Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
ya arkadaşlar saçma olucak deyip durmayın ya...
ne bekliyorsunuz ki keremcem bi anda bıraktı gitti diziyi...nasıl bağlasınlar yeni konuyu, yani biraz saçmalasalar bile mazur görmemiz lazım bence...
arkadaşım biz de biliyoruz işlerinin çok zor olduğunu,çok zor durumda kaldıklarını ama başka bir çözümde üretilebilirdi.Sonuçta sen,ben ve bizler buradan gelişen olayları takip ediyoruz.Dizyi nasıl bıraktığını insanları nasıl zor duruma soktuğunu gayet iyi biliyoruz.Peki ekran başındakiler yani hiç bir olaylardan haberi olmayan izleyiciler çarşamba günü geçtiklerinde tv lerinin karşısında şok olmayacaklar mı?Hangisine inandırıcı gelecek bu terkediş? 1 sene boyunca ve 44 bölüm izledikleri aşkın sonu bu mu olmalıydı? Sevdiği kadın için 3 gün kapıda bekleyen ve sırf çoçuğu için mantık kurallarını yıkıp komadan çıkan adamın yapacağı bir davranış mı terketmek?Sana inandırıcı gelebilir ama bana inandırıcı gelmiyor maalesef...Yaşanmışlıklar var, ortada 44 bölümlük aşk var en önemlisi ortada çocuk var. Biraz saçmalasalar bile ki bu bence birazı aşıyor ben bunu mazur göremem.
dizidizidiziler
12-09-06, 09:52
[B][COLOR="Red"]Bekleyip göreceğiz şurda bir gün kaldı sayılır. :) Benden yorumlar bu kadar.Herkese iyi geceler ve iyi tahminler.
/B]
Ayy demeyin 1 gün kaldı diye.. çok heyecanlanıyorum. Bir aksilik olacak izleyemeyeceğiz diye ödüm kopuyor.
Geçen sene bir kere elektrik kesintisinin azizliğine uğramış biri olarak korkuyorum valla..
arkadaşım biz de biliyoruz işlerinin çok zor olduğunu,çok zor durumda kaldıklarını ama başka bir çözümde üretilebilirdi.Sonuçta sen,ben ve bizler buradan gelişen olayları takip ediyoruz.Dizyi nasıl bıraktığını insanları nasıl zor duruma soktuğunu gayet iyi biliyoruz.Peki ekran başındakiler yani hiç bir olaylardan haberi olmayan izleyiciler çarşamba günü geçtiklerinde tv lerinin karşısında şok olmayacaklar mı?Hangisine inandırıcı gelecek bu terkediş? 1 sene boyunca ve 44 bölüm izledikleri aşkın sonu bu mu olmalıydı? Sevdiği kadın için 3 gün kapıda bekleyen ve sırf çoçuğu için mantık kurallarını yıkıp komadan çıkan adamın yapacağı bir davranış mı terketmek?Sana inandırıcı gelebilir ama bana inandırıcı gelmiyor maalesef...Yaşanmışlıklar var, ortada 44 bölümlük aşk var en önemlisi ortada çocuk var. Biraz saçmalasalar bile ki bu bence birazı aşıyor ben bunu mazur göremem.
herkese selamlarrr,
sılacım mazur göre göre bu günlere gelmedik mi zaten 25. bölümden beri hep mazur görüyoruz. sarp karakterini en azından devam ettirmeyi deneselerdi olmazsa 3-4 bölüm içinde zaten bizimde anlayacağımız bir biçimde sarpla ekini ayırıp başka bir yöne kayabilirlerdi.yazdıkları senaryonun tamamıda çöpe gitmez biraz zamanda kazanmış olurlardı ama şimdi resmen damdan düşer gibi sezon sonu biz aşkımızla ölümü bile yendik diyen bir sarpın ekini terketmesi çocuğundan vazgeçmesi durumu oldu. bunu bizim mazur görmemiz imkansız.
Bazı arkadaşlar bu durumu çok güzel atlattılar yeni karaktere çok çabuk adapte oldular. Bende Tardu Flordunu çok severim ama bu durumu kabul edemiyorum içime sinmiyor.
ya arkadaşlar saçma olucak deyip durmayın ya...
ne bekliyorsunuz ki keremcem bi anda bıraktı gitti diziyi...nasıl bağlasınlar yeni konuyu, yani biraz saçmalasalar bile mazur görmemiz lazım bence...
hımmm,nasıl desek acaba? Gerçekten en mantıklısını yapmışlar.Hatta biraz daha nefret edelim diye Sarp'tan Sarp Ekin'i terkeder hatta bir de boynuzlar.Üstelik durum o kadar vahimdir ki Ekin'i Berna ile aldatır ve ekin bunu kesinlikle affedemez.Bunu da görürsek o zaman da alkış kıyamet tebrik edelim mi? Saçmalık ya da mantık nedir?1 sene boyunca izlediğin şeyin aslında hiç olmadığını kabul etmemen midir?
Rüya İşçilerine bir şey diyemiyorum,onlar da öfkeyle kalktılar,zararla oturmalarını istemem.Sadece daha farklı birşey bekliyordum.Biz size ''şaka yaptık '' diyorlar ben de şaka kaldıramıyorum,agresifim biraz.
teomanresat
12-09-06, 09:59
Günaydınlar sıla sanada.Valla arkadaşım ne diyeyim haklısın.Yani okadar büyük bir aşk izledikki,sevdiği kadının kapısında 3 gün bekleyen,oyunları çıktığında bile vazgeçmeyen,sevdiği kadın için ailesine karşı gelen,aşkı uğruna inandığı herşeyden vazgeçen aşkı için çabalayan,bir hata uğruna sevdiği kız onu terk edince sonuna kadar direnen,evlenmek üzere olduğunda bile son çırpınış olarak nikaha giden,aradan 4 sene geçmesine rağmen hala aşkından vazgeçmeyip sevdiği kızı ikna etmek için elinden geleni yapan,çocuğu için komadan çıkıp sevdiğinin kapısına dayanan,çocuğunu kaçıran,sevdiği hastalanınca onun için %10 luk şans olmasına rağmen ümüdini yitirmeyip ona destek olan,ona ta kanadalardan doktor bulup getiren,onuniyileşmesine vesile olan,ölümüne edilmiş bir yemini olan Aşık Sarpın terketmesi olamaz,olmamalıydı.Sarp karakteri devam etmeliydi.Yerine başka oyuncu bulunarak.Başta zor olurdu ama zamanla alışırdık.Tamam Keremcemle Sarpı bütünleştirdik ama dizi ilk yayına girdiğinde Sarpı Keremcem değilde bir başkası oynasaydı onunla bütünleştirirdik.Yani Sarp karakterine bunu yapmamalıydılar ama iş işten geçti,şimdi tek merak ettiğim mantıklı bir sebep bulacaklarmı,yoksa kısa bir anlatımla üzerinden mi geçecekler.
dizidizidiziler
12-09-06, 10:03
Bu dizi bir kadının hayatını anlatmıyor.Bir kadın ile bir erkeğin aşkını anlatıyordu.Üstelik o adamdan çocuğu vardı.Burası Türkiye arkadaşlar.Kocasından boşanmış çocuğu olan bir kadını kim alır.Bu yazıyı okuyun ve 45.bölüme kadar düşünün.Ben eski bölümlerle idare edeceğim.Nolur bana kızmayın!!!!!!!!!!Bu sizin de mantığınız aslında....
Böyle bir yorumu bir bayan nasıl yapabilir diye düşündüm. Hiç mi düşünmedi mi dedim aramızda forumda bile boşanmış çocuklu insanlar olduğunu? Onların da sevilmeye muhtaç olduğunu veya ileride yeniden bir yuva kurmaya hakları olduğunu? Sonra profile baktım. Yorumu yapan bir erkekmiş...
Bunu daha doğal karşıladım, çünkü erkeklere göre, daha önce evlenmiş birisi günahkardır, bir daha evlenemez, bir daha aşık olamaz, evlenirse de yaşlı bir adamla evlenmelidir. Dul kalmış kadını aşağı gören sizin gibi zihniyetleri kınıyorum... Özür dilerim. sen fikrini söylemişsin ben de benimkini söylüyorum. Kilo problemi olan insana sen obezsin, şişkosun, denilmez, çirkin insanın yüzüne sen çok çirkinsin denilmez, bunlar adap kurallarıdır ayıptır. Evlenmiş boşanmış insanları da hor göremezsin.. Ayrıca büyük de konuşmamalısın, ileride senin de bir kızın olur, boşanmak zorunda kalabilir, veya varsa kızkardeşinin başına böyle birşey gelebilir. İnsanların onlara kötü gözle bakmasını ister misin?
2006 yılında bu kadar bağnazlık pesssss...
Bu arada burası bir dizi forumu, yani dizi hakkında yorum yapıyoruz, ve biz yeni sıfırdan, farklı bir dizi izlermişiz gibi izleyeceğimizi söylüyoruz dizimizi... Yarı yolda bırakıldık. senaristler de başka çare bulamadılar demek ki.
İzlemeyecekseniz, ben izlemiyorum dersiniz gidersiniz. Buradaki insanlara namus kumkuması gibi, cevaplar verip insanların moralini bozmaya hakkınız yok...
hımmm,nasıl desek acaba? Gerçekten en mantıklısını yapmışlar.Hatta biraz daha nefret edelim diye Sarp'tan Sarp Ekin'i terkeder hatta bir de boynuzlar.Üstelik durum o kadar vahimdir ki Ekin'i Berna ile aldatır ve ekin bunu kesinlikle affedemez.Bunu da görürsek o zaman da alkış kıyamet tebrik edelim mi? Saçmalık ya da mantık nedir?1 sene boyunca izlediğin şeyin aslında hiç olmadığını kabul etmemen midir?
Rüya İşçilerine bir şey diyemiyorum,onlar da öfkeyle kalktılar,zararla oturmalarını istemem.Sadece daha farklı birşey bekliyordum.Biz size ''şaka yaptık '' diyorlar ben de şaka kaldıramıyorum,agresifim biraz.
Rüya işçilerinin kızgınlıkları normal ama kendi yarattıkları ve bizlere sevdirdikleri Sarp karakterini yerle bir etmeleri garip olan. Belki biz Sarpı nasıl sevdirdiysek Mertide sevdiririz diyorlar sevdirebilirler ama Ekin-Sarp aşkını tekrarlayabilirler mi?
Bu arada hazır bizim takım buradayken bir selam var ileteyim üzerimde kalmasın.RebeCa arkadaşımızın bana dün ilettiği mesajdan bir kısmı buraya ilave ediyorum:
NEYSE ARKADAŞLARIN HEPSINE SELAM SOYLE BENDEN (AYŞA,HAMIŞ,DİZİDİZİLER,SINEM 75,TEOMANRESAT,EL DESDI)
ÜZÜLEREK ARTIK DIZYI SEYRETMEYECEGIM BELKI SADECE MERAKTAN ILK BOLUMUNU SEYREDERIM. DOLAYISIYLE ARTIK FASULYENIN FAYDALARI DA YOK.
Mesajın devamında kendisi de benim gibi son durumu kaldıramayanlardan olduğunu belirtmiş Ben ayrıca fasülyenin faydalarından mahrum kalacağımız için çok üzüldüm.
Ne diyelim bizim forumdan bir yıldız daha kaydı.Sılam'ın dediği gibi herkes bizim kadar hazırlıklı değil bu konuya.Bakalım ilk bölümden sonra daha neler olacak?
Bu selamı da ileteyim efendim.
Rüya işçilerinin kızgınlıkları normal ama kendi yarattıkları ve bizlere sevdirdikleri Sarp karakterini yerle bir etmeleri garip olan. Belki biz Sarpı nasıl sevdirdiysek Mertide sevdiririz diyorlar sevdirebilirler ama Ekin-Sarp aşkını tekrarlayabilirler mi?
Cevap veriyorum;
Bu mümkün değil.Öyle bir şey bir daha olamaz.Oldurmaya çalışsalar da ben inanamam.Belki Mert Ekin'i en az Sarp kadar sevebilir bunu kabul edebilirim.Çünkü hayatının daha öncesini bilemiyoruz.Ama Ekin Mert'le Sarp ile olduğu gibi bir aşk daha yaşayabilir mi?Ben soruyorum , buna kim inanır?
teomanresat
12-09-06, 10:13
Böyle bir yorumu bir bayan nasıl yapabilir diye düşündüm. Hiç mi düşünmedi mi dedim aramızda forumda bile boşanmış çocuklu insanlar olduğunu? Onların da sevilmeye muhtaç olduğunu veya ileride yeniden bir yuva kurmaya hakları olduğunu? Sonra profile baktım. Yorumu yapan bir erkekmiş...
Bunu daha doğal karşıladım, çünkü erkeklere göre, daha önce evlenmiş birisi günahkardır, bir daha evlenemez, bir daha aşık olamaz, evlenirse de yaşlı bir adamla evlenmelidir. Dul kalmış kadını aşağı gören sizin gibi zihniyetleri kınıyorum... Özür dilerim. sen fikrini söylemişsin ben de benimkini söylüyorum. Kilo problemi olan insana sen obezsin, şişkosun, denilmez, çirkin insanın yüzüne sen çok çirkinsin denilmez, bunlar adap kurallarıdır ayıptır. Evlenmiş boşanmış insanları da hor göremezsin.. Ayrıca büyük de konuşmamalısın, ileride senin de bir kızın olur, boşanmak zorunda kalabilir, veya varsa kızkardeşinin başına böyle birşey gelebilir. İnsanların onlara kötü gözle bakmasını ister misin?
2006 yılında bu kadar bağnazlık pesssss...
Bu arada burası bir dizi forumu, yani dizi hakkında yorum yapıyoruz, ve biz yeni sıfırdan, farklı bir dizi izlermişiz gibi izleyeceğimizi söylüyoruz dizimizi... Yarı yolda bırakıldık. senaristler de başka çare bulamadılar demek ki.
İzlemeyecekseniz, ben izlemiyorum dersiniz gidersiniz. Buradaki insanlara namus kumkuması gibi, cevaplar verip insanların moralini bozmaya hakkınız yok...
Arzucum boş ver arkadaşım üzerinde durmaya bile değmez.Ben akşam okudum cevap bile yazmadım.Çünki yeri burası değil.Biz dizimizi burda konuşuyoruz.Malesef günümüzde bu tip düşünceleri olan insanlar hala mevcut.Ben erkek yada kadın olarak ayırmıyorum.Çünki her iki cinsten böyle düşünceler mevcut.Fikrini beyan etmen çok güzel,Kaldı ki Boşanıp çocuğuyla başka biriyle evlenen çevremde bir çok insan hatta akrabalarım vardır.Ve onlara saygı duymuşumdur.Çünki hayat onların hayatı,mutlu olmak onların hakkı.Boşanmış insanlara çok çoook afedersiniz ama vebalı gibi davranmaya kimsenin ama hiç kimsenin hakkı yoktur.Onun için arkadaşım böyle yorumlara cevap vermek birle yersiz diye düşünüyorum.Moral bozmaktan,insanın canını sıkmaktan öte gitmiyor çünki.Onun için bu tip yorumlar yapanlara en güzel cevap cevap vermemektir diye düşünüyorum.Biz neyin ne olduğunu biliyoruz ya bu bize yeter.
dizidizidiziler
12-09-06, 10:14
Evet hatırlatma sahneleri olamaycak malesef:( hepimizin isteği mantıklı bir ayrılma sebebi sunmaları bize. İhanet olabilir demişsin, Ekin, Sarp'ın Yasemini öptüğü bölümlerde sadece bir öpücük için terkedip kenanla evlenmişti. bu durumda sarp Ekini yine aldatmış olabilir ki Ekin Sarpı tamamen silsin. Ama bize 44 bölüm boyunca öyle bir Sarp izlettirdiler ki, aradan yıllar geçse de Ekinden vazgeçmeyen, onun için hayatta yapmayacağı şey olmayan bir adam. Her eve lazım yani bir anlamda;) Ama şimdi de şu mantıkla ilerliyoruz sanırım: "Her aşk bitermiş bir gün"
Ekinin 4. evliliğini yapacak olmasını düşünmek bir anda komik geldi bana nedendir bilmem:) 30 lu yaşlarda 4. evlilik, 7 kocalı hürmüze rakip yani bir anlamda.. Ama işte hayat, kime ne sürprizler hazırladığı belli olmuyor. Ekinin kaderi de böyle yazılmış rüya işçileri tarafından:img-sorry. Gerçi bu 4. evlilik olursa rüya işçilerinin suçu yok bunda zorunlu bir yeni evlilik olacak bu:)
Daisy, birkaç seferdir söylüyorum. bence sarp ve ekin'in ayrılık nedenini bile açıklamayacaklar. oldu bittiye getirecekler..Aslında buna da mecburlar. Ne olabilir ki sebep böyle büyük bir aşkı yıkabilecek? Bir de eskiye dönük hatırlama sahnelerinde sarp'ı görmek sadece ekin için zor değil bizler için, seyirci için çok zor olur. Bizim de bir an evvel sarp'ı unutmamız lazım..
Bir de 4üncü evlilik diyoruz da aslında bana o kadar çok evlenmiş gibi gelmiyor. İlk ikisi anlaşmalı evlilik olduğu için aslında 1 kere evlenmiş gibi geliyor...
Arzucum bencede cvp yazmana değmez.Ben okudugum an yuh dedim hala bu zamanda böyle düsünen ama cvp vermedimki olay büyümesin.Sende es geç...
Diziye gelince tek merak konum Sarpın ekini hangi nedenle terk edeceği.Avukatı çözdük adını çözdük..Ekinle baglantısıda is nedeniyle bunuda çözdük.Ekine asılmıs Ekinde cvp vermis kendi yöntemiyle..
Terk ediş nedeni nedir?Sorarım size ey forum halkı:)
teomanresat
12-09-06, 10:27
Bu arada hazır bizim takım buradayken bir selam var ileteyim üzerimde kalmasın.Bana dün ilettiği mesajdan bir kısmı buraya ilave ediyorum:
NEYSE ARKADAŞLARIN HEPSINE SELAM SOYLE BENDEN (AYŞA,HAMIŞ,DİZİDİZİLER,SINEM 75,TEOMANRESAT,EL DESDI)
ÜZÜLEREK ARTIK DIZYI SEYRETMEYECEGIM BELKI SADECE MERAKTAN ILK BOLUMUNU SEYREDERIM. DOLAYISIYLE ARTIK FASULYENIN FAYDALARI DA YOK.
Mesajın devamında kendisi de benim gibi son durumu kaldıramayanlardan olduğunu belirtmiş Ben ayrıca fasülyenin faydalarından mahrum kalacağımız için çok üzüldüm.
Ne diyelim bizim forumdan bir yıldız daha kaydı.Sılam'ın dediği gibi herkes bizim kadar hazırlıklı değil bu konuya.Bakalım ilk bölümden sonra daha neler olacak?
Bu selamı da ileteyim efendim.
Selamı ilettiğin için teşekkürler özgü.Demek artık Rebecca ve fasulyenin faydalarıda yok.çok üzüldüm.Evet haklısın herkes bizim kadar hazırlıklı değil.İlk bölümden sonra ise ben kendi adıma söyliyeyim ilk bölümü için cız ederek izleyeceğim,Her yerde sarpı arayacağım.Olmadığına üzüleceğim,sonra bizi bıraktığı aklıma gelecek sinirleneceğim ama o güzellikler ve tüm ekip için en öenmlisi güzel yaseminimiz için izlemeye devam edeceğim ve zamanlada Mert karakterine hepimizin olacağı gibi alışacağım en azından alışmaya çalışacağım.Ama Ekinin Merte Sarpa olduğu kadar aşık olamasına ki olurmu bilmem ama pek de inanmayacağım.
dizidizidiziler
12-09-06, 10:37
Özgücüğüm, aslında bu forumda herkes birbirini anlıyor. Çünkü herkes aynı dertten muzdarip. Bize 44 bölüm vazgeçilmez aşk izlettirdiler.
45inci bölüm o aşktan eser yok bitmiş gitmiş.
İnandırıcı gelmiyor ve hepimiz bu yeni aşkı sindiremeyeceğiz diye korkuyoruz. doğaldır.
Fakat ben de mantıklı düşünmeye çalışıyorum.. ve senaristler ne yapabilirdi diyorum...
1-en mantıklısı sarp'ın bir iki bölüm oynayıp final yapmasıydı... olmadı...
2-ikinci en mantıklı şey teksoy ailesinin ailecek kaza geçirmesiydi... bunu da senaristler düşünmüşlerdir. Kazayı işlemeleri lazım. ekinin yıkılması lazım. romantik komedi istiyor izleyciler, ortada dramdan başka birşey yok. Üstelik o kadar trajik bir şekilde ailesini kaybeden ekin'in bir daha aşık olması yine hepimize abes gelecekti...
3-sarp ve ekin ayrılabilirler. hayat bu dediler. ve yeni hayat diye birşey buldular. çünkü gerçek hayatta da yaşandı dediler. belki de kcem ve yasemin birbirlerini sevdi ve ayrıldı. sarp ve ekin de ayrılabilir. k.cem diziden ayrıldı, onca insanı terk etti, dizide de ayrılabilir diye düşündüler.
Konunun üzerinde fazla durmadan, geçip, yeni aşka yelken açtı senaristlerimiz.
Çünkü biliyorlar ki iki ucu b..klu değnek. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali konu deşildikçe çirkinleşecek. insanlar ne olursa olsun mutlu olmayacaklar.
Ne yapalım biz de mutlu değiliz ama izleyeceğiz. Bu arada ben AŞK OYUNU dizisini izlemiyorum benim izlediğim dizinin adı YENİ HAYAT!
dizidizidiziler
12-09-06, 10:42
Arzucum bencede cvp yazmana değmez.Ben okudugum an yuh dedim hala bu zamanda böyle düsünen ama cvp vermedimki olay büyümesin.Sende es geç...
Diziye gelince tek merak konum Sarpın ekini hangi nedenle terk edeceği.Avukatı çözdük adını çözdük..Ekinle baglantısıda is nedeniyle bunuda çözdük.Ekine asılmıs Ekinde cvp vermis kendi yöntemiyle..
Terk ediş nedeni nedir?Sorarım size ey forum halkı:)
Özlemciğim,bence senaristler terkediş için mantıklı bir neden bulamadılar. (aynı bizim gibi) bu yüzden o konuyu es geçecekler. aradan seneler geçmiş aşk bitmiş...
AYSA'nın da dediği gibi boşveriiin. ha terk etmiş ha ölmüş. sarp artık yok...izleyin siz yeni hayat dizisini..
dizidizidiziler
12-09-06, 10:44
Selamı ilettiğin için teşekkürler özgü.Demek artık Rebecca ve fasulyenin faydalarıda yok.çok üzüldüm.Evet haklısın herkes bizim kadar hazırlıklı değil.İlk bölümden sonra ise ben kendi adıma söyliyeyim ilk bölümü için cız ederek izleyeceğim,Her yerde sarpı arayacağım.Olmadığına üzüleceğim,sonra bizi bıraktığı aklıma gelecek sinirleneceğim ama o güzellikler ve tüm ekip için en öenmlisi güzel yaseminimiz için izlemeye devam edeceğim ve zamanlada Mert karakterine hepimizin olacağı gibi alışacağım en azından alışmaya çalışacağım.Ama Ekinin Merte Sarpa olduğu kadar aşık olamasına ki olurmu bilmem ama pek de inanmayacağım.
Teoman şimdi böyle diyoruz da belki 7-8 bölüm seyredince alışmaya başlarız aşklarına?ne bilim aşinalık olur belki..
Bu arada MERT karakterini seveceğimizden, hatta doktordan fazla seveceğimizden eminim çünkü tardu'da şeytan tüyü var...sevdirir o kendini bence..
Günaydın arkadaşlar,
Bizim kızlar başlamış sabah sabah nasıl terketme olacak diye düşünmeye:)
Şimdi gerçekten kabullenmesi zor bir durum. Birde baştan beri bir ekran kimyasıdır tutturan bizler için daha da zor bir durum. Bir daha göremeyiz ekrandan o aşkı, sonuçta bize iletilen gerçek aşk olduğu için güzeldi. Şimdi sadece rol gereği aşk...
Bu güzelim aşkı daha güzel sonlandırabilirlerdi tabi, sadece ölümle. Verdikleri sözüde tutmuş olurlardı böylece. Şöyle bütün Teksoy ailesi bir kazada gitseydi öteki tarafa kapanırdı tüm konu.
Ama işte onlar ayırdılar maalesef, bundan sonrada dönüşü yok. senaryo yazıldı, çekildi bitti gitti işte:(
Artık Sarp bu aşktan sıkılır mı yoksa birisine bir öpücük mü kondurur bilemem.
Şimdi bunlar yazarken aklıma geldi, Yasemin'le İsviçre'ye gittiğinde beraber yaşamışlardı. O zamanda ben bunu kabul edememiştim. O zaman da çok seviyordu değil mi? Tamam Ekin artık başkasıyla evlenmişti ama O da ille bu olanlara sebeb olan kadınla beraber olmak zorunda mıydı? İşte bende zamanında buna takmıştım, çünkü çok demiştim Sarp yapmaz diye, sonra gözüme ikisini aynı yatakta yatarken sokmuşlardı. İnanın şimdi bile hatırlayınca sinirlerim zıpladı. Ama ne olmuştu zamanlar bu durumuda kabullenmiştim.
Bakalım bu sefer ne kadar zamanda kabulleneceğim, ne kadar alışabileceğim.
Arzu'cuğum çok haklısın zor durumdalardı,bir karar vermeleri gerekiyordu.Ama bence yanlış şıkkı işaretlediler.O halde uzun zamandan beri aslında yanlış oyun oynanıyordu.
Kerem efendi zahmet edip bir iki bölüm daha çekmediğine göre onlar da Teksoylar'ı toptan bir kaza ile uğurlayabilirlerdi.Ya da Teksoyları değil sadece Sarp'ı öldürebilirlerdi.Bu kadar zamanda biz neler izlemedik ki.Olmaz dediğimiz her şeyi yaşattılar bize.
Hangisi kabulümüzdü.Kaç kere köşelere yattık.Tümörün bile peşine düşüp kovaladık resmen , neredeyse senaryoyu değiştirecek hale getirdik.
Şimdi bu nedir?.Sen adama kız, gel yarattığın şeyin içine et.Biz de tamam,önümüze bakalım,bu yeni bir dizi diyeceğiz.Öyle mi?
Öyle ağzı açık baka mı kalacağız?Bu kadar konuşuyorsan izleme diyenler var burada biliyorum.Diziyi izleyeceğim.Kimse zorla tutmuyor beni.Ama şunu da itiraf etmeliyim ki,eski heyecanımı kaybettim,içim atmıyor,yeni hayat beni heyecanlandırmıyor,Mert adını kullanmak bile bana tuhaf geliyor.Sanki Sarp'a ihanetmiş gibi.Ben bunu hissederken,Ekin'e bunları hissettirmeden her şeye sıfırdan nasıl başlatabilecekler?Doğru mu? Babasının mezarına gönderecekler belki ama Sarp'ın adını andırmayacaklar.
Dediğim gibi bu böyle uzar gider,sadece bu dizinin Keremcem 'den ibaret olmadığını kabul ederek ve buna inanarak diziyi izlemeye devam etme kararı almıştım.Hala da öyle düşünüyorum.Ama dizideki aşk mundar edilip,tecavüze uğrayınca,inandığım masalın bir önemi kalmadı.
Bu yüzden de ben demek ki gerçek hayatımda da çok acı çekmeye mahkumum.Çünkü her şeyimi böyle sıkı sıkıya sahiplenirim,
inandığım şeylerin peşinden koşarım.Benim inandığım aşk bu değildi.
Umarım buralara girip okuyan Rüya İşçileri üyesi vardır.Ne önemi varsa artık????
CEYLANGOZLUM
12-09-06, 10:59
:icon_cry: :icon_cry: dunden beri ozet okuyom tekrar okuyom
o yaztatilini bitmesini iplen cekiyordum simdi ise soktayim:fighting2 :fighting2
ne beklerken ne bulduk
insan sadece ya bakamma artik diyor kocaman cilerle olan bir ask boyle bitiyor
insan kime kizacagini
birde diyordun ya bu film amma 1. bolumunden beri bakiyorum
simdi ise cook uzgunum :img-sorry :img-sorry
kendime teselli edecek bir sey bulamiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!:img-help: :img-help:
keremm_yaseminn
12-09-06, 11:07
eski bölümleri izliyorum şimdi agmak üzereyim vallahi 44.bölümde bitseydi keşke şimdi bunlar olmayacaktı.acaba ekin sarpı sevdigi gibi bu adamıda sevecekmi nede olsa cocugunun babası oluyor sarp eh artık mert ile evlenir 4.evliligini yapar yedi kocalı hürmüze dönecek kız yakında.ama sarp ve ekin askını kimse unutamaz.tardu hapisten çıkmış hapisaneden cıkan birini diziye sokmuşlar akıl yok adamlarda.keremceme ne demeli onu seviyorum ama kızgınım da hem seviyorum hem kızıyorum
dizidizidiziler
12-09-06, 11:26
:icon_cry: :icon_cry: dunden beri ozet okuyom tekrar okuyom
o yaztatilini bitmesini iplen cekiyordum simdi ise soktayim:fighting2 :fighting2
ne beklerken ne bulduk
insan sadece ya bakamma artik diyor kocaman cilerle olan bir ask boyle bitiyor
insan kime kizacagini
birde diyordun ya bu film amma 1. bolumunden beri bakiyorum
simdi ise cook uzgunum :img-sorry :img-sorry
kendime teselli edecek bir sey bulamiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!:img-help: :img-help:
Sizler için daha zor oldu tabii. biz yumuşak bir geçiş yaptıks sayılır. Yaz başından beri birtakım dedikodular duyduk yorum yaptık. ayrılacağını duyduk k.cemin, sonra haber bekledik ondan, tüyolar aldık, gazeteye çıkıp açıklama yapması için yapımcıları ve k.cemi zorladık. yeni jön aradık. k.ceme kızgınlığımızla 3 forum başlığı doldurduk. şimdi ise kabullendik. başka çare yok dizimizi izleyeceğiz dedik.
yeni hayat, yeni bir dizi gibi izleyeceğiz. bu sezon yeni başlamış gibi...
herkez sinirli, herkes üzgün..
bizi üzenler üzülsün ne diyeyim..
günaydın arkadaşlar,
günlerden beri Sarp'ı nasıl terk ettirecekler diye düşünmekten kafam kazan oldu.mantıklı bir sebep bulamıyorum bir türlü.ayrılığın böylesi ve kendisi canımı da sıkıyor bir yandan.Sarp Ekin'i terk etti.ama bir de gerçekte bir kere bile 'baba' dediğini duyamadığımız Sinan var ortada.ne olursa olsun soyadıyla Teksoyların soyunu devam ettirecek tek kişi o görünüyor şimdilik.Teksoylar torunlarından nasıl vazgeçecek,hiç mi görmek istemeyecekler?hadi Ekin izini kaybettirmeye çalışsa neyse,o da yok...bildiğimiz Teksoylara o da işlemez ama...özette onlarla ilgili en ufak bir bilgi yok gerçi yaşamıyor olabilirler.bunların ötesinde daha çok bu terkedişi ne kadar açıklığa kavuşturacaklar onu merak ediyorum.hatıralardan bile silindiğine göre pek açıklama yapacaklar gibi de gelmiyor bana.bu soru işareti kafamızda kalırsa da kötü.
aklıma ilk gelen dizinin başında Celal Kadri Kınıoğlu'nun etkileyici sesinden bir anlatım olabileceği...fragmanı da seslendirdiğine göre belki böyle de birşey yapabilirler.daha önce 18.bölümun başı olabilir tam hatırlayamıyorum ama başlangıçtan geldikleri ana kadar bir anlatım duymuştuk onun sesinden.sonu 've bugün...' diye bitiyordu.buna benzer birşey olabilir.
Ekin maddi sıkıntı yaşadığına göre Kurti eski haline dönmüş belliki..artık Orhan Amca da yok.babasının ölümünden sonra da bir dikiş tutturamamıştır.bütün yük kızın üstünde yine.ama Kurti'yi adam etmeye çalışacak bir karakter girer belki diziye.yeni karakterler zaten olacaktır.
Ekin Sarp'tan tek kuruş almadığından bunca yıl iki yakasını biraraya getirmeye çalıştığı için hala eski evlerinde oturuyorlar.bunu Tardu'nun evin merdivenlerindeki resminden farkettim.onun da orada çekimi varsa avukatımız daha ilk günlerden Ekin'in evini bile öğrenmiş maşallah.
Özgü Abla,RebeCa'nın selamını ilettiğin için teşekkürler.artık fasulyenin faydalarıyla burada olmayacağına üzüldüm.
Selam arkadaşlar,
Fazla vaktim yok.Son bir kaç sayfayı okudum ve yine gördüm
ki Sarp'ın terkedişini,Ekin'in Sarp'ı hatıralarından bile silişini kabullenemeyen arkadaşlar var.Onların fikirlerinede saygı duyuyorum.
Benim fikirlerimi ise en iyi Arzu arkadaşım dile getirmiş maddeler halinde.
-Sarp'ı başkası canlandırsa olmayacaktı ki, Tardu bile o karakterin devamı olsaydı kabul etmezdim bu rolü demiş.Zaten kimsede kabul etmezdi..
-Sarp ölseydi eğer ya da onunla birlikte tüm aile o zamanda dizimiz tam drama olacaktı ki bunu hiç birimiz istemiyorduk.
Senaristler en başta biliyorsunuz Sarp'ı öldürmeye karar vermişlerdi ama baktılar işin içinden çıkamıyorlar sonradan fikir değiştirdiler bence.
Bir yanda sevdiği ve ölen kocasının yasını tutan bir kadın diğer yanda komedi yapsaydılar tıpkı tümör çıktıktan sonra bir sahnede ağlayıp diğer sahnede Kurti ve Serkan'ın komikliklerine gülemediğimiz gibi olacaktı.
Evet ölümüne yeminler etmiş bir adamın sevdiği kadını atlattığı onca baderelerden sonra terketmesi,aynı şekilde kadınında hatıralarından bile silmesi,üstelik çocuğu varken banada çok mantıksız geliyor ama....elden ne gelir.
Bunu kimimiz sindirir,kimimiz sindiremez o ayrı konu.
Bir diğer hemfikir olduğum arkadaşım ise sevgili Ayşa.
Bende Ayşa gibi bu konunun üzerinde durup takmamaya karar verdim.
Bu geçişi mantıksız olsa bile görmezden gelip en azından bundan sonra seyredeceklerimden zevk almaya bakacağım.Çünkü biliyorum ki mantık ararsam bulamam.Bulamayınca ben sinir olduğumla kalacağım,kendimi üzeceğim.
En iyisimi bu diziyi 0 Km yeni bir diziymiş gibi izlemeye çalışmak.
O tatlı canlarınızı da sıkmayın,üzmeyin,yormayın kendinizi.
Kendinize iyi bakın canlarım.Haşçakalın sağlıcakla kalın.
ÇOK HAKLISIN OZGUSTER BENDE ACAYİP BAĞLANMIŞTIM AŞK OYUNUNA SAATLERİ DEĞİL DAKİKALARI SAYIYODUM REKLAMINI Bİ DAHA GÖRÜRÜM DİE ATV DEN BAŞKA KANAL SEYRETMİODUM TÜM KAYATIM SARP EKİN KEREMCEM YASEMİN ERGENE AŞK OYUNU OLMUŞTU BENİ BU YÜZDEN PSİKOLAĞA BİLE GÖTÜRDÜLER BİZ DİZİYE DİZİYE BU KADAR BAĞLANMŞKEN NİE YAPTILAR BUNU BİZE TAMAM Bİ YERDE KEREMCEME HAK VERİORUM YORULUO AMA EN AZINDAN SEZON FİNALİ FİNAL OLSAYDI BARİ YADA SARPI ÖLDÜRSELERDİ İNANIN ŞİMDİ AĞLADIĞIM KADAR AĞLAMAZ ŞİMDİ ÜZÜLDÜĞÜM KADAR ÜZÜLMEZDİM HERALDE DİZİ BAMBAŞKA BİŞİ OLDU BEN Bİ KARAR ALDIM AŞK OYUNUN SEZON FİNALİ BENİM İÇİN FİNALDİ YENİ BÖLÜMLERİDE BAŞKA Bİ DİZİ OLARAL İZLİCEM KAFAMDA YARATTIĞIM MASALI YENİ BÖLÜMLAERLE MAHVETMEYE HİÇ NİYETİM YOK BANA KATILAN VARSA CEWAP YAZSIN UMARIM BU KONUDA YALNIZ DEĞİLİMDİR !!!:icon_cry: :img-cray: :img-cray: :img-cray: SENİ UNUTMAYACAĞIM AŞK OYUNU :sad53: :sad53: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
selamlar
hani su bizim senaristlere acimiyorum desem yalan olur arkadaslar. ne bileyim panik senaryo buna denir iste apar topar bu cikti demekki meydana. ama bence cok yanlis cözüm. hic oraya 45 . bölüm falan yazmasinlar. 1. bölüm desinler isteyen izlesin istemeyen biraksin. ayni oyuncu kadrosuyla baska bir dizi izleyecegiz. 45 bölüm boyunca bize geceyi gündüzü dar eden ekin sarp aski yok oldu , hatiralardan bile silindi. inanilir gibi degil. insan böyle bir ask yasar izi bile kalmaz.? ya , bu senaristler aski bilmiyor , ya da cok hafife aliyor. hersey bu kadar ucuz degil. en azindan benim gözümde.
en güzel cözüm sarpin ölmesi olurdu. en azindan bir müddet onun hayalinle yasamis ama hayata (devam ediyor sonucta) simsiki sarilan bir kadin görürdük. ve cok daha inandirici gelirdi. cocugu ve ailesi icin mucadeleyi göze almis ve savasmis bir kadin. herseye ragmen hayattan yilmamis. bu benim görüsüm tabiiki diger görüslere de tabiiki saygim sonsuz.
bir de ne sacma - nasil cözülecek - merak ediyorum. simdi kendini oglu icin yirtan sarp ve teksoylar sinani görmek istemeyecek ya da görmeyecek. bütün ipler kopmus olacak. hic olacak is mi? benim senaryomla yani ölümle bu sorun da daha temiz cözülmüs olurdu.
yarin bakalim neler olacak. belki fazla mantik ariyorum. bu dizide biraz yanlis bu arayis , ...... izleyelim görelim. yarin karar veririm tamammi devammi diye. ben gene arkalarinda olurdum dizimizin ama aski , sevgiyi , bagliligi bu kadar ucuza satmasalardi keske. dedigim gibi yanilmis olabilirim.
merhaba arkadaşlar
ben ilk önce şunu söylemek isterimki bende sarpın bu terk ediş hikayesini içime sindiremedim lütfen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun ve öyle söyleyin hanginiz bu nadide aşkı unutabilir ne olur allah aşkına leylayla mecnun gibilerdi onlar nerdeyse ferhat gibi dağları deldi sarp ne oldu sonra senaristler elindeki kalemi oynatıp bir anda sarpı hiç o yeminleri etmemiş hiç ekin için mücadele etmemiş biri yaptılar keşke ölselerdi de böyle olmasaydı
neyse ben bunları sakın yanlış anlaşılmasın keremcemi savunmak olsun diye değil zaten sarpı keremcem olarakta görmüyorum o benim seyrettiğim dizinin baş kahramanıydı neyse konuşmakta pek birşeye fayda etmiyor sonuçta özet geldi ve dizi yarın başlıyor
TEK DİLEĞİM ALLAH DİZİ EKİBİNİ MAHÇUP ETMESİN
NEYDİ İNADINA AŞK OYUNU Yeni Hayat
ne saçmalıktır bu ya yeter dayanamıcam bizim izlediğimiz bağlandığımız hayaller kurduğumuz diziye neler yapıyolar nasıl bu şekilde sarp karakterini yok ederler biz bu dizide sarp ekin aşkını izliyoduk şimdi napcaz nasıl bi senaryodur bu ya dizi başladığından beri biz birbirini unutmayan delica sewen iki aşığı izliyoduk onlarla gülüp onlarla ağlıyoduk en azından ölselerdi yada sezon finali final olsaydı (YUKARIDA DEDİĞİM GİBİ) filmi uzatcaklar die mahvettiler nolurdu tadında bıraksalardı nerden çıktı bu mert yeni bölümleride sırf meraktan izlicem eminim ki her saniyesindede ağlıcam ekine nasıl bu kadar çabuk unuttururlar sarpı yada nasıl bu kadar çabuk unuttururlar sarpa ekini sinirden çıldırcam yaaa:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil
selamlar her kese. men azerbaycandan izledim diziyi.
Mence yapimcilar dizini burda biterseydiler, daha gözel olardı. Eyer devam kararı verdilerse, Sarpın sahneden çıkarılmasının en gözel yolu ölümü olamlıdır. Başka türlüsü mence mümkün deyildir.
Beyza'cığım feryadını duyduk ve yalnız değilsin,anlıyoruz.Ama biraz sakin ol.Üzülsen de gerçek bu.Yaptılar bir kere.
Psikologlar falan.Aman hiç gerek yok.Bir derin nefes al bakalım.
Benim kızdığım nokta da bu zaten.İnsanların duyguları ile bu kadar çok oynanırsa olacağı da budur.Beyza gibi o kadar çok insan tutku derecesinde bağlı ki,aman deyip geçemiyorlar.İşte bu noktada sanıyorum ben bir kapıyı açmış bulundum.Aslında içini dökmek isteyen ne de çok arkadaşımız varmış.Her şeyin gerçekten bir anda unutulamayacağının farkında olan ne de çok kişi varmış.
Biz yine şanşslı kesimiz 1 aydır kendimizi hazırlamıştık.Ama yarın seyreden bir çok habersiz insan ekran başına çakılıp kalacak.
Benim lafım diziye değil, diziden gidenlere değil.Benim lafım insanlara 1 yıldır inandırmaya çalıştıkları şeyin aslında '' yalan '' olduğunu dan diye söylemeleri.Bu kadar basit değil.O halde ben bu saatten sonra neyine inanayım bu senaryonun,hangi repliğin bende yer etsin artık,(Mert Ekin'e aşkım diyecek,biz de bayılacağız,Ekin Mert'in omzuna başını koyacak,vay be ne aşk diyeceğiz öyle mi?)neye gerçekten güleyim?Kurti dışında.Bu dizide istikrarlı giden bir Kurti kaldı,o da iyi ki varmış.
Bu arada uzun zamandır değiştirmediğim avatarımı da değiştirmiş bulunuyorum.Bari çift olarak kalsınlar dedim.Her ne kadar Yeni Hayat'ı izleyecek olsam da benim için Aşk Oyunu avatarları ile de imzası ile de bildiğimiz Aşk Oyunu'dur.Hep de böyle kalacak.
Bence dizi SAÇMALAMAYA BAŞLAMIŞTI keremcem yüzünden DAHA BETER saçma sapan bir hal alacak durup dururken nasıl bir sebeple ayrıldılar çocuk neoldu daha gerçek babasını öğrenmeden ayrılmalar kesinlikle bir daha izlemezdim ama bu sefer reytingleri düşer ve keremcem efendinin yaptıklarına onay vermiş oluruz ayrıca hainlik yapmış oluruz bazıları gibi öteki oyuncularıda bizde zorda bırakmış oluruz onların hiç bir suçu yokken inadına izlemeli ve reytingleri yükseltmeliyiz.
herkes sinana ne olacak diyor ya.. belki de velayet sarp da kalır.. ekin çaılştığı için haftasonları alır yanına.. böylece sarpın dizi de gözükmesne de gerek kalmaz..
Sinan ve Sarpi dizide bir-birinden ayri tutma ucun tek bi shey Sarpın ölümü ola bilir. Umarım yapımçılar bunu yeterince deyerlendire bilecekler
teomanresat
12-09-06, 14:55
Merhabalar efendim.Ah Beyza'cım bizde senin gibi çok üzüldük ama elden ne gelir.Pisikologlar falan aman ha sakın abicim kendini bu kadar kaptırma sonuçta izlediğimiz sadece bir oyun.Tamam bizde bağlandık Ekin Sarp aşkına ,Sarpın terk etmesini hala sindiremiyoruz ve sindiremiyeceğizde.Ama sonuçta bu bir dizi birazda o gözle bakmak lazım.Diyene bak sanki ben koskoca adam senden farksızım ama dediğim gibi bu sadece bir dizi.
Ah özgücüm sorma bende bir türlü Ekin Mert aşkını konduramıyorum.Tamam Mert aşık olabilir çünki geçmişinde ne olduğunu bilmiyoruz ama Ekin işte Ekin beni mahveden durum.Ayrılık olayı olmasaydı,onun yerine ölüm olsaydı bence o zaman insanlar daha çok alışırlardı.Yadırgamazlardı.Yani böyle büyük bir aşk ancak ölümle biterdi diye düşünebilirlerdi.Sonra bir arkadaş yazmış ,Kocasının ölümünden sonra hayata tutunmaya çalışan ,kendini oğluna ve mesleğine adayan,kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın izlerdik.Tabi bu rada Tarduyuda aralarda gösterilerdi neler yaptığını bir iki bölüm belki ekin üzüldükçe bizde üzülürdük ama eğer hala Berna dizide kaldıysa onu kendiisne berna getiridi ve hayat devam ediyor.Tamam çok sevdin,aşık oldun ama kader önüne geçemeyiz eminimki Sarpta senin hayatını devam ettirmeni isterdi artık kendine gel diyebilirdi.Ekinde şöyle bir silkinip kendine gelirdi ve sonra tarduyla karşılaşırlardı.Belki böyle olsaydı daha kolay alışırdık.Bizler şimdi olanları bildiğimiz için yarın ekran karşısına içimiz acıyarak üzülerek oturacağız ama bilmeyenler Ekin Sarp aşkı için oturacaklar ve ekran karşısında kala kalakalcaklar.Bu aşkın sonu bumuydu diye.
Beyza'cığım feryadını duyduk ve yalnız değilsin,anlıyoruz.Ama biraz sakin ol.Üzülsen de gerçek bu.Yaptılar bir kere.
Psikologlar falan.Aman hiç gerek yok.Bir derin nefes al bakalım.
Benim kızdığım nokta da bu zaten.İnsanların duyguları ile bu kadar çok oynanırsa olacağı da budur.Beyza gibi o kadar çok insan tutku derecesinde bağlı ki,aman deyip geçemiyorlar.İşte bu noktada sanıyorum ben bir kapıyı açmış bulundum.Aslında içini dökmek isteyen ne de çok arkadaşımız varmış.Her şeyin gerçekten bir anda unutulamayacağının farkında olan ne de çok kişi varmış.
Biz yine şanşslı kesimiz 1 aydır kendimizi hazırlamıştık.Ama yarın seyreden bir çok habersiz insan ekran başına çakılıp kalacak.
Benim lafım diziye değil, diziden gidenlere değil.Benim lafım insanlara 1 yıldır inandırmaya çalıştıkları şeyin aslında '' yalan '' olduğunu dan diye söylemeleri.Bu kadar basit değil.O halde ben bu saatten sonra neyine inanayım bu senaryonun,hangi repliğin bende yer etsin artık,(Mert Ekin'e aşkım diyecek,biz de bayılacağız,Ekin Mert'in omzuna başını koyacak,vay be ne aşk diyeceğiz öyle mi?)neye gerçekten güleyim?Kurti dışında.Bu dizide istikrarlı giden bir Kurti kaldı,o da iyi ki varmış.
Bu arada uzun zamandır değiştirmediğim avatarımı da değiştirmiş bulunuyorum.Bari çift olarak kalsınlar dedim.Her ne kadar Yeni Hayat'ı izleyecek olsam da benim için Aşk Oyunu avatarları ile de imzası ile de bildiğimiz Aşk Oyunu'dur.Hep de böyle kalacak.özgü ablacım avatarında oldugu gibi masldılar masl gibi oldular ama ben şu özette hiç bir şey anlamdım sarp ekinde ayrılmıştır hatta hatıralarında bile silmşiti nasıl our bu ya o kadar kolaymı bide bu hiçmi çoçuguna bakıp hatırlamayacak vay yada sinan hiçmi babam nerde demiyecek keanada yok kime baba diyecek hiç teyzem baanem dedem en önemlisi babam nerde demiyecekmi bence biraz olsad göstermeleri lazım sarp karekterini insanlar neden ayrıldıkların yanısıtmalrı lazım yoksa çok saçma olur ben aşk göremdim şimid mert ekine aşık oldum diyecek ele tutuşacaklar göze gelecekler vallh ben sarp ve ekin aşkın çok özliyecem gibi artık çok alıştık yeni aşk ben pek sindiremiyorum:icon_cry:
www.gecce.com da ask oyununa oy vererek ekibimize ve yasemine destek verin....
tepkimizi belli etmenin en guzel yolu budur diye dusunuyorum..ask oyunu nu destekleyen herkesi oylamaya bekliyoruz
selamlar herkese..
sarp ve ekin'in ayrılıklarının sebebi ne olursa olsun mantıklı geleceğini sanmıyorum.Başkasıyla evlensek bile,torunlarımız olsa bile hep birbirimizi seveceğiz diyen bir çift yerine şimdi hatıralardan bile silinmiş bir aşkı kabullenmek kolay olmayacak elbet.. ama bence ne mantık arayalım ne de bu konu hakkında fazla kafa yoralım.En iyisi eskiyi düşünmeden yeni bölümleri izlemek.Bence hikayede de çok fazla ayrıntı verilmeyecek,geçiştirecekler gibi geliyor bu ayrılığı.Evet mantıksız ama elden birşey gelmiyor.
Ölüm seceneğini tabi senaristlerde düşünmüştür ama o zaman Sarp'ın görüntülerini kullanıp,eskiyi anmaları lazımdı üstelik iyi bir şekilde anmaları gerekliydi.Fragmanda bile malum şahsa bu kadar gönderme yapılırken,Sarp'ı da hikayeden kötü bir şekilde çıkarmaları sürpriz olmadı bana.
Eğer yeni girecek oyuncuyu sevmeseydim bilmiyorum belki bu kadar umutlu olmazdım ama Tardu ile çok eğlenceli ve güzel olacağını düşünüyorum.Yurdaer Okur'u da unutmamak lazım.Hakan ve Mert'in çekişmesini izlemek güzel olacak bence..Bu yüzden de Sarp'ı düşünmek istemiyorum.Umutluyum ben Yeni Hayat'tan..
özgü ablacım avatarında oldugu gibi masldılar masl gibi oldular ama ben şu özette hiç bir şey anlamdım sarp ekinde ayrılmıştır hatta hatıralarında bile silmşiti nasıl our bu ya o kadar kolaymı bide bu hiçmi çoçuguna bakıp hatırlamayacak vay yada sinan hiçmi babam nerde demiyecek keanada yok kime baba diyecek hiç teyzem baanem dedem en önemlisi babam nerde demiyecekmi bence biraz olsad göstermeleri lazım sarp karekterini insanlar neden ayrıldıkların yanısıtmalrı lazım yoksa çok saçma olur ben aşk göremdim şimid mert ekine aşık oldum diyecek ele tutuşacaklar göze gelecekler vallh ben sarp ve ekin aşkın çok özliyecem gibi artık çok alıştık yeni aşk ben pek sindiremiyorum:icon_cry:
Ben bir bilsem sana da söylerim canım.Ama bu saydıklarının hiç biri olmayacak.
Ne baba,ne teyze,ne dede yok artık.Sinan ve yeni hayatı var.Sayın senaristler bu öfkeyle çocuğun babası olarak Kenan'ın kalmasına izin verecekler.
Demedi demeyin.Bu çocuk Sarp'ın babası olduğunu hiç bilmeyecek.
Daha beterlerine de hazırlanın.Mesela Ekin şöyle diyebilir;
''Nerden sevdim seni Sarp,hayatımı mahvettin.Keşke seni hiç tanımasaydım.''Nasıl kulağa hoş geliyor değil mi? Çünkü güzel sözleri yeni sevgilisine söyletecekler.Neden? Sizler daha çabuk alışın diye:bye
Ben bir bilsem sana da söylerim canım.Ama bu saydıklarının hiç biri olmayacak.
Ne baba,ne teyze,ne dede yok artık.Sinan ve yeni hayatı var.Bunlar bu öfkeyle çocuğun babası olarak Kenan'ın kalmasına izin verecekler.
Demedi demeyin.Bu çocuk Sarp'ın babası olduğunu hiç bilmeyecek.
Daha beterlerine de hazırlanın.Mesela Ekin şöyle diyebilir;
Nerden sevdim senin gibi adamı,hayatımı mahvettin.Keşke seni hiç tanımasaydım.Nasıl kulağa hoş geliyor değil mi? Çünkü güzel sözleri yeni sevgilisine söyletecekler.Neden? Sizler daha çabuk alışın diye:bye
özgü ablacım sacmalık orda işte eger neden terketti nasıl oldu kimele gitti falan yansıtmaslar izlyecilere kafda soru işareti kalır mesla ben çok merak ediyom neden sinan gelince ben bildigim bu çoçukmert baba diyecek demsde yakında diyecek güzle sözlere gelince ben alışmama bir zaman alacak romantık sahnelerde yanıda galiba sarp diye düşünürüm gibi geliyo bence öldü gösteseleridi daha mantıklı olacaktı bu büyük aşk gel ölüm yen bu aşk çapkın admı duvara dusladı(sarp süt dönmüş kendiye döndü nerdeyse gel sen terkett olacak işmi :img-sorry
Herkese Merhabalar...
Öğle saatlerinde foruma birtürlü giremedim sorun vardı heralde neyse hele şükür şimdi burdayım.ARkadaşlar inanmıyorum ya koca yaz nası geççek derken dizimizin başlamasına şunun şurasında 27,5 saat kalmış.:img-grin2 Ne güzel ya aylardır bu anı bekliyodum. Dün Atv'nin sitesindeki resmi görünce iyice heyecanlandım meraklandım.İlk bölümler gibi olucak hem komik hem romantik.Yine tatlı atışmalar felan.Bu arada buraya yeni bölüm fotoları eklendimi haberi olan yada gören duyan varmı arkadaşlar?:img-grin2
balerinnnn
12-09-06, 18:34
Belki senaristler isteklerimizi dikkate alabilirler ve ileriki bölümlerde Ekin'e Sarp'ın ölüm haberi gelebilir. Yani Sarp Ekin'i terk ettikten sonra ölmüş olabilir. Eğer böyle yaparlarsa gerçekten dizinin devamlılığı açısından güzel olur. :img-nyam:
keske yeni bir dizi yapsalardi sacmlandi iyicene bu dizi yaz sezonu dizisiydi ve bitmeliydi uzatilmasi sacma oldu en basta zaten bunun bole olacagi belliydi
Belki senaristler isteklerimizi dikkate alabilirler ve ileriki bölümlerde Ekin'e Sarp'ın ölüm haberi gelebilir. Yani Sarp Ekin'i terk ettikten sonra ölmüş olabilir. Eğer böyle yaparlarsa gerçekten dizinin devamlılığı açısından güzel olur. :img-nyam:
O zaman ne anlamı kalcakki sonuçta yine terk etmiş olcak yani.Bize terk etmiş olarak göstercekler.Sonradan ölmüş ne fayda.Artık olmuş olan bölüm bile çekildi bizim elimizde olan bişey yok bu işin ucu saçmalık olucak başka yolu yok...:fighting2
ya olmaz böle ya.aklıma geldikçe ağlıyorum :( derdimi anlatıcak kimsede yok.yaptıkları tek şey bana gülmek :( ama sindiremiyorum bi türlü.etrafta ekin-mert resimlerini gördüğümde neden böle oldu,sarp-ekin aşkı nasıl bitti die düşünüyorum.ama yapabiliceğimiz bişi elbette yok.çaresiz olan biteni izliycez.belki keremcem geri döner,dolayısıyla sarpta.biliyorum şu an imkansız ama bnmde aklımdan hep bu düşünce geçiyo.mert ekine sarılırken.ekin onun elini tutarken aklıma hep sarp gelicek.ama bnm buna karışabilicek gücüm yok :( :(
balerinnnn
12-09-06, 18:45
keske yeni bir dizi yapsalardi sacmlandi iyicene bu dizi yaz sezonu dizisiydi ve bitmeliydi uzatilmasi sacma oldu en basta zaten bunun bole olacagi belliydi
Evet, Aşk Oyunu bir yaz dizisi olarak başladı ama çok sevildi, çok izlendi. O yüzden devam ettiler. Kim nereden bilebilirdi ki Keremcem'in böyle bir şey yapacağını? Zaten fragmanda da o yüzden 'En büyük darbe en yakınından gelendir' diyor.
digital_undergraund
12-09-06, 18:45
Bana göre sende haklısın ayşin dizi bitmeliydi. keremcem olmayınca dizinin tatı olmuyacak.çünkü biz diziyi onlarla sevdik ve onlarla devam etmesi istiyorduk ki böyle oldu keremcem diziyi bıraksada ben onun arkasındayım olsun dizi bitmeliydi yaz dizisiydi bu sene yazın oynatmadılar nasıl oluyor anlamıyrum
ya olmaz böle ya.aklıma geldikçe ağlıyorum :( derdimi anlatıcak kimsede yok.yaptıkları tek şey bana gülmek :( ama sindiremiyorum bi türlü.etrafta ekin-mert resimlerini gördüğümde neden böle oldu,sarp-ekin aşkı nasıl bitti die düşünüyorum.ama yapabiliceğimiz bişi elbette yok.çaresiz olan biteni izliycez.belki keremcem geri döner,dolayısıyla sarpta.biliyorum şu an imkansız ama bnmde aklımdan hep bu düşünce geçiyo.mert ekine sarılırken.ekin onun elini tutarken aklıma hep sarp gelicek.ama bnm buna karışabilicek gücüm yok :( :(
Biz varızya arkadaşım içini dök dökebildiğin kadar:img-nyam:
Kim istemezdiki şimdi şu avatarlarda imzalarda mertle ekin'in resmi yerine sarp'la ekin'in resmini görmek.Eminim herkes sarp'ı isterdi ama elimizde olan bişey yok.Bende Aşk oyunu'nun yeni bölümlerinde neler olacağını çevreme anlattığımda hep olumsuz tepkilerle karşılaşıyorum.Yok artık asla izlenmez ne biçim olur felan diye.Böyle diyenelrin yüzünü utandırmak istiyorum.İnş reytingler çok olur tek dileğim bu:img-sorry
balerinnnn
12-09-06, 18:51
O zaman ne anlamı kalcakki sonuçta yine terk etmiş olcak yani.Bize terk etmiş olarak göstercekler.Sonradan ölmüş ne fayda.Artık olmuş olan bölüm bile çekildi bizim elimizde olan bişey yok bu işin ucu saçmalık olucak başka yolu yok...:fighting2
En azından "Sarp'a ne oldu?" diye sürekli düşünmememiz için yapabilirler. Rüya İşçileri bu, belli olmaz. :img-grin2 Belki saçmalık ama en azından işin iyi yanını düşünelim. Tardu Flordun iyi bir tiyatrocu, iyi bir karakter oyuncusu ve bildiğim kadarıyla bugüne kadar başladığı işlerin hiçbirini yarım bırakıp gitmedi.
Güzelim vahim gördüm senin halini .Hadi ben sinirliyim.Bu Sarp'ın terketme olayını duyduğumdan bu yana çığırıyorum resmen.Bunun da tek bir sebebi var.O da belli.Ama Keremcem olayı çoktan bitti.Dolayısıyla bu dizi Keremcem'siz devam edecek.Bunu kesin olarak kabul edin artık.Bu diziyi böyle izleyeceğiz.Sonuçta bir Kerecem koca dizinin yerine geçmemeli zaten.Ama 44 bölümdür izlenen Sarp'a ve dolayısıyla onun yakın çevresindeki herkese yapılan haksızlığın geçer nedeni yok.Bunu yapmazlar diye ummuştum.Şu özetten ve fragmandan sonra iyice anlaşılıyor ki,daha da beterine hazır olun..
Bırak artık Keremcem'i.giden gider.Yolu açık olsun.Ama biz buradayız ve böyle bir saçma hali haketmiyoruz en azından.
Selam arkadaşlar,
Fazla vaktim yok.Son bir kaç sayfayı okudum ve yine gördüm
ki Sarp'ın terkedişini,Ekin'in Sarp'ı hatıralarından bile silişini kabullenemeyen arkadaşlar var.Onların fikirlerinede saygı duyuyorum.
Benim fikirlerimi ise en iyi Arzu arkadaşım dile getirmiş maddeler halinde.
-Sarp'ı başkası canlandırsa olmayacaktı ki, Tardu bile o karakterin devamı olsaydı kabul etmezdim bu rolü demiş.Zaten kimsede kabul etmezdi..
-Sarp ölseydi eğer ya da onunla birlikte tüm aile o zamanda dizimiz tam drama olacaktı ki bunu hiç birimiz istemiyorduk.
Senaristler en başta biliyorsunuz Sarp'ı öldürmeye karar vermişlerdi ama baktılar işin içinden çıkamıyorlar sonradan fikir değiştirdiler bence.
Bir yanda sevdiği ve ölen kocasının yasını tutan bir kadın diğer yanda komedi yapsaydılar tıpkı tümör çıktıktan sonra bir sahnede ağlayıp diğer sahnede Kurti ve Serkan'ın komikliklerine gülemediğimiz gibi olacaktı.
Sinem sana katılıyorum yani yarın yeni bölümü izleyeceğiz ama hala sarp nasıl terk eder ,nasıl bırakıp gider diye tartışlıyor elbette olacak böyle yorumlar
ama sarp karakterini devam ettirmek ve öldürmek aynı şeyler bence ikisinde de diziden ayrılan malum şahısı hatırlanacaktı, hala adı telafuz edilcekti ,
bu terk etme en iyi çözümdür.Evet büyük aşktı ,güzeldi ama k.cemin ayrılmasıyla bitti bence ve evet rolü canlandıran kişinin hatası karakter ödüyor ama olabilecek en doğru şey buydu,Sarp'ın ölmeden cıkıp gitmesi.
Ben "Yeni Hayat" için heyecanlanıyorum çok da güzel olacağına inanıyorum.
Hakan,Ekin,Mert yeni dizi olarak ya da aşk oyunu olarak ,fark etmez ben yine zevkle izleyeceğim.
Bu zor durumda ekibi desteklemek gerekirken "sarp neden ölmedi ,niye karakter devam etmedi,ekin-sarp nerde vs vs " gibi sorular sormak bence gereksiz cünkü olan oldu zaten.
Senaristlerimizde ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlardır eminim.
Biz varızya arkadaşım içini dök dökebildiğin kadar:img-nyam:
Kim istemezdiki şimdi şu avatarlarda imzalarda mertle ekin'in resmi yerine sarp'la ekin'in resmini görmek.Eminim herkes sarp'ı isterdi ama elimizde olan bişey yok.Bende Aşk oyunu'nun yeni bölümlerinde neler olacağını çevreme anlattığımda hep olumsuz tepkilerle karşılaşıyorum.Yok artık asla izlenmez ne biçim olur felan diye.Böyle diyenelrin yüzünü utandırmak istiyorum.İnş reytingler çok olur tek dileğim bu:img-sorry
dizi iyiolmaz degilaslında normalde bir dizde oyunucu degşiligiolduguna o dizde biraz sarsınıtıolur hele bu önemli bir oyucu başröl çünük hikaye onu üzreine kurulmuş sar ve ekininsanlar bir yol boyunca bu iklini aşklarına önlerine çıkana engelere ve o engelei aşdıkların güzel birvaşk izlediler onlara ısındılar onları bir bütün olark benmsediler yani şimidi yeni br oyuvcudahil olacak bu çok zor insanlar için yadırgamlşarıda çok dpgal alışmak zaman ister belki kimisi alışmaz:img-sorry
ya sakin ol diosunuz sadece bi film diosunuz ama yapamıyorum ya ben o diziyi bi film olarak göremiyorum ben çok bağlanmıştım yaaa nolcakbenim halim ailemde aşk oyununu keremcemi yasemin ergeneyi sayıklamamdan sıkıldılar artık adlarını bile söyleyemiyorum her gece rüyama giriyolar ya bide bazı arkadaşlar ne çabuk alışmışlar yeni bölümlere avatar yapıp altına ekin mert yazmıyolar mı sinirim tepeme çıkıyo mertte kimmiş ya ben alışamam daha önce dedim ya benim çok sevdiğim bağlandığımaşk oyununu sezon finalinde bitti yeni bölümleride başka bi dizi olarak izlemeye çalışıcam bunun olmayacağını her sahnede ağlıcağımı biliyorum ama neyse BEN HEP KENDİMİ KANDIRIYORUM ZATENNN !!:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
Bana göre sende haklısın ayşin dizi bitmeliydi. keremcem olmayınca dizinin tatı olmuyacak.çünkü biz diziyi onlarla sevdik ve onlarla devam etmesi istiyorduk ki böyle oldu keremcem diziyi bıraksada ben onun arkasındayım olsun dizi bitmeliydi yaz dizisiydi bu sene yazın oynatmadılar nasıl oluyor anlamıyrum
Güzelim dizi geçen sene yaz aylarında başladı.Sonbaharda da bitmesi planlanıyordu.Ama çok sevilince uzatma kararı aldılar.Yani yaz dizisi diye 10 sene oynasa da adamlar yazın dizi çekecekler diye bir şey olur mu hiç.
Tatil yaptılar,yeni sezona senaryo yazdılar,şu anda çöpte olan senaryolar.
Tatil dönüşü de resmen bombalandılar.Ve biz de.
sayfaların artmamasının sebebi forumdaki sorun sanırım.bizim için önemli gün yarın...umarım forum su kaynatmaz ya da yoğunluktan dolayı kilitlenmez,bugünkü yavaşlık da olmaz.
Yeni Hayat öncesi mazi benim de kalbimde bir yara...her ne kadar Ekin ve Sarp'ı hafızamda en güzel halleriyle bırakmaya çalışsam da bir yanım hep eksik...hele yaşayamadığımız,hayal ettiğimiz güzellikler,birbirlerine söyledikleri güzel sözler aklıma gelince...
yeni bölümde neler olabileceğini düşündükçe kafamdaki soru işaretleri de zincirleme olarak artıyor.Özgü Abla Sinan babasının Sarp olduğunu nasıl bilmeyecek ki!içime zaten büyük bir taş oturdu kaç zamandır,bunu okuyunca iyice yer etti.nüfus kağıdını değiştirmeseler belki olabilirdi.ama herşeye hazırlıklı olmak lazım.Ekin bu,sinirlendi mi herşeyi yapabilir.eskiyi düşünmek istemese de aklına geliyor insanın Ekin vaktiyle Sarp anlamasın diye hukukta okumasına rağmen kanunu tanımayıp sahte nüfus kağıdına ses çıkarmamıştı.ne yorumlar yapmıştık isim-soyisim ters yazılmış kesin çıkar bu işin kokusu diye.sonra Sarp'ın yaş meselesini sormamasına hiç girmeyeyim.en iyisi biz yine hazırlıklı olalım.ama bu çocuk babasını hiç bilmeyecekse hepten sinir olurum.Sarp sahibi yüzünden ne hallere düştü!kim bilir senaristler daha neler düşünmüşlerdir.fragmandaki sözler ve yeni karakterin pek manalı isminden sonra göndermeler bölümde devam edecektir.Mert ismini tutturduğum için seviniyorum ama Ekin'in yanında kullanmak fena halde dokunuyor.sadece avukat demek bir yine nebze iyi.isimden sonra avukatın soyadının da anlamlı olacağını düşünüyorum(Erdem vb...anlamlı bir soyadı mesela)isim-soyisim birleşince akılda kalıcı,kulağa hoş gelen bir bütün olacaktır.
ama asıl olan internetle alakası olmayan aşk oyunu takipçilerine olacak.3ay boyunca beklenen dizinin yeni hali çoğu insanda şok etkisi yapacak eminim.biz bile yaz boyu bütün gelişmelerden haberdar olmamıza rağmen ne haldeyiz.herşey yarın akşamki bölümden sonra daha da netleşecek.gidilen yolu gördükten sonra düşüncelerimiz şekillnecek,soru işaretleri yerine yenilerini bırakacak.biz kalan günleri,saatleri hatta dakikaları sayarken atv sağolsun(!) yine her zamanki gibi bizi düşündüğünden 22.15 yapıp uzatmış süreyi.bu da geçer,yapacak birşey yok ama merak da çok işte:)...
ekinin sesinin değişmensin iki sebebi var bence biri seslendiren kişinin gözyaşı çetesinde oynaması ikincisi yeni bir başlangıç dış görünüşte yaptılar sesinde de yaptılar
dün starı izliyordum Orhan gencebayı gördüm sezon tanıtımı vardı önce aklıma müzik programı yapar diye geldi ama sonra düşününce kanald starın osman bey kanad de program yapıyor e keremde starda program yapmıştı yani kısaca yeni dizi starda ne denklem ama yalnız kafamı kurcalayan bir şey var neden şimdiden göstersinler ki madem ocakta başlıyo dizi bu kadar zaman önce bana bir acaba dedirtti
umarım yarın diziyi izleyebilcem rahat rahat yorumlarda yanınızda olamayabilirm arkadaşlar
Nevsehirlim
12-09-06, 20:55
Herkese Merhabalar...
Öğle saatlerinde foruma birtürlü giremedim sorun vardı heralde neyse hele şükür şimdi burdayım.ARkadaşlar inanmıyorum ya koca yaz nası geççek derken dizimizin başlamasına şunun şurasında 27,5 saat kalmış.:img-grin2 Ne güzel ya aylardır bu anı bekliyodum. Dün Atv'nin sitesindeki resmi görünce iyice heyecanlandım meraklandım.İlk bölümler gibi olucak hem komik hem romantik.Yine tatlı atışmalar felan.Bu arada buraya yeni bölüm fotoları eklendimi haberi olan yada gören duyan varmı arkadaşlar?:img-grin2
cnm benim bunu yazdigin biraz geride kalmis,ama sayfayi acamadigimdan dolayi daha yeni okudum,buldum,ve cikardim...
Ohh be diyorum,ne güzel yazmissin,bazi arkadaslarimizin ic karartici yorumlarini okumaktan fena olmustum,ya birakin artik sag solu önümüze bakalim...
25 saat kaldi bu arada:img-grin2 bakiyorum herkes hala ayni konulari tekrar tekrar konusuyo,tamam konusun ama bunun ne bize nede ask oyununa bi faydasi var...ben yarindan daha öncede dedigim gibi umutluyum,yeni bi dizi baslarmis gibi,ben yasemin Ergene yi Ask Oyunundan taniyordum,bu artik onun 2.projesi gibi,''Yeni Hayat''....
Arkadaşım saçmaladıysa izlemessin olur biter böylece bu saçmalıktan sıyrılır daha mantıklı dizilere yelken açarsın bu kadar basit hem böylelikle de stres sahibi olmassın bunu neden dert edipde sinirleniyorsun ki...Herkesin kendi fikri isteyen izler isteyen izlemes..
Nevsehirlim
12-09-06, 21:12
Sevgili arkadaşlar Aşk Oyunu adlı dizide Sarp ve Ekin adlı iki karakterin aşkları anlatılıyordu ve anlatılacaktı.Ta ki Keremcem diziden ayrılıncaya kadar...Ayrılmasa hikayenin kaderi böyle çizilmiş diyemezdiniz.Allah aşkına Sinan'ın babasını tanıması hakkı değil mi?Babası ne yaparsa yapsın baba babadır.Herkes kendi babasını düşünsün.İnsanın annesi babsı hakkında yalan söyleyip bu yalanı devam ettirir mi?Bu dizi bitsinnnnn!!!!!!!!!!!
Bir şey daha Sarp nasıl çocuğunu görmemeyi kabul eder?Ayrılsalar bile çocuk onları birleştirir.Peki çocuğu olan bir kadın ile evlenilir ama o kadın kocası ölmediği takdirde eski kocası ile evladı yüzünden arkadaş olmak mecburiyetindedir
Sayın Aşk Oyunu fanatikleri mantığınızı çalıştırın.Bu dizi saçmaladı.Yeterrrrrrrrrrrrrr.
Arkadasim tabiiki dizinin gidisatinda böyle bi ayrilik yoktu,ama bazi ayrilan oyuncular yüzünden senrayomuz cöpe atilip yeniden yazilmak zorunda kalinmistir,bu konuda Rya iscileri'nin sabrinida takdir etmek lazim...
Tabiiki bi anne bosanmis kocasiyla cocugu icin(!)arkadas olmalidir,ama senaryo geregi büyük bi ihtimalle sarp yurt disina cikacagi icin,yada baska bir yere yerlesecegi icin,bu nasil mümkün olacak???Ayrica Sinan'a simdi söyleseler bile cocuk pek anlamayacak,belki daha sonra,cünkü cocuk Kenan'i babasi olarak biliyor,anlatmak icin dogru yasi secmeleri lazim...Sinan Sarp'tan nefret ederse sen benim babam degilsin derse,Ekin'de onu zorla Sarp ile görüstürmez...
ama belkide Sinan arada sirada ortadan kaybolacak,Sinan'in babasina gittigini söyleyecekler...
Bu arada Dizi bitsin diye yazmanin hic bi faydasi yok,tabii senin düsüncen fakat sen öyle yazdin diye dizinin bitecegi yok..
cnm benim bunu yazdigin biraz geride kalmis,ama sayfayi acamadigimdan dolayi daha yeni okudum,buldum,ve cikardim...
Ohh be diyorum,ne güzel yazmissin,bazi arkadaslarimizin ic karartici yorumlarini okumaktan fena olmustum,ya birakin artik sag solu önümüze bakalim...
25 saat kaldi bu arada:img-grin2 bakiyorum herkes hala ayni konulari tekrar tekrar konusuyo,tamam konusun ama bunun ne bize nede ask oyununa bi faydasi var...ben yarindan daha öncede dedigim gibi umutluyum,yeni bi dizi baslarmis gibi,ben yasemin Ergene yi Ask Oyunundan taniyordum,bu artik onun 2.projesi gibi,''Yeni Hayat''....
+++imzam..bende giremedim siteye ve dedim simdi herkes yorum yapiyordur ben okuyamiyorum dedim, bi girdim ama valla icime bir tas oturdu..aynan ic karartici yorumlari okudum simdi aglayacam..:img-sorry :icon_cry: :icon_cry:
herkesin yorumuna saygim var ama bazen bazi arkadaslar öyle bi yorum yapiyorki, o diziden giden sahis dizide varken dizi iyidi ama o sahis diziden nasil cikti, hemen dizi bitsin, zaten cok uzadi diye yorumlar basladi.
ben umutluyum, cünkü dizi artik drama modundan cikti, ve ilk bölümlerde komedi moduna girdi...olan olmus, sarp ha öldü, yada terk etti artik faydasi yok ama insallah dedigmiz gibi senaristlerimiz bu isin icindende mantiklica cikarlar.:img-nyam: vee yine söylüyorum avatarimiza yada imzamiza tardu ve yaseminin resimlerini koyduysak bu diziye gelen yeni oyuncuya saygimizdan dir. birisi cikti diye yas tutacak degiliz. dizifilmdeki gelenek ne zaman degisti, iyi bir oyuncu gelirse ve bu sevdigin diziyse resimlerini koyarsin tabi.herkesin en dogal hakki. ama ne olursa olsun ekin sarp aski unutlmaz. ben 44.bölümü son bölüm olarak bitirdim..zaten yeni hayatda sarp dan eser olmadigi icin yeni projeymis gibi bakmamiz daha kolay olacaktir...arzu ablanin ve sinem ablanin saydiklari konularada aynen katiliyorum. sarp ölseydi bu seferde ekinin biricik aski öldü, bu ask nasil biter deyip ekinin baska birisine asik olmasini yadirgayacakti:fighting2 . herkese iyi yorumlar...vee saygilar...:img-kiss:
ekinin sesinin değişmensin iki sebebi var bence biri seslendiren kişinin gözyaşı çetesinde oynaması ikincisi yeni bir başlangıç dış görünüşte yaptılar sesinde de yaptılar
dün starı izliyordum Orhan gencebayı gördüm sezon tanıtımı vardı önce aklıma müzik programı yapar diye geldi ama sonra düşününce kanald starın osman bey kanad de program yapıyor e keremde starda program yapmıştı yani kısaca yeni dizi starda ne denklem ama yalnız kafamı kurcalayan bir şey var neden şimdiden göstersinler ki madem ocakta başlıyo dizi bu kadar zaman önce bana bir acaba dedirtti
umarım yarın diziyi izleyebilcem rahat rahat yorumlarda yanınızda olamayabilirm arkadaşlar
Ayşegül,Yonca Cevher bu sezon dizide oynadığı için seslendirme yapmıyor herhalde.ilk başta alışması zor olacak belki ama bu da yeni bir başlangıç olacak bizim için.seni seviyorum vb...sevgi sözlerini diğer sesten duymak daha zor olurdu.onun için böylesi iyi oldu.
Orhan Gencebay Popstar Alaturka'da jüri üyesi olacakmış.tanıtımda göstermeleri o yüzden canım.ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım ama değilmiş.biri yeni dizi projesini hala su yüzüne çıkarmadı anlayacağın.
Ayşegül,Yonca Cevher bu sezon dizide oynadığı için seslendirme yapmıyor herhalde.ilk başta alışması zor olacak belki ama bu da yeni bir başlangıç olacak bizim için.seni seviyorum vb...sevgi sözlerini diğer sesten duymak daha zor olurdu.onun için böylesi iyi oldu.
Orhan Gencebay Popstar Alaturka'da jüri üyesi olacakmış.tanıtımda göstermeleri o yüzden canım.ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım ama değilmiş.biri yeni dizi projesini hala su yüzüne çıkarmadı anlayacağın.
aydınlattığın için sağol canım bende biran açıkçası şüpheye düştüm diziyi ortaya çıkaracaklar diye
ekinin sesine gelince yaseminin sesi çok yumuşak ama çocuksu bunda zorlanacağım kesin belkide bir çoğumuz zorlanacağız ama şöylede düşününce herşeyde yeni bir başlangıç yapıyoruz bundada olabilir yani
aaa haberi şimdi gördüm.Nalan ilettiğin için teşekkürler...sen olmasan ne yapardık acaba:)sağolasın,bizi habersiz bırakmıyorsun.
Yasemin yoğunluk yüzünden belki yapamayabilir demiştim önceden.dublaj fazladan zaman ve emek isteyen bir iş çünkü...demek ki Ekin bıraktığımız sesiyle devam edecek.Rüya İşçileri Ekin'e çok romantik sözler yazmasalar bari...daha kolay alışırdık 'Yeni Hayat'a:)
ceza_cansu
12-09-06, 21:44
vay be gerçekten inanamıyorum 3 aydır bekliyoruz o kadar olay atlattık ama değdi sonunda yarın dizimizin yeni böülümünü izleyebilicez
Aslında haklılar yarın ki izleyeceğimiz bölümün çekimleri dün bitti ve hemen haftayaki bölümün çekimleriin çekecekler o yüzden zaman yetmemiş hani zamanında başlayabilseydiler çekime şuan 4 bölüm atv de olacaktı ve onlarda rahat olacaktı böylece dublajada zaman kalacaktı ama malesef bu aksaklıklar yüsünden zaman kavramı 0 uykusuz çok çalıştıkları oluomuş haklı yani
ceza_cansu
12-09-06, 21:59
allah önce yasemin ergene ve tardu florduna sonra bütün aşk oyunu ekibine güç versin sırf izleyici yeni bölümü tam vaktinde izlesinler diye uykusuz çalışıyorlar umarım hasta falan olmazlar bölüm 1 hafta geç başlasada olu bence önemli olan önce onların sağlıkları
vee yine söylüyorum avatarimiza yada imzamiza tardu ve yaseminin resimlerini koyduysak bu diziye gelen yeni oyuncuya saygimizdan dir. birisi cikti diye yas tutacak degiliz. dizifilmdeki gelenek ne zaman degisti, iyi bir oyuncu gelirse ve bu sevdigin diziyse resimlerini koyarsin tabi.herkesin en dogal hakki.
Bu göndermen banaydı sanırım.Anlamak için alim olmaya gerek yok.Ben kimseyi avatar ya da imzalarına yeni gelen oyuncunun resmini koydukları için eleştirmedim.Ben sadece '' Benim için Aşk Oyunu eski avatarlar ve imzalardan ibaret olanlardır,bu yüzden kendim değiştiremiyorum '' dedim.
Lütfen kimse üzerine alınmasın ve gereksiz polemikler yaratılmasın.Her özgür insan istediği sahneyi dizimize destek olmak ve oyuncuya saygı duymak adına alır koyar imzasına.Tercih meselesi.Ben yapı olarak bir anda maziyi silip önüme her gelen yeniliğe hemen atlayamıyorum hepsi bu.Sanırım kolay kolay heyecanlanacak yaşı da geçmişim.Bu da benim zaafım maalesef.
Açıklama fırsatı için teşekkür ederim.
Herkese iyi yorumlar.
meryemce84
12-09-06, 23:51
Ben "Yeni Hayat" için heyecanlanıyorum çok da güzel olacağına inanıyorum.
Hakan,Ekin,Mert yeni dizi olarak ya da aşk oyunu olarak ,fark etmez ben yine zevkle izleyeceğim.
Bu zor durumda ekibi desteklemek gerekirken "sarp neden ölmedi ,niye karakter devam etmedi,ekin-sarp nerde vs vs " gibi sorular sormak bence gereksiz cünkü olan oldu zaten.
Senaristlerimizde ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlardır eminim.
Katılıyorum sana canım.
Ne desek nafile..Olan olmuş yapılacak birşey kalmamıştır.
Gönlümüz böyle olmasaydı keşke demekte ama aklımız üzülmemizin bi faydası olmayacağı bilmekte..
Ve Aşk Oyunu "yeni hayat" beni heyecanlandırmaktadır..
Sileycim ayrıca imzana bayıldım..
Dr.Hakan'ı da eklemişsin süper olmuş..
İznin olusa bende kullanmak isterim imzanı..
Bu göndermen banaydı sanırım.Anlamak için alim olmaya gerek yok.Ben kimseyi avatar ya da imzalarına yeni gelen oyuncunun resmini koydukları için eleştirmedim.Ben sadece '' Benim için Aşk Oyunu eski avatarlar ve imzalardan ibaret olanlardır,bu yüzden kendim değiştiremiyorum '' dedim.
Lütfen kimse üzerine alınmasın ve gereksiz polemikler yaratılmasın.Her özgür insan istediği sahneyi dizimize destek olmak ve oyuncuya saygı duymak adına alır koyar imzasına.Tercih meselesi.Ben yapı olarak bir anda maziyi silip önüme her gelen yeniliğe hemen atlayamıyorum hepsi bu.Sanırım kolay kolay heyecanlanacak yaşı da geçmişim.Bu da benim zaafım maalesef.
Herkese iyi yorumlar.
Ozgu ablacim,ben seni cok iyi anliyorum.Ben de kolay-kolay alisamiyorum,ve yeni bol;umleri yeni dizi gibi izlemek kararini verdim kendi-kendime ve hala eski avatar ve imzalari kullaniyorum,yani yalniz degilsin:)
Bu arada ben galiba yarin canli olarak izleyemeyecegim diziyi,bilmek isterdim,birileri buraya videolari ekleyecekmi?Malum-bazi degisiklikler oldu dizide ve bazilari diziyi izlemekden vaz gectiler:(
Saol Meryemcecim Tardu Flordun diziye dahil olunca Dr. Hakan biraz ihmal edildi gibi geldi ama tabii Mert'in heyecanı ile oldu sanırım .
Yurdaer Okur da önemli bir oyuncudur ,Dr. Hakan da cok sevdiğim bir karakter ve diziye bu dönemde de cok şey katıcak eminim.
Şimdilik Mert konuşulsa da ilk bölümden sonra yine gündeme gelecektir Hakan.
O yüzden imzamda ihmal etmedim onu da .
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:04
selam arkadaşlar,iyi geceler.
evet sisley doktor hakan kesinlikle ön planda olmalı,olacaktır da.hatta en az mert kadar ön planda olmalı.
meryemce84
13-09-06, 00:12
Saol Meryemcecim Tardu Flordun diziye dahil olunca Dr. Hakan biraz ihmal edildi gibi geldi ama tabii Mert'in heyecanı ile oldu sanırım .
Yurdaer Okur'da önemli bir oyuncudur ,Dr. Hakan da cok sevdiğim bir karakter ve diziye bu dönemde cok şey katıcak eminim.
Şimdilik Mert konuşulsa da ilk bölümden sonra yine gündeme gelecektir Hakan.
O yüzden imzamda ihmal etmedim onu da .
Ben şahsen doktorumuz kulağını çok çınlattım.
Ya o da giderse diye çok korktum.
Kendisinin dizi de ön plana çıkmasını istiyorum bende.
Aktif olmasını istiyorum.
Rüya işçilerinin ona önem vermesini istiyorum..
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:15
evet meryem,zaten onlar da bunu düşünüyordur.
ilkdefa dizimiz de eşit karizma ve ağırlıkta iki aşığın mücedelesini izleyeceğiz.mesela ben daha mertci mi,hakancı mı olduğuma karar vermedim.ilk ,hatta belki de 2.,3. bölüm de kararımı vereceğim
balerinnnn
13-09-06, 00:16
Kenan artık Feride'yi sevdiğine göre, Dr Hakan bol bol kullanılacaktır dizide, merak etmeyin. Sonuçta bir aşk üçgeni olması lazım ki, dizinin heyecanı olsun. :img-grin2
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:20
balerinn, zaten artık kenan olmayacak dizi de.ben öyle biliyorum.onun artık bir rolü,bir önemi kalmamıştı
üçgen,hakan-ekin-mert şeklinde kurulacak.işte ben buna üçgen derim.
berna-sarp -ekin ya da ekin-kenan-sarp üçgen felan değildi.
cadı berna,hıyar kenan felan....
şimdi ise eşit güçlerin savaşı olacak
teomanresat
13-09-06, 00:24
Herkese iyi yorumlar.
Herkese iyi geceler.Özgücüm hemen mesajına balıklama daldım arkadaşım.ben avatarımı sildim sadece Yasemin yaptım bunu yapmamdaki sebep sadece Keremceme olan kızgınlığımdandı.Valla bencede asıl Aşk oyunu ,Sarplı ekinli aşk oyunudur.Çünki bu oyunu onlar başlattı,biz onlar sayesinde Bu oyuna,bu oyunla başlayan aşka aşık olduk.Bencede aşk oyunu eski avatar ve imzalardan ibarettir.Ben yarın akşamı buruk bir sevinçle bekliyorum.Nedeni ise seviniyorum Yasemin,Kurti,gönül ve diğerleriyle dizimiz başlıyor,üzülüyorum çünki sebebini hepiniz biliyorsunuz.Heyecanlanma konusuna gelince tek heyecanım dizi başlyor diye yoksa yenilik açısından değil.
Ama belli olmaz yarın bölümü izleyelim belkide İŞTE BUDUR diyeceğimiz bir bölüm olacak.Ve burda hepimiz mest bir şekilde yorumlar yapacağız.Ama ilk başlarda Sarpı arayacağımız kesin.Neyse Artık sarp meselesini kapatalım diyorum ama olmuyor olmıyacakta,en iyisi Sinemin ve Arzunun ve nalanın ve diğer kızların dediği gibi yeni bir dizi başlıyormuş gibi ekran karşısına oturmak.
balerinnnn
13-09-06, 00:24
balerinn, zaten artık kenan olmayacak dizi de.ben öyle biliyorum.onun artık bir rolü,bir önemi kalmamıştı
Ne diyeyim Desdi... Sonuna kadar haklısın. Dr Hakan da, Mert de birbirinden karizmatik. Şartlar eşit gibi bu sefer. Gerçek üçgen bu hakkaten. :img-grin2
Herkese iyi yorumlar.
katılıyorum özgü ablacım insan maziyi silemez dogrudur ama tabi bazıları çoktan alıştı ve sevdi bile hani davulun sesi uzaktan hoş gelir ya önce izlemek lazım bakalım davulun sesi uzaktaki gibi güzel geliyomu bende koymak isterdim şu talordu flordu resmiyle yaseminki ama ama o kadar çabuk dgil hemen bir anda o güzel günlerin hatıraların yerine yenisin koyamıyoruz malesef:icon_cry:
teomanresat
13-09-06, 00:30
Üçgen mi olur beşgen mi olur bilemem ama senaryo bambaşka bir hal aldı.Özettende anlaşılacağı gibi Ekin aradan yıllar geçmesine rağmen hakana kontrole gidiyor.Bu demek oluyorki Hakan Ekine aşık olsa bile bunu geçen zaman içinde söylememiş.Benim fikrimi sorarsanız Bu ayrılık ve hatıralardan silme meselesinde Hakan Ekine büyük destek olacak ve Mert karşısına çıktığında,Hayatı panayır gibi gördüğü için,vurdumduymaz ve çapkın olduğu için Ekini uyarma gereği duyacaktır .Belkide koruma gereği.Bu konuda Ekinle kapışacaklardır.Ekin ihtiyacı olmadığını söyliyecektir ama Hakan gizliden gizliye takipte olacaktır.Aşkını itiraf ettiğinde ise Çok geç kalmış olacaktır.Üzülerek söylüyorum Ekin Merte aşık olmuş olacaktır çünki.Aklıma bir anda bunlar geldi belki olaylar böyle gelişebilir.
aa ewt bunu hiç düşünmemiştim. İzleyicelerin hepsi bi karakteri savunmayacak, bazıları hakanı bazıları merti... Güzel ama forumda kavga çıkmasa bari:) yok mert iyi yok hakan daha iyi derken biribirimize girmeyelim de...
+++imzam..bende giremedim siteye ve dedim simdi herkes yorum yapiyordur ben okuyamiyorum dedim, bi girdim ama valla icime bir tas oturdu..aynan ic karartici yorumlari okudum simdi aglayacam..:img-sorry :icon_cry: :icon_cry:
herkesin yorumuna saygim var ama bazen bazi arkadaslar öyle bi yorum yapiyorki, o diziden giden sahis dizide varken dizi iyidi ama o sahis diziden nasil cikti, hemen dizi bitsin, zaten cok uzadi diye yorumlar basladi.
ben umutluyum, cünkü dizi artik drama modundan cikti, ve ilk bölümlerde komedi moduna girdi...olan olmus, sarp ha öldü, yada terk etti artik faydasi yok ama insallah dedigmiz gibi senaristlerimiz bu isin icindende mantiklica cikarlar.:img-nyam: vee yine söylüyorum avatarimiza yada imzamiza tardu ve yaseminin resimlerini koyduysak bu diziye gelen yeni oyuncuya saygimizdan dir. birisi cikti diye yas tutacak degiliz. dizifilmdeki gelenek ne zaman degisti, iyi bir oyuncu gelirse ve bu sevdigin diziyse resimlerini koyarsin tabi.herkesin en dogal hakki. ama ne olursa olsun ekin sarp aski unutlmaz. ben 44.bölümü son bölüm olarak bitirdim..zaten yeni hayatda sarp dan eser olmadigi icin yeni projeymis gibi bakmamiz daha kolay olacaktir...arzu ablanin ve sinem ablanin saydiklari konularada aynen katiliyorum. sarp ölseydi bu seferde ekinin biricik aski öldü, bu ask nasil biter deyip ekinin baska birisine asik olmasini yadirgayacakti:fighting2 . herkese iyi yorumlar...vee saygilar...:img-kiss:
bakcanım kimse o gitti diye saçmaldı yada ne bileyibiti degil ekin ve sarpı bundan bir yıl önce28 haziran 2005 günü hayatımza girdi onların oyunlarına ve ardında o güzelim aşklarına geçirdikleri o engeli yollar ölüm ve ölüm bile yenenbir aşk sanki gerçkmiş gibi biz ikisin çok sevdik ikisin bir benimsesik yeri geldi onlar ayrıldıgnda üzldük kenan girdi aralarına onu kötüledik karekter olarsk ve bu aşk bitti kimse bunu kabullenmek istemiyo o aşkın bittgine yerine birine geldigine onun için bunları normal karşılamak lazım almıştılar böyle yadırgamlar olacaktır amabelki bellibir zaman sonra herkes alışır ama dedigim canım zaman ister
ilknurcum,meryemce ve desdi, katılıyorum size.Dr Hakan'ı ihmal etmek olmaz.Yurdaer Okur da cok iyi bir oyuncu.Tardu gelince biraz unutuldu gibi oldu.Bence ikiside oyunculuk anlamında çok şey katacak diziye.Hakan karakterini görür görmez sevdik zaten şimdi merti de seveceğimizi düşünüyorum.
Ben de henüz bilmiyorum kimle olmasını istediğimi.Ama şimdilik ben Hakancıyım sanırım:) Ekin'in onunla olmasını isterdim acıkcası.Ama bakalım neler olacak.Bu arada Sarp gitti arkadaşlar artık bence düşünmeyelim nasıl gider ne olur.sonucta mantık ararsak işin içinden cıkamayız.Malum şahsın yaptığında da mantık olmadığı gibi sarpın gidişinde de mantık bulmak da zorlanırız.En iyisi izlemek ve keyif almak.Dizimiz tiyatro oyuncularıyla doldu.Yurdaer Okur da Tardu Flordun da bence çok keyifli bölümler yaşatacaklar bize..merakla bekliyorum ben yarını:)
meryemce84
13-09-06, 00:42
Özgü Ablacım.Teoman Abicim.
Evet kendi açınızdan haklısınız.Ama ben sizin baktığınız gözle bekmıyorum olaya.
Tamamen yeni yolarak bakıyorum diziye,eski ile bağlantısını kurmak bile istemiyorum.Ki o geçişi yanlış yaptılar..
Ben hayalimde, Sinan'ı Sarp'a "Baba dedirtmiş,Aslının temeli atılmış ,Serkan ve Yelda'nın ikizleri doğmuş....olarak kendi çizdiğim mutluluk resmi ile Aşk Oyunu eski hayatı sona erdirdim..
O yüzden üzülmek istemiyorum artık.
Geleceğe umutla bakmak istiyorum.
Pek haddim değil ama sizlerde benim gibi yapabilir nasıl olmasını istiyorsanız öyle hatırlayabilirsiniz..
Saygılar..
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:43
kavga olsun niçle,selim mi? demir mi? diye az mı kavga etmişti:)
buna benzer fikir çatışmalarını,bölünmelerini severim.vallahi bir tarafta hakan,bir tarafta mert. bu bölünmeye müsait bir ortam oluşturuyor
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:45
Üçgen mi olur beşgen mi olur bilemem ama senaryo bambaşka bir hal aldı.Özettende anlaşılacağı gibi Ekin aradan yıllar geçmesine rağmen hakana kontrole gidiyor.Bu demek oluyorki Hakan Ekine aşık olsa bile bunu geçen zaman içinde söylememiş.Benim fikrimi sorarsanız Bu ayrılık ve hatıralardan silme meselesinde Hakan Ekine büyük destek olacak ve Mert karşısına çıktığında,Hayatı panayır gibi gördüğü için,vurdumduymaz ve çapkın olduğu için Ekini uyarma gereği duyacaktır .Belkide koruma gereği.Bu konuda Ekinle kapışacaklardır.Ekin ihtiyacı olmadığını söyliyecektir ama Hakan gizliden gizliye takipte olacaktır.Aşkını itiraf ettiğinde ise Çok geç kalmış olacaktır.Üzülerek söylüyorum Ekin Merte aşık olmuş olacaktır çünki.Aklıma bir anda bunlar geldi belki olaylar böyle gelişebilir.
selam teoman,ekin kişiliği gereği kontrolü elden bırakmayacaktır.bir de yaşadıklarını düşünürsek. kendine bir duvar örecektir
bu duurm da merte de hakana da allah kolaylık versin:)zaten bizi bekleyen zevkli,komedi unsurlarının temeli de bu olacak
kavga olsun niçle,selim mi? demir mi? diye az mı kavga etmişti:)
buna benzer fikir çatışmalarını,bölünmelerini severim.vallahi bir tarafta hakan,bir tarafta mert. bu bölünmeye müsait bir ortam oluşturuyor
canım şu mertle hakanın durumu şey olacak yıldız tilbenin bir sarkısı var iki kadın bir adam bunlarınki tam tersi iki adam bir kadın sözlerini degştiridim yıldız abla beni öldürecek:img-icecr
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:46
bir de,ben özette yazıldığı ölçüde mertin çok uçarı bir karakter ol<cağını düşünmüyorum.çapkınlık tamam.ama daha farklı bir karakter olacak bence
cool,tarafı daha ağır basacak yani,bana kalırsa
Evet kendi açınızdan haklısınız.Ama ben sizin baktığınız gözle bekmıyorum olaya.
Tamamen yeni yolarak bakıyorum diziye,eski ile bağlantısını kurmak bile istemiyorum.Ki o geçişi yanlış yaptılar..
Ben hayalimde, Sinan'ı Sarp'a "Baba dedirtmiş,Aslının temeli atılmış ,Serkan ve Yelda'nın ikizleri doğmuş....olarak kendi çizdiğim mutluluk resmi ile Aşk Oyunu eski hayatı sona erdirdim..
Pek haddim değil ama sizlerde benim gibi yapabilir nasıl olmasını istiyorsanız öyle hatırlayabilirsiniz..
Saygılar..
meryme arkddaşım sen nasıl yapacaksın bizde göstersen az üzlürüz vallh:icon_cry:
mili_gkhnözen1905
13-09-06, 00:48
yarin basliyor hele sükür ya cok özlemisim gercekten fragmani gördüm
eski görüntüler güzeldi hele en bastaki söz zaten herseyi ifade ediyordu...
valla kim ne dersin desin Ask Oyunu Yeni Hayat süper geliyor.....
şu ekin bir yüzü gülmedi hep çapkın admlar rast gelir ama oda sarp gibi duvara toslayacak süt dökmüş kediye:img-grin2 onların aşkını sarp ve ekin gibi bakmam zaten yerine koymam imkansız:icon_cry: pasta sahnesini çok merak ediyom şu üzgünhalimde gülerim bol bol
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:50
arese,meryemce siyah yazdığı yerlerde yazmış zaten hayalinde olayı nasıl bağladığında. sanırım hepimiz öyle bağladık.
evet iki adam,bir kadın dememiz gerekecek,o şarkıda:)
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:51
her erkek biraz çapkındır arese,bu yüzden ekinin karşısına hep böyle birinin çıkması doğal:) hehe
ama hakan ,daha olgun,ağır cool,tabiri caizse ayaklı karizma madeni:)
teomanresat
13-09-06, 00:53
selam teoman,ekin kişiliği gereği kontrolü elden bırakmayacaktır.bir de yaşadıklarını düşünürsek. kendine bir duvar örecektir
bu duurm da merte de hakana da allah kolaylık versin:)zaten bizi bekleyen zevkli,komedi unsurlarının temeli de bu olacak
Selam Desdi,İşte bende onu diyorum,Hakan Mertle tanışacaktır ama bu ne zaman olur bilemem,mertten hoşlanmıyacağı hissine kapılıyorum.Eğer hoşlanmazsa ki eminim bu böyle olacaktır,Bunu ekine söyliyecektir,onu koruma gereği hissedecektir diye düşünüyorum.Ama Ekin seninde dediğin gibi kişiliği gereği kontrolü elden bırakmak istemeyecektir hatta bırakmayacaktır ve yaşadığı olumsuzluktan dolayı kendisine bir duvar örecektir.Bu yüzden güven sorunu yaşayacaktır.Evet ikisinede allah kolaylık versin.Ekine ulaşmak için çok çaba sarfedecekler,bizde bunları izlerken eyleneceğiz.
her erkek biraz çapkındır arese,bu yüzden ekinin karşısına hep böyle birinin çıkması doğal:) hehe
ı her erkek çabkınsan yandı bayanlar aslında sinan merak ediyom bu çoçuk kesin bbabsı yaptılar aam oda çok saçma olacak ben diyorum egerki sarpın terkedilişine yer verilmese yada neden olduguna şaçma olacak ve çokk soru işareti kalacak:img-nyam:
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:55
evet teo,mert ve hakan arasında soğuk rüzgarlar esecek.mert elini çabuk tutmadığının pişmanlığını ,çok a ı şekilde yaşayacak bana kalırsa
EL DESDİCADO
13-09-06, 00:58
arese,bir defa daha söylüyorum:hiç bir şey gerçeğin kendisinden daha inanılmaz değildir.,,,,,,, sarpın gidşi olayını işte bu lafın ışığında bağla.gerçek hayatta olanın mantığını sen çözdün mü?ya da kim çözebildi? işte bu da böyle bir şey.
direkt gerçek hayata olanın yansıması
teoman,bir unsurda şu.ekinin evin yülkünü omuzluyormuş. insan 7 sinde neyse,70 inde o.kurti bey ,yine aynı kurti yani
evet teo,mert ve hakan arasında soğuk rüzgarlar esecek.mert elini çabuk tutmadığının pişmanlığını ,çok a ı şekilde yaşayacak bana kalırsa
belki hakan bernayala aşk yaşar düşünsenize kızın ilk defa yüzü güler sarp yüzünde delirdi çünkü bitanesi zaten evli çıktı hakan tam uy:img-icecr gun
Arkadaşlar şimdi Hakan , Mert diyoruz ama ben Ekin'in hemen kimseyle, ne Hakan'a ne Mert'e yakınlaşacağını bir şeyler yaşayacağını sanmıyorum aradan yıllar geçmiş, hem Ekin büyük ihtimalle Sarp'dan bir darbe yemiştir, bu durumda erkeklere küsmüş olacaktır yani kimse kolay kolay Ekin'in kalbini kazanamaz.
Bu yüzden kimse üzülmesin Ekin nasıl olacak da unutacak ,asık olacak diye.
Kolay ve cabuk olmayacağını düşünüyorum ben
arese,bir defa daha söylüyorum:hiç bir şey gerçeğin kendisinden daha inanılmaz değildir.,,,,,,, sarpın gidşi olayını işte bu lafın ışığında bağla.gerçek hayatta olanın mantığını sen çözdün mü?ya da kim çözebildi? işte bu da böyle bir şey.
direkt gerçek hayata olanın yansıması
teoman,bir unsurda şu.ekinin evin yülkünü omuzluyormuş. insan 7 sinde neyse,70 inde o.kurti bey ,yine aynı kurti yani
nerye baglask baglıyalım yine merak söz konusu olacak soru işaretler aynı kapıya cıkıyoruz canım ve bunuda ,izliyip görecegiz :img-icecr
teomanresat
13-09-06, 01:02
Saygılar..
sElam abicim,bizde Aşk oyunu yeni hayata yeni dizi diye bakıyoruz.Başka türlü olsa zaten yarın akşam oturupta izleyemeyiz.Bizim üzüldüğümüz nokta ise o yaşattıkları destansı aşkı bu şekilde bitirmeleri.Terk etme olayı bana ve eminimki yarın olan bitenden habersiz ekran karşısına oturan sokaktaki halka pek inandırıcı gelmeyecek.İşte biz bu yüzden sırf bu terk ediliş,bu destansı aşka yapılan yüzünden Aşk oyununu eski aşk oyunu olarak görüyoruz bu oyunu başlatanı ise Sarp Ekin olarak.Yarın ise yeni bir dizi başlıyormuş gibi ekran karşısına oturacağım ama içim buruk olacak.Eminimki senin vede bu forumda olan herkesin yarın akşamki durumları benden farklı olmayacak.Yeni karaktere yeni olaylara alışırız hele romantik komedi tarzında olursa daha çabuk alışırız ama abicim işte yaşımızdan dolayımıdır bilmem ama eskiyi bir anda silip atamıyoruz.
sElam abicim,bizde Aşk oyunu yeni hayata yeni dizi diye bakıyoruz.Başka türlü olsa zaten yarın akşam oturupta izleyemeyiz.Bizim üzüldüğümüz nokta ise o yaşattıkları destansı aşkı bu şekilde bitirmeleri.Terk etme olayı bana ve eminimki yarın olan bitenden habersiz ekran karşısına oturan sokaktaki halka pek inandırıcı gelmeyecek.İşte biz bu yüzden sırf bu terk ediliş,bu destansı aşka yapılan yüzünden Aşk oyununu eski aşk oyunu olarak görüyoruz bu oyunu başlatanı ise Sarp Ekin olarak.Yarın ise yeni bir dizi başlıyormuş gibi ekran karşısına oturacağım ama içim buruk olacak.Eminimki senin vede bu forumda olan herkesin yarın akşamki durumları benden farklı olmayacak.Yeni karaktere yeni olaylara alışırız hele romantik komedi tarzında olursa daha çabuk alışırız ama abicim işte yaşımızdan dolayımıdır bilmem ama eskiyi bir anda silip atamıyoruz.
bak işte teoman abicim tercuman olmusun banan bende bunu anltmak istodum sabahtan beri bulardan habersiz olan insanlara inandırıcı gelemyecek aşk oyunu izleyenleri int vede bu formdan ibaret degil onu diyorum zaten:img-grin2
EL DESDİCADO
13-09-06, 01:05
Arkadaşlar şimdi Hakan , Mert diyoruz ama ben Ekin'in hemen kimseyle, ne Hakan'a ne Mert'e yakınlaşacağını bir şeyler yaşayacağını sanmıyorum aradan yıllar geçmiş, hem Ekin büyük ihtimalle Sarp'dan bir darbe yemiştir, bu durumda erkeklere küsmüş olacaktır yani kimse kolay kolay Ekin'in kalbini kazanamaz.
Bu yüzden kime üzülmesin Ekin nasıl olacak da unutacak ,asık olacak diye.
Kolay ve cabuk olmayacağını düşünüyorum ben, 3-5 bölüm sonunda en yakın ihtimal.
selam sisley,evet zaten bende dedim. mert ve hakanı çetin bir mücadele bekliyor.bu mücadelenin hikayesini izleyeceğiz ilk olarak. en başta hakan avantajlı kişiliği gereği,ama sonra işin içine salt duygular girince mert ön plana çıkacak
arese,hakan ekine aşık olacaktır.berna bence yine şansına küssün:) ona başka bir koca adayı bulmak lazım:)
teomanresat
13-09-06, 01:09
Ya sorma desdi,Kurti yine aynı kurti anlaşılan.Ama biz onu öyle sevmedik mi bari bir o kalsın değişmeyen.Bence babasından biraz korkuyordu oda öldüğüne göre kimbilir nasıl olmuştur.Ne planlar yapacaktır.Kurtiye kesin yine güleceğizdir.
Sisley,bizde zaten ekininb hemen Mert yada Hakana ilgi duyacağını kalbini açacağını düşünmüyoruz.Olmazda zaten.Çok büyük darbe yediği muhakkak ki hatıralarından bile silmiş,onun için ekin zaten kendine bir duvar örmüştür.Seninde dediğin gibi yakınlaşma 3-4 bilemdin 5 bölüm sonra olmaya başlar.Ama ben ekinin Hakana güven duyduğu kanısındayım.Çünki onunla zorlu bir maratondan geçti.Zorlu bir sınavdan onun sayesinde geçti.Onun için bence Ekin hakana güveniyordur ve belkide onu en yakın dostu olarak görüyordur.
EL DESDİCADO
13-09-06, 01:13
arese,ama asıl olayın zevki,gerilimi aşk üçgeni olayında. yani hakanın da ekine aşık olması gerekiyor.dediğim ,hatta mert kadar ön plana çıkması gerekiyor hakanın. bölüm resimleri,ve fragmanlarda da bence o ikiliye eşit mesafede durmalılar ,diyorum ben.
ben heyecanla bu üçgeni bekliyorum.selim-esma-demir,aksak,mavi,çınar gibi çetin,zor mücadeleci bir aşk üçgeni izlemek benim amacım.
evet teo,ismet bana ölünce kurti iyice azıtmıştır:)
teomanresat
13-09-06, 01:17
bak işte teoman abicim tercuman olmusun banan bende bunu anltmak istodum sabahtan beri bulardan habersiz olan insanlara inandırıcı gelemyecek aşk oyunu izleyenleri int vede bu formdan ibaret degil onu diyorum zaten:img-grin2
Selam arese,bizde zaten özgü olsun ben olayım bunu hep söyledik.Biz burda internet ve bu forum sayesinde olaylardan haberdar olduk ,çok tepki gösterdik,yavaş yavaş alışmaya çalıştık ki bunu hala başarmış değiliz.Şimdi sokakta olan,internette bu forumdan haberi olmayan bir çok Aşk oyunu izleyicisi var.Ve eminimki fragmanı görünce ne oluyor demişlerdir.Yarın akşam ise ekran karşısında ne olduklarını anlamıyacaklardır.Çünki 44.bölümün devamını bekliyorlar.Ekinin yavaş yavaş hayata dönmesini,Sarpın yanında olmasını v.s.Onun için yarın onlara dahada zor gelecek.Ama alışacaklardır ki biz daha alışamadık nasıl olacaksa bu.İnsan ölüme bile alışıyor.Neyse bakalım yarın ola hayrola belki çok hoşumuza gidecek ,izlemeden karar vermiyelim.Hadi ben kaçtım yarın iş var herkese iyi geceler.
Selam arese,bizde zaten özgü olsun ben olayım bunu hep söyledik.Biz burda internet ve bu forum sayesinde olaylardan haberdar olduk ,çok tepki gösterdik,yavaş yavaş alışmaya çalıştık ki bunu hala başarmış değiliz.Şimdi sokakta olan,internette bu forumdan haberi olmayan bir çok Aşk oyunu izleyicisi var.Ve eminimki fragmanı görünce ne oluyor demişlerdir.Yarın akşam ise ekran karşısında ne olduklarını anlamıyacaklardır.Çünki 44.bölümün devamını bekliyorlar.Ekinin yavaş yavaş hayata dönmesini,Sarpın yanında olmasını v.s.Onun için yarın onlara dahada zor gelecek.Ama alışacaklardır ki biz daha alışamadık nasıl olacaksa bu.İnsan ölüme bile alışıyor.Neyse bakalım yarın ola hayrola belki çok hoşumuza gidecek ,izlemeden karar vermiyelim.Hadi ben kaçtım yarın iş var herkese iyi geceler.
çok doğru söylemişsin haberi olmayan insanlar çok şaşıracak zaten bizimde onlardan bi farkımız yok ama neyse:img-grin2
EL DESDİCADO
13-09-06, 01:32
iyi geceler arkadaşlar,yarın görüşürüz
merak ben de had sahfa da. bölümün ilk yerısı bu soru işaretlerine ayrılır,ikinci yarısı ise gelecek gelişmelerin ilk adımlarına.
yaren-ekin
13-09-06, 07:48
bugün aşk oyunu var bende heyecan dorukta şu an forumda nalan dışında kimse yok görünüyor sabah sabah yazıyom bir sürü tahmin gelmiş teoman abimden özgü abladan herkes yapmış tahmin valla şu an benim aklıma hiç bir şey gelmiyor te bildiğim muhteşem bir aşk oyunu izlyeceğiz yasemin sayesinde eminim herşey çok güzel olacak fakat şöyle bir tahminim var benim bence aynı davaya ayrı kişileri korumak üzere atılacaklar bilmiyorum sabah olduğu iiçinmi bu geldi aklıma:fighting2 ama geldi yani bence böyle olur neyse efendim laf uzadı hepinize iyi yorumlar diliyorum
Büyük Aşklar Kavgalarla Başlar...
Aradan yıllar geçti... Sarp, Ekin'i hatıralarından sildi. Genç kadın şimdi yeni bir aşkın eşiğinde....
Ekranda romantizm rüzgârları estiren 'Aşk Oyunu' güçlenen kadrosu ve sürpriz gelişmeleriyle sezonu açıyor. Ünlü oyuncu Tardu Flordun'u da kadrosuna ekleyen dizide ayrıca Yasemin Ergene, Kuzey Vargın, Nazlı Tosunoğlu, Mehmet Akan, Gürgen Öz ve Deniz Özerman gibi oyuncular rol alıyor. Aradan yıllar geçmiştir. Ekin, Sarp'tan ayrılmıştır, hatıralarından bile silmiştir onu... İsmet'in vefatından sonra evin sorumluluğu Ekin'e kalmıştır.
http://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20060913-200.html
Günaydın arkadaşlar.Müsadenizle önce büyük bir YUH diyorum.
Bu ne sorumsuzluktur,bu ne işini ciddiye almazlıktır.
Dizinin oyuncu kadrosuna bakarmısınız Kuzey Vardın,Gürgen Öz ve rahmetli Mehmet Akan.
Ayrıca ATV'nin kendi sitesindede aynı isimler hala dizinin oyuncu kadrosunda yazıyor.Oldu olacak Keremcem'de devam ediyor yazında tam olsun.
Bana kalırsa bu ciddiyetsizliğin başını Med Yapım çekiyor.Hiçmi görmüyorlar bunları anlayamıyorum.Kanala oyuncu kadrosunu bildirmiyorlar mı?
yaren-ekin
13-09-06, 08:54
Büyük Aşklar Kavgalarla Başlar...
Aradan yıllar geçti... Sarp, Ekin'i hatıralarından sildi. Genç kadın şimdi yeni bir aşkın eşiğinde....
Ekranda romantizm rüzgârları estiren 'Aşk Oyunu' güçlenen kadrosu ve sürpriz gelişmeleriyle sezonu açıyor. Ünlü oyuncu Tardu Flordun'u da kadrosuna ekleyen dizide ayrıca Yasemin Ergene, Kuzey Vargın, Nazlı Tosunoğlu, Mehmet Akan, Gürgen Öz ve Deniz Özerman gibi oyuncular rol alıyor. Aradan yıllar geçmiştir. Ekin, Sarp'tan ayrılmıştır, hatıralarından bile silmiştir onu... İsmet'in vefatından sonra evin sorumluluğu Ekin'e kalmıştır.
http://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20060913-200.html
Günaydın arkadaşlar.Müsadenizle önce büyük bir YUH diyorum.
Bu ne sorumsuzluktur,bu ne işini ciddiye almazlıktır.
Dizinin oyuncu kadrosuna bakarmısınız Kuzey Vardın,Gürgen Öz ve rahmetli Mehmet Akan.
Ayrıca ATV'nin kendi sitesindede aynı isimler hala dizinin oyuncu kadrosunda yazıyor.Oldu olacak Keremcem'de devam ediyor yazında tam olsun.
Bana kalırsa bu ciddiyetsizliğin başını Med Yapım çekiyor.Hiçmi görmüyorlar bunları anlayamıyorum.Kanala oyuncu kadrosunu bildirmiyorlar mı?
evet benimde dikkatimi çekti acaba sonrada karar değiştimi yani oynuyorlarmı ama öyle bir şey olsa nalan söyler yani böyle bir şey yok peki nerden çıktı şimdi bu acaba sadece senin dediğin gibi ciddiyetsizlikmi sinem abla
mehmet akan dio yaa kadroda ne iş bu yanlış yazılmış heralde eee kuzey vargında yazıo onlarmı yanlış yazdı bnmi yanlış okudum
Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır.
----------------------------------------------------------------------
simdi bu mert hakanın arkadası olmasın sakın
dizidizidiziler
13-09-06, 09:22
Bu yüzden kimse üzülmesin Ekin nasıl olacak da unutacak ,asık olacak diye.
Kolay ve cabuk olmayacağını düşünüyorum ben
Kesinlikle haklısın. Mert'e karşı Birşeyler hissetse de inkar etmeye çalışacaktır karakter olarak. Bu yüzden bu seferki aşk üçgeni uzun süreceğe benzer. Yani biz Aralık'ta ancak görebiliriz herhalde dizi bitimine yakın, Mert ve Ekin'in yakınlaştığını...
Bu nedenle diyorum ki o zamana kadar Mert'e alışacağız ve hatta Hakan ve Mert'e acımaya bile başlayacağız aşklarına karşılık bulamadılar diye... O zaman sarp'ı biz de düşünmeyeceğiz. Hatta sinirimizden çatlayacağız şu kız hislerini açsa, açık açık söylese Mert'den hoşlandığını diye...
Ve sezon finalinde ekin Mert'in aşkını kabul ettiğinde de sevineceğiz bile...
Artık AŞK OYUNU'nu unutalım arkadaşlar. O geçen sezon bitti. Bakın karakterlerin çoğu yok zaten...
Şimdi başka bir dizi izliyoruz. YENİ HAYAT...
Saygılar..
Sen de haklısın Meryem'ciğim.Bazı arkadaşlarımıza yazdıklarımız(Teoman,ben,desire,sılam adını yazmayı unuttuklarım da var ) gerçekten çok tuhaf geliyor bunun farkındayım.Bazıları da bence daha neyle karşılaşacaklarının farkında değil.
Diziyi izlemeye başladıktan sonra o garip duygu herkesin üzerine çökecektir.Buna eminim.Ama bir arkadaşın dediği gibi davulun sesi gerçekten uzaktan hoş gelir.Daha önce de söylediğim gibi kadronun,yapımcının, yönetmenin herkesin tüm ekibin gerçek bir emeği var ortada görmezden gelemeyiz.Bu haksızlık olur.Dizi sırf bu emekleri görmek için bile izlenir.Ama bir şahıs için bu diziye ve dolaylı yoldan bize yapılan daha büyük bir haksızlık var ki ben bunu da görmezden gelemiyorum.Tek sorun bu.Yani Sarp'sız bir Aşk Oyunu'nu izlemek ne kada zor bu gerçek zaten ama bu durumu dah kolay,daha kabullenilebilir bir halde sunabilirlerdi.Ölümü kim kabullenemez?Kadere kim inanmaz?Bir laf vardır '' hayat devam ediyor'' bunu kim inkar edebilir?.Ama bu ikisinin hikayesinde '' anılarda bile,hafızada bile kalmayacak bir aşk öyküsünü'' bırakın kabullenmeyi, kimseye inandırıcı bile gelmez.Amaç nefret ettirmekmiş.Bu mudur?O halde ben nefret etmedim,aksine sinirim yön değiştirdi.Herkes farklı bakıyor işte.
Bu arada haddim olmayarak demişsin.Ne demek güzelim,saygılı ve seviyeli olunduktan sonra bir şeyleri söylemek,görüş belirtmek herkesin haddidir.En azından bu yüzden teşekkür ederim sana.
Son olarak bu yazdıklarım bu konuda son yazdıklarımdır.Bir daha görüş belirtmeyeceğim.Zira forumun havasının bozulduğunu,içinin karardığını belirtenler var.En azından olumlu havayı bozmuş olmayız.
Herkese günaydınlar iyi yorumlar,saygılar.
dizidizidiziler
13-09-06, 09:33
ilknurcum,meryemce ve desdi, katılıyorum size.Dr Hakan'ı ihmal etmek olmaz.Yurdaer Okur da cok iyi bir oyuncu.
Gormlaith. Bu yaşadıklarımızdan sonra, (dizideki karakterlerin yarısı yok oldu. başrol oyuncusu kaçtı, senaryo değişti) benim içimi sadece 1 şey rahatlatıyor. O da yeni giren oyuncuların rol kabiliyeti... Hepsi çok yetenekli..
Eskilerden gönül, kurti gülser karakterleri zaten iyi oyuncular. Ekin karakteri kendini çok geliştirdi. iyi bir oyuncu oldu..Yurdaer ve tardu da rol kabiliyeti çok yüksek oyuncular. Bu nedenle ne olursa olsun, keyifli bölümler izleyeceğimizi biliyorum. Senaristlerin yazdığı o güzel replikler ile oyuncularımızın yetenekleri birleştiğinde ortaya çok güzel bir dizi çıkacağından eminim...
Bu akşam saat 21,45'te YENİ HAYAT dizisinde buluşmak üzere..
dizidizidiziler
13-09-06, 09:40
şu ekin bir yüzü gülmedi hep çapkın admlar rast gelir ama oda sarp gibi duvara toslayacak süt dökmüş kediye:img-grin2 onların aşkını sarp ve ekin gibi bakmam zaten yerine koymam imkansız:icon_cry: pasta sahnesini çok merak ediyom şu üzgünhalimde gülerim bol bol
Arese'ciğim,
karakterler, çapkın, havai, veya sıradışı veya Hakan'ımız gibi çatlak olmasa sevilmiyorlar. Sıradan karakterler diğer baskın karakterlerin altında eziliyor. Ve bir süre sonra kimse onları izlemek istemiyor...
Mecburen de Ekin'in hayatına giren herkes hafiften çatlak oluyor...
örnek vereyim yukarıdaki tezime: Serkan karakteri uçuk kaçık ve çatlak bir karakterdi. Havuzlara atlar, planlar yapar, insanlara şakalar yapardı. Sonradan birdenbire, sünepe bir damat oldu.. herşeye evet babacığım demeye başladı..
karakter söndü. Gürgen öz de bunun farkına vardı, biz de fark ettik. senaristleri uyardık serkan eski haline dönsün diye ama nafile...
Gürgen öz işte bu yüzden terk etti diziyi, çünkü çok kısa ve az bir rolü kalmıştı dizide.
Bu yüzden MERT ve HAKAN gözde karakterler olacaklar.. Ve çok eğlenceli bi çekişme izleyeceğiz...
Kesinlikle haklısın. Mert'e karşı Birşeyler hissetse de inkar etmeye çalışacaktır karakter olarak. Bu yüzden bu seferki aşk üçgeni uzun süreceğe benzer. Yani biz Aralık'ta ancak görebiliriz herhalde dizi bitimine yakın, Mert ve Ekin'in yakınlaştığını...
Bu nedenle diyorum ki o zamana kadar Mert'e alışacağız ve hatta Hakan ve Mert'e acımaya bile başlayacağız aşklarına karşılık bulamadılar diye... O zaman sarp'ı biz de düşünmeyeceğiz. Hatta sinirimizden çatlayacağız şu kız hislerini açsa, açık açık söylese Mert'den hoşlandığını diye...
Ve sezon finalinde ekin Mert'in aşkını kabul ettiğinde de sevineceğiz bile...
Artık AŞK OYUNU'nu unutalım arkadaşlar. O geçen sezon bitti. Bakın karakterlerin çoğu yok zaten...
Şimdi başka bir dizi izliyoruz. YENİ HAYAT...
Arzucum bende senin gibi düşünüyorum canım.Ekin Mert ile yakınlaşmaya başladıkça hadi artık açıl itiraf et diye kıvranıp duracağımızdan eminim.Ekin Mert'e çektirdiği gibi bizede çektirecek bundan emin olabiliriz.
Az inatçı değildi hele şimdi birde erkeklere karşı olan güvensizliği ve ördüğü duvarda söz konusu olunca vay bizim halimize.
Birde şu varki sen sanırım sezon finalini Ocak ayı olarak düşünmüşsün fakat Yasemin kendi sitesinde radyoda sorulara cevap verirken dizi tutulursa ratingleri iyi olursa Ocak'tan sonra sezon sonuna uzayabilir demiş o zaman inşallah bu sefer diyorum doya doya aşk,romantizm ve komedi izleriz.
dizidizidiziler
13-09-06, 09:42
Desdi? Hayrola... vayy her erkek çapkın he? Havan batsınn :img-grin2 Napcaz biz bu erkeklerle...
Neyse. hakan karakteri de cool bence Mert karakteri de kendine çok güvenen bir tip olacaktır. Mert karakterinin çocuksu olacağını sanmıyorum. Ne de olsa bir avukat...
herkese günaydınnn
sinemcim bence şu oyuncu işi herhalde bu bölümde sarp harıç herkesi gösterecekler eskiye bi dönüş gibi o yüzden yazmışta olabilirler diye düşünüyorum ozguster dediklerinin hepsine katılıyorum ama ne olursa olsun sırf birine inat ve hala o dizide oynuyanların hatrına bu diziyi seyredeceğiz tabi zor gelecek ekini yalnız görmek ama inan en fazla 3 bölümde kurti mert ve hakan bizi kafalar oyun güçleri bize geçmişi unutturur
bakalım neler göreceğiz bu akşam
teomanresat
13-09-06, 09:46
Günaydınlar efndim.Gece geç yatınca anca ayılmaya çalışıyorum.Ana sayfadaki haberi görünce bende Sinem gibi yuh demekten kendimi alamadım.Hadi diğerlerini geçtim rahmetli Mehmet akanıda yazmışlar.Belki onu anmak için yazmış olabilirler.Şimdi benim merak ettiğim jenerik müziği aynı,peki jenerik müziği çalarken ,dizi başlarken oyunucları tanıttıkları resimlerde eskilerdende kareler vardı.Şimdi bu nasıl olacak.kesin fragmandaki gibi olacaktır.
Özgü günaydınlar ,bende akşam Meryemceye ve diğerlerine anlatmaya çalıştım.Arese yanlış hatırlamıyorsam o demişti davulun sesi uzaktan hoş gelir diye,çok doğru bir laf.Bu gece eminimki bu forumdaki herkes heyecanlanıyoruz diyenler,yeni hayat ,yeni dizi başlıyor diyenler bile bir buruk oturacak ekran karşısına.Ne derseniz deyin bu böyle.Bencede Kadere ve ölüme herkes inanıyor ve kader, kaderde buda varmış,hayat devam ediyor diyerekten ve ölüme bile alışarak hayatımızı devam ettiriyoruz.Ölüm olsaydı belki daha çabuk alışacaktık.Ama bu büyük aşkın anılarda hatrıralarda bile hatırlanamayacak kadar nefrete dönüşmesine kimsenin içi elvermiyecektir.Ama artık olan oldu,ortada yarım kalan bir aşk hikayesi,yarı yolda bırakılan bir ekip var.Ve olanları kısa sürede toparlayıp yeni bölümü yetiştirmek,yeni karakterler yaratmak çok zorlu bir iş olsa gerek.Seninde dediğin gibi en önemlisi ortada büyük bir emek var.Sırf bu emek hatrına bile izlenir,ama ben hem bu emek hatrına,hem Yaseminin hatrına,hem bütün ekip hatrına,hemde yeni giren oyuncularımıza saygı adına,en önemlisi severk izlediğim bu güzel dizimin hatrına izlemeye devam diyorum.Yeni sezonda Aşk Oyunu Yeni Hayatımıza başarılar diliyorum.Hepimizin kazası mübarek olsun arkadaşlar.
dizidizidiziler
13-09-06, 09:49
Son olarak bu yazdıklarım bu konuda son yazdıklarımdır.Bir daha görüş belirtmeyeceğim.Zira forumun havasının bozulduğunu,içinin karardığını belirtenler var.En azından olumlu havayı bozmuş olmayız.
Herkese günaydınlar iyi yorumlar,saygılar.
Aaaaa. küserim ama Özgücüğüm. benim senle aynı fikirde olmadığım zamanlar olabilir, ama senin yorumlarını okumak her zaman çok zevkli. Çünkü zekisin, ve saygılısın... ben yorumlarını seviyorum. Biraz inatçı bir kişiliğim vardır, ama yorumlarınla bazen benim fikrimi değiştirdiğin bile olmuştur.
Pozitif ya da negatif, siyah ya da beyaz veya pembe ne çeşit olursa olsun, bizden yorumlarını esirgeme Özgücüğüm. Biz seni böyle dürüst ve içinden geleni söyleyebilen halini seviyoruz...
Kimsenin moralin bozmasına izin verme... bye
dizidizidiziler
13-09-06, 09:58
[QUOTE=teomanresat]Özgü günaydınlar ,bende akşam Meryemceye ve diğerlerine anlatmaya çalıştım.Arese yanlış hatırlamıyorsam o demişti davulun sesi uzaktan hoş gelir diye,çok doğru bir laf.Bu gece eminimki bu forumdaki herkes heyecanlanıyoruz diyenler,yeni hayat ,yeni dizi başlıyor diyenler bile bir buruk oturacak ekran karşısına.QUOTE]
Teoman, kesinlikle doğru. Bakma bizim yeni hayat başka dizi filan dediğimize..
Buruk olucaz tabii. Hepimiz çok bağlıydık bu diziye. Istisnasız her gün girip yorum yaptık. Arkadaşlar edindik sitede. Evde diziyi seyrederken, şimdi Özgü ne demiştir. AYSA ne düşünmüştür. Sinem burada sinirlenmiştir, Nanni olaya daha olumlu bakmıştır, DESDİ her zamanki gibi pozitif düşünmüştür diye yorumlar bile yaptım ben...
Diğer forumlarda 3-5 kişi varken bizim forumumuzun 180 kişi olduğu görüldü...
Kampanyalar yaptık. EKİN ve sarp'la güldük ağladık.
Yorumların hepsiyle 10 cilt ansiklopedi kıvamında kitap çıkar...
Buruk olmazmıyız hiç. Yüreğimizi ferah tutmaya çalışıyoruz YASEMİN ERGENE ve ekibin hatırına. Yoksa dokunsan ağlayacağız.. Bir başlarsak isyana ve ağlamaya bir daha susturamaz kimse bizi valla.. Dizimize de destek olamayız o zaman izlemeyince ratingler düşerse, Yasemin Ergene ve ekibe de yazık olur...
teomanresat
13-09-06, 10:04
Arzu zaten Yaseminin ve tüm ekibin,onca emeğin hatrı olmasaydı izlenmezdi.İzleyemezdik.yeni giren oyuncumuzda rol yeteneği olan,girdiği her rolün üstesinden kalkan biri.E dizide kalan diğer oyuncularımız desen onlara laf yok zaten.Onun içindirki çok güzel bir iş çıkacaktır ortaya.Yönetmenimizde attığı mesajdan 45.bölümün çok çok çok güzel olduğunu ,Aşk oyununu eskisi gibi olduğunu üstüne basa basa yazmış.İşte sırf bunlar için ,Birde K......gitti dizi bitti dedirttirmemek için bu diziyi izleyeceğim.Tabi anılarımıda tazelemek için.
Acaba Sinan nasıl olacak,muzo nasıl olacak.herhalde yine yıllar geçtiğine göre aynı oyuncular olmaz.
Aaaaa. küserim ama Özgücüğüm. benim senle aynı fikirde olmadığım zamanlar olabilir, ama senin yorumlarını okumak her zaman çok zevkli. Çünkü zekisin, ve saygılısın... ben yorumlarını seviyorum. Biraz inatçı bir kişiliğim vardır, ama yorumlarınla bazen benim fikrimi değiştirdiğin bile olmuştur.
Pozitif ya da negatif, siyah ya da beyaz veya pembe ne çeşit olursa olsun, bizden yorumlarını esirgeme Özgücüğüm. Biz seni böyle dürüst ve içinden geleni söyleyebilen halini seviyoruz...
Kimsenin moralin bozmasına izin verme... bye
Canım günaydın,
güzel sözlerini görmezden gelemedim.Lafım sana veya senin gibi bu forumda sayılı bir kaç arkadaşıma değil.Bir kaç sayfa ( 24/26 arası) önceye bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.Ben laf ebeliği yapacak yaşta da seviyede de değilim.Ben kimseye bir şeyler empoze etmek için uğraşmıyorum.Bu zaten saygısızlık olur.Bugüne kadar hep inandığım şeyleri savundum.Bana saçmalık derecesinde yanlış gelen bir şeyler için yorum yapmamam gerektiğini anladım.Ne zaman mantığımın kabul gördüğü bir şeyler