Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ceyda deniz 28-08-06, 19:33 bu programa birde bülent ersoyu ekleyelim ve yıldız tilbeyide keremcem evladım sen nasıl ekin gibi dünyaaa güzeliii bir kızı ve fevkaladenin fevkinde bir diziyi bırakırsın allah allahbu arada yelpazesinide kızgın bir şekilde keremceme sallar ben sana sorarım der gibi
yıldız tilbe araya girer nasıl bir iş bu insan son anda diziyi ve ekibi ortada bırakırmı ayol der
Nevsehirlim 28-08-06, 19:50 Ay oturdugum yerde gülme krizine girdim,sagolun....
Arkadaslar sezon finaline girdik fakat burdan rüya iscilerine tsk yazisi cook az okudum,burdan rüya iscilerine tesekkürler cünkü her ne kadar bizi haftadan haftaya sinir krizine soksalarda,diziyi seyrederken ah ahrüya iscileri,kabus iscileri,dedirtselerde bi sene boyunca bizi birakmayip senaryomuzu yazdiklari icin tskler,hele o replikler icin....ilk laftan son laflarina kadar cok güzeldi replikler,mesela baslarda sarpin ekin icin düsündükleri ve ben bazen onu sair sandigim anlar icin,ekinin son zamanlarda anlatimlari icin
Cok tesekkürler
Valla ne inciler döküyor bu forum ,ne cevherler gizliymiş.Makedonyal(ismin neydi tatlım?) ve Ceyda valla süper olmuş.Beyaz 'ın söylediği ile Bülent Ersoy çok güzel olmuş.Beyaz'da toplasan 3 dk durmamıştı arkadaş ilk katıldığında.Bülent Ersoy bu fevkaladenin fevkinde lafı ben öldürüyor.
Harikasınız.
ceyda deniz 28-08-06, 20:02 Valla ne inciler döküyor bu forum ,ne cevherler gizliymiş.Makedonyal(ismin neydi tatlım?) ve Ceyda valla süper olmuş.Beyaz 'ın söylediği ile Bülent Ersoy çok güzel olmuş.Beyaz'da toplasan 3 dk durmamıştı arkadaş ilk katıldığında.Bülent Ersoy bu fevkaladenin fevkinde lafı ben öldürüyor.
Harikasınız.
beğenmene sevindim canım artık yavaş yavaş keremcemden kurtuluyorum imzam ve avartarımdan attım kendisini hatta yeni girecek kişinin avartarını ve imzasını bile koyabilirim tabi birileri yaparsa
Silinmeden kopyalayım bari,merak edenlere Şevval Sam olayı şöyle gelişmiş;
duygucukeremcem - 28/8/2006 3:58 ** ya nerde nasil yakalandilar
ya yakalanma deil aslinda konser cikisi eylenceye gitmis hepsi içerden ilk önce sevval sam cikmis onun gittigi tarafin tersine keremcem gitmis kosarak taksiye bindi kerem bey neden kacisunuz falan dediler cami acrmisiniz dediler cami acti neden kaciosunuz falan dediler
oda hayir kacmiyorum cami actim sizle4 konusuyorum dedi onlarda ama biz söyleyince dedi sonra sevvali gösterdiler ona keremcemle aranizda bisiymi var dediler o bisiy demedi sonra sölencek bisiy yok dedi ve
BITTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
yaren-ekin 28-08-06, 20:13 Silinmeden kopyalayım bari,merak edenlere Şevval Sam olayı şöyle gelişmiş;
duygucukeremcem - 28/8/2006 3:58 ** ya nerde nasil yakalandilar
ya yakalanma deil aslinda konser cikisi eylenceye gitmis hepsi içerden ilk önce sevval sam cikmis onun gittigi tarafin tersine keremcem gitmis kosarak taksiye bindi kerem bey neden kacisunuz falan dediler cami acrmisiniz dediler cami acti neden kaciosunuz falan dediler
oda hayir kacmiyorum cami actim sizle4 konusuyorum dedi onlarda ama biz söyleyince dedi sonra sevvali gösterdiler ona keremcemle aranizda bisiymi var dediler o bisiy demedi sonra sölencek bisiy yok dedi ve
BITTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
neeeeeeeeeee özgü abla deme yaww ben bilmiyordum aralarında bişi olabilirimi(ayy durdum tmm beni alakadar etmezki yada eder söleyin yaaa :img-sorry belki bir umut yasemin&keremcem ayyyy:icon_cry: :icon_cry: :img-sorry :img-sorry bütün ümitlerim yine suya düştü ama olmazkim yaa bu haberi sen izledinmi özgü abla anlatabilecekmisin acaba
neeeeeeeeeee özgü abla deme yaww ben bilmiyordum aralarında bişi olabilirimi(ayy durdum tmm beni alakadar etmezki yada eder söleyin yaaa :img-sorry belki bir umut yasemin&keremcem ayyyy:icon_cry: :icon_cry: :img-sorry :img-sorry bütün ümitlerim yine suya düştü ama olmazkim yaa bu haberi sen izledinmi özgü abla anlatabilecekmisin acaba
İzlemedim canım.Bakınırken bunu gördüm.Bir kaç gündür de bu haber çıktı ya,merak edenler için ekleyim dedim.Bu konser denen olay da Haldun Dormen'in müzikalleri idi sanırım Harbiye'deki.Sanırım Kanal D ve Show TV de çıkmış.
Yasemin &Keremcem olayını unut güzelim.Keremcem ve Yasemin diye bir çift yok artık.
Maallesef.
Allah iyiliğinizi versin emi şu durumda bile güldürdünüz beni
Bugun az biraaz yatayım dedim bomba sesiyle fırladım kendime gelim dedim foruma baktımm güldüm baya bir özellile bülent hanıma fevkaladenin fevkine telapzeyi keremceme doğru sallrken düşünemiom zati keremcemin yanına oturtsalar yeter gece rüyasına girer :)
herkese iyi akşamlar,
özgü canım bu haber doğru ise ne diyeyim ismi lazım değilin iki tane teyzesi olmuş oldu.Biri Seden Teyze diğeri ise Şevval Teyze:img-sorry Biri bir tarafından diğeri de diğer tarafından çekip dururlar artık.Akıl verenlerini yaşı büyük olanlardan seçiyor ama maalesef akıl yaşta değil başta...Yakın zamanda ne demek istediğimizi ne kadar yanıldığını anlayacaktır ama iş işten geçmiş olacak.
nalan canım videonu iş yerinde indirememiştim biraz önce indirdim.Arkadaşım benim koptuğum ana bu andı canım.Gözümden yaşlar hiç farketmeden akıverdi.Ellerine yüreğine sağlık hayatım inan çok güzel olmuş.Evet elvada Sarp Teksoy...
nalan videon gercektenden bi harika olmus..
ama son cümle dikkatimi cekti...oraya elveda sarp tekson degil elvede keremcem yazmaliydin. cünkü bu dizinin sarp teksoya ihtiyaci var, keremceme degil. sonucta herkes sarp teksoy rolünü canlandirabilir.
silam cok dogru yazmissin, su akil yasta degil basta lafi cok dogru bir laf, hemde keremcem cuk diye oturmus...mutlu mesut yasiyodur o simdi aykut amcasi(dedesi lafi daha iyi olur), seden ve sevval teyzesiyle...
herkese iyi akşamlar,
özgü canım bu haber doğru ise ne diyeyim ismi lazım değilin iki tane teyzesi olmuş oldu.Biri Seden Teyze diğeri ise Şevval Teyze:img-sorry Biri bir tarafından diğeri de diğer tarafından çekip dururlar artık.Akıl verenlerini yaşı büyük olanlardan seçiyor ama maalesef akıl yaşta değil başta...Yakın zamanda ne demek istediğimizi ne kadar yanıldığını anlayacaktır ama iş işten geçmiş olacak.
nalan canım videonu iş yerinde indirememiştim biraz önce indirdim.Arkadaşım benim koptuğum ana bu andı canım.Gözümden yaşlar hiç farketmeden akıverdi.Ellerine yüreğine sağlık hayatım inan çok güzel olmuş.Evet elvada Sarp Teksoy...
Beğenmene sevindim Sıla Ablacım ve Tugbacımm ben her izlediğimde ağlıyorum o yüzden rahatlamak istediğinizde ağlamak istediğinizde izlemenizi öneriyorum zira ben öle yapıom :)
E be Özgücüm ben sana ne diyeyim.Bende bu olay yeni oldu sandıydım.
Ne bileyim ikisi bir yerden başbaşa falan çıkarken yakalanmışlar heralde dedim.
Bu haberi ben taaa o zaman duydum.Bütün müzikal ekibi Müzikalden sonra eğlenmeye gitmiş ve oradan çıkışta görülmüşler.
O zaman durum açıklığa kavuştu.Keremcem Şevval Sam birlikteliği diye bir şey yok arkadaşlar.
ceyda deniz 28-08-06, 20:39 nalan videon gercektenden bi harika olmus..
ama son cümle dikkatimi cekti...oraya elveda sarp tekson degil elvede keremcem yazmaliydin. cünkü bu dizinin sarp teksoya ihtiyaci var, keremceme degil. sonucta herkes sarp teksoy rolünü canlandirabilir.
silam cok dogru yazmissin, su akil yasta degil basta lafi cok dogru bir laf, hemde keremcem cuk diye oturmus...mutlu mesut yasiyodur o simdi aykut amcasi(dedesi lafi daha iyi olur), seden ve sevval teyzesiyle...
heheheeee valla çok güldüm seden teyzesiyle şevval teyzesi bir köşesinden çekersin artık lafı çok komikti.hakikaten keremcemden baya büyük olması lazım.demekki beyefendi olgun kadınlardan hoşlanıyormuş nediyelim allah mutluluklarını daim etsin
Nevsehirlim 28-08-06, 20:40 Ay bu ne ya,k.bey kendisine yasit birini bulamiyor mu diyecektim...Seden teyze gibi,ben bi ara korkmustum bunlar acaba beraber mi diye,ama allahtan seden hanim evliymis...oh dedim,bu seferde sevval sam...
biz ona kimleri yakistiriyoruz o kimleri buluyor,hem bi soru takildi aklima:madem bunlarin arasinda bisey yok,k.bey neden arka kapidan kaciyorda ayni kapidan cikmiyorlar???
sulusaray evet canım aynen cuk diye oturdu...Bu adamın yanında ne kadar teyze olursa o kadar zararlı çıkacak.Bir beni almadı yanına hem sitesinde teyzede ilan edildik ben ona ne güzelde akıl hocalığı yapardım ne güzelde olurdu kendi kaybetti ne yapalım o gitsin kör hayranlarından akıl alsın:img-grin2
nalan canım bu haberi duyduğumdan beri inan öyle doluydum ki ama ağlayamıyordum videon bunu başardı canım en sonunda yaşlar akıverdi.Rahatladım valla tekrardan sağol gülüm...
fatmacim (nevsehirlim)bunlar iste magazinin kurallari. simdi birisiyle berabersen ve ayni mekandaysan, o mekandan illa ayri cikilacak, sanki medya bunun farkina varmayacakmis gibi...inkar etmeside cabasi tabi..hayir biz sadece bi yemek yedik gibi birsey zirvalarlar birde..ama bunlarin beraber olduklarina inanmiyorum yani ne bilim sadece bi müzikaldi.bir bölümlük müzikalde asik olduysa, ooo ask oyununda 44 bölüm yasemine kac defa asik oldu kim bilir..
E be Özgücüm ben sana ne diyeyim.Bende bu olay yeni oldu sandıydım.
Ne bileyim ikisi bir yerden başbaşa falan çıkarken yakalanmışlar heralde dedim.
Bu haberi ben taaa o zaman duydum.Bütün müzikal ekibi Müzikalden sonra eğlenmeye gitmiş ve oradan çıkışta görülmüşler.
O zaman durum açıklığa kavuştu.Keremcem Şevval Sam birlikteliği diye bir şey yok arkadaşlar.
Valla orasını bilemem.Haberi izlemedim.Bulduklarımı yazıyorum.Ama okuduklarım,kaçışmaya çalışması,Şevval Sam'ın saçma sapan cevabına bir anlam veremedim.O yüzden doğru olup olmadığı konusunda da yorum yapamıyorum.Bunun kokusunu alan medya asla peşini bırakmaz.Varsa aslı illa ki bir kez daha yakalanır.Ama tabi senin dediğin gibi olması temennimiz.
Valla artık kimle birlikte olursa olsun bu satten sonra olsa kaç yazar olmasa kaç yazar olan olmuş neticede diziden çıkmış yaos zaten yok yani bu saatten sonra yasoyla bişey olma ümidim de bittiği için ki olmasın da zaten yasemin'e büyük gelir kızmayın ama öle görülüyor o açıdan kimle olursa olsun ne ilgileniom ne takıom..
ceyda deniz 28-08-06, 20:58 boşverin atı alan üsküdarı geçmiş şimdi şevval tayzesiyle çıkar yarın kendine bi hala bulur öbürgünde bir babanne naparsa yapsın o bizi ve dizimizi biran bile düşünmeden çekip gitti biz onumu düşünücez onu ve kimlerle çıktığını bücür hayranları düşünsün ve yansınlar yaseminden kurtulduk şevval geldi diye
nalan demekki ayni duygular icerisindeyiz. ben ne kadar cok isterdim bunlarin beraber olmasini, hic kimsenin hayatina bu kadar karismamistim ama oldu bi kere ama yanlis kisinin hayatina karismisim...onun hayatina zaten karisanlar var(gürel ailesi). keremcem hemen baglandim, onu sevmek kolay oldu ama sogumakta ondan kopmakta kolay oldu....biz diziimize bakalim bence..zaten beni simdi bile heyecan sardi, yep yeni bir ask oyunu geliyor.
Ya yeni aşk oyunu dios ortada çekim yok millet kaç bölüm çekti allah bilir bizde tk yok yaa eğer zamaında başlasaydı 1 bölüm kafaan çekilmişti :( ortada çekim yok tarih yok deli olcam yaaa
aa bilmezmisin canim bizim dizi zaten hep anormaldi. yani ne bölüm resimleri gelirdi, ne özet, ne düzgün bi saati vardi...vs..cekim olmamasina sasirmamak lazim, bütün aksilikler bizim diziyi buluyor. bunlari hepsi tesadüf mü?
bütün tesadüfler bizim diziyimi bulur yahu.
:love05: :love05: arkadaşlar ne şeval samı ya saçmalamayın çocuklu kadın yapmayınya kero acami de ondan bence yaso ve kero bence ayrılmazlar neyse ben bunu bilir bunu söylerim kero nun üzerine fazla gdiyosunuz yok böyle bi şey ben hem yaso hem kero hayranıyım bu kadar bi gün sizde bi şeyleri fark ediceksiniz bakın sizde diyosunuz annesi yaşındaki kadın diye hala konuşuyosunuz bu arada enişte dediğiniz bi adama şimdi bu kada sert davranmak ne kadar doğru yazık resmen gerçek yaocular ve kerocularız derken düştünüz duruma bakın allah bilir keronun sitesindekiler nasıl dalga geçiyodur bizle yakışıyomu kero ve yaso potları yakında başlar size şunu söyliyim alışın artık kero ve yasonun yanında kim varsa sevgilisi dicekler
Ya yeni aşk oyunu dios ortada çekim yok millet kaç bölüm çekti allah bilir bizde tk yok yaa eğer zamaında başlasaydı 1 bölüm kafaan çekilmişti :( ortada çekim yok tarih yok deli olcam yaaa
Nalancım en son ne zaman konuştun Yasemin ile.Ne durumda imiş hazırlıklar.
Arkadaşlar en büyük korkumda ne biliyormusunuz.Hani biz dizi devam edecek,yok kim gelecek,yeni senaryo nasıl olacak diye yorumlar yapıp duruyoruz.İstermisiniz Med Yapım vazgeçsin dizinin devamından.İşte asıl bittiğimiz an o andır arkadaşlar.Keremcem'in gitmesine daha yeni yeni alışıyorum üstüne birde bu darbeyi alırsak yandık ki ne yandık.
:love05: :love05: arkadaşlar ne şeval samı ya saçmalamayın çocuklu kadın yapmayınya kero acami de ondan bence yaso ve kero bence ayrılmazlar neyse ben bunu bilir bunu söylerim kero nun üzerine fazla gdiyosunuz yok böyle bi şey ben hem yaso hem kero hayranıyım bu kadar bi gün sizde bi şeyleri fark ediceksiniz bakın sizde diyosunuz annesi yaşındaki kadın diye hala konuşuyosunuz bu arada enişte dediğiniz bi adama şimdi bu kada sert davranmak ne kadar doğru yazık resmen gerçek yaocular ve kerocularız derken düştünüz duruma bakın allah bilir keronun sitesindekiler nasıl dalga geçiyodur bizle yakışıyomu kero ve yaso potları yakında başlar size şunu söyliyim alışın artık kero ve yasonun yanında kim varsa sevgilisi dicekler
Hangi potardan bahsediyorsun bunan sonra hiç göremeyeceğimiz potlardan mı :img-sorry biten bitmiş sağlar bizimdir yahu bu kadar olaydan sonra bir arada tv de görürsem şükür namazı kılarım inan bana :img-sorry
Arkadaşlar en büyük korkumda ne biliyormusunuz.Hani biz dizi devam edecek,yok kim gelecek,yeni senaryo nasıl olacak diye yorumlar yapıp duruyoruz.İstermisiniz Med Yapım vazgeçsin dizinin devamından.İşte asıl bittiğimiz an o andır arkadaşlar.Keremcem'in gitmesine daha yeni yeni alışıyorum üstüne birde bu darbeyi alırsak yandık ki ne yandık.
Ya bugun aradı aslında ama kalabalıktı sanırım tren sesi vs geliodu bir de :img-nyam: fazla konuaşamadık anlayacağın soramadım yani çekimler ne alemde die sonra acil kapaması gerekti sonra ararım diip kapadı bende aramadım ayıp olmasın die yarına inşallah öğrences bakalım hem bülent bey de kafama takıldı :img-help:
Hangi potardan bahsediyorsun bunan sonra hiç göremeyeceğimiz potlardan mı :img-sorry biten bitmiş sağlar bizimdir yahu bu kadar olaydan sonra bir arada tv de görürsem şükür namazı kılarım inan bana :img-sorry
nalan abla ben bi şey anlamadım tv de nezaman yanyana gördünde şimdi bekliyosun yapmaya ablacım canım ak be bu olaydan başka ne oldu bilmiyorum ayrıca şeval sam olayınada inanmıyorum yaso ile yapmadıkları kalmadı aynı mekanla çıktılar diye yazmadıkları sen ki koskoca nalan abla yapma inanma bunlara alah büyük sadece biraz sabır bu günlerde geçicek hem sen yasonun azını arasana misal kero gelmicek mi kesin ya sen konuşsan her zaman söyler senin yerinin ayrı olduğunu falan yada bu bahsetimiz haberi çıtlat eminim renk vericektir bilmiyorum aslında sen ne konuşacağıı daha iyi bilirsin eee emeksiz yemek olmuyo canım ablam onlar pot kırmazsa sen potu onların kafasında kırcan:love05:
nalan abla ben bi şey anlamadım tv de nezaman yanyana gördünde şimdi bekliyosun yapmaya ablacım canım ak be bu olaydan başka ne oldu bilmiyorum ayrıca şeval sam olayınada inanmıyorum yaso ile yapmadıkları kalmadı aynı mekanla çıktılar diye yazmadıkları sen ki koskoca nalan abla yapma inanma bunlara alah büyük sadece biraz sabır bu günlerde geçicek hem sen yasonun azını arasana misal kero gelmicek mi kesin ya sen konuşsan her zaman söyler senin yerinin ayrı olduğunu falan yada bu bahsetimiz haberi çıtlat eminim renk vericektir bilmiyorum aslında sen ne konuşacağıı daha iyi bilirsin eee emeksiz yemek olmuyo canım ablam onlar pot kırmazsa sen potu onların kafasında kırcan:love05:
Güzelim ben şevval sam vs bunları takmıyorum ama Yasemin ile de olduğunu sanmıyorum olacağını da ki sen sanırım Yasemin'in son yazısını okumadın dur senin için buraya tekrar eklim...
öncelikle herkese merhaba....
insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE
Evett şimdi bir daha düşün bakalım sözlerini...
Güzelim ben şevval sam vs bunları takmıyorum ama Yasemin ile de olduğunu sanmıyorum olacağını da ki sen sanırım Yasemin'in son yazısını okumadın dur senin için buraya tekrar eklim...
öncelikle herkese merhaba....
insan zor günlerinde sevildiğini anlarmış.bende sizin sayenizde bunu bi kez daha anlamış oldum..sizlerinde bildiği gibi,bikaç tane aksilikle karşı karşıya kaldık.yapımcımız fatih aksoy senaristlerimiz kamera arkası ekibimiz ve ben yerinden oynayan taşların yerine daha sağlam taşlar bulmak için çok çaba sarfediyoruz..ve bu zorluklarla savaşırken sizin benim yanımda ve arkamda olduğunuzu bilmek beni olumsuzluklara karşı dahada güçlendiriyor.sonuçta biz oyuncular bi iş biterse başka bi iştende ekmeğimizi kazanabiliriz.bizim için değişen bişey olmaz.ama benim kişiliğimde benim için uğraşan benden dualarını esirgemeyen olumsuzluklarda bile bana sahip çıkan sizleri yarı yolda bırakmak yoktur.bende kolay olanı yapıp sizleri ve zorlukları bi kenara atıp gelen teklifleri değerlendirebilirdim.ama bu hiçbizaman olmıycak.bizler elimizde kalan oyuncularla deminde dediğim gibi yerinden oynayan taşların sarsıntısını sizlerin hissedebilceği en az şekilde kaldığımız yerden devam ederek sizlerle buluşucağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..sizden istediğim yüreğinizin ve dualarınızın benimle ve aşk oyunu ekibiyle olması.......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
YASEMİN ERGENE
Evett şimdi bir daha düşün bakalım sözlerini...
aksine okudum canım sanırım bakış açılarımız farklı yaso resmen bozulmuş ve üzülmüş ama bu sadece keroya karşı bi durum neden diğerlerden farklı da o yüzden ya bana inanmıyosan yasoya sor diyorum ** keonun yazısını okuyorum oda sanki zür diler gibi bilmiyorum işin kötü tarafı ikisininde haklı olan ise bize oluyo bak ben senin yerinde olucam kırk defa evlendirmiştim şaka bi tarafa aslıda sen bizim adımıza sor merak ediyolar yaso ve kero küstümü diye adımıda söyle istersen ne bilim sen bilirsin işini yapma böyle umutsuz olma unutmaki dualarla kader bile değişir yeterkiiçten olsun allahım sen onları birbirine bağışla AMİN:img-kiss: :love05: :love05: :love05: :love05:
aksine okudum canım sanırım bakış açılarımız farklı yaso resmen bozulmuş ve üzülmüş ama bu sadece keroya karşı bi durum neden diğerlerden farklı da o yüzden ya bana inanmıyosan yasoya sor diyorum ** keonun yazısını okuyorum oda sanki zür diler gibi bilmiyorum işin kötü tarafı ikisininde haklı olan ise bize oluyo bak ben senin yerinde olucam kırk defa evlendirmiştim şaka bi tarafa aslıda sen bizim adımıza sor merak ediyolar yaso ve kero küstümü diye adımıda söyle istersen ne bilim sen bilirsin işini yapma böyle umutsuz olma unutmaki dualarla kader bile değişir yeterkiiçten olsun allahım sen onları birbirine bağışla AMİN:img-kiss: :love05: :love05: :love05: :love05:
Aminnn ne diim inşallah dediğin gibi rğyalarda değil de gercekte görürüs :) ama sen bakmak istediğin açıdan bakıyorsun ya neyse dediğin gibi olsun bakalım :img-kiss:
meryemce84 28-08-06, 22:22 Bugün burda neler kaynamış neler?
Vallahi kaçırmışım cümbüşü...
Rebeca'ın Reha Muhtar'dan Acı var mı Acı?:img-haha:
Makedonyalı' nın Piştide K...'i pişirmesi...
Özgü'nün ibo'dan Allah cazanı verecek diyalogları..
Çok güldüm çok sayenizde..
İşte bize yapılan haksızlığa karşı elimizden bişey gelmiyor malesef..
İşi şakaya döküp avunuyoruz...
Sonuna kadar bi dizide oynayamazsın
Bi çıkar için diziyi bırakırsın
Sen o tür oyunlara yakışırsın
Binlerce dansöz var......
Ben bunu bekliyorum biliyor musun?3-5 gün önce de söylemiştim.Böyle bir şey olabilir.Kanal vazgeçeilir en azından.Her kanal dizilerinin tanıtımını yapıyor,bizde tık yok.Her şey olabilir.Bunu duyarsam şaşırmam aslında.Ama elden ne gelir,beklemekten başka.
Buket-Ay sen ne diyorsun anlamadım ben?Kim kiminle dalga geçiyor?Çoluk çocuk beni fazla ilgilendirmiyor açıkçası.Onun sitesindeki arkadaşlar kendi yazdıklarına bakıp,kendileriyle dalga geçsinler.
O siteden bir alıntı,noktasına virgülüne dokunmadım.
-----
keremcemım canım menim canım menim
neni men tüm dünyadan pek çok severim
sen bir sunucu sen bir oyuncu sen şarkıcı
herşey oldun artık bize=)
Şimdi şu dörtlüğü yazan beyin kapasitesindekiler mi buradakilerle dalga geçecek?Dalga geçmek de zeka isteyen bir iştir.Beni zorla kötü konuşturmayın.
Herkes önce haddini sonra seviyesini bilecek.
inanamıyorum ya böyle sevgi yarabbim banada nasip et o kadar sarkı söylüyorum bende msndekilere hiç kimse böle dörtlük yazmadı daha banaaa:)
keremcembelgin 28-08-06, 22:55 ya arkadaşım ozguster valla harikasın ordakileri bu alıntın nasıl insanlar oldugunu gösterdi.acaba anaokuluna gidiyolar diye merak ettim.yok yane ilk okul ögrencileri bile daha güzel yazarlar .bide üstüne birincilik alırlar yaniiii
Buket-Ay sen ne diyorsun anlamadım ben?Kim kiminle dalga geçiyor?Çoluk çocuk beni fazla ilgilendirmiyor açıkçası.Onun sitesindeki arkadaşlar kendi yazdıklarına bakıp,kendileriyle dalga geçsinler.
-----
Şimdi şu dörtlüğü yazan beyin kapasitesindekiler mi buradakilerle dalga geçecek?Dalga geçmek de zeka isteyen bir iştir.Beni zorla kötü konuşturmayın.
Yaa kusura bakmayın kimse de kızmasın ama koptum açıkcasııı :img-haha: :img-haha: :img-haha:
inanamıyorum ya böyle sevgi yarabbim banada nasip et o kadar sarkı söylüyorum bende msndekilere hiç kimse böle dörtlük yazmadı daha banaaa:)
Gel kardeşim ben yazayım sana emin ol daha mantıklı ve daha güzel sözler kullanırım yanee senin gibi birine yazılır işte :img-icecr
Sagol be Nalanımmmm msn imde dolu adama sarkı söledimm herkes anca gülme krizi geçirioo hiç böle destansı yazılar falan nerdeeeeeeee
Ben bunu bekliyorum biliyor musun?3-5 gün önce de söylemiştim.Böyle bir şey olabilir.Kanal vazgeçeilir en azından.Her kanal dizilerinin tanıtımını yapıyor,bizde tık yok.Her şey olabilir.Bunu duyarsam şaşırmam aslında.Ama elden ne gelir,beklemekten başka.
-----
özgü canım bu dörtlüğü okul müsamere gösterilerinden mi kopyaladın canım.
Bu ne böyle hala inanamıyorum iyi Allahtan bunlar bize nine falan demediler:img-grin2 Teyze demekte gerçekten haklılarmış baksana bunların zeka yaşı 10 filan olmalı:img-sorry Çok yazık gerçekten bizlerde kız çocukları yetiştiriyoruz bunları gördükçe korkmuyor değilim hani:img-sorry Allah hepsine akıl fikir versin arkadaşım...
selamlar arkadaşlar,
bakıyorum sitesinden destanları bulup çıkartıyorsunuz..ohoo orası saklı cennet arkadaşlar, daha ne muhteşem türkçeyle ve ne zeki bir mantıkla yazılmış nice destanlar dolu orada. Arada bir canınız sıkılrsa uğrayın valla, kültürünüze kültür katarsınız artık:)
metu_girl_:) 28-08-06, 23:12 ii akşamlar arkadaşlar ya nalan şu senin videonun linkini burayada koysanan canım ya çok merak ettim siteye pek fazla uğrayamıyorum kaçırmışım o videoyu şimdiden teşekkürler cnm iii geceler iii muhabbettler...:)
metu_girl_:) 28-08-06, 23:14 aaa gördüm multimedyaya koymuşsun zaten indiriyorum ...:)
orangecountry 28-08-06, 23:14 sizin yazdıklarınzdan daha güzel :fighting2
orangecountry 28-08-06, 23:16 yesinler aşkoyununuzu izleyin bakalım sizde bu saatten sonra begnmyceksinz sonra ay dizinin tadı kalmadı napcaz diyip entel dantel konuşursunz:fighting2
keremcembelgin 28-08-06, 23:18 ay ay valla bu akşam dökülen dökülene anacım siz bu saate kadar nerdeydiniz yaaa .baya eksikliginizi hissettik burda bu yazılar. allahım keremcem kimlere kalmış böle .tabii hata yapması kaçınılmaz olur
metu_girl_:) 28-08-06, 23:18 yesinler aşkoyununuzu izleyin bakalım sizde bu saatten sonra begnmyceksinz sonra ay dizinin tadı kalmadı napcaz diyip entel dantel konuşursunz:fighting2
bu ne şimdi sen aklınca bizi kızdırmaya mı çalışıyon senin gibilerini çok gördük ne derseniz diyin dizide de ne olursa olsun sonuna kadar aşk oyunu...:)
fazla yormayın kafanızı bu işlere kendi işinize bakın:fighting2
orangecountry 28-08-06, 23:20 cnm benim ay ay ay yesinler seni ne güzel konuşuyon öyle sen valla sizin bu kadr türkçe konuşabldginizi blmyirodum gözlerim doldu alkışşşşşşş:fighting2
orangecountry 28-08-06, 23:22 bu ne şimdi sen aklınca bizi kızdırmaya mı çalışıyon senin gibilerini çok gördük ne derseniz diyin dizide de ne olursa olsun sonuna kadar aşk oyunu...:)
fazla yormayın kafanızı bu işlere kendi işinize bakın:fighting2
cnm bzm zaten işimiz var noldu sizi kovdular mı ehehehe:fighting2
metu_girl_:) 28-08-06, 23:22 kardeşim gecenin bu waktinde başka işin yok herhalde laf atacak yer arıyosun istediğin kadar konuş............................................. ............
orangecountry 28-08-06, 23:23 ooo canıımm hoşgeldin..
ne o sizin oraların havası bozdu da kendini buralara mı attın... şimdi bu kadar zahmet edip forumumuza kadar gelmişsin, bak muhabbetin ortasına da dalmışsın, bak bizde sana cevap yazıyoruz, sevin biraz güzelim. fasülye gibi nimetten sayabilirsin artık kendini:img-haha:
senin kdr olmasada artık napcaz sen bi kere olgunlasmışsın dikkat et yemesinler seni
orangecountry 28-08-06, 23:24 kardeşim gecenin bu waktinde başka işin yok herhalde laf atacak yer arıyosun istediğin kadar konuş............................................. ............
olur konuşurum ben sizin gibi insanları hçe saymam onları bi hatalarında yanlız bırakmam o kadr degrsz deglm
metu_girl_:) 28-08-06, 23:25 ya arkadaşlar cewap wermeyin bu sewiyesinlar yüzünden mpodalrdan azar işitiyoruz forum kitleniyo nasıl olsa konuşur konuşur susar kimse ilgilenmeyince....:)
orangecountry 28-08-06, 23:25 neyse sizi seviyorum sizde beni sevin gercekleri duymakbazen insaın canını yakar ama ben sizi 2ay sonra göriyim canları iyi seyirler ve basarıalr aşk oyuunu ekibine:img-grin2
yesinler aşkoyununuzu izleyin bakalım sizde bu saatten sonra begnmyceksinz sonra ay dizinin tadı kalmadı napcaz diyip entel dantel konuşursunz:fighting2 haklısın canım..görücez o zaman halleriniii
Büyük ihtimal forumunuzda demişsindir.Bakın izleyin neler sölicemde ne hale gelicekler sinir küpü olcaklar..Biz sizin kadr seviye düsmedik ama herkes benim gibi sakinde kalamaz..
arkadaşlar siz şu an cevap vererek onun istediğini elde etmesini sağlıyorsunuz.Bırakın hiç cevap vermeyin onun seviyesine inmeyin.Daima saygınızı koruyun bırakın o size saygı göstermiyorsa siz ona gösterin...Hem Allah aşkına yaşına bir bakın daha 13 yaşında...Sakin olun seviyenizi koruyun herkese iyi geceler...
sweetheart_02 28-08-06, 23:28 yesinler aşkoyununuzu izleyin bakalım sizde bu saatten sonra begnmyceksinz sonra ay dizinin tadı kalmadı napcaz diyip entel dantel konuşursunz:fighting2
ne diosun ya? polemik yaratmaya çalışmasana...aşk oyunu bu sezon tarihinin reytingini yapıcak görürsün..biz arkasındayız dizimizin...
orangecountry 28-08-06, 23:29 arkdslr kavga etmeye gelmedm ama sadece sunu anlayın insanlar dalga gecince rahatlıyosuz heralde ben sadece size sunu tattırmyaa calsıtım birinin siznle dalga gecmesi güzle mi???bunu bi düşünün iyi geceler
Arkadaşlar hepinizden bir ricam olacak, forumumuza gelen misafir arkadaşlarımıza karşı vermiş olduğumuz mesajları silebilir miyiz lütfen. cevap verdikçe hem konu dışına çıkıyoruz, hem de modlarımızdan uyarı alma ihtimalimiz artıyor. Bırakın isteyen istediğini söylesin, herkesin yeri belli...
orangecountry 28-08-06, 23:31 arkadaşlar siz şu an cevap vererek onun istediğini elde etmesini sağlıyorsunuz.Bırakın hiç cevap vermeyin onun seviyesine inmeyin.Daima saygınızı koruyun bırakın o size saygı göstermiyorsa siz ona gösterin...Hem Allah aşkına yaşına bir bakın daha 13 yaşında...Sakin olun seviyenizi koruyun herkese iyi geceler...
akıl yasta değil bastadır cnm iyi geceler
cnm benim ay ay ay yesinler seni ne güzel konuşuyon öyle sen valla sizin bu kadr türkçe konuşabldginizi blmyirodum gözlerim doldu alkışşşşşşş:fighting2
evet sizde ki türkçeden daha iyi olduğu kesin
türkçe de menim die bir kavram var mı ya benim die var die biliyorum ben yada meni nedur bu demek ki bizim türkçe sinizn türkçeyi döverrr (buda sizin dilinizden :img-grin2 )
orangecountry 28-08-06, 23:33 arkdslr mantıklı bi şeklde sunu düşünün sizce mehmet akan(allah rahmet eylesin)yok ekinin babası sarp yok onun kankası yok bu dizi nasıl ayakta drcak bana bunu söyleyn
Azıcık polemik yapmayıp gelişmeleri okusanız haberdar olcaksınız dizinin gidisatından..Tamam madem Keremcem seviosun o yok izleme madem.Gör nasıl izlenio dizi gidisat nasılmış
orangecountry 28-08-06, 23:36 Azıcık polemik yapmayıp gelişmeleri okusanız haberdar olcaksınız dizinin gidisatından..Tamam madem Keremcem seviosun o yok izleme madem.Gör nasıl izlenio dizi gidisat nasılmış diziden 1oyuncu bile cıks o diziden birşeyler kopar
arkdslr mantıklı bi şeklde sunu düşünün sizce mehmet akan(allah rahmet eylesin)yok ekinin babası sarp yok onun kankası yok bu dizi nasıl ayakta drcak bana bunu söyleyn
Bunu biizm söylememize gerek yok seozn açılınca raitingler söyler size herkes de rahatlar...
evet sizde ki türkçeden daha iyi olduğu kesin
türkçe de menim die bir kavram var mı ya benim die var die biliyorum ben yada meni nedur bu demek ki bizim türkçe sinizn türkçeyi döverrr (buda sizin dilinizden :img-grin2 )
allahım ya seviyeye baqq çok sewiyelisiniz maşallah krmcmin siteye gelipte saçma sapan şeyler yazan başkasıydı sankii sizin sewiyeniz çok yuksekk
metu_girl_:) 28-08-06, 23:37 çok kolay yaseminle tabi yaseminle zaten o götürüyodu diziyi son bölümlerde...:)
orangecountry 28-08-06, 23:38 pekala arkdslr hepimz sonçta dostuz ve tartısmaya gerk yok hepinize iyi gecler lütfen eletşrilerimizi kendi içimzde yapalım iyi gecelr
allahım ya seviyeye baqq çok sewiyelisiniz maşallah krmcmin siteye gelipte saçma sapan şeyler yazan başkasıydı sankii sizin sewiyeniz çok yuksekk
Keremcemin sitesnde daha bugune kadar 1 mesjaım yer almamıştır ama inceledim ve en azından mantıklı ve doğru yazılar var sizinkilere bakıyorum aşkım ölürüm bitanesin vs vs...
ne biçim konuşuyorsun sen ya oradaki şyler orada kalsın buranın da sewiyesini düşürmeyin basın gidin ya
Hale bak ya bir zamanlar bütün olan aşk oyunu fanları ne hale geldi ikiye ayrıldı resmen bu durum inanılmaz üzücü :(
Hepimiz dostuz tabi.Biz gelip sitemimizi bildirdik adam durduk yere cekimlere 4 gün kala ayrılınca insan delirio..ee siz askınız bitanenize toz kondurmayın yasınız nedeniylede böle ince detayları anlayamamanız normaldir diyorum
orangecountry 28-08-06, 23:41 Hale bak ya bir zamanlar bütün olan aşk oyunu fanları ne hale geldi ikiye ayrıldı resmen bu durum inanılmaz üzücü :(
evt bencede dogru söylüyorsun
sweetheart_02 28-08-06, 23:42 allahım ya seviyeye baqq çok sewiyelisiniz maşallah krmcmin siteye gelipte saçma sapan şeyler yazan başkasıydı sankii sizin sewiyeniz çok yuksekk
sen bu laflarla çok seviyeli olduğunu kanıtladın zaten bravo kutluyorum..arkadaşım biz seviyeyi kimden öğrenceğimizi biliyoruz daha keremcemin sitesine üye miyiz diil miyiz onu araştırmadan iddalarda bulunma istersen...
Hale bak ya bir zamanlar bütün olan aşk oyunu fanları ne hale geldi ikiye ayrıldı resmen bu durum inanılmaz üzücü :(
Malesef nalancım işte son halimiz bu.. biz sanki başından beri keremcem düşmanıymışız durumuna da düştük. bir zamanlar hepimiz bir bütün olarak izliyorduk, seviniyorduk, üzülüyorduk. Şimdi sanki o diziye onlarca insanın emeği geçmemiş de bir tek kişi kendi yazmış kendi oynamış 44 bölümü.. bizim kızgınlığımız verilen emeğe gösterilmeyen saygıda ama herkes istediği gibi anlamaya çalışıyor. o kadar düşman gibi görüyorlar ki bizi buraya yazılan en ufak şey hakkında sayfalarca orada tartışıyorlar. Olan oldu biten bitti artık. Geri dönüş olmadığına göre bırakalım artık bunları...
teomanresat 28-08-06, 23:46 Herkese iyi geceler.bugün acil toplantı çıktığı için çıkmak zorunda kaldım.yarında bir arkadaşımın oğlu sünnet olacak bu akşam ordaydım.İlk defa kirve olacam.Bakalım heyecanlıyım.Neyse şimdi geldim yorumlara şöyle bir göz attım bayağı döktürmüşsünüz.Rebeccanın Reha muhtarı(Acı varmı acı),Özgünün zincirlikuyu muhabbeti ki bu gidişle toptan hepimiz oraya gideceğiz.Valla olmadığıma üzüldüm.Yazdığım senaryoyu daha doğrusu Arzudan alıntı yaptığım senaryoyu beğenenler olmuş.Nalan abicim rüyasında bile görsün demişsin.e sonunda görecek ya Sarp izin verecek,Ekin avukata yeşil ışık yakacak.Öyle habire habire rüyada görmek olmaz bu sefer oda bizde kopamayız alimallah.Evet Arzu dediğine geldim arkadaşım.Sarp ölecekse ve diziye yeni karakter olarak avukat girecekse olaylar böyle gelişirse daha kolay adapte oluruz.Yeni bir sürü isim bulnuşsunuz.Ama ben şu an için hiç kimseyi yakıştıramıyorum.Daha doğrusu dizi başlamadan ilk bölümü zilemeden konuşmak istemiyorum.neyse bekleyip göreceğiz.
Şimdi keremcemin sitesinden birileri gelmiş bizlere çatmış,ortalığı kızdırmak istemişler yada ordan artık canım cicimli konuşmalardan sıkılmış olacaklar ki buraya gelmişler.Abiciklerim ki ben hepinizin abisi olacak yaştayım.Sizler yaşında kardeşim ve yeğenlerim var.neyse evet bizim forumumuz hareketlidir,canlıdır,aksiyonu boldur.Şakacıdır ve en önemlisi birbirne bağlıdır ve dosttur.Onun için bizleri kızdıramazsınız.
orangecountry ;abicim senin yaşın kaç başın kaç.Maşallah ailen çok güzel terbiye etmiş seni.Herhalde seni yetiştiriken ağzına geleni söyle,büyüklerine karşı saygısız ol diye öğretmişler.Yaşın 13,biz bu yaşalrdan geçtik be güzelim.Onun için lütfen sözlerine dikkat et,terbiyeli ol.Siz giderken biz geliyorduk.keremcemi seviyorsun anladığım kadarıyla,ona toz kondurmuyorsun.Kondurma bizde zamanında öyleydik ki şu anda ondan nefret etmiyorum.Şarkıları hala hoşuma gidiyor.Bak ben 33 yaşındayım ve 2 çocuk babasıyım.Yani anlıyacağın neyin ne olduğunu bilecek yaştayım.Ben sırf Keremcemi canlı izleyeyim,şarkılarını canlı dinleyeyim diye kalktım çoluğumla çocuğumla 3 saatlik yolu teptim izmite kermcem konserine gittim.yani burda demek istediğim biz sizin gibi Aşkımmmmmm canımmmmmm diye bağırmıyoruz.İnsan sevdiğini göklerede çıkarırmış,yerelerede indirimiş.Ama bunu sırf sevdiği için yaparmış.Evet biz Keremcemi çok sevdik,göklere çıkardık .Ben herzaman burdakiler bilir çok mütevazi,adam gibi adam,efendi,alçakgönüllü diye çok yazdım.Tamam diziyidevam ettirecek diye bir kural yok.Senin madem işlerin var ve bu sezon önüne aşk oyunu engel olacak diye düşünüyorsun sezon sonundan söylede ekip kendini ona göre hazırlasın.Ama beyimiz kendini garantiye aldıı,Yaz boyunca birçok konser verdi ki dolu olması gerekiyordu konserlerinin onun için baştan demedi.Ve çekimlere 4 gün kala ben yokum dedi.Şimdi sana sorarım anlarmısın bilmem,işe saygı böyle mi olur.Anlamazsan bu anlattıklarımı bir büyüğüne sor sana ne cevap verecekler bakalım.
orangecountry 28-08-06, 23:47 Malesef nalancım işte son halimiz bu.. biz sanki başından beri keremcem düşmanıymışız durumuna da düştük. bir zamanlar hepimiz bir bütün olarak izliyorduk, seviniyorduk, üzülüyorduk. Şimdi sanki o diziye onlarca insanın emeği geçmemiş de bir tek kişi kendi yazmış kendi oynamış 44 bölümü.. bizim kızgınlığımız verilen emeğe gösterilmeyen saygıda ama herkes istediği gibi anlamaya çalışıyor. o kadar düşman gibi görüyorlar ki bizi buraya yazılan en ufak şey hakkında sayfalarca orada tartışıyorlar. Olan oldu biten bitti artık. Geri dönüş olmadığına göre bırakalım artık bunları...
evt tartısmayı bırakmamız dogru olur iyi gecler hepnize
ŞANSIN BENİ SEVMENDİ SENİ SEVİYORUM KEREMCEM....
orangecountry 28-08-06, 23:48 Teskkr Edrm Tavsiyenz Için Ama Anlay Biliyorum Saygilarimla Iyi Geceler
orangecountry 28-08-06, 23:51 ALINTIDIR....
Herkese Merhaba
Bugün size buruk bir mutluluk hikayesi anlatmak, daha dogrusu hikayemi sizlerle paylasmak istiyorum;
Haziran ayi basinda yaz konserlerine basladigimda Ask Oyunu’nunda son bölümünü çekiyorduk.Türkiye’nin dört bir yaninda onbinlerce( sonra sayenizde yüzbinler oldu) kisiyle sarkilarimi söyleyecek olmanin verdigi mutlulugun yani sira Ask Oyunu’nun da bitmesinin buruklugunu yasiyordum.
Bu arada ilk albümümün üstünden iki yili askin bir zaman geçmis ve yine ayni albüm bana Popsav ve Altin Kelebek in “En Iyi Çikis Yapan Erkek Sanatçi” ödüllerini kazandirmisti. ama her zaman söyledigim gibi bu benim ilk adimimdi ve müzisyen olarak yapmak istedigim daha çok sey vardi.Bunlarinda basinda da en az ilki kadar basarili bir albüm yapmak vardi.
2006 yilinin baslarinda Aykut Gürel ile yaptigimiz planda ise yeni albüm için en uygun zamanin konser programinin hafifliyecegi ve ilk albümün üzerinden tam olarak 2 senenin geçmis olacagi Eylül/Ekim aylarini uygun görmüstük.
Sicak yaz aylari boyunca tek endisem Ask Oyunu’nun yeni sezonuyla benim albüm çalismalarimin çakismasiydi.Zira ayri kaldigimiz zaman içinde tekrar Ask Oyunu dizisiyle sizin karsinizda olmanin özlemini çekmekteydim. Ancak bu arada çekim programi,senaryonun seyri ve hatta dizinin devam edip etmeyecegi gibi belirsizlikler yapimci firma tarafindan yapilacak bir açiklama ile giderilmemisti.
Sanirim hakli olarak kafalarinda soru isaretleri vardi.Zira geçen sezon senaryonun artik tikanmis olmasi gibi teknik sikintilar nedeniyle rating açisindan bir miktar kan kaybetmistik.Sizin Ask Oyunu’nu çok sevmenize ragmen , hikayenin uzamasi ve manasizlasmasi konusunda yapmis oldugunuz elestiriler de bunun bir kaniti sanirim.Bunlarin yaninda Gürgen Öz , Serdar Yegin ve hatta yönetmenimiz Bülent Isbilen’de gelecek sezon Ask Oyunu’nda olmayacaklarini bildirmislerdi.Hazin bir vedalasma yasamis , babamiz Mehmet Akan’i kaybetmistik.
Yapimci sirket yetkilileri bu kayiplardan sonra dizinin eski samimiyetini ve sicakligini yakalayamayacagini düsünmüs olmalilar ki ,neredeyse Temmuz ayinin sonlarina kadar bana dizinin gelecegiyle ilgili en ufak bir ipucu verilmedi.
Tam bu tarihlerde ben de yeni albüm hazirliklarina odaklanmisken dizinin yapimcilari tarafindan bana dizinin devam edebilecegi haberi verildi.. Korktugum sey oldu ve ben bir seçim yapmak zorunda kaldim..
Hepiniz biliyorsunuz müzik benim ilk sevdam ve kendimi en iyi ifade edebildigim yer sarkilarim.
En büyük istegim ise yeni sarkilarimi size, yani konserlerime gelmis yüz binlere layik bir albümde toplayabilmek.Ne kadar heyecanli oldugumu ifade etmem olanaksiz inanin.. Yeni sarkilarimdan bazilarini konserlerimde söylemeye basladim bile.Tepkinizi anlamak için gözlerinizin içine bakiyorum tek tek....Benim için bu kadar büyük önemi olan bir albümü hayata geçirmek için gerekli olan motivasyonu saglamanin ne kadar zor oldugunu bilemezsiniz.Haftanin dört – bes gününü alan bir dizi projesini gerçeklestirirken böyle bir albümün tamamlanmasi imkansizdi.Bu nedenle birçogunuza beni sevdiren ve bana esi bulunmaz bir oyunculuk tecrübesi saglayan Ask Oyunu dizisini birakma karari aldim.
Bunun benim içinde ne kadar zor bir karar oldugunu hissetmelisiniz , bunu yapabileceginizi biliyorum , çünki Ask Oyunu benim için çok sey ifade ediyor.özellikle de ilk zamanlari; ilk asklar,çocukça inatlasmalar,itiraflar,yagmur altinda öpüsmeler, yani sizin de beni tanidiginiz ve sevdiginiz saf zamanlar.Bir de set ortami,set ortaminda gelisen arkadasliklar..anilar da cabasi..
Gelin bir de tersini düsünelim.Diziye devam ederek albüm yapamadigimi yada içime sinmeyecek bir albüm yaptigimi.
Bu beni çok ama çok üzerdi....
Ask Oyunu’na devam edemedigim için üzgün oldugunuzu biliyorum ama bazen zor da olsa bir seçim yapmasi gerekiyor insanin ve hayirli olmasini dilemekten baska çare kalmiyor.
Benim sizinle iliskim müzikle basladi , Ask Oyunu’yla gelisti evet , ama artik yasadigimiz seylerin bu projelerden bagimsiz ve onlarin çok üzerinde olduguna inaniyorum.Siz artik benim bir parçam oldunuz, bir yerde gözgöze geldigimizde bunu anlayabiliyor ve hissedebiliyorum. Ben sizinle umuyorum uzun bir yolculuga çiktim ve bu yolda birçok duragimiz olacak.
Sunu bilmenizi istiyorum; ilk albümümü yaparken endisem bunun bana yakisan bir is olup olmamasiydi.Ama artik yaptigim islerin size ve sevginize layik olmasina da çalisiyorum.
Ask oyunu’nun devam edip etmeyecegiyle ilgili yorumlarinizi okuduktan sonra dogru bir karar aldigimi anladim.Sebebi bu olmasa da belki de en dogrusu herseyi tadinda birakmak.
Ayrica ismini açiklamaktan kaçinan Med Yapim yetkilisinin yaptigi , benim baska bir dizide rol alacagima dair açiklamayi da okudum ve bunun gerçegi yansitmadigini sizlerle paylasmak istedim.
25 Agustos 2006 tarihi itibariyle anlasmasi yapilmis herhangi bir TV projesi olmadigi gibi sahsim yada sirketim nezdinde de verilmis bir söz dahi yoktur..
Albüm ve sonrasi çalismalarim bitene kadar buna engel olabilecek hiçbir projede yer almayacagim......
Tesekkürler
KEREMCEM
orangecountry 28-08-06, 23:51 Herkese Iyi Geceler Rahatsizlik Verdiysem özür Dilerm...
Malesef nalancım işte son halimiz bu.. biz sanki başından beri keremcem düşmanıymışız durumuna da düştük. bir zamanlar hepimiz bir bütün olarak izliyorduk, seviniyorduk, üzülüyorduk. Şimdi sanki o diziye onlarca insanın emeği geçmemiş de bir tek kişi kendi yazmış kendi oynamış 44 bölümü.. bizim kızgınlığımız verilen emeğe gösterilmeyen saygıda ama herkes istediği gibi anlamaya çalışıyor. o kadar düşman gibi görüyorlar ki bizi buraya yazılan en ufak şey hakkında sayfalarca orada tartışıyorlar. Olan oldu biten bitti artık. Geri dönüş olmadığına göre bırakalım artık bunları...
Ya hayır işin en üzücü tarafıda şu hiç ama hiç aklıma gelmesdi keremcemciler ve yaseminciler pozistyonu alıp birbirimize hakaretler yağdırmak..Neden gelmedi biliyor musun onların arkadaşlığı çok güzeldi o bitti şimdi fanlarda bitti sahiplerini savunyorlar sanki ne bilim aslında bizim savunduğumuz tamamen farklı emek hak bizim savunduğumuz ama burda farklı bir anlam çıkarıyorlar neyse bencede önümüze bakalım zaten bunun böyle olacağı belliydi raitinglere o yüzden çok önem veriyordum umarım da haklı çıkarıs ve çıkacağımıza da eminim cnm :love05:
duygusal ruh 28-08-06, 23:57 yaa arkdslar gece gece canlarıu sıklımışş gelmişler burdaaa atıp tutuolarrr dediğiniz gibi iştee yas sınırlaması denen bisi var herseyi geniş cercevede düşenmiolar napsınlarr dana b leri söleyemiolar töbee töbee sonrada gelmişler bize akıl verolar önce kendinize verimn siz o aklııı buraya gelipte yazmanızın anşlamı ne onuda anlamıorum yaa gidin ne yapğıosanız yapın keremceminizi sefiomusunuz ölüomusunuz bitiomusunuzz sefiyenizi orda gösterin illa herkse duyurmaya ne gerek varrrr nalanımında dediği gibi raitingler hepinizie cvbı vercek zaten ben sizi bundan bir yıl sonra hatta o bile fazla bi kaç ay sonra görmek isterim sizin gibi düşünenleriiii bklm o sevginiz kalcakmı bebeksi sevginiz gerçekleri görememe sevginzi dar çağlı sevginiz gidin kendi çöplüğünüzde ötün beaa madem islemiiceksiniz ne die gelipte onca zahmetlere giriosunuz anlamıorumkiiiii:icon_evil
yaa arkdslar gece gece canlarıu sıklımışş gelmişler burdaaa atıp tutuolarrr dediğiniz gibi iştee yas sınırlaması denen bisi var herseyi geniş cercevede düşenmiolar napsınlarr dana b leri söleyemiolar töbee töbee sonrada gelmişler bize akıl verolar önce kendinize verimn siz o aklııı buraya gelipte yazmanızın anşlamı ne onuda anlamıorum yaa gidin ne yapğıosanız yapın keremceminizi sefiomusunuz ölüomusunuz bitiomusunuzz sefiyenizi orda gösterin illa herkse duyurmaya ne gerek varrrr nalanımında dediği gibi raitingler hepinizie cvbı vercek zaten ben sizi bundan bir yıl sonra hatta o bile fazla bi kaç ay sonra görmek isterim sizin gibi düşünenleriiii bklm o sevginiz kalcakmı bebeksi sevginiz gerçekleri görememe sevginzi dar çağlı sevginiz gidin kendi çöplüğünüzde ötün beaa madem islemiiceksiniz ne die gelipte onca zahmetlere giriosunuz anlamıorumkiiiii:icon_evil
hah evet aynen ondan canım idin kendi çöplüğünüzde öter minsiniz naparsanız yapın burayı da bozmayın ne bu böyle gece gece yaa
teomanresat 29-08-06, 00:17 Şimdi birinci bölümün ilk kısmını izledim.Hakikaten çok güzel başlamış.Ben Sarp Teksoy Teksoy holding başkan yardımcısıyım.Ben Ekin Serbest 2005 kainat güzeliyim.Sarpın koşa koşa gelip babasına yalvarması,Kurti herzamanki kurtimizin intihara teşebbüsü,Ev benden kıymetlimi beni bukadar sevdiğinizi bilseydim yapmazdım.Ay bir tuhaf oldum.Şimdi ikinci kısmı izleyeceğim.Alışmak çok zor olacak çooookkk.
Aynen Teoman Abicimm valla hoş biz böyle diyoruz da bakalım yaynlanacak mı ya yetişmeleri de bir o kadar zor gibi görünüyor :(
Insallah beyenilir yine ve kaldirmazlar yayindan.Biliyosunuz bazi cilgin kiz hayranlar sirf keremcem icin izliyolrardi.Insallah keremcem gitti dizide bizim icin bitti diye unutmazlar.Boyle yapanlar buyuk hayran degiller. :(
sizin yazdıklarınzdan daha güzel :fighting2
Aaa,ben seni görüyorum diğer forumda.Önce buraya hoşgeldin.Yoksa bu şiir senin eserin miydi?Çok hoşumuza gitti forumca çok beğendik.Bayağı eğlendik ,iyi geldi böyle bir zamanda.Aeda sırada döktürün siz ben alır gazetelere gönderirim,Keremcem forumunda yeni yıldızlar doğuyor,bunlar da son edebi eserleri diye.
Canım benim.
Günaydın herkese,
Siz neler yaptınız bakalım gece gece benden sonra.Bir arkadaş gelmiş , şaheser eserlerine güldük diye burda terör estirmiş.Nasıl kaçırmışım.Bir edebiyat öğretmeni olarak kendisi öğrencim olsaydı ( bakmayın öğretmenlik yapmıyorum çünkü haklıymışım korkularımda zamane çocukları ile uğraşmak korkusu,bu tür davranışlara tahammül edememe ve öğretmenliğin gerektirdiği sabrı gösteremeyeceğim korkusu beni bu işe hiç başlatmadı) ama) bu şiiri bana dönem ödevi olarak getirseydi okulun panosuna asardım.Eminim Keremcem de bu şiiri kesip odasının duvarına asmıştır.Güzel yazmış.13 yaş yani İlköğretim 7.sınıf galiba değil mi?E kendi sınıfına göre güzel bir eser olabilir eğer kendi yazdı ise.Neyse ama en önemli olan Nalan 'ın dediği gibi dizi fanları,Keremcem fanları,Yasemin fanları gibi acayip bir gruplaşma başladı.Kim derdi böyle olabileceğini?Duysam inanmazdım.Burada bile şunu söyleyebiliyorum,adamın yaptığına bak sadece ekibi değil ortalığı da dağıttı geçti.Neyse biz özümüze dönelim.Bu foruma herkes gelebilir ama önce bu forumdaki seviyede olduğunu göreceğiz,sonra yazdıklarına cevap vereceğiz.Aynı seviyede olamayanlar itina ile eğitilir.Eğitilmek istemeyenler mümkünse kapının önüne konulur.
Sonra görüşürüz.
teomanresat 29-08-06, 09:05 Günaydınlar efendim.Selam Özgü,evet akşam bir tane çocuğumuz yeteri kadar aile terbiyesi almayan çocuğumuz gelmiş birşeyler emiş.bende kendim naçizane kibarca birşeyler söyledim.Tabi anladımı anlamadımı o malum.Dediğin gibi Forumumuza gelenleri aynı seviyede olup olmadığına bakıp aynı seviyede değilseler itina ile eğitiriz.Neyse dediğin gibi biz önümüze bakalım,Bakalım diyorum ama yine eskilere takılmadan edemiyorum.Dün geç geldim.Uykumda yoktu,malumunuz dünde yazdım kirve durumları var.E heyecan bastı neyse efendim uyku tutmayınca açtım dizimizn ilk bölümünü.Ya hakikaten çok güzelmiş.Otobüste karşılaşmaları,otobüsten atılmaları,Sarp teksoy teksoy holding başkan yardımcısı,Ekin Serbest 2005 kainat güzeli diye birbirlerini tanıtmaları.Rahmetli İsmet amcamız,Bizim kurtimiz ki ozamandan bile ne işler açacağı bizim onu nasıl seveceğimiz belliymiş.İntihara kalkması,sonra Ekinin onu kurtarması ev benden önemlimi demesi,yine kendini düşünmesi,Orhan beyin Bernanın ailesini yemeğe çağırıp sarpa istersen gelmeyebilirsin demesi,Sarpta bunu Serkanımızla paylaşıp Serkanın gazıyla babasına kızlarını yamayacak başka enayi bulsunlar ben gelmiyorum deyip,Akşam o masada kuzu kuzu oturması.Birde saçlarını lise talebesi gibi yandan taramışlar,öyle kuzu kuzu ,korkak oturuşuna koptum.Neyse bebek muhabbeti açıldığında hayalinde kendini bebekle düşünmesi ,Ekine aşk oyununu teklifi,yediği tekme,Sonrasında ise ekinin güvenliği yarıp nişanı basması ve teklifini kabul ediyorum demesi.İçim buruk olsada akşam ilk bölümü zevkle aynı heyecanı duyarak izledim.Ve yine kendimi yazık ettin K....... çok yazık demekten geri alamadım.Bakalım sırayla bölümleri izlemeye başlıyacağım.Tabi aynı zevkle.
akıl yasta değil bastadır cnm iyi geceler
Ah be güzelim ne güzel de demişsinde bence boyundan büyük lafta etmişsin.
Bizde biliyoruz aklın nerede olduğunu da ama canım senin aklın başında da değil...Senin aklın bence bir karış havalarda sen en iyisi git senin gibi aklı havalarda olan arkadaşlarının yanına koş herkes kendi çöplüğünde ötsün güzelim.Burası sana 10 numara büyük gelir. Sen en iyisi o güzel edebi şiirlerini okuyup beğenen hayranlarından mahrum etme kendini hadi güzelim sana bye bye...(Saygılı olayım diyorum ama maalesef insanları çileden çıkarıyorlar 13 yaşında ve geç saatlere kadar ayakta ve üstelik bilgisayarın başında pes pes pes)
herkese günaydın arkadaşlar,
dün reha muhtar ve malum şahsıyet dıyalogunu yazıp çıkyım yorumları okuyamadım. beğenmenıze çok sevındım,zira sinirim yatıştı ama geçmedi.
Akşam eve giittım kım olabılır yenı oyuncu dıye düşünürken,jeton düştü bendenalan'ın getırdıgı bılgılere göre esmer. bır dızıde konuk oyuncuydu bır dızısıde yayından kalktı.
tatatataaaaam
açıklıyorum berk hakman
durun hemen bu da kım demeyın hatırlarsanız haberler kısmına her turlu haber eklenıyordu bu haberde eklenmıştı.
bu berk hakman demıştıkı ilk önce bu rol bana teklif edildi ama galıba kabul etmemış sonrada dızı tunce pişman olmuış neyse bırazcık hatılatayım sıze kendısını nalanın tuyolarına da uyuyor.
esmer. kırık kanatlarda oynadı ayşenın aşık oldugu rum ço cuk rolunde (mısafır oyuncu),ve seher vaktınde yeşim salkımın kızına aşık olan delıkanlı rolünde (dizi yayından kaldırıldı)
ne dersınız arkadaşlar .........
Günaydın millet:)
Özgücüm sinirlenmiş. Esasında cevap vermemek lazım bunlara ama oda olmuyor işte. Akşam misafir vardı bizde bende olsaydım burada duramaz iki laf ederdim. Böyle zamanlarda hemen moderatörlere haber vermek lazım, hoş ortalarda gözükmüyor ya onlarda...
Teoman, ilk bölümler deme bana içim fena oluyor, ne güzeldi ya... izle izle keyif al. İnatlaşmaları bile güzeldi ya, hoş o zamanda yeter artık söyleyin sevdiğinizi diye deliriyorduk. Meğer o günlerin kıymetini bilmek lazımmış.
Ya hakikaten bir güzel gün yaşatmadılar ya, içimde kaldı inanın. Ekin'le Sarp'tan çok Yasemin'le Keremcem'i güzel mutlu bölümlerde izlemek istiyordum.
Olmadı bir türlü:(.
ekın yenı kısıyı secer belkı o zaman onunla evlenır
evlenirse artık ne diyim gönül yazara benzeyecek korkarım bu gidişle evlen boşan evlen boşan yada evlen koca ölsün tekrar evlen olmaz
*~*RaiNBoW*~* 29-08-06, 09:20 Berk Hakman'ı biliyorum ama Seher Vakti'ni hiç izlemedim.Orada başrol mü oynuyordu?Bildiğim kadarıyla yayından kalkan dizisinde başrol oyuncusuymuş bu gelecek kişi...Esmer evet doğru ama bildiğim kadarıyla Berk Hakman şu an 'Felek Ne Demek' adlı bir dizide oynuyor.Bilmiyorum o mu olur...
Yasemin'in pek tipi değil,gelecek kişide karizma olmalı,şöyle gideni aratmayacak cinsten :) Tabi bunlar fiziksel faktörler...Oyunculuğuna bir laf edemem başarılı birisi.
Ama tercihim Mehmet Aslan :)
Sılacım selam canım, dün akşam selam vermişsin ama dönemedim sana.
bilgisayarın başına oturamadım bir türlü. Sende sakin ol canım, uyma şunlara. Bende o vakitte bilgisayar başında ne işlerini var bir türlü akıl sır erdiremiyorum. Benimde kardeşim var o yaşlarda sadece dersleri için bilgisayar başına geçiyor. Ailesi görmüyor mu bu çocuğu bilgisayar başında hadi gördü bakmıyor mu nerelere takılıyor diye? İnan ben kardeşime dizi izletmiyorum. millet bir tuhaf ya, iyice koyvermiş...
Rebecacım, dün bende çok güldüm R.Muhtar diyaloğuna:)Berk Hakman olmaz canım, sanırım şimdi bir dizide oynuyor kendisi, bir ara bir fragmanda görmüştüm. Ama dizi tuttu mu yoksa kaldırdılar mı bilmiyorum?
Şu an boşta olsa bile gelmez bence, çok riskli bizim dizide oynamak. Nasıl oyuncu bulacaklar inanın bilmiyorum ve tabi kimi bulacaklar. Yalnız tek bildiğim M.Aslan'ı istemediğim. İçimden bir seste O'nun üstüne kalacak diyor, hayırlısı artık...
dizidizidiziler 29-08-06, 09:26 Nalancım en son ne zaman konuştun Yasemin ile.Ne durumda imiş hazırlıklar.
Sinemciğim, Hiçbirşeycik olmaz bize, biz alışkınız böyle darbelere. O zaman da bekleriz biraz Yaso'nun bambaşka bir projesi çıkar onu seyrederiz.
Hiç önemli değil bu saatten sonra, biz herşeyin üstesinden geliriz..
Rainbow arkadaşım Seher Vaktin de başrol oynuyordu bildiğim kadarıyla. Çok hoş bir diziydi, tutulmadığı için kısa sürede olayları toparlayıp bitirmişlerdi diziyi.
Gelecek kişide karizma olmalı mutlaka, en önemli şart bu dizinin akıbeti için.
dün reha muhtar ve malum şahsıyet dıyalogunu yazıp çıkyım yorumları okuyamadım. beğenmenıze çok sevındım,zira sinirim yatıştı ama geçmedi.
Akşam eve giittım kım olabılır yenı oyuncu dıye düşünürken,jeton düştü bendenalan'ın getırdıgı bılgılere göre esmer. bır dızıde konuk oyuncuydu bır dızısıde yayından kalktı.
tatatataaaaam
açıklıyorum berk hakman
durun hemen bu da kım demeyın hatırlarsanız haberler kısmına her turlu haber eklenıyordu bu haberde eklenmıştı.
bu berk hakman demıştıkı ilk önce bu rol bana teklif edildi ama galıba kabul etmemış sonrada dızı tunce pişman olmuış neyse bırazcık hatılatayım sıze kendısını nalanın tuyolarına da uyuyor.
esmer. kırık kanatlarda oynadı ayşenın aşık oldugu rum ço cuk rolunde (mısafır oyuncu),ve seher vaktınde yeşim salkımın kızına aşık olan delıkanlı rolünde (dizi yayından kaldırıldı)
Süper tahmin Rebeca.Ama arkadaşı ne tanıyorum,ne bir dizisini izlemişliğim var.Neden süper tahmin onu da bilmiyorum ama adı dediğin gibi daha önce geçmişti galiba.
Şuraya bir resim ilave eden olsa da biraz yorumlasak diyorum.
tatatataaaaam
açıklıyorum berk hakman
Rebeca merhaba canım,gelen tüyolara göre tahminin tutuyor canım ama Berk Hakman olacağını sanmıyorum.Çünkü ismi lazım olmayan beyfendiden önce ilk ona teklif götürmüşler kabul etmemiş sonra piyango Keremcem'e kaldı.O yzüden tekrar götüreceklerini sanmam götürseler de Berk'in kabul edeceğini sanmıyorum.Galiba bu Mehmet Aslan'a kalacak gibime geliyor hiç istemesem de...
*~*RaiNBoW*~* 29-08-06, 09:41 http://www.kirikkanatlar.net/oyuncuresim/berkhakman.jpg
Resim isteyenler için Berk Hakman...
Açıkçası bizim diziye uyacağını sanmıyorum.Daha önce de ismi gelmişti evet.
ceyda deniz 29-08-06, 09:46 biraz önce yazdıklarınızı okudum dün bücürükler bizi ziyaret etmiş birde şiir vardı koptum resmen keremcemim canım benim canım benim öğretmenim şarkısının değişik versiyonu birde bize zeka seviye dersleri vermey çalışmıyorlarmı çok komikti keşke o saatte bende bilgisayar başında olsaydım ama eğlence olduğunu bilmiyordum çok üzüldüm ya kaçırdığıma neyse tahminlere devam evet hala tartışıyormuyuz kim olduğunu keşke şu manken tolga olsa hem çocuk çok yakışıklı yakışırdı ekinle ama mehmet aslan en büyük ihtimal gibi görünüyor
dizidizidiziler 29-08-06, 09:46 Ben bunu bekliyorum biliyor musun?3-5 gün önce de söylemiştim.Böyle bir şey olabilir.Kanal vazgeçeilir en azından.Her kanal dizilerinin tanıtımını yapıyor,bizde tık yok.Her şey olabilir.Bunu duyarsam şaşırmam aslında.Ama elden ne gelir,beklemekten başka.
-----
Özgücüğüm,
Gerçekten böyle bir dörtlük var mı?
Inanamıyorum yaa. Üzülüyordum ben bu kızlar için, beyinleri yıkanmış, filan diye ama bu dörtlüğü de okuyunca anladım ki üzülmemiz yersizmiş. Onları biz tümden kaybetmişiz, geri de getiremeyiz...
Özgücüğüm bu arada zeka seviyesi, görmüş geçirmişlik olarak senle yarışamayacaklarını zaten biliyorsun. Hepimiz biliyoruz, bundan sonra onları muhattap bile almayalım derim ben. Cevap bile vermeyeceğim saçma sapan yazılarına...
teomanresat 29-08-06, 09:47 Tekrar selamlar efendim.bakıyorum yeni oyuncu isimleri önermeye devam.Rebecca dediğin olabilir ama daha önceden teklif götürdülerse sılamın dediği gibi kabul edeceğini sanmam.Ve açıkçası bizim diziye uyacakmı onuda bilmiyorum.Ayşanında dediği gibi karizması olmalı,birazcık şeytan tüyü olmalı,Ekinle ekran kimyalarının uyması lazım,Birazda yakışıklı olmalı.Yani gideni kesin ve kesin aratmamalı.Evet ayşa olaylar çıktığından beri hiç izlemek içimden gelmiyordu ama akşam daha fazla kendimi tutamayıp başaldım izlemeye.Çünki artık Ekin ve Sarpı bir arada göremeyeceğiz.Ondan dolayı eskide olsa bol bol izleyelim derim ben.
Şimdi düşündümde Özgücüm o sahneyi hatırlayamamış bir türlü.Doğaldır yani hepimiz ne olup bittiğini anlamadan yatakta buluvermiştik onları.Ne romantik sahneydi di mi ama.Yasemin Ergene o zamanlar henüz öpüşme yasağını delmediği için olsa gerek yatak başlığı seyretmiştik.Ama Allah için ertesi sabah birlikte uyandıkları sahne güzeldi de onunda sonradan gelen mesajla içine edilmişti.
Neyse aklıma ne geldi bakın arkadaşlar.Ekin ve Sarp'ı asrın çifti ilan etmek lazım arkadaşlar.Niye derseniz hepsi topu 2 kere vuslata erdiler.İlkinde ne olduğunu anlayamadan ortaya Sinan çıktı.İkincisinde ise balayında nur topu gibi tümörümüz oldu.
Ne aşkmış be koca 5 senede sadece 2 kere.
23.bölümde aynı yatkta yattılar.42.bölümde aynı yatakta yattılar.36.bölümdede aynı yatakta yattılar.valla ben kaç defa öpüştüklerini hatırlamıyorum hatırlıyan varmı
yaa inanamıyorum berk hakman ya ben bu dizide ona göre bir rol bulamıyorum ..ya olmaz yakışmaz zaten ekinin yanına hiç yakışmaz bu kişi..ya ben tolgahan sayışmana razıyım valla..:)
Günaydın arkadaşlar.
Bakıyorum yine herkes aramıza yeni katılacak oyuncu arayışında.En son Rebeca'nın aklına Berk Hakman gelmiş.Ne yalan söyleyeyim o çoçuğa ben hiç ısınamadım.Heleki bir haberde Sarp rolünün önce kendisine teklif edildiğini ama öyle her teklife evet demeyip seçici davrandığını söyledikten sonra birde üstüne üstlük Kırık Kanaltlar dizisini yarıda bırakıp birde siteye K.K fanlarını kızdıran bir yazı yazdıktan sonra tamamen sinir olmuştum kendisine.
Yani o da başladığı işi yarım bırakanlarsan.Mümkünse bizden ve dizimizden uzak dursun.
Bu arada bu seneki favori dizimi belirledim.Aşk Oyunu tabikide ilk göz ağrım ama başlayana kadar yeni imzam bu diziden olacak arkadaşlar.
http://www.kirikkanatlar.net/oyuncuresim/berkhakman.jpg
Resim isteyenler için Berk Hakman...
Açıkçası bizim diziye uyacağını sanmıyorum.Daha önce de ismi gelmişti evet.
sanırım bu berk hakman keremcemden önce bu dızıye gırecekmıştı sarp rolu için ama kabul etmemış. bı aralar burda yazıyordu
Anam anam Serhat'i mi görüyorum ben imzanda Sinemcim. Dizi izlememe kararı almıştım bu sezon için, ne yapsam yeminimi bozsam mı?:):):) Umarım bu dizide yayında kalkmaz Esir Kalpler gibi...
Biz bu yeni oyuncu işinin içinden çıkamayacağız bence, Ekip çıksa bari. Az önce de dediğim gibi yarıda kalmış bir dizi için oyuncu ikna etmek kolay değildir bence. Devam etmeme ihtimalini bile göz önünde bulunduruyorum ben.
Günaydın arkadaşlar.
Bakıyorum yine herkes aramıza yeni katılacak oyuncu arayışında.En son Rebeca'nın aklına Berk Hakman gelmiş.Ne yalan söyleyeyim o çoçuğa ben hiç ısınamadım.Heleki bir haberde Sarp rolünün önce kendisine teklif edildiğini ama öyle her teklife evet demeyip seçici davrandığını söyledikten sonra birde üstüne üstlük Kırık Kanaltlar dizisini yarıda bırakıp birde siteye K.K fanlarını kızdıran bir yazı yazdıktan sonra tamamen sinir olmuştum kendisine.
Yani o da başladığı işi yarım bırakanlarsan.Mümkünse bizden ve dizimizden uzak dursun.
Bu arada bu seneki favori dizimi belirledim.Aşk Oyunu tabikide ilk göz ağrım ama başlayana kadar yeni imzam bu diziden olacak arkadaşlar.
herkese selamlarr
sinemcim imzanı görür görmez yazmak istedim.Serhat Tutumlueri çok beğenen biriyim.Yeni bir dizide oynayacağını bilmiyordum.Bu sene kanallar yine dizilerde fena kapışacak umarım aşk oyunu bütün bu dizilerin arasından yine geçen seneki gibi sıyrılmayaı başarır.
sinem bende aynı şekil Berk'e hiç sıcak bakmıyorum.Hele yeni bir dizisi var hala oynuyor mu bilmiyorum ama bir ara görmüştüm dizideki son halini midem kalktı.Çok kötü olmuştu onu Ekin'in yanında görmeye dayanamam bile.Mümkünse onun haricinde kim olursa olsun.Benim ilk tercihim Ozan Güven (Bu imkansız farkındayım ama benim ki sadece hayal) İkinci tercihim ise Mehmet Günsür (Bu da imkansız çünkü oynadığı başka bir dizi var)
Sinem canım bu imzayı nerden buldun?Bilirsin en sevdiğim erkek oyunculardan biridir Serhat Tutumluer...Bende yeni sezon bir kaç yeni dizi bekliyorum onlardan biride Serhat'ın dizisi.Temennim kim girecekse girsin Serhat gibi,Ozan gibi ve daha sayamadığım diğer eğitimli ,profesyonel oyunculardan biri olsun.Diğer şarkıcı,türkücü ve daha çömez birini hiç ama hiç kaldıramam ki sadece ben değil dizide kaldırmaz...
Özgücüğüm,
Gerçekten böyle bir dörtlük var mı?
Inanamıyorum yaa. Üzülüyordum ben bu kızlar için, beyinleri yıkanmış, filan diye ama bu dörtlüğü de okuyunca anladım ki üzülmemiz yersizmiş. Onları biz tümden kaybetmişiz, geri de getiremeyiz...
Özgücüğüm bu arada zeka seviyesi, görmüş geçirmişlik olarak senle yarışamayacaklarını zaten biliyorsun. Hepimiz biliyoruz, bundan sonra onları muhattap bile almayalım derim ben. Cevap bile vermeyeceğim saçma sapan yazılarına...
Canım benim inanılır gibi değil değil mi?Ama gerçek.İnan gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bir de cüce boyuyla buralara gelmiş laf etme cesareti göstermiş.
Akıl konusunda buradaki kimse zaten onunla bununla ne yarışacak yaşta,ne de seviyede.Böyle bir şey olamaz.Ama gerçekten iki laf etmek istedim.
Daha ne inciler var.Ara ara günün sözü babında alacağım buralara.
Bu arada Berk Hakman'ın resmi silinmiş mi, göremiyorum.Ama Sinem,Sılam istememiş zaten eminim vardır bir bildikleri, o yüzden ben de gelmesin diyorum.
Teo nasıl izliyorsun güzel arkadaşım o bölümleri?Valla benim elim gitmiyor ne resimlere,ne eski bölümlere.Belki bir süre sonra.Adamı orda gördükçe canım sıkılıyor,üzülüyorum.
Bu arada ben bu sene sanırım sadece Beyaz Gelincik izleyeceğim arkadaşlar ve tabi kısmet olur da yayınlanırsa Aşk Oyunu.Emekli ediyorum kendimi.
Sinem bir imza yaptın olaylar boyut degistirdi:) İyi oldu ama o adam cok seker biri wallaa..Yeni sezon dizileride baya varmışş her gece farklı reklam izliyorum ben
teomanresat 29-08-06, 10:25 Sinemcim vete bu sezon yeni diziler ekrana geliyor.Serhat Tutumlueri Sahrada izlemiştim.Oyunculuğunu beğenmiştim.Galiba bu dizide Demet egvarla oynayacak.beyzanın kadınları filminde oynamış.Neyse inşallah uzun soluklu bir dizi olur.
Evet bencede Berk ekinin aynına uymaz.Bizler burda bir türlü kimseyi yakıştıramıyoruz.Ekip ne yapıyordur acaba.Belkide çoktan bulup anlaşmışlardır.bende yorumlarınıza bakıyorum da Sılacım Ozan güvende bu işi kotarır.Bir İstanbul Masalı ve İkinci baharda çok güzel oyunculuk çıkarmıştı.Ama işte biz istemekle yetiniyoruz.bakalım kim gelecek.İnşallah gideni kesin ve kesin aratmaz.
teomanresat 29-08-06, 10:29 Valla özgücüm baştan bende bu olaylar çıktığında içim kaldırmaz diyordum ki halada dayanamıyorum ama bu ikiliyi birdaha aynı karede göremeyecek olmak beni çok üzüyor.İşte bu yüzden biraz nostalji yapayım diyorum.eskide olsa doya doya bir arada göreyim diye izliyorum.Birde gecenin sessizliğinde çocuklar uyumuş,Tülayla çok keyif alarak izliyoruz.Ama dediğim gibi bu ikiliyi bir daha aynı karede görmemek beni inanılmaz üzüyor.yazık çok yazık oldu.Güzelim aşka.
NERGIZ_CAN 29-08-06, 10:47 her kese merhaba bakiyorum hala oyuncu bulamadik ah surpiriz olurmu sarp geri donmus diye.yazdiklarimizi okumus pisman olmus geri donmus
diziyi ilk izlerken sok oluruz aslinda
arkadaşlar aşk oyunun yeni bölümleri yayınlanacak mı?
NERGIZ_CAN 29-08-06, 10:48 Valla özgücüm baştan bende bu olaylar çıktığında içim kaldırmaz diyordum ki halada dayanamıyorum ama bu ikiliyi birdaha aynı karede göremeyecek olmak beni çok üzüyor.İşte bu yüzden biraz nostalji yapayım diyorum.eskide olsa doya doya bir arada göreyim diye izliyorum.Birde gecenin sessizliğinde çocuklar uyumuş,Tülayla çok keyif alarak izliyoruz.Ama dediğim gibi bu ikiliyi bir daha aynı karede görmemek beni inanılmaz üzüyor.yazık çok yazık oldu.Güzelim aşka.
teoman bey harika bir essiniz anlasilan hanimiyla beraber dizi izleyen ilk duyuyorum genelde zevkler ayri olur her zaman amma sizin ayni galiba
ben esimle ayni diziyi izleriz komedi dizisi amma ask dizileri asla hele ben beyendiysem kesinlikle olmaz kendizsi beyenmeli
ask oyununa gelince cok guzeldi ve izlenilmese uzucu olay olurdu
her halde
NERGIZ_CAN 29-08-06, 10:53 geceler fikrinden yata bilmirem
ask oyunsuz kaset yapa bilmirem neyleyim ki sete done bilmirem
ayrilik ayrilik aman ayrilik
her gun dertden oldum
oldum sarilik
diye oku keremcem
ask oyunun birakmak o kadar kolay olmaz
ekinisarpsiz yeldayi abisiz feryali ogulsuz sinani babasiz
olmaz tabi ki yerine baba buluruz amma cocuk sana bile baba diyemedi her gun babami deyisir canin
cocuk 3 baba deyisdi yahu
NERGIZ_CAN 29-08-06, 10:57 arkadaşlar aşk oyunun yeni bölümleri yayınlanacak mı?
tam 98 sayfadir bizde ondan bahsediyoruz
yayinlanacak amm sarpsiz yani keremcem bey bizi tere yagindan kil cekercesine birakib gitdi yeni oyuncu arayisindayiz baska sorunuz varmi?
çekimler ne zaman baslıyacak artık merak edıyorum
her kese merhaba bakiyorum hala oyuncu bulamadik ah surpiriz olurmu sarp geri donmus diye.yazdiklarimizi okumus pisman olmus geri donmus
diziyi ilk izlerken sok oluruz aslinda
slm.
nergizcim aslında bay K nın kendisi sok olur diziye tekrar girerse.o kadar güzel edebiyat eserinden sonra (diziyle ilgili acıklama var ya o).
teomanın dedigi gibi benmde elim gitmiyo bakmaya.ilk nalanın klibini seyrettim yaklasık 1 aydan sonra.onda bile agladım.eski bölümlerine hiç dayanamam:icon_cry:
bu arada nergizcim sarkılarına bayıldım:img-grin2
NERGIZ_CAN 29-08-06, 11:06 bu arada keremcem sayfasi acilmis
izlediyini bilsem guzel mesajlar yazardim amma nafilemi olur
gene seviyorum mesajlariyla dolub tasiyor anlamiyorum ya resim anladik da
uzun uzun uffff offfffffffff seni seviyoruz mesajlarina neden uyari gelmiyor eski resimleri yukleyib duruyorlar sayfa doluyor yeni basdan bir daha
olmaz canim
NERGIZ_CAN 29-08-06, 11:16 slm.
nergizcim aslında bay K nın kendisi sok olur diziye tekrar girerse.o kadar güzel edebiyat eserinden sonra (diziyle ilgili acıklama var ya o).
teomanın dedigi gibi benmde elim gitmiyo bakmaya.ilk nalanın klibini seyrettim yaklasık 1 aydan sonra.onda bile agladım.eski bölümlerine hiç dayanamam:icon_cry:
bu arada nergizcim sarkılarına bayıldım:img-grin2
tesekkur ederim bak bir tane daha
bizimkisi bir ask hikayesi
sarpli, ekinli, sinanli bir az
gel de gor bizim set halini
teksoylar kaybolmus inan aaaaa
NERGIZ_CAN 29-08-06, 11:25 mestecim imzamdaki yazida demet akalinin sarkisina yazdigim siir
en son sarkisi yuzunu gormek istemiyorum
ask oyunu diye bir filim yapsinlar bitsin asmali konak gibi
ordada kiz hasta olunca bitirdiler ya bu da eski bolumlerinden anilar ve ekin olur
zaten olen olene dizide yatdi balik yan gider deyib bitiirseler guzel olur
herkese merhabalar....
yine bakıyorumda konumuz ekine bir eş bulmak.bi birisini oturturamadık ekinimizin yanına.birimizin istediğini bir diğeri istemiyo.berk hakman meselesi geçmiş sanırım bende sıcak bakmıyorum o işe.ben hala mehmet aslan tarafdarıyım ama onunda oyunculuğu tartışılır gerçi k.ceminde oyunculuğu şahane değildi ama sarp rolünün başarıyla üstesinden geldi ona dicek sözüm yok...arkadaşlarımda mehmet aslan konusunda hemfikirler..ama biz nekadar konuşsak boş bekleyip görücez...
NERGIZ_CAN 29-08-06, 11:28 linguist hos geldin
gordunmu sarpin yapdigini en yeni ve guzel haberleri sen getiriyordun siteye
bu sene senaryo, mekan farkli,oyuncu farkli
ceyda deniz 29-08-06, 11:43 biraz önce keremcemin bölümüne girdim hakkatende konserine gidicem senin içinde öperim bide 2005 2006 yılının en iyi erkek oyuncusu anketinde 2.lermiş onu tartışıyorlar bende kıvanç a oy attım gıcıklığına çok kötüyüm ya ama keşke timuçine atsaydım o birinciymiş umarım keremcem birinci olamaz bu arada bende berk hakman olamaz diyorum 2 sebebi var birincisi çok toy duruyor ikincisi zaten baştan bu diziyi istememiş hemde keremcem gibi diziden firariler arasında kırık kanatlardan biranda ayrıldı o diziyide izlediğim için biliyorum birden yunanistana yollanmıştı.
linguist hos geldin
gordunmu sarpin yapdigini en yeni ve guzel haberleri sen getiriyordun siteye
bu sene senaryo, mekan farkli,oyuncu farkli
Selamlar,
Hoşbulduk NERGIZ_CAN.Malesef ki son dakika kazığı atıp gitti işte.
Mekanlar farklı olacak ama cafe kalır mı kalmaz mı ondan şüphelerim var.Şu an için kalır diye düşünüyorum ama bakalım.Aslında doğrusunu söylemek gerekirse benim eski hevesim dahi kalmadı çekimlere gitme konusunda.Yorumlarınıza baktım hele ki Mehmet Aslan'ı hiç mi hiç istemiyorum ben de.Cafenin eski büyüsü bile bozuldu benim için.:(
NERGIZ_CAN 29-08-06, 11:48 kerem cem sayfasinda birisi cok guzel soru sormus
sarpi ve ekini hangi bolumde daha cok sevdiniz ve cok kizdiniz demis
ekini sarpin uzerini ortmesi cok hosuma gitmisdi
sarpinda ekin evlenirken son defa gormek icin gelmesi cok harika
kizdim:sarp ekinin yaninda baskasina mesaj cekmesi
ekin:kenanla cikmasi cok amma cok sinir ediciydi
ah eskiler eskiler yerin dolacakmi acaba
NERGIZ_CAN 29-08-06, 11:58 Selamlar,
Hoşbulduk NERGIZ_CAN.Malesef ki son dakika kazığı atıp gitti işte.
Mekanlar farklı olacak ama cafe kalır mı kalmaz mı ondan şüphelerim var.Şu an için kalır diye düşünüyorum ama bakalım.Aslında doğrusunu söylemek gerekirse benim eski hevesim dahi kalmadı çekimlere gitme konusunda.Yorumlarınıza baktım hele ki Mehmet Aslan'ı hiç mi hiç istemiyorum ben de.Cafenin eski büyüsü bile bozuldu benim için.:(
evet dediyin gibi eski buyu bozuldu
amma bence bizi yalniz birakmayan yasemin ve ekib icin izliyelim bence guzel olacak gibime geliyor harika olur da sarp da pisman olur
Selam Reyhan, eski büyüsü kalmadı artık, seninde hevesinin olmaması çok normal. Ben ilk bölümü izlediğimde neler hissedeceğim merak ediyorum.
Sen de avatar yapmışsın:) epeyce kişi o dizide buluşacağız galiba. Acıklı bir diiziye benziyor ama, fazla germese bari.
Artık birde oraya el atarız olmazsa, bizim gibi forum az var nede olsa. Yeri geldiğinde sinirlerine hakim olamayan, gülen, güldürmesini bilen ve en önemlisi en kötü anlarda bile bir kıvılcımla bir anda neşeye bürünü veren:)....
Nergizcan, eskilerin yeri asla dolmayacak arkadaşım. Kendimizi alıştırmamız lazım.
Ekin Teksoy 29-08-06, 12:09 arkadaslar gördügüme göre ekinimize daha halen birinin bulamamisiz.aslinda benim kafamda biri var onu eskiden cok seviyordum simdi de seviyorum ama adini tam olarak malesef hatirlayamiyorum.eskiden böylemi olacaktida oynuyordu orada adi metindi bence cok yakisikli bir cocuk gercek adi heralde korhan mi neydi.sizce ekinimize uyarmi
Ekin Teksoy 29-08-06, 12:16 arkadaslar sizi biraz önce bahsettigim oyuncunun adini hatiraladim adi korhan soydandi eskidenhem böylemi olacaktida hem de ask her yastada oynamisti.valla ben onu cok begeniyorum hem yakisikli hem benim icin iyi bir oyuncu
Selam Reyhan, eski büyüsü kalmadı artık, seninde hevesinin olmaması çok normal. Ben ilk bölümü izlediğimde neler hissedeceğim merak ediyorum.
Sen de avatar yapmışsın:) epeyce kişi o dizide buluşacağız galiba. Acıklı bir diiziye benziyor ama, fazla germese bari.
Artık birde oraya el atarız olmazsa, bizim gibi forum az var nede olsa. Yeri geldiğinde sinirlerine hakim olamayan, gülen, güldürmesini bilen ve en önemlisi en kötü anlarda bile bir kıvılcımla bir anda neşeye bürünü veren:)....
Nergiz_Can bu saatten sonra yarı yolda bırakmak olmaz.Herşeye rağmen izleyeceğiz.
Selam Ayşacım.Ben de sabah gördüm bu dizinin fragmanını.Dikkatimi çekti baya.Sonra bir de forumunu dolaştım hoşuma gitti.Ama inanır mısın aynı şeyleri ben düşündüm.Biraz fazla acıklı olacağa benziyor gibi dedim.Olsun ama dediğin gibi biz orayada el attık mı bunun üstesinden de geliriz evellallah.:)
Selamlar herkese..
Mehmet Aslan konusunda endişeleniyorum.Çoğunluk ipuçlarının onu gösterdiğini söylüyor,ben de.. Reyhancım ben de hiç ama hiç istemiyorum Aslan'ı. Tamam iyi hoş olabilir,Yasemine'de yakışabilir ama oyunculuk konusunda hiç beğenmiyorum.İnşallah daha öncede dediğim gibi mesleği oyunculuk olan biri gelir.
ayşacım selam, o diziyi zor bekleyenlerden biri de benim :)
Arkadaşlar hangi diziden söz ediyorsunuz?Ben duymadım ve de henüz fragmanını göremedim.Ama şimdi siz konuşunca merak ettim.
Selamlar herkese..
Mehmet Aslan konusunda endişeleniyorum.Çoğunluk ipuçlarının onu gösterdiğini söylüyor,ben de.. Reyhancım ben de hiç ama hiç istemiyorum Aslan'ı. Tamam iyi hoş olabilir,Yasemine'de yakışabilir ama oyunculuk konusunda hiç beğenmiyorum.İnşallah daha öncede dediğim gibi mesleği oyunculuk olan biri gelir.
ayşacım selam, o diziyi zor bekleyenlerden biri de benim :)
Selam Gizemcim.Forumda çoğumuz bu konuda hemfikiriz sanırım.Bahsettiğin gibi oyunculuk konusunda pek bir deneyimi yok.Bir dizide başrol oynamış diğerinde konuk oyuncu.Bu aşamadan sonra bir gelecekse arka planı sağlam biri olmalı.Ama işte gerekse ipucular gerekse içimdeki bir ses yüksek ihtimal onun olacağını söylüyor.
meryemce84 29-08-06, 12:37 Selam Arkadaşlar...
Reyhancım,Gizemcim,
Bende istemiyorum Mehmet Aslan'ı yada Berk Hakman'ı.
Şöyle doktorumuz gibi karizmatik biri gelsin.
Ya da bizim tanımadığımız "oyuncu" olan biri.
Serhat Tutumluer olabilirdi.
Ama işte yeni diziye başlamış.
Özgücüm dizinin ismi Erkekler Ağlamaz..
Ayşacım hoşgeldin canım..
Heves konusunda haklısınız.Herşey Keremcem bey sayesinde alt üst oldu.Ama iyi ki geçen sezon Hakan karakteri girmiş diyorum.Yurdaer Okur'un oyunculuğunu izlemek çok keyifli.Umarım yeni katılacak kişi de onun gibi iyi bir oyuncudur.
Meryemce, inşallah canım şöyle Hakan gibi karizmatik biri katılır dizimize :)
ozguster,serhat tutumluer'in yeni dizisinden bahsediyoruz canım 'erkekler ağlamaz'
Reyhancım acıklı olacağını biliriz de ona göre izleriz. Bizim dizi gibi romantik komedi başlayıp sonradan sapıtırsa fena oluyor o zaman işte.
Gormlaith selam canım. Senin şu adını yazarken çileden çıkıyorum inan, neyse ki adını öğrenmiş oldum:) Sayı artıyor o dizide buluşacak olan. Beklediğimize değer inşallah.
Şu M.Aslan konusu canımı fena sıkıyor arkadaşlar. Oyunculuk bana göre sıfır. Hem bizim kızın yanına şöyle az daha gösterişli biri lazım, doktor gibi:)
Meryemcim selam canım, hemen doktordan giriş yapmışsın:) Tatilde kötü haberi alınca canım aklıma sen geldin. Zamanında Keremcem'in açıklamalarından huylanmaya başladığımızda ben birşey olmaz, diziyi bırakıp gidecek değil ya demiştim. Sarp ne olur o zaman demiştim, öle yarım iş olmaz demiştim de sen bana olur Ayşe demiştin, Örnek olarak Kınalı Kar'ı vermiştin.
Hakikaten de oldu canım ve ben de dumur oldum. Neyse ki yavaş yavaş atlatmaya başlıyorum.
Selam Meryemcim,
Kimin seçildiği bir açığa kavuşsa da hepimiz rahat etsek artık.
Az önce okudum Berk Hakman'ın da vukuatları çokmuş baya.İyi ki de baştan kabul etmemiş teklifi.
Keremcem'in de deneyimi yoktu fazla ama sanırım bir defa gönlümüze yerleşmişti.Ama bu aşamadan sonra iyi birinin gelmesini isterim ben de.Hem
kendisine hem işine saygısı olan biri.
Haklısın Ayşacım hiç değilse ona göre hazırlık yaparız değil mi?:)
meryemce84 29-08-06, 12:56 Ayşacım canım ay ben öyle demiştim demi ya!
Oluyor işte arkadaşım...
Menfaat için herşey oluyor malesef..
Beyefendi o zamandan sinyali vermişti bize..
Emrah MEltem Cumbul onlar bu beyefendi gibi yapmamıştı zamanında ayrıldıklarını söylemişlerdi..
Bizim bu dizide yaşadığımız herşey bir ilk iyi yada kötü..
Bu arada Doktorumuz da gitmez inşallah..Amin..
meryemce84 29-08-06, 13:01 Selam Reyhanım,
Bi kere canım Berk Hakmanın oynadığı diziler ya 4 bölüm yada 8 bölüm sürüyor..(bknz.Seher Vakti-Felek Ne demek)
Yani gelmesin bizim diziyede uğursuzluk bulaşır..
Ama bu aşamadan sonra iyi birinin gelmesini isterim ben de.Hem kendisine hem işine saygısı olan biri.
Evet aynen katılıyorumcanım..
Gelecekse böyle bir oyuncu gelsin..Bide bizede saygısı olsun..:)
ozan güven olsa olmazmı.:img-sorry
Selam arkadaşlar.Sabah bir yorum yazdım sonrada çıkmak zorunda kaldım.
Bakıyorum arkamdan bir çok arkadaşım gelmiş.İçlerinde benim gibi o diziyi bekleyenler varmış.Ben Serhat Tutumluer'in oyunculuğunu ve aynı zamanda sesini çok beğenirim.Kendisi seslendiriyor dublaj kullanmıyor.Çok karizmatik geliyor bana kendisi.Varmısınız arkadaşlar Aşk Oyunu başlayana kadar yeni dizimiz Erkekler Ağlamaz olsun.Onun forumunda buluşalım.
Ama tabikide Aşk Oyunu bizim ilk göz ağrımız.Onu asla bırakmayacağız.
Meryemcim Keremcem'in attığı kazığı daha henüz kimse atmamıştır herhalde, düşünsene 4 gün kala...
Şu yeni gelecek kişi tanınmamış biri olsa daha iyi olur bence, yakışıklı, boylu postlu. Şöyle Ekin'le de samimi sahneleri olsun, başka birşey istemiyorum:) Keremcem de haline yansın birde bunu istiyorum. Zamanında aşk için müzikten bile vazgeçerim diyen adam para için diziden vazgeçti yahu, bu nasıl iştir. İnsanın kafası almıyor. Sinirlerin zıpladı yine.
Sinemcim, Aşk Oyunu sayfası da Erkekler Ağlamaz sayfasını da açık tutarız.:) Ama ne olursa olsun herhalde hiç birine Aşk Oyununa yorduğum kadar kafa yormam, forumunda zaman geçirmem. Yapamazmışım giibi geliyoor.
Selam arkadaşlar.Sabah bir yorum yazdım sonrada çıkmak zorunda kaldım.
Bakıyorum arkamdan bir çok arkadaşım gelmiş.İçlerinde benim gibi o diziyi bekleyenler varmış.Ben Serhat Tutumluer'in oyunculuğunu ve aynı zamanda sesini çok beğenirim.Kendisi seslendiriyor dublaj kullanmıyor.Çok karizmatik geliyor bana kendisi.Varmısınız arkadaşlar Aşk Oyunu başlayana kadar yeni dizimiz Erkekler Ağlamaz olsun.Onun forumunda buluşalım.
Sinem'im benim içimden hiç bir diziyi izlemek gelmiyor artık.Hele yeni bir dizi asla kaldıramayacağım galiba.Ama sırf sizler için izlemesem de gelirim yanınıza ,hoş siz konuşurken ben bakınırım artık aval aval.Mersi arkadaşlar dizi adı için bu arada.
meryemce84 29-08-06, 13:23 Sinemcim canım,
Ben hep söylemiştim..Aşk Oyunu bitsin belgesel izleyicem diye..:)
Ama yok tutamıyorum kendimi izliyorum yine başka dizileri..
Ama hiçbirine Aşk Oyunu gibi bağlanamam, bağlanmakta istemiyorum..
"Bir daha sevmem asla ağzım yanmış benim,
kör olası bir aşkata canım yanmış benim.."
Serhat Tutumluer'i bende severim..İzlerim diziyi ama öylesine..
Sizlerle bir arada olmak için...
Meryemcim Keremcem'in attığı kazığı daha henüz kimse atmamıştır herhalde, düşünsene 4 gün kala...
Şu yeni gelecek kişi tanınmamış biri olsa daha iyi olur bence, yakışıklı, boylu postlu. Şöyle Ekin'le de samimi sahneleri olsun, başka birşey istemiyorum:) Keremcem de haline yansın birde bunu istiyorum. Zamanında aşk için müzikten bile vazgeçerim diyen adam para için diziden vazgeçti yahu, bu nasıl iştir. İnsanın kafası almıyor. Sinirlerin zıpladı yine.
Sinemcim, Aşk Oyunu sayfası da Erkekler Ağlamaz sayfasını da açık tutarız.:) Ama ne olursa olsun herhalde hiç birine Aşk Oyununa yorduğum kadar kafa yormam, forumunda zaman geçirmem. Yapamazmışım giibi geliyoor.
Al benden de o kadar Ayşa'm.Ben zaten kendime hayret ediyorum nasıl bir diziye bu kadar sardım diye,başka bir dizi için şu yaptıklarını yapamam.Ne forum ne morum.Ama sizlerle birlikte olmak için her yerde muhabbete gelirim.
Bu dizinin en güzel tarafı da bu oldu zaten.Sizler.
Ya şu anda mp3 de Kadife Kelepçe çalıyor.Ama diziden alıntı bölümüyle.Sarp ve Ekin konuşuyorlar.Ekin Sarp'a zorla şarkı söyletiyor ,zavallım da söyledikten sonra yeniden yazmayı düşünüyorum falan diyor ya.Bizim Ekin de kalkıp ben çay yapmaya gidiyorum diyor.
Ay resmen mazi oldular ya.Şaka gibi.Şimdi de dizinin fragman müziği başladı.Benim mp3 e de bakar mısın Aşk Oyunu müzikleri dolu.
selamlar herkese.bi haftadır forumda yoktum bu arada keremcem açıklamasını yapmış.hele şükür yani dedim.olan ile ölenin öünüde durullmuyor.yeni bir formatta dizi gibi olucak bizim için.hayırlısı olsun.yeni dizmizd ebelli olmuş.hadi bakalım.iyi yorunmlar herkese...
Meryemcim herhalde hiçbirimiz bağlanmayız hiçbir diziye bu kadar ve sanırım bağlanmakta istemeyiz. Hepimizin ağzı yandı:( Ben bu yaz hiç dizi izlemedim en azından yaz boyunca kararımdan caymadım:) Kışa Allah Kerim artık:) Ama izlesemde kafama takmadan, kendimi yormadan izlerim herhalde bundan sonra.
Ekin.sarp, ne zamandır buradasın ne yapıyorsun, yorumları mı okuyorsun? Ses ver hele:)
Al benden de o kadar Ayşa'm.Ben zaten kendime hayret ediyorum nasıl bir diziye bu kadar sardım diye,başka bir dizi için şu yaptıklarını yapamam.Ne forum ne morum.Ama sizlerle birlikte olmak için her yerde muhabbete gelirim.
Bu dizinin en güzel tarafı da bu oldu zaten.Sizler.
Ya şu anda mp3 de Kadife Kelepçe çalıyor.Ama diziden alıntı bölümüyle.Sarp ve Ekin konuşuyorlar.Ekin Sarp'a zorla şarkı söyletiyor ,zavallım da söyledikten sonra yeniden yazmayı düşünüyorum falan diyor ya.Bizim Ekin de kalkıp ben çay yapmaya gidiyorum diyor.
Ay resmen mazi oldular ya.Şaka gibi.Şimdi de dizinin fragman müziği başladı.Benim mp3 e de bakar mısın Aşk Oyunu müzikleri dolu.
bende de ona benzer bişey var özgü ablam.ama biraz farklı(belkide aynı şeyden bahsediyoruzdur bilmiyorum).aşık olduğum zamanlar yazıyorum gibisinden bişey diyor sarp beyefendi ekinde lugatında aşık olmakda var yani diyor,sarpda evet var diyor ve başlıyor kadife kelepçeyi söylemeye..bir zamanlar onu dinler dinler otururdum..şimdi hiç dinleyesim gelmiyor...
bir daha yeni diziye başlamam demişdim başlasam bile bağlanmam diye tövbe ettim darbeyi yiyince ama sizin dediğiniz şu diziye bir bakayım daha görmedim fragmanını ama bakalım....
Bu arada Doktorumuz da gitmez inşallah..Amin..
Meryemcim, Yurdaer Okur gitmiyor eğer dizi devamsa kesin o da var yani son kararı öyleydi :)
ayşacım,zor geliyorsa adımla hitap edebilirsin tabiki..diğer dizi için beklediğimize değer kesinlikle, serhat t. varsa o dizi izlenir :) Keremceme kafa yormaya değmez.Ne yaptığını bilmiyor zaten onu o hale getirenlerde kabahat.neyse sustum artık keremcem demek istemiyorum.
Yeni gelecek kişi Ekinle aşk yaşayacak kişi mi olacak yoksa kötü karakter mi olacak acaba ben onu merak ediyorum.Hakanla aşk yaşamasını isterim ben ama daha önce de dediğim gibi Yurdaer de psikopat rolü oynama potansiyeli var :) sanki çok güzel oynar gibi geliyor öyle bir rolü.Ne düşünüyor acaba senaristlerimiz.Belki de yeni gelen kişiye vereceğimiz tepkiye göre karar verirler buna.
Canım arkadaşlarım emin olun benim içinde hem Aşk Oyunu'nun hemde bu forumun çok özel bir yeri var.Bir kere ilk göz ağrım bu dizi sayesinde bu forumla sizlerle tanıştım.Ama şu varki Aşk Oyunu bir gün elbet bitecek.
Ayrıca asla inkar edemeyeceğim bir gerçek varki ben dizileri hayatımdan tamamen çıkarabilecek yapıda bir insan değilim.Ama seçiciyimdir.Konusu beni sararsa,beni benden alırsa helede başrol oyuncuları birbiriyle uyumlu olup ekran kimyaları ile beni mutlu ederlerse seyretmeyeceğim dizi yoktur.
Hani Aşk Oyunu beni şu son olaylardan sonra soğutsada ben yinede dizimin arkasındayım ama benim hayatıma yeni dizilerde girecektir.
Fakat forum konusunda bende orada birlikte olalım desemde bunu daha önce Beyaz Gelincik ve Esir Kalpler dizisinde denemek istedim ama başarılı olamadım.
Dönüp dolaşıp Aşk Oyunu forumunda buldum kendimi.O dizilerin forumuna yazacak bir şey bulamadım.Ama bakalım bu sefer deneyeceğim.Aklımda Erkekler Ağlamaz dizisinin dışında iki dizi daha var.Onlarada bakacağım.
İçimden hangisinin forumuna girmek gelirse o forumda yorum yapacağım.
Şimdilik tercihim Erkekler Ağlamaz'dan yana.
teomanresat 29-08-06, 13:34 Selam arkadaşlar kısa bir süreliğine çıktım maşallah yine yorumlar ful.Yeni diziden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla.Evet biraz acıklı bir hikayesi olacak gibi.Galiba kariyeri için yurt dışına giden bir kadının geri döndüğünde deli gibi aşık olduğu kocasını ve çocuğunu bıraktığı yerde bulamayışı konu alınacakmış.Bayağı acıklıya benziyor.Yeni mekanımız orası demekki.Bende Serhatı beğenirim.Sahrada çok güzel oyunculuk sergilemişti.Sinemcim seninde dediğin gibi kulağa hoş gelen yumuşak bir ses tonu var.Amma velakin Aşk oyunumuzun yerini kimse tutamaz.O bizim ilk göz ağrımız.Hem bu forumdada onun sayesinde böyle güzel arkadaşlık kurduk.
Ekinimize ne yapsakta ne etsekte yeni bir jönü yakıştıramayacağız anlaşılan.Kim önerilse muhakkak bir kulp buluyoruz.Bakalım çekimler bir başlasın o zaman meydana çıkacak.tabi çekimler bir an önce başlarsa.İnşallah dizimiz reyting canavarına kurban gitmez.
Nergiz arkadaşım evet eşimle benim çoğunluk dizi seçimlerimiz aynıdır.Birde ben o ayrı odada ben ayrı odada birbrimizden kopuk oturmak istemem.Zaten bütün gün ikimizde çalışıyoruz e birtek akşamları görüşüyoruz onuda ayrı odalarda tv karşısında geçirirsek ne anlamı kaldı o hayatı paylaşmanın.Hem bir arada otururuz dizimizi seyrederiz,günün yorumunu yaparız tabi dizininde .Yani ben eşimle dizi seyertmekten büyük keyif alırım.
Özgücüm, iyi sen dinleyebiliyorsun, ben casaret edip dinlemeye kalkışmadım henüz. İyice gerileceğim çünkü iyi biliyorum. Dediğin gibi tek yararı bizi bir araya getirmesi oldu, başkada bir işe yaramadı canım.
Ela gözlü, selam canım. Yaptı Beyfendi açıklama. Okurken ben güldüm resmen. Bu kadar saçma açıklama okumamıştım daha önce. Tek kelimesine inanmadım.
dizidizidiziler 29-08-06, 13:36 Selam arkadaşlar.Sabah bir yorum yazdım sonrada çıkmak zorunda kaldım.
Ayyyy çok kasvetli ve acikli bir diziye benziyor. Halbuki biz aşk oyununu seyrederken şöyle kafamızı da dağıtıyorduk KURTI ve SERKAN ile. Sarp ekin'in atışmaları, bakışları filan çok hoştu.
Bu dizide çok ağlamayalım?
Neyse siz forumda olduktan sonra, sizin hatırınıza değil dizi izlemek çiğ tavuk bile yerim. Hem de kuş griplisinden :img-grin2
bende de ona benzer bişey var özgü ablam.ama biraz farklı(belkide aynı şeyden bahsediyoruzdur bilmiyorum).aşık olduğum zamanlar yazıyorum gibisinden bişey diyor sarp beyefendi ekinde lugatında aşık olmakda var yani diyor,sarpda evet var diyor ve başlıyor kadife kelepçeyi söylemeye..bir zamanlar onu dinler dinler otururdum..şimdi hiç dinleyesim gelmiyor...
bir daha yeni diziye başlamam demişdim başlasam bile bağlanmam diye tövbe ettim darbeyi yiyince ama sizin dediğiniz şu diziye bir bakayım daha görmedim fragmanını ama bakalım....
Hah,aynen ondan bahsediyorum.Ne güzeldi.Hey gidi günler.Bu lafı bundan sonra çok kullanacağım galiba.Osman Yağmurdereli beni Hey Gidi Günler programına bir çağırsa ne ettin sen bizlere derim en başta.
teomanresat 29-08-06, 13:45 Valla kızlar dinlemeyi bırakın benim son zamanlarda dilimden düşmez oldu aşk oyunu şarkısı.Söylüyorum söylüyorum sonrada bir ahhhhh çekiyorum.Aynen akşam ilk bölümü izlerken çektiğim gibi.Zorda olda elim gitti.Açtım ve izledim.Tabi söylene söylene.Neydik ne olduk diye.
Allbyme arkadaşım hepimiizn hevesi kaçtı. Birde ben bütün bölümleri indirip, CD ye aktarıp arşiv yapmıştım iyiden iyiye. Elim gitmiyor artık CD lere. Belki olaylar soğursa izlerim ama yakın zamanda olacak gibi gözükmüyor.
Gormlaith, bende girecek kişi aşk için girecek. Hakan'la da aralarında birşey olmayacak ki yeni karakter arıyorlar. Hazır aşk sinyalleri vermiş adam dururken başka karakter sokacaklar diziye.
selam ayşa.yeni dizmimizde güzel bence.serhat tutumluerde süper bi oyuncu.güzel günler bizi bekliyor.keremcemin açıklamasına yorum yok:)yorumsuz çünkü;)F1 yarışlarındayken düşündümde keremcemi Alonso'nun yanına oturtsaydık bi sarsıntı yaşayıp aklı başına gelirmiydi?benim geldiğim uçuşumdna belli oluyor foruma.iyi yorumlar herkese.
Hah,aynen ondan bahsediyorum.Ne güzeldi.Hey gidi günler.Bu lafı bundan sonra çok kullanacağım galiba.Osman Yağmurdereli beni Hey Gidi Günler programına bir çağırsa ne ettin sen bizlere derim en başta.
evet havuz başında söylemişlerdi sanırım.özgü ablacım koptum gülmekden:img-haha: hey gidi günler!bizim yerimizede konuş eğer birgün çıkarsan.evet son bir hafda en çok söylediğim laf bu oldu heralde benim 'ah be çok güzeldi' diye diye bi hal oluyorum tabi hep içimden sayıklıyorum kendimi yiyip bitiriyorum sanki takan varda...bu gidişlede daha çok diyecek gibiyiz forumca...
aman arzu abla kuş gribi falan olursun mazallah,neyimize lazım,yapma etme:img-grin2:img-nyam:
arkadaşım evet eşimle benim çoğunluk dizi seçimlerimiz aynıdır.Birde ben o ayrı odada ben ayrı odada birbrimizden kopuk oturmak istemem.Zaten bütün gün ikimizde çalışıyoruz e birtek akşamları görüşüyoruz onuda ayrı odalarda tv karşısında geçirirsek ne anlamı kaldı o hayatı paylaşmanın.Hem bir arada otururuz dizimizi seyrederiz,günün yorumunu yaparız tabi dizininde .Yani ben eşimle dizi seyertmekten büyük keyif alırım.
Ah be Teocum bu yorumunu okuyunca inan gıpta ettim.Bir yandanda nerde öyle koca oturup benimle dizi seyredecek dedim kendi kendime.
Eşim bu güne kadar bir tek Asmalı Konak dizisini seyretti o bittikten sonrada bir daha dizi seyrettiremedim adama.Neymiş efendim ''Asmalı Konağın üzerine dizi gelmemiş''.
Aşk Oyunu'nun bir kaç bölümünü birlikte seyretmek gafletinde bulundum.Adam sürekli eleştiriyor,sorular soruyor.Birde yetmezmiş gibi hangi bölümü seyrettiysek birlikte, tesadüf bu ya Ekin ve Sarp ayrılmışlardı o bölümlerde.
13.bölüm ve 24.bölüm.Hele 24.bölümde Ekin Kenan'a evet diyecek dedi ben hayır diyecek dedim.Ekin Evet deyince ben sanki eşim demiş gibi sinirimi ondan çıkarmıştım.Uğursuzsun işte hep seninle seyredince böyle oluyor diye.
Bir dahada değil birlikte seyretmek adamı Çarşamba akşamları eve bile almıyordum.Git arkadaşlarınla takıl televizyonda bilgisayarda benim diyordum.
Ah be Aşk Oyunu senin yüzünden nelere katlandık halada katlanıyoruz.
efendim selamlar...
ayşacımgeldim,geldim...sen de hoşgeldin canım.ben de haberi tatil dönüşü alan ve şok geçirenlerdenim.sen hep aklıma geldin,'öğrendin mi acaba' diye.Sinem ablaya soracaktım bir türlü soramadım,bu olaylardan başımı kaldırıp.öğrenmişsin meğer.ben de dökülen kaynar suyun etkisi hala geçmedi.umarım sen çabuk toparlarsın.
2 gündür yoktum.(hoş bugün de çok kalamayacağım)bir dalmışım sayfaları okumaya anca bitirebildim.buraya girince bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi.Rebecanın imzası,Özgü ablanın telli baba türbesi benzetmesi,Sinem Ablanın haftasonu gazateyle ilgili yaşadıkları,bületnt ersoy,beyaz,reha,hülya,şu komik dörtlük(okuyunca inanamadım pes!)derken ben de film koptu.uzun zamandır hiç bu kadar çok kahkaha atmamıştım.okudukça da arkası kesilmedi maşallah:)evde de kimse yok çok şükür.yoksa bilgisayar başında çok gülmem ve özellikle son günlerde malum kişiye sinirlenince tepki vermem evde pek hoş karşılanmıyor:)tozuttuğuma iyice kanaat getiriliyor sadece.
Sinem abla seninkine benzer bir şey bende de oldu bugün.gazetenin bir sayfasını çevirdim.karşımda kendisi.bugün konseri varmış da...görünce sevinç yerine acı,kızgınlık,kırgınlık,vb. kapladı içimi.sayfayı çevirmem bir oldu açmamla.resmi gören başlıyor 'aaa seninkinin konseri varmış baksana'.ben de 'ne hali varsa görsün' diyorum.evde alay konusuyum fazlasıyla.uzun süre böyle de devam edecek galiba.
F1 yarışlarındayken düşündümde keremcemi Alonso'nun yanına oturtsaydık bi sarsıntı yaşayıp aklı başına gelirmiydi?
Allah iyiliğini versin emi:) Okuyunca nasıl güldüm anlatamam. Esasında iyi fikirmiş ama kaçtı artık. Olsun belki daha geç olacak ama Keremcem'in aklı başına birgün mutlaka gelecek.
Özgücüm, o Osman Yağmurdereli'ye de fena kızgınım. eee be adam sen bilmiyor musun dizide oynadığını? Bu nasıl bir rekabettir, hiç mi rakiplerine saygıları yok böyle adam çalıyorlar. Hadi rakiplerini bırak insan seyirciyi düşünür azıcık. O diziye emek veren insanları düşünür, oyuncusundan ışıkcısına kadar...
Yazık çok yazık...
Ayyyy çok kasvetli ve acikli bir diziye benziyor. Halbuki biz aşk oyununu seyrederken şöyle kafamızı da dağıtıyorduk KURTI ve SERKAN ile. Sarp ekin'in atışmaları, bakışları filan çok hoştu.
Bu dizide çok ağlamayalım?
Neyse siz forumda olduktan sonra, sizin hatırınıza değil dizi izlemek çiğ tavuk bile yerim. Hem de kuş griplisinden :img-grin2
Arzucum ağlamaksa ağlamak güzelim.Ayşa'mında söylediği gibi en azından romantik komedi diye başlayıp sonradan drama dönen dizimiz gibi şok olmayız.
Baştan bilerek,kabullenerek izleriz.
Ama canım zorla değil bu işler.Zevk almayacaksan ne izle ne de forumuna gel canım.Zorla güzellik olmuyor.Ama içimden bir ses hepimizin bir gün bir yerlerde (yeni bir dizide)yine buluşacağımızı söylüyor.
meryemce84 29-08-06, 13:58 Özgücüm Hey Gidi günler demişken,
Şimdi aradan yıllar geçmiştir..
Osman Yağmurderelinin programı devam etmektedir..
Beyefendide bu geçen zaman zarfı içinde o minik hayranları sayesinde
bi yerlere gelmiştir..
Osmen YAğmurdereli'nin programına çıkar...
Konu Aşk Oyuna gelir..
Osman bey
"iyiki Aşk Oyununu bırakıp bizim diziye geçtin."
O da,
"Tabi abi iyi oldu..Cukkayı sağlama almak lazımdı" der
Halen Aşk Oyunu formunda bu durumu konuşup durmakta olan bizler
bu lafların üstüne stüdyoyu basıp Allah ne verdiyse..
Tıpkı seval ablanın hikayesindeki sahte R.İ.'lerine giriştiğimiz gibi..
Gerisini sizlerin hayal gücüne bırakıyorum..
Yok benim sinirim geçmez bu yediğimiz kazığı hiç unutamam...
Allbyme arkadaşım hepimiizn hevesi kaçtı. Birde ben bütün bölümleri indirip, CD ye aktarıp arşiv yapmıştım iyiden iyiye. Elim gitmiyor artık CD lere. Belki olaylar soğursa izlerim ama yakın zamanda olacak gibi gözükmüyor.
Gormlaith, bende girecek kişi aşk için girecek. Hakan'la da aralarında birşey olmayacak ki yeni karakter arıyorlar. Hazır aşk sinyalleri vermiş adam dururken başka karakter sokacaklar diziye.
evet ayşa ablam,inan eskiden bi hevesliydim hevesimi kimse kıramazdı,şimdi kendi içimden gelmiyor,derler ya kaserin mi kırıldı diye,bizimkide o biçimden oldu şimdi.forumca kılrıldı kaserimiz:img-grin2 ne yapalım kırdıranlar utansın.
sinem abla benimde ağbim hep eleştiriyodu hep,yok neymiş kurtlar vadisi üzerine başka dizi tanımazmış ama bir kaç kere de olsa göz ucuyla izlerken yakaladım onu..:img-grin2 takip ediyordu yan |