Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/7

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

BeLGiNNN
27-09-06, 16:55
evet biz nelere karşı meil attık ve hep istedigimiz sonuçlara ulaştık.şimdide hep dedigimiz gibi destek tam destegin tam zamanı.herkezin bu işte biraz tuzu olsun.özlem sende istersen şu adresleri tekrar buraya aktar.belki bilmeyenler olabilir.evet damlaya damlaya göl olur.haydi göl yapalım şu atv yi....

defneee
27-09-06, 16:56
keremcemin ayrılması çok kötü oldu ya hikaye tamamen değişti falan alışamadılar bende ilk bölümde çok yadırgadım ama gerçekten çok emek verilmiş herkes gitti ama yasemin bırakmadı en azından yaso için yapalım bunu o destek verdi hep aşk oyununa eninde sonunda başarıcaz inş

nejatdidem
27-09-06, 16:58
o kadar kişi mail attık yaa artık anlarlar heralde ne hata yaptıklarını yani inşşşş.....bari bunu yapsın ATV dizi için...ve kendi için de...

defneee
27-09-06, 17:01
kanald ye dizi biçme makinesimi ne diyolardı bence atv öyle
kanlad dizilerine sahip çıkıyo mesela kırık kanatlar reytingler düşük geliyodu ama kanald sahip çıkıyo ve yayınlamaya devam ediyo

purna
27-09-06, 17:09
ayyy inanmıyorum arkadaşlar yaa.şuanda samanyolu tv dizideki gönül var.diziyle ilgili dediki.bu hafta yok.diziden çok ayrılanlar oldu.büyüzden biraz duygusalız.üzüntülüyüz.yeni oyuncular girdi.onlarla en iyi şeyleri yapmaya çalışıyoruz.ama rejting denen bişey var.dizimizi çok büyük bi genç kesim izledigi için.dizi geç saatte yayınlanınca ister istemez reytingler düştü.herkezin okulu var çalışıyo dedi.o yüzden reytingler düştü.yani dizinin belli deil akıbeti dedi.ama biz elimizden geleni yapıyoruz.çok fazla dizi var onlarda haklı gibilerinden birşey dedi.bilmiyoruz ne olacagını dedi.biz ekmek parası için ugraşıyoruz.herkez için hayırlı olsun tüm projeler dedi...ARKADAŞLAR LÜTFEN MEİLLERE DEVAM.LÜTFEN ... LÜTFEN....LÜTFEN.... ONLARI BU KONUDA YANLIZ BIRAKMAYALIM .ATV NİN YANINA BIRAKMAYALIM BU İŞİ.. şuanda hala devam ediyo program belki daha bişeylerde söyler...hadi destek zamanı..lütfennnn....
nerde soyledsı denız ozerman bunları

RODYA
27-09-06, 17:11
defnee evet ama bak kırık kanatlardan da baş rol oyuncuları ayrılıyor,ve herkez artı kdiziyi izlemeyeceğim diyor.ve zaten kırık kanatlar hiç bir zman 5 in altına düşmemişti.k.k cılar boşuna kendilerine stres yaratıyorlardı.

purna,stv de bir ramazan proğramına katılmış,orda söylemiş sanırım

mervemestav
27-09-06, 17:23
ya arkadaşlar ben forumu takip edemiorum aşk oyununa noldu bu hafta nie yayınlanmıo

onur29
27-09-06, 17:24
ya ben diziden son derece iğreniyorum taki bu sezon ilk bölümü izleyene dek bence yenia şk oyunu çok iyiydi her şey çok güzeldi eskisinde bin kat daha iyiydi keremcemden kurtulduğumuza çok sevinmiştim iyi ki gitti demiştim ama dizinin kaldırılması gerçekten kötü oldu ya yazık

ozguster
27-09-06, 18:26
Özlem selam abicim valla bence insanların çalışması,Okulları olması dizinin izlenmemesine gösterilecek bahane değil.Geçen sezonda okulları vardı,geçen sezonda çalışıyorduk ne değişti.Şimdide aynı okula giden gidiyor çalışan çalışıyor.Bunlar bahane değil.Kanalın diziye gerekli değeri vermemesinden kaynaklanıyor.Ne diyecekelerdi kanal diziyi gözden çıkardımı,e öyle demeiyeceklerine göre okulu,işi bahane ediyorlar.Güleyim bari.
Bu arada imzamı değiştirdim.Özgücüm Ekin Sarp hala kalbimizde ama şimdi destek zamanı be arkadaşım.

Kusura bakma arkadaşım.3,5 saatlik bir toplantıdan çıktım.Resmen kafam uçtu.
Destek be arkadaşım derken ne demek istedin anlamadım ben_?Burada destek olmayan var mı zaten.Herkes bir şekilde destek.
Kimi herşeye rağmen hala izleyerek,kimisi mailler atarak.Aksini söyleyen mi var.?Benimkisi ise sanırım biraz daha duygularımdan arınmış bir gözle bakarak yaptığım bir yorumdu.Ama yanlış anlaşıldı sanırım.

ozguster
27-09-06, 18:31
Özgü ablam burda yapacakları öyle bir şey var ki,işte o zaman reytingleri tavana vurdururlar diyerek kastettiğin düşündüğüm şey mi???Burda birçok kişi istemez dediğine göre öyle gibi görünüyor.

Şimdi...Ne olursunuz,allah'ını seven eski günlerin hatrına bana kızmasın,kızacaksa da teker teker gelsin.Üzülüyorum sonra:img-sorry Şunu bilin bu sadece benim ufacık,minicik bir isteğim,fikrim ve hayalim...
Özgü abla eğer düşündüğüm şeyi kastediyorsa öyle bir final yapılırsaki eğer aman Allah'ım inanın bana reyting patlaması olur.Bakın kızmayın dedim ama...Gerçek bu bence.Ama bu patlamada SARP EKİN aşkı hatrına olur unutmayın.Sizin deyiminizle "O MALUM KİŞİ" hatrına değil...

Kesinlikle doğru anlamışsın.Açık açık söyleyeyim konu Keremcem'in olması veya olmaması değil.Senin söylediğin hatır olayı.Bir şekilde çaresi bulunurdu bence.Ama olmazdı zaten güzelim,dedim ya kin var.

ozguster
27-09-06, 18:36
Ah be canlarım olsa dükkan sizin.Ben sanmıyorum ki ne Med Yapım, ne de Keremcem böyle bir şeye sıcak baksınlar.Hadi onları geçtim inanın onlar ikna olsa senaristler biz böyle bir senaryo yazmayız derler.Baksanıza adamlar nasıl kin dolu,kendi yarattıkları karakteri yerle bir ettiler.
Hani dizimizde bir replik vardı hatırlarsınız.
Ağlamak için de,gülmek için de, bu aşk için çok geç diye.
İşte şimdide
Ağlamak için de,gülmek için de, bu dizi için artık çok geç inanın.

Anladın sen değil mi canım? Süper olmaz mıydı?.Ama demişsin ya olsa dükkan senin.Benimkisi hayal.En çok da şu lafına katılıyorum;

Baksanıza adamlar nasıl kin dolu,kendi yarattıkları karakteri yerle bir ettiler.

Benim sinirimi zıplatan bir türlü yerine oturtmayan da bu işte.Resmen kendi kendilerine tecavüz ettiler.Başka bir benzetme bulamıyorum.Ancak bu kadar olur ya.Nasıl yaptılar onu da anlamış değilim.

ozguster
27-09-06, 18:42
Tık Tık Tık...

Tamam bir gerçek var, gidişi çok büyük etki yaptı. Ama yine de onsuz asla olmaz yerine senaryonun tekrarı gidişatı etkiledi diyorum büyük ölçüde...

Ve kocaman bir keşke....

Canım o kadar güzel özetlemişsin ki.Yapılan şey,ya da yapılmaya çalışılan şey gerçekten gidenin önüne geçti.İnsanlar zaten adam gitti diye kızıyordu bir de gökten zembille inen bir adama alışmaya çalıştı.Yani emeklere alkış evet saygımız var ama ,seçenek yanlıştı.4 yanlış 1 doğruyu aldı götürdü.(Keremcem olayı,ailenin diziden çıkartılması,Sarp'ın hain ilan edilmesi ve yeni bir aşk = 44 bölüm izlenen masalı sildi süpürdü )

bluenight
27-09-06, 18:43
Teoman,Sinem, Özgü, ekin.sarp, gözleriniz beni aramış.
İşte geldim burdayım.. Sabah ilerim birz yoğundu. Bir de mail hazırladım ATV'ye..
Bir önceki mesajımda var. Okuyun bakayım beğenecek misiniz?

Bu arada arkadaşlar maillerimizi ATV'ye atıyoruz. Fakat ATV'de mail atılabilecek her yere. Köşe yazarlarına, diziyle ilgili yorumlara v.s. Sadece AŞK oyunu dizisi ile ilgili şikayetleriniz istekleriniz kısmına değil. tek bir yere mail atarak sesimizi duyuramayız. Bu arada SABAH gazetesi ATV ile ortatı değil mi?
ATV ile ortak gazetelere de mail atıyoruz..

bu diziyi ATV'ye veya rating'e kurban etmeyeceğim...

Etme Arzu Abla sonuna kadar arkandayım kaç mail yolladım valla hatırlamıom ama en azından elimizden gelenin fazlasını yapalım ben varım gecen sezoından beri yaptıklrı yetti ama şimdi durum cidden kritik :img-sorry

didou_didem
27-09-06, 18:46
bende yolladım mail devamda edicem ama ya Deniz Özerman'ın dediklerini duyduktan sonra yemin ederim moralim bozuldu..çöktüm resmen ya:(Nalan canım dediğin gibi elimizden geleni yapalım biz..Ya valla oturup ağlamak istiyorum...:(

yaren-ekin
27-09-06, 18:48
biri bana neler olduğunu anlatabilecekmi acaba biri deniz diyor biri dizi kalktı diyor anlamıyorum ne oldu?

SÜRMELI
27-09-06, 18:50
ya ben simdi anlamadim atvye bakiyordum yayin akisinda hiç bir yerde ask oyunu yok kaldirdimilar yoksa kaldirilacakmi ??

ozguster
27-09-06, 18:55
ya ben diziden son derece iğreniyorum taki bu sezon ilk bölümü izleyene dek bence yenia şk oyunu çok iyiydi her şey çok güzeldi eskisinde bin kat daha iyiydi keremcemden kurtulduğumuza çok sevinmiştim iyi ki gitti demiştim ama dizinin kaldırılması gerçekten kötü oldu ya yazık

Allah aşkına her türlü yorumu yapın iyi hoş da,böyle iğreniyorum,böğürüyorum tarzı konuşmalar yapmayın.Sen iğreniyorsun diğeri bayılıyor.İğreniyorsan başka bir tarafta kusabilirsin, ama bırak da buradakiler,severek izlemeye devam edenler yorumları iğrenerek okumasınlar.Lütfen kelimeleri dikkatli seçin,tabiri caiz ise doğru konuşun.

nazlıe
27-09-06, 19:06
bu okuduklarıma inanamıyorum güzelim dizi ne hale geldi yorumlarınızı okur okumaz hemen mail attım yarın daha çok atıcam eskiyi düşünüyorumda aşk oyunu bu hallere düşecek dizimiydi

BeLGiNNN
27-09-06, 19:08
nerde soyledsı denız ozerman bunları

purna yazdıgını şimdi gördüm kusura bakma.:img-sorry samanyolu tv deydi bugün.hani orda yemek yapan oktay usta diye bi program var.orda konuktu beraber yemek yaptılar.orda söyledi.bunları.:img-sorry

SuluSaray
27-09-06, 19:14
herkese kolay gelsin arkadaslar...(mailleri kast ediyorum)
mail kampanyamiz hizla devam ediyor..
ama bazi anlasmazlikltar olmus..geride kalan sayfalarda bazi arkadaslar dizinin yayindan kalktigini sanmislar. dizimiz kalkmadi ama atvnin ask oyununu ihmal etmesi ve baska dizilere daha cok ilgi göstermesine karsiyiz, bizim baktigimiz sey dizi degil mi???dizi tamam, peki atvnin yayini degil mi??ee buda tamam.
diziyi destekliyoruz, seviyoruz, izliyoruz..seyircide elinden geleni yaptigina göre, bütün suc atvnin. atv üstüne düsenleri yapmiyor..sonrada rayting almiyor diye kaldirilarsa diziyi...iste o zaman görürler mail bombardimanini..
atv sucunu anlasin ask oyununuda bagrina bassin, üvey evlat muamellesi yapmasin diye her tarafa mail atmaya karar verdik...demi arkadaslar???

gs-tugba93
27-09-06, 20:02
arkadaslar dizi yayindan kaldirildimi neoldu ya ben anamadim

defneee
27-09-06, 20:04
yayından kaldırılmadı ama böyle devam ederse kaldırabilrler bizde onun için uğraşıyoruz bu hafta yok sadece şimdilik

defneee
27-09-06, 20:06
keşke hep kanaldede olsaydı dizilerine gerçekten sahip çıkıyo önce bi örnek vermiştim ben avrupa yakasınında hiç fragmanını görmedim sürekli şöhreti gösteriyolar en azından aşk oyunu haftaya bu saatte diye fragman göstersinler cins bu atv

z_e_y_n_e_p
27-09-06, 20:10
keşke hep kanaldede olsaydı dizilerine gerçekten sahip çıkıyo önce bi örnek vermiştim ben avrupa yakasınında hiç fragmanını görmedim sürekli şöhreti gösteriyolar en azından aşk oyunu haftaya bu saatte diye fragman göstersinler cins bu atv
bende senınle aynı dusuncedegım defne.keske dıımız kanld de devam etseydı.kanla d dızılerıne sahıp cıkıyo.hıcbırıne ayrım yapamdan.hepsıne gerekenb ılgıyı gosterıyo.mesela ben yaptıkları tantımı cok begendım.ama atv nın bı tanıtım bıle yok bır yıldan berı aynı sloganla devam edıyor dizi atv de ızlenırbana gorede dizi atv de ızlenmez:fighting2

defneee
27-09-06, 20:13
bende senınle aynı dusuncedegım defne.keske dıımız kanld de devam etseydı.kanla d dızılerıne sahıp cıkıyo.hıcbırıne ayrım yapamdan.hepsıne gerekenb ılgıyı gosterıyo.mesela ben yaptıkları tantımı cok begendım.ama atv nın bı tanıtım bıle yok bır yıldan berı aynı sloganla devam edıyor dizi atv de ızlenırbana gorede dizi atv de ızlenmez:fighting2
evet kırık akanatlar mesela nasılda sahip çıkıyo fragmanl hep gösteriliyo ve retigler düşük olmasına rağmen yayınlamaya devam ediyo yapılması gereken de bu kaç dizi reyting kurbanı aşk oyunununda bunlara katılması izin vermeyelim çok yazık olur yayından kalkarsa sinirimden bundan atvyi izlemicek duruma geldim ya avrupa yakasını izliyodum sinirlenip kapattım

kerem__cem
27-09-06, 20:14
kanald sahip çıkıyoda ama ilk 13 bölümde reytingleri düşük diye bırakmış ve atv almış yani atv ninde hakkını yemiyelim

z_e_y_n_e_p
27-09-06, 20:16
evet kırık akanatlar mesela nasılda sahip çıkıyo fragmanl hep gösteriliyo ve retigler düşük olmasına rağmen yayınlamaya devam ediyo yapılması gereken de bu kaç dizi reyting kurbanı aşk oyunununda bunlara katılması izin vermeyelim çok yazık olur yayından kalkarsa sinirimden bundan atvyi izlemicek duruma geldim ya avrupa yakasını izliyodum sinirlenip kapattım
ben zaten eger soyle bısey duyarsam mahvolurum.ask oyunu reytıng dusuktu yayından kaldırdık.dıye bısey duyarsam dusunemeyceım bı ahll almısa olurum.bende su avrupa yakasına cok sinir oluyorum ya.zaten atv ıcın varsa yoksa aliye avrupa yakası şohret artık sıkıldım bunlardan ya.bıktım artık:img-elvis

defneee
27-09-06, 20:17
ama yanlış hatırlamıyosam aşk oyunu kanaldede olduğu zaman 3.bölümden sonra reytingler yükselmişti ben kanaldeyle yapımcı arasında bi sorun var diye duymuştum sanki

z_e_y_n_e_p
27-09-06, 20:21
ama yanlış hatırlamıyosam aşk oyunu kanaldede olduğu zaman 3.bölümden sonra reytingler yükselmişti ben kanaldeyle yapımcı arasında bi sorun var diye duymuştum sanki
bende oyle duymustum defne cım.reytınglerde bı sorun yoktu yanı.

kerem__cem
27-09-06, 20:22
bende 3. bölümden sonra yükselmiş tamada düşük diye bırakmış kuzey vargının röpörtajında duymuştum

kerem__cem
27-09-06, 20:24
amann her neyse geride kalmışş şimdi atv diziyi bırakma gibi bi hata yapmaz inşallah ama haklısınız atv hiç önem vermiyo aliyeye verdiği önemii aşk oyununa verseydi farklı olabilirdii

defneee
27-09-06, 20:34
bende 3. bölümden sonra yükselmiş tamada düşük diye bırakmış kuzey vargının röpörtajında duymuştum
öylede olmuş olabilir geçmiş zaman ama yinede atv vermiyo destek aşk oyununa

BeLGiNNN
27-09-06, 20:39
her zamankinde daha yavaş burası.bunuda herkezin meillerle ugraştıgına yormak istiyorum.ve eminim herkez benim gibi düşünüyodur.dizimize sahip çıkılması için yapılan bi meil kampanyası budur arkadaşlar.yayından kaldırıldı yorumlarına bende bi açıklık getirmek istiyorum.malum hepimiz yeni döneme başlayana kadar destek hep destek dedik.imzalarımızda bile bunu gösterdik.ama kanalımız bizim kadar destek olmadıgını gösterdi bize.aslında bu akşam hepimiz dakikaları sayacakken burda dizimize destek olmak için meiller atıyoruz.yani dizi devam ama bundan sonra ne olacagı belli deil.o yüzden tepkilerimizi göstermek için meiller atıyoruz.ve devammm arkadaşlar.biz ne meillerle sesimizi duyurduk

daisy58
27-09-06, 20:59
Merhabalar Arkadaşlar,

Bir süredir foruma uğrayamadım malesef. Bu akşam bir girdim baktım ki en sonunda atv nin bu kadar kayıtsız kalmasına biz dayamamışız ve nihayet tepkimizi dile getirmeye karar vermişiz. Çok da iyi etmişiz..

Bu dizi için atvde nedense başından beri bir kayıtsızlık söz konusuydu. Biz her zaman ptesi-salı günleri bekledik bir fragman izleyebilmek için. Şimdi ise en ufak bir düşüşte ( gerçi böyle sert bir düşüşe ufak demek ne kadar doğru tartışılır ama) hemen yayından kaldırıp çöpe atma yoluna gitmek ne kadar doğru bir seçimdir böyle!

Bugüne kadar attığımız maillere başlattığımız bu geniş çaplı kampanyalara hep olumlu cevaplar aldık. Bizden önce bunu yapan KK ekibi önümüzde güzel bir örnek olarak duruyor. Sonrasında Yasemini dergilerde daha çok görmek istedik, onu da başardık. Bu forum aslında birçok kişi tarafından takip edilen bir forum oldu. Dizi oyuncuları da yönetmenler de gazeticiler de takip ediyor bu forumu. Keremceme olan tepkimizi dile getirdik burada, gazetelerde okuduk akabinde... Bu yüzden bu konuda da başarılı olabileceğimizi biliyorum ben. Ama umarım mail attığımız gazetecilerde " ne olsa hemen bir mail kampanyası düzenliyorlar" şeklinde bir görüş oluşmaz ve buna kayıtsız kalmazlar. böyle olmaması lazım tabi, bizim fikirlerimiz onlar için önemli. Bunca emeği bizim için, bizim beğenmemiz için veriyorlar sonuçta.. Bizim isteklerimize de saygı göstereceklerdir. Bu konuda yılmayalım arkadaşlar, sonuç olumlu-olumsuz farketmez, sonuçta yapmadığımıza pişman olmaktan çok daha iyidir çaba sarfetmek...

pinarturk1
27-09-06, 21:06
arkadaşlar bugün dizi yokmu başka bir film başladı ve şok oldum doğrusu

defneee
27-09-06, 21:09
evet yok bugün dizi atv yayınlamadı :img-cray:

pinarturk1
27-09-06, 21:11
ya nasıl oluyo inanamıyorum doğrusu bu kadar izlenen bi dizi nasıl oldu aklım almıyo

MuhurGozlu
27-09-06, 21:13
arkadaslar ask oyunu'nun gunu mu degisti???.. niye yayinlanmadi bugun yaa

ekin-20
27-09-06, 21:14
arkadaslar dizimize ne oldu biri anlatabilirmi

bluenight
27-09-06, 21:14
atv ye bir konuda daha sinir oldum aşk oyunu dizisi olunca 22:30 da başlatıyor buguın dizi yok filmi erkenden başlattılar hemen avrupa yakasını bitiriri bitirmes valla şu aşk oyunu bitsin atv ile yaso olmadığı sürece :) işim bitmişdir hayatımda sinir olmadığım kadar 1 yıl sinir etti beni şu kanal

defneee
27-09-06, 21:15
atv binasına protesto düzenleyelim biri yazmıştı
atv şaşırma sabrımızı taşırma
aşk oyunu bizimdir bizim kalacak

defneee
27-09-06, 21:16
arkadaslar ask oyunu'nun gunu mu degisti???.. niye yayinlanmadi bugun yaa
değişmedi bu hafta yayınlamadılar

yaren.yaren
27-09-06, 21:18
arkadaşlar ya ne oluyo dizi yayından kaldırıyo falan yazmışsınız bi doğruluk payı yok dimi ne olur cevaplayınn....

ekin-20
27-09-06, 21:18
değişmedi bu hafta yayınlamadılar
nasil yani yaa bu atv kanali delimi ne ayol
sinir oldum yaa

_mervevrem_
27-09-06, 21:19
kanalın değişmesinden bende hoşlanmamıştım çünkü senaryoyubile değişikliğe ittiler ama kanal d ninde bazı dizilere meselagümüşe karşı besleme muameleri var

BeLGiNNN
27-09-06, 21:20
arkadaşlar bilmeyenler için tekrar söylüyorum.atv dizimize ne kadar önem verdigini birkere daha gösterdi hepimize onun için bakın kolaj bi bölüm beklerken yabancı bi sinema koydular yayına.ve bundan sonra dizinin ne olacagı belli deil.bu yüzden bizlerde atv ye ve diger magazin yazarlarına ve gazetecilere meiller atıyoruz.yani kampanya başlattık.arka sayfalarda adresler var ordan bulabilirsiniz.destek vermek isteyen herkezi bekliyoruz.meillerle bunu yapmak istiyoruz.herkezide bekliyoruz.bu dizide benimde tuzum olsun diyenleri....

Freddie
27-09-06, 21:23
ya yayından kalkmamıştır gözyaşı çetesi herhafta 15 .oluyo bizim dizimiz önce 6ç sonra 11 oldu çekimler yetişmediği için bu hafata yayınlanmadı oyüzden kolaj verilşecekti son anda ondan da vazgeçtiler ayrıca sizi şunu sölim destek kampayanız güzel ama mailler hiç bir işe yaramaz yanlış anlamayın Ben şahsen bu tür konularda kanalı ararım ve her zaman işe yaramıştır

bluenight
ben sizlere anlatayım arkadaşlar bugun atv her zaman ki gibi maçı bahane ederek dizimizi yayınlamadı umuyoruz ki haftaya yayınlar o zamanda başka bir şeyi bahane ederse o zaman atv yi yeminle hakaret içeren maillere boğacamm yani dizimiz sadece (şimdilik) bu hafta yok

BeLGiNNN
arkadaşlar ya ne oluyo dizi yayından kaldırıyo falan yazmışsınız bi doğruluk payı yok dimi ne olur cevaplayınn....

:img-sorry arkadaşım şuan bişey yok .sadece bu hafta vermiyolar diziyi.ama sayfa 3,4 gidip okusan orda dizideki gönül ün bugünki bi programda söylediklerini okuya bilirsin.:img-sorry yani belli deil dizinin ne olacagı.o yüzden bizde atv ve magazinyazarlarını,yüksel altug falan hepsine diziye destek versinler diye meil atıyoruz.eger sizde destek olmak istiyorsanız arka sayfalarda adresler var oraya yazabilirsiniz.ve özellikle ATV ye atabilirsiniz:img-sorry

yaren.yaren
27-09-06, 21:28
eğer ki aşk oyununu yayından kaldırırlarsa bunun tek suçlusu bugüne kadar izleyipte keremcem çıktı diye(ki hiçbir haklı gerekçe göstermeden ) tepki yapmaya çalışan kişilerdir....bu dizinin aslında izlenmesinin nedeni keremcem değildi 2 si arasındaki ekin ve sarpın içlerindeki saflıktı....ve bizide çeken buydu...ne keremcem keremcem olduğu için izledik nede yeseminin yasemin olduğu için.... ama bunu alagılamak istemeyen arkadaşlar var aramaızda nedense keremcemin çıkma nedenini yapımcılara yükleyip diziyi izlememe kararı oldılar... ama eminimki çok bel bağladıkları keremcem ileride yeni yapacağı diziler için konuşuyorum tekrar bırakıcağına kesin gözüyle bakıyorum.. bakalım o zamanda arkasında durucakmısınız...bence şuan ki senaryo keremcemsizde çok güzel ama sadece alışkanlıklarımızı bırakmak istemedik..... tekrar diyorum iş işten geçmeden dizimize sahip çıkalım arkadaşlar...ve tepki gösteripte izlemeyen arkadaşları kınıyorumm....ve izlemedim diyipte bu foruma girenleride....

SuluSaray
27-09-06, 21:28
mac yüzünden koymadilar diziyi, kolaj yani dizinin 45. ve 46.bölümden olusan bi bölüm koyacaklardi ama onun yerine örümcek filmi koymuslar..
atv yi mail bombardimanina tutmaya karar verdik. ask oyununu ihmal etmesin tanitimi daha iyi yapsin, fragmanlarini daha cok göstersin ve yayin saatini daha erkene alsin diye. bu forumda haberi olanlar mail atiyorlar, yeni duyan arkadaslardan da destek bekliyoruz... sadece bu hafta böyle yayinlanmadi, ama atv bu belli olmaz. herkes maca bakar diye riske girmediler.
insallah diziyi yayinlamadiklarina degerde maci aliriz..amin..

defneee
27-09-06, 21:30
ben şimdi atvye bir mail daha attım sonra yine atıcam inş amacımıza ulaşırız

SekerKiz85
27-09-06, 21:35
selam arkadaslar, hayirdir ask oyunun yeni bölümünü beklerken "erkekler aglamaz" adli dizi yayinlaniyor?? bu aksam neden yeni bölümü izleyemiyoruz, bilen varmi?? bu kanallarda dizilerin, filmlerin, maclarin vs. yayin saatlerini iyice karistiriyorlar ya...:mad72: :mad72: :mad72:

Freddie
eğer ki aşk oyununu yayından kaldırırlarsa bunun tek suçlusu bugüne kadar izleyipte keremcem çıktı diye(ki hiçbir haklı gerekçe göstermeden ) tepki yapmaya çalışan kişilerdir....bu dizinin aslında izlenmesinin nedeni keremcem değildi 2 si arasındaki ekin ve sarpın içlerindeki saflıktı....ve bizide çeken buydu...ne keremcem keremcem olduğu için izledik nede yeseminin yasemin olduğu için.... ama bunu alagılamak istemeyen arkadaşlar var aramaızda nedense keremcemin çıkma nedenini yapımcılara yükleyip diziyi izlememe kararı oldılar... ama eminimki çok bel bağladıkları keremcem ileride yeni yapacağı diziler için konuşuyorum tekrar bırakıcağına kesin gözüyle bakıyorum.. bakalım o zamanda arkasında durucakmısınız...bence şuan ki senaryo keremcemsizde çok güzel ama sadece alışkanlıklarımızı bırakmak istemedik..... tekrar diyorum iş işten geçmeden dizimize sahip çıkalım arkadaşlar...ve tepki gösteripte izlemeyen arkadaşları kınıyorumm....ve izlemedim diyipte bu foruma girenleride....

ya inanmıyorum keremcemin diziden çıkmasını bi de medyapıma mı yüklüyorlar yuh! ayrıca keremcem eğer en az mart ayına kadar bir projeye girerse sözünden çıkmış olcak Ya o adam keşke şimdi de albümü ilk çıktığında tutmadığı tanınmadığı zamanlardaki gibi olsaydı şöhreti haketmio çünkü

ATV'NİN NOSU
02123543000
yarın mesai saatine kadar arayabilrsiniz

ekin-20
ne bu yaaa ay bunlarda cok hos yani keyfi yok baska birsey koy valla güldürdiler beni
ne bicim kanal yaaa
en cok i´zlenen dizisi ask oyunu yok bugün valla ne degim deli bu kanal deli:img-elvis :fighting2

ekin-20
27-09-06, 21:36
selam arkadaslar, hayirdir ask oyunun yeni bölümünü beklerken "erkekler aglamaz" adli dizi yayinlaniyor?? bu aksam neden yeni bölümü izleyemiyoruz, bilen varmi?? bu kanallarda dizilerin, filmlerin, maclarin vs. yayin saatlerini iyice karistiriyorlar ya...:mad72: :mad72: :mad72:
aynen cok sacma birsey ama elimizde degil bende sinir oldum:icon_evil

arese
27-09-06, 21:47
offfffff ya aglıyacam ben bu kanalı öldurmezmiyim ne biçim kanal bir dizisine sahip çıkmadı ya deli olacam böyle bir şey olursa duşup bayılırım ama kanla yokki biz ne kadar destek çıksak olmuyoki kanalında sahip çıkması lazım ama nerde o kadar meail atık inşallh kafalarına girmiştir.:fighting2

ekin-20
27-09-06, 21:49
offfffff ya aglıyacam ben bu kanalı öldurmazmiyim ne biçim kanal bir dizisine sahip çıkmadı ya deli olacam böyle bir şey olursa duşup bayılırım ama kanla yokki biz ne kadar destek çıksak olmuyoki kanalında sahip çıkması lazım ama nerde o kadar meail atık inşallh kafalarına girmiştir.:fighting2
gicik bunlar yaa can sikici
ama siz sinirlenmeyin demgmez yaa degmez:img-grin2
benim sorum olucakti özet geldimi acaba

Gülcan
27-09-06, 21:55
Iyi Aksamlar arkadaslar,
görüyorumki bir kampanya baslatilmis,
Bende katilmak isterim, ama nedenini pek anlamadim malesef,
Dizi yayindanmi kaldiriliyor, yoksa yetersiz reklam yüzündenmi acildi bu mail olayi?

yaren.yaren
27-09-06, 21:55
gicik bunlar yaa can sikici
ama siz sinirlenmeyin demgmez yaa degmez:img-grin2
benim sorum olucakti özet geldimi acaba

özet falan yok geleceğide kesin değil malesef

yaren.yaren
27-09-06, 21:57
ya inanmıyorum keremcemin diziden çıkmasını bi de medyapıma mı yüklüyorlar yuh! ayrıca keremcem eğer en az mart ayına kadar bir projeye girerse sözünden çıkmış olcak Ya o adam keşke şimdi de albümü ilk çıktığında tutmadığı tanınmadığı zamanlardaki gibi olsaydı şöhreti haketmio çünkü

ATV'NİN NOSU
02123543000

bundan sonra çıkaracağı hiçbir albüm tutmaz inşallah..çünkü biz getirdik buralara kadar ve bizi bırakıp gitti gerçekten sevgiyi haketmiyoo...zaten yavaş yavaş ta düşüş başlıyo stardaki program tutmadığı için yayından kaldırıldı madem dizi onun için izleniyodu o zaman programıda izlenseydide yayından kaldırılmasaydı......oh olsun

BeLGiNNN
27-09-06, 22:00
Iyi Aksamlar arkadaslar,
görüyorumki bir kampanya baslatilmis,
Bende katilmak isterim, ama nedenini pek anlamadim malesef,
Dizi yayindanmi kaldiriliyor, yoksa yetersiz reklam yüzündenmi acildi bu mail olayi?

:img-sorry arkadaşım hem dizinin tanıtımını daha iyi yapsın diye.hemde dizinin bundan sonra nasıl gidecegini bilmedigimiz için destek vermeleri için meiller atıyoruz.:img-sorry

Gülcan
27-09-06, 22:07
:img-sorry arkadaşım hem dizinin tanıtımını daha iyi yapsın diye.hemde dizinin bundan sonra nasıl gidecegini bilmedigimiz için destek vermeleri için meiller atıyoruz.:img-sorry

Aciklaman icin sagol canim,
aslinda bu konuda coktan sikayetciydik ama atv yeni sezonda gercekten Ask Oyunu'nu gözden cikarmis durumda.
Ilk sezon her hafta birinciligi kimseye kaptirmayan dizisini, büyük bir miktarda sayesinde para kazanilan dizisini tamamen cekmecenin alt kösesine atmis durumda atv.
Eger bu kadar korkuyorlarsa dizinin gidisati ile ilgili, o zaman Söhret'e, Aliye'ye, Beyaz Gelincige gösterdikleri ilginin birazinida Ask Oyununa göstersinler.
Artik her reklam sonrasinda Aliyenin fragmanini görmekten gina geldi. Neden böyle oluyor, bu diziler kanalin agir toplarimi? Gercekten tereddütsüz bir sekilde hem Ask Oyunu dizisine, hem ekibine, hem oyuncularina hemde izleyicilere cok büyük saygisizlik yapilmis durumda.

teomanresat
27-09-06, 22:10
Kusura bakma arkadaşım.3,5 saatlik bir toplantıdan çıktım.Resmen kafam uçtu.
Destek be arkadaşım derken ne demek istedin anlamadım ben_?Burada destek olmayan var mı zaten.Herkes bir şekilde destek.
Kimi herşeye rağmen hala izleyerek,kimisi mailler atarak.Aksini söyleyen mi var.?Benimkisi ise sanırım biraz daha duygularımdan arınmış bir gözle bakarak yaptığım bir yorumdu.Ama yanlış anlaşıldı sanırım.
Herkese iyi geceler.Yeni iftar davetinden geldim siteyi açtım yorumları okuyorum birde ne göriyim,Ay özgü arkadaşım sen beni yanlış anladın .Arkadaşım seni kırdıysam özürdilerim.benim orda demek istediğim hani ekinli Sarplı imza yapmıştım sende unutamıyoruz unutulmuyorlar diye bana yorum yapmıştın.İmzamı değiştirince o yorumun üstüne ben destek be arkadaşım dedim.Yani sen unutulmuyorlar deyince bende evet hala kalbimizdeler ama şimdi durum farklı oldu.Onlar kalbimizde şimdilik dursun;Aşk oyunu yeni hayata atv ye destek olsun diye attığımız maillere istinaden geçici olarak şimdi duruma destek açısından imzamı değiştirdim dedim.Yani demek istediğim sadece buydu.Seni yanlış anlamadım,hiç bir zamanda yanlış anlamadım.Çünki ikimizinde düşüncelerinin çoğunun aynı olduğunu biliyorum.Yani birbirimizin dilinden anlıyoruz.Yanlışmıyım arkadaşım.Doğru burda herkes kendi çapında destek oluyor.
Gelelim konumuza bu konuşmalardan okuduğum kadarıyla yanlış anlamalar çıkmış.Ortada dizi yayından kaldırılacak diye birşey yok.Sadece bu hafta maç var diye yayınlanmadı hoş maçta pek iyi gitmiyor.En son baktığımda bizimkiler 2-0 yenikti.neyse kızlar size tavsiyem biraz sakin olalım,buraya uğrayanlarda yanlış anlıyor.Tamam tepkimizi maillerle dile getiriyoruz burdada konuşuyoruz ama sakin sakin.Bakın yanlış anlamalar oluyor.Elbet su yolunu bulacaktır.

babydilan
27-09-06, 22:15
resmen yeni bir film yapmislar ya çok kotu olmus sanki ask oyunun bagzi oyunculari yeni filmde bir likte rol aliyorlar gibi geliyo ebn izlerken o film de sarp la ekinin askiydi simdi bir seyi kalmamis filmin

( berbat bir film olmus):icon_cry: :icon_cry:

ozguster
27-09-06, 22:23
Herkese iyi geceler.Yeni iftar davetinden geldim siteyi açtım yorumları okuyorum birde ne göriyim,Ay özgü arkadaşım sen beni yanlış anladın .Arkadaşım seni kırdıysam özürdilerim.benim orda demek istediğim hani ekinli Sarplı imza yapmıştım sende unutamıyoruz unutulmuyorlar diye bana yorum yapmıştın.İmzamı değiştirince o yorumun üstüne ben destek be arkadaşım dedim.Yani sen unutulmuyorlar deyince bende evet hala kalbimizdeler ama şimdi durum farklı oldu.Onlar kalbimizde şimdilik dursun;Aşk oyunu yeni hayata atv ye destek olsun diye attığımız maillere istinaden geçici olarak şimdi duruma destek açısından imzamı değiştirdim dedim.Yani demek istediğim sadece buydu.Seni yanlış anlamadım,hiç bir zamanda yanlış anlamadım.Çünki ikimizinde düşüncelerinin çoğunun aynı olduğunu biliyorum.Yani birbirimizin dilinden anlıyoruz.Yanlışmıyım arkadaşım.Doğru burda herkes kendi çapında destek oluyor.
Gelelim konumuza bu konuşmalardan okuduğum kadarıyla yanlış anlamalar çıkmış.Ortada dizi yayından kaldırılacak diye birşey yok.Sadece bu hafta maç var diye yayınlanmadı hoş maçta pek iyi gitmiyor.En son baktığımda bizimkiler 2-0 yenikti.neyse kızlar size tavsiyem biraz sakin olalım,buraya uğrayanlarda yanlış anlıyor.Tamam tepkimizi maillerle dile getiriyoruz burdada konuşuyoruz ama sakin sakin.Bakın yanlış anlamalar oluyor.Elbet su yolunu bulacaktır.

Sen burada kırılacağım son insan sayılırsın Teoman'cığım.Yok öyle bir şey.Ben de ben söylemek istediklerimi yanlış ifade ettim diye üzüldüm.Malum şu sıralar her laf yanlış anlaşılabiliyor.Tabi ki hepimiz bir şekilde diziyi destekliyoruz.
Özür dilenecek bir şey yok canım.
Evet çoğunlukla seninle aynı konularda aynı şeyleri düşünüyoruz.Aslında sorun yok yani.
Bak gördün mü bir mail kampanyası bile geldi,dizi yayından kaldırılıyora kadar dayandı.Şu anda yok böyle bir şey.Kimse böyle bir açıklama yapmadı.ATV kolaj vereceğiz dedi onu da yapmadı.Onun yerine örümcekler daha çok izlenir dedi herhalde.Gerçi Nalan da haftaya dizi var ( şimdilik ) demiş.Bilmem bu şimdilik ne demek ki?Görüldüğü gibi her laftan bir mana çıkarır olduk.
İyi geceler herkese,

BeLGiNNN
27-09-06, 22:23
resmen yeni bir film yapmislar ya çok kotu olmus sanki ask oyunun bagzi oyunculari yeni filmde bir likte rol aliyorlar gibi geliyo ebn izlerken o film de sarp la ekinin askiydi simdi bir seyi kalmamis filmin

( berbat bir film olmus):icon_cry: :icon_cry:

:icon_evil 1.si aşk oyunu bir film deil.tv dizisi.2.si kimse sana zorla seyret demiyo.eger begenmediysen neden buraya kadar gelmeye zahmet edip.bu yazıları yazmak zorunda hissettin kendini anlamıyorum.evet akin -sarp aşkıydı o çok güzel mazide kaldı.şimdiki ise aşk oyunu yeni hayat canım.izlemek zorunda deilsin.kimseye silah zoruyla seyrettirmiyoruz:icon_evil

blazer84
27-09-06, 22:24
ben de bugüne kadar izleyip de izlemeyi yeni sezonda bırakanlardan biri olarak bu konu da bişeyler söylemek istiyorum...Birde bu insanların dizi yi izlemeyi bırakmasını bu kadar basit e indirgemiş olmanı dizinin bence özünü kaybetmiş olduğu gerçeğini kabulllenememene bağlıyorum...zira..bu dizi zaten geçen sezon yeterince şansını zorladı..e bunun üstüne mehmet akan ın ölmesi ve tabikii 45 bölüm izlediğimiz baş rol oyuncusunun dizi den ayrılmasını da eklersek kusura bakma kimseye siz keremcem bıraktı diye diziyi bıraktınız gibi bir sitem de bulunma hakkını vermiyoor...allah aşkına bu aşk oyunu geçeçen sezon izlediğimiz hikaye ye ile ne alakası ve bu sezonun kendin söylüyosun zaten biz bu diziyi bu haliyle sevmemiştik ki bundan sonra da benimseyelim...Ayrıca kimseyi kınamaya hakkın olduğu nu da düşünmüyorum..insanların özgür iradelerine ve düşüncelerine saygı duymayı öğren bence öncelikle...izlemeyip de foruma girenler falan..herkes seninle aynı fikirleri paylaşmak zorun da mı ..böyle bir mecburiyet mi var ? Kremcem e diziyi bıraktığı için kızgın olduğun belli oluyoo ... bende kızdım ama hikayenin geldiği noktayı ve gideceği yeri düşünürsek bu dizinin geçen sezon bitmesi gerekirdi...Ama öyle oolmadı ne yazık ki ... Ama tekrar söylüyorum bu tarz tepkiler çook çocuksu...tepkiler lütfeen

bluenight
27-09-06, 22:24

ATV'NİN NOSU
02123543000

çok teşekkürler arkadaşım numarayı verdiğin için bol bol arayacağım vbe arayalım arkadaşlar iş işden gecmedenn ve senin de sözlerine katılıyorum :img-nyam:

BeLGiNNN
27-09-06, 22:27
nalan ben numarayı bizim siteye bile yazdım.destek köşesine hehe....

blazer84
27-09-06, 22:27
:icon_evil 1.si aşk oyunu bir film deil.tv dizisi.2.si kimse sana zorla seyret demiyo.eger begenmediysen neden buraya kadar gelmeye zahmet edip.bu yazıları yazmak zorunda hissettin kendini anlamıyorum.evet akin -sarp aşkıydı o çok güzel mazide kaldı.şimdiki ise aşk oyunu yeni hayat canım.izlemek zorunda deilsin.kimseye silah zoruyla seyrettirmiyoruz:icon_evil
görüntüye bakılırsa bu forum da insanların tahammülleri bayağı zayıflamış yeni sezonla birlikte.... yani kendileri gibi düşünmeyenleri dışlam refleksine girilmiş...Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür...beğenmediysen izlem..burda ne işin var filan ne bu ....ya

yaren.yaren
27-09-06, 22:29

bencede haklısın arkadaşım kimseye silah zoruyla izletmiyoruz....izlemeyenlerin buraya girip yorum yapmasına da bi anlam veremiyorum..

ozguster
27-09-06, 22:30
bundan sonra çıkaracağı hiçbir albüm tutmaz inşallah..çünkü biz getirdik buralara kadar ve bizi bırakıp gitti gerçekten sevgiyi haketmiyoo...zaten yavaş yavaş ta düşüş başlıyo stardaki program tutmadığı için yayından kaldırıldı madem dizi onun için izleniyodu o zaman programıda izlenseydide yayından kaldırılmasaydı......oh olsun

Lütfen bu tarz yorumlar yapmayın olur mu? Keremcem veya başka birisi önemli değil.Bu başlık sen de biliyorsun bölüm yorumları başlığı.Ve insanları gaza getirici,provake edici,birbirine sataşır hale getirecek böyle mesajlar yazmayın.
Bakın kavga-gerilim otamından arındırılıncaya kadar bazı arkadaşlarımız çok uğraştı bu forumda,lütfen aynı şeyler yaşanmasın tekrar.Keremcem'in yaptığı işler şu anda konumuz değil.Kişisel duygularınızı da eğer illa ki yazacaksanız,arkadaşın kendi başlığında yazın.

yaren.yaren
27-09-06, 22:31
görüntüye bakılırsa bu forum da insanların tahammülleri bayağı zayıflamış yeni sezonla birlikte.... yani kendileri gibi düşünmeyenleri dışlam refleksine girilmiş...Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür...beğenmediysen izlem..burda ne işin var filan ne bu ....ya

sen yanlış foruma girdin galiba arkadaşım ne bu tepki tabikide laf söyletmiyoruz madem izlemek istemiyosun izleme o zaman...

bluenight
Gerçi Nalan da haftaya dizi var ( şimdilik ) demiş.Bilmem bu şimdilik ne demek ki?Görüldüğü gibi her laftan bir mana çıkarır olduk.
İyi geceler herkese,

Şimdilik diyerek atv ye olan güvensizliğimi dile getirdiim çünkü haftaya en azındna var öyle biliyoruz bu hafta kolaj var diye biliyorduk ekip de dahil ama ne oldu adamlar saçma sapan bir film koydular o yüzden gene haftaya karar değiştirirler felan ne mülazim o sözü iliştirdim çünkü gercekden durum ciddi :img-sorry

BeLGiNNN
ama geçekleri söylüyorum.ben izlemedim ,begenmedigim dizisinin sitesine bile ugramam ve ugramıyorum.ama busöylenenler gerçek duygular deil.sadece birazcık ortalıgı elektriklemekten başka hiç birşey için yapılmıyor.zamanında çok gördük bunları.keremcem devam ederken,dizi çok güzel reytingler alırken bile yaptılar bunu....

blazer84
27-09-06, 22:32
bencede haklısın arkadaşım kimseye silah zoruyla izletmiyoruz....izlemeyenlerin buraya girip yorum yapmasına da bi anlam veremiyorum..
bu mesaja sebep olan arkadaşımız zaten diziyi izlemişti arkadaşlar sadece beğenmediğini söylemişti....ne yani mecbur mu beğenmeye...sizin gibi düşünmediği için forum da görüş belirtemeyec mi...sizin tekeliniz de mi bu nedir bu tavır anlamak da zorluk çekiyorum..biraz mantıklı olun...

blazer84
27-09-06, 22:34
sen yanlış foruma girdin galiba arkadaşım ne bu tepki tabikide laf söyletmiyoruz madem izlemek istemiyosun izleme o zaman...
Boş konuşuyosun bilmiyorum farkında msın ....seyeredip seyredmeyeceğimi sana soracak değilim ....seyerederim beğenirim yada beğenmem bu görüşümüde açıklarım san mı sorucam...düne kadar neredeydin..

bluenight
27-09-06, 22:35
nalan ben numarayı bizim siteye bile yazdım.destek köşesine hehe....

saol cnm gördüm ellerine sağlık :)

blazer arkadaşım herkes senin gbii düşünüp de diziyi bıakmıyor bişr çok yerde bangır bangır bağırıyorlar keremcem çıktı diziyi izlemices diye bu cevap verdiğin arkadaşlar o tarz insanlara gönderiyor laflarını senin düşüncen bu şekilde değilse üstüne alınmana da gerek yok sanırım...

blazer84
27-09-06, 22:36
Lütfen bu tarz yorumlar yapmayın olur mu? Keremcem veya başka birisi önemli değil.Bu başlık sen de biliyorsun bölüm yorumları başlığı.Ve insanları gaza getirici,provake edici,birbirine sataşır hale getirecek böyle mesajlar yazmayın.
Bakın kavga-gerilim otamından arındırılıncaya kadar bazı arkadaşlarımız çok uğraştı bu forumda,lütfen aynı şeyler yaşanmasın tekrar.Keremcem'in yaptığı işler şu anda konumuz değil.Kişisel duygularınızı da eğer illa ki yazacaksanız,arkadaşın kendi başlığında yazın.
Evet ben de aynı fikirdeyim...Yani beğenmeyen gitsin izlemesin foruma girmesin...vs.. gibi yorumlar da nedir anlamak mümkün değil...

Gülcan
27-09-06, 22:36
Arkadaslar noluyor?
Ask Oyunu sevenleri böyle davranmazdi birbirine, sakin olun biraz lütfen.
Diziyi begenmeyen izlemez, herkeze saygimiz sonsuz, ama lütfen belli bir saygi cercevesi icinde ele alinsin bu konu.

ozguster
27-09-06, 22:37
Şimdilik diyerek atv ye olan güvensizliğimi dile getirdiim çünkü haftaya en azındna var öyle biliyoruz bu hafta kolaj var diye biliyorduk ekip de dahil ama ne oldu adamlar saçma sapan bir film koydular o yüzden gene haftaya karar değiştirirler felan ne mülazim o sözü iliştirdim çünkü gercekden durum ciddi :img-sorry

Canım ATV hep böyle değil miydi zaten?Ne zaman bu diziye gereken özeni gösterdi ki.Hep Avrupa Yakası yerine Aşk Oyunu'nu tercih ettiler maç yayınları olduğu zaman.O zaman reytingler de çok iyiydi.Şimdi de aynı politika.Yani ATV bildiğin ATV.Sadece şimdi daha çok göze batıyor.O zaman rayting diye bir kaygıları yoktu tabi.Durum ciddi derken??? Herşeye hazırlıklı olmak lazım o halde.Yazık ya.Nerden nereye.:icon_cry:

teomanresat
27-09-06, 22:38
KIzlar lütfen sizi sükunete davet ediyorum.Lütfen yanlış kelimeler sarfederk ortamı germiyelim.Biz gayet iyi anlaşan,yaptığımız yorumlara saygıyla yaklaşan,herkese saygı ve sevgi çerçevesinde olan bir forumduk.Bundan önce olanları hatırlatmak istemiyorum.Herkez gelip yorumunu yapmakta özgürdür,Kurallarda o diziyi beğenmeyen o dizi başlığına girip yorum yapmayacak diye bir kuralda yok.Tamam böyle kışkırtıcı,sinirleri yıpratıcı( özellikle kötü giden durumlar olduğunda bu oluyor nedense)yorumlara madem hoşlanmıyoruz cevap vermeyelim ki ortam kavga ortamına dönüşmesin.Lütfen kızlar burda kendi halimizde naçizane gidişata yorum yapıyoruz,yapabileceklerimizi tartışıyoruz bu böylede devam etsin.Sizden bir büyüğünüz olarak rica ediyorum.

RODYA
27-09-06, 22:41
selam iyi geceler arkadaşlar. arkadaşlar ne oluyor?

lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde tatışalım.ortamı gerici yazılar yazmayın. özgür abi çok doğru uyarılarda bulunuyor.yaren,ekin lafı kereme getirme.bu hiç bir işe yaramaz.ancak gerginlik çıkarır. biz böyle bir şey olmasın diye göbeğimizi çatlatıyoruz.

ssvshy
yoğunluktan pek giremiyorum arkadaşlar yapılacak ne varsa yaparız telefon mail vs sonuçta burda sadece diziyi izlemek için yapmıyoruz bunlaırı burdan ekmek yiyen insanlarda var zaten atv nin huyudur kaliteli yapımlarını hep gözardı eder mesela gözyaşı çetesi günü ve saati sürekli değişti özellikle saati
birde mertin ağladı sahnede foto çeken varmı kaçgündür bulamadım konun ortasında olmadı ama napim

bluenight
Canım ATV hep böyle değil miydi zaten?Ne zaman bu diziye gereken özeni gösterdi ki.Hep Avrupa Yakası yerine Aşk Oyunu'nu tercih ettiler maç yayınları olduğu zaman.O zaman reytingler de çok iyiydi.Şimdi de aynı politika.Yani ATV bildiğin ATV.Sadece şimdi daha çok göze batıyor.O zaman rayting diye bir kaygıları yoktu tabi.Durum ciddi derken??? Herşeye hazırlıklı olmak lazım o halde.Yazık ya.Nerden nereye.:icon_cry:

Aynen Özgü Abla durum ciddi derken herşeye hazırlıklı olmak bakımından dedim :( çünkü gercekden öyle yalız freedie arkadaşımın bir yazısını okudum atv nin göz yaşı isimli çetesi de 15. sıralardaymış sanırım ama bildiğim kadarıyla o yayına devam ediyor umarım bizim dizimize de zaman şansı verirler :icon_cry:

ozguster
27-09-06, 22:43
Bu arada hararet giderek yükseliyor.Ben hiç bir yere taraf değilim.Ben sadece şu anda bölüm yorumları başlığında bulunuyorum.Lütfen gereksiz tartışmayın.Bölüm yorumlarında dizi ile ilgili düşüncelerini herkes paylaşabilir.Herkes kendine göre yorumlar yapabilir.Ama karşıdakinin kafasına taşlar atılmadığı sürece.Çünkü bundan ötesi kavgaya giriyor.Laf dalaşına gitiyor gerek yok.Bir de şu Keremcem muhabbeti kapansın bu başlıkta.Yok o gitti,yok o yüzden izlemeyenler kına yaksın falan tarzı yorumlar.Ne demek yani?
Yakan yaksın bize ne?Size ne? Siz dizinin gidişatına bakın.Ne oldu,ne olacak?
Şu andan itibaren bu tartışma kapansın lütfen.
Şimdi başka konuya geçiyorum
Bu arada maç 3-2 bitti.Galatasarylı arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.Bir Fenerli olarak bunu gönülden söylüyorum.3-0 dan 3-2 yapmak gerçekten zordur.
Bu arada Dizinin ilk bölümleri MaxiD'de başlayacakmış.Bu kanal sadece uydudan mı çıkıyor,yoksa kabloda da var mı?Ayrıca ne zaman başlıyor bilen var mı arkadaşlar?

RODYA
27-09-06, 22:43
nalan daha 2 hafta daha şans verceklerdir dizimize. bu kesin

ama ratingde hala bir değişme olmazsa,yapacak bir şey kalmaz:(

ama fazla üzülemye gerek yok.bir dizi biter bir dizi başlar. aşk oyunu da sonsuza kadar sürecek değildi.50 bölüme yaklaştı.normalde haziranda da final yapabilirlerdi mesela

ssvshy
27-09-06, 22:44
Aynen Özgü Abla durum ciddi derken herşeye hazırlıklı olmak bakımından dedim :( çünkü gercekden öyle yalız freedie arkadaşımın bir yazısını okudum atv nin göz yaşı isimli çetesi de 15. sıralardaymış sanırım ama bildiğim kadarıyla o yayına devam ediyor umarım bizim dizimize de zaman şansı verirler :icon_cry:

nalancım o dizinin öyle olma sebebi atvnin sabit bir gün ve saate koymamasından suç tamamen atvnin ama onunda ayakta durması raytinge kurban gitmemesi için çalışmalarda bulunuyoruz tıpkı burda olduğu gibi

teomanresat
27-09-06, 22:45
Nalan valla abicim her sözünden bir mana çıkarır olduk hoş gör bizi.Demek durum ciddi.Valla ne diyeyim özgü gibi bende yazık çok yazık diyorum.nerden nereye geldik.Ama ben mail atmaya devam ediyorum.Olsun ben üzerime düşeni yapayımda.
Özgü sorun olmadığına sevindim.Bir an o yazını okuyunca eyvah arkadaşımı bilmeden kırdım mı yoksa dedim.Biz birbrimizi anlıyoruz ya o yeter.
Neyse bakalım haftaya ne olacak,birazda bunları düşünelim,Tamam mail kampanyamıza devam.Destek vermeye tepkimizi göstermeye devam.Ama 47.bölümde neler olabilir fikri olan varmı?Birazda bunları konuşup ortalığı yatıştıralım ha nedersinzi.

RODYA
evet özgür abi,keyif almıyorsa insan izlemez. kına yaksınlar ne demek. zorla dizi izletecek halimiz yok.e-s ye alıştım,başkasını görmeye daanamıyorum derse biri,ne diyeceğiz.demeye hakkımız var mı?

sakin ve rahat olun. olursa olur olmazsa olmaz. dünyanın sonu değil.bizde ileriye bakarız.

inanıyorum ki çok dah güzel projeler bizi bekliyor

ozguster
selam iyi geceler arkadaşlar. arkadaşlar ne oluyor?

lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde tatışalım.ortamı gerici yazılar yazmayın. özgür abi çok doğru uyarılarda bulunuyor.yaren,ekin lafı kereme getirme.bu hiç bir işe yaramaz.ancak gerginlik çıkarır. biz böyle bir şey olmasın diye göbeğimizi çatlatıyoruz.

Selam Serkan.Özgür dediğin eğer ben isem,ismim Özgü canım,bir de küçük düzeltme,abi değil ablayım.Tabi eğer benden bahsediyorsan.
Burada gerçekten konuşmak isteyen insanlar var.Gerek yok böyle şeylere.
Boşverin ayrıca yer yaratmayın.Hakret içermediği sürece insanların yorumlarına saygı gösterin.
Lütfen.

blazer84
27-09-06, 22:46
Arkadaşlar kusura bakmayın aslında pek yapmadığım şekilde biraz tartışmaya girdim.... Bu forumda her zaman insanlar birbirlerinin fikirlerine saygı gösterir..bugüne kadar hep aynı olmuştu umarım bugünden sonraa böyle olur...dediğim gibi beğenmediği görüşü dışlamak kadar saçma birşey olmaz ..kaldı ki bu bizim forum da hiç olmazdı bu akşam ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle...cCevap vermek zorun da hissettim kendimi kusura bakmayın lütfeen..

RODYA
27-09-06, 22:47
özgü dilerim özgü abla.evet abla,şimdi geçmiş defterleri karıştırmanın bir alemi yok.

arkadaşları bu konuda uyarıyorumherkez de fikrini belirtebilir. 44 bölüm boyunca bu diziyle yatıp kalmış insanlar onlar.fikirlerini belirtmeye hakları var

blazer84
27-09-06, 22:50
özgü dilerim özgü abla.evet abla,şimdi geçmiş defterleri karıştırmanın bir alemi yok.

arkadaşları bu konuda uyarıyorumherkez de fikrini belirtebilir. 44 bölüm boyunca bu diziyle yatıp kalmış insanlar onlar.fikirlerini belirtmeye hakları var
Hayırdır üstad sen isim değiştirmişssin yeni döneme böyle cevap veriyosun anlaşılan...Kusura bakma yeni fark ettim....Bu akşam yayınlanmadı dizi heralde maç yüzünden ola gerek...ama zaten yenildik de ...

teomanresat
Bu arada hararet giderek yükseliyor.Ben hiç bir yere taraf değilim.Ben sadece şu anda bölüm yorumları başlığında bulunuyorum.Lütfen gereksiz tartışmayın.Bölüm yorumlarında dizi ile ilgili düşüncelerini herkes paylaşabilir.Herkes kendine göre yorumlar yapabilir.Ama karşıdakinin kafasına taşlar atılmadığı sürece.Çünkü bundan ötesi kavgaya giriyor.Laf dalaşına gitiyor gerek yok.Bir de şu Keremcem muhabbeti kapansın bu başlıkta.Yok o gitti,yok o yüzden izlemeyenler kına yaksın falan tarzı yorumlar.Ne demek yani?
Yakan yaksın bize ne?Size ne? Siz dizinin gidişatına bakın.Ne oldu,ne olacak?
Şu andan itibaren bu tartışma kapansın lütfen.
Şimdi başka konuya geçiyorum
Bu arada maç 3-2 bitti.Galatasarylı arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.Bir Fenerli olarak bunu gönülden söylüyorum.3-0 dan 3-2 yapmak gerçekten zordur.
Bu arada Dizinin ilk bölümleri MaxiD'de başlayacakmış.Bu kanal sadece uydudan mı çıkıyor,yoksa kabloda da var mı?Ayrıca ne zaman başlıyor bilen var mı arkadaşlar?
Evet ya artık şu Keremcem muhabbetini kapatalım.O artık bu dizide oynamıyor.Giden gitti.Lütfen ortamı germeyelim kızlar.Dizinin gidişatı nasıl olacak,ne şekilde olaylar gelişecek onları konuşalım.
Demek özgü 3-2 bitti.Ben en son bıraktığımda 2-0 yeniktik.3-2yle bitirmekte bir marifettir.Geçmiş olsun.
Hangi dizi bu,Bu kanal ne kanalı anlyamadım şimdi.Bana anlatırmısın.

bluenight
nalan daha 2 hafta daha şans verceklerdir dizimize. bu kesin

ama ratingde hala bir değişme olmazsa,yapacak bir şey kalmaz:(

ama fazla üzülemye gerek yok.bir dizi biter bir dizi başlar. aşk oyunu da sonsuza kadar sürecek değildi.50 bölüme yaklaştı.normalde haziranda da final yapabilirlerdi mesela

Serkancım dizi tabiki uzaacak değildi gecen sezon sona erse tamam eyvalah derdim çünkü herkes yeni projelere başlayacakdı böyle bir şansları vardı ama şimdi??? bir sezon beklenir mi yaa :img-sorry adece bu işden para kazananlar :img-sorry

bluenight
27-09-06, 22:52
nalancım o dizinin öyle olma sebebi atvnin sabit bir gün ve saate koymamasından suç tamamen atvnin ama onunda ayakta durması raytinge kurban gitmemesi için çalışmalarda bulunuyoruz tıpkı burda olduğu gibi

zaten bende çalışmaların içindeyim hehe eksik kalır mıyım hiç bizim siteye duyurular felan yazdım yane SONUNA KADAR DESTEK... Ama umaırm işe arar gerci bugune kadar ne yaptıysak yaradı emeklerimiz boş çıkmadı ama bu defa sert kayaya benziyor bunu da aşarsak cidden kendimizi aşacas :) :img-nyam:

ozguster
27-09-06, 22:52

Vermeleri lazım tabi ki.Yani normalde öyle yapmaları lazım.Kıytırık dizileri bile baya bir zaman veriyorlar.Gözyaşı Çetesi şu anda Cumartesi gününe alındı.Çünkü Pazartesi Gününe Erkekler Ağlamaz geldi.Sanırım EA daha fazla reyting aldı.Hepsi bir politika işte.Anlamak gerçekten güç.Ben bizim dizinin yayın gününü değiştirirler diye bekliyorum.Karşısında Yanık koza var.Adamlar rekor kırıyor son iki haftadır.Bu arada önceki sayfa bir şey sordum .Dmax mı maxiD midir nedir o kanalda dizinin ilk bölümleri verilecekmiş.Bilen varmı?

ozguster
27-09-06, 22:54
Evet ya artık şu Keremcem muhabbetini kapatalım.O artık bu dizide oynamıyor.Giden gitti.Lütfen ortamı germeyelim kızlar.Dizinin gidişatı nasıl olacak,ne şekilde olaylar gelişecek onları konuşalım.
Demek özgü 3-2 bitti.Ben en son bıraktığımda 2-0 yeniktik.3-2yle bitirmekte bir marifettir.Geçmiş olsun.
Hangi dizi bu,Bu kanal ne kanalı anlyamadım şimdi.Bana anlatırmısın.

Canım Aşk Oyunu'nun ilk bölümlerinden itibaren bu kanalda tekrarı varmış sanırım.Doğru mu değil mi bilmiyorum ben de .Onu sormak istemiştim.

bluenight
27-09-06, 22:55
Nalan valla abicim her sözünden bir mana çıkarır olduk hoş gör bizi.Demek durum ciddi.Valla ne diyeyim özgü gibi bende yazık çok yazık diyorum.nerden nereye geldik.Ama ben mail atmaya devam ediyorum.Olsun ben üzerime düşeni yapayımda.

Çok saol Teoman Abi tabiki biz maillerimizi atalım da sonra en azından biz elimidn geleni yaptık deriz desteğimizi herkese cümle aleme belli ederiz ama benim içime doğuyor yarın bir gün gazetelere de çıkacas gibime geli,yor gerce alıştık onlarda bize alıştılar kardeş olduk yazarlarla en çok da yüksel aytuğ a üzülüom admaın bizden çektiği :img-icecr

ozguster
27-09-06, 23:01
Çok saol Teoman Abi tabiki biz maillerimizi atalım da sonra en azından biz elimidn geleni yaptık deriz desteğimizi herkese cümle aleme belli ederiz ama benim içime doğuyor yarın bir gün gazetelere de çıkacas gibime geli,yor gerce alıştık onlarda bize alıştılar kardeş olduk yazarlarla en çok da yüksel aytuğ a üzülüom admaın bizden çektiği :img-icecr

Adam zaten yazısında bizim köşenin okurları cin kesildi demiş.Kızım sizlerden korkulur valla.Aynı zamanda da kül yutmazlar demesi gerkiyordu.Adam ne bilsin forumdakilerin ne hallerde olduğunu.Gelip girse de baksa .Gerçi gerek yok burası ve senin orası maşallah forumcak orda herkes.
Hadi sizlere iyi geceler arkadaşlar.Gerilimsiz,sakin sakin,huzurlu bol muhhabetler.İnşallah herkesin emekleri yerini bulur.Hadi kalın sağlıcakla.

teomanresat
27-09-06, 23:03
Canım Aşk Oyunu'nun ilk bölümlerinden itibaren bu kanalda tekrarı varmış sanırım.Doğru mu değil mi bilmiyorum ben de .Onu sormak istemiştim.
heee tamam arkadaşım şimdi oldu.Bildiğim kadarıyla o kanal galiba kablolu tvde.Tabi yanlışta biliyor olabilirim
Rica ederim nalan.işe yararsa ne mutlu yaramassa en azından denedik deriz.Bence verirler gibime geliyor ya yinede umudumu kaybetmek istemiyorum.Çünki bu dizi geçen sezon yüksek reytingler alan bir diziydi,şimdi reytingler düştü diye hemen kaldırmazlar diye düşünüyorum.Bir şans verirler gibi geliyor ki vermeleri lazım.Yoksa yazık olacak.Onca kişiye.

bluenight
27-09-06, 23:05
Vermeleri lazım tabi ki.Yani normalde öyle yapmaları lazım.Kıytırık dizileri bile baya bir zaman veriyorlar.Gözyaşı Çetesi şu anda Cumartesi gününe alındı.Çünkü Pazartesi Gününe Erkekler Ağlamaz geldi.Sanırım EA daha fazla reyting aldı.Hepsi bir politika işte.Anlamak gerçekten güç.Ben bizim dizinin yayın gününü değiştirirler diye bekliyorum.Karşısında Yanık koza var.Adamlar rekor kırıyor son iki haftadır.Bu arada önceki sayfa bir şey sordum .Dmax mı maxiD midir nedir o kanalda dizinin ilk bölümleri verilecekmiş.Bilen varmı?

D mAx uyduda var kabloluda yok bildiğim kadar çükü kablolu var bizde hiç görmedim ayrıca bir zamanlar biz dizilere tarih saat değiştirttiriyorduk şimdi bizimd eğiştirmemiz de bana koyar açıkcası off offf :icon_cry: :icon_cry:

ekin.sarp
...Bu arada Dizinin ilk bölümleri MaxiD'de başlayacakmış.Bu kanal sadece uydudan mı çıkıyor,yoksa kabloda da var mı?Ayrıca ne zaman başlıyor bilen var mı arkadaşlar?
Özgü Abla bu mesajın tamamı için çok teşekkürler...soruna gelince,kabloda var mı ya da saat kaçta bilmiyorum ama az önce başka bir başlıkta 4 ekim çarşamba günü başlayacağını okudum.

NERGIZ_CAN
iyi aksamlar hala gitgi gidiyor tartismasimi
dziyi bu hafta ver mediler
bana oyle geliyor ki bu diziyi reytink dususu yasadigi icin kesecekler
alinda iyi olur hem bu gereksiz terk etdi gitdi konusu kapanir
hemde manasiz yere guzelim diziyi uzatmamis olurler
hakla aklim almiyor ya yillarca ugruna ufrasilan ask nasil boyle kolayca silinib hic olmamis gibi atilmis
garib di zaten

bluenight
27-09-06, 23:09
Adam zaten yazısında bizim köşenin okurları cin kesildi demiş.Kızım sizlerden korkulur valla.Aynı zamanda da kül yutmazlar demesi gerkiyordu.Adam ne bilsin forumdakilerin ne hallerde olduğunu.Gelip girse de baksa .Gerçi gerek yok burası ve senin orası maşallah forumcak orda herkes.
Hadi sizlere iyi geceler arkadaşlar.Gerilimsiz,sakin sakin,huzurlu bol muhhabetler.İnşallah herkesin emekleri yerini bulur.Hadi kalın sağlıcakla.

iyi geceler özgü ablacım zaten medya biizm siteyi takip ediyor sanırım nerden anladın dersen keremceme bir röpünde yasonun bizim siteye yazdığı yazısını sormuşlardı demek ki girip de bakıyorlar ordna biliom oırdaki tepkileri de baktıkça görürler :img-icecr

sentimental-pri
27-09-06, 23:14
keşke devamını getirebilsek...

NERGIZ_CAN
27-09-06, 23:16
ah ah bu kadar kolaymi ya 26 bolumde
sarp:eger donub bakarsa hala seviyor
evet ekin hanim donde bak kablolu yayinda tekrarlara ve karar ver hala seviyormusun sarp ne bu telas merte bu kadar cabuk asikik olmak surundur sarp gibi
ah eskiler eskiler

RODYA
27-09-06, 23:18
Serkancım dizi tabiki uzaacak değildi gecen sezon sona erse tamam eyvalah derdim çünkü herkes yeni projelere başlayacakdı böyle bir şansları vardı ama şimdi??? bir sezon beklenir mi yaa :img-sorry adece bu işden para kazananlar :img-sorry
evet nalancım,işin kötü tarafrı bu.

zaten baştan beri planlama eksikliği,sevk ve idare zaafı diziyi bu hale getiren şey.

selam engin,evet nickimi değiştirdim.zaten hep bu nicki istiyordum. teoman,nergiz tüm arkadaşlar merhaba

NERGIZ_CAN
27-09-06, 23:20
arkasaslar bir sey sorcam kimler su an burda gozukmuyor acaba bir tek bende mi bu sorun anlamadim
onceleri kimler var gozukuyordu neden kaynaklaniyor bilen varmi yadimci olurmusunuz tesekkurler

Ozly
27-09-06, 23:21
Selamlar

Dizinin kanald de yayınlanan bölümleri Dmax de.Uydudan izlenebilir.4 Ekim tarihiyle baslıyormus okudugum kadarıyla..

Giden gitmis,kalan kalmıs..Gereksiz tartısma olmasın yaa..Dizinin geleceği icin yapılan calısmalara bakalım biz

teomanresat
27-09-06, 23:24

zaten baştan beri planlama eksikliği,sevk ve idare zaafı diziyi bu hale getiren şey.

selam engin,evet nickimi değiştirdim.zaten hep bu nicki istiyordum. teoman,nergiz tüm arkadaşlar merhaba
Selam serkan hoş geldin.evet dizi sonsuza kadar devam edecek değildi,belli biryerde bitecekti,ama işte bizi üzen hatta sinirlendiren eğer kaldırılma gibi bir gaflet (Ocak ayına kadar,ozamana kadar devam edecekti ya o bkımdan)te bulunulursa emeği geçenlere ,Yasemine yapılan haksızlıktır.Yani dizilerin hepsi kadrosunu kurdu,senaryosunu yazdı ve motor dedi,yeni bölümler yayınlanmaya başladı.Eğer ki öyle birşey olursa ortada kalmış olcaklarına üzülyoruz.Ve şunda sana sonuna kadar katılıyorum başatan beri planlama eksikliği,sevk ve idare zayıflığı diyeyim ben diziyi bu hale getridi.

sentimental-pri
27-09-06, 23:28
ilk bölümleri izlemeye tahammül edemiyecekler olabilir ama... 2. verişleri...

RODYA
27-09-06, 23:28
teoman abi,evet med yapımı suçlu buluyorum ben kesinlikle. müthiş bir hazine yakaladı,ama bunun ddğerini bilemedi.

eğer aşk oyunu,atv ye geçtiği 11 .bölüm itibariyle tmc yapıma devredilseydi,inanın bana 70 bölüm takır takır gider,10 ratigin aşağısına düşmezdi.kimse de ayrılmaz,ayrılamaz,ayrılmaya cesaret edemezdi.neyse olan olmuş.

evet diğer dizler başladı etti.böyle olacağına keşke geçen sezon final yapsaydı diyor insan ama bunun da pek yararı yok.hep keşkeler,hep keşkeler

ama yine de önleri açık,bu kesin bir şey

RODYA
27-09-06, 23:29
şimdi kanal d max ilk bölümleri tekrar veriyormuş.ahh ahh :( neyse artık

ama durun bakalım,daha hiç bir şey belli değil.daha önünde en az 2 hafta daha şans var. mucizeye herzaman inanın

sentimental-pri
27-09-06, 23:33
aa doğru (allah göstermesin de)..bi dizi 4 hafta üst üste düşük reyting alınca gidiyodu dimi?:img-sorry :img-sorry :img-sorry

RODYA
27-09-06, 23:35
sentimantel,şöyle dört hafta adam gibi dizimizin arkasında dursunlar,biz ona bile razıyız.

eski günler hatrına 4 hafta kredi versin bu diziye atv.sonra olmadı,ne yapalım deriz.ama bu şekilde, diziyi 22.30 başlatarak bu diziyi kazanamazlar

NERGIZ_CAN
27-09-06, 23:40

sanada merhaba desdi yani yeni isminle rodya

tamamen haklisiniz diziyi bosuna uzatarak tutmaya calisdilar
simdide neyin ugruna uzatiyorlar bilmeleri gerek oyuncu cikisi ve deyisikliliyi her zaman dizinin kalitesini dusurur yillardan gelen tecrube bu aslinda

RODYA
27-09-06, 23:43
nergiz ,bu dizi baştan iyi planlama yapılsaydı,70 bölüm çok kaliteli şekilde giderdi.bu dizi

bu potansiyel fazlasıyla vardı.olmadı maalesef. benim üzüntüm bu noktada.yoksa,zaten ancak bu kadar uzayabilirdi,hatta fazla bile uzattılar derdim,fazla da üzülmezdim

şimdi ise sanki yeni bir dizi gibi.ama insanlar benimsemekte zorlanıyorlar

NERGIZ_CAN
27-09-06, 23:47
cok uzamaz her halde ya kasim ya ocak gider dizi ekrandan
eski bolumlerini vererek belkide tekrar baglamaya calisiyorlar her kesi diziye
amma nafile her halde eskileri izleyen bir daha uzaklasir yeni bolumlerden

RODYA
27-09-06, 23:50
tekrar bölümlerini kanal d veriyor nergiz.daha doğrusu d max.şu anki ruh haliyle,o bölümleri izlemeye cesatim yok:(

nergiz normalde,insanlar benimseyip alışırsa,sezon sonuna kadar gider dizi.yeni bir konu olduğu için,konu taze,malzeme bol. ve bence salt bir dizi larak düşünürsen,gayette hoş gidiyor. işki ratingi yükselsin

ya,1 olmasına gerek yok,ilk 5 e girse,yüzde 17 civarı share yapsa yeter

NERGIZ_CAN
27-09-06, 23:56
aramaz sormaz sarp neden nerede
en azindan adalara kacirdigi oglu icin donsun
belkide az bir zamanda oyuncu bulamadilar 3lu ask oyunununu oynayacak ve sarp karakterini aratmiyacak birisini
arama uzunden ertelenmis ola bilir dizi haftaya

NERGIZ_CAN
28-09-06, 00:00
bu ask olmemeli
bu ask bitmemeli
bu askin yeri yeni bir askla dolmamali
sarp buna izin vermez ve geri gelir
ekinini capkin mertin bakislarindan ve sevgi tuzagindan kurtarir

ekin.sarp
28-09-06, 00:03
Selam serkan hoş geldin.evet dizi sonsuza kadar devam edecek değildi,belli biryerde bitecekti,ama işte bizi üzen hatta sinirlendiren eğer kaldırılma gibi bir gaflet (Ocak ayına kadar,ozamana kadar devam edecekti ya o bkımdan)te bulunulursa emeği geçenlere ,Yasemine yapılan haksızlıktır.Yani dizilerin hepsi kadrosunu kurdu,senaryosunu yazdı ve motor dedi,yeni bölümler yayınlanmaya başladı.Eğer ki öyle birşey olursa ortada kalmış olcaklarına üzülyoruz.Ve şunda sana sonuna kadar katılıyorum başatan beri planlama eksikliği,sevk ve idare zayıflığı diyeyim ben diziyi bu hale getridi.
Teoman Abi bu yüzden daha çok üzülüyorum ben de.oyuncusundan,ışıkçısına kadar dizinin tüm çalışanları var işin içinde.medyapımın bu dizi için ne yapacağını bilememesi geçen sezondan beri dert yandığımız başlı başına bir konu zaten.işin garibi Aşk Oyunu geçen sezon sadece dizi olarak değil tüm projeleri içinde zirveye çıkan tek işi neredeyse.onun dışında milyarlarca para yatırılan çoğu projesi iyi sonuçlar alamadı.bunu göre göre ellerindekinin kıymetini taa o zamanlarda bilemiyorlardı.
atv geçen sezon medyapımın 2 dizi projesini arada kaynattı zaten.Belalı Baldız Aliye öncesinden haftasonu haber öncesine alındı,sonra bitirildi.Nefes Nefese ise çok iddialı başlamıştı.yayınlandığı gece İbo Show'un başlamasıyla atv'ye bir haller oldu.sanırım en son 8.bölüm olarak yayınlanmıştı.onu da neredeyse gece yarısında yayına sokmuşlardı.apar topar yayılan bir bölümle 'Son' yazarak bitmişti dizi.senaristleri bize hiç yabancı değillerdi.devam etmesi yönünde forumunda da çok istek olduğunu okumuştum,ama olmadı maalesef.atv'nin medyapım dizilerine bir kastı mı var nedir bu çaba anlamış değilim!artık atv logosunu görünce sinir basıyor beni nedense!bu hafta kolaj bölümü bile yayınlanmaya lüzum görmeyerek ne amaçladılar merak ediyorum.bu noktada kanal yetkilileri ve medyapım arasında bir konuşma geçtiyse neler konuşuldu ayrı bir merak konusu...

ceyda deniz
28-09-06, 00:08
ya umarım dizimiz yayından kalkmaz hem dizimizi çok sevdiğimden hemde malum şahıs çıktı dizi bitti muhabbeti yapmak için dört gözle bekliyen kişilere gün doğmaması için umarım bitmez ben bırakın ocak ayını sezon sonuna kadar devam etmesini isterken bitemez bitmemeli benim ensevdiğim dizi

NERGIZ_CAN
28-09-06, 00:13
ya umarım dizimiz yayından kalkmaz hem dizimizi çok sevdiğimden hemde malum şahıs çıktı dizi bitti muhabbeti yapmak için dört gözle bekliyen kişilere gün doğmaması için umarım bitmez ben bırakın ocak ayını sezon sonuna kadar devam etmesini isterken bitemez bitmemeli benim ensevdiğim dizi

evet bitmesin deriz amma gorunen koy klavuz istemez dizinin reytingi cok dusdu mecburen bitirecekler
avatarin cok guzel hangi programdan bu resimler

kurti1
28-09-06, 00:17
Teoman Abi bu yüzden daha çok üzülüyorum ben de.oyuncusundan,ışıkçısına kadar dizinin tüm çalışanları var işin içinde.medyapımın bu dizi için ne yapacağını bilememesi geçen sezondan beri dert yandığımız başlı başına bir konu zaten.işin garibi Aşk Oyunu geçen sezon sadece dizi olarak değil tüm projeleri içinde zirveye çıkan tek işi neredeyse.onun dışında milyarlarca para yatırılan çoğu projesi iyi sonuçlar alamadı.bunu göre göre ellerindekinin kıymetini taa o zamanlarda bilemiyorlardı.
atv geçen sezon medyapımın 2 dizi projesini arada kaynattı zaten.Belalı Baldız Aliye öncesinden haftasonu haber öncesine alındı,sonra bitirildi.Nefes Nefese ise çok iddialı başlamıştı.yayınlandığı gece İbo Show'un başlamasıyla atv'ye bir haller oldu.sanırım en son 8.bölüm olarak yayınlanmıştı.onu da neredeyse gece yarısında yayına sokmuşlardı.apar topar yayılan bir bölümle 'Son' yazarak bitmişti dizi.senaristleri bize hiç yabancı değillerdi.devam etmesi yönünde forumunda da çok istek olduğunu okumuştum,ama olmadı maalesef.atv'nin medyapım dizilerine bir kastı mı var nedir bu çaba anlamış değilim!artık atv logosunu görünce sinir basıyor beni nedense!bu hafta kolaj bölümü bile yayınlanmaya lüzum görmeyerek ne amaçladılar merak ediyorum.bu noktada kanal yetkilileri ve medyapım arasında bir konuşma geçtiyse neler konuşuldu ayrı bir merak konusu...
aferin. iyi gözlem yapan birisi çıkmış sonunda. yayın saatine dikkat edin. saat 22,30 ama bu gece 8 bacaklı manyax bi film tam saatinde başladı hatta daha da önce.mmmm ve bu filmin evelinde ne vardı?avrupa yakası. 2 haftadır aşkoyunu varken saat 22,30u buluyor yayın. ama ne hikmetse bu akşam aşkoyunu yok ve yayın evelden bile başlıyor. ah istanbul dizisi de tam saat22,05 de başladı. yani elindeki değeri kaybetmek ile falan alakası yok. ne ekibin ne oyuncu değişkliliğn nede med yapım ile. kusuru baltalamayı başkaarında arayın. misal aşkoyunu olduğu akşam evelinde hangi program yayınlanıyor. yapımcısı kim. kaç kere reklam giriliyor. süresi ne kadar vs. işte kusur ve baltalama orda. ilk sezonunu nerdeyse hep birincilik ve ikincilikle bitirn dizi ne hikmetse bu hale GETİRİLİYOR. aşkoyunu saati 21,45 idi ve öyle olmalı. avrupa yakası da 20,00 idi ve öyle kalmalı. ilk bölümleri izlerken aşkoyunun reklamsız süresini bir tam olarak tutsun. sonra da atıyorum 26ncı bölümden itibaren herhangi bir bölümün zamanını tutsun ve kıyaslasın ki görsün aralarında ne kadar süre farkı var. sonra da aaa deyip bir düşünün acaba bir dizinin süresi neden uzatılır diye. herkese sevgiler.

ceyda deniz
28-09-06, 00:17
evet bitmesin deriz amma gorunen koy klavuz istemez dizinin reytingi cok dusdu mecburen bitirecekler

açıkçası bilmiyorum çaktırma bende başkasından yürüttüm çok hoşuma gitti bende aldım

RODYA
28-09-06, 00:21
selam aydoğan abi,evet avrupa yaksının süresi 81 dakikaya çıkarıldı,4 reklam arası vermeye başladı,bu durumda aşk oyunu 22.30 da başlar ldu,2 bölümdür.olmaz böyle şey.

gençlerin izlediği bir dziyi 22.30 da başlatmak neyin nesidir?

kurti1
kurti1
Set Görevlisi

Giriş Tarihi: 06.10.2005

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

RADYO MAKINASI'NDA BU HAFTA:
"ASK OYUNU" DIZISINDEN DE YAKINDAN TANIDIGINIZ SEMPATIK OYUNCU
"AYDOGAN OFLU"

RADYO MAKINASI HER CUMARTESI 16.30'DA 106.8 NAZFM'DE!
DAHA FAZLA BİLGİ VE INTERNET UZERINDEN CANLI DINLEMEK ICIN:

www.radyomakinasi.net

Katkılarıyla...
www.gurgenoz.tr.cx
www.komplikemanyaklar.com
www.radyomakinasi.net
www.nazfm.com

ceyda deniz
aferin. iyi gözlem yapan birisi çıkmış sonunda. yayın saatine dikkat edin. saat 22,30 ama bu gece 8 bacaklı manyax bi film tam saatinde başladı hatta daha da önce.mmmm ve bu filmin evelinde ne vardı?avrupa yakası. 2 haftadır aşkoyunu varken saat 22,30u buluyor yayın. ama ne hikmetse bu akşam aşkoyunu yok ve yayın evelden bile başlıyor. ah istanbul dizisi de tam saat22,05 de başladı. yani elindeki değeri kaybetmek ile falan alakası yok. ne ekibin ne oyuncu değişkliliğn nede med yapım ile. kusuru baltalamayı başkaarında arayın. misal aşkoyunu olduğu akşam evelinde hangi program yayınlanıyor. yapımcısı kim. kaç kere reklam giriliyor. süresi ne kadar vs. işte kusur ve baltalama orda. ilk sezonunu nerdeyse hep birincilik ve ikincilikle bitirn dizi ne hikmetse bu hale GETİRİLİYOR. aşkoyunu saati 21,45 idi ve öyle olmalı. avrupa yakası da 20,00 idi ve öyle kalmalı. ilk bölümleri izlerken aşkoyunun reklamsız süresini bir tam olarak tutsun. sonra da atıyorum 26ncı bölümden itibaren herhangi bir bölümün zamanını tutsun ve kıyaslasın ki görsün aralarında ne kadar süre farkı var. sonra da aaa deyip bir düşünün acaba bir dizinin süresi neden uzatılır diye. herkese sevgiler.

evet eskiden negüzel daha erken yayınlanıyordu şimdi ise dizimize büyük haksızlıklar yapılıyor fragmanlar çok az ve geç yayınlanıyor özeti geç veriliyor diğer dizilerin fragmanlarını 100kere yayınlıyorlarsa aşk oyununu 10 defa zor yayınlıyorlar aşk oyununa çok az değer veriyor kanal bu çifte standarda sinir oluyorum oysa geçen sene atv ye çok şey kazandırmıştı bu dizi

sisley

okuyorum simdiye kadar yazmayacağım diyordum ama
Nergiz mesajını okuyunca dayanamadım
Mecburen bitirecekler gibi bir cümle yanlış "bence"
zaten kesin bir şey yok ortada biz sadece
sıkıntımızı bildiriyoruz ,telaşımız yazıyoruz ama
mecburen bitirme gibi bir şey sözkonusu değil
bizde simdiden böyle umutsuz konusursak
onlar ne yapsın..

RODYA
28-09-06, 00:23
selam ilknur,evet umudumuzu kaybetmeyelim .zaten ortada bir şey yok.ama atv nin politikası değişmeli.

şöyle adam gibi,aşk oyunun 4 hafta 21.45 ,hadi bilemedin 22 te başlatsınlar.sonrasına bakarız

NERGIZ_CAN
28-09-06, 00:27
amman her dizinin ugradigimazizliye ugruyor o da
kanal d iyice mahvediyor yazdigi saati tek atv olsa neyse dersin

NERGIZ_CAN
28-09-06, 00:31
ver sinler her carsamba o onemli yoksa
sati gec verilmis dert deyil
bir de kaliteli versinler eski tadinda yeni bolum olsun saatine raziyiz

Ozly
28-09-06, 00:33
Aydogan abimiz gelip yazmıs.Tesekkürler

Nergiz Can dizinin geleceğini garantiye alma calısmalarıdır bu yapılanlar.Birileri cıkıpda yayından kaldırıyoruz demediki.Hemen kötü düsünmeyin.Adı üstünde önlem..

Yayın saatinin erkene alınması taraftarıyım..Okulu olan,işe gidenler hep vardı ama genede 22:30 gec bir saat ve reklamlarla 12 i buluyor neredeyse..

ceyda deniz
28-09-06, 00:34
amman her dizinin ugradigimazizliye ugruyor o da
kanal d iyice mahvediyor yazdigi saati tek atv olsa neyse dersin

kanal d zaten tam bir dizi kıyım makinesi kaçtane güzel diziyi 2 3 hafta dayanamayıp yayından kaldırdı aralarında benimde çok sevdiğim diziler vardı adamlar çok iyi diziler yapıyor ama iş devam ettirmeye gelince atv kanal d den daha vefalı yinede enazından daha fazla zaman tanıyor umarım aşk oyunu yeni hayatada daha fazla zaman tanır kanal d gibi yapmaz

arese
28-09-06, 00:43
kanal d zaten tam bir dizi kıyım makinesi kaçtane güzel diziyi 2 3 hafta dayanamayıp yayından kaldırdı aralarında benimde çok sevdiğim diziler vardı adamlar çok iyi diziler yapıyor ama iş devam ettirmeye gelince atv kanal d den daha vefalı yinede enazından daha fazla zaman tanıyor umarım aşk oyunu yeni hayatada daha fazla zaman tanır kanal d gibi yapmaz
inşallh bir şey olmayacak dizimize inan her namaz kılışımda hem yasemine hem dizimiz için dua ediyorum inşallh hiç şey olmayacak hayrılı aydayız meailer beraber bol bol dua edelimi inşallh kabul olur ve dizimize hiç bir şey olmaz ayakta kalır ve bizde dizmizde bir son yazısın görecegiz inşallh ozaman diziyi eleştirenlerin yuz şeklini görmek en buyuk istedigim:img-nyam:

defneee
28-09-06, 00:58
inş işe yarayacak attığımız mailler aşk oyunuda reyting kurbanı diziler kervanına katılmayacak ben üç msj attım atvye iki gün içinde devam edicem ama izin veremeyelim lütfen maillere devam edin

sweetheart_02
28-09-06, 01:06

İşte Aydoğan abi bizi salak yerine koymalarına tabii ki de sessiz kalmicaz..başladıkları işi bitirsinler ve dizimizi doğru düzgün adam gibi yayınlasınlar..şimdiye kadar düzenlediğimiz hiçbir mail kampanyasından sonuç almadan çıkmadık bundan da çıkmicaz...yaptıkları ayıp amaçlarını anlasam yorum yapıcam ama onu bile anlamadığım için (ki galba bizim aklımız bu kadar ali cengiz oyununa ermez) yorum bile yapamıyorum..söylediklerinin hepsinini en başından beri farkındayız ama emin olmakta geciktik galiba..taa ki bu hafta atv de tam gazetede yazan saatinde salak saçma bir film başlayana kadar...arkadaşlar mail kampanyamızdan haberiniz var..herkesi lütfen elinden geleni yapsın...

ARKADAŞLAR DİZİMİZİN YAYINDAN KALDIRILMAMASI VE ATV'NİN GEREKEN ÖNEMİ VERMESİ İÇİN BAŞLATTIĞIMIZ BİR MAİL KAMPANYASI VAR...BEN ADRESLERİ VERİYORUM..SİZ FRAGMANLARIN DAHA ÇOK VERİLMESİNİ, YAYIN SAATİNİN ERKENE ALINMASINI VE DİZİNİN HER HAFTA DÜZENLİ OLARAK GÖSTERİLMESİNİ İÇEREN MAİLLERİNİZİ AŞAĞIDAKİ ADRESLERE YOLLAYIN..BU ÇOK ÖNEMLİ VE DESTEĞİNİZ GEREKLİ..AKSİ TAKDİRDE DİZİ YAYINDAN KALDIRILABİLİR...SAOLUN ŞİMDİDEN...

ATV
http://www.atv.com.tr/yorum,ask_oyunu.html

Gazeteciler

yaytug@sabah.com.tr
csemercioglu@hurriyet.com.tr
uluch@sabah.com.tr
sengulb@sabah.com.tr
müge anlı: manli@gazetevatan.com
atv'nin telefon numarası:0212 354 30 00

Alıntı sahibi: dizidizidiziler

Evet şu reklam ve fragman işine iyice sinir olmaya başladım. sanırım DİZİ FİLM FORUMU adına diye bir yazı yazıp bu şikayetimizi 10ar defa filan ATV'ye, MEDYAPIM'a SABAH gazetesine göndermek lazım.

Bu ne lakayıtsızlıktır anlayamadım. sinir oluyorum. dizinin başrol oyuncusu kendini birşey sanmaya başlamış, farkındasın önlem almamışsın, kendini oyuncu sanan arkadaşı başka bir diziye kaptırmışsın, üstelik diğer dizi başrol de değil..., daha sonra yeni oyuncular girmiş, dizi tamamen değişmiş. burada MEDYAPIM'a ATV'ye oyunculara tam destek diye afedersiniz YIRtınıyoruz, ratingler kötü diye neredeyse ağlayacağız. Rating cihazlar evimizdeki televiyona neden bağlı değil diye hayıflanıyoruz neredeyse makus talihimize küseceğiz, BİZ BURADA KISACASI ÇIRPINIYORUZ, medyapım ne yapıyor?
ATV ne yapıyor?

Rating yüzünden dizimiz yayından kaldırılırsa bu bizim diziyi az izlediğimizden değil ATV az reklam yaptığından olacaktır..haberi olsun ATV'nin!!!

Neden diğer dizilere verilen önem kadar bizim dizimize önem verilmiyor?
Şöhret dizisinin fragmanı yemin ederim çarşamba günü sadece 3 saat içinde 5 kere gösterdiler.. Dizi bitiyor, bakıyorsun bir sonraki haftanın fragmanını yayınlıyorlar.

Bence güzel bir yazı döşenelim ve ATV'ye gönderelim her gün 10 defa aynı yazıyı gönderelim..
belki kalın kafalarına girer vermek istediğimiz mesaj...

ekin.sarp
28-09-06, 01:42
Aydoğan Oflu da gelip yorum yapmış,hem de mesajıma alıntı yaparak:)bu akşam örümcekli filmi başlattıkları saat forumdaki arkadaşların da gözünden kaçmamıştı.ben o saatte atv'yi açmamaya karar verdiğim için görmedim.bu da yeni taktikleri herhalde!sırada ne var kimbilir!kolajın yerine yayınlayarak filmi gözümüze sokmuşlardı zaten saatini sokmasalardı bari.
atv'nin politikasını anlamak mümkün değil.sadece bu sezon değil geçen sezondan beri tanıtma(ma) konusunda çok hassas davranıyor!pazartesi geceleri dizinin fragmanını yakalayabilmek için gece yarılarına kadar bekledik.nihayet salı sabahı görebilenler oldu aramızdan.salı deyince Aliye var tabi.unutmak mümkün mü?o günün sırası bellidir zaten.Aliye,Avrupa Yakası ardından bizimki çıkacak derken hoop Perşembeye geçiş ve Şöhret...hepsinin fragmanlarını defalarca yayınlamaları sayesinde ezberledik neredeyse.Aşk Oyunu arada bir görünür o kadar.onun da ya ortasına denk geliriz ya da sonundaki meşhur sloganlarına.öncelikle Aliye birkaç hafta sonra bitince önlerini görsünler istiyorum artık.bunu Aliye'yi izleyen biri olarak söylüyorum.özel bölüm falan derken salıyı kapattılar 23.00e kadar.atv magazinin de Arda ve Ayşe'yi görmekten bile fenalık geldi.o bitince bir dizinin suyunu çıkarmanın ve alınan reytinglerin tadıyla belki onun üzerinden yürüttükleri politikalarını diğer dizilere de yayarak ne sonuç alacaklarını görmek isterler.bu da bir umut işte...
normalde kışın dizilerin yayın saati bellidir.artık kışın diyorum çünkü haberleri öne aldılar.dizilerin ise ilki 20.00de ikincisi 21.45de başlar normalde.sarkmalarla 22.00yi bulur zaten.şimdi 22.00 olarak gösteriliyor ve yine sarkıyor.diğer dizilerinde de oynama oluyor ama bu kadar insanın gözüne sokulmuyor herhalde.saatler kışa yaklaştıkça yine eski haline döner belki.bunu da Aşk Oyunu için değil ikinci sıradaki tüm diziler için yapacaklardır.bundan daha önemli olan sadece saatini düzelterek değil bir bütün olarak değer verilmesi.özellikle de fragman ve yayınlanma sıklığı konusunda.ondan sonra sıralamadaki yeri nasıl olur onu da görürüz.öncelikle atv'nin tutumu konusunda kafamızdaki soru işaretleri gider,çaba gösterdiler deriz hiç olmazsa.
Gözyaşı Çetesi'nin sıralamadaki yerinden ve devam ettiğinden bahsedilince forumuna göz gezdireyim dedim.o dizinin de gün ve saat konusunda tutarsızlığı olduğunu fragmanlarından zaten biliyordum.gördüm ki sadece biz değiliz atv'ye tepki gösteren.bakmak isteyen olursa sayfa 73-74de sanırım.yapımcı şirketi arayan bile olmuş,onlar da hemen hemen aynı adreslere mail kampanyasına başlamışlar.şaşırdım birden.atv'yi şimdiden bilmem ama birkaç güne kadar gazete köşelerinde 'mesaj kutularımız yine dizi izleyicileri tarafından doldu.bu sefer Aşk Oyunu ve Gözyaşı Çetesi izleyicileri atv'nin ilgisizliğinden dertli' vb.yazıların çıkması yakın gibi görünüyor.yazılı basına çıkınca görmesi gerekenler daha kolay algılar belki.bu da başka bir umut...
hepinize iyi geceler...

teomanresat
28-09-06, 08:30
Günaydın hoş kimse yok ama,evet dün gece Aydoğan ofluda gelip yorum yapmış.Onlarda rahatsız bu durumdan belli oldu artık.Burda yayın saatine değinmiş ve yayın saatinin giderek uzadığına dikkat çekmiş.demek ters giden birşeyler var.Önceleri yayın saati 21:45 di bu giderek 22:00 bu sezonda 22:30 oldu.Burda dizinin bu hale gelmesinde atv nin suçu büyük.İnşallah şu mailler işe yarar rahat bir nefes alırız.

Ozly
28-09-06, 09:31
Günaydın Teoman abicim

Gece kurtimiz Aydogan abimiz gelip gene iyi yazmıs.Saatlerle oynansa birde diziye gereken önem verilsede surda tahminlerde bulunsak gene..Gerdiler bizi güzelimyorum sayfası ne hale geldi:)

HazelAngel
28-09-06, 09:36
Günaydın Arkadaşlar,

Yorumlara baktımda herkes Atv'nin dizimize yeteri kadar önem vermediğininin farkında. Haklısınız arkadaşlar. Ben de dizinin yayın saatinin eskisi gibi 21.45 olmasından yanayım. Aynı zamanda fragmanının yeterince gösterilip yeni yayın döneminde yeterli tanıtımın yapılmadığını düşünüyorum. Eskidende fragman yeterince gösterilmiyordu. Yani değişen birşey olmamış. Bir mail kampanyası düzenlemişsiniz. Ben de sonuna kadar arkasındayım dizimizin. Dizimizi yüzüstü bırakıp gidenleri güldürmemek ve ben yoksam dizide yok gibi düşündürmemek ve eski başarısını yakalaması için ve en önemlisi verilen emeğin harcanmaması için destek olacağım. Umarım başarırız. Unutmayalım birlikten kuvvet doğar :img-lady:

sultansss
28-09-06, 10:01
arkadaşlar lütfen atv ye malleirinizi bombalayın sert eleştiriler yapın ki akılları başına gelsin.ben oldukça sert eleştirdim...:fighting2

dizidizidiziler
28-09-06, 10:08
Aydoğan Oflu'nun yorumunu okudum. Herkes rahatsız dizinin durumundan. Komplolar komplolar. Birilerinin çekememezliği var belli oldu. Etraf kompleksli insanlarla dolu, birileri birilerini kıskanıyor ve baltalıyor.
Birileri birilerine dizi süresinin uzatılması, kısaltılması, saatlerinin erkene alınması veya ertelenmesi için para yediriyor. Bizim güzelim dizimizin hakkı, insanların emeği başkalarına peşkeş çekiliyor. Bu düzene bir DUR! demek lazım.
Elimizden fazla birşey gelmiyor...
Fakat bunları lütfen yazalım ve gönderelim.
En azından bunları fark ettiğimizi birileri bilsin.
Bizi salak yerine koyup uyuttuklarını sanmasınlar..

dizidizidiziler
28-09-06, 10:11

Ceyda deniz ve NERGİZCAN bu avatar hafta başında YASEMİN'in katıldığı TGRT'deki anlat bakalım yarışma programında çekilen görüntüler..

Yarışma programı Yasemin ergene'nin sitesine eklenecekmiş. Indirip seyredebilirsiniz. Ben de henuz seyredemedim. yarismanin resimleri ve yarismada olanlar
Yerli Oyuncular Yasemin Ergene başlığı altında var.

dizidizidiziler
28-09-06, 10:13
arkadaşlar lütfen atv ye malleirinizi bombalayın sert eleştiriler yapın ki akılları başına gelsin.ben oldukça sert eleştirdim...:fighting2

Arkadaşlar sert yazın ama sert ve kaba olmak veya hakaret etmek arasındaki ince çizgiyi sakın aşmayın. Lütfen bu çabalarımız amacından şaşmasın ve söz düllosuna veya hakaret yağdırmaya dönüşmesin...

Haklıyken haksız duruma düşmeyelim!!!

dizidizidiziler
28-09-06, 10:18
bu ask olmemeli
bu ask bitmemeli
bu askin yeri yeni bir askla dolmamali
sarp buna izin vermez ve geri gelir
ekinini capkin mertin bakislarindan ve sevgi tuzagindan kurtarir

Nergizciğim,

Bu ask ölmemeli diyorsun ama öldü, gömdük bir de üstüne fatiha okuduk.
Sarpın sahibi K.cem yüzünden aşk öldü.
Para icat oldu yiğitlik bozuldu...

Şu andan sonra tek isteğimiz dizimizin devam etmesi ve insanların emeğinin boşa gitmemesi.

sultansss
28-09-06, 10:30
arkadaşlar bir şey sorcam yorum yapan kurti şu aşk oyunundaki oyuncu kurti oluyor dimi??

sultansss
28-09-06, 10:33
yok canım benim sert eleştirin dediysemde öyle hakaret falan edin de demedim yani...
sadece dizimize neden diğer diziler kadar gerekli önem verilmediğini yazın,diğer dizilerden daha başarılı ve daha deneyimli oyuncu kkadrosu olduğu halde neden aşk oyununun sonunu hazırlıyorlar mesela diye yazdım ben bu tür şeyler yazın mesela.
yoksa hepimiz uygar insanlarız hakaret etmek bize yakışmaz dimi canım?

sinem75
28-09-06, 10:38
Az önce Keremcem sayfasına bir haber ekledim arkadaşlar.
Haberde Keremcem'in, Sabah gazetesinin yeni çocuk dergisi eki için reklamlarında oynadığı ayrıntıları ile yazıyordu.
Sabah gazetesi Ciner gurubunun, ATV'de öyle.Anlaşılan şu ki biz burada kendimizi boşa yırtıyoruz.Yok efendim kazık attı hem bizi,hem yapımcıyı,hem de kanalı yarı yolda bıraktı diye.
Adamların umurunda bile değil arkadaşlar ceplerini doldurmaya bakıyorlar.
Ben size söyleyeyim.Keremcem'in bundan sonra ilk rol alacağı dizi ATV'de yayınlanırsa hiç şaşırmayın.

sultansss
28-09-06, 10:38
yok canım benim sert eleştirin dediysemde öyle hakaret falan edin de demedim yani...
sadece dizimize neden diğer diziler kadar gerekli önem verilmediğini yazın,diğer dizilerden daha başarılı ve daha deneyimli oyuncu kkadrosu olduğu halde neden aşk oyununun sonunu hazırlıyorlar mesela diye yazdım ben bu tür şeyler yazın mesela.

_*HMDK_*
28-09-06, 10:45
Bu Konu Kaç Kere Açildi Anlayamiyorum Saçmasapan şeyler Yazip Duruyosunuz Rica Ederim şöyle şeyler Yazip Durmayin

dizidizidiziler
28-09-06, 10:50
Az önce Keremcem sayfasına bir haber ekledim arkadaşlar.
Haberde Keremcem'in, Sabah gazetesinin yeni çocuk dergisi eki için reklamlarında oynadığı ayrıntıları ile yazıyordu.
Sabah gazetesi Ciner gurubunun, ATV'de öyle.Anlaşılan şu ki biz burada kendimizi boşa yırtıyoruz.Yok efendim kazık attı hem bizi,hem yapımcıyı,hem de kanalı yarı yolda bıraktı diye.
Adamların umurunda bile değil arkadaşlar ceplerini doldurmaya bakıyorlar.
Ben size söyleyeyim.Keremcem'in bundan sonra ilk rol alacağı dizi ATV'de yayınlanırsa hiç şaşırmayın.

ne şaşıracağız? Para para para, para icat oldu mertlik bozuldu.. bunun açıklaması basit. Bundan sonra k.cem hangi kanalda oynarsa oynasın, isterse kral seçilsin umurumda değil. zerre kadar değeri yok gözümde. nerye giderse gitsin nerde oynarsa oynasın, benden uzak dursun da... ömür boyunca onun yüzünü görmek sesini de duymak istemiyorum. asla hiçbir işine destek vermem...

ozguster
28-09-06, 10:51
Merhabalar,
ATV tepkisi haklı olarak aldı başını gidiyor.Dün gece Aydoğan da belirtmiş durumu.
Dizi ilk bölümlerde kesintisiz 45 dk civarında idi.Şu andaki kesintisiz yayın süresi ise 70-75 dakika civarlarında.
Arada çok büyük fark var.
Peki o zaman ATV 'nin amacı nedir? Reyting yapmadı diye diziyi sallayıp atmak mı,yoksa bu çeşit yıldırma politikası ile
Medyapım ile kısayoldan ,zahmetsizce yollarını ayırmak mı? Medyapım ile aralarında olanlar aşikar.
Ama TMC yapımlarına verilen değer ortada.E bundan sonra Medyapım yayınları ATV de yayınlanmasın mümkünse
başka bir kanal ile anlaşsın firma yetkilileri.Zaten benim aklıma Medyapım denilince direk Kanal D geliyor.
Fatma'cığım süper tespitler yapmışsın gerçekten.Tebrik ederim,çok iyi ve yerinde gözlemler.
Bence sen bu mesajın tamamını atabilirsin ATV'ye.

dizidizidiziler
28-09-06, 10:52

Ben seni anladım canım, da anlamayanlar olabilir diye uyarı yapayım dedim.
Sonra bir de dizifilm.com forumundakiler, hakaret yağdırmaya başladılar diye bir başlık filan atarlar köşe yazarları filan mazallah...

ceyda deniz
28-09-06, 11:38
BU KONU KAÇKERE AÇILDIYA SİNİR OLUYORUMMMMMMMMM YETER ARTIK YANİİİİİİİİİ

neye sinir oluyorsun arkadaşım dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını açıklamamızamı çünkü alıntı yaptığın yerde benim yazdığım bu ama malum şahış hakkında yazdıklarımsa başka zaten ben artık ismini bile yazmıyorum

eylül87
28-09-06, 11:52
aayyy valla aydoğan abiyi çok seviorum aşk oyununuda kesinlikle tardu var die izlemiorum yasemin ergene ve aydoğan abi olmasa o diziyi asla izlemem bnce dizi bir an önce bitsin hele hele bi hafta aşk oyunu olum diğer hafta olmazsa reytingler iice gider aydoğan abi zamana değinmiş çok haklı ben sabah 7 de kalmak zorundayım dizi başlıo 11e doğru bende sonuna doğru ister istemez kayıyorum ilk bölümlri izliorumda ne kadar değiştirilmiş bu dizi yaa bu hallere gelicei 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi keşke bitseydi aşk oyunu

linguist
28-09-06, 12:05
Dün kolaj bölümü beklenirken tuhaf bir örümcek filmi konulmuş yayına.Hem de saat 22.00 da.Demek ki istenildiğinde Avrupa Yakasından fedakarlık yapılabiliyormuş.Kanalın diziye verdiği önem hem geç yayınlamasından hem de reklamını az yapmasından belli.Nedense istediği dizinin reklamını ana haber bültenlerinde bile vererek iyapıyor.Tabi işin içinde aldığı reyting mevzu bahis.Aşk Oyununun üvey evlat muamelesi gördüğü bariz ortada.Bu şekilde ne kadar devam edeceği ise meçhul sanırım.Bu kadar zaman sonrasında eğer böyle bir şey olursa ben de bir son yazısını göremediğime üzülürüm.

ekin.sarp
28-09-06, 12:15
Özgü Abla,mesaja eklemeler yaparak yerine ulaştırdım.aklımdaydı zaten sen de yazınca uyguladım hemen.
gece Aydoğan Oflu'nun mesajından sonra sonlandırılan bir başka medyapım projesi daha aklıma geldi.kendisinin de oynadığı 'Yine de Aşığım'.tam hatırlayamıyorum ama bir hafta var bir hafta yok derken kaldırılmıştı sanırım.düşündükçe daha da çıkarsa hiç şaşırmam.
medyapımın atv ile iş yapmaması en hayırlısı gibi görünüyor.yapılanların sonu,gidişatı malum!hele de dizi projesi olarak...ilişkileri diğer taraftan ilginç...medyapım yıllarca 'Kim Beş Yüz Milyar İster' programının yapımcı şirketiydi.program yayınlanmamaya başladıktan bir süre sonra başka bir yapım şirketiyle devam etti.sunucusu ismiyle özdeşleşen Kenan Işık'tı yine.derken bizim sitenin ana sayfasında Fatih Aksoy'un Kenan Işık'ı yeni bir yarışma için transfer ettiğini okudum.bu piyasadaki işlere,transfer etme çalışmalarına akıl erdirmek mümkün değil.bizim dizideki ayrılma olayından önceydi sanırım.şöyle bir bakınca durum garip...bir yanda bir dizinin başrol oyuncusu ayrılıyor.diğer yanda başka bir proje için transfer çalışması yapılıyor.yeni sezon yaklaştıkça gazetede ve tv'de de tanıtımlarını görmüştüm.tanıtımlar devam ediyor mu bilmiyorum şimdi gazetedeki tanıtıma bir daha baktım.başlangıç tarihi 23 Eylül diye verilmiş.yayınlandı mı bilmiyorum tarihte bir sarkma olmuş olabilir belki.kanal ile medyapım arasında pürüz çıkmış da olabilir şimdiden görünen bir şey yok ortada ama ilerleyen zamanlarda görülür ne olduğu.medyapımın tavrı da anlaşılır.çünkü ilginçtir ki kanal yine atv!
Özgü Abla,bizim dizinin yayın süresi geçen sezon bölümler ilerledikçe uzatıldı.her bölümün süresi aynı olmadı ama her halükarda bir saati aştı.dediğin gibi 70-75 dakika oldu.bu sezon ise yayınlanan iki bölümün süresi de 60 dakikayı ancak buldu.daha 70leri görmedik.bakalım yayınlanacak bölümlerde süre nasıl işleyecek.
Sinem Abla,şaşırmayacağımıza emin olabilirsin.eklediğin haberden de belli bağlantılara devam...biz neler gördük,neler okuduk,onu da görürüz.

meryemce84
28-09-06, 12:19
Selam Arkadaşlar.
Reyhancım ya işte böyle atv'nin dizimize karşı tutumu ortada.
Dizimizin son yazmadan bitmesine üzülmemek için ve de atv'nin bu tutumunu değiştirmesi için gerekli yerlere mail atıyoruz.Aslında benim ağzım yandı bu mail kampanyalarından ama işte tutamadım kendimi yine mail yollarken buldum. :)

Napalım bari elimizden geleni yaptık deriz içmiz rahat olur.
Bu duruma seyirci kalırsak bizi acı bi son beklediği ortada.

Hepimiz "SON" yazısını görmeden dizimizin bitmesine çok ama çok üzülürüz.

linguist
28-09-06, 12:24
Meryemcim bundan önce bir kaç kez benzeri kampanyalar yaptık.Hangisinden net,güzel bir sonuç aldık hatırlamıyorum.Ama umarım bu seferki işe yarar.
Demek tutamadın kendini.Yazılarını okuyunca anladım zaten.:)

yesilimim
28-09-06, 12:26
dizi ne durumda acaba bu hafta yeni bölüm yok atvnin istesinde herhangi gğ belirtilemmeiş

BeLGiNNN
28-09-06, 12:38
Meryemcim bundan önce bir kaç kez benzeri kampanyalar yaptık.Hangisinden net,güzel bir sonuç aldık hatırlamıyorum.Ama umarım bu seferki işe yarar.
Demek tutamadın kendini.Yazılarını okuyunca anladım zaten.:)

selam herkeze.ben anlatayım sana arkadaşım hangi kampanyalardan iyi sonuç aldıgımızı.:img-grin2 1.yasoyu dergilerde görmek istiyoruz diye attık.istedigimiz dergilerde çıktı.heygrıl de özellikle hayranlarından gelen yogun meil bonbardımanına kayıtsız kalamadık diye başlık attılar.2.si:diziden son anda ayrılan kişi hakkındada attık.son anda bıraktı bizi diye.tüm magazin sitelerinde ve başta yüksel altug olmak üzere bildigimiz gazeteler ve yazarlar yazdı.:img-grin2 bence bunlar önemli gelişmeler.inşallah bunudanda iyi sonuçlar alacagız:img-nyam:

teomanresat
28-09-06, 12:44
Merhabalar,
ATV tepkisi haklı olarak aldı başını gidiyor.Dün gece Aydoğan da belirtmiş durumu.
Dizi ilk bölümlerde kesintisiz 45 dk civarında idi.Şu andaki kesintisiz yayın süresi ise 70-75 dakika civarlarında.
Arada çok büyük fark var.
Peki o zaman ATV 'nin amacı nedir? Reyting yapmadı diye diziyi sallayıp atmak mı,yoksa bu çeşit yıldırma politikası ile
Medyapım ile kısayoldan ,zahmetsizce yollarını ayırmak mı? Medyapım ile aralarında olanlar aşikar.
Ama TMC yapımlarına verilen değer ortada.E bundan sonra Medyapım yayınları ATV de yayınlanmasın mümkünse
başka bir kanal ile anlaşsın firma yetkilileri.Zaten benim aklıma Medyapım denilince direk Kanal D geliyor.

.
tekrar selamlar efendim.Özgü sanada selam.atv tepkisi dizinin oyuncularıda dahil olmak üzere aldı başını gidiyor.E haklı olarak tabiki.Atv nin politikasını şu an için anlamak güç ama diziyi gözden çıkarmaya başladığı kesin.fatma çok güzel tespitler yapmış.Düşününce daha neler çıkıyor.Evet TMC yapımımlarına verilen değer aşikar ortada.Ama şuda varki bu işler nasıl yürüyor belli az çok.yakın bir zamanda Medyapım atv ye yeni bir dizi çeker,yayınlamayada başlar.Bu işlerde öncelik para ve reklam.

sinem75
28-09-06, 12:52
Arkadaşlar az önce dünkü ratıng sonuçlarına baktımda geçen hafta bizi geçen
dizilerin share oranları bizim dizimizden bile az.
Tamam akşam maç vardı ama.Maçla aynı saatte olmayan diziler Örn.Adak,İmkansız Aşk gibi totalde 12,50 A/B de 9,80 oranlarında arkadaşlar.
Hele hele geçen hafta 1.olan Yanık Koza 6.ve 7.olmuş.
İlk hafta bizim dizimiz yayınlandığındada yanılmıyorsam karşısında maç vardı ve buna rağmen yinede share oranımız bahsettiğim diziler gibi düşük değildi.
Diğer kanallarda karşımızda olan dizilerinde share oranları bizimkinden iyi değil.
Demekki ratınglerin oturması için belli bir zamanın geçmesi gerekiyor.
Kanalların acele etmemesi gerekiyor.

dizidizidiziler
28-09-06, 12:59
selam herkeze.ben anlatayım sana arkadaşım hangi kampanyalardan iyi sonuç aldıgımızı.:img-grin2 1.yasoyu dergilerde görmek istiyoruz diye attık.istedigimiz dergilerde çıktı.heygrıl de özellikle hayranlarından gelen yogun meil bonbardımanına kayıtsız kalamadık diye başlık attılar.2.si:diziden son anda ayrılan kişi hakkındada attık.son anda bıraktı bizi diye.tüm magazin sitelerinde ve başta yüksel altug olmak üzere bildigimiz gazeteler ve yazarlar yazdı.:img-grin2 bence bunlar önemli gelişmeler.inşallah bunudanda iyi sonuçlar alacagız:img-nyam:

Tabii canım. susup oturmaktansa birşeyler yapmış olmak daha iyi..
Ben Y.Ergene sitesini de ayaklandırdım. Gerçi Nalan zaten orada da kampanya başlatmış ama yazımı oraya da koydum...

dizidizidiziler
28-09-06, 13:01
Arkadaşlar az önce dünkü ratıng sonuçlarına baktımda geçen hafta bizi geçen
dizilerin share oranları bizim dizimizden bile az.
Tamam akşam maç vardı ama.Maçla aynı saatte olmayan diziler Örn.Adak,İmkansız Aşk gibi totalde 12,50 A/B de 9,80 oranlarında arkadaşlar.
Hele hele geçen hafta 1.olan Yanık Koza 6.ve 7.olmuş.
İlk hafta bizim dizimiz yayınlandığındada yanılmıyorsam karşısında maç vardı ve buna rağmen yinede share oranımız bahsettiğim diziler gibi düşük değildi.
Diğer kanallarda karşımızda olan dizilerinde share oranları bizimkinden iyi değil.
Demekki ratınglerin oturması için belli bir zamanın geçmesi gerekiyor.
Kanalların acele etmemesi gerekiyor.

Sinemciğim orası öyle. Ben yanık kozanın ilk bölümüydü ondan fazla rating almıştır demiştim. doğru çıktı sanırım.. Bu arada dün denk geldim yanık koza filminde hastanede hemşire idi sanırım bir kız vardı. ve seslendirme EKİN'in sesiyle aynıydı...

dizidizidiziler
28-09-06, 13:07
Arkadaşlar rating kaygımız var tabii, fakat Sinem'in de dediği gibi rating oranları değişebilir. Bizim aslında en büyük kaygımız ATV'nin dizimize karşı tutumu. ATV yanlı çalışıyor. Taraf tutuyor buna sinirleniyoruz.

Bir diziye takmış ALİYE de ALİYE diye... Bu Aliye de bu sezon bitecek sonra ne yapacak ATV? Oturup ağlarlar artık.
Üstelik konu güzel işlenmiş tamam ama baydı. 2 sene boyunca kadın çocuklarını kovaladı. sonra çocuğuna kavuştu... Gına gelmişti artık bu çocuklarını arama halinden.. bıkmıştık, başrol oyuncularından biri, aliye'nin partnerine de gına gelmiş olacak ki kaçtı diziden... O dizinin konusu iyi de bizimki kötü mü?

ATV bence hem taraf tutuyor, maddiyata dayalı sanırım hem de geçen sezon bizim dizimize ve bizim gibi seyirci kitlesine o kadar güceniyordu ki, kılını kıpırdatmadı reklam açısından..
O tamam biz de sesimizi çıkarmadık nasıl olsa ratingler iyi diye.

Ama yetti, ratinglerimize de düşüyor, dizi zaten zor durumda buna rağmen yardım etmiyor. O dizinin parasını ekmeğini biz mi yiyoruz? Yoo kendisi yiyor farkında değil.

ATV artık bıraksın MEDYAPIM ile arasındaki HUSUMETİ ve arada da diziyi batırmasın...

dizidizidiziler
28-09-06, 13:10
Yine bombaladın diyeceksiniz ama hızımı alamadım. Siz anlayın artık ATV ve diğer kişilere ne kadar çok mail attığımı.

Diyecektim ki, bu tepkimizi aydoğan oflu'nun radyo programını arayıp katılarak da dile getirsek?

Ben deneyeceğim.. Bu arada Kurti abi ne olur yazılarımızdan birkaçını ve yorumlarını web sitenize de koyun? Bu foruma üye olmayan sizin hayranlarınız da haberdar olsunlar olaydan...

ceyda deniz
28-09-06, 13:16
Arkadaşlar rating kaygımız var tabii, fakat Sinem'in de dediği gibi rating oranları değişebilir. Bizim aslında en büyük kaygımız ATV'nin dizimize karşı tutumu. ATV yanlı çalışıyor. Taraf tutuyor buna sinirleniyoruz.

Bir diziye takmış ALİYE de ALİYE diye... Bu Aliye de bu sezon bitecek sonra ne yapacak ATV? Oturup ağlarlar artık.
Üstelik konu güzel işlenmiş tamam ama baydı. 2 sene boyunca kadın çocuklarını kovaladı. sonra çocuğuna kavuştu... Gına gelmişti artık bu çocuklarını arama halinden.. bıkmıştık, başrol oyuncularından biri, aliye'nin partnerine de gına gelmiş olacak ki kaçtı diziden... O dizinin konusu iyi de bizimki kötü mü?

ATV bence hem taraf tutuyor, maddiyata dayalı sanırım hem de geçen sezon bizim dizimize ve bizim gibi seyirci kitlesine o kadar güceniyordu ki, kılını kıpırdatmadı reklam açısından..
O tamam biz de sesimizi çıkarmadık nasıl olsa ratingler iyi diye.

Ama yetti, ratinglerimize de düşüyor, dizi zaten zor durumda buna rağmen yardım etmiyor. O dizinin parasını ekmeğini biz mi yiyoruz? Yoo kendisi yiyor farkında değil.

ATV artık bıraksın MEDYAPIM ile arasındaki HUSUMETİ ve arada da diziyi batırmasın...

evet katılıyorum aliyeden gına geldi ya annem görmeden kanalı değiştiriyorum valla bıktım ya başlarda güzeldi ama şimdi beni boğuyor bu dizi görür görmez kanalı değiştiriyorum yoksa annem tutturuyor aç diye reklamlardada sürekli aliye var dizi biter bitmez reklamları dönmeye başlıyor bizse son 3 gün kala görürsek şükrediyoruz .aliyenin bitmesini dörtgözle bekliyorum zaten o saatte candan öte var evdekileride alıştırıyorum yavaş yavaş diziye aliyeyi birtek annem izliyor bende dizi bitene kadar o kanalı açmıyorum..atv aliyeye verdiği desteğin yarısını aşk oyunu yeni hayata vermiş olsaydı şimdi ilk üçten aşağıda olmazdık magazin programlarında bile aliye var .adamların herşeyi aliye olmuş ya:icon_evil :icon_evil :icon_evil

bluenight
28-09-06, 13:35
Bakın buray