Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
şimdi arkadaşlar imzamdada görmüş olduğunuz fotoğrafa takıldım kaldım ben..
herşey iyi güzelde;
sorması ayıp olmasın
ezo ile kadimin
poz verirken niçin illede kafaları böyle birbirine yaklaştı:img-hyste
şimdi bu durumu biraz irdeleyecek olursak
bu halin psikolojideki tanımı nedir,
literatürdeki adı nedir,
hangi bağlamda bağlandı bu iş..
divan edebiyatında, tasavvufta bunun yeri nedir???
bilen anlayan allah rızası için beni bi aydınlatsın :img-hyste
şeye benzedi bu iş..
hani kadim ezoya dedi ya..
"akşam nedim beyle ben de orda olucaz. pek yakın bi ilişki kurmasak iyi olur"
hala gülüyorum o sözlere..:img-hyste:img-hyste
şeye benzedi bu iş..
sorduğun sorulara bir nevi cevap olmuş alıntıladığım kısım...
pek yakın bi ilişki kursak iyi olur:)
biraz zoraki gülümsemeler de var..tabi utanmaktan gülmeyi de tam beceremediler..asıl resim çekildikten sonrası mühim...bunlar farkında değilidr başların birbirine yaklaştığını,bir de utanmışlardır birbirlerine bakayım derken arada ki mesafe el koysan geçmeyecek şekildedir..nasıl toparlanacaklarını merak ediyorum:)
SUEDA40 inş. inş. inş.
bu mübarek günde dualarımız kabul da olur :)
ezo & kadim AVŞAR
Helin&Hülya Avşar kardeşler nikah şahitleri de olur :)
bu arada imza süperrr:good:
herşey iyi güzelde;
sorması ayıp olmasın
ezo ile kadimin
literatürdeki adı nedir,
bilen anlayan allah rızası için beni bi aydınlatsın :img-hyste
şeye benzedi bu iş..
Ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama deniyeyim canım...Olay şöyle gelişir ;
Önce Kadim küçük hanım kızımızla Ezo'nun resmini çeker sonra Ezo Kadim ve küçük hanım kızımızın ee çocuklar malum ille herşeyi deneyecekler bu defada hanım kızımız ben sizin resminzii çekecem demiştir...İki inatçı keçi olarakdan gayet resmi bir poz verirlerken imzandaki ilk resim oluyor biraz daha yaklaşın demiştir bizim ufaklık biraz daha yaklaşırlar osnra o 3.resimdeki kare yakalnır :img-hyste :img-hyste :img-hyste her ne kadar görüntü komik olsada o sahnede yaşanacak duygu yoğunlukları gözlere nasıl yansıyacak ağzıdan hangi kelimelri döktürecek merakla beklemekteyim...
Bu arada ARIMAYA ,rhetbutler,tubi ve ılkuk 'u hiç görmedim bugün inşalalh ters bir durum yoktur..Son günlerde o kadar eksildikki kuşku duyar oldum herşeyden..
:img-hyste:img-hyste
Ay asia sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi.Ben de diyordum bu kadar nostalji yaptik henüz marimar ,rosalinda ,maria mercedes ve maria bario gibi klasik dizilerinin ismi gecmedi diye.:img-hyste
Kadim icin söylediklerine imzami atarim.Adam yürüyen karizma canim.Biz ne yapalim.O mükemmel asik,bayanlar icin mükemmel koca adayi,anneler icin mükemmel damat adayi.O gözleriyle konusan insan.E daha ne olsun.Ne yapsa ,ne düsünse forumcak 12 cilt meydan larus ansiklopedi basariz vallahi.
Ahh bak şimdi ya..
Sudenazcım sağol canım gül inşallah hep..
Annem konusun da haklısın.. iflah olmaz 1001 ciydi.. Kadim'i görür görmez.. ahh Mithat'ım.. yavrum evladım... yüüne bakmıyor diğer dizinin..
Luis Alberto :img-hyste başlarsak yine fransız kalanlar olacaktır bu konuya ama nasıl unutulur o Mariana'nın saçları
Yani nedir;hergün evden çıkılıp Bakırköy merkez gidilecektir.
SAğolunuz efenim...
Yapılacaklar şöyle olmalı:
1-Meydana yürünecek
2-sota bir yerde kameralar gelmişmi gözetlenecek
3-elinde mikrofon haber kanallarının muhabirlerini görünce, cengaver gibi atlanacak;
biz Ezo severleriz jenerik müziği değişsin denilecek, özetler, fragmanlar özenli hazırlansın kardeşşşiimm... diye haber edilecek.
4-bilumum alışveriş merkezleri dolaşılıp, acaba bugün dizi çekimi varmıymış.. var ise efem kimmiş diye çetele tutlacak ki..
Kimseleri kaçırmayalım...
15 günde iki hezimet hiç kendime yakıştıramadım..
Hele Ezo ve Kadim..
80 kuşağının gözünü seveyim, bak nasıl teşbih yapıyor... benim yeğenimin ilk kurduğu cümleydi, "anne, hala rosalinda başladı!"....
he valla neydi öyle arabadan inip koşup sarılamama durumları...
mirkelamın şarkısı pek bir oturmuş.. jenerik şarkısıarıyoduk, ama bu da çok abartı olur!!! hehehe..
Banucum sağol kuşakdaşım benim ya..
A bakın aklıma ne geldi.. malum o dönemlerde böyle diziler çok bol değildi...
Yalan Rüzgarı vardı.. birde Rich ben şahsen pek beğenirdim..
Anılarım canlandı birde Beverly Hills ve DYLAN:img-in_lo
Banucum yani sayende neler aklıma geldi.. peki bu örneklere ne dersin?:img-yes:
Amannn 80 kuşağı kızlar çetesimi benide ekleyiniz :img-wink: David desem Maddie desem bayan Topesto desem aklına ne gelir Valla sitede serbest kürsüye 80'lerden esintiler diye başlıkmı açsak :icon_whis
Olur Fettan arkadaşım elbette..
bir listeleyelim.. senide yazarız merak etme..
Mavi Ay unutulurmu hiç.. süpersin!
GULBEYAZ76 08-10-07, 13:33 K&E çiftinin stajer çocuğu şimdi resimleri merak ediyormuş Kadimde otele gidelim orda ben çıkarırım diyormuş karanlık odaya gidiyorlarmış tabi kızın ısrarı ile Ezoda giriyormuş aman canım fesatlık gelmesin hemen aklınıza Ezo fotoğraf tab etmeyi öğrenecek.
sorduğun sorulara bir nevi cevap olmuş alıntıladığım kısım...
pek yakın bi ilişki kursak iyi olur:)
biraz zoraki gülümsemeler de var..tabi utanmaktan gülmeyi de tam beceremediler..asıl resim çekildikten sonrası mühim...bunlar farkında değilidr başların birbirine yaklaştığını,bir de utanmışlardır birbirlerine bakayım derken arada ki mesafe el koysan geçmeyecek şekildedir..nasıl toparlanacaklarını merak ediyorum:)
ya aslında ben bunların birlikte geçirecekleri bu eğlenceli günün sonrasında gece yatarken düşüncelerini, hallerini merak ediyorum..onuda bir yerinden gösterseler iyi olur..kadimin yüzünde koca bir gülümseme..ezonun aklından geçen; yok canım, sankim eyi bi adama benziii bu gadim bey.....
Ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama deniyeyim canım...Olay şöyle gelişir ;
Önce Kadim küçük hanım kızımızla Ezo'nun resmini çeker sonra Ezo Kadim ve küçük hanım kızımızın ee çocuklar malum ille herşeyi deneyecekler bu defada hanım kızımız ben sizin resminzii çekecem demiştir...İki inatçı keçi olarakdan gayet resmi bir poz verirlerken imzandaki ilk resim oluyor biraz daha yaklaşın demiştir bizim ufaklık biraz daha yaklaşırlar osnra o 3.resimdeki kare yakalnır :img-hyste :img-hyste :img-hyste her ne kadar görüntü komik olsada o sahnede yaşanacak duygu yoğunlukları gözlere nasıl yansıyacak ağzıdan hangi kelimelri döktürecek merakla beklemekteyim...
Bu arada ARIMAYA ,rhetbutler,tubi ve ılkuk 'u hiç görmedim bugün inşalalh ters bir durum yoktur..Son günlerde o kadar eksildikki kuşku duyar oldum herşeyden..
arımaya sabah buralardaydı ama diğer kızlar sanırım iş yoğunluğu nedeniyle giremediler..
aaahhh fettancım ahhhhh...
sen bunun adına kısaca; dumanı üstüne mis gibi tüten bir aşk desene aşşşkkkkk...:img-hyste:love05::love05::love05::love05:
ya aslında ben bunların birlikte geçirecekleri bu eğlenceli günün sonrasında gece yatarken düşüncelerini, hallerini merak ediyorum..onuda bir yerinden gösterseler iyi olur..kadimin yüzünde koca bir gülümseme..ezonun aklından geçen; yok canım, sankim eyi bi adama benziii bu gadim bey.....
bi hatırlatma yaparlar her halde...yani umarım...gece yatmadan gündüz yapılanları bi tekrar gözden geçirmek lazım ,geçirsinler ki eksikleri fazlalıkları birbirlerini düşününce yüzlerindeki ifadeler gün yüzüne çıksın onlarda forumda rahat etsin:)
Evet canım ben de o kuşaktanım.. .. hatta kabul ederseniz.. bir ''80kuşağı kızlar çetesi '' imzası sipariş ettim..
Ö.M. ile göndermeyi düşünüyorum.. bulunmak isteyen herkese:img-yes:
isimlerimiz ve slogan cümlemiz nasıl olur?
Bakınız.. Ezo Gelin ile bağlama.. yani bu forum sayesinde.. nostalji ve dostluk paydasında buluşma..:img-wink::img-yes:
Beni de unutmayın, ben de varım 80 kuşağı kızlar çetesinde :)
Evet belki çocukluk günlerimiz çok gerilerde kaldı, büyüdük artık. Fakat bugünkü çocukların internet, bilgisayar oyunları ve her türlü teknolojik imkanla dolu hayatlarına inat, 80'lerde çocuk olmak çok güzeldi. Biz en ufak şeyden mutlu olabilen ve elindeki ile yetinmesini bilen çocuklardık. Şimdi çocukluk günlerini hatırlamak ve o günleri yeniden yaşamak bile çok güzel...
Susam Sokağı'nın şarkısını hatırlayıverdim birden... Ne de güzeldi Susam Sokağı...
Gün Güneşli İnsanlar Neşeli
Sen de Gel Oyna Susam Sokağı'nda
Dostluk ve Sevgi Sarıyor Her Yeri
Gel Katıl Bize El Ele
Sev Dünya'yı Açılır Her Kapı
İşte Susam Sokağı
Bu arada söğüt imzan harika olmuş. Ellerine Sağlık Fettan...:happy0064:happy0064:happy0064
Bence de ufak kızın Ezo ile Kadim'in fotoğrafını çekeceği sahnede tamamen bunlar yaşanacak. Biran önce yarın olsa da diziyi izlesek artık. Neyse az kaldı...
herşey iyi güzelde;
sorması ayıp olmasın
ezo ile kadimin
literatürdeki adı nedir,
bilen anlayan allah rızası için beni bi aydınlatsın
şeye benzedi bu iş..
Hehehe...
Söğütcüm,
Kadim'in iflah olmaz baş ağrıları vardır...
kötü mü kötü...:icon_sorr geziyorlar hastane hastane..
Amma velakin doktorlar, ümit yok.. şifayı birde alternatif yollarda arayın demişler..
Malum Ezo bio enerji uzmanı ya..:)
Elle masaj ve baş ağrısı neyin yok oluyor ya.. sayesinde..:img-yes:
Birde geçen gece, bazı güçler gelmiş birden Ezo'ya..
Beyin dalgalarıyla karşısındakini iyi edebiliyor artıkın..
Bi zamanlar nineside ne el mi vermiş ne etmişse..
Bu şimdi Kadim'in evlerden ırak! hastalığını duyunca, yettim! naşkım.. şöyle bir yaklaşıver bakem.. deyip..
kafa kafaya kist,ur habis ne varsa temizleme operasyonu yapıyor..
Yani kafalar ondan böyle yakın..
tabii anında görüntü hastalıktan eser yok..:good::img-wink:
Ulvi boyuta inersek..
Gönüldaşım, akıldaşım..
deyiverip, teşekküre başlıyor tabii Kadim:( ee o kadar beyin operasyonu yapıldı.. sanal tomografi çekildi kafa kafaya)
şu köylü kızının gönlünüde bir hoş ediversin dimi ama?:img-wink:
önce sitem,
göz ucuyla aşıka geh lütfeder gahi itab
bir suale yer komaz ol gamze-i hazır cevap (işte hazır cevap kim mi? Ezo!)
sonra benim olacaksın leynn Malkoçoğlu serzenişi,
derdim nice bir sinede pinhan ederim ben..
bir ah ile bu alemi viran ederim ben!
:img-hyste:img-hyste Söğütüm bir şeyler ettik ama.. hani delidir ne yapsa yeridir.. hoş gör şu garip bencileyin....
GULBEYAZ76;5016161]K&E çiftinin stajer çocuğu şimdi resimleri merak ediyormuş Kadimde otele gidelim orda ben çıkarırım diyormuş karanlık odaya gidiyorlarmış tabi kızın ısrarı ile Ezoda giriyormuş aman canım fesatlık gelmesin hemen aklınıza Ezo fotoğraf tab etmeyi öğrenecek.
aaa bak vallahi harika olur..:happy0064
kadim ezoya fotoğrafları nasıl tab ettiğini öğretir..
aslında bizim saf ezo, niçin selimin ona ders çalıştıracağını demeseydi, kadim bu ders işine de bir el atardı..
ben ne istiyorum biliyor musunuz.
bilmediği her şeyi kadim öğretsin, görmediği her şeyi, her yeri kadimle görsün istiyorum..:happy0064:img-yes:
80 leri konuşsak aslında bir yerlerde yav... Ben mesela McGayver konusunda şimdiki gençleri çok şanssız bulurum. Biz 80 kuşağının mesela bir pratik zeka, elinde olan şeylerden çözümler yaratma olayını Mc Gayver seyrederek büyüyen bir neslin evlatları olmamıza bağlıyorum...
Ezo'muz da bunun gibi sanırım o da 80 lerin çocuğuu.. Mesela baş ağrısını el masajı ile iyileştirmek gibi..
Pratik kadın...
Çocuk oyalama işi de kesin onun başının altından çıkmıştır.
80 leri konuşsak aslında bir yerlerde yav... Ben mesela McGayver konusunda şimdiki gençleri çok şanssız bulurum. Biz 80 kuşağının mesela bir pratik zeka, elinde olan şeylerden çözümler yaratma olayını Mc Gayver seyrederek büyüyen bir neslin evlatları olmamıza bağlıyorum...
Ezo'muz da bunun gibi sanırım o da 80 lerin çocuğuu.. Mesela baş ağrısını el masajı ile iyileştirmek gibi..
Pratik kadın...
Evet Ezo da 80'lerden anlaşılan. O kadar zeki ve hazırcevap ki, kesin Ezo da bizden :)
Bir de sevgili Barış Manço'nun sunduğu "Adam Olacak Çocuk" vardı o zamanlar. Programa katılan çocuklara program bitiminde oyuncaklar filan dağıtırlardı. Evde birsürü oyuncağım olmasına rağmen o kadar özenirdim ki o oyuncaklara, ben de katılıcağım o programa diye devamlı ağlardım. Hey gidi günler hey...
......Bu arada ARIMAYA ,rhetbutler,tubi ve ılkuk 'u hiç görmedim bugün inşalalh ters bir durum yoktur..Son günlerde o kadar eksildikki kuşku duyar oldum herşeyden..
Arkadaşlar yaşıyorum ama zordayım işler aldı başını gitti yetişemiyorum :img-fie: ama aklımda kalbimde burda iki arada bi derede sayfalara bakıyorum da sine sine takip etmeyince olmuyor bende bugün yarın işleri toplayım çarşamba şahane kritiklerinizi yorumlarınızı kaçırmayım diye paso çalışıyorum.. Malum ben transa geçip izlediğim için ( bide Tery faktörü var tabi ) bende film kopuyor bi tekrar bide ince yorumlarınız olmazsa olmaz ;) hasretle yarın akşam beklenmekte forum kardeşliği çok özlenmekte :sad53:
aaa bak vallahi harika olur..:happy0064
aslında bizim saf ezo, niçin selimin ona ders çalıştıracağını demeseydi, kadim bu ders işine de bir el atardı..
bilmediği her şeyi kadim öğretsin, görmediği her şeyi, her yeri kadimle görsün istiyorum..:happy0064:img-yes:
sevgili söğüt iyi hoşda ileride kadim kızı başına kakar.kızcağıza sen kocaman kütük parçasıydın benseni ince ince işledim senden paha biçilemez bir eser meydana getirdim der o zaman.
bence eşit olsunlar.
şimcik..bu kafa kafaya verme konusunda asia cığımın dahiyane ve pek muhteşem teorisini tek geçiyorum..:good:ezo nun ninesi el vermiştir kesin yoksam başka türlü olmaz buu..
söğüt'üm canım benimm...o ne güzel bir dilektir öyle:img-blushher bişeycikleri kadim den öğrensin..heyreye ilk kadim ile gitsin:img-icecrbencede:img-in_lo
şimdi mavi ay,Mc.gayver,olaylarını ayrı ayrı ele alıp irdelemek lazım..nütfeen maykıl naytımızı unutmayalım..gönülleri kalır..kuruntu ailesi,çalıkuşu acımak,yeniden doğmak,unutmuşunuz bakıyorum:img-wink:
tonton ailesi ni hatırlıyonuzmuu..ben çok severdim onları ilkokulda etiketlerim hep onlardıı..hey gidi heyy törenlerle kitap kaplayıp etiket yapıştırmak diye bir şey vardıı:img-icecr
Pratik kadın...
benim hesaplarıma göre ezo 90 ların çocuğu:icon_whis kadim bizden şekercim..:img-pilot ee ukalalığından (bkz.kibirli ukalalık değil:img-yes:)belli 80 çocuğu olupta ukala olmayan görmedim ben:img-icecr
GULBEYAZ76 08-10-07, 14:25 Bu resimleri Elçin anne nasıl görecek ben onu merak ediyorum.Önceden olsa bir şekilde evde falan görürdü de şimdi evde yok Kadim kendininkileri iyi saklar orası kesin Ezonun sadece göz resmini bile Nedimden alıp karanlık odaya götürmüştü şimdi ikisinin resmini hayatta ortada bırakmaz.Ezoya da resim verse oda çantasında taşır.Bu kadın evlatlarının mürvetlerini ne zaman görecek canım.Hastanede ikisinin elini üst üste koyup öpmüştü.Şimdi resmi görünce belkim alınlarından öpmek ister dimi....
[QUOTE=söğüt;5016360]aaa bak vallahi harika olur..:happy0064
bilmediği her şeyi kadim öğretsin, görmediği her şeyi, her yeri kadimle görsün istiyorum..:happy0064:img-yes:[/QUOT
keşke sölediğin gibi olsa harika sahneler izlerdik:img-wink:ya ben bu 80 kuşağını çok kıskanıyorum:img-blushbende candy ve goergi yi izledim beni de alırmısınız:icon_sorrayrıca laydi oscar ve ay savaşçısını da unutmamak lazım gerçekten harıka çizgi filmler di:img-yes:
Asia'cım, süper bir açıklama getirmişsin.:) Bence de kesin ninesi el vermiştir.
Söğüt, o ne güzel dilekler öyle..evet herbirşeyi ondan öğrensin, onunla görsün.
Yok bize nostalji başlığı şart oldu. Her yorumunda bahsedilen isimde nostalji turuna çıkıyorum. Uçan Kaz'ı, pazar sabahı sinemalarını, işitme engelliler için haber bültenlerini..oy yazdıkça akla geliyor bunlar, durmuyorlar.:)
Bölüm yorumumu eklememişim :) Sudenaz'ın da dediği gibi fragmanda Kadim ilk sahnede çok güzel bakmış Ezo'ya..o sahne merakla beklenmekte...
2.edit:Sinope ve Sycamore arananlar arasında:)
sevgili söğüt iyi hoşda ileride kadim kızı başına kakar.kızcağıza sen kocaman kütük parçasıydın benseni ince ince işledim senden paha biçilemez bir eser meydana getirdim der o zaman.
bence eşit olsunlar.
ezoda derki öyle miii... gitde bir formdakilere sor bakalım odun, kalas, kereste, höt höt...kimin namıydı, git bi oku yazılanları da öyle gel :dito
yok yok kadim demez öyle şeyleri..
hatta ezonun bu evcimenliği, sevecenliği, dürüstlüğü, fedakarlığı,candanlığı, hamaratlığı üstüne bir de kadimin kendi elleri ile yetiştireceği kültürlü bir ezo düşünelim.. kadim eserine bakar bakar gurur duyar bence..ezo da kalben şükran duyar kadime..kadim bu anlamda ezoyu incitmemek için dikkat eder, ezo da bu anlamda kadimin güzel kalbini daha bir iyi öğrenmiş olur..bu da ilişkilerine yansır..veee tadından yenmez :img-hyste:love05:
ARIMAYACIM sensiz olmaz buraları... bilesin:good:
filintam bidanem :) sağolasın.. aşka gelip sallama operasyonları işte.. :)
Cevacım moral hocam, olur ama değil mi? ninesi el vermiştir.. :)
Rozicim o zaman sende imzada olurmusun?..:img-wink:
Banucum.. Banu, McGavyer unutulurmu.. çikolatadan bile patlayıcı yapardı adam.. mucit vesselam..:good:
Tabii Thomas Anders ve afrolu siyah katlı saçları...
Yav zamanı geri döndren bir makine varmı.. ben binmek istiyorum.. mümkünse o zamanda ineyim.. geri gelmiyeyim..
Pratik kadın...
banu o filmin her bir bölümünü hic kacirmadan bakan bir kisiyim...ustaca elindeki imkanlarla bir cözüm yolu bulmaya calisan bir adamdi mc gavyer kendisininde hastasiydik zamaninda o uzun saclari ve pacalari dar kot pantolonlu haliyle kac bayanin kalbini yakmadi ki o..basta da ben tabii...:P ...neyse reklamlarla büyümüs bir televizyon cocugu olarak tek kanalli zamanlarda ne ciksa zevkle bakardik..bugünkü gibi sec begen izle hali yoktu...reiting kaygisi yoktu...tek düsündükleri izleyiciye bilgilendiren, egitici ve bir o kadar eglendirici yapimlar sunabilmekti...bir sicaklik bir samimiyet vardi en ciddi haber spikerinden en komik eglence programlarina kadar....mesela ilk müzik eglence programiydi bir baska gece.......ayrica icinde yer alan the benny hill show'a bayilirdim... sonra tele kutu ,evetmi hayir mi,orhan boran li dakikalar hepsi kaliteli yarismalardi.....simdi ki gibi bbg yada onun gibi sacma sapan seyler cikmazdi...eee is maddiyata dökülünce iste böyle kendimizi maymuna cevirebiliyoruz..... simdi kalmadi artik öyle yarismalar...
bende zorlu ikili hayraniydim...dempsey ve mackpes o ikilinin halleri beni gülmekten öldürüyordu...müzigi bile hala aklimda...
neydi o günler :icon_sorr:icon_sorr
eskilere dair konusulacak cok seyler var hakikaten ...baslariz bir yerden..
Kadim'in, Nedim ve Süreyya'yı beraber görmesi tesadüf olamaz. Kadim, Nedim'i takip etmiştir diyorum ben. Kadim'in, Süreyya ile karşılaşmak istemediğini biliyoruz. Bu durumda onların yanına gider mi? Yoksa geldiği gibi sessizce gider ve ikisinin arasındaki durumu araştırır mı?
Banucum.. Banu, McGavyer unutulurmu.. çikolatadan bile patlayıcı yapardı adam.. mucit vesselam..:good:
Yav zamanı geri döndren bir makine varmı.. ben binmek istiyorum.. mümkünse o zamanda ineyim.. geri gelmiyeyim..
Ablacım benide yanına alırsan minnettar kalırım.
Zira geçmişe dönmek tek arzum...
Tüm bunları sayarken didişmelerini Ezo - Kadim ikilisine benzettiğim Susam sokağının vazgeçilmezleri
Edi ve Büdü'yü de unutmamak lazım:img-hyste:img-hyste:img-hyste
efran_albatros 08-10-07, 15:05 arkadaşlar yeni bölüm özeti geldi mi?
.....tonton ailesi ni hatırlıyonuzmuu..ben çok severdim onları ilkokulda etiketlerim hep onlardıı..hey gidi heyy törenlerle kitap kaplayıp etiket yapıştırmak diye bir şey vardıı:img-icecr
..............
benim hesaplarıma göre ezo 90 ların çocuğu:icon_whis kadim bizden şekercim..:img-pilot ee ukalalığından (bkz.kibirli ukalalık değil:img-yes:)belli 80 çocuğu olupta ukala olmayan görmedim ben:img-icecr
Canım yaaaa biz 3 kız kardeşiz o zamanlar üçümüzde tombul kuş olayı hep kendimizle öyle dalga geçerdik hop hop hop değiş tonton :)
Asia canım imza olayında sıradayım tabi ;)
ARIMAYACIM
Yav zamanı geri döndüren bir makine varmı.. ben binmek istiyorum.. mümkünse o zamanda ineyim.. geri gelmiyeyim..
bende binmek isterim de bir şartım var 80 li yıllara dair hatırlamak istemediğim tek şey iğrenç saç modelleri ve kıyafetlerdir..zamane kıyafetleri moda olsun mümkünseee...:icon_whis
Kadim'in, Nedim ve Süreyya'yı beraber görmesi tesadüf olamaz. Kadim, Nedim'i takip etmiştir diyorum ben. Kadim'in, Süreyya ile karşılaşmak istemediğini biliyoruz. Bu durumda onların yanına gider mi? Yoksa geldiği gibi sessizce gider ve ikisinin arasındaki durumu araştırır mı?
canım bugün seni çok araştırmacı soruşturmacı gördüm yaaawww:img-hyste:img-hyste
amma ve lakin sorulması gereken bir soru hmmm..:kahve
geldiği gibi sessizce gider ve durumu araştırır diyorum ben..:icon_whisama illede hep safköylü olur ya bu başroller kazığı yemeden gözünü açamaz hanii...:img-lady:umarım kadim'imizin başıınada bu gelmez:img-fie::img-fie::img-fie:
[QUOTE=asia;5016981]ARIMAYACIM sensiz olmaz buraları... bilesin:good:
filintam bidanem :) sağolasın.. aşka gelip sallama operasyonları işte.. :)
Cevacım moral hocam, olur ama değil mi? ninesi el vermiştir.. :)
Rozicim o zaman sende imzada olurmusun?..:img-wink:
Yav zamanı geri döndren bir makine varmı.. ben binmek istiyorum.. mümkünse o zamanda ineyim.. geri gelmiyeyim..[/QUO
asiacım söledığıni tam anlamadım canım malum iş günü kafa almıyor:img-grin2bide zahmet olmazsa imza nasıl yükleniyor yazarmısn :img-blush
Asia'cım, süper bir açıklama getirmişsin.:) Bence de kesin ninesi el vermiştir.
Söğüt, o ne güzel dilekler öyle..evet herbirşeyi ondan öğrensin, onunla görsün.
Yok bize nostalji başlığı şart oldu. Her yorumunda bahsedilen isimde nostalji turuna çıkıyorum. Uçan Kaz'ı, pazar sabahı sinemalarını, işitme engelliler için haber bültenlerini..oy yazdıkça akla geliyor bunlar, durmuyorlar.:)
Bölüm yorumumu eklememişim :) Sudenaz'ın da dediği gibi fragmanda Kadim ilk sahnede çok güzel bakmış Ezo'ya..o sahne merakla beklenmekte...
2.edit:Sinope ve Sycamore arananlar arasında:)
sinopeden haberim yok ama sycamore 10 günlüğüne şehir dışına çıktı.
ah evet kesin ezo o sahnede güzel bir işe imza atacak sanırım..kadimde keyiften dört köşe olacak..birbirlerini gördüklerinde sevinç duymalarını istiyoruuuummm..karşılaştıkları an mutlu olsunlar, bunu da çevredekilerden gizlemeye çalışsınlar:happy0064 veeeeeee komik olsunlar:img-hyste
oncelikle fotograf cekinebilirmiyiz olayi super olmus,
fragmani gordugumden beri gozumun onunden gitmiyorlar ya cok tatlilar cok yakismislar.. hep karsi karsiya konusunca boyle yanyana gormek hele sukur ne diyelim :happy0064
kadime gulmek megerse ne cok yakisiyo, Allah hep guldursun,
fotograf ciktilarini beraber yapmalari olayı aklıma yattı da karanlık odaya girince ezo direk bir suru fotogafını gorunce yine kavga etmesinler bunlar :sad53:
kadim aaslında ozel hoca tutmayı teklif edebilir, hatta kafan matematike hesaba kitaba basıyo, iyisi mi seni universitede okutalım ekber'in emekliligi de yaklasıyo, br an once univ.de muhasebe oku da sag kolum ol benim der.
elcin anneyle beraber kalma olaylarına hiç deginmediler mi acep ?,
kadim resimleri bence ezoya getirecek, ezo doktor emre de olmasa bari, elcin anne resimleri gorunce herhalde direk kafasında dugun salonu listeleri cıkar herhalde :cheer::love09::klme:dance::img-artis
Merhabalar Ezo severler(pardon ezo ve Kadim severler)
oncelikle hepinizin Mubarek Kadir Gecesi ve Kandiliniz Mubarek olsun
Malum 80li donemli oldugum icin evli barkli,2 cocuklu bir bir calisan hatun olarak 2 gundur aile ziyareti icin Belcikadaydim (istemeye istemeye gittim) :icon_whis,oyuzden ezomuzun sayfasina ugrayamadim.Dun gece bir ara girme firsatim oldu, oda benim laptop su koyverdi:icon_sorr:icon_sorr
Sabahtan beri 80 li donemliler olarak vallahi yine super seyler yazmissiniz:good:
Filintam avantarin yine yakip geciyor
Pelin ce (oy oyyyy diyorum ,insallah nikah fotolorunuda gormek nasip olacak diyorum:img-wink::img-wink:
Cevacigim kulaklarim cinladi(aklim sizlerdeydi,ama isim bugun cok yogundu):img-yes:
sudemnaz ahh o eski gunler ahh diyorumbye
edit: Ben daha hala fragmani izleme imkanim olmadi,LUTFEN canlar bana acilen fragmani yollayan bu mubarek gunde cok sevap kazanir.:img-wink:
80 liler kara SIMSEK desem:img-icecr:img-icecr
Simdiden tskler
GULBEYAZ76 08-10-07, 15:26 Fragmanın ilk sahnesinde Ezo kadimin odasındayken yanılmıyorsam akşam çünkü Ezonun elinde çantası var ve sivil kıyafetle daha sonra başka bir adam geliyor ve Kadim panikle kalkıyor gibi E&K&çocuk üçlüsü aynı kıyafetlerle dışarıda olduklarına göre sanırım akşam vakti oluyor bunlar demem şu ki Ezonun otelde kalması şart oldu.
Sinope inşallah katılıyorum düğün nikah nişan bilumum fotoğraflarınıda görmek istiyoruz...
Gülbeyaz inşallah dediğin gibi olur Ezo'muz da şu inadını bırakır da bizim de 517+518 hayallerimiz gerçek olur...:):)
Fragman icin Filintamasonsuz tesekkurler( ne muradin var ise Yuce Rabbim onu gonlune gore versin)
oyyy anam Fragmanin baslasi bile dehset otesi o nasil bakistir,icli icli:img-blush
Meryem(kabak cicegim benim) Selim ile yakinlasma basliyor(ayy valla gina gelmeye basladi bu Meryemden bana kulaklari cinlayasica Semra Hanimin sozu birden aklima geldi) Daldan Dala yuhh yani Meryem artik.:mad72::img-fear2:img-fear2
Balli aga ile Nur bir aradalar (balli aga yine deli divane asik,rollerinde):img-blush,Nurun omzuna ceketini veriyor galiba(usumesin eski ex askim diye zaar):img-pilot
Nedim ile Sureyya (yilani) beraber yemek yiyorlar Bizim Bizim 007 James Bond:icon_shadsizi boyle enseliverir, onun size yapacaklarini dusunur durusunuz artik
Allahim patates yedirme sahnesi nedir yarabbim Ahanda suraya yaziyorum ezonun parmagini koparacak zannetim birden Kadim:icon_shad hot hotu
Patates yedirme olayina gelince Illa bakacaklari cocuk yemek yememek icin direnecek,ezoyla kadimde is birligi yaparak kucuk kizi gaza getirmeye calisacaklar(bak ne kadar guzel ve tatlu diye)
Asil sizsiniz orada tatlu,seker pareler:img-in_lo
Foto cekme sahnelerine hele hic bir sey demiyorum sahanenin otesi(Hastane arkadasi,askerlik arkadasi,okul arkadasi fotolari hic ama unutulmaz,hep guzel ani olarak kalir gozlerimizde
isci,patron arkadasligi hele Yemede yaninda yat misali olur:img-eat::love04:
80 liler red kit desem
Okyonustan Gelen Adam (Dallasin patrick i yani bobisi) oyy aklima neler gelir daha sizler boyle gecmisi hatirlattikca.
Sinope inşallah katılıyorum düğün nikah nişan bilumum fotoğraflarınıda görmek istiyoruz...
Gülbeyaz inşallah dediğin gibi olur Ezo'muz da şu inadını bırakır da bizim de 517+518 hayallerimiz gerçek olur...:):)
pelin-ce
ahh canim helede fragmani 1 kez izlemis biri olarak cani gonulden nisan,nikah,dugun resimlerini dedigin gibi bilimum istiyoruz vee tez zamandada 517+518 nolu odalardan karsilikli kapi aralarindan icerde o ne yapiyor,oburkusu ne oldu,icerde cit yok diye kulagini duvara tez zamanda yapistirmalari Dileklerimle
ezoda derki öyle miii... gitde bir formdakilere sor bakalım odun, kalas, kereste, höt höt...kimin namıydı, git bi oku yazılanları da öyle gel :dito
yok yok kadim demez öyle şeyleri..
hatta ezonun bu evcimenliği, sevecenliği, dürüstlüğü, fedakarlığı,candanlığı, hamaratlığı üstüne bir de kadimin kendi elleri ile yetiştireceği kültürlü bir ezo düşünelim.. kadim eserine bakar bakar gurur duyar bence..ezo da kalben şükran duyar kadime..kadim bu anlamda ezoyu incitmemek için dikkat eder, ezo da bu anlamda kadimin güzel kalbini daha bir iyi öğrenmiş olur..bu da ilişkilerine yansır..veee tadından yenmez :img-hyste:love05:
bir gece ansızın kadimin rüyasına girersin yazdıklarını ona birbir anlatırsın.kadim sabah olunca ezoya koşar ezocuğum yüreğimin incisi bu gece melekler geldi beni yokladı,sonrada nasihatlar verdi senin için.ayakkabılarını osman abiyle gönderiyorum sakın geç kalma erken gel der.
katılıyorum inş dediğin gibi olur.
bütün orta yaş hatunlarına selamlar
taze hatunlara sevgiler
Kadimin ustundeki Siyah beyaz cizgili o gomlek ne kadarda yakismis,hele birde omuzlarinada kazak:img-ok::icon_shad
Ahh ezom ahh merdivendeki haline uzuldum,ama kadim nasilda elini tutuveriyor ezomuzun:img-icecr
Keske her hafta musterilerden biri hastalandasa,bizim 2 fedakar bakici baksalar o cocuklara:happy0064
Kadimi ezo elleriyle beslemeye basladi ya(kadimdir yine zamanini,mekanini bir kez daha kollayipta ezonun elinden yemek, yemek icin ozellikle bir anini kollayacaktir) hot hot sovalyemiz bizim:king:
Balli ve Kelaynak seyid birbirlerine kopru basindaki sinirli 2 keci gibi bakiyorlar
Ahh Nur Ahh valla ezodan duydun ya Balli aganin hala seni sevdigini ,resmen cilve yapiyorsun. Gecen sezon obur Nura canlar ben Cilvenaz Nur diye lakap takmistim,ama gercektende acayip bir hatundu,Devrani afet derler ya iste o misaldi):img-icecr
Sevgilerimle
yarın süper bir bölüm bizi bekliyorum.ilk defa fragmanı çok beğendim...hele son sahneleri harikaydı:D
Fragman icin Filintamasonsuz tesekkurler( ne muradin var ise Yuce Rabbim onu gonlune gore versin)
80 liler red kit desem
Okyonustan Gelen Adam (Dallasin patrick i yani bobisi) oyy aklima neler gelir daha sizler boyle gecmisi hatirlattikca.
amiiin ecmaiiin..
elini görüyorum ve yakari ile arttırıyorum..red kit unutulurmuu..
hem o atlantisten gelen adam bi kelem:img-wink:adıda mark tı hey gidi heyy...
hanımlar sizin için vardı hatırlıyonuzmuu..origami ablayıda hatırlıyosunuzdur..kağıttan turna yapmayı bilen nesiliz biz:img-icecr
valla fragman kesmiyor artık beni derhal salı olsun derhal derhall...:img-polic
amiiin ecmaiiin..
hanımlar sizin için vardı hatırlıyonuzmuu..origami ablayıda hatırlıyosunuzdur..kağıttan turna yapmayı bile nesiliz biz:img-icecr
Aaa elimde kağıt her hafta beklerdim.. Benim var ya çoğu aklımda çocuklara öğretiyom şimdi.
Ya televizyona iyice daldık, radyo programlarını hatırlayan var mı? Çocu programlarını? Saat 17:50 de vardı, çocuk saati, bir radyo tiyatrosu olurdu... cumartesi günleri de vardı bir program... şarkısını hatırlayana on puan...
ya şimdi malum siteden 31. bölümü seyrediyorum. Nedimle Kadim'in halleri neymiş öyle ya.. düşman kardeşler.. bir de Kadim'in Ezo'ya bir bakışı var, Ballı ağayla görmüş onu otelin önünde.. üfff... al duvara as :img-yes:
amiiin ecmaiiin..
hanımlar sizin için vardı hatırlıyonuzmuu..origami ablayıda hatırlıyosunuzdur..kağıttan turna yapmayı bilen nesiliz biz:img-icecr
Filintam aminnnn ecmaiiin :img-wink:
red kit unuturmu hic?
elindeden,agzindan dusurmedigi kurdani:img-icecr
hele rintintini untmak ne mumkundur:icon_sorr
markt evet simdi hatirliyorum(ellerindeki perdeleri hic unutmam,hatta kardesimle beraber meraktan bizde ellerimizi 404 ile yapmaya calismiktik(annemde bize bolcana firca cekmisti):):)
origama ablamizi hatirlamazmiyiz,bize neler ogretmisti,kagitlardan ucaklar,kuslar,turnalar vs,hey gidi gunler heyyy
evet son 24 saatten az bir sure kaldi dizimize artik su patates yedirme,foto cektirme sahnelerini izlesekte gozlerimiz bayram etse:cheer::):)
Şimdi kopya alıp yazıyom ama bir soru da benden.... Ballı Ağanın esas ismi nedir? hehehe...
Sevgili arkadaşlar,
1980-90'lı yıllarda çocuk ve genç olmak, bölüm başlığı serbest kürsüde açılmış olup, bölüm sabitlenmiştir.
Bu mesaj bir süre sonra silinecektir.
Şimdi kopya alıp yazıyom ama bir soru da benden.... Ballı Ağanın esas ismi nedir? hehehe...
banum banum
Balli aganin ismi=Ahmet Mumtaz Taylan:img-wink:
senin sordugun soruyu dusunuyorum(ama bulacam):img-wink::img-wink:
Herkese selamlar :)
Yarin dizimiz var ama ben hala fragmani izleyemedim..Ise bakin :(
Birisi bana anlatabilirmi acaba? çok merak ediyorum gerçekten :)
Bide Ezo Gelin Özetlerine çok gicigim..
1 cümlelik özetmi olurmus yaw? en çok 2 cümlelik oluyo bizim Ezo özetleri :) Herneyse..
Ezo&Kadim çocuk bakicaklarmis :img-in_lo en çok o sahneyi sabirsizlikla bekliyorum
canım bugün seni çok araştırmacı soruşturmacı gördüm yaaawww:img-hyste:img-hyste
amma ve lakin sorulması gereken bir soru hmmm..:kahve
geldiği gibi sessizce gider ve durumu araştırır diyorum ben..:icon_whisama illede hep safköylü olur ya bu başroller kazığı yemeden gözünü açamaz hanii...:img-lady:umarım kadim'imizin başıınada bu gelmez:img-fie::img-fie::img-fie:
Sorma bende kendimi çok araştırmacı gördüm. Hem forumunda dikkatini ölçmüş oluyoruz fena mı?:)
Kadim, kurt iş adamlarından, onları öyle gördükten sonra peşlerini bırakmaz. Birde Nedim'e Süreyya gelmiş haberin var mı? diye sorar ve haberim yok cevabını alırsa kesinlikle bırakmaz.:img-yes:
araştırmacı gazetecilikte yalnız değilmişim.:) Selahattin desem kırmızı kurdelayı hak eder miyim?:)
Simdi irem arkimizin sayesinde bende izleyebildim fragmani :)
çok güzel bir bölüm olucak..Özellikle Kadim&Ezo sahneleri :img-in_lo Küçük kizin sayesinde yakinlasicaklar..
Son sahne süper..
Ilk resimleri =o) Eminim Kadim onu çok özel biryerde saklicaktir..
kadim artık bu resimlere döner döner bakar :D hayallere neyim dalar :D ama belki eski sewgilisimi karısımı ne o aklına gelirse üzülürüm ama yaa :d hani kızımız olacaktı şeklinde :(
efran_albatros 08-10-07, 21:30 Simdi irem arkimizin sayesinde bende izleyebildim fragmani :)
çok güzel bir bölüm olucak..Özellikle Kadim&Ezo sahneleri :img-in_lo Küçük kizin sayesinde yakinlasicaklar..
Son sahne süper..
Ilk resimleri =o) Eminim Kadim onu çok özel biryerde saklicaktir..
aynı şekilde ezo da bana kalırsa.o resim aralarında bir bağ kuracak inanıyorum.:img-yes:
benim gördüğümü sizde gördünüz mü müzik değişmiş yeni sahneler mükemmeldi fragmanda şoktayım...
benim gördüğümü sizde gördünüz mü müzik değişmiş yeni sahneler mükemmeldi fragmanda şoktayım...
Bende emin olmak için geldim foruma..son sahneyi yakaladım bende ve sahne harikaydı, müzik farklıydı. Biri bizi gözetliyor mu ne? :) Eğer yakalayan olursa mutlaka anlatsın...
Sezinti, 80'ler-90'lar sayfası için teşekkür ederim.
Bende emin olmak için geldim foruma..son sahneyi yakaladım bende ve sahne harikaydı, müzik farklıydı. Biri bizi gözetliyor mu ne? :) Eğer yakalayan olursa mutlaka anlatsın...
Sezinti, 80'ler-90'lar sayfası için teşekkür ederim.
zaten son sahne tamamen mükemmeldi... Bizim aşıklar çok etkilendi bu resim işinden belli resme dalıp gitmleri süperdi...Hele müzik çok güzeldi güzel gözlüm falan ilk önce yanlış duydum zannettim...Hayalde görmemişim... Arkadaşlar birileri bizi duydu hemde çok güzel duydu...
heyyy yaşasınnn gördünüzmü fragman müziği değişmiş :img-yes:inanamiyorum harika olmuş inanın haber vemek için evden kafeye geldim:img-blushçok mutluyum:img-in_lo
evet müzik değişmiş, fragman değişmiş çok güzel bir bölüm bizi bekliyor:img-yes: yeni fragmanı izledim ama şokdan bir şey anlamadın son sahne çok güzeldi.... :happy0064
herkesler gördümü fragman müzüğü değişmişşş:bella:bella:bella
allahııımmm ne kadar sevindiiim. kadir gecesi bu mutluluk ne devlet..
fragman görüntüleri uzamış resimlere bakıyorlar gördünüzmüüü..poloraid ellerinde kadim gülümsüyor.ezo gülümsüyor:img-icecr
valla akşamları pek giremiyorum net'eerkek kardeşim oturuyor oyundu müzikti diye ama rica ettim anlatmak için geldim valla..
ay yarın olsun derhal derhal derhal:img-polic
sezinti cim başlık için çok teşekkürler birde link olsaymış ballı kaymak olacakmış..:img-icecr
valla çete başılığı yapıp başlık açtırdık..muhabbetimizi gözlemleyip gönlümüzü hoş eden yöneticilerimizide çok sevdiğimi söylemeden geçemiyeceğim hani..:img-kiss::img-kiss::img-kiss:
yaaaaa yeni fragman mı çıkmış ???
hemide müziği mi değişmişşş ???
ya şu mübarek gecede şu duyduklarıma bakınn yaaaa:img-swoon
yeni fragmani benim suanda tv izleme sansim yok birisi allah rizasi icin anlatsin su yeni fragmani ve müzikte degismis harikaya sonunda duydular sesimizi.Sanirim aramizda bir casus var :happy0064:happy0064
yeni fragmani benim suanda tv izleme sansim yok birisi allah rizasi icin anlatsin su yeni fragmani ve müzikte degismis harikaya sonunda duydular sesimizi.Sanirim aramizda bir casus var :happy0064:happy0064
fragman tamamen değişmemiş eklemeler olmuş sadece uzamış yani ama en can alıcı nokta sonu kadimin elinde resim var bakıyor ve gülümsüyor aynı anda ezoda bakıyor ve gülümsüyor... Aşk bacayı sarıyorrr hatta tütmeye baladı...:happy0064 Müziğe gelince mükemmel olmuş süper o heycanla anlayamadım yeni mi birinin mi ama yarın çözeriz sözler süperr....
ya şimdi cidden ciddi ciddi yeni bi fragman mı çıktı :img-swoon hemde müziği deişik :img-swoon yaa biri anlatsınnn lütfeeeenn
:happy0064:img-icecrfragman tamamen değişmemiş eklemeler olmuş sadece uzamış yani ama en can alıcı nokta sonu kadimin elinde resim var bakıyor ve gülümsüyor aynı anda ezoda bakıyor ve gülümsüyor... Aşk bacayı sarıyorrr hatta tütmeye baladı...:happy0064 Müziğe gelince mükemmel olmuş süper o heycanla anlayamadım yeni mi birinin mi ama yarın çözeriz sözler süperr....
Bacasi tuten aski bizde gorelimya:love04: hele o burnu kaf daginda olan kadim beyimizin ask hallerini cok ama cok merak ediyorum:bella:icon_shad.Asansore binip sultan makamina cikacagina oncelikle hergun hangi bahanele mutfaga gidecek cok merak ediyorum dogrusu :bilmimcok hos bir ask olacak cok hos :klme
Merhabalar
arkadaslar bu mubarek gecede gunlerdir,istedigimiz sey gerceklesti:happy0064
Hem muzi degisti,hem fragman:img-yes:
Kesin birileri bizi okuyor,birileri bizi gozluyor:img-icecr:img-icecr
Sevgili Sezinti sana tum 80 li yillilari yasamis biri olarak cok ama cok tsk ediyorum
Ayy o resimlere bakmalar neydi oyle:img-in_lo:img-in_lo
:happy0064:img-icecr
Bacasi tuten aski bizde gorelimya:love04: hele o burnu kaf daginda olan kadim beyimizin ask hallerini cok ama cok merak ediyorum:bella:icon_shad.Asansore binip sultan makamina cikacagina oncelikle hergun hangi bahanele mutfaga gidecek cok merak ediyorum dogrusu :bilmimcok hos bir ask olacak cok hos :klme
o kadar sık yayınlıyorlar ki fragmanı kesin rastlarsınız... Ben şimdi müziği çözmeye çalışıyorum bir anda şok olunca söleride tam dinleyemedim ama güzel gözlüm falan vardı süperdi yani... Yarın çok güzel olucak uyanıkken birlikteler... Uyurken birbirlerini düşünüyorlar... Harap bir haldeler yani...:happy0064
Fragman ve müzik değişmiş demek, çok sevindim. Show Tv'nin başından ayrılmayalım bari, dizi yarın olduğu için kesin fragmanı daha çok yayınlıyorlardır. Günlerdir dizide başka müziklerin de çalmasını istiyorduk, nihayet istediğimiz gerçekleşti :happy0064:happy0064:happy0064
Bu arada 80'li yıllarla ilgili açılan başlık için sezinti'ye çok teşekkür ederiz... Tüm arkadaşları o güzel günleri anmak için yeni başlığa bekleriz...
Sevgili arkadaşlar,
1980-90'lı yıllarda çocuk ve genç olmak, bölüm başlığı serbest kürsüde açılmış olup, bölüm sabitlenmiştir.
Bu mesaj bir süre sonra silinecektir.
Sevgili arkadaşlar,
İlgili başlığın linki aşağıdaki gibidir. Herkese iyi paylaşımlar. Bu mesaj silinecektir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=35625
Sevgili arkadaşlar,
İlgili başlığın linki aşağıdaki gibidir. Herkese iyi paylaşımlar. Bu mesaj silinecektir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=35625
Sevgili Sezinti..
Değer verdiğimiz.. mutlu anılarla hatırladığımız 80' lerimize verdiğiniz destek ve açılan başlık için çok teşekkür ederiz..
sevgiler..
heyyy yaşasınnn gördünüzmü fragman müziği değişmiş :img-yes:inanamiyorum harika olmuş inanın haber vemek için evden kafeye geldim:img-blushçok mutluyum:img-in_lo
okuduklarım doğrumu...süper ya sonunda jeneerik muziği değişti..e yani değişmeyecek gibi değildi...çok sevindim ya yeni halini merak ettim eminim çok daha iyidir
fargmanda neler var ..yeni neler eklenmiş arkadaşlar ,ben yakalayamıyorum ama bugün bol bol verirler sal diye heralde
kadir gecesi dualarımızdan biri kabul oldu...süper bi ekibiz ya biz :happy0064
burchincik 09-10-07, 05:43 fragmanda çalan şarkı sözlerinden en can alıcı kısım '' Güzel Gözlüm Beni Unutma'' kısmı şarkı çok hoşuma gitti ...ve dizimizin 2.fragmanını vermeye başladılar demekki süperiz...:) kadimin resme bakması çok şirin aklından hiç çıkmıyo ezonunda:d
Dün akşam gece geç vakitti bilgisayarı kapatmıştım fragmanı gördüğümde, hemen yazacaktım yoksa.. Çok sevindim ya.. teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler..
Demek ki yapımcıların seyirciye saygısı var, düşüncelerimize değer veriliyor. O zaman bence gelecek bölümlerde yazdığımız pek çok aksaklığın giderilip güzel bölümler izleyeceğimize inanabiliriz.
Fragmanın çoğu aynı ama son sahne eklenmiş çok çarpıcı olmuş. Her ikiside o gün çektirdikleri fotoyu yanlarına koyup öyle bakıyorlar sonra o bakışları aynı ekranda gösteriyorlar.. of of.. çok güzeldi..
Günaydıııın :)
bi yerime bilgisayar bağlayacağım kardeşim olmuyo böyle olmuyo ! akşam çıkıyorum paşa paşa sabah bi dönüyorum ortalık bayram yeri :happy0064 tabi çözene kadar bi hal oluyorum , demek hem fragman hem müzik değişmiş süper ya bide benim reyting sancım çözülse tam süper olacak ;)
Yeni fragmanı biri ıncık bıncık anlatsın akşama kadar ölürüm meraktan yarın tam mesai burda olayım diye bugün çok çalışacağım ama aralarda dayanamaz foruma kaçarım ben siz anlatın bi zahmet hatta link verin izleyim mümkünse :icon_whis
Rozi; tebrik ediyorum seni..ben bilgisayarı kapatmıştım. Tekrar açsam mı? acaba başka gören varmıdır? anlatırlar mı? diye düşünürken, sen kalkıp kafeye gitmişsin.
Arımaya'cım, görüntülerde küçük ama çok büyük bir fark var. Araya Emre görüntüsü sıkıştırılmış. (Umarım Otele gitmiştir. Kadim onu görsün. Kıskançlık tavan yapsın:)) Büyük fark ise son sahne..ikisi de yatakta ikisinin elinde de resimler, bakıp gülüyorlar ve görüntüleri birleşiyor. Oy oy oy:img-in_lo
Seyircilerini dikkate alan, isteklerini yerine getiren yapımcıya da teşekkür ediyorum. Sıra özette :)
Ö.Dilek, hoşgeldin. İlk mesajın hayırlı olsun :)
Ceva[/B];5022890]Rozi; tebrik ediyorum seni..ben bilgisayarı kapatmıştım. Tekrar açsam mı? acaba başka gören varmıdır? anlatırlar mı? diye düşünürken, sen kalkıp kafeye gitmişsin.
Arımaya'cım, görüntülerde küçük ama çok büyük bir fark var. Araya Emre görüntüsü sıkıştırılmış. (Umarım Otele gitmiştir. Kadim onu görsün. Kıskançlık tavan yapsın:)) Büyük fark ise son sahne..ikisi de yatakta ikisinin elinde de resimler, bakıp gülüyorlar ve görüntüleri birleşiyor. Oy oy oy:img-in_lo
Seyircilerini dikkate alan, isteklerini yerine getiren yapımcıya da teşekkür ediyorum. Sıra özette :)
Ö.Dilek, hoşgeldin. İlk mesajın hayırlı olsun :)
Arkadaşlar siz olmasanız ben naparım :good: Süpersiniz
Ay ben akşama kadar nasıl dayanıcam :icon_sorr:icon_sorr
Ben size demedim miiiii İstanbul hatırası diye dalga geçtiniz ama adamın elinde çatır çatır Ezo resmi var oh işte özledikçe baksın kaş göz resmi kesmezdi artık onu ;)
Emre olayı iyidir arkadaşlar bizim Gadim beyimiz malum kafdağında ya ara sıra itici kuvvet gerek ... ay kıyamıyorum da yaaa :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
bugün gerçekten çok güzel bir gün hem salı hem de fragman müziği değişmiş olarak ezo yu izleyeceğiz:img-in_lo:happy0064yalnız benim bir endişem var dizi başlarken yine aynı müziği kulanırlarmı acaba :icon_sorrbide heyacandan tam göremedim ama son sahnede ezo fotorafa bakarken bulunduğu oda otel odasına benziyordu yada yeni evide olabilir ama kutsal ustanın evi olduğunu sanmıyorum:img-yes:
rhetbutler 09-10-07, 07:33 Günaydınlar...
Muhabbetiniz bol olsun.Demek müzik değişmiş.Bu çok güzel bir haber.Yazdıklarınıza göre diziye daha uygun yeni müzik.Merak ettim şimdi.Yeni müzik uğur getirsin dizimize.Diğer aksaklıklarda yavaş yavaş hallolur umarım.
nedir; sesimiz duyulmuştur, nedir; özledik:-(
az önce tekrar gördüm ezo nun bolunduğu oda kesinlikle otel odası.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_loyaşasın ezo otelde kalırsa kadim le sık sık kaşılaşacak demektir:img-blush fragman müziğinin sözlerini heyacandan yine anlamadım sadece güzel gözlum bölümünü duydum:img-cray:
ya arkadaslar fragmanı nerde izleyebiliriz işten gec cıkıyorum da mumkun degil goremem artık eskisi indirmiştim link yada izleyebilecegim bi yer varmı, gunboyu işteyim cok merak ettim :(
ya arkadaslar fragmanı nerde izleyebiliriz işten gec cıkıyorum da mumkun degil goremem artık eskisi indirmiştim link yada izleyebilecegim bi yer varmı, gunboyu işteyim cok merak ettim :(
malasef sabahdan beri arıyorum ama bulamadım :icon_sorrama mümkünse bigisayarından show tv ye canlı bağlana bilirsin mutlaka yakalarsın:img-nyam:
oncelikle cevap icin tşk.ler
show tvyi canlı baglanmak derken ozel bi program mı yoksa showtvnet.com'dan canlı yayın mı
canlı yayını deniyorum ama surekli kesilip duruyo da
oncelikle cevap icin tşk.ler
show tvyi canlı baglanmak derken ozel bi program mı yoksa showtvnet.com'dan canlı yayın mı
canlı yayını deniyorum ama surekli kesilip duruyo da
canlı tv izleden bağlan genelde orası pek kesilmez.eyer oradada kesınti varsa goog yaz canlı tv yayınları yaz mutalaka iyi bir site bulursun :img-yes:yalnız bigisayarının remi düşükse yada bağlantı hızın yüsekse kesilmeler olur
günaydın
fragman ve müzik değişmiş.ama ben müziğe henüz ısınamadım pek bi acayip müzik sanki klasik ağır pop müzik tarzı birşey tekrar dinlemem lazım.
heyy nerdesiniz kimse yorum yapmıyor:icon_sorrheralde soktan çıkamadınız ben de bugün fragman yorumları alır başını gider diyordum:icon_sorr
ahh bi gorebilsek
hayatımda toplasak bu kdr showtv izlememişimdir herhalde :img-blush
kadim ezonun gozlerini cektiginde de surekli bakıp duruyordu hadi hayırlısı ayy bunların normal bakısları insanı mest ediyo acaba asıkken nasıl bakcaklar :img-in_lo
super olacak super :happy0064
ahh bi gorebilsek
hayatımda toplasak bu kdr showtv izlememişimdir herhalde :img-blush
kadim ezonun gozlerini cektiginde de surekli bakıp duruyordu hadi hayırlısı ayy bunların normal bakısları insanı mest ediyo acaba asıkken nasıl bakacaklar :img-in_lo
super olacak super :happy0064
Pazar günü hiç tv izlemediğim halde denk gelir diye paso show açıktı ama nafile , şu saate kadar halaaaa denk gelmedi sağolsun arkadaşlar yollamışda bari int.den gördüm
Yanlız insanın Kadim gibi güzel bakanım olsun bi dünya borcum olsun diyesi geliyor bu kadar güzel mi bakılır yaaw ... hele gülümseyince :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Aşık aşık baktıkları zamanı hiç sormayın kesin kalpten giderim düşünmesi bile insanı mutlu ediyor ..
Aşık olduklarını kendilerine itiraf ettikten sonra kimbilir neler olacak asıl komedi o zaman :img-wink:
ağlamak istiyorum sacma sapan sabah programı kesintisiz izledim, reklamda ezo gorundu bellek tıkandı hay bendeki şansa :sad53:
bi sure daha izlemek gerekecek su sacma programı :((
şu saate kadar halaaaa denk gelmedi sağolsun arkadaşlar yollamışda bari int.den gördüm
yeni fragmanı mı gondermişler bana da lutfennn :(
Yanlız insanın Kadim gibi güzel bakanım olsun bi dünya borcum olsun diyesi geliyor bu kadar güzel mi bakılır yaaw ... hele gülümseyince demişsin cok haklısın hani misafiri demişti zaten "berrak senin gulusune vurulmustu" diye ezomuz da oyle olacak anlasılan :))
Arkadaşlar müzik size tanıdık geliyor mu yoksa ezoya özel m yapmışlar... Bu arada Ezonun kaldığı yerin otel olduğunu söylemişsiniz belki de küçük kızla kalmak için otelde kalmıştır...Özet böyle mini minnacık olunca hayal gücünü geniş tutmak bize kalıyor...
müziği beğenmedim bu tamamiyle benim görüşüm inşallah beğenenler olur.açıkcası dizinin formatına uymamış.gelen gideni aratır misalı.
sevgiyle kalın
yeni fragmanı mı gondermişler bana da lutfennn :(
Yanlız insanın Kadim gibi güzel bakanım olsun bi dünya borcum olsun diyesi geliyor bu kadar güzel mi bakılır yaaw ... hele gülümseyince demişsin cok haklısın hani misafiri demişti zaten "berrak senin gulusune vurulmustu" diye ezomuz da oyle olacak anlasılan :))
Canım fragmanın son hali değil benim izlediğim onu bende göremedim :(
Bu arada ben o hanım misafiri ile olan o sahneyi kaçırmışım demek öyle dedi ama haklı kardeşim adam çok şeker biz napalım :img-in_lo leyla gibi mi izliyorum nedir kaçırdıklarım akıllara zarar forum kardeşliği de olmasa yandım :img-blush
müziği beğenmedim bu tamamiyle benim görüşüm inşallah beğenenler olur.açıkcası dizinin formatına uymamış.gelen gideni aratır misalı.
sevgiyle kalın
Hadiiii buyur burdan yak :icon_whis biz daha göremedik duyamadık ama gideni aratıyorsa yandık demektir bizim potansiyel reytinglerde kaçar
bi daha dinlesen belki seversin :img-blush
first lady 09-10-07, 10:12 ininmuyorummmm.demek müzik değişmiş sonunda.ama sueda abla beğenmemiş.ben daha göremedim ama çok merak ettim.başka bi yerde bulan varsa banada yollasın.çok sevinirim:img-yes:
Hadiiii buyur burdan yak :icon_whis biz daha göremedik duyamadık ama gideni aratıyorsa yandık demektir bizim potansiyel reytinglerde kaçar
bi daha dinlesen belki seversin :img-blush
ikidir dinliyorum seveyim diye ama olmuyor sanırım bende problem var.nette fragmanı izlerken genç bir delikanlının gitarıyla söylediği müzik sanki daha hoşdu.neyse ne belki başkaları sever.zaten ben müziğiyle ilgilenmiyorum önemli olan hikaye.
Nihayet izleyebildim yeni fragmanı.
Ölüm bizi ayırsa da güzel gözlüm beni unutma...
Ben beğendim müziği. Dizide de çalar herhalde bu müzik, sadece fragman için hazırlanmamıştır sanırım.
Ayrıca yeni fragmanın sonunda Ezo ile Kadim'in aynı karede gösterildiği sahne de çok güzeldi.
bence eski müzikten iyi :good:ama bence bu müziği dizi başlarken kulanmıyacaklar fragman müziği ezo ve kadim baloda karşılatıların da çalan müzik olacak inşallah yanılmam:good:
Ey forum ahalisi süpersiniz...azmettiniz 80-90 yıllar arası başlığını açtırıverdiniz..azminiz ve başlığı açan sezintiye çok teşekkürler...(yine güzel muhabbetlere girmişsiniz ama yazdıklarınızdan hatırlamadıklarım ya da izlemediklerimde var...)
yeni fragman,değişen jenerik müziği........doğru mu okuyorum...değiştirdiler mi?..izlememiş olsam da bu habere çok sevindim....
Fragman tekrar yayınlandı Show Tv'de. Umarım izleyemeyen arkadaşlar izleyebilmiştir. 15 dakika arayla 2 kez izledim...
Bu şarkının sözleri harika...
Ey forum ahalisi süpersiniz...azmettiniz 80-90 yıllar arası başlığını açtırıverdiniz..azminiz ve başlığı açan sezintiye çok teşekkürler...(yine güzel muhabbetlere girmişsiniz ama yazdıklarınızdan hatırlamadıklarım ya da izlemediklerimde var...)
yeni fragman,değişen jenerik müziği........doğru mu okuyorum...değiştirdiler mi?..izlememiş olsam da bu habere çok sevindim....
canım benim azmin elinden ne kurtulurkii.. imza yapılıyor 80 dönemi çocukları kızlar çetesi..diye isteyen söylesin..
show tvde zırt pırt çıkyor fragman çok da güzel oluyor..:img-icecr
yeni şarkıyı beğendim ben:img-icecr ikiside güzel gözlü ikisinede uyar bu şarkı..
He ya ben de beğendim. Hoş bir şarkı ama kim söylüyor anlayamadım.
Kızlar çetesi imzası ha, ben de olabilirim yani..
Fragman çok sık gösteriliyordu gece, sabah falan...
ya izleymedim fragmanı hala açık kalsın yakalarımfragmandaki muzik her neyse ağır turkü kıvamındakinden çok daha diziye diye iddia ediyorum
Herkese merhabalar..
Yahu Show tv ciddi anlamda böyle izlenilirmiydi bilemiyorum..
Bir ben.. bir ben mi... kaldım şu yeni müzikli fragmanı izleyemeyen desem.. Cevacım da haber vermiş bana ama.. hala izleyemedim..
Neyse biraz daha dolanalım bakalım Show tv başında..
adamlar sadece dizi saatinde deil diğer zamanlarda da tepeye vuracaklar izlenme oranlarını :D
bende bi ara gordum gibi oldu sanırım netten ancak bu kdr tkaip ediliyo gelecegim sozkonusu her an atılabilirim işten :D bilg.a bakıp gulumseyen bi tip oldum wallaha :img-blush
evet guzelmiş birbirlerini dusunmeye basladıkları yerler
ancak netten biraz sahraya baktım da o kdr denildigi gibi guzel değilmiş bu serhat bey orda fazla kasılmıs gibi romantik olacam diye benm ilk izledigim programı ezo gelinin serhat beyin belki de ezoya cok alıstım diyedir
gönlüm senin sözüm sana
bir gün bile beni unutma
rüyalardan rüyalara
güzel gözlüm beni unutma
gönlüm senin sözüm sana
al ömrümü al yıllara(burdan pek emin değilim çekim kötüydü)
güzel gözlüm beni unutma...
umarım doğru yazmışımdır... Yeni müziğiiz
canım benim azmin elinden ne kurtulurkii.. imza yapılıyor 80 dönemi çocukları kızlar çetesi..diye isteyen söylesin..
show tvde zırt pırt çıkyor fragman çok da güzel oluyor..:img-icecr
yeni şarkıyı beğendim ben:img-icecr ikiside güzel gözlü ikisinede uyar bu şarkı..
kesinlikle ...
82'li olarak bu çeteye dahil olabilir miyim:)
fragmanı görmedim diye yazdım netten çıkmak zorunda kaldım...bir de baktım kanal veriyor fragmanı...şu ana kadar 2 kere izledim...yok yok kesin kanalın başına birşeyler düştü:)
müziği çok sevdiğim söylenemz ama sözler çok güzel...yoksa ezo gelin türküsüne alıştıda mı kulaklarım yeni müzik tuhafıma gitti:)
çekilen resimler boşa gitmemiş...yataklarında bol bol bakıyorlar resimlere:)istediğimizde buydu:img-yes:
Eylül'e üzüldüm biraz nedim'e hergeçen gün daha çok kapılıyor...ne bilsin abisinin peşinden dolaplar çeviren biri olduğunu...ah Nedim şu tavır ve hesaplarından gel vazgeç Kadim'i de üzme bizide Eylül'ü de
mavi deniz 09-10-07, 12:16 arkadaşlar gözümüz aydın frgman mzigi degişmiş gece fark ettim ezogelinparçasından daha iyi en azından :)hmm bide gece ayrı ayrı odalarda birbirlerinin resimlerine bakıp gülümsüyorlar bitişide enfes oturtmular:img-in_lo:img-in_lo
adamlar sadece dizi saatinde deil diğer zamanlarda da tepeye vuracaklar izlenme oranlarını :D
bende bi ara gordum gibi oldu sanırım netten ancak bu kdr tkaip ediliyo gelecegim sozkonusu her an atılabilirim işten :D bilg.a bakıp gulumseyen bi tip oldum wallaha :img-blush
ancak netten biraz sahraya baktım da o kdr denildigi gibi guzel değilmiş bu serhat bey orda fazla kasılmıs gibi romantik olacam diye benm ilk izledigim programı ezo gelinin serhat beyin belki de ezoya cok alıstım diyedir
Yapma arkadaşım. Sahra değil mi ki bize Serhat Beyi tanıştıran. Hele bir ilan-ı aşk sahnesi vardır ki unutulmazlar arasındadır.
Gönlüm senin sözüm sana,
Bir gün bile beni unutma...
Rüyalardan, rüyalara,
Güzel gözlüm beni unutma!
Gönlüm senin sözüm sana,
Ölüm bizi ayırsada...
Güzel gözlüm beni unutma...:happy0064:happy0064
Müziğimiz değişmiş, fragman boy atmış daha ne isteriz...
(Masus masus daha çok isteklerimiz var biliyorum ama şimdilik bişey istemiyelim gözleri korkmasın:img-pilot)
Ah ah göremedim ben ama ona yanarım demek kadim ve Ezo'yu aynı karedeye alıp resimlerle güzel geçen günü düşünürken gösteriyorlar ha...
Ben bu hususta şunu merak ettim acaba o sahnede iç sesler neler itiraf edecek:img-in_lo:img-in_lo
80 dönemi çocukları kızlar çetesi olarak başlık açtırdınız ya helal olsun...
Meğer ne çok anımız varmış aklımızın bir yerlerine saklanan...
Başlık açarak eski günleri yad etmemize yardımcı olan Sezinti'ye sonsuz teşekkürler.bye
Filinta canım imzada olmam mümkünse bana da bi çentik atıverin:img-wink:
Yapma arkadaşım. Sahra değil mi ki bize Serhat Beyi tanıştıran. Hele bir ilan-ı aşk sahnesi vardır ki unutulmazlar arasındadır.
Haklısın Ceva...
Benim unutulmazlarımda ilk sıradadır o ilan-ı aşk sahnesi...
Sonra düğün gecesi gelen o konuşma:img-in_lo:img-in_lo
sevgili arkadaşım sahrayı izlemişsiniz bu çok iyi inş.iyi gözlemlemişsinizdir.bence sahraya hayat veren serhatın oyunculuğuydu hiç de kasıntı değildi bilakis öyle içkendiki tabi burada size bunu anlatamam.dizide bir engelli oğluna annesine ve sahraya olan sevgisini anlatamam.
neyse sizin görüşlerinizede saygılıyım.
ben sahrayı serhat için izlemiştim.adam sanatını içra ediyor.hikayelerdeki karakterleri canlandırmaya yani bizlerin göreceği şekilde resmetmeye çalışıyorlar.serhat tutumluerin boş biri olduğunu düşünmüyorum.
sevgiyle kalın
valla beni serhat beyle tanıstıran ezo gelin dizisi oldu, ilk defa orda gordum serhat beyi,6-7 yıldır hiç tv izlemiyordum da
belki de onu boyle asabi mendebur kadim olarak sevdim,
cok klasik sahneler gibi geldi bana sahra, serhat beyin ezo daki rolu daha zor cunku aynı anda bircok duyguyu yuzunde yansıtıyo, beni en cok etkileyen yonu de bu oldu cok sinirli bakarken bi anda gulumsemeleri vs.. ayrıca ezo da kavga ederek romantik oluyorlar daha guzel geliyo bana, daha onemlisi asık ama kendinin bile haberi yok tavırlarına bitiyorum kadim rolünün cok inandırıcı süper oynuyo
Evet Sahra'nın yeri ayrıdır. Serhat Tutumluer'in Sahra'daki oyunculuğu tek kelimeyle muhteşemdi.
Şu sahneyi kim unutabilir ki?
Sahra: Gerçek bir aşkı hak ediyorsun.
Mithat: Sense ona sahipsin...
Sevgili filinta 80'li kızlar çetesinin imzasına beni de eklerseniz çok sevinirim.
serhat tutumluerin boş biri olduğunu düşünmüyorum.
sevgiyle kalın
boyle bişey demiyorum aksine cok begendim serhat beyi,
zaten begenmezsem adamı ne diye arastırayım ki internetten daha once neler yaptıgını merak ettim
nette biraz arastırdım birkac bolum izledim yotubuden belki de izlediklerim hep sadece romantik anlara denk gelmiştir,
ezodaki rolu daha etkileyici inanıdırıcı oynamıs gibi geldi demek istedim
gelelim jenerik müziğine herkes mutlu mesut inşallah dedeğiniz gibi olur.ben biraz ezoyun içimdekini söylerim ben ısınamadın açıkcası.önemli olan çoğunluğun beğenmesi.
önemli birşey bazı diziler,filmler özellikle müzikleriyle muşhurdur.dizi veya film kaybolsa bile hafızalardan müzik silinmez.
müzikte anlatılan hikayeler kadar mühimdir diyorum.
saygı ve sevgiler
not:yanlış anlamadıysam yarın nurgül hanım deryalı günlerde olacak.ilgililere duyrulur.
valla beni serhat beyle tanıstıran ezo gelin dizisi oldu, ilk defa orda gordum serhat beyi,6-7 yıldır hiç tv izlemiyordum da
belki de onu boyle asabi mendebur kadim olarak sevdim,
cok klasik sahneler gibi geldi bana sahra, serhat beyin ezo daki rolu daha zor cunku aynı anda bircok duyguyu yuzunde yansıtıyo, beni en cok etkileyen yonu de bu oldu cok sinirli bakarken bi anda gulumsemeleri vs.. ayrıca ezo da kavga ederek romantik oluyorlar daha guzel geliyo bana, daha onemlisi asık ama kendinin bile haberi yok tavırlarına bitiyorum kadim rolünün cok inandırıcı süper oynuyo
Merhaba h23 sen uzaydami yasiyorsun 6-7 yildir televizyon seyretmedim diyorsun enteresan geldi bana ama sanal alemde dolasiyorsum gercekten enteresan yorumuna gelince SAHRA bir sehir efsanesi üzerinden yillarda gecse onun yerini bana göre hicbir dizi tutamaz SERHAT Beyi biz orada tanidik ve sevdik ,Allahim dedim bir insan bu kadar duygusal,sevecen ,özverili,romantik umulmadik yerlerde jest yapan karsisindaki insanin en ufacik mimiklerinden ne durumda oldugunu kesfeden yani kelimeler yetmezki oradaki MIthati anlatmaya ,ayrica ne kasintisi o kadar dogal oynuyorduki ben öyle oyunculuk görmemistim o güne kadar kim ne derse desin SERHAT benim bir numaram öylede kalacak ayrica gercekten cok sey kaybetmissin SAHRAyi izlemeyerek eger imkanin varsaki var otur 1. bölümden itibaren iyi bak 15.17.18.10.25. yani hepsine ama özelliklede bu bölümleri izle tekrar inanki sende SERHAT tan vaz gecemeyenler listesine ekleneceksin,ayrica bu aksami iple cekiyorum elleriyle yediriyorya yemegi Kadime bayildim oraya umarim kisa kisa gecirtirmezler önceden yaptiklari gibi coook gözel ve özel bir bölüm olur insaallahsevgiyle ve SRHATla kalin.
[QUOTE=Ö.Dilek;5021823]evet müzik değişmiş, fragman değişmiş çok güzel bir bölüm bizi bekliyor:img-yes: yeni fragmanı izledim ama şokdan bir şey anlamadın son sahne çok güzeldi.... :happy0064
[QUOTE=filinta;5021832]herkesler gördümü fragman müzüğü değişmişşş:bella:bella:bella
allahııımmm ne kadar sevindiiim. kadir gecesi bu mutluluk ne devlet..
fragman görüntüleri uzamış resimlere bakıyorlar gördünüzmüüü..poloraid ellerinde kadim gülümsüyor.ezo gülümsüyor:img-icecr
arkadaşlar,
valla fena oldum sahi mi diyorsunuz..
yani sesimizi duydular ve gerekli değişikliği yaptılar mı ..
allahım mübarek gece hürmetine yarabbi şükürler olsun..
bu gün iş yoğunluğum vardı, izleyemedim ama çok ama çok ama çok mutluyuıuuuuuummmm...
hadi hayırlı olsun ezo & kadim ayrılamaz bütünlüğe :happy0064
boyle bişey demiyorum aksine cok begendim serhat beyi,
zaten begenmezsem adamı ne diye arastırayım ki internetten daha once neler yaptıgını merak ettim
nette biraz arastırdım birkac bolum izledim yotubuden belki de izlediklerim hep sadece romantik anlara denk gelmiştir,
ezodaki rolu daha etkileyici inanıdırıcı oynamıs gibi geldi demek istedim
Ah ah h23 Serhat Tutumluer her dizide ki rolüne öyle adapte olarak oynuyor ki Sahra'da ki Mithat karakterini tam manasıyla izlemediğini düşünüyorum...
Ezo Gelin' de oyunculuğu ne kadar gözünü dolduruyorsa senin Sahra'da bizim on katı dolduruyordu.
Merhaba arkadaşlar,
Sabah evden çıkmak üzere hazırlanırken gördüm ben de değişen fragmanı. 1 kere seyredebildiğim ve müziğin değiştiğini duyunca şok olduğum için pek hatyırlayamamıştım sözlerini, ama sizden kaçmamış. Sözleri yazdığınız için çok teşekkürler bir de tabi 1980-90'lı Yıllarda Çocuk ve Genç Olmak başlığı için de teşekkürler.
Yeni müziğimizin sözleri hoş ama ben şu kısmına takıldım nedense.. Bugün biraz karamsar olmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Umarım sonu Erkekler Ağlamaz gibi kötü bitmez.
Ölüm bizi ayırsada...
Güzel gözlüm beni unutma...
Yok, yok en iyisi iyi düşüneyim ki iyi olsun.
Bu arada fragman için yorum yapan tüm dostlara çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle
Yeni müziğimizin sözleri hoş ama ben şu kısmına takıldım nedense.. Bugün biraz karamsar olmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Umarım sonu Erkekler Ağlamaz gibi kötü bitmez.
Ölüm bizi ayırsada...
İşte buraya bende takıldım. neden ölüm kelimesi kullanılmış...
Ezo gelin filmde ölüyordu galiba...
Dizimiz de de Kadim'in hasta olması ihtimali var...
:img-fie::img-fie::img-fie::img-fie:
Yok ama biz romantik komedi olarak Kadim ve Ezo'nun mutlu mesut yaşatırız...
gönlüm senin sözüm sana
bir gün bile beni unutma
rüyalardan rüyalara
güzel gözlüm beni unutma
gönlüm senin sözüm sana
al ömrümü al yıllara(burdan pek emin değilim çekim kötüydü)
güzel gözlüm beni unutma...
umarım doğru yazmışımdır... Yeni müziğiiz
sevgili tutku çok teşekkür ederim..
çok beğendim ne kadar güzel sözler böyle..
demekki müzik üzerinde çalışıyorlarmış..
emeği geçen herkese burdan teşekkürlerimi iletiyorum..
[QUOTE=Ceva;5021713]Bende emin olmak için geldim foruma..son sahneyi yakaladım bende ve sahne harikaydı, müzik farklıydı. Biri bizi gözetliyor mu ne? :) Eğer yakalayan olursa mutlaka anlatsın...
[QUOTE]
arkadaşlar,
valla fena oldum sahi mi diyorsunuz..
yani sesimizi duydular ve gerekli değişikliği yaptılar mı ..
allahım mübarek gece hürmetine yarabbi şükürler olsun..
bu gün iş yoğunluğum vardı, izleyemedim ama çok ama çok ama çok mutluyuıuuuuuummmm...
hadi hayırlı olsun ezo & kadim ayrılamaz bütünlüğe :happy0064
He valla sahiii... Dün gece tesadüfen yakaladım, kalbim çarptı yav.. bir tuhaf oldum. Hani bizi dinleyip mi yaptılar sahiden mi diye... Bence yapım ekibi de farkında olaylardan.. Yaptığımız bu şey yapcaklarımızın teminatıdır.. derler mi... derler..
Demek ki daha pek çok şey bekleyelim..
Merhaba arkadaşlar,
Sabah evden çıkmak üzere hazırlanırken gördüm ben de değişen fragmanı. 1 kere seyredebildiğim ve müziğin değiştiğini duyunca şok olduğum için pek hatyırlayamamıştım sözlerini, ama sizden kaçmamış. Sözleri yazdığınız için çok teşekkürler bir de tabi 1980-90'lı Yıllarda Çocuk ve Genç Olmak başlığı için de teşekkürler.
Ölüm bizi ayırsada...
Bu arada fragman için yorum yapan tüm dostlara çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle
sevgili volvox hislerime tercüman oldun.biz daha öncede arkadaşlarla bu konuda bilgi alışverişinde bulunmuştuk,senin dediğin gibi inşallah erkekler ağlamazdaki gibi olmaz.
sonra kadimin hastalığını bilmiyoruz.bu durum onun gelecekteki sevdasını nasıl etkileyecek.bazen kadime davranışların dolayı kızıyoruz ama bilmediğimiz çok şey var.kadim şu an çok esrarengiz davranıyor mutlaka bir sebebi var.
bazı olaylar olurki insan sevmek ve sevilmek istemez.sevgiler paylaşıldıkça güzel olur.
Merhaba h23 sen uzaydami yasiyorsun 6-7 yildir televizyon seyretmedim diyorsun enteresan geldi bana ama sanal alemde dolasiyorsum gercekten enteresan
oncelikle serhat beyin favorilerinden oldum bile, evet evimde tv yoktu eksikligini de hissetmiyrdum neyse bi gece tam da 30.bolummuş :) ezo geline denk geldim ve tum hayatım degişti :p, yolda karsılasıp kavga ettikleri yere denk geldim tum bolumu izledim o gun bugundur de once serhat beyi sonra da ezo gelini netten aratırıp neler yaptıgını bulmaya calıstım, o kdr agır bi eleştiri degildi hatta elestiri deil de daha cok iltifattı serhat bey'e lafım yok-olamaz da, hele de bugun ki heyecanlı bekleyiş icerisinde umarım daha cok gorme fırsatımız olur,
muhtemeln butunu izlemedigimden kopukluktan hissedemişimdir neyse
ne guzelki adamın nerde daha iyi oynadıgını tartısıyoruz :img-wink:
[QUOTE=volvox;5024854]Merhaba arkadaşlar,
Ölüm bizi ayırsada...
evveeettt sözlerinde ayrılık var, acı var sanki....:img-cray:
aman diyeyim sevgili volvox;
aman öyle kötü bitmesin bizim muhteşem ikilinin aşkları..
zaten geç bulmuşlar birbirlerini..
ikiside zaten hüsranla biten birer evlilik bitirmişler..
bu defa mutlu olacak..
daha doğrusu mutluluğu birbirlerinde bulacaklar..
ve kadime bişey olmasın..:img-cray:
oncelikle serhat beyin favorilerinden oldum bile, evet evimde tv yoktu eksikligini de hissetmiyrdum neyse bi gece tam da 30.bolummuş :) ezo geline denk geldim ve tum hayatım degişti :p, yolda karsılasıp kavga ettikleri yere denk geldim tum bolumu izledim o gun bugundur de once serhat beyi sonra da ezo gelini netten aratırıp neler yaptıgını bulmaya calıstım, o kdr agır bi eleştiri degildi hatta elestiri deil de daha cok iltifattı serhat bey'e lafım yok-olamaz da, hele de bugun ki heyecanlı bekleyiş icerisinde umarım daha cok gorme fırsatımız olur,
muhtemeln butunu izlemedigimden kopukluktan hissedemişimdir neyse
ne guzelki adamın nerde daha iyi oynadıgını tartısıyoruz :img-wink:
h23, bende Sahra izlemeyenlerdenim. O zamanlar ben dizi de izlemiyordum fazla. Asmalı Konak falan benim için pek bi şey ifade etmez hala.. çünkü sadece eve misafir gelince açılmış bir dizidir. Yani beğenmediğimizden değil sadece bir alışkanlık bu değil mi?
Ezo Gelin'i nerdeyse aynı sahnede izlemeye başlamışız.
Serhat T.'nin hayranı olan arkadaşlarım vardı, anlatırlardı da fazla meyletmezdim. Erkekler Ağlamazı da izlemedim. Yani sözün özü... Ezo Gelin'de bir başka adam yahu..
Sahrayı malum siteden izledim bazı bölümlerini, tamam çok hoş, romantik v.s ama cidden bu dizide bir başka yav..
Ezo'nun sarılışının ardından o sırıtışı var ya.. o dakikadan itibaren bir hayranıyım...
h23, bende Sahra izlemeyenlerdenim. O zamanlar ben dizi de izlemiyordum fazla. Asmalı Konak falan benim için pek bi şey ifade etmez hala.. çünkü sadece eve misafir gelince açılmış bir dizidir. Yani beğenmediğimizden değil sadece bir alışkanlık bu değil mi?
Ezo Gelin'i nerdeyse aynı sahnede izlemeye başlamışız.
Serhat T.'nin hayranı olan arkadaşlarım vardı, anlatırlardı da fazla meyletmezdim. Erkekler Ağlamazı da izlemedim. Yani sözün özü... Ezo Gelin'de bir başka adam yahu..
Sahrayı malum siteden izledim bazı bölümlerini, tamam çok hoş, romantik v.s ama cidden bu dizide bir başka yav..
Ezo'nun sarılışının ardından o sırıtışı var ya.. o dakikadan itibaren bir hayranıyım...
hıııı... kızlar ben sizi anlamişem vede yakalamişeemm
siz biraz sapıkımsı kerestelerden hoşlanıyosunuuuuuzzz...
adam kazma gibi durdu ezo sarılınca, sonra da "ah bir daha sarılsa"
der gibi manyakımsı baktı, gülecekti sırf ezoyu ürkütmemek için gülmedi..
köyden yeni gelmiş kız; hani korkar, huylanır, bir daha böyle durumlarda sarılmaz mazaallah diyodu tam o sırada içinden..o yüzden gülümsüyodu..bilmem mi ben onu ..:img-hyste
köyden yeni gelmiş kız; hani korkar, huylanır, bir daha böyle durumlarda sarılmaz mazaallah diyodu tam o sırada içinden..o yüzden gülümsüyodu..bilmem mi ben onu ..:img-hyste
Yani evet biraz psiko bir sırıtıştı ama çok datlıydı...
Hiç kıpırdamadıydı ürkütmemek için ceylanı.. Ya adam kazma falan diyosunda bu kadarını düşünecek kadar da işi biliyo..
canım sen bu çocuktan ne istiyorsun anlamadım :img-wink:eyer bizden kıskanıyorsan bilelim :img-yes:malu bir söz vardır nefretten aşk doğar:img-in_lo:img-in_lo
[QUOTE=pelin-ce;5024498]Gönlüm senin sözüm sana,
Bir gün bile beni unutma...
Rüyalardan, rüyalara,
Güzel gözlüm beni unutma!
Gönlüm senin sözüm sana,
Ölüm bizi ayırsada...
Güzel gözlüm beni unutma...:happy0064:happy0064
arkadaşlar bendeki çekim kötüydü pelin_ce doğrusunu yazmış:img-wink:
GULBEYAZ76 09-10-07, 14:09 Ben şu yürüyen merdiven kısmını merakla bekliyorum.Kadim Ezonun elini tutacak ve yanyana inecekler diyorum ben aksi takdirde yalnız başına inmez Ezo.Bana da bir Kadim lazım bende o merdivenleri kullanamıyorum midem bulanıyor vallahi başka bir niyetim yok.Yoksa Kadim dünya ahret kocam olsun.:img-yes:
fragmani izleyen arkadaslar verdiginiz haber icin cok tesekkprler..müzik hepten degismis,fragman yenilenmis. ne güzel darisi kisa sürede ezonun kilik kiyafetine ve basindaki yazma baglamasina diyelim...
sevgili volvox bu dizinin orhan elmasin'in anisina yapildigi bir gercek ama illa onun eserindeki gibi kötü bitireceler diye bir kaide yok,olmamali ve olmasinda lütfen...oradakinde ezo kendisi asiyor ama burada ezonun böyle birsey yapacagi akliniza kesiyormu arkadaslar...benim hic kesmiyii...ama ask bu erken konusmamak lazim ...
bu müzigin sözleri üzerine hemen yanlis düsünülmesin ya!!...pekala bunu farkli sekilde de anlayabiliriz!! bu durumda polyanna olmakta fayda var... ..belki bir ömür beraber yasayacaklar ölüm olsa bile aralarinda ki ask hep taze,güclü kalacak ve ne ezo kadim'i ne de kadim ezoyu unutabilecek..böyle bakalim aksini düsünmeyelim..öteki gibi bu durum daha simdiden akillar zarar ...
forgetmenot 09-10-07, 14:38 Serhat T.'nin hayranı olan arkadaşlarım vardı, anlatırlardı da fazla meyletmezdim. o sırıtışı var ya.. o dakikadan itibaren bir hayranıyım...
Üzülme arkadaşım herkes bir gün(er geç) Serhat Tutumluer hayranı olacak.:good:Kendisini tiyatro sahnesinde de seyretme olanağı bulsaydın(!)(bulursan) ne dediğimi daha iyi anlarsın.Oyunculuk gücü,o müthiş insan sıcaklığı,muhteşem sesi,mesleğine delice duyduğu aşk ve saygı dakikada seyirciye geçiyor.Ezo Gelin neticede bir Tv dizisi olsa da Serhat Tutumluer yine full ciddiyet ve konsantrasyonla görevine devam ediyor.Ayrıca Serhat beyi tiyatroda seyretme olanağı bulamamış arkadaşlar veya uzun zamandır(7 ay) kendisini sahnede izleyememiş canlar için bu dizi kaçırılmayacak bir fırsat.Ben müziklere,giysilere fazla takılmamaya çalışıyorum.Ben başta Nurgül hanım ve diğer oyuncuların başarısına daha çok önem veriyorum.Ezo Gelin dizisinde adeta bir 'başarılı oyunculuklar seromonisi' izliyorum.
çok merak ettim şimdi siz böyle diyince..ben daha izlemedim fragmanı duymadım dolayısıyla..inaşşalh raslarım şimdi show açık ve reklamda..çatlarım valla :) ayrıca sahrayı beğenmeyen biriyle ilk defa tanıştım resmen bi ilki yaşıyorum :) tabi zevk meselesi herkes beğenmeyebilir ama sahranın yeri bende apayrıdır..ve efsanedir:img-wink:
benim bu bölümden beklentim ezo kadimin yemegini götürmeye gitmesin.
kiskanclikla ezoyu azarlayan kadim onun gelecegi zamanda kendine ceki düzen verir ve ezonun gelmesini beklerken bir anda kapida elinde tepsiyle zekiyi görür ama kadim bozuntuya vermemeye calisir ..
kadim; niye yemegi ezo getirmedi bugün? hastami yoksa?
zekiden bilindik bir cevap;
zeki;bilmeemm hastami?:img-hyste:img-hyste
böyle olsa ne güzel olur...
benim de hayalimde sey vardı,
kadim asagıyı arıyo ozel menulerden istiyo
ezo da sinirleniyo yine hanım misafiri var demekki diye ezo yemegi goturmuyo
kadim dedigin gibi susleniyo ama baskası getiriyo halbuki kadim ozel menuyu ezo icin istetmiş olsa
yani odada hanım misafir yok msiafir olarak ezo'yu dusunmus olsa :img-in_lo
artık tekrar mutfagı arayıp cagırtır :)
gülendam83 09-10-07, 15:07 arkadaşlar çok heyecanlıyım akşama çok az kaldı fragmanı da yine gülümseyerek izledim hoş bişiye benziyo.. bence ufak kız ezo ile kadimin başına kaldığına göre ezo otelde kalıyor bu bölüm.. offf ya merak ettim şimdi.:happy0064
gülendam83 09-10-07, 15:10 benim bu bölümden beklentim ezo kadimin yemegini götürmeye gitmesin.
kiskanclikla ezoyu azarlayan kadim onun gelecegi zamanda kendine ceki düzen verir ve ezonun gelmesini beklerken bir anda kapida elinde tepsiyle zekiyi görür ama kadim bozuntuya vermemeye calisir ..
kadim; niye yemegi ezo getirmedi bugün? hastami yoksa?
zekiden bilindik bir cevap;
zeki;bilmeemm hastami?:img-hyste:img-hyste
böyle olsa ne güzel olur...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste koptum yahu.. zeki de alem haaa... adı zeki ama işte öyle :img-wink: elçin anneden bi güzellik bekliyorum bu akşam ben... meryem de yine gıcık gıcık davrancak sanki..
yada söyle olsa nasil olur sizce.
yorgun bir günün ardindan ezo ve kiz cocugu odalarina gelirler yani ezonun odasi oluyor burasi tabii.
ezo bir dus almak icin banyoya gider dusunu alir.
bu esnada kadim kizi almak icin yada birsey söylemek icin odalarina gelir ve ezo kimsenin olmadigini düsünüp iceriye odaya dalar ve karsisinda kadim ..kadimde ezoyu beyaz bir bornozla elinde havlu saclarini kurulamaya calisirken ki tatliligiyla görür...yine gözler birbirine kilitlenmis öylece bakakalirlar...
manzarayi gözünüzde canlandirabiliyormusunuz.?ne harika olur böyle olsa yaa!!...
tühhh sonuna açmışım fragmanın.. çok az bişey görebildim..şarkı güzele benziyodu ama dinleyemedim düzgün..:icon_sorr
kucuk kızla tanısma faslı:
kadim: benim adım kadim
ezo: benimki de ezo, umarım sen 1 kere de ogrenirsin bazılarının ogrenmesi bayagı uzun surdu de :D
kız cocugu: memnun oldum, kadim amca, ezo abla
kadim: ee ona abla dedin de bana niye amca dedin
ezo: gorunen koy ..
kadim: tabi doktor emre olsaydı ona abi derdi di mi mukemmel genc ne de olsa
baslarmıs kadimimiz yas kompleksine.. :img-blush
canım sen bu çocuktan ne istiyorsun anlamadım :img-wink:eyer bizden kıskanıyorsan bilelim :img-yes:malu bir söz vardır nefretten aşk doğar:img-in_lo:img-in_lo
evet çok çok beğeniyorum ama vallahi kıskanmıyorum sizden..:img-wink:
ben iyi bir müslümanım paylaşmayı bilirim :img-hyste:img-hyste
ben takılıyorum ona yaa..
oda bilir onu kimin en iyi analiz ettiğini...benden kaçmaz..
attığı adımı hangi maksatla attığını şıp diye anlarım..gözüne bakmama bile gerek yok..önceleri günahını alıyorum demiştim..
ama ezoya el masajı yaptırmak için elçin anneyi kollaması yok muuu...:happy0064 allaaahh dedim ...tamamdır... kadim ezoya niyeti düzeltmiş, şimdi iş sadece racona kaldı..:img-hyste
iki tane makale okuyup özet çıkartmak zorunda olmaktan dolayı sinirli ve üzgündüm
salı günü olması ve okuduklarımdan sonra stresi üzerimden attım
ödevi umursamaz oldum :D
yeni fragmanı görmediiim
çok merak ediyorum
inş. güzeldir gerçi forumda beğenenlerin sayısı fazla :)
efran_albatros 09-10-07, 15:58 ya yeni fragmanı hala göremedim.acaba ulaşabileğim bir adres var mı?
ya yeni fragmanı hala göremedim.acaba ulaşabileğim bir adres var mı?
yeni fragmanı görmediiim
çok merak ediyorum
inş. güzeldir gerçi forumda beğenenlerin sayısı fazla :)
arkadaşlar gözünüzü seveyim cevap verin. Yeni müziği nerden duydunuz, Tv ye bakamıyorum şimdilik, internetten de baktığım yeni bölüm fragmanında hep dağlar yüce dağlar şarkısı eşliğindeki fragman var. Bi cevap verin nolur nerden dinleyebilirim yeni müziği???
canlarım benüüm :img-in_loboşverin 2 saat sonra bölüm başlıyacak zaten yeni bölümlerin fragmanına artık nasip:img-icecr
ben beğendim müzüğüü..uzatılmış ayrıntılı fragman'ı..birde özet destanlaşırsa okkalı bir teşekkür mail'i atacam kendilerine.
:img-icecr
efran_albatros 09-10-07, 16:10 canlarım benüüm :img-in_loboşverin 2 saat sonra bölüm başlıyacak zaten yeni bölümlerin fragmanına artık nasip:img-icecr
ben beğendim müzüğüü..uzatılmış ayrıntılı fragman'ı..birde özet destanlaşırsa okkalı bir teşekkür mail'i atacam kendilerine.:img-icecr
öyle yapacağız artık filinta.biran önce başlasa artık çok merak ediyorum.
arkadaşlar gözünüzü seveyim cevap verin. Yeni müziği nerden duydunuz, Tv ye bakamıyorum şimdilik, internetten de baktığım yeni bölüm fragmanında hep dağlar yüce dağlar şarkısı eşliğindeki fragman var. Bi cevap verin nolur nerden dinleyebilirim yeni müziği???
filinta haklısın bu bölümden geçti :)önümüzdeki fragmanlara bakıyoruz...
sesimizi duydular jenerik müziği değişti fragmanlarda kadimi meryemden daha çok gösteriyorlar :happy0064
daha ne olsun
şey bi de özetçiklerimiz terfi edip özet olsun yeter başka bişi istemem walla ;)
az kaldııı yeni bölüme çok az kaldı
inş. çok keyifli bir bölüm izleriz.
herkese iyi akşamlar iftara da az kaldı :)
dağlar yüce dağlar şarkısı yoktu fragmanda...
başka bir müzik yapmışlar:D
fragmandan da bi kaç sahne değişmiş başka sahne eklemişler.çok güzel olmuş:D
arkadaşlar serhat tutumluer'in okuduğu bir şiirden dizeler;
bir yaprak gönder bana
hiç değilse bir koruluktan koparılmış olsun
evinden yarım saat ötede...
sen oraya kadar yürü güçlenirsin,
bende kalkar teşekkür ederim
bu güzel yaprak için....
çok beğendim, sizlerle paylaşmak istedim..
bizim kazma anlamaz böyle şeylerden ama ezo kibar bi kız....
belki bu dizileri, ezo kadime okur. biraz daha yakınlaştıkları zaman...:happy0064
tatlım showda yeni düzenlenmiş fragman gösterilmiş bu gün..
jenerik müziği değişmiş ama malum siteye henüz yüklenmemiş, ben de baktım şimdi yoktu..:img-blush:icon_sorr
bir yaprak gönder bana
bu güzel yaprak için....
Şiir için çok teşekkürler söğüt. Güzel bir şiir gerçekten.
Serhat Bey bu şiiri geçen sene katıldığı NTV'deki "Halit Kıvanç'la Ustalar" adlı programda okumuştu sanırım.
Dizimize çok az kaldı. Herkese iyi seyirler...
bir yaprak gönder bana
bu güzel yaprak için....
bizim kazma anlamaz böyle şeylerden ama ezo kibar bi kız....
belki bu dizileri, ezo kadime okur. biraz daha yakınlaştıkları zaman...:happy0064
:img-hyste:img-hyste ayy deme kız ölee..oda yola gelicektir nasılsa ezo saolsun.....:P
+++ yeni fragmanı bnde izledim güzeldi müzikte ii en azından öncekine göre:good:showda gelişme war yanii..
mavi deniz 09-10-07, 17:56 a degişmiş ya jenerikte degişmiş dinleyemeyen arkadaşların gözü aydın hadi balkalım iyi seytirler size bolbol ezo kadim sahneleri izlemenizi temeni ediyorum:)
Helal olsun....Yapımcı, yönetmen vs. seyircinin sesini duymuş hem jenerik müzigini hem de jenerik filmini değiştirmişler....Çok sevindim. Ellerine sağlık. Pek bir güzel olmuş.
Ezo gelini izlemek için show'u açtım. Bir baktım jenerik değişmiş. Nasıl sevindim anlatamam. Jeneriğe bayıldım. Sanki eski otantik havayla yeni modern hava harmanlanmış. Harika bir müzik çıkmış ortaya. Sözleri de çok anlamlı. Eskisinden çok daha iyi olmuş. Jenerik görüntüleri de fragman görüntüleri de ezo-kadim ağırlıklı olmuş. Sesimizi duyanlara teşekkürler. Bir de şu özetlere el atsalar süper olacak.
mavi deniz 09-10-07, 18:25 aaaaaaaaaaa arkadaşlar bizim ekip nuru takip edeni tanıdınızmı ? arbadaki tugtekindi:)
lovablebuterfly 09-10-07, 18:28 aaaaaaaaaaa arkadaşlar bizim ekip nuru takip edeni tanıdınızmı ? arbadaki tugtekindi:)
elbette denizim tanımazmıyız antepte set'e gelip tugtekinden azmı yardım aldık sırf nunuyu görebilmek için onun yardımları unutulurmu:happy0064:happy0064vaybe
Kadim-ezo sahnesi göremedik henüz. Onlar olmayınca yavan geliyor yine de izleniyor ama sanki birşeyler eksik. Kadim'in arabalarla olan hikayesini de öğrensek artık diyorum. Bu arada Kadim laf oyunu ustası. Dediklerini bir şekilde sadece o kişinin anlayacağı şekilde anlatmayı çok iyi biliyor. Ah Nedim ah abin tam da sana güvenmeye başlamışken neden sarsarsın güvenini bilmem ki?
ya arkadaşlar nur ve ballı ağa sahneleri dışında çok keyifli tabi ezo kadim sahnelerine rastlayamasak da henüz... ben nur'lu sahnelerde çok ama çok sıkııyorum zap yapmamak için zor tutuyorum kendimi diğer sahnelerde böyle olmuyo tabiki bi de meryem bayıyo alalhtan çıkmadı henüz..
şey gibi sanki nur ve ballı ağa aşkını anlatıyo gibi dizi diğerleri yan karakterler hepsi çok sevimli falan filan gibi ..sizede öyle geldimi haddinden fazla nurlu sahne var o kadını hiç sevmedim ben oyunculuğunu da ne bilim dizideki karakteri başrollerle çok ilgisiz
neyse merakla izlemeye devam ediyorm daha başlangıç için ağır eleştirmeyelim .inş ezo kadim sahneleri doyurucu olur
ben ilk defa meryem sahnelerinde sıkılmadım..
nur ile ballı ağa aşkıda güzel ilerliyor..ballı mekanı çok feci bastı..inşallah nur korkaklık yapıp o eli geri çevirmez..
kadim kadim kadim..:img-in_lokendi aştın be aşkım..doktoru gördüğündeki o yüz ifadene melül melül bakmana kurban olsunlar..
Yaşasın Ezo ile elçin anne aynı evde oturacak. Bu da demek oluyor ki kadim ve ezo sık sık görüşecekler:)
Poligon sahnesini görmüş olduk. Ortalığı karıştırmaya gelen bazı arkadaşlar için iyi oldu:icon_whis Kadim'in sorununun psikolojik olduğunu en başından beri tahmin ediyorum da neden nasıl böyle oldu bir türlü açıklığa kavuşmuyor. Yaşadığının kanıtı ezo kadimcim anlayacaksın yavaş yavaş acelemiz yok:)
Kadim ezo sahnesi bir geldi tam geldi. Yazık kadime ya. Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yapamayınca üzülüyor. İlk defa ezoya bu kadar açık olmasına sevindim. Demek ki yavaş yavaş ezoya güvenmeye başladı. İlk defa ortaya emre çıktı diye sevindim. İçimden ne güzel kıskanıyor dedim. Arada kıskançlık iyidir:) Emre de hiçbir fırsatı kaçırmıyor:icon_whis Ama belki de Emre gelmese kadim ve ezoyu boya badana işinde görebilirdik ne yapalım? Kadim giderken emreyle nasıl bakıştı öyle sanki duello yapacaklar:)
Ben evi beğendim. Özellikle de kadim ve ezonun sık görüşecek olması çok çok hoşuma gitti.
şimdi nedir:vuracaksan ikimizi vuracaksın seyitt...:img-yes:
ballı ağam helall..çok sevdim bu sahneyi çook..
alinin kalbide selimde..heytt be senaryoyu bizmi yazdık nedir:icon_whis:icon_whis
alinin kalbi
hem öldürdüler ooff hemde kalbinden canlandırdılar
O kadar güzel bir bölüm ki anlatamam.(yazılar ve ikonlar yetmiyor:)) Her açıdan doyurucu. Soru işaretlerinin büyük kısmının ortadan kalktığı, kadim ve ezo sahnelerinin çok güzel olduğu bir bölüm. O kadar mutlu oldum ki diğer detayları, nedim'in yaptıklarını bile değerlendiremiyorum. Sindirip öyle gelmem lazım:) Senaristleri tebrik etmek lazım ne istiyorsak ne soruyorsak cevaplıyorlar kadim ezo sahnelerini tam istediğimiz gibi yapıyorlar. İzleyicisinin sesini dinleyen bu kadar güzel ekip zor bulunur.Kocaman alkışı hakediyorlar ama şimdilik elimizde ikon olanı var ne yapalım:):happy0064
kadim ezo sahnelerini 32 diş meydanda izliyorum (saymadım ama öle gibi :D)
çok komikler
kız evlat edinmediğimiz kaldı tarzında bişiler dedi ezo
hehehe o da olur ama ezo kadim karışım bir bebek de süper olur :D
ozo ozo :D
açıkcası bölümün başında çok sıkıldım ama son reklama girmeden izlediğim her şey müthişti:D
nedime kızdım :P
bu arada küçük kızı kıskandım ohhh bir dediğini iki etmiyorlar
kocaman bende alkışlıyorum müzikler harika olmuş yani ezoya yakışmış jeneirk müziği bşrde arada çalan o duygusal müzik beni çok etkiledi.:happy0064
hakketten bende beğendim bu bölümü süperdi hele ezo kadim sahneleri süper bide bazı gerçekleri anlayınca daha iyi oluyo
Yok ya yorum yapamayacağım. Söylenecek söz kalmadı. Herşey o kadar mükemmel ki. Hele son kısımda yine eski jeneriği girmeleri ORHAN ELMAS anısına vermeleri çok ama çok güzel. Kusursuz olan herşey için çok çok teşekkürler. Her bölüm bu bölüm benim favorim diyorum ve her bölüm bu değişiyor bundan güzel birşey olabilir mi?
ezo kadim sahneleri süperdi aşk bacayı iyiden iyiye sardı:img-yes:.bu bölümün tadı damağımda kaldı şimdi salıya kadar nasıl bekliycez.....:sad53:
mavi deniz 09-10-07, 20:00 yok yok sözün bittigi yer derler ya tamda öyle... süper süper ezo kadim replkikleri tam anlamıyla harika enfesti hele hele daha n yapalım bi evlat edinmedik kısmına gülmekten kırıldım valla bizim ev kalabalık ve kanımca cem yılmaz izliyo oluyo gibiyiz
denizediti:nurgül yeşilçay yarın kesin olarak deryalı günlere konuk canlar
Bugunekadar izledigim en guzel bolumdu..
Serhat Ve Nurgulcum harikaydi..
Kucuk kizla beraber yaptiklari hersey superdi, en begendigim ayrintilar ise Ezonun Kadimada yemek yedirmesi, kadimin ezonun dudagini silmesi.. Butun replıkler harıkaydı..
Ve son sahne tabiki.
Elcin Anne ve Ezo artik beraber yasayacaklarina gore , kadim de bunu bahane ederek sıksık onlara gidecektir.. Kadım Elcin annesini herzaman zıyaret ediyor ama artık ezoda orda..
Güzeldi bee.. valla..
Demek ki büyük sır buymuş; Nedim, Kadim'in sevgilisi Berrakla birlikte olmuş. O da hızlı gitmiş Berrak ölmüş..
Ulen Nedim seni sevmeye başlamıştım bir de.. Sildim seni..
Kadim ve Ezo sahneleri en güzeli bence evdeki sahneydi. Ezo'nun evi tamir ettiği sahne. Kadim geldi konuştulra ya. Çok hoştu yav..
Bir kötü şey sadece, bittiğinden gene eski jenerik çaldı...
efran_albatros 09-10-07, 20:03 çok güzel bir bölümdü.özellkle son sahneler.kadimle ezo sanki kızın anne babası gibiydiler.çok tatlılardı.
mavi deniz 09-10-07, 20:03 bu arada alakasız lakin resim çeken arkadaşlar var diye söyleme cesaretinde bulunuyorum arkadaşlar herkes burdayken bi ricam olucak yarın nurgül yeşilçay deryalı günlere konuuk acaba aranızda bu güzel söyleşiyi resimleye bilecek arkadaşlar varmı çok rica ediyorum lütfen yaoabilecek biri varsa saati yazayım
inşallah bu hafta deby'i göndermezler de ezo kadim birbirlerine daha çok yaklaşırlar doya doya aşk sahnelerini izleriz:img-in_lo
bitiş sahneside dahil bu bölüm süperdi..bol ezo&kadimli sahneler wardı..
heran daha da yakınlaşıo bizimkiler....1 kaç hafta önce fragmanda gördüğümüz atış sahnesinide görmüş olduk nihayet...
bu hafta biçok soru cvp landı daha ne isterim...:P
salıyı ipe çekioruum.walla...
Bu bölüme bayildim bayildim!
Simdiye kadar izledigim en güzel Ezo Gelin bölümüydü ;)
Ama nedense jenerigi sevmedim..Bence diziye yakismamis..Tamam, öncekinide begenmiyordum ama bundan daha iyi olmus bence..
Bittigi anda zaten yine eskisi çaldi =o)
efran_albatros 09-10-07, 20:10 bitiş sahneside dahil bu bölüm süperdi..bol ezo&kadimli sahneler wardı..
heran daha da yakınlaşıo bizimkiler....1 kaç hafta önce fragmanda gördüğümüz atış sahnesinide görmüş olduk nihayet...
bu hafta biçok soru cvp landı daha ne isterim...:P
salıyı ipe çekioruum.walla...
evet ya bende.daha bölüm biter bitmez yeni bölüm biran önce gelse demeye başladım içimden.
yaa bn bu böLüme doyamadmmm bi kaç kere daa izLsem anca sndirirm herhaLdee cok beendm jenerk güseL gbi ya kötü diiL ama daa ii oLabiLrdi tbi;) yaa nur ve baLLı aganın oLduu sahneLerde hosuma gtti bu bLmde ztn ezoyLa kadm in sahneLerine Laf yok :):)
istanbul_aşığı 09-10-07, 20:14 ya cidden harika bir bölümdü. hangi sahneyi yazsam |