Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

sinope
05-10-07, 15:28
Aman canım çıksın ne edelim..:) Kadim dostum..:)
Biz anlı şanlı şeker kız Candy'lerin Heman'lerin zamanından kalma fosilleriz nede olsa..:) ama şanslı fosiller olduğumuzda su götürmez bi gerçek..:img-yes:

Ahhh Sinopecim.. sende çok aşa..
Ama bende hatırlayamadım.. günlerdir.. bu zat-ı bi yerlerden hatırlıyorum diyordum ama.. Filinta söylemeseydi.. belkide yine unutacaktım...
Onun sayesinde anılarımda canlandı yaa...
Ahh birde merhum Anthony vardı...:icon_sorr

Banucum.. ee biz bizi biliriz derler.. aşağı yukarı akran olunca bir kaçımız.. yaşasın.. tanıyoruz dedik hemen..

loca ya selamlar..bye

sevgiler..
Not: okul yolu gözükür.. oğluş alınır..herkese iyi yorumlar bol sohbetler..

asiacigim bacim
valla candynin belalisi LiZA yi unuttuk(eski fosiller olarak):img-wink:He-man hey gidi gunler:happy0064 ya 80 li yillarin cocuklari olmaktan mutluyum:img-wink:
locaya bendende selamlar efendimbyebye
kadim vayy bu hafta cocuk bakiciligida yapacaksin,koskoca otel sahibi olarak ya(kesin cok iyi tanidigi birinin cocugudur,yada elemanlardan birisinin yaptigi hatayi duzeltmek adina yardimda bulunabilir)
Sali sallanir
biz ezocular aglanir
gelmez gunler saliya
bekleye durun
gunler gecsede gozlerimiz,gonullerimiz bayram etse diye:icon_whis

SUEDA40
05-10-07, 15:29
valla gönlü her daim genç olanlar hatırlar terry'i ..hem hem onu unutmak mümkünmüü.. türkiyenin en şanslı kuşağı 80 dönemi çocukları bilir terry'i clementine yi yakari yi..şimdikiler robotları biliyor
haklısın filintada terry şekerkızın arkadaşı değildi sanırım

evet arkadaşlar sıra şekerkız Candy de onun sevdiği cocuk antony değilmiydi bizler birde
şekerkız candy antony sevdi diye şarkı söylerdik.

sinope
05-10-07, 15:35
Ne çok hatırlayan varmış, neyse ki yalnız değiliz.:happy0064 Arımaya, Banubanu, Filinta, rhetbutler aynı kuşaktan olmak güzel, paylaşacak ne çok şey var:)

Kesinlikle yüzyılın son şanslı çocukları 80 kuşağı. Candy, Çiçek kız, George..yazmaya başlayınca duramıyorum.:) bir gün şöyle nostalji mi yapsak ne?

Bölüm istekleri; Bari bu hafta dizi bittiği yerden başlasın.
Ezo otelde mutlaka bir gece kalsın.
Kadim'in 34. bölümde, o kıskançlık krizinde söylediği olsun. Kadim'in yemeğini götürme yarışını Ezo kazanamasın, başkası götürsün. Kadim'in, nasıl tepki vereceğini izleyelim.

Nedir; fragman dört gözle beklenmektedir.
Cevacigim
kesinlikle paylasilacak cok sey var:))
80 kusagi ve cigi filimleriyle hala gozumuzun onunde Heidi yi unuttuk
Daglar kizi heidi(kecilerden kendi agzina sut sagmasi iyyy)
Alp daglari(Avusturyadan gecerken hep o gunleri animsarim):img-yes:
bolum istekleri:Kesinlikle ayni fikirdeniz,bittigi yerden baslasin+ ozet adi altinda oynayacak bolumden araklanmasyon,kirpinti yapilmasin(poligon olayini unutmadik,unutmak gibi niyetimizde yok):img-yes:
Nedir: Fragmandan bari yuzumuz gulsun diyecegim,ama pazar gunune kadar kanal bizi surundurur(maalesefki):icon_sorr:icon_sorr
Sevgilerimle

sinope
05-10-07, 15:41
valla gönlü her daim genç olanlar hatırlar terry'i ..hem hem onu unutmak mümkünmüü.. türkiyenin en şanslı kuşağı 80 dönemi çocukları bilir terry'i clementine yi yakari yi..şimdikiler robotları biliyor
haklısın filintada terry şekerkızın arkadaşı değildi sanırım

evet arkadaşlar sıra şekerkız Candy onun sevdiği cocuk antony değilmiydi bizler birde
şekerkız candy antony sevgi diye şarkı söylerdi.

SUEDA cigim

bende oyle hatirliyorum,candy antony e asikti
hatta cocukken sokaktan oyun oynarken
seker kiz candy antony le evlendi
bunu goren Liza kiskancliktan geberdi diye sarki soylerdik( hey gidi gunler heyy):img-yes::img-yes:
bu arada ezomuz eylul ve kutsal ustamizda kalacakti(bak Allahin isine demiyelimde senaristlerimizin isine nasipte otelde kalmak varmis ezocugum(kadim ile)
Gozler kalbin aynasidir
yalan nedir bilmez onlar:img-in_lo:img-in_lo

banubanu
05-10-07, 15:47
SUEDA cigim

bunu goren Liza kiskancliktan geberdi diye sarki soylerdik( hey gidi gunler heyy):img-yes::img-yes:
bu arada ezomuz eylul ve kutsal ustamizda kalacakti(bak Allahin isine demiyelimde senaristlerimizin isine nasipte otelde kalmak varmis ezocugum(kadim ile)
Gozler kalbin aynasidir
yalan nedir bilmez onlar:img-in_lo:img-in_lo

Sinope, (Flinta sana ne diyim forumu birbirine kattın) Antony attan düşüp ölmüştü. Sonra Candy bir yatılı okula gitti, orda Terry vardı... ama sonunda kavuşamadılar... :(
Esaasen şimdi bu konuyu diziye bağlamak da icab ederse, Şimdi bu Antony, Ömer oluyo.. Attan düşüp ölmüyo ama ona benzer bir şekilde Ezo'nun yani Candy'nin hayatından çıkıyor...
Sonra Ezo'nun hayatına Tery yani bizim Kadim giriyor. Ama Tery de çok haşin, karizmatik bir delikanlıydı yani.. Kadim de öyle.. Ama inşallah kavuşurlar..
Öf amma bağladım bee... konu dışı mesaj yazmayayım diye.. neyse..

filinta
05-10-07, 15:50
SUEDA cigim

haklısın filintada terry şeker kızın arkadaşı değildi sanırım..
evet arkadaşlar sıra geldi şekerkız Candy ye onun sevdiği cocuk antony değilmiydi
canlarım benim :img-in_logönlü hep genç kalan forumdaşlarım sizi seviyorum ben yaa:img-blush

bikelem akıllı bıdıklar :img-wink:anthony candy nin çocukluk aşkı idi..anthony attan düşüp öldükten sonra candy anthony nin kardeşleri archie ve stuart ile beraberce yatılı bir okula gitmişti ..asi başına buyruk ve süpper yakışıklı:img-in_lo terry ye orda aşık oldu candy..gençkız ken yanii..

bölüm isteklerine diyeceğim yok da biz hep çakılyoz hayal kurup kurup sonra hep baraber uff oluyoruz:icon_sorr

sudenaz
05-10-07, 15:55
Ne çok hatırlayan varmış, neyse ki yalnız değiliz. Arımaya, Banubanu, Filinta, rhetbutler aynı kuşaktan olmak güzel, paylaşacak ne çok şey var

Kesinlikle yüzyılın son şanslı çocukları 80 kuşağı. Candy, Çiçek kız, George..yazmaya başlayınca duramıyorum. bir gün şöyle nostalji mi yapsak ne?
Kadim'in 34. bölümde, o kıskançlık krizinde söylediği olsun. Kadim'in yemeğini götürme yarışını Ezo kazanamasın, başkası götürsün. Kadim'in, nasıl tepki vereceğini izleyelim.

Bende 80 kusagi olarak kendimi sansli görenlerdenim sizin gibi.Bir cok sanatcinin (Tarkan ,hakan peker ,özcan deniz vs .)simdiki terimlerle rüküs kiyafetlerini ve direkt mars olarak yazilmis müziklerini izlemek gibi türlü sanslara sahibimiz. (Sans mi diyenler olacaktir.Ee heryaratigin gelisimini izlemek heyecan verici oluyor.:icon_whis )

Istekler kismina gelince kesinlikle kesinlikle olmali diyorum yazdiklarin ceva.Hatta kadim'cigin balo sahnesinden sonraki davranislari ele alinisa bir baloda balli aga'mi düzenlese aceba diye kendimi alamiyorum.Gerci bu kadarina bile gerek yok.Elcin anne balli aganin evlenme teklifini kadime söylese.Kadimde verilen cevaplardan ve son gelismelerden habersiz mükemmel Genc (Adamcagiz ezonun yanindakileri görünce yas bunalimina giriyor.)katagorisine balliyida koysa.Fragmansizlik ve özetcik li düsünmek beynimde direkt hayal dünyasina dalmama neden oluyor.

Bu arada harika bir basliga sahibiz.Iki satir özetle minimum 10 sayfa ilerleyen bir baslik daha görmemistim.Ellerinize saglik.

sinope
05-10-07, 15:57
Sinope, (Flinta sana ne diyim forumu birbirine kattın) Antony attan düşüp ölmüştü. Sonra Candy bir yatılı okula gitti, orda Terry vardı... ama sonunda kavuşamadılar... :(
Esaasen şimdi bu konuyu diziye bağlamak da icab ederse, Şimdi bu Antony, Ömer oluyo.. Attan düşüp ölmüyo ama ona benzer bir şekilde Ezo'nun yani Candy'nin hayatından çıkıyor...
Sonra Ezo'nun hayatına Tery yani bizim Kadim giriyor. Ama Tery de çok haşin, karizmatik bir delikanlıydı yani.. Kadim de öyle.. Ama inşallah kavuşurlar..

banum banum canim
bas agrisiyla kivranirken bile beni gulmekten yerlere yatirdin ya:img-hyste:img-hyste
ayy konuyu oyle baglamissinki :good:yerlerden toplayacan beni bu gidisle:img-hyste:img-hyste
konu disina cikmayayaim efendim gelelim su yilan sureyya ve Nedim ikilisine karsilik Kadim nasil bir tedbir alabilir?

safinaz:)
05-10-07, 15:58
ezo şeker kız candy kadim antoni oluyo bu durumda..zaten vahşi kedi gibiydi candy de ...çok özdeşleştirdim şimdi terry ninde ukala hali aynı kadim ne didişken bi ikili olmuşlardı onlar..ya terry sonradan gelendi dimi o çizgifilmde valla bu bizim hikayeye çok uyuyo şöyle ki tek uymayan antoni yani ömer:img-pilot ne alaka dimi..bundan sonra ezo "şeker kız" kadim terry...aslında senaryolar o iksi arasındaki diyaloglardan pek farklı değil. yiyolardı birbişlerini gerçi ben 87liyim tam ucundan yetişmiş sayılırım ama hatırlıyorum hayal meyal çok severdim.( tekrarlarını verseler niye vermiyolar ya)

filinta
05-10-07, 15:58
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

şekercim valla sana şunu demek isterimkiii...kadim hani ezo ya demişti ya istanbul'un eskilerindensin belli diye..heh... bende sana bağlamayı iyi çalanlardansın belli demek istiyorum..:img-hyste:img-hyste:img-hystekutlar saygılarımı sunarım şekerimm..:img-wink:yani bu kadar hatasız bir teşbih olurdu bravoo:img-icecr

söğüt
05-10-07, 16:02
Tery'i kaç kişi hatırlar ki :) Beeennn.. Şeker kız kendi Tery ile evlendi.. biz flintayla epey bir sohbet ettik bu konuda..

Neyse.. şimdi bu özeti yazanlara bu forumun kurallarını hatırlatmak istiyorum..
tek cümlelik mesaj yazmak yasaktır.... :img-polic

Neden ama neden neden??? bu kadar kısa özet. Neyse bu özetin içinde tek enteresan olan Kadim ve Ezo'nun çocuk bakma olayıdır.
belkim Ezo bu çocuğun vasıtasıyla biraz geçmişinden bahseder kadim'e, Kadim Ezo'yu teselli eder, o da kendinden bahseder, çocuğu uyutmak için uğraşırlarken, bir de bakarlar çocuk uyumuş, sessizce odadan çıkarlar, bir şeyler içmeyi teklif eder Kadim, Ezo'da kaç haftadır, "niyetliyim, niyetliyim" söyleminden vazgeçer, çünkü o sırada iftar olmuştur, beraber çay içerler, "rakı içseler buzlamak zorunda kalıcak teknik ekip uğraşmasınlar şimdi". O sırada yakınlaşırlar v.s v.s
Öf bir dokun bin ah işit...

aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh...nerden geldi aklınıza kızlar
eski yaralar depreşmiş bakıyorum :img-hyste:img-hyste
allah allah terry hani bacağı kopan bir artis kızla evlenmemiş miydi hihi:img-hyste
ben de şeker kız kuşağındanım da..çok fazla bişi hatırlamıyorum ama anthony attan düşüp öldüğünde ben çok kötü olmuştum..anthony çok efendi , terry biraz bitirim bir tiplemeydi..ama terry ile candy hiç kavuşamadı..diye kalmış aklımda ..
valla rakı falan içemez mübarek gün çarpılır sonra malum ezo dindar kız..
kadim için her yer paris,:img-hyste onun için farketmiyor da
ama şöyle karşılıklı çay içmelerini çok isterdim..
hafif hafif atışmalı, taşlamalı demiyorum bakın sakın yanlış anlaşılmasın...
hatta ve hattaaa öyle bir gün olsun ki
kadim akşam yemeği için ezonun iftar saatini beklesin...
ne olur böyle minik bir jest yapsa..
hani ikiside otelde iken hazırr...
ezo ölse yemez onunla yemek yemez ( o kadar kafayı yemedi çünki) ama kadimin tatlı dili, güler yüzü yılanı bile aşka getirir değil ki ezoyu..
hadi kadim biraz gayret...:happy0064
korkma biz arkandayız:img-hyste

sinope
05-10-07, 16:03
canlarım benim :img-in_logönlü hep genç kalan forumdaşlarım sizi seviyorum ben yaa:img-blush

bikelem akıllı bıdıklar :img-wink:anthony candy nin çocukluk aşkı idi..anthony attan düşüp öldükten sonra candy anthony nin kardeşleri archie ve stuart ile beraberce yatılı bir okula gitmişti ..asi başına buyruk ve süpper yakışıklı:img-in_lo terry ye orda aşık oldu candy..gençkız ken yanii..

bölüm isteklerine diyeceğim yok da biz hep çakılyoz hayal kurup kurup sonra hep baraber uff oluyoruz:icon_sorr

filintam yakisiklim benim:img-wink:
canimin ici bende seni cok seviyorum:img-in_lo
bikelem aklimda oyle kalmis ,antoyn in attan dusupte oldugunu unutmusum valla(demekki aklimiz o zamanlar antony de oldugu icin) candyle evlendirmisiz,oyle sarki sozleri yazmisiz(cocukluk iste)
bolum istekleri: cakiliyoruz ki sorma gitsin
acaba Kutsal anne elcin anneyi ziyarete giderken gulmu goturecek,yada cikolatami?

banubanu
05-10-07, 16:04
banum banum canim
bas agrisiyla kivranirken bile beni gulmekten yerlere yatirdin ya:img-hyste:img-hyste
ayy konuyu oyle baglamissinki :good:yerlerden toplayacan beni bu gidisle:img-hyste:img-hyste
konu disina cikmayayaim efendim gelelim su yilan sureyya ve Nedim ikilisine karsilik Kadim nasil bir tedbir alabilir?

Flinta'nın yazıyı da alıntı yapayım dedim ama bakındım bakındım bulamadım nasıl yapacağımı neyse...
Ya ne yapayım konu dışınıda mesaj yazmayın deniliyor.. E şimdi br de böyle Tery idi Candy idi dışardan bakanın "ne alaka, Entep'ten bunlarda mı İstanbul'a gelmiş" diye soracağı bir duruma getirdik forumu.. en iyisi bir şeye bağlayayım dedim..
neyse ama cuk oturdu.. hep Flinta'nın avatarı yüzünden..

He bir de bölüm istekleri yapayım:
Kadim ve Ezo biraz duygusallaşsınlar. Kadim eskilerden açsın mesela, böyle ağlamaklı olsun (ya kendim için istiyosam nooliim)

05-10-07, 16:11
Kadim ve Ezo biraz duygusallaşsınlar. Kadim eskilerden açsın mesela, böyle ağlamaklı olsun (ya kendim için istiyosam nooliim)

çok şeker ya...
kendimiz için değil iki gencin geleceği söz konusu diiimi:good:

bence bizim beklediğimizden daha güzle senaryolar çıkar ama çok sevgili yönetmenimiz sahneleri geçiştirmese misal koltukta geçen ama ruhumuzun duymadığı koskoca hastane gecesi( bir gece aynı koltukta bizden habersiz geçt:img-piloti)...romantizm arar bu gözler..

sinope
05-10-07, 16:18
Flinta'nın yazıyı da alıntı yapayım dedim ama bakındım bakındım bulamadım nasıl yapacağımı neyse...
Ya ne yapayım konu dışınıda mesaj yazmayın deniliyor.. E şimdi br de böyle Tery idi Candy idi dışardan bakanın "ne alaka, Entep'ten bunlarda mı İstanbul'a gelmiş" diye soracağı bir duruma getirdik forumu.. en iyisi bir şeye bağlayayım dedim..

banum banum
yeminle soyluyorum,okurken gozyaslarim gulmekten akti:img-wink:
Foruma birisi girse hakikatten ezo istanbula gelirken pesinede yabanci
turistleri takipta gelmis diye dusunecekler(tabi yeni jenarasyon bizim cizgi dizilerini bilmedikleri icin):img-wink:
cuk oturduki hemde nasil:good::good:
istek bolumundeki yorumuna koptum gulmekten:img-icecr
Ezo iftar icin entep isi yemekler hazirlasin, iftarda kadim elleriyle beslesin ezosunu(kendim icin istiyorsam namert olayim):img-in_lo:img-in_lo
Sevgilerimle
edit;Iftardan sonra gorusmek uzerebyebye

filinta
05-10-07, 16:24
banum banum
yeminle soyluyorum,okurken gozyaslarim gulmekten akti:img-wink:
Foruma birisi girse hakikatten ezo istanbula gelirken pesinede yabanci
turistleri takipta gelmis diye dusunecekler(tabi yeni jenarasyon bizim cizgi dizilerini bilmedikleri icin)
cuk oturduki hemde nasil:good:
istek bolumundeki yorumuna koptum gulmekten:img-icecr
Ezo iftar icin entep isi yemekler hazirlasin, iftarda kadim elleriyle beslesin ezosunu(kendim icin istiyorsam namert olayim):img-in_lo:img-in_lo
Sevgilerimle

eminim kendin için istemiyorsun tabi tabii:icon_whis

istek yapıyor madem herkes bende bişey istiyorum:img-icecr

şimdi kadim böyle ezo ya höt höt yaparken elçin anneye denk gelsinde sıkı bir papara yesin:img-yes:arasıra hakkediyor yanii..ezo'nun dili sivri ama kadim'in dili de çok sert şimdi allah için..

not:bu arada yeni avatarım nasıl ki nee.. :img-wink:daha neler var her güne değişecem:img-icecr

05-10-07, 16:29
eminim kendin için istemiyorsun tabi tabii:icon_whis

istek yapıyor madem herkes bende bişey istiyorum:img-icecr

şimdi kadim böyle ezo ya höt höt yaparken elçin anneye denk gelsinde sıkı bir papara yesin:img-yes:arasıra hakkediyor yanii..ezo'nun dili sivri ama kadim'in dili de çok sert şimdi allah için..

not:bu arada yeni avatarım nasıl ki nee.. :img-wink:daha neler var her güne değişecem:img-icecr

flinta avatarın süper gerçekten içim gitti ya bu kadar uyumlu aynı zamanda ironik imza avatar takımı görülmemiştir heralde:good:

aynen katılıyorum ya ezo tamam dobra dobra çata çat cevap veriyo ama asla sert olmuyo tabi kadim patronu olduğu için ezonun estağfurullah afedersinizleri durumu kurtarıyo ama kadim çok ağır oluyo bazen misal parti öncesi verdiği göz dağı( yakınımda dolaşma falan filan sonra dibinden ayrılmadı kızın o da ayrı mesele)
bence de elçin anne bi tozunu alsnkadimin sonra ezo ayrıntılı temizliğini yapıcak :img-pilot

filinta
05-10-07, 16:37
flinta avatarın süper gerçekten içim gitti ya bu kadar uyumlu aynı zamanda ironik imza avatar takımı görülmemiştir heralde:good:

aynen katılıyorum ya ezo tamam dobra dobra çata çat cevap veriyo ama asla sert olmuyo tabi kadim patronu olduğu için ezonun estağfurullah afedersinizleri durumu kurtarıyo ama kadim çok ağır oluyo bazen misal parti öncesi verdiği göz dağı( yakınımda dolaşma falan filan sonra dibinden ayrılmadı kızın o da ayrı mesele)
bence de elçin anne bi tozunu alsın kadim'in sonra ezo ayrıntılı temizliğini yapıcak :img-pilot

valla ben diyorum elçin anne kabasını bir alsınkadim'in ezo dipdoruk bir silkeler onu ben eminim yani:icon_whis

birde sinope nin sorusu var dı kutsal usta çiçek ile mi çikolata ile mi gelsin diye:img-yes:terry:img-in_lodi,candy di kaynadı arada..:icon_whis:icon_whis

kutsal usta önce bir çiçekle gelsinde sonra alır çikolatasını nerde öyle beleşe köfte:img-yes: bi gelişte işi bitirecek :img-policyani yağma yok vermeyiz hemen nazlanmadan elçin annemizi:img-beee::img-beee:

rainbow06
05-10-07, 17:09
80'li yılların çocuklarını forumda görmek ne güzel... O zamanlar çocuk olmak çok güzeldi. Şimdiki çocukların bilgisayar oyunlarına, sanal dostluklarına inat bizim harika çizgi filmlerimiz ve Susam Sokağı'mız vardı. Ben en çok kafasında yumurta kabuğuyla gezen minik civciv Kalimero'yu severdim. (Ama haksızlık bu öyle değil mi?) Bir de Hayat Ağacı vardı tabi ki :)

Bu arada filinta yeni avatarın çok güzel olmuş. :happy0064:happy0064:happy0064

ahesti
05-10-07, 17:41
ahhhhhhhhhhhhhhh ah dıyom nerden aklıma getırdınız antanının o attan agır cekımde defalarca dususu haın tavsan mı sıncapmıydı neydı nerden cıktın atın onune tuglerım dıken dıken olmustu bıde baktımkı sıpır sıpır aglıyorum cocukluk ıste
sonra gemıde sıslerın ıcınden bır cocuk candy gıbı bende onu antonı sandım ama onun yakısılıklılıgı onuntturdu herseyı sey olsun antonı nedım terrıyde kadım olsun kutsal usta bunların bıtane agacı vardı baba dıolardı o olsun bıtane yaslı bır rahıbe vardı elcın abla eylulde candının eskı bı arkadası o olsun nolur olsun (ahah ...antonı valla tekrar cıksa ızlerım)
ya bısı sorcam hanı bırı yazmıstı evlerı elcın yenı cekım yapılacak eve yakınmıs hatta annesının iş yerıne yakınmıs ...hanı gıdıp bakıcaktı bıze noldugunu haber verıcektı:img-polic

sudemnaz
05-10-07, 18:09
dersler yüzünden foruma giremiyorum her şeye fransız kaldım :(
özetçik geldi mi
yarın inş. yeni fragmanı verirler...
reytingleri sevmedim ama maç vardı olcak o kadar...

banubanu
05-10-07, 18:55
dersler yüzünden foruma giremiyorum her şeye fransız kaldım :(
özetçik geldi mi
yarın inş. yeni fragmanı verirler...
reytingleri sevmedim ama maç vardı olcak o kadar...

Biz daha da beter Japon kaldık. Son olarak 80li yılların çizgifilmlerinden anılar yapıyorduk.
Özetçik gelmiş tek işe yarar bilg; hasta bir müşterinin çocuğuna Kadim ve Ezo bakacakmış. İişte okuyup okuyup yorum yapıyoruz.

_Jade_
05-10-07, 19:09
selam herkese..
buhafta yorum yapamamıştım bi türlü, fırsat olmamıştı ama yapılan yorumların hepsini okudum..harikasınız valla :good: yorumları okumaya doyum olmuyor:img-wink: diziyi izlemek ayrı keyif, yorumlarınızı okumak ayrı bi keyif :)

özet! de gelmiş nihayet..ben artık inada bindirdiklerini falan düşünmeye başladım, ısrarla her hafta biraz daha kısaltıyolar özeti..bi kaç hafta sonrasını düşünmek bile istemiyorum :icon_sorr

çocuğa bakma olayı hayli ilginç olcak gibi..kadimi küçük bi çocuğu avutmaya çalışırken düşünemiyorum :icon_whis zor anlar yaşatabilir ufaklık bizimkilere :)
bende sevgili gülbeyaza katılıyorum...kadim çocuğa bakmak için en iyi kişinin ezo olduğunu düşüncek ve ezoya söylicek.o gecede ezo otelde kalmak zorunda kalıcak :)...sonra bi ara kadim onları merak edip odalarına gelebilir..başta yine didişebilirler ama daha sonra mesela çocuk uyurken sohbet etsinler istiyorum didişmeden..dertleşsinler hatta..ezo kendini anlatsın kadime..kadim dinlesin sessizce :img-in_lo

ezo ve elçin annenin aynı evde olması demek bol ezo-kadim sahensi demek..artık her fırsatta kadim elçin annede alır soluğu :) :)

fragmanı da merakla bekliyorum..yarın akşam verilir heralde..ne olur azıcık özenilerek hazırlanmış bi fragman olsun..:img-yes:

filinta
05-10-07, 19:21
çocuğa bakma olayı hayli ilginç olcak gibi..kadimi küçük bi çocuğu avutmaya çalışırken düşünemiyorum :icon_whis zor anlar yaşatabilir ufaklık bizimkilere :)
bende sevgili gülbeyaza katılıyorum...kadim çocuğa bakmak için en iyi kişinin ezo olduğunu düşüncek ve ezoya söylicek.o gecede ezo otelde kalmak zorunda kalıcak :)...sonra bi ara kadim onları merak edip odalarına gelebilir..başta yine didişebilirler ama daha sonra mesela çocuk uyurken sohbet etsinler istiyorum didişmeden..dertleşsinler hatta..ezo kendini anlatsın kadime..kadim dinlesin sessizce :img-in_lo:img-nyam::img-nyam::img-nyam:
ballı kaymak olur_Jade_..valla herkesin aklına değişik değişik şeyler geliyor..

şimdi fragman yarın çıkar diyoruz yaa..çıka çıka meryem,nur,seyit ve bilumum gereksiz kişilerin görüntüleri oluyormuymuş çakılırız yerlere valla:icon_sorr:icon_sorr

destur
05-10-07, 19:27
tanıtımların, özetin, jenerik müziğini acil değişmesi gerekir yani burda bir sürü insan rahatsız oluyor ve kimse ilgilenmiyor nasıl iş anlamadım geen sezon senaristle ilgi sorunlar vardı tamam bayya düzeldi. ama lütfen biz demeden yöneticilerde görsün www.pastelfilm.com.tr :img-cool2:img-polic:img-polic

Ceva
05-10-07, 19:29
Sayfayı 80 liler basmış :)

:img-hyste banubanu'cum süper bağlamışsın konuyu. Sonları benzemesin diyelim o zaman. Sahi Antony öldüğünde kimler ağlamıştı. :)

Istekler kismina gelince kesinlikle kesinlikle olmali diyorum yazdiklarin ceva.Hatta kadim'cigin balo sahnesinden sonraki davranislari ele alinisa bir baloda balli aga'mi düzenlese aceba diye kendimi alamiyorum.Gerci bu kadarina bile gerek yok.Elcin anne balli aganin evlenme teklifini kadime söylese.Kadimde verilen cevaplardan ve son gelismelerden habersiz mükemmel Genc (Adamcagiz ezonun yanindakileri görünce yas bunalimina giriyor.)katagorisine balliyida koysa.Fragmansizlik ve özetcik li düsünmek beynimde direkt hayal dünyasina dalmama neden oluyor.

Bu arada harika bir basliga sahibiz.Iki satir özetle minimum 10 sayfa ilerleyen bir baslik daha görmemistim.Ellerinize saglik.

Sudenaz'cım, Kadim, Ballı Ağa'nın evlenme teklif ettiğini öğrenirse ne güzel olur.:) sonra da Ezo'ya, senin has arkadaşlarının, yoldaşlarının hepsi sana vurgun diye kan kusturmaz mı? Kusturur. Ezo'dan ayar yiyip, yine kendine gelmez mi? gelir. Forumda sayfalara yetişmek zorlaşır mı? zorlaşır. E daha ne ister bu forum. Olsun bu sahne..

Başlık gerçekten çok güzel. Yorumları kaçırmamak için akşamları da mesai yapmaya başladım :) (maşallah, nazar değmesin)

...

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Kendin için birşey istemediğini biz sayfaca biliyoruz banu:img-yes:emin olabilirsin:)

Ezo iftar icin entep isi yemekler hazirlasin, iftarda kadim elleriyle beslesin ezosunu(kendim icin istiyorsam namert olayim)
Sevgilerimle

Ne iyilik sever bir sayfa Ezo gelin sayfası. Forumda bu dizi karakterleri kadar şanslı çift yoktur. Sırf onlar mutlu olsun diye istiyoruz biz. Kendimiz için ne gibi bir isteğimiz olabilirki.

Sinope'cim, Kutsal usta, Elçin anneye çiçek götürür bence..tabi bu sahneyi bize izlettirlerse.

Filinta, yeni avartarın çok güzel. Sen böyle avartarları ekledikçe bu sayfa da 80 liler rahat durmaz.

kullar
05-10-07, 19:34
bende bu sezon ezo gelini izleyenlerden biri olarak fragmani anlatayim dedim

bir defada ne anladiysam artik idare edin balli aga nur yakinlasmasi var salini örtüyor nurun bura balli aganin bahcesi bence tamda emin deyilim
ezo ve eylül dü galiba adi onlar bir odada yatakta oturuyorlar ve ahci oan ortada artik yatin der gibi ayakta
ve kadim kardesiyle süreyyayi görüyor veya takip etti onlari onlar masada oturuyorlar acik mekan burasi
kadim ve ezo bir kiz cocuguyla beraberler mcdonalds gibi bir yer ve ezo bence kadime pommes veriyor kiz cocuguna bak kadim yiyor sende ye gibi ve ezo kadim ve kizin , kadim ezo ve kizin resmini cakiyor sipsak makinesi ile kiz cocuguda bizimkilerin resmini cekiyor bizimkiler biraz yaklasiyorlar birbirlerine resim cekilecekler ve alis veris merkezinde ezo yürüyen merdivenlerde sorun yasiyor sanki düsecek gibi oluyor kusura bakmayin aklimda bu kadari kalmis

_Jade_
05-10-07, 19:35
:img-nyam::img-nyam::img-nyam:
ballı kaymak olur_Jade_..valla herkesin aklına değişik değişik şeyler geliyor..

şimdi fragman yarın çıkar diyoruz yaa..çıka çıka meryem,nur,seyit ve bilumum gereksiz kişilerin görüntüleri oluyormuymuş çakılırız yerlere valla:icon_sorr:icon_sorr

hiç şaşırmam öyle bişey olursa..yapmadıkları şey değil..ballı neyse de (sevmeye başladım onu :) ) seyitle nur hiç çekilmiyo valla..meryeme de sırf selimi merak ettiğimden katlanıyorum :img-pilot zaten bölüm içinde bolca yer alıyolar, fragmanda en azından kadim-ezo-küçük kız sahneleri yer alsın

banubanu
05-10-07, 19:38
Sayfayı 80 liler basmış :)

:img-hyste banubanu'cum süper bağlamışsın konuyu. Sonları benzemesin diyelim o zaman. Sahi Antony öldüğünde kimler ağlamıştı. :)

Kendin için birşey istemediğini biz sayfaca biliyoruz banu:img-yes:emin olabilirsin:)

.

Every think I do I do it for you... biz o dönemlerde bunu kendim için bir şey istiyosam namerdim diye çevirirdik.. Yok bi kötü niyetim, şimdi Kadimin gözleri dolsa, Ezo onu teselli etse fena mı olur yanim..
Ya siz Söz ve Müzik diye bir film var onu seyrettinz mi 80 lerin tam bir komedisi....

Ceva
05-10-07, 19:40

bir defada ne anladiysam artik idare edin balli aga nur yakinlasmasi var salini örtüyor nurun bura balli aganin bahcesi bence tamda emin deyilim
ezo ve eylül dü galiba adi onlar bir odada yatakta oturuyorlar ve ahci oan ortada artik yatin der gibi ayakta
ve kadim kardesiyle süreyyayi görüyor veya takip etti onlari onlar masada oturuyorlar acik mekan burasi
kadim ve ezo bir kiz cocuguyla beraberler mcdonalds gibi bir yer ve ezo bence kadime pommes veriyor kiz cocuguna bak kadim yiyor sende ye gibi ve ezo kadim ve kizin , kadim ezo ve kizin resmini cakiyor sipsak makinesi ile kiz cocuguda bizimkilerin resmini cekiyor bizimkiler biraz yaklasiyorlar birbirlerine resim cekilecekler ve alis veris merkezinde ezo yürüyen merdivenlerde sorun yasiyor sanki düsecek gibi oluyor kusura bakmayin aklimda bu kadari kalmis

Yok, yok özeti düzeltmiyorlar ama fragman konusunda iyi yoldalar. Bugün Cuma ve fragman çıkmış.

Kullar, anlattığın için teşekkür ederiz.

Kadim, dedektiflik yapmış:) artık Nedim'e ve Süreyya karşı önlemlerini alır. Bir daha da Nedim'e asla güvenmez. Ah Nedim ah bir çocukça kıskançlık yüzünden yaptıklarına bak.

Ezo&Kadim&Küçük kız..izlemek lazım.:)

kullar
05-10-07, 19:44
aklima geldi fragmanda ezo ve kadim bol bol karsilasiyorlar:img-wink:

balli aga seyitin mekanina gidiyor korumalari asip eve giriyor ve meryem o cocukla yakinlasiyor bence direksiyon dersi veriyorya ismini hatirlayamadim:icon_whis iste siz anladiniz kim oldugunu

naz özkul
05-10-07, 19:44
Az önce gördüm. Bu akşam 23:00'te dizimizin tekrarı var. Bu güzel bölümü yeniden izlemek isteyenler ve fragman izlemek isteyenler en önemlisi uykusu kaçanlar için iyi fırsat:img-wink:

Ceva
05-10-07, 19:45
Every think I do I do it for you... biz o dönemlerde bunu kendim için bir şey istiyosam namerdim diye çevirirdik.. Yok bi kötü niyetim, şimdi Kadimin gözleri dolsa, Ezo onu teselli etse fena mı olur yanim..
Ya siz Söz ve Müzik diye bir film var onu seyrettinz mi 80 lerin tam bir komedisi....

:) :) :)

Asia dvd yi getirdi. İzle şu filmi diye ama hala vakit bulup izleyemedim. İzleyen herkes çok beğenmiş. Hmm hazır fragman avına çıkmayı düşünüyorken izlesem mi?

Kadim'in, gözlerinin dolacağı günler gelecektir elbet. Ezo ile beraber kadar bu sayfadakiler de teselli eder onu.:) gönüllü bulacağımız konusunda şüphem yok.:)

Tekrar:happy0064 gerçi ben tekrarını hergün izledim ama bir defa daha izlesemde olur. Hem fragmanı kesin verirler arada. Söz ve Müzik yine kaldı:)

Teşekkürler Naz Özkul.

Ballı Ağa ve Nur ilişkisini istemeyen biri olarak, bu sahneyi izlemek isteyeceğimi sanmıyorum. Ballı Ağa'ya yeni biri bulunsun.

filinta
05-10-07, 20:06
Sayfayı 80 liler basmış
Filinta, yeni avartarın çok güzel. Sen böyle avartarları ekledikçe bu sayfa da 80 liler rahat durmaz.
herşey biz 80 liler için şekercim :img-icecrdaha dur yakari clementine felan da olacak.anthony mağdurlarını da unutmayacam tabii

kadim ve ezo bir kiz cocuguyla beraberler mcdonalds gibi bir yer ve ezo bence kadime pommes veriyor kiz cocuguna bak kadim yiyor sende ye gibi ve ezo kadim ve kizin , kadim ezo ve kizin resmini cakiyor sipsak makinesi ile kiz cocuguda bizimkilerin resmini cekiyor bizimkiler biraz yaklasiyorlar birbirlerine resim cekilecekler ve alis veris merkezinde ezo yürüyen merdivenlerde sorun yasiyor sanki düsecek gibi oluyor kusura bakmayin aklimda bu kadari kalmis:blink::blink::blink::blink::blink:
aman aman tü tü tü tü ..tahtalara vuralım nazarlar felan değer maazallah..fragman mı çıktı:blink: hemide cumadan..:blink:enteresann..:blink:hemen pusuya yatıyorum fragman pususuna tabii:img-pirat:img-pirat:icon_shad

05-10-07, 20:08

sağol kullar....
erken gelmiş fragman demek:icon_whis
anlattığın gibiyse fena değil ama ballı ağa ve nur olayı ceva gibi beni de sarmıyo. hiç de onların yakınlaşmasını bekleyen bir kitle olduğunu sanmıyorum.sebebi zaten belli.yanlış olur belki ama kızı yaşındaki ezoya aşık olması çok daha bizi sarıyodu en aızndan baş karakterlerden çok da kopulmuyodu.şimdi orası başka bir dizi ezo kadim başka bir dizi gibi olucak. seyit ne ezoyla ne kadimle ilgili nasıl bağlantı kuramadılar hala şaşıyorum. onları izlemek böyleyken işkence oluyo tabiki hele nur ve meryem boğıyo beni

neyse ezo kadim sahneleri yine çoklukta umarım ıskalamamış olurlar bazı sahneleri yönetmenden ötürü...salı günü gelsin artık ya

_Jade_
05-10-07, 20:14

kullar fragmanı haber verdiğin için ve de anlattığın için çok teşekkürler..:img-wink:
çok gülcez sanırım ezo-kadim-küçük kız üçlüsüne bu hafta :) neler yaşıycaklar kimbilir?? :) :)

demek tekrar da varmış bu gece :happy0064 naz özkul haber verdiğin için teşekkürler :img-wink:

rainbow06
05-10-07, 20:45

Fragman erken çıkmış bu hafta. Bu akşam dizinin tekrarında kesin gösterirler yeni fragmanı. kullar fragmanı anlattığın için çok teşekkürler, izlemiş kadar olduk.

Ballı Ağa ile Nur'u ben de pek yakıştıramıyorum. Ballı Ağa Nur'la değil başka birisiyle evlense daha iyi olur. Umarım onların sahneleri fazla uzun değildir, onları izlemek yerine bol bol Ezo ve Kadim'i izlemeyi tercih ederim. Hatta mümkünse Meryem, Nur ve Seyit dizide olabildiğince az gözüksün.
Ezo zaten geçen bölümde Eylül ve Kutsal Usta'nın evinde kalmaya gidiyordu, Ezo ile Eylül kesin sabaha kadar laflamışlardır.
Kadim'in Nedim'i takip etmesi çok iyi olmuş, umarım Kadim Nedim'in planlarını biran önce öğrenir de böylece Nedim Kadim'e zarar veremez.
Ezo ve Kadim'in ufak kıza baktığı sahneler çok güzel olacağa benziyor. Alışveriş merkezinde gezmeler, fotoğraf çekilmeler filan tam da istediğimiz gibi sahneler olacak. Ezo'nun yürüyen merdivenlerdeki maceralarını da merakla bekliyorum.

Salı'ya daha çok var, nasıl bekleyeceğiz?

aysi
05-10-07, 21:19
:happy0064:happy0064
hic beklemedigim anda ciktigin icinde bende heyecandan neler gordum ya unutum nerdeyse. Kadim ve ezo karsi karsiya yine guzel guzel bakisiyorlar.Nedim ve ismi lazim degil hanim bir cafedeler sanirim kadim onlari takip etmis bir onlari goruyor.Sonra bir yerde Meryem ve Selim sanirim araba kullaniyorlar ve bir birlerine oyle bir bakiyorlarki hayra alemet degil (sanirim yeni bir ask var ) Balli aga ile nur yakinlasmasi var sanirim bir balkondalar ve balli aga ceketini nura veriyor.Ve Kadim ezo lunapark giibi bir yerlerdeler resim cekiyorlar once kadim kizla sonra ezo kizla veeeeeeeeee en sonunda kadim ve ezo yan yana resim cekiyorlar.Sonra bir alisveris merkezinde yuruyen merdivenler ezo dusecekken kadim onu tutuyor ve bir guzel bakisma sahnesi daha sonra kadimin kucaginda kiz cocugu ve yaninda ezo gidiyorlar ama bayagi mutlu mesutlar anlayacaginiz ancak bu kadar gordum .:img-in_lo:icon_whis

sinope
05-10-07, 21:36
[QUOTE=aysi;4990593]
hic beklemedigim anda ciktigin icinde bende heyecandan neler gordum ya unutum nerdeyse. Kadim ve ezo karsi karsiya yine guzel guzel bakisiyorlar.Nedim ve ismi lazim degil hanim bir cafedeler sanirim kadim onlari takip etmis bir onlari goruyor.Sonra bir yerde Meryem ve Selim sanirim araba kullaniyorlar ve bir birlerine oyle bir bakiyorlarki hayra alemet degil (sanirim yeni bir ask var ) Balli aga ile nur yakinlasmasi var sanirim bir balkondalar ve balli aga ceketini nura veriyor.Ve Kadim ezo lunapark giibi bir yerlerdeler resim cekiyorlar once kadim kizla sonra ezo kizla veeeeeeeeee en sonunda kadim ve ezo yan yana resim cekiyorlar.Sonra bir alisveris merkezinde yuruyen merdivenler ezo dusecekken kadim onu tutuyor ve bir guzel bakisma sahnesi daha sonra kadimin kucaginda kiz cocugu ve yaninda ezo gidiyorlar ama bayagi mutlu mesutlar anlayacaginiz ancak bu kadar gordum /QUOTE]

Fragman icin tskler aysi ve Kullar
Aaa bizim fragmanci basinin kafasina saksimi dustu acep:icon_whis(gunleri sasirdi galiba) aman nazar edecemsimdi,haftaya giderde sali sabahi falan verir.Tuuu nazarlar degmesin:img-icecr
Demekki bizim aska muhtac yarali kapler,birbirlerine guzel guzel bakiyorlar(bakisin siz devam edin,hatta gozlerinizi birbirinizden hic ayirmayin):img-in_lo
Kadimin bu bolum Yilan Sureyya ile Nedimi bir sekilde peslerine takilacagini tahmin ediyordum(uk):good:
Amaninda kabak cicegim Meryem bir Selime el atmadigi kalmisti oda oldu ya ne diyim artik:img-fear2:img-fear2
Yahu Balli aga Vallahi hic kalibinin adami cikmadin(oglun Recep ile Nur senin yaninda,evinde goz gore gore asik oldular birbirlerine,burnunun dibinde olanlari bile anlayamadin)Hani sen oglunun annesi Pembe Sultana nikah kiyacaktin(Ne yapacaksin su saatten sonra artik Nuru sen,kadin Seyit denilen Kelaynagin pis oyunlarinin icinde bogulmak uzere)::mad72:
Anamm bizimkiler Luna parktalar hemde:happy0064
resim cekiniyorlar beraber(ohhh yandan derim ben bu ise artik 2 side birbirlerini ozledikce dakika basi resme bakar dururlar:icon_redf
Ezom canim benim ilk defa hayatinda yuruyen merdivene biniyor.Dus ezom(ama bir yerin falan kirilmasin) Nasilsa seni dusme aninda tutacak Sovalyen var yani basinda,seni elleriyle yerdende kaldirir,Sovalyemiz centilmendir.:img-hi:
Kadim cocugu kucagina aliyor demekki,sonrada ezo ile tatli bakismalar:img-in_lo,
Gozler kalbin aynasidir.
saliya kadar artik avere sarkisini soyleyenler ekibi kurariz 80 liler olarak:img-wink:
sevgilerimle

sinope
05-10-07, 21:53
80'li yılların çocuklarını forumda görmek ne güzel... O zamanlar çocuk olmak çok güzeldi. Şimdiki çocukların bilgisayar oyunlarına, sanal dostluklarına inat bizim harika çizgi filmlerimiz ve Susam Sokağı'mız vardı. Ben en çok kafasında yumurta kabuğuyla gezen minik civciv Kalimero'yu severdim. (Ama haksızlık bu öyle değil mi?) Bir de Hayat Ağacı vardı tabi ki :)

Bu arada filinta yeni avatarın çok güzel olmuş. :happy0064:happy0064:happy0064

rainbow06 selam
evet bugun 80li donemliler sanki anlasmis gibi hep beraberdik.EE bizim zamanimizda ne gezer simdiki bilgisayar oyunlari,tetrisler(olsun valla bizim zamanimiz daha bir guzeldi.
TRT 1 vardi o zamanlar simdiki gibi kanal bolluguda yoktu.Hafta sonu olsada cizgi film izlesek diye can atardik.susam sokagi(edi,budu)
Agackakan(ikide bir guguk kusu gibi gidaklardi)
Barni moloztas,Fred cakmaktas,bambam,wilma,cakil,yabadaba duu diye nara atmalari:good:
ahh Hayat agaci deme bana(Sam o saclari,hele o yakisikli itfaiyeci,hatirlarmisin?
itfaiyeci merdivenleri kullanmazdi,hep direkten asgiya kayarak inerdi:good:
Filintacigim hayatim yeni avantarin yakiyor :good:(demek elinde daha neler var,oo desen bize senlik cikacak yine)
Filintam ,Cevacigim Valla elcin annemizi dedigin gibi oylee bir buket cicege kaptirmayiz.Kutsal usta yapsin pastalar,kekler,oyle varmi belesten Elcin annemizi gelin etmek:img-wink:
sevgilerimle

banubanu
05-10-07, 22:03
saliya kadar artik avere sarkisini soyleyenler ekibi kurariz 80 liler olarak:img-wink:
sevgilerimle

Avara mu oooo... avara mu... oooo.. ya gardeş mu asuman kataramuuuuuu...
Ya naaptınız bu gün bizi bütün anılarımızı serdiniz göz önüne.. Avare filminin bende büyük anıları vardır. Abimle o zamanlar nerdeeeee mp4 ler bilmem neler, recorderlar falan, elimizde bir tane kaset çalar televizyonun kenarına koyduk Avare filminin müziklerini çekicez.. bütün filmi çektik.. e müzikleri dinlemek içn bütün filmi dinliyorduk mecburen.. şimdi var ya bütün replikleri ezbere biliyom bilinç altına işlemiş... allam yaaa...
Bizim Raj Kadim Kapor, Ezo ile ne alaka şimdi öyle çarşılarda, lünaparklarda çocukla falan..
Umarım mantıklı bir akış olur. Şimdi Ezo gelini izliyorum, fragmanı daha göremedim. Bekliyorum bakalım...

aysi
05-10-07, 22:04
bu gece show tam formunda inanmiyorum yeniden cikti fragman .Fragmanin basinda Kadimin odasindalar kadim guzel guzel ezoya bakiyor ezo sanki utaniyor birde bir adam var yanlarinda.Ah vallahide billahide cok guzel bir bolum bizi bekliyor.:img-clapp:dance:
Cocukla tam bir aile olmuslar hele ezo elleriyle kadimi besliyor ya ora kadim cok guzel bakmis cok hos bir sahne olacak o sahne.:img-eat::klme

sinope
05-10-07, 22:09
Avara mu oooo... avara mu... oooo.. ya gardeş mu asuman kataramuuuuuu...
Ya naaptınız bu gün bizi bütün anılarımızı serdiniz göz önüne.. Avare filminin bende büyük anıları vardır. Abimle o zamanlar nerdeeeee mp4 ler bilmem neler, recorderlar falan, elimizde bir tane kaset çalar televizyonun kenarına koyduk Avare filminin müziklerini çekicez.. bütün filmi çektik.. e müzikleri dinlemek içn bütün filmi dinliyorduk mecburen.. şimdi var ya bütün replikleri ezbere biliyom bilinç altına işlemiş... allam yaaa...
Bizim Raj Kadim Kapor, Ezo ile ne alaka şimdi öyle çarşılarda, lünaparklarda çocukla falan..
Umarım mantıklı bir akış olur. Şimdi Ezo gelini izliyorum, fragmanı daha göremedim. Bekliyorum bakalım...

banu banum selamlar
ahh sorma bacim o filmi izlemeye bayilirdim.Hele Raj Kapor hey gidi gunler degilmi? hepimizin ne guzel ortak noktalari cikiyor.:img-yes:
Valla ezo ile kadim luna parklardalarmis:happy0064 gezsin dolassinlar.
Kadimin acikcasi Yilan Sureyyayi,Nedime nasil bir darbe vuracagini merak ediyorum.
Sevgilerimle

rainbow06
05-10-07, 22:12
rainbow06 selam
evet bugun 80li donemliler sanki anlasmis gibi hep beraberdik.EE bizim zamanimizda ne gezer simdiki bilgisayar oyunlari,tetrisler(olsun valla bizim zamanimiz daha bir guzeldi.
TRT 1 vardi o zamanlar simdiki gibi kanal bolluguda yoktu.Hafta sonu olsada cizgi film izlesek diye can atardik.susam sokagi(edi,budu)
Agackakan(ikide bir guguk kusu gibi gidaklardi)
Barni moloztas,Fred cakmaktas,bambam,wilma,cakil,yabadaba duu diye nara atmalari:good:
ahh Hayat agaci deme bana(Sam o saclari,hele o yakisikli itfaiyeci,hatirlarmisin?
itfaiyeci merdivenleri kullanmazdi,hep direkten asgiya kayarak inerdi:good:
Filintacigim hayatim yeni avantarin yakiyor :good:(demek elinde daha neler var,oo desen bize senlik cikacak yine)
Filintam Valla elcin annemizi dedigin gibi oylee bir buket cicege kaptirmayiz.Kutsal usta yapsin pastalar,kekler,oyle varmi belesten Elcin annemizi gelin etmek:img-wink:
sevgilerimle

Selamlar sinope. Ne güzel sen de bizim gibi 80'lerdenmişsin.

Hayat Ağacı'ndan Kyle Masters ve Sam Whitmore'un aşkı unutulur mu hiç? Benim en sevdiğim diziydi o zamanlar, birçok sahnesini hala hatırlarım. Hatta Hayat Ağacı için şarkı bile yapmıştık. Hey gidi günler hey, yaşlandık mı ne?

Evet filinta'cığım o güzel avatardan sonra devamını da bekleriz.

Fragman tekrar çıktı demek, kaçırdık yine desenize...

sinope
05-10-07, 22:17
bu gece show tam formunda inanmiyorum yeniden cikti fragman .Fragmanin basinda Kadimin odasindalar kadim guzel guzel ezoya bakiyor ezo sanki utaniyor birde bir adam var yanlarinda.Ah vallahide billahide cok guzel bir bolum bizi bekliyor.:
Cocukla tam bir aile olmuslar hele ezo elleriyle kadimi besliyor ya ora kadim cok guzel bakmis cok hos bir sahne olacak o sahne.:img-eat::klme

aysicigim
valla kanal sasirdi galiba(aman hep boyle devam etsin, yoksa bekle bekle deli olacaktik fragman diye):good:
Kadimin odasindalar demekki ezomuza yine icli icili bakiyor centilmen sovalyemiz:img-in_lo
yanlarindaki adam cocugun babasi olabilir.:img-yes:Valla desene sali aksami hem gozlerimiz,hem gonullerimiz bayram edecek:happy0064
AAa ezommu kadimi besliyor(bende Kadim ezomu besler diye dusunmustum,ezom kendini agirdan sat):img-yes: veee yine o muhtesem bakismalar:bella:bella
Gelll sali gel
80 liler hatirlarmisiniz Hayat Agaci vardi(oda super bir diziydi)
rainbowcugumyokk canim yahu ne yaslanmasi hem hayat 35 ten sonra baslar imis sair bile ozel siir yazmis bu konuda:img-wink:
yoo elcin annemizi oyle bedavaya kaptirmayiz,Kutsal ustamiz:img-yes:
sevgilerimle

epıler
05-10-07, 22:29
Ne çok hatırlayan varmış, neyse ki yalnız değiliz.:happy0064 Arımaya, Banubanu, Filinta, rhetbutler aynı kuşaktan olmak güzel, paylaşacak ne çok şey var:)

Kesinlikle yüzyılın son şanslı çocukları 80 kuşağı. Candy, Çiçek kız, George..yazmaya başlayınca duramıyorum.:) bir gün şöyle nostalji mi yapsak ne?

herkeslere merhabalar

George sanki sinama filmi gibi izler gününü ve saatini beklerdim başladığı saatte kimse beni ekran karşısından kaldıramazdı izlerken kalbim küt küt atardı heycandan hey gidi günler hakeza candy,haide.... vardı güzeldi ya

sonra bir de he-man vardı bir kız çocuğu olarak yine de çok severdim böyle kılıcını çekip gölgerin gücü adına demesine bayılırdım he-man benim sarışın küt saçlı prensimdi

nerde şimdilerde böyle çizgi filimler şimdi ki çocuklara üzülüyorum vallahi izleyemediler bizim ki gibi çizgi filimler
yaşım ortaya çıktı galiba halbu ki bir sırdı şaka şaka 85'liyim bende

şimdi konuya bağlama yapim hemen

kadim:he-man gibi cesur, güçlü ,karuyucu, kılıcı yok ama fotoğraf makinası var, sarı küt saçları yok ama en az onun kadar karizmatik saçları var
ezo:haide kadar saf ve temiz taşralı .candy kadar hırçın ,george kadar yetim

güzel bağladım mı?

son olarak yemin tezer ve seğit konusunda bir şey demek istiyorum bana göre benzer noktaları konuşma tarzları ve tipleri sakallı hafif kel falan ya o yüzden biraz andırıyor gibi geldi bana yoksa yemin tezer kim seğit kim Yemini tek geçerim hele o "nil hanımmmm" demesi yok mu öldürüyordu beni

aysi
05-10-07, 22:31
Otel odasindaki oteki adami soruyorsunya inanki kadim ve ezoya bakmaktan otekileri nerdeyse mekanlari goremiyorum:img-angel. Kizin babasi olabilir belkide otelin yonetici neydi adi Sanirim Ekbermiydi oda olabilir.

ama bu bolum sanirim ezo kedi gibi oluyor( hirsizpolisciler bunu cok iyi bilir kedi gibi oldum)iste aynen oyle gibi geldi bana.Sanirim kadim de altan aliyor daha cok baygin baygin bakacaklar bizde tv basinda bitmis olarak o muhtesem bakismalari izliyecegiz.:img-eat::img-nyam:

sinope
05-10-07, 22:48
Otel odasindaki oteki adami soruyorsunya inanki kadim ve ezoya bakmaktan otekileri nerdeyse mekanlari goremiyorum:img-angel. Kizin babasi olabilir belkide otelin yonetici neydi adi Sanirim Ekbermiydi oda olabilir.

ama bu bolum sanirim ezo kedi gibi oluyor( hirsizpolisciler bunu cok iyi bilir kedi gibi oldum)iste aynen oyle gibi geldi bana.Sanirim kadim de altan aliyor daha cok baygin baygin bakacaklar bizde tv basinda bitmis olarak o muhtesem bakismalari izliyecegiz.:img-eat::img-nyam:

aysicigim
evet otel odasindaki adam dedigin gibi otel yoneticisi de olabilir.Cocugun babasida(haklisin bende olsam ezo ve kadime bakacam diye kimin kim oldugunu karistirirdim o anki panikle):img-yes:
ahh ezom demek kedi gibi yumsuyorsun(ahh sorma 14.cu bolum desem anlamisindir mutlaka):img-wink:
Kadim sovalyesi alttan alsin,baygin baygin baksin(oyy fragmani izlemek icin can atan bir ezozede):img-yes:
Sevgilerimle

rain 1907
05-10-07, 22:52
bu diziyi hiç izlemezdim şimdi tekrarı var bi bakıyım dedim acaip komikmiş yaa.gül gül öldüm valla.Nurgüle de tabrikler süper oynuyo.:good:

dizinin yeni bölümleri ne zaman arkadaşlar artık izlerim inşallah başka bi diziyle çakışmazsa :)

epıler
05-10-07, 22:53

hııııııııımmmmmmm kedi gibi oldum :icon_sorr

bu özet her geçen hafta kısalıyor mu ne allah aşkına özetçi başının şu özeti yazarken elini vicdanına koymasını istiyorum iki cümle daha ekleseydin ne hııı klavyene bişe mi olurdu klavyen çatlayasıca seni

hatane sahnesini yeniden izledim de
ezoya dönerek "canım ben burdayım" diyormuş ne uydurukçuyum replikler konusunda
olsun orda canımı farklı anlamda dese de çok hoştu "canım ben burdayım " demesi tamam tamam kapattım bu konuyu bir daha da açmıyorum

asia
05-10-07, 22:55
Herkese iyi geceler..:img-wink:
Yani biz yokken 80 ler muhabbeti olmuş.. yandım vallahi kaçırdığıma..
Ahh Georgie iki abisi olan.. sonra Vikingler vardı birde.. onda iyice küçüktük ama..
Terry karizmasıyla halim selim Anthony'i unutturmuşdu...
Bu arada Nilüfer 'den sonra çıkan ilk popçuyu da biz gördük en önce arkadaşlar Aşkın Nur Yengi!.. / ilk kasetiyle sallanmıştı ortalık, bak neler getirdiniz aklıma:img-wink:) bir devrin başlangıcına mı şahitlik yaptık acaba? hani popüler deyimdir ya bu? :)
Filinta arkadaşım Allah iyiliğini versin.. şimdi de başka avatar.. bu sefer Candy ile Terry birlikte.... (benim gibi biri daha varmış... zırt pırt tabiri caizse değiştiririmde:))
Arkadaşlar, çok hoşuma gitti sohbetiniz...
Banucum konuyu süper bağlamışsın.. bravo canım..
Sinopecim iyi ki bu kadar 80 kuşağı varmış forumda.. daha bir ısındım sanki..:good::img-yes::good:

Son olarak fragman çıkmış... şimdi fragman avına çıkayım ben bir...
Sonra yine buradayız...:img-wink:

naz özkul
05-10-07, 22:57
bu diziyi hiç izlemezdim şimdi tekrarı var bi bakıyım dedim acaip komikmiş yaa.gül gül öldüm valla.Nurgüle de tabrikler süper oynuyo.:good:

dizinin yeni bölümleri ne zaman arkadaşlar artık izlerim inşallah başka bi diziyle çakışmazsa :)

Yeni bölümleri salı 20:00'da
fragmanı bir türlü göremedim. Halbuki tekrarı da izliyorum. Nasıl oluyor da göremiyorum anlamadım. Çok da merak ettim. Ne olur bir kerecik görsem:img-in_lo

Fragmanı göremeden tekrarı da bitti. Artık kimbilir ne zaman verirler?:icon_sorr

sinope
05-10-07, 23:11
Ahh Georgie iki abisi olan.. sonra Vikingler vardı birde.. onda iyice küçüktük ama..
Bu arada Nilüfer 'den sonra çıkan ilk popçuyu da biz gördük en önce arkadaşlar Aşkın Nur Yengi!.. / ilk kasetiyle sallanmıştı ortalık, bak neler getirdiniz aklıma:img-wink:) bir devrin başlangıcına mı şahitlik yaptık acaba? hani popüler deyimdir ya bu? :)
Filinta arkadaşım Allah iyiliğini versin.. şimdi de başka avatar.. bu sefer Candy ile Terry birlikte.... (benim gibi biri daha varmış... zırt pırt tabiri caizse değiştiririmde:))
Sinopecim iyi ki bu kadar 80 kuşağı varmış forumda.. daha bir ısındım sanki..:good::img-yes::good:

Sonra yine buradayız...

asiam hos geldin,sefalar getirdin:img-wink:
Bugun 80 liler olarak resmen costuk:happy0064
vikingleri hatirlamazmiyim(kafasinda boynuzlu sapka,o gemiler hey gidi gunler hey):icon_sorr
Askin Nur Yenginin o kasedi(Bir gun gelirde benim olursan iste o zaman var olurum ben,isimli sarkisi hala en favori sarkilarimdan biridir) nasilda sise ile melodi yapardi:img-yes: Kesinlikle her seyin baslangicini yaptik
Tv bile o zamanlar 1 kanaldi(hele o haber bultenleri,allahim deli ederdi beni,spor programi,Aklima DALLAS geldi simdide,kimin eli kimin cebinde olmayan dizi,o zamanlar cocuktuk tabi aklimiz pek ermezdide o tur olaylara):img-blush
asiacigim bacim 80 li donemiyle daha cok ortak noktalarimiz cikacagi asikare
gelelim ezoya ezo demekki Eylul ile beraber uyuyacaklar(Kutsal ustada sabah erken ise gideceksiniz,hadin yatin diye yine konusur)
Sevgilerimle

filinta
05-10-07, 23:12
Bu arada Nilüfer 'den sonra çıkan ilk popçuyu da biz gördük en önce arkadaşlar Aşkın Nur Yengi!.. / ilk kasetiyle sallanmıştı ortalık, bak neler getirdiniz aklıma bir devrin başlangıcına mı şahitlik yaptık acaba? hani popüler deyimdir ya bu? :)

Sonra yine buradayız...:img-wink:

valla asia cığım ben avatarımı hiç değiştirmem :icon_whis(söölemesi ayıp 1,5 senedir aynı avatarı kullanıyordum) bugün terry'yi hatırlamayan arkadaşlar çıktı hatırlatmak amacı ile değiştirdim..ama bundan sonra yoğun istek üzere çeşit çeşit candy terry ve tabi anthony avatarları kullanıcam bir süre..sonra yine terry min haşin ve gaddar göründüğü saçlarının uçuştuğu öz avatarıma dönecem:img-in_lo

şekercim ilk önce yoncimik abone ile sonra hakan peker hey corç ile sonra aşkın nur yengi çıkmıştı..hey gidi sevgiliye idi ilk albümün adı.. ne dinlerdik

laf aramızda senin avatardaki geişa nın da hayranıyımdır:img-icecr
aynı yaş gurubunda olunca herkes daha bi tatlımı oldu ne:img-icecr

ya annem bile görmüş fragmanı bir ben göremedim..
neyse bir görelim hayaller alemine balıklama dalarız hep beraberce:img-pilot

ARZUM!!!
05-10-07, 23:21
meraba arkadaşlar :PBen malesef okul yaşamımın yüzünden yanlızca yazdıklarını okumakla kalıyorum yazıcak zamanın olmuyor.
Öncelikle güzel bir bölümdü.Kadimle ezonun bakışmalarını falan çok iidi.Hele son sahnede Kadim resmen eridi bitti .O nasıl ezo diyişti be kardeşim:img-blush
Yangın sahnesi çok basit olmuş.Niye oyuncu kaybına gdiliyo mahalleli uçtu gitti bi anda!Fakat pansuman sahnesinde resmen gülmekten bi hal oldum:happy0064 Çok matrak bunlar yaa
Ya keşke odada Ezo kadimin omzuna yaslanınca dank diye Kadim onu yatırıcağına ne biliyim biraz izleseydi bişi yapsaydı heralde o sahnede elçinin kadimin durumunu anlaması için öle yapmışlar.Sonuç olarak harikaydı bu bölüm..

Anti Nedim oldum ..Ona kıl oluyorum açıkcası..

Ya bide kadim ve ezo çekişmelrinde kadim çok sert konuşuyo resmen kızı eziyo Allahtan hazır cevap bir insan..Ama yeter biraz yumşak olsun :img-yes:

asia
05-10-07, 23:56
asiam hos geldin,sefalar getirdin:img-wink:
Bugun 80 liler olarak resmen costuk
vikingleri hatirlamazmiyim(kafasinda boynuzlu sapka,o gemiler hey gidi gunler hey):icon_sorr
Askin Nur Yenginin o kasedi(Bir gun gelirde benim olursan iste o zaman var olurum ben,isimli sarkisi hala en favori sarkilarimdan biridir) nasilda sise ile melodi yapardi Kesinlikle her seyin baslangicini yaptik
Tv bile o zamanlar 1 kanaldi(hele o haber bultenleri,allahim deli ederdi beni,spor programi,Aklima DALLAS geldi simdide,kimin eli kimin cebinde olmayan dizi,o zamanlar cocuktuk tabi aklimiz pek ermezdide o tur olaylara)
asiacigim bacim 80 li donemiyle daha cok ortak noktalarimiz cikacagi asikare
gelelim ezoya ezo demekki Eylul ile beraber uyuyacaklar(Kutsal ustada sabah erken ise gideceksiniz,hadin yatin diye yine konusur)
Sevgilerimle
Kesinlikle Sinopecim.. pek çok şeyin başlangıcı olmuş bir kuşakmışız heyt beh! diyesim geldi..

valla asia cığım ben avatarımı hiç değiştirmem :icon_whis(söölemesi ayıp 1,5 senedir aynı avatarı kullanıyordum) bugün terry'yi hatırlamayan arkadaşlar çıktı hatırlatmak amacı ile değiştirdim..ama bundan sonra yoğun istek üzere çeşit çeşit candy terry ve tabi anthony avatarları kullanıcam bir süre..sonra yine terry min haşin ve gaddar göründüğü saçlarının uçuştuğu öz avatarıma dönecem

şekercim ilk önce yoncimik abone ile sonra hakan peker hey corç ile sonra aşkın nur yengi çıkmıştı..hey gidi sevgiliye idi ilk albümün adı.. ne dinlerdik

laf aramızda senin avatardaki geişa nın da hayranıyımdır
aynı yaş gurubunda olunca herkes daha bi tatlımı oldu ne:img-icecr

ya annem bile görmüş fragmanı bir ben göremedim..
neyse bir görelim hayaller alemine balıklama dalarız hep beraberce:img-pilot

Filintacım bak şimdi.. onlar öncemiydi.. tebrik ediyorum arkadaşım.. helal olsun..:good:
bende diyordum.. benim gibi biri..:)
Şekercim bende uzuuuun zaman aynısını kullandım... Yüzbaşı Cemal veya Nazlı-Cemal oluyordu...
Ama şimdi neyi istersem o gün onu kullanıyorum...:img-wink:
Birde 80 liyiz ama 2000 li yıllarında Jate cisiyiz.. :)
Yahu izmandut kıvamında karakterlerle, ağlak hanımkız karakterlerle hiç işimiz olmaz amma velakin..:) bu başka bi şeymiş..:)

Bakınız Kadim bey dostumuza... böyle kibar.. ama yeri gelince fevri.. gözlerinde şimşekler var edebiliyor... Breavehearth abim!..:good:

Ezo kızımıza bakalım.. bir afet-i devran... gözler yeşil birer uçurum....
Maşallah has Anadolu güzeli...
Şimdide buradayız işte...

Hala aynı iç açıcı!!! programa katlanıyorum.. yok göremedim fragmanı..
ARZUM hoşgeldin..

filinta
06-10-07, 00:06
Kesinlikle Sinopecim.. pek çok şeyin başlangıcı olmuş bir kuşakmışız heyt beh! diyesim geldi..

Filintacım bak şimdi.. onlar öncemiydi.. tebrik ediyorum arkadaşım.. helal olsun..:good:
bende diyordum.. benim gibi biri..:)
Şekercim bende uzuuuun zaman aynısını kullandım... Yüzbaşı Cemal veya Nazlı-Cemal oluyordu...
Ama şimdi neyi istersem o gün onu kullanıyorum...:img-wink:
Birde 80 liyiz ama 2000 li yıllarında Jate cisiyiz.. :)
Yahu izmandut kıvamında karakterlerle, ağlak hanımkız karakterlerle hiç işimiz olmaz amma velakin..:) bu başka bi şeymiş..:)

Bakınız Kadim bey dostumuza... böyle kibar.. ama yeri gelince fevri.. gözlerinde şimşekler var edebiliyor... Breavehearth abim!..:good:

Ezo kızımıza bakalım.. bir afet-i devran... gözler yeşil birer uçurum....
Maşallah has Anadolu güzeli...
Şimdide buradayız işte...

Hala aynı iç açıcı!!! programa katlanıyorum.. yok göremedim fragmanı..
valla bir gün nostalji yapalım daha neler çıkar paylaşacak:img-icecr

kadim ezo nun deyimi ile karpuz gibim:img-pilot içini açmadan görünmüyor ne olduğu.. amaaa..biz gibi melankolik 80 kuşağı kızlar gözlerinden analiz edebiliyoruz kaçmıyor bizden..:img-icecr

ezo ya ne denirki tam anlamıyla hayran olunası bir karakter geri adım atmayan tavrı her daim dik ve gururlu başı..

bizler ezo kadim aşkına o malum iç açıcı!!! programı bile seyrediyoruz ya fragmanı görmek için ne diyiiim.bravo nurgül'e bravo serhat'a..:img-yes:

asia
06-10-07, 00:24
valla bir gün nostalji yapalım daha neler çıkar paylaşacak:img-icecr

kadim ezo nun deyimi ile karpuz gibim:img-pilot içini açmadan görünmüyor ne olduğu.. amaaa..biz gibi melankolik 80 kuşağı kızlar gözlerinden analiz edebiliyoruz kaçmıyor bizden..:img-icecr

ezo ya ne denirki tam anlamıyla hayran olunası bir karakter geri adım atmayan tavrı her daim dik ve gururlu başı..

bizler ezo kadim aşkına o malum iç açıcı!!! programı bile seyrediyoruz ya fragmanı görmek için ne diyiiim.bravo nurgül'e bravo serhat'a..:img-yes:
Tabiii canımm...
Fragman yorumlamak çok iyi olacak da... karakter tespitleri de öyle ama... yolun sonunda ışık görünmüyor fragmana dair...
Filinta Ezo Kadim tanımlaman ilginç ve yerinde... haşin vede gaddar Terry kadar olmasada aşağı kalmamış Kadim..:img-wink::img-yes::img-wink:

Filintacım,Sinopecim ve herkes... iyi geceler..bye

filinta
06-10-07, 00:36
Tabiii canımm...
Fragman yorumlamak çok iyi olacak da... karakter tespitleri de öyle ama... yolun sonunda ışık görünmüyor fragmana dair...
Filinta Ezo Kadim tanımlaman ilginç ve yerinde... haşin vede gaddar Terry kadar olmasada aşağı kalmamış Kadim..:img-wink::img-yes::img-wink:

Filintacım,Sinopecim ve herkes... iyi geceler..bye

yok anacım yokk..fragman falan hak getire..çıkmadı gitti..:icon_sorr

sanada iyi gecelerbye
forumu ben kapıyorum bu gece sabah gelecek arkadaş'a emanet buralar..herkese sevgiler:img-in_lo

GULBEYAZ76
06-10-07, 06:43
Günaydın...
Gece saat bire kadar fragman avındaydım ama ellerim boş döndüm.
Hoş fragman çıksa ne gösterecekler ki.Bölüm tekrarına bakıyorum altta ezo gelin yeni bölüm diyor ama eski bölüm sahneleri çıldıracam.
Ama kanal haklı tabi adamlar her hafta Ezo Gelin reting birincisi oluyorlar ya o yüzden burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Çok daha iyi reting alan diziler haftada 2-3 fragman yayınlıyor hemde bunlar gibi üfürükten değil gerçekten fragman bizimkide fragman kırıntısı.
Onu da beklemekten tv karşısında helak olduk.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi.

söğüt
06-10-07, 06:44
Fragman erken çıkmış bu hafta. Bu akşam dizinin tekrarında kesin gösterirler yeni fragmanı. kullar fragmanı anlattığın için çok teşekkürler, izlemiş kadar olduk.

Ballı Ağa ile Nur'u ben de pek yakıştıramıyorum. Ballı Ağa Nur'la değil başka birisiyle evlense daha iyi olur. Umarım onların sahneleri fazla uzun değildir, onları izlemek yerine bol bol Ezo ve Kadim'i izlemeyi tercih ederim. Hatta mümkünse Meryem, Nur ve Seyit dizide olabildiğince az gözüksün.
Ezo zaten geçen bölümde Eylül ve Kutsal Usta'nın evinde kalmaya gidiyordu, Ezo ile Eylül kesin sabaha kadar laflamışlardır.
Kadim'in Nedim'i takip etmesi çok iyi olmuş, umarım Kadim Nedim'in planlarını biran önce öğrenir de böylece Nedim Kadim'e zarar veremez.
Ezo ve Kadim'in ufak kıza baktığı sahneler çok güzel olacağa benziyor. Alışveriş merkezinde gezmeler, fotoğraf çekilmeler filan tam da istediğimiz gibi sahneler olacak. Ezo'nun yürüyen merdivenlerdeki maceralarını da merakla bekliyorum.

Salı'ya daha çok var, nasıl bekleyeceğiz?

yeni fragmanı görüp bize yazan kullar' a teşekkür ederek başlayayım..
sevgili rainbow, senin aksine ben ballı ağa ile nur'u nedense yakıştırıyorum..
sen belki görsel olarak bakıyorsun yanyana gelince güzel, alımlı hoş bir kadın ile kaba saba hoyrat, yaşı büyük bir adam görüyorsun. o nedenle yakıştıramıyorsun..yok öyle yapma gönül gözüyle bak..ballı çok sevmiş nur hanımı (ballı ağanın hitabı ile konuşalım)..belki receple nur arasında yeşeren o tertemiz aşkı kıskanıp esmiş gürlemiş ama biraz da ballı ağa gözüyle bakalım manzaraya..sevince kıskanır, gözünden de özünden de kıskanır..hele aşık olduğu insan başakasını severse, deli divane olur kahrından..
üstelik nur seyit gibi aşşağılık bir adamın elinde canından bezgin bir hayat sürdürüyor..ballı ağa ile nur'un bir geçmişi var.ballı ağa nur hanımı geçmişte hiç incitmemiş.taki receple nur sevdasını anlayıncaya kadar.. e bunada hiç kimse anlayış gösteremezdi değil mi..
ben saygı duyabilirim nur hanım ile ballı ağa birlikteliğine, acıları ortak ..çivi çiviyi söker misali o ikisini hayatta birbirlerinden başkası anlayamaz ve taşıyamaz..ballı ağa oğlunun ölümü ile kendisini mesul tuttu..nur hanıma recebin mezarı başında hatasını itiraf etti...geç de olsa eğilmez başını eğdi.

evet inşallah kadim yol yakınken aptal kardeşinin tuzağını gerçek yüzünü öğrenir ve bakan beyle yeni otelin restorasyon işi için gerekli onayı kendisi görüşür..nedime bırakmaz bu işi..malum müsteşar efendi süreyyanın işbirlikçisi..onayı bakana sunmuyor..

aayyy çok şeker olacaklar ezo, kadim ve afacan bir kız çocuğu..demek alışveriş merkezine, mcdonald's a falan gidecekler..ayol farkındamısınız bizim asosyal kadim bey insan içine çıkıyor, ezoyu da yanına alarak.acaba yüksek sosyeteden bir tanıdığı falan görse nasıl cevap verir:img-hyste

ahh kız çocuğu ahh sen nelere kadirmişsin..kadim beyi bile dize getirdin..
ama kadim özünde çok iyi bir insan.ezoya olan bağlılığının temelindede bu var.nedimde iyi bir insan arkadaşlar valla iyi biri o ..inanın bana..sadece zıbık..:icon_twis:icon_twis
nedim elçin annenin evde olmasını kendilerini idare etmesini, nerdeyse annelik yapmasını nasıl içtenlikle istediğini gösterdi.inanın o sahnede benim içim burkuldu..hani dedmişti ya elçin anneye burası kaptan köşkü hepimizi burdan idare edersin işte.kadimde fazla alıştırma kendini elçin anne kendi düzenini kurmak isteyecektir diyerek onu uyardı..tamam elçin anne kendisini evinde gibi hissetsin, zaten üzgün kadıncağız, biraz morali yükselsin falan amaçlı dedi ama vallahi kendiside gönülden istiyor aslında..işte ben o nedenle nedimime kıyamıyorumm ühüüüüüüüüü :img-cray::img-cray::img-cray:

GULBEYAZ76
06-10-07, 06:54
Günaydın...
Gece saat bire kadar fragman avındaydım ama ellerim boş döndüm.
Hoş fragman çıksa ne gösterecekler ki.Bölüm tekrarına bakıyorum altta ezo gelin yeni bölüm diyor ama eski bölüm sahneleri çıldıracam.
Ama kanal haklı tabi adamlar her hafta Ezo Gelin reting birincisi oluyorlar ya o yüzden burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Çok daha iyi reting alan diziler haftada 2-3 fragman yayınlıyor hemde bunlar gibi üfürükten değil gerçekten fragman bizimkide fragman kırıntısı.
Onu da beklemekten tv karşısında helak olduk.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi.

Amanın fragman çıkmış meğerse ama ben neden görmedim fırçayı da attım geri dönemem artık daha önceki haftalara saysınlar banane.
Sanırım bende ayakta uyuyarak otel parası vermeyenlerdenim.

pelin-ce
06-10-07, 07:47
Demek fragmancı başı kendini yenilemiş iki haftadır uzun fragmanlar var...
Ne diyelim elleri dert görmesin...
Anlatılanlardan en çok görmek istediğim sahneler fotoğraf çekimi ve Ezo'nun Kadim'i elleriyle beslemesi olacak heralde...:img-icecr
Ballı ağa - Nur aşkı istemeyenlerden biri olarak mümkünse bu beraberliği
yeniden alevlendirmeyin diyorum:icon_whis

80'ler anlatılmış bol bol okurken geçmişe döndüm bir an...
O dönemleri hatırlayanlardan biri olarak bende varım diyebilirim...
Candy, Heidi,gölgelerin gücü adına kardeşler he-man ve şe-ra ve çiçek kız...
(Ah ah Antoni ilk aşkımdı bu arada sonra o hiç bitmeyecek gibi görünen karizmasıyla Terry:img-in_lo)
Ay ne güzel günlerdi ya:icon_sorr:icon_sorr

GULBEYAZ76
06-10-07, 07:58
Ay çok merak ediyorum K&E ve çocuk üçlüsünü.Bimkolikte yakalayamadı sanırım fragmanı resim eklememiş.
Demek Ezo elleriyle besliyecek Kadimi ve çocuğu.

06-10-07, 08:30
fragmanı ben de göremedim hala ya malum siteye koyabilse bir arkadaşımız süper olur
benim aklıma bir şey takıldı ezo hala 4 bölümdür giydiği 4 çeşit elbiseden birini mi giyiyo elbiseleri yanmıştı çünkü biraz tarz değiştirsin artık ya elbiseler neyse o kadar kötü değil ama başını bağlama şekli çok komik ben hiç dışarda öyle saç bağlayanını görmedim evşn içinde falan neyse de:icon_whis
hani söylüyoruz birileri okuyodur diyerekten:icon_whis

GULBEYAZ76
06-10-07, 08:34
Yangından sonra çiçekli elbiseyle görünce bende şaşırdım.Yalınayak çıkmıştı yangından o ayakkabıları da görmek istemiyorum.Kesin siyah çantasıda sağlam çıkmıştır yangından.
Kadimin hediyeleri de yandı.
Herşeyi yanmışken o çiçekli elbiseleri (her yerde bulunamıyacağı için) tekrar kullanmaları bana saçma gelmişti.

pelin-ce
06-10-07, 08:40
Yangından sonra çiçekli elbiseyle görünce bende şaşırdım.Yalınayak çıkmıştı yangından o ayakkabıları da görmek istemiyorum.Kesin siyah çantasıda sağlam çıkmıştır yangından.
Kadimin hediyeleri de yandı.
Herşeyi yanmışken o çiçekli elbiseleri (her yerde bulunamıyacağı için) tekrar kullanmaları bana saçma gelmişti.

Canım bu hatayıda şöyle bağlayabiliriz ki yangın sahnesin de yerde iki valiz vardı demek ki yangın fazla büyümeden bi kaç parça eşya alabilmişler.
Ayrıca Elçin annenin Nedim'in evine getirilişinde de yanlarında valizleri vardı...

GULBEYAZ76
06-10-07, 08:44
Canım bu hatayıda şöyle bağlayabiliriz ki yangın sahnesin de yerde iki valiz vardı demek ki yangın fazla büyümeden bi kaç parça eşya alabilmişler.
Ayrıca Elçin annenin Nedim'in evine getirilişinde de yanlarında valizleri vardı...

O zaman daha da saçmaladılar.Kimse hazır valizle evde oturmayacağına göre ne yani yangın anında kolu komuş can mı kurtardı eşyaları valizemi yerleştirdi.

06-10-07, 08:45
O zaman daha da saçmaladılar.Kimse hazır valizle evde oturmayacağına göre ne yani yangın anında kolu komuş can mı kurtardı eşyaları valizemi yerleştirdi.

bencede son derece saçma bu eşyaların hala kullanılma meselesi...bu kadar da bariz hatalar yapılmaz ama senaristler bunu düşünebiliyodur heralde:icon_whis

oinone
06-10-07, 08:55
hıııı !!!! demek ezo kadime yemek yediriyor.acaba neden?ufaklık yemek yemiyormuş mesela ancak başkasıyla rekabete sokarak yemek yediriyorlarmış:icon_whis olurmu olur .yada kadim yedirsin diye ne entrikalar çevirmişdir.elçin annenin evindede önce camdan dışarı bakmıştı gelen giden varmı diye sonra nasıl yapılıyodu masaj demişti.bizim kızda sazan atlamıştı hemen sonra farketmişti ama iş geçmişti:D yine böyle bir dalavere çevirirmi bilmem ama ya bide diyorum senaryo ekibi bir haftada bir sebeple otelde ikiside kelepçelense yada kapalı kalsalar odada mesela bir bölüm sadece ikisinin sahnesi olsa çok eğlenceli olur bende rahat ederim çünkü sadece ikisinin sahnesi için izliyorum:P:P

filinta
06-10-07, 08:56
bencede son derece saçma bu eşyaların hala kullanılma meselesi...bu kadar da bariz hatalar yapılmaz ama senaristler bunu düşünebiliyodur heralde:icon_whis

hem hem bide nedim dememişmiydi herşey kül oldu diyee..:icon_sorrnerden çıktı o fistanlar yine:icon_whis

şu fragmanı gören arkdaşlar bir söylesin ezo nun üzerinde yine ezo kreasyonlarımı vardı..kadim'e odun dedik sert dedik ama allahı ver şövalye mizin kibiri yok çok şükür..ne güzel hasletleri var canımın içinin:img-in_lo

oinone
06-10-07, 08:59
ya belkide artık ezonun giyiminde yavaş yavaş değişlikler olması gerekmezmi?buda bir sebep olacaktır.belkide.

GULBEYAZ76
06-10-07, 09:01
ya belkide artık ezonun giyiminde yavaş yavaş değişlikler olması gerekmezmi?buda bir sebep olacaktır.belkide.

Bizde onu diyoruz ya hazır herşey yandı kül oldu adım başıda böyle elbise bulunamıyacağına göre bu fırsat neden kaçırıldı geçiş için tam zamanıydı.

06-10-07, 09:03

biz de onu istiyoduk ve bekliyoduk ama hala aynı kıyafetlerle geziyo ezo. final sahnesinde ezonun yine tipik kıyafetleri vardı üstünde bunlar alışverişe çıktığında yine istanbuu arayıp tarayıp fistan ve eşarp mı aldılar
yani artık yine sade doğal ama daha modern giyinmesi gerekmez mi.kimse abiyelerle dekoltelerle gezsin demiyo ama bir pantolon bir düz desensiz elbise saçlarını açık bıraksa yine evde kullandığı gibi...çok güzle olmaz mı. pespaye görünmek için uğraşıyo bu ezo ya öyle de güzel ama maden kendini geliştirmek istiyo ... fragmanarı izleyenler söyleisn evet ezo yine yanmış olması gerek elbiselerle mi:icon_whis

filinta
06-10-07, 09:04
bu yangın sebep olacaktı belki ama..hala fistanları giydirdiklerine göre değişen bir şey yok sanırım..

aslında bizde bir tuhafız..hem diyoruz ezo öyle hemen değişmesin zaman içinde sindire sindire olsun,hem niye hala üzerinde fistanları var diyoruz..

ama şimdi yangında o fistanlarının kül olma sebebiydi bu fırsatı teğet geçmeleri belkide kızdığımız:img-yes: ne dersiniz:img-wink:

söğüt
06-10-07, 09:05
bu gece show tam formunda inanmiyorum yeniden cikti fragman .Fragmanin basinda Kadimin odasindalar kadim guzel guzel ezoya bakiyor ezo sanki utaniyor birde bir adam var yanlarinda.Ah vallahide billahide cok guzel bir bolum bizi bekliyor.:img-clapp:dance:

haydaaa heyecan sardı şimdi gördün mü..:happy0064:img-clapp:img-grin2
eee ben size diyordum bu kadim az değiiillll
demek ezonun elinden yemek bile yiyor..ahanda bundan sonra iflah olmaz..
34. bölüm sonu mutlu bitmişti.ezonun yüzü kadimin yanında ilk defa güldü..:img-icecr
bu bölümde bizim höt höt anladıki ezomuzun tek derdi, kişiliğine saygı duyulması..kızcağız ismi ile hitap edilince kuzu gibi uslu, şeker pare gibi tatlı oldu..eh kadime işin tadını çıkartmak kaldı...:happy0064
ne kadar höt höt olsa da kadim, gönül işlerinde raconu biliyor :img-hyste

arkadaşlar ezonun yangın sonrası yine elbise ve tülbentli olduğundan bahsetmiş.
gidip çarşıdan yeni versiyonlarını bulup almıştır diyeceğim..çünki başka mantıklı açıklaması yok..belki bölüm içinde nedenini anlarız..:img-yes:

oinone
06-10-07, 09:09
bakarsınız geçen ezo laf sokmuştu ya
Kadim Yakışmış. Kıyafetin. Sen mi seçtin Emre Bey mi?
Ezo Siz seçtiniz. Hediyeniz. Yeri gelmişken teşekkür edeyim. Size de, kime aldırdıysanız Ona'da.
kadim hazır ufaklıgı gezdirmek bahanesiyle dışarı çıkarlarmış bu arada bizimkinede kendini affettirmek için bişi alırmış

GULBEYAZ76
06-10-07, 09:11
bakarsınız geçen ezo laf sokmuştu ya
Kadim Yakışmış. Kıyafetin. Sen mi seçtin Emre Bey mi?
Ezo Siz seçtiniz. Hediyeniz. Yeri gelmişken teşekkür edeyim. Size de, kime aldırdıysanız Ona'da.
kadim hazır ufaklıgı gezdirmek bahanesiyle dışarı çıkarlarmış bu arada bizimkinede kendini affettirmek için bişi alırmış

Alamaz şekerim kabul eder mi bizim kız?Kabul etmeyeceğini tahmin ettiği için Kadimde cesaret edemez.Yok yok öyle birşey olmaz ama belki kız çocuğuna birşeyler alabilirler.

oinone
06-10-07, 09:17
bu arada fragmanı nerden izleyebiliriz malum sitelerin hepsine baktım yok yok yokk deli olcam

filinta
06-10-07, 09:17
haydaaa heyecan sardı şimdi gördün mü..:happy0064:img-clapp
eee ben size diyordum bu kadim az değiiillll
demek ezonun elinden yemek bile yiyor..ahanda bundan sonra iflah olmaz..
34. bölüm sonu mutlu bitmişti.ezonun yüzü kadimin yanında ilk defa güldü..:img-icecr
bu bölümde bizim höt höt anladıki ezomuzun tek derdi, kişiliğine saygı duyulması..kızcağız ismi ile hitap edilince kuzu gibi uslu, şeker pare gibi tatlı oldu..eh kadime işin tadını çıkartmak kaldı...:happy0064
ne kadar höt höt olsa da kadim, gönül işlerinde raconu biliyor :img-hyste

arkadaşlar ezonun yangın sonrası yine elbise ve tülbentli olduğundan bahsetmiş.
gidip çarşıdan yeni versiyonlarını bulup almıştır diyeceğim..çünki başka mantıklı açıklaması yok..belki bölüm içinde nedenini anlarız..:img-yes:

söğüt'üm kadim iflah olmazda biz olurmuyuz bundan sonra daha fazlasını ister dururuz..:img-icecr..

höt höt ama yinede çok şeker çokk:img-in_lo.hani doktor emre kadim için atıp tutacaktı yaa ezo da hemen sahipleniverdi yok canım iyi taraflarıda var bazen diyee:img-blush savunulacak adam kadim:img-yes:
kadim yavaş çözüyor ezo yu..bundan önce ezo nun damarına basmayı vahşi kedi hallerini seviyordu..ama şimdi kadim ezo nun savaşını farketmiştir artık inşallaaaahh..böyle sevimli ve munis hallerinide çok sevecektir ezo nun..

ee inşallah yanamayan kıyafetlerin açıklamsıda gelir artık bu bölüm:icon_whisbu arada fragmanı nerden izleyebiliriz malum sitelerin hepsine baktım yok yok yokk deli olcam

oinone canım arkadaşım tek cümlelik mesajlar yazmak dizifilm com forumlarında yasak.. uyarı almadan yapalım yorumlarımızı..

ayrıca güzel yaklaşımların için sağol ya..dediğin sebepten dolayı kadim hediye alsa ezo ya pek güzel olur da ezo aldırmaz hiç sanmıyorum:icon_sorr

rainbow06
06-10-07, 09:34
yeni fragmanı görüp bize yazan kullar' a teşekkür ederek başlayayım..
sevgili rainbow, senin aksine ben ballı ağa ile nur'u nedense yakıştırıyorum..
sen belki görsel olarak bakıyorsun yanyana gelince güzel, alımlı hoş bir kadın ile kaba saba hoyrat, yaşı büyük bir adam görüyorsun. o nedenle yakıştıramıyorsun..yok öyle yapma gönül gözüyle bak..ballı çok sevmiş nur hanımı (ballı ağanın hitabı ile konuşalım)..belki receple nur arasında yeşeren o tertemiz aşkı kıskanıp esmiş gürlemiş ama biraz da ballı ağa gözüyle bakalım manzaraya..sevince kıskanır, gözünden de özünden de kıskanır..hele aşık olduğu insan başakasını severse, deli divane olur kahrından..
üstelik nur seyit gibi aşşağılık bir adamın elinde canından bezgin bir hayat sürdürüyor..ballı ağa ile nur'un bir geçmişi var.ballı ağa nur hanımı geçmişte hiç incitmemiş.taki receple nur sevdasını anlayıncaya kadar.. e bunada hiç kimse anlayış gösteremezdi değil mi..
ben saygı duyabilirim nur hanım ile ballı ağa birlikteliğine, acıları ortak ..çivi çiviyi söker misali o ikisini hayatta birbirlerinden başkası anlayamaz ve taşıyamaz..ballı ağa oğlunun ölümü ile kendisini mesul tuttu..nur hanıma recebin mezarı başında hatasını itiraf etti...geç de olsa eğilmez başını eğdi.

söğüt'cüğüm, Ballı Ağa ile Nur'u yakıştıramama sebebim kesinlikle görsel değil. Ballı Ağa Nur'dan çok daha fazla sevdiğim bir karakter açıkçası. Dizinin ilk sezonunu izlemedim ama buradan okuduklarım kadarıyla Nur Hanım Ballı Ağa'yı çok üzmüş. Evet aşk belki herşeyi affedebilir ama yaşattığı acılar da pek unutulmaz gibime geliyor. Nur Hanım sanırım Ballı Ağa'nın kıymetini de pek bilememiş. Bu nedenle demiştim Ballı Ağa kendini daha çok sevecek başka biriyle evlensin diye.

Dün akşam Ezo Gelin'in tekrarını yarısından itibaren izlemeye başladım, saat 3'e kadar fragmanı hiç göremedim. Bu arada tam 3 kere Doktorlar ve Kuzey Rüzgarı'nın fragmanları, 4 kere de Buzda Dans'ın reklamı çıktı. Fragmanı hala izleyemedim :icon_sorr

sude9
06-10-07, 09:37
fragmanı izleyemedim ne yazık ki ama anlatılanlar için çok teşekkürler....özetteki cimriliği fragmanda göstermemişler bu güzel işte...Ezo-Kadim ve çocuğun maceraları gerçekten güzel olacak...resim çektirdikleri sahne ve Ezo'nun yürüyen merdivenlerde sendelemesi neticesinde Kadim'in yine şövalyelik ruhunun ortaya çıkması ile Ezo'yu tutuvereceği sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum....

Ezo'nun Nur ile konuşmasından sonra bu hafta Nur ve Ballı sahnelerini izleyeceğimiz malumdu...bizim ağanın centilmen tarafınıda göreceğiz demek....Nur ve Ballı çifti için olan olaylar yüzünden güzel bir ilişki olmayacağı şeklinde düşünceler var....aslında haklılık payınız var...ama ilk sezon izlememiş olan ben 30.bölüm başından beri ikiliyi yakıştırmışımdır..aralarındaki olayları biliyorum ama izlesetdim o bölümleri sanırım şimdiki gibi düşünmezdim...

Edit:Candy'i Ezo'ya Terry'i Kadim'e bağlamışsınız ya süper olmuş:)80'li muhabbetleri bunla kalmayıp ne var ne yok hepsinden bahsedilmiş....oldukça keyifli yorumlardı...fakat foruma fransız olan biri bu mesajları okuyunca nerdeyim ,ne oluyor diye sormuştur kendine:)

Edit2: Candy ile teryy'nin evliliği gösterilmedi..Candy'i gemiye binip bulunduğu yerden çevreden tamamen uzaklaşıyor kaçıyor Teryy o anda gemide bitiveriyor,sarılarak birttiğini hatırlıyorum...ama bunun sonunda evlenmişlerdir herhalde:)...hey gidi günler...yorumlarınızı okudukça o günleri yad etmiş oldum...

edit3: Filinta avatar süper olmuş

GULBEYAZ76
06-10-07, 09:39
Klip yapma kabiliyeti olan arkadaşlar lütfen bu yeteneğinizi bizden esirgemeyin.
Müthiş ikilimiz bu kadar ilgiyi ve sevgiyi hak etmiyormu sizce?
Çarşambadan itibaren de bir sen bir ben bir de bebek klipi tadından yenmez yani.

sude9
06-10-07, 09:49
Ev yanmış ve tamir edilemez bir hale geldiğine göre Ezo fistanlarını nasıl buldu??yanında yedek taşıyor olamaz herhalde...ama durun ya zaten yangından sonra Kadim ile çıkışta karşılaşınca elbisesi ve tülbendi vardı zaten,yine onlardır....

Ezo Kadim'e elleriyle yemek veriyor...şimd bizim kız kaşık Kadim'in ağzında iken(bu arada kaşıklamı veriyor) ya da yedirmeye başlamışken ben ne yapıyorum diye pansuman ve sarılma sahnesinde olduğu gibi afallamaya başlar,eli bir müddet kalır öyle havada sonra kendini toplar elini çeker,utangaç bakışlar atar bizim Kadim'de gülümseyiverir yine....

GULBEYAZ76
06-10-07, 09:58
Ezomuz Patates cipsi yediriyormuş Kadime tabii adamı bir nevi test ediyor evlenmeden yaş 40 olmuş kollestrol falan varmı anlasın dimi kızcağız.:img-hyste
Genç yaşta ikinciye dul kalmak istemez.

rainbow06
06-10-07, 09:59
Ev yanmış ve tamir edilemez bir hale geldiğine göre Ezo fistanlarını nasıl buldu??yanında yedek taşıyor olamaz herhalde...ama durun ya zaten yangından sonra Kadim ile çıkışta karşılaşınca elbisesi ve tülbendi vardı zaten,yine onlardır....

Evet sude9, ben de farkettim bunu. Yangında ev tamamen kül olduğuna göre, Ezo'nun kıyafetlerinin de yanması gerekirdi. Ezo yangın telaşı içinde gidip hemen yeni elbiseler almış olamaz herhalde. Zaten son sahnede Kadim'le karşılaştığında Ezo'nun giydiği elbiseleri de yangından önce de giydiklerindendi sanırım. Bu detaylar izleyicilerin gözünden kaçmıyor...

GULBEYAZ76
06-10-07, 10:00
Rozi
Canım yanılmıyorsam yeni tutulan ev size yakındı bize verecek haberin varmı?Çekim yapılıyormu o evde?Yapılıyorsa kimler var?

tutkum
06-10-07, 10:29
Ezomuz Patates cipsi yediriyormuş Kadime tabii adamı bir nevi test ediyor evlenmeden yaş 40 olmuş kollestrol falan varmı anlasın dimi kızcağız.:img-hyste
Genç yaşta ikinciye dul kalmak istemez.

mükemmel bi tespit valla:happy0064:happy0064 Çok güldüm...Sahne gözümün önünden canlandı şöyle bi güzel olucak bu hafta çok güzel olucak...

GULBEYAZ76
06-10-07, 11:05
Arkadaşlar bugün muhabbetinize doyum olmuyor.Ayran içtik ayrı mı düştük.Ben içmedim vallahi.
Dut yemiş bülbül oldunuz.Demek ki bundan sonra duttan uzak durulacak.
Foruma biraz hareket gelmezse saçmalamaya devam edecem.

GULBEYAZ76
06-10-07, 11:13
*Mandalina portakal gitmeeeeee forumda kal.
*Sepet sepet yumurta sakın forumu unutma.

İşkencem devam edecek.

SUEDA40
06-10-07, 11:14
merhaba herkese
ezo kadimi kıskansın diye manken denediler olmadı küçük kızı seçmişler aferin onlara.
şimdi küçük kız ezodan çok kadime nazlanır,cilvelenir bunu gören ezonun kıskançlık damarları kabarır.
neden mi kız çocukları genelde o yaşlarada kadim gibi olan erkeklere daha meyillidir.çünkü benim yiğenlerim var ben onlara olmadık diller dökerim ne isterlerse yaparım ama yinede illaki amcam veya dayım derler.o zaman ben deliririm iyilik yaramaz valla küçük kızlara.
gülbeyaz ezo kadime patates cipsi yediriyormuş diye yazmışsın.
kız yemek yemiyordur ezoda fırsatı değerlendirip kadime çips yediriyordur,kadimimde ağzı kulaklarına varmıştık artık.
kadim şimdi evlad edinmeye kalkmasın kızı işler onun sayesinde yoluna giriyor.

bu sefer özeti ilerletmişler ipucu kız cocuk.artık şikayet etmeyin.
sevgiyle kalın

virgül
06-10-07, 11:22
Özeti okudum fragmanı gören arkadaşların yazdıklarınıda okudum bu bölüm epey keyifli olacağa benzer...

Ballı ve Nur tekrar bir araya gelirmi acaba:icon_whis:icon_whis.Nomalde Ballı Ağa'nın karakterine ters bir durum gibi tekrar Nur'la bir araya gelmesi..Ama şimdi ikisinin ortak bir acısı var ve belki aradıkları yaslanacak omuz , uzanacak diz birbirlerininkidir...

GULBEYAZ76
06-10-07, 11:29
Özeti okudum fragmanı gören arkadaşların yazdıklarınıda okudum bu bölüm epey keyifli olacağa benzer...

Ballı ve Nur tekrar bir araya gelirmi acaba:icon_whis:icon_whis.Nomalde Ballı Ağa'nın karakterine ters bir durum gibi tekrar Nur'la bir araya gelmesi..Ama şimdi ikisinin ortak bir acısı var ve belki aradıkları yaslanacak omuz , uzanacak diz birbirlerininkidir...

Aman Ezodan uzak dursun o kabasakalda Nurun dizine başını mı yaslar yoksa başını duvara mı vurur orasına karışmam.
Fragamanı merak ediyorum.

ehlocan
06-10-07, 11:29

Öncelikle avatar ve imza takımına bayıldım onu belirteyim :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Nur Belki Seyit gibi biriyle olduktan sonra Ballı Ağa'nın kıymetini anlar Ballı Ağa zaten gözünü kapatınca onun yüüznü görüyor belki aşklarıda tamir olur :img-wink:

söğüt
06-10-07, 11:38
:img-hyste:img-hysteÖzeti okudum fragmanı gören arkadaşların yazdıklarınıda okudum bu bölüm epey keyifli olacağa benzer...

virgüüüülll, kız nerelerdesin...allahım şu avartara bak, şu imzaya bak :img-hyste:img-hyste

nur ve ballı çektikleri acılardan sonra, sel gider kum kalır misali, birbirlerinin değerini daha iyi anlamış olacaklar bence..ben bu birlikteliği destekliyorum ve onlara inanıyorum..aşk demiyorum bakın.. nur hanım, ballı ağaya aşık değil ama yinede güzel bir birliktelik olabilir..

SUEDA40
06-10-07, 11:38
Evet sude9, ben de farkettim bunu. Yangında ev tamamen kül olduğuna göre, Ezo'nun kıyafetlerinin de yanması gerekirdi. Ezo yangın telaşı içinde gidip hemen yeni elbiseler almış olamaz herhalde. Zaten son sahnede Kadim'le karşılaştığında Ezo'nun giydiği elbiseleri de yangından önce de giydiklerindendi sanırım. Bu detaylar izleyicilerin gözünden kaçmıyor...

arkadaşlar ezonun fistanlarını ben çok seviyordum bana vermişti bir kaç tane yangından sonrada beni aradı ben sürat kargoya vermiştim demek ezoya ulaşmış.
ayrıca havvaların balkonuna asmıştı elbiseleri çünkü yangın pazar günü çıktı.

tesadüf bir diziye baktım acayip kavga sahneleri sonrası ezodan beter elbiselerinin üstüne yalancıktan pastel boyayla boyamışlar.inanın onları görünce bizimkiler aklıma geldi yinede iyiydilir yüzlerinin boyası vs.

GULBEYAZ76
06-10-07, 11:45
arkadaşlar ezonun fistanlarını ben çok seviyordum bana vermişti bir kaç tane yangından sonrada beni aradı ben sürat kargoya vermiştim demek ezoya ulaşmış.
ayrıca havvaların balkonuna asmıştı elbiseleri çünkü yangın pazar günü çıktı.

He demek bu fistanların devamını sana ve Havvanın çamaşır ipine borçluyuz.
Kız kör olmıyasıcalar ne diye verdiniz kıza geri.Havvanın ipi yangında yanaydı seninkiler de kargoda karışaydı da biz Ezoyu şöyle pantolonlu falan göreydik.
1,65 boylarında hem güzel hem şirin kızımızı.

virgül
06-10-07, 11:46
:img-hyste:img-hyste

virgüüüülll, kız nerelerdesin...allahım şu avartara bak, şu imzaya bak :img-hyste:img-hyste

nur ve ballı çektikleri acılardan sonra, sel gider kum kalır misali, birbirlerinin değerini daha iyi anlamış olacaklar bence..ben bu birlikteliği destekliyorum ve onlara inanıyorum..aşk demiyorum bakın.. nur hanım, ballı ağaya aşık değil ama yinede güzel bir birliktelik olabilir..

Burdayım canım ama anladımki bu forumdan çok uzak kalmaya gelmiyor...Gözüme takıan şeyler oldu bir ara ömleşelim ;)

Bende senin gibi düşünüyorum bir nevi kader arkadaşlığı...Aşk değil..Aradıkları şefkati birbirinde bulacaklar yaralarını saracaklar bir nevi...

İmza ve avatar yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ;)

sude9
06-10-07, 12:11
Nur Belki Seyit gibi biriyle olduktan sonra Ballı Ağa'nın kıymetini anlar Ballı Ağa zaten gözünü kapatınca onun yüüznü görüyor belki aşklarıda tamir olur :img-wink:
İyi ki Ballı gözünü kapattı..kapattı da nur'u gördü..kapatmasaydı halimiz ne olurdu:)...aklın karıştığı her vakit kapat ağam gözlerini..sana da bize de iyi geliyor:)

ben aralarındaki muhabbet ilerledikçe Nur'un da aşık olacağını düşünüyorum...yakıştırdım bu ikiliyi...bir yastıkta kocasınlar:)

Gülbeyaz işkence yöntemin tutmafı gibi,sevimli görünen şeyler işkencede işe yaramıyor pek:)

sUEDA Ezo çamaşırları ne ara verdi Havva'ya:)..madem elbise işinde senin elin var,elin değmişken Ezo'nun gardolabını yeniden düzenleyiver....tamam elbise içinde de çok güzel duruyor ama değiştirmenin vakti geldi geçiyor:img-yes:

rozi
06-10-07, 12:11
hakikaten rozicim annen seni kadir gecesi dogurmus canim...ne kadar sanslisin...biri annenin is yerine yakin, yeni cekilecek evde size daha ne istersin bilmiyorum ama biz senden günlük taze haberler bekliyoruz artik ona göre..bütün gücünü topla senin arkanda koskoca ezo gelin forumu olacak...
simdiden selamimizi söylemeyi ihmal etmeyesin ok...

canım benim cesaret veren sözlerin için teşekür ederim :img-wink:seni kırmayıp eve gidip baktım ama çekim yoktu.:icon_sorrpazartesi ve salı çekim varmiş :img-wink:yalnız ev hakkında ne düşündüğünüzü bilmiyorum ama bana yakın olmasına ramen o ev olmasını istemezdim koskoca bağlarbaşında okadar ahşap ev dururken perili evi seçmişler :img-cold:ya evin yanında yatir bile var :img-cold:içinizde izleyenler var mı bilmiyorum ama show tv de 3 yıl önce iyisaatte olsunlar diye saçma bir dizi vardı o evde çekiliyordu. evde hayaletler vardı sofaneyse sizi de korkutmayım elçi aneninin evi çok güzeldi mahalle de oyle aynı sıcaklığı burda yakayamayacaklarından korkuyorum:icon_sorrbu arada poligon sahnesini unutmadı en kısa zamazda neden yayınlanmadığını öğ:good:renicem

GULBEYAZ76
06-10-07, 13:24
Ezo gelin forumunu ihmal eden yorumlarını eksik edenler için dileklerim:

*Bilgisayarına virüs girsin.
*Tv si yada tvleri bozulsun.
*Sınavdan zayıf alsın.
*Tuttuğu takım ligden düşsün.
*Trafikte kafayı yesin.
*Evde kalsın.
*Kredi kart ekstreleri boyunu aşsın.
*En sevdiği dizide :img-wink: misafir gelsin.
*Kabasakalla Ezonun evlendiği kabuslar görsün.

filinta
06-10-07, 13:37

*Sınavdan zayıf alsın.
*Trafikte kafayı yesin.
*Evde kalsın.
amaniiiin:img-fie::img-fie::img-fie:

GULBEYAZ76 canım kardeşim nasıl beddualar bunlar..aman aman çıkmıyorum forumdan mübarek ramazan kabul olur neme lazım:icon_whis
valla bugün cumartesi şekercim iftar hazırlıkları veya misafirliğe gidenler vardır mazur görecez artık.. bak sabah beri buradayım yapayalnız:icon_sorr80 kuşağı kızları çetesi ne bozuluyormuyum ben :icon_whis:icon_whis:icon_whis

rainbow06
06-10-07, 13:40

Daha önce de yazdığım gibi Ballı Ağa ile Nur Hanım'ı kesinlikle görsel olarak değil, Nur Hanım Ballı Ağa'yı çok üzdüğü için yakıştıramamıştım. Ama sanırım dizinin gidişatına göre Ballı Ağa ile Nur Hanım'ı bundan sonra daha çok birlikte göreceğiz. Umarım söğüt'ün de dediği gibi Nur Hanım özellikle de Seyit'in gerçek yüzünü gördükten sonra artık Ballı Ağa'nın değerini daha iyi anlar. Bu kadar çektiği acıdan sonra Ballı Ağa da artık mutlu olsun...

Bu perili evi çok merak ettim doğrusu. Haberlerini bekliyoruz rozi...

GULBEYAZ76
06-10-07, 13:45
amaniiiin:img-fie::img-fie::img-fie:

GULBEYAZ76 canım kardeşim nasıl beddualar bunlar..aman aman çıkmıyorum forumdan mübarek ramazan kabul olur neme lazım:icon_whis
valla bugün cumartesi şekercim iftar hazırlıkları veya misafirliğe gidenler vardır mazur görecez artık.. bak sabah beri buradayım yapayalnız:icon_sorr80 kuşağı kızları çetesi ne bozuluyormuyum ben :icon_whis:icon_whis:icon_whis

Vallahi siz kaşındınız.Sabahtan beri güzelce davet ettim gelen yok esprili tekerlemeler yazdım gelen giden yok artık bunu deniyecem bunada cevap alamazsam yapacaklarımı siz düşünün artık.
Yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sude9
06-10-07, 13:48
Daha önce de yazdığım gibi Ballı Ağa ile Nur Hanım'ı kesinlikle görsel olarak değil, Nur Hanım Ballı Ağa'yı çok üzdüğü için yakıştıramamıştım. Ama sanırım dizinin gidişatına göre Ballı Ağa ile Nur Hanım'ı bundan sonra daha çok birlikte göreceğiz. Umarım söğüt'ün de dediği gibi Nur Hanım özellikle de Seyit'in gerçek yüzünü gördükten sonra artık Ballı Ağa'nın değerini daha iyi anlar. Bu kadar çektiği acıdan sonra Ballı Ağa da artık mutlu olsun...

Bana kalırsa Nur Ballı'nın kıymetini çoktan anladı da elini kaptırmış Seyit'e kolunu geri alamıyor..Seyit'ten korktuğu hareketlerinden ve tavırlarından belli...kendisine yardım edecek kimse de yok şu an,katlanıyor...Ballı ile araları daha düzene girdiği zaman Seyit'ten kurtulmanın yolunu deneyecektir...kurtulamamasının bir diğer nedeni de Seyit'in yaptırdığı işler olabilir...öyle ki bu işler nedeniyle başının derde gireceğini Seyit sık sık vurgulamış olabilir...yeşilçamda olur ya kötü adam eline düşmüş kadına ya dediklerimi yaparsın ya da sonuçlarına katlanırsın,benle beraber seni da batırırım,elimdeki belgeleri verir senin başını yakarım:) şeklinde nice replikler izledik

banubanu
06-10-07, 13:51

*Sınavdan zayıf alsın.
*Trafikte kafayı yesin.
*Evde kalsın.

Aaaa hafta sonu yav bu gün.. 80 kuşağıyız dedik, yaşımızı belli ettik, çoluk çocuk evde, ilgi alaka istiyorlar, Ezo Gelin forumuna girmeye vaktimiz olmuyor ki.. Naapalım.
Bu iyi!! dileklerini GÜLBEYAZ'CIM hiç üstüme almıyorum... bahanem var.. fragmanı ben daha göremedim, ya ne talihsiz insanım.. ben tv yi kapar kapamaz fragman mı gösteriyolar ne.

GULBEYAZ76
06-10-07, 13:55
Aaaa hafta sonu yav bu gün.. 80 kuşağıyız dedik, yaşımızı belli ettik, çoluk çocuk evde, ilgi alaka istiyorlar, Ezo Gelin forumuna girmeye vaktimiz olmuyor ki.. Naapalım.
Bu iyi!! dileklerini GÜLBEYAZ'CIM hiç üstüme almıyorum... bahanem var.. fragmanı ben daha göremedim, ya ne talihsiz insanım.. ben tv yi kapar kapamaz fragman mı gösteriyolar ne.

Pabucumun 80 kuşağı ona bakarsan ben 70 kuşağıyım ama sizi cebimden çıkarırım.:img-hyste
Bende görmedim fragmanı o yüzden durumum iyi değil.:dito

rainbow06
06-10-07, 13:56
Vallahi siz kaşındınız.Sabahtan beri güzelce davet ettim gelen yok esprili tekerlemeler yazdım gelen giden yok artık bunu deniyecem bunada cevap alamazsam yapacaklarımı siz düşünün artık.
Yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Haklısın bugün pek kimseler uğramıyor foruma GULBEYAZ76. Hafta sonu olduğu için bu normal biraz sanırım. Akşama doğru daha hareketlenir burası üzülme :img-yes: Aman o bedduaların hiçbiri tutmasın, Ezo Gelin dizisini seven arkadaşların başına bunların hiçbiri gelmesin :img-fie::img-fie::img-fie:

GULBEYAZ76
06-10-07, 13:59
Haklısın bugün pek kimseler uğramıyor foruma GULBEYAZ76. Hafta sonu olduğu için bu normal biraz sanırım. Akşama doğru daha hareketlenir burası üzülme :img-yes: Aman o bedduaların hiçbiri tutmasın, Ezo Gelin dizisini seven arkadaşların başına bunların hiçbiri gelmesin :img-fie::img-fie::img-fie:

Ezo sevenlerde o zaman bizi ve forumu ihmal etmesin şekerim.İki satırcık yorum bir iki resim minik bir senaryo yazıversinler.
Bugün ben bekçiyim yarın hiç uğramıyacam.

rozi
06-10-07, 14:16

*Sınavdan zayıf alsın.
*Trafikte kafayı yesin.
*Evde kalsın.

canım yazık değilmi bize bu hafta başıma gelmeyen kalmadı saten:img-wink:eve hırsız girdi hemde biz salonda otururken annemin çantasını çaldı :img-hysteannem başladı sokaklarda çantayı aramaya. bende başıma geleceklerden habesiz yanına gideyim derken tam ayakkabımı giydim ki odane ayakkabının içinde yumuşak bişey var elimi içine soktum sıcak bişey:blink: ayakkabıyı bir saladım ki içindeki fare :img-swoonbir saat kendime gelemedim beterin beteri var diye buna denir.:img-hyste forum la alakası yok ama size anlatayım dedim:img-yes:

GULBEYAZ76
06-10-07, 14:19
canım yazık değilmi bize bu hafta başıma gelmeyen kalmadı saten:img-wink:eve hırsız girdi hemde biz salonda otururken annemin çantasını çaldı :img-hysteannem başladı sokaklarda çantayı aramaya. bende başıma geleceklerden habesiz yanına gideyim derken tam ayakkabımı giydim ki odane ayakkabının içinde yumuşak bişey var elimi içine soktum sıcak bişey:blink: ayakkabıyı bir saladım ki içindeki fare :img-swoonbir saat kendime gelemedim beterin beteri var diye buna denir.:img-hyste forum la alakası yok ama size anlatayım dedim:img-yes:

Çok geçmiş olsun canım.Ama foruma girebilen yorumda yazabilir dimi.Sabahtan beri aktifsin ana gel gör ki icraat yok.Canlanın biraz fareyi görünce nasıl atladıysan burada da yorumlarını atlat havaya.

rozi
06-10-07, 14:32
Çok geçmiş olsun canım.Ama foruma girebilen yorumda yazabilir dimi.Sabahtan beri aktifsin ana gel gör ki icraat yok.Canlanın biraz fareyi görünce nasıl atladıysan burada da yorumlarını atlat havaya.

bak benden sölemesi bir başlarsam bir daha susmam sonra ne çenesi düşük kızmiş demeyin.bu haftaki bölümü çok beyenmeme ramen hatalar benimde gözüme battı,ama kadim ve ezo nun olduğu her sahne süperdi :happy0064yangın sahnesi hariç tabi oysa biz ne hayaller kurmuştuk:icon_sorr

naz özkul
06-10-07, 14:33
Fragmanı görmek için hiç sevmediğim bir diziyi bile izledim ama yok göremedim. Bugün artık umudum kalmadı. Sanki ben kanalı değiştirir değiştirmez fragman çıkıyor kaçırıyorum:icon_sorr
Bu aralar pek yorum yapamıyorum. Pazartesinden itibaren zaten gelemeyeceğim buralara. Sizlere keyifli yorumlar.

GULBEYAZ76
06-10-07, 14:35
Fragmanı görmek için hiç sevmediğim bir diziyi bile izledim ama yok göremedim. Bugün artık umudum kalmadı. Sanki ben kanalı değiştirir değiştirmez fragman çıkıyor kaçırıyorum:icon_sorr
Bu aralar pek yorum yapamıyorum. Pazartesinden itibaren zaten gelemeyeceğim buralara. Sizlere keyifli yorumlar.

Tamam canım senin mazeretin var biliyorum yurda gidecektin dimi.
Fırsat buldukça bekleriz unutma bizi ve forumu.

naz özkul
06-10-07, 14:40
Tamam canım senin mazeretin var biliyorum yurda gidecektin dimi.
Fırsat buldukça bekleriz unutma bizi ve forumu.

unutmak mümkün mü? Şimdi ne güzel kaynatırsınız siz salı günkü bölümden sonra:) Malzeme bol tabi:) Pazartesi gelmeden fragmanı görmem lazım yoksa zor giderim ben yurda:icon_whis

rozi
06-10-07, 14:48
bu arada gaza gelmişken özete deyinmeden geçemiyce tam bi felaket sanırım dizi çok izlenecek diye korkuyorlar yada sizin yazdıklarınızı okuyorlar iki satirdan neler çıkardığınızı görüp zahmet etmiyorlar nasıl olsa biz saylafalar dolusu yorum çıkarıyoruz :img-pilotgeçen hafta ki özet tahmınlerinin çoğunun tuttuğunu unutmamak lazım.fragmana gelince malesef hala göremedim:img-cray:

SUEDA40
06-10-07, 16:01
sUEDA Ezo çamaşırları ne ara verdi Havva'ya..madem elbise işinde senin elin var,elin değmişken Ezo'nun gardolabını yeniden düzenleyiver....tamam elbise içinde de çok güzel duruyor ama değiştirmenin vakti geldi geçiyor

ezo antepten istanbula bavul getirmişmiydi ben görmedim.
entarilerle çok komik oluyor ama sanırım daha zamanı var kızcağız istanbula yeni geldi öyle meryem gibimi olsun.
ezo önce eğitim diyor yani bilinçli şekilde şehir hayatına adapte olmaya çalışıyor bunun içinde kutluyorum onu.
ezonun gardolabını zaman bulursam paristen düzenleriz artık aşağısı kurtarmaz.
pariste paris olsa sokakları evleri rutubet kokuyor.

sahracı
06-10-07, 16:07
dün akşam tekrarı vardı ezo gelinin..ayrıca sabhatan beri shov'a bakıyorum bikere bile vermediler fragmanı yaa yarına anca verir gibi:icon_sorr yorum yapıyım da iyi dilekleri!! üstüme çekmiyim dedim..:)

ahesti
06-10-07, 16:35
arkadslar bugun ıntten baktım ezo gelin hikayesıne ve karsıma su mısralar cıktı
öyle güzelmiş ki ezo,görenler,iki yanağına birer elma oturuyormuş sanırlar
öyle güzelmiş ki ezo,bakanlar bakmaya doyamazmış
öyle güzelmişki,bir yaz günü kapısını çalıp bir kap ayran isteyen gurbetçi bir çerçi,ezonun güzelliği karşısında şaşalayıp,ezonun uzattığı ayran tasını yere düşürüp kırmış
öyle güzelmiş ki ezo,gülümseyerek bakmasıyla ,düşmanları barıştırırmış
öylesine güzelmişki ezo,olursa okadar olurmuş...
ayyyyyyyyyyy aynı bızım ezomuz aynı nurgülü anlatıyo...
ya bıde ezo gelin hikayesınde vardı ezonun 6 kızı oluyo ıkıncı kocasından sonra ınce hastalıktan oluyo yazıyolar olmasın bole bısı

sahracı
06-10-07, 16:51
arkadslar bugun ıntten baktım ezo gelin hikayesıne ve karsıma su mısralar cıktı
öyle güzelmiş ki ezo,görenler,iki yanağına birer elma oturuyormuş sanırlar
öyle güzelmiş ki ezo,bakanlar bakmaya doyamazmış
öyle güzelmişki,bir yaz günü kapısını çalıp bir kap ayran isteyen gurbetçi bir çerçi,ezonun güzelliği karşısında şaşalayıp,ezonun uzattığı ayran tasını yere düşürüp kırmış
öyle güzelmiş ki ezo,gülümseyerek bakmasıyla ,düşmanları barıştırırmış
öylesine güzelmişki ezo,olursa okadar olurmuş...
ayyyyyyyyyyy aynı bızım ezomuz aynı nurgülü anlatıyo...
ya bıde ezo gelin hikayesınde vardı ezonun 6 kızı oluyo ıkıncı kocasından sonra ınce hastalıktan oluyo yazıyolar olmasın bole bısı

bu dizide hikayenin aslına pek sadık kalıcaklarını sanmam..yani öyle kötü bi son olmaz..benim babam diziyi görünce ezo gelin böyle değildi ki diyo eskiden de çekilmiş herhalde..bu baya farklı sanırım..

06-10-07, 17:10
bu dizide hikayenin aslına pek sadık kalıcaklarını sanmam..yani öyle kötü bi son olmaz..benim babam diziyi görünce ezo gelin böyle değildi ki diyo eskiden de çekilmiş herhalde..bu baya farklı sanırım..

zaten dizi ezo gelin hikayesini anlatmıyomuş nurgülün didiğine göre de anlatmasına imkan yokmuş. sadece 4 bölümlük bir konusu varmış hikayenin ondan haz alarak başlamışlar ama dizinin adının ezo gelin olması böyle düşündürüyo aslında doğuda böyle güzel kızlar olunca adları ezo konurmuş falan filan. nurgülün o röpörtajına rastlarsam o kısmı koyarım buraya ama dediğim gibi işte "biz dönem dizisi çekmiyoruz" demişti hani cep telefonunun ne işi var diyenler bile olmuştu o zamanlar,dizi vaşladığı günler. bu modernize edilmiş hali zaten imkanı yok öyle olmasının dimi...
anadolunun güzeller güzeli ezosunun maceraları gibi bişey bu...en güzeli de chapter2 yani istanbul macerala