PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

ozguster
11-09-06, 09:52
Rol aldığı Aşk oyunu adlı dizinin yeni sezonda devam etmesine rağmen diziden ayrılan Keremcem, "Albüm yapmak istiyordum. Albüm kayıt tarihleriyle çekim saatlerini birbirine uyduramadık. Seçim yapmak zorundaydım. Ne yazıkki müziği seçtim. Oyunculuğu sevdiğim yer Aşk oyunu dizisi. Yaseminin de ayrılacağını duydum. Benimle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Zaten benden önce de ayrılanlar olmuştu. Benim yerime biri gelirse de umarım başarılı olur. Ben bu dizinin içinde olamadığım için üzgünüm. Sevenlerim beni dizilerimde göremeyecek ama yeni şarkılarımla onlarla yine birlikte olacağım" dedi.

Günaydın,
Şimdi forumun ilk sayfasına eklenen habere bakılırsa,Keremcem Cebit Fuarında diziden ayrılma nedenlerini açıklamış.Bir de '' Yasemin de ayrılacak'' demiş.Bu ne şimdi? Bu adama neler oluyor?Gerçekten ne yaptığını anlamak güç.
Dizi başlamış,çekimler devam ediyor,adam Yasemin de ayrılacakmış diyor.
Hey Allahım.Nalan nerdesin canım.Duy da sor Yasemin'e.
Bu arada Mert adını tahmin edenleri ayrıca tebrik ediyorum.İlk olarak aklıma ekin.sarp geliyor.Brova çok güzel tahmin ve de çok anlamlı isim.
Bu arada yazık Tardu'ya da sıkıntıdan 10 kilo almış.Çekimlerde atar artık.

zbs
11-09-06, 09:53
Herkese günaydın,
Yeni adamımızın ismi de Mert'miş,burada isimler sıralandığında vardı bu isim.Hatta Mete de denmişti ama Bernanın ex aşkı olduğu için bu ismi elemiştir.Tek heceli erkek isimleri konusunda senaristlerin bir takıntısı var galiba..Neyse hoş olmuş..:)

Ben de şaşırdım merte...Demekki çok sevdikleri bir isimmiş.:img-grin2 İsim çok da önemli değil ama yine de başka isim bulabilirlerdi.

yaren-ekin
11-09-06, 09:55
http://img180.imageshack.us/img180/8871/hgfdhj52555qr8.png
http://img180.imageshack.us/img180/895/kopyashgfdhj52555cf3.png
aybüke arkadaşmız ekleyince bende burda sizlerle paylaşmak isyedim pozlar süperrr çok şekerler

ayşa
11-09-06, 09:57
Günaydın günaydın günaydın....
Millet nasılsınız? Ben çok iyiyim:)
Şimdi Tardu'nun röportajını okudum, resimlerini gördüm. Yakışmışlar yahu:) Hayran kitlesini belirtmesi çok hoşuma gitti, rakamlar ne kadar farklı değil mi?

Adı da Mert olacakmış. Benim isim listemde vardı bu isim, okuyunca pek bi sevindim.

Ayrıca Bülent Bey de bize bilgi vermiş, ona da sevindim beklemiyordum, bir cevap vermek lazım:)

zbs
11-09-06, 10:08
Yaren bence çok tatlı çıkmışlar...Ben yakıştırabileceğimi hiç düşünmemiştim.:img-grin2 Sağol eklediğin için.

ayşa
11-09-06, 10:08
Yaren-ekin, resimleri burayada eklediğin için teşekkürler. Şu kızın güzelliğine bak ya, ne kadar yakışmış öyle kıyafetler. Hadi bakayım herkes maşallah çeksin bir:)

Nalan, demek Yasemin kendi sesini kullanacak. Buna çok sevindim. Çünkü heryer de Ekin'in sesini duymaktan sinir gelmişti. Aynı şekilde Sarp karakterini seslendiren adamın sesinide...
Seslendiren kişi şu an kendisi dizide oynadığı için sanırım vakit darlığında bırakmıştır. Sılam'ın dediğine balkılırsa Filiz'in seslendirmesini de bırakmış.
Tabi Yasemin için biraz daha yorucu olacaktır, ama eminim üstesinden gelir. Tardu da kendi sesini kullanacaktır mutlaka. Benim böyle daha çok hoşuma gidiyor.
Özgücüm, selam canım. Bende okudum haberi, aynen senin gibi "ne iş?" dedim.
Ne maksatla söylemiş anlamışta değilim.

zbs
11-09-06, 10:12
Arkadaşlar herşeye tamam da sinan nolacak onu bir türlü anlayamadım. Heralde çocukcağızı annesinden ayırmazlar. O zaman da yeni bir oyuncu bulmaları gerekir...

teomanresat
11-09-06, 10:16
Bencede yane kısmasınlar ama erkek milletine pek güven olmuo sabah teoman abi beni :fighting2 sözüm meclisten dışarı yane ama öle baksanıza sarp bile bunu yapıosa düşünemiom :fighting2 :fighting2 :img-icecr
Günaydınlar,Sabah işe geldim siteyi açtım gezinirken birde ne göriyim destur bismillah dedim,Kız nalan ne bu şimdi abicim.Evet seni ben :fighting2 öyle yapmazmıyım.Ama haklısın abicim genel kanı budur erkek milleti sonunda terk eder,zoru görünce gider diye.Ama genelin dışında istisnalarda vardır bir tanesi bendeniz.Neyse efendim;Ana sayfada Tardununda Keremceminde röportajlarını okudum.Tardu içten cevap vermiş ve Keremcemin yaş ortalamasını çok güzel belirtmiş.Keremceme gelince Yaseminde ayrılacak demiş.Böyle bir şeyin yalan olduğunu hepimiz biliyoruz ki çekimler başladı ,dizimiz çarşamba yayında.Bu adam ne yapmaya çalışıyor kendini aklamak için önüne gelen herkesi karalıyor.Sabah sabah insanı sinir etti.
Şimdi gelelim,Tardunun dizideki ismine Mert güzel isim.Mert ismini tutturanları tebrik ediyorum.Bir düşünelim bakalım niye Mert ismi.Anlamı dürüst,özü sözü bir demek olduğu için olsa gerek.Gönderme açısından.Bence bu ismide bunun için düşünmüşlerdir.Resimlerinede baktım gayet güzel yakışmışlar.Tardu hiçte amcası gibi durmamış.
Sılam ve desire benimde içime Terk etme olayı hiç sinmiyor.Bakın buraya yazıyorum,Şimdi biz yeni bölümü heyecanla bekliyoruz ,çok güzel olacak diyoruz ama yayınlanmaya başladığında Ekini ilk gördüğümüz anda içimize bir taş oturacak Sarpı arayacağız.Sonra alışacağız ki bu tardu sayesinde olacak .Belki başka biri gelseydi daha zor olurdu ama Tardu Sempatik,hafif çatlak,bence dizidede biraz esprili olduğu için kolay alışacağız ama ne olursa olsun Sarpın terk etme fikrine inanmamız çok zor olacak.

dizidizidiziler
11-09-06, 10:19
canım senini deigin gibi o laf bir gönderme gibi diyolar öyle söylendi terkteme kimle terkedecek:icon_cry: nalancım şu dizin özeti yokmu dahah gelemdimözete herş belki anlaşılır

zuhalcım ekinde hatırladı canım d mahkeme kısımın ve barışma sahnesini hep ekin jhaıtrladı yanlışmı biliyorum

Arkadaşlar hafta sonu giremedim nete, ama yemek pişirirken, temizlik yaparken, başka programları seyrederken bile aklımda tek bir soru vardı. Sarp nasıl terk eder???

Şimdi yorumlarınızı okuyoru m sırayla, iyi kaynatmışsınız yine, oku oku bitmiyor..

Inanır mısınız?
Bu bahtsız arkadaşınız, fragmanı işyerindeki bilgisayarındaki ses kartım arızalı olduğu için akşam 6'dan sonra ( o zaman rapidhsare'deki bloke kalkıyor) sessiz olarak izledi..

Veee hafta sonu bir türlü kısmet olmadı ve yine sesli olarak televizyonda fragmanı izleyemedim...
Benden bahtsızı yoktur herhalde...

Ozly
11-09-06, 10:24
Teoman abicim

Her zaman yorumlarını begeniyorum..İsim konusunda hiç öyle düsünmemistim ama hak verdim Mert birisi lazımdı bize..

Bugun özet gelirmi acaba yaaa

dizidizidiziler
11-09-06, 10:24
Bu arada esas yazmak istediğimi unuttum pardon..

Şimdi demişsiniz ki, darbe en yakınından gelir yazıyormuş fragmanda..
Bu kesin Sarp'ın terk edişine bir gönderme...

Ben de bir senaryo daha düşündüm:
yelda sarp'ı doktor bir arkadaşıyla tanıştırmıştı.
Kız hoş bir kızdı.. Ekin hatırlıyor: ameliyattan çıkmış ama pek bir şey hatırlayamıyor. Sarp yanına gidip geliyor ama sarp'ı bile hatırlamıyor.
o sırada o kız hastaneye atanıyor. Sarp'la ilgileniyor. Morali bozuk diye onunla konuşuyor... Mesela bu 6-7 ay devam etmiş. Ve bu arada kızla sarp arasında bir yakınlaşma olmuş...

Bu arada sarp'la kız öpüşürlerken veya sarmaş dolaşken ekin onları yakalıyor ve o anda da hafızası yerine geliyor...
Sarp'ın kocası olduğunu ona verdiği sözleri hatırlıyor, ve hırsından sarp'ı sepetliyor!!

güzel senaryo ama, böyle bile olsa sarp yine ekin'in peşinden koşmaz mı?
Özür dileyip kalbini geri kazanmak istemez mi? uff deli olucam!!

sılam
11-09-06, 10:29
desire canım tabi bende önceleri çok üzüldüm içimde hep bir hüzün vardı ama yapacak bir şey yok adama baksana ortalarda hala atıp tutuyor.Önce Bülent Bey ayrıldı dedi bir baktık adam 45.bölümü çektik çok güzel olacak diye ortaya çıktı.Şimdide Yasemin de ayrılacak haberini aldım diyor.Ya bu hiç basını takip etmiyor ya da işine öyle geliyor.Kendi çıktıya herkesi kendi gibi sanıyor.
Ben bu adama o kadar çok kızıyorum ki o yüzden yeni hayat beni heyecanlandırıyor.Ama terkediş olayını hala kabullenemiyorum.Tek dileğim Sarp'ın gidişini daha mantıklı bir olaya bağlamaları.Bütün zorluklara rağmen yılmayıp emek sarfeden insanlar için Yeni Hayat'a bir şans vereceğim.Bunu fazlasıyla hak etti çünkü.Biliyorum alışılması çok zor Ekin'in yanında başka birini görmek ama dediğim gibi bir kişinin vurdumduymazlığının suçunu tüm ekibe yüklememek lazım.Bakalım görelim nasıl gelişecek....

yaren canım resim için çok sağol...Tardu sevdiğim oyuncu olduğu için gözüme pek sırıtmadı.Zamanla alışacağız arkadaşlar (çok zor biliyorum ama hayat acımasız biz ne yapalım...bizi bu duruma düşürenler utansın)

ayşa
11-09-06, 10:31
Arzucum, bırak düşünmeyi artık. İnan senaristler terk etme olayını nasıl yapacağız diye senin kadar kafa patlatmamışlardır.
Bak ben hiç düşünmüyorum, İster ölsün, ister terketsin.

dizidizidiziler
11-09-06, 10:37
stormy Haber için çok teşekkürler

Alalalala Yaso yorgunluktan gazeteleri mi karıştırdı aceba :) Sabah bekliyorduk Hürriyette çıktı ama bu röportaj Yasemin dizi tanıtımı demişti sabah da da bugun yok sanırım sitesinde yok çünkü yarın olabilir bilginize bu araad Tardu ile çok güzle bir röportaj yamış Mertttt enişteeeee :P çapkınmış vayyy vayy Ekin'inde kaderi mi be kardeşim çapkınlara çatmak valla beni de daha bir sardı şimdi bu arada çok güzel cevaplar vermiş hayran kitlesini söylemesi hoşuma gitti bir bakıma da gercek yani ama Yasemin'in amcası gibi durduğunu düşünmüş baya güldüm ama bence hiç göstermiyor ve çok güzel duruyorlar ekranda :) Hadi bakalım Çapkın Mert enişte duvara toslama sırası sende göster kendini başarılar :)

Nalancığım çapkın avukatımız hayırlı olsun..
Sinemciğim veya özgücüğüm, sizden biriydi galiba, yeni avukatın adı tek heceli olsun demiştiniz. berk gibi filan. Evet tek heceli isim ve MERT geldi..
Bu arada hepimiz nasıl terk edecek nasıl terk edecek sarp diye diye kendimizi yedik bitirdik. Belki de arkadaşlar, açıklanmaz bize nasıl terk ettiği..

Yani olaylar şöyle gelişebilir. Ekin babasının ölümünü hatırlar. Sarp'ın gittiğini hatırlar, ama neden ayrıldıkları açıklanmaz...
Yeni avukatla tanışır, hep güvensizdir çevresindeki erkeklere karşı..ama bu derdini kimseye anlatmaz..
Belki de sezon sonuna kadar anlatmaz neden ayrıldıklarını sarp'la..
En son belki Tardu'ya aşık olduktan sonra, ikisi birbirlerine aşklarını itiraf ettikten sonra ve tardu'ya güven duyduktan sonra ona sarılır ve ağlayarak ona anlatır neden ayrıldıklarını..
Bu da senaristlere taaa ocak ayına kadar zaman verir, ne gibi bir ayrılık yaşayacaklarına karar vermek için..
BU arada bize ocak ayına kadar kafayı yeriz neden ayrıldıklarını bilemediğimiz için?

Umarım bu söylediklerimi rüya işçilerimiz okumaz...:)

desire72
11-09-06, 10:37
desire canım tabi bende önceleri çok üzüldüm içimde hep bir hüzün vardı ama yapacak bir şey yok adama baksana ortalarda hala atıp tutuyor.Önce Bülent Bey ayrıldı dedi bir baktık adam 45.bölümü çektik çok güzel olacak diye ortaya çıktı.Şimdide Yasemin de ayrılacak haberini aldım diyor.Ya bu hiç basını takip etmiyor ya da işine öyle geliyor.Kendi çıktıya herkesi kendi gibi sanıyor.
Ben bu adama o kadar çok kızıyorum ki o yüzden yeni hayat beni heyecanlandırıyor.Ama terkediş olayını hala kabullenemiyorum.Tek dileğim Sarp'ın gidişini daha mantıklı bir olaya bağlamaları.Bütün zorluklara rağmen yılmayıp emek sarfeden insanlar için Yeni Hayat'a bir şans vereceğim.Bunu fazlasıyla hak etti çünkü.Biliyorum alışılması çok zor Ekin'in yanında başka birini görmek ama dediğim gibi bir kişinin vurdumduymazlığının suçunu tüm ekibe yüklememek lazım.Bakalım görelim nasıl gelişecek....

yaren canım resim için çok sağol...Tardu sevdiğim oyuncu olduğu için gözüme pek sırıtmadı.Zamanla alışacağız arkadaşlar (çok zor biliyorum ama hayat acımasız biz ne yapalım...bizi bu duruma düşürenler utansın)

Sılacım yalnız yönetmenin ayrılacağı başka bir medyapım dizisini yöneteceği haberi başka birileri tarafından daha söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Yaseminin ayrılacağını duyması haberi ise komik. Ya haber uçuranlar yanlış haber uçuruyor yada buda gazetnin bir ilavesi.

Tardu Flordunu bende beğeniyorum.Yetenekli bir oyuncu. Birbirlerine yakışıp yakışmadıklarını izledikten sonra daha iyi anlayacağız herhalde.

dizidizidiziler
11-09-06, 10:40
Bir de ekin kendi sesini kullanacakmış. Güzel yakışır. Yasemin'in kendi sesi de güzel ve kendi sesini kullanarak bize kendini daha da çok sevdireceği kesin.
ismi lazım değil bir arkadaş çamur atmış, Yasemin de diziden ayrılacakmış diye.. kendisi ayrıldı ya.. Ayıp ya iftira bile atıyorlar artık...

neyse bu arada Ihlamurlar altında da Filiz'in sesi de kendi sesi olmuş ama onun kendi sesine alışamadım..Umarım ekin'inkine hemen alışırım. :img-grin2

Kaan
11-09-06, 10:41
Merhabalar arkadaşlar.
Tekrar etmekten yorulmama rağmen hala Keremcem hakkında yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Bu konu her açıldığında mutlaka cevap verme ihtiyacı duyan Keremcem hayranı genç arkadaşlarımız çıkıyor ve gerisi malum.
Bundan sonra bu şahısın haber ve röportajlarını ne olursa olsun sileceğim bu konuda herhangi bir tartışma yaşanırsada forumu bir süreliğine kapatmak zorunda kalacağım.
Ne kadar iyi niyetle sizlere uyarı yapsamda hiç bir karşılık göremiyorum. Bu sözlerimi kimler üstüne alacağını çok iyi biliyor.
Sevgi ve saygılarımla.

dizidizidiziler
11-09-06, 10:42
ikinci fragman çok güzel olmuş yani değişiklik
çarşamba günü gelsin valla şakkıdı şakkıdı göbek atıcam yani yyoksa meraktan gidicem öbür tarafa
özet gelir heralde yarın yada salı
acaba resimde gelirmi hani her bölümde resim geliyodu ya ondan dedim

Burçak yaa, ben sesli olarak ve televizyonda 1'inci fragmanı da göremedim, ikinciyi de... üfff siz ikinciyi bile seyretmişsiniz. delireceğim yemin ederim. şimdi 1'inci fragmanı da bir daha göstermez artık..

Bu arada arkadaşlar. Bugun öğleden sonra özet gelir artık sanırım.
Herkes 15,30 gibi burada olur umarım özet için...

yaren-ekin
11-09-06, 10:52
Burçak yaa, ben sesli olarak ve televizyonda 1'inci fragmanı da göremedim, ikinciyi de... üfff siz ikinciyi bile seyretmişsiniz. delireceğim yemin ederim. şimdi 1'inci fragmanı da bir daha göstermez artık..

sen daha izlemedinmi yakında seni gelip alıcam iş yerinde izletip geri götürücem dikil patronun karşısına bana fragmanı izletmezsen zam isterim de bakalım ne yapıyor neyse yapar bişiler eminim:img-nyam: yahu ben şimdi bir konuyu çakmadım bunlar nasıl sarpı terk etti
recekler yoksa ditek yeni bir dizi olarak mı başlayacaklar nalan sorsana bunu ya nasıl terkedecek bence o kısmı atlayacaklar sılam çok haklısın mantıklı bir şey getirmeleri bu durumda imkansız bence atlama sonucu gözümü mertle doyuracaklar sarp konusunu tamamen kapatacaklardır

ozguster
11-09-06, 10:52
Sarpın terketme olayını ben sindiremiyorum sindireceğimide sanmıyorum.Bir kişinin yaptığı hatayı ondan öc alır gibi oynadığı karakteri yerle bir edip mahvederek diziyi devam ettirmek bence çok saçma ve seyirciye yapılan bir haksızlık olur. Bu şekilde olursa eğer gerçek hayatta oyuncunun bizlere yaptığını dizidede senaristler başka bir yolla aynını yapmış olacaklar.Umarım farklı bir yol seçmişlerdir. 24. bölümden sonra senaristlerin tüm saçmalamalarına rağmen (bir sürü kişi ekin karakteri kenana evet dediğinde diziden vazgeçmişti çoktan) biz sarpın ekine duyduğu büyük aşk yüzünden, ekinin evlenmesine rağmen aşkına sadık kalışı yüzünden izledik. Dizide olan herşeye bir gün istediklerimizi görücez umuduyla göz yumduk. Ama bir sürü olay resmen içimizde kaldı. Keşke bu hastalık saçmalığı yerine bizlere istediklerimizi izlettirebilselerdi. Şimdi sırf bir kişinin hatasını bütün seyirciden çıkartmak anlamsız geliyor ve senaristlere olan güvenimi iyice bitiriyor. Kendi kendime bu senaristler bizlere geçen sene istediğimiz neyi izlettilerki bu sene izletsinler diye sormadan edemiyorum. Ben şimdi geçen sezon ancak ölümün bitireceğini söyledikleri aşkı yokedip Ekinin başka çapkın bir erkeğe aynı duygularla yaklaşacağına nasıl inanayım.
Üstelik Diziye yeni katılan Tardu Flordun da sevdiğim bir oyuncu ama ismini ilk duyduğumda bende önceki partnerlerini düşünüp yaseminin yanına yakıştıramadım.Senaristler kendi yaptıkları saçmalıklarla 21 yaşında 2005 kainat güzeli olan birini 2006.da 30 yaşına getirdiler.

Alkış Desire'ciğim.Tek kelime ile duygularımı ifade etmişsin.Bu terk olayını duyduğumdan bu yana kendimi yedim durdum.Nasıl alışırım diye.Yapılacak en saçma yöntemdi bu.Ama yaptılar.Keremcem'e kız,Sarp'ı mahvet.E o zaman biz 44 bölüm ne izledik.
Ama bugünkü Kelebek ekinde de aynen şöyle yazıyor:'' Ekin ile Sarp ayrılıyorlar''
Acı ama maalesef karşımıza çıkacak olan bu.Hatta daha kötüye de hazırlamak lazım bence SArp'ı çok bir kötü bir karaktere dönüştürdüler bile.

ela gözlü
11-09-06, 10:56
Günaydınlar herkese.artık hergün bomba bi haberimiz oluyor.üç ay kafa yorduk olsun o kadar:)Yeni çapkın avukatımız mert vatana millete hayırlı olsun.Çabuk alışıcakmışım gibi bi his var içimde.resimler ise çok şekerler.bayıldım.yasemininde kendi sesini kullanması süper.bütün oyuncular kendi seslendirecek neredeyse.aklımda bir sürü soru işareti var aslında.Sarp karakteri nasıl terkedip gitti dicekler.çarşamba günü öğrenicez artık.özete de sayılı saatle rkaldı umarım bugğn gelri.iyi yorumlar....

agree
11-09-06, 10:57
ya arkadaşlar üç aydır nete giremiyorum.ne yorumlar yapmışsınız valla . bu çocuğun ayrılması kötü oldu.ama benim korktuğum naşrol oyuncusu ayrılan dizilerin akibeti hep aynıdır eskisi gibi tutmaz 5-10 bölümde biter. inşallah aşk oyunu böyle olmaz ona inat yüksek reytingle devam eder. tardu yakışıklı değil ama çok sempatik.bide bişi sorcam sarp ölcek mi yoksa ekini terk mi edicek.eğer terk ederse çok saçma olur.o büyük aşktan sonra

dizidizidiziler
11-09-06, 11:00
Arzucum, bırak düşünmeyi artık. İnan senaristler terk etme olayını nasıl yapacağız diye senin kadar kafa patlatmamışlardır.
Bak ben hiç düşünmüyorum, İster ölsün, ister terketsin.

Ay AYŞA'cığım ya. Ohh be ne iyi söyledin. Biz terk etme işini hiç düşünmeyelim. Yeni bir aşk doğuyor, onu keyifle izleyelim di mi?
Tammaaam. Deneyeceğim düşünmeyeceğim...düşünme, düşünmee...

allbyme
11-09-06, 11:00

Herkese Merhabalar...
Arzu abla ben 1.yi gördümde malesef 2.yi bende göremedim.O güzel cümleyi bi duyamadım.Bugün özet günümüz birde değilmi:img-grin2 Özlemişim forumca özet beklemeyi valla,neyse şükür kavuşturana..
Daha demin siteye girer girmez ana sayfada iki tane haber çıkmış.Solda keremcem beyi tek başına sağ tarafdada Mert'le Ekin'i görünce bi hoş oldu içim.Alışkın değilim onları yanyana görmeye ondan heralde neyse bunada alışacağız zamanla.Tardu Flordun'la röportaj yapmışlar sette.'Ekin karakterine aşık, çapkın, kafasına koyduğunu yapan Mert adlı bir avukatı oynuyorum.diye cevaplamış bir sorusunu.Bu bence çok güzel bir karakter,çapkınlık huyu sarp'a çekmiş demekki,inş adı gibi mert olur, yazık ekinciğimizde bi çapkınlardan kurtulamadı ama bizimkiside gönlünü ona kaptırcakmış ortaya neler çıkcak neler şimdiden çok sabırsızlandım...

Yasemin Ergene kendi sesini kullancakmış sanırım çok sevindim bu habere,eğer eski sesini kullansaydı eski anılar gelebilirdi heran aklımıza böylesi daha iyi olmuş bence Tardu'nun da sesi güzel.Eh yakışırlar heralde bize hayırlı olsun demek düşer bu saatten sonra:img-grin2

ozguster
11-09-06, 11:01
Arkadaşlar hafta sonu giremedim nete, ama yemek pişirirken, temizlik yaparken, başka programları seyrederken bile aklımda tek bir soru vardı. Sarp nasıl terk eder???

Şimdi yorumlarınızı okuyoru m sırayla, iyi kaynatmışsınız yine, oku oku bitmiyor..

Inanır mısınız?
Bu bahtsız arkadaşınız, fragmanı işyerindeki bilgisayarındaki ses kartım arızalı olduğu için akşam 6'dan sonra ( o zaman rapidhsare'deki bloke kalkıyor) sessiz olarak izledi..

Veee hafta sonu bir türlü kısmet olmadı ve yine sesli olarak televizyonda fragmanı izleyemedim...
Benden bahtsızı yoktur herhalde...

Bahtsızım benim.Üzülme ben de Cuma akşam 21:30 da izledim canım.
İkinci fragmanı ise hala görmüş değilim.Resimlere bakabildim sadece.
Neyse bugün kesin gösterirler akşam.Biraz daha sabır canım.

dizidizidiziler
11-09-06, 11:06
Bahtsızım benim.Üzülme ben de Cuma akşam 21:30 da izledim canım.
İkinci fragmanı ise hala görmüş değilim.Resimlere bakabildim sadece.
Neyse bugün kesin gösterirler akşam.Biraz daha sabır canım.
Anaa, ikinci fragmanın resimleri mi var? hemen bir koşu gidip bakayım, dönerim birazdan...

ozguster
11-09-06, 11:08
Ayşa'cığım selam canım.En iyisini yapmışsın.Hatta ben ölseydi de kurtulsaydık diyorum .Arzu'cuğum şu tek heceli isim konusunda ısrar eden bendim.Cem,Cenk,Berk,Mert hatta Sert ve Dert bile dedim.
Neyse ki hem anlamı yüklü hem de kulağa hoş gelen bir isim bulmuşlar.
Resimler için yaren-ekin çok sağol canım.Yakışmaya başlamışlar.
Peki Sinan ne olacak?????

dizidizidiziler
11-09-06, 11:10
Resimlere baktım. O resmi görmüştüm. bence yakışmışlar..

Arkadaşlar, sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemem ama, bence ilk bölümde filan öğrenemeyeceğiz sarp'ın neden terk ettiğini, birkaç bölümden fazla sürecek bence anlamamız..

allbyme
11-09-06, 11:14
Ayy Yarencim resimler süper ya çok şeker çıkmışlar ikiside.Sabah gazetesindemi çıkmış bu foto hemen alıyım bari.Bence arada hiç 13 yaş varmış gibi durmuyo gayet de yakışmışlar yani,kıskananlar çatlasın:img-grin2

Bence Mert ismi güzel yani kulağı hoş geliyo bizimkilerinde tek hece takıntısımı vardır nedir sarp,mert..Vede hep dört harfli yani ekinde dahil olmak üzere...

2.fragman resimleridemi eklendi bi bakıyım bende yoksa merakdan çatlicam o cümleyi yine duyamicam ama olsun hiç yokdan iyidir...

allbyme
11-09-06, 11:26
Arkadaşlar yapmıyım etmiyim hatırlamıyım sizede hatırlatmıyım diyorum ama hayatımın her parçası aşk oyunu olmuş artık hemde eski bölümlerle dolu.Şimdi iki gün önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Hamakda uzanıyordum bahçede,arkadaşım geldi kalk hadi felan dedi arkasındanda kalk artık koca bebek dedi.Ben orda azkalsın hamakdan düşüp yere çakılacakdım şok oldum resmen.AA felan diye bağırmaya başladım arkadaşım noldu felan dedi ekin sarp'a böyle diyodu felan dedim.Oda güldü felan halime zaten herkes gülüyo da neyse:img-grin2

allbyme
11-09-06, 11:31
özet gelmedimi hala yaaa çok mrak ediorum:img-help: :img-help:
Eylülcüm özetimiz gelmedi bu saatlerde de gelceğini pek zannetmiyorum.Özet gelme saatlerimiz var,3 ile 5 arasında geliyo hep özetimiz.Şimdiden beklemeyelim yani.
Ohh be en sonunda özet bekliceğimiz günler geldi çattı...:img-nyam:

ozguster
11-09-06, 11:31
Arkadaşlar yapmıyım etmiyim hatırlamıyım sizede hatırlatmıyım diyorum ama hayatımın her parçası aşk oyunu olmuş artık hemde eski bölümlerle dolu.Şimdi iki gün önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Hamakda uzanıyordum bahçede,arkadaşım geldi kalk hadi felan dedi arkasındanda kalk artık koca bebek dedi.Ben orda azkalsın hamakdan düşüp yere çakılacakdım şok oldum resmen.AA felan diye bağırmaya başladım arkadaşım noldu felan dedi ekin sarp'a böyle diyodu felan dedim.Oda güldü felan halime zaten herkes gülüyo da neyse:img-grin2

Vah kardeşim.:icon_cry:
Seni çok iyi anlıyorum.Hepimizin hali aslında bu.Eskiyi anımsatacak bir şey olduğu anda senin gibi olacağız,hey gidi günler hey.

allbyme
11-09-06, 11:40
Vah kardeşim.:icon_cry:
Seni çok iyi anlıyorum.Hepimizin hali aslında bu.Eskiyi anımsatacak bir şey olduğu anda senin gibi olacağız,hey gidi günler hey.
Evet Özgü ablacım hepimizin birbirimizden farkı yok aslında bu konuda hepimizin hali ortada.Hayatın her damlası onları hatırlatıyor bize artık hayatımızın bir parçası olmuş ve kolay kolay kopulmaz bir parçası.Etle tırnak gibi olduk ayrılamıyoruz.Hatta zamanında dizimizin bazı bölümlerini beğenmeyip ben bundan sonra izlemicem deyip dayanamayıp geri izleyenler var.Hatırlıyorumda Sinem abla düğünde bile aşk oyunu'nun hali ne olucak diye düşünmüşdü.Herkesin gözüne uyku girmemişdi.Çok zor anlar yaşadık inş bunların hepsi geçmişde kalıcak bize eskileri anımsatmicak muhteşem bölümler izlettirecekler ben bundan eminim...
Bülent İşbilen ayrılmamış sanırım dizimizden bu habere de sevindim:img-nyam:

keremcem_elif
11-09-06, 11:45
yasemin ergene gazeteye sarpla ayrıldık diye bi açıklama yapmış.eğer bu gerçek olursa çok saçma olur.çünkü onlar birbirlerini çok seviyorlardı.sürekli birşeyler oluyor ve ayrılıyorlar ama barışıyolardı.keşke keremcemi öldürselerdi.daha iyi olurdu.yani ayrılma sebeplerini merakla bekliyorum neden ayrıldılar?

sinem75
11-09-06, 11:45
Merhaba arkadaşlar.
Forumu açtım birde ne göreyim ana sayfada bizim dizimizle ilgili iki röportaj.
İsmi lazım değil birileri yine bir şeyler yumurtlamış.Yasemin'de diziden ayrılacak demiş.Nedir bunun doğruluk payı canlarım..
İkinci röportaj ise Avukatımız Mert Bey ile yapılmış.Çok güzel cevaplar vermiş hayran kitlesi hakkında olanlar özellikle.
Bu arada söylemden geçmeyeyim yanyana fotoğraflarıda gayet güzel çıkmış.
Yakışmışlar yani.
Ah oğlum Mert sen yandın şimdiden söyleyeyim.
Öyle bir duvara tosladınki,Allah kurtarsın seni Ekin'in gazabından.
Sarp az çekmediydi sıra sana geldi Mert.

PERİİ
11-09-06, 12:13
mehaba arkadaşlar
şimdi biraz zaman bulup okudum bir kaç yorumu neyse bencede sarp asla ekini terk etmemeli bence ailecek eve dönerken kaza geçirip ölsünler bu daha mantıklı o büyük aşkı ve fedakarlığı gören kimse sarpın ekini terk ettiğine inanmaz eyy senaristler keremceme kızıp sarpı mahfetmeyin lüüüütfen

didou_didem
11-09-06, 12:41
merhaba arkadaşlar!!!Tardu'nun dizideki adını da öğrendik..kimdi yaa biri Mert olsun falan diyordu..Kimdi hatırlayamadım ama onu burdan tebrik ediyorum..
Güzel isim valla..Ayrıca resimlerde de çok tatlı çıkmışlar..İnşallah bugün özet gelir..

Gunel
11-09-06, 13:00
arkadaslar merhaba.bu gun Insallah ozet geliyor.hepimizn gozu aydin.bir az once okudugum,yasemin ergenenin de diziden ayrilmasi dogru degil dimi?ya n'olur dogru olmadigini soyleyin...bir de ben sarpin ekini terk etmesini istemezdim.cunki 44 bolum onlarin askini izledik biz.acisiyla tatlisiyla.her defasinda bir birine olene kadar yanindayim diyenler ayrilirsa cok kotu olu degil mi?bence olurse daha iyi olur.yine de ayrilmasindan iyidir bence.bi'de boyle dusunelim .keremcem diziden aylidi ama 1 ay falan sonra pisman oldu ve diziye donmek istedi,bir sekilde de ekipe yeniden katildi.simdi eger ayrilsalar ve keremcem geri donse sarp karalterini bir sekilde diziye sokmak lazim olacak zaman boyle yaparlar:guya ekin ve sarp ayrilmalarina ragmen bir birinden ayri yasayamazlar,baska asklara yelken acmak isteseler bile yapamazlar ve dizinin son bolumlerinde yine de bir araya gelirler....ne muhtesem olur degil mi? ama nerde....ben ucdum yine...

shakıra_belit
11-09-06, 13:02
evt özet gelir mutlaka ama şimdi gelceni sanmam aksama fln 5 -66 arası gelirr ayy aylar sonra özet okuyacagız yaa süperr ama sölemeden edemicem cok yakıştılarr yaa

ozguster
11-09-06, 13:36
ATV 'nin de başı döndü iyice galiba.13.09.2006 yayın akışında Aşk Oyunu var,
Altında da bu resim:
Oyuncular kısmında en başta Keremcem yazıyor hala
Tardu'nun esamesi yok.Ayıp oluyor yeni oyuncuya biraz.
Bu arada radyoda Erkin Koray çalıyor.'' İnan senden başka kimse yok içimde''
Yok , bir türlü kaçış yok.Hangi bölümdeydi bu şarkı hatırlayan var mı?
Bir tuhaf oldum ya.

zetva
11-09-06, 13:41
Dün geceden beri yapılan tüm yorumları okudum herkes bu ayrılığı yedirememiş hiç bir şekilde çözüm bulamıyoruz malesef neyse artık olan oldu diyip önümüze bakmamız lazım aşk oyunu yeni hayat başlıyor şu an powertürkte sertab erenerden yeni şarkısı (sanırım adı buydu yeni bir hayat gerisi bayat diye sözleri var) çalıyor diziye de uyuyor artık gerisi bayat yenisine bakmak lazım

allbyme
11-09-06, 13:44
arkadaslar merhaba.bu gun Insallah ozet geliyor.hepimizn gozu aydin.bir az once okudugum,yasemin ergenenin de diziden ayrilmasi dogru degil dimi?ya n'olur dogru olmadigini soyleyin...bir de ben sarpin ekini terk etmesini istemezdim.cunki 44 bolum onlarin askini izledik biz.acisiyla tatlisiyla.her defasinda bir birine olene kadar yanindayim diyenler ayrilirsa cok kotu olu degil mi?bence olurse daha iyi olur.yine de ayrilmasindan iyidir bence.bi'de boyle dusunelim .keremcem diziden aylidi ama 1 ay falan sonra pisman oldu ve diziye donmek istedi,bir sekilde de ekipe yeniden katildi.simdi eger ayrilsalar ve keremcem geri donse sarp karalterini bir sekilde diziye sokmak lazim olacak zaman boyle yaparlar:guya ekin ve sarp ayrilmalarina ragmen bir birinden ayri yasayamazlar,baska asklara yelken acmak isteseler bile yapamazlar ve dizinin son bolumlerinde yine de bir araya gelirler....ne muhtesem olur degil mi? ama nerde....ben ucdum yine...
Merhaba arkadaşım.Yasemin diziden ayrılmadı 45.bölüm çekildi bitti bile böyle bir şey yok yani.Senin yazını okuyunca aklımda birşeyler canlandırdım.Ekin'le Mert aşk yaşamaya başlamışlar ve evlenmek üzereler sarp pişman olup geri dönermiş felan amma olmicak işler peşinde hayal kuruyorum ya.Neyse efendim didem mert ismi geçmişdi evet, sanırım ekin.sarp nickli arkadaşımızdı,bende tebrik etmek istiyorum iyi tutturmuş:img-grin2 Zaten bizim forumca gözümüzden bişey kaçmıyo maşallah,Tardu Flordun ismide geçmişdi yani sürpriz olmadı..
Bu arada arkadaşlar daha demin yeni fragmanı gördüm pek farkı yok ilkinden ama çok güzel müzikte zaten muhteşem başındaki o cümle bitiriyor zaten işi darısı diğer fragmanı göremeyenlere...:img-nyam:

milavanda
11-09-06, 13:50
Bir tuhaf oldum ya.
10. bölümde Yelda Sarp'ın doğum günü mesajlarını hazırlarken, Ekin kapının önünden geçiyordu ve babasının Sarp için söylediklerini duyup ağlamaya başlıyordu. Sonra da şarkı giriyordu. Sahnenin etkisini bir kat daha arttırmıştı bence. Rüya İşçileri'nin bu özelliğini seviyorum. Gerçekten sahnelerle, oradaki duygularla bütünleşen şarkıları bulup çıkartıyorlar ve kullanıyorlar. Umarım yeni bölümlerde de bol bol paylaşırlar güzel müzikleri bizimle...

ozguster
11-09-06, 13:52
Merhaba arkadaşlar.
Forumu açtım birde ne göreyim ana sayfada bizim dizimizle ilgili iki röportaj.
İsmi lazım değil birileri yine bir şeyler yumurtlamış.Yasemin'de diziden ayrılacak demiş.Nedir bunun doğruluk payı canlarım..
İkinci röportaj ise Avukatımız Mert Bey ile yapılmış.Çok güzel cevaplar vermiş hayran kitlesi hakkında olanlar özellikle.
Bu arada söylemden geçmeyeyim yanyana fotoğraflarıda gayet güzel çıkmış.
Yakışmışlar yani.
Ah oğlum Mert sen yandın şimdiden söyleyeyim.
Öyle bir duvara tosladınki,Allah kurtarsın seni Ekin'in gazabından.
Sarp az çekmediydi sıra sana geldi Mert.

Selam arkadaşım,Bir de buna Ekin'in terkedilmiş ve erkeklere karşı güvensiz halini ilave edersek,
Mert'e Allah gani gani sabır eylesin demek istiyorum.
Kızın normal hali bile yeterdi.

allbyme
11-09-06, 13:59
Altında da bu resim:
Bir tuhaf oldum ya.
Özgü ablacım 26.bölümdü sanırım.Ahh o bölümü hatırladım şimdi ikiside eski evlerine gitmişlerdi,karşılaşmışlardı felan,fondada o şarkı.off ne günlerdi be!Bende Erkin Koray çıkınca direk o bölüm aklıma geliyor zaten...

didou_didem
11-09-06, 14:04
Merhaba arkadaşım.Yasemin diziden ayrılmadı 45.bölüm çekildi bitti bile böyle bir şey yok yani.Senin yazını okuyunca aklımda birşeyler canlandırdım.Ekin'le Mert aşk yaşamaya başlamışlar ve evlenmek üzereler sarp pişman olup geri dönermiş felan amma olmicak işler peşinde hayal kuruyorum ya.Neyse efendim didem mert ismi geçmişdi evet, sanırım ekin.sarp nickli arkadaşımızdı,bende tebrik etmek istiyorum iyi tutturmuş:img-grin2 Zaten bizim forumca gözümüzden bişey kaçmıyo maşallah,Tardu Flordun ismide geçmişdi yani sürpriz olmadı..
Bu arada arkadaşlar daha demin yeni fragmanı gördüm pek farkı yok ilkinden ama çok güzel müzikte zaten muhteşem başındaki o cümle bitiriyor zaten işi darısı diğer fragmanı göremeyenlere...:img-nyam:

ekin.sarp mıydı.evet yaa dediğin gibi birşey kaçmıyor gözümüzden..
ikinci fragmanı bende gördüm ama sabah 9 falandı saat..aynı fragmanın başına o güzel söz eklenmiş...

ekin.sarp
11-09-06, 14:06
selam arkadaşlar,
ana sayfada soldaki haberden sonra sağdakini okumak iyi geldi.Bülent İşbilen'den sonra Yasemin'e sırayı getirmiş birisi...pes yani!
neyse sinir olmayayım şimdi yandaki haberden sonra mutluluğumu bozmayayım.Mert ismini okuyunca o kadar çok güldüm ki...:)hala da gülüyorum.evet tutturmuşum hakikaten.tebrikleri aldım,sağolun.en çok bu ismin yakışacağını düşünüyordum baştan beri.avukatımızın yaptığı işlere ters ama diğer açıdan gelen ismin 'mert' olması çok anlamlı...fragmandan sonra bir gönderme daha:)anlayana tabi!Ekin yine birisini yola getirmeye çalışacak.iki tarafın da işi zor canım.üstelik ikisi de avukat,davalardan alışkanlık yapar.söyleyecek sözleri bitmez bir türlü.bizim kız da az inatçı değildir hani.neler çektirecekler birbirlerine kim bilir:)

Ozly
11-09-06, 14:07
Atv geriden geliyor..Bilmem ne zaman update etcek o sayfaları..Sinir oldum bende hala aynı poz aynı isim.Tardudan eser yok..

dizidizidiziler
11-09-06, 14:23
Altında da bu resim:
Bir tuhaf oldum ya.

Ayyy o benim en sevdiğim bölüm.
Ekin babasının video kasetini görüyor. Sarp'a aşık olduğunu iyice anlıyor, rüyasında da görmüştü. Başlıyor ağlamaya. Gece uyuyamıyor, yanına oturuyor sarp'ın... O arada gıcık Kenan da rakısını almış ekin'in resmine bakıyor iç çekerek...
Ondan sonra da sabah gidiyor video kasetini doldurmaya karar verdim diyor Yelda'ya..

dizidizidiziler
11-09-06, 14:23
Altında da bu resim:
Bir tuhaf oldum ya.

Ayyy o benim en sevdiğim bölüm.
Ekin babasının video kasetini görüyor. Sarp'a aşık olduğunu iyice anlıyor, rüyasında da görmüştü. Başlıyor ağlamaya. Gece uyuyamıyor, yanına oturuyor sarp'ın... O arada gıcık Kenan da rakısını almış ekin'in resmine bakıyor iç çekerek...
Ondan sonra da sabah gidiyor video kasetini doldurmaya karar verdim diyor Yelda'ya..Tüm bu süre boyunca, o şarkı çalıyor işte...

arese
11-09-06, 14:29
herkese hayırlı günler yav keşek sinan hiç degişmemse çok şeker onu yerine dahah büyük birini bulmaları lazım o daha talıydı keşek deggişmese :icon_cry: acba kime benzeyen birini bulurlar benim merak ettigim kime bab diyecek bu arda ferdie kadroda var dimi arkdaşalr

blackmees
11-09-06, 14:31
Aşk Oyunu yepyeni bölümleriyle ve süpriz gelişmeleriyle yeni sezonda atv ekranlarında... Aradan yıllar geçmiştir. Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı. Sinan ise okula gitmeye başlamıştır. Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir. Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır. Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır. Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur. Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, akıllı, sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır. Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Aşk Oyunu bu yılda izleyicilerde tiryakilik yaratacak

blackmees
11-09-06, 14:34
arkadaslar ben koydum ozetı atv sıtesınde yazıyodu

didou_didem
11-09-06, 14:40
vayy özet gelmiş..Sarp'ın nasıl terkettiği yazılmıyor ya..Vapurda ilk tanışıyorlar demekki..güzel bir özet..Gözümüz aynı Hakan çıkmıyor ben ne olur o diye düşünüyordum

ssvshy
11-09-06, 14:41
herkese selam
girmeyeli iki gün oldu ama bana asır geldi sizden ricam 50. sayfadan itibaren en son o sayfada kaldım vakit darlığındanda okuyamadım bir gelişme bir olay varmı sölernisinz bu arad habreleir okudum birinc, haberde dziden yasemini çıktığı ve sonrasında yeni girene başarılar dilendiğini okudum yasemin çıksaydı dizi devam etmez yeni girende olmazdıki nasıl bir çelişkiyse kısaca röportaja verdiğim tepki sadece:img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha:
tardununkini okudum olayı bimiyorum adam belkide haklı ama oyunculuğu gerçekten harika biri bana göre helede tiyatroda birde tarduya dizide isim bulmada mert adıda geçmişiti tahminde tutturanları tebrik ediyorum ve sizden hbaer bekliyorum son gelişmelerle ilgili ya ben hala fragmanı göremedim sadece tardunun yasemine bakışı vardı en sonda onu gördüm o kadar burdanda pc sağolsun izin vermiyor izlememe

sinem75
11-09-06, 14:43
Aman Allahım özete bak hizaya gel.
Yine oyunlar,zıtlıklar,kavgalar,atışmalar.Birbirine zıt iki karakter ve yine birbirlerine muhtaç kalacakları bir durum.
Sizi bilmem ama beni acayip bir heyecan sardı.
Dizimiz tıpkı ilk günlerindeki gibi hem rpmantik hemde komedi olacak.
Savulun diğer diziler Aşk Oyunu muhteşem dönüyor.

EDAÖZ
11-09-06, 14:45
özet gelmiş. ama ekinin sarpı hayatından hatta hatıralarından bile niye çıkarıp attığına bir açıklık getirilmemiş.belki ilerleyen bölümlerde merte anlatır.doktor hakan dizide kalmış.ekin kontrollerini aksatmıyor.çarşambayı dört gözle bekliyorum ama inanın kalbim nasıl kaldıracak sarpsız bir aşk oyununa onu da bilemiyorum

Güneş-07
11-09-06, 14:46
ben artık izlemem...
ben bu diziyi aşk oyunu olduğu için izliyordum şimdi ortada gerçek aşk yok
acaba ekinin o büyük aşkına ne oldu ne çabuk sarpı unuttu...
ve ben aşk oyununda sarpla ekini hiç mutlu göremedim senaristler sağolsun
nerden çıktı bu mert bence artık izlenmez ekini başkasına aşık etmeleri yaptıkları en saçma şeydi
madem sarp ayrıldı ekini yanlız bıraksalardı yada diziyi bitirip bizi onların muhteşen aşklarını izlediğimiz bölümlerlerle bıraksalardı....
ayrıca daha sinanın sarpa baba dediğini duyamadan mert çıktı bide ben artık izlemem...
ben ekinin sarpı unutmasını kaldıramam kimse kusura bakmasın ve benim çevremdeki kimse artık izlemicek...

PERİİ
11-09-06, 14:47
vay be özet gelmiş ama hala şu sarpın terk edişi içime sinmiyo eksik bi şeyler var bu işte neyse mert beyinde yüzü sanki pastalı gibi geldi ekin suratına pastayı geçirmiş gibi hani ona asılma gafletinde bulunmuşya bu arada belliki birilerinden kurtulmak için mertin ekine ihtiyacı olacak ve yine oyun başlıyacak

zetva
11-09-06, 14:47
evet özetimizde gelmiş hadi bakalım hayırlısı olsun
Ekin Sarpı hatıralarından bile silmiş acaba gerekçe ne?
Sinan büyümüş okula başlamış kesin onuda yeni biri canlandırır aslında Oktay çok şirin biri ama değişecek gibi gözüküyor
evin sorumluluğu Ekindeymiş Teksoylar olmadığına göre acaba Kurti ne iş yapıyor boş gezenin boş kalfası mı?
Mertin Ekine bir sululukta bulunacağı belliydi zaten fragmandaki hallerinden ve hayat onları birbirlerine muhtaç edecektir diyor özette bu da demektirki aşk oyunun başlamısa vesile olan tarzda bir oyun yine başlayacak galiba tıpkı fragmanda dediği gibi neyse bekleyelim ve göreli son 2 gün

Ozly
11-09-06, 14:48
way wayy

Süper bölüm bizi bekliyor.Ekinle Mert atısacak.Ee mert agzının payını alacakda.Sarp nasıl terkedecek bence ilk bölümde bahsedilmicek bile

ekin.sarp
11-09-06, 14:51
özeti okuyamadan evden çıkacağım diye üzülüyordum.blackmees eklediğin için çok teşekkürler...özet hepimize hayırlı olsun.
Ekin hayatından çıkarmakla kalmamış,hatıralarından bile silmiş Sarp'ı.nasıl terkettiğini bir şekilde öğreniriz herhalde.Sinan okula başladığına göre aradan yine 4 yıl geçmiş.fragmanda sadece Ekin'in görüldüğü sahnede arkadan deniz hareket ettği için vapurda olduğunu tahmin etmiştim.başını kaldırıp manalı manalı baktığı kişide de yanılmamışım:)demek orada başlayacak yeni macera...Ekin vapurdakilere bir güzel rezil eder herhalde Mert'i.ağzının payını da verir.bir de aynı davada avukat olarak karşı karşıya gelirlerse olanlar olur:)

ela gözlü
11-09-06, 14:51
allahım sana şükürler olsun.özetimiz geldi hayırlı olsun.tekerleme gibi oldu.sinan hala dizide.okula başlıyormuş.ekin sarpı tamamen unutmuş.hatırlarındna bile silmiş.bizde umarım ekin kadar kolay silicez eski bölümleri:(atv nin sitesindeki resmi muhakkak görmelisiniz.yasemin tardunun üstüne beyaz bişey dökmüş.süper ya.harika bi aşk oyunu bizlerle olucak.ilk özetimiz hayırlı olur inşallah:)

allbyme
11-09-06, 14:52
Ooo özetimizde gelmiş,sağol arkadaşım eklediğin için.Bu mert'in karakteri bana sarp'ın karakterini hatırlattı.Aman buda ekin'in yanında başka kızlara felan msj çekmesin sonra ekin yine güvenmez birtürlü kavuşamazlar felan.Vapurda ha güzel olucağa benziyo.Bence fragmanda gösterilenlerde o sahne vapurdaki sahne yani.İlk görüşmeleri.Hayat bunları hep birleştiricek ne güzel ya aynı ilk bölümlerdeki gibi olucak gerçekden...Sinan nolcak diyoduk bakın bizimki okula bile başlamış bence değişmişdirde sinan karakteri muzoda değişmişdir heralde.Hakan'ıda bol bol görücez bundan sonra demekki artık kankisi olmuşdur ekin'in sarp terk ettiğinde onun tek destekçisi o olmuşdur.Off off desenize güzel günler bizi bekliyo:img-grin2

Kaan
11-09-06, 14:54
Yeni yayın dönemimiz hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.
Sevgi ve saygılarımla.

kerem__cem
11-09-06, 14:54
özet gelmiş evet aşk oyunu tekrar aşk oyununa dönüyo ama sarp ne yapıcakki ekin ondan nefret edicek ben çok merak ediyorum onu sinan büyüdüğünü ne göre yaa gerçekleri öğrencek yada kenana bana dicekk gerçekleri öğrense ne olcak çünkü sarp yok ama sarpda ekinden nefret ediyo bana göre çünkü sarp o kadar uğraştıktan sonra aşkının peşinden gider ben şimdi çok merak ettim yaa çarşambayı nasıl beklicezz...

Güneş-07
11-09-06, 14:55
katlanamıyorum ben bu merte...
ben hep sarpla ekini hatırlamak isterim
ya acaba arkadaşlar szi nasıl kabule ettiniz hemen biz başlarda onların aşkalrını izledik galiba sizin hoşuna atışmaları gitti ama benim hoşuma hiç gitmedi birde hatıralırından nasıl silcek ki onun sarptan bir çocuğu var ona her baktığındaa sarp gelmicek mi aklına ve son bölümde yanında sarp vardı onun sayesinde kurtulmadı mı onu ona seni seviyorum deyişini duymadı mı gözerini açtığında onu gördü sarpı...
ayyy sinirlerim bozuldu ağlıcam şimdi...
yok yok ben çarşamba günü atvyi açmam herelde...

ozguster
11-09-06, 14:56
Görüldüğü üzere Sarp'ın neden terk ettiği ile ilgili bırakın ipucunu bize hiç bir şey söylemeyecekler.Sarp gitti mi gitti.Baksanıza Ekin hafızasından bile silmiş Sarp'ı.Tebrik edip,öpüyorum.Bu konuda kızgınım yalan değil.
Mert ile Ekin'in yollarının başka bir şekilde nasıl kesişeceğini merak ettim.Belki de haberleri olmadan birisi diğerinin müvekkili olur,diğeri avukatı olur.
Öyle bir iş olur ki ikisi de birbirlerine mecbur kalır.Ne bileyim Ekin velayet davası falan açmış olabilir mi mesela.Ya da Kurti ile ilgili bir iş falan.Ne bileyim , hadi hayırlısı olsun.Ben nedense çok mutlu olamadım.
Offf,Alışacağız inşallah.
Bu arada cüce Sinan mı olacak acaba?Bari O'na kıymasalar.1'e falan gönderseler çocuğu.İnanmış gibi yapardık.

*~*RaiNBoW*~*
11-09-06, 15:00
Yeni özetimiz hayırlı olsun.3 ay boyunca ne zaman yine özet başında bekleşeceğiz derken geldi çattı işte.Özetlerimiz ne zaman bizi tatmin etti ki zaten?Bakın gelenek yine değişmemiş.Şıp diye Ekin,Sarp'tan ayrılmıştır hatıraları silmiştir denmiş.Nasıl sorusunun cevabını özette bulamadık dizide görürüz inşallah.
Hakan'ın temelli taşınmış olması,üçgenin bir köşesinin de temelli oluştuğunun sinyalini veriyor.
Hangi çılgın kalkıp da Ekin'e asılmaya kalkar?Yeni eniştemiz...Çok çekeceği var.

Büyük ihtimalle de bir davaada yolları kesişecek.
Yeni sezon hem ekibe hem de bizlere hayırlı olsun.Yüzümüz güler inşallah..

Ozly
11-09-06, 15:01
Walla Sinan var ama sene atlaması oldugundan ve okula gittiğinden o seker kesin değişti baska biri geldi demektir.Duruma es olarak muzoda değişti demektir.Ekin calısıyorsa ve İsmet amcada öldüyse vede terk ettiyse Sarp Ekin ailesiyle oturuyo demektir..Way be nelerde çözüyoruz hemen:)

linguist
11-09-06, 15:10
Özetimiz gelmiş!!(Bu cümleyi söylemeyeli baya oldu.:))Eski günlerin kokusunu alıyorum.Özlediğimiz,Aşk Oyunu'nu sevmemize neden olan unsurlar geri dönüyor.Mert;adı da kendisi de güzel.Tabiri caizse tam bir fırlama galiba.:)E Ekin de bir o kadar sert.İki zıt kutup birbirlerini itecekler,biz de ekran başında çok eğleneceğiz.Çarşamba çabuk gelsin.Sabır gücüm tükeniyor.
Ha bu arada resimler harika.

sinem75
11-09-06, 15:10
http://www.atv.com.tr/prog,ask_oyunu,11466.html

Yeni eniştemiz Mert, karizmayı daha ilk günden çizdirmiş arkadaşlar.
Kolaymı öyle Ekin'e asılmak,laf atmak.
Sarp tekmeyi yimişti,bu garibimde suratına pastayı yemiş.

*duygu*
11-09-06, 15:15
Sinem ablacım eklediğin resim açılmamış,ben bir daha ekliyorum...Gerçekten ilk tanışmadan ekinden yemedikleri şey kalmıyor:)
http://www.atv.com.tr/im/ask_oyunu/ask_oyunu_524_c.jpg

pekdeep
özet güzel olmasına güzl de ya sarp nasıl gitti o kısmı nası açıklayacaklar çok merak ediorum. 44 bölümdür bize sunulan sarp hem ekini hem de sinanı bırakıp napar. bu konuya nası bi açıklık getirebilcekler "en büyük darbe en yakınından gelendir" diolar demesine de yaniiii. ya eğer sarpın konusu hiç açılmazsa da saçma olur bence. hani ben ve belki benim gibi bi kaç kişi tmm diyip izler de nereye kadar:(
tardu flordunun gelişini de yeni mert karakterini de sevdim. ikisi de avukat olduklarına göre bi dava onları birbirne muhtaç bırakacaktır. bnce hakan da ekini sevicek ama ekin 2sine karşı da duyarsız ve güvensiz olacak. e sarp bile onu terk ettiyse....
kurti ile gönül aynıdırlar. kurti hala adam olamamıştır. muzo ile sinan kardeş gibi büyümüşlerdir, onların okul maceralari olur şimdi. muzo sinana taktikler verir fln..
üzülüorum sölerken de ama yan karakterler dışında ana öykü tamamen deişio. yine bi oyun olsa da ortada eskisi gibi bi aşkoyunu olmıycak. ha ben izlermiyim izlerim ama keşke her şey daha farklı gelişseydi(gerçekte) 44 bölüm harcanmasaydı:(

ozguster
Görüldüğü üzere Sarp'ın neden terk ettiği ile ilgili bırakın ipucunu bize hiç bir şey söylemeyecekler.
Sarp gitti mi gitti.Baksanıza kız hafızasından bile silmiş Sarp'ı.Tebrik edip,öpüyorum.Bu konuda kızgınım yalan değil.
Mert ile Ekin'in yollarının başka bir şekilde nasıl kesişeceğini merak ettim.Belki de haberleri olmadan birisi diğerinin müvekkili olur,
diğeri avukatı olur.Öyle bir iş olur ki ikisi de birbirlerine mecbur kalır.Ne bileyim Ekin velayet davası falan açmış olabilir mi mesela.
Ya da Kurti ile ilgili bir iş falan.( Bu arada ben pastayı göremedim,pasta mı yemiş Mert suratına?Mert derken bile tuhafıma gidiyor yaa)
Ne bileyim , hadi hayırlısı olsun.Ben nedense çok mutlu olamadım.
Offf,Alışacağım inşallah.
Bu arada cüce Sinan mı olacak acaba?Bari O'na kıymasalar.1'e falan gönderseler çocuğu.İnanmış gibi yapardık.

zetva
özeti okuyunca ve atvnin sitesindeki resimi görünce aklıma bir senaryo geldi Ekin serbest çalıştığı için arada mali problemler yaşıyormuş gazetede yazan haberde ise Ekin bir avukatlık bürosunda çalışıyor diyordu acaba Ekin daha düzenli maaşım olsun diye bir büroya başvurdu oranın patronuda zor bir dava verdi Ekine ama dosyayı incelemesi için yanına büroda çalışan başka bir avukatla beraber çalışmasını söylerse ve bu avukatta Mert çıkarsa hayatta bunları birbirine mecbur bırakmış olur nasıl ama :)

a.oyunu_sweet
11-09-06, 15:19
ya ben birseyi merak ediyorum acaba ekin neden sarp karakterinden ayrıldı?bisey diyimi bana hala cok garip geliyor bu olanlar o kadar asamadan gectiler bircok seyi atlattılar ölüme bile gögüs gerdiler tüm bunlar güme gitti :(neyse gecmisi unutalım artık hatırlıyormusunuz sarp'ta ilk basta dünyayı panayır yeri sanıyordu ekin nasılda adam etmisti onu neyse enistemizin adı mert'mis :)iki gündür düsünüyorum enistemizin ismi ne olur diye ama bu ismi hic düsünmemistim dogrusu ::)Rengincim ne güzel söylemmissin öyle bence de yeni sezonumuz hem teknik ekibe hemde bizlere hayırlı olsun...

_kermit_
11-09-06, 15:20
özeti okuyunca ve atvnin sitesindeki resimi görünce aklıma bir senaryo geldi Ekin serbest çalıştığı için arada mali problemler yaşıyormuş gazetede yazan haberde ise Ekin bir avukatlık bürosunda çalışıyor diyordu acaba Ekin daha düzenli maaşım olsun diye bir büroya başvurdu oranın patronuda zor bir dava verdi Ekine ama dosyayı incelemesi için yanına büroda çalışan başka bir avukatla beraber çalışmasını söylerse ve bu avukatta Mert çıkarsa hayatta bunları birbirine mecbur bırakmış olur nasıl ama :)

yada çalışmak istediği avukat bürosu merte ait olabilir..ve ekin bunu çalışmaya başladıktan sonra öğrenebilir..(:

Ozly
11-09-06, 15:20
http://www.atv.com.tr/im/ask_oyunu/ask_oyunu_524_b.jpg

atvnin resimleri

dizidizidiziler
11-09-06, 15:24
özet gelmiş. ama ekinin sarpı hayatından hatta hatıralarından bile niye çıkarıp attığına bir açıklık getirilmemiş.belki ilerleyen bölümlerde merte anlatır.doktor hakan dizide kalmış.ekin kontrollerini aksatmıyor.çarşambayı dört gözle bekliyorum ama inanın kalbim nasıl kaldıracak sarpsız bir aşk oyununa onu da bilemiyorum

öZET GELMİİİŞ. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Inanın daha 1 saat sonra gelir özet diye düşünüyordum...
Fragmanları bile izleyemedim ama olsun...

özet:
Aşk Oyunu yepyeni bölümleriyle ve süpriz gelişmeleriyle yeni sezonda atv ekranlarında... Aradan yıllar geçmiştir. Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı.
Bu arada dediğim gibi, bize anlatılmayacak neden ayrıldıkları...biz de çatır çatır meraktan çatlayacağız ooffff

Sinan ise okula gitmeye başlamıştır.
"Demek ki Sinan değişmiş olacak başka bir büyük çocuk girecek diziye. Umarım çirkin veya kabiliyetsiz bir çocuk değildir. Bir Istanbul masalındaki AYŞE'yi hatırladıkça bana afaganlar basıyor da..O çocuk çıkacak diye korkudan izleyemez olmuştum diziyi..."

Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir.
Bir geldi pir geldi. Rakı balık boğaz adam geri döner mi?

Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır. Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır. Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur.
"Ben arabayla giderken çarpışır karşılaşırlardemiştim ama tutmadı. Ekinimizin sefaleti bitmedi, bitemedi... Araba alamamış hala vapurlarda geziyor.."

Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir.
İşte bu sahne sanırım fragmandaki sahne. Ekin cavbı yapışıtırıp yanından kalkıyor Mert'in. Mert de arkasından aval aval kaval kaval bakıyor..

Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, akıllı, sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır.
İşte bu cümleyi anlamadım. nasıl birbirlerine mecbur kalacaklar...Anlayan varsa beri gelsin....
Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Aşk Oyunu bu yılda izleyicilerde tiryakilik yaratacak
Tiryakilik ne demek. hastasıyız dizinin :img-grin2. baksanıza forumda 100 kişiyi geçtik şu anda Eski günlerdeki gibi olduk. Özlemişiz bu kalabalığı.
Yeni bölümümüz hepimize hayırlı olsuuunn!!!

ozguster
11-09-06, 15:24
http://www.atv.com.tr/im/ask_oyunu/ask_oyunu_524_b.jpg

atvnin resimleri

Bence yukarıdaki resim sanki pastane veya cafe.Çünkü ayakta duran garson gibi.
İş görüşmek için tesadüfen bir araya geldiler,Mert de buna asıldı demek ki.
(Hayatının hatasını yaptığından haberi olmayarak)
Öyle olabilir.

kerem__cem
11-09-06, 15:25
özet gelmiş evet bayadır beklediğimiz bişeydi buu sinanın değişmesi iyi oldu çünkü sinan sarpa acayib benziyodu sinanı gördükçe sarpı hatırlıcaktık yani hatıraları hatırlıcaktık bu bakımda iyi oldu bence sinanın büyüdüğüne göre yaa gerçekleri öğrencek yada kenana baba demeye devam edicek ama gerçeyi öğrense ne olcak sarp yok artık

ayşa
11-09-06, 15:25
Tekrar herkese merhaba,
Özet gelmiş, özeti getiren arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.
Şimdi başlayayım özet yorumlamaya, 3 ay sonra da bir garip oldu. Nereden başlayacağımı şaşırdım.
1- Ben size demiştim, bu ayrılık meselesini kurcalamazlar diye. Bakın işte, özetten de bu anlaşılıyor.

2- Sinan'ı çok merak ediyordum. Hoş özette okuduklarımda da pek aydınlandım sayılmaz. Şimdi bu çocuk nasıl büyüyecek 3-4 yıl.

3- Hemen sarkmış Mert:) nasıl bir cevap alacak merak ediyorum şahsen.

4- Bu kız kendine araba alamamış mı diyeceğim, vapurlarda falan...ama geçim sıkıntısına düşmüş gibi duruyor okuduklarıma göre.

5- Şu Mert zengin olmasa fazla.

6- aaa bakın aklıma ne geldi, Ekin'in serbest çalıştığını söylemişler. Şimdi bunlar mutlaka adliye de falan karşılacaklar, Mert'in avukat olduğunu anlayacak. Sonra artık Mert'in çabasıyla mı yoksa tesadüfle mi bunlar karşılaşıp durular bilmiyorum ama bunlar ortak olmasınlar. Ekin ailesi için Mert'le ortak büro açmaya karar verebilir. Alın size hayatın oynadığı bir oyun:).

Bu kadar yeter sanırım:)

shakıra_belit
11-09-06, 15:31
özet gelmişş valla bundan sonra eski aşk oyunu yok yeni dizimiz aşk oyunu yeni, hayat
ekin evli ve cocuklu babası ölmüş sersem bi abisi olan (calışmayan)ve ailesinin sorumlulugunu tasıyan bir kadındır...onu bekleyen aşk ve maceralar
süper oldu yaaa

ela gözlü
11-09-06, 15:31
özet geldi bende meraklar arttı iyice.sarptan nedne ayrıldı falan söylemicek bunlar kesin.sinan değişmese ya:(mert sert kayaya tosladı farkında değil.suratına yediği pastadan sonra sudan çıkmış balığa dönmüştür.ekkin bu işte çarpıveriyor adamı:)acaba karşılıklı davalara mı bakçaklar.ekin davacının mert davalının avukatı ay komedi olur.başının etini yer.eski anılarımız fazla deşilmeden hayırlsıyla izlesek şu diziyi.herkese iyi yorumlar...

desire72
11-09-06, 15:32
özetin başı tamda benim gibi bu konuya takmış olanları çileden çıkartır cinsten ekin sarpı hatıralarından bile silmiş.E 44 bölüm izlettiklerini bizim hafızalardan kim silecek? İyi güzel Ekin Sarpla ayrılmış peki Sarp oğlunuda mı silmiş defterden yada oğlunun bakımını damı üstlenmemiş yada son anda yok bu çocuk benim değil Kenanındı aslında mı demiş.

Bizim kafamızda bunlar varken Ekin Merte pastayı yapıştırdığında herkesin aklına sarpı tekmelediği sahne gelecekken ufff nasıl olacak ?

ekin.sarp
11-09-06, 15:33
Sinan'ı değiştirmeye kıyarlar mı acaba?değiştirirlerse de babasına benzemeyen bir çocuk bulurlar.Ekin Sinan'ı göre göre Sarp'ı nasıl silecek hatıralarından yoksa?senaristler de zaten birinin izi kalmasın istiyorlar dizide.
ama biz Muzo'nun 4 yıldan sonra boy sorunu yüzünden uzamadığını görmüş insanlarız.erkek çocuk da dayısına benzer derler.Sinan da Kurti'ye çektiği için boy sorunu çeker,uzamaz.değişmezse bu sorun böyle halledilir senaristler tarafından.ay pek tatlıydı bizim Sinan,çok rol yapamıyordu ama olsun.Özgü abla'nın imzasındaki ilk resmini okul sırasında,o bakışlarla,bir de mavi önlükle düşününce hiçten istemiyorum değişmesini.bakalım nasıl uygun görmüş senaristler...

arese
11-09-06, 15:34
sinanın degişmesine çok üzldüm çok şekerdi acaba kim bulmuşlar keşek onu gibi şeker birin bulsunlar okulabaşaldıgına göre 7 yaşında falandır ekin sarpdan ayrılmış ve hatta hatıralarından bile silmştir demeki çok kötü bir şekilde ayrılmşlar hattıralarından silmş şimid çok meraklandım belki nefret bile ediyodur o ayrı izliyip görücegiz :img-icecr

shakıra_belit
11-09-06, 15:37
cok güsell yaa ama sinan kesin değişirr muzo nolcakk onuda degiştirirler noluyoo ya pecete mi degiştiriyozz ama bi yandan haklılar çünkü yıllar gecsinki ekin sarpı unutsun..

ssvshy
11-09-06, 15:40
fragmanı göremesemde özeti okudum mert suratına pastayı yem,ş bu keisn herald ebunlar bir dava için bir araya gelip konuşacaklar yada ekin bunla ortak bir büro açmak zorunda kalacak ama ilk karşılaşmaları dava olabilir asılınca yiyecek pastayı galiba çilekli yada muzlu pastaydı muzlu oastayıda çoksevrim canım çekti şimdi:) yalnız kafama şu takıldı merti tanıtırken bira zsarpa benzetmişler gibi vurdum duymaz çapkın ne bilim yada bana öyle geldi

dizidizidiziler
11-09-06, 15:41
Amanııın ben de bu pasta hikayesi nedir diyordum. gerçekmiş.
Yemiş mert pastayı suratına... daha ilk bölümden çocuk neye uğradığını şaşıracak valla..

Pastayı yediği yer kafeye benizyor..
Adliye'nin yakınlarında veya içinde olabilir.
Vapurda karşılaşırlar. ekin sert yanıt verir.
sonra bir kafede filan karşılaşırlar mert özür dilemek ister, ama ekin kafasına pastayı fırlatır...!!

hamsi08
11-09-06, 15:42
herkese merhaba,

iki hafta evvel yasemin ergeneyi izmit, fethiye caddesinde gördüm kardesimle. yanimizdan gecti ve kesin oydu. siyah gözlükleri vardi, o yüzden biraz gec farkettik biz onu, yoksa yanina gidip dizi hakkinda sorular sorardik. belkide dizinin bir bölümünü orda cekiyorlar, bilemiyorum. sizlerle paylasmak istedim...

beta0607
11-09-06, 15:42
uzun zamandır giremiyordum bi girdim neler neler olmuş demek keremcem ayrılmış üzüldüm onun için izliyordum diziyi ama izledikçe diğer insanları da sevdim tardu florduyuda çok seviyorum o yüzden izlemeye devam hem başkasıda olsa yasemin için izlerdim bir şey dikkatimi çekti gürgen öz kuzey vargın falan kadroda ama belitle keremcem yok demek ki ameliyattan sonra ikisi birden yurt dışına gitmişler acaba bu büyük aşkı nasıl bir şey ayırdı ama senaristler bunu atlarla herhalde

sılam
11-09-06, 15:45
Aradan yıllar geçmiştir.
Evet bu aradan yıllar geçmesi demek, Ekin’in artık 40’a merdiven dayaması demek…
Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı.
İşte benim bittiğim an burası arkadaşlar…Böyle kesinlikle olmamalıydı.Hep belki daha uygun bir çıkış yolu bulurlar diye umut ediyordum ki özetle tüm umudum yerle bir oldu.Bu aşkı böyle kestirip atmamalılardı.Bana hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor.Keşke öldürselerdi.Oyuncunun hatasını neden karakterden çıkarmaya çalışıyorlar ki.Biz bu dizide Ekin-Sarp aşkını sevdik.Nerde hani ölümüne yeminler bu kadar basit olmamalıydı.Bilmiyorum ben heyecanımı özet geldikten sonra kaybettim.Öldürselerdi kabul ama 1 sene boyunca izlediğimiz aşkın böyle balon gibi sönmesi bana hiç doğru gelmiyor.Keşke senaristler Keremcem’in hıncını Sarptan çıkarmasalardı.Keşke….
Sinan ise okula gitmeye başlamıştır.
Artık kendi yaşında izleyebileceğiz demek ki…Aman ne güzel bir haber....
Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir.
Hakan’ı merak ediyordum çıktımı acaba diye …Demek çıkmamış en çok buna sevindim.Aşk üçgeninin diğer köşesi olarak Hakan Bey’e çok iş düşüyor.
Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır.
Ekin’in avukat olduğunu biliyorduk zaten sürpriz olmadı.Bütün sorumluluk Ekin’e kaldıysa demek Kurti hala bildiğimiz Kurti…Bizleri güldürmeye devam tabi bu sefer de yalnız kalmıyor yanına Mert ve Hakan da eklenince deymeyin keyfimize…
Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır.
Ona ne şüphe zaten Ekin kafasına koyduğunu işleme sokar ve hep O kazanır bizler ekran karşısında sinir krizi geçiririz.Ekin bu... süpergırl....
Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur.
Ah Mert kardeşim hayatının hatasını yapmışsın….Hemde bizim Ekin’ hemde terkedilmiş Ekin’e ne diyelim gerçi en büyük aşklar nefretle başlarmış derler ya hani….
Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır.
Evet yeni oyunumuz demek ki böylelikle başlıyor yani Yeni Hayat’ın küçükoyunu neacaba forumca bir sezon boyunca tartışacağımız yeni oyunumuz ne? Az sonra…
Olgun, akıllı sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir,.
Çarşamba gününe kadar tartışacağımız konumuz belli oldu arkadaşlar…Bu yol hangi yol?Hangi yolda kesişecek? Nasıl kesişecek? Bu Farklı şekil derken ne demek istiyorlar?İşte çarşambaya kadar kafa patlatılacak bir sürü soru size….
Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır.
Aha bu cümle ne demek? Özetin kilit cümlesi bu bence…Adamlar bu özetleri yazmak için çok uğraşıyorlar mı acaba? Okurken bile sinir katsayım yükseliyor…Eminim hiç birimizin aklına hiç gelmeyecek üften püften bir şeydir.Ama adamlar öyle cümle kuruyorlar ki hayati mesele taşıyor sanki.Bakalım bu sefer şansımıza ne çıkacak…

ayşa
11-09-06, 15:46
Şimdi bir kaç arkadaşım daha yorum yapmış. İşte aynı büroya iş başvurabilirler yada iş işin baş vuracağı büronun patronu Mert olabilir diye. Çok iyi tahminler bunlardan biri olacak kesin.
Atv siteyi güncellemiş, iyi olmuş. Sadece bir resim mi var? Ben sanki arada başka resimde gördüm sandım ama bulamadım bir daha:(

Birde bugün site sabahtan beri oldukça ağır işliyor. Sizi sinir etti mi bilmem ama beni fazlasıyla etti. Bir sayfadan diğerine atlarken turuncu bir halde ekranımın kalmasınsan dolayı içime fenalık oturdu, turuncu turuncu...

Ozly
11-09-06, 15:47
herkese merhaba,

iki hafta evvel yasemin ergeneyi izmit, fethiye caddesinde gördüm kardesimle. yanimizdan gecti ve kesin oydu. siyah gözlükleri vardi, o yüzden biraz gec farkettik biz onu, yoksa yanina gidip dizi hakkinda sorular sorardik. belkide dizinin bir bölümünü orda cekiyorlar, bilemiyorum. sizlerle paylasmak istedim...

cekimler gecen pazartesi basladı cekimlerde deildi yanii
bu arada resimler degismis garson falan vardı ama degismis atv saolsun:)

Ozly
11-09-06, 15:50
Demekki su yavas isleme sorunu tek bende değilmiş Aysacım.Bende kac saatte acılıyor yada acılmıyor..
Atv güncellemis ama resim gitmis.Garson falan pasta atmıs sanırım Ekin öyle bir poz vardı ama artk yok:)

dizidizidiziler
11-09-06, 15:55
Forum eski haline döndü. kalabalık oldu olmasına ama... sitenin yavaş işlemesi, sayfaların donup kalması beni sinir etmeye başladı. Halbuki şöyle hevesle yorumlar yapasım var... sayfalarca yazmak istiyorum.
yaz boyunca çektiğimiz sıkıntıların acısını çıkarmak istiyorum...

neyse ben ne diyecektim. hah özetin ilk cümlelerinden biri...
ekin sarpı anılarından bile çıkarmıştır..

Şimdi bu nasıl olabiliyor... Çocuğunun babasını aklından çıkarıyor, hafızasından siliyor, anılarında bile hatırlamıyor da biz nasıl oluyor da unutamıyoruz?

Biz 44 bölümü neden dün gibi hatırlıyoruz?
Eyyy senaristler Ekin hanım nasıl unuttuysa sarp'ı bize de bu yöntemi gösterin de biz de unutalım...

balerinnnn
11-09-06, 15:58
Sinan'ı değiştirmeye kıyarlar mı acaba?değiştirirlerse de babasına benzemeyen bir çocuk bulurlar.Ekin Sinan'ı göre göre Sarp'ı nasıl silecek hatıralarından yoksa?senaristler de zaten birinin izi kalmasın istiyorlar dizide.
ama biz Muzo'nun 4 yıldan sonra boy sorunu yüzünden uzamadığını görmüş insanlarız.erkek çocuk da dayısına benzer derler.Sinan da Kurti'ye çektiği için boy sorunu çeker,uzamaz.değişmezse bu sorun böyle halledilir senaristler tarafından.ay pek tatlıydı bizim Sinan,çok rol yapamıyordu ama olsun.Özgü abla'nın imzasındaki ilk resmini okul sırasında,o bakışlarla,bir de mavi önlükle düşününce hiçten istemiyorum değişmesini.bakalım nasıl uygun görmüş senaristler...

Sinan hadi neyse de, Muzo'nun boyu bu zaman atlamasında da uzamamış olacak. Hihihi... Ne komik. :img-grin2 Başlasın artık yaaa... 2 gün geçmeyecek bir türlü.

ayşa
11-09-06, 15:59
Yahu şu pasta olayı nedir, ben ne kaçırdım.
Bu arada Hakan kalıyormuş. Yuppii....:):):)

Özgücüm, Sılacım, kızlar kafanızı takmayın şu terketme meselesine. Yeni bir diiz izliyromuş gibi yapın. Ben pek bi rahatım:)

*duygu*
11-09-06, 16:00
Yaklaşık yarım saattir yavaşlayan forum sayesinde tek bir yorum yazamadım.Arzu ablam,doğru söylemişsin nasıl oluyor da unutuyor Ekin,Sarp'ı ilk ve tek aşkını?....(bu gidişle tek olmayacak ama şuan öyle sayabiliriz)

Ayrıca Orhan,Feryal,Serkan ve Yelda da yok.Teksoy ailesi torunlarını hiç göremeyecek mi? En önemlisi babası hiç göremeyecek mi?Bu kısım soru işaretleriyle dolu ama cevabı belli zaten....Hayır....!!

meryemce84
11-09-06, 16:00
Özetimiş gelmiş hayırlı olsun..Özlemişim be Özet okumayı..

Hakan Başarımız bi yere gitmemiş..Vallahi çok sevindim..
Hakan'ın İstanbula yerleşmesinin tek sebebi Ekindir bence..
şimdi bu demek oluyor ki Hakan&Mert çekişmesini izleyeceğiz..

Sinan da değişsin tabi geçmişten eser kalmasın..
ama muzo kalsın cüce olarak devam eder.. :)

Çarşambayı iple çekiyorum.Çok meraklandım ya..
Resimlerde süper yakışıyorlar bence..

Pasta mevzusu nedir anlamadım?

desire72
11-09-06, 16:02
Aradan yıllar geçmiştir.
Evet bu aradan yıllar geçmesi demek, Ekin’in artık 40’a merdiven dayaması demek…
Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı.
İşte benim bittiğim an burası arkadaşlar…Böyle kesinlikle olmamalıydı.Hep belki daha uygun bir çıkış yolu bulurlar diye umut ediyordum ki özetle tüm umudum yerle bir oldu.Bu aşkı böyle kestirip atmamalılardı.Bana hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor.Keşke öldürselerdi.Oyuncunun hatasını neden karakterden çıkarmaya çalışıyorlar ki.Biz bu dizide Ekin-Sarp aşkını sevdik.Nerde hani ölümüne yeminler bu kadar basit olmamalıydı.Bilmiyorum ben heyecanımı özet geldikten sonra kaybettim.Öldürselerdi kabul ama 1 sene boyunca izlediğimiz aşkın böyle balon gibi sönmesi bana hiç doğru gelmiyor.Keşke senaristler Keremcem’in hıncını Sarptan çıkarmasalardı.Keşke….

ah sılacım ahh bizim hafızlarımızdakileri nasıl silecez? İyi güzel Ekinle sarp ayrılmış peki sarp sinandan damı vazgeçiyor? Ekinle görüşmüyor tamam oğlunuda mı görmüyor? Yoksa hazır sarp terketmişken sinana gerçekler anlatılmıyor ve sinan hala kenanımı baba biliyor. Sinanın soyadı Teksoy değil mi?Sarp vazgeçse bile Teksoy Holdingin varisi biricik torunları Sinandan Orhan Bey ve feryal hn. nasıl vazgeçiyor ? Bunlara açıklık getirilmezse kötü.Bütün bu meseleler dururken ben Ekin Mert yakınlaşmasını( hemde aynı tarzda çapkın erkek sert kız ) nasıl izlerim

Ozly
11-09-06, 16:05
PAsta mevzusunu acıklık getiriyorum

Atv nin sitesinde resim vardı Ekin önde giderken Tardu arkada pasta yüzüne yada üstüne atılms bir halde yandada garson ekin giderken Tardu ona öyle hep napıyosun gibilerinden bakısı var..Ama atv yoketmis o resmi biz eklemistik ama resimde sitenin linki olunca değişmiş

bluenight
11-09-06, 16:14
bu özet beni şaşırtmadı benc einanılmaz komik harika bir bölüm izleyeceğiz ilk özetimiz hayırlı olsun nice güzel özetlere 3 aydır beklediğimiz gün geldi tabi bu şekilde beklemiyorduk ama olanla ölene çare yokmuş o yüzden alışacağız ve bence ilk bölüm innaılmaz güzel olacak ama ben sarpın durumuna açıklık geleceğini sanmıyorum bölümler işlenirken yavaş yavaş çıkacak ama şimdi özeti okuyunca iiice meraklandım sarp ne yapmış olabilirki ekinin hatıralarında bile kalmayı başaramıyor buna üzüldüm açıkcası :(

ozguster
Sılam 2. paragrafını çerçeveletip asarım arkadaşım.Ben özetten sonra kendimi mutsuz hissettim açıkçası.
Çöktüm desem yeridir.Ne demek hatırası bile kalmamış Sarp'ın .Sinan ne oluyor o zaman?Yoldan geçenin çocuğu mu?
Böyle saçmalık olmaz.İnsan çocuğuna baktıkça aklına gelir.Nasıl unutur?
Demek ki Ekin aynı zamanda bunadı.
Ayşa'cığım aynen canım çok ağır.Uzun zamandan bu yana bu kadar kalabalığı bir arada görmedi ki bu site,
afalladı galiba.Ayrıca seon söylediğin şey bende olmuyor güzelim.Yok ses, bende yok ses.Bana ağır geldi bu.
Sarp kim Keremcem kim? Ne alaka yani,bu kadar öfkeyi karakterin içine ederek çıkartmasalardı , bu bizim yediğimiz kaçıncı kazık?Neyse ya,kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum artık.

zetva
Pasta olayını merak edenlere işte resim :)

http://img85.imageshack.us/img85/3884/askoyunu524cwv2.jpg (http://imageshack.us)

sinem75
11-09-06, 16:15
Arkadaşlar ATV'nin sitesine ilk eklediği resimde Mert'in yüzü,üstü başı pasta içindeydi.Anlaşılan Ekin'i iyice çileden çıkarmış.Fakat şimdi bende baktım resim değiştirilmiş.Bunun nedeni bence şu olabilir.Hani özette diyor ya Ekin Mert'e unutamayacağı bir cevap verir diye.İşte o cevap o resimde saklıydı.Baştan o resmi eklemişlerdi ama sanırım birileri!!! ATV'yi uyardı sürprizi bozdunuz diye ve resim değişti.

desire72
11-09-06, 16:33
Sılam 2. paragrafını çerçeveletip asarım arkadaşım.Ben özetten sonra kendimi mutsuz hissettim açıkçası.
Çöktüm desem yeridir.Ne demek hatırası bile kalmamış Sarp'ın .Sinan ne oluyor o zaman?Yoldan geçenin çocuğu mu?
Böyle saçmalık olmaz.İnsan çocuğuna baktıkça aklına gelir.Nasıl unutur?
Demek ki Ekin aynı zamanda bunadı.
Ayşa'cığım aynen canım çok ağır.Uzun zamandan bu yana bu kadar kalabalığı bir arada görmedi ki bu site,
afalladı galiba.Ayrıca seon söylediğin şey bende olmuyor güzelim.Yok ses, bende yok ses.Bana ağır geldi bu.
Sarp kim Keremcem kim? Ne alaka yani,bu kadar öfkeyi karakterin içine ederek çıkartmasalardı , bu bizim yediğimiz kaçıncı kazık?Neyse ya,kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum artık.

özgücüm bende senin yazdıklarını çerçeveletmeyi düşünüyorum. Resmen Ekin-Sarp aşkına inananları ortada bıraktılar.Kendi öfkeleri yüzünden bizleri harcıyorlar. K.cemin diziyi bıraktığında dizi ekibi ne duruma düştüyse Sarp Ekini terkettiğinde de biz aynı duruma düşmüş olmuyormuyuz hiçbir fark göremiyorum ben. Ortada koskoca bir sene 44 bölüm anlatılan bir aşk var.Sezon senu sarpın seni seviyorum sözüyle bitiyor ve sezon başı Ekin sarpı hatırlamıyor. Şimdi doğacak Ekin-Mert aşkının bu sonla bitmeyeceği ne malum.

Ortada soyadı Teksoy olan bir çocuk dolaşacak ve Teksoylardan nefret edilecek. Dediğin gibi bu bize yapılan kaçıncı haksızlık daha sezon başı bismillah böyle başladık.

linguist
11-09-06, 16:36
Tahminleri okuyunca benim de kafamda birkaç bir şey oluştu.Fragmandaki son sahnede Ekin bir yerden çıkıyor Mert de o yere geliyor.Sanki Ekin bir iş görüşmesinden çıkıyor gibi.Ne de olsa düzenli bir geliri olmaması bir dezavantaj.Bu böyle gitmeyeceğine göre elbet bir düzen sağlaması gerekecek.Mert de sizinde tahminlerinize göre ya orada çalışıyor ya da oranın patronu.Böylece birbirlerine mecburen katlanmak zorunda kalacaklar.

çıtırkız_84
11-09-06, 16:40
[COLOR="DarkOrchid"]ya gerçekten çok sinir oldum şu özet gelene kadar belki sarp karakterini öldürmişlerdir öyle bağlarlar olayı diyodum ama onlar ekin ve sarp ı ayırmışlar.Bana ne olursa olsun çok mantıksız geliyor ki bir çoğunuza görede öyle sanırım... Bu bir aşk dizisiydi öyle bir aşktıki bu ölümüne bir aşktı.Bize diziyi sevdirende zaten ekin ve sarpı ın aşkı değilmiydi?
Şimdi ise bu diziyi bu kadar sevenlere çok büyük bir hayal kırıklığı.......

desire72
11-09-06, 16:41
sado arkadışımızın bölüm özetine yaptığı yorum.Foruma şu anda giriş yapamadığı için benden eklememi rica etti

bu nasıl bir özet? bir dizi film senaryosunun mutasyona uğraması
kadar ilgi çekici bir doğa olayı daha olamaz..delik deşik
mantıksızlıklarla kurulu..mantığım bir çocuk ve babasının her ne
şartlar altında olursa olsun ömür boyu ayrı kalmalarını
kabullenemiyor..yutturmaya çalıştıkları artık sarp ve ekin normal
insanlar gibi aşkı tüketip ayrıldılar ve çocuk velayetiyle birlikte
annesine kaldı..sinan artık ne evde ne okulda arkadaşlarıyla
oynarken asla ve kat'a babasının adını anmayacak-mı? ya da sarp babası sinanı
red mi etmiş??? o yüzden mi halaa o saçma babasını kenan zannediyor?
ANLAYAMIYORUM BEN YA GERÇEKTEN ANLAYAMIYORUM...HER ŞEYE KABUL AMA MANTIĞIM BUNDAN FAZLASINI ALMIYOR..
>

shakıra_belit
11-09-06, 16:42
Arkadaşlar ATV'nin sitesine ilk eklediği resimde Mert'in yüzü,üstü başı pasta içindeydi.Anlaşılan Ekin'i iyice çileden çıkarmış.Fakat şimdi bende baktım resim değiştirilmiş.Bunun nedeni bence şu olabilir.Hani özette diyor ya Ekin Mert'e unutamayacağı bir cevap verir diye.İşte o cevap o resimde saklıydı.Baştan o resmi eklemişlerdi ama sanırım birileri!!! ATV'yi uyardı sürprizi bozdunuz diye ve resim değişti.
evt cnm keinlikle uyarı gelmiştir yoksa bugüne kadar hiçç böle birseyyy olmadı biriniz de yokmu o resimm yaaa..merak ettim şimdii..

kapo
11-09-06, 16:43
Arkadaşlae; Bizler AŞK OYUNU nu Sapr & Ekin Aşı için seyrediyorduk.Herşeye direndiler Aileler,Hastalıklar;Kurşunlar ama sen gel Sapr yok oldu bu Bizlere yapılan SAYGISIZ'lık dır. Kremcem Dizi den Ayrılmak la ÇOK AYIP etti, bana göre..AŞK ,OYUNU seyredilsede eski aramacak YASEMİN ERGENE Keremcem in yokluyunu Kapatmaya çalışacak.Bence KEremcem oyuncu arkadaşalrı na ve izleyici ye AYIP etti.

digital_undergraund
11-09-06, 16:45
Özeti beğenmedim açıkçası sarp ve ekin birbirlerini çok seviyorlardı ama ayrıldılar yazıyo özette ne anladım ben bundan boşuna geçti o kadar şey birbirlerini çok severken nasıl ayrılırlar çok saçma olmuş bence daha mantıklı bir nedeni olsaydı keşke iyice saçmaladılar keremcemin yerine başka bir oyuncu koysaylardı aynı şekilde devam etseydi daha güzel olurdu. ayrıca şunu söyliyim bu akşam bizim buraya keremcem geliyo konseri var bende gitmeyi düşününüyorum...

shakıra_belit
11-09-06, 16:46
[COLOR="DarkOrchid"]ya gerçekten çok sinir oldum şu özet gelene kadar belki sarp karakterini öldürmişlerdir öyle bağlarlar olayı diyodum ama onlar ekin ve sarp ı ayırmışlar.Bana ne olursa olsun çok mantıksız geliyor ki bir çoğunuza görede öyle sanırım... Bu bir aşk dizisiydi öyle bir aşktıki bu ölümüne bir aşktı.Bize diziyi sevdirende zaten ekin ve sarpı ın aşkı değilmiydi?
evt cnm ilk banada mantıksız geliiyordu..ama napalım kii.böyle daha iyi oldu..
evt onlarla güldk,onlarla ağladık..
onların aşkını izledik biz..şimdi yepyeni bir dizi başlıyorr.!!!yeni bir oyun,yeni bir aşk..
başrolumuzun birini biii söhret kazasınanda katbetmemiz aşka engel değilkii dimii..
bide böyle düşünelimm bence..(!)

shakıra_belit
11-09-06, 16:50
evt cnm mantıksız olabilir ama napabilrz kii..demi yanii..
tamam;
onlarla güldük onlarla agladık bu buyuk aşkı onlarla yasadık belkii..
şimdi bambaşka bir dizimiz var..
basrolumuzun birini birr söhret kazasında kaybetmemizz aşka engel değil.
adı üstünde ekranların en romantik dizisi
romantik = sarp diye bir kural olmadıgına göre..
şimdi yeni bir dizi başlıyor..yenii bir aşk yeni bir oyunn(!)

sinem75
11-09-06, 16:52
Reyhancım bana kalırsa Ekin orada bir yerden çıkmıyor.
Bence Mert ile karşılıklı oturmuşlar ve Mert Ekin'i kızdıracak bir şeyler söylemişte Ekin'de bir hışımla kalkmış gibi geliyor bana.(Hani Sarp'ın evlilik oyununu teklif ettiğinde masadan hışımla kalktığı gibi)
Hani bunlar birbirlerine muhtaç kalacaklarmış ya,bu bir iş ortaklığı ise Mert'te Ekin'e bunu teklif ettiyse Ekin'de sinirlenip kalkmış gibime geliyor.
Özette ne diyor Ekin'in düzenli bir geliri yoktur.Bakın görün Evlilik Oyunu'nda olduğu gibi Ekin yine paraya muhtaç kaldığı için paragöz Mert'in bir dava için iş ortaklığı teklifini kabul etmek zorunda kalacak.

didou_didem
11-09-06, 16:54
Yahu şu pasta olayı nedir, ben ne kaçırdım.
Bu arada Hakan kalıyormuş. Yuppii....:):):)

Özgücüm, Sılacım, kızlar kafanızı takmayın şu terketme meselesine. Yeni bir diiz izliyromuş gibi yapın. Ben pek bi rahatım:)

ayşa evet bende çok sevindim Hakan'ın kalmasına...
Ya ne olacak merak ediyorum ama nasıl olurda Ekin Sarp'ı biranda hafızasından siliyor..Hadi ona da tamam..herşey olur ayrılırlar..Ama ortada bir çocuk var bu adama hiç mi çocuğunu görmiyecek..Teksoylar hiç mi torunlarını görmiyecek..

didou_didem
11-09-06, 16:58
Bence Mert ile karşılıklı oturmuşlar ve Mert Ekin'i kızdıracak bir şeyler söylemişte Ekin'de bir hışımla kalkmış gibi geliyor bana.(Hani Sarp'ın evlilik oyununu teklif ettiğinde masadan hışımla kalktığı gibi)
Hani bunlar birbirlerine muhtaç kalacaklarmış ya,bu bir iş ortaklığı ise Mert'te Ekin'e bunu teklif ettiyse Ekin'de sinirlenip kalkmış gibime geliyor.
Özette ne diyor Ekin'in düzenli bir geliri yoktur.Bakın görün Evlilik Oyunu'nda olduğu gibi Ekin yine paraya muhtaç kaldığı için paragöz Mert'in bir dava için iş ortaklığı teklifini kabul etmek zorunda kalacak.

ilk fragmanı gördüğümde benimde aklıma bu gelmişti sinem abla..Yani orda Mert birşey diyor Ekin kızıyor ve kalkıp gidiyor..Özetteki "düzenli geliri yoktur" cümlesinden de ya ortak bir yer açalım diyor yada başka birşey...

ozguster
11-09-06, 16:58
özgücüm bende senin yazdıklarını çerçeveletmeyi düşünüyorum. Resmen Ekin-Sarp aşkına inananları ortada bıraktılar.Kendi öfkeleri yüzünden bizleri harcıyorlar. K.cemin diziyi bıraktığında dizi ekibi ne duruma düştüyse Sarp Ekini terkettiğinde de biz aynı duruma düşmüş olmuyormuyuz hiçbir fark göremiyorum ben. Ortada koskoca bir sene 44 bölüm anlatılan bir aşk var.Sezon senu sarpın seni seviyorum sözüyle bitiyor ve sezon başı Ekin sarpı hatırlamıyor. Şimdi doğacak Ekin-Mert aşkının bu sonla bitmeyeceği ne malum.

Ortada soyadı Teksoy olan bir çocuk dolaşacak ve Teksoylardan nefret edilecek. Dediğin gibi bu bize yapılan kaçıncı haksızlık daha sezon başı bismillah böyle başladık.

Asalım güzelim,bakıp bakıp uyuz olalım.Tardu Flordun'u çok seviyorum.Dizi bundan sonra eğlenceli de gelişebilir.
Ekin yeniden başkasını da seveblir.Sevebilir ama unutamaz.Açıkça tepki koyuyorum ben bu ayrılış olayına.Biz boş boş bakacağız mı ya , her aşkı aşk sanacak yaşı çoktan geçtik.Ölümüne aşk bir kez yaşanır bazısına uğramaz bile.Hele de böyle bir aşkı mundar etmeye kimsenin hakkı yok.
Sarp ölmeliydi.Ölümüne edilmiş bir yeminse bu ölmeliydi.Bu kadar ağır gelmezdi.Üstelik Sarp gayet düzgün bir karakterdi.
Keremcem'in yaptığı şeyin karşılığı Sarp olmamalıydı.Her neyse , yazdıkça rahatlayacağıma daha çok sinirleniyorum.
Üstelik bir de çocuk var ortada.Peki niye yok edemediniz çocuğu da o halde.Bu kadarı yemedi tabi ama,asıl hata orada zaten bana kalırsa.Sarp'tan kalan herşeyin yakılıp yıkılması lazımdı bu mantıkla.Artık çocuğu da yatılı okula falan gönderselrdi veya baba ile gitseydi nasıl olacaksa.
Sevdiği adamdan çocuğu olan bir kadın unutamaz kardeşim.Aksini iddia edene de saygılar diyorum.

shakıra_belit
11-09-06, 17:00
ya bence görürde o kısımları göstermezler.yani derki mesela ekin annesine ben cocugu sarpa götürüyom bırakır gelirken fln gösterirler..

SuluSaray
11-09-06, 17:01
zaten senaristlerin yapmak istediklari neydi, bize sarp karakterini unutturmak.
tamam, hemen kafamizdan silemeyiz ama hadi diyelim mantiklica bi yere baglasalardi, sarp geri mi gelecekti???sarpi halen unutabilecekmiydik???
ben hayir. zaten cok zor bi durum, nasil nereye baslayacaklar ki?
keremcem gitmeden bir kac bölüm daha oynasaydi belki kolay olabilirdi ekinle sarpin ayrilmasi. ama simdi ortada sarp karakteri yok, mecburen ekinin birden sarp karakterini aklindan silmesi lazim. hemen birinci bölümden mertlede karsilacigina göre, hakaninda istanbula yerlestistigine göre, ask oyunu yeni hayata hemen alismamiz ve sarpi unutmamiz lazim. eski bölümler asla unutulmaz, sarp ve ekin hep öyle tek kalacak ama önümüzde baska secenek yok gibi.

simdi ekinle mert nasil birbirilerine mecbur olacaklar?? burasini cözmüs degilim.
ekin vapurda giderken mert buna asilir. sonra ekin merte sert bi cevap verir, mertin sadece capkin ve her kiza aslian tiplerden zanneder. (sarp gibi)
sonra birgün adliyede(fragmadaki yer adliyeye benziyordu) ekin bi bakar mertle ayni davaya bakiyorlar. yani karsi karsiya. tabi ekin mertin avukat oldugunu hic düsünmez cünkü bi avukat dedigin öyle her kiza aslimaz.
ikiside bu duruma sasrir. benim senaryom böyle, sizde tahmin yürütmüssünüz belki de ekin büroda calismak isteyince, patronu mert cikar..oda olabilir.

sinana gelince, keske o bari gercekleri bilseydi ve ekine sorasaydi iste babam nerde diye, sonra ekinde biraz olsa anlatsaydi..bizde birseyler anlartik hic olmazsa. illa özetde anlatilmasina gerek yok bence, bizim özet ne zaman aciklayaci oldu, insallah bölümde gösterirler sarpin neden ayrildigini.
zaten özet aciklayaci olsa bölüme bakmaya gerek yok, insanda heyecan kalmaz. bu arada ben mesajlarima neden surat ekleyemiyorum??
mesajda gülüsleri göster acik yaziyor ama neden olmuyor veee sayfa cok yavas aciliyor sinir oldum...insallah bu yazdigim gider...

shakıra_belit
11-09-06, 17:03
Asalım güzelim,bakıp bakıp uyuz olalım.Tardu Flordun'u çok seviyorum.Dizi bundan sonra eğlenceli de gelişebilir.
Ekin yeniden başkasını da seveblir.Sevebilir ama unutamaz.Açıkça tepki koyuyorum ben bu ayrılış olayına.Biz boş boş bakacağız mı ya , her aşkı aşk sanacak yaşı çoktan geçtik.Ölümüne aşk bir kez yaşanır bazısına uğramaz bile.Hele de böyle bir aşkı mundar etmeye kimsenin hakkı yok.
Sarp ölmeliydi.Ölümüne edilmiş bir yeminse bu ölmeliydi.Bu kadar ağır gelmezdi.Üstelik Sarp gayet düzgün bir karakterdi.
Keremcem'in yaptığı şeyin karşılığı Sarp olmamalıydı.Her neyse , yazdıkça rahatlayacağıma daha çok sinirleniyorum.
Üstelik bir de çocuk var ortada.Peki niye yok edemediniz çocuğu da o halde.Bu kadarı yemedi tabi ama,asıl hata orada zaten bana kalırsa.Sarp'tan kalan herşeyin yakılıp yıkılması lazımdı bu mantıkla.Artık çocuğu da yatılı okula falan gönderselrdi veya baba ile gitseydi nasıl olacaksa.
Sevdiği adamdan çocuğu olan bir kadın unutamaz kardeşim.Aksini iddia edene de saygılar diyorum.
tebrik ederim budur benim bir türlü söyleyemediğim lafları demişsin
evt unutmaz enan yaptıgı yolu dener aşkını unutmak için onunla birr ilişki yasacaktırr bence..cocuguda kendi götürmeyebilir

linguist
11-09-06, 17:04
Sinem'cim ben Mert'i arabadan çıkıyor sanmışım.Şimdi resimlere bakınca anladım.:)O zaman senin dediğin gibi olması çok yüksek.Ki bence bu buluşma en son kısım olacak.Yani artık birbirlerini görmek istemezler fakat mecbur kalırlar.Eğer böyle olursa eskilere de bir gönderme olacak gerçekten.

~ topiqq ~
11-09-06, 17:12
,

bu nası oluo bn de anlamadm valla herald sinan bilmio hala babasının sarp olduunu ve hiç görmüo ama sarp nası oğlunu hiç görmüo onu anlamadam insan çocuğunu görmek istemez mi??..brz saçma olmuş sanki ama bakalım izleyp görücz o zmn belki soru işaretleri gider

sELİN_15
11-09-06, 17:14
ya keşke şu dizisi sadece yaz dizisi olarak kalsaydı da bu hale gelmeseydi...ekin sarptan ayrılmış hatta onu hayaylernden bile silmiştir ne demek ya ... bu kadar şey yaşat iki insana sonrayı dizi devam etsin diye işi böyle bağlamaya ve kurtarmaya çalış... valla sarpın yerine başka birisi gelse en azından daha akla yatkın olurdu... bu ne şimdi anlamadım gitti... bişi çok sevilince cıvığını çıkarmasalar olmaz zaten:fighting2

teomanresat
11-09-06, 17:17
Selamlar efendim.Acilen iş için çıkmak zorunda kaldım.Neyse,özet gelmiş.Demek Ekin Sarptan ayrılmış ve hatıralarından bile silmiş,nasıl oluyorda böyle büyük bir aşkı bir anda hatıralarından siliyor.Birde ortada çoçuk var.Hani bu aşk ölümüne edilen yemindi.Sarp ölseydi bundan daha hayırlıydı.Tahminimce bu ayrılış sebebini bizlere açıklamayacaklardır.Doktorumuz kalıyormuş.Ayşacım gözün aydın.Ekin demek kontorlerini aksatmıyormuş buda demek oluyor doktorla sürekli görüşüyorlarmış.Mertle karşılaşmalarına gelince,Ekine laf atacak ekinde tersliyecekmiş.Sonra yine maddi yönlerden karşılaşacaklar ve birbirlerine mecbur olacaklarmış.Anlaşılan Aşk oyununu ilk bölümleri gibi olacak.Peki Sinan büyümüş okula başlamış olacaklarmış.Yeni bir oyuncu mu oynayacak sinanı.

yaren-ekin
11-09-06, 17:18
herkese selam bende çook geç açılıyor sayfalar özetide görmedim hay allah yaww ben de bir sayfa en az 5 dk da açlıyor erken açılan varsa özeti biri tekrar buraya ekleyebilirmi acaba ben görmedimm nalan anlaşılan sen daha benim seneryomu görmedim ses çıkmadığına göre senden yoksa herkes nalan seni kescek diyor oku bakim şu özeti biriniz koyun ya lütfen tekrar diyorum hakan gitmemişmi çok sevindim işte buna:img-grin2

ssvshy
11-09-06, 17:20
bende sarpın sinanı görmeden yapamayacağını düşünüyorum kaldıki bu adam oğlunu kenandan almak için o kadar şey yaptı belki sarp yurtdışına gider bayramlarda tatillerde sinanda onun yanına gider öyle bişey olur yani görüntü olarak değilde sözde görüşüyo diye gösterilir

SuluSaray
11-09-06, 17:25
AŞK OYUNU
Bölüm 45
13 Eylül Çarşamba 22:00'de

Aşk Oyunu yepyeni bölümleriyle ve süpriz gelişmeleriyle yeni sezonda atv ekranlarında... Aradan yıllar geçmiştir. Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı. Sinan ise okula gitmeye başlamıştır. Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir. Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır. Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır. Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur. Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, akıllı, sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır. Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Aşk Oyunu bu yılda izleyicilerde tiryakilik yaratacak.

buyrun arkadaslar kelimesi kelimesine ekliyorum...

sbnm92
11-09-06, 17:27
ya keremcem gitmiş olabilir tamam ama sarp karakteri olmadan bu işi nasıl yürütücekler.yani sonuçta ana karakterdi.yani dizide kalan dier karakterlerin bile yaşadıkları şeyler, ister istemez sarp konusunu açıcak.yani sarpı bu kadar çabuk silebilicek bişi nasıl olucak.aynı zamanda sarpında onu silmesi gerekiyo aklından.o kadar şey yaşamaışlar.birbirleri için herşeyi yapmışlar.unutmayı denemişler ama olmamış.şimdi bütün bunları bi andan unutmak mümkün mü? bence kesinlikle diil.yani sarp meselesini bi şekilde, mantıklı bi şekilde çözmeleri gerekiyo.basit bi nedenden ayrılamazlar çünkü.sarp konusunu hiç açmama gibi bişide yapamazlar.sonuçta dizi ekin-sarp aşkını anlatıyodu.artık öyle bi aşk olmasada sarpıda bi anda silip atamazlarr bence :( :( :(

Oo_esmer_kiz_Oo
11-09-06, 17:32
hayirli olsun arkadaslarrr ozetimiz gelmis:):)
bide carsamba gunu hemen gelseydiii daha gzl olacakt:):)
carsambayi sabirsizlikla bekliyorum ya....

havincim
11-09-06, 17:39
açıkçası bugüne kadar aşk oyununu yeni sezonda izlememeyi düşünüyordum...ana karakter çıkınca dizi dağılıyor genelde...ama aşk oyunu öyle olmayacak galiba,rüya işçileri tamamen farklı bir hava yaratmışlar aşk oyununda...sarptan eser yok sanki yeni bir dizi başlıyor gibi...rüya işçilerinin bu sezonda harikalar yaratacaklarına eminim...

SuluSaray
11-09-06, 17:44
evet havincim zaten bizim dizinin adida ask oyunu Yeni Hayat.
altini cizerim. yep yeni bir projeymis gibi bakacaz artik. ask oyunu 44.bölümde bitmis gibi bakiyorum ben. ekin illede ask yasayacaksa bunu mertlede yasayabilir.zaten öyle olmasi bekliyor. bakalim birde hakan var, hangisini secer dersiniz??

yaren-ekin
11-09-06, 17:50
AŞK OYUNU
Bölüm 45
13 Eylül Çarşamba 22:00'de

Aşk Oyunu yepyeni bölümleriyle ve süpriz gelişmeleriyle yeni sezonda atv ekranlarında... Aradan yıllar geçmiştir. Ekin Sarp'tan ayrılmıştır, hatta hatıralarından bile silmiştir Sarp'ı. Sinan ise okula gitmeye başlamıştır. Hakan da temelli İstanbul'a yerleşmiştir. Ekin artık avukatlık yapmaktadır. İsmet'in vefatından sonra evin bütün sorumluluğu Ekin'e kalmıştır. Ekin girdiği davaların çoğunu kazanmaktadır. Ama serbest çalıştığı için geliri düzensizdir ve bu da zaman zaman problem yaratmaktadır. Bir gün Ekin Hakan'a rutin kontrollerinden birine giderken, vapurda Mert adında genç bir adam Ekin'e asılma gafletinde bulunur. Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı bir şekilde cevabını verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirlerinin yüzlerini görmeyi istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, akıllı, sorumluluk sahibi Ekin'le, dünyayı adeta bir panayır yeri gibi gören, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır. Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Aşk Oyunu bu yılda izleyicilerde tiryakilik yaratacak.

buyrun arkadaslar kelimesi kelimesine ekliyorum...
çok sağol canım eklediğin için evet gelelim yoruma sarptan haber yok vayy çapkın çıktı enişte yaa bunlar ayrı kişileri korumak üzere verilen iki avukat kesin adam reklamda aşık olmuş gibi bakıyordu valla ama bakalım neler olucak beni nasıl heyecan bastı anlatamam son 2 gün kaldı

sbnm92
11-09-06, 17:51
ben hakan olmasını tercih ederim açıkcası.ama dizi bnm isteğim üzerine gelişmediği için mertti galiba onla olucak.nerdeyse kesin bişi bu.her ne kadar bana saçma gelsede :img-sorry

sermin90
11-09-06, 17:54
bence sinan sarpin babasi oldugunu bilecek yani bilmeli. hem ekin kesin bir kac sene sonra ayrilmistir. benim merak ettigim birsey daha var orda ekin sarpi terk etti diyor. neden ve nasil merak ediyorum. acaba sarp ekini tekrar aldattimi?

SuluSaray
11-09-06, 17:54
zaten mert ekine asik olsun diye getirtildi. yoksa hakan varken tardu girmezdi. diziden cok kisi cikti, insallah baska yetenekli oyuncularda bu kadroya dahil olur. vee en büyük dilegim ilk carsamba birinci olmamiz. raytingler bizden yana olur insallah...

dizidizidiziler
11-09-06, 17:56

Sinemciğim ilk cümlene cevabım, bence orası vapur'un içindeki banklar...orada birşey söylüyor, ekin kalkıp gidiyor..
İkinci pasta olayı kafe...orada ortaklık filan teklif ediyor olabilir. Ya da baktığı bir davadan çekilmesini filan tavsiye ediyor olabilir. Bence sen davadan vazgeç ben kazanıcam filan diyor olabilir Mert. Doğal olarak kafasına pastayı da yer..

İkinci kısmına geleyim yorumunun:Ah Sinemciğim sorma ya, bu kızın derdi hiç bitmiyor. Hep bir para sıkıntısıdır gidiyor.
Kafede çalışıyor, para sıkıntısı, avukat oluyor para sıkıntısı, okumuyor fabrikada çalışıyor para sıkıntısı...

Hadi bunlar sarp'la ayrıldı. hadi velayeti de ekin aldı... En azından nafaka da mı almadı koskoca avukat ekin hanım kocasından.. Tazminat da mı istemedi?
Yazık kıza, aileye bakmaktan bir deri bir kemik kaldı zaten.. Para yetiştiremiyor.. para için evleniyor filan.. bak kendine daha bir araba bile alamamış, vapurlarda geziyor hala..bir de şimdi Mert de patron çıkar. pis insanların pis işlerini hallediyordur, yalancı avukatlık yaparak... Ekin de yine içine sindiremiyordur parasızlığı...
gülmedi bu kızın yüzü bir türlü...

~ topiqq ~
11-09-06, 18:09
Tekrar herkese merhaba,
Özet gelmiş, özeti getiren arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.
Şimdi başlayayım özet yorumlamaya, 3 ay sonra da bir garip oldu. Nereden başlayacağımı şaşırdım.
1- Ben size demiştim, bu ayrılık meselesini kurcalamazlar diye. Bakın işte, özetten de bu anlaşılıyor.

cnm bnce senaristler de çıkamamış işin içinden onn içn böle bi seneryo yazmışlar :) inş ileriki bölümlerde anlatırlar bunu bizee

SuluSaray
11-09-06, 18:09
Hadi bunlar sarp'la ayrıldı. hadi velayeti de ekin aldı... En azından nafaka da mı almadı koskoca avukat ekin hanım kocasından.. Tazminat da mı istemedi?Yazık kıza, aileye bakmaktan bir deri bir kemik kaldı zaten.. Para yetiştiremiyor.. para için evleniyor filan.. bak kendine daha bir araba bile alamamış, vapurlarda geziyor hala..bir de şimdi Mert de patron çıkar. pis insanların pis işlerini hallediyordur, yalancı avukatlık yaparak... Ekin de yine içine sindiremiyordur parasızlığı...
gülmedi bu kızın yüzü bir türlü...

ana arzu ablacim sen ne yazdin böyle??
siyahla üzerinden gectigim yazini diyorum..
ekin bunlari yazdigini duymasin bir pastada senin suratina firlatir valla:img-haha: :img-haha: :img-sorry :img-nyam:
sarp ekini terk edecek ekinde ondan nafaka isteyecek. bak iste benim tanidigim ekin bunuda hayatda yapmaz:img-nyam:
gururlu kizdir o. teksoylarin verecegi nafakaya mi kaldim der yine almaz..

hakikaten yaa bu kizinda koca adaylari masallah yakisikli karizmatik (kenan haric:img-haha: ) ama bir türlü dikisi tutturamadi. senin dedigin gibi gülmedi bu kizin yüzü bir türlü...önüne geleni tersliyor:img-haha:

hellokity
11-09-06, 18:11
ya benim anlamadığım şey keremcem ayrılsa da sarpı tamamen silmeleri bu adam çocuğunu hiç mi görmek istemicek yani kenan bile öz babası olmadığı halde bunu ister sarp nasıl istemesin en azından ara bir karakter olarak sarp yerine başka bir oyuncu koysalardı

arese
11-09-06, 18:17
iyide şu sinana kimin soyadını taşıyo teksoymu hala teksoy diye bir şeyde yok çıktılar kadrodan bu sinan kime baba diyecek kenanda yok herhalde gerçegi ögrnmştir bu çoçuk hiç annesine baba kiim babam nerde sotrmayacakmı bide hatıraları silmiş bu hiç hatırlamayacak çoçuguna baktıkça sinan hiçmi sormuyacak galiba çokçuk babasız olacak sarpla evleendiginde biraz tepki göstermşiti ama mertlle olan ilşkisine eger olursa evliligine ne tepki gösterecek eger gerçekleri biliyosa bide büyüdü herşeyi anlayabilecek yaşata o kadarda büyük degil 7 yaşında olması lazım 4 yıl atlasalar eger:img-icecr

arese
11-09-06, 18:20
ana arzu ablacim sen ne yazdin böyle??
siyahla üzerinden gectigim yazini diyorum..
ekin bunlari yazdigini duymasin bir pastada senin suratina firlatir valla:img-haha: :img-haha: :img-sorry :img-nyam:
ekin acliktan tas yer ama yinede yalanci avukatlik yapmaz:img-nyam: :img-lady: ama mert beyimizin yaninda mecburen calisma geregi duyabilir.
ha birde sey var, sarp ekini terk edecek ekinde ondan nafaka isteyecek. bak iste benim tanidigim ekin bunuda hayatda yapmaz:img-nyam:
gururlu kizdir o. teksoylarin verecegi nafakaya mi kaldim der yine almaz..

hakikaten yaa bu kizinda koca adaylari masallah yakisikli karizmatik (kenan haric:img-haha: ) ama bir türlü dikisi tutturamadi. senin dedigin gibi gülmedi bu kizin yüzü bir türlü...önüne geleni tersliyor:img-haha:
vallhcanımeski enişteye ayagına tekem attı yeni eniştenin yüzüne pastayı fırlattı bakalım dahah n yapacak oyunu dedilerde bunlarınıki nasıl bir oyunu olacak

ssvshy
11-09-06, 18:23
Allaha şükür sonunda fragmanı gördüm ya ekinin en baştan son haline kadar ve ismet amca sandalın kenarında ağlarken ve koridorda giderken en sondada tarduyla karşılaşması ben orayı ilk gördüğümde haydarpaşa zannetim sonra vazgeçtim ama şimdi kadıköyde çekim vardı denmişti tüyo olarak kadıköy iskelesini düşünüyorum kafe ordaki bir kafe olabilir çünkü arkada bir deniz görüntüsü var arzucum dediklerine katılıyorum zaten mert para için her davaya giren bir avukat belki ekine davadan çekilmesini önerir yada ekini hala teksoy zannediyodur ve sende para çok demiştir yada dava için görüşmüşlerdir belki mert karşı tarafın avukatının ekin olduğunu bilmiyordur yada belki bu bölüm hiçbiri olmaz mert ekine vapurda asılır ekin orda dersini veriri sonra ekin bi kafede hakanla yada bernayla buluşacaktır mertede ekinin ona söyledği laf çok koymuştur oda bunun intikamını almak için onu takip eder ve kafede rahatsız eder sonra adam akıllı ağzının payını alır

SuluSaray
11-09-06, 18:24
sevgicim birtek hakan nasibini almadi galiba ekinden. ama böyle gidersen degil nasibini ekini bile alamyacak. mert kapti bile ekiniiii ahaha...
bernaya vermezler insallah hakani. cünkü berna hakan icin cok agir basli.
hakanda bos kalsin barii.

stm
11-09-06, 18:30
ekin sarp'ı neden terketti? şimdi kafalarda bu soru olacak??? bence bu dizinin sonunu asmalı konak gibi sinema filmiyle biterecekler :(

arese
11-09-06, 18:30
sevgicim birtek hakan nasibini almadi galiba ekinden. ama böyle gidersen degil nasibini ekini bile alamyacak. mert kapti bile ekiniiii ahaha...

hakan bernayala hiç fena olamz zaten bu erkelerden çok çekti gülsün artık bence:img-grin2

arese
11-09-06, 18:32

zaten bu sezon ama kıskançlık olacak üçlü olacak hakan merrt ve ekin arasında zaten hakakn diger bölümde asık oldugun belli ettirmşit

yıldız ablanın bir şarkısı var iki kadın bir adam ekin durumda tam tersi olacak bir kadın ikik adam şarkın sözünü degştirdim yıldız abla kızacak bana:img-icecr

allbyme
11-09-06, 18:37
Herkese Merhabalar...
Amanında amanın 45.bölüm yorumları başlığımız bile açılmış herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle,uzun zamandır bu anı bekliyordum:img-grin2 ...
Kaç gündür hepimizin aklını kurcalayan soru sarp niye ekin'i terk etmiş olabilir?diye düşünüp durduk hatta çok düşündük ama bir saçma olmayan mantıklı bir sebeb bulamadık.Benim aklıma bir sebeb daha geldi ama yine mantıksız ve saçma.Hakan yüzünden olabilir.Hakan'la ekin'in arasında bir şey geçmişdir ki ne geçebilir ekin izin vermez belki sarpta yanlış anlayıp terk etmiş olabilir dicem ama sarp asla terk etcek biri değil o yüzden ne düşünsek saçma geliyo.AmA bakın ben buraya ayzıyorum kesin bu işin içinde hakan var.Rüya işçileri nasıl çıkdı bu işin içinden acaba biz bukadar kişi kaç gündür çıkamadık.Özette de onla ilgili birşey yazmamışlar.Ekin hatıralarından bile silmiş o derecede yani ne olmuş olabilir?Neyse canım sabredelim 51 saat 25 dakika kalmış şunun şurasında:img-grin2

MAKEDONYALI
11-09-06, 18:37
simdi atv nin sayfasinda özeti gördüm tardu ve yaso cok tatli bir resim cektirmisler ve bir birlerine yakistiklarini bir kez daha anladim

gelelim özete bence aciklayici bir özet ama rüya iccilerinin sarpi bu kadar basit bir sekilde bitirmeleri dogrusu mantikli degil sarp karakterini öldürselerdi cook daha mantikli ve aciklayici olurdu bunca seyi yasamis ayrilip barismislar bir birlerini ölümüne seven 4 yil boyujnca bir birini unutamayan hata ölü+mün bile üstesinden gelen iki gencin daha dogrusu iki asigin hikyayesini bu kadar kolay bitirmemeleri lazimdi ama anladigim kadariyla bize sarp karakterini nefredecegimiz bir sekilde diziden cikarmak istemijler(SONUNA KADAR DA HAKLILAR)biz degilbelki ama tv karsisinda hic bir seryden haberi olmayan izleyiciye bu durum cook anlamsiz ve mantiksiz gelebilir diye düsünüyorum sonucta coooookk büyük bir ask seyretik bir yil boyunca

fakat sarpi öldürmüs olsalardi en azindan SARPIMIZA serseri asigimiza güzel bir veda yapardik

fakat merak konusu olan hangi sebepten dolayi sarp karakteri ya da ekin birbirlerinden ayrilmislar ve ortada sinan da var sarp birden bire mi ekinden vazgecti ya da oglundan bence cok mantikli ve aciklayici bir sebep bulmalilar ve bize bu konuyu cok iyi bir sekilde yansitmalilar diye düsünüyorum

BU BENIM DÜSÜNCEM

SuluSaray
11-09-06, 18:38
mervis bizde öyle bi ask oyunu hayraniyiz ki..bak halen hayraniyiz diyorum. cünkü diziyi izlemeye devam edecegiz. bunun icin burdayiz.
ayrica tardu sarp rolüne girmeyecek. dizi yep yeni bir projeymis gibi olacak.
vee dizimizin tanitimi icin ve tarduya alismaktan baska caremiz olmadigi icin imzalarima öyle yaptik. ama bence herkes tarduyu gercekten bu role laik gördügü icin böyle birsey yaptigini düsünüyorum. o tiyatro kökenli bir oyuncu. oyunuculugu tartisizlmaz. ve ekip yine bu zor ve dar zamanda tardu gibi profosyönelini buldu. taktir etmek lazim. ekin ve sarp asik baska bir askti. ama zevkine degil inadina ask oyunu. bu dizi bitseydi keremcem gitti dizi bitti olurdu, ve dizimiz ezilmis olurdu....

aychaaa
11-09-06, 18:39
ay ozlemisim boyle pazartesi olup ozetin gelmesini yorum yapmayı...
mertle ekinin avukatlıkla ilgili biseyde yolu kesisir kesin..iyi olucak yeni dizimiz ya...eglenicez insallah:Dhadi bakalım gelsin carsamba:D

stormy
11-09-06, 18:44
Aradan yillar gectigine gore Sinan buyumus olmali. Sinan dizide buyuduyse mutlaka degismistir, e o zaman Muzonunda degismis olmasi gerekir. Sinan halen dizideyse, Teksoylarinda dizide kalmasi gerekmekte nede olsa torunlari. Acaba Teksoylar dizide olacak mi?

allbyme
11-09-06, 18:44
Merviş arkadaşım Tardu Flordun'u keremcem'in yerine sokmadılar yani sarp yerine girmiyor başka bir rolde giriyor dizimize.Bu konudaki düşüncelerimi tuğba çok güzel ele almış.Altına imzamı atıyorum.Başka bişey demek de istemiyorum...
Valla arkadaşlar ben bizim mert'e daha şimdiden acımaya başladım yazık çocuğa yahu en az sarp kadar çekcek bence ekinden.Baksanıza atv'nin sitesindeki resimde yüzüne bişey yemiş ekinden:img-haha: Özettede diyo bide laf yemiş ee kolay gelsin mert beye artık:img-grin2 Sarpımız az çekmediydi:img-grin2

BeLGiNNN
11-09-06, 18:46