Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
Bu arada, Ateveci gelemedi ama bana yorumunu iletmişti. Biraz da eskiden yaptığımız gibi onun yorumu üzerinden de konuşuruz diyorum. :)
-------
Selamlar
Uzun bir aradan sonra dizi başlıyor. Bazılarının ağzı kulaklarında bazılarının umrunda bile değil.
Aslında dizinin bu sezonki asıl ekseni –her ne kadar modlarımız bu isimin bu sayfalarda yer almasından pek hoşlanmasalar da- keremcemin ayrılması. Dolayısıyla Sarp karakterinin diziden çıkartılması.
Keremcem diziden niye ayrıldı, nasıl ayrıldı, ne zaman ayrılmaya karar verdi...tründen sorular sorup cevap arayabiliriz. Ama bu cevapların doğruluğu hep muallakta kalır. Zira ne keremcem babamızın oğlu, ne meltem hanım babamızın oğlu, ne de –üzgünüm ama- yasemin babamızın oğlu. Bunların hiçbirisine bodoslama bir güven duymamız gerekmez. Dolayısıyla ben meltem hanımın iddialarıyla keremcemin asılması taraftarı değilim. Bekleyip neler olacağını görebiliriz. Şahsi kanım şu ki keremcemin diziden ayrılmasına neden kasetiyse -ki adam böyle söylemekte- bence gayet yeterli bir sebep. Başka diziyle anlaştı iddiasını bekleyip görmek gerekir bence. Evvelki gün gazetede çıkan röportajdan sonra benim kafamda yeni bir fikir de şekillendi: meltem hanım bu denli iddialıysa niye bir mahkemeye verme gereği duymuyor, aile oyuncuları dedikleri gibi kcem yüzünden işsiz kaldıysa niye bir yerlerde biz bu oyuncuların beyanlarını görmüyoruz? Ayrıca şunu da unutmamak gerekiyor ki bu oyuncular işsiz kalmasın isteniyorsa senaryo ona göre yazılır ve o aile dizide yine yerini alırdı. Ha diyeceksiniz ki “katipler bu kapasitede bir ekip mi ki?”. Ben de size “hayır değil” diyeceğim. Katiplerin kapasitesi geçen sezon bizce belliydi. Ha bazıları pek beğeniyordu diziyi her haliyle. Senaryoda hiç sorun yoktu onlara göre. Bu dediğim elbette onları kapsamaz. Ben ve çevremdeki bir grup arkadaşı kapsar.
Şimdi gelelim başka meselelere. İnadına dizi izlemek nedir Allahınızı severseniz bana anlatın. İnadına dizi izlenir mi? Beğenirseniz izlersiniz, beğenmezseniz izlemezsiniz. Yapmaya çalıştığınız şey –sanıyorum- “bu dizi sadece kcem sayesinde izlenmiyordu,o gitse bile dizi reyting almaya devam eder” fikrini ispata çalışmak. Dizi-kcem ilişkisi çok karmaşık bence. Kim kime yardım etti meselesi o kadar da düz mantık bir mesele değil.
Bir de çok güldüğüm bir başka şey var: “dizinin emekçileri için bu diziyi izlemek”. Bu mantıkla hareket edenler “diziyi izleyelim ki yayından kalkmasın, emekçiler ekmek yesin.” Diyorlar. Ben de diyorum ki “sizin a.oyunu izlediğiniz saatlerde diğer kanallardaki bir dizi reytingsizlikten yayından kalkarsa o dizinin emekçilerine bişiolmuyor mu? O dizinin emekçileri emekçi değil mi?” Nerede kaldı emekçileri koruma??
Hepsini geçiyorum. Geliyorum özete. Yeni jönprömiye arayışını ben de arasıra takip ettim. Bir süre mehmet aslan adı öne çıktı. Sonra ne olduysa tardu’da karar kılınmış. Afedersiniz ama ben kendisinin “evdeki yabancı” adlı dizisini beğenmediğim gibi, oyunculuğunu da pek beğenmemekteyim. Ama hayırlısı diyelim. Yasemini bin makyajla yaşından büyük gösterirler. Tardyu da belki biraz ufaltırlar. Hallolur o mesele.
Ama bir diğer mesela var ki beni yine güldürdü: tardu bey demiş ki “kcemin taraftarı 12-13 yaş arası benimkiler orta yaş”. Gerçekten komik. “Keremcemi sevenler çocuk daha benimkiler aklı başında insanlar” diyememiş ve böyle bişiler söylemiş. Elbette bu tardunun kendi iddiası. Orta yaşlıların birisini sevmesi iyi midir kötü müdür,veya hiç bişi ifade etmez mi berabercene görücez.
Bu katiplerin sıkıştıkları anda “dört sene sonrası”,”aradan yıllar geçmiştir”, “gelecek asır”...türünden teranelerine sarılmaları beni gerçekten hasta etmekte. Bu dizi 10 bölümde bir ileri mi saracak yani? senaryoyu yapamadık “hop sar uğurcum on sene ileriye”. Oldu mu? Oldu sayılır. Sar biraz daha....
Aradan yıllar geçmiştir. Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı. Bu cümleleri geçen sezon bu diziyi izleyen birilerine okusanıza. Lütfen ama. Bu nasıl bir saçmalamadır sorarım size, nasıl bir saçmalamadır. Geçen sezon değil miydi bu katipler “aşk herşeyi yener...sarplan ekin ayrılmaz...torunun olsa da beni unutma...” diyenler. Daha kaç ay geçti söyleyin bu sarpın o doktoru bulmasının üzerinden? O ameliyattan? Bu mudur yani bize anlattığınız o muazzam aşk hikayesinin sonucu? Bu mudur??????? Siz ne anlattığınızın ayırdına varamadınız bence katiplerim. Öyle değil mi? 10 bölüm sonra bu yeni avukat da giderse bu sefer de kim gelecek yerine? Müvekkiline mi aşık olacak bu ekin hanım? Hatıralarından bile silmiş, nasıl oluyor bu? Ne yaptı bu sarp da, ekinin o büyük aşkı sarp da, hatıralardan bile siliniyor? Umarım anlatılır da ben de öğrenirim. Meraktan çatlıyorum zira. Herhalde ağır bişiiler yaptı ki ekin kaldıramadı bunu. Ayrıca teksoylar niye yokoldu? Sarptan nefret ediyorsun peki de bu dedenin ninenin halanın suçu ne? Onlar niye yok dizide? Kcem çıktı diye insanları oynatmamak kolay da bir mantık üretmek zordur be arkadaşlar. Akılları sıra kcemin karakterini seyirciye unutturacaklar, böylece de kcemin yaptığı hatanın bedeli olacak bu durum!! Neyse hayırlısı bakalım ve görelim.
Sinan ise okula gitmeye başlamıştır.
Sinan ah sinan... kim bilir kaç yaşında bir çocuk buldular. Umarım ki bu sefer yaş mefhumuna biraz dikkat ederler. Aynı çocuğu okul önlüğüyle önümüze koymazlar. Hele hele muzonun hali nasıl olacak merak ediyorum. bu sefer de üniversiteye mi gidecek o çocuk yoksa? Maksat seyirci yesin, salla babam salla.
Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir. Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır.
Mehmet beyin ölümü bizi de üzdü tabi. Rahmet eylesin Allah. Babasız ilerleyecek dizimiz yani. olabilir alışılır. Ama serkan yok, kenan da yok. Dizideki erkek karekterler azaldı fazlasıyla. Sadece sarpın yerine gelen jönprömiye tardu var. Başkaca ekleme olacak mı acaba merak ediyorum?
Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır. Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur. Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, akıllı, sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır.
Tandık mı geldi size...bir daha okuyun. Sorumluluk sahibi ekinle sorumluluk sahibi olmayan... bir erkek. Nasıl da kilişe aman Yarabbim! Nasıl da zeka parıltısı içinde fikirler??? Bir kız bul. Onun tam zıddı da bir erkek karakter bul. Olsun sana dizi. Bu mudur yaratıcılık. Biz geçen sene bağıra bağıra “bu senaryo artık ilerlemiyor, çuvallıyor” dediğimizde bazılarımız “yok ya ne güzel gidiyor işte. Ne kadar da mantıklı” diyorlardı. Sonunda sözümüze kcem bile geldi, ama biraz biçimsiz bir zamanda. Şimdi de öyle diyorlar görüyorum. Birisi bana bunu anlatmalı. Geçen sene ekin-sarp aşkını izleyenler bu sene mert-ekin aşkına nasıl inanacaklar? Nasıl inanıyorlar? Bu işte bir gariplik yok mu? Yoksa bende mi bir anomali var?
Benim söylediğim şey şu:
Bu diziyi izliyorsunuz madem eyvallah izleyin. Zevk için veya inadına. Ama ne olursunuz “aa ne kadar mantıklı, ekin merte aşık oluyor...” diyerek izlemeyin.
İyiyi kötüden ayıralım ki kötüler azalsın iyiler ortada kaldın. Böyle kötü -üzgünüm- dizilere paye vermeyelim ki insanlar ve yapımcılar daha iyi diziler yapmaya yönelsinler. Ne koysam izlettiririm diyemesinler. Bizi aptal yerine koymasınlar. Her sezon birisine aşık etmesinler başrol kızı veya erkeği. Seneler zırt pırt geçmesin. Çocukların boyu uzasın, seneler geçiyorsa. Aynı kalmasın. Katiplerin yaratıcılık eksikliğine bahane “jönprömiye diziden ayrıldı ailesi de diziden çıkmak zorunda kaldı” olmasın.
ceren selam. ceren o adam öldü,o adam ,arkasında sakladığı hançeriyle bir brutusmuş meğer:)
seval,tabiki sarp terketrmiştir ekini.bu darbe kolay kolay atlatılmaz
hakanın ve mertin işi çok zor gerçekten:)
Selamlar Desdi! Haklısın Desdi hem de ne güzel hançer, en keskininden. Neyse biz önümüze bakalım! Hançeri saplayanlara, bir gün bir başkası da en derinden yaralamasa bari.
Geçtik biz bu konuları değil mi? Gelelim bugün ilk bölümü yayınlanacak Aşk Oyunu-Yeni Hayat'a! Sanırım bu konu tam bir muamma.
Ama en azından Sinan'ın yaşadığını ve okula başlayacağını biliyoruz. Herhalde 3-4 yaşına göre birazcık büyük (yok pardon iri diyelim, e yapısı öyle) duran Sinan sanırım şimdi birinci sınıf boyutuna gelmiştir.
Hem dört yıl geçecek denmiyor bildiğim kadarıyla birkaç yıl. Belki de 2-3 yıl. Ee Sinan da ancak birinci sınıfa başlar. Benim bildiğim okullarda 6-6.5 yaşında başlanıyor çünkü.
Ama artık şu terk edişi kafamıza uygun hale getirmeye uğraşmaya gerek yok bence. Nasıl olsa ne yapsak beceremeyeceğiz. En iyisi yol yakınken, bu budur demek.
Bakın ben bir şey buldum: Sarp bir gün alkollü araba kullanır. Arabada Sinan da vardır ve maalesef kaza yapar ve Sinan ölür. Ekin Sarp'ı asla affedemez ve büyük aşkı nefrete dönüşür ve Sarp'ı terkeder. NASIL AMA? :img-grin2
Hocam, bu çok güzel bir senaryo ama ne zaman küçük bir çocuğun ölümünü içeren bir senaryo düşünsem ahlaki bir dilemma yaşıyorum. Bir masumun ölümünü düşünmek nedense yanlış geliyor ama Sinan karakterinin fotoğraftan çıkarılması fikri de çok hoşuma gidiyor.:img-sorry
Bir,bir buçuk saat sonra Aşk Oyunu Yeni Hayat başlayacak.Bakıyorum da bir zamanlar buralarda saatlerce izlediklerimiz üzerinde kafa yoran herkes yine burda.Bu iyiye mi işaret acaba dizimiz için.
Ben birazdan izleyeceğim diziyi.Geçen sezon izlediğimiz aşk oyunuyla mukayese etmeme kararı aldım.İzleyeceğim bu dizi Ekin ve Mert arasında geçen hikaye olacak.Evet tanıdık karakterler olacak ama konu bambaşka olacak.Bu yüzden Sarp'ı çok dahil etmeden yüzeysel bir konuşmayla devre dışı bırakacaklardır.Muhtemelen bu konuşma Ekin ile biri arasında geçecektir ama o kadarını bilemiyeceğim.
Benim şu anda merak ettiğim Mert'in suratına pastayı nasıl yiyeceği,vapurda karşılaşan bu ikilinin başına ne gibi olaylar geleceği.Ben Aşk Oyununu geride bıraktım Sarp Ekin bir şekilde birleşti ve dizi bitti.Şimdi merakla beklediğim Aşk Oyunu Yeni Hayat.Mert ve Ekin'in hikayesinin akıbeti.
Umuyorum ki saat 00.00 sularında buraya yüzümde bir gülümsemeyle geleceğim ve yorumumu yazacağım.Belki gülümseme değil de kahkaha olur orasını bilemem ama Tardu Flordun'a güveniyorum.Zira muhtemelen yeni oyuncularda dahil olacaktır.Mert'e bir kanka lazım mesela :) .
Yasemin ve Aşk Oyunu Yeni Hayat ekibi arkanızdayız dedik izliyeceğiz hayırlısı,herkese iyi seyirler.
Sinan'ın muhteşem oyunculuğunu da unutmayalım lütfen. Ne harika, ne inandırıcı oynuyordu değil mi? Ama ben hala korkuyorum, bizim mantık dehası Senaristler Müzo ve Sinan'ı hala aynı oyunculara oynatıyorlarsa ben daha ne derim, nerelere giderim hiç bilemiyorum.
Aşk Oyunu'nu izlemeyi zaten bırakmıştım. Yeniden başlamaya hiç niyetim yok. Ancak ben burada tanıdığım kişilerden uzak kalmak istemiyorum. Bir şekilde yine muhabbetimize devam etme yolunu buluruz, eminim.
Hikaye yazmaya devam ediyorum. Hayat Bir Oyun'un devamını (İkinci Perde) yazacağımı söylemiştim ve yazıyorum. Şu an için İkinci Perde'nin birkaç bölümünü tamamladım ama hikayeyi tümden bitirmeden buraya koymama kararını verdim. Handan'ın tüm çabalarına rağmen inatla bu fikrin arkasında duruyorum.:img-grin2
Ben hep buradayım. Bu muhabbet varken burada olmamak akıllı işi mi, tanrı aşkına? :img-grin2
Sevgili Yazarimiz, bunlari okuyan her forum üyesinin sevincle gülümsediginden eminim.. Tesekkürler. Ama senin yorumlarinin ayri bir özelligi vardi herzaman, güldüren düsündüren, duygularimiza tercüman olan, hepimizden daha dikkatlimiz, gözünden hicbirseyi kacirmayan.... Keske seni hatirimiz icin olsun yeniden izlemeye ikna edebilsek...
gs-tugba93
13-09-06, 21:01
Bir,bir buçuk saat sonra Aşk Oyunu Yeni Hayat başlayacak.Bakıyorum da bir zamanlar buralarda saatlerce izlediklerimiz üzerinde kafa yoran herkes yine burda.Bu iyiye mi işaret acaba dizimiz için.
Ben birazdan izleyeceğim diziyi.Geçen sezon izlediğimiz aşk oyunuyla mukayese etmeme kararı aldım.İzleyeceğim bu dizi Ekin ve Mert arasında geçen hikaye olacak.Evet tanıdık karakterler olacak ama konu bambaşka olacak.Bu yüzden Sarp'ı çok dahil etmeden yüzeysel bir konuşmayla devre dışı bırakacaklardır.Muhtemelen bu konuşma Ekin ile biri arasında geçecektir ama o kadarını bilemiyeceğim.
Benim şu anda merak ettiğim Mert'in suratına pastayı nasıl yiyeceği,vapurda karşılaşan bu ikilinin başına ne gibi olaylar geleceği.Ben Aşk Oyununu geride bıraktım Sarp Ekin bir şekilde birleşti ve dizi bitti.Şimdi merakla beklediğim Aşk Oyunu Yeni Hayat.Mert ve Ekin'in hikayesinin akıbeti.
Umuyorum ki saat 00.00 sularında buraya yüzümde bir gülümsemeyle geleceğim ve yorumumu yazacağım.Belki gülümseme değil de kahkaha olur orasını bilemem ama Tardu Flordun'a güveniyorum.Zira muhtemelen yeni oyuncularda dahil olacaktır.Mert'e bir kanka lazım mesela :) .
Yasemin ve Aşk Oyunu Yeni Hayat ekibi arkanızdayız dedik izliyeceğiz hayırlısı,herkese iyi seyirler.
belki onu simdide yapiyorus ama icimiz buruk cünkü
keremcem yok benim satece merak edim keremceme noldu ve
dizi düzeldimi yada daha bir sacmaladimi
şu aşk oyunu kadersiz bir diziden herkes ayrılıyo kerem çıktı kenan görgen bu kenan da yeni bir diye başladı haftaya başlıyo bugun frgmanda görüdüm atv yayınlaln sibel canın başröl oynadıgı bir dizi ah be istanbul vallh hiç tanıyamadım bıyık sakla falan gitmiş baya bir karizma olmul görgenide bir dizde görseniz şaşırmayın neyse bu dizin kadari ellerimizde inşallh çok iyi olacaktır keanaı sevmezdim hep sarp ekin arasına giriyo diye çok kızıydum ama alışmıştık olsaydı fena olmazdı dizde şu terkteme olayıda az kaldı izliyıp görecegiz inşallh:img-icecr
arkadaşlar tam tamına bir satimiz var....:)
EL DESDİCADO
13-09-06, 21:03
selam sorenza,
evet hiç birimiz artık mukayese yapmıyoruz.yapmakta gereksiz,artık yeni episodeye hazırlık yapıyoruz.hayırlısı bakalım,nasıl olacak?
gs-tugba93
13-09-06, 21:04
selam sorenza,
evet hiç birimiz artık mukayese yapmıyoruz.yapmakta gereksiz,artık yeni episodeye hazırlık yapıyoruz.hayırlısı bakalım,nasıl olacak?
bakalim keremcemsiz bir ask oyunu nasil olcak cok merak ediyorum
EL DESDİCADO
13-09-06, 21:04
arese çarşamba gübü dizlerinin hepsinde böylwe bir durum var,geerçekten çok ilginç
avrupa yakasına 4 yeni oyuncu katıldı.4 eski isim ayrıldı.kırık kanatlarda,cansel,özge özberk diziden ayrıldı
çarşamba gübü dizilerinin kaderi bu galiba:)
Hocam, bu fikir süper.:img-nyam: Tek sorun ben Sinan ölürse Sinan hakkında yorum yapıp iddia edildiği gibi işkence edemem. Ha, her yorumda onu anmak için birkaç kez Sinan'dan, Sinan'ın babasına ne kadar benzediğinden, Sinan'ın eşsiz(!) sesinden Sinan'ın bakışlarından laf açabilirim. :img-haha:
Aaaaaaaaaggggggggggghhhhhhhhhhhhh!!!!! :fighting2 Senden nefret ediyorum, aklıma her seferinde o veletli sahneler geliyor. :icon_evil Bak güzelim, sen de benim gibi yarım kalan hikayelerden nefret ediyorsun. Şu an okumakta olduğun bir hikaye var. O hikayenin bir sonraki bölümünün "infidelis" olduğunu biliyorum. Eğer o bölümün adından daha fazlasını bilmek istiyorsan o beş harfi o sırayla yan yana getirme!:img-grin2
Sinan'ın muhteşem oyunculuğunu da unutmayalım lütfen. Ne harika, ne inandırıcı oynuyordu değil mi? Ama ben hala korkuyorum, bizim mantık dehası Senaristler Müzo ve Sinan'ı hala aynı oyunculara oynatıyorlarsa ben daha ne derim, nerelere giderim hiç bilemiyorum.
Hocam hadi çocuğu sırf benziyor diye koydular. İnsan en azından zavallıya adam gibi bir rol verir. Hiç mi hayatta aktif bir şey yapmaz bu çocuk. Hatta hangi bölüm olduğunu tam hatırlayamamakla birlikte bir bölümde, çocuk sadece uyudu. Kalkıyoruz uyuyor, yatıyoruz uyuyor. Ne melek çocuk, şaştım kaldım vallahi. Bizim bücür, yaramaz, afacan kuzenlere biraz seyrettirsem mi ne??? Aman neyse boşvereyim, ya bir de öyle donuklaşırlarsa...
Aslında sorun zavallı çocuk da da değil, en azından azıcık normal hayata dahil etseler, hikayenin içinde adam gibi bir rol teşkil etse belki de daha kolay alışır, pek de fazla oyunculuk yeteneğinin olmamasını o kadar yadırgamazdık. Aman ben kime diyorum? Rüya İşçileri'ne....
EL DESDİCADO
13-09-06, 21:08
cansel ve özge özberkin kırık kanaltlardan ayrıldığını duyduğumda,yahu nasıl iş?
neler oluyor şu hayyta demiştim.
aklımıza gelmeyen başımıza geldi.
arese çarşamba gübü dizlerinin hepsinde böylwe bir durum var,geerçekten çok ilginç
avrupa yakasına 4 yeni oyuncu katıldı.4 eski isim ayrıldı.kırık kanatlarda,cansel,özge özberk diziden ayrıldı
çarşamba gübü dizilerinin kaderi bu galiba:)
öyle canım amam aşk oyun başkaydı ama şu kenan bıyık falan gitmşiti sakal tanıymadım baya bir karizamolmuştu bide adım sevgi böyle hitap etsen dha iyi arese acayip oluyo
Aaaaaaaaaggggggggggghhhhhhhhhhhhh!!!!! :fighting2 Senden nefret ediyorum, aklıma her seferinde o veletli sahneler geliyor. :icon_evil Bak güzelim, sen de benim gibi yarım kalan hikayelerden nefret ediyorsun. Şu an okumakta olduğun bir hikaye var. O hikayenin bir sonraki bölümünün "infidelis" olduğunu biliyorum. Eğer o bölümün adından daha fazlasını bilmek istiyorsan o beş harfi o sırayla yan yana getirme!:img-grin2
Oh, oh! Alenen tehdit de edildim tam oldu. En azından alnımın akıyla bu işkenceyse sana müstehak diyebiliyorum, canıma değsin...Bu da cabası...:img-icecr
Bu arada, bakalım bu kelime grubune hatırlatacak? Sarp'ın oğlu :)
Hocam hadi çocuğu sırf benziyor diye koydular. İnsan en azından zavallıya adam gibi bir rol verir. Hiç mi hayatta aktif bir şey yapmaz bu çocuk. Hatta hangi bölüm olduğunu tam hatırlayamamakla birlikte bir bölümde, çocuk sadece uyudu. Kalkıyoruz uyuyor, yatıyoruz uyuyor. Ne melek çocuk, şaştım kaldım vallahi. Bizim bücür, yaramaz, afacan kuzenlere biraz seyrettirsem mi ne??? Aman neyse boşvereyim, ya bir de öyle donuklaşırlarsa...
Aslında sorun zavallı çocuk da da değil, en azından azıcık normal hayata dahil etseler, hikayenin içinde adam gibi bir rol teşkil etse belki de daha kolay alışır, pek de fazla oyunculuk yeteneğinin olmamasını o kadar yadırgamazdık. Aman ben kime diyorum? Rüya İşçileri'ne....
işte cerencim o çoçuk büyüdü tam 7 yaşında ve okula başladı bakalım yerine gelen sina kadar tatlı ıolacakmı artık daha .çok yer verirler buyudu keşke degştirmeselrdi hep küçük klasaydı:icon_cry:
Sevgili Yazarimiz, bunlari okuyan her forum üyesinin sevincle gülümsediginden eminim.. Tesekkürler. Ama senin yorumlarinin ayri bir özelligi vardi herzaman, güldüren düsündüren, duygularimiza tercüman olan, hepimizden daha dikkatlimiz, gözünden hicbirseyi kacirmayan.... Keske seni hatirimiz icin olsun yeniden izlemeye ikna edebilsek...
İkna olmamak için inat ettiğimi sanmayın. Eğer yorum yapmaya değecek kadar seyretmeye devam edebilirseniz eminim ki beni de ikna etmek için Handan'ı bana işkence etmeye gönderebilirsiniz. Tatlı dille olmazsa zorla olur hesabı... :blink: :img-wink:
Selamlar,
Hemen hemen herkes burada gördüğüm kadarıyla.Az bir zaman kaldı başlamasına dizinin.Sarp karakterinin nasıl terk ettiğini ben de merakla bekliyorum ama bunu göstereceklerini de pek sanmıyorum.Hani özette diyor ya "Aradan yıllar geçmiştir Ekin Sarp'ı hatırlarından bile silmiştir."İşte sadece bu sözle bile bırakabileceklerini düşünüyorum.O büyük aşkın bu şekilde bitmesi kötü oldu ama yapılabilecek bir şey yok malesef.İzlemeden çok fazla yorum yapmak istemiyorum.Bakalım neler olacak.Bu arada davet için Nanni ve Handan'cım teşekkürler.
işte cerencim o çoçuk büyüdü tam 7 yaşında ve okula başladı bakalım yerine gelen sina kadar tatlı ıolacakmı artık daha .çok yer verirler buyudu keşke degştirmeselrdi hep küçük klasaydı:icon_cry:
Evet Sevgi (Sevgiydi değil mi?). Bakalım canlandıran kişi değişecek mi? Yani bu kadar benzeyenenini zor bulurlar ama...
Belki de özellikle hatırlatmak istemeyecek o ayrı mesele. Belki de bu yüzden değiştirecekler.
Ya da zaten yaşından büyük gösteriyordu, nasıl olsa seyirci nelere inanmıyor diyip, devam edecekler. Artık insaflarına kaldık...
EL DESDİCADO
13-09-06, 21:16
selam reyhan.hımm evet davet geldi değil mi nani ve akbelden:)
reyhan,sözle,diayalog ya da monolog yoluyla öğreneceğiz sebebi,görelim bakalım
İkna olmamak için inat ettiğimi sanmayın. Eğer yorum yapmaya değecek kadar seyretmeye devam edebilirseniz eminim ki beni de ikna etmek için Handan'ı bana işkence etmeye gönderebilirsiniz. Tatlı dille olmazsa zorla olur hesabı... :blink: :img-wink:
Handancim, bunu okudun insallah! Bak sana is cikti :img-icecr Hadi, kolay gelsin! Aman ablacim, ben yufka yürekliyim bilirsin, arkadasima hic kiyamam.. Ama yani baska türlü olmuyorsa ne yapalim, aman kurban olayim, ne olur doz´u iyi ayarla ha? :img-grin2
Selamlar,
Hemen hemen herkes burada gördüğüm kadarıyla.Az bir zaman kaldı başlamasına dizinin.Sarp karakterinin nasıl terk ettiğini ben de merakla bekliyorum ama bunu göstereceklerini de pek sanmıyorum.Hani özette diyor ya "Aradan yıllar geçmiştir Ekin Sarp'ı hatırlarından bile silmiştir."İşte sadece bu sözle bile bırakabileceklerini düşünüyorum.O büyük aşkın bu şekilde bitmesi kötü oldu ama yapılabilecek bir şey yok malesef.İzlemeden çok fazla yorum yapmak istemiyorum.Bakalım neler olacak.Bu arada davet için Nanni ve Handan'cım teşekkürler.
Hoş geldin Reyhan! Ben de çok fazla bir bilgi beklemiyorum bu konuda. Nasıl gerçek hayatta yaşanabiliyorsa, burada da olur. Hem insan sevdiği değer verdiği insanları sonsuz hayata uğurlayınca bir süre sonra alışmak zorunda kalıyor da, bununla mı başa çıkamayacağız? Mutlaka inanma ve alışma süreci sancılı olur ama... Çok da deşelemeye gerek yok zaten. Neden gitti? Niye bıraktı? Tüm bu sorular zihin bulandırmaktan ve kendi kendimize çırıpınmaktan ileri gitmiyor. Kaseti sürekli başa sarıyoruz. Anılarda bırakmak lazım.
herkese selamlar efendim...
öncelikle ev sahibi olarak gec kaldigim icin affiniza siginiyorum...kusuruma bakmayin lütfen...silindir olunca, ancak gelebildim :img-haha: ...
Herkesi olamasa da cogunu ve uzun süredir göremediklerimi burada gördügüme cok sevindim inanin...daha hicbir yazilani okuyamadim, bölye lap diye muhabbete ortadan daldim, bunun icin de kusura bakmayin...
nasil yoklugumda AKBEL sizi iyi agirladi mi?
unutmadan, modlar kizmadan bir iki kelam da dizi icin edeyim bari :img-grin2 ...
bu aksam dizinin her sahnesini pür dikkat izleyecegim allah izin verirse...lakin Ekinin Sarpi hatiralarindan bile nasil sildigini anlamak istiyorum...kac gündür ne yaptiysam anlayamadim da :icon_cry: ...
sevgiler....
Bu katiplerin sıkıştıkları anda “dört sene sonrası”,”aradan yıllar geçmiştir”, “gelecek asır”...türünden teranelerine sarılmaları beni gerçekten hasta etmekte. Bu dizi 10 bölümde bir ileri mi saracak yani? senaryoyu yapamadık “hop sar uğurcum on sene ileriye”. Oldu mu? Oldu sayılır. Sar biraz daha....
Hocam, ben buldum neden bu çocukların boylaı değişmiyor. Görüntüyü sarıyorlar da ondan...:img-haha:
Herkese iyi akşamlar, ne güzel sohbetler etmişsiniz böyle. Okurken keyif aldım.
Dizinin başlamasına az bir zaman kaldı, ne ile karşılaşacağız bakalım.
Komşumda burada, selam canım:) Handancım soğuk birşeyler içsek mi acaba?:)
Nannicim hosgeldin, cok sevindirdin bizi gec de olsa gelerek... Iyisinizdir insallah..
Benim bu hikayedeki gelismeler hakkinda düsündüklerimi Atevecimiz uzun uzun dile getirmis sag olsun, kendi gelemese de görüslerini göndermis okudukca her cümlesinin altina imza atasim geldi... En az senin kadar da merakla bekliyorum... bakalim dananin kuyrugu nasil kopmus?
Herkese iyi akşamlar, ne keyifli sohbetler etmişsiniz böyle. Okurken keyif aldım.
Dizinin başlamasına az bir zaman kaldı, ne ile karşılaşacağız bakalım.
Komşumda burada, selam canım:) Handancım soğuk birşeyler içsek mi acaba?:)
Ayşecim, bence ben sıcak ikram edeyim. :) Belki dizi bitince alırız soğuk bir şeyler...:img-haha:
Bu arada tekrardan herkese selamlar...:img-kiss:
Bu arada, Ateveci gelemedi ama bana yorumunu iletmişti. Biraz da eskiden yaptığımız gibi onun yorumu üzerinden de konuşuruz diyorum. :)
-------
Selamlar
....
....
Benim söylediğim şey şu:
Bu diziyi izliyorsunuz madem eyvallah izleyin. Zevk için veya inadına. Ama ne olursunuz “aa ne kadar mantıklı, ekin merte aşık oluyor...” diyerek izlemeyin.
İyiyi kötüden ayıralım ki kötüler azalsın iyiler ortada kaldın. Böyle kötü -üzgünüm- dizilere paye vermeyelim ki insanlar ve yapımcılar daha iyi diziler yapmaya yönelsinler. Ne koysam izlettiririm diyemesinler. Bizi aptal yerine koymasınlar. Her sezon birisine aşık etmesinler başrol kızı veya erkeği. Seneler zırt pırt geçmesin. Çocukların boyu uzasın, seneler geçiyorsa. Aynı kalmasın. Katiplerin yaratıcılık eksikliğine bahane “jönprömiye diziden ayrıldı ailesi de diziden çıkmak zorunda kaldı” olmasın.
AKBELcigim araci oldugun icin sagol canimcim...
okumaya baslayayim dedim, ilk gözüme carpan yorum buydu ve
önikiden de vurdu...
Ateveci arkadasima bütün yazdiklari icin, emegi icin, ayirdigi zaman icin tesekkürler öncelikle...yazdiklarini altina da bir kelime bile cikarip, eklemeden imzami atiyorum...
Katiplerin ve yapimcilarin bizi yeterince aptal yerine koyduklarini düsünüyorum ve buna gercekten de cok üzülüyorum...bizi aptal yerine koymalarindan öte, bu isi bilip de, görmezlikten gelenlere, tepki vermeyenlere daha da cok üzülüyorum...
blue_girl4ever
13-09-06, 21:30
Herkese merhabalar..Yorumlarınızı okudum da..Sinan'ın Sarp'ın kullandığı arabada ölmüş olabileceğinden bahsetmişsiniz..İyi de bölüm özetinde Sinan'ın okula başladığı yazıo,e bu da doğal olarak saçma olmuş bence:)Ben de çok merak ediyorum Sarp karakterini nasıl çıkardıklarını..Bir de şu an atv'de yayınlanan Avrupa Yakası'nda birşey dikkatimi çekti;Selin ve Volkan karakterleri oarada da diziden çıkarıldı ama hiç çıkmamış gibiler..İşte ben de Sarp'ın iş için yurtdışına çıkması gibi bir senaryo yazardım,malum şahısın çalışmaları bitince de diziye devam etmesini..
Herkese selam...
Uzun bir aradan sonra burada olmak güzel...Ne yazıkki ben yokken köprünün altından çok sular akmış,gelişmeleri takip edemiyorum...Bütün bir yaz magazin ve televizyondan uzak kaldım...iyi etmişim...
Dizide değişiklikler varmış...Zaten son saatlerini yaşıyordu,ha bugün ha yarın diyorduk...Ben de yarıştan kopuyorum herhalde...
Ama arada uğramak isterim...
Özete göre yorum yapacak olursak,film tekrara baştan sarıyor diyebilirim...
...
Bir de şu an atv'de yayınlanan Avrupa Yakası'nda birşey dikkatimi çekti;Selin ve Volkan karakterleri oarada da diziden çıkarıldı ama hiç çıkmamış gibiler..İşte ben de Sarp'ın iş için yurtdışına çıkması gibi bir senaryo yazardım,malum şahısın çalışmaları bitince de diziye devam etmesini..
selam arkadasim...
iate sorun da burada ya zaten...bizim tartistigimiz ve anlamakla zorluk cektigimiz konu da bu ya...Sarp karakterinin senaryodan cikarilabilecegi binbir yol varken, neden bu yol? kimden intikam aliyorlar? ya da aldiklarini zannediyorlar? halbuki rezil oldular, farkinda degiller sevgili senaristler...
Nanni ve Ayşa... Hoşgeldiniz. Özledim inanın.
Peki bu Ekin Sarp'ı hayatından çıkardı, tamam, yer gibi yapıyorum. Aslında hiç de güvenilir bir dost değilmiş çünkü Yelda'yı da Serkan'ı da hayatından çıkarmış. Hiç anlayamıyorum Keremcem diziden ayrıldı diye ailesini niye safdışı ettiler? Sarp'ı diziden çıkarmak için daha mantıkl bir sebep bulsalardı Sarp'ın ailesini oynayan oyuncular da dizide kalırdı. Acaba bize de mi Sarp'ı unutturacaklar? Amaçları bu mu? Ay daha başlamadan düşüncelere boğulduk.
blue_girl4ever
13-09-06, 21:42
selam arkadasim...
iate sorun da burada ya zaten...bizim tartistigimiz ve anlamakla zorluk cektigimiz konu da bu ya...Sarp karakterinin senaryodan cikarilabilecegi binbir yol varken, neden bu yol? kimden intikam aliyorlar? ya da aldiklarini zannediyorlar? halbuki rezil oldular, farkinda degiller sevgili senaristler...
Aynen katılıyorum sana..Ben de bu bölümdeki herkesin senaristleri tuttuğunu sanıodum..Biras olsun moralim yerine geldi..Az önce Aşk Oyunu'nun hiç izleyemediin 1.bölümünü indirip izledim..İiçimden bi parça kopuyo sanki..Ve sonra aklıma Ekin ve Sarp'ın birbirlerine bakarak "Bundan sonra bizi ayıran yalnızca ölüm olsun" demeleri geldi..Dayanamıyorum nasıl izlicem..Tabii ki de ben de kafam da bitrdim Aşk Oyunu'nu..Neticede elimizde artık "Aşk Oyunu-Yeni Hayat" var ama ne biliimm..Yönetmen değişti bu arada di mi??
selam arkadasim...
Bence arkadasim, ilkönce onlari elestiren bizden, sonra da Keremcem´den ve onu sevenlerden intikam aldiklarini düsünüyorlar... Az sonra harika fikirlerle karsilasmaya hazir misin?:img-icecr
Bence arkadasim, ilkönce onlari elestiren bizden, sonra da Keremcem´den ve onu sevenlerden intikam aldiklarini düsünüyorlar... Az sonra harika fikirlerle karsilasmaya hazir misin?:img-icecr
Şimdi düşünüyorum da diziden önce rastladığım kadarını izlediğim, onca oyuncusu değişen dizi bile çok tanıdık da dizi-m- ne kadar yabancı oldu bana...:img-help: Yine de başlasa da bana istediklerimi hatırlatan jenerik müziğini duysam...:img-grin2
Nanni ve Ayşa... Hoşgeldiniz. Özledim inanın.
Peki bu Ekin Sarp'ı hayatından çıkardı, tamam, yer gibi yapıyorum. Aslında hiç de güvenilir bir dost değilmiş çünkü Yelda'yı da Serkan'ı da hayatından çıkarmış. Hiç anlayamıyorum Keremcem diziden ayrıldı diye ailesini niye safdışı ettiler? Sarp'ı diziden çıkarmak için daha mantıkl bir sebep bulsalardı Sarp'ın ailesini oynayan oyuncular da dizide kalırdı. Acaba bize de mi Sarp'ı unutturacaklar? Amaçları bu mu? Ay daha başlamadan düşüncelere boğulduk.
selam SILVER...bil mukabele arkadasim...ben de özledim hepinizi....hele uzun zamandir göremediklerimi daha cok :img-grin2 ...
iste hocam biraz önce de dedigim gibi, Sarp karakterini senaryodan daha mantikli bir bicimde cikarmanin binbir yolu varken, sanki inadina mantiksiz isler pesindeler bizimkiler...ya da bizim bilmedigimiz, bize aksettirilmeyen baska bir boyutu var bu isin...baksaniza söylenenlere göre yönetmen de havlu atmis ...
canim komsum, aysam buradayim bak, seni hic yalniz birakir miyim?
Bana kalırsa Sarp'ı saf dışı etmelerinin ana sebebi; malum kendisini karakterin insanları 4 gün kala bırakıp gitmesinin öcünü, onu canlandırandan almak. Nasıl fragmanda "En Büyük Darbe En Yakından Gelendir." diyerek kafa kıran cinsten sözler yolluyorlarsa, işte asıl yapmak istediklerini karakter üzerinden yapıyorlar.
Ama bence burada düşülen en büyük yanılgı, zaten bu karakteri yaratan, insanlara sevdiren, insanların beynine kazıyan kendileri değil miydi? Bu nasıl bir mantıktır ki, insan kendi emeğini çöpe atsın? Aynen öyle. Tam da yaptıkları bu. Kendi oluşturdukları, hayat verdikleri Sarp sırf onu yaşama geçiren bırakıp gitti diye, atılıyor.
Biz yap-boz tahtası değiliz ki... Keşke ama cidden keşke bizim en azından hala düşünme yetisine sahip olan ve sırf bir kere taktir ettik diye şak şakçılık yapmayan bizlerin mantığına daha uyan bir senaryo yazılsaydı. Ama dediğim gibi işte... Sadece keşke...
Of ya hocalarım çok özür dilerim bu bilgisayar inadına bu gün bozuldu.Forumdan da konudan da uzak kaldım...:(
...
Yine de başlasa da bana istediklerimi hatırlatan jenerik müziğini duysam...:img-grin2
ahh ortakcim ahh...ben o müzigi duydugumda, gözlerimi kapatip Istanbulu dinleyecegim...maalesef ilk bölümlerde yasadigim o heyecan olmayacak ama olsun...merakimdan cildirmak üzereyim inan...
Ekin SArpi hatiralarindan bile silmis ya :img-haha: ...
teomanresat
13-09-06, 21:51
Herkese iyi akşamlar.Bakıyorum demirbaşlar toplanmış.İlk dikkatimi çekenler,sevgili üsdat,nanni (çiçekçiğim),Sevgili sevalim,Ayşa,hocam silver,Sevgili handan ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar.Çok iyi oldu bu toplantı hepiniz hoşgeldiniz.Böyle demirbaşları bir arada görmeyi özlemişim.
Sizde benim gibi Ekinin sarpı hatıralarından bile silmesine takmış durumdasınız anlaşılan.Nanni çiçekçiğim kimden intikam alıyorlar demişsin.Bence Sarpa can veren Keremcemden intikam alıyorlar.Böyle yaparak da onun bir daha esamesini bile hatırlatmak istemiyorlar.Ve yeni bir oyunla ona sensizde bu dizi olur ve izlenir demeye çalışıyorlar ama rada kaynayan biz oluyoruz.
arkadaslar yönetmen ayrilmadi diziden...en son bu foruma girip aciklama yapti. kendi sayfasinda...bu diziyi en son terk edecek kisi o olur zaten..
cok iyi bir bölüm bizi bekliyormus, onlardan bahsetmis yazsinda..
benide iyice heyecan basti. yeni bir dizi olarak bakacagim icin, cok huzurluyum..sizde öyle yapin.
Nevsehirlim
13-09-06, 21:52
ya pardon nanni ama o binbir yoldan birini söyleyebilir misiniz??Ne diye göndereceklerdi acaba?en mantiklisi buydu,yoksa herkes sarpi özleyecekti,böyle kimse aramaz onu ve senaristler bunu istiyor...sanirim sen baya bi girmemissin foruma o kadar sey olduki,önce bizim bilmedigimiz seyler vardi ama artik gün yüzüne cikti ve belkide bazilarinin fikirleri onun icin sizinkilerden farkli olabailir
Biz yap-boz tahtası değiliz ki... Keşke ama cidden keşke bizim en azından hala düşünme yetisine ve sırf bir kere taktir ettik diye şak şakçılık yapmayan bizlerin mantığına daha uyan bir senaryo yazılsaydı. Ama dediğim gibi işte... Sadece keşke...
Ama olmuyor efendim, olmuyor. Siz bu bakış açısıyla o bahsi geçen diziyi izleyemezsiniz. Sonra siz, yönetmeninin dediklerini de yerine getirip destek e veremezsiniz diziye bunca sözden sonra...
Gerçekler bir yana :) Bu yazdıklarına katılıyorum Cerencim de, bizimkiler bunu yapan başka dizileri yazanlarla aynı adamlar değiller ne yazık ki...
Bir süreliğine bilgisayar başından kalktım. 10 dakika için yemek almaya gitmiştim ama bodrum katında olan mekanı su basmış (Chicago birkaç gündür yağmurluydu ve bazı yerleri az da olsa su basmış). Neticede kampüsün diğer tarafında olan başka bir yere gitmem gerekti ve geri gelmem uzadı.
Kaldığımız yerden devam edelim. Ateveci'nin yorumu üzerinden gidecektim ama bir türlü fırsat olmadı. Çok güzel konulara değinmiş. Senaristler önünde yeni kapılar açan bir durum olduğunu yazmıştım ama onun da değindiği gibi ben bu senarist grubunun benzinin tükendiğini düşünüyorum. Bu sebepten yeni dizinin çok da bir kıvılcım yaratacağına inanmıyorum.
Diziden ayrılma, yarı yolda bırakma polemiklerini hiç takip etmedim. Bu sebepten bu yazacaklarım tamamen sizlerin bu başlıkta yazdıklarınız üzerinden yapacağım spekülasyonlardan ibaret. Anladığım kadarıyla yine şarklılığımızı ortaya çıkaran bir durum oluşmuş. İşin açıkçası ben böyle durumlardan hiç hoşlanmıyorum. Eğer yolların ayrılması söz konusuysa bunu bir bütünlük içinde kendilerinden taviz vermeden yapabilseler keşke. Ancak bunun olmadığını görüyoruz. Yazık...
Öğle yemeği için kalkmadan önce, dizinin yeni bölümünün bugün başladığından bile haberim yoktu. Durumun komedisine bakar mısınız?... Seyredecek olanlara şimdiden iyi seyirler. Şimdilik hoşçakalın...
MiSz_CaniSi
13-09-06, 21:56
arkadaslar saat geldi catti ne zaman basliyoo yaa ne bitmez avrupa yakasiymiss uufff
Öğle yemeği için kalkmadan önce, dizinin yeni bölümünün bugün başladığından bile haberim yoktu. Durumun komedisine bakar mısınız?... Seyredecek olanlara şimdiden iyi seyirler. Şimdilik hoşçakalın...
Efendim, yemek sonrası çayınızı içerken de bekleriz. Ne de olsa biryerden başlamam gerek. Size burdan diziyi anlatsam diyorum... :img-grin2 Seval Abla da bana katılır sanırım ... :img-icecr
Her ne olacaksa da????
Ben cok eglenecegimizden adim gibi eminim! :fighting2
Cook gülecegiz insallah... Ayyy, ama cok özlemisim be!.. :img-grin2
Haydi bakalim herkese iyi seyirler... bye
ya pardon nanni ama o binbir yoldan birini söyleyebilir misiniz??Ne diye göndereceklerdi acaba?en mantiklisi buydu,yoksa herkes sarpi özleyecekti,böyle kimse aramaz onu ve senaristler bunu istiyor...sanirim sen baya bi girmemissin foruma o kadar sey olduki,önce bizim bilmedigimiz seyler vardi ama artik gün yüzüne cikti ve belkide bazilarinin fikirleri onun icin sizinkilerden farkli olabailir
selam Nevsehirlim...
foruma uzak kaldigim dogrudur arkadasim...ama sadece uzak kaldim, ayrilmadim yani...
en mantiklisi buydu, kimse onu özlemeyecek demissin...eger bu yola mantikli diyorsan, benim ve senin konusacak birseyimiz yok demektir zaten...ama yine de mantikli olan binbir yoldan birini yazayim...ölüm...inan ki Sarp karakterini öldürseler di ki bu en son cözüm olmaliydi, bu bile daha mantikli olurdu...
bir de bizim bilmedigimiz ama su yüzüne cikan seyleri kacirmisim demek ki...nerede bulabilecegimi söylersen sevinirim...cok merak ettim de...
her kese selamlar arkadashlar.Forumumuzun agir toplari:) gelmish,hosh gelmisler.Her kesin yorumunu okumak isterdim,ama maalesef 1 kac yorumu okuya bildim.Aslinda yardim istemege geldim.Ben tum canli tv sitelerine girdim,ama hic birinde atv-i gostermiyor.Belki siz bana yardim edrsiniz diye dusundum.normal kaliteli bir site biliyorsaniz,acaba ozel mesajla yaza bilirsiniz mi?LTFN!hadi,size kolay gelsin,ben kacdim derse:) bye
blue_girl4ever
13-09-06, 22:03
[QUOTE=Nanni]ahh ortakcim ahh...ben o müzigi duydugumda, gözlerimi kapatip Istanbulu dinleyecegim../QUOTE]
Ben asıl o oyuncuların ismi geçerken kero olmıcak,o aklıma gelince delircek gibi oluyorum ve onun yerine başka bir yabancı yüz..Ooof offf böle mi olacaktı..Bu arada Aşk Oyunu'nun başlama saati her fragmanda değişiyo..bu ne yaff
Birazdan başlıyor Aşk Oyunu.Bakalım neler olacak.Pek heyecanım yok sadece biraz merak.Zaten sanırım bu izlediğim son bölüm olacak.Bundan sonra diziyi izlememin bir anlamı kalmayacak zaten...
Ama olmuyor efendim, olmuyor. Siz bu bakış açısıyla o bahsi geçen diziyi izleyemezsiniz. Sonra siz, yönetmeninin dediklerini de yerine getirip destek e veremezsiniz diziye bunca sözden sonra...
Gerçekler bir yana :) Bu yazdıklarına katılıyorum Cerencim de, bizimkiler bunu yapan başka dizileri yazanlarla aynı adamlar değiller ne yazık ki...
Ne yapalım Handan'ım? Biz böyle seyirciyiz işte. İşlerine gelirse... Ben yorumu da yaparım, bu bölümü de seyrederim. Dedim ya ben kime anlatıyorsam işte... Maksat düşünceleri dile getirmek, yoksa bir şey çıkacağından değil.
Hani o kadar fazla kaale alınıyoruz ki, mazallah dağlara taşlara... Neyse canım insan yararlı tenkitler yapmadıktan sonra, her gelene hıhı dedikten sonra ömür mü geçer canım? Değil mi?
Nevsehirlim
13-09-06, 22:05
selam Nevsehirlim...
foruma uzak kaldigim dogrudur arkadasim...ama sadece uzak kaldim, ayrilmadim yani...
en mantiklisi buydu, kimse onu özlemeyecek demissin...eger bu yola mantikli diyorsan, benim ve senin konusacak birseyimiz yok demektir zaten...ama yine de mantikli olan binbir yoldan birini yazayim...ölüm...inan ki Sarp karakterini öldürseler di ki bu en son cözüm olmaliydi, bu bile daha mantikli olurdu...
bir de bizim bilmedigimiz ama su yüzüne cikan seyleri kacirmisim demek ki...nerede bulabilecegimi söylersen sevinirim...cok merak ettim de...
nannicim bunlari haberler bölümünde bulabilirsin,ayrica sarpi öldürselerdi izleyiciler vay be ne askmis sarp öldü ekin baskasina asik oldu hemen demezler miydi?ayrica herkesin bizim gibi inet i yok,her izleyici neyin gercekten nasil olup bittigini ögrenemezdi...
Evet Sevgi (Sevgiydi değil mi?). Bakalım canlandıran kişi değişecek mi? Yani bu kadar benzeyenenini zor bulurlar ama...
Belki de özellikle hatırlatmak istemeyecek o ayrı mesele. Belki de bu yüzden değiştirecekler.
Ya da zaten yaşından büyük gösteriyordu, nasıl olsa seyirci nelere inanmıyor diyip, devam edecekler. Artık insaflarına kaldık...
evet sevgi bide şu fon müzgin çalmasınlar aşk bir oyun olsa frgmanda dizde hep sarp ve ekin aklıma galiyo geçmş günler o müzikte çalmasınlar ya:icon_cry:
Üstat sana afiyet olsun. Görüşmek üzere....
Dizi birazdan başlayacak. Herkese iyi seyirler şimdiden. Bakalım, önyargısız izlemeye çalışayım diyorum ama öyle şeyler yaşattı ki bu 5'i bir yerdeler bize başarabilir miyim hiç bilmiyorum. Alzheimer olmamız lazım, diziyi sıfırdan başlıyormuş gibi kabul edip kabul etmemiz için.
teomanresat
13-09-06, 22:08
Evet dakikalar kaldı bakalım terk etme olayını nasıl bağlıyacaklar yada üstünden mi geçiştirecekler,Sinan aynı mı,ya muzo.Kurti kesin aynı bildiğimiz kurtidir.Gülser hanım üzgündür malum kocasını kaybetti.Berna hala dizidemi,Ekinin dostumu,hepsini az sonra görüceğiz.Herkese iyi seyirler.Diziden sonra görüşmek umuduyla.
Evetttt dizimizin başlamasına sayılı dakikalr kala heycandan öleceğim o bekleyiş bitti herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum diziden sonra yorumlarda görüşmke üzere bye
Bu iyi fikir Hocam, yani hani, bizde erken bunama ama malum atlaya atlaya Ekin epey yaşlandı onda alzheimer olsa tam olur...:)
Herkese iyi seyirler...
Efendim, yemek sonrası çayınızı içerken de bekleriz. Ne de olsa biryerden başlamam gerek. Size burdan diziyi anlatsam diyorum... :img-grin2 Seval Abla da bana katılır sanırım ... :img-icecr
Cok iyi olur Akbelcim... Hatta cayi da sen ikram etseydin, tatlimiz yok mu?.. (Sevgili Yazarimiza diziyi anlatirken unutma sakin o kücük sevimli karacocuktan bahsetmek yok!):fighting2
blue_girl4ever
13-09-06, 22:10
evet sevgi bide şu fon müzgin çalmasınlar aşk bir oyun olsa frgmanda dizde hep sarp ve ekin aklıma galiyo geçmş günler o müzikte çalmasınlar ya:icon_cry:
Bana jenerik müziği değişmiş gibi geldi..Sonuçta yeni fragmanda aşk oyunu yeni hayat yazarken değişik bi ses gelioo..Eskiden jenerik müziğimizin sonundaki bitiş sesiyle yazardı aşk oyunu fragmanlarda da..Bi de şimdi geldi aklımaa.Jeneriğe hangi resimleri koycaklar çok merak ediyorum..Full ekin&sarp resimleriydi çünük..Çok yazık oldu çoookk
Sevgi bilmiyorum artık ne çalarlar, ne söylerler. Çünkü her şey muamma ya. Az kaldı zaten. Bekleyip, göreceğiz. Değiştirecek güçte olmadığımız olaylar için üzülmeyelim, kafa yormayalım diyeceğim ama.. Olmuyor değil mi? İnsan mantığına sığdıramadığı olaya illa kılıf arıyor.
burcin_kaplan
13-09-06, 22:12
arkdaşlar şimdi avrupadan izledim jeneriği:) bunlar ne böle nolmuş muzomuza öle çok büyümüş ya:):) eehehe... sinanda benzemiş bence sinanı oynayan ii uymuş...ama tarduyu ilk başa koymaları hoşuma gitmedi benim bence ilk başa yasemini koymalılardı...
nannicim bunlari haberler bölümünde bulabilirsin,ayrica sarpi öldürselerdi izleyiciler vay be ne askmis sarp öldü ekin baskasina asik oldu hemen demezler miydi?ayrica herkesin bizim gibi inet i yok,her izleyici neyin gercekten nasil olup bittigini ögrenemezdi...
peki sen simdiki durumda, vay beee Ekin nasil Sarpi hatiralarindan bile silebildi demiyor musun?
lütfen bu polemigi birakalim arkadasim...bana kalsa bu karakteri hic senaryodan cikarmalarina gerek yoktu...profesyonellik bu olmaliydi...zoru basarmak bu olmaliydi ama olmadi...
"biz sarkiciya türkücüye senaryo yazmayiz" diyen, ama ne hikmetse yazan katipler, kendi kazdiklari kuyuya kendileri düstüler iste...simdi de bu türkücüden, sarkicidan intikam aliyorlar herhalde...
Bizim burada dizi basladi...birazdan görüsmek üzere...
AKBELcigim, ortakcigim sen de buradasin daha degil mi? Birazdan görüsürüz...
Bana jenerik müziği değişmiş gibi geldi..Sonuçta yeni fragmanda aşk oyunu yeni hayat yazarken değişik bi ses gelioo..Eskiden jenerik müziğimizin sonundaki bitiş sesiyle yazardı aşk oyunu fragmanlarda da..Bi de şimdi geldi aklımaa.Jeneriğe hangi resimleri koycaklar çok merak ediyorum..Full ekin&sarp resimleriydi çünük..Çok yazık oldu çoookk
aynı canım sadce sözler eklenmiş darbe falan yoksa aynı ben müzikte hep sarp ve ekin aklıma geliyo bide ilkbaşta tarduflordun isimi gecek kero yerine:icon_cry: ilkte yasemin isimi geçsin ya
arkadashlar,bu ne ya.Ask oyununa dakikalar kalmish,ama canli tv gibi izleyemiyorum atv-i,sadece reklemlar oldukda gosteriyor.Acaba ask oyununda da mi boyle olacak:(?Biri bana yardimci ola bilirmi,ltfn
burda reklam cikti hemen yorum yapiyorum...
tam aglayacam reklam cikti yaa olacak is mi bu??atv var derdin var..
neyse..yeni yeni oyuncular katilmis dizimize. amaaaa yeni sinan eski sinana cook benziyor..nerden bulmuslar onu ya.ama ekin bazi yerlerde agliyordu, demekki sinana baktikca halen sarpi hatirliyor...ben demistim hani yaseminle tardunun röportaji yapildigi yer ekinlerin evi diye, jeneriktende anlasildigi gibi mert taa ekinlerin evine kadar geliyor..ayy cok güzel bi dizi buu yaa.
sanki öncedende bakmisim gibi geldi ..ahahah
yaa ne zman başlıcak yaa zaten sinirlerim tepemde başlasın artık yaaa çok merak ediorum yaaaaaa oooffff:img-sorry :img-sorry
aman sinir oldum tardunun ismi önce çıkıo nie öle yaa yasemin hakediyor bu durumda bunu bu ekip beni deli eedecek deliii ayrıca çocuklar değişmiş tam da düşündüğümüz gibi hadi bismillah :)
blue_girl4ever
13-09-06, 22:18
aynı canım sadce sözler eklenmiş darbe falan yoksa aynı ben müzikte hep sarp ve ekin aklıma geliyo bide ilkbaşta tarduflordun isimi gecek kero yerine:icon_cry: ilkte yasemin isimi geçsin ya
Malesefff...:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Ben aşk oyununun bütün müziklerini netten indirmiştim..Şimdi sürekli o müzikleri dinliyorum ve bölümler gözümün önünde canlanıooo.Bi de o tango müziğiii...Dayanamıyorum için için ağlayasım gelio,gözlerim doluo..En çok da "Hüzün" "adlı şarkıda duygulanıyorum,bi de "Aşk Yolcuları"nda...
Merhabalar arkadaşlar,
Forumu yeniden eski günlerdeki gibi kalabalık görmek özellikle de bu forumda aşina olduğumuz isimlerin yeniden fikirlerini okumak çok sevindirici...
Dizinin başlamasına çok çok az bir zaman kaldı, hepiniz yorumlarını okuyamadım malesef. Uzun bir süredir çoğumuz gelişmeleri yakından takip ediyoruz, birebir yaşıyor gibiyiz neredeyse.. Yaşanan olumsuz gelişmeleri malesef biliyoruz. Dizinin gidişatı hakkında yorum yapmak içimden gelmiyor şu an, seyrettikten sonra bazı şeylerin netleşeceğini umuyorum.
İleri sarma mevzusu beni de rahatsız ediyor, Türk Tv tarihinde bir ilk herhalde bu kadar zaman atlamasını kullanmak... İlki kabul edilebilirdi belki ama bu sefer ki zorunlu bir zaman değişimi olduğundan mıdır bilmem içime sinmiyor pek.. Çıkan oyunucuya olan kızgınlıklarını o karakterden çıkarmaları ne kadar doğru bilemiyorum, Sarp karakterini yeni bir oyuncu canlandırsaydı ne kadar başarılı olurdu bu da tartışılır...
Gördüğünüz gibi ben artık ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Eskisinin devamı olarak bakarsam alışmam, zevk almam zor olacağından ben de yeni başlıyormuş gibi şartladım kendimi. Umarım altından kalkarlar ve umarım zevkli bir bölüm olur...Seyredecek arkadaşlara iyi seyirler.. Seyretmeyecek olanlara da birşey mümkün değil. Öyle bir duruma geldikki kim ne dese haklı tarafı var...
blue_girl4ever
13-09-06, 22:19
Yaf siz nasıl izlediniz avrupa da mı başladı??
jenerik bile harika...sinanı görünce çok şaşırdım baştan sinanı değiştirmemişler sandım bu kadar benzerlik olamaz...
Evet dakikalar kaldı bakalım terk etme olayını nasıl bağlıyacaklar yada üstünden mi geçiştirecekler,Sinan aynı mı,ya muzo.Kurti kesin aynı bildiğimiz kurtidir.Gülser hanım üzgündür malum kocasını kaybetti.Berna hala dizidemi,Ekinin dostumu,hepsini az sonra görüceğiz.Herkese iyi seyirler.Diziden sonra görüşmek umuduyla.
teoman abicim galiba aldatma olayın göstermeyecekler öyle bir hisa var içmde hiç sarp girmemiş gibi hayatına devm edecek gibi gösterecekelr yıl fallan atlarlar pek ümidim kalamdı
Arkadashlar umarim,birileri diziyi jenerikden baslayarak kayd eder,zira ben bu diziyi izleyemeyecegim anlasilan.Hic 1 canli tv sitesinde atv gostermiyor,sadece reklamlar oldugunda gostermege basliyor.Size iyi seyirler.Ben de artik cikyim,zaten izleyemiyecegim:(:(:(
burcin_kaplan
13-09-06, 22:22
aman sinir oldum tardunun ismi önce çıkıo nie öle yaa yasemin hakediyor bu durumda bunu bu ekip beni deli eedecek deliii ayrıca çocuklar değişmiş tam da düşündüğümüz gibi hadi bismillah :)
aynı şeyi 1 sayfa önce bende dedim bluenight kesinlikle katılıyorum ya ztn yani tardu yeni grmiş biri we girer girmez ilk sırada o mu çıakr ya yasemin 1 senedir bu diziya emek wermiş biri yani ne bilim garip geldi bana bu durum...
neyse ya başladı dizi ben geçim artık izlemeye:) herkese ii seyirler..
nalan kim değişmiş canım yaaa muzoyla sinanmı bide bişi sorcam hani ekin sarpı unutmuş yaa ee bu sarp hiçmi sinanı görmek istemicek yada sarp öldümü bunu bana bi açıklarsan :img-grin2 :img-grin2
britneysinem
13-09-06, 22:23
türk atv'de daha başlamadı ama avrupada sinanı gördüm çok değişmiş hele muzo çok değişmiş
ayyyyy bu tardu beni öldürücek bitiorum bu adama manyka süper bişi sinan bukadarmı benzer küçük sinana yaaa valla o sandım muzo biraz kötü olmuş ama dizi için tek kelime söyleyebilirim SÜPEEEERRRRR
burcin_kaplan
13-09-06, 22:41
ben beğendim diyebilrim böle gülmeyi özlemişim ne zmndır hep ağlatmışlardı bizi güldürmek yerine ... şu kız öğrenci okutma meselesinde baya güldüm we son olarak şu yeşilçam olayında :) bence kötü değil...ama hala sarpla neden ayrıldıkalrını anlatmadı ...onu merak ediyorum hiç bişe sölemicek mi ya sarpla ilgili??
eylülcüm aynen bende yaaa. böyle bi adam görmedim ben.nasil rol yapiyor böyle.bu sarpdanda beter bence..
keske önceden girseydi diziye. ama birseyler eksik gibi geliyor bana, offf neyse.. ama dizi harika gidiyor. ekin araba bile almis, bu cok güzel oldu. cok güzel baglmasilar orasini. bu arada ekin davalara elinde olan delilerler bakiyor, ama mert böyle kendi cabasiyla hakksiz taraf oldugu icin mecbur dil döküyor.
ekinle karsi karisya gelir bence. vee jenerikdede görüldügü gibi mertle ekin daha cok karsilasacaklar bence...bütün raytinglerin bizim olmasi dilegiyle...
simdi rekLama qirdi çok qüzeL asLnda ama ağLadım ya tutamadım kendimi qözLerim hep Sarp'ı aradı arıyoda bence bu konuya bir açıkLık qetirmeLeri Lazım ekin o kadın için o kadar tazminat isterken nasıL oLurda Sarp'tan hiçbir maddi qeLir aLmaz ama tardu cidden her zamanki qibi manyak çok tatLı acaip şeker:) beLki Sarp'La Ekin'in o büyük aşkını qörmüş oLmasaydık we hiç nedensiz yani nedenini bize qöstermediLer bir açıkLama qetirmeden ayrıLdıkLarı için ben haLa böLe üzüLüorumm
arkaadslar atv avrupada izliyorum şuan rekleme girdi ya neden en başta yasemin ergene deilde tardu yazıyo ya sinir oldum
ya ekin attı adamı vapurdan aşağa ay ne güzel olmuş yaa valla özlemişim gülmeyi bu dizide ama gene gözüm eskiler arıyo yani çok yabancı geldi ama beğendim ve sanırım baya gülücek bu sene nası dedi yüzme biliyomusun dedi adamı atmış vapurdan alem ya valla daha diyecek bişi gelmiyo aklıma
bide yeni muzoyu beğenmedim sinan gene tatlı bişi biraz keremceme benziyo yani sarpa eski sinan daha güzeldi neyse başlar birazdan ben diğer reklemde gene gelir yorum yazarım arkadaslar Aşk Oyunu Yeni Hayat Güzelll
arkadaslar ben suanda hemen ilk reklam arasinda yazmak istedim . ben bu bolumu acayip super buldum yani bu dizi tamamen bambaska bir sey olmus yani eski ask oyunuyla hicbir ilgisi yok ve sanki var oyle farkli birsey yaratmislar super valla reklamdan onceki ilk kisimda gulmekten oldum ben ask oyununu ilk izledigimde bu kadar eglendigimi hatirlamiyorum yeni yayin donemimiz hayirli ugurlu olsun
superrrrrrrrrrrrrrr
ceyda deniz
13-09-06, 22:46
süper gidiyor ya bayıldım enson ekinin merti denize attıktan sonraki hali tabi o sahne yi göstermediler mert ekine asılmak için ne numaralar çeviriyor ama ekin yüz vermiyor adam feminist ayaklarına bile yattı sinan gerçektende çok benziyor ama çocuğun soyadı ermeni soyadıydı galiba bundan pek hoşlanmadım kurti yine aynı kurti boş gezenin boş kalfası hele ekinin avukat olarak karşı tarafa o sizin sevgiliniz filan deyip yüklü nafakayı koparması filan süperdi ama hala sarpın nasıl terkettiğini öğrenemedik
sabiş@enes
13-09-06, 22:46
yaa iyi hoşta niye halen sarptan ayrıldıklarını anlatmıyo bid sanki torduyu izlerken sarp gözümde canlanıyo yani onun hareketleri var biraz mertinde arkadaşının olması onda kanka diye hitap etmesi çapkın olması bilmiyorum valla ben öyle sezinledim ama güzel olmuş açıkcası ben beğendim
ewt dizi süper ama benim iki sorum olucak
1)sarpa nolduğunu anlatmıcakmı
2)hakan nereye koyboldu kadro 7 kişiden ibaretmi
bide yeni sinan eski sinana çok benziyo yaa acaba akrabası filanmı diyecemde soyadı farklıydı sanırım
nalancm sen bilirsin bu büyük sinan küçük sinanın abisi mi,kuzeni mi nesi oluyor?bu kadar benzerlik fazla geldi...sadece görüntü olsa neyse ama oyunculukları da aynı=berbat...tıp demiş bizim küçük sinanın burnundan düşmüş:)
şurda belki yarım saat oldu olmadı dizi başlayalı ama bu zaman zarfında bile tardu çok şey kattı diziye...
reklam arası süper yaaaaaaaaaa...cok eglenceliiiiiiii..yüzme biliyormusunnn:))süper geri döndükk
Tardu inanılma yakışıklı olmuş yaaa çok sempatik tuttum valla ben ama vapurda çok güldüm 2. telefonun çalmasına :):) ben bayıldım bu kadarına da ayrıca sinanı kim bulduysa tebrik etmek gerek :) bu kadar benzer yani :)
didou_didem
13-09-06, 22:48
atv'de türkiye'de ilk reklam verildi..Hemen gelip yorumlar neler diye bakim dedim..Açıkcası ben beğendim güzel gidiyor..Tardu Flordun beklediğim performansı gösteriyor..Özlemişim böyle gülmeyi..Bu arada Niye jenerikte Tardu'nun adı önce çıktı dikkatimi çekti ya..
Ferit karakteride fena değil..Hadi bakalım daha neler olacak...
ceza_cansu
13-09-06, 22:48
mertin suratına pasta atmak neysede yüzme biliyor musun dediğine göre acaba denizede mi atıcak yazık olur ya adama
çok güzel bir bölüm ama offffffffffff gözüm eskileri çok aryo gözüm dönuyo bir garip oldum bide bu mert ama berbat çapkınların kıralı sarp bile böyl degildi budaha hızlı ayrıca sina çok tatlı benzeri sanli yav çok şeker amasarpı hatılıyo çünkü okulda sinan bakarken aglıyo gizlice muhhkka baba muhabetti açılmış duyumşki aglıyodu başlarken gördüm bide yasemin kendi sesmiyidi sanki aynı sesdi bana öyle geldi ya
didou_didem
13-09-06, 22:50
Tardu inanılma yakışıklı olmuş yaaa çok sempatik tuttum valla ben ama vapurda çok güldüm 2. telefonun çalmasına :):) ben bayıldım bu kadarına da ayrıca sinanı kim bulduysa tebrik etmek gerek :) bu kadar benzer yani :)
Kesinlikle Nalan..Sinan çok benziyor evet..Valla dediğim gibi özlemişim böyle gülmeyi..'Yeşilçam taktiği' işe yaramadı ya..:):)
sarptan neden ayrıldıgını söylemez..
Mehmet Akan anısına yazısı beni cok etkiledi.Tesekkürler ilk bölümde böylesii..İcim buruk ama izlerken cok keyif alıyorum
Tardu ayrı bir zevk katmıs:)
nalancm sen bilirsin bu büyük sinan küçük sinanın abisi mi,kuzeni mi nesi oluyor?bu kadar benzerlik fazla geldi...sadece görüntü olsa neyse ama oyunculukları da aynı=berbat...tıp demiş bizim küçük sinanın burnundan düşmüş:)
şurda belki yarım saat oldu olmadı dizi başlayalı ama bu zaman zarfında bile tardu çok şey kattı diziye...
Valla hiç bir şeyi olmuyor sadece benzeyen biri olduğu için aldılar sanırım neyse zamanla o da aşar bu konuda kendi tardu süperdi ben beğendim valla cnm adam inanılmaz yakışıklıydı ya çok şeker ben tuttum valla çok şey kattığına kesinlikle inanıyorum :)
Herkese tekrar selam arkadaşlar,
Nasılsınız? Ben bir garibim:(. Ne diyeceğimi, nereden başlayacağımı şaşırmış durumdayım. Tamamen yeni dizi gibi kabul etmek gerekiyor, başka yolu yok bunun.
mili_gkhnözen1905
13-09-06, 22:51
süper gidiyor ya harika tardu cok tatli süper onuyor gercekten ya hele ekinin onu denize atmis olmasi:)
sinana ne kadarda benziyor simdiki ya gercekten tam bulmuslar yani...
yeni bir dizi başladı arkadaşlar hayırlı olsun valla bana çok yeni bir dizi gibi geldi bu sadece oyuncuylar aynı bir de ekinin ala ala bir vosvos alabilmesine üzüldüm ee geçim sıkıntısı
acaba sarpla ilgili konular ne zaman girecek diziye en çok onu merak ediyorum ma bugüne kadar mantıklı bir açıklama bulamadım yeni sinan tatlı bir şey ama muzo hiç tatlı değil eskisi daha tatlıyı
ve sanırım merti denize atacak ekin daha gösrtermediler ama eğlenceli olacağa benziyor dizi
nehirgözlü
13-09-06, 22:51
evet ya sinan sanki hiç değişmemiş gibi babası gibide uykucu valla sarpa ne olduğundan hiç bahsetmediler
ceza_cansu
13-09-06, 22:52
bu arada mertin yanındaki adam sanırım adı feritti sanki onu biraz serkana benzetmeye çalışmışlar sarp nasıl serkanla kankaysa mert de feritle kanka ama ben belki sarp ile ilgili ekin bir şeyler söyler dedim ama hiç birşey söylemediler aslında onlarda haklı bu arada tardu flordun gerçekten yine çok iyi
ya hayır ya ben sarpı istiyorum bu bambaşka bi dizi olmuş aşk oyunu değil buu sarpsız aşk oyunu olmaz normalde tardu flordunu çok seviom ama bu dizide sarpı görmek istiyorum banane yaa
didou_didem
13-09-06, 22:52
çok güzel bir bölüm ama offffffffffff gözüm eskileri çok aryo gözüm dönuyo bir garip oldum bide bu mert ama berbat çapkınların kıralı sarp bile böyl degildi budaha hızlı ayrıca sina çok tatlı benzeri sanli yav çok şeker amasarpı hatılıyo çünkü okulda sinan bakarken aglıyo gizlice muhhkka baba muhabetti açılmış duyumşki aglıyodu başlarken gördüm bide yasemin kendi sesmiyidi sanki aynı sesdi bana öyle geldi ya
Evet jenerikte bende gördüm okulda Ekin ağlıyordu..Bir mevzusu falan açıldı herhalde..Birde bir mezarlık sahnesi var herhalde İsmet Bey'in mezarı başında galiba..Yasemin'in kendi sesi değildi..Yonca Cevher dublajı yapmış..
gülerek izliyorum aglamak yoooooook...tardu süper yaaa taktikler ise yaramıo halleri bitirio beni abi simdi diil dio bide ise yaramayınca:)))))
Nalaaaaaaaaaan koptun tabe ekran basında dimee kesin yasoyu aramısındıırrr
Nihayet başladı ve benim çok hoşuma gitti ya çok sıcaklar ha eski tadı yok diyenler olacak ama ben öyle düşünmüyorum çok güzel buna yeni bir dizi gibi bakıcam ve Tordunun yüz ifadeleri çok daha saimimi Keremceme göre gerçi bu kıyaslamayı yapmak bile yanlış ama bir iki şey çok sırıtıyor birincisi muzo hiç hoşuma gitmedi daha keyifli fırlama bir tip bulabilirlerdi yağmur atacan tarzında tabiki o olamazdı sonuçta Muzo esmerdi ama onun yapısında biri çok sırıtıyor bence ikincisi Tordunun yani Mertin arkadaşına kanka demesi çok hoş görünmedi yani belki şöyle olsa daha iyi olurdu mesela Mert Sarp ın okul yıllarından rakibidir ama serkanında arkadaşıdır böylece kanka yada kanca denmesi hoş olabilirdi ama nebiliyim arkadaş rolündeki adama yakışmadı sırıttı birde şöyle bir şey var sanki sarp serkan arasındaki ilişkide mert serkan olmuş diğeride sarp karakterler öyle gözüküyor... Reklam arasını değerlendireyim deidm ama iyi gidiyor bence Ekinin konuşmaları çok sağlamdı buarada Kurti formundan bir şey kaybetemediğini bir 50 lik yeter demesinyle gösterdi Başarılar Aşk Oyunu Yeni Hayat ve işin en zor kısmında duran Tordu Flordun (Mert)
Arkadaşlar herşey çok deişmiş ve benm pekde hoşuma gittiğini söleyemicem.Sarp'a ne oldu hiç bi iz yok!öldümü terk ettimi??? nerede bu sorulara cvp???bence dizinin başında buna açıklık getirecek birşeyler olmalıydı.gelecek bölümlerde böle bi sahne vardır belkide..ama başta olması mantığa paralel olurdu bence..
bence tek kelimeyle fiyasko.Keremcemin diziyi yüz üstü bırakmasınıysa Esefle kınadım!!Sonuç olarak bu dizi keremcem e albümünden daha çok ün getirmişti.Eski günlerini hemen unutmuş anlaşılan neyse benden bukadar
zevkine degil inadına ask oyunu diyorum ve herkesin YENİ dizi gozuyle bakmasını tavsiye ediyorum:D:D
alıskanlık var tabi ama komik yani...bunada alısıcaz:Dbu arada mert cokkk cekicek tabi bilmio ekinin nasıl biri oldugunu....
mehmet amcamızıda anmıslar....
ama ekip sil bastan oldugundan insan noluyoruz oluyo ilk bi bunada alısıcaz....
tebrik ediyorum ekibi ve senaristleri ve oyuncuları bu cabalarından dolayı:D
ya merte yani tarduya bayıldım ben çok güzel oynuyo geçen sezon nerdeyse her bölümde ağladktan sonra böle gülmeye ihtiyacımız wardı bence....özellkle şu yeşilçam numarasına we kız okutmayla ilgili yaptığı konuşmaya bayıldm,çook güldüm birazdan da denize atck daha çok gülcem
ama sarpa nooldu ya nie ayrıldılar nası ayrıldılar,sarpın ailesne nooldu, inş bu reklamdan snra o kısma da bi açıklık gelir
sözün özü ilk izlenim mükemmel bence tardu we yasemin süperler:)
Zaten yepyeni bir dizi belli oluyor ben izlerken şahsen eskisi varmış gibime gelmiyor 0 dan başalmış gibime geliyor ve inanılmaz eğleniyorum ne yalan diim :)
ağlamaktan kendimi alamadım.jenerikte sarpın yerine merti görünce kendimi tutamadım :( ama korktuğum kadar diilmiş.en azından güldüm.ama aklımda hep sarp war.şu an için mertle ekin arasında bişi olmadığı için rahat izliyorum ama olunca.. :( sinanım yine çok tatlı.tıpkı babası.ahh sarp ahh :(
Arkadaşlar bu neya böyle..Dizide sarp gitmemiş sadece orhan bey sonra feryal hanım serkan sarp yelda feride ve kenan da diziden gitmiş sanırım yannış mı biliyorum yoksa sarpsız aşk oyunu nun ne anlamı kaldı. YAni bu kadar saçmalıcaklarını bilmıyordum 44.bölüm hastenede bitti.aşkımızla ölümü yenidik kaldı ordı başlangıca bakarmısın ya 45.bölüm ewde baslıyorsarp nerde kara kayıp ne zamandır yoktum arkadaslar bi anlatırmısınız neler olddu soke oldum srda ya bana kalırsa alsınlar keremcem i yuapsın lar bi 2-3 bölumcuk bitirsinler aklımızda iyi bi dizi kalsın çok saçma olmuş.
arada anıyolar sarpıı.yani isim olarak diil.babası falan diolar.off ya.ne yapmış bu sarpta bu kadar düşman kesilmişler.sinanın okul parasını bile werditmiyolar ona :( karışmasınlar.babası diilmi :(
amaniiiiiiiiinnnnnnnn berna hakana aşık hakan ekine vışşşş karıştı durumlar bu arada sarp ölmemiş belli ama naptını sölesinler artık yaaaaaaa
hmm sarp bu ekini terkedince ekinde nefret ediyo sarptan .ama çoook saçma hiç bağlayamamışlar bi kere sarp ne kadar aşıktı ekine o ameliyat oldugunda nerdeyse sarp ölüyodu şimdi sanki sarp çok kötü biriymiş gibi gösterilmiş oysa o dizide iyi sadık ve aşık biriydi.
ayrıca bu aşkı dizilerde çok hafife alıyolar ne öle aşk gerçekten bi oyun değildir ki bu olmadı onu seviyim diyemez ki gönül sadece bi kere çıkar karşına aşk bi daha çıkmaz çbitseydi daha iyi olurdu dizi hayal kırıklığına uğradım.
walla tardu güldürüyo da serkan olmadan ne kadar tadi kalir bilmiyorum. yepyeni bi dizi gibi olmus ama bnce cok ii gidiolar yasemin de tardu da cok iiler. keremcemin eksikligini hissetmedim acikcasi... ama ne bilim sinanda muzo da deişmiş garip geldi. bu arada mertin arkadası bernaya asık olucak bence
Uzun zamandir Ask Oyunu'yu izlemiyordum, fakat bugün merak ettim ve ATV'yi açtim.. neler olmus böyle 8-)
Keremcem diziden çikacagini biliyordum, ama en azindan güzel bir sekilde ayrilsaydi, arada neler oldu anlayamadim.. Neden ayrilmislar??
iyice saçmalamışlar...
dizi amacından sapmış. şimdiye kadar bitirmeleri lazımdı..
aşk oyunu çok güzel olmuş pastada baya güzel oldu kısa yoldan yedi yani çok güzel oldu komik bi hal almış yani daha bakalım neler olucak ama ekine sarptan bahsedince kötü oluyo naptıki bu kadar kötü oldu yani
ya kızmayın ama halen gözüm eski halini arıyo
bu mertte baya çapkınyaaa daha önce sarp&serkan dı şimdi mert%ferit oldu valla eh nediyelim dizimiz güzel
ya bide bu yaseminin kendi sesi deil ki??
burcin_kaplan
13-09-06, 23:12
walla tardu güldürüyo da serkan olmadan ne kadar tadi kalir bilmiyorum. yepyeni bi dizi gibi olmus ama bnce cok ii gidiolar yasemin de tardu da cok iiler. keremcemin eksikligini hissetmedim acikcasi... ama ne bilim sinanda muzo da deişmiş garip geldi. bu arada mertin arkadası bernaya asık olucak bence
ewet ya serkan ın eksikliğini ben aşırı hissettim...ya mertin yanındaki çocuk bana birraz garip geldi..ne bilim yakışmamış sanki ya daha iiyi birini bulabilirlerdi... :S
dizimiz en azindan beni guldurdu ama aklim hep o buyuk aska kaldi takildi eskisini bir turlu aklimdan cikaramadim eni dizi olarak bakmak istiyorum ama sinani her gorusumde tipki babasi diyorum offf ya offff budami basimiza gelecektiki? Bence SARP EKINI ALDATTI. Bu yuzdende halen tum erkekler onun gibi degil dedi. Hakan ekine asik, bernada hakana, Mert beni gulduruyor sanki serkani yineden yaratmislar ama ekin-ve-sarp hep icimde yasiycak:(:(
bu berna da ne şanssız kız ya kimi sevse ekine aşık oluyo yazık valla
ya sarp tamam.elimizden gelen bişi yok.üzülmekle kalıyorum.ama ya yeldayla serkanıda çok özledim şimdiden :( ekin hala sarpı sewiyo bu kesin.çünkü sözü geçtiğinde üzülüyo birden :(
hmm sarp bu ekini terkedince ekinde nefret ediyo sarptan .ama çoook saçma hiç bağlayamamışlar bi kere sarp ne kadar aşıktı ekine o ameliyat oldugunda nerdeyse sarp ölüyodu şimdi sanki sarp çok kötü biriymiş gibi gösterilmiş oysa o dizide iyi sadık ve aşık biriydi.
ayrıca bu aşkı dizilerde çok hafife alıyolar ne öle aşk gerçekten bi oyun değildir ki bu olmadı onu seviyim diyemez ki gönül sadece bi kere çıkar karşına aşk bi daha çıkmaz çbitseydi daha iyi olurdu dizi hayal kırıklığına uğradım.
valla sana aynen katiliyorum gercektende sarpi cok kötüymüs gibi göstermisler.
ahh nerde eski bölümleri ya. keske böyle olmasaydi hersey :(
ewt ark.lar sarp gidince film tadı tuzu kaçmışş walla ben hiç kaçırmazdım aşk oyununu ama şimdi azcık baktım izlemedim saçmalamışlar iice walla
hala izlemeyi düşünen var mı bu diziyi?
oo arkdaşalr ekimi hakan anlatıkları pek iç aacıcı degil baksan sarp çok kötü bir şey yapmış belli çok merak ettim kız iç dünyayalla baglantısın kesmiş feminist olmuş erkeklerden nefret ediyo haytına biri olacak kelimesne bile asla diyo ya bu arda mert ve digeri aynı sarpla sarkan gibi olmuş çapkını iki iyi dost vay be
ekin çok kötü durum çok üzldüm ayrıca çok merak ettim
ceza_cansu
13-09-06, 23:19
tardu flordunu kim seçmişse gerçekten süper bir seçim olmuş
walla eski bolumlerin tadını kacıran biz yada ekip degil..bu bilinen bisey...ayrıca bu diziye sarp ekin askı olarak bakarsanız tabi alısamazsınız.....bence yeni bi dizi olarak gayet komik olmus daha ilk bolum pek heyecan olmaz ama bolumler ilerlesin heyecanda artar.....
adı ustunde ask oyunu YENİ HAYAT
didou_didem
13-09-06, 23:19
Sarp ne yaptı valla anlayabilmiş değilim..Ama baya kötü bir şey yapmış..Ekin'in "asla" demelerine bakınca..Hakan çok tatlı..Çiçek falan almış,arkadaşına şurdan bir çizik atsaydım da kızı kendime aşık etseydim falan süper...
Arkadaşalr ikinci reklamlar girsi ve ben çok beğendim çok iyi gidiyorlar Yasemin daha bir güzelleşmiş gibi geliyor bana Tordu haria bir oynuculuk çıkarıyor yine iyi yolda arkadaşlar daha çok taze sarp anıları biz izleiyiciler için merka etmeyin çok geçmez Tordu bize Sarp ı unutturacak 1 ay sonra hiç kimse sarptan bahsetmeyecek ayrıca ben Aşk Oyunu hayranı larak ona çok kırgınım en azından bir kaç bölüm çekip öldü gösterseler bu şekilde havada kalmasından iyidir ben kesin aldattı diycekler bu nedenle sarpı affetmemiştir ekin özellikle tordunun sahneleri çok iyi o ofisteki amca muhabbeti falan dinazor falan çok güzellllllll ve bir arakdaşı dediğ doğru bencede berna ferit aşkı olcak çünkü yan rollerin aşı ysemin ve serkanın kenan ve feridenin gitmesiyle son buldu ama bu boşluğu ferit ve berna dolduracak hakanda bu diziden çıksın artık en başından beri sevemedim o adamı dizinin sıcaklığıyla ilgisiz bir karakter oyncuya dediğim bir şey yok ama rol iyi değilll
Açıkçası güldüğüm sahneler oldu, fena değildi yani:)
Yalnız benim Hakanımın ne suçu var ya, aşk acısı çektiriyorlar adama. İyice kör kütük aşık etmişiler. Ekin'in kafa filmine bakarken konuştukları çok hoştu:)
Bu arada Hamiş'in herkese çok selamı var, izlerken eğlendiğini iletmemi istedi.
bence bu bölüm falan göstermezler neden terkdini bence mertle yakınlaştıgında o zman belki merte anlatır mert sorar sinan bası kim evlendin flan o zman belki ekin anlatır durum beklmekten başa bir çare yok kızmayın ama ben eski çok aradım gözüm hala aryo ne yapıyım bir gairp oldum
ikinci reklam arasındada geldim yorum yapayım dedim :) evet tamamen yeni bir dizi bu
sarptan hala ses seda yok hakan garibim bi çizik atamamış :)
ne yalan söyleyeyim serkanı aradım feritin replikleri hiç sarmadı beni bir de sinana çok üzüldüm ya
didou_didem
13-09-06, 23:23
Açıkçası güldüğüm sahneler oldu, fena değildi yani:)
Yalnız benim Hakanımın ne suçu var ya, aşk acısı çektiriyorlar adama. İyice kör kütük aşık etmişiler. Ekin'in kafa filmine bakarken konuştukları çok hoştu:)
Bu arada Hamiş'in herkese çok selamı var, izlerken eğlendiğini iletmemi istedi.
ayşacım valla her Hakan sahnesinde seni hatırladım,sen aklıma geldin:)valla ya..acayip olmuş..sende selamlarımızı iletir misin cnm?
~ topiqq ~
13-09-06, 23:26
ya sarp tamam.elimizden gelen bişi yok.üzülmekle kalıyorum.ama ya yeldayla serkanıda çok özledim şimdiden :( ekin hala sarpı sewiyo bu kesin.çünkü sözü geçtiğinde üzülüyo birden :(
evt cnm yaa bn de şimdiden özlemye başladm yelda-serkan ikilisiniii..bu arada sinan'ın büyümüş hali ne kdr benzio küçüklüğüne,muzo da öle ya nası bulmuşlar anlamadm valla süper seçimler..bu arada tardu flordun süper seçim olmuş daa iisi olamazdıı!!..bu arada şmd belit ramazandan sora geliomş tekrar başka bi diziyle balalım nası oluck !! =)
Ya ben sevmedim yeni halini dizinin. Sarp aşkı için 3 gün yağmurda beklemiş adam, oğlu için ekini karşısına almış adam nasıl oluyorda hem ekine hem sinana sırt döner ya. Bence sarp hakkında iyi bayahaneler bularak çıkartsalardı yeni halini daha kolay kabullenirdik. Ne biliyim trafik kazası geçirseydi ya da ne biliyim hani istenmeyen bir çıkış böylesi hiiiç olmamış sevmedim işte olmamış ve reytingleri düşecek işte. Ve tardunun aşkı bana inandırıcı gelmiyo. Ayrıca gürgen öz yok ben neye gülcem şimdi. Sevmedim işte sevmediiim
kurti deişmemiş hala yaa.süper bu adam.hem gülüyorum hem ağlıyorum.benim durum vahim :( mert komik ama sarpı haliyle arıyorum :( serkanıda.yeldayıda.bunu söliyceğimi tahmin etmezdim ama feryal hanımı bile özledimm :(
ya arkadaslar karnıma ağrılar girdi ne bu böyle ya süper bişi olmuş aşk oyunu
burcin_kaplan
13-09-06, 23:33
ya arkdaşlar yıkıldım mertin ekingilin ewindeki halini görünce bu kadar mı komik olur ya:) hahah... kurtiye kanka dio ya:) çok güzel yapmışlar ama ya ciidden.:)kesinikle seçilebilicek en ii kişiyi seçmişlar tarduyu seçerek walla ne diyim tebrik ederim seçen kişileri mükemmel!:)
gözlerim gene eski halini arıyo ama neyse varya arkadaslar annem eski bölümlerde ekini hiç sevmiyodu bu bölümlerde ne olduysa baya sevdi kızı yaaa habire diyo helal olsun ekin sana filan diyo
mili_gkhnözen1905
13-09-06, 23:34
cok güzel gidiyor ya kim bulmussa cok iyi bulmus Tarduyu harika cok komik hele o kurtiyle ekinin annesiyle konusma halleri:)
ben öle ayıla bayıla aşk oyunu izleyici deilim ama izlerdim sarp olsun serkan olsun yelda olsun sevrdim ama ne ooo hiç birisi yok ortalıkta bence olmamış hem tadında bıraksalardı daha iyi olurdu keşke bitirselerdi
ya ben kaçırdım başını noldu sarpa ya,bi açtım başka bi adam var,sarp nerde biri detaylı yazabilirmi acaba...bide hafızadan silmiş ekin diyolar nasıl silinebilirki?hiç bişey anlamdım ya:icon_roll
ya arkdaşlar yıkıldım mertin ekingilin ewindeki halini görünce bu kadar mı komik olur ya:) hahah... kurtiye kanka dio ya:) çok güzel yapmışlar ama ya ciidden.:)kesinikle seçilebilicek en ii kişiyi seçmişlar tarduyu seçerek walla ne diyim tebrik ederim seçen kişileri mükemmel!:)
katılıyorum sana canım aynen ya çok güzel ya öldüm gilmmekten dizideee süper bi başlangıç olmuş ama kafamdaki tek soru sarp yani hiçmi çocuğunu görmek istemiyo yaa teksoy holding filan ne oldu yaa ah hepsini özledim vallaa kenanı bile yani
ayyyy mertin ekinlere geldigi ve magazine bakti sahneye bayildim..
bu arada hakan daha cok karizmatik olmus gibi geldi bana. bu adamin kisik sesli konusmasini cook seviyorum. ekine abayi fena halde yakmis.
ekinde cok sertmis canim, ooo sarp ne cektiki mertin yaninda..
ama ekin yelkenleri suya indirecek bence..para lazim para...
haa birde hakan ekinin tahlilerine bakiyordu galiba sonra dedi ya bazen kendime diyorum salak keske su duygu damarini su tarafa dogru baglasaydin, kiz sana asik olurdu diye, tam o siradada ekin girdi..tabi eski diziyi saymaz ve oyuncularini hatirlmazsak, harikkkaaa gidiyor bu dizi..
bence sarpdan bu kadar bahsetdiklerine göre elbet birgün aciklarlar neden ayrildigini. ama mezar basinda keske benim oglumda senin gibi babasi olsa dedigi yer cok icime oturdu, ne yapti bu adam yaa. kesin aldatmisdir..off ben girmeyecektim bu konu yaa.. neyse dizi harikkaaaa, insallah raytingler bizden yana olur..
dizi güzel olmus aslinda komikk güldüm hep ama keske sarpi kötülemeserdi keske ozaman daha zevkli bakardim.. sarpi kötüleyicne hic bakaasim gelmiyor bügün merak etimde bakdim güzel hos olmus ama bakmam bundan sora sapri kötülüyorlar hep
burcin_kaplan
13-09-06, 23:39
katılıyorum sana canım aynen ya çok güzel ya öldüm gilmmekten dizideee süper bi başlangıç olmuş ama kafamdaki tek soru sarp yani hiçmi çocuğunu görmek istemiyo yaa teksoy holding filan ne oldu yaa ah hepsini özledim vallaa kenanı bile yani
aynen cnm ya...bide ben ne zmn ekin sarp dese yüzünde alan o şekle sinir oldum cidden...ne bilim ya çok sinirime dokun diodum ya sarpa nolmuş bi anlatsın fln öğrenmek istemiorum ben noldunu sölemesinler bence...çünkü eminim bizim olmazz yuhh artık diyeceğimiz bişe yaptırtmışlar sarpa..yani cidden diziyle ilgili tek ekside bu ..diğer herşey çook güzel:) cidden güzel yani ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ama kesinlikle güzel olmuş özlemişim böle keyifle izleyip güldüğüm aşk oyununu...:)
burçakcm boşver sen sarpı,kenanı,teksoy holdingi falan...yeni bir dizi bu:)sarptan fazla bahsedilmemesi en hayırlısı olur...
tarduya hayran kaldım...daha iyisini bulamazlardı mert için...
bi de hakan niye gitti ki bernanın evine?onu sevmediğini söyledi mi acaba?ya da başka şeyler mi yaptılar?
digital_undergraund
13-09-06, 23:41
bana göre dizi aşk oyununun ilk başladığı zamanlara benziyor.sarpta böyle eğlenmeyi seven böyle yaşayan biriydi ve serkan onun kankasıydı.mert ve ferit aynı onlar gibi sanki dizi farklı kişilerle tekrar ediyor tek fark ekinin çocuğunun olması tabiki sarpın olmaması birşey daha söylemek istiyorum benim gönlüm ekinin doktorla olmasıından yana bana katılan varsa yazsın iyi yorumlar
Ya arkadaşlar bugünkü bölüm süperdi.Mertin ekini tavlamaya çalışması ekinin merti denize atması gülmekten karnıma ağrılar girdi.Keremcem çıktığı için üzülmüştüm ama değdi doğrusu
EL DESDİCADO
13-09-06, 23:41
arkadaşlar pek zamnım yok,umarım diziden sonra burda olabilirim .her ihtimale karşı su ana kadar izlediğim kısım için kısa kısa notlar yazayım.
1 muzo ve sinanı nerden bulmuşlar. olmaz böyle şey.bu kadar uyar.bu sarpıb her yaş için modedli mi var arkadaş,boy boy:)
2 dizinin hemen başında,mehmet akan için bir şiir yazdı.nazım hikmetten. tam göremedim.neydi o şiir?
3 bölüm başlamdan önce söylediklerimiz gerçekleşiyor.roömantik-komedi rüzgarları.gayet güzel gidiyor.adapte olmaya çalışıyoruz.
ya arkaadslar dizinin eskiden bitişte çalan müziiği daha güzeldi yaw bundan bişi anlamadım
ekinde tam zamanında geldi valla oğlu için yanı
ekinin merte yaptıklarını görünce sarpımın hali yine iiymiş ya.ama sarpım bu mertten daha düzgün biriydi.bu mert daha çok serkana benziyo.off offf.gülüyorum gülmesinede şu sinan arkadaşlarıyla vedalaşınca çok kötü oldum.ahh sarp ahh.ne yaptın bölede ekini sinanı yalnız bıraktınn :(
ya İsmet amcada ağladım yoksa hep güldüm..Bu ne yetenek kardesim yaa..Böylesi beklemiyordum
ya nalancım nerdesin bişi merak ediyom bu yaseminin kendi sesi deildi
selamlar
dizinin sadece ilk reklama kadarki bölümünü izledim.ama bölüme dair herhangi bir yorumum olmayacak.aşağıda yazacaklarım daha evvelden kaleme aldığım yazılardır.bilgilerinize.
--------------------
Selamlar
Uzun bir aradan sonra dizi başlıyor. Bazılarının ağzı kulaklarında bazılarının umrunda bile değil.
Aslında dizinin bu sezonki asıl ekseni –her ne kadar modlarımız bu isimin bu sayfalarda yer almasından pek hoşlanmasalar da- keremcemin ayrılması. Dolayısıyla Sarp karakterinin diziden çıkartılması.
Keremcem diziden niye ayrıldı, nasıl ayrıldı, ne zaman ayrılmaya karar verdi...tründen sorular sorup cevap arayabiliriz. Ama bu cevapların doğruluğu hep muallakta kalır. Zira ne keremcem babamızın oğlu, ne meltem hanım babamızın oğlu, ne de –üzgünüm ama- yasemin babamızın oğlu. Bunların hiçbirisine bodoslama bir güven duymamız gerekmez. Dolayısıyla ben meltem hanımın iddialarıyla keremcemin asılması taraftarı değilim. Bekleyip neler olacağını görebiliriz. Şahsi kanım şu ki keremcemin diziden ayrılmasına neden kasetiyse -ki adam böyle söylemekte- bence gayet yeterli bir sebep. Başka diziyle anlaştı iddiasını bekleyip görmek gerekir bence. Evvelki gün gazetede çıkan röportajdan sonra benim kafamda yeni bir fikir de şekillendi: meltem hanım bu denli iddialıysa niye bir mahkemeye verme gereği duymuyor, aile oyuncuları dedikleri gibi kcem yüzünden işsiz kaldıysa niye bir yerlerde biz bu oyuncuların beyanlarını görmüyoruz? Ayrıca şunu da unutmamak gerekiyor ki bu oyuncular işsiz kalmasın isteniyorsa senaryo ona göre yazılır ve o aile dizide yine yerini alırdı. Ha diyeceksiniz ki “katipler bu kapasitede bir ekip mi ki?”. Ben de size “hayır değil” diyeceğim. Katiplerin kapasitesi geçen sezon bizce belliydi. Ha bazıları pek beğeniyordu diziyi her haliyle. Senaryoda hiç sorun yoktu onlara göre. Bu dediğim elbette onları kapsamaz. Ben ve çevremdeki bir grup arkadaşı kapsar.
Şimdi gelelim başka meselelere. İnadına dizi izlemek nedir Allahınızı severseniz bana anlatın. İnadına dizi izlenir mi? Beğenirseniz izlersiniz, beğenmezseniz izlemezsiniz. Yapmaya çalıştığınız şey –sanıyorum- “bu dizi sadece kcem sayesinde izlenmiyordu,o gitse bile dizi reyting almaya devam eder” fikrini ispata çalışmak. Dizi-kcem ilişkisi çok karmaşık bence. Kim kime yardım etti meselesi o kadar da düz mantık bir mesele değil.
Bir de çok güldüğüm bir başka şey var: “dizinin emekçileri için bu diziyi izlemek”. Bu mantıkla hareket edenler “diziyi izleyelim ki yayından kalkmasın, emekçiler ekmek yesin.” Diyorlar. Ben de diyorum ki “sizin a.oyunu izlediğiniz saatlerde diğer kanallardaki bir dizi reytingsizlikten yayından kalkarsa o dizinin emekçilerine bişiolmuyor mu? O dizinin emekçileri emekçi değil mi?” Nerede kaldı emekçileri koruma??
Hepsini geçiyorum. Geliyorum özete. Yeni jönprömiye arayışını ben de arasıra takip ettim. Bir süre mehmet aslan adı öne çıktı. Sonra ne olduysa tardu’da karar kılınmış. Afedersiniz ama ben kendisinin “evdeki yabancı” adlı dizisini beğenmediğim gibi, oyunculuğunu da pek beğenmemekteyim. Ama hayırlısı diyelim. Yasemini bin makyajla yaşından büyük gösterirler. Tardyu da belki biraz ufaltırlar. Hallolur o mesele.
Ama bir diğer mesela var ki beni yine güldürdü: tardu bey demiş ki “kcemin taraftarı 12-13 yaş arası benimkiler orta yaş”. Gerçekten komik. “Keremcemi sevenler çocuk daha benimkiler aklı başında insanlar” diyememiş ve böyle bişiler söylemiş. Elbette bu tardunun kendi iddiası. Orta yaşlıların birisini sevmesi iyi midir kötü müdür,veya hiç bişi ifade etmez mi berabercene görücez.
Gülmekten öldüm resmen...Ama mezarlık sahnesinde yaslar aktı gözümden..Keske oglumunda senin gibi bir babası olsaydı..Naptıki bu Sarp yaaa
YA HAKAN KARİZMATİKTİ SİMDİ BOYLE CİCEKLİ BOCEKLİ DAHA Bİ TATLI OLMUS...YANLIZ NEDİR BU BERNANIN CEKTİGİ BİLEMİCEM WALLA...AYRICA TARDULU SAHNELERE CİDDEN BAYA GULUYORUM..ekinin evine gidisi fln guzeldi..bidahaki bolum cok daha heyecan verici olucak bence...daha ne oldu ne bitti anlamaya calısıoruz....sinanda masallah yine yakısıklı bisey bulmuslar:Dtatlı cocuk ama muzo icin aynı seyi soyliyemicem...
ay şu mezarlık sahesine bittim ve çok merak ettim benim oglumun babasıda seni gi olsaydı keşke dag gibi arkasında durabilseydi bu söze bittim acayip merak ettim ne olmuş diye meraktan öldürecekler bizi şu mertl ekinsahnesine acayip gülüdüm çok komık ya:img-haha:
Arkadaşalr reklam girdi ben yine klavyemin başındayım çok güzel ya gülmekten karnıma ağrılar girdi ekinin sürahiyi mertin kafasından aşağı dökmesi sonra mertin ikna çabaları falan harika ya hele ekinlerin evdeki mer trüzgarı çok komikti hani idda tiyoları veriyorya kurtiye kanca falan çok komikti elinde ipler dolanmış çok güzel bir yandan magazin haberleri harika yaaaa Torduyu seçerek ne güzel yapmışlar harika olmuşşş
Ben açtığımda Mert Ekin'i ilk kez görmüştü vapura binmeden önce. Ondan öncesinde ne oldu? Biri kısaca söyleyebilir mi? Geçişi falan nasıl yaptılar merak ettim...
Oo_esmer_kiz_Oo
13-09-06, 23:46
bence geyet guzell olmus ya superdi!!!!
benim cok hosuma giti... tipki eski bolumlerdeki gibiydi ya...
ah ahh ama ayakta tabrik ediyorum ya su RUYA ISCILERINI harbiden superlerr bukadar kisi cikti dizide ama yokluklari pek gorunmuyorr
ben sadece serkan"gurgen oz" u gormek isterdim ama neyse
hepinize ii yorumlar, ii sohbetler...
ya vallaha basdan garip geldi alistim.cok guldum ya..ekin nede zor kizmis.Sarpada oyleydi ilk zamanlar.Vapurdan denize atinca o kadar guldumku anlatamam...cok komikti.Ve bernanin olmasina sevdindim onu seviyorum oda gecen sezon tahmin ettigimiz gibi hakana asik.
Ben muzoyu hic beyenmedim.Bence cok buyumus biraz abartmislar.Sinani biraz sevdim.Eskiler daha iyiydi.Ama neyse...tadi kiacti dizinin ama yasemin olunca yine muhtesem heralde ;) Insallah ratingler iyidir.
Aradan yıllar geçmiştir. Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı. Bu cümleleri geçen sezon bu diziyi izleyen birilerine okusanıza. Lütfen ama. Bu nasıl bir saçmalamadır sorarım size, nasıl bir saçmalamadır. Geçen sezon değil miydi bu katipler “aşk herşeyi yener...sarplan ekin ayrılmaz...torunun olsa da beni unutma...” diyenler. Daha kaç ay geçti söyleyin bu sarpın o doktoru bulmasının üzerinden? O ameliyattan? Bu mudur yani bize anlattığınız o muazzam aşk hikayesinin sonucu? Bu mudur??????? Siz ne anlattığınızın ayırdına varamadınız bence katiplerim. Öyle değil mi? 10 bölüm sonra bu yeni avukat da giderse bu sefer de kim gelecek yerine? Müvekkiline mi aşık olacak bu ekin hanım? Hatıralarından bile silmiş, nasıl oluyor bu? Ne yaptı bu sarp da, ekinin o büyük aşkı sarp da, hatıralardan bile siliniyor? Umarım anlatılır da ben de öğrenirim. Meraktan çatlıyorum zira. Herhalde ağır bişiiler yaptı ki ekin kaldıramadı bunu. Ayrıca teksoylar niye yokoldu? Sarptan nefret ediyorsun peki de bu dedenin ninenin halanın suçu ne? Onlar niye yok dizide? Kcem çıktı diye insanları oynatmamak kolay da bir mantık üretmek zordur be arkadaşlar. Akılları sıra kcemin karakterini seyirciye unutturacaklar, böylece de kcemin yaptığı hatanın bedeli olacak bu durum!! Neyse hayırlısı bakalım ve görelim.
Sinan ise okula gitmeye başlamıştır. Sinan ah sinan... kim bilir kaç yaşında bir çocuk buldular. Umarım ki bu sefer yaş mefhumuna biraz dikkat ederler. Aynı çocuğu okul önlüğüyle önümüze koymazlar. Hele hele muzonun hali nasıl olacak merak ediyorum. bu sefer de üniversiteye mi gidecek o çocuk yoksa? Maksat seyirci yesin, salla babam salla.
Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir. Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır.
Mehmet beyin ölümü bizi de üzdü tabi. Rahmet eylesin Allah. Babasız ilerleyecek dizimiz yani. olabilir alışılır. Ama serkan yok, kenan da yok. Dizideki erkek karekterler azaldı fazlasıyla. Sadece sarpın yerine gelen jönprömiye tardu var. Başkaca ekleme olacak mı acaba merak ediyorum?
Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır. Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur. Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, akıllı, sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır.Tanıdık mı geldi size...bir daha okuyun. Sorumluluk sahibi ekinle sorumluluk sahibi olmayan... bir erkek. Nasıl da kilişe aman Yarabbim! Nasıl da zeka parıltısı içinde fikirler??? Bir kız bul. Onun tam zıddı da bir erkek karakter bul. Olsun sana dizi. Bu mudur yaratıcılık. Biz geçen sene bağıra bağıra “bu senaryo artık ilerlemiyor, çuvallıyor” dediğimizde bazılarımız “yok ya ne güzel gidiyor işte. Ne kadar da mantıklı” diyorlardı. Sonunda sözümüze kcem bile geldi, ama biraz biçimsiz bir zamanda. Şimdi de öyle diyorlar görüyorum. Birisi bana bunu anlatmalı. Geçen sene ekin-sarp aşkını izleyenler bu sene mert-ekin aşkına nasıl inanacaklar? Nasıl inanıyorlar? Bu işte bir gariplik yok mu? Yoksa bende mi bir anomali var?
Benim söylediğim şey şu:
ya bu sinan da sarpa acayip benziyo acaba daha önceki sinanın abisi fln mı? olamaz böle bi benzerlik ya,muzo da aynı şeklde daha önceki haline çok benziyo
kesınlıkle aynı olmş dizi ilk özellklerin hepsi tarduda var.ilk oyunda ailesi için kbl etmşti burdada oğlu için kbl edio işte.belki sarpsız izleseydım çok beenrdm ama böle onceden sarp olup brden onu esrarengiz bir bçmde kaybolması ve o kdr ii bir krkterdeyken herkesin birden nefret etmesi bnce çok saçma hiç mi çocuunu grmk istemio sarp ayrıca.bilmiorum gusel olmş dizi ama beenmk iştemiorum ben bitek onu biliorum
Aşk oyunu yeni hayat öncelikle hayırlı olsun.Dizi jeneriği akarken önce bi tereddütte bulunsamda sonradan bi baktım gülmekten kopuyorum.Aşk oyunu bitti aşk oyunu yeni hayat başladı.bunu sindirdim galiba.Çok eğlenceli,kom,k aynı zmanda hüzünlü bir aşk oyunu olucak.hakan sahnelerinde gözümdne akan iki damlayı tutanmadım.hakanın karşılıksız aşkı içler acısı ya:(bernaya zamnla alışıcak gibi.mert ve kankasıı evlere şenllik.kurti yine aynı kurti.Sİnanımız değişmiş:(Ama mükemmeldi.mezarlık sahnesinde sarpa az da olsa dokundular.İş yerinde güzel atışmalar olucak.çok eğlenicez.Bütün aşklar kavgalarla başlarmış;)İyi yorumlar.
özlemisim ben dizimizi ama bende anlamadim sarpa ne oldugunu.ekini sarptan baska birisiyle görmek te cok farkli geldi bana dogrusu.hem hiic birsey demiyorlar sarpa ne oldu diye, sadece kötuluyorlar yaaa.bir aciklama yapsalar en azindan hem sarpa hemde ailesine ne oldugunu...ben sahsen merak ettim,yani birseyler deseler en azindan. hem bu mert ve kankasi bana aynen sarp ve serkani hatirlatiyor.yani sanki sarp karakteri hala dizide var bir sekilde.mert ayni sarpin oldugu gibi capkin ve kankasida aynen serkanin yaptigi gibi merte akil veriyor.yani eski karakterleri sanki hala var,sadece isimler ve kisiler degismis.en azindan ben böyle dusunuyorum.
umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi... siz ne dusunuyorsunuz??
gecen sezonndan daha komik.tek sikayetim var oda fragmanda gorunen sahneler yoktu.Ekinin gecmisi hatrilamasini gormek istiyordum ve sarpdan neden ayrildi...ne cabuk unutmus sarpi.Neden ayrildigini soylemediler demi yoksa benmi duymadim.
neyse dizi ekinin inatciligiyla cok daha komik olmus.:)
Eveeeet, sezonun ilk bölümünün, Yeni Hayat’ın yeni bölümünün ilk reklamına geldik.
Açılışta bir anma merasimi yaptılar ama bence içlerinde Sarp’ın da fotoğrafı olsaydı da başına ne geldiğini bilseydik.Yine de bu konuyu onlar açana kadar ben de kapatayım zira henüz esamesi bile okunmadı kendisinin.
Eş zamanlı sahneleri bir de anlatımla severim de okudukları dergi üzerinden farklılıkları anlatmak aklımdan bile geçiremeyeceğim bir fikir, olsa olsa caaanııımmm senaristlerimizin tek beynine has bir durumdur. Sonra boşanma avukatlığı bahanesiyle boylarını aşan konulara değinmişler sanki. Keşke önce önlerindekileri halletseler de arada hiç giremeyecekleri konuları harcamasalar.
Neyse, önce Ekin’in evinden başlayalım. Çocuklar göze batmıyorlar, zaten çok da iş düşmeyeceği düşünülürse eh, iyi olmuş. Sağ olsunlar, işverenlerinin ne olduğunu bilmediğimiz Kurti’nin durumu da muallakta olduğundan çok da komik (!) bir sahne izlettiler bize.
Avukat Bey’e gelince, şu sıralar gündüz de dizisine rastladığımdan gözüme yabancı gelmedi ama sanki yapay. Bakalım da biraz daha anlayalım ne olduğunu diyorum.
Şimdi merak ettiğim reklamdan sonra Ekin’e hareket halindeki vapurdan Mert’i attıracaklar mı?
Atmış, atmış… Bunu da yaptırdılar demek… Acaba Ekin’in hastalık belirtilerini araştırdığımız gibi bunu da araştırsak mı diyorum. Hani, Mert Bey’in ilk bölümden hayatta kalma şansı ve senaristlerin bu konudaki mahareti…
Bak, görüyor musunuz, Berna ve Hakan 4 senedir bir araya gelememiş de bize kısmetmiş…
Bu arada nedense Mert’le arkadaşının konuşmaları bana Seval Abla’nın 5’li senaryolarını hatırlatıyor… Neden acaba?
Arada sahne kayıplarım var ama nedir bu ketumluk kardeşim.Her 4 yılda herkese olanları biz mi anlatalım, size malum olsun mu, diyor bunlar… 2. reklam da bitiyor ben de bekliyorum…
Aaa, aman Allah’ım, nasıl olur? Kurti, “Teksoylar” dedi.Olacak şey değil ya!...Bu arada sanırım Hakan dediklerinden vazgeçti de eve çıktı. Eee, ne de olsa 4 yıl sonra Ekin’i mecbur edecekleri biri çıktı, Hakan da bunu sezmiş olsun, değil mi ama?
Of offf… Hesapta güçlük çekiyorum. Bu atlanan yıllarla Kurti’nin bu saçmalıkları kaç etmiştir? Kardeşim, karakterler hiç mi değişmez? Hiç mi bir yönden bir yönde ilerleme kaydetmez?
Gerisine kelam edecek halim kalmadı. Yeni sezon izleyenlere hayırlı olsun…
bustedspii
13-09-06, 23:50
Arkadaşlar herkese merhaba uzun bir süre oldu bu foruma yazmayalı baya bir uzun süre..Gecen yılın yarısına kadar mart ayına kadar bu diziyi cok seviyordum ve bu forumdan da ayrılmıyodum o günlerde bana bugün böyle olucak sen bu diziyi hiç izlemiyceksin ve begenmeyeceksin de deselerdi inanmazdım..Keremcem'in cıkcagına da inanmazdım-sanki niyeyse?- herneyse bugün oturdum ve izledim diziye kaç ay sonra tekrar izlemeye başlamam gibi bir durum olmayacagı aikar şahsım adına fakat kısacık izlememe ragmen sarp karakterini diziden nasıl cıkarttıklarını teksoy ailesini nasıl cıkardıkları cok dikkatimi cekti ve merak uyandırdı??bir bilen var mı teksoylara noldu??
ateveci yorumuna bayıldım harfiyyen katılıyorum arkadaşım
Burcak Yaseminin sesi kısk cıkınca Yonca CEvherden destek almıslar..Yani ses ona ait değil.dublaj var gene
yine çok komikti yaa:):) bi tek ekin babasnn mezarına gittiinde we sinan okulda arkadaşlaryla wedalaşrken ağladm onn dışnda mertin ekinin ailesinn evnde yaptkları acayip komikti,idda tüyoları fln weriyo ekinn annesne yardm ediyo "gülser teyze" fln diyo acayip güldüm:)
EL DESDİCADO
13-09-06, 23:51
ya bu sinan da sarpa acayip benziyo acaba daha önceki sinanın abisi fln mı? olamaz böle bi benzerlik ya,muzo da aynı şeklde daha önceki haline çok benziyo
valalhi bende buna şaşırdım.abisi felan mı? muzoyu ve sinanı oturtamayacaklar diye korkuyorduk.alalh için cuk oturtmuşlar
çok eğelenceli bölümdü,sanırım ilerleyen bölümlerde bu artacak.hakanı iyice işin içine katmalılar
tardunun oyunculuğu 10 üzerinden 10.zaten lakabı genç hamletmiş. tiyatroda hep, shakespeare klasiklerinde oynarmış
dizimiz muhteşem olmuş beğendim baya güzel yani ama halen eskiyi arıyorum yani ama tabiki karnıma ağrılardı gülmekten yani süper di yaaaaaaa
ya ben beğendim...ama keremcem eksikliği vardı:img-sorry
ayrıca sarp'ı çok kötü bi karakter gibi göstermişler..sarp nasıl ekinsiz duruyo çok saçma yaa...dizide kimse açıklamada yapmadı çok merak ediyorum neler oldu :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :img-sorry
burcin_kaplan
13-09-06, 23:53
bence geyet guzell olmus ya superdi!!!!
benim cok hosuma giti... tipki eski bolumlerdeki gibiydi ya...
ah ahh ama ayakta tabrik ediyorum ya su RUYA ISCILERINI harbiden superlerr bukadar kisi cikti dizide ama yokluklari pek gorunmuyorr
ben sadece serkan"gurgen oz" u gormek isterdim ama neyse
hepinize ii yorumlar, ii sohbetler...
kesinlikle katılıyorum sana... ya diğerleirnin eksikliğide belli oluyor ama serkanınkini ve yeldanınkiniaşırı hissettim ya ben bu bölümde resmen gözlerim hep onları aradı...dediğim gibi bide tarduda tutturmuşlar ama yanındadaki ferit di galiba onu tutturamamışlar bence onun yerine başka birini seçe bilirlerdi daha komiklik potansiyeli olabilen birini mesela...
en sondaki tardunun bakışına bittim yaa çok güzel baktı ekine:)
we aşk oyunu yeni hayatın ilk bölümünü çook sevdim benn:)
Burcak Yaseminin sesi kısk cıkınca Yonca CEvherden destek almıslar..Yani ses ona ait değil.dublaj var gene
he anladım cnm saol canım cevapladığın için
yonca cevher filizin eski seslendirmesini yapan kişi mi?
Bazilarimiza gecmis olsun, bazilarimiza gözüaydin, bazilarimiza da hayirli olsun diyerek...
ateveci, arkadasim nasil da güzel demissin: "sar bastan...."iste dizide birsekilde basa sarmis durumda benim gözümde...
Bir zamanlar Ekine körkütük asik olan Kenan yok, yerine Doktor Hakan var...
Sarp karakterinin kankasi Serkan yok, yerine Ferit var...
Orhan Bey yok, yerine avukatlik bürosunun sahibi amca tanju var...
Sarp yok, ama ayni özelliklere sahip Mert var...
Unutmadan sunu da söylemek istiyorum...
Ekinin neden Sarpi hatiralarindan bile sildigini buldum galiba...
Bölümün basinda gözümüze gözümüze soktuklari konu...ALDATMA...
Sarp yine Ekini aldatti herhalde...bu sefer kimi öptü bilemem...
nazlı niko
13-09-06, 23:57
dizi gene cok güzeldi keremcemsiz bi bölümdü ama genede cook güzeldi
hem ekinle mert de yakıştı bence ama cok merak ettiim bişi var sarp ekine ne yaptı ki ondan bu kadar nefret edio hem sarpla sinan hiç görüşmücek mi bence sarp ölmüş olsa daha iyi olacaktı
kerem__cem
13-09-06, 23:57
bence güzel ilk aşk oyunu gibi kahkalara girdim ama sarpı çok fena bi şekilde aradım sarpı çok kötü yapmışlar öldürselerdi bence daha iyidi ama olan oldu artık serkanın yerini ferahta vermişler gayet güzeldi ama teksoy ailesi eksikti
Karakterler değişti ama onların özellikleri hala aynı.Mert,Sarp'tan da beter biri bundan öncede söylemiştim tabiri caizse tam bir fırlama.Ekin yine sert,kolay kolay taviz vermiyor.Mert'e de yapmadığını bırakmadı.Su,baklava,pasta maş. her türden yedi bişiler yüzüne.:)Doğruyu söylemek gerekirse Ferit ve Mert sahnelerinde aklıma bizim ikili geliyor fakat alışma süreci ilk bölümden biraz yadırgamam normal diye düşünüyorum.Kurti tam gaz devam ediyor performansından hiçbir şey kaybetmemiş.Muzo ve Sinan ın da benzerlerini bulmuşlar özellikle Sinan.Desdinin dediği gibi bunlardan boy boy mu var?:)
Berna bahtsız,diyorum kız da şans yok.Hakan'a aşık oldu yine karşısında Ekin var.Arkadaşlıktan istifa edecek bu gidişle.Önce Sa