PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/7

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

sweetheart_02
01-10-06, 01:39
dizi bitiyormuş.
üzüldüm demek isterdim ama doğrusu üzülmedim.olması,çok evvelden olması gereken birşey gerçekleşti.
denklem kurmak o kadar da zor değildir.bu denklemden keremcemi çıkarınca -veya sarp karakterini çıkarınca diyelim- denklemin eski denklem olmasını beklemek saflık olurdu.bu denklemde oyunculuğun önemi ne kadardır bilmiyorum.yani oyuncu birisi varken artık dizi izlenmez oldu.bunu unutmamak gerek.yapılan şey bir tiyatro eseri değil bir dizi zira.yeni gelen kişinin oyunculuğuna dayanarak konuşmadan evvel iki kere düşünmek gerek.

yaseminin yazısını okudum.üzülmüş elbette dizisine,işine.ama sabah benim izlediğim görüntülerde hiç de öyle söylemiyordu:
"tarduyu insanlar daha çok beğeniyorlar,keremcem de zaten bir oyuncu değil ama tardu bir oyuncu"
sabah bunu duy,akşam da gel dizinin bitişini öğren...demek ki oyuncu olmak dizinin devamını sağlamıyormuş.

kanal yöneticilerine ders olsun demek istiyorum-olmayacağını bilerek-:
dizinin hikayesi bitince diziyi de bitirin.uzamasın.saçmalamasın.bu dizi gibi olmasın sonu.

umarım ekipteki herkes bir yerlerde iş bulur yeniden ve ekmek paralarına yeniden kavuşurlar.
bana saldıracaklara da şimdiden duyurayım:bu sayfalara pek uğramıyorum.hatta hiç uğramıyorum denebilir.dolayısıyla bana edeceğiniz lafları göremeyeceğim zaten.

Her ne kadar bunları göremicek olsanda bir yaso fanı olarak cevap vermek görevim gibi..İlk olarakYasemin Keremcem'e kötüleyecek en ufak bir laf etmemiştir..Oyuncu diil demiş evet haklı diil çünkü..1 diziyle oyuncu olunabiliyorsa eğer, yazık yıllarını bu işe vermiş ustalara..Hem galiba bugünkü yazısını okumadın Yasemin'in kopyalıyorum..

nasıl başlıycamı ne diycemi bilemiyorum..daha 2 gün önce setteki yoğunluğumdan dolayısiteye fazla giremiyorum dedim.allahın işine bakın şuan işim bileyok..herşeyin hayırlısı tüm ekip elimizden geleni yaptı ama olmadı..burdan bişey söylemek istiyorum keremcemle alakalı bi durumun olmadığını bilmenizi istiyorum.sonuçta onun izleyici kitlesinin çok olduğu görünen ve bilinen bişey.ama dizinin bitmesini keremceme bağlamazsanız sevinirim.bizim kadar oda üzgün buda bi gerçek..dediğim gibi herşeyin hayırlısı..ben bu dizide oynamaktan ço mutluydum.gönül isteriki devam etsin..sizleri çok seviyorum.inşallah en yakın zamanda tekrar görüşürüz....

Oyuncu olmakla dizinin devamı arasında kurduğun bağlantıya katılmıyorum..Keremcem durup Yasemin ayrılsaydı da bu dizi biterdi...Dizinin bitiş sebebi reytingler..Yada bize öyle gösterilicek bilmiorum artık ama reytinglerin düşüş sebebi kasıtlı bir hareket..Hikaye kötü olduğu için düşmedi reytingler..44 bölümü kim yazdıysa 45. bölümü de aynı kişiler yazdı..Reytinglerin düşüşü tamamen Atv'nin bir oyunu..

Demekki insanların laflarını kendi alehlerine kullanmadan önce işin iç yüzünü de bilmek gerekiyormuş...

SILVER
01-10-06, 01:40
Aşk Oyunu bitmiş demek. Benim için geçen sezon bitmişti zaten. Benim finalimde Ekin ameliyattan çıktığında başında tek aşkı olan kocası Sarp vardı. -SON-
Ondan sonrası mı??? 2016 yılında geçmesi gereken ama günümüzde geçiyor gibi görünen, aşkı yüzünden ne çılgınlıklar yapan Sarp'ın aşkına sırtını döndüğü, oğluna olan sevgisi yüzünden yoğun bakımdan kaçan hatta oğlunu kaçıran Sarp'ın oğlunu terk ettiği birkaç bölüm benim için sadece KABUSTU. Çok şükür kabus bitmiş....

sweetheart_02
01-10-06, 01:57
Aşk Oyunu bitmiş demek. Benim için geçen sezon bitmişti zaten. Benim finalimde Ekin ameliyattan çıktığında başında tek aşkı olan kocası Sarp vardı. -SON-
Ondan sonrası mı??? 2016 yılında geçmesi gereken ama günümüzde geçiyor gibi görünen, aşkı yüzünden ne çılgınlıklar yapan Sarp'ın aşkına sırtını döndüğü, oğluna olan sevgisi yüzünden yoğun bakımdan kaçan hatta oğlunu kaçıran Sarp'ın oğlunu terk ettiği birkaç bölüm benim için sadece KABUSTU. Çok şükür kabus bitmiş....

O kabus için bütün ekip haftanın 6 günü gecenin 12 sinden ertesi gün aynı satte kadar deli gibi çalıştılar bilio musun? Kaç kişi bu işten ekmek yiyor, makyözünden ışıkçısına, bütün teknik ekibinden oyuncusuna ve hatta yönetmenine kadar..Şimdi bu insanların çoğu işsiz kaldı.Bunu biliyo musun? Sonu gelmiş bir işin, yayından haksız yere kaldırılmış bir yayının arkasından kabustu iiki bitti kurtulduk demek kolay..Bunu herkes der.Önemli olan sonuna kadar arkasında olmak.Keremcem gitti, dizi bitti diyenlerden biri olmamak..Olaya bu artık yeni bir dizi gözüyle bakın, Sarp'ı aramayın die bas bas bağırdık ama sanırım biz aylardır boşuna uğraşmışız..Mantelite herkeste bu şekilde olduktan sonra daha çok dizi biter ortasında, çok insan işsiz kalır ama kimsenin umrunda değil tabi..Kabustu zaten diyip çıkalım böyle..iyi fikir boşuna üzülüyoruz zaten..Bizde,Yasemin'de,Aydoğan Abi'de hatta herkes boşuna üzülüyo dimi? Onlarda zaten kabus olduğunu düşünüyodu...Açıklamalarını umarım onlardan biri okumaz arkadaşım..Çok çok üzülürler...:img-sorry :img-sorry

SILVER
01-10-06, 02:15
O kabus için bütün ekip haftanın 6 günü gecenin 12 sinden ertesi gün aynı satte kadar deli gibi çalıştılar bilio musun? Kaç kişi bu işten ekmek yiyor, makyözünden ışıkçısına, bütün teknik ekibinden oyuncusuna ve hatta yönetmenine kadar..Şimdi bu insanların çoğu işsiz kaldı.Bunu biliyo musun? Sonu gelmiş bir işin, yayından haksız yere kaldırılmış bir yayının arkasından kabustu iiki bitti kurtulduk demek kolay..Bunu herkes der.Önemli olan sonuna kadar arkasında olmak.Keremcem gitti, dizi bitti diyenlerden biri olmamak..Olaya bu artık yeni bir dizi gözüyle bakın, Sarp'ı aramayın die bas bas bağırdık ama sanırım biz aylardır boşuna uğraşmışız..Mantelite herkeste bu şekilde olduktan sonra daha çok dizi biter ortasında, çok insan işsiz kalır ama kimsenin umrunda değil tabi..Kabustu zaten diyip çıkalım böyle..iyi fikir boşuna üzülüyoruz zaten..Bizde,Yasemin'de,Aydoğan Abi'de hatta herkes boşuna üzülüyo dimi? Onlarda zaten kabus olduğunu düşünüyodu...Açıklamalarını umarım onlardan biri okumaz arkadaşım..Çok çok üzülürler...:img-sorry :img-sorry
Tabii ki biliyorum ve dizinin bitmesini de Keremcem'e bağlamıyorum. Bu dizinin başından beri en sıkı takipçisi oldum. Bu diziyle birlikte üye oldum foruma. Dizi için yazmadığımız mailler kalmadı. Dizinin fragmanlarını genellikle benim eklediğim videolardan izledi bu forumun üyeleri. Bu diziye öyküler yazdım. Dizi ve oyuncularla ilgili çıkan haberleri içeren kaydettiğim her videoyu burada üyelerle paylaştım. Ben elimden geleni yaptım, biz elimizden geleni yaptık. Ama bu diziyi senaristler yaktı. Dizinin çıkmaza girdiğini defalarca söyledik ama bildiklerini okudular, maalesef gerçekleri göremediler. Sadece bölüm uzatmak için olmayacak şeyler yazıp oynattılar. Dizi anlamını yitirdi. Bu diziyi benim kadar seven izleyici az bulunur. İçim acıdı son hallerine. Ben dizinin bitmesinden zevk almıyorum, sanırım yanlış ifade ettim az önce. Benim dediğim dizi daha fazla düşmeden bitirmeleri hem oyuncular için iyi olacak (yeni sezon henüz başladı sayılır, başka dizilere dahil olabilirler) hem de dizi daha fazla yıpranmadan bitmiş olacak. Şimdi biz eski güzel bölümleri hatırlayıp, oyunculara yeni oynacakları dizi ve inşallah filmlerde başarılar dilemeliyiz.

Sevgi ve saygılarımla,
SILVER

RODYA
01-10-06, 02:26
selam arkadaşlar iyi geceler.bütün gün giermedim,şimdi kısmet oldu.üzüntüyü atlatmaya çalışıyorum.

yasemin açıklamasını okudum,yine ne kadar muheşem bir insan olduğunu göstermiş. ne diyim. biz onu boşuna sevmedik.

silver hocam selam .evet 36. bölüm itibariyle çok yanlışlar yapıldı.o yanlışlar yapışlmasaydı ,keremde diziden ayrılmazdı.sanırım o ,bu projeye inancını yitirdiği için böyle bir davranışta bulundu

70 bölüm taş gibi gidecek diziydi aslında,ama olmadı. ne yapalım. haklısın,fazla zırlamak oyunculara da zarar verirdi.en iyisi oldu diyip ,geleceğe bakalım

SILVER
01-10-06, 02:31
Ayrıca Tardu Flordun'un oyunculuğunu çok beğenirim. Katıldığı ilk bölümden itibaren iyi de bir oyunculuk çıkardı. Dizinin aksayan yönleri başkaydı:
1- Sarp karakteri daha mantıklı bir şekilde çıkartılabilirdi diziden. Ölmüş olabilirdi mesela ama ailesini, karısını terk ettiğine ben inanmadım, inanamadım.
2- Keremcem ayrıldı diye neden Belit ve ailesini oynayan diğer oyuncular diziden çıkartıldı? Sarp gitti diye onlar da mı Sinan'ı terk ettiler? Pekala dizide devam edebilirlerdi. Özellikle Sarp karakteri öldürülse onlar bir aile olarak devam edebilirdi, gerçekçi olurdu o zaman.
3- İki kere yapılan zaman atlaması da işin tuzu biberi oldu. Zaman kavramı kalmadı dizide. 2006'da iki kere 4 yıl atlayan dizinin 2014'te olması gerekiyordu ama buna hiç dikkat etmediler.
4- Yine eski konuya döndüler, yine karşılıksız aşk, yine uçarı-çapkın aşık, yine Ekin'e aşık olan adama aşık olan Berna.... Yani Aşk Oyunu 2 gözüyle bakmak istedik ama senaristler hep eskiyi düşünmemize sebep oldular. Eskiyi yenide yaşatmak istediler.

Tekrar sevgi ve saygılarımla,
SILVER

sweetheart_02
01-10-06, 02:33
Tabii ki biliyorum ve dizinin bitmesini de Keremcem'e bağlamıyorum. Bu dizinin başından beri en sıkı takipçisi oldum. Bu diziyle birlikte üye oldum foruma. Dizi için yazmadığımız mailler kalmadı. Dizinin fragmanlarını genellikle benim eklediğim videolardan izledi bu forumun üyeleri. Bu diziye öyküler yazdım. Dizi ve oyuncularla ilgili çıkan haberleri içeren kaydettiğim her videoyu burada üyelerle paylaştım. Ben elimden geleni yaptım, biz elimizden geleni yaptık. Ama bu diziyi senaristler yaktı. Dizinin çıkmaza girdiğini defalarca söyledik ama bildiklerini okudular, maalesef gerçekleri göremediler. Sadece bölüm uzatmak için olmayacak şeyler yazıp oynattılar. Dizi anlamını yitirdi. Bu diziyi benim kadar seven izleyici az bulunur. İçim acıdı son hallerine. Ben dizinin bitmesinden zevk almıyorum, sanırım yanlış ifade ettim az önce. Benim dediğim dizi daha fazla düşmeden bitirmeleri hem oyuncular için iyi olacak (yeni sezon henüz başladı sayılır, başka dizilere dahil olabilirler) hem de dizi daha fazla yıpranmadan bitmiş olacak. Şimdi biz eski güzel bölümleri hatırlayıp, oyunculara yeni oynacakları dizi ve inşallah filmlerde başarılar dilemeliyiz.

Sevgi ve saygılarımla,
SILVER

Tamam anlıyorum ben seni.senaryoyu beğenmemiş olabilirsin tabii ama beğenen de çok vardı..10. olmuş tamam ama o gece yayınlanan 100 programa arasında 10. olmuş.demekki beğeniliyomuş..ben izleyenlerdendim..tamam ilk başta Sarp'ı aradım ama sonra kendimi bunun yeni bir iş olduğuna ikna ettim..geçen seneyle karşılaştırmazsak eğer 10. luk yani ilk %10 un içine girmek hele ki bu kadar kayıptan sonra hiç te fena değil..bu ülkede yıllarca yayınlanan diziler var..Onlar çok mu izleniyo.Adını bile duymamışız daha ama bakıosun 5 senedir her sezon oynuuyo..Bence biraz daha şans verilmeliydi..44 bölüm 1. ol, hatta son 44. böümün günü değiştirilidiği halde 3. olsun. sonra yeni sezonda bi kere 4. bi kere 10. oldun diye yayından kaldır..Nooldu iş ahlakı, seyirciye saygı..44 bölümde bunun kaliteli bir iş olduğunu anlayamdılarda 2 bölümde kalitesiz olduğunu nasıl anladılar..Hem Rüya İşçileri değil mi bu 44 bölümü yazan..senarist yada yönetmen değişmedi ki..

Arkadaşım tepkim senin şahsına değil..Ama şu da bir gerçekki dizi bazı şeyler için kurban edildi..Kimse de beni bu dizinin başarısız olduğu için bittiğine inandıramaz...

sweetheart_02
01-10-06, 02:38
Ayrıca Tardu Flordun'un oyunculuğunu çok beğenirim. Katıldığı ilk bölümden itibaren iyi de bir oyunculuk çıkardı. Dizinin aksayan yönleri başkaydı:
1- Sarp karakteri daha mantıklı bir şekilde çıkartılabilirdi diziden. Ölmüş olabilirdi mesela ama ailesini, karısını terk ettiğine ben inanmadım, inanamadım.
2- Keremcem ayrıldı diye neden Belit ve ailesini oynayan diğer oyuncular diziden çıkartıldı? Sarp gitti diye onlar da mı Sinan'ı terk ettiler? Pekala dizide devam edebilirlerdi. Özellikle Sarp karakteri öldürülse onlar bir aile olarak devam edebilirdi, gerçekçi olurdu o zaman.
3- İki kere yapılan zaman atlaması da işin tuzu biberi oldu. Zaman kavramı kalmadı dizide. 2006'da iki kere 4 yıl atlayan dizinin 2014'te olması gerekiyordu ama buna hiç dikkat etmediler.
4- Yine eski konuya döndüler, yine karşılıksız aşk, yine uçarı-çapkın aşık, yine Ekin'e aşık olan adama aşık olan Berna.... Yani Aşk Oyunu 2 gözüyle bakmak -istedik ama senaristler hep eskiyi düşünmemize sebep oldular. Eskiyi yenide yaşatmak istediler.

Tekrar sevgi ve saygılarımla,
SILVER

Haklısın tmm kendi fikirlerin saygı duyuyorum ama dediğim gibi biraz şans tanınabilirdi..Resmen yargısız infaz gibi oldu..2 bölümde bitti..Belki de biticeği taa başından belliydi de bizi salak yerine koydular..Belki bi 5 bölüm sonra -ki bu da yaklaşık 1 ay ediyor Atv gibi Türkiye'nin en üyük yayın kuruluşlarından biri için devede kulak bir vakit dilimi - dizi acaip güzel olucaktı..Senaryo bambaşka yöne doğru gidicekti..Merak eden yok mu? Hakan kimi seçicek? Kurti iş bulucak mı? Ekin Hakan'ı kıskanıyodu sonunda yoksa ona mı aşık olucak bizde ters köşe mi olucaz? Yada Hakan hastaneden çaldığı ilaçlar yüzünden suçlancak mı?Berna kimle evlencek? Mert'in ailesi neden ölmüş?

Allahaşkına bunları hiç mi merak eden yok?

RODYA
01-10-06, 02:39
silver hocam,bence o noktaların hiç bir önemi yoktu.senaristler ne yaaprsa yapsın iş işten geçmişti.

millet tv nin karşısına geçti,baktı ki sarp yok. aa sarp nerde dedi.sarpsız olur mu dedi.zapladı. bu kadar basit.

8kendi ailemden yaptığım gözlem aynen bu şekilde gerçekleşti)

komedi diziisnde oyuncu çıkması ya da değişikliği olur.mesela avrupa yakası. bakın,bence eskisinden daha komik. ama aşk dizisi başrolde ki çiftin değişimini asla kaldırmaz.

bu dizi e-s nin dizisiydi. türk halkı öyle benimsedi. bu bozulduktan sonraisenaristler 45. bölümü eternal sunshine of the spotless mind dan daha romantik ve daha güzel yazsaydı bile sonuç değişmezdi.

zaten dediğim gibi sorunun kökeni 36. bölüme iniyor.projeye inanc kaybedildi.yoksa kimse çok güzel giden bir diziden durduk yere ayrılmaz.

SILVER
01-10-06, 02:39
Tamam anlıyorum ben seni.senaryoyu beğenmemiş olabilirsin tabii ama beğenen de çok vardı..10. olmuş tamam ama o gece yayınlanan 100 programa arasında 10. olmuş.demekki beğeniliyomuş..ben izleyenlerdendim..tamam ilk başta Sarp'ı aradım ama sonra kendimi bunun yeni bir iş olduğuna ikna ettim..geçen seneyle karşılaştırmazsak eğer 10. luk yani ilk %10 un içine girmek hele ki bu kadar kayıptan sonra hiç te fena değil..bu ülkede yıllarca yayınlanan diziler var..Onlar çok mu izleniyo.Adını bile duymamışız daha ama bakıosun 5 senedir her sezon oynuuyo..Bence biraz daha şans verilmeliydi..44 bölüm 1. ol, hatta son 44. böümün günü değiştirilidiği halde 3. olsun. sonra yeni sezonda bi kere 4. bi kere 10. oldun diye yayından kaldır..Nooldu iş ahlakı, seyirciye saygı..44 bölümde bunun kaliteli bir iş olduğunu anlayamdılarda 2 bölümde kalitesiz olduğunu nasıl anladılar..Hem Rüya İşçileri değil mi bu 44 bölümü yazan..senarist yada yönetmen değişmedi ki..

Arkadaşım tepkim senin şahsına değil..Ama şu da bir gerçekki dizi bazı şeyler için kurban edildi..Kimse de beni bu dizinin başarısız olduğu için bittiğine inandıramaz...
Bu konu hakkında ne kadar hassas olduğunu anlayabiliyorum arkadaşım. Reyting konusunda da sana katılıyorum. İki haftanın reytingine bakarak bir diziyi kaldırmak bence de hata. Reyting sonuçlarına da çok güvenmiyorum zaten. Diziyi değiştirmeye çalışırken biraz daha fırsat verilebilirdi belki ama bence bir şeylerin tıkandığını onlar da fark etti ve uzatmak istemediler belki de..

RODYA
01-10-06, 02:41
sweetheart,evet atv çok acımazsız davrandı.belli ki, baştan diziye inançlarını yitirmişlerdi.ve pek önemsemediler diziyi.

şöyle bir istatistik durum var:bir dizi düşük rating alabilir,ama haftadan haftaya yükseliyorsa,daha da yükselecek dmektir.ama yüksekken ,çok düşerse bir daha sla toparlanamaz. atv buna inandı. baştan sildi defterden diziyi

SILVER
01-10-06, 02:42
Haklısın tmm kendi fikirlerin saygı duyuyorum ama dediğim gibi biraz şans tanınabilirdi..Resmen yargısız infaz gibi oldu..2 bölümde bitti..Belki de biticeği taa başından belliydi de bizi salak yerine koydular..Belki bi 5 bölüm sonra -ki bu da yaklaşık 1 ay ediyor Atv gibi Türkiye'nin en üyük yayın kuruluşlarından biri için devede kulak bir vakit dilimi - dizi acaip güzel olucaktı..Senaryo bambaşka yöne doğru gidicekti..Merak eden yok mu? Hakan kimi seçicek? Kurti iş bulucak mı? Ekin Hakan'ı kıskanıyodu sonunda yoksa ona mı aşık olucak bizde ters köşe mi olucaz? Yada Hakan hastaneden çaldığı ilaçlar yüzünden suçlancak mı?Berna kimle evlencek? Mert'in ailesi neden ölmüş?

Allahaşkına bunları hiç mi merak eden yok?
İşte bu konuda sana tamamen katılıyorum. İzleyiciye saygı gereği diziye en azından bir final yapabilirlerdi. O kadar zaman seyrettik diziyi, en azından bir sona bağlayabilirlerdi. Aklımızda da hiç soru kalmazdı.

RODYA
01-10-06, 02:44
swetheart,iyide nasıl bir final yapılabilirdi ki.konu daha yeni başlıyordu. sona yaklaşma olsaydı,bende senin gibi düşünürdüm.ama şöyle sinema filmi gibi,hızlı geçişli bir şey olurdu belki

RODYA
01-10-06, 02:45
silver hocam ,ben EL DESDİCADO. nick değiştirdim. bana selam vermiyorsun. küstüm ama:( tanımadın sanırım beni.

SILVER
01-10-06, 02:45
sweetheart,evet atv çok acımazsız davrandı.belli ki, baştan diziye inançlarını yitirmişlerdi.ve pek önemsemediler diziyi.

şöyle bir istatistik durum var:bir dizi düşük rating alabilir,ama haftadan haftaya yükseliyorsa,daha da yükselecek dmektir.ama yüksekken ,çok düşerse bir daha sla toparlanamaz. atv buna inandı. baştan sildi defterden diziyi
Ayyy Desdi sen misin? Ben de bu Rodya kim acaba diyorum. :)

Yasemin Ergene başta olmak üzere bütün oyuncular için dizinin daha sezon yeni naşlamışken dizinin bitmesi onlar için bir fırsat olabilir belki. Kanallar yeni diziler yayınlama aşamasındalar. Dizi daha geç bitseydi tamamen açıkta kalabilirlerdi. Umarım her şey gönüllerince olur...

sweetheart_02
01-10-06, 02:47
İşte bu konuda sana tamamen katılıyorum. İzleyiciye saygı gereği diziye en azından bir final yapabilirlerdi. O kadar zaman seyrettik diziyi, en azından bir sona bağlayabilirlerdi. Aklımızda da hiç soru kalmazdı.

Ne saygısı ya ekibin şimdiye kadar çektikleri bölümü yayınlasa Atv, ona şükredicez..Yasemin'den biliyoruz ne kadar emek olduğunu..Gecenin 4 lerine kadar evine gidemiyodu insanlar..Ama Atv final yapıcak zamanı bile tanımadı..

RODYA
01-10-06, 02:48
hah ben yazdım ,sen de baeni farketmişsin hocam:)

evet hocam,fazla zorlamamk, oyuncular için de iyi oldu diyebilirim.çünkü aralık-ocakta 2. parti diziler başlayacak.yaseminin, hatta keremin de fazla acelesi yok zaten.en iyi projeler için seçiçi olmalılar

ama yan oyuncular güzel projelerde yer alacaklardır.aydoğan,özellikle yurdaerin de önü çok açık

SILVER
01-10-06, 02:48
silver hocam ,ben EL DESDİCADO. nick değiştirdim. bana selam vermiyorsun. küstüm ama:( tanımadın sanırım beni.
Çok geç fark ettim maalesef. İyi ki buradasın Desdi. :)

Şimdi ne olacak peki? Bir final yok değil mi? Ben bu çarşamba yayınlanmamasını maça yormuştum ama olan olmuş baksana.

RODYA
01-10-06, 02:50
hocam,çekilen son bölümü bile yayınlamayabilirler.ya da gece yarısı 23.30 da felan yayınlarlar.bu hafta maç için yeni bölüm olmayacaktı,bunu biliyorduk,ama bunun yerine dizinin tekrarını değilde, bir film yyaınlanınca,anlaşılmıştı zaten herşey.

ben yaseminin bir sonraki projesinde ekinin zıttı bir karakteri oynamasını isterim.kıpır,kıpır bir kız.

ya da şöyle sıla gibi bir dizide oynamalı. ağırlıklı,dramatik bir dizide

Freddie
01-10-06, 02:52
aşk oyunu bitti mişimdi gerçekten :(

zetva
01-10-06, 05:52
evet freddie malesef bitti bitirildi dizimiz rating kurbanı oldu ya da öyle olduğu gösterilmeye çalışıldı olan biz seyircilere ve emek veren ekibe oldu :(

ladydi
01-10-06, 08:36
herkese günaydın.dizimizin bittiğini yeni öğrendim.ve aslında derin bir ohhh çektim.niye derseniz bunun olacağı belliydi zaten.fazla uzamadan, kendimizi yeni hayata alıştırmadan bittiği daha iyi oldu.hem yayından kalkacak mı kalacak mı sitresinden kurtulduk.
BENİM İÇİN DE AŞK OYUNU 44.BÖLÜMDE EKİN GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA BİTMİŞTİ.HEM DE MUTLU SONLA.bye ORADAKİ DEVAM EDECEK YAZISI ASLINDA SON YAZISI İDİ.BAŞTAN BERİ BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN HERHALDE ŞU ANKİ DURUMU DAHA SAKİN KARŞILADIM.YENİ HAYAT İSE İKİ BÖLÜMLÜK YENİ FAKAT TUTMAYAN BİR DİZİDİR BENİM İÇİN.
AŞK OYUNU BENİM BU SİTEYLE VE BU FORUMLA TANIŞMAMI SAĞLAMIŞTI. BURADAKİ SEVİYELİ,DAYANIŞMALI,DOSTLUK İÇEREN MESAJLARI BAŞKA FORUMLARDA GÖREMEMİŞTİM BEN.:good: YİNE BU FORUMA MUTLAKA UĞRAYACAĞIM.MESAJLARI OKUMADAN GEÇEMEYECEĞİM.
AYRICA AŞK OYUNU DİZİSİNİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM.:sad53: RESİMLERİNE BAKMAYA ESKİ BÖLÜMLERİNİ,VİDEOLARINI İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİM.GERÇEKTEN UNUTULMAZ BİR AŞKTI.EKİN VE SARP. :love01: :love09: :love04: :love05:

sermin90
01-10-06, 10:55
ya benim anlamadigim bu dizi ilk ona bile girdi daha ne istiyorlar. hem daha yolun basinda nasil hemen rekorlar listesine girsin. yeni yeni diziler basladi. bunu göz önünde bulundurmalari lazim.
final yapmadan biterse benim en sevdigim dizim finalsiz mi bitecek? istemiyorum öyle sacmalik. ne yapip edip bir final yapsinlar bence. olmazsa ekin geri sarpa dönsün ama keremcem görünmesin.

muğlak
01-10-06, 11:46
SEZON FİNALinin ardından yayınlanan ikii bölüm ameliyat sırasında ekinin gördüğü hayaller olabilir bence. son bölümün bittiği yerde hastanede çalışan cihazların sesi gelmeye başlar rüyanın içinden sonra birden bire akin gözlerini açar. başucunda (keremcem değil ona benzeyen bi konuk oyuncu olabilir) sarp onu beklemektedir. ekin hastanede daha önce de uyanmış fakat bu uyanıklık fazla uzun sürmemiştir.(bkz sezon finali) ekinin yuandığını gören alie eşrafı mutluluktan havalara uçar. bi tek ismat amca buna dayanamayıp kalp krii geçirmiştir. o yüzden ailede buruk bir sevinç yaşanır. ekin hastaneden çıkar berna sinanı getirir. sinana gerçeği söylerler ve de sinanın sarpa ilk baba dediği sahnede final müziği çalar ve soooooooooooon!!!!

diziyi kurtarmak bu kadar basit ama çok ütopik geliyor değil mi ???

meltem-cmbl
01-10-06, 12:23
SEZON FİNALinin ardından yayınlanan ikii bölüm ameliyat sırasında ekinin gördüğü hayaller olabilir bence. son bölümün bittiği yerde hastanede çalışan cihazların sesi gelmeye başlar rüyanın içinden sonra birden bire akin gözlerini açar. başucunda (keremcem değil ona benzeyen bi konuk oyuncu olabilir) sarp onu beklemektedir. ekin hastanede daha önce de uyanmış fakat bu uyanıklık fazla uzun sürmemiştir.(bkz sezon finali) ekinin yuandığını gören alie eşrafı mutluluktan havalara uçar. bi tek ismat amca buna dayanamayıp kalp krii geçirmiştir. o yüzden ailede buruk bir sevinç yaşanır. ekin hastaneden çıkar berna sinanı getirir. sinana gerçeği söylerler ve de sinanın sarpa ilk baba dediği sahnede final müziği çalar ve soooooooooooon!!!!

evet aslında böle yapabilirlerr bide 45.bölümü çekmişlerdi önceden keremcemle birlikte ordan kesimler alarakta yapabilirler keremcemde olmuş olıurrrr çok saçma ama:img-grin2

muğlak
01-10-06, 12:31
evet aslında böle yapabilirlerr bide 45.bölümü çekmişlerdi önceden keremcemle birlikte ordan kesimler alarakta yapabilirler keremcemde olmuş olıurrrr çok saçma ama:img-grin2

EĞER 45. bölümü keremcemle birazcık çektilerse bence gayetmantıklı olur yaa diziyi iyi hatırlamamız için başka çare yok. açıkçası ben atv'nin yayın politikasını da çözebilmiş değilim. yani sen yaz dönemi ve kış dönemi çarşamba ekranını parselle birinciliği kimselere bırakma iki bölüm için kanalın kurbanı ol. erkekler ağlamaz için de çok endişeliyim bu yüzden. eğer diziye bir final çekmezlerse bu ekmek yediği tekneye ihanet olur bence. tabi öölesine bi final de olmamalı. fırtınalar koparmış bir diziye yakışır bir final olmalı. ama ben gene de hatanın kanal kadar senaristlerde de aranmasını tavsiye ediyorum. çünkü sarp karakterini tamamen seyircinin hafızasından bööle yanlış bir şekilde silmeye çalışmasalardı. kendi yarattıkları karakterden intikam alma çabasına girmeselerdi. en önemlisi sarp=keremcem demeselerdi bu dizi kurtulabilirdi. hatayı baştan yaptılar...

meltem-cmbl
01-10-06, 12:32
EĞER 45. bölümü keremcemle birazcık çektilerse bence gayetmantıklı olur yaa diziyi iyi hatırlamamız için başka çare yok. açıkçası ben atv'nin yayın politikasını da çözebilmiş değilim. yani sen yaz dönemi ve kış dönemi çarşamba ekranını parselle birinciliği kimselere bırakma iki bölüm için kanalın kurbanı ol. erkekler ağlamaz için de çok endişeliyim bu yüzden. eğer diziye bir final çekmezlerse bu ekmek yediği tekneye ihanet olur bence. tabi öölesine bi final de olmamalı. fırtınalar koparmış bir diziye yakışır bir final olmalı. ama ben gene de hatanın kanal kadar senaristlerde de aranmasını tavsiye ediyorum. çünkü sarp karakterini tamamen seyircinin hafızasından bööle yanlış bir şekilde silmeye çalışmasalardı. kendi yarattıkları karakterden intikam alma çabasına girmeselerdi. en önemlisi sarp=keremcem demeselerdi bu dizi kurtulabilirdi. hatayı baştan yaptılar...

daha sezon finaline girmeden önce 45.bölüm çektik dediler yani 45. blümdede keremcem varr o zamn öle yapsalar güselllll olurrrr

Gunel
01-10-06, 12:33
merhaba arkadaslar.simdi okudum ask oyunu yayindan kaldirilmis.yani kesinlesdi mi olay?eger oyleyse ne yalan soyleyim cok sevindim.hani gecen gun de yazmisdim ya saatinin gec olmasi ile alakadar olarak ailemden izin alip izleyemiyorum diye,ama cok uzuluyordum izleyemedigim icin.simdi hic uzulmeyeceyim.ve dogrusunu soylemek gerekirse ask oyunu benim icin 44.bolumde bitmisdi.son bolumunu 16.06.2006 tarihinde izledim ve buyuk keyif aldim.ne olursa olsun ask oyununu,ekin sarp askini hic unutmayacagim.ask oyunu vasitasiyla ben bu siteyle tanistim ve su an bunun icin cok mutluyum.

şuşu
01-10-06, 12:57
daha sezon finaline girmeden önce 45.bölüm çektik dediler yani 45. blümdede keremcem varr o zamn öle yapsalar güselllll olurrrr

Katılıyorum ben de. ama keremcemin böyle bişey yapacağı da şüpheli. Tamam bizim için sarpla finali çekmeleri çok iyi ama keremcem için -en azından kendi adıma- öyle bişey söyleyemeyeceğim. Çünkü, belki de daha çok romantik ya da komik sahneleri izleyeceğimiz aşk oyunu keremcem bey yüzünden bitiyor. Açıkçası ben devam etse aşk oyunun sonuna kadar arkasındaydım ama reytingler bahane edilip yayından kaldırılma kararı alınmış aşk oyunu için. Ayrıca dizi sarpla ya da mertle bitsin, benim keremcemle ilgili düşüncelerim değişmeyecek. Yaptığı yanlış da ortadan kalkmayacak zaten...

yesilimim
01-10-06, 13:10
Dizinin bu durumda olmasının nedenlerinden biri bence bu.Ekibin keremceme kzıp hıncını sarptan alması.Gerçi dizi biraz daha böle devam etseydi atv böe yapmasaydı dizi eski yerine gelirdi ama.Senaryo atv ve yapım şirketi kısaca.

sermin90
01-10-06, 13:15
45 bölümü cektiklerini nerden biliyorsunuz? aslinda son bölümler icin keremcemi arasalar keremcem eminim kabul eder ama aramazlar zaten. tardu florduyada yazik oldu bence

meltem-cmbl
01-10-06, 13:17
45 bölümü cektiklerini nerden biliyorsunuz? aslinda son bölümler icin keremcemi arasalar keremcem eminim kabul eder ama aramazlar zaten. tardu florduyada yazik oldu bence

kendileri demiştii sezona girdiklerinde 45.bölümüde çektikk diye sonra tatile girmişlerdii

Freddie
01-10-06, 13:28
evet freddie malesef bitti bitirildi dizimiz rating kurbanı oldu ya da öyle olduğu gösterilmeye çalışıldı olan biz seyircilere ve emek veren ekibe oldu :(

ya ağlamak üzereyim kesin olarak bişe söylendi mi nerden duydunuz

sermin90
01-10-06, 13:29
ben o bölümü cok merak ettim ya. acaba nasil gelisiyordu o bölüm? bu arada kim dedi bunu tam olarak ve nerde

meltem-cmbl
01-10-06, 13:30
ben o bölümü cok merak ettim ya. acaba nasil gelisiyordu o bölüm? bu arada kim dedi bunu tam olarak ve nerde

tam olarak hatırlamıyorumm ama oyunculardan biri dmeişti bi magazin programında izlemiştimm bende çok merak ediyodumm 45.bölümü ama keremcem çıkınca göremedikkk:icon_cry:

tkberlin
01-10-06, 13:41
vay be demek bitte ha ask oyunu ,aman bosverin en güzeli.belki yasemini baska güzel bir dizide görürüz.

ayseaskoyunu
01-10-06, 13:47
vay be demek bitte ha ask oyunu ,aman bosverin en güzeli.belki yasemini baska güzel bir dizide görürüz.
demek bitti ask oyunu vay be

tok
01-10-06, 14:11
Büyük geçmiş olsun...ellerinde bulunan kısıtlı kadrosu ile 44 bölüm bütün yükü çoğunlukla 2 tane gencecik insanın üzerine yükleyerek gerçeği yakın aşk hikayesi yansıttılar; kimse gölgelemesin bu başarı ne senaryo yazarlarının( gümüş,yabancı damat gibi dizilerinin senaryo yazarları ve kadroları aşk oyunun ile kıyaslanması mümkün değil..) ne hiçbir dizisi (dadı’yı saymıyorum) bu kadar rating almayan med yapım şirketinin ne de çok deneyimli 2-3 tiyatro oyuncusuna aittir,başarı, gerçek hayatlarında bile ne kadar yakıştıklarının farkında olan ama bunu bir türlü kabul etmeyen (kendi açılarından özel sebepleri vardır..bu da belki yasemin’e yakın çevreler tarafından itiraz edilsede röportajlarında belirttikleri gibi sevgililerinin olması..) yasemin ve keremcem’in başarısıdır....yasemin keremcem diziden ayrıldıktan sonra taşlar yerinden oynadı,daha sağlam taşlar olacak..bende gelen dizi tekliflerini kabul edebilirdim diyerek kırıldığını gösteren yazıya karşı son olarak keremcem bir hayranına ve sabah gazetesinde yayınlanan röportajındada sitesindeki sorunun cevabıyla aynıydı ;.. diziden ayrilmamla ilgili söylediklerinden dolayi yasoya kirgin degilim, çünkü yazilanlari söylemedigini söylüyor, benim için de önemli olan bu..son olarak yasemin’in yazısında keremcem’e yüklenmeyin diyor...bunlar nedir kimse birşey anlamadı ama 1 ay sonra herşeyin kokusu çıkar.gerçek hayatta aşk yaşayan oyuncular bile örnek ıhlamurlar altında ..yasemin ve keremcem kadar ilgi çekmedi,halk tarafından bu kadar sevilmedi ve ilgi görmedi ama buraya kadarmış...bundan sonra inşallah med yapım yasemin’in karşısına mehmet aslan’ı koyarak aşk hikayesi çekmez..çünkü tutmaz daha milletin doyamadığı, aşk sahnelerinin nerdeyse hiç olmadığı(örnek olarak gümüş’ü alabilirler) büyülü bir çiftin bakışmaları,didişmeleri,kavgalarının bir 20 bölüm daha sürebileceği katettikleri dizinin arkasından böyle bir hata yapmazlar...Her zaman eleştirilere açık olmakta fayda vardır,dizi ilk başladığında canı gönülden destek versekte tutmayacağını herkes kendisine itiraf etmekten korkuyordu...ama korkunun ecele faydası yokmuş....

Billush
01-10-06, 14:48

Keşke bu şekilde bir final yapsalar,keşke.Hem benim kanaatimce tek bir bölüme Keremcem'in hayır diyeceğini da sanmıyorum.Bende bir final olmalı.Final bölümünün ilk 100 bile giremeyeceğini bilsem ben bu kadar zaman ekrana bağladığım seyircime saygı olarak bir final bölümü yayınlardım zaten...

muğlak
01-10-06, 15:40
Keşke bu şekilde bir final yapsalar,keşke.Hem benim kanaatimce tek bir bölüme Keremcem'in hayır diyeceğini da sanmıyorum.Bende bir final olmalı.Final bölümünün ilk 100 bile giremeyeceğini bilsem ben bu kadar zaman ekrana bağladığım seyircime saygı olarak bir final bölümü yayınlardım zaten...

KEREMCEM YOK DEMEZ ONDA HEMFİKİRİZ AMA NE SENARİSTLER NE DE KANAL ONU İSTEMEYECEKTİR. yani bunu da dizinin yeni haline bakarak anlayabilirsin o kadar kızmışlar ki keremcemi geçtik sarptan bile eser yok. o hiç olmamış gibi davranıyolar. sonuç olarak hepimiz bööle isteriz ama pek mümkün gözükmüyo. konuk oyuncu olayına akılları yatarsa belki bi ihtimal

x_defne_x
01-10-06, 15:59
allahn isine bakin butün yaz tatlili ne olacagini planliyorduk ne oldu.....dizi remen kaldirildi....ama bu bölüm yani son bölüm bence cok güzel olmali bilmyiroum ama kero bi bölümlük gelebilir deyilmi....ekin o tarduyla gördü bir rüya olsun.....sonra ekinin uynadinda yaninda kero olsun ekin gülümeyin sarp omnu öpsün orada bitsin.....sarp ekin kommadayken sionana babasi oldunu söylesin....

yok ya sacma oldu kero gemez artik.....neyse bakalim seneraritler ne yapicak....:)

Nevsehirlim
01-10-06, 16:51
bende kero nun gelecegine inanmiyorum artik...ama bence bu bölüm normal olur yani 46.bölümün devami,sonu ise Ekin'in güzel bir anlatimiyla biter,ne bileyim ''herseyin bi sonu vardir''falan gibi..
ama tabii atv lutf edip bu son bölümü yayinlarsa...

bluenight
01-10-06, 17:05
45.Bölüm falan çekilmedi arkadaşllar ben 44.bölüm final çekimlerinde ordaydım o bölüm çekilde ve hrkese vedalaştı tatile girdi yani yok öyle bir şey ayrıca bu son bölüm bir final bölümü değil admalar bunu çekerken yayından kalktığını bilmedikleri için normal olayların devamı niteliğinde bir bölüm son bölüm değil yani.. Tok sana geen ses edecem Keremcem yaseminm hakkımda öle şeyler dememiş yasemin böyle söyledi diye yasemini yalancı çıkarmaya çalışmışsın ama ne biliyorsun burda keremcemin yalan söylemediğini yasemin yazdıklarının da sonuna kadar arkasında!!

berivan_
01-10-06, 17:07
arkadaslar simdi yazdiklarinizi okudum.ask oyunu artik yayinlanmiyacakmi birdaha?yani yayindan kaldirilmasinin nedeni nedir?dizi artik devam ettmiyecekmi yani bu yeni karakterleriyle??
biri beni bilgilendirise cok sevinirim:)

bluenight
01-10-06, 17:10
bervan aşk oyunu yayınlanmayacak kanal kaldırıyor raiitng kurbanı yapıyor öyle göstermeye çalışıyor ama altında başka sebepler var kısacası yok yani kalkıyor

daisy58
01-10-06, 17:44
Bitti!...

1 yıldan fazla bir zamandır hayatımıza renk katan, hayatımızın bir parçası olan bizim için efsane dizi Aşk Oyunu bitti... Eskiden dolup taşardı burası,yarın özet gelecek diye sabırsızlıkla fikirlerimizi paylaşırdık. Pazartesi oldu mu fragman göreceğiz diye atv değiştirilmezdi tvde. Anılarımızda kaldı artık bunların hepsi. Ne denir ki böyle bir durumda. Bizim asıl Aşk Oyunumuzun bitmesine mi üzüleyim, yeni başlayan "Yeni Hayat"a bir şans verilmemesine mi yoksa uzun zamandır yapılan yanlışlıklara mı:(

Bazı şeyleri fazla zorlamamak, para kazanacağım diye sakız gibi uzatmamak en iyisiymiş aslında. 36. bölüm itibariyle seyrettiklerimize karşı çıkmıştık hepimiz, güzelim aşkın içinde böyle hastalıkların, ölümün ne işi vardı? Sonra kabullendik, Ekin ve Sarp aşklarıyla bunu da yener dedik, gerçek hayat da hep güllük gülistanlık değildir zaten olabilir dedik... Senaristlerin dediği birşey vardı hep, "Aşk varsa biraz imkansız olmalı, engeller olmalı, aşıklar kavuşamamalı diyorlardı. Hep mutlu olan aşklarda seyredilecek birşey bulamazmış izleyici".. İyi dedik tamam, zaten böyle yürüttüler diziyi 44 bölüm, asla mutlu olamadı Ekin ve Sarp bir türlü... Ama biz izlemeyi bırakmadık,herşeye rağmen herkesin hayalindeki aşkı bulduğu bu diziye hep destek çıktık...

Eğer bir yerden sonra yaratıcılığınızı konuşturamayacaksanız, eski şevkiniz kırıldıysa orada bırakmak en doğru seçimdir belki de... Bunu yapmayı başaramadılar işte.. 45. bölümde herşeyin açıklığa kavuştuğu, Sinanın Sarpa baba deyişini göreceğimiz, sonsuza kadar mutlu yaşadılar ve biriken bütün mutluluk kredilerini kullandılar şeklinde bir son yazsalardı bugün bunların hiç biri yaşanmazdı.

Ne Keremcem suçlanırdı, ne yapımcı ne kanal... Keremcem bıraktığında diziyi, biz o kadar çok sevmiştikki onu, bu sevgiden aldığmız güçle olmaz dedik yapmamalıydı dedik.. Sonunda biz Keremcem düşmanı ilan edildik, Keremcem de günah keçisi!.. Kim kazandıysa artık sonunda, iki tarafta mutsuz şimdi...

Artık keşkelerin bir faydası yok.. Yapılan yanlışların ve bugün gelinen noktanın bir dönüşü de yok anlaşılan... Biz Yeni hayatı da ilki gibi sahiplendik,desteğimizi gösterdik.. Olmadı... Sanki vaktiyle reyting rekorları kıran dizi bu değilmiş gibi, yeni başlayan ve tutumamış bir dizi gibi çöpe atıldı çoktan. Bitmesine bir lafım yok dizinin aslında, çok daha önce de bitirilebilirdi, ya da çok daha mantıklı ve yaratıcı bir senaryoyla ve ilk kadroyla uzun süre devam da edebilirdi... Benim içime sinmeyen ve en çok dokunan şey, aşk oyununun tam anlamıyla bitmemesi aksine başarsız gösterilip yayından kaldırılması.. Bu dizi, bu aşk, Bunca insan, bu kadar sevgi, güzel ve hafızalarımızda hep güzel hatırlayacağımız bir sonu hakediyordu!...

sinem1907
01-10-06, 17:51
ya ben bişey söylemek istiyorum..açıkçası son izlediğim 2 bölüm ondan önceki 10 bölümden son derece iiydi..tam artık trajikomediden çıkıp gerçek komedi izlicez die sewinmiştim açıkçası..bi de dizinn transfer yapma olasılığı yok mu?yani büyük kanal,küçük kanal farketmez izleriz biz..böylece ne kaybettiğini anlayınca kanalın da aklı başına gelir..böyle bi imkan söz konusu olamaz mı..daha sarp'ın ekine naptığını öğrenemedk hem içimde kalcak wallahi:)

arese
01-10-06, 17:59
Büyük geçmiş olsun...ellerinde bulunan kısıtlı kadrosu ile 44 bölüm bütün yükü çoğunlukla 2 tane gencecik insanın üzerine yükleyerek gerçeği yakın aşk hikayesi yansıttılar; kimse gölgelemesin bu başarı ne senaryo yazarlarının( gümüş,yabancı damat gibi dizilerinin senaryo yazarları ve kadroları aşk oyunun ile kıyaslanması mümkün değil..) ne hiçbir dizisi (dadı’yı saymıyorum) bu kadar rating almayan med yapım şirketinin ne de çok deneyimli 2-3 tiyatro oyuncusuna aittir,başarı, gerçek hayatlarında bile ne kadar yakıştıklarının farkında olan ama bunu bir türlü kabul etmeyen (kendi açılarından özel sebepleri vardır..bu da belki yasemin’e yakın çevreler tarafından itiraz edilsede röportajlarında belirttikleri gibi sevgililerinin olması..) yasemin ve keremcem’in başarısıdır....yasemin keremcem diziden ayrıldıktan sonra taşlar yerinden oynadı,daha sağlam taşlar olacak..bende gelen dizi tekliflerini kabul edebilirdim diyerek kırıldığını gösteren yazıya karşı son olarak keremcem bir hayranına ve sabah gazetesinde yayınlanan röportajındada sitesindeki sorunun cevabıyla aynıydı ;.. diziden ayrilmamla ilgili söylediklerinden dolayi yasoya kirgin degilim, çünkü yazilanlari söylemedigini söylüyor, benim için de önemli olan bu..son olarak yasemin’in yazısında keremcem’e yüklenmeyin diyor...bunlar nedir kimse birşey anlamadı ama 1 ay sonra herşeyin kokusu çıkar.gerçek hayatta aşk yaşayan oyuncular bile örnek ıhlamurlar altında ..yasemin ve keremcem kadar ilgi çekmedi,halk tarafından bu kadar sevilmedi ve ilgi görmedi ama buraya kadarmış...bundan sonra inşallah med yapım yasemin’in karşısına mehmet aslan’ı koyarak aşk hikayesi çekmez..çünkü tutmaz daha milletin doyamadığı, aşk sahnelerinin nerdeyse hiç olmadığı(örnek olarak gümüş’ü alabilirler) büyülü bir çiftin bakışmaları,didişmeleri,kavgalarının bir 20 bölüm daha sürebileceği katettikleri dizinin arkasından böyle bir hata yapmazlar...Her zaman eleştirilere açık olmakta fayda vardır,dizi ilk başladığında canı gönülden destek versekte tutmayacağını herkes kendisine itiraf etmekten korkuyordu...ama korkunun ecele faydası yokmuş....

tok arkdaşım galiba sen anlayamadınki surekli yasemin yaptıgı açıklamaları dile getriyosun yok yasemin söyle dedi böyle yaptı ben sana anlatayım yasemin keremcem hakkında hiç bir zaman kötu konuşmadı röportajında o gazete yazılanlar sadce bilindigi gibi gaztelerin magazinlerin abartamsı nitekim dun elif nagmde keremcem ve yasemin çıktılar ayrı ayrı keremcem bey dedi onu söylediklerine inanmıyorum yasemin öyle şeyler söylemez dedi dun elif nagmede bunu izldiysen herhalde anlamışsın artık o bile magazin abartısı oldugun anlamış ama sen yok hatta yasemin hakklıdır dedi guzel arkdaşım yasemin açıklamalrı dizi bitrdi yok keremcem çıktı dizi bitti hayır hiçte öyle degli kısmet deglimş demek ve kanalıın ilgiszligi ve ihmarkarlıgı dizini bitmesinde ve kaldırlamsında buyuk etken keremcem degil lütfen ikide bir yok yasemin şöyle konuşmasaydı böyle olmasdı falan filan deme rica ederim

mercan_dede
01-10-06, 18:01
selam bende aşk oyunu izlemezdim keremcem varken ama tardu flordu girdi ve izlemeye başladım ve çok güzeldi atv nin yaptığı çok yanlış bari bir son olmasına izin verilmeliydi ama yok reytng kötüdiye bitti bu atv hep reyting için çalışoyor ya sevmiyorum atv yi...

girl01
01-10-06, 18:09
keremcem dizide olsaydi,dizinin bitmesine cok üzülcekdim.diziyi ben 1. bölümden beri izliyorum ve coook seviyorum diziyi. sonradan ekinin hastalik olayi felan oldu,bir kac kisiler izlemeyi birakti,ama ben yinede devam izledim.cünkü dizimin arkasindaydim.tabi simdi keremcemin cikmasi onun kararidi ve diziye suc atamyiz.ama ben yinede yeni hayat dizisini begenmedim.yane güzel bir dizi,ama eskiden bu dizide keremcem olmasi aklima gelince ve simdi ask oynun ne kadar bozuldunu görünce diziyi begenmedim.yane sarp yerine merti koymuslar ve ayni hikayeye anlatiyorlar. ve ask oyunu yeni hayatda hic sevmedim sey,sarp karakterini nefret edirmek istedikelrine.cünkü dizide yok sarp ekini terk etmis,sinanin arkasinda durmamis felan.yane tabiki bir sey bulmalari lazim,keremcem cikti ve sarp karakterini bir sekilde dizide niye yok diye dizide bir sey uydurmalilar.
ama hic ask oyununu seven birisi yeni dizide sarpin ekini terk ettine inanabilirmi?yane imkansiz bisey,aban cok sacma geldi. cünkü o yagmur altindaki sahneyi,yada sarpin evini terk ettim,ekinin mahalesine is bulup sade ekinin yaninda olmak icin neler yapti.bunu hic seyirci unutabilirmi!
yetmemis gibi,mertinde serkan sarpin arkadasi oldu gibi,mertinde serkan gibi en iyi sampara bir arkadasi var.yane bu diziye gercekten cok seviyordum ve ne olursa olsun,hep izliyordunm.ama lütfen kendimisi kandirmayalim.ask oyunu sarp ve ekinin hikayesi. bunu yeniden mertle yapmalarina hic begenmedim!türk halki benim gibi düsündü icinde ratingler felaket ve simdi´de dizi bitiyor.

Oo_esmer_kiz_Oo
01-10-06, 19:13
ya daha simdi okudum olanlarii ve cook uzuldum yaa :icon_cry:
bitmemesi gereken bir diziydi!!!!
ve bende sadece teyting kurbani olduklarini dusunmuyorum acikcasi
muhakak baska sebeplerde vardii bu kesin bana gore...

offf, guzelim dizi bitt ya hem de yok yere...
ya bi final bari yapsalardi ya

sermin90
01-10-06, 19:37
45.Bölüm falan çekilmedi arkadaşllar ben 44.bölüm final çekimlerinde ordaydım o bölüm çekilde ve hrkese vedalaştı tatile girdi yani yok öyle bir şey ayrıca bu son bölüm bir final bölümü değil admalar bunu çekerken yayından kalktığını bilmedikleri için normal olayların devamı niteliğinde bir bölüm son bölüm değil yani.. Tok sana geen ses edecem Keremcem yaseminm hakkımda öle şeyler dememiş yasemin böyle söyledi diye yasemini yalancı çıkarmaya çalışmışsın ama ne biliyorsun burda keremcemin yalan söylemediğini yasemin yazdıklarının da sonuna kadar arkasında!!

dizi bitiyor yani? kesin?

nejatdidem
01-10-06, 19:43
evet sermin90 dizi bitti!kesin!malesef!

ssvshy
01-10-06, 20:14
dün gece yaseminin nalan kanalıyla yolladığı mesajı okudum konuyla ilgili tam mesaj attımki site bakıma girmiş iyide olmuş yeni şeyler eklemiş bide kim var onları görebilsek sanırım onu göstermeme sebepleri avatar altında online olunca yanan yeşil ışık (biraz kafanız dağılsın diye lafı uzattım arkadaşlar)
yaseminin keremceme kızmayın ona laf söylemeyin demesi oda ladı herald eartık olanla ölene çare bulunamayacağını zamanında oda olanlara kızmıştı canım benim ya herşeye rağmen bişey söyletmiyor halbuki sonun başlangıcına yapan oydu neyse artık umarım atv yanlışdan döner birgün

Freddie
01-10-06, 21:18
vay beee aşk oyununun bile birgün yayından kaldırılıcağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi hani aliye kurtlar vadisi felan olsa bu kadar şaşırsam Allahım ben napıcam aşk oyunu bitti ya son bölüm de ki son sahne dikkat ettiniz mi ne kadar da eski bölümlerin tadındaydı Ne demişti orda

__EsRaR__
01-10-06, 22:11
Yaa abicim ne yapmaya çalışıyorlar bunlar..Keremcem gitti.Bülent gitti..şimdi de diziyi bitiriyorlarmış..ii mi..bari 44.bölümde bitirseydiniz..herşey tadında..güzelce..ne yaptılar ya..tam alışmaya başlamışken..bu nasıl bir haber..umarım kaldırılmaz...

anil16
01-10-06, 22:14
evet ya inanilmaz birsey.1 yildir top 5'de ev sevilen dizilerden biri ne hallere dustu.Bir kabus gibi gercekten. :(

en cota keremcem icin izleyenlere kizdim.hicbiri ask oyunu yada yasemin hayrani degillermis.yoksa ratign kurbani olmazdi.

Cok yazik oldu.ATV'nin hemen yayindan kaldirmalarina bence haklari yok.Bir son sans daha vermeleri lazim.Nebiliyim gunu yada saati degistirdelerde son bir kez belki daha cok izlenirdi.Ama cok gec artik.ATV studyolarina gitsek bile fikirlerini degistiremeyiz. :(

layezal
01-10-06, 22:39
diziyi bitirmeleri isabet bir karar....

eger bu kadroyla bir dizi yapicaklardiysa baska isim altinda yapmalarini tercih ederdim...

sunu unutmiyalimki biz o diziyi ekin ve sarpin askindan dolayi sevdik....simdik gelipte baska insanlarin rol almasi bir yana baska rollerle dizinin isminin rezil edilmesine karsiydim ilk gördügüm anda zaten sok oldum.....hani bazen deriz ya aaa niye dizi bi anda kayboldu falan....askoyununu bu haliyle görmektense...o ameliyat sahnesinde bitmesini tercih ederdim...

umarim kaldirilmistir.....sarp ve ekin askiydi askoyununun senaryosu.....baska asklar degil..

ozguster
01-10-06, 23:28
Vay be.Demek buraya kadarmış.Adım kadar emindim böyle olacağından ama nedense bir türlü kondurmak istemedim.Beklenen son için sırayla herkes herşeyi yaptı,Keremcem’in gidişiyle başlayan depremi senaristler körükledi,Sarp karakterini katletti ve son olarak da ATV ‘nin aklıllara zarar tutumuyla dizimiz son buldu.Hiç bir şey tek başına yol açmadı buna.Aynen domino taşı gibi.Bir tek başlangıç , devamını getirdi ve maalesef '' dur '' diyen olmadı.
Yazık ki Yasemin ve ekipteki diğer insanların çabaları yetmedi.Hep şans yanlarında olsun diye diledim.İçime sinmese de kendimce sebeplerim vardı izlemeye devam etmem için.İzledim.Sonuna kadar da izleyecektim.Eğer izin verselerdi.
Daha kaç kazık yiyeceğiz acaba demiştim,( Sarp'ı yoketme şekillerini gördüğüm zaman)yediğimiz kaçıncı kazık bu demiştim.Yedekte bir kazık daha beklediğini hesaba katmamışım(kazıklar konusunda ne kadar tecrübelensek de ).İtiraf etmeliyim bu son yediğimiz kazık hepsinden daha acı oldu benim için.İçimde neler neler kalmadı ki....
Herkesin içinde kıyısından köşesinden ukde kalan çok şey oldu.Neler bekledik,neler umduk ,neler bulduk.Aslında acıyı en çok çeken,hep üzülen bizler olduk.Bu sonu en fazla haketmeyenler de bizlerdik.
Görünen köy klavuz istemez demiştim.Nalan’a her şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor galiba değil mi demiştim.Sanırım kapının bu kadar erken çalacağını düşünmemiştim.
Gerçekten çok üzüldüm.İnsanların emeğine üzüldüm,çöpe giden ,heba olan senaryolara üzüldüm.Emeklerinin karşılığını alamayanlara üzüldüm,kendimize üzüldüm.
Ama bir şeye o kadar çok üzüldüm ki, kime suç bulsam,kimin üzerine atsam sanırım fayda etmeyecek.Bir kere bile Sinan’ın babasına sarılıp ‘’ baba ‘’ diyemeden gidişi bana çok koydu.Bunun suçu kimdedir?Çekip gidende mi?Gidenin ardından intikam peşinden koşanda mı?Yeteri kadar zaman tanımayıp bir kalemde silende mi? Yoksa kendimde mi?Ne olursa olsun ‘’ bu bir dizi diyemediğim’’için.
Seyirciyi oyuncak gibi eline alıp oynayan ,oynamaya çalışan ,maymun eden,ne verirsek yerler diyen zihniyetlere ders olsun.Papaz her zaman pilav yemiyor.Kendi evladını kendi elleriyle boğanlara lanet olsun.Olmaz olsunlar.:icon_evil
Şimdi bu kadar insanın tepkisini alanlar , kanal veya şahıslar, yarın yine el ele ,gönül gönüle bir arada olacaklardır.Değişmez gerçektir bu.Bir zaman sonra kaldıkları yerden devam edecekler ve bir yandan da avuçlarını kaşıyacaklardır.Umarım bugün gözünü açıp da bakabilen,yarınlarda da aynı gözle bakmaya devam edebilirler.

Son olarak bugüne kadar bize yaşattıklarından ötürü tüm Aşk Oyunu ekibine sonsuz teşekkürler.Emeği geçen herkese.

Bir varmış bir yokmuş,evvel zaman içinde zengin bir prens ile,fakir ama dünyalar güzeli bir kız varmış,prens kıza deliler gibi aşık olmuş.......................

ela_gozlu
01-10-06, 23:36
oncelikle selam herkese...
ben de resmen sok icindeyim acikcasi gecen sezon arada bir baktigim ama tiryakisi olmadigim fakat bu sene yeni bir dizi olarak izledigm ve de begendigim ask oyununun bitmesi beni de uzdu bu diziyi sewmemis ve bastan soguk bulmustum fakat diziden ote beni etkileyen bisey wardi ki buda ask oyunu tAraftarlarinin diziye ne kadar bagli olduklari ve de sonuna kadar inadina dizilerine sahip cikmalariydi...ben bir anlamda bu diziye diil belki ama bu diziye olan bagliliga hayran oldum..
dizi gecen yil en cok sewilen vede rating rekorlari kiran bi diziyken bu seneki talihsiz olaylar yuzunden ve ensonunda rating kurbani olarak bitmesi cok kotu keremcemin diziden ayrilmasindan sonra dizi ne yazikki yeni bir hayat olarak algilanamadi cunku herkes mucizelerle olumu bile yenmis olan ekin ve sarp askina baglandi onlarein oynadiklari ask oyunuydu herkesi ceken fakat daha sonra keremceme olan kizginligin sarp karakterinden cikarilmasi sonucu sarpin kotu baba ilan edilmesi ve ekini terk etmesine hicbirimiz inanmadik inanamadik dizinin uzatilmayipta keske dson bir bolum cekip(en azindan gecen sezonki dewam edecek yazisina sadik kalinmasi adina)sarp ve ekin karakterinin mutluluga ulastigi ve herkesin isyedgi sekilde bir son yazisyla dizi bitirilip hafizalsrda o sekilde kalsaydi...ama olmadi umarim bu ask oyunu oyuncularini hep iyi projelerde goruruz keske boyle bitmeseydi!
iyi aksamlar

teomanresat
02-10-06, 01:01
.

Bir varmış bir yokmuş,evvel zaman içinde zengin bir prens ile,fakir ama dünyalar güzeli bir kız varmış,prens kıza deliler gibi aşık olmuş.......................

İyi geceler özgü sanada arkadaşım burdamısın bilmiyorum ama belki sabah okursun.Evet ya bir varmış bir yokmuş,evvel zaman içinde zengin bir prens ile,fakir ama dünaylar güzeli bir kız varmış,prens kıza deliler gibi aşık olmuş......Ne güzel başlamıştı değilmi masal.Onlarda bu kadar benimsenceğini bu kadar sevileceğini tahmin etmemişlerdi.Çok sevildi,herkes ailesinden bir parça olarak gördü ekin ve sarpı.Onlarla ağladı,onlarla güldü.Ekrandea karşısındaki izleyiciye muhteşem bir elektrik vererek bu masalı gerçekmiş gibi yansıttılar.Ve bunu başardılar.Evet her masalın bir sonu vardır ama bizim masalımızın sonu bu olmamalıydı.Bizim masalımız buna layık değildi.Bu yapılan haksızlığı biz haketmemiştik.Keremcemin girmesiyle hafif sallanmaya başlayan yapı Medyapım ve de senaristlerin tutumuyla çatırdamaya son olarakda atvnin vefazsılığıyla şiddetli bir depreme dönüştü.Bu yapı okadar çok zarar görmüştüki yeni giren oyuncular ve yeni senaryo ayakta tumayı başaramadı.Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.Hiç olmazsa bu ekibe bir iki bölüm şans verilmeliydi ama olmadı olamadı.Hepimizin kafasında bir çok soru kaldı.Üzüldüğümüz çok olay kaldı.Sinanın sarpa baba diyemeyişi,ekinle sarpın ,Ekin hastalıktan kurtulduktan sonra mutluluk kredilerini kullnamayışı.Son olarakta yeni giren oyuncuların ekinin hayatında nasıl bir yer edindiğini görmeyişimiz.Söylenecek çok söz var.Suçlanacak bir değil bir kaç kişi var.Evet arkadaşım malesef papaz her zaman pilav yemiyor.Dediğin gibi bu kadar insanın tepkisini alanlar yakın bir zamanda el ele kolkola bir arada olacaklardır.Ve karşımıza çıkacaklardır.Çünki kafalarındaki zihniyet bu.Seyirciye ne verirsen yer.Umarım bugünki durumlarından daha çok ah almazlar ve daha kötü duruma düşmezler ama böyle yapmaya devam ederlerse bu son kaçınılmazdır.

ceyda deniz
02-10-06, 01:28
ben hala dizimizin yarım bırakılarak son yazısını göremeden bittiğine inanmıyorum aslında inanmak istemiyorum keşke med yapım sizi kandırdık şaka yaptık filan dese ben yaz tatili nasıl bitecek diye dört gözle dizimizi beklerken önce keremcemin ayrılmasının şokunu yaşadık sonra teksoylar gitti zaten mehmet akanın ölümü hepimiz için şok olmuştu.şimdide en büyük depremi yaşadık 9.9 şiddetinde hemde dizimizi yayından kaldırdılar kısaca aliye bitiyor aşk oyununuda yayından kaldırdılar yeni yayına sokacakları dizilere yer açıyorlar kısacası az reklam az fragmanla dizinin izlenme oranını minimuma indirdiler sonra reytingleri bahane edip yayından kaldırdılarki kimse birşey diyemesin tebrik ediyorum atv yi çok iyi bir taktikle bizi saf dışı bıraktılar.

desire72
02-10-06, 08:31

harika bir yorum olmuş tok kesinlikle olay bu. birbirine yakışan bir çift elbirliğiyle yokedildi. bu sene dediğin gibi gümüşteki bir çok sahneyi izlerken neden ekinle sarpta bunu yaşamıyor dediğim sahneleri aşk oyununda izlemeyi beklerken bu olanlar çok üzücü.Dediğin gibi bu olacaklar baştan belliydi ama kimse birbirine itiraf edemiyordu.Bizler gibi itiraf edenlerde yanlış anlaşıldı. Geçen sezon Aşk oyununda oynayan ana karakterlerden 6.sı (kenan ve ferideyle birlikte 8 oluyor hatta) dizide yoktu. E Aşk oyununu Aşk oyunu yapan bir bütündü.Bu bütünün 3.te 2 .sini yokederseniz olacak budur. Med yapım bu işin altından kalkamamıştır. Keşke geçen sezon sonu oturup önümüzdeki yılın şartlarını konuşmuş olsalardı veşartlarda anlaşılamıyorsa dizi güzel bir finalle bitseydi.Biz bu sezon izleyeceklerimizin hayaliyle 10 bölüm hastalık mevzusuna katlandık.Bize hastalık yerine en azından biekaç bölüm mutlu bir çift gerçek babasını baba bilen ve ona baba diyen mutlu bir çocuk izletebilirlerdi.Ama artık geçmiş olsun.Yinede bizlere geçen sezon çok şey yaşatan Aşk Oyunu ekibine teşekkürler
Umarım Yasemin sadece Medyapım çatısında kalmaz ve dediğin gibi M.Aslanla bir dizide görmeyi bende istemem; onu kaliteli dizilerde iyi oyuncularla görmeyi her zaman isteriz.

dudu643
02-10-06, 10:01
bence dizi çok sıkıcı yaa başlarda ne kadar güzeldi halbuki çok seviyorduk, aşk oyununu ekin ve sarp bizi alıp başka diyarlara götürmüştü, ama ne aşktı yaaa sarp olmadan hiç tadı yok, herşey değişmiş dizide ooffff offffff

ayşa
02-10-06, 10:02
Günaydın herkese....
Nasıl denilirdi; "Dumur oldum". Evet arkadaşlar benim şu an ki durumum. Sabah sabah bir girip bakayım dedim e-kolay'a, baktım Çarşamba başka dizi koymuşlar.
Geçen haftadan zaten işkillenmiştik ben iyice şüphelenmeye başladım ki birde baktım forumda herkes bir bardak soğuk su içmiş.

Ne diyeceğimi bilmiyorum... böyle nokta konulmadan bu dizi bitmemeliydi ama bundan sonra diyecek bütün sözlerimiz havada kalacak.

Yasemin'in yazdıklarını okudum, sağ olsun Nalan aktarmış. O şahsa bağlamamamızı istemiş... Yasemin'in inceliği...

Tabi senaristlerde büyük hata var. Zaten zor durumda olan senaryoyu iyice çıkmaza soktular.

Yapımcıda kanalda hepsi suçlu, oyuncular hariç herkese biraz pay verebiliriz.
Geçen sezon bitirmeyi akıllarına koysalardı keşke, bu durumlarda olmazdık şimdi.
Eğer ana karakter diziden çıkmasaydı ben eminim geçen sezon ki kadar reyting gene alamazdık. Bu bir geçekti, nedense bunu göremediler.

Dediğim giib bundan sonra söyleyeceklerimiz anca bizim canımıza sıkar, en iyisi kendimize geçen sezon bitmiş kabullendirelim. Gerçektede öyle olsaydı; "Bize iki güzel sahne izlettirmediler" diye kızar, iki dırdır eder ama yinede bu kadar içimiz yanmazdı.

Ve en çok üzüldüğüm burayı bir daha bulamayacak olmam, yinede belki birgün hep beraber biryerde buluşur yine muhabbetlere dalarız...

dizidizidiziler
02-10-06, 10:02
Buruk bir veda mektubu;

Pazartesi işe geldim. bilgisayarımı açtım ve foruma girdiğimde Nalan'ın yazısıyla karşılaştım. Daha sonra Kurti'nin yazılarını okudum...Y. Ergene'nin yazısını okudum. Son bir bir arkadaşlarımın yazılarını, Sinem'in Sılam'in, Teoman'ın, Ozly'nin, Rodya'nın yazılarını okudum..

Inanın çok üzüldüm. Sanki aşk oyunu ekmeğimizdi, aşımızdı. Onsuz olamıyorduk. Aşk oyunu çocuğumuzdu, bebeğimizdi üzerine titrediğimiz. Burası da onu büyüttüğümüz evimizdi. Şimdi özenle büyüttüğümüz çocuğumuz öldü. Evimiz çöktü...

Bu çöküşde dediğim gibi oyuncuların, ekibin ve en önemlisi de BİZİM bir suçumuz yok. ATV'ye yazdığım yazıdaki gibi sorumlusu biz değiliz.

Bunların sorumluları orada burada bir yerlerine çalacak kına aramaktansa bugün ellerini başlarının arasına alsınlar ve düşünsünler.
K.CEM, ATV, O.YAĞMURDERELI, GUREL SÜLALESİ....Düşünün bakalım... El birliğiyle kaç tane insanın umudunu kırdınız? Kaç kişiyi işsiz bıraktınız? Kaç kişinin ekmeğiyle oynadınız? Kaç kulun hakkını yediniz? Kaç kişinin hayallerini yıktınız? Düşünün? Biraz vicdanınız varsa o da sızım sızım sızlar inşallah.. Hepinize yazıklar olsun... Bunun hesabını elbette bu dünyada olmasa öbür tarafta tek tek vereceksiniz. Çünkü kul hakkı yemek en büyük günahtır...

Bundan böyle bir ATV yapımını asla izlemem. ATV benim için bitmiştir. Böyle bir kanal yoktur. İzlemem izlettirmem. ATV kanalını televizyonumdan sileceğim ilk iş bu akşam...Bu kararımı da ancak Y. Ergene'nin yeni bir projesi olursa ona destek olabilmek adına değiştirebilirim.

K.cem diye bir insan yoktur. Zira o insan sayılmaz...Onun da asla ismini duymak istemiyorum. Bir şarkısına denk gelsem radyo frekansını değiştiririm bundan sonra....

Ve Dizimizin güzelim oyuncuları...

Mehmet Akan amca? Gördün mü? orda mısın? Neler oldu senin yokluğunda gördün mü? Iyi ki görmedin...Görseydin şu an çok üzülürdün... Belki de kendini başarısız olmakla suçlardın ve biz buna dayanamazdık. Sen harikaydın. nur içinde yat...

Diziden zorunlu ayrılan arkadaşlar, hepinizi çok seviyoruz. Yeni projelerinizi bekliyoruz. Sizler en iyi projelere layıksınız...

Tardu Flordun? Sen de üzülmüşsündür. Ama asla bu senin başarısızlığın değil. Unutma bizler seni çok seviyoruz...

Kurti? Gönül? Muzo? Sinan? Gülser abla? Üzülmeyin olur mu? Sizleri daha ne dizilerde göreceğiz. Hep arkanızdayız, hep destekleyeceğiz..Bizler sizi unutmayacağız. Siz de bizi unutmayın olur mu?

Ve güzeller güzeli Yasemin. Ben diziyi senin için izledim. Ben senin hayranınım.
Baştan beri de hep söyledim.. Sen çok daha iyi yerlere harika projelere layıksın. Bizler hep arkanda olacağız. Bunu bil, hisset. Yeni ve büyük projelere atılmaktan korkma.. Sen en iyisini her zaman başarırsın. O sıcacık gülümsemen hiç solmasın. O güzel, buğulu gözlerinin içi hep gülsün...Kendine iyi bak...Üzülme..

Ve son olarak arkadaşlarım. Hepinizi çok seviyorum. Sanki sizlerin tertemiz yüzlerinizi ve yüreklerinizi görmüş gibiyim. Ne olur beni unutmayın...

Özel mesaj atmaya devam edelim birbirimize...
Bana arzuceyhan@hotmail.com adresinden de ulasabilirsiniz.

Elveda.....

eylül87
02-10-06, 10:10
'Aşk Oyunu'nu 'Canavarlar' yedi!
Keremcem'siz "Aşk Oyunu" kelimenin tam anlamıyla göçtü. Geçen sezon en kötü bölümü 5 reyting alan dizinin Keremcem'siz ilk bölümü 3.4 reytingle 13. oldu. atv, bu çarşamba ise "Aşk Oyunu"nu son dakikada yayından kaldırıp yerine "Sekiz Bacaklı Canavarlar" adlı yabancı filmi koydu. Dizi gelecek haftanın akışında da yok. Yani meçhule giden bir yolcu durumu...
"Sağır Oda"nın ilk bölüme oranla az da reyting kaybettiği pazartesi gününün bir numarası "Beyaz Gelincik" oldu. Bunu görüp "Türk halkı Erkan Petekkaya gibi evli ve çapkınlardan hoşlanıyor" diye yorum yapanlar olabilir.
Pazartesi günleri daha gerçek tablosuna kavuşmadı. Çünkü yüksek reytingli "Acı Hayat" dizisi henüz ekrana dönüş yapmadı. Onu da görün, ondan sonra karar verin.
"Sev Kardeşim"de kan kaybı başladı. Yağmur Ajans, diziyi girdiği türbülanstan bir an önce çıkarmalı.
Show TV, beş bölümünü de beş farklı günde ekrana getirdiği "Kız Babası"nı bitirdi. Show TV, dizinin her bölümünü farklı bir günde yayınlamak yerine haftanın belli bir günü ekrana getirseydi başrolünde Selçuk Yöntem gibi usta bir oyuncunun rol aldığı "Kız Babası" gibi sıcak bir aile dizisi çok daha uzun ömürlü olabilirdi.
Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) yapımcılığını üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi "Fırtına"nın setini Trabzon'dan İstanbul'a taşımaya karar verdi. Çünkü yazın güneşli ortamda nefis bir doğada çekim yapan ekip, sonbahar gelince yağmur ve dumandan harici çekime fırsat bulamıyor. Yapılan çekimler de yaz aylarındaki gibi tad vermiyor. Yapımcı kendince haklı ama seyirci acımasız. Yapımcının haklı olup olmamasına değil izlediğine bakar.
Sahici bulmazsa zapping yapar.

tok
02-10-06, 10:44
Suçun en büyüğü gürel ailesi ve med yapımdır.ATV yeni sezon için devam edebilirsiniz demiş..adamlar dizilere kaç milyon dolar yatırmışlar...belki yapımcı firmalar avans bile almıştır,geçen sene 1 ve 2.sırada olan diziye bel bağlamışlar..bizim bilmediğimiz ne paralar dönüyordur bu piyasada kanal zarar edeceğini bile bile şans verirmi...görünen köy kılavuz istemez med yapım herşeyi eline yüzüne bulaştırdı...tgrt 3 dizi yapıyor...3'ün ratingini topla aşk oyununun yanına yaklaşmazdı...ama beyfendiler sıkılmışlar macera arıyolar...senaristlerin çapı belli ...eski türk filmi tadında diye başladı...o kadar belkıs özener,türk filmi müziklerini dinliyoruz dediler ,koyun işte komedi, aşk , yanlış anlamalar,kıskançlıklar...bu kadar zor herhalde...tamam onlarada hak veriliyor...13 bölüm diye başlayan dizi 44 bölüm oldu...oyuncular ,yönetmen gitsin sen elin kolun bağlı otur med yapım...sıkılmışsın belli başladığın gerçek aşk hikayesine yakın diziyi rezil ettin...yeni sezonda başlayan hangi aşk hikayesi olan dizi tutacak bir sıla o da ucuz asmalı konak çünkü abdullah oğuzun karısı çekiyor....tipler birbirine uymuyor ama çekim,senaryo 30 bölüm götürür..yazın başlayan diziler dah 16 bölüm gelmeden ratingleri alt üst oldu...aşk oyunu ratingleri bu zamanlar fırtınalar estiyordu...bunları yazmanın boşa olduğunuda biliyorum ama ne yaparsınız...
gelelim gürel ailesine onlar buldumcuk oldular...keremcem'i sahiplenmeleri iyi birşey ama sen sezen aksudan şarkı alsan bile müzik piyasasını bizden iyi biliyorlar ...ne kadar satabilirsin...halkın gözünde bu kadar pozitif enerji duyulan bir çiftti parçalamanın bir anlamı varmı...daha önceden reklam işleri,konserler etkilenmesin diye açıklama yapmamış olabilirsiniz bu da böyle bir kurt sofrasında iyi bir taktik olabilir ama keremcem'i çok zor durumda bıraktınız...menejeri sibel alaş'ın kocası adam şimdiye kadar doğru düzgün kimin işlerini yapmış....Keremcem zaten biraz inatçı gibi,bi de gerçekten sıkılmış olabilir..nejat işlerde,sanem çelikte sıkılıyordu ama yapım şirketi para ile onları orda tutuyordu...
ALLAH HERKESİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN...

SzARap
02-10-06, 10:52
Buruk bir veda mektubu;

Pazartesi işe geldim. bilgisayarımı açtım ve foruma girdiğimde Nalan'ın yazısıyla karşılaştım. Daha sonra Kurti'nin yazılarını okudum...Y. Ergene'nin yazısını okudum. Son bir bir arkadaşlarımın yazılarını, Sinem'in Sılam'in, Teoman'ın, Ozly'nin, Rodya'nın yazılarını okudum....

Arkadaşım bu yazılar nerede bulamıyorum.....

Vallahi ben bu siteye Aşk oyunu yüzünden abone oldum..üstelik ismimide sarp ismiyle birleştirek oluşturmuştum... aşk oyunu gerçekten benim için çok güzel ve özel bir diziydi... ama nezaman ekin kenan ile evlendi... sarp yasemin ile gitti... dizinin büyüsü bozuldu.. geri dönünce tekrar birleştiklerinde üstelik sinan gibi bir oğulları varken mutlu mesut hallerini izlemek nasip olmadı bu seferde ekinin hastalığıyla uğraştık...tam ameliyat başarılı olup gözlerini açtığında...

İhanet en yakından gelir.... Aşkoyunu Yeni Hayat diye birşey çıktı... keşke çıkmasaydı... burdaki herkes gibi bende 44.bölümde bitseydi.. ekin gözlerini açıp sarp mutluluk içinde gözyaşı dökerken... yazık ettiler diziye....hemde çok yazık............

PERİİ
02-10-06, 11:03
merhaba arkadaşlar
bugün canım bu sayfayı bile açmak istemedi nedeni belli aşk oyunu artık hayatımızda yok ne acı değilmi bi son sözünü bile göremeden yok oldu dizi bu dizi atv ye milyarlar kazandırdı zamanında ama şimdi iki bölüm kötü oldu diye alaşağıya bakalım ne oldu birazdaha sabretseniz çatlarmıydınız neden hani sezon başında büyük büyük ekranlarda aşk oyunu yeni hayat diye gösterdiniz yeni sezonda var dediniz şaka yaptınız herhalde he he he he ne komik gülmekten sinir krizi geçiriyoruz burda
aşk oyunu senin tanışalı nerdeyse 1 sene 3 ay olmuş neler yaşadık seninle güldük seninle ağladık sen bizim evimizde hayat bulmuştun seni asla unutmıyacağız ekin sarp aşkını o inanılmaz sonsuz aşkı kurtiyi gönülü gülseri orhan amcayı feryali yeldayı serkanı kenanı ferideyi ve mehmet amcayı asla unutmıyacağız sizler hiç üzülmeyin biri hariç konuşmam biz siz nerde olursanız olun yanınızdayız takipçiniz olucaz ve sizi asla yalnız bırakmayacağız
ayrıca arkadaşlarım sizlerle beraber forum denen şeyi keşfettim ve sizlerle acısıyla tatlısıyla mesajlaştık sizlerden ayrılınca bile sizi özledim ve bilgisayarımın başına geçtiğim gibi hemen foruma girdim kendinize iyi bakın sizleri çok özliyeceğim
RANA

Freddie
02-10-06, 11:25
arkadaşalr hafta içi hergün 12de aşk oyunu var :(

sinem75
02-10-06, 11:38
Buruk bir Pazartesi sabahında herkese merhabalar.
Oysaki Pazartesi günleri bu başlık için çok önemli bir gün olurdu değil mi arkadaşlarım.Özet gelecek diye merakla bekler dururduk.
Her güzel şeyin bir sonu olduğunun hepimiz bilincindeydik ama geçen sezon sonunda böyle bir şekilde dizimizin son bulacağı hangimizin akılna gelirdi.
Tabikide hiç birimizin.
Az önce Tok isimli arkadaşımızın da söylediği üzere, ki bunu bir çoğumuz bende dahil olmak üzere dile getirmiştik.Başrol oyuncusunun diziden ayrılmasının en büyük sorumlusunun Med Yapım ve Gürel Ailesidir.
Koskoca!! Med Yapım abuk subuk Tv programlarına para yatıracağına, geçen sezon içerisinde yaptığı bir çok dizinin yayından kalkmasına rağmen,ratıng rekorları kıran,üstüne başrol oyuncularının ekran kimyaları ile bizlere neredeyse dizide değilde gerçekte bir Aşk Oyunu oynadıklarını düşündüğümüz bir dizinin başrol oyuncusunu ellerinde tutmayı başarsaydılar.Paraysa para,izinse izin.
Ama tabi böyle bir şey yapmaları için kendilerininde yaptığı işe inanmaları gerekirdi.Yönetmenimiz bile diziyi bırakıp gitmişti arkadaşlar.Bakmayın siz onun sonradan gelip iki bölümü çektiğine.İnanın gitmiştide,diğer dizisi başlayana kadar ikna edildi iki bölüm çekmeye.
Bizim sezon finalimiz bile yılan hikayesine dönmüştü arkadaşlar hatırlarsanız.
Devam edecek,yok etmeyecek durmadan fikir değiştirdiler.Öyle ki ATV ilk önce yayın akışına FİNAL yazdı.Sonradan düzeltti Sezon Finali yazısını koydu.
Dizinin resmi sitesi ise artık öyle ki yalancı çoban hikayesine dönen polemiklerin önüne geçmek için,koca koca harflerle Devam edecek yazısı eklemişti sitenin başlığına.Sorarım size böyle bir polemik hangi dizide yaşandı bu güne kadar.
Son darbeyide senaristler vurdu sağolsunlar!.
Kendi yarattıkları karakteri darmadağın ettiler.Evet aradaki geçişi göz ardı edersem Yeni Hayat güzel bir diziydi benim gözümde ama.Sarp'a yükledikleri vicdansız,acımasız,serseri,aldatan,sorumsuz sıfatlarını ne benim ne de burada bulunan arkadaşlarımın ne de ekran karşısındaki Aşk Oyunu fanlarının yüreği kaldırmadı.
Başımız sağosun arkadaşlar.Ama derler ya dostlar sağolsun diye.
İşte ne olursa olsun bu forumdaki dostluk var ya o sağolsun.Yine başka dizi başlıklarında,özel mesajlarda,hatta kimilerimiz yüz yüze görüşmeye devam edeceğiz.
Dizi bitti ama dostluk baki kaldı canlarım.

Freddie
02-10-06, 11:43
arkadaşım hepimiz aşk oyununun bitmesinden dolayı çok gerginiz ama medyağım türkiyenin en iyi yapım şirketidir Ve dizinin bu hale gelmesinde de keremcemin payı büyüktür Hepimiz bilioruz el sıkıştı ama son anda cayda senaryolar çöpe atıldı Şişrket ona güvendi ve anlaşmayı imzalamadı Eğer işi garantiye alıp imzalatsaydı keremcem nasıl da kuzu kuzu dizide oynamak zorundaydı Arkadaşlar bana aşkoyunu seni unutmicam yazan bir imza yapar mısınız teşekkürler :)

bugra9
02-10-06, 11:54
DİKKAT DİKKAT Atv'de Şuan Aşk oyunun tekrarı başladı...Hafta içi hergün vermeye başladı...Atv'deki ilk bölüm şuan yayında...Aşk Oyunu sevenlere duyurulur....

EDAÖZ
02-10-06, 11:59
DİKKAT DİKKAT Atv'de Şuan Aşk oyunun tekrarı başladı...Hafta içi hergün vermeye başladı...Atv'deki ilk bölüm şuan yayında...Aşk Oyunu sevenlere duyurulur....

avrupa atv de de başladı.yurt dışında oturanlarda izleyebilecek.arkadaşlar çok kötü ,dizimiz yayından kaldırıldığı hafta eski bölümleri seyretmek insanı üzüyor.yazık oldu güzelim diziye.keremcem ve yasemin ergene nin birlikte ekrana ne kadar yakıştıklarını herkes! görsün

alperkaya
02-10-06, 12:04
bu haber dogrumu bilmiyorum ama çarşamba gününe aşk oyunun yerine ahh istanbul diye bir dizi koymuşlar böyle bir diziyi kaldırmaları hata bence

linguist
02-10-06, 12:06
Onlar iki farklı dünyanın insanlarıydı.Tesadüfen karşılaştılar.Zor durumda kaldılar ama evlendiler.Bir gün biri öbüründen hoşlanmaya başladı.Sonra diğeri de.Birbirlerine açılamadılar. "İnsan gemlerine ekin vuramıyor ki duygu."
Ve bugün..Süha Dayı
Az önce 12. bölüm yayınlanmaya başladı.Hala izlerken gülümsüyorum.Biz bu bölümü izlerken ilerisi için neler düşlüyorduk neler.Ve bugün...Bu kısmı hepimiz biliyoruz söylemeye gerek yok sanırım.Nerden nereye böyle olmamalıydı.

dizidizidiziler

Biz almayalim. Indirdiğimiz cd'lerden izleriz. ATV'yi asla izlemem bir daha...

sinem75
Bu ne ya nispet yapar gibi.Tamda dizi yayından kaldırılmışken eski bölümleri oynatmaya başlamış ATV.Aklınca Aşk Oyunu fanlarının gönlünümü almaya !çalışıyor yoksa
ATV'ye geçtiği 12.bölümden itibaren yayınlanıyordur.
Sarp'ın yemek masasındaki muhteşem aşk ilanı ile sonlanacak bölüm.

dizidizidiziler
02-10-06, 12:07
Arkadaşım bu yazılar nerede bulamıyorum.....

Vallahi ben bu siteye Aşk oyunu yüzünden abone oldum..üstelik ismimide sarp ismiyle birleştirek oluşturmuştum... aşk oyunu gerçekten benim için çok güzel ve özel bir diziydi... ama nezaman ekin kenan ile evlendi... sarp yasemin ile gitti... dizinin büyüsü bozuldu.. geri dönünce tekrar birleştiklerinde üstelik sinan gibi bir oğulları varken mutlu mesut hallerini izlemek nasip olmadı bu seferde ekinin hastalığıyla uğraştık...tam ameliyat başarılı olup gözlerini açtığında...

İhanet en yakından gelir.... Aşkoyunu Yeni Hayat diye birşey çıktı... keşke çıkmasaydı... burdaki herkes gibi bende 44.bölümde bitseydi.. ekin gözlerini açıp sarp mutluluk içinde gözyaşı dökerken... yazık ettiler diziye....hemde çok yazık............

40'ıncı sayfadan itibaren okumaya başla...Yazıları görebilirsin...

dizidizidiziler
02-10-06, 12:10
Bu ne ya nispet yapar gibi.Tamda dizi yayından kaldırılmışken eski bölümleri oynatmaya başlamış ATV.Aklınca Aşk Oyunu fanlarının gönlünümü almaya !çalışıyor yoksa

Sinemciğim, bizi çıldırtmak çin yapıyorlar sanki. Herşey üstüme üstüme geliyor gibi bugun. Çok sinirliyim zaten ATV'ye... O bizim dizimizin yerine koyduğu 60-70 yaş arası izleyici kitlesine sahip AH ISTANBUL'u da alsın başına çalsın ATV.
Umarım bundan sonra her işleri ters gider..
Gunduz yayınlanan eski bölümler bile rating alır nasılsa diye bir de gündüz dizimizi yayına koymuş..
ALLAH bildiği gibi yapsın bunları...

Freddie
02-10-06, 12:12
evet bana imza yapıcak yok mu "seni unutmicam aşk oyunu" diye:)

meryemce84
02-10-06, 12:15
Atv adam olsaydı da çekilen son bölümü verseydi.
Bölüme verilen emekleri hiçe saymayarak yayınlasaydı.
Acaba tekrarların sonunda mı yayınlayacak?

Kaç zamandır görmüyordum k.cem suratını görünce yine sinirlerim zıpladı ya.
Nerden nereye ya?

burchincik
02-10-06, 12:24
bu haber tekrar izlemek isteyen herkesi çıldırtacak herkese iyi seyirler aşk oyunu keremcemli izleyin özlediğimiz bölümler..........:img-grin2

didou_didem
02-10-06, 12:26
Sinemciğim, bizi çıldırtmak çin yapıyorlar sanki. Herşey üstüme üstüme geliyor gibi bugun. Çok sinirliyim zaten ATV'ye... O bizim dizimizin yerine koyduğu 60-70 yaş arası izleyici kitlesine sahip AH ISTANBUL'u da alsın başına çalsın ATV.
Umarım bundan sonra her işleri ters gider..
Gunduz yayınlanan eski bölümler bile rating alır nasılsa diye bir de gündüz dizimizi yayına koymuş..
ALLAH bildiği gibi yapsın bunları...

merhaba herkese...
evet arzu abla amaç bu herhalde bizi çıldırtmak..ya valla düşünüyorum ama aklım almıyor sen reyting yüzünden diziyi kaldır yayından ama eski bölümlerinin tekrarını ver..Nasıl bir düşünce bu ya

didou_didem
02-10-06, 12:48
ya bölümü kestiler hiç değilse 1 bölüm tam izleseydik pat diye kesildi...
aslında hiç izlememek lazım valla..zaten yarın dersanem var izleyemem..

meryemce84
02-10-06, 12:53
Atv adam olsaydı da çekilen son bölümü verseydi.
Bölüme verilen emekleri hiçe saymayarak yayınlasaydı.
Acaba tekrarların sonunda mı yayınlayacak?

Ben ne bekliyorum ya.
Dizinin tekrarlarını bile düzgün vermekten aciz bi kanaldan söz ediyoruz.
Yarım yamalak diziyi yayınlayan kanal elindeki bölümü yayınlar mı hiç?

Bu arada selam vermeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Herkese selam.

Ah ah böyle mi olacaktı?:img-sorry

didou_didem
02-10-06, 13:02
Ben ne bekliyorum ya.
Dizinin tekrarlarını bile düzgün vermekten aciz bi kanaldan söz ediyoruz.
Yarım yamalak diziyi yayınlayan kanal elindeki bölümü yayınlar mı hiç?

Bu arada selam vermeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Herkese selam.

Ah ah böyle mi olacaktı?:img-sorry

selam meryemce canım...haklısın valla hala ne bekliyorsak biz..
"dizi atv'de izlenir" evet..öyleymiş gerçekten

PERİİ
02-10-06, 13:49
arkadaşlar son kez bi mail çeksek atv ye şöyle sitem ve kin dolu hepimiz aynı mesajı göndersek en azından içimiz rahat eder onlarda rahatsız olur

ssvshy
02-10-06, 14:44

herkese selam
kahretsin okul nedeniyle şehir dışına çıktığım tamda benim hiç izleyemediğim en çok merak ettiğim bölüm sırf o bölümü izlmek için kayıt günümü kaçırıyodum hay ben bu atvnin meryemce çok haklsıın daha tekraralarını bile doğru düzgün veremezken çekilmiş bölmüistemek helede atvden

eskidekal
02-10-06, 14:59
madem yayından kaldıracaktın bu sezon niye başlattın bu diziyi be kardeşim bari bi bölümde final yapıp bitirseydin.
aslında şaşırmamak lazım atv nin tutumu hep bu

melina
02-10-06, 15:11
arkadaşlar merhaba aşk oyunu bitmesine bende üzüldüm ama bu bence atv nin suçu başka diziler daha ilk 10 na bile girmiyorken hala devam ediyor tamam keremcem de suçu var ama o hep ilk önce müzik dediği biliyorsunuz oyunculuk zor bir meslek bi de hiç eğitimi almadıysan en kolay sahneyi bile en az 3 kere çekiliyor insan yoğruluyor tabi bu dizi bu kadar uzatmanın anlamı yoktu mesala ekinin hastalığın yerine sarpın kıskançlıkları olayları izleye bilirdik güzel aile olduklarını ama bize sanki yeminlilerdi onların mutlu halini göstermemeye sanki dizinin sonlarına doğru ranting düştü o komik sahneler,romantik serkan ve sarp konuşmaları yani bunun böyle olacağı belliydi ama yinede güze bir final hakkettik ama çok güzel bir dizi ve hep öyle hattırlıcam ilk defa bu dizi sayesinde böyle bir yer keşfettim ve ilk defa bu kadar bağlandım bu dizideki bütün oyuncuları tebrik ederim bize böyle güzel bir dizi izlettikleri için umarım onları güzel bir dizide görebilirim gönül isterki yine hepsi bir arda görmek ama sadece istemekle kalıcam galiba ama yine de olsun kimlerinlerin kalbini kırdıysam özür dilerim.melina(merve)

Freddie
02-10-06, 15:37
ya atv zaten bu sezon keremcem olmadığı için isteksiz başlattı diziyi Vay bee bi de derdim ki atv dizi konusunda en merhametli kanal Şuna bak 2.hafta da kaldırdı hiç şans vermedi

MAKEDONYALI
02-10-06, 15:42
MERHABA ARKADASLAR SU ANDA KESINLIKLE FECI DERECEDE ÜZGÜÜNÜM ASK OYUNU YAYINDAN KALDIRILMIS ya böyle bir sonu haketmedik beee böyle olmamaliydi diye düsünüyorum ama bizi bu hale düsürenler utansin

yasemin ergeneye ve diger dizi ekibine coook tesekürler ederim bize bu kadar güzel bir ask oyunu izletikleri icin ben bu diziden kendimce coook dersler cikartim süper bir diziydi ben asla ve asla SARP:EKIN SERKAN;YELDA;ORHAN AMCA; FERYAL TEYZE; GÜLSER TEYZE;ISMET AMCA;KURTI;GÖNÜL;MUZO;SINAN HIC BIRINI HIC BIR ZAMAN UNTMAYACAGIM

KEREMCEME DE BIZE O GÜZEL SARP KARAKTERINI CANLANDIRDIGI ICIN TESEKÜR EDERIM BEN HEPSINI COOK ÖZLEYECEGIM SARPI YANI SERSERI ASIGI INACI EKINI HEPSINI UMARIM HEPSI COOOOOOK BASARILI OLURLAR GÖNÜL ISTER KI BIR BASKA PROJEDE DE ONLARI BIR ARADA GÖREBILMEK HOSCA KALI ARKADASLAR

tenzile
02-10-06, 15:47
evet ya inanilmaz birsey.1 yildir top 5'de ev sevilen dizilerden biri ne hallere dustu.Bir kabus gibi gercekten. :(

en cota keremcem icin izleyenlere kizdim.hicbiri ask oyunu yada yasemin hayrani degillermis.yoksa ratign kurbani olmazdi.

Cok yazik oldu.ATV'nin hemen yayindan kaldirmalarina bence haklari yok.Bir son sans daha vermeleri lazim.Nebiliyim gunu yada saati degistirdelerde son bir kez belki daha cok izlenirdi.Ama cok gec artik.ATV studyolarina gitsek bile fikirlerini degistiremeyiz. :(

ben yeni bölümde diziyi izlemeyi bıraktım. önceki bölümleri ise reklamlarını bile izliyordum üstelik gece geç saatte euro atv den tekararını izliyordum ama keremcem den sonra diziyi izlemeyi bıraktım.nedeni diziyi keremcem için izlemekten kaynaklanmıyyordu.y.ergene ayrılsaydı diziden yine izlemezdim ben diziyi. düşünün 2 başrol oyuncusu aşık çift biri diziden ayrılıyo izlermiydiniz. mesela ıhlamurlar altında yı izlemiyorum elif öldü.yani mehmet ya da gümüş süz bi gümüş dizisi ya da ceren veya ömersiz bi beyaz gelincik aliye siz aliye dzisi düşünebiliyomusunuz. benim yeni bölümde diziyi izlemememin sebebi budur. keremcem için diğil yani...

ECE 71
02-10-06, 15:54
Selam herkese...
Aşk oyunu bitti,ama çoktandır can çekişiyordu...Sıcacık bir yaz dizisi sündürmeler sonucu bu hale geldi...
İlk fireler Ekin-kenan evliliğinde oldu...Ama biz yine de burdaydık...Arada bir sürü saçmalıklar oldu...benim için Ekin-Sarp evlendikten sonra artık olay bitmişti...
İnsan alıştığı bir şeyden kolay kolay kopamıyor...Seyretmeye devam ettik,tabii arada sesimizi yükselterek...Bir de bu forum var tabii...Buraya çok alışmıştık...
Her şey tadında güzel derler ya...Keşke tadında bitseydi,biz de SON yazısını görseydik...Hafızalarımızda reyting canavarına kurban gitmiş bir dizi olarak kalmasaydı...
Suçlu aramak boş...Herkesin belli oranda suçu vardır veya yoktur...Bizim, emeği geçen oyunculara teşekkür etmekten başka yapacak bir şeyimiz kalmadı...
Başka yerlerde görüşmek dileğiyle...Hoşçakalın...

Freddie
02-10-06, 15:58
ben sonuna kadar dizimin arkasında duracaktım ama

teomanresat
02-10-06, 16:00
Selamlar siteye girdiğimden beri yazılanları okuyorum yorum yapmak için elim bir türlü klavyeye gitmiyor neyse sonunda yazayım dedim.Evet aşk oyunuyla dilekolay 15 ay geçirdik.Onlarla ağladık,onlarla güldük.Çarşamba akşamları misafir kabul etnedik,gezmeye gitmedik,çocuklarımızı erken yatırdık ki rahat ve kendimizi vererek hiç bir sahnesini kaçırmadan izleyelim diye.Çok güzel bir aşk masalı izledik.Ama bu masalın sonu böyle olmamalıydı.Böyle bitmemeliydi.Şimdi bugün burda bu saatte ya özet bekliyor olacaktık yada özet gelmiş yorum yapıyor.Diyecek laf bulamıyorum.Bunlara sebep olanlar kahrolsun.Sinanın Sarpa baba diyemeyişini,Sarp ve ekinin mutluluk kredilerini kullanamaması bunlar havada kalmamalıydı.Bunlara bir çözüm bir yol bulunmalıydı ama olmadı işlerine gelmedi.Tekrar söylüyorum bunlara sebep olanlar kahrolsun.

Nevsehirlim
02-10-06, 16:16
Ya bende cok üzgünüm hic degilse bu hafta son bölümü yayinlayip öyle bitiriler demistim,ama yanilmisim kabahat bende,atv nin öyle biseyi yapacagina kendimi bir an kaptirmisim....
ama demekki atv yeni dizilerine cok güveniyor,cünkü eski sezonda devam eden cok dizi kalmadi,aliye bitiyo,ask oyunu malum..1-2 dizisi kaldi garanti reytingi olan..tabii bide yeni diziler var,hic birini izlemedim izleyecegimide düsünmüyorum..Allah'tan tek istegim var:Insallah yeni dizileri tutmaz,yayindan kaldirirlar,eski dizilerde yilbasina dogru biterde,atv dim dizlak dizisiz ortada kalir,aaamminnnnnn...
dizileri böyle cabuk harcayan bi kanalin sonu umarim kötü olur,ki yaptiklarini görsünler..
artik öglenleri tekrarlari var,onlarla yetiniriz..ben aslinda keskeleri sevmem,ama keske ask oyunu hic bi zaman atv ye gecmeseydi,hep kanal d de kalsaydi...misal KK aslinda bitmesi gerekirken,seyircilerin istegi üzerine devam ettirdiler..eger gecen sezon bitecek olsaydi keske kanal d de bitseydi,orada hic degilse SON yazisini görebilirdik ve öyle biterdi..
ama biliyorum bunlarin artik bi faydasi yok,bu diziden geriye sadece güzel bölümler ve buradaki arkadasliklar kaldi...bazi kisi ve kurumlar yüzünden..
Sevgiler

Freddie
02-10-06, 16:24
lanet olsun atvye ah istanbulu izliodum vazgeçtim izlemem artık

meryemce84
02-10-06, 16:31
Evet Teoman abi kahrolsunlar.
Ne güzel şimdi özet bekliyor belki de yorumluyor olacaktık.
Ama olmadı,oldurmadılar..:img-sorry

_yorumsuz_
02-10-06, 16:39
aşk oyununun yayından kaldırılmasına çok üzüldüm bari bir son yapsalardı şip şak:):):img-sorry :img-sorry

zerrikom
02-10-06, 16:40
Haberi duyduğumdan beri ne hissetecegimi bilmiyorum üzülmeli miyim? yoksa sevinmeli miyim? Bu Aşk oyununun başarısı mı yoksa başarısızlığı mı?
Üzüldüm;Sette çalışanlar adına , 2 bölüm için o güzelim aşk hikayesinin zarar gördüğüne (gerçi fazla kimse izlemediği için herkesin aklında o müthiş replikle kaldı) , aslında seyirci ile buluşabilecek Yeni Hayat senaryosunun aşk oyununun devamı gibi gösterildiği için güme gittiğine. 2 diziye birden yazık oldu Yeni bir proje olarak başlasaydı ekin değilde bir başkası olsaydı tutabilirdi.
Sevindim; Aslında Yeni Hayat’ın bu kadar çabuk yayından kalkmasıyla Aşk Oyunu’nun ne kadar başarılı bir iş olduğunu ortaya çıktı. O aslında oyuncu bile olmayan deneyimsiz iki genç öyle bir iş çıkardılar ki öyle bir aşk yaşadı ve yaşattılar ki kimse bu büyünün bozulmasını istemedi.
Demek ki bir oyun bitince eğer o oyunun bitişine mantıklı bir neden sunamazsanız yeni bir oyun da başlayamıyormuş.Televizyon karşısındakileri balık hafızasına sahip sanıp 44 bölümde anlatılan her şeyi yerle bir etmeye kalkarsanız,ne verirsek izlerler derseniz siz de böyle yok olursunuz.
Evet son yazısını göremedik. Ama bunun çok önemli olmadığını düşünüyorum Bu saatten sonra göreceğimiz son yazısı Aşk Oyunu’nun değil Yeni Hayat’ın olacaktı.Aşk Oyunu 44. bölümde bitmişti zaten 2 bölüm izlenmiş bir dizinin sonu olmasada olur.
Keremcem bencilce davranarak diziden ayrılmıştır.Ama bir çok dizide başrol oyuncusu diziden ayrıldı hiç birinde böyle toplu kıyım yapılmadığı için ratinglerinde de düşme olmadı Bu nedenle sadece keremcem’e yüklenmek doğru değil o zaman gerçekten sadece keremcem için seyredildiğini kabul etmiş oluruz ki asıl o zaman ekipteki herkesin emeğini çöpe atmış oluruz. Evet keremcem diziyi birakarak ağır yaralamıştır ama yanlış tedavi uygulayarak bitkisel hayata girmesine sebeb veren de Rüya işçileri olmuştur. Med yapımsa hem yaralanmasına hem de yanlış tedavi uygulanmasına göz yummuştur. O nedenle hepsi benim gözümde aynı şekilde suçludur.Ve bundan sonra yapacakları hiçbir projeyi takip etmeyeceğim. Atv’ye ise haksızlık edildiğini düşünüyorum sadece bitkisel hayata girmiş hastanın sürünerek yaşaması yerine fişini çekmeyi tercih etmiştir.

allbyme
02-10-06, 16:57
Herkese Merhabalar...
Bugün'ün bir ayrıcalığı vardı bende bir seneyi geçkin bir süredir,bugün farklıydı,pazartesi denince aklıma Aşk Oyunu'nun özeti gelceği gelirdi ve servisden inince eve koşa koşa gelirdim özeti bir an önce okumak için.Salı günleride fragmanı biran önce görmek için can atardım bir an önce servisden inmek için.Çarşamba günü de bütün işlerimi erkenden bitirip tvnin karşısına oturup alırdım elime kumandamı,odada benden başka kimseyi bırakmazdım,bi gürültü olucak Aşk oyunu'nundan bir saniyeyi kaçırcam diye ödüm kopardı,her saniyesine ayrı ayrı değer verirdim,sizler gibi...Ama bugün başka içimde bi burukluk var,canım servisden bile inmek,eve gelmek birşeyler yapmak istemiyor,resmen dumur olmuş durumdayım...Halbuki şuan özetimiz gelmiş burası tıklım tıklım olmuş yorumlarımızıı okumakda güçlük çekiyor, hızlarımıza yetişemiyor olmamız lazımdı.Ama olmadı yapcak birşey yok dostlar sağolsun,sizler sağolun...
Aşk Oyunu'nun tekrarı veriliyormuş bide tuzu biberi gibi,ama içimden bir sesde izle diyor.Saat kaçta arkadaşlar belki evde olupda elim kumadaya giderse,vicdanım elverirse o kanalı açmayı seyrederim....

Freddie
02-10-06, 16:57
medyapımı aradım diziyle ilgili bir yetkili dizinin bittiğini söyledi atv ve medyapım bu karara ortak varmış Ve bitme sebebi reytinglerden ziyade hikaye sıkıntısıymış! Yani her iki taraf da sarp diziden çıktıktan sonra diziye isteksiz başlamış Sarp çıkınca hikayenin tadını tutturamamışlar felan Ben de dedim ki seyirci çok nankör başrol oyuncusu çıkınca herkez sırtını dönü Ama ben sonuna kadar arkasında duracaktım dedim
Dediğim gibi arkadaşlar atv bu kadar erken bir dizi kaldırmaz Sarpın çıkmasıyla hikaye değişti ve her iki taraf da dizinin yeni halinden tatmin olmayınca ortak bir kararla kaldırıldı

sinem75
02-10-06, 17:02
Atv’ye ise haksızlık edildiğini düşünüyorum sadece bitkisel hayata girmiş hastanın sürünerek yaşaması yerine fişini çekmeyi tercih etmiştir.

Alıntı yaptığım bu yazıyı okuyunca, eşime dizimiz yayından kaldırılmış dediğimde
bana verdiği cevap geldi aklıma.
Sakatlanan atları vururlar.

kerem__cem
02-10-06, 17:16
BİTTİ ama biz son yazısını göremedik bu mutluluğu bize yaşatmadılar ben yasemin ve diğer oyuncular için acayip derecede üzülüyorum ama bi kişi için nedense hiç üzülmyorum boşa konuşup duruyodu şimdide öğlenleri eski bölümleri gösteriyolar belki bana eskiyi acı bi şekilde hatırlatcak ama izlmeek istiyorum ama saati çok saçma yaa 12:00 bu forumdaki çoğu kişi izliyemezki herkezin okulu var işi var akşam üstü koya bilirlerdi ama hülya vaşarın lüzumsuz programı olduğu için en 15:00 olması gerekirdi o zaman bende herkez gibi izliyebilirdim yaa:icon_cry: :icon_cry:

gh791467
02-10-06, 17:22
Merhaba arkadaslar,

Ben aslinda dizinin bitmesinin isabetli bir karar oldugunu dusundum. Dizinin en guzel bolumleri Kanal D'de yayinlanan ilk 10 bolumdu, dizi o zamanlar daha cok romantik komediyken, ATV'ye gecince dramaya donustu. Ekin'in ve Sarp'in Ekin'in babasi yuzunden ayrilmasi, daha sonra Yasemin karakterinin isin icine girip Ekin'in Kenan'la evlenmesi beni diziden iyice sogutmustu, ama buna ragmen bir 5 bolum daha izledim, ama artik tahammul etmek zordu. Ekin'in surekli Sarp'i redetmesi, ona hep sirt cevirmesi yuzunden zaten diziyi izlemeyi birakmistim. Artik senaryo iyice kliselesmisti. Birde ustune, bizi Sarp ve Ekin'in o buyuk askina inandirdiktan sonra dizide yeni sezon bolumlerinde Sarp'i kotu adam gibi ilan ettiler. Bunca yasanandan sonra, onlarin o buyuk askina inanip daha sonra Sarp'in Ekin'i yuz ustu birakip gitmis olmasi, ustelik tehlikeli bir hastalik atlatmis Ekin, bana pek inandiri gelmedi. Butun bunlardan sonra Ekin nasil giderde tekrar Sarp'in kisiligine sahip capkin bir diger adama asik olur, ve benden nasil olurda boyle bir askin saglamligina inanmami isterler anlayamadim. Ilk ve ikinci bolumden bazi sahneleri izledim, bildigimiz Ask Oyunu'nu yeni karakterlerle ve ilk bastaki senaryoyu tekrar ederek devam ettirmeye calismalari zaten buyuk bir saygisizlik. Ekin ilk zaman Sarp'a sergiledigi tavirlarin aynisini bu kezde Mert'in ustunde uygulamis. Serkan ve Sarp'in ailesi gitmis, ve yerine Mert'in amcasi ve kankasi gelmis. Bence olmamisti, ve aradan yillar gecmis, ki Ekin artik otuzlarinda olmali, kendisi hala 20-21 yasinda duruyor.

_S_E_D_A_
02-10-06, 17:30
Aşk Oyunu Yayindan Kaldirildi Belliydi Zaten Böyle Olacaği

shiny
02-10-06, 17:32
burada yazılanları okudum.tenzile sinem 75 ECE71,ve zerrikom sevindimin arkasından gelen cümlelerinnn hepiniz haklısınız benim düşüncem şu ki dizi başladı bu dizi yürümez dediler biz izledik ve diziyi çok büyük yerlere taşıdık keremcemi kimse tanımıyordu tanıdık ve sevdik yasemin ergeneyide bu diziyle benimsedik sevdik.Gürgen Öz Belit Özükan ...diziyi her nereye gelirse gelsin izledik ben sarp çıktığında diziyi bırakanlardan değilim.sarp.serkan,yelda,feryal ,orhan amca ,kenan,feride diziden çıknca diziyi bıraktım ....serkanın çıktığı haberi gelmişti ilk önce olsun dayanırım demiştim ama tüm kadro ayrıldı..ve benim için bitti aşk oyunu böyle bi sona yakışmadı benim için ekin gözlerini açtı sarp ekine seni seviyorum dedi ve dizi bitti böyle olmasını istemezdim ama oldu
sevgiler

Keremcemim_127
02-10-06, 17:35
Alıntı yaptığım bu yazıyı okuyunca, eşime dizimiz yayından kaldırılmış dediğimde
bana verdiği cevap geldi aklıma.
Sakatlanan atları vururlar.

süperr bi yorum olmuşş arkadaşımm . ewt doğru söyledinn sakatlanan atı vururlar... Bnde KEREMCEM hastasıyım. diziden ayrıldığını duyunca çok üzülmüştümm.ama sonsa acıklmaasını yapınca o kendi için doğrusunu,güzelini yapmış diyip üzüntüm geçtii.ama çok sevdiğim bir dizinin böyle sonlanmasını istemzdim doğrusu :( ama naapalımmmm sonumuz böyle olacakmışşşş :img-sorry

Freddie
02-10-06, 17:41
ben bu dizinin en çok o inanılmaz ve gerçekte de nerdeyse hiç olmayan o sıcaklığı ve samimiyetini seviodum Dikkat edin dizi bir aşk dizisiydi Ama aşktan ziyade tüm türk halkıyla ilgili her konuyu gayet başarılı bir şekilde işliyordu Parasızlık mı dostluk mu Yani halka inen bir diziydi Halk oyüzden bu kadar çok sevmişti Ama diğer diziler ne kadar dram da olsa hem kendi ahayları entrikalaraı ışıltılı ev zengin hayatlar İşte aşkoyunu buyüzden özlicem of allahım off

monalisa454
02-10-06, 17:55
herşey ne kadar da güzel başlamıştı geçen sene haziran ayında biz ekinle sarpı çok sevmiştik onların hikayesini onların aşkını hele bu kadar vadireler atlattıktan sonra ekinin başka bi kişiye aşık olmasını bi kenara bırakalım oğlunu ve karısını deli gibi seven sarpın terkedip giden kişi gibi gösterilmesi bu dizinin esas bitme sebebi yardımcı karakterlerinde ayrılmasıyla zaten 44 .cü bölümde benim için bitmişti aşk oyunu çekilen 2 bölümü izlemedim ama burada yazılanları okudum keşke 44 .cü bölümde ekranda 3 harfi yazmiş olsalardı
'SON'

Freddie
02-10-06, 18:01
herşey ne kadar da güzel başlamıştı geçen sene haziran ayında biz ekinle sarpı çok sevmiştik onların hikayesini onların aşkını hele bu kadar vadireler atlattıktan sonra ekinin başka bi kişiye aşık olmasını bi kenara bırakalım oğlunu ve karısını deli gibi seven sarpın terkedip giden kişi gibi gösterilmesi bu dizinin esas bitme sebebi yardımcı karakterlerinde ayrılmasıyla zaten 44 .cü bölümde benim için bitmişti aşk oyunu çekilen 2 bölümü izlemedim ama burada yazılanları okudum keşke 44 .cü bölümde ekranda 3 harfi yazmiş olsalardı
'SON'

kesinlikle katılıyorum keşke son diye yazsalardı en azından İçimizde bir ekin ve sarp destanı olarak kalırdı

Freddie
02-10-06, 18:02
ama 46.bölümün son sahnesi ne kadar da eski tadındaydı o sahneyle beraber dizimi ne kadar çok özlediğimi farkettim ama damağımda bıraktılar

nejatdidem
02-10-06, 18:24
ama 46.bölümün son sahnesi ne kadar da eski tadındaydı o sahneyle beraber dizimi ne kadar çok özlediğimi farkettim ama damağımda bıraktılar

evt 46.bölümümn son sahnesi kısmına kesinlikle katılıorumm

sermin90
02-10-06, 18:28
kesinlikle katılıyorum keşke son diye yazsalardı en azından İçimizde bir ekin ve sarp destanı olarak kalırdı

bene öyle olmasini cok istedim ama ne yazik ki o zaman gercektende devami cekilecekti. eger devami olsaydi biz simdi son olmasini istemezdik. benim icin de o zaman bitti ama yinede bakiyorum ask oyunu yeni hayata. yasemin ergeneye saygimdan izliyorum

_ArZ_
02-10-06, 18:35
Arkadaşlar dizi kaldırıldı mı!!Ben zaten ilk bölümlerini izliyodum ama bu sezon bayaa kötü diyodu herkes...

Oo_esmer_kiz_Oo
02-10-06, 18:59
Arkadaşlar dizi kaldırıldı mı!!Ben zaten ilk bölümlerini izliyodum ama bu sezon bayaa kötü diyodu herkes...

ewet cnm maleseff kaldirildi :img-sorry

Freddie
02-10-06, 19:04
ama o bahsettiğim eski tadı keşke 46.bölümde diil de 45.bölümde verselerdi seyirci bian için eski tadı bulamadı 45.bölümde izledi ve 5. oldu ama eski tadı bulamyınca kaçtı ama keşke 45. bölümde verselerdi insnalar görecekti ki teksot ailesi dışında dizi sıcaklığından hiçbişi, kaybetmemiş ve ozaman da izleyeceklerdi ve 46.bölüm 11. olmak yerine 2. olacaktı:(

ssvshy
02-10-06, 19:53
bu siteye ilk bir dizi müziğini bulmak için girmiştim sonra gezinirken aşk oyunu senaryolar bölümüne takıldım başta ne olduğunu anlamamıştım daha doğrusu izlemediğim bölümün replikleri yazılmış sanıyodum o zamanlar şehir dışında okuyodum o yüzden kaçırıyodum bulunduğum şehirde sırf ne olduğunu izleyemesem bile özetini görmek için bakkal bakkal gazete arardım internette özet arardım şehir merkezine gittiğimde beyaz eşya mağazalarının vitrinlerine fragmanı görünce yapışırdım açıkçası hiçbir diziye bu kadar önem vermemiş bağlanmamıştım ve bu kadar şeyi bir dizi için yapmamıştım yurdun tvsini çalıp izlerken müdüre yakalanmamda cabası
bu sitenin benim için başka bir anlamı var bunalımlı bir dönemimde keşfetmiştim bu siteyi öyleki artık kendimi değersiz gördüğüm düşüncelerimin önemsiz olduğunu düşündüğüm bir zamanda tanıştım bu siteyle önce volvox(ece)arkadaşımın sonrada a.o formunun farkında olmadan bana çok büyük iyiliği oldu buraya yorum yazarken tek korkum kabul edilemiyceğim ve kimsenin benim yorumuma cevap vermeyeceğiydi ama aksi oldu hemen herkes bağrına bastı beni düşüncelerimin önemsendiğini gördüm sanki hayata bağlanmıştım yeniden a.o formundaki herkes gelen herkese sorgusuz sualsiz hoşgeldin diyordu (sitede bazen müdavimler dışında biri gelip helede yorum yapınca biraz tepkili yaklaşılıyor başıma çok geldi)
burda hiç kimsenin adını cismini işini bilmeden birbirleriyle düşüncelerini sevgisini paylaşabileceğini birkez daha öğrendim çok tuhaf bişey bu tanımadığın biriyle ortak bir paylaşımda bulunmak kısaca ben burdaki herkesi çok sevdim
gelelim nickime bu niciki seçerken a.o nun bir bölümü geldi aklıma ekin ve sarpın birbirlerine aşklarını söylemek için kıvranışları ve söyleyememeleri sonrasında iclal aydının bir yazısı geldi sevdiğini söyleyemeyenler için söylenmiş bir yazıydı sonrasında ilk cümlesinin kelimelerinin baş harfi nickim oldu bana nickimin anlamı sorulduğunda a.o bitmeden söylemem demiştim artık bitti istemedğimiz bir şekilde keşke nickimin anlamını büyük mutlulukla söyleseydim kısmet değil verdiğim sözü tutmanın zamanı geldi nickimin anlamı ssvshy;seni seviyordum ve senin haberin yoktu...başka formlarda görüşmek üzere sevgiyle kalın
temelli gitmiyom heeeeee :img-grin2

defneee
02-10-06, 19:54
ya ben hala çok ügünüm böyle bi dizi kaldırılmamalıydı yayından atv son bi şanas verseydi keşke ama olmadı amalesef
o keremcemi mahvedicem ya:icon_cry: :icon_cry:

Gunel
02-10-06, 20:22
merhaba arkadaslar.ben de her kes gibi dizimizin son yazilan bolumunu izlemek isterdim.ama tabi ki eski oyuncularila.yani yeldayla,serkanla.feryal hanimla,orhan beyle,ismet amcayla(Allah rahmet eylesin...),kenanla ve tabi ki sarpla.cunki onlarla sevdik diziyi,onlarla baglandik ask oyununa.yani en azindan ben oyleydim.iste onun icin de diziye onlarla son vermek isterdim.onlarin hepsinin birlikte cekilmis fotografi uzerine buyuk harflerle SON yazilmasini isterdim.
ve bence dizinin bitmesinde hic kimsenin sucu yok.eger ki bir dizi once 11 bolum cekmeyi planlar ve daha sonra bu rakami 44 de ulasdirirsa sonu boyle olur iste.senoryo bulamazlar yazmaya.bence dizimiz zamaninda,tadinda bitseysi bunlar basina gelmezdi.ama insan bir yerde uzuluyor.ya dusunenize gecen yil reytinglerde 1. 2.siralarda duran dizi bu yil reyting yuzunden yayindan kaldiriliyor.cok ama cok buyk bir darbe:icon_cry:

RODYA
02-10-06, 20:39
selam arkadaşlar.
evet günel,kimseyi suçlamayalım.36. bölümden sonra olanlar,bu diziyi bu noktaya getiren

Freddie
02-10-06, 20:42
niye 36.bölümden sonra noldu ki

Freddie
02-10-06, 20:44
merhaba arkadaslar.ben de her kes gibi dizimizin son yazilan bolumunu izlemek isterdim.ama tabi ki eski oyuncularila.yani yeldayla,serkanla.feryal hanimla,orhan beyle,ismet amcayla(Allah rahmet eylesin...),kenanla ve tabi ki sarpla.cunki onlarla sevdik diziyi,onlarla baglandik ask oyununa.yani en azindan ben oyleydim.iste onun icin de diziye onlarla son vermek isterdim.onlarin hepsinin birlikte cekilmis fotografi uzerine buyuk harflerle SON yazilmasini isterdim.
ve bence dizinin bitmesinde hic kimsenin sucu yok.eger ki bir dizi once 11 bolum cekmeyi planlar ve daha sonra bu rakami 44 de ulasdirirsa sonu boyle olur iste.senoryo bulamazlar yazmaya.bence dizimiz zamaninda,tadinda bitseysi bunlar basina gelmezdi.ama insan bir yerde uzuluyor.ya dusunenize gecen yil reytinglerde 1. 2.siralarda duran dizi bu yil reyting yuzunden yayindan kaldiriliyor.cok ama cok buyk bir darbe:icon_cry:

son cümlene katılyıorum hani aliye kurtlar vadisi felan bile birgün kaldırılır derdim ama aşk younu ve yayından kaldırıldı kelimeleri bana 2dünya biraraya gelmesi kadar imkansız derdim Hani çok komik gelirdi gülerdim oyüzden hala şoktayım

ceyda deniz
02-10-06, 21:04

hepimiz o son yazısını görmeyi çok isterdik yazık oldu dizimize bi sonu haketmişti geçen senenin reyting rekortmeni dizisi bu sene iki bölüm sonra yayından kaldırılıyor dizi tatile girdiğinde biri bana keremcem,gürgen öz veteksoy ailesi diziden yrılacak dizi iki bölüm sonrada reytingler düştü diye diziyi bitirecekler deseler söyleyen kişi ya benimle dalga geçiyor yada kafayı yemiş derdim ama şimdi bak herkes bi yandan kızgın bi yandan üzgün ve şaşkın yazık oldu dizimize hemde çok yazık biz tatil bitsede başlasa diyorduk şimdi güzelim dizi bi son olmadan yayından kalktı

meryemce84
02-10-06, 21:06
gelelim nickime bu niciki seçerken a.o nun bir bölümü geldi aklıma ekin ve sarpın birbirlerine aşklarını söylemek için kıvranışları ve söyleyememeleri sonrasında iclal aydının bir yazısı geldi sevdiğini söyleyemeyenler için söylenmiş bir yazıydı sonrasında ilk cümlesinin kelimelerinin baş harfi nickim oldu bana nickimin anlamı sorulduğunda a.o bitmeden söylemem demiştim artık bitti istemedğimiz bir şekilde keşke nickimin anlamını büyük mutlulukla söyleseydim kısmet değil verdiğim sözü tutmanın zamanı geldi nickimin anlamı ssvshy;seni seviyordum ve senin haberin yoktu...başka formlarda görüşmek üzere sevgiyle kalın
temelli gitmiyom heeeeee :img-grin2

Ayşegülcüm ne güzel vedalaşmışsın öyle.
Bende merak etmiştim nikinin anlamını ama sormak kısmet olmadı.
Gerçekten çok güzelmiş anlamı.Dediğin gibi AO'nun ilk zamanlarına uyuyormuş.

Bu formdaki bütün dostlarımızla bi gün başka başka yerlerde karşılaşırız umarım.

hilalko
02-10-06, 21:11
slm arkadaslar tardu flordun beni daha çok sevdiler diye bi röportaj yapmıştı sanırım ama keremcemin yerini tutamadığını atv gösterdi keremcemsiz aşk oyunu yürümedi ve diğerlerini düşünmeden iki bölümle kaldırdılar.DİZİNİN AŞIĞIYDIM umarım sadece ara vermişlerdir.

defneee
02-10-06, 21:14
benmde en çok gücüme giden şey zaten bu dizinin reytiing kurbanı olması çok feci bişey o "son" yazısını görmeden bu dzi bitti en çok ona yanıyorum onca emek hepsi boşa gitti yazık ya

öyküm
02-10-06, 21:29
Ayşegülcüm ne güzel vedalaşmışsın öyle.
Bende merak etmiştim nikinin anlamını ama sormak kısmet olmadı.
Gerçekten çok güzelmiş anlamı.Dediğin gibi AO'nun ilk zamanlarına uyuyormuş.

Bu formdaki bütün dostlarımızla bi gün başka başka yerlerde karşılaşırız umarım.

Evet gerçekten Meryemceme katılıyorum ne güzel vedalaşmışsın...İçim burkuldu,son zamanlarda giremiyordum foruma ama aklım hep buradaydı ya da ne bileyim haberleri takip ediyordum AO yla ilgili...Şu yazılarınızı okuyunca kötü oldum gerçketen...Çok iyi dostluklar kurmuştuk burada,bizi ayıranlar utansın...Hiç birinizi unutmayacağım,ve dediğiniz gibi belki birgün bir yerlerde yeniden...Kendinize çok iyi bakın...Şunu da bilin bunları hiç bir zaman haketmeyen bir seyirci kitlesi olduk hatta seyirci değil diziden insanlar olduk biz...:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry

anil16
02-10-06, 21:34
ask oyununun tekrarlarinin verilmesine cok sevindim.ama 13. bolumden basladilar.keske ilk 13 kanald'de oynasa ne guzel olur.

dizimizi kaybettik ama son bir defa eskileri izliyebilcez. :( :)

ateveci
02-10-06, 22:20
selamlar

dizi yayından kalktı diye kimseye ilenmeniz gerekmiyor arkadaşlar.kimseye kahrolsun deme hakkına sahip değiliz bence.

"dizi atvde oynuyordu,kanald'de kalsaydı hala devam ederdi.mesela kk devam ediyor" şeklinde bir iddia var.dizinin bitiş nedeni elbette kanalı değil.hikayenin tıkanması+oyuncuların kaybı+dolayısıyla reytinglerdeki düşüş.dolayısıyla bu dizi aynı şekilde hangi kanalda olsaydı sonucu bu olacaktı.

keremceme de ah etmenize gerek yok.şunu unutmayın biz dizide keremcemi
değil sarpı izliyorduk.yani,sarp karakterini önceden tardu bey oynasaydı da-hani şu orta yaşlıların hayran olduğu tardu bey- keremcem onun üzerine diziye bi biçimde dahil olsaydı biz yine böyle bir tepki verirdik.keremcem babamızın oğlu değil sonuçta.

ayrıca diziden sadece kcemin değil bir dolu oyuncunun ayrıldığını unutmayınız.olay bütün "cast"ı etkiliyor.

ayrıca "bu yeni bir dizi" deyip sonra da "15 aydır izliyorduk.alışmıştık" diyenlerin de kendilerini kontrol etmelerini rica ediyorum.

herkeslere iyi akşamlar

Nevsehirlim
02-10-06, 23:04
selamlar

dizi yayından kalktı diye kimseye ilenmeniz gerekmiyor arkadaşlar.kimseye kahrolsun deme hakkına sahip değiliz bence.

"dizi atvde oynuyordu,kanald'de kalsaydı hala devam ederdi.mesela kk devam ediyor" şeklinde bir iddia var.dizinin bitiş nedeni elbette kanalı değil.hikayenin tıkanması+oyuncuların kaybı+dolayısıyla reytinglerdeki düşüş.dolayısıyla bu dizi aynı şekilde hangi kanalda olsaydı sonucu bu olacaktı.

keremceme de ah etmenize gerek yok.şunu unutmayın biz dizide keremcemi
değil sarpı izliyorduk.yani,sarp karakterini önceden tardu bey oynasaydı da-hani şu orta yaşlıların hayran olduğu tardu bey- keremcem onun üzerine diziye bi biçimde dahil olsaydı biz yine böyle bir tepki verirdik.keremcem babamızın oğlu değil sonuçta.

ayrıca diziden sadece kcemin değil bir dolu oyuncunun ayrıldığını unutmayınız.olay bütün "cast"ı etkiliyor.

ayrıca "bu yeni bir dizi" deyip sonra da "15 aydır izliyorduk.alışmıştık" diyenlerin de kendilerini kontrol etmelerini rica ediyorum.

herkeslere iyi akşamlar

arkadasim,bilmiyorum benim yorumumu okuduktan sonra mi "dizi atvde oynuyordu,kanald'de kalsaydı hala devam ederdi.mesela kk devam ediyor''
yazdin,ama böyle biseyi ben yazmistim bilmiyorum baskasida yazdi mi,ama sen lafi malesef tersinden anlamissin..ben dizi kanald de olsaydi devam ederdi demedim..kanald nin dizilerine sahip ciktigini ve orada böyle 2.bölümden sonra yayindan kaldirilmazdi dedim bu 1.diger oyuncularin cikmasiyla keremcem'in cikmasi farkli,diger oyuncular sezon bitmeden haber verdiler biz ayriliyoruz diye,keremcem ise cekimlere 4 gün kala bu 2.hikayenin tikanmasi gibi bisey yok,yeni bi hikayeye baslanmisti,ekin ve baska biri birbirlerine asik olacaklardi ve biz o aski izleyecektik bu 3.evet bu yeni bir diziydi cünkü bu ask oyunu-yeni hayatti ve buradaki karakterlerin cogunu biz 15 aydir izliyorduk buda 5.
Ayrica sana bi sorum var:nerdeyse her hafta 1. veya 2. olan bi dizi,yeni sezona sikintili basladiginda reytinglerin düsmesi normal,ama bu kanalin o 1.likleri kazandiran bu diziye tesekkürü böyle mi olmaliydi??diyor ve
Saygilar

arese
02-10-06, 23:10
selamlar

ayrıca "bu y