Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Sabahtan bu yana yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Ayşa'cığım teşekkür ederim canım.Ben de kendimi acayip tebrik ettim bugün bu konuda.
Ardından Tardu'yu seçenleri de çok tebrik ettim.
Yeni rol için biçilmiş kaftan.Hem komik,hem de gayet güzel görünümlü bir arkadaş.Yeteneği ise tiyatro oyuncusu olması sebebi ile
zaten tartışılmaz bence.Sadece biraz uçuk kaçık bir arkadaş.Mike Tyson gibi kulak burun ısırıyor,sağ kroşesi baya sağlam.
Yani oyunculuk yanında boksör tarafı da kuvvetli bildiğimiz kadarı ile.
Yasemin'e bir şey yapamaz o ayrı.Yemez çünkü,kendisi fena dağılır.İşin şakası bu tabi ki ama,böyle bir şey olamaz asla.
Baktım yeni şahsa isim düşünenler olmuş.Ya şöyle Sarp yerine Sert,Dert gibi ya da Hasan,Hüseyin,Mahmutcan,Kadircan,Tayyar,Bekir,Ökke ş falan gibi isimler olsa da gülsek azıcık.Zaten yeni bölümlerin ilk bölümler gibi olacağı bilgisinden yola çıkıp,Tardu''nun da yeni jön olacağını teyit ettikten sonra kesin çok güleceğiz diyorum ben.Yanına da Kurti ve Hakan ikilisinden kanka yaptık mı tam olur.
Beni bu noktada sadece Sarp'ın terkediş öyküsü çok rahatsız ediyor.Bunu düşündükçe canım sıkılıyor,içim üzülüyor.
Ne olursa olsun Kerecem'i silmek pahasına bile olsa Sarp karakterine böyle bir şey yapmamalarını tüm kalbimle diliyorum.
Terketmiş bir Sarp ve terkedilmiş bir Ekin.Ne yazması ne de okuması kolay değil.
Bu arada yukarıdaki isimlerin yanısıra '' Cem '' ismini zaten çok severim olabilir.Alp,Selim,Mete,Mert, gibi isimler de fena olmaz yani.
Herkese Merhabalar arkadaşlar...
Dün giremedim foruma galiba bişeyler kaçırmışım.Tardu Flordun geliyomuş heralde dizimize.Zaten benim isteğim buydu gormlaith arkadışımla beraber onu istiyoduk:img-grin2 Ama pek imkan vermemişdik.Çok sevindim ben,hem iyide rol yapıyor yetenekli oyuncu.Tam çatlak rolü yapar valla üstüne yokdur:img-grin2 Ama avukat olarak gircek demi yoksa benmi yanlış anladım...
~ topiqq ~
06-09-06, 12:56
Kurti ve Hakan ikilisinden kanka yaptık mı tam olur
özgüster çk güldüm ya hakkaten süper olur eer öle olursa :D ..tardu flordun hakkaten çk ii seçim de bnm aklıma nedense hep isim olarak sanki böle mehmet-ahmet fln gbi isimler oluck gbi gelio..bu arada allbyme katılıorm sana tardudan daa iyisini bulamazlardı çatlak rolü içn ehehe..süper seçim bence bn çk memnunu, ayrıca onn gelmesi dizinin komediye kayıcağını da gösterio ki bu çk ii bişey bencee
meryemce84
06-09-06, 13:12
31-08-06, 14:11
Madem çatlak bir adam isteniyor bence bu çatlak rolüne en iyi Tardu Flordun gider.Hani Evdeki Yabancı ve Davetsiz Misafir'deki başrol oyuncusu.Tam bir çatlak işte.Aynı zamanda da komik.Vahşi yakışıklı olmasa da tipi de düzgün.E bundan iyisi şamda kayısı.
Özgücüm tebrik ediyorum bende seni..Öpüyorum..:love05:
Sende bir ermişlik olduğunu sezmiştim ben zaten.. :)
Dünden beri düşünüyorum kim Tardu'yu istedi diye.
Bugün Ayşa'nın mesajında gördüm senin istediğini..
Kurti ile Hakan'ı kanki yapmışsın vallahi olur mu olur..
Sende bu öngörü varken..
Benimde içime sinmiyor Sarp'ın Ekin'i terkedecek olması ama yapcak bişey yok..:img-sorry
Tardu beyin işle özel hayatını karıştırmayalım..
Bence önemli olan bizim için oyunculuğu..Ona da diyecek söz yok...
Şimdiye kadar dizilerdeki partnerlerine bişey yaptı mı?hiç duymadım.
O Yüzden Yaseminden yana bi korkunuz olmasın diyorum ben..
Şimdi dönenelim gerçeklere resmi bir açıklama yok Tardu Flordun konusunda..
Ama inşallah doğru bir haberdir..Sevindiğimizle kalmayız..
Unutmuşum herkese selam..
Özgücüm, bak Alper de olabilir yeni karakterin ismi, ben çok severimde bu ismi:)
Bu arada Sılam nerede canım, haberin var mı? Bugün hiç online görmedim.
Herkese tekrar selam vareyim arkadaşlar...
Canım evet neden olmasın Alper?Ama ben nedense böyle tek heceli isimler daha hoşuma gidiyor sanki.Cenk,Sarp,Mert,Berk.Ne bileyim bakalım göreceğiz.
Belki de Sarp'ı duya duya kulağımız bu tip isimlere gidiyor olabilir.
Aman komik bir isim olsa da gülsek.Adama güleceğimiz kesin de şu Sarp terketmesin ben ordayım hala.Yediremiyorum bu durumu bir türlü ne Sarp'a ne diziye.
Sılam yoğun dün bugün,pek giremeyeceğini söylemişti.
Ben de Sinem'i göremiyorum ne zamandır.Tatilde falan mı?
Belki Tardu'nun bir de kankası olur.Çünkü başka karakterler de girecektir diziye.Bunlar Sarp-Serkan'ın ilk halleri gibi başlayabilirler.İçimden bir his çok güzel olacak diyor.Demin evdeki yabancıya baktım da bence Tardu gerçekten çok iyi bir seçim oldu :)
Merhaba Meryem'im.Ben de kendi mesajımı bir türlü bulamamıştım güzelim sağolasın sen bulmuşsun.İsabetli sallamışım.Bu konuda çalışmalara devam edeceğim.
Bu yüzden Kurti ve Hakan'ı kesinlikle daha çok kullanmalılar diyorum.E jönümüz yalnız mı kalsın?Madem dizi ilk bölümler gibi olacak kendi gibi bir deli muhakkak olmalıdır yanında.Benim favorim şu anda Kurti ama bakalım.Onda bu komiklik varken başkasına gerek yok aslında.
Yine de bu kadar fireden sonra illa ki başkaları da olmalıdır diye düşünüyorum.Kalabalık olmalı .Herkesin yerine bir alternatif düşünmüşlerdir umarım.Başka türlü unutamayız.Dikkatimizi dağıtmaları lazım ki başka yönlere aklımızın köşesinde Sarp kalmasın.
Ama yine de lütfen ama lütfen Sarp'ı bir canavara dönüştürerek üzmesinler bizi daha fazla.Ekin'i terkedebilmesi için ancak ruhsuz bir canavara dönüşmesi lazım.
Yapmasınlar böyle.Neyse bu konuda konuştukça gerçekten çok üzülüyorum.
Canım evet neden olmasın Alper?Ama ben nedense böyle tek heceli isimler daha hoşuma gidiyor sanki.Cenk,Sarp,Mert,Berk.Ne bileyim bakalım göreceğiz.
Belki de Sarp'ı duya duya kulağımız bu tip isimlere gidiyor olabilir.
Aman komik bir isim olsa da gülsek.Adama güleceğimiz kesin de şu Sarp terketmesin ben ordayım hala.Yediremiyorum bu durumu bir türlü ne Sarp'a ne diziye.
Sılam yoğun dün bugün,pek giremeyeceğini söylemişti.
Ben de Sinem'i göremiyorum ne zamandır.Tatilde falan mı?
Ben aklıma terk etme kelimesini getirmiyorum canım, şimdi Tardu'ya sevinmişken en azından bugünlük düşünmeyeceğim:)
Tamam Mert olur, ben o ismide severim:)
İnan canım, dizi ilk bölümlerine şu ilk 10 bölüm gibi olacak diye seviniyorum. Şöyle gülsek yahu:)
Yalnız Ocak ayında da bitirmelerini istiyorum. Bana da bakar mısın dizi başlamadan bitirsinler derdine düştüm.
Sinem tahmin ettiğin gibi tatilde canım, bu hafta boyunca yok. Ben sabah öğrenince haber verdim, Tardu oluşuna çok sevindi.
Bu arada bir de sana Ardabatu'yu soracağım. Gelişmelerden haberi vardır herhalde. Konuşunca selam söyle emi canım.
MAKEDONYALI
06-09-06, 13:53
evet bende gördüm onu neden 34'den başlıyorlar acaba ya??
Haftaya başlar mı o zaman???
yaa ben o bölümü seyredemem yaa bende o cesaret yook son sezon bölümü diimi yaa hele o son sahne sarpin biz ölümün bile üstesinden geldik diyisi:icon_cry: üfff ya ben sadece sunu diyorum (GÖRDÜNÜZ MÜ BAK ASK OYUNUNDAN ÖTESI DE VARMIS YASANANLARIN HEPSI MEGER BIRER YALANMIS KADERIMIZDE BU DA MI VARDI EKINIMIZI BASKALARIYLA GÖRECEKSEM EGER KÖR OSUN BU GÖZLER GÖRMEYEYIM BIR DAHA):icon_cry:
tardunun olmasına sevindim hemde çok severim kendisini, oyunculuğuna zaten lafım yok onu önce evdeki yabancıda tanıdım sonra iki oda bir sinan ve en sonrada diğer dizi hepsindede başarılıydı benim gözümde ben onun diziye tek başına gireceğini sanmıyom ya bir olay doğrultusunda ya karşı tarafın avukatı olarak yada bir davayı çözmeye çalışan polis olarak ama yinede yanında birileri olur belki yaşlı bir babaanne sorunlu bir ilişki yaşadığı sevgili ve bunlara bi şekilde dahil olan bizimkiler belki hakanın arkadaşı yada babaannesi gülserin komşusudur bu şekilde tanışır ekinle ama tanışmaları komik ve hayli kavgalı olacak gibime geliyor kurti ile hakan kesin kanki olur nede olsa ekini kurtardı
bence 34. bölüm olabilir ne oldu 34 de ekin kenanı terk etti sonra sarpla evlenmeye karar verdi sonra ne oldu ekin bi resim yaparken birden resmin içinde buldu kendini bizde günlerce hayalmi gerçekmi diye kafa patlattık sonra gerçek gibi devam etti ama bizde hep bi soru işareti oldu kıyafetler değişti vs.. ee ozaman şöyle olabilirmi acaba 34.bölümden sonrasını ekin hayal etmiş ve bizde bi hayali seyretmiş olabilirmiyiz
ekinnnnsarppppp
06-09-06, 14:17
Özgücüm tebrik ediyorum bende seni..Öpüyorum..:love05:
Sende bir ermişlik olduğunu sezmiştim ben zaten.. :)
Dünden beri düşünüyorum kim Tardu'yu istedi diye.
Bugün Ayşa'nın mesajında gördüm senin istediğini..
Kurti ile Hakan'ı kanki yapmışsın vallahi olur mu olur..
Sende bu öngörü varken..
Benimde içime sinmiyor Sarp'ın Ekin'i terkedecek olması ama yapcak bişey yok..:img-sorry
Tardu beyin işle özel hayatını karıştırmayalım..
Bence önemli olan bizim için oyunculuğu..Ona da diyecek söz yok...
Şimdiye kadar dizilerdeki partnerlerine bişey yaptı mı?hiç duymadım.
O Yüzden Yaseminden yana bi korkunuz olmasın diyorum ben..
Şimdi dönenelim gerçeklere resmi bir açıklama yok Tardu Flordun konusunda..
Ama inşallah doğru bir haberdir..Sevindiğimizle kalmayız..
Unutmuşum herkese selam..
Nalan yeni oyuncunun esmer olacağı tüyosunu vermişti ama tardu flordun esmer değil bildiğim kadaryıla ama inanın ben de çok isterim onun olmasını güzel de olur yani...:img-grin2
Bi de tardu flordunun boyu da çok uzun değil sanırım, gelen tüyolar arasında uzun boylu olacağı da vardı yanlış hatırlamıyorsam..Neyse umarım odur, arda kural olmadı bari o olsun...:img-grin2
Demek yeni oyuncumuz Tardu Flordunmuş ,çekimlerde görülmüş demek tam gaz yeni bölüme hazırlanıyorlar çok güzel.
Ben sevindim açıkcası öncelikle gerçek bir oyuncu olduğunu için sonrasında da zaten hep sevdiğim sempati ile baktığım bir oyuncudur,çok şirin,tatlı ayrıca yeri geldiğinde de karizmatik .
Bundan sonra dizimizde donuk gözyaşı ile gezen biri görmeyeceyiz ya da ağlamayı başaramayan biri gerçekten ağlayan rolünün hakkını veren oyuncular göreceğiz.
Her şeyin cok güzel olmasını umuyorum aşk oyunu için bu arada Dr. Hakan'ı da unutmayalım .Tardu Flordun,Yurdaer Okur ne güzel oyunculuk izleyeceğiz artık.
selamlar herkese.yeni jönümüz belli olmuş.bizde ne kafa patlatmıştık.hayırlı olsun.inşallah çabuk alışırız.
Ayşa dediğin gibi kanald dedki bölümler sayılmadı ve haftaya 44.bölümü izliyor oluruz bence.kalbim ne kadar kaldırır izlemeye orasını bilmiyorum ama.yavaş yavaş ısınma turlarına başlamam laızm benim şu yeni jönümüze...
Ben aklıma terk etme kelimesini getirmiyorum canım, şimdi Tardu'ya sevinmişken en azından bugünlük düşünmeyeceğim:)
Tamam Mert olur, ben o ismide severim:)
İnan canım, dizi ilk bölümlerine şu ilk 10 bölüm gibi olacak diye seviniyorum. Şöyle gülsek yahu:)
Yalnız Ocak ayında da bitirmelerini istiyorum. Bana da bakar mısın dizi başlamadan bitirsinler derdine düştüm.
Sinem tahmin ettiğin gibi tatilde canım, bu hafta boyunca yok. Ben sabah öğrenince haber verdim, Tardu oluşuna çok sevindi.
Bu arada bir de sana Ardabatu'yu soracağım. Gelişmelerden haberi vardır herhalde. Konuşunca selam söyle emi canım.
Aynen güzelim aynen.Tek derdim şu dizinin bir an önce alnının akı ile oynayıp bitmesi.
Ardabatu da iyi.Görüşüyoruz.Gelişmelerden haberi var tabi.Selamını söylerim canım.
Hatta bir Eylül planı yapmayı düşündük yine,ancak onun bir engeli vardı olmadı.
Neyse konuyu fazla dağıtmadan toparlayayım.Hamiş'in haberlere eklediğini gördüm.Ne alaka 34.bölüm dedim.
Bence de 44 'tür.Zaten 20.09 tarihinde de yeni bölüm başlayacak galiba.Bu da hatırlatma amaçlı olsa gerek.
Aah ah,nasıl bakıp da izleyeceğim bilemiyorum.Kara haberi aldığım günden bu yana eski tek bir bölümü seyretmiş değilim.
Seyredemiyorum.
Aah ah,nasıl bakıp da izleyeceğim bilemiyorum.Kara haberi aldığım günden bu yana eski tek bir bölümü seyretmiş değilim.
Seyredemiyorum.
Ben izlemeyi düşünmüyorum canım, ondan sonra adapte olmam çok zorlaşır çünkü. En iyisi izlememek. Ben ikisinin olduğu imza ve avatarlara bile bakamıyorum değil izlemek.
Bende bu olaydan sonra eski bölümleri izlemedim hiç canım, elime bile almadım Cd leri. Belki çok sonra, hele şunlarda bitirsinler diziyi.
didou_didem
06-09-06, 14:44
arkadaşlar 34'üncü bölümde ne oluyor?
o bölümü gösterip, o bölüm sonrasında diziye devam etmesinler? yani dediğim gibi o bölüme kadar gerçekmiş ama ondan sonrası hayalmiş gibi?
arzu ablacım şimdi videolara baktım..35.Bölüm düğünleriydi..Geçen bölümün kısa özetinde Kenan'ın yaptıkları ortaya çıkıyor..Gazete haberini verenin Kenan olduğunu söylüyor Berna
Ve...
Ekin'in Sarp ve Sinan'ın yanına gidip Sarp'a yeniden başlayabilir miyiz falan diyor..O zaman çok konuşmuştuk hayal mı yoksa gerçek mi diye?
Perii ben de tam bunu diyorum..
Acaba o bölümden sonrası hayal gibi de o yüzden mi 34'üncü bölüm yayınlanıyor diyordum...
evet hatırlasana az tartışmadık bir sonraki bölüm için hayalede çok benziyodu ya zaten kıyafetler değişmiş ti ve birden aynı çizdiği eve gitmişti bizede çok tuhaf gelmişti ama o zaman sarpla evlenmek üzereydi arasıda iyiydi peki öyle olursa yani 34.bölümden devam ederseler sarp nası terk etmiş olacak onuda bilemiyorum
Bundan sonra dizimizde donuk gözyaşı ile gezen biri görmeyeceyiz ya da ağlamayı başaramayan biri gerçekten ağlayan rolünün hakkını veren oyuncular göreceğiz.
Her şeyin cok güzel olmasını umuyorum aşk oyunu için bu arada Dr. Hakan'ı da unutmayalım .Tardu Flordun,Yurdaer Okur ne güzel oyunculuk izleyeceğiz artık.
Evet İlknurcm bende bu açıdan çok mutluyum.İki tane çok başarılı oyuncu eklendi kadroya.Gerçek oyunculuklar izleyeceğiz.O yüzden M.Aslan ya da Tolgahan'ın olmadığına sevindim.
Ben aslında Ekin'in Hakanla olmasını istemiştim ama :) bakalım neler olacak
Bence 34.bölüm değildir o son bölüm 44.bölümdür.Diğer hafta da yeni bölüm başlar.
dizidizidiziler
06-09-06, 14:53
arzu ablacım şimdi videolara baktım..35.Bölüm düğünleriydi..Geçen bölümün kısa özetinde Kenan'ın yaptıkları ortaya çıkıyor..Gazete haberini verenin Kenan olduğunu söylüyor Berna
Ve...
Ekin'in Sarp ve Sinan'ın yanına gidip Sarp'a yeniden başlayabilir miyiz falan diyor..O zaman çok konuşmuştuk hayal mı yoksa gerçek mi diye?
hadi buyrun burdan yakın.. ekin orda sarp'ın yanına gitmemiş ve evlenmeye karar vermemiş demek ki.
Ya bir de aklıma ne geldi. O bölümde başlamıştı dış ses galiba.. Ekin'in konuşarak anlatmaya başlaması, garip garip Sarp'a sarıldığında müzisyenlerin şarkı söylediğini görmesi...
Öyle hayale dalıp bu kafede resmi çizerken uyanmasın birdenbire?
dizidizidiziler
06-09-06, 14:58
hadi buyrun burdan yakın.. ekin orda sarp'ın yanına gitmemiş ve evlenmeye karar vermemiş demek ki.
Ya bir de aklıma ne geldi. O bölümde başlamıştı dış ses galiba.. Ekin'in konuşarak anlatmaya başlaması, garip garip Sarp'a sarıldığında müzisyenlerin şarkı söylediğini görmesi...
Öyle hayale dalıp bu kafede resmi çizerken uyanmasın birdenbire?
kendi mesajıma alıntı yapıyorum arkadaşlar. ve devam ediyorum. Berna ekini dürter. Hala onu düşünüyorsun değil mi der?
Gitti artık kızım. Uyan artık dönmeyecek der... Olaylar normal seyrinde devam eder ve bir de bakarız ki, sarp hiç dönmemiş isviçre'den. ekin okumuş avukat olmak üzere, filan... Bu durumda da teksoy'larla görüşmesi gerekmiyor, çünkü sarp'la görüşmüyor..
teomanresat
06-09-06, 15:05
Herkese selam.Ya iki gün foruma girmedim neler olmuş.Tardu flordun lafı dolanıyor.Doğrumu.Tarduyu severim.İzmittetki bir çok tiyatroda rol aldı.Kendisini izlemişimdir.Rol kabiliyeti iyi,yeteneklidir.Eğer oysa hayırlı olsun derim.
Şimdi bana kısaca şöyle bir özet geçermisiniz,tiyo varmı,çekimler başladımı,yeni bölümler ne zaman.Ben olaylara biraz fransız kaldımda.Birda ne hayalinden bahsediyorsunuz.Arzu,Peri kızlar açıklarmısınız.Görevde olduğum için 2 gün giremedim vay be neler olmuş.Hadi bekliyorum
didou_didem
06-09-06, 15:11
Herkese selam.Ya iki gün foruma girmedim neler olmuş.Tardu flordun lafı dolanıyor.Doğrumu.Tarduyu severim.İzmittetki bir çok tiyatroda rol aldı.Kendisini izlemişimdir.Rol kabiliyeti iyi,yeteneklidir.Eğer oysa hayırlı olsun derim.
Şimdi bana kısaca şöyle bir özet geçermisiniz,tiyo varmı,çekimler başladımı,yeni bölümler ne zaman.Ben olaylara biraz fransız kaldımda.Birda ne hayalinden bahsediyorsunuz.Arzu,Peri kızlar açıklarmısınız.Görevde olduğum için 2 gün giremedim vay be neler olmuş.Hadi bekliyorum
selam teoman abicim..hoşgeldin!!!!Evet yeni jönümüz Tardu Flordun..bende çok sevindim dediğin gibi çok yetenkeli başarılı biri..Hepimize hayırlı olsun..:)
çekimler başladı abicim..Hatta bir arkadaşımız buraya Gürgen Öz'ün sitesine yazılan bir mesajı eklemiş.Çekimleri görmüş Tardu Flordun olduğunu ben öyle öğrendim zaten...Çekimde görülmüş kendileri...:)
Şimdi hamişş arkadaşımız atv'nin yayın akışını yazmış 13 eylül'de aşk oyunu 34.bölüm yazıyor..acaba niye 34.bölümden başlıyor diye düşündük sonra neler olduğunu hatırlamaya çalıştık.Meğerse 34.bölüm Ekin'in Sinan ve Sarp'ın yanına gidip tekrardan başlayabilir miyiz dediği bölümmüş..O sahneyi az tartışmamıştık hani hayal mi gerçek mi diye...İşte böyle umarım atlattığım bir yer yoktur..
şimdi teo hatırlasana 34. bölümün en sonunda ne oldu ekin bi resim yaptı ve pat ekin resim çizdiği yerde kıyafet farklıydı hayalmi gerçekmi dedik işte o bölümden başlıyormuş dizi bizde diyoruzki belkide o zaman ekin hayal kurdu ve uyanınca herşey farklı olacak
teomanresat
06-09-06, 15:18
selam teoman abicim..hoşgeldin!!!!Evet yeni jönümüz Tardu Flordun..bende çok sevindim dediğin gibi çok yetenkeli başarılı biri..Hepimize hayırlı olsun..:)
çekimler başladı abicim..Hatta bir arkadaşımız buraya Gürgen Öz'ün sitesine yazılan bir mesajı eklemiş.Çekimleri görmüş Tardu Flordun olduğunu ben öyle öğrendim zaten...Çekimde görülmüş kendileri...:)
Şimdi hamişş arkadaşımız atv'nin yayın akışını yazmış 13 eylül'de aşk oyunu 34.bölüm yazıyor..acaba niye 34.bölümden başlıyor diye düşündük sonra neler olduğunu hatırlamaya çalıştık.Meğerse 34.bölüm Ekin'in Sinan ve Sarp'ın yanına gidip tekrardan başlayabilir miyiz dediği bölümmüş..O sahneyi az tartışmamıştık hani hayal mi gerçek mi diye...İşte böyle umarım atlattığım bir yer yoktur..
Çok sağol didemcim.Demek 34 bölüm diye yazıyor.Şöylede olabilir Atv hatırlarsanız geçen sezon hep Kanald deki bölümleri saymayıp kendinde yayınlamaya başladığı bölümlerden itibaren 1-2-3 diye sırayla yazmıştı.Yani Atv nin sitesinde öyle yazıyordu.Belki ondan öyle demiş olabilirler yada sizin dediğiniz gibi olabilir.Evet o tartışmayı bende hatırlıyorum hatta Desdi gerçek demişti bende dahil olmak üzere gerçek diyenlerimiz çoğunluktaydı.Eğer dediğiniz gibi Ekin Sarpla Sinanın peşinden o evi çizip hayale dalmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam o evi çizmesinide Berna istemişti.Tamam ondan sonrası Ekinin kurduğu hayal olabilir belki ama e buseferde Ekin SArpın Sinanla bir arada olması için onları göndermişti.Sonra hayale dalmıştı.Bu kısım ne olcak.İnanın kafam karıştı.
didou_didem
06-09-06, 15:21
Çok sağol didemcim.Demek 34 bölüm diye yazıyor.Şöylede olabilir Atv hatırlarsanız geçen sezon hep Kanald deki bölümleri saymayıp kendinde yayınlamaya başladığı bölümlerden itibaren 1-2-3 diye sırayla yazmıştı.Yani Atv nin sitesinde öyle yazıyordu.Belki ondan öyle demiş olabilirler yada sizin dediğiniz gibi olabilir.Evet o tartışmayı bende hatırlıyorum hatta Desdi gerçek demişti bende dahil olmak üzere gerçek diyenlerimiz çoğunluktaydı.Eğer dediğiniz gibi Ekin Sarpla Sinanın peşinden o evi çizip hayale dalmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam o evi çizmesinide Berna istemişti.Tamam ondan sonrası Ekinin kurduğu hayal olabilir belki ama e buseferde Ekin SArpın Sinanla bir arada olması için onları göndermişti.Sonra hayale dalmıştı.Bu kısım ne olcak.İnanın kafam karıştı.
Ne demek abicim rica ederim..Evet işte bende onu diyorum...Yani orda Sarp Sinan'ı biliyordu yani herşey ortadaydı..Bundan sonrası hayal bile olsa Sinan ne olacak.Hadi diyelim Sarp gitti hiç mi görmiyecek Sinan'ı..Teksoylar biliyorlar onlarda var...
didou_didem
06-09-06, 15:29
evet kenan'da yok o gitti feride'yle...Şimdi nikah masasından sonra zaman atlaması olur..ekin avukat olmuştur..kenan gitmiştir...belkide feride'yle gider belkide başka biriyle...
teomanresat
06-09-06, 15:32
Açıkçası banada en mantıklı olarak bu terk etme meselesinede yakışan Ekinin Kenanla nikah masasından başlaması.Birde birşey soracam öyle bir tiyomu geldi yoksa bu 34.bölüm meselesinden sonramı böyle yorumlar yapıyorsunuz.Önce onu bir anlasam.O zaman daha Net yorumda bulunabilirim.
Evet İlknurcm bende bu açıdan çok mutluyum.İki tane çok başarılı oyuncu eklendi kadroya.Gerçek oyunculuklar izleyeceğiz.O yüzden M.Aslan ya da Tolgahan'ın olmadığına sevindim.
Ben aslında Ekin'in Hakanla olmasını istemiştim ama :) bakalım neler olacak
Bence 34.bölüm değildir o son bölüm 44.bölümdür.Diğer hafta da yeni bölüm başlar.
bence de o 44.bölümdür.yani sezon sonu bölümü. zaten kanal d deki bölümler eklenmeyip direk 1.bölüm diye başlatmıştı atv. ayrıca o kadar şey hayal mi olacak yani daha neler. yıl atlamasıymış hayalmiş derken kafamız iyice karışır ya.diğer dizilerde olduğu gibi hatırlatma amacıyla 44.bölüm tekrarını verirler.20 sinde de yeni bölüm başlar allahın izniyle. gerçi hatırlatma yapmasalar daha iyi olurdu.
Arkadaşlar o yanlışlıkla yazılmıştır yapmayın Allah aşkına 10 bölüm olmaz olur mu?
Son bölümlerde Dr. Hakan girdi o da mı olmayacak o zaman.
44 yazacaklarına 34 yazmışlardır yanlışlıkla .
Yoğunluktan maalesef foruma giremedim ve yazılanların çoğunu okuyamadım.Ama yeni jönümüz belli olmuş.Hayırlı uğurlu olsun…
özgü canım sabah seni tebrik etmiştim tekrardan tebrikler tam isabet.İnan Tardu olmasına çok sevindim.Şarkıcı,türkücü veya mankeni asla çekemezdim.Böyle eğitimli biri olması çok iyi oldu.Eminim dizimize canlılık getirecektir.Ekin’le beraber iyi ikili olacaklardır.Artık en azından kendi sesini kullanan ve ağlayabilen bir jönümüz var.Daha ne olsun…
ayşa’m canım malum işler çok yoğundu bu aralar birkaç gündür uzak kaldım bir de üstüne grip olunca anlıyacağın üst üste geldi hepsi.Gözümde tüttünüz hepiniz:img-grin2 Herkese iyi yorumlar...
teomanresat
06-09-06, 15:44
ya hamiş haberlere 13 eylül 34.bölüm diye ekleyince acaba dedik öyle başladı yanlışda yazılmış olabilir 44.yerine 34. yazılmış olabilir
Ya işte bende onu diyorum.Geçen sezon Atv sitesinde kendi yayınlamaya başladığı bölümlerden itibaren 1-2 diye saymıştı.Biz 30lu bölümlerdeyken o sitede 20li bölümler diye geçiyordu.40lılardada 30lu diye geçiyordu.yani o taktikte devam edebilirler.Eğer öyle devam ediceklerse sezon sonu bölümü koyacaklardır.Eğer öyleysede ayın 20sinde yeni bölüm başlıyacaktır ve zaman atlamasıyla.Ama Sarpın terk etmesiyle ilgili önemli bir bahane bulmaları lazım ki inandırıcı olsun.
merhaba...
yeni jön olacak Tardu seçildiğine göre aşk oyunu romantik-komedi haline dönecek gibi görünüyor.Yasemin de ilk zamanlardaki gibi olacak demişti sanırım.zaten Tardu da hafif uçuk,komik rollerin adamıdır.fazla romantik sahneler olmaz.Ekin'le tanışmaları da nasıl olacak kim bilir:)aklıma ilk gelen Arzu ablanın senaryosu: mahkemeye giderken trafiğe takılır iki de.tesadüf bu ya biri diğerine çarpar.kavga da orada başlar zaten sen haksızsın ben haklıyım diye.ikisi de acelesi olduğunundan bir şekilde anlaşmaya çalışırlar.adliyeye geldiklerinde karşılaşmasınlar mı:)ikisi de aynı anda 'sen beni mi takip ettin' diye bir başlar mübaşirin isimlerini anons etmesiyle susarlar artık.ne de olsa aynı davanın avukatlarıdır.hakim de Kenan Işık ise sonrasında neler olur neler...:)
diziyi yeni bir proje gibi düşünmeye çalışıyorum.yoksa Sarp ve Ekin'i ve eski bölümleri düşündükçe içinden çıkmak imkansız.onları en güzel halleriyle bırakmak en iyisi.ne kadar mümkün olursa tabi.
yeni jönümüzün ismini de merak ediyorum baştan beri.eskileri anımsatmayan bir isim olacağını tahmin ediyorum.K ve S ile başlamaz en azından.şöyle yine kulağa hoş gelen,hem yeni,hem akılda kalıcı cinsten olsa iyi olur.
Bende Sisley'e katılıyorum ve sezonun son bölümü yayınlanacak diyorum.
Sılacım, selam canım hep beraber sevindik kaliteli bir oyuncu geldiği için.
Ekin.sarp, inan ben bıkmıştım devamlı ağlayan zırlayan Ekin görmekten.
Şöyle ilk bölümlerdeki gibi göreceğim için mutluyum:) Artık Arzu'nun senaryosu mu olur bilmem ama keyifli şeyler izleyeceğimizden eminim.
dizidizidiziler
06-09-06, 16:05
Eveeet arkadaşlar.
Özetliyorum.
1-Yeni jönümüz belli oldu TARDU FLORDUN.
2-iyi de oldu, rol kabiliyeti yüksek sempatik biri..
3-Posta gazetesinin kulaktan kulağa bilgilerle haber yazdığı, yani kısaca attığı belli oldu. (Aşk oyununa yeni jön şarkıcı veya mankenler arasından seçilecek denilmişti)
4- O kadar çok jön tartışması yapmıştık ki Tardu'nun ismi geçmişti...yine bizden kaçmadı yani..
5-Sarp terkedecekmiş tüyosu üzerine o kadar çoook kafa patlattım ki, nasıl bağlayacaklar dizide diye tırlattım sanırım.
Bu yüzden artık son mesajlardaki senaryolarımı siz göz ardı edin arkadaşlar...
Bir de dizinin yeni bölümlerinde kısım kısım ortaya çıkıyorsa geçmişte neler olduğu, seyreyleyin cümbüşü. Artık burada 100 deli fikir yürütürüz, şöyle mi olmuş bunun yüzünden mi ayrılmışlar, ee ailesine ne olmuş sarpın filan diye..
ekinnnnsarppppp
06-09-06, 16:09
Ya işte bende onu diyorum.Geçen sezon Atv sitesinde kendi yayınlamaya başladığı bölümlerden itibaren 1-2 diye saymıştı.Biz 30lu bölümlerdeyken o sitede 20li bölümler diye geçiyordu.40lılardada 30lu diye geçiyordu.yani o taktikte devam edebilirler.Eğer öyle devam ediceklerse sezon sonu bölümü koyacaklardır.Eğer öyleysede ayın 20sinde yeni bölüm başlıyacaktır ve zaman atlamasıyla.Ama Sarpın terk etmesiyle ilgili önemli bir bahane bulmaları lazım ki inandırıcı olsun.
Teoman abi her ne kadar ekinle kenanın evlendiği sahneden itibaren devam etmelerini istesem de bana da senin söylediğin gibi olacakmış gibi geliyor. Çünkü yeni 4 yıllık zaman atlaması olacağı gelen tüyolar arasındaydı.
Ayrıca bu ekine de üzülüyorum. Herşey onun başına geliyor. Açıkçası ekin sarpı terketse üzülmek değil hatta sevinirdim. Ama bu senaristler de bütün üzüntüleri ekinin başına veriyolar. Bebeğini babasız büyütmek zorunda olan ekin, ihanete uğrayan ekin, yaşadığı üzüntüler yüzünden tümörle ameliyat masasında savaşan ekin...Yani saymakla bitmez. Ve teoman abi senin de dediğin gibi düzgün ve mantıklı bir sebep bulmaları lazım terketme olayı için. yoksa yeni bölümlere alışmak sarpı unutmak daha da zor olu izleyiciler yani bizler için...
dizidizidiziler
06-09-06, 16:14
Hee arkadaşlar bir de bundan sonra yapmayacaklarımın bir listesi var.
1- Bundan sonra yeni sezon bitene kadar dizinin eski bölümlerini seyretmeyeceğim, çünkü eskileri hatırladıkça hüzünlenir ve yeniye adapte olamam.
2-Haftaya yayınlanacak olan bölüm de dolayısıyla izlenmeyecek.
3-Bundan sonra hayatımda K.cem diye birisi ve ailesi güreller ve yapımcı yağmurdereli yok. O'nun müzikleri kasetleri, konserleri yeni dizileri veya reklam filmi bile yok. asla elimi sürmem, izlemem..
Sılacığım biz de özledik seni. geçmiş olsun..Ben de sinemi merak etmiştim. Özgü sormuş, Aysa açıklık getirmiş konuya sanırım...
Arkadaşlar bir de biz güzelim NANNI'mizi kaybettik tüm bu olanlar yüzünden. ona üzülüyorum. O kadar mail kampanyalarını ateşleyen, dizi için neler neler yapan Nanni'miz çok az mesaj atar oldu... Özledik Nanni'yi...
teomanresat
06-09-06, 16:27
Hee arkadaşlar bir de bundan sonra yapmayacaklarımın bir listesi var.
1- Bundan sonra yeni sezon bitene kadar dizinin eski bölümlerini seyretmeyeceğim, çünkü eskileri hatırladıkça hüzünlenir ve yeniye adapte olamam.
2-Haftaya yayınlanacak olan bölüm de dolayısıyla izlenmeyecek.
3-Bundan sonra hayatımda K.cem diye birisi ve ailesi güreller ve yapımcı yağmurdereli yok. O'nun müzikleri kasetleri, konserleri yeni dizileri veya reklam filmi bile yok. asla elimi sürmem, izlemem..
Sılacığım biz de özledik seni. geçmiş olsun..Ben de sinemi merak etmiştim. Özgü sormuş, Aysa açıklık getirmiş konuya sanırım...
Arkadaşlar bir de biz güzelim NANNI'mizi kaybettik tüm bu olanlar yüzünden. ona üzülüyorum. O kadar mail kampanyalarını ateşleyen, dizi için neler neler yapan Nanni'miz çok az mesaj atar oldu... Özledik Nanni'yi...
Selam Arzu;Yapmayacaklarını listesi tam uymuş.Bende bay K ile ilgili birşey görmek yada yapmnak istemiyorum.Burda hemfikiriz ama arkadaşım eski bölümleri izlememek konusunda ise bilmiyorum.Ne olursa olsun ben izlerken üzülsemde yinede izlemeye kalkarsam zevkle izlerim.Çünki orda çok masum,çok güzel bir aşk vardı.Yani onu unutmam imkansız.Hatta 2 bölüm izledim bile.İsmet amcayı hatırlamak,Serkana gülmek,O aşkın başlangıcını yeniden izlemek yine çok güzel oluyor.Ama şunuda göz ardı edemiyeceğim,İzlerken bir yandanda söyleniyorum vede içim cız ediyor.Yani arada sırada eski bölümlere takılırım gibi geliyor.Zaten izlemesek bile Ekin hadi bırakın onu,Gönülü,Kurtiyi,gülseri,muzoyu bile izlerken eskiler aklımıza gelmiyecekmi,bundan adımın teoman olduğundan ne kadar eminsem bundanda eminim.Onun için ben izlemem diye kestirip atamıyorum.Ama İlk bölümüne bakmaya başlamadan önce yeni bir diziye başlıyormuşum gibi ekran karşına oturmayı deneyeceğim.ne kadar başarabilirim oda tartışılır.
Evet Nanni bu raralar yok.Bazen geç saatlerde giriyor.Bir kere sordum bana gündüz işlerim olduğundan anca bu saatte girebiliyorum demişti.n kısa zamanda aramıza katılır umarım.
Selamlar herkese....
Uzun zaman sonra tekrar merhaba diyeyim sizlere ama sanırım bu da son merhabam(Eğer annemi ve babamı ikna edemezsem)Çünkü netim kapanıyor arkadaşlar.Tam da dizi başladığı sıralar.Zaten çok yoğun olduğum için giremiyordum,şimdi hiç giremeyeceğim...Haftaya ilk olarak final bölümü yayınlanacakmış diye duydum...Keşke öyle olmasaydı şimdi daha kötü olacak Arzu Ablamın dediği gibi daha çok üzüleceğim bu yüzden izlememeyi tercih ediyorum.
Neyse dizi hakkında söylenecek pek fazla birşey yok nasıl olsa izleyeceğim.Tardu Flordun'u severim eminim kıvıracaktır bunu da pekala...Komik sahneler izleyeceğiz gibi.Bakalım...Görüşmek dileğiyle.Görüşemezsek de kendinize iyi bakın.Herşey için çok teşekkür ediyorum bugüne kadar kimseyi kırdıysam ya da üzdüysem büyüklerim küçüklüğüme,küçüklerim büyüklüğüme versinler.Az zamanım geçmedi burda...Unutmayın beni...Sevgiler...
Arzu canım inan bende bir kaç gün sizlerden uzak kalayım hemen özlüyorum.Ayrıca geçmiş olsun dileklerin için çok sağol.Yaz gribi çok kötüdür geldi mi gitmek bilmez maalesef...
teo sana katılıyorum.O güzelim ilk bölümleri izlemeden asla duramam.İlk bölümlerin verdiği zevki hiç bir dizi vermedi bana...
öyküm canım tabi ki seni unutmayacağız.Sende kendine iyi bak.Herşey gönlünce olsun.Sende bizleri unutma canım...
dizidizidiziler
06-09-06, 17:51
Selam Arzu;Yapmayacaklarını listesi tam uymuş.Bende bay K ile ilgili birşey görmek yada yapmnak istemiyorum.Burda hemfikiriz ama arkadaşım eski bölümleri izlememek konusunda ise bilmiyorum.Ne olursa olsun ben izlerken üzülsemde yinede izlemeye kalkarsam zevkle izlerim.Çünki orda çok masum,çok güzel bir aşk vardı.Yani onu unutmam imkansız.Hatta 2 bölüm izledim bile.İsmet amcayı hatırlamak,Serkana gülmek,O aşkın başlangıcını yeniden izlemek yine çok güzel oluyor.Ama şunuda göz ardı edemiyeceğim,İzlerken bir yandanda söyleniyorum vede içim cız ediyor.Yani arada sırada eski bölümlere takılırım gibi geliyor.Zaten izlemesek bile Ekin hadi bırakın onu,Gönülü,Kurtiyi,gülseri,muzoyu bile izlerken eskiler aklımıza gelmiyecekmi,bundan adımın teoman olduğundan ne kadar eminsem bundanda eminim.Onun için ben izlemem diye kestirip atamıyorum.Ama İlk bölümüne bakmaya başlamadan önce yeni bir diziye başlıyormuşum gibi ekran karşına oturmayı deneyeceğim.ne kadar başarabilirim oda tartışılır.
Evet Nanni bu raralar yok.Bazen geç saatlerde giriyor.Bir kere sordum bana gündüz işlerim olduğundan anca bu saatte girebiliyorum demişti.n kısa zamanda aramıza katılır umarım.
Teoman ben de izlerim tabii ama bu sezon bitsin dizi öyle.
ve sanırım ilk 44 bölümü de ayrı bir diziymiş gibi arşivlemiş olacağım.
Yani o 44 bölüm kendi içinde finali olan bir dizi olacak.
yeni bölümleri ayrı bir dizi gibi göreceğim.
Bu yüzden sezon finali yazısı ve devam edecek yazısınız kafamdan silmeye çalışıyorum 44 bölüm sonundaki.. sanki orada final oldu. Bu yeni bir dizi. O yüzden şimdi kafamı karıştırmamak için eski bölümleri AŞK OYUNU dizisi bitene kadar seyretmeyeceğim..
dizidizidiziler
06-09-06, 17:57
aşk Oyunu Fragmani Bu Akşam Atv De!!!
Haftaya Dizi Yetişirse Yayinda!!!
Son bölüm fragmanı mı olur acaba yoksa yeni bölümün fragmanı mı?
Yeni bölüm fragmanı olursa gör sen burayı yarın.. Bir hafta tahmin etmeye çalışırız neler olacağını... amaaan çoook heyecanlıyım. Haftaya yayında dediğimiz de 13'ü mü acaba. Yani 20'sine kadar beklemeyecek miyiz?
yaren-ekin
06-09-06, 17:58
ya tam saati yok dimi(şu sorduğuma ben bile güldüm valla varsada nerden bilcen off off ben izleyemiycem nalancım sen çekcenmi canım yoksa başkasımı çekicek yarın izlerdim bu akşam kaçta olduğunu bilsem açarım ama babamın maçı var tv de ona bakıcak yani izleyemiycem offfffffff:icon_cry:
bu yazıyı görünce heyecan bastı beni inş yeni bölümündür benim kafama şu zaman atlaması takıldı ileriye dönükmü yoksa geriye dönük bir 4 yılmı ne bilim bernayla dost olan ekine berna sarpı affetsen nolurdu diye sorduğunda bunları düşünmüş olmaları gibi artık biraz daha sabredelim napalım
keremcembelgin
06-09-06, 18:44
herkeze selam.iyi sohbetler ayyyy desenize biz yine saatlerce ekran başında fragman bekliycez.özlemişim yaaaa ben.ama olsun ben yeni jönü sevdim.bence ilk bölüm çok önemli.şimdi ilk bölüm çok önemli şimdi herkez seyretcek .neyaptı bunlar yada kim çıkacak diye.o yüzden çok önemli bence.inşallah şöyle dedigi gibi komedi olur ilk bölümde izleyiciyi kaparlar
SAHRA_IRMAK
06-09-06, 19:58
evet bizim x kişi belli olmuş açıkcası çok şaşırdım hiç ummuyodum yani aklıma gelmemişti ama dediğim gibi benim için önemli olan yassoyu seyretmek artık.ben benim içimdeki aşk oyununu sezon finalinde bitirdim nasılsa.bu izleyeceğim yeni başlayan bi dizi gibi olacak bu arada sarpı gerçekten öldüreceklermi?
sarp karakterı dıye bıse kalmadı kı ortada o adam bıtırdı fılmı yanı battı fılm o adamdan daha kotusu yokmuydu ya.... bı defa bu bı ask fılmı ne alaka komedıyle yanı .....valla benım ıcınde askoyunu bıttı yas oyunu basladı.............
meryemce84
06-09-06, 20:23
Selam arkadaşlar
Demek dizimizin tekrarı yayınlanacak.
İzlememek lazım tabi.Yeniye alıştırmak lazım kendimizi..
EE şimdi tekrar varsa yeni bölüm 20 Eylülde ekranlarda olabilir.
Az önce kanal d'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmini gördüm çok hoşuma gitti.
Şimdi atv de şöyle güzel bi tanıtım filmi yapsaydı ya.
Bizim dizinin yeni oyuncularını da gözümüzle görseydik.
Ay hayal ettimde bi yanda dr.Hakan diğer yanda yeni jönümüz Avukatımız (Tardu Flordun) aralarında Ekin..Ekin'i paylaşamıyorlar..
İkiside Ekin'in kendi tarafına çekmeye çalışıyor..
Düşününce komik geldi bana...Bendeki de ne hayal ama..
Olsun hayal etmesi iyi geldi be ..
Dizimizin eskisi gibi başlayacağını düşünürsek Ekin'in paylaşılamaması olayı iyi bir konu olabilir..
sarp karakterı dıye bıse kalmadı kı ortada o adam bıtırdı fılmı yanı battı fılm o adamdan daha kotusu yokmuydu ya.... bı defa bu bı ask fılmı ne alaka komedıyle yanı .....valla benım ıcınde askoyunu bıttı yas oyunu basladı.............
katılıyorum sana. Ben hiç ummuyodum doğrusu üstelik sarışın:( yani murat başaran olsaydı bu kadar şaşırırdım. Aşk Oyununa hep destek tam destekde ben ilk bölümünü izleyemiyecem okul açıldıktan sonraki bölümlerini izlerim. yaa izlermiyim acaba? Ya ben yasoyla tarduyu hiç birbirine yakıştıramıyorum yaa yalanmı söylüyorum yakışmıyolar işte:(:( nolurdu diziyi bitirselerdi bizde yasoyu başkalarıyla görmeseydik (hiç olmazsa aynı projede)
Nevsehirlim
06-09-06, 21:02
Ay 2 gün girmedim ama güzel haberler gelmis,ilk haber tabiiki jönümüz Tardu Flordun....sempatik birisi oldugunu düsünüyorum,komik bölümler olacaktir buna eminim,tabii yakisacaklar mi bilmiyorum,önce izleyelim derim ben....
ve fragman konusu,ay nalan abla senin yazini gördügüm an kalbim daha hizli carpmaya basladi,insallah yeni bölüm fragmanidir diye umuyorum..ya size bisey söyliyeyim mi,televizyon basinda fragman beklemeyi gercekten özlemisim gerci bazen koymadiklari zaman sinirlerim ziplamistir ama deger...
eski bölümleri koyacak olurlarsa sanirim izleyemem....önce sarpi gösterip ondan bi hafta sonrada onu olmadigi bölümü izlemek iyi gelmez herhalde...
teomanresat
07-09-06, 10:12
Günaydınlar diyecem ama kimsede pek yok gibi.Ayşa seni görür gibi oldum.Ne oldu kimse niye yok.Dün fragman verilecek diye okudum verildimi.Gören varmı.
Yeni oyuncumuz bakalım nasıl bir iş çıkaracak.Becerecektir buna eminim çünki tiyatro kökenli.İzmitte bir çok tiyatro oyununda kendisini izleme şansım oldu.Gayette başarılıydı.yetenekli bir oyuncu ama Aşk oyununa nasıl duracak onu merak ediyorum.Biraz komediye kayacak bu belli birşey ama buda nasıl olacak.Çünki son bölümlerde iyice drama olmuştu.Bekleyip görecez.Arkadaşlar nerdesiniz yahu!
nejatdidem
07-09-06, 10:21
slmlarrr burdaımmmmm:):)valla bnde Tardu'nun gelmesinden çok memnunum çok başarılı bir oyuncu çünkü...ama ben de fragman filan görmedim zatne tekrar mı yeni bölümm mü onu da anlayamadkk hakkaten bilen biri varmııı???
Günaydınlar diyecem ama kimsede pek yok gibi.Ayşa seni görür gibi oldum.Ne oldu kimse niye yok.Dün fragman verilecek diye okudum verildimi.Gören varmı.
Yeni oyuncumuz bakalım nasıl bir iş çıkaracak.Becerecektir buna eminim çünki tiyatro kökenli.İzmitte bir çok tiyatro oyununda kendisini izleme şansım oldu.Gayette başarılıydı.yetenekli bir oyuncu ama Aşk oyununa nasıl duracak onu merak ediyorum.Biraz komediye kayacak bu belli birşey ama buda nasıl olacak.Çünki son bölümlerde iyice drama olmuştu.Bekleyip görecez.Arkadaşlar nerdesiniz yahu!
Buradayız Teo'cuğum.Anca be güzelim , iş güç işte.Dün ben de bayağı bir fragman bekledim.Ama yoktu .Eski yayınlanacak olan bölümü izleyemeyeceğim.Aynen Ayşa'm gibi dizi bittikten sonra belki.Eski bölümleri indiriyordum.18'e kadar geldim bu olay patladı.Artık onları bile indiremiyorum,o derece yani.
Ama ilk bölümü gerçekten çok merak ediyorum.Bakalım olaylar lambadanak mı başlayacak,yoksa geriye dönüşlerle bize Sarp hakkında bilgi mi verilecek.Ekin kaybettiği babasının ardından nasıl bir hal içinde olacak.Ben kesin bir mezarlık sahnesi bekliyorum.
Bir posta ağlatırlar gibi geliyor.Ama Sarp olayı beni fena üzüyor.Ekin'i de bizi de Sarp'tan nefret ettirecek şeyler yazmamışlardır inşallah.Şu Sinan bir kez olsun baba diyebilmiştir inşallah.Ama bu çok zor bir ihtimal biliyorum.
Tardu'ya güleceğime eminim ama bunlar da beni çok sıkıyor.
dizidizidiziler
07-09-06, 11:35
Eveeet arkadaşlar. Bizde bir heves bir heves. Yapıştırdık gözlerimizi ATV'ye. televizyonda da doğru düzgün birşey yoktu dün akşam. Bekle allah bekle, bekle alah bekle, uykusuz kaldım. Ve ne yazık ki fragman filan göremedim. Zaten aslında komik bir fikirdi, çünkü bizim fragman çarşamba dizi varsa pazartesi gecesinden önce verilmez...
Ne diye bekliyorsak...
Umut işte, bizim gibi garibanların ekmeği...
Bende kafa kalmadı düşünecek, sanıl bağlayacaklarını da anlayamadım...
Sarp'ın terk edişini.. Belki de üstü kapalı geçecekler. aradan 4-5 sene geçmiş, kafe var, ekin var sinan var, berna var..
Ama sarp ve ailesi yok. ekin biraz içine kapanık ve işkolik olmuş gibi.. Sonra sonra terk edildiğini öğreneceğiz ama belki sebebini hiç öğrenemeyeceğiz.
Olamaz mı?
merhaba arkadaşlar ilk önce kandiliniz mubarek olsun
sonra ben diyorumki eğer bu seyrettiklerimiz hayal olmıyacaksa bencede aradan 1-2 sene geçirip ekinin hayatının tamamen değiştiğini gösterebilirler birdahada eskileri göstermezler ama benim hala kafamın almadığı sarp ekini nası terk edecek ve teksoy ailesiyle nası hiç görüşmiyecek sinan var onlar hiçmi torun görmek istemiycek e kurti orhan amcanın yanında çalışıyo hadi çıktı diyelim hadi yeldada isviçrede ama dizide karakter olarak mert bi adamı canlandıran orhan amca sarpın ekini terk etmesini nası kabullenecek soru soru soru kafam çatlıyacak
teomanresat
07-09-06, 11:56
Selamlar,Artık çok fazla yorum yapan yokmu bana mı öyle geliyor.Hadi kızlar ilk bölümün nasıl başlayacağı konusunda fikri olan varmı varsa söylesin bizde yorumlayalım.
Evet özgü bende ilk bölümü merak ediyorum.tek kaygım ise ilk bölümü damdan düşer gibi komedi türünde başlamaları.Açıkçası böyle birşey istemiyorum.Bir geçiş bölümü olmalaı ilk bölüm.bende senin gibi bir mezarlık sahnesi bekliyorum ekinden.Sinanla birlikte babasının mezarını ziyarete gitttiklerini kısada olsa gösterirler gibime geliyor.
Arzu senin dediğin gibide olabilir ilk başta içine kapanmış,kendini işine adamış bir ekin izleriz oda mümkün.Bunu sebebinin ise terk edilişi olduğunu ya bernanın yada gönülün ağzından duyabiliriz.Üstü kapalıda geçebilirler.Herşey mümkün.Ama 3-4 sene geçince hala kafama takılı Sinan ve muzo nasıl olacak.Ya yeni oyuncular bulacaklar ya bulacaklar.Bilemiyorum yani.
Selamlar herkese,
Bu dizinin nasıl başlayacağı konusu tam bir muamma oldu. Aksam fragman falan çıkmadı tabi atv de ama zaten eski bölümmüydü yeni bölümmüydü belli değil. Sanmıyorum ki yeni bölüm olsun, atv öyle haftalar öncesinden tanıtım yapan bir kanal değil.Çarşamba günkü dizinin fragmanı pazartesi çıkıyor atvde.
Tardunun gelmesi gayet iyi oldu diziye renk katacak tekrar eski günlere geri döndürecek gibi geliyor bana. Zaten olaya artık yeni bir dizi gözüyle baktığım için, sanmıyorum ki bizi ağlatan bir bölüm olsun ilk bölüm..
Ama elbetteki eski Aşk Oyununun devamı niteliğinde olduğu için çok güzel bir kurgulama yapılmamışsa ve direkt komedi şeklinde başlarsa dizi herkes bayağı bir affallayacak. Ama anladığım kadarıyla bizi çok farklı bir Aşk Oyunu bekliyor. ve ben ilk bölümde ağlamaklı sahneler yerine, Tardunun sevimli hallerini göreceğimizi zannediyorum. Eğer rüya işçileri bu işin altından alınlarının akıyla çıkarsa büyük bir tebriği hakedecekler bence;)...
Herkese merhaba...
Dün akşam fragman bekleyenler olmuş, benim çıkma ihtimalinden bile haberim olmadığı için bakmadım. Ama Atv verseydi yeni bölüm fragmanı mucize olurdu herhalde.
Haftaya neden verdiklerini bir türlü anlamadığım sezon sonu tekrarında verirler yeni bölüm fragmanını bence. Gerçi benim izleme gibi bir niyetim yok, kaldıramam herhalde. Az önce Nalan'ın son yaptığı klibi izleme gafletinde bulundum:( Sinir mi dersin üzüntü mü dersin, hepsi bir anda geldi.
Bu arada Sinem'in herkese selamı var, Tardu'yu izliyormuş:)
Birde herkese hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlarım.
ya saatlerce bekledim akşam maç vardı sıkıldım bekle bekle verdilermi fragmanı eğer izleyen varsa kısa özet geçebilirmi?
didou_didem
07-09-06, 14:45
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun...Dün bende bekledim en son saat 1'di valla..ondan sonrası yok:)
arkadaşlar ben buraya nasıl yazılacağını bilemiyorum birkaç defa yazdım makas işareti koydular yazıma da cevap veren olmadı yine aynı şekilde olursa benim nasıl yapacağımı söylerseniz memnun olurum.bende aşk oyunu hakkındaki fikirlerimi belirtmek istiyorum.bence keremcem çıktı diye niye konu değiştiriyorlarki keremcemin yerine ekine yakışır bir oyuncu alabilirlerdi mesela haluk piyes olabilirdi hem keremcem gibi hatta ondanda yakışıklı bence çokta iyi olurdu ve kaldığı yerden devam ederdi.oyuncu değişikliği olmuş olurdu bizde dizimizi aynı hayranlıkla izlemeye devam ederdik.şimdi ise birşey söyliyemiyorum.bence bundan sonra keremcem eskisi kadar tutulmaya bilir.çünkü onu aşkoyunu şöhret etmişti bence çok yanlış yaptı hemde çooooook bu konuda bana katılan varsa lütfen yazsın.
Ben dizimi yine aynı şekilde izlemeye devam edeceğim
k.cem cıktı diye ya da onun yerine ondan daha yakışıklı ,küçük
kızların ayılıp bayılacağı biri gelsin düşüncesine de değilim
Haluk Piyes lafı geçmiş onun devam eden bir dizisi ve diziye yeni katılan
oyuncumuz Tardu Flordun .
Konu değişme falan demişsin konu nasıl ilerliyecek kimse bilemez su anda ama
o senaristlerin düşüncesidir böyle istemişlerdir böyle olmuştur.Bence de en iyisi sarpın terk edip gitmesi yönünde gelişmesidir.
dizidizidiziler
07-09-06, 15:59
Sisley'ciğim,
bence sarp yerine bir başkası gelseydi sarp diye devam edilseydi iyi olurdu..
Fakat sonuçta K.cem çıkmış. Ha sarp ölmüş, ha terk etmiş fark etmez benim için artık. Çünkü gerçekte de K.cem öldü benim için...
Bu nedenle diziye sadece yeni bir dizi gibi bakacağım.
İnşallah senaristler güzel bir şekilde bağlarlar bu terk ediş olayını da çok abes kaçmaz... Tek dileğim bu, diğer dizinin gidişatı ve devamı ile ilgili bir kaygım yok.
Bu seneki oyuncular çok daha başarılı isimler, Tardu, Yurdaer, yasemin ergene, aydoğan oflu hepsi çok iyi oyuncular..
O yüzden izleme kaygım yok. izleyeceğim seve seve..
Sadece korkum saçma bir şekilde Sarp'ın terkedilmesinin işlenmesi. Yani Ekin iyileşmiş, beraber eve çıkmışlar ama daha sonra kavga edip, birbirlerinden sıkılmışlar gibi bir bahane istemiyorum...
Ya da ekin başkasına aşık oldu veya sarp başkasına aşık oldu gibi bir bahane inandırıcı olmaz...
teomanresat
07-09-06, 16:18
SElamlar;Arzu bende senin gibi baştan beri Sarp karakteri devam etseydi,Keremcemin yerine başkası gelseydi yani sarp olarak dizi devam etseydi daha iyiydi diye düşünüyorum.Başta alışmamız zor olacaktı ama alışabilirdik.Açıkçası bende eften püften bahanelerle terk etme meselesini işlemelerini istemiyorum.Bende dahil olmak üzere kimse buna inanmaz.Bu konuyu öyle bir işlemeliler ki inandırıcı olsun.
Birde dünden beri Tardu Flordun gireceğini okuduğumdan beri düşünmeden edemiyorum ve buraya yazmadanda edemeyeceğim.İçimde daha fazla tutamayacağım.Sanki Tardu bana dünden beri Serkanın yerini alabilir gibi galiyor.Yani öyle bir karaktere daha uygun.Bilmiyorum bu zamana kadar onu komik rollerde izlediğim için mi bu izlenimi verdi bilemem.Ama eğer sarp karakteri devam etseydi Serkanın yerine Sarpa çok iyi bir arkadaş olabilirdi.Ama Sarp karakteri terk edeceğine göre Tarduda onun yerine gircektir.Tabi komik yönünüde kullanacaktır.Bakalım izleyip görücez.
bencede keske sarp karakteri devam etseydide baskasi olsaydi sarp.
bu arada tardu flordunun oynuyacagi kesinmi?
bence arkadaşlar herşey ekinin uydurduğu bi masal olsun derim ben ne sarp yerine biri nede terk etme olayı olmasın ben inanamam şahsen sen komalara gir çık başkasıyla evlensin aradan zaman geçsin yine git onu bul ne olursa olsun ölümüne yemin et sonra kalk seyirciye deki terk etti bunu kimse yutmaz yutamaz belki sarp kaza felan geçirip ölür o zaman tamam da peki teksoylar neden diziden çıkıyo insan torununu görmek istemezmi bence arkadaşlar fikir yürütün teksoyların olmaması demek ekinin sarpla asla birleşmediği anlamına gelmezmi ha böyle olmayıp illa terk etti diyeceklerse nası olacak bu dede torun ilişkisi ayyyyyyyyyyyy kafam duman oldu valla bu ne ya
yine en mantıklısı ekin bu masalı hastanede başka birine anlatıyo olması yoksa o ekin ekin kendine geldinmi bak erken kalkıcam seni üzmiycem bak hep beraber olucaz diyen sarp yooook olamazzzz
biraz karıştı ama siz benim nedemek istediğimi anladınız
z_e_y_n_e_p
07-09-06, 16:55
slm arkiler.bi kac gun foruma gıremedım neler olmus bole.yenı jönümüz belli olmus tardu flordun.cok sevındım valla cok ıyı bı oyuncu.:img-grin2
ya bende yeni gördüm jönümüzün belli olduğunu..çok sevindim yaa tardu flordun çok beendiim bi oyuncu..yaseminle nası yakışır onu şimdilik bilemeyis ama..:fighting2 jönümüz kendi başına çok ii bi oyuncu valla.. inş..uyumda olur aralarında..
forum sessiz ama yine de herkese selamlar...
akşam fragman çıkar umuduyla gözüm atv'ydi.aylar sonra fragmanı beklemek de ayrı bir heyecan...gece yarısına kadar ara ara baktım ondan sonra pes ettim.anlaşılan o ki yayınlanmamış zaten.Aşk Oyunu'nun fragmanını beklerken Sarı Sıcak'ta 'Oyun Bitti' şarkısına denk geldim,içim fena oldu.dizi için bulduğumuz isimler geldi aklıma.bizim oyun da bitti ama yenisi nasıl olacak,ilk bölümde neler olacak çok merak ediyorum.en çok da bunca insanı olayların akışından nasıl çıkaracaklarını merak ediyorum.Sarp'ın terketmesinin sebebi başla başına bir merak konusu zaten...bir türlü mantıklı bir sebep gelmiyor insanın aklına.Özgü Abla imzan gerçekten de hayallerde kaldı.içimde de ukte kaldı.Sinan biz göremesek de geçen zamanda Sarp'a 'baba' demiş olsa bari.Ekin'in hayalinde 'baba' diye Sarp'a sarılması hala gözümün önünde...elimizde bir tek o kaldı zaten.
artık Teksoy ailesi de olmayacağına göre Kurti'nin de yeni bir işi olacak.belki hayalini kurduğu 5 katlı,en üstte uyuma yerleri olan ''kurti's''i açmış olur:).yazık ki bu hayali zamanında Ekin'in hastalığının başında karakterinin değişmesi yüzünden güme gitmişti.şimdi Gönül de onunla beraber çalışır.işi ne olursa olsun yeni arkadaşları olacaktır.diziye başka oyuncular da katılır böylece.Serkan da olmadığına göre yeni bir kanca lazım.o da hakan olabilir.
bir de yine zaman atlatması olacağına göre Muzo biraz büyüse iyi olur.senaristler yine boy uzama sorununu devam ettirmeseler bari.4 yıl önceden geçmişti,şimdi de 3 yıl geçsin diyelim bu kadar zamanda büyüme çağındaki bir çocuk değişir herhalde.Sinan da neredeyse okul çağına yaklaşacak.bu durumda onu da değiştirirler herhalde.ama büyüdükçe babasına benzerliği azalsa iyi olur.zaten aklımızdan çıkmayacak,onu gördükçe daha kötü oluruz.bu saatten sonra oyuncu ararken birine benzesin diye de uğraşmazlar.benzemesi gerekn zamanlar da geçti zaten.
unutmadan herkesin kandili mübarek olsun...
bence tardu flordun yakismiyor yaseminle beraber. aslinda bende haluk piyesi isterdim ama.... insallah akil ederler. hem onun dizisi yaz dizisi. bitecek nasil olsa. o zamanda oynuya bilir sanirim.
dizidizidiziler
07-09-06, 18:04
SElamlar;Arzu bende senin gibi baştan beri Sarp karakteri devam etseydi,Keremcemin yerine başkası gelseydi yani sarp olarak dizi devam etseydi daha iyiydi diye düşünüyorum.Başta alışmamız zor olacaktı ama alışabilirdik.Açıkçası bende eften püften bahanelerle terk etme meselesini işlemelerini istemiyorum.Bende dahil olmak üzere kimse buna inanmaz.Bu konuyu öyle bir işlemeliler ki inandırıcı olsun.
Birde dünden beri Tardu Flordun gireceğini okuduğumdan beri düşünmeden edemiyorum ve buraya yazmadanda edemeyeceğim.İçimde daha fazla tutamayacağım.Sanki Tardu bana dünden beri Serkanın yerini alabilir gibi galiyor.Yani öyle bir karaktere daha uygun.Bilmiyorum bu zamana kadar onu komik rollerde izlediğim için mi bu izlenimi verdi bilemem.Ama eğer sarp karakteri devam etseydi Serkanın yerine Sarpa çok iyi bir arkadaş olabilirdi.Ama Sarp karakteri terk edeceğine göre Tarduda onun yerine gircektir.Tabi komik yönünüde kullanacaktır.Bakalım izleyip görücez.
Teomancığım Tardu'nun serkan yerine gelmediği ve jön olduğu kesin. Bilgi Y. Ergene'den alınmış durumda...
Herkese Merhabalar...
Foruma giremiyorum son üç gündür çok yoğunum dershanem başladı dolayısıyla pek takip edemiyorum.Sadece dün girip Tardu Flordun olduğunu öğrendim,zaten favorimdi adı geçmişdi forumdada yine bir sürpriz olmadı yani.Peki avukat olarakmı giricekmiş?
Dün fragman gösterilcekmiymiş ne anlamadım yada gösterildimi?Ama yeni bölümün fragmanı değil heralde,son bölümü yayınlicaklar acaba yoksa bütün bölümlerini özel bölüm halindemi yayınlicaklar.Bilgisi olan varmı arkadaşlar fransız kaldımda olaylara:img-sorry
Oo_esmer_kiz_Oo
07-09-06, 18:14
ay inanamiyorum ya yeni jonumuzz tardu flordun mu :)
ben sevindim ya :) cunku onu cok begeniyordum bu ck gzl bir haber:):)
arkiler bolumun ozeti veya fragmani yayinlamaya basladilarmi ki???
ve dizimizz tam olarak ne zaman basliyor :)
sermin 90 yanilmiyorsam sahte prenses devam edecek. ana sayfada bi haber vardi, bazi yaz dizileri devam edecek ve yeni diziler yayinlanacak diye..
ve sahte prensesin dizi fotosu vardi..yani haluk piyes giremez bizim diziye. girse bile, bize artik olgun görünümlü birisi lazim.haluk piyes benim gözümde daha 24 yasindaki genc capkinlar gibi...ekine yakismaz. tardu flordun yakisirmi onu bilemem. ha meryemce tardunun anlamini ben bir kac gün önce sormustum, kim koymus bu ismi,ne anlama geliyormus diye, arastirma yapip merakimi giderdigin icin cok sag ol, zaten sende merak ettmissin..
dizidizidiziler
07-09-06, 18:22
Arkadaşlar şimdi bakınız yeni senaryom.
Ekin nikah masasında evet der, fakat SARP gittiğinde isyan eder ve defteri imzalamaz.
Bu arada hamile kalır... Hamile olduğu için ailesi başka bir yere taşınır. Hukuk bölümünü kazanır. Bu arada SARP isviçre'ye gidip yasosuyla evlenmiştir ve geri dönmemiştir.
Daha sonra beyninde tümör çıkar ve hayal kurmaya başlar. Sarp dönmüştür. Ona geri döner, Kenan'ı terk eder, sapr'la evlenir v.s. Halbuki bu arada Kenan zaten feride'yle evlenmiş ve gitmiştir onu da yıllardır görmemiştir.
Ameliyatına kadar yanında sarp'ın ve ailesinin olduğunu hayal eder...
Bizim yeni gördüğümüz bölümlerde bir de bakarız ki aslında sarp hiç dönmemiş hepsini kendisi hayal etmiş..
Bu arada iyleşir ve avukatlık mesleğini yapmaya başlar. Artık kendi ayakları üzerinde duruyordur..
Olaylar böyle gelişmeye devam eder. Biz bu gelişmeleri kendi ağzından dinleriz..
Ekin nikah masasında evet der, fakat SARP gittiğinde isyan eder ve defteri imzalamaz.
Bu arada hamile kalır... Hamile olduğu için ailesi başka bir yere taşınır. Hukuk bölümünü kazanır. Bu arada SARP isviçre'ye gidip yasosuyla evlenmiştir ve geri dönmemiştir.
Daha sonra beyninde tümör çıkar ve hayal kurmaya başlar. Sarp dönmüştür. Ona geri döner, Kenan'ı terk eder, sapr'la evlenir v.s. Halbuki bu arada Kenan zaten feride'yle evlenmiş ve gitmiştir onu da yıllardır görmemiştir.
Bizim yeni gördüğümüz bölümlerde bir de bakarız ki aslında sarp hiç dönmemiş hepsini kendisi hayal etmiş..
Bu arada iyleşir ve avukatlık mesleğini yapmaya başlar. Artık kendi ayakları üzerinde duruyordur..
Olaylar böyle gelişmeye devam eder. Biz bu gelişmeleri kendi ağzından dinleriz..
Keşke herşey böyle olsa ah arzu ablam be...Hem saçmalamadan en az yara alarak kurtulurdu dizimiz bizde bukadar üzülmezdik...Mantıklı gerçekden ama böyle olacağına ihtimal veremiyorum...
Ben yeni bölümün fragmanını şimdiden vereceklerini sanmıyorum atv bu nezaketi göstermez özelliklede bizim dizimizse bu çok zor.18'inden önce beklemeyelim yeni fragmanı arkadaşlar...Anca en son bölümünü tekrar olarak verebilirler yada kolaj yaparlar onun fragmanını verirler.Bakalım böyle birşeyi izlemeyi yüreğimiz kaldırabilecekmi forumca:img-sorry
Bu arada herkesin kandilini kutlu olsun...
dizidizidiziler
07-09-06, 18:55
Keşke herşey böyle olsa ah arzu ablam be...Hem saçmalamadan en az yara alarak kurtulurdu dizimiz bizde bukadar üzülmezdik...Mantıklı gerçekden ama böyle olacağına ihtimal veremiyorum...
Ben yeni bölümün fragmanını şimdiden vereceklerini sanmıyorum atv bu nezaketi göstermez özelliklede bizim dizimizse bu çok zor.18'inden önce beklemeyelim yeni fragmanı arkadaşlar...Anca en son bölümünü tekrar olarak verebilirler yada kolaj yaparlar onun fragmanını verirler.Bakalım böyle birşeyi izlemeyi yüreğimiz kaldırabilecekmi forumca:img-sorry
Bu arada herkesin kandilini kutlu olsun...
ben kesinlikle eski bölüm filan izleyemem. Bu sezon bitsin dizimiz ondan sonra eski bölümleri eski bir diziymiş, arşivimde duruyormuş gibi nostalji yapa yapa izlerim.. Ama şu anda eski bölümleri izlersem yeni bölümlere hayatta adapte olamam.
yaren-ekin
07-09-06, 19:03
selam herkese öncelikle aşk oyunu fanı olarak aranızdayım yaşım size göre büyükmüdür bilmem ama 23 yaşındayım her neyse yarenin ablası sayılıyorum onun tavsiyesiyle aranızdayım ve çok mutluyum iyikide gelmişim çok seviyeli bir yer öncelikle kerem bey hakkında hiç bir şey söylememeyi tercih ediyorum nedense artık bilinmez kendisin şu son aşk oyunu olayından olabilir her neyse yeni jön belli olmuş tardu bey olmuş bence iyi bir seçim kendisinin bu rolü kaldırabileceğine inanıyorum yaseminle yakışırmı açıkçası hiç bir fikrim yok izleyip göreceğiz [I]dizidizidiziler diye bir arkadaşımız eski bölümü izlemeyeceğini dile getirmiş bence çok mantıklı eskiyi izleyip bende nedense kendimizi üzeceğimizi düşünüyorum belki yeni bir proje olarak bakılırsa herşey daha kolay olur
saygı ve sevgilerimle seher bu arada tüm müslüman aleminin berat kandili mübarek olsun
[I]
ben kesinlikle eski bölüm filan izleyemem. Bu sezon bitsin dizimiz ondan sonra eski bölümleri eski bir diziymiş, arşivimde duruyormuş gibi nostalji yapa yapa izlerim.. Ama şu anda eski bölümleri izlersem yeni bölümlere hayatta adapte olamam.
aynen öyle dün kuzenim benim bilgisayardakileri açmış bide tam ekinle sarpın yağmur altındaki dansı sinirlerim bozuldu kapattım izlemek hiç iyi olmadı daha çok etkilendim sarpın yerine tarduyu koydum biyer eksik kaldı bilmiyorum ama eski tadı yakalayamazsam diye korkuyorum
yaren-ekin
07-09-06, 19:07
meraba herkese kandilinzi mübarek olsun evet seher ablam bir yorum yapmak istedi ve yaptı sanırım benimle aynı fikirde kendisi bugün izinli olduğu için siteye üye yaptım onu benim nicimle bir yorum yaptı sizlere her neyse
arzu ablam çok haklı ben aşk oyununu geçen sezon bitirdim arkiler mutlu sonla hemde bu yeni bir proje ve yeni bir dizi bence
selam herkese öncelikle aşk oyunu fanı olarak aranızdayım yaşım size göre büyükmüdür bilmem ama 23 yaşındayım her neyse yarenin ablası sayılıyorum onun tavsiyesiyle aranızdayım ve çok mutluyum iyikide gelmişim çok seviyeli bir yer öncelikle kerem bey hakkında hiç bir şey söylememeyi tercih ediyorum nedense artık bilinmez kendisin şu son aşk oyunu olayından olabilir her neyse yeni jön belli olmuş tardu bey olmuş bence iyi bir seçim kendisinin bu rolü kaldırabileceğine inanıyorum yaseminle yakışırmı açıkçası hiç bir fikrim yok izleyip göreceğiz [I]dizidizidiziler diye bir arkadaşımız eski bölümü izlemeyeceğini dile getirmiş bence çok mantıklı eskiyi izleyip bende nedense kendimizi üzeceğimizi düşünüyorum belki yeni bir proje olarak bakılırsa herşey daha kolay olur
saygı ve sevgilerimle seher bu arada tüm müslüman aleminin berat kandili mübarek olsun
[I]
ewt zaten dizfilmciler olarak bu sezonu sanki yeni bi projeymiş gibi izleyeceğiz. kendimizi ancak böyle teselli edebildik iyi fikir ama dimi. bu arada dizdizdiziler arşiv dedinde aklıma geldi ya 23. bölümün 2. partını birisi yeniden upload edebilir mi?? bozukmuş diyolar indiremedim bende:(
tardunun gelmesine herkes çok sewinmiş ya ben bu kadar kişinin olumlu bakacağını sanmıyodum. Sarışınlardan nefret eden kuzenim bile sewindi yanii çok şaşırdım. bende üzülüyodum tardu iyi olmadı diye, sewineyim bari
Bu arada kandilmi gelmiş yaa gerçek hayattan ayağım kesilmiş hiç bişeden haberim yok...
simdi dizidizidiziler arkadasimiz, mahsuru yoksa ´´arzu´´ ablaninda dedigi gibi eski bölümleri bende izleyemiyorum.hatta 1 aydir izlemiyorum bile. nedense bi tik kadar yakin olan videolari acmaya gücüm yok, daha cok üzülüyorum...
simdi bazilari söyle birsey düsünüyor, ekini yasadiklarinin hepsi bir hayal olsa..
bence bu daha zor birsey cünkü bi ara herseyi gercekmis gibi yasayan bizler, gördügümüz seyleri nasil kafamizdan silebiliriz??? yasanan bütün sahneleri..vs..
diziyi biz sokmadik bu hale, artik bütün sahneleri görmeye alistik, varsin sarp ekini terk etsin, biliyorum demesi kolay, o ani birde görmek var...
hele arzu abla senin senaryoyu ben asla kaldiramam...cünkü bir yandan ekin hayir diyor nikah masasinda ama sarp yinede isvicreye gidiyor cünkü duymuyor ekinin hayir dedigi,sonra üstüne üstlük orda yasemin denen kadinla evleniyor ve dünmüyor. sonra ekinde yazik vah canim benim, okulunu bitiriyor cocuguyla ortada kaldi, zaten kenanda evlenmis..birde tümörü var tabi beyninde ekinin, herseyi hayal ediyor ve yanlizligiyla bas basa kaliyor...yoook küteden giderim ben tvnin basinda...ben sadece kendimin bu senaryoya dayanikli olmadigimi yazmak istedim arzu abla sakin yanlis anlama, fikirlerine saygim vardir....bu arada herkesin kandili mübarek olsun...
didou_didem
07-09-06, 19:51
selamlar!!!Arzu ablacım çok güzel olmuş ama çocuk ne olcak??Hadi sinan çıkmaz diziden bu çocuk babam kim derse???o ne olcak?
Nevsehirlim
07-09-06, 20:11
simdi dizidizidiziler arkadasimiz, mahsuru yoksa ´´arzu´´ ablaninda dedigi gibi eski bölümleri bende izleyemiyorum.hatta 1 aydir izlemiyorum bile. nedense bi tik kadar yakin olan videolari acmaya gücüm yok, daha cok üzülüyorum...
simdi bazilari söyle birsey düsünüyor, ekini yasadiklarinin hepsi bir hayal olsa..
bence bu daha zor birsey cünkü bi ara herseyi gercekmis gibi yasayan bizler, gördügümüz seyleri nasil kafamizdan silebiliriz??? yasanan bütün sahneleri..vs..
diziyi biz sokmadik bu hale, artik bütün sahneleri görmeye alistik, varsin sarp ekini terk etsin, biliyorum demesi kolay, o ani birde görmek var...
hele arzu abla senin senaryoyu ben asla kaldiramam...cünkü bir yandan ekin hayir diyor nikah masasinda ama sarp yinede isvicreye gidiyor cünkü duymuyor ekinin hayir dedigi,sonra üstüne üstlük orda yasemin denen kadinla evleniyor ve dünmüyor. sonra ekinde yazik vah canim benim, okulunu bitiriyor cocuguyla ortada kaldi, zaten kenanda evlenmis..birde tümörü var tabi beyninde ekinin, herseyi hayal ediyor ve yanlizligiyla bas basa kaliyor...yoook küteden giderim ben tvnin basinda...ben sadece kendimin bu senaryoya dayanikli olmadigimi yazmak istedim arzu abla sakin yanlis anlama, fikirlerine saygim vardir....bu arada herkesin kandili mübarek olsun...
herkese merhaba ve herkesin kandili mübarek olsun diyip baslayayim hemen....
Tugbacim bende senin gibi düsünüyorum herseyin rüya yada hayal olmasi dahada zor olur,hadi güzel olmayan sahneler neyse ama güzel hosumuza giden romantik sahnelerde o zaman hayal olacak ve hic degilse o sahneler kalsin isterim ben..ayrica bunlarin hepsi hayal olacaginida sanmiyorum,baya uzun ve detayli bi hayal olurdu ve tüm bu gördüklerimizi hayal yada rüya diye silemezler...
ilk bölümü bende merak ediyorum,hangi sahneyle baslayacak acaba?
Al benden de o kadar.Hiç mümkün değil ne eski bölümleri izleyebilmek ne de seninki gibi bir senaryoyu kabul edebilmek.
Ölseydi şu Sarp da biz de bir süre sonra alışırdık herhalde.Böyle terkedip gitme yakışıyor mu inandığımız masallara?
sara rosida
07-09-06, 20:34
biraz önce yarenin nicikle yaptım yorumumu bide kendi ismimle gireyim dedim tanırsınız umarım yarenin nicyle yaptım yorumumu düşündüklerim bu şekilde
sarpı öldürmeleri bence daha iyi olurdu ama biemiyorum yeni bi dizi gibi bakacağım için problem çıkarmıyor bana bu konu fazla yaseminin arkasında olduğumu göstermek için yeni proje olarak bakıyorum diziye
özgü imzana bayıldım söylemeden geçemem
Nevsehirlim
07-09-06, 21:04
34 degil yeni bolumu oynayacak atv.com.tr de oyle yaziyo>>
''Ask Oyunu - Bolum 45''
''13 eylul carsamba 22:00'de''
bu haber haberler bölümüne yazilmis insallah haftaya dizimize kavusuyoruz
biraz önce yarenin nicikle yaptım yorumumu bide kendi ismimle gireyim dedim tanırsınız umarım yarenin nicyle yaptım yorumumu düşündüklerim bu şekilde
sarpı öldürmeleri bence daha iyi olurdu ama biemiyorum yeni bi dizi gibi bakacağım için problem çıkarmıyor bana bu konu fazla yaseminin arkasında olduğumu göstermek için yeni proje olarak bakıyorum diziye
özgü imzana bayıldım söylemeden geçemem
Selam canım.Aramıza hoş geldin.Bu aralar yaptığım imzalar herkesi derinden etkiliyor , Sinan-Sarp olayı hepimizin içinde bir yara.Senin de beğendiğine sevindim.
Nevşehirlim haberlerden alıntı yapmış,haftaya dizinin kesin yeni bölümü varmış.Az önce ATV'de yeni sezon reklamı yapıldı.Tüm dizilerin tanıtımını yaptılar.Bizim dizi 4.sırada sunuldu.Aliye,BG ve Şöhret'ten sonra.Ve Keremcem'li bir tek an göstermediler.Oysa ki eski görüntülerden alıntılar vardı.Ama ayrılmalarına rağmen Gürgen ve Belit görüntüleri vardı.
Arkadaşlar şu anda da Avrupa Yakasının yeni bölüm fragmanı gösterildi.Bizimkinin de eli kulağındadır kesin.
arkadaşlarr fragmann çıktıı fragmann...aşk oyunu yeni hayattt..:))
hemenn anlatımmm siyahh beyazz dizide izlediimizzz görüntülerden bir kolajj ama ekinn aradaa ağlıoo gösterilio...dans sahnesinde göküzüne bakıpp gözlerinii açmasıı gösterio...vee sonraaa vazgeçme bir oyun biter bir oyun başlar diee yazıo ve seslendirio...en son tardu flordunn ve ekinin karşılaşmasıyla Atardunun şaşkınca ayağa fırlamasıyla ŞK OYUNU "YENİ HAYAT" diolar...
fragmanda tardu flardun (soyısım ynlıs olabılır) onu gosterdıler keremcem yerıne gelmıs kişi sanırım..
bu arada gösterilen eski görüntülerde keremcem,gürgen,belit ve serdar,gönen bozbey,kuzey vargın,ceyda ateş yoookkk..veee en önemlisii sinandaa yokk arkadaşlarr amaa şaşırtıcıı olan her görüntüde mehmet akan var....tarduu flordunla ekinnn gayet ii duruoalardı...tarduu bayaıı hoşş gözküoudu...
aşk oyunu "yeni hayat" 13 eylül çarşamba saat 22de atvde:)
hemenn anlatımmm siyahh beyazz dizide izlediimizzz görüntülerden bir kolajj ama ekinn aradaa ağlıoo gösterilio...dans sahnesinde göküzüne bakıpp gözlerinii açmasıı gösterio...vee sonraaa vazgeçme bir oyun biter bir oyun başlar diee yazıo ve seslendirio...en son tardu flordunn ve ekinin karşılaşmasıyla Atardunun şaşkınca ayağa fırlamasıyla ŞK OYUNU "YENİ HAYAT" diolar...
irem anlattığın için cok teşekkürler bende cok merak ediyorum takip edeceğim
atv'yi ,o zaman haftaya da yeni bölüm olur kesinlikle.
Vazgeçme Bir Oyun Biter Bir Oyun Başlar süper .
ben gordum fragmanı cok tuhaf oldum ya.superdı ınan nın arkıler tardu ıle yaso superdıler bence.cok yakıstırdım.
gercekten yakistirabildin mi? ben fragmani görmedim ama ne bileyim bana hala bir tuhaf geliyo kero yerine tardu neyse izleyip görecegiz...bu arada haftaya carsamba dimi ayni saat de...
anlattığın için sağ ol canım ben de sadece aşk oyunu yeni hayat yazan yeri gördüm ve küplere bindim neler kaçırdım diye sayende bir nebzede olsa merakım gitti demek bir oyun biter biri başlar diyor acaba tarduyla karşılaşması nasıl olacak umarım bu gece yine verirler ya o kadar da atvyi izledim tam kanalı değiştirdim fragman çıkmış :(
Evet Arkadaşlarr Süperdii Fragmann Acaipp Oldummm özelliiklee Incee Göndermeler Mükemmel "vazgeçme Bir Oyun Biter Yeni Bir Oyun Başlar"...bana Sanki Tüm Yaşananlar Hayalmiş Gibi Geldii...(sarpla Olanlar Yani)ama Ekinin Hastaliğinidaa Gösterdiler Hani Annesinin Ilk öğrendii Konuşmayipp Iş Yapişi Falan Sonra Ekinin Gözünden Yaş Gelip Uyanmasi...
süpperrrrrrrrrr br bölüm geliyor anlatılana göre fragman süpper dizi bence herkesi daha da saracak hem yeni konu hem yeni karakterler HOŞGELDİN AŞK OYUNUUUUUUUUUU
süpperrrrrrrrrr br bölüm geliyor anlatılana göre fragman süpper dizi bence herkesi daha da saracak hem yeni konu hem yeni karakterler HOŞGELDİN AŞK OYUNUUUUUUUUUU
Bİ TANE YENİ KARAKTER GÖSTERİLDİİ ŞUANDA...AMA ŞU VARR KESİNLİKLE TARDUYLA TANIŞMIOALAR...YANİİ ASLINDA EVLİİDİİ EVLİ OLDUU KİŞİ TARDUYDU GİBİ BİR DURUM YOK...AMA HAYALLİİ BİR YERLERR VARDAA BU HAYAL KISMII İZLEDİİMİZ 44 BÖLÜMÜN NE KADARI BİLMİOURUM...
Fragmanı seyredemedim ama anlattıklarınızdan tahminimde yanılmadığımı gördüm. Aşk Oyunu eskisinden de güzel geri dönüyor arkadaşlar.. demek BİR OYUN BİTER YENİSİ BAŞLAR... güzel bulmuşlar ne diyeyim, valla vaktiyle çok kızdık söylendik ama ben bu rüya işçilerini seviyorum ya:)
Bağlantıyı güzel yapmaları halinde aşk oyunu süper olacak bu sezon demiştim, umarım haksız çıkmam:img-kiss:
bence hayal yok hayal olarak gecen sezonu gösterirler kolaj olarak :) ay heycandan ölcem özlemişim bu duyguyu ismini bile tv de görülmesi yetti ya :)
EVETT YAA NALANN BENCEDEE UZUN SAÇÇ BİDEE STİLL SÜPERR OLMUŞŞ...:)HEM HEMM VAR YAA NALANN BENCEE DÖNÜŞÜMÜZZ MÜKEMMEL OLUCAK...:)
Kessinlikleeeeeeee mükemml bir dönüş olacak adım gibi eminim ve tutacak benc eöyle güzel bir hi var ama şuna bayıldım
UNUTMA BİR OYUN BİTERİ BİR OYUN BAŞLAR....:img-icecr :img-icecr demk ki bir oyunumuz olacak yane :img-icecr ilerdee hehe
bence hayal yok hayal olarak gecen sezonu gösterirler kolaj olarak :) ay heycandan ölcem özlemişim bu duyguyu ismini bile tv de görülmesi yetti ya :)
AYNEN YAAA ÖLEE ÖZLEMİŞİMKİİ VE İÇİMEMİ DOĞDUU İZLİİCEİM NEDİR PC BAŞINDAN KALKIP KARDEŞİMİN YANINA GİTTİMM ATVYE BASTIMM FİLM BİTİOUDU DURR BAKALIM DEDİM...AVRUPA YAKASINI GÖSTERDİLER BİZİM DİZİ ÇIKARMI ÇIKMAZMII DİEE REKLAM BİTMESİNİİ BEKLEDİM...VEE REKLAMM BİTTİİ FRAGMANN KARŞIMDAA..:)ŞANSSS...:)HEHE:)
Kessinlikleeeeeeee mükemml bir dönüş olacak adım gibi eminim ve tutacak benc eöyle güzel bir hi var ama şuna bayıldım
UNUTMA BİR OYUN BİTERİ BİR OYUN BAŞLAR....:img-icecr :img-icecr demk ki bir oyunumuz olacak yane :img-icecr ilerdee hehe
NALANCIMM UNUTMA DİİLLL VAZGEÇMEE YANİİİ BUU VAZGEÇME DEMELERİNDEE BİLE BİŞİİ VAR YANİİ...ÖLE Kİİ EKİN DEMEKKİİ TARDUYLAA İLGİLİİ OLAN HERŞEYDEE OYUN BU HAYAL BUU DAHA ÖNCEDE BÖLEE OLDUU DİİCEK AMA SONRAA VAZGEÇMEE BİRİ BİTER BİRİ BAŞLARR LAFII YİNELENECEK...GEL ÇARŞAMBA GEL ÇARŞAMBA....:)
MAKEDONYALI
07-09-06, 22:51
arkadaslar yaa üfff ben meraktan ölmek üzereyim lütfen :img-kiss: allah rizasi icin su :img-kiss: fragramda neler gösterdigini :img-kiss: anlatin lütfen özet falan geldi mi ya da daha önemlisi tarduyla yaso yakismislar :img-kiss: miydi bunun :img-kiss: gibi hadi arkadaslar yaa merakla bekliyorum yardimci olun su arkadasiniza
ASK OYUNU 3 GELIYOR BENCE HEM DE SIFIR KILOMETRE:img-kiss:
KISKANANLAR CATLASIN:img-kiss::img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:
önceki sayfada var anlatmış bi ark saolsun vayy be oy bi izlesem acayip merak ettim gerçekten de
arkadaslar simdi ask oyunun adi yeni hayat mi oldu? ee sarpin görüntüleri varmiydi fragmanda? ne zaman cikti?
arkadaslar yaa üfff ben meraktan ölmek üzereyim lütfen :img-kiss: allah rizasi icin su :img-kiss: fragramda neler gösterdigini :img-kiss: anlatin lütfen özet falan geldi mi ya da daha önemlisi tarduyla yaso yakismislar :img-kiss: miydi bunun :img-kiss: gibi hadi arkadaslar yaa merakla bekliyorum yardimci olun su arkadasiniza
ASK OYUNU 3 GELIYOR BENCE HEM DE SIFIR KILOMETRE:img-kiss:
KISKANANLAR CATLASIN:img-kiss::img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:
CANIMM BİR SAYFA ÖNCE BENN GÖRDÜKLERİMİ VE ANLADIKLARIMII YAZDIMMM ÖZETT YOKK ŞİMDİLİKK FRAGMANN VAR..TARDUYLAA YASEMİN SÜPER OLMUŞŞ HEMM ÖLEE TARDUU ÇOOKK YAŞLII GÖZÜKMÜOO:)
arkadaslar simdi ask oyunun adi yeni hayat mi oldu? ee sarpin görüntüleri varmiydi fragmanda? ne zaman cikti?
YOK GÜZELİM YİNE AŞK OYUNU AMA ALT BAŞLIK OLARAK SO GÖRÜNTÜ AŞK OYUNU "YENİ HAYAT "YAZDILAR BAĞLANTII SÜPER...
KEREMCEMM VE DİERR ÇIKTII DENİLENN TÜM OYUNCULARIN GÖRÜNTÜLERİ YOK SİNANDA DAHİL BİR TEK MEHMET AKAN YOUN BİR ŞEKİLDE VAR...
BİR SAYFA ÖNCEE YAZDIKLARIMII OKURSANN ANLARSIN:)
keremcembelgin
07-09-06, 22:55
bende izleyemedim cok merak ettim ya arkadaslar anlatmıs anlattıgınız icin saolun...
bende izleyemedim cok merak ettim ya arkadaslar anlatmıs anlattıgınız icin saolun...
ÖNEMLİİ DİİLL BENDEE ŞANSS İŞTEE...İZLEDİMM VE PAYLAŞTIMMM BURASII PAYLAŞMAKK İÇİN VARR VEE Bİ KEREDEE BENDENN OLSUNNN:)
inanmıom yaa..ben isleyemedim frangmanı ama anlatan arklar olmuş..valla saolsunlar:D harika ozmn yaa.. bende o bi oyun biter yenisi başlar mı ne o kısmı çok beendim harika gönderme olmuş gerçekten ohh içim ferahladı valla..olurmu tutarmı tutmazmı die düşnüodm.. tutar anlattıklarınısa göre.. çok ii oldu yhaa
Fragman beklemekk
Way be kacırdım ama bunu kacırmanın heyecanı bi baska..Özlemisim yaaaaa
MAKEDONYALI
07-09-06, 23:08
yaa arkadaslar simdi gördüm cevap veren tüm arkadaslarima binlerce kez tesekürler yaa öyle bir his var ki icimde ask oyunu reytinklerde tavan yapacakmis gibi inssallaah diyorum anladigim kadarila ekin gözlerini actiginda ve gözünden yas gelen sahne de varmis nasil olacak peki sezon sonunda o sahnede3 sarp da vardi yani ölümün üstesinden bile gelen sarpimiz ve ekinimiz dünyadaki en uyumlu ve birbirine siril siklam asik olan asiklar
cok özlemisim artik fragman, özet hakkinda konusmayi. acaba tardunun ismi ne olacak. artik ekin basrolde oluyor sanirim.
meryemce84
07-09-06, 23:15
iremfb86 tafarından gönderildi
arkadaşlarr fragmann çıktıı fragmann...aşk oyunu yeni hayattt..)
hemenn anlatımmm siyahh beyazz dizide izlediimizzz görüntülerden bir kolajj ama ekinn aradaa ağlıoo gösterilio...dans sahnesinde göküzüne bakıpp gözlerinii açmasıı gösterio...vee sonraaa vazgeçme bir oyun biter bir oyun başlar diee yazıo ve seslendirio...en son tardu flordunn ve ekinin karşılaşmasıyla Tardunun şaşkınca ayağa fırlamasıyla AŞK OYUNU "YENİ HAYAT" diolar...
-------------
Teşekkürler arkadaşım bizi aydınlattın.
Demek bizim 45.bölüm yolda çarşamba izliycez.
Atv'deki 34.bölüm dizinin 45.bölümü oluyor zaten.
vazgeçme bir oyun biter bir oyun başlar
Anlatılanlara bakılırsa Yeni Aşk Oyunu başlıyor..
Çok merak ediyorum eskiden yeniye geçiş nasıl olacak?
Bekleyelide görelim..
Fragmanı ekleyen bir arkadaşımız olursa çok sevinirim..
hehe eeet artık Yasemin Ergene başrolde oluyor otomatikman :) özlem aynen yaaa özlemişim fragman beklemek kaçırınca üzülmeyi özetleri :) hepsinii :)
off ya bnde gormdm dun o kdr bkledm gostermedlr bugun gostermşler yaa.anlttklarınıza gore gusel bi aşk oyunu beklio bizi.sizin dediiniz gbi yeni bi dizi gbi onlrda yeni hyt demş ztn ama soledkleri soz guselmş bir oyun btr yenısı baslar o çok gusel olmş.acaba hç mi aralrdada olsa keremcem gostermckler o zmn hyl fln olck heralde bnlr sınan bile yoksa...:img-sorry
cok özlemisim artik fragman, özet hakkinda konusmayi. acaba tardunun ismi ne olacak. artik ekin basrolde oluyor sanirim.
YA TÜMMM İZLEDİKLERİMİZ HASTALIKTANN MİNİÜBÜSTE BAŞLIAN AŞKA..YELDA SERKAN SİNAN SARP...HERŞEY HAYAL YADA Bİ KISMII AMA HANGİİ KISMII BİMİOURUMM...
sonunda ya...basliyor cok seviniyorum ya.Yaz ne cabukda gectik.nasil beklicektik diyorduk.Carsamba gunu yasomuza kavusucaz.Bakalim yenikarakter nasil olucak... :)
Aşk Oyunu Tatile girdiğinden beri bir sürü olay gelişti.Hep gelip iki çift laf söylemek istedim.Bizi yarı yolda bırakanlara,tüm içtenliğiyle bizden yanında olmamızı isteyenlere,dizimize yeni bir soluk getirecek olalara ama bir türlü kısmet olmamıştı.
Fragmanın verilmesiyle bitmedik dimdik ayaktayız demeleriyle birlikte birşeyler yazayım dedim.
Öncelikle bizi yarı yolda bırakanlara tek bir şey söyleyeceğim.Önemli olan zirvedeyken işin kaymağını yemek değil,önemli olan işler çıkmaza girdiğinde pes etmeden işin hakkını verebilmektir.Ne yazıkki günümüzde yeşil kağıt parçacıkları ekip ruhunu unutturuveriyor bazılarına.
Tüm içtenliğiyle bizden yanında olmamızı isteyene de bir iki sözüm var.Zoru başarmayı seçtiğin bizi yarı yolda bırakmadığın için çok teşekkürler.
Sen üstüne düşeni yaptın şimdi sıra bizde.
Aşk Oyunu bitti diyenlere inat,bizi yarı yolda bırakanlara inat,malum şahıs için diziyi izliyorlar diyenlere inat yanındayız Yasemin,yanınızdayız Aşk Oyunu "Yeni Hayat" ekibi.
Tabi birde dizimize yeni soluk getirecek olanlar var :) Biliyormusuz çok mutluyum.Rolünün hakkını verebilecek,gerektiğinde ağlayabilecek gerçek bir oyuncu dahil oluyor dizimize.Tardu Flordun'u bir çok işinde takip etmiş biri olarak gönül rahatlığıyla doğru seçim diyebilirim.Eminim Yasemin ile iyi bir ikili olacaklar.
Rüya İşçileri'ni de unutmamak lazım bütün aksiliklere rağmen,hazır senaryoyu çöpe atmak zorunda kalmalarına rağmen eminim ki harika bir iş çıkardılar yine.
İçimden bir ses çok eğlenceli,çekişmeli,Ekin'in ilk başlardaki Ekin,Tardu'nun ise Eski Ekin'e yakışacak karakterde hafif uçuk,çok şirin yeri geldiğinde romantik biri olacak diyor.
Her zaman dediğim gibi Rüya İşçileri'nin olduğu projeye gözüm kapalı balıklama atlarım zaten. :)
Fragmana gelince sözlerden vurgulardan ve yeni isimden anlaşılacağı üzere replikler yine can yakıyor :) Ve Yasemin ve Tardu'yla yepyeni,eğlenceli mi eğlenceli bir yapımın içinde bulucaz kendimizi.
Meşhur bir laf vardır,hep Gelen Gideni Aratır derler.
13 Eylül Çarşamba akşamı Bu Gelen Daha Önce Nerdeymiş olarak değişecek galiba ne dersiniz? :)
iremfb86 tafarından gönderildi
arkadaşlarr fragmann çıktıı fragmann...aşk oyunu yeni hayattt..)
hemenn anlatımmm siyahh beyazz dizide izlediimizzz görüntülerden bir kolajj ama ekinn aradaa ağlıoo gösterilio...dans sahnesinde göküzüne bakıpp gözlerinii açmasıı gösterio...vee sonraaa vazgeçme bir oyun biter bir oyun başlar diee yazıo ve seslendirio...en son tardu flordunn ve ekinin karşılaşmasıyla Tardunun şaşkınca ayağa fırlamasıyla AŞK OYUNU "YENİ HAYAT" diolar...
-------------
Teşekkürler arkadaşım bizi aydınlattın.
Demek bizim 45.bölüm yolda çarşamba izliycez.
Atv'deki 34.bölüm dizinin 45.bölümü oluyor zaten.
vazgeçme bir oyun biter bir oyun başlar
Anlatılanlara bakılırsa Yeni Aşk Oyunu başlıyor..
Çok merak ediyorum eskiden yeniye geçiş nasıl olacak?
Bekleyelide görelim..
Fragmanı ekleyen bir arkadaşımız olursa çok sevinirim..
ÖENMLİİ DİİLL MERYEMCE...EVET ZATEN ATVNİN SİTESİNDE 34. BÖLÜM OLAYI DÜZELTİLDİ AŞK OYUNU 13 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA 45.BÖLÜM YAZIO:)GEÇİŞ GÜZEL OLUCAA BENZİO BÖLEE UZUN VE GÜZELL FRAGMAN YOKK ARKADAŞLAR...SÜPER TATMİN EDİCİ...TARDUDAN SONUNA KADAR ŞÜPHESİİ OLAN BEN 5 SN GÖSTERİLENN TARDUUAA BİTTİMM YA...:)
EVET YELDAAA ANLADIIMM KADARIYLA KEREMCMLE İLGİLİİ HİÇ BİŞİİİ YOK..Kİİİ ARDA SÖLENEN İNCEE SÖZLERDE BUNUN KANIDI VAZGEÇME BİR OYUN BİTER YENİ BİR OYUN BAŞLAR...:)
Yeni Hayat lafini duyunca sevincten tuylerim diken diken oldu.Cok mutlutuyum ya.Bu kadar heyecanlancagim aklima gelmezdi.Insallah eskisi gibi guzel olur ve insallah Kurti komiklikler yapicak yine... :)
Gerçekten çok özlemişim ben bu duyguyu ya.. Bu forumun bu kalabalık hallerini, herkesin fragmanı izleme çabalarını, özeti sabırsızlıkla beklemeyi, tek tek yorumları okumayı..
Fragmanı göremedim bunun için üzgünüm, ama bu üzgünlükten çok mutluyum sevinçliyim şimdi. Hepimiz için "yepyeni bir hayat, yepyeni bir oyun" başlıyor...
Belki bize arkasını dönmeseydi birileri bu kadar değişik bu kadar güzel olmayacaktı yeni hayatımız. Şimdi aşk oyunu kazanacağı başarıyla birilerine güzel bir cevap verecek: Bu dünya sensiz de dönüyor hem de daha renkli daha zevkli:)
Çarşamba geceleri yeniden eski anlamına kavuştu nihayet, özlemle beklediğimiz günleri saatleri saydığımız o günlere geri döndük.. Bütün ekibe başarılar diliyorum, onlar böyle çalıştıkça biz her zaman arkalarındayız...
Aşk Oyunu Tatile girdiğinden beri bir sürü olay gelişti.Hep gelip iki çift laf söylemek istedim.Bizi yarı yolda bırakanlara,tüm içtenliğiyle bizden yanında olmamızı isteyenlere,dizimize yeni bir soluk getirecek olalara ama bir türlü kısmet olmamıştı.
Fragmanın verilmesiyle bitmedik dimdik ayaktayız demeleriyle birlikte birşeyler yazayım dedim.
Öncelikle bizi yarı yolda bırakanlara tek bir şey söyleyeceğim.Önemli olan zirvedeyken işin kaymağını yemek değil,önemli olan işler çıkmaza girdiğinde pes etmeden işin hakkını verebilmektir.Ne yazıkki günümüzde yeşil kağıt parçacıkları ekip ruhunu unutturuveriyor bazılarına.
Tüm içtenliğiyle bizden yanında olmamızı isteyene de bir iki sözüm var.Zoru başarmayı seçtiğin bizi yarı yolda bırakmadığın için çok teşekkürler.
Aşk Oyunu bitti diyenlere inat,bizi yarı yolda bırakanlara inat,malum şahıs için diziyi izliyorlar diyenlere inat yanındayız Yasemin,yanınızdayız Aşk Oyunu "Yeni Hayat" ekibi.
Tabi birde dizimize yeni soluk getirecek olanlar var :) Biliyormusuz çok mutluyum.Rolünün hakkını verebilecek,gerektiğinde ağlayabilecek gerçek bir oyuncu dahil oluyor dizimize.Tardu Flordun'u bir çok işinde takip etmiş biri olarak gönül rahatlığıyla doğru seçim diyebilirim.Eminim Yasemin ile iyi bir ikili olacaklar.
Rüya İşçileri'ni de unutmamak lazım bütün aksiliklere rağmen,hazır senaryoyu çöpe atmak zorunda kalmalarına rağmen eminim ki harika bir iş çıkardılar yine.
İçimden bir ses çok eğlenceli,çekişmeli,Ekin'in ilk başlardaki Ekin,Tardu'nun ise Eski Ekin'e yakışacak karakterde hafif uçuk,çok şirin yeri geldiğinde romantik biri olacak diyor.
Her zaman dediğim gibi Rüya İşçileri'nin olduğu projeye gözüm kapalı balıklama atlarım zaten. :)
Fragmana gelince sözlerden vurgulardan ve yeni isimden anlaşılacağı üzere replikler yine can yakıyor :) Ve Yasemin ve Tardu'yla yepyeni,eğlenceli mi eğlenceli bir yapımın içinde bulucaz kendimizi.
13 Eylül Çarşamba akşamı Bu Gelen Daha Önce Nerdeymiş olarak değişecek galiba ne dersiniz? :)
SORENZA YAZDIKLARINDA SONUNA KADAR HAKLISIN bizi yarı yolda bırakanlara SİTEMLERİMİZ,Tüm içtenliğiyle bizden yanında olmamızı isteyene DESTEİMİZ,dizimize yeni soluk getirecek olanlara GÜVENİMİZ HİÇ BİTMEYECEK...AMAA ENN ÇOOKK ÜZÜLDÜÜMM NOKTAA MAHLUMM ŞAHISS YÜZÜNDENN BU DİZİDEE OLAMIICAKK DEERLER..ONLARLADAA OLURDUU BU YENİİ HAYAT...BANA SANKİİİ TARDUYLA GÖSTERİLEN SAHNE ADLİYEDE GİBİ GELDİİ ÇÜNKLÜÜ TARDU CEKETLİİ FALANDII KORİDORDA OTURUOUDU....
meryemce84
07-09-06, 23:27
YA TÜMMM İZLEDİKLERİMİZ HASTALIKTANN MİNİÜBÜSTE BAŞLIAN AŞKA..YELDA SERKAN SİNAN SARP...HERŞEY HAYAL YADA Bİ KISMII AMA HANGİİ KISMII BİMİOURUMM...
Arkadaşım eğer dediğin kısımlar hayalse,
Dr.Hakanımız da mı yok ?:img-sorry
Fragmanda varmıydı?gördün mü?
Ayşe'cim senin yorumunu görünce şöylee bir gecen sezona uçtum sanki o anı yaşıyorum çok güzel yazmışsın ve tüm söylediklerine de katılıyorum...
Bu Gelen Daha Önce Nerdeymiş bana da bu sözü söyleyeceğiz gibi geliyor :)
Gerçekten çok özlemişim ben bu duyguyu ya.. Bu forumun bu kalabalık hallerini, herkesin fragmanı izleme çabalarını, özeti sabırsızlıkla beklemeyi, tek tek yorumları okumayı..
Fragmanı göremedim bunun için üzgünüm, ama bu üzgünlükten çok mutluyum sevinçliyim şimdi. Hepimiz için "yepyeni bir hayat, yepyeni bir oyun" başlıyor...
Belki bize arkasını dönmeseydi birileri bu kadar değişik bu kadar güzel olmayacaktı yeni hayatımız. Şimdi aşk oyunu kazanacağı başarıyla birilerine güzel bir cevap verecek: Bu dünya sensiz de dönüyor hem de daha renkli daha zevkli:)
Çarşamba geceleri yeniden eski anlamına kavuştu nihayet, özlemle beklediğimiz günleri saatleri saydığımız o günlere geri döndük.. Bütün ekibe başarılar diliyorum, onlar böyle çalıştıkça biz her zaman arkalarındayız...
YA ANLATAMAM ASNKİİİ ARADAN AYLAR GEÇMEDİDE 2 HAFTA YOKTUU DİZİMİZZ HERKESS YİNE BIRAKTIIMIZ GİBİİ ÖZET VE FRAGMAN PEŞİNDE:) YAŞANAN OLUMLU OLUMSUZZ HİÇÇ BİR GELİŞMEE BİZİİ DEİŞTİRMEMİŞŞ..BİZZ YİNEE BURDAIZZ BİZ YİNEE AŞK OYUNUYLAIZ...
NE YAZIKKİİ HAKANDA YOKTUU FRAGMANDA...FRAGMANDA GÖRDÜÜMM KİŞİLER;YOUN OLARAK EKİN VE İSMET AMCA...
KURTİ,GÖNÜL,GÜLSER,MUZO...VEE SONDADA ADI BELLİ OLMAAN TARDU...
doktor hakan olacak meryemce için rahat olsun onu kolay kolay yok etmezler :)
meryemce84
07-09-06, 23:31
Ayşe Melek hoşgeldin.
Ve yine o uzun yorumlarınla aramızda olmana çok sevindim.
Yazdıklarının hepsine içtenlikle katılıyorum..
Bu sefer gelen gideni aratmayacak diyorum bende..
NALANNCIMM BUNUU BİRR TÜYOO OLARAKMII ALGILAYALIM YOKSA BİR TAHMİNMİ...:)ÇÜNKÜ FRAGMANDAA YOKTU DR.HAKAN...VE DEMEKKİİ DR.HAKAN VARSA HASTALIKLA BİR BAĞLANTISII VARR TÜM YAŞANANLARINN...
meryemce84
07-09-06, 23:34
Sağol Nalancım sen öyle diyorsan sorun yok.
Ama Fragmanda olmaması şaşırtıcı değil mi?
Tabi diğer yeni oyuncularda görünmemiş baksana.
NALANNCIMM BUNUU BİRR TÜYOO OLARAKMII ALGILAYALIM YOKSA BİR TAHMİNMİ...:)ÇÜNKÜ FRAGMANDAA YOKTU DR.HAKAN...VE DEMEKKİİ DR.HAKAN VARSA HASTALIKLA BİR BAĞLANTISII VARR TÜM YAŞANANLARINN...
Doktor var yafs içiniz rahat olsun var aaaa içimden böle diyesim geldi var gibim sanki :)
başkaa yenii oyuncuumuu varr benimm bilmedim:(gidenlerden gitti denilenlerden zevkinee yada zorunluu hatta ölümle dizimizden ayrılanlardan bi tek mehmet akan var...onun fragmandaki son görüntüsüü birr ışık demetinin içine yürümesi...
Doktor var yafs içiniz rahat olsun var aaaa içimden böle diyesim geldi var gibim sanki :)
anlaşıldıı tamamm...benim de içimdenn gelioo olmasıı zaten...desenee büükk bii düollo olucakk tardu ve dr.hakan arasında sizcee kimm kazanıcak....:):)
Yaa fragmana bütün ekibi nasıl sıkıştırsınlar :) göstermişler zaten dediklerine göre Mehmet Akan'a (Allah Rahmet Eylesin) ağırlık verdiklerine göre onun anısına da göstermiş olabilirler yani o yüzden görünmeyenler yok die bişey düşünmeyin derim ben bernayı gösterdiler mi gösterilenler arasında o da yok sanırım ama berna var gibim sankim dizi de rahat olun bence :)
meryemce84
07-09-06, 23:40
başkaa yenii oyuncuumuu varr benimm bilmedim:(gidenlerden gitti denilenlerden zevkinee yada zorunluu hatta ölümle dizimizden ayrılanlardan bi tek mehmet akan var...onun fragmandaki son görüntüsüü birr ışık demetinin içine yürümesi...
İsimleri belli değil ama azalan kadroya yenileri gelecektir...
İsmet Amca Işık demetinin içinde yürüyorsa ki kendisini Mehmet Akan'ın yanına göndermişlerdir..(Allah rahmet Eylesin)
anlaşıldıı tamamm...benim de içimdenn gelioo olmasıı zaten...desenee büükk bii düollo olucakk tardu ve dr.hakan arasında sizcee kimm kazanıcak....:):)
Valla en son ki duruma göre kesinlikle doktor hakanla olmasını isterim ama izledikden sonra fikrim değişirse bilemem :)
İsimleri belli değil ama azalan kadroya yenileri gelecektir...
İsmet Amca Işık demetinin içinde yürüyorsa ki kendisini Mehmet Akan'ın yanına göndermişlerdir..
bence ışık demetine yürüyorsa sanırım 15.bölümden alıntı yapacaklar kalp krisi gecirdi dönülmez akşamın ufkundayım parcası ile gidiyordu ya arkasına dönüp ailesine bakmıştı hastanede onu görebiliriz
+++++imzammmmmmm
Fragmanda Mehmet Akan'ı bolca gösterdilerse büyük ihtimal ilk bölümün başında, bu bölümü ona ithaf ettiklerine dair bir yazı göreceğiz.. Seni unutmayacağız gibi bir yazıyla başlayacak bu bölüm.. O bakımdan fragmanda Mehmet Akan'ı bol bol görmemiz normal, diğer oyuncular olmayabilir fragmanda ama dizimizden ayrıldıklarını sanmıyorum ben de... Doktor civanım daha yeni aşık oldu Ekine nereye gidiyor hemen, tabi kaldığı yerden devam edecekse bu dizi, yani hayal rüya falan yoksa ortada...
bence ışık demetine yürüyorsa sanırım 15.bölümden alıntı yapacaklar kalp krisi gecirdi dönülmez akşamın ufkundayım parcası ile gidiyordu ya arkasına dönüp ailesine bakmıştı hastanede onu görebiliriz
evett evett doğruu yaa o görüntüü aynenn o...hepp eskii görüntüler siyah beyazz biçimdee...hiç bir şekilde sarplarınn evidee gösterilmedi...bernadaa hayalinn içindee kaldıı herhalde:(onuu evlendirmedenn olmazz yaa...ama aradaa yasem,inin yenii görüntüleridee çookk güzeldii..yokk bu fragmanıı yenidenn izlemekk lazım tekrar tekrarr her sahneyii iredelemek lazımm...
arkadaşlar bu yepyeni sıfırdan aşk oyunu sayesinde yeni bir izleyiciniz oldu.ben aşk oyununu seyretmiyordum ama bu yepyeni diziyi izleyeceğim.inşallah aşk oyunu yeni hayat beklentilerimizinde ötesinde olur.ve ayrıca daha da sevinmeniz gereken bir olay var bence.dizide tiyatro kökenli bir başrol var.
bu arada biri fragmanı birisi ekleyebilir mi ben henüz göermedim ve izleyeceğim yeni dizinin anlatılanlarla sınırlı kalmasını istemiyorum.biraz erken bir istek oldu ama.
arkadaşlar bu yepyeni sıfırdan aşk oyunu sayesinde yeni bir izleyiciniz oldu.ben aşk oyununu seyretmiyordum ama bu yepyeni diziyi izleyeceğim.inşallah aşk oyunu yeni hayat beklentilerimizinde ötesinde olur.ve ayrıca daha da sevinmeniz gereken bir olay var bence.dizide tiyatro kökenli bir başrol var.
O zaman hoşgeldin aramıza:)
Biz de çok sevinçliyiz artık gerçek bir oyuncu var dizimizde, başarılı olacağından eminiz...
bu arada biri fragmanı birisi ekleyebilir mi ben henüz göermedim ve izleyeceğim yeni dizinin anlatılanlarla sınırlı kalmasını istemiyorum.biraz erken bir istek oldu ama.
ne yazıkkii fragmanı izleyen kişi sayısıı çok z ve şuana kadar yaklaşık 2 saattir kaydeden çıkmadıı kaydeden olmuşsan ancak yarın sabah eklenir buraya...kimse beklemioududa bu akşam fragmanın çıkacaınıı:)
sevgili gül ecem işte buna cok sevindim yeni bir izlecimiz var dizi k.cem için izleniyor diyenlere inat ,izlenmez diyenlere inat işte burda yeni yeni izleyicilerimiz oluyor.Bu çok güzel.
Fragman bir kez görülmüş sadece malesef cekilememiş ama bir kez daha verir atv.
Birde sunu söylemek istiyorum bu hayal mevzusu nereden cıktı ,bence her şey gayet gerçek berna falan hayalinde kalmadı.
Tardu mu Dr. Hakan mı sorusuna ise ben Doktor Hakan diyorum.
yaa keremcem gidince aşkoyununu tadı kalırmıki diye düşünmüştüm ama öyle bi oyuncu bulmuşlarki. tardu flordunu acayip severim ben yaaa. çok iyi oldu onun gelmesi. şimdi büyük bi sabır ve heyecanla yeni bölümü bekliorum
Oooooo kaybettiklerimiz olduğu gibi kazanacaklarımızda olacaktır elbet derdim bunlardan biri sen oldun hoşgeldin arkadaşım umarım eskisinden daha güzel bir AŞK OYUNU izleriz aramızda gördüğüme sevindim :)
Şuan reklam var millet haberiniz olsun çıkabilir bu arada 15.bölümden alıntı yapacaklarını daha önce düşünmüştüm Mehmet Akan vedat eder etmes düşüncem çıktı inanılmaz merka ediyorum şuan
O zaman hoşgeldin aramıza:)
Biz de çok sevinçliyiz artık gerçek bir oyuncu var dizimizde, başarılı olacağından eminiz...
hoşbulduk arkadaşlar.dizide gerçek bir tiyatrocu var ve azalan oyuncu kadrosunun yerini de gerçek oyuncular alırsa kesinlikle yarı yolda bırakmam bu diziyi.
ask oyunun sitesi niye kapandi? orda ozet vardir belki diye baktim.Ama kapanmis...cok garip.normalde diziler bitince final yapinca resmi siteleri kapanir.Niye kapandi acaba...
fragman bugün çıkarsa hemen eklertim içiniz rahat olsun bir çıksın 5 dk sora bburada :)
fragman bugün çıkarsa hemen eklertim içiniz rahat olsun bir çıksın 5 dk sora bburada :)
ahh inşallah nalancım, bi görseydik şunu doya doya her sahneyi biz analiz etsek çarşambaya kadar tadını çıkara çıkara:) ama bu atv nin ne zmn ne yapacağı hiç belli olmuyor, böyle bize ucundan koklattı biraz ama şimdi ptesiye kadar yayınlamazsa hiç şaşmam:(
yok bence bol bol yayınlayacak eminim çünkü o kanalında dizisine destek olması lasım bunun içinde yayınlamak zorunda bence çıkacak bugun içime doğuyor beklicem sabaha kadar uyumadan ama buraya eklicem :)
MAKEDONYALI
07-09-06, 23:59
YA ARKADASLAR HIC BU KADAR HEYCANLA:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: ´NACAGIM AKLIMA GELMEZDI BIZIM INADINA DEDIGIMIZ ASK OYUNU ZEFKINE OKLACAK GALIBA YAA FRAGRAMI GÖRMEK ICIN BIR ELIM BILGISAyarda BIR GÖZÜM TELEVIZYONDA EEE MALUM BILGISAYAR ODAMDA TELEVIZYON DA OTURMA ODASINDA OLDUGU ICIN DELI DANALAR GIBI KOSUSTURUYORUM EVIN ICINDE GECE VAKTI BABAM DEMIN DUR KIZIM NE:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: YAPIYORSUN DEDI BEN DE CEKIL BABA ASK OYUNU BASLIYOR DEDIM O DA ANNEME DÖNÜP DE SENE BIZIM DE CIL:img-kiss: EMIZ BASLIYOR DEDI ABIM DE KAFASINI SALAYARAK HEM DE NE:img-kiss: CILE DEDI
YAAA BIR DE BILDIGIM KADARIYLA BIR DEZ AVANTAJIMIZ DAHA VAR ATV DE YA DA DIGER KANALARDA GÜCLÜ BIR RAKIBIMIZ YOOK ´DIIMI:img-kiss::img-
EL DESDİCADO
07-09-06, 23:59
selam arkadaşlar.fragman çıkmış.
uzun süredir yoktum,bu yüzden genel yorumlar yapayım önce.
brutusun arkadan hançerlediği sezar gibi hissettik kendimizi,ama artık geleceğe bakıyoruz,ve bunun için elimiz de çok güzel nedenlerimiz var
artık brutusu pluton harese(cehennem tanrısına) havale edelim ,ve geelceği konuşalım
meryemce84
08-09-06, 00:00
ask oyunun sitesi niye kapandi? orda ozet vardir belki diye baktim.Ama kapanmis...cok garip.normalde diziler bitince final yapinca resmi siteleri kapanir.Niye kapandi acaba...
Yeni Aşk Oyunu için yeniliyorlardır arkadaşım...
Ekin ve Serbest ailesi dışındaki karakterlerin izlerini yok ediyorlardır..
Yerlerine yenilerini ekliyorlardır..
Vay be ben bu kadar heyecanlanacağımı hiç düşünmezdim..
Yeni şeyler hep heyecanlandırır insanı..
Aşk Oyunu Yeni Hayat çarşamba atv'de...:img-nyam:
yok bence bol bol yayınlayacak eminim çünkü o kanalında dizisine destek olması lasım bunun içinde yayınlamak zorunda bence çıkacak bugun içime doğuyor beklicem sabaha kadar uyumadan ama buraya eklicem :)
lazım tabi canım destek olmazsa biz oldururuz, şimdiye kadar elimizden ne uçan ne kaçan kurtuldu, mail kampanyalarımız meşhurdur bizim;) inşallah çıkar da sayende izleriz biz de.. yaseminle görüşürsen hepimizin ne kadar heyecanlandığımızı ve ne kadar doğru bi iş yaptıklarını iletir misin canım... eskisinden daha iyi olacak herşey:)
EL DESDİCADO
08-09-06, 00:01
arka sayfaları okudum,bazı arkadaşlarımız nasıl sarp ekini terketmiş olur.olur mu böyle şey demişler.
ben buna büyük usta dostoyevskinin o muhteşem cümlesiyle cevap veriyorum
HİÇ BİR ŞEY ,GERÇEĞİN KENDİSİNDEN DAHA İNANILMAZ DEĞİLDİR(F.M.DOSTOYEVSKİ)
işte gördük k. yi yani brutusu.bu gerçek hayatta oldu.
EL DESDİCADO
08-09-06, 00:03
tardu flordun çok güzel bir seçim. aferim.mehmet aslan yada tolga sayışman gelecek diye ödüm kopmuştu.
gerçek bir oyuncuya ihtiyaç vardı.sazı eline alacak,geçiş dönemini atlatacak bir oyuncuya
meryemce84
08-09-06, 00:05
Hoşgeldin Desdi,
Özlettin kendini...
Biden gitti ama gördüğün gibi biz hep burdayız..
Benzetmelerinde cuk oturmuş...
Yeni jönümüz Tardu Flordun hakkında neler düşünüyorsun bakayım?
diye sormuştum hemen cevaplamışsın içine doğdu galiba :img-grin2
EL DESDİCADO
08-09-06, 00:07
selam meryem.tardu harika bir seçim.ben bu kadar iyisini beklemiyordum
bir popçu yada mankeni seçerler,olayı mahvederler korkusu içersindeyim.roantik-komedi olacağı için,şimdiden o sahnelerde tardunun jestleri,mimikleri ,performansı gözümün önüne gelebiliyor
lazım tabi canım destek olmazsa biz oldururuz, şimdiye kadar elimizden ne uçan ne kaçan kurtuldu, mail kampanyalarımız meşhurdur bizim;) inşallah çıkar da sayende izleriz biz de.. yaseminle görüşürsen hepimizin ne kadar heyecanlandığımızı ve ne kadar doğru bi iş yaptıklarını iletir misin canım... eskisinden daha iyi olacak herşey:)
seve sev zevkle hoş baya yorgundu en son uykusuzluk ve yorgunluk üzüldüm ama en yakın zamanda görüşürsem ileteceğim :) o da sevindin ekip de arkasında olduğumuzu iice göstereceğiz inşallah raitinglerle :)
Ben diyorumki bu fragman bekleme olayına cözüm mail atmaktır.Atv ye ilgimizi belirtelim diğer dizilerin son karesini bile tahmin ederken bizden ses yok
tardu flordun çok güzel bir seçim. aferim.mehmet aslan yada tolga sayışman gelecek diye ödüm kopmuştu.
gerçek bir oyuncuya ihtiyaç vardı.sazı eline alacak,geçiş dönemini atlatacak bir oyuncuya
gerçekten de forumda yazılanları okuyordum ve ben de çok korkmuştum.nasıl olur da tolgahan sayışman ve mehmet aslanda bu kadar ısrar ederler diyordum ama tardu flordun bütün o yazılanlardan sonra ilaç gibi geldi.ve herkes de tardu florduna evet dedi.gerçektende