PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

ozguster
14-09-06, 00:25
selamlar
dizinin sadece ilk reklama kadarki bölümünü izledim.ama bölüme dair herhangi bir yorumum olmayacak.aşağıda yazacaklarım daha evvelden kaleme aldığım yazılardır.bilgilerinize.
--------------------
Bu katiplerin sıkıştıkları anda “dört sene sonrası”,”aradan yıllar geçmiştir”, “gelecek asır”...türünden teranelerine sarılmaları beni gerçekten hasta etmekte. Bu dizi 10 bölümde bir ileri mi saracak yani? senaryoyu yapamadık “hop sar uğurcum on sene ileriye”. Oldu mu? Oldu sayılır. Sar biraz daha....

İçime oturan kayayı kaldırıp bir tarafa koyarsak eğer,söylediğin son paragrafa tek kelime ile haklısın demekten başka yorum yapamayacağım zaten.Yapacak ne hal kaldı ne şevk.Bugüne kadar bir canavarın aşkına inanmışım.Kime yazık acaba bana mı?İnandıranlara mı?

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Tardu Flordun kesinlikle çok başarılı idi.Rol zaten yabancılık çekeceği bir rol değildi.Davetsiz misafirdeki aynı Tardu.Yasemin'i ise anlatmama zaten gerek yok.
Bir şeyler üretmek adına çalışan çabalayan herkesin eline sağlık.Çoğu kitleyi bağlayacaklardır.
Ama paçayı kurtarmak adına bir topluluğa attıkları bu sonuncu kazığı ben kabullenemiyorum.Sanırım kaya geldi yerine oturdu tekrar.
Herkese iyi geceler iyi yorumlar.