Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

nufi
26-10-07, 00:32
Arkadaslar bence berrak yasiyor....Demedi demeyin..
güzelmiste ya...
Of bu kadimIM psikolojiside iyi degil zaten unutamamistida, iyice uzaklasirlar,bende sakiz gibi uzatmiyorlar diye seviniyordum...
Bellki zorlasacak isler..

xKubrax
26-10-07, 00:37
Ya evet unuttum bide su Berrak meselesi var dimi.. Fragmanda Nedimin yaninda yuruyen o bayani ilk gordugumde "Berrak bu" dedim, ama emin olamiyorum.. Yasatmalari inanilmaz sacma olur, bencede olmasin ama egerki fragmandaki oysa belki hayaln filan olabilir Kadimin gordugu, hani Nedimin yaninda yuruyor.. Malum gecen bolumde ogrendik meger Berrak Kadimi oz kardesi Nedim ile aldatmis, ne aci bi durum bu..
Kadim bence kimseye kolay kolay guvenememkle cok hakli, bende olsam bu durumda guvencegim kisileri artik cok daha dusunerek secerdim, fakat Kadimin guvendigi kisi belli Ezo!.. Umarim Ezo onun guvenini sarsicak hic bisey yapmaz..!

pelin-ce
26-10-07, 05:37
Fragmanda hain kara kedi Nedim'in yanında ki Bereeka olabilir. Bunun için hortlamasına gerek yok ki bu bir flashback de olabilir. Kadim geçmişe dair sanrılar görebilir...
Kadim ne yapmak istemiş tam anlayamadım ama son sahneyi izlediğimde Kadim'in onları sanki oraya zorla ötürdüğü hissine kapıldım. Onlara zarar gelecek herşeyden korumak adına olabilir bu yaptığı...Bunun nedeni de Ezo'nun Kadim'in söylediklerinden sonra bike geri dönmek istemeyişi olabilir. (Tabi Kadim bu bulmuş gerçek ve saf bir yüreği bırakır mı hiç:img-wink:)
Fragmanda Debbie'den eser yok ve hasta olan biri olabilir demişsiniz bu olsa olsa Kadim olur çünkü garibim epey ıslanmış gibi...
Ve son sahne Ezo'nun baş kaldırışı gitmek isteyişi ve Kadim'in bırakmam gidemezsin sahneleri... Bakışlara bittim yine, bu bakışlar bir gün bizi öldürecek:img-in_lo:img-in_lo

Not: Kadim ve Ezo'nun üzerinde ki kıyafetler 37. bölüm son sahne ile aynı sanırım Kadim Ezonun elinden tuttuğu gibi çiftlik evine götürdü:)

banubanu
26-10-07, 05:48
ahhh ahh....
Bizim şovalye Kadim atmış Ezo'yu atının terkisine götürmüş şatosuna.. Çok güzel bir bölüm olacak.. volvox sevgili süpermoderatorümüz çok teşekkürler..
Yalnız Kadim'de çok yıkılmış bir hal var. Göz altları falan çökmüş, baya bir halsiz. Sanırım pelin-ce nin dediği gibi hasta olan o olacak.
Debbie'den haber yok.. benim tahminim Dabie'yi aldılar ellerinden o üzüntüyle buraya geldiler ve Kadim yıkıldı.
Galiba Kadim'in duygusal çözülmeleri burada başlayacak.
Ama son sahnedeki o itiş kakış nedir yahu... Ya biz de insanız değil mi? bizim de yüreğimiz var. geçirdiğimiz kalp krizlerinden kim sorumlu olacak.
Umarım bu sefer fragmanı aceleye getirip, fragmanda gösterdikleri sahneleri dizide göstermemezlik yapmazlar.
Fragmanı verdiren Allah bir uzun özeti de verdirir....

simser
26-10-07, 06:15
ahhh ahh....
Bizim şovalye Kadim atmış Ezo'yu atının terkisine götürmüş şatosuna.. Çok güzel bir bölüm olacak.. volvox sevgili süpermoderatorümüz çok teşekkürler..
Yalnız Kadim'de çok yıkılmış bir hal var. Göz altları falan çökmüş, baya bir halsiz. Sanırım pelin-ce nin dediği gibi hasta olan o olacak.
Debbie'den haber yok.. benim tahminim Dabie'yi aldılar ellerinden o üzüntüyle buraya geldiler ve Kadim yıkıldı.
Galiba Kadim'in duygusal çözülmeleri burada başlayacak.
Ama son sahnedeki o itiş kakış nedir yahu... Ya biz de insanız değil mi? bizim de yüreğimiz var. geçirdiğimiz kalp krizlerinden kim sorumlu olacak.
Umarım bu sefer fragmanı aceleye getirip, fragmanda gösterdikleri sahneleri dizide göstermemezlik yapmazlar.
Fragmanı verdiren Allah bir uzun özeti de verdirir....

günaydın arkadaşlar fragmanın bu kadar erken gelmesi aklıma sesli fragmanın da gelebileceği ihtimalini getirdi:happy0064:happy0064

ay şoktayım yazamıyorum, çok güzel yaaa:img-in_lo bence debbie de orda çiftlik evindedir, fragmanda gösterilen yerlerde uyuyodur fln, ztn saolsn kız sürekli uyuyo:icon_whis yoksa ikisinin yanlız çiftliğe gitmesini gerektiricek bişey gelmiyo aklıma:icon_whis

sanki araları bozuk gibi başlarda, ezo dışarda oturuyo, çok üzgün, kadim de camdan onu izliyo:img-cool2

son sahne çok güzel, bi itiş kakış, o sırada bi yakınlaşma, bi samimiyet:img-icecr

o nedimin yanındaki kız kadimi görünce çok bozuluyo niyeyse, belli ki kadimin tanıdığı biri, umarım berrak değildir:icon_sorr

ARIMAYA
26-10-07, 06:19
GÜN AYDIN OLMUŞ
annem annem nedir bu hem fragman hem süper tahminler :happy0064
ayyyyyyyyy salı gelmez şimdi... Allah'ım hiçbişey tahmin edemiyorum da :icon_sorr yanlız şu var belki Nedim abisinin yeminden sonra Süreyya konusunda taktik değiştirebilir.. sarışın hatun beni kasmadı da gördükleri kim acaba ??? son sahne ne olmalı ki bu kadar yiyorlar birbirlerini (böyle yemeye can kurban:img-in_lo ) Bu hafta ben kalp ilacı alacağım daha şimdiden böyle izlerken bu kalp dayanmaz.. Volvox ve Kullar'a teşekkürü atlamışım ; süpersiniz..

simser
26-10-07, 06:42
bence bu hafta kesin sesli fragman yayınlarlar:img-icecr

su showu bi anlasam ztn.... bi hafta sesli fragman geliyo, sürekli onu oynatıyolar, bi hafta tek fragman yayınlıyo, onu da zar zor yayınlıyo.... neyse şanslı haftamızdayız heralde, inşallah hep böyle devam eder:happy0064

dua edelm de özetçi amca bu hafta bölümün tamamını anlatmasın, heycanı kalmıyo işin ya:icon_whis

sudenaz
26-10-07, 06:47
Fragman icin tesekkür ederim volvox'cugum.Aslanim, kralicam sende olmasan ben napacam.

Dün gece fragmani gördügümde eyvah dedim bu hayra yorulacak birsey degil cünkü.Vesselamda öyle oldu.

Sadece kadim degil ezoda fragmanda cok üzgün.Anladigim kadari ile debbie kiz evine dönmüs iki kanadi kirik insan birbirine destek vermeye calisiyor heralde galiba sanirsam.Cünkü farkettiginiz gibi ikisininde yüzünden düsen bin parca ve hicbir görüntüde debbie yok.

Bu sato kimindir nerden ne zaman cikti bizimkiler o satoda ne ariyorlar hicbir tahminim yok.

Ezo banka oturuyor cok üzgün ,oda ne bizim sovalyenin icinde koca bir cam varmista, o cam kiriklari kalbini dagliyormus gibi bakiyor.Ben bu cümleyi nereden duymustum yahu:icon_whis

Kadim uyuyor ezo geliyor bir sahnede romantizmin kralina hazir olun arkadaslar.Kimbilir bir ilan-i ask yahut beklenmedik itiraflar o uyurken icimizi delecek cinsten oksamalar ,bir üzerini örtüs .Coook sey olabilir bu sahnede benden uyarmasi yaanii.

Su sarisin kadin icin üzülmeyin derim.Ay eger o zat berraksa iyiki inanmamissin hic kadim derim.Mübarek kadinin 4 saniyelik bakisindan ben bile ürktüm.Cünkiii yine bondluk yapan kadim süreyya ile nedimi samimi gördüyse aklina berrakla -nedimin sahnelerini getirebilir.Buda sadece hayalden ibarettir.maksat bizi 5 bucuk attirmaktir.

Gelelim son kisma.Of of of vallahi kesin kalbi olanlar gidecek bu gece.Sömineli bir ev ,(birde dag basi sanirim),Bir kadin, bir erkek, hazirda varolan bir ask,Ihtiras , inat .Bu sartlar gösteriyorki hersey ama hersey olabilir ,siki durun .Ben simdiden mendilimi filan hazirlayayim.

Bu arada hani sen ezonun canini hic yakmazdin kadimcigim.Sanki son sahnede biraz yakmissin.Hadi öpte gecsin:img-in_lo.Kendimiz icin birsey istiyorsak ne olalim.Maksat iki arkadas küs kalmasin.:img-blush

pelin-ce
26-10-07, 07:04
Sudenaz'cım bence bu bölümdemendile değilde, bir kutu sakinleştirici, bir kutu kalp ilacı, bir doktor, bir ambulans telefon numarası ve telofon elimizn altında hazır ve nazır olmalıdır:icon_sorr:icon_whis

Sevgili Banubanu diyince aklıma şöyle bir senaryo düştü. Şimdi bunlar kapıda konuşurlarkene Kadim'e bir telefon gelip Debbie'nin görevliler tarafından alındığı haberi gelirse bizim aşka yelken açan iki aşığımız hemen Debbie'yi bulmaya giderler. Yapılan görüşmeler sonuç vermez ve Kadim yıkılr. Bu hayal kırıklığı ile sanrılar görmeye başlayıp öylece nereye gittiğini bilmeden arabayı sürer tabi Ezo kız da yanında.
Sonunda çiftlik evine varırlar. Kadim Debbie'den sonra Ezo'yu da kaybetmekten korkabilir zira gün ışığı için tek umudu o. Ezo önce sessiz Kadim için üzülür ama bakar olacak gibi değil ve sonunda isyan ve fragmanın sonunda ki ölümcül görüntüler:img-swoon:img-swoon:img-swoon

Fazla mı uçtum ki:icon_whis

banubanu
26-10-07, 07:11
:img-yes:[Sonunda çiftlik evine varırlar. Kadim Debbie'den sonra Ezo'yu da kaybetmekten korkabilir zira gün ışığı için tek umudu o. Ezo önce sessiz Kadim için üzülür ama bakar olacak gibi değil ve sonunda isyan ve fragmanın sonunda ki ölümcül görüntüler:img-swoon:img-swoon:img-swoon

Tamam lütfen artık yeter... sizi okumak, görmek hayaller kurmak istemiyorum.. zaten kalp atışlarım fragmandan sonra panik atak seviyelerine ulaştı birde sizin tahminleriniz elimi ayağımı titretiyor. Yapmayın arkadaşlar yazıktır, hayatının baharında bir insana bu eziyet niyedir?
Sudenaz da Kadim uyuyor ezo geliyor bir sahnede romantizmin kralina hazir olun arkadaslar.Kimbilir bir ilan-i ask yahut beklenmedik itiraflar o uyurken icimizi delecek cinsten oksamalar ,bir üzerini örtüs .Coook sey olabilir bu sahnede benden uyarmasi yaanii. demiş....
bunu okurken dikkat aşırı romantizm uyarısı koysana kardeşim... şu spoiler şeylerinden lazım bize.. butona bas oku.. kalbi dayanmayan okumasın...

Benim takıldığım yer Kadim'in çok harap görünmesi. Çok ama çok üzücü bir şey olmuş... ama ne? özetçi amca! bize bunun nedenini bari accıcık anlatsa barim...
Bir de o çakıl gazinosu gömleğini değiştirselermiş tam olacakmış.. eflatun ve saten!!! gözlere gitmiş de ne bilim çok böyle assolist olmuş....

simser
26-10-07, 07:15
:img-yes:

Tamam lütfen artık yeter... sizi okumak, görmek hayaller kurmak istemiyorum.. zaten kalp atışlarım fragmandan sonra panik atak seviyelerine ulaştı birde sizin tahminleriniz elimi ayağımı titretiyor. Yapmayın arkadaşlar yazıktır, hayatının baharında bir insana bu eziyet niyedir?
Sudenaz da Kadim uyuyor ezo geliyor bir sahnede romantizmin kralina hazir olun arkadaslar.Kimbilir bir ilan-i ask yahut beklenmedik itiraflar o uyurken icimizi delecek cinsten oksamalar ,bir üzerini örtüs .Coook sey olabilir bu sahnede benden uyarmasi yaanii. demiş....
bunu okurken dikkat aşırı romantizm uyarısı koysana kardeşim... şu spoiler şeylerinden lazım bize.. butona bas oku.. kalbi dayanmayan okumasın...

Benim takıldığım yer Kadim'in çok harap görünmesi. Çok ama çok üzücü bir şey olmuş... ama ne? özetçi amca! bize bunun nedenini bari accıcık anlatsa barim...
Bir de o çakıl gazinosu gömleğini değiştirselermiş tam olacakmış.. eflatun ve saten!!! gözlere gitmiş de ne bilim çok böyle assolist olmuş....

çok doğru söylüyosun cnm yaa, insan bi uyarır, bizimki de can di mi ama:icon_whis

özetçi amcadan pek medet umma bence, uyarmadı deme yani tek cümlelik bişe görünce:img-cool2

offf, düşünüyorum düşünüyorum niye beraber dağa kaçmışlar bulamıyorum, aklıma hiçbişey gelmiyo:icon_whis

ezo-kadim
26-10-07, 07:22
dolusmusuz yine bende fragmanlari görmenin heyecaniyla gelmistim ama herkes görmüs cok sevindim ay cok güzel bir bölüm daha geliyor isler karisacak gibi keske o sarisin ARZU olsa Yaseminle yilan Nedim is basindalar yine kazdiklari kuyuya kendileri düssün insaallah Kadim nihayet eve cikmis otelden kurtuluyor galiba aksam aksam Ezo Kadimin evinde ne geziyor merak ettim Nedimin gazabindan korumak icin Ezoyu eve almis olabilir Debbie gitmiste olabilir cünkü hic görmedim üzüntülü oldugu icinde teselli amacli Ezo orda kalabilir uyurken seyrediyordu bizim kiz Kadimi e bu arada Ballinin hismida is basinda biryeri gözetliyordu acaba Nurun yasadiginimi hissetti o zaman bizim yardimsever Zeynelin basi dertte birde baska bir adam vardi o da Yaseminin babasimiki? komik ama hani Yemin dizisindede babasi rolündeye ordan esti arimayanin dedigi gibi sonundada birbirlerini yiyorlardi acaba Ezo yine niye celalendiki?ne hos gecinip gitsenize kardesim sali gelmez dahada neyse simdilik sevgiyle ve SERHAT'la kalin

pelin-ce
26-10-07, 07:24
Banubanu canım valla özür dilerim haklısınız bide sabah sabah yaptığım iş mi ama ben naptımı bilmiyorum ki:icon_whis Bundan sonra uyarılarla gelirim...

Uyarı...

Fragmanda bir tek sahnede Ezo'nun yüzünde gülümseme var. Kadim'in hayat belirtisi gösterdiği sahne yani bahçedeki çiçek ekimi sırasında...
Birde Kadim cam kapıyı kapıyor ya o sahne öncesinde sanırım Ezo'yu üşümemesi için içeriye götürmeye ikna etmeye çalışıyor. Ama Ezo kız inat girmiyor ve o bakışlar... Sonra ilk sahnede Ezo bahçede ve Kadim onun için üzülüyor olabilür mü?(içeri sokamadı ya üşüyecek şimdi ah Ezo ah ne inatsın):img-in_lo:img-in_lo

simser
26-10-07, 07:31
dolusmusuz yine bende fragmanlari görmenin heyecaniyla gelmistim ama herkes görmüs cok sevindim ay cok güzel bir bölüm daha geliyor isler karisacak gibi keske o sarisin ARZU olsa Yaseminle yilan Nedim is basindalar yine kazdiklari kuyuya kendileri düssün insaallah Kadim nihayet eve cikmis otelden kurtuluyor galiba aksam aksam Ezo Kadimin evinde ne geziyor merak ettim Nedimin gazabindan korumak icin Ezoyu eve almis olabilir Debbie gitmiste olabilir cünkü hic görmedim üzüntülü oldugu icinde teselli amacli Ezo orda kalabilir uyurken seyrediyordu bizim kiz Kadimi e bu arada Ballinin hismida is basinda biryeri gözetliyordu acaba Nurun yasadiginimi hissetti o zaman bizim yardimsever Zeynelin basi dertte birde baska bir adam vardi o da Yaseminin babasimiki? komik ama hani Yemin dizisindede babasi rolündeye ordan esti arimayanin dedigi gibi sonundada birbirlerini yiyorlardi acaba Ezo yine niye celalendiki?ne hos gecinip gitsenize kardesim sali gelmez dahada neyse simdilik sevgiyle ve SERHAT'la kalin

o kızın arzu olucağını hiç sanmıyorum, o kadimi görünce niye öyle kötü kötü baksın ki......
o yaşlı adam kimdi seyit niye onu gözetliyodu merak ettim....
seyit ezoyu gözetliyo olabilir mi sizce?? ballıyla meryemi onun barıştırdığını duymuş intikam almak istiyo fln olabilir mesela, yoksa ben yine uçuşa mı geçtim:icon_whis
bence kadim ezoya berraktan bahseder bu bölüm, hazır dağ başında yanlızlar da:img-in_lo
sanırım bizi yine mükemmel bi bölüm bekliyo, çok romantik olucağı da kesin:img-icecr
dizi her bölümde kendini aşıyoo:img-yes::good:

ARIMAYA
26-10-07, 07:38
.....Sudenaz'cım bence bu bölümde mendile değilde, bir kutu sakinleştirici, bir kutu kalp ilacı, bir doktor, bir ambulans telefon numarası ve telofon elimizn altında hazır ve nazır olmalıdır:icon_sorr:icon_whis
.....

......Tamam lütfen artık yeter... sizi okumak, görmek hayaller kurmak istemiyorum.. zaten kalp atışlarım fragmandan sonra panik atak seviyelerine ulaştı birde sizin tahminleriniz elimi ayağımı titretiyor. Yapmayın arkadaşlar yazıktır, hayatının baharında bir insana bu eziyet niyedir? ... Bir de o çakıl gazinosu gömleğini değiştirselermiş tam olacakmış.. eflatun ve saten!!! gözlere gitmiş de ne bilim çok böyle assolist olmuş....

Şimdi nedir ; bu bölümden sonra forum üye sayımızda azalma ihtimali vardır kaçımızın kalbi bu heyecana dayanabilir kardeşim Kadim'imiz Ezo'suna ben senin canını acıtmam diyor da bizi kalpten gönderecek haberi yok :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Ceva
26-10-07, 07:44
Sevgili Banubanu diyince aklıma şöyle bir senaryo düştü. Şimdi bunlar kapıda konuşurlarkene Kadim'e bir telefon gelip Debbie'nin görevliler tarafından alındığı haberi gelirse bizim aşka yelken açan iki aşığımız hemen Debbie'yi bulmaya giderler. Yapılan görüşmeler sonuç vermez ve Kadim yıkılr. Bu hayal kırıklığı ile sanrılar görmeye başlayıp öylece nereye gittiğini bilmeden arabayı sürer tabi Ezo kız da yanında.
Sonunda çiftlik evine varırlar. Kadim Debbie'den sonra Ezo'yu da kaybetmekten korkabilir zira gün ışığı için tek umudu o. Ezo önce sessiz Kadim için üzülür ama bakar olacak gibi değil ve sonunda isyan ve fragmanın sonunda ki ölümcül görüntüler:img-swoon:img-swoon:img-swoon

Pelin'cim, ne yaptın canım sen:img-blush Banubanu haklı bu romantizm bizi dağıtır. Hayır yani eğer böyle bir sahne izlersek, ertesi gün şurada kaç kişi yazı yazabilecek durumda olur ki..hemen yoklama listesi hazırlayalım biz en iyisi. :img-yes:

Bu arada fragmanın çıktığını haber verip anlatan kullar ve biz fragman zedeler için siteye ekleyen volvox a teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi Kadim'in hali çok kötü..ilk sahnede Ezo'ya bakarken ne yaptım ben ifadesi sezdim sanki, hani onun canını acıtmayacaktın Kadim..bu gidişle onun canını en çok sen acıtacaksın:img-blush

Kadim'in, uyuduğu sahne ve son sahne için özellikle sağ köşede kalp işareti ve genel aile izleyicisi işaretinin üstüne çizgi çekilsin istiyorum. Tamamen evli bayanların aile saadeti için bu isteğim. Mazallah romantizm çoğaldıkça aile içi durumlar içinde tedbir almak gerekebilir. Ya da en iyisi eşler annelerine gönderilsin.:img-hyste:img-hyste

sycamore
26-10-07, 07:55
sevgili volvox çok teşekkürler fragman için...

Özetçi imha edildi galiba fragman önce geldi :img-hyste

Bu nasıl iç karartıcı fragmandır bir sahne yok yüzleri,gözleri gülen.Ama şu var ki sürekli birlikteler,yanyanalar,hatta aynı evdeler.Bir arkadaşım da yazmış Ezoyu korumak için olabilir diye bencede öyle olabilir.Çünkü Ezo Kadime öylesine yada debbıe bahanesiyle gitmek istese de Kadimin bir evi yok.Burası çiftlik evi gibi.

Bahçede toprağı kazdığı sahnede Ezo ceza vermiş galiba suratında öyle bir ifade var.Çok muzurca bir bakış Kadimde de hem mutlu hem üzgün bakış.Acaba Ezo toprakla uğraşmak iyi gelir,stres alır diyemi verdi o cezayı...

Allahım o Seyitin durumu ne birde eğilmiş ya ağacın arkasında ne gerek varsa,aynı boydasın zaten o çimlerle :img-hyste:img-hyste:img-hyste Ay çok ayıp biliyorum ama ben sinir oluyorum bu adama ne yapayım :img-blush:img-blush:img-blush

Nedim seni teneşir bile paklamaz daha önce de yazmıştım yatacak yerin yok.Süreyya ile sinsice,gözlerini kısarak acaba abime daha ne kadar ihanet edebilirim planlarımı yapıyorsun.

Hani o birşey için birbirlerini çekiştirdikleri sahne varya;ona yorum yazamıyorum.Hele bir yayınlansın umduğum gibi nihayetlenirse destan bile yazarım.:img-blush:img-blush:img-blush

Çok merak ediyorum bu hafta neler olacak.Hayır tabiki en merak ettiğim sahne o yakın sahne değil :img-blush:img-blush

ezo-kadim
26-10-07, 07:55
ya arkadaslar Berragin yasamasi sacmalik olur ayni gümüs dizisi vardi memedin eski arkadasi hemde bir cocukla cikagelmisti artik bu sahneler insanlari baydi yani sacmalik olur bence o Arzu Kadime ilgisi olamazmi?Ezoyla birlikte görüp onu sasiramazmi?kiskanclik krizleri nede olsa doktor hanim Ezo ona göre cahil yani Kadime yakistiramaz felan ama bilmiyorki bizim Ezo hayat okulunun en basarili ögrencisi ta Antepten beri yasadiklari ona neler katti eger berrak yasiyorsa bu bizim Kadim psikolajik binalimlara girmis hangi insan bu kadar gaddar olabilir hem ona cenaze töreni felan yapilmistir kiz kardesi onun intikamiyla yanip tutusuyor gelin o Arzu olsun lütfen Kadimin kafasi zaten cok agriyor bide Berrak sacmaligiyla agrimasin gerci degmez ama ihanete ugrayan bir insan tekrar oyni yola girermi?yok ben olsam girmem o da kimmis sil kafandan Kadimcigim bak güzeller güzeli EZO var karsinda EZO gelim su Antebin Marali diyor Arif abimiz yani Ceylani haksizda degil artik sen ona yogunlas :img-yes:

pelin-ce
26-10-07, 07:56
Pelin'cim, ne yaptın canım sen:img-blush Banubanu haklı bu romantizm bizi dağıtır. Hayır yani eğer böyle bir sahne izlersek, ertesi gün şurada kaç kişi yazı yazabilecek durumda olur ki..hemen yoklama listesi hazırlayalım biz en iyisi. :img-yes:

Bu arada fragmanın çıktığını haber verip anlatan kullar ve biz fragman zedeler için siteye ekleyen volvox a teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi Kadim'in hali çok kötü..ilk sahnede Ezo'ya bakarken ne yaptım ben ifadesi sezdim sanki, hani onun canını acıtmayacaktın Kadim..bu gidişle onun canını en çok sen acıtacaksın:img-blush

Kadim'in, uyuduğu sahne ve son sahne için özellikle sağ köşede kalp işareti ve genel aile izleyicisi işaretinin üstüne çizgi çekilsin istiyorum. Tamamen evli bayanların aile saadeti için bu isteğim. Mazallah romantizm çoğaldıkça aile içi durumlar içinde tedbir almak gerekebilir. Ya da en iyisi eşler annelerine gönderilsin.:img-hyste:img-hyste

Ceva canım valla ben bişeycik yapmadım.
Ne yapıyorsa senarislerimiz ve iki vurgun kalp yapıyor...
Gördüğümü anlattım tek hatam ikaz lambası koymamışım:img-hyste

Onuda mazur görün malum son günlerimi yaşıyorum şurda bölümden sonra mefta olacaklar listesinde ilk sıralardayım. Benden haber alınamzsa bilin ki:sad53:

Bu arada salı akşamı eşleri çocukları evde kim varsa gerekli yerlere yollayalım bence ki o gece izlerken büründüğümüz durumlara hiç bir insan evladı tanık olmasın, aleyhimize kullanılabilir:icon_whis:img-hyste

Bu arada deli efe Şerife'm kötü kadın Süreyya'yı bırakmış. Maşallah fragmanın yarısında kendileri...

ARIMAYA
26-10-07, 08:01
fragmandaki bi sahnede (son sahne demişim yanlış ) Nedim abisinin eski kırıklarından birini alıp o eve getirmiş hem kara böcük hem de hatun kişi Ezo'yu orada görünce bozulmuş olabilir mi ki ?? ya da Arzu gelmiş ve platonik aşık olduğu için Kadim'in yanında Ezo 'yu gördüğü için ( kara böcükün derdi malum ) şişmiş olabilir mi ???

simser
26-10-07, 08:04
sevgili volvox çok teşekkürler fragman için...

Özetçi imha edildi galiba fragman önce geldi

Bu nasıl iç karartıcı fragmandır bir sahne yok yüzleri,gözleri gülen.Ama şu var ki sürekli birlikteler,yanyanalar,hatta aynı evdeler.Bir arkadaşım da yazmış Ezoyu korumak için olabilir diye bencede öyle olabilir.Çünkü Ezo Kadime öylesine yada debbıe bahanesiyle gitmek istese de Kadimin bir evi yok.Burası çiftlik evi gibi.

Bahçede toprağı kazdığı sahnede Ezo ceza vermiş galiba suratında öyle bir ifade var.Çok muzurca bir bakış Kadimde de hem mutlu hem üzgün bakış.Acaba Ezo toprakla uğraşmak iyi gelir,stres alır diyemi verdi o cezayı...

Allahım o Seyitin durumu ne birde eğilmiş ya ağacın arkasında ne gerek varsa,aynı boydasın zaten o çimlerle :img-hyste Ay çok ayıp biliyorum ama ben sinir oluyorum bu adama ne yapayım :img-blush

Nedim seni teneşir bile paklamaz daha önce de yazmıştım yatacak yerin yok.Süreyya ile sinsice,gözlerini kısarak acaba abime daha ne kadar ihanet edebilirim planlarımı yapıyorsun.

Hani o birşey için birbirlerini çekiştirdikleri sahne varya;ona yorum yazamıyorum.Hele bir yayınlansın umduğum gibi nihayetlenirse destan bile yazarım.:img-blush:img-blush:img-blush

Çok merak ediyorum bu hafta neler olacak.Hayır tabiki en merak ettiğim sahne o yakın sahne değil :img-blush:img-blush

son sahne? orda bişey mi var ki?? hatırlayamadım bile fragmanın son sahnesini, ben de aynen hiç merak etmiyorum orayı:icon_whis

seyite söylediğine çok güldüm yaaaaaa boyu çim kadar :img-hyste:img-hyste

nedimden bahsetmek istemiyorum, bu kadar mutluyken sinirlerimi bozamam şimdi onun için:img-icecr

özetçi amcaya beddualarımız mı tuttu nedir:icon_whis

banubanu
26-10-07, 08:05
Kadim'in, uyuduğu sahne ve son sahne için özellikle sağ köşede [B]kalp işareti ve genel aile izleyicisi işaretinin üstüne çizgi çekilsin istiyorum. Tamamen evli bayanların aile saadeti için bu isteğim. Mazallah romantizm çoğaldıkça aile içi durumlar içinde tedbir almak gerekebilir. Ya da en iyisi eşler annelerine gönderilsin.:img-hyste:img-hyste

haha.... ya aklımı okumuşsun. Şimdiden plan yapıyordum diziyi tek başına nasıl izlerim diye..
Görev 1: Misafirler: Salı günü bütün randevuları iptal et...
Görev 2: Babam: Ona bir spor programı bulunup övülecek ve diğer tvde seyretmesi için ikna çalışmaları yapılacak.. başarı şansı %100
Görev 3: Çocuklar: Gün boyunca onları yoracak aktiviteler yapılacak. Daha erken uyandırılacaklar. böylece erken uyumaları sağlanacak. Uyumamakta ısrar ederlerse çok uzun zamandır oynamak istedikleri ama böyle özel günler için saklanmış olan güzel oyun hamuru seti verilip sessiz kalmaları sağlanacak. Başarı şansı: %90
Görev 4: Eş: İşin zor kısmı olan eşlerimizi uzun zamandır görmedikleri arkadaşlarıyla buluşmaya ikna etmeye çalışılacak. Bunu yaprken bunu hep Salı günleri yaptığımızın farkına varmamaları sağlanacak. Yanlışlıkla KAdim diye seslenilmeyecek. İşi daha da zorlaştıracak. Evdeki değişiklikler farkına vardırılmayacak. Kutu mendillerinizi, çayınızı, kurabiyeleirinizi eşniz gittikten sonra ortaya çıkarılacak. Işıklar o gittikten sonra loş hale getirilecek.Başarı şansı: Sizin ikna kabiliyetinizle doğru orantılı...
Görev 5. Telefonlar kapatılacak, kapı zili sökülecek, gelmek için çok ısrar eden arkadaşlarla o gün için küsülecek sonra barışılacak...

Görevlerinizde başarılar bayanlar...

pelin-ce
26-10-07, 08:06
fragmandaki son sahnede Nedim abisinin eski kırıklarından birini alıp o eve getirmiş hem kara böcük hem de hatun kişi Ezo'yu orada görünce bozulmuş olabilir mi ki ?? ya da Arzu gelmiş ve platonik aşık olduğu için Kadim'in yanında Ezo 'yu gördüğü için ( kara böcükün derdi malum ) şişmiş olabilir mi ???

Ben bu kızın Arzu olacağına kesinlikle ihtimal vermiyorum ve yine diyorum ki bu bir sanrı bir geriye dönüş... Nedim'in yanında ki Berrak ve abisine yakalanıyorlar...
Tabi şu da olabilir. Nedim bir arkadaşı ile dağ evine gelir karşılarında Ezo ve Kadim'i gören çiftimiz şoke olurlar, ama o kız neden öyle anlamlı anlamlı baksın ki:icon_whis

simser
26-10-07, 08:08
Ben bu kızın Arzu olacağına kesinlikle ihtimal vermiyorum ve yine diyorum ki bu bir sanrı bir geriye dönüş... Nedim'in yanında ki Berrak ve abisine yakalanıyorlar...

ya arzu olduğunu ben de düşünmüyorum da nedim de berrak da kadimin ilişkileriniöğrendiğini bilmiyodu ki, bu yakalandıkları sahne olamaz yani:icon_whis

Ceva
26-10-07, 08:11
Sen demiştin ''Gel de ne zaman gelirsen gel'' diye şimdi geldim bıktın mı yoksa :img-hyste Hoş bıkmış olsan da gideceğimi pek sanmıyorum yaa neyse : )

Bıkmak mı? Ben öyle birşey dedim mi? :) Yok öyle birşey. Demek ki neymiş ablaların sözünü dinlemek gerekirmiş. Birşey biliyoruz da söylüyoruz. Bak daha fazla dayanamadın. Bir geldin, pir geldin.:img-yes:

Şimdi gelelim 2. aşk adamı durumlarına...
:) zaten Cevacımla bir iddialaşmanın içine giriyorum ki sorma..:img-wink:
Efenim sizi mi kıralım... gelin şöyle diyelim, Türkiye hudutlarında en aşık bakabilen.. bu yetiyi sonuna kadar kullanabilen oyuncu diyelim.. :)
Diğeri ecnebi kökenli... :) hoş görün garibi...
Sonuçta sizin kapıya çıkıyor tüm yollar..
Hani derler ya ne şiş yansın ne kebap...
Durumu toparlayayım.. yarın Ceva okuyunca... aa bak ben farklı ne dedim meselesine kapağı atabilelim...
Yoksa ciddiyiz efenim.. [B]aslı şahane, sureti ondan da şahane..
nasıl ama gönlünüzü hoş edebildik mi bu sefer biz...:img-wink::)

Tamam kabul sizin birinci aşk adamı güzel bakıyor, o da nevi şahsına münhasır iyi oyuncu, hatta Serhat Tutumluer'i izlemesem sana hak verip Onu en iyi aşık bakan adam olarak kabul edicem. .yok öyle birşey can dostum. ne Türkiye sınırları dahilinde ne de haricinde geçemez. Serhat Tutumluer kadar derin bakmayı öğrendiği gün ben kabul edirim. :img-yes:E oda çokkk zor :img-blush

pelin-ce
26-10-07, 08:16
haha.... ya aklımı okumuşsun. Şimdiden plan yapıyordum diziyi tek başına nasıl izlerim diye..
Görev 2: Babam: Ona bir spor programı bulunup övülecek ve diğer tvde seyretmesi için ikna çalışmaları yapılacak.. başarı şansı %100
Görev 3: Çocuklar: Gün boyunca onları yoracak aktiviteler yapılacak. Daha erken uyandırılacaklar. böylece erken uyumaları sağlanacak. Uyumamakta ısrar ederlerse çok uzun zamandır oynamak istedikleri ama böyle özel günler için saklanmış olan güzel oyun hamuru seti verilip sessiz kalmaları sağlanacak. Başarı şansı: %90
Görev 4: Eş: İşin zor kısmı olan eşlerimizi uzun zamandır görmedikleri arkadaşlarıyla buluşmaya ikna etmeye çalışılacak. Bunu yaprken bunu hep Salı günleri yaptığımızın farkına varmamaları sağlanacak. Yanlışlıkla KAdim diye seslenilmeyecek. İşi daha da zorlaştıracak. Evdeki değişiklikler farkına vardırılmayacak. Kutu mendillerinizi, çayınızı, kurabiyeleirinizi eşniz gittikten sonra ortaya çıkarılacak. Işıklar o gittikten sonra loş hale getirilecek.Başarı şansı: Sizin ikna kabiliyetinizle doğru orantılı...
Görev 5. Telefonlar kapatılacak, kapı zili sökülecek, gelmek için çok ısrar eden arkadaşlarla o gün için küsülecek sonra barışılacak...

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Görevleri hafızama bir bir kazıdım. Hepisi yerine getirilecektir..:img-cool2

Seyit küçük ama yapacakları büyük gibi görünüyor. Kimbilir yine ne planlar peşinde bu defa kimi vurduracak?

Bu arada özetçi amca özeti kırpa kırpa tek kelime bile bırakmamış galiba:img-hyste

Ceva
26-10-07, 08:25
Allahım o Seyitin durumu ne birde eğilmiş ya ağacın arkasında ne gerek varsa,aynı boydasın zaten o çimlerle :img-hysteAy çok ayıp biliyorum ama ben sinir oluyorum bu adama ne yapayım :img-blush

Çok merak ediyorum bu hafta neler olacak.Hayır tabiki en merak ettiğim sahne o yakın sahne değil :img-blush

Seyit :img-hyste:img-hyste

Nedim, Kadim'in hamlesi karşısında adım atıyor galiba..Süreyya ya meydan okuyor gibi bakmış.

Biz seni bilmez miyiz Sycamorem tabiki o sahneyi beklemiyorsun, merak etmediğini, şimdiden sabırsızlanmadığını, Salı nasıl gelecek diye beklemediğini biliyoruz :)

Süper bir liste:good:

Evli bayanlar:img-clapp Banubanu listeyi hazırlamış..Aile saadetiniz için uymanız şiddetle tavsiye olunur. Yalnız eşin her Salı günü evden uzaklaştırılma ile ilgili şüpheleri oluşmuş, tedbir almış olabilir.
Şimdi nedir; Eş evden gönderildikten sonra odayı iyice gözden geçirmek, Meryem'in gizli!! kamerasına benzer kamera aramak gerekebilir. :img-icecr

KIRÇİÇEĞİ
26-10-07, 08:26
Günaydın Sevgili Ezo Gelin Müdavimleri,

Fragmanımız çıkmış. Sevgili Kullar fragmanı anlattığın için, Sevgili Volvox fragmanı eklediğin için teşekkür ediyorum :img-yes:

Fragmanı başa sarıp yeniden izliyorum da Kadim'e doyum olmuyor :img-blush Hüzün bir insana bu kadar mı yakışır demeden edemiyor insan :img-in_lo

Kadim ve Ezo baş başalar ve çiftlik evi gibi bir yerdeler. Şimdi nedir;

* Ezo ve Kadim'in o evde ne işleri var?

* Debby kız nerelerde?

* Ezo ve Kadim o evde neden yalnızlar? (:img-blush)

* Fragmandaki esrarengiz adam kim?

* Nedim ve Süreyya neden kafa tokuşturur vaziyetteler? (Yoksa yumurta kırma oyunu oynamak istiyorlar da, yumurta olmadığı için kafalarımızı tokuşturalım mı dediler :img-hyste )

* Süreyya kime kafasını sallıyor ve bilmiş bilmiş bakıyor?

* Nedim'in yanındaki bayan kim? Ve kimi gördü? Gördüğü kişiye neden nefretle bakıyor?

* Emre neden üzgün? Ve kime bakıyor mahsun mahsun?

* Seyit'in hala bu dizide ne işi var?

* Kadim neden arabayı kendisi kullanıyor? Ve neden sıkıntılı bir hali var? :icon_sorr

Tabi şu da olabilir. Nedim bir arkadaşı ile dağ evine gelir karşılarında Ezo ve Kadim'i gören çiftimiz şoke olurlar, ama o kız neden öyle anlamlı anlamlı baksın ki

Sevgili Pelince,

Ben de o kızın Arzu olduğunu sanmıyorum. O kızın bakışlarında nefret, sinir, öfke her bişi var. Arzu olsa neden nefretle ve öfkeyle baksın ki? :bilmim O sahne ya dediğin gibi eskilerin hatırlanması (ki eğer Kadim, Berrak ve Nedim'i bir arada gördü ise Berrak ve Nedim'in endişeli bakmaları gerekmez mi eyvah yakalandık diye? :bilmim) ya da geçmişten gelen başka bir tanık? Her türlü fikre yatkın gibi o sahne...

Sanıyorum bu bölümde Ezo ve Kadim biraz daha yakınlaşıyorlar. :img-blush Bu bizim için çok hoş bir durum olur ammavelakin sizlerin de belirttiğiniz gibi kalpten gitme durumları söz konusu olabilir... Nedir; bu kalp çarpıntısına bir çare bulmak gerekir. Nasıl bulunacağı merak konusudur zira Kadim'i gören herkes önce büyülenmiş gözlerle ekrana kilitleniyor sonra da refleks olarak ellerini kalplerine götürüyorlardır. Bu duruma kronik Kadim hastalığı diyebilir miyiz? :img-haha:

Asia ablacım, Kıymetlim :img-kiss:

Benden istediğin şeyi biliyorum da bana yardım etmen lazım şarkı konusunda, geliyorum birazdan yardım istemeye :img-blush

Herkese mutlu, huzurlu bir gün diliyorum...

Sevgilerimle...

ezo-kadim
26-10-07, 08:42
sabah sabah beni güldürdünya Allah'ta seni güldürsün plan ve projelerini ben zaten haftalardir uyguluyorum cocuklari erkenden odalarina yollayip bilgisayari onlara teslim ediyorum garibim herifide lokale gönderiyorum cayimida yapip elime kumandayi aliyorum dvdye cektigim icin 3 kumanda ikisi ise yaramiyorda zaten reklamlara bile bakiyorum o avrupa yayinin salakca reklamlarini bile seyrediyorum Serhatin hatrina ,yakinda dediginiz gibi Kadimmi deriz Serhat mi deriz insaallah uykularimizda sayiklamayiz valla durumlar vahim ama neyse Allah'tan etrafimizda böyle isimler yok yoksa halimiz duman olurdu aman fazla sacmalamadan cikiyim en iyisi sevgiyle ve Serhat'la kalinbye

h23
26-10-07, 08:53
herkese gunaydınlar nesemiz bol masallah cok guzel, show erkenden frgman koyarak daha bi neselendrdi bizi,
banubanu listen super gulmekten karnım agrıdı diyebilirim,
bende ilk haftalarda ev arkadaslarımla mucadele veriyordum en sonunda malum siteden indirip evde hergun beyinlerini yedim izlete izlete
aimdi ben mesaiye kalsam bile ev arkadsalarım izliyo :img-icecr
BİRGUN HERKES EZO-GELIN IZLEYECEK :img-cool2

banubanu
26-10-07, 09:00
Sevgili yuvarlak masa şovalyeleri.. Kadim bizim baş şovalyemiz... Birbirimize böyle yardım etmek boynumuzun borcudur..
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için, ve hatta hepberaber Serhat için diyom...

simser
26-10-07, 09:00
görev listemiz de tamam, bomba gibi geliyoruz salı günü:happy0064
tabi ben annemle yanlız yaşadığım ve o da serhat tutumluer hayranı olduğu için benim işim çok kolay:icon_whis

özetçi amca için çok endişeleniyorum, beddualarımız tuttu ve adamın özet yazıcak hali kalmadı sanırsam:img-fear2

Ceva
26-10-07, 09:08
Sevgili yuvarlak masa şovalyeleri.. Kadim bizim baş şovalyemiz... Birbirimize böyle yardım etmek boynumuzun borcudur..
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için, ve hatta hepberaber Serhat için diyom...

Güzel diyorsun:img-blush

Masa dedin ya benim hemen aklıma yemek sahnesi geldi. Ne güzel aile babası gibi masanın baş köşesine oturdu öyle..solunda Ezo, Debbie sağında Elçin anne. Ne güzel bir tabloydu o.

Bide, bide.. iki haftadır yapıyorlar bunu bize..fragmanın son sahnesi bölümün son sahnesi oluyor. Bu hafta öyle olmasın. :img-blush Orada biter ve yine kaldığı yerden başlamazsa..:img-sorry

RebeCa
26-10-07, 09:12
Oy oy oy ne güzel özet gelemden fragman gelmış.kullar fragmanı anlattıgın için volvox ta fragmanı ekledıgın için teşekkürler.
ben bir yorumda bulunmak istemıyorum sadece çok güzel bir bölümün bizi bekledıgını bılıyorum .
Bende pelın-ce ye katılıyorum,nedımın yanındakı kız berrak olsa bıle bu bır flashbacktır sadece.
bakalım özette neler yazacak.

ulkuk
26-10-07, 09:16
Fragman için teşekkürler... Çok duygulu bölüm bizleri bekliyor anlaşılan. Nedim'in yanındakinin Arzu olacağını düşünmüyorum. Çünkü Elçin anne gibi bir annesi olan birinin o tipte ve o bakışta olacağına ihtimal vermiyorum. Bakışları çok kadınsı, hain, biraz hoppa, sinsi.... Yani basit kadınlara benziyor. Dilerim flashback'tirde o kadın berraktır...

to.derya
26-10-07, 09:25
Günaydin, ezo gelin kardeslerim.

Fragman gelmis özet gelmeden aman pek güzel etmis. Süper bir fragman ve süper bir bölüm bizleri bekliyor. Nedimin yanindaki Kadimin manken sevgilisi galiba. Yüzü tanidik geldi. Sanirim kiskanclik krizi. Eyvah ki eyvah yandi bizim ezo kizimiz. Manken kiz bizimkini parcalamasa bari.

Bende debby yi göremeyince gittigini ve kadimin kendisini toparlamasi icinde ezonun yaninda oldugunu düsünüyorum.

Ya su sali gelse artik ya. Zaten gecen bölümden kalp carpintilarim durmadi. Saliya kadar ne yapicam ben simdi.

ezo-kadim
26-10-07, 09:32
neyse arkadaslar sakin olalim aman kalplerinize dikkat edin benim zaten nabiz problemim var onun icin hapimda var cok heyecan basinca aliyorum biraz yatisiyor sizede sakinlestirici tavsiye ediyorum gel artik sali daha 5 gün var dimi arkadaslar simdiden fragmanlari yayinlayip bize iskence ediyorlar ama olsun ben raziyim sevgiyle kalinbye

gamze_yy
26-10-07, 09:55
Fragmanı volvox modumuz sayesinde izledim ve çok beğendim. Tam bir duygu fırtınası olacak bu bölüm. En çok da dağ evine nasıl gidiyorlar onu merak ettim. (Merak ettiğim şeye bakar mıısınız:)) Fragmanın son sahnesi de of of yani:)

Özet neden çıkmadı anlamadım. Cidden beddualarımız tuttu galiba. Her zaman özeti alıp eklediğim siteye baktım dizinin tarih kısmı güncellenmiş ama özet güncellenmemiş. Bu hafta geç eklenecek haberiniz olsun. Bugün de gelmeyebilir.

simser
26-10-07, 10:01
Fragmanı volvox modumuz sayesinde izledim ve çok beğendim. Tam bir duygu fırtınası olacak bu bölüm. En çok da dağ evine nasıl gidiyorlar onu merak ettim. (Merak ettiğim şeye bakar mıısınız:)) Fragmanın son sahnesi de of of yani:)

Özet neden çıkmadı anlamadım. Cidden beddualarımız tuttu galiba. Her zaman özeti alıp eklediğim siteye baktım dizinin tarih kısmı güncellenmiş ama özet güncellenmemiş. Bu hafta geç eklenecek haberiniz olsun. Bugün de gelmeyebilir.

evet allah bütün forumlara volvox gibi mod nasib etsin:good::img-wink:

özet geçen hafta da cumartesi gelmişti yanlış hatırlamıyosam:icon_sorr

ben dayanamıyorum yaa, salıya kadar bekleyemiycem sanırım ben daha da önce gidicem kalpten:icon_whis

elmass
26-10-07, 10:06
Ezo gelin fragman tahminim -yada dileğim-

Kadim Nedim'i takip eder ve gördüğü şeyler onu hiç memnun etmez, Nedim'le yüzleşirler. Ya da Debi gittiği için de üzgün olabilir. -bkz. önce ki bölüm sevdiğim herkes beni terk ediyor tribi- Bu duruma üzülen Kadim, kendini fragmanda gördüğümüz eve hapseder -yada saklar-.

Ezo bir şekilde (ya Elçin anneden, yada otel personelinden) orda olduğunu öğrenir. Kadim'in yanına gider. Kadim onu içeri almak istemez. Kimseyi görmek istemediğini söyler. Ama Ezo inatla gitmez ve dışarda onu bekler. - Nede olsa o da artık arkadaşı değil mi? Diğer arkadaşları gibi o'nu da zor gününda yalnız bırakmaz :img-yes:- Daha fazla dayanamayan Kadim Ezo'yu içeri alır.

O'na gayet sert bir şekilde onu görmek istemediğini gitmesi gerektiğini söyler, (Burada Oya Yüce ve senaryo ekibinin muhteşem diyaloglarından örnekler.) Ezo gitmeye karar verir, bu seferde Kadim gitmesini istemez(bkz. itişme sahnesi).

Daha sonra Kadim hastalanmıştır, ateşi vardır. (bkz. sehpanın üstündeki kase bez.) Ezo onunla ilgilenir. Ertesi gün kendini daha iyi hisseder ve bahçeye birşey dikerler, mesela debi için bir ağaç.

Herkese güzel bir gün dilerim.

gamze_yy
26-10-07, 10:07
evet allah bütün forumlara volvox gibi mod nasib etsin:good::img-wink:

özet geçen hafta da cumartesi gelmişti yanlış hatırlamıyosam:icon_sorr

ben dayanamıyorum yaa, salıya kadar bekleyemiycem sanırım ben daha da önce gidicem kalpten:icon_whis

2 haftadır perşembe geliyor canım. Hatta geçen hafta ben ekledim. Bu hafta cumartesi gelir herhalde. Ne yapalım bekleyeceğiz alıştık nasılsa:icon_sorr

Show hiç fragmanı vermiyor. Hep show türkte çıkıyor. Bari show sesli fragmanı verse de biraz avunsak. İyi mi olur kötü mü olur bilemem. İzledikçe sabırslızlığım artıyor.

Ne dersin gamze belki de özetçi bizden korktuğu için uzun özet hazırlıyordur. E tabi kaç haftadır 2 satır özet ekliyor. Uzununu yazması zaman alıyordur. Veya yine 2 satır olduğu için eklemeye korkuyor.Teoriler dönmeye başladı yine kafamda imdat:img-icecr

simser
26-10-07, 10:27
2 haftadır perşembe geliyor canım. Hatta geçen hafta ben ekledim. Bu hafta cumartesi gelir herhalde. Ne yapalım bekleyeceğiz alıştık nasılsa:icon_sorr

Show hiç fragmanı vermiyor. Hep show türkte çıkıyor. Bari show sesli fragmanı verse de biraz avunsak. İyi mi olur kötü mü olur bilemem. İzledikçe sabırslızlığım artıyor.

Ne dersin gamze belki de özetçi bizden korktuğu için uzun özet hazırlıyordur. E tabi kaç haftadır 2 satır özet ekliyor. Uzununu yazması zaman alıyordur. Veya yine 2 satır olduğu için eklemeye korkuyor.Teoriler dönmeye başladı yine kafamda imdat:img-icecr

canım adaşım, eğer uzun özet yazmaya kalktıysa yandık, adamın bünyesi alışkın değil ki, yetiştiremez özeti salıya kadar:img-lazy:

ama dediğin gibi kısa olduğu için eklemeye korkuyor olabilir:img-black niye bizden bu kadar korkuyo bi anlasam:icon_whis

dogadora
26-10-07, 10:41
Buda benden..

38.BÖLÜM Elçilik, Debbie ve annesini ABD’ye geri gönderir. Bu olayın ardından Nedim’in ihanetini de öğrenen Kadim, ortadan kaybolur. Ezo, Kadim’in peşine düşecektir.

sycamore
26-10-07, 10:46
Buda benden..

38.BÖLÜM Elçilik, Debbie ve annesini ABD’ye geri gönderir. Bu olayın ardından Nedim’in ihanetini de öğrenen Kadim, ortadan kaybolur. Ezo, Kadim’in peşine düşecektir.

Teşekkürler dogadora...

İnsanın adı çıkacağına canı çıksın birde dedikki Kadim götürmüştür Ezoyu o eve diye.Meğerse Ezo düşmüşte bulmuş Kadimi oralarda.O sahneyide merak ettim şimdi.Yani Ezonun Kadimin bulunduğu yeri öğrenip oraya gidince karşılaşmalarını...

Ceva
26-10-07, 10:50

Kadim Nedim'i takip eder ve gördüğü şeyler onu hiç memnun etmez, Nedim'le yüzleşirler. Ya da Debi gittiği için de üzgün olabilir. -bkz. önce ki bölüm sevdiğim herkes beni terk ediyor tribi- Bu duruma üzülen Kadim, kendini fragmanda gördüğümüz eve hapseder -yada saklar-.

Ezo bir şekilde (ya Elçin anneden, yada otel personelinden) orda olduğunu öğrenir. Kadim'in yanına gider. Kadim onu içeri almak istemez. Kimseyi görmek istemediğini söyler. Ama Ezo inatla gitmez ve dışarda onu bekler. - Nede olsa o da artık arkadaşı değil mi? Diğer arkadaşları gibi o'nu da zor gününda yalnız bırakmaz :img-yes:- Daha fazla dayanamayan Kadim Ezo'yu içeri alır.

O'na gayet sert bir şekilde onu görmek istemediğini gitmesi gerektiğini söyler, (Burada Oya Yüce ve senaryo ekibinin muhteşem diyaloglarından örnekler.) Ezo gitmeye karar verir, bu seferde Kadim gitmesini istemez(bkz. itişme sahnesi).

Daha sonra Kadim hastalanmıştır, ateşi vardır. (bkz. sehpanın üstündeki kase bez.) Ezo onunla ilgilenir. Ertesi gün kendini daha iyi hisseder ve bahçeye birşey dikerler, mesela debi için bir ağaç.

Gelen 38. bölüm özetinden sonra elmass arkadaşımızı tebrik etmek gerekiyor. Ve buna en yakın ikinci tahmini yapan Pelin'i.

Doğadora özet için teşekkürler.

Kadim'in, o derbeder halinin sebebi Debbie'miş. Ezo, yeni odayı görünce burdan gitmek istemeyecek dediğinde, yüzünün aldığı şekilden belliydi zaten bunların olacağı..

filinta
26-10-07, 10:50

yanii az önece özeti okudum bu kadar olur yanii tamı tamına tutturmuşsun helall..

şimdi gözümde canlanıyorda
allahım kızların dediği gibi kapıya bir ambulans lazım :img-icecrvalla

simser
26-10-07, 10:51
Buda benden..

yaaa olmuyo ama böyle, adam bütün bölümü anlatmış yine:icon_whis
ama en azından sadece ezo ve kadimle ilgili:img-icecr

aslan ezom, peşinden gitmiş şovalyemizin:happy0064

kadim yine çok acı çekiyo bu bölüm, ama allahtan artık onu teselli edicek bir ezosu var yanında:img-in_lo:img-in_lo

bu arada özeti ekleyen arkadaşa teşekkürler, ve müthiş tahmini için elmass a tebrikler:img-wink:

Ö.Dilek
26-10-07, 10:53
foruma geç girdim bugün bir bakdım yıkılıyor ortalık :happy0064 fragman gelmiş
volvox arkadaşımıza teşekkürler. fragman biraz kısa belki de sesli fragman verirler sonradan...

el sıkışma olayından sonra bir sebepten dolayı o eve gitmişler heralde ki üzerlerinde ki kıyafetler aynı, belkide ezo'yu nedimden kaçırdı...

son sahne felaket eğer sonuç beklediğim gibi olursa :img-in_lo bu hafta dediğiniz gibi sakinleştirici birşeyler alıp öyle izlemek lazım yoksa bizi kalpten götürecekler...:icon_whis

gülendam83
26-10-07, 10:59
Buda benden..

çok teşekkürler özet için.. ezo ve kadimin neden orada olduğu anlaşılıyor şimdi.. çok merak ediyorum bu haftaki bölümü...

gamze_yy
26-10-07, 11:00
Buda benden..

Özetimiz gelmiş. Tahminde bulunan arkadaşları tebrik ediyorum. Zaten sizler tahmin ettiğiniz için 2 satırlık özete filan gerek yoktu. Bu bölümün harika ötesi olacağı kesinleşti. Ezo gitmek isteyecek kadim bırakmayacak, kalbi olanlar gidecek kalbi olmayanların kalbi ortaya çıkacak. Herşey iyi güzel de bu salı nasıl gelecek:)

Bak gamze demek ki korkunun ecele faydası yok. Bize rağmen şu iki satırlık özeti ekledi ya özetçi başı acaba nasıl ölmek ister sorsak mı? Karar verdi herhalde. Vermese özeti eklemezdi:)

sycamore
26-10-07, 11:01

Tebrikler,bravo ve bunlarla aynı anlamı taşıyan kelimelerin hepsi size ...

Kadim de denge bozukluğu var galiba git-gitme,kal-kalma...Sevilen yerden yere vurulur tamam da bu da maşallah Ezoyu hiç kaldırmıyor,kız hep yerde.Gerçi o da altta kalmaz ama.Birde sesli fragman gelse...

Ö.Dilek
26-10-07, 11:03
Buda benden..

özet için teşekkürler:img-yes: kadim için kötü oldu gelince üstüste geldi:icon_sorr ama kadim ve ezo'nun yakınlaşmaları için bir fırsat bu bölüm çok güzel olacak :happy0064

aysi
26-10-07, 11:07
heyecandan yazamiyorum ya eli ayagi dolandi .
Ama dikkat ettiyseniz kadim ve ezonun kiyafetleri 37 bolum sonundaki kiyafetler , ayni gece oluyor ne olursa .Butun fragman boyunca ayni kiyafetler
sanirim bolumun ilk sahnelerinden fragmani olusturmuslar yani:img-in_lo bolumun ikinci yarisindan neler oluyor bilmiyoruz ya en bunlar benim dusuncelerim :img-blush

simser
26-10-07, 11:10
Özetimiz gelmiş. Tahminde bulunan arkadaşları tebrik ediyorum. Zaten sizler tahmin ettiğiniz için 2 satırlık özete filan gerek yoktu. Bu bölümün harika ötesi olacağı kesinleşti. Ezo gitmek isteyecek kadim bırakmayacak, kalbi olanlar gidecek kalbi olmayanların kalbi ortaya çıkacak. Herşey iyi güzel de bu salı nasıl gelecek:)

Bak gamze demek ki korkunun ecele faydası yok. Bize rağmen şu iki satırlık özeti ekledi ya özetçi başı acaba nasıl ölmek ister sorsak mı? Karar verdi herhalde. Vermese özeti eklemezdi:)

cnm özetten de anlaşılıyo ki bu zamana kadar sormamış olmamız zaten büyük bi hata:img-gun:

benim anlamadığım şey, kadim zaten nedimin ihanetini bilmiyomuydu yaw:bilmim

nedim için bişey demiyorum, kaçıcak yer arasın kendine, forumca geliyoruzzz:mad72:

emin olduğum bişey var ki ezo-kadim sahneleri yine süper olucakkkkkkk:img-in_lo
yok ben doktorumla görüşmeye gidiyorum, salı gününe acil serviste yer ayırtmam lazım kendime:icon_whis