Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/7
su yeni bölümleri rafa kaldirsalar ve hic cekilmemis gibi davransalar....eski ekip geri dönse ve en azindan son bir bölüm cekilse......bu son bölümler....ekinin ameliyatta her ne hikmetse gördügü biseyler olsa....ve geri uyandiginda karsisinda yine sarp olsa.....ve hersey mutlu sekidle bitse cok güzel olucak...
ama bunu bile cok gördüler :icon_evil
nejatdidem
10-10-06, 18:02
su yeni bölümleri rafa kaldirsalar ve hic cekilmemis gibi davransalar....eski ekip geri dönse ve en azindan son bir bölüm cekilse......bu son bölümler....ekinin ameliyatta her ne hikmetse gördügü biseyler olsa....ve geri uyandiginda karsisinda yine sarp olsa.....ve hersey mutlu sekidle bitse cok güzel olucak...
ama bunu bile cok gördüler :icon_evil
evet öle olsa süper olur sarp serkan yelda ve dierleri hepsiyle süper bi final yapılsa mesela....ama bunun imkansız olduunu bildiimiz için hiç sözetmeyeim daa ii:)
Bugün Star'da Pakize Suda'nın programının konuklarından biri de popçu Berksan'dı.İsimde yanılıyor olabilirim ama sanırım adı bu.Neyse bu şahsa dizi teklifi alıp almadığını sordular.O da evet teklif geldi ama başka birinin yerine oynamam istendiği için kabul etmedim dedi.Pakize Suda da o dizi yayından kalktı değil mi dedi.Evet dediler.Açıkça dizi ismi vermedile rancak bizim dizimizden bahsettiler gibi geldi bana.
Bu da yapımcıların başlangıçta aynı senaryoyla ve oyuncu değişikliğiyle devam etmekistediklerini ancak bunu başaramadıkları için senaryo değişikliğine gittiklerini gösteriyor.
Oo_esmer_kiz_Oo
11-10-06, 18:09
demek ask oyununu archiv bolumunde gormek de varmis be!!:img-elvis
hala inanamiyorum ya resmen dizi B-I-T-T-I!!!:img-sorry
hem de dogru durusr bi final yapmadan yok yere bitti:icon_cry:
ben de butun bolumler son 2 haric CD yaptim...
ve cok guzel bir ani olarak kalacaktir...
Kaderde Aşk Oyununu arşiv arasında görmek de varmış demek! Bir gün olacağı kaçınılmazdı tabi ama böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi...
Bugün tesadüfen evdeydim ve tekrar bölümlerinden birine denk gedldim Atv de... Ekin ve Sarpın boşanma sahnelerine hani şu Kenan Işık'lı sahneler... Serkan diyordu ya mahkeme kapısında, bi kıytırıktan aşk oyunu oynayalım dediniz şu geldiğimiz noktaya bak diye.. Aynı o hesap işte...
Atv saygısızlığını hala sürdürüyor, 12:30 doğru başalayan dizi saat daha 1 olmadan ortasından katlediliyor... Açıkçası bu şekilde seyretmekten kimse zevk almaz zaten... Ne diyelim vedamızı ettik aşk oyununa ama hala arşiv de bile olsa en kalabalık sayfalardan biri olmaya devam edecek... Senaryolarıyla hala bu diziyi bizde yaşatan bütün arkadaşlara teşekkürler, keşke herşey sizin yazdıklarınızda olduğu gibi güzel olsaydı ve biz bu sayfalarda bu vedayı etmiyor olsaydık...
Daisy58 arkadaşım sana katılıyorum.Atv sorumsuz olduğunu ve dizinin atv'de izlenmiceğini hergün diziyi keserek belli ediyor zaten herkesde bunun farkında ama yapcak bir şey yok olan bizim dizimize oldu,arada kaynadı kurban oldu.Evet kaderde buda varmış tozlu raflarda görmek,arşivde görmek,dün girdiğimde gözlerim aşk oyunu'nu listedeki yerinde aradı ama bulamayınca içime bir taş oturdu sanki,arşive kaldırılması bekliyordum ama alışkın olmayınca insan bi değişik oluyor,garipsiyor...Bugünlerde herşey bir garip geliyor sanki bana,pazartesi,salı,çarşambanın o heyecanını yaşayamayınca birşeyler eksik oluyor..
Arşivede kaldırılsa da,yıllar geçsede,Aşk Oyunu'nu unutamayız...O herzaman bizim kalbimizde...
aynı soku bende yasadım:( nerde bu ask oyunu dedım kendı kendıme.sonra arviş geldı aklıma.içim burkuldu..nerden nereye geldık ya. ask oyunu bittikten sonra carsamba 22.00 den sonra zaman duruyo sankı...ah ah cekıoyrum..atv nın yaptıgı terbıyesızlık ayrı bır konu zaten:@
AsK OyUnU hiç unutmuyacagım...
demekki bugunleride goruzektik ha.Vallaha icim boyle tuhaf oldu benimde anasayfada goremeyince.Nerelere gitti ask oyunumuz dedim.Sonra bi baktim buraya tasinmis.Cokuzuluyorum sanki burasi arsiv bolumu cok issiz ve bos biryer gibi geliyor.Artik eski canli ask oyunu forum olmicak. :(
Cok ozluyorum simdiden.Bakalim sonsuza kadar napicaz.Hic bizaman unutmicam.30 yasinda adam olunca bile hep hatirlicam.Ask oyunu benim hayatimi degistirdi.Ask oyunu sayesinde burayi buldum birsuru arkadas edindim.Hic unutmam.
evet ya başlığı burda görünce bir tuhaf oldum buraya girince de sanki bir apartmanın bodrumundaymışım gibi hissettim kendimi çok tuhaf ve acı bir duygu :(
meryemce84
13-10-06, 12:48
Arşive girmek bu oyunda olması gereken en son şeydi ve böyle olmamalıydı..
Kimse bana bu kadar zor olacağını söylememişti..:img-sorry
Her ne kadar arşivin tozlu raflarına taşınsada Aşk Oyunu,
Yıllar geçsede üstünden unutulmaz..
evet aşk oyunu kesinlikle unutulmaz.inanır ısınız bilmem ama bu dizinin bitmesiyle benim de hayatımda büyük bir boşluk oldu.bu kadarını tahmin edemezdim.bu boşluğu tekrarlarını izleyerek kapatmaya çalışıyorum ne yapayım?
Biliyorum cok zor ama alısıcaz..
Alışmak devamlı kan kaybetmeye alısabilirmi insan mesela.Dipsiz bir ucurumdan yuvarlanmaya alışabilirmi,alışacak bişey yok böyle yaşıycaz işte.
Elbet buralara ugrayacaktı yolumuz ama böyle olacağını eminim kimse tahmin edemezdi..Sarpın da dedigi gibi böyle yaşamaya devam edicez işte.kan kaybede kaybede.yorumlar azalacak gün gectikce.belki günün birinde unutacagız.Ama yaşananlar asla unutulmaz biz istemedikçe..
evet ya, biz istemedikçe ask oyunu unutukmuyacak.. eskisi gibi olmasada burayı bos bırakmayalım.
meryemce elbette unutulmaz hatırlasana ''SARP: ekin birgün başka birisiyle evlensen bile beni unutma ,kalbinin bir köşesi hep benim olsun,yaşlanıp kendi adını unutsan bile ,yüzlerce torunun olsa bile beni unutma.
''Ekin:kalbimin tamamı senin.....
Birşeyin kıymetini ne yazık ki onu kaybettikten sonra anlıyoruz malesef ,inan buygün eski bölümü izlerken hani şu ekinin babasının karşısına geçip ''Arzuhalci amca babama mektup yazdırmak istiyorum deyişi varya hala bugün bile beni gözyaşlarıma boğdu :icon_cry: sonra bi baktım ki ben bu diziye çok bağlanmışım :img-sorry
Ben bu güne kadar sadece Aşkoyununu izledim, başından sonuna kadar ,yani 44. bölüme kadar ve başka bir diziyi bu kadar severek ve heyecanla izlemedim ve izleyemeyeceğim bir gerçek .Ben suçlu aramıyorum ama 45 ve 46 bölümlerin içeriğinin tamamen değişmesi ,ve izleyicilerin verdiği tepki reytinglerde belli neyse .Görüşmek üzere tüm arkadaşlara selam(Aşkoyunu,ne seninle nede sensiz yaşanmıyorki)
meryemce84
14-10-06, 01:32
meryemce elbette unutulmaz hatırlasana ''SARP: ekin birgün başka birisiyle evlensen bile beni unutma ,kalbinin bir köşesi hep benim olsun,yaşlanıp kendi adını unutsan bile ,yüzlerce torunun olsa bile beni unutma.
''Ekin:kalbimin tamamı senin.....
Birşeyin kıymetini ne yazık ki onu kaybettikten sonra anlıyoruz malesef ,inan buygün eski bölümü izlerken hani şu ekinin babasının karşısına geçip ''Arzuhalci amca babama mektup yazdırmak istiyorum deyişi varya hala bugün bile beni gözyaşlarıma boğdu :icon_cry: sonra bi baktım ki ben bu diziye çok bağlanmışım :img-sorry
Ben bu güne kadar sadece Aşkoyununu izledim, başından sonuna kadar ,yani 44. bölüme kadar ve başka bir diziyi bu kadar severek ve heyecanla izlemedim ve izleyemeyeceğim bir gerçek .Ben suçlu aramıyorum ama 45 ve 46 bölümlerin içeriğinin tamamen değişmesi ,ve izleyicilerin verdiği tepki reytinglerde belli neyse .Görüşmek üzere tüm arkadaşlara selam(Aşkoyunu,ne seninle nede sensiz yaşanmıyorki)
Laklakicim seninle yaptığımız yorumları hatırlıyorum.
Güzel bitsin,mutlu bitsin Aşk Oyuna yakışır muhteşem bir final olsun demiştik.
Ama bi finali bile göremeden arşive girdik.Bu şekilde olmasaydı keşke.Zamanında bitseydi.Yazık oldu vallahi herşeye.
Ben çok kızdım suçluda aradım.Az çok herkes bi darbe vurdu Aşk Oyunu'na.
Sadece biz sahip çıktık diye düşünüyorum.
Dediğin gibi baştan 44.bölüme kadar sevinsekte üzülsekte izledik.
Zora gelince kaçmadık,hep burdaydık..Unutulmaz yaşadığımız herşey unutulmaz...
Yıllar geçsede üstünden
Bu Aşk Oyunu unutulur mu?
cok özledim yeni bölümleri ya. her carsamba nasil heyecanla bakiyordum. her günnete girip haberler ögreniyordum. pazartesi bütün gün özeti bekliyordum. cok özledim sarp ve ekin askini gerci hic yasayamadilar ya yinede. olmuyor. nasil alisacagim ben ya.
inanamıorum yaaa koskoca bir yaz arşive girmek için beeklemişiz meğerse keşke o son 2 bölümü vermeselerdide dizimiz AŞKLARIYLA ÖLÜMÜ BİLE YENMİŞKEN bitseydi...
aslinda hersey eskisi gibi olsaydi ask oyunumu bugün yeni bölümüyle karsimizda olacakti. keske keremcem ayrilmasaydi ya. o zaman hersey eskisi gibi oalcakti ve simdi hakan ekine asik olacakti. cok özledim ask oyunun yeni bölümlerine bakmaya. cok özledim ne olacagini merak edip saatlerce beklemyi. ooff oofff.
HazelAngel
18-10-06, 20:04
sorma sermin 90. bugün günlerden çarşamba :icon_sad: beni de açıkçası bir hüzün kapladı:icon_cry: ne kadar alışmışız biz bu diziye. başka dizilere bakmak bile içimden gelmiyor. çok zor olacak aşk oyunun yerinin dolması benim için, sanırım olmayacak. başka da birşey söyleyemiyorum artık. üstelik dizimizi arşiv bölümünde görmek çok zoruma gidiyor :img-sorry
arkadaşlar aşk oyunu bölümleri olan bi site vardı adı chieretum gibi bişeydi o sitesin tam adresini bana özelden biri gönderebilirmi
perşembe günü ntv de biri bana anlatsında diziler hakkında konuşuyorlardı. beyaz bitmiş diziler hakkında da konuşacağız demişti.aşk oyunu ile ilgili de konuşulur mu diye bekledim.ama hiç adı bile anılmadı.ne kadar kötü bir şey ya.bu kadar sevilen ,beğenilen bir zamanlar yüksek reytingler yapan, oyuncularını bir anda şöhret yapan bir dizinin hiçe sayılması.neden bitti? bu şekilde bitmemesi gerektiğinin konuşulmaması çok kötü ve üzücü bir durum.
biz bu diziyi izlemekle hata mı yaptık diyorum.kendi adıma hayır iyiki de izledim.bir daha başlasa yine izlerim diyorum.ama böyle bir ilgisizlik haketmedik.seyirciye saygı göstermek gerekir ki.o seyircinin gözünde itibar artsın.yanlış mı düşünüyorum?
ya niye tekrarlari bitti.neden atv yine saygi duymuyor bu diziye ve bizimle dalga geciyor.daha yayinlanicak cok bolum vardi.
illaha bir isi yarim yapicaklar.bi saygisizlik yapsamlar sasardim zaten. :(
burcin_kaplan
22-10-06, 15:18
şimdi ekin ve sarpın ağızından seninle bir dakikayı dinliyordum we eski günler bi anda geldi aklımaa ne kadar özlediğimi fark ettim hem aşk oyunu hemde ondan sonra yapıllan yorumlarını herkeşeyi çok özlüyorum...:(
meryemce ah canım ahh unutulurmu hiç!!!!!
Bir hatırla istersen :
Süha dayı (mektup)
Keşke büyümeseydik diyesi geliyor insanın,hep çocuk kalsaydık sonra birden kafanda bir şimşek çakıyor,içinde birşeyler gümbürdemeye başlıyor.Tüm engelleri unutup aşkın sesini,aşkın kokusunu,aşkın dokunuşunu hatırlıyor beynin.
Şah damarına bir iğne batıyor sanki kafan sert bir duvara tosluyor,kanın çekiliyor sevda ılık ılık dağılıyor bütün vicuduna ve iliklerine kadar bütün ruhunla yaşadığını hatırlıyorsun .Ne garip şey kardeşim,bir çift gözün bakışıyla yerin yedi kat dibinden bulutların üzerine fırlatabiliyor insanı!!!(inan o bakışı gördüğümde kalbim yerinden çıkacaktı o bakış ve ekinin gülümsemesi....)
ya pilavcı amca :( boşanacakları gün)
''Gardaş işte sevda böyle derin bir yara,dünyanın neresine gitsen adamın içini acıtır sağda solda nafile deva ararsın dönüp dolaşıp yine yarin elinden merhemle iğleşirsin.''
ve yine sarpın sözleri:
Bir daha gelmesende aşk bitmez,sen yarın sabah kapımı çalmazsan ben bu mahalleyi terketsem,yada sen başka biriyle evlensen ,yada ömür boyu birbirimizi görmesek te aşk bitermi?
Ekin:Bitmez biz istemedikten sonra hiç bir zaman bitmez.
Sarp:Başkasıyla evlensen bile ,yüzlerce torunun olsa bileaşkından vazgeçme!!Yaşlanıp kendi adını unutsan bile!beni unutma kalbinin bir köşesi hep benim olsun!!
Ekin: Acı gerçeği söyleyeyim mi!!Kalbimin tamamı ömrümün sonuna kadar senin olacak.(şimdi bir düşün hani sonsuza dek kalbinin sahibi sarptı?)
her çıkmaza girdiğimizde pilavcı amca imdadımıza yetişirdi:Pilavcı amca:Benim pilava heç dokunmadıysa mesele ağır meseledir.Kurban..... bu kadar mı kötüdür.???
Sarp: şimdi kötü çok kötü birşey,hesapta olmayan birşey.Benim bunu ekine söylemem lazım!!!
Pilavcı amca: Şimdi kötü de olsa söylemem gerekiyor diyorsan ......
Sarp: Söylemesi biraz zor birşey,hatta bayağı zor....
Pilavcı amca: Bana bak istanbullu!!!!Çok büyütüyosun her meseleyi,bak kaç kere geldin burda dünyanın sou gelmiş gibi oturdun.Ne oldu çözüldü hepsi evlendin kızla sonunda ,bakıyom gene oturuyorsun ayni biçimde
ulan görende seni ölüm haberi getirdin sanacak haaa!!!
(burdaki sahne gözünüzün önüne gelsin ben çok ağladım)
Dermansız derde mi düşmüşsen istanbullu,çıkmaz bir yola mı girmişsen....
Söyleyeceksen çare yok!!!
Sarp: tamamda gözlerinin içine baka baka öleceğini söylemek.......
Pilavcı amca: O bilseydi sana söylemesini istemezmiydin.Zorda olsa başka türlü öğreneceğine yakınından sevdiğinden öğrenmeli..Demekki söyleyeceksen..
Sarp: Neyse ben gideyim.....Ahh ahh
Pilavcı amca: Otur hele otur...Vay benim oğluma beee ,vay benim yiğidime beee.........
hafızalara kazınan o muhteşem 30 bölümün finalindeki sözler:
ekinin hastanede sarpa itirafı ''yarım kalan bir sevdan var bırakıp gidemezsin,oğlunu bırakıp gidemezsin'' deyişi hala kulaklarımda
şimdi sen söyle nasıl unutulur.
Tüm dostlara sevgiler(Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar,hep birlikte nice Bayramlara)
Sevgiler.......
ya gecenlerde erkin koray´dan "ASK OYUNU bunun adi ayrilinca kalmaz tadini"´ni dinliordumda ya ben hala ask oyunu´nun yokluguna alisamamisim ya..tamam baska dizileride takip ediorum ama ask oyunu´na ben bi baska baglanmisim...hakikatten ask oyunu bunun adi ayrilinca kalmaz tadi:(
bu aradada hepinizin mübarek ramazan bayramini en icten dileklerimle kutluyorum:)iyi bayramlar;)
ya niye tekrarlari bitti.neden atv yine saygi duymuyor bu diziye ve bizimle dalga geciyor.daha yayinlanicak cok bolum vardi.
illaha bir isi yarim yapicaklar.bi saygisizlik yapsamlar sasardim zaten. :(
atv kaldirmis mi tekrarlari? söyledigine katiliyorum..tekrarlari bile dogru dürüst vermediler :img-sorry
herhalde yine reyting yüzünden kaldirdilar...:fighting2
ask oyunu atv avrupa da yayınlanıyormuş
avrupa atv saat kaçta veriyor bana birisi yazarmı? birde kaçıncı bölümdeler
ceyda deniz
24-10-06, 19:24
aşl oyununu unutamayanlardan biride benim oysa dizi bitmese negüzel yeni bölüm hakkında yorumlar yapacak her karesini tartışacak rüya işçileri ve yönetmenle biraz uğraşacaktık çok güzel günlerdi halen çarşambaları aşk oyunu birmemişlerde yeni bölümü başlıycakmış bunlar birer kabusmuş uyanınca geçecekmiş gibi geliyor ah atv ah yaktın bizi reytinglere kurban ettin dizimizi zaten oreytinglerdede şike yapılıyormuş saçma sapan yarışmaları üçe dörde bölüp reytinge koydular ve bizim dizimiz bitmek zorunda kaldı
avrupa atv saat kaçta veriyor bana birisi yazarmı? birde kaçıncı bölümdeler
Haftaiçi hergün Türkiye saatiyle 11.30- 13.00 arası yayınlanıyor.
Sanırım 29. yada 30. bölüm yayınlanacak yarın.
Şimdiye kadar Aşk oyunu'nda çalan şarkıları biryerlerde duyduğumda bi garip oluyorum.içim acıyor sanki.Nereye gitsem o çalan şarkılar beni bırakmıyor gibi geliyor.Özelliklede altın hızma,seninle bir dakika,aşk bir oyun olsada..Ve şarkıları duyar duymaz çaldığı anlar geliyor aklıma.İçimden birşeyler kopup gidiyor o anda.Başka dizileri izlesemde aşk oyununu izlerken aldığım tadı alamıyorum ve bundan sonrada alamicam gibi.Yerine hiç bir diziyi koyamıyorum,koyamamda,çarşamba günleri hele hiç sormayın...
Atv yine yapmış yapacağını,ondanda bu beklenirdi zaten...
Burçincim bende çok özlüyorum ve daha çok özlicem gibi gözüküyor:img-sorry
ceren durul
28-10-06, 08:18
arkadaslar bölümü nasil bitirdiler
aslinda son 1 aydir bakmiyorum zaten bitmis
özette okumustum ekin sarpi unuttu hafizasindan bile sildi peki neden sildi
hem bunca sevgiden sonra nasil silebililerki dizi tamamen rezil ettiler
dizin 44 bölümde bitirmislerdi yanilmiyorsam pek en son orda ne oldu
sdimdi ne oldu biri bana anlatirmi neden baslattilar neden bitirdiler
ben basladigi ilk günler bakardim hem komik hem cok güseldi peki simdi biren bire
hani ask ounu yeni hayat yaziyor ya sanki seyirci hemen izler bazi fanatikler bile
bir iki bölümü izlememis tanidiklairimdan
NERGIZ_CAN
30-10-06, 00:23
Şimdiye kadar Aşk oyunu'nda çalan şarkıları biryerlerde duyduğumda bi garip oluyorum.içim acıyor sanki.Nereye gitsem o çalan şarkılar beni bırakmıyor gibi geliyor.Özelliklede altın hızma,seninle bir dakika,aşk bir oyun olsada..Ve şarkıları duyar duymaz çaldığı anlar geliyor aklıma.İçimden birşeyler kopup gidiyor o anda.Başka dizileri izlesemde aşk oyununu izlerken aldığım tadı alamıyorum ve bundan sonrada alamicam gibi.Yerine hiç bir diziyi koyamıyorum,koyamamda,çarşamba günleri hele hiç sormayın...
Atv yine yapmış yapacağını,ondanda bu beklenirdi zaten...
Burçincim bende çok özlüyorum ve daha çok özlicem gibi gözüküyor:img-sorry
katiliyorum eski bolumleri izlerken medyapima kiziyorum guzelim diziyi ne hale getirdiler sirf uzatmak icin eski bolumleri o kadar tatli geliyorki gulmekden alamiyorum kendimi haika diziydi muzikleri fevkalade nerde dinlesem icin ciz ediyor yelda cok guzeldi simdi nerdeler yilin ortasinda yaseminde kaldi ortada yazik kiza her kese gecmis olsun gozum ayni takim olmasada ayni konudaki ve ya deyisik konu ayni takimi ariyorum her yerde geri gelsinler yeniden keske
bir şey soracağım. aşk oyunu tekrarları atv avrupada çıkıyordu.şimdi eve koşa koşa geldim.kanalı açtım aşka sürgün vardı.ne oldu?aşk oyununu kaldırdılar mı? yoksa saati mi değişti?bilgi veren olursa sevinirim.
tekrarını bile ağız tadıyla izlettirmediler ya.bu kadarına da pes diyorum yani.:dito
**merve-ekin**
30-10-06, 15:21
hayir canim kaldirilmadi ben izledigim icin billiyorum sen biraz gec haberi
almissin ask oyunu aska sürgünden önce basliyor umarim yardimci olabilmisimdir .....
11 45 te yayınlanıyormus ask oyunu
ben aşk oyununu çok özledim çarşamba günleri atvde gözüm hep aşk oyununu arıyor ne güzel bölümler izlemişiz geçmişe dönüp biraz nostali yaptım geçmiş bölümleri izledim.güzel bir son haketmiştik keşke güzel bir finalle bitirselerdi.
burcin_kaplan
05-11-06, 13:08
şimdi arşivimi açtım içdem geldi.. we çok duygulandım ya... dizi dışında röpörtajları flnda indirmiştim ben... ne kadar özlemişim onu fark ettim... çok üzülüorum çok.. böle mi olucakti ya böle mi biticekti...
ilk defa bi diziyi bu kdr çk sevmiştim:icon_cry: we keremcem in diziden ayrıldığını öğrenince inanamadm yaa 2 3 hafta olmayınca müziğini dinlerken ağladım ilk kez biten bi dizi için ama bn bütün haftamı çarşamba gelicek sorunlar biticek die ayarlıodum şimdiyse... alışmaktan başka çarem yok
(bu arada bn yeni katıldımm:img-grin2 alakasız oldu ama)
Selam arkadaşlar sanırım bu diziyi hiç birimiz unutamadık ve hiç bir zaman unutamıycaz . Unutmak isteyen de olduğunu sanmıyorum . Güzel bir dizi olarak hafızlarımızda kalAcak daima . Ama üzüldük ama ağladık ,ama güldük bu bizim dizimizdi .Bizi var eden bir dizi , ekranlara kilitleyen her anımızı onun hakkında konuşarak geçirdiğimiz , artık dizilikten çıkmış her birimizin hayatının bir parçası olmuştu ne yazık ki umulmadık bir sonla noktalandı gitti.
Ben de tabiki başka dizileri izliyorum ama inannın hiçbiri aşk oyunun yerini tutamadı . bambaşka bir şeymiş ,apayrı bir yeri varmış hayatımda . ayşecim sağolsun her bölümün cd sini hazırlamıştı onlarla idare ediyorum halen. Bu diziyi bu kadar sevmemin bir büyük nedeni de bu forum ve siz arkadaşlarım ,kuralan dosluklar ilk göz ağrısı derler ya işte öyle bir şey bu bambaşka yani .Adı var , anısı var, özel bir yeri var ,siz gibi ,aşk oyunu gibi tekrar bir gün umarım aynı çatı altında aynı kodro ve farklı bir senaryoyla buluşuruz .
merhaba eski dostlar merhaba aşk oyunu fanatikleri
bugün burası keremcemin hani şu adada söylediği şarkı vardıya "bütün dertler beni bekler yatağımın baş ucun esir kalmış tüm dilekler kaderimin avucunda" onu söylerken buldum kendimi ve çok hüzünlendim bu formu ve sizi bu diziyle tanıdım ve sevdim ama şu an bir kaç diziyi seyrediyorum ama yinede ekin ve sarp aşkını unutamıyorum unutmamında imkanı yok zaten
yazık oldu bu canım diziye keremceme çok kızmıştım çıktı diye hatta onun olduğu hiçbirşeyi seyretmiyordum ama şimdi kızgınlığım geçti galiba çünkü ben onları ekin ve sarp olarak kalbime kazımışım ne yazık silemiyorumda keşke onları mutlu halde gösterip bitirselerdi diziyi keşke keşke elimizden başka bir şey gelmiyor çok didindik çok mailler attık ama fayda etmedi
geçen kurtiyi gördüm tgrt de sanki tanıdık bi dostu görmüşüm gibi aaa kurti ayy canım nası özlemişim dedim onu seyretmek bile beni mest etti serkanı t.v. makinesinde görünce yelda ve gönülü anlat bakalımda görünce çok çok mutlu oldum inşaallah başka projelerde oynarlarda seyrederiz
sizleri çoook özledim aşk oyununun ekin ve sarpı kurtisi gönülü yeldası serkanı gülseri muzoyu ismet amcasını orhan amcasını bernasını kenanını feryalini
sizlerede mutlu huzurlu günler aşk oyunu forum arkadaşlarım
aşk oyunu seni çok özlediiiiiiimmmm (tabi sezon finalinden sonrasını deil sezon finalinden önceki bölümlerini)
meltem-cmbl
10-12-06, 20:01
her müziğini dinleyince gözlerim dolyuoo ya böle bir sonu hakketmiyoo hayatımda tek bağlandığım diziydii çok çok özledimm keşek tekar yayınlasalar keremcem falan kabull etse dizinin devamını yapsaalrr ahh ne güsdell olurdaa başka bişey istemezdim hayattann :icon_cry: :icon_cry:
aynen katılıyorum sana..bu haksızlıgı hala hazmedemıoyrum...bu kadr guzel diziye yapılır mı bu yaa:(
NERGIZ_CAN
13-12-06, 08:19
ayni dertden muzdarib arkadaslar nerdesiniz ya gelin bir defa bile olsa bulusalim hep beraber
yasemin yeni diziye baslamis
ayni hic deyismemis ya saci ayni sanki ask oyunundan oraya transfer olmus ayni sekilde
ah doktor kutsi deyide keremcem olsa sert bakisli asik 2 doktor harika olurdu
emmeliyyatda bakisirlar hastayi kan goturur felan kharika komedi ve sevgi dolu olurdu bence ya
bu kadar bölüm boyunca hep iyi reytingler alan bir diziyi sadece iki bölüm reytingi düştü diye yayından kaldırmak hemdehiç bi açıklama yapmadan final bile olmadan bu kadar insafsız davranmak nasıl bir yayın anlayışıdır hayret!!
her müziğini dinleyince gözlerim dolyuoo ya böle bir sonu hakketmiyoo hayatımda tek bağlandığım diziydii çok çok özledimm keşek tekar yayınlasalar keremcem falan kabull etse dizinin devamını yapsaalrr ahh ne güsdell olurdaa başka bişey istemezdim hayattann :icon_cry: :icon_cry:
Canim sana katilmamak mümkün degil,ama keremcemin böyle birseyi kabul edecegini hic sanmiyorum baksana,yeni albumu cikacakmis,onun tanitimlari olur simdi,konserler vs.vs..Cook Kizginim kero´ya cookk...Güzelim dizi´miz böyle birseyi hak etmiyordu ama elden gelen birsey yok malesef...
kendımden suphelenmeye basladım..ahmet kayayı dınlerken bile aklıma AsK OyUnU geliyor.ne alaka mı? kenan, hep ahmet kayanın sarkıalrını dınlıyordu ya:icon_whis
"Aşk Oyunu adlı dizinin bitmesinin nedeni Kerem Cem olarak gösterildi. Bu nedenle Aşk Oyunu yeni hayat isimli aşk oyunu dizisinin yeni versiyonu başladı.
Bu yeni versiyonda 2 bölüm sonra bitti. İşte bunun bitme nedeni Tardu Flordundur. Tardu Flordun Kanal D de yayınlanan binbir gece isimli diziye başrol olarak transfer olmuştur.
2 bölüm çekildikten sonra kendisi diziyi bırakmıştır ve binbir gece isimli dizinin çekimlerine başlamıştır.
Bu nedenle zaten az reyting almaya başlayan dizinin yayını durdurulmuştur.
Aşk oyunu adlı dizinin bitmesinde kerem cem ne kadar suçlu ise tardu flordun da o kadar suçludur."
arklar bu haber yanlış diil mi böle bişi yok dil mi Dizi sadece atv'nin reytingler konusundaki sabırsızlığından ve keremcem olmadığı için diziyi yeni sezonda başlatmaya hiç gönlü razı diildi Nitekim reytinglerde 11. olunca kaldırıldı sebebi bu diil mi
bi de 46. bölümden sonra aşk oyununun biz 47. bölümünü beklerken dizi son dakikada kaldırıldı dendi heryerde peki 47. bölümün fragmanını gören ya da bu bölümün çekildiğinden emin olan var mı
bu dizi tam bir hayalkırıklığıydı.uzatmak için yapmadıkları saçmalık kalmadı.ekin ve sarp'ın başına bir sürü saçma sapan şey geldi.bir türlü mutlu olamadılar.2.kez evlendikten sonra bile ayrı ayrı yaşamaya devam ettiler :mad72: :img-fear2 :icon_sad:
izleyiciyi çok yoran ve beklentilerine cvp veremeyen bir dizi olarak kaldı.ben diziyi yarıda bırakanlardanım.yazık ettiler.
z_e_y_n_e_p
27-12-06, 15:32
ahhh ahhh cok ozluyorum dızımı:(:(:(
kim özlemio be güzelimm :img-in_lo :img-in_lo ben hayallerimde yaşatıyorum malesef canlarım benim bari orda birlikte , mutlu olsunlar :sad53:
of yaaaaaaa ben çok ama çoook özledim hayatımın anlamı olan AŞK OYUNUNU
:icon_sorr o kadar çok bağlanmıştım ki bu diziye anlatamam yani..aşk oyununun cd sinide aldım hep müziklerini dinliyorum dinlerken de ağlıyorum:sad53:sarp ve ekin bir türlü mutlu olamadılar:icon_sorr mutlu oldukları zamanda oldu ama bu çok sürmedi ne yazık ki.....ya en kötü diziler bile final yapmadan
bitirmiyorlar ama bizim dizimizi final yapmaya bile layık görmediler helal olsun!
bütün aşk oyunu ekibiyle bizim hak ettiğimiz gibi güzel bir final yapsalardı ne
olurdu sanki!!:sad53: hala aklım almıyor ya nasıl biter böyle efsaneleşmiş bir dizi..çok üzülüyorum yaww..aşk oyununu kolay kolay unutamicam ben!
neyse sarp ve ekin benim hayallerimde mutlular:img-yes: :img-yes: :img-yes:
justin_fan
29-12-06, 23:26
bu diziyi hic bir zaman unutmicam, mükemmeldi cünkü herseyiyle. unutulmaz bu ask!
valla bende aynen ask oyununu unutabilecegimi asla zannetmiyorum. ask oyunu cok farkliydi ya, o büyük aski ben hic unutmicam, hangi dizi izlersem izelyeyim hep yari ayri olacak bende. EKin'le Sarp kadar birbirine uyumlu ve yakisan cift ben hic görmedim. daha fragmanini ilk gördügüm günden beri resmen tiryakisiyim Ekin & Sarp'in (yani Yaso ve Kero'nun)
Aşk oyunu hasretiyle yanıp tutuşurken.haberler başlığından mükemmel bi haber aldım.aşk oyununun tekrarları başlıyor.bu muhteşem diziyi izle izle dıyamıyorum ben.çok özledim seni aşk oyunu:(
meltem-cmbl
31-12-06, 00:32
ask oyunu yine başlıyomuş süper bir haber ama ben izleyemicem galiba ya kanal 1 çekmiyoo ama bi yolunu bulucam o kadar özlemdimki en çokta akşam verilmesine sevindims üper off heycanla pazartesiyi bekliyotumm
bu harika.................
yeniden.........................................
aynı duygular ahhhhh ahhhhhhh seviyorum bn bu diziyi ya çok hmdee:):)
meltem-cmbl
31-12-06, 00:52
artık her bölmüün sonunda buraya hiç izlememişyeni izliyomuşuz gibiyorum yapalımmıı süperolurr o kadar özledimkii
Ask Oyunu'nun tekrar yayinlanamasina cok sevindim ama bende maalesef o kanal göstermiyo, zaten bütün bölümleri CD'ye cekmistim ama yinede tv'de izlemek isterdim...
Benim Ask Oyununu unutmam pek mümkün olmicak sanirim...
cok sevındım ya ask oyunun tekrar baslamasına
Biraz önce beni mutlu edebilecek en güzel haberle karşılaşdım.Aşk Oyunu yeniden yayınlancakmış.Çok sevindim.Yeniden hayat bulucak dizimiz.Acaba ilk bölümlerini kanal d den satın almış olabilirmi?1.bölümden göstermeye başlarlarsa çok güzel olur...Pazartesini sabırsızlıkla bekliyorum...
bende çok sewindim arkilerde yarın ben anneannemlerde olcam onlardada kanal 1 yok 1. bölümü izleyemicem ama olsun AŞK OYUNU SOUNTRACK albümünü aldığımda yanında 1. bölümüde vermişlerdi umarım sadece 1. bölümü kaçırırm neyse öptm hepinizii:img-blush :img-in_lo
aşk oyununun tekrarlarının verilmesine o kadar çok sevindim ki anlatamam:happy0064 gönül isterdiki yeni bölümlerinin olmasını(eski ekip)
ama neyse hergün aynı bölümü izlesem yinede sıkılmam ben böyle bir aşk bir daha yaşanmaz!!!!!!!!!!!!!:img-yes: :img-yes: :img-in_lo :img-blush
ewt canım her kelimene katılıyorum böle bi aşk bi daha yaşanmazzzzzzz bende hiçç bıkmadan izleyebilirim
meltem-cmbl
01-01-07, 03:27
offfçok heycanlıyım yarın başlıyoo ** hiçkimsegirmiyoo buraya yarın dolar inaşşalaah ne kadar izlesem izlim hiçbir zaman bıkmıcam senden ask oyunu
NERGIZ_CAN
01-01-07, 08:00
yeniden baslamasi cok guzel amma butun bolumlerimi acaba yani 2 kanalda yayinlandi bir kanal hepsini nasi gosterecek
bugun benım ıcın tam bayram oldu:happy0064 :happy0064 :happy0064 , yeniden dizimizi ekranlarada gorebilicez..simdiden heyecan sardı benı..kanal 1den ayrılmıyorum..olurda reklam görürümdie:img-blush.son 5 saat kaldı:img-wink:
yaşasın tekrar izleyebileceğim umarım tüm bölümler verilir ayrı kanal 1 atvye bağlı bir kanal diye biliyorum ben eğer kanald nin verdiği bölümlei yayınkarsa atvnin verdiği bölümleride yayınlar inşalah...
evet ya,inş 1.bölümden baslar..yoksa kopukluık oluyor
burcin_kaplan
01-01-07, 21:23
inanmıyorum çok sevindim ya kanal 1 de aşk oyunun tekrarları başlamış şuan izliyorum ne kadr özlemişim ya:) allahım çok duygulandm gerçektende.. şuan 10. bölüm gliaba yada 11. neyse artık izlerm ben ya:)
meltem-cmbl
01-01-07, 22:44
ya bugün sonuna yetiştimm:icon_sorr ama bugün 12.bölmüdü niyeöle verdiler anlamdım galiba sadece atvden aldılarr nese her pazartesi izlicemm
z_e_y_n_e_p
01-01-07, 22:46
ayy superdı yha cok ozlemısım dızımı her pazartesı artık mutlaka ızlıcem:)
cok güzeldi yaa..özetle başlamaları cok hoştu. nostalji yasadım neredeyse.. bu 12. bolumdu..ayrılık oyunu..sarp benı unutma dediğinde içim gitti.:icon_sorr .sonra aklımdan ileriki bolumlerı dusunerek merak etme,unutmucak dıe dusunmeye basladım:img-blush. her pazartesi vermeleri daha güzel oldu..
dün aşk oyununu izledim süperdi yaa çoooook özlemişim valla dizimi:img-yes:
boşanmak için türlü türlü numaralar yaptılar ne kadar güzeldi:img-in_lo
sarp iyiki dayısıyla konuştu yoksa ekinle boşanacağını sölicekti:img-yes:
o sözler bi harikaydı ama yaa:img-yes:sarp dizinin sonunda "ölümüne edilmiş bir yemin bu..seni seviyorum ekin" diyor ya orada ağlamaya başladım işte sonra
keşke öyle olsaydı dedim kendikendime:icon_sorr :icon_sorr ama malesef olmadı işte demekki ölümüne edilmiş bir yemin değilmiş oooffff offf:sad53:
bu hafta 12. bölümü gösterdiler haftaya kaçıncı bölümü göstercekler peki
:img-help: acaba 13. bölümden devammı edicekk?? neyse onuda haftaya öğrenicezz:img-yes:
13. bolumden devam ederler bence..
Ya ama ben izliyemicem..Neden ATV´de yayınlanmıyorkii??..Keske ATV´de yayınlansaydı ya..Izliyemicem simdi:icon_sorr :icon_sorr..Meraktan ölüyorum ya..Sarp ve Ekini okadar cok özledimmkii
Zaten VdeoLardan DefaLrca İzLdim Ama
Farkettimki Tv Den İzLemenin Zevki Ayrı OLuyormu$,
Gerçekten Çok Keyifli BöLümLer Geçirmi$iz,Ben Bunu Farkettim
Dünkü BöLümün Son Sahneside Ayrı Br GüZeLDi!
Selam Aşk Oyunu hayranları!...
Dizimizi hakkaten özlemişiz ama ya,pazartesi günü başlarken içimden bişey koptu gitti valla,çok özlemişim o eski günleri.Başlarken o müziği duyunca zaten gözlerim doldu.Kısa özette iyi olmuş.Hiç izlemeyenler bişey anlamazdı çünkü şak diye 12.bölümden başlayınca.Aslında ilk 11 bölümüde kanald den satın alsaydı hiçte fena olmazdı;) Hafta da bir gün yayınlancakmış sanırım,pazartesi günleri.Salı günü gazete aldım,bir bakdım kanal1 in yayın akışında Aşk Oyunu 10.50 yazıyor,eyvah kaçırdık dedim bi yandanda kanala çok sinirlendim tabi,saatini nasıl değişdirir bigün içinde felan diye,ozamanda hafda da bir kere olucağından haberim yok tabi.Neyse ki o Aşk oyunu bizim Aşk oyunu deilmiş:) Rahatladım.Önümüzdeki pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu arada Kanal1 e çok TEŞEKKÜRLER bize bu şansı verdiği için...
Neyse hoşçakalın,o unutulmaz dizimiz Aşk Oyunu'yla kalın...
Türkiyedeki arkadaslarin tekrar izleyebilmesine cok sevindim, almanyada Kanal 1 malesef cikmiyor :icon_sorr ne kadarda isterdim tekrar izlemeyi, cok özledim cok :icon_sorr
Aynen Türkiyedeki arkadaslar cok sansli gercekten, aslinda hepsini CD'ye cekmistim ama ne bileyim TV'de tekrar izelmek isterdim dogrusu... :(
atvdekı bolumlerden mı basladı hangı gun saat kacta?????
atvdekı bolumlerden mı basladı hangı gun saat kacta?????
evet 12. bölümden itibaren, Kanal 1'de her Pazartesi saat 20:20 sanirim...
z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:05
evet 12. bölümden itibaren, Kanal 1'de her Pazartesi saat 20:20 sanirim...
yasemıncım saat 20.00 de baslıyor:)
yasemıncım saat 20.00 de baslıyor:)
cok saol cnm, ben izleyemedigim icin tam olarak bilmiyodum cnm...
benimde maalesef ask oyununu tv'den izleme sansim yok, ama bende cd'den defalarca izliyorum zaten. ask oyunu'nun, sarp&ekin'in askini unutmak mümkün degil zaten. sanrim 12. bölüm oynadi bu hafta, yani sarpin ask itirafi, ne gpzel günlerdi be, ne kadar güzel sahneler izlemisiz aslinda. o zamanlar sinirlendigim sahneleri bile defalarca izleyebiliyorum. bencede böyle bir aski bir daha tvlerde pek göremicez gibi. :img-yes:
calistigim icin ve o saatlerde genelde iste oldugum icin izeleyemiyorum, ama ask oyunu unutulmaz.
Sarp & Ekin gelmis gecmis en yakisan cift ve bu benim acimdan hic degismeyecek
arkadaşlar ben 11. bölümden itibaren uploadlamaya başladım bi arkadaş için, eğer isteyen olursa bana öm ile bildirsin ben linkini verebilirim
ergene.yasemin
06-01-07, 17:50
ya ben ask oyununu acayip özledim
iksinide hic bir zaman baskasiyla görmek istmiyorum cunki onlar cok yakisiyorlar
Neydi Ask oyunu be?
O Unutulmaz dizi..
Ne güzeldi gercekten.
Sonunda ne kadar bozduysa bile, o ilk bölümleri hic unutmiyacagim..
Sulhi Dayi sayesinde Sarp en sonunda Eki'ne askini ilan etmisti..
Hele o yagmurun altindaki sahne! Nasilda aglamistim..! :img-blush
Ekin'in rüyasi, Serkan'in komiklikleri [ HGS-Havaya Girme Sendromu , GAS-Gercek Ask Sendomu :img-hyste ]
Ben sadece ilk bölümlerini hatirlamak istiyorum.. Cünkü ilk bölümleri en güzelleriydi.
Keremcem'in diziden cikmasi, Ekin'in basindaki tümör.. Keske o kadarda uzatmasalardi..
Öncelikle iyi geceler...
arkadaslar bende ask oyununu cok ama cok özledim..bizim dizimiz baskaydi ya!!!
hicbir dizide ayni samimiyeti bulamadim...ve bulamicamda...bundan hicmi hic süphem yok...
hersey cok gercekti...sanki böyle bir ask gercekten varmis gibi...zaten ondan cok sevdik dizimizi...ben birbirine böyle bakan bir cift görmedim daha önce...ve birbirine bu kadar yakisan bir cift...
sizlere bi sorum olacak: bana a.o.nun bikac bölümünü tekrardan izlemek istiyorumda, bir site adresi biliyormusunuz indirmem icin...simidye kadar bicok siteye baktim lakin bütün linkler kapatilmis artik kimse indirmedigi icin...
eski bölümler bir kanalda yayinlandigini duydum ama yurtdisinda yasadigim icin o kanal cikmiyor ne yazikki...yani tvden izleme sansimda yok maalesef...
yardimci olabilirseniz cok sevinirim...iyi geceler...hoscakalin...
Öncelikle iyi geceler...
arkadaslar bende ask oyununu cok ama cok özledim..bizim dizimiz baskaydi ya!!!
hicbir dizide ayni samimiyeti bulamadim...ve bulamicamda...bundan hicmi hic süphem yok...
hersey cok gercekti...sanki böyle bir ask gercekten varmis gibi...zaten ondan cok sevdik dizimizi...ben birbirine böyle bakan bir cift görmedim daha önce...ve birbirine bu kadar yakisan bir cift...
sizlere bi sorum olacak: bana a.o.nun bikac bölümünü tekrardan izlemek istiyorumda, bir site adresi biliyormusunuz indirmem icin...simidye kadar bicok siteye baktim lakin bütün linkler kapatilmis artik kimse indirmedigi icin...
eski bölümler bir kanalda yayinlandigini duydum ama yurtdisinda yasadigim icin o kanal cikmiyor ne yazikki...yani tvden izleme sansimda yok maalesef...
yardimci olabilirseniz cok sevinirim...iyi geceler...hoscakalin...
sweeety; ben bi arkadaş için 11. bölümden itibaren yavaş yavaş upload ediyorum 11den sonraki bölümlerin linkini verebilirim eğer istiyosan.. upload ettikçe sana gönderirim, almak isteyen başka arkadaşlar varsa bana söylerseniz gönderirim.
bende su son zamanlarda bir yandanda Ask Oyunu arsivimi tamalamaya calisiyorum, ve her bir bölümde ne kadar cok özeldigimi anliyorum... benim Ask Oyunu'nu unutmam baya bir zaman alcak sanirim, hatta hic bir zaman bu muhtesem ask hikayesini unutmicam sanirim... Emine'ninde dedigi gibi o zamanlar sinir oldugum sahneleri bile defalarca izleyebiliyorum...
bende su son zamanlarda bir yandanda Ask Oyunu arsivimi tamalamaya calisiyorum, ve her bir bölümde ne kadar cok özeldigimi anliyorum... benim Ask Oyunu'nu unutmam baya bir zaman alcak sanirim, hatta hic bir zaman bu muhtesem ask hikayesini unutmicam sanirim... Emine'ninde dedigi gibi o zamanlar sinir oldugum sahneleri bile defalarca izleyebiliyorum...
aynen öyle... insan dizi bitince anliyo dizinin kiymetini..
:icon_sorr hadı ya,,gercekten mı?y a ben o sıteye guvenerek cdye kaydetmedım hic bolumler. keske zamanındA kaydeyseydım..ne yapıcam sımdı ben? istedğim zaman ask oyununu izleyemıcem :icon_sorr :icon_sorr
Ask Oyununu bende inanilmaz özledim..Elbette izledigimiz diziler var ama,bende ask oyununun yeri bir baska..Ekin&Sarp´i unutacagimi hic sanmiyorum..
onlar unutulur mu ya?hiç bir çift dolduramaz onların boşluğunu
bende çokkk özledim ya canlarım benim hastayım onlara.sarp ekin onlardan büyük aşk yokki zaten :img-yes: :img-wink:
Kanal 1 De şuan Aşk Oyunu Vaar!
Aşk oyununu unutulması imkansız.. Öyle kalıcı bir iz bıraktıki... silinemez Bende çok özledim okullar tatile girince kanald veya atv aşk oyununu versede şöyle rahat rahat izlesem..
pazartesini iple çekiyordum,sonunda izleyebıldım tekrarda olsa...ve cok özlemısısm yaa.. serkanın düstüğü durumlar cok komıktı:img-hyste sonra ekinin sarpa aşkını itiraf edişi:icon_sorr bu dizi bulunmaz yaa:img-yes: 14. bölüme son 6 gun:img-blush
Dün akşam 13.bölümü Kanal1'de izledim.Sanki ilk defa izliyormuşcasına aynı heyecanı duydum,aynı zevki aldım.
Serkan'ın su-sa-dın mı alemlerin yeni deyimi bu muhabbetine yine koptum.
Feryal Hanım'ın havaalanında Yelda'ya sarılıp ''kızım gitme ben sana kıyamam'' sözlerine yine duygulandım.
Sarp'ın deniz kenarında ''aklım düşüncem,kalbim seninle dolu.... seni seviyorum Ekin sözleri eşliğinde Ekin'in gözlerinden süzülen yaşlara yine yüreğim dayanmadı.
Ve yine Ekin'in ''sana aşığım ama,sana güvenmiyorum Sarp '' sözlerine ilk duyduğum andaki gibi sinirlenip içimden salak diye söylendiğimi farkettim.
En sonunda da çalan Kadife Kelepçe şarkısı eşliğinde Ekin ve Sarp'ın gözyaşlarına bende eşlik ettim.
Hala aynı hislerle izliyorum ve diyorum ki benim için böyle bir dizi bir daha asla olmayacak.Yüzlerce dizi izlesemde,binlerce yorum yapsamda Aşk Oyunu'nun yeri daima başka olacak.
Gelecek hafta muhteşem Yağmur Altında kavuşma sahnesi var.Merakla bekliyorum.
dün aşk oyununu izledim aynı saattede iki aile vardı düşünün artık aşk oyunu için sevdiğim dizilerden biri olan iki aileyi dün akşamdan itibaren izlemeyi bıraktım sadece aşk oyunu için:img-yes: :img-yes: serkan herzamanki gibi
çooooook komikti:happy0064 susadınmı falan:img-hyste her neyse en çokta
sonundan etkilendim:img-in_lo ekinin sarpa itirafında onunla bera ber ağladım:sad53: ekinin "sana güvenmiyorum sarp" dediğinde çok sinirlendim yaw
:icon_whis dizi bittiğinde "aaaa ne çabuk bitti yaaaa" dedim:img-wink:
şunu farkettim ki ilk günkü gibi aynı heyecanı hissedebiliyorum..o zamanlar çarşambanın gelmesini iple çekiyordum şimdide pazartesinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: :img-yes: şafak 6 arkadaşlar:happy0064
yağmur sahnesini izlemek için sabırsızlanıyorum:img-blush
dün aşk oyununu izledim aynı saattede iki aile vardı düşünün artık aşk oyunu için sevdiğim dizilerden biri olan iki aileyi dün akşamdan itibaren izlemeyi bıraktım sadece aşk oyunu için:img-yes: :img-yes: serkan herzamanki gibi
çooooook komikti:happy0064 susadınmı falan:img-hyste her neyse en çokta
sonundan etkilendim:img-in_lo ekinin sarpa itirafında onunla bera ber ağladım:sad53: ekinin "sana güvenmiyorum sarp" dediğinde çok sinirlendim yaw
:icon_whis dizi bittiğinde "aaaa ne çabuk bitti yaaaa" dedim:img-wink:
şunu farkettim ki ilk günkü gibi aynı heyecanı hissedebiliyorum..o zamanlar çarşambanın gelmesini iple çekiyordum şimdide pazartesinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: :img-yes: şafak 6 arkadaşlar:happy0064
yağmur sahnesini izlemek için sabırsızlanıyorum:img-blush
ewt cnm bende eskisi gibi heyecanla izliyorum esprilere gene gülüyorum sözlerde gene ağlıyorum hiç bi değişiklik yok : yağmur sahnesinde zaten bitiyorum. 6 gün kaldı senin dediğin gibi şafak 6
Ben malesef dizimizin tekrarlarini izleyemiyorum..Yazdiklariniz cok güzel gercekten,..Serkanin o müthis esprilerini,sarp´in ekine ask dolu gözlerle bakmasini,ekinde ayni sekilde,feryal hanimin havalanmalarini,orhan beyin babaligini,yeldanin catlakliklarini,muzonun muzurluklarini vs.vs..Hepsini cok özledim..Dizi bittiginde anladimki Ask oyunu benim kalbimde büyük bir yer edinmis..
eğer bir yapım her izlendiğinde aynı tadı veriyorsa aynı duyguları hissettiriyorsa o yapım ayakta alkışlanacak kadar güzel bir yapımdır kaçıncı izleyişim bilimiyorum ama feryalin tüm sahnelerinde duygulandım ve ekin sarp vedalaşmasındada birkez daha tüm ekibi terik ediyorum:happy0064
Sanırım hepimiz hemen hemen aynı duyguları hissetmişiz bir kez daha izlerken.Hepimiz tekrarları için bile kendimizden fedakarlıklar yapabiliyorsak hala,bu dizi gerçekten hiç bir şeye değişilmez bir yer edinmiş kalbimizde.Yıllar geçsede ben bu diziyi unutmam unutamam...O sahneleri izlerken tekrar heyecanlanmayı,gözlerindeki aşkı izlemeyi,onlarla birlikte ağlamayı özlemişim...
iki haftadır kanal 1 de izliyorum onları çok özlemişim ben aşk oyununu bir bölüm bile kaçırmadım çok seviyorum diziyi umarım reytingleri yüksektir ayrıca haftya p.tesi bütün bölümleri güzel ama o bölüm çok güzel mutlaka izleyin
ewt bencede acayip güzel bi bölüm her izlediğimde ağlıyorum o sahneleri görneyi çok özlemişim.onlarla gülmeyi, duygulanıp ağlamayı :icon_sorr :img-in_lo
arkiler aik oynunu yeniden balamış hiç haberim yokk :9 Çok mutlu oldum vala bi sürü boş günü var ama bu kanallar bana inat bütün sevdiğim dizileri pzartesi ve salıya sıkıştırdılar üstelik2 felan diiil 3-4dizim birden çakışıyorrr :( Nese yaa benb rteytinglere baktım aşk oyunu her iki grupta da ilk 100de yok !!! gerçekten yayınlandı mı :)
bide atv'deki bölümlerden başladı dimi kaçırdım diye üzlüyüdum Ama geçenlerde öğlenm başlayan tekrarlarda izlemiştim o bölümü artık pazartesiden itibaren devam ederim :) Vay bee tam 1 buçuk yıl önceki bölümleri izlicezzz Erkekler ağlamaza da biraz bakabilirm 8. bölümden başlmaıştım o diziye Kaal 1 bi tek yine de aşığımı versin başka hiç bişi istemem
"Aşk Oyunu adlı dizinin bitmesinin nedeni Kerem Cem olarak gösterildi. Bu nedenle Aşk Oyunu yeni hayat isimli aşk oyunu dizisinin yeni versiyonu başladı.
Bu yeni versiyonda 2 bölüm sonra bitti. İşte bunun bitme nedeni Tardu Flordundur. Tardu Flordun Kanal D de yayınlanan binbir gece isimli diziye başrol olarak transfer olmuştur.
2 bölüm çekildikten sonra kendisi diziyi bırakmıştır ve binbir gece isimli dizinin çekimlerine başlamıştır.
Bu nedenle zaten az reyting almaya başlayan dizinin yayını durdurulmuştur.
Aşk oyunu adlı dizinin bitmesinde kerem cem ne kadar suçlu ise tardu flordun da o kadar suçludur."
arklar bu haber yanlış diil mi böle bişi yok dil mi Dizi sadece atv'nin reytingler konusundaki sabırsızlığından ve keremcem olmadığı için diziyi yeni sezonda başlatmaya hiç gönlü razı diildi Nitekim reytinglerde 11. olunca kaldırıldı sebebi bu diil mi
bi de 46. bölümden sonra aşk oyununun biz 47. bölümünü beklerken dizi son dakikada kaldırıldı dendi heryerde peki 47. bölümün fragmanını gören ya da bu bölümün çekildiğinden emin olan var mı
arkiler biri bana cevap verebilir mi ben çok merak ediyoeum çünkü :)
Eski bölümleri yeniden seyredince yine eski günlerdeki gibi o efsane aşk oyunu forumuna girip yazmak istedim. Dizinin ilk bölümlerini görünce sanki yıllar öncesinde kalmış gibi geldi ilk izlediğim zamanlar. Ekin'in Sarp'a aşkını ilk itiraf edişi ve onu bırakıp gidişi...
Geçtiğimiz sezon bu bölümü ilk izlediğimizde, nolcak şimdi diye bu sayfaları bir kaç saat içinde doldururduk. Sonraki bölümde Sarp'ın saatlerce yağmur altında bekleyişi, Ekinle nihayet kavuştular derken o çıkan gazete haberi...
Neler neler yaşandı bu dizide, biz neler yaşadık onlarla birlikte. Her çarşamba ekran karşısına kilitlenmeler, dizi bitince sabahlara kadar yorumlar, sonra bu bize yetmedi deyip indirip tekrar tekrar izlemeler, burada kurduğumuz ve hala devam eden o güzel dostluklar, Yasemin'i, Keremcem'i, Gürgen'i ilk tanıdığımız zamanlar...
Bunca şeyi anlatınca sanki üstünden uzun yıllar geçmiş gibi geliyor. Tekrar seyredince en komik yerde bile insanın içinden ağlamak geliyor. Geride kalmış gibi herşey, mutlu mesut hayallerimizdeki o sonu, Aslı'yı kucaklarına aldıklarını görememek... Biz o kadar içiçe yaşadıkki, daha ortada olmayan kızlarının ismini bile koymuştuk...
Her zaman benim ilk ve tek efsanemdir Aşk Oyunu, Ekin ve Sarp'ın aşkı... O müziği nerede duysam tanırım, Scent of a woman ne zaman çalsa hep onların dansları gelir aklıma... Şöyle bir şansım var ki onların aşkı benim hafızamda da bilgisayarımda da kayıtlı, istediğim her zaman o günlere gerip dönebiliyorum.. Şimdi de her pazartesi Kanal 1de o günleri yeniden yaşıyoruz, 100. izleyişimizde de sanki ilk defa izliyormuşuz gibi her seferinde...
Herkese merhaba , bir ben mi bu diziye takılıp kaldım sadece diyordum ama bir baktım ki hala herkes buralarda bu aşk oyunu hikayesi hiç bitmiycek sanırım .eski bölümlerin tekrarının verilişini bırakın ben sağolsun ayşenin hazırladığı eski bölüm cd. lerini hemen hemen her gün izliyorum.Onlarca dizi başladı ama bir türlü bu dizinin yerini tutamadı bir türlü, tutamazda zaten o hep özel kalıcak bizim için , bir de ekin ve sarp için özel olarak kalsaydı da her şeyi boşverip elele verip devamını görseydik. Rebecadan aldığım habere göre keremcem tekrar bir diziye başlıyormuş hayalet sevgilim diye bir dizi haber kaynağını ben bulamadım ama rebeca okumuş baş rol oyuncusu henüz belli değilmiş yasemin ergene olamaz herhalde o yüzden izlememize gerek yok
Herkese merhaba , bir ben mi bu diziye takılıp kaldım sadece diyordum ama bir baktım ki hala herkes buralarda bu aşk oyunu hikayesi hiç bitmiycek sanırım .eski bölümlerin tekrarının verilişini bırakın ben sağolsun ayşenin hazırladığı eski bölüm cd. lerini hemen hemen her gün izliyorum.Onlarca dizi başladı ama bir türlü bu dizinin yerini tutamadı bir türlü, tutamazda zaten o hep özel kalıcak bizim için , bir de ekin ve sarp için özel olarak kalsaydı da her şeyi boşverip elele verip devamını görseydik. Rebecadan aldığım habere göre keremcem tekrar bir diziye başlıyormuş hayalet sevgilim diye bir dizi haber kaynağını ben bulamadım ama rebeca okumuş baş rol oyuncusu henüz belli değilmiş yasemin ergene olamaz herhalde o yüzden izlememize gerek yok
canım efsaneler kolay kolay unutulmaz..
bu dizide bizim için bir efsaneydi ......
ve unutmak mı ? asla.......
hep zihnimizin bir yerinde ekin ve sarp olucak........
keremcemin yeni dizisine bakarmıyım bilmiyorum......
ama yaseminin dizisini kaçırmadan izleyeceğime eminim.....:)
ya yine aralarında aşk başlamış yasemin ve keremcemin..........doğrumu acaba.....:)
canım efsaneler kolay kolay unutulmaz..
bu dizide bizim için bir efsaneydi ......
ve unutmak mı ? asla.......
hep zihnimizin bir yerinde ekin ve sarp olucak........
keremcemin yeni dizisine bakarmıyım bilmiyorum......
ama yaseminin dizisini kaçırmadan izleyeceğime eminim.....:)
ya yine aralarında aşk başlamış yasemin ve keremcemin..........doğrumu acaba.....:)
Doğrudur aralarında aşk hep vardı zaten yoksa bak dizi bitti biz etkisin den hala kurtulamadık onlar bilmiyolardı sadece , kendilerine şimdi itiraf ettiler biz demiştik biz göremiycez böyle uzaktan duyarız işte diye ! Bizi değil kendilerini kandırdılar o oldu .Kör ölünce badem gözlü olurmuş bunu baştan deseydi ya ! Dizisinin isminide cuk diye oturmuşlar hayalet sevgilim yasemin kutsiyle dizi film çekerse sarp ta hayalet sevgisiyle oynar işte böyle
Merhabalar....
Eski dostlarımı burada gördüğüme sevindim:)
Kanal 1 sağolsun her pazartesi Aşk Oyunu'nu izleyebiliyorum yeniden... özellikle sevdiğimiz bölüme az kaldı..'yağmur altında kavuşma' sahnesine...;)
Hamiş ablacım Keremcem yeni diziye başlayacakmış öyle mi?...başroldeki oyuncu kim olacak acaba?....bu arada Yasemin'le aralarında aşk varmış.. haber öyle diyor ama geç kalmışlar yayınlamakta..o aşkı zaten biz biliyorduk:)
Merhabalar....
Eski dostlarımı burada gördüğüme sevindim:)
Kanal 1 sağolsun her pazartesi Aşk Oyunu'nu izleyebiliyorum yeniden... özellikle sevdiğimiz bölüme az kaldı..'yağmur altında kavuşma' sahnesine...;)
Hamiş ablacım Keremcem yeni diziye başlayacakmış öyle mi?...başroldeki oyuncu kim olacak acaba?....bu arada Yasemin'le aralarında aşk varmış.. haber öyle diyor ama geç kalmışlar yayınlamakta..o aşkı zaten biz biliyorduk:)
ewet az kaldı "yağmur aaltında kavuşma" sahnesine:img-blush
keroyla yaso bu olayı açıklamakta biraz geç kaldılar ewet:img-in_lo :img-yes:
onlar bunu hep bizlerden sakladılar ama bizden kaçmaz:img-hyste gözler asla yalan söylemez:img-yes: herşey zaten gözlerinden kaçamak cevaplarından anlaşılıyordu:img-yes:ne diyim inşallah bu haaber doğrudur:img-blush
CicimBenim
11-01-07, 15:02
Hmmm keremcem yeni bir dizide bas rolmu oynayacak? Zamaninda Kendini sarkiciliga verecem dememismiydi? Ozaman yalani cikti. Ask Oyunu birakmasinda baska bir sebep var bence... Dizinin bitmesine Keremcem sadece sebep oldu benim fikrimce. Eger diziyi birakmasaydi hala devam ediyor olurdu. Senaristler bu dizinin tadini kaybetmeden once bitereceklerdi ve sonucta devam ederek herkesin hayallerini yiktilar. Keremcemsiz bu dizinin devam etmiyecegini tahmin edeceklerdi. Akli olan herkes bu tahmini gorurdu. Belkide gorduler ama hala reyting tutar diye devam ettiler. Artik ask oyunu kotu sonucla bitti. Ikinci sezon cekilmedi diye kendimi kandiriyorum. Benim aklimda Ekin kurtulmus ve istedikleri hersey yerine girmis olarak bitti diyorum. Ayrilmalarini bile dusunmuyorum. Ikinci sezonun ciktigini ben sildim cunku boyle bir sonuc yakistiramiyorum, ne karekterlere ne de Ask Oyunu dizisine. Olmadi boyle birsey! (Tabiki korkunc sonuc ortada) ama boyle birseyin oldugunu unutalim olurmu :) Keremcemin diziyi biraktigini ogrendigimde yemin ettim bir daha bakmicam diye ve sozumde durdum. Demekki herkes diziyi terk etti cunku reytingler dustu. Keremcemi severim ama dizimizi yikti. Yazik, guzelim dizi bosa gitti hayallerimizle beraber. Keske dizi bu noktaya gelmeden once bitseydi :(
Evet keremcem yeni bir diziye basliyormus,ama ben izleyecegimi pek sanmiyorum..Yaseminin dizisinide takip etmeye calisiyorum..Keremcem ve Yasemin arasinda ask dedikodulari cikmis,biz bunu yaklasik bir senedir biliyorduk,yenimi anlamislar acaba:img-blush ...Diller nekadar yalanlasada,Gözler kalbin aynasidir..Onlarda bu aski bize fazlasiyla yansittilar...Ne diyelim..Insallah mutlu olurlar..:img-wink:
ewet az kaldı "yağmur aaltında kavuşma" sahnesine:img-blush
keroyla yaso bu olayı açıklamakta biraz geç kaldılar ewet:img-in_lo :img-yes:
onlar bunu hep bizlerden sakladılar ama bizden kaçmaz:img-hyste gözler asla yalan söylemez:img-yes: herşey zaten gözlerinden kaçamak cevaplarından anlaşılıyordu:img-yes:ne diyim inşallah bu haaber doğrudur:img-blush
YA BENDE HEP BÖLE BİŞİ OLSUN İSTİODUM AMA KENDİLERİ Mİ AÇIKLAMIŞLAR YA BİRİ CEWAP VERSİN ÇOK MERAK EDİYORUM MAGAZİNCİLERİN YAPTIĞI YALAN Bİ HABERSE HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALMASIN UMARIM GERÇEKTİR :img-wink:
YA BENDE HEP BÖLE BİŞİ OLSUN İSTİODUM AMA KENDİLERİ Mİ AÇIKLAMIŞLAR YA BİRİ CEWAP VERSİN ÇOK MERAK EDİYORUM MAGAZİNCİLERİN YAPTIĞI YALAN Bİ HABERSE HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALMASIN UMARIM GERÇEKTİR :img-wink:
Gazetede çıkan habere göre, Keremcem albümünde "sen bilirsin" adlı şarkıyı yasemine yazmış. Ayrıca albümün kartonetinde de yasemine imalı bir teşekkür etmiş. Ana sayfadan güncel haberler kısmına girersen haberi okuyabilirsin...
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1566
Burayı byle boş görmek çok kötü bişey.En az 20 kişinin olduğu sabahlara kadar fragman beklediğimiz,özet gelmeyince çılgına döndüğümüz forumu çok özlediim ben.Az önce 43. bölümü izledimde izlerkenki duygularımı kaybetmemişim.ilk izlediğimde ağladığım gibi yine ağladım.bir daha böyle bir dizi olacağını sanmıyorum benim için.
Yeni diziler izliyorum.10 bölüm sonu diyor ben başlıyorum aşk oyununun 10. bölüm snunda n'olmuştu demeye.ailemde delirdiğimi düşünenler bile var.Bu dizi derin izler bıraktı bende...
Burayı byle boş görmek çok kötü bişey.En az 20 kişinin olduğu sabahlara kadar fragman beklediğimiz,özet gelmeyince çılgına döndüğümüz forumu çok özlediim ben.Az önce 43. bölümü izledimde izlerkenki duygularımı kaybetmemişim.ilk izlediğimde ağladığım gibi yine ağladım.bir daha böyle bir dizi olacağını sanmıyorum benim için.
Yeni diziler izliyorum.10 bölüm sonu diyor ben başlıyorum aşk oyununun 10. bölüm snunda n'olmuştu demeye.ailemde delirdiğimi düşünenler bile var.Bu dizi derin izler bıraktı bende...
bende öle oldum cnm izlemeyi bırak düşündüğümde bile ağlıyorum AŞK OYUNUN bi dizi olduğunu bi gün biteceğini hiççç düşünmemiştim belkide düşünmekten korktum ama düşünmemek yetmiomuş sonuçta bitti......
ağlamamak mümkünmü içim acıyo resmen nasıl bi bağdır nasıl bi sewgidir nasıl bişiydir benim ki bizim ki bilmiorum :icon_sorr :sad53:
ya aşk olsun kimse yine cvp yazmamış
bugün 13. bölüm oynaması gerekmiyo muydu yoksa geçen hafta başlamadı mı
ya aşk olsun kimse yine cvp yazmamış
bugün 13. bölüm oynaması gerekmiyo muydu yoksa geçen hafta başlamadı mı
gecen hafta 13.bölüm vardı,normal seyrinde devam ediyor dizi
merhaba eski dostlar
dün akşam 14.bölümü seyrettim hani şu yağmur altında sarpın beklediği sahne iki aileyi çok sevmeme rağmen onu değil aşk oyununu seyrettim erkin koray şarkısı ve acı çeken sarp ayyy ne muhteşemdi onları çooook özlemişim ama bundan sonraki bölümü seyretmem çünkü gıcık bölüm var herkesin sahte evliliği öğrendiği sarp ve ekinin ayrıldığı bölüm kenanın devleştiği kısaca haftaya seyretmem ama sonraki haftalar kurtinin evden ayrılışı sarpın onla hacı annenin evinde yaşadığı bölümler var off off ben çok özlemişim ya nerde o saf aşk bulamıyorum hala aradığım dizilerde ne kadar eleştirsekte meğer bizim senaristler replik konusunda süpermişler acıyla tecrübe ediyoruz şu an seyrettiğim diziden
neyse iyi günler iyi çalışmalar arkadaşlar K.İ.B.
offfff dün aşk oyunau her zamank gibi çok romantikti en çok aten yağmur sahnesini sevdim:img-blush harikaydı yaw bu kadar güzel bir senaryo hiçbir dizide yok!!! bu bir gerçek zaten:img-yes: yağmur yağarken sarp ın konuşması beni çok duygulandırdı:sad53: "bu gece sende bittiyse bendede bitti ekin!bu beni son görüşün!" dediği anda ağlamaya başladım:sad53: sonra ekinin"saaaaaaaarrrrrppp!! saaaaaaarrppp!!" diye bağırışı...sarılmaları falan
süperdi:img-blush :img-in_lo ayy şimdiden özledi aşk oyununu:icon_sorr daha pazartesine çoooooooooook varya nasıl geçice günler bilemiyorum:icon_sorr
gecen hafta 13.bölüm vardı,normal seyrinde devam ediyor dizi
yaa peki çok teşekkürler cevabın için ama bişi daha sorcam bu dizi atv'ye 12. bölümde geçti di mi ozaman bu hafta 3. kez yayınlanıyo aşk oyunu çünkü ben geçen hafta başladı sandımm :)
ben bu dizinin hastasıyım ve tekrar da olsa bu reytingler yakışmıor umarım tekrarlarıyla başarılı reytingler alırlar çok seviyorum bu diziyi
meltem-cmbl
16-01-07, 19:10
ooff dün en sevdiğim bölmülerde3n biriydii yağmur sahnesi önceden izlemem rağmen yine gözlerim dolduu çok özledimişim ben ya müziklerinibile harika bir bölüm şimdi sabırssızlıkla pazartesiyi bekliyorum ama ayrılcaklar ya:icon_sorr :icon_sorr
yaa peki çok teşekkürler cevabın için ama bişi daha sorcam bu dizi atv'ye 12. bölümde geçti di mi ozaman bu hafta 3. kez yayınlanıyo aşk oyunu çünkü ben geçen hafta başladı sandımm :)
ne demke yardımcı olmmussam sevınırım..evet,atv'ye 12.bölümde gecti.. 3. haftaya girdik
EWT YA AKŞAM AŞK OYUNU YİNE ÇOK ÇOK ÇOK GÜZELDİ İZLERKEN ERİDİM RESMEN NE KADAR ROMANTİKTİ O SAHNELER ÖLE İLK DEFA İZLERMİŞ GİBİ SEWİNÇTEN ZIPLADIM :img-yes: :img-blush
ya ben ask oyununu cidden cok özledim, diziyi tekrar tekrar izliyorum ve hic SIKILMIYORUM, bu diziyi hayatim boyunca unutabilcemi sanmiyorum, ki unutmak ta istemiyorum. sarp ve ekinin aski bambaskaydi ya, hic bir dizide o sicakligi, o samimiyeti bulamiyorum. ao unutulmaz.
kesinlikle AşK OyUnU Unutlmaz
off off ben çok özlemişim ya nerde o saf aşk bulamıyorum hala aradığım dizilerde ne kadar eleştirsekte meğer bizim senaristler replik konusunda süpermişler acıyla tecrübe ediyoruz şu an seyrettiğim diziden
"Kabus İşçileri" diyip eleştiri topuna tuttuğumuz aşk oyunu senaristleri grubunu şimdilerde çok arıyorum ben de...Aşk oyunu geri gelsin de, rüya işçilerini başımızın üstünde bile tutarız yani. Biz eleştirdik ama o zamanlar da haklı sebeplerimiz vardı kendimizce. Fakat herşeye rağmen dizimiz senaristleriyle, oyuncularıyla ve diğer çalışanlarıyla hep bir numaraydı, kim ne derse desin...Ben ilk defa bu başlıkta senaryo yazdım. Hatta ilk defa aşk oyunu için yorumlar yapıp, özet-fragman bekledim. Yani ilk göz ağrımdı o benim. Bu başlıkta çok şey paylaştık gerçekten. Hiçbir dizi aşk oyunu kadar yer edemez kalbimde bundan sonra...
NERGIZ_CAN
18-01-07, 15:05
harika bolumleriyle yine ekranlarda amma n yazikki devami yok
yasemine tekrar teklif etmis keremcem amma o doktorlar dizisiyle anlasmis
yoksa simdi keremcemin yeni dizisi olan hayelet sevgili dizisinde beraber oynayacaklardi
ah yazik oldu
harika bolumleriyle yine ekranlarda amma n yazikki devami yok
yasemine tekrar teklif etmis keremcem amma o doktorlar dizisiyle anlasmis
yoksa simdi keremcemin yeni dizisi olan hayelet sevgili dizisinde beraber oynayacaklardi
ah yazik oldu
Canım o haber tamamen yalan, yani keremcemin rol teklif ettiği falan yok. Hepsi gazetecilerin uydurması...:img-yes:
ya ben ask oyununu cidden cok özledim, diziyi tekrar tekrar izliyorum ve hic SIKILMIYORUM, bu diziyi hayatim boyunca unutabilcemi sanmiyorum, ki unutmak ta istemiyorum. sarp ve ekinin aski bambaskaydi ya, hic bir dizide o sicakligi, o samimiyeti bulamiyorum. ao unutulmaz.
aynen bendede öyle yaren-ed...
vakit buldukca hep izliyorum bende eski bölümleri...
ve seninde dedigin gibi, baska hicbir dizide ayni samimiyeti yakalayamiyorum...
ve hicbir zamanda yakalayamicam...bundan hic süphem yok artik...
onlarin asklari bambaskaydi...gercekti...
onlarin yasadiklari unutulmaz...bende hicbir zaman unutmicam...
hep aklimin bir kösesinde onlarin o güzel asklari olacak...
Bu dizi unutulmaz gercekten..Baska dizileri izliyorum ama..Sarp&Ekin´ askı bam baskaydı..Okadar zaman gecti ama AO´ya olan sevgim hala azalmadı..Birdaha bir diziye böyle bir baska baglanacagımı hic sanmıyorum...
Birde dün Avrupa Yakası´nda keremcemi izleyince aklıma,sarp karakteri geldi..Keremcem´e her nekadar kızgın olsamda,onuda cidden cok özlemisim,Yasemin Ergene´yide cok özlemisim.Ikisininde oyunculuklari cok güzel ilerliyor...Hepsine Basarılar dilerim:img-wink: ..
Demek ki tek ben degilmisim AO'ya takilip kalan... bende zaten su anda tek bir dizi izliyorum ama Ask Oyunu'nun yerini tutmuyo hic birsey... birgün unuturum herhalde diyordum ama sanirim Ask Oyunu benim ici hep bambaska kalcak...
Bende bir cok kisi gibi o sicakligi, o samimiyeti hic bir dizide göremiyorum... Birbirlerine olan bakislari bile yetiyor o aski anlamak icin... Defalarca izledim ve halada izliyorum ve hic SIKILmiyorum, hala gülünecek yerlerde gülebiliyorum, duygusal sahnelerde agliyabliliyorum... Umarim Yasemin & Keremcem'i yine ayni dizide görebilirim(z), cünkü inanilmaz bir ekran kimyalari var... Ben sahsen onlari yine ayni dizide görmekten cok keyif alirdim...
Ask Oyunu'nu ben sanirim hic bir zaman unutmicam...
Demek ki tek ben degilmisim AO'ya takilip kalan... bende zaten su anda tek bir dizi izliyorum ama Ask Oyunu'nun yerini tutmuyo hic birsey... birgün unuturum herhalde diyordum ama sanirim Ask Oyunu benim ici hep bambaska kalcak...
Bende bir cok kisi gibi o sicakligi, o samimiyeti hic bir dizide göremiyorum... Birbirlerine olan bakislari bile yetiyor o aski anlamak icin... Defalarca izledim ve halada izliyorum ve hic SIKILmiyorum, hala gülünecek yerlerde gülebiliyorum, duygusal sahnelerde agliyabliliyorum... Umarim Yasemin & Keremcem'i yine ayni dizide görebilirim(z), cünkü inanilmaz bir ekran kimyalari var... Ben sahsen onlari yine ayni dizide görmekten cok keyif alirdim...
Ask Oyunu'nu ben sanirim hic bir zaman unutmicam...
Evet Yasemincim sana tamamen katılıyorum.Başka dizileri izliyorum ama inanın aşk oyununun 1 dakikasını bile hiç bir diziye değişmem değişemem.Bende derin izler bıraktı,unutulmicak izler.Bambaşka bir diziydi,sadece bende değilmiş takıntı haline gelen demek.O duyguları başka dizileri izlerken hissedemiyorum.İmzamla avatarımı değiştiremiyorum,değiştirsemde hemen geri değiştiriyorum içime sinmiyor onlar olmayınca.Onları asla unutamam...
NERGIZ_CAN
19-01-07, 23:40
ne gaarib buraya gelince ask oyunu yerine ugramadan cikamiyorum baska dizilerden zevk alamiyorum ne bu anlamadim amma bu boyle arsivden izliyorum hala guluyoum hala agliyorum hala ozluyorum hala seviyorum
hala gozlerim o ikiliyi ariyor nedenini bilmiyorum amma onlar cok guzeldi ya
aysenur_diego
21-01-07, 09:56
arkadaşlar çok önemli bişey sorucam
hani Aşk Oyunu kanal 1'de yayınlanıyo ya saat kaçta kaç haftadır merak ediyodum izlemek için ne zmn olduğunu bana söleyebilirmi bide hangi günler????:img-help: :img-help: :img-help:
hani Aşk Oyunu kanal 1'de yayınlanıyo ya saat kaçta kaç haftadır merak ediyodum izlemek için ne zmn olduğunu bana söleyebilirmi bide hangi günler????:img-help: :img-help: :img-help:
saat 8 de olması lazım ay bende karıştırdım bak şimdi:img-hyste 8.20 dede olabilir:img-hyste
Arkadaşım Aşk Oyunu'nun eski bölümleri her pazartesi saat 20.00de kanal1 de yayınlanıyor:img-wink: Bizi o muhteşem bölümleri tekrar yaşattığı için kanal1 e teşekkürler...
Arkadaşım Aşk Oyunu'nun eski bölümleri her pazartesi saat 20.00de kanal1 de yayınlanıyor:img-wink: Bizi o muhteşem bölümleri tekrar yaşattığı için kanal1 e teşekkürler...
ewt ne kadar teşekkür etsek az yani :img-yes: :img-wink:
Oyun başlıyor
Geçtiğimiz hafta "Avrupa Yakası"nda konuk oyuncu olarak rol alan Keremcem, önümüzdeki ay "Aşk Oyunu" adlı yeni bir dizide Yasemin Ergene ile birlikte başrol oynayacağını söyledi. Keremcem, "İkinci albümün ilk konserini Yeni Melek'te vereceğiz. Şubat ayında yeni bir dizi ile hayranlarımın karşına geleceğim" diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.
hurriyetin kelebek ekinden bir haberdi...
nasıl yanı??? yeniden mi AO var? bence haberın doğruluğu tartışılır.. Yasemin Ergene zaten bir "Doktorlar" dizisinde oynuyor..Keremcemin yeni dizide oynuyacagı belli ama bu AO deil Hayalet Sevgilim...
yok cnm bence o haber 100% yalan, yani keremcem yeni bir diziye baslicak, yaso zaten bir dizide basrol oyunuyo, yani bu mümkün deil, ben cok isterdim o ayri konu tabi. bence gazeteci onu yanlis anlamistir.
aysenur_diego
21-01-07, 20:55
çok saolun.ewt bencede kanal 1 e teşekkürler...
ilk yüzde bile yok tekrarları inatla izlicem tekrarları bile reyting alacak görcek herkes
dün yine harikaydı aşk oyunu ya:img-yes: ama ayrıldılar hep o ismet beyin yüzünden bi raha bırakmadı şu çocukları:sad53: :icon_sorr ben çok ağladım yani dün akşam:sad53: ama en çokta ekin sarpa"olmadı"falan dedi ya sonra iki kere sarıldılar..orda ağladım işte:icon_sorr :sad53:sonunda ekinle beraber bende ağladım((ayy bende herşeye ağlıyorum ya:) ama napayım tutamıyorum kendimi)......
meltem-cmbl
23-01-07, 16:55
ah ah keşke bu haber doğru olsa neçok isterdim ama bu haberde yalan oldupu çok belli çünkü bi dizxiye başlıyo falan diyoo doğru olsaydıı ask oyunu dizisi tekrar ekrana geliyıo falan derdii yalan haberr:icon_sorr
dünlü bölümde çok ağladım yina harika bir bölmüdüü ayrıldılar şimdii ne zamnaa kadar barışamıcaklar yaww:icon_sorr barışcaklar sonra gene ayrılcaklar bundan sonrası hep ayrılmaklı geçcek:icon_sorr
Ya ben niye izleyemiyorum ya..Okadar cok özledimmki..Eskiden Atv avrupa´da sabahlari yayinlanirdi,simdi ise oda yok..Bendeki sansa bakin ya:icon_sorr
denizkizi55
23-01-07, 21:17
Kanal 1'de yayinlaniyor diye izleyemiyorum..Avrupaya yayin yapmiyor bildigim kadariyle..Cok izlemek istiyorum; gerci her bölümü aklimda bastan sona izlemistim kanal d'deykende...
Bir aralar atv avrupa sabahlari yayinliyordu ama sanirim artik yok..
Kanal 1 atv'nin kanallarindan biri oldugu icin sürekli onun dizilerini tekrardan oynatiyor...Ben izleyemiyorum diye inadinada sevdigim diziler o kanalda tekrardan yayinlaniyor...Yok yok bende var birsey..Kursun döktürmek lazim :img-pilot :)
aynen bende izleyemiyorum ama hepsini cd'ye cekmistim hep izliyorum. ama bende yine tvde izlemeyi cok isitiyorum, kanal 1 maalesef avrupada göstermiyo, haksizlik bence.
ayy totalde 98. olmuşuz iyimi :( ab. de sıralamaya girememişiz zati yawf niye kanla1 izlenmiyo kiii
ayy totalde 98. olmuşuz iyimi :( ab. de sıralamaya girememişiz zati yawf niye kanla1 izlenmiyo kiii
neeeeeeee inanmıyorum ya 98. olmuşuz bu ne yaw böyle:sad53: ewet ya niye izlenmiroki ama biz aşk oyunu severler bunun için savaşmalıyız bence:img-yes: :img-yes: :happy0064 :happy0064
merhaba arkadaşlar..
dizinin 98. oluşuna çok fazla şaşırmamalısınız bence.. çünkü aşk oyunu kendi yakışan şekilde sona ermedi. ondan beklenileni gerçekleştiremedi. buna birçok kişi sebep olmuştur öyle ya da böyle sonuç bu..
örneğin ben aşk oyunun bitişini hala sindiremedim. hem de bu şekilde bitişini. o yüzden nerede aşk oyunu ile ilgili bişey görsem hemen değiştiriyorum. görmemeye çalışıyorum diyebilirim. hele hele tekrar izlemek.. aman eksik kalsın.
çünkü bana gerçekten acı veriyor. kendimi kandırılmış hissediyorum. sanırım birçok kişi de benim gibi düşündüğünden reytingler bu kadar düşük...
kero.yasso.gs
28-01-07, 01:41
merhaba arkadaşlar..
dizinin 98. oluşuna çok fazla şaşırmamalısınız bence.. çünkü aşk oyunu kendi yakışan şekilde sona ermedi. ondan beklenileni gerçekleştiremedi. buna birçok kişi sebep olmuştur öyle ya da böyle sonuç bu..
örneğin ben aşk oyunun bitişini hala sindiremedim. hem de bu şekilde bitişini. o yüzden nerede aşk oyunu ile ilgili bişey görsem hemen değiştiriyorum. görmemeye çalışıyorum diyebilirim. hele hele tekrar izlemek.. aman eksik kalsın.
çünkü bana gerçekten acı veriyor. kendimi kandırılmış hissediyorum. sanırım birçok kişi de benim gibi düşündüğünden reytingler bu kadar düşük...
evet belkide güzel bir sonla bitmedi, evet bir cok kisi kendisini kandirilmis gibi hissetti, ama ne olursa olsun ben ask oyununun her hatirladigimda (ki hic unutmuyorum) yinede cok güzel bir ask hatirliyorum. onlarin birbirlerine olan uyumu, aralarina her ne girerse girsin, hic bir zaman birbirlerinden vazgecmeyisler, birbirleriní unutmayislari, bunlari hatirliyorum. simdiyse ben ask oyununda gördüdüm o samimiyeti hiv bir dizide göremiyorum.
ama düsünüyorumda, aslinda ask oyununun sinema filmini cekip bize güzel bir son izletebilirler, bence müthis olurdu böyle birsey. evet kabul ediyorum biraz fazla uctum galiba, ama ne yapayim, böyle güzel bir askin hafizalardan silinmeyecek bir sonu hak ettigini düsünüyorum. :img-in_lo
ewet ben de aşk oyunundaki aşkı kabul ediyorum ve şuan ben de tam anlamıyla böyle güzel bir aşk ekranda görüyorum diyemem fakat aşk oyunu o güzel kredisini ztn bitirdi.
sezon içinde o kdr saçmalamalarına rağmen yine de sırf içindeki bu aşk için izlendi.. bence artık izleyicilerden çok da fazla bişey beklememeli..
bu işin başındakiler seyirciye ne verdiler ki şimdi geri istiyolar.. seyirci onlara hakkettiklerinden fazla değer verdi.. (oyuncuları kastetmiyorum.. sözüm senarist, yapımcı vs..)
evet belkide güzel bir sonla bitmedi, evet bir cok kisi kendisini kandirilmis gibi hissetti, ama ne olursa olsun ben ask oyununun her hatirladigimda (ki hic unutmuyorum) yinede cok güzel bir ask hatirliyorum. onlarin birbirlerine olan uyumu, aralarina her ne girerse girsin, hic bir zaman birbirlerinden vazgecmeyisler, birbirleriní unutmayislari, bunlari hatirliyorum. simdiyse ben ask oyununda gördüdüm o samimiyeti hiv bir dizide göremiyorum.
ama düsünüyorumda, aslinda ask oyununun sinema filmini cekip bize güzel bir son izletebilirler, bence müthis olurdu böyle birsey. evet kabul ediyorum biraz fazla uctum galiba, ama ne yapayim, böyle güzel bir askin hafizalardan silinmeyecek bir sonu hak ettigini düsünüyorum. :img-in_lo
evet ben de o güzel aşkı, o muhteşem bakışları,aralarındaki müthiş uyumu diğer dizilerde göremiyorum.bunu zaten biliyordum.benim için aşk oyunu sezon sonu bölümüyle bitti.kendimi buna inandırdım ve başka son kabul etmedim.bu yüzden aşk oyununun tekrarlarını hala aynı tatla ve aynı duyguyla izliyorum. aşk oyunu izlemediğim zaman bir eksiklik hissediyorum.oradaki aşkın etkisinden hala kurtulamadım.
aşk oyunu muhteşem bir dizi ik haftafır buraya gelip bir şey yazıp gittim dikkati çekenler hatırlar hep reytingler kötü diyodum aşk oyunu kendine yakışmayarak bitebilir olsun bence yinede izlemelisin eskiden bu topic dopdolu olurdu şimdi 1 hafta önce yazdığım şey arka sayfada aşk oyunu severler fanları nerdesiniz biz deilmiydik bu diziye bağlanan gönül veren benim gibi her bölümünü izleyen hadi arkadaşlar başka dizileri bırakın hayranı oldunuz çok sevdiğiniz aşk oyunu nu izleyin yükseltelim şu reytingleri aşk oyunu fanıyız biiz yaparız hadi millet
Aşk oyunu çok güzel bir diziydi şuan kanal1de tekrarları var...
Dün akşam Kanal 1 de tekrarını izledim , yine çok komik bölümlerden biriydi
Ekin Sarp boşanma sahnelerinde Serkan'ın hallerine cok güldüm ve hüzünlendim
sanırım Aşk Oyunu'nu özledim ben hemde çok :(
Böyle tekrarlarını izledikçede özlemeye devam edeceğim.
dünkü bölüm sonuçları:
A/B:
87 ASK OYUNU (TKR) [NET] K1 1,00 2,20
totalde yokuzz ama geçen haftadan iyi almışız
Bu nasil bir diziydi diye soruyorum kendime...
nasilda etkilemis beni ve halada etkilemeye devam ediyor...
bu nasil bir oyuncu kadrosu, bu nasilda birbirine bu kadar uyum saglayabilen bir cift...
bilgisayarimdan ara ara - özlemim deprestigi anda diyeyim- acip yeniden izliyorum
bölümleri...ve sanki ilk defa izliyormusum gibi...yine ayni duygulari yasiyorum...
hicbir zaman unutmicam AsK Oyununu...onun yeri bambaska...hep özel kalacak benim icin...hep apayri olacak yeri...
ewt ya yine muhteşemdiler akşam onlardan bıkmak ne mümkün her bölümde ağlıyorum nasıl bağlanmışız biz böle ama akşam bi tane yabancı dizi çıkcak die yarım bıraktılar diziyi sinir oldum üff en az yarım saat daha sürerdi bi işe yaramaz gıcık bi film için AŞK OYUNUNU yarım bıraktılar çok kızdım walla üff :sad53:
ewt ya yine muhteşemdiler akşam onlardan bıkmak ne mümkün her bölümde ağlıyorum nasıl bağlanmışız biz böle ama akşam bi tane yabancı dizi çıkcak die yarım bıraktılar diziyi sinir oldum üff en az yarım saat daha sürerdi bi işe yaramaz gıcık bi film için AŞK OYUNUNU yarım bıraktılar çok kızdım walla üff :sad53:
dediklerine aynen katılıyorum cnm:img-yes: :img-wink: ewet bende sinir oldum ya yarım bıraktılar diziyi sinirimden uyuyamadım bile:sad53: :icon_sorr
Güzel bi diziydi en sevdiğim sahne tango sahneleriydi yağmur altında yaptıkları muhteşem gösteri! :img-yes:
Nur sevinc
01-02-07, 17:52
aşk oyunu yaz gecesi başladı izledim normal dizi olarak ama kendimi fazla kaptırdığımı düşünüyorum.iyikide kaptırmışım diyorum hergün iyiki diyorum bir dizinin hayatıma çok güzel dostluklarr çokgüzel arkaşallıklar kazandıracağını bilemiyordum abla-kardeş abi- kardeş dostumm diceğim çok kişi kazandırdığı için ne alaka diyebilirsiniz ama tanıştığım benim hayatımda büyük yer edinen bir çok kişi tanıdım hpsi yürekli iyi kalpli bu yüzden aşk oyunun yerini unutamam.... sarp-ekin aşkı bakışlar herçarşamba nasıl beklediğim salı günleri fargmanı görmek için okuldan nasıl hızlı geldiğim hepsi harikaydı her dizi başlar biter ya mutlu yada üzgün birgün biteceğini biliyordum ama insan üzülüyor işte gerçek bişey olmaıdğını bildiği halde neyse demiştim ya bu dizi bana kazandırdığı dostluklar arkdaşlar sırdaşlar hiç birinin unutamam...onlarıda çok seviyorummm (dostlarımıııı)((abi abla)) dediklerimi....
son olarak aşk oyunu ekibine çok teşşekkür ediyorum iyide kötüde olsa ellerinden geleni yapmaya çalıştılar başarılı bir iş sundular emeklerine sağlık:img-yes:
GöZdE_iPeK
02-02-07, 11:08
Aşk Oyunu'nun özledim.Biliyorum kanal 1 de yayınlanıyor ama o bile özlemimi gidermeye yetmiyor.
Bölüm yorumlarında sayfalarca yaptığımız yorumları,güzel sohbetleri özledim.Üzgünüm ama bu başlığı böyle boş böyle kimsesiz görmek üzüyor beni.Alınmayın arkadaşlar biliyorum girip duygularınızı yazıyorsunuz.Yorumlarınızı yapıyorsunuz ama bu başlık eskisi gibi değil.
Özledim basın özetini günlerce beklemeyi,fragmanı görebilmek için televizyonu saatlerce açık tutmayı...Ve yeni bölüm geldiğinde bir saniye bile gözümü ayırmadan onu izlemeyi..Çok özledim...
Hiç bir dizi bende bu etkiyi bırakmadı.Bir çok dizi izledim beğendim ama hiç birini bu kadar sevmedim,sevemedim...Onun için arşiv oluşturmak için günlerce aylarca fotoğraflar aradığımı biliyorum.Gazete de onla ilgili bir haber gördüğümde uçtuğumu biliyorum.Çok özledim bunları...
Öyle şeyler kattı ki bana öyle güzellikler kazandım ki.İyi ki o gece açmışım televizyonu iyiki izlemişim.Çok özledim ben o geceyi,ilk bölümlerini,aşklarını,her şeyi kısacası...
Biliyorum özlemek fayda etmiyor.Ama bu diziyi hiç bir zaman unutmayacağım.Her zaman kalbimde olacak...Acısıyla tatlısıyla güzel günlerdi değil mi?Güzel günlerdi.Hey gidi günler heyy!Çok özledim çok...
Tüm Aşk Oyunu ekibine diyorum çünkü benim için o ekip hiç bozulmadı hala o ekip var çok teşekkür ediyorum bize kattıkları,kazandırdıkları için bize izlettikleri bu güzel dizi için...Ah kalbim sızlıyor...
Aşk Oyunu'nun özledim.Biliyorum kanal 1 de yayınlanıyor ama o bile özlemimi gidermeye yetmiyor.
Bölüm yorumlarında sayfalarca yaptığımız yorumları,güzel sohbetleri özledim.Üzgünüm ama bu başlığı böyle boş böyle kimsesiz görmek üzüyor beni.Alınmayın arkadaşlar biliyorum girip duygularınızı yazıyorsunuz.Yorumlarınızı yapıyorsunuz ama bu başlık eskisi gibi değil.
Özledim basın özetini günlerce beklemeyi,fragmanı görebilmek için televizyonu saatlerce açık tutmayı...Ve yeni bölüm geldiğinde bir saniye bile gözümü ayırmadan onu izlemeyi..Çok özledim...
Hiç bir dizi bende bu etkiyi bırakmadı.Bir çok dizi izledim beğendim ama hiç birini bu kadar sevmedim,sevemedim...Onun için arşiv oluşturmak için günlerce aylarca fotoğraflar aradığımı biliyorum.Gazete de onla ilgili bir haber gördüğümde uçtuğumu biliyorum.Çok özledim bunları...
Öyle şeyler kattı ki bana öyle güzellikler kazandım ki.İyi ki o gece açmışım televizyonu iyiki izlemişim.Çok özledim ben o geceyi,ilk bölümlerini,aşklarını,her şeyi kısacası...
Biliyorum özlemek fayda etmiyor.Ama bu diziyi hiç bir zaman unutmayacağım.Her zaman kalbimde olacak...Acısıyla tatlısıyla güzel günlerdi değil mi?Güzel günlerdi.Hey gidi günler heyy!Çok özledim çok...
Tüm Aşk Oyunu ekibine diyorum çünkü benim için o ekip hiç bozulmadı hala o ekip var çok teşekkür ediyorum bize kattıkları,kazandırdıkları için bize izlettikleri bu güzel dizi için...Ah kalbim sızlıyor...
hissettiklerini ne kadar güzel anlatmışsın bende aynen bunları yaşıyorum ne kadar özledim bilemezsininz KENAN a kızmayı resimlerini parçalamayı bile özledim :sad53: :icon_sorr
Ya ewt ya siz böyle anlatınca bende diyorum ki; benden başka Ao(bittiği halde) için delirenlerde varmış... Ailemin yanında rahat izleyemem diye yada babam kanalı fln değiştirir diye çarş. günleri kuzenimle anneanneme kaçıyoduk, çok güzel günlerdi yaa... gerçi şimdi dr.ları izlemek içinde kaçıyorum ama AO farklıydı yaa :( iyikide final gibi bitmiş yoksa şimdiye kafayı yemiştim
Yaa işte insanlar böyle,bir aşk biter diğeri başlar hesabı bir süre sonra unutuluyor herşey.Ama yemin ederim ki ben unutamıyorum.Şimdi özlediğim şeyleri saymayacağım,herşeyi özledim aslında.Burdaki güzel günlerimi özledim.Özet geldiği gün sitenin kilitlenmesini özledim.Hiçbirşeyi Aşk Oyunundaki gibi yaşayamıyorum,ne izlediğim diziden keyif alıyorum,ne de foruma girmekten.Bakıyorum eskiden burda sabahlayanların profillerine,imza,avatarlar değişmiş,kendileri değişmiş,sözleri değişmiş,Bu dizi bana bunları da öğretti,Eski arkadaşlıklar bile yok.Aynı forumda yabancı gibiyiz.İşte sorun da burda başladı.Artık Aşk Oyunu'nu beklemek,özet,fragman beklemek,senaristlere sinir olmak bile yok!
Vefalı dostlarım,arada sırada buraya uğrayan arkadaşlarım,eksik olmayın!Siz olmasanız nasıl yanar bu forumun ışığı?Daha bir sene bile geçmedi sözde....Verdiğimiz sözler de kayboldu.Neyse sağlık olsun,diziyi unutamayanlarla yolumuza devam edelim.3-5 kişiyle bile olsa burda olmak çok güzel....
ya daha bugün kuzenimle bi aykkabıya bakıyoduk baktım üstünde made in china yazıyo biden güldüm kuzenime gösterdim kuzen önce anlamadı sonra o da güldü. hani kurtiyle gönül bi antikacıya değerli bi eşya diye Çin malını yutturmuşlardı ya İsmetin yadigar saatini kurtarmak için sonra antikacı bakmıştı kutunun altında made in china yazıyo :) İşte böyle en ufak olayda bile Aoyu hatırlıyorum kafayı yiycem yawff
ya arkadaşlar siz böyle şeyler yazınca inanın gözlerim doldu çok duygulandım.bende aşk oyunu sevenlerdendim sevmekten öte aşk oyunu manyağıydım farkettimki bende aşk oyununu çok özlemişim.
Yaa işte insanlar böyle,bir aşk biter diğeri başlar hesabı bir süre sonra unutuluyor herşey.Ama yemin ederim ki ben unutamıyorum.Şimdi özlediğim şeyleri saymayacağım,herşeyi özledim aslında.Burdaki güzel günlerimi özledim.Özet geldiği gün sitenin kilitlenmesini özledim.Hiçbirşeyi Aşk Oyunundaki gibi yaşayamıyorum,ne izlediğim diziden keyif alıyorum,ne de foruma girmekten.Bakıyorum eskiden burda sabahlayanların profillerine,imza,avatarlar değişmiş,kendileri değişmiş,sözleri değişmiş,Bu dizi bana bunları da öğretti,Eski arkadaşlıklar bile yok.Aynı forumda yabancı gibiyiz.İşte sorun da burda başladı.Artık Aşk Oyunu'nu beklemek,özet,fragman beklemek,senaristlere sinir olmak bile yok!
Vefalı dostlarım,arada sırada buraya uğrayan arkadaşlarım,eksik olmayın!Siz olmasanız nasıl yanar bu forumun ışığı?Daha bir sene bile geçmedi sözde....Verdiğimiz sözler de kayboldu.Neyse sağlık olsun,diziyi unutamayanlarla yolumuza devam edelim.3-5 kişiyle bile olsa burda olmak çok güzel....
ewet duygu çok haklısın ne çabuk unutuldu AŞK OYUNU sözde hiç unutmayacaktılar hepsinin imza avatarı değişiverdi çok kızaıyorum böylelerine neyse senin dediin gibi 3,5 kişi olsakta ölmek var dönmek yok
ÖLÜMÜNE EDİLMİŞ Bİ YEMİN BU :img-yes: BU sözü unutmayalımmmmm belki bazılarınında akılları başkalarına gelir
yazdıklarının altına imza atmak yeterli olur sanırım bende hiçbirf ormda bu formdaki bulduklarımı bulamıyorum sürekli burayı arıyorum burdaki arkadaşlarımı her nekadar onlarla başka formlarda karşılaşsakta olmuyor bilmiyorum bu formun benim ilk göz ağrım olmasındanmıdır nedir hiçbirşeyde burdaki tadı bulamıyorum çok farklıydı burası sanırım girdiğim formlar içinde en sıcak en kavgasız sorunsuz form burasıydı ve birbirine en bağlı formdu burası özlüyor insan hatta bazen diziden çok burda yaşadıklarımızı özlüyorum doğrusu ve artık siteye eskisi kadar girmiyorum aşkoyunu varken girdiğim saatler 6-7 saati bazen daha fazla buluyordu şimdi ise 3-4 saati geçmez bile ama ne yazıkki herşeyin bir sonu var sonlarda en önemli şey bence geride bıraktıkları bu form bize çok güzel şeyler bıraktı bence
yazdıklarının altına imza atmak yeterli olur sanırım bende hiçbirf ormda bu formdaki bulduklarımı bulamıyorum sürekli burayı arıyorum burdaki arkadaşlarımı her nekadar onlarla başka formlarda karşılaşsakta olmuyor bilmiyorum bu formun benim ilk göz ağrım olmasındanmıdır nedir hiçbirşeyde burdaki tadı bulamıyorum çok farklıydı burası sanırım girdiğim formlar içinde en sıcak en kavgasız sorunsuz form burasıydı ve birbirine en bağlı formdu burası özlüyor insan hatta bazen diziden çok burda yaşadıklarımızı özlüyorum doğrusu ve artık siteye eskisi kadar girmiyorum aşkoyunu varken girdiğim saatler 6-7 saati bazen daha fazla buluyordu şimdi ise 3-4 saati geçmez bile ama ne yazıkki herşeyin bir sonu var sonlarda en önemli şey bence geride bıraktıkları bu form bize çok güzel şeyler bıraktı bence
sadece ilk göz ağrısı demekle olmuyo cnm bu diziyi gerçekten sewiyosa insan bu foruma eskisi gibi değer vermek gerekir biz şurda 3-5 kişi olarak hala aynı şekilde sewiyoruz aynı şekilde bağlıyız.
burdan itibaren senin için konuşmuyorm cnm ok :img-wink:
ben kendim için konuşayım ben yine tekrarlarını izliyorum. yine aynı esprilere gülüyorum yine ayrılmalarına AĞLIYORUM hemde öyle böyle ağlamak değil içim acıyo ben hiç bi zaman canımın bu kadar yandığını hatırlamıyorum.nefes alamıyorum bazen ya deliriyorum nedir bu sewecekseniz doğru dürüst sewin kardeşim yeter ama insaf
her zaman söylediğim bişey var eğer bir dizi her izlenildiğinde aynı tadı veriyor aynı duyguları yaşatıyorsa o dizide emeği geçen herkes ayakta alkışlanır ben dizinin tekrarlarını izlerken bile hala kendimi ağlarken bnuluyorum işte bu yüzden ben bu diziyi seviyorum sadece ilk göz ağrısı demekle olmuyo cnm bu diziyi gerçekten sewiyosa insan bu foruma eskisi gibi değer vermek gerekir biz şurda 3-5 kişi olarak hala aynı şekilde sewiyoruz aynı şekilde bağlıyız.
burdan itibaren senin için konuşmuyorm cnm ok :img-wink:
ben kendim için konuşayım ben yine tekrarlarını izliyorum. yine aynı esprilere gülüyorum yine ayrılmalarına AĞLIYORUM hemde öyle böyle ağlamak değil içim acıyo ben hiç bi zaman canımın bu kadar yandığını hatırlamıyorum.nefes alamıyorum bazen ya deliriyorum nedir bu sewecekseniz doğru dürüst sewin kardeşim yeter ama insaf
forumdaki arkadaşlıklar dediğninizde aklıma geldi ya anasayfada ben hep takip ederdim görüntüleyici sayımıza bakardım en yüksek biz olurduk hatta 2. dizi bizim yarımız kadar grntüleyici sayısına sahip olurdu çok sewinirdim ben.. daha sonra (bu hoş bişe değil ama) forumda kawga olduğu zamn birlik olurduk dizden ziyade birbirimizi savunurduk hatırlıyomusunuz ya HP ve KK anketlerde AOya laf atıyolardı birisi bi laf duydumu hmn herkesi haberdar ederdi. Ao forumu kero, yaso forumu heryere hbr verilirdi... hatta bi keresinde yasonun resmi sitesindeydim baktım yazmışlar DFde anketler blmünde Aoya laf sölemişler diyince hmn herkes oraya hurraaa :) :) Ama burda yeminle diyorum en azından benim bulunduğum hiç bir kawgada başlatan taraf biz olmamaıştık... eminim benim bulunmadığım kawgalardada öyledir... offf be kawgaları özledim saatlerce oy vermeyi özledim reytingler düşük olduğunda üzülmeyi bile özledim yawf... bazen 5. oluyoduk 4. oluyoduk çok üzülüyodum ben :( Bazı haftalar yayınlanmıyodu... bekle... bekle... senarist arkadaşlar sağolsun seneryolarıyla teselli ediyolardı bizi meryemce fln.... Daha sonra bizim mail kampanyalarımız vardı o kadar çoktu ki şimdi hatırlayamıyorum :D
ayy yine hatırlayınca kötü oldum ben yaa :( :(
eski günlerimi(zi) hatırlattınız bana arkadaşlar..
niçlenin de dediği gibi aşk oyunu forumu diğer forumlardan hemen ayrılırdı. hem görüntüleyici sayısı olarak hem sohbetleri olarak vs. ben ao daki sıcak ortamı başka hiçbir forumda bulamadım malesef. çok sıcacık zamanlarımız geçmiştir..
hatırlıyor musunuz?? bölümler üzerinde tahminler yapar hatta iddaalara girerdik. işte kaybeden taraf diğerine dolma yapıcak diğeri de mantı falan yapıcak gibi..
bi de kaç defa senaristleri basma girişimimiz olurdu.. her şeyi ayarlardık.. otobüs ile gidicez şunları bunları yapıcaz diye..
bölümleri o kdr güzel analiz ederdik ki. herkes güzel yorumlarıyla bir kat daha zenginleştirirdi diziyi.. herkes bölüm sonrasında sayfalarca yorum yapardı. tüm diziyi en ufak ayrıntısına kadar analiz ederdik...
senaristlerimiz o kdr güzel yazarlardı ki adeta o senaryolarda yaşardık.hele ki o kdr güzel o kdr içten hikayeler yazarlardı ki okurken resmen ağlardık..
özel çalışmalar avatarlar imzalar yapardık.. foruma diziyle ya da oyuncular ilgili haberler geldiğinde ortalık kasıp kavrulurdu..
dizi yayınlanmadığı haftalar kafayı yiyecek gibi olurduk. ya da özet ve fragman gelene kdr geçen sürede..
o günlerimi çok özlüyorum.. şunu söyleyebilirim ki o günleri hiç unutmayacağım.. eminim benim gibi tüm forumdaşlarım da unutmayacaktır.. öyle değil mi arkadaşlar?????
GöZdE_iPeK
03-02-07, 12:11
niçlenin de dediği gibi aşk oyunu forumu diğer forumlardan hemen ayrılırdı. hem görüntüleyici sayısı olarak hem sohbetleri olarak vs. ben ao daki sıcak ortamı başka hiçbir forumda bulamadım malesef. çok sıcacık zamanlarımız geçmiştir..
hatırlıyor musunuz?? bölümler üzerinde tahminler yapar hatta iddaalara girerdik. işte kaybeden taraf diğerine dolma yapıcak diğeri de mantı falan yapıcak gibi..
bi de kaç defa senaristleri basma girişimimiz olurdu.. her şeyi ayarlardık.. otobüs ile gidicez şunları bunları yapıcaz diye..
bölümleri o kdr güzel analiz ederdik ki. herkes güzel yorumlarıyla bir kat daha zenginleştirirdi diziyi.. herkes bölüm sonrasında sayfalarca yorum yapardı. tüm diziyi en ufak ayrıntısına kadar analiz ederdik...
senaristlerimiz o kdr güzel yazarlardı ki adeta o senaryolarda yaşardık.hele ki o kdr güzel o kdr içten hikayeler yazarlardı ki okurken resmen ağlardık..
özel çalışmalar avatarlar imzalar yapardık.. foruma diziyle ya da oyuncular ilgili haberler geldiğinde ortalık kasıp kavrulurdu..
dizi yayınlanmadığı haftalar kafayı yiyecek gibi olurduk. ya da özet ve fragman gelene kdr geçen sürede..
o günlerimi çok özlüyorum.. şunu söyleyebilirim ki o günleri hiç unutmayacağım.. eminim benim gibi tüm forumdaşlarım da unutmayacaktır.. öyle değil mi arkadaşlar?????
Öyle tabi arkadaşım.Yazdıklarını okuyunca duygulandım.Çok haklısın ne güzel günlerdi değil mi?O basma girişimleri,günlerce özet ve fragman bekleyişimiz geldi mi yaptığımız yorumlar...Çok güzeldi..Hiç unutmayacağım.Çok özledim Aşk Oyunu nun çok...
az önce AŞK OYUNU bitti :icon_sorr eminim izlemişsinizdir.ne kadar güzeldi dimi kavgalarını bile özlemişim ya onlar kahkaha atarken ben ağlıyodum yine çok ağırıma gidiyo çokkk neyse yeni sustum zaten. bi daha ağlamaya başlarsam yüzüm kızarıyo annem ağladığımı anlıyo bi daha izlettirmem die tehdit ediyo sonra.offf offfffff özlediğim üzüldüğüm yetmezmiş gibi bide herkesin yanında mutlu görünmeye çalışıyorum en ağır olanda bu bağıra çağıra ağlamak isterken kimse anlamasın die sahte bi gülücükle uyumaya gidene kadar oturmak.en kötüsüde bu insanın içi acırken nasıl gülümseyebilir ki napalım bunada katlanıyoruz neyse benim gözlerim yine dolmaya başladı yeter bu kadar... neyse iii geceler hepinize :sad53:
( ya bide izlediğimiz bölümler,duygularımızı 46. böüm yorumlarına yazıyoruz üfff sinir oluyorum benim hayatım olan dizi 44. bölümde bitti !!!! 46 nedir yani ????
yeni başlık nasıl açılıyo buraya moderetörlere(böle yazılıyo heralde :icon_whis )mi söylenioo ?? bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ??):icon_sorr :sad53:
meltem-cmbl
05-02-07, 22:54
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
bungün izledimm ve çok çok çok özledim ya aynen cnm senınd ediğin gibi komik olan bölümlerde bile alıyorumm bu dizi benımm için çok farklıydıı bütün dizilerden farklıydıı ama ne yazıkki keronun sayesinde bitii ama hiçbir szamn unutmucammdizimizi ve ekınle sarpın buyuk aşkını şimdi devam etseydi ne güsel olurdu dimi pazartesi heycanla özeti beklerdim ardından akaşamd afragman valla fargamna için sabaha kadar bile otururudum ne güseldii ya yine başlasa nolur keremcemı tekrar alıp kaldığı yerden devam etseler diyorumkiben acaba kampayamaı bailatsak ama olmaz dimi yasmein kabul etmez bu sefer onun dizisi var:icon_sorr ama süper ourdu gerçekten yeniden ask oyunu:icon_sorr
unutulurmu o günler cicim ya.bende aşk oyunu forumunda bulduğum sıcak ortamı başka hiçbir ortamda bulamıyorum=(
asla unutmam o günleri...
bu hafta benim en sevdigim bölümler den biri oynadi cok seviyorum bu bölümü baktim zaman hep ayni seyleri hisediyorum yani onlar agliyosa bende agliyorum vs..keske yine ayni bir dizide oynasalar ki hic sanmiyorum neyse :(
Kesinlikle ve kesinlikle cok haklisin canim. Unutulur mu o gunler! Ben mesela hic bir foruma bu foruma yazdigim kadar cok yorum yazmamisimdir. Gercekten haklisin biz baskaydik. Bu forum farkliydi. En minik yarintiyi bile buyuturduk gozumuzde. Ben forumda yazmasam bile bilgisayarimda sayfa acik duruduki aman birsey olurda ben kacirrisam diye:) Suan hicbir foruma boyle muptela olamiyorum. Nedendir bilmem. Hatta bu forumdan arkadaslarin yorumlarini baska forumlarda gorunce bir tuhaf oluyor icim. Yani alismamisim baska forumlarda gezmeye. Ama iste zaman degisiyor. Hersey degisiyor. Amma ve lakin burda kurdugumuz ortam ve anilar hep aklimda arkadaslar. Her ne kadar dizinin son iki bolumune sinirlenip bakmamissamda bu sirf dizimizi cok guzel hatirlamak icindi.
Sevgilerimle
nehirrrr
ben maalesef sizin gibi tv-den izleyemiyorum,ama internet uzerinden bir sitede butun bolumleri izlemek shansim var.ordan izliyorum.artik her gun izliyorum!hem de ayni bolumleri ve en cok sevdigim sahneleri artik milyonlarca izledim/bi de arkadaslarimdan biri kiziyordu bana,ne izliyorsun oyle diye,simdi ona da soyledim,o da izlemege basladi diziyi.simdi bana-nedendaha once bana bu diziden bahs etmedin-diye soruyor:).cok super.bi de arkadasimin durumu da ask ucgeni gibi bir sey.filmi her defa izlediginde,sanki benden bahs ediyo diyor:)):)).Ahhh.hayatimda ilk ve tek bu kadar cok baglandigim dizi olmamisti.bundan sonra da artik olmayacak gibi.simdi bile milyonlarca defa izlemegime ragmen,hala ayni hissleri yasiyorum:)
yazdıklarınızı okudum da gözlerim doldu birden... güzelim bi diziyi nasıl elimizden aldılar, bir rating uğruna hem de...dün kanal 1 deki tekrarını izledim daha da duygulandım...ne güzel günlerdi...şimdi bambaşka dizilerle, aşk oyununun yerine koymaya çalışıyoruz, belki de unutmaya çalışıyoruz, belki de hiçbiri...Belki de, belki de onun yayınlanmasını tekrar istiyoruz. Bizim bu çağrılarımızı, isteklerimizi dikkate almadıalr ya pes doğrusu...televizyonun karşısına "aşk oyunu fanları"nı oturdun baştan sonuna kadar izletin, bıkmayacağımıza eminim... size şimdi soruyorum: Aşk Oyunu'nu izlediğmiz zamanki hissettiklerimiz farklıydı, o dizide farklı bi tat vardı. Peki, şimdi hangi dizide bunları hissediyoruz, bunun gibi aşkı hangi dizide yaşıyoruz?
meltem-cmbl
06-02-07, 14:58
yazdıklarınızı okudum da gözlerim doldu birden... güzelim bi diziyi nasıl elimizden aldılar, bir rating uğruna hem de...dün kanal 1 deki tekrarını izledim daha da duygulandım...ne güzel günlerdi...şimdi bambaşka dizilerle, aşk oyununun yerine koymaya çalışıyoruz, belki de unutmaya çalışıyoruz, belki de hiçbiri...Belki de, belki de onun yayınlanmasını tekrar istiyoruz. Bizim bu çağrılarımızı,