Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
Arkadaşlar bir yanlışınız var yukarılarda kimin yazdığını hatırlamıyorum ama diziye girecek oyuncu belli benim bildiğim kadarıyla biz de o ismi tahmin etmeye çalışıyoruz.Yani oyuncu belli ama adı bizde yok.Bir yanlışlık olmasın yeni gelen arkadaşlarımız da var.Gelen oyuncuyla ilgili de daha önce bir dizide oynadığı ama dizisinin tutmadığı ve başka bir dizide konuk oyuncu olduğu bilgileri var elimizde.Bizde tahmin ediyoruz ama hala işin içinden çıkamadık.Bence burda söylediklerimizin hiçbiri değil,tanınmamış,bilmediğimiz veya tahmin etmediğimiz biri girecek diziye bizim de ağzımız beş karış açık kalacak.
ben böyle hayatıni içne derim diziy ne hale getirmişler hiç devam etmesler dahah iyi ohhhhhhh ben keremcem eleştirenlere çok kızıyodum ama budan sonra nederseniz diyin karışmıyorum hakketti artık diziyi ne hala getirdim ya ayrılmasaydı ölecekmiydi
bu arda az önce reklmlerda gördüm millyet tv ekinde yarın keremcem dizdenayrıldı şimidi yasemin gönlünü kim çeleçek başlıklı bir haber var
ekinnnnsarppppp
01-09-06, 15:43
aaslında bence jöne de gerek yok doktor ne güne duruyo. bence yakışıyolar da ekinle. sarp da gittiğine göre<ki ben ölmesini tercih ederdim terk etmesi yerine> artık doktorun yolu açıldı :img-grin2
Yok ben dr hakanla ekni yakıştıramadım açıkçası...Gerçi o doktor bizim yeni jönümüz avukat olacağına göre o olamaz...Ama yine de belli olmaz. Belki avukat rolünde girer diziye..
herkese selam daha önce bu yeni girecek kişiyle ilgili bir dizide oynamış dizi tutmamış söylentisi mi vardı?yoksa ben mi yanlış anladım? eğer bu doğruysa mehmet aslan ihtimali yüksek.çünkü mehmet aslan lise yaşamını anlatan bir gençlik dizisinde oynamıştı.ismini hatırlayamadım.atv de yayınlanmıştı.daha sonra reyting kurbanı olmuştu.
yakışıklı çocuk ama oyunculuğu pek hoşuma gitmiyor.kendini pek gösteremiyor biraz tutukluk var sanki.bir de keremcemin yakışıklılığından ziyade aşık bakışlarını çok beğeniyordum ben.onun gibi bakan biri olmalı.hoş gerçi o bakışların da bir önemi kalmadı ya.
ozan güven veya mehmet aslantuğun oynamasını ben de çok isterdim.acımız hafiflerdi hiç olmazsa. ama pek zannetmiyorum.merak içindeyim.
mehmet aslan üzerinde çok duruldu ama bi kişinın daha adı geçiyodu ki o da tolgahan sayışman. tarife uyuyo aslında bi dizide baş rolerden birinde oynadı. esir kalpler ve bu dizi tutmadı. konuk oyuncu olarak da oynamıştı bilfdiğim kadarıyla. ama hangisiydi hatırlamıyorum. yakışıklı da esmer de... bence onu da biraz düşünmek lazım. karizması da yeterli bence mehmet aslanda o ışık bence de yok. ama tolgahan bayaa iyi gibi bi alternatif olarak gözüküyo ne dersiniz???
Geri sayfalara baktım da Arzu Ablaaaaaaa beni de bekleee dua ya bende geliom hayatta izlemem valla Vatan Şaşmaz olursa hayatta tv yi açar gecerim net başına çekemem o adamı en nefret ettiğim insanlardandır kendileri..
herkese selam daha önce bu yeni girecek kişiyle ilgili bir dizide oynamış dizi tutmamış söylentisi mi vardı?yoksa ben mi yanlış anladım? eğer bu doğruysa mehmet aslan ihtimali yüksek.çünkü mehmet aslan lise yaşamını anlatan bir gençlik dizisinde oynamıştı.ismini hatırlayamadım.atv de yayınlanmıştı.daha sonra reyting kurbanı olmuştu.
yakışıklı çocuk ama oyunculuğu pek hoşuma gitmiyor.kendini pek gösteremiyor biraz tutukluk var sanki.bir de keremcemin yakışıklılığından ziyade aşık bakışlarını çok beğeniyordum ben.onun gibi bakan biri olmalı.hoş gerçi o bakışların da bir önemi kalmadı ya.
ozan güven veya mehmet aslantuğun oynamasını ben de çok isterdim.acımız hafiflerdi hiç olmazsa. ama pek zannetmiyorum.merak içindeyim.
O dizinin adı Nefes Nefese canım.Ama topyekün Mehmet Aslan'a karşıyız nedense.O da bizimle yıldızı barışmayanlardan bir tanesi.Rol yapamıyor.Belalı Baldız da bile eline tutuşturulan 2 sayfalık haber metnini okuyamıyor,garip bakışlar atıyordu.
Bu konuda ümidimiz kendisinin '' olmamasından '' yana.Biz Yasemin'e daha oturaklı,daha karizmatik daha boylu poslu,yani
aha da bu Yasemin'e olur diyebileceğimiz bir tip arıyoruz.Yaklaşık 3 haftadır arıyoruz hala bulamadık.Bu gidişle de bulunacağını pek sanmıyorum.Zira bizim gözümüzde Yaseminin yanı hep dolu kalacak.Yeri dolmayan biri var orada.Ne yapsak olmuyor.
Dizinin gidişatı hakkında artık kafa yormayı ben de bıraktım.Senaristler en iyisini yapacaklardır buna eminim.
Bugüne kadar yaptıkları bunun garantisidir.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 İstediklerinde çok güzel iş çıkartıyorlardı.Bu dönem işte o '' istedikleri '' döneme rastgelir inşallah.Yoksa vay halimize.
ekinnnnsarppppp
01-09-06, 15:45
Arkadaşlar bir yanlışınız var yukarılarda kimin yazdığını hatırlamıyorum ama diziye girecek oyuncu belli benim bildiğim kadarıyla biz de o ismi tahmin etmeye çalışıyoruz.Yani oyuncu belli ama adı bizde yok.Bir yanlışlık olmasın yeni gelen arkadaşlarımız da var.Gelen oyuncuyla ilgili de daha önce bir dizide oynadığı ama dizisinin tutmadığı ve başka bir dizide konuk oyuncu olduğu bilgileri var elimizde.Bizde tahmin ediyoruz ama hala işin içinden çıkamadık.Bence burda söylediklerimizin hiçbiri değil,tanınmamış,bilmediğimiz veya tahmin etmediğimiz biri girecek diziye bizim de ağzımız beş karış açık kalacak.
Kusura bakmayın, duygucum ben onu biz bilmiyoruz manasında yazdım...Özür dilerim, düzeltirim şimdi...:img-grin2 Haklısın yeni okuyanlar oyuncunun belli olmadığını düşünebilirler...
ben böyle hayatıni içne derim diziy ne hale getirmişler hiç devam etmesler dahah iyi ohhhhhhh ben keremcem eleştirenlere çok kızıyodum ama budan sonra nederseniz diyin karışmıyorum hakketti artık diziyi ne hala getirdim ya ayrılmasaydı ölecekmiydi
bu arda az önce reklmlerda gördüm millyet tv ekinde yarın keremcem dizdenayrıldı şimidi yasemin gönlünü kim çeleçek başlıklı bir haber var
Aha da daha bu sabah canım arkadaşım Sılam'a demiştim.Yeni jön bulunsun bak o zaman gazetelerdeki başlıklara.Yapımcı akıllı davranırsa bir kaç dikkat çekici haberle dizinin reklamını yapar demiştim.Hatta iki tanede gazete başlığı haberi örneği yazmıştım.Ben size diyorum hissiyatlı kadının diye ama inanmıyorsunuz.
Sılacığıma verdiğim örnek şunlardı.
Gitti Keremcem geldi XXXXX
Yasemin'in yeni aşkı
vaybe ikinci tahminimde tutturmuşum.
Sinemciğim hele o adamın adını bile duymak istemiyorum. Dun actim Televizyonda programı vardı, anında kapattım butun gece de bir daha o kanala geri donmedim. Sanırım bu deneyimden sonra bir daha ne K.cem ile ilgili bir program seyreder, kaset alır konsere giderim, ne de O. Yagmurdereli'nin bir programını seyrederim. Sıtkım sıyrıldı ikisinden de. Hee tabii Gürel ailesini de aynen aforoz ettim...
+++++ imzammmm benden de al bir o kadarr sonuna kadar katılıyorum arkandayım :img-nyam: :love05:
Yok ben dr hakanla ekni yakıştıramadım açıkçası...Gerçi o doktor bizim yeni jönümüz avukat olacağına göre o olamaz...Ama yine de belli olmaz. Belki avukat rolünde girer diziye..
ya aslında bu doktor hiç var olmamış bile olabilir ne biliim kafamdan o kadar çok şey geçiyo ki rüya işçilerine akıl sır erdirilemiyo biliyosun gene hepimizi birden şoke edicekler... belki de doktor rolünde oynayan adam <adını hatırlayamıyorum yaaa> birden hayatlarına avukat olarak falan girer soora ekin geçirdiği hastalık dolayısıyle hayaller görüğü için doktor sanar bunu falan filan. biraz saçmaladım ama olur mu olur valla
ekinnnnsarppppp
01-09-06, 15:49
ya aslında bu doktor hiç var olmamış bile olabilir ne biliim kafamdan o kadar çok şey geçiyo ki rüya işçilerine akıl sır erdirilemiyo biliyosun gene hepimizi birden şoke edicekler... belki de doktor rolünde oynayan adam <adını hatırlayamıyorum yaaa> birden hayatlarına avukat olarak falan girer soora ekin geçirdiği hastalık dolayısıyle hayaller görüğü için doktor sanar bunu falan filan. biraz saçmaladım ama olur mu olur valla
Bana pek olabilir gibi gelemdi ama dediğin gibi belli olmaz tabii....:img-grin2
teomanresat
01-09-06, 15:55
Aha da daha bu sabah canım arkadaşım Sılam'a demiştim.Yeni jön bulunsun bak o zaman gazetelerdeki başlıklara.Yapımcı akıllı davranırsa bir kaç dikkat çekici haberle dizinin reklamını yapar demiştim.Hatta iki tanede gazete başlığı haberi örneği yazmıştım.Ben size diyorum hissiyatlı kadının diye ama inanmıyorsunuz.
Yasemin'in yeni aşkı
Sinem dur daha sabah başı çekti milliyetle devam ediyor.Bu yakında bütün gazetelerde yer alacaktır.Evet aypımcı akıllı davranıp dikkat çekici haberle dizinin ve yeni giren kişinin reklamını yaparsa işte o zaman birilerinin suratını görmek isterim.Şimdi bu haber diğer gazetelerinde ilgisini çekecektir.Ah inşallah yeni giren kişi acayip karizma olur,rol yeteneği olurda yapımcı bunu açıklar işte o zaman sen gör bizim diziyi.
Yasemin'in yeni aşkı
Bu habere eskiden olsa sinir olurdum, "kim gitti ne yeni aşkı" diye laf saymaya başlar. Magazincilere verip veriştirirdim.
Ama şimdi "oohh olsun" diyorum. Şu Kerecem'e bir dank etsin yaptıkları. Gerçi yeni Keremcem "aldırış eder mi bu haberlere?" diye de düşünmek lazım. Adam full değişti; beyni, kalbi... yoksa gitmeye gönlü razı olmazdı O'nun.
Sinemcim, canım ya bir kerecik hislerin yanılsa olur mu? Yani şu M.Aslan konusunda. İçim kaldırmıyor yaa...
selamlar...
isim listemiz ne kadar uzamış arkadaşlar:)ne ilginçtir ki aklımdan geçen çoğu isim buraya da yazılmış.gormlaith rüzgarlı bahçede oynayan oyuncunun adı Yiğit Özşener.benim de aklıma gelmişti.Yurdaer Okur'la da bakışlarında benzerlik var sanki.hafif yandan bakıyor o da:)
Arzu ablanın içinde kaldı Ozan Güven ismi.bundan sonra Yaseminle başka bir projede yanyana görür müyüz şimdiden bilinmez ama önceden aynı projede yer almışlıkları var.koçum benim dizisinde ikisi de liseli öğrencilerdi ve arka arkaya oturuyorlardı.sık sık aynı karede görmek nasip olmuştu bir zamanlar.Oradaki lakabı şehzade olan Ozan Güven dizide takılıp dururdu Yasemin'e.tam hatırlayamıyorum ama Yasemin de ondan hoşlanıyordu galiba dizide.
bu kadar isimden sonra seçim tahminlerimizin dışında olursa şaşırmam.bizim dizinin daha önce farkedilmemiş gizli yeteneklerin yıldızını parlatma gibi bir özelliği var ne de olsa.bu kişide bir yerlerde parlamayı bekleyenlerden biri neden olmasın:)
Aklıma geldi, şimdi Yasemin'in gönlünü kim çelecek diye başlık attıklarına göre bunlar sakın açıklayacak olmasın yeni oyuncuyu. Olur mu olur arkadaşlar, şırada kaç gün kaldı çekimlere. Muhakkak anlaşma yapılmıştır birisiyle.
Bu arada Milliyet Cumartesi ekinde ''Keremecem Aşk Oyunundan ayrıldı'' şeklinde bir haber olacakmış.
Eda arkadaşımız sağolsun bulursa ekleyeceğini söylemiş.Okumayanlar için buraya da yazayım dedim.
Teo'cuğum senin de dediğin gibi daha arka arkaya patlayacak bu olay gazetelerde.Keremcem yanıt verecek tabi ki.
Fakat düşünün bakalım , bu kimin işine gelecek?Kimin fiyatı artacak?Hangi yapımcılar Keremcem'in peşinden koşup bu olayı reytinge çevirmeye çalışacaklar_?
Pınar Altuğ bile şu olay patladı patlayalı fiyatını dörde katlamış.Bir şeker reklamına çıkacakmış 400.000 usd istemiş.
Biz öyle bir milletiz ki yerin dibine girmesi gerekenler skandallarla en tepeye fırlıyor . Bu olayı da Kerecem lehine çevirmeyi başaracaktır.O istemese bile öyle olacaktır.Karşı atak gelse de gelmese de.
dizidizidiziler
01-09-06, 16:09
İrem valla ben de keremcemin diziden çıkışından sonraki 2. şokumu yaşıyorum bu tüyo sayesinde. Bu tam bir saçmalık olur...Zaman atlaması da ayrı bir saçmalık olmuş ama neyse...
Biz de çok düşündük kafayı yedik resmen ama şu sonuca vardık. RUYA ISCILERI sarp'tan intikam alıyor.
Boşverin gitsin kızlar. Sarp terk etmez diye kendimizi yiyoruz. K.cem'i de çok efendi sanıyorduk ne oldu? Olabiliyormuş demek ki, insanlar başkalarının ekmeğini düşünmeden, başkalarına yaşatacakları üzüntüleri düşünmeden çekip gidebiliyorlarmış. K.cem yaptığına göre SARP neden yapmasın.. ben böyle düşündüm o günden sonra da içim rahat. Ruya işçileri bir senaryo bulup kılıfına uydurmuşlardır...
Bu habere eskiden olsa sinir olurdum, "kim gitti ne yeni aşkı" diye laf saymaya başlar. Magazincilere verip veriştirirdim.
Ama şimdi "oohh olsun" diyorum. Şu Kerecem'e bir dank etsin yaptıkları. Gerçi yeni Keremcem "aldırış eder mi bu haberlere?" diye de düşünmek lazım. Adam full değişti; beyni, kalbi... yoksa gitmeye gönlü razı olmazdı O'nun.
Sinemcim, canım ya bir kerecik hislerin yanılsa olur mu? Yani şu M.Aslan konusunda. İçim kaldırmıyor yaa...
Ayşacım inan bende bu sefer yanılmayı istiyorum hislerim konusunda ama bilemiyorum.Ama kendi kendimede ön yargılı olmayalım eğer adama baştan veto koyarsak nasıl seyrederiz diyorum.Sonuçta şu varki M.Aslan da olsa başkasıda olsa beğensekte beğenmesekte paşa paşa oturup seyredeceğiz,elimiz mahkum arkadaşım.
Bu sebeple hani ön yargılı olmayalım.bakarsınız Yasemin ile anlaşırlar ne bileyim bu seferki rolü denk düşer iyi oynar.
Şimdi birde M.Aslan cephesinden bakmak lazım olaya.Bir kere çocuk baştan 1-0
mağlup başlıyor diziye.Niye çünkü bir başkasının yerini doldurmak için geliyorki
bu kolay bir şey değil.Sürekli onunla karşılaştırılacak.
Burayı takip ediyorsa inan çok üzülüyordur.
Biz de çok düşündük kafayı yedik resmen ama şu sonuca vardık. RUYA ISCILERI sarp'tan intikam alıyor.
Boşverin gitsin kızlar. Sarp terk etmez diye kendimizi yiyoruz. K.cem'i de çok efendi sanıyorduk ne oldu? Olabiliyormuş demek ki, insanlar başkalarının ekmeğini düşünmeden, başkalarına yaşatacakları üzüntüleri düşünmeden çekip gidebiliyorlarmış. K.cem yaptığına göre SARP neden yapmasın.. ben böyle düşündüm o günden sonra da içim rahat. Ruya işçileri bir senaryo bulup kılıfına uydurmuşlardır...
Arzu abla (sanırım benden yaşça büyüksün) tabiki Rüya işçileri,bizim başarılı senaristlerimiz Sarp'tan intikam alacaklar.Bende böyle düşünüyorum.Biz bugüne kadar ne olmaz,kim yapmaz dediysek yapmadı mı bakın Keremcem de diziyi bırakabiliyormuş kimseyi düşünmeden.O zaman Sarp terkedebilir,Ekin Sarp'ı aldatabilir herşey olur.Neler oluyor hayatta bu da olur merak etmeyin.Arzu ablacım imzandaki son söze baya güldüm ya nerden aklına geldi öyle...''Keremcem senin de her zaman ensendeyim'' Allah iyiliğini versin beni güldürdün ya...
Dizinin oyuncularinin yarisi olmayacaksa ozellikle Teksoylar. Zaten Serbestler 3 kisi kaldi, diziye devam etmenin bir anlami kalmiyor. Yeni bir ekip olacaksa, yeni bir dizi olmus gibi olacak, ya Keremcemi ikna etmeliler yada bitirmeliler.
ayşa heyecan yapmayalım:)'şimdi Yasemin'in gönlünü kim çelecek?' sorusunu sorduklarına göre onlar da bilmiyor gibi.yoksa daha iddialı bir şeyler yazarlardı.'biz açıklıyoruz' falan.reklamlarda da sürekli gösterdiklerine göre gazetenin alınması için böyle bir manşet atmışlar tv ekine.açıklanacak olsa önce sabah açıklardı.ama karşı gazete bu bilgiyi öğrenmeyi başarmışsa bilemiyorum tabi.bir yarın olsun bakalım.
teomanresat
01-09-06, 16:14
Bu arada Milliyet Cumartesi ekinde ''Keremecem Aşk Oyunundan ayrıldı'' şeklinde bir haber olacakmış.
Eda arkadaşımız sağolsun bulursa ekleyeceğini söylemiş.Okumayanlar için buraya da yazayım dedim.
Teo'cuğum senin de dediğin gibi daha arka arkaya patlayacak bu olay gazetelerde.Keremcem yanıt verecek tabi ki.
Fakat düşünün bakalım , bu kimin işine gelecek?Kimin fiyatı artacak?Hangi yapımcılar Keremcem'in peşinden koşup bu olayı reytinge çevirmeye çalışacaklar_?
Pınar Altuğ bile şu olay patladı patlayalı fiyatını dörde katlamış.Bir şeker reklamına çıkacakmış 400.000 usd istemiş.
Biz öyle bir milletiz ki yerin dibine girmesi gerekenler skandallarla en tepeye fırlıyor . Bu olayı da Kerecem lehine çevirmeyi başaracaktır.O istemese bile öyle olacaktır.Karşı atak gelse de gelmese de.
Valla özgücüm haklısın ne diyeyim.Evet bu işten yine karlı çıkacak olan (biz nekadar istemesekte)Keremcem olacaktır.Yazık ki öyle bir yapımız var genel olarak.Buda biraz öyle olacaktır ama ben şu tv eleştirmenlerine takmış durumdayım,işlerine geldimi çok güzel eleştiriler yapıyorlar.Şu olayıda bir eleştirseler diyeceğim ama hala tık yok.Bu haberlere biri muhakkak yanıt verecektir hatta onu gazetelerin magazin servislerinden aramaya bile başlamışlardır,vereceği yanıt ise çok net olacaktır albüm çalışmam var,Meltem hanımın iddia ettiği gibi başka şirketle anlaşmadım falan filan.Bak yine sinirim oynadı.Dönüp dolaşıp bu adama geliyoruz.Görünen oki hepte geleceğiz.
Selamlar herkese.bugün yorumlarınız okuyarak geçirdim günümü.mesaj yazmıcma dedim dayanamadım.yaso nun yanına birileri düşünülüyordu.benimde aklıma berk hakman geldi.olabilir miki?aşk oyunu başlarken keremcem dne önc eona teklif götürlümüş.çocuk kabul etmemiş ama şimdi niye kabul etmedim diyomuş.girermi acaba diziye.yarında milliyet herkese duyuracak haberi.hadi hayırlısı olsun...
Ya arkadaşlar aklıma ne geldi Yasemin en sevdiği 5 aktör sıralamasında Mehmet Günsürün ismini de vermişti o da olabilir bence hıh yane en azından daha çabuk uyum sağlayabilir :)
Ya arkadaşlar aklıma ne geldi Yasemin en sevdiği 5 aktör sıralamasında Mehmet Günsürün ismini de vermişti o da olabilir bence hıh yane en azından daha çabuk uyum sağlayabilir :)
selam cnaım.olsa keşke mehmet günsür ama karısı aldı italyaya götürdü beyaz gelincikten bile çıktı.ben dizi başlayana kadar çatlarım ya :(
dizidizidiziler
01-09-06, 16:17
Yarın kesinlikle almamız lazım bu gazeteyi ve ekini. Kimbilir belki bir tüyo vardır yeni jönle ilgili??
dizidizidiziler
01-09-06, 16:22
Geri sayfalara baktım da Arzu Ablaaaaaaa beni de bekleee dua ya bende geliom hayatta izlemem valla Vatan Şaşmaz olursa hayatta tv yi açar gecerim net başına çekemem o adamı en nefret ettiğim insanlardandır kendileri..
Canım ben TV'yi bile açmam diyorum. Ve eğer Vatan Şaşmaz derlerse bence Yasemin Ergene de ayağını yere vursun ve bu partneri kabul etmesin derim. Tam gaz arkasındayız...
Biz prensleri bile yakıştıramıyoruz yanına, kazık gibi duran, kabartılmış saçları ile yeteneksiz vatan şaşmaz'ı asla istemiyorum Yasemin'in yanında görmeyi ıııyyyhh düşüncesi bile midemi bulandırdı...
Nalancım şimdi sen bunu niye yazdınki arkadaşım.Sen ne zaman bir şey yazsan ben işkilleniyorum yani haberin olsun.
Ona bakarsan listenin en başında Brad Pitt vardı arkadaşım acaba yeni jönümüz o olabilirmi????
Yasemin'in yeni aşkı
Canımcım ver de o güzel yanaklarından bir güzel öpeyim:img-kiss:
Sana katılıyorum sinem eğer iyi bir reklamla bu işi yürütebilirler.Biliyorsunuz öyle bir toplum da yaşıyoruz ki iyi,kaliteli yapımlar maalesef tutulmuyor.Bunun son örneği Esir Kalplar...Çok iyi oyuncular olmasına rağmen dizi rağbet görmedi.Sonu hüsranla bitti.Bizim dizi de şu an öyle her ne kadar sırf Keremcem için izlemeyen varsa da bir o kadar da tek Keremcem içinde izleyen var.Bir de tersini düşünürsek Keremcem'i hiç sevmeyenler var ve onlarda sırf bu yüzden diziyi izlemeyiyorlar.İşte bu reklamlarla gazetede çıkan haberlerle bu kitleler toplanabilir.Yapımcılara çok iş düşüyor bu durumda.
dizidizidiziler
01-09-06, 16:29
Dizinin oyuncularinin yarisi olmayacaksa ozellikle Teksoylar. Zaten Serbestler 3 kisi kaldi, diziye devam etmenin bir anlami kalmiyor. Yeni bir ekip olacaksa, yeni bir dizi olmus gibi olacak, ya Keremcemi ikna etmeliler yada bitirmeliler.
Forumca karar verdik. biz de yeni dizi gibi izleyeceğiz zaten. Güzel de olacağını düşünüyoruz..
ohhhhhhhh afdersiniz çok ama dizin içine etiller teksoy ailesi yok ozaman yelda kuzey vargın kero annesi yok e bu ne biçim dizi oldu bence hiç devam etmesinler bence yaseminde ayrılsın dizden yazık ona vallh ahhh kero diziyi ne hale getirdin ben dizi artık eski zevk ve haz olarak izlemem çünkü ddizi parçalandı yok oldu gitti en güzel tarafı yosemin olması belki onu için izlerim ama bence oda ayrılsın
Vatan Şaşmaz ismini anmayalım lütfen.okudukça fena oluyorum.aşk oyunuyla ilgili bir haber çıkacağı zaman bile sunduğu programı izlemeye zor tahammül ediyordum.şimdi dizi için adı geçtikçe gözümün önüne geliyor da ıyyyhh hakikaten.zaten ece ile oynayacağız dememiş mi yeni dizisi için?yazılanlardan onu anladım.öyleyse sorun yok.
O olmaz güzelim.Bak ilk defa sana senin söylediğin bir oyuncu için olmaz diyorum.O halde bu konuda eminim.
Sinem'im işkillenme güzelim sen de, yok Mehmet Günsur falan.Adam BG'de.
Ayrıca şu Mehmet Aslan burayı okursa üzülür demişsin ya canımcım.Valla kusura kalmasın üzülürse de üzülsün.
Emin ol bizim üzüldüğümüz kadar üzülmemiştir kimse bu olayda.Bir de Mehmet için üzülemeyceğim ben kendi adıma.O yüzden lütfen ama lütfen doğru düzgün biri gelsin ,artık iyiden iyiye baydı bu olay.Bunlar da açıklasınlar artık kim geldi kim gittiyse,yani maymun olduk burada .
dizidizidiziler
01-09-06, 16:35
Vatan Şaşmaz ismini anmayalım lütfen.okudukça fena oluyorum.aşk oyunuyla ilgili bir haber çıkacağı zaman bile sunduğu programı izlemeye zor tahammül ediyordum.şimdi dizi için adı geçtikçe gözümün önüne geliyor da ıyyyhh hakikaten.zaten ece ile oynayacağız dememiş mi yeni dizisi için?yazılanlardan onu anladım.öyleyse sorun yok.
Evet evet inşallah ECE ile oynar Vatan Şaşmaz. Biz de Vatan Şaşmaz'ın dizi günü ve saatini buraya not ederiz ki yanlışlıkla o gün o saatte o kanalı açmayalım değil mi? :img-grin2
Nalancım şimdi sen bunu niye yazdınki arkadaşım.Sen ne zaman bir şey yazsan ben işkilleniyorum yani haberin olsun.
Ona bakarsan listenin en başında Brad Pitt vardı arkadaşım acaba yeni jönümüz o olabilirmi????
:img-haha: :img-haha: Allah iyiliğini versin emi Sinem tamam artık bana yorum da yasak işkillenme adaylar arsasında ismini gördüm de Yasemin'in sıralaması gedli aklıma o adam da yakışıklı ondan dedim ama baksana karısı alıp götürmüş adamı bunu bilmiodum :img-icecr
dizidizidiziler
01-09-06, 16:38
Emin ol bizim üzüldüğümüz kadar üzülmemiştir kimse bu olayda.Bir de Mehmet için üzülemeyceğim ben kendi adıma.O yüzden lütfen ama lütfen doğru düzgün biri gelsin ,artık iyiden iyiye baydı bu olay.Bunlar da açıklasınlar artık kim geldi kim gittiyse,yani maymun olduk burada .
Özgücüğüm, vallahi çok üzüldük. Sanki ben oynuyorum dizide o derece yanii.
O kadar bağlanmışız ki, kim gitse seyrederiz diyoruz... Bu kadar çok bağlanmaya bak gör bizi daha ne çok maymun edecekler. Daha çoook çekicez biz çok..
arkadaslar merhaba.uzun zamandir siteye girmiyordum.ama bu gun reklamlarda keremcemin ask oyunundan ayrildigini duyunca dayanamadim. simdi de dizinin yari oyuncularinin ayrilacagini okudum.hakkaten su an donmus vaziyetdeyim.ya eger yari ekip ve en esasi bas rol oyuncusu diziden ayrilacaksa dizinin devem etmesinin ne anlami kaliyor?bir de yarin gazeteni alanlar buraya ekleye bilir mi?lutfen
Ben sizi uyarayımda arkadaşlar.Sonra karşınıza Mehmet Aslan çıkarsa şaşırmayın.Kendinizi hazırlayın diye uyarmıştım.
Sonuçta Mehmet Aslan seçilmiş ise seyretmeyecekmisiniz sorarım size.
Öyle bir lüksünüz varmı arkadaşlar.Hani sonuna kadar arkasındaydınız dizimizin.
Arzu abla not etmek iyi fikir:)Nalan 'bana yorum yasak' ne demek:)herkes yorumlarını yazıyor burada.senin sayende dizide ne gibi değişiklikler olacağını öğrendiğimiz için yazdıkların bazen 'acaba olabilir mi?' dedirtiyor.yazdıklarına tahminim diye eklersen belki böyle bir şey kalmaz.biz de senin yorumun olduğunu anlarız.tüyo aldığın zaman zaten haber veriyorsun.onda sorun yok.
Ben sizi uyarayımda arkadaşlar.Sonra karşınıza Mehmet Aslan çıkarsa şaşırmayın.Kendinizi hazırlayın diye uyarmıştım.
arkadasim dizimizin arkasindayizda dizi bizim arkamizda degil,bizimle oyun oynuyor arkamizdan isler ceviriyor.icon_cry: mumkunse Mehmet Aslanin kim oldugunu aciklarmisin?tanimiyorumda
Valla dizinin arkasındayız o başka da Sinem'ciğim ,Mehmet Aslan'ı veya Vatan Şaşmaz'ı veya v.s şahsı istememek farklı bir şey.Beğenilen ,sevilen hepimizin kanının ısındığı birini izlerken aldığın zevk başka bir de '' aman sakın o olmasın'' dediğin birini izlerken duyduğun sıkıntı başka.
Tabi ki izleyeceğim ama umarım lanet olsun diyerek izlemem.Umarım bir kez daha sükut-u hayale uğramam.
yaren-ekin
01-09-06, 17:17
ayyy ayyy ablam keşkeee o olsa ben demiştim o olsun diye zaten keşke yaa ya o olsun yada tolga ikiside süper yakışır ona eğer o olursa ben daha büyük bir keyifle izleirm ki gerçi hep öyle izliyorum ama nesee:img-haha: haa bu arada yalnış anlamadım dimi mehmet aslan hani şurayta resmini koymuştuk şeyde oynayan belalı baldızda bence o kıvırır bu işi
Valla dizinin arkasındayız o başka da Sinem'ciğim ,Mehmet Aslan'ı veya Vatan Şaşmaz'ı veya v.s şahsı istememek başka.Beğenilen ,sevilen hepimizin kanının ısındığı birini
izlerken aldığın zevk başka bir de '' aman sakın o olmasın'' dediğin birini izlerken duyduğun sıkıntı başka.
Tabi ki izleyeceğim ama umarım lanet olsun diyerek izlemem.Umarım bir kez daha sükut-u hayale uğramam.
Umarım sükut-u hayale uğramazsın benim canım arkadaşım.
Her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar.Hoşçakalın.
~ topiqq ~
01-09-06, 17:23
ben tolgahan sayışman'da ısrar ediorm arkadaşlar deneyimsiz olsa da bence dizimize çk uyar. hem de çk yakışıklı ve karizmatik eğer ekinle avukat aşk yaşarlarsa yakışırlar da birbirlerine gayet ii olur bencee
Umarım sükut-u hayale uğramazsın benim canım arkadaşım.
Her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar.Hoşçakalın.
Ben de şimdi Sinem bir şeyler biliyor diye şüphelenmeye başlayacağım,bu laftan sonra.
Hayırlısı.
Benim önerimin önemi yok. Aşk oyunu dizisinde Erdal Bilingen'i görmek isterim. Tiyatro oyuncusudur. Televizyon izleyicileri Erdal Bilingen'i TRT1'de Vasiyet dizisinden hatırlarmı bilmiyorum. Özlem Conker ile başrolu oynamıştı. Söylediğim gibi önerimin önemi yok.
Benim önerimin önemi yok. Aşk oyunu dizisinde Erdal Bilingen'i görmek isterim. Tiyatro oyuncusudur. Televizyon izleyicileri Erdal Bilingen'i TRT1'de Vasiyet dizisinden hatırlarmı bilmiyorum. Özlem Conker ile başrolu oynamıştı. Söylediğim gibi önerimin önemi yok.
Merhaba sezinti, o diziyi ve oyuncuyu biliyorum. Tiyatro oyuncusu olduğu zaten hemen anlaşılıyor. Ama defalarca dediğim gibi burada yazdığımız isimleri bizbize okuyup duruyoruz. Yapım ekibi çoktan anlaşma yapmıştır bu zamana kadar. Umarım çok büyük hayal kırıklığı yaşamayız.
sweetheart_02
01-09-06, 17:39
ben tolgahan sayışman'da ısrar ediorm arkadaşlar deneyimsiz olsa da bence dizimize çk uyar. hem de çk yakışıklı ve karizmatik eğer ekinle avukat aşk yaşarlarsa yakışırlar da birbirlerine gayet ii olur bencee
yaaa keşke o olsa..çok yakışıklı adam ya:img-grin2 :img-grin2 walla yakışırdı ekine...hehe...her haftada görürdüm böylece..bnde kendimi mi düşünüorum ekin i mi belli diil....:img-grin2 :img-grin2
diziyi çok büyük bir keyifle izlerim diyenler bence büyüyk konuşmasılar hani bende izleecem diziyi ama sırıf yasemin var diye izliyecem çünkü diger oyuncularda yok diziyigüzel etse etse bir yasemin edcek dizdeki en büyük güzelik oacak ama çok esksik yanıda olacak dizi eskisi gibi sevilmez ek aşk oyunu için degil normal dizde oyuncu degişıkligi yada seneryo degeştirldignde zaten o dizi bitmiştir çöker o dizi hele oyunu boşröl oyuncusuysa ben diziyi öyle yapmalılarki herkes sıklamdan izlesin
yasemi yanına degdigin killer degilde bizim hiç umadıgım belki hiç tanımadıgımz yüz koayarlar
dizidizidiziler
01-09-06, 17:53
yaaa keşke o olsa..çok yakışıklı adam ya:img-grin2 :img-grin2 walla yakışırdı ekine...hehe...her haftada görürdüm böylece..bnde kendimi mi düşünüorum ekin i mi belli diil....:img-grin2 :img-grin2
Kötülük yok ki senin içinde canım. Hem ekini hem kendini düşünüyorsun. Bir taşla iki kuş yani :img-grin2
diziyi çok büyük bir keyifle izlerim diyenler bence büyüyk konuşmasılar hani bende izleecem diziyi ama sırıf yasemin var diye izliyecem çünkü diger oyuncularda yok diziyigüzel etse etse bir yasemin edcek dizdeki en büyük güzelik oacak ama çok esksik yanıda olacak dizi eskisi gibi sevilmez ek aşk oyunu için degil normal dizde oyuncu degişıkligi yada seneryo degeştirldignde zaten o dizi bitmiştir çöker o dizi hele oyunu boşröl oyuncusuysa ben diziyi öyle yapmalılarki herkes sıklamdan izlesin
yasemi yanına degdigin killer degilde bizim hiç umadıgım belki hiç tanımadıgımz yüz koayarlar
Valla cnm ben de sana bu konuda katılmıyorum ne yalan söyleyeyim asıl tutmaz diyenler büyük konuşmasınlar elbette devam kararı çok büyük bir risk ama önemli olan bu riski göze alıp izleyicileri yarı yolda bırakmamaktır..Başarılı olur yada olmaz ama önemli olan sözünün arkasında durmaktır..Keremcem belki zamanında açıklasaydı bu kararıunı diziyi gecen sezon bitirirlerdi kimse de bugun zorda kalmazdı herker yeni projesini seçer ona odaklanırdı ama ortada yapılmış çok büyük bir yanlık ve nankörlüük var ve ben bunun için sonu hüsranda olsa devam etmelerinin yanındayım ki o hayatı yapan kişi ben yok oldum diziyianında bitirdiler die daha da havalanmasın uçmasın die en azından ekip bize bu cesareti gösterip gecen sezon finalinde "DEVAM EDECEK" yazısının arkasında durmalarıdır...Bir kişinin hatası yüsünden ben bunun faturasını bütün ekibe kesemem kusura bakma...İzleyen izler ister sevkine ister inadına ister öylesine izlemeyen zaten izlemez...Dizi ya tutar ya tutmaz belli olmaz genelde böyle durumlarda tutmamıştır ama herşeyin bir ilki olabildiği de bir gercek...SONUNA KADAR AŞK OYUNU İZLERİM, ÖNERİRİM, İZLETMEYE ÇALIŞIRIM...
dizidizidiziler
01-09-06, 17:56
Ya aslında rol kabiliyeti çok önemli. Çünkü yeteneği ne kadar fazla olursa inandırıcılığı da fazla oluyor. Mesela Timuçin Esen, çok mu yakışıklı adam? Yooo, ama bir bakışları var, bir ses tonu var yetiyor da artıyor bile.. Görüldüğü üzere bu sene en iyi oyuncu bile seçildi..
Bu nedenle kabiliyetli olsun. Ekin'in yanına da yakışsın yeter. Yasemin Ergene Kotarır bu olayı diyorum.
Eğer dizimiz gerçekten kötü olursa izleyemezsek, ne yapalım, Başka bir dizisi olduğunda Yasemin Ergene'nin onu orada yalnız bırakmayız. Hiç olmazsa biz iyi niyetliyiz, içimiz temiz. Başkaları gibi vefasız değiliz..
Valla cnm ben de sana bu konuda katılmıyorum ne yalan söyleyeyim asıl tutmaz diyenler büyük konuşmasınlar elbette devam kararı çok büyük bir risk ama önemli olan bu riski göze alıp izleyicileri yarı yolda bırakmamaktır..Başarılı olur yada olmaz ama önemli olan sözünün arkasında durmaktır..Keremcem belki zamanında açıklasaydı bu kararıunı diziyi gecen sezon bitirirlerdi kimse de bugun zorda kalmazdı herker yeni projesini seçer ona odaklanırdı ama ortada yapılmış çok büyük bir yanlık ve nankörlüük var ve ben bunun için sonu hüsranda olsa devam etmelerinin yanındayım ki o hayatı yapan kişi ben yok oldum diziyianında bitirdiler die daha da havalanmasın uçmasın die en azından ekip bize bu cesareti gösterip gecen sezon finalinde "DEVAM EDECEK" yazısının arkasında durmalarıdır...Bir kişinin hatası yüsünden ben bunun faturasını bütün ekibe kesemem kusura bakma...İzleyen izler ister sevkine ister inadına ister öylesine izlemeyen zaten izlemez...Dizi ya tutar ya tutmaz belli olmaz genelde böyle durumlarda tutmamıştır ama herşeyin bir ilki olabildiği de bir gercek...SONUNA KADAR AŞK OYUNU İZLERİM, ÖNERİRİM, İZLETMEYE ÇALIŞIRIM...
vallh öyle olacak nalancım keşek senini dedigin giibi olsa ha bu arda
kermecemi suçlayanlar ve elştirenler ben 10 gündür yoktum yeni gelidm şimid açıklmasını okudum ve keremmcem çok haklı buldum yazdıkları çok samimi şimdi nalancım sende okudun ne diyosun keremcem haklı degilim yasemin açısından sakın bakma ben sadce keremcem fanı degilm yasemin fNIYIMDA ONUDA SEVİYORUM O MED YAPIM YAZISI YALANMIŞ BUNDA ÖGRENDİNİZ HALA KEREMCEMİ SUÇLAMYAY ÇALIŞMAYAY DEVAM EDECEKMİSİNZ BENCE YAZI TEKRAR YANİ AÇIKLMAASINI TEKRAR BİR OKUYUN DERİM
didou_didem
01-09-06, 18:03
slm arkadaşlar!!!!ne oldu jön konusunda bir karara vardınız mı??:)bence çoktan anlaşma bile yapıldı..Bana göre tanımadığımız ama hayran olacağımız biri gelicek örn:Dr.Hakan...:)
*~*RaiNBoW*~*
01-09-06, 18:05
kermecemi suçlayanlar ve elştirenler ben 10 gündür yoktum yeni gelidm şimid açıklmasını okudum ve keremmcem çok haklı buldum yazdıkları çok samimi şimdi nalancım sende okudun ne diyosun keremcem haklı degilim yasemin açısından sakın bak ben sadce keremcem fanı degilm yasemin fNIYIMDA ONUDA SEVİYORUM O MED YAPIM YAZISI YALANMIŞ BUNDA ÖGRENDİNİZ HALA KEREMCEMİ SUÇLAMYAY ÇALIŞMAYAY DEVAM EDECEKMİSİNZ BENCE YAZI TEKRAR YANİ AÇIKLMAASINI TEKRAR BİR OKUYUN DERİM
Canım yapımcı Meltem Kayalı'nın açıklamasını okumadın sanırım.Keremcem de doğal olarak kendini savunmuş.Ama hem Med yapım hem de yapımcı neden yalan söylesin?MedYapım tamamen doğruları yazmış.Bence Meltem Hanım'ın dediklerini de bir oku.
Ya aslında rol kabiliyeti çok önemli. Çünkü yeteneği ne kadar fazla olursa inandırıcılığı da fazla oluyor. Mesela Timuçin Esen, çok mu yakışıklı adam? Yooo, ama bir bakışları var, bir ses tonu var yetiyor da artıyor bile.. Görüldüğü üzere bu sene en iyi oyuncu bile seçildi..
Bu nedenle kabiliyetli olsun. Ekin'in yanına da yakışsın yeter. Yasemin Ergene Kotarır bu olayı diyorum.
Eğer dizimiz gerçekten kötü olursa izleyemezsek, ne yapalım, Başka bir dizisi olduğunda Yasemin Ergene'nin onu orada yalnız bırakmayız. Hiç olmazsa biz iyi niyetliyiz, içimiz temiz. Başkaları gibi vefasız değiliz..
Ne güzel yazmışsın Arzu Abla senin yorumların her zaman için benim düşüncelerimi de anlatmıştır bu yüzden çok hoşuma gidiyor..Aynen bence de oyunculuk şu durumda özellikle çok önemli ve tabiki girecek olan kişide her açıcan 4 4 lük olmalı hem bakarsınız o kişinin de hayran kitlesi fazladır onlarda diziye bakmaya başlarlar neticede konu 0 lanacak haliyle yeni başlayanlar için zorluk olmayacak ama olurda tutmaz tutmaz ama bu sanılmasın ki dizi tutmadı sebebi Keremcem hayır aslaaa!!Bu diziyi sırf Belit,Gürgen,Kuzey Amca,Gönen Hanım ve diğer değerli oyuncular için de izleyenler vardı..
Ayrıca Keremcem dizi tutmazda sonra ererse hemen üstüne alınmasın mümkünse ben gittim dizi bitti diye onun için izleyen hayran kitlesini gördük yarışma programının raiitnglerinden...Kurtarabildiler mi? Hayır...Ben hala şaşırıyorum o hatanın üstüne bu diziden ayrılma riskini naısl alabildiğine? Anladığım şu keremcem için bu diziye raiitng katan kişilerin raiitngi yarışma sonuncunun raiitngidir dizideki geri raiitngler ise gerek konusu, gerek ekibin geneli,gerek diğer oyuncuların bireysel olarak fanları tarafından izlenmiştir...Demek oluyor ki AŞK OYUNU RAITINGLERINI KEREMCEM ÇIKARMIYOR...O YUZDEN DIZI TUTMAZSA BUNUN SEBEBI KEREMCEM FANLARININ İZLEMEMESİNDEN DEĞİL DİGER SAYDIGIM RAITING SAHIPLERININ IZLEMEMESINDEN KAYNAKLANACAK...
nalancım vallh yasemin var onu için olsa izlerim ama eskisi gibi sevilmez çok örenekleri var bide yapım keremcem haber vermemiş insan boşröl oyuncularına bile erkenden haber veriri asıl keremcem degilde yapım şuçlu dikkatli okuyun nalancım mesla zerda diye bir dizi vardı başröl oyuncusu ayrılıp çıktı başa biri grdi ondan iizlenmedieslisi gibi yani bir dizde başröl gibi önemli oyuncular çıkarsa o dzi büütün güzelligin kaybetmiş demekir belki yasemin renk katar diye ama tek başına bu ilşin altında kalkarmı orası belli degil keşke
selam Dıars, uzun süredir göremiyordum buralarda seni:)
Şimdi Keremcem'i ilk gördüğü yerde boğazına yapışacak kadar sinir olanlardan biride benim arkadaşım.
Keremcem'in tabi ki işi önce müzik. Bunu anlayışla karşılarım. Şimdi bu adam sezon sonuna doğru deseydi yapımcıya, "Ben müzik çalışmalarıma ağırlık vereceğim ve yeni dönem dizi çekimi düşünmüyorum ona göre diziyi sonlandıralım". Bu durumlara düşer miydik? Mesela Gürgen Öz adam gibi gelecek sezon planlarını yaptı ve yapımcıya açıkladı. Senaristlerde canlandırdığı karakteri dizide uygun bir şekilde yönlendirip, çıkardılar. Serdar Yeğin'e gelince Kenan rolü bitmişti, kendisi işi bittiği için diziden ayrıldı.
Keremcem'in yaptığı açıklamada müzik çalışmalarım için bırakıyorum demesi beni kesinlikle inandırmadı. 4 gün önce mi aklı başına gelmiş? Dizi sezona girdiğinden beri Keremcem'le yapımcının arasında sorun olduğu belliydi zaten. Yasemin'in bütün açıklamalarında dizi devam edecek deyip Kerecem'in belli değil demesinden... Kaç defa masaya oturup konuştular bilemem ama el sıkışıp anlaştıkları kesin. Keremcem'in bir hafta önce sanırım Antalya konserinde Aşk Oyunu'na devam edeceğini belli eden cümlelerden de bu anlaşılıyor.
Yapımcının tek hatası sözleşmeyi yapmaması, anladığım kadarıyla son haftalara kadar anlaşma yapılamamıştı, sonra anlaştılar zaten çekimlere de günler kalmıştı... nerden bilsinler adamın çekip gideceğini.
Zaten bence en büyük şoku onlar yaşadı.
Ayrıca ben sadece Keremcem'e de kızmıyorum. Aykut Gürel'e de kızıyorum. Elinden tutan O çünkü. Bütün anlaşmalarıda yapan O. Mesela O.Yağmurdereli ile de anlaşma yapan da O. Burada Keremcem'in "Yapamam" demesi lazımdı, "Bu kadar da olmaz abi" demesi lazımdı. Adamı beceremeyeceği en başından belli olan bir yarışma programı işine bile soktu.
Ben hala inanmakta güçlük çekiyorum, benim bildiğim Keremcem, nasıl olurda etrafındaki insanlara zarar verir. "Ben gidiyorum şimdi de bu yapımcı ne yapacak, senaristler bütün yaz yeni bölümleri yazdı şimdi ne olacak, çöpe mi atılacak?" Yada ne bileyim "Ben çıktım diye dizi devam etmezse bu ekipteki ışıkçısından oyuncusuna kadar bu kadar insan ortada mı kalacak bütün diziler kadrosunu kurmuşken?" diye düşünüp tartması lazımdı.
İşte Dıars benim kızgınlığımın sebebleri bunlar arkadaşım, Keremcem bizi yarı yolda bıraktı...
Arese arkadaşım, dün akşam bu yazıyı yazmıştım bir arkadaşıma cevap olarak. Şimdi sanada cevap yazsam aynısını yazacağım, onun için en iyisi kendi yazımı alıntılamak oldu:)
Okuyup, bizide anlaman dileğiyle...
*~*RaiNBoW*~*
01-09-06, 18:12
nalancım vallh yasemin var onu için olsa izlerim ama eskisi gibi sevilmez çok örenekleri var bide yapım keremcem haber vermemiş insan boşröl oyuncularına bile erkenden haber veriri asıl keremcem degilde yapım şuçlu dikkatli okuyun nalancım mesla zerda diye bir dizi vardı başröl oyuncusu ayrılıp çıktı başa biri grdi ondan iizlenmedieslisi gibi yani bir dizde başröl gibi önemli oyuncular çıkarsa o dzi büütün güzelligin kaybetmiş demekir belki yasemin renk katar diye ama tek başına bu ilşin altında kalkarmı orası belli degil keşke
O farklı bir olay aslında.Evet Zerda'dan Yavuz Bingöl ayrıldı ama yerine de Halit Ergenç geldi.Çok fazla da düşüş olmadı.Adamın şimdiki durumunu da görüyorsunuz Aliye'de başrol.
Yani her dizi için geçerli değil.Tamamen iki başrol oyuncusunun ekran elektiği ve kimyası ile alakalı.
Bu konuda açıkçası Rüya İşçileri'ne de Med Yapım'a da sonuna kadar güveniyorum,çok iyi bir seçim yapacaklardır.:img-nyam:
Ne güzel yazmışsın Arzu Abla senin yorumların her zaman için benim düşüncelerimi de anlatmıştır bu yüzden çok hoşuma gidiyor..Aynen bence de oyunculuk şu durumda özellikle çok önemli ve tabiki girecek olan kişide her açıcan 4 4 lük olmalı hem bakarsınız o kişinin de hayran kitlesi fazladır onlarda diziye bakmaya başlarlar neticede konu 0 lanacak haliyle yeni başlayanlar için zorluk olmayacak ama olurda tutmaz tutmaz ama bu sanılmasın ki dizi tutmadı sebebi Keremcem hayır aslaaa!!Bu diziyi sırf Belit,Gürgen,Kuzey Amca,Gönen Hanım ve diğer değerli oyuncular için de izleyenler vardı..
Ayrıca Keremcem dizi tutmazda sonra ererse hemen üstüne alınmasın mümkünse ben gittim dizi bitti diye onun için izleyen hayran kitlesini gördük yarışma programının raiitnglerinden...Kurtarabildiler mi? Hayır...Ben hala şaşırıyorum o hatanın üstüne bu diziden ayrılma riskini naısl alabildiğine? Anladığım şu keremcem için bu diziye raiitng katan kişilerin raiitngi yarışma sonuncunun raiitngidir dizideki geri raiitngler ise gerek konusu, gerek ekibin geneli,gerek diğer oyuncuların bireysel olarak fanları tarafından izlenmiştir...Demek oluyor ki AŞK OYUNU RAITINGLERINI KEREMCEM ÇIKARMIYOR...O YUZDEN DIZI TUTMAZSA BUNUN SEBEBI KEREMCEM FANLARININ İZLEMEMESİNDEN DEĞİL DİGER SAYDIGIM RAITING SAHIPLERININ IZLEMEMESINDEN KAYNAKLANACAK...
kim izliyo ozaman yaSEMİN VE KEREMCEMİ SEVEN İNSANLAR İZLİYO BUEMİNİM BİDE NALANCIM KEREMMCEMİN AÇIKLAMASINI OKUDUN AMA HALA ONU HAKLI OLMADIGIN SAVUNUYOSUN ZARTEN AÇIKLMDA HERŞEYİ ANLATMIŞ BENCE ÇOK HAKLI KIZIYOSDUM ONA BUGÜNE KADAR AMA BUGÜN AÇIKLAMASINI OKUYUNCA PEKTE HAKSIZ OLMMADIGIN GÖRDÜM ARZU ABLACIM VEFASIZ DİYEREK KEREMCEMİ KASTTETTİN AMA AÖÇIKLMASINDA HERŞEYİ ANLATMIŞ YENİ BİR DİZİ YOK NEDEN BIRAKKTIGIN ANLATMIŞ AMA BİR HATA YAPTI AAMAM SUÇLANDI BENCE BİR AÇIKLMASINI BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRİN OZMAMN SİZ ZATEN SARPI SEVMİŞ GÖRÜNÜYOSUNUZ BEN TEKRAR BELİRTEMK İSTİYORUM YASEMİNDE SEVİYORUM ONUDA SADCE KEREMCEMLE SINRILI DEGİL SEVGİM İKİİSİNDE ÇOK SEVİYORUM NALANCIM
Bari soyle devam etsin..Sinan buyumus olsun Teksoylarin basina gecmis olsun..Eee babasi gibi olsun.:)Bir jon Sinan karakteri bulsunlar..Sonra Annesi Ekin yaslanmis olsun...Sinan Ekin gibi bir kizla karsilasisin 2. Ask oyunu baslasin babadan ogula gecer gibi tam dizi olur artik...:D..Boylece Teksoylarda diziden ayrilmaz.
Arese arkadaşım, dün akşam bu yazıyı yazmıştım bir arkadaşıma cevap olarak. Şimdi sanada cevap yazsam aynısını yazacağım, onun için en iyisi kendi yazımı alıntılamak oldu:)
Okuyup, bizide anlaman dileğiyle...
AYCA ARKDAŞIM BENİM İSİM SEVGİ ÖYLE HİTAP EDERSEN SEVİNİRİM BELKİ Açıklamsını okumusun bence ben çok iyyi anlıyorum ama sen biraz keremcemi anla ama istersen açıklmmasın bir daha gözden geçir pekte haksız degil neden halal bu kadar suçlamak gereginde bulunuyosunki bende baştan kzıdm ama bugün aççıklamsın okuyunca onu çok iyi anladım ama sizler sadce sarpı sevmisin yani
dizidizidiziler
01-09-06, 18:18
Canım çok haklısın. ben de yarışma ve rating konusundaki yorumumu hem buraya hem de K.cem sayfasına yazmıştım. Şimdi eğer K.cem'in dediği gibi K.cem aşk oyunu dizisini var etmişse yarışma programı neden tutmadı. Hayır Dizi K.cem'i var ettiyse o zaman gerçekten yanlış yolda ve çok hatalı bir karar verdi.
Bir de arkadaşım şimdi onun fanları bana kızacak ama madem herşeyde arkasındalar neden seyretmediler programını? Demek ki anlayamadılar yarışmayı o yüzden sarmadı pek...
nejatdidem
01-09-06, 18:20
walla doruuu sevgiler bu kadar mıydııııı???kızmayın sakın bana doğrular bunlarrrr arkadaşlarr
AYCA ARKDAŞIM BENİM İSİM SEVGİ ÖYLE HİTAP EDERSEN SEVİNİRİM BELKİ Açıklamsını okumusun bence ben çok iyyi anlıyorum ama sen biraz keremcemi anla ama istersen açıklmmasın bir daha gözden geçir pekte haksız degil neden halal bu kadar suçlamak gereginde bulunuyosunki bende baştan kzıdm ama bugün aççıklamsın okuyunca onu çok iyi anladım ama sizler sadce sarpı sevmisin yani
Sevgi arkadaşım, bize Keremcem'in açıklamasını tekrar okuyun falan deme rica edersem. Biz okuduklarımıza hem şaşırıp hem inanamadığımız için defalarca okuduk. Benim senden ricam sen benim yaptığım açıklamayı bir daha oku.
Ve rica ediyorum bu konuyu uzatmayalım. Ne sen bizi ikna etmeye çalış ne de biz seni. Çünkü tahmin edemeyeceğin kadar sinirliyiz bu konuda ve haklıyız. Onun için birbirimizi kırmadan bu konuyu kapatalım, herkes farklı pencerelerden bakabilir. Sen öyle görürsün, biz böyle.
Birde biz sadece Sarp'ı sevmedik, keşke öyle olsaydı. Biz Keremcem'e çok değer verdiğimiz için bu kadar koydu ya olanlar...
Keremcem simdiden ratingler artsin diye oyle demistir.:) Sanmam cikacagini diziden..Keremcem olmasa bitirirler zaten
*~*RaiNBoW*~*
01-09-06, 18:23
Arese arkadaşım,Keremcem'in açıklamasını okuduk defalarca...Ama bu albüm çalışmasının tarihi son 4 günde belli olmadı.Yani baya önceden belirlenmişti.Medyapım'ın açıklamasını yalanlayan bir yazıydı evet.Ama 10 gündür yoktum demişsin kaçırdığın birşey daha var.Yapımcı Meltem Kayalı'nın açıklaması.
Gazetedeki haberin tamamını buraya ekliyorum,son karar senin...
ESKİ YAPIMCISINDAN KEREMCEM'E TEPKİ
Genç kızların sevgilisi haline gelen Keremcem'e eski yapımcısı ateş püskürüyor.
Başrolünü üstlendiği "Aşk Oyunu " adlı dizinin devamı için Keremcem ile el sıkışıp anlaştıklarını söyleyen yapımcı Meltem Kayalı,çekimlere bir hafta kala genç şarkıcının başka bir şirketle anlaştığını iddia etti.Keremcem'in bu kararı yüzünden çekimlerin sarktığını ve bir çok oyuncuyu diziden çıkarmak zorunda kaldıklarını anlatan Meltem Kayalı" efendi görünmek yetmiyor,öyle de davranılmalı.bir söz verildiyse bu tutulur,profesyonellik bunu gerektirir" diye konuştu.Kayalı "dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi" dedi
Kayalı,"Keremcem başkasıyla anlaştığını kabul etmiyor ama Ocak'ta yeni bir diziye başlayacağını biliyorum" dedi.Diziye başka bir jönle devam edeceklerini söyleyen Kayalı,yeni senaryo gereği Keremcem'in dizideki ailesini oynayan oyuncularla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ve bu duruma çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi.
Hem Med Yapım görevlisinin hem de Meltem Hanım'ın Keremcem ile ne gibi bir alıp veremediği olsun da ikisi de aynı yalanı söylesin?
kermecemi suçlayanlar ve elştirenler ben 10 gündür yoktum yeni gelidm şimid açıklmasını okudum ve keremmcem çok haklı buldum yazdıkları çok samimi şimdi nalancım sende okudun ne diyosun keremcem haklı degilim yasemin açısından sakın bakma ben sadce keremcem fanı degilm yasemin fNIYIMDA ONUDA SEVİYORUM O MED YAPIM YAZISI YALANMIŞ BUNDA ÖGRENDİNİZ HALA KEREMCEMİ SUÇLAMYAY ÇALIŞMAYAY DEVAM EDECEKMİSİNZ BENCE YAZI TEKRAR YANİ AÇIKLMAASINI TEKRAR BİR OKUYUN DERİM
Sevgi'cim ben Keremcem Bey'in açıklamasını belki inanmassın 20 kere okudum her cümlesini de düşüne düşüne okudum.. Keremcem çok güzle uyutma yoluna gitmiş ki bazılarını uyutmuş görüldüğü üzere..Şimdi cnm arkadaşım Keremcem ne demiş Ocak ayına kadar albüm için önümde duran hiç bir projeyi kabul etmedim demiş iyi hoş peki ya bunun sonrası? açıkda kalmış dizi ne zaman yayınlanacak Ocak ayında yani burdan şu sonuç çıkıyor plan şu cnm arkadaşım ocak ayına kadar sarp karakterinden sıyrılmak için kendine zaman yaratmış bu 1.(yeni dizinin alt yapısı şimdiden hazırlanıyor) O sıra içinde bu arkadaşımız boş durmayıp albümü de aradan çıkaracak hemen ardına da bugun inkar ettiği diziyi patlatacak ki hem dzinin raiitngi hem de albümün satış raitingi artın die heee o zamana kadar bu olay kapanacak üstünden dereler akacak ve olay soğuduğu için o zaman gündeme gelmeyecek..Şimdi sana soruyorum Keremcem neden bu gerceği açıklasında kendisine hata yapsın?Herkes yalan söylerken bir tek Keremcem' mi dürüst gerceği söylüyor anlayamadım...O yazı o kadar uzun bir yazı ama bir o kadar da bomboş bir yazı laf salatasından başka bişey değil uzun yaızlmış inanadırıcılığını yükseltsin die ama bence daha da kaybetmiş..Ben olaylara Yasemin açısından asla bakmıyorum ben dizimin akıbeti açısından bakıyorum Yasemin'i severim ama ekibi de çok sevdim bilmem bilir misin Keremcem'i de çok sever savunurudm onun için de bir çok emek vermişliğim vardır ama bazı hayranları gibi fanatik değilim ve ne yaparsa yapsın arkasındayım diyecek kadar da düşmedim düşemem de severim sevgim bir anda bitmes biterse zaten sevgi olmaz ama yaptığı hatayı da göz göre göre tasvip etmem ki zaten bu ona zarar olur..Herkes desteklerse her hatasını ne olur? Keremcemin düşüncesi şu olur haa demek ki doğru yoldayım devam anam...Yok cnm o kadar uzun boylu değil...
Sana sorarım madem albüm çalışması vardı çakıştığını biliyordu neden gecen sezon bunu yapımcıya bildirip çekiliyorum demedi?bütün yaz konserlerinde bas bas bağırdı ? bu ayrıldı haberi çıkmadan bir hafta önce antalya konserinde devam edeceğim diyen insan 1 haftada mı karar değiştirdi albümü aklına geldi?
Ne olurdu 2 ay daha diziye devam etseydi de albüme 2 ay gec başlasaydı? Ne olurdu sana söyleyeyim o zaman yeni diziye zaman kalmazdı, sarp karakterinden sıyrılamazdı..Eğer Aşk Oyunu dizisinme devam etseydi albüm çıkaracak zamanı kalmadan yeni diziye adapte olmak zorunda kalacaktı ama albüm çıkarmak isteseydi yeni diziye zaman yetmeyecekti..Haliyle bu arkadaş AŞK OYUNU dizisine tekmeyi bastı neticede isteksizliği gecenb sezon Ekin'in hastalığı devreye girdiğinde ki performan düşüklüğünden de belkli oluyordu...Şİmdi Keremcem'in açıklamasına inandığını savunuyorsun sana soruyorum bu açıklaması doğru olsa bile çekimlere 1 hafta kala yokum demesini haklı çıkarır mı? N eolacak o senaristlerin hakkı adamlar 3 ay Sarp karakterini oynattılar ellerinde ne olacak o senaryolar sana sonunu söyleyeyim çöp kutusuna gitti peki ya diğer oyuncular ne oldu sana söyleyeyim işinden oldu neden senaryo mecburen değişti..Sen sanırım yapımcı Meltem Hanımın röportajını okumamışsın istersen bir de ona göz at TEKSOY AİLESİ onlara gelen hiç bir teklifi kabul etmeyip AŞK OYUNBU dizisinin arkasında durdular ve sözlerini yerine getirdiler kim kaybetti sözünde durmayan bir kişi için onalr kaybetti..Ne oldu çekimler aksadı diğer diziler fragmanlara gecti biizmkiler toparlanıp da çekime bile başlayamadılar..Bizim ekip yırtınsın dizi yetiştireceğiz diye Keremcem Bey konserlerde göbek atsın ohhh amma güzel..Bu iyice sinirimi zıplatıyor zaten ayrıca Yasemin'in yazısını da oku neden o, o kadar çok sevdiği insana sitem yazısı yazsın kalbinin kırıldığı çok açık yazısındaki göndermelere de yer vermiş..Şimdi bu kadar insan haksız da bir Keremcem'mi haklı doğru? NEDEN SEZON SONU YOKUM ALBÜM ÇALIŞMAMA VAR DEMEDİ? SON 4 GUN YOKUM DEDİM? BU BENCİLLİKDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİLDİR..KEREMCEM 3 KURUŞ İÇİN BAŞKA DİZİ İLE ANLAŞTI AŞK OYUNU DİZİSİNDEN AYRILDI BU KADAR BASİT...Medyapim adli kişinni yazısı Meltem Hanım'ın röportajının aynısı yalan mı oluyor bu durumda? Ayrıca Keremcem albüm için bu diziden çıkmaz gecen yılda dizi varken albüm çıakrdı bir sürü koınser verdi o zaman yapıyor da şimdi mi yapamayacak bir albüm çalışmasını bırak Allah Aşkına anlatma bana..O ekip Keremcem'e gecen sezon çok tölerans gösterdi konseri var dediler senaryosunu azalttılar, albüm çıkaracak dediler bir haftalık çekimi 3 güne sığdırdılar o zaman bunu yapan ekip şimdi 1 aylık albüm için mi tölerans göstermeyecekti? Ayrıca bir albüm çıkaracaksa bunun parçaları hazır demektir hazır parçaları bir kasede sığdırmakta 1 haftadan fazla zamanını almaz altı üstü okuyacak o kadar...ŞİMDİ HALA KEREMCEM HAKLI DİYORSAN DEVAM ET YOLUNA AMA SENDEN RİCAM BANA ONU HAKLI GÖSTERECEK BİR SAVUNMA YAPMA...ZİRA BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM...
yo kırılmam ama sen dememki keremcemi sevmemsin ki hemen başından def ettin inanmkta özgürsün ben sonu kadar inanıyorum ben seni ikna etmek gibi bir lüksüm yok öyle bir şey yapmyya da niyetim yok ama keremcem şuçlanacak bir şey yapmadı açıklamsı bence çokta süper ayc arkdaiım sana güzel gelmeyebilir ama sen suçu keremcemde degil yapımda ara canım olurmu
Arese arkadaşım,Keremcem'in açıklamasını okuduk defalarca...Ama bu albüm çalışmasının tarihi son 4 günde belli olmadı.Yani baya önceden belirlenmişti.Medyapım'ın açıklamasını yalanlayan bir yazıydı evet.Ama 10 gündür yoktum demişsin kaçırdığın birşey daha var.Yapımcı Meltem Kayalı'nın açıklaması.
Başrolünü üstlendiği "Aşk Oyunu " adlı dizinin devamı için Keremcem ile el sıkışıp anlaştıklarını söyleyen yapımcı Meltem Kayalı,çekimlere bir hafta kala genç şarkıcının başka bir şirketle anlaştığını iddia etti.Keremcem'in bu kararı yüzünden çekimlerin sarktığını ve bir çok oyuncuyu diziden çıkarmak zorunda kaldıklarını anlatan Meltem Kayalı" efendi görünmek yetmiyor,öyle de davranılmalı.bir söz verildiyse bu tutulur,profesyonellik bunu gerektirir" diye konuştu.Kayalı "dizide ailesi rolündeki bütün oyuncuları işsiz bıraktı,üstelik bütün teklifleri geri çevirmişlerdi" dedi
Kayalı,"Keremcem başkasıyla anlaştığını kabul etmiyor ama Ocak'ta yeni bir diziye başlayacağını biliyorum" dedi.Diziye başka bir jönle devam edeceklerini söyleyen Kayalı,yeni senaryo gereği Keremcem'in dizideki ailesini oynayan oyuncularla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ve bu duruma çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi.
Hem Med Yapım görevlisinin hem de Meltem Hanım'ın Keremcem ile ne gibi bir alıp veremediği olsun da ikisi de aynı yalanı söylesin?
Keremcem ailesinide yeni diziye gotursun...Biraz dizi baslamadan reklam mi acaba..belki boylece ne kadar izleniyor anlamaya calisiyorlardir..Buda olabilir..
Sevgi'cim ben Keremcem Bey'in açıklamasını belki inanmassın 20 kere okudum her cümlesini de düşüne düşüne okudum.. Keremcem çok güzle uyutma yoluna gitmiş ki bazılarını uyutmuş görüldüğü üzere..Şimdi cnm arkadaşım Keremcem ne demiş Ocak ayına kadar albüm için önümde duran hiç bir projeyi kabul etmedim demiş iyi hoş peki ya bunun sonrası? açıkda kalmış dizi ne zaman yayınlanacak Ocak ayında yani burdan şu sonuç çıkıyor plan şu cnm arkadaşım ocak ayına kadar sarp karakterinden sıyrılmak için kendine zaman yaratmış bu 1.(yeni dizinin alt yapısı şimdiden hazırlanıyor) O sıra içinde bu arkadaşımız boş durmayıp albümü de aradan çıkaracak hemen ardına da bugun inkar ettiği diziyi patlatacak ki hem dzinin raiitngi hem de albümün satış raitingi artın die heee o zamana kadar bu olay kapanacak üstünden dereler akacak ve olay soğuduğu için o zaman gündeme gelmeyecek..Şimdi sana soruyorum Keremcem neden bu gerceği açıklasında kendisine hata yapsın?Herkes yalan söylerken bir tek Keremcem' mi dürüst gerceği söylüyor anlayamadım...O yazı o kadar uzun bir yazı ama bir o kadar da bomboş bir yazı laf salatasından başka bişey değil uzun yaızlmış inanadırıcılığını yükseltsin die ama bence daha da kaybetmiş..Ben olaylara Yasemin açısından asla bakmıyorum ben dizimin akıbeti açısından bakıyorum Yasemin'i severim ama ekibi de çok sevdim bilmem bilir misin Keremcem'i de çok sever savunurudm onun için de bir çok emek vermişliğim vardır ama bazı hayranları gibi fanatik değilim ve ne yaparsa yapsın arkasındayım diyecek kadar da düşmedim düşemem de severim sevgim bir anda bitmes biterse zaten sevgi olmaz ama yaptığı hatayı da göz göre göre tasvip etmem ki zaten bu ona zarar olur..Herkes desteklerse her hatasını ne olur? Keremcemin düşüncesi şu olur haa demek ki doğru yoldayım devam anam...Yok cnm o kadar uzun boylu değil...
Sana sorarım madem albüm çalışması vardı çakıştığını biliyordu neden gecen sezon bunu yapımcıya bildirip çekiliyorum demedi?bütün yaz konserlerinde bas bas bağırdı ? bu ayrıldı haberi çıkmadan bir hafta önce antalya konserinde devam edeceğim diyen insan 1 haftada mı karar değiştirdi albümü aklına geldi?
Ne olurdu 2 ay daha diziye devam etseydi de albüme 2 ay gec başlasaydı? Ne olurdu sana söyleyeyim o zaman yeni diziye zaman kalmazdı, sarp karakterinden sıyrılamazdı..Eğer Aşk Oyunu dizisinme devam etseydi albüm çıkaracak zamanı kalmadan yeni diziye adapte olmak zorunda kalacaktı ama albüm çıkarmak isteseydi yeni diziye zaman yetmeyecekti..Haliyle bu arkadaş AŞK OYUNU dizisine tekmeyi bastı neticede isteksizliği gecenb sezon Ekin'in hastalığı devreye girdiğinde ki performan düşüklüğünden de belkli oluyordu...Şİmdi Keremcem'in açıklamasına inandığını savunuyorsun sana soruyorum bu açıklaması doğru olsa bile çekimlere 1 hafta kala yokum demesini haklı çıkarır mı? N eolacak o senaristlerin hakkı adamlar 3 ay Sarp karakterini oynattılar ellerinde ne olacak o senaryolar sana sonunu söyleyeyim çöp kutusuna gitti peki ya diğer oyuncular ne oldu sana söyleyeyim işinden oldu neden senaryo mecburen değişti..Sen sanırım yapımcı Meltem Hanımın röportajını okumamışsın istersen bir de ona göz at TEKSOY AİLESİ onlara gelen hiç bir teklifi kabul etmeyip AŞK OYUNBU dizisinin arkasında durdular ve sözlerini yerine getirdiler kim kaybetti sözünde durmayan bir kişi için onalr kaybetti..Ne oldu çekimler aksadı diğer diziler fragmanlara gecti biizmkiler toparlanıp da çekime bile başlayamadılar..Bizim ekip yırtınsın dizi yetiştireceğiz diye Keremcem Bey konserlerde göbek atsın ohhh amma güzel..Bu iyice sinirimi zıplatıyor zaten ayrıca Yasemin'in yazısını da oku neden o, o kadar çok sevdiği insana sitem yazısı yazsın kalbinin kırıldığı çok açık yazısındaki göndermelere de yer vermiş..Şimdi bu kadar insan haksız da bir Keremcem'mi haklı doğru? NEDEN SEZON SONU YOKUM ALBÜM ÇALIŞMAMA VAR DEMEDİ? SON 4 GUN YOKUM DEDİM? BU BENCİLLİKDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİLDİR..KEREMCEM 3 KURUŞ İÇİN BAŞKA DİZİ İLE ANLAŞTI AŞK OYUNU DİZİSİNDEN AYRILDI BU KADAR BASİT...Medyapim adli kişinni yazısı Meltem Hanım'ın röportajının aynısı yalan mı oluyor bu durumda? Ayrıca Keremcem albüm için bu diziden çıkmaz gecen yılda dizi varken albüm çıakrdı bir sürü koınser verdi o zaman yapıyor da şimdi mi yapamayacak bir albüm çalışmasını bırak Allah Aşkına anlatma bana..O ekip Keremcem'e gecen sezon çok tölerans gösterdi konseri var dediler senaryosunu azalttılar, albüm çıkaracak dediler bir haftalık çekimi 3 güne sığdırdılar o zaman bunu yapan ekip şimdi 1 aylık albüm için mi tölerans göstermeyecekti? Ayrıca bir albüm çıkaracaksa bunun parçaları hazır demektir hazır parçaları bir kasede sığdırmakta 1 haftadan fazla zamanını almaz altı üstü okuyacak o kadar...ŞİMDİ HALA KEREMCEM HAKLI DİYORSAN DEVAM ET YOLUNA AMA SENDEN RİCAM BANA ONU HAKLI GÖSTERECEK BİR SAVUNMA YAPMA...ZİRA BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM...
ah nalancım şimdi ben senile bu konu hakkında tarışmak hiç istemiyorum hatta çok üzlüyorum seni sevdigim için kırarım flan düşünüyorum ama canım çok yanlış düşünüyosun keremcemi yeterince tanımadı şayet yasemin öyle bir şey yapsa ondamı böyle şeyler yazacaksınız ama uyutma falan yok bence çokta mantıklı gelmiş açıklamsı nalancım bence sen ve keremcemi inanmayanlar suçu kero degil de yapmcıda arasınlar
SEVGİCİM SEN İSTERSEN ŞUNLARIDA BİR OKU CANIM...
YAPIMCI İLE YAPILAN RÖPORTAJ
Kayalı,"Keremcem başkasıyla anlaştığını kabul etmiyor ama Ocak'ta yeni bir diziye başlayacağını biliyorum" dedi.Diziye başka bir jönle devam edeceklerini söyleyen Kayalı,yeni senaryo gereği Keremcem'in dizideki ailesini oynayan oyuncularla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ve bu duruma çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi
__________________________________________________ _______
BUDA IREM'IN YAZISINA OLAYIN İÇİNDE OLAN BIRI CEVAP VERMIŞ..
hadi ordan. osman yağmurdereli ile dizi falan çekmeyecekmiş.yağmurdereli albüm projenizi yapın ondan sonra çekelim diye kabul etti zaten ondan rahatsınız. ocak ayında yayına girecek bunu herkes bilsin. madem öyle neden t&a project e teklif sunuyorsunuz müzikleri yapın bizim dizi için diye. para para para. yok red edilmeyecek teklif falan gelse kabul etmeyiz. son anda döneklik yapmış birisi 44 blüm emek vemş bir ekibe sırtını çeviren ve apansızın ben yokum diyen birinden yani etik ve ahlak kurallarını alt üst eden birileri şimdi acaip doğru ve dürüstüm ben diyor. madem öyle yap açıklamayı basın açıklaması. haaa ama burdaki insanlar kayileye alınmayacak kadar az değilmi. bunu zaman sizie en güzel şekilde gösterecek. zaman herşeyin ilacı. bireyleri zirveye çıkaran bir topluluk aynı zamanda adamı tepetaklak da eder bu bilinçsizce de olsa . İnternasyonal Riyakar Egoist Managemant (irem) records osman yağmurdereli ile anlaşdı. son anda aşkoyunundan çıkmasının sebebi de şudur. fiyatını belirlemek. yüksek mebla ya anlaştı med ile ve bunu bildirdi yağmurdereliye. bu kadar kabul edildiyse daha fazlasını veren olur ve oldu yağmurdereli daha fazlasını verdi ve onunla el sıkıştı. yani etik ahlak kural= para para para. başka birşey değil. para için bu kuralları yok sayan dan herşeyi yapar. saygılar eleştiri managemant.....
__________________________________________________ _____________
YASEMIN ERGENE'NIN SON YAZISI...
öncelikle herkese merhaba....
insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE
Umarım Durumu Anlatabilmişimdir...
Tutar veya tutmaz dizmi ama dizinin devam edeceği taaa gecen sezon belliydi cnm öyle olsa bütün oyuncular devam edecke demzdi Yasemin başından beri devam edecke diyordu bir Keremcem mırın kırın ediyordu o da kendini sağlama almak için ortada kalmıştı karar verememişti madem devam edeceği belli değil neden konserlerinde devam edecek dedi neden teksoy ailesi diğer teklifleri reddetti...YALANNNNNNNNN
Yorumlarınıza kurallar çerçevesinde buradan devam edebilirsiniz.
Bölüm Sorumlusu Sorenza
Herkese selamlar...
Evet Rengincim bu konuda sana katılıyorum 4 gün kala vermesi çok yanlış olmuş..Neyse arkadaşlar bizim için yani aşk oyunu için keremcem defteri kapanmışdı,tekrar tekrar açmayalım..Çünkü artık dizimizin oyuncusu değil,bizi ilgilendirmiyor!Bu konu hakkında defalarca konuşduk,konuşdukçada tartışma ortamı açılıyor.Herkesin görüş açısı farklıdır,ayşa'nında dediği gibi herkes farklı pencereden bakabilir,burda ne biz başkasına gel bu pencereden bak diyebiliriz nede başkası bize gel benim penceremden bak diyebilir,çünkü buna hakkımız yok.Herkesin fikri farklıdır,değişdiremeyiz,neyin yanlış neyin doğru olduğunu kendileri anlayabilirler.Herkesin fikrine saygı duymak lazım.Zaten yanlışlarını görenler var şu sabah gazetesindeki haberden sonra...
çok iyi anlatmısın nalancım ama ben seni yazdıklarından sadce yasemin ergene yzdıgı kısma inanıyorum sana inandıgım için ona sonsuz inanıyorum ama diger yapmıcılar inanmıyorum bence o yalan yapmıcı kendi suçunu keremcem yüklemesin sen kalk haber verme adam ona göre sevam etmeywcek düşüsün programına ona göre aYARLAMIŞ O NDAN TAK DİZİ DEVAM EDERCEK DİYE HABER YOLLA OLURMU BÖYLE BİR ŞEY YENİ DİZİ KEREMCEM YOK DİYO YAPMICI VAR DİYO HANGİSİNE İNANACA VALLH BEN KEREMCEM İNANIYORUM ZATEN YOK DEMİŞSE ORTAYAY ÇIKAÇAK
dizidizidiziler
01-09-06, 18:41
Arese'ciğim,
Sen okumuşsun K.cem'in yazısını ama bence yanlış yorumlamışsın. Göz boyamak için yazılmış bir yazı ve üzülerek söylüyorum sen de kanmışsın.
ben şu anda sana karşı bir kötülük beslemiyorum bunları da onun için yazmıyorum. Lütfen bunu anla. Sen diyorsun ya, okuyun yazısını anlarsınız diye ben de neden inanmadığımı sana anlatmak istiyorum.
1- K.cem'in diziden ayrıldığını biz duyduk. Çekimlere 4 gün kala telefonla bildirmiş ayrılacağını..
2- K.cem'in sayfasına ve iremrecords'a ve menejerine defalarca mailler attık ve telefonlar açtık. Bir açıklama yapsın her geçen gün onun aleyhine işliyor dedik. Çünkü konserlerinde hatta 1 hafta öncesinde verdiği konserde diziye devam edeceğini söylemiş fanlarına... (burada da art niyet var, tepki almamak için devam demiş..)
3-Bu arada menejer filan yalanladı diziye devam dedi.
4-O sırada bize dizideki oyunculardan yanıt geldi, onlar da ayrıldı K.cem dediler. Böyle cebelleştikten sonra bir süre K.cem'den açıklama gelmedi ama Irem'den geldi. Seda Hanımın kızı,. O da yazmış biz dizi için anlaşmadık. Albüme yoğunlaştık filan. Ama aşk oyununa devam edilmeyecek demiş.
5-Biz tekrar tekrar K.cem'i sıkıştırınca K.cem'den açıklama geldi.
Ama bu arada biz öğrendik ki, K.cem diziden bıkmış, albüme yoğunlaşacakmış, fakat bu arada albüm'den hemen sonra tanıtım lazım, kendilerini sağlama almışlar. Osman Yağmurdereli'nin bir dizisi için anlaşma yapmış. Bizim dizimizi bırakması bahane, reytingler azalacak diye, yüzü eskiyecek diye satmış oğlum dediği babası Kuzey Vargın'ı...ve dizimizi. Albüm boyunca saklanacak, albüm çıkınca ilk dizisi AŞK OYUNU'nda olduğu gibi diziyle çıkış yapacak. Ocak ayına kadar da bu haberler soğumuş olacak, anlaşmadım yeni bir dizi için demesine rağmen Osman Yağmurdereli'nin dizisinde çıkacak ortaya.
Ama ARESE'ciğim biz bunları unutmayız.
İşsiz kalan insanları unutmayız. Onun yüzünden mahvolan dizimizi unutmayız.
Albüm çıkaracağını biliyordu K.cem geçen sezon dizi bitmeden söyleseydi daha farklı bir final yapılır, 1 bölüm daha çekilir, dizi bitirilirdi. Diğer oyuncular da yeni sezonda başlayacak başka dizilere kapağı atarlardı. Ama hepsi K.cem beyefendiye güvendikleri için işsiz kaldılar...
Ben vefasız diyerek K.cem'i kastettim evet ARESE ve çok daha kötü şeyler söylemek geliyor içimden onunla ilgili..
okuduğun için sağol.
ah nalancım şimdi ben senile bu konu hakkında tarışmak hiç istemiyorum hatta çok üzlüyorum seni sevdigim için kırarım flan düşünüyorum ama canım çok yanlış düşünüyosun keremcemi yeterince tanımadı şayet yasemin öyle bir şey yapsa ondamı böyle şeyler yazacaksınız ama uyutma falan yok bence çokta mantıklı gelmiş açıklamsı nalancım bence sen ve keremcemi inanmayanlar suçu kero degil de yapmcıda arasınlar
Sevgicim ben seni birşeylere inandırmak için kendimi kasmıyorum herkes kendi penceresinden bakar ayrıca bu olay yüüznden de bir arkadaşımı kaybedemem Keremcem buna değmes çünkü ha sen savunursun ben savunamam ben sana olayları ve akışı bir güzel anlattım herşey ortada olduğu halde sen o şahsa inanacaksan bu senin kararın saygı duyarım devam et derim ama dikkat et bir gün seni de vurmasın...
Heee şunu da diyeyim ben yanlış düşünmüyorum, kendime göre aklımın ve mantığımın uyduğu şekilde doğru olanı düşünüyorum yanlış olanı düşünmüyoyrum sana da düşünüyorsund emiyorum çünkü senin fikrin senin aklına yatan bu benim aklıma yatan bu olay budur ayrıca YASEMİN ERGENE de aynı hatayı yapsaydı sana yemin ediyorum aynı tepkiyi ona da verirdim burda fan olduğum için değil dizimin akıbeti için cebelleşiom yaparıdm ama severdim de bu yazımdan anlaşılmasın Keremcem'e sevgim bitti hayır sevgi öyle kolay bitmes ama inanılmaz kısgınım kırgınım emeklerime acıyorum...Yasemin için bugune kadfar ne yaptımda Keremcem için de yapmıştım..Bunu unutma lütfenn..
Yeni başlığımız hayırlı olsun, güzel haberler yazmak nasip olsun diyerek başlıyorum,
Şimdi Keremcem 'i bu olayda savunan ve haklı bulan arkadaşlarımdam bir şey rica etmek istiyorum,
Burası Aşk Oyunu platformu öncelikle dizimizi göz önünde bulundurarak,dizimiz hakkında yorumlar yaparak devam ediyoruz biz.Bizim için şu anda en önemli ve birinci husus yeni oyuncumuzun kim olacağı ve umarız Sarp karakterinin Ekin'i terk etmeden diziye başlanabilmesi hususudur.
Keremcem bu platformda tartışan çok büyük bir kitleye göre kesinlikle haksızdır,yaptığı affedilir gibi değildir.Kendince doğru sebepleri olsa dahi ekibe verdiği zarar yanında bu sebepler bizim açımızdan geçerli değildir.
İşte bu yüzden lütfen kimse O'nun haklı olduğunu veya geçerli sebepleri olduğunu bize anlatmasın.Çünkü bu konuda herkes burada yeteri kadar bilinçli.
Öğrenilmesi gerekenler çeşitli kanallardan öğrenilmiş,görülmüş test edilip onaylanmıştır.
Ama eğer ısrarla Keremcem ve O'nun haklılığı konu edilecekse bu arkadaşlarımızı Sayın Keremcem Dürük'ün kendi resmi sitesine gitmelerini öneriyorum.Zira daha az yorulup daha az şey ifade etmek zorunda kalırsınız.Çünkü orada sizi yormayacak büyük bir topluluk var.
Sevgiler,
arese tafarından gönderildi
BU YAZIMI TEKRAR BURAYA EKLİYORUM OKUMAYAN KALMASIN DİYE SONRADA TEKRAR KEREMCEM NEDEN AYRILDI DİYE SORULMASIN DİYE..ILK SAYFADAN ÇIKSIN :icon_evil :icon_evil
dizidizidiziler
01-09-06, 18:56
Nalancığım o kadar kırıldım ki ben bu işin peşini bırakmam. O dizi bir başlasın, her yere protesto mailimi atacağım. Gazetelere kadar göndereceğim..
Insanları saf yerine koymak neymiş anlasınlar. Kul hakkı yemek o kadar basit değil... Acısı hepsinden fersah fersah çıkacak...
Arkadaşlar bugün buraya favori jönlerimi ekledikden sonra aklıma bir tane daha jön geldi.Haluk Piyes zaten sizde düşünmüzsünüz onu galiba.Ekinle de yakışır hani:img-grin2 ama galiba onun 'sahte prenses' adlı dizisi devam edicek yeni sezonda yani o işde yattı.Dönüp dolaşıp iki seçenek kalıyo;
1)Tolgahan Sayışman
2)Mehmet Aslan
Ama bencede fazla bu konunun üstünde durduk,belkide hiç beklemediğimiz tahmin etmediğimiz birisi gelir,o yüzden ters köşe olabiliriz,hazırlıklı olun:img-grin2 Ama şuna emin olabilirsiniz,giren kişi yakışıklı,karizmatik,çekici ve avukat rolü yakışan biri giricek.İçime doğdu sanki!Bizimkiler iyi seçiyor bundan önceki karakterlere bakdığımızda görüyoruz:img-grin2 örnek dr.hakan..
Ssvshy arkadaşım bence Behzat uygur olmaz,ben pek yakışdıramıyorum ekinin yanında çok yaşlı kalır...
Nalancığım o kadar kırıldım ki ben bu işin peşini bırakmam. O dizi bir başlasın, her yere protesto mailimi atacağım. Gazetelere kadar göndereceğim..
Insanları saf yerine koymak neymiş anlasınlar. Kul hakkı yemek o kadar basit değil... Acısı hepsinden fersah fersah çıkacak...
Arzu ablacım bende arkandayım,bu konu zaten ocakda açıklığa kavuşacak.O zaman görücez ortada neler döndüğünü.Gerçi bizim haberimiz olmadan çok şey dönmüşde bizim haberimiz yokmuş.Yedik tekmeyi arkadan.Neyse nası olsa biz bunun acısını unutmayız ocağa ne varki şurda az kalmış,pişirip pişirip koyarız önlerine merak etme sen,biz burda oldukça AŞK OYUNU...'nun sırtı yere gelmezzz...
keremcembelgin
01-09-06, 19:12
herkeze selam; yine aynı konular galiba .nekadar susmaya çalışsakda,yorum yapmayacagız desekde kendimize engel olamıyoruz.sevgili arkadaşım ARESE, yeterince sevmemişsiniz yada geçiciymiş diye bize diyosun hiç yakistıramadım sana düşün bikere.daha 2 ay önce burda yapılan oylamalarda sabahladık bütün oylarımızı ona attık.bütün diger anketlerdede ayni şeyi yaptık.öle zamanlar olduki,nöbetleşe oy kullandık.ismi lazım deil diger dizi fanlarıy kavga ettik.bandlanmaya kadar gitti bu iş.ve sen gelmiş şimdi yeterince sevmemişsiniz diyosun.bizler ve oyuncularda dahil herkez ondan böyle bişey beklemedigimiz için bu kadar kızgınız ve kırgınız.küfür ve benzeri şeyler hiç bir şey asla yazmadık.kiii böyle olsaydı şimdiye kadar bu sayfaya yazanların hepsi bandlanırdı.ama öyle bişey olmadıgına göre herkez haklı olarak tepkisini gösteriyo.yine söylüyorum ondan böyle bişey beklemedigimiz için bu kadar çok tepki veriyoruz. adam ayrıldı. önemli olan neden çekimlere 4 gün önce herşey hazırken bunu yaptı.buna kızıyoruz biz.en iyi cevabı ocak ayında görecez.bakalım keremcemin dedikleri dogrumu.başlayacakmı yoksa yapmıycakmı dizi
Arzucum iyiki tek degilim heryere mailler atan ben.Destek 0 walla.Birkşide Özlem gel bende mail atıcam demedi.Delirdim resmen.Bunca olan biten var.Sayfaları hiç merak edip okuyan yokmu.Acaba ne konusuolar tepki nedir?
Gene mail atarım hep atarım haksızlıga ben sus desem sen sus desen eeee kimse karsı cıkmassa nolcak halimizzz
canim sen merak etme, ben mail atiyorum sizde atin demedim ama bende atiyorum...elimde gazetecilerin adresleri vardi onlara attim, ucankusa attim, birazdan iremrecordsada atacam. bazi hayranlarinin bu karari sevmediklerini ve hatta sogudugunu anlasinlar ve artik tam destek vermedigimizi anlasinlar diye..
simdi nalanin yazdiklarini okuyunca yine sinir geldi. hepsini biliyordum ama yinede duydukca, bizim diziye kazik atildigi aklima geliyor..4 gün önce haber verdigi icin ekip toplanamadi hatta bir jön bile bulamadik..bulmamizda zor biraz, herkes baska dizilerle anlasmis.:icon_evil
Herkes birbirine cevap vermekle o kadar meşgul ki,
bu yüzden ilk sayfaya yazdığımı yeniden taşıdım.
Şimdi sevgili Arese(Sevgi) kulak vermeni rica ediyorum.
Arzu 'cuğum ve Nalan'cığım gerek yok açıklama yapmaya,zaten bilmesi gerekn herkes gerçekleri biliyor.yeter yordunuz kendinizi
Yeni başlığımız hayırlı olsun, güzel haberler yazmak nasip olsun diyerek başlıyorum,
Şimdi Keremcem 'i bu olayda savunan ve haklı bulan arkadaşlarımdam bir şey rica etmek istiyorum,
Burası Aşk Oyunu platformu öncelikle dizimizi göz önünde bulundurarak,dizimiz hakkında yorumlar yaparak devam ediyoruz biz.Bizim için şu anda en önemli ve birinci husus yeni oyuncumuzun kim olacağı ve umarız Sarp karakterinin Ekin'i terk etmeden diziye başlanabilmesi hususudur.
Keremcem bu platformda tartışan çok büyük bir kitleye göre kesinlikle haksızdır,yaptığı affedilir gibi değildir.Kendince doğru sebepleri olsa dahi ekibe verdiği zarar yanında bu sebepler bizim açımızdan geçerli değildir.
İşte bu yüzden lütfen kimse O'nun haklı olduğunu veya geçerli sebepleri olduğunu bize anlatmasın.Çünkü bu konuda herkes burada yeteri kadar bilinçli.
Öğrenilmesi gerekenler çeşitli kanallardan öğrenilmiş,görülmüş test edilip onaylanmıştır.
Ama eğer ısrarla Keremcem ve O'nun haklılığı konu edilecekse bu arkadaşlarımızı Sayın Keremcem Dürük'ün kendi resmi sitesine gitmelerini öneriyorum.Zira daha az yorulup daha az şey ifade etmek zorunda kalırsınız.Çünkü orada sizi yormayacak büyük bir topluluk var.
Sevgiler,
aşkoyununun bu sezon devam ediceğini sanmıyorum çünkü kadro kalmadı bitti zaten son yayınlanan bölüm de son bölüme yakın bir bölüm dü hem atv final aşk oyununun web sitesisezon finali diyodu dizi devam etse bile eski başaryı yakalamaz çünkü bilirsiniz başrol diziyi bırakınca dizi başarısız olur ama şimdi bırak başrolü kadronun yarısı gitti Üzüldüm ama yine de
Tolga Evren Hayat Türküsü dizisinde rol almakta, Cenk Ertan Ihlamurlar altında dizisi kadrosuna dahil oldu. Burak Demir Show tv'de bir dizide oynuyor. Engin Altan Düzyatan kızlar yurdu dizisinde rol almakta
Tolga Sayışman aşk oyunu dizisi için çok hatalı bir seçimdir. Oynarsa seçildiği için izleriz. Tolga Sayışman ve Keremcem ile fiziki özellikleri kıyaslama yapılacaktır. Oynadığı bir dizinin yayından kaldırılması dezavantajdır. Bu kıyaslama yanlış olabilir.
Oyuncu seçimi çok titizlikle yapılmalı. Dizi çekimleri geç başlasın, oyuncu seçiminde acele ile karar verilmesin.
Sarp karakterinin dizide olup olmaması aşk oyunu dizisi için çok önemli olmamalı, giden oyuncunun boşluğu doldurulur. Yeri doldurulması zor karakterler var. İsmet karakteri olmayacak, onun boşluğu nasıl doldurulacak yada doldurulmaya çalışılacakmı ?
yanlış örnek verebilirim, vereceğim örnekteki zorluklar gibi, Hababam sınıfında Mahmut hoca ve Hafize karakterlerinin yerinin doldurulamadığı gibi.
ceyda deniz
01-09-06, 21:23
evet dizi devam edecek arkadaşım bu arada yeni başlığımız hayırlı olsun bakıyorum hala isim tartışması devam ediyor bence şu anda en uygunu tolgahan sayışman hem topmodel yarışması sadece 1 gün hadi birgünde prova diyelim olmazya yinede geriye kalan 5 günde çekimlerde hayli hayli bulunur ve olabilecek adaylar arasında en uygunuda o bence
yazdığım isimlerin bazıları oynadıkları diziden ayrılmış diye duydum cansel engin falan bazılarınında dizi devam etmiyomuş ama en iyisi hiç tanınmamış biri ya bide galiba ben vasiyetteki kişiyi sorenza söyledi diye yazmışım sanırım yanlış yazdım sezinti arkadaş yazmış kusura bakmayın valla bu ara çok yoğunum ve yarın sınavım var o yüzden pardon arkadaşlar
ay insallah tolgahan sayisman oynar keremcemin yerine.....bayiliorum ona bence üstesindende gelir bu rölün.. gerci ben keremcemin ayrildigina cok üzüldüm.. bi dizide bi karakter degisince tadi kalmio ben izlemiorum ama tabi tolgahan gelirse hic kacirmadan eskisi gibi izlerimm
pink_7_8_9
01-09-06, 23:47
arkadaşlar ben bir yerde belit özükanla(yelda) ile karşılaştım orda baya konuştuk ve dizi ne zaman başlayacak diye sorduğumda eyülde başlıycak ama biz yokuz dedi dizi başka bir şekilde devam edicek dedi bilmiorum ama heralde öle olucak...
ya Belittemi gitti? Cok uzuluyorumya.Onu cok seviyodum cok tatli bir kizdi.Hele Ekin'le arkadas olmalari ona destek ve moral vermesine falan bayiliyodum.Ufff keremcem napti boyle ya..onun yuzunden butn teksoy ailesi gitti.Dizide o kadar kisiden 5 kisi falan kaldi ya.
Su yil atlmasi olucakmi? Oyleyse sinan'i oynayan o cocukda cikicakdir o zaman?
NEREYE BITECEK ASK OYUNU ASIL SIMDI BASLIYOR, NEFRET EDIYOR BOYLE MANSETLERDEN AMA ICERIGE BAYILDIM HEHE
Dikkatimi çeken şu adam diziden ayrılmaya karar veriyor ama bunu yapımcıya sölemio yapımcı arıo gercek mi başka proje die beyimiz ayrıldım ben dio senin haberin yok mu der gibi :fighting2 yani Meltem Hanım aramasa daha Keremcem Bey'in haber vereceği yok adam kafadan ayrılmış :fighting2 Keremcem Bey ayrıldı ama ekibe sölemio orda senaryo harıl harıl yazılırken beyimiz ayrılmış bile insaff yaa insafff :fighting2
milliyetin haberini ben de okudum.bir kez daha sinirlendim.adam bir işi tamamlamadan nasıl haber vermeden başkalarıyla anlaşıp başka bir diziye karar verir anlayamıyorum.haberde yazdığı gibi sadece el sıkışmak yerine sözleşme imzalasalardı kolay kolay ayrılamazdı. bu yüzden yapımcıyı da hatalı buluyorum ben.
onlara da bu ders olmuştur herhalde.yani bazı insanların sözüne güvenilmeyeceği, yarı yolda yüzüstü bırakılabileceği ve dış görünüşe aldanılmaması gerektiğini anlamışlardır.bir dahaki projelerinde daha sağlam adımlar atarlar.
teksoy ailesinin çıkartılması bence gereksizdi.onlar sarpsız da ekine destek olarak devam edebilirlerdi.sadece sarp yurtdışına gitmiş olurdu.şimdi bunlar ailecek nereye kaybolacaklar acaba.
ekinnnnsarppppp
02-09-06, 10:45
milliyetin haberini ben de okudum.bir kez daha sinirlendim.adam bir işi tamamlamadan nasıl haber vermeden başkalarıyla anlaşıp başka bir diziye karar verir anlayamıyorum.haberde yazdığı gibi sadece el sıkışmak yerine sözleşme imzalasalardı kolay kolay ayrılamazdı. bu yüzden yapımcıyı da hatalı buluyorum ben.
onlara da bu ders olmuştur herhalde.yani bazı insanların sözüne güvenilmeyeceği, yarı yolda yüzüstü bırakılabileceği ve dış görünüşe aldanılmaması gerektiğini anlamışlardır.bir dahaki projelerinde daha sağlam adımlar atarlar.
teksoy ailesinin çıkartılması bence gereksizdi.onlar sarpsız da ekine destek olarak devam edebilirlerdi.sadece sarp yurtdışına gitmiş olurdu.şimdi bunlar ailecek nereye kaybolacaklar acaba.
Haklısın canım, sinem ablamızın da başından beri söylediği gibi medyapım da en az keremcem kadar suçlu...Tamam keremcem sözünde durmamış suçlu ama sen de bir anlaşma imzalamıyorsun...Açıkçası bu da medyapımın çok büyük bir hata yaptığını gösterir...
ekinnnnsarppppp
02-09-06, 11:46
yaptığı iş iş deil..ama şölşede olabilirdi...keremcem yerine baska sarp girseydi dier oyuncular çıkmak zorunda kalmazdı..haber hazırlayan çok iyi hazırlamış bence..hele son cümle herseyi anlatır vaziyette.
Ben de son cümleye bittim zaten...Aşk oyunu sadece keremcemle sevilmedi, bütün oyuncular sayesinde sevildi...Bi kere ekran karşısında olan ya da olmayan tüm herkes çok titiz davrandılar işlerinde ve aşk oyunu öyle tanındı. Serkan abinin de söylediğine katılıyorum, keremceme kim aklı veriyo bilinmez ama çok yanlış yola götürüyor keremcemi...Neyse yeni dizisinin de aşk oyunu kadar kaliteli olabiliceğini düşünmüyorum. pişman olur keremcem ama çok geç olur...
ekinnnnsarppppp
02-09-06, 12:12
İrem açıkçası ben de Gürel ailesinin akıl verdiğini düşünüyorum, gerçi kimseyi suçlamak gibi bir niyetim yok ama... Ayrıca hatırlarsanız belit özükan keremcemin programına çıkınca keremcem için "bir fırsat bulmuşum kaçırırmıyım hiç" diyerek keremcemin nerdeyse mükemmel birisi olduğunu düşündüğünü belirtmişti ama şimdi ne kadar büyük bir hayal kırıklığına uğamıştır...Ben onun için de çok üzüldüm yani keremcem tabiki de aşk oynunundan ayrılabilir ama bunu iki yüzlülük içinde yapmamalı. Diziden ayrılmanın bile usulü vardır. Usulünce yapsaydı o da biz de saygı duyardık kararına ama kesinlikle saygı duymuyorum kararına...
didou_didem
02-09-06, 12:30
Sabah kalkar kalkmaz gittim gazeteyi aldım..Birde çekimleri konserlere göre ayarlamışlar ve Keremcem'in istediği %100 zammı kabul etmişler...Burda Medyapım'ın hatası anlaşma yapmaması oldu.Aam onlarda söze inandılar demekki..Birde sinir olduğum nokta sizinde yazdığınız gibi Meltem Hanım arıyor ve öyle söylüyor ayrılacağını....
Nevsehirlim
02-09-06, 16:34
Sabah kalkar kalkmaz gittim gazeteyi aldım..Birde çekimleri konserlere göre ayarlamışlar ve Keremcem'in istediği %100 zammı kabul etmişler...Burda Medyapım'ın hatası anlaşma yapmaması oldu.Aam onlarda söze inandılar demekki..Birde sinir olduğum nokta sizinde yazdığınız gibi Meltem Hanım arıyor ve öyle söylüyor ayrılacağını....
sana katiliyorum cnm,yani para yüzünden degilmis,100% zamdan sonra herhalde az para veriyorlardi,maddi anlamda anlasamadik diyemez..
Medyapim'in da tek sucu k.beye güvenmesi olmus,ve iyiki Meltem Hanim aramista sormus dogru mu degil mi diye,yoksa herhalde cekimin baslayacagi gün haber verirdi,ben ayrildim diye
Bir gazete muhabiri yada bi baska röportajinda neden ayrildiniz diye sorulursa,ben dogru dürüst bi cvp vereceginide sanmiyorum herhalde:Öyle olmasi gerekiyordu,bi takim nedenlerden dolayi ama aciklamak istemiyorum gibi cümlelerle siyrilmaya calisir,cünkü onlari yüz üstü biraktim diyecek hali yok
ayrica bende kimseyi günah kecisi yapmak istemem,ama bencede Gürel ailesi yönlendiriyor k.cem'i,Aykut bey yapimcisi,Seden hanimla düeti var ve Irem hanimda demekki o kadar önemliki,hatirladiysaniz Iremrecord'un aciklamasini o yazmis ve altinda Irem Gürel'in ''imzasi'' vardi,neden ona yazdirmislar onuda anlamadim ama,Aykut bey neden yazmamis?
keremcembelgin
02-09-06, 18:07
herkeze selam.gazetede yapılan manşet deil ama bende son kullanılan cümle için bunu yazan kişiyi tebrik etmek istiyorum .belkide bizim kaç haftadır söylemek istedigimiz şeyi tek bi cümlede söylemiş.yeni yayın döneminde görecek herkez bakalım nasıl devam edecek diye. artık keremceme inananlar bakalım bu gazete haberinden sonra nasıl hareket edecekler.hala gözü kapalımı konuşacaklar.yazık herşey için,yazık.bizde diyoruz 4 kala arayıp haber vermiş diye.bakalım daha neler çıkacak altından.aslında ben bundan sonraki ilk röp.merak ediyorum mutlaka soracaklar ona nasıl sıyrılcak bu işten.herkezin gözünün içine bakarak ne cevap verecek.
belgincim aynen aciklamasindaki gibi ayni laflari siralayacaktir ama bakalim kamera önünde bizim gözümüze bakarak söyleyebilecekmi.
artik röportaj yapilirken bu soruyu sormazlarsa, yuh diyorum artik.
dizi rayting yaparken her zaman haberini yapiyorlardi, simdi keremcem cikti simdide yapsinlarda herkes görsün....ayrica meltem kayalinin aciklamasini okuyunca insan daha cok sinirleniyor...iyikide meltem kayalinin yerinde degilim, insan telefonda mi haber verir ayrildigini???su telefon icat edilmese ne yapacakti acaba??aahhh bu seferde mektup yollardi herhalde...
didem zaten cekimleri konsere göre ayarladiklarini biliyorduk. zorunan cekimleri 3-4gün sIkIstIrdilar. orda sadece keremcem degil öbür oyuncularda zorluk cekti. simdi düsünüyorumda keremcem bizim dizinin baskani mi???yani ne bilim sanki dizi keremcemin üzerine kuruluymus gibi söz ediyor herkes. hele birde artik diziye bakan olmaz diyenler yokmu, neyse seytana uymayalim..
keremcembelgin
02-09-06, 19:16
didem zaten cekimleri konsere göre ayarladiklarini biliyorduk. zorunan cekimleri 3-4gün sIkIstIrdilar. orda sadece keremcem degil öbür oyuncularda zorluk cekti. simdi düsünüyorumda keremcem bizim dizinin baska mi???yani ne bilim sanki dizi keremcemin üzerine kuruluymus gibi söz ediyor herkes. hele birde artik diziye bakan olmaz diyenler yokmu, neyse seytana uymayalim..
aynen tugbacım,şeytana uymayalım biz.ama insan genede kendine hakim olamıyo,yazmadan duramıyo.bide demiyolarmı kero haklı adamın ilk sevdası müzik diye iyice çıldırasım geliyo :icon_evil .ben biz aşk oyunu izleyicilerine kendimde dahil olmak üzere,peygamber sabrına sahip ilk dizi seyircileriz valla.bizim gibi kimse olamaz.ama aldıgımız mükafata bakarmısınız:icon_cry: biz bunları haketmedik yaa.herşeyde destek verdikten sonra böyle bize teşekkür edilince çok üzülüyo insan yaaa:icon_cry:
Nevsehirlim
02-09-06, 19:22
Belgincim biz gercektende bunu haketmemistik,bide tabii Kirik kanatlar safina gecenler var,haberler sayfasinda okumustum yanlis hatirlamiyorsam,bi arkadas ki bu arkadas cooook büyük bi ihtimalle kk i izliyor,Ask younunun eskisi gibi olmadigini,heyecanini kayip ettigini ve heyecanini kaybeden izleyenlerin o siralar baslayan Kirik kanatlar a bakmaya basladigini ve dizinin nerdeyse unutuldugunu yazmisti..yani böyleleride var,tabii herkesin fikrine saygiliyim herkes istedigi gibi düsünür,ama yanlis düsündüklerini cok gec anlayacaklar
Rabbim akil dagitirken,bunlar yagmur sanip semsiye ile korunmaya calisanlardan
Bundan sonra insallah raytingler k.beye nasil bi yanlis yaptigini gösterir
Her baktiginda bi jeton düser ...Aminnn
Belgincim biz gercektende bunu haketmemistik,bide tabii Kirik kanatlar safina gecenler var,haberler sayfasinda okumustum yanlis hatirlamiyorsam,bi arkadas ki bu arkadas cooook büyük bi ihtimalle kk i izliyor,Ask younunun eskisi gibi olmadigini,heyecanini kayip ettigini ve heyecanini kaybeden izleyenlerin o siralar baslayan Kirik kanatlar a bakmaya basladigini ve dizinin nerdeyse unutuldugunu yazmisti..yani böyleleride var,tabii herkesin fikrine saygiliyim herkes istedigi gibi düsünür,ama yanlis düsündüklerini cok gec anlayacaklar
tamam bizde herkesin kararina saygiliyiz, ama gelipde ask oyunu forumunda KKdan bahsetmeleri yokmu asil ona sinir oluyorum. tama git hangi diziye gecersen gec ama neden buraya gelipde o dizinin reklamini yapiyorsun...:fighting2
ben simdi gercekten dizimiz acisindan keremcemin öyle bi pisman olmasini istiyorumki, hayatini en büyük hatasini yapmis olsun, kariyeri acisindan tabi.
mantiklica düsününce daha cok sinir basiyor. cünkü yine kandirildigimizi anliyorum, aklima geliyor. acaba oyuncu arkadaslari ne düsünüyorlar??
onlar kizgin degillerdir ama belki bi kirginlik yada iste küsme gibi birsey vardir. biz hadi hayranlariyiz, karakterini ve huyunu tavirlarini bi repörtajini okuyunca bilemeyiz ama 1senedir ayni dizide oynuyorsun, yazik ya valla yazikkkk:img-sorry :fighting2 :fighting2 :fighting2
"Keremcem'in Star TV'de sunduğu yarışma reyting almadığı için kaldırıldı. Demek ki tek başına fizik bir yere kadar, iyi proje şart..."
Ali Eyüboğlunun yazısının en can alıcı kısmı! Tabi birde Keremcemin yada ona akıl verenlerin atladıkları en önemli nokta... Hepimiz hemfikirdik zaten bu konuda. Evet yapım şirketinin hatası, öncelikle dizinin devam edip etmeyeceği konusunda kesin bilgiyi Keremceme vermemek ( ki bunu Keremcem iddia ediyor), ikinci olarak da karşısındakinin sadece sözüne güvenip bunu bir imzayla resmi boyuta taşımamak. Bu iki kısım da profesyonellikle bağdaşmıyor.
Ama yine bunlar Keremcemin yaptığının yanında hiç kalıyor... Kendi ağzıyla yakalandı Keremcem, bana TEMMUZ sonuna kadar dizinin gidişatıyla ilgili kesin birşey söylenmedi dedi. Peki Keremcem diziden ne zaman ayrıldı AĞUSTOS sonunda! Aradaki bir aylık dönemde mi yeni kasete başlama kararı aldı acaba? Çünkü bahanesi "ben kaset çıkarmazsam mutsuz olacağım" idi. Yani bu mutlu kararını sadece çekimlere 4 gün kala vermiş oluyor, ve yapımcısına yine de bildirmiyor. Önce %100 zamda anlaşıyor, sonra gidip ne koparsam kar mantığıyla başka yapımcılarla görüşüyor, sonra da bekliyor ki Meltem Hanım arasın da ben ayrıldım diyeyim! Belli bu işin arkasında başka işlerin olduğu, yeni dizi, daha çok para, araya bir albüm ve onun promosyonu için yine ekranlar...
Aslında biraz olsun düşünse olacakları, yazısını yazarken, reytingler düştü de ondan ayrıldım, bahanem de albüm oldu demezdi... İşte herkesin düşüncesi aynı, iş Keremcem'de onun her sözüne inanan hayranlarında bitmiyor. Bunu zamanla hepimiz göreceğiz, iş Keremcemin kara kaşında kara gözünde bitseydi yarışma programının tv ekranlarında bir devrim yapması gerekirdi, ama noldu 4 bölümde bitti. Demekki bizim seyrettiğimiz şey Keremcem için Aşk oyunu değil; Aşk oyunu için, içindeki duygular için, bize hissettirdikleri için, iki aşığın muhteşem aşkını canlandırabildiği için Keremcem! Bunu anlayabilmek bu kadar mı zor?
Bundan sonra ekrana gelecek kişi de bu elektriği tutturursa ve bizler ona da alışıp benimsersek, o zaman anlayacak işte Keremcem bey bulunmaz hint kumaşı olmadığını! Birilerine çelme takmak o kadar kolay bir iş değil işte!
herkese selamlar,
sabah gazetesindeki haberden sonra olayı merak edip Meltem Kayalı'ya soran bir gazeteci daha olmuş.bu belki de böyle zincirleme şeklinde devam edecek.işin içine keremceme köşelerinde daha önce sık sık yer veren tv eleştirmenleri de girecektir.umarım bundan sonra bu konuyu ele alacak olan yazarlar da bu haberin sonundaki gibi hatırlatmalarda bulunurlar.bir umut, gözlerini açamayanlar belki bu sayede açarlar.keremcem eleştirileri görmemezlikten gelip sadece kendi sitesindeki 'sonuna kadar destek,ne olursa olsun hep arkandayız' gibi mesajlarla doğru yolda olduğunu düşünürse -ki böyle düşündüğünü mesajında da belirtmiş- yanlış adımlar atmaya devam edecek belki de.
bu haber de sabah gazetesindeki haberin devamı gibi olmuş.düşüncelerimin çoğunu yapılan yorumlarda okudum.daisy58 ellerine sağlık.önemli noktalara değinmişsin.
el sıkışmanın yanında %100 zam da varmış işin içinde.ama profesyonellik el sıkışmanın ötesine geçmeliydi.güven herşeyi çözmüyor demekki.
yapımcı keremcemi aramasaydı ne zaman ağzındaki baklayı çıkaracaktı acaba!bir kere daha sinir oldum.daha neler öğreneceğiz kim bilir!
en çok da başka oyuncuların işinden olmasına üzülüyorum.hikayeleri devam edebilirdi belki sonuçta torunları var ortada ama senaryonun seyri tamamen değişeceği için böyle yaptılar herhalde.bunca karakteri nasıl ortadan kaldıracaklar merak ediyorum.Kuzey Vargın'ın,Gönen Bozbey'in,Belit Özükan'ın önceden Keremcem hakkında söyledikleri güzel sözler,övgüler geliyor aklıma içim daha çok acıyor.
ama okuyunca sevindiğim bir haber var.belki duymuşsunuzdur.Belit Özükan 'Çinliler Geliyor' filminde rol alıyormuş.çekimleri başlamış,8 Aralık'da vizyona girecekmiş.filmin başrolü yokmuş,roller eşitmiş ve oyuncuların arasında Gürgen Öz de var:)
ceyda deniz
02-09-06, 20:49
bak bende kırık kanatları izlerim ama benim için önce aşk oyunu gelir. bizde uydu var bu yüzden ikisinide izliyorum kırık kanatların izleyemediğim yerlerinide tekrarında izliyorum ama bunun anlamı kırık kanatları izlemek için aşk oyununu bırakacağım demek değil benim için aslında çok kötü bir durum çünkü çok sevdiğim iki dizi aynı gün aynı saatte ama ben aşk oyununa destek vermeye ve izlemeye sonuna kadar devam edicem bazıları gibi bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum.
haberler sayfasına eklediğim haberde Keremcem'in şu cümlesi dikkatimi çekti:'beni yeni projelerde göreceksiniz.'bunu yaptığı açıklamada doğru olmadığını söylediği yeni dizi projesi için söylemiş herhalde.bu kadar haberden sonra hala vazgeçmemişlerse albümünün promosyon çalışmasının hafifleyeceği ocak ayından sonra başlayacaktı yeni dizisi.belki de hayranlarını yavaş yavaş ısındırmaya çalışacak o zamana kadar.şimdiden başlamış gibi.yeni diziye başlarsa gelen tepkileri aza indirmek gerek ne de olsa!
Keremcem'in Star TV'de sunduğu yarışma reyting almadığı için kaldırıldı. Demek ki tek başına fizik bir yere kadar, iyi proje şart...
sevgili daisyin dediği gibi en can alıcı söz bu yalnız birde adam haber vermemiş meltem hanım duyunca aramış ve oda bıraktığını söylemiş desenize eğer bunu duymasa çekim günü herkes onu bekles ekusura bakmasın onun yaptığı nankörlük yani hem %100 zam hemde ona uygun program karşılığında büyük kazık ne diyim bu arada seven hill içinde single yapcakmış bizim bey
medyanın ilgisini yenimi çekmeye başladı bu konu olayın üstünden haftalar geçti.gazetelerde çıkmaya başladı yakında tvde haberi olur keremceminde gerçek niyeti ve bizi salak yerine koyma durumu ortaya çıkar.ben şunu söylüyorum sadece keremcemin yaptığı yaynında kalmıyacaktır hele bi diz başlasın ozaman gerçek izleyici kitlesi(keremcem formundaki kızlardan bahsetmiyorum)gereken tepkiyi keremceme verecektir
aşk oyununda yeni jönümüz halen belli değil mi.ben ısrarla tolga sayışman diyorum.inşallah inşallah o olur.eminim izleyici çok sevecektir
meryemce84
02-09-06, 23:01
Herkes bi Tolgahan Sayışman lafı tutturmuş gidiyor.
Ben anlamış değilim nesi var bu adamın.
Tamam yakışıklı olabilir ama sadece yakışıklılık yetmiyor.
Ya oyunculuğu?
Esir Kalplerde görmüştüm beğenmemiştim.
Çok Soğuk geldi bana.Tabi bu benim fikrim.
Elektirk alamadım hiç kendisinden...
Aslında ne desek boş.Seçilen seçilmiştir artık.
Bakalım bizi şaşırtacak yetenekli bir oyuncu seçilmiştir inşallah...
O malum şahsa bişey demiyorum artık kendisini Allah'a havale ediyorum...
MAKEDONYALI
02-09-06, 23:45
merhaba saygi deger arkadaslarim (biraz resmi oliyim) yaa ben sahsen iki gündür nete giremedigim icin cildirmak üzereydim neee olur yalvariyorumm iki gün icinde tiyo falan geldiyse ya da ne biliyim bir gelisme varsa ve su anda neler hakinda konustugunuzu lüüüüttttffffeeen rica ediyorum bana yazin hadi canim arkadaslarim yaa bekliyorum:img-kiss:
merhaba saygi deger arkadaslarim (biraz resmi oliyim) yaa ben sahsen iki gündür nete giremedigim icin cildirmak üzereydim neee olur yalvariyorumm iki gün icinde tiyo falan geldiyse ya da ne biliyim bir gelisme varsa ve su anda neler hakinda konustugunuzu lüüüüttttffffeeen rica ediyorum bana yazin hadi canim arkadaslarim yaa bekliyorum:img-kiss:
slm cnm, vala sunlar oldu meltem kayali aciklama yapti gazetede röp yapmis, bide bay k konserin de haber leri yalanlamis kaynak ucankus.
Bide seni ilgilendirir mi bilmem ama Yasemin.E dün sitesinde radyo ya geldi.heralde bukadar'di ben bukadar hatirliyorum...
evet yapımcımız meltem hanımın ve onun arkasından da milliyet gazetesinde çıkan açıklamaları ve yorumları konuşuyoruz. yavaş yavaş basının ilgisini çekmeye başlıyoruz sanırım biraz geç oldu ama neyse.. bütün bunların sonunda da sürekli başa dönüp, keremcemin yaptığı yanlışa geliyoruz yani çok da büyük değişiklik yok forumda:)
MAKEDONYALI
03-09-06, 00:23
herkeze cook tesekür ederim cevapladiginiz icin simdi haberler bölümüne bir göz atim yaa adamlar beyfendiye %100 zam bile yapmislar dizi cekimlerini konserlerine göre bile yapmislar biraz insaf yaa bir de konserinde aciklama yapmis onu yeni projelerinde görecekmisiz gazeteciler cekmek icin zorluk cekmisler yaa sen o gazetecilerin de o konserlerine gelen hayranklarinin das ilgisini ask oyununa borclusun insaf yaa birazcik i9nsaf fazla degil birazcik hic mi vijdani yok ki annem babam kardesim diye hitab etigi kisileri düsünmüyor yaazik diyorum biz bu adami mi bir yil boyunca yüceltik.
Herkes bi Tolgahan Sayışman lafı tutturmuş gidiyor.
Ben anlamış değilim nesi var bu adamın.
Tamam yakışıklı olabilir ama sadece yakışıklılık yetmiyor.
Ya oyunculuğu?
Esir Kalplerde görmüştüm beğenmemiştim.
Çok Soğuk geldi bana.Tabi bu benim fikrim.
Elektirk alamadım hiç kendisinden...
Aslında ne desek boş.Seçilen seçilmiştir artık.
Bakalım bizi şaşırtacak yetenekli bir oyuncu seçilmiştir inşallah...
O malum şahsa bişey demiyorum artık kendisini Allah'a havale ediyorum...
selam meryemce, bende anlamadım tolgahanın bu kadar neden istendiğini.Bence de oyunculuk konusunda m.aslandan pek bir farkı yok.Hatta o ondan daha deneyimsiz.Tamam yakışıklı olabilir,yasemine de uyabilir ama ben de esir kalplerde pek beğenmemiştim kendisini.
Benim adayım Tardu Flordun'dur.Çok iyi bir oyuncudur.
Belli olan olmuştur dediğin gibi boşuna konusuyoruz burda,umarım dediğin gibi yetenekli bir oyuncu girer.
K.cem için ben de birşey diyemiyorum artık hele bugün cıkan haberde ask oyununun biteceğinden haberi olmadığı yazmış.Ne denir ki buna en iyisi artık yorum yapmamak sanırım Keremcem hakkında..