Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
dizidizidiziler
29-08-06, 17:12
Selam sinemcim ben zaten türümün son örneğiyim.mesela çok kolay ağlarım biraz duygusalımdır,ev işlerinde bile Tülaya yardımcı olurum gerisini sen düşün.Çünki ikimizde çalışıyoruz hayat müşterek değilmidir zaten.Gerek iş yerinde olsun gerek evde komşularım olsun bana kızarlar.Oğlum sen ne yapıyorsun erkekliğe bu sığarmı diye.Ama ben halimden memnunum ve biliyormusun bazı arkadaşlarımıda eşlerine yardımcı olması konusunda ikna ettim.Eşleri bana duacı.Neyse kendimden çok bahsettim.
evet Aşk oyunu yüzünden birçok şeye katlandık ki halada katlanmaktayız.Şimdi bile bu yaz gününde maşallah bizim forum gibi dolu olanı yok.Özgününde dediği gibi bu şekilde dolu olmayı haketmemşti.Şimdi bu olaylar olmasaydı ne kırmızı oda hayalleri kuarardık,Sinan ne zaman sarpa baba diyecek,Aşk üçgeni nasıl olacak.Sarpın kıskançlıkları,ekinin kıskançlıkları nasıl olacak diye bir sürü senaryolar yazmıştık bile.Ah kader utansın.Neyleyim.
Teoman sen nerde oturuyorsun? Başka şehirde isen uça biletin filan benden olsun. Şu benim eşimi de ikna etsen ev işlerinde yardım etmeye? Ömür boyu dua ederim valla :img-grin2
Bu arada umarım Sarp değil de K.Cem'in Yasemin ergene'yi kıskançlıkları olur bundan sonra. Onun dizisi reyting almasın da görsün... Kıskançlıktan çatır çatır çatlasın inşallah..
Bu arada Osman yağmurdereli'nin hangi dizisi tuttu ki şimdiye kadar?
Mahallenin muhtarı mı? :img-haha:
Ferdacım valla aynen katılıyorum sana bizim üçgen bize yamuk yapmış ve HAkan ve Ekin el birliğiyle bizim Sarp'ı üçgen dışı bırakıvermiş demek ki...Bize de sadece doğru çizmek kalıyor bu durumda bize bu doğruları çizdirenler utansın ne diyeyim daha...
Hayır izleyici şok olacak hadi biz biliyoruz ve o zamana kadar az da olsa sindiririz ama ama çok tezat olacak sen git ölümü göze al,sonra da terk et...Olacak iş değil ya bakalım...Bu arada Cerencim valla öyle diyeceğiz "aaaa biz bunları daha görmedik Allah Allah"
Cidden öyle olacak Öykümcüm. Dona kalmazsak iyidir. Ama sanırım elimizden bir şey gelmiyor bu saatten sonra. Senaryo da yazıldıysa baksana. Demekki bizden sekiz yıl önde gitmelerine göz yumacağız. Ama herhalde öyle bir sebep bulacaklar ki, iki tarafı da ya haksız çıkarmayacaklar ya da tüm bunları Ekin'i avukatla yakıştırmamız için yapıyorlar.
Bütün bunlarla uğraşacaklarına ne öldürselerdi, ne de terk ettirselerdi, sadece birini alıp role monte etmek yeterli olacaktı. Ama şöyle rolü kotarabilecek birini.
*~*RaiNBoW*~*
29-08-06, 17:20
Geçen gün yazdığım sebeplerden dolayı,Sarp karakteri mutlu olmadan ölmeyi haketmiyordu.Şu an ki durum daha iyi bence.Ama diziye farklı bir Sarp gelseydi ve biz beklediğimiz mutlu aile tablosunu izleseydik,yeni Sarp'a bir süre alışamayacaktık.Bence Sarp'ı unutabilmemizin tek yolu ondan nefret etmemizdir.Ama gelin görün ki ne O Ekin'i aldatır ne de Ekin O'nu...İşte ne yapıp da halldecekler ki?Şimdi 'terk edecek' dendiğine göre durum iş seyahati vs. bir olaydan tamamen farklı.İnsan oğlunu da mı hiç düşünmez?İlginç...
yaren-ekin
29-08-06, 17:21
şimdi baştan başlıyorum yokum fazla giremiyorum da nalancım çok sağol öncelikle şimdi bunlar haberler sanırım
-sarp ölmeyecek
-ekini terkedilecek
-aradan 3- yıl geçecek
-bülent işbilen yok
şimdi bunlarda benden o zaman
-21 yaşındaki kızı yakında 30 küsür olarak karşımıza çıkarmasalar iyi ahh ablam ahh nelr geldi başına senin böyle
-sinan büyüyecek
-ekinin yüzü hiç gülmedi ve gülmeyecek
-ohhh sarp umarım kötü çıkarda aklıma öyle yerleşir
-yawww eğer kötü çıkacaksa o zaman bir kaç bölüm oynayacak(bendeki akla bakarmısınız zaman atlıyacaz diyorlar bende oynayacak diyorum:img-grin2 )
-muzo kız tavlıyacak kadar büyüyor
-ee artık kurtinin saçlar dökülür dizide:img-sorry
-gülser hanımıdamı öldürüyorlar yoksa:icon_cry:
-bu sinanda kesin babasına benziyecek kızz peşinde koşacak ee tabi kurti gibi bir dayısı olunca neyysee:img-nyam:
-ekin yaşlı bir avukat olur heralde:img-haha:
valla benim aklıma bu kadar geldi sıraladım şimdi tüm bunlar rüyamı yoksa annem her zamanki gibi az sonra beni testlerin hala dururyor sen bu saatte uyuyordun diye uyandıracakmı cevap?:img-grin2
ceren tamamen aynı fikirdeyim.Ben hala kafamda SArpla Ekin şunu yaşamamışlardı,Sinan sarpa baba diyememişti bu sahne nasıl olurdu gibi
düşünceler varken bana bu olanlar fazla gelecek dizide. En mantıklı ,pratik ve
en az değişim gerektirecek olan çözüm sarp karakterini bir başkasının oynamasıydı bencede. O zaman ne senaryo değişimne ne kadro değişimine gerek kalmayacaktı. Bu arada yönetmenin diziyi bırakma sebeplerinide kendi sayfasında açıklamasını isterim doğrusu.
Ya kim inanır şimdi Sarp'ın terkedip gittiğine.Hiç inanılacak bir durum mu bu? Eğer Sarp hafızayı kaybetmediyse,Ekin O'nu aldatmadıysa ( kiz kız başkasıyla evlendi yine peşini bırakamadı) nasıl terkedecek.Biz bu kadar zaman ne izledik yani?Ekin tümör çıkardı hep yanındaydı.Şimdi terketmesi için aldatılmaktan başka nasıl bir sebep olabilir?Benim aklıma Ekin'in babasının ölümünden sonra deprosyona girmesi ve Sarp'ın da artık bunu kaldıramaması falan geliyor ama, bu bile çok saçma geldi bana.Kendim söyledim kendim güldüm.
Keremcem yüzünden Sarp karakterine kızmak da garip.Biz Ekin-Sarp ikilisini sevmedik mi_?Birine kızsak bile diğerini sevdik,öbürüne kızdık,döndük yine sevdik.Yani sadece Ekin veya sadece Sarp diye sevmediki .Biz bu aşkı sevdik.Şimdi adam terkedecek.Bir gram inancınız kalır mı ?Sarp'ın adı geçsin ne olacak_?Daha güzel anı olur işte.Hadi bunu da kaldıramadı insanlar,en azından Sarp karakteri devam ediyor gibi yeni bir şahıs gelseydi.Valla bu kadar olmazdı.
Sılacım terk etme sebebini öyle uzun uzadıya anlatmazlar, Ekin yeni hayatında yalnız devam edeceğini söyler o kadar. Ne Ekin'i aladatan insan yaparlar ne de Sarp'ı.
iyide ayşa biz basit bir aşk hikayesinden bahsetmiyoruz ki biz ekin ve sarp aşkından bahsediyoruz.Biz bu aşka bağlanmadık mı?Biz bu aşkın vermiş olduğu elektriğe müptela olmadık mı? Ben ekin'in kuru sesini duyupta ''ay sarp beni terketti ama nedenini sakın sormayın oldu işte'' diyen sesini duymak istemiyorum.Ben mantıklı bir açıklama istiyorum hadi bu dizide mantık beklenmez biliyorum en azından bir açıklama ve nedenlerini duymak istiyorum.Öldürseler tamam Allah rahmetine kavuştu normal diyecem ama terketme olayında kesinlikle geçiştirmelerini istemiyorum.Yoksa şimdiye kadar izlediğim aşkın tamamen yalan ve kocaman bir balon olduğuna inanacağım.Böyle bir aşkta böyle bir sonu haketmiyor arkadaşlar...İnandırıcı olmayarak başlayan bir dizide beni asla tatmin etmez bu saatten sonra...
Valla ne diyim Öykümcüm sarp ve terk etmek çok uzak kelimeler..
bunca engelden sonra,bunca uğraşdan sonra yapılması gereken en son şeydi terk etmek!hiç beklenmedik bir hareket ve halk tarafındanda hoş karşılanmicakdır.çok kan kaybedicekdir dizimiz.zaten kaybetti kaybedeceği kadar bari bunu yapmasalardı.ama elimizden birşey gelmez.Ceren'inde dediği gibi bize artık alışmak düşer...
Peki alışabilecek miyiz? Kilit soru bu. Ferdacım zaten artık bize gelen vuruyor, giden vuruyor. Yani bağımlılık yapacak ondan korkuyorum. Bu arada Rüya İşçileri'ne de cidden fazla koymuş bu dört gün olayı. Baksana dizide bile Sarp'tan nefret etmemizi istiyorlar. Ekin'i aldatan kadın konumuna düşüreceklerini sanmıyorum.
Şöyle düşünelim. Artık ellerinde kalan en kilit karakter Yasemin. Eee doğal olarak da Ekin. Sizce hiç ana karakterlerini bu duruma sokarlar mı? Onun yerine giden Sarp'a yüklenirler.
Hayır işin kötü yani hani canlandırandan nasibimizi aldık, hislerimiz değişti. Bir şey değil Sarp'a da düşman edecekler bizi.
Çıkmam lazım şimdilik. Size iyi yorumlar. İyi beyin fırtınaları.:blush:
bulent işbilen yerine kim yonetecek diziyi tanıdık birimi gelıcekki
Desire72 ve Sılam sanırım aynı şeyleri söylüyoruz.Kim terkedilmiş bir Ekin ister sormak isterim.
Üstelik bir de çocuğu var.Sarp çocuğunu da terkedip gidebilecek karakterde bir insan mı:?Hadi aşkına inanmadık diyelim adam 4 sene sonra çocuğu olduğunu duyunca komdan çıktı.Kamyon çarpmış adam bir anda cin kesildi.Sevdiği kadına karşı davalar açtı.
Çocuğunu kaçırdı.Şimdi nereye terkedip gidecek ve kim inanacak böyle bir olaya.Yani destek dediysek onlar da biraz destekli yazsınlar kardeşim.Bir kaç seçenek var işte önlerinde.Nalan sayesinde seyirci tepkisini de ölçebilirler.
Böyle bir senaryo çok büyük hata olur.Üzgünüm
iyide ayşa biz basit bir aşk hikayesinden bahsetmiyoruz ki biz ekin ve sarp aşkından bahsediyoruz.Biz bu aşka bağlanmadık mı?Biz bu aşkın vermiş olduğu elektriğe müptela olmadık mı? Ben ekin'in kuru sesini duyupta ''ay sarp beni terketti ama nedenini sakın sormayın oldu işte'' diyen sesini duymak istemiyorum.Ben mantıklı bir açıklama istiyorum hadi bu dizide mantık beklenmez biliyorum en azından bir açıklama ve nedenlerini duymak istiyorum.Öldürseler tamam Allah rahmetine kavuştu normal diyecem ama terketme olayında kesinlikle geçiştirmelerini istemiyorum.Yoksa şimdiye kadar izlediğim aşkın tamamen yalan ve kocaman bir balon olduğuna inanacağım.Böyle bir aşkta böyle bir sonu haketmiyor arkadaşlar...İnandırıcı olmayarak başlayan bir dizide beni asla tatmin etmez bu saatten sonra...
sılam ve özgü tamamen aynı fikirdeyim sizlerle biz onların aşkına vurulduk.Şimdi bu ne biçim bir durum.Çoğu AO izleyeni 20.li bölümlerden sonra diziden uzaklaştı ve izlemedi Bizler bu diziyi her türlü şeye rağmen takip ettik bırakmadık ne için bu aşkı izlemek için. E durum böyle olursa AO izlesemde olur izlemesemde olur kategorisine sokacağım bir dizi olacak ve uğruna zamanımı feda ettiğim bir diziye bunların olması gerçekten gücüme gidiyor.
yaren-ekin
29-08-06, 17:32
şimdi baştan başlıyorum yokum fazla giremiyorum da nalancım çok sağol öncelikle şimdi bunlar haberler sanırım
-sarp ölmeyecek
-ekini terkedilecek
-aradan 3- yıl geçecek
-bülent işbilen yok
şimdi bunlarda benden o zaman
-21 yaşındaki kızı yakında 30 küsür olarak karşımıza çıkarmasalar iyi ahh ablam ahh nelr geldi başına senin böyle
-sinan büyüyecek
-ekinin yüzü hiç gülmedi ve gülmeyecek
-ohhh sarp umarım kötü çıkarda aklıma öyle yerleşir
-yawww eğer kötü çıkacaksa o zaman bir kaç bölüm oynayacak(bendeki akla bakarmısınız zaman atlıyacaz diyorlar bende oynayacak diyorum:img-grin2 )
-muzo kız tavlıyacak kadar büyüyor
-ee artık kurtinin saçlar dökülür dizide:img-sorry
-gülser hanımıdamı öldürüyorlar yoksa:icon_cry:
-bu sinanda kesin babasına benziyecek kızz peşinde koşacak ee tabi kurti gibi bir dayısı olunca neyysee:img-nyam:
-ekin yaşlı bir avukat olur heralde:img-haha:
valla benim aklıma bu kadar geldi sıraladım şimdi tüm bunlar rüyamı yoksa annem her zamanki gibi az sonra beni testlerin hala dururyor sen bu saatte uyuyordun diye uyandıracakmı cevap?:img-grin2
cevap yok sanırım arkadaşlar ben hala anlayamadım yada hala afyonum patlamadı tün bunlar gerçek yane ekin terkediliyor öylemi oda güzel:img-grin2
Aslında şimdi düşününce ve yorumlarınıza bakınca bizim inandığımız sevdiğimiz Sarp ve Ekin hatıralarına zarar verecek bu terk etme olayı.Verilen
sözler,yaşananlar...Ama aksi durumundada sürekli Sarp'a üzüleceğiz,acıyacağız.
İşin içinden çıkamıyorum ben.Yine başıma ağrılar girmeye başladı.Her şey olacağına varsın diyorum başka da bir şey demiyorum artık.
Desire72 ve Sılam sanırım aynı şeyleri söylüyoruz.Kim terkedilmiş bir Ekin ister sormak isterim.
Üstelik bir de çocuğu var.Sarp çocuğunu da terkedip gidebilecek karakterde bir insan mı:?Hadi aşkına inanmadık diyelim adam 4 sene sonra çocuğu olduğunu duyunca komdan çıktı.Kamyon çarpmış adam bir anda cin kesildi.Sevdiği kadına karşı davalar açtı.
Çocuğunu kaçırdı.Şimdi nereye terkedip gidecek ve kim inanacak böyle bir olaya.Yani destek dediysek onlar da biraz destekli yazsınlar kardeşim.Bir kaç seçenek var işte önlerinde.Nalan sayesinde seyirci tepkisini de ölçebilirler.
Böyle bir senaryo çok büyük hata olur.Üzgünüm
özgü evet tamamen aynı fikirdeyiz arkadaşım. Yani bunu duyunca çok şaşırdım.
Sarp karakterinin Ekini terketmesindense geçen sene izledilerimizin rüya olmasını tercih ederim.Çünkü bence çok daha mantıklı olur.44 bölüm boyunca aşkından hiç şüphe etmediğimiz bir karakterin (Ekinden bile bazı bölümlerde aşkından şüphe ettiğimz oldu) her ne sebeple olursa olsun ekini terketmesi kadar saçma bir şey olamaz.Bütün bu olanlardan sonra yapımcınında gecikmiş açıklama yapması medyapımın yaptığı hataları affettirmez. Ben yarın öbürgün K.cemle medyapımın bir başka projede isimlerini yanyana görürsem hiç şaşırmam arkadaşlar. Bence bu dünya bizlerin düşündüklerinin çok ötesinde herkesin çıkarları doğrultusunda çok kolay yön değiştirebildiği bir dünya bu saatten sonra yapılacak hiçbir açıklama bizi olumlu etkilemeyecek.
[QUOTE=desire72]özgü evet tamamen aynı fikirdeyiz arkadaşım. Yani bunu duyunca çok şaşırdım.
Sarp karakterinin Ekini terketmesindense geçen sene izledilerimizin rüya olmasını tercih ederim.Çünkü bence çok daha mantıklı olur.44 bölüm boyunca aşkından hiç şüphe etmediğimiz bir karakterin (Ekinden bile bazı bölümlerde aşkından şüphe ettiğimz oldu) her ne sebeple olursa olsun ekini terketmesi kadar saçma bir şey olamaz.Bütün bu olanlardan sonra yapımcınında gecikmiş açıklama yapması medyapımın yaptığı hataları affettirmez. Ben yarın öbürgün K.cemle medyapımın bir başka projede isimlerini yanyana görürsem hiç şaşırmam arkadaşlar. Bence bu dünya bizlerin düşündüklerinin çok ötesinde herkesin çıkarları doğrultusunda çok kolay yön değiştirebildiği bir dünya bu saatten sonra yapılacak hiçbir açıklama bizi olumlu etkilemeyecek.[/QUOTE
Kesinlikle canım.Hele şu son söylediklerin %100 doğru.Arası biraz soğusun bu olayın,herkes cebine ne gireceğine bakar.Kimse demez Keremcem zamanında şöyle yaptı gitti, yok onunla anlaşmayalım,bize uymaz falan diye.Olan bize olur.Hem insanların çenesine vurur hem sinirine.
En mantıklı ,pratik ve
en az değişim gerektirecek olan çözüm sarp karakterini bir başkasının oynamasıydı bencede. O zaman ne senaryo değişimne ne kadro değişimine gerek kalmayacaktı.
Keşke canım böyle yapsalardı, inan en başından beri Sarp kalsın diyorum. Terketsede ölsede Ekin'in başkasına aşık olması çok beter. İki türlü de inandırıcılık olmayacak. İnsanın aklına eski bölümlerde ki sahneler diyaloglar gelir iki de bir:(
Reyhancım benimde kafa karıştı iyice, hangi türlü iyi olur karar vermek çok zor. Hoş artık onlar karar vermiş artık.
bencede keske bASKASI OYNASAYDI alısırlırdı zamanla
Keşke canım böyle yapsalardı, inan en başından beri Sarp kalsın diyorum. Terketsede ölsede Ekin'in başkasına aşık olması çok beter. İki türlü de inandırıcılık olmayacak. İnsanın aklına eski bölümlerde ki sahneler diyaloglar gelir iki de bir:(
Reyhancım benimde kafa karıştı iyice, hangi türlü iyi olur karar vermek çok zor. Hoş artık onlar karar vermiş artık.
ayşa bizleri ne zaman kaale aldılarki tabiiki kafalarına koyduklarını uygulayacaklardır ama bu konuda bir anket yapmak iletişim çağının olanaklarından faydalanmak bu kadar zor olmamalı. Dizinin web sitesi
bile sezon finalinden bu yana çalışmıyor.Doğru düzgün diziye ait bir web sitesi ve forumu olsaydı bu değişimlerde nasıl yön değiştireceklerini dizinin sıkı takipçilerine en azından bir anketle sorsalardı ne olurdu? En azından bu takipçileri kaybetme kaygıları olmazdı. Ama bizlerin bir önemi yok ben bunu anlıyorum.
simdi sarpin ekini terk etmesine keremcemin ayrilmasindan daha coook üzüldüm..cünkü keremcemin ayrilmasina hic üzülmemistim ondan...
bizi istemeyeni ben hic istemem..bu sahneye kalp dayanir mi bilemem..onlar ölümü bile yendiler.sarp beyimiz neden terk edecekmis...ah buldum..
ekin dr.hakani öpecek sonra sarp bunu görecek vee terk edecek.
bu senaryo bana tanidik gibi geldi, daha önce oldu mu acaba???
herkese selam,
sarp karekterinin ekin'i terkedecegini simdi ögrendim..bu kesin bir sey mi yoksa sadece bir düsünce mi?
bence de terkederse pek inandirici olmaz..baskasininda bu rolü üslenmesini istemem cünkü onu sarp olarak seyircinin kabullenmesi cok zor olacaktir ya da benim adima konusayim: benim icin cok zor olacak onu kabullenmek.. bence en iyisi onu ölmüs göstermek..her ne kadar istemesemde..
dizidizidiziler
29-08-06, 18:07
selamlar
sizlere bomba haberlerim var, Yasemin ile şimgi nette görüştüm yarın sabah gazetesinde yapımcının yatığı röportaj yer alıyormuş bütün gercekciliği ile mutlaka alınn
Ooohh harika. İnşallah şöyle güzelce bir saydırırlar keremcem'e...
ceyda deniz
29-08-06, 18:16
evet herkesin yazdıklarını okudum 2 saat kadar forumdan uzak kaldım belkide okadar bile olmadı neler olmuş neler bomba haberler var nalan arkadaşımızdan
1şu sabah gazetesi olayına çok sevindim daha sonra televizyonlara
düşer bu haber bakalım beyimiz bu sefer napacak bakalım inşallah genç magazinin diline düşer
bülent işbilenin ayrılmasına üzüldüm her ne kadar anlaşamasakta
sarpın terketmesi olayı biraz zor olacaksada aslında mantıklı yoksa kurtulamayacaz biz bu keremcemden
tolgahan olayını iletmesineçok sevindim nalan arkadaşımızın
çekimlerin haftaya başlıyor olmasınada çok sevindim hernekadar jönümüz belli olmasada
slm arkadaslar daha önce soruldumu bilmiyorum ama zaman atlaması yapılacaksa sinanda mı olmıcak dizide yani büyümüş olarak başka birimi gelicek yerine??
size bir soru soracagım ekin 32 yasında oluyor sınan 8 sarp kac yasında oluyor o zaman
MAKEDONYALI
29-08-06, 18:28
merABA ARKADASLASR foruma yeni girdim ne alemdeyiz bakalim dün vallah cok zefkli bir gün dü espiriler falan ne hakinda konusuyorsunuz bir de yazilari biraz okudun sarp ekini terk edecek mis bu bir tüyo mu?CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM
dizidizidiziler
29-08-06, 18:29
Yahu bu daha saçma olmaz mı? Terketmesi pek inandırıcı olmaz. Ama Ekin'in başkasına aşık olmasının inandırıcı olması için terketmiş olması daha iyi olur.
Ama yine de olmaz ya, ölüm döşeğindeyken sevdiği kadın için dediklerini düşünün sonra birde gittiğini düşünün. Hemde herşey yoluna girmişken. İsviçre'ye mi yollayacaklar acaba?
AYSA'cığım senaristler şimdi biraz saçmaladı gibi geliyor.. Ya nasıl terkeder ya? hani ölümü bile yeniyorlardı beraber? hani ekin'i kenan'dan ayrılmadan bile sevdiğini haykıran sarp? nasıl olur yaaa?
İmkansız bir durum bu...Ne yapacaklar Yılışık yasonun bebeği olmuş, onunla tekrar görüşmeye mi karar vermiş olacak?
Amaaan aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık!!! Ölse daha mı iyidi ne?
Peki alışabilecek miyiz? Kilit soru bu. Ferdacım zaten artık bize gelen vuruyor, giden vuruyor. Yani bağımlılık yapacak ondan korkuyorum. Bu arada Rüya İşçileri'ne de cidden fazla koymuş bu dört gün olayı. Baksana dizide bile Sarp'tan nefret etmemizi istiyorlar. Ekin'i aldatan kadın konumuna düşüreceklerini sanmıyorum.
Şöyle düşünelim. Artık ellerinde kalan en kilit karakter Yasemin. Eee doğal olarak da Ekin. Sizce hiç ana karakterlerini bu duruma sokarlar mı? Onun yerine giden Sarp'a yüklenirler.
Hayır işin kötü yani hani canlandırandan nasibimizi aldık, hislerimiz değişti. Bir şey değil Sarp'a da düşman edecekler bizi.
Çıkmam lazım şimdilik. Size iyi yorumlar. İyi beyin fırtınaları.:blush:
İşde olay burda bitiyor.Alışabilecekmiyiz?Üstünden kaç gün geçmesine rağmen ben k.cemin diziden çıkmasını hala kendime yediremiyorum.Hayal gibi sanki bütün olanlar.Yani sarp'sız bi aşk oyunu düşünemiyorum ama olucak işde alışdıracağız kendimizi.Şu imzaları avatarları bile görünce içim cız ediyor,bu durumdayken alışmak çok zor gözüküyor cerencim...Ama önemli olanda zor olanı başarmakdır,biz Aşk Oyunufanları olarak herşeyin üstesinden geldik eminim bununda üstesinden gelicez...
dizidizidiziler
29-08-06, 18:39
Heee şunuda demeyi unuttum gene 3 4 yıl atlama var :)
Nalancığım sen de haberleri taksit taksit veriyorsun yaa.. İlaç gibi.. Ama sanirim bunca bomba haber ve gelişmeyle kalp krizi filan geçiririz diye korkuyorsun! malum yaşlarımız 30'un üstünde K. cem forumu gibi değiliz. Kalpten gidiveririz alimallah..
Haberler için çoooooooook teşekkür ederiz.
MAKEDONYALI
29-08-06, 18:42
merABA ARKADASLASR foruma yeni girdim ne alemdeyiz bakalim dün vallah cok zefkli bir gün dü espiriler falan ne hakinda konusuyorsunuz bir de yazilari biraz okudun sarp ekini terk edecek mis bu bir tüyo mu?CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM
yaa nalan abla sen nerdesin yaa hadi aci su kardesine neler olup bitiini anlat vaktim olmadigi icin sayfalari okuyamam
dizidizidiziler
29-08-06, 18:44
Kolay gelsin arkadaşlar,
Bence ameliyattan sonra Ekin’in iyileşmesi uzun süre alacak.Hatta birkaç yıl komada kalabilir.
Tabii bu sürede Sarp’ın o eşsiz aşkında ve sadakatinde de azalma olacaktır.Ne de olsa kendisi pek güvenilir bir erkek tipi değil.Bu süreçte aklını çelen başka bayanlar da ortaya çıkmış olabilir.
İşte ne güzel.Herkesin Keremcem gibi Sarp’ı da bir kalemde silmesinin mantıklı bir sebebi…
Şeref düşün düşün kafayı sıyırmıştım sarp nasıl terk eder diye? Bak bu söylediklerin bana mantıklı geldi işte!!!
Merhaba arkadaşlar,
Arzucum ve sinem sizede geçen günden kalan ayıca bir merhabam var, nasılsınız bakalım?
son birkaç gündür dizimizle ilgili o kadar olağanüstü gelişmeler varki ben nerde kaldığımı unuttum, En son Keremceme verip veriştiriyorduk, ara ara foruma girip ne kadar kızgın olduğunuzu bende gördüm, dün veya evellsi gün okuduğum Rebecacımın yazdıklarının altına aynen bir imzada ben çakıyorum...yazdıklarını okuyunuca bir oooh dedim, bir sürü tüyo gelmiş çoğuda Buluenight Nalandan kendisiyle pek konuşmuşluğumuz yok ama sarfettiği çabadan ötürü çok teşekkür ediyorum. Yukarda Bülent İşbilenin ayrıldığına dair bazı yazılar okudum, bu doğru bir habermidir arkadaşlar, eğer doğru isede neden ve ne sebeple ayrıldığınıda anlamak isterdim...
Benim bildiğim gemiyi en son Kaptanlar terk eder, Demekki kendisi sadece emireriymiş...
yaa nalan abla sen nerdesin yaa hadi aci su kardesine neler olup bitiini anlat vaktim olmadigi icin sayfalari okuyamam
Al arkadaşım sana nalan'ın getirdiği haberler...
1. Sarp ölmüyor, terk ediyor.
2. Bülent İşbilen ayrılmış. Yeni bir Med Yapım projesinde çalışacakmış.
3. Yarınki Sabah'ta Meltem Kayalı'nın (yapımcımız) röportajı varmış.
4. çekimler haftaya başlıyormuş.
5. Tolgahan Sayışman fikrini Nalan sağolsun iletmiş. Sanırım görüşecekler.
6. Oyuncular kim hala bilmiyoruz.
7. 3-4 yıl atlama var.
Bu arada yarencim ne rüyadasın nede hayaldesin,bütün bunlar gerçek arkadaşım...
dizidizidiziler
29-08-06, 18:51
Belki Sarp Ekini Aldatir Ekinde Onu Görur Ve Terkeder Hatta Boşanirlar..baska Varmi Haberler Peki
Yaa belki de Sarp çoook sarhoş olur. Gider başkasıyla beraber olur Ekin de onu terk eder.. Yalnız bu sefer yıkılır ekin yaaa. Öpüştüler terk etti, bir de bu olursa...
Ismet amcamız kalp krizini sarp ve ekin'in tekrar ayrılması nedeniyle gecirip vefat etmiş olmasın dizide? üffff. çok fena çok.
BENCE KESİNLİKLE SARP ÖLMEMELİ, VE TERK ETMEMELİYDİ. KARİZMATİK VE YAKIŞIKLI BİR OYUNCU BULUNUP SARP'IN YERİNE GEÇMELİ VE SARP KARAKTERİ DEVAM ETTİRİLMELİYDİ.. YOKSA BİZ 1 SENEDİR BOŞU BOŞUNA MI İNANIYORUZ BU BÜYÜK AŞKA? KANDIRILMIŞIZ BİZ HERHALDE??
yaren-ekin
29-08-06, 18:51
arzu abla takma boşver her şeye bir çare bulan bu kabus işiçilerimiz onada bulur bişiler zaten şu çekimler bir başlasa herşey ortaya çıkcak ama ohoo daha bir hafta var olmazki ya yakında kalpten gidiyorum beneee:img-sorry :img-sorry :img-sorry
bir dertten kurtulup digeriyle bogusuyoruz. ne bitmez cileymis bizimkisi böyle. simdi sarp ölecek dediler, bizde ölmesin dedik. bu aska ölüm yakismaz dedik. ama bizim besli simdi kalkmis sarp ekini terk edecek diyor. biz hala ekine bu kadar asik bir sarp, yasemini nasil öptü diye düsünürken, sarp simdi hem karisini hem oglunu nasil birakip gider anlamis degilim. en iyi cözüm sarp karakterini baska bir oyuncunun canlandirmasi olacakti. ama eger illa sarpsiz devam edilecekse o halde sarp ölmeli. bilmiyorum ama yani sarpin ekini terk etmesi o kadar sacma ki, simdiye kadar yazilan sacmaliklari solladi gitti.
parlakz güneş
29-08-06, 18:59
ben bişey sorucam belit özükanda mı ayrılmış.yoksa önceden vardıda ben mi bilmiyorum biri cevap verebilir mi lütfen.
MAKEDONYALI
29-08-06, 19:01
Al arkadaşım sana nalan'ın getirdiği haberler...
1. Sarp ölmüyor, terk ediyor.
2. Bülent İşbilen ayrılmış. Yeni bir Med Yapım projesinde çalışacakmış.
3. Yarınki Sabah'ta Meltem Kayalı'nın (yapımcımız) röportajı varmış.
4. çekimler haftaya başlıyormuş.
5. Tolgahan Sayışman fikrini Nalan sağolsun iletmiş. Sanırım görüşecekler.
6. Oyuncular kim hala bilmiyoruz.
7. 3-4 yıl atlama var.
Bu arada yarencim ne rüyadasın nede hayaldesin,bütün bunlar gerçek arkadaşım...
merhaba canim cevapladigin icin cook tesekürler ama nalan neden mehmet aslani düsündügümüzü söylememis ki bir de bana bu sarpin terk etme olayi sacma geldi böyle bir seyin olmasi icin keremcemin dizide bir kac bölüm daha oynamasi lazim ama sarp ölürse bu daha mantikli olur bizim tanidigimiz sarp ekini asla terk etmez onun icin bu o kadar inandirici olmazama ölürse hic degilse hafizalarda onu ciok iyi hatirlariz ekine asik olan sarp olarak kalir yaa insallahh mehmet asla dir yeni gelecek olan karakter cünkü ekinin yanina uyabilecek en iyi karakter o bence yaa mehmet aslani bir magazin programinda gördüm yaa gercekten yakisirlar hem onun bir cok hayrani oldugu icin reytinglere de faydasi olur.haa bu arada ismim KÜBRA SIRIN hangisini isterseniz kulanabilirsiniz.
ben bişey sorucam belit özükanda mı ayrılmış.yoksa önceden vardıda ben mi bilmiyorum biri cevap verebilir mi lütfen.
Yok elifcim o ayrılmadı aman bide o çıkmasın diziden..teksoylar toptan kaldırılcakmış diye bi haber gelmişdi sanırım.Yelda damı çıkıcak yoksa?Yokya sanmam.bi bilgisi olan varmı arkadaşlar aranızda?
yeşil87zaten bizim dertlerimiz ne zaman bittiki arkadaşım?Bi güzel bişey oluyodu aradan 2 dakika geçmeden atlatılması gereken başka bir engel daha...
parlakz güneş
29-08-06, 19:09
Yok elifcim o ayrılmadı aman bide o çıkmasın diziden..teksoylar toptan kaldırılcakmış diye bi haber gelmişdi sanırım.Yelda damı çıkıcak yoksa?Yokya sanmam.bi bilgisi olan varmı arkadaşlar aranızda?
yeşil87zaten bizim dertlerimiz ne zaman bittiki arkadaşım?Bi güzel bişey oluyodu aradan 2 dakika geçmeden atlatılması gereken başka bir engel daha...
cevap veridğin için çok teşekkürler.ben böyle bi haber duydum bi arkadaşım söyledi oda bi fan sitesinde okumuş sanırım.ben çok merak ediyorum gerçekten ayrıldı mı?
Nalanın dedğine göre Teksoy ailesi yok olucsak dedi eee o da aileden sacmada olsa gidicek gibi görünüyor
*~*RaiNBoW*~*
29-08-06, 19:32
Ya Belit hakkında ortada kesin birşey yok sadece teksoy ailesinin yeni sezonda olmayacağını biliyoruz.Yelda da bir Teksoy olduğuna göre ayrılacak gibi gözüküyor,ama inanın hiç mi hiç istemiyorum Yelda karakterinin gitmesini.Ben onu Hakan'a yakıştırıyordum.Neyse ya :)
Gerçekten acayip muamma bir durum neden ailecek ortadan kalkıyorlar?Yani Sarp'ın gitmesi Teksoylar'ı bağlamaz diye düşünüyorum sonuçta ortada Sinan var,Feryal ile Orhan torunlarını görürler arada.
Bilmiyorum iyice karıştı herşey...
didou_didem
29-08-06, 19:40
slm arkadaşlar ya neler oluyor karışmış ortalık sarp niye terkediyor şimdi
ölmesin dedik bu sefer terkediyor nasıl yapıcaklar bunu???
mrb arkadaslar..
ya ben bisey anlayamadim. Keremcem diziden ciktigi icin sarp neyi terk ediyor? ailesini mi? bence ölse daha iyi.. yani tamda ekin hastaligini yenmisken. bence aptalca olmus gitmesi, tam hersey iyi oldu derken. Tabi hepsi Keremcem'in gittigi icin.. :icon_evil
MAKEDONYALI
29-08-06, 19:45
slm arkadaşlar ya neler oluyor karışmış ortalık sarp niye terkediyor şimdi
ölmesin dedik bu sefer terkediyor nasıl yapıcaklar bunu???
BUNUN OLMASI ICIN BENCE KEREMCEMIN BIR KAC BÖLÜM DAHA OYNAMASI GEREKIYOR NASIL OLACAK ANLAMADIM CAKOZLAYAMADIM BEN BU ISI VALLAH DÜSÜNE DÜSÜNE MANYAK OLACAGIM ÖYLE BIR SEY OLURSA SAHSEN TÜRKIYEDEKI BAKIR KÖY HASTANESINDE YATMAK ISTERIM COK ÜNÜ
ya evet nası tekosyları yoketcekler yaaa ortada sinan var??? ya da sinan da mı yok olcak acaba??? dizi bambaşka bi hale bürüncek ortada aşkoyunu kırıntıları kaldı sadece :(
Yelda bir Teksoy değilki evli o Serkanla unuttunuzmu:))))
yaren-ekin
29-08-06, 19:49
Yelda bir Teksoy değilki evli o Serkanla unuttunuzmu:))))
allah iyiliğin versin özlem yaaa sende güldürdün ya beni şu halimle daha ne diyeyim ki ben sana valla evet ama malesef oda yokkk:img-sorry :img-sorry :img-sorry :icon_cry: nalan abla msjlarına bakarmısın acaba burda onlıne görünce söylim dedim
*~*RaiNBoW*~*
29-08-06, 20:00
Yelda resmen bir Teksoy değildi.Ama yeni sezon itibariyle hala Serkan'ın eşi olarak kalır mı?Tabi ki hayır Gürgen yok malesef...
Bari Yelda'mız kalsın ben onu doktora düşünüyordum.:)
Sinan da mı yok olacak demiş biri,ee yok artık yani o yok olmasın kalsın hiç kimsecikler kalmadı maziden.Ama yerine farklı bir çocuk gelecek galiba.Malum yıllar.
Bir de Yasemin'in Marie Clear dergisindeki bahsettiği bir konu var belki diziyle bağlantılıdır.Ruhsal problemleri olan birisini oynayabilirim demiş yapımcıyla konuşmuş.Yani ortada bir durum yokken neden böyle bir konudan bahsetmişler anlamadım,belki de öylesine sohbette geçmiştir ama dizide de böyle bir olay olursa hiç şaşırmamak lazım.
Burdan su sonucu cıkarsammmıı
Simdi Ekin Sarpsız olunca çökecek mii..Evet..Tedavi lazım olcakk..Demekki ruhsal sorunlar yasıcak..Onu oynar..Tedavi eden adama asık olur yada adam ona asık olur..
Elli kere imza atarım canım.kimse Sârp'ın terkedebileceği gibi tek yorum yapmadı burada.Neden ? Çünkü herkes bu aşka ölüm de olsa sonuna kadar güvenmişti.Nalan bence ilet bunları.Yazık etmesinler,gel yol yakınken henüz bir bölüm yazılmışken değiştirsinler,yoksa gerçekten yazık olacak.
Yazık adamlara acıyın ya :) keremcem kurbanı olan bir sürü senaryo çöpe attılar şimdi bir senaryo daha attılar snaırım bunu da atarlarsa kesin istifa ederler :img-nyam:
arkadaşlar kafam karıştı mehmet aslan kimdi.ben karıştırdım sanırım ya.daha önce hangi dizide oynadı
Nevsehirlim
29-08-06, 20:40
ya 24 saat girmedim neler olmus...Keske Sarpi öldürselerdi diyorum,su yeni haberi duyunca hic degilse ekinle beraber bagrimiza tas basardik,ama eger ayrilirsa karakterdende onu canlandiran kisi gibi sogurum....off kafam allak bullak,buda beyin ama degil mi?bi yere kadar kapasitem var yani...
nerde o sarp beyin büyük aski,yine playboy oldu,özüne döndü,bu seferki hevesi hic degilse biraz uzun sürdü 5 sene kadar,simdi onuda birakti....
artik nolur bilmiyorum,rüya iscilerinin pek mantikli olmayan biseyler yazacagindan emindim,ne bileyim sarpi rahim kanserinden falan öldürürler diyordum :img-grin2 ama dahada berbat bisey cikti....
artik sizin dediginiz gibi olursa ekinin tedavisini izleriz
MAKEDONYALI
29-08-06, 20:42
arkadaşlar kafam karıştı mehmet aslan kimdi.ben karıştırdım sanırım ya.daha önce hangi dizide oynadı
nefes nefese diye bir dizide oynadi canim ben o diziye bayilirdim hakan ural da vardi hatirladin mi yaa ama cook seker bir cocuk ben simdi cikiyorum size iyi yorumlar arkadaslar
Yaseminin röportajını okudunuz mu yeni röpünü dizide sarp onu aldattığında keremcemin üstüne uçmuş atlamış yane koptumm hazmedememiş :)
ya 24 saat girmedim neler olmus...Keske Sarpi öldürselerdi diyorum,su yeni haberi duyunca hic degilse ekinle beraber bagrimiza tas basardik,ama eger ayrilirsa karakterdende onu canlandiran kisi gibi sogurum....off kafam allak bullak,buda beyin ama degil mi?bi yere kadar kapasitem var yani...
nerde o sarp beyin büyük aski,yine playboy oldu,özüne döndü,bu seferki hevesi hic degilse biraz uzun sürdü 5 sene kadar,simdi onuda birakti....
artik nolur bilmiyorum,rüya iscilerinin pek mantikli olmayan biseyler yazacagindan emindim,ne bileyim sarpi rahim kanserinden falan öldürürler diyordum ama dahada berbat bisey cikti....
artik sizin dediginiz gibi olursa ekinin tedavisini izleriz
rahim kanserimi????:img-haha: :img-haha:
yok meme kanseri, tövbe tövbe...:img-haha:
adamlar ne yapsin, bu zor zamanda yine iyi yazdilar hemen.
adamlarin yazdiklarini hice sayanlar olduktan sonra, daha cok senaryo cöpe atilir.:icon_evil
zaten yönetmenimizde ayrilmis, dizi bize kaldi anlayacaginiz...:img-nyam:
yarin senaryoyu elimize verirlerse hic sasmayin...:icon_cry: :icon_cry:
keremcembelgin
29-08-06, 20:48
nalan galiba bizim bilmedigimiz kadar kıskanç yaso baksanıza rol geregi bile uçmuş kıskanmış.aslında iyidir kıskançlık yaa .ama hak edeni kıskanınca .bide karşılıklı olursa varya arada çok güzel bi aşk olur bence .hehe ......
nalan galiba bizim bilmedigimiz kadar kıskanç yaso baksanıza rol geregi bile uçmuş kıskanmış.aslında iyidir kıskançlık yaa .ama hak edeni kıskanınca .bide karşılıklı olursa varya arada çok güzel bi aşk olur bence .hehe ......
yaf bilmem orasını çok güldüm ama orda olmayı isterdim :img-haha: :img-haha: ama bence rolune fazla kaptırdığını anlatmaya çalışmış orda mesela ağlarken ciddi ciddi hazmdememiş ağlamış rol icabı bu kısın nedne kolay ağlayabildiğini şimdi daha iyi anlıom :img-nyam:
*~*RaiNBoW*~*
29-08-06, 20:50
Yaseminin röportajını okudunuz mu yeni röpünü dizide sarp onu aldattığında keremcemin üstüne uçmuş atlamış yane koptumm hazmedememiş :)
Evet yaa millet 'Yasemin' diye kalmış...Olayı hayal ediyorum da herkes noluyor diye bakıyordur Yasemin'e,Sevil Uyar şokta...:img-haha: Yakasına yapışmış resmen.Role o kadar adapte olmuş yani,onu anlatmaya çalışmış hani gerçekle karıştırdığından değil:img-grin2
hhahaa:img-haha:
gercekten yaa:img-nyam: gercekten hazmedememis.
artik ne kadar etkilendiyse.:love05:
rol geregide olsa gercekten öpüstü yani sevil uyarla...:img-sorry :fighting2
ben olsam orayi basardim:img-nyam:
ama bende yaa keremcem ayrildi halen olaylarin altindan birsey ariyorum..
olmus bitmisde olabilir diye düsünüyorum:img-nyam:
iste ne yaparsin, huylu huyundan vazgecmezmis.:img-elvis
Nalanım nerde kıs bu röportaj?Okumam lazım valla çatlarım biraz gülmeye ihtiyacım var sanırım...:icon_cry:
Nalanım nerde kıs bu röportaj?Okumam lazım valla çatlarım biraz gülmeye ihtiyacım var sanırım...:icon_cry:
yaseminin sitede basından haberler kısmında röportajlarda en son direk adres budur cnm :)
Yazık adamlara acıyın ya :) keremcem kurbanı olan bir sürü senaryo çöpe attılar şimdi bir senaryo daha attılar snaırım bunu da atarlarsa kesin istifa ederler :img-nyam:
O konuda haklısın .Artık senaryo çöpe atmak,değiştirmek gibi bir lüksleri de yok zamanları da.Kanal da ,yapımcılar da kapının önüne koyar artık bu durumda.Ya da herkes kaçmaya başlayaca .Amaan ne bileyim yine de söylemeden edemiyor insan.Yani bir karar vermişler ama maalesef yanlış karar bana kalırsa.
Haberi okumayanlar yani röp MArie Claire sayfaları Yasemin Ergene baslıgında mevcut
keremcembelgin
29-08-06, 21:14
zaten varya ; biz bi senaryolar, bi oyuncular bide bay k.... çektik. kaç gündür neler yaşıyoruz yaaa.haa bide yasonun röp. okudum.yanii bana daha kendinden emin ve ne istedigini bilen biri imajını göstermek istemiş herkeze.örnegin demişki; insana ilişkinin fazlası,paranın fazlası zararlı diye.ayyyyyyy çok hoşuma gitti .bu paranın fazlası kısmı
O konuda haklısın .Artık senaryo çöpe atmak,değiştirmek gibi bir lüksleri de yok zamanları da.Kanal da ,yapımcılar da kapının önüne koyar artık bu durumda.Ya da herkes kaçmaya başlayaca .Amaan ne bileyim yine de söylemeden edemiyor insan.Yani bir karar vermişler ama maalesef yanlış karar bana kalırsa.
Ben de sonuna kadar katılıyorum çok yanlış karar.Böyle bir aşkta terketmek olacak en son şeydir.Asla ama asla kabul edemem.Ölümüne alıştırmıştım kendimi ama buna çok zor.Aldatma olayı bu aşkta ikisinede çok uzak terimler.Yada buldum arkadaşlar.Şimdi diziden Serkan da ayrıldı değil mi?O zaman Sarp'ta ekin'in karşısına geçip;
''bak Ekin seni çok ama çok seviyorum ne olur anla beni Serkan da benim kankim onu yalnız gönderemem onunla gitmeliyim bizim ölümüne edilmiş bir yeminimiz var elbet bir gün tekrar buluşuruz ama Serkan'ı yalnız bırakmamı sakın isteme benden Elveda Ekin'' deyip tarihe karışabilir.Nasıl ama? Böyle bir şeyle karşılaşırsanız sakın şaşırmayın artık herşeyi bekler olduk...
meryemce84
29-08-06, 21:33
Nalancım yeni haberler getirmişsin sağolasın.
Sarp Ekin'i terk edecekmiş...
Vallahi ölse daha iyiydi diycem ama bilmiyorum...
Bay K'ya olan kızgınlığımızı bu şekilde giderebiliriz...:img-grin2
Terketme sebebi ne olacak acaba?
Ekin'i Hakan'la yakalıyormuş falan..:img-haha:
Şimdi bu terketme olayında Sarp karakteri olacak mı yoksa Ekin başından geçenlerimi anlatacak..1 bölümlük Sarp karakterini oynayacak birini mi bulucaklar...Ne düşüneceğimi bilemedim.
Herşey ilk bölümde ortaya çıkacak ya.
Çekimlerde haftaya başlıyormuş.
Eylül'ün ortalarında başlar o zaman dizi.
Sonunda medyapımdan açıklama duyucaz.
Ama bu röpörtaj ne üstüne yapılmış? Aşk Oyunu üstüne mi?
Umduğumuzu bulamayadabiliriz.
Nalancım Meltem hanım'ın röp. içeriini biliyormusun acaba?
Bülent İşbilen her ne kadar kendisi ile iyi geçinemesekte.
Yeni projesinde başarılar diliyorum.
Meryem valla AŞK OYUNU perde arkası hakkında bir röpmüş sanırım muhakak al dedi yasemin diziyle ilgili bir röpmüş
selamlar...
sarpın ekini terketmesine mantıklı bir sebep bulamıyorum bir türlü.bu aşkın sonunun böyle olmasını kabullenemiyorum zaten.ama senaristler sarp ismini çok anmak istemediklerinden bu yolu seçtiler herhalde.sahibi gibi onun gidişi de terk ediş olacak.eğer sarp ölmüş olsa seyirci üzülecek,sarpa acıyacak ve yine çok sevecekti.ama terkeden sarp yasemini öptüğü zamanki gibi sinirlerimizi oynatacak yine.gidişi ahlı vahlı olmayacak,kimbilir ne sebeple ekini terkedecek ki biz de arkasından neler söyleyeceğiz.keşkelerin artık faydası yok ama başka bir sarp çoğumuzun tercihiydi sanırım.
3-4 sene zaman atlatmasıyla dizi anca toparlanır,yeni bir akışa daha kolay geçilir ama bu süreyi okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı yine.zaman kavramı girince araya bizim dizide işler iyice karışıyor.2005 kainat güzeli ekin aradan 4 yıl geçtikten sonra kurduğu hayalde mezarı başına getirmişti sarpı yıl da 2006 idi.şimdi de onlara göre 2009,2010 olsun diyelim.demek ki sinanla muzoya da bir çare düşünmeleri gerekecek senaristlerin.onlar da değişecek,gidenler artacak.sinan büyüyünce babasına benzerliği geçse bari.yoksa birini unutmak daha zor olacak.zaten yeni çocuk ararken böyle zahmete gireceklerini pek sanmıyorum.gerek de yok artık.
ama yasemini büyük göstermek için daha neler yapacaklar acaba?bir 3-4 yıl daha geçecek diye o güzelim yüze bir o kadar daha makyaj yapmasınlar ne olur.dizide bir ameliyata girerken görebildik yüzünün doğal halini.ne kadar güzeldi.tamam yine makyaj yapsınlar ama hiç değilse yaşını büyük göstereceğiz diye abartmasınlar.
meryemce84
29-08-06, 21:50
Meryem valla AŞK OYUNU perde arkası hakkında bir röpmüş sanırım muhakak al dedi yasemin diziyle ilgili bir röpmüş
Sevindim Nalancım, bişeyler açıklığa kavuşur o zaman.
Alırım canım merak ettim.Almazsam olmaz.
Haberler için çok teşekkürler canım...
Slm arkadaşlar 1 haftadır yoktum forumda neler oldu anlatırmısınızz acaba nolur???:img-nyam:
ceyda deniz
29-08-06, 21:54
Nalancım yeni haberler getirmişsin sağolasın.
Vallahi ölse daha iyiydi diycem ama bilmiyorum...
Bay K'ya olan kızgınlığımızı bu şekilde giderebiliriz...:img-grin2
Terketme sebebi ne olacak acaba?
Ekin'i Hakan'la yakalıyormuş falan..:img-haha:
Şimdi bu terketme olayında Sarp karakteri olacak mı yoksa Ekin başından geçenlerimi anlatacak..1 bölümlük Sarp karakterini oynayacak birini mi bulucaklar...Ne düşüneceğimi bilemedim.
Herşey ilk bölümde ortaya çıkacak ya.
Çekimlerde haftaya başlıyormuş.
Eylül'ün ortalarında başlar o zaman dizi.
Sonunda medyapımdan açıklama duyucaz.
Ama bu röpörtaj ne üstüne yapılmış? Aşk Oyunu üstüne mi?
Umduğumuzu bulamayadabiliriz.
Nalancım Meltem hanım'ın röp. içeriini biliyormusun acaba?
Bülent İşbilen her ne kadar kendisi ile iyi geçinemesekte.
Yeni projesinde başarılar diliyorum.
valla bence aldatan keremcem olabilir çünkü yasemini kötü gösterme gibi bir lüxleri yok hemde kötü görünmesi gereken kişi ekin değil sarptır bence ve şöyle olabilir ekin hastanede sarpı tanımaz hafızasını kaybetmiştir yada tekmelediği şu çocuk olarak hatırlamaktadır keremcem bir süre bekler ama ekin onu hatırlamadığı ve doğal olarak aşık olmadığı için bunalıma girer ve içer bütün gece ve kendini bir hayat kadınının kollarında bulur.sabah uyandığında daha sonra ekin iyleşip herşeyi hatırladığında onları ayırmak isteyen biri bu olayın fotoğraflarını çekmiştir ve sarpa şantaj yapar ama sonunda hem parayı alır hemde fotoğrafları yollar ekine ekin bunları görünce çılgına döner ve sarpa senden nefret ediyorum birdaha gözüme görünme benide sinanıda unut senin gibi baba olmaz olsun der sarp dayanamaz bunlara ve ülkeyi terk eder ama bunun için bir bölümlükte olsa bir sarp lazım yada seslerle ekinin rüyasında bu olay canlandırılır ardındanda 3 veya4 yıl geçer ekin yeni hayatına çoktan alışmıştır ama erkeklere olan güveni tamamen sarsılmıştır bu yüzdende hiçbir erkeğe yüz vermemektedir.tam bu sırada yakışıklı avukat çıkar karşısına ama işi çok zordur çünkü ekin kalbini bütün erkeklere kapatmıştır artık tek aşkı oğludur olmazmı nedersiniz
nalan canım sana çok merak ettiğim bir soru sormak istiyorum.Biliyorsan cevap verirsen sevinirim gülüm. Merak ettiğim Teksoyların gittiğini söylemiştin ama nasıl gittiler.Yani kendileri isteyerek mi yoksa senaryo gereği mi çıkmak zorunda kaldılar?Öyleyse çok üzülürüm çünkü sonuçta sarp ölürse onların çıkmasına sebep kalmayacaktı.Aklıma başka türlü gelmiyor sırf senaryo içinse Teksoylara da bu güzelim aşkada çok ama çok yazık olmuş...
Yasemin'in röportajını okudum.Çok açıksözlü bir kız bu ya.Kendisini çok güzel ifade etmiş.Sorulara gayet güzel mantıklı cevaplar vermiş.Sanırım bu Keremcem diziden ayrılmadan yapılan bir röportajdı.Ben öyle anladım.Diziden bahsederken hala O dahilmiş gibi yanıtlar vermiş.Mersi Nalan haber için.
meryemce84
29-08-06, 21:59
Heee şunuda demeyi unuttum gene 3 4 yıl atlama var :)
Bu haberi şimdi gördüm...
Ekin'in 40'ına yaklaşır o zaman..
Ona uygun yaşlı birini bulsunnlar..Oktay Kaynarca olabilir..
3-4 sene az değil ya...Vallahi çok enteresan bi senaryo bizi bekliyor..
Bakalım daha neler görücez oof oof...
meryemce84
29-08-06, 22:06
valla bence aldatan keremcem olabilir çünkü yasemini kötü gösterme gibi bir lüxleri yok hemde kötü görünmesi gereken kişi ekin değil sarptır
Ceyda deniz,haklısın tabi Ekin'in kötü duruma düşmesi iyi olmaz..
Öyle yada böyle Sarp Ekin'i terk edecek.
Ekin&Sarp aşkı tarihe gömülecek dizide.
Ama bizim hatıralarımızda hep yer alacak...:img-sorry
Şu ekteki resme bakar mısınız arkadaşlar.Biz neye konuşuyoruz ki.
Bir arkadaş özel çalışma yapmış.Çok beğendim.Belki görmüşsünüzdür.
http://img174.imageshack.us/img174/6913/iklktb7.jpg
3-4 sene atlicaklar yine?.O zaman ekini iyilesmis olucak ama sinani oynayan o cocuga ne olucak? 3-4 yil atlarlarsa sinan buyumus olucak.O zaman baska bir cocuk oynucak dizide.Hic iyi olmicak boyle olursa.Hic kimse kalmiyoki o zaman ekin ve ailelerden baska.Teksoy ailesine ne olucak?
Ayrıca anlamadığım bizleri terkeden Keremcem peki neden Sarp karakterinden öç almaya çalışıyorlar ki? Sarp karakterini hiç olmayacak bir kılıfa neden sokmaya çalışıyorlar?Tamam hiç adı geçmesini istemiyorlar ama ölüncede adı pek ala geçmeyebilir.Sanki terkedince adı geçmeyecek mi? Bu kadar basit bir aşk mı yaşadı bunlar?İnsan terkedilince çok mu kolay aşık olur ben buna anlam veremiyorum.Sarp karakteri bize ne yaptıda ondan nefret edelim?Öldükten sonrada ekin'in aşık olması çok doğal.Hem aradan 4 senede geçeceğine göre ölmüş sarp'ı unutup aşık olabilir.Bilemiyorum arkadaşlar bu yeni senaryo benim hiç ama hiç içime sinmedi duyduğumdan beri de konduramıyorum.Bütün yaşananlar yapmacık geliyor.Desire arkadaşımın dediği gibi her şey rüya olmasına daha çok alışırım ama buna alışamam...
Birde yeni bir senaryo daha geldi aklıma.Ekinde ölsün.Sezon başlamını Ekinlerin kızları aslı yapsın.Aslı'da 20 yaşlarında olsun.Tabi bu Yasemin olacak.Annesinin kopyası olsun.Onun anlatımıyla annesini ve babasını nasıl kaybettiklerini anlatsın sonra annesinin yapamadığı avukatlığı yapsın.Asl'nın etrafında gelişen olayları anlatsınlar.Peki diğer oyuncular ne olacak derseniz zaten topu topuna kim kaldı ki geride... kurti, gönül,gülser teyze kalıyor ne olacak ki ha 4 yıl ha 20 yıl geçmiş nasıl olsa bunlar hiç değişmiyorlar hep aynılar onlarada ağır makyaj yapıp aradaki yılları kapatabilirler.Sinan la Muzo yu söylemiyorum zaten bu durumdada onları oynatırlarsa gerçekten abartırlar.Onları da büyütsünler artık....Böyle bir senaryoda ekin ve sarp aşkı ölmemiş olur.Kalbimizde o güzel anılarla hatırlanır (Biliyorum pek uçtum ama inanın terketme olayından daha mantıklı geliyor bana)
Aşk oyunu dizisinde zaman atlaması mı olacak. Zaman atlaması olsun, peki, Muzo ne olacak, eskiden boyu uzamıyordu, yine mi boyu uzamayacak. Muzo boyu uzamıyor diye bunalımlara girmişti.
Sinan'a ne olacak, karakterler bugünkü halleriyle çıkmasınlar. İsmet bey ölecek, mezar taşında ölüm tarihi 2006'mı olacak. Üç yıl sonrasına mı gidiyoruz.
Ben anlayamadım, anlayanlar anlamayanlara anlatabilir mi
Arkadaşlar açıklıyorum.Az sonra Sarp'ın niye ölmediğini Ekin'i neden terkettiğini açıklıyorum.
Az sonra beni izlemeye devam edin.
selamlar herkese...
öncelikle sevgili komsum gelmis, hosgelmis...eee ben simdilerde pasifleri oynadigim icin, ne zaman geldiginden haberim yok canimcim, aysam..affet :love05:
En son yazdigim mesajlar silinmis...neden acaba diye kendi kendime sorarken, birden neden oldugu aklima geldi. Kaancan sagolsun uyarmisti da, ben belki arada benim yorumum da kaynar dediydim ama yesil arkadasimin gözünden kacmamis, sagolsun...
Gökten ne yagmamis ki, yer de kabul etmemis degil mi ama? Iste olaylar kabullenilmis ve tüyolar konusuluyor bile...Tüyolarin ne oldugunu bilmiyorum ama, rüya iscilerinin bu sefer bizi nasil ve ne sekilde kandiracaklarini, daha dogrusu kandirmaya calisacaklarini cok merak ediyorum...silinen yorumumda da dedigim gibi;
bizler herseyi sineye cekiyoruz ya, bizler safiz ya, semer vuran cok oluyor haliyle...
sevgiler...
Ayrıca anlamadığım bizleri terkeden Keremcem peki neden Sarp karakterinden öç almaya çalışıyorlar ki? Sarp karakterini hiç olmayacak bir kılıfa neden sokmaya çalışıyorlar?
Ha şunu bir anlasalar.Keremcem olayı başka Sarp karakteri başka.Bizim kızgın olduğumuz Keremcem.Sarp karakterini aksine herkes seviyor.Sahibine kızıp rol dövülür mü_?Bence anket yapsalardı.(Bunu Desire söylemişti sanırım.)Zor değil 1 haftada yapabilirlerdi.Keremcem gitti ,terkeden Sarp mı istersiniz,yeni Sarp mı,ölen Sarp mı diye?Eminim son seçenek terkeden Sarp olurdu.Seyircinin en son beklediği olay bu.sanırım boşa konuşuyoruz.Adamlar yazmaya başlamış bile.Bu saatten sonra değişmez.Fırdöndü olacaklar bu gidişle.Ya da tırlatıp,senaryoyu da fırlatıp,arkalarına bakmadan kaçacaklar.Allah O'nların da sonunu hayır etsin.
nanni canım merhaba...Bak şimdi sana sorayım son olaylardan uzak kalan biri olarak.Sen hangisini tercih ederdin?Ölen Sarp'ı mı,Sarp'ın yerine gelen başka bir karakter mi yoksa terkeden bir sarp mı isterdin? Gerçi daha önceden de belirtmiştin hiçbirini diteceksin ama yine de bilmek istiyorum.Evet arkadaşım sence?...
Ha şunu bir anlasalar.Keremcem olayı başka Sarp karakteri başka.Bizim kızgın olduğumuz Keremcem.Sarp karakterini aksine herkes seviyor.Sahibine kızıp rol dövülür mü_?Bence anket yapsalardı.(Bunu Desire söylemişti sanırım.)Zor değil 1 haftada yapabilirlerdi.Keremcem gitti ,terkeden Sarp mı istersiniz,yeni Sarp mı,ölen Sarp mı diye?Eminim son seçenek terkeden Sarp olurdu.Seyircinin en son beklediği olay bu.sanırım boşa konuşuyoruz.Adamlar yazmaya başlamış bile.Bu saatten sonra değişmez.Fırdöndü olacaklar bu gidişle.Ya da tırlatıp,senaryoyu da fırlatıp,arkalarına bakmadan kaçacaklar.Allah O'nların da sonunu hayır etsin.
Hadi arkadaşlar var mı görüş belirtmek isteyen,kendi aramızda yapalım bari.
selamlar herkese...
.Tüyolarin ne oldugunu bilmiyorum ama, rüya iscilerinin bu sefer bizi nasil ve ne sekilde kandiracaklarini, daha dogrusu kandirmaya calisacaklarini cok merak ediyorum...silinen yorumumda da dedigim gibi;
bizler herseyi sineye cekiyoruz ya, bizler safiz ya, semer vuran cok oluyor haliyle...
sevgiler...
Canım ,bu işçilere de Allah acısın diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.Şu anda belki de en suçsuz durumda onlar ama bu sefer de yanlış öngörüden ötürü olan onlara olacak,kabak onların başına patlayacak.Eee ektiklerini biçecekler demek istiyorum.Birinin ettiği nelere mal oluyor.Taşlar değil kayalar yerinden oynuyor,resmen deprem oluyor.
Hadi arkadaşlar var mı görüş belirtmek isteyen,kendi aramızda yapalım bari.
özgü canım ben fikrimi söyledim bir daha söyleyeyim.Kesinlikle terketme olayını istemiyorum ve istemeyeceğim de...Bunu asla midem kaldırmaz...
meryemce84
29-08-06, 22:56
Özgücüm,
Şimdi ben Sarp'ın ölmesini tercih ederdim aslında..
Ama terk edecekmiş..
Ölse Ekin&Sarp Aşkı lekelenmemiş olacaktı..
Ne sebeple olursa olsun terketmesi bu aşkı sıfırlayacak..
Bir nevi yaşanmış herşey yalan olacak..
Özgücüm sen geçenlerde bi senaryo yazmıştın..
Sarp'ın mezarı başında ağlayan Ekin ve Sinan..
İşte böyle bişey olsaydı keşke..
teomanresat
29-08-06, 22:57
iyi geceler.Şimdi neler olmuş kim kimi tekediyor.Yeni tiyolar mı var.Senaryo yine çöpe mi atılmış.Ya neler oluyor biri bana anlatabilirmi.Valla sizi boş bırakmaya gelmiyor.Yine ortlık karışmış.
Valla sarp ölseydi hepimiz acıyacaktık bence terkedip kötü göstermeleri çok çok daha iyi oldu en azınan üzülmices ben memnunum valla :)
sevgili bluenight (Nalan..);
yorumlari okurken senin bu yorumun dikkatimi cekti. Bu yoruma ait bir iki kelam etmeden gecemeyecegim...
1- Senaristler Sarp karakterini öldürmemekle neden iyi yaptilar?
2- Sarp karakteri ölseydi neden aciyacaktik?
3- Sarp karakterini öldürmeyip, terkeden karakter haline getirmeleri neden iyi oldu?
Yukarida da Sarp karakteri diye bahsettigim, Ask Oyunu adli dizinin bir sürü karakterinden biridir...bana öyle geliypr ki, sen karakterlerle, bu karakterleri oynayan kisileri bütünlestirmissin...haksiz miyim?
Daha en basinda da demistim, yine diyorum...
Keremcem olmadan da bu dizi devam eder...yeter ki senaryo bunu saglayabilecek kuvvette olsun...
Ben de kesinlikle Sarp'ın ölmesini istiyorum.Ölmezse yeni bir Sarp kabulüm olabilir mi bilemiyorum izledikçe görebiliriz nasip olursa,terkeden Sarp ise '' Allah muhafaza,dağlara taşlara bizden uzak olsun '' diyorum.
Evet simdi size süper güzel bir sey anlatmak istiyorum..Bilindiği üzere Yaseminin resmi sitesi var.Tabi yöneticimiz Nalan.Bize haberler getiren ve Yaseminle iletişim kaynagımız.
Bu gecenin süprizi ise radyo programına katılması idi.Gerek her zaman siteye girip hem yazıp hemde bizim yazılarımızı kontrol etmesi cok güzel bir duygu.Sorularıza gayet icten cvplar verdi..
duygusal ruh
29-08-06, 23:02
gerçektenn yaaaa süpper bir geceyediii bunu yasamak harikaydııı yaseminle birebir konusma fırsatı buldukk veeee sorularımıza içten cvplarr verdii gene her zamnkiiiii farkını ortaya koyduu yaa ne denirkii hata yapmadıgmızı bize her zmana kanıtladı zaten ama gene gene gene kanıtladı bunu zaten sitemizede her vakti olunca girioo kendi resmi sitesineee nalanımızında tabee çopk büyük etkisi var onada çok çok tesekkürlerrr allahım müthiş geceydii yaa valla arkdslarr su an inanılmaz heyecanlıım ne yazarsam artık heyecanıma mazur görünnnnn süpper bir insan yaaaaa anlatılmaa zyaneeee
Sorularımızdan biri tabi cok yogunluk vardı en önemlisini söylemek istiyorum.Bize olan ilgisinden dolayı teşekkürümüze verdiği cevap olmustur.
HERKESIN GUNDE BOS 1 SAAT BOSLUGU VARDIR sanırım bu cevap yeterli oldu herkes için:)
Evet simdi size süper güzel bir sey anlatmak istiyorum..Bilindiği üzere Yaseminin resmi sitesi var.Tabi yöneticimiz Nalan.Bize haberler getiren ve Yaseminle iletişim kaynagımız.
Bu gecenin süprizi ise radyo programına katılması idi.Gerek her zaman siteye girip hem yazıp hemde bizim yazılarımızı kontrol etmesi cok güzel bir duygu.Sorularıza gayet icten cvplar verdi..
evettttttttt çok güzeldiiiiii çok tatllı ve içtendii ben heyecandan saçmaladım biraz ama sorduğum soru şuydu tüyo istedim çok vermedi ama cevabı belki işe yarar yorumlarınızı ve tahminleriniz de ilk bölümlerdeki gibi aşk ve heyecan olacak dediii
iyi geceler.Şimdi neler olmuş kim kimi tekediyor.Yeni tiyolar mı var.Senaryo yine çöpe mi atılmış.Ya neler oluyor biri bana anlatabilirmi.Valla sizi boş bırakmaya gelmiyor.Yine ortlık karışmış.
Teo'cuğum Nalan'dan aldığımız son tüyo şu;
Sarp ölmeyecek,Ekin'i terk edecek.
Senin anlayacağın genel olarak böyle bir duruma tepki veriyoruz.1 yıl boyunca ne izledik diye sorası geliyor insanın.Senaristler Keremcem'e olan kızgınlıklarını Sarp karakterinden çıkarıyor gibi bir durum oluştu .
meryemce84
29-08-06, 23:05
1-Sarp Ekin'i terk ediyormuş..
2-3-4 yıl atlama olacakmış
3-Çekimler haftaya başlayacakmış
4-Yarın Sabah gazetesinde Meltem Kayalı'nın röportajı varmış Aşk Oyunu hakkında
5-Bülent İşbilen Medyapım'ın yeni dizisini yönetecekmiş..
6-MAria Clare dergisinde yasemin Ergene Röpörtajı varmış..
Teoman abicim bu haberler Nalan Arkadaşımız tarafından bize iletilmiştir..
nanni canım merhaba...Bak şimdi sana sorayım son olaylardan uzak kalan biri olarak.Sen hangisini tercih ederdin?Ölen Sarp'ı mı,Sarp'ın yerine gelen başka bir karakter mi yoksa terkeden bir sarp mı isterdin? Gerçi daha önceden de belirtmiştin hiçbirini diteceksin ama yine de bilmek istiyorum.Evet arkadaşım sence?...
selam silam,
canimcim hicbirirni demeyecegim maalesef...Ben senaristlerin yerinde olsam, kacinci bölüm oldugunu bilmiyorum ama, hani Sarpin Ekine askini ispat ettigi, kafedeki sahnedeki repliklerden yola cikarak, Sarp karakterini hakkin rahmetine kavustururdum. (Hatirlayacak olursak bahsettigim sahnede, benim senden önce ölmeyecegimin garantisi var mi gibi kelamlar edilmisti...)
Ama asil fikrimi soracak olursan, ben Ekin-Sarp askina asik olan birisi olarak (bakin dikkat edin Ekin- SArp dedim, Keremcem-YAsemin demedim), cok iyi bir oyuncuyla anlasip, Sarp karakterini devam ettirirdim...zannedersem terkettirmekten iyidir degil mi ama?
Arkadaşlar açıklıyorum.Az sonra Sarp'ın niye ölmediğini Ekin'i neden terkettiğini açıklıyorum.
Az sonra beni izlemeye devam edin.
Arkadaşlar bu fikrin babası tamamıyle eşimdir.
Eşime senaryocular Sarp'ı öldürmekten vazgeçmişler Sarp Ekin'i terkedecekmiş dedim.Eşimde bana aynen şunu söyledi :
Bence senaristler olur ya Keremcem bir gün dönmek ister diziye kürkçü dükkanı misali bu sebeple açık kapı bırakmışlardır
şeklinde yorumladı bunu.Siz nedersiniz böyle bir şey olması mümkün mü?
sweetheart_02
29-08-06, 23:13
yasemin az önce radyodaydı...süper ötesi bi insan ya..o kadar samimi ve içten onu çok sevioruz ve o da bizi çok sevio eminim....:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:
selam silam,
canimcim hicbirirni demeyecegim maalesef...Ben senaristlerin yerinde olsam, kacinci bölüm oldigini bilmiyorum ama, hani Sarpin Ekine askini ispat ettigi, kafedeki sahnedeki repliklerden yola cikarak, Sarp karakterini hakkin rahmetine kavustururdum. (Hatirlayacak olursak bahsettigim sahnede, benim senden önce ölmeyecegimin garantisi var mi gibi kelamlar edilmisti...)
Ama asil fikrimi soracak olursan, ben Ekin-Sarp askina asik olan birisi olarak (bakin dikkat edin Ekin- SArp dedim, Keremcem-YAsemin demedim), cok iyi bir oyuncuyla anlasip, Sarp karakterini devam ettirirdim...zannedersem terkkettirmkten iyidir degil mi ama?
nanni'm demek aynı düşüncedeyiz.Biz İlk Keremcem çıktığını öğrendiğimizde Sarp'ın yerine başka birini bulsunlar sarp karakteri devam etsin istemiştik.Daha sonra haber geldi sarp ölecek diye sonra kendimizi buna alıştırmaya çalışırken şimdide bu terketme saçmalığı çıktı.Evet hayatım ne olursa olsun terkettirmekten iyidir.Bende ekin-sarp aşkı için en iyisi başka oyuncu bulsunlar diyorum....
teomanresat
29-08-06, 23:19
Özgücüm ve Meryemce çok teşekkürler .Ya biz 1 sene ne izledik.Hani o büyük aşka ne oldu.hani ölümüne edilmiş bir yemin vardı.Bunlar şkları sayesinde ölümü bile yenmişlerdi,şimdi ne olduda Sarp ekini terk edecek.Valla ölmesini istemiyorduk ama ölmesi bundan hayırlı.Yani sen bir sene bize o muhteşem aşkı izlet,Sarp karakteri aşkı için 3 gün Ekinin kapısında yağmur altınd bekledi,ekinin güvenini kazanmak için her yolu denedi,ekin için annesiyle karşı karşıya geldi,aradan 4 sene geçmesine rağmen sevdiği kadın başkasıyla evlenmesine rağmen yine yılmadı savaştı ve sonunda sevdiği kadınla evlendi,Sonra hastalık çıktı,karısına sonuna kadar destek oldu.Doktorlar umut yok dedi o pes etmedi taaa kanadadan çatlak bir doktor getirdi bütün riskleri alarak ve sonunda karısının iyileşmesine sebep oldu.Şimdi bu kadar badireler atlatan,bu kadar sınavdan geçen ve dimdik ayakta kalan bu aşkın sonu bumu olacak.O zaman Sarpın sevgisi koca bir yalandan ibaretmiş.Bizim beşliler sizlerinde dediği gibi Keremcemin diziden ayrılmasını sarp karakterini ekini terk etmesiyle bizim nefret etmemizi sağlıyacaklarki daha kolay alışalım diyemi.Bizburda ölecek ekin rüyasında ondan izin alacak yeni bir aşka yelken açacak diye senaryolar yazalım onlar Sarpı terk ettirsinler.Herhalde düşündükleri şu,ki ben o sonucu çıkardım;Sarpın ekini terk ederk gitmesinden dolayı Ekinde bir başkasına daha kolay aşık olur ve bizde Sarpa olan kızgınlığımızdan yeni giren kişiyi severiz.Bu mudur yani.Ya öldürseydiniz ki ne kadar zor olsada bu fikre alıştık yada yeni bir Sarpla devam etseydiniz.Birde 3-4 yıl zaman atlaması olacak e ozaman muzo ve sinan ne olacak.Zaman atlamasını bekliyorduk ama bu kadar uzun değil.Yarınki sabah gazetesini muhakka alıcağım ki neler yazılmış merak ettim.Bülent beyin ayrılması demek doğruymuş,üzüldüm yeni yönetmenimiz kimmiş.Dizimiz tam anlamıyla yaprak dökümü yaşamışta en son öğrenen bizler olmuşuz.Ama Yasemin için ve eski güzel Aşk oyunu ahtrına bu diziyi izliyeceğim.Hadi size doyum olmaz bugün ben çok yoruldum.Eve daha yeni girdim.Onun için hemen yatıyorum iyi geceler.
Arkadaşlar bu fikrin babası tamamıyle eşimdir.
Eşime senaryocular Sarp'ı öldürmekten vazgeçmişler Sarp Ekin'i terkedecekmiş dedim.Eşimde bana aynen şunu söyledi :
Bence senaristler olur ya Keremcem bir gün dönmek ister diziye kürkçü dükkanı misali bu sebeple açık kapı bırakmışlardır
şeklinde yorumladı bunu.Siz nedersiniz böyle bir şey olması mümkün mü?
Süper tahmin.Ne güzel söylüyor eşin.Ve de çok mantıklı.Bunlar her şeyi hesaplıyor olabilirler ama biz gel kendimizi bu ihtimale hiç alıştırmayalım.
Erkekler olaya daha değişik bakabiliyorlar.Bizim gibi acayip tepkileri yok onların.
Böyle bir şey olması mümkün mü sorusuna cevap; bu sefer zor çamaşır gibi geliyor Sinem'ciğim.
Ya nekadar sacma neden terk etsin ki?yani sebeb ne olabilir?ben bir mantik bulamiyorum,adam basinda bekledi uyanmasinin simdide terk mi etcek,ay vallah artik iyice sikildim bu isten?
Tüyonun gercek olduguna eminmisiniz?
senaristler gayette keremceme olan kızgınlıklarını sarptan cıkarmıs gibi geldi bana..neyse....ben su durumda hepsine guveniyor ve inanıyorum...
bende ilk basta ekin sarp askına asık olmustum (tbi foruma takıla takıla yasemin keremcem oldu ama eskide kaldı)neyse bence sarp keremcemle butunlesmis durumdaydı dewam ettirmeleri biraz komik olurdu...gerci sarpın terketmeside komik ama bunun tek suclusu war oda bellidir yani...
hakanla ilgili biseye baglayabilirler terketme olayını...yada zaman atlaması olucakmı ekinin azından bi hikaye dinleriz belki?????
Sinem abla kürkçü dükkanını çok arayacak ama kapıyı açan olacağını pek sanmıyorum bu saatten sonra.senaristlerin yapmak istediği sarp karakterini acıyarak değil nefret ettirerek uğurlamak ve seyirciye de bunu yansıtmak bence.iyi de sarp sahibinin gazabına uğramak zorunda mıydı sanki!bu kadar değişiklik olacağına başka bir oyuncu oynasaydı belki de daha kolay alışacaktık diziye.
bakalım yarın gazetedeki röportajdan sonra daha neler olacak?umarım olaylar daha da karışmadan biraz da olsa netlik kazanır bu açıklamayla.
Sevgili forumdaslarimi birarada görünce selam vermeden yatamadim, herkese iyi geceler..
Bakiyorum hep birlikte “ simdi neler olabilir?” Üzerinde yogunlasmissiniz.. Benim cok fazla fikrim yok, artik ne olacaksa olsun da görelim diye bekliyorum sadece (büyük bir merakla), bakalim sacmalama siniri nereye kadarmis?... :fighting2 (Ama yine de tercih edeceksem "Terk edecegine ölsün!" derim...)
Asil size yaz tatilinde dikkatimi ceken bir detaydan söz etmek istiyorum.. (Ekin ameliyattan yeni uyanmisti, biz izleyenler onu sözümona! Agir beyin ameliyatli ve saclari kazinmis olarak hastane odasinda birakmistik hatirlarsaniz..)
Bir kac hafta sonra Türkiye´de Yasemin Ergene kizimizin bir dergideki röpörtajini okumak ve yeni resimlerini görme firsatim oldu.. Saclarina yine kaynak yaptirmisti, cok yakismisti ona o saclar ve cok güzel gülümsüyordu..
“Ne güzel, ne tatli bir kiz bu, gülmek ne cok yakisiyor! Allahin geri zekalilari tutturdular bir seyirci gözyasi istiyor diye, bizi bu güzellikten mahrum biraktilar, zavalli kizin gülen yüzünü ya gördük ya görmedik, bir seneye yakin agladi da agladi garibim... “ diye düsündügümü cok iyi hatirliyorum..
Ardindan da saclarina takildim, neden ilk bölümlerdeki gibi uzatti acaba? Diyerek. Bu benim icin hikayenin kaldigi yerden devam etmeyeceginin kanitlanmasi demekti, hikaye degisecekti ve Yasemin de bunu biliyordu. Cünkü Öyle olmasaydi Ekin´in saclarinin daha da kisaltilmasi gerekirdi.. Bir insan sadece birkac haftalik icin saclarinda öyle önemli bir degisiklik yapmaz diye düsünüyorum.. Yaniliyor olabilirim ama..
Yani gelismeler hepimize sürpriz olabilir diyorum ben, bekleyelim görelim ne dersiniz? Bir bilen ne zaman yayina gireceklerini söylesin artik da..
Hepinize iyi geceler
Sana da iyi geceler Seval'ciğim.
Dikkatini çeken husus bizim de aklımıza takılmıştı hatta bu saç olayını burada tartıştık bile. Ama bu durumu Yasemin söyle açıkladı;
''Uzun saçı çok seviyorum,bu yüzden dizi tatile girer girmez hemen kaynak yaptırdım.Yapımcılarla da görüştüm bir bölüm için saçımın kesilmesine gerek olmadığını söylediler.''
Tabi ki dizide zaman atlaması olacağını hemen hepimiz tahmin edebiliyorduk az çok.Ama yediğimiz bu ağır darbeyi sanırım Yasemin de dahil kimse tahmin etmiyordu.Yoksa bu kadar sitem dolu bir yazı yazmazdı gibime geliyor.
Hikaye ne zaman devam edecek ablacığım?
Seval abla seni burda görünce de gülümsüyorum ama en kısa zamanda asıl yerinde de görmeyi diliyorum.Yasemin'in saçına yaptırdığı kaynak dizi için değil miydi?son bölümde herkes ekinle yaşadığı şeyleri aklından geçirdiği için geçmişe dönük sahnelerde uzun saçlıydı.sonra da uzun saçı sevdiği için böyle kullandığını düşünmüştüm.Özgü abla da Yasemin'in sözlerinden alıntı yapmış,orada da Yasemin tatile girince yaptırdığını söylüyor.e nasıl oluyor bu ben anlamadım:img-help:
Evet o kaynak seviyor ve özellijkle uzun saç cok yakısıyor.Ve gelismeler görüldüğü gibi son dk gelismeleri.Yaseminni hiç birşeyden haberi yok.Senaryonun hazır olanı çöpe gitti malum arkadas diziyi bırakınca su an yenisi yazılıyor
Bu aksam radyoya geldiğinde sorduk kendisine.Oda herşey başa döncek dedi..Dahada güzel olucak umarım gibilerinden konustu bakalımmmmm
Sana da iyi geceler Seval'ciğim.
Dikkatini çeken husus bizim de aklımıza takılmıştı hatta bu saç olayını burada tartıştık bile. Ama bu durumu Yasemin söyle açıkladı;
''Uzun saçı çok seviyorum,bu yüzden dizi tatile girer girmez hemen kaynak yaptırdım.Yapımcılarla da görüştüm bir bölüm için saçımın kesilmesine gerek olmadığını söylediler.''
Tabi ki dizide zaman atlaması olacağını hemen hepimiz tahmin edebiliyorduk az çok.Ama yediğimiz bu ağır darbeyi sanırım Yasemin de dahil kimse tahmin etmiyordu.Yoksa bu kadar sitem dolu bir yazı yazmazdı gibime geliyor.
Hikaye ne zaman devam edecek ablacığım?
Özgücüm aciklaman icin tesekkürler canim, kafama takilmisti bu sac meselesi... Biliyorsun ben pek takip edemedim yaz aylarinda forumu ama cok da güzel bir tatil yaptim...
Bir an önce yayina girseler de biz de rahatlasak yahu, bu böyle cekilir mi? (Hikayemize bile devam edemiyorum güzelim, benim en sevdigim konu bizim beskardeslerin sacmaliklariydi onlardan uzak kalinca ben de durgunlastim haliyle, yazmaya devam ediyorum ama cok agir ilerliyor, aklima özel birsey gelmiyor... Yayina girsinler de o zaman gülmek icin bol bol malzeme cikar insallah!):img-icecr Tanri hickimseyi gülmekten ayirmasin...
Iyi geceler arkadasim, güzel rüyalar...
yeni dönem de yaseminin saçlar uzun olacakmış arkiler bunu da dicektim şimdi aklıma geldi yorum yapamıom daha kaçırdıklarımı okuyum bitirim öle yaparım :)
MAKEDONYALI
30-08-06, 00:55
yaa arkadaslar merhaba ben yasemin ergenenin sayfasina giremedim rica etsem o pöpörtaji buraya eklermisiniz hani su keremcemin üstüne atlama olayi lütfen cabuuk
ceyda deniz
30-08-06, 00:57
az önce keremcemin bölümünden bir kızın yazısını okudum yazıyorum aynen imla hatalarını biraz düzelttim ama
ya arkadaşlar daha demin bölüm yorumlarına baktımda hala keremcem hakkında ileri geri konuşuyorlar keremcem olmasa bu dizi hayatta buralara gelemezdi herkes kötülemek için elinden geleni yapıyor.eğer keremcem başka diziden aşk oyununa gelseydi keremcemi yerlere göklere çıkartırlardı.bence haksızlar keremcemde kendince haklı ama ben üzüldüm yani sarpsız bir aşk oyununa bunu yazan kız 14 yaşında hala gerçek sebebin albüm çalışması olduğuna ve bu dizinin sarp yani keremcemden ibaret olduğuna inanıyorlar
Nalan'dan bir haberi daha almış olduk.demek bu sefer 3-4 yıl aradan sonra Ekinimiz eskisine dönecek yine.sevindim,bu kıza uzun saç çok yakışıyor:)
Ceyda,onların gözü hiç bir şeyi görmüyor ki!körü körüne bağlanmışlar,gözlerini açamıyorlar bir türlü.sevdiği insan yanlış yapınca uyarır insan.biri de onların yazdıklarından anlıyormuş doğru yaptığını!anlamaya devam etsin bakalım,nereye kadar!oraya girince insanın siniri hepten bozuluyor.rengarenk yazılarla çocuk bahçesi gibi mübarek!yazılan yazının ne olduğunu çözmek bile zaman alıyor.nasıl Türkçe ise kullandıkları okunmuyor bir türlü.
benim aklım keremcemin sitesindekilerde kalmış oradan birinin yorumu sandım.neyse yarın ola hayrola.karşı taraf açıklamasını yaptı.şimdi sıra yapımcıda.adını açıklamaktan kaçınan medyapım yetkilisinin sözleri doğru değil dendi yapılan açıklamada ve inananlar oldu tamam ama olayları bir de dizinin yapımcısından dinledikten sonra neler düşünecekler göreceğiz bakalım.
gecenin bu saatinde kimseler yok ama ben gelen tüyolardan ve meltem kayalının yazısından sonra dizi şöyle olabilır diyorum:yasemin demiş ya dizinin en başları gibi olacak,o zaman bunların hepsi hayal ya da sarpla dolmuşta tanışacak ama ilişkileri ileri gidemeden sarp ekini terk edecek.başka türlü ekin ve sarp aşkını silip atamazlar.teksoy ailesi de diziden zorunlu olarak çıkarılmış.demek ki onlar ekinin şimdiki hayatında yoklar
bizler bu aşk uğruna bu diziye bağlandık.o zaman bu bir yılımıza yazık olur.
yapımcının söylediklerinden anladığım kadarıyla sezon sonu sadece el sıkışılmış ama resmi bir anlaşma yapılmamış.tabii biz de söz ağızdan bir kere çıkar misali
inanmışlar k 'e.
ESKİ YAPIMCISINDAN KEREMCEM'E TEPKİ
Genç kızların sevgilisi haline gelen Keremcem'e eski yapımcısı ateş püskürüyor.
Başrolünü üstlendiği "Aşk Oyunu " adlı dizinin devamı için Keremcem ile el sıkışıp anlaştıklarını söyleyen yapımcı Meltem Kayalı,çekimlere bir hafta kala genç şarkıcının başka bir şirketle anlaştığını iddia etti.Keremcem'in bu kararı yüzünden çekimlerin sarktığını ve bir çok oyuncuyu diziden çıkarmak zorunda kaldıklarını anlatan Meltem Kayalı" efendi görünmek yetmiyor,öyle de davranılmalı.bir söz verildiyse bu tutulur,profesyonellik bunu gerektirir" diye konuştu.Kayalı "dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi" dedi
Nurdeniz KUTSEL-sabah gazetesi
haber bu saol eda ablacım haberden kısa özet çıkmış demek ki bu durumda medyapimao ve şevvalim haklı çıktılar keremcem hani yalandı bu açıklamalar hani medyapim yalan söylemişti ??? inanmayan varsa resmen körler artık başka da bişey demiyorum....anlaşılan keremcem haricinde bütün oyuncular sadık çıkıp diğer teklifleri reddetmiş ahh para sen neler kadirsin yaaa...
Demek son tuyolara gore Sarp Ekin'i terkedecek ha? Acaba gerekce olarak neyi gosterecekler? Ya da Sinanimiza ne olacak? Babasiz mi kalacak yavrucak? Aman yani iyice dallanip budaklandi senaryo. Acaba nasil baglayacaklar. Su yeni sezon baslasada gorsek artik. Sarsiz bir Ask Oyunu dusunemiyorum aslinda ama biz buna da alisiriz n'olcak sanki. Nalancim su son gonderdigin roportaji okudumda. Icimden aklima ne geliyorsa saydim yani malum sahsiyete. Bunca insan isinden oldu. Hem birde teklifleri geri cevirmisler:( Yazik oldu gercekten. Gecen sene bu zamanlar fikir fikirdi buralar. Forumun yarisindan cogu Ask Oyunu hastasiydi. Ya simdi? Dizimizin eski halina donecegine seviniyorum ama bir yandanda yeni senaryoya alisabilirmiyim acaba demekten kendimi alamiyorum arkadaslar malesef:( Umarim Yasemin'in emekleri bosa gitmez en azindan:(
NERGIZ_CAN
30-08-06, 07:42
haber bu saol eda ablacım haberden kısa özet çıkmış demek ki bu durumda medyapimao ve şevvalim haklı çıktılar keremcem hani yalandı bu açıklamalar hani medyapim yalan söylemişti ??? inanmayan varsa resmen körler artık başka da bişey demiyorum....anlaşılan keremcem haricinde bütün oyuncular sadık çıkıp diğer teklifleri reddetmiş ahh para sen neler kadirsin yaaa...
bende aynen oyle dedim gecenlerde ah para deyisdi malum sahsiyeti
gecen sene dizi baslarken arkadaslar dedim ben bu sahsiyetin deyiseceyinden korkuyorum daha yeni onun icin mutevazi parayi bollasdirinca deyisir
o kadar kisi tepki verdiki yok olamaz deyisemez al iste
tamam kaset calismasi var amma dizi ne olacak zaten soylemislerdi ocakda itecek 4 ay sabredemedi
daha diziyle beraber kaset cikaranlar gormedik sanki
cok onemli kaseti
ask oyunu her seye ramen devam etmeliydi cunku cok guzeldi seviliyordu
izlenme rekorlari vurdu
o da yerden yere vurdu alacagin olsun
NERGIZ_CAN
30-08-06, 08:10
sonsuz aska inanmayan kahraman acaba sonsuz aski sevgiye donusurdenmi kortduda kacdi. yasemine bu sene iyice asik olurdanmi korkdu acaba
bu sene ioyice harika olursa ah gel gor arkasadin halini ya merak ediyorum
Günaydın herkese...
Meltem Hanım'ın açıklamasını okuyunca içimin yağları eridi:) Keremcem Bey'in foyası döküldü ortalığa, ohh iyi oldu. EdaÖz sağolasın eklediğin için haberi.
Bu arada geçmişi hayal yapmazlar sanırım, öyle gözüküyor şimdilik. Hayalmiş der alıştırıdık kendimizi...
Teo'cuğum Nalan'dan aldığımız son tüyo şu;
Sarp ölmeyecek,Ekin'i terk edecek.
Senin anlayacağın genel olarak böyle bir duruma tepki veriyoruz.1 yıl boyunca ne izledik diye sorası geliyor insanın.Senaristler Keremcem'e olan kızgınlıklarını Sarp karakterinden çıkarıyor gibi bir durum oluştu .
terkedeceğine ölse daha iyiydi.hiç olmazsa o aşkı güzel bir şekilde anmaya devam ederdik.nasıl tekedebilir diye sorası geliyor insanın.ölümüne edilmiş bir yemin yokmuydu ortada.hani bunlar aşklarıyla ölümü bile yenmişlerdi.ne oldu bütün bunlara keremcem ayrılmadan önce yazılan senaryo gibi onlar da mı çöpe gitti.hem çocuğu varken çocuğu ona daha baba dememişken hangi sebeple neye dayanarak terkedecek ekini anlayabilmiş değilim.neyse yine saçmalanacak herhalde.
bu arada reytinglerin düşeceğine daha çok inanmaya başladım.izleyip göreceğiz bakalım.
roportaj dedıklerı bumuymuş ufak bir sey uzun bır roportaj yapsalardı keske
teomanresat
30-08-06, 10:38
Günaydınlar efendim,röportajı okudum eda teşekkürler eklediğin için.Evet yalancının mumu yatsıya kadarmış.Keremceminde yalanı çıktı.Sezon sonunda el sıkışmışlar ve çekimlere bir hafta kala başka bir şirketle anlaşmış.Oda Osman yağmurderelinin şirketi.Hani Albüm çalışmaların için diziyi bırakmak zorunda kalmıştık,hani albüm bitene kadar hiç bir projede yer almıyacaktık.İşte böyle çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde yakalanır.Evet keremcem yaptığı açıklamayla olayları kapattığını ve 12 18 yaş gurubundaki çocuk hayranlarını kamdırdığını sandı.Hoş onlar kandı ama bizler yemedik ve bundan sonrada asla yemeyiz.İşte meltem hanımın açıklamasıyla herşey anlaşıldı ve Keremcemin foyası çıktı.Emeklemeden koşmaya kaktı arkadaş yakında düşecek.Yazık çok yazık onun yüzünden de birçok kişi ekmeğinden oldu.Üstelikte teklifleri geri çevirmişler.Bakalım bu iş ahlakıyla ne kadar işlerde yer alacak arkadaş.
Burdada terk etme tiyosu ortaya çıkıyor.Senaristler ve yapımcı keremceme olan kızgınlığını bu şekilde senaryoya aktarıyorlar ki bizde ona kızalım.Buna gerek yoktu biz zaten burnumuzdan soluyorduk ama ona aşık kızlarımızın gözleri bir az olsun bu haberden sonra açılır.
Günaydın arkadaşlar.
Uyandım baktım erken daha uyuyayım dedim ama aklımda bugün gazetede çıkacak haber uyu uyuyabilirsen.Açtım bilgisayarı önce girdim sabah'ın sitesine baktım kısacık bir haber.Fakat kısa ama öz olmuş.Eminim ki malum şahıs bu durumdan hiç hoşnut olmayacak.
Durun daha bunun magazin programları var,tv eleştirmenleri var,diğer gazeteler var.Asıl şimdi görecek Keremcem dünyanın kaç bucak olduğunu.
slm arkdaşlar uzun süredir tatildeydim ve burayı takip edemedim malesef ama neler olmuş neler şaşrdım birazda aklım karıştı.nolmuş bizim dizimize böle yaw yok keremcem ayrılıyo gürgen ayrılıyo serdar ayrılıyo yönetmen işi bıraktı.. ozaman bu dizinin hiç devam etmemesi gerekir keşke tadında bitseydi...ya da bittide benim mi haberim yok....biri bana dizi hakkında olan gerçekleri özetleyebilir mi yani merakımı giderirseniz sevinirim....
Günaydın herkese,
Ben de tatil olmasına rağmen sanki çok önemli bir şey varmış gibi ,bir saat önce zıpladım kalktım.Sonra neydi diye bir düşündüm,aklıma bugünkü haber geldi.Güzelce okudum, ooh dedim,herkes yalan söylüyor bir Keremcem doğru söylüyor dedim. Hemen daldım şahsın sitesine,aldım haberi oraya,bir iki de ilave yaptım.Bakalım buna ne cevap verecek?Ya da cevap dediği saçmalıklar ne olacak?Ya da cevap verebilecek mi?Ya hala inanamıyorum,bunu nasıl yaptı?Hiç mi içi sızlamadı?Kendisi de dahil bu kadar emek verilenbir işin nasıl oldu da içine etti?Bu konuda hep içimden geçeni söylemek istiyorum,emeğe saygım sonsuz ama emeği sabote edenin emekleri heba olsun,yarı yolda kalsın,insanlara verdiği sözü tutamasın.
Beddua gibi oldu ama hep derim yapana aynısını yapacaksın ki ne yaptığını anlasın.Umarım bir gün O da anlar.
Ya kafayi yiyecegim ya,bu adam ugruna neerdeyse ölcegin ekin i neden terk etsin ya.Nekadar sacma!!!
Sarp 4yil sonra geri dönmistinya yaseminle birlikte.bence dönmiyor,dizi ordan devam ediyor,baska nasil olcak ya.
gicik gicik oluyorum ya.
Son bölümü ceviripde de gitseydin be Keremcem
haberin sabahta çıkmasıyla birlikte sadece bizim bildiğimiz bu haber daha geniş kitlelere de malum oldu.asıl olay şimden sonra kopacak bence.magazinciler.. keremcemin peşini bırakmaz bu sorularla.
ayrıca gerçekten biriyle anlaştıysa-ben hala belki doğru söylüyordur diyorum- yazık olur bu genç kardeşimize.beyefendi gibi durmak başka şey beyefendi olmak bambaşka birşeydir.
ikinicisi için bir duruş gerekir,ama baston yutmuş gibi bir duruş değil.daha ahlaki bir duruş.
Magazin basını ilgilense coktan ilgilenirdi..Var bunda bir iş bakalım cıkacak kokusu:)
Magazin basını ilgilense coktan ilgilenirdi..Var bunda bir iş bakalım cıkacak kokusu:)
Onu da Güreller ayarlamıştır merak etmeyin.Çocuğun herşeyine onlar karar veriyor maşallah.Ne giyeceğini de Seden hanım seçiyor herhalde:)Bu gidişle keremcem çok çabuk unutulacak,elindeki fırsatları birbir kaybetmeye başladı.Güreller olayında ciddiyim.
Sarp'ın Ekin'i terk etmesi saçmalık ötesi olmuş.Öldürselerdi daha iyiydi.Ne diyeyim...
arekadaşlar kimse bana bişi anlatmıcakmı malum gelişmelrden haberim olmayınca yorum da yapamıyorum..geçmiş sayfalara baktım ama çok karışık önceki sayfalarda siindiği için yorumları takip edemedim..bana acıyın...
herkese selamlar
yapımcıyla röportaj yaptıklarını sanmıştım ama kısa ve öz bir açıklama olmuş.tabi anlamak isteyene!EDAÖZ eklediğin için çok teşekkürler.bakalım şimdi birisi bu açıklamayı da yalanlayabilecek mi!diziden çıkan aile için bir kez daha üzüldüm.gelen teklifleri bile reddetmişler.nerden bilsinler oğulları gibi görüp sevdikleri birinin böyle bir şey yapacağını?
bu işin şimdiye kadar magazinlere konu olmaması benim de tuhafıma gidiyor.masabaşı haber yapmaya meraklı olan gazetelerden bile ses çıkmıyor.hayret!bu işin altında bir şey mi var acaba?bu sessizlik bakalım bu haberden sonra daha nereye kadar gidebilecek?
meryemce84
30-08-06, 11:56
Selam Arkadaşlar.
Sabah sabah aldım..Okudum..
Kısa ama öz bi röp.olmuş..
Bildiklerimizin hepsi yapımcı tarafından doğrulanmış oldu.
Bizim dışımızdaki herkes aydınlanmış oldu.
Dizinin geleceğine dair bişeyler söyleseydi fena olmazdı hani..
"dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi":img-sorry
İşte en can alıcı yer burası..Nasıl rahat uyuyor acaba..
slm arkadaslar
sonunda bir gazetede cıktı.simdiye kadar hergün cıkıyodu bay K hatta ana haberlerde bile.simdi ne olduda birden bire söndü.belkide yeni bir taktiktir veya yavas yavas popülerliğini kaybetmeye başlamıştır kimbilir.neyseki yapımcıdan geldi böyle bir haber. hala inanmayanlarada kapak olur artık.
gelelim nalanın getirdigi son bombalara.acıkcası herkes gibi bende sarpın ekini terk etmesini cok sacma buldum.1 yıl boyunca sarpın aşkını gözümüze soktular.simdi ölümüne yeminler ettigi aşkını terk etmesi biz degil ama bir cok ask oyunu izleyicilerini kötü etkileyecek ve izlenme oranları düşecek.bu büyük bir risk.
sarpın ölmesi cok daha mantıklıydı.meltem hanımın acıklamalarında ve ekipten gelen tepkilerden dolayı sarp kötü bir karaktere dönüştürüldü sanırım.bu yüzden ekini terk etti.bakalım bu terk etme sebebi ne olarak gösterilecek.belki bu sarpı degilde birazda olsa keremcemi kötülemek olacaktır.
umarım son olaylar en hafif bir şekilde atlatılır yeni girecek oyuncularla dizimiz yeni sezonda da raintingleri kırar.haftaya görücez kimler girecek diziye.
ceyda deniz
30-08-06, 12:17
Başrolünü üstlendiği "Aşk Oyunu " adlı dizinin devamı için Keremcem ile el sıkışıp anlaştıklarını söyleyen yapımcı Meltem Kayalı,çekimlere bir hafta kala genç şarkıcının başka bir şirketle anlaştığını iddia etti.Keremcem'in bu kararı yüzünden çekimlerin sarktığını ve bir çok oyuncuyu diziden çıkarmak zorunda kaldıklarını anlatan Meltem Kayalı" efendi görünmek yetmiyor,öyle de davranılmalı.bir söz verildiyse bu tutulur,profesyonellik bunu gerektirir" diye konuştu.Kayalı "dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi" dedi
Nurdeniz KUTSEL-sabah gazetesi
evet sonunda basında bu işe dahil oldu artık keremcemi görürüz gazeteler tv ler ve özelliklede magazin programlarında hülya avşar gibi uğraşmıycakta şu magazin programına çıkmak için şununla bununla uğraşayım diye eski yapımcıları ve izleyicileri çıkarıyor onu ama iyi bir reklam için değil gerçi reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bu haberlerin keremceme yarardan çok zarar getireceği kesin gibi ama bende haberin biraz kısa olduğunu düşünüyorum sanırım yapımcı az olsun öz olsun demiş ama iyice ayrıntıya girseydi daha iyi olurdu bence neyse bakalım ben pek magazin izlemem ama sırf keremcem varmı magazinciler sıkıştırdımı renkten renge girdimi o sorular karşısında diye bakıcam çoğunuzunda öyle düşündüğünü biliyorum hepimiz o anları görmek istiyoruz hep bizmi üzülücez düşünmekten başımıza ağrılar girecek birazda başkaları üzülsün şapkalarını önlerine koyup düşünsünler bakalım
bundan sonra işallh butun gazeteler bu haberlerı yazar
arekadaşlar kimse bana bişi anlatmıcakmı malum gelişmelrden haberim olmayınca yorum da yapamıyorum..geçmiş sayfalara baktım ama çok karışık önceki sayfalarda siindiği için yorumları takip edemedim..bana acıyın...
Selam Ezgi,
Olay şudur Keremcem Beyfendi çekimlere 4 gün kala ayrılmış diziden. Yaptığı hepimiz tarafından inandırıcı bulunmayan açıklama haberler sayfasında var arkadaşım.
Sarp karakteri olmasa da yapımcının aldığı kararla dizi devam edecek.
Nalan tarafından gelen son haberlere göre; Sarp Ekin'i terk edip dizide yok olacak. Artık yeni bir karakter girecek yalnız henüz oyuncu bulunamamış. Dizide 3-4 yıl atlama olacak yine. Ve çekimler haftaya başlayacakmış.
Özet budur, eksiklerim vardır ama şimdilik bunları hatırlıyorum.
Ucankusta tartısma konusu olsun...
Tuba Özay:Keremcem gibi beyefendi bunu yaparsa...
Kenan Ercetingöz:İş kravat takmakla olsaydı Tubacım
Sunucu:Demek para herkesi degistirio:)
böle böle gelismeler olsa.Ay kızcak herkes bana jkonumuz Ask Oyunu
Tuba:Benimde zevkle izlediğim diziydi.Sarp Ekini severken nasıl terkeder diziyi bırakır
Kenan:Tubacım aşkı satın almışlar.Zaman değişti.Hatırlarmısın 70 lerin saf aşklarını
Sapıttım sabah sabahhh
arkadaşlar ben aynı zamnda gümüş dizisininde izleyicilerindenim.Oradaki mehmet rolünde oynayan Kıvanç Tatlıtuğada.Naz Elmasın oynayacağı diziden teklif gelmiş.Yani bir duyuma göre böyle bişey varmış.Ama Kıvanç kabul etmemiş.işte fark burada sanırım.Ama neolursa olsun bişekilde diziyi toparlayacaklarve aşk oyunu devam edcek.kesinlikle izlemye devam edeceğim.
teomanresat
30-08-06, 12:33
tekrar selamlar,Evet röportaj kısa olmuş ama öz olmuş.Anlayana herşeyi bir güzel anlatmış.Şimdi bence bu haber ilk kıvılcım olacak ve diğer gazeteler vede Sabah gazeteside Keremcemlede röportaj yapmak isteyecektir ki oda kesin yalanlayacaltır.Ama artık kimse yemeyecektir.Şapka düştü kel göründü hesabı.Ve dikkatimi çekti artık çok fazla magazindede yer almıyor.Bu gelen tepkilerden sonra oturup bir düşünsün bakalım ben nerde hata yaptım diye.
Neyse efendim dizimize gelelim,Ya sarpı tamam bizim ondan soğumamaız vede bizle birlikte Ekininde soğuyup yeni bir aşka kolay yelken açsın diye terk ettirecekler ama o zamanda bu akadar büyük aşka yazık olacak.Şimdi merak ediyorum,Ekinin her yaptığı inatçılığa,güvensizliğe ve hatta yanlış evliliğe karşı aşkını bırakmayan hep peşinde koşan sarp ne olacakta ekini terk edecek.Demek çekimler haftaya başlıyormuş.E yeni oyuncuda bulunamamış yanlış anlamadıysam haftaya kadar bulunmazsa onsuz bir bölümmü çekecekler yada onu bir iki bölüm sonra mı diziye dahil edecekler.Haftaya bir gelsin anlayacağız inşallah.
Ayşacım imzan çok güzel arkadaşım.Evet herkese evladı 1 tanedir.Ve ne yazıkki 1 tane olan ve bizlerin gözbebeğimiz olan evlatlarımızı Teröre şehit vermekten kurtulamıyoruz.İnşallah bunlar bir gün son bulur ve başka anneler başka babalar yanmaz,başka evlatların canı acımaz.
kalkar kalkmaz gittim aldım gazeteyi...teksoylarda gidiyo hayırlı olsun walla.kac kisinin ekmegiyle oynadı.ayrıca medyapımın yazısını yalanlıyodu gorduk iste gazeteye kadar cıktı yapımcısı soyledi....artık o sacma yazısına inanan arkadaslarda yalancı bi adamı hala savunmazlar heralde...
bu olayların tek suclusu keremcem yazılacak senaryo ne olursa olsun ask oyununa dewam.
Keremcemi bende hep efendi ,sözünün arkasında,saygılı,biri olarak görüyordum.Hatta bu piyasada böyle insanlarında var olduğunu bilmek güzel diyordum.Ama üzüm üzüme bakabaka kararırmış.işte sonuç.YAZIK ÇOK YAZIK
ozlem senaryon super yani:)
ekin ve baska birinin askını izlicez.dunde soylemis radyoda eskiye donucek ask heyecan diye.bu durumda ekin ve x kisinin askını izlicez artık...merak ettigim gecisi nasıl yapıcakları..yani sarpın terketmesi teksoylerın yok olması ismet bey sinan......
Teo, valla ben bu açıklamaya bayıldım. Pat pat söylemiş Meltem Hanım.
Hele başka oyuncularında o şahıs yüzünden çıkarmak zorunda kaldıklarını demesi de güzel olmuş. Artık gayet açık Beyfendinin(!) nasıl değiştiği...
Meryemcim, çıkarılmak zorunda kalan oyunculara bende çok üzüldüm. Son dakikada onlarda işinden oldu. Diğer diizilerde artık kadrolar tamamlanmıştır. Durduk yere pardon Keremcem'in cebine girecek paralar yüzünden ortada kaldıralar. Yazık oldu...
Teoman, bugün sevdiğim bir gazete yazarının tatilde okuyamadığım yazılarını okurken dikkatimi çekti bu cümleler. Bende sizinde paylaşayım dedim.
kisiliksizmis iste...bide kendisi diyodu ben degismem beni boyle seviyolar diye...butun bu ilgi ye hazır degilmis demekki...herkes gibi oda degisti.benim zamanında desteklememein ve sevmemin nedeni farklı olmasıydı...ama o da bu duzenin parcası oldu.hemde baya agır bi kazık atarak herkese....
ya teksoy olayına cok uzuldum...o insanlar da isinden oldular hemde hic biri gelen teklifleri kabul etmemis...cok yazık oldu..
*~*RaiNBoW*~*
30-08-06, 12:52
Herkese İyi Günler..
Az önce gazeteyi aldım bilmem eklendi mi ama ufak bir devamı var haberin.İş iyice yolundan çıkmış,saklanılabileceğini sanmış ama yanılmış.Umarım devamı da gelir.Bence Meltem Hanım seviyesini koruyarak sorulara cevap vermiş.Keşke biraz daha detaylara inseydi.Mesela bahsedilen yeni jön...
Haberin devamı;
Kayalı,"Keremcem başkasıyla anlaştığını kabul etmiyor ama Ocak'ta yeni bir diziye başlayacağını biliyorum" dedi.Diziye başka bir jönle devam edeceklerini söyleyen Kayalı,yeni senaryo gereği Keremcem'in dizideki ailesini oynayan oyuncularla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ve bu duruma çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi.
Selamlar herkese..
Uzun bir röp.bekliyordum kısa bir haber çıkmış ama az ve öz olmuş.Çok sevindim bu haberin çıkmasına.Açıkça herşey yazıyor artık hala inanmayanlar kalmaz umarım.Şimdi herkes aydınlanmış oldu.Artık magazin programları ve tv eleştirmenleri şu olaya bir atsınlar da iyice aydınlansın herkes.
"dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi'' bu cümle gerçekten çok acı.İşine sahip çıkan,iş ahlakı olan insanlar gibi gelen teklifi geri çeviremeyen,parayı tercih eden K.cem yüzünden onlarda çıkarıldı diziden.
Kuzey Vargın ve Keremcemin bir röportajını hatırlıyorum.Kuzey Vargın'ın dedikleri çok hoşuma gitmişti o zamanlar.Ne kadar farklı olduğunu,efendi olduğunu,oğlu yerine koyduğunu söylemişti ve çok samimiydi bunları söylerken..Şimdi 'oğlum' dediği K.cem yüzünden işinden oldu..
Demek Dun Yasemin Radyodaydi Peki Sinan Kaliyormu Gidoymuymuş
Rainbow, haberin devamı için sağol. Yeni dizisinden bahsetmesi de iyi olmuş. Bu konununda açıklanması dokunur artık herhalde Keremcem'e. Yalanının ortaya çıkmasından sonra oturup Ocak ayınca dizi çekerse bir kez daha "yuhh" derim artık.
Gormlaith selam canım, Kuzey Vargın'ın o cümleleri sabah okuyunca benimde aklıma geldi. Bİr insan karar verirken hiç mi düşünmez arkasından neler olacağını?
Hatırlarsanız bir Atv röp üydü.Kanal kıymet bilmedi falan diodu Kuzey amcamız.Sonra Efendi oglunu övüyoprdu.Gel o efendi ogul sana neler etsin..Yapılcak iş değil
Rainbow,sağol haberin devamı için.
ayşacım selam, artık yapmaz diye umuyorum.Bu kadar tepkiden sonra,haberi yalanladıktan sonra hala gidip dizi çekmeye cesareti varsa pes derim.Ama tabi unutmayalım ki keremcemin sitesi onun yeni dizisini bekleyen,'sen ne yaparsan yap arkandayız' diyen ''gerçek'' hayranlarıyla dolu! onlar oldukça K.cem bu tavrını sürdürmeye gönül rahatlığı ile devam edecektir.Hem ocak ayına çok var.Şu an bile bu olayı önemsemeyen k.cem hayranları çok fazla.O zamana kadar da zaten iyice unutalacak.Yani albumünü de desteklemesi için yeni bir dizi şart diye düşünür akıl hocası sevgili A.Gürel!
*~*RaiNBoW*~*
30-08-06, 13:22
Önemli değil arkadaşlar,keşke böyle birşey olmasaydı.
Herkes dizisinin fragmanı için gün sayarken bizim düştüğümüz duruma bakar mısınız?Çekimler aksadı,oyuncular çıktı,senaristlerin kaç aylık emeği çöpe gitti,bir de seslendiren dublaj sanatçıları...Böyle uzar da gider.
Ama biz neleri atlattık bunları da atlatırız diyorum.Her işte bir hayır vardır derler ya bunun da hayrını er ya da geç görürüz inşallah.
Dizi ilk günlerine dönecekse,o zaman istediğimiz ve özlediğimiz bölümleri izleyeceğiz.Tek fark eksik bir parça olacak ama bu eksikliği de senaristler karakteri unutacağımız şekilde ayarlamıştır.Belki Sarp'ın da çevirdiği dolaplar vardır,hiç belli olmaz :) Öyle bir olay olacak ki herhalde Sarp'ın adını artık duymak istemeyeceğiz.Çünkü Sarp'ın Ekin'i terketmesi durumu çok korkunç bir olay.Demek öyle birşey yazacaklar ki,Sarp iyi ki kaybolmuş ortalıktan diyeceğiz.
Gormlaith, haklısın bu olaylar Ocak ayına kadar soğur. Ama biz ısıtmasını da biliriz değil mi?
Ya var ya bu adamı aleme ibret olsun diye Sultan Ahmet Meydanın da sallandırmak lazım. Tabi akıl hocalarını da... sinirim bir türlü geçmiyor yahu.
ocakta yeni diziye baslıyo albumu o sırada cıkıyo..oturup nasıl tavan yaparım diye dusunmus heralde.ama dusunurken bu derece kırdıgı insanları goz onunde bulundurmamıs....
kuzey vargın nasıl ovuyodu yarısmasına katıldıgında da bi magazine cıktılar oglum diyodu...sonra heygirl de gönen bozbey de oglum gibidir demisti..belit cok sevdigini soylemisti yasemin konusunu acmıyorum bile bizden once bu insanları kaybetti o...uyanınca ruyadan hic biseyin eskisi gibi kalmadıgını gorucek..
Herkese Merhaba,
Bugün ilk işim sabah gazetesi almak oldu.okurken nasıl rahatladım haberi bilemezsiniz hatta gazeteyi alınca sabırsızlanıp yolda okumaya başladım.2.sayfasında keremcemin bir büyük resmi ve altında Eski yepımcısı keremcem'e ateş püskürdü yazısını okuyunca içime soğuk sular serpildi valla.Bide sıcak havada iyi geldi,tamda sınavdan çıkmışdım:img-grin2
Gerçekden bütün gerçekliğiyle çok güzel açıklamış yapımcımız sağolsun:img-icecr
hayır bide acıklamada diyoki..album icin en iyi zaman diziyle cakısıyo..e bunu zaten onceden planlamıslar o zaman ne diye yeni sezona dewam edicem dedi ne diye cekimlere 4 gun kala gitti....olay her acıdan mantıksız...basrolsun sen ya boyle nankorluk yapılmaz....ayy yine sinirlendim....olayla ilgili ne haber duysak sinir oluyorum..
Selamlar herkese,
Çıkan haberleri aldıkça buraya yazmadan duramadım...
Keremcem'in diziden ayrıldığını sağ olsun Hamiş ablam söylemişti...ilk etapta şaka sanmıştık ikimiz de ama sonradan doğru olduğunu öğrendik...
bugün de sağ olsun Teoman abi anlattı olanları..
Keremcem'e söyleyecek bişeyim yok efendiliğini(!) gösterdi herkese...üzüntüm onun yüzünden Teksoy ailesini göremeyeceğim için...Şöhret basamaklarını çabuk çıktığı gibi inecektir elbet...Biz nasıl her hafta köşelere çakıldıysak o da diziyi bıraktığı için çakılacaktır!!!
Şimdiye kadar senaristlere çok kızmıştım(k) saçmaladıklarında....Bu sefer saçmalamalrını ben istiyorum..Sarp karakterini öyle bir yazsınlar ki iyi ki çıktı diziden diyelim...Ama merakla bekliyorum ne olacakta aşık(!) Sarp terk edecek Ekin'i....
Diziye yeni jön girecekmiş...Kim olduğu belli değil sanırım...Umarım başarılı bir oyuncu girer diziye...Devamında neler olacağını ben de sizler gibi merakla bekliyorum...
Herkese iyi günler diliyorum...
sevgilerimle..
Aycacım o devam demese konserler nasıl dolcaktı.Millet Ask Oyunundan tanıyor onu.E ordan doğan sempati gösterilen insanla bize atılan kazık arasında baglam yok...
Merhaba arkadaşlar,
Sabah gazetesindeki haberi şimdi okudum. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bizim haklı olduğumuzun bir kanıtı daha ortaya çıktı. Ortada dönen dolapların gün ışığına çıkmasını sağlayan bir haber daha. Efendi gibi görünmek yetmiyor, gerçekten öyle olmak önemli dediğimizde, "aa aşkım ne yaparsan yap arkandayız" diyenleri oyalayacak bir açıklama yaparak bu işler kapanmıyor işte... Haklı çıktık arkadaşlar, çok yanılmışız hakkında:(
Diğer yandan, onca insan işsiz kaldı. Yılların oyuncusu bu insanlar, ekmeklerini bu işten kazanan, saygıyı hak eden insanlar. Kuzey Vargın gibi Keremcemi oğlu yerine koyan, keza yine Gönen Bozbey gibi Keremceme değer veren insanlar, hayatlarındaki önemli darbelerden birini de yine bu değer verdikleri insandan aldılar! Her ne olursa olsun, çok önemli sebepleri bile olsa Keremcemin, sırf bu insanlara saygısından yapmamalıydı bu terbiyesizliği...
Bu kadar basit olmamalı herşey ya.. Kendi bahanesi olan Albümü illa çıkarmak böyle herşeyin önüne geçmemeilydi. Asıl sebep olan diğer dizi anlaşması ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Para evet belki önemli ama herşey değil, olmamalı! Bir tek insanın aldığı karar bunca insanın hayatını etkiliyorsa, bu işler bu kadar ucuz olmamalı!!!
Gormlaith, haklısın bu olaylar Ocak ayına kadar soğur. Ama biz ısıtmasını da biliriz değil mi?
Ya var ya bu adamı aleme ibret olsun diye Sultan Ahmet Meydanın da sallandırmak lazım. Tabi akıl hocalarını da... sinirim bir türlü geçmiyor yahu.
Sultanahmet iyi fikir :) Tabi canım,Ocak ayı gelsin hele bir başlasın diziye.Unutmayız biz bu konuyu ısıtmasını biliriz.
Bende hergün Kerecem hakkında artık konuşmayacağım diyorum ama tutamıyorum kendimi.Sinirimiz geçmiyor bir türlü.
Şimdi bu haberin basında yer alması çok iyi oldu.Umarım köşe yazarları kişilik ve efendilik bakımından övdükleri K.cem için şimdi eleştiri yazılarını eksik etmezler.Nedense biraz daha ortalık karışsın istiyorum çünkü hala ısrarla inanmayanlar var bu haberlere.Daha ne gerekiyor inandırmak için bilmiyorum.
Aycacım o devam demese konserler nasıl dolcaktı.Millet Ask Oyunundan tanıyor onu.E ordan doğan sempati gösterilen insanla bize atılan kazık arasında baglam yok...
2 gazete aldım bugün.İkisinde de konser reklamı var beyefendinin.Hele bi tanesinde maşallah 1 sayfayı kaplamış...
El sıkışıp anlaşmışdık...En çokda bu sözlerden utanç duyması lazım bence.Acaba okumuşmudur yazıyı!Anlaşmışsınız madem devam et kardeşim.İlk solo albümünden 2 yıl sonra çıkaracakmış öyle anlaşmış aykut abisiyle(!)..İki yıl sonranın ne zamana geleceğini matematiği en zayıf olan kişi bile bilir...Neyse bu konuya daha fazla girmek istemiyorum yolu açık olsun artık bizi keremcem değil aşk oyunu oyunu oyuncuları ilgilendirir,sonuçta artık dizimizin oyuncusu değil...En çokda teksoy ailesinin diziden çıkmasına çok üzüldüm,adamlar aşk oyunu için gelen teklifleri geri çevirmişler,onlarda bırakıp gidebilirlerdi....
Röportajda yeni jönümüzden bahsetmiş yapımcımız ama açmamış olayı,biraz açsaydı keşke:img-grin2
Bu röportajı yaptığı için yapımcımıza çok teşekkür ediyorum...Ağzı dert görmesin:img-grin2
arkadaşlar ben de artık size katılıyorum teksoylar yok en komik orhan baba yok bence keremceme nasıl hata yaptığını hatırlatmak için bi şeyler yapalım bu böyle olmıcak haberi okuyunca içim cız etti bi şeyler yapalım arkadaşlar size geçen günler ters tepki verdiğim için özür dilerim umarım bağışlarsınız
Aychaaa, bir sen değil hepimiz yeni bir haberde sinirleniyoruz. Sanrıım geçmeeycekte...
Yasemin birde buradan selam vereyim canım, tek dileğim harbiden en ters köşeye çakılması Beyfendinin(!). Anlasın neymiş arkasına bakmadan çekip gitmek.
Daisy58 arkadaşım, evet haklı çıktık maalesef. Herkes gelirdi de aklıma Keremcem'in bunları yapacağı, değişeceği aklıma gelmezdi. Keşke kendini şöhretten koruya bilseydi. Eminim artık insanlar ondan bahsederken utanıp, kızarıp bozarmıyordur. Alışkanlık yaptı tabi, nede olsa poh pohlanmak.
habein yayınlanması çok iyi oldu sonunda KÜÇÜK de olsa bi köşe bulabildik kendimize bu haberden sonra bu olayı daha da deşerler umarım insanların işsiz kalışını bir kez daha okumak çok kötü koydu açıkcası
Ayşacım, tekrardan selam canım...ben bişey sormak istiyorum...
Sarp Ekin'i terk edecekse bundan sonra ne olacak...Kenan'da çıktı diziden... Sinan hem gerçek babasından hem de babası sandığı adamdan da mahrum kalacak...Bu olaya Hakan mı el atacak???
Bu durumda aşk üçgeni diye bişey de olmayacak...Ekin terk edildiği için Hakan onu teselli edecek...böylece de yeni bir aşk mı doğacak??? Karşı çıktımız,olmaz diye inkar ettiğimiz aşkı mı izleyeceğiz?? Nerede kaldı bu oyunun tadı....
hakan ın akibetini bilmiyorum ama dizimize yeni bir jön girecek
Aychaaa, bir sen değil hepimiz yeni bir haberde sinirleniyoruz. Sanrıım geçmeeycekte...
Yasemin birde buradan selam vereyim canım, tek dileğim harbiden en ters köşeye çakılması Beyfendinin(!). Anlasın neymiş arkasına bakmadan çekip gitmek.
Daisy58 arkadaşım, evet haklı çıktık maalesef. Herkes gelirdi de aklıma Keremcem'in bunları yapacağı, değişeceği aklıma gelmezdi. Keşke kendini şöhretten koruya bilseydi. Eminim artık insanlar ondan bahsederken utanıp, kızarıp bozarmıyordur. Alışkanlık yaptı tabi, nede olsa poh pohlanmak.
malesef öyle ayşa:( haksız çıkmayı çok isterdim oysa ben. Piyasadaki herkesten farklı sandığımız, her hareketinde "vay be hala böyle insanlar kaldı mı" diye sevinçle izlediğimiz insanın bu kadar değişmiş olabileceğine inanmak çok güç. Büyün inancımızı sarstı, doğru bildiğimiz ne varsa hepsi yalan oldu. artık ne kimseyi böyle tanımak ne de ona inanmak istiyorum malesef:(
hakan ın akibetini bilmiyorum ama dizimize yeni bir jön girecek
Dr. Hakan diziye devam edecek arkadaşlar sonuçta yine bir aşk üçgeni
olacaktır , yeni giren oyuncu ekin ve dr hakan arasında cünkü hakan aşık ekine .
Kırçıçeği bende sana katılıyorum sarp öyle bir çıkmalı ki dizidnen iyi ki gitti
demeliyiz hatta nefret etmeliyiz ondan ,yine diyorum belki ekin sarp aşkı büyüktü güzeldi ama k.in ayrılmasıyla o aşkda bitti bence.