PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/7

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5

didou_didem
29-09-06, 15:54
Bulduuuum!
Ekin dayanamamış çünkü sarp geceleri altına yapıyormuş? Ya da ayrılmışlar çünkü araba sürerken burnunu karıştırıyormuş?

Aynen bulunacak bahane de bunlar gibi yavan gelecek gibi geliyor bize ama hadi hayırlısı.
Rüya işçileri kendilerini zora soktular gerçekten. Ölmüş olsaydı sarp daha akılcı olurdu...

Bakalım rüya işçileri bu işin altından nasıl kalkacak?

Meğerse SARP'ın da beyninde tümör varmış ama aynından değil. bu tümör kanserliymiş. öldürücü...
Hakan ameliyat etmeye çalışmış sarp kurtulamamış. acı gerçeği ekin'den saklamak için aile yurtdışına gitmiş, sarp da onlarla yurt dışına kaçtı denilmiş. Bu sırrı da hakan bilmekte ve ekin'den saklamaktaymış?

ay arzu abla koptum valla burda..:img-grin2 ...cidden çok zor bir durum biz burda işin içinden çıkamıyoruz kimbilir onlar ne haldedilerler..

kerem__cem
29-09-06, 16:03
Bulduuuum!
Ekin dayanamamış çünkü sarp geceleri altına yapıyormuş? Ya da ayrılmışlar çünkü araba sürerken burnunu karıştırıyormuş?

Aynen bulunacak bahane de bunlar gibi yavan gelecek gibi geliyor bize ama hadi hayırlısı.
Rüya işçileri kendilerini zora soktular gerçekten. Ölmüş olsaydı sarp daha akılcı olurdu...

Bakalım rüya işçileri bu işin altından nasıl kalkacak?

Meğerse SARP'ın da beyninde tümör varmış ama aynından değil. bu tümör kanserliymiş. öldürücü...
Hakan ameliyat etmeye çalışmış sarp kurtulamamış. acı gerçeği ekin'den saklamak için aile yurtdışına gitmiş, sarp da onlarla yurt dışına kaçtı denilmiş. Bu sırrı da hakan bilmekte ve ekin'den saklamaktaymış?
valla sen en iyisi senalist ol hee yaparsın bu işi çok güzel bence rüyaişçileri bulmuştur bi kaç bölüm sonra gösterir bize sarpa yakıştıramadığımız bişeyi gösterir bence sarp yapsa yapsa aldatmıştır başka bi yolu yok bence ama yine sinan konusunda akıllarda soru işareti kalıyo ama sinan hiç babasını sormuyomu yaa kenan olarak bilebilirde o olsa bile sorması lazım yanii

zerrikom
29-09-06, 16:26
Biz sıradan bir adamdan bahsetmiyoruz. Sevdiği kadınının evinin önünde yağmur altında bekleyen, onun için ailesini terk eden ,başkası ile evlendiği halde 4 yıl sevgisinden bir şey kaybetmeyen, onu geri kazanmak için mücadele eden “ömrümü bu aşka adadım” diyen bir aşıktan , komadan çıkıp yarı baygın oğlunu görmeye giden zarar gelecek korkusu ile onu kaçıran,sevdiği kadının düşmanlığını kazanma pahasına oğlunu almak için mahkeme açan bir babadan söz ediyoruz. Biz ölümü bile yenecek büyük bir aştan bahsediyoruz.Bu nedenle ne derlerse desinler kimse onlara inanmayacak bunu onlar da biliyorlar bu nedenle ayrılıkla ilgili hiçbir açıklama yapamıyorlar zamanla unutacağımızı zannediyorlar. Evet birbirlerine söyledikleri sözleri ve aşkları uğruna neler yaptıklarını bir gün unutacağız. Ama birbirleri için neler hissettiklerini daha da önemlisi biz onları seyrederken neler hissettiğimizi asla unutmayacağız.
İşin tuhafı onlar unutturmaya çalıştıkça ben daha şey hatırlıyorum mesala haftalardır ağzımda hep aynı şarkı var hani “yüzüğün takılı olduğu yer kalbim” dediği zaman söylediği şarkı, sözleri sanki sarp için yazılmış bu şarkıyı söyleyen adamın çekip gideceğine inan inanabilirsen

Ben balararısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndüm seni görünce
Yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam
Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Seni ağlaşsam gözlerim açık gider
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ey nazlı güzel

agree
29-09-06, 16:35
Biz sıradan bir adamdan bahsetmiyoruz. Sevdiği kadınının evinin önünde yağmur altında bekleyen, onun için ailesini terk eden ,başkası ile evlendiği halde 4 yıl sevgisinden bir şey kaybetmeyen, onu geri kazanmak için mücadele eden “ömrümü bu aşka adadım” diyen bir aşıktan , komadan çıkıp yarı baygın oğlunu görmeye giden zarar gelecek korkusu ile onu kaçıran,sevdiği kadının düşmanlığını kazanma pahasına oğlunu almak için mahkeme açan bir babadan söz ediyoruz. Biz ölümü bile yenecek büyük bir aştan bahsediyoruz.Bu nedenle ne derlerse desinler kimse onlara inanmayacak bunu onlar da biliyorlar bu nedenle ayrılıkla ilgili hiçbir açıklama yapamıyorlar zamanla unutacağımızı zannediyorlar. Evet birbirlerine söyledikleri sözleri ve aşkları uğruna neler yaptıklarını bir gün unutacağız. Ama birbirleri için neler hissettiklerini daha da önemlisi biz onları seyrederken neler hissettiğimizi asla unutmayacağız.
İşin tuhafı onlar unutturmaya çalıştıkça ben daha şey hatırlıyorum mesala haftalardır ağzımda hep aynı şarkı var hani “yüzüğün takılı olduğu yer kalbim” dediği zaman söylediği şarkı, sözleri sanki sarp için yazılmış bu şarkıyı söyleyen adamın çekip gideceğine inan inanabilirsen

valla ne diyim süper yazmışsın.dediğin gibi açıklama yapamıyorlar gerçi onlar içinde ani oldu.bence onlar şimdilik seyirciye bıraktılar sarpın neden gittiğini daha sonra da bi açıklama yaparlar herhalde.bide ben sarp diziye temelli dönsün demiyorum sadece SON 1-2 bölüm (bakmayın hayal benimki).hani biz memnun olalım diye.

dizidizidiziler
29-09-06, 16:40

Bunlari hatirliyoruz iyi güzel de bence YENİ HAYAT dizisi bitene kadar birseyler yapip unutmaniz lazim bu bölümleri. yoksa gerçekten zevk alamazsiniz yeni hayattan. Ben çok zevk aliyorum yeni diziden. eskisini de hatirlamamaya çalisiyorum. nasil mi beceriyorum? Kcem ve sarp'ı özdeşleştirdim. ikisi ayni kişi oldular kafamda. Bu yüzden k.cem'den ne kadar nefret ediyorsam sarp'tan da o kadar nefret ediyorum...

kerem__cem
29-09-06, 16:46

gerçekten çok güzel yazmışsın bize unutturmaya çalışıyolar ama bu yeni hayat bitene kadar kimse unutmaz eskileri yeni hayatt ilrki bölümlerde çıkar romantizim bu sefer tam bi romantik komedi olur vee en baştaki gibi olur ama eskileri unutmak zor gibi çünkü dizide bile hatırlatıyolar mesela kiralık gelin olayı bu olaydan ister istemez hatırlanır eskiler yanii bu dizide sarp ölmeliydi belki daha acı olurdu ama ölmeliydii

agree
29-09-06, 16:46
ama biraz haksızlık olmuyomu yani adam dizideyken iyiydi. şimdi çok mu kötü oldu tamam bende acayip kızıyorum başladığı bir işi yarım bırakmasına ama yaptı işte.tabi genede senin fikrin.beni yanlış anlama.

kerem__cem
29-09-06, 16:48
Bunlari hatirliyoruz iyi güzel de bence YENİ HAYAT dizisi bitene kadar birseyler yapip unutmaniz lazim bu bölümleri. yoksa gerçekten zevk alamazsiniz yeni hayattan. Ben çok zevk aliyorum yeni diziden. eskisini de hatirlamamaya çalisiyorum. nasil mi beceriyorum? Kcem ve sarp'ı özdeşleştirdim. ikisi ayni kişi oldular kafamda. Bu yüzden k.cem'den ne kadar nefret ediyorsam sarp'tan da o kadar nefret ediyorum...
sen keremcemden nefret ediyosun diye sarpı unutabilirsinde biz ne yapalım biz nasıl unutalım benim şahsen keremcemden nefret etmem mümkün değil yanii

eylül87
29-09-06, 16:56
sen keremcemden nefret ediyosun diye sarpı unutabilirsinde biz ne yapalım biz nasıl unutalım benim şahsen keremcemden nefret etmem mümkün değil yanii
ewt sana aynen katılıorum cnm bu adam katilmide bukadar nefret edilio bilmiorum diziden ayrılan bir sürü ünlü var ama var ama hiç birinden nefret edilmio aşk oyunu keremcemle güzeldi benim bu izlediğim aşk oyunu diil zaten

purna
29-09-06, 17:12
ask oyunu kanAld maxta baslıyacak dıye bi haber vardı burda sanırım dogrumu

sinem75
29-09-06, 17:26
Arkadaşlar hani günlerdir ATV'yi eleştiriyoruz,mail kampanyası düzenliyoruz,dizimizin daha erken bir saatte başlamasını gereken önemi vermelerini istiyoruz ya.İşte bende bugünkü Sabah gazetesinde Hıncal Uluç'un köşe yazısında ATV'nin yayın politikasını eleştiren bir yazı buldum.
Yazıyı buraya ekleyemiyorum,fakat linki ekleyeceğim.İsteyen arkadaşlar açıp okusunlar.Okuduktan sonra ATV'yi eleştirmemizin ne kadarda doğru bir karar olduğuna bir kez daha inandım.

http://www.sabah.com.tr/yaz02-10-140.html

milla_jovovich
29-09-06, 17:28
herkese selam arkadaşlar
yine herkes sarp konusuna sarmış...ya bende gerçekten niye öldürmediler sarpı diye düşünüyorum yani ekini aşka küsmüş bi kadın olarak gösterip karşısına mert çıkarsalardı belki daha iyi kıvırırlardı...bende izlerken eskileri hatırlıyorum ama yeni hayattıda zevk alarak izliyorum...
fakat biz böyle sürekli eski defterleri açıp işte niye böyle oldu ne bilim sarp bırakmazdı aldatmazdı gibi senaryolar kurdukça ne izlediğimiz diziden bişey anlarız ne de başkalarının anlamasını bekleriz yani ne bilim sürekli eski tartışılıyor senaristlere niye böyle bişey yazdılar sarpı kötü baba yaptılar diye sürekli eleştiriyoruz belkide haklıyız ama şuan bizim bunları değil dizimizin yeni bölümlerini tartışıp ilerde nasıl birbirlerine aşık olurlar gibi şeyleri tartışıp dizinin kötü yönlerini değil ileride olucak güzel bölümlerini tartışıp reklamını yapmamız gerekiyor eski bölümler hakkında konuşmak bize bişey kazandırmayacak gerçi kimsede o günleri unutmayacak ama artık dizi değişik formatta ve değişik karakterlerle ilerliyor ve bizde destek vermek istiyorsak artık eskiyi tartışmak yerine ileride izliyeceğimiz güzel bölümleri düşünmemiz daha iyi olacak
çünkü bizde bu konuda takılıp kalırsak başkalarınında izlemesini bekleyemeyiz ve reytingleri olumsuz görmeye devam ederiz allah kotusun ama böyle dewam ederse yeni hayyattanda yoksun kalırız...

purna
29-09-06, 17:40

cok guzel yazmışşınız bende en cok sarpın ben yanlızca sınanı degıl ekın ıde ıstıyorum dedıgı bolumde guzeldı

aşk adamı
29-09-06, 18:28
millet geçmiş olsun çarşamba 22.00 da aahhh istanbulun tekrarı var noldu bizim aşkoyunu bişide yazmıyo atv nin sitesinde bilen warsa askoyunu_firat@hotmail.com a yazsın çünkü giremeyebilirim buna

ozguster
29-09-06, 18:32

Arzu valla seni tebrik ediyorum.Demek ki ilk 44 bölüm sende yer etmemiş.Aslında ilginç bir durum.
1,5 sene izlediğin şeyden bu kadar kolay sıyrılıp,henüz 2 bölüm izlediğin yeni diziye bu kadar bağlanmış olabilmen beni gerçekten şaşırtıyor.Bu senin başarın mı,ekibin mi ,hepsinin mi bilmem ama takdir ediyorum,ne diyeyim.

ssvshy
29-09-06, 18:34
harbi ya bende baktım öyle yazıyor inş yanlışlıkla yazılmıştır hıncal uluçun yazısınıda okudum ne diyim adam bile çıldırmış biz niye çıldırmayalım yani anlamıyorum başlarken şaşalı gösterimler yapılıyor fragmanlar verliyor sonra niye bu diziler kaderine terkediliyo mesela gözyaşı çetesinde nasılda tanıtım yapıldı ama şimdi gelin görün destek sıfır nedir bu rezillik aklım almıyor

ozguster
29-09-06, 18:41

Gerçekten çok doğru demişsin.Sarp tam da böyle bir adamdı.Sarp belki olmayan bir adamdı.Arasan bulamazsın denecek bir adamdı.O role kimi oturtsan o karaktere hayran olunacak bir adamdı.Sahibi defolup gitse bile,karakteri yerle bir edilemeyecek biriydi.Kısacası cismi olmasa da ismi kalması gereken bir karakterdi Sarp.

allbyme
29-09-06, 19:34
Merhabalar...
Dün girdiğimde bayabi döktürmüşdünüz ama bugün girdim 5 sayfa ancak olabilmiş,onlarda forumun demirbaşları kaplamış zaten sağolsunlar:img-grin2
Ee doğal olarak haklısınız ama yapılcak olan bütün yorumlar yapıldı sıra geldi 47.bölüm yorumlarına ama özet fragman çıkmadanda bi tahmin yürütemiyoruz.En kısa zamanda gelir inş özetimiz fragmanımız ,inş boşa gitmez çabalarımız uğraşlarımız,küçükde olsa bi işe yaricağını bekliyorum...
İnş yayın akışınıda yanlış yazmışlardır belkide tepkiye karşı hareketlenip başka bigüne erken saate almışlardır hemen kötü yönü çevittirmeyelim,dizimiz daha devam edicek inş hemde SON yazısını gördürerek bitircekler...

allbyme
29-09-06, 19:43
Atv Sözünde Durmuyor!
Hıncal Uluç'un yazısında bu cümleye rastladım ve haklı olduğumuzu bir kere daha anladım ve bu işin üstüne daha çok gitmek için dahada bi heves sardı beni.Sağolsun Sinem Abla haber vermiş böyle bir haber olduğunu hemen okudum.Bakınız sadece biz mennuniyetsiz değilmişiz bu durumdan.İnş bu tepkiler işe yarar ve Atv'nin aklı başına gelir yoksa atvde bu işden zararlı çıkar bizde!

RODYA
29-09-06, 20:01
selam arkadaşlar.

hadi hıncal abinin şikayetini bir kenara bırakalım. yeni başlamış bir yarışmaydı,rating alamadı o saate koydular,ama aşk oyununa ne oluyor. 30 bölüm o dizi sizi,çarşamba akşamı 1. yaptı

tamam dizi e çok kötü şeyler oldu,büyü kkan kaybetti,ama siz de kanal olarak en azından 4 hafta arkasında durun,baktık olmuyor bizde ses çıkarmayız,ne yapalım olmuyunca olmuyor deriz,ama siz önce biraz destek olun

buket16
29-09-06, 20:20
ya tamam yeni hayat da güzel,komik belki ilerde gayet de romantik olabilecek bir dizi ama ben sarp'ı geri istiyorum ya...olmayacak birşey onu da biliyorum ama sarp işte...gerçek hayatta bulunmayacak masal kahramanı hakikaten...karakteri canlandıranın gazabına uğramış olabilir, çıkmış olabilir,yine de bu şekilde değil...umarım senaristler sesimizi duyup sarpı olmadığı bir kişiye dönüştürmezler...eğer yaparlarsa bu masal kahramanına çok yazık olur bence...

yaren.yaren
29-09-06, 21:01
of arkadaşlar eski bölümleri izliyorum ne bölümlerdi diyorum ve hala inanmak istemiyorum bizi bırakıp gidemez diyorum..bu kadar bağlanmasaydım keşke diyorum bu dizi başladığından beri ilk bölümünden beri 1sn. bile kaçırmadan izledim...işim varsa bile gitmedim oturdum dizimizi izledim en azından bizlerin bu fedakarlığına geri dönseydi geri....ne kadar kızgın olsamda kendi şahsına

Nevsehirlim
29-09-06, 21:38
Merhabalar...
Dün girdiğimde bayabi döktürmüşdünüz ama bugün girdim 5 sayfa ancak olabilmiş,onlarda forumun demirbaşları kaplamış zaten sağolsunlar:img-grin2
Ee doğal olarak haklısınız ama yapılcak olan bütün yorumlar yapıldı sıra geldi 47.bölüm yorumlarına ama özet fragman çıkmadanda bi tahmin yürütemiyoruz.En kısa zamanda gelir inş özetimiz fragmanımız ,inş boşa gitmez çabalarımız uğraşlarımız,küçükde olsa bi işe yaricağını bekliyorum...
İnş yayın akışınıda yanlış yazmışlardır belkide tepkiye karşı hareketlenip başka bigüne erken saate almışlardır hemen kötü yönü çevittirmeyelim,dizimiz daha devam edicek inş hemde SON yazısını gördürerek bitircekler...
Ya su an kimse sanirim yorum yapacak bisey bulamiyor,bu hafta dizide yoktu,ama durum sanirim pazartesi günü özetten sonra degisir diye umuyorum..
Yalniz Ferda abla(Ferda'ydi sanirim)atv'nin yayin akisinda ne yaziyor ki?yoksa degisti mi,dizinin günü ve saati?Ama o yayin akisina güven olmaz,cünkü malum bu hafta 47.bölüm var diye yaziyordu..onun icin pek güvenmeyelim derim ben..

**merve-ekin**
29-09-06, 22:37
bu yeni bölümü merakla bekliyorum bakalim neler olucak fragman ve özet
olmaginca tahminler de zor oluyor tabi.Iyisallah diziyi bitirmezler cünkü ben severek izliyorum birinci bölümden beri de hep izledim böyle bitmessini istemem acikcasi izledigime degmez

__EsRaR__
29-09-06, 23:13
hayal kurmak güzel oluyordu eski bölümlerde..hele birbirlerine bakışmalarında..bakalım bu yeni hayat nasıl olur..hayırlısı diyelim..ii forumlar size de..

sılam
30-09-06, 00:51

Herkese iyi geceler,

Yapılan yorumları daha yeni okuyabildim ve gözüme zerrikom arkadaşımın yorumu takıldı.O kadar güzel olayı özetlemiş ki.Sarp meselesi açıklığa çıkmadığı sürece (ki bu terketme olayını bu saatten sonra neye bağlarlarsa bağlasınlar hiç bir mantıklı açıklaması olamaz çünkü buna kimse inanmaz) bir sürü yorumlar yapılacaktır.

Bende aynı şekil 2 bölümü izledim ama Ekin'e her baktığımda aklıma Sarp geliyor her an arkadan Ekin diyecekmiş gibi geliyor.Böyle her saniye Sarp'ı hatırlayarak nasıl olurda bu diziyi benimseyerek izleyebilirim ki.Her şey bana Sarp'ı hatırlatırken.Kurti olsun Gülser teyze olsun hepsi ile çok güzel diyalogları olan Sarp geliyor aklıma.Bir de üstüne üstlük benim gözümde asrın aşığı olan bir adamı günah keçisi olarak yansıtmaları beni diziden bile soğutuyor.Bazı arkadaşlarımız bu Ekin ve Sarp aşkına bir güzel sünger çekmişler unutmuşlar tamam olabilir fakat Sarp karakterini de bir anda silen arkadaşları gerçekten anlayamıyorum.Nasıl olurda1 senedir izlediğimiz ve sevdiğimiz karakteri anlamsızca çıkmasına razı olupta yeni bir diziymiş gibi bakıp kabullenebilinir ki???Kabullenen arkadaşlarımızı buradan tebrik ediyorum.Ben bunu yapamazdım ki hala da yapamıyorum.Ne yepyeni dizi olarak görüyorum ne de Sarp'ın gidişini kabullenebiliyorum.

Benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımızı dinleyipte Sarp karakterini öldürselerdi inanın reyting bu kadar da berbat olmazdı.Bir çok insan kafasına Sarp karakterinin böyle bir şey yapmayacağını işlemiş durumda.Karşılarına böyle mantıksız bir hikayeyle çıkınca da ayy ne kadar saçmaladı böyle deyip izlemeyi kestiler.Benim bile aklımda hala terkediş olayı varken diziye bağlanamıyorsam burayla ilgisi hiç olmayan insanları düşünemiyorum bile.Bizler emek verdik hala izliyoruz ama maalesef bizim izlememiz reytinglere faydası dokunmuyor.Neyse bu konuları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koyup tartışıyoruz.Artık olan olmuş geriye dönemeyiz...
Herkese iyi geceler ve iyi yorumlar...

bluenight
30-09-06, 01:09
AŞK OYUNU YAYINDAN KALKTI!!! Akadaşlar Haberiniz Olsun Son çekilen 1 Bölüm Var Insanlarin Gece Gündüz Demeden çektiği Insaf Edip Yayinlarlarsa Yayinlarlar Yoksa Gecmiş Olsun Hepimizeee!!

ela gözlü
30-09-06, 01:15
İyi geceler herkese;
Uzun süredir foruma uğramıyordum.yeni girebildim.sayfayı ilk açtığımda karşıma çıkan iki yoruma tek kelimeyle bayıldım.zerrikom ve sılam ağzınıza sağlık.daha iyi açıklayamazdım şahsen...geçen hafta diziyi izlerken epey bi boşluk gördüm.hadi bu sahnede geçsinde sarp çıksın bi yerden gibi. Eski aşk oyunu ile kıyaslamam saçma gelebilir ama ister istemez eskiyi hatırlıyorum.Sabahlara kadar bu aşkı tartışırken,tekrar olduğunda deliye dönerken,forumu kalabalıktan çökertmek üzeriken şimdi foruma bile isteksiz girer oldum.Şuan yayınlanan aşk oyununu izlemiyor muyum.izliyorum ama derin bi acıyla.hala olan biteni anlayamamış.sudna çıkmış balığa dönmüş gibiyim.Senaristlerde hangi mantığa uyark böyle bir yol izliyor anlamadım gitti.böyle büyük bi aşkın sahibi naısl bu kadar ağır eleştirilir ki ekin tarafından.saçmaladım galiba.kusura bakmasın kimse.iyi geceler tekrar...

zetva
30-09-06, 01:16
evet korktuğumuz başımıza geldi ne dizimiz ne biz bunu hak etmiyorduk söyleyecek söz bulamıyorum :(

teomanresat
30-09-06, 01:16
Evet Aşk oyunu yayından kaldırılıyor çok yazık oldu.Tüm ekibe çok yazık oldu.Nalanında dediği gibi çekilen bir bölümde yayınlanırsa öpelimde başımıza koyalım.Atv,Medyapım,Keremcem el birliğiyle mafettiler diziyi geçmiş olsun.Artık sevine sevine göbek atarlar.

ela gözlü
30-09-06, 01:20
bismillah ya.dengesizleştim iyice.dizi yayındna kaldırılıyor.alışçam diyodum alışamadan bitiyo mu ya:(bütün oyunculara,ekibe yazık.hepsini başka projelerde görürüz diyeceğimde.hepsini aynı projede zor.ne olduğumu şaştım bu gece...

gs-tugba93
30-09-06, 01:22
böylesi daha iyi oldu arkadaslar baksaniza saten reatingler cok
düsükdü

RODYA
ciddi misin nalan:( off:( yazacak bir şey bulamıyorum.hayatımda en çok sevdiğim dizi olmuştu bu,dizi değildi benim için.ve her güzel şey gibi bitti. böyle olacağını bilselerdi,haziranda final yaaprlardı.keşke öyle olsaydı.ne diyeceğimi bilemiyorum,yazık:(

teomanresat
Evet filizcim yeni gelen habere göre öyle.son anda değişiklik olmassa.İnan herkes çok üzgün.Yaseminin sitesinde herkes çok üzgün.Yaseminde öyleymiş.

RODYA
30-09-06, 01:24
evet tuğba,ratingler böyle kötüyken,oyunculara da zarardı aslında.böyle olcağını tahmin edip,baştan şu 3 bölümü çekmeselerdi,bitirdik deselerdi keşke.

inankafam çok karışık,müthiş bir hüzün çöktü üzerime:( böyle bir şeyi bekliyordum,ama bu haberin bu kadar beni sarsacağını tahmin edemiyordum.içim acıyor:(

zetva
Tuğba hemen hemen eski dizilerin çoğunun ratingi düşüktü buna bağlayamazsın bunu elbet zaman verilseydi yükselirdi bir arkadaşın mesajını okudumda Yaseminin forumunda altta çok başka nedenler var malesef biz o kadar yırtındık ama bizi takan yokmuş malesef :(

bluenight
Size şöyle açıklama yapayım 47.bölüm yetişsin diye gece gündüz uykusuz çalıştılar bu 1. ama bu son bölüm ayrıca muhtemelen SON yazısını göremeyeceksiniz mucize olursa belki final çekerler...
Atv saati raitignelr düşsün diye gec verdi ki bahaneleri bu olsun...
Bundan sonra ne o kanalı izlerim nede dizilerine bakarım!!!
EMEKLER ÇÖPLÜKDE BUNLARA VESİLE OLANLAR HUZUR İÇİNDE YAŞASINLAR!!!

RODYA
30-09-06, 01:25
yaseminciğimiz üzülmesinteoman abi.çok çok daha güzel projeler onu,ve diğer oyuncuları bekliyor.takmasın kafasına. geleceğe baksın.diğerleride öyle.

çarşamba geceleri hep içim acıyacak:(

RODYA
30-09-06, 01:26
evet nalan,baştan atv nin diziye inancı yoktu,bitti bu dizi diye düşündüler,med yapımın hatrı için veriler bölümleri ama geç saatte verdiler.

ela gözlü
30-09-06, 01:27
Evet filizcim yeni gelen habere göre öyle.son anda değişiklik olmassa.İnan herkes çok üzgün.Yaseminin sitesinde herkes çok üzgün.Yaseminde öyleymiş.
İçime dert oldu teoman abi:icon_cry: müptelası olduğumuz dizi elden gidiyor.bütün yorumlar olumlu gelirken köşe yazarlarından,halktan.yapım şirketi ,kanal kaldırıyor.ben bu tv sektörünü çözemedim.ilerde çözerim inşallah.bu kadar üzülmektense geçen sezon bitseydi.bizde vicdan azabından kurtulurduk:img-sorry uyuyamam bu gece:(

Ozly
30-09-06, 01:29
İnsafsızlık..Onca emek onca insan,para kazanıyor insanlar bu işlerle..İnsan saygı gösterir.Onca insan nasıl yeni projelere girsn...Sözüm yok walla yaaa

sarp=ekin
30-09-06, 01:33
offff ya ooff Bütün emekler Boşa Gitti :(:(:(

teomanresat
30-09-06, 01:34
Sorma serkan Çarşamba geceleride ,pazartesi özet beklediğimi günleride,özet geldiğinde fragman geldiğinde yaptığımız yorumlarıda en önemlisi burdaki dostluklarıda düşündükçe içim acıyacak dahada sinirleneğim.
Filizcim çözmene gerek yok.Bariz belli kimin eli kimin cebinde,kimden menfaat varsa ondan yanalar.Bu kadar basit.

bluenight
30-09-06, 01:35
Kına yakanlar baya çok olacak bu ara bana öyle geliyor ki yarın büyük bir savaş var umarım aksi çıkar yoksa bu sinirle ne ban ne bişey dinleyemem :( yasemin ügün valla ne yalan sölim hemde çok çok büyük üzgün üzülmez mi yaa ben bile bittim o naıl üzülmesin :(:( teselli ettim bir derece ne yapayım artık elimden geleni yaptım hatta yaptık ATV DE KEREMCEM DE BENİM İÇİN BİTMİŞDİR...
ayrıca atv gecen hafta masus kolajı vermedi

teomanresat
30-09-06, 01:36
Valla yarın ben burayı düşünemiyorum.Dediğin gibi nalan savaş Çıkar.Keremcem hayranları çocuk yaştakilerle artık bilemiyorum yani.

RODYA
30-09-06, 01:37
evet teoman abi,29 haziran 2005 ten beri benim hayatımın vazgeçilmez bir parçası olmuştu .pazartesi özet,gece fragman,yorumlar,tartışmalar..

ahh 29 haziran 2005,tv yi açıp,sarp ve serkanın sahnesini görüp,kimmiş bunlar ya? yeni bir dizi herhalde dediğim anı hatırladım:(

ömrüm boyunca unutmayacağım aşk oyununu.küçüklüğümde hastası ,delisi olduğum hayat ağacı dizisini unutmamıştım,imdide aşk oyunu

sisley
30-09-06, 01:38
Ne diyeceğimi ,ne yazacağımı şaşırdım.Çok üzgünüm,çok kızgınım.
Bu dizi Aşk Oyunu böyle bir sonu hak etmiyordu,böyle bir bitişi olmalıydı
ama kararları biz vermiyoruz ki daha düşük ratinglerle devam eden dizileri varken aşk oyunu bitirmeye karar veren atv...yazık cok yazık..
Hangi birine kızayım....
Diziden cıkan şahsın böbürleneceğine mi ?( ben ayrıldım ,dizi bitti diyerek)
O şahsın k. gitti dizi bitti diyen hayranlarına mı ?
Biraz daha şans vermeyen atv'ye mi ?
Yoksa Medyapım'a mı?
Ne desem boş su anda ...Emeklere yazık oldu..O kadar insan emek verdi.
Aşk Oyunu'nu cok seven bir izleyici olarak çok üzgünüm yine diyorum
böyle bir son hak etmiyordu.En azından SON yazısını görmeyi hem dizi
hem de biz hak ediyorduk.
Bu dönemde bu baslığı Arşivler kısmında görmek o kadar üzecek ki beni...

RODYA
30-09-06, 01:40
nalan aman,savaş felan olmasın.sessizce yasımızı tutalım.bu dizi keremin de dizisiydi. kendi evini yıktı o.ne yapalım.ahhh keşke haziranda bitirselerdi diziyi.

yasemin üzülmesin, üzülecek bir şey yok,bir proje biter,diğeri başlar.üst üste 3-4 dizisi tutmayan oyuncular var. o alnının akıyla çıktı bu diziden.

kereme de yüklenmenin anlamı yok.bu arada evet,atv nin mahsus kolajı vermdiği apaçık ortada

RODYA
30-09-06, 01:45
Bu dönemde bu baslığı Arşivler kısmında görmek o kadar üzecek ki beni...
evet ilknur,bu da beni çok çok üzecek.kimseye kızmayalım.olan oldu.keşke haziranda bitirselerdi.

herşey 30. bölümden sonra oldu. konsantrasyon kayboldu sanki. o muhteşem,rating rekoru kıran 30. bölümden itibaren çöküş başladı. o hastalık layı darbeyi vurdu.szon finali yüzde 20 share bile yapamamıştı arkadaşlar
ne bileyim işte ya:img-sorry

Ozly
30-09-06, 01:46
kimse haketmedi böylesinii..harcadılar resmen ya..

teomanresat
30-09-06, 01:47
Serkan tamam biz susacaz da sataşanlara ne diyeceksin.Milletin ağzı torba değilki büzesin.Yarın ben sana söyliyeyim burda keremcem gitiiiiiiiiiiiii dizi bittiiiiiiiiiiii diye böyle yorumlar çok olacak.Sataşanlar çok olacak.Yoksa ben kendi adıma kimseyle sataşmak istemem forumu yatıştırmak adına üzerime düşenide yaparım ama saygısızca davrananlara birşey diyemem.Yarın burası yatışmaz.Başlık kapanmaya bile gidebilir.Bu arada herkese iyi geler.yarın görüşürüz.Yorucu bir gün oldu.

J.Lo fan
30-09-06, 01:51
Merhaba!Ben cok uzakta kaldim forumdan da!Ya arkilernooluyor?Ask oyununu bitiriyorlarmi yoksa?Catliyacam meraktan biri yazsin ltfn!:(

bluenight
30-09-06, 01:53
valla ben yarın ban bile yiyebilirim o kadar açöık söylüyorum zaten sinirim tepemde bütün ekip işinden oldu eğer bununla guru duyup yazacak varsa hiç çekinmesin yassdın yolmasını da biliris zaten onlara insan da denmes ( laf söylemeye hazırlanacak olanlara diyorum) o açıdan gözüm bu noktada görmes bir şeyi :(:( hele heel keremcemin yüsünden dizi bu hale geldiği için övünecekleri allahıma bilmiom neler çıakr ağzımdan

zetva
30-09-06, 01:54
J.LO fan evet malesef dizimizi bitirdiler çekilen son bir bölüm var onunda yayınlanıp yayınlanmayacağı muamma

J.Lo fan
30-09-06, 02:00
J.LO fan evet malesef dizimizi bitirdiler çekilen son bir bölüm var onunda yayınlanıp yayınlanmayacağı muamma
info icin tesekkuler.Vay be ask oyunu da efsane oluyor ya!cok kotu oldum ya.En azindan oson bolumu verdikden sonra bitirirdiler ya da bir son yazip-cekip oyle bitirirdiler.Yazik.Bu arada tabii yarin burasi cekilmez.benden size 1 tavsiye-hicbir sizi uzecek yoruma yanit yazmayin!Her kesin kendi dogrulari ve yorum tarzi vardir-bide bunun icin forum savash alanina donmesin:(
Her kese iyi yorumlar(ne kadar iyi olabilirse)
BYE

Niçle
30-09-06, 02:16
J. lo fan öyle diyosun ama sessiz kalabilir miyiz sence? tabii ki hayır biz AO aleyhine yazılmış en önemsiz mesajlara bile tepki verirken buna sessiz kalmayız. yani benimde işime gelirde bazıları sessiz kalmayı kabullenmek olarak algılayabilir.

arese
30-09-06, 02:54
ya niye susalım ya onlar dalga geçsin konusun biz cevap vermiyelim susalım oh ne ala memleket varmı böyle birr şey zaten sinrliym karşıma gecene agzıma geleni söylerim onu için hiç konuşmasınlar:fighting2

kurti1
30-09-06, 02:55
işte böyleee üzmeyin kendinizi diyeceğim ama siz gene de üzeceksiniz kendinizi. bir bütün olarak bu oyuncu kadrosunu bir da bir arada görmek nerdeyse imkansız. ama benim için önemli olanda bu teknik ekibi tekrar bir arada görememek olacak. yada prodüksiyon ekibini. herkes içi zor. saat kaç oldu ve ben uyumuyorum. yarın saat 09,00 da dublajım var.ama nerdeyse 14 ayı yaad ermek üzere oyuruyor ve düşünüyorum. yağmur çamur demedik bütün ekip bu diziyi meydana getirdi. balçıklarada yürüdük leman teyzenin rahmetli mehmet akana destek olup o evden diğer eve geçtik. ama buraya kadarmış. bir sene boyunca hep bir veya ikinci ol ama iki bölümün düşük çıksın hooop anında afiş satış. işte muhteşem kalitesinden (olmayan kalitesinden)ödün vermeyen kanalımız. muhteşem. biiiravo efenim. iş ahlakından hiç taviz vermedik. kimse. eğlendik güldük ağladık ama çektik ve zamanında yetiştirdik. süresi az diye süresini uzattırdı muhteşem kanal daha çok para kazandı ama gene de biraz ihtimam gösterip şans vermedi. olsun. hep bir olduk veya ikinci olduk. ne fragman girildi zamanında ne tanıtım nede ana haber bültenine davet edildik. olsun. ne magazinleri konu olduk ne dedikodumuz yapıldı ama genede istanbul üniversitesinden iletişim ödülü aldık. iletişimi insanlarla sizlerle kurduk. bizi gönül tahtınıza otturtunuz. gönüllerinizi fethettik. yolda seni seviyoruz. başınız sağolsun babanızı kaybettiniz diyenler.ekin o sarp a öyle yapmasın. babanı fazla kızdırma kurti. serkana iii ders verdin. ah anneni çok seviyoruz ah hacı anne neden gitti almanyaya gibi sözler aklımdan hiç ama hiç çıkmayacak. sizlerin kalbinde gönülerinde yer etmiş olmak ayrı bir mutluluktur benim için. onun için ben üzülmüyorum fazla çünkü sizler oralarda biryerdesiniz. bizleri sevenler yücelten sizlersiniz. siz var olduğunuz sürece başka projelerde yer almaktan şimdiden keyif alacağım,bunu hiç ama hiç unutmayın. sizlere sonsuz sevgilerimi ve saygılarımı sunarım. hepinizi ayrı ayrı seven: aydoğan erkan oflu. namı diğer KURTİ

arese
30-09-06, 02:59
eger bn bir daha atv bir şey izlersem allh canım alsın zaten sinrden dilim ısrıyom o derece o keremcem by karşıma çıksa bogacam:fighting2

Ozly
30-09-06, 02:59
Aydogan abicim biz dizimize gereken önemi verdik,sahip çıktık.Yarı yolda asla bırakmadık.Devam dediniz oley dedik devam ediyor ama bu nedir?Kanal bu kadar mı düşer gözümden..Haketmediniz haketmedik...

Sizin her projeniz zevkle izlenir.Kaliteli diğer kanallarda izlenir.Kaliteli insanlarla izlenir..Destekse hep varız.

bluenight
30-09-06, 03:01
Aydoğan Abi inan varya hiç bir şeye hayatımda yemin ediyorum bu kadar üzülmemişdim şu saat oldu ağlıyorum yemin ediyorum hırsımdan çatlıyorum emekler gitti ya emekler gitti :( şu haytta haktemeyenler olaylara sebebiyet verenler lanet olsun gülmek zorunda mı şu mubarek ayda öyle ahlar aldı ki buna sebep olan kişiler o ahlarla eminim çok fazla ayakta kalamazlar :( sizide çok iyi anlıyoruz napalım kısmet umaırm çok iyi projelerde belki hepinizi bir arada değil ama ayrı ayrı göreceğiz :( bu dizi çok haksızlığa upradı be abi kanalında darbe oyuncusundan darbe hep biz bişeyler yaptık ama medya birilerinin parmağı yüsünden hep görmemezlikden geldi şuan ne desem boş tek bildiğim sesim çıkana kadar gece gündüz köşe yazarlarına maile boğacam elbet biri duyar bugune kadar bize tüm bu güzellikleri yaşattığınız için tüm ekibe çıkanları saymıyorum (keremcem) o yaşattıklarını bir çırpıda aldı gitti ama diğer herkese oyuncusundan kameramanına ışıkcısından makyözüne herkese emeklerinden ve sezon sonundaki sözlerini tuttukları için sonsuz teşekkürler...Ben kendi adıma bu oyuncuların her projesini izleyeceğim ve destekleyeceğim :( sizi çok seviyorum hepinizi :(:( kimse bunu haketmedi be abi ama hayat işde her zaman ki gibi acımasızlığını gözler önüne serdi :(

arese
30-09-06, 03:06
a aglıyorum:icon_cry: :icon_cry: ya offfffffff sinrden elim ayagım titriyo bizler ekip bun haketmedi bizler biz son yazısın görmeyi hakkettik neden çok gurduler bizler aydogan abicim çok uzgunum inana aglıyacam hatta sinrden aglamadım bile senin her projde izlemek bizde keyif verri ama bu olaylara sebeb olanları allh havale ediyorum allhlarından bulsunlar diyecek başka bir şey bulamıyorum:fighting2

kurti1
30-09-06, 03:07
Aydogan abicim biz dizimize gereken önemi verdik,sahip çıktık.Yarı yolda asla bırakmadık.Devam dediniz oley dedik devam ediyor ama bu nedir?Kanal bu kadar mı düşer gözümden..Haketmediniz haketmedik...

Sizin her projeniz zevkle izlenir.Kaliteli diğer kanallarda izlenir.Kaliteli insanlarla izlenir..Destekse hep varız.
destek verdiğinizi biliyorum herkes biliyor ekip ten yapımcısına kadar herkes bu dizinin ne kadar sevildiğinin farkında yoksa kimse bu akşam bu kadar hüzünlü ve sinirli olmazdı inan ban. adı üstünde yeni hayat oldu adı ama ne yapımın ne de prodüksiyonun bir kabahati var nede sizlerin sevenlerin. her bölüme vakıf ama kötü ama iyi eleştirilerle arkasında olduğunuzun herkes farkında. malesef dediğim gibi bir sene boyunca zirvede ol ama iki bölümün kötü gitti diye tepetaklak et. üzmeyin kendinizi. ekremcem hastalarına da takılmayın fazla. inanın ne yazsalarda genede o iki bölümü de izlediler ve çarşamba olan bölümü de izleyecekler. onlar bir kişinin hayranı ama bütünlüğün tüm oyuncularad olduğunun farkında değiller henüz. olmadıkları için izlemekten vazgeçmeyecekler. komacan komacan sevgiler hepinize. KURTİ

kurti1
30-09-06, 03:20
yarın 16,30 da radyomakinasını da dinleyin. konuyla ilgili birşeyler mutlaka söyleyeceğim. 106,8 naz fm. radyomakinası. biraz KALİTE konularına deyinmek lazım. iii geceler hepinize. bash bash

zetva
30-09-06, 03:26
Sana da iyi geceler Aydoğan abi yayını muhakkak dinlemeye çalışacağım sesimizi maillerle duyuramadık belki sen duyrursun evet kanalın ne kadar kaliteli bir kanal olduğunu !!!!!!!!!!!! bir kez daha anladık size ve tüm ekibinize bundan sonraki projelerinizde başarılar

cadı_derya
30-09-06, 03:29
destek verdiğinizi biliyorum herkes biliyor ekip ten yapımcısına kadar herkes bu dizinin ne kadar sevildiğinin farkında yoksa kimse bu akşam bu kadar hüzünlü ve sinirli olmazdı inan ban. adı üstünde yeni hayat oldu adı ama ne yapımın ne de prodüksiyonun bir kabahati var nede sizlerin sevenlerin. her bölüme vakıf ama kötü ama iyi eleştirilerle arkasında olduğunuzun herkes farkında. malesef dediğim gibi bir sene boyunca zirvede ol ama iki bölümün kötü gitti diye tepetaklak et. üzmeyin kendinizi. ekremcem hastalarına da takılmayın fazla. inanın ne yazsalarda genede o iki bölümü de izlediler ve çarşamba olan bölümü de izleyecekler. onlar bir kişinin hayranı ama bütünlüğün tüm oyuncularad olduğunun farkında değiller henüz. olmadıkları için izlemekten vazgeçmeyecekler. komacan komacan sevgiler hepinize. KURTİ

aydoğan abicim yazın için saol...bize destek verdiğin için de çok teşekkürler...bizlerde senin ve dizinin sonuna kadar arkasındayız...sonu kötü olsa da başlanqıcı süperdi...bizlerde çok qüsel bir yeriniz var...aşk oyununu asla unutmayacağız

wwfetr
30-09-06, 03:29
arkadaşlar bu kadar çabuk pes edemeyiz kırık kanatlar yayından kaldırılıyordu kaldırılmadı ne yapı ne edip her yere mail atmalıyız nu dizi türkiyede izlediğim tek dizi yayından kalkmamalı mail yağmuruna tutalım belki kırık kanatlar gibi şans verirler ne olur arkadaşlar pes etmeyelim ne olur :(

J.Lo fan
30-09-06, 03:34
yarın 16,30 da radyomakinasını da dinleyin. konuyla ilgili birşeyler mutlaka söyleyeceğim. 106,8 naz fm. radyomakinası. biraz KALİTE konularına deyinmek lazım. iii geceler hepinize. bash bash
Ben bir cikdim,cikar-cikmazAydogan abi girmish.Hepimiz uzgunuz:img-sorry !Ama umarim,sizleri hepinizi birlikde gornmesek de ama ayri-ayri cok daha basarili projelerde gore biliriz.Yaziklar olsun!Filmi yarida koyan para-pul duskunu show-business alemine ve onlarin kulu olan tvlere yaziklar olsun!:icon_evil

zetva
30-09-06, 03:36
wwfetr arkadaşım zaten kaç gündür mail atıyoruz her yere ama gördüğün gibi hiçbir işe yaramıyor biz kendimizi yiyip bitirdiğimizle kaldık zaten Yasemin Ergene ve Aydoğan Oflu gördüğün gibi dizinin bittiğini açıkladılar artık yapacak bir şeyimiz yok ama şu olabilir gazetecilere falan devam edersek mail atmaya belki isyanımızı kanalın ne kadar kötü bir politika izlediğini bize yapılan haksızlığı belirten, atvyi eleştiren yazılar yazabilirler

Niçle
30-09-06, 03:38
arkadaşlar bu kadar çabuk pes edemeyiz kırık kanatlar yayından kaldırılıyordu kaldırılmadı ne yapı ne edip her yere mail atmalıyız nu dizi türkiyede izlediğim tek dizi yayından kalkmamalı mail yağmuruna tutalım belki kırık kanatlar gibi şans verirler ne olur arkadaşlar pes etmeyelim ne olur :(
Maillerimizi geri çevirecek kadar yayından kaldırmaya kararlılar. E okadar uğraştılar fragmanı vermediler tanıtımı az vardiler ne bileyim onlarda yüzdüler yüzdüler kuyruğuna geldiler Allahtan umut kesilmez ama.... ??

J.Lo fan
30-09-06, 03:41
wwfetr arkadaşım zaten kaç gündür mail atıyoruz her yere ama gördüğün gibi hiçbir işe yaramıyor biz kendimizi yiyip bitirdiğimizle kaldık zaten Yasemin Ergene ve Aydoğan Oflu gördüğün gibi dizinin bittiğini açıkladılar artık yapacak bir şeyimiz yok ama şu olabilir gazetecilere falan devam edersek mail atmaya belki isyanımızı kanalın ne kadar kötü bir politika izlediğini bize yapılan haksızlığı belirten, atvyi eleştiren yazılar yazabilirler
Ne diyim ya.Siz daha iyi bilirsiniz!Bence en iyisi kanald ile bagli olan gazetelere yaza biliriz(ben de bir seyler yazarim mutlaka).Ama kanald-in de atv-den farki yok-ayni tezagah-ayni tezgahdar.Insanlarin zevkiyle degil de reytingden kazanacakalri parayla olcuyorlar dizileri.Ben buna kiziyorum!

Ozly
30-09-06, 04:04
Bari yakısan sekilde veda edilse havada asılı kalmasa öyle..uykumu kacırdılar yaa..Düsünemiuyorum cözümsüz kaldık.Mailler ne ise yarar nasıl dikkate alınmaz yaaaa

J.Lo fan
30-09-06, 04:08
Bari yakısan sekilde veda edilse havada asılı kalmasa öyle..uykumu kacırdılar yaa..Düsünemiuyorum cözümsüz kaldık.Mailler ne ise yarar nasıl dikkate alınmaz yaaaa
filmi bitirmek demek ki onceden akillarinda vardi.Bu kadar haksiz nasil olunur ya!evet ya,bari birson dusunseydiler de-oyle bitirseydiler.:(

teomanresat
30-09-06, 05:03
iyi geceler,Sayın aydoğan ofluda gelmiş,Üzüntülerini dile getirmiş.Biz hepimiz üzüntülüyüz onlar bizden dahada beter.İşlerinden oldular,emklerinden oldular.1 senedir harcadıkları emek bir çırpıda suya düştü.Valla diyecek laf bulamıyorum.Hepsşnin ayrı ayrı tüm oyuncuların destekçisiyzi.Onları belki birarada değilde başka başka prıjelerde izlemeye devam edeceğiz.1 sene çok güzel oyunculuk sergileyip bizlere muhteşem bir dizi izlettirdiler.İlk öncelikle buun için teşekkürle.Yolları açık olsun.

daisy58
30-09-06, 06:27
Yazıklar olsun!!!

Başka diyecek birşey bulamıyorum malesef. Türkiye'de bazı şeylerin ne kadr ucuz olduğunu gördük işte.. Mesela insan emeği! gecesini gündüzüne katıp çalışan, her türlü olumsuzluğa karşı tek vücut olan Aşk Oyunu Ekibini de tarihe gömmek için ellerinden geleni yaptılar, ve malesef başardılar...

Artık gazete başlıkları belli.. Keremcem gitti Aşk oyunu bitti! Bunu mu haketti bunca insan. Civciv yumurtadan çıkmış, kabuğunu beğenmemiş hesabı...Artıık isteyen istediğini söylesin açıkçası hiç birşey ifade etmiyor benim için. Bu diziyi Keremcemin var ettiğini düşünenler bırakın kendi hayal dünyalarında yaşasınlar.. Keremcem herşeyi başaracak güçte ve yetenekte olsaydı önce "Söyle söyleyebilirsen"in reyting rekorları kırması ve hala devam ediyor olması gerekirdi. Bunu hatırlatayım kendilerine.. Artık bu saatten sonra farketmiyor benim için Keremcemin bırakması, var olması yada hiç olmaması... O gittikten sonra Yasemine sarılmıştık hepimiz.. En çok da o kendini başarısız hissederse üzülürüm. Gerçek değil çünkü bu.. Gerçekler görünenden çok daha farklı aslında...

Atv yi de ayrıca kutluyorum !!! Bir şans bile verilmedi yeni hayata... 1 yıl boyunca 44 bölüm zirvede ol, 2 bölüm reytingler düştü diye hoop kaldır at çöpe.. Kanalı verdiği bu muhteşem emeklerden dolayı tebrik ediyorum, gerçekten çok şans verdi, harika destek çıktı...

Biz burada belki de çoğumuz için bir ilki yaşadık. Bir diziye bu kadar yürekten bağlandık.. Seyirci - oyuncu bu forumun sayfalarında tartıştık, haberleştik, destek olduk birbirimize... Bunca yaşanan şeyden sonra silip atmak kolay geldi tabi kanala, her zaman için kolay çıkışlara yönelmeyi tercih ettiler.. Ne diyeyim ki bize bunları reva görenleri Allah'a havale ediyorum..

Böylesi bir ortamı artık çok zor buluruz... Bize bunca bölümdür bu güzellikleri yaşatan bütün Aşk Oyunu Ekibine teşekkür ediyorum...

Yarın burada birileri sahte zaferlerini kutlayabilirler. Eğer bu durumda kutlanacak birşey bulabilen birileri varsa onların ne tür duygular beseleyebilen insanlar olduğu tartışılır arkadaşlr. Sizlerden ricam, onların çocuk denecek yaşta olduklarını da düşünerek,cevap vererek olayları büyütmemeniz.. Bırakın zafer kazandıklarını zannedip kutlasınlar, onların kendi ayıbıdır bu, eğer böyle bir durumda bile sevinecek birşeyler bulabiliyorlarsa...

purna
30-09-06, 09:07
ask oyunu bu haftada yok

purna
30-09-06, 09:24
Ask Oyunu şimdi Yayindan Kaldirilmi Uzuldum Simdi Ya

z_e_y_n_e_p
30-09-06, 09:53
ask oyunu yayından kaldırıldı mı ne olur bırı cvp versın yoksa kalpten gıdcem

sarp=ekin
30-09-06, 09:57
evt yayından kaldırılmış galiba son bir bölüm çekilmiş ondan sonra bir daha aşk oyunu yokmuş

z_e_y_n_e_p
30-09-06, 10:01
evt yayından kaldırılmış galiba son bir bölüm çekilmiş ondan sonra bir daha aşk oyunu yokmuş
ınanmıyorum ya yada ınamak ıstemıyorum.sunan krıze gırdım elelrım tıtrıyo ya.cok kotu oldum.bugn aldıgım en kotu haber:icon_cry:

meltem-cmbl
30-09-06, 10:01

ne innamıyorum yaaa offfff nerden öğrendinn bu haberi cnm ya

eylül87
30-09-06, 10:03
BU NE DEMEK YAAAAAA
BUNUDA KEREMCEM YAZMIŞ SITESINE

resmi olmamakla birlikte ask oyununun yayindan kaldirildigini yaseminden ögrendim.. çok üzüldügümü tahmin edersiniz.. aranizda buna inanmayanlar olabilir, buna saygi duyarim.. ama her fikir gibi bunu söylemenin de bu siteye yakisir sekli vardir.. bu seklin disindaki söylemlere takindiginiz sessiz, olgun ve seviyeli tavir için hepinize tesekkür ederim..
-----

eylül87
30-09-06, 10:04
yaaa nalan nerde nalan o bilir bunu yaaa ksinmi diilmi diee naalaannn :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

pelinnn
30-09-06, 10:08

Güzelim, o kanal d' deydi. Bu atv..

eylül87
30-09-06, 10:11
Güzelim, o kanal d' deydi. Bu atv..
keşke bu dizi hep kanal d de kalsaydı belkide böyle olmazdı bi diziyi transver ediosan arkasında durucaksın kardeşimm:icon_evil :icon_evil

anil16
30-09-06, 10:14
ya neler oluyor ya yayindan falan kalkmadi.daha dunyasemin bize cekimler iyi gidiyor diye mesaj yazdi sitesinde.keremcem nediyor boyle?

kafam karisti ya.

anil16
30-09-06, 10:16
Yaaaa arkadaslare galiba keremcem dogruyu soyledi.dizimiz gercekten yayindan kalkti galiba.yayin akisina gore bu carsambada yok yerine istanbul masali dizinin tekrari var.

uff galiba dizimizi kaybettik.napicaz simdi.daha yeni guzellesiyordu.bu atvden nefret ediyorum.diziye sans vermeleri lazim. :( :( :(

eylül87
30-09-06, 10:18
Yaaaa arkadaslare galiba keremcem dogruyu soyledi.dizimiz gercekten yayindan kalkti galiba.yayin akisina gore bu carsambada yok yerine istanbul masali dizinin tekrari var.

uff galiba dizimizi kaybettik.napicaz simdi.daha yeni guzellesiyordu.bu atvden nefret ediyorum.diziye sans vermeleri lazim. :( :( :(
ya keremcemin yalan sölicek hali yokki anılcım yaseminde öğrenmiş ama bakın dikkat edin KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE gibi bişide sölemiş keremcem

anil16
30-09-06, 10:19
ya resmen inanamiyorum.boyle muhtesem bir dizinin kaderide boyle oldu.ufff keske devam etmeselerdi bari.2 bolumluk icin tardu'yada yazik diger yeni oyuncularada. :(

bidahada geri getiremeyiz.neyapsak bizi dinlemezler.cunku bu atv.

eylül87
30-09-06, 10:21
ya resmen inanamiyorum.boyle muhtesem bir dizinin kaderide boyle oldu.ufff keske devam etmeselerdi bari.2 bolumluk icin tardu'yada yazik diger yeni oyuncularada. :(

bidahada geri getiremeyiz.neyapsak bizi dinlemezler.cunku bu atv.
ewt dimi 44.bölümde bitseydi en azından güzel hatırlardık

pelinnn
30-09-06, 10:21
arkadaşlar, geçen sayfaları okudum ve bir takım gruplara karşı çok önyargılı davrandığınızı gördüm. Ben de bir Keremcem hayranıyım ama bu diziyi bitiren Keremcem'in çıkması değildi bence.. Sarp & Ekin aşklının bitmiş olmasıydı.. Tabi bu benim düşüncem.. Diğer düşüncelere de saygı duyarım..

eylül87
30-09-06, 10:23
arkadaşlar, geçen sayfaları okudum ve bir takım gruplara karşı çok önyargılı davrandığınızı gördüm. Ben de bir Keremcem hayranıyım ama bu diziyi bitiren Keremcem'in çıkması değildi bence.. Sarp & Ekin aşklının bitmiş olmasıydı.. Tabi bu benim düşüncem.. Diğer düşüncelere de saygı duyarım..
aynen öyle cnm sonuna kadar sölediklerine katılıorum

anil16
30-09-06, 10:24
simdi bosu bosuna ekin'in bir yeni hayati oldu.dizi tamamen maf oldu yani. :(

eylül87
30-09-06, 10:27
hep atv yüzünden hep med yapım yüzünden gerek önmi vermiolsr diziyee başka diizilere bakııorum atvde 50 kere reklamı çıkıo aliye olsun beyaz gelincik olsun aşk oyunun yine bi kere bile görmüorum fragmanını:icon_evil :icon_evil

özocan
30-09-06, 10:27
yaa arkadaşlar bana biri neler olduğuınu anlatırmıı yaa yaa ben takip edemiyorum okul üzünden noldu yani şimdi dizi kalktmı yayından yaa :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

anil16
30-09-06, 10:30
özocan,son dakikada yayindan kaldirildi.yasemin ogrenmis sonra keremceme haber vermis.keremcemde bize haber verdi.

malesef canim dizimiz 1 yildir izledigimiz efsane dizi bitti.

özocan
30-09-06, 10:34
anıl çok sağol bni bilgilenrdiğin için
yaa inanamıyroumm yaa oalmazz buu yani haksızlıkk yaa üff:icon_cry: :icon_cry:
eylülcm çok haklsın yaa gereken önm yokk yaa dizimizeee üff şoktayım ya yani bittimi şimdi aşk oyunu ,yeni hayat off offfff:icon_cry:

eylül87
30-09-06, 10:35
özocan,son dakikada yayindan kaldirildi.yasemin ogrenmis sonra keremceme haber vermis.keremcemde bize haber verdi.

malesef canim dizimiz 1 yildir izledigimiz efsane dizi bitti.
yaa anıll böyle söyleme yaa bu dizi bu hallere düşücek dizimiydi yaaa her dizidn beklerdim amaaşk oyunundan aslaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

meltem-cmbl
30-09-06, 10:36
ya yanişimdi bitti ha innamıyorum inanmak istemiyorumm madem böle yapcaklardı nşiye başladılarr 44 te bitirselerdi ben ask oyunu yeni hayatada alışmıştım yawww offffffffff :icon_cry: :img-sorry

anil16
30-09-06, 10:39
ratingler kotu diye bitirdiler.bu hakdizlik.insanlara zaman vermeleri lazim.3-4 bolumde alisir insanlar anca.ben yeni alisiyordum.hepimiz oyle.simdide pat diye bitirdiler.

cocuk oyunumu bu ya.buyuk haksizlik. :(

agree
30-09-06, 10:45
ya ne kötü bişi bu bi sene boyunca ekrana yapışıp izlediğimiz diziyi bitirdiler ha.bari ekinin yeni bi hayatı olmasaydıda aklımızda o büyük aşk kalsaydı.aslında bende keremcemi seviyorum ama şu anki duygularını hakaten merak ediyorum.yasemin için üzülmüyomu.:img-sorry

eylül87
30-09-06, 10:47
ya ne kötü bişi bu bi sene boyunca ekrana yapışıp izlediğimiz diziyi bitirdiler ha.bari ekinin yeni bi hayatı olmasaydıda aklımızda o büyük aşk kalsaydı.aslında bende keremcemi seviyorum ama şu anki duygularını hakaten merak ediyorum.yasemin için üzülmüyomu.:img-sorry
üzülüodur cnm üzülmezmi yaaa eminim oda böyle olmasını istememiştir

özocan
30-09-06, 10:48
ya ben hala şoktayım yaa bu dizi böle olmamalıydı yaa çok büyük hakszlık yaa olmaz yani olamazzz yaa üfff:icon_cry: :icon_cry:
eylülcm çok haklsın cnm her diziiden bekerdm ama aşk oyunu böle olmamalıydıı yaaaa:icon_cry: :icon_cry:
,aşk opyunu yeni hayata alışmaya başlamıştım yani tmm reytingler düşük ama öle şıp die olmaz yani yaa üff finalsizz falann ah ahh:icon_cry: :icon_cry:

anil16
30-09-06, 10:49
agree,sana 100% katiliyorum.evet bu yeni hayat cikti ortaya ve ekin ve sarp buyuk asklari bitmis oldu.keske baslamasaydi ve mutlu sonla bitmis olsaydi.ekin iylesmisti zaten.

ya herkez kero icin izlemis.belli bu ya.yasoya yazik. :(

teomanresat
30-09-06, 10:52
Günaydınlar ilk önce şu kesinlik kazansın,Yasemin dizi kaldırıldı diye Keremceme haber vermedi.keremcem yasemini aramış,Yaseminde o zaman söylemiş.Biz akşam yaseminin sitesinde sabah 2 lere 6 lara kadar bunu tartıştık.yani haberi ilk alan biziz.nalan baştan yaseminden duymuş bize başta söylemedi sonra yeni bir üye atvyle ilgisi olan bir üye siteye yazdı.Ve bir arkadaş atvyi aramış ordaki kız da o dizi yayından kaldırıldı demiş.keremcem yanılmıyorsam taa saat 3'e doğru haber verdi.Evet arkadaşlar hep birlikte diziyi bitirdiler.Şimdi mutlu mesut rahat rahat uyku uyusunlar.Onlar için bu diziden bunca kişi ekmek yiyordu ama demek ki hiç önemi yokmuş.Geri sayfaları okursanız aydoğan ofluda açıklama getirmiş.Yazık çok yazık oldu.

teomanresat
30-09-06, 10:56
agree,sana 100% katiliyorum.evet bu yeni hayat cikti ortaya ve ekin ve sarp buyuk asklari bitmis oldu.keske baslamasaydi ve mutlu sonla bitmis olsaydi.ekin iylesmisti zaten.

ya herkez kero icin izlemis.belli bu ya.yasoya yazik. :(
Güzel diyosunda sezon sonunda koca koca devam edecek yazısı yazıldı.Ve keremcemle birlikte bütün kadroya güvenildi.Ha keremcem baştan sezon sonuna doğru deseydi benim önümüzdeki sezon albüm çalışmam var ben olmayabilirim ona göre diye onlarda son yapacaklardıysa ona göre senaryo yazıp son yaparlardı.Onların devam ettrimek için tek amaçları sezon sonunda koca koca devam edecek yazısını yazıp izleyicilere verdikleri sözdü.Ve onlar sözünde durdu.Malesef bir kişi hariç ve sonuç ortada.

PERİİ
30-09-06, 10:59
günaydın diycem ama içim varmıyo doğrusu ikigündür foruma giremedim ve neler olmuş vay be bu sefer işe yaramadı ha mail bombardımanı yazık kurtinin sözlerinide okudum siz üzülmeyin belki atv nin gönlüne yer etmediniz ama bizim kalbimizin en güzel yerindesiniz iyisiyle kötüsüyle 46 bölüm geçirdik yeri geldi eleştirdik yeri geldi övdük ama ne olursa olsun biz sizi hep sevdik ve bunu kimse değiştirmesinede izin vermeyiz demek dizi bitti ha vay be ben hala inanamıyorum şok oldum İNADINA AŞKOYUNU Yeni Hayatdedik hep inadına seyredip seyrettirip uğraştık demek mükafat olarakta dizimizi kaldırdılar arzu,sinem75,meryemce84,desdi,teoman,nalan .... sayamadığım arkadaşlarım ne oldu nerdesiniz dizimiz gitti baksanıza bence şöyle okkalı bi mail yazalım ve atv ye en azından gıcıklığımızı belli edelim ve biz nerde buluşucaz ya sizleri çook özliyeceğim saydığım saymadığım tüm arkadaşalrımı

özocan
30-09-06, 11:04
Güzel diyosunda sezon sonunda koca koca devam edecek yazısı yazıldı.Ve keremcemle birlikte bütün kadroya güvenildi.Ha keremcem baştan sezon sonuna doğru deseydi benim önümüzdeki sezon albüm çalışmam var ben olmayabilirim ona göre diye onlarda son yapacaklardıysa ona göre senaryo yazıp son yaparlardı.Onların devam ettrimek için tek amaçları sezon sonunda koca koca devam edecek yazısını yazıp izleyicilere verdikleri sözdü.Ve onlar sözünde durdu.Malesef bir kişi hariç ve sonuç ortada.
çok haklsın valla teoman abi sana katılıyorum yaa böle olmamalıydı gerçekten yaa keremcem her şeyi baştan söleseydi bunların hiç biri olmıcaktı belkide üff yaa
bu arada bizi bilgilendrdiğin için çook teşekkürlerr...

yaren-ekin
30-09-06, 11:06
Günaydınlar ilk önce şu kesinlik kazansın,Yasemin dizi kaldırıldı diye Keremceme haber vermedi.keremcem yasemini aramış,Yaseminde o zaman söylemiş.Biz akşam yaseminin sitesinde sabah 2 lere 6 lara kadar bunu tartıştık.yani haberi ilk alan biziz.nalan baştan yaseminden duymuş bize başta söylemedi sonra yeni bir üye atvyle ilgisi olan bir üye siteye yazdı.Ve bir arkadaş atvyi aramış ordaki kız da o dizi yayından kaldırıldı demiş.keremcem yanılmıyorsam taa saat 3'e doğru haber verdi.Evet arkadaşlar hep birlikte diziyi bitirdiler.Şimdi mutlu mesut rahat rahat uyku uyusunlar.Onlar için bu diziden bunca kişi ekmek yiyordu ama demek ki hiç önemi yokmuş.Geri sayfaları okursanız aydoğan ofluda açıklama getirmiş.Yazık çok yazık oldu.
günaydın teoman abi ben sabahtan beri şoktayım arkasındyaım dediğim dizi atv yüzünden yayından kaldırıldı inanamıyorum arzzuuu ablam nerdesin ya yorum yok inanamıyorum herkes nerde biri bişi desin

teomanresat
30-09-06, 11:10
Eylül son bir bölüm çekmişler.Oda atvnin insafına kalmış.Bak geri sayfalara git kurtinin yazısını oku.keremcem artık bu dizde değil ona ne kadar bilgi verildiyse onu söylemiştir.Ne diyorum biz akşamdan beri kafa patlatıyoruz.3 saatlik uykuylayım ve bugün işteyim.Yani düşünün artık.Olaylar bu .Son bir bölüm çekildi o da yaınlanırsa şükür.Akşam yasemin çok üzgün olduğu söylemiş nalana.Ve kurtininde yazdıklarından hepsi çok üzgün kırgın.Böyle olmamalıydı.Birde tabi taru ve yeni giren ekip var.Biz başaramadık diye inşiallah faturayı kendilerine çıkarmazlar.Çünki onlar ellerinden gelen herşeyi yaptılar hatta fazlasını.
Peri arkadaşım biz birbirimizle dost olduğumuz sürece görüşecek başka başlık buluruz ama hiç biri aşk oyununu tadını vermez.

teomanresat
30-09-06, 11:13
günaydın teoman abi ben sabahtan beri şoktayım arkasındyaım dediğim dizi atv yüzünden yayından kaldırıldı inanamıyorum arzzuuu ablam nerdesin ya yorum yok inanamıyorum herkes nerde biri bişi desin
Yaren günaydın abicim ya malesef böyle.Atv siz afedersin yırtın biryerleriniz biz yapacağımızdan geri kalmıyoruz dedi.Ve atv tmc ve birde başka bir yapımın dizilerine ağırlık verecekmiş.Abicim hafta sonu,arzu hafta sonları olmuyor genellikle .Dün akşamda dedim şimdide diyorum ben bundan sonra buranın halini düşünemişyorum.Nalan kendimi tutamam dedi.Ben de ne kadar tutarım bilmiyorum.Pazartesiye kadar öğrenen öğrenir öğrenemeyende pazartesi.Asıl pandomim pazartesi kopacak.

özocan
30-09-06, 11:18
off Allahımm yaaa off bari son bölümü yayınlasalarr yaa olamaz bu yaa olmamlı ama oluo iştee üff yaaaaaa
pazartesi nasıl olcak yaa düşünemiyroumm Allahımm yaaa kafayı yicemm şimdiii çok kötüyüm yaa off :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

teomanresat
30-09-06, 11:20
Sinem burdasın birşeyler yaz arkadaşım.Şokta mısın yoksa.Bak ne hale geldi dizimiz.Hepimizin başından kaynar sular döküldü.Bir ses ver.

agree
30-09-06, 11:20
ya bizim dizimiz sadece kero için izlenmiyodu ki.yasemin diziden çıkmış olsaydı. yine böyle reytingler düşücekti.biz bu diziyi kero ve yaso için izlitoduk masanın iki bacağından birini kırarsan dengede durmaz.bu da öyle bişi hangisi gitse dizinin sonu böyle olcaktıı. ben daha yeni hayatın ilk fragmanı yayınlanınca buraya bi yorum yazmıştım ama pek dikkat çekmemişti.başrol oyuncusu ayrılan dizilerin akibeti belli ama inşallah bizim diziye bu olmaz demiştim ama oldu bu saatten sonra ne söylesek boş.tam sizinle böyle iletişim kurduktan sonra ayrılmak beni üzecek.benki evimde(yani arkadaşlarımla kaldığım öğrenci evinde)tv olmadığı için aşk oyununu izleyemeyince içi içini yiyen eve gelir gelmez pc den bölüömleri indirip izleyen biriyim.elifnağmeyi açın haber var.

cemotara
30-09-06, 11:24
Arkadaşlar aşk oyunu yayındanmı kaldırıldı bugün milliyet tv ekinde haber vardı keremcem diziden ayrıldı aşk oyunu çöktü diye ve atv önümüzdeki haftada diziyi yayınlamayacakmış ama aşk oyunu bitti diye birşey yazmıyordu eğer doğruysa çok yazık oldu eskiden bu dizi için ekrandan ayrılamazdım bir sahnesini kaçırmamak için daha sonra tabi diziden soğudum çünkü saçmalamıştı birde keremcem çıkınca dahada kötü oldu çünkü herkes ekin sarp aşkı için izliyordu o aşkta olmayınca diziyi izlemekten vazgeçti izleyiciler ve atvde gözünün yaşına bakmadan kaldırmış zaten hatayı med yapım yaptı diziyi uzatacağına sarp ekin aşkıyla bitirsetdi şimdi herkes harika aşk oyunundan bahsedecekti ama uzatarak saçmaladılar ve dizi bu hale geldi çok yazık inş. yasemin ergeneyi güzel projelerde görürüz.

sinem75
30-09-06, 11:30
Teoman ve diğer arkadaşlar hepinize günaydın diycem ama biz Aşk Oyunu fanları için gün hiçte aydın değil.
Dün akşamüstü siteden çıkarken Hıncal Uluç'un ATV'yi eleştiren bir yazısını eklemiştim.Bakayım ona nasıl tepkiler vermişsiniz diye girdim siteye.Yoksa 1 saat sonra evden çıkacağım ancak yarın sabah girebilirdim.
Siteyi açınca ilk önce haberler başlığına girdim ve Milliyet'in TV ekinden alıntı dizimizin bu haftada yayınlanmayacağı heberini okuyunca aklıma dün işyerindeki erkek arkadaşların bu hafta milli maç var şeklinde konuştukları geldi bu sebeple yine yok heralde dedim.Konduramadım sizin anlayacağınız dizinin yayından kaldırılabileceğini.
Ama işte bu başlığa girip dün kaldığım yerden okumaya başladığım an Nalan'ın yazısına geldiğimde gözlerime inanamadım.Kalbim sıkışmaya başladı.
Ardından Kurti1'in yazısını okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım,halada öyle.
İnanamıyorum,inanmak istemiyorum.Biz bunu haketmedik.Biz bu sonu olmayan SON'u haketmedik.Yazıklar olsun.

z_e_y_n_e_p
30-09-06, 11:33
hayatımda bu kadar kotu oldugumu hatırlamıyorum.yemın ederımkı su an ilaçla ayakta duruyorum.ogrendıgım anda krız gecırdım zaten.hala soktayım.sankı butun bu olanlar bı ruya gıbı gelıyo ama nerde.keske ruya olsa.

teomanresat
30-09-06, 11:36
Teoman ve diğer arkadaşlar hepinize günaydın diycem ama biz Aşk Oyunu fanları için gün hiçte aydın değil.
Dün akşamüstü siteden çıkarken Hıncal Uluç'un ATV'yi eleştiren bir yazısını eklemiştim.Bakayım ona nasıl tepkiler vermişsiniz diye girdim siteye.Yoksa 1 saat sonra evden çıkacağım ancak yarın sabah girebilirdim.
Siteyi açınca ilk önce haberler başlığına girdim ve Milliyet'in TV ekinden alıntı dizimizin bu haftada yayınlanmayacağı heberini okuyunca aklıma dün işyerindeki erkek arkadaşların bu hafta milli maç var şeklinde konuştukları geldi bu sebeple yine yok heralde dedim.Konduramadım sizin anlayacağınız dizinin yayından kaldırılabileceğini.
Ama işte bu başlığa girip dün kaldığım yerden okumaya başladığım an Nalan'ın yazısına geldiğimde gözlerime inanamadım.Kalbim sıkışmaya başladı.
İnanamıyorum,inanmak istemiyorum.Biz bunu haketmedik.Biz bu sonu olmayan SON'u haketmedik.Yazıklar olsun.
Evet sinem tek kelimeyle yazıklar olsun.Biz haberi yaklaşık saat gece 1 gibi falan aldık ve hiç birimizi yaseminin sitesinden bahsediyorum uyku tutmadı.Resmen dumur olduk.Bu dizi böyle sonu olmayan bir sonu haketmiyordu.

özocan
30-09-06, 11:37
üff yaa ağlamaktan çok kötü oldmm yaa ya biz bunları haketmedik gerçekten ya inadına aşk oyunu yeni hayat ddik olmamalıydıı yaa hala inannamıyorum hala şokytayım sanki şimdi biri dicek bunların hepsi şaka dicek gibi geliyor
kutinin yazısıda gerçekten çok duygusal ya bütün ekp çok üzügn gerçekten off yaaa böle mi olcaktı bizim o güzel dizimizz :icon_cry:
sinem ablacım çok haklsın gerçekten yaa yazıklar olsnnn:icon_cry:

z_e_y_n_e_p
30-09-06, 11:48
sinem abla soledıklerının harfı harfıne katılıyorum.
tek kelımeyle YAZIKLAR OLSUN!!!!

muğlak
30-09-06, 12:09
ya arkadaşlar aşk oyununun bittiği kesin mi . aydoğan oflu'nun yazdığı mesaj kaçıncı sayfada birisi bana yardımcı olabilir mi

sılam
30-09-06, 12:16
Merhaba arkadaşlar,

Siteye girer girmez bakayım arkadaşlar neler yazmışlar dedim.Ama girer girmez sevgili nalan'ımın yazısıyla karşılaştım ve şok üzüldüm.İnanın üstümden kaynar sular döküldü.1 sezon boyunca desteklediğimiz acısıyla,tatlısıyla saçmalıkları ve senaryonun bozulmasına rağmen hep yanında olduğumuz dizi reyting kurbanı olmuş bu çok ama çok acı.Geçen sezon 1. olarak bitiren bir dizi nasıl olurda reyting kurbanı olarak ekrana veda eder?Yazık ama çok yazık....

Diziyi bu hale getirmekte kimin veya kimlerin payı varsa bu Ramazan ayında hepsini Allah'a havale ediyorum.

Bize 1 sene boyunca tüm zorkluklara rağmen bize güzel anlar yaşatan ve hafızalarımıza güzel bir anı olarak yer ettiren tüm Aşk Oyunu ekibine yürekten teşekkür ederim.

Aşk oyununun bende apayrı yeri olacaktır.Çünkü hepinizle AO sayesinde tanıştım ve arkadaş oldum.Yeri geldi tartıştık anlaşamadık ama inanın hepinizi çok sevdim ve hepinizin ayrı ayrı kalbimde yeri olacaktır.Bu gün Aşk Oyununun ölüm haberini aldık ve herkesin başı sağolsun arkadaşlar...

meste
30-09-06, 12:19
sinem abla soledıklerının harfı harfıne katılıyorum.
tek kelımeyle YAZIKLAR OLSUN!!!!
YAZIKLAR OLSUN evt.ama bu yazıklar olsun diziyi baska bir dizi için bırakıp giden keremceme mi,yoksa cıkarları ugruna sırtlarından para kazanan,2 bölüm raitinglerine bakarak bindigi dalı kesen atv'yemi yoksa bütün bu olanlar karşısında hiç önlem almayan med yapıma mı karar veremedim..varın gerisini siz düşünün.sabah sabah su ramazan gününde ahımız yerde kalmaz eminim.cok sinirliyim daha fazla bişey diyemiyorum maalesef.

teomanresat
30-09-06, 12:21
Merhaba arkadaşlar,

Siteye girer girmez bakayım arkadaşlar neler yazmışlar dedim.Ama girer girmez sevgili nalan'ımın yazısıyla karşılaştım ve şok üzüldüm.İnanın üstümden kaynar sular döküldü.1 sezon boyunca desteklediğimiz acısıyla,tatlısıyla saçmalıkları ve senaryonun bozulmasına rağmen hep yanında olduğumuz dizi reyting kurbanı olmuş bu çok ama çok acı.Geçen sezon 1. olarak bitiren bir dizi nasıl olurda reyting kurbanı olarak ekrana veda eder?Yazık ama çok yazık....

Diziyi bu hale getirmekte kimin veya kimlerin payı varsa bu Ramazan ayında hepsini Allah'a havale ediyorum.

Bize 1 sene boyunca tüm zorkluklara rağmen bize güzel anlar yaşatan ve hafızalarımıza güzel bir anı olarak yer ettiren tüm Aşk Oyunu ekibine yürekten teşekkür ederim.

Aşk oyununun bende apayrı yeri olacaktır.Çünkü hepinizle AO sayesinde tanıştım ve arkadaş oldum.Yeri geldi tartıştık anlaşamadık ama inanın hepinizi çok sevdim ve hepinizin ayrı ayrı kalbimde yeri olacaktır.Bu gün Aşk Oyununun ölüm haberini aldık ve herkesin başı sağolsun arkadaşlar...
Sıla selam evet bu gün aşk oyununu ölüm günü hepimizin başı sağolsun.Akşamdan beri bayağı bir morelim bozuk.El birliğiyle mafettiler diziyi.Burda çok şey paylaştık çok şey konuştuk.Buranın yeri kanımca hepimiz için ayrı apayrı.
Bende bize bu güzellikleri yaşatan aşk oyunu ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Oyuncularu tek tek tebrik ediyorum tabi set ekibini,ışıkçısını,yönetmesi,senaristleri tüm ekibide.Ve oyuncuları başka projelerde görmeyi umut ediyorum.başarıları daim olsun.
Not;Sinem burdamısın Özel mesaj kutun dolu galiba mesaj gitmiyor.Boşaltırsan sevinirim.

özocan
30-09-06, 12:21
[/FONT]Merhaba arkadaşlar,

sılam çok haklısn hepimizn başı sağolsn gerçeten yaa biz inadına aşk oyunu dedik ama olmadı gerçektenn
tüm aşk oyunu ekibine bende çook yürekten teşekkür ediyorum yaa bize acı ttalı herşeyi yaşattıkları için

pelinnn
30-09-06, 12:35
arkadaşlar, geçen sezon burada, aşk oyunu sayesinde buluştuk, dost olduk. Bu sezonsa arkadaşlığımızı unuttuk, fikir ayrılıkları yaşayarak ikiye bölündük, belki de birbirimizin kalbini kırdık. Umut ediyorum ki artık böyle gergin ortamlar yaşanmaz.. Çok zor durumda kalmadığım sürece bu yazı, bu sayfadaki son yazım olacak.. Benim için aşk oyunu ikinci kere bitti... Dilerim ki, ortam daha fazla gerilmez.. Ben kendi adıma bu gergin ortamda kalbini kırdığım biri varsa özür dilerim...

Hepinize iyi günler...

balerinnnn
30-09-06, 12:45
Resmen şoktayım. Aşk Oyunu'nu sonu bile çekilmeden yayından kaldırıyorlar. Bu oyunculara, biz izleyicilere yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. Bundan sonra hiçbir Atv yapımını izlemeyeceğim. Atv bunu birçok diziye yaptı zaten. Başka kanalda yayınlanan diziyi satın alıyorlar, sonra o diziyi böyle ortada bırakıyorlar. Bunca zamandır izlendi... Yorumlar yapıldı. Bunun için miydi? Yazık...

linguist
30-09-06, 12:45
Korktuğumuz başımıza geldi sonunda.:(İnanması o kadar güç ki.Az önce siteye girerken böyle bir şeyle karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi.Tamam,bazı şeylerden şüpheleniyorduk ama bu kadar çabuk olmamalıydı.Atv nin yaptığı bir vefasızlık örneğidir.Şu ana kadar çarşamba gecelerini hep birincilikle bitiren dizisine ancak 2 bölüm mü şans verebildi?Yazık gerçekten.Bunca yaşanandan sonra bir son yazısı bile göremeyeceğiz.En üzüldüğüm noktada bu.

Bu haberle dizinin başlangıcı,buradaki sohbetlerimiz,tüyo beklemelerimiz kısacası her şey bir bir gözümün önünden geçti ve çok duygulandım.Aşk Oyunu'nun yeri ben de hep farklı olacak.Hepimiz bazı şeylerden fedarkarlık yaptı onun için.Kimimiz dersinden,kimimiz işinden.Çarşamba gecelerinin anlamı bu yüzden hep farklı olacak bizim için sanırım.
Siteye her girdiğimde Aşk Oyunu başlığını yerinde değilde arşiv kısmında görmek beni bir o kadar da üzecek.
Tüm ekibe her şey için çok teşekkürler.
Son olarak hoşçakal Ekin ve Sarp,hoşçakal Aşk Oyunu...

arese
30-09-06, 12:48

dinlemzmiyim aydogan abicim seningibi işine sadık duzgun yapan işin dinlemezmiiyi eleim kanda olsa yine izlerimseni yaptıgın herprojeyi desteklerve keyifle izleriz aydogan abicim :img-grin2

arese
30-09-06, 12:51
neye yanayım ya dizinyaından kaldırıldıgnamı yanayım kanalın ilgisiz bozuk bir kanal oldugnamı yanayım dizde bir son yazısı ve maslın bitmediginemi yanayım hangisine uzleyim söyleyin arkdaşlar hangisine yanayım:icon_cry: :icon_cry:

z_e_y_n_e_p
30-09-06, 12:52
Aşk oyunu yine zirvede

Ekranlarda romantizm rüzgârları estiren "Aşk Oyunu," 25 Ocak Çarşamba günü hem tüm kişilerde hem de AB grubunda atv'yi zirveye taşıdı. Başrollerini Keremcem ve Yasemin Ergene'nin paylaştığı sevilen dizi film AB grubu izleyicilerinde yüzde 10.60 reyting, yüzde 27.00 izlenme payıyla birinci olurken, Gülse Birsel ve Ata Demirer'li "Avrupa Yakası" yüzde 10,60 reyting, yüzde 26.00 izlenme payıyla ikinci oldu. Tüm kişilerde de birincilik değişmedi ve "Aşk Oyunu" yüzde 12.10 reyting, yüzde 28.50 izlenme payıyla zirvenin sahibi oldu.

zamanında bole haber yapan atv su an dızımızı bı kagıt gıbı yırtıp cope attı.

arese
30-09-06, 12:53
uzuntuden unttum bende tum aşk oyunu yeni hayat ekipini teprik ediyorum set ekipinden maköz kuaföre kadar hepsin teprik ediyorum bundan sonraki hayatlarında başarılar

ceza_cansu
30-09-06, 12:56
şimdi yazıcağım yazı milliyet televizyon gazetesinden alınmadır aşk oyununun bitmesi ile ilgili yazılan bir yazı
AŞK OYUNUNU 'CANAVARLAR' YEDİ
keremcemsiz aşk oyunu kelimenin tam anlamıyla göçtü.geçen sezon en kötü bölümü 5 reyting alan dizinin keremcemsiz ilk bölümü 3.4 reytingle 13. oldu.atv bu çarşamba ise aşk oyununu son dakikada yayından kaldırıp yerine sekiz bacaklı canavar adlı yabancı filmi koydu.dizi gelecek haftanın yayın akışında da yok.yani meçhule giden bir yolcu durumu...
(önceki sayfaları okumadım eğer daha önce yazıldıysa kusura bakmayın)

balerinnnn
30-09-06, 12:57
neye yanayım ya dizinyaından kaldırıldıgnamı yanayım kanalın ilgisiz bozuk bir kanal oldugnamı yanayım dizde bir son yazısı ve maslın bitmediginemi yanayım hangisine uzleyim söyleyin arkdaşlar hangisine yanayım:icon_cry: :icon_cry:
Olaya şu yönden bakalım. Atv nasıl bir kanal olduğunu bize gösterdi. Bundan sonra Atv'ye ait hiçbir diziyi izlemem. Aşk Oyunu'na yaptığını diğerlerine de yapar. Sonunun gelmeyeceğini bildiğim bir şeyi neden izleyeyim ki? Bu kanal benim için bitmiştir.

»_аđα_«
30-09-06, 12:57
Diziyi buralara kadar sürekleyenlere (nerden nereye geldik aklım almıyor zaten) yazıklar olsun. Şimdi vicdanları rahatmıdır merak ediyorum.
2 günde insanların emekleri nasıl reyting uğruna çarçur ediliyor ATV bize çok güzel gösterdi.İnsanların emeklerine saygısızlıkta ATV kendini birkez daha tescilledi.

*burçak*
30-09-06, 13:05
AŞK OYUNU YAYINDAN KALKTI!!! Akadaşlar Haberiniz Olsun Son çekilen 1 Bölüm Var Insanlarin Gece Gündüz Demeden çektiği Insaf Edip Yayinlarlarsa Yayinlarlar Yoksa Gecmiş Olsun Hepimizeee!!
ya nası olur nası yayından kalkar diziya en saçma en dandik diziler kalkmıyoda bunu kaldırıyolar ne hakksızlıkya bu ramazan ayında hiç mi düşünmüyolar bunlar yaaaaaaa ayy şimdi deli oldum yaaaa

eylül87
30-09-06, 13:25
nalancım şimdi bu son yazsını göremeden aşk oyunu bittimi demek oluo

kerem__cem
30-09-06, 13:26
yaa ben yasemin için serbest ailesi için çok üzüldüm yaa ama bi kişi için nedense hiç üzülmedim ama kötü olduya böle bitmesi bari bi final olsaydıda öle bitseydi böle kötü oldu yaa acı oldu yanii:icon_cry: :icon_cry:

eylül87
30-09-06, 13:30
yaa ben yasemin için serbest ailesi için çok üzüldüm yaa ama bi kişi için nedense hiç üzülmedim ama kötü olduya böle bitmesi bari bi final olsaydıda öle bitseydi böle kötü oldu yaa acı oldu yanii:icon_cry: :icon_cry:
ewt bende yasemin ve serbest ailesi içn üzülüorum tarduya ii oldu çok fazla konuşuodu

melis_krmcm
30-09-06, 13:33
aşk oyununun bu şekilde bitmesine üzüldüm gerçekten..keşke bi sonla bitirselerdi..bu sezon izlemedim gerçi diziyi ama, izleyenler için kötü oldu..aslında keşke geçen sezon bitirselerdi..ama neyse bütün bunlar çok konuşuldu ya artık olan olmuş..hayırlısı olsun..inşallah bütün oyuncular bundan sonra da iyi yapımlarda yer alırlar..

~ topiqq ~
30-09-06, 14:03
bnm tek diceim şey; bu dizinin sonu böle olmamamlıydı..geçen yazın başında bni en çok eylendiren ve izlemekten zevk aldıım dizinin, btn bir sezon boyunca rating rekorları kıran dizinin sonu böle olmamalıyıd!!!!

tek söliceim bu..ayrıca atv yi de tebrik ediormm

*burçak*
30-09-06, 14:11
halen şoktayım dizi nerden nereye geldii yaaaaaaaaaaa böyle olmamalıydıı yani bu atvyede tebrikler yanii

kerem__cem
30-09-06, 14:19
halen şoktayım dizi nerden nereye geldii yaaaaaaaaaaa böyle olmamalıydıı yani bu atvyede tebrikler yanii
yaa gerçekten hee atv ye tebrikler :icon_evil aşka güne alsa dizi olmazmıydı yanii fragmanları çoğaltsa olmazmıydıı hem gereken önemi vermez hemde diziyi kaldırır hee atv ye güven olmaz yaa

tugchemre
30-09-06, 14:20
bu güne kadar keremcemin gitmesini hiç umursamadım ama şimdi çok sinirliyim resmen katletti diziyi ellerine sağlık keremcem...ama bişey varki bütün ekip hangi projede olursa olsun kesinlikle izliycem yinede çok güzel bi oyundu bütün herkesin yüreğine sağlık...

didou_didem
30-09-06, 14:26
Çok üzgünüm,kızgınım..acayip durumdayım..elim ayağım titriyor ya..Bu yapılmamalıydı..1,5 senedir bir son yazısı bekledik ve sonuç..

SuluSaray
30-09-06, 14:31
ask oyunu yeni hayatdaki oyuncular pirlanta degerindeler HEPSIDE.
onlari daha iyi projelerde görecegimize inaniiyorum ama o sahisin kariyeri devam eder mi???orasini görecez..yazik ettiler dizimize...yapilanlari hatirladikca daha cok sinirleniyorum. birde sitesine girip aciklama yapama gereginde bulunmus..vee yasso keremcemi aramamis kero yassoyu aramis..
kizin isi yok o üzüntülü haliyle onu mu arayacak...
atv yede helal olsun..artik hic iyi bakmiyorum bu olaylara. bu kadarmis demekki, herkesin icini dökme zaamani mi geldi dersiniz??ben icimdeki döktüm..
keremcem ve atv benim icin BITMISTIR:...
artik olan oldu, bir masal gibi geldi gecti hersey, herseyin bir sonu vardir, insallah bi mucize oldurda final bari yaparlar...oda atv ye kalmis artik...

arese
30-09-06, 14:44
AŞK OYUNUNU 'CANAVARLAR' YEDİ
keremcemsiz aşk oyunu kelimenin tam anlamıyla göçtü.geçen sezon en kötü bölümü 5 reyting alan dizinin keremcemsiz ilk bölümü 3.4 reytingle 13. oldu.atv bu çarşamba ise aşk oyununu son dakikada yayından kaldırıp yerine sekiz bacaklı canavar adlı yabancı filmi koydu.dizi gelecek haftanın yayın akışında da yok.yani meçhule giden bir yolcu durumu...

ay gazteler yazmış bile artık bol bol haber çıktı yazanınbaklımnereye kadar ahhhhhh sinirlerim zıplamış durumda:fighting2

z_e_y_n_e_p
ask oyunu yeni hayatdaki oyuncular pirlanta degerindeler HEPSIDE.
onlari daha iyi projelerde görecegimize inaniiyorum ama o sahisin kariyeri devam eder mi???orasini görecez..yazik ettiler dizimize...yapilanlari hatirladikca daha cok sinirleniyorum. birde sitesine girip aciklama yapama gereginde bulunmus..vee yasso keremcemi aramamis kero yassoyu aramis..
kizin isi yok o üzüntülü haliyle onu mu arayacak...
atv yede helal olsun..artik hic iyi bakmiyorum bu olaylara. bu kadarmis demekki, herkesin icini dökme zaamani mi geldi dersiniz??ben icimdeki döktüm..
keremcem ve atv benim icin BITMISTIR:...
artik olan oldu, bir masal gibi geldi gecti hersey, herseyin bir sonu vardir, insallah bi mucize oldurda final bari yaparlar...oda atv ye kalmis artik...
tugbacım soledıklerının harfı harfıne katılyorum.benım ıcınde KEREMCEM ve ATV bitmiştir.artık o malum ksıyı tanımıyorum.yemın edıyorum duyfugumda bayılacak gıbı oldum ilaç aldım ialaçla ayakta duruyorum.annemde sasırdı ne oldu kısım dııyo.soledım o da uzuldu.acıkcası annemden hıc beklemdıgım bı tepkı verdı:icon_cry:

nejatdidem
Olan oldu sonunda!!!:(Gerçekten çok üzgünüm bu dizi böyle olmamalıydı...en son istediğim şey SON yazısını görmeden yayından kaldırılnasıydı ve sonuda o da oldu:(ne diyim ATV'ye tebrikler yanii...çok güzel bi şekilde soğutuyolarr kendilerini...arttık kurti gönül berna EKİN yok aşk oyunu yok...başka diyecek bi laf bulamıyorum...bari finali yapsalar onlardan bekledmediğimiz bi iyiliği yapsınlar!!!hiç sanmıorum ama...herkese ii yorumlar

parlakz güneş
30-09-06, 14:54
aşk oyunu kesin olarak kalktı mı?

agree
30-09-06, 14:54
elifnağmeyi izlediniz mi arkadaşlar yaso konuştu.daha önce bu haberi yayınladılar mı bilmiyorum.kero hakkında konuştu. yaso ne derse kero haklı doğru söylemiş falan dedi.yaso benim hakkımda kötü bişi demez zaten ekranda söylediğini yüzümede söyler dedi.yasoya sordular tardu kero nun yerini doldurabildimi diye oda tardu oyuncu kero şarkıcı onun yerini ancak başka bi şarkıcı doldurabilirdi dedi.falan filan ...benim asıl diyeceğim biz bi zamanlar yaso ve kero için aşk senaryoları yazıyoduk hayalimizde düğünlerini bile yaptık ama şu anki duruma bakın. keroya sinirden kuduruyoruz.keşke kero ben diziden ayrılıcam ama 3-4 bölüm çekip final yapalım deseydi.ama KEŞKELERLE iş yürümüyo işte. ne dersiniz haklımıyım

Apple101
30-09-06, 15:01
dizinin yayindan kalirildigini simdi duydum..hem cok üzüldüm hemde cok kizdim buna.
gecen sen bu kadar iyi reyting alan diziyi atv nasil hemen siler? helal olsun ya..artik atv nin herhangi bi dizisini izlemeden önce 1000 kere düsünürüm..
zaten dogru dürüt reklamini yapmadi ki.fragmanlari son gün anca görüyordum tv den.:fighting2
insallah cekilen en son bölümü yayinlarlar. tek istedigim bu.bu kadar emek verilmis ona insanlar gece gündüz calismislar. bir son yazisini görmegi cok isterdim ama onu da atvnin yapacagini hic sanmiyorum. bu kadar güzel bir diziye cok güzel bir final bölümü yakisirdi.:img-sorry :icon_cry:
oyuncular icin gercekten cok üzüldüm.hepsi cok iyidi. onlari güzel projelerde görecegimize eminim...

SuluSaray
30-09-06, 15:06
eee tabi öyle diyecek zaten hayranlarindan cogu ates püskürüyor kero ya cikipta hayir yasemin haksiz ben öyle degilim mi diyecek???kendisini hakli cikarmaya calisti. haksiz oldugunu biliyor onun icin öyle diyor.ama elinden birsey gelmiyor cünkü artik diziden cikti. yaptigi isin arkasinda durmaya calisiyor.
sanki cok dogru bi is yapti.:fighting2

ekin.sarp
30-09-06, 15:22
herkese merhaba,
siteye girdiğimde ana sayfadaki başlığı görünce sinirlendim yine.okuduklarımın yanında hiç kalacağını tahmin edemezdim.dün kaldığım yerden yorumları okumaya başlayayım derken sayfaların çoğalmasından kötü bir şeyler olduğunu anladım.Nalan'ın mesajına geldiğim an donup kaldım.başımdan kaynar sular boşaldı resmen.Aydoğan Oflu'nun mesajından sonra daha fena oldum.bir faydası olmadığını bile bile o kadar sinirliyim ki...kafamda o kadar çok şey olmasına rağmen doğru düzgün cümleler bile kuramıyorum.
bu kadar aksiliklere rağmen verilen emeğin,gösterilen çabanın karşılığı bu olmamalıydı.atv'nin geçen hafta neden öyle yaptığı da belli oldu artık.kafalarında bitirmişler meğer...bazı şeyler birileri için ne kadar basit oluyor.bir sezon boyunca zirveden inmeyen diziye iki bölümdeki sonuç yüzünden hemen bilet kesiliyor.gerçekten çok yazık...
sinirimi katlandıracak şey ise gazetelerde bu durumun yansıtılış şekli olacak.'Keremcem gitti,dizi bitti' vb.başlıkları düşününce şimdiden tutamıyorum kendimi.
bu noktaya gelinmesine sebep olan kişileri Allah'a havale ediyorum sadece.biz 'son'u olmayan bir bitişi haketmedik.
hayatımda ilk defa bir diziye bu kadar çok bağlandım ben.burayı keşfettiğimden beri ise bambaşka bir hal aldı bu bağlılık.tartıştık,iddialara girdik,eğlendik,tahminler yaptık...burada belki de başkalarının anlayamayacağı paylaşımlar yaşadık.bundan sonra en acısı bu başlığı arşivde görmek olacak.elbet bu olacaktı ama 'son'u olmayan şekliyle olmamalıydı.
her şeye rağmen emek,çalışma,gayret ortada...bunun için oyuncusundan,yönetmenine,ışıkçısına,makyözüne,çayc ısına kadar bütün Aşk Oyunu ekibine teşekkür ediyorum.her şey için...
kaliteden ödün vermeyen(!)atv bir sezon boyunca zaten yapacağını yapmıştı bize.son olarak da en kötü biçiminden şunu iyice gösterdi:dizi atv'de izlenmez.görünen o ki sadece dizi anlamında değil her yönden başka şeyler dönüyor ortada.dün ben de görmüştüm.Sinem Abla da sağolsun buraya eklemiş.Hıncal Uluç'un yazısından o kadar belli ki bu.
yazık çok yazık...

ceyda deniz
30-09-06, 15:30
arkadaşlar ne oldu diziyimi bitirmişler yoksa benmi yanlış anladım okuduğum şeye inanamıyorum doğrumu bu yazılanlar.bende ana sayfada birşeyler gördüm ve inanamadım

ssvshy
30-09-06, 15:33
siteye girdiğimde anasayfada aşk oyunuyla ilgili haber verdi okumadan es geçtim eski haber dedim kendi kendime sonra buraya girdim karşıma çıkan ilk şey nalanın yazısı oldu biranda elim ayağım boşaldı bu kadarmı dedim yani bu kadarmı ya hala aklım almıyor bu kanal yöneticileri çokmu zengin çok kaliteli işler yapıp sonra onları kaderine terketmek hangi akla mantığa sığıyor bu atvnin ilk işi değil sonda olmayacak arkadaşlar hazır hıncal uluçta bu konuda rahatsızken ona mailler atalım ve gazetede bu konuda ayrıntılı bir haber yapmasını sağlayalım birçok insanın bilmediği ama biizim bildiğimiz gerçekleri anlaatalım ona buarada kurti gelmiş herzaman arkanızdayız tüm ekibin bunu söylemek istedim

teomanresat
30-09-06, 15:41
Bugün burda yeni bölümle ilgili fikirler senaryolar üretiyor olacaktık,düştüğümüz hale bakın.Çok geçmez yarın gazeteleirn magazin servisinde bu haber çıkar.Keremcem gitti aşk oyunu bitti.Diye.Ama keremcemsiz çok güzel devam ediyordu.Bu dizi sadece keremcem olmadığı için bitmedi atv nin destek vermediği için,yapımcının arkasında durmadığı için,dizisine inanmadığı için ve Keremcemin sezon sonunda ben önümüzdeki sezon yokum ona göre kendinizi ayarlayın demeye tenezzül etmediği için bitti.Onca emek heba oldu.Onca kişi işsiz kaldı.Ben en çok yasemine ve yeni giren oyunculara üzülüyorum.Etme bulma dünyası ,er yada geç bu olanlar döner dolaşır sebep olan kişilerin ayağına takılır.

SuluSaray
30-09-06, 15:46
zaten o anasayfadaki haber eski degilmi??ben es gectim okumadim, ama modlarin buna dikkat etmesi lazim, eski haberi neden koyyup duruyorlar,millet ayag kalkacak simdi..
teoman abi evet keremcemsizde güzel gidiyordu dizi...zaten bazilari keremcem=sarp diyorlar. ama sarp karakterini sadece keremcem degil herkes canlandirabilirdi..

defneee
30-09-06, 15:46
of nasıl olur ya demin yasonun forumunda gördüm inanamadım 1_2 bölüm gösterip mi bitiricekler yoksa artık hiç yokmu aşk oyunu çok üzüldüm yasemin için ya ama atvde kendi çıkarını gözetmek zorunda biyerde tamamda bi şans verseydi gününü falan değiştirseydi bundan hiçmi yok aşk oyunu:icon_cry: :icon_cry:

ceyda deniz
30-09-06, 15:50
hala inanamıyorum şoktayım ya atv bunu bize nasıl yapar ya oysa çokta güzeldi aşk oyunu yeni hayat ben alışmıştım reytingler içinde biraz zamana ihtiyaç vardı ayrıca aliyeye verdikleri desteğin yarısını aşk oyununa verselerdi en kötü ilk beşte olurduk.reklamlarda sürekli aliye vardı aşk oyunu ise çok nadirdi yani reklamlarda magazin programlarında birazda olsa daha fazla yer verilseydi şimdi bu durumda olmazdık ya niye bizdede şu reyting ölçerlerdek yok sanki yüz tane olsaydı bizim yani aşk oyunu fanlarının elinde keşke.ayrıca millete keremcemin ayrıldığını başta söyleselerdi onlarda bizim gibi alışırlardı.dizimizin bu hale düşmesinden keremcem med yapım ve atv sorumludur yani dizimizi bunlar katletti resmen şu an çok kızgınım :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :fighting2 :fighting2 :fighting2

defneee
30-09-06, 15:50
ya ben yine keremcemi suçlamıyorum o kadar albüm çalışmaları falan vardı
ama ben bu kadar zaman bekledim SON yazısı çıkmadan bu dizi bitiyo ortada büyük bi emek var başka güne alsalardı diziyi bişeyler yapsalardı son bi şans verselerdi 2 bölüm sonra köşeye atmak olurmu ya sinirden fareyi yere fırlattım ya olmaz böyle şey yazıklar olsun atvye o kadar mail attık bi bölüm şans verir insan yaa:icon_evil

meryemce84
30-09-06, 15:53
Kara haberi şimdi gördüm.Bi yakınımı kaybetmiş kadar üzüldüm.
Yeri geldi ailemden bile daha çok zaman ayırdığım,
herşeyimi ona göre ayarladığım,uğruna sabahlara dek uyumadığım içime işleyen
Aşk Oyunu dizisi böyle bir sonu haketmedi.

Hepiniz gibiyim çok üzgünüm ağlamak istiyorum ama sinirimden ağlayamıyorum.

Dizisine sahip çıkmayan atv'yi,yapımının arkasında durmayan medyapım'ı,
çekimlere 4 gün kala çekip giden o malum şahs'ı Allah'a havale ediyorum.
Alah'ından bulsunlar ben susuyorum.

Beni daha da üzen bi şey var o da Aşk oyunu formunda artık eskisi gibi birarada olamayacağımız,ayrı ayrı yerlere dağılacak olmamız..
Artık ne yapsakta bi araya eskisi gibi gelemeyiz.Aşk Oyunu hepimizin ortak tutkusu,aşkıydı.Biraraya gelsek bile eskisi gibi olmaz.:img-sorry

Nevsehirlim
30-09-06, 15:54
atv nin ask oyununa bu kadar 1. ve 2.lik getirdikten sonra tesekkürü demek böyle olacakmis,haberi Tugba(SuluSaray)dan aldigimda kan beynime sicradi..
ve hemen atv ye bir mail attim....Hincal Uluc'un hakli oldugunu biz biliyorduk artik umarim herkes ögrenir..
ben atv yi sade ve sadece ask oyunu icin ayarlattirmistim,önce atv yi izleyemiyordum...sadece ask oyunu icindi,ama bir daha atv nin dizisini izlemek mi?ASLA,cünkü gördümki biz ne kadar izlesekte onlar biz seyircileri kale bile almiyorlar...ben en fazla gününü degistiri diyordum ama su hale bak..
yaziklar olsun atv ye,bunuda yaptilar...

defneee
30-09-06, 15:58
ben artık izlemicem atvyi yazıklar olsun ya böyle bişey nasıl olabilir son bi şans olsaydı bari hakkaten yokmu hiç şansımız herşey bittimi şimdi o kadar mail attık umutlandık bumuydu sonucu

ssvshy
30-09-06, 15:58
çok sinirliyim merak ediyorum bunu yapanlar geceleri yastığa başlarını koyduklarında nasıl rahat uyuyorlar hadi dizi oyuncuları başka programlarda tiyatroda bi şekilde iş buldular ya set çalışanı set çalışanlarının işi sabit değiki onlar iş çıktıkça çalışan kişiler onlarıdamı düşünmüyorlar yoksa bu alem böyle bazen aç kalırsın bazende kazanırsınmı diyorlar hepsinin geçtim herşey olmaıs gerektiği gibi olsa bu kadar can yakmazdı ne diyim eden bulur mübarek ayda aldılar bir çok insanın bedduasını tutarsa anlarlar a.o cuların bedduası bu diye

defneee
30-09-06, 16:09
şimdi atvye öfke dolu bi mail attım faydası olmaz ama en azından onlara olan tepkimizi bilsinler istedim

arese
30-09-06, 16:10
Bugün burda yeni bölümle ilgili fikirler senaryolar üretiyor olacaktık,düştüğümüz hale bakın.Çok geçmez yarın gazeteleirn magazin servisinde bu haber çıkar.Keremcem gitti aşk oyunu bitti.Diye.Ama keremcemsiz çok güzel devam ediyordu.Bu dizi sadece keremcem olmadığı için bitmedi atv nin destek vermediği için,yapımcının arkasında durmadığı için,dizisine inanmadığı için ve Keremcemin sezon sonunda ben önümüzdeki sezon yokum ona göre kendinizi ayarlayın demeye tenezzül etmediği için bitti.Onca emek heba oldu.Onca kişi işsiz kaldı.Ben en çok yasemine ve yeni giren oyunculara üzülüyorum.Etme bulma dünyası ,er yada geç bu olanlar döner dolaşır sebep olan kişilerin ayağına takılır.
teo abicim slm sinrden bir hal olduk ama abicim gazeteler yazmış bile mesla milleyet gaztesi yazmış buraya eklendi okudum sinrlerim daha zıpladı ya:fighting2

allbyme
30-09-06, 16:16
Merhabalar...
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlar.Haberi yeni gördüm ve gerçekden içim acıyor şuan.Hayatımda en çok sevdiğim dizi hatta dizinin ötesinde bir şey bir hiç uğruna sona eriyor.En çok korktuğumuz şey başımıza geldi bir reyting kurbanı oldu dizimiz.Geçen sezon fırtınalar estiren dizimizin haline bakın içler acısı.Dizimizin böyle olmasına vesile olan herkese burdan kına gönderiyorum yaksınlar,bide göbek atsınlar üstüne!!Şuan çok kızgınım hem medyapıma hem atv'ye!Böyle sorumsuzluk böyle gaddarlık olamaz,olmamalıydı bu bizim dizimize biizim gibi fanlara yapılcak şey değil biz bunu haketmedik!Bütün yazarların yazdığı geçen sezonun olay dizisi diye hitap ettikleri Aşk Oyunu böyle bitmemeliydi...Efsane Aşk Oyunu bitti...Yazık çok yazık,başka dicek söz bulamıyorum...

arese
30-09-06, 16:20
ne diyim guzel dizi elleriyle mahvettiler orda onca insan ekmek parası için çalışıyodu koaförden maköz ekip hepsi onları işlerinden ettiler ekmek kapılarından ettiler şu mubarek ayda ne diyim ne diyim şu ilgisiz kanal olan atv
ben bu olaya sebep olanları tek kelimeyle allh havale ediyorum allh cezaların versin başka bir şey söylemiyorum o kadar sinirliyimki şoktayım resmen sanki ruya uyanacam hiç bir şey yok gibi:fighting2

kaptan80
30-09-06, 16:25
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye olmama ragmen aşk oyunu hakkında bi yorum yapmak istedim fanatik bi aşk oyunu izleyecisiyimdim ama aşk oyunu yeni hayatın beklemedik kadar kötü gidip te istemedigimiz bi sonla bitmesine inan bende sizler gibi çok üzülüyorum bi keremcem gitti diye dizi biter bitmez sorusu böylellikle atv tarafından cevabı söylendi biliyorum hepniz çok üzgünüsünüz ama işin diger tarafından baktıgımızda bence gözgöre dizimizin eriyipte gitmeisinden se bitmesi bence daha iyi oldu en azından aşk oyunu hafızamızda bi aşk hikayesi olarak kaldı ve eski bölümleri yayınlandıgında o bölümleri sanki yeni bölüm gibi izleyecegiz bence artık ileriye bakmamız lazım tamam dizimiz bitti hepmiz çok üzgünüz ama ileride yasemin ergene yi ve keremcemi neden bi başka bi projede birlikte görmeyelim

SuluSaray
30-09-06, 16:31
daha erime noktasina gelmemistiki ask oyunu..zamana ihtiyaci vardi..zaman deyince 1-2 hafta daha yeterdi.hemen batmiyor ya kanal..
degil atv artik diziye bakarmiyim bilmiyorum...hem daha rayting kaybedemezdiki, kaybetmeden kaldirdilar dizimizi...atv ye yenik düstük..

kaptan80
30-09-06, 16:49
arkadaşlar ilk önce bende sizler gibi çok keremcemin diziyi batırdıgını düşünüyorum o bi çokyi kişi ekmeginden etti sonra da çıktı yeni kaseti için falan filan dedi ama aşk oyunu onsuz yine yürürdü mesela sarp karakekreinin yok edilmesi bi yanlıştı onun yerine bi başkası gelseydi bence dizimiz bu hale gelmeyecekti yani demek istedigim şu sarp gitmeyeckti mesal aşk oyunu kaldıgı yerden devam ediceti sadece ayrılan keremcem olacaktı o zaman dizimizn yine ilk 3 e girerdi bence ama yapmcı firma ve atv başta olmak üzüre dizinin bitmesi için herşeyi yaptı ama onlarada bilsinlerki bu ekip arkasında atv olmadan yapmcı firma olmadan ileride tekrar başka bi diziyle yine zirveye yerleşicek bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın bu arada eger yanlış anlaşıldıysam herkesten özür diliyorum...

teomanresat
30-09-06, 16:50
teo abicim slm sinrden bir hal olduk ama abicim gazeteler yazmış bile mesla milleyet gaztesi yazmış buraya eklendi okudum sinrlerim daha zıpladı ya:fighting2
Selam sevgi.Dün gece haberi aldığımızda bir aradaydık yaseminin sitesinde .İnan 3 saatlik uykuylayım başım korkunç ağrıyor ve malesef işteyim.Bizde bundan korkuyorduk böyle yazılacağını biliyorduk.Budaha ilk hazırlıklı olalım.Bu haberlerin üzerine Bakın görün Keremcem demeçler röportajlar vermezse ne olayım.
Yaren abicim çok sinirlisin hepimiz öyleyiz ama lütfen abicim kışkırtıcı laflar etme.kerecemin fanlarıyla kapışma.Lütfen abicim biz buraya gelenlere bizi kızdıranlara kızıyorduk.yapma abicim.tamam hepimiz sinirliyiz akşamdan beri çok kızgınız ama kışkırtıcı kelimeler en azından burda söyleme.tamam mı abicim.

arese
30-09-06, 16:50
SELAM AŞK OYUNUNUN GERÇEK FANLARI

Ölüp ölüp diriliyorum sabahtan beri her ne kadar faydası olmasada o şahıs hakkında konuşmamaya sözlüydüm inanın ne ileri ne geri bende insanım ve bir yere kadar :fighting2 şahısa sesleniyorum burdan bağıra çağıra sesim duyulmasada:img-sorry sen nasıl bir insansın ki hiç için acımadan sitene girip :img-polic üzgünüm ama aşk oyunu bitti yazabiliyorsun bu kadarmıydı senin oradakiler saygın be sen bu dizi olmasaydı şimdi yalvara yakara plak şirketlerinde cd satmaya çalışıyordun o kadar insan bunu hak ettimi be aylardır uğraşıyorlar bize düzgün bir dizi izletmek için inş buraya girersinde şu yazdığımı sana nasıl kızgınlık kustuğumu görürsün :fighting2

DİZİ BAŞLADI SEN ÜNLÜ OLDUN HER PROGRAMDA BEN BU DİZİ BİTMEDİĞİ SÜRECE ÇIKMAM DEDİN GÖRDÜKK EFENDİM ÇIKARMI HİÇ ÇIKMADI KENDİLERİ SONRA GELELİM MÜZİĞİNE SESİNİ BEĞENDİK DİNLEDİK AMA O DİZİ SAYESİNDE O DİZİYLE SEVİLDİN SEN BUNU UNUTMADA HER GECE EN AZINDAN VİCDAN AZABI DUY
yarencim sen bunukero beyin sitesinemi yazdın öyle az bile yazmısın keşek görse okusa bunları:fighting2

Besra_Hazal
30-09-06, 16:51
SELAM AŞK OYUNUNUN GERÇEK FANLARI

Ölüp ölüp diriliyorum sabahtan beri her ne kadar faydası olmasada o şahıs hakkında konuşmamaya sözlüydüm inanın ne ileri ne geri bende insanım ve bir yere kadar :fighting2 şahısa sesleniyorum burdan bağıra çağıra sesim duyulmasada:img-sorry sen nasıl bir insansın ki hiç için acımadan sitene girip :img-polic üzgünüm ama aşk oyunu bitti yazabiliyorsun bu kadarmıydı senin oradakiler saygın be sen bu dizi olmasaydı şimdi yalvara yakara plak şirketlerinde cd satmaya çalışıyordun o kadar insan bunu hak ettimi be aylardır uğraşıyorlar bize düzgün bir dizi izletmek için inş buraya girersinde şu yazdığımı sana nasıl kızgınlık kustuğumu görürsün :fighting2

DİZİ BAŞLADI SEN ÜNLÜ OLDUN HER PROGRAMDA BEN BU DİZİ BİTMEDİĞİ SÜRECE ÇIKMAM DEDİN GÖRDÜKK EFENDİM ÇIKARMI HİÇ ÇIKMADI KENDİLERİ SONRA GELELİM MÜZİĞİNE SESİNİ BEĞENDİK DİNLEDİK AMA O DİZİ SAYESİNDE O DİZİYLE SEVİLDİN SEN BUNU UNUTMADA HER GECE EN AZINDAN VİCDAN AZABI DUY
Bi dakika bi dakika AŞK OYUNU bitti mi???Arkadaşlar yalan deyin,gerçek değil deyin ne olur????Allah'ım izlemediğim için kendimi suçlu hissediyorum bi yerde...Ben izleyemiyordum ama kaldırmamalıydı...YASEMİN HATRINA...Offf yaaa kim bilir nasıl üzülmüştür!!!!
Bu arada Keremcem sitesine "Üzgünüm ama Aşk Oyunu bitti" mi yazmış??Buna mı kızdın sen bu kadar Yaren???

gormlaith
30-09-06, 16:52
Çok üzgünüm gerçekten çok üzgünüm.
Ne diyeceğimi bilmiyorum.Aydoğan Oflu'nun yazısını da okuyunca çok kötü oldum.
Bu dizi böyle bitmeyi haketmiyordu.Bir sonu olmasını en azından hakediyordu..
Kızıcak sinirlenecek çok yer var..Gerçekten inanamıyorum hala..Aklıma gelmezdi Aşk Oyununun böyle biteceği.Çok üzgünüm..

HazelAngel
30-09-06, 16:52
Arkadaşlar acı haberi gördüm, ne diyeceğimi bilemiyorum. Şu an aşırı bir sinir var üzerimde :icon_evil , bu kadar haksızlık, vefasızlık nasıl yapılır dizimize. Dizimiz bunu hiçbir şekilde hak etmiyordu. Üstelik de her şey yavaş yavaş yoluna girmeye başlamışken, Tardulu Aşk Oyununa insanlar ısınmışken bu bizlere yapılmazdı. Sebep olanlar elbette yaptıklarını gün gelir çekerler. Sonuçta ilahi adalet denen bir şey var. Bundan sonra atv nin hiçbir dizisine bakmayacağım. atv de keremcem gibi darbesini vurdu bize. Yazıklar olsun !Bunca emeğe, alın terine acıyorum, üzülüyorum. Bu kadar kolaymıymış emeği harcamak. Her şey daha güzel olacak derken bütün bunlara inanması zor, maalesef hayat acı yüzünü bize gösterdi. Tek bir şey söyleyeceğim, o da diziyi yalnız bırakmayan tüm emeği geçenlere, umarım çok çok daha iyi yerlerde olurlar, başka iyi projelerde olurlar. Onları keyifle izledik. Vefalı davrandıkları için her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

arese
30-09-06, 16:53
Selam sevgi.Dün gece haberi aldığımızda bir aradaydık yaseminin sitesinde .İnan 3 saatlik uykuylayım başım korkunç ağrıyor ve malesef işteyim.Bizde bundan korkuyorduk böyle yazılacağını biliyorduk.Budaha ilk hazırlıklı olalım.Bu haberlerin üzerine Bakın görün Keremcem demeçler röportajlar vermezse ne olayım.
Yaren abicim çok sinirlisin hepimiz öyleyiz ama lütfen abicim kışkırtıcı laflar etme.kerecemin fanlarıyla kapışma.Lütfen abicim biz buraya gelenlere bizi kızdıranlara kızıyorduk.yapma abicim.tamam hepimiz sinirliyiz akşamdan beri çok kızgınız ama kışkırtıcı kelimeler en azından burda söyleme.tamam mı abicim.

evet abicim ben diyo