PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

gamze-d
09-09-06, 19:57
ay varya çok merak ediyorum evet ekin yine birini yola getircek ekine aşık olucak avukat ve paradan puldan vazgeçecek aşk oyunu yeni hayat gerçekten süper olucak sarpın terk etmesi saçma bence öldürselerdi daha iyi olurdu neyse biz bırakalım sarpı önümüze bakalım kim gitmiş kim kalmış kimin umurunda giden gitti kalan sağlar bizimdir yaseminiz varya ayrıca tarduda iyi oyuncu bence yetnekli süper biri yeni fragmanı gören yokmu ya anlatsınlar

meryemce84
09-09-06, 19:58
Ya arkadaşlar benim aklıma bişey geldi.Sizlerle paylaşmak istedim.

Şimdi geçen sezon Ekin'i Yonca Cevher Seslendiriyordu.
Bu sene seslendirmeyebilir neden mi?

Çünkü Yonca Hanımın kendi dizisi var.
Ayrıca Ihlamurlar altında dizisindeki Filiz'i de o seslendirmişti.
Ama şimdi yeni sezon da Tuba Büyüküstün kendi sesini kullanıyor.

Neden olmasın belki Yasemin Ergene de kendi sesini kullanır..
Hem Aşk Oyunu Yeni Hayat'ta eskiden eser kalamaz..
Hem de Ekin yeni hayata yeni sesiyle başlangıç yapmış olur..

Nalancım Yasemin Ergene ile konuşursan sorabilir misin?
Merak ettim ben bize böyle bi süpriz yapabilirler mi?

Ozly
09-09-06, 20:04
Evet seslendirennin vakti yok diye herkes kendi sesini kullanıyor.Dizide Filizin sesi acaip kısık cıkıodu ama Yaseminin sesi sekerdi walla:)

meryemce84
09-09-06, 20:10
Aşkoyuncusu burası Keremcem başlığı değil aynı zamanda onu savunma yeri de hiç değil..Şimdi o yazdığın mesajın burda işi yok..
Sözüm sadece sana değil senin gibi bu başlığı yanlış algılayan insanlara..

Biz o konuları çoktan kapattık..
Burası bölüm yorumları ve hepimiz Aşk Oyunu Yeni Hayat hakkında konuşuyoruz..

sisley
09-09-06, 20:11

Evet meryemcecim bende fark ettim Filiz karakterini seslendirmiyor artık belki Ekin'i de seslendirmez Yasemin Ergene kendi sesini kullanır bence güzelde olur.
Dediğin gibi yeni hayat, yeni bir ses alışmamızda zor olmaz cünkü zaten her şey yeni.
Ayrıca yeni fragmanı bende merak ediyorum.
Bu yeni cümleyle daha bir anlamlı oldu sanki fragman
En büyük darbe en yakınından gelendir

bluenight
09-09-06, 20:20

Sen yazınca bende şimdi merak ettim görüşürsem en kısa zamanda sorarım inşallah kendi sesiyle yapar nasıl olsa hızlı konuşmuo artık aksağanı düzeldi inşallah kendi sesini kullanır :)

*duygu*
09-09-06, 20:25
Sen yazınca bende şimdi merak ettim görüşürsem en kısa zamanda sorarım inşallah kendi sesiyle yapar nasıl olsa hızlı konuşmuo artık aksağanı düzeldi inşallah kendi sesini kullanır :)
Valla Nalancım sana zahmet forum adına sorarsın artık.Hepimiz merak ediyoruz.Bence kendi sesini kullanırsa çok güzel olur çünkü seslendirmesi bana çok kötü geliyordu,görüntüsüne sesi uymuyordu sanki.

eminegsyk
09-09-06, 20:28
arkadaşlar bence keremceme haksızlık yapıyorsunuz bizi ve ekibi her ne kadar yüz üstü bırakmış olsa bile onun asıl işi müzisyenlik ikisi arasında bir seçim yapması gerekiyordu o asıl mesleğini ilk aşkını seçti onun da açısından bir düünün ne kadar zor bir kara vermiştir kim bilir...verdiği karala birlikte gözden düşmeyi,ününün azalması gibi riskleride göze aldı..ama eminim bize verdiği kararın hiç de yanlış olmadığı gösterecektir...diziden ayrılmasında serdar yeğin,gürgen öz ve bülenişbilenin dizden ayrılması ve en son olarak da mehmet akan ı kaybetmekle bielikte dizinin düşüşe uğrayacağını boşlukta kalacağını dülşünmüş.bunu bizde tartışmadık mı zaten nasıl olacak diye...bunların hiç birini benim yazmama gerek yok sanırım keremcemin resmi sitesine girin ve okuyun mantıklı bir şeklide olanı biteni anlatmış....

ya keremcem'in asil isi müzikse neden dizi de oynadi, hep muzikle ön plan da olsaydi dizi cemeseydi eee normal kaset falan tutmayinca dizi falan yapiyorlar genel de ünlüler, sonra ünlü olduktan sonra birkiyorlar kaset bahanesiyle diziyi.
ve ayrica herkes acillamsini okumustu ve yorum yapmisti ve bu konu kapanmisti, ve senin gibi bazi arkadaslar geliyo keremceme haksizlik falan yapiliyo diyosunuz sonra kalvga cikiyo falan.....

SuluSaray
09-09-06, 20:29
okudugum her yorumun icinde bi En büyük darbe en yakınından gelendir
cümlesi vardi. ben zaten tv yi hic acipda fragmani beklemem, nasil olsa cikmayacak. bende seyi merak ettim, acaba tarduyu kim seslendirecek??
insallah kisik sesli birisi olmaz. bende yaseminin kendi sesini kullanmasini istiyorum, söyle dizide bi degisiklik oldu, bari tam olsun, kadrosundan-ekipine,seslendirmesinden-hikayesine kadar bi degisti herhalde...iste adi üstünde ask oyunu yeni hayat..

meryemce84
09-09-06, 20:30

İnşallah Nalancım.Bence kendi seside gazet güzel.Yani süper olur bence.
Ayrıca dediğim gibi herşey yenilenir böylece.
Şimdi düşünsenize Ekin Avuakat (Tardu) ile konuşuyor bizim aklımıza ses tonundan eski sahneler geliyor.Ne biliyim iyi olmaz bence.

*duygu*
09-09-06, 20:33
okudugum her yorumun icinde bi En büyük darbe en yakınından gelendir
cümlesi vardi. ben zaten tv yi hic acipda fragmani beklemem, nasil olsa cikmayacak. bende seyi merak ettim, acaba tarduyu kim seslendirecek??
insallah kisik sesli birisi olmaz. bende yaseminin kendi sesini kullanmasini istiyorum, söyle dizide bi degisiklik oldu, bari tam olsun, kadrosundan-ekipine,seslendirmesinden-hikayesine kadar bi degisti herhalde...iste adi üstünde ask oyunu yeni hayat..
Tardu kendi sesini kullanır bence,röportajlarında kendi sesini kullanmayanlara ateş püskürmüş resmen.Dediğim gibi tiyatro kökenli olduğu için kendi sesini kullanacaktır ondan hiç şüphem yok benim.İki başrol de kendi sesini kullanırsa çok büyük başarı olur bence izleyici keyif alır izlerken.

meryemce84
09-09-06, 20:33
bende seyi merak ettim, acaba tarduyu kim seslendirecek??[/B]

Arkadaşım kesinlikle kendi sesini kullanacaktır Tardu.
Çünkü bu zamana kadar oynadığı bütün dizilerde kendi sesini kullandı.
Onun seside güzel ben beğeniyorum..

SuluSaray
09-09-06, 20:38
duygu ve meryemce cevap verdiginiz icin cok sag ol.
tamam o zaman kesin kendi sesini kullanir. zaten cok hos bi sesi var.
yani bizi romantik komediye cok uyar. nede olsa dizi eski formatina dönecek insallah. ikiside kendi seslerini kullanirlar. birde dizilerde ayni meslekten olan iki cift hep atisir ve komik komik kavgalar ederler, ekinle tarduyu böyle görmek cok güzel olacak, o kadar hüzünlü sahnelerden sonra.

bluenight
09-09-06, 20:58
İnşallah Nalancım.Bence kendi seside gazet güzel.Yani süper olur bence.
Ayrıca dediğim gibi herşey yenilenir böylece.
Şimdi düşünsenize Ekin Avuakat (Tardu) ile konuşuyor bizim aklımıza ses tonundan eski sahneler geliyor.Ne biliyim iyi olmaz bence.

Hem Yasemin'in kendi sesi daha hareketli ve güzel dizinin yeni foırmatına daha güzel gider bence çünkü cıvıl cıvıl bir sesi var :)

didou_didem
09-09-06, 20:59
yeni fragmanı bende göremedim ya!!!!tardu bence de kendi sesini kullanır.haberler bölümünde okuduğuma göre güzel sahneler bekliyor bizi..tardu-ekin'e çok güleceğiz galiba..

SuluSaray
09-09-06, 21:08
makedonyali sende yine abin kapatiyorda tvyi onu bogmak istiyorsun, bende babam kapatiyor, kalkip babami bogacak halim yok ya heheh.:img-grin2
simdi carsambaya kadar iyi kafa patlatiriz biz. aklima durdukca yeni senaryolar geliyor. acaba taruyla ekin nasil karsilasacak.??belki bi davada karsilasirlar, iste ekin der ne kadar iyi avukta, isini cok iyi yapiyor felan der, ama aslinda tardu bütün isleri para icin yapiyor(baska ne icin yapacaksa heeh)
amaaaa dizide kesin sarpda bahseteceklerdir. belki birisi sorar, sarpi özlüyormusun, acaba simdi ne yapiyordur diye. bu patavatsizligi yapsa yapsa gönül yapar:fighting2 ..sonra ekin eski günleri hatirlar:img-sorry ...gün gectikce ekin tarduya ilgi duyar...ama bizim doktor hakanimiza ne oldu simdi????bence doktor hakan artik istanbula yerlesir. eger ekini seviyorsa ki bana seviyor gibi geliyor, kesin yerlesmesi lazim. yoksa nasil devam edecek diziye...

SuluSaray
09-09-06, 21:17
evet bak orasini unuttum, nasil bakiyordu tardu ekine fragmanda.
orda ekin kesin azarladi tarduyu. yazik yaa hepside samarogullarina döndüler.
zaten ekin terk edildikden sonra hemen isinmaz tarduya. tardu yaklasir ekine, ekinde ne yapsin, karislik verim der.hehe
doktora cok aciyorum ya, 40 yilda bi asik oldu, oda evli cikti ondan sonrada baska birisi cikti geldi...bernaya döndü iyice. bak berna dedim aklima berna geldi..o na ne olacak acaba??doktor hakani vermeseler bari bernaya, hakan cok civil civil, ama berna agir basli cok passiv kalir hakanin yaninda.
birde sinan var tabi. simdi okul cagina geldi. babasi gibi capkinlik yapiyordur..
esracim kesin izlemen lazim diziyi, rayting lazim rayting, evdeki bütün tvleri acin..yav babamin elinden kumandayi aliyorum adamin giki cikmiyor(beni sevdiginden herhalde, sen bi ablanla bas edemiyorsun...

SuluSaray
09-09-06, 21:33
fragmana bakamamak icin illa ev halkindan birisi tv yi kapatmasina gerek yokki. fragmani izleyememenin büyük bi nedine ATV. carsambanin bütün programini gösteriyorlar sira tam ask oyunu geliyor derken(tabi biz burda kalpten gidecez heyecandan) göstermiyorlar. neymis dizi atvde izlenirmis. izlenir ama fragmanini görmeden nasil izleyeceksek..

Kaan
09-09-06, 21:43
Sevgili arkadaşlar merhaba.
Malesef yine kurallara uymayan arkadaşlarımız var. Yeni sezonda karşılıklı anlayış ve sizlerin göstereceği özen ile daha düzenli bir forum olacağımızı ümit ediyordum. Özellikle yeni üye olan arkadaşların kurallara uymadığını üzülerek görüyorum. Defalarca uyarı yapılmasına rağmen TEK CÜMELİK ve SOHBET TARZINDA MESAJLAR yazılmaya devam ediyor.
Hiç bir forum kullanıcısının hakkına saygısızlık etmeden kurallara uygun mesajlar yazalım lütfen. Şimdiden göstereceğiniz özen için teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla.

balerinnnn
09-09-06, 21:59
Tardu Flordun'un gelmesiyle birlikte Aşk Oyunu yine eski romantik komedi havasına dönecek gibi bir his var içimde. Hem o bir tiyatrocu. Kaset yapma bahanesiyle diziyi terk edemez herhalde. :img-grin2 (Şaka yapıyorum. Keremcem hayranları kızmasın.)

J.Lo fan
09-09-06, 22:56
Arkadashlar,ya ben simdi dusundum de,sinan noolacak ve 1 de sarpi nasil kayb edecegiz filmde.Sakin bana ekini aldatip ta gidecek demeyin,bu imkansiz ya:(
Daha guzel 1 ayrilish yapmis olmalidirlar.Ya acilen bilgi edinmek istiyorum:(

ekin.sarp
09-09-06, 23:00
günlerden beri aklıma takılan bir soru da Yasemin'in dizide kullanacağı ses...Yonca Cevher'i Gözyaşı Çetesi'nde görünce belki artık başka dizilerde dublaj yapmaz demiştim.ilk aklıma gelen de Yasemin olmuştu.geçen sezon bir dizide oynamıyordu ve birçok dizide sesini duyuyorduk.o sesi duyunca Aşk Oyunu'nun tekrarı var sanıp tv'ye koşmuşumdur birkaç defa:).dün akşam da kanallar arasında gezerken Tuba Büyüküstün'ün kendi sesiyle oynadığı dikkatimi çekti.o zamandan beri daha çok aklımda ama buraya girince yazmayı unutuyordum.şimdi unutmadan yazacaktım ki benden önce Meryemce yazmış sağolsun.ondan sonraki yorumlar da benim düşündüğüm gibi.eğer Yasemin kendi sesini kullanırsa bizim için yeniye alışmak daha kolay olacak belki de.öbür türlü diğer sesi eskiyi daha çok hatırlatacaktı bize.ama dizi sesli çekilmediği için kendi sesini de dublaj yapması gerekecek.bu da fazladan zaman ve emek isteyen bir iş...çekimler çok yoğun olduğu için belki buna zamanı olmayabilir.daha önce bir programda dublaj konusu geçtiğinde bundan bahsettiğini hatırlıyorum çünkü.o zaman da belki başka biri seslendirir.ama kendi de olsa bir başkası da olsa,yeni bir ses bizim Yeni Hayata alışmamız için daha kolay olacak sanki:)...

J.Lo fan
09-09-06, 23:10
günlerden beri aklıma takılan bir soru da Yasemin'in dizide kullanacağı ses...Yonca Cevher'i Gözyaşı Çetesi'nde görünce belki artık başka dizilerde dublaj yapmaz demiştim.ilk aklıma gelen de Yasemin olmuştu.geçen sezon bir dizide oynamıyordu ve birçok dizide sesini duyuyorduk.o sesi duyunca Aşk Oyunu'nun tekrarı var sanıp tv'ye koşmuşumdur birkaç defa:).dün akşam da kanallar arasında gezerken Tuba Büyüküstün'ün kendi sesiyle oynadığı dikkatimi çekti.o zamandan beri daha çok aklımda ama buraya girince yazmayı unutuyordum.şimdi unutmadan yazacaktım ki benden önce Meryemce yazmış sağolsun.ondan sonraki yorumlar da benim düşündüğüm gibi.eğer Yasemin kendi sesini kullanırsa bizim için yeniye alışmak daha kolay olacak belki de.öbür türlü diğer sesi eskiyi daha çok hatırlatacaktı bize.ama dizi sesli çekilmediği için kendi sesini de dublaj yapması gerekecek.bu da fazladan zaman ve emek isteyen bir iş...çekimler çok yoğun olduğu için belki buna zamanı olmayabilir.daha önce bir programda dublaj konusu geçtiğinde bundan bahsettiğini hatırlıyorum çünkü.o zaman da belki başka biri seslendirir.ama kendi de olsa bir başkası da olsa,yeni bir ses bizim Yeni Hayata alışmamız için daha kolay olacak sanki:)...
Ama,hatirlarmisin,yasemin ben shiveyle konusuyoprum,bunu aradan kaldirmak icin dersler aliyorum fln demisti,yani hala o shivesi varsa,belki de klendi sesini kullanmayacak.Evet,alisiyorum diyorum ben de,sonra eski bolumlere bakiyorum-olum bizi ayirana kdar diyor ya,bak orda kendimi tutamiyorum,aman be,insallah yeni hayat iyi olur da,biz de yeni 1 dizi gibi izleriz.
bu arada benim soruma da birileri cevaplandira bilir mi?sinan noolacak ve 1 de sarpi nasil kayb edecegiz filmde?

keremcembelgin
09-09-06, 23:18
ben bildigim kadar yada tahmin ettigim ölçüde cevap vermeye çalışayım sorularına.1.sorunun cevabı:dizide 4 yıl atlanılacagı için büyük bi ihtimalle sinanada büyüyecektir.bana diziden çıkmaz gibi geliyo.daha büyük bi çocuk oyuncu koyarlar bence.2.sorunu cevabıda: sarp ekini terk edecek diye tüyolar geliyo.bizde bilmiyoruz ama bakalım nasıl yapacaklar izleyip görecegiz.bence ve bu sayfalarda yazan herkezin yorumlarını okuduysan eger sende anlamışsındır ki.eger.ölseydi herkez ona acıyacak ve hep hatırlayacaktık.ama gerçektende diziden terk eder gibi ayrıldıgı için yani sondakikada .bence senaristler bi ggönderme yapmak istemişler.ama en dogrusunu izleyip görecez.eminim çok komik ve güzel sahneler bizi bekliyo..t

J.Lo fan
09-09-06, 23:23
ben bildigim kadar yada tahmin ettigim ölçüde cevap vermeye çalışayım sorularına.1.sorunun cevabı:dizide 4 yıl atlanılacagı için büyük bi ihtimalle sinanada büyüyecektir.bana diziden çıkmaz gibi geliyo.daha büyük bi çocuk oyuncu koyarlar bence.2.sorunu cevabıda: sarp ekini terk edecek diye tüyolar geliyo.bizde bilmiyoruz ama bakalım nasıl yapacaklar izleyip görecegiz.bence ve bu sayfalarda yazan herkezin yorumlarını okuduysan eger sende anlamışsındır ki.eger.ölseydi herkez ona acıyacak ve hep hatırlayacaktık.ama gerçektende diziden terk eder gibi ayrıldıgı için yani sondakikada .bence senaristler bi ggönderme yapmak istemişler.ama en dogrusunu izleyip görecez.eminim çok komik ve güzel sahneler bizi bekliyo..t
Tesekkur ederim cevapladigin icin,ama ne bilim ya,terk etmesi hic guzel olmaz,ne kadar da olsa,tam 44 bolum asklari icin mucadele etmisler ve en esasi en cok mucadele eden sarpdi,ne bileyim ya,ben olumune daha cok raziyim,ama tabii senaristler tum ofkelerini sarptan cikaracaklar gibi gorunuyor,evet bazn yorumlari okuyorum,ama net olarak 1 bilgi edinmek istedim,tesekkurler 1 daha.Bekleyip de gorecegiz.Buyuk ihtimalla [pazartesoi gunu ozet de gelir,umarim milliyetdekinden daha aciklayici olur.

aycam
09-09-06, 23:26
aşk oyununun yeni oyuncusu tarduymuş.iyi bir secim.her ne kadar gözlerim keremcemide arasa izleyeceğim.bence sinan berna filanda olmasın sarpı hatırlatacak hiçbir karakter kalmasın.yeni karakterler girsin benim düşüncem

keremcembelgin
09-09-06, 23:30
Tesekkur ederim cevapladigin icin,ama ne bilim ya,terk etmesi hic guzel olmaz,ne kadar da olsa,tam 44 bolum asklari icin mucadele etmisler ve en esasi en cok mucadele eden sarpdi,ne bileyim ya,ben olumune daha cok raziyim,ama tabii senaristler tum ofkelerini sarptan cikaracaklar gibi gorunuyor,evet bazn yorumlari okuyorum,ama net olarak 1 bilgi edinmek istedim,tesekkurler 1 daha.Bekleyip de gorecegiz.Buyuk ihtimalla [pazartesoi gunu ozet de gelir,umarim milliyetdekinden daha aciklayici olur.

arkadaşım fragman zaten dönüyo.hatta nalan arkadaşımız multimedya bölümüne eklemişti galiba.yanlış hatırlamıyosam.ordan indirip izleyebilirsin :img-nyam:

KEREMCEM_delisi
09-09-06, 23:31
AMA BÖYLESİ BİR AŞKI BU GİBİ BİR SEBEPLE BİTİRMEK ÇOK SAÇMA OLURDU.YANİ SARP KARAKTERİ ÖLSE FELAN DAHA MANTIKLIYDI.SONUÇTA EKİN DE RAHİBE DEGİL ELBETTE SARP HAYATINDAN CIKTIKTAN SONRA BASKASINA ASIK OLABİLİR.AMA O YAŞARKEN DEGİL.KEŞKE KEREMCEM DEVAM ETSEYDİ YAA.HİİÇ İŞTAHIM KALMADI.OYSA NSL DA BEKLİODUM YENİ SEZON BÖLÜMLERİNİ:icon_cry: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

J.Lo fan
09-09-06, 23:31
arkadaşım fragman zaten dönüyo.hatta nalan arkadaşımız multimedya bölümüne eklemişti galiba.yanlış hatırlamıyosam.ordan indirip izleyebilirsin :img-nyam:
ya ben ozeti diyorum,fragmani izledim,yani benim gordugum ilk fragman-hani celal kadrinin sesiyle olan,hani 1 tek tardu ve ekin var sonlara yakin,baska fragman dami var?

stormy
09-09-06, 23:45
Demekki Tardu Flordun geldi

Keremcem yerine Tardu

Geçtiğimiz sene yıldızı parlayan ve rol aldığı "Aşk Oyunu" isimli dizi ile başarısını ikiye katlayan genç şarkıcı Keremcem, diziden olaylı bir şekilde ayrıldı. Dizi de Keremcem artık yok. Dizinin yeni jönü Tardu Flordun oldu.

Kelebek

Fragmanda pek birsey anlasilmiyor renksiz goruntulerle Mehmet Akan var ve gozlerini acan Ekin..Sonra Tardu ile Yasemin gorunuyor.

keremcembelgin
09-09-06, 23:49
AMA BÖYLESİ BİR AŞKI BU GİBİ BİR SEBEPLE BİTİRMEK ÇOK SAÇMA OLURDU.YANİ SARP KARAKTERİ ÖLSE FELAN DAHA MANTIKLIYDI.SONUÇTA EKİN DE RAHİBE DEGİL ELBETTE SARP HAYATINDAN CIKTIKTAN SONRA BASKASINA ASIK OLABİLİR.AMA O YAŞARKEN DEGİL.KEŞKE KEREMCEM DEVAM ETSEYDİ YAA.HİİÇ İŞTAHIM KALMADI.OYSA NSL DA BEKLİODUM YENİ SEZON BÖLÜMLERİNİ:icon_cry: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

evet arkadaşım bencede devam etseydi keşke.:img-sorry ama olanla ölmüşe çare bulunmazmış :img-sorry keşke 2 kere düşünüp vereydi bu kararı.napalım senaristler terk etmesini uygun görmüşler.bizede bu işe nasıl baglayacaklar diye oturup izlemek düşüyo:love05:

burcin_kaplan
10-09-06, 00:14
Selam arkadaşlar.. fragmanı bende gördüm.. ilgimi çekmedi dersem yalan sölemiş olurum.. ben bunu direk yeni bi dizi olarak düşünüyorum şuan ztn ölede resmen taptaze yeni bi dizi..sadece ismi aynı .merak ediyorum ama nasıl bişey olduğunu wede fragmanı gördüğümde ümitlendim cidden..bişeler bekliyorum umarım çok beğenirim..ztn bende alışkanlık olduğu için beğenmesemde bakmadan duramam gliaba..yani sonuç olarak merakla bekliyorum çarşambayı we umarım pişman olmam..

özzz
10-09-06, 00:16
özet yokmu daha

SuluSaray
10-09-06, 00:18
az önce milyonda bir görünlen birsey oldu. ben atv avrupada ask oyunun fragmanini gördüm. evet evet, aynen öyle oldu.
yeni fragman daha da güzel olmus. sadece bir cümle daha eklenmis ama o cümlenin anlami cok büyük: En Büyük Darbe, Yakinindan Gelendir (bunu gibi birsey iste)..hele o son sahnesi cok güzel. tardunun ekinin arkasindan bakislari, sasirmis ve azarlanmis gibi. yazik yaa, cekecegi var ekinden...

Kurti82
10-09-06, 00:19
Yeni başlığımız hayırlı olsun, güzel haberler yazmak nasip olsun diyerek başlıyorum,
Şimdi Keremcem 'i bu olayda savunan ve haklı bulan arkadaşlarımdam bir şey rica etmek istiyorum,
Burası Aşk Oyunu platformu öncelikle dizimizi göz önünde bulundurarak,dizimiz hakkında yorumlar yaparak devam ediyoruz biz.Bizim için şu anda en önemli ve birinci husus yeni oyuncumuzun kim olacağı ve umarız Sarp karakterinin Ekin'i terk etmeden diziye başlanabilmesi hususudur.
Keremcem bu platformda tartışan çok büyük bir kitleye göre kesinlikle haksızdır,yaptığı affedilir gibi değildir.Kendince doğru sebepleri olsa dahi ekibe verdiği zarar yanında bu sebepler bizim açımızdan geçerli değildir.
İşte bu yüzden lütfen kimse O'nun haklı olduğunu veya geçerli sebepleri olduğunu bize anlatmasın.Çünkü bu konuda herkes burada yeteri kadar bilinçli.
Öğrenilmesi gerekenler çeşitli kanallardan öğrenilmiş,görülmüş test edilip onaylanmıştır.
Ama eğer ısrarla Keremcem ve O'nun haklılığı konu edilecekse bu arkadaşlarımızı Sayın Keremcem Dürük'ün kendi resmi sitesine gitmelerini öneriyorum.Zira daha az yorulup daha az şey ifade etmek zorunda kalırsınız.Çünkü orada sizi yormayacak büyük bir topluluk var.
Sevgiler,
kesinlikle bu yorumuna katılıyorum arkadaşım

aychaaa
10-09-06, 00:53
valla helal ekibe yani..son fragmanda gondermeyi yapıstırmıslar...ayrıca kısa zamanda yeni senaryoyu yazan ruya iscilerininde hakkını yememek lazım...sezon da kızdık kızdık ama simdi helal yani....
bu sekilde ayak durmaya calısan bi ekibin sonuna kadar arkasındayım...
YENİ DİZİDE gayet zevkli olucak bence.

ozguster
10-09-06, 00:53
Yani tebrik ediyorum herkesi bir günde 20 sayfa yazarak yine coşturmuşsunuz.
Ancak okuyabildim ve şu yeni fragmanı görebilmek için yapıştım ATV'ye göremedim tabi ki.Demek '' En Büyük Darbe,En Yakınından Gelendir'' ha.
Muhteşem,süper,süper ötesi.Kim bulduysa öpmek istiyorum.En baştan beri tüm ekibin,senaristlerin Keremcem'e olan haklı kızgınlıklarını biliyorduk.Demek ATV'nin bu konuda geçerli bir kızgınlığı mevcut.Fragmanda herkes vardı bir Keremcem yoktu.Gördüğümde demiştim ki '' Eğer ayrılış sebebi dürüstçe ve onurluca olsaydı eminim herkese olduğu gibi O'na da yer verirlerdi,belki teşekkür bile ederlerdi.'' Ama şimdi bu laf tabiri caiz ise '' cuk oturmuş''.Tabi anlayana.Keşke şöyle kendisi de görse,gözüne girse iyice.
Şöyle de diyebilirlerdi:
'' Bazen güvendiğin dağlara karlar yağar''
'' En sevdiğin insanlar seni sırtından bıçaklar''
'' Ummadığın taş,baş yarar''
Böyle sıralasalardı,hakkaten az bile olmuş.Ama bazen sözler değil tek bir bakış bile yeterli olur hissedilenleri anlatabilmek için.En kısa zamanda şu fragmanı görebilsem keşke.
Meryemce'nin de dediği gibi bu sene Yonca Cevher seslendirmeyecek bence Yasemin'i.Tuba da kendi sesini kullanıyor.Yasemin'in sesi de çok güzel.Zaten Tardu kendi sesini kullanacaktır.
Böylece alıştığımız sesler kulaklarımızda çınlamayacaktır,her şey daha güzel ,yeni gıcır gıcır olur.Yeni diziye yeni yüzler , yeni sesler iyi gider iyi.

Not:Bu arada imzamı değiştiremiyorum nedense bir türlü.Ne yapayım bu da benim zayıf noktam.Sanırım bu konu benim içimde kalan tek konu olacak.
Ahh ahh.

462krmcmsinem
10-09-06, 01:11
ahah masal oldular hakikattende ama nese biz geleceğe bakalım dimi

daisy58
10-09-06, 01:19
Demek fragmanımız değişti ve gayet manidar bir sözle yapıyoruz artık açılışı... Durumumuzu özetleyen gayet iyi bir seçim yapılmış... Bu aralar zaten dizi ekibimiz iyi seçimler yapmakta oldukça başarılı:img-nyam: ...

Birilerinin kafasına çok da vurmaya gerek olmayacak yakında aslında, şimdi herkes sinirli, hırslı; eskisinden çok daha başarılı olmak için canını dişine takmış gidiyor... Yakında hedeflerimize ulaştığımızı gördüğümüzde hepimiz doğru yolda olmanın verdiği mutluluğu yaşayacağız..

Bende aşk oyunu başladığından bu yana ilk defa avatarımı değiştirdim, belitime bir süreliğine hoşçakal dedim.. Amacım dizimizin yeni jönüne alışma kısmını hızlandırmak, ona kendi dilimizde hoşgeldin demek:img-grin2 Yakında başarılarına ortak olmak ve onları canı gönülden kutladığımızı da görmek istiyorum tabi...

sermin90
10-09-06, 01:29
ya aslinda tardu ile yaseminin fotolarini yan yana koydugunuz zaman hic yakismiyorlar bence. yani mesela sahte presnsesdeki haluk piyes ola bilirdi. cok yakisirlardi. yada esmer birisi ne bileyim iste bir sürü kisi var daha cok yakisan. bu arada tardu kilo almis.

zetva
10-09-06, 01:47
sonunda fragmanın yeni halinide gördüm o gönderme kısmınıda Celal Kadri seslendirmiş bir de Ekin'in denize bakarkenki halini fragmanın başına da koymuşlar
hadi bakalım bundan sonra neler olacak merak içerisindeyim en çokta Sarp'a nasıl terkettirecekler onu merak ediyorum bu kadar ağır replik koyduklarına göre fragmanda dizide de bayağı dokunduracaklar gibi geldi bana bekleyip görelim bakalım neler nasıl olacak

SuluSaray
10-09-06, 01:47
yav herkes dizisiyle yeni anlasma yapti bu sezon icin, tarduyu zor buldular allah bilir. bence cok güzel yakismislar partner olarak, tabi herkesin düsüncesine saygim var..zaten bize olgun görünümlü birisi lazim, haluk piyes avukat rolü icin cok genc duruyor, o genc capkin erkek rollerine daha cok yakisir.bu saatden sonra :son pismanlik neye yarar....dememiz lazim..
alan memnun satan memnun, tardu cok güzel bi secim olmus..

MAKEDONYALI
10-09-06, 01:49
Merhaba Canim Arkadaslarim Kardeslerim Yaaa Cooooook Sevincliyim Fragrami En Sonunda Gördüm Süüüüper Olan üstü

Ya Tardu Ekine Sanki öyle Olsun Der Gibi Bakiyordu Yani Ben Bakislarindan Bunu Cikardim Ekin Se Yasli Ve üzgün Gibiydi Sanki Her Seyden Vaz Gecmis Isine Adapte Olmus Ve O Deniz Kenarinda Bence Kesinlikle Sarpi Düsünüyordu

Ben Söyle Bir Sey Düsündüm Her Hangi Bir Bölümde Böyle Bir Sahne Olabilir

Ekin Icip Icip Sahros Olmus Tardu Da Ona Yardim Etmeye Calisiyor O Da
Ekin: Birak Beni Benim Kimsenin Yardimina Ihtiyacim Yok

Tardu: Sacmalama Sahrossun Ekin

Ekin: Hayir Sahros Filan Degilim

Tardu:sen Keci Inatli Bir Kisin Ne Halin Varsa Gör

Ekin:onu Cook özlüyorum Beni Birakip Giti

Tardu:kimi özlüyorsun Ekin

Ekin:sarpi özlüyorum Onu Cook Seviyorum

Tardu: Ask Acisi Cekiyorsun Beli

Ekin:beni Birakmamaliydi Bizim Askimiz Cook Büyüktü Bizim Askimiz Ask Oyunuydu Der Ve Uyur

Nasil Ama Yorumlarinizi Bekliyorum

sermin90
10-09-06, 01:54
bence sarpla iligli birsey olmasin yeni bölümlerine. yani bence sinanda olmasaydi iyi olurdu o bize simdi hep sarpi hatirlatacak ve herzaman sarpla iligli bir bag kalacak dizide. bu cok kötü bence

Yurdanur
10-09-06, 01:57
Merhaba Canim Arkadaslarim Kardeslerim Yaaa Cooooook Sevincliyim Fragrami En Sonunda Gördüm Süüüüper Olan üstü

Ya Tardu Ekine Sanki öyle Olsun Der Gibi Bakiyordu Yani Ben Bakislarindan Bunu Cikardim Ekin Se Yasli Ve üzgün Gibiydi Sanki Her Seyden Vaz Gecmis Isine Adapte Olmus Ve O Deniz Kenarinda Bence Kesinlikle Sarpi Düsünüyordu

Ben Söyle Bir Sey Düsündüm Her Hangi Bir Bölümde Böyle Bir Sahne Olabilir

Ekin Icip Icip Sahros Olmus Tardu Da Ona Yardim Etmeye Calisiyor O Da
Ekin: Birak Beni Benim Kimsenin Yardimina Ihtiyacim Yok

Tardu: Sacmalama Sahrossun Ekin

Ekin: Hayir Sahros Filan Degilim

Tardu:sen Keci Inatli Bir Kisin Ne Halin Varsa Gör

Ekin:onu Cook özlüyorum Beni Birakip Giti

Tardu:kimi özlüyorsun Ekin

Ekin:sarpi özlüyorum Onu Cook Seviyorum

Tardu: Ask Acisi Cekiyorsun Beli

Ekin:beni Birakmamaliydi Bizim Askimiz Cook Büyüktü Bizim Askimiz Ask Oyunuydu Der Ve Uyur

Nasil Ama Yorumlarinizi Bekliyorumaslinda gayet mantikli da senaristler sarp rolünün sahibine kızgın oldugu için özleme olayına falan yer vermezler,daha çok intikam almaya yönelik laf sokuşturan sahneler izliycez gibi gelio bana

SuluSaray
10-09-06, 02:00
makedonyali senaryon iyi ama bir tek yerine katilmiyorum.bence ekin asla beni Birakmamaliydi Bizim Askimiz Cook Büyüktü Bizim Askimiz Ask Oyunuydu, demez. cünkü o zaaman bize sarpi hatirlatmis olurlar. yaramiza tuz basmazlar bence. ekin asla hatirlamaz bence sarpi. belki gönül felan sorabilir onu özlüyormusun diye ama, oda: beni terk etmis bi adam hakkinda hic birsey demek istemiyorum, artik sadece isime ve ogluma bakiyorum felan der.
bilirsin cok guruludur bizim avukat..tardununda cekecegi var hani...

MAKEDONYALI
10-09-06, 02:02
bence sarpla iligli birsey olmasin yeni bölümlerine. yani bence sinanda olmasaydi iyi olurdu o bize simdi hep sarpi hatirlatacak ve herzaman sarpla iligli bir bag kalacak dizide. bu cok kötü bence
YAA HAKLISIN AMA SARP HIC OLMAMIS GIBI DAVRANIRLARSA BENCE BU COOK SACMA OLUR BIZ BIR YILDIR SONUCTA SARPLA EKININ ASKINI ASK OYUNUNU IZLEDIK SIMDI EN AZINDAN BIR YA DA IKI BÖLÜM SARPA BAGLI OLMALI BENCE YANI SARP ANILMALI DIYE DÜSÜNÜ YORUM CÜNKÜ ONLARIN ASKI O KADAR BÜYÜKTÜ KI ÖLÜMÜN ÜSTESINDEN BILE GELDILER BENCE BU ASKI HIC OLMAMIS GIBI YAPARLARSA COOK SACMALAMIS OLURLAR EN AZINDAN SARPA GÜZEL BIR VEDA OLABILIR

SuluSaray
10-09-06, 02:04
yav benim akilma birsey daha takildi, yönetmenimiz neden ayrildi??
o da mi keremcem sinirlenip ayirldi acaba, aman ne haliniz varsa görün gibisinden...ama hem ekip hem yapimci, hemde atv cok kizmis bu duruma. fragmandan belli oluyor zaten..ayy birde ben kizdim tabii.

ekin.sarp
10-09-06, 02:04
Özgü Abla,imzan içimde kalan ukte...her gördüğümde bir önceki imzanda olduğu gibi iç çekiyorum derin derin.Sinan'ın mahsun bakışları,Sarp'ın onu gördüğü anki heyecanı,sarılmaları,konuşmaları...ahh...ahh...bar i hiç olmamasından da biz göremesek de geçmiş zamanda 'baba' demiş olsa Sinan.Ekin ve Sarp'ı hafızamda en güzel halleriyle bıraktım ama Sinan ve Sarp eksik içimde...sadece elimizde Sinan'ın hayalde 'baba' diye Sarp'a sarılması var o kadar.o da adı üstünde hayal sadece...
Yeni Hayat'a başlarken eskiyi düşünmemeye çalışıyorum aslında.eski bölümleri izlemeye elimin gitmemesi bir bakıma iyi oluyor.Yeni Hayat'a alışmaya çalışacağız ne de olsa...zor gelse de avatarımı bile değiştirdim.
yeni yüzler,yeni sesler,yeni hikayeler...yepyeni bir dizi...bakalım yeni hayat bize daha neleriyle gelecek...

Ay90
10-09-06, 02:05
Keremcem in yaptığı gercekten cok ayıp. Bari oynamak istemiyorsun niye insanları kandırıyorsun ve işsiz bırakıyorsun. Galiba biraz şımarmış kendisi.

Neyse Tardu Flordun beğendiğim bir oyuncu aslında devam etmeyle bence hata yapmışlar ama yinede zmn bulursam bir göz atarım.

MAKEDONYALI
10-09-06, 02:07
makedonyali senaryon iyi ama bir tek yerine katilmiyorum.bence ekin asla beni Birakmamaliydi Bizim Askimiz Cook Büyüktü Bizim Askimiz Ask Oyunuydu, demez. cünkü o zaaman bize sarpi hatirlatmis olurlar. yaramiza tuz basmazlar bence. ekin asla hatirlamaz bence sarpi. belki gönül felan sorabilir onu özlüyormusun diye ama, oda: beni terk etmis bi adam hakkinda hic birsey demek istemiyorum, artik sadece isime ve ogluma bakiyorum felan der.
bilirsin cok guruludur bizim avukat..tardununda cekecegi var hani...
YAA NASIL SARPI O KADAR KOLAY UNUTAMAZ BENCE HEM BAK BEN NE DIYORUM GÜZELIM ANCAK SAHROSKEN BÖYLE BIR SEYI YAPABILIR YANI YILARCA ICINDE BIRIKTIRDIKLERINI SÖYLER DIYE DÜSÜNÜYORUM

zetva
10-09-06, 02:08
az önce aşağıda yönetmenimiz Bülent İşbilenin nickini gördüm ve aklıma yönetmeninde diziden ayrıldığı geldi bu haberler geldiğinde ben tatildeyim o yüzden her şeyi tam olarak bilmiyorum acaba onun ayrılma nedenini bileniniz var mı arkadaşlar

SuluSaray
10-09-06, 02:09
ama insaf birazda..öbür oyuncular ekmeginden olacak o zaman. herkes birakip gitmediki diziyi. neden devam etmesinki???kadroya baskalarini aldiktan sonra, ister 10 sezon devam etsin. biz dizimize doyamiyoruz.
bazi diziler 3 sezondur devam ediyor.hemde hep ayni konular..

arese
10-09-06, 02:12
sonunda fragmanın yeni halinide gördüm o gönderme kısmınıda Celal Kadri seslendirmiş bir de Ekin'in denize bakarkenki halini fragmanın başına da koymuşlar
hadi bakalım bundan sonra neler olacak merak içerisindeyim en çokta Sarp'a nasıl terkettirecekler onu merak ediyorum bu kadar ağır replik koyduklarına göre fragmanda dizide de bayağı dokunduracaklar gibi geldi bana bekleyip görelim bakalım neler nasıl olacak

evet bide orda bir fotografa bakıp aglıyo kimn fotografınabakıp aglıyo dogrrusu merak ettim

SÜRMELI
10-09-06, 02:12
arkadaslar keremceme biraz haksizlik etmiyomusunuz.. Belkide hiç öyle olmadi, Keremceminde kendine göre bir sorunu vardiki bunu son anda söyledi.. Keremcem baska bir dizide oyaniycak ondan ask oyunundan ayrildi diyolardi halbuki öyle degildi

mili_gkhnözen1905
10-09-06, 02:13
ilk defa yaziyorum ve sanirim artikda yazarim...diziyi ilk bölümden beri takip ediyorum ve cok cok seviyorumm....ama sanirim keremcem artik yokmus
ama ben keremcem icin degil sevdigim icinde bakiyordum orda sadece keremcem yok yaseminde var diger oyuncularda var ve bu carsamba basliyor ve heycanla beklicem ve izlemeyede devam edicem....Tardu bence cok iyi bir secim ya cok seviyorum tarduyu iyi oyuncu .....

SuluSaray
10-09-06, 02:18
ilk defa yaziyorum ve sanirim artikda yazarim...diziyi ilk bölümden beri takip ediyorum ve cok cok seviyorumm....ama sanirim keremcem artik yokmus
ama ben keremcem icin degil sevdigim icinde bakiyordum orda sadece keremcem yok yaseminde var diger oyuncularda var ve bu carsamba basliyor ve heycanla beklicem ve izlemeyede devam edicem....Tardu bence cok iyi bir secim ya cok seviyorum tarduyu iyi oyuncu .....

canim keske herkes senin gibi olsa...
bizde burda dizimizi sonuna kadar destekleyecegiz. zaten fragmani gördükten sonra cok heyecanlandim..veee bi arkadas yazmis yine bir iki yorum önce, arkadasim burasi keremcemi savunma forumu degil.onu kendisine ait bi forumu ve özel bi sitesi vardir. orda istedigin kadar savun ve öv onu.
keremcemin ask oyunula bi baglantisi yok. isin aslini herkes biliyor ve kendi sahsina ait yorumlari var. kimesi kimseye savunmak zorunda degilsin....
insallah ne demek istedigimi anlamisindir. vee son kez asil ask oyunu yeni basliyor...ASK OYUNU YENI HAYAT.

zetva
10-09-06, 02:18
Bülent İşbilen şu an kendi sayfasında ve konuyu yanıtlıyor belki diziyle ilgili bir şeyler söyler kendisinin ayrılma nedenini falan ben merak ettim şimdi umarım her şey dizimiz için hayırlı olur

_Aysegül_
10-09-06, 02:21
keremcemin diziden ayrilicagini duyunca cok ssinirlendim..ve halada sinirliyim..bunun yüzünden ask oyununuda izlemicektim..ama hayir inadina ask oyunu..cok mmerak ediorum..ya albumu tutmassa keremcemin ya o diziden ayrildiktan sonra ask oyunu reyting rekorlari kirarsa? ozaman napicak diziye gerimi dönücek..keremcem coooook yanlis yaptii..bu arada ben **BaBy** ya vatan hainiymisim gibi kimse bana yazmio ya..benim ben..aaaa..:)
herneyse ask oyunu yeni hayat bizi bekliorr...ask oyunu sonnuna kadrrr..keremcemin yolu acik olsunn..

SuluSaray
10-09-06, 02:24
Arkadaşlar.... 45. bölümü çekiyoruz.... İnanın çok güzel oluyor..... Hemde çok çok çok çok güzel... Aşk Oyunu'nun aşk oyunu olmasını sağlayan sahneleri, duyguları ve tabiki o sıcacık komedi sahnelerini tekrar yaşayacaksınız.... Çeşitli nedenlerle ki siz gelişen tüm olayları yakından takip ettiniz çok az bir süremiz vardı bu bölümü çekmek için... Ama tüm ekibim ve oyuncu kadromuza defalarca teşekkürler ki insan üstü bir çaba ve bazı günler uyumayarak size yine müthiş bir bölüm yetiştirmeye çalışıyoruz.... Desteğinize ve bizimle beraber olmanıza ne kadar teşekkür etsek azdır.... Bu desteğin boşa gitmediğini göreceksiniz.... Sağlıcakla kalın....
bunu bülent isbilen kendi sayfasina yazmis..ben iyice heyecanlandim valla...ask oyununa destegim sonsuz olacaktir...!!!!
bu simdi diziden ayrilmadi mi yaa???cekiyoruz demis, ee demekki halen yönetmenimiz...

zetva
10-09-06, 02:24
Bülent İşbilen atyrılmamış diziden arkadaşlar şu an çok güzel bir bölüm çekiyorlarmış çok sevindim bunu okuyunca ay nasıl heyecanlandım anlatamam süper bir dizi bizi bekliyor arkadaşlar :)

mili_gkhnözen1905
10-09-06, 02:28
evet ya sanki dizide sadece keremcem varmis gibi yok ben izlemem keremcem yoksa gibi seyler okudum ben dizi icin bakicam ve Ask Oyununun arkasindayim....
güzel bir bölüm olcak benceee ben daha görmedim eklendimi acaba ya fragmani ceken biri.????
Sonuna Kadar Ask Oyunu Yeni Hayat....

_kermit_
10-09-06, 02:29
Bülent işbilenede yakışan budu bence..yarı yolda bırakıp gitmesi ona yakışmazdı..en azından bu bir yönetmene yakışmaz..onun bu denli çocuksu duygularını okuyunca bende çok heycanlandım ve çok meraklandım..

anil16
10-09-06, 02:31
Sevindim bulent beyin mesajina.Demekki ayrilmamis.Simdi daha cok heyecanlandim carsamba gunu icin.Eski bolumlerden hatirliyacaklar cok guzel olucak. :)

SuluSaray
10-09-06, 02:33
arkadaslar
-fragman ask oyunu mulitmedya bölümünde mevcuttur. ama bi degisiklik olmus, fragmanin basinda söyle bir yazi geliyor: en büyük darbe, yakinindan gelendir...anlayan anladi..fragmanin gerisi ayni muliti medyadaki gibi.
-sonra özetimiz pazartesi günleri geliyor.
-bülent isbilen diziden ayilmamis. kendisine yakisani yapmis, simdi bizide bize yakisani yapip dizimizin arkasinda durmaliyiz....
baska sorusu olan varsa, parmak kaldirsin heeheh

MAKEDONYALI
10-09-06, 02:33
Bülent İşbilen atyrılmamış diziden arkadaşlar şu an çok güzel bir bölüm çekiyorlarmış çok sevindim bunu okuyunca ay nasıl heyecanlandım anlatamam süper bir dizi bizi bekliyor arkadaşlar :)
eeee ne diyeyim bülent beye binlerce kez tesekürler ederim o bizi yari yolda birakmamis ne de olsa eeee bu arda da keremcem beyin yalanlari ortaya dökülüyor birer birer beyfendi ne demisti bülent isbilen de diziden ayrildi demisti hatirladigim kadariyla aaa yoksa ben mi yanlis hatirliyorum öyle demisi dii mi (SAKA TABIKI HATIRLIYORUMK O YAZIDA YAZANLARI HECE HECE HARF HARF BEN DE KAFAMA YAZDIM)

zetva
10-09-06, 02:47
ayrılmamış sevgicim ben tatildeydim tüm bu ayrılık haberleri geldiğinde o yüzden olayı tam bilmiyorum bülent beyin ayrılacağı haberi kimden gelmişti peki medyapımdan falan mı?

_Aysegül_
10-09-06, 02:49
negüzel iste ya eski ask oyuu geri dönüyorrr...herkes ayniii....kaybeden üzülsün bizene...sonuna kadar ask oyunu..bay k ninda yolu acik olsun..:img-grin2

MAKEDONYALI
10-09-06, 02:56
Yaaa üfff Su Keremcem Yakti Hepimizi Cira Gibi Hem De Ayrilmasaydi Ne Yelda Ne Orhan Ne Feryal Ayrilmis Olurdu Sadece Rahmetli Mehmet Hakan Ve Serkan Ayrilmis Olurdu Ama Belki De Böylesi Daha Iyi Oldu Her Sey Yep Yeni Civil Civil Yani Kisacasi Sifir Kilometre

_Aysegül_
10-09-06, 03:01
ya bisey sorucamm..dizide tardu´nun adi ne???

MAKEDONYALI
10-09-06, 03:05
ya bisey sorucamm..dizide tardu´nun adi ne???
MALESEF BUNU HALA HIC BIRIMIZ BILMIYORUZ GÜZELIM:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:

arese
10-09-06, 03:05
ayrılmamış sevgicim ben tatildeydim tüm bu ayrılık haberleri geldiğinde o yüzden olayı tam bilmiyorum bülent beyin ayrılacağı haberi kimden gelmişti peki medyapımdan falan mı?

sinanolsun lütfen sırıf onu yaso için izlerim acaba bab diyecek çokmerak ediyom ya tardamı dr bence demez kime diyecek acaba

MAKEDONYALI
10-09-06, 03:14
YAAS BENIM AKLIMA BIR SEY GELDI BU TARDU FLORDUN yabanci biri mi yani isminden yola cikarsak öyle gözüküyor bir de tardu flordunun forum adresini söylerseniz sevinirim

sisley
10-09-06, 03:19
YAAS BENIM AKLIMA BIR SEY GELDI BU TARDU FLORDUN yabanci biri mi yani isminden yola cikarsak öyle gözüküyor bir de tardu flordunun forum adresini söylerseniz sevinirim

bunu bir röportajında cevaplamış Tardu Flordun.
Türkmüş adının da bir anlamı varmış " karanlıktan gelen ışık" demekmiş.
Ayrıca oyuncu Macit Flordun'un oğlu.
Yerli oyuncular A-F baslığnda bulabilirsin Tardu Flordun konusunu.

bluenight
10-09-06, 03:40
Keremcem'in eklenen röportajını okudum bütün merak edilen sorular sorulmuş ama ne yazık ki yalan kelimesinden kurtulamıyorum...

Sizce bu isimler 'Keremcem'siz devam edemez miydi dizide? Size olan tepkiyle ilgili bir tavır mı bu?

Tepkiyle ilgili değil de, bana karşı bir tepki oluşturmak için yapılmış gibi sanki! Bu benim karar verebileceğim bir şey değil. Sorumluluğu bana yüklenemeyecek bir şey bulduk! (Gülüyor)

Dizi de çıkan oyunculardan direk senaristlere gönderme yapmış hani yazan onlar benle alakası yok devam ettirselerdi die ama düşünmüyor ki Sarp'a ait bir şeyin dizinin izlenmesine etki edeceğini ve zaten adamlar bir anlık ayrılma kararı ile yeterince sinirlenip üzülmüşler bir de bu ruh halleriyle dizide Sarp karakterine ait hiçbir şey bırakmamaları normal bence üzücü ama gercek...Belit Özükan dizide devam edeceğini bir çok kes söylemişti yazın sadece Gürgen ben yokum demişti...

* Dizideki partneriniz Yasemin Ergene'nin hayranlarına yazdıkları sizi iğneler nitelikte: "Kolay olanı yapıp sizleri bir kenara atıp teklifleri değerlendirebilirdim. Elimizde kalan oyuncularla yerinden oynayan taşların sarsıntısını hissettirmemeye çalışacağız!" Diziden ayrılmanıza belli ki üzülmüş. Ergene ile kırgın mısınız?

bu benim siteme yazdığı sözleri

Bunları Yaso'nun ağzından duymadan inanmam. Görüşüyoruz, arkadaşız ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Kaldı ki diziden ayrılma kararımı bütün oyuncular gibi onunla da paylaştım. Üzüldü, ben de üzüldüm ve o da bunu biliyor.

Bu da Keremcem'in cevabı peki sen yasemin yüzüne söylemeden inanma ben yazdım zaten o mesajı röportajı yapan kişi de bu sözlerin sahibinin Yasemin olup olmadığını araştırmadan da eminim Keremcem'e sorma gereğinde bulunmuştur!!!

Bu yıl albüm dışında hiçbir projede olmayacağım. Ben bu diziyi başka bir projede yer almak için bırakmıyorum!

Tabiki zaten bahsi gecen proje Ocak da yada şubatta sanırım haliyle 2006 değil 2007 oluyor normal bu yıl olmaması...

Ben devam etmek istedim ama ikinci albüm kayıtlarım ile dizinin çekim tarihleri çakıştı. Ben de kendimi en iyi ifade ettiğim şey olan müziği seçtim.

Madem albümün müziğin senin için bu kadar değerliydi hiç tv işine girişmeseydin dizide oynamasaydıun çalışıp didinip albümünle bugüne gelip başın ağrımadan yola devam etseydin...Ayrıca işin garip tarafı dizinin devam kararı ani oldu demiş ne gariptir ki Yasemin Ergene ve diğer oyuncular dizinin bu sezon devam edeceğini hatta hakkında tüyo bile vermişlerdi hatta taa gecen sezon Sergar Yegin bile biliyordu ki önümüzde ki sezon ben yokum deme gereği duymuştu şimdi bütün oyuuncular bilirken hepsine haber verilirken keremcem mi bilmiyordu keremcemin mi haberi yoktu? Ayrıca ayrılık kararından 1 hafta önce diziye devam edeceğini çekimlerin çok kısa sürede başlayacağını Antalya konserinde söylemişti Doğa Hanım'a yani bunlar yine de Meltem Hanım'ın açıklamsına uyuyor ve Meltem Hanım'ı haklı çıkaroyor son olarak da yönetmen devam ediyormuş Keremcem umarım bunu bir an önce öğrenir...

Keremcem'in bu röportajı doğru olsa bile ekip neye bu kadar kızmış ki fragmana bile öfkelerini yansıtmışlar buda merak konusu tabiki!!!Herkes yalan söylüyor bir tek Keremcem doğruyu söylüyor sanırım EMİNİM...

Ayrıca doğruyu söylüyor ekip neden bu kadar gecikti neden 2 ayağını bir pabuca soktu da bir haftada diziyi çekip yetiştirme derdine girdi fragmandan belli bu hafta yayınlanacak 1 2 sahnedne alıntı yapmışlar neden çünkü sadece o sahneler çekilmişti fragmanda o yüzden az sahne var madem ekip bir and akarar aldı neden bu kadar yetiştirme derdine girdiler çok saçma daha önceden alınmış karar ki yetiştiremediler birden oyuncu aranması senaryo yazılması vs olayları gerckeleşti

Madem bütün ekip ayrılmanı anlayışla karşıladı bugun neden gazetelre çıktın? Neden bu röportajı yapmak zorunda kaldın? Neden medyapım meltem hanım bunları yazdı? Neden bölümde Sarpı kötü ayırıyorlar? Neden fragmanda sana gönderme yapıyorlar? Neden atv tanıtım da bütün ayrılan kişileri gösteriyor da seni göstermiyor? Demek ki o insanların ayrılış şekliyle seninkisi çok çok farklı? Neden serkanı kötü biir olarak diziden çıkarmıcaklar? Yada diğer çıkanları? Neden? Neden? Neden?

MAKEDONYALI
10-09-06, 03:50
Keremcem'in eklenen röportajını okudum bütün merak edilen sorular sorulmuş ama ne yazık ki yalan kelimesinden kurtulamıyorum...

Sizce bu isimler 'Keremcem'siz devam edemez miydi dizide? Size olan tepkiyle ilgili bir tavır mı bu?

Tepkiyle ilgili değil de, bana karşı bir tepki oluşturmak için yapılmış gibi sanki! Bu benim karar verebileceğim bir şey değil. Sorumluluğu bana yüklenemeyecek bir şey bulduk! (Gülüyor)

Dizi de çıkan oyunculardan direk senaristlere gönderme yapmış hani yazan onlar benle alakası yok devam ettirselerdi die ama düşünmüyor ki Sarp'a ait bir şeyin dizinin izlenmesine etki edeceğini ve zaten adamlar bir anlık ayrılma kararı ile yeterince sinirlenip üzülmüşler bir de bu ruh halleriyle dizide Sarp karakterine ait hiçbir şey bırakmamaları normal bence üzücü ama gercek...Belit Özükan dizide devam edeceğini bir çok kes söylemişti yazın sadece Gürgen ben yokum demişti...

* Dizideki partneriniz Yasemin Ergene'nin hayranlarına yazdıkları sizi iğneler nitelikte: "Kolay olanı yapıp sizleri bir kenara atıp teklifleri değerlendirebilirdim. Elimizde kalan oyuncularla yerinden oynayan taşların sarsıntısını hissettirmemeye çalışacağız!" Diziden ayrılmanıza belli ki üzülmüş. Ergene ile kırgın mısınız?

Bunları Yaso'nun ağzından duymadan inanmam. Görüşüyoruz, arkadaşız ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Kaldı ki diziden ayrılma kararımı bütün oyuncular gibi onunla da paylaştım. Üzüldü, ben de üzüldüm ve o da bunu biliyor.

Bu da Keremcem'in cevabı peki sen yasemin yüzüne söylemeden inanma ben yazdım zaten o mesajı röportajı yapan kişi de bu sözlerin sahibinin Yasemin olup olmadığını araştırmadan da eminim Keremcem'e sorma gereğinde bulunmuştur!!!

Bu yıl albüm dışında hiçbir projede olmayacağım. Ben bu diziyi başka bir projede yer almak için bırakmıyorum!

Tabiki zaten bahsi gecen proje Ocak da yada şubatta sanırım haliyle 2006 değil 2007 oluyor normal bu yıl olmaması...

Ben devam etmek istedim ama ikinci albüm kayıtlarım ile dizinin çekim tarihleri çakıştı. Ben de kendimi en iyi ifade ettiğim şey olan müziği seçtim.

Madem albümün müziğin senin için bu kadar değerliydi hiç tv işine girişmeseydin dizide oynamasaydıun çalışıp didinip albümünle bugüne gelip başın ağrımadan yola devam etseydin...Ayrıca işin garip tarafı dizinin devam kararı ani oldu demiş ne gariptir ki Yasemin Ergene ve diğer oyuncular dizinin bu sezon devam edeceğini hatta hakkında tüyo bile vermişlerdi hatta taa gecen sezon Sergar Yegin bile biliyordu ki önümüzde ki sezon ben yokum deme gereği duymuştu şimdi bütün oyuuncular bilirken hepsine haber verilirken keremcem mi bilmiyordu keremcemin mi haberi yoktu? Ayrıca ayrılık kararından 1 hafta önce diziye devam edeceğini çekimlerin çok kısa sürede başlayacağını Antalya konserinde söylemişti Doğa Hanım'a yani bunlar yine de Meltem Hanım'ın açıklamsına uyuyor ve Meltem Hanım'ı haklı çıkaroyor son olarak da yönetmen devam ediyormuş Keremcem umarım bunu bir an önce öğrenir...
yaa nalancim cabuk bana bu röpörtajin hangi magazin programinda ya da hangi gazetede oldugunu söyleyebilir misin lütfen

bluenight
10-09-06, 03:52
Cnm Aşk Oyunu haberler kısmına eklenmiş ordan ulaşabilirsin..

MAKEDONYALI
10-09-06, 04:15
yaa nalancim simdi tüm röpörtaji okudum helal olsu sorulari soran gazeteciye ama ben yaseminle ilgili verdigi cevaplardan yaseminle birlikte oldugunu cikardim (özelikle harankarinizin mesajlarinda özel hayatinizda da mutluluklar sözünü bulmak mümkün) o da evet mutluyum demis ne bileyim ben bunu cikardim ne yapmak istedigini anlamadim

bluenight
10-09-06, 04:16
Bu arada Zuhal'cim Bülent İşbilen'in diziden ayrılacağını kim söyledi diye sormuşsun Keremcem Bey söylemişti...

bluenight
10-09-06, 04:16
yaa nalancim simdi tüm röpörtaji okudum helal olsu sorulari soran gazeteciye ama ben yaseminle ilgili verdigi cevaplardan yaseminle birlikte oldugunu cikardim (özelikle harankarinizin mesajlarinda özel hayatinizda da mutluluklar sözünü bulmak mümkün) o da evet mutluyum demis ne bileyim ben bunu cikardim ne yapmak istedigini anlamadim

Hayır birlikde değiller şuan da öyle birşey düşünme

MAKEDONYALI
10-09-06, 04:27
Bu arada Zuhal'cim Bülent İşbilen'in diziden ayrılacağını kim söyledi diye sormuşsun Keremcem Bey söylemişti...
eee nalancim keremcem beyin yalanlari tekn tek ortaya dökülüyor bence duuur söyledigi diger yalanlarin da ortaya cikmasi yakindir

bluenight
10-09-06, 04:28
Ben şu 2. fragmanı ekliyim de yarın herkes onu da izlesin merka eden kalmasın :)

anil16
10-09-06, 04:28
Cok guzel bir reportaj.

Ben artik kafamdan cikardim onlar birlikteler diye.Onlar cikmiyorlar.Arkadasiz lafini soylemektenartik bikkinlik gelmistir yaso ve keroya. :P

muhalif1982
10-09-06, 04:31
Kermecemin çıktığını bugün öğrendim.Hiç şaşırmadım.Bu dizi yaz dizisiydi ve öyküsü bu derece uzatılmaya müsait değildi.Ama uzattılar.Sonuçta da saçmaladıkça saçmaladılar.Keremcem de giderse gitsin.Televizyon dünyasını bilmiyor sanki.gün sonra hatırlayan bile olmaz. :mad72:

J.Lo fan
10-09-06, 04:50
Ben şu 2. fragmanı ekliyim de yarın herkes onu da izlesin merka eden kalmasın :)
ay,2-ci fragman da mi cikmish,ay simdi cok heyecanlandim,bekliyoruz Nalan,eklemeni.Bu arada Keremcemin roportajini gordum haberler sayfasinda.Nalan,sen iyi bilirsin,yasoyla hala arkadash kalmislar mi yoksa kusler de,kero bey oyle yalandn soyluyor

özzz
10-09-06, 05:02
keremcemin çıkması iyi olmuş diyorum bu söyldklrni okuyunca yazık ya

bluenight
10-09-06, 05:13
Hale bak ya bir zamanlar ekmek yediği yeri onu bugunlerre getiren en önemli kişileri yalancı çıkarmaya çalışmış ve suçlamış tebrikler...
Yasemin ile arkadaş mı ben hiç sanmıyorum bu olanlardan sonra olabileceğini ama bilmiyorum!

bluenight
10-09-06, 05:14
2.fragmandaki tek fark " EN BÜYÜK DARBE EN YAKININDAN GELENDİR" sözü eklenmiş fragmanın en başına o yani diğer görüntüler aynı bir de ekinin denize bakan halini eklemişler sadece fatk bu ama bu söz baya büyük bir fark...

J.Lo fan
10-09-06, 05:19
2.fragmandaki tek fark " EN BÜYÜK DARBE EN YAKININDAN GELENDİR" sözü eklenmiş fragmanın en başına o yani diğer görüntüler aynı bir de ekinin denize bakan halini eklemişler sadece fatk bu ama bu söz baya büyük bir fark...
Gondermeler devam ediyor,vallahi bravo.Aralarinda bakarmisiniz ne kadar kusluk fln var-olmasaydi,boyle soylemezdiler.AQma bu durumda fragmani ekleyecekmisin ya yok:?

bluenight
10-09-06, 05:23
ekleyeceğim tabiki seve seve hemde birazdan ekleyeceğim bir kaç da resim eklicem farklı olan yerlerden :)

J.Lo fan
10-09-06, 05:26
ekleyeceğim tabiki seve seve hemde birazdan ekleyeceğim bir kaç da resim eklicem farklı olan yerlerden :)
Ay canim,tesekkurler:).gece vakti uyumayip foruma fragman ekliyorsun,vllahi bravo!!!!umarim ozet de pazartesi gunu gelir de,bu durum daha bir acikliga kavushur.Bekliyorum fragmani

bluenight
10-09-06, 05:34
bekle cnm bir program indiriom onu indirdim mi tamamdır :) önemli değil aşk oyunu fanları için herşeyi yaparım çünkü en çok hakedenler :) pazartesi dediğin nedir yarından sonra 3 ayı devirdik ya helal olsun bize şu çektiklerimize bak sezon sonunda bunları yaşayaksınız deseler güler gecerdim hatta yolardım keremceme böyle diyenleri ama hale bak ne hallere geldim :(

J.Lo fan
10-09-06, 06:03
bekle cnm bir program indiriom onu indirdim mi tamamdır :) önemli değil aşk oyunu fanları için herşeyi yaparım çünkü en çok hakedenler :) pazartesi dediğin nedir yarından sonra 3 ayı devirdik ya helal olsun bize şu çektiklerimize bak sezon sonunda bunları yaşayaksınız deseler güler gecerdim hatta yolardım keremceme böyle diyenleri ama hale bak ne hallere geldim :(
Cogumuz bu durumda degilmiyiz,arkadasim?:( Ben keremceme de kizamiyorum,yani her kesin kendine gore dogrulari var,ama boyle aniden aradan cikmasi da hic hosh degil.Yani 2 arada 1 derede kaldim,deye biliriz.Ama Insallah yeni bolumler enteresan ve keremcemin albumu d guzel (yani filmi burakdigina deysin bari:)) olur da,bizim kizginligimiz belki gecer

Ozly
10-09-06, 06:10
Günaydın

İyiki uykum kacmıs.İstenilen her soru sorulmus ama adam ne cevaplar vermis.Ben sütten cıkmıs ak kasık diğerleri nasıl bilemem dercesine olmus.Aferin beni sasırtmadı..Gene bu sayfaya savunucular gelir alır okuyun dert kızdırırlar bizi eminim yani:)

Bu arada yönetmen gitmemis onada cok sevindim..Muhtesem bir bölüm bizi bekliyor demekki:)

bluenight
10-09-06, 06:17
Özlemcim günaydın beklediğim yorumu yapmışsın :) gelsin biz ne savunucular gördük buda geli buda gecer :)

J.Lo fan
10-09-06, 06:23
Özlemcim günaydın beklediğim yorumu yapmışsın :) gelsin biz ne savunucular gördük buda geli buda gecer :)
Ya bu arada untudum sormagi ya.Nalan,sen yeni sezonda yine sete gidicekmisin?1 de bu gunlerde yassoyla konusmak imkanin olmusmu?

Ozly
10-09-06, 06:32
Nalan anlat gercegi bize...Bu olanları bastan beri biliyodun dime..hıı seni seni:)
Yaso olsa sölermis Keremcemine simdi kime inansam.Bir yanda sütün icinde masumcuk biri öbür yanda sen ve sitede yazılanlar:img-haha:

Arkadas herkesi yalancı konumuna getirince herkesten süphe etmemizi bekliyor..:img-polic Acıklama bekliyorum senden Nalan:img-icecr

bluenight
10-09-06, 06:42
Ya bu arada untudum sormagi ya.Nalan,sen yeni sezonda yine sete gidicekmisin?1 de bu gunlerde yassoyla konusmak imkanin olmusmu?

Gideceğim inşallah, Yasemin ile bugun görüştüm :img-nyam:

bluenight
10-09-06, 06:44
Nalan anlat gercegi bize...Bu olanları bastan beri biliyodun dime..hıı seni seni:)
Yaso olsa sölermis Keremcemine simdi kime inansam.Bir yanda sütün icinde masumcuk biri öbür yanda sen ve sitede yazılanlar:img-haha:

Arkadas herkesi yalancı konumuna getirince herkesten süphe etmemizi bekliyor..:img-polic Acıklama bekliyorum senden Nalan:img-icecr

Evet açıklıyorum yasonun son mesaj ban aittir hatta röpcüyü de ben tavladım araştırmadan yasonun lafı die keroya sordu :img-haha: :img-haha: hatta meltem hanımı da bu yalana ben dahil ettim medyapımdkai arkadaşıda açıkladım affedin beni :img-sorry :img-haha:

J.Lo fan
10-09-06, 06:46
Gideceğim inşallah, Yasemin ile bugun görüştüm :img-nyam:
Ay,super.yine bol-bol tuyo getirirsin,umarim.Bu arada fragmani ne kadar vakite yuklersin,10-15 dakikadan sonra cikmam lazim netden de,izleyip oyle cikmak istiyorum:)

Ozly
10-09-06, 06:49
Evet açıklıyorum yasonun son mesaj ban aittir hatta röpcüyü de ben tavladım araştırmadan yasonun lafı die keroya sordu :img-haha: :img-haha: hatta meltem hanımı da bu yalana ben dahil ettim medyapımdkai arkadaşıda açıkladım affedin beni :img-sorry :img-haha:

:img-polic Tutukluyorum seni:img-polic Ben biliyodum zati Keremcem yapmaz öyle,efendi biri,kravat bile takıyor,kim inansın yok yönetmene yok yapımcıya yok Yasemine yok Aydogana yok Nalana..:img-icecr Hepiniz yanlıssınız ama sadece o dogru kabul edin:img-haha:

bluenight
10-09-06, 06:53
Ay,super.yine bol-bol tuyo getirirsin,umarim.Bu arada fragmani ne kadar vakite yuklersin,10-15 dakikadan sonra cikmam lazim netden de,izleyip oyle cikmak istiyorum:)

yetiştirmeye çalışacam pc sorun verdide o yüzden kusura bakma :(

bluenight
10-09-06, 06:54
:img-polic Tutukluyorum seni:img-polic Ben biliyodum zati Keremcem yapmaz öyle,efendi biri,kravat bile takıyor,kim inansın yok yönetmene yok yapımcıya yok Yasemine yok Aydogana yok Nalana..:img-icecr Hepiniz yanlıssınız ama sadece o dogru kabul edin:img-haha:

evet bende onu diom sonunda dayanaamdım açıkladım o asla yanlışi yapmaz her zaman doğrucudur insna üstü bir kişidir :)

J.Lo fan
10-09-06, 06:56
yetiştirmeye çalışacam pc sorun verdide o yüzden kusura bakma :(
ya olur oylre seyler,no problem:).Hala 10 dkikam var,olmasa da yarin artik giririm,problem degil.

*burçak*
10-09-06, 07:01
ya arkadaslar ben ne olduğunu anlamaım nalan napmış ne olmuş lütfen biri bana anlatabilirmi ben fransız kaldımda

bluenight
10-09-06, 07:25
Burcakcım şaka yapıyorus bişey yaptığım yok :) Özlemle mecazi anlamda konuştuk da yoksa bişey yok cnm :)

purna
10-09-06, 10:58
atv de harıka pazar var atv yenıu yayın donemı tanıtımı yapılıyor butun herkes orda ask oyunu oyuncularıda cıkabılır belkı

purna
10-09-06, 11:06

Keremcem'in bu röportajı doğru olsa bile ekip neye bu kadar kızmış ki fragmana bile öfkelerini yansıtmışlar buda merak konusu tabiki!!!Herkes yalan söylüyor bir tek Keremcem doğruyu söylüyor sanırım EMİNİM...

Ayrıca doğruyu söylüyor ekip neden bu kadar gecikti neden 2 ayağını bir pabuca soktu da bir haftada diziyi çekip yetiştirme derdine girdi fragmandan belli bu hafta yayınlanacak 1 2 sahnedne alıntı yapmışlar neden çünkü sadece o sahneler çekilmişti fragmanda o yüzden az sahne var madem ekip bir and akarar aldı neden bu kadar yetiştirme derdine girdiler çok saçma daha önceden alınmış karar ki yetiştiremediler birden oyuncu aranması senaryo yazılması vs olayları gerckeleşti

Madem bütün ekip ayrılmanı anlayışla karşıladı bugun neden gazetelre çıktın? Neden bu röportajı yapmak zorunda kaldın? Neden medyapım meltem hanım bunları yazdı? Neden bölümde Sarpı kötü ayırıyorlar? Neden fragmanda sana gönderme yapıyorlar? Neden atv tanıtım da bütün ayrılan kişileri gösteriyor da seni göstermiyor? Demek ki o insanların ayrılış şekliyle seninkisi çok çok farklı? Neden serkanı kötü biir olarak diziden çıkarmıcaklar? Yada diğer çıkanları? Neden? Neden? Neden?

pardon bu roprtajmı yoksa senmı yazdın

Ozly
10-09-06, 11:13
Eklenen röp haberler baslıgında.Sabah gazetesinin bugunku rop u.Nalan sadece yorumlamıs kendi capında.Yanlıs anlasılmasın..

Keremcem herkesi yalanlayınca bende Nalana takıldım dediklerin yalanmıs die.Hani tek dogru olan Keremcemse diğerleri otomatik yalancı konumuna düser ya.Yanlıs anlasılmaısn bu sakamız

ceza_cansu
10-09-06, 11:31
arkadaşlar ben tatildeydim yeni geldim tv yi bir açtım ki tardu flordun aşk oyununda bence kesinlikle mükemmel bir seçim ben çok sıkı tardu flordun hayranıyım gerçi internetteki bazı resimleri kötü ama olsun ekran önünde kesinlikle çok iyi kim seçmişşe tek kelimeyle bravo

KEiremCEM
10-09-06, 11:36
bence artık tartısmanın bi anlamı yok yok çünkü dizi artık ''ASK OYUNU YENİ HAYAT''olarak ekranlarda yanii tek değişmeyen yasemin..yeni bi proje gibi..ikinci bi aşk oyunu gibi...

giden gider adı kalır..yapcak bişe yok ..tardu flordun u duyunca hosuma gitmedi ama fragmanı izledim gayetde ii olmuş..

Flora
10-09-06, 11:40
Kim derdi 2005 yılı yaz aylarında başlayan aşk oyunu bu hale gelecek...
Ben zaten izlemiyorum diziyi ama eski tadında olacağına kesinlikle inanmıyorum.
Bir Serkan ın,Kuzey Vargın ın yerini kim tutar??
Neyse aşk oyunu Yeni Hayat ta hepinize iyi seyirler...

ceza_cansu
10-09-06, 11:53
arkadaşlar amacım tartışma yaratmak değil o yüzden şimdi yazıcaklarıma kimse bir cavap ya da yorum yapmasın yoksa konu çok uzar bende bir gazetenin tv eki duruyor hala temmuza ait orada yasemin ergenenin bir roportajı var ona soruyorlar dizi devam edicek mi diye o da diyordi 1 AY SONRA ÇEKİMLERE KALDIĞIMIZ YERDEN BAŞLİCAZ dizinin devam ediceğini yasemin ergene biliyor ama keremcem bilmiyor öylemi

safak86
10-09-06, 12:32
bahar arkadaşımıza aberler bölümünde yer alan keremcem röp.'unu bizlerle paylaştığı için çok ama çok teşekkürler ya..çok svndm okuduğuma..böyle dobra dobra bu soruları soranın kim oldğunuda acayip mrk ediyorum gerçekten..ya ben keremceme inanılmaz saygı duyuyorum..herkesin bir haklı sebebi vardır diye dşnyrm..bizim için dizide en iyi noktadaykende çok ama çok acımaszı yorumlar yapılıyordu hakkında..bence birçok saçmalıktan sıkılmış olmalı ki gülüp geçmeyi tercih ediyor..üstelik bir yasso röp'da da yasemin ergene oynamak istediği erkek jönleri kadir inanır ve keremcem olarak söylemişti..bu kdr çok kırılmış olsa bunu söylemezdi sanırım..neyse ya..hepinize iyi yazışmalar..aşk oyununun yeni hayat'ında grşmek dileğiyle;)..

shakıra_belit
10-09-06, 12:41
Ayyy..inanmıyorum yaa.fragmanı gördüm..ekinin bakışlarını özlemişimmm yaa..yinee karizmatikk bakıyoduu..valla biz bu adama alışacagızz..ekinin yanına gayet yakışmıştıı...ayyy fragman cok güzeldii..AŞK OYUNU"Yeni Hayat"

adanali esmer
10-09-06, 12:52
fragman güzeldi evet o "ask oyunu yeni hayat " ta aklima takildi yani aceba ne demek istiyorlar öylebakalim bu sezonda güzel olcak mi ben pek seyretmedim gectigimiz sezonu ama bu sezon fazla sürmez gibime gelyior.. ginede yakismis bu öbür adamla acebao sarp yerine mi geceek yoksa baska birimi olcak bakalim ve görelim derim ben..

ceza_cansu
10-09-06, 12:57
tardu flordun sarp yerine gelmedi dizi bir kaç yıl sonra diye başlicak ekin idealiast bir avukat olmuş tardu flordun da para için her davaya giren bir avukat

allbyme
10-09-06, 13:03
fragman güzeldi evet o "ask oyunu yeni hayat " ta aklima takildi yani aceba ne demek istiyorlar öylebakalim bu sezonda güzel olcak mi ben pek seyretmedim gectigimiz sezonu ama bu sezon fazla sürmez gibime gelyior.. ginede yakismis bu öbür adamla acebao sarp yerine mi geceek yoksa baska birimi olcak bakalim ve görelim derim ben..
Herkese merhabalar...
Arkadaşım artık dizimiz yeni bir hayata adım atıyor,yeni bir başlangıç yapıyor.Biz başka dizi gibi bakıyoruz biz bir başka proje olucak.Artık sarpsız yoluna devam edicek dizimiz.Yani bir oyun bittii yenisi başlicak...Artık geçmişe değil geleceğe bakmak lazım...
Bu arada ben fragmanın yeni halini hala göremedim.O güzel cümleyide bi duyamadım yahu:img-sorry

ttop
10-09-06, 13:17
EKİN'İN YENİ AŞKI

AŞK OYUNU'NDAN KEREMCEM GİTTİ YERİNE TARDU FLORDUN GELDİ.DİZİ SEZONA'BİRKAÇ YIL SONRA 'DİYE BAŞLIYCAK.EKİN(YASEMİN ERGENE)İDEALİST BİR AVUKAT OLARAK BAŞLADIĞI HUKUK BÜROSUNDA GÖNLÜNÜ,PARA İÇİN HER DAVAYA BAKAN AVUKATA (TARDU FLORDUN'A)KAPTIRACAK

aychaaa
10-09-06, 13:25
keremcem acıklamada yapmıs.....ama kendi sitesinede bu gazeteyede yaptıgı acıklamada aynı seyleri tekrarlıyo.....ben yine aynı fikirdeyim hic bi degisiklik hissetmedim acıklamasından sonra..yanlıs yaptı...
carsamba dizimiz baslıcak oh be.tıkanan senaryomuz acık bi sekilde dewam edicek...

SuluSaray
10-09-06, 13:32
ben keremcem bu reportajini bekliyordum.
tv önünde herkesin gözünün icine bakarak yapamadi ama cikmis sorulari yanitlamis, buda büyük bi cesaret.:img-nyam:
simdi keremceme bakarsak onun hic birseyden haberi yok, vah canim, cok geri kalmis:img-haha: . en yakin arkadasim dedi yasemin bile ona kirgin ama onun haberi yok..
eee tabi kaset calismasindan kafasini kaldiramiyordur:img-lady: , cok yogun oldu icin.
bi uzayli bile dünyada ne olup bittigini bilir, keremcem mi bilmeyecek.:img-nyam:
yada söyle diyelim, acaba biliyorda bizimle sadece oyun mu oynuyor???
nede olsa oyun oynamaya alisik...ask oyununda az oyun oynamadi.
gercek hayatiyla karistirmis olabilir. ama etkisinden hemen kurtulmazsa cok aci ceker buda bi gercek:img-sorry :img-nyam: . nalan rerpotajin yaninda birde aciklamani yaptigin iciin cok sag ol.bunlari zaten herkes biliyor...

SuluSaray
10-09-06, 13:50
özlemcim keske imzalar bölümüne ekleseyin, neyse ben yinede yorumu yapim, cok güzel olmus ellerine saglik, emege saygisizlik olmasin.
bu ara sarisinin ekledigi haberi yeni gördüm, tam olarak yazilmamis ama o haberi bulan var mi??baslik: keremcem hayranlari kizgin..
diziye tardu geliyor diye cok kizmislar, cünkü keremcemin kendi havasi ve imaji varmis. öyle birseyler...yok yaaa, hem keremcem diziyi terk etsin, hemde diziye baska birisi gelmesin, cikin siz oynayin o zaman dizide..allah allah

ozguster
10-09-06, 13:52
Bu yüzden Sayın yönetmen kendisine yakışanı yapmış,tebrik ediyorum.
Nedense Bülent İşbilen’in diziden ayrıldığına inanmamıştım bir türlü.Keremcem dışında bundan söz eden başka kimse yoktu.Dizi için herkesin ne kadar büyük çaba sarfettiği,ne kadar özverili çalıştıkları yönetmenin mesajından da anlaşılıyor.Bu gemiyi tüm ekip elbirliği ile tekrar ayağa kaldıracaklar.(Adını da Aşk Gemisi mi yapsak ne yapsak?) Dizinin en kötü zamanlarında bile bu forumda Bülent İşbilen ile çatıştığımız (aslında senaristlere gönderiyorduk sıkıntılarımızı kendisinin neden üzerine alındığını bir türlü anlamadık) konu aslında O’nun kendi sözleri ile daha iyi anlaşılıyor.

Bizi dizimizi seviyoruz ve kötü gidişat görmek istemiyoruz dedik.Bunu yapan senaristler de olsa oyuncusu da olsa tepkimizi koyarız dedik.Emeğe her zaman saygı gösteririz dedik.Şimdi kendisi de bunun çok iyi farkında demek ki.Seyirci neyin iyi neyin kötü olduğunu gayet güzel ayırt ettiğini bir kez daha göstermiş oldu böylece.Bundan sonra bizim eleştirilerimizde bir art niyet aramazlar umarım.Dün gece okuduğumda çok mutlu oldum.

Gelelim diğer konuya.Haberler sayfasına eklenen Keremcem röportajını okudum.Zaten ne zaman gelecek bu diye bekliyordum.Taş olsa çatlar bu kadar yoruma sessiz kalmaya.Ama kendisi aslında çok zeki , bu kadar zaman içerisinde söyleyeceklerini toparlamış,düşünmüş,insanlardan nasıl daha az tepki alacağını hesaplamış.İyi de yapmış.Çok mantıklı düzgün cümleler kurmuş.Olayın iç yüzünü bilmeyen herkes inanır.Bizim gibi yakından takip etmeyen herkes hak verecektir.Bir de ‘’ günah keçisi ‘’ ilan etmiş kendisini.Daha doğrusu edilmeye çalışıldığını belirtmiş.Kimse günah keçisi aramıyordu dürüst olabilseydi vakti zamanında .Ne yazık bu durumu yaratan aslında sadece kendisi.
Bence çelişkilerle dolu bir yanı var aslında.Hem diziye devam etmeyi çok istediğini belirtiyor , bu yüzden dizinin devam edip etmeyeceği belli olmasa dahi ,devam etmesi halinde oynamak istediğini söylüyor.Öte yandan ilk aşkım olan müziği seçmek zorunda kaldım diyor.Bu sözler benim de kafamı karıştırdı aslında;
Yani aslında albüm yapma gibi bir niyeti yoktu da bir anda mı oluştu,dizi devam ederse ne yapacağını hesaplamamış mıydı,yoksa aslında bir takım hesaplar içerisinde idi de nasıl işin içinden çıkacağının planlarını mı yapıyordu?Bir sanatçı olarak hele de albüm yapan bir sanatçı olarak bir kaç ay ilerisinin planını zaten aylar önceden yapmış olmanız gerekmez miydi?Ve ‘’ ilk aşkınızı’’ seçmeniz için diğer aşkınızı son dakikada şutlamanız bir aşık için ne kadar dürüstçe?
İnanan inansın,saygımız sonsuz.Bana baştan beri hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor,gram kadar hem de.Neden acaba?

Bir de çok güldüm Yasemin’e ‘’Yaso ‘’demiş.Bu kadar özenli konuşan,düzgün ifadeler kuran birisi ,hayret.Demek ki hala ‘’ kankayız’’ mesajını iletmeye çalışmış.Bunun için de neden acaba diyorum.Bence kanka falan değiller artık.Sevgililik zaten bitti.Arkadaşlık,bu saatten sonra??????????

Ozly
10-09-06, 14:02
özellikle yaso demiski hala eskisi gibiyiz kankayız saklımız gizlimiz yok demeye getirmis..masum insan,büyük dost,kankilerin kankisi Keremcemden incileri okudunuz

Begendigine sevindim Tuğbacım:)

sorenza
10-09-06, 14:05
Arkadaşlar sizlerden bir ricam var.Eminim ki hepimiz Keremcem Bey'in diziden ayrılışı hakkında ki yorumlarımızı bir kere yaptık.İçimizdekeleri bir nebze de olsa paylaştık.

Fakat artık Keremcem Bey Aşk Oyunu dizisinin bir parçası değil ve yapılan yorumlara cevap verme olanağı da yok bu yüzden bu konunun daha fazla uzamaması açısından kapatılmasını rica ediyorum.Zira uzadıkça yersiz polemiklere sebebiyet veriyor.

Yukarıda da dediğim gibi Keremcem Bey kendi isteğiyle artık Aşk Oyunu'nun bir parçası değil.Burası da Aşk Oyunu Bölüm Yorumları başlığı.Artık dizide yer almadığına göre onun hakkında yer olan haberlerin ve röportajların(İçinde Aşk Oyunu yer almıyorsa) Haberler başlığına eklenmemesini ve Bölüm Yorumları başlığında bu konunun ve Keremcem Bey'in konuşulmamasını rica ediyorum.

Bu konu dahilinde olan mesajlar bu dakikadan itibaren silinmeye başlanacaktır.Beni anlayışla karşılayacağınızdan emin olarak şimdiden teşekkür ediyorum.

Aşk Oyunu yeni bölüm yorumlarını güzelce tarışmanız dileğiyle BÖLÜM SORUMLUSU SORENZA.

daisy58
10-09-06, 14:13
Merhaba Arkadaşlar,

Aşk Oyunu için yapılmış gibi duran röportajı okudum ve Keremcem'den çok soruları yönelten kişiyi tebrik etmek lazım. Aklımızdaki bütün soruları gayet güzel toparlayıp sormuş. Ama Yaseminin kendi sitesinde idiziyle ilgili yazdıklarını sanki kulaktan dolma bir bilgiymiş gibi aktarmış biraz daha dikkatli olsa bunların doğrudan Yaseminin ağzından çıkan laflar olduğunu anlardı. Keremcem de bunları Yaseminden duymadan inanmam diyor... Artık inansa iyi olur, geç bile kaldı...

Röportajda batmamak iiçin çırpınan bir adamın düşüncelerini okudum gibi geldi bana. Kendini aklamak için bişeyler söylemeye çalışmış. Bi yerde herşeyi birbirine karıştırmış, kendi içinde çelişkiler yaşamış. Hem diziye devam edecektim hem de albüm önceden planlı birşeydi demiş. Şimdi insan kendini de söylediği şeylere inandırmaya her ne kadar çalışsa da bazen böyle açıklar verebiliyor tabi, normal böyle şeyler canım üstünde durmaya değmez(!)...

O kendini kandırmaya rahatlatmya çalışıyor, ben suçlu değilim ama benim dışımda herkes öyle olabilir diyor. Kişi kendini inandırmaya çalışıyorsa, ona gözü bağlı inananlardan bahsetmeye hiç gerek yok nasılsa.. Yarın öbür gün dese ki ben devam edecektim, beni zorla attılar ona da inan bir topluluk elbet çıkacaktır.

Aslında hepimiz sürekli bu konuyu kapatmak ve Tarduya yoğunlaşmak istiyoruz ama tabi geçmiş o kadar da kolay silinmiyor malesef. Yine de Tardu adı gibi hepimize "karanlıktan gelen ışık" oldu.. Onun oyunculuğu ve yeni hayatımıza kattığı renkleri konuşmayı tercih ederim.

Bu olay aslında hepimize özellikle genç arkadaşlarımıza iyi bir hayat dersi oldu. Hepimiz bu hayatta işlerin ne kadar zor olduğunu bi şekilde öğreniyoruz. İnsanlara güvenmenin bazen nasıl da olumsuz sonuçlar doğurduğunu yaşayarak görüyoruz. Birisi size anlatsa bunları nasihat gibi gelir ama bakın işte yaşadık ve gördük: "En büyük darbe yakından gelendir"

ceza_cansu
10-09-06, 14:29
arkadaşlar ben tatilde olduğum için siteye giremedim bu yüzden benim size 2 sorum olucak aşk oyunu yeni hayatta sinan olucak mı ve diziye tardu flordun dışında başka yeni oyuncu geldimi cevaplarsanız sevinirim

SuluSaray
10-09-06, 14:47
ceza_cansu, diziye baska oyuncu katildiysa bile biz bilmiyoruz. sinanin ne olacaginida bilmiyoruz. fragmanda göstermediler ama sürpriz olabilir. okul cagina gelmis olmali. o kadar sene gececek aradan...

ceza_cansu
10-09-06, 14:50
cevapladığın için saol SuluSaray sanırım sorularımın cevabını çarşamba günü görücez

teomanresat
10-09-06, 14:51
Selamlar efndim.Sorenza uyarıda bulunmuş ama değinmeden edemeyeceğim.Malum şahısın röportajını okudum.Bu röportajı yapanı ve bizim sormak istediğimiz soruları sorduğu için tebrik ediyorum.Aslında beklenilen cevapları vermiş.Kendisini haklı göstererk yapımcıdan tutunda rol arkadaşlarına bile yalancı demeye getirmiş.Kısacası kendini aklamaya çalışmış ama gördüğümüz gibide batmaktan öte gidememiş.Sizlerinde yazdığı gibi kendi içnde çelişkiler yaşamış.Röportajdan anlaşılacağı üzere kendi söylediğine kendisi bile inanmıyor.Ben fazla birşey beklemiyordum.Tam kendine yakışanı yapmış.Ve artık bundan sonrası ne yaparsa yapsın ne derse desin bizleri inandıramaz.Hani insan bir yalan atar sonra döner dolaşır o yalana kendisi inanır öyle bir durum yaratmış.Neyse efendim Keremcem beye güle güle...
Ve sıra geldi yeni jönümüze Tardu ,evet daisy58 seninde dediğin gibi karanlıktan gelen ışık oldu.Ve dizimizi çok aydınlatacağa benziyor.Bundan sonra dizimiz romantik komik eski aşk oyunu sahnelerinden oluşacak.Sevgili yönetmenimizde bunu yazmış ve çok güzel olduğunu eklemiş.Haberler bölümünde Tardudan dizideki rolü için para için her davaya bakan avukat rolünde olacak diye yazılmış.Eğer öyleyse işte Ekine zıt bir düşünce ve bunun için karşı karşıya geleceklerdir.3 ayı devirdik şurda dizimizin başlamsına günler kaldı.Çok güzel bir sezon bizi bekliyor.
Ceza_cansu Aşk oyunu yeni hayatta sinan olucakmı olucaktır ama Tardudan başka kim girdi açıkçası bilmiyoruz.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

zbs
10-09-06, 15:07
Selamlar efndim.Sorenza uyarıda bulunmuş ama değinmeden edemeyeceğim.Malum şahısın röportajını okudum.Bu röportajı yapanı ve bizim sormak istediğimiz soruları sorduğu için tebrik ediyorum.Aslında beklenilen cevapları vermiş.Kendisini haklı göstererk yapımcıdan tutunda rol arkadaşlarına bile yalancı demeye getirmiş.Kısacası kendini aklamaya çalışmış ama gördüğümüz gibide batmaktan öte gidememiş.Sizlerinde yazdığı gibi kendi içnde çelişkiler yaşamış.Röportajdan anlaşılacağı üzere kendi söylediğine kendisi bile inanmıyor.Ben fazla birşey beklemiyordum.Tam kendine yakışanı yapmış.Ve artık bundan sonrası ne yaparsa yapsın ne derse desin bizleri inandıramaz.Hani insan bir yalan atar sonra döner dolaşır o yalana kendisi inanır öyle bir durum yaratmış.Neyse efendim Keremcem beye güle güle...

Teoman abi sana kesinlikle katılıyorum. Bu cevaplar kendisine gözleri bağlı kendisini savunanları teselli etmek amacıyla söylenen sözler...
Ama son olarak bişeyi sormak istiyorum: Keremcem bu sene başka bir dizide yer alacak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. (Gerçi çok da önemi yok artık ama...)
Bu arada herkese selam...:img-grin2

didou_didem
10-09-06, 15:16
merhabalar!!!Valla Bülent Bey'in diziden ayrılmadığını öğrendim yaa nasıl mutlu oldum anlatamam:):)Röportajı bende okudum beklediğim gibiydi açıkcası..Merak ediyorum madem bitebilirdi dizi niye sezon sonunda Devam Edecek yazdı???
Neyse konu bu değil..Tardu resmen ışık gibi girdi dizimize...ve çok iyi geleceğine eminim..Bülent Bey'de yazısında yazmış zaten muhteşem bölümlerin bizi beklediğini...Daha da çok meraklandım.:)

yaren.yaren
10-09-06, 15:24
arkadaşlar herkese slm yazın bitmesinin ardından yine beraberiz...ama bu sefer çok büyük bir hayal kırıklığınla birlikte burdayım. bence keremcem hayatının hatasını yaptı. Kendisini şöhret yapan bu diziydi fakat para için bıraktıı. bir daha hangi projede yer alırsa alsın asla izlemeyeceğim benim gibi düşünen arkadaşlar vardır inşallah. bu diziye ne kadar umutla bağlanmıştık. keremcem ve yasemin ergene için izliyoduk bundan sonra tardu flordun gelsede bence artık dizinin hiçbir anlamı kalmayacak. dizinin devam etmesine ne kadar sevinmiştik ama keşke bitseydi tamamen ve bizde bu kadar üzülmeseydik.

ela gözlü
10-09-06, 15:28
selamlar herkese.foruma girdim ve direk bülent işbilenin mesajını okudum.bi oh çektim resmen.yönetmenimiz dizmizi yarı yolda bırakıp gitmemiş.çok sevindim bu olaya.onunda dediği gibi süper bölümler bizi bekliyecek.sanırım eskiyi aratmıyacaklar bize.son 3 günümüz.hadi hayırlısı:)

SuluSaray
10-09-06, 15:29
zaten bülent beyin ayirlacagini kimse söylemedi. ben daha ilk defa duyuyordum hatta bir yönetmenin kendi dizisinden ayrilacagini.birde atv de baska bir sit-com dizisine baslayacak denilmistir. ayrilacagi yalani yetmemis birde baska diziye basliyor denilmis, resmen kuyruklu yalan..
bu arada biz bu foruma bir sayac mi koysak, yani oluyor ya mesela ask oyunun baslamasina 3 gün 7 saat 12 saniye kaldi gibi...belki carsamba daha cabuk gelir o zaman...

eesin
10-09-06, 15:41
slm arkadaşlar bülent yönetmenin ayrılmadığına çok sewindim keronun açıklamsınıda okudum yorum yapmıcam herşey ortada zaten kendini awutuyo neyse ben bişe dicektim yasonun foruma girilmio neden acaba hemen düzelse bari yarın özet gelir tartısırdık

ekin.sarp
10-09-06, 15:57
merhaba,
dizinin başlamasına az kaldı.tam da böyle bir zamanda 'olanları geçmişte bırakalım,dizimizin geleceği hakkında konuşalım derken' gelen açıklamaya pek şaşırmadım.ne zaman gelecek diye bekliyordum zaten...zeytinyağı gibi bazı konularda nasıl üste çıkılır görmüş olduk!zaman hesabı da iyi yapılmış.bu konuyla ilgili daha fazla birşeyler yazmak istemiyorum.düşündüklerimi,dikkatimi çeken şeyleri yapılan yorumlarda da okudum zaten.yazan arkadaşların ellerine sağlık...Özgü Abla kelimesi kelimesine...:)
sorenza haklı olarak uyarmış.bu konuyla ilgili yazılan şeyler bölüm yorumlarına girmiyor ama insan içindekileri ne kadar dökerse döksün kızgınlığı geçmiyor.tam diziye konsantre olmaya çalışılırken bu tür açıklamalar gelince de tutamıyor kendini.neyse...
öte yandan Bülent İşbilen'in devam etmesine çok sevindim.iyi haberler okuyunca mutlu oluyor insan.
Aşk Oyunu yeni hayatıyla hepimiz için yenilendi.bunun en büyük örneği Tardu Flordun...yeni jönümüzü öğrendiğimden beri gülümsüyorrum.Evdeki Yabancı'da 'Aslııı' değişi de kulağımda bir yandan:).daha kimler eklendi kadroya onu da göreceğiz.ama yapılan bazı yorumlarda hep bir karşılaştırılmaya girildiğini görüyorum.bu olacaktı zaten ama boyutları çok farklı noktalara ulaşıyor bazen.okuyunca şaşırıyorum.ilk önce böyle bir seçimin olması herşeyin bambaşka olacağının kanıtı zaten.gidenin yerine her yönüyle onu anımsatacak birinin getirilmemesi çok iyi düşünülmüş.karşılaştırma da en aza indirilmek istenmiş belli ki.ikisi de birbirinden o kadar farklı ki zaten...herşeyden önce Tardu Sarp olarak girmiyor diziye ya da ona benzer bir karakter olarak.tipiyle,mimikleriyle,davranışlarıyla,karakt eriyle bambaşka biri olacak.
Ekin ve Sarp hepimiz için özel...bu yüzden de hayalimizde en güzel halleriyle yer alıyorlar.Aşk Oyunu gibi...ama Yeni Hayat adı gibi yepyeni bizim için.bu yüzden de yeni bir proje gibi...böyle düşünmeyince başka türlü yorumlar oluyor.ama bu saatten böyle yorumların da bize ve dizimize bir faydası yok.çünkü giden gitmiş,gelecek olan oyuncu seçilmiş.üstelik daha diziyi bile seyretmedik.nasıl olacağına dair tahminlerimiz var sadece.dizide Tardu'nun oyunculuğu önemli bizim için.özel hayatıyla değil oyunculuğuyla ilgileneceğiz diziyi izlerken.hem tiyatroda,hem tv'de çoğu projede oyunculuğuyla başarılı oldu.dizimizde de bu başarısını devam ettirmesini diliyoruz.isminin anlamını merak ederdim önceden,şimdi dizi sayesinde öğrenmiş oldum.karanlıktan gelen ışığımız olması dileğiyle...

SuluSaray
10-09-06, 16:40
arkadasim simdi dizifilm forumlarinda 3-4 sirada ask oyunu yaziyor. ondan haric biraz asagada yine ask oyunu yaziyor. orasi ask oyunu multi medya oluyor.
orda avatarlar ve imzalar, videolar felan var. ordan bulabilirsin. insallah bulursun, anlatabildim mi???

teomanresat
10-09-06, 16:44
Teoman abi sana kesinlikle katılıyorum. Bu cevaplar kendisine gözleri bağlı kendisini savunanları teselli etmek amacıyla söylenen sözler...
Ama son olarak bişeyi sormak istiyorum: Keremcem bu sene başka bir dizide yer alacak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. (Gerçi çok da önemi yok artık ama...)
Bu arada herkese selam...:img-grin2
Selam bu soruyu sormuşsun artık bizi ilgilendirmiyor ama yinede söyliyeyim bizim duyumumuz kendisi ocak da Osman yağmurderelinin yapımcılığında yeni bir diziye başlıyacakmış her ne kadar inkar etsede.
Ya ben ikinci fragmana rast gelemedim.Galiba farklı bir yazı varmış.Göndermeler devam ediyor anlaşılan.bu yeni bölümdede olabilir.Acaba nasıl karşılaşacaklar,ya adliyede ikiside aynı davanın avukatları olabilir,yada Arzucum kulakların çınlasın yolda kaza yapıp karşılaşabilirler.Bakalım heyecan ve bir okadarda acayip merak sardı.

yaren-ekin
10-09-06, 16:48
Ve sıra geldi yeni jönümüze Tardu ,evet daisy58 seninde dediğin gibi karanlıktan gelen ışık oldu.Ve dizimizi çok aydınlatacağa benziyor.Bundan sonra dizimiz romantik komik eski aşk oyunu sahnelerinden oluşacak.Sevgili yönetmenimizde bunu yazmış ve çok güzel olduğunu eklemiş.Haberler bölümünde Tardudan dizideki rolü için para için her davaya bakan avukat rolünde olacak diye yazılmış.Eğer öyleyse işte Ekine zıt bir düşünce ve bunun için karşı karşıya geleceklerdir.3 ayı devirdik şurda dizimizin başlamsına günler kaldı.Çok güzel bir sezon bizi bekliyor.
Ceza_cansu Aşk oyunu yeni hayatta sinan olucakmı olucaktır ama Tardudan başka kim girdi açıkçası bilmiyoruz.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
selam teoman abi yoktun bir iki gündür merak ettim işin vardı heralde her neyse düşüncelerine katılıyorum güzel bir sezon bizi bekliyor öyle görünüyor yani avukat para için her şeyi yapan biri olucakmış öyle duydum bu cümle bence bizim dizi için geleceği belirtiyor para için her davaya bakan bir avukata kapıtıracak bu cümle kafamı karıştıyrıyor benim bu da aman sakın polisiyede olurya kötü davalara karanlık davalara bakarlar kesin ekin vazgeçirecek onu nalan sen gene gece uyumadın kesin yoksa hayatta bu saate kadar girmemezlik yapmazdım kısım uyu azcık yaww gözlerin şişmiyormu senin hiç

sinem75
10-09-06, 16:50
Selam arkadaşlar,
On günlük bir tatilden sonra tekrar aranızdayım.
Sağolsun Ayşa ve Sılam arkadaşlarım beni habersiz bırakmadılar.
İnanın çok heyecanlıyım kendi kendime nasıl kızdım tamda izine çıkacak zamanı buldun Sinem diye.
Daha bavulumu bile yerleştirmeden forumun başına geçtim.

Yeni jönümüzün Tardu Flordun olduğunu,çekimlerin başladığını biliyorum.
Tabi birde 13 Eylül akşamı dizimizin başlayacağını.
Benim bildiklerim bunlar,bunlar dışında başka bir gelişme varmı arkadaşlar.
Yeni bir haber,olay,vs.
En çok Avukat'ın dizideki adını merak ediyorum belli mi?

ekin.sarp
10-09-06, 16:58
Sinem Abla,Tardu'nun dizideki adını bilmiyoruz.ama o konuda da yorumlarımızı eksik etmedik,kafa yorduk epey:).pek çok isim söylenmişti.ilk aklıma gelen aklıma Mert...anlamlı olduğundan herhalde:).

Gunel
10-09-06, 17:03
merhaba arkadaslar.oncelikle her kesi tebrik ediyorum.dizimiz basliyormus.ben hala fragmani goremedimde.yonetmenin de diziden ayrilmadigina cok sevindim.ya baska kimler dahil oldu kadroya bilen var mi?bir de dizi ocak ta bitecek mi yoksa devam mi edecek?cevaplarsaniz cok sevinirim..simdiden tesekkurler

bluenight
10-09-06, 17:11
selam teoman abi yoktun bir iki gündür merak ettim işin vardı heralde her neyse düşüncelerine katılıyorum güzel bir sezon bizi bekliyor öyle görünüyor yani avukat para için her şeyi yapan biri olucakmış öyle duydum bu cümle bence bizim dizi için geleceği belirtiyor para için her davaya bakan bir avukata kapıtıracak bu cümle kafamı karıştıyrıyor benim bu da aman sakın polisiyede olurya kötü davalara karanlık davalara bakarlar kesin ekin vazgeçirecek onu nalan sen gene gece uyumadın kesin yoksa hayatta bu saate kadar girmemezlik yapmazdım kısım uyu azcık yaww gözlerin şişmiyormu senin hiç

Yarencim tam üstüne bastın gece uyumadım sabaha kadar yeni fragmanı bekledim çektim ekledim forumu ayarlamaya çalıştım anca kalkabildim evet son 3 gün kaldı zaman gectikce heyecanım daha da artıyor ve iannılmaz merak ediyorum çünkü o kadar etkileyici ve süper bir fragman ki bence rekorlar bizim bu hafta İNŞALLAH :)

yaren-ekin
10-09-06, 17:14
Yarencim tam üstüne bastın gece uyumadım sabaha kadar yeni fragmanı bekledim çektim ekledim forumu ayarlamaya çalıştım anca kalkabildim evet son 3 gün kaldı zaman gectikce heyecanım daha da artıyor ve iannılmaz merak ediyorum çünkü o kadar etkileyici ve süper bir fragman ki bence rekorlar bizim bu hafta İNŞALLAH :)
hehe tahmin etmiştim allahtan bir gece kalkıtım 3 te yoksa sabhladığını bilmiyor olacaktım çok haklısın nalan heyecan dorukta bencede bu hafta bizimdir rekor iddalıyım inş yani ya seneryomu yazdım sabah herkesi güldürüyorsun allahta seni güldürsün ha

ceyda deniz
10-09-06, 17:20
merhaba arkadaslar.oncelikle her kesi tebrik ediyorum.dizimiz basliyormus.ben hala fragmani goremedimde.yonetmenin de diziden ayrilmadigina cok sevindim.ya baska kimler dahil oldu kadroya bilen var mi?bir de dizi ocak ta bitecek mi yoksa devam mi edecek?cevaplarsaniz cok sevinirim..simdiden tesekkurler

tardu flordun avukat olarak girecek büyük ihtimalle gerisi bizede süpriz olacak
ama sarpın ailesi yelda filan hepsi ayrılmak zorunda kaldı beyefendi yüzünden

bluenight
hehe tahmin etmiştim allahtan bir gece kalkıtım 3 te yoksa sabhladığını bilmiyor olacaktım çok haklısın nalan heyecan dorukta bencede bu hafta bizimdir rekor iddalıyım inş yani ya seneryomu yazdım sabah herkesi güldürüyorsun allahta seni güldürsün ha

Ben mi güldüryorum Allah Allah merka ettim dur bakalım bir okuyayım :) bu arada frezzy saçmalama yolunda olduğunu düşünüyorsan izleme sende bu saçmalıkdan kurtul burada herkes izleyecek herkes sonuna kadar dizisinişn arkasınd abazıları yarı yolda bıraktı die bizde onlara benzeyip bırakmıyorus emeğe saygı gösterip bizim için devam edenler için bizde sonuna kadar DEVAM EDECEĞİZ...

ceyda deniz

tardu flordun avukat olarak girece gerisi bizede süpriz olacak
ama sarpın ailesi yelda filan hepsi ayrılmak zorunda kaldı beyefendi yüzünden

teomanresat
10-09-06, 17:26
Selam Yaren ,bir iki gündür yoktum doğru tahmin etmişsin,İşlerim çok yoğundu,akşamda evde yatılı misafirimiz vardı onlarla vakit geçirdim neyse şimdi burdayım.Evet haber bu,Para için her davaya bakan avukat rolünde karşımıza çıkacakmış ve Ekinin gönlünü çalacakmış.Bence bunlar ilk başta bu yüzden kapışırlar.Çünki Ekine zıt bir durum.Ekini tanıdık az çok.Sonra Tardu Ekine yavaş yavaş gönlünü kaptırır tabi, başta rekabet olur gibi,belki ilk etabta nefretler olur işte sonra Tardu yavaş yavaş Ekine kalbini kaptırır ve bu işlerden vazgeçmeye başlar tabi bu vazgeçme bir kaç bölüm sonra olur herhalde.Ekine olan aşkı yüzünden değişir(,Sarpta çapkındı Ekine olan aşkı yüzünden düzeldi) tabi Ekin buna inanmaz belki biraz olaylara polisiyelik de katabilirler.Para için her davaya bakarmış ya işte bunlardan sebep kötü kişilerle işleri olabilir.Bilmem valla şimdi patdanacık yazıverdim.Olaylar böyle gelişirmi nedersiniz.

linguist
10-09-06, 17:27
Selamlar,

Öğlen fragmanı gördüm tekrardan ben de.Baş kısma bir cümle eklenmiş ki süper.Önce acaba vardı da ben mi hatırlayamadım dedim fakat burdan okuyunca yeni olduğunu anladım.
Bülent İşbilen de ayrılamamış diziden.Bu da güzel bir haber.Benim inanasım gelmemişti zaten ayrıldığına.
Onun haricinde meryemce seslendirme konusuna değinmiş.Ihlamurlar Altında'ya bakarken Tuba Büyüksütün'ün kendi sesini duyunca hemen aklıma Yasemin'in de kendi sesini kullanabileceği geldi.Yeni dizisi sebebiyle bırakmış olabilir Yonca Cevher.Düşündükçe o kadar çok şey çıkıyor ki merak edilecek.Hepsinin cevabı çarşamba akşamında gizli.Ne diyelim çabuk gelsin.:)

SuluSaray
10-09-06, 17:31
yanız peki şimdi keremcei yok mu sayacakalr nasıl çıkaracakalr ben anlamadım aşk oyunu saçmalama yolunda gidiyo sanırım şimdi ekin hastaydı o düzelcek sarpmı ölcek ne bu ya dallasa döndü mübarek

bak arkadasim...
simdi sarp ekini terk edecek. cünkü bizim sarp karakterinden sogmamiz ve tarduya alismamiz icin. tardu avukat olarak gelecek ve ekinle tanisacak..
ekinin hastaligindan eser kalmadi. aradan bir kac yil gecti...
dizimiz eski formatina yani romantik komediye geri dönecek.
ve komik ve romantik sahneler izleyecegiz. anladin mi???bu arada dizinin adi dallas degil ASK OYUNU YENI HAYAT....:img-nyam: :img-nyam:

Ozly
10-09-06, 17:32
Sorenzanın uyarısı arkalarda kalsada hatırlatıyorum.Keremcem başlıgı değil burası ve sadece dizi yorumları hakkında konusalım..

Tardu avukatsa Ekinde avukatsa aynı davaya girseler karsı avukat olarak orda bir zıtlık olsa,Tardu Ekinden etkilense peşinden koşsa,Ekin gönül sayfasını kapadıgından fark etmese,cocugu terslese,Ekinin yeni hayatını ögrensek bizde:)

eylem_91
10-09-06, 17:35
bence aşk oyunu yeni başlıyo ben bu diziyi izlemiyodum sadece arkadaşlar arasında konuşulurken dinliyodum ama ben tardu flordun abayılıyorum çok yakışıklı artık hiç kaçırmadan izlemeyi düşünüyorum.bence keremcemin diziden ayrılması çok iyi olmuş gerçi o varkende güzeldi ama tarduyla çooooook daha güzel olacak eminim.çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyorum

bluenight
10-09-06, 17:45
bence aşk oyunu yeni başlıyo ben bu diziyi izlemiyodum sadece arkadaşlar arasında konuşulurken dinliyodum ama ben tardu flordun abayılıyorum çok yakışıklı artık hiç kaçırmadan izlemeyi düşünüyorum.bence keremcemin diziden ayrılması çok iyi olmuş gerçi o varkende güzeldi ama tarduyla çooooook daha güzel olacak eminim.çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Hoşgeldin arkadaşım aramıza gidenler olduğu gibi gelenlerin olmasına da sevindim ve dizi izlenmes diyenlere de gösterge olduğun için sevindim umarım sonuna kadar bizimle olursun bu heyecanı hep birlikde yaşarıs tekrar hoşgeldin :)

BeLGiNNN
10-09-06, 18:10
yönetmenn ayrılmamasına cok sevindim cok merak ediyorum ask oyunu yeni hayat nasıl olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum 3 gün sonra dizimize kavusuyoruz fragmanı görmek bile heyecan verici gercektende 3 ay sonra yine ask oyunu...

sorenza
10-09-06, 18:13
Arkadaşlar sizlerden bir ricam var.Eminim ki hepimiz Keremcem Bey'in diziden ayrılışı hakkında ki yorumlarımızı bir kere yaptık.İçimizdekeleri bir nebze de olsa paylaştık.

Fakat artık Keremcem Bey Aşk Oyunu dizisinin bir parçası değil ve yapılan yorumlara cevap verme olanağı da yok bu yüzden bu konunun daha fazla uzamaması açısından kapatılmasını rica ediyorum.Zira uzadıkça yersiz polemiklere sebebiyet veriyor.

Yukarıda da dediğim gibi Keremcem Bey kendi isteğiyle artık Aşk Oyunu'nun bir parçası değil.Burası da Aşk Oyunu Bölüm Yorumları başlığı.Artık dizide yer almadığına göre onun hakkında yer olan haberlerin ve röportajların(İçinde Aşk Oyunu yer almıyorsa) Haberler başlığına eklenmemesini ve Bölüm Yorumları başlığında bu konunun ve Keremcem Bey'in konuşulmamasını rica ediyorum.

Bu konu dahilinde olan mesajlar bu dakikadan itibaren silinmeye başlanacaktır.Beni anlayışla karşılayacağınızdan emin olarak şimdiden teşekkür ediyorum.

Aşk Oyunu yeni bölüm yorumlarını güzelce tarışmanız dileğiyle BÖLÜM SORUMLUSU SORENZA.

Birkaç Sayfa öncesinde bir uyarı yapıldı.Ama kimsenin buna uyduğu yok.
Burası kavga etme yeri değil.Bu forum fikir alışverişleri için kurulmuş bir forum.Sevyeyi düşürmeden,kurallara uyarak,uyarıları dikkate alarak yorumlarınıza devam etmenizi öneriyorum.

Aşk Oyunu Forumları'nda her zaman seviye korunmuştur.Ve bunun devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz.Bir çok üyede bizlere yardımcı ama çoğunuz uyarıları dikkate almıyorsunuz.

Ben başlığa her girdiğimde 50,60 mesaj silmek zorunda kalıyorum.Bu son uyarıdır yukarıdaki uyarıyı okuyunuz bu mesajımdan sonra halen çirkin polemikler devam ederse bir süreliğine bölüm yorumları başlığını kapatmak zorunda kalıcağım!

ceza_cansu
10-09-06, 19:01
dizi yeni sezona nasıl başlar diye tahminde bulunmak istiyorum framanlarda kaybettiğimiz MEHMET AKANın da görüntüleri vardı benim 1 tahminim var sarp ekinin hayatına hiç girmemiş gibi yaparlar ilk bölümde kurtinin yüzünden ev ellerinden gitmek üzereydi belkide ismet amca bunu duyunca kalp krizi geçirir ve ölür ya da sarp ekinin hayatına girmiş olarak yaparlarsa sarp ile ekinin evliliklerinin bir oyun üzerine olduğunu gazetede görünce ismet amca kalp krizi geçirdi ismet amcayı o zaman öldürürler ekinde bu vicdan azabına dayanamaz ve sarptan ayrılır bunlar benim tahminlerim

Nevsehirlim
10-09-06, 19:08
cansu cum(nickin ceza_cansu oldugu icin ismin sanirim cansu)bence ismet beyin ölümü senin dedigin gibi eski zamanlara dayanmayacak,bence ekin ameliyattan sonra hani ismet beye telefon gelmisti,ondan sonrada bi daha göremedik zaten malesef...bence o mutlu haberi getiren telefondan sonra kalbi dayanmadi diyecekler yada dizi bir kac yil sonra diye basliyacagi icin o bi kac yil icinde kalp krizinden öldü diyecekler..

ceza_cansu
10-09-06, 20:12
haklı olabilirsin bir kaç yıl sonra başlıcağı için öyle de yapabilirler gittikçe merak etmeye başladım(bu arada adım tahmin ettiğin gibi cansu)

Niçle
10-09-06, 20:35
Ben radyo dinlerken ordaki kadın aşk oyunuyla ilgili konuşuyodu demişti ki diziyi birkaç yıl sonrasını gösterek başlatacaklar demişti. Bende inanmamıştım o kadın ne bilecek diye düşünmüştüm ama doğruymuş baksana hem eminmiş gibi konuşuyodu yani. Ama nerden öğrenmiş ya bizden önce almış bilgiyi üff sinir oldum kadına:(

aycam
10-09-06, 20:36
arkadaşlar yasemin ergne dizide kendi sesinimi kullanacak.inşallah öyle olur

SuluSaray
10-09-06, 20:36
arkadaslar tüyomuz sarpin terk etmesi. eger hayatinda sarp diye birisi hic olmadiysa nasil, sarp ekini tert edecek???bunu göz önünde bulundurmak lazim.
zaten terk etmesi en iyi karar, asklari ne kadar büyükde olsa ask birgün bitebiliyor demekki, zaten tarduya alismamiz ve sarpi unutmamiz icin en iyi secim.ama öyle görünüyorki ekip keremcemin hincini sarpdan cikartacak..

buket16
10-09-06, 21:04
üf ama yazık sarp'a yaaa:( sen onca şeyin üstesinden gel, son sözlerin 'aşkımızla ölümü bile yendik.seni seviyorum' şeklinde olsun; sonra terk et.Vay be:) neyse, eminim bir şekilde güzel bişi çıkacak karşımıza:P heyacanla ve merakla bekliyoruz...

Niçle
10-09-06, 21:25
Eee nasıl terkedecek o zamn? Mazereti ne olacak.? "Ekin ben seni terkediyorum Sinanda sen de kalsın" mı diyecek? Üff neyse.. ya sabır! gel çarşamba gell..:(

Bu arada Ekin eski sesini kullansın ya biz onu öyle tanıdık daha sonra kulağımıza değişik gelir. Gerçi yasonun sesini çok sewiyorum röp. videoları da olmasa sesini başka yerde duyamıyorum yani ama Aşk oyununda eski sesini kullansın...

Niçle
10-09-06, 21:29
Tam mesajımı gönderdim yasonun kendi sesini kullanacağı haberi geldi.:) Yonca Cevherde yarı yolda bıraktı demek:) Neyse onun da o kadar dizi çekimi var yoğundur yani demek vakit bulamadı... Umarım dikkat çekmez.

Ozly
10-09-06, 21:32
Sabah Gazetesinde Aşk Oyunu Dizimizin Yıldızları Yasemin Ergene ve Tardu Flordun Yer Alacaktır...11.09.2006

İşte gecenin en güzel haberi budur:)Sanırım röp değilde sadece tanıtım icin resim öyle bişi:)

Nevsehirlim
10-09-06, 21:33
Nicle'cim nasil terk edecegi konusunda benimde hic bi fikrim yok,tek sansimiz var:beklemek...
Ama Ekin'in sesi konusunda ben Yasso'nun kendi sesini kullanmasindan yanayim,Ekin ''Tardu'' ile konustugunda hala eski sesi olursa,ben hala sarp ile konustugunu düsünebilirim ve maziden kopmak zor gelir bana,yada ''Tardu'' ya onu sevdigini söyledigini duydugumda sanki karsisinda hala sarp varmis,ona söylüyormus gibi olur..madem yeni hayat a basliyoruz,hersey yeni olsun.ama tabiiki eski sesini tercih ederdim,fakat durum malum ve onun etkisinden kurtulmak icin kendi sesini kullansin.tabii burda yonca(yonca idi sanirim ekini seslendiren hanimin ismi)haniminda sesini özleyecegim,cünkü sesi gercekten cok güzel...ve ekine yakisiyordu
özlemcim haber icin sagol,yarin kesinlikle aliyorum sabah gazetesini

ela gözlü
10-09-06, 21:39
nalancım yine güzel bi haber getirmişsin.2 gün önce yazdığım gibi yasemin kendi seslendirir dedim çıktı.erdim mi ne?:)daha güzel ve daha samimi olucaktır.her geçen gün güzel haberler alıyoruz.yarında özet gelse.ay heyecanlanmaya başladım.çarşamba gelsin artık...

didou_didem
10-09-06, 21:40
Nalancım saol yine haberler muhteşem..Kendi sesini kullanması çok iyi oldu..Tardu'da kendi sesini kullanır muhteşem olur..

SuluSaray
10-09-06, 21:40
yav ben birsey fark ettim, aksam gelen haberler cok daha iyi ve hayirli oluyor.
gündüz aldigimiz haberler cok sinir bozucu oluyor. neyse insallah reportajda vardir, dizi hakkinda düsüncelerini felan ögrenridik.ama sanmiyorum galiba sadece bi foto koyarlar. bu arada sabah gazetesinde cikacak, peki avrupadada cikarmi acaba????bunuda hic sanmiyorum, bakalim...

BeLGiNNN
10-09-06, 21:48
yav ben birsey fark ettim, aksam gelen haberler cok daha iyi ve hayirli oluyor.
gündüz aldigimiz haberler cok sinir bozucu oluyor. neyse insallah reportajda vardir, dizi hakkinda düsüncelerini felan ögrenridik.ama sanmiyorum galiba sadece bi foto koyarlar. bu arada sabah gazetesinde cikacak, peki avrupadada cikarmi acaba????bunuda hic sanmiyorum, bakalim...

aynen tugbacım sana katılıyorum bu konuda akşam gelen haberler daha güzel:img-haha: ama ben ençok bülent beyin ayrılmayışına ve diziye verdigimiz destin farkında olduguna çok sevindim:img-nyam: bakalım yarında güzel haberlerle başlayacak devamıda gelir inşallah:img-nyam:

Niçle
10-09-06, 21:48
Nicle'cim nasil terk edecegi konusunda benimde hic bi fikrim yok,tek sansimiz var:beklemek...
Ama Ekin'in sesi konusunda ben Yasso'nun kendi sesini kullanmasindan yanayim,Ekin ''Tardu'' ile konustugunda hala eski sesi olursa,ben hala sarp ile konustugunu düsünebilirim ve maziden kopmak zor gelir bana,yada ''Tardu'' ya onu sevdigini söyledigini duydugumda sanki karsisinda hala sarp varmis,ona söylüyormus gibi olur..madem yeni hayat a basliyoruz,hersey yeni olsun.ama tabiiki eski sesini tercih ederdim,fakat durum malum ve onun etkisinden kurtulmak icin kendi sesini kullansin.tabii burda yonca(yonca idi sanirim ekini seslendiren hanimin ismi)haniminda sesini özleyecegim,cünkü sesi gercekten cok güzel...ve ekine yakisiyordu
özlemcim haber icin sagol,yarin kesinlikle aliyorum sabah gazetesini
Ewt aslında seside farklı olursa Sarpı daha kolay unutabiliriz bunu düşünmemiştim güzel akıl ettin kıs sewindirik oldum şimdi:) Hem adı üstünde "Yeni hayat" dimi yani?? Bak şimdi Sertab Erenerin şarkısı geldi aklıma "yeni bir ses yeni bir iş yani bir aşk bunlar için bi neden lazım."
Ewt "neden" lazım bize. Çarşamba günü nedeninide öğreniriz. Sarpın Terketme nedeni ne Acep??

SuluSaray
10-09-06, 22:00
acaba diyorum sarpin ekini terk etmesinde doktorun bi isi olabilir mi???
baska birsey gelmiyor aklima, ekin gidip doktoru mu öptü acaba hehaha
zaten sarp kiskaniyordu hakani. insallah sarp baska bir kiza asik olmamistir.
o zaman daha cok aci cekeriz.

daisy58
10-09-06