PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

eminegsyk
31-08-06, 04:50
ya haberi görünce sok oldum bay k fazla oldu, adama bak ya gazetedeki haberleri yalanliyo üstüne üstelik diziden resmen ayrildim diyo. o zaman bende urlar olsun diyorum bay k...
bu dizi sayesinde biryerlere geldi simdi de dizi den ayrildim diye ortada dolaniyo
ne kadar yüzsüz bu adam, ya hic tanimamisim, ben baska bi keremcemi sevmisim bi zamanlar...uff

kero.yasso.gs
31-08-06, 05:23
ya haberi görünce sok oldum bay k fazla oldu, adama bak ya gazetedeki haberleri yalanliyo üstüne üstelik diziden resmen ayrildim diyo. o zaman bende urlar olsun diyorum bay k...
bu dizi sayesinde biryerlere geldi simdi de dizi den ayrildim diye ortada dolaniyo
ne kadar yüzsüz bu adam, ya hic tanimamisim, ben baska bi keremcemi sevmisim bi zamanlar...uff

eminegsyk sana harfiyen katiliyorum!!
ya adamdaki yüzsüzlüge bak ya. neymis efendim gazetedeki haberler yalanmis, ama sonrada ne diyo evet diziden ayrildim ya bu ne yaa kendini kurtarmaya calisiyo, eee tabii bir yalan uydurmasa o kücük pembe gözlüklü hayranlari birdaha keremcem'in konserine gidermi?Ama gözleri iyice kör olmus olanlar var birseyleri görmek istemeyenler!!!

stormy
31-08-06, 07:25
Kayalı "Dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı, üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi" dedi.

Yani Teksoylar artik yok demek..Kusura bakmasinlar ama artik bitirsinler o zaman devam etmesinin bir anlami yok..Ya yeni bir Sarp karakteri bulsunlar yada hic devam etmesin

anil16
31-08-06, 07:39
Ya evet baska kim kaldiki zaten.Yepyeni bir hikaye olucak dizide ve ben yeni bir dizi gibi izlemek istemem.Sarp yok ailesi yok,serkan ve kenan yok,imset bey vefat etti.Ve yil atlicaklarsa sinan'i oynayan kucuk cocukda olmaz.Nedi bu rezillik....gercekten cok zor durumda birakti keremcem onlari ya...yazik ailesini oynayan oyuncularada.

Simdi ben anlamadim nasil bi dizi devam eder.Dizide nerdeyse oyuncu kalmadi.Bitek ekin ve annesi,gonul,kurti,muzo,sinan kaldi.Bu dizinin hiccc tadi kalmadi hic...ama yinede tabi izlicem buyuk bir hayran olarak.Eskisi gibi sevmicem tabiki.

NERGIZ_CAN
31-08-06, 09:18
Ya evet baska kim kaldiki zaten.Yepyeni bir hikaye olucak dizide ve ben yeni bir dizi gibi izlemek istemem.Sarp yok ailesi yok,serkan ve kenan yok,imset bey vefat etti.Ve yil atlicaklarsa sinan'i oynayan kucuk cocukda olmaz.Nedi bu rezillik....gercekten cok zor durumda birakti keremcem onlari ya...yazik ailesini oynayan oyuncularada.

Simdi ben anlamadim nasil bi dizi devam eder.Dizide nerdeyse oyuncu kalmadi.Bitek ekin ve annesi,gonul,kurti,muzo,sinan kaldi.Bu dizinin hiccc tadi kalmadi hic...ama yinede tabi izlicem buyuk bir hayran olarak.Eskisi gibi sevmicem tabiki.
illaki devam edecek amm yeni senaryo yeni insanlar
bence izlemeye deyer cunku sarp hic yokmus gibi olacak
ekin dolmusda yeni biriyle tanisir amma bu defa ekin zengin
kiz rolunde olsa iyi olur cunku bu eski bir turk filiminin
senaryosu ben o filimi izledim cok guzel gulsen bibikoglu
oynuyor tarik akanla babasindan ve evlenmek istemediyi bir gencden
kacan kiz fakir bir oglanla ask oyunu oynamaya karar verir amma sonda
bu gence asik olur gencide kendine asik ediyor
guzel olacak hani desdi her zaman demiyormuydu cok guzel olacak eski gunlerdeki gibi oldu iste eski gunlerdeki gibi

NERGIZ_CAN
31-08-06, 10:33
sarp:daha uyumadın mısen
ekin:sanane
sarp:cok kaddarsın bilio musun
ekin:sende hala sarhoşsun
sarp:özür dilememe bile izin wermiosun
ekin:siz erkekler hep aynısınız, önce düşünmeden saçma sapan bi haraket yapıp sonra bi özürle telafi edeceiğinizi sanırsınız
sarp:kimmiş o erkekler....
ekin:sen,abim...soraaa sen
sarp:beni söylemiştin
ekin:herneyse sen anladın
sarp:sen warya hayatımda gördüğüm en inatcı kızsın
ekin:aynı zamanda gördüğün en zeki kızım bunuda ekle
sarp:senden cok daha akıllılari peşimden koşmuştu
ekin:ewet bugün gördük etrafın sarışın, esmer,kumral dahilerle dolu
sarp:kıskanç
ekin:terbiyesiz
sarp:ukala
ekin:düzeysiz
sarp:ben gidiyorum
ekin:danın hawası şimdiden düzeldi
sarp:bide bana ewlen diolar,hergün çekilir mi buya..
ekin:inşalllah kabus görürsün...

bu sahneyi dun izledim amman biz ne harika sahneler izlemisiz dedim
bunu soyle bir duzeltsek
sarp:hala dizidemisin sen
ekin:sana ne
sarp:cok gaddarsin biliyormusun
ekin:sende hala pismansin
sarp:ozur dilemem bile izin vermiyorsun
ekin:siz sarkicilar hep boylesiniz once sacma sapan aciklama verirsiniz sonrada bir ozurle telafi edeceyinizi sanirsiniz
sarp;kimmis o sanatcilar
ekin:sen ...... sonra sen
sarp;beni soylemisdin
ekin:her neyse sen anladin
sarp;sen var ya hayatimda gorduyum en inatci kizzsin
ekin;ayni zamanda gorduyun en sozunde duran diye ekle
sarp:senden daha guzzelleri pesimde kosuyorlar
ekin;gorduk pesinde kosanlari coluk cocuk hepsi
14 15 yaslarindA
sarp;kiskanc
ekin;yalanci
sarp;inatci sey
ekin;isinde duzelsiz
sarp;ben gidiyorum
ekin;setin havasi simdiden duzeldi
sarp;bide bana dizi cekimlerine katil diyorlar her bolum cekilirmi bu ya
ekin;insallah donersin diziye bende esim oldu demem
harika

dizidizidiziler
31-08-06, 10:55
yeni dönem de yaseminin saçlar uzun olacakmış arkiler bunu da dicektim şimdi aklıma geldi yorum yapamıom daha kaçırdıklarımı okuyum bitirim öle yaparım :)

Ohhh, Nalancgim,

Ilk defa senden önce davranıp birşeyi senin tüyon olmadan anladık. Yasemin Ergene'nin saçları uzun olacak :img-grin2

Bu arada arkadaşlar ben düşündüm düşündüüüm ve terk etme olayına şöyle açıklık getirdim...

Şimdi Ekin kızımız nikah masasında, KENAN'a evet diyor, SARP beyefendi bu evet'in uzerine nikah salonundan cikip havaalanina gidiyor yılışık yasoooyla hooop isviçre'ye. Bir daha da dönmüyor (YANİ TERK EDİYOR!!!) Ekin kızımız nikah defterini imzalamıyor... Kenan'la hiç evlenmiyor..Evine kapanıyor bir günlük alıyor, ve eğer evlense ve ileride sarp geri gelse, sinanı doğursa neler oluru düşünüyor, ve o bölümlerde izlediklerimizi kafasında uyduruyor.. Bu arada kendini toparlıyor ve okuyor ve avukat oluyor. Zaman atlaması 4 sene fakat son izlediğimiz 4 sene gibi..yani sinan yok, sarp geri dönmemiş, teksoy ailesiyle o gün bu gündür görüşülmemiş. kafe var, berna var. Ismet amcam vefat etmis.
Sarp'a yılışık yassosuyla ömür boyu mutluluklar! Ne dersiniz?

purna
31-08-06, 10:59
kenan cıktı pekı ferıdede çıkmışmıdır

NERGIZ_CAN
31-08-06, 11:01
Ohhh, Nalancgim,

Ilk defa senden önce davranıp birşeyi senin tüyon olmadan anladık. Yasemin Ergene'nin saçları uzun olacak :img-grin2

Bu arada arkadaşlar ben düşündüm düşündüüüm ve terk etme olayına şöyle açıklık getirdim...

Şimdi Ekin kızımız nikah masasında, KENAN'a evet diyor, SARP beyefendi bu evet'in uzerine nikah salonundan cikip havaalanina gidiyor yılışık yasoooyla hooop isviçre'ye. Bir daha da dönmüyor (YANİ TERK EDİYOR!!!) Ekin kızımız nikah defterini imzalamıyor... Kenan'la hiç evlenmiyor..Evine kapanıyor bir günlük alıyor, ve eğer evlense ve ileride sarp geri gelse, sinanı doğursa neler oluru düşünüyor, ve o bölümlerde izlediklerimizi kafasında uyduruyor.. Bu arada kendini toparlıyor ve okuyor ve avukat oluyor. Zaman atlaması 4 sene fakat son izlediğimiz 4 sene gibi..yani sinan yok, sarp geri dönmemiş, teksoy ailesiyle o gün bu gündür görüşülmemiş. kafe var, berna var. Ismet amcam vefat etmis.

harika cok guzel aynen sarpa o yakisir zaten
guzel olur basdan baslamaya gerek yok aslinda

eylül87
31-08-06, 11:04
Ohhh, Nalancgim,

ewet canım gerçekten mantıklı bi senaryo ama acaba rüya işçilerininde aklına gelirmi ama harbi süper olur herşey mantıklı ilerlemiş olur çooooook ii düşünmüşsün zekana sağlık:img-grin2 :img-grin2

didou_didem
31-08-06, 11:07
Ohhh, Nalancgim,

arzu abla böyle güzel olur valla 2 gündür kafam çatladı nasıl olur diye..böyle olabilir..bunu tuttum ben..:)

ela gözlü
31-08-06, 11:24
arzu abla valla süpersin sne bu beşlinin senaryoya el atsan ne güzle olur.bakalım senaristleirmiz büyük tranvadan sonra neler yazıcaklar.uamrım snein dediklerin gibi olur.bu kadar olaydna sonra saçmlık kaldırcak halde değiliz.kn kaybındna öldüm ölecem...

sinem75
31-08-06, 11:35
Arzucum iyi güzel hoşta.Unuttuğun bir şey var güzelim.Sinan nasıl yok oluyor.
Tamam Ekin Kenan'la evlenmemiş olsun.Sarp'ta Yasemin ile yurtdışına gitmiş olsun.Peki Ekin karnındaki Sarp'tan hatıra bebeği ne yapmış oluyor.Senin senaryoya göre aldırmış oluyor bu durumda.

dizidizidiziler
31-08-06, 11:40
bazı arkadaşlardan bişi rica edicem bakın ben yasemin ergeneyide çok seviorum aşk oyununuda sonuna kadar izlicm ama ben keremcemide seviorum ve lütfen artık ona O ŞAHIS veya O ŞAHSİYET demeyin rica ediorum daha dün onun için ölüodunuz(bazıları) ben keremcemi ne kadar seviosam yaseminide okadar çok seviorum tamam keremcemin yaptığını kesinlikle doğru bulmuorum ama ondan bi katilmiş gibi bahsediosunuz bu dünyanın sonu diil dizi öyle vea böyle devam eder ve biter bunu sizinle tartışmaya girmek için söylemiorum sadece düşüncem bu aynı şeyi yasemin yapsaydı ve aynı şey ona yapılsaydı keremcemin arkasında olduğum gibi yasemininde arkasında olurdum

Eylülcüğüm, imzan çok güzel. K.cem ne olursa olsun arkandayım.. Bu arada iyi birşey bu onun arkasında olmak.. ama benim sana tavsiyem ona yol göstermek için K.Cem'in önünde olma. Asla ona arkanı dönme. Hiç belli olmaz sen de sırtına hançeri yiyiverirsin. Zira K.cem'in sağı solu belli olmuyor. Her an her kötülüğü yapabilir (görüldüğü üzere hem kendisine(hayranlarını bu kadar üzerek) hem de çevresine (iş arkadaşlarını işsiz bırakarak)...

Ozly
31-08-06, 11:48
Arzucum en mantıklı senaryonun sahibi ilan ediyorum seni.Başlara dönülecekse budur senaryo..Sinan olmazsa zaten Teksoylar neden torunları icin bile yok demeyiz..Yaseminni yasantısını izleriz olur biter..

NERGIZ_CAN
31-08-06, 11:49
Eylülcüğüm, imzan çok güzel. K.cem ne olursa olsun arkandayım.. Bu arada iyi birşey bu onun arkasında olmak.. ama benim sana tavsiyem ona yol göstermek için K.Cem'in önünde olma. Asla ona arkanı dönme. Hiç belli olmaz sen de sırtına hançeri yiyiverirsin. Zira K.cem'in sağı solu belli olmuyor. Her an her kötülüğü yapabilir (görüldüğü üzere hem kendisine(hayranlarını bu kadar üzerek) hem de çevresine (iş arkadaşlarını işsiz bırakarak)...
cok guzel ya bayildim cevabina bencede
arkadan yeyeceyin hancer onden yiyeceyine benzemez
cunku onden vuruldugunzaman kan dusmaninin kim oldugunu biliyorsun
arkadan bilmiyorsun ya o zaman o hancerin yarasi bir turlu iyilesmiyor cunku
bu aciya bir de surekli dir daha vurulurum korkusu basiyor insani
bu sayfanin basinda duzenlediyin replikada aslinda ifade etdim keremcemin halini amma bu da az

Ozly
31-08-06, 11:50
Sinem bencede aldırır sonucta hayatında ne kenan ne sarp olcaksa bebekde olmaz.okula devam..avukatlıga devam..zamanlada yeni biri..cok gaddarca ama iste

didou_didem
31-08-06, 11:53
Sinem bencede aldırır sonucta hayatında ne kenan ne sarp olcaksa bebekde olmaz.okula devam..avukatlıga devam..zamanlada yeni biri..cok gaddarca ama iste

bana da öyle geldi yani aldırır gibime geliyor..İyi birşey değil tabi ki ama..
Arzu Abla'nın senaryosu bana en mantıklısı geldi valla..

NERGIZ_CAN
31-08-06, 12:02
ne haller geldik ya bunca izlediyimiz bolumler kolayca veda diye biliyoruz
yani al sen 25 bolumden bu tarafa yani 19 bolum yokmus gibi yapmak agir geliyor amma agzi sutden yanan yogurdu ufleyerek yermis misali yapalim yavas yiyelim amman yanariz

dizidizidiziler
31-08-06, 12:13
Arzucum iyi güzel hoşta.Unuttuğun bir şey var güzelim.Sinan nasıl yok oluyor.
Tamam Ekin Kenan'la evlenmemiş olsun.Sarp'ta Yasemin ile yurtdışına gitmiş olsun.Peki Ekin karnındaki Sarp'tan hatıra bebeği ne yapmış oluyor.Senin senaryoya göre aldırmış oluyor bu durumda.
Ya benim senaryoya göre bebeği hayal etmiş oluyor. Hamile kalmıyor. Ama kalsın hamile diyorsanız kolayı var. doğurur bebeği,Ismet amca da kalpten gider.. Yok yok, hiç hamile kalmamış oluyor...

dizidizidiziler
31-08-06, 12:19
arkadaşlar ortaya attığım senaryo bile kurtarmıyor bizi aslında... Hakkımızda hayırlısı bakalım göreceğiz neler olacak.
Bu arada ben yeni başlayan bölümlerde, mantık hatası filan aramayı düşünmüyorum. Çünkü mantık hatası ararsak, mayın tarlası gibi her tarafta bize hatalar görünecek, o zaman da dizimiz hoşumuza gitmeyecek...

Iyisi mi biz yeni bir diziymiş gibi seyredelim. Yasemin ergene'miz bir içim su zaten. Yüzüne baksak içimiz açılıyor. O bizi yeni diziye alıştırır. Harika da rol yapıyor..
Ben ona güveniyorum...

ayşa
31-08-06, 12:42
arkadaşlar ortaya attığım senaryo bile kurtarmıyor bizi aslında... Hakkımızda hayırlısı bakalım göreceğiz neler olacak.
Bu arada ben yeni başlayan bölümlerde, mantık hatası filan aramayı düşünmüyorum. Çünkü mantık hatası ararsak, mayın tarlası gibi her tarafta bize hatalar görünecek, o zaman da dizimiz hoşumuza gitmeyecek...

Iyisi mi biz yeni bir diziymiş gibi seyredelim. Yasemin ergene'miz bir içim su zaten. Yüzüne baksak içimiz açılıyor. O bizi yeni diziye alıştırır. Harika da rol yapıyor..
Ben ona güveniyorum...
Olay budur işte...
Herkese meraba,
Arzucum dün Sinem'in de dediği gibi her türlü olasılık olmuyor aslında. Koca bir uçurum var ve dolması imkansız. Sarp terketse de ölse de Ekin'in aşık olması tuhaf, hiç inandırıcı değil. Sarp kalsaydı o zaman da alışmak zordu. Herkes biz değil, inatla izleyecek. Yapım şirketi dizifilm.com'dakiler için diziye devam etmiyor. Herhalde kendileri için en az riskli olanı seçtiler.

Bence yapım şirketi diziye yeni karakter sokarak, dizinin ilk bölümlerinin havasını vermeye çalışacak; romantik-komedi. Tutulması açısından daha yatkın.
Sarp kalsaydı, zaten senaryo tıkanmış sayılırdı. Birde üstüne yeni bir Sarp. İnsanları tutmak daha zor olurdu sanırım. Yeni bir macera daha çok ilgi çeker diye düşünmüş olmalılar. Umarım Yasemin'e yakışır, Keremcem'i çatlatan bir oyuncu bulurlar. Azcık içimiz rahatlar. Hoş biizm alışmamız herkesten daha zor.
Şimdilik bize iki bölüm Sarp ve Ekin'i mutlu göremedik diye yanmak düşer:( İnanın sadece buna yanıyorum...

Dediğin gibi mantık aramamak lazım, çünkü senaryonun mantıklı bir şekilde oturacağını hiç sanmıyorum.
Yeni bölümleri izlerken Sarp'ı anmaya başlarsak bu iş yürümez zaten. Ama bunu becerebilmekte marifet.

Bu arada benim Keremcem'e olan sinirim azalmak yerine artarak devam ederken yaptıklarını dizi izlerken hatırlamamak imkansız. Sanırım bu yüzden sinirim hiiiç geçmeyecek.

Keşke becerebilseydik de yeni bir diziymiş gibi izlesek.
Şu adam zamanında söyleseydi de ayrılacağı adam gibi, diziye başlamaya kalkmazlardı, böyle sorunlarda olmazdı. Bizde Yasemin'i yeni bir dizi de görürdük. Mesela bir sitcom da...
Bu kızın ağlamaklı zırlamaklı dizilerde görmek istemiyorum yahu...

purna
31-08-06, 12:49
aslında söyle olabilir ekin bunu deftere yazabılır bunu da bizlere okuyor olabılır basından gecenlerı anlatabılır sonra dızının sonunda bırde bakmışsınız ekın 4.kere nıkah masasındaymış ya doktorla ya avukatla evlenıyor olabılır

KEiremCEM
31-08-06, 13:00
oolan gene ekine oluyo yhani bi yerde...bu kız daha kaç kere nikah masasına oturacak ...

üztelik çok sewdiği adamla evlendi..

arkadaslar ekin ve sarp birlikte olabilmek için nelerden vazgeçtiler nler yaptılar herseyi yendiler..ölümüne sevioalrdı birbirlerini dimi...şimdi ekinn sarpı unutarak baskasıyla evlenicek fln çok saçma diilmii..hani ekinle sarp yhani sonuta bu baska bişi diil.

sumisali
31-08-06, 13:11
arkadaslar ekin ve sarp birlikte olabilmek için nelerden vazgeçtiler nler yaptılar herseyi yendiler..ölümüne sevioalrdı birbirlerini dimi...şimdi ekinn sarpı unutarak baskasıyla evlenicek fln çok saçma diilmii..hani ekinle sarp yhani sonuta bu baska bişi diil.
arkadaşım evet bencede çok saçma ama ..başka türlü ne olabilir....zaten sarpı hemen unutup başkasıyla nasıl olucak onuda anlamış değilim zaten...
ay biran önce başlasada bu sorularada cevap bulabilsek...

hamişş
31-08-06, 13:13
Ohhh, Nalancgim,

selam arkadaşlar bu senayoyu bende tuttum dizidizlercim çok güzel olmuş.tam bize göre allak bullak eden cinsten ,oyun içinde oyun , rüyalar içinde rüya çok güzel olur böyle olursa sarpta hak ettiği layık olduğu kişinin yanında kalmış olur yassosunun yanında bir daha da ne biz onları nede onlar bizi görmüş olur iyi olur

ozguster
31-08-06, 13:17
Arzu'cuğum senaryon çok güzel olmuş.Durumumuza göre gayet mantıklı da.Ama Sinem 'in söylediği de çok mantıklı.Sinan da mı hiç olmadı?
Yani neresinden tutsan elinde kalıyor.Olaylar o kadar birbirine bağlı ki , hiç bir şeyi yok sayamıyoruz.Artık ne denilse boş galiba.Ben düşünmekten yoruldum.
Ne ile karşılaşacağımızı çok merak ediyorum.Bakalım ne kadar kurtarabilecekler?
Benim aklıma Ekin'in hafızayı kaybedeceği durumu bile geliyor.Hafızayı önce kaybetmiştir.Sonra tekrar aklı yerine gelmiştir.Bu arada Sarp ve diğerleri bir şekilde hayatından çıkmıştır.Saçma bir şey işte ama hafıza kaybı yaşanması olası.

hamişş
31-08-06, 13:28
Arzu'cuğum senaryon çok güzel olmuş.Durumumuza göre gayet mantıklı da.Ama Sinem 'in söylediği de çok mantıklı.Sinan da mı hiç olmadı?
Yani neresinden tutsan elinde kalıyor.Olaylar o kadar birbirine bağlı ki , hiç bir şeyi yok sayamıyoruz.Artık ne denilse boş galiba.Ben düşünmekten yoruldum.
Ne ile karşılaşacağımızı çok merak ediyorum.Bakalım ne kadar kurtarabilecekler.
Benim aklıma Ekin'in hafızayı kaybedeceği durumu bile geliyor.Hafızayı önce kaybetmiştir.Sonra tekrar aklı yerine gelmiştir.Bu arada Sarp ve diğerleri bir şekilde hayatından çıkmıştır.Saçma bir şey işte ama hafıza kaybı yaşanması olası.
slm özgustercim ekinin nikahının kıyıldığı bölüm bizler hamile olduğunu bilmiyorduk yani ordan devam ederse ekinin hayalinde kalır sinan .sarpın bu saaten sonra terk etmesin den daha iyidir bence bu senaryo. kanseri yenmiş ölümden dönmüş ve sonunda eşine oğluna kavuşmuş biri ne mantıkla terk edicek

ayşa
31-08-06, 13:28
Şimdi millet Sinem'le konuşurken Yurdaer Okur lafı geçti.
Keşke doktor rolünde gelmeseydi de diziye şimdi dahil olsaydı baş karakter olarak. Adamda karizma tartışmasız, şurada hepimiz çok beğendik değil mi?:)

Bundan yola çıkarak düşündüm de, yeni karakterin azıcık uçarı birşey olması da dikkat çeker sanırım. Doktorda da ilgi çekici olmuştu epeyce. Şöyle vurdum duymaz bir avukat olsa mesela, ama aynı zamanda da başarılı olsun. Bu kadar çatlak bir insanın başarılı olması Ekin'i şaşırtsın mesela. Düşünsenize Ekin'le tam zıt karakterli insalar olurlar ve böyle zamanlarda insanların birbirlerini çektiği söylenir. Sarp nasıl çapkının tekiydi sonra düzeldi. Bu da azıcık çatlak olsun ama ne olur M.Aslan olmasın. Adam böyle bir rolü asla beceremez. Bunu bilir bunu söylerim.

didou_didem
31-08-06, 13:37
Şimdi millet Sinem'le konuşurken Yurdaer Okur lafı geçti.
Keşke doktor rolünde gelmeseydi de diziye şimdi dahil olsaydı baş karakter olarak. Adamda karizma tartışmasız, şurada hepimiz çok beğendik değil mi?:)

Bundan yola çıkarak düşündüm de, yeni karakterin azıcık uçarı birşey olması da dikkat çeker sanırım. Doktorda da ilgi çekici olmuştu epeyce. Şöyle vurdum duymaz bir avukat olsa mesela, ama aynı zamanda da başarılı olsun. Bu kadar çatlak bir insanın başarılı olması Ekin'i şaşırtsın mesela. Düşünsenize Ekin'le tam zıt karakterli insalar olurlar ve böyle zamanlarda insanların birbirlerini çektiği söylenir. Sarp nasıl çapkının tekiydi sonra düzeldi. Bu da azıcık çatlak olsun ama ne olur M.Aslan olmasın. Adam böyle bir rolü asla beceremez. Bunu bilir bunu söylerim.

çok güzel olur valla ayşacım.Zıt kutuplar birbirini çeker misali..harika olur...hafif çatlak ama karizmatik biri...:)
hamişş,evet nikah kıyıldığı zaman biz ekin'in hamile olduğunu bilmiyorduk..Ordan başlarsa sinan falanda olmaz...

sinem75
31-08-06, 13:38
Belkide bizim bilmediğimiz bir yerlerde Yurdaer Okur gibi hiç adını duymadığımız ama hepimizin ilgisini celbedecek ve beğeneceğimiz bir oyuncu vardır.
Kader ağlarını örüyordur ve yeni jönümüz Aşk Oyunu ile tanışmak üzeredir.

hamişş
31-08-06, 13:47
çok güzel olur valla ayşacım.Zıt kutuplar birbirini çeker misali..harika olur...hafif çatlak ama karizmatik biri...:)
hamişş,evet nikah kıyıldığı zaman biz ekin'in hamile olduğunu bilmiyorduk..Ordan başlarsa sinan falanda olmaz...
evet didou_didemcim böyle olursa sinan olmaz .belki bu kaddarlık ama sinan dizide olmazsa ben daha mutlu olucam onu her gördüğümde sarpın aklıma gelmesini istemem ayrıca ne olucakta sinanı da terk edicek bu adam bir türlü yorumlayamıyorum

Ozly
31-08-06, 13:49
Ya evlenme dairesinde baslarsa ve sinan falan yoksa o zaman Yurdaerde olmıcak dizide demektir.Ee kız hasta olmadıgına göree ameliyat falanda yok.Ee süper dr Hakanda olmıcak demektir

dizidizidiziler
31-08-06, 13:50
Belkide bizim bilmediğimiz bir yerlerde Yurdaer Okur gibi hiç adını duymadığımız ama hepimizin ilgisini celbedecek ve beğeneceğimiz bir oyuncu vardır.
Kader ağlarını örüyordur ve yeni jönümüz Aşk Oyunu ile tanışmak üzeredir.

Sinemciğim, olabilir. Hiç düşünmediğimiz bir oyuncu da girebilir diziye..
Bu arada ben şunu fark ettim. Yazın çok uzun süre tatil yapamadığım için öylesine birkaç diziye takıldım. Yalancı yarim ve sahte prenses'i romantik bölümler izleyebildiğim için beğendim ve arada seyrediyorum.
Demek ki neymiş başka bir dizide görülen romantizm dolayisiyla o dizi seyredilebiliniyormuş. Geçen sezon HIRSIZ polisi de kaçırmadan seyrettiğimi itiraf etmeliyim. ama hiç bir diziye bizimkisi kadar kafa yormadım ve yorum da yapmadım.
Ben romantik komedi tarzı dizileri beğendiğimi anladım. Bu yüzden bizim dizimizde baştaki gibi romantik komediye dönecekse, birkaç bölüm zorluk çeker sonra devamını seyrederiz diye düşünüyorum. Fakat senaristler bu sarp'ın terk etme işini gerçekten düzgün işlemeliler. Eğer ameliyattan sonra birden bire sarp sapıtır ve terk ederse K.CEM karakterine yakışır belki ama SARP karakterine yakışmaz..
Para için terk etti desem, sarp ailesini bırakıp KURTİ'ile yaşadı şöförlük yaptı...
Başka bir kızı sevdi desem sevemez çünkü elinde fırsatlar vardı kimseyi sevemedi.
Ekin onu aldattı desem, Kenan'la evlendi ekin ona rağmen sarp onu bırakmadı...
ne desem boş. bol bol mutluluk kredileri vardı güya, çok olması lazım demişti hatta ekin, ama demek ki yokmuş kredi filan ortada... Nasıl bağlayacaklar terk etme olayını onu bilemiyorum ama kilit nokta burada yatıyor bence. Hadi biz ASK OYUNU'nu yasemin ergene için ve dizi ekibi için inadına izlemeye devam edeceğiz de bizim gibi fanatik olmayan foruma girmeyen izleyici nasıl seyredecek? Onlar nasıl hazmedecek.. Çok kan kaybı olacak rating açısından yine de...

didou_didem
31-08-06, 13:54
evet didou_didemcim böyle olursa sinan olmaz .belki bu kaddarlık ama sinan dizide olmazsa ben daha mutlu olucam onu her gördüğümde sarpın aklıma gelmesini istemem ayrıca ne olucakta sinanı da terk edicek bu adam bir türlü yorumlayamıyorum

evet hamişş yani sarp'ın ekin'i terkedeceğini öğrendiğim zaman ilk aklıma bu geldi tamam ekin-sarp büyük kavga ederler ayrılırlar ama bir çocuk var ortada bu adam hiç mi görmiyecek çocuğunu diye düşündüm..
sinem abla biz daha önce yurdaer okur'u da bilmiyorduk(ben bilmiyordum şahsen) ama o kadar güzel bir oyuncu buldular ki..bu seferde öyle bir şey olabilir..
Özlem evet benimde aklıma geldi şimdi..hakan olmıyacak çünkü ekin hastalanmayacak..Belki Hakan'ı başka bir karakterde gösterirler..

KIRÇİÇEĞİ
31-08-06, 13:57
Merhaba arkadaşlar...
Hamişim,Ayşacım,Özgü ablacım,Didemcim,Sinem ve Arzu ablalarım....

Arzu ablanın yazdığı senaryoyu okudum ve bana çok mantıklı geldi..Her ne kadar mantık aramayı bıraksakta böyle gerçekleşse canımız daha az acır gibi geliyor bana...

Sonuçta Sarp karakteri ölseydi Ekin'in yeni bir ilişki yaşamasına ben karşı çıkardım...Onların aşkı bambaşkaydı ve öyle de kalmalıydı diye düşünürdüm..
Ama Sarp terk ederse hayata devam etmesi gerektiği için yeni bir ilişkiye sıcak bakardım...

Eğer Sarp dört yıl sonra o kadar çok şey yaşadıktan sonra terk ederse çok absürt olur ama Arzu ablanın dediği gibi olursa öyle olmaz(yine de olur da o kadar olmaz:) )...

Bakarsınız karşımıza Ekin'in liseden arkadaşı çıkar...Ve hemen olmasa da zamanla aralarında birşeyler olmaya başlar...Ortada Sinan da olmayacağı için bu aşkın önünde hiç bir engel olamaz...

Yasemin Ergene'nin ne olursa olsun rolunün altından kalkacağına ben inanıyorum...Ne olursa olsun ben bu diziyi bırakamıyorum:)

didou_didem
31-08-06, 14:00
Merhaba arkadaşlar...
Hamişim,Ayşacım,Özgü ablacım,Didemcim,Sinem ve Arzu ablalarım....

Arzu ablanın yazdığı senaryoyu okudum ve bana çok mantıklı geldi..Her ne kadar mantık aramayı bıraksakta böyle gerçekleşse canımız daha az acır gibi geliyor bana...

Sonuçta Sarp karakteri ölseydi Ekin'in yeni bir ilişki yaşamasına ben karşı çıkardım...Onların aşkı bambaşkaydı ve öyle de kalmalıydı diye düşünürdüm..
Ama Sarp terk ederse hayata devam etmesi gerektiği için yeni bir ilişkiye sıcak bakardım...

Eğer Sarp dört yıl sonra o kadar çok şey yaşadıktan sonra terk ederse çok absürt olur ama Arzu ablanın dediği gibi olursa öyle olmaz(yine de olur da o kadar olmaz:) )...

Bakarsınız karşımıza Ekin'in liseden arkadaşı çıkar...Ve hemen olmasa da zamanla aralarında birşeyler olmaya başlar...Ortada Sinan da olmayacağı için bu aşkın önünde hiç bir engel olamaz...

Yasemin Ergene'nin ne olursa olsun rolunün altından kalkacağına ben inanıyorum...Ne olursa olsun ben bu diziyi bırakamıyorum:)

slm kırçiçeği...evet o kadar şeyden sonra terketmesi kötü olurdu büyük bir hastalığı atlat,karına o kadar destek ol,iyileşince de bırak git..olmazdı bu..Ama Arzu Abla'nın yazdığı gibi olursa Sinan'da olmaz çok da rahat olur bence..diğerine göre daha iyi..:)

ayşa
31-08-06, 14:02
Arzucum, Sarp'ı hemen ameliyattan sonra terk ettirmezler. Bizim yine göremediğimiz mutlulukları yaşamış ama sonra sorun çıkmış olacaktır. 3-4 yıl nede olsa geçecek olan. O zaman zarfında gelişebilir bu olaylar.

Ve daha önce de dediğim gibi Sarp olayını irdelemezler fazlaca. Hatta bakın görün burada diyeceğiz "Bu kadar mı?" diye. "Ne çabuk kapattılar, havada kaldı" bence diye laflar bile edeceğiz gibi geliyor bana. Sonra kendi kendimize hadi boşverelim mantık aramayalım diye avutacağız.
Çünkü gerçekten çok zor bir durum, hertürlü insanın elinde kalıyor. Özgü'nün de dediği gibi bakalım nekadar kurtarabilecekler...

sinem75
31-08-06, 14:09
Arzucum ben dün itibariyle fikir yürütmeyi,Sarp'ın diziden çıkarılış şeklinde mantık,bu güne kadar seyrettiğimiz hikayeye bağlamlık aramayı bıraktım arkadaşım.
Çünkü hiç bir şekilde kafama yatmıyor.Her halükarda saçma geliyor.
En iyisi dizinin başlamasını beklemek olacak bu anlamda.Pes ettim yani.

Ben bu yaz kendime vermiş olduğum söz üzerine hiç bir diziyi seyretmeye başlamadım.Bir tek Yalancı Yarim'i bir kaç arkadaşımdan duydum oturdum bir bölüm seyrettim ama beni sarmadı,heyecan vermedi bir daha izlemedim.
Ama şu an beklediğim üç dizi var.Erkekler Ağlamaz,Gülpare ve Zor Yıllar.
Eskilerdende Aşk Oyunu ve Gümüş ve Beyaz Gelincik.
Ama bakalım yeni başlayacak olduklarım beklediğim gibi olmazsa ki Aşk Oyunu'ndan sonra seyretmeye başladığım ya da onunla aynı zamanda takip ettiğim dizilerden hiç biri beni Aşk Oyunu kadar içine almadı,beni benden almadı böylede bir şey var.Yerine başka bir dizi koyamadım.

ozguster
31-08-06, 14:11
Madem çatlak bir adam isteniyor bence bu çatlak rolüne en iyi Tardu Flordun gider.Hani Evdeki Yabancı ve Davetsiz Misafir'deki başrol oyuncusu.Tam bir çatlak işte.Aynı zamanda da komik.Vahşi yakışıklı olmasa da tipi de düzgün.
E bundan iyisi şamda kayısı.
Hamiş'im canım,ben bu Sinan'ın da yok olmamış olmasını diliyorum.Ya her şey hayal olarak kalmak zorunda değil ki..Nasıl çıkılır bu işin içinden

dizidizidiziler
31-08-06, 14:19
Arzucum, Sarp'ı hemen ameliyattan sonra terk ettirmezler. Bizim yine göremediğimiz mutlulukları yaşamış ama sonra sorun çıkmış olacaktır. 3-4 yıl nede olsa geçecek olan. O zaman zarfında gelişebilir bu olaylar.

Ve daha önce de dediğim gibi Sarp olayını irdelemezler fazlaca. Hatta bakın görün burada diyeceğiz "Bu kadar mı?" diye. "Ne çabuk kapattılar, havada kaldı" bence diye laflar bile edeceğiz gibi geliyor bana. Sonra kendi kendimize hadi boşverelim mantık aramayalım diye avutacağız.
Çünkü gerçekten çok zor bir durum, hertürlü insanın elinde kalıyor. Özgü'nün de dediği gibi bakalım nekadar kurtarabilecekler...

Aysa'cığım vallahi öyle. Neresinden tutsak elimizde kalıyor senaryo bile üretemiyoruz.

Herşeyi düşündüm. dedim ki ekin aylarca iyileşememiş olsa,komada kalsa sarp da ondan ümidi kesse ve başkasıyla gitse... Olabilir mi acaba?Bu durumda ekin'in fişini çekin dese.. Sonra hakan kıyamasa ekine ve ekin ayılsa, aradan 2 sene geçmiş olsa ve sarp ortalarda olmasa...Olabilir mi? Bu durumda da düşündüm sarp gitse bile sinanı yanına alır. kendine gelen ekin'in ilk düşüncesi sinanı geri almak olur. eee bu durumda sarp'la görüşmesi gerekir. Ki bu imkansız..

dedim ki ekin iyileşmiş olsa, mutlu mesut yaşasalar, derken bir gece sarp sarhoş olsa, yanlışlıkla başka birisi onu baştan çıkarsa ekin görse, o zaman ekin yıkılır ama ekin terk eder, sarp değil. fakat bize sarp terkedecek denildi..

sarp ancak ne zaman terk etti ekini kenan'a evet dediğinde, öyle olunca da aklıma diziyi sanki isviçre'ye gittiği gün itibariyle yeniden başlatmaları geldi.

şimdi aklıma takıldı şu yeni jön kim acaba? kim olabilir? işin içinden çıkamadım bir türlü. Bu jön çok önemli çünkü öyle biri olmalı ki geçen sezon seyrettiğimiz sarp ekin aşkını bize unutturabilmeli...
Bu mümkün mü? Unutabilir miyiz sizce biz bu büyük aşkı.. ne kadar zor değil mi?
"Şu anda bunu düşünürken aklıma gelen replik: Sarp: Insan içine iki kişiyi birden sığdıramıyormuş. Ekin'i çıkarıp seni yerine koyamadım hiç bir zaman.. (yasemin'e söylemişti, onunla evlenemeyeceğini açıkladığı sahnede))

allbyme
31-08-06, 14:19
Herkese merhabalar...
Bu terk etme işi üçgen işine döndü her halukarda saçma ve mantıksız oluyor.Ama arzu ablanın yazdığı senaryo mantıklı geldi bana.Ama önemli olan ondan sonra yaşananları nası anlatacaklar?Bu önemli noktada muhakkak saçmalıklar olucakdır.Valla düşün düşün banada her ihtimalde saçma geliyor çünkü ortada çok büyük bi aşk var.Kısa süreli olan,emek verilmeyen bi aşkdan söz etmiyoruz sonuçta...
Özgü abla Tardu Flordun'u bende çok beğeniyorum,oyunculuğuda fena değil hani olursa da iyi olur...:img-grin2

ayşa
31-08-06, 14:22
Madem çatlak bir adam isteniyor bence bu çatlak rolüne en iyi Tardu Flordun gider.Hani Evdeki Yabancı ve Davetsiz Misafir'deki başrol oyuncusu.Tam bir çatlak işte.Aynı zamanda da komik.Vahşi yakışıklı olmasa da tipi de düzgün.
E bundan iyisi şamda kayısı.
Canım valla çatlak rolünü iyi oynayacağının garantisini bile veririm. Ama bizim kızın yanına nasıl durur bilmem.
Bende kızı öyle bir sahiplenmişim ki yanına da kimseyi yakıştıramıyorum.

Yasemin, Didem selam kızlar.
Şu sayfaların başında da Keremcem resmi görüyoırum ya nasıl fitil oluyorum anlatamam:icon_evil

didou_didem
31-08-06, 14:24
Canım valla çatlak rolünü iyi oynayacağının garantisini bile veririm. Ama bizim kızın yanına nasıl durur bilmem.

Şu sayfaların başında da Keremcem resmi görüyoırum ya nasıl fitil oluyorum anlatamam:icon_evil

slm ayşacım!!!!bende bugün sabah Evdeki Yabancı'nın tekrarlarını izlerken gördüm Yasemin'in yanında nasıl durur valla bilmiyorum ama ben Tardu Flordun'a bayılıyorum Evdeki Yabancı'da muhteşemdi..

dizidizidiziler
31-08-06, 14:26

Herkese merhaba, Aysa'cığım ben sayfa başı sonu haberler fark etmiyor K.cem denildi mi, bir resmini filan gördüm mü tüylerim diken diken oluyor. O kadar sinir oluyorum ki şu anda ona, karşıma çıksa çok fena şeyler olur valla...

Tardu'nun rol kabiliyeti yüksek. Sempatik de bir adam ben de beğeniyorum.. fakat gel gelelim boy sorunu var. Galiba boyu Yasemin Ergene'ninkinden kısa...

KIRÇİÇEĞİ
31-08-06, 14:31
Ayşacım, Keremcem'in ismini bile duymak istemiyorum ben...

Tardu Flordun'u ben de seviyorum ama dediğiniz gibi boy sorunu olur...

Benim aklıma bir jön geliyor ama ismi aklıma gelmiyor...Esir Kalpler'de oynuyordu... Serhat Tutumluer değil de öteki oyuncu...Onun da bebek gibi bir yüzü vardı...ah işte ismini hatırlamıyorum:( Yasemin'le yakışırlar birbirlerine en azından ben öyle düşünüyorum:)

sinem75
31-08-06, 14:33
Aklıma birde ne geldi bakın.Sonuçta Sarp çıksada dizimizde bir aşk üçgeni olacağı kesin.Yoksa ellerinde Hakan varken ne diye bir başkasını arasınlar.
Bu durumda Ekin,Hakan ve Avukat arasında aşk üçgeni olacak ve büyük bir ihtimallede Ekin Avukat ilşkisine çomak sokan Hakan olacak gibi görünüyor.
Birde hani biz en başından Berna ile Hakan'ı yapmıştıkta sonra Serkan diziden çıkınca Yelda ile olur o zaman demiştik.Fakat artık malesef Yelda'da olmadığı için bu durumda Hakan yine Berna'ya kalıyor arkadaşlar.Ne ballı kızmış be.

ozguster
31-08-06, 14:35
Kızlar ona bakarsanız ne Yasemin'in ne Keremcem'in yanlarına kimseleri yakıştıramadığımız için başımıza gelmedi mi bunlar?Hay lanet olası ne vardı bu kadar yakışacak?Yoksa ne çiftler ayrıldı barıştı,kime ne?Biz onların özel hayatının ta içine kadar girdik.Birbirlerinden hiç ayrı düşünemedik.Bazen başarılı olmak da büyük handikap.Şimdi rollerinden kurtulamıyorlar işte.Onlar öyle güzellerdi ki iddia ediyorum bildiğimiz hiç bir çift bu kadar güzel değildi.
Bu yüzdendir ki biz devam edeceğiz onun boyu öbüründen kısa,diğeri çirkin,öteki sevimsiz,yok esmer yok kumral.Bir bakacağız ki yine bu ikisinden başka kimseyi yakıştıramıyoruz.
Ama yeni bölümlerde eğer azıcık da olsa gülmek istiyorsak lütfen Tardu veya bunun gibi bir tip olsun bu şahıs.Komik ve de sempatik

sinem75
31-08-06, 14:37
Ayşacım, Keremcem'in ismini bile duymak istemiyorum ben...

Tardu Flordun'u ben de seviyorum ama dediğiniz gibi boy sorunu olur...

Benim aklıma bir jön geliyor ama ismi aklıma gelmiyor...Esir Kalpler'de oynuyordu... Serhat Tutumluer değil de öteki oyuncu...Onun da bebek gibi bir yüzü vardı...ah işte ismini hatırlamıyorum:( Yasemin'le yakışırlar birbirlerine en azından ben öyle düşünüyorum:)

Yasemincim sen Tolgahan Sayışman'dan bahsediyorsun ki bizler en başından beri bu ismi önermiştik.Hatta bluenight arkadaşımız yapımcıya bu ismi istediğimizi söylemiş.Yapımcının haberi var bakarsınız oluverir.

Ozly
31-08-06, 14:37
Esir Kalplerdeki Adam işte bizim adayımız Yasemincim(Adını anca ögrendim kırcicegi demiim dimi)

Adı Tolgahan Sayışman.Bebek yüzlüm yaa.Bir diğer öneride Mehmet Aslan

KIRÇİÇEĞİ
31-08-06, 14:40
Yasemincim sen Tolgahan Sayışman'dan bahsediyorsun ki bizler en başından beri bu ismi önermiştik.Hatta bluenight arkadaşımız yapımcıya bu ismi istediğimizi söylemiş.Yapımcının haberi var bakarsınız oluverir.

ahh ablacım çok yaşa emi:)
ben de ismini düşünüp duruyordum...sizin önerdiğinizden haberim yoktu;)
umarım jönümüz bu olur...bakarsınız karşımıza Aşk Oyunundan farklı bir dizi çıkar...Aşk Oyunu-2....

Ben bu diziden çok dersler çıkardım..mesela artık diğer dizileri o kadar kaale almıyorum...(bir dizi hariç;) )Senaryoyla kafa patlatmıyorum..Mantık aramıyorum... Artık kendi senaryomu yazıyorum:)Sağ olsun Aşk Oyunu çok şey öğretti bana...

Ozlycim, ben Mehmet Aslan'ı da seviyorum ama bizim dizimize girmemesi daha iyi;)

Bekleyip görelim bakalım neler olacak!!!

ayşa
31-08-06, 14:43
Kızlar ona bakarsanız ne Yasemin'in ne Keremcem'in yanlarına kimseleri yakıştıramadığımız için başımıza gelmedi mi bunlar?Hay lanet olası ne vardı bu kadar yakışacak?Yoksa ne çiftler ayrıldı barıştı,kime ne?Biz onların özel hayatının ta içine kadar girdik.Birbirlerinden hiç ayrı düşünemedik.Bazen başarılı olmak da büyük handikap.Şimdi rollerinden kurtulamıyorlar işte.Onlar öyle güzellerdi ki iddia ediyorum bildiğimiz hiç bir çift bu kadar güzel değildi.
Bu yüzdendir ki biz devam edeceğiz onun boyu öbüründen kısa,diğeri çirkin,öteki sevimsiz,yok esmer yok kumral.Bir bakacağız ki yine bu ikisinden başka kimseyi yakıştıramıyoruz.
Ama yeni bölümlerde eğer azıcık da olsa gülmek istiyorsak lütfen Tardu veya bunun gibi bir tip olsun bu şahıs.Komik ve de sempatik
Gel canım seni bir öpeyim alnından:img-kiss:
Kendimiz mi nazar ettik ne? Zamanında az demedik hiç bir dizide yok böylesi yakışan çift, yada inandırıcı aşk diye. Şimdi bizde de yok artık. Ne acı...

didou_didem
31-08-06, 14:45
Yasemincim aklın yolu birmiş..senin de aklına o geldi..Arkadaşlar ihale bu çocukta kalacak galiba:):):)....
özgü ablacım haklısın ne vardı bu kadar yakışacak..valla resimleri silmeye kıyamıyorum ya:(:(..

dizidizidiziler
31-08-06, 14:50
Acaba bu yeni jön kim olacak. Mehmet ali alabora şu an boşta, nejat işler aliye'ye devam etmeyecekmiş boşta ama bu diziye geçiş yapacağını sanmam
Yiğit özşener var konuşmadığımız resimlerini google'dan taratabilirsiniz.

Ben işte jön arayışında gezinirken MEDYAPIM ile ilgili bir habere denk geldim ve bakın haberde kimin ismi geçiyor!!

MEDYAPIM AKADEMİ'DE BARBEKÜ PARTİSİ
24.08.2006 19:16

Gösteri Dünyasına eğitimli yeni yüzler kazandırmak amacıyla eğitim veren Medyapım Akademinin ilk Oyunculuk Kursu Mezunları, yarın akşam bir barbekü partisinde basın mensuplarıyla buluşacak.

Barbekü partisine, Medyapım Akademi'nin kurucuları Fatih Aksoy ve Haldun Dormen'in yanı sıra, Akademi'nin tüm eğitimcileri ve Eylül ayında Güz Dönemi Oyunculuk Kursu'na katılacak olan Mehmet Aslan ve Irmak Ünal da katılacak.

Biz kaçıyoruz mehmet aslan kovalıyor! Ya biz istemiyoruz Mehmet Aslan'ı ama bakalım başımıza neler gelecek..

dizidizidiziler
31-08-06, 14:57

Sinemciğim, benim de mesela ne alaka diyeceksin ama ünlülerle ilgili bir takıntım var. Birbirleriyle çıkan ünlüleri daha sonra başkalarıyla yakıştıramıyorum bir türlü.
Mesela Beyaz ve Çağla şikel bir ara çıkmışlardı. Onları birbirlerine çoook yakıştırmıştım. Sonra Çağla şikel gökhan özen'le çıkmıştı çok itici bir çift olmuşlardı. Sonra da emre altuğ, fakat benim aklımda onlar beyaz'la beraberken kaldılar çünkü birbirlerine yakışıyorlardı ve birbirilerini sevdikleri gözlerinden belliydi...

Neyse vallahi bizim işimiz çoook zor. Bu senaristler sarp'ı öldürmeyip devam edecekler ve terk ettireceklerse, o zaman kesin sarp diye birisinin varlığını bile unutmamız lazım. Nasıl unutacaz ya? Ekin'in yağmur altında SAAARP diye bağırdığını ve ikisinin koşup bir birlerine sarıldıkları o sahneyi?

ZENCEFİL
31-08-06, 15:04
merhaba,
ben ilk defa yazıyorum.bugüne kadar hep okuyorak takip ediyordum sizi.son günlerde bir senaryo krizi yaşanıyor.herkes bir fikir öne sürüyor ama sonuçta mutlaka aksak bir yön çıkıyor.yani deyim yerindeyse boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyo misali.benim de naçizane bir fikrim var ve sizlerla paylaşmak istedim.sanırım bu şekilde bi yorum hiç yapılmadı bugüne kadar.bence sarp ve ekin aşkı daha fazla hırpalanmadan bitirilmeli yani şöyle ki:aradan yıllar gecmiş ve bu arada bir de kızları olmuş.bu arada sarp ve ekin mutlu yıllardan sonra ölüme de birlikte gitmişlerdir.bu arada çocuklar büyümüş birer genç kız ve erkek olmuşlardır.kız tıpkı annesinin kopyasıdır.işte yeni bölümler bu iki gencin üzerinden geliştirilmelidir.onları aşkları,aileleriyle olan yaşantıları falan.bence oldukça geniş bi senaryo dilimi oluşturur.hem de içine düştügümüz handikaptan da kurtulmuş oluruz.ekin ve sarp aşkı da yara almadan sonlanış olur.çünkü böylesine büyük bir aşk ayrılıkla bitmemeli.bunu hakkettiklerini düşünüyorum.bilmem sizler ne düşünürsünüz.

ayşa
31-08-06, 15:10
Arzucum sende eski sahneleri, replikleri hatırlatıp durma fena oluyorum... Diziyi izlerken ne kadar ahh vahh edeceğiz kimblir.

Zencefil selam arkadaşım, aramıza hoşgeldin. Herzaman katırlırsan muhabbete bizi sevindirirsin.
Senin öne sürdüğün fikri düşündüklerini bile sanmıyorum. En zararsız senaryo o olurdu herhalde ama görünüşe göre ille Ekin ile Sarp ayrılacaklar. Hem ölüm falan da değil ayıran, terkediş...

Bu arada bize günlerdir hiçbir moderatör uğramıyor. Ne yaptılar bizi kendi halimize mi bıraktılar? Sayfa sayısı kaç olmuş, yeni başlık açılması lazım, gören yok.

sinem75
31-08-06, 15:14
Acaba bu yeni jön kim olacak. Mehmet ali alabora şu an boşta, nejat işler aliye'ye devam etmeyecekmiş boşta ama bu diziye geçiş yapacağını sanmam
Yiğit özşener var konuşmadığımız resimlerini google'dan taratabilirsiniz.

Ben işte jön arayışında gezinirken MEDYAPIM ile ilgili bir habere denk geldim ve bakın haberde kimin ismi geçiyor!!

MEDYAPIM AKADEMİ'DE BARBEKÜ PARTİSİ
24.08.2006 19:16

Gösteri Dünyasına eğitimli yeni yüzler kazandırmak amacıyla eğitim veren Medyapım Akademinin ilk Oyunculuk Kursu Mezunları, yarın akşam bir barbekü partisinde basın mensuplarıyla buluşacak.

Barbekü partisine, Medyapım Akademi'nin kurucuları Fatih Aksoy ve Haldun Dormen'in yanı sıra, Akademi'nin tüm eğitimcileri ve Eylül ayında Güz Dönemi Oyunculuk Kursu'na katılacak olan Mehmet Aslan ve Irmak Ünal da katılacak.

Biz kaçıyoruz mehmet aslan kovalıyor! Ya biz istemiyoruz Mehmet Aslan'ı ama bakalım başımıza neler gelecek..

Anam anam diyem ben size.Demek Mehmet Aslan Güz Dönemi oyunculuk kursuna katılacakmış.Ne tesadüf geçen gün burayada yazıldı Keremcem'de bu kurslara katılacak oyunculuk dersleri alacakmış.
İstermisiniz yeni jönümüz ve eski jönümüz ya da şöyle mi deseydim yeni eniştemiz ile eski eniştemiz sıra arkadaşı olsunlar.
Keremcem M.Aslan'a Yasemin'e şöyle yaklaş,böyle davran şeklinde dersler versin.
Ha hay bunlar istermisiniz Yasemin yüzünden okulda kavga çıkarsınlar.

MAKEDONYALI
31-08-06, 15:14
merhaba arkadaslar gördügüm kadariyla bir degisiklik yok her sey ayni yaa benim naalllaaannn senden bir ricam var bir klip de sinanla ilgili yapsana lütfen rica ediyorum tabi mümkünse

didou_didem
31-08-06, 15:16
sinem abla koptum burda:):):)ay kavga falan...:):)Valla olur mu olur...
zencefil aramıza hoşgeldin...

hamişş
31-08-06, 15:17
merhaba,
ben ilk defa yazıyorum.bugüne kadar hep okuyorak takip ediyordum sizi.son günlerde bir senaryo krizi yaşanıyor.herkes bir fikir öne sürüyor ama sonuçta mutlaka aksak bir yön çıkıyor.yani deyim yerindeyse boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyo misali.benim de naçizane bir fikrim var ve sizlerla paylaşmak istedim.sanırım bu şekilde bi yorum hiç yapılmadı bugüne kadar.bence sarp ve ekin aşkı daha fazla hırpalanmadan bitirilmeli yani şöyle ki:aradan yıllar gecmiş ve bu arada bir de kızları olmuş.bu arada sarp ve ekin mutlu yıllardan sonra ölüme de birlikte gitmişlerdir.bu arada çocuklar büyümüş birer genç kız ve erkek olmuşlardır.kız tıpkı annesinin kopyasıdır.işte yeni bölümler bu iki gencin üzerinden geliştirilmelidir.onları aşkları,aileleriyle olan yaşantıları falan.bence oldukça geniş bi senaryo dilimi oluşturur.hem de içine düştügümüz handikaptan da kurtulmuş oluruz.ekin ve sarp aşkı da yara almadan sonlanış olur.çünkü böylesine büyük bir aşk ayrılıkla bitmemeli.bunu hakkettiklerini düşünüyorum.bilmem sizler ne düşünürsünüz.
canım hoşgeldin aramıza buda iyi fikir bu aşkın yara almadan kurtulması için ya böyle bir senaryo olucak ki bu senaryoyu daha önce yazmıştık koptuğumuz ekin ve sarp aşkının bittiğini sandığımız bölümlerden birinde ama sanırım bu senaryoyu şimdi uygulamanın zamanı yada nikahtan sonrası rüya gibi bir şey olucak dizidizilerin dediği gibi . zencefilcim ekinin ölmesi gerekiyor bu durumda ,da kurtulduğunu da gördük hadi diyelim son anda gitti . sarpta intahar etti ama buda olmuyor o zamanda sarpın terk ediceği tüyosu tutmuyor

Ozly
31-08-06, 15:19
Sinem kopardın beni hee..Yasemine söle davran böle davran bak aldatma kızı sonra saldırganlasıo dermis tabe ehuehu

kezbank
31-08-06, 15:19
http://keremcem01.skyblog.com

dizidizidiziler
31-08-06, 15:22
merhaba,

Zencefil'ciğim aramıza hoş geldin. her zaman yorum yapabilirsin. Ama şu ara sakın bize Keremcem'i övmeye kalkma sinirlerimiz çok bozuk çünkü ters laflar edebiliriz. :img-grin2

Ne diyecektim senaryonu bir kişi daha söylemişti ama ismini hatırlayamadım Ekin'in kızı olsun o oynasın demişti fakat senaristlerimizden haber geldi. Sarp ve ekin ölmüyorlar. Sarp ekin'i terk ediyor...
İşte bu durum bizim canımızı sıktı çünkü çok tezat oluşturuyor tam herşeyi çözümlemiş, beraber multu olacaklarken terk etmesi SARP'ın çok saçma geliyor...

ayşa
31-08-06, 15:24
Sinemcim, bu durumda bile güldürdün beni:) Keremcem inşallah birgün kafasını taşlara vuracak. Hele yeni jönle başlasın bir Yasemin dizi çekmeye.

hamişş
31-08-06, 15:25
Arzucum sende eski sahneleri, replikleri hatırlatıp durma fena oluyorum... Diziyi izlerken ne kadar ahh vahh edeceğiz kimblir.

Zencefil selam arkadaşım, aramıza hoşgeldin. Herzaman katırlırsan muhabbete bizi sevindirirsin.
Senin öne sürdüğün fikri düşündüklerini bile sanmıyorum. En zararsız senaryo o olurdu herhalde ama görünüşe göre ille Ekin ile Sarp ayrılacaklar. Hem ölüm falan da değil ayıran, terkediş...

Bu arada bize günlerdir hiçbir moderatör uğramıyor. Ne yaptılar bizi kendi halimize mi bıraktılar? Sayfa sayısı kaç olmuş, yeni başlık açılması lazım, gören yok.
ayşacım nasıl bir cümle bu( terkediş )okurken bir tuhaf oldum. o masum sarpımızdan son darbede diziden terkediş

PERİİ
31-08-06, 15:26
merhaba arkadaşlar ben bir haftadır giremedim foruma neler oldu ne gibi gelişmeler oldu keremcem bey çıktı başka yerine biri geldimi çekimler başladımı bana bilgi veren olursa sevinirim

dizidizidiziler
31-08-06, 15:28
Çok güldürdün beni sinem, o kavgadan yeni bir dizi bile çıkar, romantik komedi tarzında...:img-grin2 Bu arada habere geri gelelim Sinemciğim. Doğru.. Biz de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demiştik. K.cem Fatih aksoy'u yarı yolda bırakır, Fakat oyunculuk kursuna devam eder.

Ben de yorum yapmıştım. Medyapım reklam yapıyor. Keremcem de kurs bedava diye katılıyordur filan diye... Ama bu saatten sonra sanmıyorum K.cem'in o kursa katılacağını..tabii Aykut babası ve Osman Yağmurdereli amcası Ocak ayındaki dizi için şart koştularsa kursa gitsin diye bizim kuklaya bilemem...

ceyda deniz
31-08-06, 15:30
zencefil aramıza hoş geldin gerçek ismin nedir bilmiyorum benim adım şengül canım.senaryona gelince senin fikrini uygulamak biraz zor çünkü şu an hiç zaman harcanmasa bile yıl 2010 filan dizide bu dediklerini yaparlarsa kızın büyümesi filan nerdeyse 2030 olur kız 20 yaşına filan girer o zaman dizimiz baya bir geleceğe dönüş diye bir film vardı ona benzer gelecek arabaları o yıllara uygun kıyafetler filan hem çok masraflı olur hemde pek inandırıcı olmaz

kezbank arkadaşımız sende hoşgeldin ama site tanıtımı yapmak yasaktır üstelik baktım keremcem sitesi yasak olmasaydı bile şu sıralar buraya bu site adresini koymamanı tavsiye ederim çünkü bende dahil birçok kişi şuan keremceme çok kızgınız ve bu kızgınlığımızda kolay kolay geçmez canım benden söylemesi sorun olmasın diye uyarayım dedim canım

ozguster
31-08-06, 15:30
Gel canım seni bir öpeyim alnından:img-kiss:
Kendimiz mi nazar ettik ne? Zamanında az demedik hiç bir dizide yok böylesi yakışan çift, yada inandırıcı aşk diye. Şimdi bizde de yok artık. Ne acı...

Ah canııım,gel ben de seni öpeyim Ayşa'm.Zaten bu ara birbirimizi öpüp duruyoruz.Maaşallah önce Keremcem ekibi öptü,dolaylı yoldan bizi ,şimdi de biz birbirimizi öpüyoruz.Senaristleri yapımcı da dahil herkes öptü.Valla daha ne olsun.Gelen giden bizi öpüyor.Keremcem'i de bir öpen çıkar inşallah.Şöyle okkalısından hem de.

özom
31-08-06, 15:33
Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz.
Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında...
En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin müsebbibi, yazılarınızın ilhamı, sohbetlerinizin konusudur.
Gözyaşlarınızda, bilinçaltınızda, kahkahanızdadır. Korkunca saklandığınız bir sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak...
Sevdanız riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz;
"Ölmek var, dönmek yok"tur.

* * *

Lakin gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadığını...
Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya... Şurasından, burasından eleştirmeye koyulursunuz:
"Şöyle görünse, öyle demese, değişse biraz ya da eskisi gibi olsa..."
Başkalarını örnek göstermeye, "Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye başlarsınız.

Hem birlikte yaşayıp, hem özgür olmanın yollarını ararsınız. Aşkınızın gözü kör değildir artık, yanlışını görür düzeltmek istersiniz. "Eskiden böyle miydi ya.." diye başlayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça, bastırılmış itirazlar yükselir bilinçaltından...

Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Değişsin istersiniz.

O, sevgisizliğinize yorar bunu... İhanete sayar. Tutkulu ilişkilerde ihanetin bedeli ölümdür.

"Ya sev böyle ya da terket" diye gürler...

* * *

Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlığı ışıtan o rüya, bir kabusa dönüşür birden... Kapatır gönlünün kapılarını, yasaklar kendini size... Hoyrattır, bakmaz yüzünüze...
Zehir akar dilinden, konuşturmaz, suçlar, yargılar mahkum eder.
Mühürler dudaklarınızı, yırtar atar yazdıklarınızı, siler sizi defterden...
"İyiliğin içindi hepsi, seni sevdiğim için..." dersiniz, dinletemezsiniz. Ayrılırsanız yaşamayacağınızı bilirsiniz, lakin böyle de sevemezsiniz.

İhanetten kırılmşıtır kaleminiz; severek, terk edersiniz...

* * *

"Madem öyle..."nin çağı başlar ondan sonra...

Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep başkalarını seçmiştir, madem ki kıymetinizi bilmemiştir, o halde "günah sizden gitmiştir".

Lanet ederek bu karşılıksız aşka, çekip gitmeleri denersiniz.
Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece...
Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre... Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni... Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş, kurda kuşa yem olmuştur. Deli kanlılar, eli kanlılar, uğruna ölenler, sırtına binenler sarmıştır çevresini...

Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye...
Uğruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla...
"Bana ne... kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre...

Ama sonra... ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu yeniden...

Yaban ellerde, başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız. Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir kadeh rakı içmeyi...

Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye...
Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden...
Dönemezsiniz.

Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız.

* * *

Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz...

Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz.
Sürünür gidersiniz.

Bizde aynen AŞK OYUNU sevdasıyla sürünüyoruz arkadaşlar.O gelsin bu gitsin omu olsun rüya mı olsun ** yine de herşeyiyle sürünmesiyle bile AŞK OYUNU sevdasına tutulduğum için çok mutluyum
Ya sizler!!!!!!

MAKEDONYALI
31-08-06, 15:37
Anam anam diyem ben size.Demek Mehmet Aslan Güz Dönemi oyunculuk kursuna katılacakmış.Ne tesadüf geçen gün burayada yazıldı Keremcem'de bu kurslara katılacak oyunculuk dersleri alacakmış.
İstermisiniz yeni jönümüz ve eski jönümüz ya da şöyle mi deseydim yeni eniştemiz ile eski eniştemiz sıra arkadaşı olsunlar.
Keremcem M.Aslan'a Yasemin'e şöyle yaklaş,böyle davran şeklinde dersler versin.
Ha hay bunlar istermisiniz Yasemin yüzünden okulda kavga çıkarsınlar.
sinem ablacigim sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün ne diyeyim

tok
31-08-06, 15:38
Yasemin'in röportajını yeni okudum,biraz ne istegini bilmiyor gibi bir durum var,altına kırmızı ferrari ceken (yakışıklılık ve guzellik Allah vergisi bir şeydir,insanoğlunun elinde yapabileceği bir şey yoktur.Kişinin erkek arkadaşı yada kocası yakışıklı olmak zorunda değildir.) parası olmasa yüzüne belkide bakılamayacak bu futbolcudan bu kadar bahsetmesi kendisine zarar verir,konuyu kapatması gerekmektedir,yaşı çok küçük olduğu için kendine daha çok çok yatırım yapması gerekiyor ki,yürüdüğü bu yolda zorluklarla karşılaştığı durumlardan az yara olarak çıkması ve uzun yıllar bu piyasının içinde varolmasını açısından.Hayat bazen çok uzun bazen çok kısa bir bakmışın 38 olmuşun elinde hiç bir şey yok,yasemin'in belirttiği gibi çocuğunda ,evliliğinde olmayabilir.

Erkek arkadaşım var,çok mutluyum diyor(gazeteci bayanın söylediği şarkıcı arto'ya benzeyen zengin adam 34 yaşında eger bu doğruysa kendi için çok yanlış bir karar biraz beklemesinde çok büyük fayda var,etrafındaki kişilerin söylediği gibi yakışıklı falan değil çok iyi bir insan olabilir ama yukardada belirttiğim gibi yakışıklılık şart değil insan olsun...ama parası ve mevkisi açısından yasemin etrafındaki insanların dolduruşuna gelebilir) aslında benim için bir ilişki yaşamakta çok gerekli bir şey değil ki zaten ,neden ilişki yaşıyorsun diyor....kendisi bu durumda ne istediğini bilmiyor...ya da bir şeylerden kurtulmak için böyle açıklama yapıyor,hoppa birisi olsam keremcemle ya da diziden başka biriyle de aşk yaşabilirdim diyor...yani kendisine tekliflerin olduğunun ve beğenildiğinin farkında ..özellikle keremcem tarafından yalnız ona pek güven duymadığı için ağabeyim olur,hiç bir şey hissetmiyorum diye kestirip attı...yoksa çok beğenildiğinin farkında olmaması mümkün değil,kırılmaktan çok korkuyor,keremcem sağ gösterip sol vuran birisi inşallah zaman beni haksız çıkarır,yaseminle bir ilişki olma ihtimali yok olduğu için artık dizininde bir anlamı olmaya bilir onun için....yasemin Aşk oyundaki aşktan bahsederken...öyle bir aşk ahhh....demez,

ayşa
31-08-06, 15:40
Hamişcim, bir zamanlar O şahıs içinde ne güzel sıfatlar kullanırdık, O da bizi terketti. Demek ki terketmek bu kadar kolay...

Peri selam arkadaşım, Yeni karaktere oyuncu bulunmadı henüz. Yani bize gelen son haber bu, bugün buldularsa bilemem. Sarp terkedecekmiş, böylece çıkıp gidecek. Dizinin başında 3-4 yıllık bir zaman atlaması olacakmış. Birde çekimler önümüzde ki hafta çekimler başlıyor. Şimdilik bunlar var elimizde.

Arzucum, şu "kukla" benzetmene bayıldım:)

Ceyda Deniz selam arkadaşım, arkadaşı uyardığın iyi olmuş. Ben burada kendimi zor tutuyordum.

Özgücüm, İnşallah bir öpen çıkacak. Şöyle anlasın dünya kaç bucak. İnan karşıma çıksa kaşını gözünü dağıtacağım gibi geliyor bana, o kadar sinir oluyorum anlayın.

ozguster
31-08-06, 15:40
Sinemciğim, benim de mesela ne alaka diyeceksin ama ünlülerle ilgili bir takıntım var. Birbirleriyle çıkan ünlüleri daha sonra başkalarıyla yakıştıramıyorum bir türlü.
Mesela Beyaz ve Çağla şikel bir ara çıkmışlardı. Onları birbirlerine çoook yakıştırmıştım. Sonra Çağla şikel gökhan özen'le çıkmıştı çok itici bir çift olmuşlardı. Sonra da emre altuğ, fakat benim aklımda onlar beyaz'la beraberken kaldılar çünkü birbirlerine yakışıyorlardı ve birbirilerini sevdikleri gözlerinden belliydi...

Neyse vallahi bizim işimiz çoook zor. Bu senaristler sarp'ı öldürmeyip devam edecekler ve terk ettireceklerse, o zaman kesin sarp diye birisinin varlığını bile unutmamız lazım. Nasıl unutacaz ya? Ekin'in yağmur altında SAAARP diye bağırdığını ve ikisinin koşup bir birlerine sarıldıkları o sahneyi?

Arzu'cuğum kız ben Özgü.Ozguster.Sinem orda bak.Sinem75.Uçtun mu şekerim?

dizidizidiziler
31-08-06, 15:45
Özom nerden buldun bunu? offf içim fena oldu şimdi gerçekten...
Çok güzel anlatmışlar bizi ve birbirinden kopamayan aşkları..

hamişş
31-08-06, 15:49
Hamişcim, bir zamanlar O şahıs içinde ne güzel sıfatlar kullanırdık, O da bizi terketti. Demek ki terketmek bu kadar kolay...

Peri selam arkadaşım, Yeni karaktere oyuncu bulunmadı henüz. Yani bize gelen son haber bu, bugün buldularsa bilemem. Sarp terkedecekmiş, böylece çıkıp gidecek. Dizinin başında 3-4 yıllık bir zaman atlaması olacakmış. Birde çekimler önümüzde ki hafta çekimler başlıyor. Şimdilik bunlar var elimizde.

Arzucum, şu "kukla" benzetmene bayıldım:)

Ceyda Deniz selam arkadaşım, arkadaşı uyardığın iyi olmuş. Ben burada kendimi zor tutuyordum.

Özgücüm, İnşallah bir öpen çıkacak. Şöyle anlasın dünya kaç bucak. İnan karşıma çıksa kaşını gözünü dağıtacağım gibi geliyor bana, o kadar sinir oluyorum anlayın.
öyleymiş ayşam kazık yiye yiye öğrenicez bu işleri , özgünün dediği gün geldiğinde o geri dönecek bize de işten geçmiş olucak elimizin tersini öpücek.

dizidizidiziler
31-08-06, 15:51
Arzu'cuğum kız ben Özgü.Ozguster.Sinem orda bak.Sinem75.Uçtun mu şekerim?
Yok Özgücüğüm ya, darbe darbe üstüne ama isimleri karıştıracak kadar darbe yemedik hala. Yorum yaparken yanlış alıntı yerine basmışım o kadar..
Seni unutmak mümkün mü Özgücüğüm? Sarpı unuturum ama seni ASLAAAAA!
Bu arada tabii Sinemi de unutmam..

ceyda deniz
31-08-06, 15:54
özom şiir harikaydı pek duygusal bir insan olmamama rağmen ben bile etkilendim bu şiiri senmi yazdın canım eğer sen yadıysan çok yeteneklisin çok güzelmiş

ayşa seninde bu konuda benim kadar duyarlı olmana sevindim canım eskiden k...........m ismi bana çok sempatik gelirdi artık antipatik bir isim benim için tıpkı sahibi gibi bu arada benim adım şengül hepiniz bana böyle hitap edbilirsiniz ama aklınıza gelmezse ceyda da diyebilirsiniz ismim bazen akılda kalmıyorçok fazla kullanılmadığından heralde

ayşa
31-08-06, 15:54
Özom, selam arkdaşım. Bizim Aşk Oyunu ile aramızdaki ilişki çok farklı. Tanımlıyamıyorum henüz ben. Garip birşey. Ne hatalar bulduk, nelere kızdık ama bir türlüde vazgeçmedik işte. Dedim ya garip birşey işte...

Tok arkadaşım sana da selam, ben Yasemin'in röportajında ne istediğini bilmeyen bir durum görmedim. Herzaman ki gibi gayet açık açık konuşmuş. Şu eski sevgilisini devamlı sorup duruyorlar kıza. Herzaman yaptığı gibi konuyu kapatabilirdi ama bu sefer cevap vermiş. Aldatma, affetme konularına da girince konu O adam üzerinde kalmış.
O 34 yaşında ki adam meselesinden haberim yok benim, öyle birşey olmadığına da eminim. Yasemin o sorulara geçiştirmek için sevgilim var ve mutluyum diyor.
Yaz sezonu başı kızın üstüne fazla geldiler çünkü, yok onunla yok bununla diye.
O da çareyi sevgilim var ve tanıdığınız biri değil diye cevap vererek buluyor.

özom
31-08-06, 16:00
özom şiir harikaydı pek duygusal bir insan olmamama rağmen ben bile etkilendim bu şiiri senmi yazdın canım eğer sen yadıysan çok yeteneklisin çok güzelmiş

ayşa seninde bu konuda benim kadar duyarlı olmana sevindim canım eskiden k...........m ismi bana çok sempatik gelirdi artık antipatik bir isim benim için tıpkı sahibi gibi bu arada benim adım şengül hepiniz bana böyle hitap edbilirsiniz ama aklınıza gelmezse ceyda da diyebilirsiniz ismim bazen akılda kalmıyorçok fazla kullanılmadığından heralde
hayır ceyda ben yazmadım.keşke böyle güzel yeteneklerim olsa, ama her okuduğumda bende çok etkileniyorum çok güzel bi şiir sizler le paylaşmak istedim beğendiğinize sevindim arkadaşlar

dizidizidiziler
31-08-06, 16:01
Ya yazmıyım diyorum diyorum ama dayanamıyorum. sinirimden giriyorum habire foruma konuşmak istiyorum sürekli o şahsiyetsiz şahıs hakkında...

O şahıs sinemciğim ve özgücüğüm bırakın ileride elimizi hiçbir yerimizi öpemez... Onun yüzüne kimseler bakmayacak ileride. O hep beraber omuzlayıp çıkardığımız şöhret basamaklarını öyle hızlı inecek ki kendi bile kendisine şaşıracak. Önümüzdeki sezon mart ayında Arzu demişti dersiniz. Bu kadar çok ah alan insanın albümü de tutmaz, kaseti de satmaz. Sonra ocak ayında diziye başlar, insanlar orada da iki yüzlü olduğunu anlarlar.. Biz tabii bu arada ne kaset ne de dizisine katkıda bulunacağımız için bizden hiç hayır yok ona...

Ben görücem, seneye konser verecek kitlesi kalıcak mı kalmayacak mı?

teomanresat
31-08-06, 16:11
Herkese merhabalar efendim.Yeni dışarıdan geldim,açtım baktım ooooohhhh kızlar almış başınızı yine yürümüşsünüz.Dışarıda çok kasvetli hava var,bende soluğu burda aldım.Arzucum senaryon çok mantıklı geldi bana.Çünki bende diğer arkadaşlarım gibi terk etmesine bir sebep bulamıyorum.Yani sizler gibi neresinden tutsam elimde kalıyor.Banada en mantıklı arzunun senaryosu geldi.Sinanıda düşünmüş.Evet haklı ekin nikah dairesindeyken biz sinanı bilmiyorduk onuda hayal etmiş olabilir.Yani arkadaşlar hayal olmasın diyoruz ama ne düşünürsek düşnelim biryerlerde hep hayal kısmı işin içine giriyor.
Özom yazdığın yazı çok güzel Evet bizde aşk oyununa bu kadar bağlıyız.Hele ben kendime şaşırıp şaşırp duruyorum.Yeni girenarkadaşlarımız olmuş.Onlarda hoş gelmişler.
Özgcüm evet Çok fazla srmez yakın bir zamanda malum kişi elimizin tersinden öpecek gibi.Evet başak haberler varmı.Birde galiba ün akşamki konserinde basında çıkan haberleri yalanlamış ki zaten 1tane haber çıktı.E bunu bekliyorduk zaten.

PERİİ
31-08-06, 16:14
ayşa sağol canım bi şey değişmemiş desene ben yokken inşaallah düzelir ya ben şahsen bu keremcem beyden bunu asla beklemezdim ama öncedende dedimya para icat oldu mertlik bozuldu ikikere iki dört kardeşim

ozguster
31-08-06, 16:32
Sinem,bunların sırada kavga ederken düşündüm de.Keremcem öbürünü döver kız.Bakma sen O'nun öyle göründüğüne.
Hoca da ikisini kulağından tuttuğu gibi kapının önüne koysun.Gidin nerden geldiyseniz oraya diye.Geri dönsün setin kapısına.İçeri almasınlar.
Gördüğünüz gibi bir konu ancak bu kadar uzatılıp , saçmalanır. Hiç okumamış olun.

Ozly
31-08-06, 16:52
Arzu konserlerindeki insanlar öylesi cokki..Ask oyunuymus diziyi bırakmasıymıs umursamıyorlar.Destek çıkanlar var.Adamı bir dizi bırakması yüzünden sevmeme kararı almaz bizim toplumumuzzz...

allbyme
31-08-06, 17:08
Herkese merhabalar efendim.Yeni dışarıdan geldim,açtım baktım ooooohhhh kızlar almış başınızı yine yürümüşsünüz.Dışarıda çok kasvetli hava var,bende soluğu burda aldım.Arzucum senaryon çok mantıklı geldi bana.Çünki bende diğer arkadaşlarım gibi terk etmesine bir sebep bulamıyorum.Yani sizler gibi neresinden tutsam elimde kalıyor.Banada en mantıklı arzunun senaryosu geldi.Sinanıda düşünmüş.Evet haklı ekin nikah dairesindeyken biz sinanı bilmiyorduk onuda hayal etmiş olabilir.Yani arkadaşlar hayal olmasın diyoruz ama ne düşünürsek düşnelim biryerlerde hep hayal kısmı işin içine giriyor.
Özom yazdığın yazı çok güzel Evet bizde aşk oyununa bu kadar bağlıyız.Hele ben kendime şaşırıp şaşırp duruyorum.Yeni girenarkadaşlarımız olmuş.Onlarda hoş gelmişler.
Özgcüm evet Çok fazla srmez yakın bir zamanda malum kişi elimizin tersinden öpecek gibi.Evet başak haberler varmı.Birde galiba ün akşamki konserinde basında çıkan haberleri yalanlamış ki zaten 1tane haber çıktı.E bunu bekliyorduk zaten.
Merhaba teoman ağbicim,demek yalanlamış yani afedersiniz ama yuh diyorum.Resmen enayi yerine koyuyo insanları sanki öğrenmicek onlarda,eninde sonunda ortaya çıkıcak foyası.Bende Arzu abla gibi k.cemin hakkında konuşmıyım diyorum ama konu dönüp dolaşıp ona gelince konuşasım geliyo,tutamıyorum ağzımı torba değilki büzesin,büzemiyorumda:(

ayşa
31-08-06, 17:22
allbyme, selam arkadaşım, nasıl olacak bilmiyorum ama birşekilde sinirlerimizi yatıştırmamız gerekiyor. Bahsetmezsek belki daha kolay olacak yaptıklarını unutmak ama oda olmuyor birtürlü. Ben kendimden iyi biliyorum. Bu forumda yazdığımız sürece, diziyi izlemeye devam ettiğimiz sürece sanırım O da yaptıklarıda hep burada olacak:(

~ topiqq ~
31-08-06, 17:38
Aynen ben de sana katılıyorum sonuna kadar ve ben bundan sonra o insanların her projesini izleyeceğim de destekleyeceğim de zaten kör kütük oalnalrında 1 yıl sonra hayran olacağı admaı değiştirceklerine emin olduğum için biraz da rahatım o zaman gröcem ben keremcemi bence şimdiki kazandıklarını iice biriktirsin zira yakında çok işine yaracak...

valla aynen katılıorm ben de onların oynadığı herşeyi izlicem (ztn böle olmasaydı da izlerdim)..ayrıcan keremcem eğer gerçekten ii şarkıların olduu bi albüm yapmazsa ona körkütük hayran olanların da "napıorm ben" dieceini düşünüorm daa dorusu umuyorm...

allbyme
31-08-06, 17:41
allbyme, selam arkadaşım, nasıl olacak bilmiyorum ama birşekilde sinirlerimizi yatıştırmamız gerekiyor. Bahsetmezsek belki daha kolay olacak yaptıklarını unutmak ama oda olmuyor birtürlü. Ben kendimden iyi biliyorum. Bu forumda yazdığımız sürece, diziyi izlemeye devam ettiğimiz sürece sanırım O da yaptıklarıda hep burada olacak:(
Selam ayşa,evet artık dizimizin oyuncusu olmasa bile,eski bölümlerin sayesinde bir parçası oldu aşk oyununun,ve bu gidişle kolay kolay kopilmicak bi parça oldu.Napıcaz bilmiyorum ama işimiz çok zor.İnş sarp'ı unutturucak bi jön gelir,bidaha ne forumda nede tvnin karşısında sarp'ı hatırlamayız,adı geçmez.Ama çok zor ablam be!O eski günleri unutmak yürek ister:img-sorry

didou_didem
31-08-06, 17:43
şimdi yağmur altındaki tango sahnesi izledim..ay öyle kötü oldum ki..meğerse ekin-sarp'ı son yanyana görüşümüzmüş..o zaman şuanki halimizi söyleseler inanmazdık herhalde...:(:(

allbyme
31-08-06, 17:50
şimdi yağmur altındaki tango sahnesi izledim..ay öyle kötü oldum ki..meğerse ekin-sarp'ı son yanyana görüşümüzmüş..o zaman şuanki halimizi söyleseler inanmazdık herhalde...:(:(
Ahh didemcim ahh hatırlatma onları son görüşümüzmüş yanyana meğersem haberimiz yokmuş:icon_cry: Bende eskiden günde 5 öğün tv makinasındaki dansı izlerdim ama 2 hafdadır elim gitmiyo inanırmısın..
Ne hallere düşdük.Seninde dediğin gibi deseler böyle olucak diye gülüp geçerdik yok daha neler diye...

didou_didem
31-08-06, 17:55
Ahh didemcim ahh hatırlatma onları son görüşümüzmüş yanyana meğersem haberimiz yokmuş:icon_cry: Bende eskiden günde 5 öğün tv makinasındaki dansı izlerdim ama 2 hafdadır elim gitmiyo inanırmısın..
Ne hallere düşdük.Seninde dediğin gibi deseler böyle olucak diye gülüp geçerdik yok daha neler diye...

evet allbyme daha neler derdik ama halimize bak..Ahh ne olacak bizim bu halimiz ya...Alışcaz ama zor olacak..

dizidizidiziler
31-08-06, 18:05
Arzu konserlerindeki insanlar öylesi cokki..Ask oyunuymus diziyi bırakmasıymıs umursamıyorlar.Destek çıkanlar var.Adamı bir dizi bırakması yüzünden sevmeme kararı almaz bizim toplumumuzzz...

Ozly sen merak etme damlaya damlaya göl olur. Bu bir cığdır. Gittikçe büyür büyür. Sevgi de böyle çoğalır nefret de. Fakat nefret ne yazık ki çok daha hızlı çoğalır.

Birdenbire tepetaklak oluverir insan. Tek bir yanlış hareketiyle bitirir toplum bazen insanları. Bakınız Mehmet Ali Erbil, bakınız Güner Ümit, bakınız Michael Jackson. Ozlyciğim yani düşmez kalkmaz bir Allah...

dizidizidiziler
31-08-06, 18:10
Arkadaşlar, bu arada yarın herkes birlik olsun. Jön arayalım ve oylama yapalım bir de terk etme olayını nasıl bağlayacaklarını düşünelim. belki buluruz bir yolunu? senaristler bulduysa bir çaresini biz de buluruz.

Nalancığım bu arada eğer jön bulunur da çok çirkin biri filan olursa, ya da çok yeteneksiz biri olursa, bize söyleme olur mu? Dilimize vurur kendimizi konuşa konuşa diziden soğuturuz. Ya da başlarız yine deliler gibi mail bombardumanına, beğenmedik filan diye. Yasemin Ergene'yi de üzeriz. Eğer çok çirkin ve yeteneksiz biriyse söyleme, dizinin ilk bölümünü seyrederken görürüz hiç olmazsa, kalpten o anda gitmeyenler de diziyi seyretmeye devam ederler...

bluenight
31-08-06, 18:16
Arkadaşlar, bu arada yarın herkes birlik olsun. Jön arayalım ve oylama yapalım bir de terk etme olayını nasıl bağlayacaklarını düşünelim. belki buluruz bir yolunu? senaristler bulduysa bir çaresini biz de buluruz.

Nalancığım bu arada eğer jön bulunur da çok çirkin biri filan olursa, ya da çok yeteneksiz biri olursa, bize söyleme olur mu? Dilimize vurur kendimizi konuşa konuşa diziden soğuturuz. Ya da başlarız yine deliler gibi mail bombardumanına, beğenmedik filan diye. Yasemin Ergene'yi de üzeriz. Eğer çok çirkin ve yeteneksiz biriyse söyleme, dizinin ilk bölümünü seyrederken görürüz hiç olmazsa, kalpten o anda gitmeyenler de diziyi seyretmeye devam ederler...

Zaten bende bilmiyorum ki izlerken sürpris olarak görürüz Arzu Ablacım o zamana kadar beklemek en iyisi bende merka ediyorum ve bekliyorum :) ama yeteneksiz ve tpisiz olacağını sanmıyorum inşallah da olmaz :)

dizidizidiziler
31-08-06, 18:21
Zaten bende bilmiyorum ki izlerken sürpris olarak görürüz Arzu Ablacım o zamana kadar beklemek en iyisi bende merka ediyorum ve bekliyorum :) ama yeteneksiz ve tpisiz olacağını sanmıyorum inşallah da olmaz :)

Valla Nalancığım, gerçekten içimden geldi yazdım çünkü tipsiz ve yeteneksiz birisini kaldıramayacağım sanırım. Görürsem Yasemin ergene'nin yanında fena olurum ben canım ya. dayanamayacağım sanırım uyuz birine..

bluenight
31-08-06, 18:30
Valla Nalancığım, gerçekten içimden geldi yazdım çünkü tipsiz ve yeteneksiz birisini kaldıramayacağım sanırım. Görürsem Yasemin ergene'nin yanında fena olurum ben canım ya. dayanamayacağım sanırım uyuz birine..

Ablacım zaten sanmıyorum öyle bir risk olacağını bence çok yakışıllı ve karizmatik aynı zaman da çok başarılı birisi gelcek gerci ben Tolgahan olmasını çok isterim ama bakalım :)

nejatdidem
31-08-06, 18:31
"dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi

ASLNDA İLK ÖNCE Keremcem çıkmış diyince şaşırdım ama napalım kendi bileceği iş kendine göre nedenleri vardır dedim ama bu üstteki yazıyı görünce gerçekten kafama kaynar sular döküldü..! tamam o çıktı ama o çıkınca dizideki bazı oyuncular da çıkmak zorunda kaldı hem de istemedikleri halde!!!Walla Keremcem'i insanlara karşı saygılı bilirdim bu mu saygı!helal olsun!!!

PERİİ
31-08-06, 18:38
ya evet insanlar işsiz kalmış ne kötü bi durum bu insanlar oyunculukla para kazanıyor ve herkes yaz döneminde yeni projelere başladı bile ben bunu keremcem yapar diye hiç ummadım doğrusu ama bu çocuğa akıl veren hocaları çoook büyük yanlış içindeler ve böyle devam ederlerse dibe vurmanın önüne geçemezler
yeni jön valla söylediğmiz tüm isimler yeni diziye başaldı bile şöyle kenan imirzalıoğlu felan olacak karizma öff hem öbür dizidekinden daha güzel bide partneri olurdu ama nerdeeee

didou_didem
31-08-06, 18:38
ben güveniyorum muhteşem biri olacak..Bakınız Sinan ve Dr.Hakan..Sinan Sarp'a çok benziyor..Dr.Hakan'da muhteşem bir oyuncu..Bence bu yeni jönümüzde çok karizmatik biri olacak..

eda_ekin_sarp
31-08-06, 18:47
sinana baktıkça sarpı hatırlarız aynı yanı aynı fabrikadan çıkma sonuçta sinan.yani öteki tarafın yan şubesi.bende eski bölümleri izliyorum tek tek 28.bölümdeyim feryal ve yasemin cadıları içeri giriyor ve yarın akşam bizim evde nişanınızı yapıcaz diyorlar ve sarpın yüz ifadesi mutsuzlasıyor.yine sarp gitar çalarken annesi olacak kadın geliyor sana ne oldu sarp diyor sarp iyiyim diyor annesi o kızla görüştün dimi diyor ve sarpın bakısı yine kötü.sonra cafede iki genc canımlı konuşuyor [canımları batsın]sinir oldum hep o bolüme zaten onlar öyle konuşurken bizim ekin onlara bakıyor.berna geliyor geçicek canım falan diyor.sonra yine sarp elinde tel ekini arayacak gibi duruyor ama aramıyor.sonra nişan günü gelip çatıyor.bunlar hiç unutmadı birbirlerini hep sevmiş

sweetheart_02
31-08-06, 18:49
ben güveniyorum muhteşem biri olacak..Bakınız Sinan ve Dr.Hakan..Sinan Sarp'a çok benziyor..Dr.Hakan'da muhteşem bir oyuncu..Bence bu yeni jönümüzde çok karizmatik biri olacak..

sarp gitti keşke ekin hakan a aşık olsaydı..bn sarptan sonra en çok o adamı sevmiştim...:img-grin2

sweetheart_02
31-08-06, 18:52
bunu soyle bir duzeltsek
sarp:hala dizidemisin sen
ekin:sana ne
sarp:cok gaddarsin biliyormusun
ekin:sende hala pismansin
sarp:ozur dilemem bile izin vermiyorsun
ekin:siz sarkicilar hep boylesiniz once sacma sapan aciklama verirsiniz sonrada bir ozurle telafi edeceyinizi sanirsiniz
sarp;kimmis o sanatcilar
ekin:sen ...... sonra sen
sarp;beni soylemisdin
ekin:her neyse sen anladin
sarp;sen var ya hayatimda gorduyum en inatci kizzsin
ekin;ayni zamanda gorduyun en sozunde duran diye ekle
sarp:senden daha guzzelleri pesimde kosuyorlar
ekin;gorduk pesinde kosanlari coluk cocuk hepsi
14 15 yaslarindA
sarp;kiskanc
ekin;yalanci
sarp;inatci sey
ekin;isinde duzelsiz
sarp;ben gidiyorum
ekin;setin havasi simdiden duzeldi
sarp;bide bana dizi cekimlerine katil diyorlar her bolum cekilirmi bu ya
ekin;insallah donersin diziye bende esim oldu demem
harika

aaaa...ne gsl olmuş..çok beendim....:img-grin2 :img-grin2 hehe hatta bide koptum....:img-kiss: :img-kiss:

ya ne güzeldi ilk bölümler...:icon_cry: :icon_cry:

ceyda deniz
31-08-06, 19:24
Ablacım zaten sanmıyorum öyle bir risk olacağını bence çok yakışıllı ve karizmatik aynı zaman da çok başarılı birisi gelcek gerci ben Tolgahan olmasını çok isterim ama bakalım :)

yakışıklı ve karizmatik biri gelecek diyorsun ya zaten kim olduğunu biliyorsun inşallah dediğin gibi olur ama herkesin zevki farklıdır mesela ben esmer mavi gözlü erkekleri beğenirim bir başkası sarışı veya kumral sever o yüzden en azından karizma ve hoş bi çocuk olursa ve oyunculuktada yetenekli olursa sanırım hepimiz memnun oluruz umarım hepimizin beğeneceği bir oyuncu olurve az veya çok ekine yakıştırır ve zamanlada alışırız

nejatdidem
31-08-06, 19:29
ahahaha mükemmel olmuşşşş

nejatdidem
31-08-06, 19:30
ahahah mükemmel olmuşşş

EDAÖZ
31-08-06, 19:39
arkadaşlar ,ben bugün ece erkenin programında vatan şaşmazı izledim.seyirciler sordu,yeni dizi ve program var mı diye.o da evet var (gülerek)
ece ile birlikte bir dizimiz olacak iki boşanma avukatı biribirleriyle hep kavga edecek dedi.ayrıca vatan şaşmaz kilo vermiş ve saç modelini değiştirmiş.benim de aklıma aşk oyununun yeni jönü vatan şaşmaz mı ?acaba dedim. siz ne dersiniz?

ssvshy
31-08-06, 19:40
herkese selam
bizim bu hafta iki düğünümüz var hazırlıklara yardım ediyom o yüzden ben yarın bu düğünlerden dolayı olamayabilirm benim önerimlerim aşağıda siz ankete eklersiniz artık aslında ben tiyatro kökenli hiç bilinmeyen bir oyuncu olmasını isterim bilindik biri olursa önceki rolüyle karşılaştırılır sonrada bizim alışmamız zorlaşır aklıma gelmeyen ama çok iyi oyuncu olduklarını bildiğim oyuncular var rolleriyle aklımda kaldığı için isimle öneremiycem bende bizim siteden baktım bu isimlere benim favorilerim değil ama
özzcan deniz (emrahtan daha iyi bana göre)
mehmet aslantuğ(hiç umudum olmasada)
cansel elçin
alpay kemal atalan
cenk ertan
burak demir
selim erdoğan(işçilerden barışa kıyka geç,im dedim:img-grin2 )
engin altan düzyatan
tolga evren
ozan güven(ahhhhhh keşke ama ondad umudum yok)
fikret kuşkan
şimdilik bu kadar sonra devam ederim buna rağmen hep sarpa uygun birini buldum gibi

DIARS
31-08-06, 19:42
ASLNDA İLK ÖNCE Keremcem çıkmış diyince şaşırdım ama napalım kendi bileceği iş kendine göre nedenleri vardır dedim ama bu üstteki yazıyı görünce gerçekten kafama kaynar sular döküldü..! tamam o çıktı ama o çıkınca dizideki bazı oyuncular da çıkmak zorunda kaldı hem de istemedikleri halde!!!Walla Keremcem'i insanlara karşı saygılı bilirdim bu mu saygı!helal olsun!!!
Iyı aksamlar,ask oyunu okuduklarım kadarıyla baya bır farklı doneme girmis.Bırcok oyuncu ayrılmıs ama tabiki en onemlısı de Keremcem.Acıkcası burdakı cogu yorum bıraz fazla katı geldi bana.Ozellıkle de Keremcem'ın her cumlesınde muzıgın oyunculuktan once geldıgını belırrttıgı cumlelerını bıldıgımız halde.Ama tabiki yaptıgı cok profesyonel degıl,dızı cekımlerıne ramak kala boyle bır kararı vermek yada verılen kararı belırtmek..Keske O da dıger bazı oyuncular gıbı onceden acıklasaymıs...Ama tek degısıklık bu da degılmıs.
.Gurgen Oz'un,Serdar Yegınerın ve daha bırcok kısının olmaması.Gecen sene evet bazı problemler vardı ama bu kadar kısının ayrılmasında acıkcası yapımcının da bır okadar yanlıs karar aldıgını dusunduruyor,ozelıkle de yaptıgı acıklamada butun sucu keremceme yuklemek,ne kadar dogru.

stormy
31-08-06, 19:47
Bu dizide Ekin o imzayi atmayacakti aradan 4 sene gecmeyecekti ve o sekilde son bulacakti..Keremcemin hayranlarini kullanarak uzattikca uzattilar ve ne hallere geldi...Yoksa Ekin ruyasindan uyanacak ve gorduklerinin hepsi yeniden hayal mi olacak!!..Bence geriye kalan ekiple yeni bir dizi yapsinlar, kimsede issiz kalmasin.Birde Keremcem dahada unlendi, diziye intiyaci kalmadi artik birazda ondan rahatladi.Reklam filmleri konserler doluyor.

ceyda deniz
31-08-06, 20:08
Bu dizide Ekin o imzayi atmayacakti aradan 4 sene gecmeyecekti ve o sekilde son bulacakti..Keremcemin hayranlarini kullanarak uzattikca uzattilar ve ne hallere geldi...Yoksa Ekin ruyasindan uyanacak ve gorduklerinin hepsi yeniden hayal mi olacak!!..Bence geriye kalan ekiple yeni bir dizi yapsinlar, kimsede issiz kalmasin.Birde Keremcem dahada unlendi, diziye intiyaci kalmadi artik birazda ondan rahatladi.Reklam filmleri konserler doluyor.

evet şu anda şöhretinin zirvesinde ama onu buraya getiren halktı ve halk onu aşk oyunu dizisiyle tanıdı ve onu en yukarılara çıkaran halk aynı şekilde indirmesinide bilir o konsere giden hayranı olan kişilerin çoğu diziden ayrıldığını bilmiyor öğrendikten sonra hayranlarının sayısı azalmaya sevenlerinin arasında ona kızanlar sinir olanlar olacak bir grup umursamayacak bir grupsa körkütük aşık ama onlarda çok gençler ve hersene değişik bir şarkıcıya daha doğrusu yakışıklıya aşık olup diğerini unutan sevgisi azalanlar olduğuna göre siz düşünün onun halini bakalım seneye keremcemi şimdiki gibi konserleri dolup taşarken hayranları etrafını sarmış nefes alamaz durumdaki hallerini nasıl ararken hepimiz görücez ozaman ben ne yaptım diyecek

stormy
31-08-06, 20:17
Ask Oyunu olmasaydi, Keremcem'de albumleri az satan habire kanal kanal gezen sarkicilardan biri olacakti..Simdi yapimcimi dogru soyluyor Keremcem mi dogru soyluyor?Kimin dogru soyledigide belli degil..Diziden ayrilabilir ama bir tanesinin aciklamasi dogru degil!..Izleyenleri kandirmasinlar..Bitirsinler en iyisi.

SuluSaray
31-08-06, 20:55
bence kimsenin kimseyi kandiridigi yok...ortada bi dümen varsa bizzat keremcem ve yapimcisinin dümenidir..simdi diyorsunuzki dizi keske surda burda bitseydi diye. ama dizi 13.bölümde bitseydi, herkes devamini merak edecekti, simdi bu hallere düstük diye diyorsunuz bunlari(herkesin aciklamasina saygim vardir ama)23.bölümde bitseydi, o zamanda kari-koca gibi hallerini görmeyecektik. simdide göremeyecez. ayrica iste bize yep yeni bir dizi..
yine hep beraber yorumlar yapacagiz. hadi keremcem müzigi oyunculuktan daha cok ön planda tutuyor, neden ilk basta bu diziyi kabul etti???hic oyunucu
tecrübesi yokken hemen. ben kaset calismasi yapacam, albümün cikacak, oyunculuk yapamam diye bilirdi. bunlarin önemi yok artik, herkesin fikri yerinde duruyor, degismeye niyeti yok...biz dizimize bakalim

Nevsehirlim
31-08-06, 21:13
Bencede böyle iyi oldu,iyiki devam ettiler ve bu günlere geldik,eger gelmeseydik herkes,tugbacim sana katiliyorum,merak ederdi ne olacak diye..ben gördüklerimden pisman degilim,ayrica her olumsuz seydede keske rüya olsa denilemez yasanmis yasanmisdir,ok yaydan cikti hersey rüya diye cikamazlar isin icinden böyle devam etsinler

ekin.sarp
31-08-06, 21:15
herkese selamlar,
senaryo hakkında ne kadar düşünürsem düşüneyim sonunda bir yerlerde tıkanıyorum.olmuyor...olmuyor...hele rüya işçileri,mantık ve aşk oyunu kelimelerini biraraya getirince fazladan bir sürü soru işareti beliriveriyor.sarpın terketmesini zaten aklım almıyor.offf...offf...
Sinem abla sayende şu okul meselesinde o kadar çok güldüm ki...:)Fatih Aksoy'un işine aklım ermedi bir türlü.Keremcem için diyeceklerini de merak etmiyor değilim ama Pınar Altuğ'un yaptıklarını 'devrim' olarak nitelendirmesinden sonra her türlü açıklamaya açığım!neyse...Mehmet Aslan'ı Irmak Ünal ile şarkı söylerken gördüm en son.hemen aşk oyunu geldi aklıma.o da şarkı söylemeyi seviyor galiba.seçim o olacak şarkı söylemeyi sevenler de hep bizi buluyor canım:)zaten son zamanlarda tv'ye alıcı gözle bakmaya başladım.en son dün akşam Ebru Gündeş'in yanındaki çocuk dikkatimi çekti.Şengül'ün avatarında da görünce şimdi aklıma geldi.Ebru'nun yanında küçük kalmış.Yasemin geldi aklıma ama kızın yanına kimi koyarsam koyayım yakıştıramıyorum yahu.
aday isimleri yazarken daha önce medyapım projesinde yer almış mı bir bakmak lazım bence.bizim dizide bu genellikle olan birşey bu.en son örneği Yurdaer Okur(belalı baldızda konuk oyuncu olmuş daha önce).şimdi de oyunucu seçimleri yapıldı,herkes oyuncusunu buldu,dizisine başladı.bu yüzden özellikle böyle bir dönemde oyuncu bulmak zor.medyapım için daha önce çalıştıkları oyuncular öncelik kazanabilir.

SuluSaray
31-08-06, 21:19
Bencede böyle iyi oldu,iyiki devam ettiler ve bu günlere geldik,eger gelmeseydik herkes,tugbacim sana katiliyorum,merak ederdi ne olacak diye..ben gördüklerimden pisman degilim,ayrica her olumsuz seydede keske rüya olsa denilemez yasanmis yasanmisdir,ok yaydan cikti hersey rüya diye cikamazlar isin icinden böyle devam etsinler

bende bu yazinin altina imzami atarim canim...
bende gördüklerimden pisman degilim, cünkü bu dizide aldigim en büyük darbe ne sarpin ekini aldatmasiymis nede ekinin kenanla evlenmesi, daha büyük darbe bizi bekliyormus, vay be bas rol oyuncumuzun bir tanesi cekti gitti.:fighting2
simdi dönüp bakinca ben sarp ve ekinin en güzel sahnelerini hatirlayacagim, öbür sahneleri sildim kafamdan....biraz olsun beynim rahatladi yaa..:img-nyam: :img-haha:

stormy
31-08-06, 21:29
Kizmaniza gerek yok herkes fikrini soyluyor

Galiba Kenan Sibel Canin Ahh Istanbul dizisinde var..Fragmandaki oydu sanki..

SuluSaray
31-08-06, 21:33
yok canim biz kizmadik..eger bizi kaset ediyorsan..
herkes firkrini söyleyebilir. sen bakma bana, benim sinirim sana degil..kimse alinmasin burda...surda geciniip gidiyoruz..

ayşa
31-08-06, 21:34
Iyı aksamlar,ask oyunu okuduklarım kadarıyla baya bır farklı doneme girmis.Bırcok oyuncu ayrılmıs ama tabiki en onemlısı de Keremcem.Acıkcası burdakı cogu yorum bıraz fazla katı geldi bana.Ozellıkle de Keremcem'ın her cumlesınde muzıgın oyunculuktan once geldıgını belırrttıgı cumlelerını bıldıgımız halde.Ama tabiki yaptıgı cok profesyonel degıl,dızı cekımlerıne ramak kala boyle bır kararı vermek yada verılen kararı belırtmek..Keske O da dıger bazı oyuncular gıbı onceden acıklasaymıs...Ama tek degısıklık bu da degılmıs.
.Gurgen Oz'un,Serdar Yegınerın ve daha bırcok kısının olmaması.Gecen sene evet bazı problemler vardı ama bu kadar kısının ayrılmasında acıkcası yapımcının da bır okadar yanlıs karar aldıgını dusunduruyor,ozelıkle de yaptıgı acıklamada butun sucu keremceme yuklemek,ne kadar dogru.
selam Dıars, uzun süredir göremiyordum buralarda seni:)
Şimdi Keremcem'i ilk gördüğü yerde boğazına yapışacak kadar sinir olanlardan biride benim arkadaşım.

Keremcem'in tabi ki işi önce müzik. Bunu anlayışla karşılarım. Şimdi bu adam sezon sonuna doğru deseydi yapımcıya, "Ben müzik çalışmalarıma ağırlık vereceğim ve yeni dönem dizi çekimi düşünmüyorum ona göre diziyi sonlandıralım". Bu durumlara düşer miydik? Mesela Gürgen Öz adam gibi gelecek sezon planlarını yaptı ve yapımcıya açıkladı. Senaristlerde canlandırdığı karakteri dizide uygun bir şekilde yönlendirip, çıkardılar. Serdar Yeğin'e gelince Kenan rolü bitmişti, kendisi işi bittiği için diziden ayrıldı.

Keremcem'in yaptığı açıklamada müzik çalışmalarım için bırakıyorum demesi beni kesinlikle inandırmadı. 4 gün önce mi aklı başına gelmiş? Dizi sezona girdiğinden beri Keremcem'le yapımcının arasında sorun olduğu belliydi zaten. Yasemin'in bütün açıklamalarında dizi devam edecek deyip Kerecem'in belli değil demesinden... Kaç defa masaya oturup konuştular bilemem ama el sıkışıp anlaştıkları kesin. Keremcem'in bir hafta önce sanırım Antalya konserinde Aşk Oyunu'na devam edeceğini belli eden cümlelerden de bu anlaşılıyor.
Yapımcının tek hatası sözleşmeyi yapmaması, anladığım kadarıyla son haftalara kadar anlaşma yapılamamıştı, sonra anlaştılar zaten çekimlere de günler kalmıştı... nerden bilsinler adamın çekip gideceğini.
Zaten bence en büyük şoku onlar yaşadı.
Ayrıca ben sadece Keremcem'e de kızmıyorum. Aykut Gürel'e de kızıyorum. Elinden tutan O çünkü. Bütün anlaşmalarıda yapan O. Mesela O.Yağmurdereli ile de anlaşma yapan da O. Burada Keremcem'in "Yapamam" demesi lazımdı, "Bu kadar da olmaz abi" demesi lazımdı. Adamı beceremeyeceği en başından belli olan bir yarışma programı işine bile soktu.
Ben hala inanmakta güçlük çekiyorum, benim bildiğim Keremcem, nasıl olurda etrafındaki insanlara zarar verir. "Ben gidiyorum şimdi de bu yapımcı ne yapacak, senaristler bütün yaz yeni bölümleri yazdı şimdi ne olacak, çöpe mi atılacak?" Yada ne bileyim "Ben çıktım diye dizi devam etmezse bu ekipteki ışıkçısından oyuncusuna kadar bu kadar insan ortada mı kalacak bütün diziler kadrosunu kurmuşken?" diye düşünüp tartması lazımdı.

İşte Dıars benim kızgınlığımın sebebleri bunlar arkadaşım, Keremcem bizi yarı yolda bıraktı...

keremcembelgin
31-08-06, 21:35
herkeze selamm, bakıyorum galiba aynı konudayız galiba.ama nasıl olmasınki,başrol oyuncumuz vurdu kapıyı gitti.yapımcıları,senaristleri ve bizi hiçe sayarak.sanki bizler ve aşk oyunu onu buraya getirmemiş gibi.düşündükçe başım agrıyo,amane yapalım bizi böyle günlerde bekliyomuş.katlanacaz.yav inşallah gelecek kişi,iyibi oyunculuk sergilerde eskiden aşk oyunuyla dalga geçen bazi diger dizi fanları bile baglanır diziye.çok merak ediyorum ben acaba ilk bölüm nasıl başlayacak.herşey bu kadar hayal olamaz ,mutlaka rüya işleri bunu mantıklı birşekilde sonuca baglayacaklar ama nasıl...hepimizinin senaryoları bir yerde tıkanırken onlar nasıl başaracaklar çok merak ediyorum.hepimiz için hayırlı olsun .bekleyip görecez.

ceyda deniz
01-09-06, 00:54
herkese selamlar,
senaryo hakkında ne kadar düşünürsem düşüneyim sonunda bir yerlerde tıkanıyorum.olmuyor...olmuyor...hele rüya işçileri,mantık ve aşk oyunu kelimelerini biraraya getirince fazladan bir sürü soru işareti beliriveriyor.sarpın terketmesini zaten aklım almıyor.offf...offf...
Sinem abla sayende şu okul meselesinde o kadar çok güldüm ki...:)Fatih Aksoy'un işine aklım ermedi bir türlü.Keremcem için diyeceklerini de merak etmiyor değilim ama Pınar Altuğ'un yaptıklarını 'devrim' olarak nitelendirmesinden sonra her türlü açıklamaya açığım!neyse...Mehmet Aslan'ı Irmak Ünal ile şarkı söylerken gördüm en son.hemen aşk oyunu geldi aklıma.o da şarkı söylemeyi seviyor galiba.seçim o olacak şarkı söylemeyi sevenler de hep bizi buluyor canım:)zaten son zamanlarda tv'ye alıcı gözle bakmaya başladım.en son dün akşam Ebru Gündeş'in yanındaki çocuk dikkatimi çekti.Şengül'ün avatarında da görünce şimdi aklıma geldi.Ebru'nun yanında küçük kalmış.Yasemin geldi aklıma ama kızın yanına kimi koyarsam koyayım yakıştıramıyorum yahu.
aday isimleri yazarken daha önce medyapım projesinde yer almış mı bir bakmak lazım bence.bizim dizide bu genellikle olan birşey bu.en son örneği Yurdaer Okur(belalı baldızda konuk oyuncu olmuş daha önce).şimdi de oyunucu seçimleri yapıldı,herkes oyuncusunu buldu,dizisine başladı.bu yüzden özellikle böyle bir dönemde oyuncu bulmak zor.medyapım için daha önce çalıştıkları oyuncular öncelik kazanabilir.

o ebrunun yanındaki avartarımdaki çocuk imkansız aşk adlı sit com dizisindeki ebru gündeşle başrolü paylaşan çocuk serkan altunorak.aslında okadarda değil ben yakıştırdım ebruda çok büyük durmuyo çok hoş çocuk dizide çok komik valla aşk oyunundaki sorunlar yüzünden baya moralim bozuktu bu dizi beni baya rahatlattı gülmekten öldüm izlerken çok güzel bir dizi zaten ben ebru gündeşi çok severim dizide süper insanda sinir minir kalmıyor.ama valla o çocuk ekinede çok yakışırdı şöyle alıcı gözüyle baktım resimlerde çok güzel dururlardı.ikiside genç biri çok güzel biri çok yakışıklı neyse o olmayacağı kesin biz yeni adaylara bakalım artık

sweetheart_02
01-09-06, 01:09
yok canim biz kizmadik..eger bizi kaset ediyorsan..
herkes firkrini söyleyebilir. sen bakma bana, benim sinirim sana degil..kimse alinmasin burda...surda geciniip gidiyoruz..

hehe bn biliorum senin sinirin kime..canım takma kafana..herkes hak ettiği gibi yaşicak..way be ne laf ettim....:img-grin2 :img-grin2

ekin.sarp
01-09-06, 02:37
Şengül, tv'de genç,yakışıklı bir oyuncu görünce bizim dizide Yasemin'le olur mu olmaz mı diye düşünürken buluyorum kendimi.ama düşüncesi bile tuhafıma gidiyor.dizi bir başlasın yapılan seçim nasıl duracak,alışacak mıyız göreceğiz sonunda.
önceki mesajımda da Mehmet Aslan için seçim o olacak yazmışım.içime falan doğduğundan değil -sa ekini yazmayı unutmuşum sadece.son zamanlarda yazılan bazı cümlelerin sonunu görmemek ve yanlış yazmak pek sık oluyor bana.birine olan kızgınlığım yazdıklarıma,okuduklarıma etki ediyor artık.seçim o olacaksa demek istemiştim halbuki:)
tv'de gözüme çarpanlardan biri deTolgahan Sayışman.burda adı da sıkça geçiyor.daha önce esir kalplerde görmüştüm kendisini ama ben daha diziye nasıl birşey acaba diye şöyle bir bakarken dizi yayından kalktı.ordaki favorim Serhat Tutumluer'in yeni dizisini merak edenlerden biri de benim.fragmanı ilk gördüğümde dikkatimi çekti.bakalım artık...ama hiçbir dizi aşk oyunu gibi bağlamıyor beni.bazen birine bakıyorum biraz sarmıyor bir türlü.hele yaz dizilerine!bazen 'şu çok güzel' falan diyorlar 'ben almayayım' diyorum.zaten artık oyunculardan çok yapımcı şirkete,yönetmene,senariste,vb.,bakıyorum artık.tecrübe sahibi olduk ne de olsa.
Tolgahan Sayışman Yasemin'e uyabilir ama zaman atlatmasını düşününce otuzlu yaşlardaki Ekin'in yanında küçük kalabilir.o olursa ikisi de kendilerinden neredeyse 10 yaş büyük karakterleri canlandıracaklar.Ekin'i olgun göstermek için makyajında,giyiminde değişikliklikler yapacaklardır yine.umarım bunu abartmazlar.dizide şimdiye kadar gördüğümüz mantık hatalarının yanında yaşını büyük göstermeyecek olması nedir ki?varsın otuzlu yaşlarda gibi durmasın.

ayşacım yazdıklarına katılıyorum.benim de öncelikle kızgın olduğum kişi akıl hocası.bu olayların öncesinde bazı şeylerden ötürü zaten sinir oluyordum.burada da dile getirmiştim bunu.şimdi tam oldu.kızının yaptığı açıklamada çoğul olarak özellikle 'biz' kelimesini kullanması onların fazla 'biz' olduklarının da kanıtı.okuyunca hayret ettim.'biz grubu' diyorum artık kendilerine ve onlar aklıma geldikçe sinirim artıyor.Keremcem bir röportajında kendi ailesinden bahsederken 'elimden geldiğince onların sevdiği gibi kalmaya çalışacağım.ne kadar değiştirilmeye çalışılırsam çalışılayım' demişti.keşke elinden gelenin fazlasını yapsaymış.insanın elinden gelen yetmiyormuş demek ki.

dizidizidiziler
01-09-06, 09:24
arkadaşlar ,ben bugün ece erkenin programında vatan şaşmazı izledim.seyirciler sordu,yeni dizi ve program var mı diye.o da evet var (gülerek)
ece ile birlikte bir dizimiz olacak iki boşanma avukatı biribirleriyle hep kavga edecek dedi.ayrıca vatan şaşmaz kilo vermiş ve saç modelini değiştirmiş.benim de aklıma aşk oyununun yeni jönü vatan şaşmaz mı ?acaba dedim. siz ne dersiniz?

Ay EdaÖZ ağzından yel alsın! Hiç sevmem ben o adamı. Odun gibi. Hep bir havalarda kendini de birşey sanıyor... Inşallah olmaz. Çünkü o olursa diziyi kesinlikle izleyemem...
Ben dua etmeye gidiyorum izninizle.
Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir,Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir....

sinem75
01-09-06, 09:30
Günaydın arkadaşlar.
Arzucum canım bende peşinden geliyorum dua etmeye.Bende kesinlikle istemem
Vatan Şaşmaz'ı.Aman aman Allah yazdıysa bozsun.
Ayrıca arkadaşlar aday listemizden Mehmet Ali Alabora'yı malesef çıkarmak zorundayız.Az önce sitemizde okudum kendisi Emel Sayın ile yeni bir sitcom'a başlıyormuş.Yapımcıda bilin bakalım kim.Osman Yağmurdereli.

teomanresat
01-09-06, 09:37
Günaydınlar efendim.Bugünde yeni jönümüzü aramaya devam anlaşılan.Eda vatan olabilir mi diye bir yazı yazmış,Bende arzu gibi vatan olmaz diyorum.Vatanın hareketleri bilmem biraz yapmacık geliyor.Çocuklar duymasında çünki çok yapmacık rol yapmıştı.Zorlandığı belliydi yani ki o bir sitcom tarzında diziydi.Ama bizim dizimizi kaldıramaz gibime geliyor.İnşallah olmaz.
Hadi bende bir dua edeyim,Allahım aşk oyunu dizimize yetenekli bir oyuncu,ekinimize karizmatik,yakışıklı,biraz çılgın,biraz inatçı,biraz esprili ve özünde efendi olan yeni bir jön ,bizlerede gideni aratmayacakiekinin yanına kolay yakıştırabileceğimiz, oyun yeteneği güçlü,ekrande ekinle kimyası tutan,bu diziyi ekinle birlikte çok güzel raytingler kazandıran,yakışıklı,karizmatik en önemliside bizleri yarı yolda bırakmayacak bir jön nasip eyle yarabbi,Amin amin.

dizidizidiziler
01-09-06, 09:41
Günaydın arkadaşlar.
Arzucum canım bende peşinden geliyorum dua etmeye.Bende kesinlikle istemem
Vatan Şaşmaz'ı.Aman aman Allah yazdıysa bozsun.
Ayrıca arkadaşlar aday listemizden Mehmet Ali Alabora'yı malesef çıkarmak zorundayız.Az önce sitemizde okudum kendisi Emel Sayın ile yeni bir sitcom'a başlıyormuş.Yapımcıda bilin bakalım kim.Osman Yağmurdereli.

Sinemciğim hele o adamın adını bile duymak istemiyorum. Dun actim Televizyonda programı vardı, anında kapattım butun gece de bir daha o kanala geri donmedim. Sanırım bu deneyimden sonra bir daha ne K.cem ile ilgili bir program seyreder, kaset alır konsere giderim, ne de O. Yagmurdereli'nin bir programını seyrederim. Sıtkım sıyrıldı ikisinden de. Hee tabii Gürel ailesini de aynen aforoz ettim...

sinem75
01-09-06, 09:43
İlahi Teoman kahkahayı patlattım arkadaşım.
O ne uzun duadır öyle yahu.Oldu olacak İstanbul'da türbe çoktur.Oradaki arkadaşlardan rica edelimde gidip orada dua etsinler.
Ay sabah sabah neşem yerine geldi vallahi.İyiki varsınız arkadaşlar.

KEiremCEM
01-09-06, 09:45
gürel ailesinden bana hiç bahsetmeyin..işin altında yatan asıl onlar..kızlarını bile keremcem in menajeri yapmıslar ailecek işin içindeler..

yok yani keremcembu diziye bu kadar tanındı sevindi ve en önemlisi konser vermeye basladı..daha önce bi konser vermişliği fln yoktu ..ama o zamanlarda gürellerden eser yoktu..keremcemne zamen tepeye çıktı herkes ondan bahsetti hoopp onlar girdi işin içine..yoksa yani ondan önce dk da 1 keremcem keremcem demiolardı..

eğer bi gün keremcem biterse gürellerden bi tanesi kalcak mı etrafında tabiikide hayır..

dizidizidiziler
Ya Eda, napcam ben şimdi. Bir de boşanma avukatı demiş. Bir de sürekli kavga edecekler demiş hı Ece'nin programında? İçime bir kurt düştü. eğer bahsedilen o avukat bu avukatsa, ben yandım arkadaşlar. hayatta seyredemem diziyi, Yasemin Ergene'nin hatrına bile katlanamam galiba ben o adama. oy oy oy napcam ben?

Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir,Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir....amiin

yaren-ekin
Günaydınlar efendim.Bugünde yeni jönümüzü aramaya devam anlaşılan.Eda vatan olabilir mi diye bir yazı yazmış,Bende arzu gibi vatan olmaz diyorum.Vatanın hareketleri bilmem biraz yapmacık geliyor.Çocuklar duymasında çünki çok yapmacık rol yapmıştı.Zorlandığı belliydi yani ki o bir sitcom tarzında diziydi.Ama bizim dizimizi kaldıramaz gibime geliyor.İnşallah olmaz.
Hadi bende bir dua edeyim,Allahım aşk oyunu dizimize yetenekli bir oyuncu,ekinimize karizmatik,yakışıklı,biraz çılgın,biraz inatçı,biraz esprili ve özünde efendi olan yeni bir jön ,bizlerede gideni aratmayacakiekinin yanına kolay yakıştırabileceğimiz, oyun yeteneği güçlü,ekrande ekinle kimyası tutan,bu diziyi ekinle birlikte çok güzel raytingler kazandıran,yakışıklı,karizmatik en önemliside bizleri yarı yolda bırakmayacak bir jön nasip eyle yarabbi,Amin amin.
teoman abim ne güzel ve ne uzun olmuş bu dua böyle yaa valla sinem ablama katılıyorum inş bu duaların hepsi eksiksiz tutar be teoman abi dur birde ben amiiinnnn diyeyim allahım dizimiz için en hayırlısı hangisisiyse o olsun(birde karizmatik olsa:img-grin2 )çarpılıcam valla yakında

KEiremCEM
01-09-06, 09:48

amin amin..öle biri gelsin lkii heryeri toz duman etsin..çok yakısıklı böle çok karizmatik biri gelsin..

aslında karizmatik yakısıklı diyince aklımaa..

arda kural
tolga karel fln geliyo ama onlar olmazz keske özgür çevik in dizisi olmasaydıda o girseydi..

ama düşünsenize eski bölümleri fln yağmur altında beklemeler yha kenana kafa tutmalar bunlar en çok bi kişiye yakısmıştı ama maalesef yarı yolda bıraktı bizi.

yaren-ekin
01-09-06, 09:49
Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir,Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir, Allahım inşallah Vatan şaşmaz değildir....amiin

oy oy oy oy ne güzel bu duada inş olmaz arzu ablam inş ahh bir başlasa şu dizinin çekimleri ben heyecandan ölücem yakında valla off offf çekimler başlayınca kim olduğunu öğreniriz dimi

dizidizidiziler
01-09-06, 09:49
gürel ailesinden bana hiç bahsetmeyin..işin altında yatan asıl onlar..kızlarını bile keremcem in menajeri yapmıslar ailecek işin içindeler..

yok yani keremcembu diziye bu kadar tanındı sevindi ve en önemlisi konser vermeye basladı..daha önce bi konser vermişliği fln yoktu ..ama o zamanlarda gürellerden eser yoktu..keremcemne zamen tepeye çıktı herkes ondan bahsetti hoopp onlar girdi işin içine..yoksa yani ondan önce dk da 1 keremcem keremcem demiolardı..

eğer bi gün keremcem biterse gürellerden bi tanesi kalcak mı etrafında tabiikide hayır..

İsmini bilmiyorum ama sana hak veriyorum. Böyle yeni yetme sanatçılar göklere çıkıyor, o zaman her programda menejerler filan yanında. Gürel annesi çocukla her programa geldi. Kendi başına tek cümle sarfetmesine izin vermedi. Kendi reklamını da yaptı...

Şu anda kazandırırken sırtından inmezler çocuğun, ne zaman cepleri dolar, K.cem düşüşe geçer o zaman atıverirler çocuğu sokağa. Hemen bir husumet çıkar, kasete yardım yapılmaz. Başka bir başarılı şarkıcı adayı bulunur.
Sonra K.cem'e tak sepeti koluna herkes kendi yoluna muamelesi yapilir.
Bu nedenle inşallah K.cem gerçekleri bir an evvel görür ve kendi gardını alır diyorum..

teomanresat
01-09-06, 09:53
İlahi Teoman kahkahayı patlattım arkadaşım.
O ne uzun duadır öyle yahu.Oldu olacak İstanbul'da türbe çoktur.Oradaki arkadaşlardan rica edelimde gidip orada dua etsinler.
Ay sabah sabah neşem yerine geldi vallahi.İyiki varsınız arkadaşlar.
Valla Sinem ve yaren ne yapayım kızlar baktım olacağı yok bari bir dua patlatayım dedim,neşenizin yerine geldiğine sevindim.Artıkişimiz dualara kaldı neyleyim.Ama İstanbullu arkadaşlara söyleyip türbelerde dua okumaları fena fikir değil hani.:img-haha: Şöye toptan birde amin deriz.Tövbe tövbe valla yaren dediğin gibi çarpılacağız.Bu dizi yüüznden amma çok dua ettik amma çok amin dedik yakında ağzımız burnumuz bir tarafta gezmezsek hiç şaşmam.Bak şimdi bende bu yazdığıma koptum.:img-haha:

dizidizidiziler
01-09-06, 09:53
oy oy oy oy ne güzel bu duada inş olmaz arzu ablam inş ahh bir başlasa şu dizinin çekimleri ben heyecandan ölücem yakında valla off offf çekimler başlayınca kim olduğunu öğreniriz dimi

Yarenciğim sorma, Ece erken'in programında vatan şaşmaz varmış. diziye başlıycam avukat rolünde demiş. İki boşanma avukatı sürekli bir birimizle kavga edicez demiş. Çok fena oldum. Onun için dua edip duruyorum Vatan Şaşmaz olmasın diye...

ayşa
01-09-06, 09:54
Günaydın arkadaşlar,
Bugün nasılız, hala yıkılmadık ayaktayız değil mi?:)
Şimdi dün akşam EdaÖz arkdaşımız Vatan Şaşmaz olabilir mi acaba demiş? Bunu da Vatan'ın konuşöalarından çıkarmış. Bende olmaz diyorum, çünkü tam da Arzu'nun dediği gibi odun gibidir. Hele benim dün yazdığım gibi uçuk kaçık bir avukatı asla canlardıramaz.
Bu adamın pek fazla deneyimi de yok değiil mi?

Sinemcim Yagmurdereli dedinde söylemeden geçemeyeceğim, dün adamı Tv de gördümde bakamadım bile, Ona da kızgınım.

Teoman, o güzel duana benden kocaman bir AMİN...

Ben nedense hala Tolgahan diyorum. Onunda oyunculuğu çok iyi sayılmaz ama
Yasemin'e yakışır. Hatta bana kalırsa Sarp sağlam kalsaydı da O şahıs yerine Tolgahan oynasaydı çok iyi olurdu. Ama işte bana kalmıyor bu işler:)

Ekin.sarp canım, Ekin'in 30 yaşlarında falan olduğunu unutun. Bence o ayrıntıya o