)
Onun dışında hiiiiiiç takmıyorum bundan sonra bu senaristleri.
Sid'i, Adam'ı, Sheldon'ı ve Flack'i gördüğüm kadar yanıma kar kalsın bakalım.
nemesis3443 14-09-08, 09:12 ÖlümüneAdliTıp süper bi karar vermişsin keşke bende yapabilsem ama kendimi kandırırım sadece :icon_whis
maroon 5 geliooo herhalde bu sezonun en güzel haberlerinden biri bu dieride lindsay için gelen dier adam(bundanda pek emin deiliz ya) kesin maroon5la bölümde mac veya stella ilgilenir ne zamn ünlü bi misafir gelse diziye bu ikisi genellikle stell ilgilenio yada lindsay ilgilenir grup üyelerinden biri dier adam olur hm ünlü yakışıklı danny çatlar artık:icon_whis(fazla iyimser bi düşünce oldu bu galiba)
:happy0064 Oleeeeeeeeeeyyyyyy MAROON 5 GELİYOOOOOOOOO
Çok ama çooookk sevindim. Kesinleştide madem bu haber!! Artık kesin olmayanlarına inanmıycam yaaaa!!!:img-cray::img-yes:
Mac Taylor'ı ve Stella'yı daha çok göstermeleri umrumda bile değil artık. Ne olursaolsun bu senaristler kendilerine çeki düzen vermiycekler, ne diye üzülüp kendimi harap ediyim?
Hem Mac ile Stella'yı daha az göstercek bile olsalar ortada daha çok gösterebilecekleri bir DANNY-LINDSAY ilişkisi mi kaldı? Onu da mafettiler. Sonuçta Rikki'nin gelişi hayra alamet değil.
Flack ile ilgili daha detaylı bilgi alcaz, bir de Lindsay'den hoşlanan biri daha çıkçak ortaya galiba bunlar güzel bir tek. ( kiiii bunlarında doğru olup olmadığı belli değil. ne bu yaa? vırt zırt spoiler değiştiriyolar.)
Onun dışında hiiiiiiç takmıyorum bundan sonra bu senaristleri.
Sid'i, Adam'ı, Sheldon'ı ve Flack'i gördüğüm kadar yanıma kar kalsın bakalım.
fotoları bıle cıktı:img-in_lo:img-icecr
mac ve stella dısında bı resım sonunda:img-icecr
http://img222.imageshack.us/img222/8885/csiny503001jh2.th.jpg (http://img222.imageshack.us/my.php?image=csiny503001jh2.jpg)
kaynak:modern day gallery
ÖlümüneAdliTıp 14-09-08, 12:37 Harikasın "nfl". Resimler için milyonlarca kere teşekkür ederim.:love05:
Bayaa gösterişli bir bölüm olacağa benziyor.
From Ausiello:
Before you accuse me of shamelessly baiting you with another outrageously misleading headline, I just have one thing to say: Guilty!
Come to think of it, I'm only half guilty. The fact is, Bruce and Demi's actress-offspring will be playing a character by the name of Mac Taylor in CSI: NY's 100th episode, but Gary Sinise's tormented detective isn't undergoing a radical sex change. Rather, the landmark episode, airing Nov. 19, finds Sinise's team investigating a serial killer who's targeting people with the name Mac Taylor; Willis will be playing one of those unlucky Macs.
The 100th eppy will also mark the arrival of a new detective, played by Julia Ormond (Legends of the Fall, Sabrina), and the return of Nelly as a confidential informant to Mac and Co.
Of course, if I know you CSI: NY fans, you're probably just reading this item in the hopes that I'll offer up some scoop concerning your favorite partners in crime and sex, Danny and Lindsay. And lo and behold, I've got a little something for you: Sources confirm to me exclusively that the 100th episode does not include any major D-L developments.
On the bright side, no major developments is better than one really bad one, right?
sonunda danny mın promo resmını koymuslar durusa bakın:img-blush:img-icecr
http://img374.imageshack.us/img374/3240/97181d0585bjj2.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=97181d0585bjj2.jpg) http://img374.imageshack.us/img374/9875/97181d0473bwn5.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=97181d0473bwn5.jpg) http://img231.imageshack.us/img231/7259/97181d1387bpt2.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=97181d1387bpt2.jpg) [http://img231.imageshack.us/img231/7514/97181d1665bpx1.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=97181d1665bpx1.jpg)
kaynak:spoiler tv
Question: With all the negative spoilers out there, why should Danny-Lindsay fans even bother watching season 5 of CSI: NY? -- Amy
Ausiello: Two words: Scott Wolf. Sources confirm that the former Party of Fiver is the latest VIP to sign up for the show's 100th episode.
vee
9. bölüm için
cSI: NY - Episode 5.09 - The Box - Casting Call
[TAMMY BARKER]
Female, Early 30s. Think young Bridget Fonda girl next door type. Wife of Steve...Guest Star
[STEVE BARKER]
Male, Early 30s. Handsome. Husband of Tammy...Guest Star
[JIM WARREN]
Male, Mid 40s. Father of Nicole. Lives in a small town in Albany, New York...Guest Star
[ANDREA WARREN]
Female, Mid 40s. Mother of Nicole. Lives in a small town in Albany, New York...Guest Star
[BILLY MARKS]
Male, Mid 20s-Early 30s. Open Ethnicity. Great character faces. A sort of scrawny gladiator wanna be...Guest Star
[DR. LORI WINSTON]
Female, Early 30s. Pretty. A doctor at the Healthy Horizons Medical Clinic...Possible 1-Day Guest Star
[MIKE HESS]
Male, Mid 20s-Early 30s. Open Ethnicity. Great character faces. A sort of scrawny gladiator wanna be...Co-Star
[WRECKING YARD WORKER]
Male, 30 years old. Open Ethnicity. Co-Star (1 line)
[NICOLE WARREN]
Female, 19 years old. Pretty. Nicole is 6 months pregnant. (Does not need to be pregnant in real life)...Large Co-Star
Episode 509 is called "The Box".
One case episode, focusing on the case of a murdered girl, found in a demolition yard. Her body is found in a car that had been reported stolen. She is identified as a Nicole Warren, a girl who'd come to NY from a small town. It turns out she'd been pregnant and expecting a child, and her parents had kicked her out. However, by the looks of it, she'd been killed and the baby removed from her. The trail leads to various suspects, among them the owners of the car that had been reported missing( who are new parents themselves), the doctor who'd been treating her(but denying that she was), a car thief that may have killed her to get the car. It all boils down to many lies and deceptions that lead to the death of this girl. Now, the question is, will the baby that's been stolen from her dead body be found? Her parents figured if she was old enough to get pregnant, she was old enough to look after herself, but now regret their decision in light of the fact that their daughter has been murdered.
ve bu bölümle ilgili can alıcı nokta
There is a strong possibility that Lindsay is pregnant, it has been revealed she was visiting the same doctor as the pregnant girl, knew the victim. And I can not tell who's ultrasound picture that Danny is holding,, the vic's or one that Lindsay gave him It is not stated clearly. However, I will state that Danny is quite agitated over something, but not sure exactly what about.
anam anam diyem biz rikki beklerken lindsay hamile olması insllh öyledir en azından diğer karıdan iyidir anam şoktayım eğer doğruysa (tabii bakalım lindsay o doktorda ne yapıyodu onu bilsek bide danny nın elindeki ultrson fotosu acaba kimin ay ay ay)şoktayım anam:happy0064:happy0064:happy0064(tabii bu senaristlere belli olmaz sağ gösteriirken sol vururlar lindsay hamile de olmayabilir)
bide 100. bölüm fotolarına bakıldıysa anna ya dikkatli bakınca karnının buyukluğu göze çarpıyo(başka bi formda acaba kıyafetten mi yoksa cidden hamile mi olduğu hakkında önerilerde bulunuldu)ama ne bileyim icimden hamileymiş gibi geliyor bakalım eğer hamileyse ne zaman söyleyecekler
Episode 509 is called "The Box".
One case episode, focusing on the case of a murdered girl, found in a demolition yard. Her body is found in a car that had been reported stolen. She is identified as a Nicole Warren, a girl who'd come to NY from a small town. It turns out she'd been pregnant and expecting a child, and her parents had kicked her out. However, by the looks of it, she'd been killed and the baby removed from her. The trail leads to various suspects, among them the owners of the car that had been reported missing( who are new parents themselves), the doctor who'd been treating her(but denying that she was), a car thief that may have killed her to get the car. It all boils down to many lies and deceptions that lead to the death of this girl. Now, the question is, will the baby that's been stolen from her dead body be found? Her parents figured if she was old enough to get pregnant, she was old enough to look after herself, but now regret their decision in light of the fact that their daughter has been murdered.
ve bu bölümle ilgili can alıcı nokta
There is a strong possibility that Lindsay is pregnant, it has been revealed she was visiting the same doctor as the pregnant girl, knew the victim. And I can not tell who's ultrasound picture that Danny is holding,, the vic's or one that Lindsay gave him It is not stated clearly. However, I will state that Danny is quite agitated over something, but not sure exactly what about.
anam anam diyem biz rikki beklerken lindsay hamile olması insllh öyledir en azından diğer karıdan iyidir anam şoktayım eğer doğruysa (tabii bakalım lindsay o doktorda ne yapıyodu onu bilsek bide danny nın elindeki ultrson fotosu acaba kimin ay ay ay)şoktayım anam:happy0064:happy0064:happy0064(tabii bu senaristlere belli olmaz sağ gösteriirken sol vururlar lindsay hamile de olmayabilir)
bide 100. bölüm fotolarına bakıldıysa anna ya dikkatli bakınca karnının buyukluğu göze çarpıyo(başka bi formda acaba kıyafetten mi yoksa cidden hamile mi olduğu hakkında önerilerde bulunuldu)ama ne bileyim icimden hamileymiş gibi geliyor bakalım eğer hamileyse ne zaman söyleyecekler
dızıye bak ya kım hamıle bellı deyıl:img-hystedanny her sonucta baba yapcaklar yanı:img-hyste
de bunlar hangı arada barıstı rıkkı cadısı ne oldu :kahvebıde sole bısı var 2 sı de hamıle kalmasın:img-tomat
aklıma da kotu bı seneryo gelıyo yada rıkkı nın ultrasonu danny nın elındekı:icon_whis
dızıye bak ya kım hamıle bellı deyıl:img-hystedanny her sonucta baba yapcaklar yanı:img-hyste
de bunlar hangı arada barıstı rıkkı cadısı ne oldu :kahvebıde sole bısı var 2 sı de hamıle kalmasın:img-tomat
aklıma da kotu bı seneryo gelıyo yada rıkkı nın ultrasonu danny nın elındekı:icon_whis
tabii o seçenekler de var şimdilik hiç bişey belli değil bakalım da dediğin gibi danny kesin baba oluyo:img-hyste:img-hyste
ama su var ki eğer anna hamileyse böyle bi yola başvurmuş olabilirler(tabii eğer hamileyse ) ki bu sezonda anna yı biyerlere gönderebileceklerini sannetmiyorum o hammileyken lindsay i de aradan çıkartıverirler gibime geliy bakalım bikaç ay geçsin görecez
bu arada başka bi formda da dannyn nin lindsay i bi klinikten çıkarken gördüğü spoilerı verilmiş sanki gözümüze gözümüze sokuyolarmıs gibi
of iyice herşey çorbaya döndü kafam allak bullak oldu her yeni çıkan spoiler veya bilgi eski verilenleri çürütüyo
tabii o seçenekler de var şimdilik hiç bişey belli değil bakalım da dediğin gibi danny kesin baba oluyo:img-hyste:img-hyste
ama su var ki eğer anna hamileyse böyle bi yola başvurmuş olabilirler(tabii eğer hamileyse ) ki bu sezonda anna yı biyerlere gönderebileceklerini sannetmiyorum o hammileyken lindsay i de aradan çıkartıverirler gibime geliy bakalım bikaç ay geçsin görecez
bu arada başka bi formda da dannyn nin lindsay i bi klinikten çıkarken gördüğü spoilerı verilmiş sanki gözümüze gözümüze sokuyolarmıs gibi
of iyice herşey çorbaya döndü kafam allak bullak oldu her yeni çıkan spoiler veya bilgi eski verilenleri çürütüyo
evet ~ Danny sees Lindsay leaving a clinic - she rushes off to avoid him. bu hatta
ama lınds yenı adam dan hamıle kalma olana da var danny haberı yok burdakı yazılana gore bellı kı lınds le danny barıstı dıyelım barısmıs olsa lınds danny solerdı. ıcımden bı ses bı wat vakası da olcanı soluyo sam olayı gıbı umarım olmaz:icon_sorr
evet ~ Danny sees Lindsay leaving a clinic - she rushes off to avoid him. bu hatta
ama lınds yenı adam dan hamıle kalma olana da var danny haberı yok burdakı yazılana gore bellı kı lınds le danny barıstı dıyelım barısmıs olsa lınds danny solerdı. ıcımden bı ses bı wat vakası da olcanı soluyo sam olayı gıbı umarım olmaz:icon_sorr
anam deme öyle şeyler aklının ucundan bile geçirme aman aman csı ny bunu hayatta kaldıramaz yani
başka adam da desek de(yeni deniliyodu ama önce ban akalırsa adamı tanıtırlar gibime geliyor ) sanki bana dl barıstı sonra lindsay rikki yi öğrendi mesela sonracıma hamile olduğunu öğrendi vs vs hem danny nin seyahat olayı da var aman
anam deme öyle şeyler aklının ucundan bile geçirme aman aman csı ny bunu hayatta kaldıramaz yani
başka adam da desek de(yeni deniliyodu ama önce ban akalırsa adamı tanıtırlar gibime geliyor ) sanki bana dl barıstı sonra lindsay rikki yi öğrendi mesela sonracıma hamile olduğunu öğrendi vs vs hem danny nin seyahat olayı da var aman
actım bıkere:img-hystesımdı dedın gıbı oldu dıyelım lınds rıkkı olayını ogrenırse o bebegı dogurmaz kı belkı bı ıhtımal hamıle oldunu ogrendı sonra rıkkı olayını ogrendı be danny bısı dememe kararı aldı kı yuksek ıhtımal
dıyer bı secenek rıkkı hamıle ultrasonda onun dedım gıbı
nemesis3443 19-09-08, 01:20 nolmuş buraya ya? bnm kafamda karıştı biz DL bitti derken hamilelik çıktı aslında çok sevindim ama benim aklımda rikkide kalıo belki ultrason rikkinn belkide dannye kanıt olarak gösterio ''al senn çocuğn'' die(allam bole bişe olmasın ya:img-cray:) offf gece gece aklıma takıldı:kahve
nfl danny seyahat olayı ne ilk defa senden duydum???
umarım rikki gelmez bebekte lindsy danny olsun :icon_whis(mübarek ay belki kabul olur:img-hyste)
nolmuş buraya ya? bnm kafamda karıştı biz DL bitti derken hamilelik çıktı aslında çok sevindim ama benim aklımda rikkide kalıo belki ultrason rikkinn belkide dannye kanıt olarak gösterio ''al senn çocuğn'' die(allam bole bişe olmasın ya:img-cray:) offf gece gece aklıma takıldı:kahve
nfl danny seyahat olayı ne ilk defa senden duydum???
umarım rikki gelmez bebekte lindsy danny olsun :icon_whis(mübarek ay belki kabul olur:img-hyste)
ızın alıyomus mac den bıyerlere gıdıyo ama rıkkı le alakası var kesınde senerıstler her seyı corba yaptılar :img-pilot spoılere de guvenmemek lazım ne olcak gorelım :img-tomat
ÖlümüneAdliTıp 19-09-08, 11:45 ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!!
Anam anam anam!!! Demek Lindsay hamile yeni sezondAAAAAA!! Aman allahım bu senaristlerin sağı solu gerçekten belli olmuyor. Ama ben hemen sevinmek istemiyorum. Bakarsınız bebek Danny'den değil de Lindsay'nin yeni takıldığı çocuktandır. Rikki'nin de diziye hamile gelme imkanı var hala malesef. Ben umut bağlamıycam bu senaristlere.
Merak uyandırsınlar diye mi yaptılar acaba? Yeni sezona ne kaldı şunun şurasında......
nemesis3443 19-09-08, 12:17 belki dannynn gidişi ile yeni adam gelir geçiçi eleman gibi o sırada lindsy ile aralarında bi yakınlaşma olur ama fazla ileri gidilmez gibime gelio o kadar da abartmazlar herhalde daha çok DL derken bunlar işn b.. çıkardılar keşke az gösterip adam gibi ilişkleri olsaydı:img-in_lo
yeni adam Scott Wolf adlı oyuncunun biri galiba emin deilim :good:
belki dannynn gidişi ile yeni adam gelir geçiçi eleman gibi o sırada lindsy ile aralarında bi yakınlaşma olur ama fazla ileri gidilmez gibime gelio o kadar da abartmazlar herhalde daha çok DL derken bunlar işn b.. çıkardılar keşke az gösterip adam gibi ilişkleri olsaydı:img-in_lo
yeni adam Scott Wolf adlı oyuncunun biri galiba emin deilim :good:
tıpsızın tekı ya o deyıldır(yanı ıns:icon_whis) heralde danny nın tırnagı olamaz o adam:img-hystekısknaması ıcın sebep bıle olmaz:hıh
asıl bu adamın ne zaman cıkca onemlı eyer 8 bolum ıcınde cıkarsa bılelım baba o valla ny senerıstlerınden her seyı beklıyorum ben artık sasırmıcam yanı:img-tomat
Selam arkadaşlar.CSI'nin cnbce de yeni sezonu nezaman başlayacak.Ben geç izlemeye başladım.şimdilik e2 den tekrarlarını izliyorum.Enson bankayı soymaya kalkışan adam Mac'ı kaçırıyordu.yani sezon orada bitti ve yeni sezon kaqdığı yerden başlayacak sanırım. Yanlış bilmiyorumdur umarım
Selam arkadaşlar.CSI'nin cnbce de yeni sezonu nezaman başlayacak.Ben geç izlemeye başladım.şimdilik e2 den tekrarlarını izliyorum.Enson bankayı soymaya kalkışan adam Mac'ı kaçırıyordu.yani sezon orada bitti ve yeni sezon kaqdığı yerden başlayacak sanırım. Yanlış bilmiyorumdur umarım
hos geldın:img-wink:cnbce de tahmınımce ocak ortası gıbı baslar yenı sezon :img-pilotevet kaldı yerden devam etcek abd de haftaya baslıcak ama:kahve
5. sezon 4. bölüm promo resimleri
http://i11.servimg.com/u/f11/11/31/23/73/th/97203_10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2623&u=11312373) http://i11.servimg.com/u/f11/11/31/23/73/th/97203_11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2624&u=11312373)
http://i11.servimg.com/u/f11/11/31/23/73/th/97203_12.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2625&u=11312373) http://i11.servimg.com/u/f11/11/31/23/73/th/97203_13.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2626&u=11312373)
http://i11.servimg.com/u/f11/11/31/23/73/th/97203_14.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2627&u=11312373)(ay sonun da anna nın fotosunu gördüm şimdiye kadar az da olsa hiç bi şekilde gözükmüyodu özellikle bu bölümü de iple çekerek bekliyorum lindsay flac arasındaki şaka olayını gerçekten merak ediyorum:img-hyste artı bide bölümde plastik bebekler var görüldüğü gibi artık nasıl adlandırılıyorlarsa gayet komik olcak belli:img-hyste)
bide ayın 24 çarşamba akşamı abd de başlıyo yeni sezon bakalım yarın sabah ğrenicez nasıl bi başkancık yaptıklarını(perşembe sabahı)
edit:
ausello amca dan incden yineden
Question: Anything else you can tell us about the 100th episode of CSI: NY? -- Carmen
Ausiello: Forget the 100th. The episode that will have everyone talking is the 101st. Why? Because, as a very reliable insider revealed to me over the weekend, it's "one of the best episodes and it has to do [primarily] with Danny and Lindsay and their love. And it's intense
son edit:(insllh)
şimcik yukardaki danny ile lindsay haberine baktığımda ausello amcamdan gelse direkt derim yani yalan olabilir ama bu haber birebir aj. abimin ağzından çıktı emmy de onunla roportaj yaparken danny ve lindsay soruluyo ve bu cevabı veriyo ben gerçekten bu bölümü yani 9. bölümü iple çekiyorum aj abim dedi peter lenkov yazmış muhteşem falan diyo bide hadi hayırlısı bu sefer cidden iyi bişeyler bekliyorum:happy0064:happy0064:good:
he bide biraz tersten olucak ama yazıda şundan bahsediliyo
soruluyo işte csı ny un 100. bölümüyle alakalı bişey var mı başka diye cevap ise 100. bölümü unutun herkesin konustuğu bölüm 101. bölüm olacak diye(yani 5. sezon 9. bölüm olucak) neden mi çünkü güvenilir kaynak(tabii bu bizim a.j. oluyo)söylemiş auselloo amcama bunu ve demiş ki en iyi bölümlerden biri olucakmış ve öncelikle danny lindsay ve aşklarıyla ilgiliymiş ve bu baya kuvvetli bi biçimde içerecekmiş(videodan a.j. abim de buna benzer bişeyler diyodu hatta awosome falan da çıktı yani ağzından )
ayy carmıne her zamankı gıbı cok tatlı gıyınmıs(danny olarak tabı):img-in_lo
bu aksam sezonu acıyoruz:happy0064sevınsemmı uzulsem mı bılmıyorum ama:bilmim ıc acıcı spoıler gelmedı kı hıc bakalım yarın her sey cıkcak:kahve
aj nın roportajında öenmli nokta
There is something coming up that is so ... I just read this script yesterday, I was talking to Carmine on the phone and he is like "can you believe this". It's insane, it's actually great... director talk...this is one of the best episodes and it has to do with those two characters and their love. It's intense. It's actually one of the best episodes I've read, Peter Lenkov wrote it and it's awesome.
daha dün okuduğundan bahsediyo bu senaryoyu (yani dl nin olduğu 9. bölümü buyuk ihtimalle bu iki karakterle alakalı yazılan bölüm)carmine le telefonda konusuyolarmış ve carmine demiş buna inanabiliyomusun bu delice bu gerçekten harika (aj nın konusmasından heyecanından dl hakkında gerçekten iyi bişeylerle karsılacağımız kanısına vardım)
ve
bu 9. bölüm en iyi bölümlerden biri olucak demiş ve ayrıca bu da bu iki karakter ve arasındaki aşkla ilgili olmalı
bugüne kadar okuduğum en iyi bölüm demiş peter lenkov yazmış ve harika muhteşem olduğundan bahsediyo:happy0064:happy0064
(hadi insllh:happy0064:happy0064:img-meeti:img-punk:)
aj nın roportajında öenmli nokta
There is something coming up that is so ... I just read this script yesterday, I was talking to Carmine on the phone and he is like "can you believe this". It's insane, it's actually great... director talk...this is one of the best episodes and it has to do with those two characters and their love. It's intense. It's actually one of the best episodes I've read, Peter Lenkov wrote it and it's awesome.
daha dün okuduğundan bahsediyo bu senaryoyu (yani dl nin olduğu 9. bölümü buyuk ihtimalle bu iki karakterle alakalı yazılan bölüm)carmine le telefonda konusuyolarmış ve carmine demiş buna inanabiliyomusun bu delice bu gerçekten harika (aj nın konusmasından heyecanından dl hakkında gerçekten iyi bişeylerle karsılacağımız kanısına vardım)
ve
bu 9. bölüm en iyi bölümlerden biri olucak demiş ve ayrıca bu da bu iki karakter ve arasındaki aşkla ilgili olmalı
bugüne kadar okuduğum en iyi bölüm demiş peter lenkov yazmış ve harika muhteşem olduğundan bahsediyo:happy0064:happy0064
(hadi insllh:happy0064:happy0064:img-meeti:img-punk:)
ayy deyıstırmeseler barı:img-hystesanırım bu hamılelık olayıla ılgılı bence hatta kesın gıbı sonun da bıtane ıyı bı haber geldı :happy0064 9 bolum de ta anca ocaga denk gelır aralarla :icon_sorr
ya yanlız 9 demıyo nerden duydun:icon_whis
ayy deyıstırmeseler barı:img-hystesanırım bu hamılelık olayıla ılgılı bence hatta kesın gıbı sonun da bıtane ıyı bı haber geldı :happy0064 9 bolum de ta anca ocaga denk gelır aralarla :icon_sorr
ya yanlız 9 demıyo nerden duydun:icon_whis
bu aj nın sadece belli bi konuşması dl ile alakalı olanı yani
aj roportajda mac den 100. bölümden de bahsediyo ausello danny ve lindsay ı sorunca aj abim bunları diyor en sonunda ausello amcam soruyo one and a hundred da diye mi yani 101. bölümde mi diye o da evet diyo yani buda 5. sezon 9. bölüme karsılık geliyo bunu zaten ausello nın daha önce koyduğum spoilerında açıkca belli ediyo 10o. bölümü unutun 101. bölümü herkes konusacak şeklinde ve sonra aj nın dediklerini tekrarlıyor
november yani kasım diye biliyorum yayınlanma tarihini bu 9. bölümün zaten csı ny yaparsa arayı 10. bölümden sonra yapar
bu aj nın sadece belli bi konuşması dl ile alakalı olanı yani
aj roportajda mac den 100. bölümden de bahsediyo ausello danny ve lindsay ı sorunca aj abim bunları diyor en sonunda ausello amcam soruyo one and a hundred da diye mi yani 101. bölümde mi diye o da evet diyo yani buda 5. sezon 9. bölüme karsılık geliyo bunu zaten ausello nın daha önce koyduğum spoilerında açıkca belli ediyo 10o. bölümü unutun 101. bölümü herkes konusacak şeklinde ve sonra aj nın dediklerini tekrarlıyor
november yani kasım diye biliyorum yayınlanma tarihini bu 9. bölümün zaten csı ny yaparsa arayı 10. bölümden sonra yapar
hımm tmm ıns vermezler valla ara yoksa bekle ama ben yınede fazla umutlanmak ıstemıyorum deyısıklık olursa yıne hayalkırıklıgı bekleyelım ve gorelım bakalım bu aksam rambo mac napcak:img-hyste
nemesis3443 25-09-08, 00:59 ne güzel haberler bunlar ya ve DL ile alakalı olcağı kesin umarım deiştirmezler bende tekrar hayalkırıklığına uğramak istemiorum çok meraklandım şimdi bu kadar şaşırdıklarına göre hamilelikten başka olaylarda olabilir mi acacba:bilmim
ne güzel haberler bunlar ya ve DL ile alakalı olcağı kesin umarım deiştirmezler bende tekrar hayalkırıklığına uğramak istemiorum çok meraklandım şimdi bu kadar şaşırdıklarına göre hamilelikten başka olaylarda olabilir mi acacba:bilmim
sen de biliyorsun ki geçen sezon bizi çok güzel ters köşe yaptılar
umarım senin de dediğin gibi hayal kırıklığına uğratmazlar en azından yazarlar güzel bişeyler yazmışlardır da(aj nın roportajından dolayıgerçekten iyi bişey bekliyorum) ve hatta değiştirmezler insllh herşey olabilir cnm da hamilelikten başka buyuk ihtimalle lindsay hamile eğer bölümde bundan başka önemli olaylar zinciri olusursa onu bilemicem aman istediğimiz gibi olsun sunların araları ne var ki çizittirversinler işte
bu arada su anda kanada da csı ny bitmek üzere ve baktığım bi sitede orada yasayan hatunun biri dakka olayları anlatıyor
önceden de bilindii mac üzerine kurulmuş ay sunu kaçıran adam bi öldüremedi beceriksiz:img-hyste:img-hyste
neyse lindsay sahneleri nerdeyse hiç yok var ama çok azmış
flack ın kız kardeşiyle tanıscaz bölümde bayağı flack ın kardeşi var okuduğum kadarıyla hadi hayırlııs diyorum onun hikayesini de merak ediyorum
bu arada Robert Joy ve AJ Buckley filmin basındaki tanıtmada varmış
neyse bakalım sabah indirip bakıcaz canım pek indirmek istemesem de(belli konuyu güzel bağlamıslardır diyerek ve flack ın kızkardeşi olayını öğrenmek için)mecburen indiricem insllh bol aksınlıdır da gözümüz gönlümüz açılır:img-hyste
sıtedekı elde olmayan nedenlerden sılınmıs :img-pilot yıne bolum yorumumu yapayım barı
mac basta sudan cıkmıs balık gıbı gorduk flack kız kardesı bende sevdım yanlız adam zavallım mac durumu acıklarken tır tır tıtrıyodu ole bı korkutmuskıkursun olayı hakeden sacmadı vurulmaması supermen dıyorum ıste kursun gecıtmez guzeldı ya fotolar gelcek bırazdan
bu arada mac pısıkolojıyı ıyı gormedım
dunku bolum ny su ana kadar kı en ıyı retıngını almıs mutıs yaa 9.8 yanı tahmınım ce 16 mılyon:happy0064
The "CSI: NY" season premiere posted a 9.8/16
gun 1.sı
kaynak:zap2it
ZeynepFlack 26-09-08, 12:10 sonunda yeni bölüm... sadece youtube'dan bi bölümünü izledim tabi Flack'li bölümleri, yavru Flack'i çok merak ediyodum sonunda gördüm oldukça tatlı bi kız ama bizim bildiğimiz Flack'ten biraz hatta baya farklı bi Flack... Don kardeşinin araştırdığı davayla ilgisi olduğunu öğrendiğinde epey kızdı şirinlik muskası sevdiğim insan Adam acayip düşünceli bi hareket yaparak davada adı geçen arabanın Sam'e ait olduğunu Mac'ten tırsa bile gidip önce Don'a söyledi üstelik bu ilk Flack-Adam sahnesiydi oldukça da güzeldi Mac'e bilgi verirken kendisinden önce Don'a haber verdiğini söyledi bu arada kekeliyodu korkudan Mac'te kızdı biraz, Sam'i Danny sorguladı, Don aynadan izledi...
:img-cray:
Sam "seni utandırdığım için özür dilerim"
Don "bu doğru değil, sadece keşke..."
Sam "biraz daha senin gibi olabilsem"
oldu nfl bende gece gece noluyoz dedim
dün yaptığım yorumu aynen kopyala yapıstır yapıyom
5. sezon 1. bölüm mac üzerine kurulu olsa bile bence iyi bi başlangıç yapmışlar beğendim bölümü
yalnız nedir bu senaristleri özgürlük anıtı takıntısı anlamadım son üç sezon başlangıçın a baktığımda (diğer ilk iki sezonun başlangıcını görmedğim için bilemicem)sürekli bi yerden mutlaka özgürlük anıtı çıkartıyorlar 3.sezonda özgürlük anıtından anahtarlık 4. sezonda zaten orda oldu cinayet 5. sezondada new jersey görünümü altında bide boşa gitmesin diye araya sıkıstırmışlar
neyse bölümü güzel bağlamışlar gayet dolu doluydu gördüğüm kadarıyla
adam sonunda parayı almak için bankaya geri döndü tabi bizimkiler olayı biraz geç de farketseler olayı çözdüler(hatta ucu ucuna stella az daha düşüp ölüyodu adamı yaklacam diye)
meğer banka soyma işi içinde içerden biri de varmış o gun hastayım diye izin almış ama biizm mac ı kaçıran deli ondan bilgi almak için konusturcam diye onu da yanlışlıkla öldürdü(kadını aslında öldürme istemedi de banyoda kadın arkadan elleri bağlıydı kadın kurtuldu iplerden ayağa kalktı tam hop kaydı demire saplandı)yalnız bölüm genelinde böyle garip olaylar var mesele mac ın vurulup da yaralanmaması buna bi örnek camdan geçerken kursun hızını kaybediyo mac in gömleğinden içeri giriyo ama yara almıyo(yalan öyle şey olurmuş mu canım zaten en çok takılan kafama bu nokta oldu)
mac yine bölümün sonuna doğru geçen sezon başlangıcında yaptığı herkese seri şekilde sorular sordu onlar da mubarek sınavdalar sanki tak tak cevap verdiler
bölüm sonunda da adamın karısını kullanarak ona yaklastılar sonunda yine bi şekil yaptılar adam tam silahı çıkarıyo tren istasyonundaki herkes ona silah doğrultuyo mac yine yaptı sovunu neyse
he bide flack ın kardeşi ni gördük ben pek sempatik buldum kendisini flack le konusmaları güzeldi umarım önümüzdeki bölümlerde daha fazla karsımıza çıkar(kendisi arabasını arkadasına vermiş bu arabayı de bizim mac i kaçıran adam kullanıyo ordan bir ilşkilendirme yapıyolar)
adam bu bölüm şirinliğin ötesindeydi yerim ben seni yerim samantha nınn yani flack ın kardesinin olaya karıstığını o öğrendi gidip flack e çıtlattı kimseye demeden belli süre geçtikten sonra da mac e anlattı mac de tabii buna baya kızdı olsun aman
lindsay e gelelim şimdide bölümde az olsa da beğendim kendiis yine şekerliği üzerinehatta o soyguncunun ayakkabısından (ayakkabı dediysem bu adam ayağını mac ın şu içinde olay yerine götürdükleri malzemler olan çantaya dayadı ordan toprak örneği aldı)bi toprak örneğinden bitki buldu bu bitki dokununca kapatıyo yapraklarını mac e yine denetmesi güzeldi konuşmaları da güzeldi
sid e gelince mac ın yanında bulunan cesedin incelenmesinde geçen sezon sonunda kullandığı üç boyutlu makinayı kullandı(bu arada basta mac su altındaki bi aracın içinden çıkıyo bu arabada da yanında bi ceset var) sonra ölü bulunan bankacı hatun(ki buda mac sudan çıktıktan sonra yola fırlıyo yardım isityo cep telını isityo o hatun bu hatun ayrıca he bide bu hatun bizim bankacı hatun hani hastlaık izni alan bide kendisi ayrıyeten banyoda kayıp ölen hatun son olarak da soyguncu bu kadının ölüsünü samanthanın arbasının bagajın akoyuyo arabayı bulduklarında cesedi de buluyorlar) he işte bu hatunu sid otopsi tepsininde mac gösteriyo mac e ayrı tarife stella ya ayrı tarife herhalde şaka bi yana çeşit yapmıslar güzel olmuş
Title for 5.10 The Triangle
10. bölüm adı da belli oldu triangle yani üçgen adı da bi alangirli yakında spoilerlardan neyle alakalı olduğunu öğrenirik
Apparently Danny is late for work, he calls Lindsay
bakalım devamı geldikçe koyacam
3 gen falan rıkkı donmesın bıde ben hala ıkısının de hamıle olabılecenı dusunuyorum:D onun baska ne sırrı olcak :bilmim bı bolum uk bı mutluluk yasatmaz umarım senerıstler angel la ılgılı haber yok ya flack le en son flortlesırken bıraktık danny baba yapcaz dıye dıyer karakterler unutuldu:img-hyste
510
The episode starts with a strange man, dressed in a diving suit. He is convinced there is a connection between NY City and the Bermuda Triangle. He is very out of touch with reality. Also, in the area he is in, electronic devices do not work very well(GPS units, Cell phones), and it appears Danny is in the area, having gotten on the wrong bus/subway train, and being far beyond where he was suppose to get off for work. He calls the lab, gets hold of Lindsay and seems happy to have contacted her, and not anyone else, because it appears he's late for work.
That's the sum total of what we have so far. No vic, no case, nothing. So that's about it. No real idea what the episode is about, except for the whack job who is convinced that NY is connected to the Bermuda Triangle.
edaaydemir 29-09-08, 02:01 afedersiniz şu macle ilgili kurşun banyo hikayesi güzelce bir anlatırmısınız.nezeman oldu olucakmı benim gibi yeni csı nyciye bir anlatıverin..
bir de ne kadarda siz reytingler yükseldide deseniz csıny csı lasvegas,csı miami ve ncsı ın gerisinde ok bunların 3üde ilk 20 de ama en son sırada ny var.bana ilginç gelen 4ününde ilk 20ye giriyor olması amerikalılar bu action dozu yüksek criminal dizilerine bayılıyorlar.
afedersiniz şu macle ilgili kurşun banyo hikayesi güzelce bir anlatırmısınız.nezeman oldu olucakmı benim gibi yeni csı nyciye bir anlatıverin..
bir de ne kadarda siz reytingler yükseldide deseniz csıny csı lasvegas,csı miami ve ncsı ın gerisinde ok bunların 3üde ilk 20 de ama en son sırada ny var.bana ilginç gelen 4ününde ilk 20ye giriyor olması amerikalılar bu action dozu yüksek criminal dizilerine bayılıyorlar.
kursun olayı mac ates edıyolar sagolsun mac de arabada ama kursun mac gelene kadar etkısız hale gelıyo acıklıyolar ama sacma :img-tomatmac carpıyo kursun yamulmus ama mac vuruldunun farkında deyıl
retıng konusu sa evet dedın gıbı ama ny retınglerı en az 15.oldu ılk 20 ıcınde :img-pilotbıde rakıbı abd nın en cok ızlenen programı amerıcan ıdol 1. olur hep hıc bı program gecemez:img-yes: onemlı olan zaten ılk 20 de olması:good:carsamba haftalık sonuclar gelır ozaman da ıyı anlarız ne kadar ıyı oldunu:kahve dedın gıbı abd ınsanları polısıye sevıyo :good:cnbce nın su an abd en cok ızlenen dızılerı wat,ny,coldcase ve dh dıyer dızılerı ılk 20 gıremeyen alt kademede yer alan dızıler
retınglerle ılgılı da acıklayıcı bısı geldı gecen senekı acılıs 12 mılyon fınal se 11 mılyon kısı tarafından ızlenmıs 5 sezon acılısı sa 15.55 mılyon kısı tarafından ızlenmıs aradakı fark gercekten fazla:img-pilot
tahtalar vuralım umarım hep böyle gider:happy0064
bu arada anna belknap ikinci çocuğuna hamile
According to TV Guide it has been confirmed that our lovely Anna Belknap is expecting again!
CSI:NY's Anna Belknap is adding to her family; her second child is due next year. "They are not planning on hiding it," she tells TV Guide about the pregnancy written into her story line.
hayırlı olsun kendisini kutluyorum ujmarım bu sefer bu saklamayı planlamadıkları bebek bize güzel haberler getirir:happy0064(en azından bizim dileklerimiz açısından)
nemesis3443 30-09-08, 08:45 bayram bayram ne güzel haberler bunlar bole :happy0064 büyük ihtimal diziye katarlar hamileliği o kadar spoilerde geldi :img-yes: bole güzel haberlerle devam edelim inşllh
buarada herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar:love01:
bayram bayram ne güzel haberler bunlar bole :happy0064 büyük ihtimal diziye katarlar hamileliği o kadar spoilerde geldi :img-yes: bole güzel haberlerle devam edelim inşllh
buarada herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar:love01:
seninde bayramını kutluyorum cnm ve tabii ki diğer bütün arkadaşların da:img-wink:
sabah sabah okuyunca zaten bu haberi zaten bayram 2.bayram yasattılar bana
kesin olarak artık içine alıcaklar da bu hamileliği en buyuk ümidim bu çocuğun danny den olması (insllh):happy0064:img-meeti:img-clapp ve daha fazla ilşki yıpranmadan eski hallerine geri dönmeleri(tABİİ ARTIK +ÇOCUK tabii:img-hyste)
ve rikki nin bundan sonra tabii dl ye daha fazla zarar vermeden ortadan kaybolması (insllh)
not:bu gün polyanna günümdeyim nedense:img-hystekötü düşünmek hatta kötü olasılılar bahsetmek hiç istemiyom:img-blush:img-hyste:img-yes:
Allah sonunda anna nın hamıle olcana bu kadar sevıncem aklıma gelmezdı:img-hysteama o kadar kulo verdı yıne alcak:img-tomat dızıdekı hamılelık de kesınlestı de umarım baba danny olur ya ben pek olumlu dıyemıcem kendım ıcın hep o cnbce yuzunden dun ne guzel ıyımserdım:img-tomat spoılerden danny olca kesın gıbı ama :kahvebebıs gelıyo dızıye:P yanlız bunlar danny le hangı ara barısıp hamıle kalcak kı bu kız:icon_whis
herkesın bayramı kutlu olsun:img-wink:
ausello amcadan inciler
Anna Belknap's real-life pregnancy is turning into quite the bundle of joy for Danny-Lindsay fans: Not only is CSI: NY incorporating the baby twist into Lindsay's story line, but producers have gone and made Danny the daddy!:happy0064
"Lindsay will be pregnant," reveals executive producer Pam Veasey. "And, clearly, Danny is the father."
Feel free to kiss the messenger. Or shower him with gifts. Don't be shy.
The bombshell will be dropped in the show's 101st episode, tentatively scheduled to air on Nov. 26, but the fallout will be felt long thereafter. "We're not going to be so typical about it," Veasey adds. "They're both happy about it, but it is unexpected.":happy0064:happy0064
Big questions remain: Will D-L make things official prior to their son/daughter's birth? How will Lindsay's absence be explained when her portrayer takes off on maternity leave? How will this news impact the return of you-know-who (I'm talkin' 'bout Rikki!)? My plan is to answer all of these questions (and more) in Ask Ausiello tomorrow provided you guys, well ask them. Hurry up and submit your burning D-L Qs to ausielloscoop@ew.com by 5 pm/EST today and then check AA for the scoop.
In the meantime, is a Danny-Lindsay pregnancy everything you had hoped for and more? Or is it too much too soon? Sound off below!"
yürü be oh oh be:happy0064:happy0064:good:
ausello amcadan inciler
Anna Belknap's real-life pregnancy is turning into quite the bundle of joy for Danny-Lindsay fans: Not only is CSI: NY incorporating the baby twist into Lindsay's story line, but producers have gone and made Danny the daddy!:happy0064
"Lindsay will be pregnant," reveals executive producer Pam Veasey. "And, clearly, Danny is the father."
Feel free to kiss the messenger. Or shower him with gifts. Don't be shy.
The bombshell will be dropped in the show's 101st episode, tentatively scheduled to air on Nov. 26, but the fallout will be felt long thereafter. "We're not going to be so typical about it," Veasey adds. "They're both happy about it, but it is unexpected.":happy0064:happy0064
Big questions remain: Will D-L make things official prior to their son/daughter's birth? How will Lindsay's absence be explained when her portrayer takes off on maternity leave? How will this news impact the return of you-know-who (I'm talkin' 'bout Rikki!)? My plan is to answer all of these questions (and more) in Ask Ausiello tomorrow provided you guys, well ask them. Hurry up and submit your burning D-L Qs to ausielloscoop@ew.com by 5 pm/EST today and then check AA for the scoop.
In the meantime, is a Danny-Lindsay pregnancy everything you had hoped for and more? Or is it too much too soon? Sound off below!"
yürü be oh oh be:happy0064:happy0064:good:
ohhhh:happy0064sımdı ıcım rahatladı yanlız ozaman rıkkı belkı gelmez bence anna nın hamılelı olmadan onu dusunduler ama hamılelık cıkınca seneryoyu tam tersı yaptılar ama ozaman dl nın barısmıs olması lazım o bolume kadar bıseler gosterırler heralde barıstıklarına dahıl cunku sacma olur ole:img-pilot
ohhhh:happy0064sımdı ıcım rahatladı yanlız ozaman rıkkı belkı gelmez bence anna nın hamılelı olmadan onu dusunduler ama hamılelık cıkınca seneryoyu tam tersı yaptılar ama ozaman dl nın barısmıs olması lazım o bolume kadar bıseler gosterırler heralde barıstıklarına dahıl cunku sacma olur ole:img-pilot
herkes merakla nolucak diye bekliyor
benim düşüncem rikki konusunda senin de dediğin gibi geçen emmy ödül töreninde internetten bu hatunn roportajını izledim csı ny dan bahsediyodu(bide snaırım 24 dede oynucakmış)yani gelir de artık başka meselelere bağlarlar bu rikki yi fazla canımızı sıkmadan çekip gider insllh (anna nın hamileliği hızır gibi yetişti mübarek:img-hyste:happy0064)oda hamile kalmasa artık yazarlar dr arasında ne fantaziler kurarlardı:img-hyste(aman allah korusun)neyse olsa bile dl iklisi ve sevgi pıtırcığı çocuklarının yanında iğne kadar yer etceğini sanmıyorum
mutlaka barıstıklarıan dair birşey gösterirler umarım önümüzdeki bölümlerde birazcık yakınlasırlar da biz de kara kara acaba bebeği leylekler mi getirdi diye düşünmeyiz veya sutcuden mi acaba diye:img-hyste:img-hyste neyse umarım bağlantı kuracak bi konu bulurlar insllh bizim de gözümüz gönlümüz açılır şöyle geçen sezon hep kötü hep kötü birazda bizim yuzumuz gülsün bu sezon
Bırınız ozet gecer mı nolmus ıng oldugu ıcın spolierları pek cozemedım
bıde flackle ılgılı yenı sezonda ne gelısmeler var :bilmim
Bırınız ozet gecer mı nolmus ıng oldugu ıcın spolierları pek cozemedım
bıde flackle ılgılı yenı sezonda ne gelısmeler var :bilmim
flack le ılgılı gelısme bıtek kız kardesını tanıyoruz angel olayı falan deyınılmedı ama deyınılır belkı su aralar herkes dl olayına odaklandı basta rıkkı nın hamıle kalca solenıyo du ama (bızım dusuncemız) anna gercek hayatta hamıle oldu cıkınca senerıstler lınds hamıle yaptılar babası da danny su an tek konusulan konu bu danny baba oluyo :img-swoon
nemesis3443 30-09-08, 21:08 "Lindsay will be pregnant," reveals executive producer Pam Veasey. "And, clearly, Danny is the father."
şu cümlenin beni bu kadar mutlu ediceğini düşünmemiştim:happy0064 DL hakında kara kara düşünürken annanın hamileliği herşeyi tersine çevirdi her çocuk kısmeti ile gelir derler ya bizimkiside o hesap:img-hyste deniz_im yazdığın haberi ağzım kulaklarımda okudum çok mutlu oldum.
dizi artık 2.veya 3.sozonki haline dönsün daha az süpermac daha çok ekip çalışması olsun:good:
hemen geçelim anna hamile 2. çocuğuna
bu sezon onun hamileliğini diziye katma kararı almışlar çocuğun babası da danny :happy0064:happy0064
flack in ilk bölümde işte kardeşi ortaya çıkıyor bi suçlunun kullandığı araba onunmuş bi bölüm daha görcekmisiz kardeşini verilen spoilerlardan bildiim kadarıyla angel la bi bölümde de filort sahnesi olacak
şu cümlenin beni bu kadar mutlu ediceğini düşünmemiştim:happy0064 DL hakında kara kara düşünürken annanın hamileliği herşeyi tersine çevirdi her çocuk kısmeti ile gelir derler ya bizimkiside o hesap:img-hyste deniz_im yazdığın haberi ağzım kulaklarımda okudum çok mutlu oldum.
dizi artık 2.veya 3.sozonki haline dönsün daha az süpermac daha çok ekip çalışması olsun:good:
supermac den donmezler sanmıyorum ılk bolumden bellı ettıler kursun olayına hala guluyorum yakında ucacak bılıyorum:img-hyste anna kurtardı bızı de yıne kılo alıcak cok ya tam verıyo ıncelıyo hop cocuk:P
aynen cnm ya bugün resmen bulutları üzerindeyim herkese salak salak sırıtıyom:img-hyste:happy0064
ay insllh en yakın zamanda döner ben danny lindsay flörtleşmesini ozledim umarım bu sezon snow day deki gib bi kare olursa sahane olur:img-in_lo
ewet cnm 100. bölüm mac le alakalı görünmesine rağmen asıl bomba 101. bölümde patlıcak hem de ne bomba:happy0064bizim dl ve çocuk bombası bu sezon sonuna doğru(hatta ortasında )bide düğün yaparlarsa hiç şaşmam:img-hyste
benim için su cümlede öenmli
They're both happy about it, but it is unexpected
ikisinin de mutlu olması ayrıyaten mutlu edici bi olay ne diyem insllh iyi olarak umduğumuz herşey olur :happy0064
supermac den donmezler sanmıyorum ılk bolumden bellı ettıler kursun olayına hala guluyorum yakında ucacak bılıyorum:img-hyste anna kurtardı bızı de yıne kılo alıcak cok ya tam verıyo ıncelıyo hop cocuk:P
cnm anna ewet hamileyken çok cabuk kilo alıyo ve veriyo
bu arada 4. bölümün haziranda çekildiğini biliyorum 4. bölümün fotolarına bakılırsa anna o inceccik hali büyük ihtimalle ilk 5-6 bölüm fazla kilolu görmücez gibime geliyor 100. bölüm partisinde farkettiğim kadarıyla da karnı buyumus olmasına rağmen kendi incecik haliyle duruyor belki bu sezon fazla kilo olmaz:icon_whis
bide mac ın kursun olayı zaten ayrı bi safsata :img-hyste öyle elastiki gömlekler varsa ben de isityorum kursun girecek vucudu sıyırmamasını sağlayacak yok öyle şey bari vurdursalardı da en azından yaralı derdik bi nevi kurtarırdı cam mam
nemesis3443 30-09-08, 21:21 aynen aptal aptal sırıtıyorum bende:img-hyste annayı severdim ama hamile kaldı die daha çok sevmeye başladım sanki bnm ailemden biri hamile :img-in_lo nfl üzülme gene verir kilolarını anna geçen sezon pek çabuk kavuşmuştu formuna gene verir kilolarını:good: acaba lab. nasıl davranacak adam flack sid en çok bunların tepkisini merak ediorum :bilmim dannyden sonra tabiki:love05:
lab da calıstırmazlar hamılelık boyunca sacma olur cunku saha gorevı yapar
kılo konusunda umarım toparlar cabuk da sezon sonunda olmaya bılır dogum ozamana gelebılır cunku :kahve
ZeynepFlack 30-09-08, 21:45 işte güzel haber danny baba oluyo(teknik olarak Flack'te amca oluyo, "uncle Don"), sürekli bi hamilelik lafı dolaşıyodu yerli yabancı tüm forumlarda Rikki'nin olması ihtimali vardı ama Lindsaymiş, tabi kız bizim oğlanı affederse sevgi yumağı olurlar ama kolay kolay affedeceğini hiç sanmıyorum belki bebeğin hatrı için falan affedebilir ama daha rikkiyle yattığını bile bilmiyo oldukça karışık geçicek 5.sezon D\L ilişkisi...
Flack, Sam ve Angell'a ilgili olan bölümü pek anlayamadım, Sam bi bölümde daha gözükücek galiba, peki Don Jess arasında ki olay sadece kur yapmaktan mı ibaret bi ilişki sinyalleri var mı?
işte güzel haber danny baba oluyo(teknik olarak Flack'te amca oluyo, "uncle Don"), sürekli bi hamilelik lafı dolaşıyodu yerli yabancı tüm forumlarda Rikki'nin olması ihtimali vardı ama Lindsaymiş, tabi kız bizim oğlanı affederse sevgi yumağı olurlar ama kolay kolay affedeceğini hiç sanmıyorum belki bebeğin hatrı için falan affedebilir ama daha rikkiyle yattığını bile bilmiyo oldukça karışık geçicek 5.sezon D\L ilişkisi...
Flack, Sam ve Angell'a ilgili olan bölümü pek anlayamadım, Sam bi bölümde daha gözükücek galiba, peki Don Jess arasında ki olay sadece kur yapmaktan mı ibaret bi ilişki sinyalleri var mı?
o konulara aslında fazla girmek istemiyorum 5. sezonda ortalık çok karısık bu dl konusunda o yüzden ben kendi adım asöyleyem sadece pozitif düşünüp geçiyorum konuyu çünkü sonuçta bi şekilde çocuk danny den ikiside mutlu olucaklarsa bişekilde sezon finaline kadar toparlanırlar gibi geliyorlar ne kadar çok gemileri fırtınada hasar alsa buyuk ihtimalle kıyıya çıkacaklar
neyse senin soruya gelelim
7. bölümde angel ve lindsay ın flack ın kız kardesiyle tanışmasından bahsediliyor ve hatta sunuvereyim
We have a return appearance from Flack's sister, who has a drinking problem it seems, and more flirting between Flack and Angell. Oh, and a cute moment where Flack's sister thinks that Lindsay and Don are having a "thing".(7. bölüm hakkında)
spoilerda verildiği gibi samantha nın yani flack ın kardeşinin içki problemi var yani alkol ve flack le angel flirt etmesi de bu bölümde gerçekleşiyor ayrıyaten flack ın kızkardesi lindsay ile flack arasında bişey olduğunu zannediyor bu da sadece söz olarak konusuluyor
angel 6. bölümde de var ama hakkında bilgi yok nasıl olucağıyla ilgili
bu hamilelik olayini simdi okudum yinemi dedim megersem dizide kullanacakmis kim derdi bizim danny baba olacak die:) belki birseyler yoluna girer onlarida beraber goruruz buda yeni moda gerci herkes hamileligini dizilere tasiyo :)
ausello den
Question: Thank you for the news about Danny and Lindsay having a baby on CSI: NY! How will all this impact Rikki's (Jacqueline Pinol) return? -- Lisa
Ausiello: Per executive producer Pam Veasey, "It will impact how frequently we will see her. We're constantly talking about when the right moment is for her to come back and be happy for [Danny]. Yes, we're planning on her returning, but I would say the change is that it wouldn't be as often. I think at this point the audience is interested in the [Danny-Lindsay] relationship. We did the bumps already, so let's see what this new [baby] bump means for Danny."
Question: Are Danny and Lindsay going to make it official now that a baby is on the way? -- Nicole
Ausiello: If they do, it'll probably consist of a quick trip to City Hall. "We wouldn't do it big," Veasey says. "You have to think of Danny. He's a little unconventional. We want to do things that are unexpected but that really tell you a lot about his character."
Question: When exactly did Danny and Lindsay make their baby on CSI: NY? Looking at the timeline, I'm having trouble pinpointing the moment of conception. -- Tracy
Ausiello: It happened shortly after Lindsay hung up on Danny in this scene from last May. "That's the night they conceived this child," Veasey confirms. "We believe she turned around and went back. [When we shot the scene] we had no idea Anna was pregnant, but we did leave ourselves options to take this relationship in a lot of different places.
çocuğun personal foul den sonra olduğunsan bahsediyor lindsay ın telefonu kapadıktan sonra olduğundan anna nın o zaman hamile olduğunu bilmiyoduk falan diyo buyuk ihtimalle flash back tarzı bişey yapcaklar:icon_whis(umarım)
pv amcam ayrıyaten sunu da diyo personal foul un o telefonu kapattıktan son ra lindsay gitmemekten vazgeçtiini ve danny nın evine gittiğini ima ediyor bu şekilde bağlantı kurcaklar
Valla guzel ama senarıstler dızıye bebek sokarmı onu bılmem malum polıse dızı ben seyden suphelenıyorum ,anna dogurana kadar hamılelıgı dvm edıcem sonra bı sekılde cocugu kaybettırıcekler danny bunalıma fln gırıcek umarım olmaz boyle ama :bilmim ne bıleyım dızıye sokmıcaklar gıbı gelıyo bebegı bana
nemesis3443 01-10-08, 10:00 Valla guzel ama senarıstler dızıye bebek sokarmı onu bılmem malum polıse dızı ben seyden suphelenıyorum ,anna dogurana kadar hamılelıgı dvm edıcem sonra bı sekılde cocugu kaybettırıcekler danny bunalıma fln gırıcek umarım olmaz boyle ama :bilmim ne bıleyım dızıye sokmıcaklar gıbı gelıyo bebegı bana
roximus deme ole ya bebek düşer ikiside bunalıma girerse bu ilişki bida düzene giremez:icon_sorr pozitif düşünün arkadaşlar:img-wink:
buarada deniz_im sağol bütün spoiler için belki danny itiraf etmiş rikki olayını lindsay affetmiştir ben pek istemirum flashback sadece ikisinin arasaında geçen bi kısa bi sohbet olsun ben ikisinin arasındaki gizemi seviorum:good:
roximus deme ole ya bebek düşer ikiside bunalıma girerse bu ilişki bida düzene giremez:icon_sorr pozitif düşünün arkadaşlar:img-wink:
buarada deniz_im sağol bütün spoiler için belki danny itiraf etmiş rikki olayını lindsay affetmiştir ben pek istemirum flashback sadece ikisinin arasaında geçen bi kısa bi sohbet olsun ben ikisinin arasındaki gizemi seviorum:good:
ya o flask back olayı sadece benim düşüncem yani olucak diye bilgi yok ama ne bileyim snow day deki gibi bi dl action ı olsa güzel olmaz mıydı:love05::img-blush geçen sezon zaten bunalımdan bunalıma gezdik birazcık gözümüzü gönlümüz açsınlar ben başka bişeycik istemiyorum:img-in_lo:img-hyste
pozitif düşünme konusunda katılıyorum:img-wink::img-yes:
fb olmasada o bolumden sonra olduna kesın bı ıpucu verırler ama ozaman lınds rıkkı olayını ogrenmıcek:img-yes:etse o gece cocuk olmaz:img-hysteha bıde bebek dusurme olayı sole olur doguma yakın rıkkı gelır her seyı acıklar lınds de bebegı dusurmesıne sebep olur :kahve napayım dusunmeden edemıyo ınsan:img-hyste
fb olmasada o bolumden sonra olduna kesın bı ıpucu verırler ama ozaman lınds rıkkı olayını ogrenmıcek:img-yes:etse o gece cocuk olmaz:img-hysteha bıde bebek dusurme olayı sole olur doguma yakın rıkkı gelır her seyı acıklar lınds de bebegı dusurmesıne sebep olur :kahve napayım dusunmeden edemıyo ınsan:img-hyste
O kadar bısey dusurucek kadar etkılemez sanmam ama jerry'nın yaptıgı dıger dızılerde de karakterler hamıle kalıyodu ama doguran olmamıstı hıc WAT 'ta oyleydı
O kadar bısey dusurucek kadar etkılemez sanmam ama jerry'nın yaptıgı dıger dızılerde de karakterler hamıle kalıyodu ama doguran olmamıstı hıc WAT 'ta oyleydı
wat da dogurdu ya sam hemde baska babadan valla senerıstlerden her seyı beklıyorum bıze mutlu mesut bı aıle saadetı ızletceklerını sanmıyorum ıllakı bısıler olcaktır dızının konseptı bu ama bebege bısı olursa danny yoldan cıkar kesın dl tamamıle bıter:icon_sorr
ZeynepFlack 01-10-08, 16:10 We have a return appearance from Flack's sister, who has a drinking problem it seems, and [B]more flirting between Flack and Angell. Oh, and a cute moment where Flack's sister thinks that Lindsay and Don are having a "thing".
"more flirting between Flack and Angell" işte bu bölümü çok sevdim, iki oyuncunun harika bi uyumu var ikisini beraber daha çok sahnede görmek istiyorum aynı şey ölümüne kankalar danny-don aksiyon ve arkadaşlık sahneleri içinde geçerli...
arkadaslar bu haber iyi,hos guzel ama lutfen konuyu uzatmayalim ve basligi sohbet ortamina cevirmeyelim rica ediyorum.
tesekkurler...
ÖlümüneAdliTıp 01-10-08, 19:02 Arkadaşlar verdiğiniz bu güzel haberler için çok teşekkürler. Ne güzel haberler gelmeye başladı 5. sezon ile ilgili.
4. sezonun fiyaskosundan sonra (Danny-Rikki olayı) 5. sezonu güzel bir şekilde toparlıycaklar anlaşılan.
Lindsay Danny'den hamile kalıcağına göre o zmn Lindsay'nin hayatındaki 2. erkeğe bay bay diyebilirim. :icon_whis Yalnız niye hala daha Rikki'nin gelme olasılığı var onu anlayabilmiş değilim.
Flack'in de aile bağlarını öğreniceğimiz için mutluyum. Yalnız niye şu polisiye dizilerde illa polislerin hayatında "sorunlu bir aile ferdi" ya da "unutulmak istenen kötü bir olay" olur ona bir türlü anlam veremiyorum.
Bu arada Samantha'nın Don ile Lindsay arasında bir şeyler olduğunu düşünmesini doğal karşıladım. Tabi eğer şakalaşmalarını filan gördüyse...
Flack/Angell ilişkisini kim beklemiyordu ki? Don kıza iltifatlar yağdırıp duruyo.:happy0064
Güzel haberler bunlar.:happy0064
5x2 bolumu ızledım maroon 5:klme:img-punk:baslangıcıla zaten benı basta mest ettı radyosyondan bıldımız gıbı sıd zehırlenıyo ama nesekı bısı olmuyo ama ucuz atlatıyo yogun tedavı uygulanıyo da sonra detaya gırerım 155 tane foto cektım fotoları bolum resımlerı baslına ekledım:img-pilot
CBS' crime-solving duo helped the network roll to a ratings victory Wednesday, while the premieres of three sophomore shows on ABC struggled to regain the audience they had last fall.
CBS averaged a 7.9 rating/13 share for the night, easily beating second-place NBC's 5.4/9. ABC took third with a 4.8/8. FOX, 4.4/7, came in fourth, and The CW drew a 2.0/3.
The adults 18-49 title also went to CBS, which drew a 3.3 rating in the key advertising demographic. ABC managed to grab second with a 2.6, followed closely by NBC, 2.5, and FOX, 2.4. The CW came in at 1.4.
FOX's "Bones" led the 8 p.m. hour with a 6.1/10. CBS' "New Adventures of Old Christine" and "Gary Unmarried" finished second in households, but NBC's "Knight Rider" (4.6/7), which grew a tiny bit from its premiere, had more total viewers. The premiere of "Pushing Daisies" scored only a 4.1/7, well below its average from last season. "America's Next Top Model" earned a 2.7/4 for The CW.
CBS took the lead at 9 p.m. with "Criminal Minds," 9.3/14. The finale of "America's Got Talent" delivered a 7.7/12 for NBC. ABC moved up to third with "Private Practice," 5.5/8. A pair of "'Til Death" episodes averaged 2.7/4 for FOX, keeping it ahead of The CW's "90210" encore.
"CSI: NY" posted the night's best rating, 9.5/15, for CBS at 10 p.m. "Dirty Sexy Money" debuted to a 4.8/8 on ABC, topping the 3.9/7 for "Lipstick Jungle" on NBC.
kaynak:zap2it
retıngler super yıne gun 1.sıyız guzel olan ılk bolumden sonra genelde retıngler duser dızılerın bunda ole bısı yok gecen hafta 9.8 dı bu hafta 9.5:happy0064gecen sene CM nın gerısınde kalırdı hep bu sene ısler deyısmıs
pushıng retıngler yerlerde:icon_whis
iyi gelmiş yine ratingler msllh:happy0064
nfl in dediği gibi maroon 5 :happy0064:good: bölüm onlarca başlayınca ayrı bi güzel oldu zaten
bölüm güzeldi konu güzeldi başka ne diyebilirim ki
sid ın radyasyona maruz kalması tabii ki beni de üzdü o hastendeki yuzunde yaralarla yatması :img-cray: lindsay i haber vermişlero gün çalışmamasına rağmen gitti mac le diyalogları güzeldi baba kız gibi
hepsini nerdeyse butun bölüm bıyunca radyasyondan koruyucu giysi içinde gördük:img-hyste bide bazıları kızı boyayan adamın oaraya arama için gidiyolar ya hepsi kıyafetler içinde ne kadar ciddi olay olsa da adamın noluyo bakısları komikti:img-hyste
ve en sondaki sid in hastane sahnesini es geçmemek gerek danny haricinde butun beyler oradaydı süperdi:happy0064
iyi gelmiş yine ratingler msllh:happy0064
nfl in dediği gibi maroon 5 :happy0064:good: bölüm onlarca başlayınca ayrı bi güzel oldu zaten
bölüm güzeldi konu güzeldi başka ne diyebilirim ki
sid ın radyasyona maruz kalması tabii ki beni de üzdü o hastendeki yuzunde yaralarla yatması :img-cray: lindsay i haber vermişlero gün çalışmamasına rağmen gitti mac le diyalogları güzeldi baba kız gibi
hepsini nerdeyse butun bölüm bıyunca radyasyondan koruyucu giysi içinde gördük:img-hyste bide bazıları kızı boyayan adamın oaraya arama için gidiyolar ya hepsi kıyafetler içinde ne kadar ciddi olay olsa da adamın noluyo bakısları komikti:img-hyste
ve en sondaki sid in hastane sahnesini es geçmemek gerek danny haricinde butun beyler oradaydı süperdi:happy0064
dıkkatımı cektı o nıye yoktu stella ve lınds de yoktu :bilmimhepsının olması lazım dı hadı bak ıyı bı dusunce olsun dl hadı bırlıkte olsun stella nerdedı:P
dıkkatımı cektı o nıye yoktu stella ve lınds de yoktu :bilmimhepsının olması lazım dı hadı bak ıyı bı dusunce olsun dl hadı bırlıkte olsun stella nerdedı:P
ben de :bilmim ewet hepsi birarada olsadı tabii ki mukemmel olurdu stella yı naptılar kimbilir:icon_whis(hadi diğer ikisinin bişekilde beraber olduklarını varsaysak:img-blush)
yalnız hani erkek erkeğe deseler danny yoktu adamı kaybettiler resmen :bilmim
not: belki bu üçüü ilerde kullanacaklarından şimdiden yormayayım diyolar sanırım:img-hyste
ayrıyaten
bu klinik olayında yani 9. bölümde
Yes Lindsay is walking into the clinic and see's D and S and turns around and walks away. And L does tell D that she is looking at an apartment to explain why she will be off work for a couple of hours
bide 9. bölümde motosikletli danny görücez
Question: I admit it, I'm greedy. You gave us such amazing CSI: NY scoop about Danny-Lindsay last week, but I want more! -- Christina
Ausiello: Lucky for you I neglected to answer one of the biggest questions surrounding the D-L baby plot: What happens to Lindsay when Anna Belknap takes off for maternity leave later this season? According to exec producer Pam Veasey, "We have a variety of options. A lot has to do with learning more about her and her family. It's possible we may send her back to Montana to reassess some things. We haven't quite decided that, but [Lindsay] will have a very good reason for taking some time off."
3.bolum turbulence de yayınlandı nelly konuktu ama kendı sarkıcı kımlıle deyıl:icon_whis bolumun ısmınden anlasılcagı uzere ucakta bulunan bı cesetı ısledıler:img-yes:cesedı mac buluyo tabıkı yolculuk ederken lavaboda buluyo.
parmak ızını alırken cok hostu adamın parmaklara ruj surdu ole aldı:P
stellanın sevgılı adayını da tanıdık sanırım hostu baya:good:
ama fragmandakı gıbı aman aman sahneler yoktu :img-tomatne cok ıyı nede cok kotu ortalama bı bolumdu
resımlerı eklıyorum bolum resımlerıne:img-pilot
csı ny un 11. bölümü berried alive adını tasıyor
3. bölüm yorumumu da aradan çıkartayım
baştan aslında beğenmedim mac ın uçaktaki sahneleri beni baydı desem yeridir mac i sevmem etmem ama sonuçta gary sinise bu güne bu karakteri güzel canlandırdı ama bu bölümde oyunculuğu beğenmedim kendiisnin özellikle o baştaki sahneler(artı o bölümün senaryosu da bana göre pek iç açıcı gelmedi)neyse
konu güzeldi
stella nın aday adayı sevgilisi de hani iyiydi bunda insllh problem çıkmaz :img-hyste
mac bu sefer kötü işi adam a verdi yazık garibim kanalizyonun nerdeyse içine girdi(uçak kanalizasyonu desek yeridir:img-hyste):img-hyste stella lindsay adam diyalogları şahaneydi özellikle lindsay ın yuz ifadesi adam ın nasıl koktuğu hakkında hiç söz söylemese bile anlatıyodu herşeyi:img-hyste
ama bu bölüm ilk iki bölüm gibi içimi, açmadı öyle geldi geçti bi bölümdü
neyse haftaya amerikada 4. bölüm yayınlanmıcak bi hafta ara koymuşlar özellikle iple çektiğim bölüm bide flack lindsay sahnelerini sabırszlıkla bekliyorumm özellikle şu eşşek şakası olayı:img-hyste
ZeynepFlack 09-10-08, 18:56 ya bu bölümde çok güzel danny flack sahneleri varmış bi çok sitede okudum tam olarak nasıl sahneler... lindsay'in ilk geldiği bölümdü sanırım (zoo york) orda flack'in kedilere alerjisi olduğu söylenmişti bu bölümde de bi kaplan mı ne varmış...
ya bu bölümde çok güzel danny flack sahneleri varmış bi çok sitede okudum tam olarak nasıl sahneler...
evet bı panda sahnesı var resımlerde koydum gıbı danny pandala sırınlıkle yaptı:img-hystebıde bar sahnesı var flack gecen seneden kalma flortlesmeye devam edıyo kızlara slm vermek falan:P ısı olmasa kalacak orda:P bıtane panterlı kız gectı onlerınden nasıl bakıyo ıkısıde:img-hysteflack bı ara nelly nın ustune atlıcak dedım:D
ZeynepFlack 09-10-08, 19:12 evet bı panda sahnesı var resımlerde koydum gıbı danny pandala sırınlıkle yaptı:img-hystebıde bar sahnesı var flack gecen seneden kalma flortlesmeye devam edıyo kızlara slm vermek falan:P ısı olmasa kalacak orda:P bıtane panterlı kız gectı onlerınden nasıl bakıyo ıkısıde:img-hysteflack bı ara nelly nın ustune atlıcak dedım:D
çok sağol şimdi bi video izledim ama pek anlamdım davayı flack hapşırıyodu sanırım 'ya yarı çıplak kadınlara da alerjim var, yada buralarda bi kedi var' gibi bi şey söylüyodu etrafta kedi olmadığı için, sonra kaplan gözüküyodu, senin dediğin kıza selam verme mevzusu komikti flack el salladı ama danny kızın poposuna bakıyodu konuştukları siyah adamda bi tuhaftı adam silaha uzanınca bizimkiler birden alarm durumuna geçtiler bide flack'in "Assume the Position" olayı var oldukça komikti adam tutuklama işini otomatiğe aldı artık, en azından sonunda danny ve flack'i aynı davaya koydular...
peter lenkov sorulan soruları cevaplıyo tabii önce dl hakkında merak edilenler sorulmuş:img-blush
CSI: New York's fifth season has gotten off to a strong start, boasting both exciting stories and impressive ratings: in a climate in which most shows are shows are losing viewers, CSI: New York is gaining them. Executive Producer Peter Lenkov, hard at work writing an episode for the fifth season, took time to give CSI Files' Kristine Huntley a quick preview of what's to come in the show's fifth season, and also to discuss the major revelation that Danny (Carmine Giovinazzo) and Lindsay (Anna Belknap) will learn they are expecting a child in an upcoming episode.
CSI Files: Obviously the big buzz in the franchise right now is the news the news that you're going to be writing Anna Belknap's pregnancy into CSI: NY. How was this decision reached?
Peter Lenkov: Anna getting pregnant? I'm afraid that was a decision between Anna and her husband. Seriously, I think we just decided instead of hiding it, we should embrace it; after all, Danny and Lindsay are in a relationship and the idea of a baby felt very organic, and would allow for us to develop these characters even further. I think we all want to see these characters grow and mature, and this felt right.
CSI Files: Is it true that plans to bring back Danny's other love interest, Rikki (Jacqueline Pinol), and to introduce a new man for Lindsay were changed or scrapped because of this real life development?
Lenkov: The storyline did indeed change... but don't write off Rikki just yet.
CSI Files: What's the status of Danny and Lindsay's relationship right now?
Lenkov: Danny and Lindsay are together, and you will get a better idea of where they stand when you see episode 509. We believe the baby might have been conceived at the end of last season when Danny invited Lindsay over [in "Personal Foul"], and although we never got to see what she decided to do, we believe she went over.
CSI Files: Fans are still a little confused as to the status of Danny and Lindsay's relationship last season. Were they in a relationship in season four? Did Danny actually cheat on Lindsay?
Lenkov: The relationship had cooled by the time Danny hooked up with Rikki, but like all relationships, it had its up and downs, and it was during that down period that Danny and Rikki connected. But [Danny and Lindsay] are together [now].
CSI Files: What does the pregnancy mean for Danny and Lindsay? Will it all be roses for them from here on in, or will they be raising the child separately?
Lenkov: Roses? Hell no. What's a drama without drama?
CSI Files: Will the Ruben storyline from last season continue into this season? Will it affect Danny's reaction to the news that he's going to be a father?
Lenkov: I don't think we're going to spend any more time on Ruben. It was a great, emotional ride, but that ride ended.
CSI Files: How will a baby fit into the CSI universe?
Lenkov: I believe it will be the first for the franchise, and our heroes will just have to juggle parenthood and their jobs. It'll be fun to write... and watch.
CSI Files: We've heard Adam (A.J. Buckley) is going to have a life crisis of sorts. Can you give us any hints as to what this might be?
Lenkov: I really don't want to give anything away, but everyone has some meaty stuff this season. We're really focused on character this season.
CSI Files: Is there any chance we'll see Quinn Sullivan (Kristen Dalton) or Jordan Gates (Jessalyn Gilsig) again?
Lenkov: Only the dead don't come back.
CSI Files: Rumor has it Mac (Gary Sinise) will have a bit of a trial at work when he's asked to fire a member of the team. Can you tease that a little bit?
Lenkov: Mac will have a bit of a trial at work when he's asked to fire a member of the team. That's as good a tease as you're going to get.
CSI Files: Fans seemed to react very well to Samantha Flack (Kathleen Munroe). Any chance we'll see her again and further explore her relationship with Flack (Eddie Cahill)?
Lenkov: If you like Samantha, then you're in for a treat. She's back, and her storyline is great.
CSI Files: What's coming up for Dr. Hawkes (Hill Harper) this season?
Lenkov: We're spending a few exploring his life before CSI. We're all very excited about where his character goes this season.
CSI Files: Any chance we'll ever meet some of Sid's (Robert Joy) family? What's in store for him this season?
Lenkov: Sid is a series regular now. It would be a shame not to explore his life outside of CSI.
CSI Files: Is Detective Angell (Emmanuelle Vaugier) going to appear again? Will her flirtation with Flack continue?
Lenkov: Magic 8 Ball says: MOS DEF.
CSI Files: Is there anything else you can hint at coming up in season five?
Lenkov: We're leaving no one behind, and no loose ends. We have multiple arcs involving all our characters, and you can be certain none of what we're writing is predictable. We're telling stories a bit differently this season. We've earned the right to stretch creatively, so we're making the most of that by making every episode an event.
5. sezon 11. bölüm hakkında spoiler
5.11 "Berried Alive"
From what I can tell, there is something called a flavor tripping party - what happens is that people eat some kind of berry, and then they eat and drink all sorts of strange concoctions for some reason or another. (I don't get it either. ) Anyway, one of the guests at this party ends up drinking sodium hydroxide (aka lye), which melts her insides. Needless to say, it was no accident that she drank it.
Several random things of note:
~ Danny apparently watches Animal Planet.
~ A Greek man from earlier in the season turns up again
~ Stella is doing something and trying to keep Mac out of the loop
~ Angell will be there
episode 511 "Berried Alive"
Looks again like a one case episode, everyone working together. They are investigating the death of a young fashion designer, Isabella Valentine who appears to have been poisoned. She died at an unusual "tasting party", involving elephant dung and some red berries, but the host of the party managed to keep her death from the rest of the guests, and him and another girl are being charged with disposal of a human body. The designer was suing her former partner, Marina Morton for 18 million dollars, and had also reported her for using illegal immigrants, so that's the first potential suspect. The next suspect is the host of the party, a former boyfriend of hers. They broke up when he slept with Marina. He, however, was still obsessed with Isabella, and was desperate to get back together with her. As host of the party, he had access to giving her the poison that killed her. The next potential suspect is another potential business partner, one whom she'd stopped working with. He had access to the actual poison that seemed to have melted her insides. Which of these three would do this to the young designer? Why would they do this?
bu abd nın baskanlık secımlerı psıkolıjımı bozdu gecen hafta frınge bu haftada ny yayınlanmadı :img-tomatnesekı son tartısmamıs:icon_whis
retınglerde super gıdıyodu tam oturmustu nese haftaya guzel bı bolum beklıyo bızı deyısık bı ceset var:kahve
slm arkadaşlar ya siz csı ı nerden takip ediosunz şuan çok merak ettim bildiğim kadarıyla daha cnbc e de yayınlamıo:icon_whis
da burda baslamadı cnm abd de basladı :kahvebız netten takıp edıyoruz burda da ıns ocak ta baslıcak cnbce yıne bı deyısıklık yapmazsa tabı:img-tomat
cok guzel bı sezon beklıyo 3 bolum oldu. ozel hayata gırmedıler retıngler super ıste mıllet konu ıstıyo:kahve
ÖlümüneAdliTıp 19-10-08, 15:20 Arkadaşlar Amerika'da dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı biliyorum ama 5. sezonun 4. bölümü de yayınlandı mı???
yok yayınlanmadı bu carsamba yayınlancak 1 hafta mecburı ara oldu :kahvesımdı kaldı yerden devam etcek:img-yes:
bolum ısmınden anlasılca uzere garıp tı nıptuck sansurlu halı gıbıdı
oyuncak bebekler vardı. ama bu oyuncak bebekler cocuklar ıcın deyıl buyukler ıcın :img-hysteflack le lınds koptum ıkısının sokakta bı hallerı vardı:P
flack danny calıstı genel olarak bıde :img-blush:img-in_lobayıldım resmen cok sırındıler:img-blush
bolum resımlerını ekleyıp eklememe konusunda kararsızım cunku bazı uyanık arkadaslar kaynak belırtmeden baska sıtelerde yayınlamıslar bızım fotoları
ıstek olursa koyucam ve rıca edıyorum baska sıtelere koymayın kaynak belırtmeden
nfl lindsay flack sahnesinde yerlerdeyim:img-hyste:img-in_lo
süper bi bölümdü flack döktürdü resmen bu bölüm mimikleri hareketleri :img-in_lo
zaten adından belliydi böyle bi bölüm olacağı da bu kadar yuksek enerjili olması beni mestetti bu arada hawkes e üzüldüm yazık:img-cray:
danny zaten dehşet ötesi
umarım ilerde daha fazla bu seki,lde bölümler görürük(sapıklık açısından demiyorum cnm:img-hyste)
catlıcam izlemem lazım 5x07 yi nden Flackk öyle berduş gibi gezio acaba :D Angell la da baya ilerlemiş hakkaten
ZeynepFlack 27-10-08, 10:20 catlıcam izlemem lazım 5x07 yi nden Flackk öyle berduş gibi gezio acaba :D Angell la da baya ilerlemiş hakkaten
Flack'in o kendini salmış haliyle ilgili ve Angell'a olan resimlerini açıklayacak bi bilgi sahibi olanlara sesleniyorum biri bizi aydınlatsın lütfen... :img-pilot
Flack'in o kendini salmış haliyle ilgili ve Angell'a olan resimlerini açıklayacak bi bilgi sahibi olanlara sesleniyorum biri bizi aydınlatsın lütfen... :img-pilot
denızın dedıne gore kardesıle alakalımıs alkol sorunu varmıs kendısının flack de oyuzden uzuluyomus:img-yes:angel da tesellı edıyo sanırsam:P
denızın dedıne gore kardesıle alakalımıs alkol sorunu varmıs kendısının flack de oyuzden uzuluyomus:img-yes:angel da tesellı edıyo sanırsam:P
sağol cnm
ewet nfl nin de söylediği gibi benim düşünceme göre(gelen spoilerlar eşliğinde)
flack kardeşinin alkol sorunu olduğunu öğreniyo bi şekilde
We have a return appearance from Flack's sister, who has a drinking problem it seems, and more flirting between Flack and Angell
bu arada nfl önceki yazılarında birinde dediğine(resim ekleme olayı ) birşey daha eklemek istiyorum
ben de ona ek olarak spoilerlar konusunda arkadasların hassas davranmasını rica ediyorum tamam biz spoilerları tabii ki başka sitelerden alıyoruz belli bi süre öncesine kadar çevirmeye çalısıyorduk hatta bunları kendi elimizden geldiğince ama bide bunun su tarafı varki bazı arkadaşlar başka sitelere bunları kolaylıkla kopyala yapıstır tarzı koyup çıkıyorlar işin içinden (artık zaten çevirmek içimizden pek gelmiyo açıkcası)lütfen birazcık saygı
ZeynepFlack 27-10-08, 16:05 flack ve lindsay arasında ki oyuncak bebek muhabbeti süperdi... bi komedi filminden fırlamış gibiydi lindsay'in oyunculuk performansı tek kelimeyle kusursuzdu Flack'i tüm new yorka rezil etti, Flack'in utanarak gülmesi çok hoştu Flack intikamını alacağını söyledi bakalım ne yapacak...
Danny Flack sahneleri de ayrıca komikti.... :img-hyste
5. sezon 5. bölüm dün itibariyle amerikada yayınlandı
neyse 4. bölümde bulduğum hareketi konunun güzelliği bu bölümde bulamadım nedense
lindsay çok azdı ne yazıkki umarım böyle devam etmez
aklımda kalan en güzel şey
adam dı bu bölümde şimdi harialrı uçak yapmış onları uçuruyodu tabii mac ve stella ya yakalandı haritaları neden uçak yaptığını bi şekilde açıkladı da neden uçurduğunu tabii açıklayamadı:img-hyste:img-hystenapsın zeki kerata
umarım bu durgunluk sadece bi bölümlüktür daha iyi bölümler bekliyorum
evet anna nın olu cok azdı da doguma cok var :bilmim bolum benım de gecen haftaya gore hosuma gıtmedı :img-tomat
adam zavallım mac den ole korkuyokı sanırım bu korkuları gelecek bolum promosunda bı ıstıfa getırcek yahu ınsan bıraz anlayıslı olur ekıb hıc mı eylenmıcek :img-tomat o sarı kafa hor bıle dıyokı ben saygı cercevesını asmamak ıcın espırılerımı saklıyorum ama ekıbımden bunu yapmasını bekleyemem rahatlamaya bende da cok ıhtıyacları var dıyo:img-yes:grıss cımı zaten solemıyorum bıle :img-in_loher kez mac gıbı sert olamazkı ılgısız ınsan:hıhstella da adam haklı buluyokı tartısıyolar ıkısı ıyı yapıyo stella:good:
13. bölüm The episode is called, "Rush To Judgement". It's a one case episode. It's starts out with the death of a coach, who is later suspected of being a pedaphile, when a picture of a young boy appear in his computer. Flack and Angell have a 17 year old under arrest; while on their custody he dies. Which lead into an internal affairs investigation of Flack, he is place on Modified Assignment and has to turn in his gun and shield.
There is a nice moment between Lindsay and the wife of the coach towards the end. It's a really good Lindsay episode in my opinion.
bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum tabii önce 9. bölüm :happy0064:happy0064
ve hatta şunlar da ek olarak
episode 513 Rush to Judgement
As Jess stated, it's a one case episode. The case opens with a suspect in custody, a young man who is injured while in police custody. Flack had been left alone with the suspect when Angell went to investigate a disturbance in the bullpen. Flack claims he just collapsed, but it goes to investigation, and he's pulled from active duty while this is investigated. Hawkes, Danny and Stella appear to work quite a bit together, while Lindsay is now paired with Angell to help interview witnessess.
Anyway, on to the case. A coach of a wrestling team has been murdered, his body cut up and distributed all around the city. Turns out, the coach had been accused of pedophilia when pics of a young boy are found on his computer. This is the first major clue for the team, but it turns out, it was a set up by some teenagers who felt the coach was too hard on them. They just wanted him fired, not killed. Sawdust on the coach's body leads them to one of the teenagers, giving evidence that he may have been the killer, but it's not the boy who died while in police custody, but another member of the wrestling team who wanted him fired. So, who was the killer? A member of the wrestling team? One of the parents bent on protecting their child from a supposed pedophile? A business rival?
All in all, a very strong Lindsay episode, one where she is out of the lab and actually doing something besides staring at a microscope. She's back to interviewing witnesses, and being compassionate. Flack, Angell and Lindsay seem to work together, Danny,Mac, Stella and Hawkes seem to work another angle.
hmm Flack acısından ilginç bi bolum olcak gibi.Bu sezon Flack bol ya :happy0064 biz Flack sevenler için super bi sezon
şimcik ben bu bölümü çok beğendim geçenki vasat bölümden sonra bu bölümde topladıklarını düşünüyorum:good:
öncelikle adam ın işten kovulması durumuyla ilgili mac i suçluyodum yazık garibimin olaydan haberi yokmuş neyse önce ben bi bölüm yorumumu yapem
bölümün basında biri barda uyusturucu satan biri evinde tv izleyip kendi kendine uyusturucu alemi yapan biri de arabada bi fahişeyle birlikte olurken onun öncesinde de hatunun uzerinden uyusturucu çeken üç uyusturucu satıcısı öldürülüyo bu davaları inceliyolar ekibimiz
bardaki adama angel ve danny bakıyolar ikisi de komikler danny çevreye bakarak yapacağı işten yakınıyo(her taraftan parmak izi alması gerekiyo şiseler bardaklar)angel de iyiki lab faresi değilim diyor
evde öldürülen adam a mac flack hawkes bakıyor
bide arabada uyusturucu ve hatun zevki yapan adam sokakta yerde yatıyo onu da stellayla lindsay bakıyolar ikisinin konusmalara bittim yalnız adam ın sadece altında donu var stella adam ın basında şöyle bişey diyo niçin annelerin her zaman temiz don söylemesinin bir öreneği gibi bişey diyo lindsay de Why does anybody need their mother to tell them that? Is everybody running around in dirty underwear? niçin bazıları annelrinin bunu söyelemelerine ihtiyaç dıuyar ki herkes aslında kirli don mu giyiyor şeklinde konuşmaları superdi ve tabii incelemye devam ederken boksırın da döl buluyor bunun üzerine bikaç kötü seks yaptım ama bu onları öldürmeme hak vermiyor:img-hyste
neyse adam ın konusuna gelince mac ofisine girince adam oturuyo kendiisne dava açılmış işiyle alakalı sanırım(atılması ile ilgili belki de gitmesiyle alakalı bi yazıdır)mac bundan haberi olmadığın söylüyo ve ekliyo seninin kovulmana izin vermicem şeklinde bişeyler diyo adam da çalışmaya geri dönüyo
danny adama 5 kutu dolusu suç mahallinden parmak izi alıncak eşyalar getirmiş adam soruyo ben bunları yaparken sen ne yapacaksın o da eline aldığı silahları gösteriliyo onlarla alakalı deney yapıcak
neyse bu üç uyusturucu satıcısnın öldürüldüğü davlar meğer birbiriyle ilintililermiş öncelikle bu admalar bi davada zanlılarmış bi adamı öldürmekten davları varmış
mac hem davlarla ilgilenirken hem adam ın işi hakkında konusma yapıyolar bide ne konusma telefondaki bağırarak konusuyo butun lab kapıda tabii stella geliyo herkesi işine gönderiyo
meğer adam ın işi butçeyle alakalıymış ve bazı lab teknisyenlerininde
promoyu izleidğimde öncelikle mac i suçlamıstım ama bölümü izleyince stella yı duygusuz olarak görüyorum
lab a getirtecekleri bir makina var maliyeti de bayağı yüksek aslında stella biraz da bu makinanın alınması yanlısı ama mac en son su cümleyle benim gönlümü alıyor adam makinaya göre adam ı sececeğini söylüyor
bu arada mac butce için 200.000 dolar bulursa lab teknisyenleri ve tabii ki adam ın işleri kurtulacakmış
şimcik bu ölen 3 uyusturucu satıcısı davasına döndüğümüzde işin aslı su aslında bu ölen 3 satıcı meğer bir adamı öldürmüşler onun davası hala surerken öldürüldüler tabii bunların öldürdüğüne bişekilde tanık olan maggie var ona mahkemeden celp kağıdı geldii gün bu üç adam buna geliyolar sıkıstırıyolar ve yuzunu doğruyolar meğer bu hatunu tanık olması için mac ikan etmiş bu yuzu doğranan maggie nin önce bu uyusturucu satıcılarını öldürdükleri düşüncesiyle 3 kardesinden supheleniyolar sonra bu adamları öldürenlerin aslında bu adamların avukatları oldujkları açığa çıkıyolar meğer bu ölen adamlar önceden öldürdükleri adamı öldürmek için kullandıkları silahları avukatlara vermişler avukatlar da önceki dava ve bu maggie ye yapılan yüz doğrama işinden sonra bu satıcılarıöldürmeye kara vermişler
bu bölümde bide arada flack danny başka uyusturucu satıcına sorguya gittiğinde flack ın satıcıyı yere itme hali var
sonra bide flack danny konuşması var biri kardeşine bunu yapsa sen ne yapardın diye hatta aralarında cesedi bidaha bulamazlardı şeklinde söylemeler de geçti mac e soruldu o da öldürürdüm dedi:img-hyste
en son sahnede mac ofisinde otururken önce danny geldi costa rica ya tatile gitecekmiş ama iptal edilmiş beni listeye yaz dedi
sonra lindsay geldi o da mac e önceden bi arkadasının duğunüne gitceğini söylemiş o da iptal olmuş beni de çalışma listesine ekle dedi
sırada hawkes e geldi o da tatile gidecekmiş ama o da haftlık paralı tatlinden diğerleri gibi vazgeçmiş(hepsi adam ın işi kurtarmak için)
hepsi de çok tatlıydı ben seviyorum bu ekibi ya tatillerinden sırf adam ın için vazgeçtiler çalışmaya devam edicekler:happy0064:happy0064
bu arada bölümde anna nın(hatta belki de lindsay ın onun 9. bölümde kaç aylık hamile olacağını bilmediğimden onu şimdilik katmıyorum)hamileliği belli olmaya başlamış göbek çıkmış:img-in_lo
danny zaten bölümün basından sonuna kadar karizma örneğiydi bir insana beyaz bu kadar mı yakısır bide gözlüksüz (bölüm basında biraz yorgun gözüktü ama)
efendim bölümden kareler
danny bu bölümde masllh bi giyindi bi giyindi gözümüz gönlümüz açıldı msllh bide gözlüksüz karizma(başlarda yorgun gözükse de)
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap010.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2813&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap011.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2814&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap012.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2815&u=11312373)
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap013.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2816&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap014.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2817&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap015.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2818&u=11312373)
defiledemiyim diye bir an düşündüm adam resmen yakıyo yaw :img-blush
ve tabbii ki lindsay ciim cnm in içi(karna dikkat)yerim ben seni yerim :img-in_lo
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap016.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2819&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap017.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2820&u=11312373)
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap018.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2821&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap019.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2822&u=11312373)
not:anam alıntı falan değildir kendi videomdan kendim çektim koydum hepsini lütfen kaynak göstermeden başka sitelere koymayalım
ve adam dan kareler ve bizimkilerin mac den tatillerinin iptal olmasıyla alakası konusması
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap020.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2823&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap021.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2824&u=11312373)
uzulme kusum benim:img-cray:arkadasların bak seferber oldu
önce danny gelr
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap022.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2825&u=11312373)
sonra lindsay(elindeki çekete dikkat efem)ne sevimli çıkmıs yine öyle:img-blush
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap024.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2827&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap025.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2828&u=11312373)
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap026.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2829&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap027.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2830&u=11312373)
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap028.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2831&u=11312373) http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap029.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2832&u=11312373)
ve hawkes
http://i71.servimg.com/u/f71/11/31/23/73/th/bscap023.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2826&u=11312373)
denız ım elıne saglık umarım bu ekledıklerın bazı kısıler tarafından calınıp konmaz baska sıtelere:kahve
resmen mac gunahını aldım ıyımı:img-hystestellaya uyuz oldum bende sınır :img-tomat adam zavallım cok kotudu:icon_sorr
kesınlıkle gecenkı bolume gore da ıyıdı basta 3 kardes cıkcak sandım :icon_whis
danny bıtanem bu kadarmı tatlı olunur:img-in_lobana az bıle geldı sahnesı:img-blush
o sondakı tatıl olayına koptum:P ausello amca tersten anlamıs galba ızın alcak dedıler tam tersı ıptal ettırdı de yanlız costa ya lınds sız yada tam tersı lınds neden danny sız gıdıyo anlamadım :bilmimsacma bırden pat dadanak hamılelılıgı cıkarcaklar sanırım ama bırlıkte olduklarına daır bısı bellı etmelerı gerekıyodu bence:kahve
denız ım elıne saglık umarım bu ekledıklerın bazı kısıler tarafından calınıp konmaz baska sıtelere:kahve
resmen mac gunahını aldım ıyımı:img-hystestellaya uyuz oldum bende sınır :img-tomat adam zavallım cok kotudu:icon_sorr
kesınlıkle gecenkı bolume gore da ıyıdı basta 3 kardes cıkcak sandım :icon_whis
danny bıtanem bu kadarmı tatlı olunur:img-in_lobana az bıle geldı sahnesı:img-blush
o sondakı tatıl olayına koptum:P ausello amca tersten anlamıs galba ızın alcak dedıler tam tersı ıptal ettırdı de yanlız costa ya lınds sız yada tam tersı lınds neden danny sız gıdıyo anlamadım :bilmimsacma bırden pat dadanak hamılelılıgı cıkarcaklar sanırım ama bırlıkte olduklarına daır bısı bellı etmelerı gerekıyodu bence:kahve
ya cnm belli anna nın hamileliğinden sonra bu tatil olayını yani tatile çıkma olayını değiştirmiş olabilirler
danny costa rica ya gidiyo da lindsay siz gidiyo gibi lindsay ın arkadasının düğünü ne zaman ki belki costa rica dadır:img-hyste
anam insllh hamilelik öncesinde bi konusma falan birşey olur ya ben de senin gibi pat dadanak çıkmasını istemiyorum 6 bölüm geçti hiç dl yok hiç arkadas olarak da konustuklarını görmedim ben bundan sonra hamielliğe zaten surda 3 bölüm kaldı 7. ve 8. bölümde söy |