Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
psikopat90
08-09-06, 10:25
günaydıııınnnn arkadaşlar
fragmanı izledim biraz karışık içinden çıkardığım tek şey ortada sinan yok teksoylar yok eskiyi göstermiş sonra yenilerden biraz sonra en yeni hali yalnız tardu orda ohh diye kinayine bi şey diyo gibi geldi bana tam kestiremedim ama neyse bide özet gelirse bu iş daha iyi çözülür gerçi bi an ben sarpıda unuttum demekki ben ekini daha çok seviyomuşum onu anladım bakalım neler seyredeceğiz
bu arada özet ne zaman geliyo
günaydın perii..ya evet ya özet ne zaman gelecek sadece fragmanla olmuyo ki.benim kafam ala yazın olduğu kadar bulanık ve bomboş.ben atv ye sorcam bakalım ne zaman geliyomuş.ama her zamanki gibi kesin pazartesi ya da salı verirler.merakta bırakmak için.
Özgücüm selam canım, ben şimdi indirip izledim:)
İnan bir hoş oldum, hiç bu kadar merak edeceğimi tahmin etmiyordum.
Slogan çok güzel, seslendirende... Ben bu adamın ses tonuna bayılıyorum:)
Tardu'nun bakışı nasıl, harbi yakışıklıda çıkmış hani:) Bizim kızı görüp çarpıldı tabi...
Ya gerçekten iyi bir oyuncu seçimi yaptıklarını izledikten sonra daha iyi anlayacağız arkadaşlar. Ağlamak, gülmek, bakmak... Tardu bize en iyi çekilde yaşatacak bunları.
Tardu son sahnede çıkıyor Fragmanda, umarım dizide de öyle olmaz. Yoksa bir daha ki haftayı zor ederiz. Sanki merdivenden çıkıyorlar da Ekin hemen orada arkasını dönüp gidiyor. Önceden iki laf etmişler, Ekin terslemiş olabilir mi acaba? Yada Tardu'nun ilgisine, konuşmak istemesine tepkisiz kalmış olabilir mi?
Son sahnede Ekin'in yüzünde bir durgunluk var gibiydi. Ayrılıktan sonra sanki kendini işe adamış, hayatla pek bağlantısı kalmamış gibi hele erkeklerle...
Sanki bunalımdaymışta, birisi çıakracakmış gibi geliyor bana Ekin'i bu durumdan...
parlakz güneş
08-09-06, 10:27
ben bişey sormak istiyorum acaba tardu flordunun dizideki ismi ne olucak çok merak ettimde?
psikopat90
08-09-06, 10:28
günaydın HazelAngel.duygu güzel olmuş ama benim şu çocuk kalbim oyunsuz durmaz o yüzden sen yine ekle aşk oyununu ya.zaten artık aşk oyunu-yeni hayat benim için ayrılmaz ikili oldular.ikisi birarada daha hoş olur diyorum. oyunsuz naparım ben dimi ama?
Tüylerim diken diken oldu.Bir fragmanı izlerken ancak bu kadar heyecanlanabilirdim.Sagol Nalan eklemissin..Acayip hissettim kendimi yaa..Tardu süper gözüktü.Dizimiz artık Yeni Hayat olarak devam edecekk
Merhaba arkadaşlar.
Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Yeni bir sezona hep birlikte giriyoruz, uzun yaz tatili ve çalkantılı bir sezon başlangıcından sonra Fragman sayesinde hepimizin içini tatlı bir heyecan ve huzur kapladı farkındaysınız. Kişilere bağlı bir izleyici topluluğu olmadığımız için ne mutlu bize , ufak tefek çatlaklar olsada temelimiz eskisi gibi sağlam bir şekilde ayaktayız.
Bu yılda forumumuzda dostluk ve hoşgörü ortamında beraber olmak dileğiyle. Sevgi ve saygılarımla.
Not:Kurallar konusunda göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için şimdiden teşekkürler.
**merve-ekin**
08-09-06, 10:31
faragmani izledim cok güzel olmus gercektende ama ben daha hayla alisamadim
keremcemin ayrilmasina cok üzüldüm neyse tardu da cok sevdigim oyunculardan biri iyisallah iyi bir ikili olurlar
teomanresat
08-09-06, 10:42
Herkese günaydınlar.Çok güzel bir güne başlangıç yaptık hepimiz.Fragnmanı izlemeden yorum yapmak istemedim.Önce yorumlarınızı okudum anladım çok güzel bir fragman ve indirip şimdi izledim.Tek kelimeyle süper.İlk bölümden başlayarak ekinin ameliyattan sonra gözlerini açmasına kadar nostalji yapmışlar.İsmet amcayıda bol bol anmışlar.Ve sonra yeni hayata geçiş yapmışlar.Tüylerim diken diken oldu.Ekine laf yok zaten çok güzel.Tarduda karizmatik çıkmış.İlk başta ismini duyduğumda tiyatro kökenli bir oyuncu giriyor diye sevinmiştim ama içten içede endişelenmiştim Ekinle nasıl duracaklar diye ve bunu burda söylememiştim ama dün bir iki şey yazdım endişelerim hakkında.Ama fragmanda görünce bütün endişelerim kayboldu.Muhteşem bir sezon olacak.Bence karşılaştıkları yer adliye koridorları olabilir.Bakalım Çarşambaya hepsini görücez.Nihayet muradımıza erecez.Tarduyla ve Kurtimiz,gönülümüz,gülserimiz,muzomuz,doktarumuz ve tabikide EKİNİMİZle çok güzel aşk oyunu yeni hayat olacak.aralarda söylenen sözde çok güzel olmuş.Bunuda a dayının seslendirmesi ayrı bir güzellik katmış.Yeni bölümü heyecanla bekliyorum.
psikopat90
08-09-06, 10:44
arkadaşlar bide bişi sorcam sarp ölmüş mü olucak gazetede öle dioduda
nasıl yani?hangi gazete o?aslında mantıklı sarp ölür çünkü ekin yerine ölüm sarpı ister zaten o yüzden ekin kurtulur. ailesi de sarpın hasretine dayanamaz buralardan göçer.ekin yeni hayatına tutunmaya çalışırken(babası ve sarpsız bir hayat) tarduyla falan karşılaşır.iki dakikada yazdım senaryoyu yazar yazmaz da saçma buldum:img-sorry
Günaydınlar herkese,
Hepimiz için gerçekten de aydın bir gün oldu. Nalancığım sayende gerçekten de güzel bi başlangıç oldu hepimiz için, hakkını nasıl öderiz bilmiyorum.
Fragmanı izledim ben de ama bilerek sadece bir kere izledim tadı damağımda kalsın diye;) Tardu'nun diziye gireceğini öğrendiğim ilk andan itibaren süper bir seçim diyordum hep. Yaseminle nasıl duracaklar onu diziyi izleyince göreceğiz demiştim. Şimdi gerçekten haklıymışım, muhteşem bir seçim olmuş...
Fragman dizinin ilk bölümünden başlıyor, bunu görünce aklıma sarplı kısımların bir şekilde yok edilebileceği ihtimali geldi. artık rüya mı olur hayal mi olur bilmiyorum. İsmet amcamız için en uygun yol zaten belliydi...
Yaseminin yeni saçlarına bayıldım, harika olmuş çok yakışmış:img-kiss:
Bütün bu çalkantılı zamanlardan sonra bu forumu tekrar eski günlerdeki gibi görmek gerçekten harika oldu... Hepimiz yine dizimizin arkasındayız, yine heyecanla fragmanı, özeti, çarşamba akşamlarını bekler olduk. Rüya işçileri bu işin altından kalkmayı da başardılar...
Ayşa'cığım sana da günaydınlar canım.İnan ben de bayağı bir meraklandım.Meğer ne kadar uzun zamandır bekliyormuşuz biz dizimizi ya.Bana kalırsa da Tardu ile Ekin'in karşılaşması sanki sonlara doğru gibi olacak.
Bölümün geniş kısmında sanki Ekin'in hayat muhasebesi olacak.Ekin avukat olmuş,Tardu da hayatının bu sessiz döneminde karşısına çıkacak bir şans olacak.Bana kalırsa gayet uyumlu görünüyorlar.Akşam olsa da şu fragmanı ben de bir izlesem.
Burada parlakkız,sen isim konusunu merak etmişsin.Yaklaşık 10 sayfa önce biz bu konuya da bayağı bir kafa patlattık.İstersen oralara bir göz at.Bakalım bu sefer de tutturacağız mı_?
Resimlere baktım az önce.Yasemin saçlarına biraz daha kat verdirmiş.Daha olgun bir havaya bürünmüş.
Şunu da düşünmeden edemiyorum.Acaba beyni Yasemin'e bir oyun mu oynadı?Ben nedense bu ameliyatın onda bir izinin olacağını düşünüyorum.Hatırlayamama gibi,hafıza sorunu gibi.Hakan yok muydu fragmanda hiç?Bu arada gazetede Sarp ölmüş diye mi yazıyordu?Valla eğer öyle olmuşsa süper olmuş derim.Çünkü günlerdir yedim kendimi burada,terk edeceğine ölsün diye.Ama yine de hiç sanmıyorum.Kesin içimize terk etme taşını oturtacaklar bir kere.
Teo'cum selam canım.Bu arada diğer herkese de merhaba.
z_e_y_n_e_p
08-09-06, 11:20
[/B]Günaydınlar herkese,
Hepimiz için gerçekten de aydın bir gün oldu. Nalancığım sayende gerçekten de güzel bi başlangıç oldu hepimiz için, hakkını nasıl öderiz bilmiyorum.
Fragmanı izledim ben de ama bilerek sadece bir kere izledim tadı damağımda kalsın diye;) Tardu'nun diziye gireceğini öğrendiğim ilk andan itibaren süper bir seçim diyordum hep. Yaseminle nasıl duracaklar onu diziyi izleyince göreceğiz demiştim. Şimdi gerçekten haklıymışım, muhteşem bir seçim olmuş...
Fragman dizinin ilk bölümünden başlıyor, bunu görünce aklıma sarplı kısımların bir şekilde yok edilebileceği ihtimali geldi. artık rüya mı olur hayal mi olur bilmiyorum. İsmet amcamız için en uygun yol zaten belliydi...
Yaseminin yeni saçlarına bayıldım, harika olmuş çok yakışmış:img-kiss:
Bütün bu çalkantılı zamanlardan sonra bu forumu tekrar eski günlerdeki gibi görmek gerçekten harika oldu... Hepimiz yine dizimizin arkasındayız, yine heyecanla fragmanı, özeti, çarşamba akşamlarını bekler olduk. Rüya işçileri bu işin altından kalkmayı da başardılar...
sanada gunaydın cnm.yasemının sacları cok guzel olmus.dedıgın gıbı rüya işçileri bu işin altından kalmakmayı basardılar.:img-grin2
Psikopat90, ne zamandır göremiyordum seni:) gerçi şu an çıkmışsın ama ben yine de selam vereyim. Kaancan, Teo, daisy ve diğer arkdaşlar sizde selam.
Böyle kalabalık kalabalık ne güzel burası yahu:)
Özgücüm, Hakan fragmanda yoktu canım ama dizide olur herhalde. Tanıtım fragmanını izledim orda da yoktu.
Güne iyi başlamak icin burası birebir.Bunca zaman pek iyi haber duymamıstık izlememistik ama bu sabah süper bir baslangıc yasadık..
Dizimiz haftaya baslıyor.Heyecan sardı beni.Gene fragman beklemeler,sonra ondan sonuc cıkarmaya calısmalar..Oh yaaa..Özlemisimm
Valla ne olursa olsun Yasemin'e en güzeli uzun saç. Ben gene makyaja boğarlar kızı die düşündüm ama ıhh bu defa öyle olmamış çok da güzel olmuş gecmiş yorumların birinde bir arkadaşımızın yorumunu okumuştum güzeliğini kullanacaklar Yasemin'in die dediği çıktı bence de en güzeli olmuş biz inanırıs yaşına yeter ki kısın doğallığını bozmasınlar :)
fragmanı bende izledim...bişi dikkatimi çekti hiç KEREMCEMi göstermemişler yane ne bilem ekin ona hiç üzülmüyomu demi ama...valla ekin hala nasıl yeni birini sevio anlamadım gitti babası öldü kocası öldü ama ekin yine sevio bence şöyle olsa daha güsel olurdu ekin aşka tövbeli ama peşinden çok koşan var falan ne bilem daha güsel olurdu :D bu benim yorumum tabikide....
meriremail
08-09-06, 11:37
nalan şimdi yaseminin adı gine ekin mi* peki sinan varmı yani çocuklu bir boşanmış kadın mı olucak yoksa
hiç evlenmemiş 18 yaşılarında bir geç kız olan ekin mi?
ceyda deniz
08-09-06, 11:38
ya fragman gelmiş ben göremedim bilgisayara nasıl indirilir onuda bilmem biraz cahil kaldım bu konuda ama bir arkadaşın gifinde gördüm hakikaten tardu değişmiş eskiden saçları filan daha azdı şimdi daha hoş göründü gözüme anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla zaten tardu flordun fazla görünmemiş eski bölümler filan gösterilmiş birde ben görebilseydim neyse bir ara görürüm ama hakikaten yeni bir aşk oyunu bizi bekliyor ve ben heyecanla bekliyorum yeni sezonu ve ilk bölümü özellikle hepimize yeni aşk oyunumuz hayırlı olsun
nalan şimdi yaseminin adı gine ekin mi* peki sinan varmı yani çocuklu bir boşanmış kadın mı olucak yoksa
hiç evlenmemiş 18 yaşılarında bir geç kız olan ekin mi?
Tabiki Ekin olacak ya zaten Ekin'in serüvenini izliyoruz Kezban Paris'de Kezba Bursa'da hesabı :) Sarp terkedecekse muhtemelen boşnamıştır yane Çarşamba'ya bişey kalmadı bekleyelim ve görelim :)
fragmanı bende izledim...bişi dikkatimi çekti hiç KEREMCEMi göstermemişler yane ne bilem ekin ona hiç üzülmüyomu demi ama...valla ekin hala nasıl yeni birini sevio anlamadım gitti babası öldü kocası öldü ama ekin yine sevio bence şöyle olsa daha güsel olurdu ekin aşka tövbeli ama peşinden çok koşan var falan ne bilem daha güsel olurdu :D bu benim yorumum tabikide....
Onu göstermediler cünkü dizide yok terkettiginden dolayı
İkincisi ekin asık falan degil.O gelenle tanısmıo bile onu izlicez..Ortada ask falan yok yani
valla ekin hala nasıl yeni birini sevio anlamadım gitti
valla bende Keremcem bizi nasıl bırakıp gitti hala anlamadım...
İnsanın babası da ölse, anneside ölse, sevdiği terk etsede yada ölsede hayat devam ediyor. Şöyle bir etrafımıza baksak bir çok örnek var aslında. Atlatmak zor olur muhakkak ama bir şekilde hayata devam etmek gerekiyor.
Ayşa'cığım sana da günaydınlar canım.İnan ben de bayağı bir meraklandım.Meğer ne kadar uzun zamandır bekliyormuşuz biz dizimizi ya.Bana kalırsa da Tardu ile Ekin'in karşılaşması sanki sonlara doğru gibi olacak.
Bölümün geniş kısmında sanki Ekin'in hayat muhasebesi olacak.Ekin avukat olmuş,Tardu da hayatının bu sessiz döneminde karşısına çıkacak bir şans olacak.Bana kalırsa gayet uyumlu görünüyorlar.Akşam olsa da şu fragmanı ben de bir izlesem.
Burada parlakkız,sen isim konusunu merak etmişsin.Yaklaşık 10 sayfa önce biz bu konuya da bayağı bir kafa patlattık.İstersen oralara bir göz at.Bakalım bu sefer de tutturacağız mı_?
Resimlere baktım az önce.Yasemin saçlarına biraz daha kat verdirmiş.Daha olgun bir havaya bürünmüş.
Şunu da düşünmeden edemiyorum.Acaba beyni Yasemin'e bir oyun mu oynadı?Ben nedense bu ameliyatın onda bir izinin olacağını düşünüyorum.Hatırlayamama gibi,hafıza sorunu gibi.Hakan yok muydu fragmanda hiç?Bu arada gazetede Sarp ölmüş diye mi yazıyordu?Valla eğer öyle olmuşsa süper olmuş derim.Çünkü günlerdir yedim kendimi burada,terk edeceğine ölsün diye.Ama yine de hiç sanmıyorum.Kesin içimize terk etme taşını oturtacaklar bir kere.
Teo'cum selam canım.Bu arada diğer herkese de merhaba.
ya sizede terk etmesi çok saçma gelmiyo muuu ayrıca çokta haklısın çünkü ekin sarpı hiç dşünmüyo ya o anları yaşadığınıda unutmuş olabilir bundan sonra dizi eski aşk oyunu olmıycak yani hekes diziden ekini eski aşık hallerini beklemesin ekin artık 30 lu yaşlarda cidii bi kadın hiç büyük ihmalle tarduylada avukat lık meselesi yüzünden konuşuyo veya bu avukatlık meselesi yüzünden tardunun boşanma meselesi yüzünden mesela boşanabilmse içinde aşk oyunu oynarlar ama diziyi bunjdan sonra izlemeyenler çok olucaktır bana kızmayın çünkü gerçekler böle ben bile ilk bölümüne sanki yeni bi dizimişçesine bakıcam beğenirsen izlicem sizcede mantıklı değil mi?yorumlarınızı bekliyorum???
Tabiki Ekin olacak ya zaten Ekin'in serüvenini izliyoruz Kezban Paris'de Kezba Bursa'da hesabı :) Sarp terkedecekse muhtemelen boşnamıştır yane Çarşamba'ya bişey kalmadı bekleyelim ve görelim :)
neden terk ettiğini o kadar düşünüyosunuzzz lütfennn belkide sarp öldü ki bu daha olası bi drum öle bi aşk izledik bunun üzerini sizcede terk etmesi mümkün mü??
ya özet özet özet özetttttttt nerde o ne zaman gelicekki acaba hazır fragman gelmiş çok şeymi istiyorum acaba ama en azından özette olsa adam gibi tahmin yapabilcem neyse hakanın yokluğu benimde gözüme çarptı istermisiniz oda yok ayy olmaz ama şu arzunun bi kaç sayfa önce yaptığı tahmin bana mantıklı gelmişti neyse özetmi demiştik nerde nerdeeeeee
ya sizede terk etmesi çok saçma gelmiyo muuu ayrıca çokta haklısın çünkü ekin sarpı hiç dşünmüyo ya o anları yaşadığınıda unutmuş olabilir bundan sonra dizi eski aşk oyunu olmıycak yani hekes diziden ekini eski aşık hallerini beklemesin ekin artık 30 lu yaşlarda cidii bi kadın hiç büyük ihmalle tarduylada avukat lık meselesi yüzünden konuşuyo veya bu avukatlık meselesi yüzünden tardunun boşanma meselesi yüzünden mesela boşanabilmse içinde aşk oyunu oynarlar ama diziyi bunjdan sonra izlemeyenler çok olucaktır bana kızmayın çünkü gerçekler böle ben bile ilk bölümüne sanki yeni bi dizimişçesine bakıcam beğenirsen izlicem sizcede mantıklı değil mi?yorumlarınızı bekliyorum???
Diziyi bırakıp izlemeyenlere biz çoook önceden güle güle demiştik gelenlere de hoşgeldin demiştik ayrıcaa evet diziyi izlemeyi bırakan çok olacağı gibi diziye yeni başlayanda çok olacak hatta dün akşam bri arkadaşımıza hoşgeldin dedik bile kimbilir o arkadaş gibi daha nicesi vardır..Ayrıca benim çevremde sırf keremcem için diziyi izlemeyen bir çok insan vardı şimdi seve seve bakacaklarını söylüyorlar yani bunlarıda hesaba kat öyle düşün istersen!!! Ha bir de dizinin sonuna kadar arkasında duran kitleyi de düşün ve Tardu fanlarını da düşün...Neticede konu kaldığı yerden değil yeni izlemeye başlayacak olanların anlayabilmesi için 0 dan başlıyor!!
neden terk ettiğini o kadar düşünüyosunuzzz lütfennn belkide sarp öldü ki bu daha olası bi drum öle bi aşk izledik bunun üzerini sizcede terk etmesi mümkün mü??
Valla daha önce de söylemiştim tekrar söylüyorum bu hayatta mümkün değil dediğimiz ne varsa mümkün oldu..3 ay önce şu halde olacağımız mümkün mü deseler değil derdik, Keremcem diziden çıkar mı çok sahiplendi çok sevdi bugunlere geldi mümkün mü deseniz değil derdik ama bak herşey mümkünmüş demek ki buda mümkün artık mümkün mü sorularından uzak duruyorum daha iyi geliyor insana :img-nyam:
yaren-ekin
08-09-06, 11:56
Diziyi bırakıp izlemeyenlere biz çoook önceden güle güle demiştik gelenlere de hoşgeldin demiştik ayrıcaa evet diziyi izlemeyi bırakan çok olacağı gibi diziye yeni başlayanda çok olacak hatta dün akşam bri arkadaşımıza hoşgeldin dedik bile kimbilir o arkadaş gibi daha nicesi vardır..Ayrıca benim çevremde sırf keremcem için diziyi izlemeyen bir çok insan vardı şimdi seve seve bakacaklarını söylüyorlar yani bunlarıda hesaba kat öyle düşün istersen!!! Ha bir de dizinin sonuna kadar arkasında duran kitleyi de düşün ve Tardu fanlarını da düşün...Neticede konu kaldığı yerden değil yeni izlemeye başlayacak olanların anlayabilmesi için 0 dan başlıyor!!
buna sonuna kadar katılıyorum hatta bişey söyliyeyim size ben etrafımdaki kişiler keremcem gittiyse ne anlamı varderken dün arkim fragmanı görmüş benim evi aradı ne oldu diye korktum hatta ya yaren fragman süperdi yasemine bayıldım hatta kaçırdım diye ağlıyordum neredeyse söyleyen 20 kişi varsa inanın 15 dönmüş şu an diziyi izleyecek olan kişiler oldu hatta biz bile başta yakıştıramasakkta fragmanda gördüğümüze göre BİTECEK ONSUZ BİŞEY OLMAZ DİYENLERE İNAT SON GAZ TAM GAZ YASOYLA AŞK OYUNU DEVAM
çokk haklısın cnm yazına katılıyorum...
evet bi düşünsenize sarp ekini nie terk etsin o kadar çok severken ne bilim ekin onu aldatmalıki terk etsin ki öylede bişi olmaz öldürsünler bence daha mantıklı...bencede aşk oyunu die bişi kalmamış keşke diziyi bitirselerdi yasemini başaka bi dizide oynatsalar daha iyi olur bence...neyse hayırlısı artık...:(
Sevgi'cim ben Keremcem Bey'in açıklamasını belki inanmassın 20 kere okudum her cümlesini de düşüne düşüne okudum.. Keremcem çok güzle uyutma yoluna gitmiş ki bazılarını uyutmuş görüldüğü üzere..Şimdi cnm arkadaşım Keremcem ne demiş Ocak ayına kadar albüm için önümde duran hiç bir projeyi kabul etmedim demiş iyi hoş peki ya bunun sonrası? açıkda kalmış dizi ne zaman yayınlanacak Ocak ayında yani burdan şu sonuç çıkıyor plan şu cnm arkadaşım ocak ayına kadar sarp karakterinden sıyrılmak için kendine zaman yaratmış bu 1.(yeni dizinin alt yapısı şimdiden hazırlanıyor) O sıra içinde bu arkadaşımız boş durmayıp albümü de aradan çıkaracak hemen ardına da bugun inkar ettiği diziyi patlatacak ki hem dzinin raiitngi hem de albümün satış raitingi artın die heee o zamana kadar bu olay kapanacak üstünden dereler akacak ve olay soğuduğu için o zaman gündeme gelmeyecek..Şimdi sana soruyorum Keremcem neden bu gerceği açıklasında kendisine hata yapsın?Herkes yalan söylerken bir tek Keremcem' mi dürüst gerceği söylüyor anlayamadım...O yazı o kadar uzun bir yazı ama bir o kadar da bomboş bir yazı laf salatasından başka bişey değil uzun yaızlmış inanadırıcılığını yükseltsin die ama bence daha da kaybetmiş..Ben olaylara Yasemin açısından asla bakmıyorum ben dizimin akıbeti açısından bakıyorum Yasemin'i severim ama ekibi de çok sevdim bilmem bilir misin Keremcem'i de çok sever savunurudm onun için de bir çok emek vermişliğim vardır ama bazı hayranları gibi fanatik değilim ve ne yaparsa yapsın arkasındayım diyecek kadar da düşmedim düşemem de severim sevgim bir anda bitmes biterse zaten sevgi olmaz ama yaptığı hatayı da göz göre göre tasvip etmem ki zaten bu ona zarar olur..Herkes desteklerse her hatasını ne olur? Keremcemin düşüncesi şu olur haa demek ki doğru yoldayım devam anam...Yok cnm o kadar uzun boylu değil...
Sana sorarım madem albüm çalışması vardı çakıştığını biliyordu neden gecen sezon bunu yapımcıya bildirip çekiliyorum demedi?bütün yaz konserlerinde bas bas bağırdı ? bu ayrıldı haberi çıkmadan bir hafta önce antalya konserinde devam edeceğim diyen insan 1 haftada mı karar değiştirdi albümü aklına geldi?
Ne olurdu 2 ay daha diziye devam etseydi de albüme 2 ay gec başlasaydı? Ne olurdu sana söyleyeyim o zaman yeni diziye zaman kalmazdı, sarp karakterinden sıyrılamazdı..Eğer Aşk Oyunu dizisinme devam etseydi albüm çıkaracak zamanı kalmadan yeni diziye adapte olmak zorunda kalacaktı ama albüm çıkarmak isteseydi yeni diziye zaman yetmeyecekti..Haliyle bu arkadaş AŞK OYUNU dizisine tekmeyi bastı neticede isteksizliği gecenb sezon Ekin'in hastalığı devreye girdiğinde ki performan düşüklüğünden de belkli oluyordu...Şİmdi Keremcem'in açıklamasına inandığını savunuyorsun sana soruyorum bu açıklaması doğru olsa bile çekimlere 1 hafta kala yokum demesini haklı çıkarır mı? N eolacak o senaristlerin hakkı adamlar 3 ay Sarp karakterini oynattılar ellerinde ne olacak o senaryolar sana sonunu söyleyeyim çöp kutusuna gitti peki ya diğer oyuncular ne oldu sana söyleyeyim işinden oldu neden senaryo mecburen değişti..Sen sanırım yapımcı Meltem Hanımın röportajını okumamışsın istersen bir de ona göz at TEKSOY AİLESİ onlara gelen hiç bir teklifi kabul etmeyip AŞK OYUNBU dizisinin arkasında durdular ve sözlerini yerine getirdiler kim kaybetti sözünde durmayan bir kişi için onalr kaybetti..Ne oldu çekimler aksadı diğer diziler fragmanlara gecti biizmkiler toparlanıp da çekime bile başlayamadılar..Bizim ekip yırtınsın dizi yetiştireceğiz diye Keremcem Bey konserlerde göbek atsın ohhh amma güzel..Bu iyice sinirimi zıplatıyor zaten ayrıca Yasemin'in yazısını da oku neden o, o kadar çok sevdiği insana sitem yazısı yazsın kalbinin kırıldığı çok açık yazısındaki göndermelere de yer vermiş..Şimdi bu kadar insan haksız da bir Keremcem'mi haklı doğru? NEDEN SEZON SONU YOKUM ALBÜM ÇALIŞMAMA VAR DEMEDİ? SON 4 GUN YOKUM DEDİM? BU BENCİLLİKDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİLDİR..KEREMCEM 3 KURUŞ İÇİN BAŞKA DİZİ İLE ANLAŞTI AŞK OYUNU DİZİSİNDEN AYRILDI BU KADAR BASİT...Medyapim adli kişinni yazısı Meltem Hanım'ın röportajının aynısı yalan mı oluyor bu durumda? Ayrıca Keremcem albüm için bu diziden çıkmaz gecen yılda dizi varken albüm çıakrdı bir sürü koınser verdi o zaman yapıyor da şimdi mi yapamayacak bir albüm çalışmasını bırak Allah Aşkına anlatma bana..O ekip Keremcem'e gecen sezon çok tölerans gösterdi konseri var dediler senaryosunu azalttılar, albüm çıkaracak dediler bir haftalık çekimi 3 güne sığdırdılar o zaman bunu yapan ekip şimdi 1 aylık albüm için mi tölerans göstermeyecekti? Ayrıca bir albüm çıkaracaksa bunun parçaları hazır demektir hazır parçaları bir kasede sığdırmakta 1 haftadan fazla zamanını almaz altı üstü okuyacak o kadar...ŞİMDİ HALA KEREMCEM HAKLI DİYORSAN DEVAM ET YOLUNA AMA SENDEN RİCAM BANA ONU HAKLI GÖSTERECEK BİR SAVUNMA YAPMA...ZİRA BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM...
BU YAZIMI TEKRAR BURAYA EKLİYORUM OKUMAYAN KALMASIN DİYE SONRADA TEKRAR KEREMCEM NEDEN AYRILDI DİYE SORULMASIN DİYE..ILK SAYFADAN ÇIKSIN :icon_evil :icon_evil
'''KESİNLİKLE KATILIYORUM HER KELİMESİ DOĞRU'''
keremcem olsun yada olmasın bu saatten sonra hiçbirşey değişmez, kendisine saygı duymayan insana ben saygı duyamam...farkına vardığında bazı şeyler için çok geç kalmış olacak...
'''HER ZAMAN ASK OYUNU'''
kerem__cem
08-09-06, 12:02
yaa yasemine bu saç çok yakışmış ama benim merak ettiğim sinandamı olmıcakmı yoksa ekin ne baştan evlenmemiş gibimi olucakk
evet bi düşünsenize sarp ekini nie terk etsin o kadar çok severken ne bilim ekin onu aldatmalıki terk etsin ki öylede bişi olmaz öldürsünler bence daha mantıklı...bencede aşk oyunu die bişi kalmamış keşke diziyi bitirselerdi yasemini başaka bi dizide oynatsalar daha iyi olur bence...neyse hayırlısı artık...:(
'''OYUN ÇOKTAN BİTTİ''' diyorsan birde sorenza'nın imzasını okumanı tavsiye ederim... :)
......BİR OYUN BİTER BAŞKA BİR OYUN BAŞLAR...BELKİDE DAHA GÜZELİ.......
bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama hemen sinirlenip güle güle dedik diyolar yanlış bişi sö söylemedim ki başka bi dizi olarak ta başlata bilirlerdi dizini adıda yeni hayat olurdu ayrıcada keremcem hakkında yazılan herşeyinde doğru olduğuğnu sanmıyorum ama onunda hatası vardır 40 milyar alıcakmış diğier dizilerin başrolleri bölüm başına en az 50 milyar alıyo ve aşk oyunuda tutan bi dizidi ve burası yorum köşesiyse eleştiriyede açık olmalı
yaren-ekin
08-09-06, 12:13
bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama hemen sinirlenip güle güle dedik diyolar yanlış bişi sö söylemedim ki başka bi dizi olarak ta başlata bilirlerdi dizini adıda yeni hayat olurdu ayrıcada keremcem hakkında yazılan herşeyinde doğru olduğuğnu sanmıyorum ama onunda hatası vardır 40 milyar alıcakmış diğier dizilerin başrolleri bölüm başına en az 50 milyar alıyo ve aşk oyunuda tutan bi dizidi ve burası yorum köşesiyse eleştiriyede açık olmalı
şimdi her sanatçının veya dizi karakterinin kendine özgü başlığı var bizim istediğimiz tek şey var biz yakıştırdık onları çok haklısın ama keremcem hakkında hala bu başlıkta konuşuluyor başlığın adı AŞK OYUNU BÖLÜM YORUMLARI canım herkes hatta biz siz gidip keremin başlığında yorum yapabiliriz fakat keremcem artık yok aşk oyununda onunla ilgili nedense gelip burda konuşulmaısnı ben şahsen yalnış buluyorum ama farklı bir başlık açılırsa neden olması konuşuruz fakat şu an böyle bir şey söz konusu değil malesef hepimiz onu çok sevmiştik yaptığı bir hata dolayısıyla ben kendimde onu bitirdim belkide bilemem orasını ama şu an tek derdim inanki TARDU VE YASEMİNLE AŞK OYUNU YENİ HAYAT
Fragmanı gördüm sonunda.Bayıldım ben.Sloganlar müthiş.Celal Kadri Kınoğlunun sesinden duymak ayrı güzel olmuş.
K.cem için diziyi bırakanlar olduğu kadar,şuana kadar hiç izlememiş insanlardan gerçek oyuncular kadroya dahil olduğu için bakacak olanlar da var.Sadece K.cem için izleyenler olduğu kadar o olduğu için izlemeyenler de vardı.Şimdi,hem dizinin başından beri arkasında olanlar hem şimdi yeni başlayanlar ve Tardu severlerle yine Aşk Oyunu seyirci kitlesini oluşturacak.
Aşk Oyunu 'Yeni Hayat' için ben çok ümitliyim.
Arkadaşlar biz tatlı tatlı dizimizin yeni bölüm fragmanını konuşuyorduk.
Lütfen artık diziyle alakası olmayan bir insan hakkında ve yine dizide olmayan karakter hakkında konuşmayalım. Gereksiz yerede ortalığı karıştırmayalım.
Rica ediyorum...
z_e_y_n_e_p
08-09-06, 12:22
şimdi her sanatçının veya dizi karakterinin kendine özgü başlığı var bizim istediğimiz tek şey var biz yakıştırdık onları çok haklısın ama keremcem hakkında hala bu başlıkta konuşuluyor başlığın adı AŞK OYUNU BÖLÜM YORUMLARI canım herkes hatta biz siz gidip keremin başlığında yorum yapabiliriz fakat keremcem artık yok aşk oyununda onunla ilgili nedense gelip burda konuşulmaısnı ben şahsen yalnış buluyorum ama farklı bir başlık açılırsa neden olması konuşuruz fakat şu an böyle bir şey söz konusu değil malesef hepimiz onu çok sevmiştik yaptığı bir hata dolayısıyla ben kendimde onu bitirdim belkide bilemem orasını ama şu an tek derdim inanki TARDU VE YASEMİNLE AŞK OYUNU YENİ HAYAT
yarencim sen zaten cok guzel acıklamıssın durumu artık keremcem ask oyununda yok ve yarenın dedıgı gıbı burası ASK OYUNU BOLUM YORUMLARI keremcemle ılgılı konuları onun bolumunde yorum yapın.artık benı ılgılendıren ASK OYUNU YENI HAYAT
yaren-ekin
08-09-06, 12:22
Arkadaşlar biz tatlı tatlı dizimizin yeni bölüm fragmanını konuşuyorduk.
Lütfen artık diziyle alakası olmayan bir insan hakkında ve yine dizide olmayan karakter hakkında konuşmayalım. Gereksiz yerede ortalığı karıştırmayalım.
Rica ediyorum...
ayşam süpersin vayy benim gibi düşünen biri daha çıktı tamam başka başlıkta konuşabilirz ama bu başlıkta bencede konuşulması çok saçma gibi geliyor yaww durun ağzımızın tadıyla aşk oyunu yeni hayatı konuşak
didou_didem
08-09-06, 12:26
selamlar!!!ya o kadar bekledim ama kaçırmışım şimdi saolsun nalancım eklemiş indiriyorum insin izliyecem..anlatıklarınıza göre süper geliyor AŞK OYUNU....:)
Didem'cim beklediğimizin de ötesinde bir AŞK OYUNU geliyor valla bend eçok ümitiyim tutsa da tutmasa da sonuna kadar arkasındayım en azından ben dizmi sonuna kadar savundum derim tutsa da tutmasa da :)
Şimdi biz yeni fragmanın heyecanına kapılmışız,yeni bölümü merakla bekliyoruz.
Bu durumdayken yine eski mevzuları açıp ,gereksiz yere yorum yapmayalım isterseniz.
Giden gitti arkadaşlar.Kalan sağlar bizimdir.Yeni gelenlere de kapımız açık.
Her zaman bekleriz.Ama Keremcem ve O'nun gidişi mevzusu artık bu başlık altında konuşulacak konu değildir.
Çünkü burda bir çok insan artık Yeni Hayat- Aşk Oyunu'na bir an önce adapte olmak istiyor,eskinin izlerini üzerimizden tüm hızla
atmamız lazım.Lütfen aynı pilavı ısıtıp ısıtıp getirmeyelim ortama.
Nalan bu arada sana da teşekkürü atladım.Her ne kadar henüz fragmanı izleyemedi isem de izleyenler sayende çok beğendi.
Darısı başıma .Bu arada imzan da çok manidar.Bayıldım.
z_e_y_n_e_p
08-09-06, 12:32
selamlar!!!ya o kadar bekledim ama kaçırmışım şimdi saolsun nalancım eklemiş indiriyorum insin izliyecem..anlatıklarınıza göre süper geliyor AŞK OYUNU....:)
eewt cnm ask oyunu YENİ HAYAT süper geliyor.fragmanı ızleyınce zaten send egoruceksın.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
didou_didem
08-09-06, 12:33
Didem'cim beklediğimizin de ötesinde bir AŞK OYUNU geliyor valla bend eçok ümitiyim tutsa da tutmasa da sonuna kadar arkasındayım en azından ben dizmi sonuna kadar savundum derim tutsa da tutmasa da :)
nalancım resimleri gördüm ve tek kelime bayıldım ya..muhteşem geliyor gümbür gümbür geliyor valla:):)bende çok ümitliyim..Aşk Oyunu Yeni hayat!!!!ay bayıldım valla tebrikler hepsine muhteşem geliyorlar...tanıtım filmi indi izledim fragman daha inmedi...
Şimdi biz yeni fragmanın heyecanına kapılmışız,yeni bölümü merakla bekliyoruz.
Bu durumdayken yine eski mevzuları açıp ,gereksiz yere yorum yapmayalım isterseniz.
Giden gitti arkadaşlar.Kalan sağlar bizimdir.Yeni gelenlere de kapımız açık.
Her zaman bekleriz.Ama Keremcem ve O'nun gidişi mevzusu artık bu başlık altında konuşulacak konu değildir.
Çünkü burda bir çok insan artık Yeni Hayat- Aşk Oyunu'na bir an önce adapte olmak istiyor,eskinin izlerini üzerimizden tüm hızla
atmamız lazım.Lütfen aynı pilavı ısıtıp ısıtıp getirmeyelim ortama.
Nalan bu arada sana da teşekkürü atladım.Her ne kadar henüz fragmanı izleyemedi isem de izleyenler sayende çok beğendi.
Darısı başıma .
Önemli değil ablacım paylaşımı severim ben :) akşama izlediğinde emin ol beklediğime değmiş diyeceksin hatta acaba biz bütün yaz boşuan mı bunu dert ettik bile diyebilirsin şahsen ben dedim de :)
terazi_burcu
08-09-06, 12:41
arkadaşlar bişey soracağım sarp ı diziden nasıl çıkarıyolarmış inşallah öldürmüyolardır ya da bu sorumun cevabı varsa kaçıncı sayfada ben bulamadım da bi de fragmanı biri anlatabilir mi ya da anlatıldıysa kaçıncı sayfada?umarım çok soru sormamışımdır
Nalan'ım iyice meraklandırdın beni şimdi ya.Ne yapalım artık bekleyip göreceğiz.Değeceğine eminim zaten.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim canım,yukarıda da belirttim,imzan acayip anlamlı.
Çok güzel.
didou_didem
08-09-06, 12:46
Sonunda indi izledim,muhteşem olmuş bayıldım resmen nalancım tekrar tekrar teşekkürler!!valla sınavım var gidicem bu iyi geldi sınav öncesi..Aşk Oyunu çok iyi geliyor arkadaşlar bayıldım ya..harika olmuş heyecanlandım yaa..gel çarşamba....
Nalan'ım iyice meraklandırdın beni şimdi ya.Ne yapalım artık bekleyip göreceğiz.Değeceğine eminim zaten.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim canım,yukarıda da belirttim,imzan acayip anlamlı.
Çok güzel.
Hehe dün sağolsun Serkan örnek sözler çıkardıda bunu çok beğendim durumumuza uygun die de kaptım beğenmene sevindim :love05:
Selamlar efendim.yeni bi gün ve muhteşem haberler:)sabah arkadaşımın aramasıyla fragmana nasıl koştum bilmiyorum ama.Bence eğlenceli,hoş ve komik bir aşk oyunu izleyeceğiz.fragman süperdi.inşallah güzel bölümler izleriz.çarşambaya kadar nasıl dayanıcağım bilmiyorum:)iyi yprumlar...
meryemce84
08-09-06, 13:03
Aşk Oyunu "Yeni Hayat" beni çok heyecanlandırdı.
Fragmanı izlmemle birlikte heyecanım ikiye katlandı.
Eskiye bi sünger çekelim artık,geleceğe bakalım.
Herşey daha da güzel olacak eminim.
arkadaşlar merhaba
Yoğunluktu,gripti derken foruma fazla giremiyorum ama aklım hep burada.
Öncelikle Nalan canım resimler ve fragman için çok teşekkürler hayatım.Ellerine sağlık sende olmasan ne yapardık biz.Sabahleyin işe gelir gelmez indirip izledim ve inanın içim kıpır kıpır oldu. Bambaşka aşk oyunu bizleri bekliyor ve eminim ki harika olacak.
Tardu'nun bakışları çok etkileyiciydi.Bence Ekin'i görür görmez çarpıldı.Çarşamba gününü iple çekiyorum bakalım Rüya İşçileri bize ne süprizler hazırlamış.
Ayrıca Celal Bey'in sesini duymak çok güzeldi.Çok ayrı bir hava katmış.Umarım ''Yeni Hayat'' dizimizde yeni şarkılar yeni melodiler duyarız.Artık eski Aşk oyunundan eser kalmasını istemiyorum.
arkadaşlar fragmanı az önce gördüm ve şok oldum.bana belki kızabilirsiniz ama keremcemsiz aşk oyunu sarmaz gibi geliyor bana.bu yüzden ben bundan sonra aşk oyununu seyretmeyeceğim.bu dizi benim için artık bitti...başka dizilerin forumlarında görüşmek üzere...
Dün akşam o kadar beklememe rağmen fragmanın sonunu yakalayabilmiştim ve üzülmüştüm sağolsun Nalan eklemiş ve televizyonda da fragmanı bol bol görünce beni bir heyecan sardı yeni hayat başlıyor :)
yeni jönün Tardu olduğunu öğrenince çok kötü olmuştum çünkü zamanında kendisini beğenerek izliyordum ama evdeki yabancının tekrarlarını izlerken çok itici gelmeye başlamıştı şimdi daha bir tatlı gözüktü gözüme nedendir bilmem umarım dizide çok güzel bir performans sergiler
Celal Kadri'nin sesini duymakta beni ayrı bir mutlu etti çok hoş bir hava katmış fragmana
Aşk Oyunu Yeni Hayat hoş geldin :)
didou_didem
08-09-06, 13:12
evet sıla abla öncelikle geçmiş olsun..Celal Bey'in sesini duydum yanlış mı duydum falan oldum biran..demekki oymuş..onun sesini bile özlemişim valla..
Sınavım bitsin bir gelim imza-avatarlara başlıyacam:):)..Hepimize hayırlı olsun..
yaren-ekin
08-09-06, 13:13
arkadaşlar fragmanı az önce gördüm ve şok oldum.bana belki kızabilirsiniz ama keremcemsiz aşk oyunu sarmaz gibi geliyor bana.bu yüzden ben bundan sonra aşk oyununu seyretmeyeceğim.bu dizi benim için artık bitti...başka dizilerin forumlarında görüşmek üzere...
tamam canım güle güle :img-haha: sonuna kadar arkasındayım ben dizimin
sılam ablacım düşüncelerin bence çok güzel gereçktende bakışlara bittim zaten buı arada ayıp kaçmssa bişi sorcam niye sana teyze diyorlar kızma ama ölesine sordum
cnm bende keremcem'i çok sewiyorum we destekliyorum ama aşk oyunundan wazgeçeceğimi hiç sanmıyorum,çarşamba gününüde sabırsızlıkla bekliyorum.:img-nyam: :img-icecr
SELİN ASLAN
08-09-06, 13:22
ben aşk oyununu ilk başlarda izliyordum sonradan izlememeye başladım.sizin foruma girince keremcemin ayrıldığını öğrendim.pek üzüldüğümü söyleyemeyeceğim.sonra tardunun diziye katıldığını öğrenince çok heycanlandım.adamın farklı bir elektriği var.bugün fragmanı görünce heyecanım daha da arttı.çarşambayı dört gözle bekliyorum.inşallah çok başarılı olurlar.tardu da yaseminde bunu çok hakediyor.
fragman bol keremceme gondermeli olmus:D
dizi ekinin hayatını anlatıyomus gibi gosterdiler fragmanda biri gitti biri gelicek seklinde...iyide yapmıslar...
sonuna kadar ASK OYUNU YENİ HAYAT....gecen sezon senaryonun bozulmasına kızmıstık iste yeni bi senaryo tepe tepe kullanalım....
ama bu sekilde mucadele eden bi ekibi yanlız bırakmayalım...
Hehe dün sağolsun Serkan örnek sözler çıkardıda bunu çok beğendim durumumuza uygun die de kaptım beğenmene sevindim :love05:
Serkan kim şekerim?Ben de kendi imzalarımı başka türlü bir şekle sokmak istiyorum ama
elim gitmiyor Sinan ve Sarp'a kıyamıyorum.Yeri gelmişken bu çocuğa umarım bir kez '' baba'' dedirtmişlerdir inşallah.
Gözümüz açık gideceğiz.
slm...ben uzun zamandir buraya yorum yapmadim....dizinin bu hafta basladigini bilmiyordum,simdi ogrendim....yeni oyuncunun tardu folrdun oldugunu gordum....gercegi soylemek gerekirse o dizide oynamasi gereken son oyuncu oydu....ben daha iyi birini bekliyordum....yasoyl da hic yakismiyorlar...diziiyi izlermiyim izlemezmiyim bilmiyorum...neyse hayirli olsun en diyelim...
arkadaslar peki bu sinan simdi sarp´i babasi olarak biliyordur herhalde...eeee biliyorsa hic demiyecek mi babam nerde belki arada sirada babasina gider...ama benim icin en önemlisi sarpa ne oldugu ya ölmüstür yada ayrilmislardir ama ayrilmis olmalari cok sacma olur cünkü birbirlerini ölümüne seviyorlardi...aaayyyy of ya rüya iscileri nasil ciktilar bu isin icinden anlamadim herhalde bütün yaz kafa patlatmislardir tatil yapma yerine...
arkadaşlar bende fragmanı izledim ve çok şaşkınım her zaman dizi oyuncularının değişmesinden nefret etmiştim ama bu bana daha çok kötü geldi...keremceme hayran diildim hatta tardunun hayranıydım diyebilirim ama bu bence çok başka oldu keremcem oynadığı zamanlarda biel eski bölümleri ara olmuştum şimdi demekki hep o günler ancaz......hadi keremcemi geçtim gürgenin belitin ailesinin ayrılması onlar da beni çok üzdü ..bence keşke geçen sezon bitirselerdi.herşey tadında kalsaydı...........
.......ayrıca az bölümde diil 44 bölümü biz onlarla geçirdik....bunun tyek sorumlusunun da keremcem olduğuuh düşünüyorum......ama bütün bunlara rağmen diziyi seyretmeye devam edicem...sırf meraktan dolayı.baklaım bizi yeni hayatta neler bekliyor
eylül-emreAltuğ
08-09-06, 13:42
herkese merhabalar arkadaşlar
öncelikle dizimizin fragmanını gördük ve bu hafta başlıyo hepimize hayırlı uğurlu olsun...ben keremcemin ayrıldığını öğrenince artık izlemem hoş olmaz demiştim yani kerosus olmaz demiştim ama şimdi düşüncem değişti ve izleyeceğime karar verdim çünkü bu diziyi bırakan keremcem yani o bıraktı diye benim izlememam bana mantıksız geldi yani diziyi seviyorum ama kero olmayınca izlememem sonuçta onu diziden ayırmadıalr kendisi ayrıldığı için ben böle düşünüyorum ve dizimizin en önemlisi yaseminin sonuna kadar arkasındayız ve keronun diziden ayrılkmasını ona hiç yakıştırmadım yani böle bırakıp gitmesi hiç hoşuma gitmedi çünkü o bu dizi sayesinde şöhreti yakaladı yani...ama keremcemde yine seveceğim bi sanatcı olarak kalacak...ama bazı arkadaşların dediği gibi umarım sarpın ayrılışını mantıklı ve güzel bi bahaneyle olmuştur hani artık birbirler,n, sevmemmeleri yada başkasına aşık olamları veya aldatmalar olmaz inşallah....
Dizinin yenisi tardu flordun gerçekten süper bi seçim yapmışlar çünkü oda çok yakışıklı ve güzel bi oyuncu güzel bi şekilde devam edeceğine eminim....
AŞK OYUNU YENİ HAYAT SONUNA KADAR SENİNLEYİZZZ...!!!
eylül-emreAltuğ
08-09-06, 13:48
arkadaşlar bende fragmanı izledim ve çok şaşkınım her zaman dizi oyuncularının değişmesinden nefret etmiştim ama bu bana daha çok kötü geldi...keremceme hayran diildim hatta tardunun hayranıydım diyebilirim ama bu bence çok başka oldu keremcem oynadığı zamanlarda biel eski bölümleri ara olmuştum şimdi demekki hep o günler ancaz......hadi keremcemi geçtim gürgenin belitin ailesinin ayrılması onlar da beni çok üzdü ..bence keşke geçen sezon bitirselerdi.herşey tadında kalsaydı...........
.......ayrıca az bölümde diil 44 bölümü biz onlarla geçirdik....bunun tyek sorumlusunun da keremcem olduğuuh düşünüyorum......ama bütün bunlara rağmen diziyi seyretmeye devam edicem...sırf meraktan dolayı.baklaım bizi yeni hayatta neler bekliyor
evet arkadaşaım keşke geçen dönem kaç kez bitirecekler dediler biz istemedik ama şimdi diyorum ki keşke o zaman bitseydi hiç olmazsa böle olmazdı tekrralarınıda dahaa talı bi biçimde izlerdk yani ama yinede dediğin gibi izlemeye devam aşk oyunu yani hayat resmen keroya gönderme gibi olmuşş yeni hayat adıı...:)
Geçmiş sayfaları okudum da bazı kişiler hariç herkeste bir heyecan var.Ne güzel.Uzun zaman sonra bu fragman herkese iyi geldi.
Tardu ve Yasemin yakışacaklar birbirlerine.İkiside gayet hoştu fragmanda.
Bu şekilde olması daha güzel oldu.Hem gerçek bir oyuncu kadroya dahil oldu hem de senaryo çok farklı olacaktır bundan sonra.Son zamanlardaki üzüntü keder yerini son model yepyeni ve daha da eğlenceli bir aşk oyununa bırakacak gibi.İlk bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
eylül-emreAltuğ
08-09-06, 14:08
pekı sınan ve muzo varmı dızıden cıkmazlar umarım
ya büüyk ihtamalle sinan çıkmaz çünkü ekin olduğuna göre oda kalır ama muzo o belli dğeil en azında benim bi haberim kesin olarak çünkü ailelerde diziye göre başkayere gidiyolar yanılmıyosam öle yazıyodu ekinin aileside giderse buyuk ihitmalle muzo da olmazz diye düşüşünüyorum
fragmanı daha görmedim ama burdaki heyecana bayıldım geçenlerde rüyamda diziyi gördüm adı değişmişti aşk mucizesimi aşkın mucizesim yani başında aşk vardı gerisini ama hatırlamıyorum söylediklerinizden anladığım kadarıyla adında değişiklik olmuş yeni hayat diye o zman burdaki yeni hayat ekinin yeniden doğuşu gibi bişey olcak ameliyat sonrası falan heralde
harbidende herşey sıfırdan başlayacak gibi hayırlı uğurlu olsun hepimize
Tekrar merhaba arkadaşlar
Bu sefer biraz uzun yazmak istiyorum ilk önce nostalji yapmak istiyorum efendim ben aşk oyununun ilk bölümünden itibaren bi seyrettim ne kadar keremcem çıkmış ve ona kızgın olsam da yinede ortada tadından yenmez bi aşkoyunu vardı sarpın otobüs parası veremeyip yolda kalması ekinin ona yardım etmeye çalışıp ortada kalması sarpın aşk oyunu teklifi sarpın yağmurda sersefil ekini beklemesi ve kavuşmaları sahte gelinin çıkması ekinle sarpın tekrar ayrılması ekinin sarpı terk etmesi kaset vs.. 4 yıl sonra sarpın tamda ekinin kafesinde yasemine evlenme teklif edememesi heyecandan kırıp dökmeler sonra ekinin yanına gelip nostalji yapmaları sonra sarpın sinanı görmesi sonra kenanın yaptıkları komadaki sarpın hayalleri sonra adadaki o muhteşem sahneler sonra evlenmeleri mutlu olacaklar derken üzülmeleri daha aklıma gelmeyen bir çok sahne biz bunları yasemin ve keremcem değil ekin ve sarp la yaşadık biz bu sahneleri sevdik biz bu sahneler için üzüldük biz bu sahneler için sevindik ve aşk oyunu bitti ekin ameliyattan uyandı sarpa baktı ve bitti . biz bunları asla unutamayız güzel leziz bir aşk oyunu adlı dizi seyrettik (TÜMÖR OLAYI HARIÇ) bunu kimse inkar edemez etmemeliyiz de
Ve bugün AŞK OYUNU Yeni Hayat başlıyor ondada ekin var yine aşık olacak yine hüzün ama o artık yeni bir dizide oynuyor ve biz kim nederse desin onun arkasındayız. O saçmalamışlar diyenlere inat seyredeceğiz bu diziyi bakın görün tardu sayesinde yine eğlenceli ve seyredilesi bir dizi olacak hele kurtiyle bi tanışsa tamam işte sonuç olarak arkadaşlar yeni dizimiz hayırlı olsun
herkese selam nihayet çok beklediğim fragmanı izledim.ve bu dizi adına üzüntüm baya bi hafifledi. güzel bir fragman olmuş. süha dayının sesiyle eskiyi ve yeniyi çok güzel birleştirmişler.gönül isterdiki yeniye gerek kalmasın. ama olmadı işte bu dizinin kaderi de buymuş.(bizim de ) neyse zaten aşk oyunu geşen sezon mutlu sonla BİTTİ.şimdi yeni bir dizi başlıyor. ve keremcemsiz de çok güzel ve izleyiciyi ekran başına toplayacak bir dizi olacağını düşünüyorum.20 eylül değil de 13 eylül de başlayacak olmasına sevindim.
bu arada fragmanda tardu gözüme yakışıklı göründü.yani hiç de fena değil.
HADİ BE TARDU UĞUR GETİR AŞK OYUNUNA. HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ.
tamam canım güle güle :img-haha: sonuna kadar arkasındayım ben dizimin
sılam ablacım düşüncelerin bence çok güzel gereçktende bakışlara bittim zaten buı arada ayıp kaçmssa bişi sorcam niye sana teyze diyorlar kızma ama ölesine sordum
yaren canım kızmam tabi sorabilirsin de ben bunu unutmaya çalışıyordum sadece:img-grin2 Canım bu Keremcem'in ayrılması ortaya çıktığı zamanla kendi sitesinde bir kaç kişiyle bayağa fikir ayrımı yaşadık.Onlarda bana yaşım 31 olunca teyze ve git de sen kızına bak dediler.Bu çok öncelerde kaldı onlar öyle uygun görmüşler ne yapalım.Canım bu konu artık kapandı aman bir daha da açılmasın biz geleceğe bakalım.Bak ne güzel dizimiz başlıyor yeni hayatımız önümüzdeki çarşamba bizimle olacak...
dizidizidiziler
08-09-06, 15:09
selam meryem.tardu harika bir seçim.ben bu kadar iyisini beklemiyordum
bir popçu yada mankeni seçerler,olayı mahvederler korkusu içersindeyim.roantik-komedi olacağı için,şimdiden o sahnelerde tardunun jestleri,mimikleri ,performansı gözümün önüne gelebiliyor
Desdiciğim,
Karabatak gibisdin valla. Bir görünüp bir kayboluyorsun. Özlettiriyorsun kendini..
Tardu bence de çok iyi bir seçim. Ben de ön sayfalarda yakışıklılık bir yere kadar. Rol kabiliyeti lazım inandırıcılık için demiştim. Ve örnek olarak da Timuçin Esen'i vermiştim.
Gerçi gazete yazısında da K.cem hakkında Fizik bir yere kadar denilmiş. Çoook sevindim. İyi olmuş Brutus'e...
Bu arada ATV ne hain kanal ya! İzleriz saatlerce göstermez fragmanı. Dün iki dakka bakmadık fragman çıkmış iyi mi?
Neyse bu gece bence verirler tekrar çünkü tanıtım lazım değil mi dizimize?
ceyda deniz
08-09-06, 15:14
evet aşk oyunu yeni hayat çok sevdim bu ismi çünkü dizimiz yeni bir formatta başlıyor gibi olacak buda yeni bir hayat demek vala ben dizi başlamadan baya alıştım tardu florduna birileri imzasını yaparsa ekinle birlikte ikisinin(çünkü avartar ve imza yapımından anlamam)kullanmayı düşünecek kadar alıştım üstelik dizi başlamadı bile birkaç hafta sonra göz aşinalığıda olacak o zaman yeni dizimizede alışmış olucaz
peki amaa arkadaşlar ben bişi anlamdm fragmanı izledim ama keremcem yani sarp nası ayrılcak diziden orayı sizce gösterirlermi mesela yurt dışına gitse weya bişey olsada gösterseler demi yaaaaaaaaa :(:(
dün geceden beri merakla beklediim frangmanı bu sabah izledim sonunda..yahu ne kadar güsel olmuş öyle..tarduya da sonuna kadar güveniyorum ya..ekinlede çok yakışmışlar..bi arkadaşımz şöyle demiş galiba dizimize şans getir tardu:D aynen katılıorum.. inş hayırlı gelir..ve dizi inş bolbol rayting alır..
Tekrar merhaba arkadaşlar
Bu sefer biraz uzun yazmak istiyorum ilk önce nostalji yapmak istiyorum efendim ben aşk oyununun ilk bölümünden itibaren bi seyrettim ne kadar keremcem çıkmış ve ona kızgın olsam da yinede ortada tadından yenmez bi aşkoyunu vardı sarpın otobüs parası veremeyip yolda kalması ekinin ona yardım etmeye çalışıp ortada kalması sarpın aşk oyunu teklifi sarpın yağmurda sersefil ekini beklemesi ve kavuşmaları sahte gelinin çıkması ekinle sarpın tekrar ayrılması ekinin sarpı terk etmesi kaset vs.. 4 yıl sonra sarpın tamda ekinin kafesinde yasemine evlenme teklif edememesi heyecandan kırıp dökmeler sonra ekinin yanına gelip nostalji yapmaları sonra sarpın sinanı görmesi sonra kenanın yaptıkları komadaki sarpın hayalleri sonra adadaki o muhteşem sahneler sonra evlenmeleri mutlu olacaklar derken üzülmeleri daha aklıma gelmeyen bir çok sahne biz bunları yasemin ve keremcem değil ekin ve sarp la yaşadık biz bu sahneleri sevdik biz bu sahneler için üzüldük biz bu sahneler için sevindik ve aşk oyunu bitti ekin ameliyattan uyandı sarpa baktı ve bitti . biz bunları asla unutamayız güzel leziz bir aşk oyunu adlı dizi seyrettik (TÜMÖR OLAYI HARIÇ) bunu kimse inkar edemez etmemeliyiz de
Ve bugün AŞK OYUNU Yeni Hayat başlıyor ondada ekin var yine aşık olacak yine hüzün ama o artık yeni bir dizide oynuyor ve biz kim nederse desin onun arkasındayız. O saçmalamışlar diyenlere inat seyredeceğiz bu diziyi bakın görün tardu sayesinde yine eğlenceli ve seyredilesi bir dizi olacak hele kurtiyle bi tanışsa tamam işte sonuç olarak arkadaşlar yeni dizimiz hayırlı olsun
VALLA HİÇ BİRİ UNUTULMAZ BUNLARIN MESELA SARP HEM BEN SİNANI İSTEMİYORUM EKİNİDE İSTİYORUM DEMESİ ÇOK HOŞ AYRICA İLK KEZ BİRLİKTE OLDUKLARI BÖLÜM.30.BÖLÜM DELİL ALMA SAHNESİ.SARPIN EKİNİ UNUTAMAMASI VS HEPSİ ÇOK GÜZELDİ
biraz önce yeni böLüm fragmannı izLedm aşk oyunu "yeni hayat" gibi bişe oLmş dizinn adı we tardu fLordun oynuyomuş....13 eyLLde yaynLanckmş...şmdiden acyp merak ettm waLLa:)
arkadaşlar bundan sonra aşk oyunu formuna keremcemin resmini koymayalım....artık aşk oyununda yok...o yüzden bu formda onun resminin olması sinir ediyo beni....
artık tardunun resimleri olacak inş..dr.hakanın fln:D iNş..düşman çatlatırcasına çok ii raytinglerle ilerler:img-nyam:
bence keremcemden snra bu diziye geleblecek ennn güzel isim tarduydu ,oyunculuuna bayılıyorum ztn onun, umarm türk halkı da bu yeni aşk oyununu yadrgamaz;).......
Serkan kim şekerim?Ben de kendi imzalarımı başka türlü bir şekle sokmak istiyorum ama
elim gitmiyor Sinan ve Sarp'a kıyamıyorum.Yeri gelmişken bu çocuğa umarım bir kez '' baba'' dedirtmişlerdir inşallah.
Gözümüz açık gideceğiz.
inşallah dedirtmişlerdir canlı canlı sölerken göremedik bare hayalini yaşayalım yada sinan ekine anne babam nerde die sordun yaneee desin sarpa bir şekilde baba ben çatlıcam yoksa bu arada serkan desdi :)
bence keremcemden snra bu diziye geleblecek ennn güzel isim tarduydu ,oyunculuuna bayılıyorum ztn onun, umarm türk halkı da bu yeni aşk oyununu yadrgamaz;).......
ben yadrgamam izlemiyodum ama simdi izliycem tardu ve yaso çok yaksr
slm arkadaşlar aşk oyununun başlamasına gerçekten çok sevindim fragmanda gördüğüm kadarıyls eski bölümlerden alıntı yapmışlar ve duyduğuma göre(ne kadar doğru bilemem) yinede yazayım dedim dizi sarp ve ailesinin kazada ölmüş olarak devam edeceğini duydum buraya yazmak istedim ve yasemin tarduyla yakışmış ve dizi bence güzel olacak neseli bölümler bizi beklio
arkadaslar peki bu sinan simdi sarp´i babasi olarak biliyordur herhalde...eeee biliyorsa hic demiyecek mi babam nerde belki arada sirada babasina gider...ama benim icin en önemlisi sarpa ne oldugu ya ölmüstür yada ayrilmislardir ama ayrilmis olmalari cok sacma olur cünkü birbirlerini ölümüne seviyorlardi...aaayyyy of ya rüya iscileri nasil ciktilar bu isin icinden anlamadim herhalde bütün yaz kafa patlatmislardir tatil yapma yerine...
Bütün yaz Ekin ve Sarpa kafa patlattılr cnm boş yere... ortada sarp kalmayınca kafa patlattıkları senaryo çöplüğe gitti.. şimdiki izleyeceğin senaryo 2 hafatda kafa patlattıkları senaryo o yüzden ses etmeden izlemek en iyisi adamlara da yazık yaaa!!!
bncede keremcemin yerini alabilecek en iyi isim tardu !!! aslında ask oyununu izlemiyodum yani basını izlemistim sonra bırakmıstım eğer kırıkkanarlarla kesismesse sırf keremceme inat izleyeceğim !!:. bu arada saat kacta yayınlanacak ask oyunu ??? 22:00 fln diildir inş .. :img-elvis
selam arkadaşlar,
dün gece forumdan çıktıktan sonra bir umut belki fragman çıkar diye atv'yi açtım ve 2 dk sonra fragman çıktı.görür görmez Nalan inşallah yakalamıştır dedim.çok teşekkürler .sayende tekrar tekrar izliyorum deminden beri.zaten ilk gördüğümde ekrana yapıştım desem yeridir:)ondan sonra da neler olacak diye merak etmekten uyu uyuyabilirsen...
fragman çok etkileyici hazırlanmış.hele 'Vazgeçme...Bir oyunu biter.Bir oyun başlar' sözlerini Celal Kadri Kınıoğlu'nun seslendiremesine bayıldım.ses tonu o kadar etkileyici ki...Yasemin'in saçı ve makyajı da çok hoş olmuş.abartmadıklarına çok sevindim.zaten uzun ve dalgalı saç ona çok yakışıyor.Mehmet Akan'a çok yer vermeleri de anlamlı olmuş.
son sahnede Ekin aniden kalkınca Tardu'nun yüzünde de şaşkın bir ifade 'ne oldu şimdi' der gibi.bizim kız yaşadığı olayların etkisiyle yine eski haline dönmüş,bir duvar örmüş sanki kendine.o sahneyi izleyince öyle sezdim.
fragmandan sonra heyecanım kat kat arttı.
şimdi günler de geçmek bilmez ama vuslata beş var:)
bence arkadaslar yeni gelen kisi ekinin lisedeki aski hani ekin amaliyatdaken kenan hatirliyor du ya o kisi olabilir
ceyda deniz
08-09-06, 17:04
bence arkadaslar yeni gelen kisi ekinin lisedeki aski hani ekin amaliyatdaken kenan hatirliyor du ya o kisi olabilir
ilk aşkı filan gibimi yani diyorsun hani ayrılırlarda yıllar sonra karşılaşırlar çocuk kızı tanır ekininse sarptan sonra hiçkimseyle bir ilgisi olmaz taki ilk aşkını görene kadar filanmı diyorsun sonra olaylar başlar
metu_girl_:)
08-09-06, 17:07
ilk aşkı filan gibimi yani diyorsun hani ayrılırlarda yıllar sonra karşılaşırlar çocuk kızı tanır ekininse sarptan sonra hiçkimseyle bir ilgisi olmaz taki ilk aşkını görene kadar filanmı diyorsun sonra olaylar başlar
anında senaryo yazdın ya süpersin yaaa
08-09-06, 17:09
sanmıyorum böle olacağını ama çünkü rüya işçileri her zaman farklı we bizim tahminimiz dışında şeyler yapmaya bayılır ..:)
yaren-ekin
08-09-06, 17:09
selamlar merhabalar efendim herkese fatma ablam gelmiş gittinmi bilmiom göremedim tühh bende sohbet ederiz demiştim özledim snein sohbetlerinibaşka şimdi bu dizi yeni bir dizi benim için yasemin ergenin oynayacağı yeni bir dizi hani olur ya bazı diziler ilk defa oynadıkları zaman geçmişi gösterip başlarlar diziye aham buda öle şimdide geçmiş gösterip yeni başlayacak dizimiz şimdi dua edeyim allahım sen bize çok keyifli bir aşk oyunu,sempatik bir tardu,yakışan bir çift,reytingi bol olan bir dizi,herkesi çatlatan bir dizi nasip et
amin dediğiniz duyarr gibi oldum :img-nyam:
anında senaryo yazdın ya süpersin yaaa
harbi ya neydi o öyle:D olabilr aslında:fighting2 yani senaryo güsel oldu:img-nyam:
08-09-06, 17:16
harbi ya neydi o öyle:D olabilr aslında:fighting2 yani senaryo güsel oldu:img-nyam:
ewt ama sanmam böle bişey olacağını çünkü o çok ayrıntıda kalmış bişey ona takılmaz senaristler...:)
ceyda deniz
08-09-06, 17:17
sanmıyorum böle olacağını ama çünkü rüya işçileri her zaman farklı we bizim tahminimiz dışında şeyler yapmaya bayılır ..:)
iltifatın için teşekkürler benimki sadece tahmin ama dediğin gibi rüya işçileri daima en tahmin etmediğimiz yerden konu çıkartırlar yani bende sanmam böyle olacağını
ceyda deniz ben tardunun ekinin ilk aşkı olacağını sanmıyorum çünkü ekinin ilk aşkı sarptı ve kenanın hatırladığı sahnelerdeki çocuk ekinin ilk çıktığı ama aşık olmadığı erkekti ve yanlış hatırlamıyorsam o çocuk iki kızı birden idare ediyordu ve ekinde o yüzden ondan ayrılmıştı bence tardu çok yeni biri olarak girecek ekinin hayatına
dizidizidiziler
08-09-06, 17:21
Çok güzel.
Özgücüğüm ya. Seninle aynı kaderi paylaşıyorum.
Evdeyken göremedim. Şimdi de şirketteyim. Bizim hain şirket bloke koymuş. **********, hemen paylaş'a filan giremiyorum. offff
Şimdi herkes seyretmiş yorumluyorlar. Heyecanladım valla.
Forumu da böyle görmeyi özlemişim. Gerçi bir ara eşek şakası yapmıştım. Berna Sarp'ı ayartacak diye... O zaman da dolmuştu forum :img-grin2
Neyse. Harika olacak gibi geliyor. Bizim burada konuştuklarımızın hepsini düşünmüş rüya işçileri. Ve kesinlikle bizi takip ediyorlar arkadaşlar. Güzel pozitif, ve aynı zamanda yanlışı gösteren Yorumlara devam...
Biz de diyorduk AŞK OYUNU olmasın dizimizin ismi diye. Oyunun sonu dedik filan.
Bakınız rüya işçileri bulmuş çözümü "YENİ HAYAT".
Arkadaşlar hepimize "yeni hayatımız" hayırlı uğurlu olsun.
Bu yeni hayattan ve heyecandan vazgeçen, ve kaçan arkadaşlarımıza da kapımızı ve kalbimizi kapattık. O'na da kendi yeni hayatında başarılar...
Ahhh bir fragmanı izleseydim neler yazacaktım neler..
Akşam yapışacam ATV'yeeeeee...
08-09-06, 17:26
iltifatın için teşekkürler benimki sadece tahmin ama dediğin gibi rüya işçileri daima en tahmin etmediğimiz yerden konu çıkartırlar yani bende sanmam böyle olacağını
rica ederim cnm ne demek yani öle bi sıraladın ki yazdıuklarının üzerine ii oldu...:)çok merak ediyorum nasıl olacağını yeni bölümün her ne kadar içim keremcem gitti die biraz buruk olsada..:(
Yaren daha gitmedim canım.ama çıkmak üzereyim yani:)
fragmanı izliyorum dönüp dönüp ama birşeyler çıkarmak pek mümkün değil.dikkatımı çeken eski görüntülerin çoğunlukla ilk bölümden olması ve Ekin'in evi kurtarmak için aşk oyununu kabul etmeden bahçede tek başına düşündüğü sahneden sonra 'vazgeçme' yazısının çıkması.
ilk baştaki bölümler gibi olacak derken ondan sonra yaşanlar Ekin'nin rüyası değildir diyordum ama fragmandaki görüntülerden sonra kafam iyice karıştı.bakalım özetten sonra daha nasıl karışacak...
MAKEDONYALI
08-09-06, 17:29
yaa merhaba arkadaslar bendeki sansizlik aldi basini gidiyor hala fragrami göreme deliricem nerdeyse bir arkadasin avatasini gördüm bence her sey kaldigi yerden baslayacak cünkü ekin ayni ekin gibi geldi bana ne biliyim ben öyle düsünüyorum
ekliyim hayl etigim gibi cikmadi tarduyla ekin gercekten coooooooooooooook yakismislar yani uyumlu bir cift olmuslar artik carsamba aksami ögreneceyiz her seyi ASK OYUNU ekibine bütün ictenligimle söylüyorum
mercan_dede
08-09-06, 17:41
selam arkadaşlar dizimizin fragmanı gelmiş ya keremcemin yerine tardu fulordomu oynayacak?ben fragmanda onuda gördümde...
selam arkadaşlar ben bayadır yorum yapmıyodum aşk oyunu başlığına..tardu flordun girmiş diziye valla çok iyi bir seçim yapmışlar ben onu çok seviyodum evdeki yabancı dizisinden buarada artık yeni hayat mı oldu dizinin adı ya anlayamadım bir türlü çarşamba günü oynucak demi umarım hafta sonuna koymazlar aslında meraktan izlicem ben yoksa açıkcası pek izleyesim kalmadı eskisi kadar ama gerçekten çok ama çok merak ediyorum
yaren-ekin
08-09-06, 17:43
Yaren daha gitmedim canım.ama çıkmak üzereyim yani:)
fragmanı izliyorum dönüp dönüp ama birşeyler çıkarmak pek mümkün değil.dikkatımı çeken eski görüntülerin çoğunlukla ilk bölümden olması ve Ekin'in evi kurtarmak için aşk oyununu kabul etmeden bahçede tek başına düşündüğü sahneden sonra 'vazgeçme' yazısının çıkması.
ilk baştaki bölümler gibi olacak derken ondan sonra yaşanlar Ekin'nin rüyası değildir diyordum ama fragmandaki görüntülerden sonra kafam iyice karıştı.bakalım özetten sonra daha nasıl karışacak...
ayy ayy dur çıkma konuşak azcık be ablam evet fragman süper ötesi bişi gerçektende ya bayıldım sçaı falan çok hoşuma gitti arzu ablam izlemedinmi sen daha inanmam yaww bak buda şakaysa bilemem artık değil dimi izlemedin yane akşam izlersin gelirsin seninle burda sohbet ederiz gece burdayım ben bekçi oldum zaten haber kaçırmıyım diye baksana dün bütün gece burdaydım valla 1 den 3 kadar yattım 3 ten sonra full buralardaydım
Arkadaşlar buharika ya .Fragmanı görene kadar doğru seçimmi acaba diyordum ama,izleyince harika seçim olduğunu anladım.çok yakışıyorlar birbirlerine.ikisi öyle bi aşk yaşayacaklarki süper bir aşk oyunu olacak.
ceyda deniz
08-09-06, 17:48
[QUOTE=mercan_dede]selam arkadaşlar dizimizin fragmanı gelmiş ya keremcemin yerine tardu fulordomu oynayacak?ben fragmanda onuda gördümde...[/QUOTE
tardu oynayacak ama keremcemin yerine değil başka biri olarak girecek diziye keremcem diziden çekimlere 4 gün kala ben oynamıyorum kaset çalışmam filan var demiş ama bir dizide oynayacak ocakta başlayacakmış.yani milleti uyutacak hesapta dizide onu ekini terkediyor olarak göstereceklermiş
mercan_dede
08-09-06, 17:50
ya arkadaşlar tardu flordoyla çok yakışıyorlar ya bencede çok iyi bir seçim ayıca ben aşk oyununu tek tük izliyodum şimdi baştan sona izlerim artık ...
mercan_dede
08-09-06, 17:52
[QUOTE=mercan_dede]selam arkadaşlar dizimizin fragmanı gelmiş ya keremcemin yerine tardu fulordomu oynayacak?ben fragmanda onuda gördümde...[/QUOTE
tardu oynayacak ama keremcemin yerine değil başka biri olarak girecek diziye keremcem diziden çekimlere 4 gün kala ben oynamıyorum kaset çalışmam filan var demiş ama bir dizide oynayacak ocakta başlayacakmış.yani milleti uyutacak hesapta
çok teşşekkür edrim cevap yazdığın için ama o başak biri yerine girecekse keremecme ne olacak galiba öldüreceklar...
MAKEDONYALI
08-09-06, 17:54
ayy ayy dur çıkma konuşak azcık be ablam evet fragman süper ötesi bişi gerçektende ya bayıldım sçaı falan çok hoşuma gitti arzu ablam izlemedinmi sen daha inanmam yaww bak buda şakaysa bilemem artık değil dimi izlemedin yane akşam izlersin gelirsin seninle burda sohbet ederiz gece burdayım ben bekçi oldum zaten haber kaçırmıyım diye baksana dün bütün gece burdaydım valla 1 den 3 kadar yattım 3 ten sonra full buralardaydım
yaaa yarencim ben daha fragrami görmedim senin avatani gördüm sade3ce ondan yola cikarak yaa ben ekinin üzerindeki elbisenin ne oldugunu cook :img-kiss: merak etim sanki resmi bir is kadini gibi giyinmis gibi geldi bana cevap verirsen sevinirim
:img-kiss: :img-kiss:
AYRICA AVATANA BAYILDIM BIZI YANI FRAGRAMI GÖRMEYENLERI AYDINLATIN CANIM:img-kiss: :img-kiss:
ceyda deniz
08-09-06, 17:58
[QUOTE=ceyda deniz]
çok teşşekkür edrim cevap yazdığın için ama o başak biri yerine girecekse keremecme ne olacak galiba öldüreceklar...
rica ederim önemli değil
hayır canım öldürmeyecekler ekini terkedecek ama nasıl olacak orası meçhul
taam bnde keremcem delisiyim:img-grin2 severim ama bir yere kadar..dizinin her zmn arkasındayım ben gittiği yere kadar izlerim..çnkü sadece kerodan ibaret deil..yasemin var bikere..ve daha usta oyuncular..tardu flordun ise en doru seçim..Aşk Oyunu yeni hayat..herşeyin başlangıcı olcak ve süper olcak süper..
taam bnde keremcem delisiyim:img-grin2 severim ama bir yere kadar..dizinin her zmn arkasındayım ben gittiği yere kadar izlerim..çnkü sadece kerodan ibaret deil..yasemin var bikere..ve daha usta oyuncular..tardu flordun ise en doru seçim..Aşk Oyunu yeni hayat..herşeyin başlangıcı olcak ve süper olcak süper..
ne demek dizi sadece keremcem den ibaret değil.keremcem ve yasemin ergene çok yakışıyorlardı.tardu flardun iyi bi seçim olabilir ama keremcem in yerini kimse tutamaz.keremcemsiz bi aşk oyunu da hiç olmasın daha iyi keşke finali çıksaydı.
ben bu filmde sarp ve ekin aşkını izlemek istiyorum tardu ve ekin değil...............:fighting2 :fighting2 :fighting2
Arzu abla fragmanı inşallah bu akşam yakalarsın.ama atv insanı sinir ediyor resmen.dün geceden sonra bu sabah tam açtım sonundaki yazıya denk geldim.sonra da bekledim her reklam gördüğümde ama nafile!en az 5 kere avrupa yakasının fragmanını izledim.ezberledim nerdeyse!ondan sonra aşk oyununu vermediler hiçbirinde de.o yüzden bekleyecek olanlara tavsiyem avruapa yakasından sonra çıkar çok umutlanmayın büyük hayal kırıklığı oluyor çıkmayınca.denk gelirse artık...
ama zaten fragman görüntülerinde 2 tane yeni görüntü var.biri 'vazgeçme' yazısından sonra çıkan Ekin'in arkasında deniz olan görüntüsü...gözlerini önünden kaldırıp karşısına bakıyor.muhtemelen birine...arkada deniz hareket ediyor gibi görünüyor.feribotta sanırım.üzerinde de gri bir şey var son görüntüdekinin aynısı...son görüntüde de aniden Tardu'nun yanından kalıkıp gidiyor,Tardu da şaşkın şakın bakıyor 'ne oldu şimdi' der gibi.bunlardan başka yeni bir görüntü de yok.
dizidizidiziler
08-09-06, 18:19
yarenciğim sorma canım ya. hafta sonu da internet yok bende. hem çok meşgul olacağım hem de yeni taşındığımız yere daha internet ağı filan gelmemiş...
yaren-ekin
08-09-06, 18:25
yaaa yarencim ben daha fragrami görmedim senin avatani gördüm sade3ce ondan yola cikarak yaa ben ekinin üzerindeki elbisenin ne oldugunu cook :img-kiss: merak etim sanki resmi bir is kadini gibi giyinmis gibi geldi bana cevap verirsen sevinirim
:img-kiss: :img-kiss:
AYRICA AVATANA BAYILDIM BIZI YANI FRAGRAMI GÖRMEYENLERI AYDINLATIN CANIM:img-kiss: :img-kiss:
canım özür dilerim senden burda değildim cvp veremedim multımedya bölümünde var izlemek istersen eğer ama anlatayım eskiyi gösteriyor süper birde karşılaşmaları vardı kısaca süper imzamı beğendiğin içinde sağol
MAKEDONYALI
08-09-06, 18:34
canım özür dilerim senden burda değildim cvp veremedim multımedya bölümünde var izlemek istersen eğer ama anlatayım eskiyi gösteriyor süper birde karşılaşmaları vardı kısaca süper imzamı beğendiğin içinde sağol
cevapladigin icin binlerce kez tesekürler ederim sagol canim ama ben tv den izlemek istiyorum beklemek daha heycanli ayy ya ben bu heycani coook özlemisim
dizidizidiziler
08-09-06, 18:59
Arkadaşlar. Şu anda düşündüm de. ben eskiden beri Y.ergene hayranıydım. Ve hatırlarsanız, yok soğuk davranıyor, yok tutuk oynuyor denildiğinde ölesiye savaş veriyordum burada avukatıymışım gibi.
K.cem'e de çok fazla ısınamamıştım. Daha bu yaz başında yeni yeni ısınmaya başlamıştım kendisine. Kasetini, cdsini almadım hiçbir konserine de gitmedim..
Allahtan çook ısınmamışım. o zaman gerçekten bu yaptıkları karşısında yıkılırdım.
Insan sarrafımıyım neyim. Doğru seçim yapıp hep Y. Ergene tarafını tutmuşum..
Bu sezon yeni dizimiz ve yeni hayatımızda bence çok güzel şeyler olacak. harika bir dizi izleyeceğiz.
Ben sarp'ı terkettireceklerini sanmıyorum. bence tüm aile uçak kazasında filan ölecek...
Ekin ise yalnız kalacak. kendine gelir gelmez ise çalışmaya başlayacak... Fakat kendini hayattan soyutlamış olacak. Tardu ise ona hem yardım etmek hem de kalbini kazanmak isteyecek... Bakalım başaracak mı?
Bakalım bizim kız yüz verecek mi?
Neler olacak bakalım...
Çok heyecanlı olacak. İzlemeye doyamayacağız bence..
Iyi ki Ekin karakterini daha çok sevmişim ve iyi ki ekin değil sarp ayrılmış diziden...
Bu arada içime doğmuş gibi sezon finali olduktan sonra en büyük korkumu yazmıştım. Serkan'ın gittiğini öğrendiğimizde başrol oyuncularından birisinin gitmesi en büyük korkum o zaman nasıl izlenir bu dizi demiştim.
Ve de eklemiştim. ben hayatta izleyemem...
ne demişler büyük söz söyleme...
dizidizidiziler
08-09-06, 19:08
Şimdi izlenimlerinize göre arkadaşlar zaman atlaması 4 sene mi olacak daha kısa bir süre mi?
Tardu avukat mı? Yoksa Ekin'in psikoloğu filan olabilir mi?
Bu ikisini de meğerse hakan tanıştırmış.. sonradan neden tanıştırdım diye pişman olurmuş... ufff yazdım yine senaryo yaa..
Belki Hakan da yoktur?
Eğer sarp ve tüm aile kazaya kurban gittilerse yoksa sinan da mı yok..
Eğer 4 sene zaman atlaması olduysa hem sinan hem de muzo da mı değişti acaba??
Ekin ailesinden uzakta demişti birisi, yoksa gönül kurti muzo hiçbiri mi yok?
Yoksa yoksa ekin ailesinden uzakta derken kız bu olaylardan sonra berna gibi bakırköy hastanesini boylamış?
Eğer oradaysa forumca bizi de alırlar mı? (ne olurr, bizim de tedaviye ihtiyacımız vaaarr :img-sorry )
Meraktan çat diye çatlamak üzereyim. Neresinden tutup da düzeleyim..
Neyse ben zırvalamaya başladım yine..
en iyisi kısa keseyim..
ne demek dizi sadece keremcem den ibaret değil.keremcem ve yasemin ergene çok yakışıyorlardı.tardu flardun iyi bi seçim olabilir ama keremcem in yerini kimse tutamaz.keremcemsiz bi aşk oyunu da hiç olmasın daha iyi keşke finali çıksaydı.
ben bu filmde sarp ve ekin aşkını izlemek istiyorum tardu ve ekin değil...............:fighting2 :fighting2 :fighting2
Sen izleme şekerim.Hiç sorun değil.Bak biz burada bu kadar kişi,
meraktan ,heyecandan yerimizde duramıyoruz.Gönül Keremcem'li bir final izlemek isterdi,onları doya doya yan yana görmek isterdi.Oğluşuyla bir kere olsun baba oğul olabildiklerini görmek isterdi.Ama elden bir şey gelmiyor,hayat yine de devam ediyor.Bak adı üstünde Yeni Hayat.Beğenmeyini tutmuyoruz zaten.Ama çok şey kaybedeceğini umuyoruz.
Bu arada hala iş yerindeyim ve hala fragmanı izleyemedim.Kafaları yemek üzereyim arkadaşlar.
Ne çilem varmış.Sizler anlattıkça iyice merak sarıyor .
herkse selamlar bir kaç gündür giremedim ...
evde yoktum daha doğrusu ...fragmanıda henüz izleyemedim ama şuan indiriyorum..
eve geldim kardeşim izlemiş bana tardunun diziye girdiğini söyledi ilkten inanamadım şaka falan yapıyo sandım ama gerçekten oymuş...
ya neler olucak bu dizide gittikçe meraklanmaya başladım..:
arkadaslar dızı bence de keremcem ve yasemın ergene uzerıne aslında sarp ve ekın uzerıneydı . fragmanı ızlemedım ama bı arkadasın avatarındakı hareketlı fragmandakı kareler birbirlerine yakıstıklarını gosterıyor.. bence dızı bole daha ıyı bır hal alacak biz arkadaslarla keske aynı kadro yenı bı dızı cekseler dıyoduk ıste bu yenı bır dızı gıbı olacaktır... keremcemın yaptıgı hıc profesyonelce degıl ama hayırlı olsun onun ıcınde
med yapımdan tek ıstegım belit ozukanın dizide olması... yelda karakterı olarak o cıkamsın o hasarı bı gorumceydı ve hep yasemının yanındaydı
MAKEDONYALI
08-09-06, 19:21
Şimdi izlenimlerinize göre arkadaşlar zaman atlaması 4 sene mi olacak daha kısa bir süre mi?
Bu ikisini de meğerse hakan tanıştırmış.. sonradan neden tanıştırdım diye pişman olurmuş... ufff yazdım yine senaryo yaa..
Belki Hakan da yoktur?
Yoksa yoksa ekin ailesinden uzakta derken kız bu olaylardan sonra berna gibi bakırköy hastanesini boylamış?
Eğer oradaysa forumca bizi de alırlar mı? (ne olurr, bizim de tedaviye ihtiyacımız vaaarr :img-sorry )
en iyisi kısa keseyim..
yoook canim hic de zirvalamamissin hepimizin kafasinda olan soru isaretlerini yazmissin yaa 3 ay su gibi gecti de su carsamba bir türlü gelmek bilmedi ben daha da beter durumdayim canim fragrami bile daha göremeddim ne diyeyim allah sonumuzu hayretsin
HHAA BIR DE YAA BEN ASK OYUNUNA KENDI CAPIMDA BIR HAYRAN KITLESI DAHA OLUSTURDUM YANI CEVREMDEKILERDEN ILK KEREMCEM DIZIDEN AYRILDI DEDIGIMDE HERKEZ O DIZI IZLENMEZ FALAN DEDI SONRA BEN NASIL VE NE ICIN AYRILDIGINI SÖYLEYINCE AAA O ZAMAN INADINA IZLEYECEGIZ DEDILER TABI BIR KISIM DA KEREMCEMI SEVMEYENLER HATA KEREMCEM YÜZÜNDEN IZLEMEYENLER VARDI ONLAR DA OHHH BE SIMDI O DIZIYI IZLEYECEGIM DIYENLER FRAGRAMI GÖREN BIR COOOK ARKADASIM BANA TELEFON ACTILAR BIRAZ ÖNCE YAA ASK OYUNUNUN FRAGRAMINI GÖRDÜN MÜ SÜPERDI FALAN MUHTESEM OLACAK DEDILER BEN DE TAABI COOK SEVINCLIYIM DEMEKI KENDI CAPIMDA BIR SEYLERB YAPABILMISIM
bn ztn keremcemin yerini tutar demedim böle bişi yok ztn..yerini tutma olayı yok dizide..sadece keremcem den ibaret deil dedim ve öle..birbirlerine yakışıyoda olabilirler ama keremcem bir takım sebeplerden dolayı diziden kendi rızası ile ayrıldı..ve dizinin devam etmesi için yenilikler gerekiyordu..ve buda en gzl şekliyle gerçekleşti..ayrıca birbirlerine çok yakışcaklarından eminim ben..
:img-grin2 bn ztn keremcemin yerini tutar demedim böle bişi yok ztn..yerini tutma olayı yok dizide..sadece keremcem den ibaret deil dedim ve öle..birbirlerine yakışıyoda olabilirler ama keremcem bir takım sebeplerden dolayı diziden kendi rızası ile ayrıldı..ve dizinin devam etmesi için yenilikler gerekiyordu..ve buda en gzl şekliyle gerçekleşti..ayrıca birbirlerine çok yakışcaklarından eminim ben..
aynen bende sana katiliyorum öyle olur insallah :img-kiss:
arkadaslar keremcem ayrildimi?????????????????inanmiyorum ya,o zaman nasil ask oyunu olcak??lütfen bana birisi bunun yalan oldunu söylesin!:icon_cry: :img-help:
didou_didem
08-09-06, 19:44
Şimdi arkadaşlar arzu abla'nın yazdığı senaryoda hani ekin kenan'la nikah masasından kalkıyor sarp gidiyor yasso'suyla isviçre'ye..İşte fragmanı izlerken en sonra ekin tardu'nun yanından giderkenki kıyafetini nikah masasında giydiği kıyafete benzettim ya..ben mi yanlış anladım öyle miydi???
arkadaslar keremcem ayrildimi?????????????????inanmiyorum ya,o zaman nasil ask oyunu olcak??lütfen bana birisi bunun yalan oldunu söylesin!:icon_cry: :img-help:
Off arkadaşım ya,yaklaşık 3 başlık eskittik ,1 aydır bu konu üzerinde konuşuyoruz.
Evet Keremcem diziden , çekimlerin başlamasına 4 gün kala ayrıldı.
Ve zahmet edip de bunu yapımcıya bildirmedi.Dolayısyla yazılan onca senaryolar çöpe atıldı.
Sarp karakteri bu yüzden ortadan kaldırıldı.Tardu Flordun yeni jönümüz olarak dizimizde
Bu arada Keremcem'in gidişi ile birlikte ailesi rolündeki tüm oyuncular da ayrılmak zorunda kaldılar.
Kendisi Ocak ayında yeni bir diziye başlayacak ama bunu itiraf edemediği için şu anda albüm çalışmalarım
var bahanesini öne sürdü.
Bence inan.Zira üzerinden br hayli zaman geçti,artık yazarken ben bile sıkılıyorum bu hikayeden.
Biz önümüze bakalım,başta off dediğim için kusura bakma ama bu konu gerçekten baydı topumuzu.
ya arkadaşlar aklım okadar karışıkki daha doğrusu aklımda çok soru var biriniz yardımcı olursanız sevinirim
1_belit ablada ayrılmış diyolar doğrumu?
2_tardu diziye ne olarak geldi bellimi?(ki asıl karışıklık bu yani ekin nası bi anda unutuyo büyük aşkı sarpı mantıksız geldi bana)
3_sinan ne olacak?
4_artık tarduyu keroyla kıyaslamayın keremcem gitmek istedi gitti artık yok ozaman konuşmayada gerek yok
Off arkadaşım ya,yaklaşık 3 başlık eskittik ,1 aydır bu konu üzerinde konuşuyoruz.
Evet Keremcem diziden , çekimlerin başlamasına 4 gün kala ayrıldı.
Ve zahmet edip de bunu yapımcıya bildirmedi.Dolayısyla yazılan onca senaryolar çöpe atıldı.
Sarp karakteri bu yüzden ortadan kaldırıldı.Tardu Flordun yeni jönümüz olarak dizimizde
Bu arada Keremcem'in gidişi ile birlikte ailesi rolündeki tüm oyuncular da ayrılmak zorunda kaldılar.
Kendisi Ocak ayında yeni bir diziye başlayacak ama bunu itiraf edemediği için şu anda albüm çalışmalarım
var bahanesini öne sürdü.
Bence inan.Zira üzerinden br hayli zaman geçti,artık yazarken ben bile sıkılıyorum bu hikayeden.
Biz önümüze bakalım,başta off dediğim için kusura bakma ama bu konu gerçekten baydı topumuzu.
ben dah dün izinden geldim icin,simdi okuyorum bütün haberleri.onun icin simdi gercekten sokdayim keremcemin ayrilmasina. beni bilgilendiridin icinde tsk. keremcemin davranisinada cok kizdim,onun yüzünden simdi yelda felanda ayrildi.ask oyunu eskisi gibi olmucak:icon_cry:
ya arkadaşlar aklım okadar karışıkki daha doğrusu aklımda çok soru var biriniz yardımcı olursanız sevinirim
1_belit ablada ayrılmış diyolar doğrumu?
2_tardu diziye ne olarak geldi bellimi?(ki asıl karışıklık bu yani ekin nası bi anda unutuyo büyük aşkı sarpı mantıksız geldi bana)
3_sinan ne olacak?
4_artık tarduyu keroyla kıyaslamayın keremcem gitmek istedi gitti artık yok ozaman konuşmayada gerek yok
Bak canım benim yukarıdaki açıklamaları bir oku önce.Sarp ve ailesinin artık olmayacağı zaten belli.Konu hakkında aydınlığa kavuşmayan tek nokta Sinan'ın durumudur.Sarp Ekin'i terkediyor diye biliyoruz.
Bu yüzden Ekin yeni bir hayata başlayacak ve yeni aşkı da Tardu olacak.
Yani inansak da inanmasak da '' hayat devam ediyor '' teması üzerine kurulmuş yeni bir dizi izleyeceğiz.
Ekin ve O'nun yeni hayatı.
dizidizidiziler
08-09-06, 20:07
Arkadaşlar özet var mı??
Özet henüz gelmedi. Pazartesi gelir artık. Çünkü bu çarşamba yeni bölüm başlıyor!!!
gerçi özet de gelse fark etmez. AŞK oyunu özetleri bulmaca gibi oluyor!! Çöz çözebilirsen, çık işin içinden çıkabilirsen...
Belki Hakan da yoktur?
en iyisi kısa keseyim..
Allah iiyliğini versin emi Arzu Ablaa krise girdim gene :img-haha: :img-haha: :img-haha: 5.gün sonunda öğreneces inşallah hepsini :img-nyam:
ben dah dün izinden geldim icin,simdi okuyorum bütün haberleri.onun icin simdi gercekten sokdayim keremcemin ayrilmasina. beni bilgilendiridin icinde tsk. keremcemin davranisinada cok kizdim,onun yüzünden simdi yelda felanda ayrildi.ask oyunu eskisi gibi olmucak:icon_cry:
Zaten izin dönüşlerinde hepimiz tepemize bir balyoz yemiş kadar olduk.
O yüzden önce öfkemizi bir güzel kusabildik burada bayağı bir zamandır.
Sen de alışırsın zamanla.Yağtığı şey affedilir gibi değil.Ama biz Yasemin için ve
diğerleri için bu ekibin sonuna kadar arkasındayız,izleyeceğiz.Burada hep birlikte alışacağız.
Alıştık da sayılır zaten.Her şey eskisi gibi olmayacak , herşey eskisinden daha güzel olacak inşallah.Artık kendimizi yeni bir şeye alıştırmak ve Sarp'ı unutmak zorundayız.
İlk başta böyle umutsuz olman çok normal.Sen bizimle ol,daha kolay alışırsın o zaman.
dizidizidiziler
08-09-06, 20:10
Özgücüğüm,
Bahtsız arkadaşım. Kader ortağım.
hala işyerindesin herhalde.. Ben de işyerindeyim.
Hala fragmanı seyredemedin sanırım.... ben de!!!
Gazetede yazıyor filan diyorlardı birileri, hangi gazetede nerede anlamadım ama, sarp ve ailesi kazada ölecekmiş diye..
Umarım öyle olur. O zaman daha bir anlamlı olur diziyi izlemek ne dersin?
Ben bu fikre olabilir diyorum çünkü rüya işçileri kesin bu forumu takip ediyorlar...
Bizim tepkilerimizi de ölçmüşlerdir..
Bak canım benim yukarıdaki açıklamaları bir oku önce.Sarp ve ailesinin artık olmayacağı zaten belli.Konu hakkında aydınlığa kavuşmayan tek nokta Sinan'ın durumudur.Sarp Ekin'i terkediyor diye biliyoruz.
Bu yüzden Ekin yeni bir hayata başlayacak ve yeni aşkı da Tardu olacak.
Yani inansak da inanmasak da '' hayat devam ediyor '' teması üzerine kurulmuş yeni bir dizi izleyeceğiz.
Ekin ve O'nun yeni hayatı.
canım ablacığım cevabın için sağol ben çok geri kalmışım ya.anlaşılan ilk bikaç bölüm saçma olacak
1-sarp ölse terketmezdi ekini
2-sarp olmasa bile yelda ekinle arkadaş kalırdı
ne diyim yaseminin hatrına senaryo kendini toparlayana kadar izleycem.
yaren-ekin
08-09-06, 20:15
Özgücüğüm,
Gazetede yazıyor filan diyorlardı birileri, hangi gazetede nerede anlamadım ama, sarp ve ailesi kazada ölecekmiş diye..
Ben bu fikre olabilir diyorum çünkü rüya işçileri kesin bu forumu takip ediyorlar...
ne yapsam gelip o işyerini mi bassam niye yok bu linkler diye yada patronumu boğazlasam bilmemki izlemedinmi daha yaa ben senin yerine ağlıycam ha burda hangi ya son seneryona bittim arzu ablam ya süper di düşünün gidiomuşuz tımarhaneye forumca demir başlar sen sıla nanni sinem abla önde doktorlar hemşirelerle geliyorlar bize soruyolar biz diyozki bi tv mümkünse birde net başkada bişi istemiyoz adam dönüp hemşireye bunlar acil vaka diyomuş ayyy ayy koptum burda şimdi açtım orucumu bende ondan heralde canlandım:img-grin2:img-haha:
MAKEDONYALI
08-09-06, 20:17
arkadaslar iki saatir tv nin karsisindayim ama fragrami daha göremedim malum almanyada yasadigim icin sadeece atv avrupa var
ACABA ATV AVRUPADAN FRAGRAMI GÖREN OLDU MU SIMDIYE KADAR YAAAA LÜTFEN BIRINIZ CEVAP VERIN CÜNKÜ VAKTIM OLMADIGI ICIN CIKMAK ZORUNDAYIM LLLÜÜÜÜÜTTTTFFFFFEEE§EENNNN
ben fragmani görünce hem heyecanlandım hem de meraklandım acaba nasıl bölümlerle karşılaşacağız çok merak ediyorum valla.
MAKEDONYALI
08-09-06, 20:21
[
üffff Hala Bekliyorum
ben avrupa atv de görmedim normal atv de gördüm ama çarşambaya yaklaşınca orda da verir üzülme.
Nevsehirlim
08-09-06, 20:33
ayyyy arkadaslar gördüm fragmanida tanitimida,daha dogrusu burdan indirdim:ve Süpeeeeeeerrr bisey olmus,siyah beyaz sonra yeni hali ekin'in gercekten cok güzel olmus,ay iyice heyecanlandim simdi gelde bekle carsambayi bu fragmandan sonra
Vazgecme!Bir Oyun biter,digeri baslar
fragmani indiripde baktim...harikaydi. aylar sonra yine bir fragmani indirme duygusu yani hehe..fragmani görünce cok heyecanlandim. hatta keremcemin gittigine cok sevindim diyebilirim.eski bölümleri siyah beyaz gösterirken,icime bir tas oturdu. ama vazgecme,bir oyun biter, digeri baslar cok güzel bi slogan.
galiba ekin tardunun yanindan giderken azarladi onu, öyle bi hali vardi. ekin giderken tardunun bakislari cok hostu, ask olmusdu sanki. benimkide laf, belkide asik olmustur. ask oyunu yeni hayati dört gözle ve büyük bi heyecanla bekliyorum. gercek izleyeci kimmis, neysemis herkes görecek...
keremcembelgin
08-09-06, 20:53
selam herkeze ,evet çok güzel frgman.bende indirip izledim.nalana yine çokkkk teşekkür borçluyuz.ama en güzel yeri hani mehmet akanlı yerde çok kötü oldum yaff.onun öldügünü aramızdan ayrıldıgını çok güzel göstermişler galiba bana öyle geldi çok kötü oldum.çarşambayı bakalım nasıl bekliycez.keyfi yerindeydi ama demin tardunun sayfasında abuk sabuk şeyler yazmışlar sinirim zıpladı.bende yazdım agzıma gelini tabi hakaretsiz.yok keşke bitirselermiş,niye uzamış,izlemiycekmiş.sanki yalvarıyoz sana izle nolur diye.allahım yaaa.. adamın sinirlerini zıplatıyolar.illa limonsıkcaklar yaniii
herkese iyi akşamlar.dizi tatile girdiğindne beri naısl zaman geççek diyodum,şafak sayıyordum bugün fragmanını ilzedim.ne çabuk geçti zaman.bence farklı,hoş,eğlenceli bi aşk oyunu bizlerle olucak.tardu eğlenceli karakterleri canlandırdı çoğu zmana.az önce düşünüyordumda yasmeinin sesi değişirmi ki dizide.çünkü yasmeini ve çoğu oyunucuyu seslendiren yonca cevher bi diziye başladı ve çoğu seslendirmlerini bırakmış gördüüm kadarıyla.olsun yaseminin samimi tavırlarıyla herşeyin üstesindne gelinir.iyi yorumlar.
Nevsehirlim
08-09-06, 21:10
selam herkeze ,evet çok güzel frgman.bende indirip izledim.nalana yine çokkkk teşekkür borçluyuz.ama en güzel yeri hani mehmet akanlı yerde çok kötü oldum yaff.onun öldügünü aramızdan ayrıldıgını çok güzel göstermişler galiba bana öyle geldi çok kötü oldum.çarşambayı bakalım nasıl bekliycez.keyfi yerindeydi ama demin tardunun sayfasında abuk sabuk şeyler yazmışlar sinirim zıpladı.bende yazdım agzıma gelini tabi hakaretsiz.yok keşke bitirselermiş,niye uzamış,izlemiycekmiş.sanki yalvarıyoz sana izle nolur diye.allahım yaaa.. adamın sinirlerini zıplatıyolar.illa limonsıkcaklar yaniii
Belgin cim bende okudum o yorumlari ama acikcasi bugün benim keyfimi hic bisey bozamaz,illa böyle seylerde sinir ziplatanlar olur,hele tardu'nun forumunda yok k.bey olmazsa bakmazmis,sanki senin dedigin gibi kafasina silah dayayarak illa bak diyoruz....bunlari artik kale almamamiz gerekiyor önümüze bakalim...
keremcembelgin
08-09-06, 21:16
Belgin cim bende okudum o yorumlari ama acikcasi bugün benim keyfimi hic bisey bozamaz,illa böyle seylerde sinir ziplatanlar olur,hele tardu'nun forumunda yok k.bey olmazsa bakmazmis,sanki senin dedigin gibi kafasina silah dayayarak illa bak diyoruz....bunlari artik kale almamamiz gerekiyor önümüze bakalim...
aynen katılıyorum sana insan görünce böyle yazılar, bir iki bişey yazmak istiyo:fighting2 neyse önümüze bakalım şu çarşamba gelsin artık yaaa herkez izlesinde o zaman görelim onları:love05: :love05:
Özgücüğüm,
Arzu'cuğum canım,
şimdi online değilsin ama yanıt vermek istedim sana.En nihayet eve geldim.Üstümü başımı öyle bir çıkarttım ki bir anda bilgisayarın başında buldum kendimi.Eveeet ben de izledim sonunda.Nalan'ım sağolsun.Çok güzel bir fragmandı.Eskilerden yenilere geçiş gibi.Tardu gözümde sırıtmadı.Zamanla çok daha iyi alışacağız.Zaten beğendiğimi söylemiştim onu biliyorsun,hatta O olsun diyen ilk bendim.Yasemin çok güzeldi.
Gazete haberini ben de duydum.Ama kaynağı belli değil.Şu anda tek isteğim de Sarp'ın sonsuz olarak Hakk'ın rahmetine kavuşmuş olması.Bu terk olayını içim almıyor bir türlü.Baştan beri Sarp'ı öldürün diyordum.Ama biz kendimizi acıya hazırlayalım arkadaşım.Çünkü fragmandan da anladığım kadarı ile senaristinden tut Atv'ye kadar hepsi Keremcem'in esamesini sunmayacaklar bize.Öyle güzel bir fragman ki,eskilerden herkes var,ama bir tek O yok.Dürüstçe bir ayrılık olsaydı eminim O'nun anısına da bir iki sahne olurdu.Bu yüzden acı bir terkediş öyküsü var sanki.Bu noktada bizim tepkimizden çok senaristlerin öfkesi konuşmuş olabilir.
Bu arada şunu da belirteyim ki C.Kınoğlu'nun muhteşem sesi ile fragmanı izlemek acayip etkiledi beni.Bir ses,bir ton anlatılmak istenen şeyi nasıl da daha anlamlı kılabiliyor.Keşke kendisi de olsa dizide.
valla isterseniz onlarin yazdiklarini hic hatirlamaylim, demi belgin ve fatma???
evet dediginizi duydum, ama insan duramiyor, sanki biz dogrulari yazinca onlarda hemen bize hak verecek, öyle degil ama malesef. hep dikine dikine gidiyorlar..sonrada biz polemik yaratmak istemedik diyorlar.
her neyse, zaten su iki gün cumartesi ve pazar cok cabuk gecer, pazartesi okul oldugu icin, özet hemen geliyor, bana göre. okulu olmayanlari bilemem.
fragman hakkinda yorum yapmistim, cok güzel olmus, tardunun ekinin arkasindan bakisina bayildim dogrusu...
HAYRANIM_15
08-09-06, 21:28
ayy arkadaslar fragmana baktim daa bizi yeni oyun bekliyormus ya???
tardun cok iyi bir secim
aslinda diyorum keremcem cikmasaydi belki yeni konu bulmakda zorlanacakti senaristler fakat yeni birisi giriyor ekinin hayatina
heycan dusucem yawww
carsamba gelsede baksak!!!
bluenight fragmani ekledigin icin cok tsk ler...:img-grin2 :img-icecr
keremcembelgin
08-09-06, 21:34
evet tugba cım haklısın öyle yapalım artık.çatlak sesler çıkacaktır her zaman oldugu gibi dimi.onlar olmasa biz nasıl birbirimiz kıymetini bilecez yaniii.bence yarında itibaren hergün verirler fragmanı.versinlerde göremeyenler görsün.oyuncu oldugu anlasınlar diye.okullu yani ,koftiden deil hehe....hdi ben kaçıyom size iyi yorumlar belki sonra yine gelebilirim.herkeze iyi yorumlar
meryemce84
08-09-06, 21:38
iyi akşamlar arkadaşlar..
Fragmanda bişey dikkati mi çekti sonlarına doğru Tardu Ekin'e sesleniyor "Ekin"
diyor Ekinde duymuyor..Sonra kendi kendine bişeyler daha diyor "Öyle olsun" gibi bişey daha diyor ama yanılıyor da olabilirim...
Dudak okumak konusunda o kadar yetenekli değilim..:)
Demek ki birbirlerini tanıyorlar..
Gerçekten güzel bi fragman olmuş..
Celal Bey'in sesi ile yankılanan slagonumuz da süper..
Özgücüm bende fragmanı ilk izlediğimden beri keşke Celal Kadri Kınoğlu da yeni hayatta yeni bir karakter olarak yer alsaydı dedim..Ama başka bi dizide oynadığını unutmuşum..:img-sorry
didou_didem
08-09-06, 21:43
ya daha öncede yazdım ekin'in tardu'nun yanından ayrıldığı zamanki kıyafetini ben kenan'la nikah masasından ayrılırken ki kıyafetine benzettim..arzu abla'nın tahmini senaryosunda kenan'a evet der fakat imzalamaz kalkar diyordu ya..kalktıktan sonra bir yere gider belki orda tanışırlar..
meryemce84
08-09-06, 22:00
Didemcim,
Ekin'in kıyafeti benziyor gri bi etek ceket takımı vardı üstünde ekin'in o zamanlarda..Şimdi de gri bi ceket var üstünde..
Eğer Arzu ablanın dediği gibi olursa,
Ya o zaman Ekin hasta olmamış Dr.Hakan hiç var olmamış olur..
Ki ben böyle bişeyi istemem..
Aslında düşünüyorum, düşünüyorum Yani Hayat'a nasıl geçeceklerini bulamıyorum..
Artık düşünmemeye beklemeye karar verdim..
Çarşambayı iple çekiyorum...
didou_didem
08-09-06, 22:01
Ekin'in o zaman kurduğu bir hayal olabilir bu..Ama o zaman dediğin gibi doktor Hakan olmaz...ya onu başka türlü koysalar diziye...
Her kese selamlar!Ben 1 daha izlemem diyordum bu filmi,sarpdan sonra baskasini gozum goremez diyordum ekinin yaninda,ama shimdi daha da 1 meraklandim tardu flordunu gorunce.Ne gibi yeni ipucular var arkadashlar-sarp filmde oluyormu ya aldatip kaciyormu?Bu arada Ben tardunun hapishanede oldugunu dusunuyordum,ama galiba ben haberlerin cok daha gerisinde kalmisim.
ben fragmanı göremedim ilk bölüm hangi gün ve saatte başlayacak bilen varmı
ben fragmanı göremedim ilk bölüm hangi gün ve saatte başlayacak bilen varmı
haberler bolumunde yazilmis,gelecek charshamba gunu 22.00da galiba,ama sen 1 daha bak haberler bolumune
sARqEKiiin
08-09-06, 22:32
alkıs kyamett
dicek soz yook ayak üstü tatilde inte girimm dedim 5 ytl bayıldım
1 saatline deydii bu gorduklerim karsısındaa
sınıfta kalmısım ona bile üzülemedmm
ALLAH TARDUyu SECENLERDEN RAZI Olsuun
buarada birinin avatarnı arakladım
o sevinclee
neseee ooof okadar mutluyumkii
nediimm yaaa
ollleeeeyy
*KeReMcEmCi*
08-09-06, 23:18
yeni oyuncuyu tardunu iyi bulmuslar...
yakisiyor =)
haftaya iyi bir bölüm olacakmis gibi gözküyor..
artik nediyim izleyelim we görelim =)
İlk başta Keremcem bu diziden ayrılarak çok büyük düşüş yaşayarak yere toslanacak,arkadaşlara katılıorm Tardu flordun çok yetenekli ve hoş bir oyuncıu başarılarının devamını diliyorum izlemeye -TARDU- için devam edeceim
kissorkill
08-09-06, 23:50
fragmanı gördüm şimdi ama tamamını deil babası kim olmuşş
kissorkill
08-09-06, 23:57
bişi da dicem yeriolmaya bilir belki ama .TARDU FLORDUN hapisten ne zmn çıktı yada hapse girdimi
kissorkill
09-09-06, 00:00
ve çok şey dedim aşk oyunun adına yeni bişi da konulmuş yeniden aşk mı öle bişi
bişi da dicem yeriolmaya bilir belki ama .TARDU FLORDUN hapisten ne zmn çıktı yada hapse girdimi
ben de onu hapisde biliyordum,ama galiba cok olmush cikali:)cok yakisikli degil,bana gore keremcem daha yakisikla,ama adamda 1 karizma var ve ben onu evdeki yabanciyla tanidim ve orda cok ama cok begeniyordum,ama her zaman asi 1 karakteri oynadi,galiba gercek hayatda da oyle,bakalim nasil olacak,Insallah guzel olur
tardu flordun hapisteymişte çıkmış..ayrıca aşk oyunu yeni hayat oldu dizimizin adı..bombo gibi bir aşk oyunu geliyo..yeni hali ile..
ve çok şey dedim aşk oyunun adına yeni bişi da konulmuş yeniden aşk mı öle bişi
Yeni hayat-artik ask oyunu yeni hayat olmus filmimizin adi,bu arada sanki ask oyunu #2 gibi 1 sey:)
Yeni hayat-artik ask oyunu yeni hayat olmus filmimizin adi,bu arada sanki ask oyunu #2 gibi 1 sey:)
eet ya sanki aynı isimle başka bir dizi çekiliyomuş gibi..
Sweet Bunny
09-09-06, 00:19
Fragmani ceken varmi??
kissorkill
09-09-06, 00:20
fragmanı gördüm şimdi ama tamamını deil babası kim olmuşş
buna cvp veren yokmu
buna cvp veren yokmu
ben yardımcı olayım arkadaşım ama kimin babasından bahsediyorsun?
Ekinin babasi galiba?? Onun yerine kim girmis?? Bilen varmi?
Fragman Aşk Oyunu multimedyada
Dizi ile ilgili sorulara kesin cvplar
-Keremcem yok
-Sarp karakteri Ekini terkedecek dizide
-Tardu Flordun yeni rolumuzun esas oglanı ve rolu buyuk ihtimal avukatlıkla ilgili
-Tardu Sarpın yerini almayacak
-İsmet amca öldü ve yerinede kimse gelmeyecek dizidede(Rahmetle anıyoruz)
-Teksoy aileside Sarpa baglı olaraktan dizide yoklar..
-Gürgen Öz ve Serdar Yeginde yok yani Serkan ve Kenan karakterleri
-Bülent İşbilen sanırım yönetmenimiz değil artık
-Dizide zaman atlaması yasanacak yanılmıyorsam
Başka sorusu olan:)
arkadaslar bizde tam olarak bilmiyoruz ama ne keremcemin yerine nede ekinin babasinin yerine birisi girdi. dizi yeni bi döneme girdigi icin öyle olmasi gerekiyordu. artik ekinin hayatinda yep yeni kisiler olacak.bu insani daha cok heyecanlandiriyor..
-Keremcem yok
-Tardu Flordun yeni rolumuzun esas oglanı ve rolu buyuk ihtimal avukatlıkla ilgili
yaa deme ya ben bukadarini bilmiyodum,,desene yepyeni bir ask oyunu baslicak,,uzuldum bi yandan,,ama cokta merak ediyorum..insallah dersler bu hafta yogun olmazda bakarim!!!
-Keremcem yok
çok ama çok sğl camnım..yalnız benim takıldığım konu şu,sarp terk mi edecek????şaka gibi dizi resmen intikam alaak yani..dizide sarp karakteri ekini böyle bir durumda terk ederse herkes nefret edecek keremcemden nefret edenler dahi olacak ee bizim türk halkı..intikamları çok acı olmuş ya:(!!
Sweet Bunny
09-09-06, 00:57
yaa deme ya ben bukadarini bilmiyodum,,desene yepyeni bir ask oyunu baslicak,,uzuldum bi yandan,,ama cokta merak ediyorum..insallah dersler bu hafta yogun olmazda bakarim!!!
hmm..ben sarp ekini terk edeceginden hic düsünmemistim..ölür falan sanmistim..ama neden terk etti dizide inu cok merak ediyorum..!!Sarp ve Ekinin Oglu(sinan) devam ediyo mu diziye??
ben fragmanı gördüm ama hiç bişe anlamdım sinan ne olacak peki
Dizide ne olur ne gider diye o kadar uzun zamandır konuşuyoruz ki artık herşeyi birbirine karıştırmaya başladım. Şimdi Sarp Ekini terkedecek diye konuşuyorduk ya biz bu bir tüyo muydu yoksa bizim tahminimiz miydi? Fragmanı birkaç kere izleyince gördüm ki, fragman dizinin ilk bölümünün en başındaki sahneler ağırlıklı.. yani herşey ilk aşk oyununun başladığı ana kadar açık açık gösterilmiş... Diyorum acaba bunlar Sarp karakterini toptan yok mu ettiler hiç olmamış gibi? Çok acayip bir mantık yürüttüklerini düşünüyorum rüya işçilerinin, yine bizi ters köşeye doğru götürecekler...
Şu özet en azından bir gelse de bizim de merakımız biraz olsun gitse..Yani şimdi herşey tamamen bizim gördüğümüz haliyle olacaksa ve dizide bunlar yaşanmış olacaksa, Sarpın Ekini terketmesi bana mantıklı gelmiyor hala, ne kadar kötü gösterirlerse göstersinler sarpı, onca şeye katlanan adam bir anda u dönüşü yapmış olamaz.. Ölüm buna bir çare olur mu o da tartışılır:img-sorry... Fragmanda sinanı da doktor hakanı da görmediğim için hiç olmadılar bunlar herhalde diye düşündüm... Ama sonuçta sonradan diğer sahneleri de gösterdiler, ekinin ameliyatına varana kadar hem de.. İyice karıştı bu iş bende:img-swoon...
teomanresat
09-09-06, 01:37
Herkese iyi geceler.Bakıyorumda sabahtan beri almış başınızı yürümüşsünüz.Bugün anca sabah girebildim.İşlerim olduğundan anca şimdi foruma bakabildim.Bir kaç sayfa gerilere gittiğim kadarıyla herkes bu yeni aşk oyunundan memnun.Ki bunlar arasında bende varım.Fragmanı sabah izledim nalancıma bir kez daha teşekkür.Benimde dikkatimi çeken ta ilk bölümden sahnelerin oluşu.Sonradan son bölüme doğru geçiş oluyor.İsmet amcanın dizidede Ekinle Sarpın yalandan evlilik yaptıklarını öğrendiğinde geçirmiş olduğu kalp krizinde hastaneden olan ruhlar alemine gidiş anını gösteriyorlar ve bence bunu yeni bölümde kullanabilirler gibime geliyor.Şimdi çoğu arkadaş ilk bölümlerden görüntüler yayınlanınca hayal olabilirmi demiş eğer sadece onlar olsaydı tamamdı ama Ekinin hastalık zamanlarını ve hayata gözlerini açtığı anıda göstermişler ve sonradan yeni hayata geçiş yapmışlar.Tarduyla nasıl nerde karşılaşacaklar diye bir fikrim yok açıkçası ama belki o gördüğümüz sahnede sadece tardu ekini görüyordur ve birine benzetiyordur yada etkileniyordur bilmiyorum.Anlaşılan Özet gelince bazı taşlar yerine oturacak ama belki biraz ilk bölümde üzülebiliriz gibime geliyor.Sadece İsmet amcayı gösterseler bile üzülmemize yeter gibime geliyor.Sinan yada doktorumuz olabilirmi bilmiyorum ama inşallah olurlar.
Şunuda yazmadan edemeyeceğim,Özgü can evimden vurdun beni.O ne imza öyle.keşke geçen sezon bir kare bile olsa gerçekte Sinanın Sarpa baba deyişini görebilseydik.Ama olmadı olamadı.Yazık bir kere daha yazık.
daisy58,Sarp'ın terketmesi tüyoydu arkadaşım.ama fragmanı gördükten sonra işler iyice karıştı bende de.fragmanı öyle bir hazırlamışlar ki çık çıkabilirsen içinden.eski görüntülerin çoğunun ilk bölümden olması benim de dikk